Tüm Versiyonu Göster : Filiz Akın
türk sinemasının en başarılı oyuncusu...eskimeyecek,eskimez :icon_ange
FİLİZ AKIN, SÖNMEZ KÖKSAL
Her şey 40 yıl önce başladı
1960'lardan 2000'lere...Tam 40 yıllık bir aşk onlarınki... Sönmez Köksal, kanser tedavisi biten ve son tahliller için Amerika'ya giden Filiz Akın'ı günümüzden 40 yıl önce sevmiş. Üstelik bu aşktan Akın'ın da haberi yokmuş...
Gazeteci yazar Bircan Usallı Silan'ın 'Dört Yapraklı Yonca' adlı kitabındaki Filiz Akın bölümü, diğerleri gibi son derece hoş ve merakla okunan sayfalarla dolu. Ancak bir bölüm var ki, ilgimizi çekiyor. Özellikle Filiz Akın ve Sönmez Köksal aşkıyla ilgili olan bölüm. Sönmez Köksal bu aşkı 40 yıl önce yaşamaya başladığını itiraf ediyor...
'Filiz Akın'ı daha Filiz Akın olmadan önce tanımıştım. Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğrenciyken onu ilk kez bir camın arkasından görüp aşık olmuştum. Bir turizm şirketinde çalışıyordu. Camekanı bol bir işyeriydi ve biz bir sürü delikanlı bu güzel kızı görmek için öğle saatlerinde oraya giderdik. Çok iyi anımsıyorum. Platonik bir gençlik beğenisiydi benimkisi. Sonra anladım ki bu güzel kız oyuncu olmuş. Aktris olmuş. Ama benim keşfim herkesten çok daha önce. Bendeki imajına gelince, onu her haliyle çok beğeniyordum. Haliyle her filmini görmek için tutkulu bir davranış içinde değildim. Benim için modern, güzel, bakımlı, iyi yetişmiş bir genç kızı simgeliyordu.' Ancak o dönemi, yani 1960'ları, kendisini camın arkasından görüp aşık olan delikanlıyı Filiz Akın hatırlamıyor. Aslında Sönmez Köksal da sinemanın yıldızı olan Filiz Akın'ın o kız olduğunu anlamamış önceleri. 'Camın arkasından görmeye çalıştığım kız, hayal alemini süsleyen, varla yok arasında güzel bir yaratıktı. Halbuki sinemadaki Filiz Akın, beyazperde de somutlaşmış, var olan, güzel bir kadındı. İlk anda ayrımına vardığımı söyleyemem. Daha sonra çevremde olaylar daha ayrıntılı olarak anlatılmaya başlayınca Filiz'in o kız olduğunu anladım. O oyuncu oldu, ben başka dünyalara kanat açtım. Yurtdışı görevleri, şehir dışı işler.' Sonrasında Filiz Akın bir sinema sanatçısıydı, Sönmez Köksal da onun en sadık hayranı. Karşılaşmaları bir mucize olurdu. Ve o mucize yıllar sonra gerçek oldu. Sönmez Köksal onu da anlatıyor
http://img318.imageshack.us/img318/4723/imperiaflex0008tq.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın (1943 - .... )
http://img318.imageshack.us/img318/5201/imperiaflex0006vr.jpg (http://imageshack.us)
1943 yılında Ankara'da doğan Akın, Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nde bir süre okudu. Sinemaya geçmeden önce bir acentada çalıştı. 1962'de Artist dergisinin düzenlediği yarışmayı kazanarak Yeşilçam’a geçti ve aynı yıl "Akasyalar Açarken" adlı filmini çevirdi. Ardından “Şakayla Karışık” adlı filmde Ajda Pekkan’la başrolü paylaştı. “Kadın Berberi” ve “Kadın Terzisi” filmlerindeki rolleriyle oldukça ünlenen sanatçı, 1964 yılında oynadığı “Yankesici Kız” adlı sinema filminde, değişik türdeki karakterleri başarıyla canlandırabileceğini tüm sinemaseverlere kanıtladı. Bir yıl aradan sonra film arşivine bir yenisini daha ekleyen Akın, 1965’te “Kolejli Kızın Aşkı” isimli filmde Ayhan Işık’la başrolü paylaştı. Ardından “Çıtkırıldım” da benzer bir tiplemeyi canlandıran Filiz Akın, bu filmde başrolü Cüneyt Arkın’la paylaştı. Filmde şımarık kızı canlandıran Akın, ciddi öğretmen Cüneyt Arkın’la sorunlar yaşamaktadır.
Yine aynı yıl, Ayhan Işık’la “Tamirci Parçası” adlı filmde oynayan sanatçı, burada da zengin kız tiplemesini canlandırdı. “Hindistan Cevizi”nde ise başrolü Zeki Müren’le paylaşıp yine havai bir kompozisyonu canlandırdı. Filmde yazarlığını Zeki Müren’den gizleyen Akın, daha sonraları “yazar olup gerçek kimliğini gizleyen zengin kız” rollerini sık sık tekrarlayacaktır. Nitekim yıllar sonra oynadığı “Gül ve Şeker” adlı filmde de aynı rolü canlandırmıştır. Bu filmi Sadri Alışık’la oynadığı “Efkarlı Sosyete” izler
1967 yılında oynadığı “Sözde Kızlar” filminde başına türlü belalar gelen kızı canlandırdı. Peyami Safa’nın eserinden uyarlanan filmde Filiz Akın, morfinman olur, tecavüze uğrar ve hastane köşelerine düşer. Yeşilçam’ın güzel sarışını olan Akın; “Seni Seviyorum” filminde şımarık çiftlik kızını, “Silahlı Paşazade” filminde Cüneyt Arkın’ın aşkından yanıp tutuşan paşa kızını, “Hüzünlü Aşk” filminde bar şarkıcısını ve yine Cüneyt Arkın’la başrollerini paylaştığı “Lekeli Melek” filminde bir sekreteri canlandırdı. Daha sonra çekilen “Affedilmeyen” adlı filmdeki rol arkadaşı yine Cüneyt Arkın’dır. Bu filmin konusu da diğer birçok Yeşilçam filminin konusu olan zengin kız ve fakir erkeğin unutulmaz bir büyük aşk yaşamasıdır.
Reklam filmlerinde de oynayan sanatçı, sinemacı Türker İnanoğlu ile evlendi ve bu evliliklerinden, daha sonra tüm sinema severlerin tanıyacağı, “Yumurcak” adlı seri filmlerinin başrol çocuk oyuncusu “İlker İnanoğlu” doğdu. Sinemada özellikle romantik rolleri canlandıran Filiz Akın, 1969 yılında şarkısıyla ünlü “Reyhan” filminde Kartal Tibet’e aşık olan şarkıcı kızı canlandırdı. Yine aynı yıl “Karlı Dağın Eteği” adlı filmde bu kez Ayhan Işık’a aşık olan kızı canlandırdı. Ardından “Ağlıyorum” filminde iki kız kardeşi birden canlandırdı ve bu kez aşık olduğu erkek Ediz Hun’du. Filmlerini sahnede çokça şarkı söylediği “Cilveli Bir Kız”, “Oyun Bitti”, “Cambazhane Gülü Fadime” ve “Oyun Bitti” izler. Başarılı sanatçı, unutulmaz vapur sahnesinin olduğu “Aşka Tövbe”, intiharı seçen kadını canlandırdığı “Acı Hatıralar”, hüzünlü şarkılar söylediği “Seni Sevmek Kaderim” filmleriyle sevenlerinin beğenisini bir kez daha kazandı.
1973 yılında, Kemal Sunal’ın da ilk kez beyaz perdede rol aldığı “Tatlı Dillim” filminde yine iki kız kardeşi (biri köylü diğeri de kentli) birden canlandırdı. “Yumurcağın Tatlı Rüyaları”nda melek rolünü, “Beyaz Gül” de Kartal Tibet’e, “Memleketim” filminde de Tarık Akan’a aşık olan kadını canlandırdı başarılı sanatçı. "Ankara Ekspresi" filmindeki rolüyle “Antalya Film Festivali"nde "en başarılı kadın oyuncu" seçilen Akın, MİT eski Müsteşarı Sönmez Köksal'la evlendi. 1980’lerin başında sinemaya veda eden sanatçı, yıllar sonra TRT’de “Geçmiş Bahar Mimozaları” adlı televizyon dizisinde çıktı hayranlarının karşısına.
Filiz Akın
1943 yılında Ankara’da doğdu. Bir artist yarışmasıyla sinemaya geçti (1962).
Akasyalar Açarken adlı filmiyle oyunculuğa başladı. Sinemada özellikle
romantik rolleri canlandırdı.
Önemli filmleri: Gurbet Kuşları (Halit Refiğ), Yankesici Kız (Türker
İnanoğlu), Utanç, Battı Balık (Atıf Yılmaz), Umutsuzlar (Yılmaz Güney).
http://img488.imageshack.us/img488/2097/imperiaflex0000md.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jump to: navigation, search
Filiz Akın
Doğum tarihi 1943
Ölüm tarihi -
Doğum yeri Türkiye / Ankara
Mesleği Sinema oyuncusu
1943 yılında Ankara’da doğdu. Bir artist yarışmasında birinci olarak sinemaya başladı(1962). Akasyalar Açarken adlı filmiyle oyunculuğa başladı. Sinemada özellikle romantik ve batılı kız rollerini canlandırdı. Yönetmen-yapımcı Türker İnanoğlu ve MİT müsteşarı Sönmez Köksal ile evlilikler yaptı. 2002 yılında yakalandığı çene kanseri hastalığını yendi.
Önemli filmleri:
Gurbet Kuşları (Halit Refiğ)
Yankesici Kız (Türker İnanoğlu)
Utanç
Battı Balık (Atıf Yılmaz)
Umutsuzlar (Yılmaz Güney).
http://img439.imageshack.us/img439/3650/4276or.jpg (http://imageshack.us)
http://img488.imageshack.us/img488/371/filizakin2zj.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın
1
1
Küsmüş Yüreğim
Küsmüş yüreğim,
beni dinlemiyor
boşver diyorum anlamıyor.
hayattan ne beklentim vardı ki...
ne için bu kadar kırıldı ki...
değen ne vardıki üzülmelere...
bu akşam senin hayatından
çıkmaya karar verdim.
ben senin hayatından,
sende benim hayatımdan
belkide olmayan,aslında hiç olmayan
hayatlarımızdan, çıkmamız gerektiğine
karar verdim.
yine yalnız... yine tek başımamı
hiç olmadın ki...
senin için neyin önemi var bilmiyorum
ben senin duygularının düşüncelerinin
neresindeyim bilmiyorum
bunu hiç bir zaman bilemeyeceğim
olsun varsın
senden vazgeçtim ya ben
hani hayatı sonsuz görüp
sonsuzluğu zemin kabul edermişiz,
oysa ölümü zemin kabul etmemiz gerekirken,
bende sensizliği zemin kabul ettim kendime
ölümden sonra...
bu hiç kolay olmadı biliyormusun
çok çabuk kabullenemedim
zaman gerekti.
acı yüklendi bir taraflara
hangi yöne dönsem bu hikayede
hep karşıma çıkıyor.
biliyormusun çok bekledim
o kadar çok bekledim ki konuşmanı
neyin yalan, neyin gerçek olduğunu
bana ayırt ettirmeni...
ama hiç umut olmadı
körmü oldum görmüyorum
sağırmı oldum duymuyorum
ne kadar dokunuyor bir bilsen
bu vefasızlığı bu yalnızlığı bir bilsen...
olsun varsın vazgeçtim ya senden
seninle ilgili herşeyden...
herşey bir anda başladı ya
bir anda bitsin istiyorum.
kırgın küskün bir yürek bıraktın bana
olsun varsın vazgeçtim ya senden
belki bir yağmur damlasında düşerim
gözlerine
belki yüreğine
ve hayat devam eder
biten hikayeler yeniden başlar.
Filiz Akın
Filiz Akın'ın güzellik sırları
Filiz Akın kansere rağmen güzelliğini korudu. Şimdi sırlarını bir kitapta açıklıyor. İşte Türk Sineması'nın 'sarışın masum güzeli'nin güzellik sırları:
20 Şubat 2006 10:05
Yazı boyutunu büyütmek için
Sevdiklerinin desteğiyle kanseri yenip sağlığına kavuşan Filiz Akın, 'Umut Evi' projesiyle kanser hastalarına destek oluyor. Türk Sineması'nın 'sarışın masum güzeli', güzellik öğütleri verdiği 'Güzelleşmeler' ismini taşıyan bir de kitap hazırlıyor.
Ünlü kadınlar aldatılma korkusu yaşar
-Şöhret beraberinde bazı korkuları ve sorumlulukları da getiriyor, şöhretli kadının en büyük korkusu ne sizce? - Şöhret olan kadınların her hareketi ya da hayatındaki her değişiklik sürekli takip ediliyor. Bu nedenle daha çok aldatılma korkusu yaşıyorlar.
- İhanet şöhretli kadının kaderi mi? - Şöhret sahibi kadınların eşleri bazı kadınlar tarafından hedef seçiliyor. Bunu kötülük olsun diye yapabiliyorlar. Kadınlar tarafından rakip olarak görülüyorsunuz, şöhretli bir insanın eşini ya da sevgilisini elde etmeyi bir zafer gibi gören kadınlar var. Güzel ve şöhretli bir kadınsanız eşiniz bu kadınlar tarafından hedef olarak seçilebiliyor.
- Şöhret olmak mı aile mi? - Şöhret yaptığım işle gelen geçici bir şey. Gelir kullanırsın, sonra da gider tıpkı bonus gibi. Şöhretli olmanız sizin müstesna olduğunuzu göstermez. En önemli şey aile. Genç yeteneklerin önceliği de bence aile olmalı çünkü şöhret geçiyor, elinizde aile kalıyor.
- Şu anda şöhret olan yeni nesil sanatçılarla kendi döneminizi kıyasladığınızda ne gibi farklar var? - Yeni nesil sanatçılarda çok fazla sanatçı sorumluluğu yok. Ben çok meşhur, halka malolmuş birinin rastgele konuşmasını kabul edemiyorum. Reyting kaygısı mı onları bu hale getirdi bilemiyorum. Konuşma tarzları çok kötü. Sanatçı sorumluluğu var, herkes ona göre davranmalı. Kötü örnek oluyorlar.
Pozitif düşündüğüm için güzel kaldım
Türk Sineması'nın 'sarışın masum güzeli' Filiz Akın kanserle mücadelesiyle de hayranlık uyandırdı. Sevdiklerinin müthiş desteğiyle sağlığına kavuşan Akın, şimdi de açılmasına önayak olduğu 'Umut Evi' sayesinde kanser hastalarına umut dağıtıyor.
-Hastalığınızı ilk öğrendiğinizde neler hissettiniz? - Önce algılayamadım. Yapılacak ameliyatlar söylendiğinde ise gözlerimden yaş gelmeye başladı. Ancak 'Neden bana?' demedim. 'Bana niye olmasın ki?' dedim. Halkın sevdiği bir insanım, hasta olmayacak değilim diye düşündüm. Ameliyatlar sonunda kör ya da sağır olabileceğimi, beynimde hasar olabileceğini söylediler. Doktorum 'Kası tamamlamak için göğsünüzden parça alınacak, kol kaslarınızda çekilme olacak, kolunuz aşağıya düşecek' dedi. İşte beni ağlatan bu sözler oldu.
- Oldukça zor ve tedavisi ağır bir hastalık geçirdiniz, neler yaşadınız? - Şua tedavisi ile birlikte boynumda yaralar başladı, bunlar sulanıyordu. Her gün yaralarımı sabunla yıkıyor, ertesi gün tekrar şuaya giriyordum. Yani yaranın üzerine tekrar şua veriliyordu. Kanser ölüm değil artık tedavisi var. Ama tedavi süreci ağır oluyor. Acılı, ateşli, kusmalı bir hastalık. Koridorlarda kusuyor, bayılıyorsunuz. Uyandığımda her yerim yanıyordu. Ağzımın içi kan doluyordu.
- Hastalıkla mücadele ettiğiniz süreç içinde alternatif tedavi yöntemleri uyguladınız mı? - Tedavi sırasında reiki hocası Nilgün Thompson ile tanıştım. Kendisinden nasıl reiki yapıldığını öğrendim. Çok acı çektiğim gecelerde reiki yapan arkadaşlarım Nilgün Thompson ve Yeşim Yönter'i aklımdan geçirdim, 'Bana reiki yollasalar' diye. Onların gönderdiği reiki ile birkaç saat rahat uyuyordum. Ben düşüncelerin de bir enerjisi olduğuna inanıyorum. Fransa'da bioenerji kursuna gittim, meditasyona yatkın kişiler bunu çok rahat yapabilir. Nasıl insan üzüntülerle hasta olabiliyorsa, bir yerinize konsantre olduğunuz zaman o bölgeyi tedavi edebilirsiniz. Zihindeki olumlu düşünce, vücudumuzdaki bazı salgıları ihtiyacı olan bölgelere gönderiyor.
ARTIK SİNEMA YOK
- Eşinizin desteği sayesinde hastalıkla daha iyi mücadele ettiğinizi söyleyebilir misiniz? - Eşimle birbirimizi seviyorduk ancak bunu birbirimize sözle ifade etmemiştik. Hastalık döneminde birbirimizi ne kadar sevdiğimizi daha iyi anladık ve ilk kez birbirimize bunu söyledik. Bir insan ancak çocuğuna böyle destek olur. Bana çocuğu gibi baktı. Kimseye bırakmadı beni. Mecbur olmadıkça kendi elleriyle baktı. Kadın çok kırılgan ve sevgiye odaklı bir varlık. O yüzden erkekler çoğu zaman kadınları anlamadıklarını söyler. Bütün bunların altında sevgi isteği vardır. Erkek sevdiğini kadına söylerse kadın mutlu olur.
- Sarı ve mavi bilezik kampanyaları ile 'umut evi'nin açılmasına ön ayak oldunuz. Buradan kimler faydalanabiliyor? - Sarı ve mavi bilezik kampanyaları ile maddi imkanı ve sosyal güvencesi olmayan kanser hastalarına tedavi olanağı yaratabilmek için Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı Umut Evi'nin açılmasını sağladık. Kanser pahalı bir hastalık. Hiç parası olmayan, sosyal güvencesi bulunmayanlar ortada kalıyor. Umut Evi kalacak yeri olmayan hastalar için hem ev hem hastane ortamı sağlıyor. Parası olanlar daha duyarlı olmalı. 'Umut Ev'lerini bütün illerde hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu bilezikler insanların duyarlılığının simgesi. Herkes takmalı.
- Peki bundan sonra bir dizi ya da sinema filminde oynamayı düşünüyor musunuz? - Hayır. Senaryo çalışmalarında yer almak istiyorum. Uluslararası bir film organizasyonunda da çalışmak hedefim.
Elma yiyin bol su için genç kalın
- Çok güzel görünüyorsunuz. Bunu neye borçlusunuz? - Güzel kalmamın en büyük sebebi pozitif düşünmem. Ayrıca çok fazla elma yiyorum.
- Şimdi bir kitap hazırlıyorsunuz; "Güzelleşmeler". Kitabınızdaki güzellik sırlarınızdan birkaçını öğrenebilir miyiz? - Mutlaka her gün bir buçuk litre su içilmeli. Ancak bu, gece yatarken yapılmamalı. Gece içilen su vücudu yoruyor ve dinlenmesini engelliyor. Cilt güzelliği için sigara içilmemeli. Her gün mutlaka en az bir elma yenmeli. İnsan ne kadar negatifse yüzünde o kadar çizgi olur. Her olay karşısında pozitif düşünülmeli. Hastalığımdan önce doğadaki birçok güzelliği görmediğimi fark ettim. Şimdi bir kar yağışının bile insanı ne kadar mutlu ettiğini görüyorum.
Sabah
http://img439.imageshack.us/img439/7269/964e1a8232f31041acbdd3cbb2hz.jpg (http://imageshack.us)
Türk Sineması’nın duayeni Filiz Akın onca yaşına rağmen güzel kalmasının sırrını açıkladı. İşte Filiz Akın'ın güzellik sırrı...
Akın, “ Güzelliğimin en büyük nedeni pozitif düşünmem. Ayrıca çok fazla elma yiyorum. Mutlaka her gün bir buçuk litre su içiyorum. Ama suyu gece yatarken sakın içmeyin. Çünkü; gece içilen su vücudu yoruyor ve dinlenmesini engelliyor” dedi.
Kaynak:Bugün
http://img488.imageshack.us/img488/6821/filizakin1km.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın anılarımızdan silinmeyen bir sinema yıldızı
'BİR YILDIZ'
Türk sinemasının sarışın yıldızıydı. Çoğunlukla zengin, şımarık, kolejli kız rolleri ile izlediğimiz, Türk sinemaseverlerin sevgilisi haline gelen Filiz Akın sinemaya isteyerek ara verdi. Uzun süre yurt dışında kalan, Sönmez Köksal ile evlendikten sonra Fransa’da Türkiye’yi temsil eden şık ve zarif bir sefir eşi olan Filiz Akın şimdi de, kanser hastalığı ile mücadele için başlattığı bilezik kampanyası ile gündemde.. Halen Ankara’da oturan, aslen de Ankaralı olan Filiz Akın sinemaya girdikten sonra İstanbul’a yerleşti haliyle ve İstanbul’da hep "Büyük aşkım" dediği Moda’da geçirdi çoğu günlerini..
Filiz Akın’la sinema günlerini, kansere karşı savaş kampanyası için ürettiği bileziklerini, Moda’yı ve merak ettiğiniz birçok şeyi konuştuk. Filiz Akın da tüm zerafeti ve içtenliğiyle sorularımızı yanıtladı, bu arada Kadıköy’e de sevgi ve selamlarını yolladı…
İşte sorularımız ve Filiz Akın’ın yanıtları..
Şimdiye kadar yüzlerce filmde oynadınız: Oyunculuğun hayatınızdaki yeri nedir? Günümüzdeki oyuncuları nasıl buluyorsunuz? Kendi tahtınıza aday olduğunu düşündüğünüz bir oyuncu var mı?
Evet… Geriye bakınca 117 filmde oynamışım. Bu yeterince bir tatmin noktasını gösteriyor. Bazen çok severek çalıştık… Bazen üzülerek, sevinerek her türlü ruh halinde olduk bu çalışmalarda. Şimdi televizyonda gösteriliyor ve seyirci-ler yine çok sevgi ve saygı gösteriyorlar. Her yerde güzel sözlerle okşuyorlar bizi. Ama hayat benim için sadece sinema değil. Aile, sosyal dayanışma, kültürün, sanatın bir şekilde içinde olmak da çok güzel! Ülkemizin geleceği, sivil toplum örgütlerinin çoğalması için öncülük yapabilmek veya herhangi bir özendirmede örnek olmak, kısaca bir şekilde katkıda bulunmak da sinema kadar önemli benim için. Üstelik şimdi farklı konular, farklı çekim ve oyunculuk arayışı var. İyi ki var. Ferzan Özpetek, Fatih Akın çok zor olanı yakaladılar Türk olarak. Dil bilen, dünya sinemasını takip eden, kendi kültüründen bir farklılık katabilenlerin dünya sinemasına açılacaklarını düşünüyorum. Sorunuzun son kısmına gelince Hülya Avşar, Nurgül Yeşilçay, Hande Ataizi ve Sanem Çelik sadece aklıma gelen ilk beğendiklerim.
Eski Türk filmlerini Türk izleyicileri hâlâ çok beğenerek izliyor. Size göre eski Türk filmlerinin bu büyüsü nereden kaynaklanıyor?
Eski Türk filmlerinde kaybettiğimiz veya alt üst olan değerleri buluyorlar herhalde. Romantizm, büyük aşklar, masumiyet, fedakârlık, arkadaşlık, ilkeli olmak, her şeyin maddiyat ve güç olmadığı bir dünya, iyi ve güzelin sonunda kötü ve çirkine karşı kazanması gibi şeyler… Bir de tabiî ki daha tenha, daha yeşil, kapkaçın, yağmacılığın, trafiğin bu kadar bunaltmadığı, arkadaşlığa, sevgiye, ufak güzel şeyleri görmeye daha çok zamanın olduğu farklı bir İstanbul’u görmek, şiirselliği yaşama tutkusu…
Önümüzdeki günlerde bir sinema filminde veya dizide sizi tekrar görebilecek miyiz? Günümüzde sinema ve dizi sektöründeki gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
Büyük söylemek istemem ama sinema filmi veya dizi tekliflerini şimdiye kadar kabul etmedim. Sadece bir misyon içeren veya bana uygun olduğunu düşündüğüm bir televizyon projesi veya herhangi bir çalışma düşünebilirim. Yeni diziler iyi yolda. Hatta eskiden dizi aldığımız Brezilya veya Meksika’ya satılabilir dizilerimiz var diye düşünüyorum.
Keşke başarılı dizi yazarı senaristimiz biraz daha fazla olsa.
Modayı yakından takip ediyorsunuz. Türkiye’nin en şık bayanlarındansınız. Bu kadar şık olmanızın sırrı nedir? Bu konuda bayanlara önerileriniz var mı?
Eskiden moda beni daha çok heyecanlandırıyordu. Şimdi sadece yakıştığını zannettiğim bir şeylerin yanı sıra rahat olanı tercih ediyorum. Alışverişi mecbur olmadıkça sevmiyorum. Gençlerin modaya ilgisini anlıyorum. Çok da yakıştırıyorlar. Ama belirli bir yaşta tarzı olan kadınları beğeniyorum.
Kanser hastalığınızı uzun bir mücadeleyle sonunda yendiniz. Bu mücadele sırasında yaşadığınız duygularınızı anlatabilir misiniz? Kanser hastalarına önerileriniz neler?
Benim şansım çok moral ve güven verici onkoloğum Marmara Üniversitesi’nden Doçent Dr. Serdar Nazım Turhal. Ama esas eşimin aklı ve gayreti doğru yönetti bu tedaviyi. Onun, oğlumun, aile ve sevgili arkadaşlarımdan başka sevenlerin, milyonlarca insanın duası pozitif enerji yollamaları, ispat edemem ama tedavimin büyük bir parçası oldu. Benim de hayata sevgiyle bakmam ve zorluklar karşısında nazlanmamamın bir payı vardır herhalde! Zamanında kontrollerin yapılması, erken teşhis ve sağlıklı kalma şartlarına uymak önemli. Kanserin de tedavi edilebilir bir hastalık konumuna geldiğine inanın, normal tıptan şaşmayın. Öyle zakkum makkum haberleriyle heyecanlanıp tıbbi tedavisini bıraktığı için ölen çok hasta olmuş.
Pozitif enerji teknikleri, reiki, biyoenerji gibi şeyler sadece esas tıbbı tedavinin yanı sıra güçlenmek için kullanılmalı. Öyle her yazılan bitkisel öneri zararsız değil, üstelik ölümcül olabilir dikkat edin.
Sağlık için bilezik kampanyanız çok ilgi gördü. Bu bileziğin anlamını bir de sizden dinlemek isteriz..
Şimdi mavi bilezikler Hacettepe Hastanesi bünyesinde temelleri atılmış bir umut evi projesi için kullanılacak. Belki tekrar Migros’larda satılacak olan "iyi yaşa bilezikleri", maddi imkanları olmayan kanser hastalarının barınacağı ve tedavi görebileceği evin tuğlaları olacak. Artık sarı bilezik almayın, yeniden alacağınız mavi bileziklerle biz bu evi iki ayda tamamlatırız. Migros’ta çocuk boyları da satılıyor. Hatta bir öğrenci "Okullarda satılsa" diye öneride bulundu.
Kadıköy’de en çok Moda’yı sevdiğinizi biliyoruz. Moda sevginizi anlatır mısınız?
"Moda", film çevirdiğimiz yıllarda çok zevkle gittiğimiz bir semtti. İlk güzel yapılanma örnekleri, manzarası ve Moda kulübüyle bir şıklık, batılılık sembolüydü. Bölgeyi sahiplenenler tarafından hâlâ da öyle olması için gösterilen gayreti görüp tebrik ediyoruz.
http://img319.imageshack.us/img319/8649/imperiaflex0008jm.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın
Bıçaklandığı gün
Yeşilçam'ın birçok ünlüsü gibi Filiz Akın da uymuştu modaya. Sinemadan sahnelere transfer olan sanatçılar kervanına katılmış, üstelik oldukça da başarılı olmuştu bu alanda...
Sevdiği sanatçıyı, sahnede ve daha yakından görmek isteyen halk kitleleri, gazinoya hücum ediyor, hınca hınç dolduruyorlardı salonları. Bu açıdan, gazinocuların bir nevi can simidiydi Filiz Akın. Sahnelere transfer olmasının üçüncü yılında yani 1979'da İzmir Fuarı'nda programa çıkıyordu ünlü sanatçı. Çalıştığı gazinonun bahçesi her akşam tıklım tıklım doluydu. Adeta Fuar'ın bombasıydı. Ancak sıcak bir Eylül günü hiç beklemediği bir olay geliverdi başına. Bıçaklanmıştı... Akşamüzeri kaldığı Efes Oteli'ne girerken, eli bıçaklı bir zorbanın saldırısına uğramış ve baldırlarından yaralanmıştı. Zait Hiçyılmaz adındaki saldırgan ise kaçamadan kıskıvrak yakalanmıştı. Yapılan ilk sorgulamasında Filiz Akın'a aşık olduğunu, yüz bulamayınca da bıçakladığını söyleyen saldırgan, ardından ifade değiştirmiş, o dönemin ünlü babalarından Mehmet Nabi İnceler'in kendisini azmettirdiğini söylemişti. İddialar çeşitliydi. Kimisi İnci Baba adıyla tanınan Mehmet Nabi İnceler'in Filiz Akın'a aşık olduğunu, ünlü sanatçıdan aşkına karşılık alamayınca da onu bıçaklattığını söylerken, kimileri ise gazino dünyasındaki çekişmeleri sebeb olarak gösteriyordu. Sebeb oydu veya buydu. Olan Filiz Akın'a olmuş, bacağından yaralanmıştı. Neyse ki çok ucuz atlatmıştı bu talihsiz olayı. İlk müdahalesi hemen yapılmış, korkulacak bir şey olmadığı söylenmişti ünlü yıldıza. Bunun üzerine aynı gece yaralı bir halde sahneye çıkan Filiz Akın, gözleri yaşlı olarak yaptığı konuşmayla da bütün izleyenlerini ağlatmıştı.
http://img380.imageshack.us/img380/8234/fgfd1te.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/2745/gfdggf2jp.png (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/3286/filizakin095tf.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/7729/xcsfdsfs7zl.png (http://imageshack.us)
kaya_maniaa
05-03-06, 01:17
ÇOOK SEWİORUM BEN ONU YA BİTANE O HERŞEY İÇİN SAĞOL SİNEMİM_G :icon_ange
http://img83.imageshack.us/img83/8507/adsz7ko.png (http://imageshack.us)
ÇOOK SEWİORUM BEN ONU YA BİTANE O HERŞEY İÇİN SAĞOL SİNEMİM_G :icon_ange
bende çok seviyorum :icon_ange
http://img83.imageshack.us/img83/5573/bnbvnvn7iv.png (http://imageshack.us)
http://img319.imageshack.us/img319/6966/sdsdsd6pn.png (http://imageshack.us)
Ms.Alabora
05-03-06, 10:57
Gerçekten çoooooooook başarılı biri....
Çok güzel de...Çok seviyorum
Gençken hep dizilerine filmlerine bakardım....
Şöylee aayyy ne güzel biri diye iç geçirirdim...:)
Kanser olmuştu ama şimdi eser yok sapasağlam.Yenmiş o yılların verdiği azimiyle....
Gerçekten çoooooooook başarılı biri....
Çok güzel de...Çok seviyorum
Gençken hep dizilerine filmlerine bakardım....
Şöylee aayyy ne güzel biri diye iç geçirirdim...:)
Kanser olmuştu ama şimdi eser yok sapasağlam.Yenmiş o yılların verdiği azimiyle....
evet yenmiş :icon_ange bence eskimeyecek bir oyuncu bir hülya koçyiğit bir filiz akın ikisine hayranım....
bu başlığıda dün magazindde gülben ergene kiminle film yapmak istersiniz sorusuna filiz akının kızını oynamak isterdim dedmesiyle açtım...aklıma geldi duyunca aa dedim acaba filiz akın başlığı varmıydı baktım göremedim bende açtım :icon_ange
kaya_maniaa
05-03-06, 11:34
bende düşünüodum ii yapmışsın cok değerli bi insan çünkü bizim için..Türkiyenin yıldızlarında jüri şuanda ..kendisi bir yıldız zaten..cok süper bi insan ne denilebilir ki...
kaya_maniaa
20-03-06, 11:48
ya türkiye nin y1ld1zlar1ndan hic resim ceken yokmu?özellikle son bölümünden lütfen warsa ekleyebilirmisiniz izleyemedim son haftay1 nerden izleyebilirm ki?
tartisilmaz bir oyuncu cok iyi bir oyuncu, dizilerde oynamiyor ama türkan veya fatma girik gibi neyse onu biz böylede hatirlariz!
Gerçekten Türk sinemasının en aklı başında ve en güzel aktiristlerinden.hanım hanımcık cizgisini hiç bozmamış,her zaman gönüllerdeki yerini korumuş bir isim.herkes Türkan şorayı daha öncelikli görür daha çok beyenir ama ben filiz hanımı daha çok beyeniyorum.ve onun tahtına bir kişiyi aday gösterebilirim o da Hülya Avşar :icon_ange
ona söylenecek söz bile bulamıyorum.o muhteşem bir oyuncu. o bizim 4 yapraklı goncamızdan biri. o güzelliğiyle bütün erkekleri kendine hayran bıraktıran aynı zamanda kadınları kısakandıran biri. o bizim canımız
türk sinemasının prensesi ...gelmiş geçmiş en güzel bayanlardan biriii.
http://img273.imageshack.us/img273/4356/f1py1.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/9149/f11ry2.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/6508/f2nh9.jpg (http://imageshack.us)
http://img236.imageshack.us/img236/6194/f4vg0.jpg (http://imageshack.us)
http://img273.imageshack.us/img273/2618/f5bo8.jpg (http://imageshack.us)
resimler için çok teşekkürler çok güzel bu kadın yaaa:img-grin2
kubraeren18
22-07-06, 18:34
Gerçekten Harika Bir Insan çok Güzel...
cyprus_hsn
23-07-06, 02:05
4 yapraklı yoncanın vazgeçilmez ismi... onu kelimelerle anlatmak gerçekten zor.. Harika bir kadın, harika bir oyuncu...
4 yapraklı yoncanın vazgeçilmez ismi... onu kelimelerle anlatmak gerçekten zor.. Harika bir kadın, harika bir oyuncu...
SANA KATILIYORUM..BENİM GÖZÜMDE DÖRT YAPRAKLI YONCANIN EN ÖNEMLİSİ..ZARAFETİ,GÜZELLİĞİ,GİYİMİ,TERBİYESİ,YARD IMSEVERLİĞİ...
Filiz Akın
Gerçek İsmi
Suna Akın
Doğumu
1943 - Ankara
Eğitimi
Ankara Koleji
Diğer
Artist mecmuası yarışması birinciliği ile sinemaya geçti
Yıldızı
Yıldız Vereyim : Yorum Yapayım
Yıldız: 1 2 3 4 5
*Yorumunuz kontrol aşamasından sonra memnuniyetle yayınlanmakta ya da acımasızca silinmektedir.
Filmleri - Oyuncu (119 Film)
Geçmiş Bahar Mimozaları Humeyra 1989
Babaların Babası Nermin 1975
Yumurcak Belalı Tatil Zeynep 1975
Tatlı Cadının Maceraları Selma 1975
Memleketim Leyla 1974
Almanyalı Yarim Maria/Meral 1974
Yumurcak / Veda Selma 1974
Ağlıyorum Gamze 1973
Zambaklar Açarken Perran 1973
Acı Hayat Ebru 1973
Soyguncular Selma / Belma 1973
Karateci Kız Zeynep 1973
Yumurcak Küçük Şahit 1972
Ayrılık Suna 1972
Utanç Bahar 1972
Tatlı Dillim Emine 1972
İki Esir Zeynep 1971
Yumurcağın Tatlı Rüyaları Selma 1971
Seni Sevmek Kaderim Lale 1971
Fadime Cambazhane Gülü Fadime 1971
Oyun Bitti Zeynep 1971
Ömrümce Unutamadım- Ömrümce Aradım Selma 1971
Emine 1971
Umutsuzlar Çiğdem 1971
Küçük Sevgilim Lale Tünaş 1971
Beyaz Güller 1970
Güzel Şoför Fatma 1970
Aşktan da Üstün Selma 1970
İşportacı Kız Gül 1970
Saadet Şehri 1970
Yarım Kalan Saadet Fatoş 1970
Ankara Ekspresi Hilda 1970
Fadime Fadime 1970
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu Selma 1970
Yuvasız Kuşlar Nermin 1970
Yumurcak Selma 1969
Dağlar Kızı Reyhan Reyhan 1969
Hüzünlü Aşk Sevgi 1969
Yaralı Kalp 1969
Lekeli Melek Selma 1969
Karlı Dağdaki Ateş Binnur 1969
Cilveli Kız Kiraz 1969
Son Mektup Selma 1969
Aşkım Günahımdır Selma Sav 1968
İstanbul Tatili Nilgün 1968
Benim De Kalbim Var Selma 1968
Ömrümün Tek Gecesi 1968
Gül ve Şeker Filiz 1968
Yuvana Dön Baba 1968
Aşka Tövbe Şehbal 1968
Efkarlı Sosyetede Selma 1968
Baharda Solan Çiçek 1968
Sabah Yıldızı Nevin 1968
Hırsız Kız Mehtap/Yıldız 1968
Kader Elif 1968
Arkadaşımın Aşkısın / Kan Kardeşim Selma 1968
Sefiller 1967
Serseriler Kralı 1967
Yıkılan Yuva 1967
Cici Gelin 1967
Hindistan Cevizi 1967
Paşa Kızı Nilgün 1967
Affet Beni 1967
Bekar Odası İffet 1967
Sözde Kızlar Mebrure 1967
Ayrılık Saati Deniz 1967
Silahlı Paşazade Nilüfer 1967
Günahkar Kadın 1966
Acı Tesadüf 1966
Affet Sevgilim 1966
Erkek Severse 1966
Bar Kızı Deniz 1966
Efkarlıyım Abiler Fatoş - Meral 1966
Kaderin Cilvesi Papatya 1966
Vur Emri Gül 1966
Kolejli Kızın Aşkı Filiz 1966
Affedilmeyen Esin 1966
Çıtkırıldım Filiz Akın 1966
Şakayla Karışık 1965
Sevinç Gözyaşları 1965
Oğlum Oğlum 1965
Mirasyedi Filiz 1965
Ölüme Kadar 1965
Babasına Bak Oğlunu Al Filiz 1965
Tamirci Parçası Oya 1965
Yankesicinin Aşkı (Yankesici Kızın Aşkı) Hacer 1965
Fakir Gencin Romanı Filiz 1965
Tığ Gibi Delikanlı 1964
Asfalt Rıza 1964
Korkunç Şüphe 1964
Paylaşılmayan Sevgili 1964
Prangasız Mahkumlar 1964
Filinta Kadri 1964
Cüppeli Gelin 1964
İstanbul Sokaklarında 1964
On Güzel Bacak 1964
Kardeş Kanı 1964
Uçurumdaki Kadın 1964
Meyhaneci / Can Düşmanı Sema 1964
Kadın Berberi Lale 1964
Şoför Nebahat Ve Kızı Hülya 1964
Gurbet Kuşları Ayla 1964
Yankesici Kız Mehtap/Hacer 1964
Genç Kızların Sevgilisi 1963
Arka Sokaklar Elif 1963
Zoraki Milyoner 1963
İki Gemi Yanyana 1963
Bana Annemi Anlat 1963
Ölüme Çeyrek Var 1963
Beyaz Güvercin 1963
Ölüm Bizi Ayıramaz 1963
Kızlar Büyüdü 1963
Beyoğlu Piliçleri Oya 1963
Bekarlık Sultanlıktır Nurşen 1963
Aşk Merdiveni 1962
Sahte Nikah 1962
Battı Balık 1962
Şehvet Uçurumu Filiz 1962
Akasyalar Açarken Filiz 1962
KANSER TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ SIRALAR...
http://img246.imageshack.us/img246/799/filizakinkeq7.jpg (http://imageshack.us)
ÇOK ESKİDEN DERGİ KAPAKLARI
http://img246.imageshack.us/img246/4821/3822550vx3.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/5435/3822560ze6.jpg (http://imageshack.us)
ŞEKER...
http://img246.imageshack.us/img246/2963/imagesearchwz9.jpg (http://imageshack.us)
GALALARDAN...
http://img101.imageshack.us/img101/8075/293904vd4.jpg (http://imageshack.us)
SON...
http://img95.imageshack.us/img95/1586/341277kk1.jpg (http://imageshack.us)
sweetjulia
23-10-06, 23:38
http://img55.imageshack.us/img55/4337/20495180ku9.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:41
http://img167.imageshack.us/img167/9610/1124280gg5.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/862/3994900et2.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:42
http://img84.imageshack.us/img84/2745/3994920rk7.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/811/5370310ai9.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:46
http://img144.imageshack.us/img144/7830/6151650le7.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/6924/7297980fm5.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:48
http://img167.imageshack.us/img167/4331/7367670vk9.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/678/7368200zi4.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:49
http://img97.imageshack.us/img97/6325/7368580xv5.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/9122/7368650hs8.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:51
http://img142.imageshack.us/img142/5518/7368750sg1.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/6949/7368820dx6.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:52
http://img97.imageshack.us/img97/3045/7369430ew6.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/673/7372130ml5.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:54
http://img141.imageshack.us/img141/3351/7372510by8.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/3241/7372810hu3.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:55
http://img97.imageshack.us/img97/538/7373250fo9.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/8110/7376600vm2.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:57
http://img141.imageshack.us/img141/7014/7376710um4.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/108/7648940ij1.jpg
sweetjulia
24-10-06, 13:58
http://img142.imageshack.us/img142/8365/7649060ml0.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/2962/7649140ha3.jpg
sweetjulia
24-10-06, 14:12
http://img142.imageshack.us/img142/8616/7984060lz8.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/8157/7985200su9.jpg
sweetjulia
24-10-06, 14:14
http://img142.imageshack.us/img142/4152/9350550tq2.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/8874/10183000py1.jpg
sweetjulia
24-10-06, 14:15
http://img141.imageshack.us/img141/3357/10902530wj3.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/7323/10905420fy4.jpg
sweetjulia
24-10-06, 14:17
http://img97.imageshack.us/img97/6162/11065660ef6.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/1508/11372590ud2.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:02
http://img216.imageshack.us/img216/2734/11469260gt5.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/8703/15635130hi0.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:03
http://img126.imageshack.us/img126/4306/18410750yb8.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/5676/18410780su8.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:04
http://img216.imageshack.us/img216/7523/18410800ww2.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/1714/18410820bj3.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:06
http://img71.imageshack.us/img71/8426/18410840qn9.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/5893/18410870tn5.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:08
http://img216.imageshack.us/img216/3826/18410890ns5.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/8459/18410920lu2.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:11
http://img126.imageshack.us/img126/5169/18410930og7.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/5315/18410970qv0.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:33
http://img116.imageshack.us/img116/3791/18411020ag1.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/3029/18411060rj7.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:33
http://img116.imageshack.us/img116/1855/20325950bx5.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/1743/20326160lt5.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:35
http://img116.imageshack.us/img116/208/20337470bb4.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/1963/20403760yr5.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:36
http://img116.imageshack.us/img116/6853/20409340dw4.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/4937/20584040ju9.jpg
sweetjulia çok güzeller.süperler.
sweetjulia
24-10-06, 17:37
http://img160.imageshack.us/img160/99/21316300ce5.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/6365/21994430nn6.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:38
önemli değil canım:img-icecr bayılıyorum eski dergi resimlerine:img-nyam:
sweetjulia
24-10-06, 17:38
http://img160.imageshack.us/img160/1151/22764700eg4.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/3979/22779640uf3.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:39
http://img116.imageshack.us/img116/3707/23006050tf3.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/559/23006470pd3.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:41
http://img160.imageshack.us/img160/5427/25904680ep9.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/5458/23136240tg6.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:42
http://img116.imageshack.us/img116/3543/23506780zn2.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/3817/23506920ce8.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:43
http://img116.imageshack.us/img116/3711/27976540nz5.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/1088/28495460sj0.jpg
sweetjulia
24-10-06, 17:43
http://img116.imageshack.us/img116/9168/28217720xt7.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/8726/28217730sk3.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/6489/dizifilm1hb6.jpg
türkiyenin en iyi bayan oyuncularindan birisi, baska ne söze gerek varki! kisaca süper :happy0064
sweetjulia
02-12-06, 17:13
http://img260.imageshack.us/img260/3663/image01162151tv98ct7.jpg
http://img350.imageshack.us/img350/9362/image01162151tv982jm6.jpg
http://img346.imageshack.us/img346/2553/image01162152tv983fs8.jpg
http://img166.imageshack.us/img166/8666/image01162153tv98tk0.jpg
sweetjulia
02-12-06, 17:15
http://img346.imageshack.us/img346/1421/image01162153tv982av3.jpg
http://img346.imageshack.us/img346/639/image01162154tv981bv0.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/8248/image01162156tv98ki1.jpg
SWEETJULİA harikasın,Filiz akında harika.
sweetjulia
02-12-06, 19:20
SWEETJULİA harikasın,Filiz akında harika.
teşekkür ederim yorumun için:img-yes: :img-wink:
sweetjulia
03-12-06, 13:03
http://img91.imageshack.us/img91/9362/a6em9.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/6954/a7pa3.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/9200/a8cd6.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/5237/a9zd6.jpg
sweetjulia
03-12-06, 13:05
http://img135.imageshack.us/img135/9104/a10im8.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/880/a11oc1.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/6725/a12wi0.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/5936/a13jh2.jpg
sweetjulia
03-12-06, 13:07
http://img242.imageshack.us/img242/5882/a14sl5.jpg
http://img242.imageshack.us/img242/3305/a16nc3.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/4697/a15cp1.jpg
sweetjulia
03-12-06, 13:09
http://img88.imageshack.us/img88/5049/a30li2.jpg
acemicadi_fan
03-12-06, 13:12
Suan daha oynuyormu bilemiyorum ama bugün Seffaf Oda'da (KANAL D) Konuk.
sweetjulia
05-12-06, 11:27
Suan daha oynuyormu bilemiyorum ama bugün Seffaf Oda'da (KANAL D) Konuk.
geç bir teşekkür olsa da teşekkürler:img-yes:
sweetjulia
05-12-06, 11:28
http://img223.imageshack.us/img223/3093/adszjf8.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=adszjf8.jpg)
sweetjulia
02-01-07, 20:24
http://img168.imageshack.us/img168/6381/h07gx3.jpg
cyprus_hsn
02-01-07, 20:30
gerçekten çok hoş bir bayan filiz hanım. uzun zamandır onu yeni film veya dizi projelerinde göremesekte hep aklımızda :) doğrusunu söylemek gerekirse fiziksel yönden Filiz Akın ve Hülya Koçyiğiti şimdi daha çok beğeniyorum :)
4 yapraklı yoncanın sarı kızı, sinemaya en son girip en erken bırakmıştır fakat bir ara trt için dizi çekmiştir hiç izlemedim o diziyi :( yada hatırlamıyorum
cyprus_hsn
02-01-07, 21:42
4 yapraklı yoncanın sarı kızı, sinemaya en son girip en erken bırakmıştır fakat bir ara trt için dizi çekmiştir hiç izlemedim o diziyi :( yada hatırlamıyorum
evet bende merak ediyorum nedendir bu veda diye. kaç yıl geçti kendisini ne bir dizide ne daha da önemlisi bir sinema filminde göremedik. keşke bir sürpriz yapıp geri dönse sinemaya. :img-yes:
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/af78.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/2.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/1.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/11.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/4Afis21.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/5Afis7.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/5Afis27.jpg
http://www.mkutup.gov.tr/sinema/images/5Afis44.jpg
arkadaşlar resimler için çok teşekkürler:happy0064
filiz akın yeşilcamın küçük hanımefendisi..yada prensesi... kibar ve avrupai yüz'e ve yüz hatlarına sahip olup ayrıca hem sevimli ve bebeksi hem de güzel ve çekiciliği birarada bulabildiğimiz ende oyuncularımızdandır.gerçekci olmak gerekirse bana göre halen güzel kalmayı başarabilmiş ve bunu koruyabilmiş beyaz perdenin tek oyuncusu..:img-blush
araştırmalar için teşekkürler arkadaşlar.:img-yes:
Filiz hanımı özlemişim.:img-in_lo
Türk sanatçı olarak en çok onunla tanışmak,bi kaç kelimede olsa sohbet etmek isterdim kendi elleriyle yaptığı lezzetli kurabiyelerini yerken tabi. .:img-blush
_CALIKUSU_
02-02-07, 19:30
http://img530.imageshack.us/img530/286/11065660tq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/1966/11213300hh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/7667/12350000cf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img469.imageshack.us/img469/5619/15635130sv0.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
02-02-07, 19:32
http://img184.imageshack.us/img184/5085/20403760jb2.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/3526/20495180mr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/2886/22764700mh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/4326/32231170wc2.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
02-02-07, 19:34
http://img106.imageshack.us/img106/3880/32501310ej6.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/182/32505690kr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img106.imageshack.us/img106/580/33088030pj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/3489/33663710xf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img106.imageshack.us/img106/9747/35266880vh8.jpg (http://imageshack.us)
PAMUK_MELEGIM
02-02-07, 19:39
canim yaaa cok seviyorum filiz akini!!!!
_CALIKUSU_
04-02-07, 13:45
PAMUK_MELEGIM imzan cok güzelmis.....:happy0064
_CALIKUSU_
17-02-07, 17:10
http://img177.imageshack.us/img177/5365/27975110ez8.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/8625/27976540fw8.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
17-02-07, 17:12
http://img130.imageshack.us/img130/4535/27978520nd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/9785/37466160pt7.jpg (http://imageshack.us)
http://www.megarsiv.biz/files/zmtn4dnn4mmymhkkyvlm.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/2320/ppfk4.png (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/9193/84436970la7.png (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/6549/untitledpi2.png (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/4930/86215125yc4.png (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/405/uucx2.png (http://imageshack.us)
Sweet Julia
06-03-07, 22:08
teşekkürler ÇALIKUŞU ve lombardo:happy0064
http://www.thy.com/images/skylife/11-2005/29/6_29hirsizkiz.jpg
http://www.thy.com/images/skylife/11-2005/29/6_29filizakin%20copy.jpg
bence türkan şoray bundan bin kat daha güzel hem gerçek sarışın değil birde çok soğuk türkan şoray daha tatlı ve daha sıcak
http://img509.imageshack.us/img509/788/filizakin02th6.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
20-03-07, 20:25
Resimler icin tesekkürler lomabardo ve cicikiz0....
http://img410.imageshack.us/img410/7146/photo0188mv5.jpg (http://imageshack.us)+http://img105.imageshack.us/img105/4012/photo0189oc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/1915/photo0190hy8.jpg (http://imageshack.us)+http://img46.imageshack.us/img46/4602/photo0187rf9.jpg (http://imageshack.us)
Alın yazısı
04-04-07, 10:52
Türk sinemasının En değerli En güzel oyuncularındandır eMeği Çoktur Sinemada
Cüneyt Arkınla Filmleri Beğeni Kazanmıştır...
http://i12.tinypic.com/4i7coc8.jpg
http://i5.tinypic.com/2nvv136.jpg
http://i13.tinypic.com/2vbafrd.jpg
http://i11.tinypic.com/2hoaidw.jpg
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load188088.png (http://www.resimyuklet.com/resim.php?cg=uploads3/load188088.png)
http://i10.tinypic.com/3yeruiw.jpg
Filiz Akin Gülsen Bubikoglundan Sonra En Sevdigim Aktristir
Ayrica Yesilcamin Da En Güzel Kadinlarindan
yeşim_duygu
25-05-07, 21:02
bende bir filiz akın hayranıyım bence çok başarılı ve güzel bir oyuncu ben onu çok seviyorum...
http://img62.imageshack.us/img62/7582/filizakinfk2.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/1842/filizakin1nc0.jpg (http://imageshack.us)
http://img103.imageshack.us/img103/6523/filizakin3ec0.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/5480/filizakin4tg5.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/2924/filizakin5ib7.jpg (http://imageshack.us)
http://img479.imageshack.us/img479/424/filizakinhk6.jpg (http://imageshack.us)
http://img486.imageshack.us/img486/5360/filiz2vt8.jpg (http://imageshack.us)
http://img57.imageshack.us/img57/2325/filiz3vu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img482.imageshack.us/img482/1755/filiz1kf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img482.imageshack.us/img482/5783/filizgp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/4061/filizakin2mj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img473.imageshack.us/img473/7318/filizakin6fl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img473.imageshack.us/img473/5171/filizakin8cl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/5463/filizakin7kw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img382.imageshack.us/img382/4883/filizakin9rm6.jpg (http://imageshack.us)
http://img382.imageshack.us/img382/954/filizakin10eq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/3976/filizakin11jq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/8144/filizakin12wy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/1750/filizakin13wq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img77.imageshack.us/img77/8947/filizakin14ip2.jpg (http://imageshack.us)
http://img468.imageshack.us/img468/3227/filizakin15hn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img479.imageshack.us/img479/4819/filizakin16ng0.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/3589/filizakin17jr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/6342/filizakin18yd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img125.imageshack.us/img125/4536/filizakin19fd8.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/8540/filizakin20ge3.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/762/filizakin22xm0.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/2433/filizakin21ls1.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/9201/filizakin23gq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/2470/filizth3.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akin Gülsen Bubikoglundan Sonra En Sevdigim Aktristir
Ayrica Yesilcamin Da En Güzel Kadinlarindan
KesinLikle..Bu ne güzeLLiktir dedirtir insana..
http://img221.imageshack.us/img221/1638/filizakin1la9.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/9892/filizakin2rl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/8893/filizakin3ic7.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/3025/filizakin4wv4.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/2866/filizakin5ys8.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/9716/gazetehaberivk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/5927/gazetehaberi1id9.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/9956/gazetehaberi2ef9.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/9790/filiz1lu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/3397/filiz2wp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/4379/filizakinyo0.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/6463/filizakin1tu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/3627/filizakin2bn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/8949/filizem7.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/6334/filiztrkeric0.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/4950/filizzekiwl9.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/4210/filizep7.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/8933/filiz1ld6.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/7050/filiz2kk9.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/5827/dergiix5.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/7383/dergi1rl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/5530/filizfj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/1826/filiz1ik3.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/5607/filizhq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/1962/filiz1tl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/7953/filiz2ps0.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/8659/filiz3yo8.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/5416/filiz4kb2.jpg (http://imageshack.us)
EKLEDIGIM RESIMLERIN KIMISI DAHA EVVEL EKLENMIS OLABILIR
COK FAZLA OLDUKLARI ICIN KONTROL EDEMEDIM
buraya neden kimse ugramiyor filiz akin hayranlari forumun ilerlemesi sizlere bagli
Filiz Akinin Kartal Tibetle Oynadigi ömrümce Unutamadim Isimli Filmi Persembe Günü Fox Ta 15:15 Te Sevenlerine Duyurulur
_CALIKUSU_
27-05-07, 14:54
Gül Tuna ekledigin resimler cok güzelmis, cok ama cok tesekkür ederim. Film haberinide bizimle paylastigin icin ayrica tesekkür ederim. Seninle sevdigimiz kisilerin hepsi neredeyse ayni :img-yes:
_CALIKUSU_
27-05-07, 18:55
Resimleri görünce dayanamadim bir imza yaptim heemn:
http://img508.imageshack.us/img508/1768/filizakinyenisq1.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
27-05-07, 19:09
http://img340.imageshack.us/img340/2347/filiozaviirj6.jpg (http://imageshack.us)+http://img508.imageshack.us/img508/6358/filizcingenelr2.jpg (http://imageshack.us)+http://img501.imageshack.us/img501/2149/filizrenksizex9.jpg (http://imageshack.us)
imzan cok renkili ve cok güzel olmus:img-yes:
_CALIKUSU_
28-05-07, 15:35
imzan cok renkili ve cok güzel olmus:img-yes:
Sagol begenmene sevindim canim. Gecenlerde Filiz Akin´in ogluyla birlikte bir filmi vari, fakat ben izleyemedim malesef :img-in_lo
Sagol begenmene sevindim canim. Gecenlerde Filiz Akin´in ogluyla birlikte bir filmi vari, fakat ben izleyemedim malesef :img-in_lo
hangi filmi yumurcak serilerindenmi bende yayin akisinda öyle bir sey okumustum ama bende izlemedim
_CALIKUSU_
29-05-07, 14:39
hangi filmi yumurcak serilerindenmi bende yayin akisinda öyle bir sey okumustum ama bende izlemedim
Evet canim yumurcakli olani :img-pilot
bugün filiz akin filmi oynuyor fox ta daha önce bilgi göndermistim bu konu ile ilgili film hakkinda daha fazla bilgi isteyen varsa konusu :
Doğan (Kartal Tibet) ve Murat (Metin Serezli) aynı fabrikada çalışan iki arkadaştır. Doğan bir yandan sevgilisi Selma (Filiz Akın) ile evlilik hazırlığı yaparken, diğer yandan yükselip zengin olma düşleri kurar. Fabrika sahibinin kızı Meral (Zeynep Tedü) Doğan’a aşıktır. Selma’nın annesinin ameliyatı için gerekli parayı Doğan, Meral’le evlenme karşılığı temin eder. Selma’ya da parayı tercih ettiğini söyleyip ayrılır. Murat annesi ölen Selma’yı sahiplenir ve onunla evlenir. Doğan’ın bir oğlu olur, doğum sırasında ölen Selma’nın da kızı. Doğan, Selma’yı unutamaz. Yıllar geçer. Ailesi ile gittiği Uludağ’da küçük bir motel sahibi Murat’la karşılaşıp onun kızı Sevgi (Filiz Akın) ile tanışır. Genç kız Selma’nın neredeyse kopyasıdır. Etkilenen Doğan onları İstanbul’a çağırır. Murat’ı müdür, Sevgi’yi de sekreteri yapar. Oğlu Selim (Yusuf Sezgin) Doğan’ın kızı gibi sevdiği Sevgi’den hoşlanır. Meral ise Doğan’ın Sevgi’ye başka duygular beslediğini sanıp kıskanır. Meral Doğan’ın yıllardır sakladığı Selma’nın resmini Sevgi sanıp oğluna da gösterir. Bu baba ile oğlunun aralarının bozulması anlamına gelmektedir. Murat ile Doğan resmin Selma’ya ait olduğunu söyler. Selim, Sevgi’nin tek suçunun Selma’ya benzemesi olduğunu anlar, pişmandır. Sevgi ise babasına intihar mektubu bırakıp kayalara gitmiştir. Selim yerini bilmektedir. Gidip Sevgi’yi bulurlar. Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet, Yusuf Sezgin, Metin Serezli, Hulusi Kentmen. Yönetmen: Süreyya DuruYapım Yılı: 1971
BU FILM YAYIN AKISINA GÖRE SAAT 15:15TE BASLIYACAK AMA YALNIZCA FOX TA FOX TURK IZLEYENLER MALESEF IZLEYEMIYECEK CÜNKÜ O SAATLERDE BASKA BIR SEY YAYINLANIYOR FOX TURKTE
Bence Filiz Akın Türk Sinemasının gelmiş geçmiş en güzel kadını.En çok onun filmlerini sevdim,en çok da onu görmekten dolayı mutlu oldum.Size resim getiriyorum..İstediğiniz resimlerin daha büyük ama üzerleri yazılı olanlarını ekleyebilirim.:img-wink:
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190593.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190599.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190596.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190597.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190604.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190610.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190642.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190615.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190645.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190639.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190637.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190630.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190607.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190606.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190643.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190613.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190599.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190662.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190664.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190654.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190649.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190659.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146853.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146840.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146837.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146833.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146790.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146832.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146770.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146757.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146753.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146746.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146706.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146701.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146699.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146691.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146604.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146697.jpg
hildaxx aynı anda aynı resimleri ekliyormuşuz, görmedim kusura bakma :img-wink: resimler çok güzel ellerine sağlık :happy0064
bence küçükken daha iyi büyükken logo çıkıyor ve kötü duruyor :icon_sorr
bende filmi izlemeye gideyim :happy0064
hildaxx aynı anda aynı resimleri ekliyormuşuz, görmedim kusura bakma :img-wink: resimler çok güzel ellerine sağlık :happy0064
bence küçükken daha iyi büyükken logo çıkıyor ve kötü duruyor :icon_sorr
bende filmi izlemeye gideyim :happy0064
Evet farkettim.Hatta kötü oldu gibi senin mesajını sildirmek zorunda kaldım.:img-wink: Özür dilerim o yüzden.Sen geri kalanlarını eklersin.Evet yazılı çok kötü keşke düzeltebilenler olsa da yazıları yok edebilsek.Çok güzel resimler çünki.:img-wink:
hildaxx resimeler harika cok tesekkürler
hildaxx önemli değil canım , ne demek :img-wink:
peki bende geri kalanları ekliyorum o halde :happy0064
büyük olanlardaki logolara bir çare yok malesef o yüzden bende küçük ekliyorum :img-wink:
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040422/0000000000119943.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190657.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2005/20050226/0000000000190627.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/T0000017/0000000000083893.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/T0000017/0000000000083890.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146812.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146817.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146640.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146844.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146798.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146792.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146710.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146768.jpg http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146765.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146820.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146804.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146785.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146749.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146737.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146731.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146713.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146693.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146641.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146607.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146525.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146481.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146410.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2003/20031204/0000000000091643.jpg
http://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040811/0000000000146537.jpghttp://www.dbimaj.com/Resimler/THU/2004/20040812/0000000000146719.jpg
en sondaki resimdeki çocuklar erdal tosun - gürdal tosun :img-yes:
_CALIKUSU_
31-05-07, 18:14
Resimler cok güzelmis, tesekkürler genc_fb ve hildaxx!:happy0064 :happy0064
Nostalji : Filiz Akın'ı annesi anlatıyor (Temmuz / 1963)
Okulda ideal bir talebe olarak gösterilirdi.Sınıflarını hep birincilikle geçti.Mimar olmak istiyordu.Fakat hayatını da kazanmak zorundaydı. Bir Seyahat acentasına girdi , iki yılda deniz kısmının şefi oldu.
Teşvikiye'de, Maçka caddesine Kalıpçı Sokağında Bayraktar Apartımanının en üst katındayız. Ön taraftaki terasa bakan küçük odada orta boylu, Leman Coşkuner ( Filiz Akın'ın öz annesi ) anlatıyor , biz de arada sırada soru sorarak dinliyoruz. Leman Hanım, yuvarlak çizgilerin hakim olduğu bir bünye ve çehreye sahip, sözlerini el hareketleriyle kuvvetlendiren, tatlı dilli, güler yüzlü bir ev kadını. Ankara'da, ismet Paşa Kız Enstitüsünden mezun olmuş ve bir kaç yıl öğretmenlik yapmış. Odada bizden başka, Filiz Akın ile anneannesi de var.
Üçü de Ankara'da doğmuşlar .Vayla havasının diriliği, sağlamlığı üçünde de hemen farkediliyor . Filiz Akın ailenin ilk çocuğu. Zaten, bugün Türk sinemasında başrolde oynıyan aktrislerin hemen hepsi ( Belgin Doruk, Türkin Şoray, Fatma Girik, Muhterem Nur , Neriman Köksal vs. ..) ailelerinin ilk çocuklarıdır .Tuhaf bir tesadüf onIarı bir başka noktada da birleştiriyor. Belgin Doruk hariç, bu artistlerin anneIeri ilk eşlerinden ayrılmıştır . Leman Coşkuner de, hikim olan ilk eşinden boşanmış, yeni eşi ise halen Almanyada çalışıyor .
Ben Filiz'in erkek olmasını isterdim, babası kız olsun derdi. Filiz'in bababannesi yeşil gözlü, ince belli, beline kadar dökülen saçları ve selvi boyu ile göz kamaştıran bir Çerkez güzeliydi. FiIiz, bana ve babasına benzemezdi, kayınvaldeme çekti o 2 ocak 1943 sabahı, saat 4.30'da, ışıklar Caddesindeki Ankara Doğumevinde dünyaya geldi. Erken konuştu, ama geç yürüdü. Sekiz aylıkken, havada uçan bir sineği, eliyle işaret edip 'sinek' demişti. İlk söylediği kelime budur .
15 aylık olmuş, adım atmamıştı. Bir gün 'herkesin çocuğu yürüyor, gel sen de yürü bakalım' dedim, koltuktan yere indirdim. Tıpış, tıpış yürümeye başlamasın mı? Ben onu koltuğa oturtup etrafına minderleri dizerdim, onun için yürüyemezmiş. iki buçuk yaşında resim yapmaya başladı. Afyonkarahisar'daki evimizin yanında bir türbe vardı. Kalın resim kağıdı üzerine
bu türbenin, yaşından hiç umulmıyacak kadar düzgün bir resmini çizdi. Şimdi çok güzel resimler yapıyor . Ben, Afyon' da öğretmen vekilliği yapıyordum. Bir gün komşumuz askeri doktorun emirerini yanına almış. 'Beni anneme götür' demiş. Okula gelmiş, müdüre çıkmış. 'Beş buçuk yaşıma geldim, okuma yazma biliyorum, beni okula alın demiş. Kabul etmemişler. Eve ağlaya ağlaya dönerken yolda maarif müdürü Filiz'i görmüş. Niçin ağladıını sorunca, olayı öğrenmiş. 'Gel beraber okula gidelim' diyen maarif müdürü kendi eliyle Filiz'i ilkokula yazdırmış. Tüm sınıflarını, liseden mezun olana kadar hep birincilikle bitirdi. Babası da hukuk fakültesinden birincilikle mezun olmuştur .
Filiz, okulda yapılan hikaye yarışmalarında kazandı, piyeslerde rol aldı; ikokula yeni başladığı yıllardaydı. 'İlerde ne olacaksın?' diye sordukları zaman 'Bakkal olacağım' diye cevap verirdi. Çünkü, sevdiği her şeyin oradan alındığını görmüş. Beşinci sınıfa geldiği zaman, arkadaşları ve akrabalarımız ne olacağını sordukları zaman artık bakkal olmak istemiyor ve herkesi şaşırtan bir cevap veriyor :'Cumhurbaşkanı olacağım " diyordu.
İlkokuldan sonra Ankara Marif Kolejine yatılı olarak verdim , eşimden yeni ayrılmıştım. Terzilik yapıyordum aynı hafta eve geldi : [COLOR="Red"]'Beni buradan al. Arkadaşlarımın hepsi önceden ingilizce dersleri almışlar , yabancı dil biliyorIar .Ben onların arasında utanıyorum. Bir cümle bile yapamıyorum' dedi. 'Bir hafta daha kal da gelecek hafta başka okula alırım' dedim. O bir hafta içinde gece gündüz çalışmış, sınıfına ve arkadaşlarına alışmıştı. Eve geldiği zaman "okulumu artık seviyorum" dedi
Bütün sınıflarda iftihar Ievhasına geçti, öğretmenleri tarafından ideal talebe olarak gösterildi. 1960 haziranında mezun oldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesine girip mimar olmak niyetindeydi Fakat, hayatını kazanması için çalışmasıda gerekiyordu.Bunun eçin Filiz Akın'ın çalışması gerekiyordu .Bir süre iş aradı Sonunda bir seyahat acentasına girdi.iki yıl orada çalıştı.
Geçen yıl, film çevirmek üzere ayrıldığı zaman seyahat acentasının deniz kısmının şefi olmuştu. Fransızca ve ingilizceyi iyi konuşuyor , italyanca öğrenmeye çalışıyordu.
Filiz'in artist olmak aklından bile geçmemiştir .Ben, önceleri onun çocuk doktoru olmasını isterdim. Fakat, kolejden arkadaşı olan Oya, bir gün bize geldi. 'Yerli filmler için ciddi artistlere çok ihtiyaç var. Bugün film artistliği kazanç sağlıyan, kolay şöhret ve saadet getiren önemli bir meslek oldu. sen bu işi en iyi şekilde yapabilecek durumdasın' dedi. Ben de onu destekledim. sonunda bir mektup yazdık. Prodüktörler Ankara'ya evimize geldiler. Israrla teşvik ettıler , taahhütlerde bulunup kontrat yaptılar .Çalıştığı müessesede yüksek maaş alıvordu. Tereddüt ettik. Sonunda kararımızı verip istanbul'a geldik:. 8 mayıs 1962'de, rejisör Memduh Ün idaresinde 'Akasyalar Açarken' adlı filmine
başladı.Partöneri Göksal Arsoy'du . O günden bu yana 12 filmi çevirdi.Dünyada en çom sevdiğim insan odur.Filiz'de onu çok sever....
röportajın resimleri :
http://www.michaelshow.net/haber_img/f1.jpghttp://www.michaelshow.net/haber_img/f3.jpghttp://www.michaelshow.net/haber_img/f4.jpghttp://www.michaelshow.net/haber_img/f2.jpg
kendi adıma rica ederim :happy0064
çağlacım avatar ve imzan çok şeker :img-wink:
genç_fb bende cok tesekkür ediyorum katkilarindan dolayi
_CALIKUSU_
31-05-07, 19:27
kendi adıma rica ederim :happy0064
çağlacım avatar ve imzan çok şeker :img-wink:
Sagol canim, begenmene cok sevindim :cheer:
genç_fb bende cok tesekkür ediyorum katkilarindan dolayi
rica ederim canım :img-wink:
FİLİZ AKIN Kendine Zaman Ayırıyor
Topağacı’nda bir daire…. İçinde genç ve de güzel bir kadın oradan oraya koşturuyor. Gelen telefonlara yetişmeye çalışıyor , bir yandan ev işleri için talimat verirken , diğer yandan makyajını yapmaya uğraşıyor.
Sözünü ettiğimiz şeyler bir film setinde değil, Filiz Akın’ın evinde geçiyor ve bu sahneler hemen her gün aynı şekilde tekrarlanıp duruyor.
Leyleği Havada Gördü
Son zamanlarda Filiz Akın gerek çalışmak gerek dinlenmek için çok yer dolaştı.İstanbul’da çok az bulundu.Ankara – Bursa – Kıbrıs gittiği yerlerden sadece bazıları.: “Kış ve ilkbaharı az çalışarak geçirmek istiyordum.Gelen tekliflerin çoğuna olumsuz cevap vermek kararındaydım ama , teklifler hatırlarını kıramayacağım kişiler tarafından yapılınca “EVET” demek zorunda kaldım ve nefes almaya zaman bulamadan çalıştım. Antalya – Alanya gezimin tek amacı yeni teklifleri incelemek , yorgunluk çıkarmak.”
Evdeki hesap Çarşıya Uymadı
Yoğun çalışmalarıyla dolu bir ilkbahar sezonu geçirince yaz için kesin bir karar aldı Filiz Akın.Çok az çalışacak ve yorgunluk bırakacaktı.”Alanya’da hem dinlenecek hem de gelen teklifleri değerlendireceğim. Çünkü hepsine birden olumlu yanıt verebilmem olanaksız.Nedeni de bazı tekliflerin tarihlerinin birbirleri ile çakışması .Asıl düşüncem yaz sezonunu dinlenerek geçirmekti ama olmadı”
“Aranan kişi olmak çok güzel.Yalnız , şunu belirtmek istiyorum.Kendime ait zamanımın olması lazım.Bu hızlı tempo yüzünden özel işlerim için küçücük den olsa süre ayıramıyorum.Örneğin döşemekte olduğum bir evim var, ama yeterince uğraşamadığım içn hala bitmedi.Bir an önce yerleşmek istediğim dairede , eşyalar rast gele atılmış şekilde duruyor. Oysa en geç yaz başında taşınmak istiyorum.Sinema da öyle….
Gazino çalışmalarımın yanında filmlerde de oynamak istiyorum ama zaman sorunu bir duvar gibi dikiliveriyor karşıma.Çok güzel olan bazı teklifler de salt bu neden yüzünden geri çevirmek zorunda kalıyorum.”
Daha pek çok anlatıyor.Filiz Akın ve anlattıklarından şu sonuç çıkıyor.Yılın 365 günü 30 günü ve de günün 24 saati yetişmiyor Filiz Akın’a
Kaynak : HEY Dergisi - Haluk Aktar / Temmuz 1978
Röportajın Resimleri :
http://www.michaelshow.net/haber_img/4412.jpghttp://www.michaelshow.net/haber_img/4413.jpghttp://www.michaelshow.net/haber_img/4414.jpg
hildaxx resimeler harika cok tesekkürler
Ben teşekkür ederim.Paylaşmak gibisi yok.:img-wink:
hildaxx önemli değil canım , ne demek :img-wink:
peki bende geri kalanları ekliyorum o halde :happy0064
büyük olanlardaki logolara bir çare yok malesef o yüzden bende küçük ekliyorum :img-wink:
Valla bu forumda o kadar kargaşa,kavga gürültü ve çocukça şeylerden doğan olaylar varki,ben herkesle iyi olayım da yeter bana.Ondan yazmadan geçemedim.
Ben teşekkür ederim canım.Zaten imzan ve avatarına bittiğim için bu başlığa uğramadan geçemedim.:img-wink:
_CALIKUSU_
01-06-07, 00:07
[B]Ben teşekkür ederim canım.Zaten imzan ve avatarına bittiğim için bu başlığa uğramadan geçemedim.:img-wink:
Cok sagol canim :img-in_lo , begenmene sevindim:img-yes:
genc_fb canim harikasin bugün, süper seyler ekliyorsun:happy0064 BRAVO!!!
filiz akin gibi güzel biri varmi :img-in_lo cok cok cok güzel resimler bayildim resmen özellikle eski resimleri süper :img-yes: :img-wink:
Cok sagol canim :img-in_lo , begenmene sevindim:img-yes:
genc_fb canim harikasin bugün, süper seyler ekliyorsun:happy0064 BRAVO!!!
teşekkür ederim canım :happy0064
ben filiz akın - cüneyt arkın ikilisini çok yakıştırmışımdır , bence çok iyi ikiliydiler :happy0064
eksisözlükde şöyle bir tekerleme okudum , benim çok hoşuma gitti :img-yes:
filiz akın , evi yakın , sevgilisi cüneyt arkın :D
_CALIKUSU_
01-06-07, 18:40
filiz akın , evi yakın , sevgilisi cüneyt arkın :D[/B]
Güzelmis, bende ilk defa duyuyorum :img-yes: :img-hyste
Melis01 buraya ugramana sevindim canim:img-yes:
COLOR="Red"]filiz akın , evi yakın , sevgilisi cüneyt arkın [/COLOR]:D[/B]
COK HOS GERCEKTEN
bugün türkmax'da geçmiş bahar mimozaları başlıyor :cheer:
saat 16:45 - 17:30 arası :img-wink:
Oyuncular : Filiz Akın - Rutkay Aziz
Konusu : Hümeyra (Filiz Akın) çocukluğunda öğrendiği aile değerlerini kendi ailesine uygulamak istiyor
Yapım Yılı : 1989 - TRT - 9 Bölüm
8 Haziran Cuma Fox Tv saat 15 : 15 - Cilveli Kız filmi var :happy0064
Oynayanlar : Filiz Akın - Kartal Tibet - 1969
Konusu: İstanbul’un yoksul bir semtinde hasta babası ile yaşamakta olan Kiraz (Filiz Akın), işportacılık yaparak babası için gerekli ameliyat parasını denkleştirmeye çalışır. Zengin bir işadamı olan Hayrullah Bey’in (Hulusi Kentmen) çapkın oğlu Aydın (Kartal Tibet) ise bir bar şarkıcısı olan Okşan’a (Feri Cansel) sırılsıklam aşıktır ve onunla evlenmek istemektedir. Gelin adayının bar kızı olduğunu öğrenen Hayrullah Bey bu evliliğe karşı çıkar. Ama Aydın’ı caydıramaz. Hayrullah Bey, gemide işportacılık yaparken tanıştığı Kiraz’ı arkadaşlarıyla birlikte işyerine çağırır. Hep birlikte Aydın’ı Okşan’dan ayırmak için plan yaparlar. Buna göre Kiraz Aydın’ı kendine aşık edecek, karşılığında yüklü bir para alarak hasta babasını ameliyat ettirecektir. Hayrullah Bey Kiraz’ı yan köşke yerleştirir ve Avrupa’dan yeni dönmüş havası vererek genç kızı Aydın’la tanıştırır. Aydın evlilik için gün saydığından Kiraz’la ilgilenmez. Kiraz evlenecekleri gün Okşan’ın yerine geçer ve nikahtan kaçar. Onu yakalayan aydın duvağın altındakinin Kiraz olduğunu görür. Kiraz onu sevdiğini söyler. Aydın da aslında Okşan’ın kendisi ile parası için evleneceğini anlamıştır. Kiraz’a bağlanır ve evlenmek ister. Hayrullah Bey bu kez gerçeği bildiği için bu evliliğe de karşı çıkar. Kiraz da düş kırıklığı içinde evine döner. Aydın olanlara anlam veremez ve her yerde Kiraz’ı arar. Kiraz düzmece bir evlilik yalanı uydurur. Mahalleli Kiraz’ın kötü yola düştüğü dedikodusu ile babasını kışkırtırlar. Hasta baba hesap sormak için Hayrullah Bey’e gider ve tüm gerçeği öğrenir. Aydın, Hayrullah Bey, hep birlikte eve giderler. Oysa kiraz evi terk etmiş ve yazgısının onu sürükleyeceği yerlere doğru yola çıkmıştır bile. Şimdi yapılacak tek şey vardır. Ne pahasına ve nerede olursa olsun, güzel Kiraz’ı bulmak ve her şeyi yoluna koymak. Onlar da öyle yaparlar...
http://img53.imageshack.us/img53/6585/filizakinau6.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın'ın girişimi ve Starkey firmasının katkılarıyla Niğde Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 92 öğrenciye ücretsiz işitme cihazı verilecek.
Hüdavent Hatun İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Müdürü Refik Acar, Starkey firmasının her yıl bir ülkede ücretsiz kulak cihazı taktırdığını belirterek, 'İki öğrencimiz internette bir araştırma yaparken, bu firmaya ulaşmış.
Öğrencilerimiz bu firma ile işbirliği yapan sanatçı Filiz akın'a da ulaşmışlar. Firma Sanatçı Filiz Akın'ın aracılığıyla okulumuzdaki öğrencilere ücretsiz kulak cihazı taktırmayı kabul etmiş' dedi.
http://img394.imageshack.us/img394/93/esizv4.jpg (http://imageshack.us)
Türker Inanoğlu ,10 yıl evli kaldığı Filiz Akın ve yakın dostu Ahmet Tarık Tekçe ve eşiyle
http://img392.imageshack.us/img392/9954/yilbasiyemegiez9.jpg (http://imageshack.us)
İnanoğlu, Filiz Akın, "Yumurcak" İlker ve dostları Hüseyin Bardan'la bir yılbaşı yemeğinde
http://img392.imageshack.us/img392/783/filizakinilerz6.jpg (http://imageshack.us)
Türker İnanoğlu - Filiz Akın 1964'te başlayan evlilik 1974'te noktalandı
captive-angel
09-06-07, 13:04
o poz verdiği renkli resimler ne süper yaa.günümüzdeki sarışın yabancı manken fotomodeller gibi.türk sinemasının en güzel kadını..
http://img234.imageshack.us/img234/8717/filizakinnj5.jpg (http://imageshack.us)
gokcecik_447
11-06-07, 19:16
arkadaşlar süpersiniz yaa walla çok sewimli bir insan filiz akın we onu çok sewiyorum türk sinemasının en tatlı insanı diyebilirim:img-yes: :img-yes:
HulyaGoker
29-06-07, 17:21
Filiz Akın gerçekten çok güzelmiş ya ben de Nil Karaibrahimgil in klibinde gördüm de başlığa girdim. Çok şekermiş sağlığına kavuşmasına çok sevindim.
Herkese merhaba arkadaşlar,
Ben Cüneyt Arkın hayranı olarak, sayfasında çalışmalar yapmaktayım.
Yeşilçamda gönlümüze taht kuran Filiz Hanımın hayranlarındanım.
Onlar için bir çalışma yaptım ve sizlerlede paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz.
http://img46.imageshack.us/img46/670/cneytcf9.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-10
http://img110.imageshack.us/img110/9027/f1et1.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/8031/f2ll6.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/6377/f3dv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/6879/f4dc5.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/6522/f5ss4.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/4951/f6wx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/7372/f7xp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/352/f8fp9.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/6787/f9nw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img71.imageshack.us/img71/4273/f11oi9.jpg (http://imageshack.us)
http://img453.imageshack.us/img453/2872/f12fs7.jpg (http://imageshack.us)
http://img453.imageshack.us/img453/2205/f15ox0.jpg (http://imageshack.us)
http://img453.imageshack.us/img453/825/f44md3.jpg (http://imageshack.us)
Filiz Akın gerçekten çok güzel bir kadın.
Nil'in klibinde de çok hoştu. :)
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2004/20040916/0000000000156218.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/3338/f10jc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/8522/f13ts7.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/2808/f14kz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/8536/f16eb1.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/1051/f17jx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img487.imageshack.us/img487/2212/f18lq8.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/5805/f19ok0.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/4170/f20qw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/1880/f22ic2.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/1967/f23bh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/8839/f24lr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/2950/f44pa7.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/2489/f25xf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/7551/f38la0.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/8749/f41ty8.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/8007/f21mo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/950/f26xr3.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/4167/f27bk8.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/6598/f28xs4.jpg (http://imageshack.us)
http://img441.imageshack.us/img441/5732/f29ar0.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/3838/f30vy1.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/8505/f31nf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/2605/f34yj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/9695/f35fh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/2592/f36xz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/9075/f37dz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/8875/f43iw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/1033/f32ha3.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/504/f33qz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/6162/f39bh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/5258/f42wo3.jpg (http://imageshack.us)
http://img245.imageshack.us/img245/8190/f40ke5.jpg (http://imageshack.us)
yeşilçamda en sevdiğim oyuncular arasında filmlerinin çoğunu izledim.çok güzel oynamış.en sevdiğim filmi tatlı dillim adı galiba böyleydi.tarık akanla oynadığı film.
http://www.galeriturk.net/getimg/Untitled_1678.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/Untitled_1678.jpg (http://www.galeriturk.net)
_CALIKUSU_
30-09-07, 19:05
LIBRAcim resimler herzamanki gibi harika, cok tesekkür ederim :happy0064
Gül canim paylasimlar icin cok tesekkür ederim :img-yes:
ZEN-NURE imzan cok güzel olmus, ellerine saglik :happy0064
valla en güzel kadın türkan şoray çok güzel ve çekicidir sonra gülşen bubikoğlu sonrada filiz akın
_CALIKUSU_
03-10-07, 18:21
Resimleri kendim cektim (kalite kötü, kusura bakmayin)
http://img181.imageshack.us/img181/5709/photo0090hh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/2403/photo0091jn8.jpg (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/4201/photo0093fs6.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/8663/photo0094qr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/8663/photo0094qr4.1384f83ef6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=513&i=photo0094qr4.jpg)
http://img513.imageshack.us/img513/1518/photo0095nu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img513.imageshack.us/img513/1518/photo0095nu6.f1cf4fc21e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=513&i=photo0095nu6.jpg)
http://img120.imageshack.us/img120/1354/photo0097ti9.jpg (http://imageshack.us)
_CALIKUSU_
03-10-07, 18:24
http://img401.imageshack.us/img401/677/photo0274ot8.jpg (http://imageshack.us)
http://img120.imageshack.us/img120/4004/photo0278ol1.jpg (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/8517/photo0279rz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/9314/photo0280yg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/9403/photo0281xd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/9403/photo0281xd0.jpg (http://imageshack.us)
----------SON-----------
http://img87.imageshack.us/img87/7816/filiz1er4.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/5715/filiz2fj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/82/filiz3ir9.jpg (http://imageshack.us)
ark.lar mrb filiz akın resmleri çok tatlı bir kadın çok zarif...4 muhteşem kadınn başında en muhteşemi bnce filiz akın sonra hülya koçyiğit sonrada türkan şoray fatma girik'i bir türlü sevemedim...bu arada resmler çokk hoş..
http://img149.imageshack.us/img149/3017/89671216cy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/8123/349014050fbf5322bb4oto1.jpg (http://imageshack.us)
umarım beğenrsinz..
_CALIKUSU_
21-10-07, 23:50
Resimler icin sagol Esracim :happy0064
http://img150.imageshack.us/img150/4762/filizakinhazhefz6.jpg (http://imageshack.us)+http://img140.imageshack.us/img140/9273/filizakinaviicoamx9.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img136.imageshack.us/img136/9274/filizakinpirlantavj1.jpg (http://imageshack.us)
yeşim_duygu
22-10-07, 16:35
resimler çok güseller çok teş.
acemicadi_selim
24-10-07, 21:12
benim icin ilk turkan soray sonra filiz akin sonra gulsen bubikoglu ve hulya kocyigit gelior nedeni bilmem ama bende fatma girigi pek sewmiorum
bu arada eklenen resimler de mukemmel
http://img146.imageshack.us/img146/9817/ayrilik72ah4.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/2733/barkizi66sc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/7135/karatecikiz73uc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/2128/sabahyildizi68pf9.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/5219/soyguncular73hk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/8121/sonmektup68cc7.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/1228/fadime70rm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/8722/hirsizkiz69hi0.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/5287/askatovbe68ms1.jpg (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/7241/benimdekalbimvar68hf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/2157/cilvelikiz69fa7.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/3748/isportacikiz72wl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/9923/istanbultatili68pa3.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/534/omrumceunutamadim71eb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/2788/pasakizi67je1.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/4563/affedilmeyen66lk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/8252/lekelimelek68oq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/1214/oyunbitti71jk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img251.imageshack.us/img251/4097/silahlipasazade68ir6.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/4717/yarimkalansaadet70of6.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/2059/almanyaliyarim74dt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/2443/arkadasiminaskisin68be9.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/4615/ayriliksaati67vp0.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9528/babasinabakoglunual65wa1.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2024/bekarliksultanliktir64kv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/74/beyoglupilicleri63pc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2937/efkarlisosyetede68wa6.jpg (http://imageshack.us)
http://img208.imageshack.us/img208/2007/efkarliyimabiler66mv6.jpg (http://imageshack.us)
http://img258.imageshack.us/img258/1963/huzunluask68rc6.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9716/kadinberberi64hc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/1112/kolejlikizinaski65vi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/5664/meyhaneci64ky9.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7388/mirasyedi64df0.jpg (http://imageshack.us)
http://img530.imageshack.us/img530/4996/tamirciparcasi65vj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8563/vuremri66pr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/347/yankesicikiz64lb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img112.imageshack.us/img112/6331/yankesicininaski65ag2.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/6433/yarimkalansaadet70gw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/6615/yumurcak69cr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img122.imageshack.us/img122/610/yumurtatliruyalari71ry6.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/8566/yumurkopralticocugu70go6.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/3668/yumurbelalitatil74vh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7127/yumurckucuksahit72ce9.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/313/yumurcakveda75to6.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/751/9753316402hi2.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/4862/629drtyap1hf9ya4.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=629drtyap1hf9ya4.jpg)
ÖMER VE CEREN
05-11-07, 18:52
arkadaşlar youtube de filiz akının filmleri var çok sevindim yapanlar için teşekkür ederim ama bir filmi var ki onu çok seviyorum ama bulamadım acaba youtubeye atabilir msiniz yaralı kalp ediz hun ile birlikte oynuyor birde cüneyt arkınla oynadığı babaların babası var oda çok güzel yapabilir misiniz :happy0064:good::sad53:
http://img139.imageshack.us/img139/3968/filizakin04dw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/5924/filizakin05ui7.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/4589/filizakin07nm1.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9143/filizakin08rc5.jpg (http://imageshack.us)
http://img403.imageshack.us/img403/7845/filizakin02lr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img250.imageshack.us/img250/412/filizakin06yk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/1674/filizakin10dd7.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6325/filizakin09aj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img262.imageshack.us/img262/238/filizakin01mt3.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/1600/filizakin03yh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img48.imageshack.us/img48/1065/img033jj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img112.imageshack.us/img112/3609/female29byemrekuntld3.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/5365/59801pj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/9973/67681800zn0.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=67681800zn0.jpg)http://img223.imageshack.us/img223/3446/67682060iy5.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=67682060iy5.jpg)
babalarin babasi filminden bir kare resim alintidir
http://img86.imageshack.us/img86/8259/bscap0102jy8cy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/2198/afisediznz6.jpg (http://imageshack.us)
ÖMER VE CEREN
14-11-07, 18:11
gül tuna babaların babası film videosunu gönderebilir misin
gül tuna babaların babası film videosunu gönderebilir misin
malesef cnm filmin videosu yok bende resmi cüneyt arkinin basliginda buldum
bende cok severim o filmi insallah yayinlarlar bir gün de izleriz o zaman