Tüm Versiyonu Göster : Power Rangers (Show Tv)
armagan_60 07-03-06, 10:58 Bir Zamanlarin En çok Izleniler Gençlere Yönelik Dizizsi Power Rangers Yaklaşik 8 Yil önceydi Hafta Içi Hergün Seyrederdim Fakat Her Zamanki Gibi Böyle Güzel Diziler Rütükün Engeline Takilip Yayindan Kaldirilmişti Kirmizi Mavi Yeşil Siyah ..... Rangerler Tam 6 Tane Bunlarin Hepsi Zordlarini Birleştirip Savaş Yapiyorlar Dünya Dişi Yaratiklarla Veve Bu Güzel Dizi Rütükten Dolayi Kaldirildi şimdi Eskiye Dönelim Ve Ve Bu Diyiyi Tekrar Hatirlamaya çalişip Tartişalim Yorumlarinizi Bekliyorumm Saygilar
ya bende çok severdim bu diziyi. o zamana göre bayağı enteresan bi diziydi. ama dizi yayından kaldırılmadı ki arkadaşım ben sonunu izlemiştim. gerçi rtük sürekli kanala ceza veriyordu bende korkuyordum kaldırırlar diye ama olmadı çok şükür. ah rita var ya küçüklüğümün kötü cadısıydı valla...
burcin_kaplan 14-03-06, 21:33 ewet ya pembe ranger bi kere bale mi ney yapıyordu bi dans yurt dışına gitti ....we orda biriyle tanışmış onu çok sewiyorum fln diye bi mektup mu ney yazmıştı hatta beyaz ranger dan ayrılmıştı çok ii hatırlıyorum hatta onuun yerine gelen kıza hiç ısınamamıştım ben uyuz olurdum pembe ranger terar gelse keşke fln die düşünürdüm ya...çok güseldi keşke werseler yine...
bu arada cidden hala dewam ediyor muymuş yurt dışında?
evet yaa, deli gibi izlerdim onu. çok da heyecanlı olurdu. en son rita'nın babası geliyodu, esas düşman o oluyodu, o böülmler çok heyecanlıydı. sora bunlar bi ara ninja rangerlara mı ne dönüşüyodu, eski kıyafetlerini giymeyi bırakıyolardı, o olaydan sonra işin suyunu çıkartmışlardı, ben de bırakmıştım izlemeyi.
iyi artık ya hala nasıl devam ediyor power rangerlar? izleyen var mıdır acaba hala eskisi kadar? neymiş o öyle velet rangerlar falan filan. çekilmez hiç yaa geç gitsin. rtük'ün kaldırdığı iyi olmuş.
asıl ben rtük pokemonu kaldırınca çok uyuz olmuştum. çocuğun biri kendini pokemon sanıp aşaa atladı die dizi kaldırılır mı be hiç? olacak iş değil.
meral watson 14-05-06, 14:48 :cheer: http://img106.imageshack.us/img106/9936/superheropinkranger9lc.jpg (http://imageshack.us) http://img139.imageshack.us/img139/9724/pics333rv.jpg (http://imageshack.us) bende power rangersların hayranıydım.En sevdiğim rangers olan pembe rangers fotosu...
Bu diziyi küçükken ben de izlerdim. Şimdi yayınlansa 5 dakikasını bile zor izlerim herhalde anlayın öyle çoçukmuşum işte. Ben en çok Kimberly'i severdim ama sonra o sarışın kızı Pembe Ranger yaptılar. Çok kızmıştım diziyi izlemeyi bırakıp diziyle alay edenler kervanına katılmıştım.:icon_evil
Bir de dönüşüm geçirdiklerinde şahin gücü falan derlerdi. "Ayı Gücü" diye bir replik vardı orda kopardım.:img-hyste
ya evt ben de izlerdim! simdi söylediimde dalga geçiyolar ama o zmnlar çok severdim! ilk bölümleri en güzeliydi. çünkü sonralari siyah. kirmizi ve sari rangerlar deismisti! o zmn sinir olmustum ve yeni gelenleri hiç sevmemistim! sonra kalktiinda ben de çok sasirdim.
ayrica evt ninjalara dönüsünce bildircin gücü falan diolardi, ayi gücü diince ben de kopuyodum yani!:))
burcin_kaplan 04-06-06, 15:21 Doğru ya. sen kimberly den bahsediyorsun. o gittikten sonra pembe ranger catherine olmuştu. o ile tommy evlendiler işte çocukları falan vardı. show tv de en son orada bitmişti kesin eminim. ama dizinin daha devamı varmış onu yeni öğrendim bende..
eweeet şimdi ya doğru ondan sonra gelenle ewlenmişti doğru bende direk kimberly anladım çünkü onla bi ilişkisi olmuştu . bide ya ben oyuncular değişince çok sinir oluorum ya ondan tadı tuzu kalmamıştı dizinin ama werseler tv de gine başlarını izlerim pembe ranger in ayrılmasına kadr
ay bende kaçırmadan her bölümünü izlemeye çalışıyordum. ne kadar garip bir diziydi o zamanlar ne düşünüyordum acaba:)??? ayrıca bu dizinin hayatımda özel bir yeri vardir. ilk defa rüyama giren ve beni korkutmayı başaran bir dizidir. power rangerslar evimize saldırıyordu. ben gerçekten çok fazla tv izliyormuşumm.. (hala da öyleyim ama neyse)
ya ben de hiç kaçırmadan izliyodum.çünkü aşk vardı.pembe olan kimberlyi hatırlıyorum ben tek.diğerlerinin ismini,rengini unuttum walla.yurt dışında devam etmesi çok ilginç yaa.keşke bizde de devam etse.walla yine bakardım kaçırmazdım.daha geçenlerde de okulda arkadaşlarla konuşşurken aklımıza gelmişti ve konuşmuştuk.onlar da bakıolarmış meğer.demek ki bütün gençlik müptelasıydı bunun :)
ne kadar çok izlerdim zamanında bir bölümünü bile kaçırmazdım. ben ortaokula giderken yayınlanıyordu ne günlerdi be hatta ben çok fazla harçlık almazdım ama aldığım harçlıklarıda bir güzel biriktirirdim sonra gider hepsiyle power rangers dergileri alırdım hatta bir ara hatırlıyorumda dergi 180 lira mıydı neydi sonra 230 liraya çıktı diye çok üzülmüştüm ama yinede almaya devam etmiştim :) en çok sevdiğim rangerda ilk bölümlerde oynayan kırmızı ranger jason idi sonradan diziye beyaz veya altın rengi şu an tam hatırlamıyorum bir rangers olarak girmişti çok sevinmiştim ama şimdi olsa izlemeye dayanamam herhalde bayar biraz hatta yayınlandığı zamanlar power rangersin peşine goosebapms ya da goosebumps diye bir korku dizisi yayınlardı show ama rtük çocuklar çok etkileniyor diye o diziyle beraber power rangersı da yayından kaldırmıştı. hatırladığım en son bölümde tommy ile catherine evlenmiş çocukları olmuş o çocuklarda yeni rangerlar olmuştu vay be ne günlerdi. bir de dizinin en başından beri hiç değişmeyen ranger mavi ranger billy idi :) o da çok tatlıydı
GO GO POWER RANGERS! :) :)
tommy ve catherina evlenmediler ki sen hayal görmüşsün :D cat diziden ayrıldı sonra tommyde ayrıldı :) bir googledan araştır :)
hayır arkadaşım diziden ayrılan kimberly idi onun yerine catherine geldi tommy de ayrılmadı hatta diziye ilk girdiğinde kötü yeşil rangerdi sonradan iyi oldu power rangerların yanında yer aldı ve benim izlediğim en son bölümünde tommy ile catherine evlenmişlerdi yaşlılardı ve çocukları vardı onlarda yeni rangerlardı show tvde yayınlanan son bölüm buydu
ya ewlendikleri bölüm yayınlandımıki hiç hatırlamyrm ben ewlilik
ya tabiki düğün törenlerini falan göstermediler zaman atlaması yaptılar son bölümleri pek hatırlamıyorum ama düşmanlarını yenmişlerdi cadı rita kocası lord zet patiler falan hepsiyle bayağı uğraştılar diye hatırlıyorum sonra zaman atlaması oldu böyle bir kış mevsiminde dışarıda kar yağarken evin içinde tommy ve catherine'i gösterdiler saçları beyazlamıştı falan sonra boylarınca çocukları vardı hani onların iletişim cihazları falan varya kollarına saat gibi takıyorlar birden çocuğun o çağrı cihazı çaldı tommy birden kendini ranger olarak düşündü kendisininki çalıyor sandı birden irkildi ama sonra çocuğununkinin çaldığını anladı ve rahatladı sonra çocuğu hemen çıkmam lazım falan deyip evden ayrılmıştı tommy ile catherine birbirlerine gülümsemişlerdi artık bizim görevimizi onlar devraldı gibi sonrada o şekilde bitmişti ben bu bölümü izlediğimi çok net hatırlıyorum bundan sonrada bir daha power rangers yayınlanmamıştı
hiii ne kadr çok izlerdm 4 yada 5 yaşndaydm heralde hiç kaçrmazdm annm bizi o saat te uyutmaya çalşırdı uyursanz yastıınzn altında para bulursnz derdi kusenm uyurdu ben izlerdm tabii yastıımn altında o para hiç olmazdı.tabiki bende pembe ranger dm butn oyunlarda o ben olcm die tutturrdm bign annm bana istanbuldn normaldn büyük bi tane pembe ranger getirmişti yürrdü konuşurdu ilerki zamanlarda onu barbie nn kocası yapmştm erkk barbie yoktu tabee amma yasdm haa çok güzeldi yine verselr yine izlermm kaldırıldıında çok üzülmştm bide beyaz ranger gittiindee
1993: mighty morphin
1996: zeo
1997: turbo
1998: in space
1999: lost galaxy
2000: lightspeed rescue
2001: time force
2002: wild force
2003: ninja strom
2004: dino thunder
2005: spd
2006: mystic force
2007: drive force
olarak devam etmekte yani bizde 2. kuşakta bitirdiler. Yani 11. kuşak açığımız var :)
Aslında tekrar konulabilir diye düşünüyorum... Saçmaydı maçmaydı deniliyor ama o saçma diyenlerin her hafta için saat 5 i 10 geçtiğinde show tv nin karışısında olduğunu sanki biz bilmiyoruz !!!
Güzeldi güzel... Anca gitsinler maria mercedes koysunlar ! Eeee hadi power rangers yüzünden 1-2 kişi kendini aşağı attı! maria mercedes yüzünden ya birisi gidip ordaki hatuna benziyo diye bi kıza tecavüz etse; maria mercedes e benziyodu abi deseydi yapan, kaldırcaklarmıydı onuda?
Walla saçma maçma biz bunlarla büyüdük hatırası da büyüktür :) Tekrar konulsa gece 3 bile olsa izlerim...
(Bölümlerin Paylaşılabilecek Linkleri Elinde Olan Varsa İndirmemiz İçin Koyarsa İyi Olur Diye Düşünüyorum...)
Saygılarımla.
Ne diziydi be...Anaokuluna gidiyordum verildiğinde,biz anaokulunda power rangercılık oynuyorduk o kadar çok tutulurdu yani....Ben pembe ranger olmak isterdim ama genelde sarırangers olurdum ve o zaman fena bozuluRdum bu duruma :) üzerinden 10 yıl geçmiş hala unutmamışım...
2 ve 3.sınıfa gidiyordum verilirken o ara çok yaygındı yani bizim okulda teneffüs oldu mu direk çantalardan oyuncakları çıkarılır oynanmaya başlanırdı hatta sınıfla sınırlı kalmayıp servis,okul bahçesi ,koridorda da devam ederdik
herkes kaptırmıştı o ara power rangers a,hatta ben de hala kırmızı olanın oyuncağı durur evde bir köşede
burcin_kaplan 29-08-06, 01:23 power rangers unutulur mu ya az izlemiyordum cidden.. bende hastasıydım bi aralar.. hala yabncı ülkelerde weriliyormuş ama eminim eski tadı kalmamıştır ben pembe ranger gittiğinde nasıl üzülmüştüm şimdi nerdeyse bütün oyuncular değişmiş benim bünye alışamazdı heralde teker teker hepsinin gitmesine:) keşkee yeniden verselerde o güzell ilk bölümlerini izlesek rtük sağolsun ne kadr güzel şeyleri kaldırttı...zararlı diye... sanki etrafta çok yararlı şeyler warya gözleri çok rayting alan şeylere kayıyor..
http://www.lacoctelera.com/myfiles/quefuede/Power%20Rangers.jpg
http://legends.tabletsofdestiny.com/images/mranger16.jpg
http://img.2dehands.nl/f/normal/14151593_2-mighty-morphin-power-rangers-power-morpher.jpg
http://legends.tabletsofdestiny.com/images/kim5.jpg
http://legends.tabletsofdestiny.com/images/kim17.jpg
http://www.rangercentral.com/episodes/ep014/eppic23.jpg
cyprus_hsn 06-01-07, 13:59 bu diziyi hatırlıyorum. henüz daha ilkokula gidiyordum yayınlandığında. arkadaşlarla hep görev dağılımı yapardık. ben hep mavi rangers olmak isterdim :D bir tane de kötü kadın Rita vardı. gerçekten çok keyifli güzel bir diziydi.
kimberly wardı o hangsydi
pembe ranger dı. yukarıda eklediğim resimde pembe şortlu olan :img-yes:
benim en sevdiğim ranger oydu. bikaç kimberly resmi
http://www.amyjojohnson.zoomshare.com/my_images/amyjo85.jpg
http://www.geocities.com/spootnek/AJJohnson/PinkPowerRanger.jpg
http://www.geocities.com/spootnek/AJJohnson/Kimberly.jpg
Pembe Ranqer haa way be ne qünLerdi..Herkes izLerdi bir de izLedi mi diye arkadasLarı sınava çekerdik :img-yes: OyunLarımıza biLe katardık haa ne hayaL qücü vardı bizde cocukken.. İşin doqrusu Türkiyede qösteriLmeden önce RtL miydi Sat mıydı yoksa Pro 7 miydi öyLe bir kanaLda izLemiştim 1-2 böLüm taßi anLamadan ne dedikLerini.Sonra Showda qösteriLdi ya bu dizi tanıdık dedim..Taa ne zaman sonra Türkiyede qösterime qirmiş meqer e kacar mı akaßinde izLedim taßi :img-yes: YaLnız sonraLarı cok sacmaLadıLar.KötüLer deqişti RanqerLar deqişti..Zıvanadan cıktı..ßıraktım izLemeyi..
ilk başta:
pembe: kimberley
sarı:trini (japon bir kızdı ben çok severdim:)
siyah:zack (zenciydi!!)
kırmızı: jason (favorim oydu, çok tatlıydı!!)
mavi: billy
sonra tommy geldi rita'nın adamıydı.. onun büyüsünün etkisi altında bizim rangerlara düşmandı.(rengi de yeşildi galiba yanlış hatırlamıyorsam!) sonra büyünün etkisinden kurtulunva beyaz ranger olarak bizimkilere katıldı
sonra 3 ranger değişti. sinir olmuştum ben ilklerini çok sevmiştim.
sari : aisha (zenci bir kızdı)
kırmızı: jack
siyah : adam
oldu... ben uzun bir süre alışamamıştım onlara. triniyi çok severdim.. zack'i de... hele jason'ın gitmesini hiç hazmedemedim!!! gerçi sonra gold ranger olarak geri gelmiş:)
sonra kimberley de gitti ve yerine catherina geldi.. o da tommy gibi kötüydü başta sonra iyi oldu kim gidince yerine o geldi.....
şimdi arkadaşlara söyleyince gülüyorlar onu mu izliyordu diye!! ne var yani izliyordum nolucak... çok da seviyordum....ah ah yaşlanıyoruz mu ne???
Ayy ne günlerdi bee valla
Power rangers'ı izledikten sonra dışarı çıkar power rangers
oynardık ben hep trini olurdum sarı rangers
hayali savaşçılarla savaşıyoduk hatta maskelerinide
veriyordu gazete filan ahh ahh ne günlerdi canım:img-hyste
ben hastasıydIM power rangers ın hala da öleyim hala izliyorum ama bence en güzel sezon zeo idi benim en çok sevdiğim katherine di ve hep tommy ile sevgili olmalarını istedim nitekim evlendiler :happy0064 aslında o bahsettiğiniz tommy ve katherine in yaşlı olduğu torunlarının olduğu bölüm son bölüm olacaktı ama sonradan uzattılar işte ve hala devam ediyor turbo nun ilk 10 bölümü (katherine ve tommy nin olduğu bölümler :happy0064 ) de fena değil ama onlar gittikten sonra ben pek de eskisi kadar zevk alamadım :icon_sorr
KATHERINE & TOMMY 4EVER!! :happy0064 :happy0064
power rangers isimli dizi yıllardan beri amerikan senaryosuyla ortaya çıkarılmış bir dizi olarak biliyoruz dimi?halbuki power rangers taklti bir dizidir.orjinalleri japon sentailerdir.
japon sentai nedir ? :japonyada 1979 yılından bu yana amaçları dünyayı kötülüklerden korumak amacıyla görevlendirilen en az 3 en fazla 6 koruyucudan oluşan gizli kahramanlardır.bizim bildiğimiz power rangers efsanesi 1993 yılında japonya(toei company)-amerika(saban group)arasında yapılan anlaşma ile "power rangers" adında yeni bir dizi olarak çıkarılmıştır.1993 yılında çıkarılan bu dizini japon orjinal sentai ismi "kyoryu sentai zyuranger" dır. ve bu böyle her yıl 50-60 bölüm çekilerek devam eder.yıl itibariyle şuan 2007deyiz ve hala power rangers efsanesi hem japonyada hem amerika ve diğer ülkelerde devam etmektedir.dizi her ne kadar amerikan asıllı gibi gözükse de aynı sahnelerin bir çoğunu japon sentailerde de görebilirsiniz...:img-yes:
show da artık başlamaz sanırım...teknoloji ve yeni kanal jenerasyonu arttığı için artık her özel kanalın kendi tematik kanalları var.örneğin kanal d nin dmax,dçocuk,dplus,showtv nin showmax ...gibi.artık bu tür diziler,çizgifilmler bu kanallarda yayınlanır ama o da yayın anlaşmaları olursa..çok isteriz ki yeniden yayınlansın eski günlerdeki gibi oturup en azından bi yarım saati bizlere izlemek için fırsat versinler ki hiç zannetmiyorum...
JETIX'DE saat 07:30 ve 16:10 da "Power Rangers:S.P.D" var 13. Sezon
ama daha yenileri Türkiye'de gösterilmiyor.
ben onu izlediimde anasınıfındaydım snra 1. sınıfta bile vardı anasınıfındaki defteriminmi 1. sınıftaki defterimdi üstünde power rangers yapıstırmaları vardı oyuncaklarını almıstım sarı ve siyah orjinaldi snra pembe ve kırmızı mavi fln da almıstım ama onlr kırılmıstı basları dönüodö düğmesine basınca rangers oluolardı mnyq severdim o zmn ztn bi power rangers bi de spice girls okulda hep oynardık ama pembe rangers 4-5 kisi fln olurdu sarı rangers hep bi tane olurdu gzl diil die pek talep yoktu bizde çck aklı iste:D onların kılıçlarıda vardı plastikten annemden alsın die çok sölemistim istemistim almamıstı siyah rangers hala duruodu komsunun çocuğuda spd nin manyaqı 1. sınıfa mı ne gitçek o aldı oynuo simdi bide power rangers zeo olmustu ya o zmn çok üzülmüstüm aynı kisi deiller sanıodm kafalarından maskeyi çıkarıp atasım geliodu ama siyah rangers ı bi ara harbi çok seviodm öle iste:D spd yide ara sıra izliorm a takımını fln gösterio alakasız tipler ama cadıyla kasları gözüken yaratıı benzetmeye çalısmıslar olmamıs:D aynı kıyafetleri ndn kullanmadılrki bemlki çürümüstür:D ohh be yzdm rahatladım:D
ben en çok kırmızı ranger jason'ı severdim hep kimberly ile onun sevgili olmasını isterdim ama kimberly'yi tommy kapmıştı.zaten hepsi dağılıp gitmişti.
http://img206.imageshack.us/img206/8777/amyjojohnsontw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img477.imageshack.us/img477/4730/pinkpowerrangerxa4.jpg (http://imageshack.us)
http://www.powerranger.co.uk/spd/powerrangersspd.jpg
Green_Arrow 17-02-08, 01:20 slm power rangers hayranları.Bakıyorumda bazı arkadaşlarımız power rangers dışında herşeyden bahsetmiş::
şaka şaka tabiki power rangers hayatımızın unutulmaz animelerinide canlandırıyor..........
şimdi gelelim power rangersa böyle bir başlık konu açtığın için teşekkür ederim sana arkadaşım.hımmm bakalım power rangersın ikitane türkiyede sinema salonlarında yayınlanmayan fakat 4 sene önce tgrtde yayınlana bir filmi vardı ondan sonrada bir film daha yaptı Saban firması.....
belki izlemişindir ilk filmde angelgrowda kazı çalışmaları sonucu ortaya çıkan dev bir yumurtaya rita,lord zet ve saz arkadaşlarının gelmesiyle dünyayı daha doğrusu angelgrowu kabusa sürükleyecek yaratığı hayata döndürüyorlar.tabi işi lord zed yapıyor.yaratıkta ne yaratık yapışkan iğrenç birşey.diziyi kısa bir şekilde anlatayım size........
ortaya çıkan bu yaratık ilk başta rangerlerle dövüşüyorlar.bu yaratık kendi yapışkan sıvısından kendisinden dahada iğrenç yaratıklar yaratıyor ve rangerlerle dövüşüyorlar.sonra yapışkan yaratık doğru alfa ve zordonun güç merkezine gidiyor.ve orayı bir güzel yok ediyor.
orası yok olduğu için rangerlerinda enerjisi kalmıyor.ve zordonun güç merkezine dönen rangerler tabi ışınlanarak değilde yürüyerek gittikleri için bitkin düşmüş haldeler.
gördükleri manzara karşısında şok oluyorlar.zordonda son enerjisini kulnarak rangerlere ninja güçlerini alabilecekleri bir gecegene yolluyor.
bu gezegene ışınlandıklarında ilginçtirki şeytana benzeyen bir isleket görüyorlar ve filmni en ilginç yeri burası bu yaratık yaşasaydı nasıl olurdu acaba......bir kızla tanışıyorlar kız zordonun falan tanıyor.rangerlere öncülük ediyor kızcaz da çok güzel hani hoşuma gitti.
rangerlere ninja güçlerini kazanabilmeleri için ufak bir kızıl derili töreni yapıyor.sırayla sayıyor
rangerlere verilen güçleri ayı,bıldırcın,falcon,maymın vsvsv derken kurbağa gücüne geliyor ve şimdi unuttum o rangerin ismini öyle üzülüyorki çocuk kurbağa güzünü aldığı için güzel kız onu anlından öpüyor ve baykuşa dönüşerek oradan ayrılıyor.sonra rangerler oradan ayrılıyorlarlar ormanda ilerlemeye devam ediyorlar tam ormanın içindeyken dinazor iskeleti canlanıyor ve 4-5 dk lik bir karate showundan sonra hallediyorlar.daha sonra tapınağa geliyorlar ve tapınağın koruyucuları olan 6-7 yaratık canlanıyor ve bunları da halletikten sonra güçleri ve zodları alarak dünyaya ışınlanıyorlar. tabi hala merak ettiğim konu ise rangerlere yardım eden kızın oarada ne aradığı baykuşa nasıl dönüştüğü ve seytana benziyen isleket......dünyaya geldiklerinde yapışkan yaratığın insanları etkisi altına alarak yaptığı robotla dövüşüyorlar ilk önce tek tek dövüşüyorlar ve sonra zodlar birleşiyor ve megazod oluyor ve mutlu son angelgrow kurtuluyor.ikinci filmde katrin ve diğer daha önce değişen 3 arkadaş var.diziden hatırlarsınız.rita 3 geci esir aldığında rangerler onları kurtarıyorlar ve tam bu sırada kasklarını çıkardıkları için kimlikleri belli oluyor.ve daha sonra artık kimbirley jason ve diğeri ismini unuttum isviçreyei bir yere gittikleri için değişim yapıyorlar.neyse ikinci filme devam ediyim.bu filmde tirole benziyen bir yaratık ve onun sihirli sopası angelgrowun başına dert açıyor.başka bir gezegendeki bu zararsız yaratık kötü niyetli bir kadının elinden kurtuluyor ve dünyaya geliyor afrikaya sihirli sopasını kullanarak ışınlanıyor.karısı ve çocuğu kötü kadının elinde rehin.ve zordon bu yaratığı tanıyor olucakki katrin ve tomy i afrikaya ışınlıyor.burada katrine tam bir boğa yılanı saldırcakken tomy uyarıyor ve ani bir refkles yapan katrin nehre uçuyor tomyde onun peşinden .ve en sonunda tirolü buluyorlar.sonra güçmerkezine.ve daha sonra bu yaratık çarezi kalıyor ve ne olursa olsun teslim olmaya karar veriyor.filmde 6 ranger var ama rocky filmin başında karate turnuvasakatlandığı için 5 kalıyor ve onun yerine sırlarını öğrenen küçük kardeşi geçiyor.değşince boyu falan uzuyor gerçekten garip filmde bu sefer zodlar araba gerçek spor arabalar.......transformese benzedi neyse rangerlerde bu kötü kadını durdurmak ve tirlolü ve ailesini kurtalmak için çok eski bir gemiyle bir adaya gidiyorlar ve burada uzun yıllardır bir kötülük saklı .tabi daha öncedende bu kötü kadın kim ve jasonu kaçırmış bob ve scotoda sayalım unutmadan söyliyimde bab ve scot bu filmde polis olmuşlar:)neyse finalinde kötü olan jason ve kim rangerlere saldırıyorlar ve kim etkisinden kurtulmayı başarıyor ve jasonı durduruyor ve sakinleştiriyor sonra rangerlerin spor arabaları bir araya gelerek şimdiye kadar gördüğüm en gelişmiş ve en güzel mega zodu oluşturuyorlar.ve jason kim bob ve scatıda sayalım zoda biniyorlar ve doğruca angelgrowa................
Şu anda Star tv de bir Power Rangers var ama hangisi anlamadım...Star'ın yayın akışında şöyle geçiyo...
17:00 Power Rangers-Sinema keyfini Star'da yaşayın!!...
Sanırım filmi:img-wink: İzlemek isteyenlere duyrulur...
maria clara 05-06-08, 14:23 kaçırmadan izlerdik yasaklandğında çok üzülmüştük
tuba_buyukustun 08-06-08, 22:42 kaçırmadan izlerdik yasaklandğında çok üzülmüştük
neden yasaklanmıştı ki??? onun için mi bitirildi yoksa
çocukları kötü eklediğinde yasaklanmıştı herhalde. zaten okula gidip de 4-5 kişi toplanınca hemen sen beyaz ben kırmızı ranger deyip dövüşürdük :img-hyste ne güzel eve gelirdik önce aslan kral hemen arkasındna power ranger çıkardı o biter bitmez de küçük golcü tsubasa başlardı süper günlerdi.
maria clara 11-07-08, 23:27 ne diziydi ama ekranlarımızda en azından ben öyle hatırlıyorum çocukların ruhlas ve bedensel gelişimini etkilediği için kapatılan ilk tv programı olmuştu ondan sonra da guuzbams diye bir korku hikayelerinin anlatıldığı bir program kapatılmıştı ne kadar üzülmüştük.
|