Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
Herkese selamlar
Bundan sonra foruma pek giremiyeceğim ama aklım hep burda kalacak galiba:img-wink:
Bugün Kanallara bakarken Sıla'ya denk geldim.O nefret ettiğim bölümler başlamış.Hemen değiştirdim kanalı.İnadına da netten ilk 5 bölümü izledim:img-in_lo
1.Bölüm'de
Boran ve Sıla'nın çeşme başındaki karşılaşmaları,Sıla Dilan ile gezerken birden Boran'ın atıyla karşılarına çıkıp onları korkutması:img-haha:
2.Bölüm'de
Boran ve Sıla'nın ilk gecelerindeki atışmaları,Sıla banyodayken Boran'ın onu dikizlemesi:img-blush
3.Bölüm'de
Boran ve Sıla'nın azat vurulduktan sonraki(arabadaki ve çeşme başındaki)konuşmaları,Boran'ın Sıla'yı korumak için aşirete yalan söylemesi,Boran'ın yer yatağı ile odaya gelmesi,Sılayla aralarındaki tatlı atışmalar,Sıla Kevser'in verdiği kıyafetleri giydiğinde Boran'ın bakışları:img-in_lo
4.Bölüm'de
Boran'ın hastanenin önünde arabadan Emre'ye attığı kıskanç bakışlar,Sıla'ya Emre'nin kim olduğunu sorduğundaki ifadesi,Freni basması,Sıla'nın elini tutması,Yalanımı gerçek yapmasını da bilirim demesi,Sıla intihar ettiğinde Boran'ın korkusu,Sıla seninim dediğinde Boran'ın bakışları,Ayşe'nin "Gelinağam,Boran ağama birşey oldu" dediğinde Sıla'nın koşa koşa Boran'ın yanına gitmesi ve Boran'ın yağtığı DVD sürprizini görmesi
5.Bölüm'de
Boran'ın kıskançlığı,Emre'ye bağırması,Sıla'nın Yezda'yı öğrenmesi,Yüzüğü takıp Boran'a göstermesi,Gece yürüyüşü,Aynı gece Sıla ve Boran'ın karşılıklı şiir okumaları,Boran ile alışverişe çıkmaları,Yemeğe gitmeleri,birbirine attıkları kaçamak bakışlar:img-in_loVe öpüşmeleri:img-in_lo
SN. Gül Oğuz biz böyle sahneler istiyoruz.Bir kere bize bu duyguyu tattırdınız,bir kere daha yapabilirsiniz inşallah
Akşam akşam nostalji yaptım.
Şimdilik görüşmek üzerebye
Sılasına ,sıpasına Boranına nezaman kavuşacagını bilmeyen formum iyi akşamlar.:img-wink:
Bugünde şöyle bir ugradım biraz sonra gidecegim.:icon_sorr
Şu saat itibariyle hala bizim diziden bi haber alan yok mu?:icon_whis
Özetten ,fragmandan vazgeçtim ATV nin yeni sezon tanıtımlarıdamı çıkmadı.:icon_sorr
Millet fragman yayınlamakla kalmadı ,bilbord ilanları verdi bizim diziden haber yok.:icon_sorr
Televiyonculuk okumadım okuyan varsa bana anlatsın bunu hangi anlayışla yapıyorlar.
ALEVİM aştan vazgeçeli uzun zaman oldu.Bende sadece Boran ve oglunun büyük sevgisini merakediyorum.
ZEYNEBİM Sılanın bizlere kazandırdıklarını çok güzel anlatmışsın.İyiki sıla var yoksa bizim halimiz nice olurdu.
DERİNİM Boranın ogluyla oldugu bir fragman için yapmayacagım şey yok biliyorsun tabi sizlerden ayrı kalmak dışında.:img-wink:
Bilmiyorum bugünlerde sizede soran varmı Sılayı izledigimi bilen herkes beni soru bombardımanına tutuyorlar.Ben soruların cevabını bilemedim belki siz biliyorsunuzdur.
-Sılanın fragmanı çıktımı.
-Sıla yeni sezonda Cuma günümü yayınlanacak.
-saat kaçta başlayacak.
-Yeni sezonda CD ve MAA oynuyormu
-GO hala yönetmenmi
-Boran oglunan kavuşacak mı
-boran hapise girecek mi
-Sıla borana cemkirmeye devam edecekmi
-yeni sezonda kaç kişi töre kurbanı olacak
-Sılayı seyretmeyi hala düşünüyormusun:img-yes:
-Yeni sezonda MAA nın banyo sahneleri varmı:img-in_lo
-MAA hala merdivenlerden inecek mi:img-blush
-MAA ya hala aşıkmısın.(cevabı bellidegilmi:img-in_lo)
Bu soruların cevabını bilen varsa insaniyetlik namına forma yazsın.
GÜNIŞIGIM senaryonu ekledin mi?:icon_whis
iyi geceler sizi çok özledim:img-in_lo
Resmi bir açıklama yok ama iki hafta sonra bu akşam 39.bölümü izleyeceğiz nasipse değil? Kabus dolu günlere azıcık kaldı
Boran ''Ağa'' olmasaydı ne olurdu diye düşünüp meslekleri sıralamışsınız: ) Sabah sabah bütün mesleklerde Boran'ı hayal ettim de en tatlısı, en güzeli, en şekeri, en şeker paresi hangisi geldi aklıma biliyor musunuz? ''Çocuk Doktoru'' ...
Şöyle bir hayal etsenize bi... Beyaz önlük içinde esmerimsi yakışıklı Boran... Ve odasında minik mi minik, şeker mi şeker çocuklar... Ay gibi parlayan yüzünde kocaman ve insanın içini ısıtan gülümsemesiyle Boran...''Hadi bakalım aç şimdi ağzını... Aferimmm... Hıımm sen son zamanlarda dondurma olayını fazla abartmışsın galiba Prenses hanım.. Merak etme aramızda kalıcak'' deyip minik hastasına ilaç yazan bir Boran :img-in_lo Aman Allah'ım ben böyle değildim beni bu hayaller maf etti :icon_ange
Not: Pıtırcıkım Pelinsi'ciğim nerelerde? Son günlerde sesi soluğu çıkmıyor merak ettim... :icon_sorr
Şimdi sevgi sözcüklerini sıralardım ama repe saklayayım yoksa tomurcuk ya seni ya beni paralicek:img-icecr
Atv bu sene neden bu kadar boşladı anlamıyorum...Hele bir Atv Klasiği var ki gördüğümde karnımı tuta tuta gülüyorum...''Dizi,Atv'de izlenir'' :img-dirol
Bu sene mutlaka Kanal D yılın kanalı olacak...Şöyle bir düşününce
-Pazartesi:Bıçak Sırtı
-Salı:Binbir Gece
-Çarşamba:Yapak Dökümü
-Perşembe: Annem/Kavak Yelleri
-Cuma:Menekşe ile Halil
-Cumartesi:Sana Mecburum/Zoraki Koca
Yani eğer Cumayı da Atv nin elinden alırsa haftanın 6 günü 1. olabilir...ATv nin bu nedenle tüm dizilerinin tanıtımını yapması,yapımcı ve yönetmenleri sıkıştırması gerekirken boyuna aynı dizileri verip durduğunu görüyoruz...Kanal D haketti:happy0064
Sadece 1 küsür hafta kalmış dizinin başlamasına ama fragman yok...En dandikinden bir kanal tanıtım yok...Harika Pazar dizi oyuncularıyla hep aynı platformda röportaj yapınca,herhalde tanıtım hazırlıyor demiştim ama,:img-pilot
Çok dertliyim,çok...Göremediklerimiz,göremeyeceklerimi z kapı gibi tapusu...
++
KIRÇİÇEĞİM,o nasıl hayal öyle:icon_redf Ama mümkünse ağzını açarak gülmesin Boran,dişler fena çünkü,doktora yakışmaz:icon_whis Oğyuşuyla beraber uyuduğu,hsatalanınca telaşlandığı,sıla ile Boran'ın birbirlerini çocuk konusunda tatlı tatlı kıskandığını görebilecek miyiz acaba:img-blush
NOT: En pıtından geldim canım:img-icecr Merak edenlere koca koca öpcükler:img-blush
soruların cevabını bilemedim belki siz biliyorsunuzdur.
-Sılanın fragmanı çıktımı
hayır dikkatle nöbetteyiz ama henüz bir haber yok
Sıla yeni sezonda Cuma günümü yayınlanacak
bilinmiyor..sadece öyla olacağına dair umut besleniyor
saat kaçta başlayacak
22-00 gibi duyumlar var..buda geç saatlerde yayınlanırsa aşk sahneleri boran hapise girecek mi
olurmuki gibi hayallere dalmama sebep oluyor
Yeni sezonda CD ve MAA oynuyormu
maa evet, cd maalesef evet
GO hala yönetmenmi
o soruyada evet demek zorundayım
Boran ogluna kavuşacak mı
kavuşsun artık..bıktık gari
boran hapise girecek mi
evet..adam yaralamaktan girmezse yakışıklılıktan dama düşecek
Sıla borana cemkirmeye devam edecekmi
bazıları hayır diyo, ama biz forumcak çemkireceğine inanıyoruz
yeni sezonda kaç kişi töre kurbanı olacak
bu meseleye cihan ile sıla karar veriyor onlara sorulmalı
Sılayı seyretmeyi hala düşünüyormusun
sılayı değil ama BORANI
Yeni sezonda MAA nın banyo sahneleri varmı
OLMALI.. yoksa bir ekip yollar zorla yıkarız
MAA hala merdivenlerden inecek mi
mecbur inecek..toptan intiharlar seyirci kaybına yol açar
MAA ya hala aşıkmısın.(cevabı bellidegilmi
hayır MAA ya aşık değilim..ama BORAN dersen.. yangın var...
Merhaba dizisi başlamasına az kalmış,söylecek sözü kalmamış,Umut arayan canım formum
Boranın hapishane arkadaşları kimler olacak acaba…:icon_whis Fonda Orhan babadan”teselli ver “parçası eşliğinde hüzünle bakan Boran…:img-cold::img-help:
Boran keşke bağlanma çalmayı bilse idi …Türk filmlerinde genelde bir elinde sazı diğer elinde tahta bavulu (tabii cüzdanında sevdiğinin resmi) ağır ağır açılan demir kapı fonda acıklı bir müzik kamera sadece ayakları çeker ve koğuşa sert sert bakan Boran….:img-tomat
Cihan Emre yi vuran Halil i hapishane de öldürtmüştü…Boran içinde böyle bir tuzak kurabilir mi? (GO sen benim senaryolarımı okuma :icon_whis)
su-yağmurcuğum,
Boran'ın derdinden anlayacak biri mutlaka çıkar hapishanede...Aslında iyi bile oldu...O ağa ya,şimdi altlı üstlü bir ranza...Efenime söyleyeyim,posteriydi,kilimiydi,istek şarkısıydı,tatlısıydı...Değmeyin keyfine...Ağalar paşalar gibi(!) yaşar...troest Sanki evde ne oluyordu:img-tomat
Ama bağlama çalmasın,başkasına çaldırtsın...Hatta ''Ne sevdiğin belli ne sevmediğin'' şarkısı eşliğinde,boğmayan bir falshback izleyelim(KIRÇİÇEĞİM:img-in_lo)
Cihan'ın bir adamı, sürekli hapishanede Boran'ı rahatsız edecektir...Ama şişlemeye kadar gider mi bilmem...Bir de Boran töreye karşı geldi,öldürmesi gerekn kadını korudu ya,ağaların,aşiretin,ondan elini eteğini çekmesi durumu var bir de:img-cray:
Yahu belki de hiç hapishaneye gelmeden,birkaç gün nezarethanede kalıp sonra mahkeme kararıyla beraat edecek,işte ben bunu yirim:img-eat:
Yok yok,bir insanın fikri bu kadar çabuk değişmez...Hiç eski mesajları bulp çıkarmayın,Boran sürünsün diyen bendim...Ama ne yapayım tırsıyorumsofa
Ertelenmiş Hayatlar'ı İzleyen var mı?
Ard arda mesAJ yazıyor gibi oluyorum ama siz de durdunuz yahu...
Ertelenmiş Hayatlar'ı İzleyen var mı?
ben izledim geçen hafta ama kavak yelleri var bu hafta seyredermiyim bilmiyom:icon_whis
sen kanal d galip olacaksın diyorsun ama show ile atv de iddaalı
senin saydığın dizilerden birkaçı iş yapmaya bilir..
bence annem ve elveda derken iş yapmayacak..
korkum o ki bıçak sırtı da harcanmasın erkek hegomanyasında bir milletiz bi tarafda kadir inanır ve oktay kaynarca var bir yanda üç yakışıklı bu savaş pek yaman..kumanda genelde erkeklerde olduğu için ters te tepebilir..
show da kemikleşmiş izleği olan diziler var.. kurtar vadisi pusu,ezo gelin,doktorlar,hepsi 1 yeni dizleride pek yaman..yabana atma bence show'u..
pusat,dudaktan kalbe,kuzey rüzgarı,eşref saati..baya iyi yapımlar..
atv'de de var iyi dizler.elveda rumeli,fesüphanallah kemikleşmiş izleyicinin olduğu dizilerde cabası..
bide yorum olsun:
dizinin fragmanı çıkmamış.. varsın olsun...evliya olduk artık sabrederik değiiiilll:icon_whis
derandamir 05-09-07, 22:25 merhaba arkadaslar bir arkadasinda belirtigi gibi bu sene KANAL D nin senesi olacak gecen sene ATV cuma gunleri birinciydi ama Sila dizisinin bu sene tutacagini sanmiyorum,ama uzuluyorum cunku bu diziyi seviyorum ama maalesef umidim kalmadi birde cuma aksami Menekse ile Halil basliyor,ben ATV nin yerinde olsam sayin GO uyarirdim cunku GO hata yapmaya sansi yok ama biliyorum bir degil iki degil ama bir suru hata yapacak sayin yonetmenimiz,bu nedenle dizimizin raytingleri dusecek ama yinede bir iki bolum sabredebilirim ama umidim yok maalesef.
Nerelerdesiniz arkadaşlarım,yoksa sizde benim gibi başlayan dizilerimi izliyordunuz:img-wink:
Geçen sezon yayınlanan diziler başladılar,başlamayanlar fragman verdiler.Bizim dizimizin ne farkı var onlardan anlamadım.Acaba bütün dizilerin başlayıp,hangisinin raitingi düşükse onun karşısınamı koymayı düşünüyorlar.
De-rincim yazmış bugünkü bölümde Sıla Azadın kararlılığından bahsedeerken flashbackle nikahda Sılanın kafasına silah dayadığı sahneyi gösterdiler.Azad yapınca kararlılık oluyor,Boran yapsaydı kesin katil olarak hatırlardı Sıla...
Pelincim Ertelenmiş Hayatların çok şansı yok gibi.Oyuncu seçimi bana öyle hissettirdi.
İyigecelerbye
Canımıniçi kabinemgil,sevgili forumdaşlarım,
Bulutlu bir İzmir sabahından herkese günaydın
Forumu açtım,çayı koydum,kahvaltıda yine diet bisküvi var:icon_sorr
Akşam herkes neredeydi,çok az yorum yazılmış.Okuması kolay oldu.:icon_whis
Dizinin yayın günü ve saati hala muallakta.
Fragman desen haber yok.
:dito:dito:dito:dito:dito:dito
günaydın sılası ve sıpası kaçıp kaçmadığı bile belli olmayan çıldırık forumum...
begocuğum ben yorum ekleyene kadar ekliyorsun :D bende simit almıştım nede olsa son günlerimiz bir ay ara vericez kahvaltıya ben simitleri alıp geliyorum ...
dün gece sanırım herkes yaprak dökümüne kaçmıi izleyemedim yine ağladınızın mı :D
fragmanın çıkmamasına bende uyuz oldum ama bir yöndende çıkmasını istemiyorum korkuyorum çünkü o gerçeklerin yüzüme bir anda vurulmasına kalbim dayanmayabilir... sılanın kaçmış olmasını, boranın tutuklu olmasını ve cihanın yoğun bakımda olmasını kanıtlayan fragmanı izlemek korkutuyor... ben umutlarımla yaşasaydım yada isteklerimize uygun sahneler gösterselerdi olmaz mı...
MAABELİM ben o sorularının hiç birinin cevabını bilmiyorum tek istediğim boran hapise girmesin oğlunun doğuşuna şahit olsun....
günaydın arkadaşlar,sılanın kaçmadıgı kesin düşünenlerdenim .
boranın 2 bölüm hapis yatacagını düşünüyorum. boran 2 bölüm yatarsa bedirhan 2. bölüm sonu yada 3. bölüm dogabilir diyorum.
tekrarı uygun oldukca seyrediyorum. seyretdikcede mantık hatalarını daha çok görüyorum. hiç bir dizide olmayanlar burada . çözümlenmemiş birsürü konu var. gecen sezondaki bu konuları çözümlemeye çalışsalar diziyi kesin 10 bölüm onunla idare ederler.
geçen bölümdenki çözümü ne gidilmeyen konuların öncelikle ele alınmasını istiyorum.
çihanın piislikleri dökülsün artık . cihan seri katil bir gün yakalanmıyor ama boran eline silahı alır almaz yakalanıyor. ben hala bu çözmeye çalışıyorum.
ben dizinin bu sezonundan umutluyum . inşallah her şey güzel olacak . sevgilerimle
herkes atv go uyarsın bişiler yapsın falan dio ama haberiniz wardr heral atw şatışa cıktı bu yüzden atvnn pek uyaracak hali olduğunu sanmıom işlerin tabi aksamadan yüremesi gerekir tabi ama gördümüz gb olmuo :icon_sorr netten okuduğuma göre yeni sezon için yemek falan düzenlicekti atv ama heral yalan oldu oda bu sezon atvden hayr gelmicek gb hatta onlarda en çok sılaya güveniyorlarmış ama reklamsız nereye kaadr bilemiom yani kanald dizilerinin fragmanlarını kemdi sitesindesnde 5 gün önceden veriyor yaa:img-yes:allah herkese sabır versin tek beklentim sıla zeytinyağ gb üste çıkmasın veee çemkirmesin başka hiçç bişi istemiom aşıklarmı düşmanlarmı hala anlayamdm olmazsa zap yaparz artkk m ve h fena dizi deil sonlarına doğru çakışrlar heralbye
Sılasına sıpasına boranına kavuşma günü bekleyen arkadaşlarım günaydın.
Yine sizlerden ayrı kalmaya dayanamdım komşudan pc ödünc aldım geldim.
Bego kahvaltı çok güzel eline saglık.
Fragman ,özet hala yok ama GÜNIŞIGIM bir senaryo yazmış kendime geldim valla.:img-in_lo
Günışıgım Boran sılayı banyoda izledimi şimcik .:img-in_lo
zaman atlaması olmasın.
boranın ogluna kavuştugu fragman artık gelsin.:img-in_lo
derinim burdasın çok sevindim.
ben gidiyorum .iyi günlerbye
günaydın sılasını dört gözle bekleyen forum arkadaşlarım,
bego açışıl yapmış, alevcim simitleri getirmiş elinize sağlık arkadaşlar teşekkür ediyorum
maabelim ben geldim ama sen gitmişsin canım ...
o sorularına cevap yazmak istedim ama figancım çok güzel yazmış aynen ona katılıyorum canım..
ama dizimizin saatinin değişmesini istemiyorum:img-yes:başka dizi ile çakışırsa çakışsın geçen senede başka dizilerle çakışıryordu değil.....diğer kanallar yapımlarını izleyici karşısına çıkarmış olabilirde onu izlemeye karar verende izleyicidir ..o çok konuşulan BG hiç izleme gereği duymadım ,beni hiç etkilememişti iyi yapım şirketi olmasına rağmen sadece zap yapmıştım..
mause abla nerde bugün hala gelmemiş
siyah-beyaz ablada yok o da tatile mi gittti:icon_whis
elifb aramıza hoş geldin biraz dertli gördüm seni(bizlerde o durumdayız da ayrıca) atv o yemeği verdi sanırım dizi oyuncularını bir araya toplamış roportaj yaptıklarına göre bir tanıtım yemeğidir diye düşünmüştüm yoksa cd dün gittim bugün geldim demezdi diye düşünüyorum(gerçi o da sürekli seyehat halinde )..
her yıl o best model yarışmasını tv den veriyordu neden bu yıl vermediler anlamış değilim MAA olduğu için olbilir mi:icon_whis
günışının senaryosunu okudum rep verecektim ama uyarı mesajı geldi veremedim....o beste hanıma bende sinir oldum demek saçına birde toka taktı öylemi...boran sıla ve bedirhan aynı oda da sabahlıyorlar öylemi okurken böyle sahneler izleyecek miyiz diye merak ediyorum ve bekliyorum da....eline sağlık güzel bir senoryo olmuş...hımmm o banyoda gözetleme fikri de şahane:good:
çitlenbik kızlar yerini almış kabinemiz halen gelmemiş diğer forumdaşlarda... MAUSEM aşağılarda görünüyor ama yazmadı halen...
aklıma bedirhan geldi babasına hep benzemesini istemişimdir Go yazdıysa Allah baba bozsun ya azada benzerse diye tedirgin oluyorum erkek dayıya benzer derler...
sılanın gördüğü kız çocuğu çok güzeldi boran ve sılanın böyle bir çocuğu olması çok doğal kumral bir kız çocuğu.. boranın gördüğü bebekte çok güzeldi ama tamamen ayrıkı bir bebekti çünkü bebek sarışın mavi gözlüydü sıla ve boranın tam zıttıydı..emrenin çocuğu gibiydi inş böyle bir hata yapıp karşımıza sarışın mavi gözlü bir bebek çıkarmazlar....
günışığım, günümüzün ışığı senaryona kavuştuk sonunda :happy0064 çok güzeldi banyodan çıkan sıla ile tatlı konuşmaları ... ateşlenen bedirhan için ve borana ulaşamamanın tedirginliğiyle ağlayan sıla ...........aynı havayı teneffüs edip yakınlaşamamaları çok güzeldi yine yıktın ortalığı
günaydın sılasını dört gözle bekleyen forum arkadaşlarım,
her yıl o best model yarışmasını tv den veriyordu neden bu yıl vermediler anlamış değilim MAA olduğu için olbilir mi:icon_whis
kesin değin gibidir ama
ben fashion tv canlı verecek diye bir yerlerde okumuştum verildimi bilmiyorum
daha önce de-rininde söylediği gibi
evet haberdeki görüntülerde MAA çok şeker ve yakışıklıydı
hatta ilk defa bu kadar çok şıktı üzerinde siyah ilk türk mankeni olduğu marka tişört ve siyah spor bir pantolon vardı
yüzündeki ışık çok güzel yansıyordu bulunduğu kalabalıkta adeta parlıyordu
tek kelimeyle harikaydı :happy0064:happy0064:happy0064
kesin değin gibidir ama
ben fashion tv canlı verecek diye bir yerlerde okumuştum verildimi bilmiyorum
daha önce de-rininde söylediği gibi
evet haberdeki görüntülerde MAA çok şeker ve yakışıklıydı
hatta ilk defa bu kadar çok şıktı üzerinde siyah ilk türk mankeni olduğu marka tişört ve siyah spor bir pantolon vardı
yüzündeki ışık çok güzel yansıyordu bulunduğu kalabalıkta adeta parlıyordu
tek kelimeyle harikaydı :happy0064:happy0064:happy0064
rfd30 cevap yazdığın için teşekkür ediyorum..bende sadece bir kanalın haberlerinde gördüm diğer kanallarda görmedim maalisef ki aslında çok önemli bir olaydı..ödülleri yabancı bir modacı verdi manken ve modacılara.
haklısın MAA o kalabalıkta bir başka parlıyordu yanındakilerle konuşup , gülümsüyordu...
alevim şimdide çocuk mu seçiyoruz canım.ilk doğduğunda sarışın olan bebekler büyünce esmerde olabiliyorlar..ama bende şöyle kara kaş kara göz bir bebiş bekliyorum:img-wink:....
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:
Doktorumuz sevgili bego sağlığımıza uygun kahvaltıyı hazırlamış hatta masada 1 kibrit kutusu beyaz peynir,5 zeytin,bol domates salatalıkta vardır eminim.:img-yes:
Ellerine sağlık.
Derinciğim,buradayım ablası ama yazacak birşey bulamıyorum.Yazdığımda da malum şahıslara çatmadan geçemediğim için susayım dedim.:img-yes:
İlk gözağrım,Sıla dizimden çoktan umudumu kestim.Başka forumlara yelken açtım ama buradan da ayrılmadım.:img-wink:
Boran yakalanmış,Sıla geri dönmüş,Bedirhan doğmuş şu anki düşüncelerimle inanınki umrumda değil.Gelen ilk haberler beni çok üzdü.
Aylarca yazdığımız şeylerin takılmaması diziye olan sevgimi iyice azalttı.
Neyse çok canınızı sakmayayım ve SILA BAHANE FORUM ŞAHANE diyeyim.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Hilomun herkese selamı var.Yeni işyerine geçtiler ve çok yoğun foruma girmeye fırsatı olmuyormuş.:img-wink:
sevgilirfd30 ve sevgili derin .
maa nın o gece bir başka parlayacagını etrafına ışık sacacaga ben emindim . maa da anlayamadıgım bir pozitiflik var.
maa dan çok daha yakışıklı mankenler oyuncular var. bizler onlara öylesine bile bakmıyoruz. bu çocuk bakışları ile insanı etkiliyor.
benim dilegim ondan bir sinema flimi izlemek. inşallah bu sene sıla nın yanında birde film görürüz
Sevgili Bego kahvaltı için ellerine sağlık.
Sakin bir gece geçirdikten sonra inşallah dizimizle ilgili bir haber gelirde biraz hareketleniriz.
Dün YD nü izledim,herzaman olduğu gibi çok etkilendim.Konu çok güzel,oyuncularda o kadar güzel yansıtıyorlarki etkilenmemek mümkün değil.
Dizi ile ilgili yazacak hiçbir şeyim yok.Sılanın geri dönüp Boran için çabalayacak olması beni ilgilendirmiyor.Tek görmek istediğim mutlu bir baba-oğul:img-yes:
Sevgilerbye
saat 11:56 itibariyle forumda yalnız ben varım.Ah GO ne hallere getirdin forumumu:dito:dito:dito:dito
sevgilirfd30 ve sevgili derin .
maa nın o gece bir başka parlayacagını etrafına ışık sacacaga ben emindim . maa da anlayamadıgım bir pozitiflik var.
maa dan çok daha yakışıklı mankenler oyuncular var. bizler onlara öylesine bile bakmıyoruz. bu çocuk bakışları ile insanı etkiliyor.
benim dilegim ondan bir sinema flimi izlemek. inşallah bu sene sıla nın yanında birde film görürüz
günaydınlar,
o gecenin görüğntülerini ben de tv de gördüm....
şans mı diyeyim başka bir kanalda haber izlerken star tv ye bastım..20 yılın best modelleri buluştu haberi ile birden irkildim.:icon_whis...
.agam agam derken.:img-yes:....haberin başında MAA cığınıı hemen gördüm..taş gibi çocuk...üff .....o siyah t-shirte ne yakışmıştı.yakası da açık, düğmeleri de açık..yıkılıyodu..haberin ortaları ve uzun bir zaman zarfı tuğba İkinci hanıma ayrılmıştı..yine yaptı yapacağını tuğba...
.ama Ağamı 2 sn de olsa görmek iyi geldi..böyle bir organizasyonda onu da görmek keyif verdi..:img-yes:
yanındaki arkadaşla plaketleri inceliyorlardı ya orda komik geldi..çocular hediyesini almış, sevinçten dört köşe olmuşlar gibi hissettim..
..olsun MEHMET AKİF ALAKURT seni görmek güzeldi....magazin fakiri AĞAm benim..:img-yes:.
akşam da tekrar haberler izledim..kısa idi ama olsun...
Merhabalar.
Ben de yorumlarınızı takip eden ancak yazmaya ancak şimdi fırsat bulabilenlerdenim..Aranıza kabul edilirim umarım..
İşin aslı ben Sıla'yı tekrarlarıyla izlemeye başladım. İlk başlarda çok güzel bir öykü vardı ama klasik diziler de olduğu gibi ayrılıkların seyirci reytingini arttıracağı düşüncesine bu dizimizin yapım ekibide katıldı ve ben o eski bölümleri özler oldum...
Senaristlerin atladığı şey şu bence hangi dizi olursa olsun hiç bi seyirci esas kızla esas oğlanın ayrıldığı araya olur olmaık kişilerin , olayların girdiği bölümleri sevmez izlemek istemez ya da herkez olmasa da en azından ben öyle düşünüyorum.. ayrılıklar , olur olmadık diziyi uzatma adına yapılan senaryodaki saçmalıklar insanı ister istemez diziden uzaklaştırıyor...Sanki diziyi sevdiği bölümü iple çektiği için değil de kendini izlemeye mecbur hissettiği için seyreder bir duruma geliyor insan..
Benim de aslında yeni bölümde beklentilerim sizlerinkiyle aynı.. Ben Boran'la Sıla'nın bişeylerle ayrı ayrı savaşması değil de birlikte savaşması taraftarıyım...Başlarda bize iliklerimize kadar hissettirilen o duyguların tekrar hissettirilmesini istiyorum...HErhalde en çok da Boran hapisteyken Sıla'nın doğurmasına sinir olurum...Ayrıca Cihan seri katil gibi ortalıklarda dolaşırken , Boran'ın birden yakalanmasıda nasıl bir mantıksızlıktır onu da anlamış değilim...Ama eminim bu bölümlerde yine Boran'a ya da Sıla'ya aşık olacak birileri çıkar ve dizi de klasik diziler gibi olma yolunda hızla ilerler... İlerliyor da zaten...Böyle giderse bunlar ilerki bölümlerde Yezda'yı da diriltirlerse hiç şaşmam...
Umarım bu forumu takip ediyorlardır da sesimizi duyarlar..Şimdilik Hoşçakalım ...bye...
( bu arada de-rin arkadaşım imzandaki sahne kaçıncı bölümdendi?? )
dizinin son bölümlerini normal sezonda izlememiştim şimdi tekrarlarla devam ediyorum. ama izledikçe sıladan soğuyorum hiçbir özelliğinin sınırı yok. aksi, huysuz, dikbaşlı, her zaman olayların kendi kontrolunde olmasını isteyen, devamlı boranın başına iş açan, düşüncesizce davranan bir çocuk sanki... şimdi 18 yaşındaki biri için çok ta anormal değil diyebilirsiniz ama ne 18 yaşında insanlar var... özünde çok güzel bir yüreği olmasına rağmen bu kadar düşünmeden davranması onu çok itici biri haline getiriyor...
millet fragman dönmeye başladııı
ve Sıla uçakta bayıldı sadece o kısmını verdiler...
14 eylül Cumaa diye dönmeye başladı :P
kızlar fragman çıktı
sıla ucakta fenalaştı . doktor nabzı çok düşüyor dedi . bedar ve emre korku içinde idi.
çok kısa idi
durum sılanın gidemeyecegine işaret
Ebr-i Nisan 06-09-07, 12:09 Herkese merhabalar…
Sabah forumu pek ıssız görmüş ve üzülmüştüm, meğer herkes Sevgili Günışığı’nın satırlarında kaybolmaya gitmiş… Ben de jet hızıyla senaryolar başlığına koştum ve o güzel bölümleri bir nefeste bitirdim. Bir kez daha teşekkür ediyorum, o güzel yüreğini ve hayallerini bize açtığı için. Şimdi yeni bölümlerin ve olası güzelliklerin heyecanı sardı beni. Hayallerin kotası yok sevgili arkadaşım, sen lütfen yazmaktan hiç vazgeçme…
Aklımı ve yüreğimi gerçek “Sıla” ya yönlendirince aynı kara bulutlar çöküyor üzerime. Bir zamanlar nefes almadan izlediğim dizinin, dün öğle vakti tekrarına on dakika dahi dayanamadığım Sıla olduğuna inanamıyorum… Hangi bölümdü hatırlamıyorum, ama Boran Sıla’ya (Sıla, bir şeyler yapmalısın Boran, dedikten sonra) silahı çekip Cihan’ı vursa sorunların biteceğini, ama bunu yaptığı zaman Cihan’dan bir farkı kalmayacağını, Cihan’ın kanı ellerine bulaşmışken bebeğini kucaklayamayacağını söylüyor…
Boran’a bu son derece mantıklı cümleleri kurduran zihniyetin, son bölümde bizim gözümüzde dürüstlüğün ve mertliğin sembolü olan bir başrolün eline nasıl silah verebildiğini anlamam zor… Boran karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt’un sezon finali adına normal olmayan memnuniyetini anlamam daha da zor… Boran’ı, Cihan’ı akıl gücüyle ve stratejik yollardan yenemeyen, çareyi silahın tetiğinde bulan bir karaktere dönüştürmeleri ve bu durumdan herkesin memnun olduğu düşüncesini çıkarmaları da benim için çözmesi zor bir düğüm açıkçası. Neyi nasıl işledikleri, anlattıkları bir yana, son zamanlarda ciddi bir şekilde “zihniyet” çelişkisine düştüm diziyi oluşturanlar adına… Ne diyelim, sonumuz hayır olsun. Unutmamalılar ki, bu sadece törelere uzak kesimin izlediği bir dizi değil, bilakis törenin içinde yaşayan, tanıdığı ve belki de içinden çıkmaya çalıştığı bir düzenin yansımasını seyreden izleyici de çoğunlukta. Bu sebeple verilen mesajlara çok ama çok dikkat edilmelidir. Sıla karakteri oyuncak silaha bile karşı iken, Boran düğünlerde atılan kurşunlara bile tepkili iken, o mantık abidesi “ağa”ya silah çektirirseniz; aradaki çelişki insanların kafasını bulandırır. Hele ki diziyi fazlasıyla ciddiye alan bir insan için, verdiğiniz mesajlar, biz törelere uzak seyircinin bölüm memnuniyetinden ya da Sıla ve Boran'dan aldığımız elektirikten çok daha önemlidir. Bir misyon yüklenildiyse, atılan her adımda bir değil bin kere düşünülmelidir.
Çünkü töre, ciddi bir konu… Çünkü o dizide ve sizin anlattığınız her “töre” olayında Sıla ve Boran’dan, onların aşkından öte bir şeyler, bir gerçeklik var…
Ekibimizin hassasiyetinin öncekinden çok daha yoğun olacağı bir sezon temennisiyle…
Sevgiyle kalın…
*Arkadaşlar, ben mesajı yazdığım sırada fragmanın yayınlandığı haberini vermişler... Birden bu haberin akabinde, güzel sözler ve umut dolu fragman özetleri bekledim ama, meğerse fragmancığımız Sıla'nın nabız düşüşünden ibaretmiş... Eğer bundan, Sıla'nın kendi isteğiyle değil de "mecburi" olarak dönüş yapacağı sonucunu çıkarırsak, bu fragmanın hiç yayınlanmamış olmasını tercih ederdim...
Tekrar sevgiler...
Sıla nın çığlıklarını duydum bide Bedarın sesini şaşakalmışım tv önünde. az mola vermiştim kahvemi içiyodum bi bakayım dedim Sıla nın ttekrarına o arada verdiler.....:img-yes::icon_whis:happy0064
Beklediğime değmedi ama azda olsa bişey göstermeleride bişeydir değil..:img-yes::happy0064:good:
Fragmanı gördüm:happy0064:happy0064
Ama pek iç açıcı değil
Uçakta Sıla doğum yapıyo.biri de(hostes ya da hemşire)nabzı hızla düşüyo diyo ve Sıla bayılıyor:sad53:.Bedar da Sıla Sıla diyor.
AŞK ÖZLEM TUTKU yazıyo(Sırayla)Boran'dan eser yok fragmanda:icon_sorr
Sıla'yı gösteriyo en sonunda da
FRAGMANA BAK YA:icon_whis
bende fragmanı gördüm
Sıla-- aaa ..sancı çekiyor...Beder başında Uçakta .....ama sezon finalinde çekilmiş sahnenin devamı..
yeni bir görüntü yokk..fazla ip uçu yokk..:img-yes:
mericik valla bu kadarını bile vericeklerini beklemiyordum hele ki bugün ben en az pazartesiye kadar beklemiyordum hiç bir haber. buna da şükür :P
************************************************** **
Amanda aman fragmanımız çıkmış,izlemedim ama arkadaşlarım sağolun izlemiş kadar oldum.
Büyük ihtimal Sıla hanım isteyerek değil,mecburi dönüş yapıyor.Amanda ne sevindim.Merakla bekliyorum:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Boran yokmuş fragmanda,bu GO un bizi anladığını hiç zannetmiyorum:dito:dito:dito
fragmanda gösterilen sahneye bakılırsa sılanın sancıları uçakta tutuyor e bu gayet normal hamileyken uçağa binmek tehlikeli diye mesaj verecekler ya heralde ordanda ani iniş yaparlar batmanda bi hastanede çekimler oldu diye duymuştum bu ani iniş heralde oraya olacak
36- c. ve 37 .ci bölüm civarı..
Boran limonata yaptı olmadı...nerdeyse T..Çoşkun un oldu Sıla'nın gözünde..gece Boran becerikli ağa limonata yaptı karısına ama içmedi...
s---kapıyı açma..göz yaşları bu diziyi bu manaya çevirmenin anlamı neydi ki...:img-wink:..ama yemedik.....
.sabah oldu ve Sıla'nın ayakları şiş..Boran yine hale hazır vaziyette..Ayaklarınıı yıkayacak..Sıla yine kocasını t...Çoşkun yaptı....
S--bazı şeyleri tekrar mı yaşamak istiyorsun ....diyor..
bu bölümleri sevmiştim evde yalnız olmarını yani..Kevser ve firuz yokken...onlar varken yatağa git-gel çullan durumu olmuştu....
..ama bir yandan da ayrı masalar ayrı oadalar çok itici idi...
bu bölümlerdeki Narin hanımın çıkıışına yorum bile yazmıyorum..sıla ile bir olmuş Boran'ı yerin dibine sokma çabalarında.....bir dev doğuyorrr.hey heyyyyy...:happy0064..abisine babasına silah çekerek güçlü görünecek...birazdan leptobu alıp
Sıla'nın bir meşhur repliği daha var...
--hangi taraftasın kararını ver.......kaç bölümdür Sıla'nın ağzıında.....
Sıla'nın gözünde bir bakış kocamı seviyorum ama bildiğimi yaparım.. başımı alıır giderim moduna giriyor....:icon_whis
ağam hapistee 2.ci fragmannnnn....:img-wink:...heyyyyyyyyyyyy..ağamı sadece gösterdi heyyyyyy...ağam manken gibi kolidorda yürüyor..parmaklıklar arkasına giriyor.....:icon_whis
ahh boran çıktı :happy0064ama demir parmaklıklar arasında:sad53:ayrı ayrı fragman yayınlıyorlar
Evvet şimdide Boran ağamı gösterdiler Demir parmaklıkların ardına gidiyordu polis önünde. Ve birde parmaklıkların ardından bakarken gösterdiler.. parça parça veriyolar :)
Valla işi gücü bıraktım bekliyom fragmanı :P çekemiyom malesef makina evde değil :(
İNANMIYORUM Bİ FRAGMAN DAHA GALİBA!!!!!!!!!!!!!!
veee
BORAN BORAN BORAN BORAN BORAN :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
AKADAŞLA KLAVYM BOZUK YAZAMIYOUM Bİ DÜZGÜN GÖN Bİ DÜZGÜN ANLATIN N OLU YA:sad53::sad53:
2.ci SILA sezonu ve fragmanlar şimdilik 2 ayrı parça halinde;
*****Sıla ve uçakta doğum sancıları;:icon_whis
*****Boran ve nezarette ..parmaklar ardında ağam..öyle yürüyordu ki yıkılmadım ayaktayım edasında...ahh ahhhh.:img-in_lo
evet sonunda fragman çıktı...ilk gördüğümde şoka uğradım ve ilk kelimem 'sonunda gördük'olduk...
neyse 2 tane fragman çıkmış galiba ben bir tanesini gördüm...
benim gördüğüm fragmanda sadece sılayı gösteriyorlardı...sıla büyük ihtimal çocuğunu doğuruyordu,çünkü sancılıydı ve acı çekiyordu...
uçaktalardı galiba...sıla acı çekerken başında annesigil vardı,telaş içinde...sonra tutku,aşk diye yazılar çıktı ve 14 eylül cuma günü saat 20.00de olduğunu gösterdi ve bitti...
şimdi tekrar bir tane daha cıktı . bu seferde boran demir parmaklıklara giderken .
bunların hepsi geçen sezondan çekilenler. yeni bir fragman hafta başı verirler
. demekki sezonun ilk bölümü hemen hemen gecen sezonun sonunda çekilmiş
zeynepsudem 06-09-07, 12:49 SELAMLAR.. SEVGİLİ ARKADAŞLARIM..
Nihayet sonunda fragman çıktı..:img-icecr
Ama hiç de beklediğim gibi değildi;:icon_sorr
Boran hapishane, karakol gibi...bir yerin koridorlarında, üzgün bir şekilde yürüyordu..elleri de kelepçeliydi galiba..( fragman heyecanından, dikkatimi toplayamadım..) Sıla' da nerede olduğunu anlamadığım bir yerde, ağlıyordu..:img-wink:
Fonda ki ses de; Aşk, tutku ve Özlemlerin dizisi... Sıla diyordu..:img-icecr
Biz dizi de; en çok özlem çekildiğini gördük..:img-wink:
14 Eylül Cuma günü... gene aynı saatte yayınlanacak...:happy0064
rhett-butler8/1 06-09-07, 12:51 Ebr-i Nisan hoş gelmişsin.:img-wink:
Merakla beklenen bir bıçak sırtının fragmanı vardı o da gelmiş bulunmaktadır….
Şimdi asıl merak edilen ne kaldı…..1 2 3 ses veriyorum sılaaaa…..:img-icecr
Diye fragmanın gelmemesi üzerine bir şeyler yazıyordum ki:img-artis fragmanın geldiğini öğrendim:img-fear2…verdiğiniz bilgilere bakılırsa çok açıklayayıcı bir fragmanmış…:klme
Boranı mapus damlarında olacağını ve sılanın doğum yapıyor olacağını hiç tahmin edememiştim:img-hyste:img-hyste….beni ters köşe ettiler……:img-banne
Olsun ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki…..sıla izleyicileride fragmansız kalmadı….bu gece rahat bir uyku….ha ne dersiniz?:img-hyste
Sıla'da 100 kişi görünüyor ala ala ne oluyor dedim ,demek fragman çıkmış iyi iyi sevindim ;demek Boran hapiste ,Sıla'da uçakta doğum yapacak mı? sanmıyorum
daha bu fragmanın devamı vardır.:happy0064
herkese merhaba
demek fragman verilmiş ama biz çalışanlar tabiiki göremedik oysa ne kadarda çok merak ediyordum artık nette yada atv de yakalarsam izlerim diyeceğim ama cuma günleri ve birazda avrupa yakası dışında atv yi izlemeyi pek düşünmüyorum:icon_sorr
sılanın doğum sancılarının tutacağını ve boranın da tutuklanacağını zaten biliyorduk tabi başka birşey göstermiyorlar merak etmemiz için ne yapalım artık bekleyip göreceğiz :img-yes:
yalnız şöyle bir durum var aylardır herkes bedirhan babasının yanında doğsun diyor sıla şimdi doğuruyorsa boranda hapiste yani yine bizim istediğimiz olmadı:icon_sorr
çoğu kişi gül oğuz hanımefendiye kızıyor ya bende ne kadar hemcinslerimi korumak istesemde sanırım gül hanımı trabzonun azgın dalgalarına atmanın zamanı geldi:img-polic
ya sıla uçakta sancıdan bayılıyor galiba
benmi yanlış gördüm bide ikinci fragman var
boranmı varmış ben onu görmedimm:img-pilot
Diye fragmanın gelmemesi üzerine bir şeyler yazıyordum ki:img-artis fragmanın geldiğini öğrendim:img-fear2…verdiğiniz bilgilere bakılırsa çok açıklayayıcı bir fragmanmış…:klme
Boranı mapus damlarında olacağını ve sılanın doğum yapıyor olacağını hiç tahmin edememiştim:img-hyste:img-hyste….beni ters köşe ettiler……:img-banne
Olsun ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki…..sıla izleyicileride fragmansız kalmadı….bu gece rahat bir uyku….ha ne dersiniz?:img-hyste
Ah rhettim ah bizde ne merakla fragmanı bekliyorduk değil mi?
Boran'ın hapishane sahneleri epey ilginçdir.Aslında hiç yorulmayıp geçen sezonki hapishane sahnelerini montajlasalardı ya.Biz yutardık nasıl olsa.
Bir de Sıla sancı çekip bayılıyormuymuş.
Şimdi bu sahnelerden sonra Sıla'yı hamile hamile mahkemeye getirmezlerse ne olayım.
Bedirhan da durumun farkında doğmamak için elinden geleni ardına koymuyor velet.
Fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler.:img-in_lo
Forum Kuralı:Forumda tek cümlelik mesaj yazmak yasaktır.
Ebr-i Nisan 06-09-07, 13:18 Sevgili arwen61, şu doğum konusunu ben de çok düşündüm. Eğer forumda doktor arkadaşlarım varsa, ve yanlış bilgiler verecek olursam beni düzeltsinler lütfen...
Bildiğim kadarıyla, eğer doğumun beklenenden erken olacağına kanaat getirilirse "Tokoliz" adında bir uygulamayla kasılmalar önleniyor ve anne adayı tablet yoluyla doğuma kadar tedaviyi devam ettirebiliyor. Sıla'nın hamileliği de ( eğer cinsiyeti öğrendikleri bölümü 4.ay olarak alır ve dizinin gidişinden hesap edersek, henüz yedi aylık bile olmama ihtimali var) erken bir evrede, ve eğer akıllarına bu yöntemi araştırmak gelirse, rahim ağzı açıklığı bilgisine rağmen Bedirhan, doğmak için Boran'ın çıkışını bekleyebilir gibime geliyor...
Başka türlü artan sancıların dineceğini ve bunun akabinde Boran'ın bebeğinin doğumunda bulunacağını düşünemiyorum ne yazık ki... Dilerim bizim aklımıza gelmeyen, onların aklına gelmiştir ve en mantıklısından bu doğum olayını bağlarlar...
Sevgiler...
Sıla'nın nabzı mı düşüyormuş? Bayılıyormuymuş? Yani umut edebilir miyim? Allah'ım bu ne saadet? Belki de nabzı hiç yükselmez hıı?:happy0064 :happy0064
Bir nabız bu kadar mı güzel düşer? :img-in_lo İnsanın o nabza düştüğü yerde kalması için rüşvet veresi geliyor dimi? :img-pilot
Bu Sıla doğururken bebeğini de tehdit eder gibi geliyor.Bebeğin inatçı olduğunu ve hemen çıkmadığını düşünsenize.
Sıla- Ya içeri gir ya dışarı çık.Arada kalanı bile düşman sayarım Bedoş.:img-gun: :img-gun:
Bedoş- Çıkmıyom işte napcan.Düşman saymayan nolsun ? :img-pilot
Not: 3.fragman da Cihan için olur belki? Dördüncü Kevser, beşinci Zinar,6. Firuz? Hepsinin 39.bölümdeki hayatından kesitler görürük belki. :icon_whis
sonunda fragmanlar iki çeşit halinde sunuldu birde gelmedi diye isayana başlamıştık meğerse çeşit yapmışlar ayrı tabaklarda sıla ve boran fragmanı ayrı hazırlamışlar nasıl fikir ama:happy0064
hangisi sizi daha çok heyecanlandırdı peki:icon_whis
boran desem ayıp olmaz herhalde nedeni ise boran yapayalnız soğuk parmaklıklar ardında
sıla ise o eşşsiz ailesi ile beraber oy oyyyy ona mı yanaem buna mı yanem:icon_sorr
boran polis eşliğinde ilerlerken nasılda üzgün içime dokundu hani bu sahneler ruya idi n'olacak şimdi..birde konulduğu h yerde arkasında bir manzara resmi var nasıl bir yer orası anlıyamadım..parmaklıkları var kovuşa benziyorda arkadaki manzara resmini anlıyamadım.....yoksa ağam yeşile ufka bakmaya meraklı olduğu için onu manzara resmi bulunan bir yere mi yerleştirdiler :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
nazliii1 imzamdaki sahneler 7 bölümde olması lazım şimdi hatırlıyamadım
jess bende öyle bekliyorum herkese ayrı fragmanlar ne şahana fikir değil
peloş_sezin 06-09-07, 13:23 arkadaşalar ben geldim.
dizimiz haftaya çıkıyor.frağmanı az önce gördüm ama yarısından vede çok karışık.boran hapise giriyor bi orayı görebildim.
Şimdi bu Sılalı fragmanı niye çektilerki,Sılanın bayıldığını görünce heyecanmı yaparız zannettiler:bilmimBiz bilmiyormuyuz ona birşey olmayacağını:icon_evil
Ne kadar duygusuzlaşmışım Sılaya karşı,hiçbirşeyi etkilemiyor beni:img-yes:
Jess avatarın müthiş:good:Demek oda Sılaya bizim beslediğimiz duyguları besliyor:img-wink:
BENCE
sıla bayılınca bedar telaşlanır doktorlarında ıstediği ısle mardıne gerı donerler...hastanede gereken mudahale ama yatması hastanede kalması tek şarttır..boran içerde nezarethanede mahkemeye çıkacağı gunu bekler..bu arada sancılarını yoğunlaşan sıla doğuma alınmaya karar verılır haber borana hemen ulaşır..burda ben bılıyorum kı bazı olaylarada bunlara tanık oldum..özel ızın alınarak savcıdan boran doğum esnasında sılanın yanında bulunabılır..boyle bişey soz konusu olamaz mı?bedırhanın doğumunda hastanede bulunan boran bedırhanı kucağına alıp öpüp kokladıktan sonra bedırhanı sılaya emanet ve hapıshaneye gerı doner
sonunda fragmanlar iki çeşit halinde sunuldu birde gelmedi diye isayana başlamıştık meğerse çeşit yapmışlar ayrı tabaklarda sıla ve boran fragmanı ayrı hazırlamışlar nasıl fikir ama:happy0064
Belki de C.D'nin bu seneki yasak konusu da budur."Ben o adamla aynı fragmanda oynamam.Çekmeyin kardeşim.":img-pilot :img-pilot
-Bedoş doğmasın.:icon_twis
-Allah kimseyi arada bırakmasın.:icon_whis
-Nabızlara sadece düşme hakkı sağlansın.:happy0064
-Sıla böyle :P kalsın.
rhett-butler8/1 06-09-07, 13:30 sonunda fragmanlar iki çeşit halinde sunuldu birde gelmedi diye isayana başlamıştık meğerse çeşit yapmışlar ayrı tabaklarda sıla ve boran fragmanı ayrı hazırlamışlar nasıl fikir ama
Demek fragman da bile yan yana gelmeler yok…..:img-meeti:img-hyste:img-meeti
Arkadaşlar şimdi bölünelim lütfen…..:img-yes:
Yarımız boranın mahkemesine:icon_cry:…….diğer yarımız sılanın doğum yapacağı hastaneye:bella……geri kalanımız burda forma göz kulak olmaya…..:img-eat:
Hadi hadi iş başına….:bella
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fragman gelmiş hiç hoş gelmemiş
hiç meraklanmadım :icon_whis evet meraktan çatlıcam boranlı fragmanı görmek için naısldı tipi morali nasıldı çok özlemişim son halini görmek istiyorum.
ne kadar yüzsüzüm ya ... yine umutlarımı zorla canlandırmak isterken tekrardan uçuurmda attılar ... boran hapisteymiş yani dehşet sinirli insan hapiste bebeğinin doğmasını görmeyecekmi yani :icon_sorr ...
ne olucak şimdi ya oof oof ... sözler aklımda dökemiyorum satırlara.... aklım karıştı duygularımda birbirinin içine girdi...
sıladanda bu beklenirdi aynı fragmanda olmamak mı :P
Canım kabinemgil çok sevgili fragman zengini forum hekese merhaba:img-wink:
Demek ki biz bir istedik onlar iki verdiler. Ne güzel.:happy0064 Yalnız anladığım kadarı ile Sıla ve Boran için iki ayrı fragman hazırlanmış. Bu da ne güzel.:happy0064
Bu benim aklıma müthiş bir fikir getirdi. Sevgili başrol oyuncularımızın zaten "biraraya" gelip rol yapmaya pek hevesleri yok, eeee zaten biz aşk, tutku vs den geçeli çoook oldu. Madem durum budur; ben Sıla ve Boran için ayrı bölümler çekilmesini rica ediyorum:img-pilot mesela ayın 1. ve 3. haftaları Boran' lı:img-in_lo, 2. ve 4. haftaları da Sıla' lı :img-lazy:bölümler yayınlansın. Böylece hem sette hırgür çıkmaz, hem CD ve MAA nın özel hayatları sekteye uğramaz:icon_evil, bizim de ayda 2 cuma akşamı aile saadeti yaşama lüksümüz olur. Haaa birde hani bazı aylar 5 hafta olur ya; hah işte o cumalarda benim oyum Boran' lı bölümlerden yana:img-icecr
Pardon bunu unutmuşum :dito :dito :dito Fatoş' um sen al bunları, ne yapacağını çok iyi bilirsin....
Ay yok bunlar bizimle kesin dalga geçiyor şimdi izledim Sıla lı olanını;
AŞK - TUTKU - ÖZLEM dedi ya fragmanın sonunda :dito şaka mı bu? Ekranda öyle okudum ama herbiri kulağımda TÖRE TÖRE TÖRE diye çınladı neden acaba?
Jess sadece merakımdan soruyorum avatarındaki maymun mu yoksa şebek mi çıkartamadım ağzını ne yapıyor öyle.Hem sana böyle avatarlar yakışmıyor sarı civcivler güzeldi:good:sıla nın üçüncü fragmanı çıktımı? üçüncü framanda üçü beraber olur herhalde Sıla ,Boran, Bedirhan
peloş_sezin 06-09-07, 13:39 Ah rhettim ah bizde ne merakla fragmanı bekliyorduk değil mi?
Boran'ın hapishane sahneleri epey ilginçdir.Aslında hiç yorulmayıp geçen sezonki hapishane sahnelerini montajlasalardı ya.Biz yutardık nasıl olsa.
Bir de Sıla sancı çekip bayılıyormuymuş.
Şimdi bu sahnelerden sonra Sıla'yı hamile hamile mahkemeye getirmezlerse ne olayım.
Bedirhan da durumun farkında doğmamak için elinden geleni ardına koymuyor velet.
Fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkürler.:img-in_lo
Forum Kuralı:Forumda tek cümlelik mesaj yazmak yasaktır.
1. frağmanmı 2. fragmanmı bilmiyorum ama izlediğim frağmanın birinde ama hepsini izleyemedim.boran hapisteydi vede çok karışık.en sonunda sılayı gösterdi pek anlayamadım.
ha bide sılanın frağman ve bölüm tahminleri bölümü yokmu.
Belki de C.D'nin bu seneki yasak konusu da budur."Ben o adamla aynı fragmanda oynamam.Çekmeyin kardeşim.":img-pilot :img-pilot
-Bedoş doğmasın.:icon_twis
-Allah kimseyi arada bırakmasın.:icon_whis
-Nabızlara sadece düşme hakkı sağlansın.:ha
-Sıla böyle :P kalsın.
jess çim bak bu olabülürrrrr işte olmaz demiyorum.doğrudur ta şimdiden fragmanlar da bile ayrılık yaşıyorsa vahh başımıza gelenler(şimdi bedar gibi iç çeke çeke iki büklüm ağlamak istiyorum...-gülme komşuna gelir başına oldum)
hata çekim hilesi kullanıp yanyana kopyala yapıştır yapsınlar gerekli sahnelerde değil:img-yes:
bak şimdi tamda fesleğen ve rüya sahnelerini veriyor..
-bedirhan doğmaz öyle hemence sıla o bayılıp ayılmayla o 3 cm açıkla dünya etrafında üç tur atarda bebiş yinede doğmaz:img-wink:
fotoş73 canım verdin yine çoşkuyuda fazla olmadı mı nasıl ne hakla ki böyle bir hak varmı T.C yasalarında bilmiyorum nasıl olacakta boran özel izinle doğuma iştirak edecek oldu olacak sılayı kovuşa getirsinler olmaz mı
AŞK, TUTTKU, ÖZLEM...
Demek fragman da bile yan yana gelmeler yok…..:img-meeti:img-hyste:img
Arkadaşlar şimdi bölünelim lütfen…..:img-
Yarımız boranın mahkemesine:icon:…….diğer yarımız sılanın doğum yapacağı hastaneye:bella……geri kalanımız burda forma göz kulak olmaya…..:img-eat:e
rhetçim ok ben boranın peşindeyim sizlerde yerinizi bildiriniz ok..
arada sırada size neler olduğunu yazarım:img-wink:
1. frağmanmı 2. fragmanmı bilmiyorum ama izlediğim frağmanın birinde ama hepsini izleyemedim.boran hapisteydi vede çok karışık.en sonunda sılayı gösterdi pek anlayamadım.
ha bide sılanın frağman ve bölüm tahminleri bölümü yokmu.
Sevgili Vildan,modlarımız olmadığı için bu başlık onlar gelene kadar aynı şekilde devam edecek.Onlar gelince başlığın adını değiştirirler.
Diğer forumlardaki gibi ayrı ayrı bölüm yorumu,fragman yorumu bizde yok.
GünümünIşığı,ditolarını aldım emanete.:img-yes:
Jessim,canımın içi civcivim,avatarın,imzan yine muhteşem.Aklını seveyim ben senin.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Rhettim,evet evet evet.Anladın sen beni:img-yes:
bana göre boranın ole hemen bır bölumde kıçması ösz konusu değil ama diğr tarafta uçakta bayılan sılanında artık doğumunu ertleme olayı soz konusu değil bedırhan zaten sezon fınalı oncesı ıkı bölumdur doğmak için yeşil ışık yakıp duruyordu....bu sebepten bedırhanın doğacak böyle bır durumda yorenın savcısı yorenın ilerı gelenı ve ağası olan boran ağa için ınsıyatıf kullanıp özel ızın verebılır..vrılıyor bılıyorum savcının ve hapıshane mudurunun ortam ıgıışımı ıle olablıyor bu durum..
herkese merhabalar;
buraya uzun zmndır üyeyim ama hiç yorum yapmadım. zaten çokta sevmiyorum.
başka bir siteye de üyeyim arada orada yorum yapıyordum canıma tak dedigi anlarda. fragman çıkmış ben izleyemedim. tekrarları izlemiyorum. zaten benim için 35. bölüm itibariyle bitmişti. umutlarım tamamen tükenmişti. sezon finalı yaptım.Tatildede fırsat buldukça senaryoları okudum. Inanın senaryolardan daha zevk aldım:img-wink: senaristim Muharrem Buhara olmasıyla içimde umut dalları yeşerdi.HAyatımda devamlı izledigim tek dizi İkinci Bahar'dı bundan önce.
Sonra maalesef Sıla oldu...
2.sezonla ilgili aslında fragmanda olamsı gerekenler gösterilmiş sanırsam. Hepimiz biliyorduk Sıla sancılanmış bir halde gidiyordu zaten ve o uçak bir şekilde zorunlu inecekti. en sonunda isyan edip eline silah alan Boran agada zaten kelepçelendi polisler tarafından götürüldü. Biraz hukuk bilgimle biliyorumki Boran zaten hapise gidecekti en azından mahkemeye kdr. Çünkü polisler olay anı şuç üstü yaptı resmen...
eee sonuç olarak ben diyorum ki hemen isyan bayragı açmayalm. zaten fragmanda gösterilenler olcagını bildigimiz şeyler degil mi?
herkese sevgilerle...bye
fkenan1979 06-09-07, 13:47 ya sıla uçakta sancıdan bayılıyor galiba
benmi yanlış gördüm bide ikinci fragman var
boranmı varmış ben onu görmedimm:img-pilot
ben ikisinide görmedim canım şimdi gene geçti koştum yetişemedim şimdi ben mutfaktan salona gidene kadar bitti fragman bu kadar kısamı yani anlamadım
sıla bayılıyormu büyük sözü dinlem ise böyle olur pardon orda tek büyük sılaydı değilmi :icon_whis
benım asıl merak ettiğim boranın sılayı hastanede goruncekı yuz halı mımıklerı yaklaşımı sılanın elınde bedırhan ile boranı goru cekı borana bakışı duyguları dılınden dokulen sözcukler yaklaşımı asıl merak ettıklerım...ıkı kuskun vede kırık kalbın yaşadıkları olaylar ardından bırbırlerıne bakış açıları nasıl olucak merak edıyorum
bana göre boranın ole hemen bır bölumde kıçması ösz konusu değil ama diğr tarafta uçakta bayılan sılanında artık doğumunu ertleme olayı soz konusu değil bedırhan zaten sezon fınalı oncesı ıkı bölumdur doğmak için yeşil ışık yakıp duruyordu....bu sebepten bedırhanın doğacak böyle bır durumda yorenın savcısı yorenın ilerı gelenı ve ağası olan boran ağa için ınsıyatıf kullanıp özel ızın verebılır..vrılıyor bılıyorum savcının ve hapıshane mudurunun ortam ıgıışımı ıle olablıyor bu durum..
ya fatoş gerçekten böyle bir şey olacağını hiç zannetmiyorum.savcı için ağa olduğu için boran 'a bi torpil geçecekse mümkünse boran'ı bu cirkin olaydan kurtarsın olmaz mı neymiş efendim boran cihan'a üç el ateş ettiği için hapsislerde sürünecekmiş .savcı hazır bu işe el atmışken olayı görmezden gelsin, konuyu kapatsın...boran'ı biricik yavrusuna günler aylar geöirmeden kavuştursun
fragmanlarda boran 'ın son sahnesi gibi
- bu borancılar için
-bu sılacılar için
- buda diğer gereksiz kişiler için
ben ikisinide görmedim canım şimdi gene geçti koştum yetişemedim şimdi ben mutfaktan salona gidene kadar bitti fragman bu kadar kısamı yani anlamadım
sıla bayılıyormu büyük sözü dinlem ise böyle olur pardon orda tek büyük sılaydı değilmi :icon_whis
canım ben yine aynı fragmanı izledim
yanlız birşey dikkatimi çekti fargmanın sonunda
aşk tuttu özlem dedi..
ee tabi bende bu durmda gülme krizine girdim
annem ve kardeşimin bana öyle bir bakışları vardıki doyunca bile gülemedim ya..
sıla üzüldüm ben aman ben kıyamıyorum bu kıza hiç ya:img-pilot
DER IN
Boranı korumak yada kollamak gıbı bır durum söz konusu olmadığı gıbı ilerı gelen yada ağa kımlığı ile alakalı bır duruma dayanan bır olayda söz konusu değil..ama ben dıyorum kı bır kaş saatliğine özel durum yapılabılıyor bunu avcı ile hapıshane muduru işbiliği şeklınde ısterlers yapabılıyor bır donem olmuştu diyorum ...demek kı dızıde doğum için bır kaç saatliğine sılanın yanında bulunacak boranın durumu abartı olmaz normal olur...
diğer taraftan acaba sılanın doğum sırasında acaba yaşadıklarından öturu ve zaten 3cm açık olan rahım ağzından vede bunun uzerıne yapılan uçak yolculuğu netıcesınde doğum esnasında hayatı tehlıke teşkıl edebılecek bır durum soz konusu olabılır mı acaba..bedırhan sağlıkl doğarda sılanın durumu bıraz krıtık vs olabılırmı acaba dıye duşunmuyorda değilim hanı bu doğum snclama hastanede yatma kalkma tum uyarılara rağmen ucak rıskını göze alma durumları buna bağlanmak amaçlı verilmiş olabılır mı?
Canım kabinemgil çok sevgili fragman zengini forum hekese merhaba:img-wink:
Demek ki biz bir istedik onlar iki verdiler. Ne güzel.:happy0064 Yalnız anladığım kadarı ile Sıla ve Boran için iki ayrı fragman hazırlanmış. Bu da ne güzel.:happy0064
Bu benim aklıma müthiş bir fikir getirdi. Sevgili başrol oyuncularımızın zaten "biraraya" gelip rol yapmaya pek hevesleri yok, eeee zaten biz aşk, tutku vs den geçeli çoook oldu. Madem durum budur; ben Sıla ve Boran için ayrı bölümler çekilmesini rica ediyorum:img-pilot mesela ayın 1. ve 3. haftaları Boran' lı:img-in_lo, 2. ve 4. haftaları da Sıla' lı :img-lazy:bölümler yayınlansın. Böylece hem sette hırgür çıkmaz, hem CD ve MAA nın özel hayatları sekteye uğramaz:icon_evil, bizim de ayda 2 cuma akşamı aile saadeti yaşama lüksümüz olur. Haaa birde hani bazı aylar 5 hafta olur ya; hah işte o cumalarda benim oyum Boran' lı bölümlerden yana:img-icecr
günümüzün ışığı ablacığım bencede benimde oyum boranlı bölümlere hatta
ayda 4 boranlı bölümler göstersinler bazen hafta yani cuma günü 5 kere bir ayda olursa o zaman sılalı bölüm olsun ogün ben kendime iş yaratırım yanlışlıkla o bölümü unutabilirim yani yani :icon_whis
boranlı bölümlerde
banyo yaparken
kurulanırken
merdivenden inerken
uyurken uyanırken :icon_whis
elleri arkasında bağdaş yapmış bir şekilde volta atarken
gülerken
sinirlendiği zaman
aslan parçası uyandı sahneleri
konuşurken
adım atarken
kırda bağda dağda taşta gezerken
telefonda konuşurken
pijamasını bir saniyede giyerken
yani sadece borandan oluşan tüm sahneleri hiç bıkmadan izlerin yeterki boran olsun bölümlerde
burada aleveylül aslıeylül elifeylül kızlar biz kardeşizde benim mi haberim yok
boransız bölum demek sılanın ipini kendı ellerıyle çekmek demek boransız bölum demek dızının hayat damarlarından can damarın kopması demek...kısacası boransız bölum soz konusu zaten değil bol mıktarda var zaten...zannedıyorum 39 ve 40 ın bşrollu boran sonrası sıla ve boran artık gerısı için bakıcaz...tamamen kendı fıkrımdır.
fragmanlarda boran 'ın son sahnesi gibi
- bu borancılar için
-bu sılacılar için
- buda diğer gereksiz kişiler için
Derinim Borancılar,Sılacılar içini anladımda gereksiz kişiler için olan fragman hangisi?
Gül ablamda bize bir türlü yaranamadı.Ne güzel 2 tane fragman çekmiş,bizde hiçbirşey beğenmiyoruz:img-hyste:img-hyste
Rhettim nasıl rahat uyuyacam bilemezsin,kaç gündür fragman yok diye uyku tutmuyordu:img-hyste
fatoşcum bir kaç saatliğine böyle özel izinler olabilir diyorsun ben bilmiyorum.fakat şöyle bir durum var sıla uçtu gitti değil ..nerde olduğu şimdilik de bilinmiyor ...savcı boran için bir izin kopardı diyelim nereye götürecek boran'ı:icon_whis
diğer meseleye gelince sıla o 3 cm lik açıkla yollara düşmüş ise de tüm suç sılanındır ..başkasının değil...bence sıla şimdi nabzı düştü sancılandı diyede ilk bölümde doğum yapacağını zannetmiyorum...daha var hele bir kendi yüzünden boran'ın adam öldürmeye teşebbüsten hapse düştüğünü öğrensin o üzüntüt ile sancıları tutup bedirhan'ı doğuracak:img-yes:
metesçim ımmm kem kümm ımmmmm hangilerimi tabiki de sönmezler yeni patronlar narin celil ve diğerleri işte:img-cool2
Foruma girdim birde ne görüyim; fragman çıkmış. Hem de iki tane.
1. fragmanda Sıla uçakta doğum sancıları çekeriyormuş :img-heh:.
2. fragmanda Boran demir parmaklıkların arkasındaymış :img-polic.
Fondaki ses; ''Aşk, tutku ve özlemlerin dizisi Sıla'' diyormuş :img-dirol.
Bu biz imgdrag.
Bu Gül Oğuz :D.
Bu bizim sonumuz :icon_twis.
Bu Gül Oğuz'un sonu troest.
Hadi gazamız mübarek olsun :dito. Yan yana gelmeye tahammül edemeyen başrol oyuncuları, kurguda birleştirilir artık. Sağ yap, şimdide sol yap; olmadı abi topla gel, topla gel :img-patsa. Birde çoşkuyu verdik mi, elemtere fiş kem gözlere şiş olur ve kimse anlamaz.
Sonunada kocaman harflerle ; ''özlemle beklenen tutkulu aşkların duayeni Gül Oğuz'' yazdık mı on numara olur :img-hyste.
Bu sezonun güzel olucağına inanan var mı? Varsa gitsin Celil'e ve Galata köprüsünden atlayıp nasıl boğulunacağını öğrensin :img-hyste. Zira ihtiyacı olucak.
Unutmadan söyliyim siz fragman deyince, televizyonu açtım birde ne görüyim. Fesleğen ve Boran tutkulu aşk yaşıyorlardı.
Bence forumun doktorları bize ilaç yazmaya başlasın. Anlaşıldığı üzere Gül Oğuz hepimizi kırmızı reçete mahkum etmeye and içti :icon_evil.
DER IN
Boranı korumak yada kollamak gıbı bır durum söz konusu olmadığı gıbı ilerı gelen yada ağa kımlığı ile alakalı bır duruma dayanan bır olayda söz konusu değil..ama ben dıyorum kı bır kaş saatliğine özel durum yapılabılıyor bunu avcı ile hapıshane muduru işbiliği şeklınde ısterlers yapabılıyor bır donem olmuştu diyorum ...demek kı dızıde doğum için bır kaç saatliğine sılanın yanında bulunacak boranın durumu abartı olmaz normal olur..
Fatoşcum senin dediğin izinler askerliğini yapanların aldığı izinlerdir.:img-yes:
Burada Savcı böyle bir riski göze alarak izin veremez.
Ama fısıltı gazetelerinden hep duyarımki.Bazı baba mahkumlar dışarda görülebiliyorlarmış zaman zaman.:img-hyste
Boran Ağa ancak cezaevi savcısınında haberi yokmuş gibi dışarda olabilir bir kaç saatliğine.Bu da zor Boran Ağa herkes tarafından tanınan biri.:img-yes:
Resmi olarak savcının izin vermesi bana mantıklı gelmiyor.Ama şunuda biliyorumki.Hiç bir dizide hukuk kurallarına tam uyulmuyor.:img-yes:
diğer taraftan acaba sılanın doğum sırasında acaba yaşadıklarından öturu ve zaten 3cm açık olan rahım ağzından vede bunun uzerıne yapılan uçak yolculuğu netıcesınde doğum esnasında hayatı tehlıke teşkıl edebılecek bır durum soz konusu olabılır mı acaba..bedırhan sağlıkl doğarda sılanın durumu bıraz krıtık vs olabılırmı acaba dıye duşunmuyorda değilim hanı bu doğum snclama hastanede yatma kalkma tum uyarılara rağmen ucak rıskını göze alma durumları buna bağlanmak amaçlı verilmiş olabılır mı?
Keşke öyle bişi olsa... Sıla şöyle yoğun bakımda kalsa bir hafta filan (Jess'im senin için süreyi uzatırız merak etme :img-in_lo)... Muharrem bey anca böylelikle Sıla karakterini düzeltebilir... Sıla yoğun bakımdayken şimdiye kadar yaptıklarıyla yüzleşmeye başlar ve en sonunda da ''Ne olur bana bir şans daha verin tüm hatalarımı düzelteceğim. Kocamı bundan sonra üzmeyeceğim yemin ediyorum gözlerimi belerte belerte konuşmayacağım, çemkirmenin 'ç'sini bile kullanmayacağım'' dese ve gözlerini açtığında eski Sıla'dan eser kalmasa ne güzel olur dimi ?:img-pilot
Boran'ın savcının izniyle dışarı çıkıp çıkamayacağına dair en ufak bir bilgim yok bu konuda Saba'cığımın bilgilendirmesine ihtiyacımız var :img-in_lo
Kendimi tutamıyorum yazmazsam çat diye çatlayacağım :img-pilot
Fragmanı anlattıklarınız kadarıyla seyircilerin dilediği hiçbişi yok ortalıkta... İzlemeden ön yargıda bulunmak istemiyorum ama artık G.O'nun ne yapmaya çalıştığına dair fikir sahibi olabilmemiz için bölümü izlememize gerek yok. Yeterince tanıyoruz kendisini... :img-beee:
Sıla uçakta fenalaşınca acil iniş yapacaklar BATMAN'A.... Cihanla aynı hastanede çekimleri olacak... Seyircinin isteği neydi peki? Sıla kendi rızasıyla geri dönmek isteyecekti... Boran'ı sevdiği için Onu bir kez daha ardında yıkık bırakmamak için geri dönecekti... Peki şimdi zorla iniş yapacak ve Sıla rahatsızlanacağı için Boran yine öfkesini içine atmak zorunda kalacak :img-cray:
Ne güzel yaa yine yeniden aşka ve tutkuya kavuşacağız, özlemimiz sona erecek ..... :img-lazy::img-lazy:Hala bıraktığımız yerdeler bir adım ilerleme yok malesef :dito:dito
GünIşığı ablacım, bu kez silmeyeceğim merak etme rahat rahat okuyabilirsin:img-in_lo:img-in_lo
Boranlı fragmanı da izledim:happy0064
Fatoş' um Boran' ın elinde sargı var biliyor musun:happy0064
Boran gri koridorlarda dimdik yürüyordu:img-in_lo Sonra da demirparmaklıklar ardında göründü, yüzünde hüzün vardı:icon_sorr
En son sahnede Sıla ağlarken gösterdiler ama o sahne kesinlikle "senden nefret ediyorum sahnesinden alınmış" :img-cool2
Fatoşcum senin dediğin izinler askerliğini yapanların aldığı izinlerdir.:img-yes:
Burada Savcı böyle bir riski göze alarak izin veremez.
Ama fısıltı gazetelerinden hep duyarımki.Bazı baba mahkumlar dışarda görülebiliyorlarmış zaman zaman.:img-hyste
Boran Ağa ancak cezaevi savcısınında haberi yokmuş gibi dışarda olabilir bir kaç saatliğine.Bu da zor Boran Ağa herkes tarafından tanınan biri.:img-yes:
Resmi olarak savcının izin vermesi bana mantıklı gelmiyor.Ama şunuda biliyorumki.Hiç bir dizide hukuk kurallarına tam uyulmuyor.:img-yes:
bizim ağamız kurallara son derece uyan bir ağadır öyle firar etmez cezası neyse kubulu olur çeker gıkı çıkmaz dimi(anladınız mı bilemem)
savcı izin verse verse boran ve bebğin daha rahat bir ortamda rahatsız edilmeden sım sıkı sarılacağı bir ortamda olması için izin verir..
bu arada boranlı fragmanda boran bodrum katı olan koridorda ilerliyorya( koridorun tavanından borular geçiyor o nedenle bodrum kat diyorum)
doşarda ise AY yarım ay halinde...önceki defa sıla kaçtığında AY dolunaydı..bu da bir ayrıntı izlemiyenler için..
Boranlı fragmanı da izledim:happy0064
Fatoş' um Boran' ın elinde sargı var biliyor musun:happy0064
Boran gri koridorlarda dimdik yürüyordu:img-in_lo Sonra da demirparmaklıklar ardında göründü, yüzünde hüzün vardı:icon_sorr
En son sahnede Sıla ağlarken gösterdiler ama o sahne kesinlikle "senden nefret ediyorum sahnesinden alınmış" :img-cool2
GünümünIşığı,gelen haberler doğru ise o sahneler sezon sonu çekilmiş.
Kurtuldu elimden yine GO.:icon_sorr
Bu bölüm bakacağız ne kadar yanmış insanların tenleri.Eğer hiçbirinde yazdan kalma izler yoksa geçen sezon sonu çekilen görüntülerdir diyebiliriz.
Çiçeğim,anladım ben seni.:img-wink:
Derinim,ilk kaçıştı o dolunay ve kurt adam Boran hali.İkincisinde gündüz çekim yapılmıştı.Geceye bu bölümde kavuşacağız.:img-yes:
rhett-butler8/1 06-09-07, 14:22 Ne güzel yaa yine yeniden aşka ve tutkuya kavuşacağız, özlemimiz sona erecek ..... Hala bıraktığımız yerdeler bir adım ilerleme yok malesef
üzülme canım benim..... bunlar görünen kısmıymış...sen bide görünmeyen kısımları düşün.....sırayla ikonlar gelsin......görünmeyen kısım oyuncularının tümüne...
:img-hyste:dito:love05::blink:sofa:bella:img-beee::img-gun:
aşağıda 25 üye 18 misafir....bu şeref neye aittir acaba:img-hyste
fatoş abla ben neden 3 cümlelik mesaj yazıyorum inan anlamadım gitti.....zorluyorum zorluyorum olmuyor..:img-hyste
mesaj bir hayli renkli oldu sanırım:img-hyste
Demek fragmancık çıkmış...Fesuphanallah,Eşref Saatlerine denk geldi herhalde...Nasıl mausem izleyeceğim diziler......
Ah Jess ne güzel avatarın var öyle ....Ama ama ben bir önceki imzanı ....Bana Sıla deme.....bekliyorum O BENİM FAVORİM OLDU ARTIK. Lütfen arada kullan ki sevinsin şu garip demi......
Neyse madem yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyor SAYIN GO:dito:dito
bizde O nu rahatsız etmeyiz.Kendi çeker kendi seyreder...Biz yani en azından ben Günışığının,yağmur yüreklinin ,eminedeniz ve sayme'nin anlattıkları aşk,özlem ve tutku dolu hikayeleri okurum.Günışığının anlattığı gibi iç hesaplaşmaları yaşayan ,aklın hayır dediği ama bedenlerin,duyguların evet dediği sahneleri okurum.Anne ve baba olmanın zorlıklarını yaşayan ama yörenin geleneklerine akıllarınca uymaya çalışan bu geleneklerdeki güzellikleri keşfeden bir çifti düşünürüm...İşte o zaman kıskançlığın insanı hastalıklı bir hale getirebileceğini anlarım.
Yağmuryüreklinin yazdığı gibi kurslar açan ,açılmasına ortak akıl bulan,birbirinden güç alan ve aradaki yaş farkının gereklerini yerine getiren bir Sıla ve Boran 'ı anlayabilirim..
GO ne yaparsa yapsın.....:dito:dito
Sayme'nin ve eminedeniz'in yazdığı gibi arkadaşları olan ve bunlarla dayanışmanın keyfini yaşayan ama bulundukları toplumun gereklerini asla unutmayan bir çifti okurum....
Fragmancıkların hayırlı olsun sayın GO :img-wink:
Hep beraber gözümüz aydın,fragmanlar çıkmış. Ben diyorum zaten. Bu dizi birçok yönleri ile Türk Dizi Tarihinde her zaman bir ilk olarak yerini alacak. Bizler de canlı şahitleri olarak yaşayacağız.
Başrol oyuncuları değil fragmanda yanyana gelmek,aynı fragmanda bile ayrı gösterilemiyor.Vallahi bayıldım bu işe. İlgilileri bu şahane buluşlarından ötürü kutlamak gerek.Bir de yok aşk yok özlem demişler. Hadi canım,siz de..
Buraya Gün Işığığımızın senaryosunu ikinci kez okumak için girdim. Baktım o da forumda, o ne forumda yorumlar kısmı kalabalıklaşmış. Hemen anladım. Ama ayrı fragmanları da yadırgamadım.
Biraz önce zap yaparken Sıla da fabrikanın önündeki sahneyi gördüm. Önce Sıla şaşkın ördek gibi bakıyordu. Boran'ı arabadan inerken görür görmez,aman efendim ,bir nefretle bakmalar ,yüzünde bir efelenmeler, sanki dünyanın merkezi o. Küçük dağları o yaratmış.Karşısındaki yaşam sebebi değilde, iğrenç bir varlık. Gerçekten C.D. yi kutluyorum. Boran'a nefretli bakış sahnelerini başka bir sanatçı oynayamazdı. Sanki rol yapmıyor, gerçekten ondan nefret ediyor. TV yi kapatıp buraya gelince de fragmanları duydum. Gün Işığı'nın haftalık Boran ve Sıla için ayrı ayrı dizi çekilmesini çok benimsedim.:happy0064 Boran'lı günleri bana önceden haber verin de kaçırmayayım. Sıla'lı bölümleri haber vermeseniz de olur. O bölümleri GO ve Sıla oturup izlesinler.:icon_whis
Fragmanları görmek için tüplü müplü sitelere girerdim. Şimdi mi?:icon_sorr Hiç merak etmiyorum. Onun yerine sizin güzel yorumlarınızı ve ve Gün Işığımızın dizide eksik bırakılan kısımları mantıklı bir biçimde ,anlam dolu cümlelerle tamamlayıp anlattığı senaryoyu tercih ediyorum. Yeni doğan bebek ve yeni baba ilişkilerini
anlattığı bölümleri okur iken çok duygulandım. Gün Işığının etrafına laf olsun diye bakmadığını ve gözlem yeteneğinin mükemmelliğine bir kez daha tanık olmak beni çok mutlu etti.Ayrıca ukalalık ettiğimi sanmayın, kişisel bir sorunum var. Noktasız ve virgülsüz yazıları okurken yoruluyorum. Ama Gün Işığı bu hususlara karşı çok titiz.Onu okurken yorulmuyorum.Ellerine ,yüreğine sağlık. Hani Ankara da olsam "Günlük işlerin de sana yardımcı olayım,sen yazmaya devam et" diyesim var.:good::good::good::happy0064:happy0064
Yeni gelen arkadaşlarımıza Hoş Geldiniz diyorum.
Sevgili Ebr-i Nisan,:good: şimdiye kadar bizi güzel yorumlarından mahrum ettiğin için suçlusun. Bu suçunu da bundan böyle sık sık yazarak affettirebilirsin." Ne yazacağım?" deme. Bu Sıla dizisi !!! Bak fragmandan bile ne yorumlar çıktı. Hele bir de dizi başlasın...
Ben bu forumu sizler olduğunuz için çok seviyorum. Pardon eksik kalmasın.Bir de çoğunluğun beğendiği dizi kahramanını çok beğeniyor ve taktir ediyorum.
Ben bunu yazana kadar kimbilir kaç yorumunuz olmuştur,dönüp onları okumam lazım.bye
Jess,avatarını niye değştirdin? Bir sebebi olmalı..
Bu bölüm bakacağız ne kadar yanmış insanların tenleri.Eğer hiçbirinde yazdan kalma izler yoksa geçen sezon sonu çekilen görüntülerdir diyebiliriz.
Çiçeğim,anladım ben seni.:img-wink:
Derinim,ilk kaçıştı o dolunay ve kurt adam Boran hali.İkincisinde gündüz çekim yapılmıştı.Geceye bu bölümde kavuşacağız.:img-yes:
mause abla aynı şeyi düşünmüşüz ten rengi aynı tonlarda mı yoksa koyuluk var mı diye:img-wink:
ama boran koridorda yürüken saçları sanki en son bölümdekin den daha kısa geldi bana ..yada ben kendi kendime gelin güvey oldum:icon_whis
evet geceyi bu bölüm göreceğiz ve çok uzun bir gece olacak besbelli biliyorum:img-blush:icon_sorr:icon_sorr
günışığı o kadar izledim boran 'ın elindeki sargıyı göremedim.eline ne olduki..giderayak diloş ve cinoş boran'a ateş mi etti polislerin gözü önünde(ağayı aklıyvcam ya tüm saçmalıkları deniyorum)
İşte olanların acısına saygı, merakına indirim istiyorum. Biz böyle mi fragman anlatıyorduk vakti zamanında.:icon_twis Elbiselerin kaç yerinden kırıştığını bilem anlatıyorduk. İki fragman var.Hem de kaç kere çıkmış.Bi kaydedip hayrına rap ve de id denen yere ekleyen yok mu? ( Günışığı'm seni seçtim nerde hani? :img-in_lo )
Kolaylık olsun.Sılalı fragmanı anlatmayın tamam hadi.:icon_whis
Hani bazen bana soruluyor ya.Sıla'yı niye sevmiyorsun diye? Haşa..Seviyorum çok. En az Sıla'nın yaşam sebebini sevdiği kadar hem de.Sevgimi gösterme şeklim bile onunla aynı hatta.Bi seviyom bi seviyom ki sormayın hatta.İçime sokasım geliyo böyle.:img-in_lo :img-pilot ( Bu kısım bölüm yorumuydu.:icon_whis )
Fatoşcum bende geçen sezon sonu çekilmiş olduğunu düşünüyorum.:img-yes:
Uçak kiralanmışken bu sezonun sahnelerinide çekmişlerdir.Bir çok şeyden kısıntı yaparken yeniden bir uçak içi mekanı kullanmamışlardır.:img-yes:
Geçen sezonda halletmişlerdir.:img-yes:
Birde dizi çekimi bittikten sonra yapılan Sıla Okulu temel atma töreninde Cansu Dere hamile kıyafeti ileydi.O zamanlarda yazılmıştı bazı çekimlerin yapıldığı.Öyle bir şeyler hatırlıyorum
[B]
Ablacığım hiç üzülme o bu akılla devam ederse sen onun yine bir sürü hatasını yakalarsın hiç umursama...
benim bildiğim kadarıylada sezon finalinden sonra yine sahne çektiler ...
hem Go cimri olduğuna göre cihanın yaralanması sahnesinde kırmızı boya ve gömlekten almaya ne gerek varki hazır vurmuşken sahneyi ilerletin masraf olmasın gömlker ve boya rizan olmasın demiştir :P:happy0064
peki sıla batmanda doğum yaparsa ne olucak ne farkedicek boran için bence hiçbirşey çünkü kaçıyorduda kaçamadı oldu yani vazgeeçmedi caymadı boranı arkamda bırakamadım diyemedi...
BORAN SILAYI AFFETMEEEEEEEEEEEEEEE
bu arada izlemeyiz diyorum anasayfada 100 kişi yazıyor sıla bölümünde...
Sevgili Jess ayrıntılı fragman anlatımı istemişsin ama inanki iki fragmanıda izledim ikisini toplasan 10-15 sn ye sürmez. Birincisinde Sıla sancılanmış Bedar ve yanılmıyorsam hemşire başında Bedar Sıla derken sılanın kafası yana düşüyor yattığı yerde.İkincisinde Boran polisler eşliğinde tavanından doğalgaz veya su boruları olan biryerde yürüyor.Kaç adım attı valla saymayı unuttum.Ama yüzü ne kadar hüzünlüde olsa dimdik bir yürüyüşü vardı.Sonrada gri ceketini çıkarmış beyaz gömlekle parmaklıkların arasından yalnız ,tekbaşına kalmış olmanın verdiği hüzünle bakıyordu.Dışarda ise yarım ay...
Sevgili Kırçiçeği gecen sezondan beri bir arpa boyu yol alınmadığına ilişkin yorumunuza tamamen katılıyorum.Aynı tas aynı hamam olarak GO devam ediyor.Önce yataklar ayrıldı, sonra odanın katları (biri alt kar diğeri üst kat),en sonundada fragmanlarda ayrıldı.Yakında dizide ayrılırsa hiç şaşırmayacağım.Sevgili Günışığının fikrini çok tuttum ,bir hafta yalnız sılanın bölümleri diğer hafta boranın...Bakalım daha ne günler göreceğiz...
Bu arada sevgili Mause bana geçen sezonki görüntüler gibi gelmedi.Çünkü Boranın saçları son bölümdekine göre kısaydı.Bronz tenler olarak ise birşey söylemek doğru olmaz görüşündeyim ,çünkü sağolsun makyözler isterlerse onları bir çamaşır suyuyla yıkanmış çamaşırlar gibi beyazlatabilirler...
hem Go cimri olduğuna göre cihanın yaralanması sahnesinde kırmızı boya ve gömlekten almaya ne gerek varki hazır vurmuşken sahneyi ilerletin masraf olmasın gömlker ve boya rizan olmasın demiştir :P:happy0064
peki sıla batmanda doğum yaparsa ne olucak ne farkedicek boran için bence hiçbirşey çünkü kaçıyorduda kaçamadı oldu yani vazgeeçmedi caymadı boranı arkamda bırakamadım diyemedi...
BORAN SILAYI AFFETMEEEEEEEEEEEEEEE..
alevcim güzelce kurutup kaldırsın sonra üzerine azcık su döküp canlandırıdı o rengi sayın GO ...sanki çok matrak bi sahne çekmiş gibi...
yada direkt olarak ameliyattan çıkışını göstersinler:Phatta ameliyatta değil ayak üstü pansuman yani yarası çok hafif ..ne olacak boran da kaç defa öyle olmadı mı..bir geçmiş olsunu bile çok görmediler mi
şimdi günlerce cihan'ı hastanede iniltileri yemin edişleri masumcuk konuşmalarını mı göreceğzi mi göreceiz offf.........birde gizemli olsun diye fragmanda bile göstermemişler cinoşu
boranın özel ızınle doğumda bulunabıleceği konusunda ısrarlıyım
onun dışında fregmanların ayrılması sezon fınalınde çizilen tablo sonrası zaten olması gereken tablo buydu..elbette sıla ayrı olduğu için ayrı çekılecektı boranda hapıstanede olduğu için ayrı çekımler yapılacaktı..sılanın sancıları netıcesınde hapıshanede boranın yanında bulunması zaten mumkun değil....sılanın belkı sağlık durumu belkı doğumun esnasında yaşanacakları belkı bedırhanın durumu netıcesınde yanında onunla omuz omuza bulunması en azından mumkun değil..bu arada hemen doğum beklemıyorum dıyen arkadaşlara şahsı fıkrımı söylemek ıstıyorum..
bedırhanın mantıklı olarak artık doğması gerek eğer doğmaz ıse 10 aylık doğacak bı bebek olarak sanırım tarıh kıtahlarında yerını alacak oda başka..artı tıbbı olarak sanırım bu kadar sorun yaşayan bır annenın tum bu sorunlara rağmen doğum yapmayıpta boranın yanında ona destek olması sergılenırse buda mantıltan uzaklaşıp supermen sıla durumlarına gırer..
[B]
yada direkt olarak ameliyattan çıkışını göstersinler:Phatta ameliyatta değil ayak üstü pansuman yani yarası çok hafif ..ne olacak boran da kaç defa öyle olmadı mı..bir geçmiş olsunu bile çok görmediler mi
şimdi günlerce cihan'ı hastanede iniltileri yemin edişleri masumcuk konuşmalarını mı göreceğzi mi göreceiz offf.........birde gizemli olsun diye fragmanda bile göstermemişler cinoşu
aaa olurmu canım o boran bu cihan yani.... Cihan Go özel adamlarından biri bilmiyorumusun DERİNİM ya... o kim bu kim bu cihan GO sağ gözü (sağ gözü çıkacası ) ...
Garibim boran :icon_sorr mayınlara atıldı gögüsünden yaralandı kimse geçmiş olsun demedi... sılanın önüne atıldı o çocuğun kurşunu boranın koluna isabet etti o kadar kan kaybetti kimse birşey demedi... eline kurşun isabet etti kimse hayrola bile demedi .... boran birde ağa yani...
Şimdi ortadaki iki fragmana göre yola çıkarsak ikisindede görüntülerden sonra karanlık ekranda aşk, TUTKU,özlem,hasret diye yazarken fragmanı seslendiren kişi( bu arada nasıl olmuşsa seslendireni değiştirmişler MAA yı seslendiren değildi.)aşkın tutkunun ve özlemlerin dizisi sıla 14 eylül 20 de atv de diyor.bu yazılan yazılar boranın fragmanı için cuk diye otururken Sılanın fragmanında eğrelti duruyor.Sizi bilmem ama ben özellikle son bölümlerde sılada aşkın yerine nefret, tutkunun yerine elinde olsa karşısındakini bir kaşık suda boğma hissi ,özlemin yerine ise kaçma bir an önce gitme gördüm.Bu yüzden SILAnın fragmanındaki yazıları bir zahmet değiştirsinler.Onun için nefretin,çemkirmenin ,ve DR Kimbellın mardin versiyonu kaçışların dizisi sıla diye yazsalar daha doğru olur.
herkese selamlar
fragmancıklar çıkmış.sadece sıla nın sancı çektiği fragmanı görebildim:icon_sorr:icon_cry:
boran ağamlı olanı göremedim
frgman anında evde bir çığlık koptu.anneme bir bağırmışım ki annem bir koşmuş ki sormayın
bir de evin hali berbat heryer heryerde temizlik falan:img-fear2:img-cool2
yani dedim ki uzun sesli fragman avcumu yaladım
buna şükredin der gibiydi fragmanlar
neyse efenim ankara bugün biraz serinlemiş gibi:bırr:happy0064
herkese iyi günler iyi yorumlar.bye
CIHANA geçen donem fazlasıyla opsıyon tanınmış olabılır...evet cıhan boranın onune geçirilmiş olabılır ama bunlar zaten geçen senenın hatalar defterınde kaldı bu donemde buna benzer hatalar yada belkı kelıme buraya uymadı şeyler yapılmayacağını düşündüğüm gıbı boranın gerek ağa olarak gerekse eş olarak çok daha ön planda olucağını ve ılk bölumlerdekı hakımıyetını yenıden sergıleyeceğini duşunuyorum..cıhan çok fazla baskın bır karakter olmamakla bırlıkte yınede tore dızısı olan SILAda kotu olarak burunduğu profılın gereklerını yıne yapmaya devam edecektır..
yanlız geçen seneın hatası olan torenın aşkın önune geçmesıne
torenın katı kokleşmış asırlık kuralların parasal guç ile karıştırılmamasına
gereken özenın gösterılmesını vede dıkkat edılmesını rıca edıyorum..ve yotenın bunyesınde bulunan saklı kalmış yada kahramanların çekişlerı nedenı ıle gerı planda kalmış diğer konularında ortaya çıkarılıp yansıtılmasını özellıkle rıca edıyorum..
boran sıla çatışması bıtmelı onun yerıne boran sıla bırlıktelığı ile on ayak yapılan duğunler fakırlere yoksullara kımsesızlere destek olmalarını görmek istiyorum..
boran sılanın yore halkının sıkıntılarını dınlemeyıp çözumler uretmek adına işbırlığı yapmalarını değişik dınllerden dınlerden ınsanların ortamlarında bulunup onlarla uyum içinde olduklarının mesajlarının verılmesını bunyesınde bınlerce dınden ırktan dılden ınsanların bınlerce yıl boyunca nasıl hoşgöru ve adalet içinde yaşadıklarını göstermelerı adına yapılan davetler görmek ıstıyorum vede gostermelerını ıstıyorum..bır aşk dızısı olmasının yanında sosyal mısyonun hakkınıda vermelerını izliyorum
arkadaslar Sila yeni sezon bölümü ne zaman cikiyo? ben yarin cikiyo diye biliyordum ama fragman felanda yok ortada... bilen varsa bana yazabilirmi.?!
nefret ve çemkirme
Sılanın nefreti aşık olmadığını göstermez kı..sıla nefretını göstermek istediği kişilere gösteremediği için en yakınına yada tek yakınına yanı borana gösterıyor...
çekmırmeye gelınce sıla aşirete fıruz ağaya kevser kadına mardın halkı içinde kafası karışık cahıl halkın tavır vede davranışlaraına karşı gösteremez kı mecburen borana gösterıyor...saygı kurallarını çiğnemeden tum hırsını vede ofkesını en yakını tek yakını borandan çıkartıyor...
sıla borana sırılsıklam aşık bunun farkında değil mi elbettekı farkında belkıde şimdiye dek hiç olmadığı kadar farkında..ama sıla bu kadar sevdiği sevdalısını kaybetmekten korkuyor sonsuza dek onu gorememekten korkuyor yokluğunu yaşamaktan korkuyor..
aşkından sevdasında kocaman yureğinden destek aldığı yaşama sevıncı aldığı güç aldığı herşeyını kaybederse hayata tutunamamaktan korkuyor..
KISACASI SILA NARIN GIBI OLURSA NARIN KADAR GÜÇLÜ OLUP HAYATA SARILMAYACAĞINI BILMEKTEN KORKUYOR
nazliii1 imzamdaki sahneler 7 bölümde olması lazım şimdi hatırlıyamadım
Teşekkürler canım....
boran sıla çatışması bıtmelı onun yerıne boran sıla bırlıktelığı ile on ayak yapılan duğunler fakırlere yoksullara kımsesızlere destek olmalarını görmek istiyorum..
boran sılanın yore halkının sıkıntılarını dınlemeyıp çözumler uretmek adına işbırlığı yapmalarını değişik dınllerden dınlerden ınsanların ortamlarında bulunup onlarla uyum içinde olduklarının mesajlarının verılmesını bunyesınde bınlerce dınden ırktan dılden ınsanların bınlerce yıl boyunca nasıl hoşgöru ve adalet içinde yaşadıklarını göstermelerı adına yapılan davetler görmek ıstıyorum vede gostermelerını ıstıyorum..bır aşk dızısı olmasının yanında sosyal mısyonun hakkınıda vermelerını izliyorum
Yorumlarının hepsine katılıyorum canım...
Bende Sıla'lı fragmanı izleyebildim...Aşk, tutku, özlem , hasret diye bir sürü şey yazmışlar ama bunların yerine nefret, intikam, kaçış.. yazsalar daha çok makbule geçerdi...
yeni sezonda neler olacak kestiremiyorum ama ikisinin arasını düzeltseler iyi olacak, birşeylere karşı tek başlarına, kafalarının dikine gitmek yerine birlikte hareket etmelerini,bu kaçışların yerini sevginin , aşkın almasını istiyorum fragmanda dediği gibi ...
Bence senaristlerin buradaki senaryoları okuyup ilham almaları lazım... hepinizinki birbirnden güzel...
zeynepsudem 06-09-07, 15:33 mause abla aynı şeyi düşünmüşüz ten rengi aynı tonlarda mı yoksa koyuluk var mı diye:img-wink:
ama boran koridorda yürüken saçları sanki en son bölümdekin den daha kısa geldi bana ..yada ben kendi kendime gelin güvey oldum:icon_whis
evet geceyi bu bölüm göreceğiz ve çok uzun bir gece olacak besbelli biliyorum:img-blush:icon_sorr:icon_sorr
günışığı o kadar izledim boran 'ın elindeki sargıyı göremedim.eline ne olduki..giderayak diloş ve cinoş boran'a ateş mi etti polislerin gözü önünde(ağayı aklıyvcam ya tüm saçmalıkları deniyorum)
Derincim, az önce fragmanı gene izledim.. Boran' ımı hapishane koridorlarında götürüyorlardı..demir parmaklıklar arkasında da görüntüleri vardı.. hapishanede ellerinde kelepçe yoktu.. Fakat sol eli gene sargılıydı..Hüzün Bakışlımın, gözleride oldukça hüzünlüydü..:img-in_lo saçları bana, sezon sonundaki hali ile aynı gibi geldi..üzerinde de eline kelepçe takılırken, karizmatik duruşu ile kendisine çok yakışan elbisesi vardı..:img-wink:
23. bölümde; Boran' ın suçsuz yere girdiği hapisteki, sahnelerini izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım..
Yeni sezonda.. hapisteki sahnelerinde, hüzünlü gözlerini, pişmanlıklarını, kendi kendini ve Sıla' nın aşkını sorguladığı, oğlunu düşündüğü anlarını.. izlerken, gene çok üzüleceğim..:img-cray:
Fatoş Ablacımın, dediği gibi; fragmandaki Boran' lı sahneler; sezon sonunda çekilmiş olabilir..
Çekimler için; MAA Mardin' e, CD' den önce gitmişti...Fragmandaki Boran' lı sahneler.. belki de yeni çekilmiştir.. MAA' un iyileşen kolunun sargılı olduğu, detayı unutulmamış olabilir..Bunu da Gül Hanım' a.. büyük bir ihtimalle; Muharrem Abi hatırlatmıştır.:img-grin2
Fragmanda...Sıla' nın ağladığı görüntüler; Bana... Boran' ın ayaklarını yıkadığı günkü; nefretlik bakışlarını attığı ve ağladığı sahne olduğunu düşündürüyor.. Sıla' nın değişik bir sahnesinin; yenisini çekmek yerine, işin kolayına kaçmışlar..:icon_whis
şimdi atvnin sitesinde gördüm sıla yeni bölümü 14 eylül cuma bakalım fragmanını ne zaman verirler tabi gene filme 2 gün kala vermezler umarım ben bu kanalın huyundan nefret ediyorum sanki daha önce verseler insanlar diziyi seyretmeyecek ama bunu düşünemiyorlar ne yapmaya çalışıyorlar hala anlamış değilim birde dizi başlasın bakalım ne kadar zaman geçecek aradan kaç yıl yada kaç ay geçecek göreceğiz
arkadaslar Sila yeni sezon bölümü ne zaman cikiyo? ben yarin cikiyo diye biliyordum ama fragman felanda yok ortada... bilen varsa bana yazabilirmi.?!
nasıl yani arkadaşım :icon_whishemde iki tane fragman var sen söyle bakim boran'ı görmek istiyorusun :icon_whissılayı mı :icon_whisona göre iki fragmandan birini seçebilirsin..fragman yok dedik iki tane verdiler ama yinede yarana madılar...daha ne yapmaları lazım:P:P
ay fatoşum narin çok mu güçlü..ben almıyayım güçlü narinden ...ha doğru bugünkü bölümde abisine ağzına geleni saydı üsteilik birde silahını aldı..çok güçlü narin çok:img-blush:img-blush..celil birde ben azad2ın yarim bıraktığı işleri tamamlıyacam dedi geçen gün yarıda kalan ingilizcesininde celil efendi mi tamamlıyacak yavv sea you later yavvvvv
nefret ve çemkirme
Sılanın nefreti aşık olmadığını göstermez kı..sıla nefretını göstermek istediği kişilere gösteremediği için en yakınına yada tek yakınına yanı borana gösterıyor...
çekmırmeye gelınce sıla aşirete fıruz ağaya kevser kadına mardın halkı içinde kafası karışık cahıl halkın tavır vede davranışlaraına karşı gösteremez kı mecburen borana gösterıyor...saygı kurallarını çiğnemeden tum hırsını vede ofkesını en yakını tek yakını borandan çıkartıyor...
sıla borana sırılsıklam aşık bunun farkında değil mi elbettekı farkında belkıde şimdiye dek hiç olmadığı kadar farkında..ama sıla bu kadar sevdiği sevdalısını kaybetmekten korkuyor sonsuza dek onu gorememekten korkuyor yokluğunu yaşamaktan korkuyor..
aşkından sevdasında kocaman yureğinden destek aldığı yaşama sevıncı aldığı güç aldığı herşeyını kaybederse hayata tutunamamaktan korkuyor..
Fatoş7373 ben Sılanın ilginç bir karakter olduğunu biliyordumda bu kadarını tahmin etmiyordum.
İnsan birini severse onun gözünün içine bakar,onu kırmamak için çabalar.Sevgi emek ister,sabır ister,hoşgörü ister...Ben Sılada bunların hiçbirini göremiyorum.Sonsuza dek sevdiğini görememekten korkan biri kaçıp gitmez.Bu yaptığı hareketlerle kimse beni Sılanın Borana aşık olduğuna inandıramaz.
GÜL ABLAMA NOT:Elinde laptopla Narinin holding koridorlarında yürürken çekilmiş fragmanda istiyorum:img-icecr
BEN kendı adıma yenı donemde sıla boran surtuşmesı beklemıyorum onun yerınde dayanışma beklıyorum sorun olan bır sıla yerıne destek olmaya çalışan kıskanan kıskanmalara neden olmak deilde farkında olmadan ortam hazırlayan sağlam oturmuş bır karı koca ılışkısı beklıyorum
pekı o zaman sut lıman bır bırlıktelık mı olucak elbette kı değil
sıla boran çekışmesı kavgası surtuşmesı beklemıyorum ama
cıhan boran kavgası
dılaver boran kvagası
burhanı boran ve sıla ustune salan cıhan ayaklandırması
aşiret cıhan çatışması
mardın yore halkı cıhan çatışması
zınar fıruz
zınar boran
zınar cıhan surtuşmesı beklıyorum
ağırlıklı olarak cıhandan kaynaklanan kendını tore sanan o topraklardan kovulmuş olsada o toprakların kurallarını kendı hırslarına alet edip sorun çıkartan bır cıhan beklıyorum....
ve tum bunlar içinde elele veren ınsanlarını korumaya çalışan ama ustunde bulunan hukme karşı çaresız kalan hukum için bir şey yapamaya bıle fısatı kalmadan cıhanın çıkartacakları pıslıklerle uğraşmak zorunda kalan zaman zaman umutları kırılan bır karı koca beklıyorum
ama ben yıne fınal olarakta cıhanın ya sılayı yada boranı yada ıkısını bırden vurmasını beklıyorum
AŞİRETIN YAPAMADIĞINI BEN YAPTIK HUKMU UYGULADIM TORE BENIM
cıhan boran kavgası
dılaver boran kvagası
aşiret cıhan çatışması
zınar fıruz
zınar boran
ağırlıklı olarak cıhandan kaynaklanan kendını tore sanan o topraklardan kovulmuş olsada o toprakların kurallarını kendı hırslarına alet edip sorun çıkartan bır cıhan beklıyorum....
ve tum bunlar içinde elele veren ınsanlarını korumaya çalışan ama ustunde bulunan hukme karşı çaresız kalan hukum için bir şey yapamaya bıle fısatı kalmadan cıhanın çıkartacakları pıslıklerle uğraşmak zorunda kalan zaman zaman umutları kırılan bır karı koca beklıyorum
Fato7373 bu Kurtlar Vadisi Sıla gibi birşey oldu.Bu çatışmalardan kaç ceset çıkar sen biliyormusun.
Şöyle töreyi daha kansız halledemezlermi,barış yoluyla,devleti işin içine katarak.
Yeni sezondan tek beklentim Boran ve oğlunu mutlu görmek....
METESCİM
ben senı sıla boran aşkına ınandırmaya çalışmıyorum kı
sadece şunu anlatmaya çalışıyorum boyle yaşanan sevgılerde var diyorum kı hayatı boyunca sevgının sadece gıyım kuşamdan sevgının sadece ıyı eğitim alıp yılın bır ayını yurt dışına yaşamaktan sevgının sadece gezıp tozmaktan gulup eğlenmekten ıbaret olduğunu zanneden bunun dışında sevgı ile tanışmamış bır karakterın hiç ummadığı bır anda hem değişik yaşamlarla hemde gerçek aşk ve sevgı ile karşılaşması netıcesınde kendıne o yaşına kadar öğretılenlerın yanlış ve eksık olduğunu goroken diğer tarafta gerçek aşkı gerçek sevgıyı gorup onun buğusune kapılıp kendı ile ikilemler yaşamasına sahıt olduk...
bu bağlamda sıla karakterının aşık olmadığı sevmediği söylenemez şuphesız kı herkesın sevgı vede aşk anlayışı aşkı yaşama bıçımı farklıdır...ama hiç kımse ınkarda edemez
AŞKIN DOĞASINDA BENCILLIKTE VARDIR..
bunu zaman zaman kadın uygular zaman zaman erkek uygular aşkı hangı tarafın çelişkıler içinde gel gıtler içinde yaşamasına bağlıdır..
sıla boran aşık hemde delı dıvane aşık
sıla boran aşık normal aşıklar gıbı değil uçlarda aşkı yaşan aşıklar
sıla boran aşık uzuntulerı sevıçlerı mutlulukları acıları şiidetli
kısacası yaşamları hayatları bakışları duruşları aşkları farklı
Ay eve bir geldim ki,telefon;
-Sıla başlıyor teyzem,14 Eyllüdeymiş...Boan hapse falan düşmüş...
Ben yırttım kendimi tabii,bekle bekle çıkmasın,sonra alakasız insanlar görsün:img-cool2
Video falan varsa birisi göndersin bana Allah ruzası için:img-icecr
Resim de çekerim belki:happy0064
Fato7373 bu Kurtlar Vadisi Sıla gibi birşey oldu.Bu çatışmalardan kaç ceset çıkar sen biliyormusun.
Şöyle töreyi daha kansız halledemezlermi,barış yoluyla,devleti işin içine katarak.
Yeni sezondan tek beklentim Boran ve oğlunu mutlu görmek....
geçen donem ızledğimiz sılanın yanında kurtlar vadısı pusu sonuk kalmıştı ama unutmamak lazım...şimdi elbettekı gonlum kan dokulmeden halledılmesını ıster ama ben bılıyırım kı bu torenın içine oyle kolay kolay sıyaset meclıs bakan gırmez gıremez..ve yıne ben bılırım kı meclıs bakan mılletvekılı olanlarında aşiret lideri olduğunu hala bu sıstem ile devam ettıklerını ustelık yanlış olduklarını bıldıklerı halde...bu sıstem kendı için ayrı bır rant gıbı sanki..ve liderler bu asırlık kuralları en çokta zannedıyorum kendı çıkarları doğrultusunda devam ettırıyor..şimdi bu tore konusuna sıyaset yada vekıller dahıl olur mu ben kendı adıma olmaz dıyorum ama bu benım duşuncem yanılma şansım elbette çok yuksek...
Bir baktım 90 kişi görüntülüyor yazısını gördüm,meğer fragmanlar çıkmış ama ben göremedim elbette,Zaten bugüne kadar yakaladığım bir fragman olmamıştı :)
Boran'ın hapisteki görüntüleri varmış,pek görmek istediğimi sanmıyorum.Güzelim adamı katil yaptılar ya!!! bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar:img-sorry
METESCİM
ben senı sıla boran aşkına ınandırmaya çalışmıyorum kı
Fatoşcum ben senin için söylememiştim,sözüm Gül ablamaydı.
Ben böyle bir aşk olacağına inanmıyorum.Aşık bir kadın eşine o şekilde davranmaz,herşeyin suçlusu olarak onu görmez...Bunları yapabiliyorsa biraz hasta olması gerekir.
Ayağı şişen karısının ayağını yıkayan adama hangi normal insan senden nefret ediyorum diyebilir?Bence bunun adı aşk değil.Gerçek hayatta böyle bir karakter olabileceğini sanmıyorum,varsa bile karşısındaki insanın Boran gibi olacağını asla düşünmüyorum...
Zaten su kesintimiz 3. gününde sinirlerim tavan yapmış,birde bu fragmanlar eklendi tam oldu...
Fragmanı izlemedim ama yorumlardan okuduğum kadarıyla pek iç açıcı değil zaten olmasını da beklemiyodum açıkçası bu diziyi izleme sebebim sadece boran ağaydı ama artık ondanda vazgeçecek gibiyim taki boran gerçekten hapse girerse.Gül oğuz'UN seyirci beklentilerini dikkate aldığını kesinlikle düşünmüyorum dikkate alsa boranın bi kere hapiste olmaması gerekir ben gibi biçok kişinin dizinin yeni bölümlerini izlemek için fragmana ve özete odaklanmış olduğunu tahmin edebilecek durumda bile değil valla boran'IN uzun sürebilecek hapishane günlerini çekmeye niyetim yok
ben şimdi böle diyom ama dayanamıyom ah boran ah yaktın bizi gül oğuz:img-wink:
BEN kendı adıma yenı donemde sıla boran surtuşmesı beklemıyorum onun yerınde dayanışma beklıyorum sorun olan bır sıla yerıne destek olmaya çalışan kıskanan kıskanmalara neden olmak deilde farkında olmadan ortam hazırlayan sağlam oturmuş bır karı koca ılışkısı beklıyorum
pekı o zaman sut lıman bır bırlıktelık mı olucak elbette kı değil
cıhan boran kavgası
dılaver boran kvagası
aşiret cıhan çatışması
zınar fıruz
zınar boran
ama ben yıne fınal olarakta cıhanın ya sılayı yada boranı yada ıkısını bırden vurmasını beklıyorum
AŞİRETIN YAPAMADIĞINI BEN YAPTIK HUKMU UYGULADIM TORE BENIMfatoşum merhaba söylediklerin pek güzel de şu son cümle olmamış . ne yaptın sen ya. yine cihan sıla ve borana acı verecek , ikisinide vuracak öyle mi . yani ikiside ölecekler ve kötüler kazanacak . seyirci de o topraklarda iyiliğin mutlaka ve mutlaka sonunda yenik düşeceğini görecek . yok bu acıklı son olmasın . tamam geçen sezon acı çektiler cihan kazandı hep . bu sezon da belki biraz daha çekebilirler . buna katlanabiliriz ama sonunda sıla ve boranın kazandığını göremezsem bir daha dizi izlememeye and içerim artık . komedi hariç ....içimiz dışımız acı oldu . düşünsene dizi biter biz hala yastayız ve yorum yapıyoruz şöyle olsaydı, sıla şunu yapsaydı , boran bunu konuşsaydı , kaçsaydılar , yurtdışına gitseydiler , hep sılanın yüzünden , hayır boranın yüzünden ........ kendimize gelemeyiz aylarca. allah korusun , mutlu bitsin bari de rahat bir nefes alalım .
ben Boran'nın kolay kolay mutlu olabileceğini sanmıyorum ne de olsa başında sıla gibi başına buyruk bi bela var boranın mutlu olabilmesi için sılanın ölmesi gerek :happy0064
zeynepsudem 06-09-07, 16:21 nefret ve çemkirme
KISACASI SILA NARIN GIBI OLURSA NARIN KADAR GÜÇLÜ OLUP HAYATA SARILMAYACAĞINI BILMEKTEN KORKUYOR
Sevgili Fatoş, Sıla' nın Boran' a çemkirirken saygı kurallarını, takmadığı anlarda oldu.. Hayvan herif, ne biçim adamsın, ağasın.. dediği pek çok zamanlar oldu..:img-pilot
Boran'a bu cümleleri sarfetmeden önce; Boran Ona evlendikleri ilk gece, büyük bir saygı ve nezaket örneği gösterek dokunmadı, ailesinin baskılarına boğun eğmedi..Sen gönülden istemedikçe.. Ben yatağa gelmem Sıla.. dedi..
Üçüncü bölümde; Sıla' nın kaçıp, Cihan tarafından bulunmasından sonra; Boran; Onu korumak için; kaçmadı, Benle buluşması için, çağırmıştım.. dedi..
Sıla... ilk bir kaç bölümde; Boran' ın özünde çok iyi ve dürüst bir insan olduğunu anlamasına rağmen; Boran' a korkunç kelimelerde, sarf etmekten geri durmadı.:img-pilot
34. bölümlerden sonra..Sıla' nın Boran'a karşı takındığı, tutumlarını ve davranışlarını da; kınım kınım kınıyorum..Boran gibi; sevdiği kadına, aşkını, sevgisini, şevkatini, tüm desteğini, yeri geldiğinde canını bile ortaya koymaktan çekinmeyen yüce gönüllü eşsiz bir erkeğe; Sıla' nın yaptığı korkunç duygusal işkence; Sıla' nın ruh sağlığının gittikçe bozulmakta olduğunu düşündürüyor Bana..
Sıla' nın kesin tedaviye ihtiyacı var..:img-wink:
Sırıksıklam aşık olan, sevdiğini kaybetmek istemeyen bir kadın, Sevdiğinin karşısında; Sıla' nın Boran' a davrandığı gibi davranmaz Bence..
Senaryoda bu sahnelerin anlatımında, ya da bu rolü canlandıran C. Hanım' ın, bu sahnelerde abartıya kaçması, durumuda olabilir belki de..:img-fie:
Bugünkü tekrar bölümlerde; Boran Sıla' nın şişen ayaklarına tuzlu suda masaj yaptı..:img-in_lo
Sıla; Beni istemişsin..
Boran; Ben Seni hep isterim Sıla..:img-in_lo
Boran; Sıla otururmusun..
Sıla oturmak istemez Boran koluna dokunur...
Sıla; dokunma, bazı şeyleri yeniden mi yaşamak istiyorsun..:icon_whis
Boran Sıla' nın ayaklarını yıkamaya başlar..
Sıla; Senden nefret ediyorum..:dito
Boran; Unutma ki Sen oğlumun annesisin..
Sıla; bütün bunları oğlumuz için mi? yaptığını söylüyorsun..
Boran; Siz Benim canımın iki yarısısınız..
Sıla; kaç canın var Senin..:butch:
Seven Aşık bir kadın; söyle kaç yüzün var Senin, kaç canın var Senin...gibi anlamsız, zehir zemberek sözlerle; Sevdiğinin yüreğini dağlamaz..:img-wink:
.
Ço k yerinde tespit jessciğim, utanmasa dizideki Boran Sıla sahnelerini sildirecek..Zaten bu sezon tutkudan yana hava alacağız gibi bir his var içimde.
Avatarın yıkılıyor bu arada:good:.
Pardon bunu unutmuşum :dito :dito :dito Fatoş' um sen al bunları, ne yapacağını çok iyi bilirsin....
Mausem, benden de 10 adet malum yere iletirsen sevinirim..
Not:Şu andan itibaren kayıttayım. Atv Türkiyede fragman çıktığında bana özel mesaj atarsanız kayıdı durdurup yükleyeceğim fragmanı. Başında duramadığımdan TV nin bakamıyorum.
Gazetede birşey okudum ve sizinle paylaşmak istedim:
Amerikalı bilim adamları yeni evli çiftleri izlemeye almış.Çiftlerin her tartışmalarını izleyen uzmanlar,kadın ve erkeğin seçtikleri sözleri,vücut dillerini,ses tonlarını ve nabız atışlarını(bakınız SILA) kontrol etmişler.Bunlara göre evliliğin ne kadar süreceğini hesaplıyorlarmış.
Araştırmayı yürüten prof. jOHN Gottman demişki çiftler tartışırken birbirlerine hakaret ediyorsa(bakınız Sıla)evlilik uzun sürmez.İlişkide her 5 olumlu davranışa karşı 1 olumsuz davranış varsa bu evliliğin sürme ihtimali çok yüksekmiş.
Düşündümde bizim Sılanın 10 olumsuz davranışa karşı 1 olumlu davranışı bile yok...Bunlar töre sorununu halledince biran önce boşansınlar bence,çocukta huzursuz ortamda büyümesin:img-yes:
Sevgili Fatoş, Sıla' nın Boran' a çemkirirken saygı kurallarını, takmadığı anlarda oldu.. Hayvan herif, ne biçim adamsın, ağasın.. dediği pek çok zamanlar oldu..:img-pilot
Boran'a bu cümleleri sarfetmeden önce; Boran Ona evlendikleri ilk gece, büyük bir saygı ve nezaket örneği gösterek dokunmadı, ailesinin baskılarına boğun eğmedi..Sen gönülden istemedikçe.. Ben yatağa gelmem Sıla.. dedi..
Üçüncü bölümde; Sıla' nın kaçıp, Cihan tarafından bulunmasından sonra; Boran; Onu korumak için; kaçmadı, Benle buluşması için, çağırmıştım.. dedi..
Sıla... ilk bir kaç bölümde; Boran' ın özünde çok iyi ve dürüst bir insan olduğunu anlamasına rağmen; Boran' a korkunç kelimelerde, sarf etmekten geri durmadı.:img-pilot
34. bölümlerden sonra..Sıla' nın Boran'a karşı takındığı, tutumlarını ve davranışlarını da; kınım kınım kınıyorum..Boran gibi; sevdiği kadına, aşkını, sevgisini, şevkatini, tüm desteğini, yeri geldiğinde canını bile ortaya koymaktan çekinmeyen yüce gönüllü eşsiz bir erkeğe; Sıla' nın yaptığı korkunç duygusal işkence; Sıla' nın ruh sağlığının gittikçe bozulmakta olduğunu düşündürüyor Bana..
Sıla' nın kesin tedaviye ihtiyacı var..:img-wink:
Sırıksıklam aşık olan, sevdiğini kaybetmek istemeyen bir kadın, Sevdiğinin karşısında; Sıla' nın Boran' a davrandığı gibi davranmaz Bence..
Senaryoda bu sahnelerin anlatımında, ya da bu rolü canlandıran C. Hanım' ın, bu sahnelerde abartıya kaçması, durumuda olabilir belki de..:img-fie:
Bugünkü tekrar bölümlerde; Boran Sıla' nın şişen ayaklarına tuzlu suda masaj yaptı..:img-in_lo
Sıla; Beni istemişsin..
Boran; Ben Seni hep isterim Sıla..:img-in_lo
Boran; Sıla otururmusun..
Sıla oturmak istemez Boran koluna dokunur...
Sıla; dokunma, bazı şeyleri yeniden mi yaşamak istiyorsun..:icon_whis
Boran Sıla' nın ayaklarını yıkamaya başlar..
Sıla; Senden nefret ediyorum..:dito
Boran; Unutma ki Sen oğlumun annesisin..
Sıla; bütün bunları oğlumuz için mi? yaptığını söylüyorsun..
Boran; Siz Benim canımın iki yarısısınız..
Sıla; kaç canın var Senin..:butch:
Seven Aşık bir kadın; söyle kaç yüzün var Senin, kaç canın var Senin...gibi anlamsız, zehir zemberek sözlerle; Sevdiğinin yüreğini dağlamaz..:img-wink:
canım yorumuna yürekten katılıyorum .. çoğu yorumumda dile getirdim tek eliyle karısının ayağını yıkayan şaşkın aşığa en son laf bence senden nefret ediyorum kelimesiydi ki o sözü söyleyen sen benim yaşama sebebimsin diyordu acaba ya yaşama sebebi olmasaydı ne derdi ve neler yapardı hakkaten merak ediyorum...
akşam akşam yine dellendim ...o sahne geldi aklıma sılanın sedirde oturması bacağı biraz açılınca borana bakıp sanki boran ilk defa görüyormuşta hırsla kapatması ... adamı sapık yaptı bir anda ya ki boran ogün neşeliydi birde beyaz gömleği peki bi yaşamıştı :icon_whis
batmanda okyanus var mı :D jesstim dilekleri aklıma geldide yanlışlıkla iyiş yaparken okyanusa düşse sıla ne olur...
hoş geldin arkasaşım…
yazını keyifle okudum… bana kalırsa go TÖREyi birkaç bakış açısından
göstermeğe çalışıyor…ama ne kadar başarıyor bu tartışılır..bana göre:
SILA:tarafı seyircinin hiç hoşuna gitmedi…nedeni sıla aşırı''fevri'' bu bir
forum terimidir…neyse..sıla yerleşmiş *karı-koca'' ilişkilerinin dışına çıktı
aşık olmasına karşın *aşkmı görevmi*gibi bir ikileme düşüncede hep GÖREV
dedi…olaylarda *danışıp,düşünmeden* kararlar aldı..yani bence tam bir
ASİ'yi oynadı..korkarım go da asilerden hiç hoşlanmıyordu ki sıla hep
kaybetti..bütün günahları ancak başarı siler…asi ancak başarı ile
sevilir..başarısızsa herkes *olmayacağını sana söylemiştik* der..ve
böylede oldu..en büyük günah başarısızlıktır …sıla kaybetti ve çıkan sonuç
*koca sözü dinlemezsen olacağı budur* *elinin hamuru ile erkek işine karışma*
*hiç,aşktan önce görev gelirmi*gibi mesajlar alındı..zaten bu mesajlar da
genel, yerleşmiş inançlara da uygundu…iyi ve özenli açıkça varilmeğe
çalışılmıyan mesajlar algılanamadı…go mesaj verecekse bu kadar KAMUFLE
etmemeliydi…cd oynarken abarttı,*aslında aşık da olduğunu veremedi* versede
bizi inandıramadı..go da buna göz yumdu….çıkan sonuç go için TÖRE BÖYLE
YENİLEMEZ olması gerekirken..TÖRE YENİLMEZ,sıla iğrenç gibi sonuçlar çıktı
go nun istediğinin bu olması imkansız.öyleyse de başarısız…
BORAN:gelenekçi…böyle olması da normal..*AĞA* olarak doğmuş ve yetişirilmiş
YENİLİKÇİ oluşu kısıtlı..onun ikilemi bence hem AĞA lığın sürdürülmesine
taraftar olması, hemde MODERN TOPLUM istemesi…bu ikisinin bir arada olması
olanaksız…boran bunu yapabileceğine inanıyor..bana kalırsa sadece HAYAL..
üstelik bunu EL ALTINDAN yapmağa çalışıyorki TÖRE ile ile savaş veya
töreleri HÜKÜMSÜZ kılmak değil bu…açıktan *hüküm* veriyor törelere göre
el altından *hükme* karşı geliyor..nereye kadar…
başarılımı hayır..töre hiç olmazsa *yumuşuyormu* hayır..BORAN başarısız
sonuç yine aynı TÖRELER BÖYLEDE YENİLEMEZ..ama boran ASİ değil
seviliyor zira gelenek ve göreneklere AYKIRI değil..*koca sözü dinlemiyen*
*elinin hamuru ile ERKEK işine karışan* ASİ ve BAŞARISIZ üstelik GÖREVİNİ
aşka yeğliyen o genel kurallara uymuyan karısına aşık…hakkı yenmiş,erkekliğine halel gelmiş
durumda…kısacası*mağdur*..herkes MAĞDURLARI sever….
TÖRELER böylede yenilemez mesajı olacağına go evet böyle olmalı töre YUMUŞATILSIN
mesajını verdi..istediği bu olmasa gerekti….
SÖNMEZLER:forum terimi ile SÖNDÜRÜRLER… baştan seyircinin ahlak değerlerine ters
düştüler…böyle olmalarının *neden * ve *niçin* lerinin cevabı yoktu…laf arasında geçen
*yoksulluktan ölen* birkaç çocuk,azadın çaresiz hastalığı* hiç verilmedi…ailenin
sıla yı vermek zorunda kalışları *göz ardı* edildi…belki bunlar *sıla'ya* acımamız
içindi..ama olmadı..sıla bir çoğumuzun göremediği kadar varlıklı bir kızdı…bir eli
yağda bir eli balda…söndürürlerde fena etmediler sıla yı mumla arasan bulunamıyacak
varsıl,kibar,YAKIŞIKLI birine verdiler..sıla daha ne istiyordu ki,üstelik ona da aşık
olmuştu,AĞA da ona…..söndürürler çıkarları için* ki bu da sadece PARA idi*
sıla yı iki kez sattılar…sacece ve sadece PARA için..izleyici böyle şartlandırılınca
*gelişiyorlar* *değişiyorlar* *doğruyu buluyorlar* demenin de bir anlamı yoktu..
izleyici bunları hiç sevmiyordu..sevilmiyen karekterlerin üstünden TÖRE ANCAK
ALT KADROLARLA onların BİLİNÇLENİP GELİŞMESİYLE yenilir mesajı verilemedi
hatta aman* töre* kalsın bu sevimsizler yenecekse!! denildi neredeyse ve go başarısızdı...
ikinci sezon bişi bekliyormuyum..HAYIR..kalıyorum zira BORANI seyretmek
ÇOK HOŞUMA gidiyor..mesaj mı boş veriyorum….zaten veremiyor….
ceren durul 06-09-07, 17:30 eger fragman ciktiysa ve bana gönderirseniz acayüppp sevinecemmm
dogru duzgun fragman yaklayamadigim icin hayatimda :img-icecr
bakalim bu sezn ne olacak; sila boran kac bölüm sonra bir araya gelecekler
en merak etigim sey; silanin bedirhani anasina cekerse yandik
dusunsenize boran kucagina aliyor;
bedirhan: bana dokunma
anasi gibi; buna gulerim bakkk :img-pilot
boran nasil kurtulacak hapisten; kim kurtaracak
asiret ne diyecekk bu duruma; cihan manyagi kesin ölmez; kötüler hep dizilerin sonunda hayata gözlerini yumarlar yada bir anda melek olurlar v |