kevgir
13-12-05, 16:41
Evet şirin bir kız.
|
Tüm Versiyonu Göster : Bengi Öztürk kevgir 13-12-05, 16:41 Evet şirin bir kız. sanemaliye 13-12-05, 20:46 Eveeet çok tatlıı mayko 14-12-05, 13:28 ben beğenmiyorum.oyunculuğunu da beğenmedim ayrıca. nazmemoli 14-12-05, 16:36 Çoook güzel çıkmış ya...süper Sebenzorlu 14-12-05, 23:44 Iyyy bunu nasıl bir resim bence çok kötü hem çirkin çıkmış hemde oldukça rüküş.Birde ben oldum olası ne tip olursa olsun yarışmalara katılan tiplere sinir oluyorum isterse dünya yeteneklisi olsun yarışmaya girmesi beni çok itiyor.Şafaka Sezerde inermisin çıkarmısın adlı yarışmada ünlü oldu ayrılsakta beraberiz dizisinin başrol erkek oyuncusuda o yarışmadan çıkan oyuncularımızdan ve ben hiçbirini benimseyemedim. MissBitch 15-12-05, 00:20 ben bengi´yi pek begenmiyorum oyuncu olarak biraz abartili geldi bana, o yarismadan cikar iyi oyuncular var, mesela gumusteki soydan, aska surgundeki beren... bide emret komutanimda naci tosun var... ama onun biraz daha yogurulmasi lazim daha.... purna 15-12-05, 07:41 cok guzel kız L_A_L 15-12-05, 11:12 çok tatlı bi kız bence şöhret dizisinde de iyi oynuyo hatta ahu türkpençeden daha iyi bir oyuncu arzubasak333 15-01-06, 16:27 ben çoooooooook beğeniyorum hem çok güzel hem de çok yetenekli bence.yarışmada da harika oyunlar s :img-thumb :good: :img-thumb :good: ergiliyordu.kapıları açmak da da inanılmaz derecede güzel oynuyordu.kötü kadın rollerini çook güzel yapıyor.ben şöhrette de beğeniyorum... arrzzu 16-01-06, 21:27 bunları beğenirsiniz umarım bence çook şeker... :img-icecr :img-icecr CANIM RESİMLER SÜPER.TŞK.CİDDEN ÇOK TATLI KADIN YA.BAYILIYORUMMMM arrzzu 16-01-06, 21:38 PARDON ÖĞRENMİŞİM :) :mad: oslemm 07-02-06, 19:19 YA BENCE ÇOK TATLI VE BAŞARILI TÜRKİYENİN YENİ YÜZLERİNDEN ASLINDA PEK ÇOK PROJEDE YER ALDI AMA ŞÖHRETTE DİKKATLERİ ÇEKTİ YA SÜPER BİŞEY ÇOK ŞİRİNNNNNNNNNNN :icon_ange oslemm 07-02-06, 19:22 YA HAKSIZMIYIM SÜPER BU KISSSS BENCE DAHADA İLERLEYECEK VE BAŞARILI OLCAK :img-lady: arrzzu 07-02-06, 19:58 kesinlikle katılıyorum.o unutulmayacak!!! daha da yükselceeeek :) oslemm 08-02-06, 16:38 YA ÇOOOK TATLI YA İNSAN BAKTIKCA BAKASI GELİO YARIN ŞÖHRETİN YENİ BÖLÜMÜ VAR VE ONU GÖRCEĞİM İÇİN ÇOOOK MUTLUYUMM :img-book: sinemim_g 08-02-06, 16:48 :img-fullm YA BEN ONA O YARIŞMADA OY ATIYODUM YA :img-fullm ORDA HER ROLÜ SÜPER YAPIYODU :icon_whis BAYILIYORUM ONA... AMA BENCE ŞOHRET ONA YAKIŞMAMAMIŞ DAHA FARKLI BİR DİZİDE BAŞROL OYNAMALI BENCE :icon_whis oslemm 08-02-06, 19:27 ya bencede bengi daha kaliteli bi dizide başrol oynamalı ama bu rolüde başarıyla oynamış zaten osman sınav gibi bi isim dizisinde önemli bi rol veriosa demekki bişey görmüşş ya gerçektende yarışmada süperdi zaten en iyileri oydu yaaaaaaaaa bu kız süperrrrrrrrrr çok şirin ve yetenekli yani türkiyede az bulunur böylesi :img-icecr oslemm 08-02-06, 19:33 ya unutmuşum duyduğuma göre osman sınav yeni bi film çekio mustafa şevki doğanla birlikte belki bengide oynuodur çünkü mustafa şevki doğanın dönme dolap adlı dizisinde başrol oynadı sonrada osman sınav ve yine mustafa şevki doğan ortak yapımı kapıları açmakta da oynadı belki bu sinema filmindede oynarrr ya inşallah 2922ye gamze yaz yolla dansa varmısınnn :img-icecr oslemm 08-02-06, 20:51 YA KEŞVEDİLMEYİ BEKLEYEN Bİ HAZİNE MİSALİO YEŞİL GÖZLERİYLE BEN BURDAYIM DİYEN Bİ YILDIZ BU KADAR KÖTÜ OLUP BAŞROL OYNAYANLAR VARKEN TANRIM NİE BEN BURDAYIM DİE HAYKIRMAK GELSEDE İÇİNDEN SABRET YENİ PROJELER KAPINDA BİLİYORSUN DEİL Mİ? :icon_a nge :icon_ange :icon_ange :icon_ange :icon_ange :icon_ange İŞTE SEN BUSUN MİNİK MELEĞİMM :icon_ange :icon_ange oslemm 08-02-06, 21:16 ya hep ben oldum ama arkadaşlar eğer aranızda bengi ile nasıl iletişim kurabileceğimi bilen varsa yazsın çünkü bunu çoook isterimmm oslemm 09-02-06, 16:07 ya ben yorum yapmadan duramıom keşke bengi bunları okusa ne güselll olurdu belki onunla görüşürdüm ama o bunları okuyomuş gibi düşünüpp bengi öztürk seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm arrzzu 10-02-06, 17:08 BENGİ TGRTDE PROGRAM SUNUYOR... Birbirinden komik şakalar / TGRT / 21:30 BENGİ ÖZTÜRKÜN sunduğu, TGRT ekranlarının sevilen şaka programı "Sürpriz"de bu gece ekranlara taşınacak şakalardan bazı başlıklar şöyle: Soyulan araba... Köpek gözlüğü... Dilenci yerine konmak... Bagajdaki adam... Havlu dolabı... Baloncu ve hamile kadın... ya canım maalesef o programın artık hep tekrarlarını veriyorlar.yeni bölüm çekilmiyor. :'( Ms.Alabora 10-02-06, 17:17 Gercekten cok tati bir bayan...Bengi'yi gercekten takdir ediyorum... Neden derseniz eger...Hem cok basarili hem de hic digerleri gibi bir magazinde basinda adindan kötü kötü bahsettirmiyor...Söhret dizisinde Ahudan sonra ki favorim... arrzzu 10-02-06, 17:31 bu arada ben de tv'ye ilk çıktığı günden beri onun sıkı hayranıyım.türkiyein yıldızlarına yetişeceğim diye dershaneden çıkışta koşarken kapaklandığımı ve dizimi sakatladığımı ama hastanede "tv yok mu ya kaçtı bütün program ya!!!" die bağırdığımı bilirim. çook şirin... çookk güzel... çoook yetenekli... çook güzel konuşuyor.ses tonu diksiyonu mükemmel(iki yerde de sunuculuk yaptırmalarından belli)aksini söyleyenler çatlasın! bööle işte yazdıklarımı şööle bitirmek daha doorusu özetlemek isterim:ONU SEVMEYEN ÖLSÜÜN!!! arrzzu 10-02-06, 17:40 Bu arada bir şey soracağım SHOWTV nin sitesinde benginin de olduğu ilk türkiyenin yıldızlarının sitesinde bulunan videoları açabilen var mı? ben izleyemedim bir iki taneyi açmak için çok seferber oldum ama bi türlü beceremedim.tv kartı olup olmamasıyla alkalı mı? selcen 10-02-06, 18:03 seben bence yanlış düşünüosun.yarışmalar bireylerin kendilerini gösterebilme fırsatı buldukları doğru bi yer bence.olayların tamamen dışından bakıp bi de netten forumlara yorum yapmak en iticisi bence.ayrıca bengi'yi iyi takip ediyorum ben.daha çok genç üç dizi projesi ve bi de cinema filmi var ki bı kız daha yolun çok başında. foto ya gelince fiziği çok düzgün.gözleri bi ömürü baştan sona en iyi taraflarıyla hayal etmek gibi.çok abarttım belki ama ben sıkı bi hayranıyım. sinemim_g 10-02-06, 18:08 Bu arada bir şey soracağım SHOWTV nin sitesinde benginin de olduğu ilk türkiyenin yıldızlarının sitesinde bulunan videoları açabilen var mı? ben izleyemedim bir iki taneyi açmak için çok seferber oldum ama bi türlü beceremedim.tv kartı olup olmamasıyla alkalı mı? canım bende izleyemiyorum :img-elvis .ok denedim olmadııı :img-elvis arrzzu 10-02-06, 20:04 canım bende izleyemiyorum :img-elvis .ok denedim olmadııı :img-elvis ühüü :( tüh ya yine de tşk ederim.bişiy daha sorabilir miyim,bilgisayarında tv kartı var mı?tv izlenebiliyor mu?okuldaki arkadaşlarımın başının etini yiyip durduğum için gına geldi artık onlar da okulda seferberlik ilan edip herkese sromaya başladılar,birisi bu yüzden oalbilr demiş.??? sinemim_g 10-02-06, 21:34 ama ben başka şeyleri izleyebiliyorum :img-elvis yine showun sitesinde dadıyı izleyebiliyorum mesela onda niye öyle bişey oluyor niye göstermiyor bilmiyorum :img-elvis tv kartı yok ama onun için olsaydı hiç bişeyi izleyemezdim ben genelde izlemek istediği internetten izleyebiliyorum :img-huh: Ms.Alabora 10-02-06, 22:54 Ya kizlar keske bende bi tv karti olsaydi...Ne güzel herseyi cekerdim ya....Ama keske izleme firsatimiz olsa...Fransa da bazen show tv cekmiyor! oslemm 11-02-06, 08:12 ya aynen bende izleyemiom çok denedim ama şöhretin olması iyi oldu en azından onu görüommm bencede çoook yetenekli zaten yetenekli olmasa osman sınav onu 2 projesine almazdııı :blush: oslemm 11-02-06, 14:20 ya çook tatlı keşkev yine türkiyenin yıldızlarını sunsa ama zor çünkü dizi ve program var (ya artık süpriz yok hep eskiler) :icon_ange 2922ye gamze yaz yolla :blush: oslemm 11-02-06, 15:26 YA BENCE TÜRKİYENİN YILDIZLARINDAN ÇIKANLAR ARASINDA EN İYİSİ ÇÜNKÜ BİRÇOK KARAKTERİ OYNADI YANİ SADECE Bİ DİZİDE MEŞHUR OLMADI VE ÇOKTA HOŞ Bİ KIZ KESİNLİKLE YOLU AÇIK AŞKIM YA :img-icecr 2922YE GAMZE YAZ YOLLA ATV DANSA VARMISIN? :icon_ange arrzzu 11-02-06, 16:38 ya evet keşke türkiye'nin yıldızlarında kulis sunuculuğu yapsaa...hatta pınar altuğ'un yerine geçse...zaten sürpriz de bitti yani artık ezberledim, ne diyceeni kelimesi kelimesine biliom :) haftada bi kez görmek onu azz... oslemm 11-02-06, 19:12 ya keşkeeeee daha fazla projede yer alsaydı çünkü onu hergün görsem sıkılmam o güzel gözlerden kim sıkılırki :icon_ange Ms.Alabora 11-02-06, 21:39 hem cok tatli hem cok güzel hem de cok iyi biri...daha ne denebilinir ki........ oslemm 12-02-06, 00:39 :blush: ya benim gibi düşünen ve bengiyi seven insanları görmek süper umarımm bengide bu yazıları okur ve bana ulaşırrrr arrzzu 12-02-06, 11:56 BANA DA BANA DA!!! :icon_ange :icon_ange :icon_ange arrzzu 12-02-06, 12:19 ya unutmuşum duyduğuma göre osman sınav yeni bi film çekio mustafa şevki doğanla birlikte belki bengide oynuodur çünkü mustafa şevki doğanın dönme dolap adlı dizisinde başrol oynadı sonrada osman sınav ve yine mustafa şevki doğan ortak yapımı kapıları açmakta da oynadı belki bu sinema filmindede oynarrr ya inşallah 2922ye gamze yaz yolla dansa varmısınnn :img-icecr ana yeni gördüm...cidden çok ii olur ya.gerçi kapıları açmak'ın sonlarına dooru galiba mustafa şevki doğan gitmişti ama...bi de hoşgeldin hayat'ı izleyen var mı? dvd si var mı???ben bulamıyorum sormadıım yer kalmadı desem yeridir.bengi'nin ordaki rolü ne?araştırdığım kadarıyla film genel olark pk ii elştirler almamış ve bazı sitelerde benginin adı oyuncular arasında var bazı sitelerde yok.ben de anlamdım valla. ama en önemli sorum dvd si var mıııı???? oslemm 12-02-06, 12:36 YA BENDE HOŞGELDİN HAYATI ÇOOK ARADIM AMA BULAMADIMM ÇOK MERAK EDİOM BENGİNİN ORDAKİ ROLÜNÜ KESİN YİNE SÜPERDİRRR :icon_ange arrzzu 12-02-06, 12:39 :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo bence de kesin süperrrdiiirr ama keşke dvd sii çıkmış olsa ve alsam...ay canın istedikçe koy onu gör ne güzel bişi olur ya!!! oslemm 12-02-06, 12:40 YANLIZ BENGİ KESİN OYNUO ÇÜNKÜ TÜRKİYENİN YILDIZLARININ YENİ SİTESİNDE HEPSİNİN PROJELERİ YER ALIO VE BENGİDE HOŞGELDİN HAYATTA VAR YANİ OYNAMIŞ AMA ROLÜNÜ BİLMİOM ???? FİLMİ BULURSAM HABER VERİRİM :icon_ange oslemm 12-02-06, 12:43 :img-help: BENGİ ÖZTÜRKKK YA ÇOOOK TATLI DİİLMİ UMARIM ONU DAHA ÇOOK İZLERİM oslemm 12-02-06, 12:47 Ya Narkadaşlar Sadece Okumayin Yorumda Yazinn arrzzu 12-02-06, 15:22 YANLIZ BENGİ KESİN OYNUO ÇÜNKÜ TÜRKİYENİN YILDIZLARININ YENİ SİTESİNDE HEPSİNİN PROJELERİ YER ALIO VE BENGİDE HOŞGELDİN HAYATTA VAR YANİ OYNAMIŞ AMA ROLÜNÜ BİLMİOM ???? FİLMİ BULURSAM HABER VERİRİM :icon_ange evt sitede yazıomuş.gördüm ve dvd sini arayışım daha da arttı. bu arada fakettniz mi yarışmadan çıkan ve en çok projesi (ama düzgün projesi) olan o! ve sadece iki kişinin filmi var biri de o!!! ehehehe en azıından bu açıdan şanslıyız.görüyoz onu bol bol. gerçi ne kadar görsem de bana az gelir ama... Ms.Alabora 12-02-06, 16:00 evt sitede yazıomuş.gördüm ve dvd sini arayışım daha da arttı. bu arada fakettniz mi yarışmadan çıkan ve en çok projesi (ama düzgün projesi) olan o! ve sadece iki kişinin filmi var biri de o!!! ehehehe en azıından bu açıdan şanslıyız.görüyoz onu bol bol. gerçi ne kadar görsem de bana az gelir ama... cok haklisinnnnnnnnnnnn..inanilmaz güzelligi var yaa...insan bak bak doymazz arrzzu 12-02-06, 16:10 bence de insanın baktıkça bakası gelio.gözleri çoooooooooooooooooooooooooook güzelll arrzzu 12-02-06, 16:17 http://www.tulumba.com/storeItemSmlr.asp?ic=VI343301BI354& vcd si varmış filmiiiin!!!! oslemm 12-02-06, 17:11 evt sitede yazıomuş.gördüm ve dvd sini arayışım daha da arttı. bu arada fakettniz mi yarışmadan çıkan ve en çok projesi (ama düzgün projesi) olan o! ve sadece iki kişinin filmi var biri de o!!! ehehehe en azıından bu açıdan şanslıyız.görüyoz onu bol bol. gerçi ne kadar görsem de bana az gelir ama... EVET CANIM EN ÇOOOK ONUN PROJESİ VARR EEE BU GÜSELLİK VE YETENEĞE YAKIŞIRR YA BENGİ ÖZTÜRK SÜPERR :icon_ange Ms.Alabora 12-02-06, 19:55 EVET CANIM EN ÇOOOK ONUN PROJESİ VARR EEE BU GÜSELLİK VE YETENEĞE YAKIŞIRR YA BENGİ ÖZTÜRK SÜPERR :icon_ange ultra haklisin.........alllaah ona nice basarilar nasip etsin de o melek yüzünü görelim...ama yaninda da ahu olsun arrzzu 13-02-06, 15:59 bu arada oynadığı dönme dolap dizisinde adı yeşimdi.kapıları açmak'ta melis yeşim di.(gerçi yeşim soyadı idi ama) ve şimdi şöhret te de yeşim. hoşgeldin hayat'ta da yeşim se şaşmam valla :) yeşimin anlamı büyük yeşil renkte değerli bir taş demekmiş.herhalde gözleri yüzünden her dizide adı bu :D oslemm 13-02-06, 16:26 :icon_ange bu arada oynadığı dönme dolap dizisinde adı yeşimdi.kapıları açmak'ta melis yeşim di.(gerçi yeşim soyadı idi ama) ve şimdi şöhret te de yeşim. hoşgeldin hayat'ta da yeşim se şaşmam valla :) yeşimin anlamı büyük yeşil renkte değerli bir taş demekmiş.herhalde gözleri yüzünden her dizide adı bu :D YA O KADAR GÜSEL GÖZLERİ VARKİ SENARİSTLER BİLE ONA GÖRE İSİM KOYUYO AŞKIMMM YA :icon_ange oslemm 13-02-06, 16:27 BU ARADA 7. SAYFAYA GELMİŞİZ UMARIMM DAHADA ÇOOK SAYFALAR GÖRÜRÜZ HAYRANLARI GİT GİDE ARTIO :icon_ange arrzzu 13-02-06, 19:25 BU ARADA 7. SAYFAYA GELMİŞİZ UMARIMM DAHADA ÇOOK SAYFALAR GÖRÜRÜZ HAYRANLARI GİT GİDE ARTIO :icon_ange ehe çaktırma özlem de 6 sayfanın 3 ünü biz kaplıoz sadece :icon_whis ama millet anlamıosa oyuncudan :icon_mad: biz naapak de mi???hıh... :img-dirol daha doorusu millet daha keşfedememiş bengi'yi.okulda misal resmini fln istiolar merak ediolar bu kadar ölüp bittiğin kim die.gösteriom,dizisini sölüom, sonra fanatiklikte benimle yarışır hale geliolar :) mutlu oluom ya :):):) Arkadaşlar keşfedin bengi öztürk'ü!!! O harika, SSSSSSSÜÜÜÜPPPPPEEEERRR!!!!!!! :img-in_lo :love01: :img-kiss: oslemm 13-02-06, 19:32 :icon_ange ehe çaktırma özlem de 6 sayfanın 3 ünü biz kaplıoz sadece :icon_whis ama millet anlamıosa oyuncudan :icon_mad: biz naapak de mi???hıh... :img-dirol daha doorusu millet daha keşfedememiş bengi'yi.okulda misal resmini fln istiolar merak ediolar bu kadar ölüp bittiğin kim die.gösteriom,dizisini sölüom, sonra fanatiklikte benimle yarışır hale geliolar :) mutlu oluom ya :):):) Arkadaşlar keşfedin bengi öztürk'ü!!! O harika, SSSSSSSÜÜÜÜPPPPPEEEERRR!!!!!!! :img-in_lo :love01: :img-kiss: ayyyyy canım evet biz her sayfada varız ben sonradan geldim ama ... sana yetişmeye çalışıom fakat yavaş yavaş bengi hayranlarıda oluşuo yani umarım arrzzu 13-02-06, 19:35 :icon_ange ayyyyy canım evet biz her sayfada varız ben sonradan geldim ama ... sana yetişmeye çalışıom fakat yavaş yavaş bengi hayranlarıda oluşuo yani umarım estağfurullah canım ne yetişmesi :icon_ange bu arada haklısın. bence de yavş yavş hayranları oluşuo. dediğim gibi keşfedilio o :):D Ms.Alabora 13-02-06, 19:36 zaten surda 3 kisiyiz....masallah diyelim aman aman... arrzzu 13-02-06, 19:44 zaten surda 3 kisiyiz....masallah diyelim aman aman... :):) CİDDEN...ama artıoz ya karamsar olmayalım.her artmasak da olur.biz birbirimize yetioz.ehe, bi takım sloganı var ya : "bir gün herkes ....li olmasın. o ayrıcalık bizde kalsın" die...bizimki de o hesap. gerçi biz yenilere de açığız ama bööle de mutluyuz.. tamam tamam kestim.uzattıkça saçmalıorm (farkettim) :blush: oslemm 13-02-06, 19:54 :blush: :):) CİDDEN...ama artıoz ya karamsar olmayalım.her artmasak da olur.biz birbirimize yetioz.ehe, bi takım sloganı var ya : "bir gün herkes ....li olmasın. o ayrıcalık bizde kalsın" die...bizimki de o hesap. gerçi biz yenilere de açığız ama bööle de mutluyuz.. tamam tamam kestim.uzattıkça saçmalıorm (farkettim) :blush: canım senin saçmalamanda güselll gerçekten yaaa helel olsun 3_4 kişi 7 sayfa yaptık bile bu başkalarınada kapak olsunda onlarda yazsınnnn hadi ya daha çooooooooooook kişi bu bölüme oslemm 14-02-06, 19:03 :icon_ange YA BÖYLE BİRİNİ KİM SEVMEZ Kİ AŞKIM YA arrzzu 14-02-06, 19:30 ben yeşim'in anlamına taktım.çin hükümdarları yüzlerce dönüm verirmiş rivayete göre bu taşın ufacık bi parçası için.. birazdan da bengi adını araştırcam gerçi anlamı ölümsüz,sonsuza dek sürecek olan gibi bişi yanılmıyorsam ama biraz daa bakıcem bi. :icon_ange arrzzu 14-02-06, 19:46 yok valla ölümsüzden başka bişi bulamadım.bu da kusel :) oslemm 14-02-06, 20:59 :img-fullm yok valla ölümsüzden başka bişi bulamadım.bu da kusel :) BENGİ ÖNCEDEN MEHMET ALİYE GİTTİ PASAPOROLAYA VE ORDA İSMİNİN ERİŞİLMEZ, ARZULANAN ,İSTENEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ EE YAKIŞIR ONA arrzzu 14-02-06, 21:05 :img-fullm BENGİ ÖNCEDEN MEHMET ALİYE GİTTİ PASAPOROLAYA VE ORDA İSMİNİN ERİŞİLMEZ, ARZULANAN ,İSTENEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ EE YAKIŞIR ONA ya off o programı biliyorum.ben o sırada otobüste tıngır mıngır yolculuktaydım ve telefonumun da şarjı yoktu.telefonu açtığımda yaklaşık bi 6 tane "starı aaaaaç" şeklinde mesaj gelmiti.ama artık çok geçti...hatta annem eve gittiğimde bugün çok popülerdin arka arkaya bi dolu telf. geldi demişti.neyshe uzun sözn kıası(benim yine çenem düşyo) BEN O PROGRAMI İZLEYEMEMİŞTİİM noolur uzuuuuuuun bi özet(!) şeklinde anlatır mısın bana o bölümünü??? arkadaşım sonunda imkansız kelimeler bölümünd dili sürşüp durdu çok şekerdi fln demişti....bi tek o kadarını biliorm noolur biras anlatır mısın??? :img-help: Ms.Alabora 14-02-06, 21:07 hmm....ismi gibi kendisi de güzel güzel gözlümünnn oslemm 15-02-06, 17:45 ya off o programı biliyorum.ben o sırada otobüste tıngır mıngır yolculuktaydım ve telefonumun da şarjı yoktu.telefonu açtığımda yaklaşık bi 6 tane "starı aaaaaç" şeklinde mesaj gelmiti.ama artık çok geçti...hatta annem eve gittiğimde bugün çok popülerdin arka arkaya bi dolu telf. geldi demişti.neyshe uzun sözn kıası(benim yine çenem düşyo) BEN O PROGRAMI İZLEYEMEMİŞTİİM noolur uzuuuuuuun bi özet(!) şeklinde anlatır mısın bana o bölümünü??? arkadaşım sonunda imkansız kelimeler bölümünd dili sürşüp durdu çok şekerdi fln demişti....bi tek o kadarını biliorm noolur biras anlatır mısın??? :img-help: ya bende tam izleyemedim banada arkadaşlarım haber verdi ama izlediğim kadarıyla başta mali bengi ankaralı olduğu için ankaralı dedi(kendide ankaralıya)sonra adının anlamını sordu ve bengi erişilmez,arzulanan anlamına geldiğini söyledi malide tabiki, dalga geçti veeee erişilmezzz die takıldı bi de bi tane oyuncu vardı adını bilmiom onla bengi çoook iyiydi hatta hep şakalaştılar yaa çoook güseldi keşke izleyebilseydi :icon_ange Ms.Alabora 15-02-06, 20:19 ya bende tam izleyemedim banada arkadaşlarım haber verdi ama izlediğim kadarıyla başta mali bengi ankaralı olduğu için ankaralı dedi(kendide ankaralıya)sonra adının anlamını sordu ve bengi erişilmez,arzulanan anlamına geldiğini söyledi malide tabiki, dalga geçti veeee erişilmezzz die takıldı bi de bi tane oyuncu vardı adını bilmiom onla bengi çoook iyiydi hatta hep şakalaştılar yaa çoook güseldi keşke izleyebilseydi :icon_ange ooof ooof kacirdik deseneeeeee arrzzu 15-02-06, 20:22 ya bende tam izleyemedim banada arkadaşlarım haber verdi ama izlediğim kadarıyla başta mali bengi ankaralı olduğu için ankaralı dedi(kendide ankaralıya)sonra adının anlamını sordu ve bengi erişilmez,arzulanan anlamına geldiğini söyledi malide tabiki, dalga geçti veeee erişilmezzz die takıldı bi de bi tane oyuncu vardı adını bilmiom onla bengi çoook iyiydi hatta hep şakalaştılar yaa çoook güseldi keşke izleyebilseydi :icon_ange tüh ya,keşke izleyebilseydim :'( sen bööle çoook iyiydi dedikçe iice üzüldüm... bu arada şöhretin yeni bölümünün reklamını gördünüz mü?bengi ahu ona kızarken bööle mahzun mahzun bakıo ya orada gözleri süper gözüküo.hatta bi garip,lazcivert kibin...çoooook güzell...:img-in_lo :img-in_lo arrzzu 15-02-06, 20:51 buyrunus... http://img107.imageshack.us/img107/7365/untitled128gs500x1297ia.jpg aa...evt bu daha kuselmişşşş oslemm 16-02-06, 16:06 :icon_ange ya bugün şöhret var ve ben bengiyi göreceğimden çooooooooook mutluyum bu arada reklamlarını tam izleyemedim bengi nasıldı arzu biraz anlatmış ama bir kere mi gösteriyolar of arrzzu 16-02-06, 21:27 şöhretin bu bölümü de çok güzeldi...bengi çoook güzeldi...ay perşembe akşamlarını hep sabırsılıkla bekliyorum ya!!! :blush: Ms.Alabora 17-02-06, 12:18 arkiler katılıyorummm.... walla bren de çokkkk beğendimmmmm oslemm 17-02-06, 16:25 arkiler katılıyorummm.... walla bren de çokkkk beğendimmmmm BEĞENİLMEYECEK GİBİ DEİLKİ ÇOK GÜSEL KIS YA arrzzu 17-02-06, 16:56 evt ya...bu arada iki bölümdür hiç resim eklenmiyor şöhret forumuna ya :( bende tv kartı ossa neler neler çekicem ama biricik saygılı enn sevdiğim abim kırmış!!! saolsun eskiden michelle fln çekiodu da artık o da yohk :( lütfen ya imkanı olan birileri çeksin bişiler plss... Ms.Alabora 17-02-06, 17:18 haklısınn walla yaaaaa oslemm 17-02-06, 19:25 evettt bengi çoook tatlıydı zaten o hep tatlı arrzzu 17-02-06, 19:47 bu arada dizinin jeneriği değişmiş ya...bengi biiras somurtmuş ama o her haliyle kusell :) arrzzu 17-02-06, 20:37 ya bişiler yazınn :( Ms.Alabora 18-02-06, 10:45 yok be güzelim dizinin jeneriği değişmişşş.... ama baya da eskisinden daha güzl olmuşşş karenaa 18-02-06, 13:10 ya ben anlamadim simdi yesim eskiden ''Türkiye'nin Yıldızları'nda ' birincimi olmustu? Ms.Alabora 18-02-06, 14:39 ya ben anlamadim simdi yesim eskiden ''Türkiye'nin Yıldızları'nda ' birincimi olmustu? hayır 1. olmadı...sadece yarıştı...şimdi şöhrettre oynuyor karenaa 18-02-06, 14:42 hayır 1. olmadı...sadece yarıştı...şimdi şöhrettre oynuyor ya ne kadar sansli bir kiz.......... oslemm 18-02-06, 14:46 ya ne kadar sansli bir kiz.......... yA ŞANSLI AMA ÇOOOKTA BAŞARILI ZATEN 4. OLMUŞTU AMA ÇOOOK TATLI VE 1. OLABİLECEK KADARDA YETENEKLİİİİİİİİİİ karenaa 18-02-06, 14:51 yA ŞANSLI AMA ÇOOOKTA BAŞARILI ZATEN 4. OLMUŞTU AMA ÇOOOK TATLI VE 1. OLABİLECEK KADARDA YETENEKLİİİİİİİİİİ ya ....evet haklisin cok basarili....ben onun sesi cok begendim..söhrete-- oslemm 18-02-06, 15:19 ya ....evet haklisin cok basarili....ben onun sesi cok begendim..söhrete-- BÖYLE GÜSEL KIZA YAKIŞAN Bİ SES karenaa 18-02-06, 15:38 evet vallah ...haklisin arrzzu 18-02-06, 16:11 ya ....evet haklisin cok basarili....ben onun sesi cok begendim..söhrete-- evt haklısın sesi çok hoş, zaten türkiye'nin yıldızları 2 ve sürpriz'de sunuculuk yaptırmalarından da belli,diksiyonu fln süper bence...bir de kapıları açmak'ın bir iki bölümünde şarkı söylemişti,orda da çok iyiydi sesi. :img-icecr :img-icecr oslemm 18-02-06, 18:06 evet kapıları açmaktada sesi çook güseldii ya canım benimm çoook şeker(hep bunu yazıom ama) arrzzu 18-02-06, 18:21 evt, cesaretin var mı aşka ve of of u söylemişti.bi de yarışmada da ishak ile bi türkü söylemişti yanılmıyorsam,süperdi üçü de.özellikle of of şarkısından nefret etmeme rağmen dizide bööle bengi yandan yandan sırıta sırıta söölemişti o şarkıya bile ısındırmıştı beni :) Ms.Alabora 18-02-06, 23:18 evt, cesaretin var mı aşka ve of of u söylemişti.bi de yarışmada da ishak ile bi türkü söylemişti yanılmıyorsam,süperdi üçü de.özellikle of of şarkısından nefret etmeme rağmen dizide bööle bengi yandan yandan sırıta sırıta söölemişti o şarkıya bile ısındırmıştı beni :) işte o zaman süperdi...ya düşünün bi de şarkıcı oluyomuşşş...ses güzel... bu da süpper olurdu walla ya....ama şimdicikkkk oyunculukla idare edeli m.. arrzzu 18-02-06, 23:23 işte o zaman süperdi...ya düşünün bi de şarkıcı oluyomuşşş...ses güzel... bu da süpper olurdu walla ya....ama şimdicikkkk oyunculukla idare edeli m.. ayy dehşet olur ya ama bence o tek bişiye gönül verip onda enn iyisi olurr ohoo...kızım gerçi ööle bakarsak bengi süper de dans edio... yarışmada tan sağtürk çalıştırıyordu ya onları orda sürekli övüyordu süperrrddiii ses var oyunculuk yeneteneği var dans yeteneği var ooohhooo insan haksızlık ama die düşünemden edemiyor :) herşey onda :) süperr Ms.Alabora 18-02-06, 23:42 ayy dehşet olur ya ama bence o tek bişiye gönül verip onda enn iyisi olurr ohoo...kızım gerçi ööle bakarsak bengi süper de dans edio... yarışmada tan sağtürk çalıştırıyordu ya onları orda sürekli övüyordu süperrrddiii ses var oyunculuk yeneteneği var dans yeteneği var ooohhooo insan haksızlık ama die düşünemden edemiyor :) herşey onda :) süperr walla ya....bir sürü marifetiii var...Alllaaaah daha fazlasını versin kuzucuma..ama bence ona yakışan sadece oyunculuk!!! arrzzu 18-02-06, 23:46 walla ya....bir sürü marifetiii var...Alllaaaah daha fazlasını versin kuzucuma..ama bence ona yakışan sadece oyunculuk!!! hepsi yakışır aslında herhalde KUZUCUĞUMUZA ama oyunculuk cidden dediğin gibi bi ayrı güzel oluo ya... bu arada süper oldu ya kuzucuk (zuzu) tam uydu zuhauhaha :):):) arrzzu 19-02-06, 00:27 michelle sesimizi duydu! hem 13. hem de 14.bölüm resimleri eklenmiş.benginin az resmi var ama hiç yoktan iyidir.üstelik hepsinde çok şiriin! :img-icecr tşk edeeriz michelle!!! hep böyle duy sesimizi :) oslemm 19-02-06, 10:04 evet resimlerde az ama yinede çoook güsel arrzzu 19-02-06, 10:53 bu arada silikon vadisine çıktığında izleyen var mı? oslemm 19-02-06, 11:08 bu arada silikon vadisine çıktığında izleyen var mı? ya ne zaman çıktı ben izlemedimmm anlatsana nasıldı arrzzu 19-02-06, 11:46 ya ne zaman çıktı ben izlemedimmm anlatsana nasıldı türkiye'nin yıldızları ikiyi sunarkendi.ordan bi yarışmacıyla mı ne katılmştı.neler yapıyorsun dediğinde ordaki suratsız oğlan, "t.y 2 de kulis yapıyorum" demişti gülmüşlerdi fln. :) sonra yarışmaya geçilmişti.hedef bulma yarışması galiba adı.çook şirindi. :img-icecr pantalonunu tuta tuta koşuyodu :) sonra o kazanmıştı ama ikisine de aynı hediyeler fln verilmşti.ha bir de şey çok tatlıydı: hedef bulmaya başlamadan önce yarıştığı kızın boğazını sıkmaya fln çalışyıordu, "başlamadan etkisiz hale getirsem olmaz mı?" gibi şeyler söölüyodu fln çok tatlıydııı :img-icecr :img-icecr Ms.Alabora 19-02-06, 11:46 ne şanssızluık ya.....her yere çıkıyo kızz en son haberi olan bizzz Ms.Alabora 19-02-06, 11:48 türkiye'nin yıldızları ikiyi sunarkendi.ordan bi yarışmacıyla mı ne katılmştı.neler yapıyorsun dediğinde ordaki suratsız oğlan, "t.y 2 de kulis yapıyorum" demişti gülmüşlerdi fln. :) sonra yarışmaya geçilmişti.hedef bulma yarışması galiba adı.çook şirindi. :img-icecr pantalonunu tuta tuta koşuyodu :) sonra o kazanmıştı ama ikisine de aynı hediyeler fln verilmşti.ha bir de şey çok tatlıydı: hedef bulmaya başlamadan önce yarıştığı kızın boğazını sıkmaya fln çalışyıordu, "başlamadan etkisiz hale getirsem olmaz mı?" gibi şeyler söölüyodu fln çok tatlıydııı :img-icecr :img-icecr sağol arzucummm......................................... ...............zaten dünya tatlısı güzelim benimmm...pardon kuzumuzzz bizimmmm arrzzu 19-02-06, 11:48 ay yalnız şimdi okuyunca farkettim ben ne kadar çok fln yazmışım öyle, okurken oraları es geçin lütfen :) arrzzu 19-02-06, 11:49 sağol arzucummm......................................... ...............zaten dünya tatlısı güzelim benimmm...pardon kuzumuzzz bizimmmm :) artık kaçırmayıs inşallah arkadaşım zuzumuzu :) Ms.Alabora 19-02-06, 12:01 yorum yazmadınız...:(...hadi ben kaçtımm....bengili günlerrr arrzzu 19-02-06, 12:13 yorum yazmadınız...:(...hadi ben kaçtımm....bengili günlerrr hepsi mükkemmemeell tabiki de canım... hele o bi resimde gözleri inanılmaz güzel çıkmış... insanın baktıkça bakası gelio oslemm 19-02-06, 12:42 Resimler Süper Ya çooooooooooook Teşekkürler arrzzu 19-02-06, 12:46 artık nasıl ekleyeceğimi öğrendim...savulun uleyn artık kimse tutmaz beni ekliicem buraya!!! bi de benim arkadaşlarımın hepsinin tlf.nunda bi dolu resmi ve vidoları var(benm tlf takoz da onlara çektiriorm)...inş onları bilg.e aktarmyı öörencez kablo gerklymş galba ama ossun alırık (((:)))) oslemm 19-02-06, 12:55 Arzu Süpersin Bu Arada Helel Olsun Bize 13 Sayfa Yapmişizz arrzzu 19-02-06, 12:56 ama valla nazlıkız haklıymış yorum yok mu yorum??? arrzzu 19-02-06, 12:57 ehe pardon gelmiş yorum :blush: utandım valla :blush: ayrıca haklısın özlem 13 sayfa yapmışız çoğalıp 133 sayfalara inş :) oslemm 19-02-06, 12:59 ehe pardon gelmiş yorum :blush: utandım valla :blush: ayrıca haklısın özlem 13 sayfa yapmışız çoğalıp 133 sayfalara inş :) YAKINDA O DA OLCAK BAKSANA 14 OLDUK BİLE İŞTE BİZZZZZZZZZ BENGİCİLER :blush: Ms.Alabora 19-02-06, 14:43 ama valla nazlıkız haklıymış yorum yok mu yorum??? acı var mı acı gibi olduu hahahah...var al sana yorum.......süpper....adım nazlıcan...nazmemoli yaniii Ms.Alabora 19-02-06, 14:44 YAKINDA O DA OLCAK BAKSANA 14 OLDUK BİLE İŞTE BİZZZZZZZZZ BENGİCİLER :blush: bu da bisim varkımızzzzzzzz oslemm 19-02-06, 14:46 bu da bisim varkımızzzzzzzz evettttttttttttttttttt oslemm 19-02-06, 18:29 ya nie türkiyenin yıldızlarında eski dönem yarışmacılarınıda göstermiolar bengiyi görürdükkkk Ms.Alabora 19-02-06, 20:39 ya nie türkiyenin yıldızlarında eski dönem yarışmacılarınıda göstermiolar bengiyi görürdükkkk walla yaaa oslemm 19-02-06, 21:19 walla yaaa aslında yarışmanın sonunda eski yarışmacılar toplu bi oyun oynasa ne güsel olurdu bengi soydan engin falan hepsi olsaydı Ms.Alabora 19-02-06, 21:52 haklısın....bengi soydan laaa mükemmel yakışıyolardııı oslemm 20-02-06, 16:08 :icon_ange bugün bi arkadaşım bengiye çooooooooook tatlı ve de seksi dudakları var dedi (bunu dien bi erkek)) arrzzu 20-02-06, 16:40 haklısın....bengi soydan laaa mükemmel yakışıyolardııı fatih daha tatlıydııı...ayrıca biz abimle soydan'ı sıhhıye de görmüştük...(ankara'da)elendiği haftaydı galiba... arrzzu 20-02-06, 16:47 bu arada ağız olayına girince, yaz kampında bi arkadaşım vardı adı iremdi ama lakabı benim ve arkadaşımın sayesinde "bengi ağız" idi.hatta tüm kampa ööle yayılmıştı.ayynııyyddıı.hatta yüzü fln da çok benziyordu yeşl gözlüydü küçücük ağzı vardı vs vs...ben de yaklaşık 16 tane fln sadece yüzününin fotosunu çekip durmuştum.duruyor o resimler :)hatta tv ye bengi çıkınca ona msj atarım bazen ikizin çıktıı die.(geyik biras ama...) yani uzun lafın kısası aazı da çook güsel... :) (ne kadar çenesi düşük bi insanım ben yaa...) oslemm 20-02-06, 17:34 evett bende fatihle çok yakıştırıodumm ama soydanlada çok tatlılardı zaten bengi herkese ayak uyduruodu bi de fatih bi röportajında en iyi bengiyle çalışıorumm demişti ve de soydanda en iyi bengiyle anlaşıom dediiiiiiiiii kızı paylaşamıolar Ms.Alabora 20-02-06, 17:54 aaayy bi alemsinizz kıslarr.....bengishhh süpper oslemm 20-02-06, 18:13 :icon_whis :img-lady: oslemm 21-02-06, 14:31 :icon_ange arkadaşlar bişeyler yazınnn oslemm 23-02-06, 09:05 bugün şöhret varrr çok mutluyumm bengiyi görcemm ama ben reklamını tam izleyemedim yanlız hakan yeşime açılıcakmışş bi onu biliomm Ms.Alabora 23-02-06, 11:14 evet evettt evetttttttttttttt oleyyy oslemm 24-02-06, 16:38 şöhretin bu bölümünde çok çıkmadı ama hakanın yeşime itiraf sahnesinde çooooooooooook tatlıydı abi noldu böyle kimse bişey yazmıo arrzzu 24-02-06, 18:20 ya vet bence de ddaha çok çıksıın...atv ye mail atalım :) bu arada son bölümde hakanla sahneleri çok güzeldiii oslemm 24-02-06, 18:23 evetttttttttt zaten benginin olduğu her sahne süperrrr Ms.Alabora 25-02-06, 09:55 Yinee süperdi ya....Harikasınnn bengishhh oslemm 25-02-06, 11:19 ayyy özlemiştim sizi iyiki yorum yazdınızn evet bencede dünyanın 6 harikası hepsi hele bengi ve songül öden offffffffff Ms.Alabora 25-02-06, 11:37 haklısın canımmmmm iremsöz 25-02-06, 11:49 begendigim oyuncu onurbayraktar ahu ve bengü onurun tiyatrosu var çarşamba günü gittim güzel bir oyun taksim stüdyo dramada mutlaka gidin oslemm 25-02-06, 13:38 istanbulda oturmadığım için zorrr ama eminim çok iyi oynamıştırrr zaten dizidede iyi bende çok severim onur bayraktarı bengi öztürkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Ms.Alabora 25-02-06, 21:53 begendigim oyuncu onurbayraktar ahu ve bengü onurun tiyatrosu var çarşamba günü gittim güzel bir oyun taksim stüdyo dramada mutlaka gidin nee şanslısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı bizim başımıza ya...özlemmm çok kıskandım iremii kısss oslemm 25-02-06, 22:59 ayyy inş bengiyi görürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ms.Alabora 25-02-06, 23:11 aminnnnnnnnnnnnn....serdarımmm döndüü gamzemin yanına yaaa çok mutlyum...... oslemm 26-02-06, 08:10 ayyy evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttt bende çooooooooooook mutluyum Ms.Alabora 26-02-06, 09:11 oofffff yaaa bu bengi de çok sessiz ya....acık çıksa bi programlara....ne de güzel olurdu!!! oslemm 26-02-06, 13:52 oofffff yaaa bu bengi de çok sessiz ya....acık çıksa bi programlara....ne de güzel olurdu!!! evet ya onu sadece perşembe günü görmek yetmiyo Ms.Alabora 26-02-06, 14:36 arkadaşlar!!!ne dersiniz bengiye site kuralım mııı oslemm 26-02-06, 14:57 evettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttt Ms.Alabora 26-02-06, 14:59 okeyy o zamannnnn işlemlere başladımmm arrzzu 26-02-06, 18:52 UFF süpersiniz kızııım! nasıl yapıldığı hakkında pek bir fikrim olmasa da elimden geldiğince yardmcı olmak isterim valla oslemm 27-02-06, 17:02 ayyyyyyyyyyy çok mutluyum bengimin fanclubu olucak... oslemm 28-02-06, 19:34 evet çok tatlı çıkmış ama zaten o hep tatlı yani farklı bişey yok arrzzu 01-03-06, 18:31 nazlıcan site ne alemde dün biraz sıkboğaz ettim galiba seni ama :img-huh: arrzzu 03-03-06, 20:20 ya :( artık biz bile yasmıyoruz :( :( :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( oslemm 03-03-06, 21:21 evet ya eskiden daha sık yazıyoduk neyse bengi bu haftada çok tatlıydı hele hakana bağırdığı sahnede mükemmel oynamış Ms.Alabora 03-03-06, 21:24 Haklısın canım yaaa süppperdi süpperrr Kıs bağırınca daha da bi güzel oluyooo böyle sinirli sinir li di mi? oslemm 03-03-06, 21:29 evet gözleri açılıyo daha güsel görünüyo o zaman ayyy canım ya ama şöhret yeni bölüm resimlerinde benginin hiç resmi yok Ms.Alabora 03-03-06, 21:57 Evett yaaa o kötü işte.................oooooffffff sinemim_g 04-03-06, 06:06 ya ben unutmuşum burayı :img-huh: bengiyi hiç bırakıtmıyım :icon_ange yarışmadan beri takip ediyorum :icon_ange bende kırmızı badi ve kot mini etekli resmi vardı gazeteden kaybetmişim ya süper bir resimdi koyardım buraya :icon_roll MardiGras 04-03-06, 07:36 Arkadaslar, Forumumuzda; 1. Baska sitelerin reklaminin (sanatcilarin ve fanclublarinin dahil) mesaj, imza, avatar, resim yolu ile yapilmasi yasaktir. 2. Buyuk/renkli harfle, buyuk fontla mesaj yazmak yasaktir. 3. Tek cumlelik chat mahiyetinde mesaj yazmak yasaktir. 4. Forum uyeleri ya da ucuncu kisilere hakaret teskil edecek, sahsi polemik olusturan mesajlar yazmak yasaktir. 5. Lutfen asagida verilen linkten forum kurallarimizi okuyalim ve mesajlarimizin bu kurallara uygunluguna ozen gosterelim http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101) MardiGras SuperModerator arrzzu 04-03-06, 16:22 ya ben unutmuşum burayı :img-huh: bengiyi hiç bırakıtmıyım :icon_ange yarışmadan beri takip ediyorum :icon_ange bende kırmızı badi ve kot mini etekli resmi vardı gazeteden kaybetmişim ya süper bir resimdi koyardım buraya :icon_roll evt o resmi biliyorum röportaj da vardı değil mi? arrzzu 04-03-06, 17:28 işte o röpörtaj: zirve yarışına iyiden iyiye ısınan bengi ekran dışında da reenkli ve neşeli bir kişiliğe sahip.en önemlisi ekranda göründüğünden çok daha güzelgüzel olduğu kadar iddialı da olan bengi geçen haftaların oyunculuk adına kendisine çok şey öğrettğini düşünüyor ve birinciliği hakediyorum diyor ali hakan kilon konusunda uyarılarda bulunmuştu formunu nasıl koruyorsun? özel bir şey yapmıyorum çünkü açlığa tahammülüm yok bir rejim yapayım dedim üç gün sürdü:)günde 7-8 öğün yemek yiyorum ama azar azar makarnaya da bayılır günde üç öğün yerim en yakın arkadaşın kim? beren. aynı odada kalıyoruz ve çok şey paylaşıyoruz.özellikle sabahları bir alem.bir türlü uyanamıyoruz.son beş dakika kala kalkıp apar topar hazırlanıyoruz.bizi birbirimize çok benzetiyorlar.benim kız kardeşim yok ama olsa bu kadar severdim. senin için birincilik ne ifade ediyor? birinci ya da sonuncu olmak çok öenmli değil.sadece ali ustamın bana öğrettiği şeyleri hayata geçiriyotum.bunu yaptıysam ikinci üçüncü olsam da canım acımaz.ekran dışındaki bengi ansıl biri? aynı ekranda gördükleri gibi çok sıcakkalnlıyım insanlarla dost olmayı seveerimsabah kalkınca gördüğüm herrrkese günaydın derim:) yarışmadaki rekabet ortamı sence arttı mı? evet ama kendimi bir türlü o duygunun içine sookamadım ali poyrazoğlu'nun asistanı eser'le aranda aşk dedikoduları çıkmıştı.var mı gerçekten böyle bir şey? iyi anlaşıyoruz,iyiarkadaşız ama aşk yok.o aynı zamanda hocam ve onunn yanında olmak zorundayım,şu anda hayatımda kimse yok. hayatında olmazsa olmaz ne var? abim,aile.abim benim her şeyim ya seni en çok sinirlendirn şey? yalana ve iftiraya gelemem.yapmadığım bir şey için yaptın deniliyorsa gözüm bir şey görmez..çünkü ben insanlara böyle davranmıyorum. birinci olmayı hakeden kikşiler kimler? bunu bana dört-beş hafta önce sorsan başka cevap verirdim ki zaten sormuştun evet özlem demiştin. ama şu an öyle düşünmüyorum.özlem benden daha çok hakediyor demiştim ama şu an kendimi de beğeniyorum.birinci olmayı hakediyorum.başka arkadaşlarım da ediyor,ben de onlar kadar hakediyorum. arrzzu 04-03-06, 17:31 gazi üniversitesinde ekonomi okuyan bengi bu bölüme konservatuarı kazanamayınca mecburen gittiğini söylüyor.amacının her zaman konservatuar okumak olduğunu belirten bengi: "şu an son sınıftayım ama istediğim bir meslek değil.ben oyunculukla,müzikle yani sanatla ilgilenmek istiyorum.bu yarışma sayesinde sıkıştırılmış bir konservatuar eğitimi almış oluyoruz.umarım burada sonunda kadar kalır ve eğitimden sonuna kadar faydalanırım" dedi. sinemim_g 04-03-06, 17:35 evet evet :icon_ange oydu :icon_ange berrazk_deniz 04-03-06, 18:51 ay bende çoooook seviyorum bu kızı çok tatlı çok güzel bir kız ayrıca çok yeteniklide :icon_ange :happy0064 önü açıkbir oyuncu bence Ms.Alabora 05-03-06, 10:23 Neden nerdeee kaldınızz millet...Bakın bengi odasııınaa boş kalmiş... oslemm 05-03-06, 10:26 ayyy ne güsel bengi için biçok yorum gelmişşş eeee herkes fark edio bu yetenekli,tatlı kızıııııııııııııııııııııı arrzzu 10-03-06, 16:34 dün şöhret vardı ve bengi öztürk harikaydııı!!!uyuduğu sahne,hakan'ı şikayet ettiği sahne,sabah kahvaltıda hakan'la konuşurken ve daha niceleri... :) her yerde süperdi ama buralarda daha bir iyiydi...ayrıca keşke iki tanecik resmi olmasa...niye bu kadar az çekiyorlar ki?en azından bengi'yi yani toplam resim sayısındaki değişiklikten haberim yok ama bengi öztürk'ün geçen bölümde hiç resmi yoktu bu bölümde de iki tanecik var...yetkililere duyrulur :) oslemm 11-03-06, 15:30 bengili her sahne süper ama uyuduğu sahne mükemmeldi sinemim_g 11-03-06, 15:47 ya çok şekerdi dimi ya...sırf onun yüzünden bakıyorum o diziye normelde sevmiyorum..klasik hikaye geliyor ama o o kadar tatlı kiii :img-icecr oslemm 11-03-06, 16:38 evet dizinin senaryosu eski türk filimi tarzı ama bengi süperrrrrrrrrrr Ms.Alabora 11-03-06, 16:47 Hehe yani...Çok güzeldi yine son bölümde... oslemm 12-03-06, 11:20 ya bu kız hiç bi yerde yok keşke programlara falan çıksa ne güsel olurdu onu daha çok görürdükkk arrzzu 12-03-06, 15:51 polat_nl tşkler fotoları buraya da eklediğin için de ben de bir an böyle yeni fotolar sanıp acayip sevinmiştim :blink: :img-cold: kursağımda kaldı vallahi...yine de tşk arrzzu 12-03-06, 15:58 bu arada arkadaşlar yok ya dizi o kadar da kötü değil.ben bengi'nin olmadığı sahneleri de severek izliyorum.ilk bölümler dediğnizi gibi klasik türk filmiydi ama şimdilerde bence o havadan epey kurtuldu.gayet güzel bi dizi oldu... oslemm 13-03-06, 15:41 evet eskiye oranla daha heyecanlı oldu zaten bi kaç oyuncu hariç hepsi süperrr ama bengi ayrı tabiki Ms.Alabora 13-03-06, 18:08 Evt...Bengili sahneler de güzel ama diğer sahneler de güzel olcakk kii dizinin anlamı olsun... Bizimki neden hiçbiyere çıkmıyo ya...Offf perşembeleri görmek yetmiyor ki bu tatlılığı izlemeye... arrzzu 13-03-06, 18:12 yarın sürpriz var ya...orda görüoruz bi de :) gerçi o da hem eski bölüm hem de benim gibi güneşten önce doğan(!) bi insan için saati geç ama...ossun buna da şükür :) di miii?????? Ms.Alabora 13-03-06, 18:17 Ayy yorum bekliyorum nasıl? http://img125.imageshack.us/img125/4632/untitled11120x1187he.jpg (http://imageshack.us) http://img481.imageshack.us/img481/8131/untitled1358x1102yw.jpg (http://imageshack.us) arrzzu 13-03-06, 18:41 aaa çok güzeel ellerine sağlıkk... bana da öğretin şu programı ya ben de yapcem ben de yapcem :) arrzzu 18-03-06, 13:35 ya süpriz kaldırılmış eski bölüm meski bölüm idare esiyordum... :( arrzzu 20-03-06, 17:28 resimler çok güzell bu arada bugün bir arkadaş bana "o tv makinesine çıkmış eski konukların ismi ekrana yağarken gördümm" dedi ve tüm gün nasıl kaçırırım nolamazzz diyip durdum meğersem belda öztürk müşş... :) bu arada şöhreti'in son bölümde çook süperdi.hakanla birleşirler inşallah artıkk plss oslemm 30-03-06, 15:39 ya uzun zamandır nete girmem yasak olduğundan yorum yazamıyodummm sonunda rahat rahat yazıyommm bengi resimlerde süper çıkmış canım ya zaten kendide süperrrrrrrrrr oslemm 02-04-06, 11:40 off ya keşke bengi bazı programlara katılsa çünkü onu çok az görüyoruz ben tüm programların konuklarına bakıyorum ama hiç bi zaman bengi konuklar arasında olmuyo arrzzu 09-04-06, 19:42 ya kapıları açmak internet üzerinden izlenebiliyormuş...sabahtan beri tüm bölümlerini izledim bengi hhhhhhhhhaaaaaaaaarrrrrrrrrriiiiiiiiiikkkkkkkkkkka aaaaaaa oynuyor. ama büyük bir hevesle print screen yaparak resim çekmeye çalıştım,beceremedim.olmuyor ya,painte kaydediyorum belgeyi açınca ya simsiyah bir ekran çıkıyor ya da görüntü oynamaya devam ediyor,yani resim çekilmior :( hevesim kursağımda kaldı... sorun bende ve bilgisayarımda mı yoksa normalde de herkeste,tüm videolarda böyle mi oluyor? oslemm 11-04-06, 17:04 eğer sorun sende yada bilgisayarındaysa aynı sorun bendede var bende resim çekemiom ya hep aynı şeyi söylüom ama bengi nie hiç bi programa katılmıo onu bi perşembe görüyoz oslemm 14-04-06, 18:08 bengi yine çok tatlıydı canım benim ya bu arada arzu resimler süperrr oslemm 16-04-06, 09:25 kimse bişey yazmıcak mı? offf offf hep diom ama bengi biraz programlara falan katılsa ne iyi olurdu onu daha çok görürdüm şimdi sadece perşembeleri görüyom o kadar oslemm 22-04-06, 08:32 resimler ve resimdeki süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım benim ya yine bu bölümdede çok iyiydi ama daha çooook sahnesi olsunnnn arrzzu 22-04-06, 20:53 ya kapıları açmaktan telefon vasıtasıyla bir iki resim çektim ama pek net çıkmamışlar.yarın ekleyeyim diyorum ama şimdiden söyleyeyim beğenmeyebilirsiniz.epey bulanıklar.yani telefonda o kadar değillerdi de,bilgisayarda çok kötü oldular.:( bu arada son bölümde gıcık oldum.iki sahnesi mi ne vardı kısacık kısacık.:( keşke çook daha fazla olsa :( o babalarını da sevmedim zaten gelmeseydi ya o ne güzel bol yeşimli bölümler izliyorduk ahh ah nerde o eski günlerr:( oslemm 27-04-06, 15:51 süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arrzzu 28-04-06, 18:56 son bölümde hakan ile dans edişleri daha doğrusu edemeyişleri çook güzeldi,acayip komikti:) oslemm 29-04-06, 12:36 çok komikti ya o sahne koptum evde hele bengim manyaktı canım benim ya arrzzu 30-04-06, 12:39 ya dizide yine makyajla yaşlandırmaya başladılar ya:( oslemm 05-05-06, 20:01 yine bengi çok tatlıydı Ms.Alabora 06-05-06, 00:03 bengi süppersin sen bahar gözlümmmm Ms.Alabora 06-05-06, 14:07 resimler harika süpper çıkmış walla çok güzelsin bengishimmmmmmmmm oslemm 08-05-06, 08:35 evettttttttttt resimler süper ya çok tatlı bizim bengi Ms.Alabora 08-05-06, 12:52 Allah vergisi bi güzellik.... Çok mu çok tatlı ya. oslemm 12-05-06, 22:35 bu bölümde yine süperdi bengi ama çok üzüldü canım benim ya oslemm 28-05-06, 13:30 ya benden başka yorum yazan yok muuuuuuuuuuuuu Ms.Alabora 28-05-06, 13:49 var var.tam öpüşürlerken nsl da girdi içeri gülşen o sahne çok güzeldi. oslemm 01-06-06, 18:17 var var.tam öpüşürlerken nsl da girdi içeri gülşen o sahne çok güzeldi. bencede süperdi parlakz güneş 03-06-06, 16:44 çok güzel bir kkız ya bayılıyorum.gerçekten çok güzel TubaBülent 03-06-06, 16:56 evet cok seker biri parlakz güneş 03-06-06, 19:20 daha çok resmi yok mu ben çok seviyorum. TubaBülent 04-06-06, 09:21 bende ariyorum ama bulamiyorm parlakz güneş 04-06-06, 15:20 çok doğal bi güzelliği var yaww.bütün resimlerde süpper keşke daha çok resmi olsa TubaBülent 04-06-06, 15:44 Evet Cok Dogal oslemm 05-06-06, 15:29 çok tatlı bencede şöhret-resimlerden bulabilirsiniz ama malesef fazla resmi yok TubaBülent 05-06-06, 16:13 arkadaslar birisinin var sa lütfen resimler koysun arrzzu 05-06-06, 17:07 isterseniz şöhretteki fotoları buraya koyabilirim.başka diyorsanız ben de arıyorum ama maalesef dizi dışında yok. TubaBülent 05-06-06, 17:32 oslemm canim resimler icin cok sagol cok güzeller oslemm 05-06-06, 17:33 size bi kaç resim zaten şöhret resimlerde var ama malesef fazla resim yok özgür_keremcem 10-06-06, 19:58 osslem resimler i.in sağol dizici_manyak 10-06-06, 23:20 ben bu kızı pekbeyenmiyorm ya sesi özellikle çok batıyor bana çok acayip konuşuyo zaten şöhret dizisinede gıcık oluyorum annem izliyor ordan biliyorum ama başrol de oynayan kızada ve bu kızada gıcık oluyorum hiç beyenmiyorum arrzzu 19-06-06, 14:39 aa ben bunu indirmiştim özlem,bunu sen mi yapmıştın süper ellerine sağlık! :) oslemm 19-06-06, 19:04 aa ben bunu indirmiştim özlem,bunu sen mi yapmıştın süper ellerine sağlık! :) yok ben yapmadım bende bir yerden indirdim buraya koyim dedim arrzzu 22-06-06, 17:23 bengi şuan da stardaki aysun kayacıyla dost elverin sunduğu bir programa konuk evet izledimm...yine de söylediğin için çok sağol özlem.süperdi yaa!!! sadece başında biraz kaçırdım.en başını ve ilk oyunun başını.oralarda ne olduu söyler misiin??? bu arada dinazor taklidi süperdi.4te4 te de her şeyi bildi hemen hemen:) bi de bende kafama vurulmasından nefret ediyorum.ama o daha iyiymiş.ben kafama vurana daha hızlısından bi dene indiriyorum:) orda karşısındaki çocuk da inadından mıdır nedir artık ikişer ikişer vurup durdu yarışmanın sonunda:) haydi toplanıp döveliimm:):):) oslemm 23-06-06, 07:43 arzu ilk oyunun başında fazla bişey olmadı ama gerçekten çekiç oyunu ve 4/4 süperdi, dinozor taklidine koptum zaten ok döveriz çocuğu bizim bengimize nasıl vurur ooooooooo arrzzu 23-06-06, 11:48 aa imzlar çok güzel.özgürülüğüm teşekkürler sana! özlem sana da eklediğin için çok tşk britneysinem 23-06-06, 14:43 çok tatlı bir kız oslemm 23-06-06, 16:51 aa imzlar çok güzel.özgürülüğüm teşekkürler sana! özlem sana da eklediğin için çok tşk önemli değil canımm ya benginin akşam yıldızlarına katıkdığı zaman resim çeken varsa ekliyebilir mi arrzzu 23-06-06, 18:07 ben de düşünmüştüm ama sanırım yok çeken:( arrzzu 23-06-06, 20:03 ya ben özledim:( 3 ay nasıl dayanacağız??? başka programlara da çıksa bari keşkeee :( arrzzu 23-06-06, 20:32 bu arada bengi saçlarına kaynak mı yaptırmış?kısaydı di mi? oslemm 24-06-06, 10:41 resimler için teşekkürler arzu vede tabikide özgürlüğümede çok teşekkürler ((LG))_34 29-06-06, 08:41 biraz itici oslemm 29-06-06, 09:01 biraz itici yaaaaaaaaaaa bence çok tatlı çok şeker hele dudaklarını büzünce çok hoş oluyo oslemm 02-07-06, 18:01 sayfa ve yorum sayfamızda azalmalar olmuşş arrzzu 03-07-06, 17:13 ilk sayfada nazlıcanın yazdıkları fln gitmiş sanırım?!? Ms.Alabora 03-07-06, 20:30 Hıhı canım öyle.Başlığı açan değişmiş.Şaşırmamak lazım burası TÜRKİYE. +RESİMLER ÇOK GÜZEL!!! oslemm 04-07-06, 15:58 ya offf o kadar yorum yazdık gitmiş neyse, arzucum sanırım benginin kendi saçları arrzzu 08-07-06, 11:39 ya şimdi bir arkadaşımla konuştum da,bana kızılay'da bengi öztürk'ü gördüğünü iddia edip duruyor:( hatta yemiinler fln veriyor yaa... :'( bütün resimlerini gösterdim,işte bu diyor...hatta başında şapka vardı dedi,şapkalı bir resmini gösterdim...artık eminim fln didi...ama bu resimlerin kısa saçlısı diyor...???mümkün olabilir mi??? ya ben nie orda değildim? *mine* 08-07-06, 12:03 bencede cok sirin . yarismadan beri severim(beren saatle de iyi anlasiyorlardi yarisma zamaninda:img-grin2 ) arrzzu 09-07-06, 12:37 bencede cok sirin . yarismadan beri severim(beren saatle de iyi anlasiyorlardi yarisma zamaninda:img-grin2 ) bir röportajları vardı "kardeşten de öte" die... oslemm 13-07-06, 08:19 ya tatildeydim ondan bişeyler yazamadımmm off keşke bi yazlık dizide oynasa bengi arrzzu 13-07-06, 15:11 özleem...ge.en sayfadaki son mesajıma bir tepki ver plss oslemm 13-07-06, 20:09 özleem...ge.en sayfadaki son mesajıma bir tepki ver plss arzucum gelen mesajlarda senin mesajın yokk istersen bir daha yolla oslemm 15-07-06, 07:05 bengi dün cine 5 te başka yerde konuğa konuktu.aslında eski bi bölümdü ama ben izleyemediğimden tekrarını izledim.Bengi şarkıda söyledi sesi çok güseldi grip olmasına rağmen arrzzu 19-07-06, 11:29 bengi dün cine 5 te başka yerde konuğa konuktu.aslında eski bi bölümdü ama ben izleyemediğimden tekrarını izledim.Bengi şarkıda söyledi sesi çok güseldi grip olmasına rağmen ya ben izleyemedim:( bilmiyordum.bir daha tekrarlamazlar herhalde değil mi? özlem biraz daha anlatır mısın lütfenn_? oslemm 19-07-06, 13:26 ya ben izleyemedim:( bilmiyordum.bir daha tekrarlamazlar herhalde değil mi? özlem biraz daha anlatır mısın lütfenn_? siyah bir badi ve şapka takmıştı çok tatlıydı bende yarısında yakaladım sezen aksunun doymadım doyamadım şarkısını söyledi grip olmasına rağmen sesi çok güseldi bu sene ünüversitede son senesiymişş sadece sınavlara girmek için eşkişehire gitcekmiş ali atif bir bengi sorularıyla sıkıştırıyodu seray severde bengiye destek oluyodu çok komikti keşke izleyebilseydin.bu arada bomba bir haber sevgilisi varmışş ama eskişehirden felan deil sanırım istanbuldan h_123 19-07-06, 16:34 yasemin ergene çok güzel kız...aşk oyunu dizisini de severim...:P :img-yes: arrzzu 20-07-06, 12:16 yasemin ergene çok güzel kız...aşk oyunu dizisini de severim...:P :img-yes: höh! yanlış gelmişsin arkadaşım! arrzzu 20-07-06, 12:28 gazi üniversitesinde ekonomi okuyan bengi bu bölüme konservatuarı kazanamayınca mecburen gittiğini söylüyor bu yarışma zamanı bir röportajdan alınma... gazi ünv. ankara'da...eskişehir nerden çıktı onu anlamadım özlemcim ya? acaba yanlış mı yazmışlar? oslemm 22-07-06, 11:39 bu yarışma zamanı bir röportajdan alınma... gazi ünv. ankara'da...eskişehir nerden çıktı onu anlamadım özlemcim ya? acaba yanlış mı yazmışlar? ya bengi öyle dedi sınavlar için eskişehire gitcem falan ama bilmiyom belki ben yanlış anladım zaten heyecandan tam olarak izleyemedim keşke bi daha yayınlansa arrzzu 22-07-06, 11:44 yanlış anlamamışsındır canım...eskişehir'de osman gazi ünv var:) belki onu demiştir,röportajdaki yanlış anlamıştır. :) oslemm 27-07-06, 13:46 yanlış anlamamışsındır canım...eskişehir'de osman gazi ünv var:) belki onu demiştir,röportajdaki yanlış anlamıştır. :) sanırım öğle oldu neyse keşke bengi daha çok yere katılsada onu daha çok tanıyabilsek arrzzu 05-08-06, 14:00 şöhret'in tekrarı vardı perşembe günü ve sonunda görebildim biraz da olsa bengi'yi yaa...özlemişim valla onu izlemeyi.evet özlem haklısın keşke daha çok yere katılsa...:( arrzzu 07-08-06, 15:20 ya şöhret'in yeni sezon özeti gelmiş.yeşim adı bile geçmiyor.üstelik 4 sene atlayacaklarmış.iyice merak ettim şimdi... arrzzu 07-08-06, 15:25 bir de dizideki çok kötü makya yapıyorlardı resmen makyajla yaşlandırıyorlardı ya...şimdi 4 sene geçti..amanin kimbilir nasıl yaparlar:( arrzzu 07-08-06, 15:25 bir de dizide çok kötü makyaj yapıyorlardı, resmen makyajla yaşlandırıyorlardı ya...şimdi 4 sene geçti...amanin!!! kimbilir nasıl yaparlar:( arrzzu 07-08-06, 15:41 bunun dışındakiler çok bulanık ama kusura bakmayın:'( anca böyle oldu...çok uğraştım valla:( http://img431.imageshack.us/img431/5076/s5002126uu9.jpg arrzzu 07-08-06, 15:43 http://img280.imageshack.us/img280/6080/s5002133ea3.jpg arrzzu 07-08-06, 15:44 http://img431.imageshack.us/img431/9186/s5002135lj4.jpg arrzzu 07-08-06, 15:44 http://img431.imageshack.us/img431/7652/s5002136oy0.jpg |