Tüm Versiyonu Göster : Dizideki Çiftler
nathan&haley
brooke&lucas
peyton&lucas
nathan&peyton
lucas&haley
nathan&brooke
keith&karen
keith&debra
dan&karen
dan&debra
jake&peyton
kesinlikle peyton & lucas (leyton) :)
{sudem birde jake ve peyton var onuda ekle istersen }
%100 peydon lucasss cıftııı (((cok yakısıyolar))))
zümrütyeşili 04-03-06, 19:05 Jake-peyton Lucas - Brooke Jake Peytonu Daha çok Hak Ediyor
kesinlikle lucas ve peyton gerçek bir aşkı yansıtıyor.brooke ve lucas sadece brooke duygularıyla ilerliyor.
oth_oc_sw_fan4ever 04-03-06, 20:27 nathan-haley,jake-peyton,keith-karen :icon_ange
kesınlıkle broke ve lucas ıkıncı olarakta haley ve nathan cıftı
bu arada son 3.sezondakı 16 . böölüm süperdi ve ızleyenler bılır keıth hakkında ne dusunuosnz
keith ölecek gibi öyle diyorlardı ama bence ölmeyecek kolundan vuruldu gibi geldi.Valla yeni bölüm taa 28 martta bekle bekle bitmez.
ama çift konusunda peyton ve lucas gerçek aşkı yansıtıyorlar.lucas her zaman peytonu sevdi.peytonda lucası sadece brooke yüzünden peyton lucasla olmak istemedi.lucas brooke sevmiyor ki sevse zaten peyton'a kaymazdı.brooke olan duyguları sadece brooke sevgisini sevme o kadar.
bence nathan&haley çok yakışıyolar:)
peydonla lucas cıftı yakısıyo arkadaslar en iyisi PEYDONNNN LUCASSSSS(peydon seni cok sevıyorum chad mıchael murray sana asıgım tek peydonla paylasırımm brooke hayata saden biraktinn onu bildin sana olmadıgını)
nathan haley şuan onlar en ii çift bnce
Ama bn brooke la lucas ikilisinide sewrdim hatta
peyton la lucas ta ii di amaan hepsi ii çiftler
optımıstıc 11-04-06, 10:21 [COLOR=Magenta]kim nederse desinn ben lucas&haley diyorummmm :icon_ :icon_ange
ama onlar olmayacak gibi:(
o yüzden nathan&haleyyy;)
naturel-girl 14-04-06, 20:51 bence nathan ve brooke daha çok yakışırlardı. ikiside sadece sevgi istiyor. lucas brooke u birkaç kez aldattı va haley de nathan ı sevdiğini söylediği halde chris ile öpüştü ve onunla aramda birşey yok desede onunla gitti. bence brooke ve nathan mükemmel bir çift olurdu.
Hey millet Lucas (chad michael murrey) ve brooke (sophia bush) gercek hayatta evliler yane evliydiler
nisan 2005 te evlendiler coooook mutluydular ama sadece 5ay sürdü !!
birbirlerine cok yakisiyodular... ama bitti
james and sophia are belong together..........of course nathan and brooke too....
Spoiler
-----> sophia ve chat boşandı bu arada chad dizide oynayan Dalton kenzie diye bir kızla nişanlandı aralık ayından beri beraberlermiş fakat yeni ortaya çıktılar çünkü o zamanlar kız daha 17 yaşındaydı şimdi 18. belki bilirsiniz 3 sezonda ponpon kızlardan uzun sarı saçlı olan. bu arada 3 sezonun bitmesine 2 bölüm kaldı haley ve nathan ın muhteşem bir düğünleri oldu........... bilginize
edit:lütfen dizinin gelecek bölümüyle alakalı bilgilerini spoiler bölümüne yazınız
bölüm sorumlusu
brooke ve lucas çok yakışıyorlar ben brooke hastasıyım onu çok seviyorum ayrıca haley ve nathanda çok yakışıyorlar
bence en yakısan cift peyton ve lucas.. bir de nathan ve haley birbirlerine cok yakısyorlar...
işte benim favori çiftim
http://www.nathan.starbuzz.com/gallery/albums/userpics/10001/SophJames%20copy.jpg
Nathan-haley
Lukas-peyton
seth&beren 10-07-06, 17:55 bencede lucas-peyton, nathan-haley :good: :good:
melis_krmcm 07-09-06, 11:31 lucas&peyton
nathan&haley
kesinlikle peyton ve lucas tabi ki:P çok yakışıyorlar birbirlerine.haley ve nathan da çok şekerler ama:)
bencede peyton la lucas olurdu... ama nikki ile nathan manyak olurdu heralde :) iki kaçık tam dengi dengine... Yeni şeyler türetmeye bayılıo muyum neyim :))
tabikide nathan&haley we lucas&peyton:img-grin2
nathan ve haley o kadar şeker bir çift ki anlatamam:img-kiss: bence dizinin en ii çifti onlar lucas ve peyton da demek isterdim ama dün izledikten sonra... olmaz heralde bilmiyorum çünkü 'kızlar erkeklerden önce gelir' :img-grin2
nathan ve haley o kadar şeker bir çift ki anlatamam:img-kiss: bence dizinin en ii çifti onlar lucas ve peyton da demek isterdim ama dün izledikten sonra... olmaz heralde bilmiyorum çünkü 'kızlar erkeklerden önce gelir' :img-grin2
ahahhaa çok feministçe :) yani o zaman diyosunki en iyi çift peyton ile brooke :img-grin2
THORNANDROSE 15-09-06, 12:00 bence kesinlikle nathan&haley
ya herkes gibi bence de haley&nathan.haley nasıl da değiştirdi nathanı.süper bi çift oldular,çok da mutlular...
lıcas ve peyton yani leytoncıyız :D
Lucas ve Peyton çok tatlılardı.:img-kiss: Ama bu sezon biraz geri plandalar.Sanırım beraberlikleri biraz zorlu olucak...
Nathan ve Haley'de çok şirin.İkisinede bayılıyorum.
motocycleboy 21-09-06, 09:03 peyton&lucas
Kesinlikle Jake ve Peyton çifti.:img-icecr
melis_krmcm 05-10-06, 19:24 nathan&haley
nathan-haley:img-kiss: ve jackla peyton
bence brucas en ii çift. peyton ve lucas bence ii bir cift olamz .cunku onlar sadece heyecam olsun die arasıra opusuolar fln o kadar. ikiside aralarında olana sahip cıkmıyorlar. cunku guclu duygulara sahip değiller birbirlerine karsı. ve en ii cift brucas...
sweet_things 10-10-06, 22:45 peyton&lucas
haley&nathan
bu dizi bu ciftlerle izlenir...
her ne kadar fikrim sabit olmasada su aralar brucas
06_haziran_15 11-10-06, 15:34 Nathan ve Haley ama haley kafayı yedi yaa
kocasını bırakıp şöhretin peşinden gidiyo hemde chrisle birlikte
ama geri döner nathanı çok seviyo
Nathan ve Haley ama haley kafayı yedi yaa
kocasını bırakıp şöhretin peşinden gidiyo hemde chrisle birlikte
ama geri döner nathanı çok seviyo
evet bende gidince şok oldum ama tabiki dönecek ikiside birbirine aşık ama benm favori çiiftim brooke&lucas brooke u çoook seviyorum
benim favori çiftim :) lucas ve brooke SPOILER--> ama 4. sezondaki olacakları duyduktan sonra brooke için şöyle düzgün ona sırılsıklam aşık olacak birini istiyorum brooke'un aşkını gerçekten hakedecek birini
Ms.Uniquee 16-10-06, 15:17 peyton&lucas
BlackMamba 19-10-06, 21:10 Lucas & Peyton..
beter_bocek 23-10-06, 12:23 brooke-lucas natahan- haley
crazy_sinem 23-10-06, 14:09 tabikideee lucas ve brooke.......
Aslında ben Lucas'la Haley'i birbirlerine çok yakıştırıyorum,ama sadece dostlar,yoksa gönlümden geçen ikisinin beraber olması:img-icecr
brooke-lucas
ve nathan-halley
crn_fb_turkey 02-11-06, 10:24 peyton-jake çok yakışıolar bence bi de nathan-haley
asi_yıllar_13 04-11-06, 17:59 bence brooke ve lucas
<<*TILSIM*>> 04-11-06, 18:43 beyonce - jaz z
lucas-brooke
haley-nathan
4. sezonu izlemiş olarakdan kararımı değiştiriyorum ve Peyton diyorum
haley-nathan
brooke-lucas
life_prenses 28-11-06, 20:15 Haley&Nathan diyorum başka birşey demiyorum :)
haley&nathan
lucas&brooke
padme amidala 16-12-06, 09:26 ben ilk önce brooke ve lucas diyorum sonrada
haley ve nathan
haley-nathan ---> benim 1 numaram bu dizide onlar :)
brooke-lucas
kivanç_aşkim 16-12-06, 11:50 lucas&peyton :happy0064
özgür_cemre 17-12-06, 21:13 brooke-lucas
KeReMcEmİm 19-12-06, 19:41 lucas-peyton
nathan-haley
-A k e L d a N- 19-12-06, 20:12 nathan&haley:img-in_lo :img-yes: :img-wink: :good:
kesinlikle brooke-lucas!:good:
Peyton&Lucas taraftarlarının artığını görmek güzel...
:: kesinlikle Peyton&Lucas:img-wink:
ısrar ediyorum bence kesinlikle nathan ve nikki olmalıydı :))
kivanç_aşkim 24-12-06, 13:54 ısrar ediyorum bence kesinlikle nathan ve nikki olmalıydı :))
ilginç....
bnce peyton lucas....:happy0064 her zaman...
bence kesinlikle nathan&haley çifti bayılıyorum ikisine. Lucas ve peyton ayrılmasaydı onlarda çok sevimli bir ikiliydi bence.Yeni sezon başlayana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum.Bu dizi süüüüüüüüüper
arkeolog gırl 24-12-06, 17:37 bence peyton ve lucas çok yakışıyorlar:love04: :love01:
Nathan & Haley ve Brooke & Lucas !
Malesef Brucas (Brooke ve Lucas) bitti !
nathan&haley .... :img-in_lo
bence peyton ve lucas çok yakışıyorlar:love04: :love01:
kesinlikle peyton &&&lucasss süper bi çifttttt harikalar ikisinede bayılıyorumm
brooke-lucas
tabii lucas'ın yaptıklarına inanamıyorum...
thecoldgreen 29-12-06, 22:22 nathan&haley kesınlıkle gercek aşk onlarınkı! superler!1 numara!!:img-in_lo :img-wink:
!!!melike!!! 30-12-06, 07:11 bencede nathan&haley
nathan&haleyy bnce cook tatlılarr:icon_whis
KeReMcEmİm 02-01-07, 13:48 Leyton + Naley :D
aynen benimkiler de böyle ;)
Leyton + Naley :D
kesinlikle katılıyorummm
Nathan & Haley:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
naley ve brucas :img-yes:
kivanç_aşkim 04-01-07, 16:56 Leyton + Naley :D
arkandayım cnm:):) leyton naley:)brucas tarih oldu yaa
eskiden brucası desteklerdim ama şimdi şu yeni gelecek çocuktan ümitliyim karakterli birisine benziyor brooke'u mutlu edebilir inşallah..lucastan sonra ilaç gibi gelecektir :)
optımıstıc 05-01-07, 10:36 şuana kadar olmadı ama ben ısrarla halaa haley&lucas diyorum
askım_gkhan_alp 05-01-07, 11:29 nathan&haleyyy..
vee brooke ile lucasss dikkatinizi çekerim peyton değillllll....
KeReMcEmİm 05-01-07, 16:53 şuana kadar olmadı ama ben ısrarla halaa haley&lucas diyorum
bence bunların ikisinin olması rüyanda bile zor görebilirsin gibi gelio onlar o dizideki en ii arkadaşlar hepsinden daha güzel bi arkadaşlıkları var Spoiler---> ki lucas ona bişey olcak die 4. sezonda kalp krizi geçirio
ya bence boorke&lucas olsun istiorum bence boerke çok çekti. bu aşkı hakkedio du ama kuzenimle tartışıoruz oda peyton lucas dio kabul etmiorummmmmmmmmmmmmmmm
optımıstıc 10-01-07, 13:00 :icon_whis bence bunların ikisinin olması rüyanda bile zor görebilirsin gibi gelio onlar o dizideki en ii arkadaşlar hepsinden daha güzel bi arkadaşlıkları var Spoiler---> ki lucas ona bişey olcak die 4. sezonda kalp krizi geçirio
:img-wink: belkideee
zaten dedim ya olmamasına rağmen ısrarla diyeee
ama bana herzaman böylee sıkı dostlarınn birbirlerinii sevgililerinden bile çok sevdiğin ve daima o dostluğun içinde bir aşkınn üstelik bilinç altına atılmış bi aşkın aolduğunuuu hayal etmişimdirrrr
:img-wink:
belkide olurrrr
börtüböcek 10-01-07, 14:48 bnm en sevdiğim karakter Brooke ama en cici en tatlı çift Haley&Nathan :img-yes:
bence nathan&haley çifti çok şeker birbirlerine de çok yakışıyorlar sonra lucas peyton geliyor
brooke&lucastı. beraber olamasalar bile favori çiftim.
:img-yes: lucas vee peyton:img-yes:
çalışkankız 16-01-07, 19:23 ya bence peytonla hiç yakışmıyorlar lucas ve brook broocas :D
peytonlove 23-01-07, 20:50 peyton ve lucas harika bi çift kesinlikle çok yakışıolar!!!
4ewerbrucas 29-01-07, 20:37 tabiki brooke_lucas muhteşemler ya çok yakışıyorlar keşke gerçek hayatta ayrılmasalardı
Lucas & Peyton.:img-in_lo Çok yakışıyorlar.
Veee...
Haley&Nathan.:img-yes:
kaitou jeanne 05-02-07, 11:48 haley -nathan
broke-lucas
ya peyton çok ayran gönüllü o yüzzden lucas brokela kalsın daha ii
askım_gkhan_alp 05-02-07, 18:53 NATHAN-HALEY ayy kıyamam ben onlara canım onlar benim ya kimse ayıramaz onlarıı....
nathan-haley :img-in_lo çok tatlılar yaa:)
lucas-peyton
K. Linda D'Naro 16-02-07, 11:57 Nathan-Haley ve Brooke-Lucas:img-in_lo
peyton-lucas kesinlikle harika bir çift...çok yakışıyorlar:)
imzamdan anlaşılır herhalde :img-wink: brooke&lucas:img-yes:
blue-night 23-02-07, 21:57 kesinlikle BROOKE&LUCAS :good: :img-yes:
bigbrothertr 24-02-07, 21:57 leyton 4ever
peyton lucas
nathan haley !!!!!
askım_gkhan_alp 07-03-07, 19:45 herzaman söylüyorum nathan&haley ikisi harikaaa:)...daha sonra brooke ile lucas....:)
herzaman söylüyorum nathan&haley ikisi harikaaa:)...daha sonra brooke ile lucas....:)
aynen.. bende önce nathan-haley (çooook şekerler)
snra brucas
askım_gkhan_alp 07-03-07, 20:57 aynen.. bende önce nathan-haley (çooook şekerler)
snra brucas
ewett çokk şekerlerrr ikisii..sırf diziyii onlarrr için izliyorumm...izleme sebebim onlarr:img-yes: ...bi de brooke ile lucas a bayılıyorum peyton olmasa daha güzell olurrr:img-hyste ama neyseee....:icon_whis
lucas & brooke
nathan & haley
iki ciftte süpeerrr:happy0064
Peyton Lucas.Çok tatlılar.:img-in_lo :img-in_lo
Nathan Haley.:happy0064 :happy0064
lovehilary 15-04-07, 17:59 bence peyton&lucas :)
tabiki bakışlarıyla aşkı yakalalayan ve bunu goturen brooke ve lucas adına :img-in_lo
bu soruyu bi arkadaşıma sorduğumda: "Saçmalama!!! Tabi ki brucas, Bush'dan bahsediyoruz, öf Yeşeren sorduğun soruya bak!! " dedi, acaba bu arkadaşımın düşündüğü gibi diziye göre değil de aktriste göre karar verseydik -ya da artiste- o zaman kesinlikle brucas derdim, gözüm kapalı, ama luke ve brooke arasındaki bağ, luke ve peyt'deki olduğu gibi değil, onlarınki biraz yavan, ama peyt ve luke öyle değiller, bu yüzden Bush'a her ne kadar bayılsam ve oyuncluğunu takdir etsem de Luke&peyt diyorum, Nate ve Haley'e gelince; onlarn birbirlerine ait oldukları belli, aralarında pek fazla entrika geçmiyor, en azından dizinin ana karakterleriyle birlikte, bu yüzden sıkıcı geliyor onların aşkları bana, bu nedenle son kararım ya;
**Peyt vs. Luke ya da;
** Brooke vs. Luke...
nathan ve haley:love04: :happy0064 :good:
askım_gkhan_alp 27-04-07, 20:51 nathan&haley 1 numara diziyi izleme sebebimm:)
Sela rkadaşlar tabikide nathan&haley
peytonlove 30-04-07, 16:11 peyton lucas harika bi çift!!
nathan&haley bi de tabykıı lucas&peyton............!!!!!!!!!!!!
kesinlikle peyton-lucas ve haley-nathan zaten başka çift var mı yaww yazık yahu bu brooke davis'e
4ewerbrucas 09-06-07, 17:58 bence foreverbrucas ayrıca burcas ya neresi yavan adam 3 sezon boyunca hadi diğerlerini geçtim ama 3.sezondaki aşkı görmediniz mi gözleriyle birbirlerine nasıl bakıyorlardı peytonla asla o bağı yakalayamaz bence ayrıca brucas gerçek çiftti leyton ise chad_sophia ayrılığından doğmuş bir çift(şimdi bütün herkes üstüme çullanır ama benim düşüncem bu)
dizinin ilk bölümleri süperdi ve görür görmez çiftimi seçmiştim
gerçekten yakışıyorlar
nathan&haley çok yakışıyorlar
bence kessinlikle lucas-brooke ikisi çok yakışıyolar:good: :good:
tabii ki lucas-peyton vede nathon-haley zaten
lucas & brooke
ama artık lucas a sinir oluyorum...kızla kaç kere oynadı sonra bıraktı...
en sonunda da pişkin pişkin özür dileyor...
neymiş efendim I'm sorry....
nathan haley brooke mouht:good:
nathan-haleyy...:img-in_lo
lucas ile brook gerçek hayatta ayrıldılar galiba..ben duyunca çok şaşırmıştım...onlar evli iken en örnek çift olarak gösteriliyorlardı...
nathan&haley
brooke&lucas
lucas-brooke
nathan-haley
seth_gecko 03-07-07, 11:48 Aslında Haley ve ben güzel bir çift olurduk ama madem biz olamıyoruz
Haley&Nathan diyeyim bari
Brooke - Lucas
Nathan - Haley
Peyton - Jake
içimden hep lucas-peyton geçiyo ama brookeuda severim
Brucas,brucas,brucas,brucas,brucas................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............,brucas,brucas,brucas...
Milyonlarca kez yazabilirim bunu.Her ne kadar senaristler Lucas'ı kararsız,ne istediğini bilmeyen biri haline getirseler de ben sonsuza kadar Luke ile Brooke'un yanındayım.Leyton diye bişi yok benim için.Leyton'ı görünce hiç bişi hissetmiyorum açıkçası...:D
daniel_angel 06-07-07, 13:51 :happy0064 Brooke - Lucas:happy0064
:img-in_lo Brooke - Lucas:img-in_lo
:img-kiss: Brooke - Lucas:love04:
Pra'JARED'isE 06-07-07, 14:39 tabiiki de brooke-lucas süper yakışıolar :D:D
brooke ve lucas accayip yakışıyorlar....:icon_whis :img-blush
Bence brooke ve lucas....
Don't.Know.Why 12-07-07, 14:26 peyton&lucas
haley&nathan
brooke&lucas
peyton&lucas forever ikisi acaip yakısıyo bence yaa süperler:happy0064 :happy0064 :good: :img-wink: :img-yes:
oc_forever 12-07-07, 21:03 naleyyy
onlara bayılıorm cook sekerler ve cok asıklar
Peyton&Lucas çok yakışıolar :D
Peyton & Lucas:happy0064 :happy0064 :happy0064
brucasss :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
peyton we lucas daha yakışır bi çift ama.. :icon_whis
nathan ve haley yane kısacası NALEY.
ama brucas'ında kendine nazır bi çekiciliğide war ama lucas brooke'u haketmiooo...
alias_charmed 19-07-07, 23:27 lucas & brooke
bnce kesinlikle nathan haleyden daha iyisini hakedio...
kivanç_aşkim 23-07-07, 21:03 Peyton&Lucas yane LEYTON ama Luke çok dengesiz yhaaa :icon_sorr
Ve tabiki sonra NALEY :img-icecr
P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
aslında haley - nathan ama peyton-lucas da var kararsızım aslında ama nate-halley biraz önde sanki :img-wink: lucas biraz fırıldak olmasa ......:icon_whis :icon_whis
kivanç_aşkim 26-07-07, 15:22 ya brooke ve chase yakışıyo hatta çok yakışıyo :img-in_lo :img-yes: ..Brooke çok cici bi kız chase ondan beter yha :img-blush ...Çok tatlı gülüyooo.....:img-cool2
peyton&lucas :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
cok yakısıyolar bnce :D:D
Beyaz Balina 30-07-07, 19:14 en çok sevdiğim çift tabii ki peyton & lucas (leyton) ama brooke'u da seviyorum ama peyton daha bir yakışıyor lucas'a.
ikinci olarakta nathan & haley (naley) tabii ki. birbirlerini gerçekten seviyolar onlar.
Beyaz Balina 30-07-07, 19:20 1. Nathan & Haley - 72
2. Peyton & Lucas - 58
3. Brooke & Lucas - 49
4. Jake & Peyton - 7
5. Lucas & Haley - 3
6. Nathan & Brooke - 2
7. Keith & Karen/Brooke & Felix/Brooke & Mouth/Brooke & Chase - 1
ikizlerbur 30-07-07, 20:54 peyton&lucas onlar çok başka:img-yes: :img-yes:
1. Nathan & Haley - 72
2. Peyton & Lucas - 60
3. Brooke & Lucas - 49
4. Jake & Peyton - 7
5. Lucas & Haley - 3
6. Nathan & Brooke - 2
7. Keith & Karen/Brooke & Felix/Brooke & Mouth/Brooke & Chase - 1
Son Durum
oc_forever 31-07-07, 21:38 ben hep naleyin arkasındayım ama brooke chase de cok seker ya chasein cok tatlı bi yüzü var ve brooke sonunda dogru insanı buldu galiba:img-wink:
lucas peyton da cok yakısan gercekten cok hoş bi ikili 4. sezonun sonunda bence bütün çiftler birbirini buluyo yani hiçkimse birbirine kıgın fln deil
cheerleader 01-08-07, 12:57 peyton & lucas
assi_yılllar 05-08-07, 14:16 leyton favorim....
peyton-lucas çok yakışıyo =)
yani leytondan başkasını tanımam :D daha izlemedik ama stephenla brooketa yakışmışalr ama öncelik tabiki
PEYTON&LUCAS :img-icecr
brooke&lucas çifti cok seker
özgür_cemre 22-08-07, 16:56 brooke&lucas
deniz-osky 24-08-07, 16:25 brooke-luke
Lucas-Peyton ahrika bi çift bence peyton lucası çoktannnn hakediyoo=)
brooke&lucas çok yakışıyor:img-yes:
lucas peytonu pek haketmiyo ama yakışıyolar ahh bi birleşseler sonuna kadar
PEYTON&LUCAS =)
Öncelikle:
brooke&lucas
Sonra:
Haley&Nathan:img-in_lo:img-wink::img-yes:
haley_nathan kesinlikee:))
sonra brooke_lucas:)
dizide aslında bir favori çift falanda kalmadı herkes birbiri ile birlikte oldu nerdeyse ama yinede leyton diyeyim bari :)
NaLey cok tatlı yaa :img-blush
önce brucas sonra naley:img-wink:
Brooke&Lucas :img-blush:img-in_lo
favori değil de bu dizide birbirine en çok yakışan çift peyton&lucas.... tencere kapak meselesi!!!!
ikisi de bencil...
ikisi de duygusuz (bencillik de bir duygudur gerçi ama...)
ikisi de hain.....
bunlar hiç ayrılmamalı bence... ayrıldıkları zaman başkalrına yönelip onları üzüyorlaR.... samimiyim umarım hiç ayrılmazlar....
brooke&lucas isteyenler anti-brooke lar galiba.... ben brooke'u çok seviyorum ve onu duygusuz, hain lcas'la yakıştıramıyorum... lucas babasına benzemeye başladı zaten, brooke'dan uzak dursun o!! alsın peyton'u ne hali varsa görsün!!!!!!
favori değil de bu dizide birbirine en çok yakışan çift peyton&lucas.... tencere kapak meselesi!!!!
ikisi de bencil...
ikisi de duygusuz (bencillik de bir duygudur gerçi ama...)
ikisi de hain.....
bunlar hiç ayrılmamalı bence... ayrıldıkları zaman başkalrına yönelip onları üzüyorlaR.... samimiyim umarım hiç ayrılmazlar....
brooke&lucas isteyenler anti-brooke lar galiba.... ben brooke'u çok seviyorum ve onu duygusuz, hain lcas'la yakıştıramıyorum... lucas babasına benzemeye başladı zaten, brooke'dan uzak dursun o!! alsın peyton'u ne hali varsa görsün!!!!!!
valla harika bi yorum yapmışsın arkadaşım ağzına sağlık o kadar haklısınki bende brooke lucas çiftini yakıştırıyorum ama olanlardan sonra bir araya gelmeleri artık zor gibi gorunuyo zaten seninde dediğin gibi gelmesinler artık ne bu böle lucas karaktersizleşti bi brooke'e seni seviyorum hayallerim gerçekleştiğinde yanımda olmasını istediğim sensin diyo gidiyo sonra peyton'a ne bu çelişki anlıyamadım..brooke mutlu olsunda ne olursa olsun bence...
bigbrothertr 06-10-07, 23:03 peyton and lucas :D gerçek aşk onların ki
hiç yakışmayan brooke ve lucas
her ne kadar ilişkiler karman çorman olsada bnce gerçek aşk ve en yakışan çift peyton-lucas =)
4ewerbrucas 12-10-07, 10:20 valla harika bi yorum yapmışsın arkadaşım ağzına sağlık o kadar haklısınki bende brooke lucas çiftini yakıştırıyorum ama olanlardan sonra bir araya gelmeleri artık zor gibi gorunuyo zaten seninde dediğin gibi gelmesinler artık ne bu böle lucas karaktersizleşti bi brooke'e seni seviyorum hayallerim gerçekleştiğinde yanımda olmasını istediğim sensin diyo gidiyo sonra peyton'a ne bu çelişki anlıyamadım..brooke mutlu olsunda ne olursa olsun bence...
bence de brooke mutlu olsun artık peyton ve lucas yüzünden çok üzüldü ikisi beraber olsun ve brookedan uzak dursunlar:img-yes:
kivanç_aşkim 12-10-07, 10:41 Şu anda Naley...
bence bu dizide ki gerçek aşk nathan&haley arasında o yüzden favori çiftim naley:img-yes:
***nesli*** 17-10-07, 21:42 peyton ve lucas derim çünkü çok yakışıyolar ve çok sekerler
brooke&lucas tabiki.nası oluyo peyton sevgisi çıkıyo sizde anlamadım.kız en yakın arkadaşına neler yaptı yaaa.bence o tokat azdı bile!
4ewerbrucas 23-10-07, 18:37 brooke&lucas tabiki.nası oluyo peyton sevgisi çıkıyo sizde anlamadım.kız en yakın arkadaşına neler yaptı yaaa.bence o tokat azdı bile!
işte benim gibi düşünen biri daha bende hiç anlamıyorum peyton sevgisini sizin arkadaşınız sevgilinizi çalsa onuda böyle sevicek misiniz yani ben tartışma oluşsun diye yazmadım ama mrk ettim sadece
brooke&lucas tabiki.nası oluyo peyton sevgisi çıkıyo sizde anlamadım.kız en yakın arkadaşına neler yaptı yaaa.bence o tokat azdı bile!
bence bu yorumları birde 4.sezonun sonlarına doğru yapalım şu anda gösterilmedi ama brooke o konuda 1-0 öndeymiş peyton skoru 1-1 yapmış :) aslında ne demek istediğimi 4.sezonun tamımını izleyen arkadaşlar anlamışlardır :img-wink:
brucas aslında ama brookecumun son yaptıkları hemde dizinin gidi$inin etkisiyle leyton diyorum...:)
Lucas & Brooke demek isterdim ama Lucas biraz kafa kalınlığı :ditove maymun iştah :img-eat:konusunda dizideki erkek karakterleri solladığı için favori çiftim Haley & Nathan . :good:Aslında Lucas & Brooke her daim ideal çift olsalardı bu iki çift arasında seçim yapamazdım, ikisi favorim derdim. Haley cik de uslu olsuntroest Nathan ımı üzmesin, yoksa dizide beğendiğim çift kalmayacak.:blink:
4ewerbrucas 01-11-07, 21:47 bence bu yorumları birde 4.sezonun sonlarına doğru yapalım şu anda gösterilmedi ama brooke o konuda 1-0 öndeymiş peyton skoru 1-1 yapmış :) aslında ne demek istediğimi 4.sezonun tamımını izleyen arkadaşlar anlamışlardır :img-wink:
ben izledim 4.sezonu bahsettiğin olayıda anladım ona rağmen hala brucas diyorum leyton asla bir çift olamaz benim gözümde........
bence bu yorumları birde 4.sezonun sonlarına doğru yapalım şu anda gösterilmedi ama brooke o konuda 1-0 öndeymiş peyton skoru 1-1 yapmış :) aslında ne demek istediğimi 4.sezonun tamımını izleyen arkadaşlar anlamışlardır :img-wink:
bu olayın neden sonradan ortaya atıldığı çok belli bir şey :img-icecr sırf bakın brooke'ta yapmış,sadece başrolümüzdeki mazlum prenses masum prenses yapmamış hesabına getiriyorlar :) peytonda çok bozuluyo gerçi neden bozuluyosa bir erkek için dostluk bitirilir mi canımmm hem o zamanlar peyton onu sevmiyordu :icon_whis :):)
ben izledim 4.sezonu bahsettiğin olayıda anladım ona rağmen hala brucas diyorum leyton asla bir çift olamaz benim gözümde........
bu düşüncene saygı duyarım tabii bencede brooke-lucas tam bir çift olamadı lucas ın aklı peyton daydı hep brooke ile bir bakıma günü kurtardı ....
bu olayın neden sonradan ortaya atıldığı çok belli bir şey :img-icecr sırf bakın brooke'ta yapmış,sadece başrolümüzdeki mazlum prenses masum prenses yapmamış hesabına getiriyorlar :) peytonda çok bozuluyo gerçi neden bozuluyosa bir erkek için dostluk bitirilir mi canımmm hem o zamanlar peyton onu sevmiyordu :icon_whis :):)
orası öyle daha öncede dediğim gibi peyton ın üzerindeki eziklik duygusu alındı ama sonuçta o öpüşme sahnesini yazan senaryo bu sefer böyle yazdı . brooke yapınca senaryo hamlesi peyton yapınca adi kız demememiz lazım :img-wink: her ikiside senaryo hamlesi peyton a ne kadar yüklendiysek o olaydan sonra brooke da aynı şekilde değerlendirilmeli .
4ewerbrucas 02-11-07, 16:14 sanırım biz yanlış şeyler izledik madem aklı peytondaydı niye 2 sezon brooke"a aşıktı peytonla olabilirdi 3.sezondaki yağmur altı sahnesinde brooke"a ne dedi "ben seninle olmak istiyorum peytonla değil" peyton vurulduktan sonra kütüphanede konuşurlarken ne dedi lucas peyton"a "seni seviyorum ama brooke davis adında bir kıza aşığım"bunları unutmayalım dediğin gibi peytona aşık olasydı onunla olurdu ztn leytonın ortaya çıkış nedenini herkes biliyor senarist bile inanmamışki brooke karalama kampanyası gibi olaylar attı ortaya sırf peyton haklı çıksın diye ztn napsa o kızdan nefret ediyorum dizideki en gereksiz karakter çıksada kurtulsak:P
sanırım biz yanlış şeyler izledik madem aklı peytondaydı niye 2 sezon brooke"a aşıktı peytonla olabilirdi 3.sezondaki yağmur altı sahnesinde brooke"a ne dedi "ben seninle olmak istiyorum peytonla değil" peyton vurulduktan sonra kütüphanede konuşurlarken ne dedi lucas peyton"a "seni seviyorum ama brooke davis adında bir kıza aşığım"bunları unutmayalım dediğin gibi peytona aşık olasydı onunla olurdu ztn leytonın ortaya çıkış nedenini herkes biliyor senarist bile inanmamışki brooke karalama kampanyası gibi olaylar attı ortaya sırf peyton haklı çıksın diye ztn napsa o kızdan nefret ediyorum dizideki en gereksiz karakter çıksada kurtulsak:P
lucas ne istediğini hiç bir zaman bilmedi ki hatırlayın ilk sezonda peyton a aşıktı gitti brooke ile birlikte oldu lucas pek boş kalamıyor :img-wink: lucas ın aşk tabiri biraz değişik kim onu öpse veya seni seviyorum dese ona aşık oluyor bakın peyton bunu bir öptü kimyası değişti ağırlık merkezi kaçtı :)
brooke un karalama olayını senaryo yaptı tıpkı peyton için yaptığı gibi diziden biri çıkması gerekiyor doğru bu isim bence brooke daha doğrusu sophia bush. 4.sezondan sonra hala niye dizide kaldığını anlamış değilim o kadar karalama yaptı senaryo :icon_whis
lucas ne istediğini hiç bir zaman bilmedi ki hatırlayın ilk sezonda peyton a aşıktı gitti brooke ile birlikte oldu lucas pek boş kalamıyor :img-wink: lucas ın aşk tabiri biraz değişik kim onu öpse veya seni seviyorum dese ona aşık oluyor bakın peyton bunu bir öptü kimyası değişti ağırlık merkezi kaçtı :)
brooke un karalama olayını senaryo yaptı tıpkı peyton için yaptığı gibi diziden biri çıkması gerekiyor doğru bu isim bence brooke daha doğrusu sophia bush. 4.sezondan sonra hala niye dizide kaldığını anlamış değilim o kadar karalama yaptı senaryo :icon_whis
kimsenin diziden çıkmasına gerek yok bence.. doğru lucasın sağı solu belli olmuyor..peytçiğimle dizide tam olarak birleşmediği için yorum yapmak istemiyorum..hatam olabilir çünkü
4ewerbrucas 02-11-07, 16:57 lucas ne istediğini hiç bir zaman bilmedi ki hatırlayın ilk sezonda peyton a aşıktı gitti brooke ile birlikte oldu lucas pek boş kalamıyor :img-wink: lucas ın aşk tabiri biraz değişik kim onu öpse veya seni seviyorum dese ona aşık oluyor bakın peyton bunu bir öptü kimyası değişti ağırlık merkezi kaçtı :)
ben peytonı sevmiyorum aslada sevmem arkadaşlarının sevgilisini çalanla biri neyse brooke tabiki dizide olucak hep peyton4.sezon öne çıktı diğer sezonlar kıza konuk oyuncu muamelesi yapıyorlardı başroldaki kız olmasına rağmen oda brucas çiftinin büyüsünden kimsenin gözü peyton görmüyordu:P:P:P
ben peytonı sevmiyorum aslada sevmem arkadaşlarının sevgilisini çalanla biri neyse brooke tabiki dizide olucak hep peyton4.sezon öne çıktı diğer sezonlar kıza konuk oyuncu muamelesi yapıyorlardı başroldaki kız olmasına rağmen oda brucas çiftinin büyüsünden kimsenin gözü peyton görmüyordu:P:P:P
herkesin kendi düşüncesi tabii saygı duymak lazım ilerki bölümlerde brooke ile ilgili olay ortaya çıksın bir daha yorumlar yaparız burda :img-wink: brooke dizide olsun benim onunla bir sıkıntım yok ama lucas ona kuma muamelesi yapıyor sadece başka bir şey değil . brucas bir kısım çevreler tarafından beğenilmiş olabilir ama bana hitap etmiyordu :img-wink: bekleyip görelim neler olacağını....
Sadece ve sadece Naley
Gerisi boş
Eğer peyt e brooke'un arkadaşları o kadqar iyi olsaydı bi erkek bozamazdı
Kızlar da Luke ile birlikte olmaya çok meraklılar maşaallah
4ewerbrucas 03-11-07, 17:17 tabi cnm herkesin kendi düşüncesi kimi bizim gibi brucası destekler kimi leytonı naleyi örnek vermiyorum o ztn herkesin favori çifti nerdeyse:img-in_lo ztn böyle zıt taraflar olmasa dizinin zevki çıkmazdı ya:P
Sadece ve sadece Naley
Gerisi boş
Eğer peyt e brooke'un arkadaşları o kadqar iyi olsaydı bi erkek bozamazdı
Kızlar da Luke ile birlikte olmaya çok meraklılar maşaallah
sana kesinlikle katiliyorum!
1. sezon´dan beri NALEY favori ciftim! nathan´i baslarda sevmesem bile, haley´le beraber sahnelerini cok sevmisdim!:img-wink: bence cok tatli bir ciftler:img-wink:
Naley´den sonra Brucas ciftini´de cok seviyorum:img-wink:
Haley&Nathan =)
we Peyton&Lucas ..
peyton&lucas
keith&karen
nathan&haley
Bence de Peyton ve Lucas...
cyd_oth_cnsl 07-12-07, 15:35 eskiden brooke & lucas dı ama lucasın ne yaptığıı belli diil ama bnm dizinin ilk bölümünden beri istediğim şey brooke nathan tabi
Brooke&Chase
Nathan&Haley
Bevin&Skilss
Önceden Brucas diyodum ama artık Brase:happy0064
Peyton&Lucas (en başından beri leytoncıydım hala öyleyim:img-wink:)
Brooke&Chase(brookea karşı bi kastım yok sadece peytime sataştığı zamanları sevmiyorum ayrıca chase ile yakışıo)
Nathan&Haley(ikiside çok tatlı zaten)
cyd_oth_cnsl 30-12-07, 19:10 Brooke&Chase
eskiden brucastı ama lucas yani deişik bi seçim yaptı o yüzden brooke&chese hoş oda son bolum yuzunden bozulcak gibi ama neyse :)
peyton lucas ikiside dizinin en dikkat çeken güsellikleri:img-yes::img-yes:
gerçek aşkı gördüğüm tek çift haley&nathan ne demişler always&forever:icon_whis
tabikide Haley&Nathan :D ....
seninde dediğin gibi gerçek aşk görünen tek çift bu :D ..
nathan ve haley diziyi izleme sebeplerim :img-in_lo:img-yes:
4ewerbrucas 04-01-08, 21:21 bende nathan ve haleyt diyorum bu ztn belli bişey gerçek aşk:img-wink:
ama sonraki favorim brooke_lucasdı artık brooke ve chase oldu:img-wink:
|