Tüm Versiyonu Göster : Köprü (Arşiv 3)
ozaman onlar kim kurtarcak,leylayı tutan adamı tekin vursa diğer adamda tekini vuracakken yiğidin karısı ona sopayla filan vursa o düşünce tekinde kalkar ve vurur onu,diğer şekilde düşününce ozaman hepsi ölüor
bende öyle demiştim ama ben bir ara tuncayı görmüştüm evin oralarda belki o yakındadır olamazmı birde leyle emniyet merkeziyle telefonda konuşuyordu polislerde gelebilir ama yiğit onun karısı çok korkmuş görünüyordu onun birşeyler yapabileceğine inanmıyorum
bende öyle demiştim ama ben bir ara tuncayı görmüştüm evin oralarda belki o yakındadır olamazmı birde leyle emniyet merkeziyle telefonda konuşuyordu polislerde gelebilir ama yiğit onun karısı çok korkmuş görünüyordu onun birşeyler yapabileceğine inanmıyorum
tuncayda olabilir ilk diziyi izlerken tuncay olabilir dedim ama tuncay gidince tek yiğidin karısı var evde o polisi arar veya kendi kurtarır ama tuncay gelir ordaydı doğru:icon_whis,
tuncayda olabilir ilk diziyi izlerken tuncay olabilir dedim ama tuncay gidince tek yiğidin karısı var evde o polisi arar veya kendi kurtarır ama tuncay gelir ordaydı doğru:icon_whis,
valla bu diziden tekinin ayrılması demek yani ölmesi çok büyük dizi için fiyosko olur ihşallah senerist böyle bişey düşünmüyodur köprüyü çünkü tekin yapmalı
süleyman evliymiş şuan duydum,korel evli gitti o ama neden süleyman evlii oda gitti,komser evli değildir dimii,ve kim abdülün siteye girdiğini diyen kimdi okudumda diyenin adını unuttum:img-blush:img-blush
evet canım süleymanda evli korelde evli kaçırdılar seni
abdül siteye pek uğramıyor ama merak ettiğin şeyler varsa sorarım ben abdül evli değil bu arada :img-pilot
valla bu diziden tekinin ayrılması demek yani ölmesi çok büyük dizi için fiyosko olur ihşallah senerist böyle bişey düşünmüyodur köprüyü çünkü tekin yapmalı
evet tekinin ölmesi izleyici kitlesini çok üzer bencede ve ilerleyen bölümler için büyük sıkıntı olur yurdener okur köprünün temel taşı oyuncularından yani bir korel cezayirli gibi bir mert gibi tabi en büyük temel taşı vali o ölürse film biter
acaba valiye araba çarpıp film öylemi bitecek geçen sezon valiyi vurmuşlardı
evet tekinin ölmesi izleyici kitlesini çok üzer bencede ve ilerleyen bölümler için büyük sıkıntı olur yurdener okur köprünün temel taşı oyuncularından yani bir korel cezayirli gibi bir mert gibi tabi en büyük temel taşı vali o ölürse film biter
acaba valiye araba çarpıp film öylemi bitecek geçen sezon valiyi vurmuşlardı
ya bir şekilde kurtulacaktır tekinlerde nasıl tekin olmasa biz kime gülecez olmaz ya ona birşey
ya umarım finalde şu trafik kazasıyla bitirmesinler valinin ölümüyle ben şimdiden söylüyorum izleyemem o bölümü çok zor
aman diyim mert ona birşey olmasın onuda bünyem kaldırmaz
Tekin vuruluyor... %80 kesin
Tekini Leylayı tutan adam değil kapıdan daha sonra gircek başka bi adam vuruyor. %90 kesin
Hani o sahte polis içeri girerken arabanın yanındaki adama içeri giriyorum diye işaret etmişti. işte o adam vuruyor Tekini..
Ağır yaralı...
Fakat adamlar istediklerini alamıyacaklar Çünkü Tuncay'ı kimse hesaba katmıyor...
Tuncay belkiden herkesten daha akıllı ... Bakında görün..
yeni biraz komik replik
erdalla alimaruf karşı karşıya
erdal alimaruf a diyor önüne bak
alimaruf erdala tip tip bakarken ethem geliyor alimaruf un önüne geçiyor
alimaruf etheme şöyle diyor o kadar yakın durma be abi bak bak bitmiyosun :img-hyste
Tekin vuruluyor... %80 kesin
Tekini Leylayı tutan adam değil kapıdan daha sonra gircek başka bi adam vuruyor. %90 kesin
Hani o sahte polis içeri girerken arabanın yanındaki adama içeri giriyorum diye işaret etmişti. işte o adam vuruyor Tekini..
Ağır yaralı...
Fakat adamlar istediklerini alamıyacaklar Çünkü Tuncay'ı kimse hesaba katmıyor...
Tuncay belkiden herkesten daha akıllı ... Bakında görün..
ya tuncay vardı orada dimi ben öyle hatırlıyorum akşamdı arabanın yanındaydı öyle değilmi tekin vurulsa da ölmeyecektir çünkü köprüyü daha bitirmedi daha kolaymı pes etmek olmaz öyle şey
ya ikibölümdür mü ne ben melek ve aslıyı görmüyorum ya nerede onlar melek ve faruk konuşmaları olmadan olmuyor onların arasındaki diyaloglar benim çok hoşuma gidiyor
Tekin tabii ki ölmez.O ölürse köprü yapılamaz.Dizinin de adı Köprü olduğuna göre ( her ne kadar son zamanlarda ana konudan bayağı uzaklaşılmış olunsa da ) bu neredeyse imkansız.
Hiçkimse yokken Tekin vardı Vali ile birlikte, ikisi dizinin temel taşları aslında.
Belki sadece vurulur bir kaç bölüm hastanede geçer o kadar.Tekin ve Leyla'da hastaneden cıkamadılar bir türlü dizi boyunca.
Yok ben sanmıyorum Tekine bir şey olacağını dediğim gibi aslı böyleyse bile izleyiciyi düşünceklerinden böyle bir şey yapmazlar.Anca vurulur hastanede kalır.Keşke vurulmasadiycem ama çok büyük ihtimal olanlar olcak.:icon_sorr
Yüzbasımzın sevgili esi Bilge Cezayirli Eskişehir Belediye Baskanının yegeniymiş.Yılmaz Büyükerşeni Anadolu Üniversitesinde rektörlük yaparken duymustum.Çok degerli ve çok sevilen bir kişilik oldugunu biliyorum.Eskişehirde süper işler yaptıgını ve yapmakta oldugunu basından takip ediyordum.Bilge Hanımında yegeni oldugunu yeni ögrendim.Bizim yüzbaşı iyi aileye damat gitmiş.
sevgiler.....
bu arada tekin vurulmasa çok iyi olacak
ya tuncay vardı orada dimi ben öyle hatırlıyorum akşamdı arabanın yanındaydı öyle değilmi tekin vurulsa da ölmeyecektir çünkü köprüyü daha bitirmedi daha kolaymı pes etmek olmaz öyle şey
ya ikibölümdür mü ne ben melek ve aslıyı görmüyorum ya nerede onlar melek ve faruk konuşmaları olmadan olmuyor onların arasındaki diyaloglar benim çok hoşuma gidiyor
evet bencede öyle olcak fragman çünkü o adam ateş ediyordu büyük ihtimal urulacak tekin
ama silah sesi çıktığına göre tekin diğer adamı vuracak çünkü diğer adamda susuturucu vardı
Günaydınlar efendim günaydınlar öncelikle
Gününüz gönlünüz aydın olsun...
Tekin vurulursa O Vali o şehirde taş taş üzerinde bırakmaz diyim size...
Yiğit kaçırıldı diye masayı yerle bir eden Vali , Tekin için heryeri yerle bir eder..
Geçen haftadan kalanlar...
Ahanda yazıyorum buraya bu Vali bigün bu İstahbarat başkanını oraya gömecek..
Bi ara dedim ahanda gitti.. istihbarat başkan maşkan kalmadı.. Adam feci tırstı.. eee doğal olarak... Yanlız çok pırçalıyor adamı.. oda hak ediyor ama..
Şehrin deli Tuncay'ının bile olacaklardan daha önce haberi oluyor. Ne biçim istahbaratsa..
Yani Yiğitin kaçırılacağını haber alamadı.. kirli tuzaklardan haberi yok hee.. çok saçma.. Kendi adıma bu adama kötü gözle baktığımı belirtmek isterim...
daha elle tutulur bir icratını göremedik...
O Albayı çok mu aradılar... Asker dediğin koca göbeği olsada çakı gibi durur... adam darmadagandı yaww.. O kadar ezik duruyorduki .. hiç yakıştıramadım..
tabi valimizden oda nasibini aldı herkes gibi...
Edit : Silah sesi sahte polis içeri girdikten sonra kapı açık kalmıştı... Tekinin o açık kapıyı sırtı dönüktü... arkadan açık kapıdan içeri giren adam Tekini vuruyor. O adamın silahında susturucu yok.. duyduğumuz silah sesi onun silahına ait ..
Gelelim bu haftanın bol sorulu Anketine......
Öncelikle geçen haftaki anketi cevaplayanlara Teşekkür edelim :)
başlıyam
1. Tekin vurulacakmı? Ağır yaralımı? sıyrıkmı? Yoksa bi şekilde kurtulacakmı?
2. Bu adamlar yedek CD yi alabileceklermi?
3. Tekin vurulursa bunu duyan Valimiz kılıç kuşanıp, birilerini ibreti alem olsun diye sallandırırmı?
4. Yiğit ölecekmi?
5. Yiğit'i kurtarmak için yapılan operasyonda kimler yaralanacak.
6. Akının Elmasın mektubu geldiğinde tepkisi ne olacak?
7. Elmasın mektubunda Akına itiraf ettiği sır ne ?
8.Melek Hanımı bu bölüm görebilecekmiyiz?
9. Akın ve Elmas bu bölüm yanyana gelirmi? bu hasret bitermi?
10. Vali Yiğt için yapılan operasyona katılırmı?
11.Son gelişmeler karşında Vali Ankara ile ipleri iyice gerermi?
12. Sırma Erdala kendini affettirebilecekmi?
13. Nolcak bu köprünün hali?
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gib bu bölümde yüreğimize indirecekmi?
başlıyam
3. Tekin vurulursa bunu duyan Valimiz kılıç kuşanıp, birilerini ibreti alem olsun diye sallandırırmı?
4. Yiğit ölecekmi?
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gib bu bölümde yüreğimize indirecekmi?
Tekin vurulacakmı? Ağır yaralımı? sıyrıkmı? Yoksa bi şekilde kurtulacakmı?
büyük ihtimal vurulacak.
yok alamıyacak polis gelecek.....
masanın üstüne çıkar tepinir sonra eve götürül o tahtaları yakar eğer evinde soba yakmıyorsa boşu gitmesin die tekini vuranların üstüne atar deli ya herşey beklenir
4. Yiğit ölecekmi?
bence ölmiyecek
senarist belki yardımcı polis veya askerlerden birini yaralayabilir
hemen arar elmasta telefonu suratına kapar :img-hyste
şimdilik bu kadar espri yeter bu soruları sor sormuşun taahmin etmek zor olduğu için esprili cevaplar verdim
hemen arar elmasta telefonu suratına kapar :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Valla güzel cevap ne yalan söyliyim.. Bizim deli kız yaparmı yapar...
Lakin son konuşmalarından sonra çok üstüne düştü Akının .. hele mektup geldikten sonra aramalar, düşünmeler falan filan ...
Elmasın okuldan çıktıgında akını araması telefonun kapalı olması .. sonrada ikisinin aynı anda birbirini düşünmesi .. acı çekmeleri.. yerlerinde duramamaları.. :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bunlar bi kaç bölüm daha böyle giderse onlarda bizde cümleten ince hastalığa yakalanırız diyim size...
Teşekkürler cevapladığın için
evet canım süleymanda evli korelde evli kaçırdılar seni
abdül siteye pek uğramıyor ama merak ettiğin şeyler varsa sorarım ben abdül evli değil bu arada :img-pilot
evt korel evli kendi gibi tiyatrocu oda,süleymanın evli olduğunu ama hiç duymamıştım,ikiside kaçırdılar beni doğru:img-hyste abdül evlii değilse süper komser ve o kaldı zaten,:img-blush:icon_sorr sana sormak istediklerimi söylerim ozaman sende söylersin ama az sonra okula gitcem sorular aklıma gelmez,:img-wink: niğdeli dimii abdül çoktanıdık var orda yazın gidimde abdülüde görim:img-hyste
arkadaşlar bir gün girmedim neler yazmışsınız. bu bölüm yine çok hareketli olcak sonraki bölümler belki biraz durulur. biliyoruzki durgun geçen bölümlerin ardından hareketli bölümler geliyo.. aslında sakin geçen bölümler bile mesajını iletiyo herkese. biri yazmış tekin ve leyla hastaneden bir türlü çıkamıyolarlar diye. bu bölümde tekin yaralanır gibi geliyo. yiğit kurtulur bence. elmasa gelince mektup o akını sevdğini yazmıştır ama akın, okurda ararsa elmas telefonu suratına kapatırsa komik olur. elmas arada bir yine sinirlenip çıkışlarda bulunuyo sonrda üzülüyo. umarım araları düzelirde yüzleri güler.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :happy0064:img-yes:
bence vurulacak çünkü orda iki kişi var diğeri arkada geçen haftanın fragmanında gördümüz kişi ama hafif olur bence ya tekin bize lazım nereye öyle vurulup gitmek......
iki ihtimal var ya alırlar ya da birşey olur almazlar ki ben ikinci ihtimali tercih ederim
çok sinirlenip şehri ayağa kaldıracağı kesin ama kılıç kuşanır mı bilemem
4. Yiğit ölecekmi?
adamlar cdyi alırsa ölür ama alamazlarsa ya polis ya da askerler kurtarır
hiç bir fikrim yok ama kimse yaralanmasın yavvvv
önce büyük bir sevinçle okur mektubu sonra aşka gelip elması arar ama elmas yine o gıcık triplarinde olur yine sebepsiz yere başlar dırrr dırrr yüzbaşının başını yemeye işte yüzbaşım yine üzgün yine üzgün yavvvv ya bir bölümde bari üzmeyin yüzbaşımı yavvvv:(
orası mektupta saklı izleyip öğreneceğiz artık aşkından yine saçmalamasın da şöyle güzel bir şey olsun canım
görürüz geçen bölüm göremedik ama bu bölümde kıyametler koparsa şehirde görürüz
bence gelmez adamın işi başından aşkın canım telefonla artık görüşürler ama belki işler düzelirse yüzbaşım yine dayanamaz okula gidip çıkışta elması görür:P
kesin katılır operasyon olacak ve vali yerinde olacak yok canımmmm
olabilir valimiz sinirli olunca ankara falan dinlemiyor çünkü
biraz zor öyle bir laf etti ki erdal yani zor affeder bence
yaaa evet ya kaç bölümdür vermiyorlar insan bir dakika da olsa şantiyeyi gösterir ya neler yapıyo ordakiler yeni parçalar takılıyor mu yavvvv
sanmam o bir bölüme özeldi bence:D
KARAMAY sorular için teşekkürler kusura bakma kısa yanıtlar vermek zorunda kaldım fazla vaktim yok ama cevaplandırmadan çıkmayayım dedim :P
bir soru da benden:
nerdeeeee bu özettttt yaaaa ? hala yok meraktan ölecem yaaa:(
merhaba arkadaslar bu gece ruyamda gordumki erdalı örudulmustu ali marruf çok uzulmustum sonra kalktim dedim ohh ruyaymis sade ins dizide boyle birsey olmaz dedim neyse ankete geçelim simdi
sıyrık
evet
evet
4. Yiğit ölecekmi?
hayir
hiç kimse heleki operasyonu mert ustegmenimiz yonetiyorsa
telefona sarilacak tabi
onu sevdigini
insallah
sanmam bu bolum yine sıkı olacak akın için heleki operasyon felan olursa
yok o sade KOPRU için katılir
evet
evet
vallaha noluca yok bu KOPRU ya olucak ya olucak cunku GIDEMEDIMIZ BIZIM DEGILDIR
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gibi bu bölümde yüreğimize indirecekmi?indirir vallaha bugune kadar pek çok kez indirdi yuregimize bu gidisle felç olucam ama helal olsun o sahnelere can feda
bordomavili 21-02-08, 11:48 arkadaşlar ben tekinin öleceğini sanmıyorum ama tekinin vurulacağına kesin gözüyle bakıyorum....
Ayrıca Albayın çakı gibi durmadığına inanmıyorum....Adama telefondayken bile ayağa kalktı yane..Ben takdir ettim..Ayrıca genel kurmay başkanı bile aynı albay gibi duruyor
[B]1. Tekin vurulacakmı? Ağır yaralımı? sıyrıkmı? Yoksa bi şekilde kurtulacakmı?
vurulur ma ağar olmaz
EVET
Ben valimizden belkerim valla.:img-yes: şantiye ve karakol baskınlarında yetişememişti ama silahını yanına almıştı.
4. Yiğit ölecekmi?
Hayır
mert üsteğmennin taburu ve bordolar katılır. tabi polis te olur.
telefon eder. bu seferde elmas kapatırsa bilemem:img-hyste
Sevdiğini yazmıştır
görmek isteriz tabi:img-wink:
görebileceğimizi sanmıyorum telefonda konuşurlar yine. :img-yes: bir sonraki hafta kesin görürüz.
10. Vali Yiğit için yapılan operasyona katılırmı?
katılmaz ama her zaman hazırda olduğunu biliyoruz
Evet
Evet. erdal biraz söylenir ama affeder.
sonunda yapılacak. köprünün üzerinde valimizi göreceğiz.:happy0064
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gibi bu bölümde yüreğimize indirecekmi?
umarım indirmez. valla nerden çıktı bu kız demiştim o sırada:img-hyste
bordomavili 21-02-08, 16:57 bu ankete cevap vermek isterdim ama biz ne dersek diyelim sonuc değişmiyecek..Haa bu arada arkadaşalr biizm fragman diziye 2gün kala felan veriliyor yaa dün baktım yaprak dökümünün fragmanı dizi biter bitmez verildi???
hayır sanmam
alamazlar
askerleri toplar o adamları gidip bulur
4. Yiğit ölecekmi?
hayır
akın veya mert
sevinecek tabi elmas saçmalamamışsa
akına sevdiğini söylememişti o
evt
gelmezler
katılır
evt,
affeder
izleyip görcez:img-wink:
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gib bu bölümde yüreğimize indirecekmi?[/QUOTE]
eğer maç olsa eşofmanlarla görünce onları inerde,gene ama heyecanlı olcak gelecek bölüm
bu ankete cevap vermek isterdim ama biz ne dersek diyelim sonuc değişmiyecek..Haa bu arada arkadaşalr biizm fragman diziye 2gün kala felan veriliyor yaa dün baktım yaprak dökümünün fragmanı dizi biter bitmez verildi???
evet hala fragman verilmedi kolibya gelmeden verilmiyor zaten ben hep önce koliba da sonra tvde görüyorum
özette gelmedi yarın gelir bence
sorulara çok güzel cevaplar vermişsiniz arkadaşlar ama bence artık köprüyü biraz versinler ya şöyle bir şantiye ziyareti iyi olur tabii öncelikle yiğitin durumu halledilince olur bu
başlıyam
4. Yiğit ölecekmi?
hyr
bence vurulacak.ayağından bir şekilde kurtulacak
alabilirler
vali bu ne yapacağı belli olmaz
4. Yiğit ölecekmi?
hayır ölmez
akın,mert , (vali)
çok sevinir şöyle bir gülümser
onu bilimiyiorum
senarisit bu bölümde yer verecektir
bitebilir
katılmaz belki o meşur silahını arabadayken çeker olay yerine geldiğinde olay bitmiş olur köprü klasikleri
o olmaz
bence tartışmaları saçmaydı
iiiyi yapılacak sonunda
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gib bu bölümde yüreğimize indirecekmi?[/
yok olmıyacak
amanın haftanın soruları gelmiş hemen cevaplayayım
ben bir şekilde kurulacağını düşünüyorum
bence hayır çünkü cd almaları yiğit'in ölüm haberi demek
delireceği kesin
4. Yiğit ölecekmi?
hayır yani umarım ölmez
operasyonu askerler yapacağına göre erlerden yaralanan olabilir aman mert'e birşey olmasında
gidip elmasa evlenme teklifi yaparmış :img-hyste:img-hyste
açıkcası hiç bir tahminim yok sevdiğini söyleyecek derim ama bu bir sır değilki
inşallah görürüz en yakıştırdığım çiftlerden biri çünkü
o mektup'dan sonramı kesin yan yana gelirler
hayır
gerilebilir
erdal iyi niyetlidir affeder
ne sen sor ne ben söyliyim
bu senaristlemi hayıriki sezondur köprüde mert'imize bir kız bulamadık ama yüzbaşıya iki bölümde bulduk haksızlık ama bu :img-hyste:img-hyste
Benim kalbim yaralı senin sevdan karalı
Yaban kaldı yalnız kaldım bir yanım eksik
Yarım kaldı bir limanda sen çıktın karşıma
Konuşmadan anlatsan gözlerine saklansan
Gönlümün limanı olsan derdime ilaç olsan
Rüyalarıma dolup ışığım olsan
bu şarkı süper arkadaşlar
[B]1. Tekin vurulacakmı? Ağır yaralımı? sıyrıkmı? Yoksa bi şekilde kurtulacakmı?
vurulabilir ama kurtulur
hayır
Ortalığı yıkar kudurur yine
4. Yiğit ölecekmi?
Hayır
yaralanacak derken?Onlara bişeycik olmaz:img-wink:Dağdaysa asker şehirdeyse polis katılır
bence de telefon eder eminim aralarında sıcak bir diyalog olacaktır.Ama elmas trip yapmazsa yine:icon_sorr
Şu alışkanlık meselesi.Ne seninle ne de sensiz.Ondankopadağından fln bahsediyordur
Tekin ve Leyla söz konusu olunca bence görürüz
Mühendisle daha çok ilgilenilecek gibi.Yani yüzbaşının aşkını yaşamaya pek vakti kalmayacak.Anca telefonla:img-yes:
10. Vali Yiğit için yapılan operasyona katılırmı?
takip eder sadece katılmaz
Evet
evet erdak yelkenleri suya indirir
yapılacak da ne zman ben de bilmiyorum:D
14. Vee son sorumuzda Mertle ilgili olsun.. ninenin mektubundaki gibi bu bölümde yüreğimize indirecekmi?
ben gerçek sanmıştım ya aslında hiç de fena olmazdı:DMert her zaman olduğu gibi operasyonlarda ön planda olcak
arkadaşlar şok geçirdim..annem kanalı değiştirirken..str euro de ye bastı...birde baktım ne göreyim...köprü başlıyo..hemde bugün..perşembe saat 22.30 da...:):D:P
bence kurtulucak tuncay sayesinde
hayır
bence böyle bi durum olmaz çünkü tekin kurtulur olaki kurtulamazsa ortalığı yıkar
4. Yiğit ölecekmi?
hyr
yaralanmaz kimse bence
ya hep akın ilgileniyor alttan alıyor vs yine aynısı olur elmas trip yapar
ona aşık olduğudur başka ne olabilirki
sanmıyorum
evet
öyle gözüküyor
saftirik erdal hemen iki lafa tav olur
yapılır gibide ne zamana bilinmez
bende gerçek sanmıştım geçen bölüm bu bölüm olurmu bilmem hem kimle olucakki olsun isterim
Arkadaslar ben soyle bise dusundum simdi leylanin evine dalanin yaninda biri daha vardi oda disardaydi ve içeri dalan leylayi rehin aldi tekin silahi çikardi bagirdi çagirdi neyse bolum silah sesiyle bitti bence tekin o adami vuracak sonra disardaki adamda silah sesini duyunca içeri dalacak ates edecek ama tekini vuramayacak beceriksiz sonra ya tekin onu vuracak yada tekinle adam çatisacak tekin onu oyalamaya çalisacak kopru santiyesindeki militanlara yaptigi gibi sonra zafer komiser yonetimindeki polisler olay yerine ulasacak ve zafer komiser silahiyla adami kursuna bogup delik desik edecek suzgeçe çevirecek koçum zafer onu demedi demeyin
bu arada erdal kaç yerde askerlik yaptı 81 ildede yaptı herhalde ilk bölümde şırnakta gazi olmuştu sonra elmasın hocalık yaptığı köye yakın yerde yaptım dedi dedi sonra başka bi yer senarist dikkat etmeli bence :img-blush
Arkadaslar ben soyle bise dusundum simdi leylanin evine dalanin yaninda biri daha vardi oda disardaydi ve içeri dalan leylayi rehin aldi tekin silahi çikardi bagirdi çagirdi neyse bolum silah sesiyle bitti bence tekin o adami vuracak sonra disardaki adamda silah sesini duyunca içeri dalacak ates edecek ama tekini vuramayacak beceriksiz sonra ya tekin onu vuracak yada tekinle adam çatisacak tekin onu oyalamaya çalisacak kopru santiyesindeki militanlara yaptigi gibi sonra zafer komiser yonetimindeki polisler olay yerine ulasacak ve zafer komiser silahiyla adami kursuna bogup delik desik edecek suzgeçe çevirecek koçum zafer onu demedi demeyin
tekinin o olaydan hasarsız bir biçmde kurtulabilmesi için iyi bir seneryo yazmışın belki senaristle empati kuralsanız yani senaristte senin gibi düşünmüşse çok iyi olur
belki tekini akın bile kurtalabilir
bikerisinde teröristler köprüye saldırmıştı tekin akına çok geç kaldınız demişti akında tekine bir daha olmaz demişti ama zafer ve diğer polisler bu işi halleder
arkadaşlar şok geçirdim..annem kanalı değiştirirken..str euro de ye bastı...birde baktım ne göreyim...köprü başlıyo..hemde bugün..perşembe saat 22.30 da...:):D:P
o zaman uydu bize uymadı keşke uydum olsaymış izlerdim ama ben bütün bölümleri çekip arşivime koyuyorum burda başka öyle yapan var mı tabi tvden izlemesi daha güzel oluyo bana göre sıkıcı olan yerleri dvdde atlıyabiliriyorum ama tvde bunu yapamazsın tümünü izlersin
Günaydınlar efendim günaydınlarr
gününüz , gönlünüz aydın olsun .....
Öncelikle zulıs, korelcez ,abdu, grafi , iklimmm, vatan45, sudeniz, SETURK ve _BeRFiN_ anketi cevapladığınız için çok teşekkürler :happy0064:happy0064 cevaplar çok güzel ...
Neler çıktı peki anket sonucunda ..
1. Herkes Tekin'in ölmeyeceğini sadece hafif yaralanacağı kanısında birkaç arkadaş ise yara almadan kurtulacağı kanısında.. bakalım kimin tahmini tutacak.. Ben orta şiddette yaralanır diyorum. sırtından :(
2.CD nin alınmasına hemen hemen hepimiz HAYIR demişiz. Bencede Hayır alamayacaklar.. vakitleri olmayacak... ve bu alamama olayı polislerin kafasında ( fikrim geldi gibi ) bir ampul yanmasına neden olup.. "acaba eve niye geldilerki" , " ne için geldiler ki" sorularına cevap arayıp polisler bulucak CD yi...
3. Tabiki ortak görüşümüz Valinin Tekine bişey olması ki .. olmasabile şu durumda ortalıgı kasıp kavuracağı yönünde...
4. Ne hikmettir.. herkes 4. soruya hayır demiş.. Yiğit ÖLMEYECEK demiş.. iyide demiş.. Bende ölmemesini temenni ediyorum .. bu sefer kötüler kazanmasın diyorum.
5. Yiğit'i kurtarma operasyonunda yaralanma konusu.. Ben askerlerden biri hafif yaralanacak gibi geliyor.. Çünkü bu amerikalılar beytolar gibi çaylak değil ve adamlar köyden çayırdan toplanmış süt çocukları değil .. o yüzden bizden biri yaralanır gibi geliyor.. ama Beytonun adamlarından önemli olan biri kesin gider gözüylede bakmıyor değilim hani..
6. herkeste farklı yorumlar var... ama geneli Yüzbaşı'nın Elması arayacağı yönünde..
Ama şöyle olabilir diyorum .. Mektup gelir Yüzbaşı okumaya zamanı olmaz kalbinin üstündeki cebe koyar.. sonra operasyonu gider.. yaralanır.. hastanede ayıldıktan sonra okur.. ( sormayın bu konuda acayip senaryolar yazdım )
7. Bizim seni seviyorum falan diyemez... Demezde.. hiç öyle bişey beklemiyorum ondan... Sana çok alıştım seni özlüyorum , kanım kaynıyo.. içime serin sular akıyor , kalbim seni düşününce deli gibi çarpıyor :img-hyste:img-hyste falan şeyler yazmış olabilir... ( bu yazdıklarıma hele kalp çarpmasına bende fazla inanamıyorum ama neyse)
8. evet görelim artık 2 bölümdür ortalıkta yok... hele Vali bu iş çözülene kadar kriz masasında kalacaklarını söyledi.. kesin Melek hanım valiyi kontrol etmek için gelir...GELSİN ARTIK bi zahmet
9.ortak görüş yanyana gelmeyecekleri konusunda hemen hemen.. Bencede gelmiycekler .. Tabi Elmas Akına ulaşamamaktan dolayı sıyırıp , yetti gayrı canıma diyip karakolu basmassa :img-hyste:img-hyste:img-hyste yaparmı yapar.. demeyin öyle.. Şu son sahne dikkate alındığında Akın'ın telefonu kapalı olunca çok meraklandı .. heleki operasyon falan lafıda duyduya.. zapted zapdedebilirsen şimdi bunu.. Oda valiliğe giderse hiç şaşmam...
10.Ortak olarak valinin operasyona katılacağı kanısındayız... ama bence sıcak olaylara girmez dışardan izler ve işi ehline bırakır..
11. Yine ortak olarak Valinin Ankara mankara takmıyacağı ortalığı esip kavuracağı konusunda hemfikiriz. Valla o ajan bozması hakkında bilgiler ortaya çıktıkça ortalığı fena karıştırıcak bu valii ... vali için muhtemel bir soruşturma var ufukta...
12.Bu konudada herkes aynı fikirde.. affedecekEli mahkum affedecek.. senaryo gereği farklı bir yol düşünülemez.. Ama Erdalın sırmayı süründürmesi taraftarıyım.. biraz burnu sürtsün ..
13.
Allah Büyük
Allah Kerim
Yaa Kısmet Yaa Nasip..
olcak ama bi gün .. ne zaman kim bilir... :img-hyste:img-hyste:img-hyste
14. Benzer bi sahne daha beni kalpten götürür diyim başka ne diyim ki ...
Tekrar teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için ...
Şimdi başka bi anket hazırlayalım bakalım..
Herkes malum siteden tekrar tekrar izlemiştir son bölümü.. heleki tekrarıda verilmiş.. daha iyi bir tercih yapılabilir bir anket geliyor assonra ...
Özet gelir dimi bu gün.. gelsin artık ... ne kaldıki diziye şunun şurasında.. fragmanda gelsin bu akşam ...:happy0064
lilly_rush 22-02-08, 09:21 sorular var yine...cevaplamazsam olmazz...:img-yes:
bencede Tuncay öok önemli burda...o yardım edebilir...vurulmasın zaten daha yeni iyileştiler..iki bölüm arayla hastanelere düşer mi insan canım...
alamıycaklar. zaten yedek cdyi adam yanında getirmemiştir ki ne arasın Tekinin evindeki küçük odada...bence orda değil...ankaradaki evde...
kılıç kuşanıp birilerini sallandırmaz ama öyle bişi sölerki sallandırmıştan beter eder..zaten kimi sallandıracak..
4. Yiğit ölecekmi?
ölecek gibi gözükmüyor..ki bu iyiydir, ölmesin..yoksa 3. bir mühendis lazım olacak..
Zeybek Yüzbaşı....şaka şaka kimseye bişi olmaz, dikkatli Onlar...belkiii Elmas zira O muhakkak oralarda biryerdedir.:img-hyste
ne yazdığına bağlı...ya sevinecek ya da yine sinirden kuduracak...:img-yes:
bence yaptıklarından pişman olduğunu itiraf ederse bu benim için bile bir sırdır şaşırırım... sevdiğini sölerse..aman canım bunu bilmeyen mi var..Elmas'ın aşkını gösterme yöntemleri kaba sadece...
kesinlikle Leylaların evinde mermiler havada uçuştuğuna göre Oda oralarda olacaktır. Destek için...:img-wink:
hasret mi?? bence Elmas hala Akını haketmediği için ayrı kalıp kıymetini iyice anlasa daha makbule geçer..Ama Yüzbaşıya kıyamıyorum, yazık adamda ölcek yakında hasretlikten...:img-in_lo
katılır mı derken? eline silah alıp koşturacak değil ama elbet içinde olur. ki zaten şuan da operasyonda sayılır...
olayların gidişatına bağlı bu...iyi biterse aynı gerginlikle devam eder.. kötü biterse daha da gerilebilir ilişkiler...
bu dizide bi Elması bide Sırmayı anlamıyorum zaten...tam olarak olay ne bilmiyorum ama Erdal dayanamaz affeder...
en anlamlı yerinde bitecek "köprü"...tüm sosyal mesajları verip, tadını damağımızda bırakıp bitecek...
mektuptan haberim yok ne yazıkki...ama Osa insan bi yerde elbet olur bişeyler..ha olsun mu olmasınnn...:img-in_lo
soruları soran arkadaşa teşekkür ediyorum....( adını bulamadım)
arkadaslar ozet koliba filme gelmis biz tekine bise oldu diye çatlarken meger deli tuncay yaralanmis zaten bi o kalmisti vurulmayip hastenelik olmayan oda oldu bu arada veli annesiyle kalmaya karar vermis ali marruf kafayi yiyip etheme erdali bitir demis ya insallah bir sey yapmaz o robot ethem erdala zaten ruyamda gormustum geçen gun ali maruf erdali kursuna dizmisti insallah bu ruya gerçek olmaz bu arada akinla elmasta yuzukleri alip erdalin basina dikilmisler evlenmek için izin istemek uzere yine muthis bir bolum bizleri bekliyor bu arada operasyonda bol olacakmis mert ustegmen orgutun silahlarini ele geçirmek için orgutun pesine dusecekmis super ya super merte var bu bolum daha ne olsun
Zeybek Yüzbaşı ve Elmas, Zeybek’in görevi nedeniyle zaman zaman gerginlikler yaşamalarına rağmen, sonunda aradıkları şeyin sadece ‘birbirlerinde’ olduğunu anlarlar. Zeybek’le Elmas, bir gece ellerinde söz yüzükleriyle Erdal’ın karşısına dikilirler, sıra, Erdal’ı ikna etmeye kalmıştır.
Ne diyo bu özet yaaaaaaaa......
Şaka mı buu... Bir Nisana daha var ama yaaa... Anaaa düğün var... :happy0064:happy0064
:cheer::cheer::cheer:
:dance::dance::dance::dance:
:dance:
Söz yüzüklerimi ....
Kesin yüzbaşı mektubu okuduktan sonra coşmuştur..
hadi gözümüz aydın .. Vatana millete Köprü ahalisine hayırlı uğurlu olsun...
Onlar kendi içlerindeki engeli aştıktan sonra Erdal da neymiş..
Ne yalan söyliyim böyle bişeyi hiç beklemiyordum ...
Bikaç bölüm daha sürünürüz diyodum ama neyse bizimkiler çok insaflı beyawww...
Özetin tümünün yorumu assonra ...
yaaaaaaaaa arkadaşlar elmas ve akın sözlenmiş. özeti görünce şok oldum. karamay sende şok olanlardansın galiba.
birde tuncay var çok merak ediyorum ve valimizin ve eşinin durumu merkeze alınması bunuda aşacaklarına eminim ben.:img-yes::img-wink:
tuncay o kadar yarayı nezaman almış acaba aslında eski bir asker olma olasığı olabilir.
yazarken bile hala inanamiyorum okuduklarıma. dönüp dönüp okuyorum.
sırma ve erdal evlendi.:img-wink:
elmas misilleme yaptı sözlendi.:img-hyste:img-hyste:happy0064:img-icecr
Arkadaslar...
49. bölümün fragmanı nı İzledim ve müthisti.Deli tuncay hayranlarına kötü bir haberim var.Tuncayı vuruyorlar.Sonra yüzbaşının elinde yüzükler falan vardı.Yüzbası leyla ögretmenin evine gelen sahte polisin kılıgına girmişti.Ethem erdalı izlettiriyordu.Dahada birsürü birseyler...Şimdi pazartesiye kadar nasıl bekliyecegim.sevgiler..
valimiz bir yerde yatıyor ve sonra pantolan pabuçlarıyla denize giriyordu.
Derken asıl sorun patlak verir. Vali Faruk Yazıcı’nın birkaç hafta önce kendisine verilen ‘yılın bürokratı’ ödül töreninde, üniversite öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmanın bandı, bazı muhalif eller tarafından Ankara’ya gönderilir. Vali için bu kez bizzat İçişleri Bakanı tarafından emir verilir. Merkeze alınma ya da sürgüne benzer bir tayin gene kapıdadır. İşin kötüsü, evlilik hayatı boyunca bu gibi durumları sayısız kez yaşamış Melek de, artık dayanma gücünün sonuna gelmiştir.
bu yukardaki yazıdada vali için üzüldüm adam ne dese suç demokratik bir ülkede yaşamıyoruz sanki
Fragmandamı çıktı ... anaaaaaa.... ben nasıl akşamı bekliycem yaaa :( bööö
kare kare detaylı anlatabilirmisiniz izleyenler...
Tuncayın zaten geçen bölüm son sahnedeki bakışlarında bişey var....
Kesin Tuncay eski bir asker falan .. yada hani o dönemde çok köy falan basılıyordu.. kesin bunlarında köyü basıldı o sırada Tuncayda dahil tüm ialesi kurşuna dizildi.. tuncayın gözleri önünde .. tuncay kurtuldu ama diğerleri öldü Tuncayda bu yüzden hafif sıyırdı.. ( bence en akıllılardan biri ama neyse)
Yüzbaşım sahte polisin kılıgınamı giriyor.. amanın... dikkat yüzbaşım ... dikkatt..
yüzüklerr... :dance: inşallah parmaklara takmaları nasip olur..
arkadaşalar ben video izleyemiyorum o yüzden ayrınlıtı anlatırmısınız. merakediyorum.
arkadaşlar bunlar birbirlerine durmadan mektup yazsınlar. :img-icecr:img-icecrilk mektupta sözlendiler ikincide evlenirler :img-hyste:img-hyste
arkadaşalar ben video izleyemiyorum o yüzden ayrınlıtı anlatırmısınız. merakediyorum.
vali bir yerde yatıyor toprak gibi yani rahatlmaya gitmiş gibbi bir yere
ondan sonra çatışmada deli tuncay vuruluyor tekin üzgün böyle
bide akın sahte polis rolune girmiş o şişko abdliler ölüyor çatışmada
tabi bordolarda boy gösterecek bu bölümde
elmasla akın yüzük takıyor elmasın yüzü gülüyor
ben sanki merti terörist kılınğında gördüm arkadaşlar öylemi
arkadaşlar bunlar birbirlerine durmadan mektup yazsınlar. :img-icecr:img-icecrilk mektupta sözlendiler ikincide evlenirler :img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteikinci meptupta nişan var yaaaa.. onu atlamayın 3. mektup nikah.. :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Allahım hiç güleceğim yoktu... Allahta seni güldürsün ....
Bu hafta bomba gibi bir bölüm geliyor...
Kalplere dikkat ...
Valimiz bence rüya görüyor.. gerçek değildir... Ayrıca açığa yada merkeze alınsa bile 2 bölüm sonra tekrar görevine iade edilir.. Meleğe üzüldüm ben .. bi tek..
Zeybek Yüzbaşı ve Elmas, Zeybek’in görevi nedeniyle zaman zaman gerginlikler yaşamalarına rağmen, sonunda aradıkları şeyin sadece ‘birbirlerinde’ olduğunu anlarlar. Zeybek’le Elmas, bir gece ellerinde söz yüzükleriyle Erdal’ın karşısına dikilirler, sıra, Erdal’ı ikna etmeye kalmıştır.
Ne diyo bu özet yaaaaaaaa......
Şaka mı buu... Bir Nisana daha var ama yaaa... Anaaa düğün var... :happy0064:happy0064
:cheer::cheer::cheer:
:dance::dance::dance::dance:
:dance:
Söz yüzüklerimi ....
Kesin yüzbaşı mektubu okuduktan sonra coşmuştur..
hadi gözümüz aydın .. Vatana millete Köprü ahalisine hayırlı uğurlu olsun...
Onlar kendi içlerindeki engeli aştıktan sonra Erdal da neymiş..
Ne yalan söyliyim böyle bişeyi hiç beklemiyordum ...
Bikaç bölüm daha sürünürüz diyodum ama neyse bizimkiler çok insaflı beyawww...
Özetin tümünün yorumu assonra ...
valla karamay senin dünkü cevepladığım sorular içinde evlenme teklifi eder demiştim müneccimmiyim ne evet özete gelecek olursak
tekin yaralanmamış ama tuncay onun için çok üzüldüm eski yaralar varmış belki eski bir asker belki polis yoksa o akıllı delilerden
yiğit kurtulacak galiba burdan bu anlaşılıyor
akın ve elmasa ömür boyu mutluluklar ne diyelim
melek onu görecez ama sinirli görecez galiba bu bölümde ama oda haklı valimiz kendine hakim olamıyor bir türlü haklıda olsa işte bu ankaralılar rahat bırakmıyor
o ali maruf erdala birşey yapsın onu var ya erdal da hakikaten elmasın dediği kadar var çevresi temiz birini bulamadı ya bir şey olmaz inşallah
arkadaşlar en çok nasıl evlenme teklif etti acaba merak ediyorum. elmasın mektubunda akını bu kadar gaza getiren ne vardı acaba. ben çok sevindim sonunda birlikteler.:happy0064
karmay elmas ve akında bu hız olursa ikinci metupta evlenirlerse hiç şaşmam. ayrılık bunlara yaramış.:img-hyste:img-yes::img-hyste
*Esra_Yalın* 22-02-08, 22:24 arkadaşlar en çok nasıl evlenme teklif etti acaba merak ediyorum. elmasın mektubunda akını bu kadar gaza getiren ne vardı acaba. ben çok sevindim sonunda birlikteler.:happy0064
karmay elmas ve akında bu hız olursa ikinci metupta evlenirlerse hiç şaşmam. ayrılık bunlara yaramış.:img-hyste:img-yes::img-hyste
bana sanki böle olup bittiye gelcek gibi gelio...hiç düşünemediğimden de olabilir hiç düşnemiyorum yüzbaşının Elmas a evlenme teklif ettiğini...en çok merakla bekleyeceğm sahne bu olacak galiba he bi de Yiğitn kurtuluşu
fragmanı izleme şerefine nail oldum sonunda...
Hani derler ya iki eliniz kanda olsa kaçırılmayacak bir bölüm.... Tekin nasılda bağırıyorrr... :( :( canım benim yaaa.. bu adamın yüzü gülmeyecekmi?
Yeter ama bırakın Tekini gelmesin başına bişey gülsün o hep..
Valimiz buz tutmuz Karasinin kenarlarında bata çıka yüryor... Merkeze çekildiye .. kendince son bi kez dolaşmak istiyor oralarda... arabanın tepesinden bakıyor köprüye.. verdiği büyük mücadelenin başlangıç noktasına .. karlar üstüne yatıyor... VEDAAA... Ne acıdır vedalar.... :sad53::sad53:
Ama o bi yere gitmiycekki :img-yes::img-yes::icon_whis:icon_whis
Bırakmayız...
Gelelim şu yüzüklere...
Hani özetten anladım yada fragmandan anlatılanla anladığım ben Erdalın karşısına yüzükle dikilecekler sanıyodum... Bunlar baya baya sözlendi.. Elmasın parmagına yüzük takıldı bile...
herşey bi yana.. en merak ettiğim o yüzbaşı.. o kasıntı adam.. ( kusura bakmayın amam öyle.. yüzbaşıya .. havalı.. ) yaww acep nasıl evlenme teklif etti... Kimden çıktı evlilik lafı... söz yüzüğünden çok asıl o aşamayı merak ediyorum.. Bu birlikteliğin adını nasıl koymaya karar verdiler hangi aşamada..
Akın bildiğim kadarıyla daha elini bile tutmadı Elmasın.. ( omzuna yattı onu saymayalım)
Nasıl yaaa.. nasıl o aşamaya gelindi.. çatlıcam meraktan...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fragmanın sonlarına doğru sanki mert ve diğer askerleri terörist kılığına girmiş gibi gördüm sol baştaki adam mert mi acaba bi fikri olan söylesin yoksa karıştırdım mı
fragmanın sonlarına doğru sanki mert ve diğer askerleri terörist kılığına girmiş gibi gördüm sol baştaki adam mert mi acaba bi fikri olan söylesin yoksa karıştırdım mı
arkadasim lafi agzimdan aldin bende simdi fragmani izledim tam bunu yazçaktim evet o merti terorist kiligina girmis yakismista koçuma eeee ne giyse yakisir mert abimize mert o kiliga girdi orgute sizip silahlari almak için adamda ne zeka var ya asker dedin mert gibi olmali ya aslan aslan bu arada valinin uzandi yer karasunun kiyisi arkadaslar siz zanet meyinki vali tatile matile çikti
lilly_rush 23-02-08, 08:32 off ya çok fena bir bölüm...
acaba tuncay ölcek mi? ölmesinnn:icon_sorr
ama tekin'in bağırmasından, valinin kendini sulara atmasından belli kötü şeyler olduu....
bide Elmasla Akın yüzük mü takıyo yoksa biri rüya mı görüyo??
inşallah Akın vurulmamıştır....:icon_whis
Günaydınlar efendim .... :)
Gününüz , Gönlünüz Aydın olsun :)
Tuncayın öleceğini sanmıyorum ... Tuncay nelerin üstesinden gelmiş bunun mu gelemiycek...
Dayanıklıdır Tuncay... Baksananıza ilk kurşunu yedikten sonra bile elindeki şişe ile adamın üstüne yürüdü.. şişeyi adamın kafasında patlattı.
Bişey olmaz Tuncaya ..
Valimizde çok üzülecek merkezden gelen haberlere.. Melek hanım çok yıpranacak.. Valimizin vedasız yine içimizi burkacak.. ama biz onun veda etmesine izin vermiycez .. çözülecek...
Özelliklede Yiğit kurtulduğunda herkesin onu sahipleneceğini düşünüyorum...
operasyon yakıyor valla ne yalan söyliyim...
Yüzbaşıma polis üniformasıda çok yakışmış.. gözlükler :good::good: 10 numara maşallah...
Bu söz merasimi operasyondan sonra yapılır diye tahmin ediyorum.. Valinin gidişi ilede bu bölümü bitirler diye tahmin ediyorum ...
Yaww o kadar baktım ben Mert'i göremedim.... fragmanın bazı kısımları çok hızlı bazı kısımları çok yavaş..Seçemedim ...
Akının Con"dur :img-hyste ne karın ağrısı ise onu laptop ile kaçarken indirdiği sahneyi gördüm o kadar ..Yüzbaşı ve askerleri yine iş başında... :happy0064:happy0064:happy0064
bordomavili 23-02-08, 09:18 Allah Allah.....Neler olmuş başlıkta...Düğün mü ararız Kına gecesi mi???
Mertimi Terörist te mi görecektim???..Mert birde örgütün başı...Zeybek e Polislik yakışmış o polis olsun bence:D..
Elmas ve Akın yüüzkleri takmış artık Elmas Zeybek var vay beeee....Bomba bir bölüm Bomba senaryo..Birincilik hakkımız bence...ama Hadi hayırlısı...İyi günler temennisiyle
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 09:53 mereba arkadaşlar,sonunda geldim.modemime kavuştum.sayfalarca okumamam gereken yorum var.artık ne yapalaım köprü için okuyacağız.özeti okudum,fragmana baktım.hüzünlü bi bölüm gibi.en azınndan benim için tuncayım vuruluyo ya..
lilly_rush 23-02-08, 10:29 Allah Allah.....Neler olmuş başlıkta...Düğün mü ararız Kına gecesi mi???
Mertimi Terörist te mi görecektim???..Mert birde örgütün başı...Zeybek e Polislik yakışmış o polis olsun bence:D..
Elmas ve Akın yüüzkleri takmış artık Elmas Zeybek var vay beeee....Bomba bir bölüm Bomba senaryo..Birincilik hakkımız bence...ama Hadi hayırlısı...İyi günler temennisiyle
dizinin iki cadısı evleniyor mu şimdi...:img-hyste Sırma elini çabuk tutup Erdal'ın başını bağlamış...Elmasta allem etti kallem etti Akın'ı kaptı...O kadar lafa rağmen helal olsun valla:img-in_lo
zaten aşağı yukarı aynı karakterde olduklarından Elmas Sırmadan pek hazzetmiyo galiba....:img-hyste
bu arada özetten anladığım kadarıyla Tuncay ölmüyor...sanırsam...sevindimm:happy0064
eeee Erdal evlendi....
Akınla Elmasıda sözledik... (grafi 2. mektuba nişanlarız anca) bir dahaki mektuba nişanlıycan sonrakinede evlilik...
( Bu kız bu mektuba ne yazdı şimdi daha çok merak ediyorum )
kim kaldı geriye.....
MERT...... :happy0064:happy0064
Sıra Mert'te ... şu nişan olayınıda atlatalım... yaa Bismillah diyip başlarız artık :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 11:59 ya ben elmasa son zamanalarda acayip sinir oluyorum.yani bazen akın&elmas sahneleri beni bayıyo.elmas eskiden ne güzeldi.masum,ürkek bi köylü kızıydı.şimdiki halini hiç sevmiyorum.neyse,tuncayım kurtuluyo sevinilecek bi haber bu.valimiz yine bi sürgün ile karşı karşıya ama o kadar kolay değil.valimiz o köprüyü yapmadan hiç bi yere gitmez.
modemsiz günlerde,boş durmadım.vurdum kendimi yollara ve bizim ekibin kaldığı apartmanı keşfettim.hani çelik'in evi varya o bina.zillerde "köprü" yazıyodu.hatta elmasın evi oralarda.ama biz bulamadık onun evini.bikaç kez gittik abimle,ama oyunculardan kimseyi göremedik.en çok buna üzülüyorum.bi tek esini gördüm o da tramvayda.tam inerken abim dedi şu esin değil mi?diye.bi baktım o.inşallahdiğerlerini de görürüm.
Günaydınlar efendim .... :)
Gününüz , Gönlünüz Aydın olsun :)
Tuncayın öleceğini sanmıyorum ... Tuncay nelerin üstesinden gelmiş bunun mu gelemiycek...
Dayanıklıdır Tuncay... Baksananıza ilk kurşunu yedikten sonra bile elindeki şişe ile adamın üstüne yürüdü.. şişeyi adamın kafasında patlattı.
Bişey olmaz Tuncaya ..
Valimizde çok üzülecek merkezden gelen haberlere.. Melek hanım çok yıpranacak.. Valimizin vedasız yine içimizi burkacak.. ama biz onun veda etmesine izin vermiycez .. çözülecek...
Özelliklede Yiğit kurtulduğunda herkesin onu sahipleneceğini düşünüyorum...
operasyon yakıyor valla ne yalan söyliyim...
Yüzbaşıma polis üniformasıda çok yakışmış.. gözlükler :good::good: 10 numara maşallah...
Bu söz merasimi operasyondan sonra yapılır diye tahmin ediyorum.. Valinin gidişi ilede bu bölümü bitirler diye tahmin ediyorum ...
Yaww o kadar baktım ben Mert'i göremedim.... fragmanın bazı kısımları çok hızlı bazı kısımları çok yavaş..Seçemedim ...
Akının Con"dur :img-hyste ne karın ağrısı ise onu laptop ile kaçarken indirdiği sahneyi gördüm o kadar ..Yüzbaşı ve askerleri yine iş başında... :happy0064:happy0064:happy0064
yorumalarına katılıyorum
tuncaya birşey olmaz atlatır bunu ama valimizin hali hiç iyi değil daha önce de oldu böyle şeyler ama sanırım bu kez farklı hüzünlü bir bölüm izleyeceğiz
yiğitin kurtarılması biraz oratmı yumuşatabilr
yalnız tuncay vurulduktan sonra tekinin niye diye haykırışını hiç unutamam herhalde
yok yok bu rüya falan değil kaptı işte gül gibi bordo bereliyi elmasss :img-hyste
hoşgeldin ebrucum ya özlettin kendini ya ben de gıcık oluyorum artık elmasa evet haklısın ilk sezon daha iyiydi sanki aşk bozdu bu kızı ya bir sinir oldu ki sorma yani hem böyle mükemmel bir adama aşık olacan o da seni sevecek sonra bir tripler bir triplar yani sinirimi bozdu şimdi ya........
evet nurşencim ya birincilik hakkımız artık olsun canım :P
fragmanı izledim..süper bir bölüm bizi bekliyor..heyecanlı,güzel bölüm...
akınıda sözledik ya...pazarrtesi gelse yaa...
bu bölüm kaçmaz...
Allah Allah.....Neler olmuş başlıkta...Düğün mü ararız Kına gecesi mi???
ya mert nie terörist kılığına girmiş gerçekte böyle bişey olmazsı mümkün mü acaba yani gerçekten askerler böyle kılığa giriyor mu hiç keşke girmeden çatışsalardı zaten 6 tane şehit verdik vatan sağolsun
akınada polis kıyafeti çook yakışmış
yorumalarına katılıyorum
tuncaya birşey olmaz atlatır bunu ama valimizin hali hiç iyi değil daha önce de oldu böyle şeyler ama sanırım bu kez farklı hüzünlü bir bölüm izleyeceğiz
yalnız tuncay vurulduktan sonra tekinin niye diye haykırışını hiç unutamam herhalde
yok yok bu rüya falan değil kaptı işte gül gibi bordo bereliyi elmasss :img-hyste
hoşgeldin ebrucum ya özlettin kendini ya ben de gıcık oluyorum artık elmasa evet haklısın ilk sezon daha iyiydi sanki aşk bozdu bu kızı ya bir sinir oldu ki sorma yani hem böyle mükemmel bir adama aşık olacan o da seni sevecek sonra bir tripler bir triplar yani sinirimi bozdu şimdi ya........
bence mealesef tuncay ölecek elmasla akın ilerleyen bölümlerde yine tartışacak köprüyü az izlemedilk bu senaristi tanırım been öyle yapacak yani araları limoni olacak sonra yine barışacaklar
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 12:36 yorumalarına katılıyorum
işte bu ya.valla seninle aynı fikirde olmayı çok özlemişim canım ya.elmas da az değil yani,almış avcunun içine yakışıklı bordo bereliyi oynatıyo parmağında.bayrama böyle yapamazdı ama.ay bayram dedim üzüldüm ya.keşke akın&elmas yerine bayram&elmas olsaydı.olan bayrama oldu valla.
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 12:40 ya mert nie terörist kılığına girmiş gerçekte böyle bişey olmazsı mümkün mü acaba yani gerçekten askerler böyle kılığa giriyor mu hiç keşke girmeden çatışsalardı zaten 6 tane şehit verdik vatan sağolsun
akınada polis kıyafeti çook yakışmış
evet giriyo arkadaşım.ben haberlerde izledim.bordolar şalvarları çekmişlerdi,sakal filan bırakmışlardı.ben mertin yanındakini abdüle benzettim.hazır abdül demişken,zafer geçen bölüm abdüle "sağolun üssubayım" dedi.şimdi ben assubayı duydum,üsçavuşu duydum ama üssubay diye bişi duymadım.acaba bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi?bi de maç muhabbeti bu bölüm yine döndü.abdül sağolsun.belki akının sözlenmesi şerefine yaparlar maçı.
işte bu ya.valla seninle aynı fikirde olmayı çok özlemişim canım ya.elmas da az değil yani,almış avcunun içine yakışıklı bordo bereliyi oynatıyo parmağında.bayrama böyle yapamazdı ama.ay bayram dedim üzüldüm ya.keşke akın&elmas yerine bayram&elmas olsaydı.olan bayrama oldu valla.
bayramla elmas birbire hiç yakışmıyordu bence bayram iyi insandı ama bazen iyi insan olmak yetmiyor işte ama olabilirde fark etmez en iyisini senarist bilir:img-yes:
bide kitabın sonunda bayram valiye elmasla biz evlendik diyordu yani senarist kitabı birkez daha deldi
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 12:46 bayramla elmas birbire hiç yakışmıyordu bence bayram iyi insandı ama bazen iyi insan olmak yetmiyor işte ama olabilirde fark etmez en iyisini senarist bilir:img-yes:
bide kitabın sonunda bayram valiye elmasla biz evlendik diyordu yani senarist kitabı birkez daha deldi
evet kitabın sonu da değişti.ama keşke değişmeseydi.yani güzel bi son olurdu.beldi dizide erdal gelir öksüzle.onun da az emeği yok köprüde.
bi de arkadaşlar,biz gazi köprü kardeşliği falan diyoruz,ama köprü ile arka sokaklar kardeş çıkacak nerdeyse.köprü'de tuncay,tosun bide tekinlerin evine gelen sahte polis arka sokalarda oynadı.köprünün senarist arka sokakalrın senaryo danışmanı.bi de abim araka sokaklar ben köprü manyağı oluncu bizim evde onlar kardeş olarak görülüyo
evet kitabın sonu da değişti.ama keşke değişmeseydi.yani güzel bi son olurdu.beldi dizide erdal gelir öksüzle.onun da az emeği yok köprüde.
bi de arkadaşlar,biz gazi köprü kardeşliği falan diyoruz,ama köprü ile arka sokaklar kardeş çıkacak nerdeyse.köprü'de tuncay,tosun bide tekinlerin evine gelen sahte polis arka sokalarda oynadı.köprünün senarist arka sokakalrın senaryo danışmanı.bi de abim araka sokaklar ben köprü manyağı oluncu bizim evde onlar kardeş olarak görülüyo
evet tosunu bir rolde görmüştüm ama unuttum fazla izlemem ama yine böyle kötü adam rolundeydi tosun polise şöyle yaptım böyle yaptım diye birşeyler anlatıyodu tam olarak hatırlayamadım
bence mealesef tuncay ölecek elmasla akın ilerleyen bölümlerde yine tartışacak köprüyü az izlemedilk bu senaristi tanırım been öyle yapacak yani araları limoni olacak sonra yine barışacaklar
evet sana katılırıyorum tuncay ölecek
diğer konudada sana katılıyorum elmas akın hemen evlenmez senarist bir tartışma konusu bulacaktır ama filmin sonu mutlu bitecektir diye düşünüyorum
evet giriyo arkadaşım.ben haberlerde izledim.bordolar şalvarları çekmişlerdi,sakal filan bırakmışlardı.ben mertin yanındakini abdüle benzettim.hazır abdül demişken,zafer geçen bölüm abdüle "sağolun üssubayım" dedi.şimdi ben assubayı duydum,üsçavuşu duydum ama üssubay diye bişi duymadım.acaba bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi?bi de maç muhabbeti bu bölüm yine döndü.abdül sağolsun.belki akının sözlenmesi şerefine yaparlar maçı.
Bu kıdem rütbe işlerine hiç girme çıkamıyoz işin içinden ... :) :) ben bile bildiğimi idida ederken kafam çorba oldu .. Bi dünya rütbe varmış ...
Neyse sorunun cevabını vereyin ben kendimce
Zafer Fevziyi alırken Üstsubayım dedi.. ki yanlış dedi.... Üstsubay demek ...Binbaşı, yarbay ve albay rütbesindeki subaylara verilen genel addır.. orda bu rütbede olan kimse yoktu.... belki seslendirmede bir assubayım demesi gereken derde seslendiren coşmuş üstsubayım demiş olabilir ... ne kadar iyi niyetliyim :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bana göre köprüyle kardeş diziler arkasokalar,gazi,kurtlar vadisi pusu,pars narko terör,tek türkiye gibi dizilerdir çünkü bu dizilere benzer bir dizi geçen bölüm ki mühendise yapılan işkençe yani şifreyi söylemesi için yapılan işkence kurtlar vadisi pusuyu aratmadı.. bence öyle görüntüleri pek sevmem kurtlar vadisi pusuyuda pek izlemem ama kurtlar vadisinin enn meşhur sahnelerindendir söylediğim
dün haberlerde bordo bereliler haberini gördüm baya üstün özellikleri var ben de sizinle paylaşayım dedim
Dondurucu soğuk ve aşırı sıcaklarda görev yapma
Denizde sağ kalma
Paraşüt, kurbağa, balık adam eğitimi
Harita okuma
Düşman derinliklerine sızma
Taktik akın
Hedef tahribi
Kaçma kurtulma
Pusu
Uzak mesafeli keşif ve devriye
Göğüs göğüse yakın muharebe
Psikolojik harekat
Rehine operasyonu
İşkenceye dayanma
İlk yardım ve yabancı dil
Vücutlarının her bölümünü öldürücü bir silah gibi kullanmayı öğrenen Özel Kuvvet mensuplarına, her türlü doğa koşullarında hayatta kalma ve mücadele yeteneği kazandırılıyor.
Özel Kuvvet mensupları, her türlü doğa koşulunda mücadele kabiliyetini, sürekli ve zorlu eğitimlerle kazanıyor. Karadan, havadan, su üstünden, su altından, ortam ne olursa olsun, hedefe daima ulaşıyor. Bu personel, en gelişmiş silah ve teçhizatla donatılmış.
ben yeni son bölümü netten izledim
ve cok begendim simdi nolucak yeni bölümde cok merak ediyorum
ayy pazartesini iple cekiyorum
evet gazi ve köprünün kardesligi:good:
E_B_R_U_"Lİ 23-02-08, 13:25 evet tosunu bir rolde görmüştüm ama unuttum fazla izlemem ama yine böyle kötü adam rolundeydi tosun polise şöyle yaptım böyle yaptım diye birşeyler anlatıyodu tam olarak hatırlayamadım
yok kötü rol değildi.yani tuncayın rolleri kadar değildi en azından.neyse şimdi bu başlık arka sokaları tartışmayalım.ama yine de korelcez'in saydığı diziler (k.v hariç ben bi türlü köprü ile onu aynı kefeye koyamıyorum) aynı amaca hizmet ediyo.bana göre hepsi kardeş neyse,KARAMAY gerçekten çok iyi niyetlisin:img-wink:.bu arada tanışmadık galiba ben ebru.
bu bölümdede herşey var...operasyon,düğün,söz,mutluluk,gözyaşı,asabili k,sinirlik...dizimizde ne kadar çok çeşitli güldürürken ağlatacak..ağlatırken güldürecek...:(:)
yok kötü rol değildi.yani tuncayın rolleri kadar değildi en azından.neyse şimdi bu başlık arka sokaları tartışmayalım.ama yine de korelcez'in saydığı diziler (k.v hariç ben bi türlü köprü ile onu aynı kefeye koyamıyorum) aynı amaca hizmet ediyo.bana göre hepsi kardeş neyse,KARAMAY gerçekten çok iyi niyetlisin:img-wink:.bu arada tanışmadık galiba ben ebru.
evet canım ya ben de kurtlar vadisi dışında diğer dizileri kıyaslamıyorum bile köprünün karşısında arka sokaklar ile tam kardeşiz desene ben de rastladım tuncaya ve tosuna anammm dedim bizim nevinin tosunu da burda :P
ya ebrucum ben de özlemişim seninle aynı fikirde olup aynı yorumları yapmayı:P
bence tuncay ölmez özette de öyle yazıyor zaten asıl ben valiye üzüldüm ya bi de tekinin o haline yani yüzbaşım mutlu ki en çok istediğim olaylardan biridir yüzbaşımın mutlu olması üzülmesini istemem çünkü ama ona bile tam sevinemedim ben ya fragmanda valiyi öyle görünce çok üzüldüm yavvv :( böyle bir valiye yapılır mı bu yaaaa........
Süper bir bölüm bizi bekliyor açıkçası sabırsızlanıyorum:img-yes::img-wink:
Valiye üzüldüm ben de .Ama o bilir yine yapacağını eminim.
Melek bu sefer fena patlıycak galiba.
Oh oh Erdalla sırma da muradına eriyor:img-wink:Velinin annesinde kalmasını istemesi bu sefer daha çok kızdırcak hatta delirtcek kudurtcak Ali Marufu.Umarım bir şey olmaz Erdala.
Gelelim Elmasla Akına.ÇOK ANİ OLDUUUUU
Bir iki bölüm sonra olsa söz möz olmaz mıydı?Lep demeden n oluyoruz daha eski hallerine bile dönmediler hala araları bozuk hem onlar sadece birlikte olsalar söz nişan evlilik için bence azıcık daha vardı.
Dizi bitmeden heralde evlencekler hatta Elmasın hamileliğini bile görcez bu gidişle:img-huh::img-fear2:img-beee:(biraz abarttım mı ne)
Şaka maka az bişey kaldı bitmesine:icon_sorr
Oh oh Erdalla sırma da muradına eriyor:img-wink:Velinin annesinde kalmasını istemesi bu sefer daha çok kızdırcak hatta delirtcek kudurtcak Ali Marufu.Umarım bir şey olmaz Erdala.
Bir iki bölüm sonra olsa söz möz olmaz mıydı?Lep demeden n oluyoruz daha eski hallerine bile dönmediler hala araları bozuk hem onlar sadece birlikte olsalar söz nişan evlilik için bence azıcık daha vardı.
Dizi bitmeden heralde evlencekler hatta Elmasın hamileliğini bile görcez bu gidişle:img-huh::img-fear2:img-beee:(biraz abarttım mı ne)
Şaka maka az bişey kaldı bitmesine:icon_sorrşaka maka az kaldı bitmesine demişsin dizinin bitmesine de mi harbiya çok az kaldı her güzel şeyin sonu vardır
yaza girdik nerdeyse gelir geçer bir şarkı çalıyo birgün elbet kış biter yaz gelir die :happy0064
ama olsun benim için efsana vali ve efsena bir dizi köprü ayrıca herhalde türkiyedeki terörü gösteren ilk dizi sonra k.v.terör çıktı kardırıldı.
ve bu yüzden köprü çok ödül aldı çünkü olayları hiçbir ayrım yapmadan anlaatı bize
Şaka maka az bişey kaldı bitmesine:icon_sorr
evet ya dizimiz de bitiyor sanırım temmuz gibi biter ya da haziran sonu :(
evet ya ne bu yangından mal kaçırır gibi hemen yüzükler falan daha araları düzelmemişken elmas kimbilir neler yazdı mektupta ki yüzbaşı gaza gelip yüzükleri aldı hemen ya aşk bu kadar kolay mı beee
valimiz ne yapacak acaba bu sefer ki bana farklı gibi geldi bilmiyorum bu gibi şeyler ilk kez olmuyor ama çok üzgündü vali
tekin de öyle tuncayın vurulması yiğitin durumu
ali maruf sinirden yerinde duramayacak kesin ama ethem yine bir şeyler yapacak erdalı takibe alması hiç iyi değil
sanırım dizi haziran ortaları gibi bitecek. ama akın ve elmas sözlenselerde ilerleyen bölümlerde yine kavga edip ayrılır ve barışırlar. :img-yes:
valimizin haline bende üzüldüm. kendini toparlayıp bizim süper valimiz olacaktır. valimiz neleri atlattı.:img-yes::img-yes:
tuncayın öleceğini düşünmüyorum. vali onun yaralarının sırrını mutlaka öğrenecektir..:img-yes:
sanırım dizi haziran ortaları gibi bitecek. ama akın ve elmas sözlenselerde ilerleyen bölümlerde yine kavga edip ayrılır ve barışırlar. :img-yes:
valimizin haline bende üzüldüm. kendini toparlayıp bizim süper valimiz olacaktır. valimiz neleri atlattı.:img-yes::img-yes:
tuncayın öleceğini düşünmüyorum. vali onun yaralarının sırrını mutlaka öğrenecektir..:img-yes:
evet o sırrı herkes merak ediyor zaten fragmanın devamında yine telefonda birisine bağırıyordu vali ya bu halinden bir an önce çıkar inş daha köprü yapılmadı valimiz asla mücadelesinden vazgeçmez toparlar kendini
slm herkeze,tuncayda neden okadar kurşun izleri vardı acaba,dizi çok süper olcak,akını ve merti merak ediorum
slm herkeze,tuncayda neden okadar kurşun izleri vardı acaba,dizi çok süper olcak,akını ve merti merak ediorum
bence ya askerliğinde birşey oldu ya da teröristler birşey yaptı bu dizide benim aklıma sadece bu iki ihtimal geliyor ama bilemeyiz tabiii yeni bölümde veya ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz
bu arada hiç fragmanı tvde gören var mı? ben hiç rastlamadım
Geç oldu :( kaç gündür hafta sonu giremedin siteye hata verdi durdu.. :(
Neyse adım Ayşe benim :)
bu ani oldu oldu konusunda bende bişeyler diyim bari ( ben eksik kalmıyım bi yerden ) :img-hyste :img-hyste
Efendim .. aslında erken değil.. yani evet banada garip geldi .. hele yüzükleri görünce "noluyo yawwww " demedim desem yalan olur... ama aslında neden böyle tepki verdiğimide sonradan çözdüm..
"çünkü ne kadar inkar etsekte biz diğer izlediğimiz dizilerde çiftlerin süründürülmesine o kadar alışığız ki .. böyle 2 bölüm ayrı kalmaları kesmedi bizi ....
8-9 bölüm ayrı kalmalıydılar.. her ikisi bir tarafta acı çekmeliydi.. bizim içimizden yeterrr çığlıkları atmamız lazımdı.. Ama bunlar farklı senaristler işte 2 bölümden sonra birleştirdiler ve üstüne söz yüzüğü taktılar..
eee iki insan birbirini seviyorsa.. tamam diyorsa .. bunlar liseli aşıklar değilki... Bulundukları şartlar , yer , konum sözlenmelerini gerektiriyorsa ki evet onu gerektiriyor onlarda sözleniyor.. " ( o mektupta Elmas'ınkinde bi keramet var. Meraktan az kaldı çatlıycam ) :img-hyste
Nasıl kendi kendime güzel bir savunma üretmişmiyim bu konuda ...
dizinin bitmesine daha var üzmeyelim kendimizi .. nerden baksak 20 bölüm daha var .. oo buda çok zaman yaww...Zaten araya onca şey giriyo.. Tekin'in meşgaleleri var.. bitmez o köprü diyim size .. hatta reyting denen melet iyi giderse bunlar ani bir kararla 1 sezon bile daha uzatırlar.. :happy0064 neyse üzmeyelim kendimizi
Köprünün sonunda Kitapta Elmas bayram ile köprüde yürüyormuş... Kucağında bebek.. Dizide ise belliki Ekın ve Elmas yürüyecek ... Kucaklarında belki kurtarıldıktan sonra hiç görünmeyen Öksüz .. belkide Elmas ve Akının kendi çocukları olur.. Yada ikisi birden ...
Düşünseneniz Elmasın kucagında bir bebek.. ortalarında bir elini Akın bir elini Elmasın tuttuğu Öksüz :happy0064:
mutlu mesut aile tablosu ..... ahhh ahhh ahhh :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Geç oldu :( kaç gündür hafta sonu giremedin siteye hata verdi durdu..
Neyse adım Ayşe benim :)
bu ani oldu oldu konusunda bende bişeyler diyim bari ( ben eksik kalmıyım bi yerden ) :img-hyste :img-hyste
Efendim .. aslında erken değil.. yani evet banada garip geldi .. hele yüzükleri görünce "noluyo yawwww " demedim desem yalan olur... ama aslında neden böyle tepki verdiğimide sonradan çözdüm..
"çünkü ne kadar inkar etsekte biz diğer izlediğimiz dizilerde çiftlerin süründürülmesine o kadar alışığız ki .. böyle 2 bölüm ayrı kalmaları kesmedi bizi ....
8-9 bölüm ayrı kalmalıydılar.. her ikisi bir tarafta acı çekmeliydi.. bizim içimizden yeterrr çığlıkları atmamız lazımdı.. Ama bunlar farklı senaristler işte 2 bölümden sonra birleştirdiler ve üstüne söz yüzüğü taktılar..
eee iki insan birbirini seviyorsa.. tamam diyorsa .. bunlar liseli aşıklar değilki... Bulundukları şartlar , yer , konum sözlenmelerini gerektiriyorsa ki evet onu gerektiriyor onlarda sözleniyor.. " ( o mektupta Elmas'ınkinde bi keramet var. Meraktan az kaldı çatlıycam )
Nasıl kendi kendime güzel bir savunma üretmişmiyim bu konuda ...
dizinin bitmesine daha var üzmeyelim kendimizi .. nerden baksak 20 bölüm daha var .. oo buda çok zaman yaww...Zaten araya onca şey giriyo.. Tekin'in meşgaleleri var.. bitmez o köprü diyim size .. hatta reyting denen melet iyi giderse bunlar ani bir kararla 1 sezon bile daha uzatırlar.. :happy0064 neyse üzmeyelim kendimizi
Köprünün sonunda Kitapta Elmas bayram ile köprüde yürüyormuş... Kucağında bebek.. Dizide ise belliki Ekın ve Elmas yürüyecek ... Kucaklarında belki kurtarıldıktan sonra hiç görünmeyen Öksüz .. belkide Elmas ve Akının kendi çocukları olur.. Yada ikisi birden ...
Düşünseneniz Elmasın kucagında bir bebek.. ortalarında bir elini Akın bir elini Elmasın tuttuğu Öksüz
mutlu mesut aile tablosu ..... ahhh ahhh ahhh :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
ayşecim yorumlarını okudum(bu arada adını öğrendik saol ben de züleyha) haklısın ya alışmışız böyle pembe dizi moduna köprü öyle değil ama bi de ordaki zor yaşam koşulları belki de dediğin gibi amaaaa birşey var ki tahammmul edemiyorum kardeşim yavvv şu elmas az saçmalasın ya bıktık artık triplerinden bir de yüzbaşımı üzünce haksız yere ben de sinirler geriliyor işte napıyım ben kıyamıyorum yüzbaşıma :img-in_lo elmas da böyle üstüne gelip haksız yere tripler yapmasın ya şimdi bunlar sözlenir ama elmas yine birşeyler bulur kızıp trip yapacak yine araları açılır yüzbaşım yine üzgün:(
ya ne olacak valimizin hali inş çabuk toparlar kendini haline çok üzüldüm yaa:(
evet 20 bölüm var bitmesine dizimizin ya en güzel olur karar değiştirip bir sezon daha diziye devam etmeleri:img-yes:
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 11:14 sanırım dizi haziran ortaları gibi bitecek. ama akın ve elmas sözlenselerde ilerleyen bölümlerde yine kavga edip ayrılır ve barışırlar. :img-yes:
keşke hiç bitmese.dizinin fan sitesinde bi anket yapmışlar "kaç bölümde biter" diye 250'yi aşar demiş büyük çoğunluk.ahh keşke.onlar devam etsin ben izlerim yani.
ben tuncayın sırrı oldğunu düşünmemiştim hiç,daha doğrusu valinin bu sırrı bilmediğini.bu bölüm hep beraber oynayacağız.vali,sürgün-tayin olayına üzülmüyodur bence.şehrin şu anki durumu belli bi de bu iş çıktı.ama süper vali o.bi şekilde bu işten de yırtar.ya valimizin böyle halkı için çırpınışları gördükçe aklıma,starın ana haberde gösterdiği ödül töreninde gökhan soylu bi söz söylemişti;"bu diziyi çekmeye başlamadan önce;bir valinin bir şehre köprü yapışını anlatacağımızı sanmıştım.bikaç bölüm sonra anladım ki,valiymiş o şehrin köprüsü.
lilly_rush 25-02-08, 11:31 bence ya askerliğinde birşey oldu ya da teröristler birşey yaptı bu dizide benim aklıma sadece bu iki ihtimal geliyor ama bilemeyiz tabiii yeni bölümde veya ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz
bu arada hiç fragmanı tvde gören var mı? ben hiç rastlamadım
zulısciim cuma akşamı gece yarısını biraz geçe t.v. fragmanı gösterdiler..
hatta bir kere daha izlediğimi hatuırlıyorum ama tam vakit veremeyeceğim..
bence valiyi o soğuk sularda yürüten şey tuncayın vücudundaki kurşun yaralarının sebebini öğrenmesi olabilir. :icon_whis
bordomavili 25-02-08, 12:20 çok üzgün olduğumuz bir zamanda Köprüyü izlemek şahssım adına bana mutluluk ve gurur veriyor...Öyle güzel anlatılıyorki günümüzdeki Konular insan izlemeden edemiyor...bu haftaki bölüm hem Askeri hemde aşk yönünden çok etkileyici ve sürükleyici...Neyse artık birşey kalmadı dizinin başlamasına
arkadaşlar valimiz zaten köprüyü o şehre kurduktan sonra merkez valiliğine alınmış sanırım. böyle bile olsa karamayın dediği gibi daha 20 bolüm kadar var üzülmeyelim yani. tuncaya gelice hep giydiği pantolanlar benim farkettiğim kadarıyla askerlerin giydikleri gibi bu yüzden eski bir asker olma olasılığı var. tabi bilinmez izleyip görecez.
karmay sana katılıyorum onlar aklı başında iki insan ve şartlar bunu gerektiriyorsa yapmışalar. senin gibi acaba elmas ne yazdı akın gaza gelip söz yüzüğü taktılar.
arkadaslar istermisiniz bizim deli tuncay baspinar katliyamindan sag kurtulan bir koylu olsun ve olayin sokunu atlataminca deli olsun olurmu olur erdalda trafik kazasinda kafayi sirmisti hemi tuncay bir bolumde soyle demisti tekine delirmemen için neden yok eger olsaydi ben delirmezdim
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 14:51 arkadaşlar valimiz zaten köprüyü o şehre kurduktan sonra merkez valiliğine alınmış sanırım. böyle bile olsa karamayın dediği gibi daha 20 bolüm kadar var üzülmeyelim yani. tuncaya gelice hep giydiği pantolanlar benim farkettiğim kadarıyla askerlerin giydikleri gibi bu yüzden eski bir asker olma olasılığı var. tabi bilinmez izleyip görecez.
karmay sana katılıyorum onlar aklı başında iki insan ve şartlar bunu gerektiriyorsa yapmışalar. senin gibi acaba elmas ne yazdı akın gaza gelip söz yüzüğü taktılar.
üzerinde bi de polis üniforması var.ama ben de eski asker veya plis olarak düşünüyorum.
ya şu akınların sözlenme işini hiç sevmedim.istemiyorum kardeşim.
geçen bölümde bişi dikketimi çekti.yiğit bilgisayarla uğraşırken tekinlerin evde,bildisayar da "çarşı" yazıyodu.ama adam "zibidi fenerli" yani tekin öyle diyo.bu nasıl bi çelişki.
üzerinde bi de polis üniforması var.ama ben de eski asker veya plis olarak düşünüyorum.
ya şu akınların sözlenme işini hiç sevmedim.istemiyorum kardeşim.
geçen bölümde bişi dikketimi çekti.yiğit bilgisayarla uğraşırken tekinlerin evde,bildisayar da "çarşı" yazıyodu.ama adam "zibidi fenerli" yani tekin öyle diyo.bu nasıl bi çelişki.
ben de gördüm çarşı yazdığını ama fenerli belki tekinin hatrına vardır o çarşı:img-hyste
tuncayın durumunu izleyip öğreneceğiz ama iki ihtimal de mümkün:img-yes:
ayyy saatler kaldı yeni bölüme ya:P
bordomavili 25-02-08, 16:30 arkadaslar istermisiniz bizim deli tuncay baspinar katliyamindan sag kurtulan bir koylu olsun ve olayin sokunu atlataminca deli olsun olurmu olur erdalda trafik kazasinda kafayi sirmisti hemi tuncay bir bolumde soyle demisti tekine delirmemen için neden yok eger olsaydi ben delirmezdim
aslında olabilirdi...tuncayın delirmesi için bir sebepti ama şuda avr başkalarının da dikkatini çekmiş..Tuncayın paltosuna taktığı mandal banada bir an asker rütbesi gibi geldi..Ne bilelim hadi hayırlısı..Önce o bir kurtulsun ağır halinden..
arkadaşlar bu site 2 gündür arızlalımıydı yoksa ben mi giremiyordum yada bu sayfa ?
bu arada dizimizin başlamasına az kaldı deli tuncay baya bölümdür oynuyor alıştık ona valiyle köfte yemesi akılllı haraketleri bizi güldürüyordu:img-hyste
ölmesini istemem ....
arkadaslar istermisiniz bizim deli tuncay baspinar katliyamindan sag kurtulan bir koylu olsun ve olayin sokunu atlataminca deli olsun olurmu olur erdalda trafik kazasinda kafayi sirmisti hemi tuncay bir bolumde soyle demisti tekine delirmemen için neden yok eger olsaydi ben delirmezdim
bence değildir türkiyede tek terör olayı o değildi başka birşeyler geşmiştir hayatından belkide olabilir herşey senariste bağlı izleyip göreceğiz ama bana göre değil
slm herkeze,akın polis kıyafetleriyle çok tatlı,tekin ağlıor,
dizii çok süper olcak
tuncay eski askerlerdendir ve olay olmuştur ondan delirmiştir,deli olduğundanda emin değilim,valinin tayin ne olcakki,
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 18:03 aslında olabilirdi...tuncayın delirmesi için bir sebepti ama şuda avr başkalarının da dikkatini çekmiş..Tuncayın paltosuna taktığı mandal banada bir an asker rütbesi gibi geldi..Ne bilelim hadi hayırlısı..Önce o bir kurtulsun ağır halinden..
yok ya bence o katliam ile bi alakası yoktur tuncayın.olsa valimiz bunu bilirdi.bence eski polis veya asker.hani olur ya dizilerde böyle çok ağır bi olay olur o da delirir.nurşen,dediğin mandal benim de dikkatimi çekti.ama bana polis gibi geliyo.belki özel timdendir.ya diziye bak be.her karakter ayrı bi olay.ee kimin dizisi:img-wink:
tuncay eski askerlerdendir ve olay olmuştur ondan delirmiştir,deli olduğundanda emin değilim,valinin tayin ne olcakki,
tuncay deli mi?
evet
üstünde ne kıyafeti var ? deli olduğu halde
polis kıyafeti
demekkkki sekiden emektar bir polismiş
ya hakkı yenmiş yada olaylardan dolayı kafayı yemiş diyeibiliriz.....
polis olabilir dogru hemi baksaniza son zamanlarda baya takiliyor polislerle her operasiyonda levent mudurun yaninda tuncay var ama bilirsiniz dizinin senaristi ara sira acayip seyler yaziyor eger tuncay bordo bereli çikarsa sasirmayin:img-yes:
musa dayının oğlu öldüğünde çalan türkü neydi,ve dizide çalan her şarkının isimlerini filan biliormusunuz eğer bilen varsa yazarsanız çok sevinirim,:img-wink:
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 19:22 ben de gördüm çarşı yazdığını ama fenerli belki tekinin hatrına vardır o çarşı:img-hyste
tuncayın durumunu izleyip öğreneceğiz ama iki ihtimal de mümkün:img-yes:
ayyy saatler kaldı yeni bölüme ya:P
valla çarşı yazaması benim için problem değil.biz alışığız tekinden çarşı yazısı görmeye.neyse onu boşverin de hani dosyalar silinirken yiğit "aldın mı dosyalarını" demişti ya süperdi o sahne ya.
hazır tekin demişken tekin eskiden böyle protestolar yapardı şamile.ben o BMW'li sahneyi unutamam ya:img-hyste.ama şimdi hiç yapmıyo.gerçi bu aralar meşgul.müsait bi zaman yapar.
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 19:33 iklimmm,(bu arada adın ne canım.benim ki ebru) o şarkı gerçekten çok hoş.dizideki müzüiklerin çoğu ben de var.istediklerini ö.m ile bana yaz ben yardımcı olurum sana.
saatler kaldı.bende tuhaf duygular başladı.ya arkadaşalr benim bi fikrim var.hazır aramıza yeni arkadaşlar katılmış,dizimizin başarı artmış ve artmaya devam ediyo.biz bi aile imzası mı yapsak?şöyle "köprücüler" başlığı altında.imza yapımında yetenekli arkadaşlar mevcut başlığımızda.
siteye bir kaç gündür girememenin üzüntüsünü yaşıyorum biran önce bölüm başlasa.Eminim seyrine doyum olmayacak keşke hiç bitmese.:img-yes:
Meraktan çatlıycam köprü olmadı mı insanın canı sıkılıyor izliycek bir şey de bulamıyor:img-yes:
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 20:31 siteye bir kaç gündür girememenin üzüntüsünü yaşıyorum biran önce bölüm başlasa.Eminim seyrine doyum olmayacak keşke hiç bitmese.:img-yes:
Meraktan çatlıycam köprü olmadı mı insanın canı sıkılıyor izliycek bir şey de bulamıyor:img-yes:
aynen valla.şöyle tv'ye bakıyorum köprüsüz günlerde,ama hiç birinden zevk almıyorum.köprü olamadan pazartesi çekilmiyo.dizi bitince ne yapacağım diye düşünmeye başladım şimdiden.
musa dayının oğlu öldüğünde çalan türkü neydi,ve dizide çalan her şarkının isimlerini filan biliormusunuz eğer bilen varsa yazarsanız çok sevinirim,:img-wink:
Üstad Şekip Şahadoğru’dan ...
Niye Gamlanırsın Divane Gönül
Aman Niye Gamlanırsın Divane Gönül
Elbet Bir Gün Bu Kış Gider Yaz Gelir
Ben Dertliyim Diye Etme Şikayet
Oy Oy Ölürüm Muhanet, Vay Gurbet Yetmez Mi
Gerçeklere Cahil Taşı Vız Gelir
Aşıklara Böyle Cefa Az Gelir
Aman Güven O Mevlaya Kalmazsın Naçar
Baki Değil Kara Gün Gelirde Geçer
Seni Bilen Bir Gün Kıymetin Biçer
İncitirler Cahil Elden Söz Gelir
Korkarım Ki Sana Elden Söz Gelir
Bir Garibim Sana Geldim Niyaza
Aşık Oldum Bülbüldeki Avaza
Dayanılmaz İftiraya Gareze
Gerçeklere Cahil Taşı Vız Gelir
Aşık İsen Böyle Cefa Az Gelir
Aman Şekip Haşır Neşir Olursun Hakla
Özünle Sözünle Kalbini Pakla
Canının İçinde Cananı Sakla
Korkarım Ki Sana Elden Söz Gelir
Korkarım Ki Cahil Elden Söz Gelir Yaz Gelir
bu şarkıda bir bölümde çalmıştı
Eğin Dedikleri Küçük Bir Şehir
Erzincan/Kemaliye(Eğin)-Mustafa Özgül-Mustafa Özgül
Eğin Dedikleri (De Gurban)
Küçük Bir Şehir (Ölem Ölem)
Ana Ben Cahilim (Nedem) Kurban
Çekemem Kahır.
Yediğim İçtiğim (De Guzim)
Ağuyla Zehir (Ölem Ölem)
Engel Yavrum Engel Canım Eğin'li Misin
Sılaya Gelmeye Yavrum Yeminli Misin
Fırat Kenarında (Da Yavrum) Kayık Değilim (Ölem Ölem)
Senden Ayrılalı (Da Yavrum) Ayık Değilim
Bir Çift Selamına (Da Nidem) Layık Değilim (Ölem Ölem)
Engel Yavrum Engel Gel De Gine Git
Akan Gözyaşımı Da Yavrum Sil De Gine Git
Şu Kışlanın Kapısına
Adana-Yöre Ekibi-Durmuş Yazıcıoğlu
Şu Kışlanın Kapısına
Mail Oldum Yapısına
Telli Kurban Bağlayayım
Asker Yarin Kapısına
Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı
Kara Kazan Kaynamasın
Atım Cirit Oynamasın
İki Sene Asker Oldum
Nazlı Yarim Ağlamasın
Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı
Kıratımın Beli İnce
Ölürüm Yar Görmeyince
Telli Yatak Serdiremem
Asker Yarim Gelmeyince
Yüce Dağlar Olmasaydı
Laleleri Solmasaydı
Ölüm Allah'ın Emri De
Şu Ayrılık Olmasaydı
Evlerinin Önü Mersin
Isparta-Kadir Acar-Muzaffer Sarısözen
Evlerinin Önü Mersin,
Ah Sular İçmem Gadınım Tersin Tersin,
Mevlam Seni Bana Versin.
Al Hançeri Kadınım Vur Ben Öleyim,
Ah Kapınızda Bi Danem, Kul Ben Olayım.
Evlerinin Önü Susam,
Ah Su Bulsam Da Gadınım Çevremi Yusam.
Açsam Yüzünü Baksam Dursam.
Al Hançeri Kadınım Vur Ben Öleyim,
Ah Kapınızda Bi Danem, Kul Ben Olayım.
çok merak ediyorum birazda heyacanlyım çünkü bügün köprü gecesi ve korel cezayirlinin gecesi olacak onu bordo bereli olarak çok gördük şimdi polis olarak görecez:img-yes:
bendende bir türkü size korel cezayirli çıkança çalan şarkı
Şu Dalma'dan Geçtin Mi
Aydın/Nazilli-Yöre Ekibi-Muzaffer Sarısözen
Şu Dalma'dan Geçtin Mi
Soğuk Sular İçtin Mi
Efelerin İçinde
Yörük Ali'yi Seçtin Mi
Hey Gidinin Efesi
Efesi
Efelerin Efesi
Şu Dalmanın Çeşmesi
Ne Hoş Olur İçmesi
Yörük de Ali'yi Sorarsan
Efelerin Seçmesi
Hey Gidinin Efesi
Efesi
Efelerin Efesi
Cepkenimin Kolları
Parıldıyor Pulları
Yörük De Ali Geliyor
Açıl Aydın Yolları
Hey Gidinin Efesi
Efesi
Efelerin Efesi
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 21:41 şimdi reklama girdi.şu ana kadar heycanlı sahneler izledik.yalnız akın da her yere geliyo he.çevresi geniş polis teşkilatında anlaşılan.tekin evden çıkışı,çıplak ayakalar çok doğal olmuş."niyeeee"diye bağırışı çok etkileyiciydi.vali ve tekinin hastahanedeki sahneleri de süperdi.telefon konuşması "ukela" olayı güzeldi.akın da tam artist olmuş he.gözlük felan.ama yine aynı şeyi yapacakalr çetenin başını akın vuracak.orda her tarafı komandolar çevirmiş onlar vurmuyo akın arabadan çıkıyo,koşuyo,adamı görüyo şimdi de vuracak.neyse,mert de herifi vurdu da durum biraz eşitlendi.
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 22:09 yiğit'in hali baya kötüydü ya.askerlere "sağolun" diyişi çok etkileyiciydi.tuncay da kendine geldi.sevindim.emniyeti askeri hepsi süper ya bu bölüm.ben geçen sene bu levent müdürüm ile saliha hanımın sonu hayırlı olacak dedim,bu bölüm anladık ki olacak.bazen böyle sallıyorum tutuyo.ya o bakanın evi de dağ evi gibi bişiydi yani.orası bi tuhaf olmuş neyse.dizi güzel gidiyo.bakalım sonda nasıl bi bomba patlayacak.
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 22:37 vali yine aldı eline mikrofonu durdurabilene aşk olsun.veysel geçen sene de böyle olaylara karşı tepkisi aynıydı normal olarak.o valimizin silah arkadaşı.işte veyselin en sevdiğim yönü de bu,vali muavinliği.akın ile elmas,off ya istemiyorum ya ayrılsınlar.keşke hiç başlamasaydı bu ilişki.o elmas acayip sinir oluyorum.akını hiç haketmiyo.akın mert ve takımı dedi ama abdül vardı mertin yanında allah bilir arkadakiler de bordo berelidir.bence bu olay saçma olmuş.eğer mert ve takımıysa abdül ne arayor orda,yok panterlerse niye akın değil de mert var başlarında.bi de şey dikkatimi çekti,buraya bordolar hakkında baya bilgi eklemişti.o bilgilere göre bordolar tek kurşunda bitiriyolardı işi ama bizim panterler tarıyo resmen kurşunları bol anlaşılan.
E_B_R_U_"Lİ 25-02-08, 23:07 veyseli bu bölüm çok tuttum ya.gerçi biraz valimizi sinirlendirdi ama bir kere daha böyle olmuştu.ama sonra valimiz kurtardı paçayı.vali-melek tartışmasında iki taraf da kendi açısında haklı yani.ben buna yorum yapamıyorum.akınların söz olayına hiç girmeyeceğim.tuncay galiba asker tepe falan diyo ama özel timden de olabilir.onlar da bazen askerlerle iş birliği yapıyolar.yüzbaşım bulucak bakalım ne olmuş o tepede.bölüm sonunda meraklandıracak bişi olmayacak galiba.tuncayın sırrı öğrenip bitirirler heralde.mert lafı çok hoşuma gitti ya "biri çıkıp da kafamıza taş atsa öyle sevinecem ki".yazık onlar da boşuna giyinip,süslenmişler.ama bi şey var.terörist kılığına giriyorlar sinekkaydı traşla.ben haberlerde gördüm sakal falan bırakıyorlarmış.gerçi merte sakal yakışmıyo böylesi daha iyi.
terörist kılığına girmek bile yakışmış diycem yani nerdeyse.:D ilginç olmuşlar
valiye çççok üzüldüm ben bu bölüm hele melekle konuşmasında gidip savunasım geldi sanki.Neyseki toparladılar
Şaka maka yüzbaşıyla elmas evleniyo erdalın dedikleri gibi kayınço mu oluyolar şimdi.Aman yarabbi gitti zeybeğin karizma.:DÇok şekerlerdi ya.Ama yüzbaşı bu aralar aşkla fazla haşır neşir olmaya başladı.Ben şöle eski sert yüzbaşımı istiyorum hani elmasın bir türlü hoşlanmadığı:D:img-in_loHöt dedin mi oturtan cinsten.Böle aşık maşık çekilmiyo.Bir garip görüyorum.Erdal da vazgeçemiycek ben size diyim komutan demekten tıpkı elmasın yüzbaşı dediği gibi.Asker sözü dedi ya orda bir göğsüm kabardı sevindim gülümsedim sanki:img-yes:
Veysel süperdi o ne çıkıştı valiye.Diyaloglarını çok seviyorum onların.Sonra valinin kapıyı açıp bu kapı açık kalacak demesi çok hoştu.
Tuncayın ardındaki sır perdesini inanın çok merak ediyorum.:img-yes:Çok acıklı bir şey eminim.O kadar kurşun izi hayrı alamet değil zaten büyükihtimal ondan sonra deliye döndü. ya da hatırlamak istemedi bir daha.
Tekinin Niye diye bağırışı çok etkileyiciydi sonra tuncayın köprü sana emaner deyişi.
Vali nehirin kenarında öyle yürürken içim cız etti.Ayrıca ERdal Beşikçioğlunu da kutlamak istiyorum o buzlu sulara nasıl ayaklarını sktu.Bir de o çekimlerin kaç kere tekrarlandığını düşünürsek.:icon_sorr
Çatışma sahnelerinde,mert ve ekibinin terörist kılığına girmesinde,yüzbaşının her yerden çıkmasında kısacası her bölüm gibi bu bölümde de mantık hataları vardır muhakkaK.Ama genel olarak güzeldi yine her bölüm gibi:happy0064
YA EVLENİYOOLAAAR:sad53::img-tomat:icon_sorrBen alışamam yüzbaşıyı öyle görmeye.:img-yes:
Müthiş bir bölümdü,inanılmaz keyif aldım bu bölümden.Zamanın nasıl geçtiğini ve dizinin nasıl bittiğini anlayamadım.
Valimiz yine harikuladeydi,Doğru söyleyeni 9 köyden kovuluyorlar işte,ama Valimiz o kadar iyi ve onurlu ki,Bakan arkadaşına telefon açıp böyle böyle oldu demiyor bile.Ama o demezse diyecek olan kişi var :) Vali muavinimiz Veysel :),bakan arkadaşı yine kızacak Faruk Yazıcı'ya ama oda onun huyunu biliyor.Şaka maka 49.bölüme geldik.ve son 13 bölüm,Köprü yarılandı bile.kısa sürede oda iyice şekillenecektir
Günaydınlarr efendimmm Günaydınlar.....
Gününüz Gönlünüz aydın olsun :)
Nasıl bir akşamdı..
Valla hani derlerya hop oturup hop kalmak... arda bazı sahnelerde gaza gelip kalkıyordu .. arada tepiniyordum.. arada kucagımdaki yastığa işkence ediyordum .. öyleydi işte...
Bana bazı sahneler eksik gibi geldi ... yani yeterli doyumu vermedi...
nerden başlıyam... benim tüm hafta en çok merak ettiğim yerden Mektuptan
Lakin en merak ettiğim şey Elmasın mektubu ...
Beklemiyordum ne yalan söyliyim...
Bu Kızdan böyle bir mektup beklemiyordum... Korkuları, mutlulukları , sevinci, üzüntüyü , beklentiyi, umudu , aşkı... Herşey vardı mektupta ... herşey...
ben böyle doğdum , böyle büyüdüm, bundan korktum , buna sevindim, seni sevdim ,seni kaybetmekten korkuyorum, ama sensizde yaşamayamıyorum ...
Çık gel.... :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Allahım sana geliyorum .....
Belki çoğunuza normal gelmiş olabilir ama ben Elmastan öyle bir mektup beklemiyordum ... beklemediğim içinde çok hoşuma gitti yazdıkları... Öyleki benim bile çıkıp gidesim geldi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Hele Akının okula gelmesi ... Elmasın onu görmesi ... birbirlerine seslenmeleri..
Akın : Seni seviyorum
Sarılmaları.... Buraya kadar hepsi güzeldi bence.. Akının mektubu okuduktan sonraki yüz ifadesi daha bi güzeldi.. Arabayı sürerken hafif gülümseyişi falanda filan işte :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
neyseee... bu konuyu bu hafta çokk konuşuruz gibi geliyor bana...
Ben burdan başlıyayım dedim...
@KARAMAY
ne güzel yazmışsın.Elmas bu bölüm şair oldu.Zeybek'in aşkı onu şair yaptı.Onların aşkları zor aşk.hadii derler ya en güzel aşk "zor olandır"
Doyumla ilgili sözlerine bu 2 li için katılıyorum.Haftaya bekleyin diyor yanii.Neyse ben başka bir konuya geçeyim.Hala bizim Şirinler ile panterler maç yapmadı gitti.Kaptanlar belli, Akın zeybek ve Mert üsteğmen.
Bu bölüm resimlerini de ,m.medyadan bulabileceksiniz ilerleyen saatlerde.özelliklede Akın ve Elmas'ın akşam okuldakileri sahneleri.
Sevgili Melek Hanımımız bu bölümde çıldırdı haklı kadın ne yapsın.Faruk Yazıcı çenesini tutamıyor.Ama buda o.Konuşmazsa,düşünmezse Faruk,Faruk olmaz ki.Gönül sevmiş birkere.Melek Hanım ne kadar da kızsa,sonuna kadar kocasının arkasında duracak...
Devamı ilerleyen saatlerde
Hani bişeyler eksikti dedim yaaaa... aslında ordaki sarılma sahnesinden sonra ne konuştular ne ettiler... Yaww nolduda bir gece vakti bunlar elinde yüzükler çıka geldiler..
iyi tamam .. tek ihtiyaçları ve aradıkları birbirleride onca aşama nasıl geçildi...
Kim evlenme teklif etti .. nasıl kabul etti nereye gittiler ne ettiler..
En merak edilen sahnelerden biri diloyoglardandı bunlar ama yok.. herşey sizin hayal gücünüze kalmış artık.. kim nasıl yorumlarsa...
Bence o sahnelerde gösterilmeliydi...
Akını 2 saat araba kullanırken göstereceğine yada bazı sahneler gereksiz uzayacağına
Yiğit kurtarıldıktan sonraki sahneler olması gereken sahnelerdi ama kamlumbağa hızında yavaş ilerlemesinden bahsediyorum.
neyse... kısmett böyleymiş napalım ... :img-cool2:img-cool2:img-cool2
neyse en merak ettiğim sahneyi şöyle bi yorumladıktan sonra başa sarılım....
Terkin .... Yurdaer...
Tesinlikle ama kesinlikle 10 numara bir oyunculuk .. Süperdi... tek bir falso bile yoktu.. şimdiye kadar oldugu gibi yine harikaydı.. ( tabi insan birini izlerken bu kadar zevk alıyorsa falso falan görmez oda ayrı bi konu)
o çıplak ayaklar .. "Niyeeee" diye haykırışı ... "Tuncayy""" , "Ne istediniz ondan" diyişi o isyan ... süperdi... Akşam oldugu gibi şimdi bile düşündükçe bir garip oluyorum...
Onun o kendine has tavrı duruşu varya... :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
( Sakin buda evli demeyin düşer bayılırırım haaa :img-hyste:img-hyste şaka şaka allah mesut bahtiyar etsin ..)
Tekinin Valimizle konuşmaları :good::good: yaa söylenecek söz varmı .. varmı bilmiyorum.. ciddi anlamda herşeyi iyi kötü yorumlayabilen ben bu ikiliye sıra gelince kurabilecek kelime bulmakta zorluk çekiyorum.. o kadar süperlerki.. aralarındaki her diyalog o kadar muhteşem ki.. ne diyim..
ben en çok etkileyenlerden biride Vali ve Tekinin birbirine bağlılığı ...
Akşamki sarılışları varya yedi bitirdi beni...
slm herkeze,tekin dedi hani yiğitler ölmez deliler ölmez sonra valinin mimikleri çok güzeldi,:good:
korelcez ve vatan45 türküler için tşkler
hni akına mektup geldiğinde mert dedi size fon müziği benden die süperdi :img-hyste:img-hyste
vali yine aldı eline mikrofonu durdurabilene aşk olsun.veysel geçen sene de böyle olaylara karşı tepkisi aynıydı normal olarak.o valimizin silah arkadaşı.işte veyselin en sevdiğim yönü de bu,vali muavinliği.akın ile elmas,off ya istemiyorum ya ayrılsınlar.keşke hiç başlamasaydı bu ilişki.o elmas acayip sinir oluyorum.akını hiç haketmiyo.akın mert ve takımı dedi ama abdül vardı mertin yanında allah bilir arkadakiler de bordo berelidir.bence bu olay saçma olmuş.eğer mert ve takımıysa abdül ne arayor orda,yok panterlerse niye akın değil de mert var başlarında.bi de şey dikkatimi çekti,buraya bordolar hakkında baya bilgi eklemişti.o bilgilere göre bordolar tek kurşunda bitiriyolardı işi ama bizim panterler tarıyo resmen kurşunları bol anlaşılan.
abdül akınla gitti ama,diğer askerler mertin askerleriydi galiba,akının abdüle dediği güzeldi yanlış bişey söylerse vur onu,nekadar sakin söylüor,abdülde hemen hazır tabi
erdal nie izin verdiyse evlenmelerine ayrılsınlar,istemiorum ebru senin gibi evlenmelerini,müdürüde evlendirirler,senaristlerin sanırım bekarlara karşı fobisi var:img-hystemüdürde evlencek,mertte evlenir,komser ve abdülde evlenir artık,:img-hyste
Hani bişeyler eksikti dedim yaaaa... aslında ordaki sarılma sahnesinden sonra ne konuştular ne ettiler... Yaww nolduda bir gece vakti bunlar elinde yüzükler çıka geldiler..
iyi tamam .. tek ihtiyaçları ve aradıkları birbirleride onca aşama nasıl geçildi...
Kim evlenme teklif etti .. nasıl kabul etti nereye gittiler ne ettiler..
En merak edilen sahnelerden biri diloyoglardandı bunlar ama yok.. herşey sizin hayal gücünüze kalmış artık.. kim nasıl yorumlarsa...
Bence o sahnelerde gösterilmeliydi...
Akını 2 saat araba kullanırken göstereceğine yada bazı sahneler gereksiz uzayacağına
Yiğit kurtarıldıktan sonraki sahneler olması gereken sahnelerdi ama kamlumbağa hızında yavaş ilerlemesinden bahsediyorum.
neyse... kısmett böyleymiş napalım ... :img-cool2:img-cool2:img-cool2
onlar gece gelmediakın gitti elması okuldan aldı sakşamdı eve geldiklerinde gündüzdü,hatta erdalda eve gelmişti sonra onlar geldi,
hani tekin tuncayı vurdular die tlf etti valiye sonra vali gidiordu sonra albay tuncay kim diince valide şehrin en önemli insanı dedi çok güzeldi,sonra albayda lakabımı deli dedi,veyselde hayır kendi deli dedi çok komikti:img-hyste:img-hyste:img-hyste
veysel ve valinin tartışması,sizin okadar tanıdığınız varken söylemiorsunuz demesi,valininde ona güzel cevabı veyselin giderken valinin kapıyı aç demesi ve veyselin kapaması,daha sonrada valinin çıkıp kapı açık kalacak anladınızmı bu kapı açık kalacak die bağırması süperdi,
Akın ve Elmasın ilk buluşmalarında akşamdı .. sarıldıkları akşam yani okulun orda ..
Sonra Akın asker kıyafetiyle valinin karşısında Ali Marufun dağıttığı silahlarla ilgili olarak valinin karşısındaydı ki gündüzdü..
Sonra Akın ve Elmas eve geldiğinde Erdal öksüzü sallıyordu. Hatta Elmasa okula gitmedinmi diye bişey söyledi. Akında ona kızma ben mani oldum gibi bi dilalog geçti. Elmas akşam okuluna gittiğine göre .. yani 2 farklı akşam vardı.. Akın ordan çıkıp karakola gittiğindede akşamdı..
Bu arada uzuuunnn bir aradan sonra Öksüzü gördük...ben artık o cocuğun sağlıgından şüpheliydim ama neyse.. yaşıyormuş.. çokta şirin görünüyordu..
hatta bi ara Akın kucağına alıcak sandım... nede yakışırdı ona...
Akının o akşamki bakışları konuşmaları , kısaca her mimiği harikaydı .. :happy0064:happy0064:happy0064
Keza Elmasa kıssamda bazı dönemlerde oda çok tatlıydı...
Taki Erdal bombayı patlatıp nikahtan bahsedene kadar.. çok kısaydı yawww sahneler ... ne oldu ne bitti anlamadım .. oldu bitti maşallah oldu herşey :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Efendim ...
Zafer komserim eline geçirdiği adama neler yaptı öyle ...
aaaaaaaa:icon_whis hiç öyle şeyler yapılırmı? .. çok ayıpp..
Birde göz altında işkence olmaz derler... Zafer kosmerim ezgi geçti adamı daha ne işkencesi beee... 296 kemik kalmıştı en son kırılmadık.. Çok feci dağıttı çokk...
Hayır biz biliyoruz .. göz altındayken insanların başına gelenleri.. her ne kadar inkar edilsede tüm bilinçli insanların bildiği ama söyleyemediği gerçeği biz biliyozda... her dizide toz kondurulmamaya , "hatta yok abi öyle işkence falan filan " imajı çizmeye çalışan dizilerin tam karşısında durup .. "sen adam gibi konuşmassan ben seni böyle konuştururum " vardı... açıkçası biraz şaşırarak izledim...
Kosmerim fena hırpaladı .. :good:ohh eline sağlık.. Bileğine kuvvet kosmerim...
Neyse adam da çok pısırıktı yaww..
Yanlız .. yok artık dediğim sahnelerden biride öğrenilen adresin o kadar aleni söylenmesi...
yaww kardeşim ... nerde senin gizlilik prensibin .. noldu...
karısına yada Tekine en küçük bir açıklama yapmayan siz ( ki Akın Tekine bu konuda bişey bilmiyoruz bilsekte söyleyemeyiz demişti ) nasıl olduda kadının yanında Yiğitin tutuldugu adresi alenen söyledi..
Gelelim Kosmerimin adamı Yüzbaşıma teslim etmesine ..
Bu Akında bazen çok oluyor ama ..
Fırla Mert!!!!
Koş Mert !!!!
Çabuk Mert !!!!
Uç Mert:img-hyste
Atla Mert :img-hyste
Babanın uşağımı var Yüzbaşı :img-hyste
Belamısın Yüzbaşı :img-hyste
Sıkıysa sen uç Yüzbaşı :img-hyste
Yaww iyi bi baskın yedik çöreklendin haa buraya Yüzbaşı:img-hyste
Bizim orda bi laf var az yede hizmetçi tut kardeşim... :img-hyste
Ezdirmem ben Mertimi kimselere... ( Mert'i sona saklıyım en iyisi )
şaka haaa şaka ...
konuya dönelim
Bordolar ve özel kuvvet birlikte operasyon düzenledi..
Akının timinden 4 kişi siyah arabada .. Mertin timi jandarma minibüsünde...
Yanlız anlamadığım o adam itirafçı yada Tuncayı vuran adam ne zıkkımsa işte.. o adam nasıl olurda elleri kolları serbest bindirilir arabaya..
tamam o arabada 5 tane bordo bereli var sıksa bişey yapamaz o ayrı bi konu..
ama yineda adamı kelepçelemeleri gerekirdi.. en azından arabanın içinde bi yere .. Keza adam kapıyı açsa atlasa nolcaktı..
onuda geçtim adamın cep telefonu hala cebindeydi... Yok artık yaaaa.... yuhh artrıkkk harçlıkta koyup bide bi silah verseydin bari... hani çatışma falan çıkar kendini savunsun garibim ...
Neyse... 5 bordo vardı arabada dedik...
Apdülün ilk yaramazlıgı güzeldi..
Apdül: boynuda inceymiş komutanım ... :img-hyste Allah cezanı vermesin emi Apdül..
Yüzbaşı : Rahat dur Apdül
Durmasın Yüzbaşım durmasın...
Yüzbaşım herhaliyle yakıyordu... Yakışmış keretaya maşallah Allah nazarlardan saklasın .. Sevdiklerine bağışlasın..
operasyona gelirsek eger..
adamlara tam yaklaşmadan bordoların arabadan inip ateş açması rehineyi tehlikeye düşürdüğü kanısındayım...
Yiğitin o ellerini bağlayan banlardan kurtulması ise artık bir klasik oldu .. şayet hiç şaşmadım...
Yiğit kurtulduktan sonra Mert'le aralarında geçen diyaloglar güzeldi.ama sankim bana Mert biraz soguk davrandı gibi geldi bana... yani bilmem belki ben öyle hissetmiş olabilirim.. bi daha izlemem lazım.
operasyon sonrası sahnelerde gereksiz zaman geçir |