Tüm Versiyonu Göster : Lost'ta en beğendiğiniz sahne? Spoiler Yazmayınız
Lost'ta en beğendiğiniz sahne hangisiydi?
Şahsen benim 1. sezonun finali. Hatchin kapağını patlattıktan sonra Locke ve jack'in aşağıya doğru bakması ve o anda bitirmeleri.
miracle girl
23-07-07, 18:32
Charlie'nin olduğu her sahne:)
deadly_angel
23-07-07, 19:46
Beğendiğim bir sahne yok pekçok sahne var.Örneğin Charlie'nin uyuşturucuları ateşe atması gerçekten çok güzeldi.Sonra Charlie'nin hayatındaki en önemli anları bir kağıda yazması çok hoştu...
Aklıma şu an için gelmiyor geldikçe güncellerim mesajımı
sawyerın millete lakap taktığı her sahne :D
jack kate öpüşmesi
kate in seni öptüğüm için üzgünüm dediğinde jack in ben diilim demesi
sonra tuzakta beraber kaldıkları sahne :D
bi de kate sawyer hurley poker mi ne oynarlarken jack in kate e bakışı oyy anam oyy :D :D
miracle girl
23-07-07, 20:17
Sayerinde her sahneleri güzel ya:)
O Jackle oyun oynadıkları sahnelerde süper:)
Hurley,Charlie,Jin,Sawyerin minibüsteki sahneleri :D :D
her sahne süper aslında! hurleynin olduğu her sahne sawyerin millete takılması, jackin boone öldüğünde bunu shannon anlattığı an, shannon,ana lucia,mr eko,libby,charlienin ölümü!
neden ölümlü bütün sahneleri beğendin ya :D :D
ya etkilendim desem daha doğru olur hiç ölmelerini istemezdim ama çok etkili sahnelerdi
3. sezonun finali bni bndn aldı:) onun dşında clairein doğum yaptığı sahne, ve charlienin claire için yaptığı fedakarlıklar. bide 3. sezonun finalinde ben ağaca bağlıyken dannielin dirseğiyle yüzüne bi tane geçirmesi sonrada hiç bişi olmamış gibi etrafına bakması. koptum orda:D
butun sahnelerr...ama ilk aklima gelen 3.sezon finali = )
charlienin, olumunu bile bile 5 en ii anini yazdigi sahnelr cok dokunakli gelmesdi bana : (
simdilk bukadar aklima geldikce yazarm
1.tüm sezonların finali bizi dumur edior her son ve çok güzel oluyor
2.sowyerin lakap taktığı sahneler pek bi komik oluyor ve gözlüklü olduğu,kate takıldığı diğer sahnelerde
3.hurleyin sawyer ın lakaplarına kızıp sarı püsküllü şey dediği sahne
4.jack-kate öpüşmesi,kate in üzgünüm demesi jackin bn değilim demesi,berber ağa takıldıkları ve 3.sezonun finalinde jackin seni seviyorum demesi:img-wink:
*Charlie'nin öldüğü sahne
*Charlie'nin Top5 listesinde 1 numaraya Claire'i yazdığı ve tanıştıkları akşamın gösterildiği sahne.
Charlie hayranı falan sanmayın beni,sadece sahneler çok dokunaklıydı :)
1)Shannon'un öldüğü sahne ve Sayid'in gözlerindeki ifade..
2)Charlie'nin öldüğü sahne ve Desmond'un üzerine kapıyı kapatışı..
3)Flashforward'ta Jack'in Kate ile olan konuşması...
En üzüldüğüm ve beğendiğim sahneler bunlar...
Lost'ta en beğendiğiniz sahne? Spoiler Yazmayınız
benim en beğendiğim sahne hani charlie şey yapıyoda sonra şey oluyo ya o sahne.
hem en beğendiğimiz sahneyi yazıp hem de nasıl spoiler yazmayacağız anlamadım valla. :icon_whis
bence başlığın adı "Spoiler içerir" şeklinde değiştirilsin. sonuçta şu ana kadar insanlar hep spoiler yazmış buraya. lost'a yeni başlamış veya hala izlemekte olan insanlar olabilir. onlara da saygı göstermek lazım.
charlie nin top 5 i şimdiye kadar ki en dokunaklı sahnelerdi:good:
Benim en çok beğendiğim sahne Kate'in Sawyer'a "o sadece domuz" dediği ve güldüğü sahne çok hoşuma gidiyor.Favori sahnem:)
aslında o kadar çok sahne varki yazsam bitmezler. şimdilik ilk hatırladıklarımı yazıyorum
jackin charlienin hayatını kurtardığı sahne hala come on come on demesi kulaklarımdan gitmiyor
booneun öldüğü bölüm kanını vemesi falan onun yaşatma çabaları
boone gömülürken john gelip benim suçum falan demişti ya orda johnu bi güzel pataklamıştı o bölüme bayılıyorum.
kate jack öpüşmesi, ağda mahsur kalmaları
sawyerin jack'in babasıyla karşılaşmasını jacke anlattığı sahne.
tabiikide charlinin ölümü:(
şimdilik hatırladıklarım bunlar aklıma geldikçe yazarım..
charlienin claire'a fıstık ezmesi getirdiği sahne :D
charlienin uyuşturucuları ateşe atması
locke'un yaratıkla karşılaşması
ben de kate jack sahnelerini beğendim sanırım..
beraber tuzağa düştükleri yer,jack in kate e..because I love you..diyip arkasını dönüp gittiği sahne..
sonraa jack diğrelerinin elinde kapalı tututluyorken,kate gelince sevinmesi ve sonrasında hayalkırıklığı...
bir de jack göçük altında kaldığında kate in koşup gelmesi,jack çıkınca sarılması güzeldi:img-yes:
jack-sawyer birebir sahnelerini de seviyorum..sawyer ın..sana anlatıyorum çünkü burdaki tek arkadaşım sensin dediği yer çok hoştu..
sonraa golf ve tabletennis oynadıkları kısmlar daa:good:
hurley nin sawyer ı kandırdığı ve sawyerın iyilikler yaptığı sahneler de iyiydi...
bir de sayid ben e işkence yaptıktan sonra..ona işkence yaptığım için suçlu hissetmedim..o,suçlu..mealli şeyler söylediği sahne de iyiydi:img-yes:
baya saymışım:img-blushama en aklımda kalan sahneler bunlar:icon_whis
Benim en çok sevdiğim sahnelerden biri de Charlie'nin hayali fındık ezmesini ona vermesini ve beraber yemeleri.
Bu arada ben birileri gittikten sonra geri dönüşlerinde ada halkının yaşadığı sevinci izlemeyi çok seviyorum. Mesela saldakiler gittikten sonra onların geri dönüşü, jack kate sawyer kaçırıldıktan sonra onların geri dönüşü fln. Böyle sahneleri izlemek beni gerçekten duygulandırıyor.
1. sezonun başlarında Jack ve Charlie mağarada mahsur kalıp, sonra diğer çıkıştan çıkmışlardı. O sahnede Kate'in koşup Jack'a sarıldığı sahne çok güzeldi...
şimdi izledimde aklıma geldi sawyer barda jackin babasıyla konuşuyordu hatta red sox ile ilgili bir deyimi vardı adamın. sonra sawyer jackin yanına gidip elindeki silahı verirken aynı deyimi söylüyordu jack. sawyerde anlıyordu herşeyi. o kısım bayağı güzeldi. ve sonradanda hani babasının söylediklerini jacke anlattığı sahne vardı ya ben orayı çok sevmiş ve bir o kadarda duygulanmıştım güzel bir sahneydi.
şimdi izledimde aklıma geldi sawyer barda jackin babasıyla konuşuyordu hatta red sox ile ilgili bir deyimi vardı adamın. sonra sawyer jackin yanına gidip elindeki silahı verirken aynı deyimi söylüyordu jack. sawyerde anlıyordu herşeyi. o kısım bayağı güzeldi. ve sonradanda hani babasının söylediklerini jacke anlattığı sahne vardı ya ben orayı çok sevmiş ve bir o kadarda duygulanmıştım güzel bir sahneydi.
1. sezon 23. bölüm....Sawyer, tekneyle gitmeden önce, Jack ile vedalaşırken anlatmıştı...ben de çok duygulanmıştım...:icon_sorr Sawyer böyle iyilikler yapmaz da pek...
Jack'in kameradan Kate ve Sawyer'ı malum poziyonda görmesi ve yüzündeki şaşkın ve acıklı ifade...(Nasıl da sarsıldı garibim..)
Jack'in Ben'in ameliyatı sırasında böbreğine kesik atıp Kate ve Sawyer'ın kaçmalarını sağlaması ve Kate'in telsizden ağlayarak hikayeyi Jack'e anlatması...
Juliet'in Sun'la gittikleri hatch'te kaseti doldururken Ben'e "I hate you" deyişi..
John Locke'ın Ben sayesinde Jacob'la tanışması..:)..Aslında korkunç bir sahne..Oda karanlıktı,"help me"sesini duyunca ben bile korktum..:)
özgenuroğlu
18-08-07, 18:56
3.sezona malesef başlayamadığım için(Necip sana diyorum artık yap Cdlerimi burada başlıklar aççacağına:icon_whis) şimdiki kızımları söylüyorum...
Charlienin uyuşturucuyu ateşe attığı sahne..
Claire boş kavonozda fıstık ezmesi getirdiği sahne...ee tabii sonra dolu olanı yedikleri sahne
Boonienin ölümü ve johnun gelip he was hero demesi...
Sawyerın lakap taktığı sahneler...
Golf oynanadıkları sahneler:)
Elfkartalın behsettiği sahne benimde kulaklarımda yankılanıyor...
Come on da değil kkımoon charlie:)
şimdilik aklıma gelenler izledikçe ve aklıma eldikçe yazarım:):img-blush
miracle girl
18-08-07, 19:08
Hurley'in arabayı bulması ve bulduktan sonra binmeleri): Wohooo demeleri süperdi:)
ilk bölümlerdeydi;sanirim magari çokmüstü ve Jack içinde kalmisti..kurtuldugu anda Kate in ona kosarak sarilmasi :img-in_lo
Jack in Kate ve Sawyerin kaçmalarini saglamasi(gördüklerine ragmen):img-cray: ve Kate in telsizle Jack e hikayesini anlatmasi..
3X13 de Kate ve Jack konusmasi.Jack in Kate in kulagina egilip senin için geri dönücem demesi..
son bölümde Jack in kate e onu sevdigini söyledigi sahne..
bir bölümde de Sawyerin Jacke bi seyler anlatip;burda konusabilicegim tek kisi sensin demesi..ya da bunun ibi bi sey demisti:P
ve tabii ki 3.sezon son sahne :img-yes: ne oldugunu tam olarak anlayamasak da :P sanirim en çok o sahne etkiledi
sawyer'ın herkese ayrı ayrı lakap taktığı sahnelerde kopuyorum:img-hyste:D
3. sezon 15. bölüm "left behind" kate in juliet i dövdüğü ve omzunu çıkardığı sahne :good:
jack in charlie yi astıklarında kalp masajı yapıp onu kurtarması ve kate ve jack in o üzgün halleri:icon_sorr
sawyer ın herkese taktığı lakaplar:D
boone un ölmesi:icon_sorr
hurley,charlie,jin ve sawyer ın minibüsteki halleri:)
sawyer ın jack e babasıyla olan konuşmaları anlatması
hurley nin sawyer ı masatenisinde yenmesi:D
jack in ben in böbreğine çizik atarak sawyer ve kate kurtulmasını sağlaması
2.sezonun sonunda michael ın onları kandırması ve o garip iğneler varya onları atarak yakalanmaları özellikle kate o iğneyle vurulduktan sonra jack in onu orda bırakmayıp sırtına alarak taşıması
desmond ın brother demesi:D
charlie nin liste hazırlaması ve aile yüzüklerini aaron a bırakması:icon_sorr
3.sezon finalini izlemeyenler için spoiler içerir
3.sezon finalinde charlie nin ölmesi (çok ağladım ya:icon_sorr)
3.sezon finalinde hurley nin minibüsü kullanarak herkesi kurtarması:)
3.sezon finalinde jack in jin bernard ve sayid in ölmediği öğrendiğinde ki bakışı kate in de
3.sezon finalinin son sahnesi apışıp kaldım kendime gelemiyorum hala:D
looke un sawyer ın kim olduğunu öğrenip onu babasını öldürmesi için götürmesi ve sawyer ın intikamı.
Bir dünya güzel sahne var ama, bana göre en beğendiğim sahne
Kate ve Jack'ın ormanda tuzağa düşüp, ağın içinde sıkıştıkları andır. :)
bence en guzle sahne kate vw sawyerın the others tarafından calısştırldıkları yerde sayerın dayanmayaıp kateı optugu sahne cok guzledı bence yaaa
Bir dünya güzel sahne var ama, bana göre en beğendiğim sahne
Kate ve Jack'ın ormanda tuzağa düşüp, ağın içinde sıkıştıkları andır. :)
Bencede en gzl sahne o yaa...:img-yes: Jack'le Kate çok yakışıyo:img-in_lo JacKate 4ever! :img-wink:
sayid oturduğu yerden kafa kırdığı an
justlost03
22-09-07, 02:30
--sawyer'ın iskelet rogerla bira içmesi :D
--desmonda olacakların anlatıldığı bölüm..kadın güzel konuşmuştu..
:img-wink:
Jack'ın Kate ile birlikte tuzağa düştüğü sahne çok güzeldi bence.
Birinici sezonun son bölümlerindeydi sanırım,sawyer yaptıkları sandalla gidicekti ve jack ile vedalaşırlarken,sawyer ona barda babası ile tanıştığını ve jack in babasının jack hakkındaki gerçek düşüncelerini söylediği sahne:(jack ağlamıştı:(
2.si sawyer ın gözlerinin bozulduğu,jack in onu muayne ettiği ve ona gözlük yaptıkları bölüm:)
3.sü jack in eşiyle olan problemlerini ve karısının onu nasıl ve neden terkettiğini izlediğimiz bölüm:(
4.sü benjamin in bizimkilerin elinde tutsak olduğu bütün bölümler,çok güzeldi.
bence en guzle sahne kate vw sawyerın the others tarafından calısştırldıkları yerde sayerın dayanmayaıp kateı optugu sahne cok guzledı bence yaaa
Kesinlikle o sahne en güzel sahneydi. Bir de devamı olan sahneler. Jack in Sawyerle Kate yi görmesi ;)
jackin sawyer a gözlük denettiği ve hurleynin sawyerin gözlüklü hali için biri harry potteri fena benzetmiş dediği sahne bence komikti
charlie'nin claire'in günlüğünü okuyup okumamakta kararsız kaldığı sahne çok sevimliydi.hatta bu sahnede sawyer'ın da bir repliği vardı.çok komikti:)
http://img125.imageshack.us/img125/7249/55404954mv5.gif (http://imageshack.us)
1. sezon da john lockeın, kapağın üzerinde ağlayarak " istediğin herşeyi yaptım. bunu bana neden yaptın?" diye bağırarak yumrukladığı ve kapağın ışığının yandığı an lockeun suratındaki ifadeyle bölümün bitmesi...
3.sezon da sayidin geçmişinde, sayidin eskiden işkence yaptığı kadının karşısında defalarca özür dileyip gayet içten ağlaması ve kadının " seni affediyorum" demesi...
lockeun babasının , locke tam telefonu arayacakken, lockeu ittirmesi ve lockeun camdan aşağı uçması...
Kate'in Jack'e dikiş atışı..
Jack mağaralardaki göçükten kurtulduktan sonra Kate'in koşa koşa ona sarılması..
Jack'in Swyer'ı mat ettiği her sahne..
Sawyer için hep bir elden yapılan gözlük seferberliği, Sayid'in iki ayrı gözlüğü yapıştırışı (Dahi adam tabii..)
Jack'in gözlüğü uzatıp birde sayfa ile birlikte oku şeklindeki hareketi..
Juliet Kate kapışması..
Boon'un ölüm anı..
Sayid'in her birine bayıldığım en kahraman Rıdvan halleri..
Michael'ın Jin'i baltayla korkuttuğu sahne (Bak çok pis dalacam Burhan..:)) )
Caharlie'nin Drive Shaft üyeleri ile birlikte çıktığı bebek bezi reklamı.. :))
çok var da aklımıza geldikçe artık..
sevgiler..
beğendiğim sahnelerin haddi hesabı yok ama en son izlediğim bölümden
tom'un sawyera "ayıların çözmesi 2 saat sürdü" dediği sahneyi beğendim:img-icecr
ve asia iyi hatırlattın gözlük sahnesi bir harikaydı gerçekten
"better or worse"
Beğendiğim bir çok sahne var tabii,en çok hugo,sawyer,charlie ve jinin yeni buldukları minibus tipi arabayla tur yapmaları,çok mutlu bir sahne olmuş.
birde hugonun the others takımının dikkatini çekmek için arabayla dallamasına üzerlerine sürmesi,sayidin düşmanlardan birinin ayaklarıyla kafasını bükmesi şahaneydi:good:
ozlem_1905
27-12-07, 15:50
jackin sawyer a gözlük denettiği ve hurleynin sawyerin gözlüklü hali için biri harry potteri fena benzetmiş dediği sahne bence komikti
bncede o sahnee....çok komikti yha:)
bide çok gizemli bir sahne hurleyin ambarın yanında sayıları gördüğü sahne şok olmuştum orda:img-yes:
charlienin ölüm sahnesi...cidden müthiş bi rol yapmış tebrik ederim...çok etkilendim:icon_sorr
Evet, ben o sahneyi 2 kere izledim, 2sindede ağlayabildim:)))
yagmur_montana
09-01-08, 19:58
o kadar çok varki .. en şok olduğum sahneyi yazayım , son bölümlerde adaya düşen kadının zaten sizin uçağınız bulundu , kurtulan yoktu demesi
ozlem_1905
10-01-08, 13:45
2.sezonun final bölmündeki her an,özelliklee düğmeye basmadıkları zmnn:)
arkadaşlar kate ve jack in birlikte tuzağa düşürüldüğü sahne kaçıncı bölümdeydi ya?
arkadaşlar kate ve jack in birlikte tuzağa düşürüldüğü sahne kaçıncı bölümdeydi ya?
2. sezon 19. bölümdü en beğendiğim sahnelerden biri:img-in_lo
anam hepsi birbirinden güzel bölümlerin hepsi de mükemmel
de 2. sezonun son bölümünde bittim en beğendiğim bölüm:good:
özellikle john un düğme konusunda yanılmışımgibisine bişey demesi bitirdi beni:img-pilot
bu dizinin özellikle en sevdiğim sahneleri bölümlerin bitmeye yakın, olayların durulması ve müzik eşliğinde herkesin birbirini bulup birbirine bişeyler ikram etmesi, yanyana oturmaları ve gecen garip gunden sonra gunu kabullenmeleri..ve müzik devam eder..bi bakıyosunuz müziği dinleyen hurley'miş :) harika bitiş yapıyolar ya kendinizi kaptırıyosunuz böyle tüm günün yorgunluğuyla gece ateşin etrafında birbirine yakın insanlar birbirini buluyor bişeyler içiyor sohbet ediyor ve dinlediğiniz müzik okadar rahatlatıcı ki.. aahhh anlatılmaz yaşanır..
boone'un ölmesinden çok etkilenmştm ...hala unutamyrm
hurley'nin arabayı tom ve diğerlerinin üzerine sürdüğü an "işte bu yaaa!" dedim :D
o cüsseden beklediğim de tam buydu...
seviyorum bu sevimli pofuduğu yaaa:D
Sawyer için hep bir elden yapılan gözlük seferberliği, Sayid'in iki ayrı gözlüğü yapıştırışı (Dahi adam tabii..)
Sayid'in her birine bayıldığım en kahraman Rıdvan halleri..
:img-yes: adam sahiden dahi ve sahiden onun olduğu her sahne izlenmeye değer....
on kere sayid yüz kere sayid bin kere sayid...
sayid... sayid.... sayid.....
* sezon 2 bölüm 13'te Sawyerin silahları ele geçirmesinden sonra,ada ahalisine ateş başında yaptıgı o unutulmaz konuşma
* sawyer'in, sezon 3 bölüm 19 da gerçek sawyeri zincirle boğması
* des bro'nun(desmond) ,sezon 3 bölüm 8'de kuyumcu teyzeyle bankta oturup konuştukları sahne
* des bro'nun(desmond) ,sezon 3 bölüm 8'de kuyumcu teyzeyle bankta oturup konuştukları sahne
iştee buna katılıyorum :good: o sahnede bende çok etkilendim gerçekten..
bide şey vardı boone ölüyor orda sonda sayiidle boone'un kardeşi geliyor yürüyerek uzaktan(sayiid buna sürpriz yapmıştı muhteşem bi gece geçirmişlerdi)sonra jack oraya gidiyor ve kızın yüzü allak bullak oluyor ve tabiiki müzik eşliğinde :img-wink: orda baya etkilendm..
turk_u_az2006
07-02-08, 22:51
Lost'ta en begendiğim sahne jack'in ağladığı sahneler.Dayanamıyorum onun ağlamasına bide yüzü kıp kırmızı oluyo mahvoluyorum. :img-blush :icon_whis
benim en sewdiğim sahneler
-sawyer'ın domuzlarla kavga ettiği sahne :D o sırada da katein onunla dalga geçmesi, ve sawyer'ın domuzu vurabilecek olduğu halde vurmaması
-kate-jack'li tüm sahneler
-adadaki kaçıklar kavga ederken akıllıların onları ayırma çabalarına ağlarken gülüyorum :D
-jack'in charlie'ye vurarak onu hayata döndürdüğü sahne, hiç pes etmemişti ben gerçekten öldüğünü sanmıştım, sonra uyanınca çok etkilenmiştim.
-sawyer'ın çocukluğunda yatağın altına girdiği o meşhur sahne :( o anda ona çok acımıştım
charlie ölüm sahnesi çok etkileyiciydi unutamıycağım sahnelerinden biri lostun
1. sezonun 22. bölümüydü sanırım, bebek susmuyordu, sadece sawyer konuşurken susuyordu, charlie bebek sussun die sawyerın arkasından gidince, sawyer kaçmıştı, charliede arkasından, o halleri çok komikti, kırılmıştım gülmekten :D
yagmur_montana
22-02-08, 23:55
jack ve kate in olduğu sahneler ,
kafamızı karıştırdıkları her sahne :D
ve kate in çocukluk arkadaşıyla , küçükken gömdükleri kutuyu çıkarmaları , kasedi dinlemeleri : )
3 sezon 6 bölüm diyebilirim, bol bol Sawyer & Kate vardi (:
tüm jate sahneleri ama bunların arasından
öpüştükleri
bunun arkasından kate jacke üzgünüm demişti jackse bn değilim demişti
ve SOS bölümündeki tuzak sahnesi çok güzeldi xD
benimkide charlieyle daniel arasında, charlie adayla alakalı bişey söylüyo ama böle hani hala nerede olduğunu kavrayamamış gibi, daniel de "sen benimle aynı adada olduğuna emin misin?" tarzındabişey söylüyo ama tabi süper :good:
bide rose jacke bir daha live together die alone dersen yüzüne çakıcam bi tane diyo yaoda benim favorimm :happy0064
Charlie'nin ölüm sahnesi...
O sahnede çılgınca ağlamıştım,en sevdigim karakterdi ve sahne çok duygusaldı :icon_sorr Baya baya etkilenmiştim..
Kesinlikle Des ve Penny'nin sahnesi.
1. sezondan Jack'in babsıyla olan falshbackleri. Locke'un babasıyla olan falshbackleri.
Michael'in ihanetiniyle ilgili sahneler.
Ben'in henry olarak hatch de tutulduğu sahneler.
hurleynn sawyeri dövdüğü sahnede süper di tam bi komedi xD
2.sezondaydı hangi bölm olduğunu hatırlayamadım :/
hurley sawyera saldırınca jin çok gülmüştü bnde kopmuştum
Birinci sezon 23. bölüm:
Jack-Sawyer konusmasini tek gecerim arkadaslar.
Sawyer'ın o "Small world huh?" deyişi ve Jack'in onu gözleri dolu dinlemesi....
en son izlediklerimden en beğendiğim kuşkusuz desmond-peny sahneleri oldu.
4x5 deki desmond-peny telefon görüşmesi favorim :)
4*1 and 4*5 ağlamaktan helak olduğum anlar diyebilim
4*1:hurleyin charlie nin öldüğünü duyduğu ve sonra verdiği tepki bunu da claireye anlatması:icon_sorr
4*5 desmond penny sahnesi...en güzel aşk onların yahu adada:sad53:
sawyer ın john locke tan charlie nin yardımıyla silahları alması locke jacke büyük bi ders vermişti yaptığı konuşma süperdi
omzundaki silahla kasabanın yeni şerifi var beyler:img-hyste
kivanç_aşkim
12-04-08, 17:08
Jack'in Ben'in ameliyatında böbreğine kesik atıp Kate ve Sawyer'ın kaçmalarını sağlaması çok güzeldiii :img-blush ve Kate'in telsizden ağlayarak olayı Jack'e anlatması.....
Sawyer ın taktığı lakaplar...=D
kamonnn bölümü :img-hyste
Charlie nin öldüğü sahne...:img-cray:
sawyer jin hurley ve charlienin hurleyin bulduğu o arabayı dağdan aşağı itmeleri o anda motorun çalışması ve orda çalan müzik..sonra turlamaları..çok güzel bi sahneydi..
ayrıca booneun öldüğü gece o sahneyi izlerken içime sıkıntılar basmıştı resmen..çok acıklıydı..ayrıca tam o sırada shannon ve sayid bir çadırda aşk yaşıyorlardı ve shannon booneu kötülüyordu..sonra boone öldükten sonra sabah geri geliyorlardı..elelelerdi..shannon öldüğünü öğrenmişti sonra jackten..beni ağlatmıştı o bölüm..
1.sezonda boone'un ölümü beni çok etkilemişti:img-cray:
3.sezonda'da charlie'nin ölümü ve jack'in kate'e seni seviyorum demesi
ömer&ceren
20-04-08, 20:47
jack ve kateli her sahne...özellikle üçüncü sezonun son bölümünde jackin kate e seni seviyorum demesi beni bitirdi... bir de sawyerin taktığı lakapları seviyorum. favorim: crouching tiger and hidden dragon:img-haha:
Charlie'nin boğulduğu sahne bitirmisti beni.. :img-cray:
charlie'nin öldüğü sahne
jack'in mağarada sıkıştığında kate'in yaptıkları
sawyer'a gözlük yapmaya çalıştıkları
sawyer'ın çadırını bozan domuza kafayı takması
son olarak da desmon'ın pennyle telefonda konuştuğu sahne
jack ve kate in ilk geleçeğe gitme sahneleri beni çok etkilemiş ve şaşırtmıştı .
boone'un öldüğü sahneyi defalarca izledim ve her seferindede ağladım.hele shannon'ın saçlarını okşarkenki hali gözümden gitmiyo içim parçalanıyo resmen...
catterflym
27-04-08, 17:37
desmond penny konusması süperdi cok etkileyici bir bolumdu gercekten :img-cray:
ayrıca 3.sezon finali cok guzeldi ..
İLk oLarak Jack ve Kate'li tüm sahneLer..!!:img-in_lo
Bi de 1. sezonda Clarie'yı yem oLarak kullanarak, Ethanı öLdürmeLeri. ßence süper sahneLerdi..!!
sevimli lion
01-05-08, 13:30
ethan charlieyi asmış kate le jack onu indirdi
jack yaşatmak için kalbine vurdu kaçkere süperdi orası birden nefes aldı çok güseldi
Sawyer'le olan bütün sahneleri cok seviyorum
özellikle Sawyer ve Kate sahneleri harika
4. sezon 10. böLümde Jack'in geLeceğe gitmesi çok güzeLdii. Kate&Jack iLe iLgiLi çok güzeL sahneLer vardı.:love05:
justforheaven
03-05-08, 23:00
benim en sevdiğim sahne uçaktan düşmeleri çünkü her şey böyle başlıyor birde sawyerlı sahneler
_yorumsuz_
04-05-08, 09:19
Charlie ve Clarie'nin fındık ezmesi sahnesi çok şekerdi. Bir de Charlie'nin uyuşturucuyu attıktan sonra kelebeğin kozalağından çıkması
sawyer ve jack arasindaki
ana lucia sohbeti
ve sawyerin jacke bu sözleri söyledigi
".. bu adada arkadaş olmaya en yakın kisiyi seni görüyorum.. "
karesi benim icin en özel olani
sevimli lion
07-05-08, 14:28
jack mağaraya sıkıştığında charlinin onu kurtarması
sonra kate jack'i görünce koşarak sarılması
çok güzeldi...:img-in_lo
gerçekten birinci sezonu hatırlayınca Charlie'nin bu hareketinin onu birden nasıl insanlaştıdığını ve ne kadar etkilendiğimi hatırladım. gerçekten müthiş bir kurtarıştı. Kate'ın sarılması bilmiyorum ama Jack'in o sarılmadan heyecanlanması çok güzeldi.
diziyi yeni izlemeye başladım,onun için geneli hakkında konuşamayacağım ama izlediğim yerler içinde en çok beğendiğim sahne jack in charlie yi ipe asılı olduğu saman kurtarmaya çalışmasaydı. sürekli come on diye bağırması,tam kate vaz geç artık bitti derken charlie nin göğsüne devamlı olarak tekrar vurmaya başlaması ve sonrasında charlie nin nefes almaya başlaması.... kesinlikle süper bir sahneydi..:img-wink:
jackin juliete öptü sahne ve o dokunaklı konuşmalar :)
Sawyer ve kate'ih
3.sezonda parmaklıklar ardında
tutulduğu sahne (3x6)
sevimli lion
09-05-08, 22:08
barda jackin babasıyla sawyerin konuşması babasının pişmanlığı çok etkileyiciydi...
Jack mağaradan kurtulduğunda Kate' e sarıldığı sahne bence de çok güzeldi. Bir de ben nedense film, dizilerde pek ağlayan, duygulanan biri olmamama rağmen Charlie'nin boğulduğu sahne beni çok etkiledi ve ağlattı. Çok hüzünlüydü ve boğulurken Desmond'a kendini feda ederek eline yazı yazması beni çok üzmüştü. Keşke ölmeseydi Charlie..
Jackle Sawyer'ın konuşması.jack'in kate'e seni seviyorum demesi.desmond penny sahnesi (4.sezon).Ayrıca 3.sezonda jackle kate'in ilk karşılaştıkları sahne camın arkasından konuşmları:img-in_lo
e.c.e.n.u.r.
11-05-08, 12:59
en beğendiğim sahneler
*mr.eko ölürken kardeşine yaptığı konuşma.
*locke nin charlie ye uyuşturucuyu bırakması için yaptığı konuşma
*boone un ölmesi
*charlie ve jack in mağara üzerlerine çöktüğü zaman yaptıkları konuşma
*hurley nin geçmişini hatırladıktan sonra libby(sanırım böyle yazılıyodu) ile yaptıı konuşma.(ben hayal deilim fln diyodu)
*jack in sawyer a gözlük vermeden önce sanki çok önemli bişeyi varmış gibi muane edip onu korkutmaya çalışması
*sawyer hurley ve kate poker oynarken jack in geldiği sahne
locke'un babasının,locke'u camdan aşağıya ittiği sahne..her aklıma geldiğinde tüylerimi diken diken etmeye yetiyor:icon_sorr
_yorumsuz_
20-05-08, 09:39
Geçen TNT bölümünde Jim'in Hurley'e balık verdiği sahne çok hoşuma gitti :img-wink: Boone ve Shannon'un birbirlerine sarılışı da çok güzeldi bence :love05:
timuçin hastası
20-05-08, 16:57
Sawyer ve kate'ih
3.sezonda parmaklıklar ardında
tutulduğu sahne (3x6):img-in_lo:love05:
dizi_maniac
20-05-08, 17:33
Eko'nun Benjamin'in yanına gelerek, oturup onunla onun kim olduğunu çok iyi biiyormuşcasına konuştuğu sahne...
Charlie'nin Claire'e hayali fıstıkezmesi yedirdiği sahne...
Julietin evinden milletin dışarı fırlayıp gök yüzüne baktıkları ve uçağın düştüğünü gördükleri an... (A-aaa? Burası Ada!) dediğimiz sahne....
Boone'un Jack'e :" Dur! Yapma!... Zaten içim paramparça" dediği sahne...
Minibüsle 4ünün mutlu kahkahalar eşliğinde, tüm dertlerini unutarak keyifle tur attıkları sahne....
Sayid'in kadına :" Evet senin yüzünü hatırlıyorum..." diye itiaf ettiği sahne...
Sawyer ağaca bağlıyken Kate ile öpüşme sahnesi..:img-in_lo
Locke'ın sırtında kanlı hastane gömleği ile babasının evinin önünde demirlerin arkasından baktığı (o bakış!) sahne...
Juliet'in kız kardeşini ve yeğenini ekranda gördüğü an ...
Benjamin'in masa da mısır gevreği yerken, Locke ve Jack'e :" Eğer ben Diğerlerinden biri olsaydım o zaman..." diye yaptığı sinirleri müthiş geren o sahne....
Michael'ın , saldayken oğlunu alıp götürdüklerinde ki kendini paralaması ve haykırışları...
Danielle'in kızının yüzünü okşayıp ilk ve son kez:" Seni çok seviyorum..." dediği sahne...
Charlie'nin -the greatest hits- diye yazdığı anılarının best of sahneleri...
Juliet'in Jin'e karısı hakkında bildiği o sırrı söyledi sahne...
İlk bölüm. İlk Sahne. Jack'in gözünden başlayan sahne... ve gözbebeğinin hızla küçülmesi...
Desmond+Penny'nin noel akşamı yaptıkları o telefon konuşması...
Jack'in, Kate'in sinirlenip kaçmasına izin vermeyip, ona sarılarak göğsüne bastırdığı ve ardından gelen kiss...
Benjamin'in :" Bunun için bir planım var" dediği HER sahne:img-wink:
Sawyer ve Kate'in ayı kafeslerinde ki bütün halleri...
Kate'in Sawyere ilaç içirebilmek için sarılıp kulağına sevgiyle fısıldarken, Jack'in yüz ifadesini gördüğümüz sahne...
Locke'in ilk kez "canavarla" karşılaştığı sahnede ki yüz ifadesi...
Benjamin'in Jack'e :" Telefonu bana getir" diye ültimatom koyduğu saniyeler... saniyeler... saniyeler...
Charlie'nin sular altında istavroz çıkardığı sahne...
Jack'in Kate'e bakıp :" Çünkü ben seni seviyorum..." dediği sahne
Sawyer'in kollarındaki Kate'e :" Bende seni seviyorum..." dediği sahne
Benjamin'in çölünün ortasında beliriveren iki adama :" Türkçe biliyor musunuz?" demesi :)
ben susayım artık yoksa daha sabaha kadar o sahne, bu sahne diye yazar dururum:img-hyste
benim en çok beğendiğim ve çok güldüğüm sahne artz ın dinamit elindeyken patlaması ve akabindeki dinamitleri kimin taşıyacağı konusundaki tartışmanın ardından jack ın hurleye sen de taşımak istermisin sorusuna karşılık hurleyın öylece bakması ve jack a üzerinde bir parça artz var dediği sahne hala aklıma geldikçe gülüyorum sadistmiyim ne ve tabiki hurleyin tüm sahneleri
sawyer ve kate'in ''ben hiç''oynadığı sahne.:)
charlie'nin claire'ın günlüğünü okuduğu sahne.
boone'un ''hava tahminini kutu şirketindemi öğretiyorlar dediği sahne.:)
charlie ve claire'ın hayali fıstık ezmesi yediği sahne.
hurley'in jin'e karın çok ateşli dediği sahne:)
sevimli lion
21-05-08, 20:44
sawyer ve jackin masa tenisi oynadığı sahne
katein jack ve julieti görüp kıskanması sonra sawyere yaklaşması....
ben'in tüm bölümlerdeki kurnazlığı
clairanın siyah saçlı halleri çok asi görünüyodu
boone'un shoonnen için bu kadar endişelenmesi lockın yanına gidip hesap sorması..
Lost bambaşka bir şey ya sevmediğim sahne olmadı desem çok mu kolaya kaçmış olurum. :img-hyste
Her kötü sahnenin bile, bir anlamı bir derinliği vardı. :good:
Hangi birini yazayım bilmiyorum :) Aklıma ilk gelenleri sıralayayım...
2.sezonda Sawyer baygın yatarken "I love her..." dediği sahne ve Jack'in surat ifadesi...
Sawyer'in Jack'le Kate'in tuzağa yakalanmasını yalnış anlayıp,Ana Lucia'yla arasında yaşananları Jack'e anlatmak için "Tuzağa yakalandık yani!" dediği sahne :)
Kate'in Sawyer'a ilaç içirmek için onu göğsüne yaslayıp konuşması...
Kate ağlarken Jack'in onu bırakmaması,sarılmaları ve öpüşmeleri...
Jack'le Kate diğerlerinin sınırında beklerken Kate'in "i'm sorry i kissed you" demesi ve Jack'in "i'm not.." diye cevap vermesi
Sawyer ve Jack'in masa tenisi ve kağıt oynadıkları sahneler :)
Sawyer'in masa tenisinde Hurley'e yenildikten sonra kimseye lakap takamadığı anlar :)
Sawyer ve Kate diğerlerinin yanında çalıştırılırken Sawyer'in Kate'i izlemesi,aniden gidip öpüşü kısacası diğerlerinin yanındaki tüm Sawyer&Kate sahneleri
4.sezon 1.bölümde Jack Naomi'yi aramaya giderken Kate'le sarılmaları ve Kate'in kendine dikkat et demesi
İlk bölümde Kate'in Jack'in yarasını diktiği sahne
Jack,Kate,Locke'ın Sawyer'den silahları almaya geldiği sırada Sawyer'in Kate'i görünce "Onu yanınızda sempatik olmak için mi getirdiniz?" demesi
Kate'in Jack'le Juliet'i yemek yerken samimi görüp sinirlenmesi ve Sawyer'in çadırına gitmesi
4.Sezon'da Sawyer ve Juliet sahile geri dönerken Sawyer'in Kate'in gelmesini istememesi,Jack'in Sawyer'i savunması ve "because ı love you..." sahnesi...
Kate'le Sawyer'in diğerlerinin evlerinin orada,Sawyer ve Hurley'in kaldığı evde,Sawyer'in odasında olan sahneler.Sawyer'in "Ben seni korurum." demesi ve sabahında aralarında oluşan gerginlik sonrasında da "Nasılsa 1 hafta içinde Jack'e sinirlenip buraya gelmek için bir bahane bulacaksın." deyip tokatı yemesi :)
Kate'in Miles ile konuşmak için Sawyer'i ayarlamaya çalışması ve Sawyer'in bunu anlayıp "bu işi hiç beceremiyorsun,hadi itiraf et" demesi :)
Kate ve Jack',in uçak enkazı önünde durmaları ve Jack'in "Buraya Charlie'yle gelişimizin üstünden 100 yıl geçmiş gibi hissediyorum" a yakın kurtuğu cümle...
bu liste daha gider,şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Hurley,Jin ve Sawyer'ın arabayı kaldırmaları,ordaki konuşmaları, Sawyer'ın Jin'e ingilizce öğretmesi, Hurley,Charlie,Jin ve Sawyer'ın araba çalıştıktan sonraki sevinçleri.. :D
Sawyer dövülürken Kate'in evet onu seviyorum nolur yapma demesi..
Charlinin Desmound'un kafasına vurarak suya atlaması..:(
Sawyer ve Juliet ne yapacaklarına karar veremedikler zaman arkadan Hurley'in arabayla hızla gelip diğerlerinden 3 kişiyi ezmesi:)
ve bu daha çook uzar.. ;)
benim en çok beğendiğim ve çok güldüğüm sahne artz ın dinamit elindeyken patlaması ve akabindeki dinamitleri kimin taşıyacağı konusundaki tartışmanın ardından jack ın hurleye sen de taşımak istermisin sorusuna karşılık hurleyın öylece bakması ve jack a üzerinde bir parça artz var dediği sahne hala aklıma geldikçe gülüyorum sadistmiyim ne ve tabiki hurleyin tüm sahneleri
katılıyorum bende ya kendime gelememiştim gülmekten süperdi ...:img-hyste
ZeynepFlack
02-06-08, 14:07
ya şu sawyer'ın lakap takamadığı bölüm hangisiydi???
ya şu sawyer'ın lakap takamadığı bölüm hangisiydi???
3. sezonun 15. bölümünde takamıyordu sanırım.
FernandoSucre
04-06-08, 20:05
En beğendiğim sahne ormanda Kate,Jack,Sayid ,locke ve hurley Dinamiti Ambar kapağına götürürlerken Bi kartalın havada uçması ve 2 Kere HURLEY diye bağırması....ve Hurley nin her zmanki gibi Dude diyişi :D
FernandoSucre
04-06-08, 20:07
3. sezonun 15. bölümünde takamıyordu sanırım.
Lakap takmadığı sahne
EVET çnkü hurley le pinpon maçına iddaya girmişlerdi..Sawyer kaybederse 1 hafta kimseye lakap takmıycak diye..nitekim Hurley feci yendi..:)))
FernandoSucre
05-06-08, 02:12
bu arada bence dizinin en mükkemmel sahnesi 3.sezon 18 bölümde paraşütten düşen kızın Hurley'e 815 sefer sayılı uçağının bulunduğunu sölemesi ve kimsenin kurtulmadığını demesiydi...Film koptu valla:Dhadi hayırlı olsun....
ya az önce charlienin ölümünü izledim de, adam resmen ölceğini bile bile gitti oraya ya..desmond'ın da orda kapıyı açmaya çalışması var ki bitiriyo beni..sonra o charlie'nin masum bakışları..beni en çok ağlatan sahne bu oldu..çünkü normal bi ölüm değildi..öncesinde olan olaylar ve oraya ölceğini bilerek gitmesi..çok ama çok etkileyici :(
ben su sawyer ve domuzlu bolumu cok beqendım ya super bır de hurley 1. sezonda muzık dınlıyordu yavas bır bıcımde herkesı tek tek gosterıyodu sonra muzık caların pılı bıtıyodu orada cok guzel
Lost'un her bölümünü ve sahnesini çok seviyorum ama aklımda en çok kalanları yazıyım..
Kate ve Sawyer'ın "I never..." oynadıkları sahne..
Charlie'nin öleceğini bile bile denizaltına gitmesi..
Jack ve Kate konuşurken Kate'in Jack'e "seni öptüğüm için üzgünüm" demesi ve Jack'in "ben değilim.." diye cevap vermesi:)
Jack'in Kate'e bir diyalogdan sonra "Because I love you.." dediği sahne..
Sawyer ve Kate'in diğerlerinin tutsağıyken olduğu tüm sahneler..
Sawyer'ın kimseye lakap takamadığı anlar:)
Jack'in flashforwardlarda Kate'e "will you marry me?.." dediği sahne..
Kate ve Sawyer'ın yine birlikte olmaları sonrası sabahında ettikleri kavga ve sawyer'ın "nasılsa bir hafta sonra Jack'e sinirlenip yine geleceksin" demesi:)
Yine flashforwardlarda Kate ve Jack'in kavga ettiği bir sahnede Kate'in Sawyerla ilgili bir repliğinden sonra Jack'in "o seçimini yaptı,orda kaldı,seninle olan benim,seni kurtaran benim..."şeklinde devam eden diyaloglarının olduğu sahne...
Alex'in öldüğü sahnede Ben'in öncesinde karşıdaki adama(adını unuttum:)) yaptığı kandırmaca ve alex'in öldüğünü görünce yüzünün aldığı hal...
4.sezon finalinde Helikopterden birinin atlamasının gerekmesi üzerine SAwyer'ın Kate'i öpüp,kulağına birşeyler söyleyip atlaması..
vee böylece giderr yazdıklarım,yeter bu kadar galibaa...:img-icecr
06_haziran_15
14-06-08, 13:38
Sawyer'ın girdiği her sahneye hayranımm :img-in_lo
Kate iLe Jackin ağa düştüğü sahne
Yine Jackin mahkeme salonunda Kate hakkında anLattıkLarı
Katein jackin yarasını dikerken hangi renk ip tercih edersin die sorması
kate ve ajckin will you marry me sahnesi =)
charlie'nin öleceğini bile bile gitmesi...:(
sawyer'ın gözlük sahnesi:)
Jack'in tüm sahneleri...
Sawyer'ın aaron'a ağladığı zaman biseyler okuyarak susturduğu sahne
.
.
.
4x5. bolum desmond peny arasında telefonda gecen konusmalar, aynı bolumden desmondun oxforda gıdıp su fızıkcıye basına gelenlerı anlatması ....
kısacası o bolumle ılgılı her seyı begenmıstım . su sabıt bulma olayı vs cok etkıleyıcıydı
sawyer ve kateın "ı never...."sahnelerı
jackın julıetle opusmesı
desmondla penynın teknede karsılasıp opusmesı.:img-cray::love05:
bır de sawyerın saıde Muhammed demesınde baya gulmustum .
off bu dızı bıtınce napıcaz yaaaa
kate'in juliet'in çıkan omzunu yerine taktığı sahne
naomi ağaçtayken kanının kate'in koluna damladığı sahne
hurley ve dave'in çektirdiği resim(daha doğrusu dave'in olmadığı resim)
vee SAWYER OLAN HER SAHNE...:love05:
lost_charlie
16-06-08, 20:21
charlie'nin jack'in mağarada sıkışıp içeriye girip onu ordan çıkarması:img-wink:
charlie uyuşturucusunu ateşe atması:good:
...bencede sawyer'ın gözlük sahnesi:happy0064
bence charlie'nin tüm sahneleri..happy0064:happy0064
en güzel ve en acıklı sahneler
boone ve charlienin ölüm sahnelerr
çok duygusal vede oldukça başarılıydıı ben ağlamıştım :img-cray::img-cray:
sawyerin gözlük olayında jackın sawyere sorduğu sorular ve sawyerin cevapları:img-hyste
hurleyin sawyera harry potter demesi:img-hyste
kate&sawyerin oynadığı ''I NEVER'' oyunu
boone&locke arasındaki yağmur muhabbeti(1 dk içinde yağmur yağacak 1 saniye ekle yada çıkar yağmur başlar boone locke bunu kutu şirketindemi öğretiolar?):img-hyste
jackın boone kurtarmak için yaptıkları:img-cray:
charlie ve claire in olduğu tüm sahneler ve tabiki sawyer :img-hyste
* O münübüs sahnesine öldüüümmmmmm. Süperdi. Hurley,Aşkm (Charlie), Saw., Jin.Biralar falan :P
* Bir sahne vardı.Claire hastalandığında uyurken Aaron Charlie'min parmağıyla oynuyodu, Charliem elini attı Claire'min elini tuttu. O kadar romantiklerdi ki ağladım resmen.
* Claire'in hani Libby ona geçmiş bir haftasını hatırlatırken gözlerini kapattığı sahne. O kadar tatlı duruyodu ki unutmamışım. Dalgalar falan..
* Charlie'nin ilk sezonda telsiz bulup yukarı tırmandıklarında ve telsizde Fransız kadının konuştuğunu duyuunca ddikleri.... " Fransızca.Fransızlar geliyor. Fransızcayı duyduğuma bu kadar sevinmemiştim" gibi şeyler diyodu ve gözlerinin içi güğlüyodu :( :D
* Gene ilk sezonda yaban domuzları uçağın içine girdiklerinde herkez o yana doğru dönmüştü ve o sahneyi hiç unutmadım.
* Saw.ımın gözlükleri olayı bitiriyodu zaten.
* Claire boğulurken Des. in hissedip koşmaya başlaması.
* Charliemin o eroinleri teker teker denize atması ve arkasından Locke'n ona gülümsemesi çok isabet olmuştu.
* Jack'in ameliyatta ben.in bi tarafına çizik atıp (neresi oldunu hatırlyamdm:D) yaptığı kurnazlık, o anda Julietin bakışı, ve o olay telsiz görüşmesi..........
* İlk bölümde Kate'in Jacin sırtını dikmesi ( K:ne renk istersn peki. J: Standart siyah :P )
* Pek talihli olmasa da hava alanı sahnesi. Boonun döndüğü hani. Boonun o küçükser gibi Locke a bakışlarına öldüm. Ve orda muhteşem sahneler wardı. "Charlie&Aaron&Claire" olsun "Kate&Saw." olsun. Mütişti.
Ay yeter bu kadar.....
Sweet HiLary
21-06-08, 18:23
Charlie'nin Aaoron'a bakması,o ağlıyınca Sawyer'in konuşmasında susması en sevdigim sahneydi.Sonra Sawyer gözlüklerini takıp bikac yazı okuyunca bebeğin susması süperdi =D
charlie'nin öleceğini bile bile gitmesi...:(
sawyer'ın gözlük sahnesi:)
Jack'in tüm sahneleri...
Sawyer'ın aaron'a ağladığı zaman biseyler okuyarak susturduğu sahne
.
.
.
aa bnde bunları sevmiştim..ayrıca kate ve jack in birlikte olduğu her sahneye bayılıyorum:D:img-in_lo
en güldüğüm sahne şu minibüs sahnesi sawyer'ın roger'la içtikleri sahne ve sawyer'ın jin'e ingilizce öğrettiği sahne...:img-hyste
jack'le kate'in ilk karşılaştkları sahne şu iplik falan olan...:img-blush
charlie ve claire'in fıstık ezmesi sahnesi orda çok tatlılardı.:)
bide charlie'nin hayatındaki en önemli 5 anını yazarkenki halini ve öldüğü sahne çok üzücüydü:icon_sorr
bide jack'in sahneleri çok hoşuma gidior özellikle lider olduğunu hissettirdiği sahneler:good:
forever jate
25-06-08, 17:05
içinde jackin olduğu ve jackle katein yakınlaştığı tüm sahneler çok güzel:img-in_lo:good::img-in_lo
JATE IS FATE!!!:img-in_lo:img-wink:
http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Jate-Banner-lost-1574220-400-100.jpg
ekonun kardeşiyle ilgili bölümleri cok gzldi ve etkileyiciydi
1. sezonda Hurley'nin Sawyer'ı gözlüklü görünce ''Harry Potter'a bnzedn '' dediği sahne ! x)
Birde Minibüs Sahnesi xP
mrs.lovett
02-07-08, 21:35
jackin boone'u yaşatmak için kendini paraladığı sahne :img-cray:
KuDai_LyLm
04-07-08, 22:57
sawyerla ilgili her bölüm çnkü çok komik
4.sezon finali
charlinin suda boğulup eline ölmeden önce kız gemiden deil yazmasıı gerçekten çok etkilemişdi benii :sad53:
sunun gözlerinin önünde kcasının gemide patlaması
daha çok war aklıma gelmeyen geldkce yazarm bende
hornysouls
05-07-08, 00:47
2. sezon.. Charlie, Sayid ve Ana balon'u aramaya çıkarlar, Ana Charlie'nin belindeki tabancayı görür ve kendisini kastederek "Onu kullanmayı bilen birisine vermelisin belki de" der, Charlie tereddüt etse de silahı belinden çıkarıp Ana Lucia'ya uzatır, Ana silahı tam alacakken Charlie silahı 90 derece sağa döndürüp Sayid'e verir ve Ana Lucia öylece kalır..
çok sevmiştim bu sahneyi :)
charlie ve claire'in fıstık ezmesi sahnesi orda çok tatlılardı.:)
bide charlie'nin hayatındaki en önemli 5 anını yazarkenki halini ve öldüğü sahne çok üzücüydü:icon_sorr
bide jack'in sahneleri çok hoşuma gidior özellikle lider olduğunu hissettirdiği sahneler:good:
katılıyorum,özellikle de o sıkıntılar içinde boş fıstık ezmesi şişesinden mutluluk duyabilmeleri çok güzeldi:img-blush
bi de jack in sawyer a gözlük verdiği sahne çok komikti:img-hyste:img-hyste
emilie_claire
07-07-08, 22:03
Charlie ve Claire'nin fıstık ezmesi sahnesi..Çooook tatlılardı..
Bir de Charlie'nin ölüm sahnesi beni ağlatmıstı..Çok etkilenmiştim..:img-cray:
Hatırlayamadığım daha birçok var..
sezn 3__kafesin önnde kate in sawyer a sadc seni kurtarmak içn ss dedm demesi:D hoştu
daha sonra jack in tv den sawyer we kate i görmesi ve o anki bakışları ....,,,,
esma-selim005
10-07-08, 21:05
-Böyle tam işin içinden çıkamazken yeni bişeyle olayı düğümleyen sahnelere bayılıyorum. Örneğin bölüm sonlarında pat diye ortaya çıkan şeyler gibi :)
(Benjaminin henry gale olmadığını bizimkilerin ortaya çıkardıkları an gibi bişey yani :))
-Sonra Des ve Penny'in gemideki konuşma sahneleri beni çok etkilemişti:good:
-Sawyer&Kate ve Jakc&Kate sahnelerinin tümü (iki çifti ayrı seviyorum elimde değil:img-pilot:img-icecr)
Sonracıma;
-Jin gemide kalınca ve gemi patladığı anda sun'ın tepkisi beni çok üzmüştü, o sahnede çok güzeldi :( aynı şekilde charlie'nin ölümü, son anda des'e not vermesi, tebessümü. oda fenaydı :(
-Hugo'nun sahneleri:img-hyste duuud:img-hyste psikopata bağladığı zamanlar..
-Araba bulmaları ve sonraki halleri jin-sawyer-hugo:happy0064
Aslında o kadar şey sıralarımki.. aklıma bu kadarcığı geliyo :)
Şimdi say say bıtmez ama akLımdakıLerı yaziim bari:
*Jack ve Kate konuşurken Kate'in Jack'e "seni öptüğüm için üzgünüm" demesi ve Jack'in "ben değilim.." diye cevap vermesi:img-in_lo
*Libby'nin vurulduktan sonra, Hurrley'nin başında beklerken, Jack'le yaptıkLarı bi konuşmadan sonra, Libby'e ''örtüleri unuttuğum için özür dilerim'' dierek ağlaması :img-cray: ((Bnde orda epey bi ağlamıştım zaten)
*Flashforwardlarda Kate ve Jack'in kavga ettiği bir sahnede Kate'in Sawyerla
ilgili bir repliğinden sonra Jack'in "o seçimini yaptı,orda kaldı,seninle olan benim,
seni kurtaran benim..." demesi :img-in_lo
*Kate ve Sawyer'ın yine birlikte olmaları sonrası sabahında ettikleri kavga ve sawyer'ın "nasılsa bir hafta sonra Jack'e sinirlenip yine geleceksin" demesi :)
*Jack'in flashforwardlarda Kate'e "will you marry me?.." dediği sahne..:img-in_lo
*Jack'in Kate'e bir diyalogdan sonra "Because I love you.." dediği sahne..:img-blush
*Boone'un Jack'e :" Dur! Yapma!... Zaten içim paramparça" dediği sahne...:icon_sorr
*Benjamin'in masa da mısır gevreği yerken, Locke ve Jack'e :" Eğer ben Diğerlerinden biri olsaydım o zaman..." diye yaptığı sinirleri mafeden o sahne..
*Danielle'in kızının yüzünü okşayıp ilk ve son kez:" Seni çok seviyorum..." dediği sahne.. :icon_sorr
*Desmond+Penny'nin noel akşamı yaptıkları o telefon konuşması...:img-in_lo
*Kate'in Sawyere ilaç içirebilmek için sarılıp kulağına sevgiyle fısıldarken,
Jack'in yüz ifadesini gördüğümüz sahne..
*Hurley'in Jin'e karın çok ateşli dediği sahne (Çok güLmüştümm):img-hyste
*Jack, Kate, Locke'ın Sawyer'den silahları almaya geldiği sırada Sawyer'in Kate'i görünce "Onu yanınızda sempatik olmak için mi getirdiniz?" demesi :)
*Ana Lucia'nın ölümünden sonra, sawyer ve jack arasında geçen bi konuşma sırasında Jack'in "neden bana anlatıyorsun, sawyer" die sorması üzerine Sawyer'ın "arkadaşım olarak görebileceğim en yakın kişi sensin doktor" die cvp vermesi
Dahada yazarım ama şimdiLik bu kadar:)
1.sezon için...
jack ın sawyere gozluk muayenes sorusundakı soruları..
jackın bloone yaşatma mücadelesi...
salın yandığı sahne.(umutları da gıtmıstı resmen)
sawyerın zorla kateye kendını öpturmesı ve sonunda bende degıl demesı..
claire nın doğum yaptıgında ada halkının bebegı karşıladığı sahne..
o gün ada da biri ölü biri doğdu..(bloone ölumu)
bırde charlien ın ağaçta asılı kaldığında jackın ındirip onu diriltmeye çalıştıgı sahne...
ben kesın öldü demiştim..
bır ada da golf oynadıkları bölum..
en güldüğüm sahne şu minibüs sahnesi sawyer'ın roger'la içtikleri sahne ve sawyer'ın jin'e ingilizce öğrettiği sahne...:img-hyste
ya o sahne 3. sezonda hangi bölümdeydi ya unuttum ben bilen varsa söyleyebilir mi??
zaten o bölümün hepsi komediydi :)
daha 1. bölümü yeni bitiren bir lost izleyicisi olduğum için,en beğendiğim sahneler,
adaya ilk düştükleri gün jackin yarasını dikmesi için ipleri kate'e verdikten sonra kate'in"tercih ettiğin bir renk varmı?"demesi:)
jack-sawyer gözlük olayında hurley'in gelip"harry potter'ın hık demis burnundan düşmüssün"demesi:)
jack'in katein haberi olmadan dinamitleri kendi çantasına koyması
.
.
.
2.sezonda en begendıgım sahneler;
chaerlı nın arkasında ana lisa yürürken ne o kıçıma mı bakıyorsun demesı:img-hyste
sawyerın lilby i gordugunde hurley yanındaken lilby dıye seslenıp çadırın içine kaçması:img-hyste
looke nın sawyere burayı tanıyor olman gerekıyro dedıgınde sawyerın ewet bu yaprakla tanışıyoruz dıye cvp vermesı:img-hyste
sawyerle jackın poker oynadıkları sahne
eko'nun hayat hikayesi
acemicadi_selim
14-07-08, 10:01
yeni basladim lost u izlemeye ve fani oldum... su anda 1. sezondayim..
en sevdigim sahneler Charlie ve Claire in oldugu sahneler tabiikide :)
ya o sahne 3. sezonda hangi bölümdeydi ya unuttum ben bilen varsa söyleyebilir mi??
cnm o sahne şu bölümseydi 'trika tanaka is dead' hurley ile ilgili bi bölümdü:)
gelmişken bi kaç sahne yazıyım
benim de en sevdiğim sahnelerden biri o ilk sahne kate'in jack'in sırtını dikerken
bide jack mağarada sıkışmıştı ve sonra kurtulduktan sonra kate'in ona sarılması çok güzel bi sahneydi:love05::img-in_lo
Yigitci_GIZEM
19-07-08, 14:02
:img-icecrCok var ama bakalim artik aklima geldigi kadariyla!
Charlie ve Claire hayali peanutbutter yedikleri sahne! cok sekerdi charlie!
Charlie'nin the greatest hits yazdigi sahne ve ordaki flashbackler!!
Charlienin bile bile ölüme gitmesi sadece arkadaslari kurtulsun diye!(Cok büyük fedakarlik!)
Charlie nin ölüm sahnesi ve son anda verdigi mesaj(NOT PENNY`S BOAT) ve ordaki gülümsemesi!
Charlie uyusturuculari atese attigi sahne!
Ilk kez fransiz kadinin cagrisini duyduklarinda charlie nin verdigi tepki (FRANSIZCA! FRANSIZLAR GELIYOR! FRANSIZCAYI DUYDUGUMA BUKADAR SEVINECEGIMI BILMEZDIM)
Charlie nin Aarona sanki gercek babasi gibi davranmasi onu sevmesi!
Charlie ve Claire rin vedalasmasi!
Sawyer basi agriyo diye beyninde tümör oldugunu sanip korkutugu sahne!
Sawyer gözlük taktiginda hurley nin harry potter benzetmesi!
Sawyer Jin fln minibüsün önünde eglendikleri sahne!
Sawyerin takma isimleri (en begendigim Kate - cilli:D )
Jackin Charlieyi agacta asili bulup onu kurtarmaya calistigi sahne( Kate : Jack dur o öldü ,o öldüü artik dur !! Veeee paaaaaaaaaaat!! Charlie uyanirr!!)
Jack ve Kate öpüsürler! KAte: I´m sory that I kiss you! Jack: I´m not! süperdi yaa!
Jack magraya SIKIStiginda Charlienin onu kurtarmaya girmesi!!
Ilk bölümde Kate jack in sirtini dikerken tercih ettigin bir renk varmi diye sordugu sahne!
Sawyer kafesteki balik kreker meekanizmasini cözer ve Tom da ayilarin bile cözmesi 2 saat sürmüstü demesi!
Hurley arabayi the othersin üzerine sürdügü sahne!
Poker oynadikalri sahnede jake nin herkesinin ellini bilmesi cok süperdi!!
Desmond ve jackin ilk karsilasmalari (stadyumda)
Desmondun sürekli brothaaa demesi ( See you inother life brothaa)
Desmond gemiden pennyi aradigi sahne
Sun in önünde jin in oldugu gemi patladigi sahne!
Jinin Sunin hamile oldugunu ögrendiginde verdigi tepki!
Bütün öpüsme sahnlerii!!
ooo yeter artik yaa yazsam daha cok varr !Yoruldum...:D:D
3.sezon 10.bölümdü:img-wink:
Ben'in yarım yamaLak Sahra ÇöLündeki o adamlara
"Türkçe biLiyor musunuz?" diye sorması çok hoştu:)
sawyerın millete lakap taktığı her sahne :D
jack kate öpüşmesi
kate in seni öptüğüm için üzgünüm dediğinde jack in ben diilim demesi
sonra tuzakta beraber kaldıkları sahne :D
bi de kate sawyer hurley poker mi ne oynarlarken jack in kate e bakışı oyy anam oyy :D :D
evet bunlar süperler :img-wink::happy0064
birde 2.sezonda şöyle bir şey vardı.Jack ve Kate ağa yakalandıklarından sonra Jack ve Sawyer bi şey almak için Sawyer'ın çadırına girmişlerdi.Orda Sawyer ormanda ne yaptıklarını sormuştu.Jack ağa yakalandıklarını söleyince Sawyer yanlış anlamış ve bu zamnalarda bu işe ağa yakalanmak mı diyorlar deddiği yer ve ağa yakalanma esprili her yer çok güzeldi :happy0064:good:
Jate:love04:
evet bunlar süperler :img-wink::happy0064
birde 2.sezonda şöyle bir şey vardı.Jack ve Kate ağa yakalandıklarından sonra Jack ve Sawyer bi şey almak için Sawyer'ın çadırına girmişlerdi.Orda Sawyer ormanda ne yaptıklarını sormuştu.Jack ağa yakalandıklarını söleyince Sawyer yanlış anlamış ve bu zamnalarda bu işe ağa yakalanmak mı diyorlar deddiği yer ve ağa yakalanma esprili her yer çok güzeldi :happy0064:good:
Jate:love04:
Evet kesinLikLe yaa :)
Orası da çok komikti!
"Bu zamanda bu işe ağa yakaLanmak mı deniLiyo" demişti :img-hyste
"Jate is Fate" :love05:
daha öncekı 1 ve 2. sezonda begendıgım sahnelerı yazmıştım..şimdı butun sezonları bitirmiş bulunuyorum..hemen en cok sevdıgım sahnelerıme geceyım..
tam bır jack fanı olsam da dızı de sawyer replıklerıne bıtıyorum:)
-sawyerle hugo'nun masa tenısı maçı
-hugonun adaya yardıma gelen(yada yardıma geldıklerıne ınandıkları)kişilerın bır sey caldıgını öğrendıgınde sizin gemıde de mı bır tane sawyer var demesi?:img-hyste
-jackın apandıs amelıyatı oldugu sahne;amelıyat bıttıkten sonra kate&juliet konusması ve baygın sandıgımız jack ın butun konusmalara şahıt olması..
-charlei nın öldugu sahne hayla unutabılmiş değilim:(:(:(
-desmond&penny kavusması
-desmond&penny nın noel de telefon konuşmaları
-jack ın claire nın kız kardeşi oldugunu öğendıgı sahneyı cok begenmıstım.(claire nın annesının bıtkısel hayattan cıkması da şaşırtıcı)
-sawyerın her bolumde hugoyla sataşmasına ragmen John locke nın hugotu rehın aldıgında sawyerın hugo ıcın "onun kıvırcık sacının bır telıne zarar gelırse senın mahvederım" dıyerek locke yı tehdıt etmesı:img-hyste
-walt un hastendekı hugoyla konusma bölumleri..
......
bu böyle uzayıp gıdecek alasılan:)ben burada bıtıreyım..daha cok var ama aklıma gelenlerı yazdım dırek..ama bu sahnelerı cogu unutulmaz:)
crn_fb_turkey
04-08-08, 15:18
desmond ve penny'in noeldeki telefon konuşması....
jack ve sawyer'ın masa tenisi maçı ve kağıt oynadıkları sahne....
hurley'nin "gemiden yeni bir sawyer çıkmış" dediği sahne....
sawyer'ın hurley'e lakap taktığı sahneler....
sawyer'ın jin'e ingilizce öğrettiği ve birlikte içki içtiği sahne....
Bence 4. sezondaki jack ve kate sahneleri çok güzel
ayrıca bence dizinin en güzel sahnesi jack in apandisit ameliyatı sahneleri julietin bernardın gelmesini teklif etmesi üzerine kısa ve net "hayır ben kate i istiyorum" deyip lafı ağzına tıkması ve dışarı çıkmaması için kate bakması, jack ameliyat olurken kate in dışarıda ağlaması ve de jackin kate evlenme teklif ettiği sahne
Benim en sevdiğim sahnelerden biride hurleye piyangoda cıkan numarlar her zaman karşısına cıkıyor cok etkıleyecı sahnelerden biri
En ilginci ve en sevdiğim sahne ADANIN yer değiştirmesi . Adayı bulamıyorlar fLn cok ılgınc bır sahneydi .
catafalque
09-08-08, 00:50
penny&desmond'un göründüğü bütün sahneler,zamanın ötesi aşklarını anlatan sahnelerr:happy0064
sawyer'la hurley'nin kavga ettikleri ve sawyer'in çadırının çöktükten sonra sawyer'in çadırın dışına her kaçışında hurley'in onu ayaklarından içeri çekmesi...
sawyer'ın gözlerinin bozulup gözlük denerken yüzünün şekli...
ben'in türkçe konuşması
hurley ve ben jonh'u kulubenin dışında beklerken hurley'nin ben'e çikolatasının yarısını vermesi ve ikisinin de yüz ifadeleri...
charlie'nin desmond'a eline yazdığı notu gösterişi...
hurley'nin bebeği susturmak için şarkı söyleyişi...
bebeğin sawyer konuşurken susması,charlie'nin bebekle onun peşinden gidişi...
sayid'in shannon'a hazırladığı romantik kumsal yemeği...aahhh ahhh...
sawyer'ın kafeste kate'e aç mısın deyip krakerini ona atması...
sawyer'ın helikopterden atlayışı...
daha çok ama şimdilik bu kadar....
benjaminin kızı alexin gözünün önünde öldürülmesi :img-cray:
ilk jate öpüşmesi
Ben'in Juliet'e you are mine dediği sahne
Hurley'in adada bulduğu arabayı çalıştırdıktan sonraki halleri
Jack'in Claire ile üvey kardeş olduklarını öğrendiği sahne.
3.sezonda kate ile jack'in ilk karşılaştığı camın arkasından konuştukları sahne
Charlie'nin ölümü
Sawyer'ın lakapları...
rebel_girl83
10-08-08, 01:26
4.sezonu henüz izleyemedim oyüzden bişiy diyemicem ama
sawyer'ın isimler taktığı sahnelere bayılıyorum:img-in_lo
ve kate in olduğu her sahneye:img-in_lo
ama kate in sawyer'ın kulağına fısıldayarak ilaç içirmesi
jacki ilk öpmesi
boone locke ı havaalanına götürmüştü o sahnelerden çk etkilenmiştim
skate çk tatlıydı:img-in_lo
jack ve kate in ağa yakalanması ve sawyerın bunu yanlış anlaması:D
kumsalda desmond charlie hurley ve jin in sahneleri süperdi
ve charlie nin eline yazdığı notu desmonda göstermesi
sanırım bni en çk etkileyen bu olmuştu ağlamıştım:S
ve bisimkiler jack i almaya gittiğinde sawyer endişelenmişti.önde jacki görünce yüzündeki tedirginlik sonra kate i görünce rahatlaması.. sarılmaları
bu süperdi:img-cray:
neyse daha çk var aslında ama bukadar yazayım
4.sezonuda bitireyim ondanda yazarım:D
Charlie'nin uyuşturucuları yakmış olması,
Charlie,Jın,Hurley ve Sawyerin minibüsteki sahneleri :img-hyste
Ne kadar üzülsemde:img-cray: Charlie'nin ölümü ve o anda Desmon'da sölemeye çalıştığı mesaj:icon_sorr:img-cray: bu sahne beni çok etkilemişti...
sawyer'ın lakap taktığı sahneler ve alaycı knouşmaları
Penny-Desmond telefon konuşması ve kavuşma sahnesi
Bide 4.sezon finalinde frankın 'ada nerede' ve göremeyince 'nerede ulan bu ada' demesi çok komikti:D
_ymr_luke_
10-08-08, 21:42
Charlie'nin uyuşturucuları yakmış olması,
Charlie,Jın,Hurley ve Sawyerin minibüsteki sahneleri :img-hyste
Ne kadar üzülsemde:img-cray: Charlie'nin ölümü ve o anda Desmon'da sölemeye çalıştığı mesaj:icon_sorr:img-cray: bu sahne beni çok etkilemişti...
sana tamamiyle katılıorm ve sawyerin lakap takma sahnelerini de ekliorm
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=4009
burayada bekleriz arkadaşlar:img-wink:
kivanç_aşkim
10-08-08, 21:47
Ben Live Together Die Alone bölümünün her yerini beğendim/bittim...Ama benim için en özel bölüm The Contact'dı...
des&pen sahnesi çok romantikdi..Lost'un tartışmasız en güzel sahnelerinden biriydi :img-cray:
-1. sezonun 18. bölümünde "sayılar"ın, ambarın kapağında yazması.
-Sawyer'ın denizden hiçbirşey olmamış gibi çıkması :)
-Jac'in babasının, Sawyer'la görüştüğünğ öğrendiği sahne. (1. sezonun sonlarına doğruydu herhalde...)
rebelious_dark
13-08-08, 21:24
charlienin en iyi beş yazdığı sahne ve jackin olduğu tüm sahneler
yavuz_bingöl
24-08-08, 18:56
rose ve bernardın kavuşması
benin 4. sezonda türkçe biliyormusunuz die çöldeki adamlara sorması
hurleyin çokanat diyerek uyanmsı
jinle sun ın tekrar barışığı sahneler.......
ilk sezonda en sevdiğim sahne sawyerin jacke babasıyla konuşmasını anlatmasıydı :img-blush
en etkileyici sahne ise bir yanda Boone ölürken diger yanda araon nun doğması :img-cray:
Sawyer'ın üzerine kurulu her bölüm çok güzeldi ..
Sawyer ve Kate'nin ilk öpüşmesi :img-in_lo
Kate ve Jack'in ilk öpüştüğü sahne ..
Sawyer'ın helikopterden atlayıp sudan çıkınca hiç birşey yokmuş gibi gülerek gelmesi
Charlie'nin ölüm sahnesi :img-cray:
Pen&Des telefon konuşması
Sawyer , Hurley , Jin ve Charlie'nin minibüsteki halleri :D
Desmond , Hurley Jin ve Charlienin "Kumsalda Kamp" halleri :D
Hurley'in çokonat diyerek uyanması ve Jack'e "Ahpap üstünde biraz Arzt kalmış .." sahnesi süperdi :D
PınaR[GPE]
29-08-08, 17:53
Jack ve Katein first kiss sahnesi:D ,, Sawyer,,Hurley,,Jin,,Charlie'nin minübüsteki halleri.. ,, Charlie'nin ölüm sahnesinde baya yıkıldım..
-Charlie'nin öldüğü yerde çok ağlamıştım:img-cray:
-4. sezonun finalinde Hurley'nin "Dostum ben ölüleri görmek konusunda çok iyiyimdir. Bir saniye. Şah Mat Mr. Eko" dediği yere bayılıyorum. :)
-Ben'in Lock'ı vurup iskeletlerin içine attığı sahne. (geçi kurşun içini delip geçiyor ama neyse :))
-Sawyer'ın KAte'in kulağına birşeyler fısıldayıp, helikopterden atlaması.:img-in_lo
-Charlie'nin top 5'i
-Charlie'nin olduğu yer sularla kaplıyken eline "not Penny's boat" yazması.Ve Desmond'la cama ellerini dayamaları.
-Hurley sayılar için Danielle'in peşinden giderken köprüden geçmesi, arkasından Charlie ( Charlie olmayabilir:)) geçerken köprünün kopması.
-Sawyer'ın Jack'e "...çünkü dostum olabilecek kadar bana yakın tek kişi sensin"
demesi.
Ay daha var. Aslında filmin her anını seviyorum. Bir tek tam bir şey açıklığa kavuşacakken göstermiyorlar. Oralarını sevmiyorum o kadar :)
Lost'un her sahnesi insanı etkiliyor ama benim en etkilendiğim ve hiç unutmadığım sahneler şunlar :Öncelikle Ethan'ın charlie'yi ağaca asması Jack ve Kate'in onu ilk defa gördükleri an. Sonrasında onu kurtarmak için çabalamaları çok etkileyiciydi bence. 4 sezondaki en iyi sahnelerden biri. Sonra 3.sezonda Jack Kate Sayid ve Juliet'in sahile gelmeleri. Sawyer'ın Jack'i görünce küfretmesi, sonra zoraki bir şekilde sadece birkaç saniye ona sarılması ve en duygulandığım sahne: 3.sezonun başlarında Jack'i ikna etmesi için Kate'i onunla görüştürmeleri, Jack Kate için endişelenirken onun "Çünkü Sawyer'ı öldürecekler." demesi. Jack'in ordaki bakışını unutamıyorum. O kadar üzülmüş ve şaşırmıştı ki onun düşünceleri okudum o anda: "Kate ben seni merak ediyorum, seni düşünüyorum ama sen Sawyer'ı mı düşünüyorsun?":img-cray:
Desmond'ın her brotha diyişi :img-icecr
sawyer'ın domuzla kavga ettiği sahnelerde sonunda sawyer'ın domuzu vurabilcek olmasına rağmen sadece bir domuz diyerek vurmaması :D
sawyer'ın taktığı lakapların hepsii
hurley'nin sawyer'in gözlüklü hali için biri harry potteri fena benzetmiş(gibi bişi demesi )
jack in sawyer a gözlük vermeden önce sanki çok önemli bişeyi varmış gibi muane edip onu korkutmaya çalışması sorduğu sorular :img-hyste
Kate ve Sawyer'ın "I never.." oynadıkları sahne..
libby öldükten sonra hurley'nin: ''örtüleri unuttuğum için özür dilerim'' demesi :img-cray:
sawyer'ın jin'e ingilizce öğrettiği sahne :img-hyste
Charlie'nin the greatest hits yazdigi sahne ve ordaki flashbackler
2.sezonda Kate'in ambarda Sawyere ilaç içirebilmek için sarılıp kulağına fısıldaması
Juliet'in kız kardeşini ve yeğenini ekranda gördüğü an ve ben'e artık gitmeme izin ver demesi
sawyer balık kraker mekanizmasını çözdüğünde tom'un sawyera "ayıların çözmesi 2 saat sürdü" demesi :img-hyste
alex'in ben'in gözü önünde öldürülmesi ve ben'in yüzündeki ifade
ben'in türkçe biliyor musunuz dediği sahne :img-icecr
ben'in locke'a: hala anlayamadın mı john, I always have a plan dediği sahne :img-wink:
adanın kaybolduğu sahne
ve başlı başına the constant bölümü: des&pen :img-in_lo
çok mu oldu ne :icon_whis öyle bir dizi ki insan en sevdiği sahneleri yazmakta bile zorlanıyor :img-hyste
Aslında özetle geçmek gerekirse şaşkınlıktan ağzımın açık kaldığı her sahneyi seviyorum...
Amaaa ondan önce Sawyer ve Kate'in beraber olduğu bütün sahneleri seviyorum:img-in_lo:img-blush:happy0064...
Lostun her bölümü bi baska hepsini cok sewıyorum ama jack we kate sahnlerınden mıthıs bı mutluluk duyuorum sawyerın lakaplarını cok sewıyorum lostla ilgili hersey mukkemmel aslında sewılmıcek hıcbısı yokki
kate in jack i kıskandığı anlar, charlie nin hayatındaki en iyi 5 anı yazdığı anlar, hurley nin libby le birlikte geçirdiği kısa ama değerli anlar...
defne&deniz99
15-10-08, 14:15
benjamin linus ın bulunduğu sahneler
.....
Charlie öldüğünde çok ağladım :img-cray:
Des&Penny telefon konuşması
Jacoba gittikleri sahne
Sawyer'in helikopterden atlayarak asıl kahramanın kim olduğunu göstermesi :)
Benjaminimin "I always have a plan" sahnesi
Desmond'ın 'brotha' dediği tüm sahneler
Jack'in ameliyat sahneleri
Charlie'nin greatest hits yazdığı sahne
Alex'in benjaminimin önünde öldürüldüğü sahne ve benjaminin yüz ifadesi (çok üzülmüştümm :img-cray: )
John Locke'nin Desmond'la ilk karşılaştığı sahne(Ambara ilk girdikleri zaman yani :) )
Adanın kaybolması
Benjaminimin türkçe konuşması :)
Uzar gider..Ama en çok Des&Penny tel. konuşması ;)
Charlinin öldüğü sahnede çok kötü oldum :(
Jack'in ßulunduğu her sahne güzeldir ßenim için:)
Lost_Mystery
24-10-08, 22:06
hurley sahneleri
benjaminin olduğu bütün sahneler neredeyse.. özellikle 'patience jack, patience' dediği ana bayılırım.. bir de başlı başına 4. sezon 5. bölüm.
BERKSAN KOLİKKK
03-12-08, 22:13
sawyerımın olduğu her sahne mükemmel benim için hele ilk sezondaki sezon finalinde gömleğini çıkarıp denize atladığı sahnede bittim ona:img-hyste
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.