Tüm Versiyonu Göster : Fikret Kuşkan

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

_hasret
30-12-04, 23:22
Fikret Kuskan da beyendigim oyunculardan biri. Onun hakkindaki bilgileri ve resimleri buraya ekleyelim..

FIKRET KUSKAN

Dogum Tarihi : 22.04.1965

Filmbiyografisi :

Anlat Istanbul (2004)
Abdülhamit Düserken (2003)
Hititler (2003)
Mustafa Hakkinda Hersey (2003)
Dokuz (2002)
Sellale (2001)
Dansöz (2000)
Muhallebicinin Oglu (2000)
(tv filmi)
Avci (1997)
Deniz Bekliyordu (1996)
Ay Hikayeleri (1995)
Özlem, Düne ; Bugüne , Yarina (1995)
Kurtulus (1994)
C Blok (1993)
Dönersen Islik Cal (1992)
Gizli Yüz (1991)
Iki Basli Dev (1990)

yalniz_kurt
02-01-05, 08:48
fikret kuşkan çok ama çok beğendiğim oyunculardan biri ...
kenan imirzalıoğlu ve fikret kuşkan ikiside gözbebeklerim ...

_hasret
02-01-05, 14:27
resimler icin tsk ederim yalniz_kurt :wink:

forgetmenot
31-01-05, 14:50
Eşsiz.Allahın, boş vaktinde yarattıklarından.Yurtdışında yaşasaydı,yabancı bir oyuncu olsaydı, uuuuuu?? kimbilir ne olurdu,kim olurdu?Ona sahip olduğu için, bu ülke, çok şanslı da bir de duyarsız olmasa!Adını, ağıza alırken, iki kere düşünmeli!Ona, genç,toy,içi boş,yakışıklı TV,sinema starı muamelesi yapılmasa!(hiç olmazsa, adına açılan bu sitede!)AKTÖR olduğunu, unutmamalı!Keşke bir tiyatro oyununda rol alsa! Alsa da, bazı aptallar,çok bilmişler,kabızlar, OYUNCU görse!

mb_arwen
02-02-05, 17:55
mustafa hakkında herşeyde bence iyiydi ama tam da verim sağlıyamamıştı sanki rolüne kendini tam olarak verememişti ama yinede bence gerçekten de iyi bir oyuncu

_hasret
02-02-05, 21:53
özellikle "Mustafa Hakkinda Hersey" filminde cookk basariliydi bence...

yeni bir dizide filan oynamayi düsünmüyormu Fikrat Kuskan yaa :(

forgetmenot
02-02-05, 22:19
Yakında oynayabilir.Çünkü bir röportajında,geçinebilmek,rızkını çıkarabilmek için TV dizilerini kabul ettiğini söylemişti.Mustafa Hakkında Herşey filmindeki rolü için çok eleştirildi,yadırgandı.Çünkü o kalabalıklar içinde yalnız,sürünün geri kalanından farklı ve diğerlerinden çok ileride.Gerçi direkt olarak konumuz değil ama,o filmin en unutulmazı,Türk sinemasının gerçek divası ŞERİF SEZER'di.Mutfakta geçen son sahneyi,oğluyla konuşmasını,cümle cümle beynime yazdım,ömrümce unutmayacağım.O filmde F.Kuşkan,Şerif hanımdan sonradır,bu da böyle yani!

SuVaRi
15-07-05, 10:12
fikret kuskanı oyunculuğu yönüyle olsun konusmasıyla olsun cok severim anlat istanbulda oynadığını bilmiyordum filmin sonuna doğru bi cıktı bayağa sevinmistimm
ve gecen gün is için bi yere gitmistikk ve film cekeceklermisss görüntü yönetmeni ile biraz konustuk neyse adam gitti bi kadın geldii yaa dedi oyuncularr tanınmamıs felan dedi benim halamın oğluda oyuncu dedi dedim kim ablaa fikret kuskan dmesinmii oo dedim ablaa sen allahın sevgili kulusun yavv bana bi imzalı resmini alsana dedim oda ben göremiyorum ki alayım dedi ii abla ömle olsun dedim oradan ayrıldık sonraa

sedanet
15-07-05, 22:53
Ya bu adam eskiden ne yakışıklıydı...harika adamdı...birden çöktü niyeyse...

tis498
15-07-05, 22:57
bence hala çok iyi..kalitesi, oyunculuğu ve duruşuyla, şekil budur!!!

sorenza
16-07-05, 10:41
Eee Artik Pes Yasemin :)

Bence Fikret Kuşkan çok Iyi Bir Oyuncu Gerçekten Mustafa Hakkinda Herşeyde çok Başariliydi Ama Nejata Işkence Yaptiği Için Değil Rolünün Hakkini Verdiği Için

forgetmenot
28-08-05, 13:03
Vatan gazetesinin bugünkü haberine göre, yarın 29 Ağustos-Pazartesi günü 'Bahar Kerimoğlu ile (En son ATVdeki tv filminde beraber oynadığı,Asla Unutma'da da yer alan bayan oyuncu) evleniyormuş.Nasıl muhteşem haber değil mi Fikret Kuşkan hayranları?Ben sonsuz mutluluklar dilerim.

plaseboender
01-09-05, 11:10
galiba çok yetenekli bir oyuncu çünkü, onun her rolü oynayabileceğini düşünüyorum.

bavarde
22-09-05, 12:53
Atv'de Fikret Kuşkan'ın eski bi filmi ya da dizisi oynuyor,sevenler açabilirler.Bu arada son fotoda arkada Nejat'ta çıkmış yine çoook tatlı :)

kzleylem
25-09-05, 20:05
ben çok beğeniyorum .çok yetenekli ,her rolüde oynar.yakışıklı ,çirkin iyi,kötü... her rolü oynayabilir

istanbulspence
25-09-05, 21:55
ilk okuduğumda düğün resimlerini görmek istemiştim
çok iyi resimler
röportajı okuduğuma göre de birbirlerine çok uyumlu bir eş durumu oluşturmuşlar
birliktelikleri daimi olsun

bavarde
25-09-05, 23:36
Gerçekten çok yakışmışlar ve tanışma hikayeleri çok güzel,yani işte kader bu dedirtecek cinsten..Mutluluklar dilerimm

gülbin
27-11-05, 18:40
fikret kuşkan şu aralar en begendigim oyuncu güz yangınındaki performansı süper dün gece tv.makinesindeydi konuşma tarzı ve mütevaziligiyle cok kaliteli bence

blackeagle
02-12-05, 16:04
fikret kuskan.... canim yaa cookk sewiyorum onu! cok tatli we kaliteli bir oyuncu... her role yakisiyo helede son sinema filmi yokmu... gerci biraz aglatiyolar amaaaaa oyunculugunu yine konusturmus yaniiiii;) ewliliginede cok sewinmistim insallah mutlu olurlar:)

EL DESDİCADO
02-12-05, 16:23
eğer,bir oyunculuk ve sinema ziyafeti çekmek istiyorsanız,hiç vakit kaybetmeyin,babam ve oğlumu sinemada izleyin.fikret kuşkan yine döktürmüş

sedab
06-12-05, 09:57
babam ve oğlumda harikaydı zaten harika bir oyuncu
oğluyla ilişkisinde çok samimiydi filmde
herkes izlemeli,ağlamalı

desire25
06-12-05, 10:05
Fikret Kuşkan tartışmasız çok iyi bir oyuncu.Hemde adından sadece oyunculuğu ile söz ettiren bir oyuncu.Babam ve Oğlum da herkes gibi Fikret Kuşkan da çok iyiydi.Böyle iyi oyuncularımızın olması sevindirici..

first lady
06-12-05, 10:56
inanılmaz bi oyuncu ya.babam ve oğlumda devleşti ama ben onu ta muhallebicinin oğlu filimiyle sevmeye başlamıştım.bence o filmde harikaydı

sedab
06-12-05, 11:35
çoooook uzun zaman önce dönersen ıslık çal da oynamıştı galiba,orda herkesi kedine hayran bırakmıştı
yaptığı herşeyle filmler diziler ve bakışıyla saygımı kazanmıştır,gerçi arada etrafta sarhoş gezsede olsun
evli barklıadam oldu
40 yaşına girdi

aysem_
06-12-05, 11:53
Fikret Kuşkan gerçekten çok iyi bir oyuncu. Hem karizmatik hem de yetenekli. Oynadığı hiç bir rol üstünde emanet durmuyor.

Babam ve oğlumu izleyenler bilir ki o filmde mesleğinin doruğuna çıktı.

aysem_
06-12-05, 12:10
Bu arada Güz Yangını'nda da çok iyi oynuyor. Ses tonuda çok etkileyici. Oynadığı rolle bütünleşmeyi başarıyor. :p

--Bir de kesinlikle kirli sakalla daha yakışıklı :D --

A.Konak
06-12-05, 13:51
babam ve oğlum da olayı bitirdi. walla helal olsun süper oyuncu

gokce179
17-12-05, 18:55
ben fikret kuşkan'ı çokkkkkkkk seviyorum.oyunculuğu süper.son filminde de gerçekten güzeldi.
hele sesi yok mu bayılıyorum şiir okumak ona o kadar yakışıyor ki.onunla tanışabilmek keşke elimde olsaydı.
FİKRET KUŞKAN SENİ ÇOK SEVİYORUM
BİRTANESİN

chaylack
17-12-05, 19:09
ya adam süper oynuyo eskiden sevmezdim bana itici gelirdi şimdi şimdi çok sevmeye başladım özellikle babam ve oğlum daki oyunculuğunu çok beğendim

Ebr0e
17-12-05, 19:14
fikret kuskan cok iyi bir jon :)
kendisine bayiliyorummmm
cokda cekici...mustafa hakkinda herseyde muhtesemdi
sellale filmindede ama orda.... soyunmustu :)

LAZCAKIR-KIZ
07-03-06, 13:01
Listeleri gezerken,Fikret Kuskan ismini görememek beni acikcasi biraz dehsete düsürdü, Mankenlerin bile ismi oyuncularin arasinda yazilirken

Halka mal olmus,Bir tiyatrocunun süper bir oyuncunun isminin unutulmasi yahut yazilmamasi beni biraz sasirtti.

eklemek istedim.

Muhallebicinin Oglu filmiyle gönlümde taht kurmustu.
Gözyaslarimi tutamamistim. Babam Ve Oglumla hat safaya ulasti bu sevgim.

Degerini bilmemiz gereken oyuncularimizdan birisidir.

Sevgilerimle.

LAZCAKIR-KIZ
07-03-06, 13:17
Bu başlık vardı ama bende bulamadım
demekki silinmiş
Mükemmel bir oyuncu Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi aktörlerden biridir.

Aynen,sana katilmamak elde degil.. Bende görmüstüm bu basligi ama seninde dedigin gibi silinmis cünkü bende var oldugunu görmüstüm.

Fikret Kuskan silinmeyecek bir oyuncuydu bu yüzden yeniden actim.

GeLiNcIk88
07-03-06, 13:19
gercektende harika bir oyuncu ozelliklen babm ve oglum filminde harikaydi.............galiba evli bildigim kadariyla asla unutmadaki ipeklen......emin degilim ama

FBuse
08-03-06, 18:53
Babam ve Oglum daki performansina bayildim MUHTESEMDI!!

ayrica Güz Yangini gibi bi iddalli dizide basrolde oynadi ama dizi yarida kaldi malesef!

RESMI WEB SITE: www.guzyangini.com

LAZCAKIR-KIZ
08-03-06, 23:23
Evet bende okudum bu haberi,ucankus sitesinde.

Alkolde isin isine girince, bazen böyle durumlar olur.

Kimbilir belkide iyi dostlar kavga eder sözüne inanmak lazim kimi zaman
Her zaman gül gülüstanlik olmuyor geceler.

asi melek
09-03-06, 18:34
saolun arkadaşlar
bence babam ve oğlumla zirveye ulaştı diyebilrim geçekten harika bi oyuncu

onur29
09-03-06, 20:38
bence de çok kaliteli bir oyuncu çok başarılı bu arada busecik resimleriçin saol özelliklede araya zülalide sığdırdığın için ayrıca teşekkürler

FBuse
09-03-06, 20:41
valla bende bayiliyom FIKRET KUSKAN a, yaptigi tüm projeler muhtesem!

hele BABAM VE OGLUM harikaa!

MerYem_Ce
14-03-06, 22:38
gectigimiz pazar gunu sinema ya gittim: babam ve ogluma......ya bi film bu kadarmi guzel olur yaa gercekten bayildim muhtesem bi film yaa gercekten hepside kaliteli oyuncular......gercekten fikret kuskan beni aglatti filme bakarken.....hayatimda 2 fiilmin etkisinde kaldim: agir roman ve de babam ve oglum super bi film ya izlemeyenler icin diyorum ne edin ne yapin gidin o filme gercekten cok guzel bir film bende tavsiye vallaha:)....bu arada sellale filimin de de oynamis fikret kuskan 2001 yilinda......ha bi soru bilmiyorum duydunuzmu ama fikret kuskanin yeni dizisi basliyormus atv de sema ozturkle genis bi bilgisin olan varmi? varsa lutfen paylassin sevinirim dogrusu:)

nes_rial
15-03-06, 19:12
Fikret Kuşkan,atv nin Hacı adlı yeni dizisinde rol alacakmış arkadaşlar.

_ozge_
21-03-06, 21:32
harika bir oyuncu.Ben ona babam ve oğlumda bir kere daha hayran kaldım.Mustafa Hakkında Herşey dede harikaydı.Ayrıca ses tonuda çok hoş...

MardiGras
21-03-06, 23:07
Arkadaslar,

Forumumuzda;

1. Baska sitelerin reklaminin (sanatcilarin ve fanclublarinin dahil) mesaj, imza, avatar, resim yolu ile yapilmasi yasaktir.

2. Buyuk/renkli harfle, buyuk fontla mesaj yazmak yasaktir.

3. Tek cumlelik chat mahiyetinde mesaj yazmak yasaktir.

4. Forum uyeleri ya da ucuncu kisilere hakaret teskil edecek, sahsi polemik olusturan mesajlar yazmak yasaktir.

5. Lutfen asagida verilen linkten forum kurallarimizi okuyalim ve mesajlarimizin bu kurallara uygunluguna ozen gosterelim. Forum kurallarina aykiri mesajlar baskaca bir uyariya gerek kalmaksizin silinecektir.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101)

MardiGras
SuperModerator

Martı75
26-03-06, 22:57
bence iyi bir oyuncu güz yangınında ve ATV için çekilen aşkın kederi filmlerini izledim harikaydı

nes_rial
15-04-06, 19:27
Fikret Kuşkan,dün İstanbul 25. Film Festivali kapsamında Babam ve Oğlum'daki performansıyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı,kendisini yürekten kutluyorum.:img-ok:

LAZCAKIR-KIZ
17-04-06, 00:40
süper ya bu yazilan yazi.

Gerçektende buram buram fikret kuskani anlatan bir yazi olmus.

deli dolu, inatçi, düsündügünü söyleyen. kimsenin arkasindan degilde
yüzüne söylemeyi tercih eden süper bir oyuncu.

Umarim evliligide oyunculugu kadar güzel olur onun için.

deco
02-06-06, 11:41
Fikret Kuskan bence Turkiye`deki en iyi aktorlerden biri. Oynadigi butun rollerin hakkini veriyo, cok super bir oyuncu. Son oynadigi Sen ne dilersen filminde yine harikalar yaratiyordu:good:

deco
10-06-06, 13:32
Ben acikcasi bu sitede Fikret Kuskan gibi bir oyuncunun hakkinin yenildigini dusunuyorum, yani yeni yetme daha oyuncu olup olmadiklari bile belli olmayan popcularin, mankenlerin, torpillilerin ve "starciklarin" forumlari "reyting rekorlari" kirarken( yani cok fazla mesaj var anlaminda) Fikret Kuskan`a sadece topu topu 47 mesaj yazilmis. O "starciklarin" bolumlerine bir ton mesaj yazipda buraya bisey yazmayan zihniyeti sadece alkisliyorum!!!!:mad72:

didou_didem
10-06-06, 13:39
fikret kuşkan'ı bende çok seviyorum çok başarılı bir oyuncu..babam ve oğlum'da hayran kalmıştım ona ya gerçekten süper bir oyuncu..

krnca_
10-06-06, 20:15
Ben acikcasi bu sitede Fikret Kuskan gibi bir oyuncunun hakkinin yenildigini dusunuyorum, yani yeni yetme daha oyuncu olup olmadiklari bile belli olmayan popcularin, mankenlerin, torpillilerin ve "starciklarin" forumlari "reyting rekorlari" kirarken( yani cok fazla mesaj var anlaminda) Fikret Kuskan`a sadece topu topu 47 mesaj yazilmis. O "starciklarin" bolumlerine bir ton mesaj yazipda buraya bisey yazmayan zihniyeti sadece alkisliyorum!!!!

çok haklısın fikret kuşkan gibi bir isime bu kadar mı dedim ya neyse adam o kadar projede yer aldı birini izlemediysen diğerinde görmüşsündür mutlaka düşündüğün bir şeyler vardır, söylemek istediğin yada nedir izlemişsindir ama tanımıyorsundur yada aaaa bu hiç popüler değil deyip yazmıyorsundur(bu da işin esprisi tabii)

deco
10-06-06, 21:06
çok haklısın fikret kuşkan gibi bir isime bu kadar mı dedim ya neyse adam o kadar projede yer aldı birini izlemediysen diğerinde görmüşsündür mutlaka düşündüğün bir şeyler vardır, söylemek istediğin yada nedir izlemişsindir ama tanımıyorsundur yada aaaa bu hiç popüler değil deyip yazmıyorsundur(bu da işin esprisi tabii)

Magazin programlarina cikmadigi icin belkide televizyona cikipta abuk subuk konusmadigi icin yada efendi ve saygili bir beyefendi oldugu icinde olabilir...

potc_fan
12-06-06, 10:13
Ben Fikret Kuşkanı çok başarılı buluyorum ve deco arkadaşıma katılıyorum. Böyle iyi oyuncuların hakkı yeniyor.

oslemm
12-06-06, 13:15
bende fikret kuşkanı çok yetenekli ve iyi oyuncu buluyorum trt 1 de şaşıfelek çıkmazında çok komikti
şimdi galiba çağan ırmağın kabuslar evinde oynıcakmış.
deco çok haklısın burda fikretin hakkı yeniyo böyle iyi bir oyuncuyla ilgili daha fazla yorum yapılmalı.

oslemm
12-06-06, 14:08
deco resimlerde fikret çok güsell çıkmış resimler için sağol

kural
12-06-06, 14:36
bu adamı bende çok başarılı buluyorum babam ve oğlumda beni çok ağlatmıştı çünkü gerçekten rolünün hakkını vererek oynuyo

SELXX
15-06-06, 22:43
Merhaba.Fikret kuşkan bence çok çok iyi bir oyuncu.İlk kez 'Gençler' adlı dizide izlemiştim onu.Sanırım ortaokula falan gidiyordum o zaman. Çok güzel bir gençlik dizisiydi. Sonra Issızlığın Ortasında adlı dizde izledim. Çok iyiydi.Hayran kaldım. Dizi de çok etkilemişti beni. Sonra da bir sürü projede izledik Fikret
Kuşkan'ı. Şaşıfelek Çıkmazı adlı dizde de bayılıyordum bu harika oyuncuya.Hep çok güzel projelerde yer aldı. 'Mustafa Hakkında Herşey'de inanılmaz iyi oynamış. 'Babam ve Oğlum'da da müthişti. Çok ağlattı beni. Kendisini her zaman böyle güzel projelerde izleyebilmeyi diliyorum.

Ay90
16-06-06, 00:03
oo fikret kuşkanın oyunculuğuna söz yok. Babam ve oğlumda son gördük ne kadar muhteşem bir oyunculuğunun olduğu. Ben kendisini cok beğeniyorum

SETURK
16-06-06, 20:18
tartışılmaz harika bir oyuncu...Mustafa hakkında herşeyde komşuyu oynayan oyuncuyla(adını hatırlayamadım özür dilerim)hatta fotografları da var bi önceki sayfada onunla bi filmi vardı.Çok gençken ama hakikaten çok önceden.O filmi izledim o günden beri hayranıyım.Bu insanın sadece sesi yeter...

NecatiSasmaz
17-06-06, 21:55
fikret kuskan bence cok basarili bir oyuncu!!! cok güzel oynamisdi babam ve oglumda!!!

SELXX
18-06-06, 18:58
Resimler çok iyi.Teşekkürler. Fikret Kuşkan müthiş bir oyuncu. Onu hep çok iyi projelerde göreceğiz, eminim.

merveve
18-06-06, 19:01
hiim ... fikret mi ii oyuncu deil .. gördügüm en siradisi ve en ii oyunculardan birisi bence
bencede her rolün adamı...cok basarılı cok...

MissBitch
18-06-06, 20:44
fikret kuskanin bide bahar kerimoglu´yla bi filmi vardi,
yanlis hatirlamiyorsam bi cagan irmak filmi, ismini unuttum,
ordaki performansi muthisti, tabi baharin performansida oyle...:img-grin2
film coooooooooook guzeldi....

krnca_
18-06-06, 20:46
fikret kuskanin bide bahar kerimoglu´yla bi filmi vardi,
yanlis hatirlamiyorsam bi cagan irmak filmi, ismini unuttum,

yanlış hatırlamıyorsam o filmin adı yolculuktu senaryosuda çağan ırmak'a aitti

deco
19-06-06, 00:08
krnca_ resimleri icin teskkurler. Evet o filmin isimi Yolculuktu.

forgetmenot
19-06-06, 13:18
yanlış hatırlamıyorsam o filmin adı yolculuktu senaryosuda çağan ırmak'a aitti

Geçen yaz, filmi seyrettikten sonra,paralize olmuş,deliler gibi yeniden göstersinler diye ATV'ye mail atmıştım.Tabiiki bir sonuç yok!Fikret Kuşkan ve Bahar Kerimoğlu harikaydılar.Öyle etkileyici bir filmdi ki,sinemalarda gösterilen bir çok filmden, çok çok daha iyiydi!En son sahne,o ağaçlıklı yol ve o şarkıyı unutmak ne mümkün!Bir ara ATV, bu yaz filmlerinin dvd'sini çıkaracak diye birşeyler duyduydum ama doğru değil,sanırım.Nerde onlarda o ileri görüşlülük!

krnca_
19-06-06, 16:50
ben o filmi izleyememiştim keşke tekrar verilse ama hiç sanmıyorum açıkçası ikisinin de performanslarını çok merak ediyorum??

MerYem_Ce
22-06-06, 20:23
super bir oyuncu yaa...
ilk once mustafa hakkinda hersey filminde gordum onu hos daha once gormusdum ama bi cikartamiyordum nerden tanidigimi:D
orda rolu cok guzel cok guzel oynamis hatta o icini ceke ceke aglamasi yokmuydu....
guz yangini super bir diziydi bittigine cok uzuldum yaaa...
orda rolu cok guzeldi...
sonra babam ve oglum filminde gordum orda da super bir performansi vardi yaa agla agla icim disima cikmisdi resmen....
bu aralarda da haci dizisinde oynuyor orda da rolunu basarili bir sekilde oynuyor bence...

sarjaleti
30-06-06, 22:02
özellikle mustafa hakkında herşeyde çok çok başarılı oynamış olan bir oyuncu. filmde bazı replikleri o kadar duygulu söylüyor ki insanın tüyleri diken diken oluyor.
ayrıca babam ve oğlumdada hiç fena değildi. inşallah dizi furyasına kapılıp gitmezde kendisini daha başarılı filmlerle beyazperdede görürüz.

NecatiSasmaz
01-07-06, 09:43
yaa tek kelimeyle harika bir oyuncudur kendisi!!babam ve oglumda beni aglatti...

hilal-44
02-07-06, 05:57
çok başarılı oyuncu ya.babam ve oğlumda tek kelimeyle muhteşemdi filmi izledikten sonra salondan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.....:img-grin2

norahhh
04-07-06, 01:44
ben fikret kuşkanı şaşıfelek çıkmazından hayal meyal hatırlıyorum daha sonra ise şapkadan babam çıktı filminde izledim ve hem diziyi hemde fikret kuşkanı çok sevdim adı aşk olsun diye birdizisi daha vardı kısa sürdü ama yinede güzeldi şimdi hacıda oynadığını biliyorum ama derslerden dolayı hacıyı hiç izlemedim ama eminim ordada çok güzel bi oyunculuk sergiliyodur.buarada artık çağan ırmaksız fikret kuşkan fikret kuşkansız çağan ırmak filmi düşünemez oldum:img-grin2

Niçle
04-07-06, 03:05
Fikret Kuşkanın hiç güler yüzlü fotosu yok mu??? Çok merak ediyorum güler yüzlü hailini, koyarsanız sevinirim

forever_bim
04-07-06, 18:35
Değerli Üyelerimiz

FİKRET KUŞKANa ait resim ve haberler Yerli Oyuncular Arşiv Bölümüne taşınmıştır. SAYGILARIMLA

forever_bim/BÖLÜM SORUMLUSU

£speranza
10-07-06, 00:06
Oyunculuk da zirve yapmış ender şahıslardandır kendisi.Şaşıfelek'deki Cesur karakteri favorim olur.Mustafa Hakkında Herşey'de süper olup, golünü Babam ve Oğlumla atmıştır.Onu ancak Hollwood paklar ama ,yazık onların haberi yok bu adamdan...

SELXX
10-07-06, 09:06
Yıllardır oyandığı her dizi ve sinema filmini izledim.Hepsinde mükemmel oyunculuğunu konuşturuyor.Geçen sezon Güz Yangını adlı dizide de mükemmel oynuyordu.dizinin yayından kalkmasına çok üzülmüştüm. Gerçekten yazık oldu,çok iyi bir dizide çok iyi bir oyuncuyu izleme imkanını elimizden aldılar.

SETURK
12-07-06, 14:54
http://img137.imageshack.us/img137/696/3629xv.jpg (http://imageshack.us)

YELDA DENİZ
12-07-06, 15:56
Bu adamın oyunculuğu için söylenecek sözler henüz bulunmamış sanırım.Çok farklı bir oyunculuğu var.Bir dizisini veya filmini şaşkınlıkla izliyorum.Böyle bir oyunculuk olabilir mi?Her oynadığı yapımda beni derinden etkilemeyi başarıyo.Çok büyük bir oyuncu.Çok başarılı ve başarısıyla çok iyi yerlere geldi.Hep de başarılı olacağına inanıyorum.Bunu fazlasıyla hak ediyo.Babam ve oğlumdaki oyunculuğuna söylenecek söz yok zaten.MUHTEŞEMDİ.

sude-elvin
12-07-06, 23:57
Bu adamın oyunculuğu için söylenecek sözler henüz bulunmamış sanırım.Çok farklı bir oyunculuğu var.Bir dizisini veya filmini şaşkınlıkla izliyorum.Böyle bir oyunculuk olabilir mi?Her oynadığı yapımda beni derinden etkilemeyi başarıyo.Çok büyük bir oyuncu.Çok başarılı ve başarısıyla çok iyi yerlere geldi.Hep de başarılı olacağına inanıyorum.Bunu fazlasıyla hak ediyo.Babam ve oğlumdaki oyunculuğuna söylenecek söz yok zaten.MUHTEŞEMDİ.

söylediklerine tamamiyle katiliyorum fikret kuskan benim en begendigim oyuncu
babam ve oglum da en cok o oynadi icin etkilendim.
oynadigi filmleri dizileri kacirmamaya calisiyorum süper bi oyuncu süpeeerr

deniz_aliye
13-07-06, 18:14
valla bende katılıyorum size cok cok ii bir oyuncu süper rol yapıyo yani bu kadar inandırıcı olur yorumlarınıza tamamen katılıyorum bu arada resimler için tskler seturk :img-grin2

misskrueger
22-07-06, 16:39
http://img115.imageshack.us/img115/87/9sc0207wn3.jpg (http://imageshack.us)

nes_rial
02-08-06, 10:50
misskrueger fotoğraf çok güzel,bu sahneyi izlemiştim çok tatlıydı Fikret Kuşkan:img-grin2

Çağan Irmak'ın yeni tv dizisi 'Kabuslar Evi'nden birkaç fotoğraf..

http://img213.imageshack.us/img213/4199/1206041990a0f457e2bbcf4.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=1206041990a0f457e2bbcf4.jpg) http://img212.imageshack.us/img212/7156/1835686367a0df3a268oyf3.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=1835686367a0df3a268oyf3.jpg) http://img143.imageshack.us/img143/5048/183566461ddde1ce31fbuw6.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=183566461ddde1ce31fbuw6.jpg)

kural
04-08-06, 16:46
oyunculluğunun yanı sıra acayip karizma bi adam.ya ben kabuslar evini izlemeyi istiyorum ama korku filmini hiç sevmem hem bu çağan ırmağın babam ve olumu bi dramdı ve fikret kuşkanla birlikte acayip güzel işlenmişti e buda korku olduğuna göre ve hem çağan ırmak hemde fikret kuşkan olduğuna göre bence gerçekten çok korkunç bişi olur.

eCe_15
05-08-06, 14:08
oyunculluğunun yanı sıra acayip karizma bi adam.ya ben kabuslar evini izlemeyi istiyorum ama korku filmini hiç sevmem hem bu çağan ırmağın babam ve olumu bi dramdı ve fikret kuşkanla birlikte acayip güzel işlenmişti e buda korku olduğuna göre ve hem çağan ırmak hemde fikret kuşkan olduğuna göre bence gerçekten çok korkunç bişi olur.

bende aynı dusunuyorum ama bıde serif sezer olsa süper olurdu yaa

ECE...:)
05-08-06, 15:57
http://img163.imageshack.us/img163/1967/bscap0051zq3.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/8145/bscap0062gc3.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/2666/bscap0063nm2.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/9383/bscap0066rj7.jpg
http://img117.imageshack.us/img117/4596/bscap0068mj4.jpg

ECE...:)
05-08-06, 16:01
Dun ilk kez izlediğim mustafa hakkında hersey filmini cok beğendim cidden filmin castı cok guzel olusturulmuss ..müzikler cok ii olmus mor ve ötesinin müzikleri cuk oturmus yaniii konusuda cok guzel aslında sanırım filmin türü gerilim diil galiba ama izlerken cok gerildim bn yaa :):) aslında aynı seyleri yazmak istemiyorum najat işlere ve de filmin topicine yazdım bura yazmıyım artık dimi :) .. fikret kuskana basarılar dilerim haa bi de gecenlerde atvde gene fikret kuskanın oynadıgı muhallebicinin ğolu die bi tvfilmi vardı can sıkıntısındn onu da izlemiştim ordali durumu da cok guzeldi asık rolleri yakısıo ona :)

chaylack
06-08-06, 10:16
ya adam süper valla ya ben mustafa hakkında herşeyde ve atv de ki o filmde ve diğer projelerinde izlemiştim gerçekten müthiş oynuyor

SELXX
08-08-06, 08:42
Ben Fikret Kuşkan'ı yıllar öncesinde Gençler adlı dizide izlemiştim ilk kez. Sonra yer aldığı her projeji zevkle takip ettim. Çok kaliteli bir oyuncu.Yeni oyunculara örnek teşkil edecek biri. Bence gerçekten yeni oyuncular, genç oyuncular, onu, onun gibi gerçek oyuncuları örnek almalılar.

misskrueger
08-08-06, 13:08
http://img69.imageshack.us/img69/1214/22hp1.jpg (http://imageshack.us)

misskrueger
08-08-06, 13:09
http://img119.imageshack.us/img119/7852/23ou2.jpg (http://imageshack.us)

dilara_acemicadı
08-08-06, 18:35
mütiş bi oyuncu yaa babam ve oğlumda ağla ağla bitmiştim resmen yanii harika hele mustafa hakkında herşeyde çağan ırmak yapımlarında filan oluo genelde zaten tuba büyüküstün çetin tekindor özge özberk bide babam ve oğlıumda teyzeyi oynayan kadın vardı ya o genelde beraber oynuyorlar çok başarılı bi oyuncu

krnca_
09-08-06, 18:18
http://www.fftd.net/festival2006/press/images/cagan_irmak_fikret_kuskan.jpg

misskrueger
10-08-06, 13:02
http://img146.imageshack.us/img146/4092/dscf0144ee2.jpg (http://imageshack.us)

abusra
13-08-06, 16:50
türkiyedee sadeceee işiyle gündeme gelen ve aldığı ödülleri sonuna kadar hakeden oyunculardan biri bencee değerini fazlasıyla bilmek lazımmm

misskrueger
14-08-06, 14:15
http://img95.imageshack.us/img95/6071/pdvd000bf3.png
:img-hyste çok tatlı çıkmış yaaaa

forgetmenot
14-08-06, 19:31
'Sen ne dilersen'filminden alınmış o sahne.A.Mümtaz Taylan'la Fikret Kuşkan ağbi kardeşi canlandırıyordu,birbirleriyle çok uyumluydular.Fikret Kuşkan,hiç bir baltaya sap olamamış,gariban bir şaşkını canlandırıyordu.Ama ne oyunculuk!O kadar doğaldı ki, insan onun bu haline, zaman zaman acıyordu.Ayrıca,filmin konusu farklıydı,sevimliydi.

sude-elvin
15-08-06, 00:41
evet her filminde oldugu gibi sen ne dilersen de de süperdi isin karacayla ikisi cok tatli olmuslardi.

Fatima_m
15-08-06, 06:47
türkiyedee sadeceee işiyle gündeme gelen ve aldığı ödülleri sonuna kadar hakeden oyunculardan biri bencee değerini fazlasıyla bilmek lazımmm
aynen çok haklisin..

Fatima_m
15-08-06, 06:49
http://img92.imageshack.us/img92/9684/5555nl7.png http://img92.imageshack.us/img92/1714/56uju0.png http://img53.imageshack.us/img53/3849/uzar1.png

çok ozur dilerim arkadaslar ben olaya baya fransiz kaldimda bu resimde zeyneple ne alaka???

krnca_
15-08-06, 11:01
çok ozur dilerim arkadaslar ben olaya baya fransiz kaldimda bu resimde zeyneple ne alaka???

arkadaşım resimde ki Bahar Kerimoğlu Fikret Kuşkan'ın eşi

kural
15-08-06, 11:26
bu resimler şu başlıcak olan yeni diziden mi??

krnca_
15-08-06, 11:33
bu resimler şu başlıcak olan yeni diziden mi??
hayır bunlar sen ne dilersen adlı filmden

sude-elvin
15-08-06, 18:37
resimler icin cok tesekkürler sen ne dilersin de farkli ve zevkli bi filmiydi fikret kuskanin. gerci bana bütün filmleri güzel geliyor fikret kuskan süper oldugu icin bu adam her rolü yapabilir sanirim altindan kalkamica rol yok gibi geliyor bana.

misskrueger
15-08-06, 20:14
krnca_ ellerine saglık fotolar çok güzel;)

krnca_
15-08-06, 20:35
krnca_ ellerine saglık fotolar çok güzel;)

rica ederim ne demek

YELDA DENİZ
17-08-06, 10:12
Vali Yazıcıoğlu’nun hayatı dizi oluyor

Ayşe Kulin’in ’süper vali’ olarak tanınan Recep Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitler anlattığı Köprü adlı kitabı dizi oluyor.

Kitapla aynı adı taşıyan dizide Yazıcıoğlu’nu Fikret Kuşkan, Vali’nin eşi "Melek Yazıcı"yı Ayşegül Ünsal, köprünün müteahhiti "Hüdai"yi Güven Kıraç, "Elmas"ı Bahar Kerimoğlu, "Lise Müdürü Leyla"yı Özlem Çakman oynuyor. Koliba film tarafından çekilen dizi, Kasım ayından itibaren TRT 1’de ekrana gelecek. 2003 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Recep Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan dizinin çekimleri ekim ayında Elazığ’da başlayacak

Saruhan**Esmer
17-08-06, 11:36
Gerçekten Kaliteli bir oyuncu...

sude-elvin
23-08-06, 07:53
oo fikret kuskan fanlari nerdesiniz ya. bukadar büyük bi oyuncunun formuna nasil ilgi olmaz sasiyorum.

superisicik
24-08-06, 16:01
ben varım mesela fikret kuşkan fanı olarak kendisi çok mükemmel oyuncu ya heleki babam ve oğlumdaki performansı göz doldurucu nitelikte güz yangını ve diğerlerindede öle jön adaylarından biri bence

Fatima_m
25-08-06, 23:21
arkadaşım resimde ki Bahar Kerimoğlu Fikret Kuşkan'ın eşi
cevap için çok tesekkur ederim fikret kuskanin esi zeynep beserlere ne kadar benziyor ben o sandim iki insan birbirine bu kadar benzer ..

Melal
28-08-06, 13:31
fikret kuşkan tar'de yeni bir diziye başlayacakmış süper vali recep yazıcıoğlu'nu oynacayackmış ayşe kulin'in köprü kitabındna televizyona uyarlanacakmış fikret kuşkan'dan başka eşi bahar kerimoğlu,güven kıraç ve ayşegül ünsal gibi oyuncularda rol alacakmış merakla bekliyorum güzel bir dizi olur umarım çünkü köprü kitabı çok güzeldi:)

sevgi86
30-08-06, 00:51
şaşıfelek çıkmazını izlediğimden beri çok severim köprüyü iple çekiyorum

sude-elvin
30-08-06, 02:11
http://img245.imageshack.us/img245/8927/sevilow2.png

DarkBoY__
30-08-06, 03:44
Çok iyi bir oyuncu.Yalnız Babam ve Oğlum için söylenebilecek tek bir şey var; Çetin Tekindor.

Nhelenia
06-09-06, 09:00
Fikret Kuşkan mükemmel bir oyuncu mimiklerini o kadar güzel kulanıyor ki konuşmasına bile gerek kalmıyor. Özellikle Güz Yangını dizisinde ki Oflaz rolünü harika oynuyordu. Başka hangi oyuncu düşünülebilirdi ki bu role karizması ve oyunculuğu o kadar mükemmel bütünleşiyor ki altından kalkamadığı bir karakter yok diyebilirim.

forgetmenot
07-09-06, 06:24
Acaba, yaşamında bundan sonra hiç tiyatro yapmayacak mı?Bir tiyatro oyununda,onu sahnede seyredebilmeyi ne kadar çok isterdim.Ama sanki buna hiç sabrı ve isteği yok gibi!TV dizisinde oynamak veya sinema filmi çekmek ona daha kolay geliyor herhalde!Olurda onu bir gören veya bu satırları okuyan ve onunla röportaj yapacak bir gazeteci olursa, bu soruyu (tekrar tiyatro yapıp yapmayacağını)sorabilir mi?Eee ümit dünyası işte,ne yaparsınız!

GÜLÇEM
09-09-06, 12:49
bu adam bişey yapmasa öyle dursa bile yeter yaa süper bi oyuncu süper...

krnca_
13-09-06, 20:40
Acaba, yaşamında bundan sonra hiç tiyatro yapmayacak mı?Bir tiyatro oyununda,onu sahnede seyredebilmeyi ne kadar çok isterdim.Ama sanki buna hiç sabrı ve isteği yok gibi!TV dizisinde oynamak veya sinema filmi çekmek ona daha kolay geliyor herhalde!Olurda onu bir gören veya bu satırları okuyan ve onunla röportaj yapacak bir gazeteci olursa, bu soruyu (tekrar tiyatro yapıp yapmayacağını)sorabilir mi?Eee ümit dünyası işte,ne yaparsınız!

yanılmıyorsam bir röportajında bununla ilgili bir şey demişti sinema sokak kedisidir fln demişti açık açık söylemişti yani tercihini tiyatrodan yana pek kullanmayacağını:icon_cry:

krnca_
19-10-06, 18:35
sude-elvin çok teşekkürler resim için harika

FBuse
19-10-06, 23:11
krnca_, resimler harika cok sagol, babam ve oglumu tekrar izlemis gibi oldum!
sude-elvin, gala resmi icin tskler, demekki fikret kuskanda ordaymis ne gzl!

krnca_
29-10-06, 09:11
Süper Vali'nin hayatı Kasım ayında Star'da yayınlanacak

Türkiye'de binlerce vali geldi geçti ama hiçbiri merhum Recep Yazıcıoğlu kadar sevilmedi. Hiçbirine ''Süper Vali'' ünvanı verilmedi. Recep Yazıcıoğlu'nun yaşamı, yazar Ayşe Kulin'i de etkilemişti. Köprü adlı bir roman yazdı usta kalem. Daha sonra roman Ahmet Yurdakul tarafından senaryolaştırıldı ve dizi yapılması için düğmeye basıldı.

Vali'yi Fikret Kuşkan'ın oynayacağı açıklanmıştı. Ancak filmin yapımcısıyla Kuşkan anlaşamadılar ve yolları ayırdılar. Bunun üzerine Recep Yazıcıoğlu rolü Erdal Beşikçioğlu'na verildi. Dizide, Vali'nin eşi Melek Yazıcı'yı Ayşegül Ünsal, Köprü'nün müteahhidi Hüdai'yi Haldun Boysan, Elmas'ı Melis Birkan ve mühendis Tekin'i de Yurdaer Okur canlandıracak. Çalışmaları bütün hızıyla devam eden Köprü, Kasım ayında Star ekranında yayınlanacak.

krnca_
13-11-06, 14:24
Bruce Willis’e teklif götürdük

Senaryosu Onur Tan’a ait olan "Derin Su" üzerine uzun zamandır çalışıyoruz. "Derin Su", 12-13 milyon dolarlık bütçesi olan bir film. Böylesi büyük bir bütçe için Fida Film’den Murat Akdilek ile bu yola baş koyduk. Filmin dünya dağıtım haklarını bir yabancı ortakla paylaşacağız. Ön hazırlıklar 15 Kasım’da başlayacak. Çekimler ise haziranda yapılacak. Aralık 2007’de de vizyona girecek. Planımız bu... Filmde oynaması kesinleşen isimler, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Meltem Cumbul, Okan Bayülgen ve Yasemin Dalkılıç. Bir de dolaylı olarak haber gönderdiğimiz ve teklifimize sıcak baktıklarını söyleyen Mehmet Günsür ve Nejat İşler var... Yurtdışından da Bruce Willis ve Nick Nolte ile görüştük. Prensipte anlaştık. NATO’ya bağlı geminin komutanı rolünde yer alacaklar. Bu film, sadece Dumlupınar denizaltısının batış hikayesini anlatan bir film değil. Bu filmde, Dumlupınar ve Atalay denizaltılarından, Ertuğrul Fırkateyni ve Çanakkale Savaşları’ndan esintiler var. Bizim denizaltının adı ise Derin Su.

cosmic_c
13-11-06, 21:43
Bruce Willis’e teklif götürdük

Senaryosu Onur Tan’a ait olan "Derin Su" üzerine uzun zamandır çalışıyoruz. "Derin Su", 12-13 milyon dolarlık bütçesi olan bir film. Böylesi büyük bir bütçe için Fida Film’den Murat Akdilek ile bu yola baş koyduk. Filmin dünya dağıtım haklarını bir yabancı ortakla paylaşacağız. Ön hazırlıklar 15 Kasım’da başlayacak. Çekimler ise haziranda yapılacak. Aralık 2007’de de vizyona girecek. Planımız bu... Filmde oynaması kesinleşen isimler, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Meltem Cumbul, Okan Bayülgen ve Yasemin Dalkılıç. Bir de dolaylı olarak haber gönderdiğimiz ve teklifimize sıcak baktıklarını söyleyen Mehmet Günsür ve Nejat İşler var... Yurtdışından da Bruce Willis ve Nick Nolte ile görüştük. Prensipte anlaştık. NATO’ya bağlı geminin komutanı rolünde yer alacaklar. Bu film, sadece Dumlupınar denizaltısının batış hikayesini anlatan bir film değil. Bu filmde, Dumlupınar ve Atalay denizaltılarından, Ertuğrul Fırkateyni ve Çanakkale Savaşları’ndan esintiler var. Bizim denizaltının adı ise Derin Su.

bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum....

umutiçin
06-12-06, 20:16
ben bu adamın hastasıyım.oynadığı dizilerden en çok şaşıfelek çıkmazı ve güzyangını nı beğendim ama güz yangını devam edemedi.fikoya ulaşabilecek bi link bi adres var mı?özel msjla bana ulaşırsanız sevinirim.

GÜLÇEM
07-12-06, 16:05
of yaa keşke şu diziden çıkmasaydıı :( ben onu görmek istiyoruuuuuuuum:(

Palyaço
16-12-06, 08:51
mustafa hakkında herşeyi izledim. harikaydı. tebrikler

GÜLÇEM
16-12-06, 17:16
evet mustafa hakkında herşey süper bi film 4 defa izledim:D:)

nes_rial
31-12-06, 12:47
Dün akşam 'Sen Ne Dilersen' vardı tvde.İlginç bir filmdi,oyuncu seçimi de bana pek doğru gibi gelmese de Fikret Kuşkan vardı:img-wink:
Daha önce burdaki resimlerde görmüştüm filmdeki halini,ama izleyince farklı oluyor tabi.
Bir kere çok doğaldı,sesini güzel ayarlamıştı ve elinden gelenin en iyisini yaptığı belliydi.Filmi O götürmüş bence.Kısacası çok iyiydi:img-yes:

http://img463.imageshack.us/img463/9799/517kucukwl9.jpg (http://imageshack.us)

DERYA ALABORA TAMER KARADAĞLI FİKRET KUŞKAN CEM DAVRAN VE FÜSUN DEMİREL'DEN MUHTEŞEM BİR KOMEDİ.
BURASI ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
BURADA SEVGİ VAR
BURADA DOSTLUK VAR
KAVGALAR ÇATIŞMALAR BURADA...

ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI HER CUMARTESİ SAAT 20.00'DE KANALTÜRK'TE...

gibi bir yazı okudum:happy0064
Yeditepe İstanbul da yayınlanacakmış..

krnca_
31-12-06, 21:48
nes_rial haber için çooook teşekkürler Şaşıfelek çıkmazı'nı tam izleyemiştim artıkk izlerimm:D:D

SETURK
03-01-07, 14:42
Her rolün hakkını veriyor.Bunu sen ne dilersen de bir kere daha gösterdi.Ama özellikle asi olanlar çok yakışıyor.Fikret kuşkanı mafya babası düşünsenize.Bence onun da hakkından gelir.

Şaşıfelek çıkmazına çok sevindim.Kesinlikle izliycem.trt3 te veriyorlardı orda da kaçırdım.Bu sefer kurtuluş yok.

Köprüden ayrılarak ne kadar prensipli bir insan olduğunu gösterdi.Keşke trtde kalsaydı dizi şimdi reyting kaygısından yayından kalkacağından korkuyorum ama star bunun saygısızlık olcağının farkındadır.

derin suda onun oynayacagını duyunca çok sevindim.Sabırsızlıkla bekliycem.Zaten tv den uzak olsa bile sinemadan ayrılamaz fikret kuşkan.:happy0064

SETURK
03-01-07, 15:14
bir sözlükte buldum.Harika bir tanım.

sen ne dilersen filminde sokakta yaşayan bir adamı canlandırırken izlediğinizde yok canım babam ve oğlumda ki adam bu değil diyeceğiniz, mustafa hakkında her şey deki psikopatla alaka kuramayacağınız, anlat istanbulda ki mafya babasına hiç benzetemeyeceğiniz kadar rollerine bürünen, o rolün kendisi olup fikret kuşkan olmaktan çıkan, ancak her rolunde değişmeyen bakışlarına kilitleneceğiz oyuncu.

SETURK
03-01-07, 15:36
Fikret Kuşkan

Aynı evi paylaşan dört üniversite öğrencisinin komik hikayesini anlatan Gençler'le giriş yaptı Fikret Kuşkan dizi alemine, yıl 1989. Ardından Issızlığın Ortası. Altında Mahinur Ergun ve Çağan Irmak imzası bulunan uzun süreli Şaşıfelek Çıkmazı'nın bitirilişi üzmüştü izleyiciyi. Peşi sıra yine bir TRT dizisi, Şapkadan Babam Çıktı geldi. İlgi gören dizi 13 bölümde tamamlandı. Uzatılmak istendi ancak bütçe yüzünden olmadı. Bir yıl sonra türkücü Zara ile başrolü paylaştığı Gelin'de oynadı, dizi bitirildi. 2004'ün yaz aylarında yayınlanan Adı Aşk Olsun, güzel senaryosuna rağmen yeterli izleyiciyi çekmediği gerekçesiyle birkaç bölüm sonrası yayından kaldırıldı. Yine 2004'te çekilen Kasabanın İncisi'ne de TRT'deki yönetim değişikliğinin ardından ansızın son verildi. Daha çok TRT'nin dizilerinde boy gösteren Fikret Kuşkan da, kaliteli yapımlarda oynamasına rağmen, rating'den yana şansı tutmayanlardan...

krnca_
03-01-07, 16:09
Daha çok TRT'nin dizilerinde boy gösteren Fikret Kuşkan da, kaliteli yapımlarda oynamasına rağmen, rating'den yana şansı tutmayanlardan...

ne yazıkki:icon_sorr Kasabanın incisini izleyemediğime çok üzülürüm çünkü Yelda Reynaud ile başrolü paylaşıyorlardı...Kasabanın İncisi 2003 yılındaki en pahalı diziydi yanlış hatırlamıyorsam, bildiğim kadarıyla yüksek bütçesi nedeniyle kaldırılmıştı

_meLike_
03-01-07, 16:43
bence türkiyenin sayılı jönlerinden birtanesi fikret kuşkan babam ve oğlumda gösterdiği performans harikaydı

BjkGirl
03-01-07, 17:56
Buyrun bi calismada benden...yan altakki resmi pek tuturamadim ama...yinede umarim begenirsiniz...aslinda mehmet günsur icin yapmistim ama...yinede butraya ekliyim dedim...

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Mehmet39.jpg

krnca_
03-01-07, 20:23
BjkGirl ellerine sağlık çok güzel olmuş yalnız rica etsem bu resimleri burayada eklermisin

cosmic_c
03-01-07, 20:26
gerçekten ya bjkgirl çok güzel olmuş...ellerine sağlık....:img-yes:

BjkGirl
03-01-07, 22:03
krnca_ ve Cosmic_c yorumlariniz icin tsk ederim...begenmenize sevindim...
ve Krnca_ istedigin resimler buyur...

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-170.jpg

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-18.jpg

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-20.jpg

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-19.jpg

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-21.jpg

http://www.oyla20.de/userdaten/45374437/bilder/Image-22.jpg

krnca_
04-01-07, 16:01
BjkGirl ellerine sağlık....harika bunlar Fiko'da çok karizmatik çıkmış...elindede sigara vayyy bee:happy0064 :happy0064

mecan
05-01-07, 03:17
arkadaslar ben fıkret kuskanın yolculuk fılmını ızledım cok eskı bı fılm deıl sanırım ve cok begendım sanırım mustafa hakkında herseyden once cekılmıs bı fılm..ama hıc bıyerde bu fılm ıle ılgılı bı bılgı bulamadım..bu fılmı bılen ızleyen varmı? ve bu fılmı nasıl bulabılırım acaba???

krnca_
05-01-07, 20:32
Senaryosunu Çağan Irmak'ın yazdığı 2005 yapımı bir tv filmi

Oyuncular
Fikret Kuşkan Efran
Bahar Kerimoğlu Sevda
Ani İpekkaya
Ali Taygun
Meltem Savcı
Burak Altay
Suzan Aksoy
Güzin Usta
İpek Değer
Avni Yılmaz
Emrah Kolukısa
Mustafa Üstündağ
Öner Erkan

Efran hastalığı dolayısı ile hastanede tedavi görmekte, Sevda ise tedavisi sonucu ameliyat için hastanede beklemektedir. Ailesi ve doktorunun tüm baskılarına rağmen ameliyat olmak istemeyen Sevda hastaneden kaçar. Kaçmak üzere hazırlandığı sırada kendini görmeye gelen Efran'ı da çağırır. Nereye gideceğini bilmeyen gençler hiçbir şey düşünmeden yola çıkarlar. İki genç kaçışları sırasında birbirlerine aşık olurlar. Ameliyat için ikna olmayan Sevda, aşkı ve korkuları arasında kalır.

1POYRAZ
06-01-07, 18:08
şaşıfelek çıkmazı şu an kanal turk de başladı.duyurulurve seyretmeyenlere tavsiye edilir.

krnca_
06-01-07, 19:49
şaşıfelek çıkmazı şu an kanal turk de başladı.duyurulurve seyretmeyenlere tavsiye edilir.

mükemmeldi...........hele Cesur'un ablasını kovalarken babasına dönüp ablama terbiye veriyorum demesi çok komikti.........tabii o zamanlar saçları dökülmemiş ve uzundu:happy0064

SETURK
01-02-07, 19:06
http://img176.imageshack.us/img176/622/1002054if3.jpg (http://imageshack.us)

GÜLÇEM
01-02-07, 19:55
çok güzellleeeeeerrrr :D sağoll ;)

vanessa19
05-02-07, 10:52
sımdı ılk defa babam ve oglumu ızledım

hıc vaktım olmamıstı gosterımde oldugu tarıhte

sonrasında da aklımdan cıktı bugune kısmetmıs

boyle bambaska dogal bır fılm ...bayıldım dıyebılırım....

mustafa hakkında herseyı ıkı kez ızledım

bu adam bu ısı cok ıyı bılıyor,bravo dıyorum

ınsallah boyle harıka fılmlerde yıne yer alır:happy0064

oslemm
08-02-07, 11:49
Fikret Kuşkan eşiyle ilk kez

Kısa bir süre önce evlenen ünlü aktör Fikret Kuşkan ile genç oyuncu Bahar Kerimoğlu ilk kez Pazar SABAH'a konuştu. Kuşkan "Bahar kalbiyle, beyniyle kısaca her şeyiyle aşık olduğum bir kadın" derken Kerimoğlu "O benim ilk erkek arkadaşım. Bir aile olalım istiyorum" diyor.

Fotoğrafına bakıp bakıp şiir yazdım

Kısa süre önce evlenen oyuncu Fikret Kuşkan ve Bahar Kerimoğlu birlikte Pazar SABAH'a konuştu. Kerimoğlu "Fikret ilk erkek arkadaşım" derken Kuşkan "Onun her şeyine aşığım" diyor.

Biri Türk Sineması'nın başarılı aktörü, diğeri ise Bilkent Üniversitesi Tiyatro- Oyunculuk Bölümünü birincilikle bitirmiş, New York, Actors Studio Drama Okulu'nda mastır yapmış genç bir yıldız adayı. Evlilikleriyle herkesi şaşırtan Fikret Kuşkan ve Bahar Kerimoğlu, aşk öyküleriyle de şaşırtıyor. Böylesi yalnız olan ve aşkı bekleyen herkesin başına...
- Nasıl tanıştınız önce onun hikayesini dinleyelim mi?
- Fikret Kuşkan: Onu Bahar anlatsın çünkü çok güzel anlatıyor.
- Bahar Kerimoğlu: New York'ta okul bittikten sonra İstanbul'da yaşamaya karar verdim. Ankara'da doğup büyüdüğüm için İstanbul'u hiç bilmiyorum. Tek bildiğim yüksek tavanlı eski bir Rum evinde yaşamak istediğimdi. Bana "Cihangir'e bak" dediler. Cihangir'e gittim ve emlakçı emlakçı gezerken hayalimdeki evi buldum. Yeni kiracı çıkmış...

F.K: Bu arada o evden çıkan kiracı da benim.

- Sahi mi?
B.K: Evet! Eve gelen postalarda hep Fikret'in adını görüyorum ama tanımıyorum bile. Sonradan oyuncu Fikret Kuşkan olduğunu öğrendim. Ama dizilerle ve Türk sinemasıyla çok ilgili olmadığım için bana bir şey ifade etmedi.

- Peki sonra?
B.K: Bir arkadaşım yeni evimi ziyarete geldi bir akşam. O sırada bir arkadaşı aradı. Sonra o da geldi. Meğer Fikret'in ev arkadaşıymış. Gelince "Nasıl olur, burası bizim ev" diye çok şaşırdı.

F.K: O adam da Bahar'la tanışmamıza vesile olan sevgili arkadaşım Hüsnü.

B.K: Sonra ben Hüsnü'yle çok yakın arkadaş oldum ve Fikret'le de bir gece hep birlikte dışarı çıktığımızda tanıştık.

F.K: Aslında ben o evde zor bir ilişkiyi bitirmiştim, evle birlikte her şeyi kapatmak istiyordum. O sokağa bile uğramak istemiyordum. Hüsnü bana "Sen iyi değilsin, yeni bir ev bulana kadar biraz bende kal" dedi. Ben ne kadar sosyofobiksem, o benim tam tersimdir. Beni de bir gece dışarı çıkmaya ikna etti ve o gece Bahar'ı gördüm.

- İlk görüşte aşk mıydı?
B.K: O gece epey yere gittik. Ama Fikret'in söylediğine göre o bana daha Nevizade'de yemek yerken aşık olmuş. Gecenin sonunda "Senin adın Bahar değil, biliyor musun?" dedi. "Senin adın kuzgun. Kuzgun nedir biliyor musun? Çok özel bir kuş, siyah-mavi" falan diye devam etti. Sonradan öğreniyorum ki meğer "kuzgun" kargaymış.

F.K: Ben o gece inanılmaz sarhoştum. Sonrasında da Bahar'la uzun süre görüşmedik. Bu arada iş arıyormuş. Tanıdığı ajanslara götürmek üzere Hüsnü bir akşam eve Bahar'ın resimleriyle geldi. Ben bu kez de o resimdeki kıza aşık oldum. Ama onun Bahar olduğunun farkında değilim, sonra öğrendim.

- Kuzgun'a benzettiğiniz gece epey sarhoştunuz anlaşılan...
B.K: Öyleydi gerçekten. Diyorum ya, beni unutmuş o resimdeki kıza bakıp bakıp şiirler yazmış. Bir gün ben Hüsnü'nün evine gittim, Fikret de evde. Bana şiirlerini okudu ve aslında bana yazdığını itiraf etti.

- Fotoğrafına aşık olduğunuz bir kızla ilişkiye girmek ürkütmedi mi sizi? Gerçek çok başka olabilirdi...
F.K: Tabii ki çok çekindim çünkü onu kırmaktan korkuyordum. Bir fotoğrafa aşık olmuştum ve tanıyınca tüm büyüsü bozulabilirdi. Birbirimizi benimsememiz 5-6 ay sürdü. Ama tanıyınca doğru kadına aşık olduğumu anladım.

B.K: Benim o fotoğraftaki kızın yerine geçmem uzun zaman aldı. Benim için de zordu çünkü Fikret benim hayatımdaki ilk erkek arkadaşım. İlk defa aşık olup biriyle beraber oldum ve evlendim. Biraz köyde yetişmiş gibi oldu ama...

- Neydi diğer kadınlardan farkı, neden onu böyle sevdiniz?
F.K: Benim kadın versiyonumdu çünkü Bahar. Dişi olsaydım, ben de böyle bir dişi olurdum. Ama bu arada benim hayata bakışımı çok daha önemli bir yere getirecek düzey, altyapı ve birikime sahip bir kadındı. Sadece dudağının kenarındaki siyah çizgiye aşık olmadım. Hiçbir şeyini göz ardı etmiş değilim. Kalbi, beyni, aklı her şeyi etkiledi beni.

- Dışarıdan bakıldığında çok farklı iki insan gibi duruyorsunuz. Eşiniz çok özenle büyütülmüş, evin prensesi, siz ise her şeye muhalefet eden, hırçın adamsınız sanki...
F.K: Doğru ama çok da benzer yönlerimiz var. O da babasını çok küçük yaşta kaybetmiş, ben de. İkimiz de sevgi dolu ailelerde büyümüşüz. Sadece hayata başka yanlardan hazırlanmışız. Ben şiddet dolu bir dünya içinde inanılmaz hırçın yaşarken, o çok daha korunaklı büyümüş. O yüzden benim çok önemli yerlerimi törpüleyecek, besleyecek biri. Kısaca hayatımda sadece biblo gibi duracak bir kadın değil Bahar.

- Peki siz ne buldunuz Fikret Kuşkan'da?
B.K: Zor güzeldir. Fikret alışılmışın dışında ama iyi ki de öyle. Çoğumuz gibi politik cevaplar vermediği için agresif ve zor bir adam olarak nitelendiriliyor. Bir duruşu var ve onun hep arkasında. Ben de öyleyim ama tepkilerimi üslubuyla ve yumuşak bir dille ifade ederim. Bir de benim anne ve babam psikiyatrist, ablam psikolog. Yani malzeme hep insan... Fikret bu anlamda çok zengin bir malzemeydi benim için. Hala beni şaşırtıyor, onu keşfetmeye devam ediyorum.

F.K: Bahar beni en çıplak, en korunmasız halimle gördü ve sevdi. Kalbimin duvarlarını açtığım ilk kadındı bu anlamda. Bence içimdeki temizliği ve özü görüp üzerine gitti. Yoksa hiçbir kadın bir looser'ın (tutunamayan) peşinden gitmez.

B.K: Öyle deme!

F.K: Yani sağlıksız hareket etmez demek istiyorum. Bir de sen çok korunaklı ve temkinli büyütülmüşsün. Ayrıca psikoloji denilen şeyin içinden geliyorsun. Sen konuşursun, meseleyi çözersin. Ama ben konuşmadan ilk darbeyi vururum.
İlknur K. AKMAN

oslemm
08-02-07, 11:54
http://img113.imageshack.us/img113/966/20af6f25240ad84eb607636bl3.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/8654/36b5e83b307d164aa45af44lm0.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/8480/c8c9c9b7dd1bef4aa4261aest5.jpg

krnca_
12-02-07, 19:34
Nejat İşler ile haa vay beee kankalar aynı dizide
http://www.vatanim.com.tr/tv/detay.asp?id=6383

:happy0064 :happy0064

_AŞkım_FB_1907_
12-02-07, 22:18
evt fikret kuşkan,benim çok sevdiğim bir oyuncudur.adam gibi bir oyuncu her dizisini izlerim.merakla yeni dizisini bekliyorum.Ne zaman başlıcakmış acaba ben de okudum gazateden ama dizinin ne zaman başlıcağı hakkında en ufak bir bilgi yok.

börtüböcek
13-02-07, 14:38
Arkadaşlar bir imza görmüştüm Mehmet Günsür+Nejat İşler ve Fikret Kuşkan'ın birlikte olduğu
Şu "Birkaç kötü adam" röpörtajından
onu nerede bulabilirim acil?

krnca_
13-02-07, 15:00
Arkadaşlar bir imza görmüştüm Mehmet Günsür+Nejat İşler ve Fikret Kuşkan'ın birlikte olduğu
Şu "Birkaç kötü adam" röpörtajından
onu nerede bulabilirim acil?

Bir kaç sayfa geride bulabilirsin............

börtüböcek
13-02-07, 15:05
röpörtaj 1 sayfa geride ama imzayı bir türlü bulamadım :(

havin-sevgisi
26-02-07, 20:19
Tek kelime ile mükemmell bir oyuncuu

krnca_
06-03-07, 21:02
nes_rial resimler için çoook teşekkürler...ne yazık ki dinleyemedim bu programı:icon_sorr

nes_rial
08-03-07, 16:03
Harika şiirler okudu kendi yazdığı,ben kaydettim.Kayıtları birleştirince gönderebilirim istersen;)

ozge yeşim
08-03-07, 16:28
Nejat İşler bence tartışmasız Türkiye'nin en iyi oyuncusu.Bana bu soru sorulduğunda ilk aklıma gelen isim.Ben onun gibi bir oyuncu daha tanımıyorum.Bende tarif edemediğim hisler uyandıran bir oyuncu.Özellikle Babam ve Oğlum'u izlerken İŞTE OYUNCU:happy0064 İŞTE OYUNCULUK,İŞTE ROL YETENEĞİ,dedim.Rolünü o kadar içten,o kadar samimi ,o kadar hissederek oynuyorki insan bir anda irkiliyor.Acaba izlediklerimiz bir kurgu değilde gerçek bir yaşam mı?Gerçekten mi seviniyo,gerçekten mi ağlıyo diyosun.Konuşmasa bile gözleriyle,yüz ifadesiyle bana o anda ne hissettiğini anlatabilen TEK OYUNCU.Mustafa Hakkında Herşey filmini de izledim.Orda ağlama sahnesi büyüledi beni.Gerçekten çok gerçekçi ve büyüleyiciydi.Onda kimsede olmayan bir güç bir yetenek var.Ayrıca çok hoşuma giden bir durum var.En beğendiğim yönetmen ÇAĞAN IRMAK filmlerinde genellikle FİKRET KUŞKAN'ı tercih ediyor.Bu durum filmi devleştiriyor.Gitmeyi düşündüğünüz film bir Çağan Irmak filmi ise bir de içinde Fikret Kuşkan var ise işte o zaman sizi güzel bir görsel şölen bekliyor derim.Ulak filminde Fikret Kuşkan'ın rol almasını dilerim.

ozge yeşim
08-03-07, 16:41
aslinda iyi oyuncu degil bu adam sadece cok cesaretli
Zaten kendin de söylemişsin.Çok cesaretli.İyi bir oyuncu olmak için zaten çok cesaretli olmak gerekir.Her türlü rolün hakkından gelebilmek,insanların yüreğine dokunabilmek gerekir.Sana tek sözüm var.EĞER FİKRET KUŞKAN İYİ OYUNCU DEĞİLSE TÜRKİYE'DE HİÇ İYİ OYUNCU YOK DEMEKTİR.

ozge yeşim
08-03-07, 17:02
Sinema filmleri [değiştir]Sis 1988 (yön: Zülfü Livaneli) (Murat rolünde)
İki Başlı Dev 1990 (yön: Orhan Oğuz)
Gizli Yüz 1990 (yön: Ömer Kavur)
Yaz Yağmuru 1993 (yön: Tomris Giritlioğlu)
C-blok 1993 (yön: Zeki Demirkubuz)
Dönersen Islık Çal 1993 (yön: Orhan Oğuz)
Deniz Bekliyordu 1996 (yön: Sunar Kural Aytuna)
Avcı 1998 (yön: Erden Kıral)
Dansöz 2000 (yön: Savaş Ay) (İsa rolünde)
Muhallebicinin Oğlu 2000 (yön: Cemal Şan) (Suat rolünde)
Şellale 2001 (yön: Semir Aslanyürek)
9 2002 (yön: Ümit Ünal) (Kasap Tunç rolünde)
Meşrutiyet - Abdülhamit Düşerken 2002 (yön: Ziya Öztan)
Hititler 2002 (yön: Tolga Örnek)
Mustafa Hakkında Herşey 2004 (yön: Çağan Irmak)
Sen Ne Dilersen 2005 (yön: Cem Başeskioğlu)
Babam ve Oğlum 2005 (yön: Çağan Irmak)

Televizyon filmleri [değiştir]Issızlığın Ortası 1991
Muhallebicinin Oğlu 2000
Artık Çok Geç 2000 (yön: Cemal Şan)
Şaşı Felek Çıkmazı 2000 (yön: Haluk Bener)
Emanet 2002
Esir Şehrin İnsanları 2003 (yön: Cafer

ozge yeşim
08-03-07, 17:03
Babam ve Oğlum' filminin yıldızı Fikret Kuşkan ile 'Aliye' dizisinin başrol oyuncusu Nejat İşler, önceki gece 05.30'da Beyoğlu'nda kavga etti. İkili, önce bir taksi içinde birbirlerine tehditler savurdu.

Alkollü olduğu gözlenen oyuncular, taksiden inince ağıza alınmayacak küfürler haykırarak birbirine girdi. Olayı sadece AKŞAM görüntüledi. Kavga sonrası AKŞAM'a konuşan Kuşkan'ın eşi Bahar Kerimoğlu, olayı şöyle özetledi: İkisi, Açık Radyo'da program yaptı. Çıkışta Harbiye'de 5 kişi tarafından yolları kesilmiş. Nejat'ı tanıyan serseriler 'Aliye'deki çocuk değil mi' diyerek ikisini de hırpalamış. Biz de Nejat'ın Beyoğlu'ndaki barında onları bekliyorduk. Fikret şoka girmiş 'Geri dönüp hesap soracağım' demiş. Nejat da Fikret'i sakinleştirmeye çalışmış. İkisi kardeş gibidir. Kavga yok.

ozge yeşim
08-03-07, 17:05
http://img61.imageshack.us/img61/8164/fikretkuskannejatislerly1.jpg (http://imageshack.us)

ozge yeşim
08-03-07, 17:06
Sene 1986. Mimar Sinan'ın kantininde genç bir adam hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. 16 yaşından beri oyuncu olmayı düşünmüş, caymış, en sonunda 21'inde ani bir kararla işini gücünü bırakıp sınavlara girmişti... Ama işte kazanamamıştı ve bu kapıyı artık kapatması gerekiyordu. Tekrar Sirkeci'deki fotoğraf ajansına dönecek, hayatına kaldığı yerden devam edecekti. Tam o sırada bir kız geldi yanına ve karşı kıyıdaki bir okuldan söz etti. O güne dek sadece bir kez Kadıköy yakasına geçmiş olan genç adam vapura bindi ve İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın yolunu tuttu. Başvuruların son günüydü, son aday olarak kaydoldu ve kazandı. Türkiye'ye başarılı bir aktör kazandıracak yolun başıydı bu.

Fikret Kuşkan'ın hayatı bu tür keskin virajlarla dolu. Her işe girmiş çıkmış, defalarca başka hayatların eşiğinden dönmüş. Oyunculuğunu bu kadar renkli kılan da bu zaten, üzerinde 'sokak'ların tozunu taşıması. Bir de erkekler dünyasında beş kadın tarafından büyütülmüş olması...

Sokaklarda büyür
1965 yılında İstanbul Halıcıoğlu'nda dünyaya gelir Fikret Kuşkan. Çocukluğunun asıl unutulmaz semti ise o 1 yaşındayken taşındıkları İstinye. Babası daha o 4 yaşındayken felç olur. Başka çocukları babaları balığa götürürken kendi babasının yatmasını hiç kabullenemez, 25 yaşına kadar rüyalarında da olsa sürer babasıyla kavgası...
Sokaklarda büyür ama başıboş kalmaz hiç. Bir kere babasının mahalle arkadaşları göz açtırmazlar bu delifişek oğlana. Sonra annesi vardır elinde sopayla peşinden dolaşan. Dört de ablası, ona 'gözbebekleri gibi' bakan... Derslerle hiç arası yoktur. Bacak kadarken ablalarına takılanlara kafa atıp dayak yer ve hep bir ağabeyi olsun ister. Belki de omzuna yüklenecek sorumluluğu vaktinden önce hissettiğinden...

Gerçekten de korktuğu gibi 13'ünde babasını kaybeder ve okulu bırakıp bir tesisatçıda çalışmaya başlar. Bir yıl sonra işi öğrenmiştir ve "İşte hayatım bu da olabilir" diye düşünür. Tam bu sırada, 'baba yarısı' dediği, tarih öğretmeni eniştesi devreye girer, "Okumak istiyorsan benimle Tokat'a gel" der. Okumak değil ama 'gitmek' cazip gelir, kabul eder.

Yapmadığı iş kalmadı
Tokat'ın Almus kazasında ilk kez 'şehirli çocuk' muamelesiyle karşılaşır. Dışlanmak istemediği için hızla 'çok iyi bir köy çocuğu' olur. Öyle ki 3 yıl sonra döndüğünde bu kez de İstanbul'a ayak uydurmakta zorlanır. Ailesi parasız kalıp Halıcıoğlu'na dönmüştür. Hasköy Lisesi'ne gider ve bir yandan soğuk demircilikten marangozluğa yapmadığı iş kalmaz.

Sahneyle tanışma...
Bir gün edebiyat öğretmeni "Hafta sonu tiyatroya geleceksin" der. Emir cümleleriyle öteden beri derdi vardır. "Neden?" diye sorar. Cevap "Biz çalışıyoruz, istersen gel" olunca "ister", gider. Sahne onu sever, o sahneyi... Tahtaya kaldırılınca avuçları terleyen çocuk, ilk kez insanlarla rahat temas kurabilmektedir... Ama bu sevda biricik oğlunu bilim adamı olarak görmek isteyen annesini hiç mutlu etmez. Derken lise biter ve bir okul arkadaşıyla fotoğraf ajansı açarlar Sirkeci'de. Para da kazanıyorlardır, işte bir kez daha "hayatı bu da olabilir". Gelgelelim bir iki kez tiyatroya gider o sene. Koltuklar ona dar gelir. Dükkânın anahtarını arkadaşına teslim eder ve sınava girer.

Konservatuvar yılları çetin ama keyifli geçer. Bütün hayatı gibi... Borç harç Heybeliada'da bir çatı katı tutar kendine. Ama neticede konservatuvar da bir okuldur, huzursuz bir ruh olarak ikinci sınıftan itibaren her sene okulu bırakır, tekrar döner, nihayet bitirir.

Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde ilk rolünü oynar. Ardından onu genç kızların gözbebeği haline getirecek "Gençler" dizisi gelir. O zaman anlamaya başlar, oyunculukla beraber neleri seçmiş olduğunu... Şöhreti arttıkça rahatı kaçar. "Medyatik olmak bir aktörün beslenebileceği yer değildir" ona göre, her projeden sonra İstanbul'dan kaçmaya başlar.

'Gerilla oyuncu'
Filmler birbirini izler... "İki Başlı Dev", "Gizli Yüz", "Dönersen Islık Çal", "C Blok", "Avcı"... Arada da 'mecburen' diziler... "Bir aktör mecbur kalmadıkça TV'de çalışmaz. Kendimi bazen gerilla oyuncu gibi hissediyorum. Silahlarımı kuşanıp şehre iniyorum, para kazanıp dönüyorum" diyecek kadar açık sözlüdür. Ama "Şaşıfelek Çıkmazı"nı sever. Oradaki 'Cesur', kendisinin 16-17 yaşındaki halidir ona göre.
Belki de Türk sinemasının gördüğü en sözünü sakınmayan oyuncudur. 'Dünkü çocuk' olarak her role razı olması beklenirken yönetmen seçmeye kalkması pek garipsenir, "Yeşilçam'ın şirret çocuğu" olarak ünlenir kendi deyişiyle. "Çoğu tiyatrocu sinemayı beceremediği için tiyatro kutsal der" gibi, "Önce sinema, sonra yat-kat düşünen insanlarla olmak isterim" gibi cümleler kurar ve devamlı birilerini sinirlendirir. Kendisi de hiç 'yat-kat' düşünmez. Yıllarca 'yarı evsiz' bir hayat sürer. Sokaklarda şarapçılarla oturur, "hayata çok derinden sızar" kendi tanımıyla. Tiyatro hanım hanımcık, sinema ise bir sokak kedisidir ona göre. Tercihini hep sokak kedilerinden yana kullanır.

Şimdilerde oyunculuğunun 'kalfalık devresinde' olduğunu düşünüyor Kuşkan. Yıllarca aradığı yönetmeni de bulmuş gibi. "Mustafa Hakkında Her Şey" ve "Babam ve Oğlum"da birlikte çalıştığı Çağan Irmak, "Bazıları masalarda konuşur ama iş güreş meydanına kalınca vazgeçer. Fikret açık güreşir" diye tanımlıyor onu.

'Hacı'nın kardeşini oynuyor
Bu yıl sinemada "Sen Ne Dilersen"de de izlediğimiz Fikret Kuşkan, şimdi gene 'silahlarını kuşanıp şehre inmiş' durumda. Tartışmalar yaratan "Hacı" dizisinde Faruk Gesili'yi oynuyor. Hâlâ zaman zaman "Bu meslek bana göre değil" de dese artık daha az saklanıyor. Yeni evlendiği oyuncu eşi Bahar Kerimoğlu ile birlikte aşk hikâyelerini anlatan bir röportaj bile verdi.

Ancak endişeye mahal yok, o hâlâ aynı tavizsiz, yuvarlak konuşmayı sevmeyen Fikret Kuşkan. Belki biraz daha 'üslubuyla' söylüyor söyleyeceğini... "Yeşilçam'ın şirret çocuğu"na da şefkatli bir selam çakmayı ihmal etmiyor ama: "Asla pişman değilim! Çok mutluyum yaptıklarımdan, söylediklerimden, kocaman pabuç kadar büyük dilimden!"

ozge yeşim
08-03-07, 17:07
http://img339.imageshack.us/img339/6284/fikretkuskan1re9.jpg (http://imageshack.us)

ozge yeşim
08-03-07, 17:07
Fikret Kuşkan
Kültür-Sanat bölümünün bu sayımızdaki konuğu, hepimizin kendinden birşeyler bulduğu ve seyirci rekorları kıran "Babam ve Oğlum" filminin usta oyuncusu Fikret Kuşkan. Sanatçı, filmdeki rolüyle, bu yıl İstanbul Film Festivali'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.
Daha önce de 28. Antalya Film Festivali'nde Ekrem Bora ile 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü paylaşan (Gizli Yüz /1999), 2002'de 'Kitapçı Tunç' karakterini canlandırdığı "9" filmindeki performansıyla 14. Ankara Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması'nda 'En iyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen Kuşkan, sinemaya adım attığı 1988 yılından bugüne kadar, aralarında Dönersen Islık Çal (1992), Yaz Yağmuru (1993), C-Blok (1993), Deniz Bekliyordu (1996), Avcı (1998), Dansöz (2000), Şellale (2001), Abdülhamit Düşerken (2002), Hititler (2002) ve Mustafa Hakkında Herşey'in de (2003) olduğu yirmiye yakın filmde ve dizilerde adından sıkça söz ettirse de o şimdilik kendini kalfalık döneminde görüyor.

Oyunculuğa nasıl karar verdiniz?

Herşey lise birinci sınıfta edebiyat öğretmenimin bana yüksek sesle okuttuğu bir yazıdan sonra "bir tiyatro grubumuz var ilgilenir misin? diye sormasıyla başladı. Bir sene sonra ne yazık ki bu öğretmen sürgüne gönderildi ve tiyatro grubunun sorumluluğu bana kaldı. Bu arada duvar yazıları ve önemli edebiyat eserlerini tartışıyorduk. Lise son sınıfa kadar oyunculuk düşlerimi gerçekleştirmeye çalıştım, sonrasında kendimi ticaretle boğuşurken buldum. Yapmadığım iş kalmadı ama biraz gecikmeli de olsa herkesi, her şeyi karşıma alıp konservatuara girdim.

Birçok dizide ve sinema filminde rol aldınız. Şu an istediğiniz konumda mısınız?

Tabii ki değilim. Şu anda kalfalık dönemindeyim daha ustalığa erişebilmek için zamana ihtiyacım var.

"Hacı" dizisi ile tekrar ekranlardasınız. Bize biraz bu diziden bahseder misiniz? Bu dizideki rolünüz ne?

Faruk Gesili rolünde dizideyim. Faruk Gesili, Hacı Gesi-li'nin erkek kardeşi. Tekinsiz, birkaç kimliği birden olan, Alman sanayi ajanı, kirli işler çeviren, paravan işler altında tehlikeli oyunlara girip çıkan bir iş adamı. Türkiye'de bugün var olan panoramayı mümkün olduğunca tarafsız bir biçimde göstermeye çalışacağız.

"Şaşıfelek Çıkmazı" dizinde Cesur rolüyle çok sevildiniz Dizi de çok sevildi. Defalarca TRT'de yayınlandı. Sizce bu dizi neden bu kadar sevildi?

İçten ve samimi bir işti. Hepimizin bugün özlem duyduğumuz mahallelerinden birinde geçen sıcak bir aile hikayesiydi.

Sizce iyi bir sanatçı olmak için eğitim almak şart mı? Tiyatro eğitimi size neler kattı?

Şart! Her alanda eğitim şart. Aksi takdirde dengeler bozuluyor, ortaya çıkan sonuçlar verimli olmuyor. Türkiye'nin bugün bu kadar çalkantılı, kaygan bir zeminde oturmasının nedeni de eğitim eksikliğidir.

Sizi en çok etkileyen diziniz ya da filminiz hangisiydi?

Buna karar vermek oldukça zor çünkü hepsi benim bir parçam. İlk filmimde kendime yabancılaşmıştım. Ondan sonra da hep yabancılaştım. Dönersen Islık Çal, Issızlığın Ortası, İki Başlı Dev, Gizli Yüz, Dokuz, Babam ve Oğlum ve diğer filmlerimin hiçbirini birbirinden ayırmadım.

Şu filmde şu rolü oynamak isterdim dediğiniz bir film var mı?

Çok var. Arzu Tramvayı, Köprüüstü Aşıkları, Kieslovskinin aşk üzerine kısa bir filmi ve öldürme üzerine kısa bir filmi ilk aklıma gelenler.

Siz kimleri çok beğeniyorsunuz? Yönetmen olsaydınız filminizde kimlerin rol almasını isterdiniz?

Bir gün yönetmenlik yapacağım ama o gün henüz gelmedi. Gelince hep beraber görüceğiz. Bir süre daha kendi oyunculuğumla ilgilenmek istiyorum.

Dizi ve sinema oyunculuğunu ne kadar devam ettirmeyi düşünüyorsunuz? Başka planlarınız var mı?

Var. Dizi oyunculuğunu çok uzun vadeli düşünmüyorum. Mümkün olduğunca kaliteli projeleri seçip bir iki sene çalışıp, tiyatroya ve sinemaya vakit ayırmaya çalışacağım. Keşke bu ülkede sinema ve tiyatro oyuncuları yaptıkları bir işle televizyon dizisine ihtiyaç duymadan ayakta kalabilseler. Yahut daha önce yapmış oldukları çalışmalardan telif bedeli alabiliyor olsalar.

"Babam ve Oğlum" filmi çok beğenildi ve birçok ödülün sahibi oldu. Sizce bu filmin bu kadar beğenilmesinde sizin rolünüz ne?

Aslında bunu bana değil seyirciye sormak lazım ama keyifli bir ekip işi çıkardık.

"Mustafa Hakkında Herşey" de çok beğenildi. Son yıllarda oldukça yoğun bir ilgi var Türk sinemasına. Sizce Türk Sineması ne durumda? Gelişimi için öncelikle nelere ihtiyacı var?

Bana göre Türk Sineması doksanlı yıllarda emeklemeye başladı, iki binli yıllarda taytay durdu, bugün ise ağaçlara tırmanan ve yerinde duramayan bir çocuk. Çok içten ve özgür. Bu özgürlük tam manasıyla eline geçtiğinde doğru bir eğitimle yönlendirilmiş insanların elinde uzun vadede zengin ve başarılı işler çıkartabileceğine inanıyorum. Yapımcıların hem ticari hem de sanatsal kariyeri olan filmlerin ve hikâyelerin çekilebileceğine inanması ve bunun için çaba göstermeleri gerekiyor. Telif hakları yasasının bir an önce çıkması ve oyuncular sendikasının kurulması da sinemayı daha çok sektör haline getirecektir.

Kamera arkasında nasıl bir Fikret Kuşkan var? Boş zamanlarınızda neler yapmak hoşunuza gider?

Doğaya dönük yaşamayı seviyorum. Proje hazırlık aşamalarında genellikle şehirden uzak yerlerde çalışıyorum, rolüme hazırlık yapıyorum. Çekimler biter bitmez de yine bu gizli yerlerime kaçıyorum, arınıyorum, temizleniyorum.

Sizin hayata ve sanata karşı farklı bir duruşunuz var. Medyadan uzak olmayı tercih ediyorsunuz. Bir sanatçı sizce nasıl olmalı?

Bir oyuncu ne kadar tanınır, yüzünü ne kadar eskitir, kendini korumayı, saklanmayı hayır demeyi bilmezse, oyunculuğundan o kadar taviz verir. Malzemesini tüketmek yerine gizlenip malzeme toplamayı, beslenmeyi bilmelidir oyuncu.

ozge yeşim
08-03-07, 17:09
ANS'nin yapımcılığını, Çağan Irmak'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Mustafa Hakkında Her Şey' filminin galası, 17 Mart Çarşamba akşamı Maçka'daki Cinebonus'ta yapılacak. Filmde başrolü Başak Köklükaya ile paylaşan Fikret Kuşkan, yapımcılar için büyük önem taşıyan bu galada olmayacak. Başrol oynadığı 'Gelin' dizisinden, çekimleri aksatan alışkanlıkları nedeniyle çıkarılan Kuşkan, "Mustafa Hakkında Her Şey"in galasına neden mi katılmayacak?
İşte Kuşkan'ın açıklaması:
"Ben oyuncuyum, filmimi çekerim işim biter. Gala mala beni ilgilendirmez. O yapımcının işi. Hiçbir galaya katılmadım, buna da katılmayacağım."

İhtarname gönderilecek
Görünen o ki, bu gidişle ANS, aylar önce 'Asmalı Konak'ın başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'a olduğu gibi, Kuşkan'a da ihtarname gönderecek. ANS, 'Asmalı Konak' vizyona girdikten sonra filmin gişe hasılatına zarar verecek açıklamalar yapan Yeşilçay'ı ihtarnameyle susturmuştu. Şimdi ise Kuşkan'a, "Filmin galasına ve filmin tanıtımı için alınan randevulara katıl" diye ihtarname çekmek zorunda kalacak.

ozge yeşim
08-03-07, 17:10
Gözler şimdi bu ikilide

Uzun bir aradan sonra tekrar kamera karşısına geçen Fikret Kuşkan, "Anlat İstanbul" adlı filmde İdil Üner'le oynuyor. Almanya'da birçok dizi ve filmde rol alan Üner, ilk kez bir Türk yapımında yer alacağı için heyecanlı. Oyunculuğu seçmekle büyük hata yaptığını söyleyen Kuşkan ise projeye senaryo onu çok heyecanladırdığı için "evet" dediğini belirtiyor.

O kadar sıkıldım ki balıklara Hamlet' bile oynayabilirim

Senaryosunu Ümit Ünal'ın yazdığı "Anlat İstanbul" için kameralar karşısına geçen oyuncu Fikret Kuşkan ile İdil Üner ilk kez bir araya geldi. Kuşkan, çalışacak yönetmen bulamamaktan yakındı.

Türk sinemasında ilk kez bir film beş yönetmen tarafından çekiliyor. Senaryosu Ümit Ünal tarafından yazılan ve beş ayrı hikayeden oluşan "Anlat İstanbul" isimli film Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Yücel Yolcu, Ömür Atay ve Ümit Ünal'ın da içinde bulunduğu beş yönetmenin eseri. Kasım ayında vizyona girmesi beklenen film, oldukça kalabalık bir oyuncu ekibine sahip. "Kırmızı Başlıklı Kız" isimli hikayenin anlatıldığı bölümde ünlü oyuncu Fikret Kuşkan ve Fatih Akın filmlerinden tanıdığımız İdil Üner baş rollerde. Berlin'de doğup büyüyen İdil Üner ile başarılı oyuncu Fikret Kuşkan, filmin çekimlerinden önce Pazar Aktüel okuyucuları için bir araya geldi. İdil Üner ilk kez bir Türk yapımında yer almanın heyecanını taşırken, Fikret Kuşkan'ın anlık değişen ve fırtınalı bir denizi andıran ruh hali bizi şaşırttı.

* İdil Üner ile ilk kez çalışacaksınız. Öncesinde nasıl bir çalışma yapıyorsunuz? Ben oturup okumalara falan çalışamam. İşin büyük bir bölümünü sete bırakırım.

* "Anlat İstanbul" filmindeki rolünüzü okuduğunuzda heyecanlandınız mı? Evet Ümit'in (Ünal) yazdığı her şey beni heyecanlandırıyor. Türkiyenin en iyi projelerini yazdı.

* Hikayelerden birinde kara işlere bulaşmış bir karakteri canlandırıyorsunuz. "Mustafa Hakkında Herşey"de ise sadist bir karakteri oynadınız. Bu tarz rolleri özellikle mi tercih ediyorsunuz? Siz benim bütün yapımlarımı biliyor musunuz ki!!?

* Son iki işinizden bahsediyorum. Son iki işimden bahsederseniz böyle olmaz. Ben şimdiye kadar naif, yumuşak rolleri oynadım. Bu tür rolleri mıncıklamamıştım. Biraz da bunları oynamak istedim.

* O zaman sinirlenmeniz gereksiz çünkü özel bir tercihten bahsediyorsunuz. Bu bir tercih değil. Hikayeyi sevmek, senaryoyu sevmekten geçiyor.

* "Mustafa Hakkında Herşey" oldukça eleştirildi. Sizin fikriniz ne bu konuda? Ben o filmin doğru okunduğuna inanmıyorum. İnsanlar Türkiye'de filmi izliyorlar, okumuyorlar. Bence sanat okunmalı. Bu ülkede insanlar okumadan yoksunlar.

* Filmden sonra röportaj tekliflerini de kabul etmediniz! Ben genellikle basınla ilişkilerimi çalışırken ayarlıyorum. Film gösterime girdiği an kaybolurum.

* Peki projeyi kabul ettikten sonra nasıl bir süreç başlar? Bazıları gibi siz de rol neyi gerektiriyorsa bir süre o şekilde yaşamaya çalışır ve kendinizi dış dünyaya kapatır mısınız? Ben de genellikle böyle bir yol izliyorum. Bir rol aşamasına girdiğimde çok fazla mıncıklanmak istemem. Zaten beş altı senedir dışarıya çıkmıyorum. Sokaklarda dolaşılarak, barlarda sürterek rol çalışılmaz.

* Evet ama sanki özellikle bazı dönemler kendinizi saklıyor, medyadan uzak duruyorsunuz... Benim beş sene kaybolduğum dönemler de oldu. Ama bunu böyle adlandırmak doğru değil. Kaybolmayı uzaklaşmayı seviyorum.

* Yanlış bir tespit değil o zaman bu? Değil.

* Projeyi sevmekten bahsettiniz. Kriterleriniz neler? Yönetmen ya da oyuncu seçer misiniz örneğin? Seçerim, bu benim başıma büyük de bir bela açtı. Ben henüz 25 yaşlarındayken verdiğim bir röportajda da aynı şeyi söylemiştim. O yazıdan sonra çok büyük eleştiri ve tepki aldım. İnsanlar beni reddetti. Oyuncu tayfası bana ön yargıda bulundu. "Dünkü p..ç, yönetmen seçiyor şuna bak" oldular. Bugün hala anlayamıyorlar. Yönetmen oyuncu seçiyorsa oyuncunun da yönetmen seçmeye hakkı var. Neden böyle bir durum var, anlamış değilim.

* Bu lüks olarak görüldüğü için olabilir mi? Evet, bu maalesef bizim ülkemizde böyle. Sen kim oluyorsun gözüyle bakan bir sürü insan var. Bu ülkede stratejik bir zekaya sahip olmadan bir yere gelmek, isim sahibi olmak, bu yaşa kadar ayakta durmak, hele stil ve tarz sahibi olmak mümkün değil. Bu ülke insanın hayallerini, heyecanını her şeyini kaybettiriyor.

* Büyük bir memnuniyetsizlik söz konusu galiba? Nasıl memnun olursunuz ki!

* Madem memnun değilsiniz, hiç bırakmayı ya da başka bir iş yapmayı düşünmediniz mi? Evet çok düşündüm. Ben oyunculuk konusunda hata yaptığımı 35 yaşımda anladım. İnsanları sevmiyorum. Bugün Bengal'de 12 tane kaplan peşinde, saçı sakalı birbirine karışmış bir bilim adamı olmayı tercih ederdim.

* Türkiye'de bahsettiğiniz gibi bir bilim adamı olabilmek de mümkün değil ama... Türkiye'de değil tabii ki... Çocukluğumdan beri hayalim yurtdışına gitmekti. Ama 16 yaşında sahne tozunu yuttum. Elime oyuncaklar verdiler ve ben de büyümek istemediğim için o oyuncaklarla oynamaya devam ettim. Sonra farkettim ki oyun gerçeğe dönüştüğünde, yaşamın içindeki gerçekle pek uymuyor. Çok medyatik bir iş seçmişim kendime. Halbuki benim karakterim buna hiç uymuyor.

* Medyatik olmak hiç mi çekmedi sizi? Bunca yıl neden yaptınız bu işi o zaman? Hiç çekmedi. Ben bütün ödüllerimi sıkılarak tuttum. Hatta mümkünse arkama sakladım.

* Medyatik olmanın size iyi geldiği anlar olmadı mı hiç? Yok, ben sevimsiz buluyorum böyle şeyleri. Benim yapıma aykırı.

* Bu sistemden hoşlanmıyorsunuz, peki size verdiği ödüller hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu ödül sistemi hakkındaki düşünceleriniz neler? Ne düşünmek gerekiyor bilmem ki, anlamadım.

* "Bir avuç insanın kararı beni bağlamaz" mı diye düşünüyorsunuz yoksa bir oyuncu için teşvik edici mi buluyorsunuz? Yok, ödüller şevklendirir. Bir yapım hem sanatsal anlamda hem de gişede başarıya ulaşmalı. Maalesef bizde sanatsal boyut düşünülmüyor.

krnca_
14-03-07, 19:42
Harika şiirler okudu kendi yazdığı,ben kaydettim.Kayıtları birleştirince gönderebilirim istersen;)

:happy0064 :happy0064 Harika olur:img-in_lo

paçiii_melos
24-03-07, 10:49
Merhabalar Arkadaşlar

Fikret Kuşkan'ın oynamış olduğu tüm Türkiye'yi ağlatan film Babam ve Oğlum Yarın Akşam yani Pazar günü 19:40'da Fox Tv ekranlarında....

Filmi sakın kaçırmayın....

kübranejat
24-03-07, 12:19
Evet bence de mutlaka izleyeceğim. Fox ta görmüştüm bu haberi. Ayy yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Gerçi bende VCD si var istediğim zaman izliyorum ama :) Tv de izlemek daha başka oluyor...

sym_88
25-03-07, 13:10
FİKRET KUŞKAN na bayılıyorum kendisi herşeyle mükemmel bir insan duruşuyla,bakışıyla beni çok etkiliyor hele o sestonu yokmu çok tatalı acayiyde çekici bir insan oyunculuğuda harika o benim gözümde dört dörtlük bir insan ben bu adama acayip derecede aşığım onun çooooook seviyorum

kübranejat
28-03-07, 12:17
Kesinlikle doğru söylemiş. O kadar çok gerçek oyuncu olmayan manken,şarkıcı var ki kendilerine oyuncu diyorlar ve gerçek oyuncularımızın (bkz:Fikret Kuşkan) değeri bilinmiyor.

krnca_
29-03-07, 19:49
Neden acaba?
Geçen yıl dizisi vardı bu yıl yok.Yapımcılar neden onunla çalışmıyor.Belki kendi kabul etmiyordur.
Birde 65 doğumluymuş.Çok genç görünüyor bence.

Fikret Kuşkan gibi bir oyuncu bence ne bir dizide ne de bir tiyatro oyununda görülmeli benim onu görmek istediğim tek yer beyazperde.....en çok oraya yakışıyor

Mümkünse en Çağan Irmak'lısından bir film ile:happy0064

kübranejat
29-03-07, 20:01
Kesinlikle Fikret Kuşkan ı ben de beyazperdeye yakıştırıyorum.
Dizide oynamasını istiyorum ama onu her hafta görmek çok güzel olacağı için.

nes_rial
30-03-07, 14:26
Bence tiyatroya da yakışır gayet..
Gelecek sezon bir tmc dizisinde yer alıyor zaten,üstelik nejat işlerle;)

kübranejat
30-03-07, 16:40
Evett Nejat ın başlığında yazılmıştı. Çok seviniyorumm yaa yeni sezonu iple çekiyorumm...

nes_rial
31-03-07, 11:14
Evett Nejat ın başlığında yazılmıştı. Çok seviniyorumm yaa yeni sezonu iple çekiyorumm...

Ben de canım:img-wink:

Biraz önce dmax'ta fikret kuşkanın eski bir dizisine rastladım.bir de bu akşam 1997 yapımı 'Avcı' filmi dyeşilçam da varmış.10 yıl önceki halini merak ettim doğrusu,gerçi şaşıfelek çıkmazı var bir de kanaltürk'te orda görüyüorum ama..ben de program habercisi gibi..neyse

bu arada dün cnntürk'te (yine program haberi gibi oldu ama..) istanbul film fesvivali açılış gecesine eşiyle birlikte katılmıştı.geçen senenin 'en iyi erkek oyuncusu' olarak galiba hülya koçyiğit'e onu ödülü verdi.çok tatlıydı yine.hülya hanım da çok beğendiği ve takdir ettiği bir meslektaşından ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.;):img-yes:

simla85
01-04-07, 17:52
dünya klasmanında olan oyuncuyu seyretmek için daha ne kadar bekleyecegiz
yoksa fikret kuşkan dinleniyormu ,yeter bu kadar usta oyuncu
ortada figüranlar oyunculuk yapıyor ,haydi başla bir diziye seni seyredelim:happy0064

kübranejat
01-04-07, 18:18
Hayıırr bu foto yoktu çok teşekkürler çok güzel çıkmışlarr...

krnca_
04-04-07, 21:25
Hayıırr bu foto yoktu çok teşekkürler çok güzel çıkmışlarr...

rica ederim ne demek.....çoook yalışıyorlar birbirlerine:img-in_lo

ozge yeşim
08-04-07, 12:16
babam ve oğlum filminde harikalar yaratan, beni askere gitmeden çok az önce bir kez daha ağlatan oyuncu.

(#2663) sahin k|04/09/2006 12:01 ~ |

mustafa hakkında herşey deki performansı görülmeye değer olan iyi oyuncu.ağır rollerin adamı.

(#24485) kirmizikanatlikarinca|26/09/2006 08:00 |

ilk olarak trt 4 de gençler adli dizide oynamişti , 4 gençten biriydi trt nin ilk gençlik dizileriydi , ordaki rolü fotoğrafçiydi.

(#24501) laleooo|26/09/2006 08:24 |

bir zamanlar trt1'de yayınlanan "ıssızlığın ortasında"adlı dizide izleme imkanı bulmuştuk kendisini

(#24513) kirmizikanatlikarinca|26/09/2006 08:39 |

asıl "mustafa hakkında herşey" filminde izlenilmesi gereken türk sinemasının son yıllarda yetiştirdiği en başarılı aktörü. harika bir oyuncudur fakat daha fazla film çekmesi lazımdır.

(#24552) mawci|26/09/2006 09:24 |

şaşıfelek çıkmazı mustafa hakkındaki herşey ve nicesinden sonra babam ve oğlum da kendisine hayranlığımın bir kat daha arttığı harika insan. o kadar güzel ve karizmatik bir ses tonu vardır ki yanımda olsa da sabaha kadar konuşsa denilir. *

(#27248) missing|29/09/2006 17:25 |

bir zamanlar hande ataizi'nin sevgilisiymiş.*

(#37289) pixius|17/10/2006 16:40 ~ |

(bkz: karizmatik ses)

(#37327) theli|17/10/2006 17:31 |

sen ne dilersen filmindeki perfonmansıyla oyunculuğunu bi kere daha kanıtlamış olan üstün yetenek.

(#105221) muhafazakarmarxist|20/02/2007 20:57 ~ |

benim için yabancılarda edward norton neyse türkiyede fikret kuşkan odur yani oynadığı filmlere gözü kapalı gidilebilinecek nadir insanlardan biridir, hele bir de yanında nejat işler varsa * en ufak bir tereddüt bile yaşanmamalıdır çünkü paranızın boşa gitme olasılığı sıfıra yakındır

(#119318) x|01/04/2007 03:48 |

sym_88
23-04-07, 17:51
fikret kuşkan'nı çok beğeniyorum oyunculuğla takdir edilcek bir insan kendisini çokseviyorum ve medyada fazla olmamaşı beni mutlu ediyor çünkü kendini medyaya harcatmıyor özel hayatıylada reklam yapmamasıda sadece oynadığı filmlerdeki başarışıyla ortaya çıkması ve medyadan uzak ve bu kadarda çok sevilen bir aktör olması takdir edilcek bir davranış.fikret kuşkanın bu disiplinde çalışması benim çok hoşuma gidiyor o bununu kendine has bir özelliği olması diğer aktörlerden farklı kılıyor işallah hep böyle devam eder medyatik olmayarak sadece yaptığı başarılı işlerle saygı görür.fikret kuşkan çok karizmatik ve bir o kadarda sempatik ve yakşıklı kendine has tavırları onu çok çekiçi yapıyor sestonuda çok hoş karşımda devamlı konuşsa hiç sıkılmadan dinlerim ve ne isterse yaparım ona bayılıyorum o benim tek aşkım :happy0064

sym_88
23-04-07, 18:01
krnca resim için çok teşekkür ederim bu resimde fikret kuşkan çok karizmatik çıkmış zaten öyle :happy0064

TÜLİN ÖZEN
23-04-07, 18:19
Fikret Kuşkan Beğendiğim Bir Oyuncudur. Yeni Projelerinden Haberi Olan Var Mi Aacba

cenup
25-04-07, 20:43
Benim Türkiye'de hayran olduğum sayılı kişilerden biridir...:img-in_lo Her rolünün hakkını vermesini biliyor...İlk defa Şaşıfelek Çıkmazı'nda izlemiştim onu hayran kalmıştım...Sonra Mustafa Hakkında Herşey filminde zaten olağanüstüydü...:good: Babam ve Oğlum'da da süperdi zaten...Sırf onun için Güz Yangını dizisini de izlemiştim orda da ayrı bir havası vardı...:img-yes:
Nejat İşler'le harika bir ikililer zaten önümüzdeki sezonda bir dizide yer alacaklarmış...Oyuncular çok iyi inşallah kaliteli değişik bir senaryosu da olursa kesinlikle kaçırmam...:img-polic

ozge yeşim
28-04-07, 15:34
Dizide oyanayacağını yeni duydum ve çooook sevindim.Hem de Nejat İşler'le süper ya.Bu dizi hakkında başka bir bilgisi olan var mı?Fikret Kuşkan varsa kesinlikle güzel ve kaliteli olur zaten.

hoe
30-04-07, 15:34
yaa zati fikret kuşkan nejat işler ve memom yane mehmet günsür birkaç kötü adam başlıklı bir röportajla bir dergide çıkmışlardı çok ii arkiler yane çookkk yakışıolar zati nejat işler memo ve fikret kuşkan yine derin su adlı bir projede oynamayı düşünüolardı fikret kuşkanın oynayacağı kesin ;)

krnca_
04-05-07, 17:30
http://www.izledim.com/images/fikret-kuskan-nejat-isler.jpg

kübranejat
04-05-07, 17:30
Foto için sağol canım. (bu arada isimm ?)

Fiko nun başlığı acayip sessiz ya :)

sym_88
05-05-07, 14:18
krnca çooooooooook teşekkür ederim resimler için valla sen olmasan bu resimleri nerden bulucağız senden allah razı olsun:happy0064

sym_88
07-05-07, 11:09
resim için teşekkürler :happy0064

hoe
12-05-07, 18:25
eet çkk güsel resimler çk tşk ;)

forgetmenot
12-05-07, 20:06
Bir kaç gün önce farkettim.TV'deki 'Ülker hanımeller' reklamını Fikret Kuşkan seslendiriyor.Sesini duyunca,onu izlemeyi ne kadar özlediğimi farkettim.Film olur,TV dizisi olur ne olursa olsun ama en çok tiyatro oyunu olsun.Hayattaki en büyük hayallerimden biri,ölmeden(Allah gecinden versin)Fikret beyi tiyatro sahnesinde izlemek istiyorum,bunu yürekten diliyorum.Galiba en son 1997'de 'Atları da Vururlar' diye bir prodüksiyonda yer almış.

krnca_
12-05-07, 21:07
[QUOTE=forgetmenot;3299693]Bir kaç gün önce farkettim.TV'deki 'Ülker hanımeller' reklamını Fikret Kuşkan seslendiriyor.Sesini duyunca,onu izlemeyi ne kadar özlediğimi farkettim.[QUOTE]

evet bende farkettim zaten Fikret Kuşkan'ı bize hatırlatan şeylerden biriside reklamlardaki sesi...Adamın sesi bile çok güzel:img-in_lo

krnca_
12-05-07, 21:11
krnca çooooooooook teşekkür ederim resimler için valla sen olmasan bu resimleri nerden bulucağız senden allah razı olsun:happy0064

rica ederim ne demek elimde kayıt çok ama vakit bulupta resim çekip ekleyemiyorum...

GizemliSahne
13-05-07, 01:51
Merhabalar arkadaşlar..

Fikret Kuşkan'ın tek kelime ile harika bir oyunculuk sergilediği Artık Çok Geç diye bir film vardı. 6-7 sene önce izlemiştim televizyonda.. Çocuktum daha.. Çok etkileyici bir filmdi, hatta hayatımda en çok etkilendiğim Türk filmlerinden biri olarak hafızamda yer etmiş durumda.. Gerçekten iz bıracak bir konusu vardı.. Kafamda sadece parça parça sahneler var ama etkisini kaybetmiyor.. Garip bir havası vardı filmin, nedense çok etkilemiş beni.. Ama bu filmi ne bir daha televizyonda görebildim, ne de bu filmi izleyen birisiyle karşılaştım.. :icon_sorr

Bu filmi bulabileceğimiz bir yer var mı? Ya da elinde olan varsa özel mesaj ile ulaşırsa bana çok sevinirim. Bu filmin çok önemli bir yeri var bende nedense.. Eskilerden garip bir iz bırakmış parça parça da olsa.. Hayal meyal ama etkisi ortada..

Fikret Kuşkan hayranları olarak sizlerin bu film hakkında bilgisi olabileceğini düşündük, belki yardımcı olabilirsiniz.

Görüşmek üzere..bye

sym_88
13-05-07, 19:33
hacı dizisinden sonra baya ara verdi.Bu ara ordalıklarda gözükmüyor.hakketten sadece reklamlarda sesini duyuyoruz.sıkıldım yeni bir projesi yokmu ki .Bir bilginiz varmı arkdaşlar acaba he birde kanaltürk de yayınlanan şaşıfelek çıkmazın da oooof çok mutsuz:sad53: :icon_sorr

sym_88
13-05-07, 19:56
fikret kuşkan derin su diye bir filmde oynayacakmış çok mutluyum filmi29 ekim 2007'ye kadar yetişceklermiş.fikret kuşkan hayranlarına duyrulur:happy0064

ouresmaa
20-05-07, 12:33
süper süper süper oyuncu bide karizmatikk...bidaha dizide oynasa keşkee

sym_88
22-05-07, 12:59
krnca elinde daha resim yokmu kaç gündür bekliyorum senden başkada kimse siteye resim koymuyor:happy0064 bye

kübranejat
26-05-07, 16:57
Birkaç tane daha yapıp ekleyemeyi düşünüyordum ama forum bu kadar durgun olunca hareketlensin diye şimdi ekliyorum :) Hadi amaa nerdesinizz ?

http://img150.imageshack.us/img150/9264/untitled2an5.jpg

musicandlyrics
26-05-07, 19:40
Geçenlerde youtube de izledim.Ayşeğül Aldinç'in bir klibinde oynamıştı.Çok şeker yaaa:)Bilmem o klibi hatırlayan var mı?

hacivatiye
26-05-07, 21:26
babam ve oğlumdaki oyunculuğuna hayran olmuştum. gerçekten harikaydı.
çağan ırmak'ın kabuslar evi adlı korku filminde de oynamıştı.
sesi de çok güzel.
mustafa hakkında her şey filminde de ben onu tutmuştum kötü karakter olarak görmemiştim.

sude-elvin
27-05-07, 01:09
uzun süredir ugramamistim buraya ama ne yazikki pek bisey degismemis
böyle büyük bi oyuncunun basligi nasil bukadar bos kalir.
neyse en kisa zamanda filmlerinden resimler eklemeye calisicam.

Gül Tuna
31-05-07, 21:45
Fikret Kuskan Sasifelek Cikamzindan Sonra Cok Sevdigim Oyunculardan Birisi Olustur

krnca_
01-06-07, 16:07
'Oyunculuktan sıkılmaya başladım'

http://www.ekolay.net/sinema/images/31052007115345_725_479383fik.jpg

Döktüren 'urban cool' aktörün ağustosta bir dizi projesi var.

Umarım:happy0064 Buarada kübranejat ellerine sağlık...Gerçekten burası bayaa bir boş kalmış....Dolduralı o zaman

ozge yeşim
02-06-07, 10:47
Resim ve röportaj için teşekkürler.Avatar da çok hoş olmuş.Ellerinize sağlık.

sym_88
02-06-07, 13:03
resim ve röportaj için teşekürler:happy0064

musicandlyrics
02-06-07, 14:53
merveilleux,röportaj için saol:img-wink:

esmasultan
02-06-07, 15:16
2 yada üç gün önce fikret kuşkanı tophanede gördüm.(beyoğlu nun aşağısı)eşiyle beraber elele gidiyorlardı çok tatlılardı fikret kuşkanın saç sakal birbirine girmiş ama yinede çok yakışıklı gözüküyodu....

GÜLÇEM
02-06-07, 18:19
zaten ona sakal çok yakışıyo yaa keşke bi foto falan çekebilseydiin :D

krnca_
03-06-07, 17:32
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/fik.gif

kübranejat
03-06-07, 18:04
Ellerine sağlık canım. Çok güzel olmuşlar...

Karizma = Fiko !

Bayılıyorummm yaa...

GÜLÇEM
03-06-07, 18:34
ayyy çok güzel olmuş bunlar allahım gözüm gönlüm açıldıı :)

sym_88
03-06-07, 19:02
krnca çok sağol ya vallaha sen olmasan bu site boş kalcak senden baş resim koyan yok çok teşekkür ederim fikret de acayip karizma çıkmış yani

musicandlyrics
04-06-07, 17:59
krnca_ , resimler için saol çok güsel olmuşlar:):img-wink:

krnca_
07-06-07, 19:01
Geçenlerde çıktı bu haber...Filmin unutulmamış olması güzel ve en güzeli Fİkret Kuşkan'ın adının hala geçiyor olması:img-in_lo

DÜNYACA ÜNLÜ İKİ AKTÖR BRUCE WILLIS VE NICK NOLTE’YE ÖMER FARUK SORAK’TAN FİLM TEKLİFİ…

Başarılı yönetmen Ömer Faruk Sorak, Derinsu adlı filmle gündeme geldi.

Ömer Faruk Sorak’ın bu film için Bruce Willis ve Nick Nolte`ye de teklif götürdüğü öğrenildi. Ünlü aktörler bu projeye evet derlerse Dumlupınar`ı kurtarma operasyonuna katılan NATO ve Amerikan gemisinin komutanlarını oynayacaklar.

6 milyon dolara mal olması beklenen filmin yerli oyuncu kadrosunda ise Haluk Bilginer, Meltem Cumbul, Fikret Kuşkan, Elif Tayhan, Çetin Tekindor ve rekortmen dalgıç Yasemin Dalkılıç da var.

Yaz aylarında İtalya ve Malta`da çekimlere başlayacak olan Sorak, filmi 29 Ekim 2007`ye yetiştirmek istiyor. Senaryosunu Onur Tan`ın yazdığı `Derinsu`da kazadan gerçek ses kayıtları da kullanılacak.

krnca_
07-06-07, 19:03
Etiler'de Oturanlar Çoğunlukta

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Çağla Şıkel'den Kenan Doğulu'ya Kadar Birçok Ünlü İsim Belki de Kapı Komşunuz. Hangi Ünlü Nerede Oturuyor, Merak Ediyorsanız, İşte Cevabı:

İşte belki de size çok yakın oturan ünlüler ve yaşadıkları semtler;

Arnavutköy'de; Mustafa Sandal, Kadir İnanır, Aydan Şener ve Lale Mansur. Etiler'de; Nurseli İdiz, Türkan Şoray, Cüneyt Arkın, Yılmaz Erdoğan, Mehmet Ali Erbil, Ayşe Kulin, Sezen Aksu, Leman Sam, Emel Müftüoğlu, Nefise Karatay ve Stelyo Pipis.

Şişli'de; Nedim Saban, Nejat İşler, Hande Ataizi ve Selim İleri.

Bebek'te; Tarkan, Pınar Altuğ, Okan Bayülgen ve Cansu Dere. Cihangir'de; Ata Demirer, Olgun Şimşek, Hale Soygazi, Fikret Kuşkan, Kıraç, Güven Kıraç, Selçuk Yöntem ve Murathan Mungan. Acarkent ve Beykoz Konakları'nda; Ebru Gündeş, Emre Altuğ, Sibel Can, Kenan Doğulu, Çağla Şıkel, Behzat Uygur ve Rüştü Reçber. Bağdat Caddesi'nde; Çağla Kubat, Tülin Şahin, Özlem Yıldız, Bülent Ersoy, Yonca Evcimik, Neco, Harun Kolçak, Billur Kalkavan ve Ekrem Bora.

Bu isimlerden birçoğunun birden fazla evinin olduğu da biliniyor. Ancak onlar bu semtlerden vazgeçemiyorlar.

kübranejat
08-06-07, 17:12
Canım fotolar ve haberler için çok teşekkürlerr yaa...

GÜLÇEM
08-06-07, 20:00
çok güzel bu resimlerrr sağol ;)

sym_88
11-06-07, 15:53
resimler ve haber için sağol sabırsızlıkla filmi bekliyorum helede FİKRET KUŞKAN oynarsa asla kaçırmam:happy0064

krnca_
12-06-07, 18:03
Bugün tesadüf eseri Kanal 1'de Muhallebicinin Oğlu'nu izledim. Fikret Kuşkan hiç değişmemiş yalnız ses tonu (oynadığı karakter gereği) farklıydı daha yumuşaktı, tabii birde saçlar biraz daha çokmuş o zamanlar....Ama bu kimin umurunda o herzaman BİR NUMARA................

kübranejat
12-06-07, 19:26
Evett aynenn bugün ben de izledim. Muhallebicinin Oğlu nu. Ben izlememiştim o filmi. Çok hoşum gitti çok güzel bir film gerçekten... Fiko da orada baya bir gençmiş. Ama çok şeker. Filmdekii karakteri filan da çok hoştu.

Hele bir sahnede, Alev hanım sinemaya gidelim mi dediğinde Fiko "oluuurrr" dedi bayıldım o sahneye :)

kübranejat
16-06-07, 16:07
Evet bence de. Çok durgun ya sinir oluyorum :) :) Fiko ya yakışır mı :)

sym_88
16-06-07, 16:52
resim için sağol nes_rial ama bu site niye bu kadar durgun elimden bişey gelse yaparım ama ne haber bulabiliyorum ne resim bu site çok boş fikret kuşkanın sitesi böyle olmamasılazım bir el attında harekketlendirin canım olmazki böyle şey yani:sad53:

sym_88
22-06-07, 15:38
bugün 16:35 de türkmax da esir sehrin insanları başladı.yarında var duyrulur:happy0064

sym_88
23-06-07, 11:04
nes_rial resim için sağol sen bu resimleri nerden buluyon çok merak ediyorumda ben bulamıyorumda merak ettim:happy0064

cerenmelisa
23-06-07, 11:14
arkadaşlar resimler çok güzel gerçekten
ekleyen herkese çok teşekkürler
bendede resimler var ama onlar eklenmiştir zaten
sizin bulduklarınız hiçbiryerde olmayan resimler nerden buluyonuz gerçekten yaaa

Freddie
23-06-07, 14:35
Mustafa Hakkında Herşeyde harikaydı O filme başak ve o dönemler aşk ve gurudan dolayı çok sevdiğim nejat için gitmiştim

Babam ve oğlumda da izlemiştim Aslında ben türkiyeyi kasıp kavuran dizi-filmleri izlemem Benim izlediklerimin genelde reytingleri düşük olur pek gişe yapmaz Bu sinema filmine nasıl gittim bilmiyorum :) ama gerçekten güzeldi..

adı aşk olsun da çok güzel bir yaz dizidiydi ama malesef o da bitti Anlat istanbulda az biraz hatırlıyorum Devlerin buluştuğu esir şehrin insanları da harika bir projeydi

Ayrıca 1996 çıkışlı ayşegül aldinç'in anladım ben seni isimli klibinde çok komikti Ya o klip döneminde bomba etkisi yaratmıştı O klipten resimler eklerim sonra Siz de görün fikreti :) gerçekten komik bir haldeydi

Bahar kerimoğluyla beraber yürüyolardı yolda magazinde izlemiştim Aa fikret kuşkan asla unutmadaki kızla sevgiliymiş demiştim meğerrse evleneli aylar olmuş..

sym_88
23-06-07, 15:31
bu klibin devamını nerde bulabilirim yotube de klibin yarısı var.bir bilgisi olan varsa söleye bilirmi:img-wink:

houzouri
25-06-07, 00:05
Muhteşem bir oyuncu.
Son yıllarda izleyip de etkisinden çıkamadığım Türk yapımlarında onun ismi geçiyor..
Gerçekten çoooook büyük bir yetenek...

Hele Babam ve Oğlum'da!
Beni bir film ilk kez bu kadar ağlatmıştı, belki de bunda biraz onun o dev oyunculuğu yatıyordur...

Lovegood
28-06-07, 16:06
Süper oyuncu harika müthiş
Mustafa hakkında herşeyi tavsiye ederim.

cerenmelisa
03-07-07, 12:38
nesrial çok saol röportaj için
ben bayılıyorum valla fikret kuşkana bence çok parlak bir oyuncu
yaptığı bütün işler kaliteli oluyor zaten. onun filmlerine bayılıyorum
yeni bir projede görsek onu süper olacak

sym_88
04-07-07, 15:24
krnca çok teşekkür ederim ya valla kaç gündür sitede ne haber ne röpörtaj nede resim vardı allah'tan senin gibi insanlar bu siteye renk katıyor yoksa çok durgun :happy0064 yine tekrar resimler için saol:good:

krnca_
05-07-07, 14:40
krnca çok teşekkür ederim ya valla kaç gündür sitede ne haber ne röpörtaj nede resim vardı allah'tan senin gibi insanlar bu siteye renk katıyor yoksa çok durgun :happy0064 yine tekrar resimler için saol:good:

Çok sağol valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum... Yorumun için tekrar teşekkürler...

krnca_
06-07-07, 18:41
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/fik12.jpg

sym_88
06-07-07, 19:00
resimler için teşekkür ederim :happy0064 senin sayende site biraz hareketlenmiş oldu:happy0064

sym_88
07-07-07, 15:33
resim için saol krnca bu resimleri hangi siteden buluyorsun çok merak ediyorumda :happy0064 ya yeni haberler yokmu sinir olacağım hacı dizisinden sonra bir ara verdi birdaha ortalıkta yok :icon_sorr :icon_krnca yeni haber bulursan buraya eklermisin

krnca_
07-07-07, 23:53
resim için saol krnca bu resimleri hangi siteden buluyorsun çok merak ediyorumda :happy0064 ya yeni haberler yokmu sinir olacağım hacı dizisinden sonra bir ara verdi birdaha ortalıkta yok :icon_sorr :icon_krnca yeni haber bulursan buraya eklermisin

Elimde Hacı'dan ve Mustafa Hakkında Herşey'den videolar var oradan çekip buraya ekliyorum. Fikret