Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-1)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
" Genco " da başrolde
Yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği yeni gençlik dizisi "Genco" yakında Kanal D'de başlayacak."Genco"yu Alpay Atalan'ın oynayacağı dizinin çekimleri haziranın ilk haftası başlayacak.Dizi,fakir bir mahalleye kurulan bir vakıf üniversitesindeki zengin gençlerle, o bölgedekilerin ilişkilerini ekrana taşıyacak.
Fakir ve zengin gencler arasinda gecenler?? bir duvar daha geliyor sanirim. bana temel olarak bana onu hatirlatti tabii konular ve oyuncularla degisik bisey olacagi belli..ama biraz daha diramatik olursa bizleneilir bizim millet aglamayi seviyor......bye
Hayat_Guzel 05-06-07, 07:22 BKNZ : DUVAR..
Daha farklı konu bulunamıyor mu .... .
Bilmedik bir isim tanıdık bir sima :) meğerse yakından tanıyormuşum Belki bakarım dizisine Alpay atalanı tanımayanlar için
http://img235.imageshack.us/img235/2315/bscap086lk7.jpg (http://imageshack.us)
ekinela_94 07-06-07, 19:21 alpay atalan kim diyodum ki tamm anladımm hee ben çok sewirim onu 29-30 a da bayılırdım zaten ama duvarın aynısı gibi izlerim belki günü uygn olsun yeter kii:img-wink:
başka kim olck ki acbaa?
Alpay Atalanin insallah bu dizisi tutar Bütün Cocuklarimdan beri bi türlü tutmadi onadigi diziler. Ben oyunculugunu cok begeniyorum cok özlemistim mutlaka izlemeye calisacagim
!karbeyaZ! 08-06-07, 02:41 99 depremiyle başlıycakmış..
99 depremini bizzat merkez üssünden yaşamış birisi olarak inandırıcı sahneler bekliyorum.. bakalımm güzel bi diziye benziyor..
sevda_cicegimm 09-06-07, 15:33 bu Dizi ne zmn baslicak acaba?haziranin ilk haftasi bitioo..baslamadi..gzl diziye benzio ama...
İLK AŞKIM_MERVE 09-06-07, 15:39 anlaşılan yeni bir yaz dizi daha gelio...
GERÇEKTEN DUVARA BENZİOO..
EMİNİM CUMARTESİ GÜNÜNE ALILAR..DUVAR İLE AYNI SAATTE YAYINLARLAR...maksat rekabert dimi..tabi benceee...:)
walla bencede aynen dediklerine katılıyorum
ama duvarla aynı saate alırlarsa ben duvarı izlerim:)
BüSRa_GüLCHiN 09-06-07, 17:45 yenı bıR dızı daha haaaa.!!!:)
umarım gsL oLur ızLerım ztn ALPAY ATALAN'I cok severım ii oyuncudur.!!
bu arada Merve cim duvar sezon fınaLıne gırmıcekmı
eger gırmıcekse waLLa ben bunu ızLerım duvarLa pek aLakm yok cunku
ismi tanidik geliyordu zaten...demek oymus...
duvar gibi bir dizi daha basliyor..
peki diger oyuncular kim?? bilen varmi?
1. Bölüm
Genel Öykü;
Derme çatma evlerin, eski ve yıkık dökük binaların arasında yükselen yepyeni bir bina… Yaz okuluyla açılışını yapıp, artık eğitime bu yeni binasında devam edecek olan bir vakıf üniversitesi ve yüksek ücretler ödeyerek eğitim alan varsıl öğrenciler… Hayatında ilk kez İstanbul’un bu yüzüne dahil olan gençler…
Öte yanda umutla haset, kaygıyla fırsatçılık arasında kalakalmış mahalleli gençler… Ve tüm bunların arasında sıkışmış bir genç: Genco.
Genco, Yalova depreminde hayatı değişen nice insandan biri. Deprem onun yalnızca anne ve babasını değil; hazırlanmakta olduğu tüm geleceği de yok etmiş. Küçük yaştan beri şaşırtıcı yeteneğiyle, çok iyi piyano çalabilen Genco, sırf piyanosunun başından ayrılmamak için ailesini o gece Yalova’da kalmaya ikna eder ve bu çocuksu istek ona korkunç bir felaket olarak geri döner. Genco, depremin ardından geçen birkaç ay içinde Yalova’dan ayrılmış ve İstanbul’a, deprem sırasında ona yardım eden taksici Ahmet’in mahallesine gelip yerleşmiştir. Ölüsü bulunamadığı için sağ olduğuna inandığı kız kardeşinin izini sürmektedir. Onun piyano sevdası yüzünden ailesinin yok olduğuna inanmakta ve bu yüzden piyanodan uzak durarak kendini cezalandırmaktadır. Bu nedenle üstün piyano çalma yeteneğini bastırır. Artık ölüme dair bir korku da hissetmemektedir. Bu durum da onu, olayların üstüne korkusuzca giden, tuhaf bir cesaret imgesi olarak gösterir.
Yakınlarına zarar vermiş olmak onu öylesine sarsar ki, depremden sağ ama hafızasını yitirmiş bir durumda kurtulup da bir ailenin yanına evlatlık verilen kardeşi Gülay’a bile kimliğini açıklamaktan çekinir. Tek yapabildiği koruyucu bir gölge gibi Gülay’ın çevresinde dolaşmak ve onu mümkün olan tüm tehlikelerden korumaktır. Bu uğurda giriştiği belalar, insanların gözünde Genco’yu yaralı bir kahraman haline sokar.
Gülay, şimdiki adıyla Sude, zengin bir ailenin tek kızıdır artık. Ve kaderin garip bir cilvesiyle, tam da Genco’nun oturduğu mahalleye yapılan üniversiteye kayıtlıdır. Genco, sırf kızkardeşinin yakınında olabilmek için üniversiteye hademe olarak girer.
Genco’yu burada bekleyen tek şey kardeş yakınlığı değildir; yıllardır duyguları bir şok altında bastırılmış Genco, kızkardeşinin yakın arkadaşı olan Pınar’la ilk kez aşkı tadacak ama hayat bunu da pürüzsüz ve mutlu bir biçimde yaşamasına imkan vermeyecektir.
Genco yaşadığı muhitle ne kadar uyumsuzsa Pınar da zengin çevresinde o kadar uyumsuzdur. Tıpkı Genco gibi tutkuyla bağlandığı piyanosu; havai kızkardeşlerinden ve sonradan zengin olmuş ama hırsı zenginliği nispetinde artmış babasından bir kaçış olur. Piyano tutkusu ve gördüğü bu gizemli kişilik onu Genco’ya iter. Bu çekim, Pınar’ın yıllardır var olan ve ailelerin potansiyel eş olarak gördükleri Tibet’in gözünden kaçmaz. Tibet basket yıldızıdır, zengindir, yakışıklıdır; hayatta elinden kaçan tek şey Pınar’dır ve bunu hazmetmekte zorlanır. Aslında kötü bir insan olmamasına rağmen ilk kez yaşadığı kaybetme korkusu onu hırçınlaştırır. Bunu kazıyıp besleyen de Tibet’in babasının yardımıyla milletvekili seçilmeye azmetmiş Pınar’ın babası Necati’dir. Kızının fakir bir genci sevmesi, kendisi de bir zamanlar fakir olmasına rağmen Necati’nin asla izin vermeyeceği bir şeydir.
Genco
(ALPAY ATALAN)
Özge
(HAZAL KAYA)
Necati
(ERDAL CİNDORUK)
Figen
(MİNE TÜFEKÇİOĞLU)
Derin
(MELİS GÖZEN)
Selin
(DENİZ GÖZEN)
Ahmet
(ORHAN ŞİMŞEK)
Sibel
(MİNE BIÇAKÇI)
Sefa
(EMİN GÜRSOY)
Sakin
(BERKAN TÜFEKÇİBAŞI)
Ejder
(UYGAR ÖZÇELİK)
Tarkan
(BURAK DEMİR)
Cüneyt
(ENİS ARIKAN)
Tibet
(EMRE FAKIOĞLU)
Kerem
(İRİS KARA)
Aylin
(MEHTAP ALTUNTOP)
Ahu
(ECE DURSUN İNCE)
Yönetmenimiz Kemal uzun`nun yeni projesi..
Kemal beyin ilk projesi olan gümüs dizisinden yaklasik 3 yildir takip ediyorum ve mükemmel bir yönetmen oldugu kesin bu projeyide alnin aki ile basaracaktir..oyunculari pek tanimasamda iclerinden dizimizde oynayan iki oyuncuda var umarim basarillarinin devamini bu projedede sürdürür..
Kemal bey arkanizdayiz desem olurmu:img-wink: :img-yes:
Cem erman´nin yaptigi tüm dizi müziklerine hayrandim zaten bu dizidede hic kuskum yok ustaligini konusturacak yine emminim buna..
Tek sinir bozucu durum yinemi kanal d diyorum bu kanalda dizi izlemek kabus..ki kendi yapim sirketi D PRODUKSION dan cikan yapim ise ilalah etiriyorlar bakalim bu sefer dizin arkasinda durup gereken tanitimi yapacaklarmi..
Bence bu guzel bir dizi olacak, romantik komedi zannediyorum, Duvar dan daha guzel olacak bence, duvar a benzeyebilir ama Duvar da original degildi, The Oc nin tipki aynisi
duvara benziyo biraz ama farklılıkları daha çok.bende melis-deniz gözen için izlerim.ilkokulda sınıf arkadaşlarımdı :img-wink: hangi rolde olduklarını merak ettim..
Derin
(MELİS GÖZEN)
Selin
(DENİZ GÖZEN)
aşk her yaşta da oynayan ikizler mi?=)
Fraqmanı buqün izLedim.. GüzeL bişiye benziyor.. ALpay AtaLan'ı beğeniyorum.. Onu tekrar ekranda qörmek qüzeL.. YaLnız konu DUVAR'a benziyor qibii.. Bn onu da izLiyorum napcaz şmdi.. GünLerii farkLı oLur umarım..
Derin
(MELİS GÖZEN)
Selin
(DENİZ GÖZEN)
aşk her yaşta da oynayan ikizler mi?=)
Evt onLar.. Fraqmanda qördüm.. Baya büyümüşLer.. en azından Aşk her yaşta da oLduğu qibi çocuk değiLLer..
forever_bim 20-06-07, 11:53 Değerli Arkadaşlar
Sizlerden ricam lütfen resimleri alıntı yapmayınız. Bu site kurallarına aykırıdır.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MOD.
Dizinin fragmanı gayet hoş amabeni etkileyen müziği oldu...
Müzik kime aitse tebrikler çünkü çok başarılı olmuş...
Evet Duvar'a benziyor gibi görünse de konusuyla daha farklı bir yapıma benziyor. hepimiz izleyip göreceğiz...
register00 20-06-07, 17:29 bu dizinin konusu hakıında hiçbişi anlamadım ya biraz saçma geldi bilmimo genede o kadar çok dizi varki yaz içiçn tvye giren kararsız kaldım:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-blush
Hazal Kaya oynuyor dikkat edin o kıza :D gittikçe daha iyi işlerde görücez bence :)
ya Alpay Atalan'ın oyunculuğuna diyeck yok ama inşallah tutar dizi.29-30 bittiğinde ben çok üzülmüştüm...
tamam duvara benzeyen yönü var ama bence duvardan farklı bir dizi olacak
ben merak ediyorum doğrusu
reklamlarını izledim sırf bizim dizimizin teknik ekibi tarafından çekildiği için başroldeki oyuncu ve birkaç kişi haricinde hiç kimseyi tanıyamadım faik ergin birde gümüşteki kenan şimdi adını hatırlayamadım onlardan başkasını tanıyamadım
Fragmani simdi izledim cok bi diziye benziyor Alpay Atalanida tekrar görmek cok güzel onu Bütün Cocuklarimdan beri takip ediyorum ve büyük bi hayrani oldum oyunculugunu cok begeniyorum. Tek temenimm bu dizinin tutmasi....
ay sabah fragmani gördüm cok güzel bir diziye benziyor kaybolan yillardaki UYGAR ÖZCELIk de var oda sakala falan daha bi yakisikli olmus ama sanirim o kötü olan birisi dizide ama ben onu yinede cok seviyorum onun icin bakcam diziyee genco konusu neyyacaba????
Dizi 27 Haziran Çarşamba Günü Saat 20.00'da Başlıyor
ayseeee sagol haber verdigin icin süper yaaaa kesin bakcammmmm..........
hä??ama olamazki ben bugün eurod de saat 19da yaprak dökümünü gördüm tekrar var sezon finali yeniden haaaaaaaa?????
genco herzamanki gibi klasikleşmiş zengin kız fakir erkek olayı ben bi fragmanla bütün olayı çözdüm sonunda zengin kız fakir erkekle evlenicek mutlu mesut saadetle yaşıyacaklar benim fikrim bence sıkıcı bi dizi
hep aynı konu umarım senaryı farklıdır yıksa korkarım bu da raflara kaldırılan dizlerden olmaz:good:
konusu nasiklki ney zengin ve yoksullarmi??
duvar gibimi buda???
fragmanda güzele benziyor vallah ben bakcam.......
evet konusunu bende anlayamadım umarım değişik bişi olur kaybolan yıllardan avşarda var ehehe izlerim ben
Dizinin fragmanı gayet hoş amabeni etkileyen müziği oldu...
Müzik kime aitse tebrikler çünkü çok başarılı olmuş...
Evet Duvar'a benziyor gibi görünse de konusuyla daha farklı bir yapıma benziyor. hepimiz izleyip göreceğiz...
Dizinin müziklerini sevgili cem erman yapiyor..
Dinledikce ne kadar harikka müzik kalitesine sahip oldugunu göreceksiniz..
Demek dizi haftaya basliyor merakla bekliyorum kemal uzun´nun yine harikkalar yaratacagina eminim..
aynen senemcim
bende zaten fragmani görünce gözüme carpan ilk kisi o oldu
daha bi yakisikli olmus
sakalla falan yaa
cok tatli olmus
resim cekebilen varmi fragman resimleri keske eklese biri
yaa yapabilen varmi
uygar özcelikden resimler istiyorumda birisinde varmi???
ya fragmani az önce youtubde izledimde müzigi insanin kulagina cok hos geliyor beni cok etkiledi melodisi
ben zaten dizilerde en cok en önce müziklerine tutulurum sonrada begenirim diziyi insallah güzele benzer ve nezaman basliyacak???
bellimi acaba??bilen varmii
Dizi adi:GENCO
Yönetmen: Kemal UZUN
Senaryo: Hakan HAKSUN
Müzik: Cem ERMAN
Yapımcı: Lale EREN / D PRODUCTIONS
http://img338.imageshack.us/img338/8287/gencoez1.png
Genco başlıyor...
Kanald nin üç sezondur yüzünü güldüren dizisi'Gümüş'sona erdi biliyorsunuz.Ama gümüşün yapım ekibinin tatil yapma gibi bir niyeti yok.
Alfabenin G harfini seven d productions ekibi ....
Bakalım seyredince aynı hazzı alabilecekmiyiz?Referans noktası 'Gümüş'olunca benimde umudum büyük...
Kaynak:posta gazetesi.
Dizinin Fragman Resimlerini Ceken Varmi
güzel bir diziye benziyor.umarım senaristler bu dizinin kıymetini bilir.bakalım izleyip göreceğiz.
arkadskar dizin yayın günü belli oldu yaprak dokumun tatile girmesiyle yerine genco geldi her carsamba saat 20.00da kanaldede
demek gümüş ün ekibi yapıyo diziyi o zaman iyi olur bu dizi kesin zaten fragmanı da boşuma gitmişti alpay atalan ı severim ne yazık ki dizileri pek uzun ömürlü olmuyo ama bu sefer ki dizisi tutucak gibi:)
dizinin birinci bölüm özetini okudum konusu etkileyici ayrıca gençlik dizisi olmasıda güzel ekibe başarılar ilk bölümü kaçırmayacağım :img-yes:
gümüşümüzün ekibi yapıyor.fragmanlar geç verilirse şaşırmayın.gümüştede öyleydi.özetide güzel fragmanıda.gençlik dizisiymiş umarım güzel olur:)
Bu Dizi Bizim Tam Karşımızdaki İstanbul Bilgi Üniversitesinde Çekiliyorr.. :) (hergün çekimlerini izliyoruzz..) Ama Sanırım Dizi İçin Üniversitenin Adını Kent Üniversitesi Gibi Bişey Yaptılar (panolarla fln..) Güzel Birşey Çıkacak Ortaya:good: Oyuncuların Hepsi Çok Başarılı Ve Sıcak İnsanlarr..
arkadaşlar 3 temmuz salı günü başlıormuş.umarım başarılı olur.ekip gümüşün ekibiymiş walla gümüşte oldukça başarılıydı inş. bundada öyle olur:img-wink:
Konunun Duvar'a bu kadar benzemesi itici olmuş bence. Umarım, farklılıkları olan bir dizi çıkar ortaya. Birbirinin aynı, karikatüre benzeyen gençlik dizilerinden bıkmıştık bu açıdan gerçekçi gençlik furyasının başlaması iyi ama keşke özgün bir başlangıç yapsalarmış.
bence bu dizi duvardan farklı .güzel olacağa benziyor ben fragmanlarını izledim ve beğendim.ilk bölümü sabırsızlıklka bekliyorum salı gecesiymiş:img-hyste
didou_didem 27-06-07, 20:26 Alpay Kemal Atalan'ı elimden geldiğince her dizide takip ettim...fragmanı da gördüm güzel bir diziye benziyor...inşallah güzel ve kalıcı bir yapım olur....:)
salimi basliyacak süperyaaa yuhu:happy0064 :happy0064 hele sükür basliyacak sabirsizlikla ilk bölümü bekliyorummmmm
nasil olcak acaba....:icon_whis :icon_whis
saat kacta 19 dami yoksa 21 demi????
insallah 19 da abslar erken ne güzel:img-yes:
sonunda UYGAR ÖZCELIKI Kaybolan Yillardan sonra yine ekranda görcem bu süper yaa cok sevindimm:happy0064 :happy0064
_supermarried_ 27-06-07, 22:16 fragmanı her seferinde keyifle izliyorum çok tatlıya benziyo ya :img-in_lo
bekliyorum ...
faik ergin var fragmanda gördüğüm kadarıyla güzel kızları başına toplamıştı.çapkın olacak gibi bu dizindeki rolünde.:img-hyste :img-hyste
bu dizinin konusu hakıında hiçbişi anlamadım ya biraz saçma geldi bilmimo genede o kadar çok dizi varki yaz içiçn tvye giren kararsız kaldım:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-blush
:img-wink: bence de aslı&&denizz.ama deniz kalbine söz geçiremiyorr...gerisini siz anlayın artıkk canlarr..
faik ergin var fragmanda gördüğüm kadarıyla güzel kızları başına toplamıştı.çapkın olacak gibi bu dizindeki rolünde.:img-hyste :img-hyste
Vay demek bizim Berkimiz bu dizide çapkın olarak çıkcak karşımıza öyle mi çağlacım:)
Valla sırf Faik için izlerim ben:img-blush
bu dizi bence diğer zengin kız fakir erkek hikayesi farklı olacak bence sabırsızlıkla bekliyorum
:img-hyste
bence duvarla çok farklı. duvar iyi güzel bir diziydi ama çok klişeydi. ayrıca burda kız zengin olsa bile yeni bir çevreye ayak uydurmaya çalışıyor.
boncuk-girl 29-06-07, 06:50 umarım güzel bir dizi olur...
salı günü mü ? yasak elmada var ama dur bakalım bakmaya çalışacağım...
Vay demek bizim Berkimiz bu dizide çapkın olarak çıkcak karşımıza öyle mi çağlacım:)
Valla sırf Faik için izlerim ben:img-blush
demekki öyle olacak arzucum.çünkü fragmanda kızların arasında birde güneş gözlğü vardı.burada tam karizmatik:img-hyste :img-hyste
yuhu dizi sali aksami bsliyor hikayesi cok güzel benim cok hosuma gitti bakalim bölüm nasil olcak izleyipde görcegiz artik:happy0064
uygar özceliki yeniden ekranda görmek cok güzel yaaa cok seviniyorummmm:img-in_lo
ekinela_94 01-07-07, 15:06 yuhu dizi sali aksami bsliyor hikayesi cok güzel benim cok hosuma gitti bakalim bölüm nasil olcak izleyipde görcegiz artik:happy0064
uygar özceliki yeniden ekranda görmek cok güzel yaaa cok seviniyorummmm:img-in_lo :img-in_lo
butun duvarcılar burda walla duvara benzio demiştm ama bence farklı aslnda konusu..
muziği fln cok gusel cok gusel bir dizi olur inşallahh....
güzel bir konusu var en azından töre ağa dizisi değil :)
oyuncuları güzel inş. dizi tutar saati ve günü uygun :)
deadly_angel 01-07-07, 16:17 Konusu beni cezbetmedi, bir orjinallik göremedim.Ama Alpay çok iyi bir insandır, oyunculuğu da çok iyidir.Herhalde bir yaz dizisinden öteye geçemez gibi geliyor.Malum Türkiye'de bir dizinin yayından kaldırılabilması için o kadar çok sebep varki...
sali günü basliyor demekki burda okumasam haberim bile olmaz euro d de görmemistim ama kesinlikle olur sanirim?? dizilerin yayin günlerinde bir degisiklik yapmiyor...bakalim nasil bir dizi olacak??...bye
esas oğlan gencoyu oynayan alpay beyi severim ve ekrana yakıştığını düşünürüm. burada da ağırbaşlı mahalle delikanlısı olacak gibi, bakalım..
1. Bölüm
17 Ağustos Marmara Depremi ile yıkılan hayatlar, değişen yazgılar, kesişen kaderler, ve her şeye rağmen yeniden filizlenen umutlar...
Üniversite gençlik dizisi Genco; deneyimli oyuncuları, genç yeteneklerle buluşturuyor.
Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yepyeni bir üniversite gençlik dizisi “GENCO” Kanal D ekranlarında yayına gelmeye hazırlanıyor.Çekimlerine Kuştepe’de başlanan dizi için ilk kez Bilgi Üniversitesi kapılarını açtı. Senaryosunu Hakan Haksun yazdığı Genco’nun yapım kadrosu ise 100 bölüm Gümüş dizisine başarı ile imza atan ekipten oluşuyor.Yönetmenliğini Kemal Uzun’nun üstlendiği dizinin başrollerini Alpay Atalan,Selen Seyven,Faik Ergin,Hazal Kaya,Emin Gürsoy,Çiğdem Tunç,Mehtap Altunok,Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı,Fatma Murat, Uygar Özçelik,M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen paylaşıyor.
Genco, Yalova depreminde hayatı değişen nice insandan biridir. 45 sn’lik deprem onun yalnızca anne ve babasını değil; hazırlanmakta olduğu tüm geleceği de yok eder. Piyanoya olan büyük tutkusu nedeniyle Genco, ailesini o gece Yalova’da kalmaya ikna eder ve bu çocuksu istek ona korkunç bir felaket olarak geri döner. Genco, bir süre sonra Yalova’dan ayrılır ve İstanbul’a, deprem sırasında ona yardım eden taksici Ahmet’in mahallesine gelip yerleşir.Genco, ölüsü bulunamadığı için sağ olduğuna inandığı kız kardeşinin izini sürmektedir. Yakınlarına zarar vermiş olmak onu öylesine sarsar ki, depremden sağ ama hafızasını yitirmiş bir durumda kurtulup da bir ailenin yanına evlatlık verilen kardeşi Gülay’a bile kimliğini açıklamaktan çekinir. Tek yapabildiği koruyucu bir gölge gibi Gülay’ın çevresinde dolaşmak ve onu mümkün olan tüm tehlikelerden korumaktır.
Gülay, şimdiki adıyla Özge, zengin bir ailenin tek kızıdır artık. Ve kaderin garip bir cilvesiyle, tam da Genco’nun oturduğu mahalleye yapılan üniversiteye kayıtlıdır. Genco, sırf kızkardeşinin yakınında olabilmek için üniversiteye hademe olarak girer.Genco’yu burada bekleyen tek şey kardeş yakınlığı değildir; kız kardeşinin arkadaşı olan Pınar’la ilk kez aşkı tadacak ama hayat bunu da pürüzsüz ve mutlu bir biçimde yaşamasına imkan vermeyecektir. Genco’nun tek sıkıntısı sırlarından kaynaklanmaz. O, bir yabancıdır; hem oturduğu mahallede hem de çalıştığı üniversitede. Mahallede okulun, okuldaysa mahallenin temsilcisi gibi görülür ve ikisi arasında her çatışmada günah keçisi veya adı konmamış ilk şüpheli o olur.
Mahallelinin de kafası karışıktır; kimileri bu üniversitenin mahallenin başına konmuş bir talih kuşu olduğunu düşünür. Kimileri ise kaygılanır ve korkarlar; üniversitenin, mahallenin insani dokusu değiştireceğini düşünürler. Bir kısım ise, duydukları haset ve yırtma hislerini üniversitelilere kin biçiminde yansıtırlar. Sıradan hayatların sürüldüğü,mütevazi evlerin arasında yükselen yepyeni bir bina… Artık eğitime bu yeni binasında devam edecek olan bir vakıf üniversitesi ve yüksek ücretler ödeyerek eğitim alan varsıl öğrenciler… Hayatında ilk kez İstanbul’un bu yüzüne dahil olan gençler…Öte yanda umutla haset, kaygıyla fırsatçılık arasında kalakalmış mahalleli gençler… Ve tüm bunların arasında sıkışmış bir genç: Genco.
Sıcacık öyküsü,genç oyuncu kadrosu ve ruhunuzu okşayan müziği ile kalpleri feth edecek olan Genco,Temmuz ayında Kanal D ekranlarında.....
anladığım kadarıyla konusu duvarla pek benzeşmiyor. sadece zengin kız-fakir oğlan aşkının çevredeki yansımasından ziyade zenginlerle fakirler arasındaki sosyo-kültürel çatışmaya başka açılardan da yaklaşacaklarmış gibi görünüyor..
müziği de güzel geliyor kulağa, elektro gitar sesi zaten insanı bir anda çarpar :) ama bu müzik bana ilk anda aşk oyununun müziğini hatırlattı.. onun da fragmanlarında buna benzer bir müzik çalardı... neyse, sonuç olarak bakacağız nasıl diye :)
HulyaGoker 01-07-07, 23:48 Yeni bir duvar geliyo herhalde
evet o açıdan çok benziyor herkes aynı fikirde ama bilmiyorum bana tutmayacak gibi geliyor. yanılıyorumdur umarım kimsenin dizisi yayından kalkmasın :sad53: erkekler ağlamaz öyle kurban oldu reyting için . :sad53:
Bana fragmanda basrolde olacakmis gibi gorunen kizin asi tavirlari cok ilginc geldi, izleyebilirim .. Basroldeki oglanda onceleri o kdr iyi degildi ama kendini gelistirdi .. Geri kalanlarini tanimioyrum sadece sana cay demlesem gelir misin diee kivaran oglandan baska :happy0064
Genco bu aksam basliyor bakalim senaryosu kadrosu ile bizi etkilemeyi basaracakmi?
Ama dizinin müziginin beni etkileyecegi kesin..nede olsa cem erman imzasi..:img-wink:
Kemal uzun ve ekibinede basarillar bol reytingler diliyorum eh reyting canavari olan kanalla yine dizi yaptillar nede olsa..
çok değişik bir dizi.yani konusunu tam anlayamadım.ilk bölümü olarakta karışık.mesela genco sonunda o müziği çaldı.pınarda ben müziği çalamıyor fazla dedi sonra sen kimsin dedi.yani gence çok değişik birisi.neler yapmak istediğini kim koruduğunu veya o resimlere baktığı kişiler kimlerdi.tam bir şaşırtmalı bir dizi.ama yinede güzeldi.faik abiye bayabi bölümlerde görük iyide oldu.yani tam olarak yorumum bu kadar.
cok güzel bir dizi cok begendim hersey tam yerinde ve gizemli bir bölümdü sanirim o kaybettigi ailesi ve varlikli bir aileden geliyor genco bu arada o kiz özge miydi adi neydi kardesimi acaba???
genco mahallemizin superman i çıktı ilk 10 dk içinde iki kişi urtarıp bide bomba imhası yaptı sayılır:)şaka bi yana ben diziyi beğendim alpay kemal atalan her zaman ki gibi çok iyidi selen seyven de iyiydi özge genco nun kardeşimi kardeşiyse nasıl ayrıldılar ilk bölümden bi sürü soru işareti oluştu aklımda bakalım nolucak inşallah reytinglerde iyi gelir yaz dizileri içinde tutar dediğim 3 dizide aynı saatte yayınlandı bakalım nolucak
bu arada selen seyven berk hakman la birlikte janjan adlı bi sinema filminde oynadı ekim de vizyona giriyo
Ilk bölümde bile olsa konuyu anladim gidisat belli ama senaryo suanlik süper...
Kadro secimi tam yerinde olmus..
Cekim harikka..
Yönetmenimize set ekibimize söz yok muhtesemler zaten..:good:
Sadece yadirgadigim genconun süpermenligi oldu yoksa cokmu yürekli bir karekter zamanla onuda cözecegim..:img-wink:
Pinar karekterine kim canlandiriyor suanlik bilmiyorum ama cok iyi..ilk deneyimi olmasina ragmen oyunculugu cok iyiidi..
Gelelim faik ergin yani tibet zengin züpesi seni yinemi burdada lotoyu tutmus yine yollunu sasirip servet icin yoldan cikmazssin umarim..:P ama performans harikka ilk seni gördügümde asla alisamam dedigim günleri hatirliyorumda suan ailemizden bir ferdi izliyor olmak gururlandirdi beni..basarilarinin devamini diliyorum..
Tüm oyuncular cok iyi idi cok genc kadro ama iyi bir dizi olmus e kimin eseri..:img-wink: emegi gecen tüm ekibi oyunculari kutluyorum artik devamlilik icin reyting savasi baslar of cok sikildim herseyin önüne reytingin gecmesine..
Sevgili cem erman müzikler yine muhtesem ötesi olmus yüreginize saglik..:good:
Sper bi dizi bu ya süper bayıldım resmen..........
Dmktürmüşler senaristler...
Senaryoyu anladım birazcık v süper..
Birbirine bağlı...
Hoşuma qitti dizi.. TahminLerime qöre ya da anLadığım kadarıyLa Özqe denen kız Genco'nun kardeşi.. Bir deprem söz konusu sanırım.. Orada Genco aiLesini kaybetmiş oLabiLir.. YaLnız Aşk Her Yaşta oynayan ikizLerii burada beğenmedim çok büyütmüşLer.. yakışmamış..
gdemirdiken 03-07-07, 21:43 Dizinin fragmanını ilk gördüğümde yine yaz dizileri başlıyor demiştim.Hani şu bazılarının tutmayıp iki üç bölüm sonra kaldırılanlardan sanmıştım.Ama bugün izlediğimde çok beğendim.Konusu süper. Tebrikler
Bence bu diziyi yazın harcamasınlar :img-yes:
başlangıcta alışıldık bir senaryosu var gibi görünüyor, zengin kız fakir ve gururlu oğlan ama izleyince hosuma gitti diyebilirim
başroldeki eleman neymiş öyle, sen kalk aynı günde hem iki kişiyi kurtar, hem bi bomba olayını çöz, hem de piyanoda döktür..:icon_whis
pınar da iyi hoş, karakteri güzel ama azcık daha hareketli olması gerekiyor yoksa bu masum nazlı güzel edaları beni pek sarmadı..
pınar ın kardeşlerine de gıcık oldum, babalarından sürekli bişeler isteme peşindeler..:img-pilot :img-pilot
umarım kalitelisine devam eder ve reytingleri iyi olur çünkü bu aralar çok fazla dizi gösterime giriyor
kısacası izlemeye devam etmeyi düşünüyorum..:good:
bu dizi gerceketen diger dizilerden siyrilip ayrilmayi basindan belli etti ve bence cok güzel ve oyuncular tam anlamiyla iyi secilmis ..bakalim yarin ratingler nasil olacak bende iyi olacak gibi.. bu arada kanal d yaz dizilerinde cok iyi is yapacak gibi..
burak demırın kendı sesıydı dımı kendı sesını kullanmıs onun resımlerını koyabılırmısınz cekebılen varsa
ben bayıldım yalnız çok beğendim hele gencomun piyono çalışlarına yaa var mı çeken fotolarını en güzelinden
ayy genco cok guzeldi ya gerci ilk 45 dk kacirdim ama
yetistim:D..
Hele o piyano bolumu oldurtu beni :D
2ci bolum kimbilir neler olcak :D sabirsizlikla bekliyorum.
Benim anlamadigim genconun ailesi zengin neden
kardesi onu tanimiyor??
gdemirdiken dediklerine kesinlikle katiliyorum!
ayy genco cok guzeldi ya gerci ilk 45 dk kacirdim ama
yetistim:D..
Hele o piyano bolumu oldurtu beni :D
2ci bolum kimbilir neler olcak :D sabirsizlikla bekliyorum.
Benim anlamadigim genconun ailesi zengin neden
kardesi onu tanimiyor??
gdemirdiken dediklerine kesinlikle katiliyorum!
tahminimce küçükken ayrılmak zorunda kaldılar ve farklı yerlerde yaşamlarına devam ettiler
o yüzden de şimdi birbirlerini tanımıyorlar ama gene de tanıdık geliyor simaları..:good:
-A k e L d a N- 04-07-07, 00:49 Deprem olmuş..Oyüzden ayrılmışlar..Kız daha çok küçükmüş..Adamda kız kardeşinin izini kaybetmiş..Belki şoktaydı belki hafızasını kaybetti bilmiyorum:img-yes: Adam aristokrat galiba..Mükemmel piyano çalıyordu..Ata da binebiliyorsa hiç şüphem kalmıcak:P
Güzel diziydi..Hepsini izleyemedim..Süperman olduğu yerleri görmedim mesela..Ama sonu güzeldi..Gerçekten o çalıyor gibi duruyordu..Olabilir mi??
Deprem olmuş..Oyüzden ayrılmışlar..Kız daha çok küçükmüş..Adamda kız kardeşinin izini kaybetmiş..Belki şoktaydı belki hafızasını kaybetti bilmiyorum:img-yes: Adam aristokrat galiba..Mükemmel piyano çalıyordu..Ata da binebiliyorsa hiç şüphem kalmıcak:P
Güzel diziydi..Hepsini izleyemedim..Süperman olduğu yerleri görmedim mesela..Ama sonu güzeldi..Gerçekten o çalıyor gibi duruyordu..Olabilir mi??
ata da binebiliyorsa tam mr.darcy gibi olurdu değil mi? yaklaşık bir saattir o filmin konusundaki yorumları okuyorum da çok güzel gerçekten tebrik ederim..:img-wink:
bence piyanoyu çalan o değildi..zaten dikkatle incelendiğinde ellerle tam uymuyor gibi geldi bana, bilemiyorum hmm..:img-pilot
EgE(''v'')İkLiM 04-07-07, 09:13 valla ben dizi çok beğendim genco çok hoştu. o özge denilen kızz kız kardeşiymiş diziyi izledikten sonra genel özeti okudum orda yazıyodu hafızasını kaybetmiş ondan hatırlamıyomuş. yaa bütün gece boyunca pınar deyip durdular bir garip oldum.(benim adımda pınar o bakımdan:P)neyse artık salı günleri izlemeye çalışacağım. inşallah reytingleri iyi gelirr:P:P
Ilk bölümde bile olsa konuyu anladim gidisat belli ama senaryo suanlik süper...
Kadro secimi tam yerinde olmus..
Cekim harikka..
Yönetmenimize set ekibimize söz yok muhtesemler zaten..:good:
Sadece yadirgadigim genconun süpermenligi oldu yoksa cokmu yürekli bir karekter zamanla onuda cözecegim..:img-wink:
Pinar karekterine kim canlandiriyor suanlik bilmiyorum ama cok iyi..ilk deneyimi olmasina ragmen oyunculugu cok iyiidi..
Gelelim faik ergin yani tibet zengin züpesi seni yinemi burdada lotoyu tutmus yine yollunu sasirip servet icin yoldan cikmazssin umarim..:P ama performans harikka ilk seni gördügümde asla alisamam dedigim günleri hatirliyorumda suan ailemizden bir ferdi izliyor olmak gururlandirdi beni..basarilarinin devamini diliyorum..
Tüm oyuncular cok iyi idi cok genc kadro ama iyi bir dizi olmus e kimin eseri..:img-wink: emegi gecen tüm ekibi oyunculari kutluyorum artik devamlilik icin reyting savasi baslar of cok sikildim herseyin önüne reytingin gecmesine..
Sevgili cem erman müzikler yine muhtesem ötesi olmus yüreginize saglik..:good:
ablam sana katılıyorum.dizinin ekibi oyuncuları müthiş.bende gencoyu çözemedim.işte onda takıldım.yani o gördüğü rüya ve baktığı resimler neyi anlatıyor.yakında çıkar ortaya.
pınar karakterini canlandıran kişi gerçektende ilk deneyimi olmasına rağmen müthiş yaptı oyunculuğunu ona diyecek yok valla.
geldi bizim ailemizin bir parçası olan baerkimiz yani faik abimiz.bak oradaki adı çok değişik tibet.unutmuştum sen aklıma getirdin ablacım.umarım reytinglerde güzel gelir.
GÜL GÜZELİ 04-07-07, 09:47 yaa çok güzel bi dizii dün ilk bölümü vardı ve ben çok sevdimm yazık yaa gencoyaa kızkardeşinin yanında bi yabancı gibi dolaşıyoo ama zamanla daha yakın olurlar kesin kan kanı çeker çünkü bi şekilde özgeyle yakın olucaklar hatta özge tibetten daha çok sevicek gencoyu yani umarım pınarda çok şeker ve sanırım gencoyla aşk aşıcaklarr çok güzel olucak yanlızz şu ejder hiç rahat vermicek gibi gencoyaa acaba o kime aşık olucak hee bide mahallede oturan bi çocuk adını bilmiyorum hatta kız kardeşi genzoya aşık oda genzonun kız kardeşine aşık oldu o belki karşılık alır ama onun kardeşi gencodan alamazzz kusura bakmayın karışık oldu biraz ama isimleri daha ögrenemedim yaa ilk başı kaçırdım ben ama genzo zengin bi ailendenmi geliyo yoksa zaten şimdiki gibi fakirmiydi ama fakir olamazz çünkü süper bi şekilde piyano çalıyo pınar bile hayran oldu kesin genco zengin bi ailenın çocugu ama zengin ailenın çocugu olmasada sonradan zengin olmuşşş ama normal sıradan bi insan degil kesinlıkle olamazz bi şey daha var genco kardeşinin özge oldugundan nasıl emın oldu hiç bi ip ucu yoktuki yoksa benım kaçırdıgım ilk başlardamı buluyo kardeşini anlayamadım inş tekrarı verilirde bende bakarımm ...ufff ikinci bölümünü çok merak ediyorummm.....
americanpie_16 04-07-07, 09:48 selam dizideki pınar karakterinin gerçek ismini bilen var mı??varsa lütfen yazar mısınızz??
selam dizideki pınar karakterinin gerçek ismini bilen var mı??varsa lütfen yazar mısınızz??
yanılmıosam pınar'ı canlandıran oyuncunun gercek adı selen seyven.
beni özellikle etkileyen dizinin jenerik görüntülerindeki istanbul oldu..çok güzel bir şekilde resimlenmişti herşey...kuleler,üniversite ve etrafındaki mahalleler...bu gercekçi görüntüler için teşekkürler...
fenerli_kiz 04-07-07, 10:10 selam dizideki pınar karakterinin gerçek ismini bilen var mı??varsa lütfen yazar mısınızz??
ismi Selen Seyven...
Ya ben diziyi cok begendim.. süper bir sey.. hele genco cok tatli..
ben zaten alpay atalnin ilk bütün cocuklarimda görmüstüm..
bide 29-30 var.. ikisindede izledim.. süper gencoda da süper..
cok begendim..
konusuda güzel.. Özge aslinda Gülay (isim dogru mu emin degilim) yani kardesi ve Genco sanki onun yaninda olabilmek icin okula girmis gibi geliyor bana..
ya bide Pinar onun pesinden eve kadar geldigini gördü..
ya ama ben tam anlamadim nasil ayrilmis bu kardesler..
Bence depremde ölüyo ailesi ve iste özgeyi biri evlat edinmis filan olcak..
yani bence öyle olacak..
yaa çok güzel bi dizii dün ilk bölümü vardı ve ben çok sevdimm yazık yaa gencoyaa kızkardeşinin yanında bi yabancı gibi dolaşıyoo ama zamanla daha yakın olurlar kesin kan kanı çeker çünkü bi şekilde özgeyle yakın olucaklar hatta özge tibetten daha çok sevicek gencoyu yani umarım pınarda çok şeker ve sanırım gencoyla aşk aşıcaklarr çok güzel olucak yanlızz şu ejder hiç rahat vermicek gibi gencoyaa acaba o kime aşık olucak hee bide mahallede oturan bi çocuk adını bilmiyorum hatta kız kardeşi genzoya aşık oda genzonun kız kardeşine aşık oldu o belki karşılık alır ama onun kardeşi gencodan alamazzz kusura bakmayın karışık oldu biraz ama isimleri daha ögrenemedim yaa ilk başı kaçırdım ben ama genzo zengin bi ailendenmi geliyo yoksa zaten şimdiki gibi fakirmiydi ama fakir olamazz çünkü süper bi şekilde piyano çalıyo pınar bile hayran oldu kesin genco zengin bi ailenın çocugu ama zengin ailenın çocugu olmasada sonradan zengin olmuşşş ama normal sıradan bi insan degil kesinlıkle olamazz bi şey daha var genco kardeşinin özge oldugundan nasıl emın oldu hiç bi ip ucu yoktuki yoksa benım kaçırdıgım ilk başlardamı buluyo kardeşini anlayamadım inş tekrarı verilirde bende bakarımm ...ufff ikinci bölümünü çok merak ediyorummm.....
gülgüzeli tibet ile özge arasında ne var ki?????????ben sonuna doğru izlemeye başladım da orasını kaçırdım herhalde:img-blush
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
3 Temmuz 2007 Sali
No Program Adı Rating (%) Share (%)
1 Star Ana Haber Bulteni [net] 4,00 26,30
2 Benden Baba Olmaz [net] 3,80 19,40
3 Genco [net] 3,60 16,20
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] 3,50 21,20
5 Iki Yabanci [net] 3,50 15,00
Tele - Barometre
3 Temmuz 2007 Sali
No Program Adı Rating (%) Share (%)
1 Genco [net] 4,10 17,80
2 Star Ana Haber Bulteni [net] 3,20 23,80
3 Yasak Elma [net] 2,80 12,20
4 Iki Yabanci [net] 2,80 11,80
5 Dosta Dogru [net] 2,70 13,80
6 Benden Baba Olmaz [net] 2,60 12,80
Dizi hak ettigi reytingi almis..
Cok begendim ilk bölümü..
Sanirsam ilerki bölümlerde dizinin senaryosunun yazimina göre zengin fakir ayirimi izleyecegiz..
fenerli_kiz 04-07-07, 11:03 evet.. bencede süper reytingler.. A/B dede daha iyi olur insallah..
didemfener 04-07-07, 11:56 ben bu diziyi çok beğendim gerçekten dizi işte bu dedim... gereçkten haketiği reytingelride almış zaten güsel olan diziler herzamn başarılı olur... ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyoum çok beğendim....
yanılmıosam pınar'ı canlandıran oyuncunun gercek adı selen seyven.
beni özellikle etkileyen dizinin jenerik görüntülerindeki istanbul oldu..çok güzel bir şekilde resimlenmişti herşey...kuleler,üniversite ve etrafındaki mahalleler...bu gercekçi görüntüler için teşekkürler...
Mutlucum bak iste o görüntülleri ben kacirdim sen begendiysen sorun yok bende begenirim...zaten bir dizinin en büyük etkenlerinden biriside fragmanin gercekciligidir..hatirla fragman savasimizi..:img-wink:müzigimizden olmustuk..:P
Caglacim aslinda senaryoyu okursan dizinin ana temasi ortaya cikiyor sadece olacak olaylar gidisat yavas yavas ilerleyecek..
güzel bir dizi ben sevdim.
oyuncularda iyi.
yazın pek dizi izlenmez bu yüzden raiytingler gayet güzel...
Diziyi izledim. İzlememin sebebi ekibin Gümüş ekibi olmasından kaynaklandı.
Genco dizisinin konusu klasik. Mutlaka buna benzer konuları filmlerde ve ya diğer dizilerde seyretmişizdir.
Neyse başarılarının devamını dilerim.
Yalnız dizinin başrolünde oynayan, Genco karakterine hayat veren Alpay Atalan keşke kendi sesini kullansaymış.
ben de beğendim fena değil ama genco kendi sesini kullansa daha iyi o sesten gına geldi:dito
-A k e L d a N- 04-07-07, 14:56 ata da binebiliyorsa tam mr.darcy gibi olurdu değil mi? yaklaşık bir saattir o filmin konusundaki yorumları okuyorum da çok güzel gerçekten tebrik ederim..:img-wink:
bence piyanoyu çalan o değildi..zaten dikkatle incelendiğinde ellerle tam uymuyor gibi geldi bana, bilemiyorum hmm..:img-pilot
Bencede yani..Aristokrat bi aileden geliyor diyebiliriz bu özelliklere sahipse:img-yes: Bomba da imha edebiliyor..İşte buna bi açıklık getiremiyorum..Bi akrabasıda MIT'ten galiba yada polis:P :icon_whis
Ama ben genel olrak beğendim..Ratingleride güzelmiş..Ekibi tebrik etmek lazım..
Ellerle uymuyor galiba olabilir..Tekrarını verirlerse dikkat edicem:img-yes: ((koskocaman bi bölümde kafama takılan şeye bak:img-pilot :P ))
Aşk ve Gurur'daki yorumlarımı beğenmene sevindim..Çok utandım şimdi:img-blush Sende gel hep birlikte edelim sohbetleri lütfen:img-yes:
reytingler çok güzelmiş total de 1. olmuş baya iyi ya reyting korkusu olmadan izleyebilicem haftaya daha da iyi olur bence:img-wink:
ben beğendim
çok güzelbir dizi olmuş kanımca:D
ratingler oldukca iyi gelmis buna sevindim..umarim bu sekilde devar eder dizi..sali günleri simdi genco zamani...
ben de izledim dizinin büyük bir kısmını dün akşam...
ama..
öncelikle pınar çok güzel bir kız değil..
yani ben de ondan daha güzel değilim tabi..
ama yeni dizilerde çok da dikkat çekmeyecek birileriyle başlanıyor sanki..
dikkat çekmekten kastım şu:
yanlış örnek olabilir öyyle olursa şimdiden özür dilerim..
ama mesela songül öden..ilk bakışta ne kadar güzel bir kadın..woow falan denemez bence..
ama çok farklı bir havası ve enerjisi var...
bence başrollerde öyle insanlar olmalı:img-yes:
sonraa tibet çok da kötü niyetli bir karakter değil..
ama diğer dizilerden ve burda verilen sinyallerden de anladığım kadarıyla ilerde kötü,hırslı,aşağılık ve sürekli sorun yaratan birine dönüşecek..
ne gerek yani..
neyse..daha fazla eleştirmeyeyim:)
herşeye rağmen fena değildi.
izlerken sıkmadı pek en azından:img-yes:
didemfener 04-07-07, 17:05 ben de izledim dizinin büyük bir kısmını dün akşam...
ama..
ama mesela songül öden..ilk bakışta ne kadar güzel bir kadın..woow falan denemez bence..
ama diğer dizilerden ve burda verilen sinyallerden de anladığım kadarıyla ilerde kötü,hırslı,aşağılık ve sürekli sorun yaratan birine dönüşecek..
ne gerek yani..
ewet cnaım kız konusunda sana sonuna kadar katılıyorum bncede öle olmalı ama sonuçta ezel akayın yeğni..:D
arkadaslar dizinin tekrarı nezaman bileniniz varmı ayrıca genco neden kendi sesini kullanmadı ki kendi seside gayet iyiydi
ama..
ne gerek yani..
ewet cnaım kız konusunda sana sonuna kadar katılıyorum bncede öle olmalı ama sonuçta ezel akayın yeğni..:D
ya aslinda diziyi cok sevdim ve begendim kiz fena degil aslinda tam uygunlar bence ama o kizlarin babasini anlamadim tam olarak varlikli ve modern ailenin tutucu babasi gibi...o kadar baskici olamasi,, ölye bir aile icin abartmislar...
ama..
ne gerek yani..
bu kız neci bilmem ama tip olarak fena değil zaten beni tipide ilgilendirmiyo songül öden kısmına gelirse onun oyunculuğu yeter beee zaten klasik bi güzel değil farklı değişik songülümüz bizim o:good:diziyi çok az izledim bizim dizinin yönetmeni bazı oyuncuları var diye ama kız fena oynamıyo idare edebilir zaten önemli olanda güzellikten önce oyunculuk bence ne güzel kadınlar çıktıtvye oyuncuyuz diye onların yaptığı rolü sokakten geçenler bile yapıyo
ekinela_94 04-07-07, 17:42 ben bu diziyi çok beğendim ama pınar pek güzel diğil bencede zamanla alışırız artık diğer kız bin kat daha güzelmiş kardeşi olan reytingler de çok iyi gelmiş keşke tekrarını verseler.............:icon_whis
bu kız neci bilmem ama tip olarak fena değil zaten beni tipide ilgilendirmiyo songül öden kısmına gelirse onun oyunculuğu yeter beee zaten klasik bi güzel değil farklı değişik songülümüz bizim o:good:diziyi çok az izledim bizim dizinin yönetmeni bazı oyuncuları var diye ama kız fena oynamıyo idare edebilir zaten önemli olanda güzellikten önce oyunculuk bence ne güzel kadınlar çıktıtvye oyuncuyuz diye onların yaptığı rolü sokakten geçenler bile yapıyo
evet..ben de bunu belirtmiştim zaten..
songül öden çok farklı:img-yes:
-----
vee ekinele arkadaşım..bence de kardeşini oynayan kız bin kat daha güzel ve ilgi çekici:img-yes:
didemfener 04-07-07, 17:45 ben gerçkten diziyi çok beğendim hele genconun bakmayarak piyanoyu çalışı yokmu beni fena etkiledi ....:D süper di ya
GÜL GÜZELİ 04-07-07, 17:54 gülgüzeli tibet ile özge arasında ne var ki?????????ben sonuna doğru izlemeye başladım da orasını kaçırdım herhalde:img-blush
cnm özge tibetin gerçek kardeşi degil özge aslında genconun kardeşi ama bunu ne tibet nede özge bilmiyo 19 agustoss depreminde gencoların evi yıkılıyo anne baba ölüyoo genco kurtuluyoo tabii kardeşidee ama kardeşinin cesedi bulunamadıgından herkez ölü sanıyoo bi tek genco kardeşinin öldügüne hiç inanmıyoo ve sonundada buluyo zaten ama kendini tanıtamıyoo ki kardeşi gerçek adı gülayy depremdee piskolojik sorun yaşıyo ve hafızasını kaybediyoo o yüzden oda kendini tibetin gerçek kardeşi adınıda özge sanıyoo anladınmı yani tibetle özge şuandaa gerçekleri bilmeden abi kardeş geçiniyolarr...
ben diziyi cok begendim ne de olsa gumusumuzun yonetmeninin filmi :img-yes: oyuncular da mukemmeldi ,yeni yuzlerin bulunmasi cok iyi olmus tibet yani berkimiz cok iyiydi bence genco ve pinarda fena degildi:good:
cnm özge tibetin gerçek kardeşi degil özge aslında genconun kardeşi ama bunu ne tibet nede özge bilmiyo 19 agustoss depreminde gencoların evi yıkılıyo anne baba ölüyoo genco kurtuluyoo tabii kardeşidee ama kardeşinin cesedi bulunamadıgından herkez ölü sanıyoo bi tek genco kardeşinin öldügüne hiç inanmıyoo ve sonundada buluyo zaten ama kendini tanıtamıyoo ki kardeşi gerçek adı gülayy depremdee piskolojik sorun yaşıyo ve hafızasını kaybediyoo o yüzden oda kendini tibetin gerçek kardeşi adınıda özge sanıyoo anladınmı yani tibetle özge şuandaa gerçekleri bilmeden abi kardeş geçiniyolarr...
himmm bende aynen bu sekilde düsünmüstüm..yani özgenin kerdesi oldugunu anlamistim ama neden ayri kaldiklarini bilmiyorduk tabii bilgi icin tsk ederim..GÜL GÜZELI
Mutlucum bak iste o görüntülleri ben kacirdim sen begendiysen sorun yok bende begenirim...zaten bir dizinin en büyük etkenlerinden biriside fragmanin gercekciligidir..hatirla fragman savasimizi..:img-wink:müzigimizden olmustuk..:P
Caglacim aslinda senaryoyu okursan dizinin ana temasi ortaya cikiyor sadece olacak olaylar gidisat yavas yavas ilerleyecek..
ah ablam bilmem mi fragman savaşımızı,jenerik savaşımızı..biz jenerik görüntüleri derken güzelim müzigimizden olmuştuk...artık niyeyse:icon_sorr
dizinin başındaki görüntüler çok gercekçi..tamamen var olan durumu anlatıyor..bu açıdan ben bi kez daha tebrik ediyorum ekibi..dizi bilgi üniversitesinin kuştepe kampusunde çekiliyor sanırım..benim işim düşmüştü de bi kez mecidiyeköyden oraya yürüyerek gitmeye kalkmıştım da baya zorlu bir yolculuk olmuştu..bu açıdan da tam manasıyla olmasa da gercege yakın geldi bana dizi....konu da herkesi sarmış durum onu gösterio...
reytingler de iyi gelmiş ne diyelim bundan sonrası da böle başarılı devam eder inşallah...
ekinela_94 04-07-07, 19:25 :O:O:Ogenconun kardeşi tibetin yalancı kardeşi mi bilmiyodum ben bunu...insanların kişilikleri filan duvara benziyo biras konusu hiç benzemese de...jenerik müziğine bittim gerçkten de..bn biraz ariyim onu=)
ayy zaten o siyah piano superid ya bayildim resmen
hele genconun oynayisi.. :D
Onu cok disliyorlar ama birgunu patlamasa iyi..
ekinela_94 05-07-07, 07:28 ayy zaten o siyah piano superid ya bayildim resmen
hele genconun oynayisi.. :D
Onu cok disliyorlar ama birgunu patlamasa iyi..
genco patlarsa onlara da fark varın arabesk tarzını koysunlar hehe hani genco fakir ama gururlu ya ondan:D:D
ya dizinin müziğini bulan varsa öm atabilir mi?
Diziyi izledim cünkü isin icinde Alpay Atalan vardi bende kendisinin büyük bi hayrani olarak merak ettim. Pinar bence gayet iyiydi cirkin oldugunuda düsünmüyorum zaten ilk bölümden yorum yapmak cok yanlis olur. Dizinin konusu ve oyunculari iyi secilmis. Bence en dikkat cekecek isimlerden biri de (bilmiyorum ama icime doguyor) taksici genci oynayan kisi. Genco karakteri cok yakismis Alpay Atalana bide beni ceken o karakterin fazla konusmamasi ve gizemi. Ben diziyi cok begendim sonra diziye renk katan komsular ögrencilerin haylazliklari mahallenin kücümsenmesi vs. bu diziye cok konu olacak sey var. Benim tek dilegim ve ümidim dizinin senaryosunu ilerde cikmaza sokmamalari. Reytingleride gördüm cok güzel dizi ekibi adina cok sevindim insallah hep böyle devam eder....
Bencede yani..Aristokrat bi aileden geliyor diyebiliriz bu özelliklere sahipse:img-yes: Bomba da imha edebiliyor..İşte buna bi açıklık getiremiyorum..Bi akrabasıda MIT'ten galiba yada polis:P :icon_whis
Ama ben genel olrak beğendim..Ratingleride güzelmiş..Ekibi tebrik etmek lazım..
Ellerle uymuyor galiba olabilir..Tekrarını verirlerse dikkat edicem:img-yes: ((koskocaman bi bölümde kafama takılan şeye bak:img-pilot :P ))
Aşk ve Gurur'daki yorumlarımı beğenmene sevindim..Çok utandım şimdi:img-blush Sende gel hep birlikte edelim sohbetleri lütfen:img-yes:
yani tam bir asilzade oluyor bu durumda, vay be..:good:
reytingleri ilk bölüm için iyi, umarım böyle devam eder..
dün tekrarı vardı d max'te, oturdum bir daha izledim,bugün de kanal d de tekrarı var sanırım..:happy0064
davetin için tşk.ler, memnuniyet duyarım..:img-wink: :)
GÜL GÜZELİ 05-07-07, 17:54 arkadaşlar elinizde gencodan resim varmı varsa eklersenizz çok sevinirim özellıkle özgenin, genconun bide pınarın resimlerii şimdiden tşk ederim arkadaşlarr...
selen seyven berk hakman la birlikte janjan adlı bi filmde oynadı ekim de vizyona giriyo o filmden bi kaç fotoğrafını ekliycem birazdan
http://img259.imageshack.us/img259/5861/selenjt0.png (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/2782/selen2kj6.png (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/2286/selen3oc4.png (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/4923/selen4lw9.png (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/3233/selen5mo6.png (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/2254/selen6wt3.png (http://imageshack.us)
http://img259.imageshack.us/img259/6608/selen7ss2.png (http://imageshack.us)
diziyi biraz izledim ama su an izlicm merak ettim alpay atalan nie kendi sesiyle oynamıyor o garip olmuş birass
2.defa izlerken fark ettim de özge genco nun kardeşi diyelim küçükken piyano çalarken ki görüntüleri vardı orda küçük kız genco olduğunu biliyodu özge şimdi büyüdü genco nun çocukluk halini bilmesine rağmen büyüyünce bi yerlerden tanıdığını hatırladı adını duyar duymaz anlaması lazım abisi olduğunu bakalım ilerleyen bölümlerde nolucak
Diziyi simdi bakma firsatim oldu ama harika idi tebrik ediyorum emegi gecen herkesi insallah sonradan sacmalamazlar. Alpay zaten basli basina harika. O yeter bu diziye. Favori dizim ihlamurlar altinda idi artik o bittigine göre yeni favorim GENCO :img-yes: Oooooooffff OooooooooooooFFFFFFFFFFF ne gencolar doguruyor analar...:happy0064
2.defa izlerken fark ettim de özge genco nun kardeşi diyelim küçükken piyano çalarken ki görüntüleri vardı orda küçük kız genco olduğunu biliyodu özge şimdi büyüdü genco nun çocukluk halini bilmesine rağmen büyüyünce bi yerlerden tanıdığını hatırladı adını duyar duymaz anlaması lazım abisi olduğunu bakalım ilerleyen bölümlerde nolucak
Iyide ismini bilmiyor ismini sadece pinar biliyor simdilik özge yani gülay henüz bilmiyorki
-A k e L d a N- 05-07-07, 22:52 yani tam bir asilzade oluyor bu durumda, vay be..:good:
reytingleri ilk bölüm için iyi, umarım böyle devam eder..
dün tekrarı vardı d max'te, oturdum bir daha izledim,bugün de kanal d de tekrarı var sanırım..:happy0064
davetin için tşk.ler, memnuniyet duyarım..:img-wink: :)
Ratingler bencede inşallah böyle devam eder..Bende bugünkü tekrarını izledim..Başlarını kaçırmıştım..Piyanoyu o çalıyormuş gibi duruyor sonunda yaa..Orasını uydurmuşlarda..Biyerde daha piyano çalıyor orası uymamış:img-yes:
Ni dimek..Gelirsen sevinirim..Bu ara pek sohbet etmiyoruz gerçi..Sayfayada pek uğramıyorum..Hayırsız oldum bak görüyomusun:icon_whis
lindsay resimler için sağol:img-yes: Ve sana katılıyorum..Özge tanıdı Genco'yu tanımasa zaten çok saçma olurdu..Koskocaman çocuklarmış:img-yes: Adını çıkaramaması biraz normal çünkü önceki hayatını silmiştir büyük bi ihtimalle..Çok zor günler geçirmiş yeni hayatına adapte olmuş bi kız sonuçta..Genco hala ona tanıdık geliyor..Belki bi gün çıkarır yada hatıraları falan canlanır hatırlar kimbilir:img-yes:
Iyide ismini bilmiyor ismini sadece pinar biliyor simdilik özge yani gülay henüz bilmiyorki
hayır ismini bilmediğini biliyorum ben ismini öğrenince hatırlaması lazım diyorum sonuçta şimdi bile yüzü tanıdık geliyo diyo ismini öğrenince direk çıkarması lazım onu demek istiyorum
akeldan rica ederim cnm:img-wink:
çekecek biri yok mu resim çekmeyi bilen yahu çeksin bizde çalışma yapalım dimi ama (jenerikte alpay kemal atalan yazıo yaa o resim süper bulan ekleyebilir mi?)
t-o-r-t-u-r-a 06-07-07, 00:45 ya ben bu genco ve özge arasındaki meseleyi bilmiyordum ama okuyunca ögrendimd emek kardeşi ha vay be bende diyorum bu çocuk bu kızı neden takip ediyor neden uzaktan korumaya çalışıyor
Filizce_Jüly 06-07-07, 06:28 ya ben bu genco ve özge arasındaki meseleyi bilmiyordum ama okuyunca ögrendimd emek kardeşi ha vay be bende diyorum bu çocuk bu kızı neden takip ediyor neden uzaktan korumaya çalışıyor
Ya ewt de anlamadigim su neden onlar zengin ve genco fakir, annesi babasi oglum nerde hic demezmi ya?
Ya ewt de anlamadigim su neden onlar zengin ve genco fakir, annesi babasi oglum nerde hic demezmi ya?
gercek anne babaları depremde olmus, kızkardesı hafızasını kaybetmıs ve bı aıle onu evlatlık almıs dıye bılıyorum ben
ekinela_94 06-07-07, 11:11 gercek anne babaları depremde olmus, kızkardesı hafızasını kaybetmıs ve bı aıle onu evlatlık almıs dıye bılıyorum ben
peki genco nerde yaşamış?
not:yha dizi müziği olan varsa öm atsın lütfen........
didemfener 06-07-07, 11:27 genconun dün aşkam tekrarı vardı yine izledim büyük bir zavkle.. çok güsel ya dizi .. artık ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
bnde bu diziyi izledim tekrarını çok gzldi bnce yani duvardan çok daha gzldi oyuncularda çok glzi beğendim...:good: arkadaşlar resimlerini felan koyarmısınız...:img-wink:
evet ya bende hic biryerde bulamiyorum malesef :(
Calismada bunun icin yapamiyorum..
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
5 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,00 30,70
2 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 23,50
3 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 3,50 17,70
4 HAYAT APARTMANI [NET] SHOW 3,30 15,20
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 18,70
6 GENCO (TKR) [NET] KAND 3,20 16,80
7 UCAN KUS [NET] SHOW 3,20 16,40
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,00 17,50
9 SPOR GUNDEMI KAND 3,00 16,10
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,70 15,80
TELE - BAROMETRE
5 TEMUZ 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,20 27,10
2 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 26,50
3 KOROGLU (T.S) [NET] STV 3,30 14,30
4 GENCO (TKR) [NET] KAND 3,20 18,20
5 HAYAT APARTMANI [NET] SHOW 3,00 14,00
6 KAVAK YELLERI (OZET) KAND 2,90 16,30
7 PLUTO NASH''IN MACERALARI (Y.S) [NET] STAR 2,70 13,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 17,40
9 BITIRIM IKILI (Y.S) [NET] STAR 2,60 13,60
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,30 15,20
tekrar yayinlandi ve tekrar 10un icine girdik :) super
Ya dizi çok güzeldi gerçekten...
O Pınar kızımızın gerçek adını bilen var mı?
ekinela_94 06-07-07, 12:13 Ya dizi çok güzeldi gerçekten...
O Pınar kızımızın gerçek adını bilen var mı?
hazal kaya:img-wink:
hiç resim yok gerçekten de...
tekrarına bile reytingler süper gelmiş....
ben duvarımı hiç bişiye değişmem:icon_sorr
didemfener 06-07-07, 12:20 hazal kaya:img-wink:
hiç resim yok gerçekten de...
tekrarına bile reytingler süper gelmiş....
ben duvarımı hiç bişiye değişmem:icon_sorr
hayır canım ı özgenin adı pınarın adı selen seyven ewet bencde duvardan daha güsel genco
didemfener 06-07-07, 12:23 işte pınarımızın resmi(selan seyven )
http://img256.imageshack.us/img256/9264/liveimages5ckelebek20hazz2.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-06
didem resim cok guzel cikmis haha a:D Super
ya pinar cok seker birisi.. Diziyede cok yakisti
http://img393.imageshack.us/img393/4255/62415854eh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/6717/46829829fa2.jpg (http://imageshack.us)
http://img187.imageshack.us/img187/3373/13331921da0.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/200/55241468em5.jpg (http://imageshack.us)
http://img187.imageshack.us/img187/1774/73272034gv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/6774/55261246yg1.jpg (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/6893/36940903is7.jpg (http://imageshack.us)
LİBRA ve didemfener resimler çok güzelmiş:img-wink:
ekinela_94 06-07-07, 13:10 hayır canım ı özgenin adı pınarın adı selen seyven ewet bencde duvardan daha güsel genco
ayy kafam karıştı kardeşini soruyo sanmışım:):)
lindsay resimler için çok sağol:img-wink:
didemfener 06-07-07, 13:11 tutmaz bu dizi
arkdaşım tek cümlelik mesaj yazamzsın hem forum için sakıncalı hem kendin için mesajın silni rbu dizi tutup tutmayacağı sanamı bağlı sevilmişki birinci olmuşuz tutulmuşki tekrarları bile ilk 10 giriyor dememkş tutmuş....
Ratingler bencede inşallah böyle devam eder..Bende bugünkü tekrarını izledim..Başlarını kaçırmıştım..Piyanoyu o çalıyormuş gibi duruyor sonunda yaa..Orasını uydurmuşlarda..Biyerde daha piyano çalıyor orası uymamış:img-yes:
Ni dimek..Gelirsen sevinirim..Bu ara pek sohbet etmiyoruz gerçi..Sayfayada pek uğramıyorum..Hayırsız oldum bak görüyomusun:icon_whis
ben de ilk piyano çaldığı yeri kaçırmışım, ama ikincisinde pek o çalıyo gibi gelmedi bana da neyse hakkını yemeyelim çocuun..:happy0064
ben de pek uğrayamıyorum bu aralar, bazen de sadece okumakla yetiniyorum..:img-elvis
bu arada @didemfener, @libra ve @linsday resimler için çok tşk.ler
başrol oyuncularımız ne kadar güzel çıkmışlar..:img-cool2 :happy0064
arkadaslar aksama dogru imza yada avi yapari
aliyem yapar belkide size:)
Resimler cok kaliteli bu durumda imzada supr olur:)
lindsay bence orda pınarı taşıyor ya özgeyi yada pınarı olabilir başka birini taşıyamaz.:):)
bana da pınar ya da özge gibi geldi ama superman bu herkesi taşıyabilir:)
ama bakınca burun dan dolayı pınar a benzetiyorum:)
bu arada rica ederim arkadaşlar keşke daha çok resim olsa da çalışma yapılsa neyse 2.bölüme falan iyice olur
LİBRA avatar harika:happy0064
ekinela_94 06-07-07, 13:39 çok güsel canım eline yüreğine sağlık
çok teşekürler ya ben bu adama hasta oldum ya:::):)
aynen yhaa bende hasta oldum galiba:img-in_lo :img-in_lo
LİBRA çok güzel olmuşş eline sağlık:img-wink:
zengin züppelerden biri şimdi bu süpürgesine binip uçar süperman ya diyodu çok komikti orası koptum:img-hyste :img-hyste
didemfener 06-07-07, 13:41 aynen yhaa bende hasta oldum galiba:img-in_lo :img-in_lo
LİBRA çok güzel olmuşş eline sağlık:img-wink:
zengin züppelerden biri şimdi bu süpürgesine binip uçar süperman ya diyodu çok komikti orası koptum:img-hyste :img-hyste
ewet ya aynen orası çok komikti .... tamda ismi bulmuşlar süpermen valla
çokda güsel uydurmuşlar
ekinela_94 06-07-07, 13:44 ewet ya aynen orası çok komikti .... tamda ismi bulmuşlar süpermen valla
çokda güsel uydurmuşlar
ewet genco çok cesur walaa bombanın yanındayken ben korktum ölcek die (başrolün ilk bölümde öldüğü görüldü mü daha önce bilmiyorum:icon_whis )
bi de birisi ben zaten biliyodum oyuncak olduğu gibi bişi demişti galiba saf yaa o zmn gitseydinn baksaydın:):)
slm arkadaşlar!
genconun ilk bölümü harikaydı.
özetine bakılırsa ikinci bölümde güzel olacak.
genco yine yapıcak süpermanliğini pınarı yangından
kurtarıcak...:happy0064
ekinela_94 06-07-07, 13:58 özet geldi mi:O?
off pınar biran önce şu tibet midir nedir işte ondan kurtulsun bence..
açıkçası ben pınar ıngenconun okulda görevli olduğunu öğrenince böyle onu eskisi görmez die düşünüyodum karakteri öyle gibiydi ama herkes zengin olmak zorunda mı demesi çok güzeldi......:good:
didemfener 06-07-07, 13:59 arkadaşlar ya ben özeti çok merak ediyom fragman çıktımı daha erken ama ......çok sabırsızlıkla bekliyorum
dün gece verdiler özeti.
bi yerdede gencoyla özge tartışıyodu onları pınar görüyodu.
sonra taksici çocuk (ismini unuttum) dayak yiyo birilerinden
yanındada özge vardı hatırladıklarım bu kadar.
didemfener 06-07-07, 14:09 dün gece verdiler özeti.
ya kaçırdık desene çok merak ediyom ya demek yangından kurtarcak gene yapcak süpermenliğini:D:D
ekinela_94 06-07-07, 14:10 taksici we özge aşık olcak kesin....taksici kıskanmıştı galiba özgeyle tibeti görünce..ay ne o çocuğun adı taksici taksici diye diye:D
özgenin sewgilisi flan varsa olabilir=)
ama bence genconun işi zor kardeşi kötü yola düşmüş gibi:sad53:
Neyse ben çıkıyorum iyi sohbetlerbye
dün gece verdiler özeti.
ben görmedim ya çok merak ediyorum demek pınar ı yangından urtarıyodu o zmn benim eklediğim jenerikteki resim de taşıdığı kesin pınar superman boş durmuyo desenize 2.bölümde de:)bu arada taksici çocuğu dövmesinler ya ben çok sevdim onu:)
özge yle genco niye tartışıyolar acaba öğrenicek mi özge genco yu çok heycanlı bi bölüm olucak:)
didemfener 06-07-07, 14:23 arkdaşlar aile imzası yapıyorum eklenmek isteyenler yazabilirmi adlarını... şimdi başlıyorum
Filizce_Jüly imza çok güzel olmuş sonunda çalışmalar başladı:)
didemfener beni eklemeyi unutma cnm:)
didem beni unutma eklemeyi
2 bölüm fragmani ciktimi???
ay cok merak ediyorumm yaaa
bu dizi süperrr
Filizce_july imzan cok güzel olmus ne güzel ilk imzaaa harika ya ellerine saglik
canim.....
didemfener 06-07-07, 14:34 ama arkdaşlar pınarınve genconun resimleri elinde olanalr yolayabilirmi acaba çok acele..:D:D
isimler
didemfener
filizce_jüly
lindsay
ekinela_94
çaylak
LİBRA
lazkizz
rhapsody
nurche
t-o-r-t-u-r-a
elifk
beroşum
lipres12
GÜL GÜZELİ
ceren53
-AKELDAN-
spdr
kivancim
mxrxt
başak_mu
angels18
sweety25
fenerli_kiz
AYGÜZELİM
sudemnaz
emoş_doctors
(burcuu)
aleyna66
eklenmek siteyen sölesin
2 Bölüm özeti
Genco ve Pınar’ın sırları ortaya çıkıyor
Ailesini ve tüm geleceğini 8 yıl önce meydana gelen büyük depremde kaybeden; gizemli genç Genco’nun mütevazı mahallesine açılan özel üniversitede hademelik yapması daha ilk günden bir çok düşman edinmesine yol açar. Önce okulun güzel piyano öğrencisi Pınar’ı, Ejder ve adamlarından sonra da Gülay Hoca’yı yalancı bombadan kurtarması onu bir anda üniversitenin en çok konuşulan adamı yapmıştır. Üstelik yıllar önce yaşadığı kabusun simgesi olarak hafızasına yereden piyanonun başında da Pınar’a yakalanmıştır. Genco’nun müthiş yeteneğini ve sakladığı bu büyük sırrını öğrenen Pınar, ilgi duymaya başladığı bu genç adamın gerçekte kim olduğunu öğrenmeye karar verir. Amacı uzun yıllar ayrı kaldığı ve kimliğini gizlediği kız kardeşine göz kulak olmak olan Genco ise tüm dikkatleri üzerine çekmiş olmaktan çok rahatsızdır. Zengin bir aileye evlatlık verilen ve geçmişini hatırlamayan Genco’nun kızkardeşi Özge’nin ise alkol problemi vardır. Bir barda rock solistliğine başlayan Özge, tesadüfen Genco’nun kan kardeşi Ahmet’in taksisine biner. Ahmet daha ilk görüşte Özge’ye vurulur. Okul çıkış saatlerinde onu taksisine almak için sürekli kapıda bekler. Pınar’ın milletvekilliğine adaylığını koyan babası Necati ise kızlarının davranışlarından şüphelenir, onları takip eder ve okula gider. Pınar’ın piyano bölümünde eğitime devam etmesi alacağı bursa bağlıdır. Ancak hala istediği gibi çalamamaktadır. Pınar’a yardım eli hiç beklemediği bir anda, hiç ummadığı birinden gelir. Genco’nun, hem mahallenin çete başı Ejder ve adamları, hem de kız kardeşi Özge’ye gösterdiği yakın ilginin yanlış anlaşılması nedeniyle başı derttedir.
didemfener 06-07-07, 14:49 ayy süper bir bölüm ya bencede o yardım eli kesin gene gencodandır ona piyona çalmakta yardıme der ayy ne güsel ya
arkadaslar 2 bölüm fragmanini gören varmi ben az önce youtubde izledimm
cok ama cok güzel bir bölüme benziyor yineee:happy0064
genco pinarin yaninda oturuyordu gülümsediler pianonun basinda oturuyorlardi herhalde piano ögretiyordu hehe:img-in_lo
bide pianri yangindan genco kurtarcakkk
bende izledim fragmanı odunluk yanıyodu ve pınar ordaydı genco çıkarıcak onu güzel bi bölüm olucak gibi :good:
ne kadar uzun bir özet gelmiş öyle, bütün bölümü özetlediler heralde bize..:P
taksici ahmetle özge birbirlerine yakışıyorlar aslında, biri genco nun kardeşi biri de çok yakın arkadaşı. özge biraz uçuk bir tip ama ahmetle olursa değişecektir bence..:good:
sizin de dediğiniz gibi pınar ı yangından kurtarcak da ona piyano öğretecek de kesin süpermenimizdir.:img-yes:
güzel sahneler bekliyor bizi bu bölümde..:happy0064
bu arada beni de aile imzasına eklerseniz sevinirim, gencocuyuz..:happy0064
ekinela_94 06-07-07, 16:16 didemfener(ismin ne cnm?) aile imzası çok güzel olmuş beni unutmadığın için saol
Filizcejuly , senaykurt imzalarınız çok güzel olmuş elinize sağlık:img-wink:
bencede yardım eli genco dandır kesin:Dbenim gözüm özgeyi pek tutmadı söliim bastann:img-cool2
Filizce_Jüly 06-07-07, 16:21 neyi kaptın kız::D:D kullancan dimi canım.....
genco sevdiğimizi gösterelim..................
He yeah imzayi kaptim :) bende yapicam birazdan bir aile imzasi :)
Imzada olmak isteye baska varmi verilen listeye göre yapiyorum yoksa...
didem aile imzası süper olmuş bayıldım valla:):good:
ekinela_94 06-07-07, 16:35 didemcimm süper olmuş çok beğendimmm:img-wink:
ay ben o taksici çocuğun kardeşine sinir oldumm(ay şu oyuncuların isimlerini bi ezberlesem zincirleme isim tamlaması kurup duruyorumm:D) kendini bişi sanıyo gıcık gıcık:D
taksici çocuk genconun hayatıyla ne biliyo acaba ama özgenin onun kardeşi olduğıunu falan bilmediği kesin......:img-yes:
aile imzası çok güzel olmuş
teşekkürlerr...:happy0064 :happy0064
didemfener 06-07-07, 17:07 bütün genco severler bu imzayı kulansın lütfen onalrı sevdiğimizi bu imzalrla gösterrelim...:D:D
ekinela_94 06-07-07, 17:33 dizimizin başlığına yıldız verinn;)
ya genconun resmi sitesi falan yok mudur ki çok erken olur heralde ama...
Filizce_July aile imzası çok güzel olmuş...
Ben çıkıyorum herkese byeee
britneysinem 06-07-07, 17:41 didem aile imzası süper olmuş bayıldım valla:):good:
didemcimm süper olmuş çok beğendimmm:img-wink:
ay ben o taksici çocuğun kardeşine sinir oldumm(ay şu oyuncuların isimlerini bi ezberlesem zincirleme isim tamlaması kurup duruyorumm:D) kendini bişi sanıyo gıcık gıcık:D
taksici çocuk genconun hayatıyla ne biliyo acaba ama özgenin onun kardeşi olduğıunu falan bilmediği kesin......:img-yes:
aile imzası çok güzel olmuş
teşekkürlerr...:happy0064 :happy0064
ya arkadaşlar aile imzası çok güzel olmuş fakat boyutları büyük olduğu için site kabul etmiyor..:icon_sorr :icon_sorr
ya arkadaşlar herkes dideme teşekkür etmiş:icon_cry: yaaa ama ben yapmıştım nese siz beenmişsiniz ya önemli olan bu...
didemfener 06-07-07, 17:46 didemcimm süper olmuş çok beğendimmm:img-wink:
ewet cnaım taksici kaldı adı ya adı neydi onun ya gerçekten çokseviyor özgeyi ama özgnin gözü yükseklerde...:D
ya arkadaşlar herkes dideme teşekkür etmiş:icon_cry: yaaa ama ben yapmıştım nese siz beenmişsiniz ya önemli olan bu...
ay cnm valla didem ekleyince ben o yaptı sanmıştım herhalde diğer arkadaşlarda öyle zannetti neyse orta yolu bulalım:)
britneysinem imza çok güzel olmuş ellerine sağlık:)didem imzayı eklediğin için teşekkürler:)
evt arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım, oldu sanırım..:happy0064
çok tşk.ler lindsay ve didem..:img-blush
bu arada imza çok güzel olmuş, britneysinem e de tşk.ler..:good:
didemfener 06-07-07, 18:16 bişey dicem ya bölüm resimleri kismede yokmu ya elinde olan ekldsin bir zahmet ya 2.ci bölüm geldi biz daha birinci yi ekelyemedik:):)
slm arkada$$lar bnide aranıza alırsanız çook sewinirim....:) bnde ilk bölümü izleme fırsatım olmamı$tı dün ak$m tekrarını izledim bayıldım diziye sprrdi....:) gencooo spr ya çok $eker pınarda öle......tibet iyi gibi görünüo ama sonradan nolur bilinmez.....:) ikizler komedi ya bayıldım onlara avukat kızlar.......:) bi$i sorcam ya cüneyt varya o doritos alaturca reklamlarındaki ali turca deil mi.....:)
-A k e L d a N- 06-07-07, 19:08 Coşmuşsunuz arkadaşlar:img-wink: ..Aile imzamız bile var artık..Benide eklediğiniz için teşekkür ederim:img-yes: Çok sevindim harika olmuş emeği geçen herkese çookk teşekkürler..
Buarada resimler ve diğer çalışmalarda çok güzel..Herkese teşekkürler:img-yes:
Özetide okudum..Baya uzun bi özet:img-yes: Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor galiba..Bu bölümde Pınar'la Genco birbirine daha çok yaklaşacağa benziyor..Özge'de o korkunç sesiyle barda şarkı söylemekten vazgeçse iyi olur..Sonu iyi değil..parasını sömürcekler kızın:img-yes: Niyetleri iyi değil..
Ahmet'in kardeşi çok manyak yalnız..Ben ona takıldım:icon_whis Genco'ya aşık o kesinde:img-in_lo :P
Genco bu bölümde yine Pınar'ın hayatını kurtarıyor..lindsay superman işbaşında demişsin aynen öyle:happy0064
Selam arkadaslar öncelikle bütün eklenen imzalar ve resimler icin tesekkürler herkesin ellerine saglik. Imzamizi ilk gördügümde tüh gec kaldim dedim ama bi baktim benim ismimde varmis cok sevindim ilk defa bi aile imzasinda benimde ismim geciyor. Ben Alpay Kemal Atalan hayraniyim ve bence Bütün Cocuklarimdan sonra oynadigi en iyi proje Genco. Zaten reytinglere baktim resmen hayrete düstüm bu kadar iyi kesinlikle beklemiyordum. Bence bu gidisle bu dizi yaz dizisi olarak kalmiyacak ki umudumuzda bu yöndedir. Ben Genconun tanitim fragmanindan cok etkilenmistim o Pinarin önünü kestikleri sahne kamera cekimi falan süper orda ya o sahneyi defalarca izlesem bikmam.
özet nerde yasıo ya bn bulamadım...:) valla tam superman yani heryerden fırlıo olay nerde genco orda....:) özge bnce insan sağlığına zarrlı bi sesi var....:) karga sesim var ama rock sölerken yiyo diodu bnce hiçte deil daha da bi berbat.....aslında onun adı gülay ama nese.....:) gencoyu seven kız dioya ba$ka kızlara gidiosan valla sana beddua edrim dio koptum orda.....:img-hyste :img-hyste
Iste dizinin ikinci bölümünden kisa bir özet...
Pınar’ın milletvekilliğine adaylığını koyan babası Necati ise kızlarının davranışlarından şüphelenir, onları takip eder ve okula gider. Pınar’ın piyano bölümünde eğitime devam etmesi alacağı bursa bağlıdır. Ancak hala istediği gibi çalamamaktadır. Pınar’a yardım eli hiç beklemediği bir anda, hiç ummadığı birinden gelir. Genco’nun, hem mahallenin çete başı Ejder ve adamları, hem de kız kardeşi Özge’ye gösterdiği yakın ilginin yanlış anlaşılması nedeniyle başı derttedir.
didemfener 06-07-07, 19:35 [QUOTE=~GoThIcA~;3993441]slm arkada$$lar bnide aranıza alırsanız çook sewinirim....:) bnde ilk bölümü izleme fırsatım olmamı$tı dün ak$m tekrarını izledim bayıldım diziye sprrdi....:) gencooo spr ya çok $eker pınarda öle......tibet iyi gibi görünüo ama sonradan nolur bilinmez.....:) ikizler komedi ya bayıldım onlara avukat kızlar.......:) bi$i sorcam ya cüneyt varya o doritos alaturca reklamlarındaki ali turca deil mi.....:)[/QUOT
öncelikle hoşgeldin aramıza diziyi izlemene sevindin sevmişindir umarım ewet cüneyt doritos reklmındki çoçuk..:D
ekinela_94 06-07-07, 19:51 ben alpay atalanın en çok 29-30 dizisini beğenmiştim bi de genco nese alpay baslığında konusalım bunları;)
ben pınar ı çok sevdimm çünkü yani hiç ayrımcılık falan göstermedi diger arkadaslar gibi cüneyt iyi ama gencoya dusman olur kesin yakında....
didemfener 06-07-07, 19:58 ben alpay atalanın en çok 29-30 dizisini beğenmiştim bi de genco nese alpay baslığında konusalım bunları;)
ben pınar ı çok sevdimm çünkü yani hiç ayrımcılık falan göstermedi diger arkadaslar gibi cüneyt iyi ama gencoya dusman olur kesin yakında....
ewet cnaım bende pınarın bu halini çok sevdim öbrükülerinden ayrı bir hayaı var huyları var .. cüneyt zaten başa bela ayy bırak şnu nefret ettim ondan ya özgenin paralrını yicek
özet nerde yasıo ya bn bulamadım...:) valla tam superman yani heryerden fırlıo olay nerde genco orda....:) özge bnce insan sağlığına zarrlı bi sesi var....:) karga sesim var ama rock sölerken yiyo diodu bnce hiçte deil daha da bi berbat.....aslında onun adı gülay ama nese.....:) gencoyu seven kız dioya ba$ka kızlara gidiosan valla sana beddua edrim dio koptum orda.....:img-hyste :img-hyste
aynen bende orda koptumyaaa bedua ederim diyorya ben o kizi cok seviyorum yaaa
cok güzel oynuyor cok sempatik haziran gecesindede vardiii
yazikk gencoya asik hehe:img-hyste :img-hyste
ekinela_94 06-07-07, 20:04 ben kızı hiç sewmedim gencoyu rahat bırakmıcakk gibi genconun onu sewdigini sanıyo:hıh
aynen didem....pınar çok iyi birisiii:img-wink: cüneyt kim yaa hni böle bi çocuk vardı o mu(anladınız siz onu:):))
ben kızı hiç sewmedim gencoyu rahat bırakmıcakk gibi genconun onu sewdigini sanıyo:hıh
aynen didem....pınar çok iyi birisiii:img-wink: cüneyt kim yaa hni böle bi çocuk vardı o mu(anladınız siz onu:):))
haha öylemi ezgicimm ben seviyorum:happy0064 :happy0064 :icon_whis
evet gencopyu kendisine asik olarak saniyor garibbim ama öyle degil yazik haha
hele abisi ahmet ögrenirse oho bozusurlar gencoyla :happy0064
ekinela_94 06-07-07, 20:13 haha öylemi ezgicimm ben seviyorum:happy0064 :happy0064 :icon_whis
evet gencopyu kendisine asik olarak saniyor garibbim ama öyle degil yazik haha
hele abisi ahmet ögrenirse oho bozusurlar gencoyla :happy0064
ayy bak acıdım şimdi:):)yazık kıza ama gıcık işte gıcıkkk:img-cool2
ewet bencede bozuşurlar isa ve ozan gibi:img-in_lo ayy neyse benim aklım fikrim duvarda uyarı almadan susmam lasımm...
tibet gümüş dizisinde oynuyodu dimi ıyy gümüşü hiç sewmezdim de zaten orda görmüştüm sanki.....
ayy bak acıdım şimdi:):)yazık kıza ama gıcık işte gıcıkkk:img-cool2
ewet bencede bozuşurlar isa ve ozan gibi:img-in_lo ayy neyse benim aklım fikrim duvarda uyarı almadan susmam lasımm...
tibet gümüş dizisinde oynuyodu dimi ıyy gümüşü hiç sewmezdim de zaten orda görmüştüm sanki.....
hehe evet rölünü cok iyi yapyior bize kendini gicik etirmeye basladi bilee ama ben cok seviyorumya onuuu
ay canim duvardami kaldi :happy0064
bencede sus hehe
bende gümüsü seyrederdimam son 40 bölümüne bakmadimm
orda oynuyordu bu oglan cok gicik oluyordum yane hic begenmiyordum ondan önceki daha cok yakisiyordu ama bu gelmisti neyse ben
gencoda
EJDERi seviyorumyaaa kötü rolde olsa bile
ya arkadaslar bide bu diziye baktigimda ilk basta ejderle genco kavga ediyorduya hani pinar ordaydi genco kizi kurtardi orasi bana aynali tahir gibi geldi
genco aynali tahir ejderde tilki ekrem gibi hehe:happy0064 :icon_whis
ejderde ama yakisikli yaa bakalim neler neler acacak genconun basinaa..........
-A k e L d a N- 06-07-07, 20:19 ayy bak acıdım şimdi:):)yazık kıza ama gıcık işte gıcıkkk:img-cool2
Evet o kız biraz deli galiba..Genco'da kendine olan ilgisini anlamış gibi:img-yes:
Evet Tibet Gümüş'te oynuyordu..Mehmet'in kuzeniydi..
o kızz komedi ya..... ah be istanbul dada gencoyu seviodu o kız....mahaledeki bi kızdı yine gencomuzda ünlü bi futbolcuydu....... bu kızla yemeğe gitmi$lerdi kız evlenme teklif edicek sanıodu ama oğlan bn seni karde$ gibi görüorum bnm ni$mlm var falan demi$ti.......:img-hyste sonra kız intihar etmi$ti......ama burda çok komik bi rolde daha çok kopcaz izlerken....:img-hyste
Dogru hatirladim ya ordada vardi bu kiz. AH be Istanbuluda izlemistim cok güzel bi diziydi ama onuda 4 bölüm sonra kaldirdilar. Ya ben kizi sevdim ya zaten ses tonu acayip yani cok komik haraketleri falan kopardi beni :img-hyste :img-hyste
-A k e L d a N- 06-07-07, 20:31 Dogru hatirladim ya ordada vardi bu kiz. AH be Istanbuluda izlemistim cok güzel bi diziydi ama onuda 4 bölüm sonra kaldirdilar. Ya ben kizi sevdim ya zaten ses tonu acayip yani cok komik haraketleri falan kopardi beni :img-hyste :img-hyste
Evet hareketleri ve ani çıkışları çok komikti..Deli deli bakıyor bide:icon_whis
Aynanın karşısında şarkı söyleyişide çok komikti..Aşkıııımmm baksana banaaa aşkıımmm:img-cool2 ..Genco'yamı söylüyo acaba bu şarkıyı:icon_whis :img-pilot
eft ya 4 bölüm sonra kalktı pek gsl bi dizi deildi zaten....:) yasemncm aynn fikirlerine katılıorum..... $arkı sölerken çok komikti detone insan......bide o saçlar pırasa Allah'm ya......:img-hyste :img-hyste :img-hyste bide ani çıkı$$ demi$$ken kapıda deio ya bana hiç pas vermion die .....çok komikti sanki gol atacak.....:img-hyste:img-hyste
-A k e L d a N- 06-07-07, 20:44 eft ya 4 bölüm sonra kalktı pek gsl bi dizi deildi zaten....:) yasemncm aynn fikirlerine katılıorum..... $arkı sölerken çok komikti detone insan......bide o saçlar pırasa Allah'm ya......:img-hyste :img-hyste :img-hyste bide ani çıkı$$ demi$$ken kapıda deio ya bana hiç pas vermion die .....çok komikti sanki gol atacak.....:img-hyste:img-hyste
Evet çok komikti orda da..Genco'da kıza ne diyeceğini şaşırıyor..Bukadar bariz asılınmaz ki canım:img-yes: Sanki gol atcak:img-hyste
Aynanın karşısında bide saçlarını indircem derken kabarttı iyice:img-yes: Bide ben kapıyı açıp Genco'yu gördüğü andaki haline çok güldüm..Tutulup kaldı kızcağız:img-pilot Abiside sürekli kızı salak durumuna düşürüp durdu zaten..
Evet çok komikti orda da..Genco'da kıza ne diyeceğini şaşırıyor..Bukadar bariz asılınmaz ki canım:img-yes: Sanki gol atcak
Aynanın karşısında bide saçlarını indircem derken kabarttı iyice:img-yes: Bide ben kapıyı açıp Genco'yu gördüğü andaki haline çok güldüm..Tutulup kaldı kızcağız:img-pilot Abiside sürekli kızı salak durumuna düşürüp durdu zaten..
genco ciddi adam ya tınlamıo kızı...... kapıda gördüü zamn çok komikti ya....$eref verdiniz dio ya abisi bunu bozuyo orda .......çok komikti brz kibar olcakmı$$$.....kız zaten salk ya abisine gerek Y..O.K. .......:img-hyste abiside özge ye baygın baygın bakıo valla kıza sardı kanımca.....:)
-A k e L d a N- 06-07-07, 20:57 genco ciddi adam ya tınlamıo kızı...... kapıda gördüü zamn çok komikti ya....$eref verdiniz dio ya abisi bunu bozuyo orda .......çok komikti brz kibar olcakmı$$$.....kız zaten salk ya abisine gerek Y..O.K. .......:img-hyste abiside özge ye baygın baygın bakıo valla kıza sardı kanımca.....:)
Evet Genco'yla o kız komedi dizisi gibi olur zaten..Kızda farketse de başka denizlere açılsa fena olmaz:img-yes:
Evet oda Özge'ye fena aşık oldu:img-in_lo :img-wink: Onların taksi maceraları da baya güzeldi..Orda Ahmet zengin kızı diye en başta triplerde biraz sonra işte ateş bacayı sarıyor:img-wink: Özge'de kimseye davranmadığı kadar kibar davranıyor çocuğ ama acıdığı içinmi farketmeden hoşlanıyormu anlayamadım orasını:img-yes:
eft ya 4 bölüm sonra kalktı pek gsl bi dizi deildi zaten....:) yasemncm aynn fikirlerine katılıorum..... $arkı sölerken çok komikti detone insan......bide o saçlar pırasa Allah'm ya......:img-hyste :img-hyste :img-hyste bide ani çıkı$$ demi$$ken kapıda deio ya bana hiç pas vermion die .....çok komikti sanki gol atacak.....:img-hyste
ayyy cok güldürdün beni bana pas vermiyon hic hahah allahta seni güldürsün:img-haha: :img-haha: :img-haha: :img-haha:
vallahi dogru sanki gol atcakmis gibi
hele bide dolma götördü yaa oglan kapiyi acti saclarim güzelmi falan dediya fönletim falan demisdi ordada acayip kopmustum yaaa
:happy0064 :happy0064 bu diziye bakilmaz mi yaaa :happy0064
fenerli_kiz imza ve avatarlarin hepsi cok güzel olmus hepsini cok begendimmm ellerine saglik....ismini ögrenebilirmiyim????ß
fenerli_kız çalışmaların çok güzel olmuş:):good:
ayy bende genco yu seven o kıza kopuyorum ya abisiyle geldiğinde kapıda kaldı öyle bi hoşgeldiniz deyişi vardı ki gülmekten koptum:)
fenerli_kız çalışmaların çok güzel olmuş:):good:
ayy bende genco yu seven o kıza kopuyorum ya abisiyle geldiğinde kapıda kaldı öyle bi hoşgeldiniz deyişi vardı ki gülmekten koptum:)
aynen hosgeldinnnnnnn kala kaldi sap gibi bir sürzdükü olgani ama
ayy cok komik yaaa insanin cok güldürüyor bu kizz:happy0064 :happy0064 :happy0064
fenerli_kiz 06-07-07, 21:57 rica ederim memnun oldum seymacim bende tugba:img-wink:
dizimize az kaldii:happy0064 :happy0064
bende memnun oldum..
evet ya az kaldi..
allahtan fragmani da gördüm.. genco pinarla birlikte piyano basinda filan..
ama sonunda pinar yanan bi evin icinde sanki..
insallah bir sey olmaz..
bende memnun oldum..
evet ya az kaldi..
allahtan fragmani da gördüm.. genco pinarla birlikte piyano basinda filan..
ama sonunda pinar yanan bi evin icinde sanki..
insallah bir sey olmaz..
evet verdiler iyikide pinar evdemyidi orasi neresiydi cözemedim okul degildi degilmi????
ama supermeni yine geliyordu arkadan heran yani basinda kiza birsey olmaz
evet verdiler iyikide pinar evdemyidi orasi neresiydi cözemedim okul degildi degilmi????
ama supermeni yine geliyordu arkadan heran yani basinda kiza birsey olmaz
hani odunluk varya üniversitenin orda ki hatta serseriler orayı ele geçirmek için yakalım diyolardı orası yanıyodu:img-wink:
karafirtina 06-07-07, 22:07 millet inanirmisiniz her defa fragman verdiginde ben pinari kiz kardesi saniyordum yani oyuzden koruyodu falan enzaman genco kardesinin fotolarina bakti ozaman anladim cunku bitanesine baka kaldi arkasindan ozgeyi gosterdiler ozaman suphelendim ya dedim kardesi galiba bu:P
buarada imza yapan arkiler supero lmus:img-wink:
Seymaaaa supersin canim ya!
Imzalarin yikiliyor baksana
Canim Aile yapmaya ne dersin
Genco ailesi yaparsan sevinirim
Ben yapacam diyecem ama
bu siralar hic vaktim yok :(
nurche süper bi takım olmuş:good: :good:
HANNIBAL_FC 07-07-07, 03:06 Hazal Kaya farklı dikkat çekici sıradanlıktan uzak bir yüz Hazalın jenerik fotusunu eklersenız sevırım yada baska fotoları şimdiden teşekkürler
didemfener 07-07-07, 08:46 Seymaaaa supersin canim ya!
Ben yapacam diyecem ama
küboşum aile imzası yapıldı artık gerek yok birtane olsun güsel olsun:D:D şeyma normal imza yapsın çok güse lyapıyor şeyme ellerine sağlık canım
Olamaz ya fragman çıkmışş tam sonunda yakaladım olmaz ya..
Nette varmıdır ki acaba uuff....
Neyseee bu diziye tktım ben süper bişi ya...
Bu sabah fraqmanı izLedim.. SaLı qünüde inş yenii böLümü izLeyebiLicem.. Genco Pınar'a çaLamadığı parçayı öğretiyordu qaLiba..
ÇaLışmaLar çok qüzeL.. eLinize sağLık.. aİle imzası da öyLe.. GüzeL oLmuş.. Bnm adım var qaLiba nickm yanLış oLmuş qibi ya nyse sorun değiL.. ekLediğiniz için tşk.. =))
Bende fragmani gördüm bizi güzel bi bölüm bekliyor. Ya ben bu fragman olayina taktim acikcasi. Gercekten cok basarili buluyorum yani ne bilim müzikten mi acaba yoksa iyi sahne secimimi bilemiyecegim ama fragman beni acayip etkiliyor. Ben taksici Ahmeti cok sevdim ya. Ne bilim acayip kanim isindi o karaktere kiz kardesine zaten laf yok.
ekinela_94 07-07-07, 11:42 ben ykkenn cok seyy konusulmuşş:P
ben de sabah fragmanı gördüm genco pınarla piyano çalıyodu:img-yes:
bi de galiba pınar özgeyle gencoyu görünce kıskanıyodu:icon_sorr ayrıca pınarın saçı çok güzel olmuştu o kadar çirkin digilmis kızz:P
bütün çalışma yapanların eline sağlık;);)
$eymacım çalı$$malar spr olmu$$ cnm....:) nurdancm bayıldım kemal takımına ellerine sağlık cnm....:)
ya bnde gördümde fragmanı sesli olsa tam spr olacak......müzikle bi$i anlamıom ya.......:) ama tibet birine çok pis bakıodu orayı kaçırdım gencoyamı bakıodu öle.....yasık ya ahmetciime üzüldüm onu kim dövdü onuda göremedim ama nese sprr bi bölüm bizi beklio...vee bol komedili o kız varken dizinn komedisi bitmez valla......:img-hyste :img-hyste
karafirtina 07-07-07, 12:11 Seymaaaa supersin canim ya!
Ben yapacam diyecem ama
bende katiliyorum yani yeni bir ayleimzasi yapilsin cunku olmayan isimler var yani bir kac gun sadece imza toplansin sen arkadasim seyma diyorsun hangi nicki kullaniyor bilmiyorum yoksao zelmsj atardimda cok iyi olur eger seyma bitane ayle imzasi yaparsan
didemin ki cok guzel oldu ama bne yokum :sad53:
İinci bölüm de ilki gibi süper olucak.sevdim ben bu diziyi ya.konusu klişe gibi görünse de değil bence.Tuttu bu dizi...
Alpay atalan harika yaw.ama kendi sesini kullansa daha iyi olurdu.
aileye benide kabul ederseniz sevinirim arkadaşlar...:D:D
şimid Yeni Bölümünü Gördüm Neler Oluyo Neler çok Süper Bi Bölüm Bizi Bekliyo Bi Yangin çikiyo Ama O Neydi Bi Türlü Anlamadim
slm arkadaşlar coşmuşsunuz..:happy0064
ya bi arkadaş demiş ben ejder'i seviyorum diye
neden bilmem ben de sevdim aslında mafya tipli olsa da iyi birine benziyor..:img-cool2
bi de taksici ahmet in kardeşi çok komikti gerçekten, o kapıyı açarken yerlere kadar eğilip reverans yaptığındaki hali çok komikti, ve aynada şarkı söylerken, ve annesiyle atışırken, ve abisinden fırça yerken, ve genco yu kapıda sıkıştırdığında vs. vs.
bu kızın olduğu her sahne komikmiş yau..:P :P
2,bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..:good:
ekinela_94 07-07-07, 13:00 fragmanı bende gördümm ya pınar ve genco piyano çalıyodu eft öğretiyo olabilir:)
bi de pınar gencoyla özgeyi görünce kıskanıyodu galiba...kıskanma kıss onlar kardeşş bişi oLamasss bnce taksici çocugu tibet dövüyo olabilir:img-yes:
thalia_tugce 07-07-07, 13:22 arkadaşlar çalışmalar gzl olmuş ellerinize saglık
ekinela_94 07-07-07, 13:58 mellow imza çok güzel olmuş eline sağlık...:img-wink:
çok sessiz burası galiba genconun tekrarı varmış kanld de demin sonlarında gördüm...
kırşehirli 07-07-07, 15:19 Arkadaşlar faik erginin yani dizideki adıyla tibettin resmini koyarsanız sevinirim faik ergin bu diziden önce gümüşte oynamıştı bende bu hafta bakacam diziye herkes güzel oldugundan bahsediyor bakalım
Arkadaşlar faik erginin yani dizideki adıyla tibettin resmini koyarsanız sevinirim faik ergin bu diziden önce gümüşte oynamıştı bende bu hafta bakacam diziye herkes güzel oldugundan bahsediyor bakalım
elimde bir kac tane var ama ilk defa yollicam yapabilirsem:img-in_lo
Ortaligi karistirirsam kizmak yok tamammi arkadaslar :img-wink:
oldu sanirim..:happy0064
Fragmani bende izledim süperdi ya. Bakalim neler neler olacak.
arkadaşlar ellerinize sağlık çalışmalarınız süper...
karafirtina 07-07-07, 20:06 ya bu diziin dizi muzigi super gencoyu zaten butun cocuklariman biliyorum super bir oyuncu
Genco'yu 3 defa seyrettim...Gerçekten de güzel bir dizi...
2. bölüm fragmanını da gördüm...Merakla bekliyorum...
Bu arada beni aranıza ve aile imzasına alırsanız çok sevinirim...
arkadasLar bugün tekrar bLmü wardı isLedm ama yarısını yinede anLayamadıgım bişe war özge pınarın neyi oLuyo Genco neden takip etti özgeyi ??
iyide ne alaka o atvde yayinlamiyacakmi yeni sezon zaten? Stara niye gecsin anlamadim dogrusu
ya ben bişey anlamadım özge yle tibet kardeşmi yoksa sadece arkadaşlar mı????
-A k e L d a N- 08-07-07, 00:01 ya ben bişey anlamadım özge yle tibet kardeşmi yoksa sadece arkadaşlar mı????
Bende o konuda şaşırdım ama Özge'ye kazık atmaya çalışan çocuk var o Tibet'in arkadaşı değilmi??Niye arkadaşının kardeşine kazık atmak istesin..Olabilir gerçi..
aische_41 Özge,Pınar'ın sadece arkadaşı hiçbişey değiller yani..Özge Genco'nun kardeşi onu buyüzden takip ediyor..Onu korumaya çalışıyor galiba:img-yes: Depremle birbirlerinden ayrılmışlar..Genco izini buldu şimdi takip ediyor:img-yes:
|