PDA

Tüm Versiyonu Göster : Halkın Yıldızları (ATV)

GSealment
27-07-07, 15:20
Ebru Akel’in sunuculuğunu, Devrim Yalçın’ın yardımcı sunuculuğunu yapacağı programın jüri üyeliklerine Şakir Öner Gülhan, Kamil Sönmez, Kibariye ve Hilal Özdemir yapacak.

Büyük uygarlıklara tanıklık etmiş olan bu bereketli topraklar yeni sesini, Atv ekranının yepyeni yarışmasında bulacak.

İzleyiciyi ekrana bağlayacak ve yeni bir televizyon efsanesi haline gelecek olan yarışma, Türkiye çapında yapılacak elemelerle bu toprağın sesini bulacak. Türkülere yeni soluk getirecek isimlerin yarışacağı programda söylenen türkülerle izleyicinin içleri ısınacak.

Türkiye’nin en sevilen sunucusu Ebru Akel’in sunucuculuğunu yapacağı yarışmada jüri üyeleri ise türküleri sevdiren değerli ses Şakir Öner Gülhan, kalplerde taht kuran usta yorumcu Kamil Sönmez, Türkiye’nin en güçlü seslerinden Kibariye ve türkülerin modern yorumcusu Hilal Özdemir...

Geçtiğimiz yıl ekranlarda fırtına gibi esen Oryantal Star’ın da yapımcısı olan Play Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği “HALKIN YILDIZLARI”nın eleme takvimi devam ediyor.

Programın elemelerine 10 Temmuz'da Trabzon Sürmela Otel'de başlanmıştı. Ardından 12-13 Temmuz'da jüri üyeleri Ankara Gür Kent Otel'de yarışmacıları dinledi. 16 Temmuz Pazartesi günü İzmir Ege Palas'ta yapılan elemelerin ardından 18 Temmuz Perşembe günü de Gaziantep Met Gold Otel'de elemeler gerçekleştirildi.

Yarışmada son eleme etabı 20-21 Temmuz'da İstanbul'da Kariye Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Halkın Yıldızları yarışması 27 Temmuz Cuma günü saat 22:00'da atv ekranında izleyici ile buluşacak.

GSealment
28-07-07, 15:27
A/B

1 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 5,30 26,90
2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,80 30,20
3 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 3,70 16,10
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 23,20
5 KIZGIN GUNES (Y.S) [NET] KAND 3,00 13,80

Total

1 GULDUR BAKALIM [NET] SHOW 3,80 20,20
2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,50 25,20
3 HALKIN YILDIZLARI (ELEMELER) [NET] ATV 3,30 15,30
4 YALAN DUNYA [NET] STAR 2,70 13,80
5 ZORAKI KOCA (TKR) [NET] KAND 2,60 12,80

G_didem
05-08-07, 14:41
stormy tarafından gönderildi
Guzel sesi olan insanlar vardi..Ozellikle Gaziantepten katilan aile dogal insanlar ve cok yanik sesleri var..
Acaba o Gaziantepli aileden finale kalan oldu mu, bilgisi olan var mı?:img-wink:

Elemelerden de anlaşıldığı üzere çok iyi sesler var. Kafamda bikaç isim şimdiden yer etti bile. Umarım yarışma reyting uğruna amacından sapmaz da, bizlerde keyifli bi türkü programı izleriz.:img-wink:

Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
3 Ağustos 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Halkin Yildizlari (elemeler) [net] Atv 4,70 20,80
2 Guldur Bakalim [net] Show 4,20 20,30
3 Olu Yada Diri (y.s) [net] Atv 4,10 18,40

Tele - Barometre
3 Ağustos 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Olu Yada Diri (y.s) [net] Atv 4,80 21,60
2 Halkin Yildizlari (elemeler) [net] Atv 3,20 15,50
3 Maskeli Besler ''intikam Pesinde'' (t.s) [ Kand 3,20 14,30

(BuRcUu)
05-08-07, 23:38
Bu yarışmanın jürisi beğenmiyorum.. İçLerinde doğru düzqün THM iLe iLqiLenen yok ki.. Neden seçmişLer anLamadım.. Daha takip etmeye fırsat buLamadım zaten..

merve_buse16
07-08-07, 12:51
bende pek isleemedim gldür baaklıma reklam çıkınca baktm biras ama pek hoşuma gitmedi doğrusu:icon_sorrama islediim kadrıyla gzl sesli kişilerde vardı yhanee

G_didem
08-08-07, 10:06
Ebru Akel’in sunuculuğunu, Devrim Yalçın’ın yardımcı sunuculuğunu yapacağı programın jüri üyeliklerine Şakir Öner Gülhan, Kamil Sönmez, Kibariye ve Hilal Özdemir yapacak.
Jüri üyelerinin arasına Orhan Hakalmaz'da katılmış ve pekte iyi olmuş;) Keyifli bi program izlemek umuduyla..

ebru_dilek_ebru
08-08-07, 10:36
Bence Böyle Thm Dalinda Yarişmada Jüride Neşet Ertaş-arif Sağ-zara Ve Bediha Akartürk Gibi Thm Sanatçilarinin Omasi Gerektiğini Düşünüyorum Kibariye Ne Alaka Onu çözebilmiş Değilimm

(BuRcUu)
08-08-07, 23:55
FraqmanLarını qördüm.. Bu hafta CanLı yayın başLıyor.. Jüriye yenii bir isim ekLenmiş.. Orhan HakaLmaz fena oLmamış..

dizi var.. GüLdür bakaLım'a bakınıyorum.. Birde bu.. nasıL izLiycem biLmiyorum.. ama bir kızın sesi çok hoş.. Onu dinLemem qerek.. ;)

CaNaN^_^
10-08-07, 22:57
Şu anda Toprak'ı dinliyorum ve harika bir ses var.Uzun hava okuyor (doyamadım).
Benim favorim kesinlikle Toprak.

first lady
11-08-07, 00:42
toprak birinci oldu ve kesinlikle haketti:good::good:.zaten uzunhavayı okur okumaz bizim aile ayağa kalktı.kesinlikle birincimiz toprak.şimdiden hayırlı olsun:)

(BuRcUu)
11-08-07, 01:14
BuLamadım.. :(

FraqmanLarı izLerken bir sesii çok beğendim.. Türkü sesine qitmişti.. Çok hoşuma qitti ama bu qece onun kim oLduğunu buLamadım.. O muydu bu muydu derken bir türLü karar veremedim.. Acaba o kimdi.. =))

Toprak benimde hoşuma qitti.. Uzun hava'da baya iyiydi..

hekimoglu64
11-08-07, 06:57
herkese günaydn valla dün izledim ben bir usakliyimdir hemsehrim yarisiyor ama ben topragi favorim olarak görüyorum ..................... bu arada toprak elizabeth taylor a ne kadar benziyor ya valla kibariyeye helal olsun iyi benzetti bu aradad bence jüri üyeleri süper neyse herkese iyi günler

saygilar........

_ozge_
12-08-07, 16:17
Bende elemeleri seyretme imkanı buldum,güzel sesler var gerçekten özellikle bir kız vardı..Reklamlardada gösteriyorlar söyle bir türkü söylüyordu galiba...Kalkın gidek yaylasına vaylele vay vay diye bişeydi...İçinde Erzincan da geçiyodu:img-yes:Mükemmel bir sesi var

hekimoglu64
12-08-07, 17:14
Bende elemeleri seyretme imkanı buldum,güzel sesler var gerçekten özellikle bir kız vardı..Reklamlardada gösteriyorlar söyle bir türkü söylüyordu galiba...Kalkın gidek yaylasına vaylele vay vay diye bişeydi...İçinde Erzincan da geçiyodu:img-yes:Mükemmel bir sesi var

o türküyü söyleyen toprak
kendisi erzincanli güzel sesi var gercekten

saygilar......

G_didem
12-08-07, 20:13

İlk hafta canlı yayınını seyretme imkanı bulamadım. Ama o bayan elemelerde benimde dikkatimi çekmişti, çok iyi söylüyordu. İsmi Toprak'mış; yazılanlara göre birincide olmuş zaten. Umarım bu hafta izleyebilirim:img-wink:

(BuRcUu)
13-08-07, 00:47
Fraqmanda beğendiğim ama canLı yayında kim oLduğunu buLamadığım kız Toprakmış.. Hoşuma qitmişti zaten.. favorim kesin o..

harmaa2007
17-08-07, 13:28
Bence gayet güzel bir yarışma
Sanırım bu akşam..İlk eleme olacak,acaba kim elenecek?
Bence Yağmur,Toprak,İshak,Gülten ve Süleyman gayet güzel söylüyorlar..

soda5
18-08-07, 12:12
özge elendi selami birinci oldu. kibariye herkese iki üç verdi. bu yarışmanın hergün öğlen vakti türkü programı var daha eğlenceli yarışmadan

che_them
18-08-07, 13:37
Türkü hastası biri olarak izlemek için büyük çaba gösterdim ama olmadı. O Kibariye denen türkünün t'sini bilmeyen kadın orda olduğu sürece izlemiycem...

first lady
18-08-07, 15:37
öncelkikle şunu söylemek istiyorum yarışmacıları kim giydiriyo ben bi türlü anlamadım.ya bu kadar kötü giydirmek için özel bi çaba filan mı harcıyolar acaba??zavallı kızlar ne kötü olmuşlardı yine.doğal halleri çok daha tatlı.yapım ekibindekiler,jüriler kimse görmüyomu acaba çok merak ediyorum...

bide dün kibariye kendini aştı tebrik ediyorum.che_them sana kesinlikle katılıyorum.türküden haberi olmayan bi insan oturmuş oraya .diğer jüri üyelerine bakıldığında resmen sırıtıyo.yarışmacılarla özel bi sorunu mu var anlamadım.

dün toprağın hasta olduğu konuşmasından bile belliydi.klimaların azizliği işte.keşke daha iyi söyleyebilseydi.yinede 2. oldu çok sevindim:img-yes:

harmaa2007
18-08-07, 16:15
Yanlış hatırlamıyorsam Toprak 2. olmadı sonlardaydı...
Bence dün gece en güzel türkü söyleyenler İshak ve Gülten idi..

Dr Ece
19-08-07, 00:12
Doğrusu Kibariye'nin neden orada olduğunu anlamakk hakikaten imkansız!! Hadi neşeli konuşkan kişiliğiyle ortama hareket katsın diye mi acaba die düşündüm ama sadece negatiflik yayıyor ortalığa.. Ne müzik bilgisi ne de kültürü orada oturmaya yetecek bir insan değil..

Okumak önemli değil bence kimse yanlış anlamasın.. Okul kadar insanın kendini de yetiştirmesi çok ama çok önemli bence.. Ama Kibariye'nin bu vasıfların uzağından bile geçemediği çok aşikarr!!

Bir laf vardır CAHİLİ PADİŞAH YAPMIŞLAR ÖNCE GİDİP BABASINI ÖLDÜRTMÜŞ! Kibariye'ninki de o hesap.. Yarışmacıları küçük görüyor, düzgün eleştiri yapıp da kendilerini düzeltmelerine de imkan vermiyor çocukların...

Ayrıca Hilal Özdemir'in de ben kaliteyim diye kasılması bence çok yapmacık ve de yapay duruyor.. Özellikle ALI KOSEM adlı yarışmacıya iikide bir "ergenlik sesi" demesi çok yanlış hem de çok.. Zaten bu çocuğun sesi ömür boyu ince bir ses olacak yapısal olarak yani bunu anlayamıyor mu bu kadın???? Soyadından da belli çocuğun genetik olarak daha ince sesli olması.. Ama işte sanatçı olmak öyle iki türkü söylemekle olmuyor.. Genel kültür lazım genel kültür..

Harika bir yarışma gerçekten de.. Diğer 3 jüri hakikaten çok güzel eleştriler yaparak yarışmacıların kendilerini geliştirmelerine önayak oluyorlar bence..

Herkese sevgiler...

arzuinan
19-08-07, 00:28
http://img460.imageshack.us/img460/5986/halkinyildizlari1182mandg5.jpg

Akşam izlerken Kibariye'ye takıldım. Yarışmacılara düşük notlar verdiğinde konuşmamayı terçih etti. Beğenmediğini söyledi ama nedenini açıklamadı. Zevkler ve renkler tartışılmaz doğru söylüyor ama oradaki konumu itibariyle yarışmacıların yanlışlarını açıklamasını beklerdim...

Kamil Bey'i fazla mavi boncuk dağıtır gördüm. Şakir Bey belliki bir gönül bağı kurmuş yarışmacılara kıyamıyor. Hilal hanımın biraz fazla sert bir ifadesi var.

Orhan Hakalmaz'aysa birkez daha hayran kaldım. 2 haftadır işini en ciddiye alan juri üyesinin o olduğunu düşünüyorum. Birde Orhan Bey acil olarak öğretim üyeliği görevine geri dönsün. Yanlışı söylerken doğrusunuda gösteriş tarzına bayıldım...

Yarışmacılara gelince elenen hanım kız "özge" bencede gitmeliydi. Birinci olan "Selami" Erzurumlu zaten o yörenin türküsünüde çok güzel söyledi ki çok zor bir türkü olmasına rağmen. Başka favori adaylarımda var aslında ama henüz oturmamış görüyorum onlarıda, bakalım önümüzdeki hafta neler olacak.

Sunucular ise gittikçe alışıyorlar. Ebru hanım'ın bir sorunu yok gerçi. Ama Alp Kırşan kendi değimiyle hakkaten emenet gibi duruyordu...

Bir türkü sevdalısı olarak atv'ye teşekkür ediyorum. Cuma akşamını komple türkü programına ayırdığı için...

soda5
22-08-07, 20:16
gündüz proğramında engin türküsünün hikayesini internetten öğrendiğini söyledi. acaba hangi siteden öğreniliyor türkünün hikayesi bilen var mı acaba

first lady
29-08-07, 10:19
bence bu hafta toprak yada ishak birinci olmalıydı.selami de iyi ama bu hafta ondan iyilerde vardı.ayrıca berna'nın jüriden en iyi oy aldığı hafta elenmesi çok ironikti:):)

arzuinan
29-08-07, 15:56
PROGRAM ÖZETİ:

Bu hafta; İshak “Ağasar’ın Balını (Uy Asiye)”, Toprak “Yolun Sonu Görünüyor”, Ali “Ormancı”, Süleyman “ Zilli De Maşa Darbuka”, Gülten “Zahidem”, Selami “Dersini Almış Da Ediyor Ezber”, Engin “Mihriban”, Yağmur “Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım”, Nuri “Dane Dane Benleri Var Yüzünde” türküleri ile yarışacaklar.

Hafta içi hergün ATV ekranlarından daha da yakından tanıdığınız yarışmacılar türkülerini en iyi şekilde sunmak ve bu hafta birinci olabilmek için bütün bir hafta çalıştılar. Şakir Öner Günhan, Kamil Sönmez, Kibariye, Hilal Özdemir ve Orhan Hakalmaz’dan oluşan “Halkın Yıldızları“ jürisi de bu gece yarışmacıları yorumlarına göre değerlendirecek ve puanlarını verecek. Türkü severler de gönderdikleri SMS’lerle kendi favorilerini finale taşımak için destekleyecek. Jürinin puanlarının %40’ı ve halkın gönderdiği oyların %60’ı ile gecenin galibi belli olacak.
“Halkın Yıldızları” Ebru Akel’in keyifli sunumuyla, Alp Kırşan’ın sıcak odada finalistlerle yaptığı sıcak sohbetleri ve Shaman Dans Tiyatrosu’nun farklı koreografi ile hazırladığı dansları ile seyretmeye doyulmayacak bir program.
Tartışmalardan uzak değerli jürisi ve başarılı sunucuları ile herkesin beğenisini kazanan “Halkın Yıldızları” bu cuma gecesi de reyting listelerini gene altüst edecek.

soda5
30-08-07, 15:46
öğlen proğramı için sapancaya pikniğe gittiler yağmur yağdı. yağmur yağmadı yağmadı bunların piknik gününde yağdı. çok şanssızlar. öğlen programlarında ben çok eğleniyorum

G_didem
06-09-07, 18:37
Çok iyi sesler var gerçekten, seçim yapmak zor. Ama geçen hafta özellikle bayanlardan Gülten ve Toprak'ı çok beğendim. Gülten 'Zahidem'i harika söyledi. Hiç bitmesin istedim...:D

yessa
30-09-07, 22:13
merhabalar;

bu programı pek izlemiyorumum ama bu hafta kim elendi ve de kim birinci olmuss. bana söylerseniz çok sevinirim ...

herkeze iyi geceler

Büsra
07-10-07, 12:03
bu yarismada en cok yagmuru begeniyorum zaten en güzel ses onda.:happy0064

tabi su kalan 3 yarismacilar arasinda en iyisi.. tüm yarismacilar arasinda toprak ve yagmur diyorum

Derya_Can
07-10-07, 14:49
dün okadar aradim bulamadim ya yagmur uzun havayi ne güzel söylemis nasil kacirdim ya

kim elendi haberi olan varmi

Cigdem_18
07-10-07, 16:16
Selami Birinci Oldu Yagmur Ikinci Ishak ücüncü Oldu Gülten Elendi. Ben Ishakin Sesini Cok Begeniyorum Uzun Havayida Cok Güzel Yorumladi Onun Birinci Olmasini Istiyorum Hepsinin Sesi Cok Güzel Aa Benim Favorim Toprak Ve Ishakti Toprak Elendi Hic Hak Etmemisti Ishak Var Onu Destekliyorum

arzuinan
11-10-07, 09:51
Toprak elendiğinde çok üzülmüştüm. Bence hiç haketmişiti gitmeyi. O hafta elenmesi gereken kişi Süleyman'dı.

Bu hafta Gülten'in elenmesini istemiştim, olduda... Şuanki favorim Yağmur. İnşallah o 1. olur. Çünkü muaazzam bir aşama kaydetti. Çok çalıştı ve 1. en çok onun hakedeceğini düşünüyorum. Ayrıca eğitimsiz olmasına rağmen türküleri çok güzel söylüyor. Hele bu haftaki uzun havayı mükemmel okudu...

harmaa2007
22-10-07, 17:06
Yarışma bitti mi? Kim birinci oldu?
Günlerdir rastgelmiyorum televizyonda.
Bence birinci İshak veya Yağmur olmalı.