Tüm Versiyonu Göster : Otel (Hostel)
Uluslararası üne sahip sinemacı Quentin Tarantino, bir Eli Roth filmi olan "OTEL/HOSTEL" la karşımızda. Film yazar-yönetmen Eli Roth'un hit olan 2002 yapımı ilk filmi "CABIN FEVER/DEHŞETİN GÖZLERİ" nin devamı niteliğinde. İlkinden daha korkunç olan "OTEL/HOSTEL" insan doğasının ve genel olarak dünyanın en dehşet verici yönlerinden çoğunun bir karışımını sunarken, insan trafiği, uluslararası organize suç ve seks turizminin imkansız ama gerçek hikayelerinden derlendi. Son derece ayrıntılı görüntülere yer verilen, gerçekten tedirgin edici film, korku türünün en koyu hayranlarını bile hayrete düşürecek.
Otel, üniversite mezunu iki gencin sırt çantalarıyla yaptıkları Avrupa gezisini konu alıyor. Paxton ve Josh, sonunda sırt çantalı Amerikalıların nirvanası olarak bilinen öğrenci pansiyonuna gelirler. Bu özel yer bir Slovak kasabasının dışındadır ve güzel oldukları kadar da çaresiz Doğu Avrupalı kadınlarla doludur. İki kafadar çok geçmeden egzotik güzeller Natalya ve Svetlana'yla yakınlaşırlar.
Vizyon tarihi: 10 Mart 2006
Yönetmen: Eli Roth
Senaryo : Eli Roth
Müzik: Nathan Barr
Görüntü yönetmeni: Milan Chadima
Oyuncular: Jay Hernandez , Derek Richardson ,Eythor Gudjonsson,Barbara Nedeljakova
Tür: Korku
Yapım: ABD 2005 95 dakika
seth_gecko
05-08-07, 14:43
Fena film değildi ilk bölümü biraz fazla cinsel,ikinci bölümünde ise kan vardı
Filmdeki favori bölümüm ise adamın sandalyeye bağlı olan çocuğun ayağının arkasını kesip sonra gidebilirsin demesi, çocuğun ise ayağa kalkınca ayağının kopup yere düşmesi çok güzel yansıtılmış.Çocuk hala kaçmaya çalısıp yerde sürünürken adamın kapıyı kapatması ise çocuğun sonunun habercisiydi
Sanırım ikincisi çekiliyormuş umarım bu sefer daha fazla kan olurda izlenmeye değer bir film olur
bu filmi bende izlemiştim gerçekten korku dolu bölümleri vardıı biraz ürkmüştüm ne yalan sölim ama otel 1 biras daha cinsel ağırlıklıydı ya ama 2. cisi biras daha dehşet bi filmdi:)
bna göre izlediğim en ii filmlerden biriydi en azından japon korku filmlerinden kat kat daha ii
spiritlessgirl
16-09-07, 21:42
1.sini izledim...açıkçası pek beğenmedimmm...:(cinsel ağırlıklıydı...ve çok saçmaydı!!!:(
yani bilmiorum blki birçok korku filmi izlediğim için bna hiçte korku filmi gibi gelmedi...:(
yalnızca son sahnelere bi kaç kanlı sahne eklemişler okdar...:(
bnce 1.si bu kadar konuşulmayı pek hakettemiş...:(2.sini izlemedim yorum yoq...
spiritlessgirl
16-09-07, 21:45
Fena film değildi ilk bölümü biraz fazla cinsel,ikinci bölümünde ise kan vardı
Filmdeki favori bölümüm ise adamın sandalyeye bağlı olan çocuğun ayağının arkasını kesip sonra gidebilirsin demesi, çocuğun ise ayağa kalkınca ayağının kopup yere düşmesi çok güzel yansıtılmış.Çocuk hala kaçmaya çalısıp yerde sürünürken adamın kapıyı kapatması ise çocuğun sonunun habercisiydi
Sanırım ikincisi çekiliyormuş umarım bu sefer daha fazla kan olurda izlenmeye değer bir film olur
zaten koskoca 90 dklık filmde yalnızca izlenilebilecek o sahne var!!!:icon_whis:img-yes: oda altı üstü 1kaç dk sürüyooo...:img-wink::img-icecr
Başlığı yeni buluyorum ama filmi izleyeli 2-3 ay oldu :img-hyste.Bu filmi çok beğenerek izlemiştim,o kanlı sahneler harika ve mide bulandırıcıydı.Hala izlemeyenler varsa mutlaka izleyin...
Bu filmim sadece ilkini izlemiştim,ilkini izledikten de sonra da ikinciyi izlemeye gerek görmedim..:)
Bu tarz filmler beni ne geriyor ne de midemi bulandırıyor..Heyecanlandırmıyor bile..Yani benim gerilim filmi anlayışıma pek de uygun bir film değildi..Ayrıca rahatsız edici derecede cinsel içerikli bir filmdi.
bende izleyecektim ama bir türlü fırsatım olmadı..arkadaşım önrmişti..yani mide bulandırıcı kısımlarından bahsetmişti..Gerilim içerikli bir film olduğunu öğrendim..
iki bölümünü'de izledim
güzel bir film
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.