Tüm Versiyonu Göster : Garez (The Grudge)

spikey
06-01-05, 12:03
buffy'den tanıdığımız sarah michelle gellar'ın neredeyse yedek oyunu olarak bulunduğu gerilim filmi.
bence berbaaaaat!!!!yazık olmuş werilen onca emeğe! yani sırf sarah için gittim ve sadece 45 dakika görebildim hatunu...yani filmdeki toshio ve o kara kedi bile sarah michelle gellar'dan daha fazla görünüyo ve bu cok gıcık bi şey..bir iki tane ani çıkışların yarattığı hafif irkilme ve zıplamanın dışında da gerçekten hiç bi anlamda gotik yada ürkünç bi ortam yarattığını düşünmüyorum

KaDeRiM
06-01-05, 12:08
Bende öyle düşünüyorum. Müzik ve sessiz ilerleyişin ardından aniden çıkan kara kedi ve hayaletler dışında insanı ürküten hiç bir şey yoktu. Korkunç diyemeyeceğim maalesef. Zaten hele en sonu beni deli etti. Yani koca filmi anlamsız bir son için mi izledik. En azından gitmedim diye hayıflanmayacağım bir filmdi. Tavsiye etmiyorum...

ozgur_manyaa
06-01-05, 18:23
katılıorm hiç korkunç deildi ama gidn arklarıma soruorm çok krknçtu fln diolar acaba bnde mi bi srn war :?: ztn sn dnmlerde çekilen korku filmleri hiç korkunç olmuo :( bn en sn tam anlamıyla öldüren oyun da korkmuştum sonra çekilen korku filmleri hiç korkunç diildi :(

Polat_Alemdar14
06-01-05, 18:32
bana korkunç gelmedi ama arkadaşlar çok korkunç dediler

spikey
07-01-05, 15:01
beni de en son etkileyen film öldüren oyun ( ki bence harbiden muhtesem bi film tawsiye ederim) ve tez olmustu...sende sorun yok yani eğer warsa bende de war demektir..benim içinde sadece izlediğim bi film oldu.hiç bi şey kazanmadım filmden.sonunu biri bana anlatsın lutfen.hatırlattığınız iyi oldu.kafayı yedim yaaa o son nedir oole? ne demektir yani?

yalniz_kurt
09-01-05, 17:52
daha izliyemedim ama kimse fazla güzel demiyo !!!!
ilk duyumlarıma göre çok güzeldi sonradan iğrenç falan dediler !!!

daybreak
14-01-05, 15:11
bence müthiş bir film

cemre_20
18-01-05, 14:16
İtiraf ediyorum:Sacmalik dedim ama accaip korktum.Hele kızın banyoda saclarindan parmaklar ciktigi an koptum :oops:

sbuffy
18-01-05, 14:26
buffy bile grudge'dan daha korkunçtu :D abdde bu kadar hasılat yapmasının nedeninin buffy fanları olduğunu filmi izleyince daha iyi anladım.son zamanlarda çekilen en iyi korku filmi bence karanlık sırlardı.çok korkunçtu.

spikey
19-01-05, 08:54
İtiraf ediyorum:Sacmalik dedim ama accaip korktum.Hele kızın banyoda saclarindan parmaklar ciktigi an koptum :oops:
yaaa orada korkcak bi şi yoktu ki zaten sahne o kadardı.parmak cıktı ve sahne bitti :)

spikey
19-01-05, 08:55
buffy bile grudge'dan daha korkunçtu :D abdde bu kadar hasılat yapmasının nedeninin buffy fanları olduğunu filmi izleyince daha iyi anladım.son zamanlarda çekilen en iyi korku filmi bence karanlık sırlardı.çok korkunçtu.
katılıyorum sana sırf buffy war die gittim ama o da ne bizim kızdan cok su toshio mudur nedir o aptal welet cıktı film boyunca.dikkat ettiyseniz zaten film boyunca toplam 35-40 dk falan gormusuzdur sarah michelle gellar'ı.cok kızdım yaa

_butterfly_
19-01-05, 09:01
benceee korkunçç deildii (belkii çk korku filmi wee gerilim filmii izlediim içinn buu birazz hafiiff kaldıı ) sonuu daa zatenn pek iç açıcı deildiiiii bi kere dewamı kesinliklee çekilecekkk bu seferr hepden batıracaklarrr... haa bidee sarah michelle gelların buffyy de yaptığı mimiklerii hareketleri aynıydııı.... halka dan daha korkunç denilioo ama garezde sadece kıza biraz daha korkunç bi makyaj yapmışlarrrr o kadar.. :wink:

spikey
19-01-05, 09:06
walla ne yalan söliim buffy cok ezikti film boyunca.ben hep "simdi alsa eline kazıı hoplasa zıplasa gebertse hepsini" diye iç geçirirken kız sürekli tırsak tırsak geziodu ortalarda.we sadece ewi yaktı baska bi görewi yokmuscasına....

esmer
27-01-05, 10:03
dün akşam garez'i izledim ama bana da fazla korkunç gelmedi ya fragmanlardan daha güzel bir film bekliyordum halka bin kat daha iyiydi bence,bu film de zaten onun gibi ilginç yapmaya çalışmışlar ama ben pek başarılı bulmadım doğrusu

spikey
27-01-05, 10:33
http://www.thezreview.co.uk/posters/posterimages/grudgethe.jpg

spikey
27-01-05, 10:35
http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/columbia_pictures/the_grudge/_group_photos/sarah_michelle_gellar1.jpg

buffycarisma
02-02-05, 12:33
ben de gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum ama bunları okuyunca vazgeçicek gibi oldum korkunç diolardı acayip korkuyosun diolardı şimdi hiçde korkunç deil diolar. :?

semaaksu
03-02-05, 12:04
kesinlikle söylendiği ve hatta fragmanlarda verildiği denli gerilimli bir film olmamış..film giriş bölümünden gelişmeye çok çabuk atlıyor;gelişme bölümünde gereğinden fazla kalınmış ve sonuç bölümü de çok kısa bir süreye sığdırılmış..açıkçası,böyle bir film yapmayı akıl edebilen yönetmenin ya olayların gelişim bölümünü biraz kısıtlaması ya da filmin süresini en azından yarım saat uzatması gerekirdi..ayrıca filmde çok fazla cevaplanmamış soru var ve filmin sonu başlı başına bir can sıkıntısı..ve filmin bitiş sahnesi bana bir 2.ci filmin gelebileceği fikrini verdi..

irene
25-03-06, 14:45
ben sahsen fılmı hıc beyenmedım ama beraber gıttıgım arkadaslarımdan bırı baya korkmustu bızde fılm boyunca onla eglendık yoksa baska turlu cekılmezdı bu fılm dogrusu!!!!japonlar artık hıc degısık senaryolar uretemıyolar hemen hemen butun korku fılmlerı aynı oluyo ayrıca bu fılmdekı seslerde fılm boyunca kulagımı tırmaladı benım hıc ama hıc hosuma gıtmedı bu fılm

sudem
13-04-06, 11:08
bu ikincisi değil mi?ben ilkini izlemiştim..çok güzeldi..ben korktum yanii.bir d esalonun ses düzeni çok iyiydi...20 ekime daha çok var :icon_whis

sbuffy
13-04-06, 15:02
sudem 20ekimde garez 2 vizyona girecek:)siyah saçlar,çocuk ve garip sesler uzakdoğu sinemasının 3 önemli korku öğesi.ama bende hiç korkmadım buffy bile yeri geldiğinde bu filmden daha korkunçtu:)

sudem
14-04-06, 09:24
ya her yeri değil ama yine de korkunçtu..ve dediğim gibi salonun ses düzeni çok güzeldi sanki çocuğun koşuşturmaları yanımda gibiydi :)

melis_krmcm
14-04-06, 10:24
ben de filmi sinemada izledim, sinemada herşey biraz daha gerçekçi olduğu için insan daha bi korkuyo o yüzden ben şahsen biraz korktum filmde ama çok ta ilginç deildi yani klasik bi konuydu ama efektleri sahiden korkutucu yapmışlardı.

arzu_
14-04-06, 10:35
valla ne yalan söyliim ilkini izlediğim zaman zaten tırsık bi insan olduğum için korkmuştum...yaşlı kadının kızının öldüğü o yorgan sahnesinde korkudan eriyip akacağım sandım bi ara..ayrıca kadının gelini ve oğlunun ölüm sahneleride yeterinde korkunçtu bence...

sbuffy
01-06-06, 08:24
Grudge 2 afişi

http://img419.imageshack.us/img419/583/200605311739303tz.jpg

MeRvE_1903
04-06-06, 16:06
cok güzel filmdi ama ben pek korkmadim nedense

ugurum
06-06-06, 15:24
çok saçma bi filmdi hiçde korkunç deildi

sevgi86
10-06-06, 18:24
evet itiraf ediyorum ben de sarah için gittim ama hiç de o kadar kötü değildi bence
en sevdiğim korku filmleri listesinde çığlık ve büyüden sonra 3. lüğü veririm
bir kızın çenesinin koptuğu sahne ve başka bir kızın yorganın altında yokm olduğu sahne tüyler ürperticiyidi
ve tabi ki final uyku kaçırtacak cinstendi...
1 ocakta gitmiştim
hiç unutmam sokakta yürüyememiştim çıkıca baçaklarım titiyordu dizlerimin bağı çözüldü adeta...

bone88
11-06-06, 22:20
ben de smg için gittim ilk ama cidden gerdi beni film... beni geren gerilim filmlerini de severim... buffy çok tatlıydı

TuĞç€ K€R€mcem
14-06-06, 17:01
ooooo bu film harika valla sinemaya gittiğimde valla herkes cırlaya cırlaya ses telleri gitti tabi ben daha kötü bişey yaptım anlarsınız yaaaa şaka şaka ben öyle kız deilim:img-icecr

_E¢E_
20-07-06, 14:21
insanı qerme konusunda iyi bi film ama korkunç bi film deqil bence ..

klasik "uzun,cansız,siyah saçlı kız"ları qörmekten bıktık bu korku filmlerinde .. qarezde buna dayalı bi$eydi..

tek bi sahnesinden tırsmı$tım..izledikten sonra abim kızın çıkardıqı qarip sesi çıkararak odaya qelmi$ti .. hehe .. korkmadım diemem (:

korku-qerilimde yeni bi tip bulsalar iyi olur aslında..her ne kadar "uzun siyah saçlı kız" insanı korkutsa da fazlaca qörüldüqünde çok sıkıyor ..

me_myself_and I
20-07-06, 18:11
ya arkadaşlar bence bu filmi izlemeyin ben bi merakla aldım izledim çok komik bi filmdi:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

padme_01
08-12-06, 14:37
güzel bir film değildi. hiç beğenmedim reklamı yapılırken bu yılın en korkunç filmdi diye geçiyordu. ben korkamadım maalesef tavsiye etmem

Ask_Korsani
06-01-07, 17:19
Müthis bir Sarah Michelle Gellar Fanatigi oldugumdan izledim ikisinide... ama büüyk bir Hayal Kirikligina ugradim...Ilk Bölümü izledigimde... ve birden bire adam kendisini camdan attigimda dedim.. bak cok farkli birsey... belki bir pyscho Thriller dir diye.... ama nafile... Korku effekleri yaratilmaya calisilmis... ve sonucta sadece Japon Ju-On Filminin Amerikan Versiyonu... Sadece iyi oyuncular oynatmakla olmuyor bu is... Japon Yönetmene benden Gönderme olsun bu da... Halka, Halka 2, Karanlik Su Derken Garezle yine tekrarlamalardan vaz gecmedigini göstermis oldu... Sarah gibi iyi bir oyuncuya yazik olmus.... hele ikinci filmde tam bir rezaletti.. millet zaten filmi onun icin izliyor... bunlar ise amatör birine bas rolü veriyorlar...
Herzaman Arkandayim Sarah... bütün Projelerinin Takipcisiyim :D

sisqo1905
08-01-07, 11:41
sacma bir filmdi

tarasbulba3
22-01-07, 02:03
terstere ile ilgilenmeye başladığım korku filmlerine son noktayı koydu... içi boş filmlerden.. cdsini felan almak isteyenler hiç heveslenmeyin bence ...

szg_sezgi
12-05-07, 20:55
gecenin 12 sinde izlememe rağmen gülme krizine girdim korku diil komedi yani

ßuSe_næz
11-06-07, 15:22
hiç qüzL ßi FiLm deiLdii çoq Saçmaydı we korkunç deiLdi :img-wink:

alyssa_
10-07-07, 13:01
HiÇ KoRkUnÇ DeğİlDi!!!:img-blush HiÇ sEvMeMiŞtİm...

sweet10
26-07-07, 13:01
korku-gerilim gibi birşey değilid ama gene de izlenebilir bir filmm olduğu kesinn ama korkunç bir sahnesi yoktuuu

tubi1986
02-08-07, 11:32
Ben sevdim bu filmi güzel tırstırdı bazı yerlerde :)

Bazende korktuğum halde niye bu kadar çok korku filmi sevdiğimi
ve izlediğimi anlamıyorum.
Hafif bir mazoşistlik var sanırım :P

Uzakdoğu korku filmlerinde sıkça rastalanan siyah uzun saçlı
kızlar yine tokaları yok ve saçı yüzüne gözüne düşmüş bir
şekilde "höööö,hüüü!" diye insanları korkutmaktan geri kalmıyorlar :)

*MeLiS*
23-12-07, 00:33
Azönce izledim bu filmi...Kapadım ısıkları ve kapıları sonuç;tabikide korktum :) Ama sonra kamera arkasını izledim korkudan eserden kalmadı :) keşke izlemeseydim filmin büyüsü herbişeyi gitti :)

ayrıca filmi çok komik ..!! bulanlarıda anlamıyorum gayet güseldi bence,ta ki kamera arkasını izleyene kdr :P

melisa_b
15-02-08, 12:52
acayip saçma bir filmdi ya...Ayrıca hiç korkunç değildi.Hiçbir sahnede ürpermedim bile.Pek beğendiğm söylenemez :S

betüsüm
19-02-08, 17:34
korku filmlerini başarısız buluyorum
bugüne kadar izlediğim korkur filmleri içinde bir tanesinden bile tirsmadım
dabbe de tırsabilirdim belki çünkü kuran-ı kerimden alıntı yapmışlardı
ama o da bu konuda oldukça kötü olan türk sinemanın bir ürünü oldğundan korkutamadı
gareze gelince komikti korku diye yaptıkarı sahnelerden 6 7 yasındakı cocuklar bile korkmadı nereden mi biliyorum çünkü bir kısmını çocuklarla beraber izledim
garez 2 var birde onu da arkadaşalrla izlemiştim
gülme krizleirne girmiştik
şaka gibi ama gerçketn çok gülmüştük :img-yes:
sonuç olarak hiç tavsiye etmem izlemeye değecek bir film değil boşa vakit kaybı :img-yes:

#simge#
24-05-08, 14:28
güzeldi ama hiç korkmadım.aksine güldüm :D.neresi korku filmi onu anlamadım.

maria clara
23-07-08, 12:22
Çok güzel ve sürükleyici bir korku filmi izlerken yerinizde duramayacaksınız küçük çocuğun, kedinin muhteşem korkunç kareleri sizi düşündürecek filme bakarken belki sağınıza solunuza bakarak acaba burdada varmı diye düşüneceksiniz kesinlikle.