Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 5)

Sayfalar : [1] 2 3 4

kardelen2086
09-03-08, 00:36
hanımefendiliğimi bozmayım diorum ama:img-hyste bu aliyi öldürecemm.. bi insan bu kadar mı gıcık olabilir??? coşkun ölmüş millet gelmiş başsağlığına o alinin orda ne işi war?
..

ay o sahnede deli oldum ,sanki yakın akrabasıda yanından ayrılmıyor bahar ın,destek olacak ya gerizekalı,bir de annesine demez mi bahar benim yakın arkadaşım diye,eminenin bahar hakkında söylediklerine kızsamda ali ye bahar konusunda yüz vermemesine sevindim...

ee alinin senin de sonun geldi.. salihcim yine efendiliğini bozmadı ewde görüşcek seninle.. bide dna sonuçlarını değiştirdiğini öğrensin.. sende mekan değiştircen diğer tafafı boylucan inş..:)
bahar çok kabaydı babasına karşı hiç yakıştıramadım:hıh
ewet biri düğünü bassın dedik dualarımız kabul oluyor sanırsam hasan amcamda bide arabayı parketmekle uğraştı bırakıp yolun ortasna koştursaymış.. inş. yetişirr

bence de ali nin sonu yaklaşıyor canım,en önemlisi de alinin bahar ı sevdiğinin ortaya çıkması.....o günü dört gözle değil sekiz gözle bekliyorum,zaten salih nikah salonuna gitmeden önce ali odaya geldi ya işte o sahnede salih nasılda yumruğunu sıktı,niye sıkıyorsun ki yumruğunu salihcim,patlat o gıcığın suratına bir tane sen de rahat et biz de rahat edelim:img-hystebu arada belki hanım dna testi olayında iyi ki alinin adını verdi,bundan sonra harputlu da ali ye güvenmez,bence sonunda alinin defterini harputlu dürecek,çok da iyi olacak,onu en kısa sürede tahtalıköye,eşek cennetine yollasın,ama eşeklere saygısızlık olur,eşek cennetini bile kirletir o gıcık:img-yes:

bahar harputlunun babası olduğunu bilse kaba davranır mıydı hiç,ah belgin ahhh niye susuyorsun sanki,görmüyor musun bahar ın günden güne büyüyen öfkesini...fikretin vasiyetine sadık kalacağı tuttu:icon_sorr

harputlu nun arabayı park etme sahnesi de ayrı bir komediydi yani,biz burada ekran karşısında kalp çarpıntılarıyla hadi hasan bey amca diye tempo tutacağız neredeyse,ama adam kalkmış arabayı doğru düzgün park etmeye çalışıyor,per dedim yani:icon_sorr

Ay o aliyi bence biz toplanıp hep beraber ortadan kaldıralım en iyisi yok yani böyle olmıcak... Diyorum ki bi gün seti basalım
:img-wink:

seti basmamıza çok az bir zaman kaldı arkadaşım,senaristler sabrımızı sınıyorlar bence,ama aklıma bir şey geldi,bence biz ali den önce senaristleri halledelim bence,baksanıza her ne oluyorsa bunların başının altından çıkıyor,bir karakter bu kadar gıcık,bu kadar itici,bu kadar da kötü olmaz ki kardeşim...:img-hyste

ZeHrA_K
09-03-08, 00:38
bu diziye ilk yourmum

hemen basliyim

ben aliyi her an ölüdre bilirim allahim bu kadar kisiliksiz bi karakter olurmu yarabim bu kadar abisine düsman olacak napti sadece ayni kisiyi sveiyorlar diyemi

ali'yi oldurmek isteyenler klubune hosgeldin canim :img-hyste

kardelen2086
09-03-08, 00:45
bu diziye ilk yourmum

hemen basliyim

ben aliyi her an ölüdre bilirim allahim bu kadar kisiliksiz bi karakter olurmu yarabim bu kadar abisine düsman olacak napti sadece ayni kisiyi sveiyorlar diyemi

hoşgeldin arkadaşım...

ali gibi gereksiz şuursuz bir şahsiyeti öldürmek istediğine hiç şaşırmıyorum,uzun süreden beri tek isteğimiz bir şekilde gebermesi,salih ve bahar ın arasından çekilmesi,ama yok kazık çaktı sanki diziye,gelen ya da var olan tüm karakterler gidiyor,bir ali kaldı,yakındır ali nin sonu da,bu gece bazı şeyler ortaya çıkmaya başladı sonuçta...:img-yes:

nazlikiz
09-03-08, 00:46
ali'yi oldurmek isteyenler klubune hosgeldin canim :img-hyste

hosbulduk canim:img-hyste

ama ali karakteirni canlandiran kisiye hakkinida vermek lazim insan bu kadar kötü olabilir anca herhalde
ilk olarak coskunu bize kötü diye gösterdiler ardindan ali
coskun herhalde dizide kendisinden kötü birini dasha görmeye dayanamadida ondan intihar etti diycem ama alakasiz konu olucak ya neyse:img-hyste:img-hyste

moon_light
09-03-08, 00:47
su bolum ali bile sinirlerimi bozamadi ya en cokta ona seviniyorum :) yine cok huzun,gozyasi vardi ama icim cok huzurlu..Yuce adalet yavas yavas tecelli ediyor cunku...ali bey yaptiklarinin yanina kar kalacagini saniyordu ama tum pislikleri yavas yavas ortaya cikiyor...icim buz gibi oldu valla :happy0064

barinaktaki sahnede benzini dokerken alla alla dedim buda kim,ali olmasi lazim ama bu sisko biri..:P aliyi taniyamadim :img-hyste taa ki cakmagi cakipta yuzu aydinlanincaya dek...

hani nikah salonunun onunde,cocuklar ellerindeki seyi yakmaya calisiyorlarda,aliye "merak etme abi biz aliskiniz bunu yakmaya" dediler ya bende aynen soyle dedim "sizde merak etmeyin cocuklar ali abinizde cok aliskindir yangin olaylarina" :img-hyste iyiki kemal tanidi bari..ali gicigini...bide baharimada yalan soyluyor,masum masum ben yapmadim diyor..bi an suphelenmedim degil eger ali yapmadiysa,yangini cikaran kim,alinin sinsi plani hangisi diye:)

cok sukur icim cok rahatladi alinin bir bir tum oyunlari ortaya cikiyor...mahir salihin kolundan tutmasaydida keske,salih bir iyice benzetseydi su gicigi :) zaten aliye guvenmiyordu ama bundan sonra artik degeride kalmadi alinin salihimizin gozunde...
ya hala aklim ermiyor o uyuz barinagimizdan ne istedi ya...zaten emineye anne merak etme abim ask mabedindedir deyince disime tas degmisti..kiskanc fesat ne olacak,cekemedi tabi...

kemal girdi bakalim dizimize...cok uzuldum onada,barinakta uyurken salih girince nasil korktu,dovme beni diye sakindi yazik...salihimizde altin gibi kalp var hic dover mi...bide ilk kez hamburger yiyormus onada uzuldum...:icon_sorr
ee tabi yiyecek ekmegi bulamayanlar var,hamburgeri birakin...dizimizde cok ince msjlarda var dikkat ederseniz,valla ben her bolum sonrasi cok ders cikariyordum dizimizden..kimsesiz cocuklari hatirlattilar bu bolumde..kemalin bundan sonraki rolkunu merak ediyorum,dizimizde kalicimi olacak yoksa bi cocuk esirgeme kurumuna falan mi verecekler aceba...

ya birde kemale kiyafet alma sahnesinde..o magazadaki gorevliye uyuz oldum...arkadaslar gercekten boyle seyler var mi ulkemizde,yoksa sirf dizidemi oluyor...var oldugunu dusunmek,inanmak istemiyorum acikcasi,insanlar bazen ne kadar ucuzlasabiliyor,sirf kiyafetiyle insanlari degerlendirebiliyor hayret ediyorum...valla belki biraz felsefi olacak ama buraya tamda Mevlananin o harika sozu nasil guzel gidiyor Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok...

ZeHrA_K
09-03-08, 00:49
hosbulduk canim:img-hyste

ama ali karakteirni canlandiran kisiye hakkinida vermek lazim insan bu kadar kötü olabilir anca herhalde
ilk olarak coskunu bize kötü diye gösterdiler ardindan ali
coskun herhalde dizide kendisinden kötü birini dasha görmeye dayanamadida ondan intihar etti diycem ama alakasiz konu olucak ya neyse:img-hyste:img-hyste

olabilri aaa neden olmasin demek bizim ruhsuz suhursuz coskunumuz ali'yi kiskandi haaaa .. hic merak etme coskuncum ben en yakin zamanda onu senin yanina postalarim merak etme sen :img-hyste

kardelen2086
09-03-08, 01:14
bu arada davetiyeyi hic begenmedim :img-beee: baharim birtanem,zevkli prensesim olsaydi ne kadar guzelini secerdi..ceylana uzulmuyorum,hatat gelinlik provasinda salih yuzunu bile donup bakmadi ya nasil sevindim anlatamam..oh olsun ceylana,kendi etti kendi builsun..bile bile riziko aldi,biliyo salihin kalbinin,aklinin hatta tum benliginin baharda oldugunu,salih istese bile o istememeliydi...

davetiyeyi bende hiç beğenmedim canım,neydi o öyle,rengi desen çirkin,resim de desen o daha da çirkin....:img-hyste

diziyi izlerken annem bir ara,ceylan için ne gurursuz kız,insan kendisini sevmediğini bildiği biriyle evlenir mi,adam yüzüne bile bakmıyor,kız da da akıl yok dedi....:img-yes:

yalniz mahirin biyiklari birazcik fazla uzamis,iyice dudaklarindan asagiya sarkiyor,azicik kestirse diyorum :img-hyste

belgin ve harputlu sahneleri apayri guzel..onlarin konusmalari,gizli kacamak gorusmelerine bayiliyorum..cok masum,cok asil,cok temiz ikiside...harputlu ve baharin apartmanda karsilasmasida guzel bir sahneydi...varya harputlunun bahara kizdigi sahneler hosuma gidiyor...

inanmayacaksın belki ama mahir in bıyıkları hakkında anneannemde aynı şeyleri söyledi...:img-hyste

moon_light
09-03-08, 01:18
simdi yorumlarinizi okudum...bileklerim agrimisti yaza yaza azda dinlenmis oldum:)

ceydacim cnm iyi ki gelmissin...ya bende seni ozlemistim sorma,burasi vazgecilmezimiz oldu artik,bir anda birakilmiyor iste..
biliyordum sabredemeyecegini:)
bolum yorumlarini reklam aralari yaptigin icin tam saglikli yorumlar degil cnm:D
ehhehe sen olmasan bile ben sana takilirim merak etme sen :icon_twis
bu ayrilikta sana yaramamis hala tek cerceveden bakiyorsunuz cnm ya,hala baharimimi sucluyorsun askolsun,lutfen biraz empati kurun,bu sartlar altinda onun yaptiklari cok normal...

canocum,baharcim bu bolum yine eski bahar gibiydi,
yasadiklarini goz onunde bulundurursak yaptiklari normal aslinda..
acisindan,uzuntusunden kiz ne yapacagini sasirdi :( senaristlerimizi bence cok guzel baglamislardi olaylari..hersey cok guzel ilerledi..hep tek duze degilde farkliliklarla ortaya guzel sahneler cikariyorlar...

yani bu bolumde alinin yaptiklari yanina kar kalsaydi iste o zaman cok uzulurdum..herseyin bir zamani var,demek ki bununkide simdiymis...

ya harputlu neden nikah salonuna gelirken telefonunu kapadi ona bir anlam veremedim...:S keske teli acik olsaydi ne guzel onceden ulasabilirlerdi...

arese haklisin belgin hanim cok asil biri..harputluya herseyi itiraf etmesindeki hareketleri bile cok sekerdi..cok begendim..iyikide acikladi bari,ozelliklede alinin testi degistirdigini soylemesine nasil sevindim anlatamam....artik alinin ipi yavas yavas cekiliyor arkadaslar...:happy0064

canocum aliyi ortadan kaldirma isinin basini cekerim:D ama cnm bizim elimizi
kana bulamamiza gerek kalmadi,Allah a sukur hersey bir bir ortaya cikiyor..
degmez oyle bir mahlukat icin..o nasil olsa cezasini cekecek...

zehracim demek benle izlemek istemezsin..:img-hyste bak ben bunu hic dusunmemistim,haklisin yaa...siz yine baharima atar tutarsiniz,bende dayanamam dedigin gibi mazallah sonu kotuye varir,demek ki bundada var bir hayir:)

moon_light
09-03-08, 01:28
kardelencim haklisin cnm harputlunun telefonunun kapali olmasina bende bir anlam veremedim...orda heyecan yapacaklar ya kesin sarji falan bitmistir:) ama masalllah nasil kullandi arabayi heeyt be harputlu kim tutar seni dedim...:happy0064

hahhaha o park etme sahnesi cok hostu,birak yolun ortasina kalsin araba,olum kalim meselesi var ortada...ama nasil muntazam bir adamdir ki o anda bile guzel park etti,helal olsun ...:P

nazlikiz aramiza hosgeldin canim...artik ali hakkinda konusmaya bile luzum gormuyorum,nasil olsa cezasini fazla fazla cekecek,o yuzden icim rahat bu bolum sonrasi...
kizlar bosverin inanin onun icin elinizi kaldirmaya bile degmez...:img-tomat

amaniiiinnnn...yetisin..bunlar birer birer cogaliyor:img-hyste..yapma bacim ya sendemi baharimi sucluyorsun...kizlar kac kez izah ettim,sizleri hemcinsinizi anlayisa davet ediyorum...sanki hangi birimiz oyle bir durum karsisinda bahar gibi davranmazdik...mantikli degilde bir an olsun duygusal dusunun lutfen...sanki hayatimizin her aninda mantikli mi dusunuyoruz..duygusal bir cokuntu yasiyor su anda baharim,yaptiklari cok normal bence...

davetiyeyi bende hiç beğenmedim canım,neydi o öyle,rengi desen çirkin,resim de desen o daha da çirkin....:img-hyste

diziyi izlerken annem bir ara,ceylan için ne gurursuz kız,insan kendisini sevmediğini bildiği biriyle evlenir mi,adam yüzüne bile bakmıyor,kız da da akıl yok dedi....:img-yes:

inanmayacaksın belki ama mahir in bıyıkları hakkında anneannemde aynı şeyleri söyledi...:img-hyste

annenin ve anneannenin ellerinden opuyorum canim...biz VG ciler yas ayrimi olmaksizin ayni dusunuruz boyle iste :img-hyste
ikisiylede hemfikir olduguma cok sevindim :img-hyste

newat
09-03-08, 06:29
Güzel bir bölümdü.Defne'yi oynayan oyuncuyu çok başarılı buldum.:good:

Bir kaç kere yazmıştım Salih'e gerçekleri Belgin aracılığı ile Harputlu anlatmalı diye.Tahminim tuttu ama Harputlu geç kaldı.:icon_sorr

Bilemiyorum ama davetiyeler dağıtılmış,hatırlamak istemediğimden adını hep unutuyorum Salih'in nişanlısı gelinlik giymiş bu saaten sonra Salih intihar etmiş bir gelin adayını yarı yolda bırakırmı?Kız Salih'in oflladığını görüyor,yüzünü güldüremediğinin farkında ama genede evleniyor.Salih'in kendisini mutlu edemeyeceğini düşünemiyor.:icon_sorr

Moon_lightcım sormuşsunTürkiye'de öyle satıcılar varmı diye.O sahne benide rahatsız etti.Çok gereksiz bir sahne.Öyle şey olmaz.Satıcıya sorarsak bu malları daha uygun bir fiyata nerede bulabiliriz diye ancak o zaman Osmanbey'e gidin diyebilir.Büyük mağazalarda çalışan personeller eğitimden geçiriliyorlar,müşteriye nasıl davranmaları gerektiği öğretiliyor.Bu nedenle bu sahne bana hiç inandırıcı gelmedi.

Bahar abisi için ağlarken Çoşkun'un öldürdüğü adama hiç üzülmedi bende buna üzüldüm.Zaten savcı Bahar'a gereken uyarıyı yaptı ama Bahar bakalım anlayacakmı.İntikam deyip duruyor.Bir hukukçuya intikam sözü hiç yakışmıyor.
O zaman Salih'te Goncagül'ün intikamını alsaydı.Yada şu anda hissettiklerinden dolayı Salih'in babasına karşı hissettiklerine hak verebilirdi diye düşünüyorum.

Belgin Hn neden hala Bahar'a Harputlu gerçeğini anlatmıyorki?Bahar'ın gerçekleri bilmek en doğal hakkı.Senelerce baba bildiği adamın gerçek yüzünün ne olduğunu öğrenmesi gerekmezmi.Belgin Hn Salih'in baba olduğunu söylemekte gecikti,bari bu konuda gecikmesin.
Harputlu Bahar'da kaçırdığı çocuk sevgisini rahat rahat Eren'de yaşasın.:img-in_lo
Bu aşamada Bahar haklı olarak Eren'i dedesine sevdirmez.:icon_sorr

selincicek
09-03-08, 07:50
günaydın çok güzel bir bölümde sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum bende newat gibi düşünüyorum ceylanla evlenecek çünkü intihar etmiş bir kızı bırakamaz zaten evlenmese bile harputlu erenin oğlu oldugunu söyleyecek o tabi bahara koşacak felan filan dizimiz bitecek yok dizi bitmesin baharın salihe çektirdiklerini şimdide bahar çeksin alsın oğlunu:img-yes: çokta hırslıyım ama bahara çok kızıyorum zaten her bölüm ağlıyor hak ediyon kızım sen senin hırsın ve inatcılıgın yüzünden barınakta yandı :icon_sorr

forgetmenot
09-03-08, 08:37
'Ali'yi temizlemek gerek' diyenler klübündenim ben de!:icon_whis
Harputlu nikaha yetişse Ali'nin hainliğini Salih'e bildirse ne olacak?Ali'de yalan çok.Hemen bir tane uydurur,kendini temize çıkarır.Avukatlık mesleğinin adını kötüye çıkarıyor tüm olumsuz meziyetleriyle.'Yaşasın kötülük' naraları atabilir nikahta!:img-hyste
*Sanırım dizinin gidişatı sebebiyle benim sinirlerim bozuldu.Hele Salih'in arkadaşına 'ne yaptıysam karşımda durdular beni,sevdamı engellediler' dediği sahne adeta dizinin özeti gibiydi.Ne kadar doğru!Bahar total bir değişim geçirdi,tırnakları,dişleri uzamış bir 'cadı' gibi.Habire nasıl kötülük yapabilirim diye düşünüyor.Ağbisinin yediği herzeler,öldürdüğü arkadaşı filan hiç anlatılmadı,oysa Defne'yle karşılaşsa ağbisinin ona yaptığı eziyetleri öğrense acaba nasıl bir tepki gösterirdi??Ne olacak ağbim öyle şey yapmaz sen yalan söylüyorsun der geçerdi.Benim tek ümidim, babasının evraklarına filan ulaşsa da o 'toz' kondurmadığı biricik babasının nasıl bir katil olduğunu zengin olmak için kaç kişiyi öldürdüğü,Belgin hanımı elde etmek için Harputlu'yu nasıl hapse attırdığını öğrense.Ben Salih'in evleneceği kıza da üzülüyorum.Aslında onun suçu ne?Nikahta keramet vardır.İnsan evlendikten sonra da birisini sevebilir.Bu cadı Bahar' dan ümit yok.Salih bu kızda huzuru bulabilir.Gerçekten Bahar'a kızgınız,Salih'i hakketmiyor.Bu yüzden böyle konuşuyoruz.Olan dünya tatlısı Eren'e oluyor.Ama olsun Salih er geç Eren'i alır Bahar'dan.Bahar'ın tek anladığı yol 'mahkeme' ya,hem Salih o zaman evli olacak,mahkeme bu hususu da göz önüne alır.Ayrıca mahkeme, Bahar'ı bunca zamandır çocuğunu gerçek babasından ayrı tuttuğu,ona çocuğunu söylemediği ve DNA testi sonuçlarını değiştirdiği için ceza bile verir.Ohhh çok iyi olur!!Keşke böyle olsa.Bu arada Salih'in de saflığı tuttu,hala kardeşinin Bahar'a aşık olduğunu anlayamadı!Anla be kardeşim,hain yanıbaşında işte.

moon_light
09-03-08, 11:24
herkese merhaba,

bugune guzel reytinglerle giris yapiyim dedim...cok sukur oylede oldu :happy0064

ab de 10. totalde 7. siradayiz... ayy cok sukur nasil sevindim anlatamam..dizimize guvenimiz sonsuz elbette ama bazen reyting denen canavarin ne yapacagi belli olmuyor,insan korkmadanda edemiyor...

her zaman daha guzele,daha iyiye insallah...ekibimizi ve biz izleyicileri tebrik ediyorum :happy0064
bu kadar tanitimsizliga ragmen,fragmanin o kadar gec ve cok az yayinlanmasina ragmen bu basari gercekten cok guzel...ee bu kadar yurekten seveni olursa Allah in izniyle dizimizin sirti asla yere gelmez :img-wink:

jujum
09-03-08, 11:39
ne güzel bir haber bu böyle moon_light:img-wink: salih bahar sahnelerinin bolca olacağı bölümlerine reytinglerini şimdiden merak ediyorum doğrusu....

dünkü bölüm çok kasvetliydi nedense, ruhum sıkıldı desem yeridir yani...
hele hele ölümünü bekleyen kurbanlık koyunlar gibiydi salih :icon_sorr
neyseki müstakbel kayınpederi imdadına yetişece:img-wink:
Ali'nin defterinin dürülmesi yakındır kızlar merak etmeyin:)

bu arada mağazada yaşanan o olay çok komikti; para ile imanın kimde olduğu belli olmazmış derler, ama nedense senaristlerimiz ikidir bu yola başvuruyorlar
ilkinde bahar ve salih restoranta gittiğinde ordaki garson salih'i aşağılayıcı bir uslupla konuşmuştu...
ben çalışanların bu tür bir uslupla müsterilerine yaklaştıklarını ne duydum ne de gördüm doğrusu, gereksiz bir sahneydi kesinlikle

aynı sekilde Salih'in okul yaptırma meselesi vardı hatırlarsak gaye çok güzel ama yani olucak iş değildi o da zaten o sahneyi de izlediğimde ne gereği vardı bu sahnenin diye düşünmüştüm :icon_whis

moon_light
09-03-08, 11:49
Bilemiyorum ama davetiyeler dağıtılmış,hatırlamak istemediğimden adını hep unutuyorum Salih'in nişanlısı gelinlik giymiş bu saaten sonra Salih intihar etmiş bir gelin adayını yarı yolda bırakırmı?

Moon_lightcım sormuşsunTürkiye'de öyle satıcılar varmı diye.O sahne benide rahatsız etti.Çok gereksiz bir sahne.Öyle şey olmaz.Satıcıya sorarsak bu malları daha uygun bir fiyata nerede bulabiliriz diye ancak o zaman Osmanbey'e gidin diyebilir.Büyük mağazalarda çalışan personeller eğitimden geçiriliyorlar,müşteriye nasıl davranmaları gerektiği öğretiliyor.Bu nedenle bu sahne bana hiç inandırıcı gelmedi.

Bahar abisi için ağlarken Çoşkun'un öldürdüğü adama hiç üzülmedi bende buna üzüldüm.Zaten savcı Bahar'a gereken uyarıyı yaptı ama Bahar bakalım anlayacakmı.İntikam deyip duruyor.Bir hukukçuya intikam sözü hiç yakışmıyor.
O zaman Salih'te Goncagül'ün intikamını alsaydı.Yada şu anda hissettiklerinden dolayı Salih'in babasına karşı hissettiklerine hak verebilirdi diye düşünüyorum.

maalesef bende nikahin yapilacagini dusunuyorum...:img-cray:

salih onca seyden sonra "hayir" diyemez..:icon_sorr kesin evet demek zorunda kalacaktir..harputlu cok yaklasmisti her an kapidan girebilir...belki imzalar atilmadan oncede yetisir ama yinede o imzalar atilacak diye dusunuyorum..belki imzalarin atildigini goren harputlu birsey diyemez,bakakalir..:icon_sorr bir saniye once yetisse bile kardir,keske hemen gitse soylese salihe erenin oglu oldugunu...

hep soyledim ya yuzukler nasil takilmasin diye o kadar uzulmemize ragmen takildi,imzalarda oyle atilip salih ve ceylan evlendirilecek..:img-cray:

hmm demek oyle mi ablacim..ya o degil bu salihin basina ikidir geliyor,birde hatirlarsaniz baharcimla birlikte bir restauranta gittiklerinde adam tip tip bakmis ve almak istememisti iceriye..salihin halinde ne var sanki...ustu basida duzgundu,oyle sersefil bir halide yok ki oyle diyorlar desek..bircok dizi/filmde bu tur sahnelere denk geldigim icin sormustum..

haklisin..oguz pisi pisine gitti rahmetli...ardindan bir uzuleni bile olmadi..hic onun olumunden bahsedilmedi..baharcimda duygusal davraniyor,yasadigi onca seyden sonra boyle hissetmesi,dusunmesi normal...hukukcu olusundan cok su an abisi olmus bir kardes pozisyonunda...diyorum ya yasadigi onca seyin ardindan boyle dusunmesi normal bence...canim benim ins bu aci gunleri cabuk atlatir...yoksa salihin evliligiyle beraber kotu gunler yeni mi basliyor :img-cray:

wioleta
09-03-08, 11:49
Merhabalar,
Güneşli ve güzel bir günün mutluluğunu,dizimizin ratinglerinin de iyi olması eklenince mutluluğum daha da arttı.

Dizimizin en heyecanlı son sahnesinden başlamak istiyorum.Ekran karşısında''Hadi Harputlu lütfen yetiş, Salih'in evet demesini engelle''diye nasıl heyecanla konuşuyor ve bekliyorum.Annem de ''Tamam kızım,yetişecek,yetişecek'' diye beni teselli ediyor.

Salih evet demeden ,Harputlu yetişecek arkadaşlar.Ceylan'ın içine doğdu bu.İçinde bir sıkıntı olduğunu ve gerçekleşemeyeceğinin sinyallerini de verdi bize.Ceylan'ın iç güdülerine güveniyorum:img-wink:.Boşa çıkmayacaktır.

Harputlu'da jeep'i park etmeye uğraşıyor.Ne parkı.Bırak kalsın jeep ortada.:img-hyste.Koş ,yetiş.

twetytom
09-03-08, 11:50
:happy0064:happy0064:happy0064

moon ne güzel bir haber verdin. günün en güzel haberi bu. vazgeç gönlüm işte bu. daha da yükselecek ratinglerimiz.böyle güzel bir yapım bu kadar başarılı oyuncuların hakkettiği rating daha da yüksek ama bu sevinci bize yaşattıkları için bi daha teşekkür ederiz onlara:happy0064

ben dün akşam izleyemedim ne yazık ki dizimizi. star bozuktu burda.çıkmıyordu. meşhur siteye eklemeni bekliyorum moon yada tekrara kadar bekleyeceğim ne yazık ki. o kadar merak ediyorum ki anlatamam.

yorumlarınızdan neler olduğunu öğrendim ama izlediğimde yorum yapacağım.

moon_light
09-03-08, 11:57
ne güzel bir haber bu böyle moon_light:img-wink: salih bahar sahnelerinin bolca olacağı bölümlerine reytinglerini şimdiden merak ediyorum doğrusu....

dünkü bölüm çok kasvetliydi nedense, ruhum sıkıldı desem yeridir yani...
hele hele ölümünü bekleyen kurbanlık koyunlar gibiydi salih :icon_sorr
neyseki müstakbel kayınpederi imdadına yetişece:img-wink:
Ali'nin defterinin dürülmesi yakındır kızlar merak etmeyin:)

bu arada mağazada yaşanan o olay çok komikti; para ile imanın kimde olduğu belli olmazmış derler, ama nedense senaristlerimiz ikidir bu yola başvuruyorlar
ilkinde bahar ve salih restoranta gittiğinde ordaki garson salih'i aşağılayıcı bir uslupla konuşmuştu...
ben çalışanların bu tür bir uslupla müsterilerine yaklaştıklarını ne duydum ne de gördüm doğrusu, gereksiz bir sahneydi kesinlikle

aynı sekilde Salih'in okul yaptırma meselesi vardı hatırlarsak gaye çok güzel ama yani olucak iş değildi o da zaten o sahneyi de izlediğimde ne gereği vardı bu sahnenin diye düşünmüştüm :icon_whis

evet canim...reytinglerimiz cok guzel cok sukur...dedigin gibi artik bahar salih ve erenin mutlu oldugu bolumlerde reytinglerimiz tavan yapar artik:P

onlar ayri bile olsa bolumler gayet guzel ilerliyor,olaylarin gidisati cok guzel akici gidiyor bence...

aa niye oyle kasvetliydi diye dusundun cnm,benimde aksine bolum sonrasi icim acayip rahatti...cunku hep dogrular konusuldu,yalan dolan yoktu ondan cok mutluydum..tabi bu yalan yoktu kismindan aliyi tenzih ediyorum :img-tomat

salihin okul yaptirma isi,bence cok guzel dusunulmustu..tamam ne alaka belki diye dusunebilirsin ama dizimizde cok guzel msjlar veriliyor,bazilarini hayir hususunda tesvik etmek istiyorlar belki..ayni sekilde harputlu ve salihin cocuklari sevindirmeside oyleydi,mesela dun dizimize giren kemal de buna bir ornek..yani ders alinmasi gereken cok olay isleniyor bence:img-wink:

bu arada kemali cok sevdim ben ya,sanki dizimizin kucuk sezercigi/omercigi olacak gibi :P dakika bir gol bir misali girer girmez alinin ilk foyasini ortaya cikardi,aslan ya daha cok isimize yarayacak bence:)

moon_light
09-03-08, 12:01
:happy0064:happy0064:happy0064

moon ne güzel bir haber verdin. günün en güzel haberi bu. vazgeç gönlüm işte bu. daha da yükselecek ratinglerimiz.böyle güzel bir yapım bu kadar başarılı oyuncuların hakkettiği rating daha da yüksek ama bu sevinci bize yaşattıkları için bi daha teşekkür ederiz onlara:happy0064

ben dün akşam izleyemedim ne yazık ki dizimizi. star bozuktu burda.çıkmıyordu. meşhur siteye eklemeni bekliyorum moon yada tekrara kadar bekleyeceğim ne yazık ki. o kadar merak ediyorum ki anlatamam.

yorumlarınızdan neler olduğunu öğrendim ama izlediğimde yorum yapacağım.

bencede gunun en guzel haberi bu oldu....:happy0064 sabahtan beri bekledim ki guzel reytingler gelsin insallah oyle yaziyim diye,cok sukur yuzum kara cikmadi...

aaa demek izleyemedin mi sen canim...ama merak etme ben simdi ekliyorum video sitesine,tekrari beklersen zaten ya cuma gecesi gorursun ya da hic..ben simdi basladim eklemeye canim,kesme islemi uzun suruyor yoksa simdiye coktan eklemistim...mecbur beklemek lazim :icon_sorr ilk 2 parti ekledim izlemeye basla istersen :img-wink:

twetytom
09-03-08, 12:03
bencede gunun en guzel haberi bu oldu....:happy0064 sabahtan beri bekledim ki guzel reytingler gelsin insallah oyle yaziyim diye,cok sukur yuzum kara cikmadi...

aaa demek izleyemedin mi sen canim...ama merak etme ben simdi ekliyorum video sitesine,tekrari beklersen zaten ya cuma gecesi gorursun ya da hic..ben simdi basladim eklemeye canim,kesme islemi uzun suruyor yoksa simdiye coktan eklemistim...mecbur beklemek lazim :icon_sorr ilk 2 parti ekledim izlemeye basla istersen :img-wink:

tamam canım teşekkür ederim hemen izliyorum :happy0064
meraktan çatlayacağım

wioleta
09-03-08, 12:09
Ali içinde biri var mı yok mu hiç umursamadan barınağı yaktı.Neyseki Sevimli Kemal'i Salih yangından kendinide tehlikeye atarak kurtardı.Salihten beklenen davranışta buydu zaten.Ali'nin gerçek yüzünü ortaya çıkaracak olan Kemal'de Ali'yi görmüş oldu.Yangın sonrası yaşamış olduğu şoktan olucak Ali'yi tanıyamadı ama neyseki nikaha çok az kala barınağı Ali'nin yaktığını hatırladı.Ve hemen Salih'e söylemeye koştu.Salih şaşırdı,üzüldü,sinirlendi.
Ali'nin gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı.
Hiç şüphe bile çekmemesi artık anormal olmaya başlamıştı.

moon_light
09-03-08, 12:22
Merhabalar,
Güneşli ve güzel bir günün mutluluğunu,dizimizin ratinglerinin de iyi olması eklenince mutluluğum daha da arttı.

Dizimizin en heyecanlı son sahnesinden başlamak istiyorum.Ekran karşısında''Hadi Harputlu lütfen yetiş, Salih'in evet demesini engelle''diye nasıl heyecanla konuşuyor ve bekliyorum.Annem de ''Tamam kızım,yetişecek,yetişecek'' diye beni teselli ediyor.

Salih evet demeden ,Harputlu yetişecek arkadaşlar.Ceylan'ın içine doğdu bu.İçinde bir sıkıntı olduğunu ve gerçekleşemeyeceğinin sinyallerini de verdi bize.Ceylan'ın iç güdülerine güveniyorum:img-wink:.Boşa çıkmayacaktır.

Harputlu'da jeep'i park etmeye uğraşıyor.Ne parkı.Bırak kalsın jeep ortada.:img-hyste.Koş ,yetiş.

merhaba canim,
ay o sahnede bende hop oturdum hop kalktim,gerci dun hepsini yazdim ama keske ses kaydi yapsamda canli yorumlarimi dinletsem sizlere,gulmekten olursunuz :img-hyste ozelliklede ekrana ali cikinca soylediklerime..ay bide baharima sarilmis "canim benim" diyor hay canin ciksin senin dedim..:dito saplantili psikopat ne olacak,coskunun cildirmis hali bile bundan normaldi ya :img-tomat

yinede ne olursa olsun dunku bolumden sonra sinirlerimi bozamadi ali denen gicik..bir bir dugumler cozuluyor,hakettigi cezayi cekmesi yakindir...

selincicek cnm askolsun baharimin o yangin isinde ne sucu var sanki..o hic istermiydi barinagin yanmasini,hatta aliye nasil kizdi niye boyle birsey yaptin diye...ah cnm benim salihe nasil ben kundakci degilim,ben yapmadim diyor :icon_sorr

forgetmenot cnm o nasil bir yorum oyle..ates puskurmussun ya....siz sirf salih acisindan bakiyorsunuz olanlara birde bahar acisindan bakmayi deneyin lutfen..ne demek bahar salihi haketmiyor,askolsun o nasil soz :icon_sorr

tweetytom rica ederim canim ne demek...sabah yataktan oyle bir firlayisim vardi ki sormayin:img-hyste gec kaldim,millet bekliyordur simdi bolumu diye dusundum hemen...cok gec sandim ama erkenmis saat :D

wioleta
09-03-08, 12:50
Bahar hala Salih ve Mahir'in konuşurlarken duyduklarının etkisinde.Haklı olarak.Salih'in her şeyinin yalan olduğunu,tüm amacının Hanoğullarından intikam almak olduğunu sanıyor.Üst üste yaşadığı üzücü olaylarda onu duygusal olarak çok etkiledi.Bahar yaşadıklarınıda etkisiyle sağlıklı düşünemez oldu.Onun şu an için istediği sadece Salih'ten intikam almak.
Salih Bahar'a olan büyük aşkı için tüm intikam duygularından vazgeçti.
Ben Bahar'ında sağlıklı düşünebilmek,gerçekleri görebilmek adına zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

wioleta
09-03-08, 13:19
Mağazada yaşananlar neydi öyle.Tezgahtar kızın sözleri çok rencide ediciydi.O kıza istese Salih'te hak ettiği cevabı verebilirdi ama Salih orda kendisine ve kişiliğine yakışanı yaptı, büyük bir olgunluk ve sabır örneği gösterdi.

Bahar,Belgin Hanım ve Ali aynı koltukta oturuyorlar.Başsalığına gelen misafirler var.Belgin Hanım çok üzüntülü bir ara bayılacak gibi oluyor.Ali''Açılalım hava alsın,ayaklarını yukarı kaldıralım ''diyor.Tamam doğru sözler ama önce siz açılsanız birde müdahale etmek için birşeyler yaparak sözde kalmasada uygulasanız derken neyseki Belgin Hanım kendine geliyor.

Bu arada Çoşkun'un ölümüne sebep olduğu arkadaşından hiç söz edilmedi.Çoşkun için ailesi üzüldü ama ya yaptıkları?

psikodan
09-03-08, 15:39
bu dizideki heyecana yüregim dayanmıyor artık. cok basarılı gidiyor gercekten. izlenme oranlarına da sevindim. insallah böyle gider.
bu bölümde umutlarım gercekten arttı. gelecek bölümde güzel gelismeler olacak diye heyecanla bekliyorum.
bahar.ın aglama sahnelerini icim kaldırmadı ya, cok üzülüyorum o aglayınca. sonucta film ama yine de icimden teselli etmek geliyor. demek ki gercekten iyi oynuyor. bunu söylemeye bile gerek yok tabi.
ali.ye sinir oluyorum ama hakikaten o da mimikleriyle cok güzel oynuyor. ali.nin de foyası cıkar yakında.
bütün ekibe sonsuz tesekkürler...

psikodan
09-03-08, 15:50
arkadaslar, salih ceylan.la evlenmese de bahar kolay kolay dinlemiycek. ama mehtapcım haklı. bahar.ın yerinde olsak biz de belki öyle yapardık. onu da anlıyorum. büyük asklarda yasanan her duygu büyük oluyor. nefret bile.
ancak salih.in kendini anlatması icin farklı biseyler yapması lazım. cok klasik bir senaryo olacak ama belki de onu kacırması, gercekleri anlatabilmesine yardımcı olur. cok mu arabesk düsündüm:)
bunlar normal sartlarda biraraya gelmeyecek cünkü...

forgetmenot
09-03-08, 17:05
forgetmenot cnm o nasil bir yorum oyle..ates puskurmussun ya....siz sirf salih acisindan bakiyorsunuz olanlara birde bahar acisindan bakmayi deneyin lutfen..ne demek bahar salihi haketmiyor,askolsun o nasil soz :icon_sorr

Moonlight güzel arkadaşım şimdi sağlıklı olarak durup düşündüm de haklısın,:img-blushbütün bu olanların tek suçlusu Bahar olamaz.Ama ben ateş püskürmeyeyim de kim püskürsün??Böyle asil bir aşk,Bahar-Salih aşkı yalan oldu ya,bir de mabetleri yandı kül oldu, Bahar hanım hala 'kimse bana inanmıyor diyor'herşeyin suçlusu Salih diyor,küçük çocuk gibi tutturuyor yahu!:img-tomat Gel de dellenme kardeşim,gel de sakin ol!Ama benim hala ümidim var.Harputlu salim akılla, sakinlikle bu karmaşayı umarım bir parça da olsa, düzeltir.Bu arada söylemeyi unutmuşum,Belgin hanımın balkonda Harputlu'yla telefon konuşması yaparken aşık aşık,tatlı tatlı gülümsemesi ne hoştu!Ruhsar hanım büyük bir aktris,keşke kendisini sahnede izleme şansım olsaydı.Bu bölüm oğlunun vefatını öğrendikten sonraki sahnelerde de müthiş oynadı.

moon_light
09-03-08, 18:06
wioleta haklisin canim...salih nasil baharin aski icin herseyden vazgectiyse baharcimda fedakarlik yapmali icinde bulungudu intikam duygusundan biraz once kurtulmali...
ama bu siralar hic kurtulacak gibi gozukmuyor..:icon_sorr onun asil canini yakan herseyden cok,salihin gidip baska biriyle nisanlanmasi hatta evlenmesi...zaten coskunun olumunden salihi sorumlu tutmasinin sebebide bu...dunde demistim ya harputlunun "insan hep en sevdiginden cikarir acisini.."
sozu baharimin yasadiklarinin bir ozeti oldu adeta...bu sozu cok yerli yerinde buldum,cok begendim..

psikodan aynen cnm..bende acayip kaptirdim kendimi,baharim agladikca boynuna sarilip aglamak istiyorum..:icon_sorr aslinda bir dizi evet ama iste oyuncularimiz nasil oynarken yasiyorlarmis gibi oynuyorlarsa bizlerde izlerken yasiyoruz sanki...gercekten agliyorlar gercekten aci cekiyorlarmis gibi...

ayy defneye kiyamam ya...ifade verirken bile nasil agliyor cnm benim,coskun bi daha gelmez demi,bulamaz beni burda diyor..:icon_sorr kizcagiz neler yasadi,insallah cabucak atlatir..kiyamiyorum nese kaymaklarimizi uzgun gormeye...onlarin mutluluguna bir daha golge dusmesin lutfen hep neseli gorelim...

moon_light
09-03-08, 18:14
arkadaslar, salih ceylan.la evlenmese de bahar kolay kolay dinlemiycek. ama mehtapcım haklı. bahar.ın yerinde olsak biz de belki öyle yapardık. onu da anlıyorum. büyük asklarda yasanan her duygu büyük oluyor. nefret bile.ancak salih.in kendini anlatması icin farklı biseyler yapması lazım. cok klasik bir senaryo olacak ama belki de onu kacırması, gercekleri anlatabilmesine yardımcı olur. cok mu arabesk düsündüm:)
bunlar normal sartlarda biraraya gelmeyecek cünkü...

cok guzel soylemissin,buyuk asklarda yasanan her duygu buyuk oluyor gercekten...ama onlarin tum duygularini asklari bastirsin,sadece yasadiklari buyuk sevda on plana ciksin,nefret gurur unutsunlar hepsini :icon_sorr

heheh yok cnm arabesk degil aksine cok guzel olur..hatta super olur..salih alsin kacsin bahari,konusmalarina firsat olmuyor bir turlu,aaa ne bu surekli apartman boslugunda iki dakika konusuyorlar o kadar,soyle bir hafta kadar issiz bir yerde bas basa kalmalari lazim..gorun bakin nasil o zaman hersey yoluna giriyor..erende emin ellerde olur,belgin anneannesi ve hasan dedesi bakarlar mavi sekerimize:P hem onlarda biraz bas basa kalmis olurlar ya..herkes acisindan hayirli olur...insallah bi kacirma sahnesi olur,cok sevinirim valla :)

Moonlight güzel arkadaşım şimdi sağlıklı olarak durup düşündüm de haklısın,:img-blushbütün bu olanların tek suçlusu Bahar olamaz.Ama ben ateş püskürmeyeyim de kim püskürsün??Böyle asil bir aşk,Bahar-Salih aşkı yalan oldu ya,bir de mabetleri yandı kül oldu, Bahar hanım hala 'kimse bana inanmıyor diyor'herşeyin suçlusu Salih diyor,küçük çocuk gibi tutturuyor yahu!:img-tomat Gel de dellenme kardeşim,gel de sakin ol!Ama benim hala ümidim var.Harputlu salim akılla, sakinlikle bu karmaşayı umarım bir parça da olsa, düzeltir.Bu arada söylemeyi unutmuşum,Belgin hanımın balkonda Harputlu'yla telefon konuşması yaparken aşık aşık,tatlı tatlı gülümsemesi ne hoştu!Ruhsar hanım büyük bir aktris,keşke kendisini sahnede izleme şansım olsaydı.Bu bölüm oğlunun vefatını öğrendikten sonraki sahnelerde de müthiş oynadı.

:P canim aslinda sende haklisin...sonucta ikiside hatali...bizim icimiz yaniyor boyle bir askin bu duruma geldigine dayanamiyoruz ondan en cok suclu goruneni sucluyoruz..ama iste dedigim gibi ikisindede hata var...artik biseyler yapmalari gerek,asklarindan vazgecemiyoirlar,inatlarindan gururlarindan vazgecmek zorundalar ;)

o sahneyi ne kadar sevdigimi bende yazmistim..cok sekerdi demi belgin hanim balkondayken..ay cok tatlilar ya,cekingen tavirlari cok hosuma gidiyor...birde harputlulardayken, ne guzel belgin hasanin omuzunda aglayacakti,rahatlayacakti biraz, mahir cabuk geldi maalesef...:img-in_lo

harputlu gercekleri ogrendi ya olanlar karsisinda sakin durmasi,olanlara goz yummasi imkansiz...zaten yaparlarsa buyuklerimiz yapar birseyler,umudumuzu hic yitirmeyelim...:img-wink:

bu arada dunku bolumu video sitesine ekledim...ordan istedikce izleyebilirsiniz...bolum resimlerinide aksama ekleyecegim insallah...

_SaBah_
09-03-08, 20:07
Hasan Abimizin dizideki rolünü çok beğendim. Özellikle Salihe Mahire nasihat verirken, Belgin hanımla konuşurken uzun süreli bir konuşma olsada dinlesek diyorum.:img-yes: Bahar ne zaman babasını öğrenecek ve bu hafta özellikle bir güzellik yapıp Salihe Ereni söyleyerek,ailenin büyüğü olduğunu dizideki farkını bikez daha gösterebilseydi) zaten farklı da bu hafta herkesin Hasan abiye özel bir ihtiyaç duyduğu kesin:img-wink: özellikle Erenin) yazmıştım,yeni bölümümüzde Belgin ablamızla Hasan abimizin konusmaları ve Hasan abinin nikah salonuna gitmesi harika oldu.Çok güzel bir bölüm daha izledik,yorumlarımızın geç olduğuna bakmayın,Ceydanın reklam arası mesajlarından itibaren 5-6 kez sayfamıza gelip arkadaşlarımızın yorumunu okudum, gelin görün ki halen bölüm etkisindeyim elim tutup biseyler yazamıyorum.Salihin nikah masasındaki bakışlarında zaman durdu sanki)nikahın olmayacağı hissine sahiptik,olmasını istedigimiz sekliyle devam etti, Hasan abimiz yetisse de,1 hafta daha Salih o sıkıntıyla masada Ceylanla oturup bekleyecek)ne dügünmüs Moonlight 7 gün sürecek)öncelikle herzamanki gibi böyle güzel bir dizi icin ekibimize ve tarifsiz duygular yasatan senaristlerimize tebrikler, bir an çok mutlu oluyoruz,an oluyor içimizi korku kaplıyor,derken duygulanıp gözlerimiz doluyor, daha açılamadan bizlere tebessüm ettiriyorlar, örnekleri birkaç yorum sonra vericem)T e b r i k l e r.öğlen yorumlarınızı moonlight fanclupte bölümlerimizi dinlerken vazgecilmezlerimizin sesleriyle okudum.Sizler yazıyorken, Baharın, Salihin, bir başka bölümde Defne ve Mahiri duydum, forumu böyle okumak çok hoşuma gitti,şuan 26/4 de Belgin abla ve Bahar Coşkuna ağlarken ağacın ardından Hasan abi onları izliyor ve Salih de barınakta uyuyan Kemali izliyor) sayesinde Ali büyük çıkmazlara girdi.Onu o aşk mabedi sahilinden denize atmak gerek) Bahar Salihe ne hoş demişti, haberim yok Salih ben niye barınağı yaktırayım,kundakçımıyım) Bahar çok üzüldü ama Salih gözden çıkarıp satmaya bile karar vermisti( yine bakın Alinin yüzünü ortaya çıkaran sebeplerden biri barınak oldu.Annesine söylediği sözlerde oraya birsey yapacağını tahmin etmistim. Kıskanç iste..Bahar Coşkun öldü derken, Salih ne yaptı söyle diyor,artık abi demeye de yüzü yok,abisi eve geldiğindeki halini de gördünüz, yemekte Ceylan servis yaparken bide kıza bakıyordu,Salih bölüm boyunca masum Ona güveniyoruz işte, bazı cümleleri bizi üzdü,gönül vazgecmesede ben o defteri kapatıp herşeyi unuttum Hasan abi..Barınağı satışa çıkarması ve Mahire Defne hakkında sözler söylerken Bahara göndermeler yapması,Defne seni aldatmadı, terketmedi,kıymetini bil..Bahar da yapmamıştı ya anlayacak galiba sonun da az kaldı )

_SaBah_
09-03-08, 21:04
Bahar hala Salih ve Mahir'in konuşurlarken duyduklarının etkisinde.Haklı olarak.Salih'in her şeyinin yalan olduğunu,tüm amacının Hanoğullarından intikam almak olduğunu sanıyor.Üst üste yaşadığı üzücü olaylarda onu duygusal olarak çok etkiledi.Bahar yaşadıklarınıda etkisiyle sağlıklı düşünemez oldu.Onun şu an için istediği sadece Salih'ten intikam almak.
Salih Bahar'a olan büyük aşkı için tüm intikam duygularından vazgeçti.
Ben Bahar'ında sağlıklı düşünebilmek,gerçekleri görebilmek adına zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Wioleta yorumunuzdaki gibi Bahara hak vermek gerek, dizideki replikler o kadar harika ki bizlere herseyi anlattılar,bu bölümde herşeyi içine atmayan, duygularını paylaşan bir Bahar izledik.Belirttiğin gibi Bahar Salihin ofiste Mahirle konustuğu anlarda kalmış Salihin sadece kendisiyle intikam için ilgilendiğini sanıyor,olayların akışı da bu yönde gösteriyor,Ali zaten büyük etken.Vazgecilmezlerimiz gözyaşı dolu,hüzünlü bir bölüm yaşarken, senaristlerimiz izleyenleri çok üzülmesin diye hoş repliklerle ve sahnelerle bize tebessümler de ettirdiler. Bahara -Sen nerde kalmıştın kızım? diyen belgin ablamız gibi) nikah sabahı kahvaltıdaki Baharın durumu..Belgin ablanın şaşkınlığı, fincan, kızarmış ekmeklerin uçması, baharın yerinde duramayışı, ve Belgin ablamız yine terör estiriyorsun Bahar ; gel anlat bakalımm) anlatınca rahatlayan Baharımız, Salih de bir konusturabilseydi) bazı arkadaşlar Baharı Salihe kaçırtıyorlar çook güldüm, ancak konuşabilirler değilmi)bizde iz de bol bol güleriz)

Defne çok korkmuş, çok üzüldüm,Mahir ne olur gelmez dimi, lütfen Mahir geri dönmesin ( ..yok Defne o öldü gelemez..yine Mahirin haklı korkularını anlayamamışız izledigimiz için,o ağladıkça üzüldüm) kıyamadım.Defne onun sorularına gerek kalmadan oturup onunla konusabilir ins.Defne ve Mahir dizimiz içinde büyük bir sevgiye sahip, Deniz Gözlüm dizisini izletiyorlar bizlere; büyük bir aşk başladı) Belgin ablayla Hasan abi aşkı bir farklı boyut, bir ara coşkunun odasına gelen Belgin ablada Hasan abinin müziği çalmaya başladı,ardından Onu gösterdiler,artık müziklerinden bile sahnelerinin başladığını anlayabiliyoruz) karşılaştıklarındaki anlar bakışları, saygıları çok güzel. Sen neye karar verirsen yanındayım Belgin diyor.Bahar Belgin hanımın belirttiği gibi bu durumu da anlayacak halde değil bir 4-5 bölüm daha Ereni ögrenen Salih Bahar olayları etrafında Hasan abinin özlemine sabretmemiz gerekiyor.Belgin Hanım Hasan Bey, çağırıp konusurlarken de replikler hoş olmuş)Bizim bi torunumuz var Hasan, Eren..biliyorum Belgin.onu Bahar dünyaya getirdi) annesi bahar , evet biliyorum) ne ifade etmeye çalışıyorsun: babası Salih ) ve yine Ali ve test olaylarını anlatması hoş oldu.

Bahar her bölümdeki başarısını sürdürüyor, yürümeye çıkıyorum derken bile anne sorumluluğu ve Belgin hanıma saygısı alışverip yapıp geldi.Eren bu bölüm anneannede biraz gülümsedi, annesini görünce bölüm etkisi galiba çocuk Salihi istiyor, o da nasıl da çook ağlıyordu. Burçak da olmayınca Erenciğimizi az gördük:icon_sad:simdi Emine abla Bahar konusunda çok öfkeli görünüyor ama Goncagülü ziyaretinde herseyi anlattı,kızını kaybetti, coşkunun ölmesini istedigini ama öldügündede sevinemediğini şuan bir başka annenin kalbinin acıdığını söylerken Belgin hnm da Coşkunun mezarında ağlıyordu.Emine hnm "Allah kimseye evlat acısı yasatmasın " dedi.Su an diger çok sevdiği iki çocuğu aynı kız yüzünden zor durumdalar, Alinin yüzünden ama bunda Emine ablanın suçu yok ve haklı,kim olsa olayı kapatmak için oğlunu biran önce evlendirmek ister, fakat yapm ası gereken Ali ile konusmasıydı, olayları biliyor,Alinin yanlışlarını anlatabilir yine eskisi gibi çok kızabilirdi, bir zaman tokat da atmıştı.Ceylana gelelim, gecen bölümlerde bir espri kızdık, tabiki şaka)Ceylanın olayda suçu yok bir sucu varsa Salihin üzüntülerinden anlayıp, kendiliğinden vazgeçmiyor olması.

Salih ancak bu şekilde vicdani bir huzurla kalıp düşünebilirdi diyelim acele etmesi kabul edilir birsey degil de neyse diyoruz) bölüm boyunca çok mutsuz görünce kıyamadık.Güvenimizi sarsmadı yani) Mahirle konusmaları güzel: Bir rahat bırakmadılar sevdamı yaşayamadım, hep birileri araya girdi, hep sözleri tavırlarıyla engel oldular gibi üzülmesi, yazılmıs repliklere bir tebrik daha diyoruz.Bahar da bir tebriği Ali konusunda haketti, Aliyi öylesine azarladıki Salihe olan sevgisi sebebi anlayacak yüz yok tabi, öfkeden ne yapacağını şaşırmış insan soluğu aşk mabedinde aldı) Dizinin verdiği mesajlar çok güzel,yapılan iyilikler kisi farketmesede ummadığı bir anda kendisine geri dönüyor,Salihin çocuğa yardımları, sevgisi Allah tarafından en büyük düşmanını açığa çıkardı.bazen kötü sanılan olaylarda bile böyle güzel sonuçlar çıkabiliyormuş.)

twetytom
09-03-08, 21:04
bölümü izleyememiştim ama bugün moon sayesinde meşhur siteden izledim yine çok güzel bir bölüm olmuş. ali de ölmeli artık ben dayanamıyorum onun yaptıklarına. coşkun yerine aliden kurtulsaydık daha iyi olurdu bence. gerçi defneye yaptıklarından sonra onu da affedemezdim ama alinin yaptıkları bini geçti. sen nasıl bir kardeşsin ya. salih barınak olayını öğrendiğinde ve dna sonuçlarını alinin değiştirdiğini öğrendiğinde neler olacak merak ediyorum. evire çevire dövse aliyi ağzını burnunu kırsa :img-hyste çok mutlu olurum.

bu bölüm defnecim yine döktürmüş. ne kadar güzel oynamış yine. içim acıdı her ağladığında o kadar üzüldüm ki. mahir de kahroluyor zavallı. defnesine destek çıkmalı güzelimiz bir an önce iyileşmeli ve neşe kaymaklarımız mutlu olmalı. canım ne uyuyabiliyor ne gülüyor. sadece mahirin omuzunda huzurlu. elektrik kesilince nasıl da korktu. ah coşkun ahhh yine yaptın yapacağını.

bahara kızmaya hala devam ediyorum kusura bakma moon. ama salihin evleneceği sabah bahar yüreğindeki sevgiyi gösterdi ne kadar kızdığını söylese de aşkından kendini sokaklara vurdu kızcağız.

hasan yetişecek mi bilmiyorum ama yetişse iyi olur. böylece alinin ağzı burnu da herkesin açinde salih tarafından kırılır.

bu bölüm mahir de çok başarılıydı. zaten defne ve mahir ikilisi kesinlikle çok uyumlu bir çift ve doğru bir seçim olmuş. bu dizinin en güzel tarafı da çiftleri çok doğru seçmeleri bence. kesinlikle birbirini tamamlayan iki iyi oyuncu defne ve mahir. tabiki salih ve bahar da öyle.

mooncum canım artık yeni bir defne mahir klibi bekliyoruz.:good:

hasan ve belgin sahneleri artık daha duygu yüklü. artık birbirlerine de sarılıyorlsr rahat rahat:happy0064 mahir gelmese hasan bi öpücük kondururdu sanki belgine ne dersiniz :img-blush

_SaBah_
09-03-08, 21:05
Bahar yaşamlarını düzene koymak için çok çaba gösteriyor,bu durumda Hasan abi kızının yaşadığı zor şartları da göz önünde bulundurup Ceydanın kulakları çınlasın) pala abimizle falan biraz takip ettirip,olaylardan haberdar olsa, kızına bisekilde güvenli bir is imkanı sağlasa arkadasları olsa, biraz değişik olaylar izlesek, denize düşüp yılana sarılmış misali Aliden kurtarsa kızını, gecmis bölümlerde diziyi izleyen annem demiştiki Bahar sigortadan para alıyor, işlerini düzeltiyor. İş yaşamında güçlü oluyor dedikçe ağlamayan,güçlü;bir Bahar izleyebileceğiz diye sevinmiştim.Babasını hapisten çıkarken karşıladığındaki sözlerinde dizi Kurtlar vadisi gibi Bahara bakın demiştim) neler izleyeceğiz.Yani aslında nikah olmasın Ceylana da Vazgecilmezlerimize de yazık ama olaylar karıştıkça, zorlaştıkça aslında dizi daha güzel oluyor mesela Alinin cezası hemen verilmesin, Salih de ona yaşadıklarını yaşatsın. Zaten Alinin bir benzeri bayan versiyonu yada aşkı Sercede Funda,diziden Serceye transfer edilirse,Salih Bahar da Doğu Mine de rahatlıycak.Cezasını ancak çeker)

yorumlarım çook kısa oldu kusura bakmayın :P

twetytom
09-03-08, 21:14
sabah bende baktım ama çiğdeme ait bir sayfa bulamadım dizifilm.com da.
o zaman biz bir sayfa kuralım diye düşündüm ne dersin?

bu arada yorumlarını da okudum çok güzel ve detaylı yorumlar yapmışsın.

haftaya neler olacak çok merak ediyorum. harputlu yetişecek mi? şimdi düşünüyorum da eğer yetişirse tam türk filmi gibi olacak. durun bu nikah olamaz çünkü siz kardeşsiniz:img-hyste gibi bişey olacak. ama bi yandan da yetişmeli ve salih ceylanla evlenmeden gerçeği öğrenmeli diye düşünüyoruz.
şimdiye kadar senaristlerimizin bizi hep ters köşeye yatırdığını da unutmamak lazım.
nasıl bekleyeceğiz bakalım haftaya kadar. şimdiden izlemek istiyorum yeni bölümü:icon_whis

wioleta
09-03-08, 21:43
Güzel yorumlarınızı ilgiyle okudum arkadaşlar.
Sabah,yorumlarına katılıyorum.
Bende Bahar'ın güçlü ve başarılı olduğunu görebilmek istiyorum.İş konusu bu bölüm gündeme geldi.Bahar iş arıyor.Harputlu'da yardımcı olucaktır kızına.Artık sadece intikam peşinde olan kin ve nefret sahibi Bahar değilde,hayatına akılcı yön verebilen,güçlü,başarılı bir Bahar izlemek istiyorum.
Dizimizde biraz daha farklı olaylar izlemek istiyorum.Dizimizden bir çok karakter ayrıldı ama ben yeni karakterlerinde geleceğini düşünüyorum.
Twetytom,ben 27'nci bölümden cok umutluyum arkadaşım..Salih evet demeden Harputlu yetişecek gibi geliyor bana.27'nci bölüm bana yeni umutların başlangıcı olacakmış gibi geliyor.

İyi Geceler.bye

_SaBah_
09-03-08, 21:53
sabah bende baktım ama çiğdeme ait bir sayfa bulamadım dizifilm.com da.
o zaman biz bir sayfa kuralım diye düşündüm ne dersin?

bu arada yorumlarını da okudum çok güzel ve detaylı yorumlar yapmışsın.

Twetytomm gerçekten bazen çok hayret ediyorum, aklımdan gecenler o kisi tarafından bana cvp olarak geliyor arada..Ben birkaç gündür ve son bölümlerde Defneyi izledikçe daha da sevdim, o gün mesajı yazdığımda kendisi için başlık mesaj da gönderdim, henüz göremedim, sonrada onu burda çook seven bir fanımız olarak aklıma siz geldiniz, misafir mesaj sayfanıza gelip aynı seyleri yazacaktım,Twetytomm Çiğdem Hanımın başlığı açsada bol bol yazsak diye :img-yes: şuan bunları söylüyorsun, biz çoktan başlığı bekliyoruz :Buyrun)bu arada Mahirle bol bol kliplere konu olacak görüntüler verdiler; Moonlight Ceyda DenizGönlüm fanlarına duyurulur, Dizi içindeki bu büyük aşkın fanatikleri çoğalıyor ,çook güzel bir sevgi bayılıyorum onları izlemeye,birkaç kardeşimiz mahirin bıyıkları uzamış demişler, Defnesiz kendini unuttu yazık, hatta Defnenin mutfaktaki hamaratlığına nazar değdi, artık rahat rahat yemek falan yiyemiyorlar, Mahir kardeşim biraz kilo vermiş yüzü zayıflamış,bu hafta bol bol yemek yesin )Defnemiz iyileşene kadar Hasan abim eve bir yardımcı bayan alsa, Defne de iyileşince yapar artık. Belgin ablamda o muhteşem hamaratlığında, sofralarda şimdilik onları yemeğe davet edemiyor ki ilerde hepsini neşeli mutlu izleriz insAllah. ) _ Tweetytomm : Mahirr O gelirmi? mahir mahir gitme, korkuyorum. gelmez dimi) yok karıcım korkma gelemez ) sen rahat ol _) devamını başlıkta yazalım ) Mahirin başlığı damı yok, hemen açarmısınız) bye..yorumlarımmı , sizlerin güzel yorumları karşısında yazmak ne mümkün ) sevgimizi aktarabiliyoruzdur ins)

Güzel yorumlarınızı ilgiyle okudum arkadaşlar.
Sabah,yorumlarına katılıyorum.
Bende Bahar'ın güçlü ve başarılı olduğunu görebilmek istiyorum.İş konusu bu bölüm gündeme geldi.Bahar iş arıyor.Harputlu'da yardımcı olucaktır kızına.Artık sadece intikam peşinde olan kin ve nefret sahibi Bahar değilde,hayatına akılcı yön verebilen,güçlü,başarılı bir Bahar izlemek istiyorum.
Dizimizde biraz daha farklı olaylar izlemek istiyorum.Dizimizden bir çok karakter ayrıldı ama ben yeni karakterlerinde geleceğini düşünüyorum.
Twetytom,ben 27'nci bölümden cok umutluyum arkadaşım..Salih evet demeden Harputlu yetişecek gibi geliyor bana.27'nci bölüm bana yeni umutların başlangıcı olacakmış gibi geliyor. İyi Geceler.bye

Sizin yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum, İş konusundaki idealist yaklaşımınızı defalarca okudum, Salih Mahir hakkındada talepler belirtmiştiniz.Dizide sadece Bahar&Salih olayı değil tabiki, yaşamın içinden birçok kesitler görüyoruz, hatta o imkanlar içinde Defne bile yurtdışı eğitimi alıp gelmişken, boş duracağını sanmıyorum.Dayısının şirketi var değilmi, bir ara geri dönmek istemişti, Mahirden önce, şimdi yavaş yavaş bunları izleriz inş. Diziye konu çok aslında bu kadar başarılı senaryo ekibi de varken, hiç merak etmeyelim, hergecen gün dizi Moonlight ve Arkadaşlarımızın sevindiği kadar çok iyi yerlere gelecek galiba. Son bölümler çok çok iyi oldu. Yeni oyuncularımızın gelmesi çok iyi olur. Bu dizinin çok uzun süre devam etmesini diliyorum ..İNS ) Bu arada Belgin Ablayı çok seviyorumm )

moon_light
10-03-08, 00:38
bolum ekleyim,resim cekiyim,calisma yapiyim derken bi bakmisim pazar gunum sona ermis...aksam buraya ugrayamadim o yuzden...yarinda baska bir sehire gidiyorum ondan dolayi yine aksama kadar yokum,haber veriyim dedim,bakin sizden habersizde bir yerlere gitmiyorum :P

sevgili sabahcim ne kadar guzel yorumlar yapmissin,hepsini okudum ve cok begendim,parmaklarina,yuregine saglik canim...asagi yukari her dedigine katiliyorum,bircok konuda hatta hemen hemen hepsinde hemfikiriz...

ahh ahhh evet guya kisa bir nikah sahnesi ama bize bir hafta surmus gibi geliyor :icon_sorr
artik bekle bekle persembe gelsin,fragman yayinlansin ki biz salih evet mi dedi hayir mi dedi ogrenelim... icim yanarak soyluyorum ki,isler bu noktaya gelmisken salihin "hayir" demesi imkansiz gibime geliyor :img-cray:
harputlu yetisecek,zaten salona gelmisti nerdeyse,ama ya gec kalacak,ya da salih erenin oglu oldugunu bile bile evet demek zorunda kalacak...

yani uzun lafin kisasi maalesef bu evlilik olur :icon_sorr olaylarin akisi degisecek,artik salih evli biri,baharsa gozyaslariyla oglunu tek basina buyutmeye calisan bir anne olacak :img-cray:

ayy bende felaket tellali gibi,gece gece aklima hep kotu seyler geliyor ya :icon_sorr..insaaallllaaah yanilirimda bunlarin hic biri gerceklesmez,salih bile bile kendini,bahari hatta ceylani atese atmaz...

size surpriz yaptim:) cigdemcigimize bir baslik actim,hatta susleyecektim basligi simdi ama onay bekliyorum..onaylansin orayida guzellestiririz ins:P

tweety bolumu izleyebilmene cok sevindim canim..
defne ve mahir klibide yolda zaten ...:P biter bitmez eklerim burayada...

is hakkindaki yorumlarinizada katiliyorum...defne cok bos durdu,ona artik bir is sart,kizcagiz mutfak salon arasi mekik dokumaktan yoruldu..hem psikolojisi acisindanda guzel bir ugrasi olsa cok faydali olur... hep soyluyoruz ama umarim dikkate alirlar,defneye bir pastane isi cok yakisir...mahirde zaten issiz dolaniyor gordugum kadariyla...aaa bizimkiler iyice tembellesti yahu:) hic kimse calismiyor su anda...

baharcim dincer beyle calismaya devam edecekmis...ne yani ali ile onu yine ayni ofistemi gorecegiz ...haaaaayiiiiiiiiiiiiirrr....ya tekrardan eskiye donulmesin farkli seyler dusunulsun,baharcimla ali mumkunse ayri ayri yerlerde calissinlar..gerci alinin bu saatten sonra yeri belli gibi ama :icon_whis neyse umutla ver sabirla o guzel gunleri bekliyoruz...

hepinize sevgiler..vazgecilmez ailemiz....bye

angel_timuçin
10-03-08, 08:26
merhabaaa
mehtapcım cnm güle güle git hemencik gel bitanemm ;)
pazar günü gelemedim ve çook üzüldümm
dizimizi izledim büyük bir mutlulukla.. :)
alinin kumpaslarına yeter artık o kadarınıda yapma be ali bıktık senden
defnecik korkuyo ama dügünde çok şık olmuştu :img-wink:
baharcım salihten intikam alma peşinden ama belgin hasana söledi bakalım salih erencigin gerçek babası oldugunu ögrenince ne olucak bakalım ne olucakkk
kesin çok fena şeyler olucak keşke bitmeden hasan abimiz söleseydi aaaa bide baktım bittti
ceylanda sevinçden dört köşe :img-cool2

angel_timuçin
10-03-08, 13:51
bekliyorum ne zaman salih ve bahar birleşecek
ve rencigin çok çok mutlu oldugunu görecegiz bilemiyorummm..
baharın hasanın babası oldugunu ögrendigi zaman belki bazı şeyler düzelir bunu görücez
şimdi mesele salihin evlenmemesiii ...
ceylan hangi ruh haliyle sevdi salihi bilemiyorum öle emen aşık olmalar falan intihar etmeler falan
böyle mutlu olacagınımı sanıyor acaba ....
ali ile mutlu olabilir benceee..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bak hazır dügünde var zaten gidip evlen ceylanla ...

cano05
10-03-08, 16:39
yeşim_duygu anvartar ve imza çalışmalrını çok bepğendim canım ellerine yüreğine sağlık tebrik ederim...

selincicek
10-03-08, 17:45
ya bende düşündüm bugün hasan amcan yetişemiyecek evet diyecek salih erenin oğlu oldugunu ögrenemiyecek salih gibime geliyor yoksa dizi nasıl uzayıp gidecekki ögrense çocugu oldugunu baharla evlenecek yoksa bu seferde çocuk kavgasımı çıkacak acaba

yeşim_duygu
10-03-08, 18:23
yeşim_duygu anvartar ve imza çalışmalrını çok bepğendim canım ellerine yüreğine sağlık tebrik ederim...

cnm benim güsel yorumun için çok teş.beyenmene çok sevindim soalsın...bana duygu diyebilirsin güselim...

_SaBah_
10-03-08, 19:20
http://img521.imageshack.us/img521/2465/jenerik16ew2.jpg

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13504&page=2

Belgişimm :img-in_lo Belgin Ablamıza dizideki başarısı ve çoook güzel sahneleri için, tebrik ve başarı dilekleri ve tesekkürler :img-yes:

_SaBah_
10-03-08, 19:31
bolum ekleyim,resim cekiyim,calisma yapiyim derken bi bakmisim pazar gunum sona ermis...aksam buraya ugrayamadim o yuzden...yarinda baska bir sehire gidiyorum ondan dolayi yine aksama kadar yokum,haber veriyim dedim,bakin sizden habersizde bir yerlere gitmiyorum :P

sevgili sabahcim ne kadar guzel yorumlar yapmissin,hepsini okudum ve cok begendim,parmaklarina,yuregine saglik canim...asagi yukari her dedigine katiliyorum,bircok konuda hatta hemen hemen hepsinde hemfikiriz...

size surpriz yaptim:) cigdemcigimize bir baslik actim,hatta susleyecektim basligi simdi ama onay bekliyorum..onaylansin orayida guzellestiririz ins:P

tweety bolumu izleyebilmene cok sevindim canim..
defne ve mahir klibide yolda zaten ...:P biter bitmez eklerim burayada...

hepinize sevgiler..vazgecilmez ailemiz....bye

Çook teşekkür ederiz Moonlight ellerine sağlık,bölümlerimiz,resimlerimiz,yeni hazırlıyor olduğun kliplerimiz için çok yoruyoruz ama bizleri çook mutlu ediyosun.güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum, sürprizin :img-yes: sürprizlerine bayılıyoruz zaten-) Vazgecilmez Foruma iyi akşamlar bye

wioleta
10-03-08, 20:53
Salih ve Ceylan evliliği olmamalı.
Harputlu,Salih henüz evet demeden yetişmeli.
Yüzükler takılmış,davetiyeler dağıtılmış,ve evet nikah gerçekleşiyor olabilir.Ama daha Salih evet demedi.Bu evlililk doğru bir evlilik olmayacak.Evlilik gerçekleşirse her şey sonradan daha üzücü olucak,gerçekler ortaya çıkacak,pişmanlıklar yaşanacak,yaşamlar alt üst olucak ,her yönden olumsuz etkilenecek,sadece tek taraflı sevginin olduğu bu evlilikte sarsılmaya,ayrılığa doğru gitmeye başlayacak. Şimdiden, geç olmadan, bu evlilik gerçekleşmemeli.
Ceylan'ı düşünüyorum da nikah gerçekleşmediğinde(Ceylan Defne'ye içinde bir sıkıntı olduğunu,olumsuz bir şeyler hissettiğini de söyledi ben de Ceylan'ın hislerine güvendiğimi söylemiştim:img-wink:)tamam çok üzülecek.Ama Salih'le evlenip onu sevmediğini her saat ,her gün bunu hissedeceğine şimdi geç olmadan bu nikah olmamalı.Şimdi bile bunu hissetiğinde,gördüğünde yüzünün ifadesi nasıl değişiyor,nasıl üzülüyor.

moon_light
11-03-08, 12:57
merhabaaa
mehtapcım cnm güle güle git hemencik gel bitanemm ;)
pazar günü gelemedim ve çook üzüldümm
dizimizi izledim büyük bir mutlulukla.. :)
alinin kumpaslarına yeter artık o kadarınıda yapma be ali bıktık senden
defnecik korkuyo ama dügünde çok şık olmuştu :img-wink:

sagol canim benim...cok sukur gule gule gittim gule gule geldim:P
evet cnm defne cok seker olmustu,saclar dalga dalgada cok yakiisyor ona,o halinden bi imza avatarda yaptim cok hosuma gitti...

ama uzucu olan defnenin ve mahirin salihin nikah sahidi oluslari :icon_sorr bu beni cok uzdu..mahir biricik dostunun sevmedigi biriyle evlenmesine sahitlik yapiyor,ne kadar aci bir durum...mahiri birakin az kaldi harputlu damadini sahitlik ederek baskasina teslim edecekti :img-cray:
aslinda erenin salihin oglu oldugunu bilmese bile,harputlunun sahit olusu bana pek hos gelmemisti..sonucta kizinin salihi,salihinde kizini sevdigini biliyor ..:icon_sorr

Çook teşekkür ederiz Moonlight ellerine sağlık,bölümlerimiz,resimlerimiz,yeni hazırlıyor olduğun kliplerimiz için çok yoruyoruz ama bizleri çook mutlu ediyosun.güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum, sürprizin :img-yes: sürprizlerine bayılıyoruz zaten-) Vazgecilmez Foruma iyi akşamlar bye

sagol canim beniiim...bende sizlere cok tsk ederim,guzel yorumlarinizla ve sevginizle dizimize destek oldugunuz icin..ya klipler hazir hemde iki tane birinin sarkisini buldum ama birinin sarkisinda hala kararsizim,birde dun eve gec geldim ondan gecikti,yoksa simdiye eklemistim..neyse yapar yapmaz eklerim ins...

wioleta canim saydigin tum seyler maalesef gercek olacak ve bu nikahta sorunsuz bir sekilde kiyilacak diye dusunuyorum :icon_sorr
her ne olursa olsun bu evlilikten kacis yok artik..sadece bize heyecan yaptilar bence...salihin bu saatten sonra hayir demesi imkansiz :img-cray:
bence harputlunun yetisip yetismemesi nikah icin pek etkili olmayacak..bunlar benim dusuncelerim ama insallah hakli cikmam. =(

soyle bizimkilerin gelecegini dusundumde nikah olmasa,salihte erenin oglu oldugunu ogrense,bizimkilerin kavusmasi icin pek engel kalmayacak..bizimkilerinde kavusmamasi gerektigi icin salih ceylanla evlenecek...ayyy bu evlilik herseyi mahvedecek ve biz daha cooook aci gunler gecirecegiz,olan baharima olacak..sevdigi baskalarinin yari olmus,o ise gozyaslariyla oglunu buyutuyor olacak...ask dahada imkansizlasacak ama bu imkansizlik onlarin askini tumden vazgecilmez bir kara sevda yapacak...

baharcimin bundan sonra napacagini bilmiyorum..bitanem benim tum bunlari tek basina nasil atlatacak bilmiyorum...ama bildigim kesin birsey var ki onun hayatina salihten baska kimsenin giremeyecegi...

moon_light
11-03-08, 13:05
fragman yine persembe yayinlanir herhalde daha iki gun bekleyecegiz yani...=( bari ozeti erken yayinlasalar ya...ozetteki aci haber kalbimizden yaralayacak biliyorum ama artik ben bu evlilige kendimi yavas yavas alistirmaya calisiyorum...cunku birden ogrenince buyuk bir uzuntu atlatmak istemiyorum..:img-cray:

beni tek teselli eden,salihin ceylanin eline bile dokunmayacak olmasi,hatta yuzune bile bakacagini zannetmiyorum..yani bu benim dusuncem,aksi olursa yikiliriz cunku :icon_sorr dusunsenize salihin birde ceylanda cocugu oldugunu ayyy aman Allah korusun..senaristler bu kadarinida bize yapmazlar herhalde...

cunku salihin bahari severken bir baskasindan cocugu olmasi akil mantik isi degil...bir baskasini seven insan karisi bile olsa baska bir kadina dokunamaz...

bakalim salih su yangin isinin aslini ogrendi ya aliye tavri nasil olacak..ay bir iyice dovsede icimiz rahatlasa,su aliyi kimse iyi bi benzetmedi ya yanarim yanarim ona yanarim :)
kemalden umutluyum onun daha bizimkilere cok yardimi olacagini dusunuyorum,dizimizin sezercigi gibi olacak :P

moon_light
11-03-08, 22:53
ay cok sukur site acildi sonunda...ee neden kimsecikler yok=(

gerci sitenin acildigindan bile haberiniz olmayabilir ama ben buranin kimsesiz olmasina dayanamam...:icon_sorr

bolum resimlerini nihayet ekledim bitirdim,pazar gunu cekip upload etmistim ancak bugune bitirmek kismet oldu:P

gecen bolumu didik didik konustuk,ozet ve fragman bekliyoruz dort gozle..fragmaninda yine persembe gunu gelecegini dusunuyorum o yuzden yarinda ancak eski bolumu konusmak ve yeni bolum tahminleriyle yetinecegiz...

nikah konusunda kesin fikrimi soyledim..icimde bu konuya dair umutta kalmadi zaten :icon_sorr salih baskasinin nikahli esi olacak..ah baharim ahh bugunleride mi gorecektin :img-cray: zaten gelinlikcinin vitrininde bakan gozlerin kalbimizi yaralamisti , simdi salihi baskasinin yari olarak gorunce nasil dayanacaksin :icon_sorr

vazgec gonlume yazin tanitim fragmanlari donerken vurulmustum:P
onca dizinin reklamini gormeme ragmen vazgec gonlum hepsinin arasindan siyrilip,hemen kalbimi celmis,baharimi gorur gormez icime bir gunes dogmustu adeta...onu coook seviyorum canim benim...:img-in_lo herneyse bahar konusuna girmeyim,cikamam sonra:P

cok etkileyici bir fragmani vardi...ve su sozleri inanilmaz begenmistim..simdi o fragmani nette yeniden bulamadim,eski gunleri yad etmek istedim ama silinmis..

vazgeç gönlüm,
kurdugum hayaller yikildiginda yüregim sana çarpti...
ne yana dönsem uçurum,
ne yana dönsem sen.
kursun gölgesi düstü mü askin üstüne,
ayriliktan öte yol olmaz
vazgeç desem vazgeçer mi gönlüm...

_BeRFiN_
12-03-08, 00:12
iyi geceler
az önce biyerde özbek yıldızın vazgeç gönlüm de ali karakterinde oynadığını okudum özbek yıldızı seven biri oarak nasıl fak etmedim anlamış değilim ama vazgec gönlümün günü ve saatine bakınca neden denk gelmediğimi anladım
benim merak ettiğim özbek hala dizidemi yada özbek vazgeç gönlümde yer alıyormu alıyorsa rolü nedir çok merak ettim bu hafta izleyim diziyi

moon_light
12-03-08, 00:33
berfin oncelikle sayfamiza hosgeldin....

demek ozbek yildiz hayranisin:) biz dizideki rolu itibariyle kendisini pek sevmeyizde :img-hyste ilk kez bi hayranini gordum yani...;)

merak etme dizimizde hala rol aliyor,keske almasa:D izlesen sende bize hak verirsin cunku abisinin sevdigine,hatta soyle soyleyim yegeninin annesine asik birini oynuyor,ismi ali...

herkesin nefretini kazandi,buda buyuk bir basari olsa gerek..dizimizi kacirmamani tavsiye ederim,hatta istersen eski bolumleride video sitesinden izleyebilirsin,tum bolumlerimiz mevcut;)

selincicek
12-03-08, 08:53
YA BEN 13.BÖLÜMÜ İZLEYEMEMİŞİTİM ama bulamadım 13. bölümü yardımcı olabilirmisiniz?

_SaBah_
12-03-08, 08:56
berfin oncelikle sayfamiza hosgeldin....

demek ozbek yildiz hayranisin:) biz dizideki rolu itibariyle kendisini pek sevmeyizde :img-hyste ilk kez bi hayranini gordum yani...;)

merak etme dizimizde hala rol aliyor,keske almasa:D izlesen sende bize hak verirsin cunku abisinin sevdigine,hatta soyle soyleyim yegeninin annesine asik birini oynuyor,ismi ali...

herkesin nefretini kazandi,buda buyuk bir basari olsa gerek..dizimizi kacirmamani tavsiye ederim,hatta istersen eski bolumleride video sitesinden izleyebilirsin,tum bolumlerimiz mevcut;)

:P Berfin hoşgeldin Ali mii ) Moonlightın bitanesi değil tabiki) bak artık neler yaşayacak ? diziyi kaçırmayın) Moonlight Alinin yaptıklarını toplasan bi kötüadam müzikli güzel bir klip olur ,neden yapmıyorsun ? sezercik diziye iyiki gelmiş :img-yes:

_SaBah_
12-03-08, 09:00
Salih ve Ceylan evliliği olmamalı.
Harputlu,Salih henüz evet demeden yetişmeli.
Yüzükler takılmış,davetiyeler dağıtılmış,ve evet nikah gerçekleşiyor olabilir.Ama daha Salih evet demedi.Bu evlililk doğru bir evlilik olmayacak.Evlilik gerçekleşirse her şey sonradan daha üzücü olucak,gerçekler ortaya çıkacak,pişmanlıklar yaşanacak,yaşamlar alt üst olucak ,her yönden olumsuz etkilenecek,sadece tek taraflı sevginin olduğu bu evlilikte sarsılmaya,ayrılığa doğru gitmeye başlayacak. Şimdiden, geç olmadan, bu evlilik gerçekleşmemeli.
Ceylan'ı düşünüyorum da nikah gerçekleşmediğinde(Ceylan Defne'ye içinde bir sıkıntı olduğunu,olumsuz bir şeyler hissettiğini de söyledi ben de Ceylan'ın hislerine güvendiğimi söylemiştim:img-wink:)tamam çok üzülecek.Ama Salih'le evlenip onu sevmediğini her saat ,her gün bunu hissedeceğine şimdi geç olmadan bu nikah olmamalı.Şimdi bile bunu hissetiğinde,gördüğünde yüzünün ifadesi nasıl değişiyor,nasıl üzülüyor.

yeni bölüm fragmanı verilmeden son bir kere daha düsünsünler, hayati bir karar olacak=) aynı wioletanın yazdıkları gibi..:img-yes:

bu dizideki heyecana yüregim dayanmıyor artık. cok basarılı gidiyor gercekten. izlenme oranlarına da sevindim. insallah böyle gider.bu bölümde umutlarım gercekten arttı. gelecek bölümde güzel gelismeler olacak diye heyecanla bekliyorum. bahar.ın aglama sahnelerini icim kaldırmadı ya, cok üzülüyorum o aglayınca. sonucta film ama yine de icimden teselli etmek geliyor. demek ki gercekten iyi oynuyor. bunu söylemeye bile gerek yok tabi.ali.ye sinir oluyorum ama hakikaten o da mimikleriyle cok güzel oynuyor. ali.nin de foyası cıkar yakında. bütün ekibe sonsuz tesekkürler...

dizi gittikçe güzelleşiyor evet, zor sahneler olsa da başarılı bir yapım, profesyonel bir ekip tebrikler.

_BeRFiN_
12-03-08, 12:02
moon_light ve sabah teşekkür ederim cevaplarınız için

demek özbek kötü rolde dizide çok iyi biridir halbuki iyice merak ettim şimdi

demekki çok iyi oynuyorki herkesin nefretini kazanmış mesele o degilde ben nasıl fark etmedim dizi başlayalı kaç ay olmuş :D

moon_light
12-03-08, 12:04
evet 27 bolum oldu...madem bu kadar seviyorsun gercekten farketmen lazimdi :D
ama istersen video sitesinden bak eski bolumlere...sorma nefret ki nasil nefret,iyi biriyse bile gozumuzde cok kotu biri oldu..bu bolum izle sende anlarsin:P
cok sasirdim cunku ilk kez aliyi seven biri cikti:img-hyste...heheh gerci aliyi sende sevmezsin sen ozbek i seviyorsun o baska...

moon_light
12-03-08, 12:09
YA BEN 13.BÖLÜMÜ İZLEYEMEMİŞİTİM ama bulamadım 13. bölümü yardımcı olabilirmisiniz?

canim tum bolumlerimiz video sitesinde vardi aslinda ama 17.bolum ve 13.bolum silinmis en kisa zamanda onlari yeniden ekleyecegim..simdi yardimci olamam maalesef ama cabucak eklemeye calisirim ins;) azcik bekleyeceksin :img-blush

:P Berfin hoşgeldin Ali mii ) Moonlightın bitanesi değil tabiki) bak artık neler yaşayacak ? diziyi kaçırmayın) Moonlight Alinin yaptıklarını toplasan bi kötüadam müzikli güzel bir klip olur ,neden yapmıyorsun ? sezercik diziye iyiki gelmiş :img-yes:

ayyyyy aman Allah korusun canim ne bitanesi :img-hyste sorma onu oyle sevioyorum ki severken yanlislikla bogarim diye korkuyorum :img-hyste
aslinda haklisin ali icin klip fikrim hep vardi biliyorsun,ceydanin kulaklari cinlasin :D ay ama cnm hic elim varmiyor ona klip yapmayada yaa...:img-tomat

bu arada mahirimizin yani ali nuri turkoglunun basligini actim,burdan buyurun;

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=49102

cigdeminkide acilmasi lazimdi simdiye,onuda yollamistim ya bi bakiyim,yeniden halledecegim;)

fragman ve ozet hala yok :icon_sorr fragman yine yarina kalir herhalde ama ozeti bari yayinlasalardi..off aslinda hicte istemiyorum,salihin evet demesiyle dunyamiz basimiza yikilacak cunku..:img-cray:

bilmiyorum baharim tum bunlara nasil dayanacak,salihin cevabi cok cok onemli,keske hislerim beni yaniltasada HAYIR!! dese,bizi dunya mutlusu etse,baharimi yuzustu birakmasa,sevdalarina ihanet etmese...ama nerdeee artik donusu olmayan bir yolda..:icon_sorr bu dizimizin ikinci EVET i olacak...birinde nasil mutlu olmustuk,gullerle baharimin yazdigi kocaman evet yazisi bizi nasil sevindirmisti,simdi ise tam tersi olacak,yine cevap EVET olacak ama bu sefer herseyi mahveden bir evet...

selincicek
12-03-08, 13:30
teşekkür ederim bende en kısa zamanda bekleyeceğim

moon_light
12-03-08, 17:09
arkadaslar fragman yayinlandi...

ilk once bir arkadasimdan duydum yayinlandigini ve kalpten gidecektim az kalsin,cunku hicte hos seyler duymadim...:icon_sorr

sonra kendimde gorunce azicik olsun rahatladim....once fragmani anlatiyim,sonrada size surpriz ekleyecegim buraya ;)

varya hungur hungur aglayacaktim,salih ceylanin duvagini aciyor..ama karsisinda baharin hayali,sanki baharcimin duvagini acmis gibi mutlu oluyor :img-cray: hayal bile olsa baharim beyazlar icinde melekler gibi gozukuyor,ahh ahh su sahneyi bi gercekte goremedik,hayalle ruyayla yetinir olduk :img-cray:

nasil uzuldum salih bunu bize nasil yaparsin,bahardan baskasinin duvagini nasil acarsin diye :icon_sorr fragmani gozlerimle gorunce birazcik icim rahatladi...
cunku ceylanla aralari cok bozuk gozukuyor :happy0064

salih alinin yakasina yapismis,kavga ediyor...ayy keske iyice bir dovsede bizde rahatlasak,salihte:P
ceylan yukaridan hayretler icerisinde camdan onlara bakiyor...

mahir ve defnenin bir sahnesi var...mahir uzgun gibi,defne ona bakip gulumsuyor..

harputlu ve belgin mutlu bir sekilde sariliyorlar...

bir sahnede harputlu,belgin ve bahar cok endiseli erenin basindalar..neden endiseliler onu anlayamadim..sanki erene bisey olmus gibi..yani bisey olmus derken hicbiseyi yok gibi gozukuyor ama neden endiselendiler onu anlamadim....

vee son sahne icimizde guller actiracak cinsten...salih erenin kendi oglu oldugunu ogrenmis...hatta parka goturmus,salincakta salliyor...eren nasil mutlu,salihin keyfini bir gorun..bayildim bu sahneye....buda olmasa napardik bilmiyorum...

yagmur yagiyor..baharcim camdan hafif uzgun bir sekilde disariya bakiyor...sanirim salih ereni aldi,ogluyla biraz vakit gecirecek,baharcimda onlari dusunuyor olsa gerek...

selincicek
12-03-08, 17:09
kötü haber fragman yayınlandı evlenmişler galiba salih ceylanın duvagını açıyor ama bahar çıkıyor duvagın altından ama hayal tabiki salıncakta oğlunu sallıyor salih baharda camda ağlıyor salih alinin yakasından tutuyor ceylan camda onları görüyor ama salih baba oldugunu biliyor sanırım yada inş öyledir ama ceylanla evleniyor ceylan salih lerin evinin camındaydı öhööööö

moon_light
12-03-08, 17:34
buyrun arkadaslar,fragmani ekledim;

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4057

biz kanaldan daha vefaliyiz ya,herseyi zamani zamaninda yapiyoruz,sagolsun kanal bizi catlatana kadar sorumsuzluklarina devam ediyor...fragman kisa ama yarina daha uzun sesli bir fragman yayinlanacagini dusunuyorum...

dedigim gibi bir sahnede bahar harputlu ve belgin cok endiseli aceba erenin bogazina falan bisey mi kacti ki,panik olmuslar hepsi bir anda...

salihle ereni oyle mutlu gormek tum uzuntumu aldi goturdu,o son sahnede olmasa nasil dayanirdik bunca seye bilmiyorum...insallah baharciminda yuzu guler...ah ahh gelinlik icinde ne masum gozukuyor cnm benim...

psikodan
12-03-08, 18:59
fragman cok sinir bozucu arkadaslar. hayallerim suya düştü. nikah olmuş. vuslat baska zamana kaldı. bekliyoruz merakla. ama ceylana da yazık olacak ya. off offff baharımız da yine üzgün:(

berfin hoşgeldin. evet özbek yıldız da dizide. gerçi pek iyi bir rolde değil ve ali karakteri biraz sinir bozucu ama ben de oyunculugunu çok begeniyorum onun. mimikleriyle de çok başarılı gerçekten. geleceği parlak bir oyuncu bence.

wioleta
12-03-08, 19:01
Moon_lightçığım,fragman ve anlatımın için teşekkürler.
Üzgünüm.:icon_sorrNe yazacağımı bile bilemiyorum.
Ben bu evliliğin gerçekleşeceğini düşünmüyordum.Belki de düşünmek istemiyordum.

moon_light
12-03-08, 19:06
kac gundur bu nikahin olacagina kendimi alistirmaya calissamda,gercekleri gozumle gorunce daha aci oldu :icon_sorr

neyse napalim mecbur katlanacagiz,bari birkac guzel sahne varda yuregimize su serpti,yoksa nasil dayanirdik biz buna...

bu arada salihe bu sefer damatlik cok yakismisti ama baharim goremedi :img-cray:

baharla nikahlanacagi zaman cok kotu makyaj yapmislardi,gozlerinin alti falan bembeyazdi ama simdi cok hos olmus..ah ah ne fayda baskalarinin damadi oldu :icon_sorr

nikah olsa bile salihin erenin oglu oldugunu ogrenmesi bizim icin buyuk avantaj arkadaslar unutmayin..ya onuda bilmese ne demeliydi...mazallah orasini dusunemiyorum bile...

simdi ceylandan nasil kurtuluruz onun planlarini yapiyorum:) ceylana hic uzulmedigimi soylemistim,kendi etti kendi cekiyor cezasini..yuregi baskasi icin carpan biriyle evlenirsen,bile bile hayatinin zindan olmasi riskini goze almissin demektir...onunda hayati mahvolacak...

salih onu yuzustu birakmaz ama ceylandan umutluyum biraz...ins en kisa zamanda salihin bir oglu oldugunu oda ogrenir ve zorla guzellik olmayacagini anlar...bir dirhem akli olan salihin o soguk davranislarina ne zamana kadar katlanabilir ki...

moon_light
12-03-08, 19:09
Moon_lightçığım,fragman ve anlatımın için teşekkürler.
Üzgünüm.:icon_sorrNe yazacağımı bile bilemiyorum.
Ben bu evliliğin gerçekleşeceğini düşünmüyordum.Belki de düşünmek istemiyordum.

rica ederim canim,ne demek...

uzulme nolur ya,sen beni gorseydin arkadasim salih ceylanin duvagini aciyor dediginde gozlerim nasil doldu,hungur hungur aglayacaktim...:img-cray:
iyiki fragmani cabucak gordumde salihin erenle gulusleri icimi biraz ferahlatti...

iciniz rahat olsun arkadaslar,araya isterse onlarca ali,ceylan girsin..bizimkilerin aski hepsine bedeldir,zor gunler gecirecegiz ama kazanan taraf biz olacagiz merak etmeyin...yaa salih keske bahari ereni alsa herkesten habersiz kacsalar bir yerlere,ayyy dusunmesi bile mukemmel,nasil guzel olur degil mi...boylelikle bizimde birkac bolumlukte olsa mutlu sahneler gorme istegimiz gerceklesmis olur...evet evet harika olur,nolur senaristlerimiz bu mutlulugu bize yasatsinlar....

psikodan
12-03-08, 19:10
aslında haklısın mehtap. ceylan seviyordu salih.i ama bahar.ı sevdiğini bile bile evlendi. kendi etti kendi buldu yani.

moon_light
12-03-08, 19:19
evet canim aynen oyle...salih acik acik soyledi baskasini sevdigini,eger evlenirlerse onun daha cok uzulecegini bile belirtti,kiz hepsini kabul etti..simdi mecbur katlanmasi lazim..katlanmazsada bosansin canimiza minnet:)

ali bey cok seviyor mustakbel yengesini,salihle evlenmeseydi ceylan aliye cok munasipti...hem kaynanasida cok seviyor:P ama simdi oyle birseyin olmasini istemem...ali icin bile olsa boyle birseye gonlum razi gelmez,biz bazilari gibi arsiz dusuncelere sahip degiliz cok sukur...

dedigim gibi tek umut ceylanda...azcik aklini calistirsin,tamam asik masik ama askta bir yere kadar,baskasini seven surekli sana buz gibi davranan biriyle ne kadar evli kalabilirsin ki...bak ceylan dinle sozumuzu er vakitken bosan salihten :img-hyste

psikodan
12-03-08, 19:22
aynen öyle mehtapcım. bir yerden sonra o da sıkılıcak bu evlilikten. ama ceylan akıllı kız. mutlaka hatasını anlayacaktır. umarım kimseye zarar gelmeden bu işi çözerler.
bahar.ın güzel gülüşünü özledik:)

moon_light
12-03-08, 19:26
ay ozlemezmiyiz canim hemde nasil ozledim valla...azcik tebessum edince ile nasil seviniyorum,kahkahalarla gulsun,cok mutlu olsun bizide mutlu etsin noluuur...

bu olursa ancak su kacma isiyle olur,cok istiyorum boyle bir senaryoyu umarim gerceklesir...

moon_light
12-03-08, 19:31
birde mahirin surati niye asik gibi aceba onu cok merak ettim....defne gulumsuyor halbuki,yoksa mahir hala coskunun defneye bisey yapmis olma ihtimaline mi uzuluyor...onlari mutlu gormek istiyorum artik,coskunda oldu kurtulduk bari onlar mutlu olsun...gerci onlarin anlik bir goruntusu var tahmin yapmak zor...en kisa zamanda cerenimizi bekliyoruz duyurulur:P

belgin ve harputluda cok mutlular,nasil hasretle sariliyorlar birbirlerine :img-in_lo aceba onlar acisindan daha guzel bir olay mi oldu ki...

psikodan
12-03-08, 19:33
ah ah insallah canım ben de salih ten öyle bir hamle bekliyorum dört gözle.
insallah...
ama salih bişeyler yapacaktır mutlaka. eren.in çocugu oldugunu öğrendiyse, ki öyle görünüyor, kim tutar salih:i :)

Ozicano
12-03-08, 19:41
Bahar ve Belgin'in endişeyle Eren'in önünde durdukları sahnede, üçüncü kişi Harputlu değil. Çok dikkatli baktım, başka biri. Tanımadığımız biri sanırım. Anlamadım valla... :)

cano05
12-03-08, 19:43
Selam arkadaşlar... ben bu fragmana aman tanrın diyorum başkada bişey diyemiyorum. Demek harputlu abimiz yetişememiş nikaha offff offfffff Baharcım ne yapsın şimdi :img-cray: kıyamam çok tatlı çolkkkkk yerim ben onu....

Bu arda Salihcim şu alinin gözüne birde benim için yumruk atsa çok iyi olurdu.:img-hyste artık iyice hak etti çnk dimi yani...

yazık olan Ceylana oldu ona da üzülüyorum ama oda bile bile lades dedi yani... mahircim ve çiğdemcimin sahneleri çok az senaristlere rica ediyorum bira daha sahne yazın onları bir arada görmek çok güzelllll:icon_redf

Neyse şimdilik bu kadar, bir de yeni video yaptım 25 bölümden umarım beğenirsiniz birazdan eklicem bye

psikodan
12-03-08, 19:48
galiba haklısın ozicano. bana da harputlu gibi gelmedi.

video için çok teşekkürler cano05. bu hafta da cok aksiyonlu gececek. hadi hayırlısı...

wioleta
12-03-08, 19:50
Bu evlilik gerçekleşmiş..
Boşanmak hiçte kolay olmayacak.
Bahar ve Salih aşkı evet hala var.Ama Salih artık evli biri.
En güzel sahneler artık Salih ve oğlunun birlikte geçirdikleri dakikaları izlemek olucak.

kardelen2086
12-03-08, 19:57
iyi geceler
az önce biyerde özbek yıldızın vazgeç gönlüm de ali karakterinde oynadığını okudum özbek yıldızı seven biri oarak nasıl fak etmedim anlamış değilim ama vazgec gönlümün günü ve saatine bakınca neden denk gelmediğimi anladım
benim merak ettiğim özbek hala dizidemi yada özbek vazgeç gönlümde yer alıyormu alıyorsa rolü nedir çok merak ettim bu hafta izleyim diziyi
aramıza hoşgeldin arkadaşım.....özbek yıldızı sevmen çok güzel ama dizideki özbek yıldız ı yani ali yi sevecek misin inan çok merak ediyorum,tahminlerime göre sevmezsin diye düşünüyorum ama belli de olmaz....
varya hungur hungur aglayacaktim,salih ceylanin duvagini aciyor..ama karsisinda baharin hayali,sanki baharcimin duvagini acmis gibi mutlu oluyor hayal bile olsa baharim beyazlar icinde melekler gibi gozukuyor,ahh ahh su sahneyi bi gercekte goremedik,hayalle ruyayla yetinir olduk :img-cray:
salih alinin yakasina yapismis,kavga ediyor...ayy keske iyice bir dovsede bizde rahatlasak,salihte
bir sahnede harputlu,belgin ve bahar cok endiseli erenin basindalar..neden endiseliler onu anlayamadim..sanki erene bisey olmus gibi..yani bisey olmus derken hicbiseyi yok gibi gozukuyor ama neden endiselendiler onu anlamadim....
vee son sahne icimizde guller actiracak cinsten...salih erenin kendi oglu oldugunu ogrenmis...hatta parka goturmus,salincakta salliyor...eren nasil mutlu,salihin keyfini bir gorun..bayildim bu sahneye....buda olmasa napardik bilmiyorum...
...
fragman özeti ve fragman için çok teşekkürler mehtapcım....:img-yes:
gelelim fragmana.....salih sonunda dünya evine girmiş,sevinsem mi üzülsemmi bilemedim,geçen hafta bölüm sonunda o kadar da ümitlendik,demek hasan amcamız yetişemedi,ya da yetişti salih anlayamadı.....off offf:icon_sorr

salih ali nin yakasında,ama böyle olmuyor artık,salih in biraz daha aktif olup ali ye girişmesi lazım,bana yetmiyor itişip kakışmaları,o gıcığın sadece itilip kakılması yanına kar kalıyor,ahh şöyle ağzını burnunu yumruklasa,yüzü tanınmayacak hale gelse ahh nerde.....:icon_sorr

fragmanın son sahnesi süper ,aslında fragmanın içimi açan tek süper sahnesi diyebilirim,bahar eren i kolay kolay salih e vermezdi,hem de evlendiğini bile bile,demekki salih gerçeği öğrendi,acaba diyorum hasan amcamız nikaha yetişip tüm gerçekleri anlattıda salih mi ceylan ı yarı yolda bırakmadı:icon_sorrya da eren in bir hastalığı ortaya çıktı da bahar salih e gerçeği o zaman mı söyledi,ay meraktan çatlayağım yemin ederim.:icon_sorr
kac gundur bu nikahin olacagina kendimi alistirmaya calissamda,gercekleri gozumle gorunce daha aci oldu
neyse napalim mecbur katlanacagiz,bari birkac guzel sahne varda yuregimize su serpti,yoksa nasil dayanirdik biz buna...
simdi ceylandan nasil kurtuluruz onun planlarini yapiyorum

senin de dediğin gibi nikaha alıştırmıştık kendimizi ama gerçekleşince insan gerçekten kötü oluyor,hele biz bazı arkadaşlarla halay çekecektik,halaycı başı
nerde acaba,bu aralar kendisi pek görünmüyor....:bella
ceylandan kurtulma planımız şöyle olabilir bak canım....ceylan yakın zamanda hamile kalır kesin(ay allah korusun)tabi hanımefendi doğuracağımda doğuracağım diye tutturur,sonra bir gün bakmışız arabanın birinin altında kalıvermiş,böylece hem salih hem de biz ceylandan kurtulmuş oluruz......:happy0064

iciniz rahat olsun arkadaslar,araya isterse onlarca ali,ceylan girsin..bizimkilerin aski hepsine bedeldir,zor gunler gecirecegiz ama kazanan taraf biz olacagiz merak etmeyin...yaa salih keske bahari ereni alsa herkesten habersiz kacsalar bir yerlere,ayyy dusunmesi bile mukemmel,nasil guzel olur degil mi...boylelikle bizimde birkac bolumlukte olsa mutlu sahneler gorme istegimiz gerceklesmis olur...evet evet harika olur,nolur senaristlerimiz bu mutlulugu bize yasatsinlar....
aslında fena fikir değil canım,tam bir aile saadeti olur,bu arada ALİ,EMİNE CEYLAN üçlüsü hırsından çatlayıp öbür tarafa giderler herhalde,malum ali;salih ve bahar ın kartepe de birlikte olduklarını öğrendiğinde nasıl da kudurmuştu

_SaBah_
12-03-08, 20:27
Bu evlilik gerçekleşmiş..Bahar ve Salih aşkı evet hala var.En güzel sahneler artık Salih ve oğlunun birlikte geçirdikleri dakikaları izlemek olucak.

wioleta moonlight ceyda kardelen jujum zehra angel canoo newat olamazz :img-cray: neden Hasan abi gelemedi mi? tamam Salih gibi seven, ona benzeyen kisiler gerçek yaşamda azdır, birilerinden beklenir, vazgecilir unutulur ama Salih bunu yapmazdı, bu sevgiden Vazgecilemez şaka yaptığınızı söyleyin :( lütfeennn - lütfennn ; ben nasıl izleyeceğim şimdi ) olamazz ..Fragmanı gördüm beklediğimiz sahneler de gelmiş oysa =( Salih & Eren Bahar da olsaydı lütfenn :img-cray: moonlightt ?

FATMANUR_26
12-03-08, 20:52
ya vazgeç gönlümü kaçırmadan izlesemde aranıza pek uğramadım ama bu fragmanı izledikten sonra buraya girmem gerektiğini anladım ya bu fragmandan anlaşıldığı şeyi anlamak aklımın ucundan geçirmek istemiiyorum eğer salih doğruyu öğrenipte ewet dediyse diye düşünüyorum ama yapmaz her halde ama bahara kızdığı içinde yapabilir.
*** ya bahar ve annesi fragmanda erene napıyodu acaba erene noldu çook mereka ettim tekrar tekrar aldım ama anlamadım...
anlayan varsa açıklaya bilirmi çatlıycammmm

kardelen2086
12-03-08, 21:01
wioleta moonlight ceyda kardelen jujum zehra angel canoo newat olamazz :img-cray: neden Hasan abi gelemedi mi? tamam Salih gibi seven, ona benzeyen kisiler gerçek yaşamda azdır, birilerinden beklenir, vazgecilir unutulur ama Salih bunu yapmazdı, bu sevgiden Vazgecilemez şaka yaptığınızı söyleyin :( lütfeennn - lütfennn ; ben nasıl izleyeceğim şimdi ) olamazz ..Fragmanı gördüm beklediğimiz sahneler de gelmiş oysa =( Salih & Eren Bahar da olsaydı lütfenn :img-cray: moonlightt ?

şaka olsa keşke arkadaşım ama nerde,salihimizi yaban eller aldı,tepe tepe kullansın ceylan hanım ne diyeyim,bahar sefasını süremedi ceylan mı sürecek sanki:dito

hem anlaşılan oki salih eren i öğrenmiş,bu demek oluyor ki bundan sonra bahar la sık sık bir araya gelecekler,artık ceylan hanımda sinirden çatlar herhalde:bella

nazlikiz
12-03-08, 21:23
ana salih evlendimin
tüüh yetismedimi ya aoglun diye söyliyemedimi
üff bi umudum vardi ama evlendigi icin bu ask kolay kolay basliyamazki tekrar
simdi slaihi sadece ogluylami görücez ama ben baharida istiyodum yaa

moon_light
12-03-08, 21:24
Bahar ve Belgin'in endişeyle Eren'in önünde durdukları sahnede, üçüncü kişi Harputlu değil. Çok dikkatli baktım, başka biri. Tanımadığımız biri sanırım. Anlamadım valla... :)

ahhahahha evet haklisin harputlu degil,anlamadigim nokta ben o adama bakmadan harputlu oldugunu nerden cikardim ya :img-hyste

kardelencim rica ederim canim...ay aman Allah korusun tatlim ya ceylandan kurtulma pahasina bile olsa hamile olmasini kaldiramam,salih bahardan baskasinin elini bile tutamaz...!!!
hamile kalmadan arabanin altinda kalsa olmaz mi :D

evet oyle bir senaryoyu cook istiyorum ins gerceklesir..yoksa baska turlu birlesecekleri yok,alsin salih kacirsin karisini ve oglunu:) bizde bayram edelim..:bella dedigin gibi ali denen uyuzda hasetinden catir catir catlasin...ayy ne guzel olur cekirdek ailemiz ilk kez bir arada bas basa olurlar,harika bir fikir yaa :img-in_lo
emine hanimda gorsun o zaman prenses hazretlerini :P o kinayeli laflari bir bir bogazina dizilecek,elbette prenses benim baharim :hıh

moon_light
12-03-08, 21:31

ahhh ah sen bu duvak acma haberini duyunca yuregimdeki yangini gorseydin canim,o zaman ancak anlardin ne aci cektigimi...yikilmistim resmen...ama fragmani gorunce biraz toparladim cunku biliyorum ve umut ediyorum ki salih o kizin yuzune bile bakmayacak...evlilikleri sadece imza uzerinde kalacak...moralimizi bozmayalim,bahar ve salih aski hepsinin ustesinden gelecek,boyle dusunelim ki dusman sevindirmeyelim:)

şaka olsa keşke arkadaşım ama nerde,salihimizi yaban eller aldı,tepe tepe kullansın ceylan hanım ne diyeyim,bahar sefasını süremedi ceylan mı sürecek sanki:dito

hem anlaşılan oki salih eren i öğrenmiş,bu demek oluyor ki bundan sonra bahar la sık sık bir araya gelecekler,artık ceylan hanımda sinirden çatlar herhalde:bella

ayy cnm oyle deme nolur,tepe tepe falan kullanamaz...surayada yaziyorum o kiza evlilik hayati cehennem olacak...hersey nikah salonunda buyuk bir heyecanla evet demeye benzemez,simdi anlasin anyayi konyayi ceylan hanim...
evli barkli coluklu cocuklu biriyle evlenmek neymis gorsun:) umarim ceylan erenden bir an once haberdar olur...o zaman anlariz ceylan hanim iyi mi kotu mu...

moon_light
12-03-08, 21:38
ya vazgeç gönlümü kaçırmadan izlesemde aranıza pek uğramadım ama bu fragmanı izledikten sonra buraya girmem gerektiğini anladım ya bu fragmandan anlaşıldığı şeyi anlamak aklımın ucundan geçirmek istemiiyorum eğer salih doğruyu öğrenipte ewet dediyse diye düşünüyorum ama yapmaz her halde ama bahara kızdığı içinde yapabilir.
*** ya bahar ve annesi fragmanda erene napıyodu acaba erene noldu çook mereka ettim tekrar tekrar aldım ama anlamadım...
anlayan varsa açıklaya bilirmi çatlıycammmm

evet canim biliyorum senin vazgec gonlum izleyicisi oldugunu,sayfamizada yorumlarini yaz boyle,fikirlerini ogrenmek isteriz..

salih ereni imzayi atmadan ogrendiyse dedigin gibi bahara kizip evet demez bence...ya harputlu demeye firsat bulamadi ya da salih o sekilde ceylani yuzustu birakamadi...

valla o kismi bende tam cozemedim..erene bisey olmus gibide gozukmuyor aslinda ama ilk izleyince benim aklima erenin bogazina bisey kactigi geldi ne alakaysa :D ama birkac kez bakinca oyle olmadigini anladim...erende huysuz gozukuyor hastalandi falan mi aceba,cok panik olmuslar ne olduysa...
yanlarindaki kim aceba,tanidik biri degil ama kim...

ana salih evlendimin
tüüh yetismedimi ya aoglun diye söyliyemedimi
üff bi umudum vardi ama evlendigi icin bu ask kolay kolay basliyamazki tekrar
simdi slaihi sadece ogluylami görücez ama ben baharida istiyodum yaa

orasini tam bilmiyoruz canim...ya harputlu yetisemedi ya da salih erene ragmen evet demek zorunda kaldi...herneyse eninden sonunda ogrenmis ya ona sukur...ben artik bu evlilige uzulmuyorum napalim ancak boyle seyler bizimkilerin askini kuvvetlendirir,kimse onlarin sevdasina mani olamaz...er gec kavusacaklar insallah...

kardelen2086
12-03-08, 21:44
:icon_sorr
evli barkli coluklu cocuklu biriyle evlenmek neymis gorsun:) umarim ceylan erenden bir an once haberdar olur...o zaman anlariz ceylan hanim iyi mi kotu mu...

canım salih ne zaman evlendi,hadi çoluk çocuk kısmını anladım da bu evli barklı kısmını anlayamadım....:icon_sorrama biz bahar ve salih i gönlümüzde evlendirdik değil mi canım,büyük bir ihtimalle sen de onun için öyle yazdın herhalde...:img-yes:

hamile kalmadan arabanin altinda kalsa olmaz mi :D
evet oyle bir senaryoyu cook istiyorum ins gerceklesir..yoksa baska turlu birlesecekleri yok,alsin salih kacirsin karisini ve oglunu:) bizde bayram :hıh

canım sen bahar ı çoktan salih in karısı kabul etmişsin valla,ne diyeyim,allah söyletiyor olmasın sakın(inşallah tabi)

ceylan a gelince senin hatrına hamile kalmadan da arabanın altında kalabilir ki inşallah öyle olur...:img-hyste

moon_light
12-03-08, 22:19
:icon_sorr

canım salih ne zaman evlendi,hadi çoluk çocuk kısmını anladım da bu evli barklı kısmını anlayamadım....:icon_sorrama biz bahar ve salih i gönlümüzde evlendirdik değil mi canım,büyük bir ihtimalle sen de onun için öyle yazdın herhalde...:img-yes:

canım sen bahar ı çoktan salih in karısı kabul etmişsin valla,ne diyeyim,allah söyletiyor olmasın sakın(inşallah tabi)

ceylan a gelince senin hatrına hamile kalmadan da arabanın altında kalabilir ki inşallah öyle olur...:img-hyste

hicbisey demeden iki saat avatarina bakakaldigimi soylemek istiyorum :img-in_lo ay ben o avatari yerim yerimm,Allah im bu kadar sekerlik olabilir mi,su gulusun guzelligine bakin ya,tum uzuntum falan gitti...icime gunes dogdu adeta,kardelencim boyle bi avatari kullandigin ve beni bu kadar mutlu ettigin icin sagol canim :img-in_lo ayy dizimizde ne zaman o sen kahkahayi gorecegiz biz :icon_sorr

ahahhahha canim ben onlari hep kari koca olarak goruyorum...napiyim,ondan evli barkli dedim :icon_sorr grcekten ya ben onlari hic evli degil diye dusunmedim,bak simdi boyle dusununce bi tuhafima gitti...

evet evet ceylan hamile kalmadan kaza gecirsin :happy0064

kardelen2086
12-03-08, 22:24
hicbisey demeden iki saat avatarina bakakaldigimi soylemek istiyorum :img-in_lo ay ben o avatari yerim yerimm,Allah im bu kadar sekerlik olabilir mi,su gulusun guzelligine bakin ya,tum uzuntum falan gitti...icime gunes dogdu adeta,kardelencim boyle bi avatari kullandigin ve beni bu kadar mutlu ettigin icin sagol canim :img-in_lo ayy dizimizde ne zaman o sen kahkahayi gorecegiz biz :icon_sorr

ahahhahha canim ben onlari hep kari koca olarak goruyorum...napiyim,ondan evli barkli dedim :icon_sorr grcekten ya ben onlari hic evli degil diye dusunmedim,bak simdi boyle dusununce bi tuhafima gitti...

evet evet ceylan hamile kalmadan kaza gecirsin :happy0064

avatarı beğendiğine sevindim canım,bu hüzünlü fragman sonrasında seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana....:happy0064dizimizde bahar ın böyle şen kahkahalarını ne zaman görürüz bilmiyorum ama eren salih kahkahaları yakındır diyebiliriz:happy0064darısı bahar ın başına:img-yes:

moon_light
12-03-08, 22:33
amiiiinnnn insallah canim en kisa zamanda goruruz...hemde nasil mutlu ettin anlatamam,oyle bir avatar begenilmez mi,oyle seker gulerken yanaklarindan sikasim geldi o kadar yani :happy0064

salih ve erenin gulucukleri zaten fragmanin tek guzel sahnesi diyebilirim...nasil mutlu olacagiz izlerken kim bilir...

birde salih bahar diye bagiriyor sanirim bir eve giriyor o ev neresi cikaramadim...:icon_whis giriste ayna falan var,salihlerin evde degil...baharlarinki hic degil...ceylanlarinkide degil...

bakalim nese kaymaklarimiz cephesinde neler olacak..ozette gelseydi hayirlisiyla daha iyi anlardik neler olup bittigini...artik cerenimizi bekliyoruz boyle olmuyor ama,defneye kim bilir hamilelik nasil guzel yakisacak..ayyy cok merak ediyorum,ins senaristlerimiz fazla bekletmeden yasatirlar bu mutlulugu bize,birde hatirlarsaniz bunun uzerine bir senaryo yazmiistim,defne geceyarisi mahiri uyandiriyor canim sunu istedi kalk mahir falan diye cook keyifli sahneler olacak,ins gerceklesir hepsi...:happy0064 defne kac bolum once bu bebek sozunu vermisti,umarim fazla gecikmeden olur...:img-icecr

kardelen2086
12-03-08, 22:42
birde salih bahar diye bagiriyor sanirim bir eve giriyor o ev neresi cikaramadim...:icon_whis giriste ayna falan var,salihlerin evde degil...baharlarinki hic degil...ceylanlarinkide degil...
..

salih in girdiği ev neresi tam olarak ben de çözemedim.ama pek bir sinirli görünüyordu,sanki ali yi parçalayacakmış gibi,büyük bir ihtimalle ali yüzünden sinirlenmiştir, o gıcıktan başka onu kim bu kadar sinirlendirebilir ki:icon_sorreren hakkındaki gerçeği öğrense bahar a kızıyor diyeceğim ama o evin bahar la ne ilgisi olabilirki?salih eren hakkındaki gerçeği öğrenirse ki öğreneceğe benziyor;acaba dna testini değiştirme konusunda alinin parmağı olduğunuda öğrenmiş olabilir mi:icon_sorr

ZeHrA_K
12-03-08, 23:47
aman allahimmmm fragmani izledim sok oldum yaaa salihim evlenmis o mendevurla kizla hala inanamiyorum salih nasil yapar bunu yaaaaaaa

_SaBah_
13-03-08, 09:18
http://i259.photobucket.com/albums/hh312/moonlightVG/VazgecGonlumBL18120108DVBXVIDTSR-196.jpg

http://i259.photobucket.com/albums/hh312/moonlightVG/VazgecGonlumBl19190108DvbXvidTsr-42.jpg

resimler bilgiler için teşekkürler moonlight :img-yes: eline sağlık :img-wink:

Çigdem Batur @ Defnemizin-Mahirin @ Ali Nuri Türkoğlu başlıkları hayırlı olsun )

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=48602

KübraYasemin
13-03-08, 09:39
Ya inanIlacak gibi degil ya.

Simdi bizim Salih varya evleniyor herhalde ya.

Vallaha nasIlda BaharI görüyor gelinlik icinde karsIsInda.

BIrde bahar diyormus vallaha kIyamam ya ben busefer hic..

Fragman cok karman corman bir an önce cumartesi olsada izlesek bölümü. (=

angel_timuçin
13-03-08, 12:59
neeee
ne oluyoo flagman nerd ehemen bakıyım nasıl evlenir yahuuu neler olmuş
aynen cumartesi hemen olsun bu nedir yaaa
şok oldum resmen ...????

ceylan hanım evlensinde görsün
ereni ögrenince şok olur bu kesin..:)

angel_timuçin
13-03-08, 13:02
şok şok şok
oldum bu nasıl flagman böle ben hiç bişe anlmadım
ne oldugunuda bilmiyorumm
evlenmişler öle duruyooo hatta gözüküyoo herkes baksınnn
ne olucak şimdii.....

jujum
13-03-08, 13:31
uzun bir aradan sonra selamlar:img-wink:

moonlight ım fragman için teşekkür:img-wink:
Sürekli Bahar’a inat Salih ve Ceylan için evlensinler diyordum ama fragmanda görünce içim kötü oluverdi birden yaa...
Dil söylesede gönül razı gelmiyormuş demekki:(
Ne hale getirildi o güzelim Salih ve Bahar aşkı ….umarım ki Salih Ceylan’a dokunmaz, eğer öyle bir şey olursa bundan sonra birleşseler de benim gözümde o büyük aşk bitmiş ve manasını yitirmiş olur, birbirlerini hala severlerken başka tenlere dokunmaları çok iğrenç ben bu dizide bunları görmek istemiyorum….

bu arada pes yani kızlar Ceylan için hemen ölüm planları hazırlamışsınız:img-hysteanacım kızın suçu ne ki :icon_sorr

angel_timuçin
13-03-08, 13:38

Sürekli Bahar’a inat Salih ve Ceylan için evlensinler diyordum ama fragmanda görünce içim kötü oluverdi birden yaa dil söylesede gönül razı gelmiyormuş demekki:(
Ne hale getirildi o güzelim Salih ve Bahar aşkı ….umarım ki Salih Ceylan’a dokunmaz, eğer öyle bir şey olursa bundan sonra birleşseler de benim gözümde o büyük aşk bitmiş ve manasını yitirmiş olur, birbirlerini hala severlerken başka tenlere dokunmaları çok iğrenç ben bu dizide bunları görmek istemiyorum….

bu arada pes yani kızlar Ceylan için hemen ölüm planları hazırlamışsınız:img-hysteanacım kızın suçu ne ki :icon_sorr

suçumu nee suçu salihe yan gözle bakmaktır bıba vallla salihe sol gözle baktı ben gördüm bide evlenmeye kalktı malum flagmanda muradına ermiş gördüm
eeee bide intihar yaptı gördü gününü hain ceylan bittin zuhahhahha
not:yazık ceylana demek olmuyo senide işin içine katalımm :) :icon_whis

kardelen2086
13-03-08, 14:39
:img-yes:
Sürekli Bahar’a inat Salih ve Ceylan için evlensinler diyordum ama fragmanda görünce içim kötü oluverdi birden yaa...

dün aynı şeyleri ben de yazdım canım,nikah gerçekleşince insan kötü oluyormuş,hele ikisinin aynı çatı altında yaşayacağını düşündükçe.....

dur arkadaşım daha bu bir şey değil,önce ali yi ardından da ceylan ı öbür taraf yollayacağız,hatta emine hanımı da yollasak da tüm kötüler ortadan kalksa hiç fena olmaz yani....

cceydaa
13-03-08, 15:18
merhaba..:)
özet gelmiş arkadaşlar şans eseri gördüm hemen ekledimve kaçtım..

ay ne yorumlarım war yaa içimde kaldı..:icon_whis

nese sizlere ii yorumlar.. görüşmek üzere..bye
bu arada mehroş teşekkürler fragmn için..

kardelen2086
13-03-08, 15:42
merhaba..:)
özet gelmiş arkadaşlar şans eseri gördüm hemen ekledimve kaçtım..

ay ne yorumlarım war yaa içimde kaldı..:icon_whis

nese sizlere ii yorumlar.. görüşmek üzere..bye
bu arada mehroş teşekkürler fragmn için..

özet için çok sağol ceydacım...keşke sık sık burada olabilsen canım....

işte içimi karartan özet....

Harputlu Salih’in nikâhına yetişemez. Her şey daha da karmaşıktır artık. Harputlu’nun sıkıntısını fark eden Salih, onu konuşturmaya çalışır. Harputlu gerçeği söyleyip söylememekte kararsızdır.

oldu mu şimdi hasan amca ya?arabayı yolun ortasında bırakıp nikaha koşsaydın ne olurdu sanki hı????en azından şuna sevinebilirim ki ,demek imzayı atarken salih in erenden haberi yoktu,haberi olsa o imza yı atmayabilirdi....:img-yes:

Barınağı yakanın Ali olduğunu öğrenen Salih çok öfkelidir. Ali ve Salih’in hesaplaşması kötü günlerin habercisi olacaktır.

lütfen hesaplaşsınlar artık,nasıl olsa salih açısından daha ne kötü gün olabilir ki,bu kötü günler olsa olsa ali içindir...:img-yes:

Harputlu DNA testini Ali’nin değiştirdiğini Salih’ten saklamaya karar verir. Fakat olaylar hiç de düşündüğü gibi olmayacaktır.

hasan amcamızın kafasına taş ya da saksı düştü herhalde...:img-yes: bu adam böyle bir gerçeği salihten nasıl saklar,bahar kızı bile olsa ne olursa olsun gerçeği anlatmalı salih e....ay bu haftaki özette hasan amcaya acayip sinir oldum:icon_sorr

Salih’in evlenmesi Bahar’ın canını çok yakmaktadır. Bahar ve Salih içlerinde tuttukları sevdaları yüzünden zor günler geçirmektedirler.

bahar üzülsem de bir yandan da kızıyorum,salih i göz göre göre o kızın kollarına itti,hadi şimdi ayıklasın pirincin taşını bakalım,çünkü ben artık bir şey düşünemez oldum....aynı şey salih için de geçerli,gitti ceylan ı karısı yaptı,sanki onu gerçekten karısı olarak benimseyecekte......:icon_sorr

Emine oğullarının arasının açılmasına kahrolmaktadır. Bahar’a olan kini her geçen gün artmaktadır.

ya bu kadın bahardan ne istiyor hala?oğlunu çok sevdiği geliniyle başgöz etti işte,düşse ya bahar ın yakasından,kini artıyormuş!!!artsın bakalım sonunda ne olacak çok merak ediyorum....aslında kini arttığına göre demekki salih in ceylan la arası çok kötü,salih ceylan la evlendiği halde bahar ı unutamadığı için kadının kini o yüzden artıyor galiba.....

Torununun babasına uzak olmasını istemeyen Belgin, Salih ve Eren’i buluşturur.

iyi de belgin eren ve salih i ne deyip te buluşturacak,sen eren i çok benimsemiştin manevi oğlun mu olsun diyecek*:icon_sorrya da harputlunun sakladığı tüm gerçeği bellgin mi anlatacak acaba?:icon_sorrbüyük bir ihtimalle öyle olacak bence......:img-yes:

Ozicano
13-03-08, 15:46
kardelen2086, orada Harputlu'nun "Ali'nin değiştirdiğini" söylemediğini söylüyor.

Yani Eren'in oğlu olduğunu söylüyor, ama Ali'nin değiştirdiğini söylemiyor olmalı.

Harputlu, oğlu olduğunu Salih'ten saklayacak biri değil.

Kendi kızından haberi olmadığı için ne kadar üzülmüş, bunca yıl sonra bile söylemek istemişti. Ve neredeyse söyleyecekti de...

Benim özetten anladığım o.

kardelen2086
13-03-08, 15:57
kardelen2086, orada Harputlu'nun "Ali'nin değiştirdiğini" söylemediğini söylüyor.

Yani Eren'in oğlu olduğunu söylüyor, ama Ali'nin değiştirdiğini söylemiyor olmalı.

Harputlu, oğlu olduğunu Salih'ten saklayacak biri değil.

Kendi kızından haberi olmadığı için ne kadar üzülmüş, bunca yıl sonra bile söylemek istemişti. Ve neredeyse söyleyecekti de...

Benim özetten anladığım o.

eren in oğlu olduğunu söyleyip söylemediğini bilmiyoruz umarım söyler ,ama ali hakkındaki gerçeği saklaması iyi bir şey değil,sonuçta salih in yanıbaşında ki düşmanı hele ki bu düşman kardeşiyse hemen söylemesi lazım diye düşünüyorum...

arese
13-03-08, 16:31
Herkese Merhababye

Fragmanın izliyince tam bir Hayal kırıklığı yaşadım şuna Kendimde Değilim bir Aşk anca bu kadar mahfedilir... Senaristleri teprik etmek gerek nikah'a nasıl yetişmez yaa bizler hani klasik türk filimlerin de olur ya tam nikah esnasında gelir söyler biz bunu bekliyorduk. öyle ümit ediyorduk. tam bir hayal kırıklığı yaşadık evlendiler şimdi ne oalcak? Arap sacına döndü her şey bu Senaristler bunun içinde nasıl çıkacaklar? bu iki Aşığı nasıl birleştirecekler? onu gectim Gerçek hala Salih'e söylenmemiş harputlu bunu nasıl saklar? Salih isterse evlensin çocuğu olduğunu bilmeli! harputlu bu duyguyu çok iyi Anlar ondan Salih'in bunu yaşmaması için Anlatması lazım Fragman da son sahnede Parktalar Salih ve Eren Özet'ten Anlaşılacağı gibi Belgin hanım bir Araya getirmiş Allah Aşkına Gerçekleride Anlatsın bahar'a geleyim çok üzlüyor Salih evlendi diye ama kendi istedi başka ellere kendi itti salih'i o kadar koştu bahar'ın peşinde ama yok inat etti yalan dolandan işler çevirdi şimdi çeksin cermesini:img-yes:benim Artık bundan sonra ki tek isteğim Salih ve Erenin yani baba ve Oğlunu Sahnelerini izlemek:img-yes:

moon_light
13-03-08, 16:33
merhaba arkadaslar,

malum okuldan dolayi yeni gelebildim buraya...ozetimiz gelmis cok sukur...iki gun once bari aciyip yayinliyorlar sagolsunlar...

ilk ozet yorumumu yapiyim,sonra sizin yorumlarinizi okuyacagim...
aslinda ozette pek yeni bilgi yok ama olsun olanlarla yetinecegiz artik...

Harputlu Salih’in nikâhına yetişemez. Her şey daha da karmaşıktır artık. Harputlu’nun sıkıntısını fark eden Salih, onu konuşturmaya çalışır. Harputlu gerçeği söyleyip söylememekte kararsızdır.

hmm tahmin etmistim hatta soylemistim harputlunun gelmesini heyecan olsun diye gosterdiler,geldiginde imzalar atilmis olacak diye dusunmustum ki maalesef oyle olmus :icon_sorr halbuki kapiya kadar gelmisti adam yetismesi lazimdi ne cabuk sahitler falan onaylandida imzalar atiliverdi :img-cray:
harputluda niye tereddut eder ki anlamiyorum,tamam artik salih evli birisi soyleyiipte onuda evliliginde tedirgin etmeyim diye dusunmus olabilir ama salihin o kizi degilde bahari sevdigini cok iyi biliyor..ustelik boyle birsey bizzat kendi basindan da gecmis,soylemekte tereddut etmemesi lazim bence..

Barınağı yakanın Ali olduğunu öğrenen Salih çok öfkelidir. Ali ve Salih’in hesaplaşması kötü günlerin habercisi olacaktır. Emine oğullarının arasının açılmasına kahrolmaktadır. Bahar’a olan kini her geçen gün artmaktadır.

ayy bu hesaplasmaya gec bile kalindi...ali beyin yaptigi hersey yanina kar kalacak degil ya birgun bunlarin basina gelecegini dusunmeliydi...emineye de acayip gicik oldum zaten sanki baharimin ne sucu varsa ona kizip duruyor,sanki bahar salak ogluna gel bana asik ol dedi :dito
salihle ne kadar mutlulardi,ali denen uyuz ortaligi karistirdi ogluna kizmiyorda bahara kiziyor...

Harputlu DNA testini Ali’nin değiştirdiğini Salih’ten saklamaya karar verir. Fakat olaylar hiç de düşündüğü gibi olmayacaktır. Torununun babasına uzak olmasını istemeyen Belgin, Salih ve Eren’i buluşturur.

haydaaaa...ay bunlar surekli birbirlerinden birseyler mi gizleyip duracaklar ya,mert harputlu abimizde sakliyorsa pes yani...iki kardesin birbirine dusman olmasini istemediginden gizlemistir anliyoruz ama bu kadar onemli birseyinde saklamasi mi olur..hadi yangin isini alinin yaptigini ogrense ve gizlese eyvallah diyecegiz ama bu cok onemli birsey,salihin sonuna kadar bilmeye hakki var...
olaylar dusundugu gibi olmayacak cunku sagolsun belgin hanim erenle salihi bulusturuyormus...:happy0064 ee baharcima gecen hafta verdigi ogutler olacaklara iusaretti,kendi yasadiklarini aynen kizi da yasamasin diye cok dogru birsey yapmis,bravo ona,simdi daha cok takdir ettim...

Salih’in evlenmesi Bahar’ın canını çok yakmaktadır. Bahar ve Salih içlerinde tuttukları sevdaları yüzünden zor günler geçirmektedirler.

ben buna sadece aglariiiiiiiiimmmmm :img-cray: :img-cray:

moon_light
13-03-08, 16:44
resimler bilgiler için teşekkürler moonlight :img-yes: eline sağlık

Çigdem Batur @ Defnemizin-Mahirin @ Ali Nuri Türkoğlu başlıkları hayırlı olsun )

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=48602

sagol canim...napalim nese kaymaklarimizin basliksiz kalmasina gonul razi olur mu,bakinda ne kadar basarili olduklarini gorun...eminim cogumuz onlarin bu kadar sey yaptiklarindan bihaberdir...cok guzel oldu bencede;)

rica ederim canim...nelerdesin sen,mazeretini biliyorum ama lutfen burayida aksatmayin,hergun girmenizi rica ediyorum...

bak seeeen demek uzuldun salih ve ceylani oyle gorunce...simdi uzulmeyin tamam mi arkadasim,ben size kac kere soylemistim ama hic dinlemediniz bide beni halayci basi yapmistiniz :icon_sorr

soylediklerine aynen katiliyorum,bende yazmistim aynisini...bazilari ceylandan cocuk falan olur demistide asla boyle birseyi kaldiramayacagimizi soylemistim...salih bahari severken ceylanin eline bile dokunursa o zaman herseyi mahveder...bu ne perhiz bu ne lahana tursusu hesabi o masal askimiz kirlenir,salihin karakterinede bu cok ters duser o yuzden oyle birsey olacagini da sanmiyorum acikcasi...

ilknurum bizim ceylan ve ali hususunda ne suikast planlarimiz varda herseyi buraya yazamiyoruz iste:) aaaaa bide ne sucu var kizin diyor...daha ne sucu olacak canim,bile bile lades dedi...kendi secti bu hayati,salih acikca soyledi baskasini seviyorum,evlenirsek daha cok uzerim seni dedi,o da biraz aklini kullansa sevdalilarin arasina girmeseydi :img-tomat

kizin deneme sureci simdi basliyor asil,eger erenden haberdar olurda hala salihte salih derse iste ben o zaman aklindan suphe ederim,bes paralik degeri kalmaz gozumuzde...amma velakin evli ustelik cocuklu biriyle evliliginin yurumeyecegini dusunur,dogru yolu bulursa o zaman sozumuz yok...

hahhaha kardelencim yine yaptim goruyormusun:P ben salihi hep baharla evli olarak goruyorum yine agzimdan oyle cikiverdi :icon_sorr

moon_light
13-03-08, 16:55
melekcim canim benim sen cok yasa emi :) yorumlarina bayiliyorum canim,hele hele "flagman" deyisine bitiyorum :P

ceydos hosgeldin paliskom:) arada sen boyle kacamak yap bosver canim ;)
ayrica ozeti ekled