Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

jess
07-09-07, 22:08
diyar'ım'dan fkenandan hallice olmasa da ben de konuştum az önce MAA ile.:img-in_lo :img-in_lo

Kısaca özetleyeyim sizlere hemen.

jess-Alo
MAA-Efendim
jess-meee mee meee :img-in_lo
MAA-Gerçekten mi?
jess-Ya tabii meee meeeeeeeee:img-blush
MAA-Çok sağolun
jess-İşte böyle,hadi iyi geceler.bye

Ruhumu,aklımı kaçtığı yerden toplayıp gelince anlatıcam ben de. :img-pilot byebye

özlem22
07-09-07, 22:17
mardin'den gelen haberler umut verici üyelerin dediklerine kesinlikle inanıyoruz ama umarım gül oğuz ve MAA bizlere mavi boncuk dağıtmıyodur 39.bölümde çekimlerin ne kadar güzel olmuş olacağını görecez sadece 1 hafta kaldı umarım haftaya bugün bu ne biçim bölümdü diye tartışmaya başlamayız artık lütfen bizi şaşırtsınlar

odile
07-09-07, 22:33
Boran sorgu odasında...

Ses- "Kaç el ateş ettiğini hatırlıyor musun?"

Boran -" Üç el"

Ses- "Neden peki?"

Boran - "Engel olmak için"

Sıla ağlıyor görüntü 30. Bölüm şimşekli gece pencerede ağlayan sıla ya ait

"Aşk , Tutku, Ayrılık " diyor..:..

Heyyyyy milletttttt

Fatoş' um aradı biraz önce; Gül OĞUZ' un yanındaymış... Gül Hanım 39. Bölüm çok çok güzel olacak demiş..

Bugün aşiret toplantısı çekimleri varmış

Bedirhan bebekli çekimler yapılmış

Cihan iyileşmiş

BORAN HAPİSTEN ÇIKMIŞ

Fatoş şimdi konağın merdivenlerinden çıkıyor Harami, Jess duydunuz mu?

Abay' ı görmüş fotoğraf çektirmiş

Arkadaşlar demin heyecandan bölük pörçük yazdım şimdi kısaca özetlemek istiyorum.

Fatoş' um Gül OĞUZ ile konuşmuş tam olarak neler konuştular kendisi gelince anlatır ama beni aradığında GO nun yanındaydı. 39. Bölümün çok güzel olacağı bilgisi Gül OĞUZ' dan diğerleri ise orada Fatoş ların öğrendikleri. Sevinçten ne diyeceğimi bilemiyorum. Umut etmekle geçen bir yazın ardından herşeyin hayal ettiğimiz gibi olmasına inanamıyorum. Nasıl ne şekilde olduğu umrumda bile değil sonuçta Boran hapiste kalmıyor, Bedirhan sağlıkla geliyor ya ne kadar sevindiğimi anlatamam.

Fatoş tekrar arayabilecek mi bilmiyorum ama son konuştuğumuzda Konağın meşhur merdivenlerinden çıkıyordu. Çekim izleyeceklerini söyledi. (Sanırım aşiret toplantısı çekimini izleyecekler)

Haber geldikçe size ileteceğim

Henüz Cd ve MAA yı görmemişti sadece Abay' ı görmüş ve fotoğraf çektirmişler

GünIşığım ardı ardına bombaaa haberlerrrr
foruma girdim bir de ne göreyimmmmmmmm şoklardayımm ne yerdeyim ne gökteee
valla çok sevindimmm umarım herşey güzel olurr fatoşu merakla bekliyorummmmmmmmmmmmmm

Arkadaşlar inanamıyorum!Az önce Mehmetim Akifim Alakurtumla konuştum!!!
Hem de tam 4 dakika 26 saniye!!!

Fatoş ablayı aramıştım,bana "bak Akif yanımda,konuşmak istermisin?" diye sordu;ben "ama,ama ne konuşucam,ne diycemki ona?" derken "nasılsın,iyimisin diye sor işte,hadi veriyorum telefonu" dedi ve telefonu ona verdi.Sonra canım,bitanem MAA'm "alo" diye telefona geldi,"nasılsınız" diye sordu;ben de önce "iyiyim,siz nasılsınız" dedim,sonra da "siz demesem,sen diye hitap etsem olur di mi?" diye sordum(çok mu ayıp olmuş,"tabi,tabi,nasıl istersen" dedi.Sonra ben "inanmıyorum ya,kalbim duracak şimdi heyecandan" dediğimi hatırlıyorum."Heyecanlanmana gerek yok" gibi bişey dedi.Sonra sanırım ben "nasıl gidiyor çekimler?" gibi bişey dedim;"çok özledik sizi,başlasın artık" dedim;"inan ben de çok özledim,gelecek cumayı iple çekiyorum,başlasın da neler yaptığımızı görün" dedi;"güzel olacak yani öyle mi?" diye sordum;"kesinlikle çok güzel olacak,ben o kadar keyif alarak,o kadar zevkle çalışıyorumki şu anda" dedi.Sonra ben "Sıla ve Boran birbirlerine sevgiyle baksın da,biz herşeyi izleyebiliriz" dedim,"olacak olacak,çok güzel olacak" dedi.Sonra ben "şimdi girip foruma bunu anlatmalıyım,herkesin seni ne kadar sevdiğini biliyorsun di mi?" dedim,"sen çok başarılısın,bakışlarınla oynayabiliyorsun,hepimiz bunu çok takdir ediyoruz biliyormusun,MAAnın bakışları yeter diyoruz" dedim.O da "çok sağolun ya,çok mutlu oluyorum bunları duyunca" dedi;ondan sonra "yalan değil" dedim,"sadece yakışıklılığına duyulan basit bir hayranlık değil bu,biz senin oyunculuğunu,açıklamalarından tanıdığımız kadarıyla karakterini,herşeyini çok beğeniyoruz" dedim."Önemli olan o zaten,ben Best Model zamanlarında diğer türden hayranlığı çok yaşadım,çok gördüm,önemli olan bu" dedi.Sonra "sadece kaşına gözüne hayran değiliz,gerçi o da var ama" dedim,orada güldü;"çok sağolun" dedi.Sonra "sen çok iyi yerlere geleceksin,ileride de biz Mehmet Akif Alakurt ismini çok duyucaz,hakediyosun çünkü,en iyisine layıksın" dedim,o da "o sizin içinizin güzelliği,içi güzel olan insanlar karşılarındaki insanların da güzelliklerini görürler,demek senin de için güzelki bana o gözle bakıyorsun" dedi.Sonra "nasıl kıskanıyorum Fatoş ablayı,şu an orda olsaydım da yanında konuşsaydım keşke,şöyle bir sarılsaydım sana" dedim(bu da mı çok ayıp olmuş);tekrar güldü;"o da olur inşallah birgün,dünya küçük,belki birgün biryerde karşılaşırız" dedi.Sonra "gerçekten çok fazla sevenin var,MAA o dizide olduğu sürece mutlaka izleriz diyen bir sürü insan var,üstelik sadece kızlar da değil" dedim(Teo abim,ismen olmasa da seni de anmış oldum)"biz senin herşeyini takip ediyoruz ve takdir ediyoruz,herşeyinle değerlendiriyoruz seni,bütün yaz hep düşündük,neler olabilir diye tartıştık" dedim;"beklediğinize değicek,çekimler çok güzel geçiyor" dedi.Sonra ben o arada bir yerde "inanamıyorum ya,gerçekten seninle konuşuyorum" dediğimi hatırlıyorum yine.Sonra "daha fazla meşgul etmiyeyim seni,çok mutlu oldum sesini duymaktan" dedim,o da "ben de benimle ilgili bu kadar güzel şeyler söylemenden çok mutlu oldum,bunlar bize moral veriyor,bu gece mutlulukla uyurum" gibi bişey söyledi.Ben de "aslında bu kadar geveze değilim ama çok konuştum di mi,heyecandan çenem düştü" dedim,tekrar güldü:img-grin2.Sonra "çok sarılıyorum sana,çok öpüyorum,nasıl mutluyum bilemezsin" dedim,"teşekkür ederim,ben de çok mutlu oldum" dedi,sonra da iyi geceler diledik birbirimize ve kapattık...

Özetle;heyecandan kalbim durmadı ama hızlı,çok hızlı konuştuğumu hatırlıyorum;birde onun sesi inanılmaz ağır,inanılmaz tatlı,çok ama çok güzeldi..Aslında söylenecek ne çok şey var ama öyle bir durumda insanın aklına hiçbişey gelmiyor,öyle kalıyor...Keşke "merdiven inişine,parmağındaki lekeye,herbişeyine bayılıyoruz;bütün yaz Boran hapse girmesin,Bedirhan babasının yanında doğsun diye dua ettik" diye de söyleseydim..

Belki şu an aklıma gelmeyen 1-2 şey daha vardır,hatırlamıyorum;içeriye girdiğimde isterik kahkahalar atıyordum ve "anne;kiminle konuştum biliyormusun?Mehmet Akif Alakurtla" dedim ama annem "hadi hadi,işletmişler seni" dedi;sonra ben "ama Fatoş abla verdi telefona" deyince "ablan kandırmış,şaka yapmış olmasın sana" dedi;sonra da "ne yani,sen o adama mı diyordun,sarıldım,öptüm diye" dedi.Sonra ben 5 dakika kadar evin içinde deli kahkahaları atarak gezdim.

Cansu Derenin konakta çekimleri varmış,Fatoş ablalar oyuncuların kaldığı otelde kalıyorlarmış,MAA "yemekten sonra görüşürüz" demiş,sonra yemeğini yiyince Fatoş ablaların yanına gelmiş,"gerçekten çok tatlı bir insan" diyor Fatoş abla(ona ne şüphe zaten)...

Ben bir sakinleşeyim şimdi,ne kadar mutluyum ya...Öpüyorum hepinizi...:img-kiss:
diyarımm ben de inanamıyorumm:happy0064 harika bişey buuu ne kadar tatlı, güzel ve sıcacaık konuşmuşş seninleeee :img-in_lo
valla sonunda mühür gözlünle konuştuğuna çok ama çok sevindimm darısı başımaaaaaa:img-in_lo

şimdi de ben fatoş ablayla konuştummmm maa yatmaya gitmişş ( kaçırdım yaniiii :img-hyste)konakta cd'nin gece çekimleri varmışşş valla fatoş abla da çok umutluyduu... öyle güzel güldü kiii !!!yeni senarist birşeyleri değiştirecek galibaaaaa!!!
şimdi ben de gel cuma gell diyorummmmmm:img-wink:

GünIşığı
07-09-07, 22:39
Kıltopumuz Cihan yoğun bakımda yatıyor:img-icecr, dünyalar güzeli kardeşi camdan ona bakıp ağlıyor:img-pilot, birşeyler söyledi ne dediğini anlamadım ama en son "sen gözlerini açtığında ben intikamını almış olacağım" :butch:dedi yanılmıyorsam. Gözyaşlarını siliyordu, tabi en sonda yine Sıla görüntüsü var yine pencereden bakıp ağlıyor.:sad53:

En sonda "Umut Sevgi İntikam" yazdı bu sefer...:img-yes:

sinemantalya
07-09-07, 22:46
ay bende izledim az önce fragmanı çok sinir ya gerçi iiki bişi olmadı cihana ama yinede görmek bile sinir edioo insnı bide dilaverin o halleri yokmu :img-pilot
tam anlamadım bende ne dediğini ama kendinden büyük laflar ettiği esindi yani..

BERFİN
07-09-07, 22:51
Kıltopumuz Cihan yoğun bakımda yatıyor:img-icecr, dünyalar güzeli kardeşi camdan ona bakıp ağlıyor:img-pilot, birşeyler söyledi ne dediğini anlamadım ama en son "sen gözlerini açtığında ben intikamını almış olacağım" :butch:dedi yanılmıyorsam. Gözyaşlarını siliyordu, tabi en sonda yine Sıla görüntüsü var yine pencereden bakıp ağlıyor.

En sonda "Umut Sevgi İntikam" yazdı bu sefer...

İyi akşamlar bugün yeniden umutları yeşermeye yüz tutmuş forumum;

Allah'ım bugün sabahtan beri ağzım kulaklarımda geziyorum. Hayır olsun inşallah.

Öylesine güzel haberler geldi öylesine güzel şeyler oldu ki bu kadar mutluluk bana fazla geldi sanırım. Bu gece uyuyabileceğimi zannetmiyorum.:img-yes:

Fatoş ablam Mardin'de. Bize harika haberler getirdi.
Üstüne Fkenan'ım ve Diyar'ım MAA'la konuşmuş. Diyar'ım inan senin adına çok mutlu oldum. Bir de bizimle paylaşmışsın bu mutluluğu senin kadar sevindim ve inan evin içinde bağıra bağıra anneme ve teyzeme okudum yazdıklarını. Allah'ım deliriyorum galiba.:img-yes:

Bir de 4. fragman çıkmış. Eh daha ne olsun.

Yok dayanamıyacağım oh yandan yandan :bella:bella çok mutluyum çok.:happy0064

Dilerim dizimiz bomba gibi bir dönüş yapar ve yeşeren umutlarımız yeniden solmaz.

Son olarak hepinizi çok ama çok seviyorummmmm.:img-in_lo

Not: Olur da yarın sesim soluğum çıkmazsa bilin ki kötü birşey oldu.:icon_whis Çünkü ben ne zaman çok mutlu olsam ardından kötü birşey mutlaka oluyor.:img-cool2

Not2: Biz iflah olmayız.:icon_whis Ne kadar söylensekte kızsakta umut etmekten vazgeçemiyoruz çünkü. Allah sonumuzu hayır etsin...

İyi geceler... (Tabi uyuyabilirsem.)

özlem22
07-09-07, 22:51
Bu ne ya kaçıncı fragman oldu takip edemez duruma düştüm valla ben 3 tanesini izleyebildim 1 tane daha çıktı sanırım hepsini toptan verseler ya illaha heyecanlandıracaklar bari araya güzel olan bi fragman serpiştiriverseler :img-icecr ama nerdeee izlediklerimin 3 ü de berbattı

odile
07-09-07, 22:53
Kıltopumuz Cihan yoğun bakımda yatıyor:img-icecr, dünyalar güzeli kardeşi camdan ona bakıp ağlıyor:img-pilot, birşeyler söyledi ne dediğini anlamadım ama en son "sen gözlerini açtığında ben intikamını almış olacağım" :butch:dedi yanılmıyorsam. Gözyaşlarını siliyordu, tabi en sonda yine Sıla görüntüsü var yine pencereden bakıp ağlıyor.:sad53:

En sonda "Umut Sevgi İntikam" yazdı bu sefer...:img-yes:

ben sadece sılanın uçakta sancılandığı fargmanı izleyebildim hiç denk gelmediii diğerlerini izleyemedimm:icon_sorr hem bu ne ..taksit taksit fragmannn :img-pilotGO heyecan yapıyor aklıncaaa ...
ben gelecek bölümlerden umutluyumm galibaa :happy0064

jess
07-09-07, 23:08
Yine mi fragman...Daha kaç tane var acaba? Fragman delisi olduk. Bir tanesinde de Bedirhan'ı ve gülen bir iki tane yüz gösterip arkasına "UMUT, MUTLULUK,KAHKAHA" yazsalar olmuyor mu acaba?:icon_whis

Bu arada ben de MAA ile konuştuklarımı aktarayım merak edenler varsa.:icon_whis

Kısa bir alolaşmadan sonra ikimizde sessiz kaldık birsüre ve gülüştük.Sonra nasılsın faslını geçtik.Çok heyecanlandım dedim ve güldü.Çekimlerin nasıl gittiğini sordum.Başladıklarını ve herşeyin iyi olduğunu söyledi.İnşallah haftaya başlıyoruz,sizinleyiz tekrar dedi.:img-in_lo Daha sonra Kasım'da bitmediğini söylediniz doğumgününüzde.Gerçekten öyle mi dedim? Evet 39 bölüm daha var dedi.Demek ki bu sezon da birlikteyiz ne güzel dedim ( palavra palavra :img-pilot ).Evet deyip güldü. Biz sürekli sizi takip ediyoruz,,forumlarda herşeyi inceleyip eleştiriyoruz dedim.Biliyorum dedi.Takip edip etmediğini sordum. Vakit buldukça okuduğunu söyledi. Özellkile sizin performans ve oyunculuğunuzu çok beğeniyoruz dedim.Sanırım mahcup oldu,gülümseyip teşekkür etti.Umarım bu sezon geçen seneki hatalar ve olumsuzluklar olmaz,herşey daha güzel olur dedim ben.İnşallah herşey daha güzel olacak dedi.Hatırlayabildiklerim bunlar.

Bir de hiçbirşey gelmeyen aklıma kapatmadan önce "Tüm sete selamlar,Cansu hariç ( :icon_twis )demek geldi ama ayıp olmasın diye şeyettirmedim.:img-icecr

Yalnız konuşmadan önce hain nihzime biriki bişey yaz da telefonda kalmayayım ,kopya ver dedim, vermedi.:img-pilot Fatoşumla konuştum MAA'dan önce.Ne konuşacağım, aklıma gelmiyor dedim.Sen konuş,o devam ettirir dedi ama ikimiz de sustuk kaldık başta.:img-in_lo

En son fatoşuma ne konuştuk anımsamıyorum dedim."Herşey güzel olacak dedi" dedi.:img-pilot

Neyse bu kadar işte..bye

Bir de ses tonu diyar'ımın dediği gibi çok tatlı,sakin ve dinlendirici.:img-in_loHep tebessüm ettiğini konuşurken hissediyorsunuz.Kısa bir merhaba deyip kapatmıyor, siz konustukça o da konusuyor.En son ben işkenceme son vermek için iyi akşamlar dedim de kapattım yoksa durum vahimdi. :img-in_lo

elif gültekin
07-09-07, 23:26
Yine mi fragman...Daha kaç tane var acaba? Fragman delisi olduk. Bir tanesinde de Bedirhan'ı ve gülen bir iki tane yüz gösterip arkasına "UMUT, MUTLULUK,KAHKAHA" yazsalar olmuyor mu acaba?:icon_whis

Kısa bir alolaşmadan sonra ikimizde sessiz kaldık birsüre ve gülüştük.Sonra nasılsın faslını geçtik.Çok heyecanlandım dedim ve güldü.Çekimlerin nasıl gittiğini sordum.Başladıklarını ve herşeyin iyi olduğunu söyledi.İnşallah haftaya başlıyoruz,sizinleyiz tekrar dedi.:img-in_lo Daha sonra Kasım'da bitmediğini söylediniz doğumgününüzde.Gerçekten öyle mi dedim? Evet 39 bölüm daha var dedi.Demek ki bu sezon da birlikteyiz ne güzel dedim ( palavra palavra :img-pilot ).Evet deyip güldü. Biz sürekli sizi takip ediyoruz,,forumlarda herşeyi inceleyip eleştiriyoruz dedim.Biliyorum dedi.Takip edip etmediğini sordum. Vakit buldukça okuduğunu söyledi. Özellkile sizin performans ve oyunculuğunuzu çok beğeniyoruz dedim.Sanırım mahcup oldu,gülümseyip teşekkür etti.Umarım bu sezon geçen seneki hatalar ve olumsuzluklar olmaz,herşey daha güzel olur dedim ben.İnşallah herşey daha güzel olacak dedi.Hatırlayabildiklerim bunlar.

Bir de hiçbirşey gelmeyen aklıma kapatmadan önce "Tüm sete selamlar,Cansu hariç ( :icon_twis )demek geldi ama ayıp olmasın diye şeyettirmedim.:img-icecr

Yalnız konuşmadan önce hain nihzime biriki bişey yaz da telefonda kalmayayım ,kopya ver dedim, vermedi.:img-pilot Fatoşumla konuştum MAA'dan önce.Ne konuşacağım, aklıma gelmiyor dedim.Sen konuş,o devam ettirir dedi ama ikimiz de sustuk kaldık başta.:img-in_lo

En son fatoşuma ne konuştuk anımsamıyorum dedim."Herşey güzel olacak dedi" dedi.:img-pilot

Neyse bu kadar işte..bye

Bir de ses tonu diyar'ımın dediği gibi çok tatlı,sakin ve dinlendirici.:img-in_loHep tebessüm ettiğini konuşurken hissediyorsunuz.Kısa bir merhaba deyip kapatmıyor, siz konustukça o da konusuyor.En son ben işkenceme son vermek için iyi akşamlar dedim de kapattım yoksa durum vahimdi. :img-in_lo

ya uffffff bnde konuşmak isterdim yaaaaa çok imrendim sizi kıskanma huyum yokturda ay bi yere kaydettiniz demi sesi biz de dinlerdik yakışıklı ağamın sesini

ayyyy kız bn olsam derdim cd ye selm yok söleme bşver onu diye hem aralrı bozuk değil mi dizidede bozuk seytan görsün diyecemde korkar seytanda diyemiyorum o yuzden helede gözlerini fal taşı gibi açinca

aman yine ağam ne yapmadıda bu kızdı acab a ağama neler yapcak yandı yine adamcağız diyom

bu sezondan hiç ümitli değilim başta tekrarları çıktı seyretmeye başladım ama şimdi onun olduğu zaman tv yi bile açmak gelmiyor içimden

azatta gitti zaten ne güzl ingilazce felen öğrenmeye çalişiyordu sonra emirin aşk şiirlerin i okuyordu bize ah ahhhhhhh şimdi kim bize emirin busa için yazdığı şiirleri okuyacak sonra sılanın şirketini kötü duruma düşürecek

sılada bi türlü beş parasız kalamadı iişallh bi ara bu esmanın kocası kaznırda sıla dımdızlak sokakta kalır

nihz
07-09-07, 23:29
Canım Kabinemgiller, çitlenbik kızlar ve paspas, çıldırık forumum hepinize iyi geceler diler. Haberlere geçerim.

1- Fatoş ablam der ki ''Gül Oğuz çok tatlı imiş ve onlarla çok ilgilenmiş'' 'Anlayacağınız dito hediye etmekten vazgeçmiş

2- Maa ile ilgi düşücelerine gelince MAA'yı çok beğendiğini (insan olarak), çok sıcak kanlı olduğunu, cana yakın davrandığını, bir kere bile üfleyip püflemedeğini, arayan herkesle görüştüğünü ve bunu severek yaptığını iletti. Yani ablamdan MAA'ya yıldızlı pek iyi:img-yes:
Not: Zinciri hala boynundaymış, üzerinde bermuda şort ve kapşonlu bir şey varmış

3- Özellikle Esma'yı oyanayan Gökçen hanıma bayılmış. Narin, Bedar, Dilaver, Abay hepsi ile konuşmışlar ve hepsinin çok tatlı olduğunu söyledi.

4- Çekimleri gördükten sonra ne kadar zor bir iş yaptıklarını iyice anladım dedi.

5- Cansu hanımı bir ara görür gibi olmuş

6- Ali ağa, şıhmış. Herkesten üstünmüş.

7. ve en önemli şık- Meclisimiz Boran ağa tarafından biliniyor, bunun dışında MAA haramikediyi ve jessi bildiğini söylemiş:img-yes:

Aklıma şimdilik bunlar geldi, hatırladıkça yazarım:img-wink:.

Yeni şeyler aklıma geldi hemen ekliyim;

- Tüyolardan yana çok dertliler, bu kadar emek veriyoruz yazık diyorlarmış

- Yeni senaristten çok çok menunmuşlar. Özellikle MAA, bu arda MAA sezon finali iyiydi herkesin beklediği oldu sözcüklerinden dolayı yanlış anlaşıldığını söylemiş. Bu zamana kadar Boran çok pasifti, icraat açısından iyi oldu demek istemiş:img-yes:

zeynepsudem
07-09-07, 23:55
GünIşığım ardı ardına bombaaa haberlerrrr
foruma girdim bir de ne göreyimmmmmmmm şoklardayımm ne yerdeyim ne gökteee
valla çok sevindimmm umarım herşey güzel olurr fatoşu merakla bekliyorummmmmmmmmmmmmm

diyarımm ben de inanamıyorumm:happy0064 harika bişey buuu ne kadar tatlı, güzel ve sıcacaık konuşmuşş seninleeee :img-in_lo
valla sonunda mühür gözlünle konuştuğuna çok ama çok sevindimm darısı başımaaaaaa:img-in_lo

şimdi de ben fatoş ablayla konuştummmm maa yatmaya gitmişş ( kaçırdım yaniiii :img-hyste)konakta cd'nin gece çekimleri varmışşş valla fatoş abla da çok umutluyduu... öyle güzel güldü kiii !!!yeni senarist birşeyleri değiştirecek galibaaaaa!!!
şimdi ben de gel cuma gell diyorummmmmm

Diyarım, Fkenanım, Jessim, MAA ile konuşma mutluluğuna ulaştılar.. Üç Canım arkadaşımı da, tebrik ediyorum.
İnşallah günün birinde; Hüzün Bakışlım ile konuşmak Bana da nasip olur.
Diyarıma; MAA' umun= Boran' ımın dediği gibi ''Dünya küçük '' belki hiç ummadığım anda, bir yerlerde, kaderde varsa, Onunla yüzyüze bile geliriz..''

Canım Odilem, öncelikle, Bize aktardığın bilgiler için; çok teşekkür ederim..
Benim kafama takılan birşey var(!)
Şimdi gece konakta yapılan çekimlerde; Cansu Dere ( Sıla) olduğu halde; Boran niye yok..
Boran'ın Hapisten çıktığına göre, konakta olması gerekmezmi!!!!
MAA' un gece çekime katılmayıp, otele gitmesi... bana garip geldi..

Aynen Odilem, Bende gel Cuma gel diyorum, sabırsızlıkla..

Kıltopumuz Cihan yoğun bakımda yatıyor. dünyalar güzeli kardeşi camdan ona bakıp ağlıyor:img-pilot, birşeyler söyledi ne dediğini anlamadım ama en son "sen gözlerini açtığında ben intikamını almış olacağım" :butch:dedi yanılmıyorsam. Gözyaşlarını siliyordu, tabi en sonda yine Sıla görüntüsü var yine pencereden bakıp ağlıyor.:sad53:

En sonda "Umut Sevgi İntikam" yazdı bu sefer...

Canım GünümünIşığı Ablacım, demek fragman serilerimiz, ardı ardına ekrana geliyor. Bir fragman için, yaşadığımız sıkıntılara ve gerginliklerimizin üzerine fragmancık yağmurlarına tutulduk.. Allah bereket versin..oh oh :img-grin2

Bu 4. fragmanda Cihan için; yapılmış herhalde...Kötülüklerin kumkuması..hiç görmek istemediğim bir şekilde; yatakta endamı arz ediyormuş.:img-beee::img-fie:

Demek Dünyalar güzeli Kardeşi ama en büyük kusuru; kulakları çok delik..olan kardeşi intikam yeminleri ediyormuş..Şeytanın işbirlikçisi abisinin başında;
Ettiği yeminini gerçekleştiremesin, yeminlere uğrayasıca..:dito

4 fragmanda da.. ağlayan, pişmanlık gözyaşlarını akıtan, vicdan yapmakta olan..Sıla varmış..
E zaten Hanımefendinin en ustalıkla yapabildiği şeylerin; çemkirmek, gözlerini belertmek ve de ağlamak..olduğunu pekala biliyoruz..:img-wink:
Fragmanda... Sıla' nın gözlerini belertirsek; ekran başındakiler korkudan kaçarlar diye düşünerek, bol bol ağladığı sahneleri gösteriyorlar..

Fondaki seste; sürekli yeni şeyler ekliyor....Umut, Sevgi,İntikam..
ilk iki kelimeyi çok sevdim.. hayırlısı olur..inşallah..

rhett-butler8/1
07-09-07, 23:59
MAA ile konuşan arkadaşlar adına sevindim...insanın hayranı olduğu sanatçı ile telefonda da olsa görüşmesi ...valla şanslısınız kızlar....benim rhett ile görüşmek için ne yapmam gerektiğini düşündüm de....şu şarkı aklıma geldi"helvanı yerim inşallah senin"....:img-hyste(kendime itaf)...siz siz olun canlı kanlı hayranlar edinmeye devam edin....:img-hyste

Canım Kabinemgiller, çitlenbik kızlar ve paspas, çıldırık forumum hepinize iyi geceler diler. Haberlere geçerim.

1- Fatoş ablam der ki ''Gül Oğuz çok tatlı imiş ve onlarla çok ilgilenmiş'' 'Anlayacağınız dito hediye etmekten vazgeçmiş

.

fatoş abla ya ditoların yapmış olduğu oyundan dolayı üzüldüm nihzm:....sen o ditoları oraya kadar taşı sonra onlar nanik yapsınlar....

demek ki dito ile go anlaşma yapmışlar...:img-hyste

fatoş ablanın yazdığı mesajdaki şu ayrıntıyı artık göremeyeceğiz

go:dito

2- Maa ile ilgi düşücelerine gelince MAA'yı çok beğendiğini (insan olarak), çok sıcak kanlı olduğunu, cana yakın davrandığını, bir kere bile üfleyip püflemedeğini, arayan herkesle görüştüğünü ve bunu severek yaptığını iletti. Yani ablamdan MAA'ya yıldızlı pek iyi
Not: Zinciri hala boynundaymış, üzerinde bermuda şort ve kapşonlu bir şey varmış

burun kıvıran....kendini kaf dağında hissedenlerden olmadığına sevindim....:img-yes:

3- Özellikle Esma'yı oyanayan Gökçen hanıma bayılmış. Narin, Bedar, Dilaver, Abay hepsi ile konuşmışlar ve hepsinin çok tatlı olduğunu söyledi.

esmayı....narini....bedarı...abayı anladım da..diloşda mı tatlıymış...:img-hyste

mardinin havası suyu bukadar çabuk mu yaradı fatoş abla...:img-hyste

7. ve en önemli şık- Meclisimiz Boran ağa tarafından biliniyor, bunun dışında MAA haramikediyi ve jessi bildiğini söylemiş:

.

eee bilsin artık nihzm.....harami ile jessi bilmeyecek de beni mi bilecek....:img-hyste
-rhett i tanıyonuzmu
-hayır jessi tanıyom
-rhetti tanıyonuz mu
-hayır haramiyi tanıyom

:img-hyste

çiçeğim "benim bütün dualarım seninle"...senin ki de benimle...hadi hayırlısı:img-yes:
odilem nasıl kaçırırsın maa yı..telefonun diğer ucunda olacak boran ve sen kaçıracaksın...söyle hemen uyandırsınlar:img-hyste

4.fragman gelmiş....arkedeşler ben diyorum size cumaya kadar hesapladım 12 fragman verilecek....:img-hyste

odile
08-09-07, 00:06
Canım Odilem, öncelikle, Bize aktardığın bilgiler için; çok teşekkür ederim..
Benim kafama takılan birşey var(!)
Şimdi gece konakta yapılan çekimlerde; Cansu Dere ( Sıla) olduğu halde; Boran niye yok..
Boran'ın Hapisten çıktığına göre, konakta olması gerekmezmi!!!!
MAA' un gece çekime katılmayıp, otele gitmesi... bana garip geldi..

Aynen Odilem, Bende gel Cuma gel diyorum, sabırsızlıkla..

canım Hilo'mun verdiği haberlerin yanında benimkinin lafı mı olurrr zeynep valla bomba bomba haberler geliyor taze sıcacıkk:img-wink:

Sıla'nın konakta yanlız çekimlerinin olması çok önemli değill bencee ...
Boran hala hapiste olabilir veya ağalar meclisi toplanmış olabilir... ya hani bugün çekimleri varmışş... belkii Sıla Boran'ı merak içinde odada bekliyorrrdur böyle sahneler çekiliyordurr bencee ...Bedirhan'lı sahneler de varmış galibaa yanlış okumadıysammm ...doğdu mu bebekk???

bu akşamm setten gelen haberler umutlarımı artırdıı:img-yes: ilk 5 bölüm tadında bölümler izleyeceğiz bence ekip dinlendii, senarist yenii :img-wink:
hııı ne dersiniz umutlanayım mııı:icon_whis

diyar'ım sen daha yatmadın mı bakiimmmm:img-polic:img-in_lo

sıla-89
08-09-07, 00:11
arkadaŞlar hepinize sOnsuz teşekkürLer bizimLe bu güzeL haberLeri payLaşTığnız için:happy0064:happy0064:happy0064

dizimizi içimdeki umutlanmaya koRksa da delicesinE mutlu heyecanLa bekLiyoRum sayenizde artık:img-in_lo

MAA ile konuşan arkadaşlara adına çok sevindim...çok şansLısınız ÇoookkKk ne diyeyim daha da:img-blush

Cessi
08-09-07, 00:14
arkdaşlar sıla şindik isviçreye gitmeyecek mi eee peki hüküm nolacak hükümden kaçış yoktur kurtuluş yok sila ölecek mi

oslo
08-09-07, 00:15
Güzel forumun MAA ile konuşabilmiş Güzelleri (fkenan,diyar 80 ve mutluluktan hemen avatarını değiştiren, CD ye bile selam yollamış olan sarı civcivimiz Jess vekonuşamadıkları için dertlenen diğer güzeller;Sizler de dertlenmeyin, inşallah sizlerin de arzularınız çok yakında gerçekleşir.

Hepimiz Fatoş'a teşekkür borçluyuz. GO ya sesimizi duyurduğu için. Ama konuşan siz 3 kişi, bilemiyorum, Fatoş'un bu hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Artık ona kahvaltı hazırlatmak yok, erken kalkıp hazırlayın, sakın sözünden de çıkmayın.

Haberleri birinci elden alan Fatoş'a ve bunları bize ileten herkese teşekkürler.

Yine de G.O. yatsın kalksın, M.A.A.' ya teşekkür etsin. Hem forumlardan anlaşılacağı gibi çoğunluk bu diziyi onu için izliyor, hem de M.A.A. halkla ilişkiler uzmanı gibi çalışıp izleyenler ile kontakt kurabiliyor.

Değerli Yönetmen G.O 'nun son bölümlerle ilgili " Sıkışıktık" mazeretini de anlamış değilim. Sıla'ya " İşler çok, yayına yetişmemiz zorlaşıyor, reytingler de düşüyor, ama o ,önemli değil, sen bol bol Boran'dan nefret et, nefret ederek bak. Çünkü nefret ile bakılacak yerleri sen iyi yapıyorsun ve kendi kendine istediğin gibi oyna "mı dedi,acaba?:icon_sorr

Şimdi anlatılanlardan şu sonuçlar çıkabilir mi? Polisiye bir anlatımla;

-Malum meşhur Ağalar Yüksek Kurulu çekimleri yapılıyor. Telefonlar sessize alınmış. Telefon sesleri açılıyor, Fatoş'un kahkahası ve yanına Esma'nın gelişi.
Esma ,A.Y.Kuruluna itirafta bulunmak için mi orada? Allahtan telefon edenlere Fatoş " Alın, Esma sizinle konuşacak "demedi.M.A.A. ile konuşmak durur iken Esma ile konuşmak!!:icon_whisYine dua edin, Cihan ile de konuşabilirdiniz.

- Sıla'nın konakta çekimleri olduğu için yemekten sonra gelmiş.( Ayrıca sempatik ve cana yakın bulmuşlar. Her halde onlara Boran'a baktığı gibi bakmadı) . Demek ki konakta yatağın üstüne tüneyip gözlerini belerterek Boran'nın hapisten çıkmasını bekliyor, "Senden nefret ediyorum " demek için. Ya da camdan ağlayarak bakıp, dua ediyor, Boran için. Bu biraz uzak olasılık ama belki de öyledir. "Hepsi benim yüzümden oldu. Oğlum Bedirhan, baban senin ve benim için elini kana buladı, hapis damlarında kalacak. Ben yaşam sebebim olmadan yaşayamam" diyordur.

-Celil ile Bedar yokmuş. Ay onlar niye olsunlar ki? Asıl tutkuyu ayrılırken onlar da görmüştük. Evlerinde birbirlerine bakıp, içlerinden konuşarak kavuşma tutkusunu yaşıyorlardır.

Bu kadar hafiyelik yeter.Herkese iyi geceler veya sabaklar.bye

Not:Her zaman ki gibi ben bitirene kadar Zeynepsudem de Sıla'nın yalnız konaktaki çekimini sorgulamış.

gülkurusu
08-09-07, 00:27
Allahım ne güzel şey.İstanbul'da en azından benim bulunduğum semtte yağmur yağıyor.Pencerenin açık oluşu ile üzerime gelen yağmur damlaları .Özlemişim. Günün ilk saatleri. Hava mis gibi.Büyük büyük binalara inat camlardan içeriye tertemiz hava giriyor.:happy0064:happy0064Ben uyanığım,yarın 7'de kalkmam gerek ama uykumu aldım neyseki.-hOŞ bu yazdıklarımın bölüm yorumuyla ne ilgisi varsa-

Neyse dördüncü fragmanıda çıkmış ,umutlara boğulmuş forumum...Biz ağamıza güvenelim,işin içinde biliyordur değil.....:img-wink:

Ben hala hiç bir fragmanı görmedim ama günışığım anlatınca gördüm. Fragmanların ayrı ayrı oluşu niyeki ,merak ettim.

İyi uykular...bye Hadi odile,oslo siz de iki -üç bişeyler yazın artık...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cessi
08-09-07, 00:35
gelenek, görenek, örf, âdet, törelerimizi kadının beli bir yerinden gören zihniyetler allahınızdan korkun töre namus insanın beyninde yüreğindedir namus sadece belli yerde değildir namus demek sözünün eri düşüncesine sonuna kadar sadık idaelerine bağlı arkadaşlarına ailesine dostlarına sadık eşine çocuklarına anasına babasına saadakatli bağlılıkla ölçülür sözü ile yaptı bir olan insandır şerefini iki paralık eden gurursuz insan namuslu insan değildir isterse eli kimsenin eline değmesin http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tore bölümünde çok güzel bir yazı var sizinle paylaşmak isterim arkadaşlar

'medeniyet'in curuk dislerinden biri.

"medeni, kentli insanlar töre cinayeti işlemezler. bir kadını, sırf kendi namus ve ahlak anlayışlarına uygun davranmadı diye öldürmezler. baltayla doğramazlar, tavana ip asıp zorla "intihar" ettirmezler, üzerine beş kere sıkmazlar ya da onlarca bıçak darbesiyle deşmezler ya da recme mahkûm edip taşlayarak katletmezler.
öyle mi?
medeni, kentli insanlar da buna benzer şeyler yapar; tabii gayet "medeni", gayet "kentli" yöntemlerle...
refleks olarak harekete geçer, niyeyse "rahatsız" olur, niyeyse ezbere bildikleri, belki de cep telefonlarına kayıtlı olan magazin programlarının telefonunu çeviriverirler.
gerçek taşlarla değil, taş gibi ağır laflarla yaralarlar.
kadını eve kapatmazlar, üstüne kilit vurmazlar ama... onu sokağa çıkamaz hale getirirler.
kadının kariyerini bitirmek isterler. öyle erkek bir dünyadır ki bu, ortada "suç" bile olmamasına rağmen bir suçlu gibi saklanmak zorunda kalan hep kadın olur.
yasalar suç saymasa bile; gelenek, görenek, örf, âdet, töre -adı her neyse- hepsi birden kadına yüklenir.
o yüzden de işte kameraların ışıkları yanınca...
arabada koltuğun dibine kadın çömelir.
bugün 8 mart dünya kadınlar günü.
uzaklarda bir yerlerde, birtakım kadınlar töre cinayetlerinde katlediliyorlar. "cahillik işte" diyoruz, "neyse ki bu bizim töremiz değil."
oysa töre aynı töre.
ve işte o töre yüzünden, kamera ışıkları yandığında, erkek, üstelik evli olduğu halde, karısına daha önce de bu ilişkiyle ilgili yalan söylemiş olduğu halde, aslında "yakalanan" o olduğu halde, sadece bir anlığına, o da gözüne ışık giriyor diye elini başına götürürken...
kadın, bekâr olduğu halde, bu ilişki için kimseye hesap vermek zorunda olmadığı halde, yere çömelip koltuğa kapaklanır!"
yazarini bilmedigim bir fwd e-mailden.
edit: kaynak tuba akyol/milliyet olarak belirlendi.
(genx, 09.03.2006 09:00 ~ 09:54)
allah'ın emri değil bu
kulların aklı
hak'tan gelen değil bu
bebeler doğar mı silahlı?
töre töre töre
olur mu kul kula köle?
kin koydun kör yüreğe
böyle adalet olur mu?
ne güzel ne doğru söledi sayın sezen aksu

metes
08-09-07, 00:45
Misafirlerim sonunda uyudular,her ne kadar bedenen onların yanında olsada aklım hep forumdaydı.

Böyle bir günde misafirde gelirmiymiş ya,şansa bak.

Forumun şanslıları FKenan,Diyar 80 ve Jess,valla sizlerin adına çok sevindim.İnşallah forumumuzun MAA ve Boran ağa hayranı güzel kızlarımızda MAA LA konuşma şansını elde ederler.

Gelen bilgileri gecenin bu saatinde tam toparlayamadım,sabah inşallah detaylı olarak bakarım.Ama mausem tüm ezberlerimizi bozdu,Esma ve tatlılıktan,GO ve canayakınlıktan bahsediyor,haydi hayırlısı...Gelsinde tam detaylı bilgileri alırız.

Bu sefer umutlanmamakta kararlıyım,kötüye alıştırayım kendimi,iyi olursa daha çok sevinirim.

İyigeceler gece kuşlarımbye

Kırçiçeğim,Rhettim inşallah başarılı olursunuz:img-wink:Başka sınava girecek arkadaşlar varsa onlarada başarılar.

yağmur yüreklim
08-09-07, 07:11
günaydın..akşam foruma giremedim ama kalım burada ve Mardin'den gelecek haberlerdeydi...
Sıla'nın yeni sezon bölümlerinin güzel olabilecek olması ümidi herkesi almış götürmüş inşallah beklentilerimiz tavan yapmışken bu sefer adam akıllı bölümler olur izlediklerimiz..
Fatoş abladan güzel güzel haberler gelmiş çok sevindim.. haftayı iple çekiyorum

şuan heycandan ölebilirim şimdi mehmet akif alakurtla telefonda konuştum ne konuşrun demeyin yemin ediyorum hatırlşamıyorum ama hepsini kayıt ettim
cekımlerde cok yorulşuyormuş bıze teşekkür etti ne diyeceğimi bılemedim va bu konuşmayı bana saglıyan hilalime mauseme kucak dolusu sevgiler ama onların yerınde olup gözlerine bakmak vardıya neyse olmadı kısmatsenin adına çok sevindim büyük bir mutluluk olsa gerek..

Arkadaşlar inanamıyorum!Az önce Mehmetim Akifim Alakurtumla konuştum!!!:happy0064
Fatoş ablayı aramıştım,bana "bak Akif yanımda,konuşmak istermisin?" diye sordu;ben "ama,ama ne konuşucam,ne diycemki ona?" derken "nasılsın,iyimisin diye sor işte,hadi veriyorum telefonu" dedi ve telefonu ona verdi.Sonra canım,bitanem MAA'm "alo" diye telefona geldi,"nasılsınız" diye sordu;ben de önce "iyiyim,siz nasılsınız" dedim,sonra da "siz demesem,sen diye hitap etsem olur di mi?" diye sordum(çok mu ayıp olmuş),"tabi,tabi,nasıl istersen" dedi.Sonra ben "inanmıyorum ya,kalbim duracak şimdi heyecandan" dediğimi hatırlıyorum."Heyecanlanmana gerek yok" gibi bişey dedi.Sonra sanırım ben "nasıl gidiyor çekimler?" gibi bişey dedim;"çok özledik sizi,başlasın artık" dedim;"inan ben de çok özledim,gelecek cumayı iple çekiyorum,başlasın da neler yaptığımızı görün" dedi;"güzel olacak yani öyle mi?" diye sordum;"kesinlikle çok güzel olacak,ben o kadar keyif alarak,o kadar zevkle çalışıyorumki şu anda" dedi.Sonra ben "Sıla ve Boran birbirlerine sevgiyle baksın da,biz herşeyi izleyebiliriz" dedim,"olacak olacak,çok güzel olacak" dedi.Sonra ben "şimdi girip foruma bunu anlatmalıyım,herkesin seni ne kadar sevdiğini biliyorsun di mi?" dedim,"sen çok başarılısın,bakışlarınla oynayabiliyorsun,hepimiz bunu çok takdir ediyoruz biliyormusun,MAAnın bakışları yeter diyoruz" dedim.O da "çok sağolun ya,çok mutlu oluyorum bunları duyunca" dedi;ondan sonra "yalan değil" dedim,"sadece yakışıklılığına duyulan basit bir hayranlık değil bu,biz senin oyunculuğunu,açıklamalarından tanıdığımız kadarıyla karakterini,herşeyini çok beğeniyoruz" dedim."Önemli olan o zaten,ben Best Model zamanlarında diğer türden hayranlığı çok yaşadım,çok gördüm,önemli olan bu" dedi.Sonra "sadece kaşına gözüne hayran değiliz,gerçi o da var ama" dedim,orada güldü:;"çok sağolun" dedi.Sonra "sen çok iyi yerlere geleceksin,ileride de biz Mehmet Akif Alakurt ismini çok duyucaz,hakediyosun çünkü,en iyisine layıksın" dedim,o da "o sizin içinizin güzelliği,içi güzel olan insanlar karşılarındaki insanların da güzelliklerini görürler,demek senin de için güzelki bana o gözle bakıyorsun" dedi.Sonra "nasıl kıskanıyorum Fatoş ablayı,şu an orda olsaydım da yanında konuşsaydım keşke,şöyle bir sarılsaydım sana" dedim(bu da mı çok ayıp olmuştekrar güldü;"o da olur inşallah birgün,dünya küçük,belki birgün biryerde karşılaşırız" dedi.Sonra "gerçekten çok fazla sevenin var,MAA o dizide olduğu sürece mutlaka izleriz diyen bir sürü insan var,üstelik sadece kızlar da değil" dedim(Teo abim,ismen olmasa da seni de anmış oldum)"biz senin herşeyini takip ediyoruz ve takdir ediyoruz,herşeyinle değerlendiriyoruz seni,bütün yaz hep düşündük,neler olabilir diye tartıştık" dedim;"beklediğinize değicek,çekimler çok güzel geçiyor" dedi.Sonra ben o arada bir yerde "inanamıyorum ya,gerçekten seninle konuşuyorum" dediğimi hatırlıyorum yine.Sonra "daha fazla meşgul etmiyeyim seni,çok mutlu oldum sesini duymaktan" dedim,o da "ben de benimle ilgili bu kadar güzel şeyler söylemenden çok mutlu oldum,bunlar bize moral veriyor,bu gece mutlulukla uyurum" gibi bişey söyledi.Ben de "aslında bu kadar geveze değilim ama çok konuştum di mi,heyecandan çenem düştü" dedim,tekrar güldü:img-grin2.Sonra "çok sarılıyorum sana,çok öpüyorum,nasıl mutluyum bilemezsin" dedim,"teşekkür ederim,ben de çok mutlu oldum" dedi,sonra da iyi geceler diledik birbirimize ve kapattık...

Özetle;heyecandan kalbim durmadı ama hızlı,çok hızlı konuştuğumu hatırlıyorum;birde onun sesi inanılmaz ağır,inanılmaz tatlı,çok ama çok güzeldi..Aslında söylenecek ne çok şey var ama öyle bir durumda insanın aklına hiçbişey gelmiyor,öyle kalıyor...Keşke "merdiven inişine,parmağındaki lekeye,herbişeyine bayılıyoruz;bütün yaz Boran hapse girmesin,Bedirhan babasının yanında doğsun diye dua ettik" diye de söyleseydim...:img-hyste

Belki şu an aklıma gelmeyen 1-2 şey daha vardır,hatırlamıyorum;içeriye girdiğimde isterik kahkahalar atıyordum ve "anne;kiminle konuştum biliyormusun?Mehmet Akif Alakurtla" dedim ama annem "hadi hadi,işletmişler seni" dedi;sonra ben "ama Fatoş abla verdi telefona" deyince "ablan kandırmış,şaka yapmış olmasın sana" dedi;sonra da "ne yani,sen o adama mı diyordun,sarıldım,öptüm diye" dedi:Sonra ben 5 dakika kadar evin içinde deli kahkahaları atarak gezdim.

Cansu Derenin konakta çekimleri varmış,Fatoş ablalar oyuncuların kaldığı otelde kalıyorlarmış,MAA "yemekten sonra görüşürüz" demiş,sonra yemeğini yiyince Fatoş ablaların yanına gelmiş,"gerçekten çok tatlı bir insan" diyor Fatoş abla(ona ne şüphe zaten)...

Ben bir sakinleşeyim şimdi,ne kadar mutluyum ya...Öpüyorum hepinizi..

canım ne mutlu sana
bence çokta güzel konuşmuşsun bu heyecana rağmen
MAA'dan aldıüın güzel ve cana yakın sesinde bunda etkisi olsa gerek...
oldukçada uzun konuşmuşsun bak....
çok sevindim adına çok..

Kısa bir alolaşmadan sonra ikimizde sessiz kaldık birsüre ve gülüştük.Sonra nasılsın faslını geçtik.Çok heyecanlandım dedim ve güldü.Çekimlerin nasıl gittiğini sordum.Başladıklarını ve herşeyin iyi olduğunu söyledi.İnşallah haftaya başlıyoruz,sizinleyiz tekrar dedi. Daha sonra Kasım'da bitmediğini söylediniz doğumgününüzde.Gerçekten öyle mi dedim? Evet 39 bölüm daha var dedi.Demek ki bu sezon da birlikteyiz ne güzel dedim ( palavra palavra :img-pilot ).Evet deyip güldü. Biz sürekli sizi takip ediyoruz,,forumlarda herşeyi inceleyip eleştiriyoruz dedim.Biliyorum dedi.Takip edip etmediğini sordum. Vakit buldukça okuduğunu söyledi. Özellkile sizin performans ve oyunculuğunuzu çok beğeniyoruz dedim.Sanırım mahcup oldu,gülümseyip teşekkür etti.Umarım bu sezon geçen seneki hatalar ve olumsuzluklar olmaz,herşey daha güzel olur dedim ben.İnşallah herşey daha güzel olacak dedi.Hatırlayabildiklerim bunlar.

Bir de hiçbirşey gelmeyen aklıma kapatmadan önce "Tüm sete selamlar,Cansu hariç demek geldi ama ayıp olmasın diye şeyettirmedim.:

Yalnız konuşmadan önce hain nihzime biriki bişey yaz da telefonda kalmayayım ,kopya ver dedim, vermedi.Fatoşumla konuştum MAA'dan önce.Ne konuşacağım, aklıma gelmiyor dedim.Sen konuş,o devam ettirir dedi ama ikimiz de sustuk kaldık başta
En son fatoşuma ne konuştuk anımsamıyorum dedim."Herşey güzel olacak dedi" dedi.

Neyse bu kadar işte..bye

Bir de ses tonu diyar'ımın dediği gibi çok tatlı,sakin ve dinlendirici.:Hep tebessüm ettiğini konuşurken hissediyorsunuz.Kısa bir merhaba deyip kapatmıyor, siz konustukça o da konusuyor.En son ben işkenceme son vermek için iyi akşamlar dedim de kapattım yoksa durum vahimdi.
jess gözün aydın nasıl sevindim senin için anlatamam
yazdıkların MAA hayranlığın bak sana neler yaşattırdı...
ben bu konuşmanın bu eklediğin şeklide değilde dasha önce kısaca bahsettiğin tarzda olduğuna inanıyorum :img-yes:
MAA alo demiş seninde dilin tutulmuştur

denimel
08-09-07, 07:16
sevgili arkadaşlar hepinize günaydın . dizimizinbaşşlamasına altıgün kaldı . şimdi mardin haberlerini okuyunca daha bir sabırsızlıkla bekliyorum . ama önce mardinden bize haberler gönderen fatoşuma , fkenena ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkürler . keşke bizde gidip görebilseydik .
vallahi ne yalan söyleyeyim ben biraz cansu dere hayranı olduğum için onu görmeyi çok isterdim . keşke fatoşa telefonla ulaşabilsem de benide cansu kızımla konuştursa . fatoşla görüşen arkadaşlardan biri bana fatoşun telefonunu ondan izin alarak bana özelden gönderebilse ne güzel olur . çok mutlu olurdum . cansu biraz asi ama bence bu sadece rolü gereği . ben de bu kızı çok seviyorum . nedenine gelince aslında çok duygusal , hanım ve gerçekten düzgün biri izlenimi uyandırıyor bende . oraya gitseydim bederi oynayan zeynep eronat, cansu dere ve gül oğuz u görmeyi daha çok isterdim .bir de konağı tabi . ama arkadaşlar sağolsun bize gördüklerini aktarıyorlar .yeni bölümler güzel olacak denmiş . e olsun artık . az sıkılmadık geçen sezon . bundan sonra mutluluğubol acıları çok kısa süren , sevgi dolu bölümler izleyelim . arada heyecanlı bölümler olsun .ama sıla ve boran artık, hepimizin ortak isteği bu zaten, gerçekten aşık iki insanı bize göstersinler ...

SONAY T.
08-09-07, 08:09
sevgili arkadaşlar hepinize günaydın . dizimizinbaşşlamasına altıgün kaldı . şimdi mardin haberlerini okuyunca daha bir sabırsızlıkla bekliyorum . ama önce mardinden bize haberler gönderen fatoşuma , fkenena ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkürler . keşke bizde gidip görebilseydik .
...
günaydınlar

bu arkadaşlar akşam kaçta görüştü acep...şimdi meraktan çatladımm.ama Hilali aramıcammm..ne oldu ne bitti diye....2 adet resim görsem kâfi gelir...zaten anlatacaklar ...konuşturanlara doğum günü de kızmıştım aynen öyle oldum..amannn napalımm..:img-wink:

az sonra kanal D magazinde best model gecesini verecek.saat şimdi 10,16 sabah...az sonra....
(edit;..kanal D magazinde MAA yı göstermedi...)

bu arada akşam ***MENEKŞE İLE HALİL **dizisine bayıldım...birazda orda yazayımm...byebye

figan1973
08-09-07, 08:18
günaydınlar..mutlu olmuş ve mutluluğu çoktan beri hakketmiş forumum...
ikinci sezon için acıcık umutlanmaya çalışıyor sonra da *aman umutlanmıyalım*
diyorduk..buradan go ve maa 'yı kutluyorum..bir anda bunca hanımın gönlünü
alıverdiler...maa'sı ile telefonda konuşanlarıda kutluyorum..hayran olunan kişi ile konuşmak güzel olur herhalde....
sözler verilmiş,güzel olucak denmiş..hepsine de inanıyorum...bazı aksamalar
olabilir ama *o kadarcıkta oluversin* der geçeriz dimi...
dördüncü fregmanı göremedim,hepsini birleştirip vereceklermi acaba..
ah işte..ALİ AĞA ŞIH mış..harami ile beraber yazıp durduyduk..bu adam
ŞEYH diye, hakikaten öyleymiş...
haraminerelerde...midyattaki arkadaşlardan ricam: bir ara maa nın odasına *temizlik bahanesi* ile girip, *kedi maması* varmı diye baksınlar...
o maa pekala da sevgili mıncırığı orada tutuyor olabilir..(tabii gönlüyle)..ama
ara sıra bilgisayarada uzansın canım..hep maa olmaz bu forumda var diyorum...

mekselina 80
08-09-07, 08:23
Bir kac gündür foruma giremedim,neler olmus böyle ben yokken

Fatos Abla Mardine gitmis,Diyar 80,fkenan,Nihz ve jesstelefonda MAA ile konusmus:happy0064

Dizimiz demek cok güzel olacakmis,insallah dedikleri gibi olur.Senarist MB geldiginde icimde biraz dizinin iyiye gidecegine dair umutlar olusmustu,demek umutlarim bosa gitmeyecek.

Silanin dört fagmani cikmis,ama ben hala bir tanesini bile izleyemedim:icon_sorr Arkadaslarin anlattiklarindan izlemis kadar oldum.Silanin ucakta sancisi tutacagi belliydi zaten,Silanin zorunluda olsa geri dönmesine cok sevindim.

Borani,polisler sorguya almislar ve Cihani engellemek icin ates ettim diyormus.
Tamam bende istemiyorum Boran hapiste kalsin ama dizide zaman atlamasi olmazsa eger Boranin hemencecik bir bölümde hapisten cikmasi normal degil bence.Sonucta Cihan üc el atesle ölebilirdi ve Boranda Cihani öldürmek icin ates etti.Topluma(helede silahli suclarin cok arttigi bu dönemde) eger iyi mesajlar verilmek isteniyorsa daha dikkatli davranilmali diye düsünüyorum.GO nun böyle bir sezon finali yapmasi baslibasina bir hataydi zaten,simdi reytingler düser diye Borani,adam öldürmeye tesebbüsten zaman atlamasi olmadan bir bölümde hapisten cikarmalarida hata.Hersey bu kadar kolay ve basit olmamali

Dilaver ise Borandan intikam almak icin and iciyormus:img-hyste Nasil intikam alacaksa.Baz istasyonu Dilaverin laf götürüp getirmekten baska demek intikam alma meziyetleride varmis:img-hyste

Günisigi,Nihz,fkenan,Diyar80,jess Fatos abladan aldiginiz bilgileri bizimle paylastiginiz icin tesekkürler.

Bende cok istiyorum Mardini,Hasankeyfi,Midyati,Kapadokyayi ve ordaki bütün tarihi ve dogal güzellikler görmeyi:icon_sorr

Fatos abla gelince artik detaylari iyice bir anlatir,Dogunun yemekleride cok güzeldir,Fatos ablacim firsatin varken dogunun bütün tatlarindan tat bence

Derin cim kayinvalidem Türkiyeden tatilden geldide onun icin bu aralar pek giremedim foruma,onunla ilgileniyorum

Pelincim klibin cok güzel oldu,Tarkanin sarkisi ile klibine sectigin bölümler baya yakismis birbirine:good:

Bu arada aksam Halil ve Menekseyi izledim ve bayagi begendim,bundan sonra Cuma aksamlari dizi sayim bir iken iki oldu

PERİİ
08-09-07, 08:58
merhaba umutlu forum

ayy ben çok bozuldum inanmıyorum fatoş küstüm size Diyar 80,fkenan,Nihz ve jess banane bizde konuşmak istiyoduk banane banane

neyse işin şakası bi tarafa hepiniz iyi konuşmuşunuzda şu bedirhan nasıl doğacak onu bi öğrenememişiniz gerçi benim karşımda M.A.A. olsa aa ııı şeyy vaziyetinde dilim tutulabilirdi ayy eşim duymasın aman dünya ahiret kardeşim olsun canımmm :img-wink:

şimdi boran hapiste fazla durmuycaksa sılada gitmeyip boranın yanında kalacaksa diziyi seyrederim ama yok boran günlerce hapiste sılada bilmem hangi memlekette doğuruyo olacaksa kusura bakmasınlar seyretmem gerçi pelincim klip yapmış inanın şarkılardanmı bilmem ayy bunlar çok yakışıyomuş yeni sezonda da hadi bakayım dedim ama olsun beni kimse etkileyemez M.A.A. arasada ayy bu çok oldu o ararsa ben onu kıramam :img-blush :img-hyste
pelinsi sağol klip için şaka bir tarafa özlemişim sıla ve boranı :img-wink:

maa-cd
08-09-07, 09:09
arkadaşlar pelinsi arkadaşımızın videosunu nerden izleyebilirim?

Hatice_MAA
08-09-07, 09:11
Ne güzel bir sabah dimi?..
Derin Derin nefes almanizi tavsiye ederim..Sahsen ben nefes alamadim..diyar 80..Siladasimin MAA ile konustugu seyler okurkenyarida biraktim..kalbim dayanamadi..

Gerkecten bunlari mi konustunuz?..ben onun bi sesini duya bilmek icin neler vermezdim?..yani tel.'den..ahh ahhh..harika bisi bu yaa..Askim benim..canim herseyim...:img-in_lo:img-blush...

Memosuma binlerce kez..kat ve kat..Askim daha da arti..
Karizmatik erkegim benim:img-in_lo:img-blush:img-icecr:blush::img-angel:img-eat::love01::icon_redf:icon_redf..

Cok mu MAA Sapigiyim ne?..:icon_whis

aleveylül
08-09-07, 09:13
iyi günler arkadaşlar sınavdan yeni çıktım evdeki nette sorun var bu gece neler yaptınız diye foruma girmek için ilk defa internet cafeye geldim... herşey burası uğruna evdeki duysa deli olduğumu düşünecekler ...

yorumlarınız okurken sevinçten gözlerim doldu MAA ile konuşmuşsunuz çok güzel yaaa şuan nasıl heyecanlıyım anlatamam konuşmadığım halde böyleyim konuşsaydım herhalde bugün sınavda değil zincirli kuyu mezarlığına defediliyor olucaktım...

diyarcığım özellikle senin MAA ile konuşmana çok sevindim mühür gözlüne kavuştun anlattın içindekilerini keşke bende şahin bakışlıma sevgimi anlatabilsem kocaman öpüyorum seni diyelimseydim...

diyarım mauseme benim notumu ilettiğin için çok sağol canım çok sevindim inş mausem söylemiştir forumda deli bir kız var şahin bakışlımla evlenicem diye hayaller kuruyor diyebilse :D

jess hayallerinden biri gerçek oldu heyecanını çok iyi anlıyorum seni tanıyormuş ne şanslısın...

nıhzım inş birgün depplede konuşursun onun dilinde anlamazsın ama yinede sesini duyman bile harika olur...seni çok seviyorum işkence meleği...

hepinizi çok seviyorum umarm bende birgün MAAyı görürüm veya sesini duyarım hepinizi kocaman öpüyorum...

içimde konuşamanın verdiğini değişik bir burukluk ama siz konuştunuz için MAA biraz daha yakınlaştığımı hissediyorum ...

mausem çok sağol ..

mardinden haber veren nıhzım,diyarım, günışığı ablam, fkenan hepinize teşekkürler iyiki tanımışım sizi...

bu ara dün akşam atv avrupada sıla dizisinin son bölümü vardı o kadar uzun zaman olmuşki MAA tv görmeyeli vallah çok özlemişim nasıl heyecanlandım anlatamam hemen yağmur yüreklime haber verdim....

birde ben sılalı fragmanı izledim şansa bak ben boran isterim sıla verirler.... 2 tane boranlı fragman var onlar çıkmaz bir tane sılalı var o çıkar şansıma....

derinim öptüm seni inş yarında gelirim buraya...

hoşçakalın

de-rin
08-09-07, 09:14
Fatoş abladan en son haberleri de ben vereyim:happy0064.Şimdi onunla konuştum ve telefonu kapattım,anlattıklarını aktarayım.

-Şu anda otelde yemektelermiş,bu gece Midyatta kalıp,yarın biraz daha Midyatı gezip sonra Mardine geçeceklermiş...

yedikleri içtikleri onların olsun , gördüklerini anlatsınlar...gördüklerini maa yı :img-wink:

-Sonra,"Gül Oğuz çok tatlı çok güleryüzlü bir kadın,bize o kadar sıcak davrandıki..." dedi.

nasıl yani bir sezon boyunca kadına metiyeler düzdüler yanına gidince hepsini unuttular mı yani e ne oldu :dito:dito değil miymiş.... korkmuş olmasın mause abla ve ekibinden

-Oyunculardan MAA ve CD hariç hepsini görmüş,çünkü onların çekimi yokmuş...Zinarın,Firuzun falan çekimleri varmış...

-Biz telefonda konuşurken yanına Cihanın Esma'sını oynayan Gökçe Yanardağ geldi,hatta Fatoş abla o sırada o güzel kahkahalarından birini attı ve bana "aaa,Esma geldi" dedi:img-pilot;demekki onun da sahneleri var...

MAA nın çekimi olmaz tabi onu tıktılar mapus ddamlarına kendileri geçtiler konağın baş köşelerine

esmanında ne öenmli sahneleri vardı kaç gündür onun çekimlerinden söz ediliyor...yoksa aşiret esmanın hamile olduğunun duyduuda o yönde cihan ve esma için mi toplandılar

-Gül Oğuz "en çok tüyolardan şikayetçiyiz,ekipten birileri olmadığına eminim ama bir şekilde bilgiler dışarı sızıyor" demiş...(sonuçta ekipten başka nereden sızabilirki?:bilmim)

nasıl yani kendileri sızdırmıyormu .koca 70 kişilik ekipten elbet bir çatlak olacaktır değil mi .madem tüyoların verildiğinden haberdar mış bizimde neler istediğimizi biliyor olmalı..

-Gül hanım,onlara bu akşamki çekimi "kesinlikle bir yerde anlatmamaları şartıyla" izlettirmiş..."Çok mu önemli bir sahneydi ki?" diye sordum,"hayır ama yine de söz verdirdi bize" dedi..

töbe yarabbim birde sözmü aldı misafirlerinden bak işte sorun burdaymış kendi ekibine de işe başlamadan çnce bir güzel yemin töreniyle çekime başlasa hiç tüyo müyo duymayacağız...

ne kadar önemli sahnelerdiki..alla allah meraktan öleceğim şimdi...

-Gül Oğuz,Fatoş ablanın "özellikle son 3 bölüm çok kötüydü" sözlerine;"farkındayız,çünkü o bölümler çok sıkışık zamanda çekildi,aceleye geldi" cevabını vermiş...(ben de bu sırada Fatoş ablaya 'bölümler aceleye geldi diye Sılanın kocasına "senden nefret ediyorum" deyip,nefretle bakması mı gerekiyormuş yani' dedim hatta)

-Gül hanım ısrarla ve de ısrarla "39. bölüm çok güzel olacak,çok beğeneceksiniz" diyormuş...Ben de "hadi inşallah" diyo

demek 39.bölüm çok güzel olacakmış öylemi* güzellikte göreceli bi kavram onlara göre güzel olan bizlere güzel gelmeye bilir değil:img-wink:

diyarcım biraz espirili yorumlkadım sakım kızma olur mu

zaten şimdi MAA ile konuşamıyanlardanım vede üzgün olanlardanım

ayrıca maa ile konuşan arkadaşları tebrik ediyorum birde dakkası saniyesini yazan arkadaşlar bile olmuş .

toplanın kızlar ilk hedefimiz konaktır ileri

alevim bende seni öptüm canım(ayrıca geçen kırk yılda bi internet cafeye gitmiştim sizlere merhaba demek için birde karşıma kuzenim çıktı..neyseki kızlardan biriydi ya erkek olsaydı kendimi asla aklıyamazdım)

rhett-butler8/1
08-09-07, 09:43
Günaydınlar Türkiye ve bilhassa mardindeki fatoş abla ve ekibi…..:img-yes:

;"çok özledik sizi,başlasın artık" dedim;"inan ben de çok özledim,gelecek cumayı iple çekiyorum,başlasın da neler yaptığımızı görün" dedi;"güzel olacak yani öyle mi?" diye sordum;"kesinlikle çok güzel olacak,ben o kadar keyif alarak,o kadar zevkle çalışıyorumki şu anda" dedi.Sonra ben "Sıla ve Boran birbirlerine sevgiyle baksın da,biz herşeyi izleyebiliriz" dedim,"olacak olacak,çok güzel olacak" dedi.

Düşünüyorum da bu çok güzel olacak söylevini…..37.bölümde orda olsalardı fatoş ablalar…..bu telefon görüşmeleri ve go ile konuşmalar….”izleyin görün çok güzel olacak” denseydi ve 38.bölümü izlemiş olsaydık…..:img-icecr

Neler olurdu acep….:img-hyste:img-hyste

Günübirlik içinde cihan vuruldu…günübirlik içinde sıla gitti…günübirlik içinde boran hapiste….günübirlik içinde boran hapisten çıktı….ve günübirlik içinde sıla geri döndü…..

39.bölüm güzel olmanında ötesinde jet hızıyla gelecek demekki….:icon_whis

Geri kalan 38 bölüm içinde acaba hangi bölümlere çok güzel oldu denmiştir….:img-haha::img-nyam:

fkenan1979
08-09-07, 10:01
Arkadaşlar inanamıyorum!Az önce Mehmetim Akifim Alakurtumla konuştum!!!:happy0064

Fatoş ablayı aramıştım,bana "bak Akif yanımda,konuşmak istermisin?" diye sordu;ben "ama,ama ne konuşucam,ne diycemki ona?" derken "nasılsın,iyimisin diye sor işte,hadi veriyorum telefonu" dedi ve telefonu ona verdi.Sonra canım,bitanem MAA'm "alo" diye telefona geldi,"nasılsınız" diye sordu;ben de önce "iyiyim,siz nasılsınız" dedim,sonra da "siz demesem,sen diye hitap etsem olur di mi?" diye sordum(çok mu ayıp olmuş),"tabi,tabi,nasıl istersen" dedi.Sonra ben "inanmıyorum ya,kalbim duracak şimdi heyecandan" dediğimi hatırlıyorum."Heyecanlanmana gerek yok" gibi bişey dedi.Sonra sanırım ben "nasıl gidiyor çekimler?" gibi bişey dedim;"çok özledik sizi,başlasın artık" dedim;"inan ben de çok özledim,gelecek cumayı iple çekiyorum,başlasın da neler yaptığımızı görün" dedi;"güzel olacak yani öyle mi?" diye sordum;"kesinlikle çok güzel olacak,ben o kadar keyif alarak,o kadar zevkle çalışıyorumki şu anda" dedi.Sonra ben "Sıla ve Boran birbirlerine sevgiyle baksın da,biz herşeyi izleyebiliriz" dedim,"olacak olacak,çok güzel olacak" dedi.Sonra ben "şimdi girip foruma bunu anlatmalıyım,herkesin seni ne kadar sevdiğini biliyorsun di mi?" dedim,"sen çok başarılısın,bakışlarınla oynayabiliyorsun,hepimiz bunu çok takdir ediyoruz biliyormusun,MAAnın bakışları yeter diyoruz" dedim.O da "çok sağolun ya,çok mutlu oluyorum bunları duyunca" dedi;ondan sonra "yalan değil" dedim,"sadece yakışıklılığına duyulan basit bir hayranlık değil bu,biz senin oyunculuğunu,açıklamalarından tanıdığımız kadarıyla karakterini,herşeyini çok beğeniyoruz" dedim."Önemli olan o zaten,ben Best Model zamanlarında diğer türden hayranlığı çok yaşadım,çok gördüm,önemli olan bu" dedi.Sonra "sadece kaşına gözüne hayran değiliz,gerçi o da var ama" dedim,orada güldü:img-grin2;"çok sağolun" dedi.Sonra "sen çok iyi yerlere geleceksin,ileride de biz Mehmet Akif Alakurt ismini çok duyucaz,hakediyosun çünkü,en iyisine layıksın" dedim,o da "o sizin içinizin güzelliği,içi güzel olan insanlar karşılarındaki insanların da güzelliklerini görürler,demek senin de için güzelki bana o gözle bakıyorsun" dedi.Sonra "nasıl kıskanıyorum Fatoş ablayı,şu an orda olsaydım da yanında konuşsaydım keşke,şöyle bir sarılsaydım sana" dedim(bu da mı çok ayıp olmuş:);tekrar güldü;"o da olur inşallah birgün,dünya küçük,belki birgün biryerde karşılaşırız" dedi.Sonra "gerçekten çok fazla sevenin var,MAA o dizide olduğu sürece mutlaka izleriz diyen bir sürü insan var,üstelik sadece kızlar da değil" dedim(Teo abim,ismen olmasa da seni de anmış oldum)"biz senin herşeyini takip ediyoruz ve takdir ediyoruz,herşeyinle değerlendiriyoruz seni,bütün yaz hep düşündük,neler olabilir diye tartıştık" dedim;"beklediğinize değicek,çekimler çok güzel geçiyor" dedi.Sonra ben o arada bir yerde "inanamıyorum ya,gerçekten seninle konuşuyorum" dediğimi hatırlıyorum yine.Sonra "daha fazla meşgul etmiyeyim seni,çok mutlu oldum sesini duymaktan" dedim,o da "ben de benimle ilgili bu kadar güzel şeyler söylemenden çok mutlu oldum,bunlar bize moral veriyor,bu gece mutlulukla uyurum" gibi bişey söyledi.Ben de "aslında bu kadar geveze değilim ama çok konuştum di mi,heyecandan çenem düştü" dedim,tekrar güldü:.Sonra "çok sarılıyorum sana,çok öpüyorum,nasıl mutluyum bilemezsin" dedim,"teşekkür ederim,ben de çok mutlu oldum" dedi,sonra da iyi geceler diledik birbirimize ve kapattık...

Özetle;heyecandan kalbim durmadı ama hızlı,çok hızlı konuştuğumu hatırlıyorum;birde onun sesi inanılmaz ağır,inanılmaz tatlı,çok ama çok güzeldi:img-in_lo...Aslında söylenecek ne çok şey var ama öyle bir durumda insanın aklına hiçbişey gelmiyor,öyle kalıyor...Keşke "merdiven inişine,parmağındaki lekeye,herbişeyine bayılıyoruz;bütün yaz Boran hapse girmesin,Bedirhan babasının yanında doğsun diye dua ettik" diye de söyleseydim...
Belki şu an aklıma gelmeyen 1-2 şey daha vardır,hatırlamıyorum;içeriye girdiğimde isterik kahkahalar atıyordum ve "anne;kiminle konuştum biliyormusun?Mehmet Akif Alakurtla" dedim ama annem "hadi hadi,işletmişler seni" dedi;sonra ben "ama Fatoş abla verdi telefona" deyince "ablan kandırmış,şaka yapmış olmasın sana" dedi;sonra da "ne yani,sen o adama mı diyordun,sarıldım,öptüm diye" dedi:img-hyste.Sonra ben 5 dakika kadar evin içinde deli kahkahaları atarak gezdim.

Cansu Derenin konakta çekimleri varmış,Fatoş ablalar oyuncuların kaldığı otelde kalıyorlarmış,MAA "yemekten sonra görüşürüz" demiş,sonra yemeğini yiyince Fatoş ablaların yanına gelmiş,"gerçekten çok tatlı bir insan" diyor Fatoş abla(ona ne şüphe zaten:img-in_lo)...

Ben bir sakinleşeyim şimdi,ne kadar mutluyum ya...Öpüyorum hepinizi...:img-kiss:
diyarcığım yazdıkların harika bize kal geldi ama sen maşallah herşeyi konuşmussun o kadar heycanlandım ki ben ne demişim diye sabah tekrar dinledim kayıtı akşama kadar bu konuşma içinm hazırlandım ama olmadı diyeceklerim demek istediklerim hepsi uçtu gitti sesini duyunca herşey bitti zaten gerçekten seninde dediğin gibi sesinin tonu ne harikaydı konuşması cok kibardı ve mahcup gulmeleri ise cabası benim tıkandığım yerde hemen konuşması ise anlatılmaz ne kadar heycanlandığımı fark etmesi ya daha ne diyeyim konuşmanın kızımdan bahsettiğimde verdiği cevap cok guzeldi benim kızım boran hayranıdırda :img-in_lo ee annesinin kızı allah bağışlasın dediğinde (neden kızın dan bahsettin demeyin onunda kendisini sevdiğini bilsin istedim :img-in_lo) bende inşallah sizide görürüz dedim " bakarız kısmet dedi " hala cok mutluyum mutlu olucağım :happy0064:happy0064

SONAY T.
08-09-07, 10:57
**bu gidenler ne zaman gittı Mardin'e ben bilmem..:happy0064

**ne zaman gittler , nasıl gittiler ben bılmem..::img-cool2

**ne oldi , ne zaman oldu oni da bılmem,:happy0064

**kaç kişi gittiler, nerde kalacaklar desniz oni da bılmem.::icon_whis

**turcuların etraflarında fanları oluşti mi onu da bılmem...:happy0064

**ne zaman dönecekler deseniz oni da bılmem..:img-blush

**sen konuşacak mısın deseniz oni da bılmem..:icon_whis

**sen kimsiniz diye soracak olursanız..ben Sonay, forumları araklayan SONAY...:P:P

GünIşığı
08-09-07, 11:00
Canım Kabinemgil, İstihbarat bakanı Mardin' de Forum, günaydın:img-yes:

Özelden gelen mesajlara dayanamayıp Fatoş' umu aradım. Şu anda Mardin çevresini geziyorlar, izlenimlerini gelince kendisi de anlatır.:img-yes:

Dün gecekinden değişik haberler yok. Fatoş' uma forumun ona çok teşekkür ettiğini hepimizi çok sevindirdiğini söyledim ve sizlerin adına teşekkür ettim. O' da "İstihbarat bakanı her daim görevde , ben hepimiz için buradayım, foruma sevgilerimi ilet" dedi. Karşılıklı sevgi iletişimi vazifemi yapmış bulunmaktayım. MAA ile konuşanların ve konuşamayanların durumlarını Fatoş' a anlattım, gülüştük (Bu arada Fatoş inanılmaz güzel kahkaha atıyor, konuşurken her daim gülebilen çok şeker biri)

Fatoş MAA ya neler anlatmış neler, kahverengi mavi gömlekleri ve gri takımı bile konuşulmuş haberiniz olsun, hepimizin güzel düşüncelerini ve iyi dileklerini de kendisine iletmiş, Hilal' im sarışekerimin de dediği gibi forumumuzdan haberdarmış kendisi. Ne güzel değil mi? Biz de yazdıklarımızın yarısını forum ham yapıyor kalan yarısı da havanda dövülen su oluyor diye üzülüyorduk, en azından MAA nın arasıra da olsa yazdıklarımızı okuduğunu bilmek bana iyi geldi. Ayrıca bence de Fatoş' umun :dito larına hasret kalacağız gibi bir hissiyat gelişti.:img-wink:

Ama merak etmeyin birgün ihtiyaç olabilir diye dito lar emanette duruyorlar:img-yes:

Fatoş' uma hepimiz adına sevgilerimi iletmiştim ama buradan da kendisine verdiği haberlerle hepimizi umutla beslediği ,mutlu ettiği ve orada yaşadıklarını elinden gelen tüm imkanları kullanarak bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Canım Fatoş' um iyi ki varsın:img-in_lo

Not: Bimkolik' im fragman ve fragman resimleri için tekrar teşekkürler. Sayende 39. Bölümden bir avatarım oldu:img-wink:

zeynepsudem
08-09-07, 11:35
TÜNAYDIN CANIM FORUMUM, SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,

MAA ile konuşan arkadaşlarım adına çok sevindim..Ben de MAA' um ile konuşmayı çok isterdim. Onunla konuşan arkadaşlarımın, yorumlarını okurken, sevincimle hüznüm birbirine karıştı, gözyaşları içinde kaldım..yatakta uzun süre uyuyamadım...

Beynim bununla meşgul olduğu için, olsa sanırım..Rüyamda MAA' umu gördüm..:happy0064

Rüyamda: MAA' um bir bahçe içindeydi... Bende Ondan baya bir uzaktaydım..
o beni görmüyordu.. Ben de Mehmet Akif... diye avazım çıktığı kadar bağırıyordum ama sesim çıkmıyordu..yanına gitmek istedim, dizlerimde güç yoktu..apalayarak yanına vardığımda...oranın domates bahçesi olduğunu gördüm..o sırada Beni farketti..Size o kadar bağırdım ama sesimi duyuramadım.. Siz burada napıyorsunuz.. dediğimde; her zamanki içten ve ışıl ışıl bakışlarıyla; domateslerimi çapalıyorum.. domates istermisin diyerek, bana kırmızı küçük bir domates verdi..Domatesi yedimmi yemedim mi hatırlamıyorum..
tek net hatırımda kalanda; az konuştuğu zamanlarda bile, duygularını çok güzel ifade edebildiği anlamlı bakışlarıydı..:img-in_lo

Rüyamda da olsa, Onunla konuştum.. İnşallah günün birinde, gerçekten konuşurum..Kısmet.:img-wink:

Rüyada domates görmenin ne anlama geldiğini; google.. den öğrendim.. Sizler le de paylaşmak istedim..

Rüyada bir bahçeden domates topladığınızı veya bir satıcıdan domates aldığınızı görmek, Sizi ve ailenizi sevince ve mutluluğa götürecek, bazı haberlerin kapınızda olduğuna dalelet eder. Rüyada domates görmek sıkıntı ile yorumlanır.
Domatesin tadı biraz ekşi olduğu için, ama rüyası hayırsızdır..Ama bazılarına görede kırmızı domates altına, yeşil domates paraya delalet eder..

canım Hilo'mun verdiği haberlerin yanında benimkinin lafı mı olurrr zeynep valla bomba bomba haberler geliyor taze sıcacıkk:img-wink:

Sıla'nın konakta yanlız çekimlerinin olması çok önemli değill bencee ...
Boran hala hapiste olabilir veya ağalar meclisi toplanmış olabilir... ya hani bugün çekimleri varmışş... belkii Sıla Boran'ı merak içinde odada bekliyorrrdur böyle sahneler çekiliyordurr bencee ...Bedirhan'lı sahneler de varmış galibaa yanlış okumadıysammm ...doğdu mu bebekk???

bu akşamm setten gelen haberler umutlarımı artırdıı:img-yes: ilk 5 bölüm tadında bölümler izleyeceğiz bence ekip dinlendii, senarist yenii..
hııı ne dersiniz umutlanayım mııı:icon_whis

diyar'ım sen daha yatmadın mı bakiimmmm:img-polic

Yorumlarını beğenerek okuduğum, düşüncelerini kendi düşüncelerimle paralel bulduğum, çok takdir ettiğim, Canım Odilem, Canım Fatoş Ablam' la da bir saat kadar önce.. konuştum.. Seslerini duyduğum anda, öyle mutlu oldum ki, kelimelerle anlatılamayacak kadar. çok mutluyum..:happy0064

Fatoş Ablamlar, bugün Mardin' i gezecekler..:img-wink:
Herkese selamlarını yolladı.. Adaşım Maabel' ime de selamımı iletirsen sevinirim dedi..

Odilem, Umarım yorumunda koyulttuğum, cümlelerindeki gibidir durum..
Sıla Boran' ın konağa gelmesini bekliyordur..:img-wink:

Setten gelen güzel haberler, Fatoş Ablamın yeni sezondan umutlu olması.. Benimde ümitlerimi artırdı..Dizi ekibine tatil de ilaç gibi geldi.. Muharrem Buhara diziye vitamin takviyesi yaptı..
14. Eylül Cuma akşamını iple çekiyorum..:happy0064

EDİT:Az Önce..GünümünIşığı Ablacımın, sesini de duydum..:happy0064
Bugün Benden, mutlusu yok..Canım Ablama, Bizler le paylaştığı, güzel haberler içinde, ayrıca çok teşekkür ediyorum..

metes
08-09-07, 11:47
Bu forumu ve sizleri çok seviyorum:img-in_lo

Sevgili Mause a ne kadar teşekkür etsek azdır.Dizimizden umudu kestiğimiz zamanlarda verdiği bilgiler ilaç gibi geldi.Bütün bu güzel bilgilerin bize ulaştıran herkese kocaman sevgiler.

Düşündümde bu bilgileri hiç tanımadığımız biri getirseydi,palavraya bak,GO ve tatlılık derdik...Hiçbirine inanmazdık.Ama insanın tanıdığı ve inandığı biri bu haberleri getirince başka oluyor,Mause diyorsa doğrudur diyor.Dizimiz için yeniden umutlarım yeşerdi umarım sonunda hüsrana uğramam.

Gel 14 eylül gel...

Madem Boran ağamız forumumuzu takip ediyormuş bu forum onu çok seviyor.Bu diziyi bu zamana kadar hiç kaçırmadan izlediysek en büyük pay MAA undur.

BORAN FOREVER:happy0064:happy0064

FKenan telefon konuşmasından sonra kendine gelmiş,Jess ten ve Diyar80 nerelerde acaba?Olayın şokundan çıkamadılarmıki?

yağmur yüreklim
08-09-07, 11:55
Canım Kabinemgil, İstihbarat bakanı Mardin' de Forum, günaydın:img-yes:

Özelden gelen mesajlara dayanamayıp Fatoş' umu aradım. Şu anda Mardin çevresini geziyorlar, izlenimlerini gelince kendisi de anlatır.:img-yes:

Dün gecekinden değişik haberler yok. Fatoş' uma forumun ona çok teşekkür ettiğini hepimizi çok sevindirdiğini söyledim ve sizlerin adına teşekkür ettim. O' da "İstihbarat bakanı her daim görevde , ben hepimiz için buradayım, foruma sevgilerimi ilet" dedi. Karşılıklı sevgi iletişimi vazifemi yapmış bulunmaktayım. MAA ile konuşanların ve konuşamayanların durumlarını Fatoş' a anlattım, gülüştük (Bu arada Fatoş inanılmaz güzel kahkaha atıyor, konuşurken her daim gülebilen çok şeker biri)

Fatoş MAA ya neler anlatmış neler, kahverengi mavi gömlekleri ve gri takımı bile konuşulmuş haberiniz olsun, hepimizin güzel düşüncelerini ve iyi dileklerini de kendisine iletmiş, Hilal' im sarışekerimin de dediği gibi forumumuzdan haberdarmış kendisi. Ne güzel değil mi? Biz de yazdıklarımızın yarısını forum ham yapıyor kalan yarısı da havanda dövülen su oluyor diye üzülüyorduk, en azından MAA nın arasıra da olsa yazdıklarımızı okuduğunu bilmek bana iyi geldi. Ayrıca bence de Fatoş' umun :dito larına hasret kalacağız gibi bir hissiyat gelişti.:img-wink:

Ama merak etmeyin birgün ihtiyaç olabilir diye dito lar emanette duruyorlar:img-yes:

Fatoş' uma hepimiz adına sevgilerimi iletmiştim ama buradan da kendisine verdiği haberlerle hepimizi umutla beslediği ,mutlu ettiği ve orada yaşadıklarını elinden gelen tüm imkanları kullanarak bizlerle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Canım Fatoş' um iyi ki varsın:img-in_lo

Abla'cım çok teşekkür ederiz Fatoş abla'dan gelen haberleri bizlere ilettiğin için...
böylesine bir durumun olacağını hiç düşünmediğimden hala çok şaşkınım ama yeni bölümlere dair ümitlerim yeşerdi ve gelen haberlerle çok mutlu oldum.
Demek MAA'ya herşeyi anlatmış çok güzel :happy0064:happy0064

fatoş abla' yarın akşama forumda olur herhalde merakla bekliyorum getireceği haberleri konuşmalarını .....

nihz
08-09-07, 11:56
Canım Kabinemgillere ve yeni sezondan umutlu forumuma iyi günler dilerim.

Mardin'den, yeni haberlerim var:img-yes:Az önce Fatoş ablam aradı (ay bu arada kendimi haber bültenlerindeki muhabirler gibi hissediyorum:img-hyste) Midyat'tan ayrılıp Mardin'e geçiyorlarmış. Yolda burası için önemli bir konak var orası gezilecek denmiş. Bilin bakalım o konak nere:icon_whis:icon_whis
Bizim için manevi değeri tartışılmaz olan bağ evi:img-yes: Ablam dedi ki; konak dedikleri yere bir geldik bir de ne göreyi bizim anlı şanlı bağ evi...Şömine önünde fotoğrafını çektirmiş, Sıla'nın karyolasını görmüş hatta oturmuş:img-wink:

Herkese çok selamı var. Gezisi çok güzel geçiyormuş. Onun zamanı keyifli geçtikçe ben burada keyifleniyorum:img-in_lo
Yeni haberler alınca sizinle paylaşırım şimdilik Mardin'den bildireceklerim bu kadar:img-hyste Akşamı bekleyin:img-wink:

Fatos Abla Mardine gitmis,Diyar 80,fkenan,Nihz ve jesstelefonda MAA ile konusmus

Günisigi,Nihz,fkenan,Diyar80,jess Fatos abladan aldiginiz bilgileri bizimle paylastiginiz icin tesekkürler.

merhaba umutlu forum
ayy ben çok bozuldum inanmıyorum fatoş küstüm size Diyar 80,fkenan,Nihz ve jess banane bizde konuşmak istiyoduk banane banane

nıhzım inş birgün depplede konuşursun onun dilinde anlamazsın ama yinede sesini duyman bile harika olur...seni çok seviyorum işkence meleği...

Sevgili meksilana, perii, aleveylül'cüm ufak bir yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyim. Ben MAA ile konuşmadım (gerçi ablam istermisin yanımda konuşturayım dedi ama bu forumda MAA ile konuşmayı benden çok hakeden bir çok arkadaşım var MAA ile konuşarak diğerlerinin zamanını çalmak istemedim:img-wink:)Ablama selamımı söyle yeter dedim:img-yes: Fatoş ablam MAA ile Diyar'ı ve Jess'i görüştürdü inanın Johnny ile görüşmüş kadar sevindim.

Aleveylül'cüm temennin için çok teşekkür ederim. Amin diyeceğim ve sen merak etme ben onla anlaşırım:img-icecr

pinkspiders
08-09-07, 12:00
Arkadaslar,bi bodruma gidelim dedik siz bu arada ne hatlar karistirmissiniiiiiiiiiiiiiz :happy0064

Saat 4 te otobusum kalkicak,bu arada wireless olan bi yer bulup 4 gundur ilk defa nete girdim,ve actigim ilk sayfada MAA mla konustuuum basligiyla yazilar gordum... Diyarcimmm cok sanslisin ooof oooof :) baska kimler konusmus bakamadim onceki sayfalara vaktim cok az cunku...

Bazilarimiz sansli doguyo bazilarimiz da hasta bi bicimde bodrum sokaklarinda geziyo :icon_sorr Gecmis olsun dileklerini ileten kircicegime,fatos7373e,sevgili metese,sevgili lodoslara,rhettcigime,babetime cook tesekkurler. Simdi otobuse yetismek icin yola cikmam lazim sonra da 16 saat yolculuk,daha sonra son 4 gunun sayfalarini hatmedicegime ve binbesyuz tane soru soracagima emin olabilirsiniz :sad53:

de-rin
08-09-07, 13:18
Düşünüyorum da bu çok güzel olacak söylevini…..37.bölümde orda olsalardı fatoş ablalar…..bu telefon görüşmeleri ve go ile konuşmalar….”izleyin görün çok güzel olacak” denseydi ve 38.bölümü izlemiş olsaydık…..:img-icecr

Neler olurdu acep….:img-hyste:img-hyste

Günübirlik içinde cihan vuruldu…günübirlik içinde sıla gitti…günübirlik içinde boran hapiste….günübirlik içinde boran hapisten çıktı….ve günübirlik içinde sıla geri döndü…..

39.bölüm güzel olmanında ötesinde jet hızıyla gelecek demekki….:icon_whis

Geri kalan 38 bölüm içinde acaba hangi bölümlere çok güzel oldu denmiştir….:img-haha::img-nyam:

haklısın rhett herşey çok güzel olacak masalı gerçekten nasıl olacak merak ediyorum..

hımm güzel soru 38 bölüm içinde hangi bölümlere güzel denmişti:icon_whis hiç ayırım yapmadan hepside çok güzel olmuştu...bilhassa dedektif, koruma saçmalığı ve çok seven sılanın tekrar kaçma bölümleri çok güzeldi..:P

ne oldu arkadaşlar kal mı geldi sizlere hadi mause ablam mardin turunda diğerleri nerde hımm bazıları akşamki tatlı rüyadan uyanmamışlar alevimin neti yok ,bir kısım sınavdan çıktı kafası karışık,ya sizler nerelerdesiniz bakim sayfalar kaldı öyle....

bağ evi şömineyide görmüşler öylemi .... yezdanın atladığı yeride görecekler mi****

şimdi starda best model yarışması veriliyor MAA yı gösterdiler ,hazırlık yapıyolar

best model 2001 birincisi MAA için bu günlerde yıldızı parlayan oyuncu diye söz etti seslendiren kişi..

rhett-butler8/1
08-09-07, 13:31
_whisYine dua edin, Cihan ile de konuşabilirdiniz.

.

Evet…evet…evet…ben konuşmak isterdim mesela……:icon_whis

Ne diyebilirdim….tabii ilk önce düşünmek lazım…hımmmm şey derdim
:img-blush

--ölümü gör söyle esmayı mı seviyosun ümmüyü mü
--sakal kelimesinden hoşlanıyormusun
--en çok siyah rengi mi seviyorsun
--kardeşin dilavere diloş denmesinden hoşlanırmıydın
--zinhar babana hiç benzemiyorsun hakket onun çocuğumusun
--5 kuruşluk adamları üç kuruşa çalıştırıyormuşsunuz…bu nasıl bir şey
--sizde çözemediğim tuhaf bir çekicilik var bu nerden geliyor aşiretten mi
--vurulurken niye beyaz gömlek giydiniz…
--sizi sevdiğimi söylersem bana inanırmısınız
--kaç tane çocuğunuz olduğunu henüz çözemedik bilgi verirmisiniz
--ağa olunca ne halt etmeyi düşünüyorsunuz da böylesine delleniyonuz…bir söyleyin hele
--yüzünüz ekranda hiç yıkanmamış gibi gözküyor….suyu sevmiyormusunuz
--ve ve rolünüzü süper oynuyorsunuz her ne kadar sizden nefret ediyor olsamda….

Off ya amma konuşmuşum..çenem yoruldu….cihan ..kapatıyorum….
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

.

Mardin'den, yeni haberlerim var:img-yes:Az önce Fatoş ablam aradı (ay bu arada kendimi haber bültenlerindeki muhabirler gibi hissediyorum) Midyat'tan ayrılıp Mardin'e geçiyorlarmış. Yolda burası için önemli bir konak var orası gezilecek denmiş. Bilin bakalım o konak nere
Bizim için manevi değeri tartışılmaz olan bağ evi:img-yes: Ablam dedi ki; konak dedikleri yere bir geldik bir de ne göreyi bizim anlı şanlı bağ evi...Şömine önünde fotoğrafını çektirmiş, Sıla'nın karyolasını görmüş hatta oturmuş

Nihzm..fatoş ablaya de ki…hazır oraya kadar gitmişler….şöyle yan rollerden birinde oynasınlar…..boran ağayı görmeye gelen arjantinden misafirler adı altında….:img-hyste

Ay benim absürd senaryom gerçekleşmiş oluyo bu durumda…eksikler var diyecem ama o da yok ki…telefonla olsun yüzyüze olsun görüştüler işte…..atıp tutmak böyle bir şey demek ki?:img-hyste

Nihzm heran işinden istifa edebilirsin…senin önün anacım parlak…..ruh mesleğini buldun sen….magazin habercisi:img-hyste…..bundan iyisi….can sağlığının önde gideni….

Bölüm yorumu..fragmanlardan sadece sılanın acı çektiği sahneyi izleyebildim…diğerlerini izlemeyi bekliyorum...

yağmur yüreklim
08-09-07, 13:56
Evet…evet…evet…ben konuşmak isterdim mesela……:icon_whis

Ne diyebilirdim….tabii ilk önce düşünmek lazım…hımmmm şey derdim
:img-blush

--ölümü gör söyle esmayı mı seviyosun ümmüyü mü
--en çok siyah rengi mi seviyorsun
--kardeşin dilavere diloş denmesinden hoşlanırmıydın
--zinhar babana hiç benzemiyorsun hakket onun çocuğumusun
--5 kuruşluk adamları üç kuruşa çalıştırıyormuşsunuz…bu nasıl bir şey
--sizi sevdiğimi söylersem bana inanırmısınız
--kaç tane çocuğunuz olduğunu henüz çözemedik bilgi verirmisiniz
--ağa olunca ne halt etmeyi düşünüyorsunuz da böylesine delleniyonuz…bir söyleyin hele
--yüzünüz ekranda hiç yıkanmamış gibi gözküyor….suyu sevmiyormusunuz
--ve ve rolünüzü süper oynuyorsunuz her ne kadar sizden nefret ediyor olsamda….

Off ya amma konuşmuşum..çenem yoruldu….cihan ..kapatıyorum….
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Nihzm..fatoş ablaya de ki…hazır oraya kadar gitmişler….şöyle yan rollerden birinde oynasınlar…..boran ağayı görmeye gelen arjantinden misafirler adı altında….:img-hyste

Ay benim absürd senaryom gerçekleşmiş oluyo bu durumda…eksikler var diyecem ama o da yok ki…telefonla olsun yüzyüze olsun görüştüler işte…..atıp tutmak böyle bir şey demek ki?:img-hyste

Nihzm heran işinden istifa edebilirsin…senin önün anacım parlak…..ruh mesleğini buldun sen….magazin habercisi:img-hyste…..bundan iyisi….can sağlığının önde gideni….

Bölüm yorumu..fragmanlardan sadece sılanın acı çektiği sahneyi izleyebildim…diğerlerini izlemeyi bekliyorum...

ben birde şunu merak ediyorum

acaba Fatoş abla Sıla ve Boran'ın yasaklarından ve bize artık o aşkı ve tutkuyu yansıtamadıklarından bahsettimi... karı koca olarak Boran'ın sıla'nın yanağını öpmekten bıkmadığını ama bize artık böö geldiğinide söyledimi ki....öpüşmem, koklaşmam kurallarının akıbeti ne olacak acep :icon_whis

de-rin
08-09-07, 14:11
ben birde şunu merak ediyorum

acaba Fatoş abla Sıla ve Boran'ın yasaklarından ve bize artık o aşkı ve tutkuyu yansıtamadıklarından bahsettimi... karı koca olarak Boran'ın sıla'nın yanağını öpmekten bıkmadığını ama bize artık böö geldiğinide söyledimi ki....öpüşmem, koklaşmam kurallarının akıbeti ne olacak acep :i

sevgili yağmur yüreklim yok canım fatoş abla ve ekibi GO ile karşılaşınca tüm:didito unutmuş şimdilk o hakkı saklı kalmış..pek sevmişler sayın GO yu iyi kaynaşmışlar....

best modelde maa şişman mı *çıkmış yoksa bana mı öyle geldi epeyde göründü....bol bol gülümsedi etrafındakilere....

yok rhett çim herkes suskun sen konuş olmaz mı*

--ölümü gör söyle esmayı mı seviyosun ümmüyü mü…..

* ben aslında ikisini de sevmedim ben en çok Yezdayı sevdim onun güzelliğinin yanında esmada ney miş..ümmü neymiş..ahhh yezdam senin yerin başka ahhh:icon_sorr

*:icon_cool

--en çok siyah rengi mi seviyorsun..

*evet beni zayıf gösteriyor

*:img-haha::i:

*boran tarafından vurulduğumu polisler ve izleyici daha net görsün diye:::img-beee:

--kaç tane çocuğunuz olduğunu henüz çözemedik bilgi verirmisini..

*:blink:şimdilik 3 tane oğlum var ama çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

--ağa olunca ne halt etmeyi düşünüyorsunuz da böylesine delleniyonuz…bir söyleyin hele..

*:icon_whis

--yüzünüz ekranda hiç yıkanmamış gibi gözküyor….suyu sevmiyormusunuz..

*yok canım onuda ağa bozuntusu boran mı söyledi ben hergün yüzümü ıslak mendille bi güzel temizliyorum:P..yılda en az iki defa hamam gidiyorum

pelincim altta seni görüyorum klip için teşkkür ediyorum eski bölümler güzeldi tekrar görmek

maabelim gelmişsin ve siyah-beyaz ablada gelmiş

siyah-beyaz
08-09-07, 14:59
Merhabalar sevgili forumdaşlarım..Güzel gelişmeler olmuş onları okudum,bizleri bilgilendirenlere teşekkürler...Mause 'u ben de merak ediyorum,acaba eleştrileri LIGHT mı olacak artık???E bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı olurmuş ya...

Yaşam sebebim(ne çirkin bir tabir bu da... Nereden yaşam sebebim oluyormuş,hayat arkadaşım) Dedi ki birkaç akşam evvel:
-*geliyon,gidiyon*lu dizilerin başlııiiimişş,gözün aydın .....
Bir kızdım bu kadar basit mi yani,
-Ben dedim sosyal içerikli dizi izliyorum bir kere...
-Ay senin içeriğine gurbannn* dedi ve gitti...

Aynıyle vakidir....

Fragman izliyemedim,maalesef ne sezon yorumu ne fragman yorumu yapacağım...Sadece Merhaba demek istedim.....Herkese sevgiler...

Ebr-i Nisan
08-09-07, 15:37
Herkese merhabalar...

Dünkü güzel haberlerin heyecanını sizlerle eş zamanlı olarak paylaşmak istesem de teknolojinin (ya da beceriksizliğimin mi demeliyim?) azizliğine uğradım ve bir türlü mesaj yazamadım.

Şimdi sıralanması gereken pek çok teşekkür var, en önemlisinden başlamalı...

Forumu uzun zamandır dünkü gibi heyecanlı, umutlu ve mutlu görmemiştim. Sizlerin umudu ve mutluluğu, hemencecik bana yansıdı ve Sıla dizisi adına hiç olmadığım kadar iyimser olmama vesile oldunuz... Sevgili Mause, sana ne kadar teşekkür etsek az. Sadece kendini değil, bizi de götürdün oralara; onlarca yüreği yanında taşıdığın ve gezinin her anında bizleri düşünüp, bıkmadan usanmadan istihbaratlarını gönderdiğin için gönül dolusu teşekkürler sana...

Ve en çok da, Boran'a duydukları sevgiyi dile getirmekten bıkmayan, güzel yüreklerini samimice satırlara aktaran arkadaşlarıma, kendisiyle konuşma fırsatını tanıdığın için teşekkürler... Konuşmalarının heyecanına ortak oldum ben de, ve hepsi adına o kadar mutluyum ki... Mehmet Akif ile konuştukları için şanslılar demeye dilim varmıyor; asıl şanslı, kendisini böyle içten seven, kılıfa değil yüreğe bakan güzel insanlar tarafından destekleniyor olduğu için Mehmet Akif Alakurt'tur bence...

Sevgili Mause'un Gül Oğuz hakkında edindiği izlenimler beni şaşırtmadı. Daha önce sete ziyarette bulunup Gül Hanım ile konuşma fırsatı elde etmiş olanlar da aynı izlenimlerle geri dönüyorlardı. Kendisinin bireysel olarak olumsuz özellikler barındırdığına inanmıyorum, sadece profesyonel anlamda geçen dönem yetersiz kalmış, ve yanlış kararlar almış olabilir. Görünüşe göre aynı hataları bir kez daha yapmamak için kararlı... Sezon henüz açılmış, ve tatilden yeni yeni dönülmüşken büyük bir enerji ile dolu olmak ve işine sarılmak daha kolay sanırım. Esas mesele sezon sonuna kadar aynı enerji ve özeni koruyabilmekte... "Zamanımız azdı..." bahanesi beni pek ikna edemese de, şimdilik sesimi çıkartmıyorum; arkadaşlarımıza gösterdiği konukseverlik hatrına... :)

Mause'dan sonra, bize istihbaratları aktaran Diyar, Günışığı, Nihz ve Fkenan arkadaşlarıma da sonsuz kere teşekkür ederim...

Ve mesajındaki o güzel satırlar için bir kez daha Nihz'e,:img-in_lo

Ve de fragman linklerini bana da gönderme inceliğinde bulunduğu için sevgili Bimkolik'e gönül dolusu teşekkürler...

Son söz olarak da, geçmişi unutup, sıfırdan başlamış bir Sıla dizini gönlüme kabul etmeye hazır olduğumu söyleyeyim. Yeter ki o sıcacık dizi, insanı aşka aşık eden o bakışlar geri dönsün. Hatırladıkça insanı çileden çıkartan mantık hataları minimuma insin, ve birileri "bizi anladığının" ve geçen sezon yapılanların "telafi edilmeye çalışıldığının" işaretlerini göstersin bize... Biz, bizi bize bağlayan ve dost kalpler arasında sağlam köprüler kuran bu diziyi, o köprüler hatrına tekrar kucaklayabiliriz sanırım. Yeter ki tarih tekerrür etmesin...

Yine kendimi tutamayıp sakız gibi uzattığım bir yazının sonundan, herkese sonsuz sevgiler...

Saba
08-09-07, 15:46
Merhabalar herkese..Öncelikle Mardin e kadar gidip, bize oradan haberler ileten Sevgili Fatoş a, çok teşekkürler.:good:. Diyar, jess ve fkenan adına da çok sevindim, MAA ile konuşmuşlar, bize ayrıntılarıyla anlatmışlar, bilgiler vermişler, sağolsunlar..Ayrıca Nihz ve Günışığı na da verdikleri bilgiler için çok çok teşekkürler..Sonuçta biz diziyi sevdiğimiz için eleştirilerimiz oldu.. Yapımcıların da bunu anlayıp seyirciyle bağlantı kurması güzel.. Ben senaryonun seyirci isteğine göre yazılmasını beklemiyorum, bunu doğru da bulmuyorum zaten.. Kimsenin böyle bir isteği de yok..Genel gidişat iyi değildi, bunu yazdık sadece..

Son bölümün o şekilde çekilmesi yanlıştı . Çünkü toparlanması çok zor.. Kimse başrol oyuncusunu hapse atılmış görmek istemez. Rüya olması da daha büyük bir mantıksızlık olurdu. Ben daha önce ne kadar ceza alabileceğini ayrıntılarıyla, ihtimalleriyle yazmıştım.. Normalde 4- 5 yıl hapiste kalması gerekirdi, o da öldürme değil yaralama kastı olursa.. Ama işte, Cihan hafif yaralanırsa, o ve Dilaver lehte ifade verirse, ağır tahrik olduğu kanıtlanırsa, belki iki yıldan az ceza alabilir ve bu da tecil edilirdi. Meşru müdafaa ise kesinlikle yok olayda.. Çünkü Cihan ın Sıla yı öldürmeye gittiği kanıtlanamaz. Ama sonuçta Boran ın hapisten çıkması gerek. Bunun için Cihan da buna uygun ifade verebilir..Biz de o kadar mantık aramayız. Hapisten çıktığı haberi var, sanırım tutuksuz yargılanmadır bu, öyle hemen aklanamaz..Ama sonuçta bunlar çok zorlama yollar.. Hukuki açıdan da hiç iyi bir mesaj değil.. Bunlar olacağına, hiç öyle bir sahne çekilmemeliydi..Hiç olmazsa bu saatten sonra bir hukukçu bulup danışsınlar ve toparlama usturuplu olsun bari..

Ben yeni senaristten umutluyum çünkü hiç olmazsa saçma ve doğallık dışı diyalogların olmayacağını düşünebilirim. Önceki senaristler bu işin altından kalkacak kapasitede değildi bence..

Benim fikirlerimi bilen arkadaşlar, Sılacı- Borancı ayrımından hoşlanmadığımı da bilirler.. Tabii bu benim düşüncem.. Benim istediğim bana vadedilen aşkı görmek..Baba oğul ilişkisi görmek için seyretmeye başlamadım ben bu diziyi.. Tabii o da olacak ama ana tema bu değil.. Bunun için de iki baş karakter de varolmalı.. Diziyi onlar götürüyor. Benim için önemli olan hikâye, karakterler sonra gelir..Oyuncu hayranlığım da yoktur.. Yani ben yalnızca Boran için ya da MAA için dizi seyredemem. Bu dizinin sorunu, Sıla nın Boran a davranışları değil, genel anlatımdaki bozukluk.. Bize aşk doğru düzgün anlatılamadığından dizi bu hale geldi.. Töre konusundaki mesajlar da maalesef çok yanlıştı.. Töre konusunda beklediğim, hükmün kalkması değil, etkisiz hale getirilmesi.. Bir töre hükmü, diğer bir hükümle kalkarsa, bence bunun bir anlamı olmaz.

Dizinin güzel olacağı söylenmiş, bakıp göreceğiz..Zaten ben kendi adıma, benim istediklerim olsun demiyorum. Sadece verilen neyse, o bana iyi anlatılmalı ki , ben de böyle olması gerekiyor diyebileyim..Mesela Sıla nın kaçışı gayet doğruydu, zaten dizinin ana teması (törelere karşı gelen aşk) bundan doğacaktı, ama İstanbul bölümlerinde anlatım kötü olduğundan, Sıla nın kaçışı yanlışmış gibi gözüktü..Ayrıca Sıla, töre kurbanı baş kadın karakter olarak bu kadar itici bir hale getirilirse, yapmak istedikleri destek görmez ve dizi amacından sapmış olur. Aşkın inandırıcı olması gerek.. Ama Sıla nın süt dökmüş kediye dönmesini ve verilen mesajın da “koca lafı dinlemeyen böyle olur, Sıla artık koca lafı dinleyecek” olmasını da kesinlikle istemem.. Sıla nın son zamanlardaki tavırları da çok yanlıştı. Bir ortasını bulmaları gerekiyor. MB bunu başarabilir.

Sadece Boran ın hapise gittiği fragmanı görebildim. Ama çok uğraşmadım görmek için açıkçası.. Bu sene daha kendimi kaptırmadan seyretmeye çalışacağım. İnce eleyip sık dokuyunca bir sürü hata bulunuyor, o zaman da diziden zevk alamıyorum. Eskisi gibi her hafta uzun yazı da yazmak istemiyorum. Zaten yazdıklarımın da gitmiş bir çoğu sanırım. Sayı önemli değil de, ben o uzun yazılar için çok vakit ayırmış ve doğru düzgün bir şeyler yazmak için de kafa patlatmıştım. Bir yerlerde yazılı kalmalarını isterdim.Neyse, olacağı varmış. Vaktiyle okunduğunu düşünerek avunabilirim belki..

Haber verene, getirene, götürene çok teşekkürler tekrar..:img-yes:. Burada her zaman yazıp boş bırakmayanlara, tekrar foruma dönüş yapanlara, dizinin başlamasıyla dönüş yapmaya niyetli arkadaşlara çok çok sevgiler.. Şimdilik hoşçakalın.bye.

zeynepsudem
08-09-07, 16:12
Siyah-Beyaz, Ablacım hoşgeldin..:img-in_lo

Siz yokken neler oldu neler, dizimiz için beslediğim, Umut çiçeklerim, yeniden açmaya yüz tuttu..
Kurumaya yüz tutan fakat MAA Boranım için, yeşilliğini korumaya özen gösterdiğim güzel umutlarım, Fatoş Ablamın, Mardin ziyareti ve güzel haberleriyle, bu haberleri Bizlerle paylaşan Arkadaşlarımın da sayesinde... 14. eylül de umutlarım İnşallah çiçek açacak.:img-wink:

haklısın rhett herşey çok güzel olacak masalı gerçekten nasıl olacak merak ediyorum..

hımm güzel soru 38 bölüm içinde hangi bölümlere güzel denmişti:icon_whis hiç ayırım yapmadan hepside çok güzel olmuştu...bilhassa dedektif, koruma saçmalığı ve çok seven sılanın tekrar kaçma bölümleri çok güzeldi..:P

ne oldu arkadaşlar kal mı geldi sizlere hadi mause ablam mardin turunda diğerleri nerde hımm bazıları akşamki tatlı rüyadan uyanmamışlar alevimin neti yok ,bir kısım sınavdan çıktı kafası karışık,ya sizler nerelerdesiniz bakim sayfalar kaldı öyle....

bağ evi şömineyide görmüşler öylemi .... yezdanın atladığı yeride görecekler mi****

şimdi starda best model yarışması veriliyor MAA yı gösterdiler ,hazırlık yapıyolar

best model 2001 birincisi MAA için bu günlerde yıldızı parlayan oyuncu diye söz etti seslendiren kişi..

Derinim, dizinin dedektifli, karanlık ve Bizi umutsuzluğa düşüren bölümlerini, unutalım, geçmişe bir sünger çekelim..Yeni sezonda herşeyin çok güzel olacağına Ben inanıyorum.. Fatoş Ablamın umutlu sesi, Benim umutlarımı ve motivasyonumu da artırdı..

Fatoş Abla, Gül Hanım' a; dizide konuşulan fakat sözde göremediğimiz şeyleri, merak ettiğimizi anlatmış.:img-meeti
Cihan' ın üçüncü çocuğunun niye gösterilmediğini, nerede olduğunu falan sormuş..:good:
Birde yanlış hatırlamıyorsam, HasanKeyf' i gezdiklerini söylemişti..
Ve Oraların çok güzel olduğunu, gezilmeye ve görülmeye değecek yerler olduğunu söyledi..:img-wink:

Derincim, Best Model yarışmasının ödül töreninin görüntülerini gene izleyemedim, kaçırdım..:icon_sorr
2001' in Best Modeli...MAA için; bugünlerde yıldızı parlayan oyuncu diye bahsedilmesi ise çok güzel..MAA bu sözleri hakediyor.. Dilerim parlak yıldızıyla da, güzel gözlerindeki sevgi dolu aydınlık bakışlarıyla da; daima Bizimle ve Ekranlarda olur..:img-in_lo

Rhettçim, espirili yorumundan, neşenin yerinde olduğu anlaşılıyor. Sınavının güzel geçtiğini düşünüyorum..:img-wink:

nihz
08-09-07, 16:22
Akşam haberlerine 1 kala Mardin'de bulunan istihbarat bakanımız ile ilgili haberleri getirdim:img-hyste. Rhett'im benim bu işte geleceğim var:img-hyste(Bu arada Rhettim sana koca bir sayhfa dolusu elektronik mektup hazırladım ama yollama esnasında teknoloji azizliğine uğradım:icon_sorr Oysa el emeği göz nurum olsaydı 2 güne kalmaz okurdun, değil. Neyse en kısa zaman diliminde yenisini yazıp yollayacağım)

Az önce konuştum Fatoş ablamla şuanda Mardin'de Boran ve Sıla'nın gezdiği çarşıdalarmış. Otele yerleşir yerleşmez Fotoğrafcıya geldik. Filmler bitti yenilerini alıyoruz dedi. Bol bol foto çektirmişler:img-wink:
Yarın ki durakları arasında Genco Holdibg ve çay bahçesi varmış:img-yes:

Şimdilik ileticeklerim bu kadar:img-icecr

Ebr-i Nisanım, ısındın sen bize iyice biz zaten yazmadan ısınmıştık sana:img-in_lo Teşekküre hiç mi hiç gerek yok:img-wink:

Günüm Işığım, sen varken bana düşmez ama son alınan haberlerle beraber birlikte son cümlem;
Umutluyum, umutlusun, umutluyuz.... :happy0064

Ben yeni sezonda ekibe 4 bölüm avans verdim, gitti. Gördüğüm saçmalıkları yazacağım ama fazla ses çıkarmayacağım. Bu 4 bölüm sonra dizi hala aynı tas aynı hamam olursa korksunlar benden ve işkencelerimden:img-icecr
Menekşe ve Halil'e baktım akşam çok ama çok beğendim, şiddetle tavsiye ediyorum:img-yes:

SONAY T.
08-09-07, 16:41
NEYİ MERAK EDİYORUM..!!

Bu giden arkadaşların çoğu sezon boyunca GO yu eleştirmişti..acaba diyorum yüz yüze gelince nasıl konuştular..Gül Oğuz onlara nasıl davrandı, eski defterleri açtılar mı...ayrılınca birbirine sarılıp ağlayacakalar mı...:icon_whis

bizim Hilal Gülümün oğuzu derdi..acaba o günleri nasıl yadd ettilerrr....Mustafa abisine selam söyledi mi.:img-wink:

bakıyorum herkes 2 gündür yelkenleri suya indirdi..bir söz vardır.**yağmur yağdı , yarıklar kapandı******..Sıla izleyici ile barıştı mı, eleştiriler doru yolu mu gösterdi...

*çıkmadık canda ümit vardır , demiş atalarımız***..bunu daha öncede yazmıştım..inş. öyle olurrr....

tabi ki gönlümüz dizimizin iyi bir gidişat göstemesidirrr...:img-yes:

edit...edit...edit.....
Newat abla, bizim ağa adalet sistemi delip geçer...ağzımız açık kalıırr..bizlerde şimdi ağam için hukuk nasıl çiğneniri konuşuruz.:img-yes:..Chan iyileşir..malum Esma gelecek..sağlıklı olmalı değil...:img-yes:..Sıla odanın köşesinde ağlar
--hepsi benim yüzümden oldu ..hüh hühüh hühüü:img-yes:...

newat
08-09-07, 16:44
Ben yeni sezonda ekibe 4 bölüm avans verdim, gitti. Gördüğüm saçmalıkları yazacağım ama fazla ses çıkarmayacağım. Bu 4 bölüm sonra dizi hala aynı tas aynı hamam olursa korksunlar benden ve işkencelerimden:img-icecr
Menekşe ve Halil'e baktım akşam çok ama çok beğendim, şiddetle tavsiye ediyorum:img-yes:

Sevgili Nihz Bu dizide şeytan tüyü var galiba.Bende bu dizi 35 te bitti derken ve fregmanlarda harika dizilerin görüntülerini seyrederken nedense hiç bir dizide bu tadı bulamayacağımı düşünüyorum.Kendime işkence yapmaktan zevk alıyorum galiba.:img-hyste:img-hyste

Menekşe ile Halil'i herkes çok beğenmiş ama o saatte benim Hatırla Sevgilim var.Geçen sene sadece Sıla seyretmiştim.Yazın bir kaç günde netten Hatırla Sevgiliyi bitirdim ve mutlaka yeni bölümlerini seyredeceğim.Bitimindede Sarı Sıcak var.:icon_whis

Aşiret toplantısı çekimleri varmış.Toplantının konusu Herhalde Boranın Cihanı vurması olacaktır.

jess
08-09-07, 16:47
Fazla uzun yazıp da vaktinizi almayacağım.:img-yes: Fatoş ablam da G.O 'yu sevdikten sonra ben de başta G.O olmak üzere tüm ekibe yardımcı olabilmek adına minik bir test hazırladım. Seyircinin ne istediğini bir kez daha bilsinler ki işleri daha da kolaylaşsın değil mi? :img-in_lo :img-in_lo

-Sizce yeni bölümde Sıla'nın bakışları nasıl olmalı?

A-
http://img108.imageshack.us/img108/4746/gzlerdu6.gif

SEN BİR TERCİH DEĞİLSİN BORAN,YAŞAM SEBEBİMSİN. O yüzden kaçıyorum,ölülerin yaşam sebebi olmaz.Tamamen senin için yani.:icon_whis

B-

http://img407.imageshack.us/img407/8485/zencivb3.gif

HER TARAF YANGIN YERİ OLSA DA ÖYLE BÖYLE ŞÖYLE...

C-

http://img515.imageshack.us/img515/7720/33jh0.jpg

MERHABA DÜNYALI BEN SILA..MARDİN'DEN SILA...

Hadi hep birlikte ekibimize yani sezonda yardım elimizi uzatalım...:happy0064 :happy0064

ceren durul
08-09-07, 16:59
eveeeeet bir hafta kaldi .... bakalim neler olacak sila´da

aslinda ben birsey diyecektimm; eger silanin uc tane mini fragmanini izlemeyen varsa iseeeeee; bana ö.m atsin ben ona gönderirim ...

haber vereyim dedim; bakmayanlar kalmasin ....:img-polic

figan1973
08-09-07, 16:59
sevgili dert ortağım rhett'im..şu hali görüyormusun..herkeslerde bir *sevdiğinden* haber almış sevincidir gidiyor..seninle bana onların mutluluğundan mutlu olmak düşer..işte hayali bir kahramana tutulmak böyle bişi
sen rhett butler'e ben boran'a..al birini vur ötekine..konuşmak,ses duymak
filan yok..amma bizimkilerinde bir iyi yönü var rhettcim ASLA saçları dökülmiyecek,göbeklenmiyecek ve yüzleri kırışmıyacak botos yaptırmıyacaklar
değil mi....Bir sezon daha boranım bir sezon daha benimsin...:img-in_lo
sayın gül oğuzun daha özenli çalışacağına inanıyorum..bizim sevdalılarda saçma
kuralları kaldırıp sevdalı bir karı kocayı oynarlar belki..istediğimiz açık ,saçıklık
değil ki şunun şurasında birazcık aşk o kadar....:img-yes:

ceren durul
08-09-07, 17:04
eveeeeet bir hafta kaldi .... bakalim neler olacak sila´da

aslinda ben birsey diyecektimm; eger silanin uc tane mini fragmanini izlemeyen varsa iseeeeee; bana ö.m atsin ben ona gönderirim ...

haber vereyim dedim; bakmayanlar kalmasin ....:img-polic

nihz
08-09-07, 17:06
Sevgili Nihz Bu dizide şeytan tüyü var galiba.Bende bu dizi 35 te bitti derken ve fregmanlarda harika dizilerin görüntülerini seyrederken nedense hiç bir dizide bu tadı bulamayacağımı düşünüyorum.Kendime işkence yapmaktan zevk alıyorum galiba.:img-hyste:img-hyste

Menekşe ile Halil'i herkes çok beğenmiş ama o saatte benim Hatırla Sevgilim var.Geçen sene sadece Sıla seyretmiştim.Yazın bir kaç günde netten Hatırla Sevgiliyi bitirdim ve mutlaka yeni bölümlerini seyredeceğim.Bitimindede Sarı Sıcak var.:icon_whis

Aşiret toplantısı çekimleri varmış.Toplantının konusu Herhalde Boranın Cihanı vurması olacaktır.

Sevgili newat, valla ne tüyü var bilmiyorum ama acayip bir his yarattığı kesin...Çok sinirleniyorum, demediğimi bırakmıyorum, izlerken söylenmelerime babam bile yeter kızım madem bu kadar gerileceksin izleme gitsin diyo ama ben her cuma ekran karşısına geçiyorum.:icon_whisNasıl iş bende anlamadım:bilmim
Aslında bende bu sezon Hatırla Sevgiliyi izlemek konusunda kararlıydım geçen sezon IA olduğu için çok takip edememiştim ama şimdide Menekşe ve Halil çıktı...Aklım bir ona gidiyor bir öbürüne...arada kaldım valla:icon_sorr

SONAY T, sizin bizim forumu pek iyi gözlemeleyemediğinizi düşünüyorum. Tabi bu benim kişisel düdşüncem, yanlış bir analizde yapmış olabilirim. Kimsenin yelkenleri suya indirdiği falan yok sadece aldığımız güzel haberler sonucunda güzel günler göreceğimiz umut ediyoruz. Genel insan davranışıdır, güzel şeyler öğrenince geleceğe umutla bakar. Tabi şöylede bir durum var aldığımız bu haberler herhangi birinden duyduğumuz haberler değil. Çok sevdiğimiz, sonuna kadar güvendiğimiz, canımız Fatoş ablamızın:img-in_lo gözlemleri sonucu bize vermiş olduğu haberler dolayısı ile umut etmemiz ve çok severek izlemeye başladığımız sonradan sapıtsa bile bize kattıkları için inatla izlemeye devam ettiğimiz dizimize yeniden şans verdik. Olay bundan ibaret bizler yanlışı gördüğü zaman yazmaktan çekinmeyen insanlarız ve bu durum hiç bir zaman değişmez. Yeni sezonun ve güzel haberlerin heyacanı ile biraz çoştuk ama bu durum önümüze ne sürülürse kabul edip öveceğimiz anlamına gelmez.

Başlıycam toplanan aşirete, boş insanların toplaşmasının ne gibi faydası olur ki...Örümcek kafalı şeyler:img-beee:

elif gültekin
08-09-07, 17:06
SLM ARKADAŞLAR YA BN ARTIK UMUTSUZUM bu diziden ama yine bekliyorum iişallah go nun dediği gibi güzl olurda tekrar bağlanırım diziye ama son bölümlerden sonra biraz zor bide cd olduğı sürece

ceren durul
08-09-07, 17:07
Fazla uzun yazıp da vaktinizi almayacağım.:img-yes: Fatoş ablam da G.O 'yu sevdikten sonra ben de başta G.O olmak üzere tüm ekibe yardımcı olabilmek adına minik bir test hazırladım. Seyircinin ne istediğini bir kez daha bilsinler ki işleri daha da kolaylaşsın değil mi? :img-in_lo :img-in_lo

-Sizce yeni bölümde Sıla'nın bakışları nasıl olmalı?

A-
http://img108.imageshack.us/img108/4746/gzlerdu6.gif

SEN BİR TERCİH DEĞİLSİN BORAN,YAŞAM SEBEBİMSİN. O yüzden kaçıyorum,ölülerin yaşam sebebi olmaz.Tamamen senin için yani.:icon_whis

B-

http://img407.imageshack.us/img407/8485/zencivb3.gif

HER TARAF YANGIN YERİ OLSA DA ÖYLE BÖYLE ŞÖYLE...

C-

http://img515.imageshack.us/img515/7720/33jh0.jpg

MERHABA DÜNYALI BEN SILA..MARDİN'DEN SILA...

Hadi hep birlikte ekibimize yani sezonda yardım elimizi uzatalım...:happy0064 :happy0064

jess Allah iyiligini versin ...

ben cevabimi vereyim

- ABC

ucu bir arada ... nefisss bir tad :img-icecr:icon_whis

cd_maa_sıla
08-09-07, 17:07
sezon finali çok ummadığımız bir yerde bitti ama yeni sezon çok güzel ballıyacak sanırsam :img-yes:

gülkurusu
08-09-07, 17:08
NEYİN MERAK EDİYORUM..

bakıyorum herkes 2 gündür yelkenleri suya indirdi..bir söz vardır.**yağmur yağdı , yarıklar kapandı******..Sıla izleyici ile barıştı mı, eleştiriler doru yolu mu gösterdi...

*çıkmadık canda ümit vardır , demiş atalarımız***..bunu daha öncede yazmıştım..inş. öyle olurrr....

tabi ki gönlümüz dizimizin iyi bir gidişat göstemesidirrr...:img-yes:

Sevgili Sonay T;ben de eleştirenlerden biriyim .Yelkenlerin suya indiği demeyelim istersende herkesin başka şanslara ihtiyacı vardır diye düşünelim ve ben daha önce de belırttiğim gibi 39 'u seyredeceğim.Oradaki kurguya göre tamamen vazgeçmeden ya devam edeceğim, ya da ara ara bakacağım,nasılsa aynı şeyler diyerek. Ama benim merak ettiğim bir konu TEMELİ ATILAN Sıla ilköğretim okulunun durumu.....:good:Fatoş'umla konuşan sorabilir mi acaba? Sadece bu bile herşeyi seyretmeye yeter ama canlar sıkkın,canlar dar,bir de Boran'ın,Sıla'nın aşk adına yaptıkları yürekleri boğuyor.....:img-pilot
Sevgili Saba yine ne güzel yazmışsın.:good:

Ben yazana kadar nihz'im yazmış :good:Haklısın nihz

siyah-beyaz
08-09-07, 17:21
Aptala malum olurmuş,daha önce yazmıştım.Çok güzel bir 39. bölüm olacak diye....Sonraaaa demiştim... Ağzımıza çalınan bir parmak baldan sonra,O bölümden sonra hep eskiyi arar ,hep bir sonraki bölümde beklentilerimiz olacak diye yeni sezonu geçirmeyiz inşaallah demeye getirmiştim...GO 'ya zaten kimse şeker değil,ya da kötü biri ya da misafirperver değil demedi.Sadece *bizlerin sesine kulAk vermedi*,*Kahramanlar arasındaki dengeyi kuramadı* dedik,o kadar.Hatta bir ara başrol Cihan(DS) mı diye bile sorduk......Onun için kızdık, söylendik..
BEN PEK UMUTLU DEĞİLİM AMA İNŞALLAH MORARIRIM...

KIRÇİÇEĞİ
08-09-07, 17:23
Merhabalar,

Mardin'den gelen umut çiçeklerini sulamaya başlayan Forumum ve Umutlu ve mutlu olmayı hakeden arkadaşlarım...

Son sayfalarda okuduğum şeylerden sonra ben bir garip Kırçiçeği misali dolanıyorum evimde. Sabah ilk sınavımdan çıkıp evime geldiğimde foruma göz atayım dedim demesine ama sayfaları okudukça gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu. Sebebi mi? Sebebi çok sevdiğim arkadaşlarımın hem hayallerine bir nebzede olsa kavuşmaları hem de sevdiklerimin yani sizlerin bu derece mutlu olmanızdı... Bişey diyeyim mi mutluluk bu foruma ve sizlere çok ama çok yakışıyor :img-in_lo

Maa ile Diyar ablam, Jess'im, FKenan'ım konuşmuşlar. Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki bi an düşündüm ''Acaba ben Emre Belözoğlu ile konuşsam şuanda ne durumda olurdum'' diye ama düşünmesi bile beni iki saat hayal alemine götürüyor bi de gerçekleşirse düşüp bayılırım herhalde... O sebeple çok ama çok sevindim sizin adınıza... :img-in_lo

Açıkcası Maa'nın söylediklerine tatmin olmakla beraber yine de tetikteyim. Çünkü dizinin son bölümünden sonra hemen toparlanmasını beklemiyorum. Ama Diyar ablamla ,MAA ile neler konuştuklarına dair konuştuğumda Mehmet Akif'in neşesini (bilmem farkettiniz mi Mehmet Akif dedim:) ) bana da hissettirdi Canım ablam. Yani tetikte olmama rağmen içimde açmaya çalışan umut çiçeklerini söküp atamıyorum:img-blush

Fragmanların hepiciğini izledim Bimkolik'im sağolsun... Yalnız bişey demeden rahat edemeyeceğim. Neden Cihan'lı fragmana ''Umut,Sevgi, İntikam'' demişler... Umut kelimesini Boran'a, Sevgi kelimesini Sıla'ya, İntikam'ı Cihan'ı deseler olmaz mıydı yani :hıh

Eleştirilerimi, ön yargımı, nefretliklerimi, isteklerimi vs. kenara bırakıp elimizde olan bilgileri birleştirmek istiyorum...

- Sıla, uçak yolculuğunda fenalaşıyor (bence acil iniş yapacaklar Batman'a...)

- Boran, hapis yollarında ve ifade verirken ''Engel olmak için'' diyor ki bu savunmadan Boran'ın hapiste fazla kalmadan dışarı çıkabileceğini düşünebiliriz (Hatırlıyorsanız taa 2 ay önce forumda Boran hapise girmesin de her türlü mantık hatasına razıyız demiştik işte size mantık hatası. Mantık hatasının zemini bu kelimede saklı :img-hyste )

- Cihan psikosu hastanede yatıyor ve Dilaver 'intikam' yemini ediyor. (fos çıkar o yemin eminim o anca söz taşıyor, ayaklı gazetelikten intikam meleğine dönüşemez )

- Fragmanların dışında elimizde olan bilgilerde Sıla ve Boran'ın mahkemede birlikte olacaklarını, Bedirhan'ın doğduğunu, Boran'ın hapisten çıktığını, aşiretin yeniden toplandığını biliyoruz...

Bu da demektir ki ellerindeki 39.bölümü çok verimli kullanıcaklar ve bizler 40. bölümde rahat nefes alacağız (mı acaba? :img-pilot)

G.O kalbimizi bu kadar çok kırmasaydı şuanda bende sevinçten havalara uçuyor olurdum ama hala sandalyemde oturuyorum... Bu arada Fatoş ablam G.O'u çok sevmiş, tamam ama insan olarak O'nun kötü olduğunu düşünmüyorum yani G.O'un insanlığı ile bi alakam yok benim, ben öykücü G.O olarak durumunu oldukça vasat hatta vasatın altında buluyorum. Yani G.O hakkındaki fikirlerim değişime uğramıyor :img-pilot

Fatoş ablama ne kadar teşekkür etsek azdır bence... Gelmesine yakın Onun için parti filan hazırlayalım forumda şöyle sürprizli filan çok güzel olur değil mi? : )

Başta Fatoş ablam olmak üzere, Diyar ablama, Jess'ime, GünIşığı ablama, Nihz'ime, FKenan'ıma teşekkür ediyorum... İyiki varsınız... Sayenizde rahat nefes aldık forum olarak... Teşekkürler... :dance:

Rhett'im Butler'im, sınavın nasıldı Canım?Ben bilmiyorum ama galiba iyiydi umarım istediğimiz sonucu alırız, dualarım seninleydi :img-kiss:

Sevgili Sabacığım hoşgeldin. Bende dün seni anmıştım forumda:img-in_lo Boran'ın savcı izniyle Sıla'nın doğumuna gidebileceği konuşulmuştu bi ara bende bunu Sabacığım bilir belki demiştim : )

Akşam Menekşe ile Halil'i izleyen var mı bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ediyorum. İlk bölümü olmasına rağmen ekranın karşısından bi an için bile kalkamadım. Gözlerim dolu dolu izledim hatta bazen gözlerimdeki yaşlar aktı bile... Kıvanç'ın bu derecede iyi oynayabileceğini düşünmüyordum ama resmen şaşkına döndüm oyunculuğu karşısında... Tebrik ediyorum en başta Kıvanç'ı sonra da tüm ekibi... Yolları açık olsun...

Başka diziden bahsediyorum diye spoi içine aldım maksat kural ihlali olmasın : )

Herkese iyi akşamlar diliyorum...

Sevgilerimle...

nihz
08-09-07, 17:30
sezon finali çok ummadığımız bir yerde bitti ama yeni sezon çok güzel ballıyacak sanırsam

Sevgili Neslihan'cım giderken forumu bizlere emanet etti. Bu sebepten dolayı uyarı yapmayı borç biliyorum.

FORUMA TEK CÜMLELİK MESAJ YAZMAK YASAKTIR.
FORUMA DİZİ İLE ALAKASIZ MESAJ YAZMAK YASAKTIR.
LÜTFEN KURALLARA DİKKAT EDELİM:img-yes:

Sevgiler...

Sevgili Modumuz Kaan'ı gördüm aşağıda umarım bana kızmamışsındır:icon_whis
Bimkolik'cim fragman için çok ama çok teşekküğr ediyorum. Fragmanlar o kadar kısa ve yetersiz ki üzerine fazla yorum yapmak gelmiyor içimden...Ucundan bucağından gelecekle ilgili umut dolu bir mesaj koysalarmış bari...Ağlayan Sıla, sorgulanan Boran yani Fatoş ablam olmasa halimiz harap:icon_whis
Sevgili gülkurusu çok mersi canım sende düşüncelerinde haklısın, ablamla bir daha ki konuşmamda soracağım merak ettiğin konuyu:img-wink:
Siyah-beyaz'cım gül hanım bal, şeker bir insanmış seninde dediğin gibi hiç kimse insanlığına laf etmedi biz bu işin altından kalkamıyor ve izleyicisine hiç önem vermiyor diye kızıyorduk. Umarım bu konuda fikirleri değişmiştir ve bu sezon ekran karşısında gerilmeyiz
KIRÇİÇEĞİM, ne demek canım...Seve seve yapıyorum ben.
Oslom, canım umarım diyorum. Anladın sen beni:img-wink:

Bugün çeğnem mi düştü ne:icon_whis(rhettim manalı manalı gülüp zaten senin çeğne hep düşüktü deme...)

de-rin
08-09-07, 18:09
jess naptın öyle insan uyarır dimi kucağımda yeğenimle mesajları okuyordum spoleri açayım dedim çocuk korktu.gece altını ıslatırsa sorumlu sensin bilesin:icon_sorr

gülkurusu bende o okulun ne durumda olduğunu merak ediyorum ve atv haberin başından ayrılmıyorum(yine ATV nöbetlerim başladı:icon_whis) bi ses seda yok haftaya gösterirler bizim ekip te konuşur diye merakla bekliyorum

sayın yönetmenimiz GO:love01::love01::love01:(bu durumda bu iconu mu kullanacaz daha görmeden inanmam herşeyin çok güzel olduğuna)bu daha güzeldi:dito:dito

şu andan fox tv de sılanın istanbulda kullandığı özdemir holding binasında çekilmiş eski bir hababm sınıfı filmi veriyor:img-wink:tabi günümüzde tadilat görmüş ama bina aynı bina

nhiz getirdiğin haberler için teşekkür ediyorum.demek çarşı pazar geziyorlar öylemi çemberçiyede gitiler mi zira o çemberci dizi içindede zaman zaman görünüyordu..
boran'ın sılaya sılanın boran'a hediye aldığı mağazaları görmüşler mi yani:icon_whis

sure
08-09-07, 18:49
arkadaslar cuma gunu silanin son bolumunu gosterdiler on dan sonra yeni sezon fragmentini gosterdilermi ben goremedim ve birde dizifilm sitesi degisti biliyorsunuz benim ricam sizden multi medya bolumune nerden giriyorsunuz ben oradan izliyordum fragmenti hemen cevaplarsaniz sevinirim tsk

mericik
08-09-07, 18:55
Yeni haberler gelmiş.
jess,fkenan,nihz,diyar80 ne kadar şanslı olduğunuzu biliyorsunuz değil?
Sizin adınıza çok sevindim herkese kısmet olmuyo MAA ile konuşmak:img-wink:
Dizi başlıyacak.Yeni gelen haberler ile umutlarım bir kat daha arttı.Gül Oğuz'a güveniyorum mu ne?
Cihan'lı fragmanı görmedim görmek de istemiyorum.:icon_whis
Önümüzdeki hafta Sıla'nın tekrarlarının yerine hangi diziyi koycaklar acaba?:img-blushBeyaz Gelinciğimi koysunlar.:img-in_lo
jess o ne resimler öyle korktum valla akşam akşam

fatoş7373
08-09-07, 18:58
bkıyorum sıla da umut çiçeklerı açmaya başlamamış ne guzel bakıyorum herkes mutlu mesut heyecanla beklıyor yenı donem SILA ya ne kadar mutlu oldum elbettekı GO ablada bu denlı umut çiçeklerı açtıran hayran kıtlesını mutlu edecektır ablam...

newat
08-09-07, 19:39
Haftaya bu saatlerde 39.Bölümü yorumluyor olacağız:img-yes:
Bakalım 39.Bölüm nasıl olacak.GO'a göre çok güzelmiş.:img-yes:
Dilerim bizde 39.Bölümü severiz.:img-yes:
Bütün yaz boyunca yazdık.
Sıra artık Onlarda.:img-yes:

merve_06
08-09-07, 19:47
herkese selamlar:img-hi:
bugün bu dakklaarda biraz sessiz gibi forum
tabi bu kadar heyecandan sonra normal gibi.:img-yes:
umutlandık heyecanlandık durulduk tabi
ee umut umut diyoruz da umarım sadece 39.bölüm dedndiği gibi güzel olmaz ve umarım diğer bölümlerde dendiği gibi güzel olur :img-nyam:
ben yine umarım kelimesini çok kullanmaya başladım

jess,diyar 80 ve fkenan maa ile konuşmuşlar.ne kadar güzle bir şey.çok şanslısınız:cheer:

neyse efenim herkese iyi akşamlar iyi yorumlar.
artık haftaya yeni bölümü yorumlarız büyük bir hayecanlabye

fatoş7373
08-09-07, 19:53
Newatcım ben haftayı bekleyemem şimdiden yazmak ıstıyorum gorduğum kadarlarını...

boranın hapıshanede yuru sahnelerı onurlu başı dık asla pişman değil kendınden emın...boranın ıfade verdığınde dılınden dokulen sözcukler

3 kurşun sıktım
neden yaptın
engellemek için

engelleyebıldın mı ? evet bır surelığıne belkı..ama bır mıkrobu engellemeye çalışırkan bır mutluluktan kendını men ettın...(bedırhan ailen sıla)

sıla sancılandı sancısı çokca fazla boyutu buyuk nabız düşüyor bedar çok tedırgın ve çaresız havalandıktan hemen sonra olan bu sancılanma netıcesınde anıden ınış MARDIN...hemen hastaneye getırılen sılanın durumu sorunluuu...

sıla haber alacak olayı...boran haber alacak sılanın gıtmedığını mardınde hastanede olduğunu ve durumunun problemlı olması nedenı ile zor anlar geçirdiğini...

boranın çaresız bakışları kendı durumunu unuttup sılayı düşünmeye başlama anları boranın başına gelenlerı ne kadar ceza alıp almayacağı i