Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 5)
moon_light
20-04-08, 00:36
degerli vazgec gonlum ekibi,emeginize,yureginize,hepinizin teeek tek ellerine kollarina saglik...harikasiniz size diyecek soz bulamiyorum....:happy0064
bravo!!!
offf off bu nasil bolumdu boyle..soluk soluga izledim her sahneyi..nefes kesiciydi...
sanki dizimizi degilde mukemmel bir macera filmini izliyormus gibi
hissettim kendimi...hop oturup hop kalktim,sanki birebir yasadik olanlari, olaganustu bir bolumdu..:happy0064
en basta kacis sahnesinden baslamak istiyorum..tek kelimeyle mukemmeldi,o
nasil bir aksiyondu oyle.
o kamyonla geldikleri yerde,mahirin arabayla artistik bir giris yapmasina bayildim:good: aslan mahir :happy0064
vaay mahirimizde ne yetenekler varmis oyle,sapka ve gozluk cok yakismis,sapkali halini cok begendim,cok seker olmustu...artist ya:)
dedigim gibi kacis sahnesinde cekim muhtesemdi,yandan,onden,arkadan,uzaktan,yakindan,
hatta lastiklerin dibine kadar her turlu acidan gorduk kacisi...nefes kesiciydi..
off daha kendime gelemedim...her sahne cok ozenli cekilmis,ayri buyuleyici bir atmosfer vardi...kusursuz mukemmel bir bolum izledik kisacasi,tum emegi gecenleri cani gonulden kutluyorum,bize super bir dizi keyfi yasattilar....
moon_light
20-04-08, 00:47
dedigim gibi daha kendime gelemedim,sanki birebir yasadik olanlari,kendim kacmis gibi icimdeki daralma gitmedi daha:)
bolume mahir damgasini vurdu desem sanirim yanlis olmaz...harikaydi ya,mahir seni alninda opuyorum:P bu kadar mertlik olur,o kadar dayagi yedi yinede banamisin demedi...helal olsun,arkadas,kanka dedigin boyle olur iste...yuregi kocaman mahirimiz bravo sana...ali beyinde oyunculugu goz doldurdu yani,her sahneyi super oynadi,helal olsun kutluyorum..cok cok begendim...
dedigim gibi salihin kamyoncunun suratina cantayi yapistirip,mahirin jet hiziyla girdigi sahne,yani kacisin basladigi sahneden itibaren basladim nefesimi tutmaya,polisleri atlattilar derken bu sefer mertin adaminin takibi basladi...harikaydi ya gercekten diyecek soz bulamiyorum....
mahirin,mertin adamlarindan dayak yedigi sahnede ne kadar uzuldum anlatamam,icim sizladi mahiri oyle gordukce:icon_sorr
vicdansizlar ne olacak ne hale getirdiler mahiri :icon_sorr yaa arkadaslar mert coktan haddini asti biliyorum,hele hele harputluyla konustugu sahnede asiri sinir bozucu konustu onunda farkindayim,simdi bana kizacaksiniz onuda biliyorum ama mert cok tatli yaaa :img-hyste
harputlunun silah kusandigi yani yeminimi bozdum agalar dercesine:img-hyste silahina sarildigi sahneye bayildiiiimmm :good: gerek muzik olsun,gerek cekimler,gerek harputlunun hareketleri,daha dogrusu sevgili bulut arasin kusursuz oyunculugu olsun dort dortluk...buyuleyici bir sahneydi....yaa inanilmaz keyif aldim ben bu bolumden,her sahnede ayri bir lezzet vardi...
depoda mert ve adamlari ile olan kapismalari zaten mukemmeldi....yonetmenimizi tebrik ediyorum,cok farkli karelerden cok hos sahneler izlettiriyor bize...o depo sahnesinde kirik camlarin arasindan bir cekim izlemek cok hostu dogrusu...bu sadece bir ornek,cok farkli kareler yakaladim,cok basariliydi hersey...
slm canlarim cok merak ediyorum sonunu izliyemedim acaba ne oldu meraktan olecem vallah erenin hastaligi neymis
kardelen2086
20-04-08, 00:54
dedigim gibi daha kendime gelemedim,sanki birebir yasadik olanlari,kendim kacmis gibi icimdeki daralma gitmedi daha:)
bolume mahir damgasini vurdu desem sanirim yanlis olmaz...harikaydi ya,mahir seni alninda opuyorum:P bu kadar mertlik olur,o kadar dayagi yedi yinede banamisin demedi...helal olsun,arkadas,kanka dedigin boyle olur iste...yuregi kocaman mahirimiz bravo sana...ali beyinde oyunculugu goz doldurdu yani,her sahneyi super oynadi,helal olsun kutluyorum..cok cok begendim...
dedigim gibi salihin kamyoncunun suratina cantayi yapistirip,mahirin jet hiziyla girdigi sahne,yani kacisin basladigi sahneden itibaren basladim nefesimi tutmaya,polisleri atlattilar derken bu sefer mertin adaminin takibi basladi...harikaydi ya gercekten diyecek soz bulamiyorum....
mahirin,mertin adamlarindan dayak yedigi sahnede ne kadar uzuldum anlatamam,icim sizladi mahiri oyle gordukce
vicdansizlar ne olacak ne hale getirdiler mahiri yaa arkadaslar mert coktan haddini asti biliyorum,hele hele harputluyla konustugu sahnede asiri sinir bozucu konustu onunda farkindayim,simdi bana kizacaksiniz onuda biliyorum ama mert cok tatli yaaa :img-hyste
harputlunun silah kusandigi yani yeminimi bozdum agalar dercesine silahina sarildigi sahneye bayildiiiimmm :good: gerek muzik olsun,gerek cekimler,gerek harputlunun hareketleri,daha dogrusu sevgili bulut arasin kusursuz oyunculugu olsun dort dortluk...buyuleyici bir sahneydi....yaa inanilmaz keyif aldim ben bu bolumden,her sahnede ayri bir lezzet vardi...
depoda mert ve adamlari ile olan kapismalari zaten mukemmeldi....yonetmenimizi tebrik ediyorum,cok farkli karelerden cok hos sahneler izlettiriyor bize...o depo sahnesinde kirik camlarin arasindan bir cekim izlemek cok hostu dogrusu...bu sadece bir ornek,cok farkli kareler yakaladim,cok basariliydi hersey...
her şeyi o kadar güzel anlatmışsınki arkadaşım bir tek yer hariç her satırın altına imzamı atarım....:img-wink:
o bir tek yeri de sen anlamışsındır canım.....bu saatten sonra hiç kimse bana mert i savunmasın arkadaşlar...ona zaten gıcık oluyordum ama bu gece onu izlediğim sahnelerde öfkeden delirdim resmen....tamam sonuçta bir dizi oyuncununda yaptığı rol...ama kendimi öyle kaptırmışım ki sanki gerçek hayatta hepsini kendim yaşamış gibi oldum....o mert var ya o mert onu kendi ellerimle parçalamak istiyorum.mahir i dövdükleri sahnede yemin ederim gözlerim doldu,içim acıdı o nasıl vicdansızlıktı:img-cray:r....ahhhh şu an neler yazmak istiyorum bilemezsiniz...ben bu hafta bu mert e sayar dururum artık....
kardelen2086
20-04-08, 00:57
dizinin son sahnesini özetin son cümlesiyle hiç bağdaştıramadım arkadaşlar...mert in adamı gelip silah filan çekse orada bitse anlardım,ama salih in bakışıyla bitirdiler..açıkçası hiç hoşlanmadım,o sahenede bahar ve salih in hayatını değiştiren olay ne oldu?ya da oldu da ben mi göremedim:icon_sorr
Selam herkese:img-hyste
Bölüm Genel Olarak Güzeldi..
Yanlız o Mert dene Anten kılıklı adam'a deli oluyorum:dito haydut o adam bide Bahar Ceyla'nın Annesin'e Nasıl hırpalarsın dedğini de inkar ediyor yalan söylüyor diyor gelde çıldırma :dito adam bide Yalancı üstelik bee :img-beee::img-beee:Neymiş bir bayan el Kaldırmama diyor yalanın batsın emi boyun posun devirlisin:dito
Buna Tatlı yok karimza demeyin Allah Aşkına adam insanlıktan çıkmış cani batsın karizmasında sempatikliği de önce insan olacak Haydut adam :img-hyste sinirden gülüyorum Artık:img-hyste
kardelen2086
20-04-08, 01:04
Yanlız o Mert dene Anten kılıklı adam'a deli oluyorum haydut o adam bide Bahar Ceyla'nın Annesin'e Nasıl hırpalarsın dedğini de inkar ediyor yalan söylüyor diyor gelde çıldırma adam bide Yalancı üstelik bee Neymiş bir bayan el Kaldırmama diyor yalanın batsın emi boyun posun devirlisin
Buna Tatlı yok karimza demeyin Allah Aşkına adam insanlıktan çıkmış cani batsın karizmasında sempatikliği de önce insan olacak Haydut adam :img-hystesinirden gülüyorum Artık
ağzına sağlık canım az bile yazmışsın...:img-hyste
hafta içinde arkadaşlar; mert in sesinden rahatsızlık duyduklarından bahsetmişlerdi...çok haklılarmış...o nasıl bir sestir,o nasıl bir dublajdır öyle..kusura bakma mehtapcım ama o ses sayesinde senin kankanda:img-hyste:img-hystene karizma kalıyor ne de başka bir şey....valla bölüm boyunca hemen hemen her sahneden yer aldığı için kulağımı tırmaladı resmen....belki inanmayacaksınız ama kedi miyavlıyor zannettim...mıy mıy öttü durdu...en komiği de her çabası boşa çıktı...ohhh olsun ...beter olsun...ama harputlu son sahnede onu takip ettirmek neymiş bunun intikamını fena halde alır bence....inşallah mahir in başına gelenlerin aynısı mert in de başına gelir:img-tomat
mert e olan sinirim o kadar fazla ki bu muhteşem bölümün ardından doğru düzgün bir şey yazamıyorum,yazmaya kalksam eminim her satır her cümle o kedi kılıklı şeye dayanacak:img-hyste
dizinin son sahnesini özetin son cümlesiyle hiç bağdaştıramadım arkadaşlar...mert in adamı gelip silah filan çekse orada bitse anlardım,ama salih in bakışıyla bitirdiler..açıkçası hiç hoşlanmadım,o sahenede bahar ve salih in hayatını değiştiren olay ne oldu?ya da oldu da ben mi göremedim:icon_sorr
Bu bölümde karakterleri biraz dünya ve Türk sinemasından izler taşırken gördüm…Mert ve adamları Siyah Giyen Adamlar; Salih Hallow Men, Mahir Matrix, Zeki=pala ağabeyimiz de Recep İvedik’i anımsattı bana nedense:)
İlk defa VG me +7 uygulaması yapıldı…gerekliydi yani resmen vahşet izledik, Mahir’i güzelce bir okşadılar tamam iyi de dayak yiyen bir insan güler mi? Ben şahsen ağlamıyorsam bile gülmem de yani…Aksiyon alabildiğince yolunu tutturmuş gidiyor, işler arapsaçı konumunda, birileri kaçıyor birileri kovalıyor, senaryoda birkaç bölümdür süregelen kasvet umarım sona erer bir sonraki bölümde, güzel ve mutlu sahneler izlemek istiyorum artık…bu güzellik illaki Salih ve Bahar bir araya gelsin olarak algılanmasın şu anki hayatlarında karakterleri mutlu mesut gülerken görmek istiyorum seyirci olarak bu kadarı hakkımız bu ajitasyon ve gözyaşı son bulsun yeter! Şunu da anladım ki Bahar ve Salih’in bir çift olarak bir araya gelmesini bir daha istemiyorum sadece bir anne baba olarak üzerlerine düşeni yapsınlar çocukları için bir araya gelsinler….ama iki aşık olarak asla!!!
Bahar Ceylan’ın annesini bir şeyler öğrenebilir miyim diye ziyaret ediyor kadın kollarındaki izleri gösteriyor Bahar da ben ne diyorum sen kalkmış bana neyi gösteriyorsun der gibi bakıyor, ilginç…
Polisler hastanelere gidip resim ve numara bırakıyor ve özellikle bizi bu numaradan arayın diye bir kağıt verdiler görevliye ve o an nasıl yani yaa, dediğimi biliyorum, ne yani polis de Mert tarafından dinlendiğini biliyor mu poliste mi Mert’ten kaçıyor??yok artık…
Bu arada karakterlerin yüzlerine yapılan acemice zoomlama olayının sayısını düşürdükleri için ekibe teşekkür etmek gerekiyor sanırım…birde tamamen vazgeçseler çiçek yapıp göndereceğim buralardan:)
Birkaç haftadır jeneriğin tamamına ilk kez rast geliyorum gördüğüm kadarıyla Ali’yi oynayan oyuncu artık yok…Peki hikayenin ana temasını oluşturan en önemli karakterlerden biri nasıl birden bire bu şekilde yollanır ya da gider?? Ali’nin bu şekilde gidişi olmamış…sanırım yeni biri gelince birileri yollanıyor finansman olarak ayarlamayı bu şekilde de yapıyor olabilirler…
Edit… Silah meraklısı biri olarak Harputlu’nun silahına tek kelimeyle bayıldım gerçekten camekan da saklanacak kadar nadide bir parça:good:
Özeti abartmayı seviyor özeti gönderen arkadaş sanırım…bundan önceki bölümlerle özet karşılaştırmaları yapıyorum bazen gerçekten olmadık şeyler yazılıyor olanlarda abartılıyor özette…Salih’in hayatını değiştiren olay diye Harputlu’nun Bahar’ın babası olduğunu öğrenmesi ima etmiş olabilir ama başka biri bunu Eren’nin hastalığı diye de yorumlayabilir, yada çok başka bir şey yani ben ordaki hayati mesele yi hala anlayabilmiş değilim,şaşalı cümleler kurmak istiyorlar ama birçok şeyi de muallakta bırakıyorlar bu şekilde
Edit2.. moon_light , Mert konusunda hemfikiriz seninle var bu adamda bir şeytan tüyü, yaa hadi hayırlısı diyelim...
kardelen2086
20-04-08, 01:22
Birkaç haftadır jeneriğin tamamına ilk kez rast geliyorum gördüğüm kadarıyla Ali’yi oynayan oyuncu artık yok…Peki hikayenin ana temasını oluşturan en önemli karakterlerden biri nasıl birden bire bu şekilde yollanır ya da gider?? Ali’nin bu şekilde gidişi olmamış…sanırım yeni biri gelince birileri yollanıyor finansman olarak ayarlamayı bu şekilde de yapıyor olabilirler…
Edit2.. moon_light , Mert konusunda hemfikiriz seninle var bu adamda bir şeytan tüyü, yaa hadi hayırlısı diyelim...
ali oynayan oyuncunun jenerikte isminin olmaması benim de dikkatimi çekti,hatta bir ara inanamadım,ali gibi dizimizin baş kötü karakterlerinden birini böyle sessiz sedasız nasıl yok ederler anlamadım....ama bundan sonra geri dönüşü olmayacağını söyleyebiliriz herhalde....aslında mert i gördükten sonra bir şeyi daha iyi anladım ki .....GELEN GİDENİ ARATIYORMUŞ arkadaşlar:icon_sorr
aman allahım mert severler bir di iki oldu:img-hyste...sen de mi arkadaşım....ne olur bu adamın karizmasına kanmayın,melek görünümlü bir şeytan o adı batasıca...:img-hyste
moon_light
20-04-08, 01:28
baharimi cok az gordum bu bolum :img-cray: ayyy bitanem benim yine nasil uzgundu,erenin emzigi elinde gezindi durdu icim aciyor onu oyle uzgun gordukce,canim benim ya yuzu hic gulmuyor kac bolumdur aglayip duruyor :img-cray::img-cray:
defnecim,sari civcivim,sarilar ne kadar yakismisti dimi:)
cok tatli defneyi cok seviyorum,sagolsun defnemizde olmasa bu mahir bizim basimiza daha cok corap orer :img-hyste harputluya bile agzini acip bir kelime etmedi,gerci arkadasina bagliligina hayran kaldim o ayri meselede,defnede olmasa harputlu salihlerin yerini hic ogrenemeyecekti,salihte ereni alip yurtdisina kacacakti :img-cray:
yaaa hepsini bir kenara birakalimda erenin hastaligi ne yaa :img-cray: kizamik falandir basit birseydir dedik,herkes eren cok hasta,cok kotu hastaligi var deyip duruyor :img-cray: insallah kotu birsey yoktur diyecegim ama herkes cok kotu deyince cok korkmaya basladim,insallah birsey olmaz erenimize,baharimin gozbebegi ona bisey olursa baharim nasil yasar:img-cray:...cani salih gozu donmus gibiydi,yaaa bu salihe ne oldu,tamam oglundan ayrilmak istemiyor onu cok iyi anliyorumda bu seferde o bunu takinti yapmis gibi hareket ediyor,ereni alip kacmakla herseye cozum bulacagini mi saniyor,ne yapmaya calisiyor,cocuk hasta diyorlar annesine ihtiyaci var diyorlar hala inat ediyor...salihin son sahnesindeki bakislarindan da suphelenmedim degil,ereni alip kacma ihtimalide var,hos oglunun o kadar hasta oldugunu ogrendikten sonra bunu yapmasi icin icinde zerre kadar vicdan kalmamasi lazim..bilmiyorum nolacak...kacmayacagini dusunuyorum umarim yanilmayiz,cunku bu kadar aksiyon yeter...hos daha mertin adaminin ne yapacaginida bilmiyoruz,birilerinin yaralanma ihtimalide soz konusu...
ağzına sağlık canım az bile yazmışsın...:img-hyste
hafta içinde arkadaşlar; mert in sesinden rahatsızlık duyduklarından bahsetmişlerdi...çok haklılarmış...o nasıl bir sestir,o nasıl bir dublajdır öyle..kusura bakma mehtapcım ama o ses sayesinde senin kankanda:img-hyste:img-hystene karizma kalıyor ne de başka bir şey....valla bölüm boyunca hemen hemen her sahneden yer aldığı için kulağımı tırmaladı resmen....belki inanmayacaksınız ama kedi miyavlıyor zannettim...mıy mıy öttü durdu...en komiği de her çabası boşa çıktı...ohhh olsun ...beter olsun...ama harputlu son sahnede onu takip ettirmek neymiş bunun intikamını fena halde alır bence....inşallah mahir in başına gelenlerin aynısı mert in de başına gelir:img-tomat
mert e olan sinirim o kadar fazla ki bu muhteşem bölümün ardından doğru düzgün bir şey yazamıyorum,yazmaya kalksam eminim her satır her cümle o kedi kılıklı şeye dayanacak:img-hyste
Sorma delirdim Artık onu Sahnelerinde yaptıkları Midem kalktı o derece mide bulandırcı iğrenç adam yaa
Canım isterse Dünayanın en karizma erkeği olsun Batsın karizması adam insan değil insanlıktan Nasibini Almamış neyleyim ben onu Karizmasını
Bu mu bahar'a beğendiğiniz Damat adayı görün Nasıl insandır insan demeye dilim varmıyor cani Haydut desem yerdir:icon_whis
Ceylan'a burda etmedğiniz laf kalmadı onu tek Sucu salih sevmek onla evlenmek bu sucu kötü bir değil en azından insan duyarlı Salih'e Değer veriyor haydut değil insan canına kıymıyor insanlara zarar vermiyor vicdan sahip ama mert dene Adam Ceyla'nın tırnağı olamazzz Görün Baharı'nıza Sectğiniz nişanlı adayın hayrını görün Yarın öbürgün Bahar da Zarar verirse gelip burda Ağlamayın:img-hyste sakın onu seviyor yapmaz demeyin Nasıl bir insan olduğu belli :)
moon_light
20-04-08, 01:45
her şeyi o kadar güzel anlatmışsınki arkadaşım bir tek yer hariç her satırın altına imzamı atarım....:img-wink:
o bir tek yeri de sen anlamışsındır canım.....bu saatten sonra hiç kimse bana mert i savunmasın arkadaşlar...ona zaten gıcık oluyordum ama bu gece onu izlediğim sahnelerde öfkeden delirdim resmen....tamam sonuçta bir dizi oyuncununda yaptığı rol...ama kendimi öyle kaptırmışım ki sanki gerçek hayatta hepsini kendim yaşamış gibi oldum....o mert var ya o mert onu kendi ellerimle parçalamak istiyorum.mahir i dövdükleri sahnede yemin ederim gözlerim doldu,içim acıdı o nasıl vicdansızlıktır....ahhhh şu an neler yazmak istiyorum bilemezsiniz...ben bu hafta bu mert e sayar dururum artık....
evet canim o birtek yeri cok iyi anladim:) ama canim inanki icimden gelmiyor,yani o kadar kotuluk yapmasina ragmen kizamiyorum merte...
cok kizdim bende,ozellikle harputluya cok gicim laflar etti,yaptiklarini asla onaylamiyorum elbette ama o kotuluk yaparken bile kizmayin ama ayyy ne tatli dedim :img-blush:img-hyste
İlk defa VG me +7 uygulaması yapıldı…gerekliydi yani resmen vahşet izledik, Mahir’i güzelce bir okşadılar tamam iyi de dayak yiyen bir insan güler mi? Ben şahsen ağlamıyorsam bile gülmem de yani…Aksiyon alabildiğince yolunu tutturmuş gidiyor, işler arapsaçı konumunda, birileri kaçıyor birileri kovalıyor, senaryoda birkaç bölümdür süregelen kasvet umarım sona erer bir sonraki bölümde, güzel ve mutlu sahneler izlemek istiyorum artık…bu güzellik illaki Salih ve Bahar bir araya gelsin olarak algılanmasın şu anki hayatlarında karakterleri mutlu mesut gülerken görmek istiyorum seyirci olarak bu kadarı hakkımız bu ajitasyon ve gözyaşı son bulsun yeter!
Bahar Ceylan’ın annesini bir şeyler öğrenebilir miyim diye ziyaret ediyor kadın kollarındaki izleri gösteriyor Bahar da ben ne diyorum sen kalkmış bana neyi gösteriyorsun der gibi bakıyor, ilginç…
Polisler hastanelere gidip resim ve numara bırakıyor ve özellikle bizi bu numaradan arayın diye bir kağıt verdiler görevliye ve o an nasıl yani yaa, dediğimi biliyorum, ne yani polis de Mert tarafından dinlendiğini biliyor mu poliste mi Mert’ten kaçıyor??yok artık…
ilknurcum sana inanamiyorum tatlim:) noldu sana boyle, sirf elestirmek icin dizimiz izliyormussun gibi yorum yapiyorsun kac haftadir :img-hyste tabiki saka bunun boyle olmadigini gayet iyi biliyorum ama ne biliyim...yani bu kadar guzel bir bolumdende buldugun hatalar sanki,samanlikta igne aramasi gibi birsey olmus...
gerci bunlari soylemende cok guzel,hata oldukca hepimizin soylemesi elbette en iyisi ama ben o soyledigin kisimlara maalesef katilamiyorum..mahir bence cok iyi oynadi,gulumsemesi gururundandi sekerim:) sen erkekleri iyi cozememissin ,canlari ciksa bile gururlarindan odun vermezler,zorlada olsa gulumsemeye calisirlar :img-hyste ayrica izledigimiz hicte vahset degildi,ortada ne vahset niteliginde diziler var,bizimki sansurluydu hem:P
kac bolumluk dizide iki sefer boyle bir sahne izlemisiz cok mu:)
hhahahah demek sendemi mert hakkinda benim gibi dusunuyorsun,canim bana bu konuda kac kisi kiziyor,kisacasi psikolojik baski altindayim:img-hyste ama napiyim gonul baska dil baska konusamiyor ki,seviyorum adami,ne yaparsa yapsin gozume tatli geliyor ya :img-blush
SLm herkese
ben yorum yapim diycem ama bölüme bakamadimki yorum yapim
yaw kisaca noldu bana nalatirsaniz cok sevinirim cünkü meraktan caliycam bi son sahneyi görebidlim
oda harputlunun salihe bahar benim kizim vber torunumu laga lugasiydiki ben erenin babasinda kalasindan yanayim hic kizmayin gücenmeyin bahar en bastan böyle davarnmasaydi hersey cok baska olurdu
ya mert her ne kadar kötü mötü ama cok sirin yaw kötülügünü bile svedim ben onun=)
bu arada bana kiazacaksiniz bilyiroum ama ben aliyi özledim :img-hyste
bi güm bunlari düsünecegimi ben bile tahmin edemezdim yaw:img-hyste:img-hyste
kardelen2086
20-04-08, 01:58
ya mert her ne kadar kötü mötü ama cok sirin yaw kötülügünü bile svedim ben onun=)
bu arada bana kiazacaksiniz bilyiroum ama ben aliyi özledim :img-hyste
bi güm bunlari düsünecegimi ben bile tahmin edemezdim yaw:img-hyste:img-hyste
ay inanmıyorum...mert in kötülüğünün had safhaya ulaştığı şu bölüm sonrası adamın hayranları bir bir artıyor...:img-hyste:img-hyste:img-hystekendimden şüphe etmeye başladım.... acaba ben mi mert e fazla yükleniyorum:icon_sorr:icon_sorr
ali yi özleme konusuna gelince.....onu özlemiyorum ama mert kadar kötü biri olmadığı için onu tercih ederdim...o dizi de kuru gürültü gibi bir şeydi....hırlayıp duruyordu ama salih ve bahar onu bir şekilde susturuyordu...ama mert öyle mi utanmadan bahar a yalan söylüyor.yazık zaten bahar şu an sağlıklı düşünemiyor ve mert denen alçağa inanıyor..umarım mert bir an önce diziden çıkar gider....zaten ablasının onu başıboş bırakacağını zannetmiyorum...bu arada mert in ablası ne fena görümce...hani derler ya allah düşmanımın başına vermesin diye ...kadın oturduğu yerden her şeyi yönetiyor....bahardan da hoşlandığını pek zannetmiyorum...:icon_sorr
her ne kadar eren konusunda bahar a kızsamda şu an ki durum çok farklı...eren çok küçük ve de en önemlis hasta...onun şu an anne şefkatine ve çok iyi bir bakıma ihtiyacı var.bu durumda salih in eren e olsa olsa zararı olur...o nedenle eren in annesinde kalmasını isterdim...
Evet Jujum sonunda bu da oldu:img-hyste +7 Şiddet ve Korku uyarısı:happy0064
Bence bu bölümün en kilit noktası Harputlunun Salih'e , hemde Ceylanın ve Eminenin önünde Baharın babası olduğunu söylemesiydi. Demekki artık Bahar Harputlunun kızı olduğunu öğrenecek. Öğrenince ne yapacak?
Bu bölümde Harputlunun ayrı, Baharın ayrı ayrı,Belgini azarlaması , Belginin de başını öne eyip hiç karşılık vermemesine şaşırdım. Yahu Belgin , Bahar "ben bu adama güvenmiyorum sen nasıl güveniyorsun anne" dediği zaman Bahara desene " Ben Hasanı sen doğmadan çok öncede tanıyordum. ona kendimden bile çok güvenirim. Sana da tek tavsiyem ona güvenmendir." Ama nerde Bahar bağırıp duruyor bizim belgin tıs pıs başı önde ağzından bir "Bahar " lafı çıkıyor. Kız bile dayanamadı " Ne Bahar Bahar diyosun" dedi :happy0064
Salih ; kusura bakmayın ama Salih iyice dengesini yitirdi. Harputlu onu rıhtımda yakalayıp çocuk çok hasta diyor herşeyi açıklıyor, bizim Salih " ben onu iyileştiririm , VARIMI YOĞUMU HARCAR İYİLEŞTİRİRİM" diyor. Yahu senin ne varlığın var? Çocuğuna süt alacak paran yoktu da yaşlı kadın acıdı verdi. Tövbe tövbe .Onun yüzünden zavallı Mahirin başına gelmeyen kalmadı. Boşuna dememişler "Akılsız dostun olacağına , akıllı düşmanın olsun diye" Adamcağız canından oluyordu. Neyse dizide tek aklı başında olan bizim DEFNE.
Birde ben Mert karekterini çok sevdim ya:happy0064 Biraz farklı bir kötü adam:img-hyste Bizim Bahar onu da "sen kendini ne sanıyorsun "diye azarlıyor, köpek çekiyor, bizim Mert tısss pıssssssss. Harputlu mekanından adam götürüyor, azarlıyor, Harputluya karşıda yelken indiriyor, Varsa yoksa yardımcısı bir adam var " len seni öldürmem lazım diye"onu azarlayıp ona vuruyor. Bende o zavallıya laf söyleyip bağırdıkça gülmekten ölüyorum .Aslında yakışıklı kötü adam olarak iyi.
Moon sana da bir ricam var. Bahara söyle herkesi azarlamasın yahu:img-tomat
Çok sinirli ağresif gördüm kendisini canım:img-hyste
Şimdilik bu kadar. Sevgiler bye
bastan sona kadar cok güzel bir bölümdü
harputlunun sonunda birisine baharin kiz oldugunu söyledi salihe söylemeside iyi oldu
baharda yakinda ögrenir tepkisi ne olcak acaba
bence salih belki hasana ereni verir ozaman hasan ile baharin arasi düzelirr sana ereni getirecem dediya bence getircek bahara........
ilk defa vz +7 siddet korku gösterildi.... mert mahiri nasil dövdü yaa ícimden bogmak geldi..... ne kadar piskopat bir adam bahar bunun gercek yüzünü neden göremiyor ceylanin anesinide dövdü o hala etrafa öfke saciyorr.........
ama en cok begendim sahne ise harputlunun gelip merte silah cekmesiydi dogru arastirsaydin benim damatim oldugunuda bilirdin demesi süperdi cok begendim o sahneyiiii
erenin ne hastaligi var ben anlamadim sadece hepsi cok hasta dedi???
İLK 100 PROGRAM AB
19 NİSAN 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,10 27,70
2 GENCO [NET] KAND 5,40 15,60
3 GECENIN MACI SHOW 5,30 15,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,80 16,40
5 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,60 10,30
62 VAZGEC GONLUM (TKR) [NET] STAR 0,90 5,90
İLK 100 PROGRAM TOTAL
19 NİSAN 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,30 25,90
2 GENCO [NET] KAND 5,50 16,10
3 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 4,80 14,70
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,40 13,90
5 GECENIN MACI SHOW 4,30 13,00
6 SELENA [NET] ATV 4,30 12,70
Reytingler süperyaa sonunda yükseliyorr hak ettigi yerleri bulacaktir....eh bu bölümlerdende bu beklenirdi insallah yakinda 1 oluruz........
moon_light
20-04-08, 13:29
herkese iyi pazarlar,
dun acil cikmam gerekti yorumlarim yarim kaldi maalesef...bugun insallah bunu telafi etmeye calisiriz,simdide zamanim yok ,reyting yorumu yapip cikacagim...
hemen belirtiyim...32.bolumu video sitesine ekledim:img-wink:
resimlerde aksama insallah....
iste buduuuur!!!! oy oyy oyyyy su reytinglerin guzelligine bakarmisiz :happy0064:happy0064
tam tahmin ettigimiz bekledigimiz gibi..eee o kadar super bir bolumden sonra 3.luk hatta birincilik hakkimizdi degil mi :happy0064 o kadar sevindim,o kadar mutlu oldum ki anlatamam...
genco biz baslamadan bitiyor zaten,varmisin yokmusunuda saymayip bizi 1.ilan ediyorum :happy0064
aksiyon reytingleri tavan yaptiriyor bu apacik ortada,simdi anlasildi neden vurdulu kirdili dizilerin reytingleri yuksek:)
gercekten aksamki bolum cok cok basariliydi,sevgili ekibimizi yurekten kutluyorum ve VG tarihinde bir ilke imza attiklari icin hepsini ayakta alkisliyorum :happy0064 sagolun varolun,bize simdiye kadar mukemmel bir dizi keyfi yasattiniz bundan sonrada ayni keyfi yasayacagiz insallah...sizi coooook seviyoruz...hep destek olduk her zamanda olmaya devam edecegiz...
simdi cikmam lazim gelince yorumlarinizida okuyacagim insallah,gorusmek uzere,sizi seviyorum vazgec gonlum ailesiii bye
edit: sanki bir kere daha mi ucunculugumuz vardi,tam hatirlayamadimda :icon_whis yaaaaa coook cok mutluyum,gune harika basladik bakalim,harika devam etsin insallah :happy0064
Ratingleri görünce cok sevindim.Harika.:happy0064
Birçok yapımı geride bırakmışız.
Salih Eren'i kaçırmasını çok mantıksız buldum.Salih,Bahar'la konuşarak anlaşma yolunu seçmek yerine,Eren'i kaçırmayı seçmiş.Herkesin hayatını alt üst ederek.Kaçarak,kaçırarak nereye kadar bir hayat devam eder?Erenimiz kaçrılma uğruna kamyon arkalarında bile gezmiş.Trafikte Eren arabanın içindeyken hız limitini aşmalar,sollamalar tehlikeli sahnelerde bile Erenimiz kaçırılma uğruna yer almış.Silahlı ve tehlikeli adamlar arkalarında.Bu tehlike dolu kaçışlarla Eren'e nasıl huzurlu,güvenli,sağlıklı iyi bir hayat sağlayabilirki?Ya onu annesinden ayırarak?
Salih'in Eren'in hastalığını duyduktan ve Harputlu'nun konuşmasından sonra bu kaçışı sonlandıracağını düşünüyorum.Eren'in hastalığının ciddi olduğunu düşünmüyorum.Karnındaki döküntülerin gösterilmesi kızamık olabileceğini düşündürdü bana.
BaharEren'i ararlarken yaşadığı stresten sonra bayıldı.Sağlık ocağına gittiklerinde Dr. tansiyonunu ölçtükten sonra düşük olduğunu söyledi.Tansiyon düşüklüğünde belirli bir süre hastanın düz uzanarak baş aşağıda,ayaklar baş seviyesinden yüksekte olacak şekilde kaldırılması gerekir.Beyne yeterli kan akımını sağlayarak tansiyonu normale getirmek için.Bu şekilde belirli bir süre dinlenmesi gerekir.TA çok düşükse serum takılabilir.
Dr o anda TA yükseltmek için sakinleştirici yapmalıyız tarzı birşeyler söyledi.Sakinleştiriciler heyecanı yatıştırır,sakinleştirir.Uyku hali oluştururlar.Hipotansiyon bile yapabilirler.
Mahir aldığı darbelere,çektiği acılara rağmen arkadaşının yerini söylemedi.Harputlu ve adamları onu kurtardılar.Yalnız Mahir'in aldığı bu kadar darbeden, sonra bir sağlık kuruluşuna gitmeyip direk eve gitmesi dikkatimi çekti.Mahir'in Salih'in yerini Harputlu'ya,eşi Defne'ye bile söylememesini anlayamadım.
Yorumlarınızın hepsini okudum.Hepsi birbirinden güzel.
Bazı arkadaşlarda belirtmişler bende sağlık konusundaki özellikle ilk yardım konularına,müdahalelere daha titizlikle yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
İyi Yorumlar.bye
kardelen2086
20-04-08, 14:31
iyi pazarlar arkadaşlar ......
şu an o kadar mutluyum ki ne yazacağımı duygularımı nasıl ifade edeceğimi inanın bilmiyorum.....:happy0064
reytinglerimiz ne kadar muhteşem ne kadar yüksek ne kadar harika gelmiş:happy0064...iyi bir sıralama bekliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim....hep yazıyorduk ya vazgeç gönlüm inşallah hak ettiği yerde olur diye işte sonunda o hak ettiğimiz yere bayağı bir yaklaştık...şimdi sıra da tek bir hedef var....o da zirve........inşallah günün birinde onu da görürüz.:happy0064....hala sevinçten kendime gelemedim...tabi ki bu sıralamada tüm ekibin başarısını göz ardı etmemeliyiz.oyuncudan teknik ekibe kadar hepsine ne kadar teşekkür etsek azdır..hepsinin emeğine yüreğine sağlık....:happy0064
Çoğu kişi Mert'e kızgın okuduğum yorumlar kadarıyla.İyi bir karakter olarak başladı şuan kötüye doğru kaydı.Ama kötülüğün yanında büyük bir sempatide kazandırdı.Amaç buydu zaten.
:happy0064:happy0064:happy0064
harika bir bölümdü. ratingler harika. daha ne isteriz ki. bu dizi hiç bitmesin.
size katılıyorum bu bölüme damgasını mahir vurmuş:happy0064 bravo mahire.
o dayak yedikçe ben ay dedim. nasıl vurdular acımadan. her yeri kan içinde kaldı. ne kadar güzel oynadı mahirimiz:happy0064 ayakta alkışlamak lazım onu.
çok harika bir bölümdü. harika demekten diyecek şey bulamıyorum:img-wink:
araba kovalamaca sahnesi asüperdi. dayak sahnesi muhteşemdi. korku heyecan gerilim ne arasanız vardı. tüm ekibin ellerine sağlık. başta mahir omak üzere tüm oyuncularımızın ellerine sağlık.
vazgeç gönlümcü olarak gurur duyuyorum dizimizle ekibimizle.
mertten nefret ediyorum. hele ki konuşmasından daha da fazla. kötü adam olarak hiç yakışmayan bir sesi var. kendimi konuşuyor başkası mı bilmiyorum ama değişmeli diye düşünüyorum.
ceylana artık iyice acımaya başladım. yazık kı salihin peşinden nelere sürüklendi. salih de hala onu azarlıyor. zaten salihin ne yaptığı belli değil ki. mahiri de peşinden sürükledi. başına gelmedik şey kalmadı. artık defneyle mahirin arasının bozulmasına da bi etken olduğunu düşünmeye başladım ve daha da sinir oluyorum şimdi.
başta baharın yaptıklarından sonra haklı diyordum ama artık değil. salih haddini çoktan aştı.
eğer defne olmasaydı hasan gidip de mahiri kurtarmasaydı mahiri öldüreceklerdi.
artık salihin de aklının başına gelmesi lazım. erencik de hastanladı. canım nasıl üzüldüm. zaten çocuk kaç bölümdür ağlayıp duruyor.:img-cray:
defne de dediğiniz gibi dizinin en aklı başında karakteri. herkes bi şeyler yapıyor. defne araştırıp ortaya çıkarıyor. hasan çözüyor. mahir timuçin eyyamı araştırırken demişti ya "dedektif karım benim" diye.:good: valla öyle. teşkkür ederiz defneye :)
baharı bu bölüm pek göremedik moon haklısın. ceylanla merti daha çok gördük çok lazımmış gibi:img-hyste
artık salihla baharı defneyle mahiri görmek istiyoruz.
senaristler isterse ceylanla merti de yanyana görebiliriz:img-hyste
slm arkadaslar ben geldim dun yorumumu yapamamistim bugune kismetmis neyse
yine harika bir bolum izledik. yonetmen yine cok guzel sahneler cekmis ( mert haric onu cekmesede olurdu) . mahirin dovulme sahnesindeki karelere bayildim o kadar guzeldiki kelimelerle anlatilmaz
mahirim yazik cok dayak yedi yaa .. vallah mahirin dayak yedigi her kare icim sizladi . hop oturup hop kalktim . tabi defneyide dusundum yazik yaa zaten yeterince derdi var birde mahire uzulecek kah rolacak diyip durdum .. ve merte birkez daha gicik oldum vallah yakalarsam oldururum ben o adami yaaa hatta toplu katliyam yapacam ( ceylan ve emine teyze'yide unutmamak lazim:icon_whis)
salih' bu bolum beni iyice delirtti yaa aman aklini iyice yitirdi "ben bakarim dio" baska birsey demio 'da nasil bakacan salih bey yaa cebinde sut alacak paran yok hasta cocuga nasil bakacan .. akilsiz sey
not: salihin ceylani azarlama sahnesine bayildim tek kelimeyle ... oh olsun hortlak hanima .:img-hyste
baharim cnm benim birtanem yine cok uzdu beni yaa o agladimi ben agliyorum dayanamiyorum kiyamiyorum ben ona yaa yine harika oynadi irem yaa .. her sahnesinde ayri bir guzel
not: mert'i azarlamasina bittim yani :good:
harputlu bu bolum superdi .. mahiri kurtarmasi ..falan cok harika sahnelerdi
merhaba arkadaşlar:)
ne desem ki..:icon_whis bölüm süperdi,oyuncular muhteşemdi(merti saymazsak tabi:)),reytingler harika daha ne olsun.. tüm ekibi tebrik ediyorum,emeklerine yüreklerine sağlık:happy0064
zehracım bu yazdıklarını sen mi yazdın??? ben senin hatırına o gıcık bahara bişi söylemiyorum sen salihe neler yazmışsın?? hani can yoldaşımdın sen benim:img-hyste bu kadar duygu sömürüsü yeter:)
mahire uzanan eller kırılsın!!! zekicim yetişmese öldürüceklerdi zavallıyı.. zekicim maşallah kenan imirzalıoğlu gibi..:) mahirin dövülmesine bile tam üzülemedim zekicim yüzünden.. bide çıkarken arka arka gitmediler mi koptum yaaa:img-hyste
o saf mert anca kendini avutsun kabadayıyım diye..:) haha gücü zaten bayanlara ve güçsüzlere yeter.. hasan amcamın yanında tırstı tabi..
pfff fragman çıktı mı acaba??? nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum..
hasan amcam orda,salih orda,eren orda,o habire mertten azar işiten ispitçi kel orda.. mertte damlar haberi alır almaz.. hasan amcamla ereni sen götürcen ben götürcem kavgası yapmasalar bari..
ceylanın annesi kızken anne oldu dedi demi hatta baharda şöyle bi baktı gibime geldi:)
edit: o mert denen varlığın sesini duymak istemiyorum.. yazık mahirin dayak yediğine mi yoksa o adamın cırtlak sesini o kadar yakından duyduğuna mı yanayım anlamadımm:)
bu arada baharı bu bölüm çok az gördük.. çok üzüldüm ya:)
o mert denen hıyar-ı mahluk çok oldu ne öyle baharı teselli etcem ayaklarına dokunmalar fln noluyo??:butch:
ceylana üzüldüm, yazık kızın ne suçu warsa gelen vuruyor,giden vuruyor.. ama bırakıp gitmedi hala.. ben olsam çoktan kaçmıştım:)
walla salih bu bölüm müthişti.. siyah tisortu ile yakıyordu ortalığı..:good:
hele mahir arabayla oraya o anda nası geldi bravo walla:) harika çekimlerdi..:happy0064
ama mümkünse çocuk sesi duymak istemiyorum artık.. eren tamam cnm çok şekersin yerim ben seni ama biraz sus be cocuğum yine bu bölüm geçen bölüme göre daha az ağladı:) bide ağlarken de çok şeker bu çocuk ya eliyle yüzünü kapatıyor:img-hyste iyice duygusuz oldum çıktım ben yaa:)
hasan amcam çok karizmaydı silahı aldığı sahnede ve merti ürküttüğü sahnelerde müthişti.. tabi bu karizmasını zekicime borçlu:)
baharın hasan amcamın kızı olduğunu salihin öğrenmesi çok iyi oldu.. bahar yine her zamanki gibi haddini aşarsa ki aşar salih dayanamaz sus kız almıyım ayağımın altına o senin baban diyerek olaya el koyar..
nese sizlere iyi yorumlar++iyi akşamlar diliyorum..bye
:img-hyste mahire uzanan eller kırılsın!!!
günün lafı diyebilirim:img-hyste
ayrıca defeciğimi üzen eller de kırılsın. nasıl kahroldu o da. hastalığına mı yansın mahirin durumuna mı mahirin ondan bişeyler saklamasına mı?
neşe kaymaklarımızı bu duruma düşüren senaristler de bi daha düşünsün:good: nasıl oldu?
bende uzun bi süre çocuk ağlaması duymak istemiyorum. bebekler güzel de bu kadar ağlayınca hem çok üzüyorlar hemde çok gürültülü oluyorlar. yazık zaten o çocukcağız da ağlaya ağlaya bi hal oldu.kıpkırmızı oluyor ağlarken.
mümkünse zaten bi süre kimse ağlamasın dizimizde. böyle heyecan güzel oluyor. heyecan ve mutlu sahnelerle daha ne isteriz:happy0064
:img-hyste mahire uzanan eller kırılsın!!!
günün lafı diyebilirim:img-hyste
ayrıca defeciğimi üzen eller de kırılsın. nasıl kahroldu o da. hastalığına mı yansın mahirin durumuna mı mahirin ondan bişeyler saklamasına mı?
neşe kaymaklarımızı bu duruma düşüren senaristler de bi daha düşünsün:good: nasıl oldu?
bende uzun bi süre çocuk ağlaması duymak istemiyorum. bebekler güzel de bu kadar ağlayınca hem çok üzüyorlar hemde çok gürültülü oluyorlar. yazık zaten o çocukcağız da ağlaya ağlaya bi hal oldu.kıpkırmızı oluyor ağlarken.
mümkünse zaten bi süre kimse ağlamasın dizimizde. böyle heyecan güzel oluyor. heyecan ve mutlu sahnelerle daha ne isteriz:happy0064
:img-hyste:img-hyste süper olmuşş:happy0064 kırılsın hepsii:)
umarım bu olaylar onların arasını da bozmaz.. mahir kızdı ama defne bahar gibi inatçı değil ki.. affettirir kendini mahire..:img-wink: defne bitane walla..
onların cocuk olayını da askıya aldılar bakalım ne olacek?? walla ben bu bölümü de çok merak ediyorum.. bu haftalık birazcık erken verseler nolur???:icon_whis
kardelen2086
21-04-08, 00:01
ceylana üzüldüm, yazık kızın ne suçu warsa gelen vuruyor,giden vuruyor.. ama bırakıp gitmedi hala.. ben olsam çoktan kaçmıştım:)
haklısın ceydacım ceylan ın hiç bir suçu olmadığı halde gelen giden ona bağırıyor....ama artık o da eskisi gibi sessiz kalmıyor....lafı sokup ortadan çekiliyor....yani en azından kızgınlığını şikayetini dile getiriyor...:icon_sorr
sorma canım ya salih o siyah tişörtü ile yıktı geçti ortalığı.....ne kadar YAKIŞIKLI ,ne kadar KARİZMATİK , ne kadar ŞEKER olmuştu öyle..alem yakışıklı görsün biraz değil mi?:happy0064salihimize her şey yakışıyor...bazıları gibi mıy mıy kuru gürültü yapmıyor ortalıkta.....o çantayı kamyon şoförünün suratına nasıl da geçirdi...bir de ilk sahneler de mert in adamına nasıl da tekme attıı...kısacası her sahnede bir başka güzeldi.....salih e kızdığım tek konu eren i kaçırması:icon_sorr eskiden bahar ın karşısında salih haklı durumdaydı şimdi her şey değişti....bahar haklı salih haksız duruma düştü...ne olacak bunların sonu çok merak ediyorum...:icon_sorr
ceylanın annesi kızken anne oldu dedi demi hatta baharda şöyle bi baktı gibime geldi:)
o sahne benim de dikkatimi çekti ceydacım.....yavrum kızken anne oldu gibisinden bir şeyler söyledi....bir an için çok mutlu oldum....iyi de ceylan annesine o iş tamam demişti o zaman bu kadın kızının söylediklerine inanmadı mı.....yoksa ceylan annesine bizim görmediğimiz bir sahnede anne ben sana yalan söyledim bizim aramızda bir şey geçmedi mi dedi.....ay şimdi iyice kafam karştı benim:icon_sorr inşallah en kısa sürede bu duruma kesin bir açıklama getirirler...:icon_sorr
sorma canım ya salih o siyah tişörtü ile yıktı geçti ortalığı.....ne kadar YAKIŞIKLI ,ne kadar KARİZMATİK , ne kadar ŞEKER olmuştu öyle..alem yakışıklı görsün biraz değil mi?:happy0064salihimize her şey yakışıyor...bazıları gibi mıy mıy kuru gürültü yapmıyor ortalıkta.....o çantayı kamyon şoförünün suratına nasıl da geçirdi...bir de ilk sahneler de mert in adamına nasıl da tekme attıı...kısacası her sahnede bir başka güzeldi...
o sahne benim de dikkatimi çekti ceydacım.....yavrum kızken anne oldu gibisinden bir şeyler söyledi....bir an için çok mutlu oldum....iyi de ceylan annesine o iş tamam demişti o zaman bu kadın kızının söylediklerine inanmadı mı.....yoksa ceylan annesine bizim görmediğimiz bir sahnede anne ben sana yalan söyledim bizim aramızda bir şey geçmedi mi dedi.....ay şimdi iyice kafam karştı benim:icon_sorr inşallah en kısa sürede bu duruma kesin bir açıklama getirirler...:icon_sorr
:img-hyste o bazıları tam mıy mıy yaa:) görüntü var ama ses yok.. ama salihcimizde hem görüntü var hem de ses..:hıh
salihcimiz kick boxcı gibiydi bu bölüm.. herkesi kendi güç kuvvetiyle alt etti.. bazıları gibi adamları yok.. parası yok.. ama kocaman bi yüreği var..
fakir ama gururlu bizim salihimiz.. bazıları gibi yalancı değil..:img-tomat
bazıları gibi başkasının cocuğuna oğlum deyip durmuyor..:img-tomat
kısır mıdır nedir hazır cocuk bulmuş üstüne konmaya çalışıyor saff..:img-tomat
yok yok ceylan annesiyle o konu hak. bi daha konuşmadı. demek ki annesi inanmadı ya da lafın gelişi öyle söyledi. bende heveslenmiştim orda ya şimdi ceylanın annesi anlatır salihle ceylanın nası bi evliliği olduğunu demiştim..:icon_sorr ewet bu konuya da bian önce açıklama getirirler inş..
moon_light
21-04-08, 12:05
Salih ; kusura bakmayın ama Salih iyice dengesini yitirdi. Harputlu onu rıhtımda yakalayıp çocuk çok hasta diyor herşeyi açıklıyor, bizim Salih " ben onu iyileştiririm , VARIMI YOĞUMU HARCAR İYİLEŞTİRİRİM" diyor. Yahu senin ne varlığın var? Çocuğuna süt alacak paran yoktu da yaşlı kadın acıdı verdi. Tövbe tövbe .Onun yüzünden zavallı Mahirin başına gelmeyen kalmadı. Boşuna dememişler "Akılsız dostun olacağına , akıllı düşmanın olsun diye" Adamcağız canından oluyordu. Neyse dizide tek aklı başında olan bizim DEFNE.
Birde ben Mert karekterini çok sevdim ya Biraz farklı bir kötü adam
Moon sana da bir ricam var. Bahara söyle herkesi azarlamasın yahu:img-tomat
Çok sinirli ağresif gördüm kendisini canım
iyi hos soyluyorsunda arkadasim baharima yapilanlari gormuyormusun,iyice kendinden gecti,harap oldu canim benim :icon_sorr bi bagirmasi var,bagirmasinda kendini mi yiyip bitirsin :img-cray: tamam elbette hic hos degil oyle davranmasi ama bunca yasananlardan sonra ben hic yadirgamiyorum bu davranislarini...:icon_sorr
salih konusunda sonuna dek katiliyorum sana,salih salihlikten cikti,kendini kaybetmis haller sergiliyor,hala beyni uyusmus gibi davraniyor...ya o degil ne yapmaya calisiyor onu anlamis degilim,sanki kimden kimi kaciriyorsun,ereni alip yurtdisina goturmekle hem kendine hem cocuguna iyilik mi yapmis oluyorsun,ne gerek vardi oyle buyuk kacirma operasyonlarina...zavalli eren perisan oldu:icon_sorr hele hele son sahnede harputlu cok hasta dedikten sonra hala diretti ya iyice deli etti beni...birde ali kime cekmis diyorduk megerse bu cevabi uzakta aramamak gerekmis:( kusura bakmayin ama salihin gecen bolum ki halini alinin baharima olan saplantisina benzettim,cunku ogluna kavusmaktan cok bunu takinti haline getirmis gibi bir tavri vardi(elbette baba-ogul ile o durum kiyaslanamaz ama o duruma benzemiyorda degildi).
salihin aklini basina ancak harputlu getirir...ne akli basinda annesi var nede karisi...deli gibi onlarda pesinde kosup duruyor...vicdansiz emine,kizini kaybetmis biri olarak baharimi en cok senin anlaman gerekir,ogluyla konusup oglum biz ne yapiyoruz boyle,kacirdigimiz kisi ocu degil,ereni annesinden ayiriyoruz diye nasihat edecegine yaptigina bakin...simdide ceylani takti kafasina...oyle sinir oluyorum ki o kadina anlatamam...
ceylani her ne kadar sevmesemde bu bolum cok acidim...ozelliklede emine hususunda...kizi alana kadar aslan geliniydi simdi en ufak bir hatasinda beceriksiz oldu...semra hanima bile papucunu ters giydirir bu kadin :img-tomat
ikisinede iyi oldu aslinda...ceylan hanim gonlu baskasinda olan biriyle evlenmek neymis gorsun,eminede ceksin cezasini bile bile hem salihi hem baharimi yakti..haklaridir ya iyice birbirlerine girsinlerde gorsunler :dito daha baharimin kiymetini coook anlayacaklarda is isten gecmis olacak iste...
yine harika bir bolum izledik. yonetmen yine cok guzel sahneler cekmis ( mert haric onu cekmesede olurdu) . mahirin dovulme sahnesindeki karelere bayildim o kadar guzeldiki kelimelerle anlatilmaz
baharim cnm benim birtanem yine cok uzdu beni yaa o agladimi ben agliyorum dayanamiyorum kiyamiyorum ben ona yaa yine harika oynadi irem yaa .. her sahnesinde ayri bir guzel
not: mert'i azarlamasina bittim yani
evet canim aynen oyle..cekim tekniklerine bende bayiliyorum...cok farkli acilardan girip aa ne hos dusunulmus dedigim zamanlar cok oluyor..mesela en basitinden normalde kapiyi direk acilirken goruruz,bu sefer kapinin tam ustune kamera yerlestirmisler,ustten acilisi gorduk...cok kucuk bir ayrinti ama demek ki izleyicinin dikkatini cekebiliyor..uzaklardan,farkli objelerin aralarindan sahneye girislerde cok hos oluyor,mert ve bahar cafedeyken o renkli lambanin arasindan onlarin ustten cekimi geldi simdi aklima...kisacasi cok begeniyorum tekniklerini,gerek kacis sahnesi olsun gerek harputlularin sahnesi cok basarili cekilmisti...yonetmenimizin kivrakligi ve basarisi apacik ortada..tebrik ediyoruz :good:
ah canim sorma baharima nasil uzuldugumu :img-cray: zaten bu bolum cok az gordum badem gozlumu oda hep gozyasi icinde :img-cray:
evet merte kizmasini bende cok begendim,baharim ici yansa bile her zaman adaletten yanadir hiiihh,kiskananlar catlasin :img-hyste
asla kimsenin cani yansin istemez,salih olayina hic girilmesin,salih daha coook seyler hakediyor...
moon_light
21-04-08, 12:20
ben senin hatırına o gıcık bahara bişi söylemiyorum sen salihe neler yazmışsın??
zekicim yetişmese öldürüceklerdi zavallıyı.. zekicim maşallah kenan imirzalıoğlu gibi.. mahirin dövülmesine bile tam üzülemedim zekicim yüzünden.. bide çıkarken arka arka gitmediler mi koptum yaaa
edit: o mert denen varlığın sesini duymak istemiyorum.. yazık mahirin dayak yediğine mi yoksa o adamın cırtlak sesini o kadar yakından duyduğuna mı yanayım anlamadımm
bu arada baharı bu bölüm çok az gördük.. çok üzüldüm ya
o mert denen hıyar-ı mahluk çok oldu ne öyle baharı teselli etcem ayaklarına dokunmalar fln noluyo??
ceylana üzüldüm, yazık kızın ne suçu warsa gelen vuruyor,giden vuruyor.. ama bırakıp gitmedi hala.. ben olsam çoktan kaçmıştım
hele mahir arabayla oraya o anda nası geldi bravo walla:) harika çekimlerdi..:happy0064
hasan amcam çok karizmaydı silahı aldığı sahnede ve merti ürküttüğü sahnelerde müthişti.. tabi bu karizmasını zekicime borçlu
baharın hasan amcamın kızı olduğunu salihin öğrenmesi çok iyi oldu.. bahar yine her zamanki gibi haddini aşarsa ki aşar salih dayanamaz sus kız almıyım ayağımın altına o senin baban diyerek olaya el koyar..
ceydoskom hosgeldin palam :img-hyste ayyyy zeki enisteme ben hic deginmemisim onu farkettim seni gorunce...nasil boyle bir hata yaptim bilmiyorum,karizma yakti kavurdu ortaligi yine,supermen gibi yetisti her bir yere :img-hyste
canim askolsun kenan imirzaliogluyla kiyaslandin ya simdi enistemizi,pes
yani..ne kenan imirzalioglusu o bruce lee leri cebinden cikarir ayol :img-hyste
baharima soyledigin sozleri gormezlikten vede duymazliktan geliyorum....cunku misafir sayilirsin,gelir gelmez terlikle kovalamayim senide :img-hyste
hooppp huppp sssttt billur sesli mertcime laf yok tamam mi :img-hyste ben merti seviyorum arkadasim,istedigi kadar kotuluk yapsin,onu her gordugumde ayyy ne tatli demekten kendimi alamiyorum...hele hele adamlarina kizarken bayiliyorum :img-in_lo :)
bolumu birkac kez izledigim icin,hatta saydim nerdeyse bes kez izliyorum bir bolumu:) izledikce mahire tekrar tekrar hayran kaldim....diyorum ya ne marifetler varmis mahirimizde,o arabayla giris benimde hala gozumun onunde,mukemmeldi mahir ya dedigim gibi bolumun en basarililarindandi...
ayrica bolum sonrasida soylemistim,kardelencimin dedigi gibi salihin o cantayla vurusu,sonra mertin adamina dizkapakla karatecilere tas cikarir artistik hareketlerine bende bayildim...siyahlarda cok yakismisti :good:
ne desem ki..:icon_whis bölüm süperdi,oyuncular muhteşemdi(merti saymazsak tabi:)),reytingler harika daha ne olsun.. tüm ekibi tebrik ediyorum,emeklerine yüreklerine sağlık:happy0064
zehracım bu yazdıklarını sen mi yazdın??? ben senin hatırına o gıcık bahara bişi söylemiyorum sen salihe neler yazmışsın?? hani can yoldaşımdın sen benim:img-hyste bu kadar duygu sömürüsü yeter:)
can yoldasim ben yazdim cnm sen merak etme ( salihi hala seviyorm hala korurum onu ).. cnm salih bu bolum hak etti ama yaaa ben bakarim dio baska birsey demi nasil bakacaksa . ilac almaya parasi yok ... cocuk hasta ve annesine ihtiyaci ve bakima ihtiyaci var ordan oraya savrulmaya deyil can yoldasim benim
hooppp huppp sssttt billur sesli mertcime laf yok tamam mi :img-hyste ben merti seviyorum arkadasim,istedigi kadar kotuluk yapsin,onu her gordugumde ayyy ne tatli demekten kendimi alamiyorum...hele hele adamlarina kizarken bayiliyorum :img-in_lo :)
ooo bakiyorumda artik cekinmeden soyluyorsun merti sevdigini mehtapcim .. hani inkar ediyordun bak boyle yakalarim ben seni .. sen simdi yakinda ceylanida seversin :img-hyste
billur sesliymis .. yapma cnm yaa neresi billur ses kart kazik resmen adam
yaaa can yoldasimin dedigi gibi kisir galiba sinir sey erenimizi sahipleniyor :img-tomat. benim guzelleri guzeli baharimi sahipleniyor aptal yaratik, kart kazik
bahargokhan
21-04-08, 17:37
arkadaslar vazgec gonlumun bu sezon sonunda bıtme ıhtımalı varmı bılgı ıstıyorum.hangı dızıyı cok sevdımse sona erıyorr
kardelen2086
21-04-08, 21:30
o bazıları tam mıy mıy yaa görüntü var ama ses yok.. ama salihcimizde hem görüntü var hem de ses..
salihcimiz kick boxcı gibiydi bu bölüm.. herkesi kendi güç kuvvetiyle alt etti.. bazıları gibi adamları yok.. parası yok.. ama kocaman bi yüreği var..
fakir ama gururlu bizim salihimiz.. bazıları gibi yalancı değil..
bazıları gibi başkasının cocuğuna oğlum deyip durmuyor..
kısır mıdır nedir hazır cocuk bulmuş üstüne konmaya çalışıyor saff..
..
yaaa can yoldasimin dedigi gibi kisir galiba sinir sey erenimizi sahipleniyor :img-tomat. benim guzelleri guzeli baharimi sahipleniyor aptal yaratik, kart kazik
harikasınız arkadaşlar....mert için yazdıklarınıza bayıldım valla....biriniz adamı kısır yaptı bir diğeri de kart kazık...:img-hyste:img-hystesüpersiniz tek kelimeyle....adam bizim dilimize düşeceğine.............başka bir yere düşse daha iyiydi yani.:img-hyste:img-hyste
arkadaslar vazgec gonlumun bu sezon sonunda bıtme ıhtımalı varmı bılgı ıstıyorum.hangı dızıyı cok sevdımse sona erıyorr
her ne kadar kabullenmek istemesek de tahminimize göre sezon sonunda bitmesi gerekiyor:icon_sorr....ama şu an için star tv nin en iyi reyting alan dizisi olduğunu düşünürsek belki gelecek sezon devam etme durumu söz konusu olabilir...yani bu benim kişisel fikrim...star tv nin sağı solu belli olmaz....temennim gelecek sezonda devam etmesi ama tabiki senaryo saçmalamadan....:icon_sorr
kardelen2086
21-04-08, 22:11
Çoğu kişi Mert'e kızgın okuduğum yorumlar kadarıyla.İyi bir karakter olarak başladı şuan kötüye doğru kaydı.Ama kötülüğün yanında büyük bir sempatide kazandırdı.Amaç buydu zaten.
mert e kızgın olanlardan biri de benim.....dediğin gibi iyi bir karakter olarak başladı belki ama dizide salih ve bahar ın arasını açacağı ilk günden belliydi..:icon_sorryine de buna rağmen yani tüm kötülüklerine rağmen ona hayran olan bir çok arkadaşımız var...bu da barış kılıç tan kaynaklanan bir şey olsa gerek...:img-yes:
duygu ve nizar
21-04-08, 22:16
merhaba arkadaşlar ben geldim...:happy0064
sonunda geldim...:img-wink:
muhteşem bir bölümdü...bi ara heyecandan ölücem dedim...:img-wink:
ne bölümdü ya....
gelelim yorumumuza....
bahar canım benim nasıl da üzüldü yazık ya içim sızladı.dedim he bahar artık mert e inanmıycak kurtuluyoruz mert ten ama mert efendi baharımızı yine inandırdı...
ah bahar ah....
hele ki belgine dedi ya o adama hala nasıl güveniyorsun çok kötü oldum...
duygu ve nizar
21-04-08, 22:19
devam yorumumuza...:img-wink:
salih e ne demeli beni kanser etti onun yüzünden ölüp gidicem...:img-in_lo
o çok sevdiğim salih e ne olduda bir canavara dönüştü...anlamış değilim...
kaça kaça bi hal oldu...inş salihimiz eski salih olur ama hiç ümüidim yok....
duygu ve nizar
21-04-08, 22:24
dizinin uyuzları hakkında yorumum...:img-hyste
mert i öldürcem uyuz ya ama mahir ne güzel de yüzüne tükürdü.:img-hyste oh olsun mert e...:img-hyste
ama mert in ağzının payını hasanımız verdi...helal be hasana...mert bi de kim olduğunu bi öğrense...:img-hyste
gelelim diğer uyuz ceylan a...:img-hyste
ceylan hanım da o da ayrı bir uyuz...bir diziye bitane yetiyordu ama bizde iki tane birden var...:img-hyste
eren e nasıl da davranıyor sanki kendi çocuğu eren...
ay deli etcek bunlar beni...
duygu ve nizar
21-04-08, 22:26
mahir e o kadar ecıdım ki salih yüzünden başına neler geldi...
nasıl da dövmüşler...ama mahir o kadar dövmeye ağzından tek kelime bile çıkmadı....
allahtan hasanımız kurtardı....
defne canım ya nasıl da üzüldü...ah salih ah herkesin başını yaktın....
kardelen2086
21-04-08, 22:27
merhaba arkadaşlar ben geldim...:happy0064
sonunda geldim...:img-wink:
muhteşem bir bölümdü...bi ara heyecandan ölücem dedim...:img-wink:
ne bölümdü ya....
gelelim yorumumuza....
bahar canım benim nasıl da üzüldü yazık ya içim sızladı.dedim he bahar artık mert e inanmıycak kurtuluyoruz mert ten ama mert efendi baharımızı yine inandırdı...
ah bahar ah....
hele ki belgine dedi ya o adama hala nasıl güveniyorsun çok kötü oldum...
devam yorumumuza...:img-wink:
salih e ne demeli beni kanser etti onun yüzünden ölüp gidicem...:img-in_lo
o çok sevdiğim salih e ne olduda bir canavara dönüştü...anlamış değilim...
kaça kaça bi hal oldu...inş salihimiz eski salih olur ama hiç ümüidim yok....
hoşgeldin canım....
bahar ın hasan a güvenmemesi hiç hoş değil tabi ki.... harputlu eren i alıp götürürse bahar belki yumuşar diyeceğim ama ona da güvenmiyorum....eğer hasan amcamız eren i götürürse bile salih in yerini söylemediği konusunda yine hasan amcamızı suçlayabilir...bahar şu an sağlıklı düşünemiyor....sağı solu belli olmaz....:icon_sorr
salih e gelince....iyice şaşırdı....eren in sağlık durumuna rağmen tek istediği oğlunun yanında olması...ama sonunu hiç düşünmüyor...inşallah eren in önemli bir rahatsızlığı yoktur....
duygu ve nizar
21-04-08, 22:30
gelelim benim bitanelerime belginime ve hasanıma....
belgin canım ya nasıl da üzülüyordu...hele ki bahara sarılışı muhteşemdi...oyunculuğu belginimizin zaten harika ama arkadaşlar bu bölüm belgin de bir şey farkettim ya bi insan üzgünken bile bu kadar güzel olur mu...veya ben iyice kafayı yiyorum...:img-hyste
hasan la evde olan sahnelerine bayıldım....muhteşemdi....
duygu ve nizar
21-04-08, 22:33
hoşgeldin canım....
bahar ın hasan a güvenmemesi hiç hoş değil tabi ki.... harputlu eren i alıp götürürse bahar belki yumuşar diyeceğim ama ona da güvenmiyorum....eğer hasan amcamız eren i götürürse bile salih in yerini söylemediği konusunda yine hasan amcamızı suçlayabilir...bahar şu an sağlıklı düşünemiyor....sağı solu belli olmaz....:icon_sorr
salih e gelince....iyice şaşırdı....eren in sağlık durumuna rağmen tek istediği oğlunun yanında olması...ama sonunu hiç düşünmüyor...inşallah eren in önemli bir rahatsızlığı yoktur....
kardelencim hoşbulduk...
sana sonuna kadar katılıyorum...
bahar kesin ters bişeyler söyleme ihtimali var...inş hasan eren i bahara getirir de bahar da biraz yumuşar...mert getirmesin ya....
salih e gelince gün geçtikçe daha tehlikeli olmaya başladı...
hadi hayırlısın diyim...
duygu ve nizar
21-04-08, 22:37
gelelim hasan ımıza...
bu bölümün baş kahramanı...:img-wink:
baharla olan sahnelerinde içim sızladı.anam hasan da ne sabırlı...sabır taşı bile şimdiye kadar sölemişti...helal olsun harputlu ya....
ama bahar a nasıl da söz verdi.belgin le eve gelince o sahnelerede bayıldım.nasıl da belgini teselli etmeye çalıştı....sonra hasan ın silahı alma sahnesi harikaydı...mahiri kurtarışı süperdi.helal vallahi harputluya nasıl da çekti silahını mert e....:img-hyste
o sahnede ölüyorum dedim ya...:img-hyste
ellerin dert görmesin harputlu...:img-hyste
miss_t0eba
21-04-08, 22:39
Ratingleri görünce cok sevindim.Harika
herkese iyi aksamlar!
dun yazicaktim yorum ama bugun butun gun sinavlarim vardi oldum yorgunlukte ancak simdi yaziyorum.
oncelikle reytingleri gorunce cok ama cok sevindim gercekten harika ya insallah daha iyi olur haftaya!
bu bolumde ah Mert nasilda dovdu Mahircimi ama Mahirde cok guzel tukurdu ama sonra bir dayilaniyor ah Allahim kusurabakmayin ama MErti oynayan adam sinir olunca hic bagramiyor cok komik geliyor bana gulmeye basliyorm:D
Hasanim nasilda basti Mekani sonra bide utanmadan Hasanima ortaklik teklif ediyor yok belgin icin yapiyormus yok Bahari yumusatirmis bilmem ne bilmem ne ama guzelde cevapini veriyor Harputlu :good:
yok yok valla dava acsinlar Merte once kamili dovuyor sonra o yasli adami (adini unutum simdi) sonra Ceylanin Annesi simdide MAhiri yok valla dava acsinlar veya Bahar bunlarin hepsini ogrensin hos Ceylanin annesini ogrendi ama saolsun Mert yine kendini kurtarti gicik ne olucak.
Mertin ablasi daha gicik ya valla Mert bu konunda cok hakli ay herseye karisiyor ay rahat birak kardesim saten senin sahnelerin yerine ben Hasan Belgin sahneleri gormek isterim :img-in_lo
Hasan Belgin demisken hani Belgin birdaha goremesem demisti ya ayy bitim ordaya.
sonra Harputlu testi ogrenice nasilda gozleri doldu ay kiyamam :img-blush
Harputlu Ereni alicak bu kesinde o arkadaki adamda birsey yapmasa.
ay bide Mert Bahara diyor ya getiricem sana EReni o sirada Harputlu nasilda soyluyor Sana oglunu ben getirecem! :good:
ay bide dun biz dayimla, ve anneannemle beraber bakiyoruz son sahnelerde dayim bir heycanlandi ki (o acayip fanatik VG hayrani saten onun sayesinde bakiyorum) ay bir rahat oturamadi onun ayni benim gibi heycanlandi yer ise o Mertin adami birsey yapacak diye hata bir ara eline kumandayi aldi tam atacak annesi bagriyor oglum napiyon altarafi bir dizi ya! dayimda parasi neyse vericem valla suan birsey kirmam lazim dedi ve dizi bitti :img-hyste
ben haftaya kadar nasil beklicem off saten 3 hafta tatiliz nasil beklicem ben simdi,
neyse insallah Özet ve fragman hemen gelir :img-wink:
duygu ve nizar
21-04-08, 22:40
devam yoruma...:img-wink:
salih le olan sahnesi harikaydı.bahar benim kızım dedi ya orda bittim ben...
gerçekten de muhteşem bir bölümdü...
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...
içim nasıl da dolmuş yaz yaz bitmedi...:img-hyste
kardelen2086
21-04-08, 22:41
kardelencim hoşbulduk...
sana sonuna kadar katılıyorum...
bahar kesin ters bişeyler söyleme ihtimali var...inş hasan eren i bahara getirir de bahar da biraz yumuşar...mert getirmesin ya....
salih e gelince gün geçtikçe daha tehlikeli olmaya başladı...
hadi hayırlısın diyim...
haklısın canım ...eren i mert getirmesinde kim getirirse getirsin....mert olacak uyuz o kadar karaktersiz ki bir de utanmadan harputluyla pazarlık etmeye çalışıyor...neymiş efendim o da belgin hanımın gözüne girermiş....terbiyesiz şey ne olacak....:dito:fighting2sanki hasan amcamızın göze girme gibi bir derdi var da....onu yapsa yapsa kendi yapar beyfendi...:img-tomat
aslında isterdim ki;salih her şeyi göze alsın ve eren i kendi elleriyle bahar a getirsin....tamam bahar belki haklı olarak çok fazla tepki gösterecek ama en azından salih in oğlunu alıp kaçmasından iyidir....:icon_sorr
mert karakterinden nefret ediyorum hiç hoşlanmıyorum hatta ilk gördüğüm yerde parçalamak istiyorum ama hakkını da yemek istemem:icon_sorr.. şimdi eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekirse ablasına karşı bahar ı savunduğu sahnede kendisini takdir ettim....her şeye rağmen ablasına resti çekti...ve bahar ın yanında oldu...tamam belki tek niyeti bahar ı etkilemek ve onun gözüne girmek ama yine de ablasına karşı gelip bahar ın yanında olması çok hoş bir davranıştı.....ama mümkünse salih ve bahar dan uzak dursun...
duygu ve nizar
21-04-08, 22:44
Ratingleri görünce cok sevindim.Harika
herkese iyi aksamlar!
dun yazicaktim yorum ama bugun butun gun sinavlarim vardi oldum yorgunlukte ancak simdi yaziyorum.
oncelikle reytingleri gorunce cok ama cok sevindim gercekten harika ya insallah daha iyi olur haftaya!
bu bolumde ah Mert nasilda dovdu Mahircimi ama Mahirde cok guzel tukurdu ama sonra bir dayilaniyor ah Allahim kusurabakmayin ama MErti oynayan adam sinir olunca hic bagramiyor cok komik geliyor bana gulmeye basliyorm:D
Hasanim nasilda basti Mekani sonra bide utanmadan Hasanima ortaklik teklif ediyor yok belgin icin yapiyormus yok Bahari yumusatirmis bilmem ne bilmem ne ama guzelde cevapini veriyor Harputlu :good:
yok yok valla dava acsinlar Merte once kamili dovuyor sonra o yasli adami (adini unutum simdi) sonra Ceylanin Annesi simdide MAhiri yok valla dava acsinlar veya Bahar bunlarin hepsini ogrensin hos Ceylanin annesini ogrendi ama saolsun Mert yine kendini kurtarti gicik ne olucak.
Mertin ablasi daha gicik ya valla Mert bu konunda cok hakli ay herseye karisiyor ay rahat birak kardesim saten senin sahnelerin yerine ben Hasan Belgin sahneleri gormek isterim :img-in_lo
Hasan Belgin demisken hani Belgin birdaha goremesem demisti ya ayy bitim ordaya.
sonra Harputlu testi ogrenice nasilda gozleri doldu ay kiyamam :img-blush
Harputlu Ereni alicak bu kesinde o arkadaki adamda birsey yapmasa.
ay bide Mert Bahara diyor ya getiricem sana EReni o sirada Harputlu nasilda soyluyor Sana oglunu ben getirecem! :good:
ay bide dun biz dayimla, ve anneannemle beraber bakiyoruz son sahnelerde dayim bir heycanlandi ki (o acayip fanatik VG hayrani saten onun sayesinde bakiyorum) ay bir rahat oturamadi onun ayni benim gibi heycanlandi yer ise o Mertin adami birsey yapacak diye hata bir ara eline kumandayi aldi tam atacak annesi bagriyor oglum napiyon altarafi bir dizi ya! dayimda parasi neyse vericem valla suan birsey kirmam lazim dedi ve dizi bitti :img-hyste
ben haftaya kadar nasil beklicem off saten 3 hafta tatiliz nasil beklicem ben simdi,
canım benim sana katılıyorum...ama belgin nerde demişti ya ben unuttum...hatırlayamadım...
duygu ve nizar
21-04-08, 22:46
haklısın canım ...eren i mert getirmesinde kim getirirse getirsin....mert olacak uyuz o kadar karaktersiz ki bir de utanmadan harputluyla pazarlık etmeye çalışıyor...neymiş efendim o da belgin hanımın gözüne girermiş....terbiyesiz şey ne olacak....:dito:fighting2sanki hasan amcamızın göze girme gibi bir derdi var da....onu yapsa yapsa kendi yapar beyfendi...:img-tomat
aslında isterdim ki;salih her şeyi göze alsın ve eren i kendi elleriyle bahar a getirsin....tamam bahar belki haklı olarak çok fazla tepki gösterecek ama en azından salih in oğlunu alıp kaçmasından iyidir....:icon_sorr
mert karakterinden nefret ediyorum hiç hoşlanmıyorum hatta ilk gördüğüm yerde parçalamak istiyorum ama hakkını da yemek istemem:icon_sorr.. şimdi eğriye eğri doğruya doğru konuşmak gerekirse ablasına karşı bahar ı savunduğu sahnede kendisini takdir ettim....her şeye rağmen ablasına resti çekti...ve bahar ın yanında oldu...tamam belki tek niyeti bahar ı etkilemek ve onun gözüne girmek ama yine de ablasına karşı gelip bahar ın yanında olması çok hoş bir davranıştı.....ama mümkünse salih ve bahar dan uzak dursun...
:img-hyste:img-hyste
ay kardelencim alemsin salih mi alcak nerde ya...
salih ne hale geldi...
şimdiden bu bölüm neler olacağını merak ediyorum...nasıl geçicek bu hafta...
miss_t0eba
21-04-08, 23:08
canım benim sana katılıyorum...ama belgin nerde demişti ya ben unuttum...hatırlayamadım...
hani Hasan yanindaydi Belgin oyana buyana dolaniyordu galiba Hasanda hata elim kolum bagli demisti sonra Belgin cama dogru yurudu ve birdaha goremesem demisti :icon_sorr
simdi son sahneyi bir kez daha izlicem ay nasilda Emine, Salih ve ceylan sok olmuslardi Bahar Hasanin kizi oldugunu ogrenice :img-hyste
Emine hanim artik Ceylani kovarsin onlarida birlestirisin! valla ozaman gozume girdin (gerci cok beklerim :icon_whis)
Insallah haftaya Bahar ogrenir ama ne tepki verir ah ah su siralar Baharin sag solu beli olmaz
umarim cok uzmez Hasanimi :icon_sorr
duygu ve nizar
21-04-08, 23:11
hani Hasan yanindaydi Belgin oyana buyana dolaniyordu galiba Hasanda hata elim kolum bagli demisti sonra Belgin cama dogru yurudu ve birdaha goremesem demisti :icon_sorr
simdi son sahneyi bir kez daha izlicem ay nasilda Emine, Salih ve ceylan sok olmuslardi Bahar Hasanin kizi oldugunu ogrenice :img-hyste
Emine hanim artik Ceylani kovarsin onlarida birlestirisin! valla ozaman gozume girdin (gerci cok beklerim :icon_whis)
Insallah haftaya Bahar ogrenir ama ne tepki verir ah ah su siralar Baharin sag solu beli olmaz
umarim cok uzmez Hasanimi :icon_sorr
he hatırladım canım...o dolaşma sahnesi yokmu o da muhteşemdi...hasan la belgin nasıl da süperdi orda...
evet tubam canım baharın sağı solu belli olmuyor...
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
iyileşince tekrar aranızda olacağım
vazgeç gönlüme gönül verenler
gönlünüze sağlık
sevgili duygu ve nizar
vazgeç gönlüme gönül verenler listesinde adımı görünce çok duygulandım
unutulmamak çok güzel
teşekkürler canım
duygu ve nizar
22-04-08, 11:36
müslimat canım yorumun için çok sağol...
yapanların ellerine sağlık...
ya çok heyecan yaptım bir an önce özetimiz gelse...:img-wink:
Bu haftaki ratingler süperdi.
Tüm ekibe teşekkürler.
Bu arada dizi sonrası dizimizin özel bölümüde yayınlandı,sevindim.
Son sahnede Salih,Ceylan'la birlikte Emine Hanım'ında Bahar'ın Harputlu'nun kızı olduğunu öğrenmesi iyi oldu.Bahar hakkındaki sözlerine dikkat eder artık.
miss_t0eba
22-04-08, 17:29
Emine hanim kafasini artik duvarlara vurur, dusmanimizin kizi demiyormuydu.
biraz once son sahneyi yenikten izledim MErtin adami bir yere bakiyordu acaba Merti mi aradi ? ay insallah degildir, bide Salih once hayir gibi saliyor son harekatinda galiba verecek Ereni dedesine :happy0064
Umarim Salih gider (ortalik yatisincaya kadar tabi) ondan sonra gelsin hem ogluna hemde sevdigin karina sayip ciksin valla oyle birsey yaparsa helal olsun sana Salih :good: (acaba cok mi istedik degil mi?)
benim ciftim Hasanim Belginim :img-in_lo biraz sonra 14 blm bakicam bye
moon_light
22-04-08, 19:02
ooo bakiyorumda artik cekinmeden soyluyorsun merti sevdigini mehtapcim .. hani inkar ediyordun bak boyle yakalarim ben seni .. sen simdi yakinda ceylanida seversin
merhaba vazgec gonlumun gonul dostlarii :love05:
:img-hyste zehracim napiyim ya kizamiyorum bir turlu su adama :img-in_lo
aaa Allah korusun o nasil soz ceylani sevmek ve ben ha?! aslaa!!
billur sesli derken sakasina dedim,biliyorsunuz mertin sesinin nasil oldugunu :img-hyste saka maka cok tatli gercekten,ali ile merti kiyaslayamam bile,aliyi gordukce tuylerim diken diken oluyordu,igrenmistim resmen ama mertin kotuluk yapmasi bile gozume guzel gorunuyor,seytan tuyumu var bu adamda nedir :img-blush
aslan gibi adama sizde iftira atmayin simdi,erene ve baharima iyilik yapmak istiyor,sadece methodu yanlis o kadar :img-hyste
mert ve harputlu sahnesine bircok kez degindim ama yine deginmeden gecemeyecegim,mukemmeldi cunku izlemeye doyamiyorum...iki tarafta silahliydi ama onlari ayiran fark,harputlunun kabadayi,mertin ise mafya olusuydu :good: mert sacma sapan laflar etti ama harputlumuz az konustu,oz konustu..eminim mert harputlunun dedigi gibi,onu tanimak bile istemeyecektir:) harputlu tam bir karizma,silah kusanmasindan tutunda salihin yanina gidisine kadar her sahnede basli basina asillik konusuyordu :good:
hoşgeldin canım....
ama canim baharim hasana guvenmemekte haksiz mi? kizcagizin hicbirseyden haberi yok,ustelik hasani babasinin katili saniyor,bildikleri dogrultusunda baharin yaptiginin hicte yanlis oldugunu dusunmuyorum ben...
babasi olmasindan once baharim diger gercekleri ogrense yine sevecektir harputluyu...onca sey yasandi,baharcimin tepkisi normal yani...
salihe zaten diyecek sozum yok artik...erende eren diye tutturdu,harputlunun o sozlerinden sonrada hala vermemekte israrci olursa pes yani...
insallah erenin hastaligi cok kotu bir hastalik degildir,tedavisi mumkun,gecici bir hastalik olsunda tek ona raziyiz,yeter ki cok kotu bir hastalik olmasin :icon_sorr ben yinede erenin annesine kavusunca ve kucuk bir tedavinin ardindan iyi olacagini dusunuyorum,ciddi bir hastalik simdi hic ama hic normal olmaz...
moon_light
22-04-08, 19:09
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
iyileşince tekrar aranızda olacağım
vazgeç gönlüme gönül verenler
gönlünüze sağlık
ablacim canim benim nerelerdesin sen? aaa rahatsizmisin cok gecmis olsun..insallah cabuk iyilesirsin,ozlettin kendini...
bir an once aramiza yeniden donmen dilegiyle..:love05:
gelelim hasan ımıza...
bu bölümün baş kahramanı...:img-wink:
baharla olan sahnelerinde içim sızladı.anam hasan da ne sabırlı...sabır taşı bile şimdiye kadar sölemişti...helal olsun harputlu ya....
ama bahar a nasıl da söz verdi.belgin le eve gelince o sahnelerede bayıldım.nasıl da belgini teselli etmeye çalıştı....sonra hasan ın silahı alma sahnesi harikaydı...mahiri kurtarışı süperdi.helal vallahi harputluya nasıl da çekti silahını mert e....:img-hyste
o sahnede ölüyorum dedim ya...:img-hyste
ellerin dert görmesin harputlu...:img-hyste
ayy canim o harputlunun baharima soz verdigi sahneye bende bayildim :img-in_lo baharla o yan yana gelince cok duygulaniyorum,harputlu nasil gozleri dolu dolu bakiyor sevmeye hasret kaldigi kizina :img-cray:
hahahhaa simdi aklima yine mert geldi :img-hyste cikista baharima ne diyor harputluyu ima ederek,merak etme guzelim o posta guvercini kimse onuda bulacagiz :img-hyste ay cok tatli yaa :happy0064
miss_t0eba
22-04-08, 19:12
ama canim baharim hasana guvenmemekte haksiz mi? kizcagizin hicbirseyden haberi yok,ustelik hasani babasinin katili saniyor,bildikleri dogrultusunda baharin yaptiginin hicte yanlis oldugunu dusunmuyorum ben...
babasi olmasindan once baharim diger gercekleri ogrense yine sevecektir harputluyu...onca sey yasandi,baharcimin tepkisi normal yani...
sana katiliyorum babasi bildigi adam yani Fikret olmeden once cok seviyordu Hasani hata annesine sormustu acaba yenikten birlikte olabilirmisiniz? (tam boyle degil ama bunu gibi birsey) ve fikretin katili zahnediyor yani ben Bahara bu konunda hak veriyom ama annesine bu kadar yuklenmesi uzuyor beni insallah haftaya ogrenir babasinin Hasan oldugunu arkasina yaslicak bir babasi oldunu :img-wink:
moon_light
22-04-08, 19:14
off saten 3 hafta tatiliz nasil beklicem ben simdi
oncelikle gozun aydin canim sinavlarin bitmis,insallah cok guzel sonuclar alirsin :img-wink: oghh ne guzel 3 hafta dinlen,darisi basimiza :img-blush
reytinglerimize hala cok seviniyorum,cok guzel bir sonuc elde ettik...daha dogrusu o harika bolumun ardindan hakettigimiz siraya yerlestik :happy0064
bir arkadas sormustu bu sezon kesin bitecek mi diye,buyuk ihtimal bitecek ama hic birsey daha kesinlik kazanmis degil..eger boyle giderse reytingimiz insallah devam etme ihtimalide var :happy0064
star tv nin bircok dizisi bitiyor,sevgili dunurum gitti,tatli belada bitiyormus sanirim,sonra menekse ile halilde bitiyor...kisacasi bircok dizi veda ediyor ekranlara..bizim dizinin reytingleri cok iyi,kanal kiymetini bilsin,insallah yapimci sirketle anlasilirda onumuzdeki sezonda,bu harika dizinin keyfini yasamaya devam ederiz..simdi tum temennimiz reytinglerin boyle devam etmesinden yana...
siz merak etmeyin arkadaslar,mertin eninde sonunda girecegi yer zaten hapishane...siz su ceylanin akibetini dusunun,biz bu kizdan nasil kurtulacagiz yaaa :img-cray: kurtulmaya cabuk kurtuluruzda salihe guvenemiyorum ben:icon_sorr nermin emineye iyi bir mahalle dayagi cekce cok memnun olacagim :img-hyste
moon_light
22-04-08, 19:18
sana katiliyorum babasi bildigi adam yani Fikret olmeden once cok seviyordu Hasani hata annesine sormustu acaba yenikten birlikte olabilirmisiniz? (tam boyle degil ama bunu gibi birsey) ve fikretin katili zahnediyor yani ben Bahara bu konunda hak veriyom ama annesine bu kadar yuklenmesi uzuyor beni insallah haftaya ogrenir babasinin Hasan oldugunu arkasina yaslicak bir babasi oldunu :img-wink:
aynen oyle canim...fikretin olumu falan olmasa,bide arkasinda biraktigi mektup tabi,baharim harputluyu seviyordu,annesinin sevdasina saygi duyuyordu..hatta belgin ona bosanacagini acikladiginda ne kadar anlayisla karsilamisti baharim birtanem:img-in_lo
uyuz fikret gitmeden ortaligi karistirdi gitti..yaa suna bakarmisiniz kotu birinin olusu bile basa bela olabiliyor,adam gitti ama arkasindakileri birbirine dusurdu gitti :img-tomat
bu gercegin ortaya cikmasi yakindir...aceba baharcim bu gercegi kimin agzindan duyacak...en dogrusu ve en guzeli belginin oturup tek tek herseyi anlatmasidir ama salih agzindan kaciradabilir...o zamanda baharim annesine kizmaz mi neden bana bunu daha once soylemedin diye :img-blush
neyse bir sekilde ogrensinde nasil ogrenirse ogrensin...off yaa baharim canim benim ust uste o kadar cok sey yasadi ki,bu gercegi ogrenmekte yine ona cok buyuk bir sok yasatacak :img-cray:
miss_t0eba
23-04-08, 17:16
aynen oyle canim...fikretin olumu falan olmasa,bide arkasinda biraktigi mektup tabi,baharim harputluyu seviyordu,annesinin sevdasina saygi duyuyordu..hatta belgin ona bosanacagini acikladiginda ne kadar anlayisla karsilamisti baharim birtanem:img-in_lo
uyuz fikret gitmeden ortaligi karistirdi gitti..yaa suna bakarmisiniz kotu birinin olusu bile basa bela olabiliyor,adam gitti ama arkasindakileri birbirine dusurdu gitti :img-tomat
bu gercegin ortaya cikmasi yakindir...aceba baharcim bu gercegi kimin agzindan duyacak...en dogrusu ve en guzeli belginin oturup tek tek herseyi anlatmasidir ama salih agzindan kaciradabilir...o zamanda baharim annesine kizmaz mi neden bana bunu daha once soylemedin diye :img-blush
neyse bir sekilde ogrensinde nasil ogrenirse ogrensin...off yaa baharim canim benim ust uste o kadar cok sey yasadi ki,bu gercegi ogrenmekte yine ona cok buyuk bir sok yasatacak :img-cray:
bence hem Belgin hem Hasan otursunlar evde Bahara guzel guzel anlatsinlar en iyisi bu eger Bahar baska birsinden duyarsa (burda tek kisi Salih olduguna gore) cok kotu olur o zaman annesine cok kizar belki Hasanada ?. En iyisi Hasan Belgine desin artik Salihde biliyor Bahara soyliyelim cunku Belgine kalsa ooo baya bekleriz hem yazik degil mi Hasanima :img-cray: adam kizina bile sarilip opemiyor :icon_sorr
Bence Ceylan meselesi Merten daha kolay Nermin hanim alir kizini o olmasa Emine hanim kovar onu, bence var ya eger Bahar babasi Hasan oldugunu ogrendikten sonra (ve buzlar eridikten sonra) Hasan hem sevdigi kadini hemde kizini ve torunu alsin onun evdinde kalsin hem ne guzel olur Mahir Defne Eren Bahar Hasan Belgin beraber otururlar (sonradan Salih katilir onlara) ay ne guzel buyuk bir aile olurlar :happy0064:happy0064
Arkadaşlar frağmanı gören olunca yazsın. Doğrusu yeni bölümü çok ama çok merak ediyorum. Geçen haftaki gibi yine reytingimiz yüksek olursa mutlaka geçmiş bölümleri tekrarlayıp, seneye de dizimizi devam ettirirler.
Ben en çok Salih, Baharın aslında Harputlunun kızı olduğunu öğrendi ya, bunu Bahara söyleyecek mi? Şayet söylerse Bahar bunu nasıl karşılayacak? Belgin ne yapacak? Harputluyla arası açılacak mı? Bahar Belgine kızacak mı? bunları çok merak ediyorum.:icon_whis
Mert bu kadar kötülük yapıp da hala Baharla nişanlı kalamaz herhalde. Şayet Bahar Mertten ayrılırsa (ki ne iyi olur) Mert bela olacakmı? Harputlu silahla yeniden bütünleşecek mi? Belgin bu durumda Harputluya ne tepki gösterecek? :img-tomat
Ceylan da başka bir mesele. O şayet hamileyse ne yapacağız?
Mahir-Defne ikilisi , Mahirin Defneyi atlatıp dayak yemesinden dolayı nasıl gelişecek? Mahir öyle böyle değil , baya kötü bir travma yaşadı? Sanki kolay düzelemez gibi?
Ama gerçek olan birşey varki Senaristlerimiz formda. Bekleyelim görelim.:kahve
Frağman çıkarsa yazıp malum siteye eklerseniz ne güzel olur. Az bişiler anlarız.:good:
Ben de Duygu ve Nizar gibi...önce
Harputluma- Belginime sonra da Salihime- Baharıma ve de Mahire- Defneye kolay gelsin diyorum....:happy0064bye
miss_t0eba
23-04-08, 18:52
orda bir dur arkadasim!
bence bunlar beraber olmadilar evet cok garip gelecek ama oyle bir hisim var benim, ama tabi beli olmaz ama yok ya saten Ceylan hani ''guya'' olmuslar annesine anlatiyor ya hic oyle mutlu degildi yani hani demek istedigim cok mutlu deyildi birden boyle hea anne o durum varya onu haletim (cok sakince bide hic sevincini gostermiyor) yani bence olmadilar (ki insallah olmamislardir)
kardelen2086
23-04-08, 20:42
Bence Ceylan meselesi Merten daha kolay Nermin hanim alir kizini o olmasa Emine hanim kovar onu, bence var ya eger Bahar babasi Hasan oldugunu ogrendikten sonra (ve buzlar eridikten sonra) Hasan hem sevdigi kadini hemde kizini ve torunu alsin onun evdinde kalsin hem ne guzel olur Mahir Defne Eren Bahar Hasan Belgin beraber otururlar (sonradan Salih katilir onlara) ay ne guzel buyuk bir aile olurlar :happy0064
katılıyorum arkadaşım...ceylan hamile olmadığı ve hamile kalmadığı sürece mert kadar başımızı ağrıtmaz....ama hamile olursa o zaman yanarız...salih çocuğunu asla bırakmaz...çocuğunun hatrına ceylan a katlanır...:icon_sorr
Şayet Bahar Mertten ayrılırsa (ki ne iyi olur) Mert bela olacakmı? Harputlu silahla yeniden bütünleşecek mi? Belgin bu durumda Harputluya ne tepki gösterecek? :img-tomat
o konu benim de kafamı kurcalıyor....:icon_sorrdiyelim ki bahar mert in gerçek yüzünü gördü ve onu terk etti?mert bahar dan öyle kolay vazgeçer mi?hiç sanmıyorum:icon_sorrtam tersine terk edilmişliğini hazmedeyip her konuda bahar ın karşısında yer alır...hatta ve hatta eren kaçırıp bahar ı yanında tutmaya çalışabilir ki böyle bir durumda da kesinlikle salih devreye girer...ölüm pahasına da olsa bahar ı ve oğlunu çeker alır...içimden bir ses senaryo bu şekilde gelişebilir diyor.... belki de eren in hastalığı nedeniyle salih ve bahar ın arası yumuşar bunu gören söz de karizma mert de hırsından çatlar ve kötülüklere başlar:icon_sorr
miss_t0eba
23-04-08, 21:02
katılıyorum arkadaşım...ceylan hamile olmadığı ve hamile kalmadığı sürece mert kadar başımızı ağrıtmaz....ama hamile olursa o zaman yanarız...salih çocuğunu asla bırakmaz...çocuğunun hatrına ceylan a katlanır...:icon_sorr
o konu benim de kafamı kurcalıyor....:icon_sorrdiyelim ki bahar mert in gerçek yüzünü gördü ve onu terk etti?mert bahar dan öyle kolay vazgeçer mi?hiç sanmıyorum:icon_sorrtam tersine terk edilmişliğini hazmedeyip her konuda bahar ın karşısında yer alır...hatta ve hatta eren kaçırıp bahar ı yanında tutmaya çalışabilir ki böyle bir durumda da kesinlikle salih devreye girer...ölüm pahasına da olsa bahar ı ve oğlunu çeker alır...içimden bir ses senaryo bu şekilde gelişebilir diyor.... belki de eren in hastalığı nedeniyle salih ve bahar ın arası yumuşar bunu gören söz de karizma mert de hırsından çatlar ve kötülüklere başlar:icon_sorr
Allah korusun insallah hamile kalmas ki zahnetmiyorum (tabi bellide olmaz)
Mert hemen birakmaz Bahari ya Hasanim yada Salih birseyler yapicak ki Mert Bahardan uzak dursun bence bunu yapan kisi Hasan olucak ama Salihde olabilir.
Ay insallah yumusarlar ama simdi Bahar tuturur Eren Salihin yuzunden hastalandi onu kacirmasaydi velan vilan ay off :icon_sorr
ya Özet yada fragman gelsin valla catlicam meraktan
selincicek
24-04-08, 10:10
günaydın arkadaşlar fragman yok hala yaaa görenlerin duyanların haber vermesi önemle rica olunur::good:
günaydın arkadaşlar:)
fragman yayınlandı sonunda..
ilk sahnede salih ağlamaklı cnm benm ereni hasan amcama verdi..
sonra limanda çatışma yaşanıyor,mahir çatışmanın başını çekiyordu elinde silah o halde gelmiş walla..
diğer sahnede salih hapisteydi..
hasan amcam ve belgin teyzem ereni seviyorlardı gülümsüyorlardı fln pek mutluydular..
bahar ve salih bi yerdelerdi bahar oturuyordu salihe doğru bakıyordu üzgün üzgün.. salihte ayakta kapıdan çıkmak üzere bahara bakıyor o da çok üzgün..:img-cray:
son sahnede de mert denen sahış salihlerin evine gelmiş tam kapıyı çalmak üzereyken emine kapıyı açıyor ve fragman burda bitiyor..
hatırladıklarım bunlar.. kaçırdığım yerler varsa mazur görün lütfen..:)
ay desene neler olucak... ben daha fragmanı görmedim ama güzel şeyler olacak bence artık salihve bahar barısın artık onları bide onları mutlu görelim......
kardelen2086
24-04-08, 14:11
günaydın arkadaşlar:)
fragman yayınlandı sonunda..
ilk sahnede salih ağlamaklı cnm benm ereni hasan amcama verdi..
sonra limanda çatışma yaşanıyor,mahir çatışmanın başını çekiyordu elinde silah o halde gelmiş walla..
diğer sahnede salih hapisteydi..
hasan amcam ve belgin teyzem ereni seviyorlardı gülümsüyorlardı fln pek mutluydular..
bahar ve salih bi yerdelerdi bahar oturuyordu salihe doğru bakıyordu üzgün üzgün.. salihte ayakta kapıdan çıkmak üzere bahara bakıyor o da çok üzgün..:img-cray:
son sahnede de mert denen sahış salihlerin evine gelmiş tam kapıyı çalmak üzereyken emine kapıyı açıyor ve fragman burda bitiyor..
fragman için teşekkürler ceydacım....
demek salihimiz eren i hasan amcamıza verdi.....aslan salih sana yakışan buydu zatennn.aferin sana:happy0064 geç te olsa hatanı anladın ve eren i olması gerektiği yere teslim ettin...aksini yapsa herkesin gözünden düşecekti.... böyle yapmakla en doğru kararı verdi...:happy0064
mahir in o halde bile salih e destek olması harika....arkadaş dediğin böyle olur işte...sadece iyi günde değil kötü günün de bile yanında ....aslan mahir; sana da kocaman bir aferin...:happy0064
salih in hapishanede olmasına gelince...bence salih eren i hasan amcaya verdikten sonra kendisi teslim olmuştur....bahar da eren i verdiği için salih e acımış ve insafa gelmiş olabilir...sonuç olarak bahar ın şikayetinden vazgeçeceğini ve salih i hapishaneden çıkaracağını düşünüyorum....:icon_sorrinşallah yanılmıyorumdur...
bahar ve salih in birlikte oturup konuştukları sahne salih hapishaneden çıktıktan sonra olabilir yani inşallah öyle olur...belki de eren hakkınd; eren in durumu hakkında konuşmak için bir araya gelmişlerdir....:happy0064
bay mıy mıy ın salihlerin evine olan ziyaretine gelince....bahar ve salih in arası yumuşadıysa onu kıskanmıştır beyfendi....ve hesap sormak için gelmiştir....:icon_sorr
inşallah özetimizde en kısa sürede gelir...
selincicek
24-04-08, 14:13
özet gelmiş arkadaşlar Harputlu, Eren’i Salih’ten alabilmek için büyük bir sırrı açıklamıştır. Bahar’ın Harputlu’nun kızı olduğunu öğrenen Salih şoke olur. Tüm bunların üzerini örtecek acı gerçek Salih’i yıkacaktır. Mert Salih’in yerini öğrenmiştir. Harputlu da adamlarını ve Mahir’i limana yönlendirir. Çıkan çatışma, Bahar’ın atacağı adım sayesinde duracaktır. Eren bebek gerçekten çok hastadır. Hastalığı çok ağırdır ve hayati tehlikesi vardır. Acilen organ nakli yapılması gerekmektedir. Yapılacak doku testlerinin sonucunda sürpriz bir gelişme yaşanır. Artık herkes Eren’in sağlığına odaklanmıştır. Bahar ve Salih için çok zor bir süreç başlamıştır. Mecburi dayanışma sonucunda, Bahar ve Salih’in arasındaki buzlar erimektedir. Bu durumdan hoşlanmayacak iki kişi olacaktır.
inş iyi olur
kardelen2086
24-04-08, 14:33
özet için teşekkürler selincicek....
gelelim özetimize....
Harputlu, Eren’i Salih’ten alabilmek için büyük bir sırrı açıklamıştır. Bahar’ın Harputlu’nun kızı olduğunu öğrenen Salih şoke olur.
şok olmaz mı tabi şok olur.... salih; bundan sonra atacağı her adımı düşünerek atar....sonuçta artık bahar ın arkasında babası var...bahar şimdilik bunu bilmese de yakında öğrenir nasıl olsa...:icon_sorr
Tüm bunların üzerini örtecek acı gerçek Salih’i yıkacaktır. Mert Salih’in yerini öğrenmiştir. Harputlu da adamlarını ve Mahir’i limana yönlendirir. Çıkan çatışma, Bahar’ın atacağı adım sayesinde duracaktır.
salih in yıkacak acı gerçek eren in hastalığı olsa gerek...daha kötüsünü düşünemiyorum çünkü...:icon_sorrmert beyfendi olaya dahil olmasa şaşardım zaten geç kaldı..harputlu kimse zarar görmeden olay kapansın istiyordur kesin ama mert olacak gıcık rahat durur mu hiç...uyuz şey ne olacak:img-tomat...limana da el atmasa hatrım kalırdı:img-hystebaharımız olanlara daha fazla dayanamayıp isyan edecek herhalde...kız haklı tabi....oğlunun sağlığı tehlikedeyken mert bey kalkmış hesap sormaya...:img-tomat
Eren bebek gerçekten çok hastadır. Hastalığı çok ağırdır ve hayati tehlikesi vardır. Acilen organ nakli yapılması gerekmektedir. Yapılacak doku testlerinin sonucunda sürpriz bir gelişme yaşanır. Artık herkes Eren’in sağlığına odaklanmıştır
offf ya erenimizden ne istedi bu senaristler bilmiyorum...:icon_sorrbir de hayati tehlikesi varmış:icon_sorryapılacak organ nakli testlerindeki şu sürpriz gelişme ne çok merak etmeye başladım...şimdi salih eren in babası olduğu için doğal olarak eren ve salih in dokusu uyuşması gerekmiyormu?:icon_sorriyi de bu konuda nasıl bir sürpriz olabilir ki?ne yani salih in dokusu uymayacak ta harputlunun ya da ali nin dokusu mu uyacak?kafam iyice karıştı:icon_sorr
Bahar ve Salih için çok zor bir süreç başlamıştır. Mecburi dayanışma sonucunda, Bahar ve Salih’in arasındaki buzlar erimektedir. Bu durumdan hoşlanmayacak iki kişi olacaktır.
eren in hastalığının bahar ve salih in arasındaki buzları eriteceği belliydi....erenimizi boşu boşuna hasta yapmadılar... ikisinin bu nedenle barışmasını istemezdim.....ama ne yapalım...senaristlerimiz böyle uygun görmüşler...:icon_sorrbu durumdan hoşlanmayacak iki kişi yerine bence 3 kişi yazmaları gerekirdi... e şimdi görünürde bu iki kişi mert ve ve ceylan.....peki emine cadısına ne olacak...o çok mu memnun olacak sanki....:img-tomat
Rica ederim kardelencim:)
jujum özet için teşekkürler bacım..:img-wink:
bu arada meşhur siteye fragmanı ekledim.. ancak bu kadar kısa yapılabilirdi sanırım..:img-tomat
bahar ve salihin arasındaki buzlar erimekte midir...??:happy0064 işte en çok buna sevindimm..:love05:
mert salihcimin başına bela olmasa bari.. piskopat bi varlık olduğu için baharı da rahat bırakmaz o..
erenin dokusuna uygun dokuda hasan amcamın dokusudur herald..:)
angel_timuçin
24-04-08, 16:09
özet için teşekkürler arkadaşımm off off
geçen hafta yarı felan izlediiim üzüldüüüm şimdii ama bi aksilik olmassa
tam izlerim 2 gün sonra :)
bu arada ceylan ve mert hoşlanmıyo belli salih baharın arasında olan sıcak temas çok önemli artık bazı şeylei unutup ereni düşünmeleri lazımdır ;)
Herkese Merhaba!bye
Bahar ve Salih için çok zor bir süreç başlamıştır. Mecburi dayanışma sonucunda, Bahar ve Salih’in arasındaki buzlar erimektedir.
Bu Özeti yazandan Allah razı olsun ne muradı varsa versin:img-hyste
Yaşasın:happy0064 işte bu bu bu bölüm izlenmez mi bee geçmez şimdi günller:img-wink:
Bahar bu durum da Arza çıkarsaydı yeter Artık diyecektim ama yapmıyorumş nitekim çok hoş oğulları için bir araya geliyolar ki bu çok önemli ikisin dayanışması Ayy çok güzel Sahneler bizleri bekliyor:happy0064
bu doku Salih'in olabilir ilk önce Anne baba dokularına bakılır sonra Kardeş varsa en son Amca varsa ona bakılır Ay bide Ali gelmiyi versin bu sebepten belki adam olmuştur ne dersiniz?:img-hyste
Bu durumdan hoşlanmayacak iki kişi olacaktır.
Bunlar mert dene Anten ve Ceylandır ama onlar Zaten Dış Kapını Dış Mandalları öyle değil mi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
duygu ve nizar
24-04-08, 20:32
ben geldim arkadaşlar...:happy0064
özet gelmiş sağolun özet için...
fragmanı gördüm...
süperdi ya...
ben iki gün yine yokum arkadaşlar...
şu meşhur yorumlarımdan mahrum kalıcaksınız...:img-hyste:img-hyste çok acı...:img-hyste
miss_t0eba
24-04-08, 22:13
bu sabah iki kere gormustum fragmani simdide özeti okudum daha mutlu oldum :happy0064
fragmana gelince:
Salih saten vericekti Ereni Hasanima bu yeni birsey degil :img-wink:
Mahir Hasanin adamlarilya limana geliyor bak bu iyi iste umarim Harputlu bu arada kacmistir ki kacmis cunku sonraki sahnede Belgin Eren Hasan var ama Bahar nerde ? onu merak etim (ama ozeti okuduktan sonra beli ki limanda)
Mert Salihin evine geliyor hayir ola ?
miss_t0eba
24-04-08, 22:21
Harputlu, Eren’i Salih’ten alabilmek için büyük bir sırrı açıklamıştır. Bahar’ın Harputlu’nun kızı olduğunu öğrenen Salih şoke olur. Tüm bunların üzerini örtecek acı gerçek Salih’i yıkacaktır.
tabiki sokda cocuk saten Fikretin yuzunden ayildilar yani ondan intikam almak istedi ve Bahar herseyi duydu ve bitti hersey simdi ise abi bildigi adamin kizi artik her adimda iyi dusunmesi lazim yani :img-wink:
Mert Salih’in yerini öğrenmiştir. Harputlu da adamlarını ve Mahir’i limana yönlendirir. Çıkan çatışma, Bahar’ın atacağı adım sayesinde duracaktır.
Saten Mertin bir nummarali adam aramasa olmazdi, aferim Hasanim hemen aramis iyi etin :good: Tabiki Bahar durduracak ne o oyle her estinde silahla geliyor dag basi mi?
Eren bebek gerçekten çok hastadır. Hastalığı çok ağırdır ve hayati tehlikesi vardır. Acilen organ nakli yapılması gerekmektedir. Yapılacak doku testlerinin sonucunda sürpriz bir gelişme yaşanır. Artık herkes Eren’in sağlığına odaklanmıştır.
ay yazik Erenim of insallah hemen ilesir :icon_sorr:img-cray:
organ isi galiba Hasana dusuyor cunku supriz diyor o zaman organi Hasanim verecek :happy0064
Bahar ve Salih için çok zor bir süreç başlamıştır. Mecburi dayanışma sonucunda, Bahar ve Salih’in arasındaki buzlar erimektedir.
ay ne guzel buzlari erimezi super :happy0064:img-in_lo
hadi bakalim erisin buzlar hic fena olmaz yani :img-blush
Bu durumdan hoşlanmayacak iki kişi olacaktır.
aman aman hoslanmayana elveda bye, soylememe gerek yok saten Emine hanim artik birsey demez diyemez saten! malum Ceylan ve Merti yakinda buyuk bir sevincle yolicaz bu kesin! :D :)
KübraYasemin
24-04-08, 22:22
Vallaha fragmani gördüm az önce neler oluyor öyle ya.
InanIlacak gibi degil.
Ben Salih Ereni vermez diye düsündüm.
Ah ahh ama verdi.
Simdi Salihde biliyor BaharIn Harputlunun yani HasanIn cocugu oldugunu.
Bana kalIrsa artIk BaharIn ögrenmeside yakIndIr... )= hadi bakalIM.
miss_t0eba
24-04-08, 22:23
ben iki gün yine yokum arkadaşlar...
şu meşhur yorumlarımdan mahrum kalıcaksınız...:img-hyste:img-hyste çok acı...:img-hyste
canim nereye ? ozletircen kendini :icon_sorr
senin yerine yazarim canim Hasan Belgin yorumlari :img-in_lo
kisa zamanda gelmeye calis iki gun cok ya :(.
off valla hem fragmandan sonra ve Özeten sonra hemen cumartesi olmasini oyle cok istiyorum ki valla heycandan kalbim cikacak :img-blush
en cok merak etim konu:
- Organ kim verecek (bence Hasan verecek)
- Mert niye Salih'gil kapisinda ?
:happy0064 çok sanslıyım bugun sesli fragmanı da gördüm ve meşhur siteye ekledim:)
burdan link vermek istedim fakat site yöneticisinin onayından sonra yayınlancak dedi ve sabahtan beri onaylanmadı..:icon_sorr eğer izlemek isterseniz benim profile linki koyuyorum..
ve çok sevindim fragman yaklaşık 1 dk.lık:good: bahar ve salihin arası düzelecek ama mert arıza çıkarıyor. salihe silah çekti hemde salihin ewinde..!!!:img-tomat
:happy0064 çok sanslıyım bugun sesli fragmanı da gördüm ve meşhur siteye ekledim:)
burdan link vermek istedim fakat site yöneticisinin onayından sonra yayınlancak dedi ve sabahtan beri onaylanmadı..:icon_sorr eğer izlemek isterseniz benim profile linki koyuyorum..
ve çok sevindim fragman yaklaşık 1 dk.lık:good: bahar ve salihin arası düzelecek ama mert arıza çıkarıyor. salihe silah çekti hemde salihin ewinde..!!!:img-tomat
oo can yoldasim hosgeldin kiz hemde fragmanla gemissin . sevindim izlemek isterim vallah hemde sesli .. stara bak yaaa 3.lige yukselince biri tepeden saksi atti galiba ki beyinlerinde sulanma oldu ( fragamani vermeye basladilar)
salih ve baharim barisacak oley yaaa .
ama mert araya girecekmis ben ona bir gosteririm araya nasil girilecegini bir daha cikamaz beni kizdirmasin vallah cinlerim atmaya basladi ne zamandir bir plan yapmiyordum bak yaparsam kotu olu haaaaa:img-gun:
oo can yoldasim hosgeldin kiz hemde fragmanla gemissin . sevindim izlemek isterim vallah hemde sesli .. stara bak yaaa 3.lige yukselince biri tepeden saksi atti galiba ki beyinlerinde sulanma oldu ( fragamani vermeye basladilar)
salih ve baharim barisacak oley yaaa .
ama mert araya girecekmis ben ona bir gosteririm araya nasil girilecegini bir daha cikamaz beni kizdirmasin vallah cinlerim atmaya basladi ne zamandir bir plan yapmiyordum bak yaparsam kotu olu haaaaa:img-gun:
hoşbulduk can yoldaşım hrlde yani elim boş mu gelcektim:)
bugün 10dan beri yayınlıyorlar ama sık değil tabi buna şükür ben hep c.tesi dizi başlamadan görürdüm sesli fragmanı:)
ay cnm bende çok seviniyorum bizimkiler barışcak:love05: bide bahar salihten ne isticek acaba??
hasanla da bahar terbiyeli konuşuo artık aferinn.. bahar bu bölüm bni sinir etmicek gibi duruo..:)
way way salihcim o kılıbık merte bi yumruk yapıştırdı mert yerlerde..:happy0064
haha yüzsüz bu ya hala salihe seni bu dünyadan silicem dio..:img-hyste kim kimi silicek görüşeceğiz.. salih elinde sopayla bunu bi güzel benzetmiştir inş..
yap bacım yap plan bizim buna şimdiye kadar plan yapmamamız hata:) bela olacak bizimkilerin başına.. :img-tomat
iyi geceler arkadaşlar..bye
Ceyda'cım sağol fragman için canım sayende izledim:love05:
Ay mert Antenine ne oluyor Dış Kapını dış Mandalı ne olacak:img-hyste
Salih'e seni bu dunya da seni Silecem diyor utanmadan işi gücü silahla Alt etmek :img-hyste bilek güçü yok Salih seni öyle bir silsin ki ben bileyim inşallah güzel bir benzetmiştir..:img-hyste
Dış Kapını Dış Mandalısın Mert :img-hyste
duygu ve nizar
25-04-08, 13:07
canim nereye ? ozletircen kendini :icon_sorr
senin yerine yazarim canim Hasan Belgin yorumlari :img-in_lo
kisa zamanda gelmeye calis iki gun cok ya :(.
off valla hem fragmandan sonra ve Özeten sonra hemen cumartesi olmasini oyle cok istiyorum ki valla heycandan kalbim cikacak :img-blush
en cok merak etim konu:
- Organ kim verecek (bence Hasan verecek)
- Mert niye Salih'gil kapisinda ?
tubam benim hemen dönmeye çalışıcam...pazar dönücem...
dizimizin yorumlarını yapamıycam ama dönünce coşarım...
şimdilik tahtımı sana bırakıyorum canım...:img-hyste
duygu ve nizar
25-04-08, 13:09
ceydacım fragman için çok teşekkürler...
ay anam süper ya...ben bu bölüm de kalpten gidicem orası kesin...:img-wink:
duygu ve nizar
25-04-08, 13:11
kübrayasemin canım seni burda görmek çok güzel...:img-wink:
her zaman bekleriz...:img-wink:
arese canım sana sonuna kadar katılıyorum...
dış kapının dış mandalı...beni deli ediyor...
miss_t0eba
25-04-08, 13:57
tubam benim hemen dönmeye çalışıcam...pazar dönücem...
dizimizin yorumlarını yapamıycam ama dönünce coşarım...
şimdilik tahtımı sana bırakıyorum canım...:img-hyste
:img-hyste ben tahtanin yanindaki sandeleye otururum ancak :img-hyste :img-wink:
cceyda cok tesekkurler sayende sesli fragmani izledim :img-wink:
Ay Mert cok komiksin Salihi bu dunyadan silecek :img-hyste, Allahtan Mahir hemen geliyor :good:
Hasan veriyor Ereni annesine :happy0064 Ama Baharcim of nedemek onun dedesi gibi davranmayin onun dedesi vardi :icon_sorr ah Belgin ah Hasanim soylesin iste ya ben onun dedesiyim seninde oz ve oz baban :img-cray:
Salih sukur kendine geliyor ve kendisinden hesap soruyor nasil babayim ben?
ondan sonra heralde Mert Salihle konusmak icin onlarin evine gidiyor vakat dayanamiyor galiba ve hemen silah cekiyor gicik adam ne olcak basta Salih iyi dedi erkek adam Silahina arkasina saklanmaz!
aferim iste delikanli Salih :good:
duygu ve nizar
25-04-08, 14:04
:img-hyste ben tahtanin yanindaki sandeleye otururum ancak :img-hyste :img-wink:
cceyda cok tesekkurler sayende sesli fragmani izledim :img-wink:
Ay Mert cok komiksin Salihi bu dunyadan silecek :img-hyste, Allahtan Mahir hemen geliyor :good:
Hasan veriyor Ereni annesine :happy0064 Ama Baharcim of nedemek onun dedesi gibi davranmayin onun dedesi vardi :icon_sorr ah Belgin ah Hasanim soylesin iste ya ben onun dedesiyim seninde oz ve oz baban :img-cray:
Salih sukur kendine geliyor ve kendisinden hesap soruyor nasil babayim ben?
ondan sonra heralde Mert Salihle konusmak icin onlarin evine gidiyor vakat dayanamiyor galiba ve hemen silah cekiyor gicik adam ne olcak basta Salih iyi dedi erkek adam Silahina arkasina saklanmaz!
aferim iste delikanli Salih :good:
tubam ne demek sen benim varisimsin...:img-hyste
evet ya bahar öldürecek beni...belgin de izin verse söyliyecek ama işte...yazık be hasanıma çok üzülüyorum...
salih e gelince aklı başına geldi ama biraz geç oldu...hastalık konusunda da bence hasan organ ını vericek...
tubam ne demek sen benim varisimsin...:img-hyste
evet ya bahar öldürecek beni...belgin de izin verse söyliyecek ama işte...yazık be hasanıma çok üzülüyorum...
salih e gelince aklı başına geldi ama biraz geç oldu...hastalık konusunda da bence hasan organ ını vericek...
bence organi salih verecek ... bahar reklamda salihe senden son birsey istiyorum falan diodu bence bahar salihten oglunu kurtarmasini isteyecek ve ondan sikayetci olmuyacak ve salih serbest kalacak bunuda nerden cikardin derseniz salih nezaretteydi ( dogal olarak) ve baharla konusurkende nezaretteydi .. ama sonra nezaretten cikmis gorduk
kardelen2086
25-04-08, 14:35
bence organi salih verecek ... bahar reklamda salihe senden son birsey istiyorum falan diodu bence bahar salihten oglunu kurtarmasini isteyecek ve ondan sikayetci olmuyacak ve salih serbest kalacak bunuda nerden cikardin derseniz salih nezaretteydi ( dogal olarak) ve baharla konusurkende nezaretteydi .. ama sonra nezaretten cikmis gorduk
aynı şeyler benim de aklıma geldi canım....bahar bir şekilde salih i oradan çıkaracak...çünkü şu an düşünmeleri gereken tek kişi eren,.....eski meseleler değil...:icon_sorrama doku testlerindeki sürpriz den bahsettiklerine göre salih in dookusu bir şekilde kabul edilmeyecek ve devreye hasan girecek galiba... aman ali girmesin de kim girerse girsin..:img-tomat
moon_light
25-04-08, 14:36
merhaba arkadaslar,
ayy iki gun giremedim ya nasil ozlemisim burayi..dunden beri rahatsizim ondan ne fragman ne ozet takip edemedim...cok merak ediyorum neler olmus bitmis ve siz neler yazmissiniz..hemen fragmani izleyip ozeti guzelce okuyup yorumlara doneyim...aslinda su an yatakta olmam lazim ama dayanamadim hasrete iste...
miss_t0eba
25-04-08, 14:44
tamam bu olabilir ama belki Salihin organi tutmiyacak yani olabilir degil mi?
cunku senin dedigin gibi bende ilk oyle zahnetim ama Özete supriz yaziyor yani Salih vermesi cok dogal birsey bunun neresi supriz olucak ki? o yuzden benim aklima Hasan geldi supriz olucak kisi odur yani :img-wink:
Mehtapcim hosgeldin ve gecmis olsun canim :love05: ah canim ah neler oldu neler:P
yok ben bu gece yatamicam heycandan :img-in_lo
duygu ve nizar
25-04-08, 14:44
mehtapcım çok geçmiş olsun canım...
ay yarın bir an önce gelsin ya kalbim kaldıramıycak bu kadar heyecanı...
arkadaşlar ben iki gün yokum ama kalbim hem sizle hemde vazgeç gönlümle...:img-wink:
moon_light
25-04-08, 14:52
amanin amanin neler goruyorum ben boylee!!!
salihin ereni harputluya teslim ettigi sahne cok duygusal,salihin gozleri dolu dolu,uzuldum simdi..
hele hele baharimin erene kavustugu sahne :img-cray: harputlu sagolsun sozunu tuttu ve ereni kendi elleriyle teslim ediyor baharima...
simdi siz bana kizacaksiniz ama mertin salihin alnina silah dayadigi sahne pek hosuma gitti:) malum ikisi arasindaki duellonun zamani gelmisti,mert hincini alamadi tabi,birde ev baskini yapmis:)
salih beyin yedigi dayaktan sonra akli basina geliyor anlasilan..(fragmanda salihin merte yumruk attigini goruyoruz ama mert altinda kalmaz,oda bir iki yumruk sallamistir:P) birde ne diyor mertcim "seni bu dunyadan silicem.." ayy koptum :img-hyste sonraki sahnede salihin ben nasil babayim sozu dayaktan sonra aklinin basina geldiginin kanitidir..simdi buna memnun oldum iste..
offf off silahlar konusuyor resmen,neler yasaniyor orda ya...
mahir sen ne zaman kendine geldinde mematiye tas cikarir bir sekilde atis yapmaya basladin :img-hyste mahirden korkmaya basladim her gecen gun yeni hunerleri ortaya cikiyor:) ceydacim arkadaki cengaverlerden biride zekicin sanirim :img-hyste
keske etrafa sacilan kursunlardan bir ikiside ceylan ve emineye isabet etseydi :icon_whis off cok kotuyum biliyorum ama napalim bize az cektirmediler,kursun adres sormaz hem demi,nereye gidecegi belli olmaz :img-hyste
oy oyyy oyyy bitanem,nazli gulum baharim o salihle oldugu sahnede nasil bakiyor oyle,kiyamam ben ona yaa :img-cray: aceba nerdeler? salih bey nezareti boylamis :img-tomat ama baharima dua etsin sikayetinden vazgececektir ve cabuk kurtulacaktir..
moon_light
25-04-08, 14:58
tamam bu olabilir ama belki Salihin organi tutmiyacak yani olabilir degil mi?
cunku senin dedigin gibi bende ilk oyle zahnetim ama Özete supriz yaziyor yani Salih vermesi cok dogal birsey bunun neresi supriz olucak ki? o yuzden benim aklima Hasan geldi supriz olucak kisi odur yani
Mehtapcim hosgeldin ve gecmis olsun canim :love05: ah canim ah neler oldu neler:P
yok ben bu gece yatamicam heycandan :img-in_lo
canim benim cok tsk ederim...hosbulduk ve gecmis olsun dilegin icinde tskler :love05:
harbi ya ne kadar heyecanli bir bolum boyle...aksiyon,huzun,duygusallik,komedi hepsi var..komedi kismida zekicimin oldugu kisim tabiki:) beni anlarsa ceydacim anlar :img-hyste
organ isine gelince...erenin hastaligi dedigim gibi insallah bu organ nakli isinden sonra duzelecektir...aceba cocugun nesi varya :img-cray: offf baharim mahvolacak simdi,salihinde akli basina gelmis oda cok uzuluyor :img-cray:
dediginiz gibi harputluda olabilir salihte organ verecek olan..ozette yazan surpriz kelimesinden dolayi harputlu diye dusunuyorum ama bir yandanda su var,baharcim salihe diyor ki " hayatimi cehenneme cevirdin ama simdi bir tek istegim var.." burdan benim anladigim kadariyla bu organ konusunda baharim birsey soyluyor olabilir...gerci cok baska seylerde olabilir ama ozet ve fragmandan anlasilan bu...yinede bence doku testlerinin sonucunda ortaya cikan gelisme harputlu ile ilgili :img-wink: nihayet ya,baharim gercekleri ogrensinde su acilar son bulsun...
mehtapcım çok geçmiş olsun canım...
ay yarın bir an önce gelsin ya kalbim kaldıramıycak bu kadar heyecanı...
arkadaşlar ben iki gün yokum ama kalbim hem sizle hemde vazgeç gönlümle...:img-wink:
sagol canim,cok tskler :love05: aaa hayirdir sen nereye gidiyorsun?
ozletmeyin kendinizi arkadaslar cok muhim birsey olmadigi surece,ben gelemedim nasil ozledim sizleri :icon_sorr yinede iki guncukmus cabucak gecer insallah...surasi kesin ki yarinki bolum yine reytinglere tavan yaptiracak cinsten...hersey cok guzel olacak...
miss_t0eba
25-04-08, 15:06
canim benim cok tsk ederim...hosbulduk ve gecmis olsun dilegin icinde tskler :love05:
harbi ya ne kadar heyecanli bir bolum boyle...aksiyon,huzun,duygusallik,komedi hepsi var..komedi kismida zekicimin oldugu kisim tabiki:) beni anlarsa ceydacim anlar :img-hyste
organ isine gelince...erenin hastaligi dedigim gibi insallah bu organ nakli isinden sonra duzelecektir...aceba cocugun nesi varya :img-cray: offf baharim mahvolacak simdi,salihinde akli basina gelmis oda cok uzuluyor :img-cray:
dediginiz gibi harputluda olabilir salihte organ verecek olan..ozette yazan surpriz kelimesinden dolayi harputlu diye dusunuyorum ama bir yandanda su var,baharcim salihe diyor ki " hayatimi cehenneme cevirdin ama simdi bir tek istegim var.." burdan benim anladigim kadariyla bu organ konusunda baharim birsey soyluyor olabilir...gerci cok baska seylerde olabilir ama ozet ve fragmandan anlasilan bu...yinede bence doku testlerinin sonucunda ortaya cikan gelisme harputlu ile ilgili :img-wink: nihayet ya,baharim gercekleri ogrensinde su acilar son bulsun...
Bahar diyor ya " hayatimi cehenneme cevirdin ama simdi bir tek istegim var.." ya bole biterecek ogluma bir organ bul! yada organini basla! (ama tutmiyacak cunku Erenin biricik dedesi verecek :img-in_lo
(tabi Salihinkide tutabilir ama bence Harputlu verecek)
ay bir ogrense ne guzel olur soyle Hasan Belgin Bahar sahneleri tabi biricik Erenim ilestikten sonra oda katilicak :img-in_lo, Ya Mert bagirdinda benim gulmem geliyor :img-hyste cok komik geliyor bana nedense :icon_whis
moon_light
25-04-08, 15:11
salih in yıkacak acı gerçek eren in hastalığı olsa gerek...daha kötüsünü düşünemiyorum çünkü..mert beyfendi olaya dahil olmasa şaşardım zaten geç kaldı..harputlu kimse zarar görmeden olay kapansın istiyordur kesin ama mert olacak gıcık rahat durur mu hiç...uyuz şey ne olacak:img-tomat...limana da el atmasa hatrım kalırdı:img-hystebaharımız olanlara daha fazla dayanamayıp isyan edecek herhalde...kız haklı tabi....oğlunun sağlığı tehlikedeyken mert bey kalkmış hesap sormaya...
offf ya erenimizden ne istedi bu senaristler bilmiyorum...bir de hayati tehlikesi varmış yapılacak organ nakli testlerindeki şu sürpriz gelişme ne çok merak etmeye başladım...şimdi salih eren in babası olduğu için doğal olarak eren ve salih in dokusu uyuşması gerekmiyormu?iyi de bu konuda nasıl bir sürpriz olabilir ki?ne yani salih in dokusu uymayacak ta harputlunun ya da ali nin dokusu mu uyacak?kafam iyice karıştı
eren in hastalığının bahar ve salih in arasındaki buzları eriteceği belliydi....erenimizi boşu boşuna hasta yapmadılar... ikisinin bu nedenle barışmasını istemezdim.....ama ne yapalım...senaristlerimiz böyle uygun görmüşler..bu durumdan hoşlanmayacak iki kişi yerine bence 3 kişi yazmaları gerekirdi... e şimdi görünürde bu iki kişi mert ve ve ceylan.....peki emine cadısına ne olacak...o çok mu memnun olacak sanki....:img-tomat
zaten en basindan beri hep erenin salih ve bahar arasinda birlestirici unsur olacagini dusunmustuk...ama keske cocu