emresefer
31-07-07, 21:55
[B]Bu sezonun en çok ilgi gören filmlerinden Son Osmanlı'nın devamı geliyor ! 2008'de çekimlerine başlanacağı söylenen filmde başrolde yine Kenan İmirzalıoğlu var
|
Tüm Versiyonu Göster : Son Osmanlı Yandım Ali 2 emresefer 31-07-07, 21:55 [B]Bu sezonun en çok ilgi gören filmlerinden Son Osmanlı'nın devamı geliyor ! 2008'de çekimlerine başlanacağı söylenen filmde başrolde yine Kenan İmirzalıoğlu var ecr 03-08-07, 13:55 bu filmin devamını heyecanla bekliyorum. 2008-2009 sezonunda girecek vizyona.. heyecanla bekliyorum.. emrecim eline sağlık.:img-yes: MİNKİ 07-09-07, 18:29 Yaşasın yaşasın:happy0064:happy0064 Rıza baba teşekkürler bu haberi ekldiğin için:img-wink: DarkBoY__ 07-09-07, 22:15 yaaa Emin Boztepesiz devami olmaz ki :( :( Olur olur siz merak etmeyin...Kabadayı dan sonra merak ile beklediğimiz bir başka Kenan İmirzalıoğlu projesi daha. Nice güzel projelere :D ecr 08-09-07, 06:36 gerçekten heyecanla bekliyorum bu filmi. bu arada minki haberi ekleyen emre arkadaşımız. bakalım kadroda kimler olacak ? zaten demişlerdi 2.bölümünün çıkacağını. ama umarım 2 son olur. uzatmasınlar. Sımarık Cadı 09-09-07, 17:23 yandım ali 2yi heycanla bekliyorum... zaten sonu dewam edicek gibi bitmiştii... kenan abim war...cook mutluyum...:happy0064:happy0064 emresefer 28-09-07, 14:50 Yaşasın yaşasın:happy0064:happy0064 Rıza baba teşekkürler bu haberi ekldiğin için:img-wink: Ben eklemiştim ama neyse :D.Bende merak ediyorum nasıl birşey olacak 2. filmi hüsnanur 07-12-07, 15:28 ne zaman baslicaklar cekime :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis ecr 07-12-07, 18:32 Çekimler 2008 yılının ortalarında başlayacak. Yani daha vizyona girmesine çok var. talhak 16-12-07, 21:43 Arkadaşlar, bu proje kesinleşti mi?? ecr 17-12-07, 12:01 Kesinleşti ama çekim zamanı belli değil. Senaryo büyük ihtimalle yazılıyordur. talhak 17-12-07, 17:02 Kesinleşti ama çekim zamanı belli değil. Senaryo büyük ihtimalle yazılıyordur. anlıyorum... teşekkürler... bakalım nasıl olacak.. :good: ecr 17-12-07, 19:38 Darkboy'un söylediğine göre filmin adı Yandım Ali Kanal Savaşları olacakmış. Ben ilk kez Darkboy'dan duymuştum. Nereden öğrendiğini de bilemiyorum. Umarım ilkinden güzel olur. Daha kaliteli, senaryonun daha da iyi olacağını düşünüyorum. Devam filmleri pek güzel olmuyorlar. Umarım bu devam filmi üzerinde çok çalışılır. ecr 01-01-08, 17:17 Filmde Hande Subaşı da rol alıyor. Hande'nin oynayacağı karakter, Kenan ile Cansu'nun arasına girecek. hüsnanur 01-01-08, 20:14 Filmde Hande Subaşı da rol alıyor. Hande'nin oynayacağı karakter, Kenan ile Cansu'nun arasına girecek. kötü rol oynicak yani ay cok merak etmeye basladim ya ozge yeşim 01-01-08, 20:23 Filmde Hande Subaşı da rol alıyor. Hande'nin oynayacağı karakter, Kenan ile Cansu'nun arasına girecek. Bilgi için teşekkürler.Ben de devam filminin çıkacağını duymuştum ama kesinleştiğini bilmiyordum.Merakla bekliyordum.Hande Subaşı'nın oynayacağı kesin miymiş?Ya ben anlayamıyorum.Neden böyle kaliteli oyuncuların(Kenan İmirzalıoğlu)yer aldığı kaliteli yapımlara mankenleri dolduruyorlar.Cansu Dere role yakışmıştı.Oyuncuğu da fena değildi ama Hande Subaşı nerden çıkmış?Umarım değişir. ecr 02-01-08, 11:59 Çıkacağını sanmıyorum. Ben de başka birisinin seçilmesini isterdim. Ama Hande'de karar kılınmış. Umarım kötü bir performans sergilemez. erten07 10-01-08, 13:23 Çok seyredildi ikincisi yolda Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere'nin paylaştığı Son Osmanlı Yandım Ali filminin devamı çekiliyor. İlkinin gişe başarısından etkilenen yapımcılar ikinci filmi 2009'da vizyona sokacak. Son Osmanlı'nın ikincisi çekiliyor Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin rol aldığı filmin ikincisinin çekilmesi için düğmeye basıldı. 'Son Osmanlı Yandım Ali'nin devamında yine aynı ekip olacak. Vizyona girdiği dönemde yüz binlerce izleyicinin gönlünü fethetmeyi başaran "Son Osmanlı Yandım Ali" yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Canse Dere ve Engin Şenkan'ın paylaştığı filmin ikincisinin çekilmesi için hazırlıklara başlandı. Aşk tam gaz Yapımcılığını Özen Film'in, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan'ın üstlendiği "Son Osmanlı Yandım Ali"nin devamında yine aynı kadronun yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. İlk filmde; aşklarını hayranlıkla izlediğimiz Yandım Ali (Kenan İmirzalıoğlu) ve Defne (Cansu Dere), devam niteliğindeki filmde de oynayacak. 2009 planı Vatan sevgileri yüzünden Türkiye'de kalıp savaşmayı tercih eden aşıkların hikayesi, Son Osmanlı Yandım Ali 2'de çözüme kavuşacak. Yine ilgi ve beğeniyle izlenmesine kesin gözüyle bakılan filmin çekimlerine ise önümüzdeki aylarda başlanacak. Bu arada, Son Osmanlı Yandım Ali 2'nin 2009 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Sımarık Cadı 10-01-08, 14:22 bu projenin kesinleştiğine cok sewindim... ama hande subaşının olmasına anlam weremedim...inşallah başka birini seçerlerr... :img-yes::img-yes: Kurt_Memati 22-02-08, 13:35 İlkini keyifle izlemiştim. Zaten ilki daha vizyondayken ikincisini çekmeye karar vermişlerdi. Böyle filmlerin olması çok güzel. İnsanlarımıza tarihimizi bir şekilde anlatmalıyız. *yildiz* 03-04-08, 17:45 sabirsizlikla bekliyorum Kenan I.'yi cok begeniyorum insallah yakinda vizyona gecer ecr 05-04-08, 07:43 Şu an Kenan'ın Hollywood'da oynama gibi bir düşüncesi var. Eğer film kesinleşirse 2009'a kadar Yandım Ali vizyona girmez. Belki de 2008'in sonları girebilir. Kenan İmirzalıoğlu'nun yabancı film projesi kesinleştiği takdirde eylüle kadar filme başlanamayacak. |