PDA

Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv 17)

Sayfalar : 1 2 [3] 4

ecr
16-02-08, 14:18
Senaryonun gidişatını düşünmeden bir fragman yorumu yapayım. Kıyamet mi kopacak diye düşünme Dilek. Biz de bu başlığın müdavimlerindendik. Arada bir eleştirmeden yorum yapmasını biliriz. :)

Neco gene ağlarını örüyor. Ama sonunda Genco hapisten çıkacak gibi görünüyor. Sonra o sahte aile ile konuşacak. Tabi o anda da karşı bir atak olmazsa Özge'ye söyleyebilir gerçeği.
Bu arada Genco'yu bana göre hapiste Tolga bekliyor. Çünkü fragmanın sonunda "Sen de mi buradasın?" diye bir cümle geçiyor. Tolga olabilir. Cüneyt meselesini halledebilirler belki Tolga ile. Ya da Cüneyt tolga ile konuşup Genco'yu vurdurmayı düşünebilir. Fazla uçtum sanki. Gerçi senaryo uçmuş uçacağı kadar. Tabi eğer hapisteki Tolga ise. Gerçi birisi saldırıyor Genco'ya ama nafile. Gencoman ona karşı koyacak gücü var hala.
Özge mevzuusuna gelelim. Özge'ye sahteden bir mektup yazılmış. Adını da Ayla koymuşlar. Sonra sahte aile, üvey aile ile görüşüyorlar. Burada gene bir arabesklik olacak. Ama Özge tüm bu karmaşadan Genco sayesinde kurtulacak. Eğer hala ona kin besliyorsa inanmayacak tabi.
Neco bu kadar basit bir plan da hazırlamamış olabilir. Akşam planının nasıl ilerlediğini göreceğiz hep beraber.

didemfener
16-02-08, 15:19
can ne olduda selene döndü canım ya..
yanlız başladım yanlız devan edicem bu yolda desenize..
bence tam anlamıyla heyacanlı bir bölüm bizi bekliyor..
umarım reytingler birazda olsa çıkar..
selene gelirse ben sadece onun giyinişini beğeniyorum..(:
genco dizisne oyuncular arnıyomuş:D:D

gosde_
16-02-08, 16:18
ya evet aynen!!
kesin şey yapar hani eskiden de bizim aileye düşmandın tarzında şeyler söyleyebilir aslında:icon_whisbiraz mantıksız oluyo ama aklıma başka bişey gelmedi,yani yakında özgeye söylicek genco gerçekleri mecburen ve buna özgenin inanmaması için böyle bişe yapabilirler ya genconun eskiden de dolandırıcı,kötü falan bi adam oldugunu söyleyebilirler ama bu kadar da olmaz ya valla bu bölüm izleyebilir miyim bilmiyorum malum dersler:icon_sorr ama izlersem sonunda normal bi gelişme olsun lütfen ya!

şu senaryoyu biraz daha uçmadan yazsalar çok iyi olcak ahmetin şu görücü işi de bitse bir an önce:img-icecr

bencede kesin kötüleyecek gencoyu neconun bulduğu aile
ben tekrar izledim ve emin oldum son sahne özgelerin evinde
yani gencoya demek sende burdasın denilen sahne özgelerin evinde:img-yes:
onu diyen kişide bence sahte baba(çünkü genco arkasını döndüğünde sahte anne arkada duruyor)

bence genco bu bölüm gerçekleri söylemesin evet kabul ediyorum çok uzadı ama bu bölümde özgeye gerçeği söylese bile özge inanmaz
daha suçsuz olduğuna inanmıyor:icon_whis

keremcem d
16-02-08, 16:23
bencede kesin kötüleyecek gencoyu neconun bulduğu aile
ben tekrar izledim ve emin oldum son sahne özgelerin evinde
yani gencoya demek sende burdasın denilen sahne özgelerin evinde:img-yes:
onu diyen kişide bence sahte baba(çünkü genco arkasını döndüğünde sahte anne arkada duruyor)

bence genco bu bölüm gerçekleri söylemesin evet kabul ediyorum çok uzadı ama bu bölümde özgeye gerçeği söylese bile özge inanmaz
daha suçsuz olduğuna inanmıyor:icon_whis

bak ben hic düsünmedim bunu..bu sahte anne-baba kesin neconun basinin altindan cikti.. simdi bide güzel bir yalan uydurur sahte anne -baba genco hakkinda.. gencoda kardesimsin deyince özgede inanmaz..biz kardesimsin deme sahnesini nasil hayal ediyoduk nasil olucak bakalim..
su necoyu ,cüneyti,tarkani yurt disina yollamak lazim temmeliiii..:img-polic

ceren_brt
16-02-08, 18:49
bence genco hapisten tarkan sayesınde kurtulur.ya tarık yaptıgından pışman olur,ya ejder falan zorlar gıbıme gelıyo

*burçak*
16-02-08, 20:25
bence genco hapisten tarkan sayesınde kurtulur.ya tarık yaptıgından pışman olur,ya ejder falan zorlar gıbıme gelıyo

banada öle gelio ama hiç belli olmaz tabi bunların işleri
1 haftadır netim yoktu bugün izledim fragmanı ve özgenin öel bişeyi inanmasına nedense şaşırdım umarım geç olmadan doğru olmadığı anlaşılır :sad53:

Green_Arrow
16-02-08, 20:46
özgenin dizide dengesiz bir kişiliği var dolayısıylasebariste bundan mümkün olduğunda faydalanmaya çalışıyor.heran herşeye inanıyor saf bir kişilik yani.

didemfener
16-02-08, 21:11
ilk reklam arası yorumuu yapıyım..
bence özge gencoya inanması lazımdı..böle birisi olmadığını tarkanda kimlerle işbirliği yapıyoya yakında oda oyuna gelicek..
özgenin babasıda kendini birşey sanıp konşuyo..

*burçak*
16-02-08, 21:44
bu yargısız infaslar deli etti beni ya
ağzı olan konuşuyo resmen ama orda pınarın gelipte selindi galiba ona dediği söz çok güseldi lafı cüneyte getirmesi
pınar sanırım tibetten para istiycek tmm öle çıkarcak gencoyu peki suçsuz olduğu nası çıkıcak ortaya :(

didemfener
16-02-08, 21:47
şu ahmetin yaptığıda hiç hoşuma gitmedi.
sölesene ne duruyon gidip gencyla konuşman gerekiyo diyo..
öle dersen tabi gtmez zaten inanmıyo kız..
iyice sinirlendim
ben olsa hiç dayanmam sölerim..

*burçak*
16-02-08, 22:08
didem walla bende olsam hemen direk söylerdim
uzatmanın anlamı yok çnk uzadıkça iyice zorlaşır herşey
şu cüneyti gördükçe tvye dalasım gelio
ya adamın bakışları bile iğrenç konuşma tarzı bile öle
nasıl anlamıo bu selin ya

kesin bu haber necatinin işi napmaya çalışıo bu adam ya
genco çok delirdi yani adamlara iyi çaktıda
poliside yerden yere sürükledi ya daha kötü oldu
off bu dizi nereye gidio böle

didemfener
16-02-08, 22:09
burçak bu bölüm reytnglerin çıkması lazım valla tv karşında yerle bir oldum çok heycanlı ya.
alpay süpe roynamış ya birkere daha hayran oldum ona..
nasılda dövdü 3kişi süpermen o..(:

Dilara_3
16-02-08, 22:09
Uzun zamandır ilk defa baştan sona izliyim dedim bende tam bölümünü bulmuşum
Şok oldumm o ilanı görünce şimdi Özgenin ailesi kim?
Genco özgenin abisi değilmi??
özge gerçekte aylamı gülaymı kimm?

*burçak*
16-02-08, 22:11
burçak bu bölüm reytnglerin çıkması lazım valla tv karşında yerle bir oldum çok heycanlı ya.
alpay süpe roynamış ya birkere daha hayran oldum ona..
nasılda dövdü 3kişi süpermen o..(:

bencede ya ne bölüm bu böle
bende kalpten gittim gidicem
hele annemi görceksin bi oturuo bi havaya fırlıo bi tvye saldırıo :img-hyste
bide tibet ilkeyi yarı çıplak fln gördüğünü söledi ama boşa bence
pınar asla böle bişeye inanmaz yani

didemfener
16-02-08, 22:11

dilarcım şöyle söliyim yani biraz karışık ama o ilanı cüntle necati verdi
özge geçrek adını bilmediği için öle bir isim bulmuşlar.tabi bunu görünce genco çıldırdı..özgede ister istemz inanıcak..

levoo
16-02-08, 22:12
Necati Pınar'dan aldığı bilgilerle yalan haber yaptırıp Genco'yu yalancı çıkartmaya çalıştı.Başarılı olacak mı bunu zaman gösterecek.

Genco'nun eninde sonunda bi şekilde çıkacağını biliyoruz.Çok heyecanlı bir bölüm oluyor bu.

*burçak*
16-02-08, 22:12

hepsi necatinin işi cnm
özge gülay abisi gencoda ailesi depremde öldü ama işte necati nedense herşeyi karıştırıo ne amacı olcak anlamadım ne çıkarı :icon_sorr

didemfener
16-02-08, 22:13
bencede ya ne bölüm bu böle
bende kalpten gittim gidicem
hele annemi görceksin bi oturuo bi havaya fırlıo bi tvye saldırıo :img-hyste
bide tibet ilkeyi yarı çıplak fln gördüğünü söledi ama boşa bence
pınar asla böle bişeye inanmaz yani

ay canım ya fenalık geçirdim ilk defa bu kdar heycanlu bir bölüm izlediğimi hatırlmıyorum süper ötesi herşey çok güsel..ama bir an önce genxo çıkması lazım bakalım kimi bulcak pınar akraba olrak..
alpay süper oynamış dimi burçak ya..bakışları hele süper.

Dilara_3
16-02-08, 22:14
dilarcım şöyle söliyim yani biraz karışık ama o ilanı cüntle necati verdi
özge geçrek adını bilmediği için öle bir isim bulmuşlar.tabi bunu görünce genco çıldırdı..özgede ister istemz inanıcak..

hıı saol didem bende sandımki kimse bilmiyor öyle bir sır attılar ortaya
anti ilke yapılacağına anti cüneyt ve anti necati yapsınlar bu ne biçim baba ya
rahatladım şimdi valla şok olmuştum:) o resmi nerden buldular

didemfener
16-02-08, 22:15
hıı saol didem bende sandımki kimse bilmiyor öyle bir sır attılar ortaya
anti ilke yapılacağına anti cüneyt ve anti necati yapsınlar bu ne biçim baba ya
rahatladım şimdi valla şok olmuştum:) o resmi nerden buldular

necati bunları yapan resim bebek oyncucağı olur onun için
alpyıma birkez daha hayran kaldım ya kaç kişiyle dövüşüyor..(:

levoo
16-02-08, 22:37
Bölüm gerçekten sağlam da şu anne baba olayı çok saçma geldi bana.Bu kadar etkileyici olması.Acaba Necati depremde kızlarını kaybeden bi aileyi falan mı kandırdı?

didemfener
16-02-08, 22:40
ya bence bu aileyede bir oyun oynandı içimden bir ses öle diyr
çünkü kadın çok içten ağlıyo..ama bir yandan düşünüyorum bu kdar şeyi nerden biliyor die bu dkar tesadüf olmaz die necatinin bakışları çok endişeli..
olan gencoya olcak ..
bence şöle olabilir bu aile depremden kzılarını kaybetmiş olabilir necatide buldum sizin kzıınısı die bu aileye haber vermiş olabilie hereks oyuna geliyo yani..

aslanselda
16-02-08, 22:45
ya bence bu aileyede bir oyun oynandı içimden bir ses öle diyr
çünkü kadın çok içten ağlıyo..ama bir yandan düşünüyorum bu kdar şeyi nerden biliyor die bu dkar tesadüf olmaz die necatinin bakışları çok endişeli..
olan gencoya olcak ..
bence şöle olabilir bu aile depremden kzılarını kaybetmiş olabilir necatide buldum sizin kzıınısı die bu aileye haber vermiş olabilie hereks oyuna geliyo yani..

arkadaşım :D herşey necati'nin bir oyunundan ibaret

o insanlar kendi kızlarını depremde kaybetmiş olsalar aynı benzerlikleri nasıl taşıyabilirdi ki.

hepsi düzmece, dikkat ettiysen, pınar'ın sinirlenipte babasına herşeyi anlattığı sahnedeki tüm kelimeler kullanılmış, başka bildikleri yok bu ailenin, ne duyduysa pınar'dan necati hepsini o aileye söylemiş, başka söyleyecekleri yok zaten.

herşey düzmece, yalan, bir iki bölüme kadar ortaya çıkar. :D

...................

pardon sözlerimi düzeltiyorum şimdi aklıma geldi evet bu ailenin inandırıcı oynamasının bir tek sebebi olabilir, kızlarını gerçekten kaybetmiş olmaları, çünkü açık kalan tek nokta KIZLARINA AYLA DEMELERİ, ama özge'nin gerçek ismi GÜLAY'dı, NECATİ BU HATAYI ATLADI, ÇÜNKÜ BİLMİYORDU.

inanmıyorum, gerçek bir aile bulmuş ama nasıl olurda onların kızınında piyano çalan bir abisi, kıyafetleri herşeyi aynı olur.

suee
ne bölüm ama :good: gerim gerim gerildim yani..
necati ii oyuncular bulmuş kendisine.necatinin oyunu olduğu necatinin yüzünden akıyor ama bunu kimse göremiyor tabi.
ben en çok genconun çıkışını ve 'sende mi burdasın' sorusunu merak ediyorum

azizoz
Bölüm gerçekten büyük bir dönüm noktası olacak.Umarım bu gelen aile Necatinin ayarladığı bi aile değildir.Hem Necatinin ayarlamasının kendisine ne gibi kazancı olacak ki...Hiç başka birileriyle görüşüp komplo kurduğunuda görmedik.Ayrıca bu aile Nectinin bilemeyeceği şeyler biliyor.Ne biliyim yani herşey olabilir:icon_sorr

DeLiiAsiik
16-02-08, 22:58
ya ben harbi hic bisey anlamadim
simdi bunlar gercekten genconun annesi ve babasimi
onlar tanidi gencoyuu??!!!
ama genco özgenin gercek adinin gülay oldugunu söler durardii..
onlar ayla dioo..
ee annesi babasii degilse
bunlar gencooyuu nasil tanidi?
uff
bi an hersey necatinin isidir demistim
ama suan aklim karisti
bunlar gercek anne babasimi??

biri bana bunu aciklasin:D
yoksa uyuyamam ben bu aksam

*burçak*
16-02-08, 22:58
parayı kim ödedi
bu kadınla adam gencoyu nerden tanıyo
çok karıştı kafam ?

suee
16-02-08, 22:59
euro d de bitti biraz önce bölüm...
gencoyu çıkarmaya tibet geldi ama genco çoktan çıkmıştı avukatın biri ödemiş parayı tabi kim üstlendi bunu ödemeyi soru işareti(ki bu da oyunun bir parçası kesin necati ödedi.)
ve genco özgelere gitti özgenin ailesi olduğunu iddaa eden adam ve bayanda ordaydılar.genco da gelince genco sende i burdasın dediler..
çözdüm olayı...bu aile gencoya sen bizim oğlumuzsun diyecekler gencoyu akıl hastası olarak gösterirlerse hiç şaşmayalım yani gencoya da sen hafızanı kaybettin fln diye iddalarda bulunabilirler

*burçak*
16-02-08, 23:00
annem demin bana dediki
belki necati kurmuştur bu tezgahı dedi
herşeyi genco itiraf etsin die dedi ?
ama necati gencoya neden yardım etsinki

gosde_
16-02-08, 23:01
Ayy inanmıyorum bu bölüm üstüne çok yorum yapılır fakat bu bölüm sonu ile şok olmuşken doğum günü kutlaması süperdi
iyiki göstermişler
alpay çok şirindi:)

levoo
16-02-08, 23:01
Genco'yu tanıdıklarına göre Necati'nin parmağı kesin var!Gelecek bölümde bi şekilde düğüm açığa çıkar.

~supergirl~
16-02-08, 23:02
nasıl bir finaldir bu :S
ben anlayamadım şimdi bu insanlar gencoya biz senin aileniz diyeceklerse, genco ne yapacak?? yani çok saçma bu adam ailesini nasıl unutur ki, hadi özge hatırlamıyor ama genco hatırlıyor...
ve ayrıca genco nun kefaletini kim ödedi:icon_whis

aslanselda
16-02-08, 23:03
olay sarpa sardı ya ben hiçbirşey anlamadım, bu adamları NECATİ buldu diye düşündüm çünkü geçtiğimiz bölüm adamlarını deprem bölgesine gönderip birşeyi halletmelerini söylemişti.

2. necati'nin fazlasıyla rahat olması ve hiçbirşeyle ilgilenmeyip şaşırması hayli ilginçti.

3. adamların tek bildiklerinin pınar'ın babasına anlattıklarının dışına çıkamamasıda herşeyi necati'nin planladığını gösteriyordu.

4. tek fark kadın ve adamın sahtelikten uzak, ne bir sinsi bakışının, ne bir yalan ifadenin olmaması ve kızlarını AYLA diye sevmeleriydi.

5. peki bu insanlar gerçekten kızlarını kaybettilerse nasıl oluyorda gülay'la bu kadar benzerlikler taşıyor.

6. eğer bunları necati bulmadıysa, bu zamanla nasıl oluyor da gazeteye ilan veriliyor.

7. peki asıl hadise, bu insanlar GENCO'yu nereden tanıyor ???

8. eğer tanıyorlarsa, komşuları vs. birşeyse, gülay'ı zaten biliyorlar demektir, niye ayla diyorlar.

arap saçına döndü, dizinin başından beri gerçeğin ortaya çıkmasını izleyen bizler hiçböyle bir hadise ile ortaya çıkacağını sanırım düşünmemiştik.

9. peki parayı ödeyen ne pınar, ne ahmet, ne tibet değilse BU AVUKAT kimdir ???

genco'nun çıkar çıkmaz özge'ye gelmesi, tam hadisenin ortasında gerçekleri anlatmaya çalışacakken bu insanların genco demek sende buradasın demeleri çok fazla enterasan oldu, çıkamıyorum işin içinden.

peki SİZE BİR SORUM VAR,

eğer bu aile GENCO'yu tanıyorsa, gülay'ı da biliyorlar demektir ki öyleyse, özge bildiğimiz Gülay'ın aslında gerçekte AYLA olmasının, genco'nun özbe öz kardeşi olmamasının, o ailenin evlatlık olarak genco'nun ailesine vermiş olmasının, bu yüzden ikisinide yakından takip eden ve tanıyan kişiler olmasının İHTİMALİ YÜZDE KAÇTIR?????

haftayı merak ediyorum.

azizoz
16-02-08, 23:04
Senaristleri yürekten tebrik etmek istiyorum.Bu bölümde hem güldürdüler,hem ağlattılar hemde gerilim dolu anlar yaşattılar.Öyle bi yerde bittiki artık aklım hayalim şaştı.Bu aile Gencoyu nasıl tanıdı acaba.Sonra Genco Özgeyi neden Gülay olarak biliyorda Aile Ayla diyor.Hiçbirşey için garanti yok valla.Şu dna testi bi an önce yapılsın.Aklıma başka bi soru geliyor.Necati dna testlerinin sonuçlarının olumsuz çıkacağını bile bile neden bi oyun oynasınki.Gerçi o milletvekili.Yapamayacağı şey mi var...

suee
16-02-08, 23:07
aslanselda çok can alıcı bir soru sormuşsun...
bu kadar sarpa saran bir işin sorusu da ancak böyle olur :)
mantıklı bir düşünce ne diyim ikisinden biri evlatlık heralde:img-pilot

gözdecimm yaa demek doğum gününü verdiler uf çok aptalım ilk defa jeneriği izlemedim ya çok pişmanımmmmmmm:img-cray::img-cray:

buseemm
16-02-08, 23:08
Genco'nun zengin bir dedesi yok muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Annesinin babasıydı. Ama kızını reddetmişti. Belki torunlarını reddetmemiştir.

nilüfer3
16-02-08, 23:09
arkadaşlar dizifilm forumda uzun zamandır üyeyim ve yazıyorum,gencoyu da severek izliyorum ama genco icin birseyler yazma fırsatım olmamıstı kısmet buguneymis:img-wink:
neyse
bu bölüm kafamı oldukca karıstırdı:img-blush

1. bu insanlar özgenin gercek anne babasıysa neden genconun dediği gibi gülay demiyolar da ayla diyolar??
2.ayrıca madem her seyi biliyolar ve genconun pınara falan anlattıgı ve özgenin hatırladıgı seylerle bu kadar örtüşüyo anlattıkları, (yani diyelimki gercekten bu insanlar özge ve genconun ailesi) neden sadece özgeyi arıyolar gencoyu aramıyolar?

uff hiçççç bişey anlamadımm:icon_whis:img-blush

keremcem d
16-02-08, 23:10
slm millet..
ne bölümdü ama..tüm bölüm boyunca tek iyi olan sey genconun hapistek cikmasi oldu hehe..
bence herseyi necati planladi.. necati biliyordu genco cikar cikmaz özgeye gidecegini.. gene bir tilkilik pesinde ama ne??
ailenin gencoyu tanimasina bende acayip sasirdim..ben ne bilim gencoyu birseyle suclarlar sanmistim..

bu arada eger hatirlarsaniz ailenin dedigi herseyi aslinda pinar necatiye demisti.. hani genco necatiye yumruk atmisdi sonrada pinar demisti ya genconun onun abisi.. necatide yoo olamaz fln demisti pinarda hayalleri ayni fln diyip herseyi anlatmisdi..

Çömez
16-02-08, 23:11
Çok saçma bir final..Tamam dizinin uzamasını hepimiz istiyoruz ama konuyu mantık ötesi duruma getirmenin ne alemi var..Hem birisi yasadışı iş yapıp kazandığı parayı niye hemen harcayıp dikkat çeker ki..Harry potter filmine dönmüş bu dizi..

suee
16-02-08, 23:11
Senaristleri yürekten tebrik etmek istiyorum.Bu bölümde hem güldürdüler,hem ağlattılar hemde gerilim dolu anlar yaşattılar.Öyle bi yerde bittiki artık aklım hayalim şaştı.Bu aile Gencoyu nasıl tanıdı acaba.Sonra Genco Özgeyi neden Gülay olarak biliyorda Aile Ayla diyor.Hiçbirşey için garanti yok valla.Şu dna testi bi an önce yapılsın.Aklıma başka bi soru geliyor.Necati dna testlerinin sonuçlarının olumsuz çıkacağını bile bile neden bi oyun oynasınki.Gerçi o milletvekili.Yapamayacağı şey mi var...

yani necatinin oyunu olduğu kesin bence neden burhanı yalovaya yolladıki bu adam...
artı adam hiç şaşırmadı hiç telaş etmedi yahu ortaya çıkan aileden dolayı..hiç olmadığı kadar sakin kuzu gibi oturuyordu:img-cool2
bu işin sonunda gencoyu deli olmazsa iyidir kendi aklından bile şüphe edecek kadar acayip bu olaylar..:icon_whis:icon_whis

yani şu da çok ilginç dikkat ettiniz mi bilmem...ilkedeki aile videolarında genco ve özgenin ailesinin yüzleri hiç görünmemişti:icon_whis

uff kafam acayip karıştı benim:dito biraz durulmam lazım:icon_whis

azizoz
16-02-08, 23:12
:img-hysteBiri bişey söylesin ya sıkıntıdan delirecem.:img-hyste

Jeneriği bende izlemedim ya.Çok merak ettim şimdi.:icon_sorr:icon_sorr

gosde_
aslanselda çok can alıcı bir soru sormuşsun...
bu kadar sarpa saran bir işin sorusu da ancak böyle olur :)
mantıklı bir düşünce ne diyim ikisinden biri evlatlık heralde:img-pilot

gözdecimm yaa demek doğum gününü verdiler uf çok aptalım ilk defa jeneriği izlemedim ya çok pişmanımmmmmmm:img-cray::img-cray:
evet verdiler dilekcim bende tesadüfen gördüm bölüm sonunun şokuyla ekrana kilitlenip kalmıştım o sırada bir baktım pasta falan çıktı ortaya:)
yani süpriz doğum günü yapmışlar alpaya hemde adliyede:)

begummm
Genco' nun izlediğim en karmaşık bölümüydü.
Ne kadar çok soru işareti var.
Onlar gerçekten Genco ve Özge' nin ailesi olabilir mi?
Vee parayı kim ödedi?

keremcem d
16-02-08, 23:15
yani necatinin oyunu olduğu kesin bence neden burhanı yalovaya yolladıki bu adam...
artı adam hiç şaşırmadı hiç telaş etmedi yahu ortaya çıkan aileden dolayı..hiç olmadığı kadar sakin kuzu gibi oturuyordu:img-cool2
bu işin sonunda gencoyu deli olmazsa iyidir kendi aklından bile şüphe edecek kadar acayip bu olaylar..:icon_whis:icon_whis

yani şu da çok ilginç dikkat ettiniz mi bilmem...ilkedeki aile videolarında genco ve özgenin ailesinin yüzleri hiç görünmemişti:icon_whis

haha..ayneeenn bizim stres topu necati bu bölüm hic olmadigi kadar sakindi bende cok sasurdum:icon_whis
adamin giki bile cikmadi yaw.. hatta tüm bölüm boyunca belki 2 kere fln konusmustur oda sakinlestirmek icin ortaligi hehe..
Genco garibim ya.. bu bölüm nasil delirdi ya..
necatinin oyunu bu ama nicin böyle bir oyun oynuyor onu anlamadim..

suee
16-02-08, 23:16
forum hiç olmadığı kadar kalabalık herkesin yorumunu bekliyoruzzz çok acayip bir sondu :dito

hayır benim tek saçma bulduğum da şu milletin şaşkınlığına mı versem acaba bilemedim...

ailenin verdiği ilanda genconun özelliklerinden de bahsediliyor.bir kişide abisi nerde o zaman demiyor..ben pınardan beklerdim bunu ya da özgeden abim nerde diye sormasını beklerdim...

bir şey daha var kafama takılan pınarın malum gece necatiye söylediklerini hepimiz biliyoruz ama bunların arasında özgenin abisinin şarkısına eşlik etttiği fırçayı alıp şarkı söylediği salıncakta sallanırken daha hızlı abi demesini söylemediğini de biliyoruz peki aile bunları nerden biliyorr...kafam daha da karıştı benim :dito

azizoz
16-02-08, 23:17

Dediklerin mantıklı geldi banada ama sen bile söylediklerinden emin değilsin.Herkesin kafası allak bullak.:img-pilot

Şu cezaevinde Gencoya avukatın kefaleti ödediğini söyleyen gardiyan size tanıdık geldi mi?Ben yarışmadaki(rakip) diyarbakırlıya benzettim.:img-blush

gosde_
16-02-08, 23:17

eveet bölüm yorumumu yazıyorum
hepsi NECATİNİN OYUNU diyesim geliyorr adam çok iyi tiyatrocuları bulmuş resmen
ama ben sonunda adam demek sende burdasın derken kötü bir şekilde diyecek diye beklerken gözlerinin içi gülerek söyledi haydaaaa ben o ana kadar neco diyip durdum:img-cool2

ayneen dilekcim bende o konuya takıldım niye yüzlerini göstermiyorlar:icon_whis
bu bölümde özge çok geçmişi hatırladı ama hiçbirinde yüz yok

gülbeşeker
16-02-08, 23:19
Bu nasıl bir bölümdü?Kafam çok karıştı,Genconun çıkması için parayı kim ödedi?Ben Tibet diye beklerken bir avukat ödemiş ama kim?O kişiler gerçekten Özgenin ailesi değilse o kadar şeyi nasıl biliyorlar?Ayrıca Gencoyu hiç merak etmiyorlar,neyse Necati gene hain planlar kuruyor...
Bu arada fragmanlarda çalan romantik şarkıyı(Kalp Kalbe değil) nerden bulabilirim?Ya da bulan varsa bana özelden gönderirseniz çok sevinirim...

aslanselda
16-02-08, 23:20
Neyse bu olayı geçecek olursak, bölüm boyunca çok sinirlendiğimi söylemek istiyorum, ben GENCO'nun yerinde olsaydım, özellikle Özge'yi kolay kolay affetmezdim ama biliyorum ki özge gelip yalvarıp yakaracak, genco'da hemen bağrına basacak.

kardeş olmak, kan bağı olması önemli değildir, önemli olan, senin her daim yanında olan, arkanda olan, sana her konuda destek veren, samimi içten bulduğun, gerekirse olmadık insanlar için bile kendini tehlikeye atan bir insandan, abi diye sevdiğin bir insandan bu kadar çabuk şüphe duymandır.

onun sevdiği kızın ve en yakın arkadaşın ve seninde sevdiğin olan insanın anlatmaya çabaladığı zamanları elinin tersiyle itmendir.

bunu asla affedemem. Özge'ye haddinden fazla kızgınım. Tüm okulun genco'yu artık tanımış olmasına rağmen hemen bir çırpıda silmiş olmaları, ardından söylemedik sözler bırakmalarını kabul edemiyorum.

pınar'ın o kuş beyinli, zeka fukarası görüntü ikizlerinin bu kadar aptal olmasına, herşeye hemen kanmalarına, o salak şapşalın gözünün önündeki tecavüzcü coşkunu geride bırakan planlarıyla kötüler prensi olan cüneyt'in her dolabını anlayamayıp aşkım aşkım diye aptal konuşmalarına tahammül edemiyorum.

cüneyt'in her pisliğin altından çıkmasına, kimsenin bunu ortaya çıkaramamasına, herkesin onun sahte tavırlarına ve gülüşlerine, sözlerine kanmasına tahammül edemiyorum.

genco'nun özgeye gerçekleri anlatın deyip durmasına rağmen, ne ahmet'in ne pınar'ın bunu adam gibi becerememesine, özge'nin ağzına bir tane çarparcasına yeter artık sus ve beni dinle o senin abin diyememelerine anlam veremiyorum.

tarkan denen o zibidinin kan kardeşim dediği canı arkadaşıyla aralarını bozan, türlü oyunlar oynayan bunu ispatlamaya çalışırken şimdi bunları unutup, o cüneyt denen pislikle bir olup oyunlar oynamasına tahammül edemiyorum

sinirimden kudurdum resmen.

lütfen biri bunlara dur desin artık.

~supergirl~
16-02-08, 23:21
aile özgeyi ve gencoyu aynen tasvir ediyor ama gerçekten de ne onlar gencoyu arıyorlar, ne de kimse bu kızın abisi nerede demiyor :icon_whis
bence bu is necatinin başının altından çıktı. kesin necati yalovaya burhanı gönderdiğinde onların geçmişi hakkında bilgi toplattırdı ya da aileye çok yakın birini bulup bunların hepsini öğrendi...

keremcem d
dilekcigim ayneeennn.. bende sabahtan beri bekledim pinarin pekii abisi nerde demesini ama kimse sormadi ya.. tüm sahne boynca pinarin sormasini bekledim ama cit cikmadi..

azizoz
Bu nasıl bir bölümdü?Kafam çok karıştı,Genconun çıkması için parayı kim ödedi?Ben Tibet diye beklerken bir avukat ödemiş ama kim?O kişiler gerçekten Özgenin ailesi değilse o kadar şeyi nasıl biliyorlar?Ayrıca Gencoyu hiç merak etmiyorlar,neyse Necati gene hain planlar kuruyor...
Bu arada fragmanlarda çalan romantik şarkıyı(Kalp Kalbe değil) nerden bulabilirim?Ya da bulan varsa bana özelden gönderirseniz çok sevinirim...

Şarkının adını vermem kurallar içindemi bilmem ama adı İZMİR BİLİR YA...
Çok beğeniyorum o şarkıyıda.
Bizim ekip Aslı Güngörle anlaşmamı imzaladı acaba.Kullandıkları ikinci şarkı bu.

nilüfer3
16-02-08, 23:22
kafamız cok karıstı bu bölüm ama biraz daha sakinleşerek ve her şeyi necatinin planladıgını farzederek şunu sormak istiyorum:
tamam,diyelimki bu insanlar necatinin ayarladıgı insanlar,ama gencoyu tanıdıklarına ve özgeyi gördüklerinde verdikleri o cok dogal tepkilere bakarak bi tahminde bulunmak istiyorum:

bu insanlar anne ve baba olmasa da özgenin ve genconun herhangi baska birer akrabaları olabilir mi??

suee
16-02-08, 23:22
evet verdiler dilekcim bende tesadüfen gördüm bölüm sonunun şokuyla ekrana kilitlenip kalmıştım o sırada bir baktım pasta falan çıktı ortaya:)
yani süpriz doğum günü yapmışlar alpaya hemde adliyede:)

ayhh cnm ya ne süpriz ama şok olmuştur heralde ama ben göremedimm çokk pişmanım yafs:icon_sorr:icon_sorr
inş o görüntüleri izleyebilrim ya :icon_sorr

haha..ayneeenn bizim stres topu necati bu bölüm hic olmadigi kadar sakindi bende cok sasurdum:icon_whis
adamin giki bile cikmadi yaw.. hatta tüm bölüm boyunca belki 2 kere fln konusmustur oda sakinlestirmek icin ortaligi hehe..
Genco garibim ya.. bu bölüm nasil delirdi ya..
necatinin oyunu bu ama nicin böyle bir oyun oynuyor onu anlamadim..

adam ii kurgulamış fatmacım ya uff çıldırazaaamm ya ben...
genco ya içim parçalandı wallahi:icon_sorr
acaba genco da tanıyor mu bu aileyi:icon_whis

HG_GUMUS
16-02-08, 23:23
bence o aile necatinin işi

-pınar'a "özge ve genco'nun anne,babasının katili ben değilim,onlar yaşıyorlar" diyecek amacı suçsuzluğunu ispatlayıp pınarla eskisi gibi olmak :img-wink:
-genconun da aklını karıştıracak hayatı altüst olacak

benim aklıma bunlar geliyor onların genco ve özgenin gerçek anne&babası olduklarını düşünmüyorum ama belli de olmaz senaristler bizi şaşırtabilir

keremcem d
16-02-08, 23:25
aslanselda ayneeenn dediklerine katiliyorum..öge bir aciklama bile duymak istemedi.. bend ecok sasirdim..abi olarak gördügü gencoyu,her sorununda her agladiginda genconun yaninda olmasina ve heleki selinin o görüntüleri ciktiginda tolgayi bulmak icin neler yapmtigini bilmesine ragmen özge gencoyu iki dkda suclu ilan etti..simdi özgenin okuldaki,mahalledeki bilip bilmeden konusan insanlardan ne farki kaldi..
Cüneytin yaptigi hic bir oyunun ortaya cikmamasina bende cok sinir oluyorum..

HG_GUMUS
16-02-08, 23:28
genconun cıkması için parayı necati ödedi çünkü genconun cıkıp aileyle bir an önce tanışmasını istiyordu

alpay magazin programında necati gencoya büyük tuzaklar hazırlıyor demişti bu tuzak hapishaneyle kalmayacak asıl şimdi başlıyor :(

gosde_
16-02-08, 23:28
Başlık bu bölüm sonrası hiç olmadığı kadar kalabalık gözüküyor:):)

ya necati bu olayları kurdu desek
sahte(olmaması ihtimali varmı acaba:icon_whis) aile neconun bilmediği çok şey biliyor
dediğiniz gibi bu sahte ailenin özge gerçek gencoda üvey çocuklarımı hiç onu soran yok

bir soru işareti daha kefaleti kim ödedi

uff ya senaristler kafayı yedi kesin bütün senaryoyu birbirine kattılar daha genconun suçsuzluğu açıklanmadan ailenin gerçek olabilirmi sorusu çıktı ortaya

birde sefa abi bütün pislikler ortaya çıkar diyor peki ya cüneytin yaptıkları pislik değilmi niye çıkmıyorlar:img-cool2

suee
16-02-08, 23:29
Dediklerin mantıklı geldi banada ama sen bile söylediklerinden emin değilsin.Herkesin kafası allak bullak.

Şu cezaevinde Gencoya avukatın kefaleti ödediğini söyleyen gardiyan size tanıdık geldi mi?Ben yarışmadaki(rakip) diyarbakırlıya benzettim.:img-blush

değilim tabikii:img-pilot
dedimya kafam o kadar allak bullak ki sanki ben girdim o oyunun içine...
gelecek hafta neler olabilir tam kestiremiyorum:icon_whis

ben o yarışmayı hiç izlemedim o yüzden bilemiyorum...

eveet bölüm yorumumu yazıyorum
hepsi NECATİNİN OYUNU diyesim geliyorr adam çok iyi tiyatrocuları bulmuş resmen
ama ben sonunda adam demek sende burdasın derken kötü bir şekilde diyecek diye beklerken gözlerinin içi gülerek söyledi haydaaaa ben o ana kadar neco diyip durdum

ayneen dilekcim bende o konuya takıldım niye yüzlerini göstermiyorlar:icon_whis
bu bölümde özge çok geçmişi hatırladı ama hiçbirinde yüz yok

yalova şehir tiyatrosundan getirtti diyim o zaman(tabi orda varmı bilemem de:icon_whis):img-hyste:img-hyste:img-hyste

süper kurgu süper oyun ya:icon_whis
ama necatinin amacı gencoyu yalancı çıkarmak üzerine:icon_whispınarın gözünde küçük düşürmeye çalışıyor:icon_whisumarım pınar gencoya inanır çünkü genco bi yıkımı daha kaldıramaz:icon_sorr

azizoz
16-02-08, 23:30
aslanselda ayneeenn dediklerine katiliyorum..öge bir aciklama bile duymak istemedi.. bend ecok sasirdim..abi olarak gördügü gencoyu,her sorununda her agladiginda genconun yaninda olmasina ve heleki selinin o görüntüleri ciktiginda tolgayi bulmak icin neler yapmtigini bilmesine ragmen özge gencoyu iki dkda suclu ilan etti..simdi özgenin okuldaki,mahalledeki bilip bilmeden konusan insanlardan ne farki kaldi..
Cüneytin yaptigi hic bir oyunun ortaya cikmamasina bende cok sinir oluyorum..

Hakkaten ya.Herkes Genco-Özge-aile üçgenine kilitlenmiş.Cüneytten bahseden hiç yok:img-hyste
Cüneytimiz vardı bide Tarkan eklendi yanına.Artık senaristler o ikisinin turşusunu çıkarmaya başladılar.Bi insan o kadar şeyi nasıl organize edebilir.Her seferinde şansı nasıl bu kadar yaver gider.Onları boşgeçelim çevresindekiler neden hiç şüphe duymuyorlar.

elos15
16-02-08, 23:31
çooook karışık bir bölümdü fazlasıylaaaaaa!!!!o kdar çok karmaşık şey war kiiii...bnde farkettim hiç yüzleri gözükmüo genconun anne babasının...bide şeye şaşırdım necati dna testine dünden razı.nie kendi oluşturduu planı dna testiyle bozsun ve mehfetsin ki?2 amacı olablir:dna işine de el atarak sonuçlarla oynayıp gencoya 'daa kendi anne babasını tanımıo,delirmiş' imajını vermek weya bildiği çok gizli sırları deşifre etmek...aklıma herşey gelio acaba necati genconun anne babasını onlarca yılö boyunca tanıyıp susturmuş,saklamış,onlara özellikle de genconun ölmüş olduğuna inandırmış olablir mi?çok mantıksız snuçta genco o kdar gaztelere çıktı hiç mi görmediler??bu iş düzmece ama çok profesyonelce.necatinin bu kdar akıllı olduunu sanmıorum:(

keremcem d
16-02-08, 23:32
Hakkaten ya.Herkes Genco-Özge-aile üçgenine kilitlenmiş.Cüneytten bahseden hiç yok:img-hyste
Cüneytimiz vardı bide Tarkan eklendi yanına.Artık senaristler o ikisinin turşusunu çıkarmaya başladılar.Bi insan o kadar şeyi nasıl organize edebilir.Her seferinde şansı nasıl bu kadar yaver gider.Onları boşgeçelim çevresindekiler neden hiç şüphe duymuyorlar.
ayneeennn.. cüneytin yaptigi hic birsey bugüne kadar ortaya cikmadi.. ben cüneyti ve söyledigi yalanlari izlerken tvnin karsisinda cildiriyorum ya.. bide masum rolu yapmiyor mu.. hele en sinir oldugum sahnede bide o kizlarin annesini babasini cagirmis ya mahkemenin önüne.. uyuz cüneyt yaaa..

suee
16-02-08, 23:32
Başlık bu bölüm sonrası hiç olmadığı kadar kalabalık gözüküyor:):)

ya necati bu olayları kurdu desek
sahte(olmaması ihtimali varmı acaba:icon_whis) aile neconun bilmediği çok şey biliyor
dediğiniz gibi bu sahte ailenin özge gerçek gencoda üvey çocuklarımı hiç onu soran yok

bir soru işareti daha kefaleti kim ödedi

uff ya senaristler kafayı yedi kesin bütün senaryoyu birbirine kattılar daha genconun suçsuzluğu açıklanmadan ailenin gerçek olabilirmi sorusu çıktı ortaya

birde sefa abi bütün pislikler ortaya çıkar diyor peki ya cüneytin yaptıkları pislik değilmi niye çıkmıyorlar:img-cool2

o kefalette oyunun parçası..kesin necorti ödedi :img-cool2

iide genco hatırlamaz mı cnm aileyi...yoksa bizim tanıdığımız genco başka bi genco mu nayır nolamazzz :dito

o cüneyttte ne diyim ki ben yorumsuz:img-cool2

gosde_
16-02-08, 23:34
bence o aile necatinin işi

-pınar'a "özge ve genco'nun anne,babasının katili ben değilim,onlar yaşıyorlar" diyecek amacı suçsuzluğunu ispatlayıp pınarla eskisi gibi olmak :img-wink:
-genconun da aklını karıştıracak hayatı altüst olacak

benim aklıma bunlar geliyor onların genco ve özgenin gerçek anne&babası olduklarını düşünmüyorum ama belli de olmaz senaristler bizi şaşırtabilir

necati bu dediğin gibi olabilir valla :icon_whis dediklerin çıkar bencede
ama o zaman gencoya kimse inanmayacak genco büyük bir bunalım yaşayacak

genconun cıkması için parayı necati ödedi çünkü genconun cıkıp aileyle bir an önce tanışmasını istiyordu

alpay magazin programında necati gencoya büyük tuzaklar hazırlıyor demişti bu tuzak hapishaneyle kalmayacak asıl şimdi başlıyor :(
bende ilk öyle düşündüm parayı necati ödedi bencede
çünkü onun direk özgelerin evine gideceğinden adı gibi emin
pekii ama neconun özgelerin evine sahte ailenin geleceğinden haberi varmıydı:icon_whis

Cansu*
16-02-08, 23:35
benimde aklıma ilk kesin necatinin işi die geldi ama sonradan herşey karıştı

kefaleti kim ödedi ejder mi yoksa son zamanlarda kanka olmuşlardı

özgede evet nie sormadı abim nerde die

cüneyte git gide sinir oluyorum

ilkeyi bu bölüm tuttum nasıl da savundu gencoyu işten atamazsınız falan die

reytingler bence güzel gelicek iyi bi bölümdü en azından heyecanlıydı

suee
16-02-08, 23:35
çooook karışık bir bölümdü fazlasıylaaaaaa!!!!o kdar çok karmaşık şey war kiiii...bnde farkettim hiç yüzleri gözükmüo genconun anne babasının...bide şeye şaşırdım necati dna testine dünden razı.nie kendi oluşturduu planı dna testiyle bozsun ve mehfetsin ki?2 amacı olablir:dna işine de el atarak sonuçlarla oynayıp gencoya 'daa kendi anne babasını tanımıo,delirmiş' imajını vermek weya bildiği çok gizli sırları deşifre etmek...aklıma herşey gelio acaba necati genconun anne babasını onlarca yılö boyunca tanıyıp susturmuş,saklamış,onlara özellikle de genconun ölmüş olduğuna inandırmış olablir mi?çok mantıksız snuçta genco o kdar gaztelere çıktı hiç mi görmediler??bu iş düzmece ama çok profesyonelce.necatinin bu kdar akıllı olduunu sanmıorum:(

aramıza hoşgeldin öncelikle...

benim de düşündüğüm bu aslında..gencoya delirmiş imajını vermeye çalışıyor kanımca...pınara güvendiğin adam bambaşka biri aslında gör deyip küçük düşürecek...

dna testine gelince sonuçlarda oynayabilir elbette.kendi kurduğu bir oyun sonuçta:img-cool2

levoo
16-02-08, 23:37
Acaba bunlar Genco'ların komşusu mu?Arada sırada görmüş olsalar Özge'yi.Bazı şeyleri komşular da bilir.Örneğin şarkı söylemeyi sevdiğini falan???

keremcem d
16-02-08, 23:38
benimde aklıma ilk kesin necatinin işi die geldi ama sonradan herşey karıştı

kefaleti kim ödedi ejder mi yoksa son zamanlarda kanka olmuşlardı

özgede evet nie sormadı abim nerde die

cüneyte git gide sinir oluyorum

ilkeyi bu bölüm tuttum nasıl da savundu gencoyu işten atamazsınız falan die

reytingler bence güzel gelicek iyi bi bölümdü en azından heyecanlıydı

ayneenn cüneyte bende sinir oldum tüm bölüm boyunca.. bide tarkanla bir oldular artik..
Kimsenin abim nerde diye sormamasina acayip sasirdim ya.. oysa ben pinar oraya ilk gittiginde pekii oglunuz nerde simdi diye sormasini bekledim ama soran olmadi..
insallah önümüzdeki bölüm soru isaretleri cevaplanir yaa..

gosde_
16-02-08, 23:39
o kefalette oyunun parçası..kesin necorti ödedi :img-cool2

iide genco hatırlamaz mı cnm aileyi...yoksa bizim tanıdığımız genco başka bi genco mu nayır nolamazzz :dito

o cüneyttte ne diyim ki ben yorumsuz:img-cool2
bunların hepsi neconun oyunu
hemde kusursuzca hazırlanmış bir oyun

genconun ailesi ölmese niye yaptırdığı bir binaya genconun babasının adını versin
ad demişken niye özge anne ve babasının ismini hiç sormadı haydaa bu bölümde amma eksik şeyler var düşününce

azizoz
16-02-08, 23:40
Farkında mısınız bu bölümde en çok Özge sahne aldı.Bölümün baş karakteriydi.Sakini hiç göremedim ben.Tarkanın yanından ayrılmazdı.Nedense hiç ortalıklarda yok.
Tabi görmediğim daha çok kişi var.Başak,İlayda,Berkay falan hiç yoktular.Berkayı çok özledim ben.Tutup yanaklarından asılacaksın:img-hyste

keremcem d
16-02-08, 23:42
Farkında mısınız bu bölümde en çok Özge sahne aldı.Bölümün baş karakteriydi.Sakini hiç göremedim ben.Tarkanın yanından ayrılmazdı.Nedense hiç ortalıklarda yok.
Tabi görmediğim daha çok kişi var.Başak,İlayda,Berkay falan hiç yoktular.Berkayı çok özledim ben.Tutup yanaklarından asılacaksın:img-hyste

aynen ya nerdeydi onlar...asu flnde yoktu..
basaki,ilaydayi görmedigime sevindim ben..
simdi bide onlarin genco hakkindaki yorumlarini dinlemek hic istemesdim..
ahha bu arada selini öyle kizdirip durmuslardi..simdi basagin basina ayni olay geldi..

didemfener
16-02-08, 23:44
gördüğüm kdarıyla herkes burda..
çok heycanlı bir bölümdü
o kdn nerden tanıyo bence necati gencodanda bilgi vermiştir..ama
gencoda gördüğünde şaşırdı onu.:S
avukat kim. bence burda biri gircek çğdem tunç olabilirmi?

gosde_
16-02-08, 23:45
aramıza hoşgeldin öncelikle...

benim de düşündüğüm bu aslında..gencoya delirmiş imajını vermeye çalışıyor kanımca...pınara güvendiğin adam bambaşka biri aslında gör deyip küçük düşürecek...

dna testine gelince sonuçlarda oynayabilir elbette.kendi kurduğu bir oyun sonuçta:img-cool2
evet gencoyu delirmiş gibi göstermek amacı olabilir(zaten sapık damgasıda vuruldu)
birde kendini suçsuz göstermek işte genconun ailesi bunlar ben öldürmedim diyebilir

zaten bu bölüm pınar genconun yüzünede dedi ya sinir oldum bende bir an için şüphe ettim diye
zavallı genco kahroldu

elos15
16-02-08, 23:45
hoşbulduk suee:img-wink:aklıma çok komik şeyler geliyo yaaa...tüm bu olayların sonunda gencoyla pınar kardeş çıkmasın:img-hyste:img-hyste.wala tüm bu olanlardan sora hiç de şaşırmam yanee:meersem genconun depremde kaybeetiği kardeşi gülay aslında pınardır...(tatatataaam nden olmasn senaryoculara güven olmas:img-hyste)fakat genco bu gerçeği kavrayamamış göz rengi kendisine benzeyen özgeyi gülay sanmaktadır...pınarın pyano çalma yeteneği abisinden ona geçmiştir aslınndaaa.bu aile de o yüsden gencoyu aramamıştır pekk:)SKANDAL:img-hyste:img-hyste

didemfener
16-02-08, 23:48
dilekkk alpayın doğum gününü gördnmü canım süprz yapmışlar.
tüh o gün buraya gelseydi bizde aynısını yapardık be..(:
bizde seti bascaz..(:

keremcem d
16-02-08, 23:49
evet gencoyu delirmiş gibi göstermek amacı olabilir(zaten sapık damgasıda vuruldu)
birde kendini suçsuz göstermek işte genconun ailesi bunlar ben öldürmedim diyebilir

zaten bu bölüm pınar genconun yüzünede dedi ya sinir oldum bende bir an için şüphe ettim diye
zavallı genco kahroldu

aynen nasil üzüldü ya..
simdi hapisten cikti ama disaridada rahat yok gencoya..simdi mahalleli ha bire laf atacak,okulada artik yaklasamaz.. herkes sapik diye hitap edecek gencoya.. izlerken ben deliriyorum ya.. yani mualla bile genconun sapik olabilecegini söyledi ya pes dedim..

gosde_
16-02-08, 23:52
hoşbulduk suee:img-wink:aklıma çok komik şeyler geliyo yaaa...tüm bu olayların sonunda gencoyla pınar kardeş çıkmasın:img-hyste:img-hyste.wala tüm bu olanlardan sora hiç de şaşırmam yanee:meersem genconun depremde kaybeetiği kardeşi gülay aslında pınardır...(tatatataaam nden olmasn senaryoculara güven olmas:img-hyste)fakat genco bu gerçeği kavrayamamış göz rengi kendisine benzeyen özgeyi gülay sanmaktadır...pınarın pyano çalma yeteneği abisinden ona geçmiştir aslınndaaa.bu aile de o yüsden gencoyu aramamıştır pekk:)SKANDAL:img-hyste:img-hyste
hahaha olabilir valla zaten ikizlerlede hiç benzemiyor
ama erken çıkacak ortaya bunlar evlenirken gelip söylemeleri lazım nayırr siz evlenemezsiniz siz kardeşsiniz

off valla bu bölüm sonrası ne dediğimi şaşırdım

azizoz
16-02-08, 23:53
Bu bölümden sonra dizi hakkındaki yapılacak yorumların sınırları öyle büyüdü ki...İçimden kendi kendime saçmalıyorum:img-hysteHiçbir sonuca ulaşamıyorum.Genco gibi kafamı demire vursam belki rahatlarım.:fighting2

Benim dikkatimi çeken bişey daha var.Dizimize neden 50 kuruşluk cdler musallat oldu ki.Diğer dizilerden farkımız bu olsa gerek.Cüneyt denen cehennemin tarabya tarabya tarafından kendine arsa kiralamış deyyüzün yüzünden dizimiz çocuklara ve gençlere kötü örnek oluyor.

didemfener
16-02-08, 23:53
hahaha olabilir valla zaten ikizlerlede hiç benzemiyor
ama erken çıkacak ortaya bunlar evlenirken gelip söylemeleri lazım nayırr siz evlenemezsiniz siz kardeşsiniz

off valla bu bölüm sonrası ne dediğimi şaşırdım

hehe siz evlenemezsiniz kardeşsiniz..
pıanrd dicekki
skandal..reklama döndü ya .
valal bu dizide ne olcağı belli olmuyo ama tek bildiğim alpay oyunculuğunu konuşturmuş bu bölmüde..(:

gosde_
16-02-08, 23:55
aynen nasil üzüldü ya..
simdi hapisten cikti ama disaridada rahat yok gencoya..simdi mahalleli ha bire laf atacak,okulada artik yaklasamaz.. herkes sapik diye hitap edecek gencoya.. izlerken ben deliriyorum ya.. yani mualla bile genconun sapik olabilecegini söyledi ya pes dedim..
ayy valla iyiki sibel vardı oda kötü düşünseydi genco hakkında delircektim

ama bu ejderide tebrik etmek lazım burnu ne güzel koku alıyor:)
tarkana dedi ya bu işin içinde sen varsın diye
(gerçi şimdi bu hangi iş diyesim geliyor)
o kadar çok iş çıktı ki bu bölümde

didemfener
16-02-08, 23:56
ewet gözde sibel deyince aklıma geldi
birtek sibel bu bölümde çok akıllı bir kızı oynamış zaten hermzan öle ama.
cvdete ne demişti orda bu işi genco yapsa neden kendi dolabına koysunki başka yermi yok die bence çok doğru..

keremcem d
16-02-08, 23:57
ayy valla iyiki sibel vardı oda kötü düşünseydi genco hakkında delircektim

ama bu ejderide tebrik etmek lazım burnu ne güzel koku alıyor:)
tarkana dedi ya bu işin içinde sen varsın diye
(gerçi şimdi bu hangi iş diyesim geliyor)
o kadar çok iş çıktı ki bu bölümde

ayneenn eger sibelde gencodan süphelenseydi yuh derdim artik ya..
ejderin gencoyla takilmasi süüper oldu ya.. cok seviyorum ejderi saten:img-yes:eger cüneytin oyunlarini ortaya cikaracak birisi varsa oda ya genco yada ejder olur..:img-yes:

Bu arada didemcigim ayneenn..alpay abi oyunculugunu konusturdu bu bölüm:img-yes:

azizoz
16-02-08, 23:58
Bu dizilerdeki hapishaneler neden bu kadar iğrenç ki.Orada adam öldürmek o kadar kolay değilki.Bide Gencoyu korkuttular ama hiç takmadı.
Aranızda bileniniz var mı acaba hapishanelere günlük gazete veriliyor mu?Merak ettim.Her dizide başka cins hapishanelerle karşılaşıyoruz valla.

didemfener
17-02-08, 00:00
ayneenn eger sibelde gencodan süphelenseydi yuh derdim artik ya..
ejderin gencoyla takilmasi süüper oldu ya.. cok seviyorum ejderi saten:img-yes:eger cüneytin oyunlarini ortaya cikaracak birisi varsa oda ya genco yada ejder olur..:img-yes:

Bu arada didemcigim ayneenn..alpay abi oyunculugunu konusturdu bu bölüm:img-yes:

ftma ya sorma sibel yapmaz öle diyor hem abi diyo hem ah çekiyo içinden..:D
cevdete bak aynaya dediya ay öldüm gülmekten:img-hyste:img-hyste
alpay valla mimik show yaptı..hele dizi sonunda doğumgünü süperdi.

keremcem d
17-02-08, 00:02
ftma ya sorma sibel yapmaz öle diyor hem abi diyo hem ah çekiyo içinden..:D
cevdete bak aynaya dediya ay öldüm gülmekten:img-hyste:img-hyste
alpay valla mimik show yaptı..hele dizi sonunda doğumgünü süperdi.

ayneeenn..gül gül öldüm orda ya.. sora cevdet bey anaya bakip hic fena degilim güzel adamim güzel fln dedi ya yerlerdeydim:img-hyste:img-hyste:img-hyste
alpay abi ayneenn mimik show yapti..bayildim bu bölüm

ben sonunda dogumgününü kacirdim :sad53::sad53:

hadi ben ciktim herkese ii geceler..

didemfener
17-02-08, 00:03
Bu dizilerdeki hapishaneler neden bu kadar iğrenç ki.Orada adam öldürmek o kadar kolay değilki.Bide Gencoyu korkuttular ama hiç takmadı.
Aranızda bileniniz var mı acaba hapishanelere günlük gazete veriliyor mu?Merak ettim.Her dizide başka cins hapishanelerle karşılaşıyoruz valla.

şu sıralar dizilerde hapishane bölümleri çok moda oldu bir çok yerde görüyyoruz hep adam öldürmeyle ilgillii..
genco hiç korkarmı adam ölümlerden dönü bir bıçakmı korkutcak.
günlük gazete veriliyo ewet.benim bildiğim öle..(::D:D

güle güle fatmacım..

gosde_
17-02-08, 00:07
ewet gözde sibel deyince aklıma geldi
birtek sibel bu bölümde çok akıllı bir kızı oynamış zaten hermzan öle ama.
cvdete ne demişti orda bu işi genco yapsa neden kendi dolabına koysunki başka yermi yok die bence çok doğru..
bencede bu bölüm mantıklı davranan birisi varsa oda sibeldir
birde dedi ya genco abi akıllı adamdır falan diye çok tebrik ettim:)

ayrıca bu bölüm genco ve özgeden sonra en çok gösterilen cüneytti
her sapık kelimesinin geçtiği yerde bitti çocuk maşallah birde aileleri falanda ayarladı

benim aklıma şu takıldı niye genconun dolabından çıkanlara ya da evde bulunan cdye parmak izi testi yapmıyorlar mademki adam iftira diyor o zaman test yapın

didemfener
17-02-08, 00:09

her sapık kelimesinin geçtiği yerde bitti çocuk maşallah birde aileleri falanda ayarladı

benim aklıma şu takıldı niye genconun dolabından çıkanlara ya da evde bulunan cdye parmak izi testi yapmıyorlar mademki adam iftira diyor o zaman test yapın

canım dizi bu öle kolay öğrenmezler..
sonunda cünyt çok güç durumda yakalancak gencoda alır hesabını yani..
sibel zaten bir numara kızların içinde..:D:img-hyste

azizoz
17-02-08, 00:12

Haklısın bizim ilçe emniyet müdürlüğü neden bu kadar tembel acaba.Daha önceki cd işinde de hiç iş yapmadılar şimdide öyle.

Durun aklıma çok iyi bir fikir geldi.:img-hyste
RIZA BABA ve EKİBİni çağıralım.Onlar şipşak hallederler.:img-hyste
Cüneyt illetindende kurtulmuş oluruz.Necatiyi de ihaleye fesat karıştırmaktan yargılarız. Mahalle dezenfekte edilmiş olur valla.

gosde_
17-02-08, 00:20
Haklısın bizim ilçe emniyet müdürlüğü neden bu kadar tembel acaba.Daha önceki cd işinde de hiç iş yapmadılar şimdide öyle.

Durun aklıma çok iyi bir fikir geldi.:img-hyste
RIZA BABA ve EKİBİni çağıralım.Onlar şipşak hallederler.:img-hyste
Cüneyt illetindende kurtulmuş oluruz.Necatiyi de ihaleye fesat karıştırmaktan yargılarız. Mahalle dezenfekte edilmiş olur valla.
Süper bir fikir onlara da konu çıkmış olur gerçi gencoya bir girerseler bir daha çıkamazlar yani çözecek olay o kadar çok ki:img-hyste

suçlanacak o kadar kişi var ki cüneyt necati tarkan,...
zaten cüneyti çözseler diziden suç kelimesine ait bütün kavramlar kalkacak:)

asumgok
17-02-08, 00:32

parmak izi testi yapılsa bile değişen bişey olmaz cünkü hem cüneyt hem de tarkan eldivenliydi genconun parmak izi bulunamasa bile genco için de tedbir almış parmak izi bırakmamış diye düşünürler ama ne olursa olsun yapılması gereken ilk iş parmak izi tespiti olmalıydı

suee
17-02-08, 00:40
uff ya bağlantım koptu kaçırdım sohbeti..alıntı yapmıştım onu ekliyim bari de sizin yorumları okuyum o arada:)

bunların hepsi neconun oyunu
hemde kusursuzca hazırlanmış bir oyun

genconun ailesi ölmese niye yaptırdığı bir binaya genconun babasının adını versin
ad demişken niye özge anne ve babasının ismini hiç sormadı haydaa bu bölümde amma eksik şeyler var düşününce

eet necatinin:img-tomat oyunu olduğu çok açık...ancak aile oldunu iddaa edenlerde kusursuzlar onlarda mı oyuna geldi dersiniz:icon_whis

ya belki o konuları konuştular da bize göstermemiş olabilirler:icon_whis

uyhh kafam hala karışık benim yafs:icon_whis

suee
17-02-08, 00:50
dilekkk alpayın doğum gününü gördnmü canım süprz yapmışlar.
tüh o gün buraya gelseydi bizde aynısını yapardık be..(:
bizde seti bascaz..(:

göremedim cnm ya ilk defa jeneriği izlemedimm..euro d daha erken gittiği için ordan izledim bu bölümü onlarda bölüm sonunu gösterip kesiyorlar bende hemen pc başına koştum işte heyecanla:icon_sorrçok pişmanım yaaaaa:icon_sorr

sibel ii hoş seviyorum da şefimi baya baya aşağıladı yani...
genco konusundaki tutumunu takdir de ettim ama:good:

cüneyt öyle plan yaptıki yakalanmaz o hemen eldiveni taktı işini öyle yaptı parmak izinden de bişi çıkmadı..hem gencoya suç üstü gibi bişi yapıldı parmak izi olsa nolur..hem genconun üstüne yıkılırdı gene eldiven takmış diye :img-cool2

gosde_
17-02-08, 01:03
son bölümlerde pınar çok ani tepkiler veriyor sanki
iki bölüm önce tibeti kıskandı
bu bölümde de tibetin gencoyu ilkeyle nasıl gördüğünü söyleyince birden yüz ifadesi değişti acaba su basma olayı aklına gelmedi mi

neyse ben çıkıyorum iyi yorumlar yarın dersanem var genç magazinide izleyemeyeceğim
iyi gecelerbyebye

suee
17-02-08, 01:07
son bölümlerde pınar çok ani tepkiler veriyor sanki
iki bölüm önce tibeti kıskandı
bu bölümde de tibetin gencoyu ilkeyle nasıl gördüğünü söyleyince birden yüz ifadesi değişti acaba su basma olayı aklına gelmedi mi

neyse ben çıkıyorum iyi yorumlar yarın dersanem var genç magazinide izleyemeyeceğim
iyi gecelerbyebye

cnm sanırım biranlık bir ifadeydi bu..sanmıyorum ki kafasına taksın...
zaten bunu düşünse sonraki sahnelerin birinde kesin acaba lı bir pınar görürdük bence:img-wink:sevdiğim adama güveniyorum dedi orda bitti o konu:good:

bende kaçıyım artık ii geceler..bi aksilik olmazsa izliycem ben...foruma zaten anlatırım yarınbyebye

Green_Arrow
17-02-08, 01:37
yani yapımcılarda diziyi uzatabildiğimiz kadar uzatalımda gerisi önemli değil diyorlar.bölüm heycanlı olmasına rağmen birçok çelişkiyle dolu.herşey necatinin bir oyunu mantıksız tarafları kimsenin gerçeği öğrenme çabasında olmamasıydı.
genco hapisten çıktığında kimse parayı ödeyen kimdir kimin nesidir diye sormadı bunların es geçilmesi beni soğutuyor diziden.sonra pınarın özgenin ortaya çıkan ailesi konusunda suskun kalması hiçmi akıl yok kzıım sende gazetede yazanlar genconun anlattıklarından farklı birşeymi.birde genconun karşısına geçmiş şüphelerim var diyor.tam bir dengesizlik.
necati adamını deprem bölgesine gönderdi bir aile ayarladı ve pınardan öğrendiklerini aynen aileye anlattı.buraya kadar bir sorun yok isim konusuna gelince gerçek isminin gülay olduğunu bilmiyordu.bir an için eğer sahte ailenin senin birde abin var demeseydi belki hikaye genconun kız kardeşinin evlatlık olduğu mantığına gelebilirdi ama öyle olsa bile sonuçta kardeşi sayılır.
necatinin asıl amacı büyük oalsılıkla gencoyu akıl hastası olarak göstermek özellikle bu bölümde meydana gelen olaylar onu gösteriyor.
genconun çıkması için gereken parayıda necati ayarlamıştır.bir avukat gencoyu nerden tanıyabilirki.
yada gazetedeki manşette soy isminden tanıyarak babasının arkadaşı olabilir.
eğer hikaye böyle gelişirse çok güzel olur genconun yanında babasının can dostu olan güçlü bir avukat necatininde hapse girmesini sağlayabilir yaptıkları yüzünden.

kırmızılım
17-02-08, 01:53
gerçekten bölüm heyecanlıydı ama mantık hatalarıyla doluydu. dizleri uzatmak için böyle yapıyorlar sonra diziler takip edilemez bir hal alıyor.

batuhan_gumus
17-02-08, 01:56
bence özgenin ailesi
oo insanlar deil bana öle
geldi ya cok sacma gelen bisey daha var genconun hapse atilmasi kimse bunun
cüneydin yaptini düsnünemiyor
nese sonunu kacirdim ama galiba iki ailesini karsilastirdi ve orda bitti :img-icecr

GENCO_29
17-02-08, 11:31
benimde en çok merak ettiğim konulardan biriydi genconun kefaletini ödeyen avukat kimdir diye necatinin böyle bir şey yapacağını sanmam,tibet hazırlamıştı parayı ama o da veremedi ahmette taksisini daha yeni satmıştı hemen gelmesi imkansız kim kaldı peki avukat kim çok merak ettim sizce dizide adı geçen ama kendi görünmeyen bir bihter karakteri vardı hatırlarmısınız o olabilirmi sizce bu avukat ya da şöyle düşünelim genconun annesi babası o depremde öldü peki genconun amcası ya da dayısı ve diğer akrabalarından biri yok mu onlardan biri avukat olup gazetedeki haberide görünce kefaleti ödeyip çıkarmış olamaz mı ve kendiside ortaya çıkıp bu ortaya çıkan aileyi teşhis edemez mi eder anında söyler valla yalnız bunları söylerken o ailenin orada olması lazım ve tabiki genco ile özgeninde(gülayın) genconun akrabalarından birinin ortaya çıkması demek dizinin tüm akışını bir anda değiştirebilir özellikle özge bu gerçekleri öğrenince yıkılabilir kendisi her ne kadar inanmasada belgeler ortaya çıkınca geçmişe dair o zamanda inanmam diyemez herhalde.Gencoyu bu bölüm baya bir sinirli gördüm doğal olarak kardeşi yüzünden tabi birde o şeker surat cüneyt ile kendini bir şey sanan tarkanın tuzağına kurban gitti ya:( yalnız bu arada bir şey diyecem pınarın seline söylediği söz çok hoşuma gitti sen önce kendi yakınındaki tehlikeleri gör ondan sonra konuş dedi.Cüneytin selini sevdiğine inanmıyorum onun sevgisi tamamen duygusal(para):D başka bir çıkarı olsa niye evlensin selinle ama selin hala aptal hala uyanamadı rüyadan tibet pınar için söyledi ya uyan be uyuyan güzel diye önce selinin uyanması lazım o rüyadan yanındaki adamın ne olduğunu bilse anlayan anlamıştır diyeceğimi söylemeyeyim burada ama bir selin anlayamadı.Cüneytin havası bir yerde sönecek tarkanı zaten ejdere bıraktık ejder onun katlar böler düzleştirir:D NEYSE fazla uzattım gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

ozgeozdem
17-02-08, 13:14
olacağı buydu işte bu zamana kadar 32 bölüm oldu artık söylemezsen Özge'ye kardeşin olduğunu şimdi söylesen de inanmaz..gerçek annesi ve babası özge'nin gözü önünde demek sen de burdasın dediler.şimdi genco ben senin abinim diycek ama özge inanır mı acaba..inansa da umrunda olmaz etkilenmez bile belki çünkü genco'ya güveni fln kalmadı..
pınar ilke ya da ahmet Özge'ye söylemeliydiler genco'nun kardeşi olduğunu ve o cd olayında da genco'nun bu amaçla sürpriz yaptığını..lafı toparlamaya çalışıcam derken özge genco'nun adını duymak istemediğinden kalkıp gidiyo dinlemiyo bile, bi çırpıda söyleseler olmaz yani:img-cool2

necati de ne kadar melek oluyo herkesin karşısında:img-cool2 yargısız infaz yapmayalım, bakalım mahkeme karar versin önce, artık pınar'a karışmıyorum ben....:img-cool2:img-cool2
bu avukat kim olabilir acaba?yine bi senarist saçmalığı olmasın lütfen..necati ayarlamış olabilir pınar'ın gözüne girmek için sen mutlu olucaksın diye fln..belli olmaz neco'nun sağı solu..

ne hayallerle özge, genco'nun abisi olduğunu öğrenicek dedik..nasıl öğrenicek şu hale bakın ya:img-cool2

gosde_
17-02-08, 13:14
cnm sanırım biranlık bir ifadeydi bu..sanmıyorum ki kafasına taksın...
zaten bunu düşünse sonraki sahnelerin birinde kesin acaba lı bir pınar görürdük bence:img-wink:sevdiğim adama güveniyorum dedi orda bitti o konu:good:

bende kaçıyım artık ii geceler..bi aksilik olmazsa izliycem ben...foruma zaten anlatırım yarınbyebye
bu yorumda benim biranlık yazdığım yorumdu:)
doğru ya bunu kafasına takmaz pınar

hehe keşke başka birşey isteseydim bugün dersanem tatil oldu(olumsuz hava koşulları nedeniyle:))
birazdan da başlayacak genç magazin izleyeceğim bir aksilik olmazsa:)

azizoz
17-02-08, 13:19
bu yorumda benim biranlık yazdığım yorumdu:)
doğru ya bunu kafasına takmaz pınar

hehe keşke başka birşey isteseydim bugün dersanem tatil oldu(olumsuz hava koşulları nedeniyle:))
birazdan da başlayacak genç magazin izleyeceğim bir aksilik olmazsa:)

Aynen benimde tatil oldu ama hava muhalefeti bizim çanağın alıcısını kapattığı için kanald falan çekmiyor.Ne olacak bilmiyorum.
Dün geceki hareketlilikten sonra forum baya bi durulmuş.Herkes yeni senaryolar üretiyor herhalde:img-grin2

cann2366
17-02-08, 13:22
ben yine heyecanlı bir bölümü kaçırmışım
off ya ne şans bendeki de:icon_sorr

gosde_
17-02-08, 13:22
Aynen benimde tatil oldu ama hava muhalefeti bizim çanağın alıcısını kapattığı için kanald falan çekmiyor.Ne olacak bilmiyorum.
Dün geceki hareketlilikten sonra forum baya bi durulmuş.Herkes yeni senaryolar üretiyor herhalde:img-grin2
ay valla o durumda var ama şu an televizyonda bir bozukluk yok inş olmaz
inş sizinde düzelir

+dün akşamki gerilim ve heyecan dolu bölümden sonra reytingleri çok merak ediyorum

azizoz
17-02-08, 13:26
ay valla o durumda var ama şu an televizyonda bir bozukluk yok inş olmaz
inş sizinde düzelir

+dün akşamki gerilim ve heyecan dolu bölümden sonra reytingleri çok merak ediyorum

Ben reytinglerin yükseleceğini düşünüyorum.Artık yarışma herkese sıkıcı gelmeye başladı.Prime time baktığımızda show 20 yi geçememiş.Umarım yükseliriz.
+düzelmesi biraz zor görünüyor.Çatıya çıkmak akıl işi değil valla:img-hyste

azizoz
17-02-08, 13:48
Reytingler harika.22 de bu kadar reytingi çok zor alırdık.Rakiplere büyük fark atıp iki grupta da diziler birincisiyiz.

tele
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,10 24,20
2 GENCO [NET] KAND 7,40 16,40

ab
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,30 22,10
2 GENCO [NET] KAND 7,10 17,50

Dünkü bölümden sonra böyle reytingler çok normal:happy0064

tarik_naz
17-02-08, 14:01
AB BAROMETRE
2 GENCO [NET] KAND 7,10 17,50

TOTAL - BAROMETRE
2 GENCO [NET] KAND 7,40 16,40

Yorumum için reytinglerin gelmesini bekledim. İkisini bir arada çıkartmak için :)

İlk önce reytingler..
Tek kelime söylenebilir. "Harika". Bunda en büyük etken tabiki "Genco'nun" süper oyunculuk performansı.. Ve dizinin iyice karmaşık hale gelmesi. Cumartesi 20,00 in en yüksek oranlarını aldık...Geçen haftaki olumsuz düşüncem yüzümden biraz mahcubum:img-blush Ama ne yapayım.. Cüneyt deli ediyo beni.. :)

Bölüme gelirsek. Kısa kısa
- Cüneyt yine yüzümü ekşitti. Her "Anti Genco" faaliyeti içinde. Nerde görülmüş okul yönetimi kararlarında öğrencinin toplantıya katıldığı. Aileler gelsin tamam da Cüneyt'in ne işi var o odada..
- Okul öğrencilerinin birden yargısız infaz yapmaları ve sanki cezayı kendileri verecekmiş gibi konuşmaları da eksi sahnelerdi.

Necati'nin geçen hafta Yalova ile irtibat kurması, bişeyler karıştırması bu hafta olacakların habercisiydi. Ben o gelen kişilerin "Sahte" olduğuna adım gibi eminim. Necati biraz bilinmemezlik yapmak ve Genco'yu yalancı çıkarmak için Gülay yerine Ayla ismini kullanmış. Necati'nin tek amacı Genco'yu herkese karşı akıl hastası olarak göstermek. Özge mözge umrunda değil. Genco'nun kefaletini de o verdi. Çünkü Özge'nin aileleri buluşturacağını biliyodu ve Genco'nun hapisten çıkınca ilk gideceği yerin Özge'nin yanı olduğunu tahmin etmiştir. Ayarladığı kişilere de "bunu, bunu" diyeceksiniz diye talimat vermiştir.
Nitekim öyle de oldu. "Genco sen de mi burdasın?"

Şimdi haftaya ne olur.
1- Özge, kadına "nerden tanıyosun Genco'yu" diye sorar. Tüm gerçekler ortaya çıkar abisi olduğunu öğrenir. Bu tabi çok kötü olur. Özge iyice deli olur Genco'ya. Madem abimdin ve ailemin yaşadığını biliyodun. neden daha önce söylemedin...
2- Kadın başka bi kişiyi tarif eder. "Amca, Dayı" gibi. Ama her söyleyeceği akrabalık sözü Özge'yi soğutmak için yeterli.
3- Kadın bi de "oğlum sen de hafızanı kaybettin" derse tamam. Yandı gülüm keten helva.

kıvanckerocu
17-02-08, 14:13
reytingler süper..hakettiğimiz yerdeyiz:happy0064
bölüm süperdi...alpay oyunculuğunun doruk noktasına çıktı...hapisteki rolünü süper yaptı valla eline sağlık:happy0064

necatinin ve cüneytin planları tuttu tebrikelr valla bu kadar şeytanlık olmaz...
dersaneye gidip gelince yazcamm byy

Hilo
17-02-08, 14:20
Arkadaslar dün arkadasimin dogum günü partisi vardi ve ben izleyemedim, nolur biriniz anlatabilir mi noldu ve nasil bitti?? Genco Özgeyle konusabildi mi??Birde özge hala genconun suclu oldugna mi inaniyor??
:sad53:

suee
17-02-08, 14:30
süpper bir bölüme hakedilen reyting çok sevindim....:happy0064:happy0064

başakcım çok haklısın cnm alpay muhteşem oynadı..genco karakterini hem davranış hem de görünüş açısından içinde bulunduğu durumu gayet başarılı yansıttı...:happy0064:img-ok:

tarik_naz sana katılıyorum dün akşam da dediğim gibi necatinin bu kadar soğukkanlı durmasının sebebi kurduğu kusursuz plandandır.öyle işliyor ki hepimizin kafası karıştı kimler oyuna geldi belli değil.necati gencoyu tanıdığından beri pınara ona güvenme onu tanımıyorsun onun gerçek yüzünü göreceksin deyip durdu.bu planın amacı da tamamen gencoyu deli olarak göstermek.tanıdığın adam aslında bambaşka bir kişilik diyecek.belki öyle şeyler planlamıştır ki necati efendi genco bile kendinden şüphe edebilir.
gelecek bölümü acayip merak ediyorum:img-pilot

hilo cnm özgenin ailesiyiz die birileri çıktı piyasaya(tabi bu necatinin oyunları)artı özge gencodan nefret ediyor
genco bilinmeyen bir şahıs(!) tarafından ödenen kefaletle hapisten çıktı özgeye gerçekleri söylemeye gitti evine.ama özgenin ailesi de özgelerin evine taner ve selen le tanışmaya gitmişlerdi gencoyla orada karşılaştılar adam gencoya sen de mi burdasın dedi...orada bitti..:img-wink:

aslında anlattığımdan bişi anlamamış olman yüksek ihtimal çünkü bölüm baya karışıktı :icon_whis

didemfener
17-02-08, 14:35
reytngler süper arkaşalr..
çok sevindim reytnglere umarım hep böle gider.hakedilen reytngler çok heycanlıydı zaten..(:

Hilo
17-02-08, 14:45

başakcım çok haklısın cnm alpay muhteşem oynadı..genco karakterini hem davranış hem de görünüş açısından içinde bulunduğu durumu gayet başarılı yansıttı...:happy0064:img-ok:

tarik_naz sana katılıyorum dün akşam da dediğim gibi necatinin bu kadar soğukkanlı durmasının sebebi kurduğu kusursuz plandandır.öyle işliyor ki hepimizin kafası karıştı kimler oyuna geldi belli değil.necati gencoyu tanıdığından beri pınara ona güvenme onu tanımıyorsun onun gerçek yüzünü göreceksin deyip durdu.bu planın amacı da tamamen gencoyu deli olarak göstermek.tanıdığın adam aslında bambaşka bir kişilik diyecek.belki öyle şeyler planlamıştır ki necati efendi genco bile kendinden şüphe edebilir.

hilo cnm özgenin ailesiyiz die birileri çıktı piyasaya(tabi bu necatinin oyunları)artı özge gencodan nefret ediyor
genco bilinmeyen bir şahıs(!) tarafından ödenen kefaletle hapisten çıktı özgeye gerçekleri söylemeye gitti evine.ama özgenin ailesi de özgelerin evine taner ve selen le tanışmaya gitmişlerdi gencoyla orada karşılaştılar adam gencoya sen de mi burdasın dedi...orada bitti..:img-wink:

aslında anlattığımdan bişi anlamamış olman yüksek ihtimal çünkü bölüm baya karışıktı :icon_whis

canim cok tsekkürler..ya inanmiyorum cok karisik olacak ilerki bölümler..

gosde_
17-02-08, 14:50
reytingler süper gelmiş çook sevindim:happy0064
zaten belliydi son haftaların en gerilim dolu ve heyecanlı bölümüydü
dün akşam her saniye ne zaman gencoya demek sende burdasın sorusu sorulacak diyip durdum:)

ayrıca azizoz genç magazinde gösterilmedi genco kaçırdığın birşey olmadı yani:img-wink:

twetytom
17-02-08, 15:12
arkadaşlar tebrik ederim ratingleriniz güzl gelmiş.
sürekli buraya yazamazsam da her hafata izliyorum gencoyu.
bu hafta gerçekten merak uyandıran ve gergin bir bölümdü.

bu ratinglere de yansımış. tüm ekibi tebrik ediyorum

azizoz
17-02-08, 15:17
reytingler süper gelmiş çook sevindim:happy0064
zaten belliydi son haftaların en gerilim dolu ve heyecanlı bölümüydü
dün akşam her saniye ne zaman gencoya demek sende burdasın sorusu sorulacak diyip durdum:)

ayrıca azizoz genç magazinde gösterilmedi genco kaçırdığın birşey olmadı yani:img-wink:

Bilgilendirdiğin için sağol.Buna çok sevindim.Ayrıca yarınında tatil ilan edilmesine daha çok sevindim.Umarım herkes kar tatillerinden nasibini alırbye

Bu reytinglerle Kanal dnin gözüne tekrar girdik.Yarışmaya karşı güzel bir grafik yakaladık.Dizime güvenim tekrar geldi valla ne diyeyim:img-wink:

ecr
17-02-08, 15:20
Dünkü bölüm klişe bölümlerin en güzeliydi diyebilirim. Hakan Bey'i (namıdiğer senaristimiz) senarist olarak göremesem de klasik bölümler arasından en iyisiydi diyebilirim. Ya da en iyilerinden.

Ama gene de klişe sahneler çoktu. Gelecek bölüm bayağı karışık olacak. Pınar'ın, Genco'nun Özge hakkında yalan söylediğini düşünmesi çok kötü oldu. Umarım araları düzelir.

Reytingler de düzelmiş sonunda.

Green_Arrow
17-02-08, 15:33
dünkü bölümde böyle önemli bir soruşturmayı komedi haline getirdiler.
genconun odasının araştırırması falan herkes orda ne var ne yok herşeyi kurcalıyorlar.şefede pes doğrusu aldı eline cdyi inceliyor:img-hyste
genconun masum olduğu hemen anlaşılır hiçbirşeyde parmak izi yok.
ne kameralarda nede evindeki cd de.
olaylar mantıklı bir şkilde yürüse önce tarkan cd deki parmak izinden dolayı yakalanır sonra cüneyt ama dizi uzucakta uzucak.
özge ortaya çıkan ailesinin sahte olduğunu öğrense bile senaristler büyük olasılıkla yine özgenin gencoya büyük bir tepki vermesiin önlemek için hikayeyi sonlandırmıcaklardır.bir süre daha beklicez...

suee
17-02-08, 15:36
genconun odasının araştırırması falan herkes orda ne var ne yok herşeyi kurcalıyorlar.şefede pes doğrusu aldı eline cdyi inceliyor:img-hyste
olaylar mantıklı bir şkilde yürüse önce tarkan cd deki parmak izinden dolayı yakalanır sonra cüneyt ama dizi uzucakta uzucak.
özge ortaya çıkan ailesinin sahte olduğunu öğrense bile senaristler büyük olasılıkla yine özgenin gencoya büyük bir tepki vermesiin önlemek için hikayeyi sonlandırmıcaklardır.bir süre daha beklicez...

genconun masum olması parmak izi olayıyla saptanamaz çünkü cüneyt ve tarkanın elinde eldiven vardı.
gencoya da eldiven kullanmış derler..genconun kesin olarak masum olduğunu ispat etmek için ya cüneyt suçunu itiraf edecek ya da tarkan..ki 2sinin de böyle bişi yapacağını sanmıyorum:icon_whis

azizoz
17-02-08, 15:41

Dün gece bizde tartışmıştık bu konuyu.Emniyet müdürlüğü ne işe yarar diye.Cevdet geliyor cdlere dokunuyor ve hiçbirşey olmamış gibi polisler gidiyorlar.Sonra Genconun odasında hiç inceleme yapmıyorlar.Diğer dolapları hiç açmıyorlar ortalığı deşmiyorlar ne bilim bu polisler heralde torpilli eğitimsiz polislerden.
Olaya bide şu yandan bakmak lazım.Ekrandaki dizilerin hangisi gerçeklerle bire bir uyuşuyor ki.Hepsinde bi düzmecelik ya da mantık hatası çıkabiliyor.Bu da onlardan biri olsa gerek:img-wink:

azizoz
18-02-08, 10:26
Forum nihayet geri geldi.Ne kadar arıza bir forumda yaşıyoz biz böyle:img-yes:Sürekli gidip geliyor.
Saatlerdir düşünüyorum önümüzdeki bölüm ne olacak diye.Özette yok ortalarda.Benim korktuğum birşey var.Bilirsinizki Genco sırlar üzerine kurulu bir dizi:img-grin2Bu gelen aileninde sahte olup sır olarak saklanacak olması izleyicileri büsbütün yorar mı?Biz gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyoruz ama senaristler diziyi daha çok karanlığa çekmeye çalışıyorlar.Umarım bu bölüm yaşananlar izleyiciyi geri tepmez.Bu ortama bir gizem daha konulmaz.Ya bu aile gerçek olsun ya da bi an önce Necatinin parmağı olduğu gösterilsin.Çünkü seyirci yorgun düşmüş bir durumdabye

aylnaslm
18-02-08, 10:47
ayy evet gitti site gelmedi ya sinir oldum..
ayrıca ben bu bölümden pek bişey anlamadım yani anladım ama tahmin yürütemiyorum:img-blush
ee bunu necatinin ayarladığından eminim ama adam gencoyu görünce hafif gülümser gibi oldu yani necati o aileyi birleştirme gibi bişey yapmıcagına göre o adamın gencoya ne diceğini aşırı merak ediyorum:icon_whis
özet gelse de sır dolu olcagına eminim ama en azından bişeler şekillenir belki kafamda..

greaciaco
18-02-08, 11:22
bu dizinin bolumlerini kacirmadan izliyorum ama buraya pek yazmiyorum ama sunu soyleyeyim bu haftaki bolum seyrettigim en heyecanli bolumdu izlerken yerimde duramadim hersey ust uste geldi birsuru soru isaretti olustu kafamda

bana kalirsa ozgenin ailesiyimdiyen insanlar gencogilin eski ve yakin komsulari ve kendi cocuklarini kaybettikleri icin biraz psykolojik sorunlari var oyuzden ozge ve gencoyu cocuklari saniyorlar cunku yoksa kim bilebilirki ozgenin deprem gunu giydigi pijamayi genconun onu parka goturdugunu

ilk baslarda necati tutmustur bu insanlari diye dusunmustum belki oyledirde cunku cok sakin davraniyor ama belli de olmaz

Bu haftaki bolumu sabirsizlikla bekliyorum

kıvanckerocu
18-02-08, 11:58

evt dilekcm kesinlikle Alpay muhteşem oynadı...tam bi acılı abiydi bnm gözümde...hele hapishane sahnelerinde çok çok başarılıydı valla tebrik ediyorum..
bncede necatinin planı kusursuz işlio gencoyu öyle bi tuzağa düşürdüki hele özge beni tam sırtımdan vurdu gencoyu çok üzdü...ne ahmeti ne pıanrı dinledi..
ama aslında dizide böyle heyecanın atraksiyonun olması çok güzel...en azından sıradan bi aşk dizisi deil:Dreytinglerde bunu gösteriyo...
cüneyt ve tarkandan nefret ediyorum...taarkan jipide çekti altına adi herif
cüneyt adisinin yalanalrı ortaya çıksın artık...
bide tibet pınarın aklını karıştırdı..ama pınar gencodan şu an için hiç şüphelenmemeli...
valla cumt gecesi girip yorum yazmayı çok isterdim aama bölüm bitince hemen yattım dün de dersaneden dolayı giremedim.Bölüm >Süüüpperrr ötesi bişeydii.umarım unuttuğum bişey yoktur...

gosde_
18-02-08, 12:11
Dün son sahneyi tekrar izledim(aslında dün yazacaktım yorumumu ama site malum gitti bir daha gelmedi)
Genco özgelerin evine girdiğinde sahte aile direk gencoya şaşırmış ifadeyle bakmıyorlar Özge kimse seni istemiyor Genco dedikten sonra sahte anne ve baba dönüp gencoya gülümser bir ifadeyle bakıyorlar yani bence kesin bu aileyi necati ayarladı(ama genconun bölümün sonundaki yüz ifadeside kafamı karıştırmadı değil)

Özette bir an önce gelsede bizde rahatlasak:)
Ayrıca azizoz avatarın süper:) onu galiba Dilek yapmıştı(bir kesinleşsin şu neconun oyunu bende kullanıcam valla:img-pilot)

aylnaslm
18-02-08, 12:16
Dün son sahneyi tekrar izledim(aslında dün yazacaktım yorumumu ama site malum gitti bir daha gelmedi)
Genco özgelerin evine girdiğinde sahte aile direk gencoya şaşırmış ifadeyle bakmıyorlar Özge kimse seni istemiyor Genco dedikten sonra sahte anne ve baba dönüp gencoya gülümser bir ifadeyle bakıyorlar yani bence kesin bu aileyi necati ayarladı(ama genconun bölümün sonundaki yüz ifadeside kafamı karıştırmadı değil)

Ayrıca azizoz avatarın süper:) onu galiba Dilek yapmıştı(bir kesinleşsin şu neconun oyunu bende kullanıcam valla:img-pilot)

evet aslında öyle bakıyolar ama belki de ilk başta onun genco oldugunu tanımamışlardır hani büyüdü değişti hesabına:icon_whis
ama genconun bakışı bi garipti,onu çözemedim ya..

yaa benim kafam çok karıştı nolcak çok merak ediyorum çünkü bunu necatinin yaptığından %100 eminim aslında yai o rahatlık,o hareketler falan çok belliydi de son sahne iyice kafa karıştırdı..

kıvanckerocu
18-02-08, 12:32
unutuum şey şefimle sibeldi...sibel çok ağır konuştu cevdete aynaya bak falan diye...tamam sibelle cevdet olmaz ama yinede acıdım şefime nasılda umutlanmıştı...bide şu pasaklı binnur da hemen ahmnete aşık oldu..masum amsum nasıl bakıodu...şu an zaten gencoyu sapık sandığı için özgeden nefret ediyorum...binnuru sevmeye başladım:D

gosde_
18-02-08, 13:39
evet aslında öyle bakıyolar ama belki de ilk başta onun genco oldugunu tanımamışlardır hani büyüdü değişti hesabına:icon_whis
ama genconun bakışı bi garipti,onu çözemedim ya..

yaa benim kafam çok karıştı nolcak çok merak ediyorum çünkü bunu necatinin yaptığından %100 eminim aslında yai o rahatlık,o hareketler falan çok belliydi de son sahne iyice kafa karıştırdı..
valla ya sonradan oda aklıma geldi tanıyamamış olmaları
genconun orda söyleyeceği bir söz ya herşeyi açıklığa kavuşturacak ya da herşey sarpa saracak

sahte ailenin söyledikleri herşey pınarın necoya söylediklerinin aynıları(ayrıca necati adının gülay olduğunuda biliyordu ama ayla dedirttirdi)
ama neco abisinin özgeyi sallarken daha hızlı daha hızlı dediğini nerden biliyordu:icon_whis
anlayacağın benimde kafam karıştı dediğin gibi necati bu bölüm çok rahattı yok yargısız infaz yapmayalım mahkemenin sonucunu bekleyelim bunu dizide söyleyecek en son kişi necatidir:)

geryyy
18-02-08, 14:00
valla ya sonradan oda aklıma geldi tanıyamamış olmaları
genconun orda söyleyeceği bir söz ya herşeyi açıklığa kavuşturacak ya da herşey sarpa saracak

sahte ailenin söyledikleri herşey pınarın necoya söylediklerinin aynıları(ayrıca necati adının gülay olduğunuda biliyordu ama ayla dedirttirdi)
ama neco abisinin özgeyi sallarken daha hızlı daha hızlı dediğini nerden biliyordu:icon_whis
anlayacağın benimde kafam karıştı dediğin gibi necati bu bölüm çok rahattı yok yargısız infaz yapmayalım mahkemenin sonucunu bekleyelim bunu dizide söyleyecek en son kişi necatidir:)

Ay nası bi sondu öyle yha. Aslında ben ilk başta şamşırdım Genconun ailesi yaşıyomu diye ama Necatiyi görünce hemen dedim kesin bu yapmştır die. Zati hareketleri falanda ele veriyodu kendini. Ayrıca hatırlarsanız Yalovaya adamını göndermişti. Yani bütün herşey bu işin neconun burnunun altından çıktığıını gösteriyo. Pınar herşeyi söylemişti babasına ispat etmek için Özgenin yaşadıklarını rüyalarını falan belki onuda söylemiştir. Necati ondan biliyodur daha hızlı dediğini.
+++ Özge artık iyice sinir ediyo beni. Nasıl inanabiliyo anlamıyorum :( Bir de binnurda çok tatlıymış beaa :D Yazık onada :(
Ayy şu Cünodan bık geldi ama yhaa. Her yaptığı yanına kalıyo yeter artıqın .

azizoz
18-02-08, 14:02

Beğendiğin için sağol.Eskileri deşince rastladım.Şansıma iyi denkgeldi:img-grin2Tabiki sende kullanabilirsin.Necatinin parmağı olsada olmasa da
FOREVER ANTİ_NECATİ:img-grin2

azizoz
18-02-08, 14:16
Benim son 10 bölümdür favorim Ejderdir.Melek gibi kalbi varmışta haberimiz yokmuş.Artık o da iyilerin yanında hep.Tıpki geçtiğimiz bölümde olduğu gibi.Bizimkilerin yanındaydı hep.Sağolsun ne zaman araba ihtiyacı olsa hemen imdada yetişiyor.Helal olsun Ejdere!Kıyak adam doğrusu:img-grin2

Green_Arrow
18-02-08, 14:40
genconun masum olması parmak izi olayıyla saptanamaz çünkü cüneyt ve tarkanın elinde eldiven vardı.
gencoya da eldiven kullanmış derler..genconun kesin olarak masum olduğunu ispat etmek için ya cüneyt suçunu itiraf edecek ya da tarkan..ki 2sinin de böyle bişi yapacağını sanmıyorum:icon_whis

kullanılan kamera falan araştırıldığında kimin aldığı nerden aldığı ortaya çıkar.
bu işler böyle öte yandan parmak izi konusu sonuçta birine komplo kuruyorsun herhalde eldiven takıcaksın ama bu işi gerçekten yapan biri yani gizli kamera kayıtları falan hayatta eldiven takamz:img-hyste gerek duymaz çünkü

twetytom
18-02-08, 16:30
özgenin gencoya karşı nasıl bu kadar peşin hükümlü olduğunu anlamıyorum.
sonuçta gencoyu en çok sevenlerden biriydi abi gözüyle bakıyordu. pınar sonuna kadar güveniyor ama özge bi anda sildi attı.
beni bi daha arama falan dedi.
bu kadar önyargılı davranmamalıydı.

bu iş parmak iziyle falan da anlşılamaz. dediğiniz gibi tarkanın elinde eldiven vardı. ama ağzına kurabiye attı ya dökülenlerden başlayabilirler araştırmaya:img-hyste

ah cüneyt yaa ne geliyorsa onun yüzünden geliyor başlarına. bi de tarkan fonksiyonu var ki çok tehlikeli. arkadaşı için herşeyi yapabilecek biri o. gözünü kırpmadan herşeyi yapar.

azizoz
18-02-08, 16:51
Özgenin bi anda kestirip atmasını bende yadırgadım.Sokakta görse Genco diye üzerine atlardı.Ama şimdi nefret ediyor,üstelik hiç birşeyi sorgulamadan.Bu Özgenin yapısında var galiba.Yani Ahmetle konuşurken veya birbaşkasıyla konuşurkende bazen yapıyor bu tip tavırları.
Ahmetin kafenin önünde kızla konuşurken Özgenin nereden çıktığını çok merak ettim.Arka kapıdan mı kaçtı acaba:img-haha:

aylnaslm
18-02-08, 16:54
ben geldim ve eleştirilerimle geldim:)aklıma geldi yazıyım dedim..

ya özgenin inanmaması gerçekten büyük mantıksızlık!
sonuçta pınar onun sevgilisi hangi kadın üstelik pınar gibi biri sevgilisinin sapık(!) oldugunu ögrenmesine ragmen hala onunla olur yani pınarın gencoya bu şekilde inanması özgeye neden garip gelmiyo ve o da pınar ondan ayrılmadıgına göre demek ki genco suçsuz diye düşünemiyo..

ayrıca o kadar olay geçmiş,başlarına gelmedik şey kalmamış,gerçeği neden ille de genconun söylemesi gerekiyo,zaten ilk başta yok cd'ydi yok güzel ortamdı diye diye ilkeyle pınar burunlarını soktular yardım ettiler ama şimdi genco hapiste ve kimse özgeye şak diye söylemiyo gerçeği,özge onun yanına gitmek istemiyosa gidin siz söyleyin!nolcak yani siz söyleseniz..

sırf konuyu uzatmak için bu kadar sinir edilmez ki ama :D ne kadar çok öfkeyle dolmuşum böyle..ama yine de bu dizi bitene kadar da izlicem yani..

keremcem d
18-02-08, 18:23
slm millet..
özet cikti mi??simdi gidip bakim insallah cikmisdir..
Bu arada siblede nihayet cevdet beyin yanlis analdigini söyledi..acayip sert konustu ama cevdet bey hicc aldirmadi bile hehe..
genco-özge-ve su yeni gelen gercektende annesi ve babasi mi bilmedigimiz dörtlü hakkindahic konusmicam..
kafam cünkü allak bullak..

suee
18-02-08, 18:55
slmmm herkese özet yok ortada ya çok merak ediyorum gelsin artık !!!!

bu arada kesin olmamakla beraber 33.bölümün(gelecek bölüm yani) birkısmının yalovada çekileceğine dair bir duyum aldım..
aslında bana mantıklı geldi.genco ailenin iddasına karşılık olarak yalovaya gitmeyi isteyebilir ya da necati planına yalovayı da dahil etmiştir gencoyu yalancı çıkarmak adına orada da bir düzen ayarlamış olabilir yani o da yalovaya gitmelerini söyleyebilir.

gosde_
18-02-08, 19:09
Özgenin bi anda kestirip atmasını bende yadırgadım.Sokakta görse Genco diye üzerine atlardı.Ama şimdi nefret ediyor,üstelik hiç birşeyi sorgulamadan.Bu Özgenin yapısında var galiba.Yani Ahmetle konuşurken veya birbaşkasıyla konuşurkende bazen yapıyor bu tip tavırları.
Ahmetin kafenin önünde kızla konuşurken Özgenin nereden çıktığını çok merak ettim.Arka kapıdan mı kaçtı acaba:img-haha:
hehe bende orda şok olmuştum özge nereden gitti diye
ama abisine çekmiş işte oda öyle (son bölümlerde çok olmasada) kaybolup duruyordu ya hemen genco geldi aklıma:)

ay hala özet yok zaten çok karışık bir bölümdü hemen özet gelsede bizde birşeyler öğrensek

Dilek demek yalovada çekim olcak hayda iyice işler karışacak yalovalara kadar gidildiğine göre:icon_whis

keremcem d
18-02-08, 19:12

bu arada kesin olmamakla beraber 33.bölümün(gelecek bölüm yani) birkısmının yalovada çekileceğine dair bir duyum aldım..
aslında bana mantıklı geldi.genco ailenin iddasına karşılık olarak yalovaya gitmeyi isteyebilir ya da necati planına yalovayı da dahil etmiştir gencoyu yalancı çıkarmak adına orada da bir düzen ayarlamış olabilir yani o da yalovaya gitmelerini söyleyebilir.

demek yalovada cekilecek gelecek bölüpmün bir kismi..insallah genco kendisi gider.. bu necati gerci burhani yalovaya göndermistir..kesin aklindaki planina yalovada dahil..su son bölümlerde hic olmadigim kadar anti necatici oldum

bilge*
19-02-08, 02:05

evet ben de internette dolanırken bir yerde rast geldim
bir arkadaş yalovadan resimler diye başlık açıp resimleri eklemiş
önce inanmamıştım ama madem böyle bir haber var doğrudur o zaman

resimleri bölüm resimleri kısmına ekledim bakmak isyeyenler için

cann2366
19-02-08, 10:17
heralde rahat bi' 10 bölüm bu mevzuyla sürer
daha sonrada mutlu son için hazırlıklar başlar
yanlış mı düşünüyorum acaba:icon_whis

azizoz
19-02-08, 10:39
heralde rahat bi' 10 bölüm bu mevzuyla sürer
daha sonrada mutlu son için hazırlıklar başlar
yanlış mı düşünüyorum acaba:icon_whis

Umarım dediğin gibi olmaz.İzlediğim diziler mutlu son 1 veya 2 bölümden oluşuyordu ve biz tadını alamadan bitiveriyordu.Genco da öyle olmasın.Bi an önce bu mevzular çözümlensin ki mutluluk dolu bölümleri daha çok görelim.Bu ancak Cüneytin hapse girmesiyle,Necatinin Gencoyla arasının iyi olmasına,Tarkanın içindeki şeytanın çıkmasına bağlı.Bu üç etken oldukça bize günyüzü yoktur:icon_whis

cann2366
19-02-08, 11:16
Umarım dediğin gibi olmaz.İzlediğim diziler mutlu son 1 veya 2 bölümden oluşuyordu ve biz tadını alamadan bitiveriyordu.Genco da öyle olmasın.Bi an önce bu mevzular çözümlensin ki mutluluk dolu bölümleri daha çok görelim.Bu ancak Cüneytin hapse girmesiyle,Necatinin Gencoyla arasının iyi olmasına,Tarkanın içindeki şeytanın çıkmasına bağlı.Bu üç etken oldukça bize günyüzü yoktur:icon_whis

e olmasın ama
eğer diziye erkenden mutlu son gelirse seyirci bıkar
seyirci ağlamak,üzülmek ,aşıkların kavuşamama acısını izlemek istiyor.

azizoz
19-02-08, 11:28
e olmasın ama
eğer diziye erkenden mutlu son gelirse seyirci bıkar
seyirci ağlamak,üzülmek ,aşıkların kavuşamama acısını izlemek istiyor.

Haklısın ama böyle heptende ayırmak hiç güzel olmuyor.Özgeyle Ahmet bide Genco mutllu olsunlar gerisi hikaye.Yan olaylar sürsün gitsin.Onlarla uğraşsınlar.Böyle ayrı durmaları da üzüyor insanı.

cann2366
19-02-08, 11:33
Haklısın ama böyle heptende ayırmak hiç güzel olmuyor.Özgeyle Ahmet bide Genco mutllu olsunlar gerisi hikaye.Yan olaylar sürsün gitsin.Onlarla uğraşsınlar.Böyle ayrı durmaları da üzüyor insanı.

ama seyirci yan hikayelerden çok başrolları düşünür
sonuçta dizide de önemli olan başrollerin mutluluğu çoğu zaman

eğer olaylar çözülürse dizi çok kan kaybeder
reeytingleri çok düşer

ece_keremcem13
19-02-08, 13:32
Genco 33. Bölüm Özeti

GENCO ARDARDA FELAKET YAŞIYOR...
ÖNCE ÜZERİNE ATILAN KARA İFTİRA ARDINDAN ÖZGE’Yİ SAHİPLENEN SAHTEKAR BİR AİLE...

GENCO GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARMAK İÇİN YALOVA’YA GİDİYOR...
Genco kefaletle serbest kalır ve doğruca Özge’ye gider.Ancak orada gördüklerine inanamaz.Hiç tanımadığı bir aile birden Özge’nin gerçek anne ve babası olarak karşısına çıkmıştır.Genco ne söylese başına gelen komplonun da etkisi ile Özge’yi inandıramaz.Genco’nun kefaletini ise kimin ödediği belli değildir.Tek çaresi Yalova’ya gidip gerçekleri birer birer ortaya çıkarmaktır.Pınar ile beraber gitmeyi düşünen Genco büyük bir hayal kırıklığı yaşar.Yolculuğa İlke ile çıkmak zorunda kalır.Ejder Genco’nun adını temizlemek için Tarkan’ı takibe alır.Ahmet ise Genco’nun yokluğunda Özge’ye göz kulak olmaya çalışır.Ancak küçüklüğünden beri özlemini çektiği gerçek ailesine kavuştuğunu sanan Özge kimseyi dinlememektedir.Bu durum onu büyüten ailesini de yıkar.İlke ile Yalova’ya giden Genco’yu ise büyük bir süpriz beklemektedir.Özge’nin öz kardeşi olduğunu ispatlamaya çalışan Genco sandığından da büyük bir tezgahın içine düşmüştür.

sibs
19-02-08, 13:37
Reytingleri simdi gordum. 2 inci olmus Genco :happy0064 Cok guzel. Bir ara tamam dedim reytingler dustu diziyi simdiden kaldirma planlari yaparlar ama masallah masallah super gidiyor.
Gecen bolum nasil bitti oyle ya. Bu aile Gencoyu nerden taniyor ya! Acaba Necati yalovada Gencolarin eski komsularini bulup para verip bilgi almis olmasin. Sonrada onlara gelin Ozgenin ailesi gibi davranin demis olabilir. Tabi onlarda Ozgeden haberdar olmusturlar ama Gencodan haberleri olmaz. Gencoyu goruncede sasirdilar. Acaba Genco onlari taniyormu ? Eger tanimiyorsa buda Necatinin planinin in parcasi olabilir. Hem bu ailenin Gencoyu tanimasi iyi degil. Eger Genconun komsusu cikarlarsa Ozge iyice inanir onlarin ailesi olduguna. Hani Genco daha once dediya biz komsunduk diye. O yuzden.
Senaryoyu bundan sonra ben yazim yaaa :img-wink:

Bu arada kefalet parasini odeyen avukat kim ?
Dizide avukat varmiydi. Tuh Ahmet te taksiyi satti.

azizoz
19-02-08, 13:41
Özeti okudum ve büyük bir dehşete kapıldım.Gerçi tahmin ettiğimiz şeylerdi ama daha fazlası olacak galiba.İşler iyice çığrından çıkacak.Gencoya Allah sabırlar versin:sad53:

2shy
19-02-08, 13:50
özeti okudum süper bir bölüm bizi bekliyor bakalım daha ne süprizler çıkacak
ortaya çok merak ediyorum

cann2366
19-02-08, 14:09
vay özet süper
noluyor diziye
iyice işler karıştı
ama özete bozuldum
neden genco hayal kırıklığı yaşıyor ilkeyle gideceği için
ah genco ah anlayacaksın ilkenin kıymetini

gosde_
19-02-08, 14:12
Özet gelmiş hele şükür:) valla benim merakımı gidermedi bu özet
ne kefaleti kimin ödediği yazıyor ne de sahte ailenin gencoyu nerden tanıdıkları ya da ne yalanlar söyleyecekleri...
Genco ne söylese başına gelen komplonun da etkisi ile Özge’yi inandıramaz
bunun olacağı belliydi zaten
Pınar ile beraber gitmeyi düşünen Genco büyük bir hayal kırıklığı yaşar.Yolculuğa İlke ile çıkmak zorunda kalır
bu ne demek ya Pınar inanmıyor mu gencoya hayal kırıklığı yaşadığına göre:icon_whis

~supergirl~
19-02-08, 15:01
bütün bu işlerde necatinin parmağı var anlaşıldı. demek ki çok iyi hazırlanmış bir plan, bir komplo... ama asıl kötü olan sanırım pınar da gencoya olan inancını yitiriyor..özge de inanmıyor tabi.. ama pınar ın güveninin sarsılması, ileride genconun da pınara olan güveninin sarsılması demek...:(
umarım ejder tarkanın peşindeyken ipucu vs bulur da ona yardımcı olur..:icon_whis

GENCO_29
19-02-08, 15:02
geçen bölüm bittiğinde zaten meraktan çatlama durumuna gelmiştim bu özetle beraber daha bir çatlama belirtisi göstermeye başladım:D Neler oluyor ya bu dizide iyice gerilmeye başladı herşey sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi :S

GENCO_29
19-02-08, 15:05
Reytingler için bir şey yazamamıştım şimdi yazayım harika ya biraz daha gayret gösterirsek varmısın yokmusunu bile geçebiliriz ama şu anda harika bu oranlar bile insanı mutlu ediyor...

Genco Forever

keremcem d
19-02-08, 16:47
Slmm millettt:img-yes::img-yes:
özet cikmis.. hepki gibi karamsar.. su özetlerdede bir kere mutlu birsey yazin ya.. necati bu sefer anlasilan büyük tezgah kurmus..

tarkan-necati-cüneyt ahmet-ejder-genco karsi..
yalovadanda birsey cikmiyacagina göre genco acaba nasil ispat edicek özgenin kardesi oldugunu..aslinda elindeki viedolar yetmez mi?onlari göstertse özgeye.. sonra birlikte cekinmis resimleri var.. oda olmadi yalovaya götürsün özgeyi herseyi canli canli göstertsin.. burda oturuyoduk fln dese..

gosde_
19-02-08, 17:24
Şimdi 32. bölümü izliyordum
orda pınar ilanı görünce direk ayaklandığında annesi "nereye gencoya mı? o çocuğun ruh sağlığı yerinde değil" diye bir cümle kuruyor
o cümleden sonra necatinin bir bakışı var zaten bende onu kanıtlamaya çalışıyorum der gibi (o sahneyi birazdan bölüm resimlerine ekleyeceğim)

suee
19-02-08, 17:33
güzel teşhis gözdecim :good:

evett özet daha da meraklandırdı beni..dediğimiz gibi necati öyle bi kurgu yapmışki genco bile kendinden şüphe edebilir yani yalovadaki sürprizle.
yalovaya gidişte ilke olayına da takıldım ben şimdi.neden pınar gitmedi ki???yoksa o da mı gencodan şüphe ediyor??aslında bu ihtimal düşük ama neden pınar değil de ilke???
fragmanı büyük bir heycanla bekliyorum

didemfener
19-02-08, 17:44
ya şu avukat olayı bni çok merak ettidri işte beklenen oyuncumu geliyo..(:
bakalım bklediğimiz kişimi yoksa başka birisimi..:):D
dilek gencoya oyuncular aranıyomuş zaten giderek genişledi kadro

aylnaslm
19-02-08, 17:58
ayy bu nası özet böyle:img-blush
zaten kafam karışıktı gerçekten de daha da karıştı şimdi..
en iyisi fragmanı beklemek gerçi ondan sonra da bölümü izleyene kadar normal bi tahminde bulunamıyorum:)

bu arada beklenen oyuncu kim??:icon_whis**

gosde_
19-02-08, 18:03
ya şu avukat olayı bni çok merak ettidri işte beklenen oyuncumu geliyo..(:
bakalım bklediğimiz kişimi yoksa başka birisimi..:):D
dilek gencoya oyuncular aranıyomuş zaten giderek genişledi kadro
valla ya genişledi kadro hatta geçen bölüm var mısın yok musun yarışmasından Seçim hapishane görevlisini oynadı jeneriği izlerken farkettim gerçi alpaya bakmaktan nasıl farkettim bilemiyorum:):)

Bende şu avukatı merak ettim

didemfener
19-02-08, 19:16
yakında bende gitcem oynamaya öle desenize..(::D:D
ben kendime bir rl bulamadım ama nyse.
beklenen oyuncu çiğdem tunçdu:Dbakalım öle olcakmı

gosde_
19-02-08, 20:47
güzel teşhis gözdecim :good:

evett özet daha da meraklandırdı beni..dediğimiz gibi necati öyle bi kurgu yapmışki genco bile kendinden şüphe edebilir yani yalovadaki sürprizle.
yalovaya gidişte ilke olayına da takıldım ben şimdi.neden pınar gitmedi ki???yoksa o da mı gencodan şüphe ediyor??aslında bu ihtimal düşük ama neden pınar değil de ilke???
fragmanı büyük bir heycanla bekliyorum

sağol canım birde teşbih yapıyorum(edebiyatımda iyidir bu arada:img-hyste)

Pınar bölümün sonlarına doğru Gencoyu ziyarete gittiğinde
"aslında sadece özge de değil genco herkesin kafası karıştı aile öyle şeyler anlattı ki öyle kanıtlar sundu ki..." diye bir cümle söyledi
aha işte bu cümle aynen bizim durumumuzu anlatıyor:) nasıl benzetme ama

bende oraya takıldım dilekcim pınar niye gitmiyor acaba
bu dediğim sahnenin sonunda dediği gibi hatta ben bile bir ara şüphelendim gencodan diyebilir mi acaba:icon_whis

azizoz
19-02-08, 21:24
valla ya genişledi kadro hatta geçen bölüm var mısın yok musun yarışmasından Seçim hapishane görevlisini oynadı jeneriği izlerken farkettim gerçi alpaya bakmaktan nasıl farkettim bilemiyorum:):)

Bende şu avukatı merak ettim
Evet bende o gardiyanın yarışmadaki diyarbakırlı olduğunu söylüyordum.Demek doğruymuş.
Bugün stv de bilin bakıyım kimi gördüm.Cüneyti.Bir dizi-filmde evli iyi bir adamı canlandırıyordu.Çok tuhafıma gitti.Onun gibi kötü bir tipe hiç yakışmıyor doğrusu.Onu ancak adam kayırma,rüşvet verme,dolandırma,yasa dışı işlere bulaşma gibi hadiseler keser.Neyse kötü görmeye alıştığımdan şok oldum o anda:img-tomat

gosde_
19-02-08, 22:28
ay haklısın azizoz bende düşünemiyorum onu iyi aile adamı olarak:)

Pasaklı binnurun gerçek adı ne? bilen var mı?
çok tatlı bir kız bence:)

azizoz
19-02-08, 23:24
ay haklısın azizoz bende düşünemiyorum onu iyi aile adamı olarak:)

Pasaklı binnurun gerçek adı ne? bilen var mı?
çok tatlı bir kız bence:)

Bu arada adım Abdulaziz.Nickimin benim için ayrı bir anlamı var.Dışarıdan biraz cins görünse de.
İsmini bilmiyorum ama bi baksam belki bulabilirim.

cann2366
20-02-08, 00:14
Evet bende o gardiyanın yarışmadaki diyarbakırlı olduğunu söylüyordum.Demek doğruymuş.
Bugün stv de bilin bakıyım kimi gördüm.Cüneyti.Bir dizi-filmde evli iyi bir adamı canlandırıyordu.Çok tuhafıma gitti.Onun gibi kötü bir tipe hiç yakışmıyor doğrusu.Onu ancak adam kayırma,rüşvet verme,dolandırma,yasa dışı işlere bulaşma gibi hadiseler keser.Neyse kötü görmeye alıştığımdan şok oldum o anda:img-tomat

bende kendisini Ali Turca olarak tanıdığımdan kötü adam olarak gördüğümde şaşırmıştım
ama kötü adamlık yakışıyor:img-hyste

didemfener
20-02-08, 16:13
fragman dha gelmemiş anlaşılan
burası bukdar sesiz kalmazdı..(:
en merak ettiğim şuan şu avukat olayı nerden çıktı nerden haberi oldu hapise girdiğinden yoksa baştan beri gencoyomu takip edioyr.:D

G_ezgi_S
20-02-08, 16:52
Özete göre yine Genco'nun bol bol üzüleceği bir bölüm. Art arda felaketler yaşayacakmış.Her bölümde Genco'nun başına üst üste bir şeyler geliyor.Onun da canı var yaa.Hep neden Genco'ya:icon_sorr

Genco çok büyük bit tezgahın içindeymiş.Ah Necati yine ne yaptın kim bilir. Çok büyük bir tezgah ne olabilir acaba.Pınar'la da gidemiyormuş Genco.İlke'yle gidiyor:icon_sorr Kesin Necati izin vermez.Bayaa kötü, acıklı bir bölüm olacak anlaşılan.Fragman çabuk gelse bari...

keremcem d
20-02-08, 17:50
Slm millet..
fragman bugün kesin cikar yaprak dökümü reklam aralarinda..su avukati bende cok merak ettim..neden ödedi genconun kefaletini..necatinin adamimi yoksa kim bu avukat.. izleyip görücez..bu bölüm gene baya üzülecek genco..
özgede gercek aileisni buldugu icin galiba kimseyi dinlemicek..

azizoz
20-02-08, 18:05
Size müthiş bir haberim var.Genco bu hafta tüm dizilerde en fazla reklam alan 4. dizi,Kanal D'nin ise birinci dizisi oldu.Bu gerçekten harika:happy0064Multimedya bölümüne ekledim.
Ayrıca dizifilm.com anasayfada Genconun ikizleri hakkında bi haber var.İsteyenler okuyabilirler.
Bu akşam fragmanı göreceğiz inşallahbye

cann2366
20-02-08, 18:40
azizoz o da Genco'nun müthişliğinden
reklamveren tercih etmeyip napacak:img-hyste

Ya ben diziye yabancı kaldım ,inşallah bu bölümü kaçırmam
Vallahi evden çıkmayacağım diziyi izleyeceğim söz verdim kendime:img-hyste

gosde_
20-02-08, 20:29
Vay be demek reklamverende genco 4. olmuş bende diyordum bu bölüm ne kadar çok reklam verdi diye demekki bir amacı varmış:)

Ben resimlere bakarken bir şeyi daha farkettim necatinin bulduğu aileninde gözleri yemyeşil yani bare onu uydurmasaydın:img-cool2

Ben hala şu Binnurun adını bulamadım:icon_whis

Fragmanda çıkmadı daha bu akşam çıkacak inş
fragman çıkmadan hatta bir iki bölüm geçmeden soru işaretleri cevaplanmayacak:icon_whis ben söylediğimde kararlıyım tekrar yazıyorum:)

Pınar bölümün sonlarına doğru Gencoyu ziyarete gittiğinde
"aslında sadece özge de değil genco herkesin kafası karıştı aile öyle şeyler anlattı ki öyle kanıtlar sundu ki..." diye bir cümle söyledi
aha işte bu cümle aynen bizim durumumuzu anlatıyor nasıl benzetme ama

suee
20-02-08, 20:41
azizoz çok güzel habermişş çok sevindim ee hakediyor hani gencomuz da :good: :)

fragman çıkmadı daha meraktan çatliycim inş bu akşam çıkar biraz olsun merakımızı gideririz diye umuyorum..(hoş fragman çıksa bile bize yetmiyor :))

hihi gözdecim haklısın aynen bizim durum..ama necatide öyle bir plan yapmışki bi hemen yerden patlak verecek gibi değil..genco bile kendinden şüphe edebilir yani :dito

gosde_
20-02-08, 22:59
Fragmanı gördümm...
Özge sonunda kendi hatırlıyor geçmişini
gerçek isminin Gülay ,abisinin de Genco olduğunu:happy0064
<