ßuSe_næz
19-07-07, 13:06
http://img338.imageshack.us/img338/4522/imperiaflex000cv8.jpg (http://imageshack.us)
Gerçek Adı: Estella Warren
Doğum Yeri: Peterborough, Ontario, Kanada
Doğum Tarihi: 23.12.1978
Boy : 1.75 m
Takma Adı : Tellie
Onu Ünlü Yapan Ne? The Planet of the Apes (2001) filmindeki Daena rolü ile ünlendi.
Ailesi: -
Ödüllerinden Bazıları: -
Eğitim: -
Meraklısına...
7 ile 17 yaşları arasında senkronize yüzücüydü.
12 yaşında Kanada Milli Takımı'na katılmak için evden ayrıldı.
Sonraki Üç yıl Kanada şampiyonu oldu. Dünya Şampiyonasında ülkesini temsil etti ve 2. oldu.
Lisedeyken bir moda ajansı onu katıldığı bir moda şovunda keşfetti ve böylece modellik yapmaya başladı.
Mankenliğe hızlı bir giriş yaptıktan sonra Los Angeles'a taşındı ve hayatı boyunca düşlediği oyunculuk kariyeri için çalışmaya başladı.
Maxim'in "Hot 100 Babe" listesinde 1. oldu (2000)
Bir röportajında şöyle demişti: "Olimpiyatlara katılmayı gerçekten çok istiyordum, ancak o kadar çok mankenlik teklifi aldımki sonunda neden olmasın dedim"
Hobiler arasında ata binmek, şarkı söylemek, piyano çalmak ve yüzmek var.
Ayrıca model veya oyuncu olamasaydı bir Fransız restoranı açabileceğini söylemişti çünkü yemek yapmayı çok seviyormuş.
Estella Warren Filmleri
Kangaroo Jack (2003)
Oyuncu: Jessie rolünde
Vegas'ta Son Şans (2003)
The Cooler
Oyuncu: Charlene rolünde
Maymunlar Cehennemi (2001)
Planet of the Apes
Oyuncu: Daena rolünde
Yarışçı (2001)
Driven
Oyuncu: Sophia Simone rolünde
Gerçek Adı: Estella Warren
Doğum Yeri: Peterborough, Ontario, Kanada
Doğum Tarihi: 23.12.1978
Boy : 1.75 m
Takma Adı : Tellie
Onu Ünlü Yapan Ne? The Planet of the Apes (2001) filmindeki Daena rolü ile ünlendi.
Ailesi: -
Ödüllerinden Bazıları: -
Eğitim: -
Meraklısına...
7 ile 17 yaşları arasında senkronize yüzücüydü.
12 yaşında Kanada Milli Takımı'na katılmak için evden ayrıldı.
Sonraki Üç yıl Kanada şampiyonu oldu. Dünya Şampiyonasında ülkesini temsil etti ve 2. oldu.
Lisedeyken bir moda ajansı onu katıldığı bir moda şovunda keşfetti ve böylece modellik yapmaya başladı.
Mankenliğe hızlı bir giriş yaptıktan sonra Los Angeles'a taşındı ve hayatı boyunca düşlediği oyunculuk kariyeri için çalışmaya başladı.
Maxim'in "Hot 100 Babe" listesinde 1. oldu (2000)
Bir röportajında şöyle demişti: "Olimpiyatlara katılmayı gerçekten çok istiyordum, ancak o kadar çok mankenlik teklifi aldımki sonunda neden olmasın dedim"
Hobiler arasında ata binmek, şarkı söylemek, piyano çalmak ve yüzmek var.
Ayrıca model veya oyuncu olamasaydı bir Fransız restoranı açabileceğini söylemişti çünkü yemek yapmayı çok seviyormuş.
Estella Warren Filmleri
Kangaroo Jack (2003)
Oyuncu: Jessie rolünde
Vegas'ta Son Şans (2003)
The Cooler
Oyuncu: Charlene rolünde
Maymunlar Cehennemi (2001)
Planet of the Apes
Oyuncu: Daena rolünde
Yarışçı (2001)
Driven
Oyuncu: Sophia Simone rolünde