oth_oc_sw_fan4ever
08-03-06, 11:49
Sizin en sevdiğiniz sahne hangisi?Bence Nathan ve Haley'nin ilk randevuları müthişti...
|
Tüm Versiyonu Göster : En sevdiğiniz sahne oth_oc_sw_fan4ever 08-03-06, 11:49 Sizin en sevdiğiniz sahne hangisi?Bence Nathan ve Haley'nin ilk randevuları müthişti... Başar 08-03-06, 13:12 Brooke'un Lucas ile ayrıldıktan sonra onun evinden çıktığı sahne.Zaten orda Ben Jelen'in Come on parçası çalıyor ki insan tuhaf oluyor. elif eıka 08-03-06, 16:02 ben peydon ve lucas olan her sahneyı sevıyorum.... sudem 08-03-06, 17:36 benim en sevdiğim sahne... brooke un peyton evine gelip 'eğer birinin arkasından iş çevireceksen kamerayı kapat'dedikten sonra söylediği söz ve en sonunda peyton ın kameraya bakması ve luke un da onları o an izliyor olması... wwfetr 10-03-06, 19:56 2.sezonda lucas ve peyton'un kumsalda konuşmaları feeder - feelig moment çalarken 1.sezon lucas ve peyton sahneleri ikizlerbur 17-03-06, 22:51 peytonun babasıın birkaza geçirdiği söylenmişti ve ölen kişiyi teşhis etmesi gerekiyordu lucasla beraber yola çıkmışlardı o yolda yaşadıkları ve birbirlerine uzak durmaya çaışmaları ve en sonunda dayanamayıp öpüşmeleri bu sahneyi hala unutamıyorum çok güzeldi(pek fazle antamadım ama olsun artık) wwfetr 18-03-06, 14:29 peytonun babasıın birkaza geçirdiği söylenmişti ve ölen kişiyi teşhis etmesi gerekiyordu lucasla beraber yola çıkmışlardı o yolda yaşadıkları ve birbirlerine uzak durmaya çaışmaları ve en sonunda dayanamayıp öpüşmeleri bu sahneyi hala unutamıyorum çok güzeldi(pek fazle antamadım ama olsun artık) kesinlike o sahne harikaydı.duygularına yenik düştüler... BeTüLL 01-04-06, 11:56 ya peytonn bi çocuk wardı hani bebeği olanadını unttum onla iskelede ayrılışı dizi_maniac 13-04-06, 08:08 Lucas'ın Amcasının alkollü halde kaza yaptığında ve Lucas'ı baygın halde hastaneye yetiştiren, ve yıllarca oğlu olduğunu inkar ederek yaşamış olan nefffret edilesi antipatik gıcık bencil duygusuz ruhsuz öz babasının ... doktorların/hemşirelerin ona "hasta neyiniz oluyor" diye sordukları "o" an da ... o duygusuz ruhsuz bencil gıcık adamın : " O benim Oğlum " ... dediği sahne!! Benim için kesinlikle en etkileyici sahne işte "o" sahneydi. Hatırladıkça hala duygulanıyom. Süperdi yaa naturel-girl 14-04-06, 20:58 ben dizide nathan ve brooke un beraber oynadıkları sahnelere bayılıyorum. ikisi birbirlerine çok yakışıyor. lucas ı görmeye tahammül edemiyorum. ayrıca 3 sezon başlarda ama hangi bölüm olduğunu hatırlayamadım nathan sürekli haley i tersliyorduya oralara bayıldım bence haley biraz daha acı çekmeliydi.nathan onu kolay affetti. n_s_23_23 17-04-06, 09:59 en beğendiğim sahne 3 sezondan Nathan başlarda sürekli Haley i terslemesi.... n_s_23_23 23-04-06, 10:27 brooke ve nathan ın birlikte oynadıkları sahnelerde brooke ve nathan ın birbirlerine bakışları ..... muhteşem seth-elif 09-07-06, 23:21 benim en sevdiğim sahne... brooke un peyton evine gelip 'eğer birinin arkasından iş çevireceksen kamerayı kapat'dedikten sonra söylediği söz ve en sonunda peyton ın kameraya bakması ve luke un da onları o an izliyor olması... kesinlikle katılıorummm!!!o sahneyi unutamammm... birde luke ve peytonun olduu her sahnee çok iiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... piankemano 12-07-06, 23:31 Bence en güzel sahne; Lucas sahadadır ve tribünde kendisini istemeyen babası ile göz göze gelir. Hafif bir alaycı gülümsemeden sonra arkasını döner ve formasının arkasındaki isminin üzerine bir bant yapıştırmış olduğu görülür. Bence babasına mükemmel bir cevaptı ve en hoşuma giden sahneydi hateTHElove 04-08-06, 12:23 chad in olduu her sahne güzel sputnik 14-08-06, 19:02 en güzel sahne 3. sezon finalinde keithin psikopat çocukla konuşması harte 17-08-06, 17:08 nathan' ın peytonu havuza attığı sahne :))) ben içimden, şimdi ben olsam peytonu havuza atardım demiştim ve nathan' da aynısını yaptı :)) coolwater 18-08-06, 16:33 bence 1 sezonda sanırım episode 20 tim i satın alan nate in annesi ile timi dan in bastığı sahne.gülmekten felç geçirdim daha fazla ayrıntıya girmiyorum sanırım bu forumda o kadarına müsade yok:fighting2 :img-grin2 :fighting2 g_g 08-09-06, 09:03 ben lucasın trafik kazasından sonra hastaneye kaldırıldığında annesinin ona şarkı söylemesini unutamam. şarkı sözleri çok anlamlıydı we ben o sahnede gözyaşlarımı tutamamıştım:icon_cry: haa bi de maçta dan in lucasa formasına bakarak senin soyadın nerde die sorunca benim zaten bi soyadım var demesi ve maça öyle çıkması.. nathan da babasına kızınca soyadını yere atıp (tam da dan in ayaklarının önüne gelmişti) orayı dolayısıyla babasını terketmişti.... harte 13-09-06, 23:18 aslında göz yaşlarınızı tutamadığınız sahne diye bi başlık atsak fena olmaz :) iklima=) 14-09-06, 10:33 haley in anne we babasının haley in ewlenmesi konusundaki tartışmasının oldugu sahne kesinlikle çok matraktı:)haley in annsinin eger ewlenmesine izin wermezsek dierek bşlaamsıwe garip teoriler üretmesi de ayrıydı yani:) motocycleboy 21-09-06, 10:08 SPOILER-->peyton ve lucasın kütüphanedeki öpüşme sahnesi, ama daha siz izlemediniz:) lütfen spoiler vermeden önce uyarınız ve yazınızı beyazla yazınız. ylcn16 10-10-06, 23:22 tabi ki brucas ın 3. sezonda ----> yeniden barisma sahnesi. o sahnede ikiside yatkya yanyana yatmıs , fonda muzik iyi ve muhtesem bi sahneydi. hele kı lucas ın kapı onune kosup brooke u opmesi.. lütfen spoiler vermeden önce uyarınız ve yazınızı beyazla yazınız. motocycleboy 13-10-06, 07:35 brooke & lucas çiftinin pek sevmezdim ama jake le peyton ın aşkını hatırlayınca bende brooke ve lucas ın birlikte olması gerektiğini düşünmeye başladım, SPOILER--> önceden en iyi sahne kütüphanedeki peyton&lucas yakınlaşması demişdim (3.sezonda, okul baskınında peytonın yaralandığı bölüm) ama geçen tüm bölümleri başdan izledim ve sanırım 2. sezonun finali en iyisi, lucasın brooke u öpmesi ve tekrardan birlikde olmak istediğini söylediği sahne, brooke gözyaşları içinde yapamam demişdi... lütfen spoiler vermeden önce uyarınız ve yazınızı beyazla yazınız. wwfetr 13-10-06, 10:49 peyton ve lucas sahneleri motocycleboy 25-10-06, 18:17 lucas ve peyton ın tüm sahneleri... wwfetr'yi taklit ettim gibi ama napalım artık. ayrıca diğer peyton ve lucas cılar için şu siteden 4 sezondaki tüm peyton ve lucas sahnelerini indirebilirler(sıkıştırılmış klasör-zip-), sonra onları birleştirip çok güzel 2-3 saat geçirebilirler... http://www.lucasandpeyton.com/media/episodeclips.php ayrıca burdada hem lucas peyton videolarını, extra videolarıda bulabilirler... http://www.lucasandpeyton.com/media/ mercan_dede 02-11-06, 17:58 selam arkadaşlar hani geçen bölümlerden bir sahnede lucas stephan king'in bir sözünü söylemişte hani karanlık la falan başlıyordu onun tamamını bilen varmı varsa yazarmı teşşekkürler motocycleboy 02-11-06, 18:41 selam arkadaşlar hani geçen bölümlerden bir sahnede lucas stephan king'in bir sözünü söylemişte hani karanlık la falan başlıyordu onun tamamını bilen varmı varsa yazarmı teşşekkürler Lucas: Stephen King once wrote: 'Time takes it all, whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away, and in the end...thereis only darkness. Sometimes we find others in that darkness, and sometimes we lose them there again. mercan_dede 02-11-06, 18:55 Lucas: Stephen King once wrote: 'Time takes it all, whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away, and in the end...thereis only darkness. Sometimes we find others in that darkness, and sometimes we lose them there again. selam arkadaşım cevap verdiğin için sağol ama türkesini yazarsan çok memenun olurum teşşekkürler o.c_girl 09-11-06, 19:01 lucas ve peytonun şu herkesin bayıldığı otel odası sahnesi nathanın kaza geçirdiği sırada like a man possessed çalarken haley i düşünmesi şarkı nathan araba o sahne işte bide haley eve geri döner nathanın yanında kalır o gece ama ayrı odalarda gece haley nathanın yanına gider arkada haley's songs çalar nathana uyuyup uyumadığını sorar özür diler ama nathan bi dlu şey söyler oda içinde 'FOREVER AND ALWAYS'der snra birden dayanamaz özür diler nathanı öper oda gitmesini söyler haley beni sevmiyorsan anlarım der çıkıp giderken nathan -hals sorunda bu FOREVER AND ALWAYS seni hala seviyorum der bitiyorum o sahneye bide (çok oldu ama) peyon jake ayrılırlar jake peytona sarılır çıkarken sana sonsuza dek sarılabilirdim ama bu bile yeterli olmazdı der bittiğim andır....... delfin23 05-12-06, 16:24 lucas ve peytonın otel odası sahneleri havincim 05-12-06, 16:54 lucasın peytona "When all my dreams come true, the one I want next to me, it's you. It's you, Peyton" deyip öptüğü sahne:) forever leyton! Mojima 05-12-06, 17:51 lucasın peytona "When all my dreams come true, the one I want next to me, it's you. It's you, Peyton" deyip öptüğü sahne:) forever leyton! Absolutely... :good: :happy0064 theroseberry 05-12-06, 23:52 Arkadaşlar ben de size katılıyorum. Tabiki maçtan sonraki o sahne. Başından sonuna kadar. Önce Brooke gelip Lucas'a sarılır. Sonra "This is a dream come true" der. Ardından Peyton'a bakar ve dönüp Lucas'a sorar "So, who do you want standing next to you?". Lucas gülerek kendinden emin bir şekilde o derin bakışlarıyla konfetilerin içinde çocuklar gibi eğlenen, etrafa gülücükler satan o şeker kıza peyton'a bakar. Ardından tekrar Brooke'a döner. Brooke bakışlarıyla Lucas'a Peyton'u işaret ederek "go, it's okay. Go" der. Lucas bunun üzerine Brooke'un yanından ayrılır ve Peyton'a doğru ilerlemeye başlar. Karşı karşıya gelirler. Peyton aşkını ilan ettiği adamı karşısında görünce heyecanlanır ama saklamaya çalışır. Lucas'a "Hey, nice shot" der. Lucas buna cevap olarak klasik cümlesini kurar:) "Nice legs, a little chickeny" Ve sarılırlar. Peyton sarılırken duygularını saklamaya çalışır. Fakat Lucas sarıldıklarında onu görmediği için Peyton duygularını saklayamaz ve yüzündeki ifadeyle aşkını bize çok güzel yansıtır. Daha sonra ayrılırlar ve Peyton yine duygularını saklamaya çalışarak, bize ve Lucas'a geçmişte kısa bir yolculuk yaptıracak, o kilit cümleyi söyler "Well, I'll be seeing you". Ve oradan ayrılır. Bu sırada Lucas bir süre yerinde kalarak Peyton'ı izler ve bu cümle ona çok eski bir anı hatırlatır. 2003 sezon1 Bölüm 1- Pilot. Nathanla girdikleri iddia sonucu yaptıkları ve Nathan'a karşı kazanarak takıma girmeyi başardığı maç. Bu Lucas'ın kazandığı ilk maçtır(teke tek olsada maç sayılır:)). Karşısında yine Peyton vardır. Ve o kilit söz Lucas tarafından Peyton'a söylenir "I'll be seeing you". İşte 1. bölümdeki bu an onların birbirlerine karşı birşeyler hissetmeye başladıkları ilk andır. Bu flashback Lucas'a çok şey anımsatmıştır. ( 1. bölümdeki bu an ve birbirlerine olan duyguları dört senedir kendini geliştirdi, birçok şey ile beslendi, katlanarak büyüdü. Burada en önemli şey sabırdı. Sabrettiler. Birbirlerine olan duyguları, ikisi de farkında olmamasına rağmen, Pilot'taki o andan itibaren 80 bölüm boyunca üzerine katarak büyüdü, büyüdü, büyüdü) Ve artık emindir. Peyton'a seslenir "Hey, Peyton!". Peyton Lucas'a döner. Lucas Pilot'ta(one tree hill'in ilk bölümü) olduğu gibi kutlama yapan arkadaşlarının içinden çıkarak "it's you!" der. Peyton buna karşı şaşırmış, ama yine gülen bir ifadeyle "what?" der. İşte burası olayın bittiği andır. Lucas Peyton'a " When all my dreams come true, the one I want next to me---It's you." der.(Bu cevap, Peyton'ın 4. sezon 2. bölümde, River Court'a gelerek Lucas'a sorduğu soruya karşı beklediği cevaptır. Siz de biliyorsunuz ki Peyton bu soruyu sorduğunda aslında beklediği cevabı alamamıştı) Peyton'ın buradaki tepkisi görülmeye değerdir. Çok ama çok mutludur. Tabiri caizse gözlerinin içi gülmektedir. Lucas tekrar " It's you, Peyton" der ve sol eliyle Peyton'ın yanağını okşar. Bu sırada Peyton'ın kalbi yerinden çıkacak gibidir. Ardından Lucas Peyton'a yaklaşır ve o an. 1. sezon 15. bölümdeki o son gerçek öpüşmeden sonra gelen ilk gerçek öpücük... Mojima 06-12-06, 06:19 Arkadaşlar ben de size katılıyorum. Tabiki maçtan sonraki o sahne. Başından sonuna kadar. Önce Brooke gelip Lucas'a sarılır. Sonra "This is a dream come true" der. Ardından Peyton'a bakar ve dönüp Lucas'a sorar "So, who do you want standing next to you?". Lucas gülerek kendinden emin bir şekilde o derin bakışlarıyla konfetilerin içinde çocuklar gibi eğlenen, etrafa gülücükler satan o şeker kıza peyton'a bakar. Ardından tekrar Brooke'a döner. Brooke bakışlarıyla Lucas'a Peyton'u işaret ederek "go, it's okay. Go" der. Lucas bunun üzerine Brooke'un yanından ayrılır ve Peyton'a doğru ilerlemeye başlar. Karşı karşıya gelirler. Peyton aşkını ilan ettiği adamı karşısında görünce heyecanlanır ama saklamaya çalışır. Lucas'a "Hey, nice shot" der. Lucas buna cevap olarak klasik cümlesini kurar:) "Nice legs, a little chickeny" Ve sarılırlar. Peyton sarılırken duygularını saklamaya çalışır. Fakat Lucas sarıldıklarında onu görmediği için Peyton duygularını saklayamaz ve yüzündeki ifadeyle aşkını bize çok güzel yansıtır. Daha sonra ayrılırlar ve Peyton yine duygularını saklamaya çalışarak, bize ve Lucas'a geçmişte kısa bir yolculuk yaptıracak, o kilit cümleyi söyler "Well, I'll be seeing you". Ve oradan ayrılır. Bu sırada Lucas bir süre yerinde kalarak Peyton'ı izler ve bu cümle ona çok eski bir anı hatırlatır. 2003 sezon1 Bölüm 1- Pilot. Nathanla girdikleri iddia sonucu yaptıkları ve Nathan'a karşı kazanarak takıma girmeyi başardığı maç. Bu Lucas'ın kazandığı ilk maçtır(teke tek olsada maç sayılır:)). Karşısında yine Peyton vardır. Ve o kilit söz Lucas tarafından Peyton'a söylenir "I'll be seeing you". İşte 1. bölümdeki bu an onların birbirlerine karşı birşeyler hissetmeye başladıkları ilk andır. Bu flashback Lucas'a çok şey anımsatmıştır. ( 1. bölümdeki bu an ve birbirlerine olan duyguları dört senedir kendini geliştirdi, birçok şey ile beslendi, katlanarak büyüdü. Burada en önemli şey sabırdı. Sabrettiler. Birbirlerine olan duyguları, ikisi de farkında olmamasına rağmen, Pilot'taki o andan itibaren 80 bölüm boyunca üzerine katarak büyüdü, büyüdü, büyüdü) Ve artık emindir. Peyton'a seslenir "Hey, Peyton!". Peyton Lucas'a döner. Lucas Pilot'ta(one tree hill'in ilk bölümü) olduğu gibi kutlama yapan arkadaşlarının içinden çıkarak "it's you!" der. Peyton buna karşı şaşırmış, ama yine gülen bir ifadeyle "what?" der. İşte burası olayın bittiği andır. Lucas Peyton'a " When all my dreams come true, the one I want next to me---It's you." der.(Bu cevap, Peyton'ın 4. sezon 2. bölümde, River Court'a gelerek Lucas'a sorduğu soruya karşı beklediği cevaptır. Siz de biliyorsunuz ki Peyton bu soruyu sorduğunda aslında beklediği cevabı alamamıştı) Peyton'ın buradaki tepkisi görülmeye değerdir. Çok ama çok mutludur. Tabiri caizse gözlerinin içi gülmektedir. Lucas tekrar " It's you, Peyton" der ve sol eliyle Peyton'ın yanağını okşar. Bu sırada Peyton'un kalbi yerinden çıkacak gibidir. Ardından Lucas Peyton'a yaklaşır ve o an. 1. sezon 15. bölümdeki o son gerçek öpüşmeden sonra gelen ilk gerçek öpücük... Bu nasıl bir anlatımdır...İnanki izlediğimde bu kadar zevk almamıştım.Süpersin :good: theroseberry 06-12-06, 11:12 Bu nasıl bir anlatımdır...İnanki izlediğimde bu kadar zevk almamıştım.Süpersin :good: İnan bende yazarken çok zevk aldım:) Asla unutulmayacak bir sahne... Mojima 06-12-06, 17:56 Kesinlikle süperdi.Birde Türkçe altyazıları çıksa süper olcak. sinem* 06-12-06, 18:08 bugünkü bölümde lucasın brooke'u neden sevdiğini söylemesi,peytonu sadece arkadaşı olarak gördüğünü sonra brooke'a aşık olduğu için yanında kaldığını söylemesi .. seni seviyorum..burda zatüree olacak olsakta sabaha kadar seni sevmemim nedenlerini açıklayabilirim dediği sahneyi (tam böyle bir cümle değil ama :) ) okidoky 06-12-06, 21:20 bugünkü bölümde lucasın brooke'u neden sevdiğini söylemesi,peytonu sadece arkadaşı olarak gördüğünü sonra brooke'a aşık olduğu için yanında kaldığını söylemesi .. seni seviyorum..burda zatüree olacak olsakta sabaha kadar seni sevmemim nedenlerini açıklayabilirim dediği sahneyi (tam böyle bir cümle değil ama :) ) aynen bende o bölüme bayıldım buket16 07-12-06, 14:09 ben dünkü bölümde haley ve nathanın o yağmur altındaki sahnesine bayıldım...konuşmaları,nathanın haleyi kucaklayıp döndürmesi ve haley nin kahkahaları...çok güseldi bence:P maynaq 07-12-06, 15:12 bugünkü bölümde lucasın brooke'u neden sevdiğini söylemesi,peytonu sadece arkadaşı olarak gördüğünü sonra brooke'a aşık olduğu için yanında kaldığını söylemesi .. seni seviyorum..burda zatüree olacak olsakta sabaha kadar seni sevmemim nedenlerini açıklayabilirim dediği sahneyi (tam böyle bir cümle değil ama :) ) kesinlikle katılıyorumm superdı yhaa :D:D theroseberry 07-12-06, 16:46 SPOILER---> En sevdiğim sahnelere bir yenisi daha eklendi dün. Lucas ve Keith mezarlıkta. Lucas, Keith'e onunla cennete gidip gidemeyeceğini soruyor. Keith bunun henüz yazılmadığını söylüyor. Keith Lucas'a onun hayatta kalması için birçok neden olduğunu, başaracağı daha çok şey olduğunu söylüyor ve onu ikna edici cümleler kuruyor. Ve daha önceki sahnelerden birinde Brooke'un Peyton'ın mezarı diye ziyaret ettiği mezar karşılarında. Mezarın başında yaşlı bir kadın var. Siyahlar içinde. Mezara çiçek bırakıyor. Lucas Keith'e "Peyton'ın mezarı başındaki kadın kim?" diye soruyor. Keith buraya alışık biri olduğunu ama o mezarın Peyton'ın mezarı olmadığını söylüyor. Lucas anlayamıyor ve bunun anlamı nedir diye soruyor Keith'e. Keith " Peyton şu anda yaşıyor çünkü sen onu (okuldaki saldırıda) kurtardın Lucas" diyor. Lucas bunun üzerine soruyor " peki kimin mezarı?". Keith Lucas'a eğer seçimi gerçekten ölümse, bu mezarın kendisinin (Lucas'ın) olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Lucas tekrar soruyor " Peki kadın kim?" Ve o anda mezara çiçek koyan yaşlı kadın bir anda Peyton'a dönüşüyor. Lucas çok şaşırıyor, şevkat ve sevgi dolu bakarak "Peyton!!!" diyor. Peyton bu sırada Lucas'ın mezarına ağlamaklı ve çok üzgün bir ifadeyle bakıyor. Bunun üzerine Keith Lucas'a dönüp "o iyi bir hayat yaşadı fakat seni asla unutmadı" diyor. Bu sahneden sonra Lucas hayata geri dönmeye karar verdi. Ve Keith'e, hayata dönmesi gerektiğini çünkü şimdiye kadar Peyton'a hiç seni seviyorum demediğini söyledi ve bunu hayata geri dönmek için neden olarak gösterdi. 411 de söyleyecek inşallah:) Lucas Peyton'ı Cennete tercih etti. Dün izlediğim kadarıyla yazdım bu sahneyi. Diyaloglarda yanlışlıklar ve eksikler olabilir. İndirip izleyeyim. Varsa eksiğim yanlış anladığım nokta yazarım buraya... Mojima 07-12-06, 17:37 ..." Peki kadın kim?" Ve o anda mezara çiçek koyan yaşlı kadın bir anda Peyton'a dönüşüyor. Lucas çok şaşırıyor, şevkat ve sevgi dolu bakarak "Peyton!!!" diyor. Peyton bu sırada Lucas'ın mezarına ağlamaklı ve çok üzgün bir ifadeyle bakıyor. Bunun üzerine Keith Lucas'a dönüp "o iyi bir hayat ümidediyor, seni asla bırakamaz" diyor. Bu sahneden sonra Lucas hayata geri dönmeye karar verdi. Ve Keith'e, hayata dönmesi gerektiğini çünkü şimdiye kadar Peyton'a hiç seni seviyorum demediğini söyledi ve bunu hayata geri dönmek için neden olarak gösterdi. 411 de söyleyecek inşallah:)Dün izlediğim kadarıyla yazdım bu sahneyi. Diyaloglarda yanlışlıklar ve eksikler olabilir. İndirip izleyeyim. Varsa eksiğim yanlış anladığım nokta yazarım buraya... Gerçekten çok güzel bir sahneydi hatta yayınlanan bölüm sıkıcı olmasına rağmen bu diyologdan sonra daha seyredilir bir hal aldı.Burdanda şunu çıkartıyoruz ki Lucas'ın hayallerindeki kız Peyton :happy0064 theroseberry 07-12-06, 17:43 Spoiler--->Peyton'ı cennete tercih etti arkadaşım daha ne olsun. Bu arada hastanede Peyton'ın Lucas'a müzik dinletmesi de çok tatlı bir sahneydi... 06_haziran_15 15-12-06, 15:00 Lucas ve Brooke un yağmurun altında sırılsıklam öpüştükleri sahneye hastayımm Nil_fan 10-02-07, 20:39 chad michael murray olan her sahne süpr 4ewerbrucas 01-03-07, 12:35 benim favori sahnelerim tüm brooke_lucas sahneleri özellikle 3.sezondaki yağmur altındaki sahneleri ve brooke lucas"a mektupları getirdiği zaman aralarında geçen konuşmalar ikisinin birbirine seni seviyorum derken ses tonları müthişti özellikle lucas"ın kısık sesle Ilove you to demesi çok şekerdi başak16 09-04-07, 19:51 nathan ile haleyin yagmur altındaki barısma sahnesii cok romantikti süperdii bayıldım bence en guzel sahnelerden biriydi:img-wink: J.Joker. 17-04-07, 14:54 nasıl desem ki? Her türlü sahne hoşuma gidiyor, ama en çok 3. sezonun bölümlerine bayılırım ben... Genellikle brooke-luke ikilisi hoşuma gider, çünkü onlar daha eğlenceliler, ama bu sene bulunduğum durum göz önüne alınırsa sanırım izlerken en fazla etkilendiğim zamanlar Peyton ve Luke ikilisi... Çünkü her zamanduygu yüklüler ve luke'un peyt'e olan zaafı her zaman belli oluyor, yine de lucas'ın kimi tercih ettiğini anlayabilmiş değilim, ve bu nedenle her zaman Luke- Peyt ikilisine bayılıyorum... [sol kulağımı sağ elimle göstermş gibi oldum ama yine de sanırım kısa olarak Luke- Peyt'in olduğu tüm sahneleri seviorum diyorum... :img-wink: ] rbd88 17-04-07, 15:51 haleynin nathana ders vermeye başladığı sahne, nathanın haleye onu sevdiğini söylediği sahne,yağmur altında barışma sahneleri kısacası nathanla haleynin birlikte olduğu her sahne diyebiliriz ama en güzeli bu üçüydü summ_roberts 17-04-07, 17:17 "Go Brooke yourself!" :D:D kopmştm burda beratiye 20-04-07, 21:09 lucas ve brooke olduğu butun sahneler o sahnelerde o ikisinin gözlerine bakmak bile iiçi erittiğini itiraf ediyorum:happy0064 keremcem_udb 28-04-07, 15:14 Hangi bölüm hatırlamıyorum ama Peyton'ın: At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world… Some are running scared… Some are coming home… Some tell lies to make it through the day… Others are just not facing the truth… Some are evil men at war with good, And some are good, struggling with evil… Six billion people in the world, six billion souls… And sometimes... All you need is ONE. Bunları söylerken bi hoş olmuştu içim çok haklı sadece 1 tanesine ihtiyacımız var. ceroshkoo 07-05-07, 16:21 nathanın chrisi yumruklama sahneleri(: bi de peytonnın annesinin öldügünü gördugu an..:( 06_haziran_15 16-06-07, 18:15 Basketbol maçında lucasın chriss keller ın kafasına top attığı sahneyi hiç unutmuyorm..süperdii... 000_a 17-06-07, 11:32 lucas ve peytonun şu herkesin bayıldığı otel odası sahnesi nathanın kaza geçirdiği sırada like a man possessed çalarken haley i düşünmesi şarkı nathan araba o sahne işte bide haley eve geri döner nathanın yanında kalır o gece ama ayrı odalarda gece haley nathanın yanına gider arkada haley's songs çalar nathana uyuyup uyumadığını sorar özür diler ama nathan bi dlu şey söyler oda içinde 'FOREVER AND ALWAYS'der snra birden dayanamaz özür diler nathanı öper oda gitmesini söyler haley beni sevmiyorsan anlarım der çıkıp giderken nathan -hals sorunda bu FOREVER AND ALWAYS seni hala seviyorum der bitiyorum o sahneye bide (çok oldu ama) peyon jake ayrılırlar jake peytona sarılır çıkarken sana sonsuza dek sarılabilirdim ama bu bile yeterli olmazdı der bittiğim andır....... bence de o sahneler müthişti always&forever 20-06-07, 19:19 en ii sahne kesinlikle 3. sezonda nathan we haleyin yağmur altında öpüşmeleriydi nathan gazeteden tüm haberlerini kesip saklamısya haleyin:img-wink: daniel_angel 02-07-07, 19:53 tabiki de en güsel sahne lucas ve brooke un her sahnesi... inş. ayrılmaslar dizide çok yakışıolar...:img-in_lo sweetrock 02-07-07, 22:45 en ii sahne kesinlikle 3. sezonda nathan we haleyin yağmur altında öpüşmeleriydi nathan gazeteden tüm haberlerini kesip saklamısya haleyin:img-wink: şimdi aklımdan geçiyodu bunu yazmak...bugünkü bölümde vardı bu sahne ve ben kaçırdım :icon_sorr ama en sevdiğim sahnelerden biriydi...yağmur altındaaa:img-in_lo seth_gecko 03-07-07, 11:56 "Go Brooke yourself!" :D:D kopmştm burda Harbiden harikaydı bende çok gülmüstüm :img-hyste öykü*justin 14-07-07, 15:35 Benim en çok etkilendiğim sahne Peyton'ın friends for bennefit CDlerini getirip öz annesini ölü bulduğu sahne.Çok ağlamıştım.Düşününce hala duygulanıyorum. Bide Chris ve Nathan 'ın o kumar oynadığı gün gemide olanları ve karaya çıktıklarında nathan'ın Chris'i yumruklaması süperdi. Son olarak basket maçında Lucas Nathan'a pas ver pas ver dio Nathan pas verince çekiliyo ve top Chris'e gidiyo sonra Nathan tam isabet diyo .Çok mutlu olmuştum o sanede :D g_i_z_e_m 14-07-07, 15:56 benim de en çok üzüldüüm sahne peyton'un öz annesini ölü bulduğu sahneydi sonra nathan'ın haley'in turnesiyle ilgili haberleri toplaması en son da jimmy edwards öldüğünde cenaza töreni o an da çok kötüydü bi tek annesi wardı ya başında nLy____ 16-07-07, 09:33 yanlış hatırlamıosam 221. bölüm...brooke lucas ların evinde kalıodu ve sadece arkadaşız daha fazlası yok demesi ve lucas ın içeri gidip ağlaması bide 3.sezon finali brooke un neden tümüyle içeri girmeme izin vermiosun dediği sahne :img-yes: snnr 17-07-07, 18:12 3. sezonda lucas'ın I'm the guy for you,brooke davis sahneleri... 9.bölümde brooke'un elinde mektuplarla lucas'ın kapısına dayanması we aslında 3. sezondaki tüm brooke lucas sahneleri we tabeki nathan haley sahneleri :) asdewq 18-07-07, 14:48 bnm en sevdimm sahne 4. sezonnn 12. bölümünn sonn sahnesii peyton ve lucas ın kurabşye savaşı nın sonu berenikom 21-07-07, 22:32 en en çok brooke yanlışlık yapıp chris le yattığında ayrı kalmıştılar bir süre sonra brooke akşam wakti lucasın yanına gelmişit bişler söleyip gdicekkeekn lucas arkasından koşup **seni affediyorum** desarılıp öpüşmişlerdi ö bölümü çok seviyorum tekarar terkra izledim ağladım hatta:img-blush Tüles 25-07-07, 07:00 Keith ve Lucas kaza yaptığı ve Dan'in onları kurtardığı sahne sonra Keith'in öldüğü sahne başka aklıma gelmiyo:icon_sorr zumrut_ 06-10-07, 23:45 en güzel sahne lucas'la brooke'un yağmur altındaki sahnesiydi ama mazi oldu tabii olsun güzeldi:img-blush _demiradam_ 07-10-07, 00:05 eet o yağmurlu gün naley için de hayırlı bi gündü :) :img-in_lo zumrut_ 07-10-07, 00:09 eet o yağmurlu gün naley için de hayırlı bi gündü :) :img-in_lo :img-yes: öleydi :) _nesli_ 07-10-07, 12:28 brooke un peyton evine gelip 'eğer birinin arkasından iş çevireceksen kamerayı kapat' demesi ve lucasın onları izliyor olması çok güzeldi bide her ne kadar leytoncı olsamda lucasla brookeun yağmur altındaki sahnesi çok güzeldi lucaslı herşey güzel =) haa bide lucasın nehre atlayışı favorilerim arasında :D sedachad 02-11-07, 21:29 bnm en sevdiğim bölüm broke ve lucas'ın ayrıldığı sahneydi hehe(letyon) nese en sevdiğim sahne keith'in geri dönüşü karen'ın onu görünüp sevinmesiydi sedachad 02-11-07, 21:32 bnm en sevdiğim bölüm broke ve lucas'ın ayrıldığı sahneydi hehe(letyon) nese en sevdiğim sahne keith'in geri dönüşü karen'ın onu görünüp sevinmesiydi leyton demek istemiştim:img-blushbide ilerde olucak basket maçından sora lucasın peytona onu sevdiğini sölemesi olucak ~GoThIcA~ 02-11-07, 23:04 bugün izlediim bölümdeki en sevdiğim sahne lucas derek e peyton un hayatında özel birine ihtiyacı var dediğinde..derek in ona zaten var o sensin scott demesi...süper bi sahneydi.... girl01 16-11-07, 19:39 1. sezon´dan bütün naley sahneleri! ama favori sahnem, nathan ve haley´in yağmur altındaki sahnesi!:img-in_lo lucas'la brooke'un yağmur altındaki sahnesiyde cok güzeldi!:img-in_lo bende yağmur altındaki sahnelere taktim :img-hyste:img-hyste g_i_z_e_m 16-11-07, 19:42 naleyin tüm sahneleri özellikle nathanın duke hakkındaki kararını ailesiyle werdiğinde we snei seviyorum dedikten sonra haleyin de tv başından ben de seni seviyorum demesi yağmur sahnesi de lok güzeldi ewlilik sahnesi 4ewerbrucas 16-11-07, 21:01 bütün naley sahneleri muhteşem ztn onlara değinmiyorum:img-wink: tabiki brucas sahneleri 2.sezonda brooke karen"a "biz lucasla sadece arkadaşız aramızda özel birşey yok "demesindne sonra lucas"ın içeri gidip gözlerinin dolduğu sahne bide 3&13 yağmur altı sahnesi:img-in_lo cyd_oth_cnsl 08-12-07, 08:53 brooke'un lusacla olan bütün sahneleri bide nayhan & brooke sahneleri :img-in_lo JaNnzUu 08-12-07, 17:33 Rachel&Brooke un sorularıı çalmayaa giderkenkii sahnesii:D:D yagmur_montana 25-01-08, 17:01 peyton un derek inin döndüğü bölümde , kızların derek i merdienlerden ittikten sonra , merdivenin başında ( azıcık yırtılmış ve hafiften kanla kaplı :) balo elbiseleriyle ) derek e bakışları .. bana eski bir film sahnesini hatırlattı .. JaNnzUu 05-02-08, 14:39 Mouth'un Jimmy Adınaa Konuşmaa Yapmasıı Vee Yılıgı İlkk Lucasınn İmzalamasıı Cokk Güzeldiii:::::::) ceroshkoo 05-02-08, 22:40 tüm leyton sahnelerii...Breytn da güzel yaa:img-wink: 4ewerbrucas 05-02-08, 23:05 Mouth'un Jimmy Adınaa Konuşmaa Yapmasıı Vee Yılıgı İlkk Lucasınn İmzalamasıı Cokk Güzeldiii:::::::) bu sahne bence de süperdi gözlerim doldu izlerken mouth lucasa durumu anlatırken lucasın kalemin var mı demesi imzalaması çok güzeldi..bide tabi ki brooke ve chase barışması çok tatlıydı:img-in_lo S3T3NAY 11-02-08, 13:02 bnce de bütün lp sahneleri ama arasından en beğendiğimi şampiyonluğun sonunda lucas ın peyton a ''Hayallerim gerçekleştiğinde yanımda olmasını istediğim tek kişi sensin ve onlar gerçekleşmesede yanımda istediğim tek kişi sensin.Sana sahip olduğum sürece, hiçbirşey önemli değil”…("You're the one I want next to me when my dreams come true and you're the one I want next to me if they don't. As long as I have you, nothing else matters.")demesi süperdiiii:img-wink: 4ewerbrucas 11-02-08, 20:13 bence haley"nin bu haftaki bölümde konuşmasını yaparken"daha söylemek istediklerim var ama galiba bebeğimi doğuruyorum:img-hyste"dediği sahne süperdi nathan"ın o anda ayağa kalkması çok komikti:img-hyste:img-hyste immortalf1 12-02-08, 23:58 En son yayınlanan bölümde müdür Turner'ın RacheL'ıda anons etmesi güzel bir sahneydi ebnce ilk başta Brokke alkışladı doğrusu beni çok etkiledi..Tabi Hepsinin öyle kepler içinde ilk gördüğüm anda çok güzeldi kendi mezuniyetimi hatırladım:(:( JaNnzUu 13-02-08, 15:27 En son yayınlanan bölümde müdür Turner'ın RacheL'ıda anons etmesi güzel bir sahneydi ebnce ilk başta Brokke alkışladı doğrusu beni çok etkiledi..Tabi Hepsinin öyle kepler içinde ilk gördüğüm anda çok güzeldi kendi mezuniyetimi hatırladım:(:( aynen bende yaa zatenn içinde mezuniyet olan yerlerde bi kötü oluyorum:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo ^başak^ 15-02-08, 15:15 gecen haftakı bölmde haley konusmasını hazırlarken "şimdi hepimiz hayal ettiimiz hayatı yaşamaya baslıyorz gibilerinden birşey dedi ve bu arada nathan fabrikdn eve gelmişti haleynın dönp ona bakması bakışmaları çok etkiliyiiciydi.... m-a-i-d-e 23-02-08, 14:24 bencedeee mouth'un jimmy'in yıllığını imzalatması ve tabii ilk önce lucas'ın imzalaması... sezon finalindeki: lucas'ın brooke için yazdıklarını göstermesi mouth'un brooke öpmesi çok sevdiğim sahnelerden:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo toto19 06-03-08, 12:49 butun nathan haley sahneleri, nathanın haley için çabaları ozlellikle 4 seondaki brooke ile olan sahnesinden sonra haleyin liste istemesi ve aşık olduğu kadı lisetm sadece sen varsın demesi:icon_whis:img-in_lo 4ewerbrucas 06-03-08, 17:26 4.sezon finalinde olan lucas_brooke konuşması lucas"ın "bnbir gün dünyayı değiştirceksin brooke davis"demesi birbirlerine sarılmaları çok güzeldi:img-in_lo bide 1.sezonda brooke"un peyton ve lucası kemaradan gördükten sonra peyton"ın yanına gelip "bişey yapıyorsan şunu kapat" dediği sahne güzeldi:img-icecr drmel 06-03-08, 18:18 4. sezonda sevdiğim çok sahne var. Onlardan biri: http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3977 crn_fb_turkey 07-03-08, 01:50 nathan ın hiç bakmadan son saniyede 3 lük attığı sahne.... appi_4 07-03-08, 04:31 nathan ın hiç bakmadan son saniyede 3 lük attığı sahne....yanlıs hatırlamıyosam o serbest atıstı o sahne harbıden superdı benim en sevdiğim sahne ilk bölümde lucas nathan macı ve lucasın yedıgı dırsekten sonra yaptıgı blok tabı son sutu attıgında mouth'un luke for the win(luke galibiyet için) sözü JaNnzUu 08-03-08, 14:51 *Brooke Ve Lucasn son bölümdekii konuşmaasıı Lucasın Brooke'a Yazdıgı yazıyı pokumasıı flnn cokk hoştuuuu Buket_TY 16-03-08, 10:55 lucas ve brooke'la olan her sahne guzel:D 4ewerbrucas 17-03-08, 20:47 lucas ve brooke'la olan her sahne guzel:D bencede aynen katılıyorum ama 3.sezon 13.bölümdeki yağmur altındaki sahne muhteşemdi:img-in_lo aSeNa * 18-03-08, 11:10 bence de brooke-lucas lı her sahne süper ama yağmur altı sahnesi muhteşem :) ayrıca lucasın brooke yaptığı sürpriz [hani dolabına resimlerle süslemesi] ve 3.sezon finali harikaydı... NİGAR 11-04-08, 17:52 lucas ve peytonun her sahnesi güzellllllllllllllllllllllllll:happy0064 nemesis3443 12-04-08, 02:01 tabiki tüm brucas sahneleri cok güzeldi :good: ama 3.sezon finali peyton brooke kavgası ile brucas kavga sahnesi harikaydı :happy0064 JaNnzUu 20-04-08, 18:25 Gercekten o dolabı resimlerle süsleme Lucasın yaptıgı en güzell Jesti heraldee..=) O resimlerde acayip tatlıydıLar..) Bide 4.sezonun baaşlarında Lucas Brooke'un Bahcedekii konuşmaları cok güzeldi cok duygulanmıştmm:( 4ewerbrucas 21-04-08, 19:58 bence de brooke-lucas lı her sahne süper ama yağmur altı sahnesi muhteşem :) ayrıca lucasın brooke yaptığı sürpriz [hani dolabına resimlerle süslemesi] ve 3.sezon finali harikaydı... ay evet dolabı ne güzel süslemişti bide brooke orda"okulun ilk günü gelip beni okula getirirsin diye düşünmüştüm"tarzı bieşy demişti sonra dolabı açınca çok tatlı olmuştu yüzü ah be ne bölümlerdi ya:img-in_lo finalde güzeldi nathanın suya atlaması,brooke"un peytona tokat atması süperdi:kahve Chatlac 27-04-08, 02:01 en sevdiğim sahne kuzgunların eyalet şampiyonu olduğu andı sanki o anda kupayı kazanan benmişim gibi hissettim . brooke.is.my 29-05-08, 18:25 3. Sezonda Lucas, Brooke'un Chris Keller ile yattığını gördüğü sahne süperdi. S3T3NAY 31-05-08, 17:47 kuzgunların şampiyon olduğu sahnede lucasın peytona duygularını heartbearts eşliğinde açması süperdii hiç unutmayacağım sahne o sahne bayılıyorum :img-in_lo paqan..! 26-06-08, 22:24 School Shooting ' di galiba bölümün adı .. Peyton vurulup Lucas'ın onu aramak için gitmesi ve bulduğunda konuşmaları , Peyton'n Lucas'ı öpüşü . O sahne en sevdiğim sahneydi .. JaNnzUu 04-07-08, 15:59 Eyalet şampiyonlugu-Lucasın kalp Krizi Geçirmesii-Haleye araba çarpmasıı o bölümde olann 1tane güzel sahne vardı diğerleri kötüydü ama bence 4.sezonun en iyi bölümü o bölümdü ve mezun oldukları bölümm...:( martiz 06-07-08, 12:53 benim en sevdiğim sahne... brooke un peyton evine gelip 'eğer birinin arkasından iş çevireceksen kamerayı kapat'dedikten sonra söylediği söz ve en sonunda peyton ın kameraya bakması ve luke un da onları o an izliyor olması... bence de:img-wink::img-wink::img-wink: dilaramiley 06-07-08, 16:20 ben lucas ın olduğu bütün sahnaleri çok seviyorum:img-in_lo özzz 06-07-08, 21:38 jimmy'nin silahla okula girdiği bölüm 16. bölümdü sanırım 3. sezonda :))) keithin ölmesi falan çok etkileyici idi...sonra leytonun kütüphanede kalması peyton'un lucası öpmesi falan :) JaNnzUu 06-07-08, 21:44 3.sezon final Bölümünde Lucas-Brookeun dans ederkenkii halii vee o andakii konuşma beni cokk duygulandırıyo cok seviyormm.... bornforthis 07-07-08, 13:04 Tabii ki 4.sezonda,Lucas ve Peyton'ın öpüşme sahnesi.Brooke'un maçtan sonra Lucas'ı tebrik edip hadi git demesi ve Lucas'ın Peyton'a o kişi sensin demesi.. JaNnzUu 07-07-08, 23:45 Lucasın Dan'e silah cektigi sahneee Ayrıca Dani hapistee gösterdikleri her shne güzeldi=) |