Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 2

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

yaprak1907
17-08-07, 17:44
mausem fatoş ablam hoşgeldin..:img-in_lo geldiğinden beri yazdığın tüm mesajlarda adımı gördüm pek bi sevindirik oldum nedense:img-in_loayrıca selamlarını hilomdan aldım,çok teşekkür ederim beni unutmadığın için..:img-in_lobende yeni klip yapmayı öğrendim ve sanada yolladım..:img-yes:

bu arada arkadaşlar benim için önemli bişeyi söyleyeyim size..2 klip yaptım,farkettiyseniz ikisinde de çeşme başı vardı..benim tüm kliplerimde o sahneyi göreceksiniz..çünkü ben sılayı çeşme başındaki borandan sonra izlemeye başladım:img-in_lo çeşme başını çok seviyorum...öyle bir çeşme başında maa ile karşılaşmayı diliyorum..:img-hyste
bugün tv izlerken,kanal zaplıyordum..3 kere atv yi açtım belki boranın suratıyla karşılaşırım diye ama bilin bakalım kimi gördüm..3 kere açtım üçünde de esmaaaa:img-meeti maalesef:dito

neyse 2 klip üzerinde çalışıyorum..bi o şarkı bi bu şarkı deniyorum..meğer klip yapmak istediğim amma çok şarkı varmış..:img-hyste

mausem seni sevdiğimi söylemişmiydim..:img-in_lo

sevgiler cici forumu..:img-kiss:

mause
17-08-07, 18:18
Beni özlemiştiniz değil mi?:icon_whis

Kırçiçeğimin anketi varmış kaçmaz.:img-in_lo

* Bende bir soru sorayım foruma daha doğrusu anket yapayım... Özlemişim hem anket yapmayı...

1) İkinci sezonda ekranda görmeye dayanamayacağınız olay hangisi?

a) Boran'ın elleri kelepçeli olarak hapise atılması ve en az 3 bölüm içeride kalması,
b) Sıla'nın İstanbul'a zoraki iniş yapması ve Bedirhan'ı orada doğurması,
c) Cihan'ın Boran'ı polislere şikayet etmesi ( Mert adamsa eğer şikayet etmez ne demişlerdi ; Kol kırılır yen içinde kalır)
d) Celil ve Narin'in ağlak halleri,
e) Gül Oğuz'un yönetmen ve senaristlikten sonra oyuncu olarak diziye dahil olması :img-pilot...

Hepsi desem kırçiçeğim.:icon_sorr

2) İkinci sezonda sizi en çok ne mutlu eder?

a) Boran'ın bir reklamdan diğer reklama kadar olan sürede hapisten çıkması,
b) Sıla'nın yaptığından pişman olup Boran'ı düşleyerek uçağın rotasını yeniden Mardin'e döndürmesi,
c) Cihan'ın sürüm sürüm sürünmesi,
d) Kevser Hanıma birilerinin büyü yapması işin kötü tarafı o büyünün tutması
e) Gül Oğuz'un senaristliği bırakıp yine yeniden yönetmen olması...

Buna da hepsi desem ve hatta GO diziyi tamamen bıraksa desem.:icon_whis

3) İkinci sezonda görmeyi arzu ettiğiniz birliktelik hangisi? (Çöpçatanlığa özenmişken bu soru olmazsa olmaz:) )

a) Abay - Gizem
b) Abay - Narin
c) Lucine - Edip bey
d) Ayşe - Hüseyin
e) Kırçiçeği - Emre ...

Tabiki e yani Kırçiçeği-Emre:img-in_lo

4) İkinci sezonda umutlarınızı yeşertecek derecede sizi etkileyecek olan tahmini replik hangisi?

a) Sıla: Sensiz gidemeyeceğimi anladım Boran... Sen benim yaşam sebebimsin, nefes almamı sağlayan ve bu hayattaki herşeyden önemli kişisin... Seni Seviyorum...

b) Boran: Ne yaparsan yap, ne dersen de senden vazgeçemiyorum Sıla... Bana ne yaptın bilmiyorum ama sensiz nefes alamıyorum. Sen yokken karanlık zindanlara haps oluyorum...

c) Bedar: Sıla'm, kuzum... Bi de şu pembe dondan alsaydık bana olmaz mı?

d) Cihan: Tövbe bi daha bulaşmam ne Boran'a ne de Sıla'ya... Hastanede o kabusları gördüm ya Sıla'nın inleri beni sıkıştırdı ya bi daha tövbe ağzımı açmam... Dedikleri kadar varmış şu Sıla'nın gözleri... Kabusum oldu o gözler kabusummm... Allah Boran'ıma emmi oğluma sabırlar versin...

e) Fragmanı seslendiren şahıs: İlk sezonda aşkları törelere yenik düşen Sıla ve Boran, ikinci sezonda birbirlerine ve aşklarına kenetlenerek töreye yine yeniden savaş açıyorlar... Bu kez aşkları , bin yıllık töreleri yenebilecek mi? Yepyeni konularıyla ve yepyeni bölümleriyle Sıla Cuma akşamı Atv'de......

a şıkkı,uyan Kırçieğim rüya görüyorsun,üstün açık kalmış.
b şıkkı,Kesin duyacağımız replikler.
c şıkkı,pembe sarı mavi yeşil bütün renklerden alırlar.
d şıkkı,a şıkkının aynısı maalesef.:icon_sorr
e şıkkı, "de get gari" fragmancı şahıs,aynı yalana iki kere inanmayız.

5) İkinci sezondan beklediğiniz, istediğiniz, arzu ettiğiniz ve hayalini kurduğunuz olaylar nelerdir?...

Kırçiçeğim,ilk sezonda ne beklediysek hayal kırıklığına uğradık,puflardan puf beğendik ve artık hiçbir şey beklememeyi öğrendik.(Kendi adıma)

Tek beklediğim şey bu dizinin biran önce bitmesi.:icon_sorr

Dizi bahane forum şahane:img-blush

Suyumyağmurum,teşekkür ederim ablacığım.:img-in_lo

Sağol yaprağım,ben de sizi çok seviyorum.:img-in_lo

zeynepsudem
17-08-07, 18:44
26. sayfaya kadar olan mesajları okuyabildim zeynebim,maabelim,alevciğim,rhettim,derinim ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz yorumları.
GünümünIşığı kurdelalarınızı vermiş,hayırlı olsun.:happy0064

Canım Sağlık Bakanım Begom forumu açıp börekleri hazırlamış ama ben Mersin'de yediğim kebapların üstüne sadece kepekli bisküvi ile idare edeyim.:icon_sorr

Fatoş Ablacım, hoşgeldin, Sefalar getirdin..:img-in_lo
Sizi hepimiz de çok özlemiştik.:happy0064

Siz yokken, emanetinizi korumak için, elimizden geleni yaptık..Bizleri takdir ettiğinizi belirten yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Begocum Ve Alevcim, işbirliği ile forumu havalandırıp, tozunu alıp, çayı da hazır ettiler.. Hatta Oslo Ablacım, forumu, sabah açana kolaylık olsun diye, bir gece havalandırdı..
Maabelim ile Ben de yorum sayılarımızı baya bir katladık..:img-wink:
GünümünIşığı Ablacım, kurdelalarımızı taktı..Bana da yeşil kurdela verdi..:img-in_lo

Ablacım, forumda tam bir işbirliği havası vardı..
Sizin aramıza katılmanız ile mutluluğumuz daha da arttı..:happy0064

Sevgili Mericik CD ye evet ama bence Sıla' ya İstanbul halleri hiçbir şekilde yakışmıyor:img-beee: 18 yaşında bir kız ne iş yaparsa yapsın a kadar ağır bir makyaj ve ağır kıyafetler içinde "şık" görünmüyor gözüme.

Bizim öykümüzdeki Sıla ilk 6 bölümde saçları, giyim kuşamı, davranışları ile mükemmeldi:good:. Hatırlar mısınız çok şık olmayan ama sevimli çiçekli allı güllü elbiseleri, bakımlı saçları, rengarenk babetleri vardı:img-in_lo. Sıla evli de olsa koca bir holdingi de yönetse yaşının gerektirdiği "biçim" de olmalı. (Biçim; giyim kuşam ve tavırları kapsıyor)

GünümünIşığı Ablacım,Sıla' nın ilk dört bölümde, giydiği askılı, dekolte bluzları ve ilk bölümdeki bermuda kot pantolonu kendisine çok yakışıyordu.. yaşına da çok uygundu..
Kevser Cadısı, o kıyafetlerini, buralara uygun değil diye atınca, Sıla' nın giydiği, çiçekli elbiseler, Boran' ın hediyesi olan mavi çiçekli elbisesi ve babet ayakkabıları ile de çok tatlı ve güzel bir genç kız olmuştu..

İstanbul' a kaçtıktan sonra, giydiği elbiselerinden, tek beğendiğim elbisesi, balon etekli ve dekolte bluzlu takımıydı...O elbise de Sıla' yı sanki 5- 10 yaş büyük göstermişti.. çok yüksek topuklu ayakkabıları yaşına hiç uygun değildi..Ayrıca Ağır göz makyajı, çok abartılı gelmişti bana da.:img-wink:

Yeni sezonda, çiçeği burnunda iş kadınımız, Narin Hanım' ın , bakalım giyim kuşamında nasıl bir farklılık olacak...Sıla yengesi gibi, işe ağır bir makyajla, döpiyes takımlar ve topuklu ayakkabılarla mı gidecek..:img-grin2

mause
17-08-07, 19:17
mause abladan bir haber aldınız mı nasıl mış bizler içinde dinlenmiş mi?

Derinciğim benim dinlenmem size de dinlenme olarak geliyorsa evet sizler için de dinlendim.:img-blush

Sevgili metes,geçmiş doğum günün kutlu olsun.:happy0064Nice yıllara sağlıkla ve sevdiklerinle beraber,bütün isteklerinin olması dileğiyle.:img-in_lo

Azem yorum yapmış,sonra yine silmiş,tam yakalayamadım derken alıntılardan mesajını okudum.:img-wink:

Söğüt aramıza geri dönmüş,mor perimiz asteriamız eski güzel günleri yad etmiş.:happy0064

Sevgili nslmia uyarı yapmış.:icon_whis

Mekselina 80 soru sormuş,Cihan mı Boran mı Yezda'yı daha çok sevdi diye,bence Cihan Yezda'yı hiç sevmedi o sadece Boran'ın sahip olduğu şeylere sahip olamadığı için Yezda'yı sevdiğini zannetti.
Yezda da karakter olarak Ümmü gibi itaatkar ve yumuşak başlıydı,son bölümlerde hatırlarsanız Cihan Sıla gibi ayakları yere basan gerektiğinde kendisine karşı çıkabilecek Boran'ın karşısında diz çökmeyen bir eşi olmasını isterdi.Yezda bu tanımlamaya uymadığı için Cihan'ın aşkı sadece Boran'ın elindekilere duyduğu istek diye düşünüyorum.

Zeynepçiğim sağol,okuduğum sayfalarda foruma canla başla sahip çıktığınızı,her akşam kapatıp sabah keyifle açtığınızı gördüm.Hepinizin emeğine sağlık.:happy0064:img-in_lo

mause
17-08-07, 19:42
Sevgili nslmia alt alta yorum oldu kusura bakma.:icon_sorr

Biz formda Cihanın aşk ilişkilerinden bahsederken pembeli sitede bir başlık açıklmış şok oldum.
Sılanın üzerine kuma gelirse hüküm kalkarmı diye.
Sılanın üzerine kuma getirme düşüncesi bile benim beyin hüçrelerimi iflas etirdi.
Bugünde günün sorusunu ben sorayım kafamızı iyice karıştırayım.
Sılanın üzerine kuma gelmesi hükmü kaldırır mı?
Boran sılanın üzerine kuma getirir mi?
Sıla kuma fikrine nasıl karşılık verir?

Maabelim,bunlar eğer cidden tüyo ise ben müsadenizle delleneyim.:mad72::img-fear2
Kumayı Sıla'nın üstüne ne bahane ile getirecek acaba sevgili GO.:dito
Yezda'nın bebeği olmadığı için kuma getirecekti,Sıla hamile olduğuna göre böyle bir ihtimal de yok ne diyecek,töreye göre 2 kez kaçan gelinin üstüne kuma getirilir mi diyecek?
Ayyyyyyyyyyyy,döner dönmez çıldırmaya başladım.:img-fie::img-fie::img-fie:

Sevgili oslo bu konudaki yazın için.:happy0064:good:

Canım odilem eklediğin yazı için.:good::happy0064

Siyahımbeyazım,senin soruna da hiçbir kadın ne Cihan gibi bir karakteri sevsin ne de böyle bir karakter tarafından sevilsin diye cevap vereyim.İkiside birbirinden zor.

Gültenim,senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun.Eşin ve biricik kızınla uzun mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum canım arkadaşım.:img-kiss:

sılam
17-08-07, 20:08
Fatoş'um canım benim hoş geldin:img-blushÖzlettin kendini.Gerçi biz telefonla görüştük ama yinede ne yalan diyeyim özledim seni:img-wink:Ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler canım:img-blush

Kuma mı:icon_whisAman Allah'ım foruma sık giremediğim için şimdi görüyorum ve aynen şöyle oldum:img-fear2:img-huh::icon_twis:img-cold::img-swoonUmarım anlatabilmişimdir.Kuma gelince hüküm kalkmaz bence.Hem kuma gelmesi için bir sebeb gerekli.Sıla'nın bebeği olmasaydı gelebilirdi.Şimdi Sıla hamile ne diye getirecekler ki Sıla kaçtı Boran yalnız kalmasın diye mi? Bence kuma olayı tamamen abes ve saçma olur.Diziyi heyecenlendırma ve Sıla'nın aklını başına getirmek için 2.bir kadın öne süreceklerse bunu sakın yapmasınlar heyecan yerine daha çok itici olur.Hiç çekilmez valla:img-beee:

Fatoş'um ve Hilal'im sizi onlıne gördüm size sorayım.ÖM attım geldi mi? Yoksa tüm yazdıklarım güme mi gitti:icon_sorr

mause
17-08-07, 20:19
Gültenim yazmış da alt alta 3.mesaj olmaktan kurtarmışım.:img-wink:

şimdi sorum:
dizinin ilk sahnesinde kimi göreceğiz

a)- sılayı uçak camında seni seviyorum nağmeleri eşliğinde mi?
b)-boran'ı memurlar eşliğinde seyehat ederken mi?
c)-cihan'ı kırmızı beyaz gömleği eşliğinde yatay pozisyonunda mı?
d)-boran'ı elindeki silahı cihan'ın yüzüne doğrulttuğu anda mı?
e)-narin'in elinde laptopla iş toplantısı yaparken mi?

Derinciğim bence ilk sahne d şıkkındaki gibi olacak.
Boran bir anda kendine gelecek ve polislerin de gelmesi ile silahını indirecek.Sonra kısa süreli bir gözaltı olacak ve Boran'ı bırakacaklar bu arada Sıla'nın sancıları tuttuğu için uçak yakın bir yere iniş yapacak ve Boran arabasına atlayıp Sıla'nın yanına koşacak ve bebişini kucaklayacak.
Son sahne bir kabusdu kabus.:img-yes:

Kırçiçeğim sen üzülme ama benim bu dizi ile ilgili umudum zaten kalmamıştı.Sırf forum için ikinci sezon diziyi izleyeceğim.

Sevgili meden teşekkür ederim.:img-blush

zeynepsudem
17-08-07, 20:29
Sizce Esma Cihan'da ne buldu?Cihan'ı sığınılacak bir liman olarak mı gördü yoksa Cihan'a gerçekten aşıkmıydı?

Sevgili Mericik, soruna cevap vermek istiyorum..

Burhan' ın kendini işlerine ve hırsına iyice kaptırması, Esma ile yeterince ilgilenmemesi yüzünden, Esma zaten bunalım takılıyordu..:img-cool2
Hatta Esma' nın Cihan ile yeni tanıştığı bir bölümde...Cihan' a; oldukça üzgün bir ses tonu ile... Ben çok yalnızım...dediğini hatırlıyorum..
Cihan' da, Onun zaafını öğrenince, Evli bir Kadını zorla, hoş olmayan şeylere zorladı..:img-pilot
Cihan' ın maddi ve güçlü pozlarındaki hallerinin etkisiyle de olabilir, Esma da Ona kapılarak aşık olmuş havalarına büründü..
Esma..Cihan' ın vurulduğunu duyar da, Ta Midyat' a gelirse.. Cihan' a aşık olduğunu düşünebilirim.

hoş Acaba atladımmı bilmiyorum ama narin ile ümmü hiç yan yana geldiler mi….eğer gelmediyseler bunlar nasıl akrabalık dereceleri ile bağlılar….ümmüye destek olunacak hiçbir sahne görmedim ben…yeni sezonda şey olmasın…narin ümmüye şirkette iş verirmiş….:img-clapp

Rhettçim, Sen hatırlatınca Bana da çok garip geldi..Gencolar arasındaki akrabalık bağları, yeterince güçlü değil gördüğümüz kadarıyla..
Zinhar karısını, gelinlerini, oğullarını da alıp, bir defa bile Firuz' lara akşam yemeğine gelmedi.. Firuzlar' da Onlara gitmedi..:icon_whis

Boran ve Sıla' nın düğününde bile, Zinhar' ın karısı ve gelinleri düğüne gelmediler çok garip.. oysa harman yel ile düğün ( el ile ) en yakın akrabalar ile yapılır diye bir atasözümüz bile var değil mi ama..:img-icecr

Rhettçim, Sıla Ümmü' ye de destek çıkarsa... tamam artık, Güçlü Sıla Hanım.. en iyisi Midyat' ta, kocalarından şiddet gören ve aldatılan kadınlar için; Mor Çatı Kadın Sığınma Evi kursun da; tüm kadınları himayesine alsın da, tam olsun.:img-grin2

Ümmü eğer kevsere gidip cihan için dert yansaydı….desydi..başka kadın var cihanın hayatında…..gelenek ve göreneklerine sözüm ona bağlı Kevser kadın:icon_evil…ümmüye ne derdi acaba….kadın olaydın da kocana sahip çıkaydın:hıh…. Yoksam….ben cihanın kulağını çekerim….:love01:

Ümmü böyle bir dert yansaydı; Kevser Ona; Heç dert yanmaya hakkın yok, önce hatayı kendinde ara, erindir erkeğindir katlanmak zorundasın..Bu eve gelin geldin ancak kefenle çıkabilirsin.. otur oturduğun yerde..Kadın olaydın da, kocanı hoş tutaydın, Onun da gözü heç dışarda olur muydu..
Biii Sıla kadar olamadın..O bilem güzelliği ile oğlumun gözlerini kör etti..
Bizler den atasından ocağından uzaklaştırdı..:dito

Yazdığım bu sözleri hiç beğenmesem de, Kevser Cadısının bundan farklı bir şey söyleyeceğini hiç sanmıyorum.

Fatoş Ablacım, biriken soruları da, cevaplamaya gayret eden, çalışkan, Bizlere de örnek olan, Canım Ablacım,:img-in_lo

EDİT: Alevcim, Ben de Seni :img-kiss:

aleveylül
17-08-07, 20:42
Sevgili Mericik CD ye evet ama bence Sıla' ya İstanbul halleri hiçbir şekilde yakışmıyor:img-beee: 18 yaşında bir kız ne iş yaparsa yapsın a kadar ağır bir makyaj ve ağır kıyafetler içinde "şık" görünmüyor gözüme.

Bizim öykümüzdeki Sıla ilk 6 bölümde saçları, giyim kuşamı, davranışları ile mükemmeldi:good:. Hatırlar mısınız çok şık olmayan ama sevimli çiçekli allı güllü elbiseleri, bakımlı saçları, rengarenk babetleri vardı:img-in_lo. Sıla evli de olsa koca bir holdingi de yönetse yaşının gerektirdiği "biçim" de olmalı. (Biçim; giyim kuşam ve tavırları kapsıyor)

günışığım ablacığım yürekten katılıyorum... ilk istanbula geldiğinde holdingte giydiği kıyafet felaketti kısacık etek dizlere kadar çizme ama iğrenç yüzde bir kilo ağır yağlı boya gibi makyaj...gözlerinde rimeli hiç unutamam o kadar karartırılır gözler....istanbuldaki çoğu elbisesi midemi kaldırdı... mardine hastaneden çıkıp konağa giderken giydiği elbisesi ve babetleri görünce hoş geldin sıla dedim genç kız sıla sanki yeniden döndü... bende ilk 6 bölümdeki elbisesini çok beğeniyordum .... boranla çarşıda gezerken üstündeki mavi etek beyaz kırmızı çiçekli bluzu çok yakışmıştı....

Yani siz de benim adımı tırsaka çıkaracaksınız,sofa tamam tamam:icon_sorr

Boran hapse girmesin
Girerse de Sıla o gelene kadar doğurmasın:icon_whis
Bedar pijamasını çıkarsın
En kısıtlı şekilde Celil ve Narin'i görelim
Kevser de zayıflama merkezine gitsin

Oldu mu:img-icecr

Ayrıca o imza ve hatta CD imzası kullanmam birkaç gün,tanıtım yapmak lazım:img-in_lo
Bu arada MAABEL ilen anlaşayım da en dipsizine atsın:hıh

bak isteyince :icon_whis nasıl güzel dileklerde bulunuyorsun...
maabeli kışkırtıp beni dipsiz kuyulara atmasını sağlama senide yanımda götürürüm haberin olsun

fatoş abla geldiğin her halde belli oluyor forum çok güzel oldu ya çok sağol güzel kalbine ve klavyene sağlık

zeynepciğim seni öpüyorum

maabel
17-08-07, 21:00
Sonay,sana cevap vermeyi kendim isterdim ama sevgili maabel benim ne demek istediğimi çok güzel anlatmış,üstüne benim birşey yazmama gerek yok ama keşke benim mesajımdan bahsederken biri yerine mause deseydin.

26. sayfaya kadar olan mesajları okuyabildim zeynebim,maabelim,alevciğim,rhettim,derinim ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz yorumları.
GünümünIşığı kurdelalarınızı vermiş,hayırlı olsun.
[

Sevgili maabel,kitap okumaya devam,tatilde pek çok kitap okudu64ve de bir çok kişiye Piraye'yi okuttum:img-wink:Her okuyan çok beğendi.
Şimdi de elimde Canan Tan'ın Eroinle Dans ve Çikolata kaplı Hüzünler kitabı var sıra onlarda.:img-wink:
Bunlar bitince de Grange'nin geçen hafta çıkan kitabını alacağım.Mersin'de bulamadım İstanbulda ilk alışveriş bu kitap olacak.

OOOOOO kimleri görüyorum.Formun aplası gelmiş.:happy0064Formun gülümü demeliydim.:img-in_lo
Hoş geldin adaşım ,fatma aplam.Yine hiç bir mesajı gözden kaçırmadan,kimseyi atlamadan mesajlarına başlamışsın.:img-wink:
Seni çok özlemişiz be apla şimdi daha iyi anlıyorum.:img-in_lo
Sen gideli elimizden geleni yaptık emenetine hıyanetlik etmedik.Artık formda yalnız degiliz sen geldin herkez sahalara döndü.:happy0064
Aplacıgım sözümü tuttum şimdi SIDIKA HANIMI okuyorum bende pirayeyi bir çok kişiye tavsiye ettim.Yeni sezonla yeni kitaplara hazırım .:img-wink:

ALEVİM dipsiz kuyu diyorum MAA nın peşini bırak diyorum :img-yes: .PELİNSİ Alevi dinlesen iyi olacak sen neler yazdın öyle 3 aydır biz mücadele verelim sen mücadelemizi baltalamaya mı çalışıyon.Hem dipsiz kuyularda Alevide yalnız bırakmamışolursun.:happy0064
ZEYNEBİM canım iyi akşamlar.:img-in_lo
Yeni bölüme kadar isteklerde devam.
ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BORAN SILASIZ SIPASIZ KALMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TURSUN.:img-blush
GÜNIŞIGIM SENARİST OLSUN.
BORAN KAÇSIN SILA KOVALASIN.

filinta
17-08-07, 21:04
Maabelim,bunlar eğer cidden tüyo ise ben müsadenizle delleneyim.:mad72::img-fear2
Kumayı Sıla'nın üstüne ne bahane ile getirecek acaba sevgili GO.:dito
Yezda'nın bebeği olmadığı için kuma getirecekti,Sıla hamile olduğuna göre böyle bir ihtimal de yok ne diyecek,töreye göre 2 kez kaçan gelinin üstüne kuma getirilir mi diyecek?
Ayyyyyyyyyyyy,döner dönmez çıldırmaya başladım.:img-fie::img-fie::img-fie:

ablaların ablası canım ablam gözüm ablam hoş gelmiş sefa gelmişş...:cheer::cheer:
gelir gelmez çıldırık olmuşun:img-wink:

o neki narinin de emirle zorla evlendireleceği tüyosu bilem geldii..daha çokk çıldırık olcaz daha bu iyi günlerimiz:img-icecr

neyse yaa hep baraber çıldıralım noolcekki..maksat hep beraber olalım:img-in_lo

aleveylül
17-08-07, 21:07
ALEVİM dipsiz kuyu diyorum MAA nın peşini bırak diyorum :img-yes: .PELİNSİ Alevi dinlesen iyi olacak sen neler yazdın öyle 3 aydır biz mücadele verelim sen mücadelemizi baltalamaya mı çalışıyon.Hem dipsiz kuyularda Alevide yalnız bırakmamışolursun.:happy0064
ZEYNEBİM canım iyi akşamlar.:img-in_lo
Yeni bölüme kadar isteklerde devam.
ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TURSUN.:img-blush
GÜNIŞIGIM SENARİST OLSUN.

maabel bende bırakmam diyorum bilmem anlatabiliyorum muyum gözüm karadır diyorum.....

pelinsi bak maabelde benimle aynı düşüncedede canım birdaha öyle şeyler yazma tamam mı canım bizim gibi ol tamammı yoksa ben gidersem dipsiz kuyulara sende eşlik etmek zorunda kalırsın yanıma tamam mı :icon_whis:icon_whis(nslm kesinlikle tehdit değildir)

ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN.:img-blush
SON SAHNELER RÜYA OLSUN.
AZADIN RUHU DİZİMİZİ RAHAT BIRAKSIN
MAA ALEVİN OLSUN (ben korkmam demiştim ) :P

mause
17-08-07, 21:09
Canım kabinemgil ve sevgili forumum,
Herkese günaydın.
Forumu açtım,çayı koydum,bugün kahvaltılıklar sizden.

Kimsenin istemediği Zaman atlatması olursa,kaç yıl olur?Boran kaç yıl sonra Bedirhan'a kavuşur?Boran Hapisten çıktıktan sonra Bedirhan'la ilk karşılaşması nasıl olur?:img-pilot

Begom,canım doktorum,çok çalışkan gördüm seni ellerine sağlık.Her sabah forumu açıp kahvaltılar hazırlamışsın.:img-in_lo

Zaman atlaması olmayacak canım bakanım,onun için de sorunu cevaplamıyorum.:img-wink:

yapma arkadaşım...benim izlediğim kadarı ile kimse cidden sılaya karşı değildi
sadece borana ÇEMKİRMESİ ne karşı idiler...sıla nın ölmesi törenin kazanması
olur...bunun iyi bir mesaj olduğu da söylenemez...mekselina80 en iyi
bitişi yazmış.......

Sevgili simin aramıza hoş geldin.
Biz Sıla'ya karşıyız ama aslında karşı olduğumuz kişi sevgiliGO.Kurban durumundaki bir karakteri nasıl olduda bu kadar sevimsiz ve nefret edilesi hale getirdiği.:dito
GO birini öldürecekse bu Sıla değil Boran olacaktır.Derdimiz töreler ya,törenin elçiside Boran ya o yüzden Boran'ı öldürür.Ama son bölümde yapar bunu.

ooooh zeynepim ooooh siz evde tv karşısına geçin kurulun ekran karşısına şöyle iyice koltuğa yayılın izleyin o ilk bölümleri bende burada çalışayım allahtan revamı ya...

Alevimeylülüm,tatilde kaçırmadan HS'yi tekrar izledim ama inan ki Sıla'dan sadece oğlum dediği için haberdar oldum ve tatilde olduğum halde izlemedim.:img-yes:Sanırım ilk gün ilk 5-6 bölümün kolajını vermişler sonraki günlerde diğer bölümleri tek tek vermişler.Siyahımbeyazım ile telefonlaştık hatta O'nu da ayarttım izleme gezmene git diye.:img-blush

Merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir sizin yorumlarınızı zevkle okuyorum fakat fazla zamanım olmadığı için yorum yazamıyorum.
bende dizinin mutlu sonla biteceğini sanmıyorum ve dizi sonunda illaki biri ölecekse bence bu boran olur, çünkü GO sıla ya kıyamaz o kıysa kıysa boran a kıyar (bizde ona kıyamayız değil mi? ), ayrıca GO ya göre sıla dizinin baş karakteri ve onun amacı sılanın töre ile mücadeleyi kazanması, ölmesi değil :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

Bence de sizce sevgili rdf30.:img-yes:Aramıza hoş geldiniz.

filintam,teşekkür ederim.:img-in_lo

Jessimi,arap civcivimi kimler küstürdü?:icon_sorr

nihz
17-08-07, 21:29
Sorularımı cevaplayınca sizler,gaza geliyorum,neredeyse yeni sezon başlıyacak gene merakımı mucib bir konu var...Boran,Emre'den kaç yaş büyük?(delikanlı dediğine göre tahminim enaz5-6 yaş,belki daha fazla)Emre Sıla'dan kaç yaş büyük?(biri liseli biri üniversite bitirmiş 7-8 yaş,belki daha fazla)Asıl maksadım Boran'ın Sıla'dan nekadar büyük olduğunu anlamak,çok zekiyimdir....Bu hesaba göre enaz 5+7=12 yaş mı büyük Boran Sıla'dan?Vallahi matematik sorusu oldu,yaş problemi gibi.Ozaman Sıla 18 olunca, Boran 30,Emre 25-26....Kafanızı karıştırdım, isterseniz yanıtlamayın... KIZMAM...

Siyah'ım beyazım, denizde kum sende soru:img-hyste
Boran, Emre'den fazlası ile büyük... Boyadan, enden, yaştan, tipten:img-wink:(affet ben KIRÇİÇEĞİM:icon_sorr) Boran 30-31, Emre 26-27, Sıla iyi niyet yaşı 30- anlayış yaşı 0'ın altında, sevgi yaşı kendisini satan ailesini baz alırsak 40, kendisine değer veren seven adamı baz alırsak 6 (keza o yaştakiler isteklerine cevap verilidikçe çok sever hayır dendikçe sevmekten vazgeçer), mantık yaşı 0'ın altında, mantıksızlık yaşını hesaplayabilmem için matematik profesörü olmam lazım....

Canımın içi kabinemgil,pıtırcık kızlarımız,güzel forumum,
Herkese günaydın.

Forumu açtım,çayı koydum,kahvaltıya bekliyorum.

Evet sabah sabah bir soru sorayım.

Erkan Bey ve Neşe Hanım vefat etmeseydi olaylar nasıl gelişirdi?
Olay devlete intikal eder miydi?
Sıla Söndürür ailesini bu kadar çabuk affedebilir miydi?

Sağlık bakanım, erken kalkan yol alırın ispatı oldun çıktın. Kıskanıyorum ama şu forumu açmak bi kısmet olmadı

Bego'cum özelden şifremi versem sen, benmişim gibi girip açsan bi kerecik... İçimde kaldı valla...

Soruya gelince, Erkan bey ve Neşe hanım ölmese idi Sıla daha mantıklı adımlar atardı. Farkındalığı daha yüksek olurdu. Baba ile babacıkın, aile ile ailecikin arasındaki farkı anlardı. Yaşam sebebi olmak ne demek bilirdi. Bugün yaşam sebebi olanın yarın düşmanı olmayacağını anlatacak birileri olurdu. Yani bana kalırsa her halukarda Sıla ve duyguları açısından faydalı olurdu.
Olayın devlete intikal edeceğini sanmıyorum çünkü bu durumun altından kalkabileceklerini olayı toparlamayacakları aşikar...Sıla'nın söndürüleri affetmesi ise bu kadar çabuk olmazdı.

Hem artık Sıla da 20 e basmış olmalı,bu kız sonsuza kadar 18 mi olacak?
DE... gene merak etmeden duramıyorum,Emre Sıla'dan büyük olunca bunların ilişkiler(arkadaşlık ya da sevgili) nerelere dayanıyor...KIRÇİÇEĞİM bilir...

Canım, Sıla 20sine basmış olamaz...Olay akışında 1 yaz, bir kış gördük şimdi tekrar yaz olucak...olsa olsa 19 olur...Sıla'ya yeni yaşında aklı başındalık diliyorum...

Türkkan aşireti vermiş olduğunuz karar inşallah diğer aşiretlerede örnek olur.
Hilal Cumartesi akşamı inşallah Fatoşun şerefine vurdayım.

Türkkan aşiretine atmış olduğu adım için tebrik ederiz, örnek teşkil etmesini umut ederiz:happy0064

tamam o zaman...çalsın sazlar oynasın kabinem:img-icecr

canım bende bunu düşünüyorum kanald dün bir dizi fragmanı izledim şok oldum inş cumaya gününe koymazlar o diziyi yoksa bizim dizinin baya reytingi düşer... bıçak sırtı diye bir dizi oyunculara bakarmısınız fikret kuşkan nejat işler, mehmet günsör (pelinsi kulakların çınlıyormu), melisa sözen, vildan atasever özellikle erkek oyuncuları görünce şok oldum gitti dizimizi izleyen genç kızlar... o dizide oynayacakların hepside büyük oyuncu Go inş törelerden aşka da zaman ayırır dizimiz eski haline döner yoksa yeni dizilerin kadroları çok güçlü bizim dizi kaybolurn tek izleyici olarak tek ben izlerim

MAA varsa sıla dizisinde bende varım sonuna kadar ve nedense yüzsüzlüğümden midir nedir halen seviyorum dizimizi olmayan sıla - boran aşkınıda seviyorum

Valla bizim dizinin rakibe ihtiyacı yok alevcim... kendi kendini yok etmede başı çeker...Bir dizi zirveden nasıl düşerin canlı örneği...Yanlız o diziyi kalbi olanlar izlemesin...:img-icecr

Bir de benim halimi düşünün bir yanda Memo+Nejat bir yanda Cansu
Sıla her ne kadar kırık dökük bir dizi olsa da artık hatta bence Bıçak Sırtı bomba gibi bir dizi olacağa benzese de ben yine Cansu aman Sıla dicim herhalde Belki ratingin elinden gittiğini anlayan GO şöyle bir sarsar kendini

Ayy iğrenç olucak biliyorum ama dayanamıycam...Nejat İşler, içime işler...........:img-hyste(Günüm Işığım anladın sen beni:img-wink:)

Sizleri çok özlemişim ,sizlerin de beni özlediğinizin haberlerini Hilom,Gültenim,Diyarım 80im,Odilem,GünIşığım ve Siyahımbeyazım'dan alıyordum.

Sizlerden ayrıldığımda 22. sayfadaydık şimdi 98 olmuşuz,çok okumam lazım çok.

Forumu sizelere emanet ettim ama bu sitenin hali ne olmuş böyle sayfayı açınca şok oldum.
Ben turuncu sitemi ve eski dizaynı istiyorum desem acaba bir şey farkedermi ki?
Ben yokken neler konuştuğunuzu bilmediğim için yine eski dileklerimle yorumumu bitiriyorum.

Zaman atlaması olmasın.
Son sahne bir kabus olsun.
Boran Cihan'ı vurmamış olsun.
Bedirhan'ı ilk kucaklayan babası olsun.

HEPİNİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ VE ÖZLEDİĞİMİ SÖYLEMİŞMİYDİM.

Ablaların gülü...Farelerin en tatlısı...Fatoşların şahı...Bizde seni çok ösledik:img-in_lo Oku oku dur...
Sen geldin ya gerisi yalan...Forumun turuncusuda halolur

Neler yaptık dersen abla…..(ara ara sen neler yaptın anlatırsın dimi )soru cevap oynayıp durduk….a dan z ye sıla ekibi yine mercek altına alındı….özellikle boran ve sıla …rahat bırakın bizi….diyecek kıvama geldiler…..

Sonra borsa allak bullak oldu..su olmadığı söylenen başkentimizde su boruları inadına bakın su var der gibi patladı…..hava alabildiğince sıcaktı….ter oranı had safhaya ulaştı….asgari ücret yine aynıydı….hülya avşarın selülitlerini de unutmamak lazım….ha bide dizi ekibi start aldı…

Rhett'im bizim ekip mercek altında dura dura mercek olucak valla...Biz onları rahat bırakırsak özellikle Sıla'yı vay Boran'ın haline...Bu kadar eleştirye bile adamın hali içler acısı bide eleştirmesek vay anam vayyyyyy
Bu özetten sonra uzun süre buradan ayrı kalasım geldi.. ne güzel özet çıkarırmışsın rhettim...

Sürüsüne dizi başlayacak arkadaşlar….bunları izlemeye takip etmeye….yorum yapmaya kimlerin gücü yetecek çok merak ediyorum…..kör olası şeytan…insan merak etmeden de duramıyor ki….mesela ben de sizler gibi bıçak sırtını merak ediyorum….kadro güzel…fikrimin ince gülü var….o da merak ettiklerimin arasında….sanırım bu sezon sıla için zorlu bir dönem olacak….reytingler kötü olursa apar topar bir finalle bitirirler mi acaba….kanallardan her şey beklenir ki….matbaa gibiler maşallah…durmadan dizi basıyorlar….

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş zati...Başımıza gelecek var desene...Bıçak sırtını ve ince fikir gülünü...bende bekliyorum..
Sıla'ya gelince ne olursa olsun bende özel bir yeri var artık başımıza geleni çekeceğiz...Bu gdişle bizde Sıla dizisinin seti basıp Boran'ı kaçıracağız:img-icecr

Acaba atladımmı bilmiyorum ama narin ile ümmü hiç yan yana geldiler mi….eğer gelmediyseler bunlar nasıl akrabalık dereceleri ile bağlılar….ümmüye destek olunacak hiçbir sahne görmedim ben…yeni sezonda şey olmasın…narin ümmüye şirkette iş verirmiş….:img-clapp
Ümmü eğer kevsere gidip cihan için dert yansaydı….desydi..başka kadın var cihanın hayatında…..gelenek ve göreneklerine sözüm ona bağlı Kevser kadın…ümmüye ne derdi acaba….kadın olaydın da kocana sahip çıkaydın…. Yoksam….ben cihanın kulağını çekerim….

Bende soru sordum işte…

Bizim atladığımız görülmedi ama, ekibin atlama rekorunu kör gözler bile gördü...Narin'in Azad'ı varken akrabayı görecek gözümöü vardı, aşk adamı kör ederde bir sırt adamı böle yapar mının ayaklı örneği...Bıçak sırtlarında yürüyesice şey....

Kevser'in bu soruya bir soru ile cevap verceğini düşünüyorum rhettim...Ayşe börek açtıydı yermiyik derdi bütün sorunu iki dilim börek ile çözerdi...Midesi delinesice şey...

Sonra Ümmücüm de 15 dakikada laptop kullanmayı öğrenip,bir reklam sonrası takımlarla toplantıya girermiş...Sıla ona da güvenip şirketi emanet edermiş

Pelin'cim, Ümmü ne kadar kabiliyetli olduğunu, bir kutu hapı susuz mideye indirişi ile bize ispatladı. İlaçta yutar, kariyerde yapar...

Fatoş'um ve Hilal'im sizi onlıne gördüm size sorayım.ÖM attım geldi mi? Yoksa tüm yazdıklarım güme mi gitti:icon_sorr

Gülten'im sabah bir ö.m aldım senden cevapta yazdım ama sen başka bir mesajdan bahsediyorsan o gelmedi canım...Hazır görmüşken öpüyorum hayatım...

su-yagmur
17-08-07, 21:54
Fatoş Ablam gelmiş hoş gelmiş….:klme
Fatoş ablam şerefine maçlardaki gibi 3 defa oley oley oley :cheer:
Demek Mersinde kebab yedin…Tantuni yemedin mi?
Düğünden geldim…hala içimden dışımdan oynama ve halay çekme modundayım :bella
Sıla nasıl topuklu ayakkabılar üzerinde koşabiliyor ben ayakta bile zor durdum...

yorumlar yapılmış ben eksik kalmayayım...(burada gülme ikonu var )

Sıla evli de olsa koca bir holdingi de yönetse yaşının gerektirdiği "biçim" de olmalı. (Biçim; giyim kuşam ve tavırları kapsıyor)

Günümün ışığı Sılanın İstanbula ayak basar basmaz iş kadını edasıyla boy göstermesini sevmemiştim.:img-beee:yaşından büyük gösteren makyajı,tavırları gözümü rahatsız etmişti.(tabii zevkler ve renkler tartışılmaz )
18 yaşında liseyi yeni bitirmiş, işle ilgisi olmayan bir kızın elbise dolabında da ne elbiseler varmış.tabi insan zengin olunca böyle oluyor (zengin ve iş kadını olursam sizlerede anlatırım... ama yaştan kaybediyorum):icon_whis
İnsan işinde ne kadar uzman olursa olsun ilk kez başladığı bir yerde acemilik çeker.Ama maşallah Sılacığım nice yöneticilere,holding sahiplerini geride bıraktı.

Sılanın giydiği elbiseler içinde ilk 6 bölümde giydiği sade,abartısız,gösterişsiz (bu kelimeler aynı anlama çıkıyor gibi neyse ) kendi gibi olan elbiselerini seviyordum…

Aaa birde bağ evinde giydiği rahibe elbisesine bayılmıştım.kat kat matruşga bebekleri gibi :icon_whis

narin ile ümmü hiç yan yana geldiler mi…
Ümmü ile Narin bir araya gelmiş olabilir.sevgili Go çekmiş sonra da oyunculara kızıp o görüntüleri kesmiş olabilir.yapmadığı birşey değil biliyorsun...

eğer gelmediyseler bunlar nasıl akrabalık dereceleri ile bağlılar….ümmüye destek olunacak hiçbir sahne görmedim ben…
Gencolar bizim bildiğimiz ailelerden aşiretlerden değil,mesela Zinarın karısı ortalarda yok..Cihanın üçüncü çocuğunundan bile söz ediyorlar ama annelerinin adı bile geçmiyor.
Cihanın karısı 28.bölümde (29da olabilir) ortaya çıktı…ileriki bölümlerde bekliyorum.
Ümmü ye ? destek gölge etmesinler başka ihsan istemez...

narin ümmüye şirkette iş verirmiş

şirkette işe başlamanın şartları var.:img-wink:
-eşin ölecek yada öldürülecek
-töre kurbanı olacaksın..
-Boranı arkadan vuracaksın…
Ümmü ilk iki şarta uyuyor.Borana ihanet ettin mi…. bir laptop,bir oda hop oldu mu sana müdür....

Ümmü eğer kevsere gidip cihan için dert yansaydı

Kevser de get gariii deme ihtimali yüksek…
Kevserin Ümmüye yardım etmesi Ankaranın su sorununun çözülmesi gibi bişey olur….Kevserin Ümmüye yardım etmesi…:)

Bende soru sordum işte…
Form insanın beyinin çalıştırıyor

[B]
bugün tv izlerken,kanal zaplıyordum..3 kere atv yi açtım belki boranın suratıyla karşılaşırım diye ama bilin bakalım kimi gördüm..3 kere açtım üçünde de esmaaaa
Yaprakcım ben kiminle karşılaştım.:blink::img-beee: tombalak Kevser ve onun mıy mıy kızı Narinin telefon konuşmalarıyla…kanalı nasıl değişmişsem evdekilerin garip bakışlarıyla karşı karşıya kaldım.Annem hayırdır inşallah dedi

Boranı balıkçı yaka kazak içinde görünce fenalık geçirdim…yaz sıcağında çekilmiyor…:icon_sorr hani sürgün verdiği dalları kırılmış olduğu bölüm

yorumuma son verirken

Zaman atlaması olması.
Bedirhan Borandan uzakta doğmasın.
Eğer son sahne rüya değilse
Boran hapiste kalma süresi Cihanın hapiste kaldığı süre ile aynı olsun...

Not: ikon sayısı artırılsın......

Herkese iyi geceler tatlı formum....

mause
17-08-07, 21:55
Yine yeni yeniden mekselina'ya cevaplar:img-blush

1-Arkadaslar,sizce Bedirhan kime benzeyecek???
-Boran
-Sila
-Kevser
-Celil.

Bence kesinlikle Boran'a benzeyecektir.:img-in_lo

2-Bedirhani,Sila törelerden uzak tutmayi ve törelerden uzak büyültmeyi basarabilecek mi???.

Sıla bunu isteyecektir ama biz göremeyiz sanırım.:img-wink:

3-Bedirhanda babasi Boran gibi asklarin adami olurmu???(bana kalirsa olur zaten,bunlarin sülalesi Genco degil,Sevda sülalesi,Boran,cihan,narin,Boranin dedesi...Bedirhanda eminim sülalesinin yüzünü kara cikartmayacaktir.
Kesin babasına yüzü gibi huyuda benziyecektir ve bir aşk adamı olacaktır.:img-blush

Hilom senin inadını severim.:img-in_lo
Turnucuya döndüm.:good:

Odilem,oslom,filintam,GünümünIşığı:img-in_lo

suyumyağmurum ben de ben de:img-in_lo

maabel
17-08-07, 22:13
maabel bende bırakmam diyorum bilmem anlatabiliyorum muyum gözüm karadır diyorum.....

pelinsi bak maabelde benimle aynı düşüncedede canım birdaha öyle şeyler yazma tamam mı canım bizim gibi ol tamammı yoksa ben gidersem dipsiz kuyulara sende eşlik etmek zorunda kalırsın yanıma tamam mı (nslm kesinlikle tehdit değildir)

ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN.:
SON SAHNELER RÜYA OLSUN.
AZADIN RUHU DİZİMİZİ RAHAT BIRAKSIN
MAA ALEVİN OLSUN (ben korkmam demiştim ) :P
ALEV benim gözüm seninkinden kara hem saçlarımda hemde seni gönderecegim dipsiz kuyularda çok karadır bilmem anlata biliyormuyum.
Hadi Pelinsiyle dipsiz kuyulardan kuyu begenin.:happy0064
Allahın ne nankörlük baş köşelerden kurtarmak için kendimizi siper edelim arkamızı dönünce Narinden beter hançerlesin.:icon_sorr
(nslm anlamıştır tehtit olmadıgını çünkü tehdit degil gerçegin ta kendisi)
ALEVİM bende senin güzel mesajlarını çok begeniyorum.Seninle atışmak benim içinde büyük zevk ama MAA konusunda ciddiyim .:img-wink:

İstreklerim umudumdan degil alışkanlıktandır.
ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN.:
SON SAHNELER RÜYA OLSUN.
AZADIN RUHU DİZİMİZİ RAHAT BIRAKSIN.
Yeni bölümlere az kaldı ama hala içinde umut adına bir şey kalmadı.Günışıgımın senaryosunda kaçak halleriyle Boranı kovalayan halleriyel Sıla görürsem belkim umutlarım yeşerebilir.:img-in_lo
Seni sezon çekimlerine başlamışlar gizli çekimlermiş kimden neyi gizliyorlarki hepimmiz az çok tahmin ediyoruz yeni bölümleri.Hapiste bir Boran ,zırlayan sıla,durmadan konuşan sönmez ailesi.:icon_sorr
Yeni sezon fragman vereceklermi acaba.Bugün YD küçük fragmanını gördüm bizim dizide de görsek belki izleme şevkimiz artar.
Birde sezonun ilk bölümünde CD ve MAA ATV habere katılılırlarmı?:(Normal dizilerde başroller ilk bölümlerde katılılarda ondan yazdım yoksa böyle duyumum yok:icon_whis)
Bir de formun ana sayfasına diziler reklam veriyorlar bizim dizinin reklamlarınıda görecekmiyiz acaba.Akşam akşam yine zıvanadan çıktım.Ben gideyim.
İyi akşamlar arkadaşlar.bye
Tekrar hoş geldin Adaşım.:img-in_lo
edit:Yarından itibaren sizlerle sabah kahvaltısında ve ögleye meklerinde bulunamayacagım işlerim yüzünden .Akşam partiler yapalım olurmu.
Ben yokken kahvaltı hazırlamayı,formu temizlemeyi ihmal etmeyin(MAUSE geldi artık içim rahat:img-wink:)
Akşam yemeginde ,pijama partilerinde görüşmek üzere.bye

filinta
17-08-07, 22:20
Soruya gelince, Erkan bey ve Neşe hanım ölmese idi Sıla daha mantıklı adımlar atardı. Farkındalığı daha yüksek olurdu. Baba ile babacıkın, aile ile ailecikin arasındaki farkı anlardı. Yaşam sebebi olmak ne demek bilirdi. Bugün yaşam sebebi olanın yarın düşmanı olmayacağını anlatacak birileri olurdu. Yani bana kalırsa her halukarda Sıla ve duyguları açısından faydalı olurdu.
Olayın devlete intikal edeceğini sanmıyorum çünkü bu durumun altından kalkabileceklerini olayı toparlamayacakları aşikar...Sıla'nın söndürüleri affetmesi ise bu kadar çabuk olmazdı.

budur yanii:img-cool2
bencede sence:img-wink:
yaşadığı o kadar şeye rağmen aklı selimini de kaybetmezdi.. sılanın en büyük kaybı bu zaten özdemir ailesini kaybetmesi..belkide sılada filmin koptuğu yer oydu..özdemirleri kaybetmekti belkide..

nihz'ım canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:img-in_lo:img-icecr gelmemmi..ayıpsın:img-wink:

oslo
17-08-07, 22:25
Forum şenlenmiş,hareketlenmiş. Tatilden dönenler hoş gelmiş.:happy0064

Önce biraz Mause'a rapor vermem lazım. İyi ki geldin,hepimiz mutlu olduk .Emanetine Çıtırlar gözleri gibi baktılar. Kahvaltı hazırlamaktan,temizlik ve yorum yapmaktan canları çıktı. Yoruldular,ama Daima Boran yazmaktan da vaz geçmediler.Allah günahlarımı affetsin, onların bu gayretlerini görünce ben bile yazdım. :img-yes:

Günışığımız yazdığı senaryo ile senaryonun mantıklı bir biçimde nasıl yazılabileceğini gösterdi. Ayrıca büyük bir keşfim oldu!!!İtibar puanı nasıl verilir ve verilenler nasıl okunabilir diye epey uğraşıp buldum!!!Dahi miyim neyim?:icon_whis

Mause'un dediği gibi ben de dizi sonunda G.O. nun Boran'ı öldürmesinden korkuyorum. Zaten Boran da bir kaç kere buna benzer ip uçları verdi. Azad ölünce Narin'nin üstünden kalkan aşiret hükmü gibi,Boran ölür ise Sıla üstündeki hüküm kalkar. O zaman da GO törelerle mücadele edemeyip,pes etmiş olur. Tüm forumlarda devamlı GO ya negatif iltifatlar var. Devamlı "Ah Boran,Vah Boran,Boran da Boran" yazılıyor.G.O. da "Ben size gösteririm. Kendi yarattığım kahramanı ellerimle yok edeyim de görün" diyebilir.

Tekrarlarına vallahi bakamadım,içimden gelmedi ve gelmiyor. Sadece Boranlı kısımları kolaj yapsalar idi,bakardım.

BS dizisinin forumuna girdim.Aman Allahım,şimdiden 1250 yorum yapıp,ikinciye geçmişler. Bir de Cuma'ya koyarlar ise!!!GO'ya sevgilerimi yollarım, ozaman.

Eskiden diziler arasında en iyisine ödül töreni yapılıyordu. Bu yıl GO da ödül alır.
"Sıla dizisi yönetmenine de beğenilen dizinin içine nasıl e....., izleyiciler nasıl zıvanadan çıkarılır ödülünü, izleyenlerin oyları sonucu veriyoruz" diye anons ederler.

Geometrik Dizi Olarak Daima Boran(Ben böyle değildim!!Beni bu dizi böyle yaptı,Mazeretim Var,Asabiyim Ben...bye

mause
17-08-07, 22:31
Azmettim bitireceğim:img-wink:

SILA'NIN TEKRARLARINI izlediğim de *Bu mu beni bukadar heyecanlandıran dizi* oldum.İnşallah GO harikalar yaratır da bu halimden kurtulurum...Hep yanlışlar,hatalar gözüme batıyor,buradaki eleştriler aklıma geliyor...Netice itibarıyla birşeyler kaybolmuş bende....

Bugün bir mağazada, yaylı zincire takılı ,yaylandıkça kollarını açan çok sevimli bir FARE gördüm bilin bakalım kimi anımsadım????

Siyahımbeyazım ben sana izleme demedim mi?Demek dayanamayıp izledin,hani komşuya gidiyordun.:icon_sorr

FARE mi? Beyaz mıydı?:img-blush

Odile'm gülerken gözleri ışıldayan bakanım forumun yeni halini beğenmemiş al benden de o kadar:icon_sorrTuruncudan daha beteride varmış:img-yes:Alışkanlık işte turuncuya meğersem ne kadarda alışmışım mavi mavi hiç iyi gelmedi alışmak zor olacak:img-wink:

Gültenim,ben turuncuyu çok seviyordum,neyseki canım forumdaşlarımın uyarısı ile yine eski rengime döndüm.:img-yes:

ben istanbuldaki sahnelerden sevdiklerimi söylüyeyim daha doğrusu sevme değilde beğendiklerim...

Alevim,İstanbul sahneleri deyince aklıma imzamdaki sahne dışında 1 sahne gelmiyor.
Tutkuya takılıp kalmışım.:img-blush

BİR SORUM VAR....
HANİ Boran, Sıla'nın dudağındaki morluğu gördüğünde kudurup,HANİ soluğu Bedar'larda alıp,kapılarını tekmeyle açıp(ne ayıp),Azad'ı yumrukladığında....HANİ çok kızmıştı ya...Bu kızgınlık ağa karısı tokatlandığı için miydi(ki kendisi böyle söyledi ama), koruması altında kabul ettiği birini kollama dürtüsü müydü,(Ayşe olayında oladuğu gibi),yoksa sevmeye başladığı(ki o zamanlar aşk yoktu sanırım)karısının incinmesi miydi onu böyle öfkelendirip,delirten????(Haniler götürsün beni değil mi?)

CEVAPLARRR.....

Siyahımbeyazım,bence Boran Sıla'yı ilk gördüğünde gönlüne o ateş düştü ama bunu anlaması uzun sürdü.Diğer nedenler işin bahanesiydi.:img-wink:

İnadım inat FORUM FOREVER,vaaamı inatlaşmak isteyen?:happy0064

maabelim:img-in_lo

filinta
17-08-07, 22:39
Mause'un dediği gibi ben de dizi sonunda G.O. nun Boran'ı öldürmesinden korkuyorum. Zaten Boran da bir kaç kere buna benzer ip uçları verdi. Azad ölünce Narin'nin üstünden kalkan aşiret hükmü gibi,Boran ölür ise Sıla üstündeki hüküm kalkar. O zaman da GO törelerle mücadele edemeyip,pes etmiş olur. Tüm forumlarda devamlı GO ya negatif iltifatlar var. Devamlı "Ah Boran,Vah Boran,Boran da Boran" yazılıyor.G.O. da "Ben size gösteririm. Kendi yarattığım kahramanı ellerimle yok edeyim de görün" diyebilir.

Tekrarlarına vallahi bakamadım,içimden gelmedi ve gelmiyor. Sadece Boranlı kısımları kolaj yapsalar idi,bakardım.

BS dizisinin forumuna girdim.Aman Allahım,şimdiden 1250 yorum yapıp,ikinciye geçmişler. Bir de Cuma'ya koyarlar ise!!!GO'ya sevgilerimi yollarım, ozaman.

:img-fie::img-fie::img-fie:valla canım oslom yapmaz diyemiyom bir türlü anında bitirebilir boranımızın işini :img-policbeklerim valla ben

boranlı kolaj hee:img-eat:nım nım nım:img-nyam::img-nyam: tadınmaz yenmez yahuu:img-icecr

oslom bu BS hangi dizi yahuu düşündüm düşündüm bulamadım..açılım piliizzz:icon_whis

şuan winampım da pinhani nin şarkısı çalıyor..dön bak dünyaya diye sıla kişisine armağan ediyorumm..(allahım bu ben olamam:img-fie:)

yeni sezonda Günışığım yazsın senaryoyu....tutkuysa tutku töreyse töre..çözümse çözüm misler gibi hemde:img-cool2

odile
17-08-07, 23:20
canım mause'um hoşgeldin :happy0064
telefonda konuşssak da doğrusu seni buralarda görmek çok iyi geldiii :img-yes:bende yol yorgunuyumm ama dayanamadım ve foruma bakmadan yatmak istemedimm!!! seni görme umuduylaa buralardaydımm nitekim yanılmamışım bir gelmişssin pir gelmişssinnn :cheer::good::img-in_lo

Sizce Esma Cihan'da ne buldu?Cihan'ı sığınılacak bir liman olarak mı gördü yoksa Cihan'a gerçekten aşıkmıydı?

sevgili mericikbaşta Esma'nın niyeti farklıydı, sadecce çıkarlarını düşünen bir kadın oo ...ama şu an geldiğimiz noktada Esma Cihan'ı seviyor...Aslında Esma da bu aşık olma durumunu beklemiyordu gafil avlandıı... hayatında Burhan onu Cihan'ın sevdiği gibi sevmedi... bencee ona Cihan'ın hissetirdiği duyguları hissettiremedii .Esma Cihan 'a aşık diyorum...

mause
17-08-07, 23:33
Senaryo yazmak epeyce vaktimi aldığı için foruma yorum yazamıyorum aslında birazcık ta Fatoş' umu bekliyorum:img-blush. Bu arada merak edenler için; Fatoş yarın kısmetse evinde olacak. Her konuştuğumuzda sizlere sevgilerini iletiyor :img-in_lo

Siyahım Beyaz' ım "iyi bir beyaz dizi okuyucusu" ne demek? 17-18 yaşlarımda her gün bir tane okuyordum herhalde.

GünümünIşığı senaryonu ancak yarın okuyabileceğim.bu gün ancak yorumlar bitti.:img-blush

Beyazdizi deyince,tatilde okuduğum kitaplardan biri Judith McNauht'a ait olan Sonsuza Kadar isimli kitaptı.Tam Betaz Dizi kıvamında ama biraz + 18:img-blush Hoş 1 tatil kitabı tavsiye ederim.

fatoş abla ne zaman gelecek özledim..

Sevgiciğim ben geldim sen gitmişsin.:img-blush

Günaydınlar..
Diyorum ki ,sayın GO hanım bizi daha sinir etmek,öfkeyle kalkıp öfkeyle oturtmak için(Galiba bu hanımın dizi izletme tekniği, taktiği bu)....Hüküm birşekilde kalkmasına rağmen SIla eğer bu kafada giderse tabiii;bebeği Sıla'dan almak isteyen,hatta bunun için mücadele veren, bir Boran'la çıkar mı karşımıza.. ..Yani Sıla haklı ,Boran haklı tartışmalarına yeniden sokmak için bizi?YAPMAZ değil mi bukadarını????Töre mücadelesini bitirip ,çocuk mücadelesi başlarmış... Biz de o olmasın bu olmasın der dururuz,yani tarih tekerrür eder...Sabah sabah ne kötüyüm değil mi?

Ya da tam tersine, ortalık yumuşama,istikrar,uzlaşı sözlerinden geçilmiyor bakarsınız bizimkiler de uyar buna.

Yapar bu GO herşeyi yapar.:dito

Evet sabah sabah bir soru sorayım.

Erkan Bey ve Neşe Hanım vefat etmeseydi olaylar nasıl gelişirdi?
Olay devlete intikal eder miydi?
Sıla Söndürür ailesini bu kadar çabuk affedebilir miydi?

Begom,Erkan Bey ve Neşe Hanım ölmeseydi olaya devlet yine de müdahale etmezdi GO bunun başka bir yolunu bulurdu mutlaka.Devleti hiç görmedik,gördüğümüzde de maalesef yanlış mesajlarla gördük.
Neşe Hanım bence Boran'ın Sıla'ya olan sevgisini anlar ve kızını bu yönde uyarırdı.

Bu gecelik bu kadar yeter sanırım.Yarın akşamki partiye hepinizi bekliyorum.:img-in_lo

Spoiler için canım TuRuNcUma teşekkür ediyorum.:img-in_lo

http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_853728839.gif

Hepinize iyi geceler.bye

maabel
18-08-07, 06:43
Canlarım kahvaltıyı hazırlayayım dedim erkende kalktım işyerine geldim komşu blgisayarını ödünç aldım sizler için.:img-wink:Hadi kalkın kahvaltı yapalım.Belki son kahvaltımı hazırladım bunu kaçırmayın derim.
Cumartesi günü çalışıyorum artık sizlerle kahvaltı yapamayacagım ama bu günkü kahvaltıyı beraber yapalım.
Sizlerle kahvaltı yapmayı özleyecegim ama akşam ve pijama partilerini hiç kaçırmya niyetim yok.:happy0064
Alevim kader ortagım sende cumartesi çalışıyorsun degil mi?:icon_sorr
Zeynebim şimdi derin uykulardasın lütfen benim içinde uyu .:img-in_lo
Yeni bölüm çekimleri başlamış insan azcık ucundan gösterir degilmi.Başrol oyuncularının beraber çekilmiş bir resmini görseydik diyecegim ama normal de yan yana gelmiyorlar .:icon_sorr

İsteklere devam edecegim yeni bölüm başlayana kadar.
ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BORAN SILASIZ SIPASIZ KALMASIN.:img-in_lo
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN:img-in_lo

aleveylül
18-08-07, 07:18
Canlarım kahvaltıyı hazırlayayım dedim erkende kalktım işyerine geldim komşu blgisayarını ödünç aldım sizler için.:img-wink:Hadi kalkın kahvaltı yapalım.Belki son kahvaltımı hazırladım bunu kaçırmayın derim.
Cumartesi günü çalışıyorum artık sizlerle kahvaltı yapamayacagım ama bu günkü kahvaltıyı beraber yapalım.
Sizlerle kahvaltı yapmayı özleyecegim ama akşam ve pijama partilerini hiç kaçırmya niyetim yok.
Alevim kader ortagım sende cumartesi çalışıyorsun degil mi?
Zeynebim şimdi derin uykulardasın lütfen benim içinde uyu
Yeni bölüm çekimleri başlamış insan azcık ucundan gösterir degilmi.Başrol oyuncularının beraber çekilmiş bir resmini görseydik diyecegim ama normal de yan yana gelmiyorlar

ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN

günaydın güzel formum hayatımda ilk defa bu kadar geç kaldığımı hatırlamıyorum o panikle işe nasıl geldiğimi bilmiyorum ama ilk aklıma forum geldi acaba kim kahvaltı hatırladı diye sağolsun canım MAABELİM hazırlamış...

kader ortağım sen bugün çalışırsında ben çalışmam mı.....

ALEV benim gözüm seninkinden kara hem saçlarımda hemde seni gönderecegim dipsiz kuyularda çok karadır bilmem anlata biliyormuyum.
Hadi Pelinsiyle dipsiz kuyulardan kuyu begenin.:happy0064
Allahın ne nankörlük baş köşelerden kurtarmak için kendimizi siper edelim arkamızı dönünce Narinden beter hançerlesin.:icon_sorr
(nslm anlamıştır tehtit olmadıgını çünkü tehdit degil gerçegin ta kendisi)
ALEVİM bende senin güzel mesajlarını çok begeniyorum.Seninle atışmak benim içinde büyük zevk ama MAA konusunda ciddiyim .:img-wink:

gece uyumadan önce göz gezdirdim gülmekten karnım ağırdı cevap verecektim ama başımda dikilen kardeşlerim izin vermedi sabahtan beri işgal ediyormuşum pc :icon_whishiçte değil benim ne işim olur pc de yani :icon_whis yorum yazdığım mı var okuduğum mu var ne isterler benden anlamıyorum full iftira yani:icon_whis....

MAABEL yıktın beni narindende beter dedin.... narin dedin bittin sen canım.... narine olan zaafımı bilmiyormusun .... narin kadar abisini yıkan varmıdır ki:icon_sorr... bu iyiliklerini yüzüme vuracağını söyleseydin hiç beni kurtar dermiydim :sad53: elveda kötü dünya...
bu formumu çok seviyorum umarım MAABELLE atışmamız sizi rahatsız etmiyordur... MAABEL damarıma basıyor MAA benim diyor ya...
bende MAA konusunda ciddiyim MAA ALEVİN.......

MAUSEM zaten düğündeki 2 düğünde yemek masasındaki boranın tutkulu bakışlarıyla ilgili sen ve BİMKOLİKİN kulaklarını baya cıtlattık gelselerde bizi o güzel imzalarıyla gözlerimiz şenlensin dedik ..... çok özledik o imzalarınızı :icon_whis

BEDİRHANI İLK DEHŞET BABASI ÖPSÜN
SON SAHNELER RÜYA OLSUN
DİZİ MARDİNİN BÜYÜSÜNDE DEVAM ETSİN
MAA ALEVİN OLSUN

mause
18-08-07, 08:43
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:

Yol yorgunluğu güzel bir uyku çekip foruma daldım,nasıl olsa bizim çitlembik kızlarımız forumu açıp,kahvaltıyı hazırlamışlardır diye düşünmüştüm,beni yanıltmadınız:good:
Ellerinize sağlık.:happy0064

Akşam okuyup yazma derdinden atlamışım sevgili Oslo ellerine sağlık.:img-in_lo

Bugün gündüz buralarda olamayacağım ama akşama mutlaka burdayım belki akşamdan önce bile olabilir.:img-wink:

Boran aşkına birbirinizi kuyulara iteliyorsunuz,hadi kolay gelsin bakalım.Kuyu savaşında başarılar:img-wink:

Jessim küsmüş ama kedimde ortalıkta yok.Haramiyi ne yaptınız?:icon_sorr

Temennisiz olmaz,

Zaman atlaması olmasın.
Son sahne bir kabus olsun.
Boran Cihan'ı vurmamış olsun.
Bedirhan babasını yanında doğsun.

Hepinizi çok seviyorum.:img-in_lobye

mekselina 80
18-08-07, 08:52
Mause ablacim hos geldin,gelmenle forumu hareketlendirmen bir olmus,dünden beri kac sayfa ilerlemis böyle,ayrica azmine hayranim kisa bir zamanda onca sayfayi okuyup,birde sorulari cevaplandirmissin:happy0064

Dün bayagi sorulu bir forum olmus,bende biraz gec olsada cevapliyayim

Sevgili Bego sormus;
Ekan Bey ve Nese Hanim hayatta olsaydi olaylar nasil gelisir di??

bego bence onlar hayatta olsalardi bir sekilde Sila yi ordan kacirirdilar,ondan sonra devleti araya sokarak isi halletmeye calisirdilar.Ölmeden önce zaten Nese hanim ve Erkan Bey Silayi ve Narin-Azadi ordan kaciracagina dair söz vermisti Silaya,öyle ayrilmisti konaktan.

Sevgili Mericik ;
Esma cihanda ne buldu diye sormus

Mericik,Esma Burhan tarafindan yasadigi ilgisizlikten dolayi karsisina kim cikarsa ciksin,yeterki biraz ilgi ve iki tane süslü kelime söylesin hemen kendini ona teslim edecek bir durumdaydi. Esma,evliliginde yasadigi manatonlugu,ilgisizligi hayatina yeni bir heyacan katmak adina önüne cikan Cihan firsatiyla degerlendirdi.(tabi bu manatonluk,ilgisizlik Esmanin yasadigi iliskiyi temize cikarmiyor.Madem kocani aldatacak seviyede sevmiyorsun,neden hala onla evliligini sürdürüyorsun,üstelik karsindaki adamda evli ve iki cocuk sahibi,üstelik böyle bir adamdan cocukda yapiyorsun.Esma-Cihan iliskisini izlerken tam anlamiyla midem bulaniyor)

Sevgili rhett butler8/1 ;
Ümmü Kevsere gidip dert yansa nasil tepkide bulunur diye sormus

rhett butler8/1 Kevser Ümmüye cok güzel tavsiyeler verir yol gösterir(ama nasil yol:img-fie:)
-Sen bizim adimizimi kirletecen:img-fie:
-Sen Cihanin karisisin,hic bir sey yapamazsin:img-fie:
-Cocuklarin var,cocuklarin icin katlanmalisin:icon_sorr
-Sende kariligini yapaydinda kocan baska kadina bakmayaydi:img-fie:
-Erkek aldatir,kadinlara af etmek düser,otur cocuklarinin basinda,baba evinden cikinca ancak oraya ölün gider:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

Yada Ümmünün durumuna gercekten üzülür ve Ümmüyü tuttugu gibi büyücü Hatice nin kapisina götürür ve Ümmüye derki;
-Gör bak kizim üc güne kalmaz,Cihan o kadindan ayrilir ve sana deli gibi baglanir,ben zamaninda Firuz Agami böyle kendime asik etmistim:img-hyste

Allah herkesi böyle Kevser gibi düsünen ve konusan kadinlarla bir araya getirtmesin,hic katlanilmaz,resmen umutsuz vaka bu Kevser,Acaba ikinci sezonda,Kevseri bu kaliplasmis düsüncelerinden kurtulmus bir düsünce erozyonuna ugramis görürmüyüz???

metes
18-08-07, 09:21
Günaydın canım forumdaşlarım,

Foruma Mause bereketi gelmiş,forumumuz canlanmış.Saolsun Mausem doğum günümü kutlamış,beni çok mutlu ettin:img-in_lo

Maabelim ellerine sağlık,kahvaltıyı hazırlamışsın.Çok merak ediyorum MAA Maabelinmi,Aleveylülünmü olacak?

Sevgili Oslo izlediklerimize bakarsak Sılanın hükmünü kaldırmanın tek yolu Boranın ölmesi.Şimdiye kadar başka bir çözüm yolu göstermediler.Sanırım biz Boranı izlemek istediğimiz için gidebildiği yere kadar Boranla gidecek ,sonra öldürecek,hükmü kaldırmış olacak,kendincede töreyle sorununu halletmiş olacak.:img-beee:Tabi ibzde Boran olduğu sürece diziyi izlemeye devam ettiğimiz sürece,Sılanın kaçışlarını,neden yaptığını anlamadığımız hareketlerini,söndürürlerin yapmacık sevgilerini ve holding maceralarını izlemek zorunda kalacağız.Bütün sevgilerimi GO a gönderiyorum:dito:dito

aleveylül
18-08-07, 10:22
Maabelim ellerine sağlık,kahvaltıyı hazırlamışsın.Çok merak ediyorum MAA Maabelinmi,Aleveylülünmü olacak?

metesciğim hiç kuşkun olmasın MAA benim zaten... tek korkum jess ve harami ... maabelim bana kıyamaz çoğu konuda ama MAA olunca o da değişiyor ama bence ablalık yapar çıkar ben ve MAA arasından... baş köşe reklam altlarında kurtardığı gibi JESS ve HARAMİ ninde gazabından kurtarır :icon_whis (yağa alevim kim tutar seni )

zeynep bugün çalışmıyormusun sen allahım bu kız ne kadar şanslı kadir gecesindemi doğdun güzelim sen...

mausem vallah benim jess ve haramiden haberim yok boran çıksın tekrardan ekrana gelirler sanırım çok özledim ikisinide...

Sevgili Oslo izlediklerimize bakarsak Sılanın hükmünü kaldırmanın tek yolu Boranın ölmesi.Şimdiye kadar başka bir çözüm yolu göstermediler.Sanırım biz Boranı izlemek istediğimiz için gidebildiği yere kadar Boranla gidecek ,sonra öldürecek,hükmü kaldırmış olacak,kendincede töreyle sorununu halletmiş olacak.Tabi ibzde Boran olduğu sürece diziyi izlemeye devam ettiğimiz sürece,Sılanın kaçışlarını,neden yaptığını anlamadığımız hareketlerini,söndürürlerin yapmacık sevgilerini ve holding maceralarını izlemek zorunda kalacağız.Bütün sevgilerimi GO a gönderiyorum

metesciğim bu ne demek olduğunu biliyormusun :icon_sorr..Boranın ölmesi GO yazdıysa Allah bozsun ben bir dk bile bakmam diziye.... her dk GO sevgilerimi gönderirim... Sılayı töreden kurtarmak = boran ölümüne HAYIR... Narini işin içinden kurtarmak için GO çıkmazdan kurtulmak için yapmış olduğu saçma bir töre uygulaması hamileymiş kocası ölmüş müş müş ya Töre gereği 8 aylık hamile kadını öldürüyorlar... Go ne yaptığını bilmiyorki buna cevap versin ama Boran ölürse diziden reyting felan beklemesin bence...

metes
18-08-07, 10:32
metesciğim[/B] bu ne demek olduğunu biliyormusun :icon_sorr..Boranın ölmesi GO yazdıysa Allah bozsun ben bir dk bile bakmam diziye.... her dk GO sevgilerimi gönderirim... Sılayı töreden kurtarmak = boran ölümüne HAYIR... Narini işin içinden kurtarmak için GO çıkmazdan kurtulmak için yapmış olduğu saçma bir töre uygulaması hamileymiş kocası ölmüş müş müş ya Töre gereği 8 aylık hamile kadını öldürüyorlar... Go ne yaptığını bilmiyorki buna cevap versin ama Boran ölürse diziden reyting felan beklemesin bence...

Canım Aleveylülüm GO DA Boran ağa=raiting olduğunun farkında,onun için dizinin sonuna kadar Boran ağa yaşıyacaktır,ama sonunda kesin öldürür.Giderayak şu izleyicileri biraz daha verem ediyim diye düşünür GO.

Aleveylülcüm Maabel seni körkuyulara atmaktan bahsediyor,ablalık yapacağını hiç sanmam ama sen diyorsan öyledir.

De-rincim hala yok:icon_sorrKayıp aranıyor:img-help::img-help:

Jess ve Haramikedi inşallah yeni sezonla birlikte tekrar aramızda olurlar.Onların esprili yorumlarını çok özledim.

aleveylül
18-08-07, 10:54
Aleveylülcüm Maabel seni körkuyulara atmaktan bahsediyor,ablalık yapacağını hiç sanmam ama sen diyorsan öyledir.

De-rincim hala yok:icon_sorrKayıp aranıyor:img-help::img-help:

Jess ve Haramikedi inşallah yeni sezonla birlikte tekrar aramızda olurlar.Onların esprili yorumlarını çok özledim.

metesciğim çaktırma ben öyle diyorum ama birde içime sor bende sanmıyorum ama umut birde MAABEL ablalık de anında yumuşar :D

DE-RİN i bende arıyorum yok bu kız fındık bahçelerinde kayboldu birde trabzonun o güzel havasında evde durulmazki...

bende JESS ve HARAMİKEDİYİ özledim...

ben yine dilleklerimi sıralıyayım

BEDİRHANI İLK DEHŞET BABASI ÖPSÜN
SON SAHNELER RÜYA OLSUN
MİDYATIN BÜYÜSÜNDEN KOPMASIN DİZİMİZ
FORUMUMUZ O ESKİ GÜZEL GÜNLERİNE GERİ DÖNSÜN
BORAN SILASIYLA SIPASIYLA MUTLU BİR AİLE OLSUN (de-rinime özel )
MAA ALEVİN OLSUN

bu arada : ye_şilciğim Barışın mezarına gittinmi

mekselina 80
18-08-07, 12:35
Sevgili Oslo izlediklerimize bakarsak Sılanın hükmünü kaldırmanın tek yolu Boranın ölmesi.Şimdiye kadar başka bir çözüm yolu göstermediler.Sanırım biz Boranı izlemek istediğimiz için gidebildiği yere kadar Boranla gidecek ,sonra öldürecek,hükmü kaldırmış olacak,kendincede töreyle sorununu halletmiş olacak.:img-beee:Tabi ibzde Boran olduğu sürece diziyi izlemeye devam ettiğimiz sürece,Sılanın kaçışlarını,neden yaptığını anlamadığımız hareketlerini,söndürürlerin yapmacık sevgilerini ve holding maceralarını izlemek zorunda kalacağız.Bütün sevgilerimi GO a gönderiyorum:dito:dito

Aman Metes GO bunu okumasin,aklinda böyle bir durum yoksa bile,bizi sinir etmek ve kolay yoldan Silayi törelerden kurtarmak icin öldürür valla Borani:icon_sorr

GO nun ne yapacagi hic belli olmaz,tüyolar zaten hicde ic acici degil.GO böyle diziyi batirmaya devam ederse,seytan diyor ki atla ucaga dogru Mardine,Günisigi ablanin senaryolarini ver GO nun eline belki onlardan biraz esinleniverir,dizide olumlu degisiklikler yapar:bilmim

Rüyalarin kralicesi figan1973 nerelerdesin???
De-rinim hemsom zaten ortalarda yok:icon_sorr
Mause abla,Jess dizinin tekrarlarinin yayinlanmaya basladigi ilk gün ugramisti,ama ondan sonra bir daha göremedik kendisini,Harami ise kayip,bir an önce gelselerde ikisinin yorumlarini okusak

metes
18-08-07, 12:47
Arkadaşlar nerelerdesiniz yaa,forum bomboş,gelin artık:icon_sorr

Raitinglere bir bakıyım dedim bakmaz olaydım Yaprak Dökümünün tekrarı 1. olmuş Sılanın tekrarı 41.Ne desem bilmiyorumki 41 kere maşallahmı desem.Keşke tekrarlarını yayınlamasalarmış,zaten kimse izlemeye gerek duymamış.

Aman Metes GO bunu okumasin,aklinda böyle bir durum yoksa bile,bizi sinir etmek ve kolay yoldan Silayi törelerden kurtarmak icin öldürür valla Borani:icon_sorr

Canım benim inanki benimde istediğim en son şey Boranın ölmesi ama sanırım bu dizinin sonu öyle gözüküyor.Dizimizde ne zaman mutlu oldukki,sonunda mutlu olacağımızı hiç zannetmiyorum:icon_sorr

Her zaman söylediğim gibi dizi bahane forum şahane:good:

Birde unutmadan BORAN FOREVER:img-punk::img-punk:

rhett-butler8/1
18-08-07, 12:47
İyi cumartesiler forumcular…..:img-yes:

Fatoş abla azmetmişin gece mesaisi etmişsin….tebrikler en gocamanından…:good:

Sorduğum soruya cevap veren arkedeşler sağolun….suyum yağmurum hakketen insanın kafası çalışmaya başlıyor..:img-wink:

Göründüğü üzere genco aşiretinde akrabalık ilişkileri fazlası ile uyduruk …zaten insana böyle akrabalar olmaz olsun dedirtiyor ya….

Aklıma gelen bir olasılığı söyleyeyim….ne olasılık ne olasılık yemede yanında yat…:img-hyste

Şimdi sıla belliki istanbulda olacak ve doğum orda gerçekleşecek….boran kendi durumunundan dolayı abayı istanbula sılaya yardımcı olsun diye gönderebilir….narin ile celil gidemez…onların şirketleri var….ve boran sılanın doğurduğunu ailesi ile paylaşmayacaktır diye düşünüyorum….bir müddet gizli kalmasını isteyecektir…taki kendi durumu netleşene kadar…malum Kevser öğrenirse hemen aşirete haber vermesi an meselesi olabilir….oğlunun durumundan da faydalanıp sılayı ortadan kaldırmaya iş birliği yapabilir…..(ikon kalmadı burda kevserin kafasına vuran ikon var sayın )

Bu kadın bu kadar kötü olabilir mi ya yoksam ben mi uyduruyorum uyduruk genco ailesinin uyduruk anasını:img-beee:…..

Filintacım…..bs nin açılımı …bıçak sırtı….

Nihzm demek sende merak ediyon yeni sezon diziciklerini…ama iki dizinin de fragmanı az buz şeyler değil hani….ben bıçak sırtı oyuncularını nasıl hayal ettim biliyon mu….nejat yerine jhonyy:img-wink: olsun nejatta kendi çapında özgün olmaya çalışıyor hani….fikret kuşkan da tabi ki rhett olacak:img-yes:…..mehmet yerine de Mehmet olsun (seni mi kıracam pelinsi:img-wink: )bu kadro ile olursa dizi ve sıla ile aynı saatte olursa kimi izlersiniz bacılar….:img-heh:

fatoş abla akşamki partiye nasıl giyinelim...şöyle hafif..spor...abiye:img-hyste

jess ile haramikedi kedilerin cikciklere olan o yeme özlemini yenmiş elele dolaşıyorlar sanırım:love01:...bekleyenlerini unuttular mı acep.:icon_sorr

müsterihim takıldın kaldın rhette..biliyom kopamadın ama bir uğra bize..

SONAY T.
18-08-07, 13:15
MERHABALAR
sevgili fancılar..vaktim kısa olduğu için bu foruma da yazmak istedim kısa bi yorum...:img-yes:..
geçen hafta Sıla dizisinin kolajların kolajı bölümü üzerine çok eleştiri yazdım..bu hafta yoktum nette....

..verilen bölümler için genel bir eleştiri atayım..

Sıla kaçtı ve pişman .:happy0064....kışın izlerken üzüntü çektiğim sahnelere şimdi gülümsüyorum bile...:img-yes:

Cihan Boran arasındaki kapışmaya , Narinim Narim tı tin tini mini hanım Narine oh çekiyorum....:happy0064..

mause
18-08-07, 13:20
Mause ablacim hos geldin,gelmenle forumu hareketlendirmen bir olmus,dünden beri kac sayfa ilerlemis böyle,ayrica azmine hayranim kisa bir zamanda onca sayfayi okuyup,birde sorulari cevaplandirmissin

Sevgili Mericik ;
Esma cihanda ne buldu diye sormus

Teşekkürler sevgili mekselina,siz sorun biz cevaplayalım yoksa bu günler başka şekilde geçmez.:img-wink:

Mericik'in sorusunu atlamışım,eksik kalmak olmaz.:icon_whis
Başka atladığım sorular varsa iletin ayıp olmasın.

Esma Cihan'da ilk önce kocasından göremediği yakınlığı ve cinselliği buldu.Yasak şeylerin tatlı geldiği gibi bu ilişkide O'na tatlı geldi ama daha sonra gönül olarak kapıldı kıllı lopez'e.Eeee gönül bu malumunuz otada koni ...a da koni.

Canım Aleveylülüm GO DA Boran ağa=raiting olduğunun farkında,onun için dizinin sonuna kadar Boran ağa yaşıyacaktır,ama sonunda kesin öldürür.Giderayak şu izleyicileri biraz daha verem ediyim diye düşünür GO.

Bence de sevgili metes dizinin finali Boran'ın ölümü ile olur sonrada bize bilmem kaç yıl sonra diye bir sahne gösterirler ve biz Zeyna Sıla ile Narin'in töreleri nasıl yenmiş ve mutlu mesut çocukları ile yaşadığını görürüz.Sıla Yaren'e kahraman Azad'ı,Narin Bedirhan'a beceriksiz Boran'ı anlatır ve ekranda senarist,yönetmen ve diğer herbişey olarak GO yazısı ve SON ibaresini görürüz.:img-tomat

Arkadaşlar nerelerdesiniz yaa,forum bomboş,gelin artık

Raitinglere bir bakıyım dedim bakmaz olaydım Yaprak Dökümünün tekrarı 1. olmuş Sılanın tekrarı 41.Ne desem bilmiyorumki 41 kere maşallahmı desem.Keşke tekrarlarını yayınlamasalarmış,zaten kimse izlemeye gerek duymamış.

Metesciğim,bu reytingleri görünce sevgili asteria ve canım modum nslmia'nın kulaklarını çınlattım.Sezonun son bölümlerinde reytinglerde 8.inciliği az beklememiştik.:img-in_lo

fatoş abla akşamki partiye nasıl giyinelim...şöyle hafif..spor...

jess ile haramikedi kedilerin cikciklere olan o yeme özlemini yenmiş elele dolaşıyorlar sanırım...bekleyenlerini unuttular mı acep.

Rhettim BS'yi bende merakla bekliyorum.Birde Komser Nevzat'ı.1 TMC yapımı kesin müziklerinide Kıraç yapıyordur.:img-blush

Canım akşamki parti pijama partisi.Ona göre giyinip gelin.:happy0064

Kedim en son 1 Ağustos'da siteye girmiş.Belki tatile gitmiştir.:icon_sorr

Bitterim çukulatam da hiç yazmamış.:icon_sorr

Yeşil'in tatilde olduğunu atlamışım.İyi tatiller.:good:

figan ve tireli yunikimin de ben yokken doğum günleri geçmiş.Her ikisine de yeni yaşlarında sağlık,mutluluk ve herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum.:img-yes:
Sevgili doray ve ebr-i nisan teşekkür ederim.:img-in_lo

Hilom bence de sence.:img-kiss:

rhett-butler8/1
18-08-07, 13:38
Rhettim BS'yi bende merakla bekliyorum.Birde Komser Nevzat'ı.1 TMC yapımı kesin müziklerinide Kıraç yapıyordur.:img-blush

Canım akşamki parti pijama partisi.Ona göre giyinip gelin.:happy0064

:

komser nevzat....bak bilemedim abla bunu...

Kıraç sağolsun güzel müzikler yapıyor ama kulak zarlarına karşı bir gıcığımı var anlamadım….:klme

Bak abartayım birazcık…pembe pijama….sarı….yada sitenin yeni renginden…:img-hyste

222 mesaj olmuşum…kıyamıyorum ama şimdi bu 2 lerin uyumunu bozmaya….ne etcem…:img-icecr
Mesaj dedim de acaba içinizde benim gibi kendi kendine öm atabilen varmı….denemesi bedava…oluyomuş valla…:img-hyste:img-hyste

Firuz ağa boranın cihanı vurma sebeplerini anlattığında oğlunun yanında olacağına inanıyorum….yavaş yavaştan değişme sinyallerini vermişti firuz…hatta kardeşi zinhar la bile kavga edebilir...işte böyle bunlar akrep gibi birbirini soksunlartroest

Ebr-i nisan teşekkürler:img-yes:

SONAY T.
18-08-07, 13:45
Firuz ağa boranın cihanı vurma sebeplerini anlattığında oğlunun yanında olacağına inanıyorum….yavaş yavaştan değişme sinyallerini vermişti firuz…hatta kardeşi zinhar la bile kavga edebilir...işte böyle bunlar akrep gibi birbirini soksunlartroest
ben Sıla kaçtığından beri hatta hüküm verildiğinden beri bu fikrimi savunuyorum...ilk 11 bölümde Sıla için kötü niyetini görmemiştim.:img-yes:

.Şu anki verilen tekrarlar da bile Celil+Beder+Azad+Narin için olumsuz eleştirilerimin yarısı Firuz ağa için yok..:img-yes:

o benim gözümde dedelerin nurlusu FİRUZ AĞAdır...hep zamanla yumuşayacak demişimdir..:img-yes:..Kevser kadını, tekrarlarda izlerken gülümsetiyor beni........kızı, gelini evden kaçmış anne -baba olarak görüyorum onları ve üzülüyorum onlar için..törenin t sini duymak istemiyorum..hele hüküm...:icon_sorr..:img-yes:....

yeni dizilerden

** ZELİHA'NIN GÖZLERİ*** ne bakıyorum..

**BIÇAK SIRTI ***VE** KOMİSER NEVZAT** iddialı geliyor gibi...ayrıca Nejat İşler dizisini kaçırmam.:img-yes:

KIRÇİÇEĞİ
18-08-07, 13:58
Merhabalar herkese,

Forumu böyle cıvıl cıvıl görmek çok iyi geldi bana... Aslında fazla vaktim yok malum haftasonları pek huzurlu bi şekilde aranızda olamıyorum.. Fatoş ablamın şerefine eğer akşama bizimkileri ayarlayabilirsem pijama partisine katılmayı çok istiyorum:img-in_lo

Foruma geldim tam giderayak Rhett'im Canımın ciğerimin şu yazısını görünce cevap vermeden edemedim:)

Mesaj dedim de acaba içinizde benim gibi kendi kendine öm atabilen varmı….denemesi bedava…oluyomuş valla…:img-hyste:img-hyste

Rhett'im,

Onu bende denedim canım inan çok zevkli oluyor :img-hyste Hatta daha geçen gün kendime mesaj attım... İnsanın yaptıklarını kendi yüzüne yine kendi mesajıyla söylemesi hem zevkli hem de kabul biraz delüce oluyor :img-hyste Ama zevkli oluyor ne yapayım :img-icecr

Bölüm yorumu da yapayım; Eğer dizinin sonunda BORAN yada SILA ölür ise Gül Oğuz ya beni bulsun ya da ben onu elbet bulurum :butch: Ha bu arada Gül Oğuz hanımefendü yazacaklarına dikkat etse iyi olur... İçimden bir ses (ki altıncı hissim çok kuvvetlidir :img-polic) BIÇAK SIRTI dizisinin Cuma günü yayınlanacağını söylüyor ve bende merakla bekliyorum.... Fikret Kuşkan'ın oyunculuğunu pek severim, Mehmet Günsur'u da (Pelinsiciğim kadar değil ama yine de severim :img-blush) Nejat'ı da... Merakla bekleyenler arasında bende varım... Yani bu kez Gül Oğuz'un gözünün yaşına bakmayacağımı söylemek istiyorum... O bizim gözümüzdeki yaşa bakmadı çünkü :img-tomat

İyi tatiller...

Sevgilerimle...

metes
18-08-07, 14:05
Bence de sevgili metes dizinin finali Boran'ın ölümü ile olur sonrada bize bilmem kaç yıl sonra diye bir sahne gösterirler ve biz Zeyna Sıla ile Narin'in töreleri nasıl yenmiş ve mutlu mesut çocukları ile yaşadığını görürüz.Sıla Yaren'e kahraman Azad'ı,Narin Bedirhan'a beceriksiz Boran'ı anlatır ve ekranda senarist,yönetmen ve diğer herbişey olarak GO yazısı ve SON ibaresini görürüz.:img-tomat

Mausem birde dizi finallerinde moda olduya yönetmen falan oyuncularla poz veriyorlar,GO Boranı öldürüp Narinle Sılanın arasına girip bize el sallarlarmış bizde sinirden çatlarmışız:butch::butch:

Gelen raitinglere sevinmedim desem yalan olur.Bu sonuçları belki GO da görürde hata yaptığının farkına varır.Malum zararın neresinden dönülürse kardır.

Bıçak Sırtını bende sabırsızlıkla bekliyorum.Gerek oyuncularıyla gerek konusuyla izlenmeye değer bir yapım gibi görünüyor.İnşallah pazartesi günü yayınlanır BS,dizimiz iyi gitmesede izlemek istiyorum,cuma günü yayınlanıp çakışmasınlar Sılayla.

Mekselina 80 ,Zeynepsudem sizi gördüm:happy0064:happy0064

SILACI1
18-08-07, 15:13
diziyi seyrediyorum ama burada sizlerin yazdığı yorumları okumakla etiniyorum çogu zaman ama sayın go ya benimde söylemek istediklerim birikmiş meğer onu farkettim
yaklasık 3 hafta sonra bugün yeni sezonun ilk bölümünü seyretmiş olacağız.bu yaz sezonu dönemimde eski bölümleri seyrettim arada sırada bir kez daha gördümki

go zorla insanların gözüne töreyi yok etmek isteyen boran ağayı pasifize etmekten başka bir sey yapmamış. evet töre kötü ama dizide zaten töreyi uygulamak istiyen bir ağa yokki iyi işler yapmaya halkını ve sevdiğini töreye ezdirmemek uğruna herseyi göze almış bir ağamız var ama her ne hikmetse bir kez olsun ağamızın basarısını göremedik

ya cihan baltaladı yada sıla baltaladı boran ağanın yapmak istediklerini
hele son bölümlerde neydi öyle kör öldü badem gözlü oldu misali azad yok aşkın asahip cıkmış sevdiği inançları için ölmüş
ilk kaçtıkları gece bile boran azatla narını yakaladığında kim aşkının karsısında ölüme kafa tuttu narin ,sılanın ilk kaçma giriziminde cihana kafa tutan aşkı için gene narin
azad hep ödlek değilmiydi ne olduda biribirden törelere kafa tutan kahrraman oldu

ne hikmettir anlamış değilim ama boran ağa karakterini neden bukadar ezmek istiyorlar sıla biraz sabretmeyi öğrense borana güvenmeyi bilse her sey daha farklı olmuyacakmı neden kocasının arkasında sürekli işler çeviriyor
her yaptığı işi eline yüzüne bulaştırıyor ama genede dimdik ayakta duran töreye karsı duran bir kadın çizgisi çiziliyor ama sılanın karsısındaki her şeyi boran karsılamasa sıla simdiye kadar çoktan yok olmuştu bile

şimdi yeni sezon ve ilk bölüm ne olacak boran ağamızın okadar istediği çocuğu ondan uzak diyarlarda dünyaya gözlerini acacak nede çünkü güçlü kadın imajı çizilecekya neden
töreyi gücü gösterirken hayatı güzelleştiren anlam katan aşkı yok sayıyır sayın yönetmen anlamış değilim

biz töreler için değil o törlerin içinde filizlenen aşk için seyrettik diziyi lütfen ikinci sezon aşkımızı bize geri verin

mekselina 80
18-08-07, 15:33
nejat yerine jhonyy:img-wink: olsun nejatta kendi çapında özgün olmaya çalışıyor hani….fikret kuşkan da tabi ki rhett olacak:img-yes:…..mehmet yerine de Mehmet olsun (seni mi kıracam pelinsi:img-wink: )bu kadro ile olursa dizi ve sıla ile aynı saatte olursa kimi izlersiniz bacılar….:img-heh:

Sevgili rhett eger GO bacim Silada bize ilk sezon gibi iskence cektirecekse tabiki Bicak Sirti.Bicak sirtinin oyunculari cok kaliteli konusuda sürükleyici ise Silayi savup Bicak Sirtini izleyebilirim:img-wink:Fikret Kuskani ben ilk "Sasifelek Cikmazinda" izlemistim,o zaman bu kadar taninmiyordu,ama güzel diziydi,birde gecen seneydi galiba Cansu Dere ile Güz Yangini adli bir dizide oynamisti,o dizininde ilk iki bölümüne bakmistim

Bicak Sirti nin icerigi Osmanlinin son dönemlerinde yasanan olaylari konu aliyormus.Milliyet gazetesinde bir kac gün önce Ali Eyüboglu(milliyet gazetesinin yazarlarindan biri) bu sene baslayacak dizilerin isimlerini ve kisaca isleyecekleri konulari yazmisti,bende orda okudum.Ayrica bu sene dört büyük kanalda(atv,kanald,showtv,star) tam 43 tane dizi baslayacakmis.Kisaca konularina baktimda iclerinden iddaali olacak,güclü oyuncu kadrosuna sahip yapimlar var
Söz yine nereye geliyor,tabiki GO ya.O kadar dizinin icinden Silanin reytinglerini kurtarabilecek mi acaba,GO nun iside cok zor cok:img-yes:

Bende her zamanki söylemlerimizi tekrarliyayim
-Zaman atlamasi olmasin
-Bedirhan Boranin yaninda dogsun
-Son sahne hayal olsun
-Cihan ve takimi ikinci sezon hep kazanan degil,sürüm sürüm sürünen olsun
bye

zeynepsudem
18-08-07, 16:19
SELAMLAR, SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,

Sizlerle kahvaltı yapmayı özleyecegim ama akşam ve pijama partilerini hiç kaçırmya niyetim yok.:happy0064
Alevim kader ortagım sende cumartesi çalışıyorsun degil mi?..
Zeynebim şimdi derin uykulardasın lütfen benim içinde uyu .:img-in_lo
Yeni bölüm çekimleri başlamış insan azcık ucundan gösterir degilmi.Başrol oyuncularının beraber çekilmiş bir resmini görseydik diyecegim ama normal de yan yana gelmiyorlar .:icon_sorr

ZAMAN ATLAMASI OLMASIN.
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN:img-in_lo

Fatmacım Canım Arkadaşım, kahvaltı için, teşekkür ederim..:img-in_lo
Gündüzleri Bizimle olamayacağın için inan çok üzgünüm.. Bizde Akşamları hasret gideririz..:love01:
Alevcim, mübarek bir gece de doğmadım ama, inan bu C.tesi günü tatilleri, bana ilaç gibi geldi..

Metescim, Ben geldim, Sen gitmişsin Canım..:icon_sorr

Ben de.. Yeni sezonun ilk bölümünün, fragmanını merakla bekliyorum..
Bimkolikim uzun zamandır, foruma girmiyor, tatili daha bitmedi sanırım.. Sezonun ilk fragmanı yayınlandığı günlerde, hem foruma gelir, hem de fragmanı siteye ekleyerek, Bizleri gene eskisi gibi sevindirir..

Dizinin izlenme oranlarını etkileyen sebepler den iki tanesi de;
Fragmanların kısacık olması, heyecanlı sahnelerin fragmanları; biraz daha açık veya birazcık daha ayrıntılı olursa, karanlık sahneler (İstanbul bölümlerinin, çoğu genelde, gece çekilen karanlık sahnelerdi..) fazla olmaz sa; izleyicide biraz daha fazla merak ve heyecan yaratabilir diye düşünüyorum..:img-wink:

Bir diğer sebepte:Yeni bölümün gazete de yayınlanan özeti, çok kısa olmamalı.. birazcık daha detaylı olmalı... Okuyan kişi sahnenin sonucunu düşünüp heyecanlanıp, ekran karşısına, daha bir meraklı geçebilmeli Bence..

Yeni sezon için, Ben de güzel dileklerimi tekrarlamak istiyorum..
Malum bu günlerde, forumu okuyan misafir sayısında, artış olduğu gözüme çarpıyor..Ekipden birileri burayı okuyor olabilir, diye düşünüyorum..
Bizim istediklerimizi dikkate almalarını, umut ediyorum..

Bedirhan doğduğunda, Boran oğlununun yanında olsun, oğlunu ilk öpen Boran olsun.. Baba Boran' ı görmek istiyorum..:img-help:

Sıla... İsviçre' ye varmadan, yaptığı hatayı anlasın... Boran' ın yanına geri dönsün.. Ona zor günlerinde destek olsun..:img-help:

DAİMA BORAN FOREVER:img-punk:

mause
18-08-07, 16:54
diziyi seyrediyorum ama burada sizlerin yazdığı yorumları okumakla etiniyorum çogu zaman ama sayın go ya benimde söylemek istediklerim birikmiş meğer onu farkettim
yaklasık 3 hafta sonra bugün yeni sezonun ilk bölümünü seyretmiş olacağız.

SILACI1,aramıza hoş geldin.:img-wink:
Bizlerde aylardan beri senin tespit ettiğin konularla boğuşuyoruz ama bir türlü doğru yolu bulamıyoruz.:icon_sorr
Aslında biz buluyoruzda sevgili GO o yoldan gitmemekte diretiyor.:dito
Bi gidip bakayım ilk 3 yorumunu nerelere yapmışsın.:icon_whis

Sevgili rhett eger GO bacim Silada bize ilk sezon gibi iskence cektirecekse tabiki Bicak Sirti.Bicak sirtinin oyunculari cok kaliteli konusuda sürükleyici ise Silayi savup Bicak Sirtini izleyebilirimFikret Kuskani ben ilk "Sasifelek Cikmazinda" izlemistim,o zaman bu kadar taninmiyordu,ama güzel diziydi,birde gecen seneydi galiba Cansu Dere ile Güz Yangini adli bir dizide oynamisti,o dizininde ilk iki bölümüne bakmistim

Bıçak Sırtı'na bende varım arkadaşlar,gelin hep beraber oraya transfer olalım.:img-wink:
Bir de Elveda Rumeli diye bir dizinin tanıtımını görmüştüm,yine bir dönem dizisi olacakmış ve 1900 lerde Balkanlarda yaşanan olayları anlatacakmış.HS gibi olursa tadından yenmez.:happy0064

Sizler belki daha bebekdiniz Fikret Kuşkan ilk defa TRT'de bir gençlik dizisinde oynamıştı hoş zaten o dönemde TRT'den başka kanal yoktu ki.Aynı evde kalan 4 üniversite öğrencisinin maceralarını anlatıyordu ve Ziya Kürküt de rol arkadaşlarından biriydi.

Ben de.. Yeni sezonun ilk bölümünün, fragmanını merakla bekliyorum..
Bimkolikim uzun zamandır, foruma girmiyor, tatili daha bitmedi sanırım.. Sezonun ilk fragmanı yayınlandığı günlerde, hem foruma gelir, hem de fragmanı siteye ekleyerek, Bizleri gene eskisi gibi sevindirir..

Dizinin izlenme oranlarını etkileyen sebepler den iki tanesi de;
Fragmanların kısacık olması, heyecanlı sahnelerin fragmanları; biraz daha açık veya birazcık daha ayrıntılı olursa, karanlık sahneler (İstanbul bölümlerinin, çoğu genelde, gece çekilen karanlık sahnelerdi..) fazla olmaz sa; izleyicide biraz daha fazla merak ve heyecan yaratabilir diye düşünüyorum..:img-wink:

Bir diğer sebepte:Yeni bölümün gazete de yayınlanan özeti, çok kısa olmamalı.. birazcık daha detaylı olmalı... Okuyan kişi sahnenin sonucunu düşünüp heyecanlanıp, ekran karşısına, daha bir meraklı geçebilmeli Bence..

Zeynebim özet konusunda çok umutlanma kesin geçen seneki tanıtım yazısının yanıza 3-5 cümle ekleyip bize yutturmaya çalışırlar.
Fragman da kesin rekorluktur.En kısa fragmanı hazırlayıp bize sunarlar.:icon_sorr

Bimkoliğim en son dün gece girmiş foruma.Acaba döndü mü Bodrum'dan?:img-in_lo

Kırçiçeğim bir de kendimize rep verebilsek tam tımarhanelik derler bize değil?:img-blush

Dilkam ne paneli anlayamadım?:bilmim

Çaktırmayın aşağıda 4 üye ve 0 misafir görünüyor.Kaçırtmışız misafirleri.:happy0064

Bimkoliği yakaladım aşağıda.
Misafirler de önce 2 lerdi şimdi 4 oldular.

bimkolik
18-08-07, 17:12
[Bimkoliğim en son dün gece girmiş foruma.Acaba döndü mü Bodrum'dan?:img-in_lo

Geldim, geldim de evi misafir bastı zar zor girebiliyorum siteye..
Herkes toplanmış bakıyorum, şaka maka derken yazı bitirdik, yeni sezon hepimize güzellikler getirir inşallah..
Boran bebişinin doğumunu görsün,hapise girmesin, zaman atlaması olmasın ..

Ha bir de kuma muma istemiyoruz..

mericik
18-08-07, 17:41
Soruma cevap veren herkese teşekkürler:img-wink:

Sevgili rhett de bir soru sormuş.Narin ile Ümmü görüştü mü? diye.

Kevserle bile görmedik yanyana.Acaba istenmeyen gelin mi Ümmü?Sanmıyorum ama.Aaa pardon Cihan tarafından istenmiyor dimi?
Narin ile holdingde çalışırsa hiç şaşırmam.

Bizim dizinin fragmanı ne zaman çıkcak ya!!!Yaprak Dökümü'nün fragmanı çıkmış.Yeni dizilerinde fragmanı çıkmaya başlıyor.
Bıçak sırtı'nın müziklerini Kıraç yaparsa dayanamam izlerim diye korkuyorum.:icon_sorrBinbir Gece'nin konusunu beğenmiyordum.Sırf müziklerini Kıraç yapıyor diye izliyordum.:img-in_lo
BS Cuma olabilir ama Sıla'dan sonra 22:30 civarında yayınlansın.:img-yes:

teomanresat
18-08-07, 17:47
sevgili kabinemgil vede yazın bile buraları boş bırakmayan forumdaşlarım iyi akşamlar efendim:img-wink:
OY OY OY Oy Kimleri görüyorum kimleri.Forumumuzun ablası,çok sevgili dava arkadaşım,kabinemgil,İstihbarat bakanım(Ne çok ünvanın varmış yaw:)))Gelmiş.Hoş gelmiş sefalar getirmiş.
Ama kızlar kıskanıyorum bakın,Forumun şu anda yorum yapan yegane abisi olarak ben geldiğimde bu kadar tezahürat yapmadınız.Kıskandım ama Bende isterim:icon_whis:img-wink::img-in_loTekrar hoş geldin arkadaşım:happy0064
Efendim bakıyorum yeni dizilerden konuşuyorsunuz.Bende BS merakla bekliyorum.Birde dönem dizilerini.Bakalım bu sezon reyting pastasından aslan payı kimlere düşecek:img-yes:
Dizinin en son bölümünde Boran'ın ölme olasılığı konuşuluyor.Evet bu muhtemelen böyle olur.Boran Hükmün durdurulmasını elinden gelen heşeyi yapsa bile beceremez.Tam Sıla'ya Silah doğrultup onu öldüreceklerken Silahın önüne atlar ve Ölür.Sonracıma Fatoşunda dediği gibi aradan bilmem kaç yıl gösterirler şansa bakın Sıla'nın yanında birde kız çocuğu.Boran ölünce Sılada şans eseri ikinciye hamile kaldığı için Hüküm durmuş olur.Töreyide yok etmeyi başardıkları için Narinle birlikte Mutlu mesur yaşarlar.
yada şöyle olur ki böyle olmasını zannımca hepimiz istiyoruz;Boran ve Sıla Aşiretteki bütün insanlara istediklerinin,olması gerekenin,herkesin huzur içinde Mutlu olması için Törenin ortadan yok olması gerketiğini anlatırlar.Aşiretin ileri gelenleride Toplanır aynı Türkkan Aşireti gibi Töreyi hepbirlikte ortadan kaldırıp mUtlu ve huzur içinde yaşarlar ve Hepsi ekranda bir mesaj verip diziyi sonlandırılar.Böylesi daha güzel olur.
Kabinemgil bugece geç gelebilirim haberiniz olsun
Herkese iyi yorumlarbye

u.gulsum
18-08-07, 18:16
dizi üç hafta sonramı başlıyormuş aman aldı beni dert şimdi
kimbilir daha ne saçmalayacaklar öff ya zaman atlamsı istemiyorum bedirhan babasının yanında doğsun istiyorum
sıla artık dinlemeyi öğrensin istiyorum boran da artık boran gibi essin istiyorum hani kalkmıştı aslan nerdeee ben ilk bölümler haricinde hiçte aslan kükremedi..
umarım go okuyordur gerçi bizi ciddiye alacağını sanmam ama bir umut bekliyoruz..
bıçak sırtının fragmanını gördüm izlemeyi düşünüyorum..
fikret kuşkanı severim güz yangınında seyrettim çok iyiydi bide şaşıfelekçıkması diye bir dizide oynuyordu yanılmıyorsam çok iyi bir oyuncu:img-yes:

mause
18-08-07, 18:36
Geldim, geldim de evi misafir bastı zar zor girebiliyorum siteye..
Herkes toplanmış bakıyorum, şaka maka derken yazı bitirdik, yeni sezon hepimize güzellikler getirir inşallah..
Boran bebişinin doğumunu görsün,hapise girmesin, zaman atlaması olmasın ..

Ha bir de kuma muma istemiyoruz..
Canım hoş geldin,kendini ve avatarını sevdiğim arkadaşım.:happy0064:img-in_lo
Kanal 1'de sabahları BİM'i veriyorlardı.1-2 bölümünü yakaladım,nostalji yaptım.Tam da Selim ile Esma'nın Roma'da karşılaştığı bölümdü.:img-blush

Zaten hiçbirimiz kuma muma istemiyoruz Bimkoliğim.GO nun aklından yel alsın bu ihtimali.:img-tomat

Bizim dizinin fragmanı ne zaman çıkcak ya!!!Yaprak Dökümü'nün fragmanı çıkmış.Yeni dizilerinde fragmanı çıkmaya başlıyor.
Bıçak sırtı'nın müziklerini Kıraç yaparsa dayanamam izlerim diye korkuyorum.Binbir Gece'nin konusunu beğenmiyordum.Sırf müziklerini Kıraç yapıyor diye izliyordum.
BS Cuma olabilir ama Sıla'dan sonra 22:30 civarında yayınlansın.

Sevgili mericik YD'nin fragmanına bende rastladım ama bizimkiler kesin son hafta çarşambadan önce yayınlatmazlar.
BS aman cuma 22.30 civarı olmasın çünkü HS var o saatte.

Kıraç deyince bende de akan sular duruyor.:img-blush

Rhettim ben Kıraç'ı bir de bangır bangır bağırtarak dinlemeyi seviyorum.
Geçen yaz Kuruçeşmede bangır bangır dinledim.Orkestra notalara basdıkça kalbimiz güm güm ediyordu.:img-yes:(Tabi konsere benim zorumla giden eşimin halini hiç sormayın:icon_whis)

sevgili kabinemgil vede yazın bile buraları boş bırakmayan forumdaşlarım iyi akşamlar efendim
OY OY OY Oy Kimleri görüyorum kimleri.Forumumuzun ablası,çok sevgili dava arkadaşım,kabinemgil,İstihbarat bakanım(Ne çok ünvanın varmış yaw:)))Gelmiş.Hoş gelmiş sefalar getirmiş.
Ama kızlar kıskanıyorum bakın,Forumun şu anda yorum yapan yegane abisi olarak ben geldiğimde bu kadar tezahürat yapmadınız.Kıskandım ama Bende isterimTekrar hoş geldin arkadaşım
Efendim bakıyorum yeni dizilerden konuşuyorsunuz.Bende BS merakla bekliyorum.Birde dönem dizilerini.Bakalım bu sezon reyting pastasından aslan payı kimlere düşecek.
Dizinin en son bölümünde Boran'ın ölme olasılığı konuşuluyor.Evet bu muhtemelen böyle olur.Boran Hükmün durdurulmasını elinden gelen heşeyi yapsa bile beceremez.Tam Sıla'ya Silah doğrultup onu öldüreceklerken Silahın önüne atlar ve Ölür.Sonracıma Fatoşunda dediği gibi aradan bilmem kaç yıl gösterirler şansa bakın Sıla'nın yanında birde kız çocuğu.Boran ölünce Sılada şans eseri ikinciye hamile kaldığı için Hüküm durmuş olur.Töreyide yok etmeyi başardıkları için Narinle birlikte Mutlu mesur yaşarlar.
yada şöyle olur ki böyle olmasını zannımca hepimiz istiyoruz;Boran ve Sıla Aşiretteki bütün insanlara istediklerinin,olması gerekenin,herkesin huzur içinde Mutlu olması için Törenin ortadan yok olması gerketiğini anlatırlar.Aşiretin ileri gelenleride Toplanır aynı Türkkan Aşireti gibi Töreyi hepbirlikte ortadan kaldırıp mUtlu ve huzur içinde yaşarlar ve Hepsi ekranda bir mesaj verip diziyi sonlandırılar.Böylesi daha güzel olur.

Sevgili teo,kabinemizin güzide bakanı,forumumuzun tek böceği,çitlembik kızlarımızın abisi ama alınma onlar senide pek çok severler.:img-yes:
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.:img-blush

Canım bakanım,bence yukarıda saydığın şıklardan ikincisi olsun.Sıla ve Boran elele verip(Tabi GO izin verirse :dito)bütün aşireti ikna etsinler.Törelerin köhneliğini,insanların töre belasından yıllardır neler çektiklerini anlatsınlar.Bütün aşiret de Cihan kılıklı değil ya Sıla ve Boran'ı dinleyip hak verip bu işlerden vaz geçsinler.
Yukarda yazdıklarıma kendim bile inanmıyorum ya.:icon_sorr

zeynepsudem
18-08-07, 19:45
Bıçak Sırtı'na bende varım arkadaşlar,gelin hep beraber oraya transfer olalım.:img-wink:
Bir de Elveda Rumeli diye bir dizinin tanıtımını görmüştüm,yine bir dönem dizisi olacakmış ve 1900 lerde Balkanlarda yaşanan olayları anlatacakmış.HS gibi olursa tadından yenmez.

Zeynebim özet konusunda çok umutlanma kesin geçen seneki tanıtım yazısının yanıza 3-5 cümle ekleyip bize yutturmaya çalışırlar.
Fragman da kesin rekorluktur.En kısa fragmanı hazırlayıp bize sunarlar.:icon_sorr

Bimkoliği yakaladım aşağıda.
Misafirler de önce 2 lerdi şimdi 4 oldular.

Fatoş Ablacım, fragman ve özet konusunda geçen seneki gibi yaparlarsa...:icon_sorr
Rakip kanallarda, tanıtımı iyi yapılan, hikayesi de sürükleyici ve oyuncu kadrosu da güçlü olan.. yeni dizilerden biri Cuma günü saat 20:00' de konulursa...
reytinglerde Sıla' nın dibe vurması kaçınılmaz olur..:icon_sorr
Ay unutmuşum, Sn. Yönetmen Hanım' ın reytinglerle meselesi olmazdı..:icon_whis
Ama ATV kanalı da, reklam ve reyting pastasından, payına düşeni başka kanallara kaptıracak kadar, Sıla' ya bir ayrıcalık tanıyacağını sanmıyorum..:butch:

Geçen sezon sonundaki son sahnelerin; diziyi çok seven, İstanbul' da çekilen bölümlerde ki bazı sahnelerde, canının fena sıkıldığı, hayal kırıklığına uğradığı halde, gene de diziyi izlemeyi bırakmayan.....pek kişiyi şok ettiği gibi; Yeni sezon için; diziden beklentilerini de olumsuz etkilediği anlaşılmaktadır..:img-pilot

Dizinin başlamasına daha üç hafta varken, yapım ekibinin; diğer dizilerle rekabet edebilmesi, dizinin misyonuna bağlı kalınarak senaryonun şekillendirilmesi, Sıla karekterinin..yaşına uygun davranışlar sergilemesi, eşine karşı önyargılı tavırlar takınmaması, havada kalan aydınlatılmayan konuların,
bir neticeye bağlanması, kız ve erkek çocuklarınında eğitiminde önemle durmaları.. vs.. gerekiyor.:img-wink:

Aşirette olup bitenlerden her zaman Cihan' ın haberdar olması.... marabaları küçümsediği halde... gene de herşeyi Ona yetiştirmeleri, Aşiretin esas Ağası temiz kalpli, dürüst,adaletli, Boran Ağa' nın olandan bitenden en son haberdar olması...ailesinden, eşinden bile takdir görmemesi...( bilhassa son 5 bölümde) yalnızların acıların adamı olması...Hepimizi çok üzdüğü gibi, hayal kırıklığına uğrattı..:img-pilot

Birde tutarlarda...Sıla' nın üzerindeki hüküm kalksın diye; dizide mutlu olmayı en çok hak eden Boran' ı öldürürlerse... Ben Sn. Gül Hanım' ın artık, hiçbir yerde adını görmeye bile dayanamam.:img-beee:

Bimkolikim, hoşgeldin.:img-in_lo

Elvada Rumeli' yi, Ben de izlemeyi düşünüyorum.. Dönem dizilerini çok seviyorum.. Çemberimde Gül Oya' yı hala unutamadım..:img-icecr

KIRÇİÇEĞİ
18-08-07, 19:48
İyi akşamlar herkese,

Ben evdekileri ayarlayıp geldim ama forumu boş görünce hayal kırıklığı olmadı desem yalan olur:icon_sorr Bende yorumumu yapıp gideyim en iyisi...

Canım bakanım,bence yukarıda saydığın şıklardan ikincisi olsun.Sıla ve Boran elele verip(Tabi GO izin verirse)bütün aşireti ikna etsinler.Törelerin köhneliğini,insanların töre belasından yıllardır neler çektiklerini anlatsınlar.Bütün aşiret de Cihan kılıklı değil ya Sıla ve Boran'ı dinleyip hak verip bu işlerden vaz geçsinler.

Fatoş ablacım,

Bence Sıla ve Boran el ele verip töreyi yeneceklerine önce Sıla'nın üzerindeki hüküm için el ele versinler... Bu konuda bencil olmak zorundalar. Başkaları töreye kurban gidiyor olabilir ama eğer engel olmazlarsa Sıla da töreye kurban gidecek :icon_sorr Önce Sıla sonra aşiretteki diğer insanlar için el ele vermeliler bence...

((GünIşığı ablamın senaryosunda Sıla'nın hükmü kalkmıştı ya hani ablacım hem mantıklı hem de töreye uygun kaldırmıştı hani o kalkmaz denilen hükmü :img-yes: İşte sanki dizide de kalkmış gibi hissediyorum ben... Ablacım düşün artık senaryonun beni nasıl etkilediğini :img-blush))

Sayın G.O'yu tehdit etmeye devam ediyorum. Çok eğlenceli oluyormuş cidden. Keşke yazın başından beri akıl etseydik şu işi :img-icecr Sayın G.O eğer diziye çeki düzen vermezseniz Cuma günü yayınlanma ihtimali oldukça yüksek olan Bıçak Sırtı dizisine transfer olacağız forumcak (değil mi? :img-wink:) Ona göre ya bizi dinleyin diziye sahip çıkmaya devam edelim ya da kendi egonuzu dinleyip yalnız kalın troest Karar sizin, kumanda da bizim :img-polic

Bimkolik'ciğim, hoşgelmişsin :img-in_lo

Teoman abicim, kıskanmış gördüm seni... aman da aman forumumuzun biricik abisi kıskanmasın... Ben seni çok seviyorum abicim... Sen olmazsan forumun tadı olmuyor bilesin :img-blush

Pijamamı giyip partiye gelmiştim, en iyisi pembe pijamalarımla yatağıma gideyim. Belki çektiğim halayların vermiş olduğu yorgunluğu atabilirim... Gerçi bu saatte uyuyamam ama :)

Sevgilerimle...

mause
18-08-07, 20:13
İyi akşamlar herkese,

Ben evdekileri ayarlayıp geldim ama forumu boş görünce hayal kırıklığı olmadı desem yalan olurBende yorumumu yapıp gideyim en iyisi...

Fatoş ablacım,

Bence Sıla ve Boran el ele verip töreyi yeneceklerine önce Sıla'nın üzerindeki hüküm için el ele versinler... Bu konuda bencil olmak zorundalar. Başkaları töreye kurban gidiyor olabilir ama eğer engel olmazlarsa Sıla da töreye kurban gidecek Önce Sıla sonra aşiretteki diğer insanlar için el ele vermeliler bence...

((GünIşığı ablamın senaryosunda Sıla'nın hükmü kalkmıştı ya hani ablacım hem mantıklı hem de töreye uygun kaldırmıştı hani o kalkmaz denilen hükmü İşte sanki dizide de kalkmış gibi hissediyorum ben... Ablacım düşün artık senaryonun beni nasıl etkilediğini

Sayın G.O'yu tehdit etmeye devam ediyorum. Çok eğlenceli oluyormuş cidden. Keşke yazın başından beri akıl etseydik şu işi :img-icecr Sayın G.O eğer diziye çeki düzen vermezseniz Cuma günü yayınlanma ihtimali oldukça yüksek olan Bıçak Sırtı dizisine transfer olacağız forumcak (değil mi? :img-wink:) Ona göre ya bizi dinleyin diziye sahip çıkmaya devam edelim ya da kendi egonuzu dinleyip yalnız kalın troest Karar sizin, kumanda da bizim :img-polic

Pijamamı giyip partiye gelmiştim, en iyisi pembe pijamalarımla yatağıma gideyim. Belki çektiğim halayların vermiş olduğu yorgunluğu atabilirim... Gerçi bu saatte uyuyamam ama :)

Sevgilerimle...

Aman kaçma kırçiçeğim,bizim ekip geç vakitte toplanabilecek ancak,istersen sen git biraz dinler gece yarısına doğru geri gel.

Pijama dedik kabinemgiller gece geç vakit anladılar.:img-wink:

Zeynebim ve kırçiçeğim,ben BS'ye ilk yorumumu yaptım bilem.:img-yes:

Bu sezon beni heycanlandıracak yeni diziler yolda,umarım onlarda da hayal kırıklığına uğramayız.Ama bunca dizi izledim Sıla gibisine rastlamadım.SevgiliGO geçen sene reytinglerde 1. olmanın etkisi ile "benim reytingle işim yok" demişti.Bu sezonda desin de görelim bakalım ya da dizi reklam almaz ise ATV O'na ne eder onu düşünsün.
Bizim tehdidimize gerek yok çiçeğim O'nu tehdit edecekler bu sezon çok olacaktır.

Diyarımı ben de aşağıda gördüm.:happy0064:img-in_lo

Hadi canım forumum yavaştan hareketlenelim gari.:happy0064:happy0064

maabel
18-08-07, 20:27
Pijamalarımı giydim partiye hazırım nerdesiniz.:img-wink:Yoksa parti yokmuydu hani parti yapacaktık MAUSE gelmesi şerefine.:happy0064Yoksa yeni dizlerin fragmanlarına kanıp başka formlara mı gittiniz.:icon_sorr
Ben bir yerlere gitmiyorum kendimme yasak koydum bir dizi benim için yeterli ikincisi için kendimi yoramam.Fragmanları gördüm ama Sıla gibi hiç bir diziye bakmayacagım.:img-yes:
Her yeni dizi yeni bir dert.Ben başımdaki sıla derdini atmadan bir yeni dertle ugraşamam.Hem ben MAA nın olmadıgı dizidelerde hep onun bakışlarını arıyorum.Diziyi seyretmekten çok MAA olsaydı nasıl olurduyu düşünmekten diziyi izleyemiyorum.:img-in_lo
Yaz boyu hiçbir yaz dizisini seyretmedim yeni sezonda da seyretmek istemiyorum.:happy0064
Sezon finali yapan diziler bir bir fragmanlara başladılar biz fragman görürmüyüz görmezmiyiz bilmiyorum ama görsekte bir şey anlamayız .:icon_sorrMAA yı boran olarak görmeyi özledim en azından onu gösterseler vala başka bir şey istemeyecegim.:img-blush
Fragmandan bahsedince fragmanı bekledigimiz günlere azkaldı degilmi.
KIRÇİÇEGİM özetciyi özlemişsindir kavuşmamıza az kaldı.:img-wink:
Bundan bir yıl önce MARDİNDE güzel bir aşk hikayesi başlamıştı bizleri içine alan.Bir yıl sonra bir yıl önceki yerinden başlamasını istiyorum .:happy0064
Geçen sene bu zamanlar bizlerde yeni gördügümüz fragmanın etkisiyle balamışık dizye.
BS iyi bir proje önemli kişileri bir araya getiriyor ama SILA nın fragmanı kadar ruhuma ulaşmadı.MAA oynasaydı belkim etkilenirdim.
MAA olmadan asla.:img-in_lo

yaprak1907
18-08-07, 20:36
merhabalar

öncelikle söylemeden edemicem..fatoş ablacım geldiğinden beri sayfalar 3'er 5'er geçiyo maşallah:img-blush

herkes bıçak sırtı hakkında yorum yapmış ben yapmasam olur:icon_whisyakında modlarımız kovucak bizi burdan bıçak sırtının başlığına gidin diye..benden söylemesi:icon_whis şu bizim cd ve maa ikiside fikret kuşkanla oynadı maşallah..ben fikret kuşkanın oyunculuğunu çok beğenirim,o yüzden onları şanslı buluyorum..cansu güz yangınında ,mehmet akif te hacıda oynadı fikret kuşkan la...:img-wink: kadro çok iyi,bitek vildan atasever konusunda takıldım..pek sevmem,ama oda tescilli oyuncu =) iyi olma yolunda ilerliyor,demekki onun töre dizisi bitmiş..yaralı yürek olan..:img-pilot

hiç yorum yapasım yok ama neyse..dizimiz yaklaştıkça benide bir kaygı sardı hayırdır inşallah..akifimi görmenin vereceği heyecandan mıdır,yoksa berbat bölümlerin bizi bekliyo oluşundanmıdır bilemem:img-pilot bide gül hanım bize süpriz yapıp,muhteşem bölümlerle gelirmiş:happy0064 bi zamanlar beşik kertmesi diye bir dizi vardı ya,ordaki gibi allah söyletti wallah:img-hyste

neyse,umarım gül hanım bizi haksız çıkarır..ilk kez haksız çıkmayı istiyorum,neden acaba:img-pilot.

bu arada bu aralar keyfim pek iyi değil, o yüzden klibimi belki geciktirebilirim..ama bi yerdende sevindiğim bişey var,,can dostumu 1 aydır göremiyorum sonunda tatilden dönüyor..:img-in_lo sesini duymak bile iyi geldi..

birde kaçırılan uçak olayı beni çok şaşırttı..ama sevindiren bişeyde oldu beni..herkes can havliyle uçaktan atlayarak dışarı çıkarken,yüksekten atlayanlar yaralandı,ve bizim insanımız bomba tehdidine karşın,kendi canlarını kurtarıp kaçmadılar,çoğu geri dönüp yaralananları taşımaya çalıştı...belki basit birşey gibi algılayanımız vardır,ama ben çok duygulandım..ve de çok sevindim..şöyle düşündümde çoğu milletin insanı yapmaz bunu..Türk olmaktan gurur duyuyorum,ve Türklerin böyle davrandığını gördükçe tüm insanlarımızı daha çok seviyorum..:happy0064 :icon_sorr

sevgiler cici formum,kabinemgil.. rep bakanınız sizi bi replesin gari =)

EDİT= cici formum kusuruma bakmayın..parti yeni başlıyor ama ben burda kalamıyacağım..siz keyfinize bakın artık bende yarın okurum =)

mause
18-08-07, 20:57
Pijamalarımı giydim partiye hazırım nerdesiniz.:img-wink:Yoksa parti yokmuydu hani parti yapacaktık MAUSE gelmesi şerefine.:happy0064Yoksa yeni dizlerin fragmanlarına kanıp başka formlara mı gittiniz.
Ben bir yerlere gitmiyorum kendimme yasak koydum bir dizi benim için yeterli ikincisi için kendimi yoramam.Fragmanları gördüm ama Sıla gibi hiç bir diziye bakmayacagım.

maabelim burdayız bir kısmımız,parti yavaştan hareketlenebilir.:happy0064
Gel kendine bu kadar eziyet etme başka dizilere de bak bir sezon daha sırf Sıla ile gitmez.Ben yaz döneminde Genco'yu izliyorum.Nazlı Yarim'e başlamıştım ama Genco ile çakıştırdılar.:icon_sorr
Birde Sema-Eylem ikilisinin yeni dizisini takip ediyorum.Eğlenceli bir dizi.

merhabalar

öncelikle söylemeden edemicem..fatoş ablacım geldiğinden beri sayfalar 3'er 5'er geçiyo maşallah:img-blush

herkes bıçak sırtı hakkında yorum yapmış ben yapmasam olur:icon_whisyakında modlarımız kovucak bizi burdan bıçak sırtının başlığına gidin diye..benden söylemesi

Yaprağım,kolay mı bizi buralardan kovmak?Bütün yaz buranın kahrını çektik.Forumu canlı tutmak için uğraştık,şimdi 1-2 diziden bahsettik diye kovulacaksak hiç gelmeyelim buraya.:icon_sorr

BS'de Vildan değil de Melisa Sözen beni daha çok meraklandırıyor ÇGO'dan beri pek severim O'nu.

Zavallı özetçi elimizden çekmediği kalmadı,ne yazsa yaranamadı eminim ilk bölümlerin özetini yazarken O bizden çok sıkılıp bunalacak.
Çok bir şey yazsa GO kızacak az yazsa bizim tehditlerimizle karşılaşacak,Allah yardımcısı olsun.:icon_whis

15 Ağustosda çekimler başladı ise 3 gündür çekim var demektir ve bizimkiler ilk bölümü bitirmek üzeredir.
Polisler görevini yapmış Boran'ın ifadesini alıp bırakmışlardır.Sıla'nın sancıları artınca en yakın alana inmişlerdir ve Boran'da son sürat onların yanına gitmektedir.
Kıllı lopez de bir yandan aşirettekileri fitlerken bir yandan da baz istasyonu Diloş'dan gelecek haberleri beklemektedir.

Uçtum mu?
Bu gece parti var uçuş serbest.:happy0064:happy0064:happy0064

Civcivimi aşağıda gördüm.Seni de çok özlemişim arap kuşum.:img-in_lo

nihz
18-08-07, 21:02
Parti yapıyoruz partiiiiiiiiiiDuyanlar duymayanlara habedr etsin, pamuk eller klavyede iş başı yapsın....
Forum nasıl oluyomuş, nasıl çoşuyomuş cümle aleme gösterelim:img-yes:

Kabinemgil yavaş yavaş toplanmaya başlıyor. Diyarım, mausem, yaprakım buradalar, bendenizde geldim. sılam, teo, odile, Günüm Işığımda geçte olsa bize katılacak. Kabinede eksiklerimiz kalıyor ama biz onları yad ederiz:img-yes:
Rhettim ve jessimide online gördüm, Filintamda gelirim dediydi. Pıtırcık kızlarımızdanda gördüklerim mevcut, kıdemlilerde salınıyor. Ohhhhhh tam takır parti olacağa benzer:bella

Bıçak sırtı bu senenin bomba dizisi olacağa benzer...O ne biçim kadro, kalbimden vurulmuşa döndüm. Bir de Komser Nevzat var ki...Amanın ona öyle dedirtiyor. Yeni bir jön mü katılıyor aleme:img-blush Rhettim sen nasıl es geçtin şaştım:icon_whis

Bugün keyfim yerinde...Neden derseniz beyaz camda da olsa Johnny'im ile karşılaştım gerçi filmin son 15 dk.sını yakaladım ama olsun o bilenek bulutların üzerinde yürümeme vesile oldu:img-icecr

Teo'cum, kabinemin ve de paspas forumumun abisi...Senin yerin ayrı, teksin ve forumumuz için özelsin:img-wink:
Bu arada tahminlerinden 2.sine benden okey...Birincisini bize izletmeyi düşünenleri en şiddetli duygularımla kınıyorum, böyle son düşünenler için güzel planlarım olduğunu hepinizle paylaşıyorum. Anladınız siz beni:img-wink:

Oslo'm da gelmiş, sefalar getirmiş
Odile'm gelmiş bilenek:img-in_lo

ZAMAN ATLAMASI OLMASIN
BEDİRHAN BABASINA HASRET DOĞMASIN
SILA GÖZ BELERTME VE ÇEMKİRME HASTALIĞINDAN KURTULSUN
YAŞAM SEBEBİNE GEREKEN DEĞERİ VERSİN
BORAN'IM ASLAN GİBİ KÜKRESİN
SON SAHNE KABUS OLSUN
SEYİRCİNİN FİKİRLERİNE DEĞER VERİLSİN
İLK 10 BÖLÜMÜN DAMAĞIMIZDA KALAN TADINI TEKRAR HİSSEDELİM
BİRAZ FESATÇA OLACAK AMA BORAN SILANIN BURNUNU AZ BUÇUK SÜRTSÜNKİ AKLI BAŞINA GELSİN:img-icecr

:img-punk:İlla ki Boran:img-punk:

odile
18-08-07, 21:02
canımın içi kabinemgill :img-in_love biricik forumum iyi gecelerrr..
parti varmışş öyle duydummm!!!şöyle sıkı bir cumartesi akşamı geçirmeyeli bayağı olmuştuu özlemişim doğrusu :img-wink:
bugün Radikal gazatesinin cumartesi ekinde MAA ile röportaj vardı . Bir süre yazıyı okuyamadım çünkü resimlerde o kadar tatlı çıkmış kii valla çarpılıverdimm :img-in_loyazıda ilginç birşey yok MAA ezberini bozmamış ve hep söylediği cümleleri tekrar etmiş... sadece seneye oyunculuk eğitimi almaya başlayacağını söylemişş o kadarr...

Bence de sevgili metes dizinin finali Boran'ın ölümü ile olur sonrada bize bilmem kaç yıl sonra diye bir sahne gösterirler ve biz Zeyna Sıla ile Narin'in töreleri nasıl yenmiş ve mutlu mesut çocukları ile yaşadığını görürüz.Sıla Yaren'e kahraman Azad'ı,Narin Bedirhan'a beceriksiz Boran'ı anlatır ve ekranda senarist,yönetmen ve diğer herbişey olarak GO yazısı ve SON ibaresini görürüz.

:img-fie::img-fie:
aman canımın içi fatoş'um ağzından yel alsınnn desem de ben de böyle olma olasılığını hep aklımın bir köşesinde saklı tutuyorumm ...

yeni bahsedilen dizileri hiç bilmiyorumşu sıralar tv seyretmiyorum hiçç ama Komiser Nevzat deyince akan sular durur doğrusu!!! bu role Çetin Tekindor'u o kadar yakıştırmıştım ki şimdi Altan Erkekli bana biraz garip geldii neyse bir izleyelim de kararı ona göre veririz...
bu arada mause'um "Şeytanın Yemini'ni "aldım elimdeki kitap biter bitemz başlayacağımm :img-yes:

Firuz ağa boranın cihanı vurma sebeplerini anlattığında oğlunun yanında olacağına inanıyorum….yavaş yavaştan değişme sinyallerini vermişti firuz…hatta kardeşi zinhar la bile kavga edebilir...işte böyle bunlar akrep gibi birbirini soksunlar

biri akrep mi dedii :butch:bikerem akrep kötü bir hayvan değil kii hak edeni sokar dermişimm :icon_whis rhett canım anladın sen beniii :img-in_lo
Firuz konusunda sana katılıyorumm bence ikinci sezon Boran'a destek olan bir Firuz göreceğizz ...

mause
18-08-07, 21:12
Aman tanrım,sevindirik oluverdim.
Jessimi gördüm,Hilom yazdı,odilem yazdı hadi arkadaşlar eller klavyelere bu gece bu sayfa kapansın yeni sayfa açtıralım sevgili nslmia'ya.

Odilem canım benim ,evde Radikal var ama hiç fırsarım olup da bakamadım gazeteye.İyi ki de bakmamaışım MAA'yı sezon sonu kıro hali ile hatırlamak bana iyi geliyor.:img-wink:

Hilom,bilirim Johhny den başka Nİ deyince sende akan sular bir daha durur.:img-blush
BS bu seneki favorilerimiz arasına girdi bile.:happy0064
Bir de TİM'imi görseydim tam olacaktı ama ne yapalım başka sezonlara.:icon_sorr

Komser Nevzat'ın tanıtımları dönmeye başladı.Orada bir tek Buket Saygı ne alaka ama belki bizi şaşırtır iyi bir dizi çıkarır.

AAA birde Kadir abimizin ve Oktay Kaynarcanın dizisi var.Oh Oh ne güzel Sıla'ya bi sürü rakip çıktı.
Belkim GO akıllanır bu sezon.:img-pilot

rhett-butler8/1
18-08-07, 21:14
Foruma geldim tam giderayak Rhett'im Canımın ciğerimin şu yazısını görünce cevap vermeden edemedim

Rhett'im,

Onu bende denedim canım inan çok zevkli oluyor : Hatta daha geçen gün kendime mesaj attım... İnsanın yaptıklarını kendi yüzüne yine kendi mesajıyla söylemesi hem zevkli hem de kabul biraz delüce oluyor Ama zevkli oluyor ne yapayım

.

canım ciğerim...bu delilik hususunda beni yalnız bırakmadığın için çok thank you...demek kendine mesaj attın...ben yalnış bir şey yaparım korkusuyla sadece "selam"yazdım:img-hyste...ama bundan sonra kendimle dertleşebilirim..:img-icecr

İyi akşamlar herkese,

Ben evdekileri ayarlayıp geldim ama forumu boş görünce hayal kırıklığı olmadı desem yalan olur Bende yorumumu yapıp gideyim en iyisi...

.

ah çiçeğim lalezarımın güldüren adresim....bak güldüren diyorum anladın ..ne güzel ya anladın diyorum ve ben senin anladığını biliyorum..bir iki üç gülüyormuyuz...bak başladım ben:img-hyste ha peki şimdi sen nereye gidiyorsun be papatya....evdekilerin ayarlanma işinin ne kadar zor olduğunu bende bilirim....bu zorlu mücadeleden galip çıkıp gitmek olmaz...danışmadan aranıyorsunuz ona göre :img-yes:

((GünIşığı ablamın senaryosunda Sıla'nın hükmü kalkmıştı ya hani ablacım hem mantıklı hem de töreye uygun kaldırmıştı hani o kalkmaz denilen hükmü İşte sanki dizide de kalkmış gibi hissediyorum ben... Ablacım düşün artık senaryonun beni nasıl etkilediğini

..

bencede sence desem kolaya kaçmış olurmuyum acaba:img-icecr...günışığı abladan bol bol kopya çeksinler derim:img-wink:....çalışkan bir öğrenci olarak tembel öğrencilere yardım etmek sevaptır....sen en iyisi günışığı abla..kargo ile senaryolarının fotokopilerini gönder.....özellikle hüküm kalkma sahnesini....

Hadi canım forumum yavaştan hareketlenelim gari

geldik gari fatoş abla....şu an cine5 de leon var..... ikileme düştüm de....leon seviyordu dimi bu natalie yi....eğer seviyorsa şu natalie kadar olamadım diye hayıflandım:img-beee:.....yuh bana:img-hyste....bacak kadar kız adamın dengesini bozdu resmen....

nihzm dün gece yine hayalet süvari tarafından kandırıldım...:img-hyste

örtmenim odilem akrep derken senin gibi zarif...içi sevgi dolu o böyle baktıkça bakası gelen akreplerden bahsetmemiştim..ama yaptım bir gaf diyorsak bu akrepleri gel kova :img-wink: lara doldurup buzlukta saklayalım...şimdide sen anladın beni...:img-yes:

aa o gördüğüm jess mi..:blink:

maabel
18-08-07, 21:16
günaydın güzel formum hayatımda ilk defa bu kadar geç kaldığımı hatırlamıyorum o panikle işe nasıl geldiğimi bilmiyorum ama ilk aklıma forum geldi acaba kim kahvaltı hatırladı diye sağolsun canım MAABELİM hazırlamış...

gece uyumadan önce göz gezdirdim gülmekten karnım ağırdı cevap verecektim ama başımda dikilen kardeşlerim izin vermedi sabahtan beri işgal ediyormuşum değil benim ne işim olur pc de yaniyorum yazdığım mı var okuduğum mu var ne isterler benden anlamıyorum full iftira yan.

MAABEL yıktın beni narindende beter dedin.... narin dedin bittin sen canım.... narine olan zaafımı bilmiyormusun .... narin kadar abisini yıkan varmıdır ki:.. bu iyiliklerini yüzüme vuracağını söyleseydin hiç beni kurtar dermiydim elveda kötü dünya...
bu formumu çok seviyorum umarım MAABELLE atışmamız sizi rahatsız etmiyordur... MAABEL damarıma basıyor MAA benim diyor ya...
bende MAA konusunda ciddiyim MAA ALEVİN.......

ALEV sen adam olmassın canım büyük sözü dinlemiyorsun.Sen inatçıysan Ben senden inatım .MAA ELEVİN haa bu ALEV cehennemdeki alevmi pek çıkaramadım.:icon_whis
BÜRÜTÜS ten sonra güvendigi kişin sırtından vuran ikinci kişi NARİN üçüncüsü de sensin ben ne yapayım.:icon_sorrDuaet seni hamdiye banzetmedim bu gidişle o günlerde pek uzakta degil ama neyse.:img-hyste
Hadi Cumartesi çalışmışsın fazla yüklenmeyecegim.Düşene birde ben vurmayayım.:img-cray:(Cumartesi bende çalıştım )
Kahvaltımıda begenmişsin hadi oradan da yırtın bir günlük cezanı erteledim.

[QUOTE=metes;4450894

METES canım senin düşündügün konuya bak.
Su küçügün MAA büyügün. Tabiki MAA benim.:img-blush

metesciğim hiç kuşkun olmasın MAA benim zaten... tek korkum jess ve harami ... maabelim bana kıyamaz çoğu konuda ama MAA olunca o da değişiyor ama bence ablalık yapar çıkar ben ve MAA arasından... baş köşe reklam altlarında kurtardığı gibi JESS ve HARAMİ ninde gazabından kurtarır :(yağa alevim kim tutar seni )...
ALEV canım gençsin tecrübesizsin bak sana apla nasihatı.En yakınından kork derim ben sana.MAA söz konu olunca nasıl kıyarım bir bak o zaman.:sad53:
Formda biraz önce bir KUŞ(JESS) gelmişti gördünüzmü?:icon_whisKuş hala burdaymış.
Yeni sezonda bir çok dizi başlıyor ama bir kaçı dışında yine ortalık dizi çöplügüne dönecek.
Sıla yeni sezonda kazanan dizilerden mi kaybedenlerde mi olacak bu GO un elinde.Kendi elleriyle kendini hasan keyf