PDA

Tüm Versiyonu Göster : Reklamlar Olmasaydı?

verycool91
11-08-07, 15:50
nasıl olurdu...reklamlar olmasaydı..

Nicole_Aslı
11-08-07, 17:20
bencee çookk güzel olurdu :img-hyste o zaman dizileri,filmleri rahat rahat izlerdik :img-hyste ama bi yandan da gerekli bişey tbi :icon_whis

prenzez
12-08-07, 10:55
Çok iyi olmazdı sanırım..Mesela sevdiğim bir diziyi izlediğimde dizi bitene kadar tv başına çakılıp kalırdım...Ama reklamlar olunca,reklam aralarında geziyorum,dolaşıyorum,hava alıyorum:img-hyste sonra gelip izlemeye devam ediyorum:img-yes:(ama tabi çok da uzatmak iyi değil)

anny
12-08-07, 11:49
çok süper olurdu..özellikle dizi izlerken konuyu unutmazdık :img-wink:

icom_
12-08-07, 15:39
harika olurdu o0 zaman İki aileyi hiç ara vermeden nefes almadan izleyebişlirdimki bu mükemmel bişi..zaten reklam arası fil İzliyoruzn artık..bu sinir bozucu olayı ortadan kaldırırdı hiç olmazsa..

Dilara03
12-08-07, 16:35
dizileri ara vermeden izlerdik ama bide şöyle düşününn bir ürünü ancakk onun satıldığı yerin önünden geçerken görürdükk ürünle ilgili hiç bi bilgimiz olmazzdıı ama reklamlar bencee di arasıı 2kere yeterli yanii kanallşarda 10kere reklam werio

lindsay
12-08-07, 17:05
reklamlar olmasaydı sevdiğimiz diziler olmazdı ne yazık ki hatta eskiden bi reklam vardı reklamın gerekliliğiyle ilgili herşeyin temeli reklamdı onu kaldırınca herşeyin yıkıldığını anlatıyodu her ne kadar sevmesem de reklam gerekli:D

09Eylülüm09
12-08-07, 17:27
Reklamlar olmasaydi, diziler cok kisa gelirdi bize. Cünkü arada reklamlar 5-6 dk sürdügü icin, buda tv karisinda daha cok oturmamiza neden oluyor.
Hem birde en heyecanli yerinde reklam veriyorlar, belkide daha cok heyecanlaniyoruz.
Birde reklamlar olmasaydi, reklamcilar olmazdi ve para kazanamazlardi :D

notum
13-08-07, 11:27
süper olurdu en azından dizinin tam heycanlı bölümünde zırt diyye reklam çıkmazdı bizde mutlu mesut dizimizi seyrederdik:)

G!zEw
15-08-07, 14:48
reklamlar gerekli..onlar olmazsa dizi aralarında biraz dolaşmazdık,saatlerce dizi başında çakılı kalırdık ya da annemden örnek veriyim reklamlar olsaydı kardeşimin ilgisini onlara çekip ona yemek yediremezdi:img-hyste

sevimli.girl
15-08-07, 20:18
afedersiniz ama wc'ye gitçek zaman bulamazdık.
reytingler bir işe yaramazdı. reklam alamayan kanal ne yapsın reytingi.

ama çok reklam alan diziler sinir bozuyo reklamlar arası dizi seyrediyoz.

*duygu*
15-08-07, 21:22
Bence reklamlar olmasaydı hayat tam süper olurdu :img-hyste

Nefret ediyorum yani,dizinin,filmin en zevkli yerinde reklam girmesine...Hele yok tanıtıcı reklam,yok advertorial falan sıktı artık.

Eskiden reklamlar 5 dakikaydı insan bir nefes alsın diye ama şimdi diziden çok reklam izliyoruz.Yani bir dizinin yarısı da reklam olmaz ki.
Gereksiz demiyorum ama kanalların para kazanma yüzünden izleyicisini soğuttuğu bir gerçek.Bir diziye takınca da bırakmak zor oluyor tabi :)
Bence çoğu zarar azı karar olmalı...

YolCu's
15-08-07, 23:22
reklam olmasaydı dizileri bir fiil seyretmek zorunda kalırdık oda sıkardı.Hem reklamlarda ihtiyaclarımızı karşılıyoruz.birde alacağımız bir şeyi reklamdan görerek arıyoruz

ECE...:)
16-08-07, 01:12
Ayıla bayıla izlediğimiz dizileri izleyemezdik.. !

M€LİS
16-08-07, 12:34
Bazen reklamların olması işe yarıo bazen de durmadan reklama girdiği için sinir bozucu oluo.. En heyecnlı yerinde reklama girince reklamlar keşke olmasa diosun, bi işin olduğunda ve diziyi de bırakmak istemediğinde reklama girince ohh be iyi ki var diosun.. Bu yüzden yorum yapamıorum ben.. Reklamlar Olmasaydı iyi olma ihtimali de var kötü olma ihtimali de :img-blush

high_school_m
16-08-07, 14:36
aslında bu duruma iki yünden bakmak lazım MADDİ ve MANEVİ :)

manevi olarak;

tabiki süper olurdu.kesintisiz film ve diziler muhteşem bişi :happy0064

maddi olarak;

arkadaşlar biraz daha realist düşünürsek eğer reklamlar olmasaydı ticaret olmazdı ticaret olmasaydı ekonomi batardı...:img-pilot zincirleme yani.:)

_seboist_s
17-08-07, 11:55
Efendim kanallarımızın reklamlar doğrultusunda kazandığı paralar var... Ve biz bu sayede dizilerimizi, programlarımızı izleyebiliyoruz...

Hee eğer bu iş reklamsız da yürüse bir yerden maddi kaynak bulunsa; o zaman karşısına oturduğumuz programı ya bir solukta izler ya da bazı yerlerini kaçırarak izlerdik...
İnsanın 2 saat boyunca (En sevdiği dizi bile olsa) aynı konsantrasyonda kalmasının olasılığı bence çok düşük. Ufak bir mola ile kendisini toparlayabilir...

Ancak tabii; günümüzde de reklam kuşakları çok fazla abartılıyor... Bence bu değişimle bile reklamlar sevdirilebilir. Sonuçta sadece tv sektörü değil bir sürü sektörde bu şekilde yürüyor... Satışa sunduğunuz malın reklamını yapmalısınız, daha fazla kitleye ulaştırmalısınız...

Tabi reklamlar olmasa dediğimizde bir güzel yön daha var; rating yapmıyor diye diziler kaldırılmayacak, oradaki emek boşa sayılmayacak... Çünkü rating yapsa da yapmasa da değişen bir durum olmayacak...

Olumlu ve olumsuz yönleri var ama sonuç olarak ufak çaplı değişimler ile herkesin istediği olabilir... Kanal parasını kazanır, reklam sahibi malını tanıtır, izleyici reklamlardan boğulmaz!

Bunu yapmakta gittikçe zorlaşıyor bence... Değişmeleri olumsuz yönde yapıyorlar... Daha fazla reklam için daha uzun dizi saati...

Yani reklamlar olmasa dediğimizde (reklamlar sayesinde dönen çarkları bilmemize rağmen) "keşkeee" diye iç geçirmemek elde değil artık... Bundan böyle de olmayacak galiba...

gülmisal
17-08-07, 12:41
Zaten reklamlar için biz bu kadar güzel dizileri izleyebiliyoruz.

Hem de yeni çıkan bir ürünü çok kolay bir şekilde tanıyabiliyoruz.Bu sayede de işimize yarayan birsürü şeyi olan yerlerden gidip alıyoruz....

rüzgargülü
17-08-07, 14:43
reklamlar olmasaydı
*dizileri hiç sıkılmadan bi solukta izlerdik
*durup duruken içimizden kanala küfür etmezdik
*reklam arasında başka bi kanalı açıp dizinin ilk sahnesini kaçırmazdık
*ve babamız hadi reklama girdi birazda haberlere bakıyım demezdi

biyandanda
*her raklamda aa bak işte bu reklama bayılıyorum falan filan gibisinden espiriler olmazdı
*dizileri izleyemezdik kanllar batardı falan filan

mystery_star
18-08-07, 04:45
süper olurdu filmin en heyecanlı yerinde zırt pırt giriyo sinir oluyommm

mystery_star
18-08-07, 04:48
reklamlar olmasaydı
*dizileri hiç sıkılmadan bi solukta izlerdik
*durup duruken içimizden kanala küfür etmezdik
*reklam arasında başka bi kanalı açıp dizinin ilk sahnesini kaçırmazdık
*ve babamız hadi reklama girdi birazda haberlere bakıyım demezdi

biyandanda
*her raklamda aa bak işte bu reklama bayılıyorum falan filan gibisinden espiriler olmazdı
*dizileri izleyemezdik kanllar batardı falan filan

çok güzel demişsin yaaaa:happy0064:happy0064

lykiadreamer
18-08-07, 04:48
oyuncular bu kadar yüksek fiyatla dizi çeviremez,kanallar da batardı..

cambaz!!???...
18-08-07, 10:11
reklamcılık mesleqı olmasaydı annemle babam tanısamazdı ,
onlar tanısamayınca ben olmazdım ,
bide reklamcılık olmasaydı annemle babam ac kalırdı :icon_sorr:P:P
benım annemle babamın reklam ofısı var reklamcılar :img-icecr:P

Dimplex
18-08-07, 10:48
Reklamlar olmasaydı..........Gecenin yarılarında canımız bişeyler istemezdi :):):)

icom_
19-08-07, 02:29
reklamlar olmasaydı..Bu forumda reklamlar diye Bİr başlık açılmazdı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

icom_
19-08-07, 02:32
reklamcılık mesleqı olmasaydı annemle babam tanısamazdı ,
onlar tanısamayınca ben olmazdım ,
bide reklamcılık olmasaydı annemle babam ac kalırdı :icon_sorr:P:P
benım annemle babamın reklam ofısı var reklamcılar :img-icecr:P

eheheh.Valla süpermiş..Herkez kendi açısından tabe...!!!!:img-yes::img-yes:

(roberta)
19-08-07, 15:29
Çok iyi olabilirdi fakat kanallar batardı ve annem işsiz kalırdı tıpkı birçok oyuncu gibi:D:D

rüzgargülü
19-08-07, 16:05
çok güzel demişsin yaaaa:happy0064:happy0064

saol kardeş

kuana
19-08-07, 23:08
rüzgargülü demiş diyeceğini valla bize söz kalmamış valla bravo ahanda aynı bunları yaşıyorum işte evde flimin yarısını kaçırıyorum:img-pilot

reklamlar olmasaydı..Bu forumda reklamlar diye Bİr başlık açılmazdı.. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yasecey
19-08-07, 23:26
rüzgargülü ve icom_ müthişsiniz ya :)

bencede reklamlar olmasaydı
bu site olmazdı
e ortada kanalların yayınlayacağı dizi olmazdı
zaten ortada kanalda olmazdı hepisi batardı

aman Allahım:img-fear2

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ne kadar saysakta söylensekte tam dizinin heyecanlı yerinde
reklamlar olmalı napalım gülünde dikeni vardır dimi:)

icom_
20-08-07, 03:16
rüzgargülü ve icom_ müthişsiniz ya :)

bencede reklamlar olmasaydı
bu site olmazdı
e ortada kanalların yayınlayacağı dizi olmazdı
zaten ortada kanalda olmazdı hepisi batardı

aman Allahım:img-fear2

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ne kadar saysakta söylensekte tam dizinin heyecanlı yerinde
reklamlar olmalı napalım gülünde dikeni vardır dimi:)

teşekkür ederim..:img-hyste:img-hyste

kendi adıma..valla herşeyin ucu reklama bağlanıyor napsak...

şöle yapsak :,yapsak ama 10 dk değilde 4 dkcıık yapsak .haaa..:happy0064:happy0064

hem böleleikle reklam arası film değilde film arası relklam izlemiş oluruz..

rüzgargülü
20-08-07, 19:06
çok saolun he bide şey var

* anne:hadi kızım yat yada bulaşıkları yıka gibisinden bişi söyler
kız veya oğlan:öff be anne tamam reklamlara girsinde öyle (bir saniye sonra)

anne:tamam reklamlara girdi hadi bakalım

çocuk:hy senin gibi reklamı
tam gereksiz yerde

yada aynısını siz yaparsınız reklema girince kumanda benim
bu seferde reklam olmaz

şenizzzzzz
20-08-07, 22:48
çok süper olurdu nerde o günler bi diziyi 30 parçaya bölüyolar anca izliyoruz

ecr
26-08-07, 09:04
reklamlar sayesinde birçok kanal kazanıyor. yani reklamların önemi çok büyüktür.. zira hergün 30 kuşak reklam koyulmazdı..

reklamlar olmasaydı reklamı yapılmayan ürünler batardı. yeniliklerden haberlerimiz olmazdı.

daha çok şey olmazdı

_kimmy_
08-10-07, 18:08
bence gayet hoşş olurdu...bkz: e2.. (reklam yaptım kanımca:)

break-us_35
12-10-07, 17:24
Bence hayat zevksiz olurdu
Reklamlar hayatımızda hep ilgi çekici ve farklı konularda merak uyandıran şeyler oldu
Bu yüzden bazılarından ne kdar gıcık alsakta olmaları çok iyi bir şey
mesela bir dizi ve film izlediğinde yapman gerekn bişi olursa dizini fşn bırakamzsın araya reklam girmesi iyi olur...
bazende gıcık alrız ama hayatımızda da gıcık şeyler olmazsa bu dünya'nın tadı çıkmaz

fanatik1962
15-10-07, 12:17
bence harika olurda yaa süper olurdu hatta

PRinCesS_Mm
23-10-07, 02:44
Yaa RekLamLar oLmasa oLmazdII benCee ama DiZidEn COk RekLam izLioruzZ..BirazDaha az RekLam oLsaa Daha ii oLurr BenCe..yane HIc RekLam oLmaSaa kötüü oLur ama Cok RekLam oLmasIdaa Kötüü..Bi ortasInII BuLsuunLarr Daa ii oLAr :)

sevimli.girl
31-10-07, 16:42
wc'ye gidecek zaman bulamazdık

bigshark
01-11-07, 03:41
o kadar güzel olurduki:)
mesela kimse digiturk yada uydu almak zorunda kalmazdı.
seyrettiğin seyleri sürekli yarıda kesip sonra nasıl bitmişti cümlesini kurmazdın.
zaping yapip beyin hücrelerinin daha cabuk ölmesini sağlamazdın:)
eger doğru yerlere konsaydı reklamlar ve bu kadar cok olmasaydı cok mutlu ve sağlıklı bir hayatımız olurdu:)

brsmg
12-11-07, 15:35
tuhaf olurdu durmaksızın dizi film izlerdik o zaman

NOSTALJİK
21-11-07, 21:05
dizinin önemli bir yerinde reklamlar giriyor bende başka kanala geçim diyorum bir bakıyorum ordada reklam neden bazen aynı dakikalarda reklam oluyorki. bazende seyrettiğim diziye dönmeyi unutuveriyorum.napsınlar ekmek parası kazanıyorlar tvciler.
reklamlar bazende lavaboya gitmek için iyi oluyor.

elif salihoğlu
25-11-07, 18:32
aslında şöle bi soru olsa dha ii olurdu reklamlar dha kısa olsaydı ? öyle tahmin ediorum ki herkezz keşkeee derdi herhalde yanii ben öle diorum keşkee
ama olmasaydı da çok sıkıcı olurdu yhaf

şevkiye
25-11-07, 19:13
hem iyi olurda
hemde kötü satılan ürünleri göremezdik onlar için kötü olurdu tatımlarını yapamamak ama artık dizilerden çok reklamları izliyoruz hiç olmaması kötü olurdu bir diziye 2 ya da 3 reklam yeter bence..

begummm
30-11-07, 18:29
Dizi izlerken iyi olurdu reklamsız ne güzel.
ama ürünlerin tanıtımı açısından kötü olurdu.

g_i_z_e_m
30-11-07, 19:48
reklamlar olmasaydı diziler olmazdı kii
ama bir reklam arasının 8-10 dk olması da çok fala arasını yapalar süper olurdu

idilLAMİN
01-12-07, 13:58
eskiden olsa reklemlar olmasaydı ne kadar güzel olur derdim.dakikalarca dizi aralarında reklam izlemek sıkardı.gereksiz olduğunu düşünürdüm.ama şimdi böyle düşünmüyorum.artık herşey gibi reklamlarda değişti.reklam anlayışıda.bence yaklaşık bir 3 senedir reklamlarda çok güzel bir değişim var.artık ürünü pazarlamak için resmen kısa film tadında çekildiği için bana çok hoş geliyor.dizi reklama girdiğinde oturup reklamları izliyoruz artık.eskisi gibi ay gene bu reklamlar demiyoruz gibi geliyor.

ZeReNa
17-02-08, 15:35
e dizilerde olmazdı...ne izlerdik? :img-wink::img-yes::icon_whis

sarışınım
19-02-08, 09:10
walla hiç olmasaydı diyemıcem ama 10 dakka boyunca değilde arada 2 reklam falan koysalar bence daha gzüel olurdu çünkü baya bi abartıyolar...

can2366
19-02-08, 11:38
reklamsız olmaz
ama reklam süreleri kısalsa süper olur
5 dk olsa

MaD AvriL***
21-02-08, 18:34
Bncde reklamlr daa kısa olsaymıs ck ii olurmus.Ozellkle dizinin en hecanlı yrnde reklam vernce ck gıccık oluorm.Ayrıca gereksiz birrr sürü reklam var bnce=)

Sweet HiLary
23-02-08, 14:16
Reklamları biz sevmioruz ama reklamlar olmasaydı kaliyeli dizilerd eolmazdı çünkü kanallar en çok geliri reklamlardsan kazanıo böylece dizi oyuncularına verick daa fazla giderleri oluo :img-wink:

captainsparrow
02-03-08, 18:26
reklamlar olmasaydı tv izlemek çok daha güzel ve zevkli olurdu.nefret ediyorum reklamlardan.

apple-core
24-03-08, 03:24
reklamlar olmasaydı film, dizi ve benzeri tv yapımlarını izlerken, heyecanı bozmamak nedeniyle saatlerce yerimizden kalkmaz, dolayısıyla tuvalete gidememe gibi sebeplerle kötü sonuçlara yol açmış olurduk:D program bitince büyük ihtimalle ev temizliğine girişirdik...iyi ki var şu reklamlar:img-hyste

gaysee
25-03-08, 22:11
reklamlar olmasaydı izlediğimiz kanalların hiçbiri olmazdı.ekmek kapıları reklam sonuçta.iyiki varlar canlarım benim:)

sakinn
26-03-08, 01:47
reklamlar olmasaydı ihtiyaçlarımızı gideremezdik(En fazla dizi izlerken:img-hyste:img-hyste:img-hyste)

NîlûferY
26-03-08, 12:42
Reklamlara ne kadar sevmesemde bazen işe yarıyorlar:)
Ama birde uzun olmasa :hıh
7 dakika reklammı olurya?!
Bir ara ne güzel 5 dakikaya inmişti,
Neyse bu 7 dakikayada şükrediyorum:)
Bundan 5-6 sene önce 10 dakika sürerdi reklamlar.

deadly_angel
26-03-08, 22:30
Reklamların uzunluğundan ben de şikayetçiyim.Aslında bahsettiğimiz yalnızca televizyonlarda dönen reklamlarsa, bunu fazla, hatta kimi zaman gereksiz buluyorum.Bir ürünü yalnızca televizyonda reklamını gördüğüm için almam çünkü.Bilmediğim birşeyi almam da diyebilirim.Ama yinede kısa süreli olduklarında insana keyif verebiliyorlar.Gerçi öyle çok fazla reklam izleyen birisi değilim.Türkiye'de yapılan reklamları çok başarılı bulmuyorum zaten.Birbirini tekrar eden, yenilikten uzak reklamlar.

Oo_esmer_kiz_Oo
03-05-08, 11:54
reclamlar olmsasaydi

iyi tarafi:

diziye heyacan veriyor
yeni diziler tanimamizi sagliyor
sonucta onlar da bu yonden para kazaniyor
tv karsisinda mola vermemizi sagliyor :img-hyste

kotu tarafi

cok ama cok uzatiyorlar insan bikma noktasina geliyor
artik dizimi izliyoruz yoksa reclam arasi dizimi bilemiyorum yahuu :icon_sorr

yurt disindakiler icin call sell delirtecek bi duruma getirdiiii :@

azizoz
03-05-08, 11:56
Reklamlar olmasaydı,reklam geliri kavramı olmazdı bu yüzden kanallar para kazanamazdı.Para kazanamayan kanal ekrana dizi koyamazdı.Yani kanallar batar ve tv kavramı kalmazdı.

hard-rock
03-05-08, 12:10
reklamlar olsunda ama
uzun uzun olmasın bıde en onemlı anlarda reklam koymaları yok mu :(

Billush
03-05-08, 13:50
Reklamların olmama gibi bi şansı olduğunu düşünmüyorum.Reklam kuşakları olmasa dizinin içinde reklam olurdu.Oyuncunun içeceğinden geçtiği yola kadar.Düşünün o diziden alacağınız zevki...Böylesi daha iyi :) Biraz daha kısa olsalar daha iyi olucak tabi...

MaD AvriL***
05-05-08, 16:48
:img-wink:Hic bişi olmazdı sadece nerde indirim var soleseler yeter!xD

NNalaNN
29-05-08, 00:02
ben çok seviyorm reklamlrı...ama bide olmadık anlarda çıkmasalar...

340_2087
01-06-08, 09:33
reklam olmasaydı daa ii olurdu ama çok abartıyorlar bazen reklamları ama her işte bir hayır wardır :img-wink:

Berk_Nehir
14-06-08, 18:43
:img-wink:Reklamlar olmasa insanlar dizi & film vb. programları izlerken sıkılırlardı kendimden biliyorum CD'den film izliyoduk kankamla ve doğal olarak bi aradan başka ara yok (oda 2. CD :img-wink:) ve film hakkında yorum yapıcaz konuşmak istiyoruz ara yok konuşuncada film kaçıyo yada su içmeye fln gidicen gidemiyorsun :img-wink: kötü oluyo yanii :img-blush

Olsun ama çok uzun olmasın 15-20 tane uzun uzun reklam olmasın mesela :img-blush 10 tane olsun yeterr 10dan fazla olmasınn :img-blush:img-wink:

MED_CEZİR
17-06-08, 18:54
aslında daha iyi olurdu
izleyecegin şeyi izler reklamlarla zaman kaybetmezdin:)

çıtkırıldım
20-06-08, 12:34
aslında reklam öle cok verilince sinir bozucu oluyo
gerektigi yerde versinler
önemlı bi isin cıkınca fln imdadına reklam yetişiyo
öle konularda reklam girince cok seviniyorum :D

bebishim_f
27-06-08, 14:56
Dizininn en heyecanlı yerinde reklam girince sinirden patlıyorum ama reklamlar olmasaydı da tadı kalmazdı izlediğimiz şeyin biraz merak ediez ki daha çekici olsun:)

umut özlem
27-06-08, 20:28
reklamlar olmasaydı tv keyfimizin içine limon sıkılmamış olurdu,gereksiz yere insanların sinirlerini zıplatmanın bi alemi yok demi.. :)

ebrumm
28-06-08, 13:13
bence reklamın zamanlaması önemlı..bazı programlar oluyor bazı yerlerınde cok sıkılıyor ınsan ozaman reklamlar gırılebılır..ama dizinın en heycanın içinde reklam gırmesı ınsanı gercekten cıldırtıyor..hele bir ara reklam arası dizi izler olmuştuk..neyse kı rütük buna bır el attı..keske daha da bırseyler yapabılse rütük..reklamların tamamen kaldırılmasını ıstemıyorum cunku reklam sayesınde butun kanal ekmek yıyor ama dedıgım gıbı en azından sürelerını kısalta bilirler..

hilalll_johnny
28-06-08, 21:51
yha reklam olmasa:)

bikeren reklam olmasa filmleriii aralıksıs izlerdik süper olurdu...ama film islerken arada reklam olması şart insan sıkılır birr müddet...reklam gereksiz değil aslın tıpkıı film gibi bişey yhaniiii

ece queen
02-07-08, 11:54
Reklamlar gerekli ama filmlerin ve dizilerin en heyecanlı yerlerinde koymuyolar mı insan sinir oluo bide çoook uzun sürmüyolar mı bazen gıcık oluyorum

Eren_Ebru
12-07-08, 16:03
rekLamLar oLmasaydı daha güzeL oLurDu diziyi tam izLiyosun en güzeL yeri pat diye rekLam bi de bitmek biLmiyo insanı sinir ediyO

ardaci
13-07-08, 13:03
bence süper olurdu diziler hiç reklama girmeden izlnirdi süper keske oyle olsa:img-cray::img-cray:

MissPuffy
13-07-08, 14:08
sinemalardaki ya da maçlardaki gibi tam ortada bi kere 15 dk reklam olsa süper olur
onun dışında kötü
mesela digitürkte moviemax'de film izliyorum ama hiç reklam falan yok 100 dk boyunca başından kalkamıyorum ve çok kötü oluyorum :(

trkn
15-07-08, 02:45
tam süper olurdu.. ve eminim ki böyle bişi olsaydı çoğu kanal sövülmekten kurtulurdu:img-hyste

maria clara
20-07-08, 13:28
yeni çıkan şeyleri hemen öğrenemezdik ve almak için çıldırmazdık diye düşünüyorum ve tabi ki belki de alamayanlar daha az üzülürdü.

.:ozge-lale:.
21-07-08, 18:18
bazıları olmasaydı gerçekten çok çok iyi olurdu
geriye kalanlar da yalnızca bilinçlendirme amacını güderlerse daha iyi olur
reklamlar elbette gerekli tüketiciyi düşünenleri olmasaydı kötü olurdu
tüketicilerdeki irade gücünü zayıflatan reklamlar olmasaydı keşke derim bu konuda

gosdem
02-08-08, 21:49
çok iyi olrdu yaa reklamlar olmasaa....aralıksız izlerdk dizileri.

taybong
02-08-08, 21:52
diziler 3,5 saat sürerek bütün akşamımızı kaplamazlardı tabi dizilerin kendileri de çok uzun ama zırt pırt reklam girince çekilmez oluyor..

gosdem
02-08-08, 22:01
son reklam girmesine gıcık oluyorum zaten..son reklam bitiyo dizi başlıyoo ve 1,5 saniye snra bitiyo dizii..alay ediyolar resmen yaa..

bratzz
03-08-08, 02:22
super oLurdu :D

eser_bkm-çghb
03-08-08, 14:29
bence süper bişi olurdu.dizinin en heyecanlı yerinde girmiyo mu çıldırıyorum:icon_sorrbide bir reklam arası 10 dk sürüyo.
ana haber bültenlerin de bile böle yani reklam giriyo bitiyo sonra sunucu iyi akşamlar diyip tekrar reklam giriyo

gosdem
03-08-08, 14:36
evet haberlerde reklam vermesi çok saçma yaa...bide dediğin gibi iyi akşamlar diyo bitiyo..ayıpp..

sArp'm
09-08-08, 13:36
reklamlar olmasa supper olurdu yaa :img-in_lo dızının en guzel yerınde pat reklam gırıyo sinir oluyorumm:icon_whis ustelık cok uzun suruyo yok tanıtıcı reklam yok dızı fragmanlarıı derken 10 dk yı buluyo dızının en son nerde kaldıgını bıle unutuyorum bazen:img-hyste
bıde en sinir oldugum sey dızının son anında reklam gırıyo ve reklam bıtınce dızıde aynı yerde bıtıyoooo :img-hyste
dedıgınız gıbı haberlerde öyle:img-hyste
ustelık anlasmıs gıbı butun kanallar aynı anda reklama gırıyo cok sinir bozucu:img-hyste

NeDy_
09-08-08, 16:42
Bence reklamlar olmalı çünkü bazen bi tuvalet molası vb.. gereksinimler oluyo..

Ama kesinlikle daha kısa olmalı reklamlar ben TrT nin bu yönünü

seviyorum reklamları çok uzun diil :img-wink::happy0064

maria clara
09-08-08, 17:40
yani çıkan marka ve ya ürün çeşitlerinden haberimiz bu kadar kolay ve hızlı ve hatta eğlenceli olmazdı ki bazı reklamlar gerçekten eğlenceli olabiliyor:fighting2:img-clapp

tugchemre
09-08-08, 19:57
reklamlardan nefret ediorm ama olmazsada olmaz tabi...bukadar çok reklam olmasın ve uzun olmasın...asıl soruya gelirsek reklamlar olmasaydı çok mutlu olurdum:img-icecr

yavuz_bingöl
16-08-08, 20:44
süperoludu walla......

dizilerede lüzümsüz bi ton ara girmezdi....... 1 saatlik dizi 2 saate çıkmazdı........

_nesli_
16-08-08, 23:48
dizi-film aralarına koymaları çok berbat bişey o yüzden kalksa güzel olurdu

ama ürünün tanıtım açısından , reklam aralarında kaklıp bi dolaşmak bakımından iyi bişey yine :)

peacer
17-08-08, 00:07
Ben çoğu diziyi indirip izlediğim için reklam olmuyor ve reklam olmadığı zaman sanki dünyayla bağlantın kesilmiş gibi oluyor o yüzden bir anlamda reklamın olması iyi bir şey.

mliSrkan
17-08-08, 13:15
Reklamlar olmadan olmaaazz...Hele son zamanlarda hiç olmaz...
Özellikle de ÖZGÜ NAMAL'ın Axess reklamları :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
keşke sadece onlar olsa...
Bir de sprite son reklam :img-in_lo

bu arada reklam olmasa diziler de olmaz,o kadar uzun dizilerin reklam bütçesine ihtiyaçları var..:img-wink:

ece queen
23-08-08, 20:43
reklamlar olmasa çook zor olurdu yaw otur otur sıkılır insan bence gerekli bişey diyorum:img-wink:

askhumbrad
24-08-08, 18:25
reklamlar olmazsa olmaz çünkü severek izlediğimiz bütün programlar diziler filmler onlar sayesinde oluyo...o zaman televizyonun çok fonksiyonu olmazdı...
hem tuvalet için mola da oluyo:img-hyste

eser_bkm-çghb
30-08-08, 12:35
reklamlar olmasaydı dizinin en heyecanlı yerlerinde bitimyecekti.reklam koydukça diziden soğuyo

Berk_Nehir
08-09-08, 12:59
Reklamlar olsun ama 15-20 dakkika olmasın onun dışında 5 dakikalık olabilir çünkü dizi veya film izlerken nasıl gidip içerden su , fastfood alıyım :img-wink: fastfoodsuz film veya dizi izlenmess :img-icecr

ezellll
27-09-08, 22:26
Tamam reklamsızda olmaz ama bi kuşakta 10 dakika reklamda olmasın hani insanın canı sıkılıyo :img-cray:

amator_yazar
27-09-08, 22:33
aslında ii bişey çünkü iki dizi aynı anda oynuyor birine bakıyorsun tam oreklam veriyor öbürü başlıyor.O bitiyor öbürü başlıyor bence gayette iyi bir şey reklamlar diyorum yani ...(cümle biraaz bozuk oldu ama neyse bu kimyevi ortamda kalmaktan benim beynim altüst oldu kendime iyi davranayım bu aralar:):):img-hyste:img-hyste:img-hyste)

dilara-1905
04-10-08, 12:19
Reklamlar olmasaydı çok mutlu olurdum :D Dizi, film aralarında tüm tadı kaçırıyorlar keşke kalksalar :D yada bi dizi bitince öbürü başlamadan önce koysunlar yani sadece program aralarında olsun ozaman daha iyi olur, hiç reklamsızda olmasın yani :D

edayd
06-10-08, 00:42
Dizinin tammm heyecanli yerinde pat diye reklam giriyoo .. insan tabi sinirleniyo ama o reklamda ayri bi heyecan katiyo iste :D Ama reklamda reklamligini bilicekk .. avrupa reklamlarii gibi olmicakk neymis o callsell fln :@ 10 dk dizi cikiyo 15 dk reklamm .. ya reklamda gzl bisi olsa kizmicam bu kadarr! Vede Yaprak Dökümünde mesela gerektiginden fazla reklam koyuyolar abartiyolar iice yani! Her 5 dk da bi 1 dklikta olsa hep araya reklam giriyo .. Yani sonuc olarak reklam iyi.. hem ihtiyaclarini giderme molasi oluyo :P Ama cok *** ve uzun olmamasi sartiyla :D (bu zamanda zor ama :P)

♪♪ IpeK ♪♪
03-11-08, 00:15
edd ya reklamlar olmasaydı heralde hiç dinlenemezdik kendimiz istemdikçe ama kötü yanıda dizilerin tam güsel yerinde cıkıveriyo bi reklam o kötü işte 5 10 dk bekle bakalım meraktan catla:D:D:D:D

periperisi
08-11-08, 14:43
Reklamlar olmasaydı çok güzel ollurdu ama olması ii oluo bazen insanın ihtiyaçları oluyo. Bnce reklamlar olmalı ama süresi kısaltılmalı....

CirKinkRaLiChe
11-11-08, 15:34
periperisine katiliyorum..kisaltilmali mesela vodafone reklami gittikce kisaliyor süper falan yani =) .... ama reklam olmasada kötü oluyor biryandan cünkü diziler hemen bitiyor ama reklamlar olursa heycanla bekliyorsun

amator_yazar
16-11-08, 22:39
katılayrum
--------------------------------------------------------------------------------

periperisine katiliyorum..kisaltilmali mesela vodafone reklami gittikce kisaliyor süper falan yani =) .... ama reklam olmasada kötü oluyor biryandan cünkü diziler hemen bitiyor ama reklamlar olursa heycanla bekliyorsun

ÇAKIL85
16-11-08, 23:18
Reklamlar olmasaydı Trt'den başka kanal olmazdı.:img-yes:

barısakarsu
24-11-08, 13:12
[QUOTE=prenzez;4380042]Çok iyi olmazdı sanırım..Mesela sevdiğim bir diziyi izlediğimde dizi bitene kadar tv başına çakılıp kalırdım...Ama reklamlar olunca,reklam aralarında geziyorum,dolaşıyorum,hava alıyorum:img-hyste sonra gelip izlemeye devam ediyorum:img-yes:(ama tabi çok da uzatmak iyi değil)

ay_dan
25-11-08, 15:22
dizinin yada programın en güzel yerinde sen gel reklama gir olacak şeymi canım :):):)
reklamlar çok uzun olduğu zaman dayanamıyorum tv alıp parçalayasım geliyo valla:) psikopata bağlıyorum hemen :img-hyste
ama reklmalar olmasaydıda olmazdı ya hele bazı reklamlar o kadar güzelki
en basitinden milli takım reklamları :):)
ihtiyaçları gidermek için güzel ama süresi bakımında uzun :img-wink:

nalan-k
03-12-08, 17:22
bunlar iyi olan yönü
reklamlar olmaysaydi, reklam arasi isimi gücümü halledemezdim:img-yes:
reklamlar olmasaydi, herhalde dizilerimizde olmazdi

ve kötü olan yönü
keske reklamlar olmasaydi:img-hyste

tundra
03-12-08, 23:56
bi dizinin yada filmin arasında sadece 2 kez ve 5 dkyi geçmeyecek şekilde olsaydı güzel olurdu. (çok şey istedim galiba:img-hyste)

Sweet HiLary
04-12-08, 10:00
Reklamlar olmasaydı Trt'den başka kanal olmazdı.:img-yes:

Kesinlikle katılıyorum :img-yes:
Reklamlar kanalın geliri bide dizi reytingleri.Ama reklam olmasydı kanal fazl agelir sağlayamayacığı için kanal kapanırdı :)
Reklamların önemli yeri var.Ama işte diziye birden girince sinir olmamak elde değil :D

Cullens
05-12-08, 14:58
Birçok programı tam olarak izleyebilirdik.Ama tabii o kanallar güneş enerjisi ile de işlemiyor.O maaşlar güneş enerjisinden filan ödenmiyor .... :img-hyste:img-hyste

emma5
17-01-09, 13:54
bazen reklamlarin olduguna cok seviniyom.bazen yok

amator_yazar
23-01-09, 00:05
ihtiyaç moolası veremezdik!!..:img-hyste

Tavanna
24-01-09, 16:11
kampanyalardan haberimiz olmazdı
filmleri,prograsmları aralıksız izleyebilrdik
amaa sabah oturur aksam kalkardık isimiz gücümüz televizyon olabilirdi öyle :good:

sedos_674
31-01-09, 01:52
dizileri filmleri cekerken para sıkıntısı olurdu

bir urunu alırken işte onun hakkında bisi bilmezdik

kısaca monoton olurduk:)

pEsSiMiSt_9
07-02-09, 20:17
TV karsısındayken 20 dakikada bir gerilmezdik!!:good:

medoş
11-02-09, 22:16
bence kötü olurdu...
çünkü dizilerimizi reklamlar sayesinde izliyoruz...
reklamlar olmasaydı izlermiydik bilemiyorum...

_yeLLies_
22-02-09, 11:14
Çook güzel olurdu ama gerekli bişi.Fakat abartmasalar daha iyi çünkü çok sık reklam veriliyor düzgün dizi seyredemiyoruz.:img-cray:

mesn3
04-03-09, 20:52
Süpper olurdu:good:

KınalıYapıncak
17-03-09, 17:32
büyük rahatlık!!!:img-hyste

colourncolour
19-03-09, 19:02
Kaliteli diziler ve bir sürü kanal olmazdı

BoncukKk
22-03-09, 13:39
reklamlar olmasaydi hicbir yerde hicbir urun satilamazdi
ve dizileri izlemek iskence olurdu bence

nogirl
22-04-09, 14:35
herkez huzura ererdi.kimsede moda takıntısı olmazdı...
tv den nefret etmezdik ,kafamızı patlatamazdı kimse:img-yes:

.mine.
23-04-09, 18:04
Eğer reklamlar olmasaydı,seyirciler çok rahat ederdi.Fakat o zaman da filmler ve diziler olmazdı :D

Dilekçi_Dilosh
23-04-09, 18:06
Bir şey izlerken en heyecanlı yerine giren rahatsız edici dış sesler olmazdıı....:img-hyste:img-hyste
TV izlerken ihtiyaç molası veremezdikk :img-hyste:img-hyste

!hazal!
24-04-09, 11:55
rklm olmasydı ztn dizler ve kanllar olmazdı sreleri kısa tutulduu srece dyanablrm

*_GaMzE_*
23-05-09, 16:49
Bu kadar çok dizi olamazdı
Ve buna paralel olarakda birçok insan setlerde çalışamazdı :icon_whis
Bizim açımızdan ise iyi olurdu
En heyecanlı yerde pat diye girip sinirimizi bozmazdı :)

arda_esra
29-05-09, 15:45
reklamlar olmasaydi hicbir yerde hicbir urun satilamazdi
ve dizileri izlemek iskence olurdu bence

bence hiç alakası yok insanlar aa şu reklam güzel diye o ürünü mü alıyo bence reklamlar olmasa çok daha iyi olurdu

*gülhan*
31-05-09, 20:51
Bence satamaz diye birşey yok ben reklamlarda gördüm diye gidip hiç bir ürün aldığımı hatırlamıyorum :kahve
Bence reklamlar olmasaydı olmazdı,en azından diziyi 1.5 saat kesintisiz izlemek boğabiliyor bence:kahve
Hele ki kahve,çay almak için çok işime yarıyor reklamlar :img-hyste

DmL~Karahan
09-06-09, 10:16
Diziyi bırakıp tuvalete gidemezdik. Anca reklamda yapar bunu Türk milleti. :img-hyste
Kesintisiz yayın olurdu, insan yorulurdu.

Innuendo
09-06-09, 19:54
Reklamlar olmazsa Televizyon olmazdı değilmi :)

DiziFilm'de olmazdı herhalde :)

beros_crn
11-06-09, 15:27
sürekli ekrana bakmaktan filmlerde dizilerde göz diye bir şey kalmazdı
o yüzden reklamlar iyi oluyor gözlerimizi dinlendiriyoruz:kahve

cagla_07
16-06-09, 01:17
rekLam oLmasa bu hayat çekiLmez :D:D

Fırtına-Avcısı
18-06-09, 22:45
Abartılı iyi olmazdı.Bir ürün almak için dolaş anam dolaş :)
Evet,bir de koltukta öylece durmak pek de hoş olmazdıı
Reklamların olması nötr gibi bir şey
Eksiler artıları götürüyorr :)

nogirl
23-06-09, 20:32
reklam denilen şey türkiye'de icra edildiği gibi bişeyse ben istemiyorum.:kahve

daha az para harcardık.savurgan olmazdık.moda diye bişey olmazdı ilaveten moda ikoncukları!! da olmazdı:img-hyste

Lowe.anqeL
12-07-09, 21:21
Garip olurdu. :img-hyste

enes334
20-07-09, 17:48
Mutfağa.vcye gidemezdik.Dizi boyu otur otur bi taraflarımız uyuşurdu xD Aslnda iyi oluyor reklamlar gayet ya :)

GFBusra
24-07-09, 10:49
Diziyi bırakıp tuvalete gidemezdik. Anca reklamda yapar bunu Türk milleti. :img-hyste
Kesintisiz yayın olurdu, insan yorulurdu.
Aynısını yazmak için girmiştim :img-hyste

Tuvalete gidemezdik , sıkıntıdan patlardık kesintisiz yayından dolayı :img-hyste

Birde reklamlar ürün tanıtımı açısından çok önemli aslında . Hangi meslek olursa olsun reklamların sadece televizyon açısından değil her sektörde geniş yer tuttuğunu düşünüyorum .

yaprak dökümü
29-07-09, 20:18
Aynen diziyi bırakıp Tuvalete gidemezdik :img-hyste

Ama aynı zamanda ürün tnıtımları çok sıkmaya başladı, 10 kere aynı şeyi gösteriyolar bir tane dizi reklamında...:S

MissPuffy
29-07-09, 21:11
wc ve mutfak konusunda haklısınız ama
bence yinede reklamlar aşırı fazla var ve çok uzun
genelde yurt dışında diziler hep 1 saattir
ve 1 kere reklam verilir
keşke bizimde öyle olsa
az ve öz olsa :)

smyr_ER
18-08-09, 20:20
pek ii olmazdı bnce reklamları her nekadr sevmesemde... =) mesela 2 saat boyunca bir dizi başında aralıksız insanın beyni bulanır ee bi de wc ihtiyacı oluyo haliyle:img-hyste ama 10 dk değilde 5 dklık reklama hayır demem:img-wink:

meltemsmy
22-08-09, 23:14
bence çok güzel olurdu.zaten bir gün boyunca en çok reklamları izlioruz 7 dk ya el insaf.kesinlikle reklamların ve dizi sürelerinin azalması lazım.

Oquzhankolik
07-09-09, 14:32
Hadi reklam iyi bişey desek .. E bari güzel reklam koyun da izleyelim.. Bazı reklamlar varki qercekten Tv'yi kapattırmaya bedel .. Ben zaten yabancıların reklamlarını daha zekice buluyorum.. :img-wink:

semasli
05-10-09, 16:30
Reklamların süreleri azalması lazım..7 dakika çok yüksek bir zaman bunu 4 dakika olrk reklam yapılablr..iyi yanları oldugu gibi zararlı yanlarıda var[çok beklemek..]

anemon_kızı
06-01-10, 21:41
Televizyon alemi daha da güzel olurdu.

Gülnur92
07-01-10, 12:58
süreleri bence biraz fazla
tamam bu dizileri izleyebilmemiz için gerekli reklamlar
ama biraz daha az olabilir :)

Manga17
02-02-10, 13:22
Kaliteli yayın olurdu. :good: