PDA

Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv 17)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

keremcem d
27-02-08, 17:53
bu bölüm gerçekten çok güzeldi benim izlediğim bölümlerin en heyecanlısı en konusu bol olandı özge tam gerçekleri öğrendi başına bi darbe daha aldı ya hafızası yine silinirse sandım ama özeti okuyunca böle bişey olmadığını anladım

şu ejderin gencoyla kanka olması işe yaramış gibi görünüyo tarkanı sıkıştırmış o da iş birliği yapmış cüneyti yakalatmak için tuttum bunu

genco ile pınar arasında ne olucak acaba ilke dedikleri bile oları ayıramadıysa hiç bişey ayıramaz
Ayneeennn ejderin genconun tarafinda olmasina bende cook sevindim... iyiki tarkan zamaninda selinin o görüntülerinin oldugu cd yi kopyalamis..:img-yes:yoksa ejderle gencoyu hic kanka olarak göremezdik..
yakinda cüneytin tüümm foyalari ortaya cikar..insallah selinde ejdere hemen asik olur:img-yes:
aynen bencede gencoyla pinari hic birsey ayiramaz..
fragman bugün cikar yaprak dökümü reklam arasinda..:happy0064

Hilo
27-02-08, 21:15
Arkadaslar hepiniz bence genco biter diyorsunuzda bence genco henüz bitmez..Diger karakterler var cünkü..Pinar ve genco evlenebilecek mi??Pinarin babasina ragmen??Abi-Kardes kavusmasi demek Genconun finali demek degil ya..Bence daha devam eder..

girls
27-02-08, 21:34
zavallı özge kırk yılldır diğer ailededeydi bi gerçek aile buldu (iyi ki değildir) daha ilk günden tokat yedi sonra da dayak etıcakalr.... bu gidişle özgeyi bırakmazlar rehin tutacaklar hem özge üniversite okumuyordu ne diye yalova ya diye gidiyo yani ayıp bu özgenin sandığı aileye ayıp yani bunca zaman öz ailesindeydi hiç dayak yediğini görmedim inş özge kısa bir zamandan sonra yine eski ailesine döner

(BuRcUu)
27-02-08, 21:36
Sahte aiLe öz kızLarı iLe Özqe'yi takas etmek istemektedir.. NasıL yani..?? AiLenin öz kızı yaşıyor o zaman pekii ama nerde?? Pınar-Genco arasında yaşanan qeLişmeyi merak ediyorum.. Bir de SeLin Ve Cüneyt'in qecesini..

Hilo
27-02-08, 21:54
Arkadaslar bu arada reklam hala cikmadi mi ya..:(

özlem34
27-02-08, 22:38
Youtube'da fragmani gördüm,
cok ama coook heyecanli bi bölüm olacak:img-yes:
Ohh beee sonunda özge bütün gercekleri ögreniyo...
Umarim Gencoyu affeder, yani tamam ondan gizlemicekti bu zamana kadar,
ama sonucta öz abisine kavustu, hic olmazsa artik bi "gecmisi" var:happy0064

Bu sezon gercekten bitebilir, hic aklima gelmedi. Yani artik ne olabilirki?

aylnaslm
27-02-08, 22:41
vaoov çıkmış mı fragman nası görmedim ya:icon_whis

ya neler oluyo fragmanda bilmiyorum ama şu aile işi çok sinirimi bozuyo!!
özge zaten küçük çıtı pıtı bi kız zarar vermesinler ona:icon_sorr

gerçi genco varken napabilirler ki pöhh:img-cool2

nese fragman yorumunu da yaparım bi ara:D

azizoz
27-02-08, 23:02
Fragman videolar bölümüne eklenmiş.
Hayret!!!ben özgenin bu kadar çabuk kurtulacağını düşünmemiştim.Genconun gerçekleri saklamasını çok mantıksız buluyordum ve de düşüncemde haklı çıktım.Özge ona nasıl abi diyebileceğini ve şimdiye kadar nasıl bu şekilde yanında dolaşabildiğini bilmiyor ve de anlamıyor.Haksızda değil.
Başka birşey göremediğim için yorum yapamayacağım ama bölüm baya hareketli olacakbye

girls
27-02-08, 23:03
ayy fragmanı izledim yaa çok heyecanlı bir bölüm olacağı kesin

gosde_
27-02-08, 23:49
Fragman çıkmış izledim
yine süper bir bölüm daha bizi bekliyor

Genconun herşeyi özgeye(hemde sahte babasının kollarında) açıkladıktan sonra özgenin yeter diye bağırması çok kötü:icon_sorr

Özge herkesi suçluyor bence herşey bundan sonra başlayacak özge herkese tavır alacak

Genco özgeyi anne ve babasının mezarına götürüyor:(
Özgede nasıl abi diyeceğim şimdi ben o adama diyor:(
Özge bir türlü kabullenemeyeceğe benziyor

GÜL GÜZELİ
28-02-08, 00:18
Fragman çıkmış izledim
yine süper bir bölüm daha bizi bekliyor

Genconun herşeyi özgeye(hemde sahte babasının kollarında) açıkladıktan sonra özgenin yeter diye bağırması çok kötü:icon_sorr

Özge herkesi suçluyor bence herşey bundan sonra başlayacak özge herkese tavır alacak

Genco özgeyi anne ve babasının mezarına götürüyor:(
Özgede nasıl abi diyeceğim şimdi ben o adama diyor:(
Özge bir türlü kabullenemeyeceğe benziyor

evet fragmanı bende izledim ve sana katılıyorum özge bu durumu kolay kolay kabullenemicekk ama anlamadıgım bi keresinde özge ahmetle konuşurken genco benım gerçek abim olabilirmi gibi bi laf etmişti ve gözlerinin içi gülüyodu özge herşeyden çok istedigi şey gerçekleşmişken neden tepki veriyo işde ben bunu anlamıyorum neysee sonuçda gerçegi ögrendi şimdi herşey daha heyecanlı olucakkk..

GENCO_29
28-02-08, 00:23
fragmanı bende izledim çok heyecanlı nefes kesici bir bölüm geliyor cumartesi çabuk gelsin ya çatlayacaz yoksa meraktan burada...forumda çatlama falan olmasın sakın:)

gosde_
28-02-08, 00:30
evet fragmanı bende izledim ve sana katılıyorum özge bu durumu kolay kolay kabullenemicekk ama anlamadıgım bi keresinde özge ahmetle konuşurken genco benım gerçek abim olabilirmi gibi bi laf etmişti ve gözlerinin içi gülüyodu özge herşeyden çok istedigi şey gerçekleşmişken neden tepki veriyo işde ben bunu anlamıyorum neysee sonuçda gerçegi ögrendi şimdi herşey daha heyecanlı olucakkk..

evet o zaman çok istediği birşey olabilirdi ama şimdi genconun üzerinde sapık damgası var
zaten mezarlıkta da nasıl abi derim ben bu adama şimdi derken ben o anlamı çıkarttım:icon_whis
yoksa o olaydan önce çok sevinebilirdi

didemfener
28-02-08, 12:55
fragmanı izlemedim nasıl heycanlımı
anlatın bana ya lütfen kaldım böle:):D:D:D

tubi
28-02-08, 12:57
didemcim izleme bence :) Gayet sinir yani.

Özge o adama nasıl abi derim diyor yahu. Son sahne. Yani artık Özge de herşeyi biliyor. ÖZgeyi kurtarıyorlar da..

Özge hepiniz biliyordunuz değil mi diyor ? Ben ailemi özlerken acı çekerken hepiniz biliyordunuz..

Videolar kısmında var bak istersen :)

didemfener
28-02-08, 13:05
ay tuba işte bundan korkuyordum korkutğum başıma geldi özgede haklı yani gülaymı dmeliyim bilmiyorum..yani bende onun yerinde olsam affetmezdim sonunda öğreniyo ya tm işte bukdar dedim bu zamana kdar ağzında ne geveledin:D:D

tubi
28-02-08, 13:07
ee bu durumda sanırım yavaştan dizi sonlarına yaklaşıyoruz en fazla 5 bölüm gibime geliyor. ejder de itiraf ettircekmiş tarkan a. e cüneyt in ipide ortaya çıkacak. gülay herşeyi öğrendi. pınarla genconun arası da düzelcek. ahmet de özgenin gönlünü bence alır.

ee başka pek bişey kalmadı zannımca :)

bu arada pazar günü bebekte sibel i gördüm :)

didemfener
28-02-08, 13:10
ee bu durumda sanırım yavaştan dizi sonlarına yaklaşıyoruz en fazla 5 bölüm gibime geliyor. ejder de itiraf ettircekmiş tarkan a. e cüneyt in ipide ortaya çıkacak. gülay herşeyi öğrendi. pınarla genconun arası da düzelcek. ahmet de özgenin gönlünü bence alır.

ee başka pek bişey kalmadı zannımca :)

bu arada pazar günü bebekte sibel i gördüm :)

ah canım konuşsaydın bari:D:D
nasıldı analtsana:D:Dyani dizideki gibi değildir giyimi daha spordur..boyuda kısa kanımca

2shy
28-02-08, 15:06
slm arkadaşlar fragmanı şimdi izledim video bölümünden heyecanlı bir bölüm
olacağa benziyor ben en çok pınarın ne tepkisini merak ediyorum bakalım babasının yaptığını öğrenince ne yapacak:icon_whis

keremcem d
28-02-08, 17:59
oo fragman cikmis..:happy0064:happy0064
süüper heyecanli bir fragman ya,, bu bölümü iple cekiyorum.. özgenin simdi gencoya böyle davranmasina hak verdim..zamaninda özge gencoya abi diyip sarilirken dicektin ben senin abinim..simdi en olmadik yerde ben senin abinin diyor..

kıvanckerocu
29-02-08, 16:12
valla geçen bölüm süper bi bölümdü olay örgüsü süperdi..necati hakikaten süper bi oyun hazırlamış elelrine sğalık az kalsın bende inanıyordum genconun özgenin abisi olmadığına (ki genco bile inanacaktı) fouma bi haller olduğu için giremedim.
yarın çok daha güzel bi bölüm gleiyor nihayet özge gülay olduğunu,genconun abisi olduğunu öğrendi.
ilk başta tepki vermesi çok normal ama düzelecektir araları bnce...dizide bitceke heralde çok üzülüyorujm bitmesine...forum bomboş lütfn arkadaşlar gelin yorumların esirgmeyin...
bide geçen hafta 3.olmuştuk buda bnce gayet ii bir reyting...

suee
29-02-08, 16:47
slm forum :) çok yavaş gördüm sizi :( :( ben de uğramadım 3-4 gündür ama derslerim yoğunlaştı öss de yaklaştı sayılır :/ :/ artık haftada 1 gün ya girerim ya giremem cumartesi akşamları uğramaya çalışıcamm bölümden sonra...

fragmanı gördüm özgeden bu kadar olaydan sonra hemen abiim diye sarılmasını da bekleyemezdik ama bu soğuk tavrı da kısa zamanda yok olacaktır.genco da çok acı çekti özge de...fragmandan tek çıkarabildiğimiz zaten özgeyle genconun durumu başka da bi ipucu yok bölümü merakla bekliyorum

gosde_
29-02-08, 17:20
Dediğiniz gibi Özge birkaç bölümde sürse gerçeği kabullenecektir
bu sırrın ortaya çıktıktan sonra öğrenmeyen karakterlerinde tepkilerini merak ediyorum

ama asıl merak ettiğim bu bölüm pınar ile genco arasındaki gelişme ne
fragmanda da birşey yok zaten cumartesiyi merakla bekliyorum:)

++ 35. bölüm özeti diye birşey eklenmiş ama nerden uydurulmuş anlamadım böyle birşey olamaz zaten kaynakta yok:)

suee
29-02-08, 17:40
eet gözdecim bende o gelişmeyi çok merak ediyorum..gelişme diyince insanın aklına olumlu şeyler geliyor ilk etapta ama kötü bir olayda olabilir tabiki :/ :/

35.bölüm özeti altında yazılan şeylere gelince..açıkçası bana mantıklı geldi.özgenin genconun kardeşi olması tabiki mahallede şok yaratacaktır genconun kimseden saklamasına gerek kalmamış olacak çünkü önemli olan özgenin öğrenip öğrenmemesiydi...

sonra necati konusu.zaten ilke ve genco şüpheleniyorlardı bu şüpheyi çenesi düşük ilke kesin pınarı iğlenemek adına söylemiştir ona pınar da bu işin peşine düşer pekala...

yani bu yerleri bana mantıklı geldi baya..

keremcem d
29-02-08, 18:43
Dilekcigim ayneenn gencoda özgede cok aci cekiyordur fragmandan anlasiliyor saten.. bence yani bu bölüm olmasada belki gelecek bölüme özgenin tavri degisir.. cünkü gencoya hak verir.. herseyi özgeyi incitmeden yapmak istiyodur..
bakalim nolucak son bir güncük..

kıvanckerocu
29-02-08, 19:31
eet gözdecim bende o gelişmeyi çok merak ediyorum..gelişme diyince insanın aklına olumlu şeyler geliyor ilk etapta ama kötü bir olayda olabilir tabiki :/ :/

35.bölüm özeti altında yazılan şeylere gelince..açıkçası bana mantıklı geldi.özgenin genconun kardeşi olması tabiki mahallede şok yaratacaktır genconun kimseden saklamasına gerek kalmamış olacak çünkü önemli olan özgenin öğrenip öğrenmemesiydi...

sonra necati konusu.zaten ilke ve genco şüpheleniyorlardı bu şüpheyi çenesi düşük ilke kesin pınarı iğlenemek adına söylemiştir ona pınar da bu işin peşine düşer pekala...

yani bu yerleri bana mantıklı geldi baya..

dilekcm bncede özge öğrendikten sonra kimse için öenmli diel...özge ilk başta gencoya kötü davranacak ama zamanla anlayacka onu...
pnarda babasının oyunu olduğunu anlar aslında daha çözülecek bir sürü şey var..
bnde yarın bölümden sonra foruma bişey olmazsa girmeyi düşünüyorum..inşallah oshbet ederiz burda...
dilekcm sana çalışmalarında başarılar cnm kolay gelsin:img-wink:

GÜL GÜZELİ
29-02-08, 20:25
ya arkadaşlar noluyooo daha 34.bölüm yayınlanmadan 35.bölüm özeti gelmiş ne alaka bu özet dogru mu? inansammı inanmasammı bilemedimm biri açıklayabilirmi ne oluyoo??

didemfener
29-02-08, 21:04
ben şahsen bu özete inanmadım bir ilkmi gerçekleşti daha 34 bölüm yayınlanmadan 35 gelsin.. dizi özgeyle genconun üstüne kurulurken özge bence onu kolay kolay effetmz bide bağrına basımuoş güliyim barii

GÜL GÜZELİ
29-02-08, 21:16
ben şahsen bu özete inanmadım bir ilkmi gerçekleşti daha 34 bölüm yayınlanmadan 35 gelsin.. dizi özgeyle genconun üstüne kurulurken özge bence onu kolay kolay effetmz bide bağrına basımuoş güliyim barii

bencedee çok saçmaa 34. bölümde neler olcak bilmeden 35. özeti napalımm hem dedigin gibi özge kolay affetmiyecege benziyodu 34.bölüm fragmanında bi bölüm geçtikden sonra ne degişiyoda affediyo kii bana da mantıklı gelmedi bu özet...

gosde_
29-02-08, 21:22
bencedee çok saçmaa 34. bölümde neler olcak bilmeden 35. özeti napalımm hem dedigin gibi özge kolay affetmiyecege benziyodu 34.bölüm fragmanında bi bölüm geçtikden sonra ne degişiyoda affediyo kii bana da mantıklı gelmedi bu özet...

aynen banada mantıklı gelmedi bu özet bir önceki sayfada da sormuştum
ekleyen kişi senaryo başlığı ile karıştırmış herhalde

Dilekcim dediğin gibi gelişme olumludur ama bizi yanıltmak içinmi öyle yazdılar acaba
ya birde başında ilkeye rağmen diyor yani bir an önce yarın gelsin:):)

sibs
01-03-08, 01:28
Yarinki bolumun ozetini okumadim ama reklamlarda Genconun ozetini gordum. Super olacak bence :) Belliki Ozge Gencoyu affetmeyecek. Hatta Pinarlarida affetmeyecek. Son iki bolum zaten cok heyecanliydi. Hele gecen hafta Ozgenin ailesini hatirlamasiyla bolum bitince aaaa diye kaldik TV karsisinda :) Ha soylesin ha soylesin Genco Ozgeye gercegi dedik bir turlu olmadi. Hic beklemedigim bir anda gecen hafta Ozge kendisi hatirladi. Senaryoyu iyi hazirlamislar son bolumlerdi. Diziye heyecan geri geldi. Konular iyi gidiyor ama keske arada bir okuldakiler filanda olsa. Insan bir gordugunu 3 hafta gormuyor. Hem Tulin hoca ve Muhtar konusu islenmiyor. Yumurcak kayip (gerci baska dizide oynuyor). Keske bazi konular yari kesmeseler.

burju1907
01-03-08, 11:52
bu bölüm çok süper olcak bence...((:

batuhan_gumus
01-03-08, 11:54
arkadaslar bugün genco varya bakalim neler olucak cok heyecanli bi bölüm olucak
özge gencoyu galiba red ediyor ya:icon_sorr
ama nese uff bi yan önce aksam olsun
bugün hem genco hemde mih var :happy0064:happy0064

GENCO_29
01-03-08, 13:06
dizimize 7 saat 44 dk kaldı...Akşam muhteşem bir genco bölümü izleyecez heyecanı aksiyonu bol nefes kesici bir bölüm olacak...

didemfener
01-03-08, 13:52
sonunda dizimizin günü geldi..bakalım neler olcak çok heyecanlı olcağı kesin özge çok kızmış belli haklı yani özge hem abisini hem ahmeti hemde pınarı affetmicektir..

suee
01-03-08, 17:46
dilekcm bncede özge öğrendikten sonra kimse için öenmli diel...özge ilk başta gencoya kötü davranacak ama zamanla anlayacka onu...
pnarda babasının oyunu olduğunu anlar aslında daha çözülecek bir sürü şey var..
bnde yarın bölümden sonra foruma bişey olmazsa girmeyi düşünüyorum..inşallah oshbet ederiz burda...
dilekcm sana çalışmalarında başarılar cnm kolay gelsin:img-wink:

haklısın başakcım özge çok çabuk parlıyor ama gönlünü almak da kolay oluyor:img-icecr bu seferde öyle olacaktır ee abine kavuştun uzatmak olmaz:img-pilot

pınar bu işin peşine düşer kesin hatta gencoyla birlikte:icon_whis pınar bu kez babasını kesin affetmez tüm gerçekleri de gider annesine anlatır gibi geliyor bana:icon_whis

çok saol başakcım hepimize kolay gelsin cnm:img-wink:

gozdecık
01-03-08, 17:57
Slm arkadaşlar aslında ben wonderful ama bloklendim.15 dklık:D:D

Nese size süper bir haberim var.Bugün setteydim.Hatta hala da sette sayılırım.Yane Kuştepede Üniversitenin tam karşısındaki evde size bunları yazıyorum.Bugün 35.Bölüm çekimleri var.Arabalarında senaryo dosyası vardı.Dizi en son kalan yerden devam ediyor

Bu kemal ve karısı (adını unuttum)onların konuşmaları vardı ilk sayfada.Kadın kocasına keşke biraz sinirlerine hakim olabilseydin diyor.Adamsa hakketti gibi bişi dior.Ve heralde adamın oğlu sanırım adı Murat ama emin değilim.işte kemal onu arıyor ama ulaşamıyor vs.vs.vs.

Gelelim Özge-Genco olayına ...özge genconun evinin terasında.Bu en üst kattalar.Özge abisinin göğsüne filn yatıyor.Yane hiç agresif bir tavrı yoktu.

Genco ve özge nin gerçek hayatta sigara içtiklerini bilmiodum çok üzüldüm.Bu arada özge hastalanmış.Çok öksürüyor.Ayrıca genco yane alpayla hazal muzurluklar yapıyor.üstten set ekipmanına bişiler atıyolardı ama çook tatlılardıı

suee
01-03-08, 18:30
çok tşkler gözdecik haberler güzel :good:
genco ve özge olayına çok sevindim...
ama kemal ve eşinin neyin peşinde olduklarını düşünüyorum ama bulamıyorum onların oğulları ölmemiş miydi ????baya merak ettim şimdi..

yeni haberlerini bekliyoruz :)

wonderful
01-03-08, 18:55
ben gozdecik blokem kalktı.Meğer klavyede 9 sayısı bozulmuş sifremi yanlış giriomuşum:icon_whis:icon_whis

Şuan balkondan bakıyorum da film set arabaları hala orda ama en son yemek yemeğe gitmişlerdi.Bide ahmetin sahnesini gördüm.çok tatlı ya yönetmene takmış durumda ikide bir ona dil çıkarıyo filn.:img-in_lo:img-in_lo

Cansu*
01-03-08, 19:53
gözdecim gördüklerini bizlerle paylaştığın için sağol

gelelim yoruma

bu kadın ve adam hala bu işin peşini bırakmıyolar demekki genco özgeyi kurtardı işte anladılar gerçek anne ve baba olmadıklrını bırakın artık bu aileyi dimi ama

özge o yaşta sigaramı içiyomuş bi de hastaymış demekki geçmiş olsun

genco-özge olayına sevindim demekki abi-kardeş olmuşlar size de bu yakışır

bu arada genco aile imzası yapıyorum özel mesaj atmanız yeterli

*burçak*
01-03-08, 21:17
ilk reklam arası
bu necati elinde onunda yakalancak merak ediorum o zaman ne hesap vericek
pınarın ağlaması beni deli etti nedense ağlamasına dayanamıorum ama genco onu çok zor affeder çünkü derinden bi yara açtı
Ahmmete helal olsun bidaha bırakmıycam özgeyi filan dedi
o sahte babada cidden çok gıcık bi adam tibinde memenet yok ztn ne cesaret bıçak çekio kıza ya of gencoda gördü gülay die bağırdı :(
dizi baya heycanlı şu kaç haftadır izlerken heycan kat sayım artıo cidden :)

*burçak*
01-03-08, 21:45
gene bi reklam arası :)
necati beya şunu diorum çok emin konuşuo ama foyası ortaya çıkınca görücem onun yüzünü:img-cool2
özge için daha bi çöküş oldu ama özgede haklı sen aylarca yanında ol aileni anlat vs o kişi bir anda abin olsun büyük şok etkisi yaratır insanda:icon_sorr
o adamcağızada bi yandna acıdım ya ne yufka yürekliğim ben öyle
genco ve özge mezarlığa gidince nedense gözlerimden yaş geldi baya etkiledi beni:sad53:
şimcik 3. reklam arasında gelirim artık:img-wink:
neden kimse yok burda
bu arada pınar gözüme çok tatlı gözüktü (Selen'im):img-in_lo

(BuRcUu)
01-03-08, 22:09
beklediğim gibi oldu.. Özge Genco'ya kötü davranıcak bir süre daha sonra kabullenicektir.. Pınar saçLarını kestirmiş sanırım hiç hoşuma qitmedi.. Kötü olmuş bence.. Ahmet-Özge ilişkisini kaldığımız yerden izlemeye devam.. ;)

*burçak*
01-03-08, 22:14
kestirmemiş sanırım arkadan dağınık bi şekilmi filan toplamış sanırsam
necati gene ortaya öle bi laf attıki özgenin ailesi inanmıycak genconun özgesinin abisi olduğunu
bu ilke zaten beni uyuz edio yangına körüklemi gidio ne
genconun pınara tepkisi baya ağır olucak onu en çok üzünde o oldu zaten
özge baya tepkili olcak evet heralde haftaya olan bölümde geçmiş oluyotüm tepkiler

geryyy
01-03-08, 22:20
kestirmemiş sanırım arkadan dağınık bi şekilmi filan toplamış sanırsam
necati gene ortaya öle bi laf attıki özgenin ailesi inanmıycak genconun özgesinin abisi olduğunu
bu ilke zaten beni uyuz edio yangına körüklemi gidio ne
genconun pınara tepkisi baya ağır olucak onu en çok üzünde o oldu zaten
özge baya tepkili olcak evet heralde haftaya olan bölümde geçmiş oluyotüm tepkiler

Bnde aslında ilk inanmazlar diye düşündüm ama Özge hatırladı herşeyi. Yani bu durumun yalan olmadığı belli. Genco uyduruyosa Özgenin hatırladıkları ne o zaman die düşünürler.
Ayy wallah yhaa benide deli ediyo İlke. Her fırsatta iğneliyo Pınar'ı.
Yha bu kadar kısa zamanda nası değişiyo Özge anlamıyorum. Yani bu bölüm bu kadar kötü bakarken Gencoya bi bölüm sonra nası herşy düzelebilio. Yani braz daha sürse neyse diyecem ama bi acaiplik ar gibi yada bana öyle gelio :D

alişşş
01-03-08, 22:41
şükür kavuşturana sonunda genconun anne tarafından birileri meydana çıktılar bende hiç çıkmayacaklar diyodum bu çok çok iyi oldu artık genco pınarın babasına karşı daha güçlü olacaktır

*burçak*
01-03-08, 22:43
genconun sözleri çok ağarmıydı sanki asla affetmiycem filan dedi tam pınar genco aşkı süper giderken işmiydi bu pınarın yaptığı
nasıda ağlıodu öle kapıda of benide ağlatıo naptı bu selen bana ya :( :)
tibet pınarın kafasını bulandırcak die ödüm koptu ama istediği olmadı
özgece sonunda söledi ailesine gencoyu ailede şok etkisi yarattı

*burçak*
01-03-08, 22:45
şükür kavuşturana sonunda genconun anne tarafından birileri meydana çıktılar bende hiç çıkmayacaklar diyodum bu çok çok iyi oldu artık genco pınarın babasına karşı daha güçlü olacaktır

anne tarafından mı bu nerden çıktı şimdi anlayamadım :blink::blink:

*burçak*
01-03-08, 23:03
işte süper bitti süper bi bölüm sonuydu şuan çok sevindim buna hemde çok:happy0064
o kıl kuyruk cüneytte az değil yani kızı götürdü otele hemen :img-pilot
pınar iyiki cdyi götürdü ve izletti özgene işte süper bişey yaptı umarım genco ile arasıda düzelir :img-in_lo

levoo
01-03-08, 23:05
Genco ve Özge artık birlikteler :)

Bu bölüm fena değildi asıl önemli olan artık Genco'nun aklanması...

geryyy
01-03-08, 23:06
Süper bitti yhaa bölüm :D Tam üzülüyodum bu bölüm çok kötüydü falan die (özge&ahmet brşması hariç) ÖZge gelmesi abi demesi çok güzel olduuu :D:D Ne zamandır beklediğimiz an gerçekleşti.
Özgeyle ahmette barıştı . Unbelievable yani :D
Off tek kötü şey Gencoyla Pınarın ayrılması. Yha bi barışıyolar bi ayrılıyolar. Keşke Pınar şüphe etmeseymiş çok köt oldu ya ayrılmaları:(
Tibette hemen başladı Pınarı fitlemeye. Sinir . İlke bi yandan tibet bi yandan.

Genco gerçekleri öğrenince Pınara hak verecek. Pınarın İlke hakkında söylediklerinin gerçek olduğunu umarım en kısa zamanda anlar genco

kıvanckerocu
01-03-08, 23:07
ay muhteşem bi bölmüdü sonu çok güzel bitti işte en özlediğim şey buydu özgenin gencoya abim diyerek sarılması...
ahmetin özgeye olan aşkını genconun kabul etmesi ve umarım çok mutlu olursunuz demesi....
cüneyt pisliğinin oyunalrıda orataya çıkacak inşallah ejderim ve tarkan sayesinde...bide slinin başına ne gelecek çok merak ediyorum:icon_whis
genconun kefaletini kimin ödediğinide çok merak edşyorum artık bi çözümlenese...
bide necatinin oyunu ortaya çıkar yakında pınar şüphelenmeye başlar....
özgenin gazeteyi bulamsı güzel anlatılmış...mahmutun gazeteyi koyması.özgenin tesadüfen bulamsı fln ii yazılmışşş:good:

kıvanckerocu
01-03-08, 23:08
Süper bitti yhaa bölüm :D Tam üzülüyodum bu bölüm çok kötüydü falan die (özge&ahmet brşması hariç) ÖZge gelmesi abi demesi çok güzel olduuu :D:D Ne zamandır beklediğimiz an gerçekleşti.
Özgeyle ahmette barıştı . Unbelievable yani :D
Off tek kötü şey Gencoyla Pınarın ayrılması. Yha bi barışıyolar bi ayrılıyolar. Keşke Pınar şüphe etmeseymiş çok köt oldu ya ayrılmaları:(
Tibette hemen başladı Pınarı fitlemeye. Sinir . İlke bi yandan tibet bi yandan.

Genco gerçekleri öğrenince Pınara hak verecek. Pınarın İlke hakkında söylediklerinin gerçek olduğunu umarım en kısa zamanda anlar genco

evt hümeyracm ya umarım gencoyla pınarrda barışır en kısa zamanda....
tibette artık vazgeçsin pıanrdan evet hemen fitledi özge için seni kullandı diyeama Pıanrım inanmadı:happy0064
bu arada burçak imzan ve avin süper...

keremcem d
01-03-08, 23:09
:happy0064:happy0064Hepiniz gibi bende acayip mutluyum ya.. hem özgeyle ahmetin arasi nihayet düzeldi hemde özge abisine sarildi..daha ne isteriz ki..tek kötü olan simdi ise genco ve pinarin arasinin kötü olmasi..ama yakinda onlarinda arasi iyi olur insallah..
Ejderde cüneytin foyasini ortaya cikarti cikaracak..
bir ara özge hic affetmicek sandim abisini ama pinar sagolsun aff etti:happy0064

kıvanckerocu
01-03-08, 23:11
:happy0064:happy0064Hepiniz gibi bende acayip mutluyum ya.. hem özgeyle ahmetin arasi nihayet düzeldi hemde özge abisine sarildi..daha ne isteriz ki..tek kötü olan simdi ise genco ve pinarin arasinin kötü olmasi..ama yakinda onlarinda arasi iyi olur insallah..
Ejderde cüneytin foyasini ortaya cikarti cikaracak..
bir ara özge hic affetmicek sandim abisini ama pinar sagolsun aff etti:happy0064

fatmacm bnde ya bikaç bölüm affetmiycek sandım...bide özge eve giderken dönüp barışacaka sandım barışmayınca bikaç bölüm olmaz dedim....ama beni şaşırttılar...iyikide barıştılar...çok sevdiğim bi bölümm oldu:img-icecr

Cansu*
01-03-08, 23:11
güzel bi bölümdü sürükleyiciydi gencoyla pınara üzüldüm ama genco neden bu kadar ağır tepki verdi anlayamadım ama o da haklı sevidiği kız kendine güvenmiyo

tibet de hemen gencoya karşı pınarı doldurmaya başladı

özge ile ahmet barıştı darısı genconun başına

sakinin de annesi hstaymış

cüneyt yine sinirdi dans etmeleri falan

bu kefaleti ödeyen kim ya merak ettim

genco aile imzası için ö.m atmanız yeterli

keremcem d
01-03-08, 23:14
fatmacm bnde ya bikaç bölüm affetmiycek sandım...bide özge eve giderken dönüp barışacaka sandım barışmayınca bikaç bölüm olmaz dedim....ama beni şaşırttılar...iyikide barıştılar...çok sevdiğim bi bölümm oldu:img-icecr

ayneeenn hersey tikirinda.. ama genco cok agir konustu ya pinara karsi.. affetmicem fln dedi ya yazik pinara.. ama oda bir yandan hakkli kime inanacagini sasirdi.. yapti bir hata biraz süründür ama gelecek bölüm aff etsin genco uzatmasin fazla hehe:img-yes::img-yes:
Bide ben binnura cok acidim ya.. bilmiyorum ama cok tatli bir kiz..sakinle olur bence:img-yes:yakisirlar:img-yes:

Hilo
Harika bir bölümdü..Özelliklede son sahneye bayildim..Ne kadarda güzel sariliyorlardi abi-kardes..
Ayrica kefaleti kimin ödedigini cok merak ediyorum..Arabaya bakilirsa zengin biri..Ailesinden biri olmadigida kesin zaten..

geryyy
evt hümeyracm ya umarım gencoyla pınarrda barışır en kısa zamanda....
tibette artık vazgeçsin pıanrdan evet hemen fitledi özge için seni kullandı diye ama Pıanrım inanmadı:happy0064
bu arada burçak imzan ve avin süper...

İnşş cnm :D
Yoq yha onun vazgeçeceği falan. Hani bi kere İlkeyi görmüştüya Genconun evinde İlkede üstüne bi de gidip burda olanlar burda klsın demişti. Tibet aslnda o konuyu Genconun yanında konuşsa b Genco anlar İlkenin nası biri olduğunu ama bu da çok zor :(

kıvanckerocu
01-03-08, 23:16
İnşş cnm :D
Yoq yha onun vazgeçeceği falan. Hani bi kere İlkeyi görmüştüya Genconun evinde İlkede üstüne bi de gidip burda olanlar burda klsın demişti. Tibet aslnda o konuyu Genconun yanında konuşsa b Genco anlar İlkenin nası biri olduğunu ama bu da çok zor :(

evet ilke çok şeytan ya onun yüzünden zaten tibet bu kadar emin konuşuyo haklısın cnm:img-cool2
genco pıanra gerçekten ağır konuştu en kısa zamanda barışmaları dileğiyle:good:

geryyy
01-03-08, 23:20
ayneeenn hersey tikirinda.. ama genco cok agir konustu ya pinara karsi.. affetmicem fln dedi ya yazik pinara.. ama oda bir yandan hakkli kime inanacagini sasirdi.. yapti bir hata biraz süründür ama gelecek bölüm aff etsin genco uzatmasin fazla hehe:img-yes::img-yes:
Bide ben binnura cok acidim ya.. bilmiyorum ama cok tatli bir kiz..sakinle olur bence:img-yes:yakisirlar:img-yes:

Bncede yha Pınarın yaptığı şey çokta büyütülecek bişey değildi. Genco da dedi bn bile nanıyodum nereyse dedi. E sen bile inancaksan Pınarın böyle düşünmesi doğal değilmi yanii.Hem çok pişman oldu bence affetmesi lazım.
Ayy Binnur çok tatlı yaa canım çok üzüldüm onaa. O da iyi birini bulsa kendine göre :D Mesela Ejder hem selin ejderi haketmiyo Bİnnurla birlikte olsunlar :D

geryyy
01-03-08, 23:23
evet ilke çok şeytan ya onun yüzünden zaten tibet bu kadar emin konuşuyo haklısın cnm:img-cool2
genco pıanra gerçekten ağır konuştu en kısa zamanda barışmaları dileğiyle:good:

Evet çok ağır konştu yha. Pınarda yazık o sğukta kaç saat oturdu betonun üstünde.
Yha necati nie böyle yapıyo sinir adam yhaa. Ne planı vardı ben anlamadım yani. Özgeyi Gencodan ayrmak falanmıydı nie böyle bişi yaptıı :S

keremcem d
01-03-08, 23:24
Bncede yha Pınarın yaptığı şey çokta büyütülecek bişey değildi. Genco da dedi bn bile nanıyodum nereyse dedi. E sen bile inancaksan Pınarın böyle düşünmesi doğal değilmi yanii.Hem çok pişman oldu bence affetmesi lazım.
Ayy Binnur çok tatlı yaa canım çok üzüldüm onaa. O da iyi birini bulsa kendine göre :D Mesela Ejder hem selin ejderi haketmiyo Bİnnurla birlikte olsunlar :D

ayneennn.. genco biraz abarttti ya..tamam hakkli bir yandan pinar güvenmeliydi ama yapti bir hatta.acayip konustu affetmicem fln diye..
Bu arada ayneen binnuru acayip sevdim bende cok tatli biri yaa:img-yes::img-yes:kesin dizide rolu devam etsin isterim:img-yes:ejderle yada sakinle:img-yes:

senemazra
01-03-08, 23:25
arkadaşlar ben gencoyu denk geldikçe seyrediyorum ama şu kefalet mevzusu çıktığından beri aklıma gelen tek isim genconun dedesi bir kere genco da anlatmıştıya annemin babası çok zenginmiş babamla evlenmesini hiç istememiş evlenince de annemi evlatlıkdan red detmiş aslında bunu anlattığından beri hep bu dedenin çıkacağı günü bekliyordum bence kefaleti ödeyen anca dede olabilir onun haricinde çıkıcak biri hiç aklıma getiremiyorum

geryyy
01-03-08, 23:26
ayneennn.. genco biraz abarttti ya..tamam hakkli bir yandan pinar güvenmeliydi ama yapti bir hatta.acayip konustu affetmicem fln diye..
Bu arada ayneen binnuru acayip sevdim bende cok tatli biri yaa:img-yes::img-yes:kesin dizide rolu devam etsin isterim:img-yes:ejderle yada sakinle:img-yes:

Phaha :D Evet sakinde olabilir . O da ii :D:D
Ejderle Tarkide barışma yolunda ilerliyolar gibi.
Evet yha o kadar abartmamalıydı. O kdar laftan sonra ben olsam napardım bilemiyorum yani :S

wonderful
01-03-08, 23:27
Adm gözde değil Sinem arkadaşlar.Gerçekten çok güzel bir bölmdü...
Herşeyinden zevk alarak izledim.Hiç skıladım...
Benim anlattıklarım böümü bitişnden hemen sonra devam edior.Ve özge Pınarla birlikte geliyor.Pınar aşağıDA HABERİNİZ OLSUN:img-yes::img-yes:
ahmetse çok mutlu.Evden çıkar çıkmaz hemen taksiye tlıo.O da çook tatlı yaa.Yönetmenle çok sıkı fıkılar...Dil çıkarıo yönetmene yaaaaa :img-in_lo:img-in_lo

Nese bir hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliorumİyi Akşamlar

geryyy
01-03-08, 23:27
Aaa aklıma gelmişken söyleyim. Gencoyu izleyen kişi kimdi yhaa. Çok merak ettimm . Sadece şoförü gösterdiler adamıda göstermediler. KEsin o kişi ödedi kefareti ama kimm ?? Hiç biride gelmiyo aklıma

suee
01-03-08, 23:28
süpper bir bölümdü...
özellikle son 10 dakikası çokk anlamlıydı...pınarın hikayesiyle başlayan sahne abi-kardeş kavuşmasıyla bitti...beklediğimiz oldu sonunda neyseki çok duygulandım...gelelim diğer konulara:)

sanırım özetteki beklenmeyen gelişme genco-pınar ayrılığıydı...pınarın bi anlık gafı nelere mal oldu işte.bu konuda genco haklı diyeceğim birşey yok.ama bu ayrılığın kısa süreceğini düşünüyorum özge ve ahmetin müdahelesi sonucu :good:

ahmet cephesine geliyim çok sevindim çookkk :) ohh be kavuştular ya sonunda :)geç oldu güç oldu ama oldu dimi sonunda...ama binnur a da üzüldüm kız da pek hanım hanımcıktı yazık oldu...

birşey dikkatimi çekti eminim sizde dikkat etmişsinizdir gencoyu takip eden siyah arabayı..genconun akrabası çıkacakmış gibi geliyor bana o gizemli kişi..

sinem verdiğin bilgiler için çok ama çok tşkler yine bekleriz seni ii akşamlarbye

geryyy
01-03-08, 23:31
süpper bir bölümdü...
özellikle son 10 dakikası çokk anlamlıydı...pınarın hikayesiyle başlayan sahne abi-kardeş kavuşmasıyla bitti...beklediğimiz oldu sonunda neyseki çok duygulandım...gelelim diğer konulara:)

sanırım özetteki beklenmeyen gelişme genco-pınar ayrılığıydı...pınarın bi anlık gafı nelere mal oldu işte.bu konuda genco haklı diyeceğim birşey yok.ama bu ayrılığın kısa süreceğini düşünüyorum özge ve ahmetin müdahelesi sonucu :good:

ahmet cephesine geliyim çok sevindim çookkk :) ohh be kavuştular ya sonunda :)geç oldu güç oldu ama oldu dimi sonunda...ama binnur a da üzüldüm kız da pek hanım hanımcıktı yazık oldu...

birşey dikkatimi çekti eminim sizde dikkat etmişsinizdir gencoyu takip eden siyah arabayı..genconun akrabası çıkacakmış gibi geliyor bana o gizemli kişi..

O sahne çok güzeldi yhaa. Cd yi izledikleri sahne. Yine Özgenin Gencoyu affetmesindeki en byük etken Pınar oldu. Ayrlkları belki bu nedenlede kısa sürebilir (inş)
Bnde onu çok merak ediyorum yhaa. Kim ki o adam(belkide kadndr). Diziye yeni biri giriyo kesin
Binnurda çok tatlı inş kendine ii birini bulur (mesela ejder ya da sakin)
Bnde çok sevindim nhayet barıştılar :D Yeterdi zaten bu kadar ayrı kaldıkları

NOSTALJİK
01-03-08, 23:33
bu bölümüde çok güzeldi.genco neden pınardan ayrılma kararı aldıki
anne baba oyununu kim düzenledi acaba?özge'nin (ayla,gülay) üvey babası mı acaba?
final çok iyi idi kardeş olduklarına inandı özge,bide cdleri seyretmeleri çok duygusaldı
ahmet sonunda söyleyebildi ayrılacağını ,özge'yi sevdiğini
ilke kötü ama cüneyt(enis arıkan) ve tarkan(burak demir eski rüzgar(iyidi orda))
ilkede kötü ama cüneyt ve tarkan kadar değil sanırım merhametli bir yani var gibi gibi.öylemi dersiniz??
Genco'nun kötüsü(cüneyt) pasaporalada bayağı ilerlemiştihttp://img259.imageshack.us/img259/9967/pasa5porolagencodanpic0ti1.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=pasa5porolagencodanpic0ti1.jpg)

cordelia
01-03-08, 23:33
Aaa aklıma gelmişken söyleyim. Gencoyu izleyen kişi kimdi yhaa. Çok merak ettimm . Sadece şoförü gösterdiler adamıda göstermediler. KEsin o kişi ödedi kefareti ama kimm ?? Hiç biride gelmiyo aklıma

merhabalar
o kişi bence Genco nun dedesi. hangi bölümdü hatırlamıyorum ama Genco Pınar a anlatmıştı. annesi çok zengin bir adamın kızıymış. ama babası fakirmiş. annesi de Genco nun dedesini ezip babasıyla evlenince dedesi onu evlatlıktan reddetmiş.

keremcem d
01-03-08, 23:34

ayneennn kesin ayni kisiler..oda yakinda ortaya cikar..
bU arada bencede pinarla genconun ayriligi uzun sürmez..
eger gencoyla pinarda barisirsa herkes mutlu olucak nihayet:img-yes:

geryyy
01-03-08, 23:36
merhabalar
o kişi bence Genco nun dedesi. hangi bölümdü hatırlamıyorum ama Genco Pınar a anlatmıştı. annesi çok zengin bir adamın kızıymış. ama babası fakirmiş. annesi de Genco nun dedesini ezip babasıyla evlenince dedesi onu evlatlıktan reddetmiş.

Aaa evet hatırladımm. Hatta piyano başındamı ne anlatmıştı. Belkide odur ama başkasıda olabilir. En çok merak ettiğimde o zaten. BÖyle biri geldiine göre kesin kefaleti ödeyende o ama kimm? Dediğn gibi büyük ihtimal dedesi olabilir ama yinede belli olmaz :( İnş bizi falza merakte bırakmazlar

gosde_
01-03-08, 23:38
Süper bir bölümdü
yani özgenin direnişlerinden sonra o cdyi izlemesi ve pınarın masal anlatması onu yumuşattı gencoya karşı
bence özette yazan genco-pınar gelişmesi değil genco-özge gelişmesiydi:)
yanlış aktarılmış diye düşündüm bölüm bitince

suee
01-03-08, 23:39
O sahne çok güzeldi yhaa. Cd yi izledikleri sahne. Yine Özgenin Gencoyu affetmesindeki en byük etken Pınar oldu. Ayrlkları belki bu nedenlede kısa sürebilir (inş)
Bnde onu çok merak ediyorum yhaa. Kim ki o adam(belkide kadndr). Diziye yeni biri giriyo kesin
Binnurda çok tatlı inş kendine ii birini bulur (mesela ejder ya da sakin)
Bnde çok sevindim nhayet barıştılar :D Yeterdi zaten bu kadar ayrı kaldıkları

eet cdyi izledikleri sahne:icon_sorr
aynı senin gibi düşünüyorum hümeyracım iyi halden beraat edebilir pınar:img-hyste yani gencoyla aynen devam:img-pilot

cordelia haklı olabilir dede,teyze hala gibi gencoya akrabalar bekliyorum ben:icon_whis

binnur meselesi bi süre daha kapanmaz bence ahmettin annesi faktörü var:icon_whisama inş ii biri çıkar karşısına

geryyy
01-03-08, 23:39
ayneennn kesin ayni kisiler..oda yakinda ortaya cikar..
bU arada bencede pinarla genconun ayriligi uzun sürmez..
eger gencoyla pinarda barisirsa herkes mutlu olucak nihayet:img-yes:

Ayhh evet. İnş yeni bi sorun çıkmaz. Gerçi en büyük sorun İLKE ama napalım. Keşke tanımasaymş genco öyle birini :img-hyste O da olmasa herşey züper olacak.
Bencede öyle ama Gencoda çok ağır konuştu yhaff. Yani şaşrması doğal çünkü herşey kusursuzdu .

geryyy
01-03-08, 23:41
eet cdyi izledikleri sahne:icon_sorr
aynı senin gibi düşünüyorum hümeyracım iyi halden beraat edebilir pınar:img-hyste yani gencoyla aynen devam:img-pilot

cordelia haklı olabilir dede,teyze hala gibi gencoya akrabalar bekliyorum ben:icon_whis

binnur meselesi bi süre daha kapanmaz bence ahmettin annesi faktörü var:icon_whisama inş ii biri çıkar karşısına

İnş yha :D Tam herşey düzeldi drken ayrılmaları kötü olur. Bıraksınlar biraz mutlu olalım yha dimi :D Bişey düzelio başka bişey bozuluo. Üzülen biz oluyoruz acıyın bize :D
Walla herkes olabilir bence :D Fazla uzatmazlar inşallah

suee
01-03-08, 23:44
İnş yha :D Tam herşey düzeldi drken ayrılmaları kötü olur. Bıraksınlar biraz mutlu olalım yha dimi :D Bişey düzelio başka bişey bozuluo. Üzülen biz oluyoruz acıyın bize :D
Walla herkes olabilir bence :D Fazla uzatmazlar inşallah

yok yok senaristlerin huyu bu kardeşim bi kere bile gencoyla pınar ahmetle özgenin yüzü aynı zamanda yüzü güldü mü:img-cool2

ama haftaya birçok karabulut un dağılacağını düşünüyorum daha çok umuyorum.bu bölüm zorlamayla da olsa tarkan-ejder ittifakının temeli atıldı haftaya genconun aklanacağı bölüm olacaktır :icon_whis sonra ahmet ve özgenin desteğiyle de gencoyla pınar barışır ee aklanmadan sonra üniversite gencodan özür diler belki :icon_whis

gosde_
01-03-08, 23:46

bende binnura üzüldüm
birde sibel eve geldiğinde ahmete dedi ya ben onsuz yaşayamam demişti bana diye aklımdan kız kendine birşey yapcak diye geçmedi değil yani:icon_whis

keremcem d
01-03-08, 23:49
Ayhh evet. İnş yeni bi sorun çıkmaz. Gerçi en büyük sorun İLKE ama napalım. Keşke tanımasaymş genco öyle birini :img-hyste O da olmasa herşey züper olacak.
Bencede öyle ama Gencoda çok ağır konuştu yhaff. Yani şaşrması doğal çünkü herşey kusursuzdu .

insallah..gerci dedigin gibi ilke varken kesin bir sorun cikar..coook merak ediyorum acaba birgün genco ilkenin onu sevdigini ögrenecekmis..ögrenince acaba ne yapacak..

geryyy
01-03-08, 23:51
yok yok senaristlerin huyu bu kardeşim bi kere bile gencoyla pınar ahmetle özgenin yüzü aynı zamanda yüzü güldü mü:img-cool2

ama haftaya birçok karabulut un dağılacağını düşünüyorum daha çok umuyorum.bu bölüm zorlamayla da olsa tarkan-ejder ittifakının temeli atıldı haftaya genconun aklanacağı bölüm olacaktır :icon_whis sonra ahmet ve özgenin desteğiyle de gencoyla pınar barışır ee aklanmadan sonra üniversite gencodan özür diler belki :icon_whis

Evet herşey düzelcek gibi ama kesin bi sorun çıkacak buraya yazıyorum :D Sonra dersiniz ünlü türk düşünürü hümeyra ne demiş die (bn bu sahneyi bi yerlerden hatırlıyorum :img-hyste:D:D
Çünkü herşeyin yolunda gittiği bölüm sayısı çok az ya da hiç mi yok diyim. Biri düzelirken diğeri bozuluyo. Diziyi devam ettirmek için böyle yapmaları lazım
Ama en çok yandığım şyde Cünonun her işten sıyrılması . Sinir yaa bütün yaptıkları yanına kalıyo artık yeter. Hem onca şey yapıyo hemde gül gibi yaşıyo. Yaptıklarının cezasını başkaları çekiyo . Ama içimden bi ses haftaya onunda başına bişylerin gelcğini söylüo inş öyle olar :D

geryyy
01-03-08, 23:53
insallah..gerci dedigin gibi ilke varken kesin bir sorun cikar..coook merak ediyorum acaba birgün genco ilkenin onu sevdigini ögrenecekmis..ögrenince acaba ne yapacak..

Ben niye Pınara inanmadım falan der kesin. Ayy inş öğrenirde ona göre davranır artık İlkeye. Yoksa İlke yüzünden daha çokkk araları bozulur Gencoyla Pınarın :(
İlke zatn her fırsatta Pınara bşyler söyleyip sinirlendiriyo.

keremcem d
01-03-08, 23:54
bende binnura üzüldüm
birde sibel eve geldiğinde ahmete dedi ya ben onsuz yaşayamam demişti bana diye aklımdan kız kendine birşey yapcak diye geçmedi değil yani:icon_whis

dogru yaw benimde gecti ama umarim yapmaz kendine birsey.. binnuru cok tatli buldum ya cok seker biir..insallah ileride onunda mutlu oldugunu görüürz.. yaw bilmiyorum niye ama sakinle acayip yakistiriyorum..:img-yes:

suee
01-03-08, 23:56
Evet herşey düzelcek gibi ama kesin bi sorun çıkacak buraya yazıyorum :D Sonra dersiniz ünlü türk düşünürü hümeyra ne demiş die (bn bu sahneyi bi yerlerden hatırlıyorum :img-hyste:D:D
Çünkü herşeyin yolunda gittiği bölüm sayısı çok az ya da hiç mi yok diyim. Biri düzelirken diğeri bozuluyo. Diziyi devam ettirmek için böyle yapmaları lazım
Ama en çok yandığım şyde Cünonun her işten sıyrılması . Sinir yaa bütün yaptıkları yanına kalıyo artık yeter. Hem onca şey yapıyo hemde gül gibi yaşıyo. Yaptıklarının cezasını başkaları çekiyo . Ama içimden bi ses haftaya onunda başına bişylerin gelcğini söylüo inş öyle olar :D

:img-hyste:img-hyste hihii doğru dedin cancazımm:img-wink:
aslında her işten sıyrılan bi kişi daha var canımı sıkan :img-cool2 necorti:img-cool2yetti yani hem necortinin hem de cüneytin gelmek bilmeyen sonları..hadi belki necatinin sonunun gelmesi uzun sürer de ee cüneytin açığı çok artık cezasını çeksin..son anda tarkan cayıp da ejderi yarı yolda bırakmazsa cüneytin sonu yakın olur (inşşş)

gosde_
01-03-08, 23:57

inş inş hümeyra:) artık yeter necati ve cüneyt suçlarını çeksinler gencoda aklansın

dediğiniz gibi pınar genco ayrılığı uzun sürmez zaten pınar özgenin gencoya karşı olan düşüncelerini de değiştirdi

dediğin gibi hümeyra bir rahat bölüm yokmu bu dünyada:img-hyste
kesin şu arabadaki şahısı deşecekler kim o yaa akrabasımı yeni oyuncuda girecek diziye merak ettim valla:icon_whis

keremcem d
01-03-08, 23:58
Ben niye Pınara inanmadım falan der kesin. Ayy inş öğrenirde ona göre davranır artık İlkeye. Yoksa İlke yüzünden daha çokkk araları bozulur Gencoyla Pınarın :(
İlke zatn her fırsatta Pınara bşyler söyleyip sinirlendiriyo.

ayneeeeeeenn ilke saten pinarin bas belasi..
tibet pinara ilkeyi o halde genconun evinde gördügünü söyledi ama pinar gencoya inandi bunu bilse genco böyle davranmaz..pinar gencoya inaniyor ama yapti iste bir hatta..

geryyy
02-03-08, 00:02
:img-hyste:img-hyste hihii doğru dedin cancazımm:img-wink:
aslında her işten sıyrılan bi kişi daha var canımı sıkan :img-cool2 necorti:img-cool2yetti yani hem necortinin hem de cüneytin gelmek bilmeyen sonları..hadi belki necatinin sonunun gelmesi uzun sürer de ee cüneytin açığı çok artık cezasını çeksin..son anda tarkan cayıp da ejderi yarı yolda bırakmazsa cüneytin sonu yakın olur (inşşş)

Necorti :img-hyste
Evet artık sarı çiyanın bi hesabı kesilsin :D Ohh hem onca şeyi yapıp hem de kaytarıyodu geryy :D Onunda hesabı görülcek :D
++ bide selin olayı var. O kesin yine daha öncede yaptığı gibi Seline saldırır maynak. O salak Selinde kanmasaymış yakında başı yanack ama çok geç kalmış olcak :D

geryyy
02-03-08, 00:04
inş inş hümeyra:) artık yeter necati ve cüneyt suçlarını çeksinler gencoda aklansın

dediğiniz gibi pınar genco ayrılığı uzun sürmez zaten pınar özgenin gencoya karşı olan düşüncelerini de değiştirdi

dediğin gibi hümeyra bir rahat bölüm yokmu bu dünyada:img-hyste
kesin şu arabadaki şahısı deşecekler kim o yaa akrabasımı yeni oyuncuda girecek diziye merak ettim valla:icon_whis

Evet zaten affederse bunun en büyük nedeni bu olur bence :D İnş Özgede söyler Pınar bana Cdyii izletti falan die :D
Walla yha bizi üzmek için uğraşıyolar sankyy.
Bnde çoq merak ediyom onu yha kim acep :D Dediğimiz gibi akrabasıda olabilir başka biride amaa Gencoyu kurtardığına göre onu çok seven biri büyük ihtimalle akrabasıdr

ayneeeeeeenn ilke saten pinarin bas belasi..
tibet pinara ilkeyi o halde genconun evinde gördügünü söyledi ama pinar gencoya inandi bunu bilse genco böyle davranmaz..pinar gencoya inaniyor ama yapti iste bir hatta..

Evet ama bedeli çok ağır oldu. Bu kadar ağır olmamalıydı bence. Çünkü böyle bi plana inanmamak ta kolay deil. Genco bile inanacakmş nerdeysi ki Pınarın bi an kafasının karışması doğal bence. Ben olsam bnmde kafam karışırdı
Ahh ahh Genco öğrense zatenn çok iyi olurda nasıl öğrencek :D:D

suee
02-03-08, 00:07
Necorti :img-hyste
Evet artık sarı çiyanın bi hesabı kesilsin :D Ohh hem onca şeyi yapıp hem de kaytarıyodu geryy :D Onunda hesabı görülcek :D
++ bide selin olayı var. O kesin yine daha öncede yaptığı gibi Seline saldırır maynak. O salak Selinde kanmasaymış yakında başı yanack ama çok geç kalmış olcak :D

aminn cnm inş bir aksilik olmazsa haftaya kurtuluyoruz:happy0064
ama adam da ne şans varsa yine bir yalanla dolanla işin içinden sıyrılacak diye de korkmuyor değilim..ne biliyim necatinin bir konuda suçlu olduğunu pınarın mektubunu okuyarak öğrendi necatiyi tehdit eder falan yine biir yolunu bulmaz inş:icon_whis

yaa dimi bir de selin olayı var.tam nuri alço yahu:img-hyste
tek fark gazoz da ilaç yok:img-pilot

gulum15
02-03-08, 00:09
aaa bu bolum cok cok cok guzeldi
ozge nasilda sarildi gencoya ya of acayip mutlu oldum
anlatamam yaaaa nasil agladi ozgem:icon_sorr
pinarida affetsin genco
ayy ahmetle ozgede baristi :happy0064

ya genco geldiginde siyah bir araba vardi vallah bisey anlamadim bune simdi yaaa:icon_sorr merak ettim oo odedi parayi kesin ama ne alaka ben onu anliyamadim

geryyy
02-03-08, 00:11
ama adam da ne şans varsa yine bir yalanla dolanla işin içinden sıyrılacak diye de korkmuyor değilim..ne biliyim necatinin bir konuda suçlu olduğunu pınarın mektubunu okuyarak öğrendi necatiyi tehdit eder falan yine biir yolunu bulmaz inş:icon_whis

He walla yapar mı yapar. Bende tırsıyom Cünodan. Her işten sıyrılıyo yani artıq usta oldu :D
Nuri Alçonun tiki versiyonu :img-hyste Devir değişti anacım artıq gazozla değil içkiyle kandırıyo :D
Necortide çok yakında sıkıntı çekecek. Çevirdiği dolaplar ortaya çıkacak :D
İçkinin üstüne sütde züper gidio herhalde. Ilık süt içmeden uyuyamıyomuş :img-hyste

gosde_
02-03-08, 00:12
Selin olayına bende taktım kızım biliyorsun önceden bu adam sana neler yaptı yok surat asmasına kıyamıyor şeker suratın başına ne geleceğini merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum:img-hyste
birde ılık süt içmeden yatamazmış:img-hyste
cüneytte çattık ya diyor koptum orda resmen nerden akıllarına geldi ılık süt:)

bu bölümde ilk başlardaki duygu yüklü sahnelerin arasına Cevdet ve Sibeli koymaları süper olmuş neşemizi bulduk yani
aferin cevdet beye aşkından parada olsa vazgeçmiyor gerçi yarısını sibele ödetcek galiba:img-hyste:img-hyste
sibelede diyor artık ben yok biz varız:img-hyste yalnız bu bölüm baya kaynaştılar haydi hayırlısı

suee
02-03-08, 00:15
He walla yapar mı yapar. Bende tırsıyom Cünodan. Her işten sıyrılıyo yani artıq usta oldu :D
Nuri Alçonun tiki versiyonu :img-hyste Devir değişti anacım artıq gazozla değil içkiyle kandırıyo :D
Necortide çok yakında sıkıntı çekecek. Çevirdiği dolaplar ortaya çıkacak :D
İçkinin üstüne sütde züper gidio herhalde. Ilık süt içmeden uyuyamıyomuş :img-hyste

:img-hyste:img-hystetiki nurii
evet o da korkuyor şimdi aslında...haftaya pınar özge olayının peşine düşebilir..ilkeyi takmıyor gibi görünse de ilkenin iğneleyici lafları pınarın içini kemirebilir:icon_whis

ayh süte gerek yok ayakta uyuyor o :img-hyste

ben mecburen kaçıyorum arkidişler...yarın uğramaya çalışıcam :img-wink:
herkese ii gecelerbye

ceroshkoo
02-03-08, 00:19
ay o ahmete istedikleri kız billur mu bilnur mu ne..ne güzelmiş yav..
neyse şimdi finali sevdim güzel oldu özge doğru karar verdi

ya hani varya ikizlerden selin galiba karıştıryom ben onları cüneytle olan işte ya sinir oldum ona bu bölümde

gosde_
02-03-08, 00:19

evet ya cüneytin necati hakkında öğrendiklerini faaliyete geçirmedi daha acaba daha ne düşünebilirki:icon_whis bizim aklımız onunkine yetmez:img-hyste

necatide demek kendi bile kanmış önceden yaptığı tezgaha yani gazetedeki ilanı özge falan sanmış
ne pürüzsüz bir oyundur bu

iyi geceler dilekcimbye

geryyy
02-03-08, 00:21
:img-hyste:img-hystetiki nurii
evet o da korkuyor şimdi aslında...haftaya pınar özge olayının peşine düşebilir..ilkeyi takmıyor gibi görünse de ilkenin iğneleyici lafları pınarın içini kemirebilir:

ayh süte gerek yok ayakta uyuyor o :img-hyste

ben mecburen kaçıyorum arkidişler...yarın uğramaya çalışıcam :img-wink:
herkese ii gecelerbye

Evet bncede :D Yani bu olayı bilen Ahmt pınar ilke ve necortiden başka kimse yok. E Pınar ahmet v ilke olamayacağına göre bunu yapan kişinin Necorti olma ihtimali %99,9 . E Pınarında düşünmesi lazım yani o kadarcık aklı var herhalde :D
Walla phah a :D O kadar süt içio yinede yaramıyo :img-hyste Bnce senin ii bi tokada ihtiyacın vadı gerçi senin aklını hiç bişi yerne getirmez ama napalım :D
Görüşürüz cnmcmm :D:D Bbb

cann2366
02-03-08, 00:23
oh be bu hafta izleyebildim:img-hyste
harika bir bölümdü
ama sonunu beğenmedim Özge çabuk pes etti
bu gidişle bu dizi 40.bölümde biter yani
senaryo saçmalasada ben en azından oyuncuları görmek istiyorum 52 bölüm:img-hyste

*burçak*
02-03-08, 00:26
oh be bu hafta izleyebildim:img-hyste
harika bir bölümdü
ama sonunu beğenmedim Özge çabuk pes etti
bu gidişle bu dizi 40.bölümde biter yani
senaryo saçmalasada ben en azından oyuncuları görmek istiyorum 52 bölüm:img-hyste

banada öle gelio ya dizinin bitimine az kaldı gibi :sad53:
keşke uzayabilseydi saçmalamadan tabi ama olmadı tabi:sad53:
acaba diğer gelen bi özet vardı o doğrumu

gosde_
02-03-08, 00:32
banada öle gelio ya dizinin bitimine az kaldı gibi :sad53:
keşke uzayabilseydi saçmalamadan tabi ama olmadı tabi:sad53:
acaba diğer gelen bi özet vardı o doğrumu
bence doğru yani yazılanlar birebir uyuyor:img-yes:
acaba nasıl bulundu o özet daha 34 yayınlanmadan:icon_whis

*burçak*
02-03-08, 00:34
bence doğru yani yazılanlar birebir uyuyor:img-yes:
acaba nasıl bulundu o özet daha 34 yayınlanmadan:icon_whis

benimde kafama takılan bu ya :icon_whis
keşke özetler hep böle erkenden gelse
ben bişi sorcam bu genconun seetini nsıl öğrenebiliriz
benim selen damarım aşırı kabardı yani :img-in_lo

gosde_
02-03-08, 00:38
benimde kafama takılan bu ya :icon_whis
keşke özetler hep böle erkenden gelse
ben bişi sorcam bu genconun seetini nsıl öğrenebiliriz
benim selen damarım aşırı kabardı yani :img-in_lo
bence bu kadarda erken gelmesin yani bir önceki bölüm yayınlandıktan sonra gelsin tabii:)

bir başka sitede şu yazıyı gördüm şimdi

"d production'ın sitesinde 35. bölümün özetinin yanlışlıkla koyulduğunu yazmış"

awakening
02-03-08, 00:46
Süper :icon_cry:

gosde_
02-03-08, 00:52
özetteki şu cümle aklımı karıştırdı

Genco'yu takip eden siyah bir araba yüzünden kısa süren mutluluğu gölgeleniyor

nasıl yani o siyah arabadaki kişide gencoya kötülük içinmi geldi zaten kötü bolluğu varken dizide yeter ama
ne alaka o zaman kefaletle:icon_whis

*burçak*
02-03-08, 00:54
özetteki şu cümle aklımı karıştırdı

nasıl yani o siyah arabadaki kişide gencoya kötülük içinmi geldi zaten kötü bolluğu varken dizide yeter ama
ne alaka o zaman kefaletle:icon_whis

aaa o zaman evet ne alaka
belki özette cidden yanlış vardır aminnnnn:img-hyste
bi rahat huzura kavuşamıycaz biz sanırım:sad53:

özlem34
02-03-08, 01:00
Heyecanli bi bölümdü gercekten.
Nihayet herkes herseyi ögrendi:happy0064
Tabi tahmin ettigim gibi Necati herseyi planladi! Pinar ama bu sefer babasinin böyle biseyi yaptigina inanamadi, aslinda özgeyi tek o biliyodu, insallah kafasina dank eder!
Pinara cok üzüldüm, bi an deredüt etti ve Genco onu terk etti. Keske inansaydi yaa, ama tabi o anda insanin kafasi karisik olabilir, o kadar iyi bi plandiki, hersey iyi ayarlanmis! Gencoda hakli, Pinar ona güvenmeliydi...
Insallah bu kirilganlik uzun sürmez...
Ilke onlari ayirmak icin elinden gelini yapar simdi, gicik sey:dito
Seline tek laf bulamiyorum, ne saf ne aptal bu yaaa, böyle kizlara oh oluyo:good:

batuhan_gumus
02-03-08, 01:37
bölüm cok guzeldi yine ya sonunda özge abisi gencoya kavuştu
sonunda nasıl barıştilar ya cok guzeldi
özgeyi kaciran adam da ne manyaq cikti ya öle
kizi öldürecekti:img-pilot

gencp pınarı terk etti nedim benn ya
bu genco..... nese iyi yorumlar...........

ozgeozdem
02-03-08, 11:23
genco'ya gıcık oldum ya..keşke özge bu kadar çabuk abicim fln demeseydi..en başından beri özge'nin arkasındaydım..34. bölümde mi öğrenilir ya..yuhh yanii..
pınar konusunda da çok haksız bene..o sahte aile özge'nin her şeyini öğrenmişti ve özge'nin hayalleriyle, genco'nun anlattıklarıyla ailenin anlattıkları birebir tutuyodu; pınar da çok haklı olarak kuşkulandı..bu konuda sonuna kadar pınar'ın arkasındayım..:):)
ayrıca özge'nin genco'ya abicim demesini sağlayan da Pınar..artık genco uzatırsa daha da fazla nefret edicem...

bölüm boyunca özge'den gözlerimi alamadım ya..bir de o gözler sulanınca,yaşlar gelince ve o bembeyaz karlar altında öyle bir yeşil parlıyo ki:D
çok güzel gözleri var sahiden..ahmet'le de barıştılar çok sevindim..onlarsız dizinin tadı çııkmıyodu ya:D:D bi de onların böyle "canım cicimli" olmayan aşklarını seviyorum:):)

kıvanckerocu
02-03-08, 12:04
diğer bölüm için tek isteğim genconun aklanması ve özgenin-tanerin v selenin genconun sapık olmadığına biran önce inanaması...ayrıca o kefaleti ödeyen kişinin gencoya kötülük yapmaması...dedesi çıksa süper olur...dede genco ve özge birlikte yaşarlar inş:D
gencoyla pınarda barışır:img-icecr

NOSTALJİK
02-03-08, 12:37
kefaleti acaba pınarın babasımı(Necati) ödedi kendini bir nebze olsun affettirebilmek adına
yada fotoğrafçı Sefa abimiz mi ödedi yada ödeyeni biliyor mu acaba?''iyilik yap denize at dedi '' ya
Pınar Genco ne yapacak bakalım . Genco aşkı Pınarı bırakıp ilke ile birşeyler yaşarsa ,gezerse olmaz yani karakterine uymaz Pınar bu durumda kullanılmış olur.Tibet'de bekliyordu ayrılmalarını ama bazı söyledikleri , Genco'nun yaptıklarını doğruluyor. yani kardeşini bulunca Pınar'ı bırakması ,
öncesinde ilkede Genco'nun evindeyken o gidince konuştuklarında Pınar'a sen bana inanmadın Özge benim kardeşimdi diyip Pınar'ın evden(Genco'nun) ağlayarak çıkması çok iyi olmadı.sevilen insan böyle kırılırmıydı o kız onun için neler yapmaya çalıştı ,hapise düştüğü olayda onun hep yanındaydı Genco 'ya bu kadar basit silip attıramazlar Pınar'ı ama öyle oldurdular ,ama
bu yüzden Gencoyu'da kötülerin arasına koyacağım nerdeyse.
dahada iyi şeyler yapmaya çalışır Gencosu için .tanıklık yapar .çünki okunuda inanıyor ,inanıyoruz G'ye
Ahmet Özge aşkı sahnelerine önem verilecek galiba artık olabilirde ikside çok iyiler.

sezenbaşer
02-03-08, 12:49
herkse slmmm:img-icecr

dünkü bölüm yine çok güseldi:happy0064

gencoyla pınarın arası açık olsada en azından şimdi özgeyle barışmış oldu:img-yes:

genco pınarla ayrılığa daha fazla dayanamaz bnce:icon_whis

zaten bn bile inanıcaktım falan diyodu genco çok iyi hazırlanmış bi komplo die ma ndnse pınarı affedemiyo:img-blush

tibet de hemen senaryoyu hemen yazdı özgeye yakın olmak için falan seni kullanmıştır diye:img-cool2

pınar düzletti gene gencoyla özgenin arasını ama hala yaranamıyo :img-tomat

pınar özgeye masalı anlatırken we onun yanında uyurken çok masumumdılar özgeyle:img-icecr

yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

zeyneptalu
02-03-08, 12:56
Yönetmenleri bu karlı havalar mahvetti...

HER ne kadar barajlarımız bir yudum kar tanesine muhtaç olsa da, dizi film yönetmenleri kar yağmaması için adeta dua ediyorlar. Çünkü kar yağışı, dizilerdeki "sahne devamlılığını" ciddi şekilde tehdit ediyor. Malum, dizilerde bir sahne bazen iki ya da üç güne yayılan bir mesai ile çekiliyor. Böyle olunca da birbirini takip eden karlı ve karsız sahneler "devamlılığı" sekteye uğratıyor. Bir bakıyorsunuz, aynı şehirde bir uçtan bir uca telefonla konuşan iki kişinin fonları farklı. Birinin arkasında zerre kar yok, diğeri dizine kadar kara batmış, öyle konuşuyor. Bu hafta konuyla ilgili olarak Yakından Kumanda'ya çok sayıda "ihbar" geldi. Arka Sokaklar ve İki Aile, bu güçlüğü yaşayan dizilerdi. Mesela okurumuz Ali Özerbay'ın tespitine göre; İki Aile'de, Damla ile Niyazi bakkal dükkından çıktıklarında her yer güneşli ve açık, gram kar yok. Niyazi eve gidip üstünü değiştirdikten sonra parka, Niyazi'nin internette bulduğu kızla buluşmaya gittiklerinde, yerde 1-2 günlük kar var. En ilginç sahne ise Genco dizisinde yaşandı. Genco ve İlke, otomobille gittikleri Yalova'dan dönerlerken yoldaki diyalogları esnasında, İlke'nin bulunduğu taraftaki camı yağan yoğun kar kaplıyordu. Ancak Genco konuşurken şoför mahallinde yağış yoktu. Okurumuz R.Osman Çevikman bu durumu şu ilginç cümle ile özetlemiş: "Acaba tabiat ana rahat araba kullansın diye şoför tarafına kar yağdırmıyor muydu?"

KAYNAK:SABAH
YÜKSEL AYTUĞ
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,FB021D0D6CC4471CAB387CC9162EA21D.html

suee
02-03-08, 13:38
AB - BAROMETRE
1 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 GENCO [NET] KAND 8,20 21,40
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,20 20,80
3 SEVGILI DUNURUM [NET] STAR 6,10 16,20

TELE - BAROMETRE
1 MART 2008 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,00 21,70
2 GENCO [NET] KAND 8,30 20,30

vay vay vayyy reytinglere bak maşallah nazar değmesin :happy0064:happy0064
acun u geçen ilk program biz olduk heralde :) :)
çok sevindim yahuu ççok şükür hakettiğimiz yere geldikk

GENCO_29
02-03-08, 13:44
mutlu sonla biten bir bölüm oldu ama daha herşey bitmedi daha sahtekar cüneyt ile necatinin foyaları ortaya çıkacak birde şu siyah arabadaki kişiyi merak ettim iyice kim inşallah gencoya karşı olan biri değildir. Birde şu 35.bölüm özeti diye bahsediyorsunuz ama ben yarın gelecek olan özete bakarım bence o özet doğru olmayabilir çünkü bugüne kadar daha bir bölüm yayınlanmadan öbür bölümün özeti verilmemişti eski köye yeni adet gelmedi ya yarın gelsin özet öyle bakalım :)

kıvanckerocu
02-03-08, 14:01
vay be 1.ve 2.olmuşuz nazar değmesin inşallah:happy0064
binbir gece ve yaprak dökümünden sonra acunu bizde geçtik oleyy:happy0064

cann2366
02-03-08, 14:01
İnanmıyorum en flaş bölümümz Acun'u geçebilmiş
Zaten Var Mısın Yok Musunda eski yarışmacılar kalmadı çok az var
yenileride pek sevilmedi gibi:icon_whis
Yani eğer senaristler kötü ama aksiyonlu ve hareketli yazarlarsa biz reyting almaya devam ederiz ve bu sezon alnımızın akıyla bitiririz

Özge(özdem)yazdığın herşeye katılıyorum
Pınar'a inanması benim nezdimde önemli değil ben İlkeseverim sonuçta ama uzun zamandır bende çok gıcığım Gencoya ve Özgenin bu kadar çabuk affetmeswi kötü oldu,üzüldüm

geryyy
02-03-08, 14:06
İnanmıyorum 1. olmuşuz oley beaa sonunda geçtik acunu :D Geçri Ab de ama olsun yavaş yavaş ilerliyoruz inş her hafta 1.lik nasip olur :D
Yha o özetteki cümle benimde aklımı karıştırdı. Siyah arabba mutluluğuna gölge düşürüyomu ne diyo. Ama biz arabadakinin bi akrabası falan olduğunu düşünmüştük. Acaba kötü birimi yani Gencoya zararmı vermek istiyo :(:'( Öyle olsa kefaleti ödemezdi ama kafam karıştı iyiycene :S

Cansu*
02-03-08, 14:19
yuppi 1.olmuşusuz var mısın yok musunu geçmişiz acaba diyorum ki başından beri pınarın yerinde özge oynasaydı daha mı iyi olurdu şaka tabi:)

ben de onu anlamadım kefaleti kim ödedi

acaba pınar tibete geri döner mi

bu arada aile imzasını tekrar dile getirmek istiyorumeksik varsa yazalım daha topluyorum

*burçak*
Sahte-Prenses
kıvanckerocu
geryyy
suee
sethosh:)
azizoz
sertekin
genco_ask
g_ezgi_s
ozenccc
genco_pelinsu
aylnaslm
keremcem_tubos
keremcem d
dişi einstein
lebis_tr
psikoanaliz
gulum15
gosde_
wonderful
(BuRcUu)
Hilo
girls
ece_keremcem13
didemfener
cerenmelisa
2shy
lazkizz
ozgeozdem
Dimplex
gdemirdiken
1g9s0g5s

_artvin_
02-03-08, 14:26
gümüş dizisini büyük zevkle izliyordum ama aynı kadronun yapımı olan gencoyu izlemek istemedim bunun nedeni bende saklı iki haftadır kardeşim sayesinde birazcık gözüm kaydı baktım ne göreyim bizim yahya bey gümüşten sonra gencodada oynamış acaba dedim üçüncü dizide başrolumu kapmya çalışıyor valla başarılı ama şimdi saçlar açık insnda moda bir dahaki dizide umarım başrolde siz olursunuzda başınıza gelmeyen kalmaz:img-hyste yahya bey eminim burayı okuyorsunuz bunuda okursunuz umarım

batuhan_gumus
02-03-08, 14:27
vay gencocular 1 olmussuz ve 2 süper:happy0064
dünki bölüm zaten bunu hak etti
umarim darisi mih icin
genco süper gidiyor :happy0064

batuhan_gumus
02-03-08, 14:29
yuppi 1.olmuşusuz var mısın yok musunu geçmişiz acaba diyorum ki başından beri pınarın yerinde özge oynasaydı daha mı iyi olurdu şaka tabi:)

bu arada aile imzasını tekrar dile getirmek istiyorumeksik varsa yazalım daha topluyorum

*burçak*
Sahte-Prenses
kıvanckerocu
geryyy
suee
azizoz
sertekin
genco_ask
g_ezgi_s
ozenccc
genco_pelinsu
aylnaslm
keremcem_tubos
keremcem d
dişi einstein
lebis_tr
psikoanaliz
gulum15
gosde_
wonderful
(BuRcUu)
Hilo
girls
ece_keremcem13
didemfener
cerenmelisa
2shy
lazkizz
ozgeozdem
Dimplex
gdemirdiken
1g9s0g5s

bnde girmek istiyorum
batuhan_gumus

GENCO_29
02-03-08, 14:33
reytingler harika ya maşallah nazar değmesin tahtalara vuralım:)

şu aile imzasına benide yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Pamir
02-03-08, 14:37
gencoyu hala savunan var mı bilmiyorum.. özgenin gencoyu bu kadar çabuk affetmesini genco zerre kadar haketmedi!!!bu kadar zaman sakladı özge niye söylemedin peki diye sorduğunda yine sustu!!!! bence genco ne özgeyi ne de pınarı heketmiyor.. kendi kafasına göre işlere kalkışıyor.. sonra da acıklı acıklı bakıp affedilmeyi bekliyor!!! genco 35 bölüm sakladı gerçeği b u saçma olmadıysa bir 35 bölüm daha özge süründürseydi hiç saçma omazdı çok da güzel olurdu!!!!

ayrıca pınara tavırları neydi öyle!!! bana inanmıyorsun diyip terketti kızı!!! kız ne dedi ki?? belki depremin yarattığı psikolojiyle yanılıyorsundur dedi.... sanki elinde bilimsel kanıtlar var da pınar sen yalancısın uyduruyorsun diyor!!! nerden anladın kardeşin olduğunu?? gözlerinden tanıdım!!! hey yarabbim ya!!! kız sen yalancısın demiyor ki yanılıyorsundur belki diyor bunun güvenmemekle ne ilgisi var???? özgeyi kaçıran aileye bakalım.. onlar da çocuğunu kaybetmiş. bunun acısıyla psikolojileri nasıl bozulmuş... çocuklarını bulmak için neler yapıyorlar... en güel örnek.. senin ne farkıun var o insanlardan herkesin psikolojisi bozulur seninki bozulmaz mı?? sen insan değil misin??? hayret bişey ya!!!!!! genco o ilke ile süper oluyor hiç ayrılmasınlar.. pınar da tibetle olsun... insan sevdiğini böyle üzer mi??? kendinden üstün tutar mı??? tibet herşeye rağmen onun yanında...siz ne derseniz diyin ama hiçbir zaman da pınar ile genco arasında engel olmadı.. pınar&gencodan kaynaklanan sebepler vardı hep!!!!

damlardan atlamaktan kafayı üşüttü herhalde saçma sapan yerlerde bana güvenmedin diyip tavır yapıyor!!!! ve 1 bölüm içinde özge tarafından affedilmeyi de haketmiyor... bir de mzarlıkta anne baba size olan sözümü tuttum ona zarar gelmesine izin vermedim diyor utanmadan... ya o kız senin sayende değil sana rağmen hayatta!!!!!!!o aile ortaya çıktığında bile söylemedi ya kıza!!!! kusura bakmyın ama çok kızgınım!!!

Cansu*
02-03-08, 14:39
ben imzayı yapmaya başlıyorum ismini yazdırmak isteyenler söyleyebilir eklerim sonradan 1.lik gelince birden genco duygularım arttı:)

didemfener
02-03-08, 14:39
tek sevindiğim şey açık konuşıyım reytngler oldu..:D
hakkettiğimiz yerdeyiz..

*burçak*
02-03-08, 15:16
reytngler süper ya cidden çok sevindim
bencee hak ettiğimiz yerdeyiz
bundan sonrada hep böle olur (:
artı genconun her hangi bir sırrı kalmadı sanırım
sır bulutlarından arındılar dimi ?

alişşş
02-03-08, 15:21
anne tarafından mı bu nerden çıktı şimdi anlayamadım :blink::blink:

çok eski bölümlerde genco anne tarafının çok zengin olduğunu ama annesinin dedesi tarefından babasıyla evlendiği için reddedildiğini söylemişti ki şu gazeteci olayından beri bekliyordum bunu genconun varlığını öğreneceklerini sonundada oldu

*burçak*
02-03-08, 15:26
çok eski bölümlerde genco anne tarafının çok zengin olduğunu ama annesinin dedesi tarefından babasıyla evlendiği için reddedildiğini söylemişti ki şu gazeteci olayından beri bekliyordum bunu genconun varlığını öğreneceklerini sonundada oldu

aaaa ben o bölümü nasıl izlemişim hatırlamıorum
çok saol canım bilgilendirdiğin için
umarım öledir kimse çok zengindi ama genco işte görüşmek istemezse
acaba öle bişi yaparmı ?

aylnaslm
02-03-08, 15:31
reytingler süper gelmiş:happy0064

bence de özge haklı bu konuda yani şak diye boynuna atlaması saçma olurdu zaten hatta ben genconun evine gelmesine bile şaşırdım da hemen barışmaları iyi oldu..kız abim de sapık çıktı diyo kimse de orda olayı adam gibi anlatmıyo kıza hala ya!!ahmetle aralarının düzelmesi muhteşem oldu yalnız çok tatlılardı:img-in_lo

ama pınar bence haksız tamam bi anlık bi tereddütü anlarım ama herkesin söylemesine rağmen hala babasından hiç şüphelenmemesine anlam veremiyorm!!ilke de fırsattan yararlanıp çok üstüne gidiyo pınarın ama bence o da haklı üstelik genco bu işlerde yanında pınarı görmek isterken pınar hanım tereddüt yaşıyo ve yanında ilke oluyo yani ben olsam ben de kırılırdım pınara böyle bi durumda..

tibet de ayrı bi olay!pınar ne zaman tibete gencoyla ilgili bişey anlatsa tibet aynı salakça tepkiyi veriyo ama pınar her olayda tibete koşuyo!

sibelle cevdete koptum bu bölüm:img-hysteayrıca ejder de süperdi:img-icecr

azizoz
02-03-08, 15:35
Hayalim gerçek oldu sonunda:img-tomat
Yarışmayı tek daldada olsa geçebilmişiz.Bu gidişle haftaya totalde de geçeriz.Çünkü dizide beklediğimiz çözülmeler başladı ve sonun yaklaştığını dün ilk defa hissettim.Özgenin erken pesedeceğini biliyordum.O durumda kalan herkes aynını yapardı bence.Yıllardır ailesinden bihaber olan Özge geçmişini hatırladı ve üstüne birde cdyi izleyince kendini tutamadı.Uzun zamandır aradığı kucağa kendini bırakıverdi.Buna çok ihtiyacı vardı.
En çok sevindiğim nokta Cüneytti.Dün gözlemlediğime göre kodese girmesine ramak kaldı.Bunun sinyallerini verdiler.Polis görevini hatırlarda çözer artık bu meseleleri.Nedir bu cdlerden çektiklerimiz:img-yes:

Az önce Dizi magazin programında Hazalla yaptıkları röportajı gösterdiler.İtalyan Lisesinde okuyormuş ve hedefinde İtalyaya gitmek ve Ferhan Özpetekle aynı sahneyi paylaşmak varmış.

2shy
02-03-08, 15:48
slm arkadaşlar genconun bu bölümü süperdi doğrusu ama ne yalan söyleyim
pınara çok kızdım:icon_evil tamam genco bile dedi ben bile inanacağım diye ama daha yeni gencoyla barışmıştı
ve gencoya güveni tam olmalıydı ve herşeyiyle sevdiği adamın yanında olmalıydı neyse umarım bir an önce barışırlar pınarın evinin kapısında ağlaması çok kötüydü şu tibetin pınarla ilgili hala umudu varya
sinir oluyorum:icon_evil o siyah arabadaki adam genconun dedesi olabilir bencede ahmetle özgenin barışmasına sevindim ya:happy0064 bölüm finali gerçekten güzeldi özgenin abi deyip sarılması yani iki kardeşin sarılması çok duygusaldı:img-cray: bakalım haftaya neler olacak merakla bekliyorum valla

alişşş
02-03-08, 15:50
aaaa ben o bölümü nasıl izlemişim hatırlamıorum
çok saol canım bilgilendirdiğin için
umarım öledir kimse çok zengindi ama genco işte görüşmek istemezse
acaba öle bişi yaparmı ?

başta biraz kızabilir ama kabul eder çünkü onlar gencoya annesinden yadigar genconun şuan özgeden başka kimsesi yok bu sayede kaybettiği ailesine kavuşur heleki genco aileye önem veren biri pınara bile babasına rağmen evine dön diyen biri kesinlikle kabul eder

gosde_
02-03-08, 16:44
Reytingler tek kelimeyle süper:happy0064
uzun bir aradan sonra yine birinciliği ele geçirmiş bulunuyoruz:)

bence bu bölüm fragmanıyla çok ilgi uyandırdı yani dizinin temelini oluşturan sır perdesi(!) aralandı ama özge herşeye kızgındı tabii herkes merak içindeydi acaba özge gencoyu kabullenecekmi diye sonunda da oldu
beklediğimiz sahneyi gördük:)

ama bence dediğiniz gibi biraz erken oldu gibi geldi banada
özge dediklerinde çok haklıydı

Fener Bahçe
02-03-08, 16:45
bu bölüm hoştu.

helede ahmet özge çok tatlılardı

son sahne çok güzeldi abi diyip sarılması .

Fener Bahçe
02-03-08, 16:46
GENCO 35 .BöLüM ÖZETİ:::::

Özge'nin süpriz ziyareti Genco'yu çok mutlu ediyor.Gerçeklere daha fazla direnemeyen Özge Genco'yu abisini bağrına basıyor.Yıllar sonra birbirini bulan iki kardeş bir daha ayrılmamacasına birbirlerine sarılıyorlar.Genco'nun Özge'nin gerçek abisi olduğu ortaya çıkınca hem mahallede hem de okulda dedikodu kazanı kaynıyor. Pınar ise hem sevinçli hem buruk.Ancak Genco kendine inanamayan Pınar'ı kolay affedecek gibi değil.İlke ise Pınar'ın üzerine gidiyor ve sahte aile bulma işini de babasının ayarladığını söylüyor.İçine kurt düşen Pınar gerçeği öğrenmek için harekete geçiyor.Bir anda hem abisine hem de Ahmet'e kavuşan Özge çocuklar gibi mutlu fakat Ahmet'in nişanı atması ile çılgınca bir işe kalkışan Binnur .. Genco'yu takip eden siyah bir araba yüzünden kısa süren mutluluğu gölgeleniyor.Para ve mevki peşinde koşan Cüneyt ise Selin'i iyice ağına düşürüyor.Fakat Ejder'in Cüneyt için hazırladığı güzel bir süprizi vardır...

özet gelmiş

didemfener
02-03-08, 16:47
ewet özgenin affetmsi biraz erken oldu ama ben şöyle bakıyorum demekki şu şey var ortaya çıkması gerekn uzatmayalım demişlerdir..
reytngler..tek kelimyle süper

Cansu*
02-03-08, 16:53
özgenin gencoyu erken affetmesinin nedenleri şu olabilir

*ilk başlarda zaten genconun abisini olduğnu açıklaması baya bi zaman aldı bari bunu kısa keselim dediler

*demekki bundan daha önemli şeyler görücez genco ile pına araasında ve şu kefalet konusu daha önemli yer tutucak

bu arada aile imzalarını multimedya bölümüne ekledim

özet gelmiş hoşgelmiş ne güzel öle

gencoyu takip eden araba kefaleti ödeyen kişi herhalde

binnur a da araba çarpıyo galiba

girls
02-03-08, 17:00

*burçak*
Sahte-Prenses
kıvanckerocu
geryyy
suee
azizoz
sertekin
genco_ask
g_ezgi_s
ozenccc
genco_pelinsu
aylnaslm
keremcem_tubos
keremcem d
dişi einstein
lebis_tr
psikoanaliz
gulum15
gosde_
wonderful
(BuRcUu)
Hilo
girls
ece_keremcem13
didemfener
cerenmelisa
2shy
lazkizz
ozgeozdem
Dimplex
gdemirdiken
1g9s0g5s

benide eklerseniz sevinirim
girls....

girls
02-03-08, 17:09
siyah araba genconun takip etmesi bir tek sefa gördü bunu en kısa zamanda sefa anlayacak....

cimcime_7297
02-03-08, 17:16
ay ay ay bende istiyorum aile imzasına benide ekleyin...unutmayın.........

mirus
02-03-08, 17:18
Genconun bitmesini isteyenlere, öyle görenlere, senaryonun tıkandığına inanalara ve halen dizimizi ana sayfala almayan yönetime kapak olsun diyorum...

tarik_naz
02-03-08, 17:18
Herkese Merhaba..
Dün gerçekten çok güzel ve duygusal bir bölüm izledik. Ben çok beğendim. Pınar-Genco harici herşey yoluna girdi. Özellikle Ahmet'in sevinmesi beni çok eğlendirdi. Çocuklar gibiydi. Tabi ki bölüm sonu muhteşemdi. Uzun zamandır ilk defa bölümlerde "Mutlu bir son" gördüm. Ben de çok mutlu oldum..

Reytinglere ise ne denilebilir ki.. Saat değişikliği ve Cüneyt hakkında söylediklerimin tersi çıktı. Saat değişikliğine izleyici uyum sağladı. Ve son 2-3 bölümün heyecanlı geçeceğinin anlaşılması izleyiciye olumlu yansıdı. Zaten geçen haftaki büyük artış bu haftanın habercisiydi. Ve çok güzel oranlar almışız. Diziler liginde büyük ihtimal ilk 6 veya 7 ye girecez. Bu da çok güzel bişey.. Genco, yavaş yavaş sona gidiyomuş gibi duruyor ama izleyici bitmesini istemiyor gibi.. Ki bu "gizli zengin", Necati'nin kirli işleri, Cüneyt meseleleri.. ilerde daha çok konunun olduğunu gösteriyor. Daha tabi Abi-Kardeş ilişkileri var. Özge-Ahmet ilişkisi var. Hayırlısı diyelim, çok da fazla abartmadan, zirvede bırakmanın en doğrusu olduğunu söyleyelim yeter..

batuhan_gumus
02-03-08, 17:23
Genconun bitmesini isteyenlere, öyle görenlere, senaryonun tıkandığına inanalara ve halen dizimizi ana sayfala almayan yönetime kapak olsun diyorum...

YA genco anasayfaya rating yüzünden alinmiyorki sabir edeceksin :img-wink:
yakinda alirlar

aylnaslm
02-03-08, 17:39
siyah araba olayının altından dedesinin çıkması mantıklı olur aslında:icon_whis
küçük ve ilginç bi ayrıntı olmuş,hayal meyal hatırlıyorum genconun dedesini/anne tarafının zengin oluşunu falan.burda okumasam başka diziyle karıştırdığımı düşünürdüm (:

ya ben dizi tadında kalsın uzamasın istiyorum ama açıkçası yazın gencoyu izlemek güzel oluyodu,dersti sınavdı derdi olmadan daha rahat izleniyodu :D ama bu sezon bitmezse de harbi konu kalmaz ve iyice saçma şeyler çıkar..

bu arada binnur intihar eder bence:icon_whis
ayh bi o eksik zaten ama nolursa olsun özge&ahmetin ciddi bi ayrılık yaşıcaklarını sanmıyorum artık..

(BuRcUu)
02-03-08, 17:43
ÖnceLikle aile imzasında ben unutulmamışım.. Çok teşekkür ederim.. =)))

Dün duygusal ve güzel bir bölüm izledik. Genco'nun Ahmet-Özge birlikteliğine artık izin vermesi iyi oldu.. Ahmet'te öyle bir sahipleniyor ki Özge'yi ne diyim.. Pınar kendini nasıl affettiricek acaba.. Yapmaması gerekiyordu Genco'ya güvenmediğini,inanmadığını kaç kere belli etti.. olayların altından babası çıkınca ne yapıcak acaba..??

gosde_
02-03-08, 17:53
siyah araba olayının altından dedesinin çıkması mantıklı olur aslında:icon_whis
küçük ve ilginç bi ayrıntı olmuş,hayal meyal hatırlıyorum genconun dedesini/anne tarafının zengin oluşunu falan.burda okumasam başka diziyle karıştırdığımı düşünürdüm (:

ya ben dizi tadında kalsın uzamasın istiyorum ama açıkçası yazın gencoyu izlemek güzel oluyodu,dersti sınavdı derdi olmadan daha rahat izleniyodu :D ama bu sezon bitmezse de harbi konu kalmaz ve iyice saçma şeyler çıkar..

bu arada binnur intihar eder bence:icon_whis
ayh bi o eksik zaten ama nolursa olsun özge&ahmetin ciddi bi ayrılık yaşıcaklarını sanmıyorum artık..

valla bencede denilenlere göre dedesi olabilir diye düşünüyordum
amaa dün akşamda dediğim gibi özetteki
cümlesi kafamı karıştırdı:icon_whis

binnurun kendine birşey yapacağı kesin dizilerdeki klasik reddedilen kız psikolojisi:)
ben Özge ve ahmetin barışma ve nişanın atılmış olması haberini alınca mualla hanımın ne yapacağını çok merak ediyorum:img-hyste asıl o hangi psikolojide olacak:)

KirmiziGul
02-03-08, 18:09
Bir Genco izleyicisi olarak bende biraz icimi dokeyim bari:img-icecr.
Dun guzel bir bolum izledik, fazla bisey olmasada guzeldi.
Ozge'nin abisini hemen affetmesi guzeldi, iyi tadinda biraktilar, uzatmaya luzum yoktu zaten. Ozge'nin kizmasini anlayabiliyorum, kiz oylesine aci cekereken, hasret cekerken, Genco oyle birakti onu, gercegi soylemedi, bide Ozge zaten herseyi hatirlamisti, yani anlatmasi gerekmezdi zaten.
Ozge'yle Ahmet cok tatlilar yaa, birbirlerine soyledikleri o sozler; ''Sen benim yanimda oldugun icin hic korkmadim'', ''Sana bisey olmasina izin vermezdim'' gibisinden... Cok guzeldi.
Ama Binnur'a cok acidim, cok tatli bi kizdi yaa, insallah oda iyi bir kismet bulur, canim yaa.
Genco-Pinar arasi biraz bozuldu, ama ben ayrilmalarini biraz sacma buldum, yani evet Pinar bi an suphe etti, ama o bi an'lik bi seydi, yani, kucucuk bi suphe, geride kalmis suphe icin buyuk bi aski yikmam olurmu genco beeey? Neyse, onlarin arasida cabuk duzelir insallah.
Sonu superdi zaten, Ozgede cok guzel olmustu,, sarildiklarinda gozlerim dolmustu, hic kimseye caktirmadim:img-blush.
Su parayi odeyen adami ben once Pinarin babasidir diye dusunuyordum, ama o siyah arabadan sonra dusuncem degisti tabi. Buyuk ihtimal Genconun dedesidir ozaman. Insallah o iki torununada sahip cikar.
Bide yazik dede'ye, torununun parasini odedigine gore, torununun niye hapise dustugunude biliyordur. [Tabi bu dogru degil, ama dede nerden bilsin].
Insallah fragmanda cabucak cikar...

aylnaslm
02-03-08, 18:11
valla bencede denilenlere göre dedesi olabilir diye düşünüyordum
amaa dün akşamda dediğim gibi özetteki
cümlesi kafamı karıştırdı:icon_whis

binnurun kendine birşey yapacağı kesin dizilerdeki klasik reddedilen kız psikolojisi:)
ben Özge ve ahmetin barışma ve nişanın atılmış olması haberini alınca mualla hanımın ne yapacağını çok merak ediyorum:img-hyste asıl o hangi psikolojide olacak:)

ya evet aslında o cümle biraz kafa karıştırıcı ama belki de dedesiyle problem yaşar bu da bi tür gölge aslında :P yani dedesi de değilse dizide şu an oynayan bi karakter olmadığı kesin yani,o yüzden tahmin edemeyiz başka birini:icon_whis merak ettim ama ya :)

ovv muallayı düşünmek istemiyorum ama en azından kızı cevdet gibi örnek bi damat buldu onla yetinsin bari :P:P

gosde_
02-03-08, 18:22
ya evet aslında o cümle biraz kafa karıştırıcı ama belki de dedesiyle problem yaşar bu da bi tür gölge aslında :P yani dedesi de değilse dizide şu an oynayan bi karakter olmadığı kesin yani,o yüzden tahmin edemeyiz başka birini:icon_whis merak ettim ama ya :)

ovv muallayı düşünmek istemiyorum ama en azından kızı cevdet gibi örnek bi damat buldu onla yetinsin bari :P:P
harbiden ya ben bunu hiç düşünmemiştim dedesiyle ilgili bir problem olabilir
yine genconun geçmişiyle ilgili birşey öğreneceğiz gibi geliyor bana:icon_whis

yalnız bu bölümde de genco ısrarla üstüne bastı bu kadar parayı ödeyebilecek bir tanıdığım yok diye gencoyu ters köşe yapmak istiyor galiba senaristler:img-pilot
kesin ya yeni biri girecek yoksa niye yüzünü göstermesinler haydi hayırlısı:D

valla ya bu bölüm cevdet ve sibel yakınlaştı iyice yok en sevdiğimden nerden bildiniz:) artık ben yok biz varız:img-hyste ee artık ona da hayırlısı:D

aylnaslm
02-03-08, 18:40
harbiden ya ben bunu hiç düşünmemiştim dedesiyle ilgili bir problem olabilir
yine genconun geçmişiyle ilgili birşey öğreneceğiz gibi geliyor bana:icon_whis

yalnız bu bölümde de genco ısrarla üstüne bastı bu kadar parayı ödeyebilecek bir tanıdığım yok diye gencoyu ters köşe yapmak istiyor galiba senaristler:img-pilot
kesin ya yeni biri girecek yoksa niye yüzünü göstermesinler haydi hayırlısı:D

valla ya bu bölüm cevdet ve sibel yakınlaştı iyice yok en sevdiğimden nerden bildiniz:) artık ben yok biz varız:img-hyste ee artık ona da hayırlısı:D

evet ama aşırı kavgalı bile olsa öyle bi durumda dedesini düşünür yani en azından küçük bi ihtimal verebilir ama ben bi hafta hatta belki 2 hafta beklemek istemiyorum :D nedense kafam takıldı bari iyi bi oyuncu girse :)

sibel bi de öptü ya cevdeti koptum orda artık dönüşü yok bu aşkın :P o kadar ümit verdi adama bi de garibim laptobun parasını da ödemeye ortak oldu :D

keremcem d
02-03-08, 18:40
Slm millet..
dünde yapmistim yorumumu ama gene yapim simdi..
dünki bölüm gercektende cok gzldi..özelikklede son sahne cok gzldi..ben özge bir iki bölüm sonra belki ancak affeder gencoyu sandim ama hemen af etmesi cok iyi oldu..
Simdi tek problemimiz pinarla genco..onlarda barisirsa herseyy süüper olucak..tabii cüneyt ve neco bozmazsa:img-yes:

gosde_
02-03-08, 18:47
sibel bi de öptü ya cevdeti koptum orda artık dönüşü yok bu aşkın :P o kadar ümit verdi adama bi de garibim laptobun parasını da ödemeye ortak oldu :D
bende koptum dün sibel&cevdet sahnelerinde:)
bölümün başlarındaki heyecan ve duygu yüklü sahnelerin aralarına koymaları süper olmuş
ortak oldu:img-hyste adamın içi gidiyor para verecek diye valla birde diyor ben bu kızı mağdur edemem ben öderim sonrada gidip sibele parayı ödemende yardım edeceğim diyor ay alem adam bu cevdet bey:D

cann2366
02-03-08, 19:34
eğer dede çıkarsa bravo dicem
ama senaristler de haklı genco sırlarla dolu bir insan
bir sürü şey çıkartabilirler

bu arada genco ne zaman telefon aldı ya hiç haberim yok:img-hyste

GENCO_29
02-03-08, 19:49
o telefon ilkeninde olabilir yani çünkü gencoda telefon görmedik nerdeyse dizi başladığından beri ya ahmetin telefonunu kullanıyordu ya da ilkenin veya muhtarın işte kendi telefon taşımıyor

NOSTALJİK
02-03-08, 20:54

*burçak*
Sahte-Prenses
kıvanckerocu
geryyy
suee
azizoz
sertekin
genco_ask
g_ezgi_s
ozenccc
genco_pelinsu
aylnaslm
keremcem_tubos
keremcem d
dişi einstein
lebis_tr
psikoanaliz
gulum15
gosde_
wonderful
(BuRcUu)
Hilo
girls
ece_keremcem13
didemfener
cerenmelisa
2shy
lazkizz
ozgeozdem
Dimplex
gdemirdiken
1g9s0g5s
benide katarmıydın arkadaşım ,
'nostaljik'
ben diziyi kaçırmamaya çalışarak seyrediyorum ama arada kaçırdığım sahneler olabiliyordur
buraya yeni yeni kendimce yorum yapmaya başladım.
peki genco kendi ailesini araştırmıyor mu yurttan falan ,daha çok bilgiler edinmeye çalışsa
bide ben o cdyi nasıl elde ettiklerini sorucaktım deprem sırasında genco'nun elindemiydi ? depremde tam nerde bulundular özge(gülay),genco ayrı yerlerdemiydiler .
resimleri ahmedin telefonuna at dedi dimi genco pınar'a oda ilkeninkine mi attı yada ilkenin elindeki ahmet'in telefonu , desem olmaz ahmet özgeyi beklerken kızkardeşi aradı değilmi laptopu çalındı diye .
genconun kefaletini veren dedesi diyelim o nasıl gencoyu bulduki
dede değil bence neceti veya fotoğrafçı abimiz yada yanılıyorumdur .

didemfener
03-03-08, 10:55
arkadaşlar burda imza konusunu mulltimedya bölmüde tartışsaydınızya..
35 fragmanı iple çekiyorum ya bakalım bu bölmde anlarız btme sinyallerini

keremcem d
03-03-08, 18:01
Slm millet..
oo özet cikmis :happy0064Özet iyi gelmis bu sefer..yani hic olmazsa özge tarafindan iyi.. hem ahmetle hemde gencoyla arasi iyi özgenin.. binnur galiba kendisini öldürecek yada denicek..insallah ahmet cözer bu isi..
Pinar eger bu sahte aile icinde babasinin oldugunu ögrenirse süüper olur..
su takip eden kisi dediginiz gibi bencede dedesi olabilir..cünkü saten dedesi genconun annesiyle babasinin evlenmesine razi degilmis..sonra genconun annesi kacmis genconun babasina..olabilir..

gosde_
03-03-08, 18:08
ANCAK GENCO’NUN PEŞİNİ GİZEM VE SIRLAR BIRAKMIYOR.SİYAH BİR ARABA GENCO VE KARDEŞİNİ YAKIN TAKİPTE...

özetteki bu cümleden ben hiçbir anlam çıkaramadım
özge ve gencoyu takip ediyorsa dediğimiz gibi dedeleri olabilir ki inş dedeleridir:)

artık özlem gideriyorlar ya genco ve özge çok sevindim:happy0064

azizoz
03-03-08, 18:09
Slm millet..
oo özet cikmis :happy0064Özet iyi gelmis bu sefer..yani hic olmazsa özge tarafindan iyi.. hem ahmetle hemde gencoyla arasi iyi özgenin.. binnur galiba kendisini öldürecek yada denicek..insallah ahmet cözer bu isi..
Pinar eger bu sahte aile icinde babasinin oldugunu ögrenirse süüper olur..
su takip eden kisi dediginiz gibi bencede dedesi olabilir..cünkü saten dedesi genconun annesiyle babasinin evlenmesine razi degilmis..sonra genconun annesi kacmis genconun babasina..olabilir..

Demek takip eden adam dedesiymiş.Daha neler çıkacak bizim bilmediğimiz.Genconun hayatını kaleme alsak 10 ciltlik bir seri çıkar herhalde.
Nöronlarına acıyorum Genconun:img-hysteAdamın hayatı roman olmuş.Yerinde olmak istemezdim doğrusu.

keremcem d
03-03-08, 18:20
Demek takip eden adam dedesiymiş.Daha neler çıkacak bizim bilmediğimiz.Genconun hayatını kaleme alsak 10 ciltlik bir seri çıkar herhalde.
Nöronlarına acıyorum Genconun:img-hysteAdamın hayatı roman olmuş.Yerinde olmak istemezdim doğrusu.

yok cnm biz tahmin ediyouz yani dedesi olabilir genconun..
aklimiza baska birsey gelmiyor kim takip edebilir ki gencoyu..hem takip eden ve parayi ödiyen kisi bence ayni..

cemre_dila
03-03-08, 18:24
cidden bölüm süperdi özge abisine sarıldığı anda bittim:):):):) pınar ile genconun ayrılmasına çok üzüldüm... yani kızabilirdi genco pınar'a ama ayrılmaları saçma geldi bana...

aile imzasına benide eklermisniz??(eklerseniz sevinirim)
binnura çok üzüldüm yazık oldu kıza...banada kendine bişey yapcak gibi geliyor çünkü ahmeti çok seviyordu. ahmetle özgenin birbirlerine bakışları süperdi=)))
hazal kaya cidden çok güzelll....

(BuRcUu)
03-03-08, 22:35
Özet gelmiş.. Genco'nun özetii çok çabuk geliyor çok iyi ya.. =))

Özge-Genco arasıı çok iyi olucağa benziyor.. ve mümkünse bozulmasın da.. Binnur'a ne olucak merak ediyorum.. Bu ayrılığa baya üzüldü dilerim çok kötü bişii olmaz.. İlke Pınar'ı rahat bırakıcağa hiç benzemiyor zaten aslında bir bakıma iyi bişii yapıyor.. Babasının yaptıkları ortaya çıkıcak bu gidişle..

dişi einstein
03-03-08, 23:48
Kaç hafta sonra ilk defa bir Genco bölümünü büyük bir heyecanla bekledim.Çünkü artık olan oldu.Özge nin kafasında herşey canlandı.Genco söylemeden Özge nin herşeyi hatırlayacağını birçoğumuz biliyordu.Ve beklenen sahne gerçekleşti.Özge nin herşeyi bilerek abisinin açıklama yapması belki biraz etkileyiciliğinin hızını kesmişti ama yine de iyi bir sahneydi.Keşke kamera biraz daha ağbi kardeş de yoğunlaşsaydı.Diğer karakterleri de araya sokunca o sahnenin duygusu biraz daha kaçıyordu.Ama yine de beklediğim hoş bir sahne oldu.Hazal Kaya eğitimini tamamlamadan bu kadar iyi iş çıkarıyorsa eğitiminden sonra ne olur artık bilemiyorum.

Gelelim o sahnenin ayrıntılarına.Herşeyi başından beri bilen Genco nun ve Özge nin yakınlarının o sahnede olması Özge için hiçbir şeyi değiştirmedi.Özge orada kendini yabancı hissetti.Bir türlü ağbisine güvenemedi gözlerinde "gözlerinde gel beni kurtar" havasından çok "niye böyle birşey yaptın.Ne gerek vardı" havası vardı.Ahmet in gelişiyle daha bir rahatladı Özge.Özellikle "Ahmet" diye seslenişi çok derindendi.Genco dayanamadı ve yüreğinin derinindeki bütün cümleleri bir bir attı ortaya.Özge deki değişimi umursamadan.Ama Özge bir yerden sonra isyan etti.Kaç gündür yaşadığı duygu yoğunluğunu bir anda atıverdi üstünden.Ama kinle.Bunun böyle olacağını biliyorduk.Özge bir yerden sonra ağbisine yüklenecekti.Çevredeki sevdiklerine yüklenecekti.Anlamadan dinlemeden kesin tavrını koyacaktı.Ama biliyorduk ki buna dayanamayacaktı."Kardeş bu daha ötesi var mı?" sözünü yürekten söyleyen biri için kaçınılmaz bir sondu.Genco affetmeyeceğini düşündü ama yine de umudu vardı kardeşine yönelik.Pınar ın o cdyi izletmesi iyi oldu.Özge nin oradaki ağlayışı çok gerçekçi geldi bana.Aradığım sahne sanki buydu.Özge nin cdyi izlerkenki hali hepimizin eminim içine dokunmuştur.Son sahne de olması gerektiği kadar yumuşak ve dokunaklıydı.Bölüm sonunda böyle birşeyin olacağını tahmin ediyordum.O kadar tanıyayım artık dizi kaç bölüm oldu.:icon_whis

Pınar ile Genco ayrılığında Genco nun biraz abarttığını düşünüyorum.Her ne kadar haklı da olsa.Ama Pınar ı iyi tanımalı Genco.Böyle düşüncesiz birçok davranışta bulunuyor Pınar zaman zaman.Daha karakteri tam olarak oturmamış.Senin kadar bir olgunluğa erişememiş.Senin kadar görmüş geçirmemiş.Onun için pek yüklenmemeliydi.Bu konuyu uzatmasa iyi olacak Genco.Pınar ın kendini tamamlayabilmesi için zamana ihtiyacı var.Öyleki zamanında babasına çok güvenen Pınar bir anda allak bullak oldu.Ve yine bir darbe ile karşı karşıya.Onun için güven konusu biraz zamana kalmalı.Hem Pınar her zamanki Pınar yaklaşımıyla o sözleri söylemişti.Bunda büyütülecek birşey görmüyorum açıkcası.Birkaç vurucu cümleden sonra Pınar zaten kendine gelirdi.Nitekim de öyle oldu.Ama bunda en büyük pay sanırım Pınar ın desteğini tam olarak görmemesiydi.Sonradan gelen çocukluk arkadaşı İlke nin daha bir güvenle yaklaşmasıydı ona.Sevdiği insanın böyle yapması birçoğumuzu vurur tabii.İşte bu noktada Genco haklı.

Ama ben Tibet i işte şimdi anlamıyorum.Eskiden bu çocuğu desteklerdim ama şimdi saplantılı cümleler kurmaya başladı.En başta Özge nin peşinde olduğunu düşündüğü Genco için ne vurucu sözler söylemişti.En ağırı "o benim kardeşim gibidir.Ondan uzak dur." tarzındaki cümleleri olmuştu.Belli zaman sonra Tibet Genco ya karşı yumuşamıştı.Çünkü sevdiği kadını mutlu ediyordu.Her ne kadar yıkılsa da Genco nun iyi bir insan olduğunu düşünüyordu.Buraya kadar herşey normaldi.Tibet gibi birinden beklenen davranışlardı.Ama araya İlke girdi olaylar boyut değiştirdi.Önce İlke yi Genco ile kendince uygunsuz bir vaziyette gördü.Tamam burada tuhaf bir durum var.Ama Pınar ın o gece Gencoya gideceğini gördün.E Genco bu kadar aptal mı ki kapıyı İlke ye açtırsın ya da ne bileyim buna benzer durumlar.Hadi onu geçtim.Sonra bu kaset skandalı çıktı.Herkes Genco ya çullandı.Cüneyt in kışkırtmalarına kanan kızlarımızı biliyoruz.Ama sen be Tibet sen niye kanarsın?Sibel ile mantıklı bir açıklamada bulundu.Madem böyle bir işe kalkışacak Genco suçunu dolabına saklar mı?Ki bu insan piyano gibi yetenek ve deha gerektiren bir çalgıyı üstün bir performansla çalıyor?Böyle mantıksızlığı nasıl yapsın?Hadi bunu da geçiyorum.En sonuncusunu artık delirtti beni.Pınar ı kullandığını düşündü Genco nun.Özge için.Bir kere bu kadar şaşırtıcı bir olayı sakinlikle karşılaması hiç hoşuma gitmedi.Burası olmamış.O kadar şeyle suçladın adamı.Özellikle Özge konusunda.Şimdi bu durumu biraz farklı bir ifadeyle karşılayabilirdin ki Necati nin "bina katili" olduğunu söylerken bile ruhun farklı bir boyuttaydı.Ki bu Özge konusu derin.Neyse onu da geçtim.Biraz daha aklını çalıştırsa daha iyi olacaktı.Zamanında Pınar Genco nun peşinden koşmuştu.Bunları az da olsa gördü.Pınar bu saçmalığa umarım inanmaz.Eğer inanırsa o zaman çoktan gözümden düşmüştür.Zaten şimdilik inanmadığı gözüküyor.Son eyleminde gördük bunu.Başarılı bir eylemdi.Hem sevdiği insana yardım etti hem de kardeşi gibi gördüğü arkadaşına en büyük desteğini verdi.İşte bu beklediğim Pınar davranışıydı.Ama şunu söyleyeyim İlke olduğu sürece bu dizide karmaşa devam eder.:icon_whis Madem Genco ya aşıksın biraz Tibet ten tek kişilik aşk dersi al.Çocuk aşkını ne güzel kalbinin bir tarafına gömmüştü.Sen ise pembe dizilerden fırlamış karakterler gibi çalışıp duruyorsun.Genco bunu görmeli.Pınar bu konuda haklı.Biraz at gözlüklerini çıkarsa iyi olacak.

Genco bir tek Özge-Ahmet konusunda gözlüklerini çıkardı zaten.Biraz geç de olsa.Yani Özge çok haklıydı."Bunları söylemesi için boğazıma bıçak dayanması gerekiyormuş." Sadece bunun için değil sevdiğin adama kavuşmak için de bu gerekiyormuş Özgeciğim.Ağbinin birşeyleri görmesi.Sanırım test edip onaylamadan karar vermiyor bu arkadaş.Şaka bir yana Genco nun Ahmet-Özge ilişkisi konusunda biraz daha destek olması gerekiyor.Çünkü şimdi kendi içlerinde değil dışlarında olan savaşları olacak Ahmet ile Özge nin.Birincisi Binnur vakası.Ahmet e bağlandığı,onu kabullendiği geçen bölümden belliydi.Ahmet in söylediklerini kolay kolay kaldıramaz.Zayıf bir karakter olduğu için zayıf bir harekette bulunacaktır.Bunun yükümlülüğünü de Ahmet çekecektir.Özge de bu konuda Ahmet ten geri kalmayacaktır.Dolayısıyla burada iş Genco ya düşüyor.Lütfen ağbiliğini göstersin.Öyle eli bıçaklı adamlardan,sapıklardan kurtarmaya benzemez bu iş.Daha derin mevzular bunlar ve tam ağbiliğini göstereceği sırada başka konularla uğraşmasın.Tahminimce ilerde Özge ile Genco yine çatışacaklardır.Ama bir farkla.Ağbi kardeş kontenjanını kullanarak.
Ahmet ile Özge nin yaşadıkları tabii bunlarla sınırlı kalmayacaktır.Diğer faktörler zaten arkasından gelir.Ama bundan sonra birbirlerine daha da bağlanacaklardır.Bunu bu bölümdeki sözlerinde açıkça ifade ettiler zaten.Onları izlemek gerçekten keyif verici.:img-wink:

Geçen bölümde Özge nin gazetedeki ilanı görerek başına gelenlerin Necati nin planı olduğunu çoğumuz biliyorduk.Ama şu gerçek var ki olay bu bölümde güzel yansıtılmış.Çünkü Özge nin gazeteyi tesadüfen görmemiş olduğunu öğrenmemiz diziye bir mantık takmış.Pınar umarım babasının bu foyasını ortaya bir şekilde çıkarır.İşte o zaman Pınar fena patlar ve herşeyi açıklar diye düşünüyorum ailesine.İşte o zaman Necati nin sonunu merak ediyorum.Sanırım Genco nun beddularını gerçekleşerek eninde sonunda yalnız kalacak.Bu adamın deprem olayındaki vicdanına da inanmıyorum.Çünkü sahte aile olayında o aileyi de feci yaraladı.Bu adamın iyiliği vicdanına kalıyor.Bir suç işlediği zaman örtmeye çalışması gibi.Necati den adam olmaz.

Gelelim şu siyah arabanın gizemli havasına.Evet klişeleşmiş bir olgu geliyor yine diziye.Herkesin tahmin ettiği biri var.Dede faktörü.Ben de bunu bekliyordum.Büyük bir ihtimalle gazetede gördü torununu.Belki de uzun zamandır arıyordu.Genco yine birşeylere kızıp geçmişte terk etmiştir tanıdıklarını.Öyle tahmin ediyorum.Unutmuştur onları.Damarına bastıysalar içine gömmüştür.Zaten bu adamın geçmişten mutlaka bir tanıdığı olmalıydı.Yoksa mantıksızlık olurdu.Dedesine olan kızgınlığı belki de annesinin babasına kaçmasından dolayı gelişen olaylardır.Ya da daha da tuhafı Genco nun dedesini tanımamasıdır.Sonuçta bir kaçma olayı varsa annesi ailesinden uzak durmuştur ve Genco ya bu kaçma olayından başka birşeyden bahsetmemiştir.Belki de öldü demiştir.İkinci ihtimal daha ağır basıyor.Çünkü muhtar ile konuşurken adam ne kadar zorlasa da Genco geçmişten hiç de şüphelenmemişti.Hiçbir tepki yoktu kendisinde.Bu da ikinci ihtimali kuvvetlendiriyor.O zaman işler daha da karışır.Ve bir de eski çatışmalar tekrar devreye girer:Zengir-fakir çatışması,kültür farklılığı çatışması gibi.

Evet güzel bölümlerdi son iki bölüm.Bu şekilde devam etmesini diliyorum nereye kadar giderse.Hepinize iyi seyirler ve iyi yorumlar arkadaşlar...:img-wink:

İkra
04-03-08, 18:34
Güzel bir dizi ama benden çok annem seyrediyo :)
Çekimleri bir ara Yalova da oldu ben orda okuyorum arkadaşlar resim falan
çektirmişler oyuncularla ;) görmek isterdim ben de ama işte belki görürüz bigün :D

cann2366
04-03-08, 23:18
Kuştepe demişken ben bir ara seti ziyaret edecektim ama kaynadı gitti
ya bu Ahmet'e aşık olan şahıs sorun çıkarmasın ama ya
aa Özge ve Ahmet'i rahat bıraksınlar en azından:img-icecr

keremcem d
05-03-08, 18:00
slmmm millet..
fragman muhtemeln bu aksam yaprak dökümü reklam arasinda cikacak..cook merak ediyorum simdiden..
BaKALIM binnur intihara kalkisirsa ahmet ne yapacak.. ya off binnurdan ne gzl ayriildi sorun cikmadi derken:sad53:

ecr
05-03-08, 19:43
Özeti henüz okumadım. Geçen bölüm klişe bölüm de olsa iyiydi. Bu bölüm, geçen bölümün rüzgarını arkasına alacak ve muhtemelen güzel olacak. Ama bana öyle geliyor ki senaryo tıkanmaya başlayacak. Hatta aslında 10.bölümde tıkanmıştı ama şimdi bu tıkanma daha ciddi olacak. Elimizde kalan konular:

Necati'nin işlediği suçlar,
Cüneyt'in kazdığı kuyular ve yalanları,
Tarkan'ın işbirliği ile Genco'yu hapse attırması,
İlke'nin Genco sevdası,
Pınar ile Genco'nun ayrılığı,
Ahmet-Özge'nin zorlaşan aşkı,
Selin'in Cüneyt aşkı,
Derin'in Tibet aşkı,
Genco'nun mahkemesi,
Selin, Derin ve İlke'nin aşkları yan konular. Onlar pek önemli değil. Genel olarak elimizde pek konu yok. Konu bulacağız diye daha da saçmalayacaklar. Bakalım neler yazacak senaristler? Sonuçta konular tükenmek üzere.

Bu arada Didemcim, kızın ismini Genco'nun arka jeneriğinden bulabilirsin. Orada muhtemelen yazarlar.

*burçak*
05-03-08, 21:58
fragmanı izledim
özge ve genco ağlıodu ve özge abisine babam gibi kokuosun dedi :(
pınar la genco piyano başındaydı pınar genconun elini tuttu öle bakıştılar fln
binnur tahmin ettiğimi yaptı intihar etti ahmet için çok zor şimdi
ilke ne söledi acaba anlamadım ?
pınar babasına bağırırken herşeyi özge duydu ne tepki vericek acaba

gosde_
05-03-08, 22:40
Tvde kaçırdım ama şu anda netten izlemiş bulunmaktayım:)
Özgede gencoda ağlıyorlar başında ama kavuştular ya sonunda

genco ile pınar piyano başındalar bu seferde pınar genconun elini tutuyor çalarken galiba barışma olacak:icon_whis

Binnur gelinlikle intihar ediyor dediğimiz gibi ahmetede beni bırakma diyor
++Gelinlikle ayrı güzel olmuş yahu:img-pilot
didem bende ismini çok merak ediyorum çok tatlı kız

İlke galiba bildiklerini yani necatiyi özgeye anlatıyor:icon_whis
Zaten söylemesede Özge pınarın ağzından herşeyi duyuyor

gosde_
05-03-08, 23:44
fragmanda şu siyah arabayla ilgili birşey yok
demekki bu bölümde çıkmıyor ortaya

özlem34
06-03-08, 01:22
fragmani bende simdi izledim!
Pinar ile Genco piyano calarken, cok sevindim, barisiyolar gibi:happy0064
Gencoyu Özgeyle birarada görmek cok güzel, cok tatlilar yaa..
Pinar ilkenin özgeye herseyi anlattigini saniyo galba,
ama sonunda kendisi bombayi patlatiyo galba...merak ettim simdi!
Cünneytin istedigi oldu gibi görünüyo, Selini artik güzel kadin oldun falan diyo..
cahil cahil, yazik oldu kiza...ama hakketti yani..

Fener Bahçe
06-03-08, 16:29
özette binnura o siyah araba çarpıyor diyordu.

ama fragmanda yok öyle birşey

acaba çarptımı yoksa sonramı

gosde_
06-03-08, 17:06
özette binnura o siyah araba çarpıyor diyordu.

ama fragmanda yok öyle birşey

acaba çarptımı yoksa sonramı
özette siyah araba çarpıyor demiyor sadece binnur kendine birşey yapacak yazıyor
siyah arabayla alakası yok binnurun
genco ve özgeyle bir alakası var

ozgeozdem
06-03-08, 17:40
genco-pınar, selin-cüneyt, sibel-cevdet:D her çifte ne yaparlarsa yapsınlar ama şu: "ÖZGE-AHMET"e karışmasınlar ya:(

şimdi binnur intihar etti; fragmanda da "beni bırakma" dedi ahmet'e..şimdi ahmet güle oynaya nasıl beraber olsun özge'yle..binnur'la ilgilenmesi gerekir kesin bir süre..

ben de özge-ahmet barıştılar diye seviniyodum..senaristlerin yine bir şekilde ayıracakları aklımdan çıkmış bi anlık mutlulukla:S

GÜL GÜZELİ
06-03-08, 18:25
arkadaşlarr resmenn dumur oldum yani:blink::blink::blink: bu nasıl bi fragman böyle yani güzel olan tek şey genco özge kardeşligi bi kere ahmetle özge sahnesine sevinemedim çünkü binnur intihar ediyo ve ahmete bırakma beni diyo(bu arada binnur bir ilk yaptı ve gelinlıkle intihar etti mutluluk için giymemedim bari ölürken giyeyimm demeye getiriyo zaten bu benımle evlenmezsen ölürüm diyip intihar eden so