Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 5)
aynen kardelencim salihin baharimi deli gibi kiskanmasini acayip cok istiyorum,bunu sonuna kadar haketti yani...neymis ceylanla gidip evlenmek gorsun bakalim,baharim onu nasil kiskandi sabahlara kadar uyuyamadi bitanem...simdi sira salihte,ooo bide mert yakisikli ki super olacak...:happy0064 en kisa zamanda salih,bahar ve merti samimi bir sekilde gorur umarim..ayy catlayacktir kiskancliktan..bizde cok fenayiz ya :img-hyste ama napalim salih bunu haketti...anlasin baharimin degerini,sen gider baskasiyla evlenirsen baharimin yaninda elbette baskalari olur...yani yine yanlis anlayip baharimi suclamayin dedigim gibi onun gozu salihten baskasini gormuyor bile,merti arkadasi olarak seviyor o kadar...baharim asla askina leke getirmez o yuzden iciniz rahat olsun :img-wink:
eyvah moonlight neler yazıyorsun, ben bu sahneleri görmek istemiyorum=( olmaz, başka senaryolar yok mu?)
Vallah bu Mert Karekteri daha şimdiden Nefretim kazandı Ayağını denk alsın Baharın yanından yakından Gecmesin fena olur hani:img-hyste fragman da bir sahnede Ereni almış kucağında deli edeceklerbeni erenini ne iş var kucagında onu babasını kucağında olması gerekirken :icon_whis
_SaBah_ Ben sana kızmıyorum canım sadece bazı yorumlarına katılmıyorum Salih hakkında ki yorumlarınaa zaten fikirlerimiz güzelce Paylaşıyoruz:) katılmadığımız noktalar olabiliyor doğaldır:)
Salih hatalı tabi ki hatalar insanlara mahusu Ama bahar da sütten çıkmış Ak kaşık değil Bahar'a nede bu kadar kzıyorum çünkü hata üstüne hata yapıyor.. çoçugun babasında kaçırıyor gizliyor ki bu benimi için çok önemli ben böyle kişlere karşı tepkliyim ki böyle öfkelerine çoçuklarını Alet eden insanlardan hiç haz etmem bunun yanlış olduğun defalarca söyledik ama bahar hanım hala devam ediyor..
moon_light
21-03-08, 01:24
yorum yapan elleriniz dert gormesin arkadaslar...sira sira baslayalaim bakalim...
zehracim eveet cnm gobek atilir...hatta ne gobegi buna kirk gun kirk gece dugun bile yapilir :bella cok cok mutlu oldum...aa cnm sen merak etme,baharim belli etmez ama cok feci karate yapar :img-hyste o aliyi iyice bi benzetir aslinda ama..neyse tokatla basladik devamida gelir insallah :img-hyste
oooo kimleri goruyoruz...valla bi ara umidimi kesmistim bir arkadasimizi artik aramizda goremeyecegiz diye...kejecim hosgeldin,sefalar getirdin...yoklugun belli olmaz mi tabiki kayip araniyor diye ilan veririz...senin gibi bir vazgec gonlumcu arkadasimizi kaybetmek istemezdik,neyseki hayirli bir is icin ara vermissin,umarim hersey istediginiz sekilde olmustur...tekrardan hosgeldiniz,yeniden guzel yorumlarinizi bekleriz...
evet yonetmen degisikligi oldu..sevgili ahmet sonmez simdiye kadar basariyla dizimizi devam ettirdi..emegine saglik,ona cok tesekkur ediyoruz,bize 26 bolum harika bir dizi keyfi yaptirdi...neden boyle bir degisiklik oldu bir fikrimiz yok ama yeni yonetmenimiz adnan gulerde insallah ayni basarida devam ettirecektir dizimizi..kendisi hakkinda ufak capli bir arastirma yapti,gayet basariliymis...ilk bolumde belki ufak tefek hatalar olabilir,olmasa elbette daha iyi olur fakat bundan sonra insallah hersey daha guzel olacaktir...bu bolum mesela mekan secimleri birbirinden guzeldi,hos herzaman mekan secimlerine hayran kaliyoruz ama bu bolumde her gidilen yer ayri guzeldi...
o zoomlara bende cok dikkat ettim..hatta ben bu gecen bolum degil,ondan onceki bolumdede farki farketmistim,bu zoom isi biraz zayif kaldi iki bolumdur...
defnenin kacirilma sahnesine deginmissiniz,o bolum tek kelimeyle nefes kesiciydi,bambaskaydi,olaganustuydu...cok cok begendik bizde..
dizimizden asla umidimizi kesmeyelim,hersey harika olacak..reytinglerimizde toparladi haberiniz vardir belki,keyfimize diyecek yok...vazgec gonlum gibi bir dizinin izleyicisi oldugumuz icin cok cok sansliyiz..emegi gecen herkesi cani gonulden kutluyor,sevgilerimi sunuyorum...
moon_light
21-03-08, 01:32
sabahcim cok tatlisin ya...demek moonlightin merti kisa bir sure sevecegi gibi oyle mi :img-hyste ya canim ben kac kez soyledim yine soyleyeyim,mert bizimkilerin arasinda kara kedi olmayacak bence,onun sevgisi masum bir sevgi olacak ve baharima cok yardimi dokunacak(tabi bunlarin hepsi benim dusuncem,mazallah akside cikabilir) yoksa bahar ve salih askindan baskasi bizlere yalan...kim olursa,ne kadar guzel/yakisikli,iyi olursa olsun sonuna kadar bahar ve salihciyiz :good:
yok canim ya o yazdigim senaryo degismesin,ben hala oyle olmasini istiyorum...ee canim baharimin hayati hep salihi kiskanmakla gececek degil ya salih beyde az baharimi kiskansin..bunu haketti vede bundan kacis yok,mertle bahari yan yana goren salih deli olacak:) bence arada kiskanclik iyi olur,baharimin degerini anlasin...bunu istiyorum cunku salih iki bolumdur farkindaysaniz askini icine gomdugunu falan soyleyip duruyor,simdi anlayacagiz salih beyin aski ne alemdeymis..bu kiskandirma isi sart oldu...baska turlu baharimin degerini anlamayacak..sen merak etme canim,bu is bizimkilerin iliskilerine zarar vermeyecek aksine bazilarinin aklinin basina gelmesine sebep olacak diye dusunuyorum ben....
merte sevgime gelince...ya daha cocugu gormedim bile sadece icimde ona karsi bir sempati var,eger salih ve baharin arasina girmeye calisirsa merak etme bir numarali dusmani ben olurum :) ama simdilik bir zararini gormedim ayricaaa baharimdanda %100 eminim o asla askina leke getirmez..o yuzden simdiden moralimizi bozmayalim,herseyin dahada guzel olacagina inaniyorum ben...
[I]Vallah bu Mert Karekteri daha şimdiden Nefretim kazandı Ayağını denk alsın Baharın yanından yakından Gecmesin fena olur hani:img-hyste fragman da bir sahnede[U] _SaBah_ Ben sana kızmıyorum canım sadece bazı yorumlarına katılmıyorum Salih hakkında ki yorumlarınaa zaten fikirlerimiz güzelce Paylaşıyoruz:) katılmadığımız noktalar olabiliyor doğaldır:)
Öfkelerine çoçuklarını Alet eden insanlardan hiç haz etmem
Öfkelerine çocuklarını alet eden insanlardan hiç hazetmem..çok önemli bir düsüncede bulusmusuz, hepimize örnek olsun. Kisisel sorunları insanlar kendi aralarında çözmeli, çocukları hatta gençleri kullanmamalılar, onların hayatları adına çok önemli kararlarda iyi düsünmeleri gerek, hatta keşke kızgınlıklardan, öfkeden, olaylar hakkında yorumlardan çocuklar haberdar olmasa ve hissetmeseler, haklısınız diyorum.(mert konusunda da katılıyorum ;) ) aliden kurtulduk derken
sabahcim cok tatlisin ya...demek moonlightin merti kisa bir sure sevecegi gibi oyle mi :img-hyste ya canim ben kac kez soyledim yine soyleyeyim,mert bizimkilerin arasinda kara kedi olmayacak bence,onun sevgisi masum bir sevgi olacak ve baharima cok yardimi dokunacak...sonuna kadar bahar ve salihciyiz :good:
merte sevgime gelince...ya daha cocugu gormedim bile sadece icimde ona karsi bir sempati var,eger salih ve baharin arasina girmeye calisirsa merak etme bir numarali dusmani ben olurum :) ama simdilik bir zararini gormedim ayricaaa baharimdanda %100 eminim o asla askina leke getirmez..o yuzden simdiden moralimizi bozmayalim,herseyin dahada guzel olacagina inaniyorum ben...
Sizin tatlı bakışınızdandır; tabi öyle merte aşık olmayı mı düsünüyordun yoksa) her yorumda bulusurduk ayrı düstük;doğaldır ikiz kardes değiliz) sevgiler arasına giren 3.sahıslara karsı bayan yada bey olsun antipatim var, sevgi-aşk temeli güvene dayandıgı için,kıskançlık olayı yakın bağda güvene zarar verici,sevgiyi tahrip edici buluyorum,güven varsa ; kıskançlık olayı olmuyor, kıskanılacak duygular olusuyor veriliyorsa sevgi azalıyordur. kendimiz rahatsız oluyorsak bu duygudan sevdigimiz kisiye bunu yasatmamamız gerek,(sevgi=güven)Salih Bahara güveniyor eğer senaryo değişmezse.aynı düsüncede ise kıskandırırsanız size çok kızacaktır) iyi düsün sonra üzülme mesela bana kıskanclık duygusu yasatan birini sevemem,hiçç sevmediğim kelime yine dizide karşımızda.. ceylan ali bi de mert çıktı..) aslında yeni yönetmenimizle mi olaylar değişti ;ahmet bey bizi hic kıskandırmıyordu) ceylan mert nerden geldiler?)
moon_light
21-03-08, 02:15
Sizin tatlı bakışınızdandır; tabi öyle merte aşık olmayı mı düsünüyordun yoksa) her yorumda bulusurduk ayrı düstük;doğaldır ikiz kardes değiliz) sevgiler arasına giren 3.sahıslara karsı bayan yada bey olsun antipatim var, sevgi-aşk temeli güvene dayandıgı için,kıskançlık olayı yakın bağda güvene zarar verici,sevgiyi tahrip edici buluyorum,güven varsa ; kıskançlık olayı olmuyor, kıskanılacak duygular olusuyor veriliyorsa sevgi azalıyordur. kendimiz rahatsız oluyorsak bu duygudan sevdigimiz kisiye bunu yasatmamamız gerek,(sevgi=güven)Salih Bahara güveniyor eğer senaryo değişmezse.aynı düsüncede ise kıskandırırsanız size çok kızacaktır) iyi düsün sonra üzülme mesela bana kıskanclık duygusu yasatan birini sevemem,hiçç sevmediğim kelime yine dizide karşımızda.. ceylan ali bi de mert çıktı..) aslında yeni yönetmenimizle mi olaylar değişti ;ahmet bey bizi hic kıskandırmıyordu) ceylan mert nerden geldiler?)
:img-hyste aaa askolsun elbette degil!!! salihin kimse tirnagi olamaz...boyle birseyi aklinizin ucundan bile gecirmeyin lutfen...ben oyle dusunurmuyum hic...kesinlikle bende 3.sahislara karsiyim ama mertin dizimize hayir getirmesini diliyordum eger serli biriyse dedigim gibi en bas dusmani ben olurum...
mert hakkindaki yorumlarim pek saglikli degil henuz cunku merti gormedim bile,ilk bolumde bi goruyum sonrasinda nasil,iyilik mi getirecek,kotuluk mu anlariz..
aslinda bunun yonetmenle ilgisi yok canim..bunlar hep senaristlerin basinin altindan cikiyor:) yaa ben hala azcik kiskanmanin iyi olacagi taraftariyim...
salih acisindan cok kotu bir bolum olacak..kiyamam yaa cok uzgunum onun adina olacaklara...:icon_sorr aliye harika bir tokat yapistiriyor elleri dert gormesin salihimizin :good:
KübraYasemin
21-03-08, 12:27
Arkadaslar ne bicim bir fragman ya bu Böyle.
Suanda gördüm ve buz olmus bicimdeyim.
Neler olup bitiyor ya acayip kötü.
Bahara yeni bir erkek adyImI desem ne yeni biri geliyor.
Ve anlasIllanda Eren le acayip iyi anlasacaklar gibi duruyor.
Acayip icim daraladI.. )=
:img-hyste aaa askolsun elbette degil!!! mert hakkindaki yorumlarim pek saglikli degil henuz cunku merti gormedim bile,ilk bolumde bi goruyum sonrasinda nasil,iyilik mi getirecek,kotuluk mu anlariz.. :good:
diziye olan sevgin çok hoş Mehtap, öyle güzel yazıyorsun ki saat 2-3 hiç farketmiyor senin için en güzel kliplerin saatine bakıyorum sabahın 5i Moonlight hala Sevdikleriyle beraber =) gönlünce olsun : Mert; KübraYaseminin de belirttigi gibi Baharın kalbini Eren sevgisiyle fethetmez,bunu iyi biliyor demek,keşke Barış Bey Bahar ve Salih arasındaki Barışa sebep olsa bir sevgili değil de çok iyi çok anlayışlı güçlü bir yönetici, Wioletanın bekledigi sahnelere vesile başarılı bir işadamı ve Bahara destek bir aile dostu.Yeni bölümde Salih Aliyi ögrenmis ya en çok bekledigimiz an geldi, çok üzülecek ve neler yapacak acaba? Harputlu devreye girer ve Salihe destek verir ins,Mahir de var. bekliyoruz :son gün)
moon_light
21-03-08, 13:46
herkese merhabalar,
ben fragmani gordukten sonra cok mutlu oldum nedense:) aliyi agzi burnu kan icinde gordum ya daha ne isterim..:img-hyste masallah salihte nasil yapistiriyor oyle,elleri dert gormesin..oghh bide baharim okkali bir tokat atiyor,sagolsunlar kendim dovmus gibi rahatladim:D
aa oyle deme canim,bahara yeni bir erkek adayi olur mu hic..mert sadece arkadasi,eger bizimkilerin arasina girmeye calisirsa onuda bir kalemde sileriz...ammaaa masumca bir sevgiyse hatta baharim icin yararli olacaksa bisey diyemem o zaman...dizimize yeni karakterlerin girmesi sartti ve dilegimiz hayirli karakterler olmasindan yanaydi..ins oyle olacaktir...suzan neler yapacak onuda merak ediyorum...diyorum keske onunla ve aliyle ilgili biseyler dusunseler :img-hyste ayy gerci yazik kadina,kiyamam ben..ali gibi biriyle olacagina omur boyu bekar kalsin daha iyi..:)
fragmandaki baharimin agladigi sahne sanirim ali ile gorustukten sonraki sahne,kizcagiz neye ugradigini sasirdi tabi...alinin bu kadar kuculecegini beklemiyordu sanirim,ah baharim ahh biz o alinin ne oldugunu cok iyi biliyoruz,bundan sonra hep uzak dur o yaratiktan....
birde ne cabuk mahkeme oluyor ya,defnenin cabucak hamile kalisi ve mahkemenin olusu sanki bana bir zaman atlamasinin habercisiymis gibi geldi :icon_whis zaman atlamalarini sevmiyorum ama bazende sart oluyor iste....salih perisan bir vaziyette :icon_sorr su mahkeme hayirlisiyla sonuclansaydi,birbirlerini cok fazla kirmadan...
fragmanin en guzel sahnesi sanirim salih bahar ve erenin beraber oldugu sahne..:img-in_lo salih erene nasil sariliyor :img-in_lo
moon_light
21-03-08, 13:55
diziye olan sevgin çok hoş Mehtap, öyle güzel yazıyorsun ki saat 2-3 hiç farketmiyor senin için en güzel kliplerin saatine bakıyorum sabahın 5i Moonlight hala Sevdikleriyle beraber =) gönlünce olsun : Mert; KübraYaseminin de belirttigi gibi Baharın kalbini Eren sevgisiyle fethetmez,bunu iyi biliyor demek,keşke Barış Bey Bahar ve Salih arasındaki Barışa sebep olsa bir sevgili değil de çok iyi çok anlayışlı güçlü bir yönetici, Wioletanın bekledigi sahnelere vesile başarılı bir işadamı ve Bahara destek bir aile dostu.Yeni bölümde Salih Aliyi ögrenmis ya en çok bekledigimiz an geldi, çok üzülecek ve neler yapacak acaba? Harputlu devreye girer ve Salihe destek verir ins,Mahir de var. bekliyoruz :son gün)
:img-blush oyle canim benim icin saat farki yok ne zaman firsat buldum,burdayim..dedigin gibi sevdiklerimle beraber olmayi seviyorum ondan galiba:P
yavas yavas sinavlar baslayacak bu rahatligimin acisi cok fena cikacak :img-cray: ama olsun ben yinede ne yapar eder girerim buraya...
tabikide degil,baharimin kalbi fethedilmis ve kalbine kilitler vurulmus ki bir daha baskasi acamasin diye,baskasi bir daha asla fethedemez,kimsenin o kalpte yeri yok...o kalbin sahibi belli!! lutfen oyle dusunmeyin...
belgin ve harputlu cok tatlilar..harputlunun verdigi o yuzugun bir anlami var mi aceba...sanki yeni alinmis degilde eskilerden degerli bir yuzuk gibi...belkide yillar oncesi cay bahcesinde bulusacaklarinda harputlu almis ama belgine vermek kismet olmamisti..o yuzuk olabilir mi aceba...gerci oyle bir yuzugun oldugunuda bilmiyoruz ya bu benim dusuncem:)
siz artik kliplerimide izleyemiyorsunuz ya :img-blush neyse napalim video sitesi acilinca toptan izlersiniz..ben yapip ekliyorum...:img-wink:
angel_timuçin
21-03-08, 15:15
forumun en maduresiiii benimm :sad53:
flagman göremediim yazıkkk banaaaaaaaaaaa
okuldan geldim tv açık bakalım çıkacak mıı ????
çok merak ediyorummm neler olucak acep???
mert karakterinasıl olcakkk?
salihle düşman olcak mı?
baharla bişeler olcak mı?
bahar salih ne durumda? ...
oooo bi sürü şey bakalımmm ...........
mehtapcım yorumların süsüper... :img-wink:
Mert kötü biri değil.Baharın eski bir arkadaşı ve yeniden ortaya çıkıyor.
Aşklar filan....Ama kıskanırsınız şimdi siz.:img-yes:
angel_timuçin
21-03-08, 15:26
ayyyy ben kıskandım bilee
baharla sevgili olursa şimdiii biterimmm ....
ali dediik bakınız ne çıktııı ...
abi düşmanı neysee
cumartesi gelsede görsek mert'i ;) :img-blush
leylanda oynarkenn :img-icecrçok begenmiştim uyyyy:img-wink:
ayyyy ben kıskandım bilee
baharla sevgili olursa şimdiii biterimmm ....
ali dediik bakınız ne çıktııı ...
abi düşmanı neysee
cumartesi gelsede görsek mert'i ;) :img-blush
leylanda oynarkenn :img-icecrçok begenmiştim uyyyy:img-wink:
Bu bölüm biraz az var.
haftaya daha çok çıkıcak.
moon_light
21-03-08, 16:02
forumun en maduresiiii benimm :sad53:
flagman göremediim yazıkkk banaaaaaaaaaaa
okuldan geldim tv açık bakalım çıkacak mıı ????
çok merak ediyorummm neler olucak acep???
mert karakterinasıl olcakkk?
salihle düşman olcak mı?
baharla bişeler olcak mı?
bahar salih ne durumda? ...
oooo bi sürü şey bakalımmm ...........
mehtapcım yorumların süsüper... :img-wink:
aa canim benim sen daha fragmani goremedin mi...dur sana hemen ozelden atiyim linki...
tv karsisinda hic bekleme canim,maalesef kanal yine gicikligina devam ediyor..dun hele hic yayinlamadilar..aksam sirf fragman icin izledim o kadar ama yayinlanmadi...halada yok eurostarda...
sozlu fragmanda yayinlanmis star tvde...yapimci sirketin siteside masallah hic guncellenmiyor...=(
ya dizimizin keske kendi sitesi olsaydi,28 bolum olduk hala bi sitemiz yok...daha yeni baslayan ve reytingleride yerlerde olan dizilerin bile nasil guzel siteleri var...dizimiz keske obur sezona kadar devam etseydi varya kendim dizimize ait bir site acacaktim...soyle dizimizin sanina yakisir bir yer yok maalesef=(
moon_light
21-03-08, 16:06
hep soyluyorum mertin kotu biri oldugunu dusunmedim hic..gerci nedir, kimdir,nasildir bu bolum izleyip anlayacagiz ama icimde hep ona karsi bir sempati var....
kiskanmaz olurmuyuz,baharimi sevdigini biliyorum ama fazla asiriya gitmedigi surece zararsiz demektir...baharcima yardimci olsun,salihi az kiskandirsin o yeter bize:P zaten bahar ve salihin arasina hic kimse giremez..baharimin kalbide kilitli merte falan yer yok, eski bir arkadasi,yurtdisindan geliyor ve ona sevdali...ama kusura bakmasin bahardan ona yar olmaz ...ayrica fragmandaki masadaki bakislari pek hosuma gitmedi ya neyse...kisacik goruntuden simdi yargisiz infaz yapmayim,bu bolum sonrasi nasil biri oldugu ortaya cikar...
edit: arka arkaya hizli yorum yapinca bazen cumlelerde devriklik,kelimelerde yanlis yazmalar oluyor :img-blush..ancak yeniden yorumu okuyunca farkediyorum..kusuruma bakmayin,ozur dilerim herkesten,aslinda dilimizi duzgun kullanmaya dikkat ediyorum ama boyle istemeden gozumden kacan yanlislar olabiliyor...
angel_timuçin
21-03-08, 16:25
...
mehtapcımın sayesindee izledim flagmanıı :img-wink:
çok heycanlı bir bölüm olucak belli
mertin gelmesiii falan
çok heyecanlı gececek ........
mert kötü birisi gibi gözükmüyooo ama bakalımmm içimden bir ses bekliyin görün diyooo
erenlede pek iyi anlaşıyoooo baksanızaa abowwww ...
kardelen2086
21-03-08, 16:32
Kardelen; Ceylanı gecici bir süre seveceğini biliyorduk tıpkı Moonlightın Merti gecici süre seveceği gibi)
Yazan arkadaşlarımıza da tşklerimizle.
evet arkadaşım mehtap da tıpkı benim gibi şimdilik merti seviyor,ama olur da yamuk bir hareketini görürse; mert i önce kendisi çizer buna hiç şüphem yok:img-yes:belki de mert bahar a eskiden aşıktı ama şu an ki durumu öğrenince bir de eren i görünce,bahar ın sadece arkadaşı olmaya karar verir yani inşallah öyle olur aksi halde mehtap ın da dediği gibi baş düşmanı biz oluruz:img-yes:
fragman da bir sahnede Ereni almış kucağında deli edeceklerbeni erenini ne iş var kucagında onu babasını kucağında olması gerekirken :icon_whis
..
ahh arkadaşım ahhh yaramızı deşme;salihimiz oğlunu doyasıya kucağına alıp öpüp koklayamamışken eren başka ellerde başka kucaklarda geziyor reva mı bu bize hı?:icon_sorrsonra salih eren i alacağım dedimi bazı arkadaşlar:img-hyste salih e kızıyorlar:img-yes:
herkese merhabalar,
ben fragmani gordukten sonra cok mutlu oldum nedense:) aliyi agzi burnu kan icinde gordum ya daha ne isterim..:img-hyste masallah salihte nasil yapistiriyor oyle,elleri dert gormesin..oghh bide baharim okkali bir tokat atiyor
birde ne cabuk mahkeme oluyor ya,defnenin cabucak hamile kalisi ve mahkemenin olusu sanki bana bir zaman atlamasinin habercisiymis gibi geldi zaman atlamalarini sevmiyorum ama bazende sart oluyor iste....salih perisan bir vaziyette su mahkeme hayirlisiyla sonuclansaydi,birbirlerini cok fazla kirmadan...
fragmanin en guzel sahnesi sanirim salih bahar ve erenin beraber oldugu sahne..salih erene nasil sariliyor
fragman anlattığın için çok sağol arkadaşım malesef ben hala izleyemedim
demek ali bey in ağzı burnu kan içinde ohhh canıma değsin az bile bence salih bir kaç kemiğini ve kaburgasını da kırsa hiç fena olmazdı yani:img-hystezaman atlaması konusunda haklı olabilirsin,malum bizim dizimiz zaman atlamaya pek bir meraklı:img-hysteyakında salih ve bahar ı yaşlı bir çift,eren i de müstakbel eşi cerenle( mehtapcım ceren diye diye bizi de alıştırdın arkadaşım valla ne diyeyim) evli görürsek hiç şaşmam,tabi bu arada ali ve emine hanım öbür tarafa gitmiş olur inşallah.....:img-hyste
salih bahar ve eren in birlikte olduğu sahneye gelince....bahar kolay kolay eren i göstermezdi!!!acaba diyorum mahkeme kararı eren in velayetini salih e bıraktı da salih eren i annesinden ayırmaya dayanamayıp belli zamanlarda görmek üzere velayeti bahar a mı bıraktı?aksi takdirde bahar eren i salihe göstermez,demekki bir şeyler sonucunda bunu kabul etti....:img-yes:
moon_light
21-03-08, 16:39
...
mehtapcımın sayesindee izledim flagmanıı :img-wink:
çok heycanlı bir bölüm olucak belli
mertin gelmesiii falan
çok heyecanlı gececek ........
mert kötü birisi gibi gözükmüyooo ama bakalımmm içimden bir ses bekliyin görün diyooo
erenlede pek iyi anlaşıyoooo baksanızaa abowwww ...
canim harikasin...yorumlarina bayiliyorum senin...:img-hyste demek icinden bir ses bekleyin gorun diyor :img-hyste
ya fragmani tekrar tekrar izliyorumda salihin hali gercekten cok kotu...:icon_sorr hep bekledigimiz an geldi,salih ve ali hesaplasmasi gerceklesecek...sanirim salih baharcimdanda bunun hesabini sorar,soyle sen alinin seni sevdigini biliyor muydun,neden bana soylemedin diye onada kizabilir...sokak ortasinda dovuyor aliyi...ali acisindan nasil mutlu olup bayram ettigimi biliyorsunuz:) ama salihe cok uzuldum,dort yani ucurum oldu sanki..tipki tanitimdaki sozlerde oldugu gibi...
ne yana dönsem uçurum,
ne yana dönsem sen...
kursun gölgesi düstü mü askin üstüne,
ayriliktan öte yol olmaz..
salihin durumu tipki bu sozlerdeki gibi,buyuk bir hesaplasma olacak icinde firtinalar kopacak...
hemen deniz kenarindaki sahneleri dikkatimi cekti,bayiliyorum boyle deniz kenarinda yapilan cekimlere,zaten hep soyluyorum mekan secimleri harika oluyor,gecen bolum hele her sahnede ayri bir guzellik vardi,fragmanda hemen salihin deniz kenari sahnesini cok begendim...sanki dalgalar salihin icinde kopan firtinalarin yansimasi gibi :img-cray:
ayyy cok heyecanli ya,bomba ustune bomba var bu bolum....
angel_timuçin
21-03-08, 16:47
malumunuz cumartesiye azkaldııı
abimin hışmına uğramadan inş. .çok güzel bir şekilde izlerim dizimizi ;)
belki bu gece geçen haftanın tekrarı olur. gıcık kanal normal bir saatte vermiyoo yanii...
keşke hafta içi tekrarları olsa şöle 4 felann :happy0064 allah derim ben ama bilmiyorummm ..
gcenin bi vakti tekrarını görmek kötü,yeni bölümün oldugu gün erkekden tekrarı verseler ne olucakki dimi yaniii başka dizi tekrarını veriyorlar :icon_sorr çok kötü kanal
bu arada dizinin flagmanı falan gösterilirken sonda bahar salih belgin hasan dörtlüsüde süper duruyor...
:good: bayıldım bne şahsenn :img-tomat
moon_light
21-03-08, 17:02
evet arkadaşım mehtap da tıpkı benim gibi şimdilik merti seviyor,ama olur da yamuk bir hareketini görürse; mert i önce kendisi çizer buna hiç şüphem yokbelki de mert bahar a eskiden aşıktı ama şu an ki durumu öğrenince bir de eren i görünce,bahar ın sadece arkadaşı olmaya karar verir yani inşallah öyle olur aksi halde mehtap ın da dediği gibi baş düşmanı biz oluruz
ahh arkadaşım ahhh yaramızı deşme;salihimiz oğlunu doyasıya kucağına alıp öpüp koklayamamışken eren başka ellerde başka kucaklarda geziyor reva mı bu bize hı?sonra salih eren i alacağım dedimi bazı arkadaşlar:img-hyste salih e kızıyorlar
fragman anlattığın için çok sağol arkadaşım malesef ben hala izleyemedim
demek ali bey in ağzı burnu kan içinde ohhh canıma değsin az bile bence salih bir kaç kemiğini ve kaburgasını da kırsa hiç fena olmazdı yani zaman atlaması konusunda haklı olabilirsin,malum bizim dizimiz zaman atlamaya pek bir meraklı yakında salih ve bahar ı yaşlı bir çift,eren i de müstakbel eşi cerenle( mehtapcım ceren diye diye bizi de alıştırdın arkadaşım valla ne diyeyim) evli görürsek hiç şaşmam,tabi bu arada ali ve emine hanım öbür tarafa gitmiş olur inşallah.....
salih bahar ve eren in birlikte olduğu sahneye gelince....bahar kolay kolay eren i göstermezdi!!!acaba diyorum mahkeme kararı eren in velayetini salih e bıraktı da salih eren i annesinden ayırmaya dayanamayıp belli zamanlarda görmek üzere velayeti bahar a mı bıraktı?aksi takdirde bahar eren i salihe göstermez,demekki bir şeyler sonucunda bunu kabul etti....
ay kardelencim sen cok yasa emi,msjini aynen bu sekil :img-hyste okudum....
aynen oyle canim..mert bey dedik bagrimiza bastik,dikkatli olsun bir yanlisini gormeyelim,hele baharimi uzecek olursa,hele hele salihle arasina girecek olursa yurtdisindan yeni gelmis,msafirligi falan cikmamis demem cizerim :img-hyste bu bolum onun deneme bolumu,sinavi gecti gecti,gecemedi kendi bilir...oda ali gibi cumburlop kara listede...:icon_twis :img-pirat
demek bazi arkadaslar ha :img-hyste nedense hemen uzerime alindim... cnm benim salihin ereni almasina kizmamin nedeni apacik ortada,ana ogulu ayirmasini istemiyorum...madem oglunu cok istiyor,bosansin ceylandan donsun baharima,yoksa artik bu isin lami cimi kalmadi..uzulen taraf ya baharim olacak,ya da salih...:icon_sorr
sende mi hala fragmani goremedin,dur cnm sanada linki yollayimda izle..
ayyy sorma canim salihin aliye bir vurusu var ki bruce lee yaninda halt etmis :img-hyste sanki bizim hincimizi alircasina,icimin yaglari eridi gordugumden beri pek bir rahatladim sorma :img-icecr
ahahhahhah ay evet canim eger defnelerin bebisinin adi ceren olmazsa ben husrana ugrarim :icon_sorr ahanda suraya yaziyorum,senaristler baska isim bulsalar bile ben o cocuga ceren diyecegim,ister kiz olsun ister erkek(caktirmadan tehditimide yapiyimda ben,baska isim dusunmesinler) :img-hyste
saka bir yana ben ciddi anlamda kiz olacagini dusunuyorum nedense,hic erkekmis gibi gelmiyor...oyyy eren ve mustakbel esi ceren demek...yerim ben onlari ya...cerende erik gozlu fistik annesine cekerse eren mavis,ceren mavis super tatli olurlar...ama cerenin renkli gozlu olacagini sanmiyorum,belki ela falan olabilir ama buyuk ihtimal koyu renk gozu olacak,mahire cekecek gozleri...
aaa askolsun canim sizde baharimi iyice kotu kalpli yaptiniz...onun nasil ici gidiyor eren ve salihi bir arada gorunce...bence mahkeme karari olmasa bile kendide izin verir salihin oglunu gormesine..ozette yaziyordu ya,salihin avukat cok disli cikti diye,belki salih kazanmis olabilir...ama sanmiyorum ya eren daha cok kucuk,ustelik baba baskasiyla evli,bence erenin annede kalmasina fakat babaninda istedigi zaman gelip gormesine izin verildi :img-wink:
kardelen2086
21-03-08, 18:05
demek bazi arkadaslar ha :img-hyste nedense hemen uzerime alindim... cnm benim salihin ereni almasina kizmamin nedeni apacik ortada,ana ogulu ayirmasini istemiyorum...madem oglunu cok istiyor,bosansin ceylandan donsun baharima,yoksa artik bu isin lami cimi kalmadi..uzulen taraf ya baharim olacak,ya da salih...:icon_sorr
sende mi hala fragmani goremedin,dur cnm sanada linki yollayimda izle..
ayyy sorma canim salihin aliye bir vurusu var ki bruce lee yaninda halt etmis :img-hyste sanki bizim hincimizi alircasina,icimin yaglari eridi gordugumden beri pek bir rahatladim sorma :img-icecr
:
üzerine alın tabi canım;hem salih eren i alacak kadar vicdansız değil ama senin bahar ın salih in sabrının sınırlarını zorluyor:img-hyste:img-hysteoğlunu istiyorsa ceylan dan boşanmasına gerek yokki ceylan ona annelik yapar hem çok iyi yapar sonuçta ceylan salih için her şeyi yapar:img-hyste
fragman için çok teşekkür ederim canım....sayende izleyebildim:img-yes:
salih gerçekten bruce lee yi alt etmiş o ne vuruştu,ama mert in erenle yakınlığına gıcık oldum,bir de mert in bahar la yemek yediği bir sahne var galiba,orada bahar a bir hoş bakmış gıcık kaptım,zararı olmayacak gibi görünmüyordu....:img-hyste
Salih ve Bahar adına artık ne yazılır bilmiyorum ama senaristler bunu yapmamalıydı diyorum hala çiftlerden biri başka bir tene dokundu mu o aşkın büyüsü kalmıyor benim gözümde…biz naptık cümbür cemaat Salih’i gerdeğe soktuk:icon_sorr şimdiye dek bize izlettirilen Salih Bahar aşkı bu değil di ne yazık ki eskisi gibi olamazlar artık, her fırsatta sevgisini büyüklüğünden söz eden Salih Ceylan’a asla dokunmamalıydı…
yine de Salih’in ve Eren bebekle kucaklaşmalarını, Salih’in Ceylanla mutsuz hallerini aynı zamanda Mert_Bahar yakınlaşmasında göstereceği tepkiyi ve kıskançlıklarını merak ediyorum :bakalım Bahar mı yaman Salih mi yaman:)
Mert mevzusunda ise karışık olaylar olucak gibi çünkü geçen ki bölümde Belgin Bahar’a Mert gelicek sorun olur mu gibisinden sormuştu yanılmıyorsam…Bahar ile Mert’in geçmişten kalan duygusal bir bağları olabilir fırsat bu fırsat yarım kalan aşklarını bile yaşayabilirler Salih’in gözlerinin önünde:) olur mu olur attım bakalım tutar mıı….
Mehtap bacım bakıyorum fragman linki dağıtıyorsun ama biz yasaklıyız cnm izleyemiyoruz ki burada:img-cool2gerçi benden başka herkes girebiliyor tüplü siteye sanırım…ceyda sayesinde bütün illegal yolları denedim:img-hyste ama bir türlü açılmadı bende site,dört gözle bekliyoruz bizde yasağımızın kalkmasını
bol yorumlarbye
moon_light
21-03-08, 22:50
arkadaslar sesli fragmani video sitesine ekledim ancak yurtdisindaki arkadaslarimiz izleyebilir maalesef..tr deki izleyemeyenler icinde yaziyim neler oluyor...
ama varya soyle soyleyim,fragmani agzim bes karis acik izledim...biliyordum bomba bir bolum olacagini ama bu kadarini beklemiyordum acikcasi...sok ustne sok olaylar var...
artik bu isin kacari yok ben sete gidiyorum ve direk ali denen yaratigin girtlagina yapisiyorum :dito o kadar sinir oldum ki yine onu gorunce,oysa sessiz fragmanda nasil sevinmistim ama simdi o igrenc sesiyle soyledigi igrenc sozler yine sinirlerimi tepeme cikardi...ah salih ne guzel agzini burnunu kirmissin,hazir tasli yerdeymissin,ne vardi benim yerime kafasini taslara vursan ne vardi sanki...:img-hyste ay bu ali yuzunden cani oldum ciktim,inanilir gibi degil..boyle bir insan olamaz inanmiyorum,bu kadar kuculemez,ucuzlasamaz hic kimse...
ah salih ahh sen ne talihsiz biriymissin ki emine gibi bir anne vede olmaz olasi yaratik bir kardesin var...emineye ne demeli,,ayy bunlar ana ogul iyice cildirdi,kurtarin bizi bunlardaaaaaaaaannnn...
slm ... sesli fragmanı henüz görmedik moonlight ama bölüm fragmanın başında bahar aliye tokat atıyordu, evlilik teklifi yaptı galiba, oyuncumuz hiçç gücenmesin, sebep olduğu olaylar o kadar üzücü ki fragman başındaki o sahneyi başa alıp alıp üstüste bahar tarafından cezalandırdık, baktım ki bahar aliye 5-6 tokat attı, bu kadar sadist olmayalım tamam) salih de nasılsa biraz ilgilenicek demistik ki ne sahne salih alinin üzerine uçuyor neredeyse) bakalım...mert ve ceylan yorumlarını size bırakıyorum. yeni bölümde görüsmek üzere.bye
:
Selam Herkesebye
Yani İlahi Mehtap şimdi canım Arkadaşım Güzel Kardeşim:) sen diyorsun ki Salih'e kızma nedenim Ereni Annesinden Alması şimdi cancasım Bahar'ın yaptığı ne peki? Bahar Ereni babası ile görüşmesine Engel olmuyor mu ?kacırmıyor mu? benden Bahar'a kızmıyım mı ?söyle Allah aşkına önce Bahar yaptığı hatayı farkedip vazgeçeceki böyle sonuçlar doğmasın öyle değil mi?
Salih bir çoçuğu Annesinde Ayıracak kadar vicdansız değil oldukça merhamet duygusna sahip zaten başta niyeti bu Değildi... hepimiz biliyoruz izledik duyduk ama Bahar zorladı bir insanın Sabır vardır bir yere kadar son sınrıları yani Bahar Salih'in sabırın Zorladı oldukça hemde:img-yes: Eğer içi gidiyorsa eğer üzlüyorsa ki sanmıyorum üzülen böyle bir şey yapmaz:img-yes:
Ceylan dan boşansın diyorsun iyi de Zaten bu Evliliğe Bahar sebep oldu onu Yüzünden Salih'in de dile getirdiği gibi kendi elleri ile başka bir kadına itti yani kendi etti her şeyi çekecek çermesin Başka yolu yok ama öfkesine kesinlikle oğlunu karıştırmasın çok rica ediyorum..
moon_light
21-03-08, 23:08
Salih ve Bahar adına artık ne yazılır bilmiyorum ama senaristler bunu yapmamalıydı diyorum hala çiftlerden biri başka bir tene dokundu mu o aşkın büyüsü kalmıyor benim gözümde…biz naptık cümbür cemaat Salih’i gerdeğe soktuk:icon_sorr şimdiye dek bize izlettirilen Salih Bahar aşkı bu değil di ne yazık ki eskisi gibi olamazlar artık, her fırsatta sevgisini büyüklüğünden söz eden Salih Ceylan’a asla dokunmamalıydı…
yine de Salih’in ve Eren bebekle kucaklaşmalarını, Salih’in Ceylanla mutsuz hallerini aynı zamanda Mert_Bahar yakınlaşmasında göstereceği tepkiyi ve kıskançlıklarını merak ediyorum :bakalım Bahar mı yaman Salih mi yaman:)
Mert mevzusunda ise karışık olaylar olucak gibi çünkü geçen ki bölümde Belgin Bahar’a Mert gelicek sorun olur mu gibisinden sormuştu yanılmıyorsam…Bahar ile Mert’in geçmişten kalan duygusal bir bağları olabilir fırsat bu fırsat yarım kalan aşklarını bile yaşayabilirler Salih’in gözlerinin önünde:) olur mu olur attım bakalım tutar mıı….
Mehtap bacım bakıyorum fragman linki dağıtıyorsun ama biz yasaklıyız cnm izleyemiyoruz ki burada:img-cool2gerçi benden başka herkes girebiliyor tüplü siteye sanırım…ceyda sayesinde bütün illegal yolları denedim:img-hyste ama bir türlü açılmadı bende site,dört gözle bekliyoruz bizde yasağımızın kalkmasını
bol yorumlarbye
aaa yok bacim ya salih oyle birsey yapamaz...ben hala salihin ceylana dokunmadigini dusunuyorum,salih oyle biri degil,olamaz!! gerci guvendigim daglara karlar yagdi ama :icon_sorr o kadarinida yapmaz yok !!ustelik birde oglunu biliyordu o zaman yok yok eminim yuzde yuz yapmadi salih oyle birsey..aa senaristlerde artik su olayi aciga kavustursunlarda bizimde icimiz rahat etsin ya,ne zaman ogrenecegiz biz bu gercegi...
hmm mert hakkindada oyle dusunuyorsun demek..yok canim salih baharimin ilk aski...bence baharcim merte karsi hicbirsey hissetmiyor,hissetmedide ama en basindan beri soykluyorum mert eskiden beri baharcima asikti bence...belgin onu senden habersiz teklifi kabul ettim,o sorun olurmu diye sormustu :img-wink:
:img-hyste ay evet fragman dagitiyorum cnm sen izlemediysen sanada izlettiriyim guzelim,demokraside care bende VG icin cozum tukenmez :img-hyste ahahhah ceydosla ilegal isler ceviriyorsunuz demek:) ayy cnm onuda ozledim ya...bir hukukcu olarak ilegal yol gosterme bana ne kadar yakisir bilmem ama sana bir yolunu ogretebilirim canim :img-hyste
ay ben daha fragmanin repliklerini yazmadim suraya yaziyimda birazda sizin sinir katsayiniz yukselsin...
ah salih ahh sen ne talihsiz biriymissin ki emine gibi bir anne vede olmaz olasi yaratik bir kardesin var...emineye ne demeli,,ayy bunlar ana ogul iyice cildirdi,kurtarin bizi bunlardaaaaaaaaannnn...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ay Mehtap allah iylğini versin Akşam Akşam öldürdün beni güldürmekten:img-hyste
İmdatt kurtarın:img-hyste
Yanlız Ali ne diyor sesli fragmanı izlediysen bir Anlatsana neler diyo izliyemiyoruz kapalı malum site hadi meraktan ölecem yaaa:img-hyste
moon_light
21-03-08, 23:15
slm ... sesli fragmanı henüz görmedik moonlight ama bölüm fragmanın başında bahar aliye tokat atıyordu, evlilik teklifi yaptı galiba, oyuncumuz hiçç gücenmesin, sebep olduğu olaylar o kadar üzücü ki fragman başındaki o sahneyi başa alıp alıp üstüste bahar tarafından cezalandırdık, baktım ki bahar aliye 5-6 tokat attı, bu kadar sadist olmayalım tamam) salih de nasılsa biraz ilgilenicek demistik ki ne sahne salih alinin üzerine uçuyor neredeyse) bakalım...mert ve ceylan yorumlarını size bırakıyorum. yeni bölümde görüsmek üzere.bye
:img-hyste :img-hyste ayy biz hepimiz uctuk yahu...hahhahha bende bunu tek kendim yaptim saniyordum megerse herkes yapmis...fragmani sardir sardir alinin dayak yemesini izleyip durdum,bir degil bin kez tokat yedi :img-hyste
evet canim gecen bolum sonu evlilik teklifi yapmisti ya arsiz yaratik,baharim tokati yapistirdi ama ogghh canima degsin...salihimiz,aslan parcamiz miyminti alinin agzini burnunu kiriyor..salihin ucmasina bayildim bende,ama canim ucmada yetmiyor, su hani copleri ezen araba varya onunla gelmeliydi salih o sokaga,ancak oyle kurtuluruz biz bu aliden baska yolu yok..alinin yere yapisan vucudunu biz zevkle kazirdik ordan :img-hyste dayak ona yetmez boyle birsey lazim... :icon_twis
aaa yok bacim ya salih oyle birsey yapamaz...ben hala salihin ceylana dokunmadigini dusunuyorum,salih oyle biri degil,olamaz!! gerci guvendigim daglara karlar yagdi ama :icon_sorr o kadarinida yapmaz yok !!ustelik birde oglunu biliyordu o zaman yok yok eminim yuzde yuz yapmadi salih oyle birsey..aa senaristlerde artik su olayi aciga kavustursunlarda bizimde icimiz rahat etsin ya,ne zaman ogrenecegiz biz bu gercegi...
ay ben daha fragmanin repliklerini yazmadim suraya yaziyimda birazda sizin sinir katsayiniz yukselsin...
Gardımı aldım cnm ben domates falan hele çürük yumurta hiç istemem baştan söyleyeyim
bacım seni bu gece pek iyi niyetli gördüm nedense:img-hyste Ceylanının duvağını kaldıran, babaannemin döneminden kalan beşi biryerdeleride Ceylanın boynuna takan ben değildim bizzat Salih'ti eee bir zahmet göstermesinler o çirkin sahneleri bize yani :img-cool2o kadarını da izleyiceler olarak midemiz kaldırmaz yani:icon_sorr
Salihin Emine gibi bir annesi olunca olmazı oldurur biliyoruz ki yani benim o yönde bir umudum yok :icon_sorr
cnm benim o yollardan çok geçtim ben ceyda sayesinde ama olmadı Ceyda izleyebiliyor ben izleyemiyorum tüplü siteyi :icon_sorr
ee diyorum ki bu arada şu nispet olayını bitirsekte şu sesli fragman repliklerini okusak mehtap hanım:icon_whis
yarın yeni bölüm var biz hala birkaç saniyelik fragman görüntülerini biliyoruz sadece :sad53:
moon_light
21-03-08, 23:31
Ay Mehtap allah iylğini versin Akşam Akşam öldürdün beni güldürmekten
İmdatt kurtarın
Yanlız Ali ne diyor sesli fragmanı izlediysen bir Anlatsana neler diyo izliyemiyoruz kapalı malum site hadi meraktan ölecem yaaa:img-hyste
:img-hyste :img-hyste
aa napiyim canim ya yetti gayri,bugun yine deli etti beni,artik imdaaat diye bagirmalara kaldik,kurtaran yok bizi :icon_sorr :img-hyste
pardon cnm yorumlara daldim gecikti..iste size sesli fragmandan replikler..sonrada buna gore yorum yapariz...
salih: alinin seni sevdigini biliyormuydun? diye baharimdan cok kizgin bir sekilde hesap soruyor..
baharimin tokat attigi sahne sonrasi,ali yuzu morarmis bir sekilde giderken salih,oglunu aldiginda gorurum seni.. diye baharima cins cins bakiyor...utanmaz sey ne olacak abi bile demiyor,tam sopalik yaa :dito
salihin alinin agzini burnunu dagittigi sahne..salih: sen kardesmisin bee?!!! diye bagiriyor..
ali: seviyorum var mi.... diye yuzsuz yuzsuz hala abisine cevap veriyor :dito
salih: niye bana soylemedin... diye baharimdan hesap soruyor..
ali:kimin aski daha buyuk... diye yine igrenciliklerine devam ediyor...(dayak sahnesi)
salih: benim senin gibi kardesim yok... diyor burasi baska bir sahne..hastane olabilir,alinin yaralari sarilmis...daha bir yakisikli olmus :img-hyste morlar,kirmizilar,beyazlar pek yakismis yaratiga...:img-hyste
mahkemedeler..baharcim salihe bakarak; bir avukat,bir minibus soforunden cok daha iyi para kazanir.. diyor :icon_sorr iste bu sozlerime baharima hic yakistiramadim,oglu icin bile olsa bunlari soylememeliydi..ayyy orda salihin bir bakisi var ki sormayin...kiyamam yaa,nasil masum,saskin,yikilmis bir sekilde bakiyor baharima :img-cray:
mert ve bahar konusuyorlar..mert: ama seni zorlayacak degilim,benim ki sadece bir teklifti.. diyor,baharcim dusunceli...
salih emineyle evlerindeler..emine: o cocugu bu evde istemiyorum... diye bagiriyor salihe :img-tomat
defne: hamileyiiiimm... diye mahire mujdeyi veriyor...
mahir: Alllllllllllaaaaaaaahhhhh!!! diye kendinden geciyor,acayip mutlu oluyor...bolumun en mutlu sahnelerinden birisi yani...
harputlu: benimle evlenirmisin? diyor belgine ve yuzugu cikariyor,uzatiyor...belginin mutluluktan gozleri isiliyor.. hasan... diyor..
moon_light
21-03-08, 23:37
Gardımı aldım cnm ben domates falan hele çürük yumurta hiç istemem baştan söyleyeyim
bacım seni bu gece pek iyi niyetli gördüm nedense:img-hyste Ceylanının duvağını kaldıran, babaannemin döneminden kalan beşi biryerdeleride Ceylanın boynuna takan ben değildim bizzat Salih'ti eee bir zahmet göstermesinler o çirkin sahneleri bize yani :img-cool2o kadarını da izleyiceler olarak midemiz kaldırmaz yani:icon_sorr
Salihin Emine gibi bir annesi olunca olmazı oldurur biliyoruz ki yani benim o yönde bir umudum yok :icon_sorr
cnm benim o yollardan çok geçtim ben ceyda sayesinde ama olmadı Ceyda izleyebiliyor ben izleyemiyorum tüplü siteyi :icon_sorr
ee diyorum ki bu arada şu nispet olayını bitirsekte şu sesli fragman repliklerini okusak mehtap hanım:icon_whis
yarın yeni bölüm var biz hala birkaç saniyelik fragman görüntülerini biliyoruz sadece :sad53:
ahahha iyi niyetli mi gordun :img-hyste canim napiyim sabahtan beri catlatti su uyuz ali beni...kizlar ben sizin icinizi ferahlatacak kareleri biliyorum..bekleyin birazdan surprizim var:)
yok cnm yok o duvagi acti ama baharimi karsisinda gordu bir an ondan gulumsedi,sonra bir bakti o guzeller guzeli surat gitmis yerinde ceylanin bakislari..nasil suratini eksitti gormedin mi...sen hic uzulme,benim icim rahat salih oyle birsey yapamaz...ustelik o gun erenin kendi oglu oldugunuda ogrenmisti,yok yok eminim yapmamistir...
salih bu kadar basitlesemez cunku,bahari deliler gibi severken(her ne kadar bunu inkar etsede bu bir gercek) ceylana asla dokunamaz...
dur bakalim hemen emin olma belki benim teknik daha ise yarardir,ben sana tuplu siteyi izletirim ins;)
merhaba arkadaşlar. birkaç gündür yazamadım. yorumlar çok güzel. çok hareketli ve sıcak bir forum sayfamız var. iyi ki varsınız arkadaşlar:) herkese güzel paylaşımları için çok teşekkürler.
keje hoşgeldin aramıza:)
mehtapcım sesli fragman repliklerini göndermişsin. çok saol canım. ama sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. ali.nin foyaları ortaya çıkıyor ona sevindim tabi. ama bizimkiler hala çatışma içindeymiş. bakalım ne olacak. büyük bir merakla bekliyorum. heyecan dolu bir bölüm olacak yine.
hoşgeldin forumumuza adalar.cım.
insallah kötü bir karakter değildir. ali yetişiyor herkese zaten.
slm arkadaslar
fragmani yeni gördüm.. salihin elline saglik ali o dayagi coktan hak etmisti...
bahara bir avukat minibus söförunden daha cok para kazanir demesini hic yakistiramadim...video bölümde var fragman izlemek istiyenler...
slm arkadaslar
fragmani yeni gördüm.. salihin elline saglik ali o dayagi coktan hak etmisti...
bahara bir avukat minibus söförunden daha cok para kazanir demesini hic yakistiramadim...video bölümde var fragman izlemek istiyenler...
Salih eğitiminden fedakarlık edip çalışarak ailesine bakmış,hatta Ali için daha fazla sıkıntıya katlanıp,çalışıp ona hukuk eğitimi aldırmış, Ali avukatlık diplomasını Salih sayesinde aldığını unutur doğal zaten normal olsa abisinin sevdigi kıza asla bakmazdı. Salih Baharı çok severken bu durumları birçok kere annesine üzülerek ifade ediyor,sıkıntısını duyuyordu, Bahara karşı davranışları o kadar dürüst samimi olunca, Baharında ruhunda bu özellikler varolunca, güzel bir noktada buluşmuşlardı.Yemekte verdikleri sözleri tutabilselerdi,(birbirlerinden hiçbirseyi gizlemeyecek-yalan söylemeyeceklerdi)
ne Ali ne Ceylan ne Fikret Bey yada başka bir olay asla onları ayıramazdı.Bahar da bunun üzerinde çok durarak Salihten rica etmişti, keşke Salih sirketolaylarına girmeseydi. Dizinin işleyisi çok güzel , bölüm sonlarında heyecandan yazmayı unutuyoruz,yada tepkiler veriyoruz.Yeni bölümden henüz birsey duymamısken, yazalım:img-yes:
:img-yes:çok güzel ve heyecanlı bir bölüm yine bizleri bekliyor
bahar aliye cevabını güzel verdi aferin bahara
gözüme girdi:happy0064
salihin yumrukları alinin suratında patladıkça ellerine sağlık dedim:img-yes:
şiddetide hiç sevmem ama neyse demek arada sırada lazımmış:img-yes:
sanki baharla salih yakınlaşıyorlarmış gibi hissettim bu bölümde
nedersin mehtapcım yanılıyormuyum umarım yanılmam
sevgili jujum
sen içini ferah tut salih ceylana dokunmadı
bahara bunu yapmamalı çünkü çok sevdiğini tekrar edip duruyor
seven yani gerçekten seven insan başka tende sevgiyi aramamalı
eğer salih böyle bir şey yaptıysa benim için bitmiştir seviyorum ölüyorum dediğine artık asla inanmam
angel_timuçin
22-03-08, 10:17
herkeslere merhabaa
ali kötü ali işte aynen mert kötü olmaaz belki ama neyse ali her yere yetişip kötülük yapıyoooo ...
gıcıklıgı üztünde ablaları :img-hyste ne yapsın akşama var biraz bakalım neler olucakkk ;)
mehtapcım sesli flagmanı anlatmışın saolasın bitanemm ayy neler sölüyolar öleee
en güzel sahne defnelerin zanlımcaa
mahir alllllahh dedigine göree ayy ayy mutlu oldum bak :img-wink:
hoşgeldin forumumuza adalar.cım.
insallah kötü bir karakter değildir. ali yetişiyor herkese zaten.
ben mertin kötü karekter oldugunu tahmin ediyorum...ama az kaldi bu aksam artik ögrenirizzz
Evet, sadece Ali'nin yaptığı kötülükler diziyi sürüklemiyor artık. Mert bir şekilde kötü bir karakter olacak bence de.
ben mertin kötü karekter oldugunu tahmin ediyorum...ama az kaldi bu aksam artik ögrenirizzz
Mert kötü bir karakter değil.Sadece Bahar'ı eskiden seven ve şimdide yeniden ortaya çıkan bir karakter.
Ama senaryo ne gerektirir bilmiyorum.Şunu diyim MERT karakteri kolay kolay kötü olcak bir karakter değil.
Kavga sahnesi güzeldi. Özbek Yıldız da etkileyici oynamış.
Yalnız şu Mert'in oyunculuğunu hiç beğenmedim. Mimikler falan güzel olabilir ama ses tonu çok rahatsız edici.
psikodan teşekkür ederim ama ben yeni gelmedim hep aranızdaydım hatta en başından beri...adalar yeni oyuncular gelince yeniden yorum yazmaya başlamış slm...hatırlıyorum çok eskiden leylan dizisi bitince forma girip sitem etmiştiniz hatta bir arkadaşla polemik falan.. biz 5. oluyorduk o zaman.... neyse...ozicano özbek yıldızı arkadaşlar bana kızıyor ama oyunculuğunu bende beğeniyorum....yeni değişikliklerle birşeyler yapılmaya çalışılıyor doğru ozicano...bende beğenmedim üzgünüm....dizimize neler oluyor ben eski halimizi özlüyorum......
psikodan teşekkür ederim ama ben yeni gelmedim hep aranızdaydım hatta en başından beri...adalar yeni oyuncular gelince yeniden yorum yazmaya başlamış slm...hatırlıyorum çok eskiden leylan dizisi bitince forma girip sitem etmiştiniz hatta bir arkadaşla polemik falan.. biz 5. oluyorduk o zaman.... neyse...ozicano özbek yıldızı arkadaşlar bana kızıyor ama oyunculuğunu bende beğeniyorum....yeni değişikliklerle birşeyler yapılmaya çalışılıyor doğru ozicano...bende beğenmedim üzgünüm....dizimize neler oluyor ben eski halimizi özlüyorum......
Ben o günleri unutmuştum bile ama anlaşılan siz unutmamışsınız.Barış Kılıç tanıdığım.
Ben burada Barış Kılıç Leylan'da oynadığı için değil Vazgeç Gönlüm ve Barış Kılıç arasında bir köprü vazifesi gördüğüm için burdayım.
Ama şu saatten sonra hiçbir yorum yazmıcam sadece bu başlığı takip edicem...
İyi Geceler herkese.
yanlış anladınız adalar neden yorum yapmayacaksınız anlamadım doğrusu...yanlızca şaşırdım burada tekrar görünce bu forma girip benim izlediğim dizi bitti vazgeç gönlüm neden devam ediyor anlamıyorum şeklinde yorum yapmıştınız bakmak isteyen arkadaşlar arşiv yazılarından çıkarabilir hatta rejisör arkadaşımız tepki göstermişti...ben biraz suskun kalmıştım moon_light herzamanki gibi orta yolu bulmuştu ama tepkisini reatingleri işaret ederek göstermişti...o zamanlar 5. oluyorduk...art niyetli söylemedim yalnızca şaşırdım burada görünce...herkesin yorumlarını bekleriz tabiki neden yazmam diyorsunuzki?...burada herkesin olumlu olumsuz yorumlarına saygı duyduk ve duymaya devam edeceğiz...ama başından beri nasıl devam eder bitsin artık diyenlere tepki duyduk hep....
moon_light
23-03-08, 01:21
eveeeeet nefes kesici bir bolumun ardindan yapilacak o kadar cok yorum varki...nerden baslasam,bolumun guzelligini nasil tarif etsem bilemiyorum....
ilk once genel olarak yorum yapip,sonra icerige gecmek istiyorum...
en basta dizimizin her sahnesinde en ufak bile emegi gecen herkesi yurekten kutluyorum...:happy0064
mukemmel mukemmel mukemmel bir bolumdu...cekim teknikleri degismis,bilmem sizde farkettiniz mi farkliliklari..ben cok begendim,kameralar ucuyordu adeta...
farkli sahnelere girerken yukardan girisler(mesela sahil sahnesinde bayragin dalgalanisiyla giris yapip,sonra yavas yavas inmeler) falan harikaydi..
salihin deniz kenarindaki kostugu sahne cekimlerine bayildim...icinde bulundugu kaos bu kadar guzel anlatilabilirdi..flash backler falan yerli
yerinde cok guzel ayarlanmisti...sahneler kisa ve cok anlamli,netti...anlatilmak istenenler net bir sekilde anlatilip sikmadan cok hos cekilmis....
asagi yukari her sahneyi yuregim agzim binbir heyecanla izledim desem,bilmem hissettikleri mi anlatmaya kafi gelir mi...
yine super mekanlar secilmis,dizimize baska bir hava gelmis,dogal,icten samimiydi hersey..park sahneleri artirildi ve cok hos oldu..surekli evin icinde yapilan cekimleri sevmiyorum,daha bir renkli daha bir hos oldu boyle...adnan beyide tebrik ediyorum...simdiye kadar ahmet bey nasil guzel yonettiyse dizimizi sanirim oda ayni basariyla belki dahada fazlasiyla devam ettirecek..buna hic suphem kalmadi..yalniz bazi zoomlari gereksiz buldum o kadar...bazi sahnelerde cok guzel yerli yerindeydi ama bazende dedim simdi zooma ne gerek var,o kadar sasirtici bir durum yok...yakaladigim tek negatif nokta buydu..amaa bunun disindaki hersey harikaydi...cok cok begendim..yonetmenimizden,oyuncularimizdan tutunda emegi gecen isikcisindan kameramanina herkesi yurekten kutluyorum...emeginize,yureginize saglik...sizi cok seviyor ve vazgec gonlum gibi bir dizinin izleyicisi oldugum icin kendimle gurur duyuyorum....
simdi gelelim icerige..anlatacak o kadar cok seyim var ki,her sahneyi kana kana,doya doya izledim..
İyi Geceler.
Her bölümü olduğu gibi bu bölümüde heyecan ve beğeni ile izledim.
Murat Han'ın Salih karakterini ,Ali hakkında öğrendiklerinden ve annesinden duyduklarından sonra yaşadığı,şaşkınlığı ve öfkeyi yürürken,koşarken hiç konuşmadan yüz ifadesi,mimikleriyle yansıtması ve buradaki çekimler cok başarılıydı.
Özbek Yıldız,kavga sahnesinde cok başarılıydı.Özellikle yumrukların konuştuğu son sahnede kendinden geçmesi,yüz ifadesinin tepkisiz,vücudunun hareketsiz kalması(ama bu sahneyi yakın çekim izilemek isterdim) inandırıcıydı.Salih'in ona bir abi olarak yine yardım etmeye çalışması duyguluydu.
moon_light
23-03-08, 01:31
simdiiii...ayyy inanin cok heyecanliyim,her sahnenin keyfi,tadi bambaskaydi...
en bastan baharim birtanem harikasin sana her bolum daha cok hayran oluyorum....aliye attigin tokatla dedim sov basliyor...:) alinin yuzundeki degisim oyle basladi...dumura ugradi,bizde ekran karsisinda zevkten dort kose olduk tabi...baharim kendine yakisani yapti,sen beni ne saniyorsun diyerek verilmesi gereken en guzel cevabi verdi,alnindan opuyorum birtanemi....
dedigim gibi salihin deniz kenari sahnesi mukemmeldi...yasadigi kaos bu kadar guzel anlatilabilirdi...ah ahhh o mekan sizlerede ayni seyi hatirlatti mi,bahariminda ayriligin acisiyla ici yanarken geldigi mekan orasiydi...orda bagrindaki atesi sondurmeye calismisti,tipki salihin simdi yapmaya calistigi gibi....:icon_sorr murat yine oyunculuguyla goz doldurdu,hayran hayran izliyorum onu....yuzunden hersey okunuyor,hatta sirf gozlerine bile baksan anlayabiliyorsun ne demek istiyor,ne hissediyor...
geleliiimmmm....gunlerdir bekledigimiz,izlemeye doyamadigim alinin morardigi,karardigi,dayak yedigi sahneye...beni gormeliydiniz,salih ona vururken yerimde duramadim,ellerin dert gormesin salih harikasin nolur kafasini taslarada vur diye nasil yerimde bagiriyorum :img-hyste
ne kadar guzel cekilmisti o sahne...salih cocuklarin attigi topa vuruyor ve hooop karsisinda yaratik....:D aliye o sahnede de cok sinirlendim ama hic ona giripte keyfimi bozmayim simdi....utanmadan birde abisine el kaldirma curetindede bulundu,ceketini cikariyor,yesinler havani sanki bisey yapacakmis gibi...:img-hyste mukemmel bir oyunculuk sergilediler..orada alinin oyunculugunuda begendim,demek ki bu cocugun yuzunun renge ihtiyaci varmis,kendine mi geldi nedir dayaklardan costu birden :img-hyste
salih sen nasil yukfa yurek bir insansin boyle ya donup aliyi hastaneye goturmek isteyince nolur yapma salih diye kac kez soylendim:) ama salih buyuklugunu gosterdi,o bazi insanliktan nasibini almamislar gibi yapmadi,her ne kadar ona kizsamda dogru olani yapti aslinda...:good:
Bölümün ilk sahnesiyle Ali’nin yüzüne inen o tokatla başladı iyi de oldu hani hepimizin haftalardır yapmak istediğini Bahar bir çırpıda yapıverdi:)
Arkasından Ali, Salih müsabakası görülmeye değerdi ellerine sağlık olsun Salih’in keşke bizim yerimize bir iki tane de tekme falan atsaydı:img-pilot…
Kavga sahnesini daha etkili kılmak için kamerayla çok fazla oynanmış gibi geldi bana kameranın gereksizce hareketlendirilmesi beni bir izleyen olarak oldukça rahatsız etti açıkçası….Ayrıca otelde Ali ve Bahar buluşmasında Bahar’ın yüzüne yapılan gereksiz iki zoomlama arkasında Ali…Başka bir yönetmenle kıyaslamak doğru olur mu bilmiyorum ama yeni yönetmenimizin tekniğini Hakan Gürtop’a benzettim nedense…:img-cool2
Aslında başından belliydi, bu davanın Bahar için olumlu bir şekilde ilerlemeyeceği, diğer avukatta mesleğinin gerektirdiği gibi davrandı zafere giden yolda her şey mübahdır hesabı….Dava sonrası Salih’in pişmanlığı finalinde Mert’i Baharın evinde kucağında Eren’le görüşü Bahar’ın bu davayı kaybettiğinin resmidir amaaaa işin içine Mert girip de bu konuda Bahar’a yardımcı olursa işin içeriği değişebilir Eren bebek annesinde de kalabilir belki…
moon_light
23-03-08, 01:46
bahar ve salih sahnesi....diyorum ya oyuncularimiz yasiyorlar,oynamiyorlar...hicbir sahnede yapmacik hareketlerine denk gelmiyorum...mukemmeller daha ne denir ki...bu bolum ali bile yapmacik degildi,diyorum ya dayak yemesi lazimmis,dayaga cok guzel tepki veriyor :img-hyste
salihe kizdim sen nasil baharimin hakkinda oyle dusunursun diye,tamam alinin sevdigini saklamasina kizabilir ama baharim hakkinda nasil oyle dusundu...nasil sende ona karsilik verdin mi diye ona yakismayacak bir laf etti...ama sonradan oda yaptigi yanlisi anladi...bunun icinde mahire kocaman bir tebrik...ay mahire bayiliyoruum daha onlar hakkinda soyleyecek cok sozum var sirayla gidiyorum ama tam yeri gelmisken kocaman bir tebrik yolluyorum ona...dost dedigin boyle olur,her kotu aninda salihin canyoldasi,saglikli dusunemedigi anlarda uyaricisi...cok cok iyi bir arkadas...bu konudada salihi o uyardi,kiz yine iyi davranmis,oyle sey soylenir mi,sen saglikli dusunemiyorsun salih,bahar gelip ne deseydi salih kardesin bana asik mi deseydi gibisinden harika laflar etti...zaten ondan sonrada salihin hicbir hatasini gormedim,takdir ettim....
ayyyy eren salih ve baharin oldugu sahnelere bayiliyorum,mutluluktan ucuyorum...erenin aglamasi uzerine salihin gelip oglum ozur dilerim,kusurumuza bakma deyip oglunu opup koklamasi ne hostu ya,boyle guzel bir tablo olur mu...baharim nasil bakti onlara,ayyy kiyamam ben size,salih ve baharin sonraki bakislarindaki aski sizlerde yakaladiniz mi benim gibi..ne kadar belli etmemeye calissalarda gozleri haykiriyor SENI SEVIYORUM diye....
baharimin tek hatasi aliyle tekrar gorusmesiydi....otele gelince alinin arka plandan gorunmesi yuregimi hoplatti,neye ugradigimi sasirdim bir an,sanki korku filmlerinde katiller falan birden oyle gosterilir ya,hatta chuckyi bilirsiniz onun gibi gozuktu gozume ali :img-hyste baharim dedim napiyorsun sen,tamam resmi bir konusmaydi ama ne olursa olsun o aliyle ko-nus-ma-ma-liy-di !!!!
canim benim,baharimin agladigi her sahnede bende agladim :img-cray: off oyle agliyor ki yurek mi dayanir ya,canim benim salihin soylediklerinin flash back gosterildigi sahnede,nasil agladi oyle...:icon_sorr
ya arkadaslar asagi yukari tum tahminlerimiz tutuyor bende hayret ediyorum:) mert hakkinda yanilmadigimi gordum,tipki dusundugum gibi oldu hersey,baharcim mertin yaninda calisacak,mert bircok konuda baharima yardimci olacak ve salihi kiskandiracak..merti gormeden tahminlerde bulunmustum vede yanildigimi dusunmuyorum.. mertin kotu bir karakter degil bence aksine cok duzgun bir insana benziyor...
ne demistim barinagin yanma sebebi,orasinin tamir edilmesi..ve oyle oldu hatta ve hatta tipki dusundugumuz gibi orasi balikci olacak ve yine dusundugumuz gibi mahirde var bu isin icinde:P
moon_light
23-03-08, 01:57
bu bolum bircok sorumuz cevabini buldu...ornek verecek olursak,hep soyluyorduk mahirler icguveysi gibi kaldilar,ne olacak adamcagizin isi,gucu yok,hep ordami yasayacaklar deyip duruyorduk..bu bolum o sorumuz cevaplandi..hemde cok guzel,mantikli bir bicimde...
ayy hemen mahirlere geciyorum dayanamayacagim:P ayy ben mahir ve defneyi yerimmmmm...bu kadar sekerlik olmaz yaa....nasil tatli bir cift oldular bunlar boyle...defne yine cok guzeldi,kiyafetleri zaten cok guzel seciliyor hep soyluyoruz,ama simdi sanki eski defne gibi degilde hani almanyadan ilk geldigi gibi degilde evli bir bayan havasi var artik uzerinde....yine cok seker giyiniyor...hamileligin aciklandigi sahne...muhtesemdi...yaa diyorum ya bayiliyorum onlara cok cok sekerlerdi,defneye naz cok yakisiyor,naz yaparken ki mimiklerine bayiliyorum...cok tatliii...mahir nasil sevindi baba oldugunu duyunca,bittim yaa superdi...Alllllaaaahh diye nasil bagirdi,bu kadar gercekci olunur..hhahhaha kacip giderken harputlunun arkadan gelip noluyor buna demesine koptum,mahiri tutana askolsun :img-hyste defne cok seker baba oluyorda ondan dedi,diyorum ya naz yapmak defneye cok yakisiyor...artik bool bol nazli sahnelerini izleyecegiz zaten...
hahhahha mahir cicek niye almiyor kizcagiza diye diye aldirdik sonunda :) canim ya alerji malerji dinlememis almis gulleri yinede..hahahhha hele seye ne demeliydi,baklavalari tepistiriyor kizin agzina bide sut yapar yemen lazim dedi ya koptum :img-hyste iyi ki varlar,dizimizin neseleri,bayiliyorum onlarin sahnelerine....
bebek odasi konusunda mahir oyle masum masum bakakaldi ya nasil uzuldum :icon_sorr ama harputlu sagolsun cok guzel konustu mahirle,yani bizimkilerin ayrilacagi yok,evleri yurtlari belli oldu ;) boylelikle bu sorumuzda cevap buldu...
gelelim cevaplanan bir baska sorumuza....sizi bilmem ama ben cok guzel cevabimi aldim..ilknurcum sana sesleniyorum canim,salih ve ceylanin arasinda hicbirsey gecmemis haberin olsun:) daha nasil belli edecekler,apacik belli oldu aralarinda hic birsey olmadigi...en ufak tereddutum kalmadi,salihtende bu beklenirdi zaten...mesela mahir salihe baba olacaginin mujdesini verirken ceylanin surat sekli,sonra salihin emineye yoksa ceylan sana birseymi dedi diye panikle sormasi bunlarin en guzel cevabiydi,daha nasil belli edecekler...anladik degil mi;)
Bahar’ın Ali den almış olduğu evlenme teklifinin ertesinde tekrar Ali ile buluşmasının açıklaması …Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten cinsten durumlar, ama Ali’ye ilk defa bu bölüm acıdım desem:(
Defne ve Mahir’e dokunmadan geçemeyeceğim, yine yine harikaydılar onların cilveleşmesin de bastım kahkahayı ikisi de çok tatlıydı hele hele Defne’ye bayıldım…:img-wink:
Mahir’e ne denir bilmiyorum Defne ona bebek müjdesi veriyor bizim akıllı Salih’e koşuyor sarılmak için, hamile olan Defne değil de Salih sanki:)…Bu arada Mahir’in en azında içinde bulunduğu durumdan duyduğu rahatsızlığı görmek sevindiriciydi yoksa ben bu iç güveysi hallerin onun hoşuna gittiğini düşünmeye devam edecektim, Defne’nin alıştığı lüksten kopması biraz zor gibi ve bu alışkanlık bizim güzel çiftimizin arasını açabilir ilerleyen bölümlerde…
Moon_light bacım haklısın galiba ama geçen haftaki o haller neydi öyle yaa o sahneleri izle sonra gel de kötüye yorma…Ceylan’ın bunu kabulleniş halleri belki evlenmeden önce anlaşma falan yapmışlardır bilmem ki :bilmimben çıkamadım bu işin içinden:icon_sorr
Salih, Bahar'a nasıl''Ali'ye karşılık verdin mi?Ne geçti aranızda?''tarzı sorular sorabiliyor?
Bahar'a Ali tarafından yapılan yardımların,DNA testi sonuçlarını değiştirmesinin asıl nedeninin kendisiyle evlenmek olduğunu,üstelikte Eren'in Bahar'da kalmasının arkasına sığınılarak yapıldığını anlayınca cok sinirlendi Ali'ye tokat atarak ve sözleriyle tepkisini belirterek gereken cevabı verdi.Bu evlilik teklifi Bahar'ın güvenini,kişilere olan inancını sarstı.Bunun için Mert'in yaptığı iş teklifinin üstelikte çalışmaya, bir işe cok ihtiyacı olduğu halde yaşadıklarından,güven duygusunun azalmasından dolayı cok fazla sorguladı.
Yaşananlar Bahar'ında Salih'inde güven duygularını zedeledi.
İyi Yorumlar.
Daha cok yazılacak yorum var ama şimdilik bye
moon_light
23-03-08, 02:09
yalniz defnenin tek bir hareketine kizdim,o da iki kez mahire cok safsin demesiydi...sen cin gibisin masallah ama mahirede oyle deme ya...:img-wink:
cok temiz kalpli ondan hemen kotuluk dusunemiyor zavalli napsin...ya yalniz cok cok tatlilar...birde harputlu pasama ne isterse alirim dedi ya,bende bas bas bagiriyorum,o pasa degil prenses adida ceren diyorum :img-hyste bende bir hosum ayol,zorla kiz yaptiracagim cocugu....:img-hyste hatta tam o sirada mahirde dedi icine mi dogdu,erkek mi olacak diye...oda saglikli olsunda ne olursa olsun dedi,bende evet iste cerenimiz oyle olacak insallah dedim....
belgin ve harputlu....ya bu kadar mukemmel,tertemiz bir ask olabilir mi...hayran olmamak,imrenmemek mumkun mu..hele o evlenme teklifi ani tek kelimeyle ba-yil-dim...hemen forgetmenot arkadasimizin sozu geldi o an aklima,belgin ve harputlu askiyla ruhumu arindirmak istiyorum demisti ya hakikatende tam oyle bir sahneydi...megafonda ask sarkilari,tatli asiklarin torunlari vasitasiyla birbirlerine duygularini dile getirmeleri ruh arindiracak kadar harika bir sahneydi....gercekten eskilerin asklari yasayisi bile bambaska....iste ask,sevda diye buna denir,herseyleri asil,bakislari,dokunuslari bile...:img-in_lo
hani ilk basta cok cekingenlerdi ya asklarini daha acik yasamaya basladilar simdi...harputlunun, soyle eren anneannen beni hala seviyor mu diye sormasi ve belginin cevabi ne kadar guzeldi ya,cok cok begendim...askin hakki boyle verilir,aska ancak simdi ask denir dedim...ornek olsun simdilerin acele yasanan asklarina...
moon_light
23-03-08, 02:20
Bahar’ın Ali den almış olduğu evlenme teklifinin ertesinde tekrar Ali ile buluşmasının açıklaması …Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirten cinsten durumlar, ama Ali’ye ilk defa bu bölüm acıdım desem:(
Defne ve Mahir’e dokunmadan geçemeyeceğim, yine yine harikaydılar onların cilveleşmesin de bastım kahkahayı ikisi de çok tatlıydı hele hele Defne’ye bayıldım…:img-wink:
Mahir’e ne denir bilmiyorum Defne ona bebek müjdesi veriyor bizim akıllı Salih’e koşuyor sarılmak için, hamile olan Defne değil de Salih sanki:)…Bu arada Mahir’in en azında içinde bulunduğu durumdan duyduğu rahatsızlığı görmek sevindiriciydi yoksa ben bu iç güveysi hallerin onun hoşuna gittiğini düşünmeye devam edecektim, Defne’nin alıştığı lüksten kopması biraz zor gibi ve bu alışkanlık bizim güzel çiftimizin arasını açabilir ilerleyen bölümlerde…
Moon_light bacım haklısın galiba ama geçen haftaki o haller neydi öyle yaa o sahneleri izle sonra gel de kötüye yorma…Ceylan’ın bunu kabulleniş halleri belki evlenmeden önce anlaşma falan yapmışlardır bilmem ki :bilmimben çıkamadım bu işin içinden:icon_sorr
yapma canim yaaa....sen nasil o yaratiga acirsin,duymamis oluyum bu sozleri...acinilacak hali mi vardi,o yaptiklarinin cezasinin sadece binde birini cekti...simdiden acirsan yandik yani :img-hyste ben doyamadim o sahnelere,aliyede zerre acimadim aksine dahada sinir oldum....ogghhh icimin yaglarini eritti onun su hali...:img-hyste
http://img143.imageshack.us/img143/8408/aliiifu7.png (http://imageshack.us)
evet cnm yuzde yuz emin ol,icinde hic suphe kalmasin salih oyle bir hata yapmadi...yapamazda...!! gecen bolum demistim ya salihi goz hapsine alacagm bu hafta en ufak hatasini gormeyelim diye,hakikaten bu bolum oyle oldu,sagolsun hic hata yapmadi...ceylana buzdolabindan daha soguk davrandi :happy0064
ay birde su resim cekme isi super dusunulmustu..bende diyorum baharimin resimlerini kim cektiriyor,dusunuyorum dusunuyorum bulamiyorum,avukat aklimin ucundan bile gecmemisti..ay ne cin avukatmis bu yahu,agzim acik kaldi soylediklerine...adama sinir oldum baharimi nasil sucladi,iftiralarla kazanilacak dava hic kazanilmasin ondan iyidir...ben avukat olmaktan vazgectim kardesim :img-hyste ayy kiyamam salih bahara nasil acidi,dusundugumuz gibi kendine yakisani yapti,bahari erenden ayirmak ona yakismazdi..helal olsun dedigim gibi ilk sahnedeki sozlerinden baska hicbir yanlisini gormedim...aksine bizimkilerin arasinda bir yumusama oldu farkettiniz mi...
son sahne..ahh keske mert olmasaydi orda ya...eminim o konusma bazi seylerin degismesine neden olacakti..cok guzel bir konusma olacakti...salih simdi kiskancliktan catlayacak..ama kiyamam ona ya bolum oncesi kiskanmasini cok istiyordum ya simdi vazgectim...akli basina geldi cunku,umarim yine aralari yine acilmaz...tamam kavusmasinlar ama lutfen birbirlerine karsi nefret dolu olmasinlar,bu bolumku tavirlari guzeldi...artik bir mutlu sahneler izlemenin zamani geldi,bir bolumlugunede olsa lutfen yasatin bunu bize :icon_sorr
belgin ve harputlu....ya bu kadar mukemmel,tertemiz bir ask olabilir mi...hayran olmamak,imrenmemek mumkun mu..hele o evlenme teklifi ani tek kelimeyle ba-yil-dim...hemen forgetmenot arkadasimizin sozu geldi o an aklima,belgin ve harputlu askiyla ruhumu arindirmak istiyorum demisti ya hakikatende tam oyle bir sahneydi...megafonda ask sarkilari,tatli asiklarin torunlari vasitasiyla birbirlerine duygularini dile getirmeleri ruh arindiracak kadar harika bir sahneydi....gercekten eskilerin asklari yasayisi bile bambaska....iste ask,sevda diye buna denir,herseyleri asil,bakislari,dokunuslari bile...:img-in_lo
hani ilk basta cok cekingenlerdi ya asklarini daha acik yasamaya basladilar simdi...harputlunun, soyle eren anneannen beni hala seviyor mu diye sormasi ve belginin cevabi ne kadar guzeldi ya,cok cok begendim...askin hakki boyle verilir,aska ancak simdi ask denir dedim...ornek olsun simdilerin acele yasanan asklarina...
Çok güzel bir bölüm daha izledik, yine öncee Vazgecilmezlerimize (ekibimize) tebrikler. Vazgeç Gönlüm ailesine selamlar diyerek başlayalım, dizi biteli epey oldu, görüldüğü gibi etkisindeyiz hem de çook güzel olunca (bazı anlar zor da olsa) duygu yogunluğu fazla olan, Oyuncuların başarısı ile gerçek yaşamdan farksız,teknikekip-yönetmen sayesinde görsel kalitesi yüksek, senaristlerce güzel yapım olunca epey etkisindeyiz..Moonlight dizi sonrası hemen tüm coşkunla her duygunu ifade ediyor olmanıza hayranız=)herşeyi belli etmek istemiyorum=) daha bir hafta yorum süremiz var, o kadar güzel bölümdü ki yavaş yavaş yorum yazmak isteyenlerdenim.Neden bu mesajınla başladım, çünkü en begendiğim sahnelere Hasan abi ve Belgin abla imza atmış oldular=) biraz bu aşkın üzerinde duralım,konusalım ki günümüz sevdaları neden böyle bir aşkın karelerini bölerek adliyelerde sürüyor diyerek Salih ve Baharın büyük sevgilerine rağmen yaşadıklarına; üzüleceğimiz yorumlara sonra dönelim -herzamanki çook başarılılar Salih&Bahar- Mahir-Defne :img-yes: bizleri nasıl bir hafta merakla bekletiyorlarsa sürpriz yorumlarımız için Bitanelerimizi biraz meraklandırmak istiyorum, dayanabilirsem=) T E B R İ K L E R
Adalar arkadaşımız yorumlarınızı ilgiyle okuyoruz, yazarsanız dizimiz ve forumumuz için çok memnun oluruz, vazgecmeyelim dememiş miydik) Mert konusunda sakın bize kızmayın anlaşalım) Barış Beye başarılar. Deniz Alan hnm gibi.Keje üyemizin de ilk sayfalardan itibaren güzel yorumlarına tesekkürler.Dizimiz çok güzell :img-yes:
slm iyi geceler arkadaslar.
simdi sayfaya girdim size yazacaktim...bu aksam ben aliye acidim diye ama
moonlight ekledi spoiler gördüm ve tikladim birde ne görüm alinin resmi :img-hyste:img-hyste...acimistim ama o resmi görünce su hale geldim yani:img-hyste:img-hyste alide hak etmisti artik bu dayagi
moon_light
23-03-08, 02:45
Salih, Bahar'a nasıl''Ali'ye karşılık verdin mi?Ne geçti aranızda?''tarzı sorular sorabiliyor?
Bahar'a Ali tarafından yapılan yardımların,DNA testi sonuçlarını değiştirmesinin asıl nedeninin kendisiyle evlenmek olduğunu,üstelikte Eren'in Bahar'da kalmasının arkasına sığınılarak yapıldığını anlayınca cok sinirlendi Ali'ye tokat atarak ve sözleriyle tepkisini belirterek gereken cevabı verdi.Bu evlilik teklifi Bahar'ın güvenini,kişilere olan inancını sarstı.Bunun için Mert'in yaptığı iş teklifinin üstelikte çalışmaya, bir işe cok ihtiyacı olduğu halde yaşadıklarından,güven duygusunun azalmasından dolayı cok fazla sorguladı.
Yaşananlar Bahar'ında Salih'inde güven duygularını zedeledi.
İyi Yorumlar.
Daha cok yazılacak yorum var ama şimdilik bye
aynen oyle canim...oncedende yazdigim gibi salihe yakismayan tek davranis soz oydu bu bolum..yani hayretler icerisinde kaldim,baharim hakkinda nasil boyle dusunebilir diye sok oldum....ne demek ya bahar sende karsilik verdin mi soyle ne demek...baharim nasil agladi o sozleri dusundukce :icon_sorr
diyorum ya mahire helal olsun,o getirdi salihin aklini basina...defnede hemen baharim hakkinda kotu dusundu olmaz ki ama...harputluda nasil kizdi bahar oyle biri degil diye...ay bide dedi ya ikinci torunum oluyor,dedim keske defneye soylese baharin onun kizi oldugunu..nasil olsa defne hemen mahire soyler,mahirde salihe duyulur giderdi :img-hyste defnenin ordaki mimigine yine bayildim,kiskanirim ama diye dudak buzusu cok sekerdi ya....kim bilir hamilelik nasil yakisacak,masallah gozleri yine konusuyordu..sari giyince gozlerinin yesili daha bir ortaya cikmisti....
tipki suzan ve mertin konustuklari gibi baharim ve belgin cok guclu kadinlar..baharin mertin teklifini hemen kabul etmemesinin sebebi asaletindendir...aceba dedim baharim mertin askindan haberdar mi,sanki biraz oyle sezdim ben....:icon_whis
ayy emineye gicik oluyorum yaa..hicbir zaman mustakbel oglu aliyi suclamiyor,olan biten herseyden salihi sorumlu tutuyor deli etti beni...:img-tomat birde erenlerin yanina gittiklerindeki havasi oldurdu beni...dedim ki belgine bakta az asalet neymis gor,belgine hayranim,bu kadar tatli,asil,olgun bir bayan olamaz.....her hareketi yerli yerinde....
eren hanogullarinin kanini tasiyormusta o cocugu evinde istemezmis,sinir etti..erene hic dokunmasin hakki yok buna..sonradan yumusadi falan ama o ettigi sozlerin uzerine ereni sevmeye hakki yoktu...sanki ufacik cocugun ne kabahati varsa...daha dogrusu bahariminda hic kabahati yok..tum sucun kimde oldugu belli ama bunuda hic kabullenmiyor masallah emine hanim,ali beye nerdeyse madalya takacak yaptiklarindan dolayi,tek suclu baharim onun gozunde :dito bide surekli salihe kizip duruyor sanki salih ne kabahat islediyse,oglu aliyede leke kondurmuyor...otel odasinda ne diyor,oglum sen disardan yemeye alisik degilsin,miden bozulur sonra...bende beter olsun dedim...ayyy ana ogul birbirinin kopyasi,sevmiyorum ikisinide....
moon_light
23-03-08, 02:50
Moonlight dizi sonrası hemen tüm coşkunla her duygunu ifade ediyor olmanıza hayranız=)herşeyi belli etmek istemiyorum=) daha bir hafta yorum süremiz var, o kadar güzel bölümdü ki yavaş yavaş yorum yazmak isteyenlerdenim.Neden bu mesajınla başladım, çünkü en begendiğim sahnelere Hasan abi ve Belgin abla imza atmış oldular=) biraz bu aşkın üzerinde duralım,konusalım ki günümüz sevdaları neden böyle bir aşkın karelerini bölerek adliyelerde sürüyor diyerek Salih ve Baharın büyük sevgilerine rağmen yaşadıklarına; üzüleceğimiz yorumlara sonra dönelim -herzamanki çook başarılılar Salih&Bahar- Mahir-Defne :img-yes: bizleri nasıl bir hafta merakla bekletiyorlarsa sürpriz yorumlarımız için Bitanelerimizi biraz meraklandırmak istiyorum, dayanabilirsem=) T E B R İ K L E R
ahhhaha napiyim canim bolum sonrasi nasil cosuyorum gorsen...olsun sen merak etme ben bir hafta boyu yapacak yorum bulurum,bitmez yani :img-hyste
senin yorumlarinida cok begeniyoruz,bekliyoruz bakalim yavas yavas :P
icon_whisslm iyi geceler arkadaslar.
simdi sayfaya girdim size yazacaktim...bu aksam ben aliye acidim diye ama
moonlight ekledi spoiler gördüm ve tikladim birde ne görüm alinin resmi :img-hyste:img-hyste...acimistim ama o resmi görünce su hale geldim yani:img-hyste:img-hyste alide hak etmisti artik bu dayagi
ayyy yapma canim ya sende acima,sakin kanmayin siz o masum yuze...kizlar kendinize gelin yahu,noldu size boyle :D ben cok iyi bilirim o masum ifadenin altinda yatan tilkilikleri :img-hyste acimayin sakin,o bunlari coktaaaan haketti,salihte bravo yani ucuyordu resmen yumruklarken:P
hahhahhaha evet ben o resme bakip bakip guluyorum zaten,cerceveletip asmak lazim :img-hyste
Herkese merhaba,
Son aylarda dizinin sıkı bir takipçisi oldum. Uzun zamandır okuyucu olarak buradayım.Yorumlarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olucam.
Geçen hafta diziyi seyrederken afakanlar basmıştı hele son sahnede. Bu hafta güzeldi. Özellikle Salih Ali kavgasında ve Bahar'ın Ali'ye tepkisinde çok eğlendim. Kavga kötü bir şey de Ali fazlasıyla haketmişdi dayağı. Sırıtmaya başlamışım yani. Bir de Salih gerçekleri öğrendi ya oh be dedim. Bir de aşırı iyi ve herşeyi kabullenen Ceylan karakterine sinir oluyorum. Zorla güzellik olmaz di mi ama.
Bu arada Belgin Hanım süper bir karakter hayranım kendisine çok akıllı ve mantıklı.
Yalnız sanırım son sahneden sonra Salih orta yol bulma düşüncesinden vazgeçecek gibi .
Herkese merhaba,
Son aylarda dizinin sıkı bir takipçisi oldum. Uzun zamandır okuyucu olarak buradayım.Yorumlarımı sizlerle paylaşmaktan mutlu olucam.
Geçen hafta diziyi seyrederken afakanlar basmıştı hele son sahnede. Bu hafta güzeldi. Özellikle Salih Ali kavgasında ve Bahar'ın Ali'ye tepkisinde çok eğlendim. Kavga kötü bir şey de Ali fazlasıyla haketmişdi dayağı. Sırıtmaya başlamışım yani. Bir de Salih gerçekleri öğrendi ya oh be dedim. Bir de aşırı iyi ve herşeyi kabullenen Ceylan karakterine sinir oluyorum. Zorla güzellik olmaz di mi ama.
Bu arada Belgin Hanım süper bir karakter hayranım kendisine çok akıllı ve mantıklı.
Yalnız sanırım son sahneden sonra Salih orta yol bulma düşüncesinden vazgeçecek gibi .
evet canim haklisin kesinlikle vazgececek ... ben mertin iyi mi kötü mü biri oldunu bek cikaramadim... ama bence biraz ortaligi karistiracak gibi
moon_light
23-03-08, 02:56
vega28 aramiza hosgeldin ;)
evet yorumlarini bizde bekleriz,sirf okumakla yetinmeyin lutfen ;)cok dogru tespitler...ceylani o kadar iyi olmasina rgmen bende sevmiyorum...acinacak bir hali var cok yazik ,kendi kendine saygisizlik yapiyor..ne zamana kadar devam edecek bu iyimser hallerine....zaten en basta annesini gorur gormez demistik kadinda biraz cadilik vr diye,bakin apacik belli etti bu bolum...ceylanda o anne oldukca hersey dahada zorlasacak..alsin kizini gitsin canim aaaa sanki yuzune mi hasretiz...dedigim gibi ceylanin durumu icler acisi ya,salihe kizdim madem kiza oyle davranacaktin ne diye evlendin,bile bile kizin hayatida karardi..aslinda bunun en buyuk sorumlusu vede suclusu emine..salih herseyi en basindan soyledi,ceylan da bile bile o riski aldi ceksin simdi hatasinin cezasini...artik ceylan oyle durmayacak annesi fitneleriyle rahat birakmaz...
Ceylan Eren'i hiç tereddütsüz kabullenmiş durumda.Hatta Salih'e ''Benimle ne zaman tanıştıracaksın'' tarzı sorular sormaya başladı.
Annesinin tepkilerine ben kendi bebeğimi istiyorum diyeceksin tarzında konuşmasına,babasına söyleme ve sonucunda olacaklara karşı uyarmasına karşı annesini susturmaya ve annesinin dediklerinin duyulmaması için büyük bir çaba sarf etmeye çalıştı.Ceylan'ın ideal gelin özelliklerine ideal kişilik özellikleride eklenmeye devam ediyor.
Dizimize yeni katılan Mert karakteride sanırım Bahar'a geçmişten kalan,tek yönlü duygular hisstemeye devam ediyor.Bahar'ın evli mi ayrılmış mı olduğunu da bu yüzden sorguladı.Mert karakteride şu anda Bahar'a gerek iş konusunda,gerek Eren konusunda cok yardımsever ve iyi niyetli görünüyor.
Mert ve Ceylan karakterleri şimdilik cok iyi niyetli görünüyorlar.
Tamam kıskanmaları adına iyi ama:img-grin2Bu kadar ideal karakterli, karakterler olmamalı ama.:
Zamanla Salih'in Bahar'ı,Bahar'ında Salih'i hala ne kadar cok sevdikleri anlaşılıp,kıskançlıklar başlayınca,ve yaşanılanlar katlanılması güç bir hale gelince, zamanla onların karakterlerinin olumsuz özelliklerininde ortaya çıkmaya başlayacağını düşünüyorum.
bye
mrb arkadaslar ben geldiiimmmmm
ama malesef izliyemedim diziyi yaaa insallah yarin mehtap eklerse izliyebilecem cok merak ettim neler oldu ..
birazdan yazdiklarinizi okuyacam umarim bir nebze anlarim neler oldugunu
evet canim haklisin kesinlikle vazgececek ... ben mertin iyi mi kötü mü biri oldunu bek cikaramadim... ama bence biraz ortaligi karistiracak gibi
Bana sanki iyi niyetli gibi geldi ama şimdilik tabi, bence de kesin ortalığı fena kaıştıracak.
moon_light
23-03-08, 03:17
mrb arkadaslar ben geldiiimmmmm
ama malesef izliyemedim diziyi yaaa insallah yarin mehtap eklerse izliyebilecem cok merak ettim neler oldu ..
birazdan yazdiklarinizi okuyacam umarim bir nebze anlarim neler oldugunu
hosgeldin tatliiimmm....ay izleyemedin mi sen :icon_sorr
merak etme canim yarin sabah uyanir uyanmaz eklerim video sitesine ;) mukemmel bir bolumdu yarina kadar sabret,sonrasindada guzel guzel yorum yapariz...
hahahh ayrica ekledigim resimi gordun mu,benim gibi seninde cok keyif alacagin sahneler var :img-hyste
sen oku yorumlari canim, nerdeyse her sahneden yorum yaptim,az cok anlarsin neler oldugunu....
mert karakterinin kotu olmadigini dusundugumu gormeden once soylemistim,sidmi gordum hala oyle dusunuyorum..artik baharim yanlarinda calisiyor cok beraber sahnelerini izleyecegiz ama ben baharima guvenyorum mert istedigi kadar sevsin onun gozu salihten baskasini gormez!!
vega28 aramiza hosgeldin ;)
evet yorumlarini bizde bekleriz,sirf okumakla yetinmeyin lutfen ;)cok dogru tespitler...ceylani o kadar iyi olmasina rgmen bende sevmiyorum...acinacak bir hali var cok yazik ,kendi kendine saygisizlik yapiyor..ne zamana kadar devam edecek bu iyimser hallerine....zaten en basta annesini gorur gormez demistik kadinda biraz cadilik vr diye,bakin apacik belli etti bu bolum...ceylanda o anne oldukca hersey dahada zorlasacak..alsin kizini gitsin canim aaaa sanki yuzune mi hasretiz...dedigim gibi ceylanin durumu icler acisi ya,salihe kizdim madem kiza oyle davranacaktin ne diye evlendin,bile bile kizin hayatida karardi..aslinda bunun en buyuk sorumlusu vede suclusu emine..salih herseyi en basindan soyledi,ceylan da bile bile o riski aldi ceksin simdi hatasinin cezasini...artik ceylan oyle durmayacak annesi fitneleriyle rahat birakmaz...
Hoşbulduk moon_light Aynen senin gibi düşünüyorum. :img-yes: Bence de annesi alsın kızını gitsin. Ah o Emine yok mu hep onun yüzünden. Ama Salih kesinlikle evlenmemeliydi.
hosgeldin tatliiimmm....ay izleyemedin mi sen :icon_sorr
merak etme canim yarin sabah uyanir uyanmaz eklerim video sitesine ;) mukemmel bir bolumdu yarina kadar sabret,sonrasindada guzel guzel yorum yapariz...
hahahh ayrica ekledigim resimi gordun mu,benim gibi seninde cok keyif alacagin sahneler var :img-hyste
sen oku yorumlari canim, nerdeyse her sahneden yorum yaptim,az cok anlarsin neler oldugunu....
mert karakterinin kotu olmadigini dusundugumu gormeden once soylemistim,sidmi gordum hala oyle dusunuyorum..artik baharim yanlarinda calisiyor cok beraber sahnelerini izleyecegiz ama ben baharima guvenyorum mert istedigi kadar sevsin onun gozu salihten baskasini gormez!!
vallah o resme bayildim mehtapcim hatta senden birsey rica edebilirmiyim o resimlerden bana bir imza lutfen :img-hyste
evet yorumlari okudukca gozumun onune geliyor sahneler .. nasil bir sahne oldugunu gozumde canlandirabiliyorum ama yarini sabirsizlikla bekliyorum vallah bir an once izlemek icin
moon_light
23-03-08, 03:36
Hoşbulduk moon_light Aynen senin gibi düşünüyorum. :img-yes: Bence de annesi alsın kızını gitsin. Ah o Emine yok mu hep onun yüzünden. Ama Salih kesinlikle evlenmemeliydi.
ismim mehtap canim :img-wink: aynen bende senin gibi dusunuyorum zaten....en basindan beri soyledim ne olursa olsun salih o evliligi yapmamaliydi,simdiye kadar yaptigi en buyuk hata bu oldu... ceylanin annesinden umutluyum,bu bosandirma isini yaparsa o yapar:P
vallah o resme bayildim mehtapcim hatta senden birsey rica edebilirmiyim o resimlerden bana bir imza lutfen :img-hyste
evet yorumlari okudukca gozumun onune geliyor sahneler .. nasil bir sahne oldugunu gozumde canlandirabiliyorum ama yarini sabirsizlikla bekliyorum vallah bir an once izlemek icin
:img-hyste:img-hyste yapmam mi tatlim sen iste yeterki zevkle :img-hyste
zaten benimde aklimda vardi,simdi sen istedin ya kesin yapacagim...:) o surati imzanda gordukce sikinti,stres kalmayacak bizde :img-hyste
Günaydınlar.
Dünkü bölümde Belgin Hanım'ın asaletine,karakterine bir kez daha hayran kaldım.
Emine Hanım'ın tavırlarına ve davranışlarına karşılık,nasıl bir anlayışla yaklaştı.
Emine Hanım torununu görünce(sevimli Erenîmizi,görüpte sevmemek mümkün mü?)kucağına alınca söylediklerini unuttu.O da torununu bağrına bastı.Salih'in Emine Hanım'ın tam alışmışken''Görüş bitti anne''cümlesi Salih'in Emine Hanım'ın oğlunu sadece birkaç dakika görüp ardından hemen ayrılmasının ne kadar zor olduğunu anlatmak, bakımından yerindeydi.
Dünkü bölümde en cok sevindiğim konu iş konusu oldu.:happy0064
Bizim karakterlerimizinde artık bir işleri var.Yaşananlar,üzüntüler ama herşeye rağmen yaşam devam ediyor ve çalışmak gerekiyor öyle değil mi?
Bahar hukuk sorumlusu olarak çalışmaya başladı.Kariyeri adına,güçlü bir kadın olduğunu bir kez daha göstermek,Eren'e iyi bir gelecek kurmak adına çok sevindim.
Salih,Salih Ve Mahir ortak bir iş açmaya kara verdiler.Hayırlı olsun.:img-yes:
Vega28 Hoşgeldin.
Artık zamanı mıdır?
Harputlu'nun bu soru cümlesi eşliğinde Belgin Hanım'a evlenme teklif ettiği sahne.
Üstelikte Sevimli Eren'in,torunlarının bu güzel anda yanlarında olduğu, tanıklık ettiği bu an.
Geçen yıllar,kaybedilen zamanlar,ama herşeye rağmen ,yaşanılanlara rağmen hiçbir şekilde azalmayan,daha fazla büyüyen,saygı ve sevginin devam ettiği büyük aşk.
Evet bu büyük aşkın evlilikle bir daha hiç ayrılmamak,yaşamın geri kalanını birlikte paylaşmak,her anında destek olmak,bu büyük aşkın mutlu bir şekilde sonuçlanmasına,
Bahar'ında bir gün gerçek babasının Harputlu olduğunu öğrendikten sonra onları bir aile olarak izlemek adına.
Biz Belgin Hanım ve Harputlu evliliğini bekliyoruz.
"Artık zamanı mıdır?" deyişi ve ardından teklifi yapışı mükemmeldi.
Bu bölüm tempolu ve genel olarak güzeldi ama en etkileyici sahne bence evlilik teklifiydi.
Defne ve Mahir bu bölüm Defne'nin hamile olduğunu açıklamasından sonra ne kadar da mutlu oldular.Mahir'in Defne'ye tatlı yedirmeye çalışması ama Defne'nin yemek istememesi Mahir'in''Anladım senin miden bulanıyor ''demesi cok sevimlilerdi.
Mahir'in baba olacağını öğrendikten sonraki sevinci, Ali Nuri Türkoğlu bu sahnelerini ne kadar gerçekçi oynadı.
Mahir bilinçli bir koca,iyi bir baba olmak adına elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Oyuncularımızın hepsi çok başarılı.Oyuncu kadromuz cok iyi.Dizimizi ve forumdaki arkadaşlarımı seviyorum.
moon_light
23-03-08, 13:26
merhaba arkadaslar,
reytingler gelmis...
ab de 10. totalde 8.olmusuz... :happy0064 yine cok sukur cok guzel ama keske ab de de gecen seferki 8 olsaydik,neyse olsun ana haber bultenleri onde zaten,yerimiz cok iyi...insallah dahada guzel olacaktir..
dunku bolum harikaydi,bence haftaya daha guzel olacak...simdi aksamki bolumu video sitesine eklemekle mesgulum,yorumlara sonra devam ederiz;)
angel_timuçin
23-03-08, 13:32
merhabaa kızlar selam herkesleree
nasılsınız ayolll
dizi bittti akşam bende bittim
başlıyım kısacıkda olsa yorumaa
mert geldi iyi geldi kötü gibi durmuyo ama baharıma sulanıyoooo :img-hyste neyse bahar yüz vermiyoooo iyi hoşda iş teklifleri felannn
gelelim mahkemeyee aaa resimlerde bi baktım baharla mert mucuk yapıyo sankii :img-blush
oyy oyy dediiim gerçek gibi duruyo aama sadece sarıldılar neyse
salihh gene güzel bakıyodu
anlamlıda tabii :img-tomat
kardelen2086
23-03-08, 13:58
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.....reytingler geçen haftaya göre biraz düşse de yine de çok iyi gelmiş bence;sıralamada 20 nin üzerine çıktığımız günleri unutmayalım ve buna şükredelim....:img-yes:
dün akşam malesef dizimizi izleyemedim,büyük bir ihtimalle de bundan sonra zor izleyeceğim,inşallah malum site bir an önce açılırda artık oradan izlerim ama buradan sizin yorumlarınızı takip ettikçe izlemiş kadar oluyorum....o kadar güzel yorumlar yazıyorsunuz ki şimdi oturup hepsini teker teker okuyacağım...:img-yes:
dün gece güzel bir bölüm izledik dünden en çok aklımda kalan sahneler in ilki kuşkusuz mahirin çocuğunun olacagını öğrendiği sahneydi çok sevindi çok tatlıydı
salih aliyi ne güzel dövdü oh olsun
mahkemede olanlar baharı yıktı çok üzüldüm bahar adına yazık kıza herşey çk farklıydı halbüki umarım çocuğundan ayrılmaz ikiside keşke salihle yeniden birleşseler
moon_light
23-03-08, 14:03
wioleta yorumlarini okudumda canim, asagi yukari her konuda hemfikiriz...diyorum ya bircok sorumuz yanit buldu bu bolum,icimde aa keske suda olsaydi dedigim birsey kalmadi...cok cok guzel bir bolumdu..
baharim hukuk danismani oldu bakalim,mertin sirketide cok basarili bir sirketmis,simdi hersey daha farkli olacak,mert ve bahar sahnesi daha cok olacak,malum ayni yerde calisiyorlar,artik surekli karsilasirlar...mert yuzumu kara cikarma lutfen,sinirini asmasin,ayni seviyede devam etsin....dunde dedigim gibi duzgun,kulturlu bir insana benziyor..oyle ali gibi sirnasik,basit degil...mertin baharcima pek sevgi dolu baktigini gormedim,yakisani yapti yani...zaten gelir gelmez oyle capkinmis gibi davransaydi,kara listeye girerdi:P ama dunku tavirlarini begendim..yalniz baharima soyle bastan yukari bakip "dunyanin en guzel kadini bu sehir " dedi ya onu kiskandim acikcasi :img-blush istanbulu agiza surerek baharima guzel demek istedi...ama bizden kacmaz mert bey ayagini denk al lutfen :img-hyste
ozicano benimde en cok begendigim sahnelerden biri belgin ve harputlunun o sahnesiydi..hersey mukemmel dusunulmustu...soyluyorum ya onlarin bakislari,duruslari,ask sozleri bile asil...birbirlerine tatli itiraflari cok hostu :img-in_lo belgin hanimin "al gotur beni" demesine bayildim:P artik acildilar,ilk baslardaki cekingenlikleri gitti,ee musade edelimde o kadar olsun degil mi,yillarca beklemisler bu an icin...sevda diye buna denir iste,imrenerek,hayran olarak izliyoruz onlari...hasan belgini alir kacarsa sasmayin :P
moon_light
23-03-08, 14:05
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.....reytingler geçen haftaya göre biraz düşse de yine de çok iyi gelmiş bence;sıralamada 20 nin üzerine çıktığımız günleri unutmayalım ve buna şükredelim....:img-yes:
dün akşam malesef dizimizi izleyemedim,büyük bir ihtimalle de bundan sonra zor izleyeceğim,inşallah malum site bir an önce açılırda artık oradan izlerim ama buradan sizin yorumlarınızı takip ettikçe izlemiş kadar oluyorum....o kadar güzel yorumlar yazıyorsunuz ki şimdi oturup hepsini teker teker okuyacağım...:img-yes:
merhaba canim,
kesinlikle oyle bu halimize cok sukur...ben gelecek hafta daha guzel olacagina inaniyorum zaten :img-wink:
bak simdi buna cok uzuldum :icon_sorr neden artik zar zor izleyeceksin :icon_sorr her hafta video sitesine ekliyorum ama onun icinde video sitesinin acilmasini bekleyeceksin maalesef..ahh su kanaaal,tekrar bolumleride yayinlamiyor ki kaciran arkadaslar oradan izlesin,sinirler ya gece 1 de tekrar mi olur :dito
evet cnm sen yorumlari oku,nasil olsa her sahneden konusuyoruz,ama iste keske izleyebilseydin yaa :icon_sorr
moon_light
23-03-08, 14:14
dün gece güzel bir bölüm izledik dünden en çok aklımda kalan sahneler in ilki kuşkusuz mahirin çocuğunun olacagını öğrendiği sahneydi çok sevindi çok tatlıydı
salih aliyi ne güzel dövdü oh olsun
mahkemede olanlar baharı yıktı çok üzüldüm bahar adına yazık kıza herşey çk farklıydı halbüki umarım çocuğundan ayrılmaz ikiside keşke salihle yeniden birleşseler
vaay vay bak canim sende bize hak vermissin izleyince,ali o dayagi coktaan haketmisti...o sahne harikaydi zaten...gerek cekimler,gerek oyunculuk,gerek mekan olsun dort dortluktu...:good: dunde dedigim gibi alinin dayaga ihtiyaci varmis,kendine geldi bence,cok guzel oynadi dayak yemeyi :img-hyste
makyajda cok guzel yapilmisti,her yumruk sonrasi yuzunde morlar,kanlar cogaldi ve en ufak yapmacilik sezmedik,akis cok guzel ayarlanmisti..kisacasi cok begendim o sahneyi :good:
ahh ah canim bizimde tek temennimiz o...bu bolum aralarinda yumusama oldu cok sukur..ozelliklede erenle olan ilk sahnelerinde gozlerinden ask fiskiriyordu :happy0064 ama su son sahneden sonra,salih merti cok kiskanacaktir diye dusunuyorum..gerci son sahnede pek bisey yoktu ya sadece eren mertin kucagindaydi,baharim anlatmasa bile belgisimiz anlatir,mertin aile dostu oldugunu soyler...ama bundan sonra mert-bahar sahnesi fazla olacak,salihi kotu gunler bekliyor,baharimi kiskanirda durur artik ...
wioletanin dedigi gibi dun nese kaymaklarimiz mukemmellerdi..ya kac kez izledim o hamilelik sahnesini...bu kadar tatli olunulmaz...:img-in_lo aynen oyle canim...bende izlerken dedim ali nuri turkoglu gercekten kendi baba olsa ancak bu kadar sevinirdi...bravo ona...:good: Allaah diye bagirdigindaki hali,nasil gercekci,nasil mutluluk doluydu..defnenin mimiklere bayiliyorum zaten,bu kizin nazi beni oldurecek,cok sevimli yaa,bayiliyorum :P
hahahha defne ilk once soylemeyince,mahirin parmaklarini oynatip kasiniyorsun galiba demesine ve baklava yedirirken sut yapar demesine koptum:img-hyste..super mimikler,hareketler ..daha cook keyifli sahneler izleyecegiz biz,bu daha baslangic.. her bolum ayri bir guzellik olacak...yasadik yasadik :happy0064
angel_timuçin
23-03-08, 14:28
akşam ablamın hışmında bazı sahneleri göremediiiim
ablam kanalı degiştikçe baharın diziye al diyip duruyo bende çaktım bi andaa vazgeç gönlüm diyom yok yok baharın dizisi aslında aynı dizi ama annem anlamadı neysee....
ablamla takmış ısınamadım diziyee allla alllla kızdım bend eizle anlasın dediiim sonuna dikkatli bakıyoo neden see :img-hyste
merti begendiikk
moon_light
23-03-08, 14:34
merhabaa kızlar selam herkesleree
nasılsınız ayolll
dizi bittti akşam bende bittim
başlıyım kısacıkda olsa yorumaa
mert geldi iyi geldi kötü gibi durmuyo ama baharıma sulanıyoooo :img-hyste neyse bahar yüz vermiyoooo iyi hoşda iş teklifleri felannn
gelelim mahkemeyee aaa resimlerde bi baktım baharla mert mucuk yapıyo sankii :img-blush
oyy oyy dediiim gerçek gibi duruyo aama sadece sarıldılar neyse
salihh gene güzel bakıyodu
anlamlıda tabii :img-tomat
merhaba angel im...
mertin is teklifi iyi oldu,bekliyorduk...yoksa kizcagiz issiz kalmisti,o ali denen gicikla yeniden dincer beyin yaninda calisacak degildi ya boyle cok guzel oldu bence...ben baharimdan yuzde yuz eminim sizde oyle olun lutfen,mert ne kadar sevsede baharim yuz vermez!! yani o askina leke getirecek bir davranista asla bulunmaz...
ozelliklede mahkeme sahnesinde salihin bakislara bayildim...(ya ben bu diziyi izlerken ne cok bayiliyorum :img-hyste) o bakislardan varya bir destan yazilir...:img-in_lo zaten murat o kadar basarili bir oyuncu ki hic konusmasa bile yuzunden hatta sirf gozlerinden ne dusundugunu,neler soylemek istedigini anlayabiliyorsun...baharcim bir minibus soforune gore avukat daha cok kazanir dedigindeki salihin bakislarindan neler okudum neler :)
fragmani izleyince baharcima kizmistim neden oyle soyledi diye ama o sahneyi izleyincede hak verdim yani...avukat bitanemi cok zor durumda birakti,salihte cok uzuldu baharin o halini...ay cnm benim ya lavaboda nasil agladi :img-cray:
kiyamam ben onun bir damla gozyasina :icon_sorr
birde agladigi bir park sahnesi vardi ya belginle telde konusuyorlardi,nasil guzel bir yerdi orasi...ustten cekimle adeta essiz bir tablo gorunumundeydi...dunde dedigim gibi boyle doga manzaralarina agirlik verildi ve cok guzel oldu..surekli evde yapilan cekimler hos olmuyor...ya artik baharcimla salihin sahnelerinide kapi onunde yapmasinlar lutfen,surekli onlari apartmanda kapi onunde konusurlarken goruyoruz,artik salih bahari yolda hatta oyle parkta falan yakalasin konussun:P
KübraYasemin
23-03-08, 14:47
AB - BAROMETRE
22 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,00 25,60
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,70 21,40
3 GENCO [NET] KAND 5,50 15,80
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,40 16,50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 15,80
6 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,00 12,30
7 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 3,60 10,60
8 SPOR GUNDEMI KAND 3,50 11,70
9 SELENA [NET] ATV 3,30 9,80
10 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,20 9,50
TELE - BAROMETRE
22 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,40 24,00
2 GENCO [NET] KAND 6,60 16,90
3 SELENA [NET] ATV 5,70 15,10
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 17,80
5 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,60 16,20
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 17,40
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,50 14,30
8 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,40 12,10
baharcim bir minibus soforune gore avukat daha cok kazanir dedigindeki salihin bakislarindan neler okudum neler :)
fragmani izleyince baharcima kizmistim neden oyle soyledi diye ama o sahneyi izleyincede hak verdim yani...avukat bitanemi cok zor durumda birakti,salihte cok uzuldu baharin o halini...ay cnm benim ya lavaboda nasil agladi :img-cray:
kiyamam ben onun bir damla gozyasina :icon_sorr
Bahar'ın Salih'in mesleğine minubüs şöforüylüğüne atıfta bulunarak aşağılaması, bence o sahne de Salih hayal kırıklığını ve şaşkınlığını daha etkili ifade edebilirdi ama o sahne çok çabuk geçiştirildi nedense; belki de etmiştir ama yeterli değildi ekranda gözükenle:img-cool2(ayy böyle yazıyorum da beni muhalefet falan sanmayın bende sizler gibi vg hastasıyım biliyorsunuz dimi:img-hyste)
ayrıca Bahar'ın kendi savunması terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı gibi oldu...Bahar duruşmanın bazı yerlerinde avukat olarak değil de duyguları ile haraket etti ...o yüzden o da keşke bu konuda deneyimli bir avukat tutsaydı Salih gibi:img-wink:
neyse kıyametin büyüğü haftaya kopucak Belgin&Hasan nikahı, Mert'in Bahar'ın evinde çıkması kucağında Eren'le üstelik offf yaa yok böyle bir entirika tv tarihinde ::)
edit....Bu arada bizden önce yayınlanan bir dizi rast geliyorum sürekli gelecek haftanın fragmanını veriyorlar üstelik aynı kanal ve aynı yapım şirketine ait peki niçin bizim fragman dizi yayınlanmadan iki gün önce çıkıyor..????????
O iş stokla ilgili. Sevgili Dünürüm sit-com olduğundan beri sonraki haftanın fragmanı yayınlanıyor, ondan önce yoktu öyle bir şey. Ve dış mekân olmadığından bütün sit-comlar en fazla üç günde çekilir. Dış mekân bir dizinin (mesela Vazgeç Gönlüm) çekimi ise beş ila yedi gün arası sürer. Yani stok yapılması ve dolayısıyla çabucak fragmanın hazırlanması çok zordur. Zaten herhalde Sevgili Dünürüm'ün de stoğu bitmiş olacak ki, dün onun da fragmanı yayınlanmadı.
kardelen2086
24-03-08, 00:22
merhaba canim,
kesinlikle oyle bu halimize cok sukur...ben gelecek hafta daha guzel olacagina inaniyorum zaten :img-wink:
bak simdi buna cok uzuldum :icon_sorr neden artik zar zor izleyeceksin :icon_sorr her hafta video sitesine ekliyorum ama onun icinde video sitesinin acilmasini bekleyeceksin maalesef..
evet cnm sen yorumlari oku,nasil olsa her sahneden konusuyoruz,ama iste keske izleyebilseydin yaa :icon_sorr
öğlen oturup dün kü bölümün yorumlarını okuyayım dedim ama bir baktım site yine gitmiş,valla sitemize nazar değdi galiba,her gün bozulur oldu,yatmadan önce tesadüfen bakayım dedim açılmış allahtan....:img-yes:
reytingler senin de yazdığın gibi inşallah haftaya daha iyi olur canım:img-yes:
eskisi gibi düzenli izleyemeyeceğim malesef bu duruma ben de çok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok;iyi ki siz varsınız canım,tv den olmasa da buradan izlemiş kadar olurum artık.....:img-yes:
merhabalarrr....
sormayın reklam arası yapamadım bu bölümmm..:icon_whis
aa kardelencim izleyemicek misin artık.. bnde yorum yapamıyorum gönlümcee.. üzüldüm cnm senn adına da..:icon_sorr
ilk aklıma gelen şimdi baharın mahkemedeki hallerii.. diğer avukat süpermiş yalnızz. baharı köşeye sıkıştırdı hep.. hele bahar salihlerin yanına gelip avukata bağırmaya başladı ya.. çok fevri davranışlar sergiliyor:hıh
sonra salihcimin elleri dert görmesin.. ne güzel dayak attı aliye öyle.. aslında hiç şiddete meyilli bi insan deilim ama ali en son "yine olsa aynısını yaparım" dedi ya orda bittiim.. iki yumruk çakasım geldi.. böle insan olmaz yaa.. bu ne yüzsüzlük Yarabbimm..
emine de bi gıcık ali neler yaptı hala salihi suçluo.. kendi karaktersiz oğluna baksın önce:hıh
mert çok yakışıklı maşallah salih kadar olmasa da..:img-blush ama bahardan uzak dursun arkadaş markadaş dinlemem ona göre.. bahardan uzak dursun.. salih çok kıskancak yaa...
bu arada ceylanla salih arasında bişi olmamış bnce.. öle gibime geldi.. salih yapmaz öle şeyler...:img-wink:
nese ben kaçtım..
ii yorumlar++geceler..bye
merhaba arkadaşlar.
muhteşem bir bölümdü yine . rüyalarıma bile girdi. tekrar tekrar yaşadım sahneleri.
emeği gecen herkese tesekkürler.
fragmandan önce bahar.ın çaresiz anne pozisyonuyla ali.nin teklifi kabul edecegini zannederek korkmustum. ama bahar yine sağlam karakterini ortaya koydu.
mahkeme sahnesinde icim ezildi. ne kadar üzüldüm bahar adına anlatamam. o an ekranın icine girebilmek istedim. su an en yalnız olan bahar. herkes bir sekilde destek alıyor birilerinden. baharım yazık ayakta kalmaya çalısıyor kendini dik tutarak. üstelik sürekli bir sorun cıkıyor:(
salih.le bahar.ın tartısma sahnesinde belgin.in tavrına bayıldım. bu kadın müthis. klonlasak aslında ne güzel olur. her eve bir belgin lazım:)
belgin ve harputlu askına diyecek yok. eski asklar bir baska güzel...herkese örnek olmalı.
ayrıca Bahar'ın kendi savunması terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı gibi oldu...Bahar duruşmanın bazı yerlerinde avukat olarak değil de duyguları ile haraket etti ...o yüzden o da keşke bu konuda deneyimli bir avukat tutsaydı Salih gibi:img-wink:
Bahar kendini iyi bir şekilde savunamadı.Duyguları ile hareket etti.Hiç beklemediği suçlamalarla karşılaştı.
Salih'in avukatı davaya cok iyi hazırlanmıştı.Hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış nerdeyse.Bahar'ın iyi bir anne olmadığını kanıtlamak için(böyle olmadığını biliyoruz)elinden geleni yapmış.
Salih Bahar'a yapılan suçlamalara şaşırdı ve üzüldü.Avukata tepkisinide belli etti.
Bahar evlilik teklifinden sonra Ali ile görüşmeyi ve araştırma yaptığı
dosyaları neden kabul etti?:icon_whis
Bu arada sitemize kavuştuk.:happy0064
reytinglerimiz süper gelmiş inşallah dahada çok iyi olacak
bahar aliye cevabını çok güzel verdi
bahardanda bunu bekliyordum zaten
her bölümde hüngür hüngür ağlatıyorlar bu kız ne zaman gülecek
artık biraz gülsün
zavallı salihimde mahkemede hiçbirşeyden habersiz öyle bakakaldı
avukatıda ne azılıymış keşke o anda salih itiraz etseydi
bahar belki onu o anda affederdi
ne güzel olurdu dimi
mehtapcım ,jujucum..:img-yes:
Dayanamadım arkadaşlar kısa da olsa bi klip yaptım..
böyle güzel sahneleri ölümsüzleştirmek lazım..:img-wink:
fragman yok demi??:icon_sorr inş. bugun yayınlanır hiç sanmam ama..
kaç haftadır perşembe günü yayınlanıyor..
nese klip burda..:img-hyste
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4174
:icon_whis:icon_whis
Bahar evlilik teklifinden sonra Ali ile görüşmeyi ve araştırma yaptığı
dosyaları neden kabul etti?:icon_whis
Ozicano fragman açıklaması için teşekkür o pencereden bakmamıştım doğrusu:img-wink:
Bahar'ın Ali ile tekrar görüşmesi üstelik olay bu kadar sıcakken ve tazeyken bunun ertesi gün olması biraz tuhaf oldu ama sanırım Ali karakterini tamamen dışlamamak adına yapıldı bu yani Ali den daha çok çekeceğimiz var :img-cool2
Ceyda cım eline sağlık :img-hyste
zavallı salihimde mahkemede hiçbirşeyden habersiz öyle bakakaldı
avukatıda ne azılıymış keşke o anda salih itiraz etseydi
bahar belki onu o anda affederdi
ne güzel olurdu dimi
mehtapcım ,jujucum..:img-yes:
Evet cnm çok iyi olurdu bu gerçekleşseydi ama Salih merak edip o fotoğraflara bile bakmadı sadece ne vardı o resimlerde diye sordu:icon_sorr....her neyse yinede anne-oğulu ayırmanın doğru olmayacağının farkına varması da güzel, şu mert de o an orda olmasaydı herşey çok daha iyi olurdu bye
moon_light
26-03-08, 22:23
herkese merhabalaaar,
ay bu ne boyle siteye girene kadar canim cikti....dun tr deki arkadaslar acabilmisler ama ben dunde giremedim siteye :icon_sorr sabahtan beride mesaj yazdim yazdim gitmedi...:icon_sorr umarim simdi gider...
bakalim bizi ne gibi surprizler bekliyor..cok merak ediyorum,cok farkli seylerde olacak gibi bakalim...artik salih ve baharin mutlu sahnelerini gormek istiyoruuuuuuz!!!!! aaa yetti mi artik lutfen bizimde bir canimiz var,dayanamiyoruz artik tam 20.bolumden beri ayrilar,simdi 29.bolum olacak yani 10x7= 70 gundur hep ayrilik acisi cekiyoruz :icon_sorr :icon_sorr 70 gunun sonunda bir bolumluk bari mutlu sahneleri bize cok gormesinler...
simdi mert geldi diye ayrilik uzun uzadiya surmesin,nolur artik birseyler yapsinlar..hic bu kadar uzun sure onlari ayri gormemistik,20.bolumden onceleri ayrilik olsa bile kisa suruyor,bir iki bolum bayram edip yeniden ayrilik acisina razi oluyorduk,simdi bu kadar zaman gecmis artik bazi seylerin zamani geldi :img-cray:
diyorum ki son sahnede belgin merti hastaneye goturmek icin uzerini giyip gelecekti..simdi salih onlari oylece gordu ya kapida,baharcim anlatmasa bile belgin anlatsa mertin aile dostlari oldugunu,mert otursa belginle kahve icse evde kalsa,baharcim ve salihte merti hastaneye goturse keskeeeeeeeee :icon_sorr ama nerdeee kesin oyle olmayacak,gonul boyle istiyor ama kesin baska seyler olacak...
Bahar'in Salih'in meslegine minubüs söforüylügüne atifta bulunarak asagilamasi, bence o sahne de Salih hayal kirikligini ve saskinligini daha etkili ifade edebilirdi ama o sahne çok çabuk geçistirildi nedense; belki de etmistir ama yeterli degildi ekranda gözükenle:img-cool2(ayy böyle yaziyorum da beni muhalefet falan sanmayin bende sizler gibi vg hastasiyim biliyorsunuz dimi:img-hyste)
ayrica Bahar'in kendi savunmasi terzi kendi sökügünü dikemezmis hesabi gibi oldu...Bahar durusmanin bazi yerlerinde avukat olarak degil de duygulari ile haraket etti ...o yüzden o da keske bu konuda deneyimli bir avukat tutsaydi Salih gibi:img-wink:
neyse kiyametin büyügü haftaya kopucak Belgin&Hasan nikahi, Mert'in Bahar'in evinde çikmasi kucaginda Eren'le üstelik offf yaa yok böyle bir entirika tv tarihinde ::)
edit....Bu arada bizden önce yayinlanan bir dizi rast geliyorum sürekli gelecek haftanin fragmanini veriyorlar üstelik ayni kanal ve ayni yapim sirketine ait peki niçin bizim fragman dizi yayinlanmadan iki gün önce çikiyor..????????
canim benim,o mahkeme sahnesinde vurgulanan duygu daha baskaydi,yani fragmanda gorup dusundugumuz uzere salih baharin oyle soylemesine kirilmasindan cok,o anda baharima atilan iftiralardan rahatsiz bir durumdaydi...
gicik avukat neler saydi baharcima :icon_sorr salihte o sirada bahari dusunuyordu o yuzden o soze fazla takilmadi, cani fazla yanmadi yani..yoksa baska bir zaman denseydi o soz eminim o dedigin tepkiyi gosterirdi..
evet haklisin....baharcim orada bir avukattan cok cocugu elinden almaya calisilan bir anne konumundaydi,duygusal davranmasi normal bence...karsi avukat cin gibiydi,o iftiralar karsisinda kendini nasil savunacakti ki bitanem :icon_sorr
fragmana gelince...ozicano sagolsun aciklamayi yapmis,aynen oyle...onceden bizim dizide iki hafta geriden giderdik yani izledigimiz bolumden baska bir bolumde ekstra cekilmis hali hazirda vardi(birkac ay oncesini,yakaladigimiz tarihleri falan dusunursek bunun boyle oldugunu dusunuyorum) ama simdi sanirim haftalik cekiliyor,yani cekildigi hafta biz izliyoruz...ondan dolayida dogal olarak fragman gecikiyor...bu kadar kisa zamanda harika is cikaran ekibimizide tekrar tekrar kutluyorum....
moon_light
26-03-08, 22:31
psikodancim aynen oyle..belginden her eve lazim canim:) bayiliyorum kadindaki asalete,harika bir insan...ah ahh tv tekrarimizi yayinlamiyor ya ruyalarla yetiniyoruz ya da youtube la :icon_sorr :) daha dun baslayan dizinin bile iki kere kolaj bolumu yayinlaniyor,bizim dizinin ne kolaji var ne tekrari...:img-tomat
muslimat ablacim keske orda affetseydi dedigin gibi...ben orda salihin bakislara bayildim yalniz,o bakislara destan yazilir yahu :img-in_lo
ilknurcum iyikide bakmadi resimlere,baksa daha kotu olurdu..dusunsene otelde tam ali sarilmak isterken resim cekilmisti,odum koptu onu salih gorecek diye,ay aman Allah korusun salih baharimin hakkinda ne dusunurdu sonra...iyikide bakmadi..
ahahhahahha ceydacim ellerine saglik super olmus klibin :img-hyste o sahneler icimizin yagini eritiyor,imzan yine beni krizlere soktu :img-hyste zeki abim nerde yaa,kayboldu adamcagiz,ozletti kendini ama :icon_whis bende zehraya bir soz vermistim,buyur canim...burda calisman..
http://img369.imageshack.us/img369/5444/aliiiihc6.png (http://imageshack.us)
site ancak acildi,resimler gunlerdir bekliyor bende onu ekleyim bari yavas yavas....birde imza avatarlar var tabi..birkac tanede klip yaptim,ekledim video sitesine ama siz izleyemiyorsunuz maalesef,artik mecbur sitenin acilmasini beklemek lazim....
birde 17. ve 13.bolumlerimiz silinmis video sitesinden onlarida en kisa zamanda ekleyecegim,arsivimiz eksik kalmasin :img-wink:
ya moon-light sen cok yasa emi..yine bir heycanla geldin...fragmana bakmak icin yok diye üzülrken birden senin spoiler gördüm ve tikladim...:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
alinin imzasini mi yaptin birde o durumda :happy0064:happy0064
vazgeç gönlüm çekimleri pazar günleri bizim şirkette çekiliyormuş :)
Bölümün ilk sahnesiyle Ali’nin yüzüne inen o tokatla başladı iyi de oldu hani hepimizin haftalardır yapmak istediğini Bahar bir çırpıda yapıverdi:)
Arkasından Ali, Salih müsabakası görülmeye değerdi ellerine sağlık olsun Salih’in keşke bizim yerimize bir iki tane de tekme falan atsaydı:img-pilot…
Kavga sahnesini daha etkili kılmak için kamerayla çok fazla oynanmış gibi geldi bana kameranın gereksizce hareketlendirilmesi beni bir izleyen olarak oldukça rahatsız etti açıkçası….Ayrıca otelde Ali ve Bahar buluşmasında Bahar’ın yüzüne yapılan gereksiz iki zoomlama arkasında Ali…Başka bir yönetmenle kıyaslamak doğru olur mu bilmiyorum ama yeni yönetmenimizin tekniğini Hakan Gürtop’a benzettim nedense…:img-cool2
Aslında başından belliydi, bu davanın Bahar için olumlu bir şekilde ilerlemeyeceği, diğer avukatta mesleğinin gerektirdiği gibi davrandı zafere giden yolda her şey mübahdır hesabı….Dava sonrası Salih’in pişmanlığı finalinde Mert’i Baharın evinde kucağında Eren’le görüşü Bahar’ın bu davayı kaybettiğinin resmidir amaaaa işin içine Mert girip de bu konuda Bahar’a yardımcı olursa işin içeriği değişebilir Eren bebek annesinde de kalabilir belki…
uzun zamandır bende giremiyorum siteye ancak benim mazeretim değil sited