Tüm Versiyonu Göster : Komiser Nevzat (ATV)
Ahmet Ümit'in romanından uyarlanan dizide başkomiser Nevzat karakterini Altan Erkekli oynuyor.
TRT 2 de yayınlanan stüdyo tempo programında yönetmen Veli Çelik, yaklaşık altı aydır dizi üzerinde çalıştıklarını ve İstanbul'da çekeceklerini söyledi.
yönetmen Veli Çelik "çok güzel bir şehir hikayesi çekeceğiz" dedi.
dün yayınlanan gece gündüz programını sunan Ahmet Ümit ise komiser Nevzat karakterini Altan Erkekli'nin oynayacağını söyledi.
bu yıl Ahmet Ümit'in romanı "sis ve gece" sinemaya aktarılmıştı.
"şeytan ayrıntıda gizlidir" ve "karanlıkta koşanlar" da dizi film olarak ekrana gelmişti.
İZMİR'İN KAVAKLARI
01-08-07, 12:08
Ahmet Umit gece gunduz de soylediginde cok sevindim fakat baskomiser Nevzat i Altan ERkekli nin oynamasi beni uzdu acikcasi Altan erkekli kuskusuz cok iyi bir oyuncu ama daha once Cetin Tekindor tarafindan bence harika bir sekilde canlandirilmis bir karakterin onun tarafindan oynanmasi beni dusunduruyor
:::Tugce:::
01-08-07, 16:11
evt ya altan erkekli harıka bir oyuncu,ama beni de düşündürüyor.çetin tekındor tarfından oynanmış bir rol ,bakalım altan bey,üstesinden gelebilecek mı.zaten şüphem yok ama,aynı heyeacanı verir mi onu bilemem
fantagirro
02-08-07, 11:41
altan erkeliyi bende çok severim ama gerçekten komiser nevzat ı çetin tekindor canlandırmalı çok ii oturmuştu çünkü o rol üzerine
hımm altan erkekli bu projede demek.ahu yağtu yu 29-30 dan beri görmemiştim bi projesi oldu mu bilmiyorum demek şener şenin henüz dizi yapacağı belli değill.üzüldüm:icon_sorr
Bu dizi Arka Sokaklar havasında bir dizi olacak anladığım kadarıyla. Castingde aynı Arka Sokaklar taktiği izlenmiş. Başrolde yüksek ücretli bir tiyatro oyuncusu ve düşük ücretli iki manken oyuncu. Yanlız bu dizinin arka Sokaklardan üstünlüğü senaryoyu yazan kişi. ünlü polisiye roman yazarı Ahmet Ümit senaryoları yazacak. Bu da dizinin tutma imkanını arttırıyor. Bence sezonun iyi reytingli dizilerinden biri olacak diyorum.
yanlız bu dizinin adı KANUN NAMINA
Bu dizinin adı Kanun Namına ve böyle bir başlık çoktan vardı.. ;)
dizinin ismi değişmiş ve bir başlık daha açılmış doğal olarak birleştirilmesi için yazdım bekliyoruz
http://img106.imageshack.us/img106/4955/komisert1ww6.jpg (http://imageshack.us)
http://img106.imageshack.us/img106/5797/komiser2dw8.jpg (http://imageshack.us)
hulyafan_88
12-08-07, 01:31
'Sherlock Holmes' Nevzat yeni sezonda atv ekranında
http://www.sabah.com.tr//2007/08/12/gny/im/F768D78DF40C764D898D87B9y.jpg
Ahmet Ümit'in ünlü roman kahramanı 'Komiser Nevzat'ın serüvenlerinin konu edildiği 'Kanun Namına' adlı dizi kasım ayından itibaren atv ekranlarında
atv'nin yeni sezona damgasını vuracak polisiye dizisi 'Kanun Namına'nın çekimleri yakında başlıyor. Ahmet Ümit'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı dizinin başrollerini Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu paylaşıyor. Kasım ayında yayınlanması planlanan dizinin baş karakteri; Komiser Nevzat' polisiye yazarı Ahmet Ümit'in pek çok kitabının da baş kahramanı... Karakteri televizyon izleyicisi de yakından tanıyor. Türkiye'nin Sherlock Holmes'u olarak bilinen 'Başkomiser Nevzat'ı konu alan öyküler daha önce 'Karanlıkta Koşanlar' ve 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' dizilerinde kullanıldı. Daha önce Uğur Yücel ve Çetin Tekindor canlandırdığı karakteri 'Kanun Namına'da Altan Erkekli oynayacak.
Üçüncü sayfa haberlerinden
Başkomiser Nevzat, cinayet masası amiri, 50'li yaşlarını süren pek de alışkın olmadığımız bir polis... Karısıyla, kızını yıllar önce kendisi için konulan bir bombanın patlaması sonucu kaybetmiş. Bir Rum kadınla ilişkisi olan Nevzat gelgitli bir aşk yaşıyor. Olayların çözümünde kaba kuvvetten çok, aklın kullanılması gerektiğine inanıyor. Nevzat'ın yardımcısı ise öfkeli, yalnız ve yabancılaşmanın eşiğindeki Komiser Ali (Pamir Pekin)... İkilinin başından geçenler aslında hepimizin yaşayabileceği, gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinde her gün okuduğumuz, sokağa çıktığımızda benzerlerini duyduğumuz olaylar.
SABAH
şeytan ayrıntıda gizlidir cok beğendiğim bir diziydi çetin tekindor harikaydı orda
altan erkekli de başaracaktır sanırım merakla bekliyorum bu diziyi bu dönem tv ler hızlı girecekler sezona diziler birbiri ile catışırsa iyi yapımların hemen kalkmasından endişeliyim
zeyneptalu
12-08-07, 11:57
dizinin konusunun polisiye olması beni kendisine fazlasıyla çekiyor..oyuncu kadrosu da kaliteli..tek endişem bu tür dizilerde, çok da başarılı olamadığımızı düşünmem, beceremiyoruz gibi sanki polisiyeyi..tabii bunlar benim görüşüm..inşallah bu sefer şeytanın bacağı kırılır da biz de güzel bir polisiye dizi izleriz...
oyuncu kadrosunda altan erkekliyi görünce, agatha christie romanlarındaki dedektif rolündeki hercule poirot aklıma geldi.. zaten dediğim kitaplar, trt.de çok eskiden dizi olarak yayınlanmıştı, İngiliz yapımıydı galiba, güzeldi.. altan erkekli, dış görünüm olarak bence kitaptaki dedektife çok benziyor.. haberlere göre, komiser nevzat cinayetleri zekasıyla çözecekmiş.. iki dedektifin cinayetleri zekalarıyla çözmeleri de yine bir benzerlik...bana gazetelerdeki haberlerden sanki konu olarak da benzeyeceklermiş gibi geldi..
Türk yapımı olan gerçek bir polisiye dizi izlemeyi öyle çok istiyorum ki,umarım yeni sezonda bizlerle buluşacak olan "Kanun Namına" bu açığı en güzel şekilde kapatır...Eğer bizlerin yazdıklarını okuyorlarsa senaristlerden ricam,diziyi polisiye dizisi döngüsünden çıkarmamaları...İşin içine aşk girip,asıl konunun yani _ polisiye hikayenin 2. planda kalmasını istemiyorum...Varsın bir dizide de aşk olmasın,kurgu ve hikaye farklı olsun...Ben artık kendi adıma farklı şeyler izlemek istiyorum tv ekranında...
Başlıktaki konuyla alakasız mesajlar silinmiştir...Diğer bir başlık olan "Komiser Nevzat" ile bu başlık birleştirilmiştir...:img-wink:
şeytan ayrıntıda gizlidir bence yapılmış en iyi türk polisiye dizilerindendi bunda çetin tekindorun ve nejat işlerin payıda büyüktü oyuncular kesinlikle çok iyiydi ama bence dizi trt nin azizliğine uğradı .yeni başlayacak dizide komiser nevzatı altan erkekli canlandıracakmış eminim çok iyi bir oyunculuk sergileyecektir:good:
bende kesinlikle zeynep talu ve michelle katılıyorum
şeytan ayrıntıda gizlidirde cetin tekindor oyunculuğu ile devleşmişti hatta aynı zamanda bim de oynamasına rağmen başkomiser nevzat olarak görmüştüm kendisini
bu rolü altan erkekli de cok güzel oynayacaktır bundan şüphem yok.bende tamamen şu anda ekranlarda olan uyduruk polisiye dizileri gibi olmasını istemiyorum kitap la bağlantılı olsun ve gercek bir polisiye izleyelim istiyorum.bir dizidede aşk ve buna benzer unsurlar olmasın lütfen
Kanun Namına: FM Yapım'ın dizisi Ahmet Ümit'in roman kahramanı "Komiser Nevzat"ın maceralarını ekrana taşıyacak.
Dizide Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu rol alacak.
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/15/magazin/yazali.html
Daha 10 dakika kadar öncesinde fragman verildi...((Tanıtım)):img-wink:
Ahu Yağtu(Komiser Zeynep) bişiyler söyledi...
-Ölüm kadar aşkta ayrıntıda gizlidir...(Yada tam tersi dikkatli dinleyemedim kusura bakmayın:img-blush)
Ama dizinin ismi tanıtımda "Komiser Nevzat" olarak geçiyordu...Ama bilemiyorum belki tekrardan isim değişimi olmuştur...
Eminim çok ses getirecek bir yapım olacaktır.
Merakla bekiyorum...:happy0064
Bu arada dizi atv'de ekranlara gelecek...Belki söylenmiştir ama belirtmek istedim...
türk televizyonlarında aşk dizisinden farklı olarak bir polisiye izlemek çok büyük bir atılım ne yazık ki türk izleyicisi ısrarla klasik aşk hikayeleri izliyor ve ne yazık ki başlayan polisiyeler rafa kalkıyor artık bunun değişmesi lazım umarım komiser nevzat kurgusuyla senaryosuyla bunu başarır.:good:
bir ahmet ümit hastası olarak sabırsızlıkla bekliyorum.
umarım tam anlamıyla bir polisiye dizisi izleyebiliriz..:good:
ben de bi tanıtım gördüm. izleyicilere diziler hakkında fikirleri sorulmuş fln... keşke onun yerine diziden görüntüler fln olsaydı... şeytan ayrıntıda gizlidiri izlemiş ve çok beenmiştim ahmet ümit hastası olarak diziyi bn de merakla bekliorum...
bende bugün gördüm fragmanı.. çok değişik ve ilgi çekici olmuş..
izleyiciye tanıtımda yer vermeleri güzel bi düşünce bence..
herhalde yakında diziyle ilgili bi fragmanda çıkar..
yeni sezonda başarılar dilerim..michelle'ninde dediği gibi türk yapımı bi polisiye dizi izlemek gzl olucak..eserde ahmet ümite ait olunca kesin izlenir diye düşünüyorum..
İZMİR'İN KAVAKLARI
17-08-07, 02:50
Kazanan Adalet Olacak
Ahmet Ümit'in Kavim romanının kahramanı Komiser Nevzat yeniden dizi karakteri oluyor. Günün her saatinde, herhangi bir kanalda sürekli yayında gördüğümüz dizilerin çokluğundan yola çıkarak, 7'sinden 70'ine her insan için ayrı senaryoların yazılıp çekildiğine inandığım dizilere bir yenisi daha ekleniyor.
Bu kadar geniş kitleye hitap eden televizyonun faydalarından(l) yararlanıp, insanları daha da fazla televizyona çekecek politikalar üreterek çok sayıda dizi yapılması anlaşılır bir şey. Ancak bu politikalarla anlaşamayacağımız nokta dizilerin niteliği.
Daha önce Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ve Karanlıkta Koşanlar dizilerine de ilham vermiş olan başkahraman Komiser Nevzat'ın bu kez yer alacağı dizi yine polisiye temalı. Ancak yukarıda bahsettiğim üzere, bu polisiye dizi, aynı kulvarda yer aldığı diğer dizilerden daha farklı, dolayısıyla onlardan önde koşacağa benziyor.
ŞİMDİLİK İÇİMİZE SU SERPTİ
Önceki gün, adının Komiser Nevzat / Kanun Namına olmasına karar verilen dizinin basın toplantısında, dizinin yönetmeni Veli Çelik, oyunculardan, içinde Altan Erkekli, Şebnem Köstem gibi birçok tiyatrocunun da bulunduğu bir kadronun yanında Komiser Nevzat'ın yaratıcısı Ahmet Ümit de vardı.
Çalışma bittikten sonra Ahmet Ümit ile dizinin bürüneceği kimlik üzerine benim de kaygılarımı giderecek bir sohbet ettik. Televizyonun büyüme yolunda ivme kazandığı bu dönemde polisiye diziler hemen her sezonda karşımıza çıkıyor. Bu polisiyelik, kimi zaman mafyavariliğe, kimi zaman da FBI ajanlarının başarılı ve güçlü imajını aratmayan Türk polisi görünümüne bürünüyor. Bu dizinin, izlemesek de sadece adlarını duymaya bile ziyadesiyle tok olduğumuz bu tarz dizileri bize tekrar hatırlatmaması konusunda içime su serpen etken, oyuncular ve Ahmet Ümit oldu.
ÜMİT'E GÖRE DİZİ ÇOK KÜLTÜRLÜ
Dizinin adının yalnızca Kanun Namına olmamasına özellikle dikkat edildiğini söylüyor Ahmet Ümit. Çünkü bu ad, doğrudan silahı, polisi ve çatışmayı anımsatacak. Ancak Ahmet Ümit'in ulaşmak istediği nokta ise çok farklı. Sorgusuz en başarılı 'şahıs' olduğu ve üzerinde karakterlerin kendilerini kanıtladıkları silahın bu denli yüceltilmesine karşı çıkan Ümit'in izleyiciye vermek istediği, silahın bir 'şahıs' olmadığı. Bu nedenle dizinin isminin Komiser Nevzat olmasına karar verilmiş. Çünkü Komiser Nevzat, birçok meslektaşına nazaran aykırı, dürüst, mesleğinin kötü yanlarının da farkında olan ve yalnız, aslında belki de bir 'tutunamayan'. Dolayısıyla dizinin vermek istediği de edalı, işveli bir dizi spotundan çok sade bir insanı konu almak ama alt başlıkta da Kanun Namına'yı kullanmak.
Ayrıca Ahmet Ümit'e göre dizinin çok kültürlü bir yapıya sahip olması çok önemli. Komiser Nevzat'ın sevgilisi Evgenia, dizideki değiştirilmiş ismiyle de Despina, Rum kökenli bir kadın. İnsan sevgisiyle donanmış Komiser Nevzat'ın başkahraman olacağı dizinin nasıl olacağını merakla bekliyoruz.
Komiser Nevzat'ı Altan Erkekli'nin hayranlık uyandıran oyunculuğundan izleyeceğimiz dizi, polisiye ağırlıklı olsun olmasın, ağzı açık televizyon izleyen binlerce insanın şaşkınlık ve özentiyle dolu bakışlarını ve beyinlerini şişiren tonlarca boş program arasından dilerim sivrilerek çıkar ve Ahmet Ümit'in de söylediği gibi şiddetin değil, adaletin kazandığı bir dizi olur.
SEVAL ŞAHİN
BirGün Gazetesi, 09/08/2007
KOMİSER ALTAN ERKEKLİ
Altan Erkekli'nin "Başkomiser Nevzat" rolüyle ekrana yeniden merhaba diyeceği ve senaryosunu ünlü polisiye romanları yazarı Ahmet Ümit'in kaleme aldığı "Kanun Namına" ise ekranların gözde polisiye dizilerinden biri olmaya aday. Geçen sezon "Sıla" ve "Yalancı Yarim" gibi büyük ilgi gören başarılı dizilere imza atan FM Yapım tarafından hazırlanan "Kanun Namına", Veli Çelik gibi değerli bir yönetmenin ustalığından da yararlanacak.
Türk yapımı olan gerçek bir polisiye dizi izlemeyi öyle çok istiyorum ki,umarım yeni sezonda bizlerle buluşacak olan "Kanun Namına" bu açığı en güzel şekilde kapatır...Eğer bizlerin yazdıklarını okuyorlarsa senaristlerden ricam,diziyi polisiye dizisi döngüsünden çıkarmamaları...İşin içine aşk girip,asıl konunun yani _ polisiye hikayenin 2. planda kalmasını istemiyorum...Varsın bir dizide de aşk olmasın,kurgu ve hikaye farklı olsun...Ben artık kendi adıma farklı şeyler izlemek istiyorum tv ekranında...
Sevgili Michelle sonuna kadar katılıyorum sana ...Hep aynı aşk senaryoları izlemekten bıktım,bıktık,bıktırdılar...Umarım bu dizide aşkın konusu az olur...Uzun sürekli bir dizi olur...Maalesef Türk toplumu bu tip dizileri fazla sevmiyor...Bu yüzden uzun sürekli olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz..
Merakla bekliyorum diziyi...
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187514125.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187434241.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187491537.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187479778.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187474542.jpg
http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187435433.jpg
kaynak: türkiyenin en iyi dizi+film sitesi: dizifilm.com :)
Kanun namına
Polisiye romanların bir numaralı yazarı Ahmet Ümit'in senaryosuyla hayat vereceği 'Başkomiser Nevzat-Kanun Namına'da öyküyü izleyecek, öyküdeki insanların yaşamlarına girecek ve birbirinden ilginç olayları çözmeye çalışacaksınız.. Başrollerini Altan Erkekli, Pamir Pekin, Şebnem Köstem ve Ahu Yağtu'nun paylaştığı 'Başkomiser Nevzat-Kanun Namına' Eylül ayında atv'de başlıyor.
hem de 3 eylül..bu diziyi ben youtubetan bakacam ama takip etmeyeceğim..zira yaz aylarında veya 10 bölüm geçtikten sonra saat 17 kuşağına alınma ihtimali de var.. yani tekrarları 15 bölüm geçtikten sonra 17 kuşağına alınabilir..
Yıllar önce çetin tekindorlu nejat işlerli bu diziyi ekranda soluksuz izlemiş,türkiyedede isteyince böyle kaliteli polisiyeler çekiliyo diye sevinmiştim.Dizinin tek şansızlığı trtde yayınlanıyo olmasıydı.O yüzden istenilen başarıyı yaklayıp dikkat çekemedi.Böyle başarılı bir işten sonra ben sanmıyorumki böyle bir kadroyla başarı yakalansın(altan erkekliye elbetteki lafıımz olamaz)....:img-yes:
resimler için çok sğolun alinin de konuşmasını izledim o da çok ilginç şeyler söylüyor umarım atv dizisine sahip çıkar çünkü bu dizi sahip çıkılması gereken bir dizi umarım doğru bir saate koyar çünkü biliyorsunuzki bu dönem çok iddalı diziler var. bıçak sırtı dudaktan kalbe ve diğerleri bu yüzden zor bir yarış olacak ve bazı iyi dizler yayından kalkacak:good:
Bir kere daha
Ahmet Ümit "Karanlıkta Koşanlar" dizisinden sonra bir kere daha imzasını koyduğu bir dizi ile seyirci karsışında. Ümit'in romanlarının baş kahramanı "Komiser Nevzat"ın maceraları dizi olarak ATV'de. "Kanun Namına" adlı dizide, "Komiser Nevzat"ı Altan Erkekli oynayacak. Tanıtımlarda bizzat Ahmet Ümit'in kendisi çıkıyor. Ne de olsa o bir marka. "Karanlıkta Koşanlar"da pek istenilen olmamıştı. Başkomiser Nevzat rolünde Uğur Yücel'in çok iyi bir kompozisyon çizmesine rağmen. Bakalım Altan Erkekli ile durumlar ne olacak?
Ahmet Ümit'in roman kahramanı ve 'Türkiye'nin Sherlock Holmes'u olarak bilinen 'Başkomiser Nevzat'ı konu alan öyküler, daha önce iki kez 'Karanlıkta Koşanlar' ve 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' dizilerinde kullanıldı. Karakteri 'Karanlıkta Koşanlar'da Uğur Yücel, 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir'de ise Çetin Tekindor canlandırdı.
Polisiye meraklılarının yakından tanıdığı usta yazar Ahmet Ümit, 'Komiser Nevzat-Kanun Namına' dizisinin amacını açıkladı: Bu projedeki esas meselemiz, mafya dizilerini eleştirmek! Cinayetten ve şiddetten yola çıkarak, asıl önemli olanın insanlık olduğunu anlatmak ..
Yeni sezona damgasını vuracak polisiye dizi 'Kanun Namına', eylül ayında atv ekranında izleyicilere 'merhaba' diyecek. Ahmet Ümit'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı dizinin başrollerini; Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu paylaşıyor. Dizinin öyküsü, günümüz İstanbul'unda; yalılardan gecekondulara, üniversite çevrelerinden bitirimhanelere kadar farklı mekanlarda, her insanın başından geçebilecek olaylardan oluşuyor. Usta yazar Ahmet Ümit, izleyenleri suçluların dünyasında heyecan verici bir yolculuğa çıkarmayı amaçladıkları 'Kanun Namına'yı ilk kez GÜNAYDIN'a anlattı.
İNSANIMIZIN SORUNLARI ANLATILACAK
* 'Komiser Nevzat'ı Türkiye'de yetişmiş bir 'Sherlock Holmes' olarak değerlendirebiliriz. Nevzat, bizim kültürümüzden bir dedektif. Bizde cinayetler, Agatha Christie romanlarında olduğu gibi sadece dekoratif bir şey değil. Biz bu dizide cinayetleri anlatırken aslında insanımızın yaşam biçimi ve yaşadığı sorunları da anlatacağız.
* 'Komiser Nevzat' dizisi, sadece 'cinayeti kim işledi?' sorusu etrafında yükselmeyecek. Tam tersine, Dostoyevski romanlarında, cinayetten yola çıkarak insanı anlatma meselesi vardır ya; biz de bu dizide cinayetten yola çıkarak bizim insanımızı ve kültürümüzü anlatma derdindeyiz.
* Bu topraklar çok zengin bir tarihsel kültüre sahip. Hititler'den, Doğu Roma'dan, Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar uzanan çok zengin bir kültürümüz var. Biz bu kültürün yansımasını, müziğimizde, ahlakımızda, dinimizde, folklorümüzde görüyoruz. Bunların hepsi 'Komiser Nevzat-Kanun Namına'nın geri planını oluşturacak.
KOMİSER NEVZAT YENİLMİŞ BİR ADAM
* Komiser Nevzat yenilmiş bir adam, bir looser! Türkiye'deki en iyi dedektiflerden biri ama öte yandan da karısı ve kızı bir bombalamada ölmüş ve onların katilini bile yakalayamamış. Çok bizden biri. Müzeyyen Senar dinlemeye bayılıyor, rakı içiyor, tavla oynuyor. Aslında emniyet müdürü olması lazım ama sürekli amirleriyle çatıştığı ve 'doğrucu Davut' olduğu için yükselememiş. Ama emniyette çok büyük bir saygınlığı var çünkü hiçbir yolsuzluğa karışmamış.
* Nevzat, katilleri yakalamasına rağmen her seferinde umutsuzluğa düşüyor. Sivri sineği öldürmek gibi bir şey bu. Biliyor ki; siz bataklığı kurutmazsanız, bu ülkede yoksullarla zenginler arasındaki farkı azaltmazsanız, eğitim sistemini değiştirmezseniz, kültürü demokratik ve barışçıl bir hale getirmezseniz; zaten sürekli suç ve katil üremeye devam ediyor. Bunun getirdiği bir umutsuzluk var ama yapacağı fazla bir şey de yok. Çünkü bildiği tek şey polislik! ASIL MESELEMİZ MAFYA DİZİLERİ
* Dizi tek bölümlük maceralardan oluşmuyor. 5-6 bölüm sürecek maceralar var. Bu maceraların hepsinde, hem Türkiye'nin güncel sorunlarını hem de tarihteki meseleleri anlatacağız. Mafya dizilerinde maalesef şiddet, silah çok öne çıkarıldı ve abartıldı. Bizim bu dizide esas meselemiz bunu eleştirmek! Cinayetten ve şiddetten yola çıkarak, bunların kötü şeyler olduğunu anlatmak istiyoruz izleyicilere.
* "Bir ülkeyi anlamak için o memleketin politikasını, sanatını, kültürünü ve ekonomisini anlamak için suça bakmak lazım" derler. Orada işlenen suçu incelerseniz, o ülkeyi kavrarsınız. Biz de bunu yapıyoruz. Başkomiser Nevzat'tan ve çözmeye çalıştığı suçtan yola çıkarak, kendi kültürümüzü eleştirel bir gözle izleyiciye sunmaya çalışıyoruz.
SİLAHLA OLMAZ!
* Televizyon belki eğitim aracı olmayabilir ama en azından olumlu şeyleri söylemelidir. En azından dizilerimizde doğru olan şeylerin altını çizmemiz lazım. Ben bunun için girdim bu işe! Televizyon ekranı karşısında 70 milyon buluşuyor ve hiç değilse biz insanlara bu ülkenin çok güzel bir yer olduğunu anlatabilelim. Hiç olmazsa biz hepimizin kardeş olduğunu, silahın kötü bir şey olduğunu, hoşgörü gerektiğini ve hep birlikte kardeşçe yaşayabileceğimizi anlatabilelim.
* 'Komiser Nevzat-Kanun Namına' tümüyle tekniğin kullanıldığı ruhsuz bir yapım değil. Elbette biz de katilleri parmak izinden, tükürükten, saçtan, kandan yola çıkarak ve son derece gerçekçi bir şekilde buluyoruz. Ama asıl anlatmak istediğimiz şey, insanlık ve bizim insanımız. Ve biraz da şu an kötüye giden şeyleri eleştirmek. Bu bir tür görev benim için.
* Cinayetle gerçekleşen adalet, adalet değildir. Öldürerek, şiddet uygulayarak adalet gerçekleşmez. Adalet hukukla gerçekleşir. Birtakım dizilerde; biliyorsunuz silahı kapan adaleti sağlamaya çalışıyor. Böyle bir şey olmaz! Biz bir hukuk devleti olma yolunda gidiyoruz ve hukuk devleti olacağız. Silah ve şiddet yanlıştır. Hukukla çözeceğiz meselelerimizi
Ahmet Ümit, başrolleri Altan Erkekli, Ahu Yağtu ve Pamir Pekin'in oynayacağı 'Kanun Namına' dizisinde aktörlerle karakterlerin çok uyumlu olduğunu vurguladı. "Altan Erkekli tam bu rolün aktörü" diyen Ümit şunları söyledi:
http://img168.imageshack.us/img168/3828/5f9f1425c091e746afe935bqw8.jpg (http://imageshack.us)
ÖZELLİKLE SEÇTİK
"Komiser Nevzat'ı daha önce başka oyuncular da canlandırdı ama biz bu dizide 'karakterin insan tarafına vurgu yapalım' dedik. 'Nevzat'ın insancıl yönü öne çıksın' diye Altan Erkekli'yi özellikle seçtik. Öteki aktörler belki bana biraz kızmış olabilirler ama Altan Bey role çok doğru oturdu." Ümit, dizide 'Komiser Ali' karakterini canlandıracak olan Pamir Pekin'le ilgili de şu bilgileri verdi: "Pamir ilk kez bir dizide rol alıyor. Enteresan bir hayatı var. Aslında, kardeşleriyle tekne yapımında çalışan bir marangoz ve tesadüfen keşfedildi. Fakat birkaç denemeden sonra role çok uyduğunu anladık. Çok düzgün bir fiziği var. 6 aydır birlikte rol çalışması yapıyoruz. Beden dilini gayet iyi kullanıyor. 'Komiser Ali' biraz serseri bir karakter... 'Cehennem Silahı'ndaki Mel Gibson gibi! İlk gördüğüm anda 'Tamam bu Ali' dedim ve öyle başladık. 'Yeni bir jön çıkıyor' diyebiliriz."
Ahmet Ümit ismi her kapıyı açtırdı
'Komiser Nevzat' dizisinin yapım koordinatörü Canan Obay, Ahmet Ümit'le çalışmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek şunları söyledi: "İlk defa bir dizide emniyeti tam kadro arkamıza aldık. Burada Ahmet Ümit ismi çok etkili oldu. Bu irtibatları Ahmet Bey kurdu bize. Bir polisiye yazarı olarak, emniyetin çok sevdiği ve güvendiği bir isim. Olayları çok doğru anlattığını düşündükleri için Ahmet Ümit'e büyük güvenleri ve saygıları var. Onun sayesinde kapılar bize açıldı. Girilemeyecek yerlere çekim ekibimiz rahatlıkla girebiliyor. Bu sayede gerçeklik duygusunu da sağlayabiliyoruz. Çekimlerde gerçek mekanları kullanıyoruz. Dizi, 35 oyuncu ile 27 mekanda çekiliyor. Bu Türkiye'de bir ilk!"
Bende bu lafa takıldım. 6 aydır çalışıyoruz dyor ya. O yönetmene kardeşim en azından biraz deneyimi olan birini seçseydin de bu kadar uğraşmasaydın demek geliyor insanın içinden. Yani ağzın yüzün düzgün biraz da boylu bosluysan, bir dizide başrol oyuncusu olabilirsin. Ama oyunculuk için uğraşmış didinmiş, ama iş bulamayan bir sürü insan var ne gam.
Yönetmen
http://img211.imageshack.us/img211/7717/komiser1tw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/1838/komiser4hc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/3500/komiser5yz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/5416/komiser6xl6.jpg (http://imageshack.us)
bilgiler için sağol erten .amabencede komiser ali rolü için daha deneyimli bir oyuncu seçilebilirdi bana göre oyunculuk boyla posla olmuyor yakışıklıyım oyuncu oluyorum demek pek doğru olmaz bence
böyle iddalı bir diziye en azından tiyatro eğitimi görmüş biri olmalıydı bence:good:
bilgiler için sağol erten .amabencede komiser ali rolü için daha deneyimli bir oyuncu seçilebilirdi bana göre oyunculuk boyla posla olmuyor yakışıklıyım oyuncu oluyorum demek pek doğru olmaz bence
böyle iddalı bir diziye en azından tiyatro eğitimi görmüş biri olmalıydı bence:good:
ilk bölümü izleyip karar vermek daha doğru olur, şu an birşey söyleyemiyorum
http://img205.imageshack.us/img205/9410/komiser8od4.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/4288/komiser9oz3.jpg (http://imageshack.us)
cosmic_ girl
27-08-07, 21:23
ben bu dizinin tutacagını pek düşünmüyorum benim nacizana fikrim bu sezon okadar çok dizi yayına giriyorki dizi sürse bile çok öyle büyük reytingler almaz ayrıca birsürü yeni yapım yayına girecek bunlartın çogu dökülecek tutan dizi 5 geçmez hele reyting rekoru kıracak dedigimiz diziler anca 1-2 tane olur çünkü geçen senede öyle oldu kaç dizi yayına girdi hangisi kalıcı oldu
fatma-1721
28-08-07, 10:46
Dizinin yeni fragmanini gördüm ve cok begendim,etkileyici bir fragmandi,bence bu dizi cok güzel olacak ve tutacak:good:Genc oyuncular deneyimsiz diye yorumlar yazildi,egitim tabiiki önemli ama egitimsiz olup cok basarili olan oyuncular da var,izleyip görelim bakalim,ben bu diziye kesin sans taniyacam:img-yes:
mayonezdüşmanı
28-08-07, 11:14
Herkese merhaba..Bu site uzun süredir takip ettiğim bir site ve nihayetinde bugun üye oldum..Benim söyleyeceklerim Veli Çelikle ilgili..Veli Çelik'in Sıcak Saatler'den sonra yaptığı hiçbir işin tutmaması dizinin senaryosu ne kadar iyi olursa olsun bu işin şansını azaltıyor bence..Tabi bu onun kötü bir yönetmen olduğunu göstermez ama tv izleyicisini yaklayamadığını düşünüyorum..
Bu dizinin tek avantajı senaristi . Eğer güzel senaryolar yazılırsa bu yönetmen ve oyuncu dezavantajını bertaraf edebilir.
http://img518.imageshack.us/img518/3821/komisercv4.jpg (http://imageshack.us)
ben bunu anlayamıyorum neye göre bu dizi tutar yada tutmaz diye yazılıyor.yok ünlü bir yapım şirketi var diye o dizi o sezonun süper dizisi olacak yok bu dizinin yönetmeni kötü bu dizi tutmaz diye yazılacak.çok süper kadrolu diziler tutmadıki kalktı yayından.önce izleyip görmek lazım hepsini sonra zaten yavaş yavaş belli olur her şey
komiser nevzat türk tv lerindeki bir eksiği kapatacağını düşünüyorum.adam akıllı polisiye macera dizisi yok şu an ekranlarda ve ben kesinlikle izlemeyi düşünüyorum
yüksel aytuğ yazısı
PLASELER
atv'nin Kanun Namına dizisi, Ahmet Ümit'in kıvrak kalemi ve Altan Erkekli'nin oyunculuğuyla potaya girebilir. Kanal D ise Sessiz Fırtına'da özellikle Erkan Petekkaya ve Arzum Onan'ın etkileyici ekran yüzlerine güveniyor. Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyan Asi de yabana atılmamalı. Star'da Davut Güloğlu ve Ebru Akel'in ilginç bir çift oluşturduğu Tatlı İntikam zirveye göz diken yapımlardan. Osman Sınav'ın iddialı dizisi Pusat, kanalın sabırla arkasında durması halinde iyi reyting alacağa benziyor. Fatma Girik ve Emrah'lı "Oğlum İçin", yayınlandığı gün ilk üçe girerse sürpriz olmaz.
bir cok dönem dizisi, dram ve komedi agirlikli dizinin icinde polisiye türünde acilan boslugu ( zelihanin gözlerini saymiyorum ) dolduracagini umuyorum.
oyuncu secimleri konusunda nötrüm su an icin, fragmana denk geldim.. iyiydi. ölüm-gecmis-bugün konusunun alti cizilmis.
genc Komiser rolü icin yapilan kritiklere izleyince karar verecegim. ancak prensipte yeni yüzlerin risk tasisada o karekterin inandiriciligi icin büyük avantaj oldugunu düsünüyorum.
komiser Ali ( ? öyleydi degil mi ) icin secilen kisinin bir casting harikasi mi faciasi mi olacagini yakinda nasilsa görecegiz.
ben ilk etapta onun icin iyi düsünüyorum.
diger rollerinden birinde komiseri canlandirmis bir oyuncuyu tekrardan komiser olarak görmek veya sIkca benzer tarzda karekterleri canlandiran oyunculardan cok daha iyidir benim icin.
yeni yüzün avantaji ile onu komiser Ali olarak kabullenmek daha kolay olacaktir.
tanismak icin sabirsizlaniyorum.. umarim bu dizide komiserlerin kendi hikayelerinden cok , islenecek temalara öncelik verilir.
gercek bir krimi istiyorum acilen :)
Komiser Nevzat’ın ADI BİLE YETER
Türk edebiyatında polisiye roman denildiğinde akla ilk gelen isimlerdendir Ahmet Ümit. Okuyanlar bilir, romanları gerçekten nefistir. Hele de o Kavim, Kukla, Kar Kokusu, Sis ve Gece, Patasana polisiye edebiyatımızın başyapıtları gibidir. İşte şimdi Ahmet Ümit’in roman kahramanı Komiser Nevzat, atv ekranında dizi olarak çıkıyor seyircisinin karşısına. Başrolünde de her rolün altından alnının akıyla çıkan Altan Erkekli var. Bu iki ismi buluşturan yapım, bana sorarsanız kesin çok izlenir, mutlaka tutar. Yönetmenliğini Veli Çelik’in yaptığı Komiser Nevzat’ın yan rollerinde Pamir Pekin, Ahu Yağtu, Şebnem Köstem ve Lale Başar gibi isimler var.
Selamlarbye
Aslında polisiye filmlerden hiç hoşlanmam.Ama diziye ait küçük bir fotoğrafı görünce merak ettim.Dünde fregmanı seyredince bende merak uyandırdı.
Diziyi seyredersem sanki polisiye filmlere olan yaklaşımım değişecek gibi geldi.
Bu nedenle izlemeye karar verdim.Dilerim diziye ayırdığımız zamanın karşılığını alırız.Komser Nevzata ve Komser Aliye Başarılar diliyorum.:happy0064
mayonezdüşmanı
29-08-07, 14:37
ben bunu anlayamıyorum neye göre bu dizi tutar yada tutmaz diye yazılıyor.yok ünlü bir yapım şirketi var diye o dizi o sezonun süper dizisi olacak yok bu dizinin yönetmeni kötü bu dizi tutmaz diye yazılacak.çok süper kadrolu diziler tutmadıki kalktı yayından.önce izleyip görmek lazım hepsini sonra zaten yavaş yavaş belli olur her şey
komiser nevzat türk tv lerindeki bir eksiği kapatacağını düşünüyorum.adam akıllı polisiye macera dizisi yok şu an ekranlarda ve ben kesinlikle izlemeyi düşünüyorum
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok..Bundan önceki senelerde ne olmuş ona bakmak yeterli..Yine büyük ümitlerle birçok iş başlayacak ve sonrasında hayalkırıklıkları..Acı ama gerçek!..Aradan sürpriz bir iki yapım yine çıkacak..Bize düşen kaliteli yapımları desteklemek..Son söz olarak umarım bu dizi tutar..
fon müzigi yanılmıyorsam tony gatlif_naci en alamo ayrıca yonca lodi de son albümünde bu sarkıyı 'gel beni bul' seklinde coverlamıstı o da güzel dinleyin:good:
RoCkErGeCeM
31-08-07, 00:46
arkadşlr ben fon muzığını buldum dınlıom hatta supr bı parça ya bıkmadn usanmadn butun gun dınlıorum tam ismi bu arkadaşlar Remedios Silva Pisa naci en alamo
ahmet ümit'in en sevdiğim kitabından.. polisiyeyi de, o kitabı da, altan erkekliyi de çok sevdiğim için izlemeyi istiyorum. kitabı harikaydı.
ahmet ümit zaten polisiye de çığır açmiş biri.. onun için izlemeye değer... fon daki müzik çok hoşuma gitti ..elinde linki olan özelden gönderirse çok sevinirim... şimdiden teşekkürler...
Perşembe 22.10 olmuş dizinin zamanı...Ben pazartesi olacağını sanıyordum ama sevindim.Daha erken bir saatte de daha çok sevinirdim ama bu saatte de iyi reyting alabilir.Çok iyi olmasa bile...
Ali rolünü oynayan oyuncunun fragmanda oyunculuğundan çok dış görünüşü izleyecilerine yansıtmaları da dikkatimden kaçmadı.Daha önce nejat işler'in oynadığı ali karakterini benimsetmek zor olacağı için mi böyle birşey seçtiler bilmiyorum.Umarım ali rolünü oynayan oyuncu(pamir sanırım adı)rolünün üstesinden gelebilir:img-blush
seyretmek istediğim bütün diziler aynı saatte bakalım ne olacak...
kanalların gün ve saat karmaşası çözülür umarım
http://img389.imageshack.us/img389/8329/komiser3qz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img389.imageshack.us/img389/3344/komiser7ez2.jpg (http://imageshack.us)
Perşembe
Star tatli Intikam
Leylan
Atv ertelenmiş Hayatlar
Komiser Nevzat
Show Doktorlar
Kurtlar Vadisi
Kanald Kavak Yellleri
annem
RoCkErGeCeM
31-08-07, 20:34
bende çok merak etmiştim ama en sonunda buldum şarkının adı Naci En Alamo.. bu youtube yazınca çıkıo...bu şarkıyı 17 yaşında bi kız sölüomuş duyduğuma göre...
eğer 17 yaşndakı bı kız sölmşse bunu helal olsun dıorum...yanı parçayı çok içten okumuş dizinin fon müziğini seçen kişi akıllı bırı olmalı çok dıkkat çektı dizi bu sayede saatıde ve gunude çok ıyı:img-wink:
hanı deyım yerındeyse dort gözle beklediğim sağlam yapımlardan bırı komıser nevzat polısıye dızı sevıp sevmemem bır yana sırf pamır ıçın bu dızıyı izlemek istıyordum ama o saatte kurtlar vadısı olması sebebıyetı ile bu şansım sıfıra düştü şimdıden derın uzuntu vede keder içine düşmüş bulunmaktayım yanı bunu çarşamba akşamına alsa saygıdeğer yonetmen abı yada kanal olmaz mı acaba...
**Kar tanesi**
31-08-07, 22:33
ben bu diziyi kesin izlicem ya
fragmanı felan çok hoşuma gitti
komser nevzat farklı bi dizi olacağa benziyorrr
oşarkıyı söleyen 17 yaşındaki bi kız mış mı yaw:))
hehe
helal olsun fallaa.....:img-wink:
bu arada resimler için saollun:img-yes:
normal hayatı metropollerde yaşanan olayları gözler onune seren polisye meraklılarının yakından tanıdığı usta kalem Ahmet Ümitin yenı dönem sağlam yapımlarından bırı daha..çok içimizden konuları gundeme getırecek olan etkılı bır dızı bence..turkıyenın en ıyı dedektıfı olmasına karşın karısını ve kızını bombalamada kaybetmış ve ustelık bu yapanları bulup ortaya çıkaramamış yenılmış bır adam..polisler içinde doğrucu davut olması nedenı ile sevenı çok olmasının yanında sevmeyenıde çok olan bır adamın şahıt olduğu olaylar zıncırı her gun gune başlarken yada gunu bıtırırken geçen zaman dılımınde hepımızın başına gelebılecek olaylara ışık tutup ınsan unsurunu on plana çıkartıp ırdeleyen anlatmaya anlayama çalışan sağlam bır yapım polisye sevenlere
betül kocak
31-08-07, 23:32
fragman güzel müzikde güzel ama dizinin persembe günü cikmasi iyi olmamis cünkü iddali dizi cok persembe günleri ama o gün gelsin zaten belli olur tutulp tutulmadigi
Beni mazur görsünler!
'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik' gibi çok sevilen dizilerin başrol oyuncusu Altan Erkekli bu kez 'Komiser Nevzat' rolünde izleyicinin karşısına çıkacak. Yeni sezonda atv ekranlarında yayınlanacak olan 'Komiser Nevzat' adlı dizide idealist bir emniyet mensubunu canlandıracak olan Altan Erkekli yeni rolünü şöyle anlattı: "Ahmet Ümit'in 'Kavim' adlı romanının kahramanını oynamanın heyecanını yaşıyorum. İstanbul kökenli bir ailenin oğlu olan Komiser Nevzat, doğrucu, kendini işine adamış, mesleğinin kötü yanlarının da farkında olan ve tutunamayan bir karakter."
MAZUR GÖRÜN
Erkekli, arkadaşları emniyet müdürü olan ama kendisi dürüstlüğünden taviz vermediği için başkomiser olarak kalan Nevzat karakteri için hayatında ilk kez eline silah aldığını da sözlerine ekledi ve "Seyircim beni mazur görsün" dedi. Daha önce 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' ve Karanlıkta Koşanlar' dizilerine de ilham vermiş olan 'Komiser Nevzat'ın diğer başrol oyuncusu ise Şebnem Köstem. İki usta tiyatrocu bu diziyle ekranda fırtına estirmeye hazırlanıyor.
Sabah Gazetesi
sabırsızlıkla dizinin yayınlanacağı günü bekliyorum sanırım bu ahmet ümit in şeytan ayrıntıda gizlidir isimli kitabına uyarlanan 3. film birincisi trt-1 dki şeytan ayrıntıda gizlidir ikincisi galiba yağmurdan kaçanlar üçüncüsüde komiser nevzat şeytan ayrıntıda gizlidir in sıkı takipçisiydim inşallah bundada öyle olur bu arada pamir pekin inde(komiser ali)rolünün üstesinden geleceğine inanıyorum bilmiyorum ama güven verici bi yapısı var bence:img-wink::icon_whis:good:
son dönemlerde her elıne sılah alanın khraman olarak gsterıldığı televızyon dunyasında sılah kullanmakla delıkanlı olunmadığını adam öldurmekle kahraman olunmadığını ınsanı anlamaya çalışmanın ozune ınmenın gerekliliğini gösteren mafya dizilerine karşı bırazda düşündürücü nıtelıkte yapılmış sağlam bır yapım..hedeflenen mafyanın ve sılah kuşanmanın ne kadar ynlış oldğunu gençlere göstererek seçilen bu yolun hatalarını gunahlarını en ıyı şekılde lanse edecek olan bol mesajlı sağlam bır dızı..umarum hedeflediği kıtlelelere ulaşır vede beğenı kazanır...
ÖLÜMÜN TELAFİSİ YOKTUR
EVET hayatta bır ölumun telafasi yoktur onun dışında her şey sucun cezanın yapılan her hatanın bır şekılde elbetekı bır telafısı vardır..pamır pekın dızının jönü ve zannediyorum bu döneme damgasını vuracak yıldızı yenı parlayan manken model kokenlı genç yıldız..fregmanda izlediğim vede gördüğüm kadarıyla diziye hakımıyetı roluyle bağıklığı son derece ortuşmuş ve ustunde eğreti durmamış gıbı...kayıpları çok fazla olan hayatı hep kaybetmekten geçen bır dedektıfle seegılenecek olan güzel bir polisiye yapımı sanırım hayatlarımızda fazla yer kaplayacak...
**Kar tanesi**
01-09-07, 10:48
fragman güzel müzikde güzel ama dizinin persembe günü cikmasi iyi olmamis cünkü iddali dizi cok persembe günleri ama o gün gelsin zaten belli olur tutulp tutulmadigi
bende izlicemm
inş tutulur ya ben bu diziyi çok seviyorumm
reyting kurbanı olmasınnn:icon_sorr
dızının gunu değimelı bence ksınlıke vede kesınlıkle kurtlar vadısı karşısında zaten reytıng alma şansı yok..çunku kurtların zaten var olan daimi bır kıtlesi var o sebepten mumkunse çarşamba gunune alsın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
**Kar tanesi**
01-09-07, 10:57
ayy ewet ya kurtlar vadisi var onunda reytingleri gayet ii yaa
bencede değişsinn
çarş bencede olabilirr ya hem ölee çok dizi yok o günn
bitmemeli bu dizi falla komser nevzatımm benimm:))
slm arkadaşlar bu diziyi izlemek istiyom ya orda bir çocuk var şu genç polis olan ya onun adını bilen söyleyebilir mi yaaa çok merak ediyorum çok yakışıklı ya çok karizmatik duruyo fragmanda gördüm çok etkiledim arkadaşlar adını bilen söyleyebilir mi acaba:icon_sorr:img-yes:
pamır pekın şekerım
zannedıyorum bu sezona damgasını vuracak olan manken model oyuncu çok sağlam duruşu ve kendınden çok emın halerı var allah utandırmasın bu zorlu uzun yolculukta
mrb arkadaslar fragmanı gördüm perşembe günü başlıyormuş dizi bu diziyi cok merak ediyorum ahmet ümitin kitaplarını beğeniyle okudum umarım dizide istenilen düzeyde gelişir ayrıca fragmanda arka fonda calan müzik cok güzel ya fragmanla birleşince cok etkili olmuş söyleyeni biliyormusunuz arkadaslar cok beğendim şarkıyı perşembe günü kanal d de annem dizisi de baslıyor bakalım hangi dizi galip gelecek
dizi_tirya
01-09-07, 15:44
Dizinin fragmanındaki sahneler ve fon müziği çok güzel..
Etkileyici bir dizi olacak..Ben tutacağına inanıyorum..
Fragmandaki müziği nereden bulabilirim?
altan erkeklinin çok geride kalacağı tum okların Pamir Pekının ustunde toplanacğı geniş bır hayran kıtlesıne sahıp olucak olan Pamır pekının arkasına aldığı hayran kıtlesı ile dızıye ayrı bır renk katacağını duşunuyorum..Altan erkeklının elbettekı oyunculuğunu tecrubesını bır kenara atmak mumkun değil zaten Pamır Pekının Altan erkekli ile ilk oyunculuğa adım atmış olması kendısı açısından buyuk şans fragmanı youtubedeb eskı vede yenısını ızledım az önce evet bu çocuk Pamır buyuk çevher yuzu bakışı mımımklerı duruşu yuruşu salınması oturması kalması hakımıyetı muhteşem ve bence pamır geleceğin yenı JÖN adaylarından bırı olacak gıbı çok çalışır vede dısıplınlı çalışmasına devam ederse şayet...
komıser Ali karakterı ile oturmuş gıbı görunuyor cehennem sılahındakı Mel gıbsonu andırıyor...serserı bır tıp rol gereği ama sankı normaldede böyle bır kışılık gıbı ortuşmuş kendı ile rolu...komıser Aliyi dızgınleyen komiser nevzat olucak sanırım Alinın aykırılığı gözu karalığı serseri hallerı çabuk parlayan yanları komıser nevzatın ınsancıl görmüş geçirmişliği vede merhameti ile sanırım çok daha lezzetli olucak gıbı gelıyor bana
pamır pekın şekerım
zannedıyorum bu sezona damgasını vuracak olan manken model oyuncu çok sağlam duruşu ve kendınden çok emın halerı var allah utandırmasın bu zorlu uzun yolculukta
cvp ,için tşkler cnm araştırdım ama onun hakkında bişi bulamadım bencede bu yıla damdasını vuru çünkü çok karizmatik duruyo fragmanı izledim yani çok dikkatimi çekti kendisi çok yakışıklı ve karizmatik duruyo ekrandaaa:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
altan erkeklinin çok geride kalacağı tum okların Pamir Pekının ustunde toplanacğı geniş bır hayran kıtlesıne sahıp olucak olan Pamır pekının arkasına aldığı hayran kıtlesı ile dızıye ayrı bır renk katacağını duşunuyorum..Altan erkeklının elbettekı oyunculuğunu tecrubesını bır kenara atmak mumkun değil zaten Pamır Pekının Altan erkekli ile ilk oyunculuğa adım atmış olması kendısı açısından buyuk şans fragmanı youtubedeb eskı vede yenısını ızledım az önce evet bu çocuk Pamır buyuk çevher yuzu bakışı mımımklerı duruşu yuruşu salınması oturması kalması hakımıyetı muhteşem ve bence pamır geleceğin yenı JÖN adaylarından bırı olacak gıbı çok çalışır vede dısıplınlı çalışmasına devam ederse şayet...
ayyy ewt cnm yaaa fragmanda gördüm pamir pekini böyle kaldım yani çok karizmatik biri yüzü bakışı bencede çok güzelll:img-in_lo:img-in_loinş. bu yıla damgasını vurur ve buna inanıyorumdaaa:img-wink:
bır yerde yanlış ılgı verdım sanırım manken değilmiş Pmaır pekın tamamen tesaduf eserı keşfedılen kardeşi ıle tekne yapımında çalışan bır marangoz..6 aylık bır çalışma yapılmış Pamır Pekınleve bu zaman zarfında yeteneği uyumu verılenı alması gıbı özellıklerıyle göz doldurmuş..ve kısa surede komser nevzatın yıldızı parlayacak olan ALİ si olarak hem oyunculuk hayatına ılk adımını atmış hemde adından söz ettırmeyı başarıp hayatını değiterecek olan yolda ilk basamağa tırmanmış...
umarım şöhretın ona verıceklerı ile şımarıp başarı ve popularite rehavetıne kapılıp kendıne açılan bu zorlu muhteşem kırılgan şaşalı yolda kendısı için doğru olandan şaşmaz ve hep ıstıkrarlı adımlar atarak yenı jon adayı olma yolunda başarılara ımza atar...
dızının vereceklerı çok
ılk defa emnıyet tam kadro ile arkaya alınarak çekılmış bır dızı
35 oyuncu ile 27 değişik mekanda çekılen ve hiç bır haracamadan kaçınılmayan buyuk ve pahalı bir butçe...
Televizyon ekranı karşısında 70 milyon buluşuyor ve hiç değilse insanlara bu ülkenin çok güzel bir yer olduğunu anlatabilmeyi hedeflemiş hepimizin kardeş olduğunu, silahın kötü bir şey olduğunu, hoşgörü gerektiğini ve hep birlikte kardeşçe yaşayabileceğimizi anlatabilmek için yola çıkmış ama bunu yaparken teknolijiden yararlanmamış elbettekı onlarda olayların gereğini yapacaklar ama bunu yaparkende onemlı olan unsurun ınsan ve ınsanlık olduğunu kotuye giden şeylerı yererek eleştırerek anlatmaya ıfade etmeye çalışacaklar en azından bu şekılde yola çıkılmış olan bır dızı zaman içinde kayıplara sapmalara ve reytıng uğruna yol değiştirmelere uğrarsa bununda yorumunu ve eleştırısıunı o zaman yaparız elbette sayfa sayfa
bence bu diziyi sırf pamir pekin için izleyen çok olucak ancak beni altan erkekli biraz endişelendiriyor açıkcası bu rol ona yakışırmı yakışmazmı veya altan erkekkli bu rolün adamımı gibi düşüncelerimde yok değil çetin tekindor daha önce bu rolün hakkını vermişti inşallah altan erkeklidede öyle olur
Ekranda yaşanan en 'güzel' savaş
DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN
Yeni sezonda, tüm kanallarda birbirinden iddialı yapımlar start alıyor. Diziler kıran kırana reyting savaşına girecek. Pek çok ünlü ismi izleyicilerle buluşturacak dizilerde bir başka savaş da güzeller arasında yaşanıyor... Dünya güzelinden sörfçüye, sunucudan mankene, Türkiye'nin en güzel kadınları bu sezon ekranları parselleyecek... İşte ekranların yeni sezondaki 'güzel haritası'.....
AYSUN KAYACI: Sessiz Gemiler (atv)
Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe
'Çat Kapı' adlı sit-com'da 'aptal sarışın' rolünde izlediğimiz manken Aysun Kayacı bu sezon Savaş Dinçel ve Yeşim Salkım'ın da rol alacağı 'Sessiz Gemiler' adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kayacı dizide seksi bir öğretmeni canlandıracak.
VİLDAN ATASEVER: Bıçak Sırtı (Kanal D) Osmanoğlu Ailesi'nin
Altın Portakal ödüllü oyuncu Vildan Atasever, Son Osmanlılar'ın yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkartılan Osmanoğlu Ailesi'nin trajik öyküsünü anlatan 'Bıçak Sırt' adlı dizide rol alıyor. Atasever'i burada Avukat Güneş rolüyle izleyeceğiz.
EBRU AKEL: Tatlı İntikam (Star TV) Küstah sosyetik rolünü oynayacak
Yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek 'Tatlı İntikam' isimli dizide Ebru Akel, Davut Güloğlu ile başrol oynayacak. Güloğlu dizide kasabada yaşayan dört çocuk babası bir adamı, daha önce 'İlk Göz Ağrısı' dizisinde başrol oynayan Ebru Akel de son derece küstah sosyetik bir kadını canlandıracak.
HATİCE ŞENDİL: Fesupanallah (atv) Peçeli güzel mahalle delikanlılarını yakacak
Daha önce atv'de yayınlanan 'İki Yabancı' adlı dizide Keremcem'le başrolü paylaşan Hatice Şendil bu kez komedi oynuyor. Uzun süre peçe takarak oynayan ve güzelliğini gizleyen Şendil, 10 Eylül'de atv'de start alacak Fesupanallah'ta Gülpare'yi canlandıracak.
HANDE SUBAŞI: Elveda Rumeli (atv) Sütçünün kızı Hande Subaşı
Tescilli güzel Hande Subaşı 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasıyla müzik yeteneğini de kanıtladı. Daha önce atv'de yayınlanan 'Kuş Dili' adlı dizide Müjde Ar'ın dilsiz kızı olarak karşımıza çıkan Subaşı bu kez 'Elveda Rumeli' adlı dram-komedide Erdal Özyağcılar'ın Vahide adlı kızını canlandıracak. Subaşı dizi çekimleri için Makedonya'da.
BEGÜM BİRGÖREN: Kara Yılan (atv) Şansı Kurtuluş Savaşı dizilerinden açıldı
Geçen sezon 'Kırık Kanatlar'da izlediğimiz Begüm Birgören bu yıl, yine Kurtuluş Savaşı'nın fon olarak kullanıldığı 'Kara Yılan'la ekrana gelecek. Sade güzelliği ile dikkat çeken Birgören'in rol arkadaşı ise Bülent İnal...
ÇAĞLA KUBAT: Kuzey Rüzgarı (Show) Sörfçü güzel mafya dizisinde
Eski Türkiye güzellerinden Çağla Kubat Sağır Oda'daki Duru rolüyle oyunculuğa ısınmıştı. Aynı zamanda milli sörfçü olan Kubat şimdi de mafya dizisi Kuzey Rüzgarı' ile karşımıza çıkıyor. Dizide, Kadir İnanır ve Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak olan Kubat, Kaynarca'nın aşık olduğu kadını canlandıracak.
ASLI TANDOĞAN: Dudaktan Kalbe (Show TV) Geçen sezonun 'Dicle'si bu kez 'Kınalı Yapıncak'
En son, geçtiğimiz sezonun reyting kurbanı dizilerinden 'Dicle'de rol alan Aslı Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan 'Dudaktan Kalbe'de başrolü Burak Hakkı ile birlikte paylaşıyor. Tandoğan bakalım yıllar önce Hülya Koçyiğit'in canlandırdığı 'Kınalı Yapıncak' rolünde ne kadar başarılı olacak?
AHU YAĞTU: Komiser Nevzat (atv) Şeytanın bacağını bu kez kıracak
'Savcının Karısı', 'Kampüsistan' gibi dizilerle oyunculuğa ısınan ama şöhreti yakalayamayan manken Ahu Yağtu, Altan Erkekli'nin Başkomiser Nevzat'ı oynayacağı dizide onun yardımcısı Komiser Zeynep'i canlandıracak.
NEHİR ERDOĞAN: 'Fadime' (Show) Antepli baklavacının kızı şimdi Karadenizli Fadime
'Yabancı Damat'ta Antepli bir baklavacının kızı Nazlı'yı oynayan Nehir Erdoğan bu sezon Karadenizli Fadime'yi canlandıracak. Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi'nin üstlendiği 'Fadime'de Nehir Erdoğan'dan başka, Berk Oktay ve Füsun Demirel de rol alıyor. Dizide, Trabzon'un bir köyünde yaşayan Fadime'nin hikayesi anlatılıyor.
AZRA AKIN: Oyun Bitti (Kanal D) Dünya güzelimiz Azra aşiret kızını oynuyor
Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı 'Yağmur Zamanı' dizisiyle oyunculuktaki başarısını kanıtlayan dünya güzeli Azra Akın bu sezon 'Oyun Bitti' adlı dizide Güneydoğulu zengin bir aşiretin kızını oynayacak. Akın'a Berk Oktay ve Mert Öcal eşlik edecek.
ARZUM ONAN: Sessiz Fırtına (Kanal D) Arzum Onan'ın partneri Beyaz Gelincik'in Ömer'i
'Sahra' dizisinden sonra sesi soluğu pek çıkmayan Arzum Onan 'Sessiz Fırtına' ile ekrana 'sessiz sedasız' bir dönüş yapıyor. Arzum Onan, geçen senenin flaş dizilerinden 'Beyaz Gelincik'in Ömer'i, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.
Duygusal Menekşe SEDEF AVCI: Menekşe ile Halil (Kanal D)
'Böyle mi Olacaktı' ve 'Yanık Koza' dizileri ile tanınan manken Sedef Avcı duygu yüklü bir diziyle karşınıza geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak olan Avcı'yı, Menekşe rolüyle izleyeceğiz..
bu diziyi izlemeye düşünmüyorum...
oyuncularından olsa gerek...
tanıtımı gördüm bana çok komik geldi...
komser nevzatı halleri çok güldürdü beni...
kadının orda dans etmesi hele:)
bide o genç polis var orda oda bana çok ukala tip geldi adamın arkasında bomba patlıyor ama onda tık yok...
neyse izleyenlere saygılarbye
haklısın komiser nevzatın halleri biraz komikti ama kadının dans etmesinde bişey yoktu bence yani yüz ifadesi hariç biraz fazla çoşmuş gibiydi ama komiser aliyle komiser zeynepte bi tuhaflık göremedim ben
Seytan ayrintida gizlidirin baska bir versiyonu galiba Komiser Nevzat.Bu dizi eglenceliye benziyor ama seytan ayrintida gizlidir kasvetli karanlik bir diziydi. Müzigide gizemliydi onun icin Komiser Nevzat bana garip geldi ama bu persembeyi heycanla bekliyorum
dizinin konseptı bazı dızıleri andırıyor olsada kışılerın oyunculuları ile kışılıklerı ile gıyındıklerı rollerı ile dızıye kattıkları esrarengızlık çok farklı...
:img-yes:bu dizi süper kesinlikle izleyeceğim pamir pekin beni çok etkiledi müzikte süper bence komik bişi yok ben göremedim yani süper bir dizi inş. rayting kurbanı olmaz dizide hep izleriz inş....:img-wink:
komiser nevzat bana şeytan ayrıntıda gizli dizisini hatırlattı ve sadece tvde gördüğüm karakterlerde birebir yanı yani öyleyse yapılmış br dizinin kalkıpta tekrar yapılması bana anlamsız geliyor kaldıki tekrarlarıda zaman zaman verilen bir dizi
forgetmenot
04-09-07, 12:46
Altan Erkekli'ye ve yeteneğine hayranım o yüzden bu dizinin ilk bölümlerini illaki takip edeceğim.Bunu hemen belirteyim,harcanan emeğe de çok saygılıyım.Ama yine de bana fragmanda garip gelen bazı noktalara değinmek istiyorum.Aslında fragmanı hazırlayanları da anlıyorum,dizi piyasasında o kadar kıran kırana rekabet var ki olabildiğince renkli,ilginç fragman çekmeye çalışmışlar ama bana biraz gözünü çıkarmışlar gibi geldi. Evet sanırım ispanyolca olan o parça çok güzel ama neticede Komiser Nevzat Türk dizisi değil mi?Kadın yağmur altında dans ediyor,topuklu siyah ayakkabıları da oldukca çekici ama o rakı bardağı ne oluyor?İlk bakışta bana fragman biraz 'özenti' geldi.Yine de şöyle bir mantık da yürütülebilir,Flemenko dansına ve müziğine hayran ve bu müzik eşliğinde rakı içen bir Türk dedektif de olabilir.Yine de bekleyelim,sabredelim ön yargılı olmayalım.Amaç ilgi çekmek olabilir.
Rolü için silah tutmayı öğrendi
http://img20.imageshack.us/img20/4678/6666gb8.jpg (http://imageshack.us)
atv'nin yeni dizisi 'Komiser Nevzat-Kanun Namına'nın çekimleri sürüyor. Dizide başrolleri Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu paylaşıyor. 'Komiser Nevzat'ta 'Zeynep' adlı bir krimonoloğu canlandıran manken Ahu Yağtu, hem oyunculuk dersleri alıyor, hem de silah tutmayı öğreniyor. Erkekli ile aynı dizide rol aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Yağtu şöyle konuşuyor: "Bu projeyi çok seviyorum çünkü şiddet içerikli değil. Normalde silahlara karşıyım ama rolümün hakkını verebilmek için silah tutma ve kullanma dersleri aldım."
KOMİSER NEVZAT-KANUN NAMINA
6 Eylül Perşembe 22:20'de
Sizi heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyoruz...
Günümüz İstanbul’unda yalılardan, gecekondulara; üniversite çevrelerinden, bitirimhanelere kadar farklı mekanlarda her türlü sosyal kesimden insanın başından geçebilecek olaylardan oluşan öykümüz sizleri suçluların ve masum insanların dünyasında heyecan verici bir yolculuğa çıkaracak..
Polisiye romanların bir numaralı yazarı Ahmet Ümit’in senaryosuyla hayat vereceği “KOMİSER NEVZAT(KANUN NAMINA)” da öyküyü izleyecek, öyküde yer alan suçluların, kurbanların ve masum insanların yaşamlarına girecek, öyküdeki entrikayı çözmeye çalışacaksınız...Öte yandan, ülkemizin son yirmi yılda yaşadığı hızlı değişimin yarattığı farklı insan tiplerinin özgün birer örneği olan cinayet masası amiri, deneyimli Başkomiser Nevzat’la yardımcıları, iyi eğitim almış, yaşama kızgın, uyumsuz Komiser Ali ve Kriminolog Zeynep'in yaşamlarına da yolculuk yaparak, onların öykülerini de izleyeceksiniz...
Silahı, kan dökmeyi, yiğitlenmeyi kutsal değerlermiş gibi sunan hikayelerden farklı olarak, “KOMİSER NEVZAT (KANUN NAMINA)”, zorbalık, kan, şiddet gibi olguların eleştirisini de yapacak, suçun çözümünü, kaba kuvvet, güç gösterisi, gözü kara cesaret gibi niteliklerin yardımıyla değil, akıl, vicdan ve suça bilimsel yaklaşımla (kriminoloji-kriminalistik bilimlerinin uyguladığı tekniklerle) gerçekleştirecektir.Öykümüz, çok katmanlı, çok sesli, çok renkli kültürümüzün bütün öğelerini binlerce yılın getirdiği kardeşlik atmosferinde sunarken; Başkomiser Nevzat’la komiser yardımcısı Ali’nin; kuşak, eğitim, alışkanlık, deneyim olarak birbirine taban tabana zıt olan kişiliklerinin yarattığı tartışmalara, çatışmalara tanık olacak; Ali ile Zeynep arasında gelişen gelgitli, çalkantılı ama bir türlü dinmek bilmeyen bir tutkuyu kimi zaman komik, kimi zaman trajik olaylarla sizlere sunacak, ama sonunda ödenen bedel ne olursa olsun hep sevgi , iyi ve özverili olmak kazanacak...
Yanıbaşımızda yaşanan olayların, içimizde yaşayan insanların hikayesi “KOMİSER NEVZAT(KANUN NAMINA)” atv’de!
PROGRAM ÖZETİ:
Çevreci bir vakfın önünde patlama olur. Olayda bir güvenlik görevlisi yaşamını yitirir. Olaya müdahale eden Başkomiser Nevzat, rastlantı sonucu orada bulunan Ali Komiser ve Zeynep Komiser’le karşılaşır. Üçünün de çalışma tarzı birbirinden oldukça farklıdır. Ancak emniyet teşkilatı kendi alanlarında birer uzman olan bu üçlünün, Başkomser Nevzat'ın sorumluluğunda bir ekibe dönüştürülmesine karar verir. İlk olayları da çevreci vakfın bombalanmasıdır. Buldukları kanıtlar ve ipuçları onları Kudret İnşaat adındaki büyük bir şirkete yönlendirir. Çünkü bu şirketin başında eski bir kabadayı olan Kudret vardır. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Gördükleri şey buzdağının küçücük bir parçasıdır. Altta çok daha büyük bir suç örgütü yatmaktadır... Böylece ekibimiz büyük bir gizemin ilk parçasını çözmeye koyulur. Olayları çözerken duygularıyla hareket eden, dik başlı Ali ile gerçekçi Zeynep çatışmaya başlar. Onları uzlaştırmak Başkomser Nevzat'a düşecektir. Ancak Ali ile Zeynep'in çatışmasının arkasında farklı çalışma anlayışı değil, birbirlerinden hoşlanmaları yatmaktadır. Başkomser Nevzat'ın bu gerçeği kavraması biraz zaman alacaktır.
Yıllar önce karısı ve kızını kaybeden Nevzat ise yalnızlığını Despina ile paylaşmaktadır. Ancak ölen ailesini bir türlü unutamayan Nevzat, Despina ile olan ilişkisine gereken önemi veremez; bu durum Nevzat'ı gerçekten seven Despina'yı derinden üzmektedir.
Arka sokaklar kısmında katılmıyorum sana arkadaşım.Çünkü ondan önce de hep vardı..Karanlıkta koşanlar,şeytan ayrıntıda gizlidir...Bunların hepsi de polisiye diziydi.
Güzel bir şekilde yayınlandı ve tadında bitti.Komiser Nevzat da böyle olur inşallah.İzlemek benim açımdan zor olacak fakat tutmasını en çok istediğim diziler arasında.:img-wink:
Kitaptan uyarlama diziler uyarlaması iyi ve dozunda olduğu taktirde çok hoş oluyor.Böyle dizileri saçma sapan entirika ve aşk dizilerine göre 1001:icon_whiskere tercih ederim
erten07 haberler için çok tşkler güzel bir dizi beni fragmanı ve pamir pekin çok etkiledi ilk bölümü heycanla bekliyorum inş. rayting kurbanı olmaz dizi biraz geç başlıyacak ama bir yolunu bulup izlemye çalışacağım:img-wink::img-yes:
Arka sokaklar kısmında katılmıyorum sana arkadaşım.Çünkü ondan önce de hep vardı..Karanlıkta koşanlar,şeytan ayrıntıda gizlidir...Bunların hepsi de polisiye diziydi.
Güzel bir şekilde yayınlandı ve tadında bitti.Komiser Nevzat da böyle olur inşallah.İzlemek benim açımdan zor olacak fakat tutmasını en çok istediğim diziler arasında.:img-wink:
Kitaptan uyarlama diziler uyarlaması iyi ve dozunda olduğu taktirde çok hoş oluyor.Böyle dizileri saçma sapan entirika ve aşk dizilerine göre 1001:icon_whiskere tercih ederim
Benim demek istediğim şu arka sokaklar dizisi başladığından beri polisiye diziler artı demek istiyorum yani arka sokaklardan önce çok güzel polisiye dizilerde vardı benim hatırladığım yılan hikayesi vardı onu çok severdim ben
ya ben polisiye dizileri seviyorum farklı konular taşıyolar
ayrıca ben bu diziyi tanıtımından mıdır nedir cok bağandim gerci izlemedik ama
sanki beni mutlaka izle diyo
ayrıca komser ali için izlenir bu dizi tabi altan erkeklide varda
ali fragmanda cok hoş cıkmış karizmatik duruyo
bu zaten bu dizinin önceki cekilmiş olanlarında da ali ler cok yakışıklıydı ah ah
Herkese Merhabalar
Birkaç akşamdır fragmanını bol bol gördüğüm Komiser Nevzat dizisi beni seyredi diye göz kırpıyor:img-wink: Fragmanı çok hoşuma gitti ve ben ilk bölümünü ne olursa olsun seyredeceğim. Daha sonra kafamda dizi hakkında bir görüş olur
mavi_kelebek
06-09-07, 01:24
Türkiye 'Komiser Nevzat'a kilitlenecek
http://www.sabah.com.tr//2007/09/06/gny/im/A2B91A39E33A4E418D631BFBy.jpg
Yeni yayın dönemine bomba gibi girmeye hazırlanan atv'de bu akşam 'Komiser Nevzat-Kanun Namına' isimli dizi start alıyor. Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu'nun rol aldığı dizinin oyuncuları iddialı: Sevilmemesi için hiçbir neden yok!
atv ekranlarının yeni dizisi 'Komiser Nevzat- Kanun Namına' bu akşam izleyiciyle buluşuyor. FM Yapım tarafından çekilen dizinin senaryosunu Ahmet Ümit yazdı, yönetmenliğini Veli Çelik üstlendi. Daha önce iki kez dizi karakteri olarak izleyiciyle buluşan Uğur Yücel ve Çetin Tekindor'un oynadığı 'Komiser Nevzat'ı bu kez Altan Erkekli canlandırıyor. Diğer başrollerde ise 'Komiser Ali' karakteriyle ilk kez kamera karşısına geçen Pamir Pekin ve 'kriminolog Zeynep' karakterini canlandıran Ahu Yağtu bulunuyor. Dizide ayrıca Şebnem Köstem, Lale Başar, Kamil Güler, Oğuz Oktay, Ercüment Serpil, Kerem Atabeyoğlu, Levent Yılmaz, Gülayşe Temeltaş, Mert Turak, Özcan Varaylı, Mahmut Gökgöz, Murat Karasu, Faruk Akgören, Melissa Kavsak ve Erhan Konuk da rol alıyor.
GERÇEKÇİ BİR YAPIM
Yapımda Komiser Nevzat'a hayat vermeye hazırlanan Altan Erkekli, bambaşka bir karakterle izleyicinin karşısına çıkacağı için mutlu olduğunu söyledi. Gerçekçi ve izleyicinin de kendinden parçalar bulacağı bir işe başladıklarını vurgulayan Erkekli, dizinin herkes tarafından kısa zamanda beğenileceğini iddia etti. Canlandıracağı karakterle de ilgili konuşan Erkekli şu bilgileri verdi: "Suça ve suçluya karşı savaş açan herkes doğruları yaşayan insanlar tarafından sevilir. Sonuçta hayata kasteden kişileri ve yaşamı zorlaştıran detayları ortadan kaldıran gecesini gündüzüne katmış bir meslek örgütünün elemanlarını oynuyoruz. Sevilmemesi için hiçbir neden yok" Dizide Komiser Ali'yi ise Pamir Pekin canlandırıyor. Karakterin bulunma hikayesi ise Klasik Türk Filmleri'ndeki tesadüf eseri keşfedilen şarkıcıların öyküsünün aynısı... Bir tersanede marangozluk yaparken keşfedilen Pekin, bir anda kendini dizinin kadrosunda hem de başrollerden birinde buluveriyor.
SADECE ÇATIŞMA YOK!
İlk kez bir dizide oynayacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Pamir Pekin konuşmasını şöyle sürdürdü: "Veli Hoca (Çelik) ve Ahmet Ümit beni dizide oynatacaklarını ilk söylediklerinde 'oynayamam' demiştim. Onlar bana güvendiler ve bana bu rolü emanet ettiler. Onların güveni sonucunda bu projenin içerisindeyim. 5 aydır Altan Ağabey ve Veli Hocam role hazırlanmamda bana çok yardımcı oldular. Umarım iyi ortaya bir şeyler çıkmıştır." Dizide Komiser Zeynep rolünde ise Ahu Yağtu var. 'Komiser Nevzat- Kanun Namına'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Yağtu, bu dizinin sosyal sorumluluğu da içinde barındırdığına dikkat çekti. Yağtu "Polisiye olmasına rağmen içinde çok fazla çatışma olmayacak. İz takibi, suçlunun bulması gibi olayların yanı sıra aşk, sevgi de olacak. Hem heyecanlı hem de empati kurabilecek bir iş olacak" şeklinde konuştu.
SAHİCİ OLACAK
Dizide meyhaneci Komiser Nevzat'ın büyük aşkı 'Meyhaneci Despina karakterini ise Şebnem Köstem canlandırıyor. İddialı bir diziye başladıklarını söyleyen Köstem "Öncelikle seyirciye sahici bir hikaye sunacağız. Türkiye'ye dair hem duygusal hem de gerilimi çok yüksek bir dizi ekranlara gelecek" diyerek iddialı olduklarını vurguladı.
MUSTAFA KIZIL GÜNAYDIN
polisiye kitapları ve dizileri çok severim. ne yazıkki türkiye de doğru düzgün polisiye dizi yok. bi arka sokaklar vardı. onu da bi çok hatasına rağmen severek izliyorum. komiser nevzat'ın kitabı müthişti (kavim) bu açıdan da bu diziden beklentilerim yüksek. ilk gün zaten kendini belli eder. ben esaslı ve iyi işlere imza atılmış bir dizi bekliyorum.
beyaz gelincikten sonra atv de dizi izlememe kararı almıştım. ama polisiye türünü duyunca bu diziyi izleyeceğim. eminim ki başarılı bir yapım olacak.
Bu akşam start alıyor. Bu sene izlemeyi düşündüğüm 3-5 yapımdan biri... Yolu bahtı şansı açık, reytingi bol olsun. Tüm ekibe başarılar diliyorum.:happy0064 Umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar. :good:
http://img383.imageshack.us/img383/9895/kom123fi3.jpg (http://imageshack.us)
Pamir Pekin, Ahu Yağtu, Ahmet Ümit, Şebnem Köstem ve Altan Erkekli
'Komiser Nevzat' dizisinin önceki akşam Kemancı'da düzenlenen gecesinde buluştu.
fatma-1721
06-09-07, 12:14
Bu akşam start alıyor. Bu sene izlemeyi düşündüğüm 3-5 yapımdan biri... Yolu bahtı şansı açık, reytingi bol olsun. Tüm ekibe başarılar diliyorum.:happy0064 Umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırlar. :good:
Sevgili arzucum seni bu sayfada gördügüme ve benim gibi bu diziyi izlemek istediklerin arasina aldigina cok sevindim canim,dedigin gibi sansi ve reytingi bol olsun,insallah cok güzel bir baslangic yapar:good:
http://img513.imageshack.us/img513/9009/kanunn1is4.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/2461/kanunn2cu4.jpg (http://imageshack.us)
evet beklediğim dizi bugün baslıyor ben bu diziyi cok sevdim ilk bölümü cok güzel olacak sesli fragmandan belli umarım ratinglerde iyi gelir de keyfimiz yerinde olur ayrıca şu müziği bulamadım ben elinde mevcut olan varsa bana öm gönderebilirmisiniz arıyorum ama yok ya cok güzel bir müzik ti gerçekten
http://img508.imageshack.us/img508/8774/kanunn3pz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img508.imageshack.us/img508/3198/kanunn4yg6.jpg (http://imageshack.us)
Evet bende izlemeyi çok istiyorum. Saati çok uygun benimi çin. Daha önce karanlıkta Koşanları izlemiştim süperdi. Bununda çok kaliteli bi yapım olduğuna eminim.
http://img526.imageshack.us/img526/1733/kanunn5hm1.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/3451/kanunn6kf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/7005/kanunn7ev9.jpg (http://imageshack.us)
http://img256.imageshack.us/img256/9139/kanunn8rr4.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/6913/kanunn9zb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/1082/kanunn10dc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/3803/kanunn11qn7.jpg (http://imageshack.us)
aslanbey09
06-09-07, 13:36
Ama Kurtlar Vadisi Başlayinca Işi Zor Bu Dizinin
Arka Sokaklar Tutunca Tv De Bir Polisiye Dizi Patlamasi Oldu Bakalim Tutacakmi
Ama Kurtlar Vadisi Başlayinca Işi Zor Bu Dizinin
Arka Sokaklar Tutunca Tv De Bir Polisiye Dizi Patlamasi Oldu Bakalim Tutacakmi
polisiye çok farklı bir format. yabancı ülkelerde en çok polisiye tarzı izleniyor. türkiyede adam akıllı bir şey yapılmıyordu polisiye adına. eğer gerçekten kaliteli bir şey yaparlarsa eminim ki tutacaktır. artık klasik dizilerden herkesin içine fenalık geldi. bu yüzden polisiye tarzı bir adım daha önde bana göre.. bu akşam kendini belli edecektir zaten.
arkadaşlar her dizinin belirli bir izleyici kitlesi var ve bu şekilde dizilerin reytingleri artıyor bence polisiye diziler arasında bi savaş başlatmaktansa herkez kendine hitap eden diziyi izlemeli mesela ben arka sokaklarıda izliyorum ve bu diziyide izliycem daha önce bu kitap dan uyarlanan diğer dizileride izlemiştim bunuda izliycem kurtlar vadisiyle aynı saatte olması iyimi olucak kötümü olucak bence bu akşam izliyip görücez
merhabalar herkese
Ddizinin tanıtımı tv döndüğünden beri merak ediyorum nasıl bir dizi diye...
izlemek istiyorum.diğer dizilerle çakışması benim için önemli değil önemli olan benim sevmem zamanımı ayırıp izlemem:img-wink:...
evet bir dizi başlayınca ve tutunca diğer yapımcılarda o yönde kendilerine yol tayin ediyorlar ama önemli olan iyi senaryo , iyi ekip ,iyi bir yönetmen onlar olmadan olmaz...ben izleyip şans vermek istiyorum..herkese iyi seyirler diliyorumbye
dizi sat 22:20 civarında bu akşam yayınlanacak
Bende diziyi seyredeceğim.Daha öncede yazmıştım.İlk defa bir polisiye dizinin
takipçisi olacağım.Atv Haberde Canlı Yayında Komiser Nevzat konuk olacakmış
Bakalım ilk bölümden önce neler diyecekler.bye
aslanbey09
06-09-07, 18:23
polisiye çok farklı bir format. yabancı ülkelerde en çok polisiye tarzı izleniyor. türkiyede adam akıllı bir şey yapılmıyordu polisiye adına. eğer gerçekten kaliteli bir şey yaparlarsa eminim ki tutacaktır. artık klasik dizilerden herkesin içine fenalık geldi. bu yüzden polisiye tarzı bir adım daha önde bana göre.. bu akşam kendini belli edecektir zaten.
arkadaşım galiba haklısın şimdi polisiye deyince aklıma geldi yıllar önce yıl 1988 yada 89 tam hatırlamıyorum ben 10 yaşında çoçuktum ozaman mehmet aslantug osman yagmurdereli gülen karaman ve erol taş izpeşinde adlı bir polisiye dizi çektiler o günden bu güne yani arka sokaklar dizisi çekilene kadar dordüzgün polise çekilmedi orada mehmet aslantug ve osman yagmurdereli işlenen cinayetleri çözüp katilleri buluyordu sanirım buda öyle bir dizi olacak
Keyif aldım izlerken, beni kasmadı. Bence ilk bölüm için harika başlangıç yaptılar. Zamanla oturacağınıda düşünürsek. Süper bir yapım olur kanaatindeyim. Kısaca komser Nevzat'ı tuttum arkadaşlar. Bundan sonra Bu saatte Komser Nevzat seyredeceğim demektir. :good:
İnsan ister istemez Şeytan ayrıntıda gizlidir ile karşılaştırıyor. Altan Erkekli çok iyi oynuyor ama yumuşak sesi ve kibar görüntüsü ile bunalımdaki Çetin Tekindor kadar bana inandırıcı gelmedi. Ali'yi oynayan arkadaşı beğenmedim. Nejat İşler'in rolünü oynaması onun şanssızlığı. İrem Altuğ'un yerine oynayan sanatçının oyununu beğendim. Şeytan ayrıntıda gizlidir'in en büyük problemi seslerin bazen anlaşılamaması idi. Bunun seslendirmesi ve efektleri iyi. Polisiye severim ve bu dizi umarım tutar ve seyrederiz.:img-polic
selamlar,
ahmet ümit başka bazı dizilere de kaynaklık ettiği için şimdi haliyle insanlar bir kıyaslamaya gidiyolar.ben bunlardan birisi değilim zira diğer dizileri izlememiştim:)
bazı yerler çok amatörce oynanmıştı bence.mesela nevzatın araba havaya uçtuğunda verdiği tepkileri çok teatraldi.sanki parodi gibi geldi bana.
despinanın aksansız bir tükçe konuşması ilginç.aynı mahallede oturduklarını sanıyorum bu despina ile komserin.ama ne işse despina ilk defa duydu kmoserin hilayesini.ilginç yine.
ilk bölüm diye biraz fazla göze soktular galiba karakterlerin ne olduğunu.mesela alinin mizojin olduğunu sonraki bölümlerde de anlayabilirdik.saatçinin bunu doğrudan söylemesi biraz abes olmuş.deminki sahnede alinin telefonu bebek ağlamasını aktardı hatırlayın,yani karşıdan bebe sesi geldi.ama ali bunu belirtmedi,kendi de anlamadı galiba.halbuki patlama anında yine kendisi açmıştı telefonu ve de bebe sesini duymuştu.
ali rolündeki arkadaşın ise yıldızının parlayacağını sanıyorum.önceden hiç bi yerde görmemiştim kendisini.ama özellikle kadın izleyicinin çok hoşuna gideceği kesin gibi.bununla birlikte sanki ali ile zeynebi başka oyuncular oynasa daha iyi oynar gibime de geldi.hangi başka oyuncular demeyin,sadece bunların oynayamamasından bahsediyorum.
izlemeye devam edelim gelecek haftalarda.bakalım sonu ne olacak.
kurtların karşısında pek şansı olmaz gibime geliyor ama.
zamazingoza
06-09-07, 23:00
ali komseri oynayan oyuncu,daha dogrusu manken cok kötü oynuyo..allahtan dublaj yapmislarda toparlamis biraz...zeynep koms. oynayan ahu yagtu ise basarili bir secim olmus..altan erkekli zaten cok iyi bir oyuncu ama komser nevzat biraz romantik mi olmus ne?
İlk reklamdan sonrası sıradan olsada. Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Dramadan uzaklaşmak isteyen benim için iyi bir kaçış alanı oldu. Bundan sonra takipcisi olacağım.
Daha önceki versiyonlarından Karanlıkta Koşanlar'ı tek geçerim ama Şeytan Ayrıntıda Gizlidir'den daha kötü değil... Özellikle ilk reklama kadar olan kısmı çok sevdim...
Altan Erkekli, bir kez daha hayran kaldım kendisine. Genç polislerde benden geçer not aldı.... Ahir zaman saatcisi süper seçim...
Şebnem Köstem, çok güzel bir kadın. Ses tonu ve mimikleri harikaydı...
bence çok güzel bir bölümdü beni hiç sıkmadı artık izlemeye çalışacağım bu diziyi biraz geç olduğu için bence pamir pekin yani komiser ali çok başarılıydı hem onun ilk dizisi 6 aylık bir zaman zarfında çalışmış altan erkelide çok yardımcı olmuş ona ilk dizisi olarak gayet iii buldum ben pamiri daha iii yerlerde göreceğimden de eminimmm çalıştıkça ve bölümler çekildikçe daha iiii olacak oyunculuğu izleyeceğiz ve göreceğiz:img-wink::img-yes:
beklentilerim daha yüksekti ama genel olarak fena değildi. oyunculuklara gelince bence onlar da fena değildi. yalnız altan erkekli gibi usta bir oyuncunun patlama sahnesindeki tepkisi yetersizdi bence. yani onun oyunculuğunu düşününce çok vasat geldi. ayrıca yağmur sahnesinde de nevzat'ın yarısına yağmur yağdı sadece :) bu da yönetmenin hatası.
ilk bölüm için daha vurucu bir konu seçilebilirdi. efi ve zeynebin abisini pek sevdim.
safinaz-safinaz
06-09-07, 23:47
gerçekten çok beklentiliydim:icon_sorr beklentiliymişim:icon_sorr çok fena diil miydi arkadaşlar ... altan erkekli hayranıyım ben ve çok üzüldüm... çoookk:icon_sorr :sad53: umarım toparlanır, umarım ama ciddi hayal kırıklığı...
ali komseri oynayan oyuncu,daha dogrusu manken cok kötü oynuyo..allahtan dublaj yapmislarda toparlamis biraz...zeynep koms. oynayan ahu yagtu ise basarili bir secim olmus..altan erkekli zaten cok iyi bir oyuncu ama komser nevzat biraz romantik mi olmus ne?
arkadaşım komiser ali rolünü oynayan kişi yani Pamir PEKİN manken değil bir oyuncuda değil sadece kardeşiyle birlikte çalışırken keşfedilmiş olan ve 6 ay gibi bir sürede bu role ve diziye eğitilerek hazırlanan bir marangoz:img-polic
arkadaşlar ilk bölüm bence güzeldi artılarıy ve eksileri mutlaka olucaktır yapılan eleştriler doğrultusundada kendilerine çeki düzen vericeklerdir ayrıca ben pamir pekinin oyunculuğunu çok beğendim hiç bir tecrübesi olmayan biri için hiçde fena değil bence ahu yağtu ve altan erkekli de öyleydi ilk bölüm için hiçde fena değildi:img-wink:
bu arada atv haberde komiser nevzat ın setine bağlandılar ve oyuncularla konuştular altan erkekli ve ahu yağtu bildiğiniz gibi tecrübeli ama pamir pekin tecrübesiz ve o kadar tatlıydıki çok masumdu konuşamadı bile yüzündeki gülümsemeyi unutamıyorum çok şirindi:img-in_lo:img-blush:good:
Bu bölümü izledim,aslında hemen bir yorum yapmak için erken gibi geliyor..Olumlu ya da olumsuz henüz bir düşünce oluşmadı aklımda..Altan Erkekli kuşkusuz başarılı bir oyuncu ancak rolunü tam olarak benimseyemedim..Yine de zamana bırakmak lazım..
Bir de bombanın patlama sahnesinde,Komiser Ali'nin ağır adımlarla sakince hiçbirşey olmamış gibi yürümesini biraz abartılı buldum..Belki gözü kara bir karakter ama yine de olayın etkisiyle panik denen şeyin oluşması,o panikle de daha hızlı olması gerekirdi..Ne kadar korkusuz olursa olsun..
istanbulspence
07-09-07, 00:54
yapımın tanıtım fragmanında sunulan müzik yüzüme son derece etkili bir şekil aldırsa da ve hatta bir de üzerine benden ''' bir izlim bakalım yok ya ben kesin bakim buna ''' şekli ekrana doğru hızla gitse de bunu ben bugün izleyemedim
bir daha hani yeniden bölüm gösterimi olduğunda siz izleyicilerden biri de bunu duyduğunda gördüğünde şuraa bir yere iliştirirse çok iyi olur böylelikle bu defa bir kaçarının olmamasını daha sağlam boyuta getirebilirim
İşte Türkiye'nin Sherlock Holmes'u
http://img237.imageshack.us/img237/8707/7dc26307d900514b95cd515cm1.jpg (http://imageshack.us)
Dün akşam atv ekranında izleyicilerle buluşan 'Başkomier Nevzat Kanun Namına' büyük beğeni topladı. Oyuncular diziyi anlattı....
atv'nin yepyeni dizisi 'Komiser Nevzat- Kanun Namına' ekrana geldiği ilk gün izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Dizi, Türkiye gerçeklerini konu aldığı hikayesiyle büyük beğeni topladı. Daha önce 2 kez dizi karakteri olarak izleyicinin karşısına çıkan Komiser Nevzat, aslında kitap kurtlarının ve polisiyeye meraklı televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı bir karakter. Daha önce Uğur Yücel ve Çetin Tekindor da bu karaktere hayat vermişti. Komiser Nevzat'ı bu kez Altan Erkekli canlandırıyor. Erkekli, başrolü, ilk kez kamera karşısına çıkan ve ilk oyunculuk deneyimi olan Pamir Pekin ve Kriminolog Zeynep karakterini canlandıran Ahu Yağtu ile paylaşıyor. Yönetmenliğini Veli Çelik'in yaptığı dizinin yapımcılığını ise FM Prodüksiyon üstlendi. Dizide Altan Erkekli, Pamir Pekin ve Ahu Yağtu'nun yanı sıra Şebnem Köstem, Lale Başar, Kamil Güler, Oğuz Oktay, Ercüment Serpil, Kerem Atabeyoğlu, Levent Yılmaz, Gülayşe Temeltaş, Mert Turak, Özcan Varaylı, Mahmut Gökgöz, Murat Karasu, Faruk Akgören, Melisse Kavsak ve Erhan Konuk rol alıyorlar. Usta oyuncu Altan Erkekli, gerçekçi ve izleyicinin kendinden de parçalar bulacağı bir işe başladıklarını söylüyor. Erkekli, canlandırdığı karakterle de ilgili olarak şöyle konuşuyor:
SUÇA SAVAŞ AÇTILAR
"Suça ve suçluya karşı savaş açan herkes, doğruları yaşayan insanlar tarafından sevilir. Sonuçta hayata kasteden kişileri ve yaşamı zorlaştıran detayları ortadan kaldıran, gecesini gündüzüne katmış bir meslek örgütünün elemanlarıyız. Sevilmemesi için hiçbir neden yok."
MARANGOZUN KEŞFİ
Dizide Komiser Ali karakterinin bulunma hikayesi, klasik Türk filmlerindeki tesadüf eseri keşfedilen şarkıcıların başından geçenlere çok benziyor. Tersanede marangozluk yapan Pamir Pekin'in keşfi bu marangoz atölyesinde olmuş. Pekin kendini dizinin kadrosunda hem de başrollerden biri olarak bulmuş. İlk kez bir dizide oynayacağı için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Pamir Pekin, "Bana ilk dizide oynama teklifi geldiğinde Veli Hoca ve Ahmet Ümit beni dizide oynatacaklarını söylediklerinde 'oynayamam' demiştim. Onlar bana güvendiler ve bana bu rolü emanet ettiler. Onların güveni sonucunda bu projenin içerisindeyim. 5 aydır Altan Ağabey ve Veli Hocam role hazırlanmam konusunda büyük bir samimiyetle bana yardımcı oldular. Umarım iyi bir şeyler çıkmıştır" diyor. Pekin, usta ellerde aldığı eğitim sonucunda kimsenin yüzünü kara çıkarmak istemediğini de sözlerine ekliyor.
İMKANSIZ AŞKLAR...
Komiser Nevzat'ta güzel komiser Zeynep'i ise Ahu Yağtu canlandırıyor. Dizinin sosyal sorumluluğu da içinde taşıyan bir yapım olduğunu belirten güzel oyuncu, "Polisiye olmasına rağmen çok fazla çatışmanın ya da silahların olduğu bir dizi çekmedik. İçinde iz takipi, suçlunun bulması gibi olayların yanı sıra aşk, sevgi, imkansız aşklar da çözümlenmeye çalışılacak. İzleyici bence bu diziyi çok sürükleyici ve heyecanlı bulacak. Sevgi ve aşk kısımlarında da kendinden bir parça bulacak. Hem heyecanlı hem de empati kurabileceği bir iş olacak" diye konuşuyor.
'SAHİCİ BİR HİKAYE'
Dizide Komiser Nevzat'ın büyük aşkı meyhaneci Despina karakterini de oyuncu Şebnem Köstem canlandırıyor. İddialı bir diziye başladıklarını anlatan Köstem şöyle devam ediyor: "Öncelikle seyirciye sahici ve gerçekçi bir hikaye sunuyoruz. Türkiye'ye dair hem duygusal hem de gerilimi çok yüksek bir dizi ekranlara geliyor. Üstelik sadece konusu, hikayesi değil, birbirinden usta ve yetenekli oyuncular da bu diziye hayat verdi. İzleyicilerin bu diziye doyamayacağını düşünüyorum.
Mustafa KIZIL
http://www.takvim.com.tr/pap134.html
fatma-1721
07-09-07, 01:28
Herkes her diziyi begenmek zorunda degil ama sizin deyiminizle dandik bir dizi oldugunu ve "Arka sokaklar"in bir kopyasi oldugunu düsünmüyorum,polisiye olmasi bir baska polis dizisinin kopyasi oldugunu göstermez,bence bu dizi "arka sokaklar"dan cok farkli isleniyor,ben ilk bölümü begendim,üstelik nice güzel ve kaliteli diziler yayindan kaldirildi.
mayonezdüşmanı
07-09-07, 07:54
Bir Veli Çelik başarısızlığı daha..Birkaç böüm sonra eski diziler forumunda tartışılacak bu dizi anlaşılan..Bir yönetmen bir senaryoyu ancak bu kadar mahvedebilir..Bu dizinin tutmasını istiyordum gerçekten ama bu pek mümkün görünmüyor..
Ben de hiç beğenmedim. Annem adlı diziyi seyrettim ama bunu da kaydettim ve daha sonraq bunu seyretttim. Çok çok başarısız bir dizi. Ayrıca Altan Erkekli Komiser Nevzat için hiç doğru bir tercih değil. Bu arada Despina karakterini oyayan Şebnem Köstem'in bu kadr kötü bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. 2-3 sene önce izlediğim Gayrı Resim Hürrem oyununda beğenmiştim oysa kendisini. Dizide yağmurun altında dans ettiğin sahnenin bu kadar itici ve özenti olmasına gerek yoktu.
merhabalar,
dizinin isim olarak polisiye olması dolayısıyla da ilgimi çekmişti..akşam izledim o neyyy..:img-wink:FM yapımın yönetmen sıkıntısı çekiyor galiba.:img-yes:
.sahne girişleri, çıkışları,çok hızlı ve itici...replikler anlaşılmıyor bile..Altan Erkekli bile kurtaramamış..oyuncuları yüz olarak pek tanımasakta , perfonmansları umut vaad edici değil..
Veli Çelik yıllar önce Aydan şener tv filimlerini çekmişti..yönetmenliğini beğenmiyorum...
kısacası bu diziyi beğenmedim...:icon_whis
slm arkadaşlar..
ya aslında dizi öyle çekilmez değil izlenilesi..ama bağlayıcı değil..çünkü acemilik çok fasla..bilhassa ali komiser dün rolünün hakkını hiç veremedi..altan erkekli fena bi seçim değil ama bence fiziksel olarak role pek uymamış..yani ufak tefekliğini ve yumuşak görüntüsünü oyun kabiliyeti örtüyo bnce..zeynep komiser tamamıyle doğru bi seçim role uyum sağlamış ve üstesinden geliyor bnce..
yani ilk bölüm itibariyle tam karar veremedim 1-2 bölüm sonra karar verebilirim takip edip etmeyeceğime..arka sokaklarla ben çok benzetemedm çünkü burda daa çok başroldekilerin içsel sorunları ve polislikte tabiri caizse "pişmelerini" izliyces gibi..arka sokaklarda ise daha profesyonel polisleri konu alıyo bnce..2 sinn birbirini artı veya eksi etkiliyeceini düşünmüorum..
ya arkadaşlar yaptığınız yorumların tam tersini düşünüyorum ya niyeki arka sokalarla bir tutuyonuz diziyi yaaa nasıl bir düşünce bu anlamadım ikiside farklı konuları işliyor ve sıkıcıda değil daha dizinin ilk bölümü ve pamir pekini ilk dizisi yani bence gayet iiiiydi ve daha iii olacağına kalpten inanıyorum daha 1. bölüm yayınlandı sizin yorumlarınıza bakın:img-wink::img-yes:
Kitabi okudugum icin, dizi icin beklentilerim cok yüksekti.
Altan Erkekli gibi usta bir oyuncunun, basrolde olmasi, benim icin daha bir güzeldi :good:
Ama, bekledigim gibi keyif alamadim nedense :icon_sorr
Kötü degildi, ama sanirim cekim beni tatmin etmedi.
genc oyuncular icin, ilk bölümden birsey diyemiyecegim;
Altan Erkekli de biraz yabanci gibi geldi bu dizide, bir türlü isinamadim desem :icon_whis
ikinci bölümü bekliyelim derim :P
Not: Antialiye´ye katiliyorum :img-yes:; kesinlikle bir Arka sokaklar taklidi degil, ve taninan bir kitab´tan alinmis bir dizi, otomatikman cok güzel olucak diye bir garantisi yoktur.
fatma-1721
07-09-07, 11:07
ya arkadaşlar yaptığınız yorumların tam tersini düşünüyorum ya niyeki arka sokalarla bir tutuyonuz diziyi yaaa nasıl bir düşünce bu anlamadım ikiside farklı konuları işliyor ve sıkıcıda değil daha dizinin ilk bölümü ve pamir pekini ilk dizisi yani bence gayet iiiiydi ve daha iii olacağına kalpten inanıyorum daha 1. bölüm yayınlandı sizin yorumlarınıza bakın:img-wink::img-yes:
sana katiliyorum arkadasim :good:......elestiri yapilabilir tabii ama bunu yaparken diziyi begenenlere ve oyunculara hakaret edilmesin lütfen,sizin begenmediginiz oyunculari ve sergiledikleri performansi bizler begenmis olabiliriz,özellikle de Altan Erkekli ve Sebnem Köstemin gösterdikleri performans hakkinda yapilan olumsuz elestirilere kesinlikle katilmiyorum,ama birbirimizin fikirlerine katilmadigimizi belirtirken de lütfen üslubumuza dikkat edelim,saygi sinirlarini asmayalim....
mrb dün diziyi izledim bence güzel bir dizi ilk bölüm olarak ufak tefek hatalar olabilir ama büyütülecek bişey yoktu bence dizi gayet güzel ve etkileyiciydi ilerleyen bölümler daha güzel olacak buna eminim umarım ratinglerde iyi gelir ilk bölümde bütün diziler hafif sendeler ama sonradan düzelir ben inanıyorum buna emeklemeden yürüyen bebek olurmu olmaz bunuda öyle düşünmek gerekir aslında
Evet nihayet ilk bölümü seyredebildik. İlk intiba önemlidir derler ya ben işin açıkçası pek zevk almadım, ısınamadım, dizi beni ilk bölüm olarak sarmadı. 2. bölüm daha mı iyi olur bakacağız artık:img-wink:
Bu arada Despina'nın evi de ne bereketli evmiş Sanki başka ev yok, kaçtane dizide bu evi gördük, artık değişik evler, mekanlar bulunsun diyeceğim (tabi bu benim naçizene görüşüm:img-yes:)
merhabalr,
dün akşamı merakla beklemiştim fragmanda değşik esintiler görmüştüm.fakat izlerken o esintileri göremedim .sahneler kopuk soğuk bağlantılarla bi değişik olmuş ilk izleyince insanı kendine çekmiyor gibi ama haftaya da izleyip kararımı vereceğim bir anda kesitip atmak istemiyorum..
-fazlasıyla yabancı dizilerden alıntılar var AE çok iyi bir sanatçı olmasın akrşılık polıs rolü oynadığı içinmidir bilmiyorum kasıntı bir hali ve kasıntılı bir konuşma tarzı vardı izlerken sıkıldım
-zeynep komser kendini sert polis ilan etmiş yüz ifadesi oldukça sertti.bu ilerki bölümlerde değişir onunda yüzünde gülümseme olur diye düşünüyorum
-komser ali o tam oturtamamış kendini rol yeteneği az ..gülmemk için kendini kasıp durdu.çok çalışması gerkli.alşam heberlerede gösterdi oyuncu olamsı için çalışması gerekli..
bu arda izlerken fark ettiniz mi bilmiyorum ama.komser ali arabayı kum yığınına sürüp durunca komser zeynep yağında galoşlar elinde silahla etrafı gözden geçiriyordu.daha sonra binaya girince ayagında galoşları yoktu..
arka sokaklara benzemiyor kanımca ..daha çok yabancı filmlerden alıntılanmış komserler var senaryoda.....duruşları tavırları çok soğuk üç harfli isme EFE'ye bile bu ülkede ef dendiğini hiç duymadım ..bu kadarda uydurma olmaz..
Ben bu dizinin ikinci bölümünüde izleyeceğim ondan sonra kararımı vereceğim..sevgilerbye
İlk bölüm için biraz fazla ağır eleştiriler olduğunu düşünüyorum. Okudukça farkediliyor ki diziye ilk bölümden hiç şans verilmiyor, aksine bu tip projelere daha çok şans verilmeli :img-yes:
Altan Erkekli bence rolune cuk oturmuş. O gerektiğinde kızgın, gerektiğinde babacan, gerektiğinde aşık bir adamı oynayacak 3-5 aktörden biridir. :happy0064
sana katiliyorum arkadasim :good:......elestiri yapilabilir tabii ama bunu yaparken diziyi begenenlere ve oyunculara hakaret edilmesin lütfen,sizin begenmediginiz oyunculari ve sergiledikleri performansi bizler begenmis olabiliriz,özellikle de Altan Erkekli ve Sebnem Köstemin gösterdikleri performans hakkinda yapilan olumsuz elestirilere kesinlikle katilmiyorum,ama birbirimizin fikirlerine katilmadigimizi belirtirken de lütfen üslubumuza dikkat edelim,saygi sinirlarini asmayalim....
Fatma'cım süper özetlemişsin, ayrıca yanlız olmadığı görmek çok güzel. Ben başka bir dizimi izledim demeye başlamıştım...
Her anlamda biraz daha hoşgörü göstermeye ihtiyacımız var sanırım. Lütfen daha ilk bölümün yayınlandığını unutmayalım. Zamanla taşlar yerine oturacaktır. :good:
İlk bölüm için biraz fazla ağır eleştiriler olduğunu düşünüyorum. Okudukça farkediliyor ki diziye ilk bölümden hiç şans verilmiyor, aksine bu tip projelere daha çok şans verilmeli :img-yes:
Altan Erkekli bence rolune cuk oturmuş. O gerektiğinde kızgın, gerektiğinde babacan, gerektiğinde aşık bir adamı oynayacak 3-5 aktörden biridir. :happy0064
ewt cnm ya dediklerine katlıyorum çok ağır bencede daha ilk bölüm yaniiii:icon_sorr daha iii olacağına da inanıyorum bence yargısız infaz oldu biraz izliyelim ve görelim altan erkeklide gayet iiydi yaniii komiser alide iiiydi yani daha ilk dizisi ve 6 aylık bir zaman zarfında çalışmış biri bence gayet iiydi komiser zeynep iiiydi yaniiii inş. bölümler ilerledikçe daha başarılı olacaklarına inanıyorummmm:good:
<<<elifcik>>>
07-09-07, 11:27
bende sana katılıorum bence dizi daha yeni başlamışken iyiydi oyuncularda iyi oynuyodu bence en iyi polisiye dizilerden biri olucağına eminim daha şimdiden böle çirkin yorumlar yapmak kötü olur ilk 10 bölüm kaç dizi doğru düzgün senaryoyla ve oyuncuların oynayışıyla ünlenmiştirki
[QUOTE=LİSA;4379904]şeytan ayrıntıda gizlidir cok beğendiğim bir diziydi çetin tekindor harikaydı orda
altan erkekli de başaracaktır sanırım merakla bekliyorum bu diziyi bu dönem tv ler hızlı girecekler sezona diziler birbiri ile catışırsa iyi yapımların hemen kalkmasından endişeliyim[/
enn iii uğur yüce oynadıı komiser nevzat ı şu anki kadroo cok kötüü .. altan erkeklii ii bir oyuncuu ama bu rol ona hiç gitmemişşş.. yan rollerdee baya zayıfff ... cok uzun ömürlü olucağınıı zannetmiyorummm
forgetmenot
07-09-07, 11:43
Aslında ben fragmandan diziye notunu verdiydim de du bakalım Altan Erkekli var,bir seyredeyim demiştim.Ama maalesef Altan bey de beni hayal kırıklığına uğrattı.Hele karısıyla kızının arabadaki patlamada ölme sahnesinde gözlerime inanamadım.Altan Erkekli'nin yüzünde onun ustalığına hiç yaraşmayacak derecede çok kasıntı,asla doğal olmayan mimikler görünce dehşete kapıldım.Zaten Yönetmen'in de eski işlerini hatırlıyorum show yapmayı,ışıltılı göz yoran sahneleri çok seven bir yönetmendir.Bu Veli Çelik,bence Türk televizyon tarihinin en facia dizilerinden biri olan,'Hırçın Menekşe' dizisinin yönetmeni değil miydi?Oyuncu yönetimi falan hak getire.Ha eskiden 'marangoz' olan başrol oyuncusu olan genç erkek oyuncu (bence adayı)yani söyleyecek söz bulamıyorum.Tamam insan bu mesleğe yeni başlamış olabilir ama bence bu yetenek(sizlik)le bu meslekte 'kariyer' yapmak istiyorsa çok çalışması gerek.Araba patlamasından sonra o ateşlerin önünde kaygısızca yürümesi yani ne diyeyim gözlerime inanamadım.Bu sahne kendine ne kattı,diziye ne kattı?Hiç anlayamadım.Son olarak senaryo yazarının çabaları takdire şayan,ülkemiz için çok yeni bir alanda kitaplar yazıyor.Ama bence sorun onların sinemaya veya böyle diziye aktarılmasında ortaya çıkıyor.Yine aynı yazarın eserinden çekilen 'Sis ve Gece' filmi de pek başarılı değildi,çekimler özensiz,oyuncu yönetimi başarısız filan.Çıkan işler karmakarışık,özensiz oluyor.Galiba bu işin mantığı henüz ülkemizde yerleşmedi,bu tarz senaryoların çekim teknikleri bilinmiyor.Dizinin devam edip edemeyeceği hakkında fikir yürütemiyorum ama dün gece epey de geç başlayan diziyi izlemekten hiç de memnun kalmadım.Bir daha bu kadar geç saate kadar oturmaya değer mi?Bilemiyorum.Ha hiç mi iyi bir şey yoktu?Vardı,sevgili oyuncumuz Kerem Atabeyoğlu'nu o sımsıcacık sesini,insanı sarıveren eşsiz oyunculuğunu çok özlemişim.
Izlenme Paylari (total)
2 S. Program Adi Kanal Rating Share
3 1 Son Osmanli 'yandim Ali' (t.s) [net] Show 7.60 27.70
4 2 Kavak Yelleri [net] Kand 7.20 26.10
5 3 Annem [net] Kand 4.80 19.10
6 4 Kuzey Ruzgari (tkr) [net] Show 3.00 17.20
7 5 Selena (tkr) [net] Atv 2.90 21.20
8 6 Leylan [net] Star 2.90 10.40
9 7 Spor Gundemi Kand 2.80 14.40
10 8 Tatli Intikam [net] Star 2.80 10.20
11 9 Komiser Nevzat 'kanun Namina' [net] Atv 2.60 10.90
103 Izlenme Paylari (a/b)
104 S. Program Adi Kanal Rating Share
105 1 Kavak Yelleri [net] Kand 9.10 28.60
106 2 Son Osmanli 'yandim Ali' (t.s) [net] Show 8.90 27.90
107 3 Annem [net] Kand 6.70 21.50
108 4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 3.90 21.30
109 5 Spor Gundemi Kand 3.40 15.50
110 6 Kuzey Ruzgari (tkr) [net] Show 3.30 14.90
111 7 Sabahlarin Sultani [net] Kand 2.70 18.80
112 8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2.70 15.60
113 9 Atv Spor Haberleri Atv 2.70 11.90
114 10 Komiser Nevzat 'kanun Namina' [net] Atv 2.70 9.40
mayonezdüşmanı
07-09-07, 12:02
İlk hafta tanıtımların etkisiyle yaratılan büyük bir beklentiyle ilk 10 a girebilmiş..Bu dizi gelecek hafta Ertelenmiş Hayatlar'ın akıbetine uğrar ve ilk 20 ye de giremez..Sonrası da malum...
bir dizi nasıl başlarsa öyle diger reyting anlamında söylüyorum bunu bu reytinglere iyi demişsinizde geçmişte bundan daha iyi reyting alıp kalkan diziler bile oldu bence çok az ayrıca dün yeni giren dizilerin içinde en düşük reytingi almış hatta tekrarlar bile geçmiş ne derseniz deyin veli çelik yaptıgı diziler tutmuyor insanlara sıcaklıgı geçiremiyor
reytingler tam beklediğim gibi dizinin kalkması yakıdnır. kalkmalı gerçekten çok başarısız. eğer illede ahmet ümit senaryosu izliycez diyenlerdenseniz size TRT'de yayınlanan Şeytan Ayrıntıda Gizlidir i tavsiye ederim. Sadece 13 bölüm yayınlanmıştı ama çok başrılı bir polisiyeydi. Çetin Tekindor ve Nejat İşler oynuyordu ve rollerine çok yakışmışlardı. Altan Erkekli Komiser Nevzat rolü içn hiç ama hiç iyi olmamış gerçekten. Özellikle karısının ve kızının öldüğü araba patlama sahnesindeki oyunculuğu eski Charlie Chaplin filmlerinin oyuncluğundan farksızdı. En yakın zamanda yayından kalkmasını umuyor ve atv'nin daha kaliteli diziler yapması için dua ediyorum...
robinaklas
07-09-07, 13:09
Zaten bu kadar çok dizinin tutması imkansız,mutlaka yayından kalkacak yapımlar olacak ama kanalın da yapımların arkasında durması gerekir.Artık her şey rating oldu tutmadı mı kaldır hiç umursamıyorlar,haftaya da kötü gelirse gecenin körüne koyarlar diziyi rating almasın diye,ertelenmiş hayatlar a 3 bölüm dayanabilmiş bakalım buna ne kadar dayancak atv:icon_sorr
2005 oCAK ayında Veli Çelik yine Eylül adında bi dizi yapmıştı. Haluk Piyes hayranları bilirler... Yine polisiye bi diziydi..Haluğu komser kerem rolünde izlemiştik.. Ama ne yazııkki 3 bölüm sonra yayından kalktı.. Umarım bu dizinin kaderi aynı olmaz!
fatma-1721
07-09-07, 13:18
Bence Yayindan Kalkacak Diziler
1-komiser Nevzat
2-leylan
3-tatli Intikam
4-dudaktan Kalbe
5-vazgeç Gönlüm
6-ertelenmiş Hayatlar
7-fikrimin Ince Gülü
Sizi kirmak istemem ama yorumlarinizi foruma göndermeden önce rica ediyorum en az birkez okuyun lütfen,"vazgeç Gönlüm"ve "fikrimin Ince Gülü"henüz baslamadi bile,daha hicbir bölümünü izlemeden yayindan kalkacak demek o diziye emegi gecenlere ve o dizinin bekleyenlerine saygisizliktir bence
tabularasa
07-09-07, 13:20
onu bırakın ben sizi çok eskiye götüreyim oyuncu kadrosu süperdi başrollerde emre altuğ,ilhan şeşen gibi oyuncular vardı yine polisiye bir diziydi adı kedi o dizi 7 bölün yayınlandı 99 yılıydı sanırım emre altuğu ilk tanıdıgımız yıllardı ama dizi muhteşemdi bakın o dizi için kötü diyemem herşey yerli yerindeydi o zaman reyting yüzünden kalkmamıştı sanırım anlaşmazlık olmuştu belkide veli çelikin yaptıgı en iyi dizidir özellikle emre altuğ bir harikaydı
Evet Haklisi Elbettki Bende Istemem Bu Tür Dizilerin Kaldirilmasi çok Kötü
Sezonun Ortasinda Insanlar Işşiz Kaliyor
Yoksa Onlara Haksizlik Yapmak Istemem Ama Fragmanlardan Tahminlerimi Söylediim Umarim Tersi çikar
dizi bnce gayet güzeldi çok güzeldi diyemicem zaten daha ilk bölümdü reytinglerde fazla kötü değil yani idare eder....ilerleyen bölümlerde daha güzel olur diye umut ediyorum.... ve arka sokaklar taklidi bi dizi deil hiç bi alakası Y.O.K. zaten bi kitaptan alıntı ....:) nese uzatmıyım güzeldi....:)
..::sanem::..
07-09-07, 13:46
elveda derken kalkmaz arkadaşım.
geçen sezon üçüncülükteydi hep avrupa yakası ve yaprak dökümüne rağmen.
kendi saatinde hep birinciydi.
bu sezon biraz düşüş yaşar ama kalkmaz.
mayonezdüşmanı
07-09-07, 13:54
Bu sezon atv en kötü(veya başarısız veya en az reyting alacak diyelim) yapımlarını en önceden yayına soktu..Diğer başlayacak diziler zirveye oynayacaktır bence oynamalı da..Diğer kanallar hala ağlak müzikli diziler yaparken atv'nin yaptığını saygıyla karşılamak gerek..Elveda Rumeli,Fesupanallah,Kara Yılan bu sezonun en hit işleri olacaktır..Özellikle Elvede Rumeli'nin umarım yolu açık olur..Onun dışında Sinekli Bakkal(eğer bu kanaldaysa) ve Sessiz gemiler de kendini izlettirecektir..Sıla ve Avrupa Yakası geçen seneki kadar olmasa da iyi oranlara ulaşacaktır..
zehr-i_zakkum
07-09-07, 13:55
Tanıtım fragmanlarında çalınan ispanyolca şarkıyı şiddetle tavsiye ederim.. Yasmin Levy - Naci en alamo.. Bu şarkı sayesinde diziye olan merakım daha da artmıştı..
(= JesLice =)
07-09-07, 14:00
sana tamamenn katılıyorum...bende diziyi izlerken begendm...evt bazı yerler hoşuma gitmedi ama onları ilerki bölümlerde düzelticeklerine adım gibi eminim....Keşke herkes böyle düşünse....
robinaklas
07-09-07, 14:03
Bence yayından kalkacak diziler
1.Komiser nevzat
2.fikrimin ince gülü
3.Pusat(türk seyircisinin bu tür diziye alışkın olacağını zannetmiyorum)
4.elveda derken
5.ertelenmiş hayatlar
6.Leylan
Ertelenmiş hayatlar zaten kalktı gibi 3. bölümü 00:50 ye koymuşlar.Komiser nevzatın haftaya ratingleri düzelmezse hiç acımaz kaldırırlar.Fikrimin ince gülü tutabilir ama showtv den korkuyorum dizi harcamakta üstüne yok.Pusat ın ilk bölümünü görmeden bir şey söylemek zor.Elveda derken in günü zorlaştı ratingleri düşerse günü değişir ama kolay harcamaz kanald.Leylanı izlemedim ama star da olduğu için en azından kendini izlettirme şansı var.
..::sanem::..
07-09-07, 14:08
Ertelenmiş hayatlar zaten kalktı gibi 3. bölümü 00:50 ye koymuşlar.Komiser nevzatın haftaya ratingleri düzelmezse hiç acımaz kaldırırlar.Fikrimin ince gülü tutabilir ama showtv den korkuyorum dizi harcamakta üstüne yok.Pusat ın ilk bölümünü görmeden bir şey söylemek zor.Elveda derken in günü zorlaştı ratingleri düşerse günü değişir ama kolay harcamaz kanald.Leylanı izlemedim ama star da olduğu için en azından kendini izlettirme şansı var.
atv komiser nevzatta ertelenmiş hayatlar kadar acımasız davranmaz. Çünkü oyuncu kadrosu iyi. Ama karekterlere oturmamış malesef...
dizilerin tutup tutmaması malesef ki reytinglere baglı oysaki benim hiç onaylamadıgım birşey çünkü çok başarılı yapımlarda bazen reyting kurbanı oluyor komiser nevzata gelince senaryo için çok kötü diyemeyiz sorun oyuncularda gibi altan erkekli o role hiç oturmamış pamir pekinde o ne iş yapar bilmiyorum ama oyunculukla uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor olay yakışıklılıksa bence çok yakışıklı bir adam degil türk bayanlarının çok ilgisini çekmez çünkü fazla kaslı adamlardan hoşlanmazlar kaslı olmayan daha güzel yüzlü adamları şirin sempatik tipleri begenirler bunların örneginide gördük keremcem oyuncu olmadıgı halde ekran elektrigi iyi olan biri aynı şekilde emre altuğ yakışıklı güzel çocuk ama emre gerçek bir oyuncu kıvanç tatlıtuğ buna birkaç örnekte verebilirim
bir dizinin tutacagıda fragmanı izlerken az çok belli lur mesela çok tutar dedikleri fikrimin ince gülü ve ve pusat bana göre çok tutmayacak
ama yolu açık olsun sonuçta bir emek var inşallah reytingelri iyi olur yanlız yapılan işleri tekrar etmek dogru degil çünkü son 1-2 senedir çok fazla polisiye dizi çekildi artık insanlara aynısı gibi geliyor bizim insanımızda aynı şeyleri izlemez
robinaklas
07-09-07, 14:19
atv komiser nevzatta ertelenmiş hayatlar kadar acımasız davranmaz. Çünkü oyuncu kadrosu iyi. Ama karekterlere oturmamış malesef...
Ben de kalkmasını istemem sonuçta bir emek var ortada 2.bölüm kritik bence ilk 5 e girer umarım haftaya 22:20 yine, kv de başlayacak haftaya o kötü etkiler.
Bir Veli Çelik başarısızlığı daha..Birkaç böüm sonra eski diziler forumunda tartışılacak bu dizi anlaşılan..Bir yönetmen bir senaryoyu ancak bu kadar mahvedebilir..Bu dizinin tutmasını istiyordum gerçekten ama bu pek mümkün görünmüyor..
veli çelik başarısızlığı biraz garip bi itham olmuş. veli çelik'in dizilerinde bir şey gözden çıkarılmış ki bunu zaten normal tv izleyicilerinin ya da bu forumdakilerin bilmemesi gayet normal çünkü sadece piyasa içinde bilinir. veli çelik anlaşmalarını 13 bölüm üstünden yapar(yayından çekilen dizisi eylüldür sadece ki olayların boyutları ratinglerle direk bağlantılı değildir). tarz olarak türk seyircisine hitap etmediği doğrudur. demogoji kullanmaz. hastane de geçen bölümler devamlı acı payesi alttan ver coşkuyu ağlat müzikler kullanmaz, pek çok dizide yapılan color correction larla dizilerini kartpostala çevirmez. türkiye'de dizileri "senaryo belgeseli"olmaktan çıkaran ilk kişidir. daha öncede bu forumlarda söylediğim bir şey var. bu adam university of southern california los angeles'ın sinema bölümüne tam burslu kabul edilen tek yabancı öğrencidir ki bu okulun sahibi ve seçmeleri yapan jüri başkanı steven spielberg'tür.
başka bir örnek olarak'ta 2001 yılı emmy ödüllerinde en iyi yabancı tv dizisi dalında finale kalan 3 diziden biri aşkın dağlarda gezerdir ki yine bu "başarısız" adamın dizisidir.
akşam ki diziye gelicek olursak. artıları ve eksileri illaki olacaktır. bir dizi değerlendirilken oluşan işte birçok faktörün etkisi olduğuı unutulmamalıdır. bencede ilerleyen bölümlerde kendini toparlayacaktır.
tüm bunların ışığı altında birini başarısız diye nitelendirebilmek için öncelikle o işi bilmek gerekir. yani" bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerekir"
mayonezdüşmanı
07-09-07, 15:46
Tabiki bir yönetmeni iyi ya da kötü ilan edecek kadar bilgi sahibi değilim.Beni ayrıca Veli Çelik'in vasıfları ilgilendirmiyor...Bunlar kendisinin kazanımlarıdır..Beni ilgilendiren yaptığı işlerin tutup tutmamasıdır ve tv karşısına geçtiğim zaman bana izlettirdikleridir..Ayrıca daha önceki bir yazımda Veli Çelik için tv izleyicisini yakalayamadığını söylemiştim ve asla kötü bir yönetmen olduğunu düşünmüyorum ama yineleyerek söylüyorum ki bu dizi başarısız bir dizidir tek başına Veli Çelik başarısızlığı diyemesek bile..
slm arkadaşlar dün diziyi izledim ve söylenenlerin aksine beğendim bence şans verilmesi gereken dizilerden bir tanesi reytingler fazla iyi değil ama hemen kaldırılması gibi konuları konuşmayalım ilk bölüm için fazla sert eleştiriler yapılmış açıkçası okuyunca üzüldüm herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum ama bu diziyi sevenleri ve dizide emeği geçenleri düşünmek gerekir umarım ilerki bölümler iyi reytingler alır ben yayınlandığı sürece bu diziyi izleyeceğim
bu arada abbe (kusura bakma ismini bilmiyorum) yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bunu yönetmenin başarısızlığı olarak yansıtmakta yanlış ayrıca veli çelik hakkında ki bu bilgileri bilmiyordum daha iyi tanımış oldum bilgiler için teşekkürler
ayrıca yapılan olumsuz eleştirilere rağmen diziyi beğenen arkadaşların olmasıda beni mutlu etti.
VELİ ÇELİK
Doğumu
03/11/1971 - Erzincan
Eğitimi
İ. Ü. Sinema Tv
Filmleri - Yönetmen (14 Film)
Kayıp 2007
Komiser Nevzat 2007
Eylül 2005
Kayıp Aşklar 2004
Hırçın Menekşe 2003
Kumsaldaki İzler 2002
Zeybek Ateşi 2002
Hırsız 2001
Merdoğlu 2000
Aşkın Dağlarda Gezer 1999
Sıcak Saatler 1998
Sakin Kasabanın Kadını 1997
Ay Işığında Saklıdır 1996
Bir Aşkın Bittiği Yer 1996
slm arkadaşlar dün diziyi izledim ve söylenenlerin aksine beğendim bence şans verilmesi gereken dizilerden bir tanesi reytingler fazla iyi değil ama hemen kaldırılması gibi konuları konuşmayalım ilk bölüm için fazla sert eleştiriler yapılmış açıkçası okuyunca üzüldüm herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum ama bu diziyi sevenleri ve dizide emeği geçenleri düşünmek gerekir umarım ilerki bölümler iyi reytingler alır ben yayınlandığı sürece bu diziyi izleyeceğim
bu arada abbe (kusura bakma ismini bilmiyorum) yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bunu yönetmenin başarısızlığı olarak yansıtmakta yanlış ayrıca veli çelik hakkında ki bu bilgileri bilmiyordum daha iyi tanımış oldum bilgiler için teşekkürler
ayrıca yapılan olumsuz eleştirilere rağmen diziyi beğenen arkadaşların olmasıda beni mutlu etti.
ben çok beğendim cnm ve dediklerine harfiyen katılıyorum cnm ve eleştirilerede dayanamıyorum çünkü daha ilk bölümü yayınlana bir diziye bu kadar ağır eleştirileri ilk defa gördüm ve benide çok üzdüüü:icon_sorr:icon_sorr
bence bu kadar ağır eleştirileride hakketmiyooo:icon_sorr
fatma-1721
07-09-07, 18:46
Dizinin reytingleri muhtesem degil ama fena da degil,haftaya daha kötü olacak diye yazan arkadaslarimiza bu sözüm,"Dudaktan Kalbe"de benzeri reytingler aldi ve o da mükemmel bir dizi,lütfen artik dizi kaldirilacak diye yazip durmayalim,eger reytingler düzelmez,kötüye giderse zaten gözden cikartilir...."Arka Sokaklar"ikinci bir sinif dizidir diye yazan arkadaslarim olmus,kesinlikle katilmiyorum,herkes begenmek zorunda degil ama belirli bir izleyici kitlesi var ve bu yorumlarla onlar rencide ediliyor,"Arka Sokaklar"ve "Komiser Nevzat"birbirinden farkli islenmis diziler ve ben her iki diziyi de begeniyorum....ben bu diziye isindim, kendim ve begenen arkadaslarim adina bu dizinin reytinglerinin düzelmesini ve kalici olmasini temenni ediyorum.
forgetmenot
08-09-07, 05:40
Komiser Nevzat dizisini algılamaya ve bilhassa yorumlamaya yetilerim kafi gelmiyor onun için burada bırakıyorum.Hem bir sürü tırı vırı,kötü amaçla yazılmış,amacını aşmış mesaj sitenin her yerinde almış yürümüşken bizimkiler görülüp de silinmesin(!)Görüşlerimizi kendimize saklarız. Komiser Nevzat'ın yolu açık,ekran yolculuğu uzun olsun.
Dizi izledim ve çok hoşuma gitti ..
Yayından kaldırırlır denmiş ama bence kaldırılmasın devam edilsin:img-wink:
Sonuçta emek var yani...:img-wink:
Perşembe gecesi ekranda dört tane yeni dizi birden vardı. Büyük umutlarla beklediğim Komiser Nevzat, ne yazık ki ilk bölümünden şaşırttı, hiç beklemediğim bir hayal kırıklığı yaşattı. Ahmet Ümit’in müthiş öyküsü, özellikle de bariz göze batan cılız oyunculuklarla ekrana ne yazık ki hiç de parlak bir başlangıç yaparak yansıyamadı. Tatlı İntikam, eğlencelik, kolay seyredilen, hafif işleri sevenleri mutlu edecektir.
Mehmet Güler
Vatan Gazetesi
http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=08.09.2007&Newsid=135881&Categoryid=4&wid=132
Evet bende perşembe günü büyük bir merkala bekledim Komiser Nevzat'ı ama hem hikayenin işlenişi hemde genç oyuncuların performansları beni şaşırttı. Açıkçası beğenmedim. Halbuki Ahmet Ümit gib ibir yazarın daha önce televizyona aktarılan dizileri ne kadar kaliteli ve ne kadar iyi dizilerdi. özellikle Karanlıkta Koşanlar. Reytinglerde de çok iyi bi başlangıç yaptığı söylenemez. Ama ben hemen kaldırılacağını düşümnmüyorum.
TOTAL
06 EYLÜL 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
10)KOMISER NEVZAT ''KANUN NAMINA'' [NET] ATV 2,70 9,40
TOTAL
06 EYLÜL 2007 PERŞEMBE
9) KOMISER NEVZAT ''KANUN NAMINA'' [NET] ATV 2,60 10,90
işte raytinglerinş. daha iii olur raytinglerrrr inş.:img-yes::img-wink:
Umarım daha iyi olur.
Ama ben ilk bölümden sonra izlemeyi düşünmüyorum. Ahmet ümit'in diğer dizilerinide zlemiş biri olarak açıkçası hayal kırıklığı yaşadım. hikaye çok güzel fakat bir bölmüde işlenmesini beğenmedim ve Ali rolünü oynayan oyuncuyuda zayıf buldum. Gerçi ilk oyunculuk deneyimi ileride geliştirebilir. Ama şu an için izliycem diyemiyorum
fenerli tuana
08-09-07, 17:56
arkadaşlar diziyi naıl beğenmediniz.bence çok güzel b diziydi.inş
reytingleri iyi olur çünkü güzel bi dizi:happy0064
dizi_tirya
09-09-07, 19:41
Ben çok şaşırdım reytinglere...Fragmanı,tanıtımı çok güzel ve etkileyiciydi.Bence oyuncu kadrosu da çok iyi.İnşallah ikinci bölümü iyi bir reyting alır..
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_000.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_001.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_002.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_003.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_004.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_005.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_006.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_007.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_008.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_009.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_010.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_011.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_012.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Komiser%20Nevzat/zk5_013.jpg
belize22 resimler çok güzel en çok beğendiğim sahnelerden bir tanesinin resimlerini koymuşsun
bu arada bu akşam dizinin 22:20 de tekrarı varmış gerçi diziye pek olumlu yorumlar yapılmadı ama benim gibi diziyi beğenen arkadaşlarda olmuş bunu o yüzden yazdım inşallah önümüzdeki bölümler daha iyi reytingler alır bence güzel bir dizi (yapılan olumsuz yorumlara rağmen)
mayonezdüşmanı
10-09-07, 21:16
Acaba diziyi ilk bölümden bu kadar eleştirmekle haksızlık mı yaptım diyerek ekran karşısına geçtim..Tüm iyi niyetimle diziyi izlemeye başladım ve eleştirilerimde insaflı davrandığıma kanaat getirdim..Altını çizerek yinelemek istiyorum bu dizi son derece başarısız..Bir de ben bu yapıma başarısız dediğim için laf oyunlarıyla dolu içi boş saçmasapan eleştiriler alıyorum..Görünen köy kılavuz istemez bu dizi 5-6 bölümden ötesini görebilirse bravo diyeceğim..
ben diziyi fragmanlarda görünce izlemeyi düşündüm, ilk verilen fragmanlar daha merak uyandırıcı idi ama daha sonrakiler için aynı şeyi söyleyemem. neyse en sonunda izledim ama pek memnun kaldığımı söyleyemem. ne bileyim konu iyi ama oyuncular rollerine uymamış ve çok sönük kalmışlar. belki de ilerleyen zamanlarda oturur bilemiyorum. dizi kalkar ya da kalkmaz diye yorum yapmıyacağım çünkü bu bana çok acımasız geliyor; ortada bir emek var, diziler sırf az reyting alıyor diye kaldırılıyor ve oyuncular ortada kalıyor.
bugün yine izledim ama hiç oyuncularda bir kusur bulamadım bence çok abartıyonuz ve yargısız infaz yapılıyo dizi ilerledikçe kendilerini yeyiştireceklerdir ayrıca altını çizerek söylüyorum komiser ali rolündeki yani pamir pekin sadece altı aylık bir çalışması var yani azcık emeğe saygı duyalım her oyuncu gün geçtikçe kendini yetiştirir diziyi beğenenlere yani bize biraz ayıp oluyo ben üzülüyorum yaniii:icon_sorr:icon_sorrama yinede herkesin fikrine saygı duyuyorum:img-yes:
Hedef Kitle : A/b
10 Eylül Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Bicak Sirti [net] Kand 8,40 26,10
2 Kuzey Ruzgari [net] Show 7,70 22,10
3 Iki Aile [net] Star 7,20 21,20
4 Fesupanallah [net] Atv 6,80 20,90
5 Arka Sokaklar [net] Kand 6,20 18,30
6 Dudaktan Kalbe [net] Show 4,10 12,10
7 Spor Gundemi Kand 3,90 14,70
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,70 16,80
9 Annem (tkr) [net] Kand 3,10 19,80
10 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 3,00 22,00
11 Zeliha''nin Gozleri [net] Star 2,80 9,60
12 Atv Spor Haberleri Atv 2,70 10,70
13 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 2,50 11,90
14 Kuzey Ruzgari (ozet) [net] Show 2,50 9,70
15 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,40 11,40
16 Yemin [net] Fox 2,30 7,10
17 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,20 10,30
18 Selena (tkr) [net] Atv 2,10 16,30
19 Sabahlarin Sultani [net] Kand 2,00 15,50
20 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 2,00 7,80
21 Spor Sayfasi Show 2,00 7,80
22 Star Spor Star 1,90 7,10
23 Komiser Nevzat ''kanun Namina'' (tkr) [net Atv 1,90
TOTAL
10 EYLÜL PAZARTESI
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,30 26,00
2 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 7,90 24,40
3 IKI AILE [NET] STAR 5,20 16,20
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,90 16,80
5 FESUPANALLAH [NET] ATV 4,60 15,10
6 SPOR GUNDEMI KAND 3,80 15,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 17,00
8 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 3,30 10,40
9 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,90 21,90
10 ANNEM (TKR) [NET] KAND 2,80 20,10
11 ZELIHA''NIN GOZLERI [NET] STAR 2,80 10,70
12 YEMIN [NET] FOX 2,80 9,30
13 KOYDEN INDIM SEHIRE (T.S) [NET] FOX 2,70 8,80
14 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 2,70 8,60
15 KUZEY RUZGARI (OZET) [NET] SHOW 2,60 11,60
16 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,40 12,40
17 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,20 11,50
18 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,10 10,60
19 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 2,00 15,60
20 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,00 15,40
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 1,90 8,00
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 1,80 7,80
23 KOMISER NEVZAT ''KANUN NAMINA'' (TKR) [NET ATV 1,80 5,60
arkadaşlar işte reytinglerimiz kötü ama tekrar sonuçta yeni bölümler daha iyi olur umarım:good: bu arada dizinin saati değişmiş sanırım dün akşam izlerken altta verilen fragmanlarda 20:00 diye yazıyordu
Ahmet Ümit ismi her kapıyı açtırdı
'Komiser Nevzat' dizisinin yapım koordinatörü Canan Obay, Ahmet Ümit'le çalışmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek şunları söyledi: "İlk defa bir dizide emniyeti tam kadro arkamıza aldık. Burada Ahmet Ümit ismi çok etkili oldu. Bu irtibatları Ahmet Bey kurdu bize. Bir polisiye yazarı olarak, emniyetin çok sevdiği ve güvendiği bir isim. Olayları çok doğru anlattığını düşündükleri için Ahmet Ümit'e büyük güvenleri ve saygıları var. Onun sayesinde kapılar bize açıldı. Girilemeyecek yerlere çekim ekibimiz rahatlıkla girebiliyor. Bu sayede gerçeklik duygusunu da sağlayabiliyoruz. Çekimlerde gerçek mekanları kullanıyoruz. Dizi, 35 oyuncu ile 27 mekanda çekiliyor. Bu Türkiye'de bir ilk!"
arkadaşlar bu haber daha önce eklendi mi bilmiyorum görmediğim için ekliyorum eklendiyse kusura bakmayın :img-blush (sadece dizimizin ne kadar özel olduğunu vurgulamak için ekledim):img-yes:
fatma-1721
11-09-07, 17:13
Bölüm 2 / Yeni Bölüm
13 Eylül Perşembe 20:00'de
BÖLÜM ÖZETİ:
Başkomser Nevzat ve yardımcıları Zeynep ve Ali, inşaatın çatısında vurulan Cemil'in katilinin peşine düşerler. Amansız bir takip başlar. Bütün gözler Kudret İnşaat’a çevrilmiştir ki, Zeynep Komiser'in bulduğu deliller kahramanlarımızın hedefini değiştirir. Artık hedef, bir keskin nişancıdır... Öte yandan Kudret İnşaat'ın üzerinde toplanan kuşku, ortaklar Kudret ve Nusret'in arasında gerilime neden olur. Tüm bu kaçma kovalamaca içinde Komiser Ali, esrarengiz telefonlar almaya başlar. Telefondaki bebek ağlaması seslerine Komiser Ali hiçbir anlam veremez. Delillerin ışığında, bir zanlıdan ötekine kovalamaca sürerken Nevzat'ın mahallesi karışır. Yeşil İstanbul Vakfı ile Kudret İnşaat arasındaki toplantı kavgaya neden olur. Saatçi Nihat'ın çabaları bu kavgayı bitirmez. Başkomser Nevzat, kız kardeşi Kerime ve güzel meyhanecimiz Despina arasındaki sular bir türlü durulmamaktadır. Komiser Zeynep'in evindeki trajikomik olaylar zinciri devam ederken Zeynep atılacağı tehlikelerin henüz farkında değildir.
atv nin sitesinden alintidir.
ben fragmanı gördüğümde direkt bu diziyi izlemem dedim bir çok kişi de böyle demiştir.bunda özellikle müziğin etkisi büyüktür.bir Türk dizisinde öyle bir müzik kullanılmaz ki büyük hata.
dizi_tirya
11-09-07, 19:14
ben fragmanı gördüğümde direkt bu diziyi izlemem dedim bir çok kişi de böyle demiştir.bunda özellikle müziğin etkisi büyüktür.bir Türk dizisinde öyle bir müzik kullanılmaz ki büyük hata.
Ben de senin aksine fragmanı ilk gördüğümde çok beğendim..Hatta bu dizi gerçekten tutacak diye düşündüm.İlk bölümde reytingler kötü geldi ama belki de geç saatte olmasındandır diye düşünmüştüm ki Atv de sanki bunun farkına varmış gibi 20:00a aldı.
Müzik konusuna gelince,ben dizinin bir bütün olduğuna inanıyorum..Oyuncu kadrosuyla,senaryosuyla,müziğiyle kısacası tüm ekibiyle bir bütündür..Müzik çok hoştu bence.Hiç de bir uyumsuzluk yok..Despina diye Rum bir karakter var..Sonuçta bir Türk dizisi diye illa alaturka müzik mi yapılması gerekiyor?
Ben müziği inanılmaz derecede güzel buldum..
Üstelik Türk dizisi diye izlediğimiz birçok yapımda yabancı dizilerin de etkisi büyük..Bu yüzden Türk yabancı ayrımcılığı yapmayalım,önyargılı olmayalım derim ben..
İnşallah dizi tutar..
(= JesLice =)
11-09-07, 19:55
bencede inşş tutarr...gerçi k.y. karsısına konulması reytngleri düşürebilr...Ama fragmanı ck begndm...inşşş seyredilr...:)
ömer&ceren
12-09-07, 14:19
arkadaşlar ben de komiser nevzat dizisinin ilk bölümünü izledim ve beğendim oyunculukların da zamanla oturacağını düşünüyorum ama bence dizinin yaz sezonunun en çok tutmuş dizisi olan kavak yellerinin karşısına konması büyük hata ayrıca yakında kurtlar vadisi de başlayacak ve onun karşısında komiser nevzatın hiç şansı olmaz bence günü değişmeli şahsen ben de kavak yelleriyle aynı saatte olduğu için kavak yellerini tercih edicem
mrb dizinin ilk bölümünü izledim ama 2.bölümünü maalesef izleyemeyeceğim saat 20.00ye almıslar aynı saatinde olsaydı daha iyi olurdu neden değiştirdiler ki ratingleri iyice düşer hiç şansı yokki dizinin o zamn
slm arkadaşlar fragmanı gördüm çok güzeldi insanda merak uyandırıyordu galiba bir baloya katılmışlar ama bence oraya bilgi toplamak için falan gitmişlerdir ayrıca komiser ali takım elbiseyle nası oldu çok merak ettim komiser zeynepte çok şıktı
bu arada dizi_tirya sana katılıyorum dizinin müzikleri çok güzel pcye indirdim dinliyorum benimde fragmanda dizinin müziği etkili oldu izlememde
bu arada dizinin saatinin öne alınması sizce reytingleri nasıl etkileyecek arkadaşlar ?
ömer&ceren
12-09-07, 20:41
slm arkadaşlar fragmanı gördüm çok güzeldi insanda merak uyandırıyordu galiba bir baloya katılmışlar ama bence oraya bilgi toplamak için falan gitmişlerdir ayrıca komiser ali takım elbiseyle nası oldu çok merak ettim komiser zeynepte çok şıktı
bu arada dizi_tirya sana katılıyorum dizinin müzikleri çok güzel pcye indirdim dinliyorum benimde fragmanda dizinin müziği etkili oldu izlememde
bu arada dizinin saatinin öne alınması sizce reytingleri nasıl etkileyecek arkadaşlar ?
ya dizinin öne alınması güzel de gün yanlış kavak yellerinin karşısında tutunması zor aslında güzel bir dizi başka bir gün oynasa şansı olur ben izlerim mesela
bence dizinin saatinin öne alınması iyi oldu genelde bu tür polisiye dizilerin erken saatte olması daha iyi oluyor izleyici açısından
ayrıca kim ne derse desin bence bu dizi yayından kaldırılmayacak ççok güzel bi dizi reytingler de yavaş yavaş yükselecek yapılan hatalar düzeltilecek bu akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :img-polic:img-wink:
ömer&ceren
13-09-07, 09:53
bence dizinin saatinin öne alınması iyi oldu genelde bu tür polisiye dizilerin erken saatte olması daha iyi oluyor izleyici açısından
ayrıca kim ne derse desin bence bu dizi yayından kaldırılmayacak ççok güzel bi dizi reytingler de yavaş yavaş yükselecek yapılan hatalar düzeltilecek bu akşamki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :img-polic:img-wink:
canım yayından kaldırılmamasını inan ben de senin kadar istiyorum ama yine de dediğim gibi günü değişmeli bence yani önceki sezon tutmuş bir dizi olan doktorları bile kavak yellerinin karşısına koymaya cesaret edemediler günü değişti mesela gerçekten pazartesi 20.00de olsa güzel olur çünkü gerçekten izlemek istediğim bir dizi ve yayından kalkarsa yazık olur
fatma-1721
13-09-07, 10:13
"Komiser Nevzat"sadece bu hafta persembe saat 20.00 de yayinlaniyor,haftaya saati ve belki de günü degisecektir,yani pazartesi 20.00 kesin bir bilgi olabilir...cünkü haftaya persembe saat 20.00 de ayni sirketin bir baska dizisi olan "Sir Gibi"starda basliyor,ayni sirketin iki dizisi ayni gün ve saatte yayinlanmaz ve sanirim bu yüzden atv yayin gününü degistirdi ve persembe saat 20.00 de "Elveda Rumeli"yi yayinlamaya karar verdi,"Komiser Nevzat"da pazartesi gününe alinmis olabilir ama pazartesi 20.00 de "fesupanallah"yok muydu,o nezaman yayinlanacak:icon_whis
mayonezdüşmanı
13-09-07, 20:54
Dizi ikinci bölümde daha derli toplu daha oturmuş bir görüntü verdi ama bir şeyler eksik gibi duygu ekran karşısındakine tam olarak geçmiyor..Mesela bir sahnede kahramanlarımız sniper'in saldırısından kılpayı kurtuluyorlar ama yüzlerinde bırakın korkuyu en ufak bir tedirginlik bile yok..Oysa dialoglar çok iyi aslında ama daha etkili bir biçimde izleyiciye sunulmalı bu dialoglar..Sahneler birbirinden kopuk kopuk..Ayrıca bir sahnede ben mi yanlış duydum(ki olasılığı yüksek)başkomiserimiz içkiye mikrofon döküldü mü dedi?
(= JesLice =)
13-09-07, 21:00
bence bu bölüm gayet güzel ve etkileyiciyli....1.bölümü bende begenmemiştim ama bu bölümde toplamıslar.....reytingler şimdi eskiye göre daha iyi gelir....=)Bu arada ali zeynep arasındaki duyguyu da ekrana yansıtmaları,hele son sahnede alinin zeynebi kıskanması gerçekten cok güzel ve hoştu....=)
mehmetlover
14-09-07, 09:26
Ben bu diziyi sevdim ama keşke kadın komiserin adı Zeynep olmasaymış çünkü arka sokaklardaki kadın polisin adı da Zeynep onun için herkes taklit diyor zaten ama bence hiç benzemiyor ben bu diziyi daha çok eskiden yabancı diziler vardı zorlu ikili ve mavi ay biraz onlara benzetim ali komiser ile Zeynep komiser arasındaki tatlı atışmalar çok güzel inşallah reytingler iyi olurda kaldırılmaz
bence süperdi bu bölüm yani güzeldi ben bir kusur bulamadım inş. raytinglerde iii gelir :img-wink::img-yes:hele zeynep ve ali komserin atışmaları süperdi yanii heyecanda vardı biraz yaniii:img-yes:
KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,60 29,10
2 ANNEM [NET] KAND 7,90 26,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,30 14,50
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 14,40
5 CENNETIN KRALLIGI (Y.S) [NET] SHOW 4,30 13,00
6 KANAL 7 HABER SAATI KAN7 4,20 16,90
7 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 4,10 13,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,60 12,30
9 NIHAT HATIPOGLU''YLA IFTARA DOGRU [NET] STAR 3,50 15,80
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 11,90
11 MAVI BONCUK (T.S) [NET] FOX 3,50 10,60
12 NIHAT HATIPOGLU''YLA SAHUR OZEL [NET] STAR 3,30 32,60
13 SELENA (TKR) [NET] ATV 3,20 21,40
14 LEYLAN [NET] STAR 3,20 11,40
15 FIRTINA ADAM (Y.S) [NET] STV 3,20 10,00
16 TATLI INTIKAM [NET] STAR 3,20 9,70
17 FESUPANALLAH (TKR) [NET] ATV 3,10 10,90
18 ANNEM (OZEL) KAND 2,90 15,60
19 KUZEY RUZGARI (TKR) [NET] SHOW 2,90 12,40
20 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,80 8,60
21 KANAL 7 SPOR KAN7 2,60 9,70
22 STAR SPOR STAR 2,60 8,10
23 ALLAH''IN KILICI [NET] KAND 2,50 12,30
24 SPOR SAYFASI SHOW 2,40 7,70
25 KOMISER NEVZAT ''KANUN NAMINA'' [NET] ATV 2,40 7,30
Geçmiş olsun arkadaşlar. Bence güzel bir dizi ama neden böyle oldu anlamadım :)
Ahmet Ümit bir balondur. Halk bu balonu patlatmıştır. Polisiye seyretmek isteyenler, law & Order svu ya da csı serilerini seyretsinler. Polisiye ciddi ve zor bir iştir. Maalesef Türkiye'de de polisiye yazarı yoktur. Polisiye yazarı olmayan bu ortamda polisiye yazarı olarak bu tür insanlar bize yutturulmaya çalışılmaktadır. Bir gün gerçek bir Türk polisiye dizisi seyretmek dileğiyle.
galiba harcanıp arada gidicek.aslında çokda kötü sayılmaz.ama arkadaşlar ben hep aynı kişilerle dizi çekilmesine hoş bakmıyorum.artık altan erkekli 1 sezon ara vermeliydi,inandırıcılığını kaybetti.mehmet aslantuğu biraz örnek alabilseler ya.nedense kimse bunu düşünmüyo halbuki ne kadar önemli.hattaa aynı anda 2 dizide olanlar var ayıp yani.
bu dizi bi daha yayınlansa kim seyreder. benim tahminime göre kimse seyretmez.
merakla beklediğim bir dizi daha fos çıktı. yazık harcanan emeklere, harcanan paralara... birazcık yabancı dizilere bakın.
atv'de start alan 'Komiser Nevzat- Kanun Namına' dizisinde başrol oynayan Altan Erkekli, ekranlardaki reyting yarışından şikayetçi: Acımasız bir şekilde arkadaşlarımızla yarıştırılıyoruz. 90 diziden 60'ı giderken, istikbale dair planlar da gidecek!..
atv'nin iki efsane dizisi; 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik'teki rolleriyle Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran Altan Erkekli, bu sezon yine iddialı bir diziyle atv ekranlarında... 'Komiser Nevzat: Kanun Namına' adlı dizide Başkomiser Nevzat rolünü üstlenen Erkekli, dizi sektöründeki gidişattan endişeli olduğunu söyledi. Usta oyuncu, "Acımasız bir şekilde arkadaşlarımızla yarıştırılıyoruz. 90 tane diziden 60'ı gidecek. Arkadaşlarım gidecek, istikbale yönelik planlar gidecek! Bu reytingi belirleyenler kimse tanımak istiyorum" diye tepkisini dile getirdi.
NEVZAT HELAL SÜT EMMİŞ BİR ADAM
* 'Komiser Nevzat' karakterini sizin ağzınızdan dinleyebilir miyiz?
Doğrulardan yana ödün vermeden, çok sevdiği İstanbul'da, suçluları adaletin önüne çıkarmak için kendi içinde and içmiş, helal süt emmiş bir emniyet görevlisi. Romantik fakat sert mizaçlı bir halk kahramanı. Önüne sunulan parlak şeyleri hep elinin tersiyle itmiş ve bu nedenle terfi alamamış! Arkadaşları müdür olmuş, onların emrinde çalışıyor.
* Peki 'Komiser Nevzat' bir emniyet mensubu olarak ne tür mesajlar vermeyi hedefliyor?
Suçun arttığı ve adaleti herkesin kendine göre uyguladığı ülkemizde Ahmet Ümit'in 'Nevzat' karakteri, hukukun üstünlüğünü anlatmaya çalışıyor. Silahla sağlanan adaletin adalet, zorla alınan itirafların gerçek itiraf olamayacağını savunuyor.
* Doğru mesajı iletmek için dizileri kullanmak akıllıca bir yöntem ama bazı yapımlarda bunun tam tersine tanıklık ediyoruz...
Televizyonun eğlendirici olma özelliğinin yanında eğitici de olması lazım. Bu iş için birçok insanın kafa patlatması gerekiyor. Mesela 'gizli reklam' diye bir şey var. İnsanların bilinçaltına markalar yerleştiriliyor. Böyle bir teknikle de yapılabilir, direkt olarak 'doğru olun, temiz olun' da denebilir. Ya da askerdeki gibi zoraki de olabilir...
EMNİYET BÜYÜK DESTEK VERİYOR
* Zorlamayla, yasaklamayla mı olmalı yani...
Tatlı dille, güzellikle anlatıldığı halde 17 milyonluk İstanbul curcuna yerine döndü. İsteyen istediği yerine ev kondurdu, balkonunu kapattı, garajını yaptı. Bir zapt-ı rapt altına almak gerekiyor. Hepimizin bir doğru etrafında buluşması gerekiyor.
* 'Komiser Nevzat-Kanun Namına'da bazı mafya dizilerine yönelik eleştiriler de var. Bu tür dizilerle ilgili siz ne düşünüyorsunuz?
Bu konuda çok tartışıldı, televizyonlarda açık oturumlar yapıldı. Kolayca şöyle çıkılıyor işin içinden; "İstemeyen izlemesin, kanal değiştirsin" diyor bazı yapımcılar...
* Dizide emniyet güçleri de 'Komiser Nevzat' karakteri üzerinden eleştiriliyor değil mi?
Zaten romanlarında eleştiriyor Ahmet Ümit onları; dizide de buna devam edecek. Emniyet de çok takdir ediyor ve büyük destek veriyor bize. Laboratuvarlarda falan onların sayesinde çalışabiliyoruz.
* Ahmet Ümit romanlarını okumuş muydunuz?
Hayır okumamıştım. Bu projeyle birlikte ilk kez, 325 sayfayı iki günde okudum. Benim için son derece çarpıcı bir başlangıç oldu
röportaj ayrıca raytinglere üzüldüm yayın gününü değiştirseler yaw ben bu dizinin bit mesini istemiyom ya daha kaç dizi rayting yüzünden gidecek üfff:icon_sorr
103 İZLENME PAYLARI (A/B)
104 S. PROGRAM ADI KANAL RATING SHARE
105 1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 11.30 31.70
106 2 ANNEM [NET] KAND 9.50 29.00
107 3 CENNETIN KRALLIGI (Y.S) [NET] SHOW 5.80 16.30
108 4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4.80 17.00
109 5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4.80 17.00
110 6 FESUPANALLAH (TKR) [NET] ATV 4.20 13.10
111 7 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 4.10 14.00
112 8 ANNEM (OZEL) KAND 3.40 16.50
113 9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3.40 12.10
114 10 KOMISER NEVZAT 'KANUN NAMINA' [NET] ATV 3.30 9.30 :sad53:
115 11 ATV SPOR HABERLERI ATV 3.20 10.30
116 12 KUZEY RUZGARI (TKR) [NET] SHOW 3.10 12.00
117 13 LEYLAN [NET] STAR 3.10 9.80
118 14 STAR SPOR STAR 3.00 10.10
119 15 KANAL 7 HABER SAATI KAN7 2.90 12.20
120 16 TATLI INTIKAM [NET] STAR 2.90 8.10
121 17 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2.80 9.80
122 18 ALLAH'IN KILICI [NET] KAND 2.50 12.30
Geçen haftaya göre AB grubunda çok hafif bir bir artış, totalde çok fazla bir düşüş var. Bu koşullarda dizi kalkmaz ama günü değişebilir.
mayonezdüşmanı
14-09-07, 14:00
Dizinin geçen hafta açıklanan reyting sonuçlarının ardından bu bölümünün(belki biraz da erkence)ilk 20 ye giremeyeceğini yazmıştım ama dünkü bölüm bende daha olumlu bir izlenim bıraktı..Yine daha önce yazdığım gibi senaryo güzel aslında dialoglar iyi..Ama bu dialoglar etkileyici bir şekilde izleyiciye sunulamıyor..Dizide duygu yok!..Ruhu eksik..Ekranda bir işi tutturabilmenin yolu duyguyu verebilmekten geçiyor...Bundan sonra dizi başka bir güne alınsa da dizinin kaderi belli oldu..Keşke daha iyi dereceler alsaydı..En azından farklı senaryosuyla ekranda bir farklılıktı..
ahmet ümit severim..bu dizinin trt için yapılmış olanında nejat işler ve çetin tekindor vardı..o çok başarılıydı ama bu daha oturmadı..karakterlerde ve kurguda kopukluk var..zamana ihtiyaç var ...
fatma-1721
14-09-07, 14:06
Geçen haftaya göre AB grubunda çok hafif bir bir artış, totalde çok fazla bir düşüş var. Bu koşullarda dizi kalkmaz ama günü değişebilir.
Hakli olabilirsin arkadasim,atv nin sitesinde
"Komiser Nevzat-Kanun Namına / Özel Bölüm
20 Eylül Perşembe 23:50'de" yaziyor.Kanal özel bölümü yayinlayarak diziyi yeniden tanitmaya calisiyor ama saati oldukca gec,fakat bundan sonra dizinin reytingleri böyle devam ederse atv bu diziyi tasimayabilir diye düsünüyorum,cünkü elinde bir sürü yeni proje var.
deathquEen
14-09-07, 15:02
bu dizi gerçekten güzel .. reytinglerdeki başarısızlığını hala hazmedemiyorumm..
oyuncular gayet başarılı ..pamir pekinde ilk deneyimi olmasına rağmen başarılı ee da ne ..niye izlenmiyor.. pfff..:icon_sorr
Başkomiser Nevzat uzun süredir gerek romanıyla, gerek çizgi romanlarıyla, gerekse önceki dizileriyle takip ettiğim ve sıkı hayranı olduğum bir karakter. Komiser Nevzat dizisi de ilk bölümüyle biraz bocalamış olsa da, ikinci bölümüyle gayet güzel bir giriş yaptı. Asıl kendini kanıtladığı bölüm bu oldu kalite anlamında.
Ama... reytingler düştü. Bunun bir sürü nedeni var; biri, ilk bölümdeki bocalama. İkincisi, dün Kavak Yelleri'nin, ondan önce, yine iddialı bir dizi olan Annem dizisinin karşısına konması...
ATV de reytingi düşük programları ve dizileri yayından kaldıran bir kanal... :icon_sorr Böyle bir dizinin kaldırılması çok kötü olur... :icon_sorr
dünkü bölüm çok güzeldi neden reytingler düşük ya:icon_sorr ali ile zeynepin atışmaları birbirlerini kıskanmaları birde son sahnede ali nevzat ef üçlüsünün mikrofondaki diyologları süperdi çok heyecanlı bir yerde bıraktılar şimdi haftaya dizi yok mu ya atv diziyi kaldırmaya mı hazırlanıyor artık dizinin kalkma korkusuyla izlemek istemiyorum böyle güzel bir diziyi kaldırırsa yazık eder hem dizide hergün yeni sırlar çıkıyor ali yi arayan kim nihat ve kudretin yayındaki kız kim alinin annesi kim ? bu sorular cevaplanmadan dizi kalkar mı ya:icon_sorr
haftaya 20 eylül perşembe günü maç var biliyosunuz atv de saat 20:00 de belki bu hızlı yayın saati değişikli nedeniyle 3. bölümü herkesin izleyememesi ,ht,mali üzerine özel bölümü veriyo olabilirler ben adım gibi eminimki bu dizi yayından kalkmaz arkadaşlar zaman herşeyin ilacı derler ya reytingler yavaş yavaş iyiye gidiyo bikaç mantık hatası hala var ama ilk bölüme göre dün akşamki bölüm daha iyiydi 5. bölümden sonra dizi de senaryoda rollerde oturmaya başlar kimse kafasını yormasın...=)
Ben bu diziyi sevdim ama keşke kadın komiserin adı Zeynep olmasaymış çünkü arka sokaklardaki kadın polisin adı da Zeynep onun için herkes taklit diyor zaten ama bence hiç benzemiyor ben bu diziyi daha çok eskiden yabancı diziler vardı zorlu ikili ve mavi ay biraz onlara benzetim
Taklit olduğunu düşünenler çok yanılır...
Başkomiser Nevzat yıllardır var olan bir karakter; aynı şekilde yardımcısı Ali ve Zeynep de. Sadece bu dizi yeni, yoksa mesela Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizisi Arka Sokaklar'dan çok daha önce çıkan bir Başkomiser Nevzat dizisiydi ve yine Ali ve Zeynep vardı. Bu durumda tam tersi Arka Sokaklar'daki Zeynep'e taklit denilmesi lazım. Ama ikisi farklı karakterler sonuçta, isim yüzünden taklit demek zaten yanlış.
haftaya 20 eylül perşembe günü maç var biliyosunuz atv de saat 20:00 de belki bu hızlı yayın saati değişikli nedeniyle 3. bölümü herkesin izleyememesi ,ht,mali üzerine özel bölümü veriyo olabilirler ben adım gibi eminimki bu dizi yayından kalkmaz arkadaşlar zaman herşeyin ilacı derler ya reytingler yavaş yavaş iyiye gidiyo bikaç mantık hatası hala var ama ilk bölüme göre dün akşamki bölüm daha iyiydi 5. bölümden sonra dizi de senaryoda rollerde oturmaya başlar kimse kafasını yormasın...=)
canım inşallah öyledir biraz içimi rahatlattın ama ben haftayı nasıl bekleyeceğim derken yayınlanmaması yani yeni bölümünün atvnin gözden çıkardığını aklıma getirdi panik oldum ama çok heyecanlı bir yerde kestiler
ayrıca uzun zamandır bu forum çok sessizdi yorum yapanlarda çok ağır eleştiriler yapıyordu sadece birkaç arkadaş mı izliyoruz dedim ama bu bölüm yapılan olumlu eleştiriler ve yeni katılan arkadaşların olması beni çok mutlu etti
inşallah dizimizi uzun zamanlar izleriz
bu arada ozicana (kusura bakma ismini bilmiyorum) benim uzun zamandır anlatmaya çalıştığım şeyi anlatmışsın gerçekten artık taklit denmesine çok bozuluyordum ayrıca ahmet ümitte gerçekten başarılı bir yazar sahneleri birbirine bağlama tekniğini takdir ettim tam katil yakalandı derken başka birşey çıkıyor ama arkasındaki kişiler hala belli değil insanda merak uyandırıyor ama biraz daha merak etmemiz gerekiyor galiba yeni bölümü ne zaman izleyeceğiz acaba?
benden bir imza
http://img129.imageshack.us/img129/6110/untitle33qd5.png
evet bu bölüm çok güzeldi hem macera vardı hemde komikti ben ali zeynep sahnelerine bayılıyorum alinin hastahaneye gittiği zeynepin onu kıskandığı sahne sonra şu resepsiondaki mikrofonlarla konuştukları sahneler ali bizim zeynep nolmuş ya diyor sonra adam kıza sulanıyor falan diyordu galiba nevzat ne diyorsun oğlum bişi anlaşılmıyor diyor alide kendi kendime konuşuyorum diyor birde nevzatın efle yaptığı konuşma sonra alinin zeynepi kıskanması sonra kapının önünde alinin yaptığı konuşmalar 8kızı uyutmuş olmasın falan demesi) kısaca ekrana bağlandım diyebilirim
fatma-1721
14-09-07, 17:32
atv nin diziyi henüz gözden cikarttigini sanmam....persembe saat 20.00de "Elveda Rumeli",pazartesi 20.00de de Fesupanallah var,Cuma günü ise "Sila ve Hatirla Sevgili" ile dolu,bunlari degistireceklerini sanmam ama baska uygun bir gün ve saat bulurlar bu dizi icin insallah,ama sessiz durmayalim ,atv ye "Komiser Nevzat"i begendigimizi ve dizinin devam etmesini istedigimizi yazalim,ben yazdim,diziyi izlemek isteyen herkes de yazsin bence.
(= JesLice =)
14-09-07, 17:34
bencede....yani böyle güzel bi diziyi hemen kaldırmazlar...sanmam....Arkslar elinde bu bölm fotoları olan vrsa eklsn..ben bi imza yapıyım....en azından dizinin reklamını yapmış oluruz...belki artarr.....denemekle bişiy kaybetmeyiz bence....:)
atv nin diziyi henüz gözden cikarttigini sanmam....persembe saat 20.00de "Elveda Rumeli",pazartesi 20.00de de Fesupanallah var,Cuma günü ise "Sila ve Hatirla Sevgili" ile dolu,bunlari degistireceklerini sanmam ama baska uygun bir gün ve saat bulurlar bu dizi icin insallah,ama sessiz durmayalim ,atv ye "Komiser Nevzat"i begendigimizi ve dizinin devam etmesini istedigimizi yazalim,ben yazdim,diziyi izlemek isteyen herkes de yazsin bence.
evet canım bende yazdım diziyi çok beğendiğimizi farklı bir proje olduğunu ekranlarda kalması gerektiğini yazdım geç olmadan bişiler yapmak lazım çünkü kaldırırsa bir daha yapacak bişi kalmaz tabi atvnin dikkate alması için çok kişinin atması lazım arkadaşlar sizde atarsanız süper olur:good: ama hedef kitlede 10 uncu olmuş yani kaldırması için daha kötü olması gerek bence gerçi totalde 25. yiz ama:icon_sorr
ATV dizilerini çok çabuk gözden çıkarabilen bir kanal. Bir Demet Tiyatro'nun reytingleri Komiser Nevzat'tan biraz daha iyiydi, ama yine de çok dayanamadı, yayından kaldırıldı...
Komiser Nevzat'a da bu olmaz inşallah. Dizinin güzel olup olmaması kanalı nedense pek ilgilendirmiyor; sadece sözleşme sırasında inceliyorlar, ona göre beğenirlerse kabul ediyorlar, ve sonra da dizinin kaderini reyting belirliyor.
İkinci bölümü herkes beğenmiş benim gibi, buna da sevindim :) Keşke ilk bölüm de bu kadar iyi olsaydı, reytingler daha iyi olabilirdi :icon_sorr
bencede....yani böyle güzel bi diziyi hemen kaldırmazlar...sanmam....Arkslar elinde bu bölm fotoları olan vrsa eklsn..ben bi imza yapıyım....en azından dizinin reklamını yapmış oluruz...belki artarr.....denemekle bişiy kaybetmeyiz bence....:)
canım ben bulursam eklerim(bulamazsam kendim çekerim ama görüntü kalitesi güzel olmaz) ama hiç resim eklemedim yani bilmiyorum eklemesini:icon_sorr ayrıca imza işi süper olur diziyle ilgili çalışmalar az diye üzülüyordum çok nadir dizi beğenirim beğendiğim zamanda bırakamam ama bu diziyi kaybetmeye niyetim yok şimdi çıkmam gerekiyor size iyi yorumlar arkadaşlar bu forumda uzun zamandır bu kadar keyifli vakit geçirmemiştim bye
dizi_tirya
14-09-07, 18:09
Çok güzel bir dizi..Dünkü bölüm ilk bölümden daha güzeldi.Ali'yle Zeynep'in hastane odasında sahneleri çok komikti.Kadın maşallah Ali'ye resmen kur yapıyor:)E ama ne yapsın yakışıklı çocuk Allah için.
Zeynep,gece çok güzel olmuştu..Fiziği çok güzelmiş Ahu Yağtu'nun..Rolüne yakışmadı meseleleri vardı ama bence tam tersi.Herkes rolüne çok uymuş..İnşallah yayından kaldırılmaz..Pazar gününe alabilirler diziyi.Belki reytringler daha iyi olur..
Ayrıca şu reyting denen olayı hiç sevmiyorum...!
http://img206.imageshack.us/img206/5682/untitled1do5.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/6777/komisernevzatmavikk2.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/180/komisernevzatyesilyp6.jpg
Bu da benden olsun :)
NOT: Aynı tasarımın yeşil ve mavi renklerini de ekledim :)
Bu arada, ben bugün ATV'nin sitesinde bize ulaşın bölümünden uzun bir şekilde dizinin kaldırılmasını istemediğimi anlattım. Pek işe yarar mı bilmiyorum, ama hepimiz birleşirsek belki bir nebze işe yarar...
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle herkese selamlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Sanırım ikinci bölümdeydi. Şu Sırp adamı oynayan varya hani Goran'ı oynuyordu. Ben o oyuncuyu başka bir dizide görmüş gibiyim ama çıkaramadım. O oyuncunun kim olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Varsa lütfen yazar mısınız? :icon_whis
(= JesLice =)
14-09-07, 19:27
benden bi imza....kullanırsanız sevinirm..bi kaç tane daha yapıcm ama sonra...böylelikle dizinin reklamını yapmış oluruz...=)
http://img521.imageshack.us/img521/1998/alizeynepkpyasli9.png (http://imageshack.us)
sırp goran'ı oynayan oyuncu orhan ertürk. daha önce kanal d'de yayınlanan "yaşanmış şehir hikayeleri"nde oynamıştı.
merve_polat
15-09-07, 12:09
komiser nevzat gerçekten çok iyi bir polisiye dizi ve böyle diziler kırk yılda bir çekiliyo neden reytingleri kötü geliyo anlamadım eminim uygun bir gün ve saatte yayınlanınca dizi hakettiği yeri bulucaktır tabi o zamana kadar atv bu güzelim diziye kıymazsa...
benden
http://img159.imageshack.us/img159/7881/7dc26307d900514b95cd515rd5.jpg++http://img521.imageshack.us/img521/7573/b34f1d1dce6.jpg++http://img521.imageshack.us/img521/3952/untitled2ih5.png
http://img521.imageshack.us/img521/8352/untitled1uj1.png
ayşecim(ayşeydi galiba) evet aynı kafadayız:img-yes: avatar ve imzalar süper jeslice (kusura bakma ismini bilmiyorum) seninde imzan çok güzel ayrıca ozicana seninde çalışman çok güzel olmuş hepinizin ellerine sağlık izin verirseniz kullanmak istiyorum çalışmalarınızı ayrıca yeni arkadaşlar katılıyor aramıza ailemiz günden güne genişliyor ne güzel:happy0064 yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
ben diziden fotolar ekleyebilirim ama görüntü kalitesi iyi değil:icon_sorr ayrıca imza avatar yapma gibi yeteneklerimde yok malesef ama resimleri isterseniz eklerim özellikle istediğiniz sahneler varsa yazarsanız sevinirim ayrıca imza yapan arkadaşlar aile imzası yapabilir misiniz gerçi çok fazla kişi değiliz ama
bu arada ayşe ,benim ismimde zeynepin gorana kendini tanıtırken söylediği isim yani tuba:img-wink: ismimide ilk buraya yazmış oldumbye
http://img410.imageshack.us/img410/5277/15092007278sw2.jpg (http://imageshack.us)http://img210.imageshack.us/img210/4125/15092007276kp2.jpg (http://imageshack.us)http://img527.imageshack.us/img527/709/15092007277kf2.jpg (http://imageshack.us)
işte bunlar arkadaşlar işinize yararsa devam edebilirim dediğim gibi görüntü kalitesi yüksek değil pcden çektiğim için
dizi_tirya
16-09-07, 11:58
Kesinlikle yayından kaldırılmamalı..Çok güzel bir dizi.Ama reytinglerin neden bu kadar kötü olduğunu anlamış değilim..En azından ilk beşte olsun bari..En kötü diziler bile bu kadar kötü reyting almıyor..Umarım Atv yayından kaldırmaz ama üçüncü bölümden sonra şansı gittikçe azalacak..Bu Perşembe yok zaten..Belki de başka güne alınmıştır..
Bir nedeni ilk bölümün biraz zayıf olmasıydı; bu yüzden herkese hitap etmedi. En önemli nedenlerinden biri de iki hafta boyunca daha çok izlenen/izlenecek dizilerin karşısına konulmasıydı bence... İkinci bölümü resmen Kavak Yelleri'nin karşısına koydular yaa! :icon_sorr
Bir nedeni ilk bölümün biraz zayıf olmasıydı; bu yüzden herkese hitap etmedi. En önemli nedenlerinden biri de iki hafta boyunca daha çok izlenen/izlenecek dizilerin karşısına konulmasıydı bence... İkinci bölümü resmen Kavak Yelleri'nin karşısına koydular yaa! :icon_sorr
ewt cnm katılıyorum ben şahsen kavak yellerini izlediğim halde onu bırakıp komiser nezatı izledim çünkü bu dizide beni çeken bir şey var izlemek istiyyom birde pamir pekin için ama güzel bir dizi raytingler inş. iii olur yaa resmen dua ediyom raytingler iii olsun diye ve bıktım şu raytingler yüzünden dizilerin harcanıp gitmesinden böle çok severek izlediğim diziler vardı yine onlarda rayting yüzünden bitti inş. bu dizi böle olmaz ve geç saatte yaınlamazlar bu diziyi bence salı günü olabilir 20:00 diye düşünüyorummmm inş. öle olur ewt yaaa ali ve zeynep komiserin didişmeleride süperdi bence zeynep komiser ali komserden hoşlanmaya başladı çünkü nasılda kıskandı onu süperdi yaniii bu bölüm:good:
Ya arkadaşlar ben uzun zamandır üyeyim bu foruma ama bi tek msj bile atamadım.Öncelikle hepinize selam.Veterinerim ben pek zamanım olmuyo öyle sitelerde dolaşıp msj yazmaya ama ben beğeniyorum bu forumu.İlk mesajımın bu bölümde olmasının sebebi bu diziyi gerçekten çok sewmiştim.Alara691 e katılıyorum.Kavak yellerinin bırakıp bu diziyi izlemiştim.Ve izlemek istiyorum.Atv ye birsürü mail attım daha yeni.Kaldırmayın gününü değiştirin die.Bakalım Nolcak inş. kaldırmazlar.
komser nevzat yayından kalktımı yoksa pazartesiyemi alındı bilgisi olan varmı
dizi kalkmadı perşembe günü 23:50 de özel bölüm var gün konusuna gelince bir bilgimiz yok ama atv nin ne yapacağı belli olmaz diye biz atvye mail atıyoruz gününü haftaya öğreneceğiz artık :icon_sorr
ömer&ceren
16-09-07, 21:30
evet ya bi aile imzası süper olur dizimizi sonuna kadar desteklediğimizi gösteririz böylece ayrıca ilk zamanlar bu foruma sadece olumsuz eleştiri yapmak için giriliyordu diziyi beğenenlerin artması çok güzel umarım bu böyle devam eder de dizimiz yayından kalkmaz
2. bölümü izlerken dikkat ettiniz mi arkadaşlar kurtlar vadisi ve binbir gece dizilerine gönderme yapılıyor. hani çiroz un at muhabbetlerinde. ilk önce kazanan atın adı şehrazat upuzun bacaklar, kapkara gozler vs. sonra kaybeden at muhabbeti yaparken çiroz bahsettiği atın adı "alemdar". şey dio ordada "boy desen boy yok, tip desen tip yok yetenek desen yetenek yok"
ince giydirme yapmışlar.
Bence çok güzel bir yapım. İlk bölümünden itibaren izliyorum.
Altan Erkekli'nin performansı herzamanki gibi çok iyi. Pamir Pekin ve
Ahu Yağtu'yu da çok beğendim, oyunculuk konusunda çokta deneyimli
olmasalar bile çok güzel oynuyorlar.
ömer&ceren
17-09-07, 12:02
ya ikinci bölüm özellikle daha da güzeldi efle komiser nevzatın muhabbetleri, aliyle zeynepin didişmeleri hele alinin davetteki hali çok komikti
-nolmuş bizim zeynep öyle ya?
-yavşak herife bak. açıktan sulanıyo kıza...
-neden odasına çıkıyomuşsun?...yani orası güvenli olmaz.
çok komikti
2. bölümü izlerken dikkat ettiniz mi arkadaşlar kurtlar vadisi ve binbir gece dizilerine gönderme yapılıyor. hani çiroz un at muhabbetlerinde. ilk önce kazanan atın adı şehrazat upuzun bacaklar, kapkara gozler vs. sonra kaybeden at muhabbeti yaparken çiroz bahsettiği atın adı "alemdar". şey dio ordada "boy desen boy yok, tip desen tip yok yetenek desen yetenek yok"
ince giydirme yapmışlar.
Giydirme değil eleştiri ya da gönderme yapmışlar dersen daha doğru bence.
O gönderme yapılan diziler çok reyting almış, kendilerini ispatlamış diziler. Onlra gönderme yapmak için önce Komiser Nevzat'ın da aynı şekilde kendisini kabul ettirmesi gerekir. Çok seyredilen dizilere gönderme yapacaklarına, daha iyi, sıkıcı olmayan bir senaryo yazmaya çalışırlarsa, kendileri için daha isabetli olur.
Ya millet hiçbir haber yok kaldırıldı mı kaldırılmadı mı.Bi haber alan olursa nolur yazsın acaip merak ediorum.Ayrıca bi aile imzası yapan olursa beni de eklemenizi rica etcem.arkadslar bu hafta dizi saat kacta perşembe günü dizinin saatinde elveda rumeli var sonra mac var sanırım dizi bu hafta yayınlanmayacak mı yoksadizinin bu hafta yeni bölümü yok yanılmıosam perşembe 23:50de özel bölümü var.Sırf reyting artsın die gecenin bi vakti izlicem onu da:D
onlyreal18
17-09-07, 13:16
http://img513.imageshack.us/img513/8124/29794567ey6.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/4100/23268398ka8.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/2091/76704017ej3.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/5079/76493957ev3.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/2268/31032993id9.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/9653/95265970vc7.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/6200/52421102mt7.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/4893/60008331jp7.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/9867/66976661na6.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/5117/10xx6.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/6743/11kx8.jpg
http://img108.imageshack.us/img108/7909/12tj6.jpg
onlyreal18
17-09-07, 13:20
http://img264.imageshack.us/img264/9262/13rh6.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/1585/14mj7.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/159/15eo3.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/9998/16hj2.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/508/17ig9.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/5366/18ln9.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/9186/19ie5.jpg
http://img234.imageshack.us/img234/6753/20lj4.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/5236/21zz4.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/8633/22tj9.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/4782/23rx1.jpg
ya ikinci bölüm özellikle daha da güzeldi efle komiser nevzatın muhabbetleri, aliyle zeynepin didişmeleri hele alinin davetteki hali çok komikti
-nolmuş bizim zeynep öyle ya?
-yavşak herife bak. açıktan sulanıyo kıza...
-neden odasına çıkıyomuşsun?...yani orası güvenli olmaz.
çok komikti
evet ya bende o sahneleri çok beğenmiştim ef , nevzat , ali üçlüsünün mikrofondaki konuşmaları süperdi o kadar atraksiyon yaşa sonunda güldür hele alinin zeynepi tanımaması bu bizim zeynep be diyor komiser nevzatta ne halt yiyiyorsun gene orda diyor koptum resmen:happy0064
bu arada onlyreal18 resimler için çok saol ne zamandır bu resimlerin eklenmesini bekliyorduk :img-yes:
ömer&ceren
17-09-07, 17:25
evet ya bende o sahneleri çok beğenmiştim ef , nevzat , ali üçlüsünün mikrofondaki konuşmaları süperdi o kadar atraksiyon yaşa sonunda güldür hele alinin zeynepi tanımaması bu bizim zeynep be diyor komiser nevzatta ne halt yiyiyorsun gene orda diyor koptum resmen:happy0064
bu arada onlyreal18 resimler için çok saol ne zamandır bu resimlerin eklenmesini bekliyorduk :img-yes:
bi de hani komiser nevzat açık konuş ne dediğini anlamıyorum diyo ali de hiiç ööle konuşıyoru işte diyo ya çok komikti
bi de hani komiser nevzat açık konuş ne dediğini anlamıyorum diyo ali de hiiç ööle konuşıyoru işte diyo ya çok komikti
evet orasıda çok komikti zaten ali ve zeynep sahnelerine bayılıyorum birbirleriyle didişmeleri falan sonra alinin hastanedeki hali yoksa sen beni kıskanıyor musun dedi ya zeynepe ben bile neye uğradığımı şaşırdım bide arkasından gülümseyerek bakıyor ali sinirli falan ama o halleri bile çok komik umursamaz tavrı falan arabada şimdi tartışmayalım zeynep hadi eyvallah demesi neyse ben gene kaptırdım kendimi:img-blush
onlyreal18, resimler için çok teşekkürler.:img-wink:
Bu hafta özel bölüm var. İnşallah Atv diziyi kaldırmaz. Çok kaliteli
bir yapım bence. Herşeyi de reytinglere bağlamasalar keşke.
Tersanede çalışıyordu komiser yardımcısı oldu
ESRA ÇELİKER
'Başkomiser Nevzat' dizisinde komiser yardımcı Ali'yi oynayan Pamir Pekin tersanede tekne yaparken keşfedilmiş!..
atv ekranlarında yayınlanan 'Başkomiser Nevzat' dizisinin yeni yıldızı Pamir Pekin'in tersanede tekne yaparken keşfedildiği ortaya çıktı. Yönetmen Veli Çelik'in tekne almak için geldiği atölyeye geldiğini ve bu sayede tanıştıklarını söyleyen Pekin, olayı şöyle anlattı: "Veli Çelik bir sonraki gelişinde bir dizi çekeceğini ve oynamak isteyip istemeyeceğimi sordu. O güne kadar, birkaç reklam filmi dışında, oyunculukla hiç alakam olmamıştı. Bir gün dizinin senaristi Ahmet Ümit'le birlikte geldi. Beni bu işi yapabileceğime ikna ettiler ve her şey böyle başladı."
ÇALIŞMALIYIM
Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunu olan ve üniversiteye başladığı yıllarda harçlığını çıkarmak için mankenlik yapıp birkaç reklam filminde oynayan Pekin, üniversiteyi bitirdikten sonra ahşap yelkenli teknelerin restorasyonunu yapmaya başlamış. Pekin oyunculuk serüvenini ve başına gelenleri anlattı:
* Dizide canlandırdığım Ali karakteri; çabuk sinirlenen, laf dinlemeyen, olayların içine düşünmeden direkt giren biri. İçindeki sevgiyi ortaya çıkarmakta zorlanıyor. Yurtta büyüdüğü için ailesinden gereken sevgiyi görmemiş. Kadınlarla arası pek iyi değil.
* Bugüne kadar karakola çok gittim. Dizideki rolüme hazırlanmak için gitmeme pek gerek kalmadı. 20'li yaşlarımda karakollarda fazlaca vakit geçirmişliğim var; sağ olsunlar beni misafir ettiler.
* Altan Erkekli gibi bir ustanın karşısında ilk başlarda çok heyecanlandım. Ama yavaş yavaş alıştım. Ayrıca onunla oynamak benim için ayrı bir gurur kaynağı... Kendimi şu anda iyi bir oyuncu olarak göremiyorum. Çok çalışmam gerekecek. Ama ilerleyen zamanlarda ne olur, ben de bilemiyorum.
AHU'YLA AŞK OLMAZ
* Dizi oyuncuları arasında bir müddet sonra aşk haberleri gündeme geliyor. Ama biz Ahu (Yağtu) ile gayet iyi iki arkadaşız. İkimizin de böyle bir duyguya kapılacağımızı sanmam.
* Normal yaşamımda yakışıklılığımın çok bir yardımını görmedim. Ama gece dışarı çıkınca işimi kolaylaştırabiliyor.
* Yelken sporunu, ahşapla uğraşmayı seviyorum. Ayrıca rüzgar sörfü ve boks yapıyorum. Spor arabalarla da çok ilgiliyim. Fırsat buldukça dağlara gidip kamp kurar, geceyi doğada geçiririm. Bir de arkadaşlarımla toplanıp rakı içmeyi severim.
* Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Burak Hakkı gibi eğitimini almamalarına rağmen oyunculukta kendilerini kanıtlayan oyuncularla aynı kategoride olmak isterim. Bu isimlerin arasında en çok Kenan İmirzalıoğlu'nu beğeniyorum. Burak Hakkı'nın da oynadığı karakteri iyi yansıttığını düşünüyorum. Benimse henüz 'Artık ben de varım' gibi bir iddiam yok, bunun için daha çok erken diye düşünüyorum.
Yayın tarihi: 18 Eylül 2007, Salı
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2007/09/18/gny/haber,316DFE5C3D3241C79C68218432DAC73C.html
Tüm hakları saklıdır.
ömer&ceren
18-09-07, 09:33
evet orasıda çok komikti zaten ali ve zeynep sahnelerine bayılıyorum birbirleriyle didişmeleri falan sonra alinin hastanedeki hali yoksa sen beni kıskanıyor musun dedi ya zeynepe ben bile neye uğradığımı şaşırdım bide arkasından gülümseyerek bakıyor ali sinirli falan ama o halleri bile çok komik umursamaz tavrı falan arabada şimdi tartışmayalım zeynep hadi eyvallah demesi neyse ben gene kaptırdım kendimi:img-blush
evet ya ali ve zeynep sahnelerine bende bayılıyorum şu ikinci bölümü kırk kere izledim ya sırf o sahneler için bi de hastanede hani alinin doktora bi bakışı vardı zeyenp suartına t-shirtü attıktan sonra yani ekranı öpecektim nerdeyse çok şirindi.
bu arada delfin23 haber için teşekkürler
slm arkadaşlar ya dizimiz çok heyecanlı bir yerde bitmişti neden yayınlanmadı sanki meraktan öleceğim ama özelide izleyeceğim tabi ki
bu arada arkadaşlar aklıma diziyle ilgili birşey geldi nihatta olan resimdeki kız feride acaba alinin annesi olabilir mi ya mesela ali ile nihat nasıl tanıştı belkide nihat aliyi korumak için yanında ayrıca nihat kudrete gittiğinde hala feride yüzünden mi kızgınsın gibi birşeyler söyledi kudret belkide bu yüzden ali ile uğraşıyor neyse ya ben fazla uçtum galiba :P :img-blush
(= JesLice =)
18-09-07, 18:55
http://img146.imageshack.us/img146/9949/untitled3dn4.png (http://imageshack.us)
bnden bi imza..devamı gelcek...yorum yaparsanız sevinirm...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.