PDA

Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Genel Bilgi+Genel Yorum

MetaLoqy
15-07-07, 23:44
http://img58.imageshack.us/img58/3531/supergirl2ie9.jpg (http://imageshack.us)

The cw'den alinan habere gore; 7nci sezonda, smallville 'e yeni ve super bir karakter daha giriyor. supergirl 'i sonunda dizide yerini aldiriyorlar. supergirl dizide Clark'in 19 yasinda kuzeni olarak yerini alicak. Jor-El 'in kardesi Zor-El'in Kripton dogumlu kizi Kara. Clark'in tum guclerinin yani sira, tum sezon izledigimiz bolumler sonucu Clark'in ucusunu ancak ziplayarak izledigimiz ortadaydi. bakalim supergirl, bunlarin disinda da olacabilicek mi?
7nci sezonun halen hazirliklari sursede, supergirl karakterini kimin oynayacagi halen belli degil.

bana gore "7nci sezon cok iddialiya benziyor. cok guclu kotu kahramanlar olucak ki yardimci birini daha gonderiyorlar gibime geliyor."

kaynak: www.kryptonsite.com

MetaLoqy
16-07-07, 01:33
Smallville'in Lex Luthor'ı Michael Rosenbaum, önümüzdeki sezonda da dizide oynayıp ayrılacağını söylemiş. O gittikten sonra Smallville ne kadar devam eder, devam ederse de konu nereye gider çok merak ediyorum

sweetrock
16-07-07, 01:54
hadi yaa??çok üzüldümm...ama onlar şimdi kaçıncı sezonda taaa...

SBR
16-07-07, 10:27
bu zaten çokta sürpriz değil oyuncuların bir çoğu 7 sezon için anlaşma yapmışlardı zaten yakında 7 de başlıyacak antlaşması bitiyor:img-wink: lex luthor sız olmaz ...bu ayrılık belkide son sezon olduğunun habercisidir:img-wink:

MetaLoqy
19-07-07, 16:33
SüperGirl ü kimin oynayacaqı belli oldu:
Laura Vondervoort;
http://img223.imageshack.us/img223/6522/kjtr0.jpg (http://imageshack.us)

naman
20-07-07, 23:26
Amerika'da 7. sezon yayınlanmaya başlayacak, başlamadılar henüz sanırım. Biz önümüzdeki yaza kadar sezon 5 ve 6'yı gösteririz seneye yetişmiş oluruz onlara. Tabi ki burada en önemli etken Cnbc-e'nin gelecek sezonları satın alıp almadığı konusu. Ama büyük ihtimal sürdürürler seriyi. Korkmaya gerek yok bence. :)

snowqueen
27-07-07, 17:35
ohoooooo biz daha 4. sezonu bitirdik... hiç sezon finali yapmasaydık :icon_whis

_nesli_
10-08-07, 18:45
Smallville 7. Sezonun Tanıtım posteri yayınlandı. Posterde bir çok kişinin ilgisini çeken yazının türkce karşılığı şöyle.

“Yeni Bir kız. Dostmu Yoksa Düşmanmı?”

(kim olduğunu biliyoruz ama ekliyim dedim)

http://img126.imageshack.us/img126/2797/season7poster1tm6yy3.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=season7poster1tm6yy3.jpg)

cheerleader
12-08-07, 13:45
belkide düşmanı olur çok merak ettm ya

alonsomania
15-08-07, 17:08
yeni sezon ne zaman başlıyor??

KUZEYSANTA
15-08-07, 22:33
yeni sezon ne zaman başlıyor??
27 eylül de 7. sezon amerıkada başlıyacak

nfl
01-09-07, 12:30
5.sezon 30 agustostaa baslıyo:img-wink:

MetaLoqy
04-09-07, 05:34
onlar diziyi bitiricek biz hala yetiscez :P

turti
05-09-07, 12:46
5.sezon 30 agustostaa baslıyo:img-wink:
30 Eylül demek istedin herhalde?:img-wink:

SBR
05-09-07, 13:21
cnbc-e nin yetişmek gibi bir derdi yok :img-wink: bu dizi ile ilgili uzun vadeli düşünüyor . bakın smallville i alman kanalı RTL de veriyor ama haftada 2 bölüm veriyordu ve son zamanlarda yetişmişti nerdeyse :img-yes: cnbc-e de istese aynı şekilde haftada 2 bölüm verir ama ya parası yetmiyor yada dediğim gibi uzun vadeli düşünüyor :img-wink:

MetaLoqy
05-09-07, 18:26
bende dert haline getirdiler demedim sadece heycani kaciyo sonraki bolumlerde nolduqunu oqrenince bence..

SBR
05-09-07, 19:08
bende zaten o mesajda sana karşılık bir şey demedim :) tabii ki ilerki bölümlerde ne olduğunu bilen daha doğrusu 5.sezon u izleyen insanlar kadar aynı oranda izlemeyenlerde var cnbc-e bu izlemeyenler için uzun vadede düşünüyor diziyi :img-wink: ama şunu açık söylemeliyim şu ara 4 ün tekrarını veriyor bence çokta iyi yapıyor :)

MetaLoqy
05-09-07, 19:12
kusra bakma msj da yargılayıcı olmuş olabilir ama lafım sana deqil cnbc-e ye ztn :) 4.sezon u wermelerı qerçekten qüzel oldu kaçırdıqım bolumlerı olmuştu ^^

naman
05-09-07, 22:25
Zaten Amerika'da gösterilenle eş zamanlı gidemez dizi diğer kanallarda/ülkelerde. Yayıncı kuruluş eski bölümleri satar diğer kanallara, yoksa diziyi yayınlamasının bir manası kalmaz. Cnbc-e gayet uygun hızda gidiyor bence. Bir sene içinde 2 sezon bitiriyoruz. Normal hızı bir senede bir sezon zaten. İster istemez yakalanacak böyle giderse, o zaman yavaşlatmaya başlarlar, 2 haftada bire düşürülür felan. Gerçi 8. sezonda biteceği için böyle bir dertleri olmaz. Yetişemezler :)

SBR
05-09-07, 22:35
tabii amerika ile eş zamanlı gidemez ama zaten öyle bir gayreti yok :img-yes: alman RTL kanalı bizden önde bir ara aynı anda gidiyorduk ama o haftada 2 bölüm vermeye başlayınca bayağı bir yaklaştı :img-wink: benim demek istediğim aradaki farkı kapatabilir istese 1 sezona indirebilir ama bunu yapmıyor çünkü uzun vadede bakıyor diziye :good:

KUZEYSANTA
06-09-07, 02:11
şuan ısteseler aynı dengeye gelır heroes dekı gıbı ama ıstemıyorlar
bu arada dızının 8. sezon cekılmesı bır mucıze bu 7. sezon kesınlıkle son sezon olacak yönetmenler bunu söyluyor zaten yenı bır proje ıcındeler aquaman durduruldu bıldıgımce şuan onu devam etırecekler galıba

naman
06-09-07, 22:30
7. sezon devam etmekte ve 8. sezon planlanmaktadır. Lex Luthor'u oynayan Michael Rosenbaum, 7. sezon benim son sezonum olacak, bir sonraki sezonda maalesef olmayacağım şeklinde açıklama yapmıştı.

SBR
06-09-07, 23:52
aslında 8 için şu anda net bir bilgi yok ama lex (michael rosenbaum) in olmayacağı kesin gibi tabii lex luthor suz bir smallville nasıl olur takdir sizlerin ama bana göre michael devam etmeyecekse dizi bitirilmeli :img-yes: onun yeri hiç bir şekilde doldurulamaz :img-wink:

KUZEYSANTA
07-09-07, 01:40
bildigimce yonetmenler acıklama yapmıştı resmı olarak gelecek yıl aquaman ın devımı cekılmeye başlıyacak bu sene smallville yuzunden durduruldu smallville bıtıgınde devamını cekecegız dıye buda smallvillenın bu yıl bıttıgını gösterıyor zaten dızı 5 sezon olarak planlanmıştı sonradan 2 sezon ekleme kararı aldılar

naman
07-09-07, 13:05
Tom Welling 8 sezonluk anlaşma imzalamıştı. Detaylar için buraya (http://smallville.wikia.com/wiki/Season_8). :)

Elrohir
16-09-07, 21:43
8. sezon olur mu bilinmez ancak lex olmadan tatsız ve tuzsuz olacağı kesin. Öyle konuk oyuncu olarak girmekle olmaz. Ancak yapımcılar eğer 8. sezonu gerçekleştirirlerse bu boşluğu başka şekilde telafi etme yoluna gidebilirler. Clark uçabilir :img-wink:

sudem
27-09-07, 23:55
James Marsters Smallville'e Geri Dönüyor.

Daha çok, Buffy The Vampire Slayer dizisiyle tanıdığımız James Marsters, Smallville 7. sezonda tekrardan karşımıza çıkacak. En son 5. sezon'da Dr. Milton Fine karakteriyle gördüğümüz Marsters, ocak ayında yayınlanacak yeni bölümlerde, 4 bölüm boyunca tekrardan karşımıza çıkacak.

Henüz bir detayı olmasa da, kesinlikle heyecan verici bir haber. Bekliyoruz.

Kaynak:22dakika

SBR
28-09-07, 00:04
8. sezon olur mu bilinmez ancak lex olmadan tatsız ve tuzsuz olacağı kesin. Öyle konuk oyuncu olarak girmekle olmaz. Ancak yapımcılar eğer 8. sezonu gerçekleştirirlerse bu boşluğu başka şekilde telafi etme yoluna gidebilirler. Clark uçabilir :img-wink:

bu yoruma katılıyorum yani şu dizide karizma kavramı kullanılacaksa kesinlikle bu lex ve michael rosenbaum için kullanılır.gerçi kal-el veya kırmızı taşın etkisinde olan clark ta karizmatik ama yinede lex başka :) 8.sezon olacaksa lex karakteri dizide olmalı , olmıyacaksada dizi bitirilmeli .

sudem
03-11-07, 18:21
Dizi 11 kasımdan itibaren artık saat 19.00da yayınlanacak.

Heather
18-12-07, 01:50
Chloe karakteri çizgi romana ekleniyor hem de Alison baz alınarak.:happy0064

Smallville dizisinin başladığı günden beri genç Clark Kent’in en yakın dostu ve sırdaşı olarak dizide yeralan Chloe Sullivan aslında çizgi roman serilerinde varolmayan ve sadece tv dizisi için yaratılmış bir karakterdi. Allison Mack tarafından canlandırılan Chloe önce okuduğu lisedeki Torch adlı okul gazetesinde, ilerleyen sezonlarda da Daily Planet’ta çalışan gözüpek bir gazeteci olarak izleyicilerin karşısına çıktı, aynı zamanda da Lois Lane’in kuzeniydi.
Şu an ABD’de 7. sezonu yayınlanmakta olan Smallville dizisinin görmüş olduğu büyük ilgi Chloe’nin tv için yaratılmış bir karakter olarak yokolup gitmesini engelledi. DC Comics editörleri bu yılın başlarında yapmış oldukları bir açıklama ile Chloe Sullivan’ın DC çizgi romanlarına dahil olacaklarını açıklamışlardı. Görünüşe göre Chloe’nin DC evrenine girişi Nisan’da ayında yayınlanacak Superman #675. sayı ile olacak. Chloe çizgi romanda da Lois’in kuzeni olarak yeralacak ve karakterin modellemesi Allison Mack temel alınarak yapılacak.

Superman çizgi roman serilerine çizgi roman dışı yayınlardan dahil olan ilk unsur Chloe değil. Daily Planet gazetesinin fotoğrafçısı ve Superman’in yakın dostu Jimmy Olsen ile Superman’in en büyük zaafı olan kriptonit ilk kez 1940′lı yıllarda yayınlanan Superman radyo şovunda ortaya çıkmış ve buradan çizgi roman serisine dahil olmuşlardı.

(grafikroman.com)

sudem
18-12-07, 14:43
Heather haber için çok teşekkürler.

Öyle bir karakter işte Chloe Sullivan. :happy0064 Çok mutlu oldum. İnşallah çizgi romanda mutluluğu bulur :)

Ben de bir haber ekleyim.

The 4400 sezon finali yaptığı için kanal Smallville'in saatini tekrar 20.00 yaptı. Bu saat 23 aralıktan itibaren geçerli.

Heather
18-12-07, 15:18
Rica ederim sudem (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=15221) :img-wink: ve bilgi için sağol.

Ben de çizgi romanda yüzünün gülmesini isterim:img-yes:, dizide kısmet olamadı çünkü.

Saatin 20.00 olması iyi olmuş, 12. bölüme kadar cnbceden takip etmedim, sevmemiştim o bölümleri, ancak özellikle sezon finali başta olmak üzere geri kalan bölümleri izlemek istiyorum.

SBR
26-01-08, 16:13
Daha önce bu konu ile bir açıklama yapılmıştı Chole karakteri ve çizgi romanlar hakkında ama son gelen açıklamalar bunun olmayacağı yönünde :icon_sorr Aslında bu haber birazda şaşırttı beni :img-yes:

DC Comics in konu ile ilgili yöneticisi Dan DiDio yaptığı açıklamada Chole karakterinin Televizyon için heyacan verici bir karakter olduğundan söz etmiş ama çizgi romana aktırılma konusunda sıkıntılar oluştuğundan bu olayın şimdilik rafa kalktığından bahsetmiş :sad53: DC den neden bu şekilde bir açıklama geldi anlamış değilim :icon_whis

Kaynak:Kryptonsite

sudem
03-02-08, 15:05
SBR haber için teşekkürler. Bu durumu üzüldüm açıkçası.

Ben de bir hatırlatma yapayım. Dizi bugünden itibaren artık saat 19.00'da yayınlanacak.

_ilayda_
14-02-08, 23:48
smallville i önceden izlemedim ama bu aralar takip ediorum dizinin 7. sezon bölümleri yabancı bi kanal da yayınlanıyormuş videolarını görünce şaşırdım da bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

SBR
18-02-08, 22:38
8.sezon büyük ihtimalle olacak bazı oyuncular yani ; Tom Welling (Clark Kent) , John Glover (Lionel Luthor) , Erica Durance (Lois Lane) Aaron Ashmore (Jimmy Olsen) ve Laura Vandervoort (Kara) dizide büyük ihtimalle yer almaya devam edecek :img-wink:

Michael Rosenbaum (Lex) , Kristin Kreuk (Lana) ve Allison Mack (Chole) gibi oyuncuların ise durumları daha net değil kontratları 7.sezon ile birlikte son buluyor :img-wink:

Kadronun korunması dileğiyle . İyi yorumlar .

mangalyurekli
29-02-08, 00:03
6.Sezon pazar saat 19:00 da CNBC-e de başlıyor.

SBR
12-03-08, 14:15
13.03.2008 7.13 Hero

20.03.2008 7.14 Traveler

27.03.2008 7.15 Veritas

17.04.2008 7.16 Descent

24.04.2008 7.17 Sleeper

01.05.2008 7.18 (Bölüm ismi belli değil)

08.05.2008 7.19 (Bölüm ismi belli değil)

15.05.2008 7.20 (Bölüm ismi belli değil) (Sezon Finali)

Smallville18
18-03-08, 11:36
Smallville'de, Lana rolüyle Kristen Kreuk ve lex rolüyle Michael Rosenbaum 8.sezonda sadece konuk oyuncu olabileceklerini açıklamışlar. Aslında 7. sezonun son sezon olacağını düşünerek devam ettiklerini, 8.sezonun olmayacağını bildikleri için 7.sezonda kaldıklarını belirtmişler.

Yapımcılar; 4 ana karakterden (diğer ikisi Allison Mack ve Tom Welling) bu iki karakterin diziden ayrılmasının ve sadece konuk oyuncu olarak bazı bölümlerde görülmesinin, dizi için sorun teşkil etmesi ile beraber, diğer karakterlere , özellikle The Green Arrow (Justin Hartley) and The Black Canary (Alaina Kalanj) ve Supergirl(Laura Vandervoort) karakterlerine ağırlık verilerek dizinin devam edebileceğini açıklamış.
Kanadalı artist Kristen Kreuk , artık filmlere ağırlık vereceğini,Rosenbaum ise aslında saçları olduğunu artık kanıtlayabileceğini söylemiş.

Bir dizi için oldukça uzun olan 8 sezon, bir oyuncu için de uzun ve üzerinden atılması güç bir rol demek. O yüzden bu kararlar kanımca dizi için tehlike arzetse de oyuncular için yerinde bir karar olmuş. Hatta geç kalınmış bir karar bile denebilir.

Rosenbaum için, daha önceki kariyerine oldukça yan rol sığdırmış olsa da tanınmasını sağlayan , Kristen Kreuk için ise 18 yaşında bu diziye başlamış ve 25 yaşına gelmiş bir artist olarak, kariyerini parlatması açısından ,bu diziye çok şey borçlu oldukları kesin.

SBR
01-04-08, 13:57
Başlıkta da olduğu gibi yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamadı ne yazık ki . Lex Luthor karakteri ve onu canlandıran Michael Rosenbaum 8.sezonda konuk oyuncu olarak dizide yer alabilir ama bu da kesin bir haber değil :img-wink:

8.sezonda ki en büyük yenilik ise Briniac/Milton Fine karakterinin canlandıran James Mastars ın dizide düzenli olarak yer alacak olması .

İyi yorumlar .

sudem
08-04-08, 22:44
Smallville'in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar, diziden ayrılıyorlar. Kryptonsite.com sitesinde bıraktıkları mektupta ''bu kadar acı ve çekişmeden sonra artık ayrılma zamanının geldiğine karar verdik'' yazıyor. Bu mektup haricinde her iki yazardan da bir açıklama gelmemiştir.

Dizinin diğer yazarları Kelly Souders, Brian Peterson, Todd Slavkin ve Darren Swimmer ise 8. sezonda yer alacaklar.

Kaynak: tv.guide

Ben ''ee yuhh'' yani diyorum. Haberi görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Tom da ayrılırsa ne yapacaklar çok merak ediyorum. :icon_whis

sprytus
09-04-08, 09:20
Yaratıcılarının ayrılacak olması sadece dizinin prodüksiyon anlamındaki sacayağını sekteye uğratacak bir durum!Sanırım Tom bu kadar hayranı olmuşken ve izlenme oranları yüksek iken diziyi yüzüstü bırakabileceğini zannetmiyorum...:img-wink:

SBR
12-04-08, 09:36
17.04.2008 7.16 Descent

24.04.2008 7.17 Sleeper

01.05.2008 7.18 Apocalypse

08.05.2008 7.19 Quest

15.05.2008 7.20 Arctic (Sezon Finali)

SBR
06-05-08, 15:30
http://img160.imageshack.us/img160/3014/imagestk9.jpg

Michael Rosenbaum dan bir yazı yayınlandı diziden ayrılması ile ilgili olarak orjinal metini ve benim tercümemi ekledim . Çevirirken hatalarım olmuşsa kusura bakmayınız :) Okurken bir tuhaf oldum nedense :icon_sorr

Yazının orjinal hali :

Dear Smallville Fans,

Well, it's been seven wonderful years. Your support is what has made Smallville so successful, and I appreciate you all more than you know.

That being said, it is time for me to start the next chapter of my life and career. I hope that I gave you some enjoyment over the years, and that you found my portrayal of Lex Luthor to be satisfying. I ** truly grateful, as Smallville fans are the best fans out there. I sincerely hope that you will continue to follow my career through my hair growth period and beyond.

I'm very excited about what the future holds, but certainly, Smallville will always be a part of me. I will definitely miss the greatest crew in the world, and the wonderful cast that has been like a family to me.

Thank you Al and Miles for creating the show. Thank you writers, producers, directors and editors. Thanks Tollin, Robbins and Davola for being there for the pilot. Thank you Peter Roth for employing me for ten years. Lisa Lewis, I miss you already. John Glover, thanks for helping me feel more comfortable touching other actors, while acting. Bizarre, but helpful.

Mostly, I want to thank Greg Beeman for directing the "Oh Sherry" video, by Steve Perry, back in the 80's.

Thanks crew. Thanks fans. Thanks Smallville.

I love you all,

Michael Rosenbaum

Çeviri :

Sevgili Smallville fanları ;

7 harika yıl oldu . Smallville i böyle başarılı yapan sizin desteğinizdir ve sizi tahmin ettiğinizden daha çok takdir ediyorum .

Kariyerimin sonraki bölümlerine başlama zamanı geldi . Sizlere yıllardır aktarmaya çalıştığım Lex Luthor karakterinden tatmin olduğunuzu umuyorum. Bütün Smallville izleyenlerine minnettarım . Beni saç büyüme dönemimde ve ölüme kadar olacak süreçte takip edeceklerini umuyorum . Bundan sonrası için heyecanlıyım ama Smallville benim hep bir parçam olacak .

Al Gough ve Miles Millar a bu şovu yarattıkları için teşekkürler . Aynı şekilde yazarlara , yapımcılara , yönetmenlere , editörlere Tollin , Robbins ve Davola ya , John Glover a yardımlarından ötürü teşekkürler .

Tüm ekibe , fanlara ve Smallville e teşekkürler .

Hepinizi seviyorum

Michael Rosenbaum .

SBR
15-05-08, 13:50
Tahmin ettiğim gibi oldu Chole kalıyor :) Haberin orjinalini ve çevirisini ekledim . Yanlışlık olmuşsa kusura bakmayınız :)

http://img169.imageshack.us/img169/9661/imagesjm8.jpg

Orjinal :

Chloe's Staying ..

TV Guide's Mike Ausiello is reporting that Allison Mack has signed a deal to appear in the eighth season of Smallville. Prior to this time, no deal had been in place for her continuing on the show.

After the announcement of Michael Rosenbaum's departure, many fans were worried about what the future may bring... and now, hopefully everything will go through smoothly and Chloe will continue to be a part of the show in its eighth and most likely final season.

Çeviri :

Mike Ausiello nun söylemlerine göre 8.sezon için Allison Mack ile bir anlaşma yapılacak . Daha önce bu konu hakkında hiç bir bilgi verilmemişti .

Michael Rosenbaum un ayrılışının ardından bir çok hayran gelecekten endişeliydi ama şimdi dizi için yeni bir umut belirdi . Chole dizinin 8. ve muhtemelen son sezonunda gösterinin bir parçası olmaya devam edecek .

sudem
05-06-08, 20:05
Kanal diziyi çok önemsediği (!) için saatini tekrar değiştirmiş.

22 haziran pazar gününden itibaren dizi her pazar saat 21de.

Ekim ayında 20 olur ocak ayında 19. :hıh

MetaLoqy
03-07-08, 17:46
http://www.22dakika.org/imaj/ggecim/sagstrike.jpg
Yazarların greviyle büyük zarar gören Amerikan televizyonları ve yapımcıları şimdi de internet yayın haklarından pay talep eden oyuncular sıkıştırıyor. SAG (Ekran oyuncuları birliği)ve ATPTP(sinema ve televizyon yapımcıları birliği)arasındaki görüşmeler sonuçlanırsa SAG aktörlerden greve çıkmasını isteyecek.*
Eğer tekrar bir grev olursa bu kez hollywood bu grevi kaldıramayabilir. Zira daha önceki grevden dolayı girdiği zararları karşılayabilmiş değil. Bu grev sonunda Hollywood bu kez kendisini toparlayamayabilir ve hatta sonu gelebilir.Umarım kriz büyümez!!!!

22dakika.org

SBR
20-08-08, 13:54
7.sezon 14 Eylül 2008 Pazar günü saat 20.00 de Cnbc-e de ..

Kanal yaklaşık 1 dk.lık bir promo hazırlamış 7.sezonu izlemiş olduğumdan biliyorum neredeyse bütün bölümlerden bir parça göstermiş :) Daha zaman var ama izlememiş olanlar için şimdiden iyi seyirler ....

Smallville18
05-10-08, 11:21
Yönetmen : Hepimizin yakından tanıdığı George Miller.

Film Türü:Action | Adventure | Fantasy | Sci-Fi sanırım animasyondan öte birşey olucak Beowulf gibi ya da kanlı canlı animasyon efektlerinin çok az kullanıldığı bir film.

Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, the Flash and other superheroes unite to to fight against evil forces

süperkahramanların şeytani güçlerle savaşını konu alıcakki bu belli birşey:)

ve oyuncular;

Adam Brody - The Flash / Barry Allen (rumored)
Teresa Palmer - Talia Al Ghul (rumored)
Common - Green Lantern / John Stewart (rumored)
Santiago Cabrera -Aquaman / Arthur Curry (rumored)
D.J. Cotron -Superman / Clark Kent (rumored)
Armie Hammer - Batman / Bruce Wayne (rumored)
Megan Gale - Wonder Woman / Princess Diana (rumored)
Zoe Kazan - Iris Allen (rumored)
Hugh Keays-Byrne -Jonn J'onzz / Martian Manhunter (rumored)

film konusunda alıntı bir yazı:

Film 2011de... Bahsedeceğim filmden az sonra ama yukarıdaki resme bakınca azıcık kin kusmak isteğim geldi :)

Supermanden nefret etmemin sebebi 7 sezondur izlediğim smallville dizisi, cnbc-e de de olması lazım, süperman'in lise çağlarından bahsediyordu 7 yılda lise mise kalmadı tabi... hepsi bitti süpermen hala aynı saflıkta dolaşıp duruyor. Düşmanını öldürmüyorsun anladık etik değil diye, kurtarma bari be adam.... 7 yıldır lexi kurtarıyor, filmin mantığına bakın, süperman 7 yıldır lexi kurtarıyor, lex 7 yıldır hergeçen gün dahada kötüleştiyor, adam 1000lerce kişi öldürdü hala kurtarıyorsun...hırrr.

Herşeyi ile bay doğru o kadar sıkıcı oluyor ki, böyle bir gruba liderlik etmesine katlanamıyorum, Demir adam ve Hancock favorilerimdir, Cyclops Gambit ve Wolwerine ile Lost'tan Sawyer diğer kahraman adaylarım.

Gelelim Filme :

Kadro 3 aşağı 5 yukarı belli George Miller'ın yöneteceği filmde Çizgi dizisi ülkemizde de gösterilen Superman’in liderlik yaptığı “Justice League of America” grubun diğer kahramanları Batman, Martian Manhunter, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow, Atom, Hawkman, Black Canary, Captain Marvel ve Plastic Man. Çizgi roman tarihinin süper kötüleri de (Penguen, Joker, Lex Luthor gibi...) “Justice League of America”nın baş düşmanları. , Superman; D.J. Cotrona

HipHopp
02-12-08, 02:54
Sezon 8 - Amerika Yayin Tarihleri

#8-11: "Legion" 15_OCAK_2009

#8-12: "Bulletproof" 22_OCAK_2009

Recurring Role : Phil Morris (John Jones)
Kristin Kreuk (Lana Lang)
Guest Star : David Paetkau (Danny Turpin)
Sarah Smyth ... Suzie Turpin

#8-13: "Power" 29_OCAK_2009

Recurring Role : Kristin Kreuk (Lana Lang)
Guest Star : Bill Mondy (Dr. Grohl)

#8-14: "Requiem" Şubat 2009

#8-15: "Infamous" Şubat 2009