Tüm Versiyonu Göster : Sıla - Sezon Finali Yorumları 2
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Sevgili Arkadaşlar,
Yorumlarınıza bu başlık altından devam edebilirsiniz. Tek cümlelik mesaj yazmak, renkli ve koyu (bold) yazı fontu kullanmak ve dizi yorumu içermeyen mesaj yazmak yasaktır.
Herkese iyi yorumlar...
Merhabalar güzel,cici forumum(çıldırık demeyeceğim bu aralar düzeldi forum)
meriçik nasıl forum bu aralar düzeldi mi? herkesin yüzlerce mesajını yedi bu mu düzelme benim tam tamına 162 adet mesajı mı yedı ,dilkanın 550 ,pelinsinin 1000 ,jess 2000 yaklaşmışken şimdi 700küsür civarında seyrediyor vediğer arkadaşların.ilk önce neden se mausa abladan başladı ham yapmaya sonra diğerleri geldi..aklım hala o mesajlarımda kaldı daha öncede 333 demeye 6-7 mesajım kalmışşken 150 civarına düşmüştüm.:icon_sorr :icon_sorr insan giderken bir vedalaşırdı o na üzülüyorum
az önce 126 sayfadan reklem almıştım nedense şimdi 125. sayfaya geri geldik..enson ben mesaj yazsamda sayfayı kilitlesek :img-wink:
zeynepçim seninde güzel mesajından tam alıntı yapacaktım birde baktım ki closedd oluvermiş sayfa bende senin yazdığın güçlü kadından olsun diyorum boran'ı üzüp geçmesin yan yana omuz omuza sevgi dolu olsunlar birbirlerine karşı istiyorum..ama yazana senaristte güvene miyorum..yada artık sadece senaryo kısmını üzerine alacağı için herşey daha yolunda ve daha düzgün olur
sevgili oslo hoş geldin.demek CD istanbuldan dönerken suratsız oluyormuş öyle mi:sad53: :img-icecr
-boran'ın hapislerde çürüdüğü
ı- törelerin sürekli can aldığı
-kötülerin kazandığı
- eşini sevdiği halde sürekli kaçan
- babasından ayrı doğup büyüyen bir sıla dizisi görmek istemiyorum
boran forever:img-punk: :img-punk: :img-punk: :img-punk:
kaptım kaptım
edit gelcek neslim silem tmm mı :img-wink:
hımm- aze- yakaladım seni bak geçmişin sayfa başına tüm mesajları ham yapacak kimse elimden alamaz nihahaaa
zeynepsudem 24-07-07, 17:24 YENİ BAŞLIĞIMIZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN, SEVGİLİ ARKADAŞLAR.:happy0064
İkinci sezon için, güzel temennilerimi, yeni başlığımıza da yazmak istiyorum..:img-wink:
ZAMAN ATLAMASINA KESİNLİKLE HAYIR..:img-clapp
BORAN HAPİSTE UZUN SÜRE KALMASIN.. GENÇLİĞİNİN EN GÜZEL YILLARINI HAPİSTE, KARISINDAN VE BEBEĞİNDEN AYRI GEÇİRMESİN.
BORAN BEDİRHAN DOĞDUĞUNDA, YANINDA OLSUN.. BABALIK KEYFİNİ DOYA DOYA YAŞASIN.. OĞLUNUN MİNİK ELLERİNE ÖPÜCÜKLER KONDURSUN..
zeynepçim seninde güzel mesajından tam alıntı yapacaktım birde baktım ki closedd oluvermiş sayfa bende senin yazdığın güçlü kadından olsun diyorum boran'ı üzüp geçmesin yan yana omuz omuza sevgi dolu olsunlar birbirlerine karşı istiyorum..ama yazana senaristte güvene miyorum..yada artık sadece senaryo kısmını üzerine alacağı için herşey daha yolunda ve daha düzgün olur.
-kötülerin kazandığı
- eşini sevdiği halde sürekli kaçan
- babasından ayrı doğup büyüyen bir sıla dizisi görmek istemiyorum
Derincim, koyulttuğun parağrafına ve güzel temennilerine aynen katılıyorum..:good:
İnşallah.. ikinci sezonda.. Gül Hanım izleyicilere ve eleştirmenlere kulak verir.. de
izlerken daha az üzüleceğimiz, bazende mutluluk sarhoşu olacağımız, güzel bölümler izlettirir bize umarım..
Geçen sezon havada kalmış, sonucu açıklanmamış pek çok meselenin de... ikinci sezon da... aydınlığa kavuşmasını istiyorum..( Azad' ın ölüm raporu.. Sıla' nın yıllanan vesayet davası.. Cihan' ın azmettirdiği ve ortaya çıkmayan onca cinayetler... Cihan' ın toprak alımı yapıp, suçu Sıla' nın üzerine attığını.. tüm aşiretin öğrenmesini istiyorum..)
BORAN FOREVER:img-punk: :king: :img-in_lo
Azem, gene hazır ola geçmiş, ilk yorumu yazmak için tetikte bekliyor.. Uyanık Arkadaşım... günlerden sonra, Seni online gördüm..:happy0064
Ben de diyorum neden hiç mesaj yok,meğer başlık kapanmış:icon_whis
Gerçi 3 tane var burda da ama şükür:img-icecr
CD İstanbul'dan dönerken mutsuz oluyormuş...E kendisi de MArdin'i özledim dedi ya :icon_whis ...Şimdi güzel güzel tatlı tatlı yazardım ama CD ye attığım en hatta tek sitemkar,sinir kokan mailimi attım...Bir süre CD avatar-imza kullanımına deh desem iyi olur...:img-yes: Yaprak neler yaptırıyorsun sen insana:icon_sorr :sad53:
************************************************** ********Yine fikrim geldi...
Bediş ile birlikte İstanbul'da odasında yatan ve Boran'ın tahliyesinden haberi olmayan Sıla...İlk uçakla İstanbul'a,Sıla'nın evine gelen Boran(Nasılsa korumalar içeri almamaya çabalamaz artık)...Karısı ve bebişini izleyen BOran...Yavaşça bebeğini kucağına almış öpüp kokluyor...Onu bırakıp SIla'nın yanağını okşuor,öpüyor...Sıla'nın yüzünde tatlı bir tebessüm(kurcalamayın) ...Sıla derin bir uykuda...Boran yanlarına uzanıyor...Sıla'yı sarıyor arkadan...Uzun kollarıyla Bediş'e de erişebiliyor...Sabah uyanan hatta ilk uyanan SIla gördükleri karşısında şaşkın ama ortalığı karıştırmıyor...Dönerek Boran'a sarılıyor...:img-in_lo
Sıla bittiğinde bu sayfa bir yaz boyu kapanmaz demiştik.Dizi bittikten sonraki 3.başlığımız.Ne bitmez yorumumuz varmış:img-wink:
meriçik nasıl forum bu aralar düzeldi mi? herkesin yüzlerce mesajını yedi bu mu düzelme benim tam tamına 162 adet mesajı mı yedı ,dilkanın 550 ,pelinsinin 1000 ,jess 2000 yaklaşmışken şimdi 700küsür civarında seyrediyor vediğer arkadaşların.ilk önce neden se mausa abladan başladı ham yapmaya sonra diğerleri geldi..aklım hala o mesajlarımda kaldı daha öncede 333 demeye 6-7 mesajım kalmışşken 150 civarına düşmüştüm.:icon_sorr :icon_sorr insan giderken bir vedalaşırdı o na üzülüyorum
az önce 126 sayfadan reklem almıştım nedense şimdi 125. sayfaya geri geldik..enson ben mesaj yazsamda sayfayı kilitlesek :img-wink:
Şişşşşt,çaktırmayın,bu kurdala işinden sıyrılmak için mesajlarınızı benim fare ham yaptı.
Sonra baktım ayıkacaksınız kendi mesajlarımı da uçurdum.:img-blush
Derinim,o sabah yani mesajların yok olduğu pazar sabahı tesadüfen forumda olduğum için farkettim.
İlk mesaj yazdığımda mesaj sayım normaldi sonra forum 5 dakika yedeklemeye alındı döndüğünde mesajlar eksilmişti.
Bu yüzden ilk ayıkıp dile getiren ben oldum.:img-yes:
Azem,sana geçti borun pazarı desem.:img-wink:
Boran Cihan'ı vurmuş olsun.:img-clapp
Boran 3-5 yıl hapis yatsın.:img-ok:
Bedirhan babasından ayrı doğsun.:cheer:
GO diziye hem senarist hem yönetmen hem oyuncu olsun.Kendi çalıp kendi oynasın.:dito
MAA aslında doğum gününe beraberinde gitmem için beni çağırmıştı. Ben olmaz MAA'cım çok işim var deyince o da löylö'yü götürmüş, yaaaaaaaaaaa :img-icecr Bir daha ki sefer artık :)
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Yalan hepsi yalan(sinirim geçince silerim :o )
39 bölüm daha MAA'yı izleyecek olmak çok güzel ,yalnız diziye yeni yüz gelcek diyince umutlanıp Sıla'nın uçağı düşmüş diyecek oldum bir ne göreyim Zinar'a yeni eş geliyomuş. Banane Zinar'dan banane Dilaver'den mühüm olan Boran gerisi boşşş :
bak şimdi -aze-m demek senide götürmek istemiş öylümü..sende bol bol etraftaki kızlara hava atıp aşşkımmm aşşşkımm aşkım gözlüğünü unuttun mı diyecektin:img-cool2
tabi yeni bir yüz ,yeni bir senarist, yeni bir yönetmen ,yeni izleyiciler lazım bizlerin de onları tek tek keşfetmeleri lazım...
zinhar'a ve dilaver'e((kaz ve baz nihz deyimiyle) eş gelecekte ne olacak sanki
cihan'ın karısını çok gördük müde şimdi diğerlerinin eşlerini görecez olsun arada gelirle ağam çay ,kahve istermisiniz diye sorarlar ,kocalarıda yüzlerine bkamadan evet veya hayır der ....bunlarda olmazsa **söke söke kadınlık haklarını alırlar*..çünkü yazarımız yönetirimiz güçlü kadın profili çizmeyi çok seviyor..
boran :happy0064 :hap
pelincim valla haklısın 25 olsun yemiyorrr
Sıla bittiğinde bu sayfa bir yaz boyu kapanmaz demiştik.Dizi bittikten sonraki 3.başlığımız.Ne bitmez yorumumuz varmış:img-wink:
Şişşşşt,çaktırmayın,bu kurdala işinden sıyrılmak için mesajlarınızı benim fare ham yaptı.
Sonra baktım ayıkacaksınız kendi mesajlarımı da uçurdum.:img-blush
Derinim,o sabah yani mesajların yok olduğu pazar sabahı tesadüfen forumda olduğum için farkettim.
İlk mesaj yazdığımda mesaj sayım normaldi sonra forum 5 dakika yedeklemeye alındı döndüğünde mesajlar eksilmişti.
Bu yüzden ilk ayıkıp dile getiren ben oldum.::
çok çalışkanız fatoş ablacım bu sıcaklarda yapıştık sandalyelere kalkmak bilmiyoruz ..tabi severek yazıyoruz.
evet pazar günü bende o saatlerde buradaydım ve ilk seni bu konuda günışığı uyarmış mesaj sayın neden düştü demişti bende bir gözlerimi belertip kendi mesaj sayıma baktım tam 567 mesajım yerinde duruyordu bir gittim ertesi gün geldimki ne koydun ki ne bulasın durumu oldu.ham oldu mesajlar.
boran forever işte
YENİ SAYFAMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN BU SAYFAYI DA ARTIKIN 39 BÖLÜM FRAGMANINDAN SONRA KAPATIRIZ :P
aze anlamıyorum seni 1 mesaj olmayı naısl beceriyorsun sonradan mesajınımı siliyorsun ne yapıyorsun...AZE sen o hayalle çok yaşarsın canım çünkü löylö uyuz yapışmış bırakmıyor MAA yı sankim yiyeceğiz (sizi bilmem ama ben kendime güvenmiyorum bu konuda :D)
azadla aynı burç olmak mı :img-pilot allah yazdıysa bozsun aslında CD ondan farksız değil ama neyse...
MAA aslında doğum gününe beraberinde gitmem için beni çağırmıştı.
Ben olmaz MAA'cım çok işim var deyince o da Löylö'yü götürmüş, yaaaaa Bir daha ki sefer artık
Yalannnn hepsi yalan
Pis MAA, kroki MAA , lümpen MAA (sinirim geçince silerim )
39 bölüm daha MAA'yı izleyecek olmak çok güzel, yalnız diziye yeni yüz gelcek diyince umutlanıp Sıla'nın uçağı düşmüş diyecek oldum bir ne göreyim Zinar'a yeni eş geliyomuş. Banane Zinar'dan banane Dilaver'den möööhüm olan Boran gerisi boşşş
Ohh sen sil mesajını kalıntısı ben de:img-yes: Hem de sinirim geçince silerm demişsin,öbür türlü silmiyor musun? Bir kilp yollicam aradım aradım durdum seni:img-cool2
Şimdi doğru söylemek gerekirse bu knuda MAA ile çok tartıştık...Yani LB gelsin istemedim ama ''Özel şoförüm ve krem sürmeci başım olmadan gelemem hayatım''dedi...Çarpıldım çarplııcam:icon_whis
Neden bu kadar abartmışlar Zinar'ın karısını...Herhalde tüm dengeler değişecekmiş ya bu değiştiricek:icon_whis Kevser gibi ağır birşeydir sanırsam:P Belki ''Alimden zalim,zalimden alim'' olayını görebiliriz...Melek gibi bir MArdin'li kadın...Cihanla Diloş ne kadar karaysa o kadar beyaz,Boran'ın pek sevdiği yengesi...Amanııın:img-icecr
Mausecuğum sen de benim gibi felaket senaryolarına başvuruyorsun,ohh be:img-icecr
*Boran Cİhan'ı vursun
*Diloş Boran'ı vurmaya kalksın ama
*Cihan onu engellemek için vursun
*Sonra da Boran'ı vursun
(E tabii bu arada polisler pufff oolsun:icon_whis )
*Bediş kız olarak doğsun..
*Doktor alsında körmüş ama,
*Görüyormuş taklidi yapmış olsun
*Bedar o pijamanın üstüne bolero giysin
*Bediş sarışın renkli gözlü olsun
*Emre'de bu durumda aşiret tarafından vurulsun:img-icecr
Ay ekşının güzelliğine bakınbye
NOT: Benden BAba Olmaz,Genco,Nazlı Yarim başlar şimdi...Unutmayın
MAA aslında doğum gününe beraberinde gitmem için beni çağırmıştı.
Ben olmaz MAA'cım çok işim var deyince o da Löylö'yü götürmüş, yaaaaa Bir daha ki sefer artık :)
Azem seni düşünemiyorum bizim kıro'nun yanında.
Hele kapanan sayfada Sonay'ın eklediği fotoyu görünce:img-fie: :blink: :hıh oldum.
Acaba TİM TİM diyorum O da mı böyledir?:icon_sorr
Neden bu kadar abartmışlar Zinar'ın karısını...Herhalde tüm dengeler değişecekmiş ya bu değiştiricek Kevser gibi ağır birşeydir sanırsam:P Belki ''Alimden zalim,zalimden alim'' olayını görebiliriz...Melek gibi bir MArdin'li kadın...Cihanla Diloş ne kadar karaysa o kadar beyaz,Boran'ın pek sevdiği yengesi...Amanııın:img-icecr
Mausecuğum sen de benim gibi felaket senaryolarına başvuruyorsun,ohh be:img-icecr
*Boran Cİhan'ı vursun
*Diloş Boran'ı vurmaya kalksın ama
*Cihan onu engellemek için vursun
*Sonra da Boran'ı vursun
(E tabii bu arada polisler pufff oolsun:icon_whis )
*Bediş kız olarak doğsun..
*Doktor alsında körmüş ama,
*Görüyormuş taklidi yapmış olsun
*Bedar o pijamanın üstüne bolero giysin
*Bediş sarışın renkli gözlü olsun
*Emre'de bu durumda aşiret tarafından vurulsun:img-icecr
Ay ekşının güzelliğine bakınbye
NOT: Benden BAba Olmaz,Genco,Nazlı Yarim başlar şimdi...Unutmayın
Evet pelinsim,ne olacak Zinar'a eş gelecekte töreleri O mu değiştirecek acaba?
yoksa O da töre mağduru olacakta bu sefer yılan kendilerine dokunduğu için özgencoların mı canı yanacak?
Hiç sanmıyorum çizilen Cihan karakteri kendi anasını bile vurur.:dito
Sıla'nın yüzünde tatlı bir tebessüm(kurcalamayın)
Nasıl olacakmış o tatlı tebessüm bakayım? Tatlısını canlandırmaya kalksam tebessüm kaçıyor,tebessümü düşünsem tatlı ben gelmem diyor.:img-pilot
Yanaklarına takılan iki şeffaf mandalı odanın iki ayrı ucuna tuttutaup gereceklerse bilemem tabii.:img-icecr :icon_whis :img-pilot
Sıla derin bir uykuda...
Ay son uykusu mu yoksa?Sıla'yı ebedi yolculuğuna mı uğurluyoruz? Ön saflarda bana da yer verin.Bu iconla bye bye uğurlayacağım hem de.
Diziye yeni giren kişilerde Sıla'nın ölüm haberini Boran'a veren doktor, teselli eden hemşire ve cenaze işlemleriyle ilgilenmek için giren başka insanlar mı yoksa?:happy0064 Ne güzel kadromuz genişliyor.:happy0064
"O iyi bir eş, iyi bir anne,iyi bir evlattı. Kısa ömrüne çok şeyler sığdırmaya çalışmış,her zaman iyiliğin güzelliğin yanında olmuş renkli bir kişilikti.Herkes tarafından sevilirdi.Toprağı bol ossun."
Amin....:img-cray: :dance:
zeynepsudem 24-07-07, 18:18 bak şimdi -aze-m demek senide götürmek istemiş öylümü..sende bol bol etraftaki kızlara hava atıp aşşkımmm aşşşkımm aşkım gözlüğünü unuttun mı diyecektin:img-cool2
tabi yeni bir yüz ,yeni bir senarist, yeni bir yönetmen ,yeni izleyiciler lazım bizlerin de onları tek tek keşfetmeleri lazım...
zinhar'a ve dilaver'e((kaz ve baz nihz deyimiyle) eş gelecekte ne olacak sanki
cihan'ın karısını çok gördük müde şimdi diğerlerinin eşlerini görecez olsun arada gelirle ağam çay ,kahve istermisiniz diye sorarlar ,kocalarıda yüzlerine bkamadan evet veya hayır der ....bunlarda olmazsa **söke söke kadınlık haklarını alırlar*..çünkü yazarımız yönetirimiz güçlü kadın profili çizmeyi çok seviyor..
çok çalışkanız fatoş ablacım bu sıcaklarda yapıştık sandalyelere kalkmak bilmiyoruz ..tabi severek yazıyoruz.
evet pazar günü bende o saatlerde buradaydım ve ilk seni bu konuda günışığı uyarmış mesaj sayın neden düştü demişti bende bir gözlerimi belertip kendi mesaj sayıma baktım tam 567 mesajım yerinde duruyordu bir gittim ertesi gün geldimki ne koydun ki ne bulasın durumu oldu.ham oldu mesajlar.
boran forever işte
Derincim, Löylö gözlüğünü unuttun aşkım mı????demiş.. MAA ' a, o kadar hayranının yanında.... ben bu yazdıklarını ilk defa okuyorum... demek kıskançlık tripine girmiş.. :dito
Diziye yeni oyuncular katılmalı bence de... Zinhar' ın, Dilaver' in hanımlarını falan ikinci sezonda tanıtmalılar..:img-grin2
Kevser eltisine nasıl davranacak, eltisi Onun seviyesinde bir kadın olacak mı? Kevser' in yaptıklarına misilleme yapabilecek mi? didişmeleri, ağız dalaşları falan; gene aynı şekilde; Ümmü İle Dilaver' in karısı arasındaki...eltilik ilişkileri falan derken... baya bir malzeme çıkacak.. Gül Hanım' a..:img-wink:
Boran' a aşık olacak bir bayan.. Sıla' ya aşık olacak bir bay da katılmaz inşallah..
Sıla ile Boran' ın arasına giren, Onların birbirlerine ulaşmalarına ve yanlış anlamalarına sebebiyet vermek için uğraşan, üçüncü veya dördüncü bir karekter izlemeye katlanamam..:fighting2
Pazar sabahı yorum yazdığımda, yorum sayım 473. tü.. nasıl olsa... bugün iki yorum daha yazar 475. lerim derken.. öğleden sonra bir baktım.. tam 6 yorumum ham olmuş..:img-fie: baya bir üzülmüştüm.. neyse Allaha şükür kaybım azdı..:happy0064
BORAN FOREVER:img-clapp :img-punk: :img-in_lo
Boran' a aşık olacak bir bayan.. Sıla' ya aşık olacak bir bay da katılmaz inşallah..
Sıla ile Boran' ın arasına giren, Onların birbirlerine ulaşmalarına ve yanlış anlamalarına sebebiyet vermek için uğraşan üçüncü veya dördüncü bir karekter izlemeye katlanamam..
Zeynepçiğim,ilk sezon diziyi uzatmak için saçma sapan dedektiflik ve fotoğraf bölümleri izlemiştik.Hatta 3/4'ü flashback olan bölüm bile izlemiştik.
Bu sezonda 5 bölüm Boran hapisde,Sıla İstanbulda,Cihan yoğun bakımda sahneleri.:img-nyam:
5 bölüm Zinar'ın karısı.:img-lady:
5 bölüm Diloş'un karısı.:img-grin2
5 bölüm Sıla Boran birbirini izletme gözletme.:img-clapp
5 bölüm flashback.:img-ok:
5 bölüm Narin-Celil Türkiye ekonomisini yönlendirme.:cheer:
Etti mi 30 bölüm ,eeeeee geri kalan 9 bölümü de GO kurgulasın artık.:dito
Canım neslim,kapanan başlıkta kalmış yorumun alıntılayamadım.:icon_sorr
Populist politikalar sonucu kadrolaşma ve oy toplama amacıyla her ilçeye fakülte açarlarsa olacağı budur.
Sana gemi-gemicik muhabbetini hatırlatarak Üniversite var Üniversitecik var desem anlarsın beni.:img-wink:
Neslim,şikayetimi görüş-öneri-istek sayfasına yazmıyacağım diyorsun ama bence yazmalısın.
Onlar cevap vermiyor nasıl olsa diye yazmazsak sonumuz birilerine benzer.Sen bunu da anladın.:img-blush
siyah-beyaz 24-07-07, 18:34 Boran' a aşık olacak bir bayan.. Sıla' ya aşık olacak bir bay da katılmaz inşallah..
Sıla ile Boran' ın arasına giren, Onların birbirlerine ulaşmalarına ve yanlış anlamalarına sebebiyet vermek için uğraşan, üçüncü veya dördüncü bir karekter izlemeye katlanamam..:fighting2
Niyeymiş,ben isterim Boran'a aşık olacak hatta biraz aklını karıştıracak bir bayan çıkmasını...Onlar 3. kişiler yokken de mutsuzlar,ayrılar,kavgalılar,küsler...Bari olsun da böyle biri ayrılıkları bir anlam ,bir mana ve bir önem kazansın.HIII???Cidden isterim...Biraz da burdan yaksın Sıla...
Niyeymiş,ben isterim Boran'a aşık olacak hatta biraz aklını karıştıracak bir bayan çıkmasını...Onlar 3. kişiler yokken de mutsuzlar,ayrılar,kavgalılar,küsler...Bari olsun da böyle biri ayrılıkları bir anlam ,bir mana ve bir önem kazansın.HIII???Cidden isterim...Biraz da burdan yaksın Sıla...
Bence de katılmalı.Zinhar veya Diloşun eşini görmektense 3.kişi daha iyi olabilir.zaten her dizide ikinci sezonda 3.kişilerin girmesi adettendir.Özellikle Boran'ın kafasını karıştıracak ,güzel bir hatun olabilir.
Bence de katılmalı.Zinhar veya Diloşun eşini görmektense 3.kişi daha iyi olabilir.zaten her dizide ikinci sezonda 3.kişilerin girmesi adettendir.Özellikle Boran'ın kafasını karıştıracak ,güzel bir hatun olabilir.
Hıh Sevgili siyahımbeyazım ve begom,Boran son bölümde Cihan'ı vurarak Cihan ile aynı konuma düşmüştü yani eli kanlı katil konumu,bu sezonda Sıla 'yı aldatsın Cihan'dan hiç bir farkı kalmasın.:dito
Sıla için de 3.kişi olmaz çünkü Sıla severek ayrılalım şarkıları söylüyor yani Boran'ı hiç aldatmaz.:img-beee:
O zaman bu 3. kişi sapıklık konumunda bir rol olacak ki buna da gerek yok.:img-tomat
Lütfen eski yönetmen yeni senaristimiz başka bir konu bulsun.:dito
Giren 3.kişi Boran'ın kafasını karıştırmaz ki.:img-pilot Onunki oturmuş ve sürekli büyüyen, sınırsız bir aşk.:img-in_lo Karışsa karışsa kıskançlıktan Sıla'nınki karışır bu durumda.:img-yes:
Boran'ın kafası karışırsa onun aşkı da yalan aşk olmaz mı? :img-pilot
Gül Oğuz'a Önemli Not ( Hani senarist ya o bakımdan ): Kıskanan Sıla'ya "Daha kaç yüzün var Boran?" ve "Madem tenini ona verecektin beni niye kurtardın?" sorularından daha ucubik,abuk sabuk bir soru sordurmanızı rica ediyorum.Lütfen... :img-icecr
bye bye bye bye bye bye bye
siyah-beyaz 24-07-07, 19:00 Sıla için de 3.kişi olmaz çünkü Sıla severek ayrılalım şarkıları söylüyor yani Boran'ı hiç aldatmaz.:img-beee:
Ya,aldatmasın canım etrafında dolanan bir güzel hanım olsun.EEE hanım da yok meydanlarda,terketmiş gitmiş,izi mizi belli değil.... Hani senin de dediğin gibi3-5 sene geçmiş...Evliya mı Boran ağa???Ömrü hep yas tutmakla mı geçecek...AAA herşey de Boran da beklenmez ki canımmm...Sadakat onda,hoşgörü onda,fedakarlık onda,kendini kurşunlara atma onda,Cihan'dan kurtarma onda...Takdir yok ,birşey yok,bir de elleri bomboş kalmış...Hiç de bile Cihan'la aynı kefeye koymam....bye
Derincim, Löylö gözlüğünü unuttun aşkım mı????demiş.. MAA ' a, o kadar hayranının yanında.... ben bu yazdıklarını ilk defa okuyorum... demek kıskançlık tripine girmiş.. :dito
Diziye yeni oyuncular katılmalı bence de... Zinhar' ın, Dilaver' in hanımlarını falan ikinci sezonda tanıtmalılar..:img-grin2
Kevser eltisine nasıl davranacak, eltisi Onun seviyesinde bir kadın olacak mı? Kevser' in yaptıklarına misilleme yapabilecek mi? didişmeleri, ağız dalaşları falan; gene aynı şekilde; Ümmü İle Dilaver' in karısı arasındaki...eltilik ilişkileri falan derken... baya bir malzeme çıkacak.. Gül Hanım' a..:img-wink:
evet zeynepçim sen duymadınmı öyle demiş namıdiğer gölge..hemide aşkımm diyip durmuşar sohbet sürecince birbirlerinin gözlerine ışıl ışıl bakmışalar..gidenlerin yalancısıyım ben birşeycikler görmedim
bence kevser özgencoların hiç bir üyesine kötü davranmaz davransa şimdiye kadar davranırdı.cihan değil miydi müjde verir cesine herksein içinde boran'ı aşağılayarak * kuş uçtu boran* kuş uçtu diyen* cihan değil miydi sılayı yerlerde sürükleyip boran 'ın evlat sevgisini ,özleömini yok etmeye çalışan..yok yokk eltiyle didişmek konusunda kevsere güvenmeyin .o onlşarla bir olur sıla ve boran'ın kuyusunu kazmaya devam eder....
bende üçüncü bir kişiye ayanamam ama belki boran ın yanında bir bayan görürse sıla çılgına döner.... Mardin komşu illerini satın almaya koyulur..AYY bu seçeneği geçelim zeynepçim.üçüncü kişilere hayır..
Zeynepçiğim,ilk sezon diziyi uzatmak için saçma sapan dedektiflik ve fotoğraf bölümleri izlemiştik.Hatta 3/4'ü flashback olan bölüm bile izlemiştik.
Bu sezonda 5 bölüm Boran hapisde,Sıla İstanbulda,Cihan yoğun bakımda sahneleri.:img-nyam:
5 bölüm Zinar'ın karısı.:img-lady:
5 bölüm Diloş'un karısı.:img-grin2
5 bölüm Sıla Boran birbirini izletme gözletme.:img-clapp
5 bölüm flashback.:img-ok:
5 bölüm Narin-Celil Türkiye ekonomisini yönlendirme.:cheer:
Etti mi 30 bölüm ,eeeeee geri kalan 9 bölümü de GO kurgulasın artık.:dito
mause abla koca 39 bölümden bize 9 bölüm mükaldı??
şu özgencolarda bu durumda bekar gezsinler hiç evlenmeya kalkmasınlar..
Arkadaşlar..Gelin yamacıma,size haberlerim var.Kavuşma Sahnesinin Sıla Repliklerini Öğrendim.:happy0064
Sıla-Boran. Senden uzak kaldığım süre içerisinde aklımı,kalbimi dolduran,biran bile aklımdan çıkmayan bir soru vardı hep içimde biryerlerde.
Boran-Söyle Sılam.:img-in_lo
Sıla-Ayşe hala konakta mı Ayşe? Çalışıyor sizinle hala değil mi?:img-pilot :img-pilot
Boran-:blink:
(İçeride Bedirhan)- :img-fie: Bu benim annem olamaz.:img-hyste :img-hyste
Sıla- Alo Edip Bey. Boran geldi. Yüzüme mutlu tebessüm yerleştirme çalışmalarını hızlandırın.:img-hyste :img-hyste
Daha önceleri de böyle bir konu konuşulmuştu.........Orada harami nin güzel bir yorumu vardı.Boran Sıla aşkına ait elimizde sadece sadakat kaldı lütfen buna dokunmayın diye birden onu hatırladım..O kadar darbeler aldıki aşkları artık bir de yalan rüzgarı şekline sokmasınlar ya ...:icon_sorr
Mausecim o harika yarışmadaki kızlarımızdan biri henüz bu sene açılacak bir özel üniv.den mezunmuş...Oysa daha o üniv.in ÖĞRENCİ ALIMI BU SENEKİ TERCİHLERLE GERÇEKLEŞECEK.Ve dört sene sonra mezun verebilecek...Ama kızımızın bahsettiği şey aynı üniv.in MYO diğerlerini bilmiyorum ama ................
Sonay sonounda Zinar'ı evlendirecek galiba....Yeni kişilerden kasıt o mu acaba?.... Ha bir de Dilan 'ı arada gösterirler al sana yeni kişiler.
Jess Sonay'ın spoil deki resmi gördün mü?Ben :img-cool2 oluyorum....
Rep kullanumını bana öğreten çıkar mı kiii?
yağmur yüreklim 24-07-07, 19:27 Arkadaşlar..Gelin yamacıma,size haberlerim var.Kavuşma Sahnesinin Sıla Repliklerini Öğrendim.:happy0064
Sıla-Boran. Senden uzak kaldığım süre içerisinde aklımı,kalbimi dolduran,biran bile aklımdan çıkmayan bir soru vardı hep içimde biryerlerde.
Sıla-Ayşe hala konakta mı Ayşe? Çalışıyor sizinle hala değil mi?:img-pilot :img-pilot
Sıla- Alo Edip Bey. Boran geldi. Yüzüme mutlu tebessüm yerleştirme çalışmalarını hızlandırın.:img-hyste :img-hyste
jess olmayacak bir şey değil bu olur mu olur.. ama merkla ne yazdın okuyayım derken sonunda bendeboran gibi oldum önce sonra bastım kahkahayı.. nerden aklına geliyor böyle şeyler...
Zinhar'a eş gelecek te gelmesine acaba genç birimi olacak oda ayrı sorunlar mı çıkaracak acaba boran'a..Şayet Boran hapisten çıkabilirse.. Eğer Cihan ölürse nasıl aklanacak Boran.. eğer aklanırsa ve Cihan olmadığına göre 39 bölüm kim arıza çıkarır??
esma-selim005 24-07-07, 19:42 Dünkü o güzel günde buluşmaya gidenlerdenim bende. ve birkaç şey paylaşmak isterim..
MAA nın bize hiç bir şekilde geri dönüş yapmamasıyla birlikte gelmesi süpriz oldu. orda azda olsak antalya ve almanyadan aramıza katılanlar vardı. ve ben inanıyorumki MAA orda gerçek sevgiyle buluştu, bu gözlerinden okunuyordu. Çokta memnundu. Ayrıca gelmeyenlerin çoğu MAA ile telefon üzerinden görüştü. Buluşma mekanını arayarak selamlarını söylediler, yani tüm gönüller birdi..
Gelelim dizi hakkındaki konuşmalara. Aslında sorulcak bir çok şey vardı ama akıllara gelenler soruldu. Evet fesleğen soruldu ve MAA çok mahçuplaştı, utandı. Gül hanımın fikriydi dedi. :img-blush (bide diğer sahneler, 11. bölüm ilk sahne yada 37. bölüm rüya sahneleri sorulsa ne olurdu acep?:img-blush )
Cihanı vurduğu sahnede eline silahın hiç yakışmadığı söylendi. MAA da "o sahneyi ben öyle istedim. cihana sadece yumruk atılamazdı. sonuçta karısı, çocuğu kaçtı. yani bu adam hem karısına, çocuğuna kötülük yapmışken vurulması lazımdı" diye cevap verdi.
Son karede sılayla yan yana konulan fotosunun aslında sılayla değilde boranın yanına bi uçan kuş konulmasını istemiş, ama bizim sılayı koymuşlar:img-pilot
Bunlar konuşulurken senaristlerede laf atıldı. "çok kötü yaptılar, dizi seyrinden çıktı" denildi. mehmet akifte doğruladı. senaristlerin yoğun olduğunu, bi yandanda gümüşün senaryosunu yazdıklarını söyledi.
arada "sıla össün" denildi :) MAA güldü :img-in_lo
Ve Yeni sezonda çok farklı şeylerin olucağını, daha iyi olucaklarını belirtti. (buda demek oluyoki dizi kasımda bitmiyor:img-pilot )
Diziyle ilgili konuşulanlar bu kadardı..
MAA forever!!! Boran Forever!!!
siyah-beyaz 24-07-07, 20:08 Nazlı kızımız da ikidebir *Gidicem* diyor.Nedense bana birini hatırlattı.Hoş o kaçacam diyor du ya....Ama çok şirin bir dizi,iletişim süper...
İyi o zaman siz 3. kişiler istemeyin madem aşkları durduğu yerde büyüyor bunların...
İyi o zaman siz 3. kişiler istemeyin madem aşkları durduğu yerde büyüyor bunların...
Amanın.Kocaman bir taş mı geldi bana yoksam? :img-black :img-tomat
Biz diyoruz ki Sıla varken ne kötüye, ne 3. şahısa ne de olumsuz başka bişiciğe gerek yok.Hepsi birarada Sıla var nasıl olsa.:img-pilot
Madem sen istiyorsun.Tamam 3.şahıs olsun ama Sıla öldükten sonra girsin diziye ve sonsuza dek kalsın.:img-in_lo 3.de keramet vardır hem değil mi? :img-icecr
Görmez olur muyum? :img-in_lo
Rep Kullanmak için : Üyelerin online olduğunu gösteren yuvarlak yanan yeşil simgeler var altlarında.Onun yanındaki ağaca benzeyen ( ama aslında terazi olan) simgeye tıklıyorsun. Minik bir tablo çıkıyor.Tabloya görüşünü yazıp gönderiyorsun.:img-wink:
siyah-beyaz 24-07-07, 20:28 Madem sen ist,yorsun.Tamam 3.şahıs olsun ama Sıla öldükten sonra girsin diziye ve sonsuza dek kalsın.:img-in_lo 3.de keramet vardır hem değil mi? :img-icecr
Kıs maksat Sıla'yı çat diye çatlatmak,niye öldürüyorsun ...şaka şaka,belki Boran kıymetlenir Sıla hanımın gözünde...
Kıs maksat Sıla'yı çat diye çatlatmak,niye öldürüyorsun ...şaka şaka,belki Boran kıymetlenir Sıla hanımın gözünde...
Hee tamam o zaman. İkimiz de aynı şeyi istiyoruz aslında.Ben fiziksel olarak gerçekten çatlamasını stiyorum sen ruhsal olarak.:img-pilot :img-pilot
İkimiz de istemeye devam edelim. Çift taraflı çatlarsa yapıştırması imkansız olur belki.:icon_whis
3 sayfalık başlığa 5. mesajım.:img-in_lo
Gideyim bari.Anasayfayı görüntülemek beni bekler.bye bye bye
Gitmeden önce ben de altta online gördüklerimi ispiyonlayayım.Bi saattir sadece Arzu-G var benim yanımda.:img-blush
Jess sen söyledin ya MAA2. sezon daha iyi olacakmış....Yanında Löylö Saçak olduğuna göre ;MAA'ya göre daha iyi demek gerekir dimi,Sıla ve Boran'a uzun bölümler boyu ayrılk görünüyor.Birden GO'ya acımaya başladım ben...Sıcaklardan mı bilmem ama; herkes dizi ile ilgili konuşmaya başladı, daha çalışmalar başlamadan ortalıkta eski-yeni bilgiler havalarda uçuşuyor.GO tabi ki senarist olur, şirkettende bir yönetmen ayarlar,diziyi yavaş yavaş yok eder,HERKESÇİKLER DE kurallarıyla,vazgeçilmez, işe karışabilen aşkımlarıyla yeni,yepyeni projeler beklerler,beklerler,beklerler,beklerler:img-wink: :P
Gideyim bari.Anasayfayı görüntülemek beni bekler.
Gitmeden önce ben de altta online gördüklerimi ispiyonlayayım.Bi saattir sadece Arzu-G var benim yanımda.
Civcivim,seni çok kandırıkçı gördüm.:icon_whis
Arzu-G,aşağıda benim yanımdaydı ve sen yoktun.:img-pilot
Ne iş bu iş?:icon_sorr
Aslında anasayfayı görüntülemek iyi oluyo bütün tanıdıklar orda insan kendini yalnız hissetmiyor.:img-wink:
Sevgili Esma-Selim bizimle MAA buluşmasını paylaşmış,sağolsun.:img-blush
Yalnız şunu anlamadım:icon_sorr
Ve Yeni sezonda çok farklı şeylerin olucağını, daha iyi olucaklarını belirtti. (buda demek oluyoki dizi kasımda bitmiyor )
Şimdi Kasımda bitse güzel şeyleri yazıp yetiştiremiyecek mi sevgili GO.:dito
Güzel şeyler için mi bir 39 bölüm daha.:img-fie:
Daha öncede bize güzel şeyler olacak demişlerdi ve 38. bölüm sanunda :sad53: olmuştuk.
Demek ki daha çok çekecek çilemiz var arkadaşlar.:img-beee:
Anekdotlara uğramayı unutmayın:img-clapp Dizifilm.comdan ayrılmış olabilir ama aklımızdan ve kalbimizden ayrılamaz değil?:icon_sorr
zeynepsudem 24-07-07, 21:08 Evet pelinsim,ne olacak Zinar'a eş gelecekte töreleri O mu değiştirecek acaba?
yoksa O da töre mağduru olacakta bu sefer yılan kendilerine dokunduğu için özgencoların mı canı yanacak?
Fatoş Ablam, Cihan anasını da babasını da, Dilaver' i de acımadan vurabilecek bir karakter bana kalırsa..
Hatta damarına basarlarsa, Kevser yengesi ile Firuz Amcasını bile vurur.. yalnız Kevser yengesinin mizacı kendisine benzediği için, Onu vurmayıp... belki onu bir torpil geçebilir..:img-hyste :img-hyste
5 bölüm Zinar'ın karısı.
5 bölüm Diloş'un karısı.
5 bölüm Sıla Boran birbirini izletme gözletme.
5 bölüm flashback.
5 bölüm Narin-Celil Türkiye ekonomisini yönlendirme.
Etti mi 30 bölüm ,eeeeee geri kalan 9 bölümü de GO kurgulasın artık.
Fatoş Abla, Sizin sıraladığınız şekilde... bir olayı, en az üç beş bölüm sonra, çözüme kavuştururlarsa.. reyting canavarı diziyi, alimallah ham yapar..:img-wink:
Ablam, sıralamayı yaparken Sıla ile Boran' ın aşkını rafları mı kaldırdın.. aşk nerde aşk... hadi tutku desen Gül Hanım tarafından veto yedi..:img-pilot
İkinci sezonda Boran hapisten bir çıksın.. oğluna ve Sıla' ya kavuşsun.. aşk ve tutkuyu da istemek de hakkımız... dizi ekibine .. buradan özenle duyurulur....:img-wink:
İsteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara..:img-icecr
Siyah- Beyaz Ablacım, Boran' a aşık olacak üçüncü bir bayanın olmasını.. sırf Sıla' nın kıskançlıktan çatladığını görmek için bende isterim..:happy0064
Boran' ın Sıla' ya her zaman sadık kalacağına inanıyorum.. Boran zaten kendisine aşık olan diğer kadına yüz vermez..
Sıla Boran' a her ne kadar, kötü davranırsa davransın.. Boran gene de Onu çok seviyor.. sevgisi hiç tükenmiyor..:img-in_lo
Arkadaşlar..Gelin yamacıma,size haberlerim var.Kavuşma Sahnesinin Sıla Repliklerini Öğrendim.:happy0064
allah seni bildiği gibi yapsın iyiliğini versin emi... bende sabırsızlıkla ne repliği dedim merakla baktım....
3. kişilerin olmasını istemiyorum artıkın bıktım tüm dizilerde aynen bizim dizimiz ilk bölümlerde olduğu gibi yine konusu farklı olsun diğer dizilerden ....
zaten adam gibi aşkları yok bence boranın hayatına 3 kişi girmesin ama sılaya olan aşkı kine dönsün bir süreliğine sılanın burnu sürtünsün acı çeksin... boranın ondan vazgeçtiğini düşünerek hayaller görsün....
aleveylül,mause, madam x yeniden yazıyor altta
sayfanın ilk başında yer almayı hiç sevmiyorum tamda reklamın altında ıyyyyyyyy
Hıh Sevgili siyahımbeyazım ve begom,Boran son bölümde Cihan'ı vurarak Cihan ile aynı konuma düşmüştü yani eli kanlı katil konumu,bu sezonda Sıla 'yı aldatsın Cihan'dan hiç bir farkı kalmasın.:dito
Ben Boran,sıla2yı aldatsın diye değil,Sıla Boran'ı kıskansın diye 3. kişi olabilir diye düşünmüştüm.Asla ve asla aldatma olmasın.
Beyaz Gelincikte efsane aşk ,aldatmayla lekelendi ve esas kız buna rağmen esas oğlanı affetti.Aldatma çok ucuz senaryo.Kıskandırmak için evet,aldatmak için hayır.
Not:Nedense dizilerde hep aldatan taraf erkek affeden taraf kadın oluyor:fighting2 .Niyekine?
Püff doğum günü ile ilgili foto/görüntü hiç birşey göremedim daha Çatım çatım çatlayacağım, jess çok şeker diyor sen kroki diyorsun, arada kaldım vallaAcaba doğum gününe giden arkadaşlar, onlar kendileini bilirler, MAA'ya onu çok seven bizlerden de bahsetmişler midir ? Bi aze var gibisinden hani.. Hıh? Bi umut işte
TİM kim ? Çıkaramadım , kendimi gaffur gibi hissettim
Alev'cim mesajlarımı kendim siliyorum modlar yorulmasun diye yoksa kötü bi niyetim yok :) Mod demişken forumda modların yorum yapması yasaklanmış bu yüzden de nslmia artık bizlerle beraber olamayacakmış. Bana çok saçma geldi. Hadi adminleri, modları anlarım da bölüm sorumluları neden yazamıyor? Bi koşu sayfa başındaki mesajı repleyeyim
Ama yarın ilk iş bir fesleğen alıp baş ucuma koyacağım :img-in_lo oh mis gibi
Azem,kapanan başlıkta Sonay'ın mesajındaki spoilere bak.:img-fear2
TİM'i çıkaramadıysan,Çınar desem,Hakkı desem.:img-blush
Aaaaa bak ben şimcik mod olacaktım.Olmayayım o zaman ,yorum yapamadıktan sonra sitede dolaşmanın ne anlamı var.:img-beee:
Sen daha fesleğen almadıysan geç kaldın be kuzum,bölümden sonra fesleğen karaborsa oldu.:img-hyste
Begom bu erkek milletine güven olmaz her an bir bahane ile aldatabilir.:img-fie:
Boran Cihan'ı vurmuş olsun.:cheer:
Sıla İstanbulda doğurmuş ve bedirhan'ı babası kucaklayamamış olsun.:dance:
Diloş ağa olsun.:butch:
Karısı gelinağa olsun.:kahve
Yeni gelinağa töre savşçısı olsun.:img-clapp
Dizi com ana sayfasından sevgilerle troest
Yaz aylarını daha doğrusu sıcağı hiç sevmiyorum.dün gece uyumak için evin her köşesini dolaştım.sonra geceleri devriye gezen anneciğime yakalandım.evin her köşesi aynı sıcaklıkta kızım dedi.annemle sabaha kadar köşe kapmaca oynadık…bu gecede maceralarımız devam edecek gibi görünüyor.:img-wink:
Burçlardan söz açılmışken çok yakınen tanıdığım bir terazi tanıdığım var.evleninceye kadar aynı odayı paylaştığım azıcık da kıskandığım ablacığımda terazi burcu.özellikleri güzelliğine düşkündür,bakımlıdır,ayakkabı ve takı tutkusu vardır.arada bir dengesizliği tutar ama çabuk geçer çocuksu bir yanı hep vardır.…özledim :img-in_lo
23 temmuz doğumlu birisi :icon_whis şimdi yengeç burcu mu yoksa aslan burcu mu oluyor…(konuşacak konu bulamadım idare edin artık )
-Boran Cihanı vurmuş olsun.Cihan össün.
-Diloşu da Şivan vursun.
-Boran hapishaneye girsin,Cihan Hakkın rahmetine kavuşsun,Diloş sakat kalsın.
-Esma-Ümmü kanki olsun.Sıla-Narin ikilisine savaş açsın.Törelere karşı gelen aşk bitsin,bayanlar arasındaki iktidar mücadelesine dönsün.:icon_twis
-Ali ağa kadınlarla baş edemeyince İstanbula kaçsın….Kaçarken yanında Kevseri de götürsün…
-Zinar kendisinden genç biriyle evlensin.Bütün mirasını yeni karısının üzerine yapsın.
Diğer bir senaryomda:
Sıla uzun bir süre İsveç yada İsviçre de kalsın.( 35 bölüm boyunca olabilir:icon_whis ) kalan 4 bölümde de Boran-Bedirhan-Sılanın mutlu mesut sahneleri olsun.:img-hyste
Gül Oğuzun asistanı olmaya karar verdim. :img-tomat
Kızmayın beni bu sıcaklar bu hale getirdi.yoksa ben böyle değildim.ya da böyleydim de haberim yoktu……:img-icecr:img-banne
Konuşalım arkadaşlar
Mangalda kül kalmasın
Atalım tutalım biraz
Ya yutarlar ya yutarsın
Homini de gırtlak, pufidi kandil, tumba yatak
Homini de gırtlak, pufidi kandil, tumba yatak
ben sıcakla boğuşmaya gidiyorum.bu geceki mücadeleyi kim kazanacak bakalım.:butch:
Herkese tatlı rüyalar :img-kiss:
Ben Boran,sıla2yı aldatsın diye değil,Sıla Boran'ı kıskansın diye 3. kişi olabilir diye düşünmüştüm.Asla ve asla aldatma olmasın.
Beyaz Gelincikte efsane aşk ,aldatmayla lekelendi ve esas kız buna rağmen esas oğlanı affetti.Aldatma çok ucuz senaryo.Kıskandırmak için evet,aldatmak için hayır.
Not:Nedense dizilerde hep aldatan taraf erkek affeden taraf kadın oluyor:fighting2 .Niyekine?
Yeni bir günün ilk dakikaları ,yeni sayfa ama formda sadece ben mi varım .:img-wink:
Yine kendimi görüyorum form körü oldum .:icon_sorr
Ben gelene kadar yeni sayfa açmışsınız hemide 4 sayfa atlamışsınız.
Canım bego bu aldatma olmasa sanki dizi olmayacak gibi her dizide bir aldatan koyuyorlar.
İstanbul masalında selim de aldattıya artık Boranada aynı şeyleri yapacaklar diye korkuyorum.
Dizinin en başında erkek karakteri sabırlı,aşırı seven,sadakatli olarak gösterip bizim gönlümüzü çalıyorlar sonra hiç olmadık yerde yatakta görüyoruz.
Kadın karakterleri başta huysuz sabırsız gösteriyorlar sonra affeden oluveriyorlar.Bunu yapanlarda genelde kadın senaristler.:icon_sorr
GO senarist olarak ilk icaatında Borana da bu kötülügü yapmar mı yapar.:icon_sorr
Boran hep sabırlı,sevgi dolu ,sevdigini aşladatmayandı sonra kendi kardeşi bile Borana güvenmedi.GO oldugu sürece Boran katilde olur,aldatanda.:icon_sorr
Zeynebim iyi tatiller.:img-wink:
Formdaşlarım sizede iyi akşamlar.bye
MAA bizim LÖYLO BASAK hakkında söylediklerimize ne diyor acaba.:icon_whis
LOYLA BASAK ı bir dizide görecekmiyiz acaba.Şöyle cadı rölü iyi olurdu degil mi:happy0064 :img-icecr
Bu nasıl bir sıcak ,nem ve sıcak boğulma durumuna getiriyor İstanbul'da bizi.Bizim dizilerin klasiğidir,erkek aldatır,kadında afeder. Birde bizim dizilerde kadın karakterlerin sıkı arkadaşları yoktur.Sadece BG'de Ceren-Diyar var,benim bildiğim.Sıla'da böyle bir arkadaşa nasıl davranırdı ...Emre'yi geçiyorum;çünkü yönetmen onu nasıl kullanacağına karar verememiş gibi davrandı,bölümler boyunca.Bir de Pelin vardı ama o da sıkı ,sağlam arkadaş değildi,hatırladığım kadarıyla.bye
Burçlardan söz açılmışken çok yakınen tanıdığım bir terazi tanıdığım var.evleninceye kadar aynı odayı paylaştığım azıcık da kıskandığım ablacığımda terazi burcu.özellikleri güzelliğine düşkündür,bakımlıdır,ayakkabı ve takı tutkusu vardır.arada bir dengesizliği tutar ama çabuk geçer çocuksu bir yanı hep vardır.…özledim :img-in_lo
23 temmuz doğumlu birisi :icon_whis şimdi yengeç burcu mu yoksa aslan burcu mu oluyor…(konuşacak konu bulamadım idare edin artık :img-cool2 )
su yağmur'um teraziler iyidirr:img-in_lo yaşam sebebim terazi ...bazı bazı dengesizlikleri olur:icon_whis amaa genelde iyilerdirrr...severimmm
23 temmuz doğumlu biri bir gün farkla aslan oluyorrrr:img-yes:
22 temmuza kadar yengeç 23 temmuzdan itibaren aslan:img-wink:
Sıla'nın doğum günü kış aylarındaydı değill Boran'ın doğum günü ne zaman kutlanacakkk :img-icecr
yorum yokk yazacak bişeycikler bulamıyorumm :icon_sorr
jess yanıbaşımdasınn canımmm:img-in_lo
Yalnız şunu anlamadım:icon_sorr
Ve Yeni sezonda çok farklı şeylerin olucağını, daha iyi olucaklarını belirtti. (buda demek oluyoki dizi kasımda bitmiyor )
Şimdi Kasımda bitse güzel şeyleri yazıp yetiştiremiyecek mi sevgili GO.:dito
Güzel şeyler için mi bir 39 bölüm daha.:img-fie:
Daha öncede bize güzel şeyler olacak demişlerdi ve 38. bölüm sanunda :sad53: olmuştuk.
Demek ki daha çok çekecek çilemiz var arkadaşlar.:img-beee:
GO:dito MAA aracılığıyla reklamlara başladı şimdiden demek ki.Yemezler artık bekledik de güzel günleri sonu ne oldu hep hüsran.Artık ben ona hiç inanmam kandırıkçı o:img-yes:
Ben şimdi böyle söylüyorum ama bir de gösterirse.O günleri görüceksem çakılmaya razıyım.
Benim anlamadığım niye senaryoyu yazmaya başladı da yönetmenliği başka birisine bıraktı.
Boran'a aşık olacak bayan çıkabilir ama Boran'ın aklının karışacağını hiç sanmam çünkü onun aklıda,gönlüde Sıla'da.
Diyelim ki öyle bir şey oldu,aklı karıştı sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı on kere düşünür bir kere hareket eder.Ama yok ya benim bildiğim Boran'ın Sıla'dan başkasına gönlünde yeri olamaz.GO yazarsa bişey diyemiyeceğim çünkü kendilerinden herşeyi beklerim.Çok karsızım çok söz konusu GO olunca:img-yes:
Bu nasıl bir sıcak ,nem ve sıcak boğulma durumuna getiriyor İstanbul'da bizi.Bizim dizilerin klasiğidir,erkek aldatır,kadında afeder. Birde bizim dizilerde kadın karakterlerin sıkı arkadaşları yoktur.Sadece BG'de Ceren-Diyar var,benim bildiğim.Sıla'da böyle bir arkadaşa nasıl davranırdı ...Emre'yi geçiyorum;çünkü yönetmen onu nasıl kullanacağına karar verememiş gibi davrandı,bölümler boyunca.Bir de Pelin vardı ama o da sıkı ,sağlam arkadaş değildi,hatırladığım kadarıyla.bye
Gülkurusu sana katılıyorum İzmir'de de bunaltıcı bir sıcak var.Hatta gündüz 48 dereceydi yani uyumak mümkün değil.
Sıla'nın arkadaşı olarak sadece Emre ve Pelin'i gördük.Ruken'i emanet etti nasıl sonuçlar doğurdu.Arkadaşı apar topar İstanbul'dan ayrılmak zorunda kaldı merak edip ne aradı ne de sordu.Bu gibi ve daha birçok ayrıntıya hiç dikkat edilmedi senaryoda.
Günışığı ablacım alıntı yapmayı becerebildim herhalde.:img-wink:
aaaa benimde 8 tane falan mesajım silinmiş.Sizlerinki yanında lafı bile olmaz ama zaten azıcıktı onlar:(
siyah-beyaz 25-07-07, 06:14 Bir de Pelin vardı ama o da sıkı ,sağlam arkadaş değildi,hatırladığım kadarıyla.bye
Bu nasıl sıcak demişsin ya bu nasıl dost,sağlam arkadaş?Sıla'nın karakteri kimseyle dost olamazmış,sırrını anlatmaz,kimselere sıkı fıkı olmazmış hissi veriyor...Sıla'yı hiç kız arkadaşlarıyla pijama partisinde düşünemiyorum...Bir kızın,kadının annesine bile anlatamayıp,arkadaş ya da arkadaşlarına anlattığı,paylaştığı şeyler vardır ama Sıla sanmam ki bunu yapmış olsun...Tek başına...Aslan Sıla...
Boran'a aşık olacak bayan çıkabilir ama Boran'ın aklının karışacağını hiç sanmam çünkü onun aklıda,gönlüde Sıla'da.
(
Diyelim şöyle bir saçmalık olsa...Yezda'nın da evlatlık verilmiş bir ikizi çıksa, ebe öldü deyip başkasına vermiş mesela....Hani 1 kız yeter bu aileye demiştir Yezda'nın annesi ebenin arkadaşı mesela (çalıntı oldu biraz Büyük Yalan'dan)Ve çıksa gelse. aynen Yezda gibi... Sorarım Boran'ınn kafası karışmaz mı,tamam anladık Sıla'yı çoook seviyor geriii,ama mesela diyorum...Saçmalıyorum farkındayım....
günaydın sevgili çıldırık forumum
ortalığı şöyle güzelce topladım... çayıda koydum işe gelirken sıcacık simitte aldım gelin gari kahvaltı yapalım....
Löyle başak ın yeni bir dizide oynamasını istemişsiniz bence onun oynayacağı dizi en batıda olsun trakyada felan...aslında buldum babuba türküsüne dizi çeksinler şöyle 200 bölümlük felan löylö başrol oyuncusu olsun setten ayrılamaz duruma gelsin ne güzel olur gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş :icon_whis ...
diziyle ilgili yorum yapmak istiyorum ama olmuyor aklıma birşey gelmiyor bari isteklerimi söylüyeyim
bedirhanın elini ilk dehşet babası tutsun
bedirhan istanbulda değil mardinin güzelliğinde doğsun
boran hapise girmesin
siyah beyazım sıla gibi biriyle kim arkadaşlık yapmak isterki ya ben şahsen yapamam gelgitine dayanmaya çalışırsın ama ben aşırı gelgitli birine tahammül edemem... birde sıla sevme özürlüsü....
ortalığı şöyle güzelce topladım... çayıda koydum işe gelirken sıcacık simitte aldım gelin gari kahvaltı yapalım....
Löyle başak ın yeni bir dizide oynamasını istemişsiniz bence onun oynayacağı dizi en batıda olsun trakyada felan...aslında buldum babuba türküsüne dizi çeksinler şöyle 200 bölümlük felan löylö başrol oyuncusu olsun setten ayrılamaz duruma gelsin ne güzel olur gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş :icon_whis ...
diziyle ilgili yorum yapmak istiyorum ama olmuyor aklıma birşey gelmiyor bari isteklerimi söylüyeyim
bedirhanın elini ilk dehşet babası tutsun
bedirhan istanbulda değil mardinin güzelliğinde doğsun
boran hapise girmesin
siyah beyazım sıla gibi biriyle kim arkadaşlık yapmak isterki ya ben şahsen yapamam gelgitine dayanmaya çalışırsın ama ben aşırı gelgitli birine tahammül edemem... birde sıla sevme özürlüsü....
ALEVEYLUL canım geldim hadi çayı bardaklara koyalımda kahvaltıya başlayalım.:img-wink: Simitlerde sıcak masayıda çok güzel canım eline saglık.:img-wink:
loyla BASAK mümkünse cadılı ,üç boyutlu dizlerde oynasın.Selena,sihirli annem,SABRİNA tam ona göre diziler.Cadı rolleri ona tam biçimiş kaftan .:happy0064
MAA Feslegenli sahneleri hatırlayınca utanıyormuş ya LOYLA söyledilerimize de utanıyormu acaba.:img-icecr :img-icecr
Sıla ve iyi arkadaş yan yana gelmeyecek iki şey agliba.ALEVEYLÜLÜM canım çok haklısın bende sılanın mehter takımı gibi bir ileri bir geri ruh haline dayanamazdım.:icon_sorr Sılanın iyi bir arkadaşı olmamasını bu dengesiz ruh haline baglıyorum.:img-wink:
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN (Aleveylul tuttum bu istegi:good: ):img-in_lo :img-blush :img-icecr
siyah-beyaz 25-07-07, 07:18 Aleveylül'üm şişmanlıyacağız kıs,hergün bir yerde kahvaltı.Zaten pc başında oturmaktan belim kalınlaştı.(başka neler oldu anlatamam)..Ama simite de bayılırım,hayır diyemem...
Bu saatte ne yorum yapılır ki???Cihan gerçekten ölecek mi? Ölürse sanırım dizi kan kaybeder...Sadece bunların mıymıy aşkıyla yürümez bu dizi,ne tutku var ne , ne elele mücadele var,ne masalsı aşk var ,ne o eski büyü var,ne görsel güzellikler var...
Canım kabinemgiller ve sevgili forum:img-wink:
Bu nasıl sıcak demişsin ya bu nasıl dost,sağlam arkadaş?Sıla'nın karakteri kimseyle dost olamazmış,sırrını anlatmaz,kimselere sıkı fıkı olmazmış hissi veriyor...Sıla'yı hiç kız arkadaşlarıyla pijama partisinde düşünemiyorum...Bir kızın,kadının annesine bile anlatamayıp,arkadaş ya da arkadaşlarına anlattığı,paylaştığı şeyler vardır ama Sıla sanmam ki bunu yapmış olsun...Tek başına...Aslan Sıla...
Diyelim şöyle bir saçmalık olsa...Yezda'nın da evlatlık verilmiş bir ikizi çıksa, ebe öldü deyip başkasına vermiş mesela....Hani 1 kız yeter bu aileye demiştir Yezda'nın annesi ebenin arkadaşı mesela (çalıntı oldu biraz Büyük Yalan'dan)Ve çıksa gelse. aynen Yezda gibi... Sorarım Boran'ınn kafası karışmaz mı,tamam anladık Sıla'yı çoook seviyor geriii,ama mesela diyorum...Saçmalıyorum farkındayım....
Siyahımbeyazım,seni aşırı derecede Büyük Yalan'cı gördüm.:img-blush
GO yu da asrın saçmalayan yönetmeni olarak gördüğümüze göre neden olmasın.:dito
Alevim,deme ne olur sıcak simit diye.Hatta içinde sıcak geçen hiçbir kelimeyi kullanma.:icon_sorr
Sana Alev derken bile bir sıcaklık basıyor beni.:img-in_lo
Dün gündüz ve geceden sonra bu gün daha da sıcak olacakmış.
Sanırım Neşe-Erkan çifti Sıla'yı çok izole bir ortamda yetiştirmiş.Üstüne Sıla'nın evlatlık olma psikolojisi eklenince çok yakın arkadaşı olmamıştır ya da Neşe hanım kızı ile o kadar arkadaş gibidir ki Sıla'nın başka arkadaşa ihtiyacı kalmamıştır.
Ya da,ya da prodüksiyon yeni 1-2 arkadaşın parasını verecek güçte değildir.
Diziden kaybolan oyuncuları düşününce,olmayan arkadaşları çok da dert etmeyelim derim.Sonra onlarında peşine düşmemiz gerekebilir.:img-fie:
Sevgiler.:img-in_lo
Löyle başak ın yeni bir dizide oynamasını istemişsiniz bence onun oynayacağı dizi en batıda olsun trakyada felan...aslında buldum babuba türküsüne dizi çeksinler şöyle 200 bölümlük felan löylö başrol oyuncusu olsun setten ayrılamaz duruma gelsin ne güzel olur gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş :icon_whis .....
Günaydın,ben de kahvaltıya geldim,beni de kabul eder misiniz..Size çaya eşlik edecek sohbetler getirdim................Aleveylülcüm,2.sezon bu diziden hala umudun var mı?Ben artık pes ettim.39 izleyeceğim tabii ama sonrası için IIHHHHH....Nereden tutsak elde kalıyor...............Baksana MAA'NIN SÖYLEDİKLERİ BİLE içeride yaşanan çekişmeyi satır aralarında ne güzel hissettiriyor.''Yok ben istedim oyüzden,Cihan'a silah sahnesi oldu gibi cümleler,feslenli sahneyi GO istedi falan falan....Hepsi reklam kokan açıklamalar,işlerini aşklarından ayıramayıp reklam kokan hareketlere devam eden dizi oyuncuları YARATILAN KARAKTERDEN ÇALIYORLAR, bunlara dur diyebilen bir yönetmenleri de yok.
sabah sabah bu ne hız bendeki ...tüm olumsuzluğum sıcaktan,sıcaktan.....
Günaydın,ben de kahvaltıya geldim,beni de kabul eder misiniz..Size çaya eşlik edecek sohbetler getirdim................Aleveylülcüm,2.sezon bu diziden hala umudun var mı?Ben artık pes ettim.39 izleyeceğim tabii ama sonrası için IIHHHHH....Nereden tutsak elde kalıyor...............Baksana MAA'NIN SÖYLEDİKLERİ BİLE içeride yaşanan çekişmeyi satır aralarında ne güzel hissettiriyor.''Yok ben istedim oyüzden,Cihan'a silah sahnesi oldu gibi cümleler,feslenli sahneyi GO istedi falan falan....Hepsi reklam kokan açıklamalar,işlerini aşklarından ayıramayıp reklam kokan hareketlere devam eden dizi oyuncuları YARATILAN KARAKTERDEN ÇALIYORLAR, bunlara dur diyebilen bir yönetmenleri de yok.
GÜLKURUSU canım herşeyin sorumlusu sıcak zaten. :img-wink:
Mardin sıcaklarına alışık olmayan GO dizinin çekimlerine başladıgı Agustos 2006da sıcaktan havale geçirip kendi yazdıgı öyküyü çıgırından çıkardı.:icon_sorr
Dizinin bu hale gelmesi bence GO un beceriksizligi.Oyunculara eşit mesafede olmayı beceremedi CD hep ön plana çıkardı .DS ,MAA yok muş gibi davrandı.Sonra onlarda bayrakları havaya kaldırınca bir sana bir ona iyce bölümleri mahvetti.:icon_sorr
Dizi oyuncuları senaryo konusunda fikirlerini sunabilirler tabiki ama ona çok verdin bana çok verdim şeklindeki konular olmamalı.
Gerçi MAUSESUM yazmıştı bizde senaryoyu etkilemiştik degil.:img-hyste
GO iyi bir öyküyle yola çıktı ama bu kadar çok utulacagını sevilecegini düşünmedigi için gelecek planları yapmadı dizi tutunada sap gibi ortada kaldı.:dito Oyuncular bir kolundan çekti ,senaristler bir kolundan çekti acizane biz seyircilerde saçlarından çektik ne yapacagını şaşırdı.:img-hyste AY şimdi acıdım ben GO a.:dito Tutmayın beni aglayacagım.:img-hyste
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN.:img-in_lo :img-blush :img-icecr
Form iyice kafayı yedi biraz önce kendimi bile onlıne göremedim ama JESS ı gördüm.JESS hayalet gibi dolaşıyon bacım neler oluyor.:img-wink:
Tabi tabi buyur gel canım KAHVA BAHANE SOHBET ŞAHENE olur...
ben 39 bölümde rüya olma saçmalığı olursa umudum olur yine güzel şeyler beklerim ama sıla gidişi boranın hapse girmesine katlanamam... zaten şuan MAA için ve sizin için izliyorum....boran ve sıla aşkı arkadaşlarımızın senaryoların bulur oldum ....
benim sanat dünyasında anlamadığım birşey var bunlar kardeşliği arkadaşlığı anlamayacak kadar insan dışı olduklarını düşünmeye başladım... güzell birşeyler yapıyorlar paylaşıyorlar hep bir aradalar yardımlaşıyorlar başarabilmek için grup oluyorlar nasıl oluyorda ortamdan etkilenip kardeşçe paylaşmayı birbirine dostça yakınlaşmayı beceremiyorlar...bu kadarmı taş kalpli olunur mu ...
tamam şaka olsun diye birde yakıştıklarını düşündüğüm içi MAA ve CD nin sevgili olmasını isterdim ama onların özel hayatı etkilenmeyebilirler kalplerinde birileri var onuda kabul ediyorum yani .... ama bence çok iyi dost olmaya çalışmalılar... magazinlere çıkıp biz profosoneliz ustayız işimiz bu düşman bile olsak karşılıklı geçip oynamak zorundayız diye biliyor bunlar...buna karşıyım işte....
mausem alev ve sıcaklık mı ? ablacığım damarıma bastın kötü anım var ismimle psikolojikmen çok etkilenmiştim...ismimi çok severim ama sıcaklıkla yanyana bazen kötü anımı aklıma getiriyor....
siyah beyazım aman boşver canım kilo alalım mausemin dediği gibi nede olsa çarşaf giyeceğiz :D ...
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN :P maabelciğim
merhabalr mesajları tekrardan ham olmuş forum arakadaşalrım.ya şu forumda bri koruma görevlisimi alsak netsek.benimde yine 4-5 mesajım gitmiş.şu sılanın dedektifleri varya onlara mı danışsak.
masue abla anektodlar bölümü ayrılmış öyle mi?
Cihanı vurduğu sahnede eline silahın hiç yakışmadığı söylendi. MAA da "o sahneyi ben öyle istedim. cihana sadece yumruk atılamazdı. sonuçta karısı, çocuğu kaçtı. yani bu adam hem karısına, çocuğuna kötülük yapmışken vurulması lazımdı" diye cevap verdi.
Son karede sılayla yan yana konulan fotosunun aslında sılayla değilde boranın yanına bi uçan kuş konulmasını istemiş, ama bizim sılayı koymuşlar:img-pilot
Bunlar konuşulurken senaristlerede laf atıldı. "çok kötü yaptılar, dizi seyrinden çıktı" denildi. mehmet akifte doğruladı. senaristlerin yoğun olduğunu, bi yandanda gümüşün senaryosunu yazdıklarını söyledi.
arada "sıla össün" denildi :) MAA güldü :img-in_lo
Ve Yeni sezonda çok farklı şeylerin olucağını, daha iyi olucaklarını belirtti. (buda demek oluyoki dizi kasımda bitmiyor:img-pilot )
esma selim demk sende doğumgünündeydin öylemi MAA ile sohbet etme ,resim çektirme yakından görme olayını gerçekleştiren azınlıkta idin öylemi...gözlerimi belerttim şimdi.ya şu olayı anlamış değilim hala oyuncu ister hemen sahne değişir montajcı ister hemen sahne atılır yönetmen kızar hemen iyi adam kötü yapılır nerde bu disiplin düzen ya....boran cihan'a olan kini icinde birikmiş olabilir ben onu vurmak istiyorum yönetmenim diyince yönetmende hadi boran cihan'ı vur mu dedi...bu olaylar bu kadar hafife alınır mı ya şimdi nasıl toparlıyacaklar busaçmalığı..bora yok ben düşündüm gölgemde bu vurma işini bana yakıştıramadı o nedenle o sahneyi atalım mı diyecek??
kuşta nerden çıktı güvercin olsaymış bari
(( laf aramızda da MAA da da hiç senaristlik havası yok ben olsam asla cihan'ı öldürmeyi boran gibi iyilikten yana kendine yön vermişken adam öldürmeyi yada vurmak gibi bir sahneyi asla çektirmezdim...aklımın ucundan geçirmezdim...)))
siyah-beyaz abla sılanın kıskançlığı malüm yaralı kendinden geçmiş Boran'ı Gizem hanımın dizlerinde (hala o küçük arabaya o şekilde nasıl sıhtığını anlıyamadım MAA nın) gördüğünde Mardin'i satın almaya başlamıştı.şimdi Boran'ın yanında bir kadın görürse Mardin'e komşu illeride satın almaya başlar mazallah...
[
Boran Cihan'ı vurmuş olsun.:cheer:
Sıla İstanbulda doğurmuş ve bedirhan'ı babası kucaklayamamış olsun.:dance:
Diloş ağa olsun.:butch:
Karısı gelinağa olsun.:kahve
Yeni gelinağa töre savşçısı olsun.:img-clapp
mause abla artık bunları söylemekten başka .çaremiz kalmadı mı???..
herşey çok güzel olacakmış da nasıll..bir anlaya bilsemm...bir inanabilsemm...gözlerim bir görebilse...
haklısın mause abla cihan ölsün diloş ağa olsun hem onun kapsama alanı daha çok şarjı hiç bitmiyor.
alevcim bende gölgenin uzakbir yerde dizi çekmesini hemde başrolde oynamasını çok istiyorum anlatamam
herşey çok güzel olacak ...cak.....cekk
mensup-cs banlanmış
esma-selim005 25-07-07, 09:25 merhabalr mesajları tekrardan ham olmuş forum arakadaşalrım.ya şu forumda bri koruma görevlisimi alsak netsek.benimde yine 4-5 mesajım gitmiş.şu sılanın dedektifleri varya onlara mı danışsak.
esma selim demk sende doğumgünündeydin öylemi MAA ile sohbet etme ,resim çektirme yakından görme olayını gerçekleştiren azınlıkta idin öylemi...gözlerimi belerttim şimdi.ya şu olayı anlamış değilim hala oyuncu ister hemen sahne değişir montajcı ister hemen sahne atılır yönetmen kızar hemen iyi adam kötü yapılır nerde bu disiplin düzen ya....boran cihan'a olan kini icinde birikmiş olabilir ben onu vurmak istiyorum yönetmenim diyince yönetmende hadi boran cihan'ı vur mu dedi...bu olaylar bu kadar hafife alınır mı ya şimdi nasıl toparlıyacaklar busaçmalığı..bora yok ben düşündüm gölgemde bu vurma işini bana yakıştıramadı o nedenle o sahneyi atalım mı diyecek??
kuşta nerden çıktı güvercin olsaymış bari
(( laf aramızda da MAA da da hiç senaristlik havası yok ben olsam asla cihan'ı öldürmeyi boran gibi iyilikten yana kendine yön vermişken adam öldürmeyi yada vurmak gibi bir sahneyi asla çektirmezdim...aklımın ucundan geçirmezdim...)))
Haklısında.. orda biz eline silahı yakıştıramadığımızı söyledik oda ben öyle istedim derken sadece cihana yumruk atılamazdı demek istedi. yani yinede kurşunlayacaktı adamı. yumruk sahnesi filan yoktu. bu final öyle basit olmamalıydı demek istedi. umarım anlatabilmişimdir :)
Benda borana öyle yaptırmazdım ama final ya ekşınlı olsun, heycanlı olsun diye yaptılar herhal. ve cihanın yaptığı kötülüklerin cezası olsun diye. bilmem artık. ama MAA sadece yumruk atılınarak sonlanamazdı dedi. yani kurşunlamak hem GO'nun hem MAA nın fikri :icon_whis
birde kuş güvercin farketmez valla, habire çemkiren, gözlerini belirten ve sabırsızlıkla 2. kez yaşam sebebinden kaçan sılayla yanyana koymaktansa, deve kuşuyla yanyana konulsa bilem razıydım:img-yes:
evet evet MAA ile sohbet etme, foto çektirme şansına sahiplerden biriydim:happy0064
Aleveylül'üm şişmanlıyacağız kıs,hergün bir yerde kahvaltı.Zaten pc başında oturmaktan belim kalınlaştı.(başka neler oldu anlatamam)..Ama simite de bayılırım,hayır diyemem...
Bu saatte ne yorum yapılır ki???Cihan gerçekten ölecek mi? Ölürse sanırım dizi kan kaybeder...Sadece bunların mıymıy aşkıyla yürümez bu dizi,ne tutku var ne , ne elele mücadele var,ne masalsı aşk var ,ne o eski büyü var,ne görsel güzellikler var...
bende simite bayılırım ...azad öldüğünde de dizi kan kaybından zar zor toparlandı şimdi birde cihan ölürse hepten gider ...töbee..mı mıy aşıklar ayrıldı o da kalmadı ki.....ama uzakta olunca alevlenirse karşmam...tuttku var ablacım olmaz mı yönetmenin pardon senaristtin töre tutkusu var...cihan 'ın ağalık mücadelesi varr....kevser'in büyüleri varrrr....fesleğen gibi görsel sahneler var..ee daha ne olsun..herşey varrrr....
GÜLKURUSU canım herşeyin sorumlusu sıcak zaten. :im
Mardin sıcaklarına alışık olmayan GO dizinin çekimlerine başladıgı Agustos 2006da sıcaktan havale geçirip kendi yazdıgı öyküyü çıgırından çıkardı.:icon_sorr
Dizinin bu hale gelmesi bence GO un beceriksizligi.Oyunculara eşit mesafede olmayı beceremedi CD hep ön plana çıkardı .DS ,MAA yok muş gibi davrandı.Sonra onlarda bayrakları havaya kaldırınca bir sana bir ona iyce bölümleri mahvetti.:i
Dizi oyuncuları senaryo konusunda fikirlerini sunabilirler tabiki ama ona çok verdin bana çok verdim şeklindeki konular olmamalı.
Gerçi MAUSESUM yazmıştı bizde senaryoyu etkilemiştik degil.:img-hyste
GO iyi bir öyküyle yola çıktı ama bu kadar çok utulacagını sevilecegini düşünmedigi için gelecek planları yapmadı dizi tutunada sap gibi ortada kaldı.:dito Oyuncular bir kolundan çekti ,senaristler bir kolundan çekti acizane biz seyircilerde saçlarından çektik ne yapacagını şaşırdı.:img-hyste AY şimdi acıdım ben GO a.:dito Tutmayın beni aglayacagım.:img-hyste
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN.:img-in_lo :img-blush :img
Form iyice kafayı yedi biraz önce kendimi bile onlıne göremedim ama JESS ı gördüm.JESS hayalet gibi dolaşıyon bacım neler oluyor.:img-wink:
evet maabel cim yazdıklarına katılıyorum CD yi ön plana çıkardı(CY arkadaşıdır ondan olmuş olabilir) çıkarmaya çalıştı fakat MAA nın yükselişini önliyemedi
bende oyuncuların bu ben-sen kavgasına kızıyorum herkes başrolde mi oynayacak diye anlaşmışlardı.yönetmene benim rolümü uzat ben daha önde olmalıyım diye dayatmaları kapris yapmalrı ne gereksiz bir kuruntu..
BEDİRHAN'IN DEHŞET BABASI bu sılagonda yeni pek sevdim bu sözü
Haklısında.. orda biz eline silahı yakıştıramadığımızı söyledik oda ben öyle istedim derken sadece cihana yumruk atılamazdı demek istedi. yani yinede kurşunlayacaktı adamı. yumruk sahnesi filan yoktu. bu final öyle basit olmamalıydı demek istedi. umarım anlatabilmişimdir :)
Benda borana öyle yaptırmazdım ama final ya ekşınlı olsun, heycanlı olsun diye yaptılar herhal. ve cihanın yaptığı kötülüklerin cezası olsun diye. bilmem artık. ama MAA sadece yumruk atılınarak sonlanamazdı dedi. yani kurşunlamak hem GO'nun hem MAA nın fikri :icon_whis
birde kuş güvercin farketmez valla, habire çemkiren, gözlerini belirten ve sabırsızlıkla 2. kez yaşam sebebinden kaçan sılayla yanyana koymaktansa, deve kuşuyla yanyana konulsa bilem razıydım:img-yes:
evet evet MAA ile sohbet etme, foto çektirme şansına sahiplerden biriydim:happy0064
esmacım bencede cihan yaptıklarınını cezasını cekmek zorunda fakat bunun
boran yapmamalıydı cihan kendi kendini yok etmeliydi.ben boran'ı o sahnede öyle görmek istemezdim.cihan'ı vurmak yerine yüzüne tüüüü. yapsaydı cihan daha çok rencide olacaktı .hatırlarsanız daha önce boran cihan'a***- şahadet getir ulennnnn-****dediği zaman gururu incinmişti ölse daha iyiydi onca insan karşısında demek ki cihan'ın ölmesi değil sürünmesi gerek..
o fotoları bizlerde buradan görebilir miyiz esmacım hem azeçim daha hiçbir kare görememiş.
LB ile geldiğini görünce ne hissettiniz
merhabalr mesajları tekrardan ham olmuş forum arakadaşalrım.ya şu forumda bri koruma görevlisimi alsak netsek.benimde yine 4-5 mesajım gitmiş.şu sılanın dedektifleri varya onlara mı danışsak.
Sevgili derin,günlük ham yapılan mesajlarla ilgili bir bilgim yok ama bizim toplu giden mesajlarla ilgili sevgili rose açıklama yaptı yanlışlıkla silinmiş.
Karar verdim her akşam son mesajıma mesaj sayımı ekleyeceğim,bakalım akşamdan sabaha uçuş var mı?:img-wink:
Anekdotlar bölümü mü?Ayrılmış mı?Bunu :bilmim
Sıla gibi oldum:img-fear2 madem hepsi bizim yüzümüzden,:icon_whis
Son sahne kabus olsun.:img-patsa
Boran Cihan'ı vurmamış sadece hayal etmiş olsun.:img-dirol
Sıla kaçmış ama İsviçreye kadar gidememiş olsun.:D
Bedirhan dünyaya ilk çığlığını attığında babası yanında olsun.:img-kiss:
Sevgili derin,günlük ham yapılan mesajlarla ilgili bir bilgim yok ama bizim toplu giden mesajlarla ilgili sevgili rose açıklama yaptı yanlışlıkla silinmiş.
Karar verdim her akşam son mesajıma mesaj sayımı ekleyeceğim,bakalım akşamdan sabaha uçuş var mı?:img-wink:
Anekdotlar bölümü mü?Ayrılmış mı?Bunu :bilmim
Sıla gibi oldum:img-fear2 madem hepsi bizim yüzümüzden,:icon_whis
Son sahne kabus olsun.:img-patsa
Boran Cihan'ı vurmamış sadece hayal etmiş olsun.:img-dirol
Sıla kaçmış ama İsviçreye kadar gidememiş olsun.:D
Bedirhan dünyaya ilk çığlığını attığında babası yanında olsun.:img-kiss:
yok yok ben yanlış görmüşüm mause abla yerli yerinde duruyorlar.benide bu sıcaklar mahveti...gözlerim göremez..oldu..ayyy şimdi yanlış bilgi verdiğim için utandımm özür dilerim..sofa :img-cray:
iyi fikir enson mesaj sayısını yazıp bye demek
boran'a çok kızgınım nasıl der ben şu cihan'ı öldüreyim buna yumruk yetmez..aşiretteki fedai adamlarından bir kaçı görevlendirseydi de azad'ın uçurumundan aşağıya sallandırsaydılar cihan'ı olmaz mıydıı..
en son sahnede cihan siyah maskeli adamlar tarafından uçurumdan atıldıı .kim yaptırdı yaşar mı yaşamaz mı? diye onu yazsaydıkta boran'ın pis bir katil olduğunu yazmasaydık
jess gerçekten forumda mısın ? ben ne zaman acsam seni ve madamx yeniden'i görüyorum
kırçiçeği nerelerde
zeynepçim tatil rehavetiyle hala uyanamadı
esma-selim005 25-07-07, 10:21 esmacım bencede cihan yaptıklarınını cezasını cekmek zorunda fakat bunun
boran yapmamalıydı cihan kendi kendini yok etmeliydi.ben boran'ı o sahnede öyle görmek istemezdim.cihan'ı vurmak yerine yüzüne tüüüü. yapsaydı cihan daha çok rencide olacaktı .hatırlarsanız daha önce boran cihan'a***- şahadet getir ulennnnn-****dediği zaman gururu incinmişti ölse daha iyiydi onca insan karşısında demek ki cihan'ın ölmesi değil sürünmesi gerek..
o fotoları bizlerde buradan görebilir miyiz esmacım hem azeçim daha hiçbir kare görememiş.
LB ile geldiğini görünce ne hissettiniz
Yüzüne tüü yapsa daha rencide olabilirdi ama etrafta insan yoktu:icon_whis "şehadet getir uleenn" dediğinde topluluk içinde rezil olmuştu, yani bi dilavere rezil olsun diye yüzüne tüüü demezdi boran. ama vurmamalıydı bencede. dizi işte, bide sezon finali olunca böyle şeyler olur :img-hyste
hem cihan ölürmü? o diziyi ayakta tutan en büyük etken belkide (MAA dan sonra) ölmez ama sürünücektir. tabi bizim muhteşem senaristlerimiz ve harika GO'nun gönlü elverirse cihanı süründürürler. tabi vicdanlı insanlar cihana kıyamaz onlar, baştacı ederler yine :)
malesef :( o siteden ulaşabilirsiniz ancak, başka yerlerde görmek istemiyolar. ama öm atabilirim isteyenlere..
özel hayata girdiğinden yorum yok.:img-wink: emir büyük yerden:icon_whis
Yüzüne tüü yapsa daha rencide olabilirdi ama etrafta insan yoktu:icon_whis "şehadet getir uleenn" dediğinde topluluk içinde rezil olmuştu, yani bi dilavere rezil olsun diye yüzüne tüüü demezdi boran. ama vurmamalıydı bencede. dizi işte, bide sezon finali olunca böyle şeyler olur :img-hyste
hem cihan ölürmü? o diziyi ayakta tutan en büyük etken belkide (MAA dan sonra) ölmez ama sürünücektir. tabi bizim muhteşem senaristlerimiz ve harika GO'nun gönlü elverirse cihanı süründürürler. tabi vicdanlı insanlar cihana kıyamaz onlar, baştacı ederler yine :)
malesef :( o siteden ulaşabilirsiniz ancak, başka yerlerde görmek istemiyolar. ama öm atabilirim isteyenlere..
özel hayata girdiğinden yorum yok.:img-wink: emir büyük yerden:icon_whis
esmacım cihan 'ın öleceğini hiç zannetmiyorum o konuşurken ben cihana çok gülüyorum neden bilmiyorum ama ağdalı ve bir garip içten konuşması beni güldürüyor.özelliklede boran karşısında ezik duruma düşünce yüzü asık bir şekilde konuşması ilginç oluyor. cihan (DS asmalı konakta başlayacakmış hemen seğmen ağasının yamacına ilişi verşin)rolüm az diye diziden ayrılsın onun yerine CY girsin diziye hem adam sakala özenmiş kıl kıl dolanıyor etrafta.tip olarakta benziyor.
bana öm gönderebilirsin teşekkürler
özel hayat neden yokmuşki.oda orada değil miydi size nispet aşkım diyip durmadı mıallahım ben bu sıçakta ne çok konuştum
Arkadaşlarım sıcak çarptı heralde inanın yazıcak birşey bulamıyorum.Sadece altta görünmüyoruz burdayım demek için yazıyorum.
Jess heralde torpillisin bendede sen ve madam x yenideni görüyorum.Madam x yeniden ismini hep görüyoruz birde yorumlarınla göstersen kendini:img-wink:
Yeni sezondan beklentim bebiş babasının yanında doğsun.Zinarın eşi ortaya çıkacakmışya sayın GO oyuncuya masraf yapmasın onuda kendi oynasın.Yönetmen,senarist,oyuncu GO:happy0064
Sevgilerbye
bende simite bayılırım ...azad öldüğünde de dizi kan kaybından zar zor toparlandı şimdi birde cihan ölürse hepten gider ...töbee..mı mıy aşıklar ayrıldı o da kalmadı ki.....ama uzakta olunca alevlenirse karşmam...tuttku var ablacım olmaz mı yönetmenin pardon senaristtin töre tutkusu var...cihan 'ın ağalık mücadelesi varr....kevser'in büyüleri varrrr....fesleğen gibi görsel sahneler var..ee daha ne olsun..herşey varrrr....
evet maabel cim yazdıklarına katılıyorum CD yi ön plana çıkardı(CY arkadaşıdır ondan olmuş olabilir) çıkarmaya çalıştı fakat MAA nın yükselişini önliyemedi
bende oyuncuların bu ben-sen kavgasına kızıyorum herkes başrolde mi oynayacak diye anlaşmışlardı.yönetmene benim rolümü uzat ben daha önde olmalıyım diye dayatmaları kapris yapmalrı ne gereksiz bir kuruntu..
BEDİRHAN'IN DEHŞET BABASI bu sılagonda yeni pek sevdim bu sözü
esmacım bencede cihan yaptıklarınını cezasını cekmek zorunda fakat bunun
sevgili Go oğuz boranı o kadar tuhaf bir karaktere bürümeye çalışıyorki MAA bir yandan haklı cihanı vuralım demesinden çünkü Cihan çok yüzsüz ne yaparsan yap vazgeçmiyor yapmak istediklerinden iğrençliklerinden... boran karakterini cihana karşı o kadar aciz bırakıyor boran cihanın neler yaptığını bile bile aşirete aktarmıyor hep atlıyor cihan nasıl herşeyi söylüorsa boranda söylesin birde emir versin cihanı halen ağa göreninin aşiretimde yeri yoktur diye...
cihanın halen mardinde ağayım deyip kasılması çok saçma aşiret nasıl halen cihanı sofrasına oturtuyor anlamıyor çünkü aşiretten kovulmuş bir nevi düşman sayılırlar ağanın düşmanı aşiretin düşmanı demek olmuyormu benmi yanlış biliyorum bu kurguyu go bu kadar saçmalatamaz...eğer cihanın kovulması ciddiye alınsaydı MAA senaryoyu düzeltmek için cihanı vurayım demezdi... keşke vurmasaydı kendini bu kadar bitirmeseydi....
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN
ANASI KAYNANAM OLASI ÖZEL YARATIĞIN O CİNLİ KIZIN NEYİNİ SEVİYOR HALEN BİLMEYEREKTEN SIRF ÖZEL YARATIK ÜZÜLMESİN DİYE O CİNLİ KIZIN MARDİNDE AYRILMAMASINI İSTİYORUM
sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olucak
hey taşa toprağa can veren allahım şu sıla kulunada akıl verseydinde boranın kıymetini bilseydi yanındaki nimetten ayrılmayı düşünmezdi
siyah-beyaz 25-07-07, 11:58 Yine senaristliğim tuttu...Sıla uçaktayken sancılansın ,fenalaşsınve *Boran'ı istiyorum* diye tuttursun.Ölme korkusuna kapılarak,Boran'la hiçolmazsa vedalaşmak istesin....Ne de olsa garip bir ortamda doğum yapabilir bunun verdiği korkuyla karışık...Karakolda ayna ve Boran varken gelen bir telefon Boran'a iletilsin...VEEEE.....ŞİMDİİİİ......Acaba bu telefonda kim vardır ve ne diyecektir???Acaba Sıla kimi arattırmıştır,Boran'a ulaşabilmek için???Acaba Boran ağlıyacak mıdır gülecek midir haline????Tabii bu arada senaryom oyunculara da onaylattırılsın, beğenmezlerse değiştirilsin.....
Sıcaklar beni böyle yaptı,ben böyle değildim....
:
Yeni sezondan beklentim bebiş babasının yanında doğsun.Zinarın eşi ortaya çıkacakmışya sayın GO oyuncuya masraf yapmasın onuda kendi oynasın.Yönetmen,senarist,oyuncu GO:happy0064
Sevgilerbye
metescim oyunculuk dediğin nedirki yönetmen motor diyor oyuncularda kendileri yok ben öyle olsun istiyorum diyip işi halledecekler eminim GO oyunculuğunu da konuşturur..adından söz ettirir..
Hepinize sevgiler
Ben pek fazla yazmayı sevmediğim için genelde okumayı severim .Yazıncada eleştirinin dozunu kaçırıyorum ve fazla meraklı oluyorum. Beni aşağıda görmeye devam edeceksiniz
nihayet madamx yeniden trübinden sahalara inidiniz tekrar hoş geldiniz
cihanın halen mardinde ağayım deyip kasılması çok saçma aşiret nasıl halen cihanı sofrasına oturtuyor anlamıyor çünkü aşiretten kovulmuş bir nevi düşman sayılırlar ağanın düşmanı aşiretin düşmanı demek olmuyormu benmi yanlış biliyorum bu kurguyu go bu kadar saçmalatamaz...eğer cihanın kovulması ciddiye alınsaydı MAA senaryoyu düzeltmek için cihanı vurayım demezdi... keşke vurmasaydı kendini bu kadar bitirmeseydi....
BEDİRHANIN ELİNİ İLK DEHŞET BABASI TUTSUN
ANASI KAYNANAM OLASI ÖZEL YARATIĞIN O CİNLİ KIZIN NEYİNİ SEVİYOR HALEN BİLMEYEREKTEN SIRF ÖZEL YARATIK ÜZÜLMESİN DİYE O CİNLİ KIZIN MARDİNDE AYRILMAMASINI İSTİYORUM
sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olucak
[SPOILER]hey taşa toprağa can veren allahım şu sıla kulunada akıl verseydinde boranın kıymetini bilseydi yanındaki nimetten ayrılmayı düşünmezdi
alevcim eksik söyledin ben ağayım ben aşiretim ben töreyim diyecektin canım...ağalar cihan'ı ağa yerine koymuş olsalardı toplantıya onlarıda çağırırdı onlar ne yaptı davet edilmedikleri halde toplanıp biz geldik diyip kuruldular sofraya ağalarda misafiri kovmak olmaz diyip yüzlerine bakmadan oturun dediler zoraki.eğer cihan haddini aşsaydı o sofrada eminim ağalar onlara yolu göstereceklerdi.onların yaptıkları yüzsüzlük başka bir şey değil ki..
zinharda yaşını başını almış biri olarak cihan2ın peşine davet edilmedikleri halde takılıp gitmesi çok saçmaydı..
MAA cihan'ı vurayım dedide 39. bölümde işin içinden nasıl çıkacağınıda söyledimi yoksa o an hadi bitirelim gidelim havasımı hakimdi..yok yokk ben boran'ın cihan'ı vurayıp tokatla kurtulmasın dediğini sindiremedim..
gittim gledim kimseler yok
mause abla nerelerde
kırçiçeği biraz hastacık olmuş çok geçmiş olsun kendine iyi bak canım:img-wink:
Hepinize sevgiler
Ben pek fazla yazmayı sevmediğim için genelde okumayı severim .Yazıncada eleştirinin dozunu kaçırıyorum ve fazla meraklı oluyorum. Beni aşağıda görmeye devam edeceksiniz
madam x yeniden valla seni devamlı aşağıda görünce GO olduğundan falan şüpheleniyordum.Nihayet yorumunuda görebildik,bizdende sana sevgiler.
De-rincim GOun senaristlik işinden sonra ne düşüneceğimi şaşırdım.Malum son bölümleri o yazmış,oyunculuğuda o kadar başarılıysa gerisini siz düşünün artık.
Törelere karşı elele vermiş mücadele eden çift istiyoruz.Madem 39 bölüm daha varmış töreleri yeterince anladık, birazda çözüm bunun yanındada aşk istiyoruz.
Birde yeni sezonda rüya sahnesi ve flashback(özellikle Azadlı flashbackler) istemiyorum.İlk 39 bölümde yeterince izledik.
Yine senaristliğim tuttu...Sıla uçaktayken sancılansın ,fenalaşsınve *Boran'ı istiyorum* diye tuttursun.Ölme korkusuna kapılarak,Boran'la hiçolmazsa vedalaşmak istesin....Ne de olsa garip bir ortamda doğum yapabilir bunun verdiği korkuyla karışık...Karakolda ayna ve Boran varken gelen bir telefon Boran'a iletilsin...VEEEE.....ŞİMDİİİİ......Acaba bu telefonda kim vardır ve ne diyecektir???Acaba Sıla kimi arattırmıştır,Boran'a ulaşabilmek için???Acaba Boran ağlıyacak mıdır gülecek midir haline????Tabii bu arada senaryom oyunculara da onaylattırılsın, beğenmezlerse değiştirilsin.....
Sıcaklar beni böyle yaptı,ben böyle değildim....
gülçin abla sıla o uçağa binip gittiyse tüm dertlerinden de kurtulmuş korkacakta bir şeyi kalmamıştır.boranlada uçağın camından aşağıya bakıp vedalaşmıştıya bu yeterli değil mi??**çok soru sormuşsun benimde kafam karıştı.kenan amcasına vekalaet vermiş ve boran için ne gerekiyorsa yap kenan amca deyip iki damlada göz yaşı dökmüştür..
en güzelide oyuncular senaryomu beğenmedilerse değişterebililer diye not düşmen her senarist bunu yapmaz kimden kopya çektin...
metes'çim ben azad ve narinden yeni klipler bekliyorum şöle 39 bölüm buyunca top 10 listesi yapacak kadar çok olsun
SU GİBİ GEÇERDİ ZAMAN
Ne çok hissetmişim uyurken bile sevdiğini
O dar vakitlerde seninle görmüşüm aşkın açık saçık her halini
Ah göz ağrım temize çıkardık dayansan
Yoksun ya bana yeter bu şehirde nefes alsan
Kollarında su gibi geçerdi zaman
Gittiğin günden beri sevme özürlüyüm
Senden sonra diye bir hayat varsa ben ölmekle yükümlüyüm
Gülşenyeni şarkısı
zeynepsudem 25-07-07, 14:08 yok yok ben yanlış görmüşüm mause abla yerli yerinde duruyorlar.benide bu sıcaklar mahveti...gözlerim göremez..oldu..ayyy şimdi yanlış bilgi verdiğim için utandımm özür dilerim..sofa :img-cray:
iyi fikir enson mesaj sayısını yazıp bye demek
boran'a çok kızgınım nasıl der ben şu cihan'ı öldüreyim buna yumruk yetmez..aşiretteki fedai adamlarından bir kaçı görevlendirseydi de azad'ın uçurumundan aşağıya sallandırsaydılar cihan'ı olmaz mıydıı..
en son sahnede cihan siyah maskeli adamlar tarafından uçurumdan atıldıı .kim yaptırdı yaşar mı yaşamaz mı? diye onu yazsaydıkta boran'ın pis bir katil olduğunu yazmasaydık
jess gerçekten forumda mısın ? ben ne zaman acsam seni ve madamx yeniden'i görüyorum
kırçiçeği nerelerde
zeynepçim tatil rehavetiyle hala uyanamadı
SELAMLAR SEVGİLİ ARKADAŞLAR,
Sabah kahvaltısına Ablama davetliydim, saat 12 de falan eve geldim, bilgisayarın başına oturdum, elektrikler kesildi.. yaklaşık üç saatte gelmedi..
Derincim, sezon finalinin son sahnesinde; Boran Cihan' a ateş etti.. Cihan belki de çocukluğundan beri... Boran ile uğraştı... dizi başladığından beri... Boran' ın aleyhinde işler çevirmek, aşiretinin gözünde küçük düşürmek, eşlerinide kıskanmak, Azad' ı öldürmek dahil... Cihan' ın yaptığı bir sürü kötülüklerine şahit olduk..:img-pilot
Boran..Cihan' ı aşiretten men etti, fakat Cihan gene her işe burnunu sokmaya, aşiret meclisi toplantılarına katılmaya devam etti..
Boran.. Cihan' ın toprak aldığını ve suçu da Sıla' nın üstüne attığını, Azad' ı öldürtenin .... Cihan olduğunu öğrendikten sonra...birde üstüne üstlük son sahnede Sıla' nın peşinden havalimanına yetişmeye çalıştığını, amacının karısına zarar vermek olduğunu anladığında.... Boran' ın Cihan' a gösterdiği sabrı artık taşma noktasına geldiği için; Boran değil...Onun yerine kim olsa.. Cihan' a o kurşunu sıkardı...:img-icecr
Boran... Cihan' ı etkisiz hale getirmeseydi.. Şeytan... Sıla' ya ateş edebilirdi...
Boran... karısını ve doğmamış bebeğini korumak için... Cihan' a ateş etmek zorunda kaldı..:icon_sorr
Sonay sonounda Zinar'ı evlendirecek galiba....Yeni kişilerden kasıt o mu acaba?.... Ha bir de Dilan 'ı arada gösterirler al sana yeni kişiler.
beğendiniz mi MAA ne güzel öyle partiye gitmiş..
87 kilo olan Mehmet Akif Alakurt
15 Ağustos'tan sonra görürsün 87 kiloyu Mehmet Akif Alakurt
bronzlaşmış Mehmet Akif Alakurt
Spor kıyafetiyle partisine giden Mehmet Akif Alakurt
partiyi LB yi fanlarına tanıştırma partisine çeviren Mehmet Akif Alakurt
39 bölüm daha harap olacak olan Mehmet Akif Alakurt
çayı soğuk içen, kavun karpuz seven Mehmet Akif Alakurt
2 kişinin doğum günü hediyesi aldığı 3000 kayıtlı fanı olan Mehmet Akif Alakurt
rüya sahnesini çekerken utanan Mehmet Akif Alakurt
aşkım gözlüğünü unttun diyen Mehmet Akif Alakurt
http://img62.imageshack.us/img62/4430/dddddmmmsq7.png
Azem seni düşünemiyorum bizim kıro'nun yanında.
Hele kapanan sayfada Sonay'ın eklediği fotoyu görünce:img-fie: :blink: :hıh oldum.
Evet pelinsim,ne olacak Zinar'a eş gelecekte töreleri O mu değiştirecek acaba?
olur mu Zinhar'ın eşinin karakteri ortalığı kasıp kavuracak Mause ablacığım..
Zöhre kadın...:img-yes:
ZİNHAR'a VE Dilaver'e eş bulacağım..Ümmüü gelinin yükünü hafifleteceğim..yemek,çay..gelin sıfır beden..kocasına yetişemiyor zavallım...:img-yes:
Törelere karşı elele vermiş mücadele eden çift istiyoruz.Madem 39 bölüm daha varmış töreleri yeterince anladık, birazda çözüm bunun yanındada aşk istiyoruz.
Birde yeni sezonda rüya sahnesi ve flashback(özellikle Azadlı flashbackler) istemiyorum.İlk 39 bölümde yeterince izledik.
39 bölümün 20 haftasında kesin olmalı...
1.ci sezon flashbacklerini kim unutabilir ki ..bağ evi...ahhhhhh..
Sıladan yadigar bi sahne..
http://img252.imageshack.us/img252/2711/ayrandkme111kb7.png
Boran... Cihan' ı etkisiz hale getirmeseydi.. Şeytan... Sıla' ya ateş edebilirdi...
Boran... karısını ve doğmamış bebeğini korumak için... Cihan' a ateş etmek zorunda kaldı..:
o silahı şeytan değil senaristler doldurdu ve de GO.
..kaplumbağayı ezmeyen adam insan vurdu..
SIla kaçsın
Boran hapislerde çürüsün
Bedirhan 5 -6 yaşlarında olsun
Celil ve Beder kavuşsun.
Cihan ağa olsun
her hafta bir töre mağduru ölsün.
Bugün forumumuz çok sessiz .
Akşam yemeği yemediniz mi?Kan şekerleriniz mi düştü?
Neredesiniz?Ana sayfayı mı okuyorsunuz?
2. sezon için yeni karakterlerin katılması üzerine konuşmak istiyorum.
Zinhar ve Diloşun eşlerinin katılması ,gereksiz sahnelerin olması demek gibi geliyor bana.Diloşun karısı neyse de Zinharın karısı neredeymiş şimdiye kadar?Ümmünün intihar sahnesinde niye görünmemiş.Yoksa gelinine küsmüymüş?Şimdi oğlu vuruldu diye mi ortaya çıkacak?Belki de kan verir oğluna.
3.şahıslar olsun,olmasın dendi.Gizem ve Emre 3.şahıs olarak hala varlar.Gizemle Abay'ın ilişkisinin adı konmadığı sürece Gizem 3.şahıs olarak kalacak.Tayanç Ayayadının diziden ayrıldığı söyleniyordu.BU durumda Gizem ne olacak.Beyaz mantosunu giyecek mi?:img-hyste :img-hyste
Yeni katılan kişi Erkan beylerin uzak akrabası olarak çıkıp gelebilir.
Bir ara Boran'ın uzaklarda bir erkek kardeşi var ,bir oyuncu Kevserin oğlu olarak girecek deniyordu.
Töre kurbanı olarak pek çok kişiler rol alacaktır.:img-cool2
Narin için yeni bir işten sonra yeni bir eş düşünülebilir.
Belki gerçek Ayla diziye katılır.
Bu liste uzar gider.
Herbir şeyi görebiliriz de aşkı göremeyiz:img-sorry
Sabah simitlerinden sonra,akşam yemekleri için buluşalım.
Bu başlangıç
9566
bu devam
9567
bu yanında
9568
bu da kapanış
9569
AFİYET OLSUN
Ben yemek yemeğe gidiyorum.
sizi bilmem ama canlarım ben birazdan buhar olup uçucam sanırım....... çok sıcak birde yan tarafta buhar hortumlarının sıcaklığı vuruyor odama... lanet olası odamda komple cam ama penceresiz camlar... aspratör yetmiyor klima sıcaklıktan dolayı kendini korumaya alıyor allahım ölmek istiyorum çok sıcakya vücudum artık sıcağı algılamaktan resmen terlemiyorum artık tamamen dışarıya sıcaklık vuruyor....
begocuğum sağol ben yemek yemeyi düşünmüyorum bu sıcakta özellikle sıcak yemek hiçççç....sana afiyet olsun şekerim....
erkan bey dediniz birşey itiraf etmek istiyorum belki daha önce söylemişimdir olsun içimde kalmasın yinede (zaten ikinci defa söylesemde birşey değişmez ilk mesajlarım nede olsa yanlışlıklaaaaaaaaa silindi ) sılanın ailesi öldüğü zaman sevinmiştim (kızmayın herşey boranın üzülmemesi için :D) çünkü kurtaracağız demişleri ankarada tanıdıklarım var demişti yani boranı resmen öldüreceklerdi...mardinin güzelliklerini izlemeden istanbul sahnelerine geçilmesini istemiyorumdur hemde boranın bu kadar iyi olmasından dolayı acı çekmesini istemiyordum.... çok kötüyüm biliyorum ama hatta kaza yapıtklarını duyunca tühh dedim keşke emrede inmeseydi dedim :D:D:D:D:D:D:D:D
siyah-beyaz 25-07-07, 17:38 bu da kapanış
Kapanışı beğendim,çok da severim Kemalpaşa tatlısını isminden olsa gerek...Ama ben üstüne kaymak rica etsem??? Bu sıcakta *Yuff *mu dediniz????
Gerçekten Boran'ın kardeşi vardı hani yurt dışında okuyan,galiba töre ve aşiret bitince arz-ı endam edecekler....Cihan'ın yerine kimleri koyarlarsa koysunlar ,eltiler, gelinle,kumalar, damatlar filan OLL-MAZZZ,TUTTMAZZ,YEN-MEZZZ...
Püff doğum günü ile ilgili foto/görüntü hiç birşey göremedim daha Çatım çatım çatlayacağım, jess çok şeker diyor sen kroki diyorsun, arada kaldım valla:img-in_lo Acaba doğum gününe giden arkadaşlar, onlar kendileini bilirler, MAA'ya onu çok seven bizlerden de bahsetmişler midir ? Bi aze var gibisinden hani.. Hıh? Bi umut işte
TİM kim ? Çıkaramadım , kendimi gaffur gibi hissettim
Alev'cim mesajlarımı kendim siliyorum modlar yorulmasun diye yoksa kötü bi niyetim yok Mod demişken forumda modların yorum yapması yasaklanmış bu yüzden de nslmia artık bizlerle beraber olamayacakmış. Bana çok saçma geldi. Hadi adminleri, modları anlarım da bölüm sorumluları neden yazamıyor? Bi koşu sayfa başındaki mesajı repleyeyim
MAA fesleğen sahnesinden mahçup mu oldu? Halbusi ben ellerimi açıp reyhani yapa yapa onu boynundan öpünce hiç de öle olmadım.:img-blush
Hayvanlarla ve bitkilerle pek aram yoktur. Bir hayvan beslemeyi çocukluğumda bile hayal etmemişimdir, bu yaşa kadar çiçek sulama işini en fazla 10 defa yaptım dersem hiiiç yalan olmaz. Ama yarın ilk iş bir fesleğen alıp baş ucuma koyacağımmis gibi
Pelinsi klibin eğer Boran ağırlıklıysa hemen gönder lütfen En büyük hobisi movie maker da Boran kesmek olan Turunculu birine göndereyim de kızdırayım azıcık.
:P ben bu ikonu başta şaka sanmıştım,değilmiş : )))))))))
MAA utanması garip,kendini bilmiyor mu adam yahu...:img-in_lo Tabi LB söylemiyordur ona öyle şeyler
MAA- SEni seviyorum hayatım (ay korkunç:sad53: )
LB-AA şey...Gözlüğünü unutmuşsun:img-icecr
Modların yorum yapamamasına gelince istediğim birşeydi ama Nslmiayı da etkileyeceğini düşünmemiştim...Modlar bazı konuları takip ediyor,fanları diye yerli oyuncu başlığıında çok can sıkıcı şeyler olmuştu:img-wink: Replerden takip edicez artık ama benim ki yenilenmiş son yazdıklarınız,ditttiiiibye
***Klibi gönderdim canım,Turuncuya da gönderirsin...Boran ağırlıklı evet:img-yes:
***Jess;esefle kınıyorum seni:icon_whis Bu kadar tatlı çemkirmesen Sıla'ya Löylö taklidi yapardım:img-icecr
***Ben de resimleri göremedim zaten jess çok güzel anlattı...
EDİT: metesciğim madam x yeniden e GO mu dedin..Hakaret=banlanma...Ne ettin
Sabah kahvaltısına Ablama davetliydim, saat 12 de falan eve geldim, bilgisayarın başına oturdum, elektrikler kesildi.. yaklaşık üç saatte gelmedi..
Derincim, sezon finalinin son sahnesinde; Boran Cihan' a ateş etti.. Cihan belki de çocukluğundan beri... Boran ile uğraştı... dizi başladığından beri... Boran' ın aleyhinde işler çevirmek, aşiretinin gözünde küçük düşürmek, eşlerinide kıskanmak, Azad' ı öldürmek dahil... Cihan' ın yaptığı bir sürü kötülüklerine şahit olduk..:img-pilot
Boran..Cihan' ı aşiretten men etti, fakat Cihan gene her işe burnunu sokmaya, aşiret meclisi toplantılarına katılmaya devam etti..
Boran.. Cihan' ın toprak aldığını ve suçu da Sıla' nın üstüne attığını, Azad' ı öldürtenin .... Cihan olduğunu öğrendikten sonra...birde üstüne üstlük son sahnede Sıla' nın peşinden havalimanına yetişmeye çalıştığını, amacının karısına zarar vermek olduğunu anladığında.... Boran' ın Cihan' a gösterdiği sabrı artık taşma noktasına geldiği için; Boran değil...Onun yerine kim olsa.. Cihan' a o kurşunu sıkardı...:img-icecr
Boran... karısını ve doğmamış bebeğini korumak için... Cihan' a ateş etmek zorunda kaldı..:icon_sorr
tamam tamam
zeynepçim Boran Cihan'ı öldürsün bizlerde Sıla'da kurtulsun .Boranda katil olsun içerde çürüsün artık..hem kendisi de istemiş çeksin cezasını.
(Boran Cihan'ın önünün keserek vurmasaydı Cihan Sıla'nın uçağına yetişebilecek miydi merak ediyorum doğrusu yoksa havalanan uçağın motor kısmına Cihan ateş edecek böylece Sıla'nın uçağıda havada patlıyacak mıydı??)
Bugün forumumuz çok sessiz .
Akşam yemeği yemediniz mi?Kan şekerleriniz mi düştü?
Neredesiniz?Ana sayfayı mı okuyorsunuz?
2. sezon için yeni karakterlerin katılması üzerine konuşmak istiyorum.
Zinhar ve Diloşun eşlerinin katılması ,gereksiz sahnelerin olması demek gibi geliyor bana.Diloşun karısı neyse de Zinharın karısı neredeymiş şimdiye kadar?Ümmünün intihar sahnesinde niye görünmemiş.Yoksa gelinine küsmüymüş?Şimdi oğlu vuruldu diye mi ortaya çıkacak?Belki de kan verir oğluna.
3.şahıslar olsun,olmasın dendi.Gizem ve Emre 3.şahıs olarak hala varlar.Gizemle Abay'ın ilişkisinin adı konmadığı sürece Gizem 3.şahıs olarak kalacak.Tayanç Ayayadının diziden ayrıldığı söyleniyordu.BU durumda Gizem ne olacak.Beyaz mantosunu giyecek mi?:img-hyste :img-hyste
Yeni katılan kişi Erkan beylerin uzak akrabası olarak çıkıp gelebilir.
Bir ara Boran'ın uzaklarda bir erkek kardeşi var ,bir oyuncu Kevserin oğlu olarak girecek deniyordu.
Töre kurbanı olarak pek çok kişiler rol alacaktır.:img-cool2
Narin için yeni bir işten sonra yeni bir eş düşünülebilir.
Belki gerçek Ayla diziye katılır.
Bu liste uzar gider.
Herbir şeyi görebiliriz de aşkı göremeyiz:img-sorry .
bego'cum diziye yeni katılacaklar arasında -
-boran'a bir iki avukat,
-parmak izi alacak birkaç memur,
-cezasını kesen hakim,
-mahkemede koluna girmiş iki jandarma er.
-birde bedirhan tabiki(sevimli bir bebek bulasalar bari babası gibi)
-boran'a kardeş gelme fikri güzel ve onunda sevdiği bir kız yada eş olabilir.
tayançıda diziye tekrar geri getirmiştik yanlış mı hatırlıyorum ben :icon_whis
begocum yemeği boş ver bende tatlı alıyım
eline sağlık
zeynepsudem 25-07-07, 18:10 sizi bilmem ama canlarım ben birazdan buhar olup uçucam sanırım....... çok sıcak birde yan tarafta buhar hortumlarının sıcaklığı vuruyor odama... lanet olası odamda komple cam ama penceresiz camlar... aspratör yetmiyor klima sıcaklıktan dolayı kendini korumaya alıyor allahım ölmek istiyorum çok sıcakya vücudum artık sıcağı algılamaktan resmen terlemiyorum artık tamamen dışarıya sıcaklık vuruyor....
begocuğum sağol ben yemek yemeyi düşünmüyorum bu sıcakta özellikle sıcak yemek hiçççç....sana afiyet olsun şekerim....
erkan bey dediniz birşey itiraf etmek istiyorum belki daha önce söylemişimdir olsun içimde kalmasın yinede (zaten ikinci defa söylesemde birşey değişmez ilk mesajlarım nede olsa yanlışlıklaaaaaaaaa silindi ) sılanın ailesi öldüğü zaman sevinmiştim (kızmayın herşey boranın üzülmemesi için :D) çünkü kurtaracağız demişleri ankarada tanıdıklarım var demişti yani boranı resmen öldüreceklerdi...mardinin güzelliklerini izlemeden istanbul sahnelerine geçilmesini istemiyorumdur hemde boranın bu kadar iyi olmasından dolayı acı çekmesini istemiyordum.... çok kötüyüm biliyorum ama hatta kaza yapıtklarını duyunca tühh dedim keşke emrede inmeseydi dedim :D:D
Alevcim, aşırı sıcaklar yüzünden, bugün iki defa yaklaşık beş saat kadar falan, elektiriklerimiz kesildi.. elektrik arızayı aradım.. sistemden ve sıcaklar yüzünden, kesinti yapılarak, tasarrufa gidildiğini söyledi..:dito
Sıcaklar bir yandan, elektriksizlik diğer yandan, az kala oynatıyordum..:img-blush
Ben de... koyulttuğum.. fikirlerine katılıyorum canım..:img-grin2
Erkan Bey' lerin... Ankara' dan önemli bir şahsiyetin yardımı ile Sıla' yı Midyat' tan kurtarıp götürmelerini istemiyordum..:img-pilot
İlk bölümlerde... Boran' ın kişiliğini ve temiz yüreğini çok beğenmiştim..:img-in_lo :img-angel
Özdemir' ler Sıla' yı alıp gitselerdi.. Azad ve Narin' inde berdel evliliği sona erecek ve üzücü olaylar yaşanacağı için; Üstelik Boran da aşiretinin ve Midyat halkının gözünde saygınlığını kaybedebileceği için; bir kere daha kaderine isyan edeceği için... Yezda' nın ölümünden sonra, yaptığı gibi.. kendisini insanlara kapatabileceğini, duygularını yüreğine hapsedeceğini düşündüğüm için; Erkan Bey ile Neşe Annenin ölüm haberine pek üzülmedim..:img-icecr
zeynepsudem 25-07-07, 18:39 tamam tamam
zeynepçim Boran Cihan'ı öldürsün bizlerde Sıla'da kurtulsun .Boranda katil olsun içerde çürüsün artık..hem kendisi de istemiş çeksin cezasını.
(Boran Cihan'ın önünün keserek vurmasaydı Cihan Sıla'nın uçağına yetişebilecek miydi merak ediyorum doğrusu yoksa havalanan uçağın motor kısmına Cihan ateş edecek böylece Sıla'nın uçağıda havada patlıyacak mıydı??)
bego'cum diziye yeni katılacaklar arasında -
-boran'a bir iki avukat,
-parmak izi alacak birkaç memur,
-cezasını kesen hakim,
-mahkemede koluna girmiş iki jandarma er.
-birde bedirhan tabiki(sevimli bir bebek bulasalar bari babası gibi)
-boran'a kardeş gelme fikri güzel ve onunda sevdiği bir kız yada eş olabilir.
tayançıda diziye tekrar geri getirmiştik yanlış mı hatırlıyorum ben :icon_whis
begocum yemeği boş ver bende tatlı alıyım
eline sağlık
Derincim, biraz önce aksiyon filmi seyrettin herhalde.. Cihan Sıla' nın uçağına ateş ederek, uçağın infilak etmesine sebebiyet verdi. espirinden neşen yerinde olmasına..sevindim canım..
Cihan son sürat.. hava alanına giderken.. Boran Onun arabasını takip edip .. durdurmasaydı.. Cihan' ı oyalamasaydı.. Cihan... Sıla daha uçağa binmeden yetişebilirdi..:dito
Zaten.. Boran Cihan' ı durdurup konuşurken.. Cihan' a üç el ateş etmişken.. daha Sıla' nın uçağı havalanmamıştı.. Boran Şeytana üç el ateş ettikten sonra... birden polisler ortaya çıktı..:dito Sıla Hanım' ın uçağı da, gökyüzünde belirdi..:img-pilot
Boran.. ateş etmeden önce... uçak havalanmış olsaydı.. Boran Sıla' nın uçağın içinde olduğunu anlayabilmiş olsaydı.. Cihan' a ateş etmezdi.... Boran o güzelim yumruklarını konuştururdu....diye düşünüyorum..:img-wink:
Sevgili Bego' nun akşam menüsünü çok beğendim.. karnımda çok acıktı.. tatlıda dahil hepsini yiyebilirim.. Allaha şükür kilo problemim yok.. ne yersem çabuk eritirim.. üç- beş saat sonra hemen acıkırım..:happy0064
Derincim, diziye katılacak karekterleri ne güzel sıralamışsın.. ellerine sağlık..:happy0064
benimde.. aklıma ilk etapta, O karakterler geliyor..
Boran' ın kardeşi olarak.. birisi diziye katılacaksa... Narin gibi; nankör bir kardeş olmasın.. Abisini candan seven.. ve davranışları ile de bunu gösterebilen bir kardeş olsun.. kız veya erkek kardeş farketmez..:img-haha:
Alevcim, aşırı sıcaklar yüzünden, bugün iki defa yaklaşık beş saat kadar falan, elektiriklerimiz kesildi.. elektrik arızayı aradım.. sistemden ve sıcaklar yüzünden, kesinti yapılarak, tasarrufa gidildiğini söyledi..:dito
Sıcaklar bir yandan, elektriksizlik diğer yandan, az kala oynatıyordum..:i
Ben de... koyulttuğum.. fikirlerine katılıyorum canım..:img-grin2
Erkan Bey' lerin... Ankara' dan önemli bir şahsiyetin yardımı ile Sıla' yı Midyat' tan kurtarıp götürmelerini istemiyordum..:img-pilot
İlk bölümlerde... Boran' ın kişiliğini ve temiz yüreğini çok beğenmiştim..:img-in_lo :img-angel
Özdemir' ler Sıla' yı alıp gitselerdi.. Azad ve Narin' inde berdel evliliği sona erecek ve üzücü olaylar yaşanacağı için; Üstelik Boran da aşiretinin ve Midyat halkının gözünde saygınlığını kaybedebileceği için; bir kere daha kaderine isyan edeceği için... Yezda' nın ölümünden sonra, yaptığı gibi.. kendisini insanlara kapatabileceğini, duygularını yüreğine hapsedeceğini düşündüğüm için; Erkan Bey ile Neşe Annenin ölüm haberine pek üzülmedim..:img-icecr
zeynep'çim alevcim bizi bu sıcaklar mı kötü yaptı yoksa daha önceden de öyle mi idik.bende ne yalan söyliyeyim sizin gibi düşünmüştüm..özdemirlere çok kızmıştım..hatta emre neden arabadan ini bile demiştim....
zeynepçim az önceki mesajımda yazamadım başımda bekliyenim vardı.misafirliğe gitmişsin ve üstelik elektirik kesintiside yaşamıssın insan sinir oluyor elektrik kesilnce herşey ona bağlı..
Derincim, biraz önce aksiyon filmi seyrettin herhalde.. Cihan Sıla' nın uçağına ateş ederek, uçağın infilak etmesine sebebiyet verdi. espirinden neşen yerinde olmasına..sevindim canım..
Cihan son sürat.. hava alanına giderken.. Boran Onun arabasını takip edip .. durdurmasaydı.. Cihan' ı oyalamasaydı.. Cihan... Sıla daha uçağa binmeden yetişebilirdi..:dito
Zaten.. Boran Cihan' ı durdurup konuşurken.. Cihan' a üç el ateş etmişken.. daha Sıla' nın uçağı havalanmamıştı.. Boran Şeytana üç el ateş ettikten sonra... birden uçak gökyüzünde belirdi..:img-pilot
Boran.. ateş etmeden önce... uçak havalanmış olsaydı.. Boran Sıla' nın uçağın içinde oluğunu anlayabilmiş olsaydı.. Cihan' a ateş etmezdi diye düşünüyorum..:img-wink:
Derincim, diziye katılacak karekterleri ne güzel sıralamışsın.. ellerine sağlık..:happy0064
benimde.. aklıma ilk etapta, O karakterler geliyor..
Boran' ın kardeşi olarak.. birisi diziye katılacaksa... Narin gibi; nankör bir kardeş olmasın.. Abisini candan seven.. ve davranışları ilede bunu gösterebilen bir kardeş olsun.. kız veya erkek kardeş farketmez..:img-haha:
yok zeynepçim aslında neşem yerinde değil fakat cihan olunca öyle oluyor ..aslında aklımda bir şey vardı yazacak ama aklımadan uçup gitti PC kapatınca gelir belki..
ama cihan daha havaalanına gitmemişti dimi ne kadar yolu olduğunu bilmiyoruz cihan üç kurşunu yedi sılada havalandı belkide cihan yetişmezdi...
hem sıla bilseydiki boran yol ortasında cihan'ı vurdu o uçağı o otoyola indirmişti...sıla....emrediyorum pilot bey ben ne diyorsa o bedarda sılammmmm guzummmmm
boran da o şans varmı kendine destek olacak bir gardaşı olsun...o da gelip ben ağayım diye tutturmasın..... anaaaaaaa.....
yaşasın mause ablamı altta gördüm merak etmiştik:img-wink:
rhett-butler8/1 25-07-07, 18:44 beğendiniz mi MAA ne güzel öyle partiye gitmiş..
http://img62.imageshack.us/img62/4430/dddddmmmsq7.png
.
iyi akşamlar arkadaşlar.....iyimisiniz diyecem ama bu sıcaklarda iyiyim demek için bile insanın ağzı tam açılamıyor.:img-bored sıcaklardan gün geçtikçe daha çok nefret ediyorum....gelsin karlar....rüzgarlar......çiseleyen yağmurlar...mis gibi kokan toprak..... gitsin yapış yapış tenler...iğrenç kokan ter çeşitleri...:img-beee:
neyse; sonayın eklediği resimlere bakıyordum da...kirokilik konusuna son noktayı koyuyorum...çünküm maa bu görüntüsüyle kızmayın ama tarikat müridleri var ya bana onları hatırlattı:img-hyste
yolda görsem.....selamün aleyküm hocam der.....elini öperim:img-hyste dermişimm....
nihzm demek jhonnyle irtibata geçmeyi başarabildin:good: .....yaramaz şey nerelerdeymiş...onun için önemli değilmiymiş bu detay...öylemi dedi nihzm sana...bak kandırıkçı karayipçi...bana da dedi ki "nihzme çok kırıldım.....kendisine demedim ama bana ne bana ne çok kırıldım"...:img-hyste bak eğer erkekler hayır derse anlakı o evettir...yok evet ise anlaki o hayırdır....ay onlar kadınlarmıydı yoksa:img-hyste
pelinsi klibini yeni izledim....eline sağlık canım..çok güzelmiş....ya sonra ...:good:
müsterihim aklımdasın ona göre:img-wink:
bölüm yorumu:bu sıcaklarda en büyük ceza ne olur sizce..bence
:img-blush
bir otobüs yolculuğu....otobüsün en arka 4 lü koltuğunda.... koltukları firuz zinhar ve cihan ile paylAşmak.....siz arada sıkışmış kalmışsınız....bir yandan sakallarını kaşıyorlar.......bir yandan da ay hayali bile kötü:img-hyste
mause abla nerelerde
kırçiçeği biraz hastacık olmuş çok geçmiş olsun kendine iyi bak canım:img-wink:
Derinim,bizde elektrik kesilmedi ama sıcaklar dolayısı ile benim iflahım kesildi.:icon_sorr
Kırçiçeğime,geçmiş olsun.:img-in_lo
madam x yeniden valla seni devamlı aşağıda görünce GO olduğundan falan şüpheleniyordum.Nihayet yorumunuda görebildik,bizdende sana sevgiler.
Umarım yazmama kızmaz madam x yeniden.:img-wink:
Metesciğim,madam x yeniden ile tanışmış biri olarak GO ile alakası yok diyebilirim.:img-blush
Sabah simitlerinden sonra,akşam yemekleri için buluşalım.
Sevgili bego,bu sıcaklarda sadece salatayı alsam uygun mu?
Derin doğru söyle ,bu satırları jess mi yazdı sen mi?:img-grin2
zeynepçim az önceki mesajımda yazamadım başımda bekliyenim vardı.misafirliğe gitmişsin ve üstelik elektirik kesintiside yaşamıssın insan sinir oluyor elektrik kesilnce herşey ona bağlı..
yok zeynepçim aslında neşem yerinde değil fakat cihan olunca öyle oluyor ..aslında aklımda bir şey vardı yazacak ama aklımadan uçup gitti PC kapatınca gelir belki..
Şimdi haberlerde söyledi son 2 gündür Türküye'nin elektrik üretimi tüketimini karşılamaya yetmiyormuş ve elektrik ithal edilmesine rağmen elektrik kesintileri yaşanıyormuş.:img-tomat
Aslında son sahnede uçak falan geçmedi gökyüzünden biliyorsunuz di mi?
fkenan,klip yaparken o görüntünün 12.bölümdeki görüntü olduğunu farketmişti.(fkenan nerelerdesin?Bitmedi mi mükellefinin işleri?)
Yani şimdi Boran aval aval gökyüzüne bakıp görmediği bir uçağa güle güle Sıla mı dedi?:img-beee:
Yeni uçak sahnesi bile çekmeyen GO yeni oyuncuların paralarını nasıl verecek acaba?:dito
Sevgili rhett ve sonay,o fotoğrafı koymasanız.İnsan görünce :img-fear2 oluyor.
Rhettim,sorun maalesef devam ediyor.Sadece bazen 3-4 üyenin ismini görebiliyorsun.:icon_sorr
madam x yeniden 25-07-07, 19:20 Umarım yazmama kızmaz madam x yeniden.
Metesciğim,madam x yeniden ile tanışmış biri olarak GO ile alakası yok diyebilirim.
Mause canım kızmak ne demek sadece teşekkür ederim.hiç yorum yapmama geleneğini bozup gelecek sezon için "sıla karakterini yeterli seviyede olgunlaştırmadıkları sürece isterlerse 80 dakikanın 79 da boranı havlulu veya havlusuz göstersinler rayting canavarından kurtulamazlar"
Derinim,bizde elektrik kesilmedi ama sıcaklar dolayısı ile benim iflahım kesildi.:icon_sorr
Derin doğru söyle ,bu satırları jess mi yazdı sen mi?:img-grin2
Aslında son sahnede uçak falan geçmedi gökyüzünden biliyorsunuz di mi?
fkenan,klip yaparken o görüntünün 12.bölümdeki görüntü olduğunu farketmişti.(fkenan nerelerdesin?Bitmedi mi mükellefinin işleri?)
Yani şimdi Boran aval aval gökyüzüne bakıp görmediği bir uçağa güle güle Sıla mı dedi?:img-beee:
Yeni uçak sahnesi bile çekmeyen GO yeni oyuncuların paralarını nasıl verecek acaba?:dito
hoş geldin mause abla sıçak dahada da sıcak olacakmış...
ben yazdımmauseabla ben yazdımmmm:img-icecr
evet aynı sahneyi tekrar kullanmış sayın yönetmenimiz .aslında herkes GO gibi tutumlu olsa hiç israf olmazdı ülkemizde ..ama kimseye iyilik yaramzki.:P hazır elinde vardı onlardan kullandı ne var yani.....sahne aynı sahne değil mi?... sıla kaçacak boran da bön bön bakacaktı giden uçağın ardından bu defa güle güle sıla dedi boran....sılada seni seviyorum boran dedi...
kendisi oynar olmaz m ayrı ayrı ı peruk takar olur sahnelerde nasıl hatice önceden havva idi bu da olur.
aslında son sahnede vardıya sıla boran yan yana kesik ama aynı karede işte o sahnede boran yanında sıla değilde bir kuş olmasını istemiş yönetmen uygun görmemiş:P
rhett ben seni göremiyorum sadece mause ablam bir de madamx teniden görünüyor.
gülkurusu hoş geldin
herkese iyi akşamlarbye
madam x yeniden ve jess forumu ele geçirmişler.Bende sadece ikisi görünüyor.
Aılntı yapmaya bile halim yok.Sadece rheet o resmi sende spoil içine alabilir misin?Bünye sıcaklarda kaldırmıyor o güzelliği:img-hyste :img-wink:
Bölüm yorumu, Sıla hamileliğinin kaçıncı haftasındaydı..Her derde deva doktor bununla ilgili bişiyler söylemiş miydi?:icon_sorr :img-cool2
Mauseciğim tatile az kaldı ..Dayan bakalım,pilin bitmişse biz yazalım-yani gençler size bu cümlem olur mu?-sen oku.:happy0064 :happy0064
bye bye bye
madam x yeniden ve jess gitmiş...............
siyah-beyaz 25-07-07, 19:52 Tüm camlardan fön makinesi üflüyor sanki....Eskiden olsa böyle havalrda deprem beklenirdi ama artık biliyoruz ki bu küresel ısınma denen şey...
Ben de Madam x'le beraberim,hatta başbaşayım şuan, çok gizemli bir ismin var canım....
MAA nın resimlerine yapılan yorum çok yerinde( from Rhett).Ben de görünce sanki Samsun Fatsa'da yaşıyan bir kasabalı genç demiştim...Ve oralarda kimlerin hakimiyeti sözkonusu olduğuna göre aynı kapıya çıkıyor yorumlar...Nedense Boran kimliği dışında ben okadar beğenmiyorum MAAyı...Hele bu hallerini...Ama Boran'ı beğeniyorum...Sıla'yı beğenmiyorum ,sevmiyorum ama Cansu Dere'yi beğeniyorum...Bu nasıl bir paradokstur ,ne yaman bir çelişkidir arkadaşlar....(Jess ve diğerleri beni mazur görün)...
MAA nın resimlerine yapılan yorum çok yerinde( from Rhett).Ben de görünce sanki Samsun Fatsa'da yaşıyan bir kasabalı genç demiştim...Ve oralarda kimlerin hakimiyeti sözkonusu olduğuna göre aynı kapıya çıkıyor yorumlar...Nedense Boran kimliği dışında ben okadar beğenmiyorum MAAyı...Hele bu hallerini...Ama Boran'ı beğeniyorum...Sıla'yı beğenmiyorum ,sevmiyorum ama Cansu Dere'yi beğeniyorum...Bu nasıl bir paradokstur ,ne yaman bir çelişkidir arkadaşlar....(Jess ve diğerleri beni mazur görün)...
Kusura bakma ama :img-punk: :love05: :klme :img-hi: Öpiciğim:happy0064
Boşver çelikşiyi,Jessi falan:icon_whis
MAA bana günlük hayatta giyimiyle çok kro,ne biliyim hafif itici geliyor...Hele son fotolar dikkatli incelennice belki de berbat...Boran'ı çok seviyorum o ayrı...Fakat MAA BOran gibi olsa derim yinede...Giyimi,ağırbaşlılığı,olgunluğu herbişiyi...Zincirli,bermudalı bir BOran:img-fear2
CD ye gelince,yorum yapmayayım en iyisi:img-in_lo
Ama Sıla kakraterini zaman zaman anlayıp haklı çıkarmaya çalışsam da özellikle son bölümlerde fazla asabi,gıcık,çemkirik makinesi olarak görüyorum...Hatta bazı özellikleriyle dalga geçmeyi seviyorum...Tabi kaşına,gözüne bişiy demiyorum çünkü o açıdan sıla=CD:icon_whis
Hep böyle olmak zorunda mı? Ya tam kötü ya tam iyi oluyor ana karakterler....
İYİler;hatasız,mükemmel,yakışıklı/güzel insanlar oluyor
Kötüler ise tam tersi...
Sana Mecburum diye bir dizi var...Doğuş olmasa fena değil aslında...Ali Sunal'ı severim ben...Oradaki Berat karakteri ne tam iyi ne tam kötü...O yüzden daha bir ilgili çekiyor...Keşke nefretlik ettirmek,ya da taptırmak yerine ikisinmin arasını verebilseler...
***madam x yeniden e bişiy demedim...GO sandım dediydi ya metes,bunu hakaret saydım...Amanın demeseymişim:img-icecr
|