Tüm Versiyonu Göster : Hababam Sınıfı 4
Unutulmaz efsane komedi Hababam Sınıfı'nın devamı çekilecek..
3 yıl önce Hababam Sınıfı Merhaba ile başlayan yeni macera 4.bölümle devam ediyor..Hababam Sınıfı'nın 4.bölümü henüz yapım aşamasında..Senaryosunu gene Kemal Kenan Ergen'in yazacağı Hababam Sınıfı, 4.bölüm için isim arayışında...
Başrollerinde gene eski kadroyu düşünen yapımcılar, bu değişiklik olduğu takdirde başka oyuncularda getirebilecekler..
Hababam Sınıfı'nın çekimlerine bu kış başlanmak isteniyor ama halen senaryo yazım aşamasında..
Film 2008 yılında gösterime girecek..
dilara-1905 04-08-07, 21:31 [B]bu filmin adı ne peki en son hababam 3.5 vardı yanlış hatırlamıyorsam sabırsızlıkla bekliyorumm :) :good:
valla daha belli değil..şu an için hababam sınıfı 4 diye anılıyor ama yakın zamanda bir isim bulunulacaktır..
deadly_angel 10-08-07, 13:39 Devam filmi çekile çekile Hbabam Snıfı diye birşey kalmadı ortada.Hikayenin özünü yokettiler! Eski haliyle kalmasını dilerdim.Çünkü sonradan çekilenler hiçbir şekilde bana eski Hababam tadını vermedi.Gereksiz diyaloglara ver verilen, bir senaryosu bile olmayan Hababam Sınıfı adının arkasına sığınıp tamamen ticari amaçlı filmler zinrici olarak görüyorum bunları.halen devam etme derdindeler yapılan tonlarca eleştiriye rağmen.Benim için tek bir Hababam Sınıfı var, 1970 - 1980 yılları arasında çekilen Dünyanın en komik filmleri katagorisinde halen üst sıralarda yer alan, Yeşilçamın usta oyuncularından oluşan, müziğiyle, senaryosuyla, esprileriyle, usta oyuncu kadrosuyla halen fırsat buldukça izlediğim Hababamdır o da.
Harika Demek Hababam Dört Geliyor Hakan Uralda Oynacak Galiba Bu Seride öyle Duymustum
Süper bir haber bu ya arkadaşlar ,inanırmısınız geçenlerde hababam sınıfının 4.sü çekilse keşke diyordum dediğim çıktı :) merakla bekliyorum filmi
Devam filmi çekile çekile Hbabam Snıfı diye birşey kalmadı ortada.Hikayenin özünü yokettiler! Eski haliyle kalmasını dilerdim.Çünkü sonradan çekilenler hiçbir şekilde bana eski Hababam tadını vermedi.Gereksiz diyaloglara ver verilen, bir senaryosu bile olmayan Hababam Sınıfı adının arkasına sığınıp tamamen ticari amaçlı filmler zinrici olarak görüyorum bunları.halen devam etme derdindeler yapılan tonlarca eleştiriye rağmen.Benim için tek bir Hababam Sınıfı var, 1970 - 1980 yılları arasında çekilen Dünyanın en komik filmleri katagorisinde halen üst sıralarda yer alan, Yeşilçamın usta oyuncularından oluşan, müziğiyle, senaryosuyla, esprileriyle, usta oyuncu kadrosuyla halen fırsat buldukça izlediğim Hababamdır o da.
Eski hababamın yerini tutamaz ama hababamı yenii yüzlerin oynaması bana zevk veriyor gerçekten o yılarda oynayan hababam serisi güzeldi ama yeni hababam serileride insanı güldürüyor
Harika Demek Hababam Dört Geliyor Hakan Uralda Oynacak Galiba Bu Seride öyle Duymustum
Hayır, o Maskeli Beşler 3'te oynayacaktı. Ancak o projede iptal edildi.
Kurt_Memati 10-03-08, 16:41 Bence Hababam isminden bağımsız şekilde çekilmeliydi. Çünkü ilkiyle arasında dağlar kadar fark var. Sonuçta oyuncuların çoğu farklı ve ortamda farklı. Yeni çekilen Hababam Sınıfı filmleri komik olabiliyor. Ama yeni çekilen Hababam Serileri en kötü 100 film arasınada giriyor. Son açıklanan dünya genelindeki filmleri kapsayan listede görebiliriz yeni seriden isimleri.
Senaryosu yazılmaya başlanmış. Cast belirleniyor. Muhtemelen seneye çekimler başlar, 2009-2010 sezonunda vizyona girer. Eski kadrodan kimlerin rol alacağı belli değil. Gene de kadronun korunacağını ve yeni isimlerin getirileceğini düşünüyorum. Yeni filmin çekilmesine karşıyım ama 3.5'un elde ettiği başarıdan sonra devamının geleceği belli. Eğer bu dördüncü film de aynı başarıyı sağlarsa bir beşincisi daha çekilebilir. Uzattıkça uzatacaklar yani. Zaten M.Beşler ve H.Sınıfı dışında Fida Film ve Arzu Film ortaklaşa başka bir esere imza atamıyorlar.
cedric-hülya 07-09-08, 16:41 Devam filmi çekile çekile Hbabam Snıfı diye birşey kalmadı ortada.Hikayenin özünü yokettiler! Eski haliyle kalmasını dilerdim.Çünkü sonradan çekilenler hiçbir şekilde bana eski Hababam tadını vermedi.Gereksiz diyaloglara ver verilen, bir senaryosu bile olmayan Hababam Sınıfı adının arkasına sığınıp tamamen ticari amaçlı filmler zinrici olarak görüyorum bunları.halen devam etme derdindeler yapılan tonlarca eleştiriye rağmen.Benim için tek bir Hababam Sınıfı var, 1970 - 1980 yılları arasında çekilen Dünyanın en komik filmleri katagorisinde halen üst sıralarda yer alan, Yeşilçamın usta oyuncularından oluşan, müziğiyle, senaryosuyla, esprileriyle, usta oyuncu kadrosuyla halen fırsat buldukça izlediğim Hababamdır o da.
sana kesinlikle hak veriyorum yeniler hiç güzel değil eski hababm serisi harikaydı bunu zaten hababam sınıfı filmi olarak görmüyorum zaten izlemeyeceğim çünkü yeni serinin 3 filmi de berbattı zaten dünyanın en kötü 100 filmi arasına da girmiş
bu kadar acimasiz olmayin tabiki eskinin tadini veremez kimse icin
ama yillar sonra tekrar cevirseler onlarda simdikilerin tadini vermiyecektir
ilk ve ikinci hababam sinifi gayet güzeldi bence bu zamana göre
fakat ücüncüyü bende begenmedim umarim dördüncü daha güzel olur
deadly_angel 09-09-08, 20:54 Eski Hababam Sınıfı'nın ortak konularıyla yakından uzaktan ilgisi olmayan bu sonradan çekilen güya Hababam Sınıfı serisinin en azından ismi değiştirilmeliydi.Birşey tadında bırakılmalı diye düşünüyorum.
|
|