Tüm Versiyonu Göster : Nostalji-2
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısına ulaştığı için kapatılmıştır.
Eski bölümlere dair yorumlarımıza bu başlıktan devam edebiliriz.
Birkaç hatırlatma;
-Başlıkla alakasız mesajlar silinecektir. (Yaşasın x-kahrolsun y türleri de maalesef)
-Tek cümlelik ve anlamsız mesaj yazmak yasaktır. Yazmakta inat eden arkadaşların mesajlarını silmekte de ben inat edeceğim..
İlk nostalji başlığındaki keyifli ve nitelikli paylaşımların bu yeni başlıkta da sürmesi dileğiyle...
Yeni başlığımız vatana ve millete hayırlı olsun arkadaşlar...İnşallah eski bölümlerin tadını çıkarırız..Ve yeni başlıkta tartışmalara girmeyiz...Rüya'yı,Bora'yı,eski Rüzgar'ı,Beril'i,Kısmet''i,Düriye'yi,Kemal'i,Anato lya'yı bu eski bölümlerde görüp özlem giderebiliyoruz..Bununda keyfini çıkaralım...Onlarla ilgili yorumlarımızı bu yeni başlığımızda paylaşmak çok güzel olacak...Hepinize iyi yorumlar arkadaşlar...
EFTALYAGUL26 07-08-07, 11:19 kısmetle abdül yakınlaşması iyice arttı bu bölümde.sinemaya gittiler,bi vurdulu kırdılı bi filme abdül için bide duygusal bi filme kısmet için:happy0064sonra cafeye gidip sohbet ettiler.kısmet biz gerçekten evlı olsak çok masraflı olursuz bi günde 2 film dedi.abdülde havaya girdi iyice ek iş yapardım o zaman dedi.kısmet bende çalışırdım aile bütçesine katkıda bulunurdum dedi:happy0064
rüya beril i neva ile tanıştırıken boranın sevgilisi diyodukııı beril ben boranın kardeşiii diye kendını tanıttı.rüya tabii bi sevinç hallerinde bunu duyunca:happy0064
kemal nevaya ahmettenmiş gibi çiçek yolladı.afrikadan sevgilerle doktor ahmet diye.füsunla sakızda yuttular tabii
füsun şadan beni özlemıyor diye salonda yattı.onu özlemesini istıyormuş,çok monotonlaşmış herşey:icon_whis
zarpandit34 07-08-07, 11:43 Heyyyt beah! İkinci nostalji başlığıda açılmış, hep bunu arzulamış, bunu hayal etmiştim gizliden, nihayet gerçek oldu..:img-hyste Çok duygulandım, hey gidi günler hey..:):):):img-grin2 Vatanına milletine hayırlı bir başlık olsun efenim. Bir kurban keselim şuracıkta, iyi tamam pasta olsun hadi, kasaplığım tuttu illa birşey kesecem..:):):)
Uzun zamandır eski bölümleri (trt 1) takip edemiyorum.En son Mehmet (Dr. Ahmet) gitmişti..Arkadaşlar hiç "yaw evet bende öyle bişiler hatırlıyorum sanki" diyeniniz olur mu bilmiyorum ama Mehmet ikinci kez gelmişti ve Rüya'ya aşık olmuştu bu sefer..:img-yes::img-yes::img-yes:
Trt-Int bölümlerine de Carl Gurur geldi..:happy0064 (Bu çok amele bir smileymiş meğer, hiç böyle bilmezdim kendisini, yok ki çiçekli böcüklü bir smiley, çekiversem şuraya)
Öncelikle nostalji 2 başlığının açılmasına çok sevindim….Hayırlı ve de uğurlu olsun..:happy0064
Dün geceki Trt int deki bölümden başlıyorum ..Gurur’un gelmesi çok komikti…Kim şaşırmaz ki sabah uyandığında salonda hiç tanımadığın ve yarı çıplak birisi uyuyor..Rikkat ve Pembe’nin olayı geç anlaması da çok komikti…Rüzgar’ın el çırpıp dalga geçmesi hele..Gurur’u gören Civan’da çok şaşırdı artı kıskandı….:img-heh:
Nemide’nin arkadaşı Mefaret(Aysan Sümercan) çok tuhaf valla o yaşta o enerji..Nasılda yürüdüler…Fincan halaya nasılda elektirik çarptı…:img-heh:
Gelelim Trt 1 deki bölüme…Kısmet’i özlediğimi bir kez daha söylemek istiyorum….Abdül ile git gide yakınlaşıyorlar….Füsun’un Şadan’ı fatura yatırırken araması ve ona “Seni özledim” demesi çok komikti..Sonra gece uyurken yataktaki halleri….Beril’in Bora’nın kardeşi olduğunu öğrenen Rüya’nın o anki hali görülmeye değerdi…
Gelelim Kanal1 deki bölüme…Minik Zeynep nasılda ağladı Pembe’nin hapşurduğu yerde ekranın içine girip öpmek istedim...Pembe’nin Peyami’nin yazdığı şiiri çöpe atması ve Rikkat’in Peyami’nin ve Cihan’ın çöpte araması çok komikti..Hele Rikkat’in sol kulağında duran havuç parçası…:img-heh:
Gelelim az önce izlediğim Trt int deki bölüme…Uzun bir aradan sonra Bedirhan’cığımı gördüm…Zarpa duydun mu?:img-heh:Ne dedim…?İsmet ile yakınlaşmak istedi ama İsmet istemedi….Ah Bedirhan ah insan öyle mi davranır…..:img-heh:
Gurur ile Neva karşılaştı..Gurur Neva şarkı söylerken ona aşık oldu….Neva ve Gurur’un aşkını izleyeceğiz önümüzdeki günlerde…Şahane’nin Dalyan’ın üstüne atlaması çok komikti…
Bu yorumlardan sonra msn de arkadaşımla aramda geçen sohbete …:img-heh:
Arkadaşım-Ne izliyorsun?
Ben-Bizim Evin Halleri’ni
Arkadaşım-Nasıl yani kaç kere veriyorlar bu diziyi?
Ben-Gün de dört öğün…Sabah ,Öğlen,Akşamüzeri,Gece..
Arkadaşım-Bıkmıyormusun peki izlemekten?
Ben-Yoooo…
Günde dört öğün izlemeye devam….(İşim olana kadar tabii ki,işim olursa biraz zor:img-blush)…
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:13 kanal 1 deki bölümde nemide anne çok güldürdü bugun beni.ikide bi kurabiyeyle çay yaptım gelin alın diyoduya.tamam diyor neva ile misket bidaha gelıyor.sonra kafasına kafasnına vuruyorduuu unuttum yine diye.bi yandan yazık diyor insan ama komıktı güldüm ben.
sonra rüzgar geldi onada aynısını sordu.tam kapıdan çıkacakalrdı ama daha çayla kurabiye yemediniz diye bi tepsi daha kurabiye getirdiiii:img-pilot:happy0064
Öncelikle nostalji 2 başlığının açılmasına çok sevindim….Hayırlı ve de uğurlu olsun..:happy0064
Dün geceki Trt int deki bölümden başlıyorum ..Gurur’un gelmesi çok komikti…Kim şaşırmaz ki sabah uyandığında salonda hiç tanımadığın ve yarı çıplak birisi uyuyor..Rikkat ve Pembe’nin olayı geç anlaması da çok komikti…Rüzgar’ın el çırpıp dalga geçmesi hele..Gurur’u gören Civan’da çok şaşırdı artı kıskandı….:img-heh:
Nemide’nin arkadaşı Mefaret(Aysan Sümercan) çok tuhaf valla o yaşta o enerji..Nasılda yürüdüler…Fincan halaya nasılda elektirik çarptı…:img-heh:
Gelelim Trt 1 deki bölüme…Kısmet’i özlediğimi bir kez daha söylemek istiyorum….Abdül ile git gide yakınlaşıyorlar….Füsun’un Şadan’ı fatura yatırırken araması ve ona “Seni özledim” demesi çok komikti..Sonra gece uyurken yataktaki halleri….Beril’in Bora’nın kardeşi olduğunu öğrenen Rüya’nın o anki hali görülmeye değerdi…
Gelelim Kanal1 deki bölüme…Minik Zeynep nasılda ağladı Pembe’nin hapşurduğu yerde ekranın içine girip öpmek istedim...Pembe’nin Peyami’nin yazdığı şiiri çöpe atması ve Rikkat’in Peyami’nin ve Cihan’ın çöpte araması çok komikti..Hele Rikkat’in sol kulağında duran havuç parçası…:img-heh:
Gelelim az önce izlediğim Trt int deki bölüme…Uzun bir aradan sonra Bedirhan’cığımı gördüm…Zarpa duydun mu?:img-heh:Ne dedim…?İsmet ile yakınlaşmak istedi ama İsmet istemedi….Ah Bedirhan ah insan öyle mi davranır…..:img-heh:
Gurur ile Neva karşılaştı..Gurur Neva şarkı söylerken ona aşık oldu….Neva ve Gurur’un aşkını izleyeceğiz önümüzdeki günlerde…Şahane’nin Dalyan’ın üstüne atlaması çok komikti…
Bu yorumlardan sonra msn de arkadaşımla aramda geçen sohbete …:img-heh:
Arkadaşım-Ne izliyorsun?
Ben-Bizim Evin Halleri’ni
Arkadaşım-Nasıl yani kaç kere veriyorlar bu diziyi?
Ben-Gün de dört öğün…Sabah ,Öğlen,Akşamüzeri,Gece..
Arkadaşım-Bıkmıyormusun peki izlemekten?
Ben-Yoooo…
Günde dört öğün izlemeye devam….(İşim olana kadar tabii ki,işim olursa biraz zor:img-blush)…
Kanal 1'deki Rikkat, Pembe ve Cihan'ın Peyam'inin şiirini arması sahneleri ve o hoşluklar bu ailenin galiba son mutluluk günleriydi. Ondan sonra zaten bir türlü yüzleri gülmedi. Bu arada Kısmet özlenmeyecek gibi değil. Dizinin neşe kaynaklarından biriydi. Tabi bizim de. Bu arada günde 4 defa tekrarlanan bir dizi yoktur herhalde. BEH izleyicisi olarak bence çok şanslıyız.
Müge bu arada üzülmene hiç gerek yok. Bu kadar tekrardan sonra çalışsan bile yine bir kaç bölüm yakalarsın.
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:19 Kanal 1'deki Rikkat, Pembe ve Cihan'ın Peyam'inin şiirini arması sahneleri ve o hoşluklar bu ailenin galiba son mutluluk günleriydi. Ondan sonra zaten bir türlü yüzleri gülmedi. Bu arada Kısmet özlenmeyecek gibi değil. Dizinin neşe kaynaklarından biriydi. Tabi bizim de. Bu arada günde 4 defa tekrarlanan bir dizi yoktur herhalde. BEH izleyicisi olarak bence çok şanslıyız.
Müge bu arada üzülmene hiç gerek yok. Bu kadar tekrardan sonra çalışsan bile yine bir kaç bölüm yakalarsın.
hakıkatten ya ne çok tekrar var biçok kanalda.ben trt int te yayınlanan bölümler varmış bi türlü denk getiremedim.daha dogrusu unutuyorum hep.
trt 1 de kısmetlı bölümler çok keyif veriyor bana,helede abdülle yakınlaşmaları.ikiside çok içten samimiymiş.:happy0064:happy0064
hakıkatten ya ne çok tekrar var biçok kanalda.ben trt int te yayınlanan bölümler varmış bi türlü denk getiremedim.daha dogrusu unutuyorum hep.
trt 1 de kısmetlı bölümler çok keyif veriyor bana,helede abdülle yakınlaşmaları.ikiside çok içten samimiymiş.:happy0064:happy0064
Eftalyagul26 acaba şimdi ki Abdül ve Pembe aşkı o tadı verebilecek mi? İnş. o tadı verirler. Bir de Badem Haluk, Düriye, Civan, Sakız Hanım, Neva'nın Müzik dersi verdiği bir kızcağızın da katıldığı meşhur HoppalaStar yarışması vardı. O dönemin popstarına göndermeye yapıyordu. Çok güzeldi. Özellikle Sakız Hanım'ın o yaştan sonra ünlü olma çabası ayrı bir komediydi.
TRT 1'deki bölüm yine harikaydı...özellikle Rüya_Bora sahnelerini büyük bir keyifle izledim...ve ikisini ne kadar özlediğimi fark ettim...Mert Fırat ekranlarda ama Dilara'yı Yabancı Damat'taki konuk oyuncuğundan başka bir projede göremedik...O'nu da görmek istiyorum ben ekranlarda...:img-yes:
Bora'nın, Rüya'ya aşkını ilan ettiği bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum...umarım bir aksilik çıkmaz da izleyebilirim...çünkü çok hoş bir sahneydi...:img-in_lo
ayrıca Kanal1'deki bölümün sonuna denk gelebildim...Mert'in ismi Bölüm Oyuncusu olarak gösterildi...Bora ve Rüya bugünkü bölümde göründüler mi???birisi beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinicem...:) şimdiden saolun...:img-wink:
abdülle yakınlaştığı sahneler gerçekten benim de hoşuma gitmişti. ama kısmetin diziden ayrılma şekli yani abdülü aldatmış olması çok canımı sıkmıştı. başka bir hikaye yazılabilir ve kısmet ailesiyle dargın gitmezdi. ayrıca, biz kısmetten bahsedilsin diye beklerken, kısmetin bahsi, bula bula aldatma mevzusu üzerine geçmezdi belki.
kısmet BEH'i tek başına götürebilecek bir karakterdi ve tabii ki bunda oyuncunun rolü büyük. hiç olmazsa bunun hatırına daha iyi bir hikaye yazılabilirdi. şimdi kısmreti izlerken tekrar tekrar içim burkuluyor.
not: yeni başlığımız hayırlı olsun. eski nost başlığı çok keyifliydi çünkü %90 TRT bölümlerini yazıyorduk. şimdi kanal 1 de nostaljiye dahil olduğuna göre, yakında bir takım sıkıcı konular da nostalji başlığına dahil olacak. ama yine de hayırlı olsun.
kanal 1 deki bölümde nemide anne çok güldürdü bugun beni.ikide bi kurabiyeyle çay yaptım gelin alın diyoduya.tamam diyor neva ile misket bidaha gelıyor.sonra kafasına kafasnına vuruyorduuu unuttum yine diye.bi yandan yazık diyor insan ama komıktı güldüm ben.
sonra rüzgar geldi onada aynısını sordu.tam kapıdan çıkacakalrdı ama daha çayla kurabiye yemediniz diye bi tepsi daha kurabiye getirdiiii:img-pilot:happy0064
Eftalya’cım bana kızma ama ben Nemide annenin o hallerine pek gülemedim…Çünkü Alzheimer hastası orada.Daha doğrusu Alzheimer hastalığının başı…Ben o zamanlarda izlerken çok üzülüyordum…Hiç yazılmayacak bir sahneydi Nemide anneye Sevgili Beyhan Saran’a…Özellikle ileriki bölümlerde izleyeceğimiz Nemide’nin Sayhan’ı akıl hastanesine yollaması ve de tavuklu pasta yapıp ikram etmesi…Sanırım ikinci kez izlemeyeceğim o sahneyi…
Umarım beni anlayışla karşılarsın Eftalya’m…:img-in_lo
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:35 abdülle yakınlaştığı sahneler gerçekten benim de hoşuma gitmişti. ama kısmetin diziden ayrılma şekli yani abdülü aldatmış olması çok canımı sıkmıştı. başka bir hikaye yazılabilir ve kısmet ailesiyle dargın gitmezdi. ayrıca, biz kısmetten bahsedilsin diye beklerken, kısmetin bahsi, bula bula aldatma mevzusu üzerine geçmezdi belki.
kısmet BEH'i tek başına götürebilecek bir karakterdi ve tabii ki bunda oyuncunun rolü büyük. hiç olmazsa bunun hatırına daha iyi bir hikaye yazılabilirdi. şimdi kısmreti izlerken tekrar tekrar içim burkuluyor.
evet yaa gerek yoktu bencede öyle bi senaryoya ama galiba gidenin bidaha geri gelmeyecegini seyirciye anlatmak icin böyle şeyler yazmak zorundalar.hoş farklıda yazsalar anlardıkyaaa yinede bi umut olurdu rüyada oldugu gibi.acaba geri geelecek mi diye
pinarsayü85 07-08-07, 15:36 Eftalyagul26 acaba şimdi ki Abdül ve Pembe aşkı o tadı verebilecek mi? İnş. o tadı verirler. Bir de Badem Haluk, Düriye, Civan, Sakız Hanım, Neva'nın Müzik dersi verdiği bir kızcağızın da katıldığı meşhur HoppalaStar yarışması vardı. O dönemin popstarına göndermeye yapıyordu. Çok güzeldi. Özellikle Sakız Hanım'ın o yaştan sonra ünlü olma çabası ayrı bir komediydi.
kimbilir,verir belki de ..tabi abdül dönerse:img-hyste:img-hyste
o yarışma konusu iyi olmuştu sahiden,ayrıca gündemdekileri de hicvetmeleri güzel tabi....ben bu sezon şu ''su'' konusunun işlenmesini bekliyorum..ankaranın en önemli sorunu şu an...
sakız hanım,hayat dolu bir insan zaten,genç ruhu var onda..ne güzel!
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:39 Eftalya’cım bana kızma ama ben Nemide annenin o hallerine pek gülemedim…Çünkü Alzheimer hastası orada.Daha doğrusu Alzheimer hastalığının başı…Ben o zamanlarda izlerken çok üzülüyordum…Hiç yazılmayacak bir sahneydi Nemide anneye Sevgili Beyhan Sayan’a…Özellikle ileriki bölümlerde izleyeceğimiz Nemide’nin Sayhan’ı akıl hastanesine yollaması ve de tavuklu pasta yapıp ikram etmesi…Sanırım ikinci kez izlemeyeceğim o sahneyi…
Umarım beni anlayışla karşılarsın Eftalya’m…:img-in_lo
yok canım neden kızayım.bende yazarken dedimya aslında gülünecek bi durum degildi ama bana komik geldi bu bölüm.ama o bahsettigin sayhanın tavugu pasta diye getirdigi bölümleri bende hiç sevmemiştim.bugunkunun sevimli gelen yanıda şuydu hani yaşlı insanalrda genelde olurya şunu yiyin bunu için diye ikidebir getirriler bişeyler .onla alakaı sevimli gelen bi bölümdüüüü bana:img-pilot
pinarsayü85 07-08-07, 15:39 abdülle yakınlaştığı sahneler gerçekten benim de hoşuma gitmişti. ama kısmetin diziden ayrılma şekli yani abdülü aldatmış olması çok canımı sıkmıştı. başka bir hikaye yazılabilir ve kısmet ailesiyle dargın gitmezdi. ayrıca, biz kısmetten bahsedilsin diye beklerken, kısmetin bahsi, bula bula aldatma mevzusu üzerine geçmezdi belki.
not: yeni başlığımız hayırlı olsun. eski nost başlığı çok keyifliydi çünkü %90 TRT bölümlerini yazıyorduk. şimdi kanal 1 de nostaljiye dahil olduğuna göre, yakında bir takım sıkıcı konular da nostalji başlığına dahil olacak. ama yine de hayırlı olsun.
evet,sihir,kısmet'in gider ayak o hale düşürülmesi benim de hiç hoşuma gitmedi gerçekten,saçma buldum ayrıca...
kısmet'li bölümleri çok fazla seyredemedim ama gerçekten yeri ayrıymış dizide,ne güzel hayat dolu bir insan,insanın onun yanında canı sıkılmaz,gerçi arada başı belaya giriyormuş ama kısmet'in..ama kötülük için değil,insanların iyiliği için oyunlar çeviriyormuş...
o yarışma konusu iyi olmuştu sahiden,ayrıca gündemdekileri de hicvetmeleri güzel tabi....ben bu sezon şu ''su'' konusunun işlenmesini bekliyorum..ankaranın en önemli sorunu şu an...
birşey dikkatimi çekti de, abdülün geriye dönmeyebileceği tartışılıyor bolca. ama neden? son sezonun sonuna doğru askere gitti diye mi? bence oyuncunun bir işi vardı, belki turnesi vs ama diziden böyle çıkılmaz tahminimce. yani eğer tamamen çıkılsaydı pembeyle yollarını ayırabilirlerdi. gerçi belli de olmaz, pembeyi nişanlısının yolunu bekleyen ama beklediği hiç gelmeyen bir aşık da yapabilirler bu sezon. belli mi olur artık BEH'e. ama yine de ben abdülün diziden çıktığını düşünmüyorum.
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:42 Eftalyagul26 acaba şimdi ki Abdül ve Pembe aşkı o tadı verebilecek mi? İnş. o tadı verirler. Bir de Badem Haluk, Düriye, Civan, Sakız Hanım, Neva'nın Müzik dersi verdiği bir kızcağızın da katıldığı meşhur HoppalaStar yarışması vardı. O dönemin popstarına göndermeye yapıyordu. Çok güzeldi. Özellikle Sakız Hanım'ın o yaştan sonra ünlü olma çabası ayrı bir komediydi.
bilmiıyorum ama inşallah verir o tadı.ben bikaç senaryo yazdım bugun onların evliliği ilişkileri nasıl olur diye.pembeyle abdülün daha çok yakışacaklarını düşünuyorum ben kısmet yerine.yani yetişme tarzları bakımından daha uyumul gibiler.inşallah güzel bi ilişki olur bakalım senaristler nasıl bi yön verecekler aşklarına:img-pilot:img-pilot
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:44 birşey dikkatimi çekti de, abdülün geriye dönmeyebileceği tartışılıyor bolca. ama neden? son sezonun sonuna doğru askere gitti diye mi? bence oyuncunun bir işi vardı, belki turnesi vs ama diziden böyle çıkılmaz tahminimce. yani eğer tamamen çıkılsaydı pembeyle yollarını ayırabilirlerdi. gerçi belli de olmaz, pembeyi nişanlısının yolunu bekleyen ama beklediği hiç gelmeyen bir aşık da yapabilirler bu sezon. belli mi olur artık BEH'e. ama yine de ben abdülün diziden çıktığını düşünmüyorum.
abdülde giderse bu gidişle kadroyu baştan aşağı degiştirecekler yakında.düriyede gittifincan halada rüyada,rüzgar gidecek rivayetleri vardı şimdide abdül gidecek konusu gündemde sanırım.ya bunlar sadece söylentı mı yoksa gerçek payı var mı bilmıyoruz bile ama giderlersede eminim yerlerine başarılı oyuncular getirirler.mesela şeyda gayet başarılıydı bu sezon gelmış olmasına ragmen.sonra ceylanım ceylanım canımmmm benimmmm oda yeni geldi amaa başarılıı deli kız:img-pilot:happy0064
pinarsayü85 nostaljik bölümlerde dikkatimi çeken şey senin de söylediğin gibi gündemi yakalamaları senaryolarında ona göre göndermeler yapmaları, Hatırlarsan başka bölümlerde de Kısmet eve gizli kameralar yerleştirip BBG havası yaratmıştı. Bu hikayeler nostaljik bölümleri daha da izlenir kılıyor. Dediğin gibi Ankara merkezli dizinin Ankara'daki su sorununa değinmesinden tut daha birçok yararlanacağı malzeme var. Ancak Misket Hanımın aşk hayatından buna fırsat bulabilecekmiyiz tartışılır.
zarpandit34 07-08-07, 15:47 Mügem canımın içi, gel bir hesap ver çabuk, hala mı Bedirhan diyorsun sen..:img-grin2:img-grin2:img-grin2
Kanal 1'deki bölümü arkasından da trt-ınt'i izledim böyle ardarda olunca fazla geldi, zehirlendim..:img-hyste
Kanal 1 bölümü hoştu özellikle Peyami'nin olduğu sahneler.. Birde yakında Peyami'nin alınganlığı başlayacak, hele o bölümlerden birinde öyle bir süpriz doğum günü yapacaklar ki Peyami'ye..Orada Mehmet Atay'ın mimiklerinin görülmesi lazım..Olağanüstü..:img-in_lo
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:49 pinarsayü85 nostaljik bölümlerde dikkatimi çeken şey senin de söylediğin gibi gündemi yakalamaları senaryolarında ona göre göndermeler yapmaları, Hatırlarsan başka bölümlerde de Kısmet eve gizli kameralar yerleştirip BBG havası yaratmıştı. Bu hikayeler nostaljik bölümleri daha da izlenir kılıyor. Dediğin gibi Ankara merkezli dizinin Ankara'daki su sorununa değinmesinden tut daha birçok yararlanacağı malzeme var. Ancak Misket Hanımın aşk hayatından buna fırsat bulabilecekmiyiz tartışılır.
su sorununu gündemee getirirler belkı bu sezon.daha o bölümlerde pek yoktu su sorunu.yani bugunku kadar fazla sıkıntı vermıyordu belkı.bide bölümlerin biraz daha nce çekildigini düşünürsek anca yeni sezonda deginebilirler.
amaa hiç deginmedide degiler aslında.mesela sonlara dogru bi bölümde sakız hanım mutfakta sebze mı ne yıkıyordu suyu sonuna kadar açmıştı füsunda gelip anne senin bilinçli olman gerekır böyle mi yıkanır,su sıkıntımız küresel ısınma filan var demişti .sakız hanımda haklısın deyip suyu kısarak yıkamıştı sebzeleri
su sorununu gündemee getirirler belkı bu sezon.daha o bölümlerde pek yoktu su sorunu.yani bugunku kadar fazla sıkıntı vermıyordu belkı.bide bölümlerin biraz daha nce çekildigini düşünürsek anca yeni sezonda deginebilirler.
amaa hiç deginmedide degiler aslında.mesela sonlara dogru bi bölümde sakız hanım mutfakta sebze mı ne yıkıyordu suyu sonuna kadar açmıştı füsunda gelip anne senin bilinçli olman gerekır böyle mi yıkanır,su sıkıntımız küresel ısınma filan var demişti .sakız hanımda haklısın deyip suyu kısarak yıkamıştı sebzeleri
Vay be Sakız Hanım sürekli saflıkla suçladığı kızının lafını dinledi yani :img-wink: Bir de Füsun'un genel kültürünü gösterme çabası da ayrı bir gülümseme...
sanırım füsun şadandan boşanmaya karar verdiği zaman, "bu evi nasıl geçindereceğim?" derdine düştüğü günlerdi. kimseye göz açtırmıyordu.
aynı gün ya da yakın günlerde de, safaya salatalığı çok derin soyduğu için kızmıştı. ve daha da vardı.
füsun o günlerde delirmişti resmen.
EFTALYAGUL26 07-08-07, 15:59 [/B]
sanırım füsun şadandan boşanmaya karar verdiği zaman, "bu evi nasıl geçindereceğim?" derdine düştüğü günlerdi. kimseye göz açtırmıyordu.
aynı gün ya da yakın günlerde de, safaya salatalığı çok derin soyduğu için kızmıştı. ve daha da vardı.
evet son zamanlarda öyleydi fusun.e ilk defa iş başa düştü ve paranın nasıl kazanılıp nasıl harcanması gerektigini öğreniıyordu.kolay olmadıgını anladı füsun.bu yeni sezonda çok daha aklı başında karakterlerden birisi füsun olacak bence.daha dogru davranmasını öğrenecek diye düşünuyorum.tabiii şadan ı affetmedigi ve kendı ayakları üzerinde durdugu sürece:img-wink:
[/B]
İlk anda Füsun'un zenginlik zamanlarında görgüsüzlüklleri ve ukalalıkları aklıma gelmişti. Evet sihir sen yazınca hatırladım. Doğru o zamanlar Füsun Deli gibiydi. tasaruf tasaruf tasaruf
Mügem canımın içi, gel bir hesap ver çabuk, hala mı Bedirhan diyorsun sen..:img-grin2:img-grin2:img-grin2
Kanal 1'deki bölümü arkasından da trt-ınt'i izledim böyle ardarda olunca fazla geldi, zehirlendim..:img-hyste
Kanal 1 bölümü hoştu özellikle Peyami'nin olduğu sahneler.. Birde yakında Peyami'nin alınganlığı başlayacak, hele o bölümlerden birinde öyle bir süpriz doğum günü yapacaklar ki Peyami'ye..Orada Mehmet Atay'ın mimiklerinin görülmesi lazım..Olağanüstü..:img-in_lo
Evet canımın içi ne yapayım aşık oldum hahaaaa…Gözlerinin içinde başka dünyalar var sanki…Bakışları hele…neyse sustum…..Senin yerin başka onun yeri başka…:icon_ange
Peyami’nin şiir yazarken yatağın üzerinde uyuması komikti:img-heh:…Evet yakında alınganlıkları başlayacak…Tabii ki hemen arkasından gelen senin de dediğin gibi sürpriz doğum günü….Sezonun en iyi bölümlerinden bir tanesiydi diyebilirim…İpek beyli sahnelere de geleceğim merak etmeyin…:)
EFTALYAGUL26 07-08-07, 16:03 Evet canımın içi ne yapayım aşık oldum hahaaaa…Gözlerinin içinde başka dünyalar var sanki…Bakışları hele…neyse sustum…..Senin yerin başka onun yeri başka…:icon_ange
Peyami’nin şiir yazarken yatağın üzerinde uyuması komikti:img-heh:…Evet yakında alınganlıkları başlayacak…Tabii ki hemen arkasından gelen senin de dediğin gibi sürpriz doğum günü….Sezonun en iyi bölümlerinden bir tanesiydi diyebilirim…İpek beyli sahnelere de geleceğim merak etmeyin…:)
peyami şiir i yazdı bide pembe çöp e attı dimii:happy0064çöpü de kapıcı almış peşinden koşturdular da bulabilecekler mi bilmıyorum vallaaa.yeni izliyorum ben yeni:img-pilotbugun forum kalabalık sayılır herkes yazıyor uzun bi süreden sonra:happy0064:happy0064
evet son zamanlarda öyleydi fusun.e ilk defa iş başa düştü ve paranın nasıl kazanılıp nasıl harcanması gerektigini öğreniıyordu.kolay olmadıgını anladı füsun.bu yeni sezonda çok daha aklı başında karakterlerden birisi füsun olacak bence.daha dogru davranmasını öğrenecek diye düşünuyorum.tabiii şadan ı affetmedigi ve kendı ayakları üzerinde durdugu sürece:img-wink:
önecelikle avarını ceylanla değişmene sevindim. sen ve ceylanı fena özdeşleştirdim ben. öyle kalsın :img-wink:
füsun bence sonunda affedecek. eğer şadan dizide kalırsa affedecek. ama affedene kadar da, bayağı flört sahnesi izleyeceğiz ikisi arasında.
bu sezon tatili şadanın yaptıklarını biraz olsun unutmamı sağlar mı acaba? ama sanmam. ayrıca BEHte flash back çok yaygın bir yöntemdir be bence füsun bol bol hatırlar şadanın yaptıkalrını.
EFTALYAGUL26 07-08-07, 16:13 önecelikle avarını ceylanla değişmene sevindim. sen ve ceylanı fena özdeşleştirdim ben. öyle kalsın :img-wink:
füsun bence sonunda affedecek. eğer şadan dizide kalırsa affedecek. ama affedene kadar da, bayağı flört sahnesi izleyeceğiz ikisi arasında.
bu sezon tatili şadanın yaptıklarını biraz olsun unutmamı sağlar mı acaba? ama sanmam. ayrıca BEHte flash back çok yaygın bir yöntemdir be bence füsun bol bol hatırlar şadanın yaptıkalrını.
bende çok özlemişim ceylanımı:)geçen gün sally nin gerçek eşi filan konusu oldugunda koymuştum o resmi öylede kalmış,şimdi farkettim degiştirdim:)
füsun affeder bencede ama bi süre süründürür yada sakız hanımdan korkusuna görüşselerde gizler.belki füsunun hep istedigi aşk tazeleme durumu olur o zmaan.bugunku bölümde beni hiç özlemiyorsun şadan diye yatagını bile ayırdı,yemek pişirmedi.hep monoton bi ilişkilerinin oldugundan şikayet eder füsun.böylelıkle belki aşk tazelerler:happy0064
Evet canımın içi ne yapayım aşık oldum hahaaaa…Gözlerinin içinde başka dünyalar var sanki…Bakışları hele…neyse sustum…..Senin yerin başka onun yeri başka…:icon_ange
peki sen bedirhanın son hailini gördün mü? fincak hala (emel göksu) ile birlikte eksik etekte oynuyor. ve şimdiki hali KEL. :icon_whis
ve sanırım (sadece 10 dk gördüm) iyi rolde de değil.
bedirhan ismetle iyi bir çift olmuştu ama ben hiçbir aman ismetin onu anne ve halasından saklama gerekçesini anlayamadım. evlenme çağına gelmiş bir kızın erkek arkadaşı olmasını aile yadırgamayacaktı ki. nerden çekiniyordu ismet de bedirhana sahte bir ismet bile yaratmışlardı sally ile?
bende çok özlemişim ceylanımı:)geçen gün sally nin gerçek eşi filan konusu oldugunda koymuştum o resmi öylede kalmış,şimdi farkettim degiştirdim:)
füsun affeder bencede ama bi süre süründürür yada sakız hanımdan korkusuna görüşselerde gizler.belki füsunun hep istedigi aşk tazeleme durumu olur o zmaan.bugunku bölümde beni hiç özlemiyorsun şadan diye yatagını bile ayırdı,yemek pişirmedi.hep monoton bi ilişkilerinin oldugundan şikayet eder füsun.böylelıkle belki aşk tazelerler:happy0064
aslında şadanla füsunun iyi günlerini de çok gördük. şadan her zaman höt höt idi ama bu sezonki gibi hiç olmamıştı.
aslında firuze olayından önce çok daha fazla canımı sıkardı. tamammül edilemeyen bir kadın gibi algılardım ben onu. ama şadanın firuze olayında yaptıkları, füsunun tüm görgüzülüğünü, dangalaklığını vs bastırdı valla.
zarpandit34 07-08-07, 16:27 Sihir süpersin..Konuş Sihirli Bacım konuş, anlat Mügem'e tüm gerçekleri..:):):):)
Ben Bedirhan'lı bölümleri hiç hatırlamıyorum.Ama şu an'a kadar izlediğimden anladığım kadarıyla radyodaki marjinal (!!!) fikirlerinden Nemide'nin hoşlanmamasından ötürü saklıyorlar..
EFTALYAGUL26 07-08-07, 16:40 Sihir süpersin..Konuş Sihirli Bacım konuş, anlat Mügem'e tüm gerçekleri..:):):):)
Ben Bedirhan'lı bölümleri hiç hatırlamıyorum.Ama şu an'a kadar izlediğimden anladığım kadarıyla radyodaki marjinal (!!!) fikirlerinden Nemide'nin hoşlanmamasından ötürü saklıyorlar..
bu bedirhan kim gerçekten eksik etekte oynayan kel demişiniz yaa şimdi ismet arabasını filan çizmişti birinin yanlışlıkla sonra parasını ödetmişti adam.bedirhan o muuu yoksa başka birimii?ismini hatırlamıyorum bende
Sihir süpersin..Konuş Sihirli Bacım konuş, anlat Mügem'e tüm gerçekleri..:):):):)
ben konuşayım da mügeye işler mi bilemem??? bedirhana hayranlığı uç noktalarda görünüyor.
ismetin bedirhanı nemidelerden saklamasının nedeni dediğin olabilir tabii... ayrıca sonradan bedirhanı sevdi bu teyzeler. otelde tanışıncalar sevmişlerdi. ama ismet sahte ismet bulacak kadar tırsıyor nemideden. :icon_whis:icon_whis
ayrıca bedirhan bazen çok da mantıklı konuşuyor.
bu bedirhan kim gerçekten eksik etekte oynayan kel demişiniz yaa şimdi ismet arabasını filan çizmişti birinin yanlışlıkla sonra parasını ödetmişti adam.bedirhan o muuu yoksa başka birimii?ismini hatırlamıyorum bende
şimdi nasıl tanıştıklarını bilmiyorum. araba olayı olabilir tabii ama bedirhanı şöyle anlatayım.
bedirhan radyo programcısı ve ismetle bir süredir çıkıyorlar. bir yandan da gece yayınlarını nemide ve fincan dinliyor. bedirhan, aşk-evlilik üzerine konuşuyor ve fincan ve nemidenin ilgisini ve de tepkisini çekiyor. bedirhanı arıyorlar yayında. bedirhan için onlar artık teyzelerdir.
zarpandit34 07-08-07, 16:48 ben konuşayım da mügeye işler mi bilemem??? bedirhana hayranlığı uç noktalarda görünüyor.
ismetin bedirhanı nemidelerden saklamasının nedeni dediğin olabilir tabii ama onun öncesinde de saklıyordu. ayrıca sonradan bedirhanı sevdi bu teyzeler. otelde tanışıncalar sevmişlerdi. ama ismet sahte ismet bulacak kadar tırsıyor nemideden. :icon_whis:icon_whis
ayrıca bedirhan bazen çok da mantıklı konuşuyor.
Bedirhan bence de çok mantıklı konuşuyor.Ama işte Nemide yada Fincan yetişme tarzları falan yüzünden daha geleneksel bakış açılarına sahipler o nedenle de onlara ters geliyor..
Aslan Bacım evet Bedirhan o "arabası çizilen" kişican'dır..:):):):)
EFTALYAGUL26 07-08-07, 16:50 şimdi nasıl tanıştıklarını bilmiyorum. araba olayı olabilir tabii ama bedirhanı şöyle anlatayım.
bedirhan radyo programcısı ve ismetle bir süredir çıkıyorlar. bir yandan da gece yayınlarını nemide ve fincan dinliyor. bedirhan, aşk-evlilik üzerine konuşuyor ve fincan ve nemidenin ilgisini ve de tepkisini çekiyor. bedirhanı arıyorlar yayında. bedirhan için onlar artık teyzelerdir.
hmm galiba hatırladım tamam aynı kişi olması gerek.biraz ukala bi tip.tanışmaları şöyle olmuştu(eğer aynı kişiyse tabii)sally hastanede bi adama sinir oluyordu,adam süreklı evde kalmış filan diye takılıyordu sally e.sonra bi gün arabasını çizmeye karar verdiler sallyle ismet.o arada sallynın bi işi çıktı ismet bi güzel çizdi arabayı,silecekleri filan çıkarttı aynaları parçaladı.sonra işte arabanın sahibi geldi.megersem yanlış arabayı çizmiş.buyrun gidelim dedi adam ismet e.ismette cafeye filan gideceklerini düşündü ama araba tamirhanesine götürmüştüüü:img-pilot komikti ismetin o halleri
hmm galiba hatırladım tamam aynı kişi olması gerek.biraz ukala bi tip.tanışmaları şöyle olmuştu(eğer aynı kişiyse tabii)sally hastanede bi adama sinir oluyordu,adam süreklı evde kalmış filan diye takılıyordu sally e.sonra bi gün arabasını çizmeye karar verdiler sallyle ismet.o arada sallynın bi işi çıktı ismet bi güzel çizdi arabayı,silecekleri filan çıkarttı aynaları parçaladı.sonra işte arabanın sahibi geldi.megersem yanlış arabayı çizmiş.buyrun gidelim dedi adam ismet e.ismette cafeye filan gideceklerini düşündü ama araba tamirhanesine götürmüştüüü:img-pilot komikti ismetin o halleri
Ne olacak bizim İsmet işte. Sen adamın arabasını çiz parçala sonra tamirhane yerine cafeye gitmeyi hayal et. O zamanlar ki İsmet de şuankine göre biraz fazla kaçıkmış.
peki sen bedirhanın son hailini gördün mü? fincak hala (emel göksu) ile birlikte eksik etekte oynuyor. ve şimdiki hali KEL. :icon_whis
ve sanırım (sadece 10 dk gördüm) iyi rolde de değil.
bedirhan ismetle iyi bir çift olmuştu ama ben hiçbir aman ismetin onu anne ve halasından saklama gerekçesini anlayamadım. evlenme çağına gelmiş bir kızın erkek arkadaşı olmasını aile yadırgamayacaktı ki. nerden çekiniyordu ismet de bedirhana sahte bir ismet bile yaratmışlardı sally ile?
Evet canım geçen hafta yazlıktayken açtım ama sonlarına doğru görebildim…Evet kel ,evet kötü bir rolde ama olsun bu ondan soğumam anlamına gelmez…Gözleri yeterde artar bana….İsterse seri katil olsun isterse bir melek Müge Bedirhan’ı hep sevecek…:happy0064
İsmet Bedirhan ile iyi bir çift olmuştu ama sanırım o zamanlarda da İsmet Sayhan’ı seviyordu..Sayhan’da İsmet’i..Bedirhan hep göstermelik sevgilisi oldu…Biraz da Sayhan’ı kıskandırmak için….Ama haklısın İsmet saklamaması gerekiyordu ailesinden…
Sihir süpersin..Konuş Sihirli Bacım konuş, anlat Mügem'e tüm gerçekleri..:):):):)
Zarpa’m valla ben Sihir bacıya olayı anlattım ama sana da söylemek istiyorum…Bedirhan’a olan sevgimi kimse bozamaz…..Girmeyin aramıza …..(Şimdi okuyanlar beni yanlış anlayacaklar aşık maşık değilim Bedirhan’a sadece Sevgili Umut Karadağ’a olan hayranlığım …Neyse sustum….:img-heh:)
Evet canım geçen hafta yazlıktayken açtım ama sonlarına doğru görebildim…Evet kel ,evet kötü bir rolde ama olsun bu ondan soğumam anlamına gelmez…Gözleri yeterde artar bana….İsterse seri katil olsun isterse bir melek Müge Bedirhan’ı hep sevecek…:happy0064
İsmet Bedirhan ile iyi bir çift olmuştu ama sanırım o zamanlarda da İsmet Sayhan’ı seviyordu..Sayhan’da İsmet’i..Bedirhan hep göstermelik sevgilisi oldu…Biraz da Sayhan’ı kıskandırmak için….Ama haklısın İsmet saklamaması gerekiyordu ailesinden…
Zarpa’m valla ben Sihir bacıya olayı anlattım ama sana da söylemek istiyorum…Bedirhan’a olan sevgimi kimse bozamaz…..Girmeyin aramıza …..(Şimdi okuyanlar beni yanlış anlayacaklar aşık maşık değilim Bedirhan’a sadece Sevgili Umut Karadağ’a olan hayranlığım …Neyse sustum….:img-heh:)
tamam canım girmeyiz arana. daha doğrusu ben girmem. ama zarpa'yqa karışamam. onun ayrı bir durumu var gibi senin bedirhan aşkına. :img-wink:
bedirhan ne zaman çıkacak ki diziden? dah var mı?
EFTALYAGUL26 07-08-07, 21:57 tamam canım girmeyiz arana. daha doğrusu ben girmem. ama zarpa'yqa karışamam. onun ayrı bir durumu var gibi senin bedirhan aşkına. :img-wink:
amanın resmin değişmiş tanıyamadım bacımmmmmm:happy0064:img-pilot
bedirhan yakında çıkar herhalde.ee ismetin aşk trafigide epey yogundu malüm biri gidiyor biri gelıyor.bu ailenin gençleri genel olarak hızlılarrrrrr:img-pilot
amanın resmin değişmiş tanıyamadım bacımmmmmm:happy0064:img-pilot
bedirhan yakında çıkar herhalde.ee ismetin aşk trafigide epey yogundu malüm biri gidiyor biri gelıyor.bu ailenin gençleri genel olarak hızlılarrrrrr:img-pilot
vet ya değişmiş. ya beceremedim sanmışken, müge'nin "o da kim" sorusuyla uyandım. tnıştıryım. kendisi bruno. bruno corider. bir fransız erkeği. aslında ben bunun sülalesini de avatara koayacam hareketli yaparak ama o kadar girişemedim bu işe.
evet ismetin aşk trafiği. sonunda sayhanı buldu da rahatladık. ama ismet evlenene kadar utangaç bir bayandı hep. öyle hissederdim. sevgilisi olurda ama yine de çekingendi.
ve bu arada, müge ismetin de sayhanı sevdiğini yazmıştı trt int bölümlerinde. ama bence şu anda ismetin gözü sayhanda değil. bedirhanla sayhanı kıskandırmak için çıkmıyor. yoksa ben mi bişey kaçırdım.
ve bu arada, müge ismetin de sayhanı sevdiğini yazmıştı trt int bölümlerinde. ama bence şu anda ismetin gözü sayhanda değil. bedirhanla sayhanı kıskandırmak için çıkmıyor. yoksa ben mi bişey kaçırdım.
Valla ben de karıştırıyor olabilirim Sihir’cim ama Sayhan sanki kıskanıyor gibiydi Bedirhan ile çıkınca…O zamanlar sadece Sayhan seviyorda olabilir…Çünkü Sayhan ne zaman Bedirhan’ın adını duysa tuhaflaşıyor…Ya da Bedirhan sayesinde aşkları başlıyor ...Her neyse Bedirhan sonunda gidiyor ya demekki İsmet&Bedirhan aşkı uzun sürmüyor..
Valla ben de karıştırıyor olabilirim Sihir’cim ama Sayhan sanki kıskanıyor gibiydi Bedirhan ile çıkınca…O zamanlar sadece Sayhan seviyorda olabilir…Çünkü Sayhan ne zaman Bedirhan’ın adını duysa tuhaflaşıyor…Ya da Bedirhan sayesinde aşkları başlıyor ...Her neyse Bedirhan sonunda gidiyor ya demekki İsmet&Bedirhan aşkı uzun sürmüyor..
sayhan kıskanıyor orası kesin tabii..bu her halinden belli. ismete gıcıklıklar falan yapıyor. ama az da destek çıkmadı çocuk yine de ismet hanıma, nemideye karşı.
zarpandit34 08-08-07, 08:20 tamam canım girmeyiz arana. daha doğrusu ben girmem. ama zarpa'yqa karışamam. onun ayrı bir durumu var gibi senin bedirhan aşkına. :img-wink:
Aslında benim gözüm var Bedirhan'da o yüzden..:img-heh: Müge çekil aramızdan! canımın içi falan demem yolarım..:img-hyste Şaka yapıyorum napayım ben o keltoş dede'yi, ben Müge'yi uyarmaya çalışmıştım ama dinlemedi, benden günah gitti artık, ama şunu bilin ki, ben bu ilişkiye karşıyım..:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
İsmet bu bölümde Berdirhan'a daha önce hiçbir erkek arkadaşıyla birlikte olmadığını söyledi..:icon_whis Bedirhan bayağı bir şaşırdı ve tuhaf buldu bu durumu..İsmette sosyolojiye'de el atmak suretiyle:) bunun Türkiye gerçeği olduğunu belirtti..
Bedirhan: "Anlıyorum, hoşçakal".....:icon_whis Yarın ki bölümde anlaşılır Bedirhanın ne demek istediği sanırım..
zarpandit34 08-08-07, 08:31 Evet canım geçen hafta yazlıktayken açtım ama sonlarına doğru görebildim…Evet kel ,evet kötü bir rolde ama olsun bu ondan soğumam anlamına gelmez…Gözleri yeterde artar bana….İsterse seri katil olsun isterse bir melek Müge Bedirhan’ı hep sevecek…:happy0064
Mügem İsmet Bedirhanı "göstermelik sevgili" olarak kullanmadı..Hatta kontrollü bir insan olmasına rağmen, yine de kendisine güvenemeyip Bedirhan'la yanlız kalmaya bile korkuyor.Hoşlanıyor Bedirhan'dan yani..Sen bayağı bir tutuldun bu Bedirhan'a, baksana İsmet onu kullanıyordu diyorsun yani..:img-hyste İşte Mügeyi boş bırakırsan ya davulcuya ya Bedirhana..:img-hyste
Bu arada İsmet demişken, bu bölüm İsmet ve Sally'nin Carl Gurur hakkındaki dialogları çok doğaldı..Sanki çekim yokmuşta, iki arkadaş kendi arasında muhabbet ediyorlarmış gibiydi..Gerçekçiydi..:good:
Aslında benim gözüm var Bedirhan'da o yüzden..:img-heh: Müge çekil aramızdan! canımın içi falan demem yolarım..:img-hyste Şaka yapıyorum napayım ben o keltoş dede'yi, ben Müge'yi uyarmaya çalışmıştım ama dinlemedi, benden günah gitti artık, ama şunu bilin ki, ben bu ilişkiye karşıyım..:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2
İsmet bu bölümde Berdirhan'a daha önce hiçbir erkek arkadaşıyla birlikte olmadığını söyledi..:icon_whis Bedirhan bayağı bir şaşırdı ve tuhaf buldu bu durumu..İsmette sosyolojiye'de el atmak suretiyle:) bunun Türkiye gerçeği olduğunu belirtti..
Bedirhan: "Anlıyorum, hoşçakal".....:icon_whis Yarın ki bölümde anlaşılır Bedirhanın ne demek istediği sanırım..
ooo müge üzügünüm ama vermiyor seni zarpa bedirhana. hatta bak davulculara da karşı olduğunu hissettirdi çaktırmadan. şimdi davulcular birliği eylem yaparlarmış. (eh ne de olsa meslek grupları çok hassas. biri "bakkal şarkısı" dedi diye bakkalar eylem yaptı. beklerim davulculardan da birşery)
bence mügecim sen vazgeç bu sevdadan. aile içinde hır gür çıakrtma. hepimizin onaylayacağı birini seç bakim. :img-wink:
not: ayrıca "bedirhanın gözleri yeter" diyorsun mügem. ne var ki gözlerinde. son rollerinde ancak da ateş çıkıyor gözlerinden beidrhanın. bir daha bak istersen...
Bak bak demek bir tanecik ceylan gözlü Bedirhan’cığımda gözün var ha:img-heh:…Valla ben yolarım seni (Kendimi Seda Sayan gibi hissettim)..Keltoş dedemi?:fighting2 Bak suyun kaynıyor Zarpa ikimizde aynı şehirde otuyoruz bunu bil …Ben kendimi anlatamıyorum sanırım…Girmeyin aramıza….Aaaa :img-heh:
Ben de anlamamıştım dünkü bölümde neler dediğini Bedirhan’ın sağolasın Zarpa…Bu gece izleyeceğim ben de….Bedirhan için sabahlara kadar otur beklerim diziyi…(Abarttım biliyorum ama şaka yapıyorum….)
ooo müge üzügünüm ama vermiyor seni zarpa bedirhana. hatta bak davulculara da karşı olduğunu hissettirdi çaktırmadan. şimdi davulcular birliği eylem yaparlarmış. (eh ne de olsa meslek grupları çok hassas. biri "bakkal şarkısı" dedi diye bakkalar eylem yaptı. beklerim davulculardan da birşery)
bence mügecim sen vazgeç bu sevdadan. aile içinde hır gür çıakrtma. hepimizin onaylayacağı birini seç bakim. :img-wink:
not: ayrıca "bedirhanın gözleri yeter" diyorsun mügem. ne var ki gözlerinde. son rollerinde ancak da ateş çıkıyor gözlerinden beidrhanın. bir daha bak istersen...
Evet öyle görünüyor ama ne yapayım ben de kaçarım..Evet davulculara da karşı ne yapalım Zarpa bu elinde sopa varmış gibi korkuyorum valla kendisinden…:img-heh:
Ama aşk bu nasıl vazgeçerim Sihir’cim…Biliyorum yakında gidecek Bedirhan İsmet istemeyecek onu eee ben de unutacağım Bedirhan’ı mecburen…Bırakında iki günlükte olsa seveyim..Bedirhancığımı….(Sen dikkatle bakmamışsın gözlerine Sihir’cim gözlerinin içinde başka dünyalar var….aramıza girme….:))
Mügem İsmet Bedirhanı "göstermelik sevgili" olarak kullanmadı..Hatta kontrollü bir insan olmasına rağmen, yine de kendisine güvenemeyip Bedirhan'la yanlız kalmaya bile korkuyor.Hoşlanıyor Bedirhan'dan yani..Sen bayağı bir tutuldun bu Bedirhan'a, baksana İsmet onu kullanıyordu diyorsun yani..:img-hyste İşte Mügeyi boş bırakırsan ya davulcuya ya Bedirhana..:img-hyste
Demek seviyordu canımın içi iyi bari…Aşkın gözü kördür…İsmet’i Bedirhan’ın yanında bir cadı gibi görüyorum:img-heh:….Bedirhan nasılda aklımı başımdan almış..Allah’ım bu nasıl bir sevda …Kara sevda yemeden içmeden kesildim….Hep onu düşünüyorum…..…Yeni bölümlerde de görmeyi çok istiyorum….(Şakanın devamı tabii ki…:img-wink:)
Neyse arkadaşlar arka arkaya üç mesaj attım Ena kızacak şimdi bana…Hemen toparlıyorum kendimi çekin düzen veriyorum…Biraz önce Trt 1 deki bölümü izledim…Yine keyifli bir bölümdü….Füsun’un evi terk edip Rikkat’lere gelmesi Peyami ile aynı anda Mert’i ayağında sallaması çok komikti…Daha doğrusu Peyami’nin o sıradaki sakin hali…Diyorum ya Peygamber sabrı var onda…Olaylara karşı hep sakin hep sessiz…Füsun’da abartıyor canım aaaa Şadan’ında sanki çok umurunda ..:img-heh:
Kısmet’in Abdül’den hoşlandığını duyan Nemide ve Fincan nasılda sevindi…Ah Fincan hala ah çok özledim seni de…
Çağlar ne zaman çıkacak ???Sally ve Çağlar aşkını da bir kez daha izlemek istiyorum büyük bir keyifle…:happy0064
Kanal 1 deki bölümü bugün izlemeyeceğim artık sizler kısaca yazarsınız...Akşama görüşmek üzere...bye
ben çağları hiç de görmek istemiyorum müge. kandırmıştı zira sallyi. ayrıca sally çağlardan sonra bir daha toparlanamadı. iyice çıktı zıvadan.
ben yalanın dolanın, binbir sorunun dahil olduğu bölümleri tekrardan izleyemiyorum. bu yüzdendir ki son 1 haftadır kanal1e de bakmadım. orada da misketin kim oluğu çözülüyor hala ve gerisi daha da fena olacak. o yüzden çağlar konusunda katılamayacam sana.
safa çağlardan daha sonra girmişti diiye değil mi?
sürekli rikkati arıyordu. o zamanki tahminleri hatırlıyorum da. rikkatin eski sevgilisi bile denmişti. :happy0064
EFTALYAGUL26 08-08-07, 11:16 kısmetle abdülün arasında bişeyler oldugunu zanneden nemideyle fincan düştüler peşinden cafeye(hoş aralarında bişey varda kendileride farkında degil henüz)nemidenin lafına çok güldüm bugun.düriyeye olayı anlatırken aman bırakalım seslenmeyelımde o öyle aşk yaşıyorum zannetttsın yoksa görücü usulu evlenmez:happy0064
şadan yine herzamanki höt höt dü.füsun rikkatlere gitti şadan onu özlesin diye.şadan aramadı bile.füsun dayanamayıp evi aradı,telefona çıkan neva.şadandan ordan aman gelmesin kalsın istedigi kadar dedi.höt höt nolacak:icon_whiserkek milleti işte höt höt oluyorlar genelde
zarpandit34 08-08-07, 11:32 Müge bana, öz annene karşı mı geliyorsun sen..det bakiim :img-hyste Yaa besle büyüt dana'yı, tanımasın ana'yı... Olacağı buydu işte, boşu boşuna yıllar boyu sana saçımı süpürge etmişim...:img-hyste
Canım kızım yapma etme, gel sana Sihirli bacımın avatarındaki delükanluyu verelim olmaz mı..Bak onu gözüm tuttu benim..:):):):) Olur mu Sihir eğer sende razı olursan bu iş tamamdır..:img-heh:
Bugün trt'deki bölümü izledim.Bayağı ilerlemiş bölümler, Abdül ve Kısmetin sonu hazin biten mevzusu başlamış...1000. bölümde muradlarına erecekler..
Çağlar gelemedi İsmetlere, Sally'nin hali yine haraptı..
Kısmetin baştaki rüyası da pek şirindi..:img-wink: Rüyalarımız,hayallerimiz meşhur zaten, çok sıkça rastlıyoruz dizide..Gerçi kanal 1 bölümlerindeki rüyalar hayli enteresandı ama..:icon_whis
EFTALYAGUL26 08-08-07, 12:13 [QUOTE=zarpandit34;4334543]Müge bana, öz annene karşı mı geliyorsun sen..det bakiim :img-hyste Yaa besle büyüt dana'yı, tanımasın ana'yı... Olacağı buydu işte, boşu boşuna yıllar boyu sana saçımı süpürge etmişim...:img-hyste
Canım kızım yapma etme, gel sana Sihirli bacımın avatarındaki delükanluyu verelim olmaz mı..Bak onu gözüm tuttu benim..:):):):) Olur mu Sihir eğer sende razı olursan bu iş tamamdır..:img-heh:
Bugün trt'deki bölümü izledim.Bayağı ilerlemiş bölümler, Abdül ve Kısmetin sonu hazin biten mevzusu başlamış...1000. bölümde muradlarına erecekler..
Çağlar gelemedi İsmetlere, Sally'nin hali yine haraptı..
Kısmetin baştaki rüyası da pek şirindi..:img-wink: Rüyalarımız,hayallerimiz meşhur zaten, çok sıkça rastlıyoruz dizide..Gerçi kanal 1 bölümlerindeki rüyalar hayli enteresandı ama
oh oh neşesi yerinde aslan bacımın maşallahhhh:happy0064:happy0064.begendin demek sihirin avatarındakı yakuşukluyuuu,ben o kadar düzgüdn tipleri sevmem az biraz tipi bozuk olsun banaa:happy0064
bu çağların hayalı oldugunu düşünüyor ismetyaa niyeydiiiki?telefonlarına çıkmıyor,hiç görmedi diye mi yoksa sally nın yine herzamankı abartılı hallerinden mi zannetti.sallyde vardırya biri baktımı ona(yanlışlıkla filanda olsa)direkt bu adam aşık bana der:happy0064
zarpandit34 08-08-07, 12:30 Aslan Baccım niye, ben normalde nemrut suratlı müsibet bir kişi miyimdir..:img-hyste
Yani zaten genelde neşeli biri olarak biliyordum ben kendimi..:):):):) Somurtuyorsam lütfen 05...:img-hyste
Avatardakini Biricik kızım Müge için beğendim..:img-icecr
Evet Sally her görenin kendisine aşık olduğunu söylediği için İsmet, Çağlar durumuna inanmıyor...Aksi gibi hepte bunu pekiştirecek şeyler oluyor..Ama İsmetin yaptığı "Çalıyor mu" espirisi iyiydi..Beğendüük!...:):):):)
EFTALYAGUL26 08-08-07, 12:58 Aslan Baccım niye, ben normalde nemrut suratlı müsibet bir kişi miyimdir..:img-hyste
Yani zaten genelde neşeli biri olarak biliyordum ben kendimi..:):):):) Somurtuyorsam lütfen 05...:img-hyste
Avatardakini Biricik kızım Müge için beğendim..:img-icecr
Evet Sally her görenin kendisine aşık olduğunu söylediği için İsmet, Çağlar durumuna inanmıyor...Aksi gibi hepte bunu pekiştirecek şeyler oluyor..Ama İsmetin yaptığı "Çalıyor mu" espirisi iyiydi..Beğendüük!...:):):):)
olur muuu beeeee neşeli suratttt:happy0064 bugun ayrı bi enerjin var bacım hissettim ben burdan.amanın dikkat kazalaraaa karşııı
evet ya çalıyor muu bide devamında bişeyler demıştı ne güzel çalıyor çağların telefonumu ne tarzından.çağlar ı ben hiç sevmemıştım .kişilik olarakta tip olaraktaaa
Ne TRT'de ne Kanal 1'de Sally'i evlendiremedik. Geçmiş bölümlere bakıyorum da aslında Sally o kadar da şanssız değilmiş. Kimler gelmiş kimler gitmiş. En son İpek Bey'i elinin tersi ile itmiş. Üstelik ona hiçbir şans vermeden. Bu forumda İpek Bey'i anlayacak en iyi kişilerden biriyim. Haklısın İpek Bey red edilmek çok kötü...
Yeni bölümlerde Sally kısmet bulamazsa malesef adına üzülemiyeceğim.
pinarsayü85 08-08-07, 18:15 Ne TRT'de ne Kanal 1'de Sally'i evlendiremedik. Geçmiş bölümlere bakıyorum da aslında Sally o kadar da şanssız değilmiş. Kimler gelmiş kimler gitmiş. En son İpek Bey'i elinin tersi ile itmiş. Üstelik ona hiçbir şans vermeden. Bu forumda İpek Bey'i anlayacak en iyi kişilerden biriyim. Haklısın İpek Bey red edilmek çok kötü...
Yeni bölümlerde Sally kısmet bulamazsa malesef adına üzülemiyeceğim.
evet,çok haklısın,reddedilmek çok acı,ben de iyi bilirim...
reddedilmek acı dedik,hem de o şekilde!
sally,ipek bey kendisine,o kadar kişi önünde ilan-ı aşk ederkenki takındığı tavrı; hangi ruh hali sonucu bilmiyorum..hiç kimse,bu şekilde muamele edilmeyi hakedemez,hem de bu kadar iyi niyetle,içten yaklaşmışken..sally zaten, o ands ipek beyin ona olan duygularını biliyordu,çünkü birkaç gün önce zaten ortaya çıkmış herşey..bir de ''daha anlatın'' diyordu ipek beye,aşkını söylerken,sanki alay eder gibi..bir kenara çekseydi olmaz deseydi,ciddi bir biçimde tamam illa şans vermek istemiyorsa...fakat bu ,çok kötü oldu...belki gitmezdi o zaman..
evet,sevmeyebilir en kötüsü,hiç başlamak istemeyebilir ama o şekilde bir davranışı kimse haketmez,o şekilde reddedilmeyi...
ben çağları hiç de görmek istemiyorum müge. kandırmıştı zira sallyi. ayrıca sally çağlardan sonra bir daha toparlanamadı. iyice çıktı zıvadan.
ben yalanın dolanın, binbir sorunun dahil olduğu bölümleri tekrardan izleyemiyorum. bu yüzdendir ki son 1 haftadır kanal1e de bakmadım. orada da misketin kim oluğu çözülüyor hala ve gerisi daha da fena olacak. o yüzden çağlar konusunda katılamayacam sana.
safa çağlardan daha sonra girmişti diiye değil mi?
sürekli rikkati arıyordu. o zamanki tahminleri hatırlıyorum da. rikkatin eski sevgilisi bile denmişti. :happy0064
Sihir kardeş valla gerçekleri bir anda yüzüme vuruyorsun..Dost acı söyler ya evet sen de bir dostum olarak bana acıları gerçekleri söyledin şimdi…Ama ben Çağlar’ı dolandırıcı ,yalancı kişiliğini,kimliğini bir kenara bırakmıştım gerçekler ortaya çıkana kadar..Başlardaki halini gözümüzün önüne getirsek..Çok sevmişti Sally’yi değer veriyordu ona…Evet o bir yalancıydı. Mesleği konusunda yalan söyledi …Ama aşkı yalan değildi….Çok uzatmadan kafaları yormadan…Ben Çağlar&Sally aşkını izlemek isterim…Tabii senin fikirlerine de saygı duyarım....:icon_shad
Bir Yeşil Çam Klasiği...
Başrollerde:
Zarpa
Müge
Bedirhan.
Zarpa yine Müge'yi Bedirhan ile bir ağacın altında yakalamıştır..
Annecim annecim baksana ben aşık oldum ama sen engel olmasana…Kabuslu rüyalar görüyorum sen elinde sopa gelip beni ayırıyorsun Bedirhan’dan…Anne anne yalvarırım mutluluğumuzu bozma…(Arkada çalan müzik….Gurbet içinde bir ok .Her şey bana yabancı,Hayat öyle bir han ki..Acı içinde hancı..Sevmek korkulu rüya..Yalnızlık büyük acı..Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı…):img-cray:Zarpa bu seferde hedefine ulaşır koparır alır Bedirhan’ın ellerinden Müge’yi….troest
Olmaz anne o yabancı ben vatanımdan ayrılmak istemiyorum…Bebelerimi burada büyütmek ,çok çalışıp çok para kazanmak istiyorum anne…Yapma …..:love01:
Bir Yeşil Çam Klasiği….
Bedirhan ve Müge’nin aşkı sona erdi…:happy0064
Evet konuyu kapatalım mı arkadaşlar…Siz ne derseniz ben keçi gibi inatçıyım fikrimden asla vazgeçmem..:img-heh:
Böyle neşeli olduğuma bakmayın aslında bugün canımdan çok sevdiğim bir arkadaşımlaydım tam bir sene onu göremeyeceğim askere gidecek…Askerliğini de Ankara’da yapacak…Ah ah…
Bedirhan konusu kapanmıştır...The and... bye
Bugün iki bölümden en çok güldüğüm sahne rikkatle peyaminin domates alışverişi konuşmasıydı..Rikkat dedi ya ben herşeyi düşnüyorum bak rahmetli barış manço domastenten biberden esinlenmiş sende esinlenirsin belki belli mi olur:happy0064Birde sadık ali kanal 1de süperdi bugün kıyafeti özellikle:D:D Rüzgar misket hakkında bişey diyemiycem denilecek bişey varsa oda nasıl olduda bu iş buralara geldi izledikçe aklım almıyor olur anca!
NOT:Mügecim Allah kavuştursun:good:
pinarsayü85 08-08-07, 21:19 Bugün iki bölümden en çok güldüğüm sahne rikkatle peyaminin domates alışverişi konuşmasıydı..Rikkat dedi ya ben herşeyi düşnüyorum bak rahmetli barış manço domastenten biberden esinlenmiş sende esinlenirsin belki belli mi olur:happy0064Birde sadık ali kanal 1de süperdi bugün kıyafeti özellikle:D:D Rüzgar misket hakkında bişey diyemiycem denilecek bişey varsa oda nasıl olduda bu iş buralara geldi izledikçe aklım almıyor olur anca!
NOT:Mügecim Allah kavuştursun:good:
sadık amcanın yatakta giydiği kıyafet değil mi ?çook şeker...
rüzgar-misket için de diyeceğim,izleyin ve görün sayın seyircilerrr,daha sarı zehranın damat adayı niyazi ortaya çıkacak...ben zaten tekrarları seyretmiyorum bazen trt dekşni izliyorum..tv seyretmem gibi birşey yazın...
sadık amcanın yatakta giydiği kıyafet değil mi ?çook şeker...
rüzgar-misket için de diyeceğim,izleyin ve görün sayın seyircilerrr,daha sarı zehranın damat adayı niyazi ortaya çıkacak...ben zaten tekrarları seyretmiyorum bazen trt dekşni izliyorum..tv seyretmem gibi birşey yazın...
Evet o kıyafet :happy0064:happy0064Nemidede çok hoştu bugün açıkçası:good::good:
Ya valla daha onlar var bende geçen haftaya kadar izlemiyodum evde olunca izliyor insan valla zaten sonlardan verselerdi onları izlemezdim heralde tekrarları bile dayanılacak gibi değil ya hiçbi ilerleme olmadan bi sürü bölüm...
Gece uyku tutmayınca Trt İnt'teki tekrarLarı izLiyorum.. 01:30 qibi başLıyor.. İLk yıLLar.. herkes qencecik.. Cihan küçücük.. BedirhanLı zamanLar.. İsmet nasıL aşık oLmuş ona.. :D
Rikkat'in mini etek qiydiği qünLer.. =)) Bu qece bakaLım neLer oLucak..??
KanaL 1 'deki böLümLerii her qün izLeyemiyorum.. maLesef!! Buqünkü böLümde Rüzqar'ın o büyük çabasıı neydii öyLe.. Misket'te ne inatçı çıktı.. :D O qünLerden buqünlere nasıL qeLindi ya.. Şaka qibi..
Gece uyku tutmayınca Trt İnt'teki tekrarLarı izLiyorum.. 01:30 qibi başLıyor.. İLk yıLLar.. herkes qencecik.. Cihan küçücük.. BedirhanLı zamanLar.. İsmet nasıL aşık oLmuş ona.. :D
Rikkat'in mini etek qiydiği qünLer.. =)) Bu qece bakaLım neLer oLucak..??
KanaL 1 'deki böLümLerii her qün izLeyemiyorum.. maLesef!! Buqünkü böLümde Rüzqar'ın o büyük çabasıı neydii öyLe.. Misket'te ne inatçı çıktı.. :D O qünLerden buqünlere nasıL qeLindi ya.. Şaka qibi..
Valla rüzgarla misket bugün alemdi tabi misketin inat bi yere kadar :D Bizde onu diyoruz nasıl gelindi diye..Benim merak ettiğim bu kdaar bi uçtan bi uca geliniyo daha neler yapacaklar...
Bu arada candan erçetinin kedi şarkısı tam r m ' e göre:D
Sen bilirsin bu kedi karşılıksız sevdi seni belkide her kedi gibi biraz bencildi sende itiraf et hadi suç birazda senindi dayanamıyorum de hadi çok beklemesin bu kedi.:D Öyle ilgimi çekti paylaşayım dedim..Neyse herkeze iyi geceler:sad53:
EFTALYAGUL26 09-08-07, 11:37 sayhanın kamera ile sallynin konuşmalrını çekmesi vesonra çağların onları görmesi başta kötü oldu.sally çağlardan ne kadar hoşlandıgını ona aşık oldugunu filan anlattı durdu.sonra çağlar bunları görünce kendini tuvalete kapattı.çağlar bende senden çok hoşlanıyorum aç lütfen kapıyı dedigindeki sallynın suratının halı çok okmikti.makyajı filan akmış,saç baş dagılmış durumdaydı.sonra sen benı bu halde gördün diye yine kapattı kendını tuvaleteeee:happy0064:happy0064
füsun romantık bi ortam hazırlamak için oklarla yatak odasını işaret etti,yatagın üsütnde yemek şarap filan hazırladı sonra şadana elleriyle yemek yedirdi.höt höt şadan bunu üstüne naptı,uykum geldi şurda uyuyayım sen bunları topla füsun dedi.ee şadanın romantızmden anladıgı bu kadar işte:):)
Of of keşke Çağlar karakterini yalancı ve dolandırıcı bir karakter yapmasalardı…Çok yakışıyorlardı Sally ve Çağlar…Bugün Sally’nin gözlerinin güldüğünü gördüm…Ne kadar da heyecanlıydı….Sonra nasılda utandı kameradaki çekimden sonra…Ben diyorum ki yeni sezonda mutlaka Sally aşık olsun ama adam akıllı birine…Üzmeyin bizim Sally’mizi…Çok rica ediyorum …
zarpandit34 09-08-07, 13:34 Bugünkü bölümü "yemek sahnelerinin" çıkmaması için dua ederek izledim..Sally ve Çağlar sahneleri güzeldi..Sally'nin o dağılmış haliyle banyodan çıkması, "Sally Çağlar boyunca Çağları bekledi" demesi..Ama en güzeli Çağlar ve Sayhan aşkıydı.. Birtürlü ortak konu bulamadılar..Hele Çağların "basketbolda ben pasördüm" deyişi..
Edit Ena: Son arzunuz yerine getirilmiştir; mesajınız tarafımdan uçurulmasa da kırpılmıştır efem:)
Zarpa’m bir tanecik annem çok geçmiş olsun…Valla hasta halinde bile gülüyorsun böyle candan candan helal olsun sana…Candan dedim de aklıma Candan Erçetin geldi…Ben de iki gece konserde öyle bir eğlenmişim ki artı enerjimi tüketmişim ki bugün kendimi çok yorgun hissediyorum…Ama altı aylık mutluluk enerjimi almış bulunuyorum…Yeni sezonda yaşanacak her hangi olumsuz bir neden bile canımı sıkmayacak…..Zarpa annem merak etme o defter kapandı ben artık uslu bir kız olacağım…:icon_ange
Neyse efendim forumun düzenini bozmadan hemen dizimize geri dönüyorum….Bugün Kanal 1 deki bölümde kimi gördüm ?Pembe gömleği ile hemde.. Tabii ki İpek beyi….İsmet’lerin evine taşındı….İpek beyin maceralarını bir kez daha izlemek büyük bir keyif olacak benim için…Umudumuz nedir biliyorsunuz söylemeye gerek yok....Evet efendim ….Sesimize kulak verin..:icon_shad
EFTALYAGUL26 09-08-07, 15:40 Zarpa’m bir tanecik annem çok geçmiş olsun…Valla hasta halinde bile gülüyorsun böyle candan candan helal olsun sana…Candan dedim de aklıma Candan Erçetin geldi…Ben de iki gece konserde öyle bir eğlenmişim ki artı enerjimi tüketmişim ki bugün kendimi çok yorgun hissediyorum…Ama altı aylık mutluluk enerjimi almış bulunuyorum…Yeni sezonda yaşanacak her hangi olumsuz bir neden bile canımı sıkmayacak…..Zarpa annem merak etme o defter kapandı ben artık uslu bir kız olacağım…:icon_ange
Neyse efendim forumun düzenini bozmadan hemen dizimize geri dönüyorum….Bugün Kanal 1 deki bölümde kimi gördüm ?Pembe gömleği ile hemde.. Tabii ki İpek beyi….İsmet’lerin evine taşındı….İpek beyin maceralarını bir kez daha izlemek büyük bir keyif olacak benim için…Umudumuz nedir biliyorsunuz söylemeye gerek yok....Evet efendim ….Sesimize kulak verin..:icon_shad
evet çok tatlıydı ipek bey herzmaanki gib. sallynın çektigi görüntüleri sayhana sildirincede iyi tafrasını koydu sally e.sabah mesaisi 8 dir.1 dakika bile gecikirsen kovarım diye.
sayhanaa çok güldüm ben bugun.evi satmayı akıl etmişte kendılerinin nerede oturacagını düşünmemiş.sonra kocaman bi satılık yazısı yazdı,tutkalı fazla sürünce eline yapıştırdııııı
evet çok tatlıydı ipek bey herzmaanki gib. sallynın çektigi görüntüleri sayhana sildirincede iyi tafrasını koydu sally e.sabah mesaisi 8 dir.1 dakika bile gecikirsen kovarım diye.
sayhanaa çok güldüm ben bugun.evi satmayı akıl etmişte kendılerinin nerede oturacagını düşünmemiş.sonra kocaman bi satılık yazısı yazdı,tutkalı fazla sürünce eline yapıştırdııııı
İpek Bey Sally'i aldatmak için kötü niyetli bir yönetici olsaydı Sally ne yapardı acaba. İpek Bey tüm saflığı ile aşkını ilan etmiş ama bir çocuğa bile yapılmayacak tavırlarla karşılaşmıştır. Tamam Sally İpek Bey'i sevmek zorunda değil ancak bu tavırları ise ona hiç yapmak zorunda değildi.
EFTALYAGUL26 09-08-07, 16:01 İpek Bey Sally'i aldatmak için kötü niyetli bir yönetici olsaydı Sally ne yapardı acaba. İpek Bey tüm saflığı ile aşkını ilan etmiş ama bir çocuğa bile yapılmayacak tavırlarla karşılaşmıştır. Tamam Sally İpek Bey'i sevmek zorunda değil ancak bu tavırları ise ona hiç yapmak zorunda değildi.
ipek bey daha bu bölümlerde sally e aşık degildi ama ilerleyen bölümler için haklsıın.ipek bey sally e açıldıgında dalga geçer gibi bi karşılık vermesine bende başlarda çok kızmıştım.ama sallyde hatasını anladı,ipek beyin ona gerçekten deger verdigini geç anladı.ipek beyle vedalaşma sahneleri çok güzeldi.yani güzel derken duygusal anlamda.o bölüm gelsede bian önce tekrar izlesek.
belki önümümzdeki sezon bu kadar yoğun ipek bey istegi üzerine geri döner.kimbilir:icon_whis
ipek bey daha bu bölümlerde sally e aşık degildi ama ilerleyen bölümler için haklsıın.ipek bey sally e açıldıgında dalga geçer gibi bi karşılık vermesine bende başlarda çok kızmıştım.ama sallyde hatasını anladı,ipek beyin ona gerçekten deger verdigini geç anladı.ipek beyle vedalaşma sahneleri çok güzeldi.yani güzel derken duygusal anlamda.o bölüm gelsede bian önce tekrar izlesek.
belki önümümzdeki sezon bu kadar yoğun ipek bey istegi üzerine geri döner.kimbilir:icon_whis
Evet çok haklısın o dönem İpek Bey aşık olduğunun farkında değildi belki de. Ama aşk böyle değil mi zaten? Çoğu zaman farkına geç varmış oluyoruz. İsmet-Sayhan ilişkisi de bunun için çok güzel örnek. Onlar aşklarının farkına varmaları geç oldu ve bir o kadar da güç oldu.
pinarsayü85 09-08-07, 16:17 Evet çok haklısın o dönem İpek Bey aşık olduğunun farkında değildi belki de. Ama aşk böyle değil mi zaten? Çoğu zaman farkına geç varmış oluyoruz. İsmet-Sayhan ilişkisi de bunun için çok güzel örnek. Onlar aşklarının farkına varmaları geç oldu ve bir o kadar da güç oldu.
belki de öyledir,bilinmez...zate dizilerde,filmlerde şöyle bir şey var ''büyük aşklar kavgayla ,didişmeyle başlar'' .aklıma geldi öylesine şimdi,bu durumu çok gösrerirler nedense...
sonuç olarak,sally çok yaalış yaptı,hatasını anladı ama...hani derler ya ''ağızdan çıkan söze dikkat etmeli''' gerçi çoğumuz arasıra bunu yapamıyoruz, kırıyoruz birbirimizi...sonra da kırılan kalbi tamiretmek istiyoruz ama,eskisi ibi olmuyor..
nerelerden buralara geldim ama,ismet-sayhn'ın da mutluğunun daim olmasını diliyorum..inşallah onların ilişkisine dokunmazlar,bir pürüz çıkarmazlar...
pinarsayü85 09-08-07, 16:19 ipek bey daha bu bölümlerde sally e aşık degildi ama ilerleyen bölümler için haklsıın.ipek bey sally e açıldıgında dalga geçer gibi bi karşılık vermesine bende başlarda çok kızmıştım.ama sallyde hatasını anladı,ipek beyin ona gerçekten deger verdigini geç anladı.ipek beyle vedalaşma sahneleri çok güzeldi.yani güzel derken duygusal anlamda.o bölüm gelsede bian önce tekrar izlesek.
evet, o bölüm şahaneydi,aslında kaydetmeli ama elimden gelmiyor bu işler maalesef,cihaz falan da yok,çekenler de hep misket-rüzgarı çekiyorlar genelde....bu bölüm,nisan ayının orasında yayınlanmıştı,18-19 nisan gibiydi sanırım,yani izlememize daha çoookkk var....
EFTALYAGUL26 09-08-07, 16:35 Evet çok haklısın o dönem İpek Bey aşık olduğunun farkında değildi belki de. Ama aşk böyle değil mi zaten? Çoğu zaman farkına geç varmış oluyoruz. İsmet-Sayhan ilişkisi de bunun için çok güzel örnek. Onlar aşklarının farkına varmaları geç oldu ve bir o kadar da güç oldu.
en güzelide o aşk oluyo işte.kendının bile geç farkına vardıgın ,anca kaybedecek olunca aklının başına geldigi aşklar en güzeli.sayhan ismet aşkı öyle dedigin gibi.ismet sayhanı sevdigini geç anladı,sayhanda açılmayı geç yaptı.sonunda bisürü terslikler oldu ama mutlu son.:happy0064e bide diloşları var ne mutlu onlara:img-pilot
EFTALYAGUL26 09-08-07, 16:38 evet, o bölüm şahaneydi,aslında kaydetmeli ama elimden gelmiyor bu işler maalesef,cihaz falan da yok,çekenler de hep misket-rüzgarı çekiyorlar genelde....bu bölüm,nisan ayının orasında yayınlanmıştı,18-19 nisan gibiydi sanırım,yani izlememize daha çoookkk var....
çok var evet.keşke çeken olsaydı ama dedigin gibi genelde misket rüzgar şeydas üçlüsü var çekilenlerde.
mesela ismetin dila için görevli geldigindeki aglama sahneside çok içtendi.o bölümüde bidaha görmek isterim ben.
zaten böyle çok etkisinde kaldıgım bikaç bölüm var işte bi elin parmagını geçmez onlarda.duygusal bölümlerin yeride bi başka oluyor yani:icon_whis:img-yes:
çok var evet.keşke çeken olsaydı ama dedigin gibi genelde misket rüzgar şeydas üçlüsü var çekilenlerde.
mesela ismetin dila için görevli geldigindeki aglama sahneside çok içtendi.o bölümüde bidaha görmek isterim ben.
zaten böyle çok etkisinde kaldıgım bikaç bölüm var işte bi elin parmagını geçmez onlarda.duygusal bölümlerin yeride bi başka oluyor yani:icon_whis:img-yes:
Evet İsmet'in o ağlama sahnesi benim de hala aklımda. İnsanın kendisini en güçsüz hissettiği bir andır. Zaman zaman İsmet'in yüzüne vurulurdu öz anne olmaması. Özellikle Rikkat tarafından. Eski bölümlere bakınca şu anki Rikkat'e inanamıyorum. O kadar çok değişmiş ki kardeşine bunları söyleyebiliyor. Neyse konuyu fazla dağıtmadan o ağlama sahnesi ancak DT Sanatçısı Hülya G. Irmak tarafından böyle güzel canlandırılabilinirdi.
EFTALYAGUL26 09-08-07, 16:47 Evet İsmet'in o ağlama sahnesi benimde hala aklımda. İnsanın kendisini en güçsüz hissettiği bir andır. Zaman zaman İsmet'in yüzüne vurulurdu öz anne olmaması. Özellikle Rikkat tarafından. Eski bölümlere bakınca şu anki Rikkat'e inanamıyorum. O kadar çok değişmiş ki kardeşine bunları söyleyebiliyor. Neyse konuyu fazla dağıtmadan o ağlama sahnesi ancak DT Sanatçısı Hülya G. Irmak tarafından böyle güzel canlandırılabilinirdi.
o sahneyi resmen yaşadı oynarken ve kendınınde anne olmasının etkisi vardır mutlaka bunda.rikkat konusunda bende acayip sinirlenıyordum.bu kadar gözü kör olabilirmi insanın diye düşünmeden edemedim izlerken o bölümleri.ama şebnem hanımında oyunculuk başarısı süperdi gerçekten.helede fincan hala onunla ölümüden önce başbaşa bi konuşma yapmıştı o sahnede unutamadıgım sahnelerden bitanesidir
o sahneyi resmen yaşadı oynarken ve kendınınde anne olmasının etkisi vardır mutlaka bunda.rikkat konusunda bende acayip sinirlenıyordum.bu kadar gözü kör olabilirmi insanın diye düşünmeden edemedim izlerken o bölümleri.ama şebnem hanımında oyunculuk başarısı süperdi gerçekten.helede fincan hala onunla ölümüden önce başbaşa bi konuşma yapmıştı o sahnede unutamadıgım sahnelerden bitanesidir
Ben Fincan Hala ile Rikkat arasında geçen o sahneyi mlsf kaçırmıştım. Tekrarlarda yakalarım belki. Evet dediğin gibi bu sahnelerin iyi canlandırılması oyuncuların muazzam yetisi, bilgisi ve o anı yaşamalarıyla ilgili.
pinarsayü85 09-08-07, 16:54 o sahneyi resmen yaşadı oynarken ve kendınınde anne olmasının etkisi vardır mutlaka bunda.rikkat konusunda bende acayip sinirlenıyordum.bu kadar gözü kör olabilirmi insanın diye düşünmeden edemedim izlerken o bölümleri.ama şebnem hanımında oyunculuk başarısı süperdi gerçekten.helede fincan hala onunla ölümüden önce başbaşa bi konuşma yapmıştı o sahnede unutamadıgım sahnelerden bitanesidir
evet,o sahne de güzeldiii.bir de nemide anne ile şadan arasında bir sahne vardı,hani şadan kelimenin tam anlamıyla dağıtmışken...kendini içkiye vermişti firuzeden sonra,fincan hala da yazdığı mektupta aileyi bir nevi şadana emanet etmişti..şadansa fincan halanın cenazesinden sonra hemen içmeye gitmişti yine..nemide anne de gelip,şadanla sert bir kponuşma yapmıştı ,şadan çok utanmıştı..
bir de safanın evliliğini tüm ailenin önünde açıklaması vardı bir bayram günü,herkes onu ne kadar aşağışamıştı,yerin dibine geçti resmen..
bir de peyami hani otelde çalışıyordu,şadan ,onu,herkesin görmesi için,küçük düşürmek için herkesi otele topladı,oysa sonuçta küçük düşen,herkesin gözünde küçülen o oldu..
evet,o sahne de güzeldiii.bir de nemide anne ile şadan arasında bir sahne vardı,hani şadan kelimenin tam anlamıyla dağıtmışken...kendini içkiye vermişti firuzeden sonra,fincan hala da yazdığı mektupta aileyi bir nevi şadana emanet etmişti..şadansa fincan halanın cenazesinden sonra hemen içmeye gitmişti yine..nemide anne de gelip,şadanla sert bir kponuşma yapmıştı ,şadan çok utanmıştı..
bir de safanın evliliğini tüm ailenin önünde açıklaması vardı bir bayram günü,herkes onu ne kadar aşağışamıştı,yerin dibine geçti resmen..
bir de peyami hani otelde çalışıyordu,şadan ,onu,herkesin görmesi için,küçük düşürmek için herkesi otele topladı,oysa sonuçta küçük düşen,herkesin gözünde küçülen o oldu..
Benim de aklımda komik bir sahne var Şadan ofislerindeki bir kokteylde sanırım Firuze'ye şiir okuyordu o anda Peyami şiirin kendisine ait olduğunu herkesin içinde söyleyi vermişti. Şadan'ın küçük duruma düştüğü sayısız anlardan birisiydi buda. Bu arada Firuze hk. fazla yoruma rastlamıyorum ama o kadar kötü bir karakter değildi. Neşeli hoş bir kadındı bence.
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:01 evet,o sahne de güzeldiii.bir de nemide anne ile şadan arasında bir sahne vardı,hani şadan kelimenin tam anlamıyla dağıtmışken...kendini içkiye vermişti firuzeden sonra,fincan hala da yazdığı mektupta aileyi bir nevi şadana emanet etmişti..şadansa fincan halanın cenazesinden sonra hemen içmeye gitmişti yine..nemide anne de gelip,şadanla sert bir kponuşma yapmıştı ,şadan çok utanmıştı..
evet o dedigin sahnelerin hepside çok güzeldi.bi digeride dila ile peyamının konuşması geldi aklıma.dila ismetle sayhan a küsmüştü.onu kandırdıklarını düşünmüştü.peyamı bankta dilanın yanına oturup sen onlara anne baba olmayı öğreteceksin daha acemiler demişti ve dila ismetle sayhan ı affetmişti.
dila demişken parkta dedesini teselli ettigi sahnede çok hoştu.çok istersen gökyüzünde fincan halamı görürsün o bizi iliyor filan demişti.bewn bu iki bölkümüde çok sevmiştim
pinarsayü85 09-08-07, 17:05 Benim de aklımda komik bir sahne var Şadan ofislerindeki bir kokteylde sanırım Firuze'ye şiir okuyordu o anda Peyami şiirin kendisine ait olduğunu herkesin içinde söyleyi vermişti. Şadan'ın küçük duruma düştüğü sayısız anlardan birisiydi buda. Bu arada Firuze hk. fazla yoruma rastlamıyorum ama o kadar kötü bir karakter değildi. Neşeli hoş bir kadındı bence.
bence de firuze o kadar kötü değildi,safanın arkadaşıymış zaten,dizimizdeki bazı karakterlere bakarsak...safa da eskiden hep oyunlar çeviriyordu ama çok iyi bir insan safa...iş fırsatı verilince işine sıkı sıkı tutundu,bana göre en çalışkan oydu bu sene....şadan'ın ona yapyıklarına rağmen nasıl sahiplendi değil mi şadanı zor günlerinde!
firuze de fırsatını bulsa ,hayatına yön verebilirdi safa gibi...
evet o dedigin sahnelerin hepside çok güzeldi.bi digeride dila ile peyamının konuşması geldi aklıma.dila ismetle sayhan a küsmüştü.onu kandırdıklarını düşünmüştü.peyamı bankta dilanın yanına oturup sen onlara anne baba olmayı öğreteceksin daha acemiler demişti ve dila ismetle sayhan ı affetmişti.
dila demişken parkta dedesini teselli ettigi sahnede çok hoştu.çok istersen gökyüzünde fincan halamı görürsün o bizi iliyor filan demişti.bewn bu iki bölkümüde çok sevmiştim
Yüreğine sağlık eftalyagul söylediğin sahneleri yeniden yaşattın bize. Dila o dönemde Sadık Amca'ya en çok yardımcı olan bir karakterdi. Belki Sadık Amca için tek dayanaktı. Zaten ilerleyen bölümlerde Dila'nın Sadık Amca için ne kadar önemli olduğu iyice ortaya çıkmıştı. Peyami ise yine her zaman ki olgunluğu göstermişti. Bilgeliğini ve sakinliğini ve soğukkanlılığını tabi ki...
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:09 bence de firuze o kadar kötü değildi,safanın arkadaşıymış zaten,dizimizdeki bazı karakterlere bakarsak...safa da eskiden hep oyunlar çeviriyordu ama çok iyi bir insan safa...iş fırsatı verilince işine sıkı sıkı tutundu,bana göre en çalışkan oydu bu sene....şadan'ın ona yapyıklarına rağmen nasıl sahiplendi değil mi şadanı zor günlerinde!
safa bencede bu senenin en düzgün karakteri oldu.digerleri hep olumsuza giderken o neva sı için nelere katlanmadı ki.düşünüuyorumda gerçekten böyle seven,herşeye katlanabilen birisi bulmak çok zor.helede erkeklerde vardırya zor u görünce kaçma huyu.safada hiç yok o.neva ilk başlarda biraz haksızlık etti safaya.ama sonradan normale döndüler.onların evlilikleri kolay kolay bitmez diye düşünuyorum.tabii safanın gözü nevadan başka birini görmeye başlarsa ilerde o başka
pinarsayü85 09-08-07, 17:09 evet o dedigin sahnelerin hepside çok güzeldi.bi digeride dila ile peyamının konuşması geldi aklıma.dila ismetle sayhan a küsmüştü.onu kandırdıklarını düşünmüştü.peyamı bankta dilanın yanına oturup sen onlara anne baba olmayı öğreteceksin daha acemiler demişti ve dila ismetle sayhan ı affetmişti.
evet,peyami çok olgun bir insan,peygamber sabrına da sahip aynı zamanda..keşke herkes problemleri,onun gibi,yani bağırış çağırış olmadan çözebilse...
komik sahne olarak ta hani abdülle dalyan(zaten ikisi muhteşem ikili!!) ipek beyi evi gelip onu çalıştırıyorlardı korkutup,sahiden bayağı bir gülmüştüm,zaten çok yakınlarda bu bölüm yayınlanır...en sonunda ipek bey onları adalete teslim ediyordu..sanki rüzgar da arada kaynamıştı gibi hatırlıyorum ama...
bence de firuze o kadar kötü değildi,safanın arkadaşıymış zaten,dizimizdeki bazı karakterlere bakarsak...safa da eskiden hep oyunlar çeviriyordu ama çok iyi bir insan safa...iş fırsatı verilince işine sıkı sıkı tutundu,bana göre en çalışkan oydu bu sene....şadan'ın ona yapyıklarına rağmen nasıl sahiplendi değil mi şadanı zor günlerinde!
Dizi senaristleri Firuze'den daha çok iş çıkarabilirlerdi ancak bu kadarını yapabildiler. Safa'nın en çok takdir ettiğim yanı Şadan'ı zor günlerinde yarı yolda bırakmaması oldu belki de. Örnek damat:good:
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:13 Yüreğine sağlık eftalyagul söylediğin sahneleri yeniden yaşattın bize. Dila o dönemde Sadık Amca'ya en çok yardımcı olan bir karakterdi. Belki Sadık Amca için tek dayanaktı. Zaten ilerleyen bölümlerde Dila'nın Sadık Amca için ne kadar önemli olduğu iyice ortaya çıkmıştı. Peyami ise yine her zaman ki olgunluğu göstermişti. Bilgeliğini ve sakinliğini ve soğukkanlılığını tabi ki...
dila çok akıllı ve yaşıtlarına göre çok olgun bi çocuk.tabii bunda yurtta büyümüş olmasının payıda çok.aileyi bu kadar çabuk sevip benimsemesi ve ailenınde aynı şekilde onu sevmesi çok güzel tabii.her iki tarafta çok şanslı.inşallah ilerleyen bölümlerde dilanın gerçek ailesi ortaya çıkmaz ve sorunlar yaşanmaz.
gelecek sezon dila ile ilgili büyük ihtimal yine okula gitmeme sorunları yaşayacagız.cünkü dila hep onu geri verecekler korkusu yaşıyor ve yaşamayada devam edecek emın olana kadar.bide dedesi ayrı eve filan çıkarsa düşünemıyorum çok üzülür.
dilaya bi kardeş gelse çok hoş olur.tabii diloş kıskanır ama alışır zamanla:happy0064:img-pilot
pinarsayü85 09-08-07, 17:14 safa bencede bu senenin en düzgün karakteri oldu.digerleri hep olumsuza giderken o neva sı için nelere katlanmadı ki.düşünüuyorumda gerçekten böyle seven,herşeye katlanabilen birisi bulmak çok zor.helede erkeklerde vardırya zor u görünce kaçma huyu.safada hiç yok o.neva ilk başlarda biraz haksızlık etti safaya.ama sonradan normale döndüler.onların evlilikleri kolay kolay bitmez diye düşünuyorum.tabii safanın gözü nevadan başka birini görmeye başlarsa ilerde o başka
haklısın inşallah onlara da bir iyilik düşünmezler,bir çocukları olsa şadan ,dede olunca artık kimseye bırakmaz torununu,füsunla didişirler ben alayım kucağıma,bana ver vs...
pinarsayü85 09-08-07, 17:16 dila çok akıllı ve yaşıtlarına göre çok olgun bi çocuk.tabii bunda yurtta büyümüş olmasının payıda çok.aileyi bu kadar çabuk sevip benimsemesi ve ailenınde aynı şekilde onu sevmesi çok güzel tabii.her iki tarafta çok şanslı.inşallah ilerleyen bölümlerde dilanın gerçek ailesi ortaya çıkmaz ve sorunlar yaşanmaz.
gelecek sezon dila ile ilgili büyük ihtimal yine okula gitmeme sorunları yaşayacagız.cünkü dila hep onu geri verecekler korkusu yaşıyor ve yaşamayada devam edecek emın olana kadar.bide dedesi ayrı eve filan çıkarsa düşünemıyorum çok üzülür.
dilaya bi kardeş gelse çok hoş olur.tabii diloş kıskanır ama alışır zamanla:happy0064:img-pilot
aslında benim aklımda o aile meselesi..acaba ben mi kaçırdım,dilanın ailesini ölmüş olduğu belirtilmedi sanırım,yani açık kapı bıraktıla gaiba..konu sıkıntısı çekerlerse yeni bir dna testisi vakası bizi bekler belki!!!
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:17 evet,peyami çok olgun bir insan,peygamber sabrına da sahip aynı zamanda..keşke herkes problemleri,onun gibi,yani bağırış çağırış olmadan çözebilse...
komik sahne olarak ta hani abdülle dalyan(zaten ikisi muhteşem ikili!!) ipek beyi evi gelip onu çalıştırıyorlardı korkutup,sahiden bayağı bir gülmüştüm,zaten çok yakınlarda bu bölüm yayınlanır...en sonunda ipek bey onları adalete teslim ediyordu..sanki rüzgar da arada kaynamıştı gibi hatırlıyorum ama...
ipek bey rüzgar ı hırsız mı zannetmişti yada rüzgar mı ipek bey i öyle bieşyler olmuştu.epey bi curcuna kopmuştu evde.
komik bölümlerde çok vardı aslında ama benim genelde aklımda duygusal anlar kalmış.
benide en çok eglendiren ceylan dila atışmaları.sonra sadıkali ve ceylanın dans etmesi,tşortlere yazı yazdırmaları filan vardı:img-pilotceylanın sayhanla banyoya saklanması ve ismetin onları öyle görmesi:img-pilotyine ceylanın tam görevli ismetlere gelecekken evin hertarafını dagıtması:img-pilot o kadar çokki ceylanlı komik bölümler:img-pilot
haklısın inşallah onlara da bir iyilik düşünmezler,bir çocukları olsa şadan ,dede olunca artık kimseye bırakmaz torununu,füsunla didişirler ben alayım kucağıma,bana ver vs...
Eğer Safa eski bölümlerdeki gibi sağlam duruşunu gösterirse Neva ile evliliğini bir çocukla süslerse Füsun'la Şadan'ın barışmalarına vesileolabilir. Gerçi eski bölümlerde Safa barışmaları için baya bir uğraşmıştı.
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:20 aslında benim aklımda o aile meselesi..acaba ben mi kaçırdım,dilanın ailesini ölmüş olduğu belirtilmedi sanırım,yani açık kapı bıraktıla gaiba..konu sıkıntısı çekerlerse yeni bir dna testisi vakası bizi bekler belki!!!
bende tam hatırlayamıyorum o ilk zamanları.sanırım bişey belirtmediler onunla ilgili.öyle olsa mutlakaa birilerinin dikkatını çeker ve yazardı foruma.ismet yurda ilk gittiginde parkta görmüştü dilayı.dila ona tokasını vermişti bidaha gel demişti.ilk görüşte aşk işte:happy0064illa sevgiliye duyulan aşk olmak zorunda degil dimi ama:happy0064
ben dilanın ismet ve sayhan a isimleriyle hitap etmesinide çok sevmiştim.çok güzel diyordu sayhan,ismet diye.ee yurtdışında vardırya bu anne babaya isimlede hitap edilir.ama anne baba diye benimseyip öyle demeside ayrı güzel oldu:img-wink:
pinarsayü85 09-08-07, 17:23 ipek bey rüzgar ı hırsız mı zannetmişti yada rüzgar mı ipek bey i öyle bieşyler olmuştu.epey bi curcuna kopmuştu evde.
komik bölümlerde çok vardı aslında ama benim genelde aklımda duygusal anlar kalmış.
benide en çok eglendiren ceylan dila atışmaları.sonra sadıkali ve ceylanın dans etmesi,tşortlere yazı yazdırmaları filan vardı:img-pilotceylanın sayhanla banyoya saklanması ve ismetin onları öyle görmesi:img-pilotyine ceylanın tam görevli ismetlere gelecekken evin hertarafını dagıtması:img-pilot o kadar çokki ceylanlı komik bölümler:img-pilot
yaa,o görevli adamcağız neler çekti o gün!!!!şadandan o da nasiplendi,gözleri mosmor oldu,bir de terlik yemişti galiba rikkatlerde...
ceylanla sadık ali hakikaten iyi arkadaş oldular.sadık ali esasında genç ruhlu..yani o yaşta üşenmiyor,aktif,karanlıkta kalmış konuları aydınlatmaya çalışıyor(misket meselesi) gerçi bazen kaş yapayım derken...
EFTALYAGUL26 09-08-07, 17:25 yaa,o görevli adamcağız neler çekti o gün!!!!şadandan o da nasiplendi,gözleri mosmor oldu,bir de terlik yemişti galiba rikkatlerde...
ceylanla sadık ali hakikaten iyi arkadaş oldular.sadık ali esasında genç ruhlu..yani o yaşta üşenmiyor,aktif,karanlıkta kalmış konuları aydınlatmaya çalışıyor(misket meselesi) gerçi bazen kaş yapayım derken...
sadık ali birazda can sıkıntısından ailenın işleriyle uğraşıyor.iş arıyor kendıne,e öyle oluncada mutlaka çözülecek meseleler çıkıyor ortaya.
ceylan dila ilede çok iyi bi ikili olacaklar(içimden bi ses öyle diyor)hoş pek sevmediler birbirlerini ama belli olmaz,ortak çıkarlar uğruna iyi davranabilirler:happy0064
forumda tam hareketlenmıştı ama ben çıkmalıyım arkadaşlar,sonra devam ederiz yine.nasılsa dükkan bizim:img-pilotbye
pinarsayü85 09-08-07, 17:28 sadık ali birazda can sıkıntısından ailenın işleriyle uğraşıyor.iş arıyor kendıne,e öyle oluncada mutlaka çözülecek meseleler çıkıyor ortaya.
ceylan dila ilede çok iyi bi ikili olacaklar(içimden bi ses öyle diyor)hoş pek sevmediler birbirlerini ama belli olmaz,ortak çıkarlar uğruna iyi davranabilirler:happy0064
forumda tam hareketlenmıştı ama ben çıkmalıyım arkadaşlar,sonra devam ederiz yine.nasılsa dükkan bizim:img-pilotbye
severler severler,''büyük aşklar,dostluklar kavgayla başlarmış '' meselesi...
ben de çıkayım,zaman da çok çabuk ilerliyor burada...
mügecimmm, biz istesek de istemesek de çağlarlı bölümler olacak. madem sen istiyorsun o zaman adına sevindim. keyifle izle canım.
**
son bir haftadır kanal 1e bakmıyorum. bu çabamın sebebi teyze konusundan uzak durmak tabii ki de. ama sizlerin yorumalarını okuyunca ipek beyli sahneler için üzüldüm. ben o karanlık hikaye içinde kaybolmuşken bir daha izleyip izleyemeyeceğimiz belli olmayan ipek beyi kaçırıyormuşum demek ki :icon_sorr
**
bu arada, eski sahneleri anan tüm arkadaşların yanaklarından öperim :love01:
**
OFF THE RECORD
:img-cray::img-cray:aman yani zarpa ya vemrem Bruno'mu.:img-cray::img-cray:vermem işte vermem, vermem, vermem. bıraksana bedirhanı alsın müge. ne istiyorsun ki Bruno'mdan.:img-cray: :img-cray: biliyor musun ben onu izlemek için her gece uykusuz kalıyorum.
zaten mügecimm de Allah razı olsun, "kapatalım bu konuyu" demiş. kapatalım valla, brunom elden gitmeden :img-blush
**
eftalyacıım, iyi ki, sevmiyorsun düzgün tipleri. yoksa bir de seninle uğraşamazdım. :img-wink:
**
not: zarpa çok çok geçmiş olsun. bugünlerde seni en iyi ben anlarım. umarım bir an önce toparlanırsın. (gülüşlerde çiçek aradım bulamadım. almış kabul et :img-wink: )
Sihir’cim canım valla ben de seni çok iyi anlayabiliyorum…Çağlar’ın yaptıklarını unutamadın..Haklısın kim unutur ki….Ama ne biliyim ben Sally Çağlar ile birlikte görünce o çocuksu mutluluğunu unutamıyorum…Gerçekten çok sevmişti onu…Ama sevgili senaristler sağ olsunlar Çağlar’ı yalancı yaptılar…Ama geçen yaz Trt 1 deki sezon sonunu hatırlarsan Çağlar çok pişman olmuştu…Sally’ye kendini affettirmek için neler yapmıştı…Adam olacağına söz vermişti ve de barışmışlardı...Kanal 1 de sezon başında bir kere adı duyuldu Çağlar gitti dedi Sally yani ayrılmışlardı…Eğer devam etseydi aşkları belki adam gibi Çağlar’ı gördüğün de sevebilirdin Sihir’cim ha ne dersin…?Bak yine de olmaz Müge dersen yine saygıda kusur etmem….Allah’ım ne takıntılı insanım şimdide Çağlar’a taktım...Şimdi de Çağlar’ı geri getirmek için yalvarsam mı senaristlere???Yok yok kalsın ben İpek beyi gelmesini isteyeyim ..:img-angel
Sihir’cim Kanal 1 deki teyze-yeğen olayını bir kere daha izleyemem demişsin valla bugün annemde beni salondan resmen kovdu..İzlemek istemiyorum dedi ben de mecburen odamda izlemek zorunda kaldım ama sanmayın teyze-yeğen için değil.!!!!İpek bey için…Anneme tekrar dönersek önümüzdeki sezonda Misket ve Rüzgar’ın aşkını izlemek istemiyorum diye söylendi arkamdan…Yani haklıda değil mi?? ..Kim bilir internete giremeyen annem gibi kaç kişi kaç anne kaç teyze vardır? annem gibi düşünen?..Hemen aklımdayken yazlıktaki üst komşumuz Pakize teyze bile dizi için çok şey söylemişti ama yazmak istemiyorum ayıp olmasın Pakize teyzeme …Yani kısacası (çok uzattım biliyorum:icon_redf) keşke annemde Pakize teyzede gelip foruma iki satır bir şey yazabilse ne iyi olurdu….:img-blush
Sihir’cim merak etme Bronu istemiyorum Zarpa annem zorla vermek istedi beni senin Brunona …Korkma ve de ağlama benim kalbim başkasında…..:love01:
Sihir’cim canım valla ben de seni çok iyi anlayabiliyorum…Çağlar’ın yaptıklarını unutamadın..Haklısın kim unutur ki….Ama ne biliyim ben Sally Çağlar ile birlikte görünce o çocuksu mutluluğunu unutamıyorum…Gerçekten çok sevmişti onu…Ama sevgili senaristler sağ olsunlar Çağlar’ı yalancı yaptılar…Ama geçen yaz Trt 1 deki sezon sonunu hatırlarsan Çağlar çok pişman olmuştu…Sally’ye kendini affettirmek için neler yapmıştı…Adam olacağına söz vermişti ve de barışmışlardı...Kanal 1 de sezon başında bir kere adı duyuldu Çağlar gitti dedi Sally yani ayrılmışlardı…Eğer devam etseydi aşkları belki adam gibi Çağlar’ı gördüğün de sevebilirdin Sihir’cim ha ne dersin…?Bak yine de olmaz Müge dersen yine saygıda kusur etmem….Allah’ım ne takıntılı insanım şimdide Çağlar’a taktım...Şimdi de Çağlar’ı geri getirmek için yalvarsam mı senaristlere???Yok yok kalsın ben İpek beyi gelmesini isteyeyim ..:img-angel
çağların pişman haliyle geri gelmesine ve sallyle aşk yaşamalarına karşı değilim. her insana 2. bir şans verebiliriz. mesela ben safaya da çok geç alıştım. ama o da doğru yolu buldu ve yaptıklarını unutturdu. çağları da affedebilrim. ama ben eski yalan dolan dolu sahnelere gelemem sadece. :img-wink:
ipek bey için de sonsuz desek sana. hatta bir ima yapmıştım sanki ben onun için. tekrardan mı kullansak yeni sezon için umutla...:icon_whis
Sihir'ciğime..
Haklısın canım baştan sana iyi izlenim veremediler Çağlar’da Safa’da ama bak Safa’ya geç alıştım demişin… Çağlar’da bulmuştu doğru yolu ama sanırım dizide oynamak istemedi Sevgili Nezih Işıtan ..Neyse benim takıntılarıma tek çare olacak insan İpek bey..Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım bacım yani havada bulut sen İpek beyi unut mu demek istiyorsun…Açıkça söyle dostum …Dost acı söyler…Yapma etme hayallerimi umutlarımı yıkma…İpek bey geri gelecek …Gelmeli ..Gelecek….
DipNot:Eski Rüzgar’ı çok özlemişim ..Şimdi Genco’ya bakıyorumda..Yolu açık olsun Burak Demir’in:good:
SaLLy'in aiLesii yok mu.. Neden onun hiç kimsesii yok.. sadece İsmet'i var.. Dün qece tekrarLarı izLerken SaLLy'in neden sevqiLisii oLmadığını düşünüyordum kii varmıydı diye sorucaktım.. Ama buqün izLeyip ÇağLaR'ı qörünce qerek kaLmadı.. ;)
Sihir'ciğime..
Haklısın canım baştan sana iyi izlenim veremediler Çağlar’da Safa’da ama bak Safa’ya geç alıştım demişin… Çağlar’da bulmuştu doğru yolu ama sanırım dizide oynamak istemedi Sevgili Nezih Işıtan ..Neyse benim takıntılarıma tek çare olacak insan İpek bey..Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım bacım yani havada bulut sen İpek beyi unut mu demek istiyorsun…Açıkça söyle dostum …Dost acı söyler…Yapma etme hayallerimi umutlarımı yıkma…İpek bey geri gelecek …Gelmeli ..Gelecek….
DipNot:Eski Rüzgar’ı çok özlemişim ..Şimdi Genco’ya bakıyorumda..Yolu açık olsun Burak Demir’in:good:
ipek bey konusunda sana destek demiştim ama "t" harfini yutmuşum. düzeltirim şimdi. :img-wink:
ipek bey gelsin tabii. ben de çok istiyorum.
SaLLy'in aiLesii yok mu.. Neden onun hiç kimsesii yok.. sadece İsmet'i var.. Dün qece tekrarLarı izLerken SaLLy'in neden sevqiLisii oLmadığını düşünüyordum kii varmıydı diye sorucaktım.. Ama buqün izLeyip ÇağLaR'ı qörünce qerek kaLmadı.. ;)
evet sallyin ailesi hakkında bilgi yok. o da büyük bir boşluk. aslında sallye yeni hikayeler yaratamak için ailesinden birileri gelse iyi olur. :img-yes:
ama sallyin sevgili hep olmuştur. gözle gçrülür son sevgilisi senin de gördüğün çağlar.
zarpandit34 10-08-07, 07:27 Mügecim annesi :):):) sağol,varol..Zaten hastayken etrafına dünyayı zehir eden tiplere sinir olmuşumdur, o yüzden öyle davranmam.. Aile doktorumuz bile söylüyor,ağrım varken daha da çok konuşuyormuşum.. Teşhis büyük yerden..Ama insanın doktorumuzu görünce hasta olası geliyor hani..:img-in_lo (bkz:Hastasıyız) Onunla yoğun bakıma bile girip, bana olan yoğun bakımını görmek isterdim..:img-hyste (bkz:"Zaten doktorsunuz bari bu kadar taş olmayın" kampanyası..)
Sihirim düşünmen yeter, vermiş kadar oldun..:img-yes::img-yes::img-yes:
Ve Aslan baccım sana da "özel" teşekkürler..Bu arada da "aferim", kızdım çok, anladın sen onu..:img-grin2:img-grin2:img-grin2
Az önce trt-ınt bölümünü izledim..Bölümde Haluk ve Rüya prodüksiyonu kamera şakaları vardı.Ama tabiki "planlanmış" kamera şakaları..Ve kime tuzak kurarlarsa kursunlar hep kabak Füsunun başına patlıyor..Eh, pek şaşırmadım yani, kadının talihsiz olduğu Şadanla evlenmesinden belli.. :img-hyste
EFTALYAGUL26 10-08-07, 10:41 abdüller kısmet i istemeye geldiler(şakacıktan tabiiii:img-pilot)nemide yardım edecegim demişti ama görücüler gelince abdülün babasının konuşmalarına sinirlenıp vazgeçti kısmeti vermekten.adam ikide bi çocuklar tanışmış sevişmişler dedi durdu.nemidede ne sevişmesi benım kızım öyle şeyler yapmazz dedi:img-pilotböyle bi sevişme lafıdır dolandı ortada.
rikkat evliliklerini renklendırmek için peyamı ile lokantada buluşacaktıkiiii karşısındakı masadakı adam asıldı,masasına yemek gönderdiii ,en sonunda kendısı kalktı masaya geldiiiiiii,rikkati dansa kaldırdı zorla.o arada peyamı geldi bi curcuna tabii:img-pilot
buarada aslan bacım anladım ben onu(kızdın sennnnnnnnnnnn:happy0064 cıssssss diyon ha:img-pilot:img-pilot)geçmiş olsun bacım tekrardan(gerçi ben toptan geçmiş olsun diledim aylık olarak sana)eylülee kadar borcum yok sana:happy0064:img-pilot
Bu sabahki yani Trt 1 deki bölümde çok komikti…Füsun’un halleri özellikle…Şadan’ı lokantaya getirmek için yaptığı numara ve Şadan’a Perihan olarak tanıtması…Şadan’a da Şakir demesi…Kısacası mazide kalan Perihan abla dizisinin anılması çok güzeldi…
Füsun hemen Rikkat’e anlattı yaptıklarını..Eeee Rikkat boş durur mu hemen o da ayarlamak istedi bir şeyler ama başına gelmeyen kalmadı…Lokantadaki adam nasılda Rikkat’e baktı…Rikkat’te tam yerine oturmuş yani..Peyami’nin son anda yetişip olaya müdahale etmesi çok komikti:img-heh:…Rikkat’in eve gelip olayı abartarak anlatması hele…Ah ah diyorum çünkü artık yeni bölümlerde izleyemediğimiz bir sahneyi anlatıyorum şimdi…Rüzgar ve Cihan babaları ile övündü…Kahraman babam dediler….İki kardeş bir olmuşlardı…ah ah…
Kısmet’e gelirsek…Abdül’ün babası çok güldürdü beni bu bölümde…Neler dedi öyle kız isterken…Nemide de olayı ciddiya alıp vermedi ya Kısmet’i…Çok güldüm çok…:img-heh:
Gerçekten bu sabahki bölümler ilaç gibi geliyor bana iyi ki izliyorum…Güne neşe içinde başlıyorum ve neşe içinde devam ediyorum…Kanal 1 deki bölümleri izleyene kadar …Of umarım dizimiz eski tadına geri döner…Ne olur artık duyun bizi….
Zarpa anneciğim aman dikkat et kendine ben sensiz ne yapayım annecim….Doktorunun sözünü dinle ve biraz çeneni kapa konuşma yazışarak anlaş….bak burada yazışarak anlaşmıyormuyuz ??Evde de öyle yaz kağıda derdini anlasınlar seni…Dondurmada da yeme bir süre….:img-wink:
Sihir’cim sonunda anlaştık İpek bey konusunda hem fikiriz …Holeyyyyy.:happy0064
Bu sabahki yani Trt 1 deki bölümde çok komikti…Füsun’un halleri özellikle…Şadan’ı lokantaya getirmek için yaptığı numara ve Şadan’a Perihan olarak tanıtması…Şadan’a da Şakir demesi…Kısacası mazide kalan Perihan abla dizisinin anılması çok güzeldi…
Füsun hemen Rikkat’e anlattı yaptıklarını..Eeee Rikkat boş durur mu hemen o da ayarlamak istedi bir şeyler ama başına gelmeyen kalmadı…Lokantadaki adam nasılda Rikkat’e baktı…Rikkat’te tam yerine oturmuş yani..Peyami’nin son anda yetişip olaya müdahale etmesi çok komikti:img-heh:…Rikkat’in eve gelip olayı abartarak anlatması hele…Ah ah diyorum çünkü artık yeni bölümlerde izleyemediğimiz bir sahneyi anlatıyorum şimdi…Rüzgar ve Cihan babaları ile övündü…Kahraman babam dediler….İki kardeş bir olmuşlardı…ah ah…
Kısmet’e gelirsek…Abdül’ün babası çok güldürdü beni bu bölümde…Neler dedi öyle kız isterken…Nemide de olayı ciddiya alıp vermedi ya Kısmet’i…Çok güldüm çok…:img-heh:
Gerçekten bu sabahki bölümler ilaç gibi geliyor bana iyi ki izliyorum…Güne neşe içinde başlıyorum ve neşe içinde devam ediyorum…Kanal 1 deki bölümleri izleyene kadar …Of umarım dizimiz eski tadına geri döner…Ne olur artık duyun bizi….
Zarpa anneciğim aman dikkat et kendine ben sensiz ne yapayım annecim….Doktorunun sözünü dinle ve biraz çeneni kapa konuşma yazışarak anlaş….bak burada yazışarak anlaşmıyormuyuz ??Evde de öyle yaz kağıda derdini anlasınlar seni…Dondurmada da yeme bir süre….:img-wink:
Sihir’cim sonunda anlaştık İpek bey konusunda hem fikiriz …Holeyyyyy.:happy0064
Bize unuttuğumuz anları hatırlattın. Kanal 1'de BEH'i tanıyanlar Rüzgar ile Cihan'ın kardeş olduğuna inanamazlar belki de. Sanırım bunda ki sebep Şeyda ile olan evliliğe Cihan'ın sıkı muhalefeti olsa gerek. Tabi ki Pembe ve Peyami de bu listeye giriyor...
Bize unuttuğumuz anları hatırlattın. Kanal 1'de BEH'i tanıyanlar Rüzgar ile Cihan'ın kardeş olduğuna inanamazlar belki de. Sanırım bunda ki sebep Şeyda ile olan evliliğe Cihan'ın sıkı muhalefeti olsa gerek. Tabi ki Pembe ve Peyami de bu listeye giriyor...
Evet doğru söyledin…Şeyda ve Rüzgar’ın evlenmesinden sonra Cihan abisi Rüzgar’a karşı değişti…Sürekli laf sokmalar göndermeler ..Abi kardeşliği bitirip, düşman kardeşler oldular resmen…Evet Pembe’de eksik kalmadı bu olaydan…Peyami yine daha olumlu yaklaştı bu olaylara sanki…Neyse artık yeni sezonda umarım izlemeyiz bu sahneleri bir kez daha…
Evet doğru söyledin…Şeyda ve Rüzgar’ın evlenmesinden sonra Cihan abisi Rüzgar’a karşı değişti…Sürekli laf sokmalar göndermeler ..Abi kardeşliği bitirip, düşman kardeşler oldular resmen…Evet Pembe’de eksik kalmadı bu olaydan…Peyami yine daha olumlu yaklaştı bu olaylara sanki…Neyse artık yeni sezonda umarım izlemeyiz bu sahneleri bir kez daha…
Eski bölümler aklıma geliyorda o olayların olduğu anda Peyami'yi hep takdir ettim. Bu ne soğuk kanlılık bu ne peygamber sabrı. Onun bu tavrı olayların başka noktalara kaymasını engelledi. Bir gün kısmet olurda baba olur sam Peyami gibi bir baba olmak isterdim.
Az önce Trt int deki bölümü izledim de çok güldüm yine…Füsun’un başına gelmeyen kalmadı…Haluk ve Rüya kamera şakası yapacağız diye neler yaptılar öyle…Ah Füsun ah nasılda saftın o yıllar…Gerçi şimdi de safsın ama hırçın artı intikamcı saf…
Benim yine hoşuma giden bir şey vardı bu bölümde…Rüzgar ve Cihan’ın oturup konuşması..Pembe’ye takılması…Daha doğrusu Gurur’un Pembe’ye takılması Civan’ın sinir olması.. :)
Kanal 1 deki bölümden…Candan Erçetin’den Nar çiçeği şarkısını çaldılar…Misket ve Rüzgar’a pek uymadı ya neyse…:)
pinarsayü85 10-08-07, 15:49 Evet bazı müzik tercihleri doğruyken bazıları ise çok sırıtıyordu.
sonlara doğru müzikler sinir bozucu ve gerilimliydi...aynı diziye uydurmuşlar aslında,müzik kötü olsa bile o gergin havayı yaşattılar:good:
sonlara doğru müzikler sinir bozucu ve gerilimliydi...aynı diziye uydurmuşlar aslında,müzik kötü olsa bile o gergin havayı yaşattılar:good:
Kuaför Salonu sahneleri, Şeyda'nın oyunları ve Şadan'ın Füsun'u delirtme çabalarında çıkan o müzikleri kastediyorsun sanırım evet tam da gerilim dolu müziklerdi...
EFTALYAGUL26 10-08-07, 15:55 müzikler konusunda haklısınız bazen çok sıkıcı oluyordu.ama yinede içlerinde diziyle bağdaşan parçalarda oldu.rüzgar ve misketle ilgili çaldıkları koyverdin gittin beni parçası mesela.ben nerde dinlesem hep onlar gelıyor aklıma o parçada:happy0064
yalnız o gerilim müzikleri gerçekten tuhaftı.şadanın füsunu korkutmaya çalıştıgı zamanlardada öyle garip şeyler çalıyorlardı.
EFTALYAGUL26 10-08-07, 16:01 Hoş geldin eftalya :img-wink: Evet dediğin o müzik dışında geçtiğimiz sezon fazla akılda kalıcı bir müzik yoktu mlsf. :img-yes:
hoşbulduk.bide fincan halanın hastalıgı zamanında türküydü sanırım içinde fincan filan geçıyordu.tam hatırlayamıyorum ama duruma oda cuk diye oturmuştu.
şeyda cafede rüzgarı işlettiginde ve bana bunu yapma nolur diye agladıgındada bi parça çalıyordu ama hatırlayamadım.varmı hatırlayannnnn aranızda?
Bu arada Forumdaki set görevlisi ünvanım Asistan olmuş :happy0064 Bıkmıştım zaten sizin sette çay getir götür isteklerinizden Dalyan gibi :img-wink:
Neyse kaçıyorum, sabah 3'de nöbetim varda. Tabi ki Şeyda'nın sık sık değiştirdiği hastane nöbetlerinden değil :img-hyste
EFTALYAGUL26 10-08-07, 16:07 Bu arada Forumdaki set görevlisi ünvanım Asistan olmuş :happy0064 Bıktım sizin çay getir götür isteklerinizden :img-wink:
Neyse kaçıyorum, sabah 3'de nöbetim varda. Tabi ki Şeyda'nın sık sık değiştirdiği hastane nöbetlerinden değil :img-hyste
olmuşusun olmuşsun.asistansın artık,hadı hayırlısııııı.iyi nöbetlerrr:happy0064
şeydanın hastanesi kadar süreklı nöbet deiğiştirilebilen ve işe bile gidilmeyen başka bi hastane varmıdır acaba.yakındır onu işten atarlarrr bu gidişle
pinarsayü85 10-08-07, 16:07 QUOTE=myslide;4362508]Bu arada Forumdafi set görevlisi ünvanım Asistan olmuş :happy0064
Neyse kaçıyorum, sabah 3'de nöbetim varda. Tabi ki Şeyda'nın sık sık değiştirdiği hastane nöbetlerinden değil :img-hyste[/QUOTE]
hayırlı olsun:good:[50 msjı geçtin öyle oldu,500'ü geçersen yardımcı oyuncu oluyorsun
uçuşun var sanırım...:icon_whis:icon_whis
diziyi aştık gee..
şeyda' ya bir şey olmasın...
olmuşusun olmuşsun.asistansın artık,hadı hayırlısııııı.iyi nöbetlerrr:happy0064
şeydanın hastanesi kadar süreklı nöbet deiğiştirilebilen ve işe bile gidilmeyen başka bi hastane varmıdır acaba.yakındır onu işten atarlarrr bu gidişle
Teşekkürler, akşam ki muhabettleri merak edeceğim ama neyse en azından yarına okuyacak birşeyler kalır benim için :img-wink:
pinarsayü85 10-08-07, 16:10 olmuşusun olmuşsun.asistansın artık,hadı hayırlısııııı.iyi nöbetlerrr:happy0064
zaten dizideki çalışma saatleri nerede varsa,ben de öyle bir iş istiyorum..ismetlerin ofis ortamı da güzel,müdür de oldu ya ismet artık hiç uğramaz oralara...sally'i gönderir...:P:P:P ''işinizin başına leynn' diye bağırmaz ama..ofisi de yeni biriler, gelir brelki...
EFTALYAGUL26 10-08-07, 16:15 zaten dizideki çalışma saatleri nerede varsa,ben de öyle bir iş istiyorum..ismetlerin ofis ortamı da güzel,müdür de oldu ya ismet artık hiç uğramaz oralara...sally'i gönderir...:P:P:P ''işinizin başına leynn' diye bağırmaz ama..ofisi de yeni biriler, gelir brelki...
hadi ismetlerin işi dışarı işi diyelım bi parça daha boş zamanları olabilirde,diger bütün karakterler işten fazla evde vakit geçierbiliyorlar.valla öyle bi iş varsa bende isterim:happy0064diziye mi transfer olsak napsak.burda set görevlisiydi asistandı yardımcı oyuncuydu derken bize bi başrol verirler artık:img-pilot
pinarsayü85 10-08-07, 16:20 hadi ismetlerin işi dışarı işi diyelım bi parça daha boş zamanları olabilirde,diger bütün karakterler işten fazla evde vakit geçierbiliyorlar.valla öyle bi iş varsa bende isterim:happy0064diziye mi transfer olsak napsak.burda set görevlisiydi asistandı yardımcı oyuncuydu derken bize bi başrol verirler artık:img-pilot
:P:P:P senaryo filan de yazarız yani akmasa da damlar misali,onların ki kadar olmasa bile fikir vermek bakımından..gerçi pk uyuşamayız ama,hep komedi,güzel olaylar isteriz,onlar da ''siz bizim ocağımıza incir ağacı mı dikeceksiniz,reytinler ne olacak derlerse ..::.
not:iyi kandiller herkese...
EFTALYAGUL26 10-08-07, 16:40 :P:P:P senaryo filan de yazarız yani akmasa da damlar misali,onların ki kadar olmasa bile fikir vermek bakımından..gerçi pk uyuşamayız ama,hep komedi,güzel olaylar isteriz,onlar da ''siz bizim ocağımıza incir ağacı mı dikeceksiniz,reytinler ne olacak derlerse ..::.
not:iyi kandiller herkese...
biz reytingleri yükseltiriz valla.kadro sağlam baksana.kimisi matrak kimisi hüzünlü bizde o yüzden kıvırırız bu işi.hem trt döneminde reyting mi vardı yaaa:img-pilot
trt demişken rikkat komikti bugun trt 1 deki bölümde.peyamı onun için kavga etti diye aslanım nasıl kükredi babanız görmeyin diye övdü peyamıyı.valla 20 senelık kocamı yeni tanıdım bugun dedi.aslında butun bayanların içinde vardır bu,karşısındakı adam onu korusun sahiplensin isterrr.en modern düşüneni bile:happy0064:img-pilot
Biraz önce aklıma Rikkat’in Ceylan’ı ilk gördüğü gün geldi…İsmet’lerin evine gelmişti…Ceylan içeride ders çalışıyordu Sayhan ile…Rikkat Misket ve Rüzgar’ın birlikte olduğunu öğrenmişti ve sinirliydi…Rüzgar’a acil bir kız arkadaş arıyordu..Kapıdan içeriye girerken Ceylan ile çarpıştı…İşte o an Rikkat’in bakışlarını unutamıyorum nasılda bakmıştı Ceylan’a yani gözleri ile süzmüştü..İsmet deli o deli diyince hayali sona ermişti… |