Tüm Versiyonu Göster : Fikrimin İnce Gülü (Arşiv 2)
4ewerbrucas
27-09-07, 22:44
fragmanı bende izleidm sanırım bu bölümde herkes mendillerini hazırlayacak özgürüm nasıl ağlıyordu cnm benim zehra ona sen küçükken hep ağlardın büyüdün değişti tarzı birşey söylüyordu ya çok duygulandım orda bide memed aliye ben seni sevdim hemde çok sevdim canın sağolsun diyor ya:sad53: çok duygusal bölüm bekliyor bizi galiba günüde değişmiş umarım bu gün iyi gelir:img-yes:
sanırım en can alıcı sahne su replikli sahne olacak.
ben seni hep sevdim.ben seni cok sevdim Mehmet Ali.canın sağolsun.:img-cray:
şulee bana da yollamış sağolsun fragmanı.bu bölüm çooookkk duygusal olacak.sanırım gülücük göremiycez bu bölümde.:(
özgür ün ağladığı sahneler ve M.ali ile zehranın konuşmaları baya bi duygusal.hele zehra lafı öyle bi koymuş ki M.ali kaç günde altından kalkar Allah bilir.şu cümlenin güzelliğine bakarmısınız :"ben seni çok sevdim Mehmet Ali CANIN SAĞOLSUN ! bu laf oturur valla:sad53:
benim en merak ettiğim acaba kasabadan gitmekten nasıl vazgeçecekler.Çünkü gitmeyecekleri kesin yoksa dizinin bi anlamı kalmaz.
M.ali yerleşmesine engel olmak için harcadığı çabayı gitmesine engel olmak için de harcar mı dersiniz ? :img-wink:
bir de arkadaşlar fikrimin ince gülü ailesi falan yapıyosanız hani imza falan beni de ekleyin olur mu ? :img-wink::happy0064
fragman'da bile o son sahne'de gozlerim doldu cok duygu yuklu bir bolum.
M.Ali:onun canını yakınca acım biraz olsun gecer sanmıstım.
Mehmet Ali'nin esi'nin dedigi cok dogru yıllar gecti
ama,senin ofken hala gecmedi.cunku aşkında gecmedi.
benim en merak ettiğim acaba kasabadan gitmekten nasıl vazgeçecekler.Çünkü gitmeyecekleri kesin yoksa dizinin bi anlamı kalmaz.
M.ali yerleşmesine engel olmak için harcadığı çabayı gitmesine engel olmak için de harcar mı dersiniz ? :img-wink:
bir de arkadaşlar fikrimin ince gülü ailesi falan yapıyosanız hani imza falan beni de ekleyin olur mu ? :img-wink::happy0064
zehra o sözleri mehmet alinin yüzüne karsı söylemıyor bence ardından söyluyor.. fragmana dıkkatlı bakınca mehmetalının şaşkınlıkla baktığı kişi kızıl saclı biri.. zehra siyah saçlı olduğuna göre.. eşi mehmet aliye bisey dıyor mehmet alıde dona kalıyor..fragman hilesi gibi geldi bana :)
şulee bana da yollamış sağolsun fragmanı.bu bölüm çooookkk duygusal olacak.sanırım gülücük göremiycez bu bölümde.:(
özgür ün ağladığı sahneler ve M.ali ile zehranın konuşmaları baya bi duygusal.hele zehra lafı öyle bi koymuş ki M.ali kaç günde altından kalkar Allah bilir.şu cümlenin güzelliğine bakarmısınız :"ben seni çok sevdim Mehmet Ali CANIN SAĞOLSUN ! bu laf oturur valla:sad53:
Merhabalar
Benım ıle aynı duyguları hıssederek yazmıssın.Alıntı yapmak ıstedım.
Ozgur ıle anneneın konusmaları sanırım cok acıklı ve ozgure cok agır gelecek.Ve aglayacak sanırım.
Ama ZEHRA'nın M.ALI'ye soyledıklerı gercekten altından kalkılamayacak sozler.Zaten karısına karsı soyledıgı laflar sanırım zehranın sozlerınden sonra olacak.Karısıda ona gercekı suratına soylkeyecek.Bayagı zor bır bolum beklıyor M.ALI'yı.Pısmanlıklar ,uzuntuler ve ayrılıklar.Tam bulmusken aslında askını belkıde sonsuza kadar kaybettı.
zehra o sözleri mehmet alinin yüzüne karsı söylemıyor bence ardından söyluyor.. fragmana dıkkatlı bakınca mehmetalının şaşkınlıkla baktığı kişi kızıl saclı biri.. zehra siyah saçlı olduğuna göre.. eşi mehmet aliye bisey dıyor mehmet alıde dona kalıyor..fragman hilesi gibi geldi bana :)
Bentanem sana katiliyorum, bende kizil sacli birisini gördüm..
Cok sürprizler olcak coook... Ayyy pazara daha var yaa... :img-in_lo
kelebek_01
28-09-07, 15:11
dizinin günü değişmiş ve bu benim hiç hoşuma gitmedi yeri gayet iyi idi neyse cumaya zor dayanmıştım pazara nasıl dayanacağım bilemiyorum artık
cyprus_hsn
28-09-07, 15:53
4. BÖLÜM
ZEHRA İSTANBUL’A GERİ DÖNECEK Mİ?
Polislerin Özgür’ü alıp götürmesi evde şok etkisi yaratmıştır. Ertesi sabah çıkan gazete ile kasabadaki herkes Özgür’ün uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmiştir. Zehra gerçekten zor durumdadır. Zehra gazeteye bu haberi gazeteye verenin peşine düşer. Tabii ki tahmin ettiği gibi olayın arkasında Memed Ali vardır. Ama asıl derdi oğlunun hapse girmesini engellemektir. Bunun için öncelikle eczacının ifadesinin değiştirmesi gerekir.
Gülendam Özgür’ü sık sık ziyarete gider. Gülendam’ın Özgür’ün ziyarete gittiğini gören Savaş hemen harekete geçmek gerektiğini anlar ve Gülendam’ı ailesinden istemeye niyetlenir. Ama önce aşması gereken bir anne baba engeli vardır.
Zehra, Memed Ali’ye gider ve Memed Ali’nin hayatını alt üst edecek konuşmayı yapar. Memed Ali amacına ulaşmıştır ama aynı zamanda yaptığından pişman da olmuştur. Çünkü Zehra’ya duyduğu nefret kadar sevgisi de hâlâ ayaktadır.
Özgür nezarette olmaktan mutsuzdur mutsuz olmasına ama orada tanıştığı kışlıkçı Nezih onun hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Zehra tüm olanlardan sonra kasabadan gitmeye karar verir. Tek beklediği Özgür’ün gözaltından çıkmasıdır. Ama gitmek konusunda onun gibi düşünmeyen birisi vardır.
Özetimiz gelmiş. Sağolasın aktardığın için :img-wink:
Bu bölümde Memed Ali'nin pişmanlığına hatta belki de vicdan azabına şahit olacağız. Sizce bu pişmanlığının sebebi; M.Ali'nin Zehranın kasabaya dönmemesinin sebeplerini öğrenmesi olabilir mi?
arkadaşlar konuştuğu kişi bana da farklı gibi geldi ama özette de zehranın m.ali ile yaptığı konuşma onun hayatını altüst edecek cinsten falan diyo.ikiside deniz kenarında olduğuna göre karısı gidiyo zehra mı geliyo anlamadım ki ben ?? :icon_sorr :)
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 15:56
Merhaba arkadaslar
Ben yokken burasi almis basini gitmis...;)
Maalesef gecen bölümü kacirdim...internetten su sahneleri izleyebildim....mehmed ali zehraya silah cekti...ama tetige basmadi...daha dogrusu basamadi..sonra zehra eski sinema salonuna gitti...orda hüseyinle konustu...daha sonra nefise zehraya bi film vermisti..."devlerin aski" idi sanirim..."sinemayi acarsan ilk bu filmi oynat" dedi...he bide zehraya "sen benim en yakin arkadasimdin hatta kardesimdin" dedi...ben öncedende demistim bunlar cok iyi arkadasti ama nefise arkadasinin askini kapip evlenmis...bravo yani...:img-cool2 devamini izleyemedim...:icon_sorr yeni özet de eklenmis zaten...demek özgür hapse girdi...bütün kasaba onun uyusturucu bagimlisi oldugunu ögrendi...bu zehraya cok agir bir darbe oldu...ama özetde mehmed alinin pisman oldugunu yaziyor...ben demistim hala seviyor diye...:img-yes: zehra gitrmeye karar veriyor ama bu seferde özgür gitmek istemeyecek...:img-yes:
özette bir şey daha dikkatimi çekti " gitmek konusunda zehra gibi düşünmeyen biri var " denmiş sizce bu özgür mü ? yoksa M.ali mi ? sanki bana özgür gitmek istemiycekmiş gibi geliyo.ya da öteki ihtimal M.ali gitmelerine engel olacak.
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 16:04
özette bir şey daha dikkatimi çekti " gitmek konusunda zehra gibi düşünmeyen biri var " denmiş sizce bu özgür mü ? yoksa M.ali mi ? sanki bana özgür gitmek istemiycekmiş gibi geliyo.ya da öteki ihtimal M.ali gitmelerine engel olacak.
Bence özgür gitmek istemeyecektir...gülendama olan duygulari buna engel olacak...mehmed alinin engel olacagini sanmiyorum cünkü zehraya kasabaya geldigi günden beri hayati zindan ederken simdi u dönüsü yapip "gitme" diyemez zehraya...hala seviyor olsa bile nefretinin bir anda sönecegini sanmiyorum...epey bi zaman zehrayla ugrasmaya devam edecektir...
Özet için teşekkürler sudenaz
Fragmandan duygu yoğunluğu yüksek bir bölümün bizi beklediği anlaşılıyordu özet ile de bu pekişmiş oldu...
Zehra, Memed Ali’ye gider ve Memed Ali’nin hayatını alt üst edecek konuşmayı yapar ve işte bölümün en can alıcı sahnesinin yaşanacağı kısım...Zehra'nın seni hep sevdim canın sağolsun dediği kısım olmalı...
Gitmesini istemeyecek kişi mehmet Ali gibi geliyor...Zehra'nın yapacağı konuşma onu sarsacak büyük pişmanlık yaşatacak..üstelik hala ne denli sevdiğinin farkına varacak...Zehra'nın gidişini önlemeye çalışacak ve bir nebze de olsa yaşadığı pişmanlıktan kurtulacak...
Bence özgür gitmek istemeyecektir...gülendama olan duygulari buna engel olacak...mehmed alinin engel olacagini sanmiyorum cünkü zehraya kasabaya geldigi günden beri hayati zindan ederken simdi u dönüsü yapip "gitme" diyemez zehraya...hala seviyor olsa bile nefretinin bir anda sönecegini sanmiyorum...epey bi zaman zehrayla ugrasmaya devam edecektir...
evet bence de ne yazık ki hatta :( yazık zehraya yaa çok üzülecek.ben burda daha öncede sordum ama cvp alamadım zehra neden gitmemiş düğününe ? ben o sahneyi anlamadım ?? yakında M.ali ye anlatacaktır gerçi ama
ne güzel bugün izliycektik şimdi 2 gün daha ekle işin yoksa off :img-in_lo ama pazar günü reytingler için iyi olacaksa beklemeye değer.:happy0064
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 16:17
evet bence de ne yazık ki hatta :( yazık zehraya yaa çok üzülecek.ben burda daha öncede sordum ama cvp alamadım zehra neden gitmemiş düğününe ? ben o sahneyi anlamadım ?? yakında M.ali ye anlatacaktır gerçi ama
Evet bende zehraya cok üzülüyorum aslinda ikisinede üzülyüorum...sonucta ikiside cok aci cekmis...kader iksinide bi yerlere savurmus...yani bu durumda sucu bir tarafta aramak dogru degil...ikisininde cok yasadigi olay olmali ki kesin oldu ve bu yüzden birbirlerinden koptular...
Bu arada sordugun soruya cevaben: Zamaninda büyük bir ask yasanmis ve zehra sevdigi adamin en yakin arkadasiyla evlendigini ögreniyor...sen olsan o dügüne gidermisin?
off ya ne güzel bugün dizigünüydü:( neyse reytingleri iyi gelsinde bekleriz artık.. pazarı da bekletir oldu ya bu dizi inanmıyorum ya bravo valla:)
fragmanı izleyinc esanki herkes izlemeli gibi geliyormu size de bilmiyorum.. herkese özel mesaj atasım var:)
iki sahneyi merakla bekliyorum.. hapisane sahnesi.. zehra ve özgürün gözyaşları.. zehranın yargılamaması aksine özgürü çokta iyi anlaması nasılda özgürü şaşırtıyor.. bu ikilinin bağımlısı olabilirim:)
ve son sahne.. zehra yine mükemmel.. aydan şener çok güzel bu sahnede..
canın sağ olsun memetali..
yani memetaliyi vursa öldürse canını bu kadar yakamazdı galba..
pusat_yusuf
28-09-07, 16:34
FİKRİMİN İNCE GÜLÜNE bol izleyicili bir pazar diliyorum.Bakın dudaktan kalbe çarşambaya alındı ilk 5te yer aldı darısı fikrimin ince gülüne reklamıda harikaydı...
GÜL GÜZELİ
28-09-07, 18:30
Evet bende zehraya cok üzülüyorum aslinda ikisinede üzülyüorum...sonucta ikiside cok aci cekmis...kader iksinide bi yerlere savurmus...yani bu durumda sucu bir tarafta aramak dogru degil...ikisininde cok yasadigi olay olmali ki kesin oldu ve bu yüzden birbirlerinden koptular...
Bu arada sordugun soruya cevaben: Zamaninda büyük bir ask yasanmis ve zehra sevdigi adamin en yakin arkadasiyla evlendigini ögreniyor...sen olsan o dügüne gidermisin?
bu diziyi bende izliyorum ve çok begeniyorum ve cnm zehranın kasabaya dönmemesinde bu dügününde payı var ama zehra önce kendi dügününe gelmedi gelemedi çünkü mehmed aliye ben geliyorum diye telefon açıyo ve tam telefonu kapattıgında gözünün önunde kendi yaşlarında genç bi erkek ve bi kız vuruldu tabiki öldüler sonra arkası kesilmemiş bunu zamanla zehra sayesinde görücez ama istanbulda felaketler kopmuş(gerçi istanbul ayaga karkarken nasıl olurda duyulmaz aklım almadı ama)neyse kimsenın haberi olmamış mehmed ali zehranın dügüne gelmemesine sinirliyken kasabayada hiç dönmeyince kin güdemiş ve zehranın arkadaşıyla evlenmiş çünkü o kadar büyük aşktan sonra kimseye aşık olamazz ee kadında kendisine aşık olunca ben mutlu olamam bari o olsun diye evlenmiş bütün problem bu zehra başına gelenlerden dolayı kasabaya dönemiyo mehmed ali yanlış anlıyo kin güdüyo araya zamanda girince herşey bitiyo :img-in_loah haa keşke bitmeseymiş öyle güzeller ki:img-in_lo:img-in_lo
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 18:53
bu diziyi bende izliyorum ve çok begeniyorum ve cnm zehranın kasabaya dönmemesinde bu dügününde payı var ama zehra önce kendi dügününe gelmedi gelemedi çünkü mehmed aliye ben geliyorum diye telefon açıyo ve tam telefonu kapattıgında gözünün önunde kendi yaşlarında genç bi erkek ve bi kız vuruldu tabiki öldüler sonra arkası kesilmemiş bunu zamanla zehra sayesinde görücez ama istanbulda felaketler kopmuş(gerçi istanbul ayaga karkarken nasıl olurda duyulmaz aklım almadı ama)neyse kimsenın haberi olmamış mehmed ali zehranın dügüne gelmemesine sinirliyken kasabayada hiç dönmeyince kin güdemiş ve zehranın arkadaşıyla evlenmiş çünkü o kadar büyük aşktan sonra kimseye aşık olamazz ee kadında kendisine aşık olunca ben mutlu olamam bari o olsun diye evlenmiş bütün problem bu zehra başına gelenlerden dolayı kasabaya dönemiyo mehmed ali yanlış anlıyo kin güdüyo araya zamanda girince herşey bitiyo :img-in_loah haa keşke bitmeseymiş öyle güzeller ki:img-in_lo:img-in_lo
Heee ben bu kismi görmemisim anlattigin icin sagol canim...;) daha öncede demistim ya zehrada bi sürü olay yasamistir yani o yüzden mehmed aliye dönememistir diye..dedigim cikti...yani bu durumda kimsenin sucu yok diyebiliriz...ama simdilik...;)
Ya bu arada yayin günü degismis...pazara mi alindi dizi?
GÜL GÜZELİ
28-09-07, 19:01
Heee ben bu kismi görmemisim anlattigin icin sagol canim...;) daha öncede demistim ya zehrada bi sürü olay yasamistir yani o yüzden mehmed aliye dönememistir diye..dedigim cikti...yani bu durumda kimsenin sucu yok diyebiliriz...ama simdilik...;)
Ya bu arada yayin günü degismis...pazara mi alindi dizi?
evet cnm pazar gününe alınmış bu arada kimsenın suçu yok haklısın gerçi ben mehmed aliye biraz kızıyorum yani zehranın başına bi iş gelmiş olabilirmi diye hiç düşünmedi direk onunla evlenmek istemedigi için gelmedi sandı insan biraz düşünceli olur yani yol bu gelme şansı olsada belki kaza yapıcaktı hastaneye yatıcakdı belli mi olur insan biraz araştırır sonra kin besler bide gitmiş zehranın en yakın arkadaşıyla evlenmiş bence çok azda olsa mehmed alinin suçu var gerçi zehrada evlenmiş ama onca zaman kasabaya gidemedi sonra mehmed alinin onu beklemekten vazgeçip en yakın arkadaşıyla evlendigini duyunca da koca istanbulda yaşadıgı onca şeyden sonra daha fazla yanlız kalmamak için evlenmiştir ne yapsın yanii zehra tamamen suçsuz ama azda olsa mehmed alide şuç var bence....
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 19:11
evet cnm pazar gününe alınmış bu arada kimsenın suçu yok haklısın gerçi ben mehmed aliye biraz kızıyorum yani zehranın başına bi iş gelmiş olabilirmi diye hiç düşünmedi direk onunla evlenmek istemedigi için gelmedi sandı insan biraz düşünceli olur yani yol bu gelme şansı olsada belki kaza yapıcaktı hastaneye yatıcakdı belli mi olur insan biraz araştırır sonra kin besler bide gitmiş zehranın en yakın arkadaşıyla evlenmiş bence çok azda olsa mehmed alinin suçu var gerçi zehrada evlenmiş ama onca zaman kasabaya gidemedi sonra mehmed alinin onu beklemekten vazgeçip en yakın arkadaşıyla evlendigini duyunca da koca istanbulda yaşadıgı onca şeyden sonra daha fazla yanlız kalmamak için evlenmiştir ne yapsın yanii zehra tamamen suçsuz ama azda olsa mehmed alide şuç var bence....
Hadi ya...bende bu aksam yeni bölüm var diye seviniyodum...keske cuma gününde kalsaydi...neyse
Evet aslinda haklisin mehmed ali cok düsüncesizce davranmis...ancak zehranin ona karsi tavrinin degistigini bildigi icin arastirma geregi duymadi belkide...yani "zehra artik beni sevmiyor...madem öyle bende onu unuturum!" diye düsünmüs olabilir ve bu yüzden nefiseyle evlendi...nefiseyle evlenmesi cok yalnis tabikide ama insan bir anlik öfkeyle büyük hatalar yapabiliyor ve mehmed ali de böyle bir hata yapti...bir anlik bir öfke nelere mal oldu...cok yazik...
GÜL GÜZELİ
28-09-07, 19:17
Hadi ya...bende bu aksam yeni bölüm var diye seviniyodum...keske cuma gününde kalsaydi...neyse
Evet aslinda haklisin mehmed ali cok düsüncesizce davranmis...ancak zehranin ona karsi tavrinin degistigini bildigi icin arastirma geregi duymadi belkide...yani "zehra artik beni sevmiyor...madem öyle bende onu unuturum!" diye düsünmüs olabilir ve bu yüzden nefiseyle evlendi...nefiseyle evlenmesi cok yalnis tabikide ama insan bir anlik öfkeyle büyük hatalar yapabiliyor ve mehmed ali de böyle bir hata yapti...bir anlik bir öfke nelere mal oldu...cok yazik...
böyle düşünmemiştim haklısın hatta böyle bi konuşmada olmuştu mehmed ali hayel ediyodu sanırım zehra neden artık istanbula gelmiyosun dedi mehmed alide cevap verdi orasını hatırlamıyorum ama şey dedi geldim bir iki gün degil 5 gün geldim babamın kızıcagını bile bile geldim dedi ama zehrada ne güzel dedi evet degiştim istanbulda hayatın yaşamanın ne kadar zor oldugunu ögrendim ama sana olan sevgim hiç degişmedi dedi kendi agzıyla söyledi dügün günlerindede evlenmek istemese geliyorum yerine mehmed ali beni bekleme yapamıcam ben derdi ama biletimi aldım mehmed ali geliyorum herşey hazırmı dedi sonra seni seviyorum dedi bence genede mehmed ali düşüncesizlık etti ve pişmanda olucak bence hemde çok zehra gene büyüklük etti kin güdemedi karısına sırt çevirmedi hala arkadaşım diye selam veriyo aynı ortama giriyo konuşuyo bence mehmed ali çok üzülücek gerçegi ögrenınce hemde çok....
yok sen benim sorumu yanlış anladın heralde gerçi bi arkadaş anlatmış ama onun anlattığını sormuştum aslında kendi düğününe neden gelememiş diye.ama o arada o kişilerin öldüğünü görmek te düğüne gelememek ya da haber verememek için yeterli bir neden değil gibi geliyor bana.biraz basit bir neden tamam belki çok etkilenmiştir ama sevdiği insanla evlenecek ertesi günü yani nasıl gitmez ya da nasıl arayıpta haber vermez anlayamadım.bence başka bişi var gibi durun bakalım zehra dile gelince anlıycaz :)
~*~NaR-ı GüL~*~
28-09-07, 19:47
yok sen benim sorumu yanlış anladın heralde gerçi bi arkadaş anlatmış ama onun anlattığını sormuştum aslında kendi düğününe neden gelememiş diye.ama o arada o kişilerin öldüğünü görmek te düğüne gelememek ya da haber verememek için yeterli bir neden değil gibi geliyor bana.biraz basit bir neden tamam belki çok etkilenmiştir ama sevdiği insanla evlenecek ertesi günü yani nasıl gitmez ya da nasıl arayıpta haber vermez anlayamadım.bence başka bişi var gibi durun bakalım zehra dile gelince anlıycaz :)
Evet arkadasim yanlis anlamisim sagolsun benide gül güzeli aydinlatti ;)
Bilemicem benim gözümün önünde iki kisi öldürülse bende kendime zor gelirdim herhalde...ama tabi haklisin aradan zaman gectikten sonrada arayabilirdi....evet bu iste bi is var ama hadi bakalim hayirlisi...offf simdi pazari mi beklicem ben..?:icon_sorr
Bilemicem benim gözümün önünde iki kisi öldürülse bende kendime zor gelirdim herhalde...ama tabi haklisin aradan zaman gectikten sonrada arayabilirdi....evet bu iste bi is var ama hadi bakalim hayirlisi...offf simdi pazari mi beklicem ben..?:icon_sorr
var var kesin başka bi olay var belki de çok yakın arkadaşlarıydı ya da başka bişi ama tutupta m.ali ye iki kişi gözümün önünde öldürüldü o yüzden gelemedim derse m.ali için bişey ifade etmez sanırım
ooff yaa pazara da iki gün var valla çatlıycam.bu dizinin 2.reklamı olmuyo mu farklı olaylar falan gösteriliyo ya 2.sinde.şuleeee varsa sende bekleriz yani :)
GÜL GÜZELİ
28-09-07, 20:23
:)önemsizz cnm seve seve anlattım ben:)ya ben az öncede yazdım zaten istanbulda felaketler kopuyodu diye yani o iki kişiyle kalan bi facia degildi arkasıda gelmiş ama ne olmuş bilmiyorum işte orasını zehra söylicek bize ama bencede bu kendi dügününe gelmemesi için bi sebep degil tamam insan şoklar en fazla bi iki gün kendine gelemesin üçüncü gün toplanması gerekir sonuçta ölen gençler zehranın yakını degildi gerçi olabilirde bilmiyoruz daha zehra geçlere bakarken çok kötüydü sanki sevdiklerini kaybetmiş gibiydi belkide arkadaşlarıydı belli mi olurr ahh ya biraz daha açık olsa herşey ne güzel olur yada zehra artık anlatsın birine de ögrenelim bizde koca kasabada kimsemi merak etmiyo zehranın kendi dügününe neden gelmedigini ne komik ya ne bi açıklama istendi kadından nede merak edildi allah korusun başına bişey gelseydi ölüp gitseydi zavallı zehra kimsenın umrunda olmazdı herhalde ne saçmalık ya....
_seboist_s
28-09-07, 20:33
var var kesin başka bi olay var belki de çok yakın arkadaşlarıydı ya da başka bişi ama tutupta m.ali ye iki kişi gözümün önünde öldürüldü o yüzden gelemedim derse m.ali için bişey ifade etmez sanırım
ooff yaa pazara da iki gün var valla çatlıycam.bu dizinin 2.reklamı olmuyo mu farklı olaylar falan gösteriliyo ya 2.sinde.şuleeee varsa sende bekleriz yani :)
Valla canım normalde hep tek fragman gelir... Ama bu hafta gün değişikliğine özel olarak ikinci fragman gelirse ve ben yakalayabilirsem, muhakkak elinizde olurr:img-wink:
Bugün kolaj varya belki reklam arasında yeni bir fragman verirler...
Şu an yeni bölümü bekliyor olurduk üç haftada nasıl da alışmışız:D İki gün fazladan beklemek işgence gibi geliyor:img-yes:
Bu arada arkadaşlar konuya iştirak edeyim ben de... Bence Zehra'nın dönmemesinin altından çok büyük olaylar çıkacak, hiç tahmin etmediğimiz şeyler olacak ve hepimiz şok olacağız...
Ayrıca bu hafta fragmandan esinlenerek kafamızda kurduklarımız ile bölümde izlediklerimiz bence bizi çok şaşırtacak... Süpriz dolu olacak yani:):)
_seboist_s
28-09-07, 20:40
Şuanda tvde fragmanı izledim... Tek bir sahne eklemişler fazladan...
Gülendam, Özgür'e "ilk defa birini öpeceğim, güzel olsun istiyorum" diyor. Özgür de şaşırıyor "öyle mi" diyor... Fragmanı eklememe gerek var mı gerisi hep aynı bir tek bu anlattığım sahne var.
Siz ekle derseniz ekleyeceğim, karar sizin:img-wink::img-wink:
Yeni fragman lafın üstüne gelirmiş:D Daha az evvel konuşmuştuk:D
_seboist_s
28-09-07, 20:51
seboist, eklersen çok sevinirimm=)) o sahneyi çok merak ettimm=)) şimdiden teşekkürler..
cidden ya 2 gün fazla beklemek işkence geliyor cumaya alışınca...:img-yes:
Tamam canım o zaman eklerim:img-wink::img-wink: Birazdan profilimdeki anasayfa linkinden izlersin... Ama henüz upload etmedim, eklenince haber veririm buradan...;)
Valla Cuma'ya iyi alışmışız, şimdi Pazar'a kadar bekleyemeyeceğiz:D Ben ne güzel seviniyordum hafta sonu başlangıcı iyi gün diye:D Diğer dizim Pazartesi sendromumu yenmemi sağladı, Fikrimin İnce Gülü ise pazar gecesi sendromumu yendirecek...:D Ahh bu diziler birlik olmuş sendromlarımla mücadele ediyor:)
çok teşekkürler sana da zahmet oldu ama... tam sana göre ayarlanmış diziler desene=))
evet ya pazar günü en iyisi bence... çok iyi oldu.. umarım reytinglerde de görürüz değişimi..
ayy inşallah yaa çok iyi olur reytingler...:icon_sorr
tnrım yaa ettiğimiz dua ya bak kaliteli bi dizinin kalitesizliğe kurban gitmemesini diliyoruuz :(
Pazar 22.00 gün bana çok doğru bir karar gibi gelmedi.. ama boş gün de yok gibi gözüküyor.. Umarım iyi bir sonuç elde ederiz.. İmzana yazacağım ben de =)) Yeni günü, yeni saatini herkesin öğrenmesi gerek..
ya bu fragmanla gün birinci olmazsa çok şaşırırım valla.. harika bi bölüm olacak inanıyorum:) reytingler de tavan yapacak:)
ECE:) bu saatten kesin daha iyi oalcaktır..
meğer bu saatte bağımlılık yapmış dizi olmayınca forum alıyorum bi doz:)
_seboist_s
28-09-07, 21:10
çok teşekkürler sana da zahmet oldu ama... tam sana göre ayarlanmış diziler desene=))
evet ya pazar günü en iyisi bence... çok iyi oldu.. umarım reytinglerde de görürüz değişimi..
Yok canım ne zahmetii;);)
Hala ekleyemememin sebebi; fragman birden karşıma çıktı bende kayıt ayarlarını düzenleyemeden çektim... Ve boyutu bayağı büyük oldu, o yüzden hala upload oluyor... Yarısı doldu, on-on beş dakikaya hepsi eklenir... İlginç:D
Bence ratingler süper gelecek... Dudaktan Kalbe'yi gördünüz mü? 5. olmuş, çok iyi oldu onun için gün değişimi. İnşallah bize de fayda eder... Uzun uzuuun zamanlar, rahat rahat izleriz dizimizi:good:
evet.. ben çok iyi bir reyting bekliyorum.. popstar ve ibo show'dan sonra geliriz.. başka neler var ya pazarları??? hatta ab'de ibo showu bile geçebiliriz belki.. ne güzel olur yaa?=))) ya çok da bir şey istemiyorum gerçi devam edicek kadar olsun yeter..
_seboist_s
28-09-07, 21:19
evet.. ben çok iyi bir reyting bekliyorum.. popstar ve ibo show'dan sonra geliriz.. başka neler var ya pazarları??? hatta ab'de ibo showu bile geçebiliriz belki.. ne güzel olur yaa?=))) ya çok da bir şey istemiyorum gerçi devam edicek kadar olsun yeter..
İbo Show'u kesin geçeriz... Çünkü konuğuna göre rating alıyor İbo Show... Popstarı da geçeceğimizi düşünüyorum yavv.:D:D
Bence Birinci/ikinci olacağız... İlk üçten aşağıda olursak artık şu 2000 haneyi basmayı planlıyorum... :D:D
İNş dediğiniz gibi olur.. :)
Pazar günü genelde eğlence progrmaları oluyor, diğer kanallarda genelde ''TV'de ilk kez'' filmleri yayınlıyorlar, o yüzden bana pek iç açıcı gelmemişti ama sizin yorumlarınızı okuyunca bana da pozitif enerji yüklendi :)
Bu arada İBo SHow'u ABde kesin geçeriz, totalde bilemiyorum..
Ben fragmanı görmedim, annem görmüş :)
Anlattığına göre gerçekten sıkı böir bölüm olucakmış,
Şule yüklüyor sanırım, merakla bekliyorum Şulecim.. =))
_seboist_s
28-09-07, 21:36
İNş dediğiniz gibi olur.. :)
Pazar günü genelde eğlence progrmaları oluyor, diğer kanallarda genelde ''TV'de ilk kez'' filmleri yayınlıyorlar, o yüzden bana pek iç açıcı gelmemişti ama sizin yorumlarınızı okuyunca bana da pozitif enerji yüklendi :)
Bu arada İBo SHow'u ABde kesin geçeriz, totalde bilemiyorum..
Ben fragmanı görmedim, annem görmüş :)
Anlattığına göre gerçekten sıkı böir bölüm olucakmış,
Şule yüklüyor sanırım, merakla bekliyorum Şulecim.. =))
Pozitif düşün canım bence de, eğlence programlarından bıkanlar dizimizi izleyecek... Ee malum diziye düşkün bir ülkedeyiz:D:D
Bir sahne ilaveli fragman profilime yüklenmiştir... İzlemek isteyen arkadaşlar profilimdeki anasayfa linkine tıklayabilirler;);)
Papağan gibi oldum bende her fragman mevzusunda aynı şeyi söylüyorum:D:D
seboist, izliyorum şimdi fragmanıı çoooo..oook teşekkürlerrr=))
ya şu pazar bir gelsin izleyelim sonra da çabucak reytingler gelsin de rahatlayalımm...
İbo Show'u kesin geçeriz... Çünkü konuğuna göre rating alıyor İbo Show... Popstarı da geçeceğimizi düşünüyorum yavv.:D:D
Bence Birinci/ikinci olacağız... İlk üçten aşağıda olursak artık şu 2000 haneyi basmayı planlıyorum... :D:D
Biri basmak mıı dedii?...İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmmm!...Öhhğğğ!...:img-hyste Neyse demem o ki Şule'cim arkandayım her zaman biliyosunn :happy0064
Ayy yaa bugün diziyi izliycektik ne güzell!...Cuma günü tv izlemeye bile alıştırmışım kendimi bi haftada demek kii!...Vayy be dizimizin gücüne bakın sizz ehuehue...
Yalnız hakkaten çok güzel fragman hazırlamışlarr..Acayip merak uyandırıcı çok beğendim o yüzden...Bi de bu akşam dizimizi izlemek için oturan izleyicilerin gözüne soka soka dizinin pazara alındığının reklamı yapılırsa tam süper olur gerçekten...
Gümüş Hastası
28-09-07, 21:42
Merhaba arkadaşlar ben ne bu forumun ne de dizinin düzenli takipçisiyim. Bir ara Fikrimin İnce Gülü'nün tekrarına denk geldim (ilk bölümün). Senaryosunu , oyuncularını yani her şeyini çok sevdim. Ama dizinin bu kadar düşük reyting almasının sebebi yayınlandığı kanal. Dizi bana göre show tv de olduğundan dolayı düşük reyting alıyor. Ayrıca yayın gününün değişmeside gayet büyük bir reyting kaybı yaratacaktır. Mesela ben dizinin pazar gününe alınacağını buradan öğrendim yoksa haberim dahi yoktu. Cevaplarınızı bekliyorum...
_seboist_s
28-09-07, 21:42
seboist, izliyorum şimdi fragmanıı çoooo..oook teşekkürlerrr=))
ya şu pazar bir gelsin izleyelim sonra da çabucak reytingler gelsin de rahatlayalımm...
Rica ederim canım;)
Keşke eklemişken birkaç sahne fazladan ekleselerdi dimi... Ne güzel olurduu:D:D Niye kısacık bir parça ekleme gereği duymuşlar ki... Hmmm herhalde Pazar'a odaklanıyorlar iyice şok edecekler bizi:img-yes:
Yalnız şunu söylemeliyim Fikrimin İnce Gülü fragman konusunda çok başarılı... Yani harika hazırlanıyor fragmanlar... Tabi izlemek için can çekişiyoruz, çoğunuz netten izliyor. Elimizde fragman var ama kanal yayınlamıyor ki sık sık...
Amann neyse bu hafta iyi yayınlıyor hakkını yemeyelim... Fragmanı ekleyene kadar iki defa daha gördüm yanee:D:D
o sahne ne zaman acaba?? özgür çıktıktan sonra falan mı yoksa önce mi?? gülendamın tepkisini de çok merak ediyorum ben yaa... ooooffff şu pazar bir gelsin çıldırıcamm=)) benim de 4 dizim var 3ü arka arkayaa=)) pazar fikrimin ince gülü, p.tesi bıçak sırtı, salı da benden baba olmaz=))
_seboist_s
28-09-07, 21:50
Biri basmak mıı dedii?...İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayımmmm!...Öhhğğğ!...:img-hyste Neyse demem o ki Şule'cim arkandayım her zaman biliyosunn :happy0064
Ayy yaa bugün diziyi izliycektik ne güzell!...Cuma günü tv izlemeye bile alıştırmışım kendimi bi haftada demek kii!...Vayy be dizimizin gücüne bakın sizz ehuehue...
Yalnız hakkaten çok güzel fragman hazırlamışlarr..Acayip merak uyandırıcı çok beğendim o yüzden...Bi de bu akşam dizimizi izlemek için oturan izleyicilerin gözüne soka soka dizinin pazara alındığının reklamı yapılırsa tam süper olur gerçekten...
Bu desteğin geleceğini biliyordum:img-hyste Yaa canım valla bascaz da ben şu ana kadar hiç kimsenin "bizim evimizde rating cihazı var" dediğini duymadım. Niredeki bu cihazlar?:D Niye deşifre etmiyor kendilerini bu cihaz sahipleri...:D
Gümüş Hastası; ben ratinglerin düşeceğini değil aksine artacağını düşünüyorum... Gün değişikliği çok iyi oldu aksi takdirde kaldırılması bile söz konusu olabilirdi, senin de dediğin gibi ratinglerin düşük olma sebebi nasıl ki show ise emeğin ziyan olma sebebi de show olabilirdi... Ama ben şimdi yükseleceğini düşünüyorum.
Ayrıca Nuray'ın da dediği gibi insanların gözlerine soka soka günün değiştiğini söylerlerse çok iyi olacak...
Pusat yayınlanırken sürekli alt yazı geçseler, junior fragmanı yayınlasalar... Sonra reklam aralarında fragmanı döndürseler... Ama zaten ben sık sık gördüyorum yanii. Fikrimin İnce Gülünü izlemek isteyen biri, pusatın yayınlandığını görecek, sonra reklam aralarında ise pazara alındığını öğrenecek... Hem ilk hafta öğrenmese bile mümkünü yok ikinci hafta öğrenir;)
Bu hafta görelim bakalım Pazar bize uğur getirecek mi:img-wink:
''Fikrimin İnce Gülü Bilinmeyenleri Ve Çekimler
Fikrimin İnce Gülü Dizisi 7 Eylül'de Show TV'de
İşte Kenan Işık'ın ShowTv''de yayınlanacak olan yeni dizisi "Fikrimin İnce Gülü"nün bilinmeyenleri;
Işık dizi ile ilgili şöyle konuştu;
"’Fikrimin İnce Gülü’ adlı yeni bir diziye başlayacağız. Dizinin öyküsü bir kasabada geçiyor. Ben belediye başkanını oynayacağım. Belediye başkanının gençliğinde sevdiği kız, büyük şehre gidiyor ve orada evlenip çoluk çocuğa karışıyor. Günün birinde kadın, uyuşturucu müptelası oluyor ve çocuğunu alıp evine dönüyor. Belediye başkanı da yıllar önce sevdiği kadını karşısında görünce her şey altüst oluyor."
Amasra'da dizi çekimi!
Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı 'Fikrimin İncegülü' adlı televizyon dizisi çekimleri Amasra'da yapılıyor.
Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İncegülü “ adlı televizyon dizisi filmin çekimleri Tarihi ve Turistik Amasra ilçesinde yapılıyor.
Med Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı dizi Show TV.’de mayıs ayının ilk haftasında gösterime girecek. Fikrimin ince gülü isimli televizyon dizisinin 8 bölümü Amasra çekilerek, diğer kalan bölümlerinin ise Haziran ve Ağustos aylarında tekrar Amasra’da çekileceği bildirildi.
Aydan Şener ve Kenan Işık’ın başrollerini paylaştığı “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı TV.dizisinde Aydan Şener Uyuşturucu bağımlısı oğlunu bu illetten kurtarmaya çalışan bir anneyi canlandırıyor.''
arkadaşlar muhtemelen hepiniz daa önceden biliyorsunuzdur bu haberide siz takipçisi oldunuz için size sorayım dedim
Med Film şirketinin yapımcılığını üstlendiği “ Fikrimin İnce Gülü “ adlı dizi Show TV.’de mayıs ayının ilk haftasında gösterime girecek. Fikrimin ince gülü isimli televizyon dizisinin 8 bölümü Amasra çekilerek, diğer kalan bölümlerinin ise Haziran ve Ağustos aylarında tekrar Amasra’da çekileceği bildirildi.
haberin bu kısmı kafamı karıştırdı bir bilginiz varmı?
Merhaba arkadaşlar ben ne bu forumun ne de dizinin düzenli takipçisiyim. Bir ara Fikrimin İnce Gülü'nün tekrarına denk geldim (ilk bölümün). Senaryosunu , oyuncularını yani her şeyini çok sevdim. Ama dizinin bu kadar düşük reyting almasının sebebi yayınlandığı kanal. Dizi bana göre show tv de olduğundan dolayı düşük reyting alıyor. Ayrıca yayın gününün değişmeside gayet büyük bir reyting kaybı yaratacaktır. Mesela ben dizinin pazar gününe alınacağını buradan öğrendim yoksa haberim dahi yoktu. Cevaplarınızı bekliyorum...
bence reytingler artacak çünkü cuma günü birçok izlenen dizi var ama pazar günü şahsen ben adam gibi bişi göremiorum yalnız saati 20.00 olsaymış daa iyi olurdu okul vs açısından.
Gümüş Hastası
28-09-07, 22:00
Bu desteğin geleceğini biliyordum:img-hyste Yaa canım valla bascaz da ben şu ana kadar hiç kimsenin "bizim evimizde rating cihazı var" dediğini duymadım. Niredeki bu cihazlar?:D Niye deşifre etmiyor kendilerini bu cihaz sahipleri...:D
Gümüş Hastası; ben ratinglerin düşeceğini değil aksine artacağını düşünüyorum... Gün değişikliği çok iyi oldu aksi takdirde kaldırılması bile söz konusu olabilirdi, senin de dediğin gibi ratinglerin düşük olma sebebi nasıl ki show ise emeğin ziyan olma sebebi de show olabilirdi... Ama ben şimdi yükseleceğini düşünüyorum.
Ayrıca Nuray'ın da dediği gibi insanların gözlerine soka soka günün değiştiğini söylerlerse çok iyi olacak...
Pusat yayınlanırken sürekli alt yazı geçseler, junior fragmanı yayınlasalar... Sonra reklam aralarında fragmanı döndürseler... Ama zaten ben sık sık gördüyorum yanii. Fikrimin İnce Gülünü izlemek isteyen biri, pusatın yayınlandığını görecek, sonra reklam aralarında ise pazara alındığını öğrenecek... Hem ilk hafta öğrenmese bile mümkünü yok ikinci hafta öğrenir;)
inşallah senin söylediğin gibi olur. bide benim kolum ağrımaya başladı ondan dolayı arada bir tek elle yazıyorum. Şimdi internetten izledim fragmanı , gayet güzel bir fragman olmuş. Ama bir kaç sahnesini daha koysalardı daha iyi olurdu. Arkadaşlar birde bana sanki finale yaklaşılıyormuş gibi geldi. (inşallah içimdeki ses yanlış söylüyordur).
Hakkaten canım yaa nasıı gizli bi işse bu artık!...Sanki CIA'e çalışıyolarr:img-hyste Gerçi bi kere Beyaz'ın programında birisi "bize tv'yi alırken reyting cihazı olduğunu söylediler ama bakıyoz bakıyoz göremiyoz" gibi bişey yazmıştı..Yani onlar da bilmiyoo nerelerinde olduğunu cihazın...:img-hyste
Bu arada Şule'cim ikinci fragman için çok teşekkürler...:happy0064 Emeklerine sağlıkk!...
Yaa ben Mehmet Ali'nn pişmanlığına takmış durumdayım...Kesin bu bölüm Zehra gitmesin diyee bişey yapıcak gibi geliyoo....Özette de "gitmesini istemeyen biri vardır "gibi bişey diyoo yaa!...Aslında başta Özgür gitmek istemiyo sanmıştım ama sonra Mehmet Alinin olması daha romantik geldii ehuehue...İnşallah Mehmet Ali bişey yapar...Gizli de olsa yapsın...Zehra da onun yaptığından şüphelensin ama "Yok artık!" desinn süperr olurrr:happy0064
Bu arada Şule'cimm İA'nın fragmanıyla ilgili bişey yapmayı düşünüyo musun ben geçiyim başına tv'nin...(Gerçi burası yeri diil ama o kadar yorum yaptım canım aa bişey olmaz herhaldee ehuehue!..:))
FİG Gecen sene Eylül ayından beri belli olan bir projeydi, kanal yayınlamakla yayınlamamak arasında gidip geliyorlardı, bu arada da o bölümler çekilmişti.. haber eski biraz sanırım..
O çekilen bölümlerin de yapımcının içine sinmediği + ramazan nedeniyle yeniden cekilmesi kararı alındı..
Bu arada fragmanı izledim.. Çook Teşekkürler Şulecim.. =))
Evet gerçekten bomba giibi bir bölüm..
Zehra'dan öyle bir haraket beklemezdim.. Yani itirafı beni biraz şaşırttı..
Özgür nolucak sizce ?.. Mehmet Ali o itiraftan sonra yetkililerini kullanarak Özgür'ün ceza almasını engelleyebiliri.. Özgür&Gülendam sahneleri izleyeceğiz gene bol bol sanırım..
Diziyi merakla bekliyorum.. =))
Gümüş Hastası
28-09-07, 22:05
ya evet sahidende neredeki bu cihaz sahipleri? Ben bi kez denk gelmiştim evinde rating cihazı olan birine. Beyaz'ın programı Biri Bana Anlatsın'a Kıvanç Tatlıtuğ'un katıldığı zaman birisi mail atmıştı bizim evimizde rating cihazı var gerçektende çok zor birşey. Tüm dizilerden de taksit taksit bakıyoruz. Eğer dizi yayından kaldırılırsa o kadar kişinin ekmeğiyle oynadığımızı düşüyoruz diye bişeyler yazıyodu mail de Beyaz okumuştu hatta. Yani evinde rating cihazı olmak zor işmiş.:happy0064
_seboist_s
28-09-07, 22:09
Hakkaten canım yaa nasıı gizli bi işse bu artık!...Sanki CIA'e çalışıyolarr:img-hsyte Gerçi bi kere Beyaz'ın programında birisi "bize tv'yi alırken reyting cihazı olduğunu söylediler ama bakıyoz bakıyoz göremiyoz" gibi bişey yazmıştı..Yani onlara da bilmiyoo nerelerinde olduğunu cihazın...:img-hyste
Bu arada Şule'cim ikinci fragman için çok teşekkürler...:happy0064 Emeklerine sağlıkk!...
Yaa ben Mehmet Ali'nn pişmanlığına takmış durumdayım...Kesin bu bölüm Zehra gitmesin diyee bişey yapıcak gibi geliyoo....Özette de "gitmesini istemeyen biri vardır "gibi bişey diyoo yaa!...Aslında başta Özgür gitmek istemiyo sanmıştım ama sonra Mehmet Alinin olması daha romantik geldii ehuehue...İnşallah Mehmet Ali bişey yapar...Gizli de olsa yapsın...Zehra da onun yaptığından şüphelensin ama "Yok artık!" desinn süperr olurrr:happy0064
Bu arada Şule'cimm İAnın fragmanıyla ilgili bişey yapamyı düşünüyo musun ben geiyim başına tv'nin...(Gerçi burası yeri diil ama o kadar yorum yaptım canım aa bişey olmaz herhaldee ehuehue!..:))
Ayy koptum şimdi yaa:img-hyste O zaman bizim biryerleri basma hayallerimiz suya düşüyor hee tühhh...:D
valla Nuray'cım ben de Memed Ali, Zehra gitmesin diye ne yapacak acaba diye düşünmekteyim...:D Yani bende pişmanlığına takmış vaziyetteyim... Özeti ilk okuduğumda aynenn Özgür sandım ama şu an Memed Ali daha yakın geliyor. Hem daha sürrpizlü olacak hemde romantik olacak:D Zaten biz Memed Ali olmasını istiyoruz başkası olmamalı alla allaa:D Yalnız olaylar çokta çabuk ilerlemesin bence şöyle bir seneye yaysınlar en az:img-yes:
Yaa canım benim tv kartında Star göstermediği için İA'nın fragmanlarını çekemiyorum... Yoksa biliyorsun onuda çekerim. Hatta Star gösterseydi diret iki sezonun fragmanlarını başkasına bırakmadan hafta hafta eklemiş olurdum yanii:D Ama göstermiyor kiii:icon_sorr
yaw ne zaman değişti dizinin günü.tv başında bekledim baktım başlamıyor buraya baktım...yanlış gündü..umarım pazar iyi reyting alır.kaldırılırsa üzülürüm..
_seboist_s
28-09-07, 22:15
ya evet sahidende neredeki bu cihaz sahipleri? Ben bi kez denk gelmiştim evinde rating cihazı olan birine. Beyaz'ın programı Biri Bana Anlatsın'a Kıvanç Tatlıtuğ'un katıldığı zaman birisi mail atmıştı bizim evimizde rating cihazı var gerçektende çok zor birşey. Tüm dizilerden de taksit taksit bakıyoruz. Eğer dizi yayından kaldırılırsa o kadar kişinin ekmeğiyle oynadığımızı düşüyoruz diye bişeyler yazıyodu mail de Beyaz okumuştu hatta. Yani evinde rating cihazı olmak zor işmiş.:happy0064
Valla canım öyle demişler ama bilemiyorum yanee sayelerinde dizimizin günü değişiyor... Taksit taksit bakarken bizi zapping yapmışlar herhalde... Hiç adaletli bölmemişler olmaz ki böylee...:D:D
Cidden evinde rating aleti olması zor iş baksana benim gibiler tarafından da sürekli suçlanıyorlar:P Şaka bir yana insanın kendini suçlu hissetmesi de çok doğal böyle bir durumda, Allah yardımcıları olsun rating cihazlı vatandaşlarımızın:D
Ece'cim rica ederim canım... Cidden bomba gibi bir bölüm... Ahh şu fragman işini çok iyi biliyorlar ya;)
Ayy koptum şimdi yaa:img-hyste O zaman bizim biryerleri basma hayallerimiz suya düşüyor hee tühhh...:D
valla Nuray'cım ben de Memed Ali, Zehra gitmesin diye ne yapacak acaba diye düşünmekteyim...:D Yani bende pişmanlığına takmış vaziyetteyim... Özeti ilk okuduğumda aynenn Özgür sandım ama şu an Memed Ali daha yakın geliyor. Hem daha sürrpizlü olacak hemde romantik olacak:D Zaten biz Memed Ali olmasını istiyoruz başkası olmamalı alla allaa:D Yalnız olaylar çokta çabuk ilerlemesin bence şöyle bir seneye yaysınlar en az:img-yes:
Yaa canım benim tv kartında Star göstermediği için İA'nın fragmanlarını çekemiyorum... Yoksa biliyorsun onuda çekerim. Hatta Star gösterseydi diret iki sezonun fragmanlarını hafta hafta eklemiş olurdum yanii:D Ama göstermiyor kiii:icon_sorr
Valla düştü canım yaa!...:img-hyste Bu arada Gümüş Hastası'yla aynı programdan farklı örnekler vermişizz ehueuhue süperr yaa!!...:img-wink:
Yaa tüh demek İA'yı çekemiyosunn şans iştee!..O zaman benim bi 15 dakka sora çıkmam gerekicekk muhtemelen verirler...(Artık katlanıcaksınız kötü çekimlere alıştınız atii ehuehue:))Gerçi Star çok mantıklı bi kanal diil ama neysee!...Bu konuyu kapatıyım ben yoksa heba olucak güzelim mesaj!...
Bu arada ben Mehmet Ali'nin sarhoş halini görmek istiyorum ehuehue!..Gerçi bu komedi dizisi diil ama komik şeyler de oluyoo,e samimi diye boşuna demedik neysee!...Demem o ki Mehmet Ali sarhoş olup da Zehra'nın kapısına dayanırsa süperr olurr!...
"Yanıyorum uleyynn!.." diyee naralar atarsa falann...Sonra ertesii günn hiç kimse bi önceki gece neler yaptığını Mehmet Ali'ye anlatmaya cesaret edemiyceği içinn hikaye kaldığı yerden devam edebilir yaniii:img-hyste
yaw ne zaman değişti dizinin günü.tv başında bekledim baktım başlamıyor buraya baktım...yanlış gündü..umarım pazar iyi reyting alır.kaldırılırsa üzülürüm..
selam jenn:)
haftaiçi değişti.. sen fragmanı gördünmü.. harika bi bölüm olacak.. pazar kesin daha iyi reyting alacak:)
Gümüş Hastası
28-09-07, 22:21
Valla düştü canım yaa!...:img-hyste Bu arada Gümüş Hastası'yla aynı programdan farklı örnekler vermişizz ehueuhue süperr yaa!!...:img-wink:
Yaa tüh demek İA'yı çekemiyosunn şans iştee!..O zaman benim bi 15 dakka sora çıkmam gerekicekk muhtemelen verirler...(Artık katlanıcaksınız kötü çekimlere alıştınız atii ehuehue:))Gerçi Star çok mantıklı bi kanal diil ama neysee!...Bu konuyu kapatıyım ben yoksa heba olucak güzelim mesaj!...
Bu arada ben Mehmet Ali'nin sarhoş halini görmek istiyorum ehuehue!..Gerçi bu komedi dizisi diil ama komik şeyler de oluyoo,e samimi diye boşuna demedik neysee!...Demem o ki Mehmet Ali sarhoş olup da Zehra'nın kapısına dayanırsa süperr olurr!...
"Yanıyorum uleyynn!.." diyee naralar atarsa falann...Sonra ertesii günn hiç kimse bi önceki gece neler yaptığını Mehmet Ali'ye anlatmaya cesaret edemiyceği içinn hikaye kaldığı yerden devam edebilir yaniii:img-hyste
Ben programdan örneği verdiğim sırada örneği veren diğer arkadaş daha yazıyı yazmamıştı. Ama farklı örnekler vermişiz. Ben arkadaşın verdiği örneğede tanık olmuştum programa bakarken. Bide Fikrimin İnce Gülü'nün fragmanı internette var.
dizi baslamadan once tanıtım fragmanı beni cok etkilemisti.
birde bu fragmanı cok etkiledi dilinizi ısırın demeyin oyle
kaldırılırsa falan diye. :(
Kucukken hep gulerdin sen biliyor musun.
Sonra buyudukce gorduklerine dayanamadın.
Hayat fazla geldi sana.
bir de fragman aldatması demis bazı arkadaslar ama,esi de
kızıl saclı degil ama buyuk kızı gibi geldi bana onun sacları
sanki kızıl gibiydi.
Ben programdan örneği verdiğim sırada örneği veren diğer arkadaş daha yazıyı yazmamıştı. Ama farklı örnekler vermişiz. Ben arkadaşın verdiği örneğede tanık olmuştum programa bakarken. Bide Fikrimin İnce Gülü'nün fragmanı internette var.
Yok biliyorum canım ben başka bi diziden bahsediyodum o yüzden biraz karıştı,afedersin:)Sağol yine de!...:)
Yaa arkadaşlarr benim özette kafama takılan bişeyler varr!...Mesela Zehra eczacınının ifadesini değiştirmek için napıcak?...Yanii değiştirmesi çok zor, adam başkanı da almış arkasına,bırakır mı hiç bu işin peşini!...Bütün zararı ziyanı ödese de kolay kolay dönmez yaniii lafından...
Bi de Özgür'ün hayaıtnda dönüm noktası olucak olan kışlıkçı Nezih!...Yoktu dimi böyle bi karakter ilk defa görücezz?...Ne yapıcak kii bu adam ,da, dik başlı bi çocuğu dize getiricekk!...Herhalde o sahne de çok etkileyici olurr!...Çok merak ettim ben bunu yaa:icon_whis
bencede iyi reyting alacak :img-yes:...ama ben merak ediyorum pazarı kim 1. kapatır :):img-icecr
totalde popztar iboshow yarışır..
ab de fikriminincegülü:) karainci:)
Gümüş Hastası
28-09-07, 22:45
Yok biliyorum canım ben başka bi diziden bahsediyodum o yüzden biraz karıştı,afedersin:)Sağol yine de!...:)
Yaa arkadaşlarr benim özette kafama takılan bişeyler varr!...Mesela Zehra eczacınının ifadesini değiştirmek için napıcak?...Yanii değiştirmesi çok zor, adam başkanı da almış arkasına,bırakır mı hiç bu işin peşini!...Bütün zararı ziyanı ödese de kolay kolay dönmez yaniii lafından...
Bi de Özgür'ün hayaıtnda dönüm noktası olucak olan kışlıkçı Nezih!...Yoktu dimi böyle bi karakter ilk defa görücezz?...Ne yapıcak kii bu adam ,da, dik başlı bi çocuğu dize getiricekk!...Herhalde o sahne de çok etkileyici olurr!...Çok merak ettim ben bunu yaa:icon_whis
Ben diziden baya bi bölüm kaçırmışım anlaşılan. Yeni bölümünün özetinide okuyamadım. Sadece fragmanına baktım. Ama fragmanı dahi insanı duygulandırmaya yetiyor.
oo lilciğim sen almışsın ölçüyü hade hayırlısı ..ama bizim kara inci 1. olsun ..biliyorsun açıklamalardan biri 1.liği kaptırmayacaktı :) sonra bişiy olur diziye mazallh :)
ayy fragman süper FIG in hade bakalım azzz kaldı.....:img-icecr:happy0064
Gümüş Hastası
28-09-07, 22:49
Benim bu haftaki reyting tahminlerim;
AB[B] Grubu
[B]1. Popstar Alaturka
2. Kanal D Ana Haber Bülteni
3. Hepsi 1
4. ya da 5. ya da 6. Fikrimin İnce Gülü
olur. Totali şimdilik tahmin edemiyorum. Çünkü total izleyicisinin hali belli olmuyor.
Birde arkadaşlar Kara İnci hangi kanalda? ben hiç tanıtımını falan görmedim. Show TV de desem o saatte Hepsi 1 yokmuydu? İyice aklım karıştı:icon_whis
çok çarpıcı bi sinemayla vurmaya çalışmadıkları sürece fikrimin incegülü ilk üçte girer bence ab de..
totale bende bişiy diyemiyorum..
şu dizi kanal d de olsaydı kafadan birinciydii.. showda kim göre kim bile.. kim araya kim sora..
_seboist_s
28-09-07, 22:53
Lütfennn... Burası ciddi bir forum kanıma girme :img-hyste
Memed Ali'nin sarhoş halleri:img-hyste Ayy komedi yaa... Ama cidden bütün kasaba anında unutur olayı ee başkanları sonuçta. Hepsinin ödü patlıyor:D Yalnız Nefise seyirci kalamaz bu duruma ertesi günü takar kanatları... Bence Nefise olanı biteni görmesin, o babası sarhoşken gidip saklandığı yer varya... Oraya saklanmış olsun o yüzden duymasın Memed Ali'nin naralarını... Tamam mıdır Nefise sorununu da hallettik:D
Şaka bir yana "Kanat Takmak" diye bir deyim yarattık:D Nefise sağolsun:D Valla dizimizin sözlüğü yavaş yavaş oluşuyor, bakalım daha neler neler katacak sözcük daarcığımıza:img-wink:
Ayrıca taktım ben Nefise'ye her yerde takacak insan buluyorum yaa:D
EDİT: Kara İnci pazar günlerimi yayınlanacakmış?
Lütfennn... Burası ciddi bir forum kanıma girme :img-hyste
Memed Ali'nin sarhoş halleri:img-hyste Ayy komedi yaa... Ama cidden bütün kasaba anında unutur olayı ee başkanları sonuçta. Hepsinin ödü patlıyor:D Yalnız Nefise seyirci kalamaz bu duruma ertesi günü takar kanatları... Bence Nefise olanı biteni görmesin, o babası sarhoşken gidip saklandığı yer varya... Oraya saklanmış olsun o yüzden duymasın Memed Ali'nin naralarını... Tamam mıdır Nefise sorununu da hallettik:D
Şaka bir yana "Kanat Takmak" diye bir deyim yarattık:D Nefise sağolsun:D Valla dizimizin sözlüğü yavaş yavaş oluşuyor, bakalım daha neler neler katacak sözcük daarcığımıza:img-wink:
Aa Şule'cim senin kanına girmeye ne gerek varr!...Valla maşşalahh senin kanın her daim kıpır kıpır zatii..:img-wink:
Aa hakketen ben Nefise'yi unuttum ya tühh görüyo musun?...Bu mantıklı tahminimde çok önemli bi detay atlamışım olmadı kii!...:img-hyste Sil bütün planı baştan yap şimdii bak!...ehuehue...
Ya hakketn bu Nefise'Nin sonu ne olucak yaa!.."Kanat takma" gibi duruyoo ama o da kötüü olur yanii!...Ancaa çok kötülükler yapması lazım kii kanat takması bize koymasın (Tabii Mehmet Ali ve Zehra'ya da !...) Yoksa buruk olur her şeyy!..Tabii bu bi dizi ama olsun yanii ehuehue:img-wink:
karainci pazar 20 de yayınlanacak atv de.. bu durumda emin olmamakla birlikte ibo show 22 ye çekilmiş olmalı.. bu fikrimin ince gülünü nasıl etkiler.. olumsuz gibi gelsede ilk bi.. sonra düşününce kitleleri aynı değil diye düşündüm ben..
_seboist_s
28-09-07, 23:14
Aa Şule'cim senin kanına girmeye ne gerek varr!...Valla maşşalahh senin kanın her daim kıpır kıpır zatii..:img-wink:
Aa hakketen ben Nefise'yi unuttum ya tühh görüyo musun?...Bu mantıklı tahminimde çok önemli bi detay atlamışım olmadı kii!...:img-hyste Sil bütün planı baştan yap şimdii bak!...ehuehue...
Ya hakketn bu Nefise'Nin sonu ne olucak yaa!.."Kanat takma" gibi duruyoo ama o da kötüü olur yanii!...Ancaa çok kötülükler yapması lazım kii kanat takması bize koymasın (Tabii Mehmet Ali ve Zehra'ya da !...) Yoksa buruk olur her şeyy!..Tabii bu bi dizi ama olsun yanii ehuehue:img-wink:
Eheh cidden Nuray'cım o mantık dolu yorumdan nasıl kaçar... Neyse bak benim dediğim planı uygularız:D
Canım ben diyorum ki Nefise'yi de mi yurtdışında bir kliniğe yollasak:img-hyste
Şaka bir yana işte Memed Ali ve Zehra'nın yeniden birlikte olma durumunu düşündüğümüzde cevap bulamama sebebimiz bu... Hem de çok büyük bir engel bu. Yani bir evlilik, çocuklar vs. (Sonra Memed Ali'nin yemini:icon_whis) O konu hakkında şu an mantık yürütemiyorum. Hiç tahminsizim:D
Bence yavaş yavaş olaylar geliştikçe çözümlerde oluşacaktır. Yalnız şöyle birşey var; Nefise iyi tamam zararsız, hanımefendi biri gibi görünüyor fakat yaptığı çok kötü birşey bence.
Sen git "en iyi" arkadaşımdın de, sen yokkende ben seninle dertleştim de ama sevdiğiyle evlen. Çok yanlış birşey, o zaman Nefise hiçbir zaman Zehra'nın arkadaşı olmamış demektir.
Sen arkadaşının sevdiğiyle evlenirsen o zaman "biz bir yuva kurduk, bunu bozmayacağını biliyorum çünkü 'arkadaşımsın'" da diyemezsin... Bence Nefise de bunun farkında...
Ama bu evliliğin altından başka birşey çıkacağını düşündüğüm için Nefise hakkında pekte kötü konuşmak istemiyorum. Ama şu ana kadar gördüğüm bir sürü olumsuz yanı var. Zehra'nın yüzüne gülüp arkasından konuşması gibi...
Ama yine de güzel güzel çözseler olayı yani... Biz kimsenin üzülmesini istemeyiz:D
lil; kara incinin pazar günü olması kesin değil sanırım ama pazar günü olsada canım bizi etkileyemez bence. Çünkü saatleri farklı zaten rakip sayılmazlar ayrıca İbo Showu da ben rakip olarak görmüyorum...:D
Nuray'cım sen gör benim yerime:img-pilot:D
kolaj bölümü başladııı=)) yeni bölüm yok bununla yetinicez artık bugünlük=)) gülendamla özügürün ilk karşılaşmasında şimdi=))
herkese mrb dizinin cumaya alınması cok iyi oldu yoksa ratingler hep düşük gelecekti buda diziyi olumsuz etkileyecekti kanal yönetimi anında dizinin biletini kesecekti bunu asla istemeyiz ben bu diziyi cok seviyorum oyucuları harika konusu harika sıcak ve samimi pazar günü ne izlerim diye düşünüyordum cok iyi oldu umarım ratingleri iyi olur
acemicadi_selim
29-09-07, 09:22
4. BÖLÜM
ZEHRA İSTANBUL’A GERİ DÖNECEK Mİ?
Polislerin Özgür’ü alıp götürmesi evde şok etkisi yaratmıştır. Ertesi sabah çıkan gazete ile kasabadaki herkes Özgür’ün uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrenmiştir. Zehra gerçekten zor durumdadır. Zehra gazeteye bu haberi gazeteye verenin peşine düşer. Tabii ki tahmin ettiği gibi olayın arkasında Memed Ali vardır. Ama asıl derdi oğlunun hapse girmesini engellemektir. Bunun için öncelikle eczacının ifadesinin değiştirmesi gerekir.
ayy zehranin isi bayagi zor gorunuo off of ozguru nasil kurtaricak acaba??
Gülendam Özgür’ü sık sık ziyarete gider. Gülendam’ın Özgür’ün ziyarete gittiğini gören Savaş hemen harekete geçmek gerektiğini anlar ve Gülendam’ı ailesinden istemeye niyetlenir. Ama önce aşması gereken bir anne baba engeli vardır.
buda demek oluoki bol bol gulendam ozgur sahnesi var:img-blush ayrica su kiz isteme sahneside kesin super komik olucaktir=)
Zehra, Memed Ali’ye gider ve Memed Ali’nin hayatını alt üst edecek konuşmayı yapar. Memed Ali amacına ulaşmıştır ama aynı zamanda yaptığından pişman da olmuştur. Çünkü Zehra’ya duyduğu nefret kadar sevgisi de hâlâ ayaktadır.
m.ali nin akli basina gelicek anlasilan ama cook gec olucak of offf
Özgür nezarette olmaktan mutsuzdur mutsuz olmasına ama orada tanıştığı kışlıkçı Nezih onun hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Zehra tüm olanlardan sonra kasabadan gitmeye karar verir. Tek beklediği Özgür’ün gözaltından çıkmasıdır. Ama gitmek konusunda onun gibi düşünmeyen birisi vardır.
kesin o kislikci nezih ozgurun uyusturucu hakkindaki seylerini degistircek(ayy burda gecenin bi yarisi ne yazcegimide bilemedim aklima kelime gelmiyo)
buyuk ihtimalle gitmez zehra istanbula gitse bile cok kisa bi zamanda geri doner kasabaya nasilsa:img-yes::D maksat heyecan olsun=)
bu arada fragmana bi sahne daha eklenmisss saolsun malum siteye konulmus hemdee eklenen sahne ozgur gulendam sahnesi=) bendeki sansa bak bee :)
arkadaslar benim ilk bolumden beri gozume carpıyor gülendam nasıl da elizabeth hurley'e benziyor farkettiniz mi.bir de bugun show un sitesinde bu aksam için 22:00'dafikrimin ince gülü kolaj yazıyor ama 15 dakika için.22:15 'de bbg yazıyor biraz saçma ama heralde yanliş yazdılar.
tüm tv rehberlerinde yazıyor o kolaj saçma ama koymuşlar işte belki bbgde aksama olur gecikirlerse falan die koymuş olabilirler.:img-grin2
Zehra eczane sahibini ikna edecektir mutlaka...içinde ki zor durumu anlatabilir,zararını karşılayabilir...üstelik Zehra o kasabanın ferdi her ne kadar uzun süre ayrı kalsa da..ilesi orada yaşıyor,bu nedenle eczacı şikayetçi olmayacaktır...
Fragmana yeni eklenen Özgür-Gülendam sahnesi hoş görünüyor...
Merakla beklediğim tek şey ise Zehra'nın Mehmet Ali'yi sarsacağı konuşma...gitmeye kara verse de bu konuşma nedeniyle Mehmet Ali onu gitmekten vazgeçiren kişi olacak bence...
arkadaşlar anasaydaki fragman videoları falan neye göre belirleniyor.. kanllar reklam mı veriyor yoksa site yönetimi mi arzu ettiklerini yayınlıyorlar.. bilginiz var mı..
anasayda yayınlanmaya layık bi fragman.. mükemmel bi bölüm.. kimsenin kaçırmasını istemiyorum bu bölümü ben:)
özet için çok tşkler arkadaslar cok güzel bir bölüm olacağı fragmandan belli oluyordu ama özet gelince daha bi güzel olacak gerçekten de özgür gülendam sahnesi bol ayrıca şu savaşa cok sinir oluyorum kimin anne babasını ikna edecek ki kendi ailesini mi acaba gülendam kabul etmeyeceğine savaştan korkmamıza gerek yok özgür gitmek istemeyecek gülendamı bırakmak istemiyor bakalım zehra onu dinleyecekmi neler olacak cok merak ediyorum mehmed ali ne yapacak cok güzel bölüm olacak pazar gelsin çabuk
ya arkadaşlar ben tekrarlardada normaldede özgürle gülendamın ilk karşılaştıkları sahneyi kaçırdım yada hatırlamıorum nasıldı anlatabilirmisiniz.
absolutelycandy
30-09-07, 01:00
Haftalar önce Fikrimin İnce Gülü'nün ilk tanıtım filmini gördüğümde (sessiz sözsüz görüntüsüz, müthiş müziğinden ibaret olan) çok etkilenmiştim. Bu haftaki fragman işte tam da bu etkiyi yaptı.
Bu bölüm gerçekten özel olacak belli. İç dünyalarda kopan fırtınalar muhataplara yönelip kasırgalara dönmüş. Mehmet Ali'nin özeleştirisi, karısıyla daha doğrusu kendisiyle yüzleşmesi, Zehra'nın Süreyya'ya haddini bildirmesi, Özgürle konuşması :img-cray:, Mehmet Ali'ye itirafı... hepsi çok güzel :img-icecr
Ama en etkilediğim bölüm Zehra&Özgür ve Zehra&Mehmet Ali sahneleri.
Özgür ve Zehra'nın anne-oğul ilişkisini çok seviyorum. İkisinin çok özel bir bağı var. Birbirlerini gerçek anlamda tanıyor, anlıyorlar. Kendi kafalarında bir yerlere oturtma ve o beklentiyle hareket etme ya da yargılama yok. Olduğu gibi kabul etme var. Ve koşulsuz bir sevme. Bir de bu ilişkinin işleniş şeklini çok beğeniyorum. Zehra oğlu için tüm yaşamını değiştiriyor ama "oğlum için" gibi bir vurguyla boğmuyor, gözümüze gözümüze sokmuyorlar. Yahut Özgür'ü "anam anam çilekeş anam" gibi tavra büründürmüyorlar. Herşey çok doğal şekilde yansıtılıyor.
Bu haftaki bölüm de bu özel ilişkiyi en güzel şekilde ortaya koyuyor. "Büyüdükçe gördüklerine dayanamadın. Hayat fazla geldi sana." Hem seni anladım, hem payıma düşenin farkındayım, hem de herzaman yanındayım diyor bir anne oğluna :icon_cry:
Zehra&Mehmet Ali sahnesi de gerçekten çok çarpıcı. Hayattaki en değerli varlığına yapılana rağmen "canın sağolsun" diyebilmek ne kadar olgun bir sevgidir. Ayrıca böylesi bir durumda gelen "ben seni hep sevdim. Ben seni çok sevdim Mehmet Ali" sözleri birinden duyulabilecek en anlamlı sevgi sözcükleri bana göre.
Tek seveni, tek özleyeni, tek acı çekeni kendisi sanan Mehmet Ali'nin düşünecek çok şeyi var :icon_evil :icon_evil
Bir de söylemeden geçemeyeceğim. Yıllar Aydan Şener'i pas geçiyor belli. Çocukluğumun Çalıkuşu o gün ki etkisiyle karşımda. Valla Mehmet Ali gibi yıllarca sevgisini içine hapseden biri olmaya bile gerek yok. Fragmandaki sahnede kim olsa o an aşık oluverir Zehra'ya :img-in_lo
arkadaşlar kanal d pis oynuyo:(
fikriminincegülünün karşısına bugece sezonun en yüksek reytingle giriş yapan yaprak dökümü dizisinin tekrarını koymuş.. üstelik 21.45 te yani bizim diziden biraz daha önce yayına sokarak izleyiciyi bağlamaya kalkarak..
acıtasyon anne evlat duygu sömürüleri çalıntı yabancı dizi ve yabancısinema formatlı dizilerini kanalından temizleyeceğine bu güzelim fikriminincegülünü temizlemeye çalışıyor..
yabancı geldi tabi bünyeye bu kalitede işlenen anne evlat ilişkisi.. rahatsız ediyo tabii onları..
kanal d hep böyleydii.. kafasına koyunca ya en yüksek reytingli dizisiyle yada çarpıcı bi sinemayla vurmaya kalkardı.. yine aynı şeyi yapıyor..
aslında bu bakıma fikrimin ince gülünün potansiyelinin farkında olduğu anlamını da taşıyor.. demek ki tehdit görüyor önünü kesmeye çalışıyor..
_seboist_s
30-09-07, 10:52
fikriminincegülünün karşısına bugece sezonun en yüksek reytingle giriş yapan yaprak dökümü dizisinin tekrarını koymuş.. üstelik 21.45 te yani bizim diziden biraz daha önce yayına sokarak izleyiciyi bağlamaya kalkarak..
acıtasyon anne evlat duygu sömürüleri çalıntı yabancı dizi ve yabancısinema formatlı dizilerini kanalından temizleyeceğine bu güzelim fikriminincegülünü temizlemeye çalışıyor..
yabancı geldi tabi bünyeye bu kalitede işlenen anne evlat ilişkisi.. rahatsız ediyo tabii onları..
kanal d hep böyleydii.. kafasına koyunca ya en yüksek reytingli dizisiyle yada çarpıcı bi sinemayla vurmaya kalkardı.. yine aynı şeyi yapıyor..
aslında bu bakıma fikrimin ince gülünün potansiyelinin farkında olduğu anlamını da taşıyor.. demek ki tehdit görüyor önünü kesmeye çalışıyor..
Valla canım yayın akışında yaprak dökümü değil sinema yazıyor ama isim vermemişler... İki kuşaktada sinema var...
İnşallah bu hafta ratingler yüksek gelecek. Açıkçası ben elle tutulur bir rakip göremiyorum:D Ama diğer show programları 20.00de başlıyor gece yarısına dek... Eğer bizi geçerlerse yayın saatleri fazla olduğu içindir...:img-wink:
absolutelycandy; yorumuna bayıldım:D Noktasından virgülüne katılıyorum=)) Bu bölüm kesinlikle izlenmeli...
Akşama az kaldı:D Çabuk geçsin zamannn...:img-yes:
Bugün 17 civarlarında tekrar bölümümüz varmış... İzlemek isteyenlere duyrulur...
Eğer akışta değişiklik olmazsa süper oldu bu tekrar. Çünkü insanlar pazarları çoğunlukla evlerinde olurlar tv izlerler. Geçen bölümün tekrarını görenler devamını merak edecekler bir bakacaklar ki o da bu gece:D
Hadi görüşmek üzere arkadaşlar...bye
Fragmanı izledikçe heyecanlanıyorum :)
Kesinlikle mehmet ali dur demeli Zehraya..ki diyeceğine eminim :):img-icecr
_seboist_s
30-09-07, 12:00
Kanal D'nin yayın akışı başka gösteriyor ama fragmanları da başka gösteriyor... İlk kuşakta "Kahraman Güvercin" (geçen haftaki animasyon bayağı rating almıştı...)
21.45'te de lil'in de dediği gibi Yaprak Dökümü tekrar...
Neyse artık:D
briTugba; aynen ben de fragmanı izledikçe heyecanlanıyorum:D Memed Ali ne yapacak çok merak ediyorum...
Pişmanlığını belli edecek mi? Fragmandaki sahnede kimle dertleşiyor?.. Nefise'ye ne cevap verecek?.. Zehra Memed Ali'ye ne diyecek?
Daha çok soru var yaa:D:D
briTugba; aynen ben de fragmanı izledikçe heyecanlanıyorum:D Memed Ali ne yapacak çok merak ediyorum...
Pişmanlığını belli edecek mi? Fragmandaki sahnede kimle dertleşiyor?.. Nefise'ye ne cevap verecek?.. Zehra Memed Ali'ye ne diyecek?
Daha çok soru var yaa:D:D
yaw yaprak dökmünü sallayın diyecem ama tekrarını bile izliyorlar yaaa :(
_seboist_s arkadaşım çok etkilendim ben zehra çok süper laf ettiii...bence mali de geri kalmamalı bişiler demeli....
bu arada malinin karısınada afferim :img-icecr
Bi an önce akşam oLsun yaa .. Büyük sabırsızLıkLa bekliyorumm fikrimin ince GüLü'nüü .. :img-wink:
Benn bu diziyi gecen hafta sonu youtube'den izLemeye başLadımm .. 1.2. ve 3.böLümünüü ordan tamamLadmm...eğer izLemeseymişim gerçektenn çok şey kaybedecekmişiimmm..
Ayrıca *LiL* nickLi üyeye de katılıyorum .. 21.45'e yaprak döKümünü koymuş kanaLL dd .. Off yaa .. Umarım reytingLer çok ii oLuur!!!
bence çok fazla etkilemez zaten yaprak dökümü izleyicileri çarşamba akşamı izlemişlerdir diziyi bu 17deki tekrarda iyi oldu _seboist_s e katılıyorum ve de benim biraz misilleme gibime geldi.:img-grin2
_seboist_s
30-09-07, 12:28
briTugba; gerçekten Zehra süper söyledi ama fragmana dikkatli bakınca M.Alinin karşısındaki başka biri gibi duruyor... Anlayamadım valla:D Ama kesin memed Alinin yüzüne söylüyordur yanii kendi kendine söylemesi bir anlam ifade etmez:D
shame; inşallah dediğin gibi Yaprak Dökümü çok etkilemez... Sonuçta tekrarları bile çok fazla izleniyor yani... Ama güzel düşünelim;) Ben de sana katılıyorum:D
erotamou; valla haklısın bu diziyi izlememek çok şey kaçırmak demek:img-yes: Herkes izlemeli:D Biran önce saat gelse de bizde izlesek:D
Bu hafta bizim için çok önemli... İnşallah herşey çok güzel olur:img-angel
yaren.yaren
30-09-07, 12:43
briTugba; gerçekten Zehra süper söyledi ama fragmana dikkatli bakınca M.Alinin karşısındaki başka biri gibi duruyor... Anlayamadım valla:D Ama kesin memed Alinin yüzüne söylüyordur yanii kendi kendine söylemesi bir anlam ifade etmez:D
shame; inşallah dediğin gibi Yaprak Dökümü çok etkilemez... Sonuçta tekrarları bile çok fazla izleniyor yani... Ama güzel düşünelim;) Ben de sana katılıyorum:D
erotamou; valla haklısın bu diziyi izlememek çok şey kaçırmak demek:img-yes: Herkes izlemeli:D Biran önce saat gelse de bizde izlesek:D
Bu hafta bizim için çok önemli... İnşallah herşey çok güzel olur:img-angel
kesinlikle şulecim zehra o sözleri mehmet alinin yüzüne söylüyor.Bu hafta çok bekledik izleyebilmek için inşallah buna değer ve raytingler yüksek olur...
_seboist_s
30-09-07, 12:50
kesinlikle şulecim zehra o sözleri mehmet alinin yüzüne söylüyor.Bu hafta çok bekledik izleyebilmek için inşallah buna değer ve raytingler yüksek olur...
Evet canım yaa bu hafta gerekenden fazla beklediğimiz için bayağı heyecanlıyız... Son dokuz saatimiz kaldı:D Ama geçmek bilmiyor:D
Ratingler hakkında da artık birşey demek istemiyorum bütün hafta tek konuştuğum konu buydu:img-hyste Bu hafta inşallah güzel ratingler gelirde bölümü iç rahatlığıyla yorumlama fırsatım olur, yoksa dalıyorum ratinglere güzelim bölüm heba oluyor... Gerçi genelimiz ratinglere dalıyoruz:D
yaren.yaren
30-09-07, 13:01
bence zehra'nın gitmesine izin vermeyecek kişi sürpriz olsada mehmet ali olacak.Nasıl gelişini engellemek istediyse gidişinide hiç kendini belli etmeden engelleyecek.
forgetmenot
30-09-07, 13:03
Bu fragman beni çok etkiledi,içim yandı,tutuştu.Aydan Şener nasıl başarılı bir oyuncudur öyle.'Ben seni hep sevdim'.'Canın sağolsun Mehmet Ali' dedi ya,içim fena burkuldu!!:sad53:
ben de dun hemen butun kanalların yayın akısına baktım ve benimde en cok canımı kanal d sıktı ve bunun içinde dizinin erken yayına girmesi lazım.cumaları biraz sonda olmamızın nedenide yayının 22:30 gibi baslaması degil mi zaten umarım show bu hınzırca atağı gorur ve hepsi 1 i fazla uzatmaz.
Aşk her yaşta.Bu söz ile başlamak istedim yazıma.Fikrimin İnce Gülü dizisinin benim içimde karşılığı bu.
Zehra-Mehmet Ali yıllar içerisinde kavuşamamışlar ama birbirlerine hala ilk günkü gibi tutkuyla bağlılar.Zaman zaman aşkları öfkeyle hiddetle kendini gösterse de zaman zaman da bir sitemli bakış,bir canın sağolsun sözüyle su üstüne çıkıyor.Aşk öyle bir duygu ki insan onu kalbinin bir köşesine iteleyebiliyor,artık küllendi,eskide kaldı bu duygular diyebiliyor.Ama sevdiği çıkınca karşısına bakıyor ki o hep içindeymiş.Sevgili gitmiş ama onun aşkı gitmemiş biryerlere.Sadece saklanmış kalbinin derinliklerine.Hatta yıllar eksiltmemiş bu duyguyu daha da beslemiş,büyütmüş.Sonrasında nedenler niçinler gibi sorular,kırılan gurur ve kaçırılan yıllar,yaşanılması muhtemel güzel seneleri yaşayamamanın verdiği hayal kırıklığı öfkeyle dışarıya vurulsa da yarin bir acılı bakışı,bir canın sağolsun sözü hepsinin üstüne geçer.
Aydan Şener'in buğulu bakışları ve hafif çatallaşan sesiyle gösterdiği oyunculuk performansı etkiliyici.O herzamanki gibi yıllardır izlediğimiz kaliteli ve seviyeli çizgisinden ödün vermeden layıkıyla işini yapıyor.Yüz hatları ve yaşanmışlığın göstergesi yüzündeki çizgiler de doğallığını gösteriyor.Her yaşda güzel olmasının beceren kadınlar vardır ya işte Aydan Şener'de o kadınlardan. Her yaşın her dönemin güzel kadını.
Kenan Işık bu dizide gözümde daha da büyüdü.O alıştığımız oyunculuğundan farklı sert bir adamı canlandırıyor.Aslına bakılırsa dış görünüşü sert ama içinde taşıdığı öyle aşk dolu sevgi dolu bir kalbi var ki.Zaman zaman bakışlarla ve mimiklerle bu saklı adamı dışarıya çıkarmasını çok iyi beceriyor.Aydan Hn ile çok başarılı bir ikili olduklarını düşünüyorum.
Mariangela.
30-09-07, 15:56
reklamlarını izledim bu bölümün,çok güzel bir bölüm olacağa benziyor.
o kasabaya gittiğinden beri mehmet aliye ilk seni sevdim diyecek:happy0064
sonunda pazar geldi ama bu sefer de saatler geçmek bilmiyor=)) bölüm sonu nasıl olacak çok merak ediyorumm.. gerçi bölüm sonunu gördükten sonra kafamda yine 50 soru işareti oluşacak ya neyse=)) zehranın niye dönmediğini de göstersinler artıkk!! kesin daha ciddi şeyler oldu.. 2 arkadaşının ölümüyle insan hiç bir haber bırakmadan ortadan yok olmaz.. sevdiğini yüzüstü bırakmaz.. çok merak ediyorummm!! bu dizi insanı çok merakta bırakıyorrr!!! gerçi en güzel özelliklerinden biri de bu ya=)
Selamlarr:)
Ayy sonunda bugün yeni bölümümüz var yaa ohh!...Süper olucak ben bu akşamdan çok umutluyumm..Fragman da çok güzel hazırlanmışşş!...Sık dönüyo mu bilmiyorum ama umarım dönüyodur..Bence retinglere çok iyi gelicek bugün....:happy0064
Bi tek bölümden sonra aranızda olamıycağıma yanıyorum işteee:icon_sorr
bu diziyi severek izliyorum ama açıkçası kanal lın yaptıklarından dolayı kaldılıcağını düşünüyorum. gününün değişmesi iyi oldu ama pazar bence uygun bir gün değil bu şekilde giderse reytingi bahane edip bitirirler yakında show tv de buzda dans başlayacak eminim o zaman kaldıracaklar.....
yosungozlum
30-09-07, 17:51
cok az kaldı cokk :img-yes:
bu hafta herkesin merak ettiği sahne geliba memed ali ve zehranın duygu yüklü konuşması olacaktır:img-wink: şimdiden mendilleri hazırlasak iyi olur çünkü jenerik şarkısı bile insanı ağlatıyooo :icon_sorr
bu dizi gittikçe güzelleşiyor
daha çok bağlanıyorum
zaten çok heycanlıyım zaman hiç geçmiyor
zamanın çabuk geçmesi dileğiyle
ya şu hepsi 1 bitsin yaaa!! bir an önce fikrimin ince gülü başlasınnn.. buzda dansa gelince bence onu cumartesi yayınlarlar.. pazar günü iyi gelicek fikrimin ince gülüne, reytingler yükselecek büyük ihtimalle..
zaman sayacı : 1 saat 10 dk
:) :happy0064
çok heyecanlıyım.sonunda yeni bölümümüzü izleyebilicez.M.ali ve zehra repliklerini merakla bekliyorum.hadii geçç zamannnnnn
reklam hilesi değilmiş yaaa süperrr :happy0064 zehra harika konuştu o çocuklukta yaşadıkları olayı anlatışı falan harikaydıı :( şimdi sen de benim canımı yakıyosun deyişi falan :sad53:
bu sahnenin tadı damağımda kaldı :( başka da vardır inşallah yaa çok az oluyo karşılaştıkları sahneler :( M.ali bence engel olacak gidişlerine çok büyük vicdan azabı yaşıyo çünkü şu an :img-yes:
çok güzel bi bölüm oluo,tek kelimeyle harika,memed ali ve zehra konuşmasına bayıldım..süreyya'ya da uyuz oldum o bahçedeki yemek sahnesinde..gülendam ve bahar'ın mutfaktaki börek konuşmalarıda harikaydı:P bahar sürekli zıttına gidio gülendam'ın..gülendam'da iyi yaptı:P özgür'ünde nasıl başladığını öğrendik uyuşturucuya..özgür-gülendam sahnelerini merakla bekliorum..
özgür ile ilgili sahneler çok dikkat çekiciydi.dizimiz yavaş yavaş açılıyo farkındaysanız.en can alıcı nokta Zehra düğününe neden gitmedi ? sorusu.ama bunun için baya bi bekliycez sanırım :(
gülendam ın ablasınında sevgilisini çok merak ettim bence tanıdık bir yüz çıkacak gibi ama kim olabilir hiç aklıma gelmiyo :icon_whis
özgür o kolyeyi gülendam için yaptı dimi ? inşallah öyledir.görücez bakalım
Bugünkü bölüm çok güzeldi...Bahar!ın kimke birlikte olduğunu çok meraj eidyorduk öğrendik bu durumun aığa çıkması muhtemelen bir hamilelikle olacak :img-wink: :img-wink:
En güzel sahne Zehra'nın Özgür'e konuşma yaptığı sahne ve Gülendam'ın börek yaparkenki hali son sahne ise çok çok güzeldi inşalalh tamamını izleriz arkadan 3.şahıslar çıkmaz :img-yes:
sonu mükemmel bitti..ben bahar'ın gizli aşkının haydar olduğunu tahmin etmiştim..özgür ve gülendam'a bayıldım bu bölüm..off 1 hafta sabretmek çok zor olacak böyle müthiş bi bölümden sonra..çok çoookk güzeldi yaa,doyamadım desem yeridir:P
Ya çoook güzeldi süperdi tam da yerinde bitti yani.Zahra'ının Özgür'e yaptığı konuşma çok güzel ve duyguluydu.Aydan Şener yeteneği tartışılmaz bir oyuncu çok hissettiriyor oynarken.
Özgür'ün sürekli o eski kız arkadaşını düşünmesi önce şüphelendirdi beni ama sonunda anladık ki o kız tamamen bitmiş kafasında=))
Artık Gülendam var...
Asıl merak ettiğim gerçekten öpüşecekler mi yoksa başka bişey olacak ve vazmı geçecekler...5. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...
herkese iyi geceler!!!
Merhaba. Benim çalışmam gerekiyordu, onun için çok istememe rağmen bölümü seyredemedim. Bölümde olanları özetleyebilir misiniz? Çok merak ettim. Diziyi çok sevdim, çok farklı bir havası var. Toplumsal konuları da işliyor. Umarın hakketiği ilgiyi görür yada rating canavarına kurban edilmez.
acemicadi_selim
30-09-07, 23:29
dizinin basini kacirdim ozgurun tutuklanmasini filan...
ama yinede supper bi bolumdu walla bayildim bayildim..
way demek ozguru uyusturucuya sevgilisi alistirmis pis kiz :hıh
ozgur le annesinin konusmasi cok ormantikti :(
ananesininde eczaciyi yola getirmesi mukemmeldi
ayy gulendamin borek yaptigi sahneler cok komikti yhaaa
bide ozgur baskasina yaptim diyince kolyeyi sinir olmustum ama gulendama yapmis:img-in_lo:img-blush
bide gulendam ozgure hediye vercem diyince aman borek olmasin demesi superdi
ayy cok gusel bi yerde bitti simdi bi hafta bekle bekleyebilirsenn
sonsuznur_mine
30-09-07, 23:30
ıyı aksamlar arkadaslar
ben bu sıteye uye olalı çok oldu ama pek yorum yazmadım belkı buraya yazılıcak seyler değil ama paylasmak ıstedım bunu sızlerle
tıyakısı oldum bu dızının çok guzel ya sonu super bıttı özgür ve gülendam :img-in_lo:img-in_lo
bırbırlerıne çok yakışıyolar. bır hafta nasıl beklıycem bılemıyorum hadı hayırlısı dıyım
çok güzel bi bölümdü zehra yla özgür ün konuşması çok duygusaldı:icon_sorrzehra yla mehmet ali nin konuşmasıda mehmet ali bırakır artık zehra yla uğraşmayı heralde ya da biraz yumuşamıştr en azından:img-wink:
özgür le gülendam her zaman ki gibi çok şekerlerdi en sonunda gülendam ilk kez birini öpücem dediğinde özgür ün beni mi diye gülümsemesine koptum yaa:D
mehmet ali nin adamının bahar ın sevgilisi olduğunu bölümün yarısında anlamıştım savaş a öyle çıkışınca:Dsavaşta zaten çok komik pencerenin altında o nineye şiir okuması harika:)
yaren.yaren
30-09-07, 23:32
Arkadaşlar 1.5 Hafta Beklediğimize Gerçekten Değdi Hala Dizinin Etkisindeyin. Ne Bölümdü Beni Etkileyen Sahne Mehmet Ali Ve Zehranin Her Zaman Buluştuklari Yerde Konuşmalariydi...
ya işte ben dedim arkadas bu dizi de iş var diye oh be sonunda işte izleyebilecegim saglam bir yapım oh be ya oh be:happy0064:happy0064 bu gece diziye iyce baglandım artık tamamdır dedim.özgur cok iyiydi gercekten bugun bence butun oyuncular acılmaya basladı.bence cok daha guzel duygu dolu bolumler izlicez bu arada baskanın kızıının sevgilsi haydar cıktı ya cok sasrıdım valla:) duygu dolu super bi bolumdu .zehra nın ogluna yaptıgı konusmada valla gözlerim doldu icim sızladı.yuregimize inceden dokunmayı basardı.ha birde su anneanne eczacıyı fırcaladı ya koptum o sahnede valla.cok gercekci ve cok tatlıydı gercektenbye
bir hafta sayısız kez fragmanı izlemiş deli gibi bölüm beklemişken ani rahatsızlıklar nedeniyle yolculukta geçti fikriminincegülü saatlerim.. çok üzgünüm.. nerdeyse ağlıycam yani sinirimden:(
yalnızca son sahneyi izleyebildim.. ki oda harikaydı.. ya ben bu özgürü çok seviyorum.. gülendam öpücem diyo.. özgür beni mi diyo:) yok beni özgür:) çok şeker bi çocuk bu özgür..
o mükemmel hapisane sahnesini izleyemedim:(
ve zehranın memetaliyi bitirdiği sahneyi izleyemedim:(
ben yine fragmanı izliycem napıyım:( aydan şener müthiş oynuyor.. o çenesindeki kıvrım kıvrım gamzelerine hastayım.. çok özlemişim aydan şeneri ben..
inşallah reytingleri iyi gelir..
cyprus_hsn
30-09-07, 23:34
Ve bitti :)
Önceki bölümlere nazaran bir kaç sahne dışında bu bölüm biraz sönük ve sıkıcıydı bana göre... Fragmanda daha çok etkilendiğimi söylemeliyim :D
En beğendiğim ve beni en çok etkileyen sahne Zehra ve Özgür'ün hapisane sahnesiydi. Zehra'nın söyledikleri, o bakış, o ağlama... Muhteşemdi. Aydan Şener'e bir kez daha hayran oldum.
Keza M.Ali ve Zehra'nın deniz fenerinde buluştukları sahne de öyle. O sözler M.Ali'nin içine oturdu, iyi de oldu. Belki o zulmüne bi son verir artık.
Bu bölümde Savaş'ın durumuna gülsem mi üzülsem mi ? kararsız kaldım :D
gelen vurdu giden vurdu çocuğa :D
Bahar'ın sevgilisinin dizideki tanıdık yüzlerden biri olduğunu önceden tahmin etsem de Memed Alinin sağ kolu Haydar olduğunu öğrenince çok şaşırdım :)
O Haydarı da sevemedim bir türlü. Konuşma tarzı, duruşu falan bana itici geliyor...
Gülendamın, Özgürün kasabaya adaptasyon sorununu çözeceğini taaa ilk bölümden söylemiştim. Öyle de oldu. Çok şeker bir çift olmuşlar ama M.Ali ve Savaş'ı bu aşkta engel olarak görüyorum. Umarım yanılırım.
Kerodelisi
30-09-07, 23:35
Ya süper di ya bu bölüm harikikaydı diyebilirim bayıldımmmmmmmm yaaaaa ama orda kaldı ya tam orda kaldı öpemediler :d ya hepsi ayrı güzel oynuyo bayılıyorum hepsine ya gerçekten çok güzel bir bölümdü
süper bir bölümdü muhtşemdi ama tamamını izleyemedim başını fln kaçırdım zehra ile özgürün knşması çok güzeldi özgürün kararına çok sevindim ve en çok sevdiğim sahne özgür&gülendam sahnesi çok güzeldi bayıldım çok güzel bir yerde bitti nasıl beklenir şimdi bi hafta bakalım nolcak bence öpüşcekler ve biri görcek...
Bu Hayadar'ı sevemedim bir türlü bu akşamsan sonra iyice sinir oldum onunla ilgili hiç muhabbet geçmedi kimdir necidir yoksa benmi kaçırdım oralı değil M.Ali onu nerden bulmuş :icon_whis
acemicadi_selim
30-09-07, 23:44
süper bir bölümdü muhtşemdi ama tamamını izleyemedim başını fln kaçırdım zehra ile özgürün knşması çok güzeldi özgürün kararına çok sevindim ve en çok sevdiğim sahne özgür&gülendam sahnesi çok güzeldi bayıldım çok güzel bir yerde bitti nasıl beklenir şimdi bi hafta bakalım nolcak bence öpüşcekler ve biri görcek...
bencede ole olcekk yani birisi gorcek..... aynen walla en cok sewdigim sahneler ozgur gulendam sahneleri of bir an once malum siteye konulsada izlesemm tekrardann....gulendamin ablasinin sewgulusune de cok guldum acikcasi ne buluosa o haydardaa...
arkadaslar 21 uye 10 misafir var misafirler uye olun bakimm =) uyeler sizde yorum yazin yaffs forum canlansinnn
gülbeşeker;ilk sahnede polisler bi anda evi doldurdu ve özgürü apar topar götürdüler karakola..bütün ev halkı ayaklandı..zehra iki kardeşiyle beraber karakola gitti ama özgür'ü göremedi..ertesi sabah memed ali'nin bastırdığı gazeteler bütün kasabaya yayıldı,herkes öğrendi..zehra gazeteciyle konuşmak için matbaaya gitti,anladı tabi orda hemen memed ali'nin yaptırdığını..özgür hapiste bi amcayla tanıştı ve iyi arkadaş oldular:P kolye yaptılar beraber..gülendam özgür'ü hapiste ziyaret etti bi kaç kez..zehra çok duygusal bi konuşma yaptı özgür'le hapishanede..memed ali ve zehra'da fenerin orda konuştular.zehra memed ali'ye canın sağolsun,ben seni çok sevdim fln dedi..savaş babasına ve annesine gülendam'la evlenmek istiorum dedi..ikiside karçı çıktı bu fikre..haydar ve bahar'ın ilişkisini öğrendik..en sonundada özgür'ün hediye olarak masasına bıraktığı kolyeyi görünce gülendam çok mulu oldu ve özgür'le zehralar'ın evinin önünde karşılaştılar..tam öpüşceklerken bitti.
biraz uzun oldu..:P
~*~NaR-ı GüL~*~
30-09-07, 23:46
Cok güzel bir bölümdü....en güzel sahnelerden birisi zehra ile mehmed alinin konusmasiydi...zehranin "ben seni cok sevdim mehmed ali canin sagolsun" degisi ve mehmed alinin yalniz kaldiginda söyledigi sözlerde cok vurucuydu...sözleri simdi hatirlamiyorum ama cok güzeldi...
Zehranin karakol bahcesindeki konusmasida cok duygu yüklüydü...ama bir o kadarda güzeldi..özgürün akan gözyaslari zehranin akan gözyaslarina karisti...
Özgürün eski kiz arkadasini hala sevdigini düsünyodum ki yanildigimi anladim...isabet de oldu..gülendamla birbirlerine cok yakisiyolar...;)
Bahar'in sevgilisinin haydar oldugu cikti ortaya...hic beklemiyordum acikcasi...ama bence bu askin sonu kötü bitecek gibi...haydar cünkü pekte tekin birine benzemiyor....ayrica mehmed ali bu iliskiyi duyarsa cok kizacak kesin..!!Ama gülendamin özgürle olan iliskisini ögrendiginde ise o zaman napicak düsünmek bile istemiyorum...
Zehranin annesinin (adini unuttum) eczaciyi korkutmasi süperdi..:img-hyste gökhan ablasina yardimci olayim sakiri tongaya düsüreyim derken az daha kendi ipini cekiyodu...:D:D (resimlerdeki hali!;))
Gülendamin gözyaslari annemle benim icimi burktu vallahi....cok acidik..ama neyseki kizin gözyaslari dindi...yalniz o kolyeyi hangi arada verdi gülendama onu kacirdim...yada o kolye gülendamin eline nasil gecti..?
Ve son sahneler...gülendam özgür'e "bende sana bir hediye vermek istiyorum" der...özgüre gözlerini kapatmasini söyler....yavas yavas özgüre yaklasir veeee devami haftaya!!
-----------
Gercekten cok güzl duygu yüklü bir bölümdü..bu arada nefisenin mehmed aliye söyledikleride sarsiciydi..."o zaman evlenmeseydin benimle mecbur degildin" dedi...e kadin sen niye kabul ettin evlenmeyi o zaman..?:img-cool2 neyse bakalim haftaya neler olacak...merakla bekliyorum...:img-yes:
yaaa burda bitmemeliydi çok kısa sürdü üstelik reklamları çıkın 1 saat anca sürmüştür.neden böyle oldu ? :( neysee yorumlara geçiyim gerçi yazdım reklam aralarında ama :)
en etkileyici sahne ikisi arasında ayırım yapamadığım için ikisini de söyliycem zehranın hapishane duvarına yaslanıpta özgüre yaptığı konuşma ve tabiki de M.ali ye yaptığı konuşma.sanırım bu bölüm zehranın bölümü oldu biraz herkese bi konuşma saklamış :)
Özgür ün bilinmeyenlerini öğrendik ama bu dizi daha çok süpriz kaldırır.mesela babası kim? bunu hala bilmiyoruz ve neden kopmuşlar? bunu da hala bilmiyoruz.
çok süpriz kaldırır dedim ya Haydar da bunlardan bir tanesi.belliydi zaten tanıdık bir yüz olacağı ama haydarı hiç düşünmemiştim.ne diyelim hayırlısı :)
güldüğüm bir sahne vardı ki o da zehranın annesinin ( isileri hala ezberleyemedim :) ) eczacıyı vazgeçiriş tarzı :img-hyste
vee sonunda ebediyen kasabadalar :happy0064 bakalım bundan sonra neler olacak ? dizi daha yeni başlıyor bence.tek dileğim yarınki reytinglerde ilk 5 de olalım bu hakkımız :img-yes:
diziyi hiç izlememiştim
bugün tekrarını izledim sevdim diziyi
akşamda başını izledim tee şu hapis meraklısı yaşlı kişiyle özgürün kolye yapımına kadar
günü nedeniyle zor izlerim ben diziyi
ama cidden güzel umarım harcanmaz
Yaa bu dizi hakkaten çok güzel yaa!...İyi ki izlemeye başlamışım kesinlikle çok şey kaçırırdım…Bu bölüm muhteşemdi kesinlikleeee!...:happy0064En başından en sonuna kadar hiçbir sahneyi beğenmediğimi söyleyemem…Dört gözle beklediğim Mehmet Ali-Zehra konuşmasından tutun da; hiç alakam olmayan Süreyya’nın Savaş’ı azarlamasına kadar her sahne müthişti…
Yanii bi kere bu bölüm açıkçası çok duygusal olucak diyodum ama sağolsun Gülendam sayesinden baya bi eğlendik yaniii…ehuehue…Börek yapması süperdi ya da yapamaması desek daha doğru!....Yazık yaa Bahar da hiç yardım etmedi yaniii…:icon_whis
Sahi Bahar’ın sevgilisi nasıl Haydar olur yaa..O telefondaki konuşmalar Haydar gibi bi hödükle nasıl yapılır yani..Aklım almıyor….:img-hyste Şok geçirdim…
Bu arada Özgür ve Gülendam da çok tatlı yaa!...Bu bölüm her sahneleri çok güzeldii…Ehe e son sahne zaten harikaydı…Ama orda bitirdiklerine göre kesin ya Savaş görücek ya da Zehra görücekk yaa tühh!...Valla inşallah Zehra görür…En iyisi o olur!...Tabii senaristler işi bana bırakırsa ben başlarına hiç bişey gelmeden hallederim sorunları ehuehue…Ama öyle olmuyoo iştee ehe!...
Bu arada iyi ki 11 buçukta bitti yoksa giremiycektim foruma bi de o sayede mutlu oldum :)
ya o kolyeyi koyma olayı nasıl oldu cidden ? odası çok yüksek oraya kadar merdivenle bile çıkamaz yani.ben anlamadım bu işi.neysee göstermediklerine göre onlarda anlamamışlar demekki:)
bencede ole olcekk yani birisi gorcek..... aynen walla en cok sewdigim sahneler ozgur gulendam sahneleri of bir an once malum siteye konulsada izlesemm tekrardann....gulendamin ablasinin sewgulusune de cok guldum acikcasi ne buluosa o haydardaa...
arkadaslar 21 uye 10 misafir var misafirler uye olun bakimm =) uyeler sizde yorum yazin yaffs forum canlansinnn
aynen valla düşsede izlesek ne güzel olur ama izleyemem of f çbk geçer zamanda umarım pzar gelir hemen devamını izleriz...:img-in_lo:img-wink:
bende sevedim haydarı çok soğuk bir tip
ya bencee çok az sürdüü 1 saat falan anca izledik diziyi.ben bilerek yapıldı diyorum yani günü değişti ya reyting durumuna göre hareket edecekler bence.yarın herşey belli olacak dua edicem valla ilk 5 de olalım diyee :(
M.ali son sahnelerde bir anda kayboldu o da tuhafıma gitti :)
oooff şimdi 1 hafta beklenir mi yaaa :( özet ya da fragman ne zaman geliyoo arkadaşlar? diğer dizilerin 3 gün önceden belli oluyo bizimkide en geç perşembe belli olur mu ?
cyprus_hsn
01-10-07, 00:00
Sahi Bahar’ın sevgilisi nasıl Haydar olur yaa..O telefondaki konuşmalar Haydar gibi bi hödükle nasıl yapılır yani..Aklım almıyor….:img-hyste Şok geçirdim…
Vallahi doğru
Telefonda söylenenlerin haydar için olduğunu öğrenince ben de dumura uğradım. Sonuçta; ha haydar ha duvar :D
Reyting konusunda bence hiç şüpheniz olmasın. Yarın kesinlikle ilk 5'in içindeyiz. Eminim :img-wink:
acemicadi_selim
01-10-07, 00:01
aynen valla düşsede izlesek ne güzel olur ama izleyemem of f çbk geçer zamanda umarım pzar gelir hemen devamını izleriz...:img-in_lo:img-wink:
bende sevedim haydarı çok soğuk bir tip
ayy hakkaten ins. bir an once tekrar pazar olurda yeni bolumu izleriz.....
aslinda haydari oynayan oyuncuyu onceden sewerdim ama bu dizide bayagi kro bi tip yhaa sesi filan sinir oldum yani..... ayy walla bende inanamiorum o tlf konusmalarini haydarlan yaptigina yani ha haydar ha duvar hakikaten img:hyste
bu arada hangi arada ozgur kolyeyi koydu acaba bende mrk ediomm...
heralde boorekk tepsisini getirirkene koydu dicem ama olmaz mantiksiz yanii...evt arkadaslar dizimizin ilk mantik hatasini bulmus bulunmaktayiz arkadaslar =) :img-yes:
inşallah perşembe çıkar fragman..ama dizinin gün değiştirmesinden dolayı fragmanın dizi cuma günü yayınlanırkenki günü gibi çıkması lazım..
Vallahi doğru
Telefonda söylenenlerin haydar için olduğunu öğrenince ben de dumura uğradım. Sonuçta; ha haydar ha duvar :D
Reyting konusunda bence hiç şüpheniz olmasın. Yarın kesinlikle ilk 5'in içindeyiz. Eminim :img-wink:
Eheuehu çok haklısın valla!...Diimi yanii?...Telefon dışında da bi görsek de kopsakk herhalde çok komikk olurr ehuehue...
Bu arada ben Savaş'a da çok güldümm bu bölümm ya...Yazık hakkaten gelen vurdu giden vurduu...Kimseye de bişey diyemiyoo...Hele dedi ya Süreyya'ya "Ya niye sevenleri ayırıyosun?.." diyee Süreyya'nın dediğine koptumm..."Dua et bacaklarını ayırmıyorumm!..." :img-hyste
Her sahnesinde bi samimiyet vardı daa?...Ben bi yeri çözemedimm...Mehmet Ali ve karısının konuşması..Nefise'ydi diimi?...Her neysee...Yanii hiç kocasından hesap soruyo gibi diildii...Sonunda ağlaması dışında hiç bir şeyy karı koca kıskançlık kavgasını hissettirmedi...Yani bilmiyorum bana mı öyle geldii :icon_whis
inşallah perşembe çıkar fragman..ama dizinin gün değiştirmesinden dolayı fragmanın dizi cuma günü yayınlanırkenki günü gibi çıkması lazım..
ama dizi pazara alındı fragman dizi cumaymış gibi çıkarsa o zaman salı falan çıkması lazım öyle de çok erken olmaz mı :img-blush keşke çıksa tabi o ayrı :)
Cok güzel bir bölümdü, Zehra ile M. alinin konusmasina bayildim. Zehranin; Sende elini kesip benimle ayni aciyi hisetmek istedin' deyisi. Sonrada iste simdi sende beni kesip kesip dogruyosun demesi.. Ooofff oooffff...
Ikisininde gözleri nasil doldu ya? Harikaydi. :img-in_lo
banada öyle geldi ggnibsgk,yani nefise kafasında herşeyi bitirmiş çözmüş ama memed ali'den tek bi cevap yok net olarak..bu arada rain 1907,yani mantıklı bakarsak salı çıkması lazım,umarım çıkar..bu konuda binbir gece'yi çok seviyorum,bölüm bittiği anda,tak,haftaya olan bölümün fragmanını veriyolar..
Eheuehu çok haklısın valla!...Diimi yanii?...Telefon dışında da bi görsek de kopsakk herhalde çok komikk olurr ehuehue...
Bu arada ben Savaş'a da çok güldümm bu bölümm ya...Yazık hakkaten gelen vurdu giden vurduu...Kimseye de bişey diyemiyoo...Hele dedi ya Süreyya'ya "Ya niye sevenleri ayırıyosun?.." diyee Süreyya'nın dediğine koptumm..."Dua et bacaklarını ayırmıyorumm!..." :img-hyste
Her sahnesinde bi samimiyet vardı daa?...Ben bi yeri çözemedimm...Mehmet Ali ve karısının konuşması..Nefise'ydi diimi?...Her neysee...Yanii hiç kocasından hesap soruyo gibi diildii...Sonunda ağlaması dışında hiç bir şeyy karı koca kıskançlık kavgasını hissettirmedi...Yani bilmiyorum bana mı öyle geldii :icon_whis
zaten karı koca gibi değiller ki benim anladığım kadarıyla da hiç olmamışlar :img-yes: M.alinin tavırlarını görmüyomusunz kadını takmıyo bile.yani evlenmiş olmak için yapılan bir evlilik bence.nefise de herşeyin farkında konuşmalarında söylediği her sözü inanarak söylüyordu.yarın bir gün M.ali ile zehranın arası düzelince bana nefise çok zorluk çıkarmıycak gibi geliyoo
banada öyle geldi ggnibsgk,yani nefise kafasında herşeyi bitirmiş çözmüş ama memed ali'den tek bi cevap yok net olarak..bu arada rain 1907,yani mantıklı bakarsak salı çıkması lazım,umarım çıkar..bu konuda binbir gece'yi çok seviyorum,bölüm bittiği anda,tak,haftaya olan bölümün fragmanını veriyolar..
evet o güzel bişi ama o dizinin oturmuşluğu var.çekimleri 1 2 bölüm fazladan yapıp bitiriyorlar çünkü geleceği garanti.fikrimin ince gülüde kendini pazarda garantiye alınca bizimde öyle olacak inşallah.şu andabiter korkusuyla bölümleri kararında çektiklerini düşünüyorum.
Umarım reytinglerde hak ettiği yerde olur da bir diziyi daha reyting uğruna kaybetmeyiz.
Çünkü gerçekten çok hoş bri senaryosu var ve ben ilerki bölümlerde neler olacağını çok merak ediyorum:img-yes:
evet doğru,ben sabırsızlandığım için fragmanı bi an önce görmek istiyorum:happy0064
ben de aynı şekilde yarın verilse ne güzel olur :) :) abarttım galibaa :)
ya fragmanda değil bari özeti erkenden verseler o bile yeter.sonuçta özet vermek çok zor değil ne olacağı belli yani ama onu bile 2 gün önceden koyuyolar :(
bu başlığa ilk defa yazıyorum...daha doğrusu Fırtına'mdan başka bir dizinin başlığına çok nadir yazan biri olarak benim için iyi bir gelişme...:img-hyste
ama bu akşamki bölümü izledikten sonra yazamadan duramadım...:)
Rüya İşçileri Gülbeyaz'dan sonra yine çok güzel bir iş çıkartmış ortaya...:good: oyuncu kadrosu,,,senaryosu ve müzikleriyle çok beğendim bu diziyi...
sanırım ratingler konusunda kaygılısınız biraz...eğer Gülbeyaz'ın yayınlandığı dönemde yani ratingin bu kadar da önemli bir yeri olmadığı dönemde yayınlansaydı çok uzun soluklu olurdu...buna eminim...:img-yes: ama ben artık dizi çöplüğüne dönmüş olan kanallarda ve hatta bu konuda öncülük yapan show tvde dahi bu dizinin devam edeceğine inanıyorum...çünkü kaliteli bir proje olduğu her ayrıntısıyla belli...ve kalite artık Türk dizilerinde nadir görülen özelliklerden biri...
umarım bu diziyi harcamazlar...:img-wink:
arkadaşlar bişi sorucam hani dizinin başlarında bi adam vardı ya deli :) hüseyinmiydi neydi adı o kim ? zehranın arkadaşımıymış acaba küçükken ?gerçi arkadaşı olmak için de biraz büyük gibi ama.baya samimilerdi zehranın çok sevdiği biri belli.onun hikayesinide merak ediyorum ben
evet bende merak ediorum o adamın hikayesini,ilerki bölümlerde heralde bi açıklık getirirler..bu arada turgay tanülkü'yü tebrik etmek lazım,hem çok iyi bir oyuncu,hemde 3 dizide birden oynayabiliyor hemde yüzünü hiç eskitmeden..hem fikrimin ince gülü hem kuzey rüzgarı,hemde yalan dünya..
~*~NaR-ı GüL~*~
01-10-07, 01:13
evet bende merak ediorum o adamın hikayesini,ilerki bölümlerde heralde bi açıklık getirirler..bu arada turgay tanülkü'yü tebrik etmek lazım,hem çok iyi bir oyuncu,hemde 3 dizide birden oynayabiliyor hemde yüzünü hiç eskitmeden..hem fikrimin ince gülü hem kuzey rüzgarı,hemde yalan dünya..
Katiliyorum arkadasim masallah valla Allah enerjisine zeval vermesin ;) ayrica dizideki hikayesini bende cok merak ediyorum...sanki oda zehraya karsi birseyler hissediyor gibime geldi ama emin degilim...özellikle ilk bölümde ki hali...zehranin agladigini görünce titreyen bir ses ve dolu dolu gözlerle "aglama..." demesi...bilemiyorum...
boyle bir gunde uyuya kal olacak is degil ya.
tekrar bolumu ne zaman olur acaba uFF ya. :(
show tv bu sene tekrar konusunda çok iyi..yakın zamanda verir..cuma gösterilirken ctesi hemen tekrarı veriodu,şimdide h.içi verir büyük ihtimal..
ArkadaşLar buyrunn .. ReytingLer ..!! :img-wink:
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 EYLÜL 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 23,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 21,90
3 KAHRAMAN GUVERCIN (Y.S) [NET] KAND 5,20 17,40
4 FIKRIMIN INCE GULU [NET] SHOW 5,00 15,00
5 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,70 14,30
6 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,60 15,10
7 STADYUM [NET] TRT1 4,60 13,70
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 15,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 14,80
10 SPOR GUNDEMI KAND 3,60 12,40
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 11,40
12 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,10 16,20
~*~NaR-ı GüL~*~
01-10-07, 14:44
ArkadaşLar buyrunn .. ReytingLer ..!! :img-wink:
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 EYLÜL 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 23,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 21,90
3 KAHRAMAN GUVERCIN (Y.S) [NET] KAND 5,20 17,40
4 FIKRIMIN INCE GULU [NET] SHOW 5,00 15,00
5 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,70 14,30
6 HEPSI 1 [NET] SHOW 4,60 15,10
7 STADYUM [NET] TRT1 4,60 13,70
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,40 15,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 14,80
10 SPOR GUNDEMI KAND 3,60 12,40
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 11,40
12 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,10 16,20
Reytingler icin sagol erotamou ;)
Demek 4. olmusuz...bu cok iyi bir sonuc arkadaslar...:img-yes:
Reytingler icin sagol erotamou ;)
Demek 4. olmusuz...bu cok iyi bir sonuc arkadaslar...:img-yes:
evet ab de 4. totalde 9. olmuşuz. umarım total de ab de iyice artar da rahat rahat yorum yaparız :img-yes:
Bölüm çok güzeldi...Özgür'ün geçmişi ile ilgili detayları da öğrenmiş olduk...
Özgür'ün uyuşturucuya başlama nedeni gerçekten çok üzücü...sevdiği kişiye yakın olmak için bu illete bular,o kadın tedavi görüp iyileşsin ve seni yarı yolda bıraksın..kendisi düze çıkarken seni kuyunun dibinde bıraksın...Özgür'ün bu yaptığına da aşk demek,bu duyguya haksızlık etmek olur...Gülendam'ın ziyeret gitmesi,Özgür'e börek hazırlayıp getirmesi:) Özgür yaptıüı hediyeyi kendisi için özel birine vereceğini söylediği zaman yüzünün düşmesi ve odasında ağlaması,masasında hediyeyi görünce sevinmesi güzel ve hoş sahnelerdi.....Özgür'ün tedavi olmak istemesi bunu annesi ve kendisi için istemesi ve kasabada kalmaya karar vermesi de bir o kadar güzel sahnelerdi...Mehmet Ali vazgeçirir diye düşünüyordum ama özgür'ün istemesi çok daha güzel ve yerinde olmuş....
Mehmet Ali'nin yaptığı şeye rağmen acısının dinmemesi ve sevmekten vazgeçmediğini kendine itiraf etmesi güzel sahnelerdi...özellikle ailene hükmediyorsun yeri geliyor kasabaya hükmediyorsun ama kendine hükmedemiyorsun sözleri ve yaşadığı duygu yoğunluğu....Zehra'nın gelip Mehmet Ali'ye yaptığı konuşma gidecekken geri dönüp seni sevdim canın sağolsun sözleride oldukça etkileyiciydi...bu ikisi zor zamanlar yaşarken onlardan da daha zor durumu yaşayan Nefise var bide...Mehmet Ali'ye söyledikleri sarsıcıydı...Mehemt Ali ve Zehra'nın bölümü değildi pek diğer karakterlere de yer daha çok yer verilmiş ve Özgür daha ön planda olmuştu...Bölüm içindeki en güzel, en duygusal ve en anlamlı sahne ise Zehra'nın karakol önüne oturup Özgür'e söyledikleri ve Özgür'ün gözyaşları içinde kaldığı sahneydi.
Özgür'ün kuzeni ve dayısı ise bölümdeki en eğlenceli karakterlerdi...Dayı bey'in Özgür'ü kurtarmak adına eczacıya tuzak kurması ancak işi yüzüne gözüne bulaştırması,eczacı yerine kadın ile kendi fotoğraflarının çekilmesi ve bunu Zehra'ya anlatış biçimi oldukça komikti:)..diğeri ise Gülendam'a aşık olan kuzen...babası ile olan sahnesi muhteşemdi:)
Bu bölüm beni en çok şaşırtan Mehmet Ali'nin büyük kızı ve sevgilisi oldu...dizi başladığından beri telefon ile sürekli konuşup duruyordu ama aklıma o kişinin mehmet Ali'nin yanındaki kişi olduğu aklıma bile gelmezdi...bu ikili beni oldukça şaşırttı...
süper bir bölümdü akıclığıyla her şeyiyle
ben aslında ne olucağını tahmin edebiliyorum
onları yakalıycaklar
ben ilk defa dün izledim bu diziyi.. öğlen tesadüfen tekrarına rastgelmiştim , o muhteşem şarkıyı dinleyincede dayanamadı izledim.. çok güzel bi diziymiş..
aydan şeneri tekrar izlemek çok güzeldi.. genç oyuncular, özgür ve gülendam çok yakışmış birbirlerine..
ewt bende bu diziyi izlemeye yeni başlayanlardanım bende dün tekrarını izledim çok beğendim ve akşamda yeni bölümünü izledim bölüm süperdi özgürle gülendam çok yakışıyolar:D:D:D
evet eylem koç mükemmel yorumlamış fikrimin ince gülü parçasını..bende yazın ağustosta ilk kez izlediğimde dizinin ilk fragmanını vurulmuştum parçaya ilk duyduğumda..
askhastası
01-10-07, 15:15
merhabalar herkese, okuduğum kadarıyla çoğunuz hatta hemen hemen hepiniz bu bölümü çok beğenmişsiniz... doğrusu ben fragmananın ötesinde bir şey göremedim dizide... her şey fragmanda anlatılmıştı zaten... bu arada hep eleştiriyorum belki ama bu bölümde de eleştrilecek açıkçası çok şey var.... mesala ilk olarak mehmed ali nin büyük kızı gazete okurken şöyle bir ifadede bulundu " Eczaneyi Zehra ablanın oğlu soymuş" vb... şimdi böyle bir diyalogun yazılabilmesi için kasabadaki herkesin bu hırsızlıktan haberdar olması gerekir... ama ben dizide hiç böyle bir hava hissetmedim... aslında bu sahne ile geçen bölümde yer alan yemek sahnesi arasında bir bağlantı kurulabilinirdi... mesala dizide gerçekten herkes (zehra dışında) bu hırsızlık olayından haberdar olabilirdi. bu bir şekilde dizide verilebilinirdi. daha sonra yemek sahnesinde bir şekilde bu konu açılır ve bir anda zehra ( uyuşturucu hapların çalındığını öğrendikten sonra) dona kalır ve bu olayı gerçekleştirenin özgür olduğunu düşünebilir ve anne - oğul arasında yemek sonra bir konuşma geçebilirdi... daha dramatik olurdu bence... ama ben yanlış hatırlamıyorsam eczane sahibi mehmed ali ye gelerek ondan yardım istedi, ve kimsenin bu olaydan haberi yoktu... yani olaylardan haberi olmayan bir insan nasıl olurda "Eczaneyi Zehra ablanın oğlu soymuş" der, aslında " zehra ablanın oğlu eczane soymuş" dese daha doğru olur... bu ayrıntı gibi gelebilir ama bence önemli...