PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gezgin Pantolon Kardeşliği (The Sisterhood of the Travelling Pants)

summ_roberts
22-07-07, 13:54
Ann Brashares'ın aynı isimdeki kitabından uyarlanmış film,çok hoş :) Gerek oyuncuları,gerek hikayesiyle beni etkiledi :img-wink:

http://www.dvdactive.com/images/news/screenshot/2006/1/2d_copy2.jpg

Unutma : pantolon = sevgi
Dostlarını sev, kendini sev

Dört samimi kız arkadaş, alışverişe çıktıklarında hepsine tam uyan bir kot pantolon alırlar ve bu pantolonu, birbirleri arasındaki bağı koparmamak için saklamaya karar verirler. Her biri pantolonu bir hafta giyecek ve sonra diğerine gönderecektir. Birbirlerine kilometrelerce uzaklıkta yaşayan dört yakın arkadaş, hayatı ve aşkı öğrenirlerken, ayrıldıkları o özel yazı da asla unutmayacaklardır.

Başroller: Alexis Bledel(Gilmore Girls), Amber Tamblyn(Garez 2,Joan of Arcadia),America Ferrera(Ugly Betty),Blake Lively(Simon Says)
Yönetmen: Ken Kwapis
Kategori: Komedi
Yıl:2005

2008'de filmin ikincisi vizyona girecek...

elos
02-08-07, 23:49
güzel bir filmdi,eğlenceliydi..filmin ikincisinin çıkıcak olmasına sevindim,bazı şeyler yarım kalmış bir ekilde bitmişti:img-yes: ama iki filmin arasını niye bu kadar fazla yapmışlar anlamadım:icon_whis

sybell
05-08-07, 15:32
gerçekten çok güzel bir filmdi. çok etkilenmiştim. ikincisinin çekiliyor olmasına çok sevindim:) filmin müzikleri de çok güzeldi bu arada.

g_i_z_e_m
06-08-07, 17:40
filmi bende izlemiştim
katılıorum müzikleri çok güzeldi özellikle de lina yüzmek için hazırlanırken çalanı

Gilmore
26-05-08, 22:50
İlkini daha yeni izleyebildim ve en sevdiğim filmlerden birisi oldu :img-in_lo

MeRve'EE
19-06-08, 17:09
filmi daha bugün izledim ve çok güzel:D
ikinciside geliyomuşş çok sevindim mutlaka onuda izlicem:)

maria clara
23-07-08, 13:00
doğdukları zamandan beri hiç ayrılmayan 4 iyi arkadaşın ilk defa birbirlerinden ayrı geçirecekleri o güzel yazın hikayesini anlatıyor.genç kızlar hepsine tesadüf bir şekilde uyan bir pantolon alırlar ve farklı vücut yapılarına sahip oldukları için bunun bir sihir olduunu düşünürler .bu pantolonu birbirleri arasındaki bağları için kullanmaya karar verirler. hayatta dostlukların ne kadar önemli olduğunu anlatan güzel bir gençlik filmi..