Tüm Versiyonu Göster : Unutulmaz Sahneler

gaby
05-03-06, 20:11
dizide unutamadığınız sahne
benim unutamadığım gabrielle carlosun evlilik sözleşmesi için tartıştıkları sahne gerçekten çok güzeldi
gabby:bu ne
carlos:evlilik sözleşmesi...resmi bir evrak
gabby:ne olduğunu biliyorum benim çay masamın üzerinde ne işi var?
carlos: bu hastane olayından sonra sana güvenmemekte haklıyım
gabby:bunu imzalayacağımıda nerden çıkardın?
carlos:imzalayacaksın çünkü imzalamazsan seni boşarım ve sende elimizdekinin yarısını alırsın...yani hiçbirşey...üzülme hayatım bu seni sevmediğim anlamına gelmez güzel ama fazla zeki değilsin
der ve odadan uzaklaşmaya başlar
gabby:bende mükemmel değilim
carlos:ne?
gabby:bana hapishanede söylediğin belgeleri hatırlıyormusun?bana yakmamı söylemiştin güzel ama zeki olmadığım için unuttum
carlos:yakmadın mı?
gabby:daha kötüsü okudum bunu bana nasıl yaparsın
gabby carlosa bir adada olan banka hesabı için kızar
gabby:federaller bunun için seni hapse atarlar değil mi
gabby:işte bu yüzden bana üç şeyden bahsetme sakin evlilik sözleşmesi,boşanmak,sadakat
carlos kızar vazoyu duvara çarpar
gabby:biliyorum bebeğim kaybetmek acı veriyor

en sevdiğim sahnedir

oth_oc_sw_fan4ever
05-03-06, 20:44
benim unutamadığım sahne....gaby ile carlos'un arkadaşının gaby'nin bebeğini unutmasını sağladığı sahne...çok acıklıydı ya...gaby'nin bebeğini bu kadar sevdiğini bilmiyodum :img-cray:

Başar
07-03-06, 23:56
2 tane var birincisi Mike'ın Paul'ü çölde bırakıp gitmesi.2. si ise Suzan'ın bornozunun arabanın kapısına sıkışık üstünden düştü sahne çırıl-çıplak ortada kalıyordu Mike ona yardım ediyodu :)

sbuffy
08-03-06, 10:39
unutamadığım sahneler:
Lynette'in ikizleri okula kaydettirebilmek için yaptıkları:hiperaktif ikizlerin müdürün karşısında uslu durmaları için bütün gün onları çalıştırıp yorulmalarını sağlamıştı:)
Susan'ın Mike'ı etkilemek için boğanın üstünde durmaya çalışırken yere düşmesi.
Bree ve Rex'in Andrew'u kampa gönderirken yaptıkları konuşma
Lynette'in ikizlere yabancılarla gidip gitmeme konusunda yaptığı test ve bu testin sonunda Tomun Lynette'e bu kadar sevinme çocuklarımız tam bir ahmak demesi:)
Gaby ve kayınvalidesinin olduğu sahneler.özellikle gabynin bahçıvanla buluşmak için kayınvalidesini alışveriş merkezinde zor durumda bırakması unutulmazdı.

gaby
08-03-06, 17:57
gabriel ve kayınvaldesinin geçmişini anlatan sahneler,scavo ikizlerinin okulda bir kızı maviye boyamaları :icon_ange susanın mike gelirken lavaboyu fıstık ezmesiyle tıkamaya çalışması

forever_bim
15-03-06, 09:20
Bu repliği unutamıyorum.

REX: Bree I understand and forgive you.

Unutamadıgım sahnelere gelince:

George pisliğinin ölümü.

Gabynin bebeğini kaybetmesi.

Susan ve Mikeın ayrılmaları.

Salak komiserin Breeye yaptırdıkları.

Lynettein olaganustu manıpulasyon yeteneği ile tum ofis ekibini harcaması.

Edienin surekli Susanla takışmaları.

Susanın arabayla geri manevra yapıp Edieyi ezmesi.

Mikeın çölün orta yerinde Paul Youngı bırakması.

Mike ve Paul kavga ederlerken Susanın çarptığı arabadan bir ceset çıkması.

Breenin kayınvalideye attığı tokat.

Gabynin rahibeyi yolup postalanmasını sağlaması....

BU LISTE UZAR GIDER......

gaby
16-03-06, 11:47
gabby le rahibenin saç baş kavga etmeleri
Edienin susana hangi otu kullanıyosun demesi
bree nin cenazede yaptıkları özellikle tomdan kravatını istemesi ve lynetin"give it"diyerek tomu dürtmesi

sisley
17-03-06, 00:36
Ben Rex kalp kirizi gecirirken Bree'nin yatak düzeltmesini unutamıyorum
Birde Rex öldükten sonra catal bıcak temizlemisti sonra cok ağlamıstı.

irene
17-03-06, 16:29
desperate ait unutulmaz bı suru sahne var aklımda ama en yenısı bu oldugundan bunu soylıycem bence en guzelı gectıgımız bolumde gaby nın rahıbe ıle kılısede sac saca bas basa kavga etmesıydı gülmekten karnıma ağrılar gırdı
su gaby evlere senlık bı kadın yaaaa

gaby
17-03-06, 16:35
desperate ait unutulmaz bı suru sahne var aklımda ama en yenısı bu oldugundan bunu soylıycem bence en guzelı gectıgımız bolumde gaby nın rahıbe ıle kılısede sac saca bas basa kavga etmesıydı gülmekten karnıma ağrılar gırdı
su gaby evlere senlık bı kadın yaaaa
SENDEN ŞENLİK OLMASIN ÖLE CNM hele kadının elindeki fırçayı kadının kafasına atması süperdi

irene
17-03-06, 16:53
bıde gaby nin carlosun rahıbeyle gıtmesını engellemek ıcın carloosu hasta etmesı superdı ya
bı kadını kızdımı herseyı yapabılecegının gostergesi

irene
18-03-06, 12:47
gaby ole bı konu acmısın ki insan aklına geldıkce yazıyo dızının en guzel kısımlarından bırıde breenın kayınvaldesıyle olan sorunlarıydı gerek kıravat sahnesı gerek mezarlıktakı sahneler superdi:D:D

forever_bim
18-03-06, 13:38
Cok hosuma giden bir sahne.

Carl ve Susan birlikte oturuyorlardı. Carl Edie ile ayrıldıgını Susana acıklıyordu.

Carl: Susan ben Edie ile ayrildim.

Susan: Dur bir tahmin edeyim onu makyajsiz gordun.

daylights
18-03-06, 19:29
bnm unutamadığım sahnelerden bitanesi Susan'ın üstünde gelinlikle seni seviyorum bni affet die ağlayarak Mike'ın arkasından koşması ve Mike gittikten sonra yolun ortasında öylece kalmasıydı. Çok etkileyci bi sahneydi...

gaby
21-03-06, 21:12
bnm unutamadığım sahnelerden bitanesi Susan'ın üstünde gelinlikle seni seviyorum bni affet die ağlayarak Mike'ın arkasından koşması ve Mike gittikten sonra yolun ortasında öylece kalmasıydı. Çok etkileyci bi sahneydi...
ayyy evt hatırlıyorum ne lanet okumuştum mike'a öyle

forever_bim
10-04-06, 22:26
Son bolumde Bree ile Lynette arasındaki sahneye resmen bayıldım. Gerek oyunculuk gerekse senaryo yonunden muhtesem bir sahneydi.

forever_bim
19-06-06, 07:06
Edienin üzerine arıların düştüğü sahne muhteşemdi. Sonrasında gariban Edie hastanede Banu Alkana benzemişti.:img-icecr :img-icecr :img-icecr

sisley
23-07-06, 16:40
Gaby'nin bebeğini elinden aldıklarından sonra ağlayarak alamazsınız dediği
sahne cok etkilemişti beni.Carlos tutuyordu onu.Gaby'i hiç böyle görmemiştim.

Sevdiş
25-07-06, 19:42
Benim en çok hoşuma giden sahne;
Hani ev kadınlarının hepsi gaby'nin organize ettiği bir defilede manken olarak çıkacaklardı.Sonra sıra susan'a gelmişti.O sırada gaby'nin bahçıvanının annesi gelmişti(annesi oğluyla çıkan kadının gaby değil de susan olduğunu zanndiyordu)ve tam çıkacağı anda susan'ın eteğini yırtmıştı susanda o şekilde sahneye çıkınca herkes çok şaşırmıştı

£vanescence
05-08-06, 11:11
Benim unutamadığım sahne Gaby nin bebeği evinden alınıp götürülürken ki sahne.Gerçekten çok etkileyiciydi ve çok başarılı bir sahneydi...

kusursuz
22-08-06, 00:44
En güzel sahne,Bree'nin kocasının cenazesinde Tom'un kravatını istemesi ve Lynette'in ver onu diye dürtmesi.herkesin -özellikle kayınvalidenin- şaşkın bakışları altında özenle Rex'in kravatını değiştirmesi...:img-grin2
Birde Susan'ın Mike'ın evinde döşemeyi çökerterek içine sıkışması ve köpeğe tutunarak çıkmaya çalışması...Tabi birde çalılara takılarak çıplak kalması ve mike'dan yardım istemesi.Çok gülmüştüm...:img-grin2
Lynette'nin ikizleriyse ayrı komik...Her sahneleri güzel.Lynette kocasının artık onu çekici bulmadığını düşünüyordu,Tom'un eski sevgilisi iş arkadaşı olunca işler karışmıştı.Lynette çok komikti,Tom onu öpreken kusmuk kokuyorum diye huysuzlanmıştı.

estimar
28-11-06, 14:33
Gabynin carlosun annesinin hasta yatağı başında rahiple yaptığı konuşma etkileyicilik açısından unutulmazdı bence.
rahip :iyi bir insan olmak istemiyor musun?(bahçıvanla yaşadığı ilişkiyi kastederek)
gabriel:ben sadece mutlu olmak istiyorum
rahip:bencil bir çocuk gibi konuştun..

Komikliğinden dolayı unutamadığım sahne ise şöyle.Edie sevgilisinin (suzanın eski kocasının) kendini aldattığını düşünür ve dertleşmek için suzanı bara davet eder. Barda suzana aldatıldığını ve barmen kızdan şüphelendiğini söyler ve barmen kıza türlü işkenceler eder.Suzan aldattığı kişinin kendisi olduğunu açıklama girişiminde bulunur ama edienin intikam yeminleri üzerine o da barmen kızı suçlar ve Edie kızın üstüne atlayarak kavga etmeye başlar olaya diğer kızlarda karışır.Ama en komik sahne suzanın da kavgaya dahil olma gereği duyması ve yerde cebelleşen 3-4 kadının üstüne kendini yavaşça bırakmasıdır :img-hyste

kaitou jeanne
23-01-07, 09:06
evet o bölüm gerçekten komikti özellikle susanın yüz mimikleri beni çok güldürdü

dLn_kblk
27-02-07, 21:15
suzan'ın kocasıyla kavga ederken dışarıya bornozlu çıkması ve bornozunun esk, kocasının arabsına takılıp gitmesi ve sokağın rotasında çırlçıplak kalması..ve camdan içreiye girmeye çalışırken Mike'ın onu çıplak yakalaması :img-hyste hiç unutamam :img-hyste

FACU
27-03-07, 16:53
dizide unutamadığınız sahne
benim unutamadığım gabrielle carlosun evlilik sözleşmesi için tartıştıkları sahne gerçekten çok güzeldi
gabby:bu ne
carlos:evlilik sözleşmesi...resmi bir evrak
gabby:ne olduğunu biliyorum benim çay masamın üzerinde ne işi var?
carlos: bu hastane olayından sonra sana güvenmemekte haklıyım
gabby:bunu imzalayacağımıda nerden çıkardın?
carlos:imzalayacaksın çünkü imzalamazsan seni boşarım ve sende elimizdekinin yarısını alırsın...yani hiçbirşey...üzülme hayatım bu seni sevmediğim anlamına gelmez güzel ama fazla zeki değilsin
der ve odadan uzaklaşmaya başlar
gabby:bende mükemmel değilim
carlos:ne?
gabby:bana hapishanede söylediğin belgeleri hatırlıyormusun?bana yakmamı söylemiştin güzel ama zeki olmadığım için unuttum
carlos:yakmadın mı?
gabby:daha kötüsü okudum bunu bana nasıl yaparsın
gabby carlosa bir adada olan banka hesabı için kızar
gabby:federaller bunun için seni hapse atarlar değil mi
gabby:işte bu yüzden bana üç şeyden bahsetme sakin evlilik sözleşmesi,boşanmak,sadakat
carlos kızar vazoyu duvara çarpar
gabby:biliyorum bebeğim kaybetmek acı veriyor

en sevdiğim sahnedir
aynen canım:)

FACU
27-03-07, 17:24
birde unutamadığım sahne susan ve annesi konuşması

susan:huysuzluk etmek istemiyorum sen bitince devam edebiliyorsun ama benim kalbim kırık kalıyor.
annesi:ne varki biraz dışarı çıkmak istediysem eylenmek benimde hakkım.
susan:anne sen sadece ağrı kesiciye ihtiyacın varmış gibi davranıyorsun ...(adını hatırlayamıyorum)senin için bir düzine erkekten birydi işte ama mike benim hayatımın erkeğiydi neden bunu anlamıyorsun der ve ordan uzaklaşır.
en sevdiğim sahneden birdir bu

aysa-17310
29-03-07, 13:16
ben şu markette geçen bölümü unutamıyorum yaa lynette kocası onu aldattı diye marketi basan manyak bi kadın yüzünden mahsur kalmıştı:img-hyste kocası da 'evde tost ekmeği bitmişti eğer ben tost istemeseydim o markete gitmiycekti' falan deyip kendini suçlamıştı yazık:(

GAZEL_KEREMCEM
29-03-07, 15:26
aynen canım:)

aynen katılıyorum bende.gabrielin ne kadar zeki olduğunun kanıtı bu!!!:happy0064

FACU
02-04-07, 20:06
aynen katılıyorum bende.gabrielin ne kadar zeki olduğunun kanıtı bu!!!:happy0064
evet canım
En güzel sahne,Bree'nin kocasının cenazesinde Tom'un kravatını istemesi ve Lynette'in ver onu diye dürtmesi.herkesin -özellikle kayınvalidenin- şaşkın bakışları altında özenle Rex'in kravatını değiştirmesi...:img-grin2
Birde Susan'ın Mike'ın evinde döşemeyi çökerterek içine sıkışması ve köpeğe tutunarak çıkmaya çalışması...Tabi birde çalılara takılarak çıplak kalması ve mike'dan yardım istemesi.Çok gülmüştüm...:img-grin2
Lynette'nin ikizleriyse ayrı komik...Her sahneleri güzel.Lynette kocasının artık onu çekici bulmadığını düşünüyordu,Tom'un eski sevgilisi iş arkadaşı olunca işler karışmıştı.Lynette çok komikti,Tom onu öpreken kusmuk kokuyorum diye huysuzlanmıştı.
breenin kocası ölüyomu:icon_sorr :icon_sorr

kusursuz
10-04-07, 00:03
breenin kocası ölüyomu:icon_sorr :icon_sorr

Evet canım.Sanırım ikinci sezondu öldüğünde...bye

FACU
11-04-07, 19:33
evet gördüm ben öldüğünü ben 1. sezon bölümlerini seyrediyorum canım e2'de

dulce_RBD
13-04-07, 15:25
john'la gabriel, bir otelde karşılaşırlar. john'un odasında birlikte olurlar. tam o sırada john'un nişanlısı gelir ve john gabriel'i nereye saklayacağını bilemez. sonra john kapıyı açar kızı içeri alır "ben resepsiyona iniyorum bavulumun fermuarı sıkıştı onu açtırıcam" der ve elinde bavulla asansöre biner. bavulu orda bırakıp asansörden çıkar. daha sonra asansöre yaşlı bir çift biner ve bavulun içinde hareketlenme başlar. en sonunda bavuldan gabriel çıkar ve hiçbişey olmamış gibi asansörden inip odasına gider. ama gabriel bavuldan çıkarken yaşlı kadının yüzündeki ifade benim kopmama neden oldu.

forever_bim
19-04-07, 22:57
Carlos: Mahalleden bir çocukla daha yattığına inanamıyorum.
Gaby: Nereye gidiyorsun?
Carlos: Scavo ikizlerini uyarmaya.

kusursuz
03-05-07, 17:32
Bu bölüm en çok güldüğüm replik.

Gaby kızarmış ekmekleri kahvaltı masasına,Viktor'un önüne bırakır ve tatlı tatlı kahvaltı etmeye başlar.Viktor hayran hayran onu izler ve...

Victor-Benimle evlenir misin?Gabriel şaşkınca ona bakar.
Gabriel-Kızartma makinesiyle yaptım.:img-hyste :img-hyste

tedii
03-05-07, 20:08
arkadaşlar merhaba .
Umutsuz ev kadınları yeni yeni yani iki aydır e2 den takip ediyorum ...
ve bazı şeyler öğrenmek istiyorum... Mesela e2 de yayınlananlar ilk sezon bölümleri mi ??Ve cnbc de yayınlananlar hangi sezonnn.. kafam karıştı biriii bana yardım etsinnn:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

FACU
04-05-07, 17:02
arkadaşlar merhaba .
Umutsuz ev kadınları yeni yeni yani iki aydır e2 den takip ediyorum ...
ve bazı şeyler öğrenmek istiyorum... Mesela e2 de yayınlananlar ilk sezon bölümleri mi ??Ve cnbc de yayınlananlar hangi sezonnn.. kafam karıştı biriii bana yardım etsinnn:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
e2'de yayınlanan birinci sezon cnbc-e de yayınlanan 3. sezon canım bende seyrediyorum e'2de ve cnbc-e'de seyrediyorum

dml_776
02-07-07, 15:55
arakadaşlar ben e2 de eski bölümlerden bir diaolg geldi aklıma breenin kızı sırlarını komşularına anlatmıştırve breede ona kızgındır kızı saçını tarmış ve saçları dökülmüştür bree ona bakarak üvey annem bana bir kadının hayatta kalması için güzellik akıl kurnazlık ve anlayışlı olması gerekir demişti aman dikkat etde güzeliğin kaybolmasın demişti kızına ve ben bu sahneden çok etkilenmiştim belirtmek istedim:img-wink:

öykü*justin
14-07-07, 16:04
Bnm çok güldüğüm sahne şuydu:
Susan ,Lynett,Bree Gabrielle'in evinde toplanmışlar masada kahve içiyolardı o zamanlar carlosla gabrielle kavgalıydı sonra gabrielle tam hatırlamıyorum ama carlos'a bahçeye mi işedin diye sordu oda hayır bunu yapsaydım kahve makinene yapardım dedi sonra o sırada kahvalerini yudumlamak üzere olan btn susan bree gabrielle ve lynett aynı anda incanları tabağa koydular. Tam anlatamadım ama o sahnede çok gülmüştüm.

Freddy
08-08-07, 15:32
1. sezonda Susan gönüllü modellik için çıktığı podyumda gabrielin genç sevgilisinin annesinin hışmına uğrayınca elbisesi yırtılmış ve süre süper mini kalmıştı :D Suson her bir tarafını çekiştiriyor kapatmaya çalışıyordu :D:D

m-u-m:))
08-08-07, 15:38
aslında benım unutamadığım sahne komık degıl.ama cok etkılenmıstım.bree ye kocasının olduğu telefonla bıldırıldı.ama o hiç istifini bozmadan işlerini yapmaya dewam etti.işini bitirdikten sonra sanırım catalbıcakları sılıyodu.masaya oturdu ve cığlıkcığlığa ağlamaya basladı.bence cok ıyı bı sahneydi.bree yi cok iyi anlatan bı bolumdu.

Freddy
08-08-07, 15:41
aslında benım unutamadığım sahne komık degıl.ama cok etkılenmıstım.bree ye kocasının olduğu telefonla bıldırıldı.ama o hiç istifini bozmadan işlerini yapmaya dewam etti.işini bitirdikten sonra sanırım catalbıcakları sılıyodu.masaya oturdu ve cığlıkcığlığa ağlamaya basladı.bence cok ıyı bı sahneydi.bree yi cok iyi anlatan bı bolumdu.

Evet cnm o gerçekten çok güzel ve etkileyici bir sahneydi Sen diyince hatırladım Aklıma ne geldi gökhan aaabimiz! anlatmıştı adile naşit de oğlunun öldüğünü sahnede öğrenmiş ama o profesyonelce davranarak oyununu oynamaya devam etmiş Alakasız oldu ama sen diyince bunu hatırladım :)

forever_bim
10-08-07, 12:06
İkinci sezon.

Bree'nin Andrew'a söyledikleri.

Andrew: I hate you!!
Bree: You know the opposite of the love is not hate, it's indifference. If you hate me that means still we are connected, and still I have a chance to set you RIGHT.

Tükçe'si.

Andrew: Senden nefret ediyorum.
Bree: Sevginin zıttı nefret değildir, olsa olsa kayıtsızlıktır. Eğer benden nefret ediyorsan bu halen daha birbirimize bağlı olduğumuzu gösterir ve seni doğru yola getirmek için halen daha bir şansım var demektir!

Bu sahne mükemmeldi.

Rhapsody
26-08-07, 19:44
bree'nin kocasının öldüğünü öğrendiği sahnedeki hareketleri gerçekten çok ilginç ve başarılıydı.
onun dışında lynettein sorunları çözüş biçimleri unutulmaz.ilk sezonda spor salonuna girebilmek için çocuğunun lösemi hastası olduğunu zannettirmesi çok komikti.
susan'ın sakarlıklarının hangi birini sayayım.ilk sezonda havlusunun kocasının arabasıyla uçup gitmesi ve o halde kalakalması unutulmazdı.
sonra mike'ın evinin döşemelerinden düşerken sıkışıp kalması, mike'ın arabasını takip ederken yanlışlıkla başka birini yakalaması..:):)

o kadar çok unutulmaz an var ki daha aklıma geldikçe yazarım..:img-icecr

yagmur_montana
09-01-08, 18:22
gabrielle in evlatlık edindiği bebeğin elinden alındığı sahne ..:icon_sorr

şipşilak
13-01-08, 12:42
ya bişey sorucam şu gabbynin birlikte olduğu bahçivanın yani john nun gerçek haytta ismi ne söylermisisnz?

hande77
15-01-08, 17:35
ya bişey sorucam şu gabbynin birlikte olduğu bahçivanın yani john nun gerçek haytta ismi ne söylermisisnz?

jesse metcafe:img-wink:

FACU
17-01-08, 17:07
İkinci sezon.

Bree'nin Andrew'a söyledikleri.

Andrew: I hate you!!
Bree: You know the opposite of the love is not hate, it's indifference. If you hate me that means still we are connected, and still I have a chance to set you RIGHT.

Tükçe'si.

Andrew: Senden nefret ediyorum.
Bree: Sevginin zıttı nefret değildir, olsa olsa kayıtsızlıktır. Eğer benden nefret ediyorsan bu halen daha birbirimize bağlı olduğumuzu gösterir ve seni doğru yola getirmek için halen daha bir şansım var demektir!

Bu sahne mükemmeldi.
evet o sahne mükemmeldi

şipşilak
18-01-08, 18:39
jesse metcafe:img-wink:

tşkr ederim :happy0064:P

hande77
19-01-08, 19:08
[QUOTE=şipşilak;5835714]tşkr ederim :happy0064:P[/QUOTE

rica ederim

FACU
19-01-08, 21:14
bree:andrew danniel gelin babanıza yer açın zina yapıcak
rex:sesini biraz alçaltırmısın?
bree: neden utançmı duyuyorsun?
bu sahneye bayılmıştım

FACU
19-01-08, 21:15
rex: beni hala seviyorsun
bree:karakterist özellikleriyle sevgiyi karıştırma
bu sahne süperdi ya

FACU
19-01-08, 21:18
andrew:seni yaşlanınca huzur evine kapatıcam
bree:hayal kırıklığına uğrayacaksın ama genç yaşta ölmeyi planlıyorum
andrew:o kadar şanslı olmaya bilirisin

FACU
19-01-08, 21:31
geaorc:rex hala burdamı yaşıyor
bree:evet metresi ona bakmaya reddetti

((mia))
31-01-08, 15:01
rex ölümce bree nin ağlamaya başladığı sahne
susan ın carlın edie den ayrılmadığını öğrenip onu evden koduğu sahne
gaby nin rahibe ile kavga ettiği sahne
gaby nin evlatlık aldığı çocuğun ondan alındığı sahne
susanın çıplak kaldığı sahne
lynette nin çocuklarını okula kayıda götürüğü sahne
gaby nin carlosu evden kovuşu
gabynin gece elbisesi ile çimleri biçmeye başlaması
bree in rexin cenazesinde kravatını deiştirmesi

mertfirat
31-01-08, 18:49
Şu an aklımda kalan iki sahne Gaby'nin bavuldan çıktığı ve polislerin arabaya bindirirken çırpınışları..Çok komikti ya :D

d*u*y*g*u
05-03-08, 21:48
lynette 'in eşi tom scavo pizzacı açmaya karar vermişti ve lynette onu vazgeçirememişti sonunda varendada oturup margarita içerken Susan yanından geçiyodu.
lynette:susan gelde biraz konuşalım (gibi bi şeyler diyodu)
susan:gelemem julie'ye akşam yemeği hazırlamam gerekiyo der ama lynette 'in ısrarına dayanamaz ve
susan:eğer bu yaşına kadar akşam yemeği yapıp karnını doyurmayı öğrenememişse zaten başarısız bir ebeveyn olmuşum demektir diyerek lynette'in yanına gitmesi.

sonra varendada içmeye devam ederlerken kapılarının önünden yaşlı bi çift geçiyordu ve onların bu şekilde içmelerini olumsuz karşılıyorlardı.onların uzun süredir evli olduklarının bahsi geçmesi üzerine
susan:bu kadar süre evli kalmanın sırrı ne acaba?
lynette:dur tahmin ediyim, erkek hiç bir zaman pizzacı açmaya kalkmamıştır.

gaby susanla gönül meselesini konuşurken
susan:aman tanrım korkuyorum bu seferki kaçıncı sınıf demesine ölmüştüm.

susan ian'la mike arasında seçim yaptıktan sonra ianla olan düğünün iptal edilmesi ama mikela olan düğünün gerçekleşmesinin arifesinde susan yine düğün hazırlığı yapmaktadır
susan:mike ian la olan düğünüm için seçtiğim çiçekçiyi kullanmamın bi sakıncası yok değil mi demesi üzerine
mike:gelinini çaldım çiçekçisinide çalabilrim sanırım, demesi beni koparmıştı.

lynette kanser olmuştu ve anneside ona yardım için yanına gelmişti.sonra iştahsızlık çektiği için annesi ona uyuşturucu vermişti,annesine çok kızan lynette:ben çocuklarımın her anını hatırlamak istiyorum, sen benim oynadığım o rolü hatırlamıyosun bile demişti ve annesi ona hatırladığını ispat edecek bişeyler söylemişti.bunun üzerine şaşıran
lynette: nasıl olup da hatırlıyosun diye sorduğunda annesi gülmüştü ve
lynette annesi:oyunculuğun o kadar kötüydü ki uyuşturucu ve alkol bile unutmama yetmedi demişti.

d*u*y*g*u
05-03-08, 21:56
julie'nin yeni erkek arkadaşı piercingli ve epey serseri tipli bi çocuktur ve Susan bu konuda endişelenir jule'yi uyarmaya çalışır bunun üzerine julie hemen savunmaya geçer
julie:ama anne sen bana insanları ambalajlarına göre değerlendirmemen gerektiğini öğretmiştin
susan:peki öyleyse hiç ambalajı delik deşik bi ürünü satın aldın mı?

d*u*y*g*u
05-03-08, 22:05
bree üzüntüyle andrewla olan ilişkisini irdelemektedir.
bree:ben gerçekten çok kötü bir anneyim belki de dünyanın en kötü annesiyim demsi üzerine
andrew:üzülme anne, senden önce büyük annem var.

danielle intihara kalkışır ve bileğini jiletle azıcık kesmiştir onu bu halde bulan andrew aşağı indiğinde bunu söylemey çalışır ama annesinin sohbetinin bitmesini bekler en sonunda gayet rahat bi şekilde
andrew:siz sohbetinize devam edin , danielle yukarıda intihar etmeye çalışıyor fakat yeterince kararlı değil

thearda
20-03-08, 22:25
bree:andrew danniel gelin babanıza yer açın zina yapıcak:img-hyste

susan:eğer bu yaşına kadar akşam yemeği yapıp karnını doyurmayı öğrenememişse zaten başarısız bir ebeveyn olmuşum demektir.:img-yes:

lynette:ben çocuklarımın her anını hatırlamak istiyorum, sen benim oynadığım o rolü hatırlamıyosun bile demişti ve annesi ona hatırladığını ispat edecek bişeyler söylemişti.:icon_sorr

bree:hayal kırıklığına uğrayacaksın ama genç yaşta ölmeyi planlıyorum:good: