Yönetmen:
Hideo Nakata
Oyuncular:
David Dorfman , Kelly Stables
Tür:
Korku, Dram
Yapım:
ABD 2008 (Renkli)
Dil:
İngilizce
Unutulmaz korku filmi Halka'nın yapım ekibi devam kararı aldı ve senaryo yazımına başlandı.. Filmi 2008 de izleyebileceğiz.Yapımcı "Bu en korkunç Halka filmi olacaktır..Şu an senaryo yazım aşamasında..Filmi 2008 sezonuna yetiştirmeye çalışacağız..Umarız ki gişede iyi bir sonuç alırız.." dedi..
Halka 3 2008 de sevenleriyle buluşacak..
ben halka 0 çıkcak diye bekliyodum herşeyin nasıl başladığını anlatan bi film olcaktı bnm bildiğim halka3ten sonra olur belki
CAGKAN_SİMGE
10-08-07, 14:49
Yönetmen:
Hideo Nakata
Oyuncular:
David Dorfman , Kelly Stables
Tür:
Korku, Dram
Yapım:
ABD 2008 (Renkli)
Dil:
İngilizce
Unutulmaz korku filmi Halka'nın yapım ekibi devam kararı aldı ve senaryo yazımına başlandı.. Filmi 2008 de izleyebileceğiz.Yapımcı "Bu en korkunç Halka filmi olacaktır..Şu an senaryo yazım aşamasında..Filmi 2008 sezonuna yetiştirmeye çalışacağız..Umarız ki gişede iyi bir sonuç alırız.." dedi..
Halka 3 2008 de sevenleriyle buluşacak..
ayy bn bu filmi bi izledim bi kaç gün evde tek duramadım.yha testereyi izlemiş bi kızım ondan bile etkilenmedim bu filmden etkilenmiştim:)
2.bölümde o kadr korkmadım da 1.filmi izleyince acayip tırsmıştım...hele de o çocuktan ve samaranın saçlarından:icon_sorr:P
halka 3 ün çıkmasına çok sevindim:happy0064:happy0064:happy0064
halka 1 ve 2 bence gelmiş geçmiş en iyi korku filmi ikisini de çok beğenmiş ve defalarca izlemiştim bu filmi de inşallah sinemaya gelir gelmez izlerim yani 2008 de:img-yes:
halka bana korkunun ne olduğunu öğretti...ilk tvden çıktığı sahneyi diken üstünde izledim (daha doğrusu tvden çıkcaını tahmin ettiğim sahne :)) 3.nün çıkmasına sevindim aslnda ama 2de herşey sona ermişken şimdi tekrar temcit pilavı gibi geri gelmesi nası olur bilmiorm...umarım senaryo ii olur :) ben 2.den pek zevk alamamıştım ama güzeldi yine...
siz bi de bunun japon versionunu izlein...sıkıntıdan ve karışıklıktan ölürsünüz :img-hyste
halka 3 nasıl çıkabilir ki biri samaranın kapalı olduğu kuyuyu açarsa olabilir ama biraz saçma olur :D:D:D:D
ıslak ıslak
16-08-07, 12:14
Halka 3 yerine hikayenin nasıl başladığını anlatan bi film çekilmesi daha mantıklı olurdu.. Ne biliyim yaa 2.cisini cektiler şimdi de 3.sü tadında bıraksalar daha iyiydi bence.. Uzattıkça uzatıyolar.. Saw serisinde de böyle oldu serinin devam filmlerinde o ilk filmdeki tad alınmıyo bana göre..:icon_whis
ıslak ıslak
17-08-07, 11:34
ii de hikayenin nası başladığını zaten anlattılar :) başka anlatcak bişe kalmadı ki...
İyide canım özet geçtiler yanii detaya falan inmediler.. Baya böle en ince ayrıntısına kadar o hikaye deşilip süper bi film cıkardı benceee :) Yeterr ya samarayı da bi rahat bıraksınlar artık acıp acıp duruyolar kuyuyu :img-hyste
vala bence yeterince açık bi şekilde anlatıldı gerek yok tekrar deşmeye..çünkü 2. filmde çok sıkılmıştım ben yaa :icon_sorr aman nese ne yapsalar izlicem nasılsa :) yeterki japonlar yapmasın :img-hyste
nymphadora
18-08-07, 22:27
umarım beklentilerimizin altında kalmaz yaa ne de olsa insan halka1 ve 2 den daha korkuncunun nası olabileceğini düşünürken daha da heyecanlanabiliyor...
başlığı görünce çok şaşırdım. 3. olacağını hiç düşünmemiştim.
imbd de 2009 yılı olarak gözüküyor. nasıl birşey olacak acaba? ilk ikisi kadar güzel olacağı kesin bence...
halka 3 müüü hadi bakalım :) 1 tamamda 2nin japon versiyonunu beğenmemiştim bu nasıl olucak acaba