PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gülbeyaz-Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 [2] 3 4

chaylack
15-08-07, 17:29
ayy ayy evet yaa lunapark sahnesi güzeldi birbilerine klaf yetiştirmeleri ayy bide beyaz ana sevinince demir dede ye nasıl sokuldu:img-in_lo bayılıyorum onlarada yaw:) bu arada evet yarın kazım ve başak engelli bölümün sonunda ama güzel günler yakında yani bölümler:):img-wink:

nuro
15-08-07, 18:08
lunaparktaki kadir gülbeyaz kavga sahneleri çok iyiydi.kadirin dönme dolaba fazladan bilet alması da komikti bu arada.
özellikle kadirin "sana bi ayı yakışır ama bunla idare et" demesine bittim ya.
böyle yarım bitirmelerine çok sinir oluyorum ama buna da şükür.hiç yayınlanmamasından iyidir.
özetler eklenmiş.ehlocana teşekkürler.hepsini okudum.demirağanın hastalandığında herkesle ilgili rüyalar gördüğü bölümü merakla bekliyorum.kadir patron gülbeyaz da sekreter olmuştu ve çok komik yerlerdi oralar yaa..

emosss
15-08-07, 18:11
ya bugünkü bölüme bayıldım bende...
dediğiniz gibi lunapark sahnesi çok gzldi..
bide arabadaki "herkesin anlayacağı dilde konuşsak, hep hiçbirimiz sıkılmamış oluruz" muhabbeti çok güzeldi...
şevvalce gelmiş sonunda.. hoşgeldinnn..

iklima=)
15-08-07, 18:19
ya bugün lunaparkta çalan şarkıyı videolardan falan çekebilir miyiz ki?çok güzeldi..kazım koyuncunun sözsüz müziklerinden biri..sanırım sultan makamında da kullanılmış idu..eglenceli,neşeli bi müzik..tam çarpışan arabaların oldugu sahnedeydi..

şevvalce hoşgeldin bu arada=)yeni gördüm geldiğini..

şevvalce
15-08-07, 18:21
artık her bölüm yorumuna başlamadan önce olduğu gibi öncelikle bugünkü bölümden baştan aşağı herşeyiyle mükemmeldi diyorum vee başlıyorum:)

bugün ilk sahnede herkes yine kahvede oturmuş gülbeyazla kadir'in tekneden neden ayrılmak istediklerini tartışıolardı,sonra kadir ''tmm herşeyi anlatıorum ''diyerek ayağa kalkınca gülbeyaz panik yaptı sonra o da birden ayağa fırladı vee''bi iki gün dnlenelum dedik,ortaluk ayağa kalktı,yarun döneceğeuz''dedi(tam hatırlayamıorum lafları)böylelikle kadir ve gülbeyaz tekrardan tekneye döndüler:img-yes:

bu arada bundan önceki bölümde kadir'in gülbeyazın evine gelmesi vee sahilde oturup konuşmaları,gülbeyazın ona söyledikleri çok güzeldi yaa,çok etkiler beni o sahnede:img-yes:

gülbeyazla kadir teknedeyken gülbeyaz kadir'e''kaptan ayak altunda dolaşmasan iyi olacak,güverteyi yıkıyacağum daa''dedi kadir kaptan köşküne çıktı,kendi kendine konuşurken''her çağırdığında ayağına gitme mesela''dedi daha sonra başak gelince gülbeyaz''demiroğli''die seslenince kadir'in''geliyorum''dierek yerinden fırlaaması,taciyle yunusu almaya giderlerken arabanın içinde gülbeyazın başak'a söyledikleri(çok iyi yaptı ama aferun bizim kıza:))kadir le atışmaları,öğlen yemeğine giderken birbirlerinin arkasından bakmaları daa çok hoştu yaa,:img-in_loama ben çok üzülüorum bu sahnelerde kazım la başak hep aralarına girio,herşeyi berbat ediolar yaa:icon_sorr

valla bu bölümleri ilk izlerken kendi kendimi yerdim,sabırsızlıkla beklerdim bidahaki haftayı gerçi şimdi de öyle ama güzel bölümlerin geleceğini,sonunun güzel olacağını bilmek rahatlatıor beni,o yüzden içim rahat izliyorum:):)

ha bu arada arabanın içinde gülbeyazın kadir'e ve başak'a bakışları da süperdi yaa,nasıl bakmaktır o öylee,canım benim yaa:):)

valla gülbeyazımızın tüm bölümleri gibi bu bölümde baştan sona mükemmeldi herşeyiyle,yarını sabırsızlıkla bekleyrum:happy0064

şevvalce
15-08-07, 18:29
çok saolun eminecim vee iklimacım(adını unuttum cnm kusurabakma:img-blush)hoşbuldum ben de hem de bayağı bi hoşbuldum valla,buralara çok iyi bakmışsınız hepiniz :happy0064çalışmalarımızın sonucunda gülbeyazımızı arşive taşıdık:happy0064böyle çok güzel oldu yaa,her aradağımı kolaylıkla buluorum,harika valla:):)bunun dışında da tekrar belirtmek isterim ki gülbeyaz gibi bir efsane de zaten fazlasıyla hakediyordu bunu:img-yes:

bu kadar çok fanı olan,bu kadar ilgi gören üzerinden 5 yıl geçmiş başka hangi dizi var ki zaten:happy0064bitane gülbeyaz bitane,herşeyiyle muhteşem:):)

arkadaşlar hepinizin ellerine,emeklerine sağlık,başlığımıızı kapatabilmek için geceleri bile buralarda kalmışsınız,çok çalışmışsınız gerçekten,kaldığım yerden itibaren bütün sayfaların hepsine baktım,yorumlarınızı okudum,resimleri,çalışmaları,replikleri arşivime ekledim vee hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim:)

maşallah bizlere,hep böyle devam edelum inşallah:):)

emosss
15-08-07, 18:33
gülbeyazla kadir teknedeyken gülbeyaz kadir'e''kaptan ayak altunda dolaşmasan iyi olacak,güverteyi yıkıyacağum daa''dedi kadir kaptan köşküne çıktı,kendi kendine konuşurken''her çağırdığında ayağına gitme mesela''dedi daha sonra başak gelince gülbeyaz''demiroğli''die seslenince kadir'in''geliyorum''dierek yerinden fırlaaması....

ya burayı bugün kaçırdım ama çok net hatırlıyorum...çok komik sahnelerden biriydi..kadir acaip tatlıydı orda geliyorum diye bağırırken...

sayosh
15-08-07, 18:35
her çağırdığında gelmeyeceğim dedi ama aşk işte naparsın bi demiroğlu dedii hemen geliyorumm dedi...
offf yaa 20.bölüme kadar hüzün görecez...:icon_sorr
ama ondan sonra
MUTLU SON...:happy0064

iklima=)
15-08-07, 19:09
[QUOTE=şevvalce;4417658]çok saolun eminecim vee iklimacım(adını unuttum cnm kusurabakma:img-blush)hoşbuldum ben de hem de bayağı bi hoşbuldum QUOTE]

olsun cnm sorun değil..ismim cansın=)..
arşivde olmamız geröekten çok güzel..artık sayfa sayfa aramıyoruz fotografları,replikleri..

sedoş
15-08-07, 19:19
eve daha yeni geldm izleyemedim bugün off ya kaçırdım lunaparkı:icon_sorr:icon_sorr

dml
15-08-07, 19:40
bugün ilk sahnede herkes yine kahvede oturmuş gülbeyazla kadir'in tekneden neden ayrılmak istediklerini tartışıolardı,sonra kadir ''tmm herşeyi anlatıorum ''diyerek ayağa kalkınca gülbeyaz panik yaptı sonra o da birden ayağa fırladı vee''bi iki gün dnlenelum dedik,ortaluk ayağa kalktı,yarun döneceğeuz''dedi(tam hatırlayamıorum lafları)böylelikle kadir ve gülbeyaz tekrardan tekneye döndüler:img-yes:

gülbeyazla kadir teknedeyken gülbeyaz kadir'e''kaptan ayak altunda dolaşmasan iyi olacak,güverteyi yıkıyacağum daa''dedi kadir kaptan köşküne çıktı,kendi kendine konuşurken''her çağırdığında ayağına gitme mesela''dedi daha sonra başak gelince gülbeyaz''demiroğli''die seslenince kadir'in''geliyorum''dierek yerinden fırlaaması

hoşgeldin şevvalce'cim taşındık nihayet arşive...:)
bugünkü bölümün başını kaçırdım demiştim, en sevdiim sahnelerden biri kaçmış da haberim yok! şu bahsettiin kadirin her çağırdında gitme mesela deyişi ve hemen ardından gülbeyazın seslenişiyle koşturmasına nasıl gülmüştüm ilk izlediğimde onu hatırladım:) ve tabii toplantı masasında kadirin her şeyi söylicem diye gülbeyazın yüreğine indirmesi de cabası...
bunların her halleri hem güldürüyo hem duygulandırıyo insanı... :img-yes:

G_didem
15-08-07, 19:54
Bugünkü bölümün başını bende kaçırmış bulunmaktayım, ama sayenizde izlemiş kadar oldum. Gerçi bölümlerin başı sonu birbirine girdi bende kanal sayesinde ama olsun. Mesela şu anda kaçıncı bölümdeyiz onu bile bilmiyorum.:img-wink:
Neyse; hepinizinde belirttiğin gibi Kadir ve Gülbeyaz sahneleri 'herzaman olduğu gibi' süperdi.:D
Onun dışında bu bölümün repliği bana kalırsa Demir dedeye aitti. Hani şu havuz problemiyle ilgili yaptığı devasa yorum, tam hatırlamıyorum ama:img-wink:
Sanırım, 'Bu muslukları neden bi yandan kapatip bi yandan açiyler' gibi bişeydi. :img-hyste
Haksızda sayılmaz adam, bende oldum olası sevmemişimdir şu havuz problemlerini:D
şevvalce'cim hoşgeldin bu arada;)

sude9
15-08-07, 19:58
Ailelerin toplanması bi hoş zaten mahkeme sanki:) Halit Kaptan =sorun çözücü,sorunun nasıl çözüldüğünü anlamasada....Gülbeyaz lafı kıvırıp "İstanbul'a mı geldik esir kampına mı" diyor Kadir'de "yazık" diyor:) ordaki ifade süper...

didoem
15-08-07, 20:53
[QUOTE=şevvalce;4417538]artık her bölüm yorumuna başlamadan önce olduğu gibi öncelikle bugünkü bölümden baştan aşağı herşeyiyle mükemmeldi diyorum vee başlıyorum:)

bu arada bundan önceki bölümde kadir'in gülbeyazın evine gelmesi vee sahilde oturup konuşmaları,gülbeyazın ona söyledikleri çok güzeldi yaa,çok etkiler beni o sahnede:img-yes:

gülbeyazla kadir teknedeyken gülbeyaz kadir'e''kaptan ayak altunda dolaşmasan iyi olacak,güverteyi yıkıyacağum daa''dedi kadir kaptan köşküne çıktı,kendi kendine konuşurken''her çağırdığında ayağına gitme mesela''dedi daha sonra başak gelince gülbeyaz''demiroğli''die seslenince kadir'in''geliyorum''dierek yerinden fırlaaması,taciyle yunusu almaya giderlerken arabanın içinde gülbeyazın başak'a söyledikleri(çok iyi yaptı ama aferun bizim kıza:))kadir le atışmaları,öğlen yemeğine giderken birbirlerinin arkasından bakmaları daa çok hoştu yaa,:img-in_loama ben çok üzülüorum bu sahnelerde kazım la başak hep aralarına girio,herşeyi berbat ediolar yaa:icon_sorr

bende bugün başını kaçırmıştım.ancak öğle yemeğine gidecekleri yeri yakalayabildim.o yüzden yorumun süper olmuş canım.izlemiş kadar oldum,eline sağlık.bu arada ben dünkü bölümü de ne yazık ki izleyemedim.ya sana zahmet olmazsa bana dünkü bölümünde bi kısaca özetini geçer misin.nerde bitti bölüm falan hiç bilmiyorum,bugünde başını kaçırınca....walla süper olur.gerçi arkadaşlar yorum yapmışlar onlardan az da olsa hatırladım bişiler ama senin yorumun ayrı,daha güzel oluyo yanii:img-wink:neyse yani yapmak zorunda değilsin bir işin yoksa diye söledim:img-blush

şevvalce
15-08-07, 20:54
hoşbuldum damlacım saolasın:):img-wink:

kesinlikle sude, orda kadir'in ifadesine bayılıyorum yaa,ne şeker söylüyo öylee:):)

ya ben bi de bugünkü bölümle ilgili gülbeyazın arabanın içinde kadir'e ve başak'a bakışlarını hiç unutamam,nasıl bakışlar onlar öyle yaa owww:)bugün yine bol bol resim çektim,onları da paylaşıyım sizlerle:)

ya bi de bu kanal d iyice saçmaladı bence,bölümleri kırpıp kırpıp veriolar çok sinir oluorum bugün yine bi kaç sahneyi kestiler,niye böyle yapıyolar anlamıyorum:icon_whismesela musa yunusun mektubunu bulunca koşarak bakkala geliyo orda kamil'in konuşmalarını kestiler sonra musanın ''demiroğli''die bağırmasıyla devam ettiler bi de kadirler çocukları almaya gittiklerinde restorandaki görüntüleri,kadir'in parayı verişini fln da kestiler,her bölüm de mutlaka oluyo böyle malesef:icon_whis

ama olsun ben buna da şükür ediyorum hiç izleyememek de vardı:img-yes:gerçi bu sene içinde gülbeyazı yine izledim ama tekrar tekrar izlemek süper oluyo,hiç bıkmıyorum ben her seferinde daha bi heycanla büyük bir zevkle izliyorum efsanemizi:happy0064

şevvalce
15-08-07, 20:56
[QUOTE=şevvalce;4417538]artık her bölüm yorumuna başlamadan önce olduğu gibi öncelikle bugünkü bölümden baştan aşağı herşeyiyle mükemmeldi diyorum vee başlıyorum:)

bende bugün başını kaçırmıştım.ancak öğle yemeğine gidecekleri yeri yakalayabildim.o yüzden yorumun süper olmuş canım.izlemiş kadar oldum,eline sağlık.bu arada ben dünkü bölümü de ne yazık ki izleyemedim.ya sana zahmet olmazsa bana dünkü bölümünde bi kısaca özetini geçer misin.nerde bitti bölüm falan hiç bilmiyorum,bugünde başını kaçırınca....walla süper olur.gerçi arkadaşlar yorum yapmışlar onlardan az da olsa hatırladım bişiler ama senin yorumun ayrı,daha güzel oluyo yanii:img-wink:neyse yani yapmak zorunda değilsin bir işin yoksa diye söledim:img-blush

saol cnm ,beğenmene çok sevindim benim için zevk seve seve anlatırım:img-wink::)

didoem
15-08-07, 21:06
çok teşekkür ederim şevvalce dört gözle seni bekiyorum şu an:happy0064

şevvalce
15-08-07, 21:10
dünkü bölüm de şimdi gülbeyaz sabah imdatla birlikte tekneye gelmişti,kadir onları karşılamıştı hatta gülbeyaza gül verdi,gübeyaz gülü kabul etti ama o gül tekneden ayrılma kararını değiştirmedi tabi..
kadir'e tekneden ayrıldığını söyledi ve gitti ,evin önüne geldiğinde gülü yere attı:icon_sorrsonra gülbeyazı kapıda karşılayan meryem şaşırdı tabi''senun ne işun var bu saatte evde gülbeyaz''die sordu ona,gülbeyaz bundan sonra tekneye gitmeyeceğini söledi..

daha sonra gülbeyaz ve meryem patates soyuyolardı masada,bu sırada beyaz ana ,meryem fln pembe dizi seyrediolar,bi yandan üzerine yorum yapıolar çok komiklerdi gerçekten:)
sonra kapı çalıo vee duriye teyze gelio,bunlar oturuolar işte hoşbeş ediolar:)hee bu arada gülbeyaz kapıyı açmaya gittiğinde meryem beyaz ana ya''ana bu kız başumuza kalacak hee,baksana patatesin yarısı yok''gibi bişey söylüo tam hatırlamıorum..

herneyse işte duriye teyze başlıo kazımı anlatmaya,övmeye,kazım efendidir işte evlenme zamanı da geldi gibi şeyler sölüo bu sırada gülbeyaz patates tabağını düşürüo elinden duriye teyzede yan yan bakıo böylee:)
sonra yine kapı çalıo vee bu sefer gelen kadir,gülbeyaz kapıyı açmaya gidio meryem de arksından..gülbeyazı lafa tutuo,onun aklında kimin olduğunu öğrenmeye çalışıo,kaızm olduğu düşünüo kendi kendine gülbeyaz da öyle bişey yok fln dio kapıyı açıp karşısında kadir'i görünce ikiside şaşırıo,meryem de bişeyler anlaıo sankii gülbeyazın kafasını karıştıran kişi konusunda

zaten hatırlamışsındır artık dier sahneleri de kadir gülbeyazla konuşmak istio,sahile gidiolar ve konuşuolar ordaki konuşmları,gülbeyazın ona söyledikleri çok etkileyici yaa,her izlediğimde beni etkileyen sahnelerden,sözlerden,hatta repliği vardı eklenmişti şimdi ona bi bakıyım bulursam ekliyim yine buraya:img-wink::):)

umarım yardımcı olabilmişimdir cnm,:img-wink:

sude9
15-08-07, 21:11
Şevvalce araba içindeki muhabbet ve bakışlar bölümün en can alıcı kısmıydı zaten...
konu duygu bozukluğu:) Başak alt ederim diye düşündü ama Gülbeyaz'ı durdurana aşk olsun..Kadir:Başak Gülbeyaz'la tanışıyorsun:) Gülbeyaz'ın bi Kadir'e bi Başak'a bakışları sonra otobüs muavinine atlayışı süperdi:) Kadir olmasaydı muavin elinde kalmıştı

şevvalce
15-08-07, 21:14
hehe evt yaa,parçalıycaktı adamı bizimki:):)sonra muavinin ''duygi bozukliği da ne bee''deyişi de çok komikti:):):)

şevvalce
15-08-07, 21:18
14.bölümden

G: Israr etme demiroğli çalışmayrum teknede!
K: Bana bi nedende söylemiyorsun ama!
G: Peki söyleyrum işte... Nedenu sensun..
K: Ben miyim?!
G: Tamam mi sordun söyledum artık konuyu kapatabilir miyuz?
K: Bi dakka bi dakka! Ben sorunu çözdük sanıyordum?
G: Konuyu kapat!
K: Kapatmıyorum! dün akşam güle oynaya ayrıldık, sabah görüşürüz dedik.. Yüzün gülmeye başlamıştı noldu şimdi?
G: Seninle çalışmak bana iyi gelmiy...
K: Mesele benimle çalışmak öyle mi?Tamam kabul ediyorum kötü zamanlarımız oluyo bazen ama genelde iyi anlaşıyoruz...
G: Aramız kötüyken mesele yok zaten... Anlamaysun.. Benum derdum aramuz iyiyken başliyi... Aramuz iyiyken...

didoem cim işte ordaki konuşmaları ahhh ahhhh gülbeyazın söylediği şu son cümle yok muu insanın içine işliyo bee:img-blush:img-in_lo

bu repliği damla eklemişti galiba hatırlayamıorum pek kim eklediyse tekrar çok teşekkürler,arşivimi açtım buldum hemen:):happy0064

sude9
15-08-07, 21:28
replik için teşekkürler ve haklısın o cümle çok güzeldi duyguyu katıp söyleyince çok daha anlamlı oluyordu....dizideki duygusal replikler insanın içine işliyor zaten diğerleri de zekice yazılmış replikler....Rüya İşçilerinin ellerine sağlık

didoem
15-08-07, 21:37
şevvalce gerçekten yorumun için çok saol.şimdi bütün sahneleri hatırladım:happy0064 ellerine,emeğine sağlık.:img-wink::good:

şevvalce
15-08-07, 22:14
rica ederim cnm,bişiy değil her zaman:img-wink::)evt sudecim yaa rüya işçilerinin ellerine sağlık gerçekten,dizinin başından sonuna kadar herşey o kadar yerli yerinde ki:img-yes:tüm sözler,karakterler o kadar güzel oturmuş ki,hiçbir eksik,fazla yok,herşeyiyle muhteşem bir efsane gülbeyaz:happy0064:)bu efsaneyi hayat boyu izlesem bıkmam,yine her seferinde ilk günkü heycanla ,seve seve izlerim:):)

emosss
15-08-07, 22:36
ya burdan replik ekleyen herkese teşekkür ederim demin hepsini baştan sona okudum sanki diziyi izliyo gibi oldum.. çok teşekkürler..

Roxelanne
15-08-07, 22:37
selam personel!!

bugünkü bölüm hakkaten kaçırılmayacak bölümmüş ama malesef :( nette de bualamadım...

kaç gibi bitiyo arkadaşlar bi bölüm...?

emosss
15-08-07, 23:01
16:15 gibi bitiyo yanılmıyosam..
merak etme ismail200 ekleyecek eksik bölümleri..
o zaman izlersin...

şevvalce
15-08-07, 23:24
selam personel!!

bugünkü bölüm hakkaten kaçırılmayacak bölümmüş ama malesef :( nette de bualamadım...

kaç gibi bitiyo arkadaşlar bi bölüm...?

tüm bölümleri gibi muhteşemdi gerçekten,üzülme cnm meşhur yere eklenirse izlersin tekrardan:img-wink::)

eminenin de dediği gibi o civarlarda bitiyo ben bitiş saatine pek dikkat etmiorum,ama başlama saatini saniyesine kadar bilirim:):)

eminecim senin de dediğin gibi replikler gerçekten çok iyi oluyor yaa,okurken izler gibi oluyorum harika yaa,ben de sürekli açıorum arşivimi dalıyorum gülbeyaz repliklerinin içine:):)emeği geçen herkese çok çok teşekkürler:):happy0064

emosss
15-08-07, 23:46
tüm bölümleri gibi muhteşemdi gerçekten,üzülme cnm meşhur yere eklenirse izlersin tekrardan:img-wink::)

eminenin de dediği gibi o civarlarda bitiyo ben bitiş saatine pek dikkat etmiorum,ama başlama saatini saniyesine kadar bilirim:):)

eminecim senin de dediğin gibi replikler gerçekten çok iyi oluyor yaa,okurken izler gibi oluyorum harika yaa,ben de sürekli açıorum arşivimi dalıyorum gülbeyaz repliklerinin içine:):)emeği geçen herkese çok çok teşekkürler:):happy0064

beniim replik arşivim yoook..
en iyisi yavaş yavaş yapmaya başlıym...
valla tavsiye ederim.. sıkıntı gidermek için birebir..ilaç gibi geliyo..

şevvalce
15-08-07, 23:58
beniim replik arşivim yoook..
en iyisi yavaş yavaş yapmaya başlıym...
valla tavsiye ederim.. sıkıntı gidermek için birebir..ilaç gibi geliyo..

yap yap valla:)

haklısın yaa ilaç gibi,zaten gülbeyaz başlı başına bi ilaç yaa,insanın içini ısıtan,içine işleyen alıp uzaklara götüren,kahkahalara boğan aynı zamanda ağlatan,derinden etkileyen herşeyiyle dört dörtlük bir efsane:happy0064:):)

benhermi
16-08-07, 00:25
yap yap valla:)

haklısın yaa ilaç gibi,zaten gülbeyaz başlı başına bi ilaç yaa,insanın içini ısıtan,içine işleyen alıp uzaklara götüren,kahkahalara boğan aynı zamanda ağlatan,derinden etkileyen herşeyiyle dört dörtlük bir efsane:happy0064:):)

dediğin gibi gerçekten bir efsane... birdenbire tv de karşımda belirince beni çocuklar gibi mutluluktan zıplatan, içeriğiyle çok uzaklara götüren bir efsane... bir bölümünü kaç defa izledim veya daha kaç defa izleyip ilk kez izliyormuş gibi olurum bilmiyorum... içimde kalan tek şeyi erken bitişi olmuştu... keşke daha uzun sürseydi diyorum her izleyişimde...

Freddy
16-08-07, 00:46
Vay canına gülbeyaz da artık anasayfa dizilerinden :) Aslında zamanında çok aklımdan geçiyodu gülbeyaz da çok ilgi gördüğü için anasayfa dizilerinde olmalı diye Hayırlı olsun hepimize çok mutlu oldum Bölümler çok güzel ilerliyor buarada çok keyifli :)

sayosh
16-08-07, 08:40
bu bölümler biraz acıklı olacak...:icon_sorr
K.K-ne çalayum?
K-benim için çalacağın bişe yok artık
K.K-aşk varsa şarkı da vardır...
işte söz diye buna derim ben:img-wink::happy0064

efran_albatros
16-08-07, 12:27
arkadaşlar gözümüz aydın arşive geçmişiz.birkaç gündür şehir dışındaydım.internete giremedim.gelir gelmezde hemen eski dizilere girdim.oraya biraz bakındım bulamayınca hemen anladım buraya geldim.herkes çok büyük emek verdi.buraya geçmemiz için.hepinize teşekkürler.

bessie
16-08-07, 12:47
2 gündür izleyemiyorum bugünde izleyemeyeceğim:sad53:Yaz okulu denen bir bela var başımda:sad53:Sınavalar falan:sad53:
Benim yerimede izleyin ve yorumlayın arkadaşlar bol bol:sad53:
Artık birkaç gün resimler çalışmalara falan bakıp avunucam...

şevvalce
16-08-07, 13:19
bessie cim üzülme sen,sınavlarına bak,biz yaparız yorumlarımızı bol bol senin yerine de,personeller arı gibi çalışıyo maşallah,bi yandan çalışmalar bi yandan replikler ,resimler hiç boş durmak yok valla:):):happy0064

ben de bi fırsatını bulup ekleyemedim resimlerimi ama eklicem mutlaka o kadar çok resim birikti anlatamam:):)

iklima=)
16-08-07, 14:26
çok az kaldı dizimizin başlamasına=)..yine heyecanlandım=)günde 2 kere izliyorum yine de yetmiyo..üstüne replişkler videolar..çok merakediyorum..insanın içinde böyle güzel duygular uyandıran başka bir dizi var mıdır..benim için şu anda yok..yani üzerinden bu kadar yıl geçti hala gülbeyaz=)

rüya işçileri gerçekten çok güzel bi projeye imza attılar=)hepsine ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum..

not:tam mesajı gnderirken başladı gülbeyaz=)

iklima=)
16-08-07, 14:45
ya dünde sormuştum ama lunapark sahnesindeki müziği bulabilirmiyiz acaba?elimizde video olsa sanırım ustam yapabiliyodu videodan müzik çekmeyi..?

şevvalce
16-08-07, 15:16
iklimacım Freddy arkadaşımız bir siteden kazım abimizin hayde albümünde olmayan ama dizimizde sürekli duyduğumuz müzikleri bulmuş,ben istedim ondan ve indirdim ,müzikleri duyunca içim kıpır kıpır oldu valla o kadar güzel ki sürekli dizi içinde duyduğumuz hem hüzünlendiren hem de coşturan müzikler:img-yes::)senin bahsettiğin müzik de vardır onların içinde büyük ihtimal:img-wink:

Kazım abimizin ellerine sağlık,o kadar mükemmel müzikler yapmış ki....tekrar abimizi saygıyla sevgiyle özlemle analım...

benhermi
16-08-07, 15:24
ya dünde sormuştum ama lunapark sahnesindeki müziği bulabilirmiyiz acaba?elimizde video olsa sanırım ustam yapabiliyodu videodan müzik çekmeyi..?

ustam dediğin ben oluyorum sanırım...:) (mutlu gördüm kendimi...:happy0064) dün gözümden kaçmış bu mesajın... şevvalcenin bahsettiği linki ben de indirmiştim ama içinde o müzik yok....:icon_sorr ama istersen gülbeyaz bir bittikten sonra çeker hazır ederim... :)

ama şevvalceciğimin bahsettiği müzik dosyası da süper... yani indirmediysen ertelemeden indir bence... müzikler insanı gerçekten alıp götrüyor...

ben özellikle le le le olan müziği çok seviyorum... inanılmaz etkileyici bir şarkı...

iklima=)
16-08-07, 16:00
ustam dediğin ben oluyorum sanırım...:) (mutlu gördüm kendimi...:happy0064) dün gözümden kaçmış bu mesajın... şevvalcenin bahsettiği linki ben de indirmiştim ama içinde o müzik yok....:icon_sorr ama istersen gülbeyaz bir bittikten sonra çeker hazır ederim... :)

ama şevvalceciğimin bahsettiği müzik dosyası da süper... yani indirmediysen ertelemeden indir bence... müzikler insanı gerçekten alıp götrüyor...

ben özellikle le le le olan müziği çok seviyorum... inanılmaz etkileyici bir şarkı...

tabiki sensin=)gerçekten eger bulabilrsen o müziği çok iyi olur ustacım=):happy0064:img-blush

şevvalcenin dediği linki bilmiyorum onu da hemen öğreneyim=)müzikler çok güzel.ben de hayde albümü var onda da türküler var ama sözsüz müzikler de çok güzel..

sarıseren
16-08-07, 16:10
Uzun zamandan beri ilk defa kesmeden bölüm bitti:img-yes:Sonu çok güzeldi aslında ama Başak ve Kazım herşeyi bozdular:icon_sorr

iklima=)
16-08-07, 16:20
tabi kübracım gerekirse depar atıp gtçeksin eve=)

ama kadir ne kdar sevmese de başak ı bırakamazdı öyle..çok iyi kalpli o=)
çok yüzsüz bi kız yalnız..kazım da ne komik gitti kadirle konşmaya..kadir ne kdar güzel cwvaplar verdi=)

yarınki bölümde kadir teoman ın iş yerine gidip dersini vericek..sanırım yine gözlükleri olcak=)müthiş oluyo o gözlüklerle..

sedoş
16-08-07, 16:28
bölümün en güzel sahnesi

Kadirin seni seviyorum Gülbeyaaazzz diye bagırmasıdır ;) bence...

sonuda cok güzeldi ama kadirin haykırışı bi başka

G_didem
16-08-07, 16:33
Sonunda gerçekten 'bölüm sonu' olan bi yerde bitmesine sevindim, belki bundan sonra düzene girer. Valla bölümler birbirine girmişti bende, meğer 16.bölümdeymişiz bugün. :img-wink:
Benim en sevdiğim bölümlerden biriydi bugün yayınlanan. Kadir ve Gülbeyaz sahnelerini saymazsam 'bu kız neden üzgün' muhabbeti en sevdiklerim arasındadır. ilk yayınlandığında da şimdide büyük bi keyifle izledim.:D
Çiftimize gelince; Kadir'in denizde yaptığı işaretle Gülbeyaz'a ilk karşılaştırkları günü hatırlatmaya çalışması ve ikisinin de aynı anda o anı hatırlaması çok duygusaldı.
Ve son sahne; o sahneyi izlerken hala ilk izlediğim zamanki gibi etkileniyorum. Rahmetli Kazım abimizin güzelim sesi eşliğinde birbirine bakışmaları falan harika. Nasıl anlatsam, nasıl ifade etsem demiyorum. Çünkü eminim hepimiz o sahnelerde aynı şeyleri hissediyoruz=)

didoem
16-08-07, 16:38
ohh be sonunda hangi bölümde olduğunu öğrendim.bugün 16. bölüm bitti.ilk defa böle düzgün bitti sonu.yaa yine ve her zamanki gibi süper bi bölümdü.sonu zaten herkesin bittiği bir sahneydi.o bakışlar varya.bak bak doyamıyosun yaa.ama o duygusal sahnenin içerisinde bile gülbeyazın kadire hamsi demesi çok komikti.neler söleceğini biliyorum ama yinede sanki ilk defa duyuyormuşum gibi gülüyorum her seferinde.

kazımla kadirin konuşması da ayrı bişiydi zaten.kadirin ben aranızdan zaten çekildim.hem ben gülbeyaza yalvarsam da o beni istemez artık gibi sözleri çok dokundu bana yaa.
bu arada pislik başak da içten içten çocuğun beynini kemiriyo.yeter beee nedir bundan çektiğimiz.keşke uçurumda, kurtarmasaydı kadir onu.salak geçmiş oraya bırakıyo kendini.ay yazarken bilşe sinir oldum vallahi.

neyse onun dışında ben bide bugün en çok "bu kiz neden uzcün". tabirine çok güldüm yaa.:happy0064

artık sinir olduğumuz zamanların zirvesine yaklaşmak üzereyiz.(garip bi cümle oldu)belki tv karşısında kendimizi bile tutamıcaz ama güzel bölümlerde bizi bekliyor :happy0064:happy0064

iklima=)
16-08-07, 16:40
Sonunda gerçekten 'bölüm sonu' olan bi yerde bitmesine sevindim, belki bundan sonra düzene girer. Valla bölümler birbirine girmişti bende, meğer 16.bölümdeymişiz bugün. :img-wink:
Benim en sevdiğim bölümlerden biriydi bugün yayınlanan. Kadir ve Gülbeyaz sahnelerini saymazsam 'bu kız neden üzgün' muhabbeti en sevdiklerim arasındadır. ilk yayınlandığında da şimdide büyük bi keyifle izledim.:D
Çiftimize gelince; Kadir'in denizde yaptığı işaretle Gülbeyaz'a ilk karşılaştırkları günü hatırlatmaya çalışması ve ikisinin de aynı anda o anı hatırlaması çok duygusaldı.
Ve son sahne; o sahneyi izlerken hala ilk izlediğim zamanki gibi etkileniyorum. Rahmetli Kazım abimizin güzelim sesi eşliğinde birbirine bakışmaları falan harika. Nasıl anlatsam, nasıl ifade etsem demiyorum. Çünkü eminim hepimiz o sahnelerde aynı şeyleri hissediyoruz=)

evet didem..söylediklerinin hepsine kelime kelime katılıyorum..ben de anlatamıyorum neler hissettiğimi ama hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ne de olsa..

kadir ve gülbeyaz'ın oldugu her sahnede içimde farklı bişeyler oluyor..kazım ve başak'ı gördüğümde yine anlatamadığım bi nefret duygusu=)

bu dizi bütün duyguları yaşatıyor bana..üzülüyorum,seviniyorum ve gerçekten çok gülüyorum=)

G_didem
16-08-07, 16:44
evet didem..söylediklerinin hepsine kelime kelime katılıyorum..ben de anlatamıyorum neler hissettiğimi ama hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz ne de olsa..

kadir ve gülbeyaz'ın oldugu her sahnede içimde farklı bişeyler oluyor..kazım ve başak'ı gördüğümde yine anlatamadığım bi nefret duygusu=)

bu dizi bütün duyguları yaşatıyor bana..üzülüyorum,seviniyorum ve gerçekten çok gülüyorum=)

Dizimizde tüm duygular fazlasıyla mevcut Cansın'cım. Hem duygulanıyoruz, hem heyecanlanıyoruz, hem de fazlasıyla gülüyoruz vs..:img-wink:

didoem tarafından gönderildi
kazımla kadirin konuşması da ayrı bişiydi zaten.kadirin ben aranızdan zaten çekildim.hem ben gülbeyaza yalvarsam da o beni istemez artık gibi sözleri çok dokundu bana yaa.

Ayrıca Kadir'in Kazım'a 'onu üzüceğimi anladığım ilk dakikada aradan çekildim ben zaten' demeside ayrı bi olaydı, ne aşktır be:img-wink:

sedoş
16-08-07, 16:51
personeel kadirin seni seviyorum Gülbeyaaaaz diye bagırdıgı sahneyi unutmayalummm:) cok güzeldi :icon_sorr

G_didem
16-08-07, 16:56
personeel kadirin seni seviyorum Gülbeyaaaaz diye bagırdıgı sahneyi unutmayalummm:) cok güzeldi :icon_sorr

Unuturmuyuz hiç kaynamış işte arada, e bir bölümün içinde gereğinden fazla güzel sahne olursa böyle olur işte:img-wink: İzleyici de hangisini seçiceğine karar veremiyo:D
E tabi bide Kadir'in Başak'a kendisinde kalabiliceğini söylediği anda Gülbeyaz'ın elindekini bi anda yere düşürüp yada atıp (düşürdümü attımı tam kavrayamadım;)) ordan uzaklaşmasıda çok fenaydı:(
Gitsin otelde kalsın yani ne diye evine davet ediyosun ki:img-wink:

emosss
16-08-07, 17:06
ya bu insanların bana kastı var herhalde.. tam kadirle sarhoş adamın konuşmasında kardeşimin dershanesinden biri aradı konuştuda konuştu.. gerçi ben dinlemdim çoğunu gözüm tvdeydi aralarda adama sadece hıhı falan dedim ama bütün tadı kaçtı..
bende herkes gibi bu kız neden üzgün muhabbeteine bittim..tahirin gazeteciyle konuşması sonra zeynebe sarılması falanda çok güzeldi..
sarhoş adamın konuşmasıda çok tatlıydı.." bu bitince bi tane daha alıcaksın dimi".. çok güldüm burda.. ve can alıcı sahne kadirin gülbeyaz seni seviyorum diye bağırdığı yerdi tabi ama orda aynı zamanda kardeşimin netlerini dinliyodum malesef..

bu arada ben kadirin yerinde olsam başağı iterdim herhalde..ama orda başka yerde kalsan iyi olucak demesi iyi oldu..çok güzel bi şekilde ben eski kadir değilim dedi..

birde imdatla kadir gülbeyaz hakkında konuşurken başak benimi çekiştiriyorsunuz dediğinde imdatın cevabıda çok şekerdi valla...

aklıma gelenler bu kadar...

ya bide kazımla kadirin konuşmasından itibaren olan kısmı repliklere eklerseniz çok sevinirim...sarhoşla olan muhabbeti falanda tabi...
karar verdim zaten yarın telefonun fişini çekicem..

sedoş
16-08-07, 17:09
yani gülbeyazın soguk davranması normal düşünsenize nasıl aşık kadire kadirde onu seviyo ama eve eski sevgilisini alıyo evine yani zor bi durum kıskanclıktan kazıma yaklasıyo bide birbirlerinden ümidi kestiler tabi:icon_sorr

iklima=)
16-08-07, 17:10

evet sedacım o sahne mükemmeldi..içkici adam da tabi..=)az önce mesajın gözden kçmış..kusura bakma=)

gerçekten didem haklı..bir sür ügüzel sahne olunca..sanırım orda gülbeyaz bilerekattı elinden fırçayı..çünkü kadire kötü baktı=)

ben de bugü sürekli evet didem haklısın didem deyip duruyorum=)ama neyse..

G_didem
16-08-07, 17:11
ya bu insanların bana kastı var herhalde.. tam kadirle sarhoş adamın konuşmasında kardeşimin dershanesinden biri aradı konuştuda konuştu.. gerçi ben dinlemdim çoğunu gözüm tvdeydi aralarda adama sadece hıhı falan dedim ama bütün tadı kaçtı..

Emine'cim üzüldüm senin adına. Hepte böyle olur zaten, bişeyi izlersin izlersin tam can alıcı yerine, dört gözle beklediğin ana sıra gelir ya kapı çalar yada telefon:(

emosss
16-08-07, 17:15
Emine'cim üzüldüm senin adına. Hepte böyle olur zaten, bişeyi izlersin izlersin tam can alıcı yerine, dört gözle beklediğin ana sıra gelir ya kapı çalar yada telefon:(

sorma cnm ya.. neden hep iyi insanların başına böle şeyler geliyy:icon_sorr
aksi gibi evdede kimse yoktu cvp vermek zorunda kaldım..

chaylack
16-08-07, 17:38
bugün kü bölüm güzeldi sonunda tamamen bittirdiler bölümü de artık tam olarak izliyebilicez yaşasın:) ayrıca bende yorum yapan diğer arkadaşlarada katılıyorum bıraksaydın başak hanımı düşseydi dimi hehe:)neyse en çok ta zeynep'in durumuyla dalga geçmelerin çok güldün bı kiz neden üzcün :)ayrıca kadir o kadar seni seviyorum gülbeyazzz diye bağırdıktan sonra yanındaki adamın noluyo dedikten sonra hiçç vapur geçiyor:img-hyste demesine çok güldüm :)ben seni sevdiğimi li sahne güzeldi ama sonu kötü oldu istenmeyen kişiler göründü :img-blush

yaprak.dökümü
16-08-07, 17:44
yine çok güzel bi bölümdü.
ben de size katılıyorum keşke düşseydi şu başak.
hani tekneye bi çift binmişti tartışıyolardı sanki gülbeyaz ve kadire tercuman oldular.
sarhoş adama ben de çok güldüm.

iklima=)
16-08-07, 18:00
yarınki bölümde nolacak arkadaşlar yarın %99.99 izleyemeceğim de:icon_sorr
yotubeye ne zmn ekleniyo:icon_whis

ne zaman eklenir bilmiyorum ama..yarın kadir teoman'ın iş yerine gidecek..
başak eve yerleşcek..demiroğulları başak'ı gelinleri gibi görmeye başlıcaklar..
devamı pek aklıma gelmedi gelince yazarım:img-blush:img-wink:

G_didem
16-08-07, 18:06
ne zaman eklenir bilmiyorum ama..yarın kadir teoman'ın iş yerine gidecek..
başak eve yerleşcek..demiroğulları başak'ı gelinleri gibi görmeye başlıcaklar..
devamı pek aklıma gelmedi gelince yazarım:img-blush:img-wink:

Bide bu gelin muhabbeti Gülbeyaz'ın da kulağına gidince ortalık iyice karışıcak dimi? Kazım'a ister istemez iyice yaklaşmaya başlıcak, e bide üstüne evlenme teklifinide kabul edicek.:(
Valla sonunun iyi olucağını bilmesem şimdi ne çok ahlanıp vahlanırdım:img-wink:

iklima=) tarafından gönderildi
ben de bugü sürekli evet didem haklısın didem deyip duruyorum=)ama neyse..
:D:D:D

iklima=)
16-08-07, 18:33
Bide bu gelin muhabbeti Gülbeyaz'ın da kulağına gidince ortalık iyice karışıcak dimi? Kazım'a ister istemez iyice yaklaşmaya başlıcak, e bide üstüne evlenme teklifinide kabul edicek.:(

evet didem:img-yes: :Dsanırım öyle olması lazım..
ama bir sonraki bölümde de öğreniyo olabilir tam emin değilim..
bi de şey vardı..bi ara başak bahçede çiçekleri suluyodu..gülbeyaz da evin önünden geçerken görüyodu galiba..tam sahne kalmış aklımda..

sayosh hiç önemli değil canım..ne demek=)

Roxelanne
16-08-07, 18:46

evet öyle olcak,yarın baya sinir olcaz Başak'a :hıh artık hikaye iyice şekillenmeye başladi personel,benum depar atarak eve donmem icab ediyy...

soyle bi hesap ettum,yarin 17. bolüm.. eğer parçalamazlarsa haftaya cuma 22. bolüm bitecek (ki o 5 bolümü izleyemeyeceğum galiba) ondan sonraki hafta da kalan son 4 bolümü vericeklar ve ve vee... o hafta dersanem tatil,heheyyt :happy0064:dance:

dml
16-08-07, 20:24
bugün öss tercih sonuçları falan derken bir telaş arkadaşlarla buluşma, telefon trafiği ve gülbeyaz kaçtı.. ama öyle böyle değil eve yeni gelebildim zaten...:icon_sorr
çok üzücü iç parçalayıcı olmasına rağmen izlemeyi en çok istediğim iki sahneyi birden de kaçırmış olmuşum , artık neyi ne zaman yayınlayacaklarını kestiremediğimden ben o iki sahne yarın diye içim rahat çıkmıştım evden oysaki...
bahsettiğim sahnelerden ilk Kadirin sarhoş olup "Gülbeyaaaaz seni seviyorum... seni seviyorum gülbeyaz... SENİ SEVİYORUM!!!!" diye istanbula haykırışıydı...
ikincisi ise, tahmin edeceğiniz gibi, gerçekten son sahne olan yarım kalan "ilk itiraf" sahnesi karşılıklı pencerelerden, Kazım abimizin sesinden bir itiraf heldi Kadirden Gülbeyaza ama tabi sağolsunlar muhteşem ikili Başakla Kadir her şeyi yerlebir etmeyi başardılar... Aferin ikisine de!
Evet bu bölümden birkaç güzel sahneden replik - resim ve hatta mümkünse malum siteye video ekleyebilecek olan olursa ne kadar sevinirim anlatamam...

iklima=)
16-08-07, 20:38
aa yazdıgım mesaj yok olumş..

kaptan;
senin için sevindiğimi söylemiştim..diğer bölümlere koşsan,depar atsan falan da yetişemiyo musun?ama olsun mutlu bölümleri izliceksin en azından=)

Roxelanne
16-08-07, 20:44
aa yazdıgım mesaj yok olumş..

kaptan;
senin için sevindiğimi söylemiştim..diğer bölümlere koşsan,depar atsan falan da yetişemiyo musun?ama olsun mutlu bölümleri izliceksin en azından=)

koni dişina taştik ondandir personel.. 16,30da çıkayrum,değul depar uçsam bile yetuşemem... ama son deduğune katiliyrum...

bugün ben tvyi açtığımda gülbeyazla kadir teknedeydi,konuşuyolardı..birden kazım geldi gülbeyaz ı aldı,gitti falan...

ondan önce ne oldu??

missryan
16-08-07, 23:16
ah damlacım seni çok iyi anlıyorum canım...
çünkü bende aynı dertten ve telaştan dolayı zaten uzun zamandır takip edemediğim(bugün kesinlikle izlemek istediğim bölümlerden biri vardı hemde:icon_sorr başına şöyle bi göz atabildim sadece:icon_sorr) gülbeyaz'ı bugünde kaçırdım...
özellikle kadirin "gülbeyaz seni seviyorum.." diye bağırdığı sahneyi izlemeyi çok istedim,her zaman çook etkilenmiş ve ağlamışımdır o sahnede...umarım malum siteye yüklenir...

dml
17-08-07, 01:09
ah damlacım seni çok iyi anlıyorum canım...
çünkü bende aynı dertten ve telaştan dolayı zaten uzun zamandır takip edemediğim(bugün kesinlikle izlemek istediğim bölümlerden biri vardı hemde:icon_sorr başına şöyle bi göz atabildim sadece:icon_sorr) gülbeyaz'ı bugünde kaçırdım...
özellikle kadirin "gülbeyaz seni seviyorum.." diye bağırdığı sahneyi izlemeyi çok istedim,her zaman çook etkilenmiş ve ağlamışımdır o sahnede...umarım malum siteye yüklenir...

evet hakikaten unutulmaz kategorisindeki sahnelerdendir o...
Gerçi gülbeyazın çoğu sahnesi için bunu dediğimi fark ediyorum son zamanlarda ya, neyse:icon_whis
Kadirin efkarlı halleri de bir ayrı yalnız...
Misal sarhoş olup Seni Seviyorum diye bağırması...
Misal Kazım Koyuncu bir gece ona şarkılarıyla eşlik ederken Gülbeyaza yazdığı mektubu yırtıp "onsuzlukta kayboluşu"...
Misal bir gün Gülbeyazın yanından ayrılıp dalgın dalgın yürürken yine arkada Kazım abimizin sesiyle dönüp dönüp tekneye bakması, bir yandan içip, bir yandan ateş basmışçasına düğmelerini açması...

Bunlar sadece şimdi aklıma gelenler tabii...
Umarım yarın kaçırmayız bölümü:)

(not: Burdan söyleyeceğim demiştim, bir tane daha klip geldi benden malum siteye, ilgilenenlerin haberi olsun...)

sayosh
17-08-07, 09:53
arkadaşlar bugün çok çok çok büyük ihtimal diziyi izleyemeceğm..
diziyi izleyip biri bana ö.m atabilir mi ya da uzunca bi özet çıkarıp sayfaya eklese:icon_sorr

EvaLongoria
17-08-07, 09:58
ya neden izleyemiyorum ya =(
haksızlık bu. daha makul bi saatte verse d max =( ne güzel bi ara çgo dan hemen önce gülbeyaz vardı. böylece iki diziyi de izleyebiliyordum :(

sayosh
17-08-07, 10:02
biz de bi yere gitcez ya sinir oldum sinir valla..baba diom yarın gidelim niye dio dizi için desem aklımdan zorum var zannedecek:img-wink:

missryan
17-08-07, 13:26
her gün bişey çıktığı gibi umarım bugünde çıkmazsa kararlıyım bugün izlemeye:)şansımdan bugün sabahın köründe uyanacağım tuttu,dünkü bölümün aynısı d max'te vardı,ordan izleyebildim neyseki...bugünde kanald'den devam edicem inşallah ve artık bitene kadar kaçırmak istemiyorum(daha doğrusu öyle umuyorum:))...
bugünkü bölümde sanırım demiroğulları'nın zeynep'in reklam panolarındaki fotoğraflarıyla uğraştıkları çok komik ve eğlenceli bir bölüm...
gülbeyaz-kadir cephesinde de başak'ın kadirde kalmasıyla daha da zor ve uzun bir süre içinden çıkılamaz bir hal alıcak ilişkileri...ama sonundaaa mutluluğa kavusucaz,sonunu bilerek izlemek bile ayrı bir keyifli ya,çok seviyorum dizimizi çok...

şevvalce
17-08-07, 13:27
personeller üzülmeyun yahuu,ben izler buraya da uzun uzadıya ayrıntılı bi şekilde anlatırım merak etmeyun:):img-wink:
dün izledim yine gülbeyazımı ama buraya gelip yorumumu yapamadım zaten sizler gerekli yorumları yapmışsınız:)dünkü bölümümüzün de artık süper ötesi olduğunu söylemeye gerek bile duymuyorum çünkü zaten bütün bölümlerimiz birbirinden harika:img-yes:

sizlerinde dediği gibi ''bu kiz neden üzcün''muhabbeti''ne yine çok güldüm yaa,demir dede,musa ve tahir'in tabelalrı boyamaları,musayla dedmir dedenin zeynep'in resminin karşısında durup yorum yapmaları çok komikti yaa,alemler valla:)

ayrıca son sahnede kazım abimizin o güzel sesinden kadir gülbeyaza ''ben seni sevduğumi''yi dinletti,çok hoştu yaa:img-in_logözlerim doldu valla..

teknedeki çiftleri dinlemeleri,sonra gülbeyazın kadir'e söyldikleri,deniz kenarına gidip''istanbul ben yoruldum artuk,bi cün mutluliğimi sakladığın yerden çıkarup verecekmisun bana''deyişi çok etkiledi beni yine,ayrıca arkadan gelen hey gidi karadeniz müziğiyle de tam oldu off off:img-blush

kazım ve başak yine herşeyi altüst ettiler yaa,olmadık zamanda olmadık yerlerden çıkıolar,başak hanım 2.kez kadir'in gülbeyazla konuşmasına engel oldu,çok sinir oldum yaa,ilk izlediğim zamanlar bidahaki haftayı zor getirirdim,yerdim kendi kendimi o zmnlar sonunu bilmediğim için kat kat heycan ve merak vardı ama şimdi sonunu bildiğim için,yakında güzel günlerin geleceğini bildiğim için içim rahat:)

bugünkü bölümümüzü de yine heycanla sabırsızlıkla bekliyorum,1 saat var daha ..
izlemeyenler üzülmesin ,ben burda anlatırım her zamanki gibi uzun uzun:)

ayrıca unutmadan kadir'in o yaşlı adamla konuşmaları ve en son da ''gülbeyaz seni seviyorum ''diye haykırışı muhteşemdi:img-in_lo ve akabinde sarhoş adamın''ne oluyo''deyişi ve kadir'in ''yok bişey vapur geçiyo''demesi de ayrı bi komikti yanii:)

şevvalce
17-08-07, 13:32
her gün bişey çıktığı gibi umarım bugünde çıkmazsa kararlıyım bugün izlemeye:)şansımdan bugün sabahın köründe uyanacağım tuttu,dünkü bölümün aynısı d max'te vardı,ordan izleyebildim neyseki...bugünde kanald'den devam edicem inşallah ve artık bitene kadar kaçırmak istemiyorum(daha doğrusu öyle umuyorum:))...
bugünkü bölümde sanırım demiroğulları'nın zeynep'in reklam panolarındaki fotoğraflarıyla uğraştıkları çok komik ve eğlenceli bir bölüm...
gülbeyaz-kadir cephesinde de başak'ın kadirde kalmasıyla daha da zor ve uzun bir süre içinden çıkılamaz bir hal alıcak ilişkileri...ama sonundaaa mutluluğa kavusucaz,sonunu bilerek izlemek bile ayrı bir keyifli ya,çok seviyorum dizimizi çok...

hayır cnm zeynep'in afişleriyle olan bölüm geçti,dnkü bölümdü o işte:img-yes:
evet yaa başak'ın kadir'in evinde kalması kötü oluyo,gülbeyazcım zaten dünkü bölümde kadir'istersen gel bende kal '' deyince elinden sopayı düşürmüştü,üzülmüştü:icon_sorr
evet gerçektende sonunu bilerek izlemek ayrı bir güzel,hiç değilse içim rahat izliyorum sonunda bu efsane çiftin birbirlerine kavuşacağını bilmek güzel:img-in_lo

bugünkü bölümü de bekliyorum yine sabırsızlıkla:)

sayosh
17-08-07, 13:33
sağol şevvalce ya...
ben izleyemicem sen buraya yaz uzun uzun...ben okiyim..ama uzun olsun:img-wink:

şevvalce
17-08-07, 13:37
ne demek cnm,yazarız tabi:):img-wink:sen benim hiç kısa yazdığımı gördün mü:):):)merak etmeyin,özet+replik+videolarla günü kurtarırsınız:):img-wink:

missryan
17-08-07, 14:14
hayır cnm zeynep'in afişleriyle olan bölüm geçti,dnkü bölümdü o işte:img-yes:

aaa bende iyice hatlar karıştı yahu:)e tabii bi d max'le bi kanald'yle uğraşıp birde üstüne düzgün takip edemeyince böyle oluyo işte...
sağlık olsun artık bugünden itibaren hangi bölümse devam ederim:)
10 dk'dan az bir süre kaldı,bende gidip izleyimde yorumlarımı yapayım bari sonra...

didoem
17-08-07, 16:19
bugün bence en damar bölümdü.olduğum yerde öyle bi çığlık atmışım ki annemler koşup geldi içeriden ne oluyo diye :) neyse ben bölüme geleyim.kazım koyuncunun ben seni sevduğumi şarkısıyla birbirlerine bakarken kazım geldi ve gülbeyaza evlenme teklifi etti.tam gelecek zamanı buldu.ve en sinir olduğum sahnelerden bir tanesi kadir gülbeyaza bakarken başak'ın perdeyi kapatması.ne gıcık kız yaaa sanane sen git içeri.

gülbeyazın kazımın teklifini kabul edrken kadirin yüzünü hiç unutmicam.son olarak da kazım koyuncunun karşıya çifte çamlar şarkısı beni bitirdi.o şarkıyı bin kere dinledim ama burada dizinin içinde o duyguları yaşayarak dinlemek çok ayrıydı.tutamadım kendimi.

bide kanal d yine sıyırdı.tam düzeldi dedik.bölümün biteceği yerde diğer yere geçti.ve çok alakasız oldu.direkt demir dedenin kalbinin sıkıştığı yeri gösterdi.çok sinir oldum.arada bir sürü şey atladılar.(ya da bana öyle geldi)neyse ama biraz daha vermleri ii oldu aslında benim dersanem başlıyo artık izleyemeyeceğim:sad53:

pekdeep
17-08-07, 16:25
valla bugünkü bölümde başaka neden gıcık olduumu bikez daha iliklerime kadar hissederek anladım :icon_mad:

hakkaten sonunda birleşceklerini bilerek izliyince insanın içi bi rahat oluo... yoksa içim içimi yemişti bu bölümleri ilk defa izlerken... ay gülbeyazın nikah masasındaki anını görmek için sabırsızlanıorum... kadirin karşısına geçip de mektubu yırttıı an... süperdi bu dizi canııımmm:)

sarıseren
17-08-07, 16:27
tam düzgünce bölümleri veriyolar derken bugün yine karıştı.17.bölüm Kazım Koyuncunun şarkı söylediği kısımda bitiyodu diye biliyodum ben.Ondan sonra bayağa bi devam etti.Demir dedenin bi iki saniye kalbinin sıkıştığını gösterdiler.Daha sonra bahçede kahvaltı ediyolardı.Nasıl bu kadar karıştırabiliyolar anlamış değilim...Sanırım 18. bölümden de görüntüler gösterdiler sonra kestiler ve bitti:img-pilot

berencik_15
17-08-07, 16:31
ayy bu bölüm çok güzeldi ya gülbeyazın kazıma evet dedikten sonra kadirimin yıkılmış ve hatta cama yapışmış hali süperdi:img-in_lo şimdi düğün sahnelerine geçmemiz için 2 gün beklememiz lazım oofff offf:icon_sorr:sad53: bu arada arkadaşlar gülbeyaz kaç bölüm sürmüştü ? unuttumda:icon_whis

sedoş
17-08-07, 16:33
20.bölüm geliyo orda teknede yalnız kaldıkları ve sarıldıkları sahne var onu kayıt edebilicek olan varmı ya cok güzel o sahne:icon_sorr

sarıseren
17-08-07, 16:39
bu arada bu bölümün harika olduğunu söylemeyi unuttum.Bakışmalar falan çok güzeldi ya:img-in_loNeyse allahtan sonunu biliyoruz.o yüzden de içimiz rahat:img-yes:ben ençok şu birbirlerine açıldıkları zamanın gelmesini istiyorum.O bölümler süperdi:)

şevvalce
17-08-07, 17:01
gülbeyazımı izledim geldim,artık bölümün muhteşem olduğunu söylemek ayıp olur heralde,çünkü zaten öylee:)
yalnız bu kanal d iyice pusulayı şaşırdı ,sanırsam gülbeyazı isteme sahnesini,ali kemal'in demiroğullarına misafir geldiği,demir dedenin gülbeyaza kolye verdiği sahneleri kestiler:icon_sorrumarım yanılıyorumdur...çünkü kazım abimizin sahnesinden sonra demir dedenin rahatsızlandığı sahneye geçtiler ve arada birsürü sahne kaynadı,off yaa....neyse ben bölüm yorumlarıma başlıyım yavaş yavaş eeeeee anca:)

şimdi ilk sahnede kazım gülbeyaza evlenme teklif etti,bu sırada kadir de camdan izliyordu onları..kazımdan gülbeyaz 1 gün zaman istedi''bazı şeyleri cözümle cörüp,kulağımla duymak isteyrum, senunla bişey olacaksa aramızda kafam bi yere takılı olmamalı,kafam bi yere takılacaksa da aramuzda bişey olmamalı''dedi
kazım da sonra ''vereceğin karar dönüşü olmayan bi karar olcak demi gülbeyaz''die sordu gülbeyaz da''evet''dedi
kazım gittikten sonra gülbeyaz kapıda durup kadir'e bakarken,kadir de pür dikkat ona bakarken''evet demiroğli 1 cünümüz kaldi,benumi yoksa o kizi mi sevduğuni anlamk için 1 cünümüz kaldi''dedi,kadir'de ne dediğini anlamaya çalışıodu''ne''fln diodu

başak gelir cama
başak:çok bitkinim kadir(napalım ya bitkinsen allah allah,otur oturduğun yerde,uyuz şey bi de perdeyi çekio deli mi nee,izlerken deli oluorum valla)
kadir:otursana
bayan uyuz perdeyi çeker,kadir tekrar açar
gülbeyaz:umidim olmasa da son bi denemeyi hakettuk...
der ve içeri girer
ha bi de kazım abimiz ben seni sevduğumiyi söylüo bu sıralarda ama bayan uyuz cama gelmeden önce kapatmıştı radyoyu:(
kadir le başak konuşuodu daha doğrusu başak konuşuodu sadece kadir'in aklı gülbeyazda kalmıştı,sonra başak hanım uyumak istedi,kadir de kulağına o şeyi koyup dinliyodu(unuttum adını)
sabah olunca dursunoğullarının evinde kahvaltı masasında gece kapı çaldı kim baktı muhabbeti oldu
gülbeyaz:ben açtum kapiyi,celen çazimdi
kamil:kazim mi ne işi varmiş gecenin o vaktunde
gülbeyaz:yüzük geturmiş,evlenme tekluf etti
kamil:neeeee canuna susamış herhal,çimse benum kizima evlenme tekluf edemez
hami:etse bile bu hayatunda ettuği son teklif olur
meryem:durun yaa noluyo size,kizun turşisini mi kuracaksunuz

diye bunlar konuşurken gülbeyaz kalkıp tekneye gitti,kahvaltıyı orda yapacağını söyledi,beyaz ana da evdekilerle gülbeyazın ne kadar erkek gibi yetişsede bigün onunda evlenip,yva kuracağını fln konuştu..
gülbeyaz ve imdat teknede kahvaltı yapıolardı,gülbeyaz simit atıodu balıklara
gülbeyaz:aferun uşak tekneye iyi aluştun,ev belledun burayı
imdat:valla benden daha iyi manzaralı evi olan varsa beri gelsin abla
güllbeyaz:=))
o sırada kadir gelir
imdat:abi geciktin ama ben sana çayını getiriyim
gülbeyaz ve kadir aynı anda
gitmeeee die bağırılar:)
kadir:ben kahvaltı yaptım
imdat:tmm abi o zmn çay içersin sen de
der ve gider,gülbeyazla kadir napıcaklarını şaşırırlar,şaşkın aşuklar:)
kadir:deniz bugün bayağı(denize bakar).......az dalgalı:img-hyste
gülbeyaz:yaaa evt,ben da baluklara simit ataydum......çendime de,ben de yiyiyrum yani,dilim sürçti:img-hyste
kadir:=)))
çayları memleketten getirio heralde:img-hyste
gülbeyaz gülerr=))
gülbeyaz:komik oldi
kadir:ben de gülelim diye zaten:D
gülbeyaz:eee şey ben yukarı çıkayum malum can taşıyacağuk
kadir:yaa tabii şimdi kalk burdan kaptan köşküne kadar anca:img-hyste
imdat getirir çayı
kadir:nerde kaldın be oğlum
imdat:anca:D
devamı geliyor

şevvalce
17-08-07, 17:03
ayy bu bölüm çok güzeldi ya gülbeyazın kazıma evet dedikten sonra kadirimin yıkılmış ve hatta cama yapışmış hali süperdi:img-in_lo şimdi düğün sahnelerine geçmemiz için 2 gün beklememiz lazım oofff offf:icon_sorr:sad53: bu arada arkadaşlar gülbeyaz kaç bölüm sürmüştü ? unuttumda:icon_whis

26 bölüm sürmüştü:img-wink:

nuro
17-08-07, 17:05
bölüm çok güzeldi yine.başlardaki sahneler beni çopk güldürdü.kadir ve tüm ailenin masadaki sahneleri çok komikti özellikle demir dede çok hoştu.sürekli başakla ilgilenmeleri filan."gelin"...gelin de şu çayı içemeyin filan dedi.

kadir için çok üzüldüm.gülbeyaz kazıma cevap verdiği yerde kadirin o hali içimi acıttı.kazıma ve başağa çok kızdım.kazım koyuncu apayrı bi hava kattı yine bölüme.karşıya çifte çamları dinlemek hele de kazım koyuncudan..çok güzeldi.

kadirin başağı istasyonda bırakıp gittği bölüm ne zaman acaba?başak için yazdığı mektup çok anlamlıydı.ve beklenen sahne..kadirin camdan fırlattığı seni seviyorum uçağı..merakla bekliyorum..

ehlocan
17-08-07, 17:31
Gece tekrarlarında iş çığrından çıkmaya başladı 00:15 de başlamıştı ilk yayın şimdi 00:45 leri buluyor ama beklemeye değiyor :img-wink: :img-wink:Özellikle bu akşam ki bölümde lunapark sahnesi var p.tesi akşamınada bugün sizin izlediğiniz bölüm :img-wink:

Arkadaşlar mesajlarınızn tamamını lütfen koyulaştırarak yada farklı font ve renkte yazmayınız sadece özellikle belirtmek istediğiniz yerlerde forum standartının dışına çıkın :img-wink:

şevvalce
17-08-07, 17:49
sonra bunlar teknede çalışırken kendi kendilerine konuşuolardı,arkaları birbirine dönük,imdat da oturuo
kadir:deniz bugün az dalgalı ne demek (kendine kızıyor)var mı böyle bişey ya
gülbeyaz:bu nasıl dil şürçmesi yaa,çendi çendimi yemliy cibi oldum,aptal kafam
kadir o sırada gülbeyaza bakarken gülbeyaz da ona bakar
kadir:al işte yine bakarken yakalandın,iyice maymuna döndük hee
gülbeyaz:peçi ben şimdi dün gece neler olduğuni nasıl öğreneceğum
kadir:dün kazımla nekonuştular acaba,nasıl öğrencem
ikisi de aynı anda imdata bakar,zavallım imdat onların arasında kalmış durumdadır
gülbeyaz yukardadır
kadir:imdat gel oğlum sohbet edelim biraz
imdat:tmm olur
kadir:bugün gülbeyaz ablanla tatlı tatlı sohbet ediodunuz,ne konuştunuz
imdat:hiiiiiiç havadan sudan bahsedioduk abi
kadir:heeeee güzel güzel,dün gece olan bişeyden bahsetti mi hiç
imdat:yoooooo
kadir:dün gece olan hiçbişeyden bahsetmedi yani
imdat:ya abi açık konuşsan, yardımcı olamıorum
kadir:yok bişey be oğlum konuşuoruz işte,tmm sen işine bak,heeeee gülbeyaz ablana sakın bu konuştuklarımızdan bahsetme
imdat:tmm abi
sonra imdat kaptan köşküne çıkar,gülbeyaz da ordadır
gülbeyaz:uşağum gel konuşalum biraz,aşağıda demiroğliyle laf lafı açaydi,ne koniştuniz bakayım
imdat:hiiiiiiiçç,teknelerden fln bahsettik abla
gülbeyaz:heeeeee,dün gece olan bişeyden bahsetti mi
imdat:yoooooooo,dün gece bişey mi oldu abla
gülbeyaz:yok cnm gece vakti ne olacakmış,laflayruz işte
gülbeyaz tam bişe dicekken
imdat:heee konuştuklarımızı kadir abiye söylemem abla
gülbeyaz:uşak teknede kala kala ermiş oldu heraldaa

başak gelir
başak:kadir burda mı
imdat:evet burda,içerde
başak:pekii gülbeyaz burda mı
imdat:[alaycı bi tavırla)o da yukarda ben de burdayım başka
başak:tmm ufaklık
imdat:ufaklıkmış,ne uyuz kadın bu yaa(ağzına sağlık valla)neyse artık burdan sonrasını kısa özet şeklinde geçiyim,yoruldum da:)
gülbeyaz kaptan köşkünde kendi kendine konuşuo yine''şimdi demiroğli o çalısüpürçesiyle evleniymi...çık'':Do sırada başak gelir,gülbeyazla konuşurlar
başak:kadir'e bakmıştım(ayy bi insan bu kadar uyuz olur,sanki bilmio kadirin aşağıda olduğunu)
sonra gülbeyaza bi de kendine alışveriş yerlerini göstermesini istiyo daha sonra,bi de vurgulayarak artık komşu olduklarını söylüo ne gıcık yaa..
çıkarken gülbeyaza hoşçakal demişti,gülbeyazın arkasından taklitini yapışı çok hoştu:)
bu arada demiroğulları çoktan bayan uyuzu telli duvaklı gelin yaptılar kafalarında:)kahvaltı da yanlışlıkla demir dedenin dili şürçtü''saniye gelinun çayini da...eeee yani gelin de bu çayu içmeyun '':D
sabahta saniyenin odaya gelmesi,başak'ı yanlış anlaması'hoşcelmişsun''deyişi o kadar tatlıydı ki:)
kadir'in de annesine''spekülasyonlara mahal vermemk için sölüorum,başak okuldan arkadaşım,bi iki gün kalıp gidicek''deyişi çok komikti
kahvaltıda bayan uyuzun içine düşceklerdi,kadir'in ifadelerine bittim:)
kadir giderken başak ona ''dur ceketini tutuyim''dedi kadir de''dur ya napıosun''dedi,iyi yaptı valla..
demiroğulları da merdiven başında durmuş onları izliyo,kadir de açıklama yaptı ve en son ''yapmayun yaw yazıktır''deyişi çok komikti:)

en acıklı sahnelerden biri de gülbeyazın kadir'in başakla evleneceğini duyması ve orda kahroluşu çok kötüydü sonra tekneye gelince kadirle karşı karşıya durmaları,bu arada kadir de gece kazımı görüp evkenme teklif ettiğini öğrendi:icon_sorr
gülbeyaz kadir'in gözünün içne baka baka evet dedi kazıma ahhh ahh çok acıklı gerçekten,her izleyişimde bu sahneleri kahroluyorum valla,kadir de yıkıldı yazık yaa:icon_sorr
veeeeeee bu bölümde bi kez daha sevgili Kazım abimizi gördük,o güzel sesinden ''karşıya çifte çamlar'ı dinledik,boğazımda bişeyler düğümlenir hep bu sahnede yaave bu türküyü dinlerken,çok seviyorum bu türküyü,kazım abimizden dinlemek de bambaşka oluyor,Kazım abimizi görmek çok güzeldi gerçekten..burdan abimize de bi kez daha selam olsun,nur içinde yatsın..

aslında o kadar anlattım ama yine eksikler var çünkü her anı her sahnesi anlatılmaya değer,ayrı bi olay tüm bölümlerinde olduğu gibi,sadece gülbeyazla kadirin sahneleri değil dizinin bütününde tüm sahneler çok çok güzel,herkesin konuşmaları,hareketleri ayrı bi olay anlat anlat bitmez valla:)

izleyemeyenler için faydalı olmuştur umarım bu özet,zaten sahneleri hatırlayınca geri kalan sahnelerde gözünüzde canlanır:img-yes:
bugünlük bu kadar,kalun sağlucakla..

şevvalce
17-08-07, 17:53
bölüm çok güzeldi yine.başlardaki sahneler beni çopk güldürdü.kadir ve tüm ailenin masadaki sahneleri çok komikti özellikle demir dede çok hoştu.sürekli başakla ilgilenmeleri filan."gelin"...gelin de şu çayı içemeyin filan dedi.

kadir için çok üzüldüm.gülbeyaz kazıma cevap verdiği yerde kadirin o hali içimi acıttı.kazıma ve başağa çok kızdım.kazım koyuncu apayrı bi hava kattı yine bölüme.karşıya çifte çamları dinlemek hele de kazım koyuncudan..çok güzeldi.

kadirin başağı istasyonda bırakıp gittği bölüm ne zaman acaba?başak için yazdığı mektup çok anlamlıydı.ve beklenen sahne..kadirin camdan fırlattığı seni seviyorum uçağı..merakla bekliyorum..

ayyy ayy evt yaa o bölümle beraber çiftimiz için güzel günler başlıycak zaten,o bölüm nikahın olduğu bölümde,o da 20 li bölümlerde fln:img-wink:

şevvalce
17-08-07, 17:56
Gece tekrarlarında iş çığrından çıkmaya başladı 00:15 de başlamıştı ilk yayın şimdi 00:45 leri buluyor ama beklemeye değiyor :img-wink: :img-wink:Özellikle bu akşam ki bölümde lunapark sahnesi var p.tesi akşamınada bugün sizin izlediğiniz bölüm :img-wink:

Arkadaşlar mesajlarınızn tamamını lütfen koyulaştırarak yada farklı font ve renkte yazmayınız sadece özellikle belirtmek istediğiniz yerlerde forum standartının dışına çıkın :img-wink:

evet valla beklemeye değiyor ben önceden sadece öğlen ve geceleri izliyodum artık sabahları da izliyorum:)bu gece tekrardan o güzel bölümü izlemek muhteşem olucak:)bol bol gülbeyaz izliyoruz ne güzel yaa:happy0064

emosss
17-08-07, 18:02
bende dmax olmadığı için gece izleyemiyorum:icon_sorr

bugün sonunda bekleddiğim bölüm geldi..kazım abiden karşıya çifte çamlarıdinlediğimiz yer harikaydı..
teknede bizim saçmalıklarınada çok güldüm..özellikle kadirin deniz bugün baya...az dalgalı ve git tabi burdan kaptan köşküne kadar ohh oho..çok komikti oralarda..
sedanında dediği gibi bende 20. bölümün bir an önce gelmesini istiyorum..şöle doya doya bi ağlıym.tabi bide ardından kına gecesi sahnesi..

chaylack
17-08-07, 18:11
ayy yorumlar çok güzel eklemeden geçmiyin çok güzel damar bölümlerden biriydi :)ayrıca başak'ın araya girmesine ali kemal'in kendisini fasulye gibi nimetten sayma halleri ben deli etti cüzel günler yakındadır bide kadir ve gülbeyaz'ın şaşkın hallerine çok güldüm yaa deniz az dalgalı ne demek yaa:img-hyste ayy elm bunlar yaa:)

emosss
17-08-07, 18:16
ya bide bu başak olucak güzide insan kazım abinin şarkısını kapattı ya sinir oldm..bide gdiyo pencereyi kapatıyo..
bide gülbeyazın yanında "en sevdiğin yemeği yapıcam erken gel" muhabbetide sinir etti beni..neyseki yakındır gideceği günler..

G_didem
17-08-07, 18:28
Off, puff.. İzleyemedim bugün, en çok görmek istediğim bölümlerden biri kaçtı. Ama şevvalce sağolsun resmen diziyi yazmış:D Çok sağolasın, izlemiş kadar oldum.
Normalde dmax, kanald'nin bir bölüm gerisinden gidiyodu sanırım. Ama artık bölümler iyice birbirine girdiğinden bugünkü bölüm dmax'ta hangi güne denk gelicek onuda kestiremiyorum. :img-wink:
Şu tüm bölümler paylaşım sitesine eklensede rahat rahat izlesek..;)

benhermi
17-08-07, 18:44
ya bide bu başak olucak güzide insan kazım abinin şarkısını kapattı ya sinir oldm..bide gdiyo pencereyi kapatıyo..
bide gülbeyazın yanında "en sevdiğin yemeği yapıcam erken gel" muhabbetide sinir etti beni..neyseki yakındır gideceği günler..

başak ın bu bölümde yaptığı herşey beni sinir etti... kazım abini şarkısını kapatışı , perdeleri çekişi , gülbeyaz ile girdiği alışveriş mekanları sohbeti kadire mantı yapması, buralarda boşa vakiit harcama demesi , hediye ettiği puzzle...

ama bu bölümlerde kadir in de çok suçu var... yani başak puzzle ı hediye edince yaptığı yorum ""başımıza dert aldık"" oluyor... uçurumda aldığı kararı uygulamalıydı bence yani başka yerde kalsan daha iyi olacak kararını...

komik sahneler ise gecenin hemen sonraki günüydü... kadir ile gülbeyaz ın teknedeki ikince sahneleri (arkadaları dönük halat sardıkları sahne) en çok güldüğüm sahnelerden biridir...:img-hyste kadir in ""al işte yine bakarken yakaladı iyice maymuna döndük"" repliği de zaten gülmekten bitirir...

imdat ın sorguya alındığı sahneler de çok komikti...:img-hyste gülbeyaz ın ""çocuk da teknede kala kala ermiş oldu heralde"" yorumu süperdi...:img-hyste

iklima=)
17-08-07, 18:50
evet kanal d nin diziyi kırpıp biçip öyle yayınlaması nedeniyle d max le kanal d arasında artık 2 bölüm var..çünkü dün akşam d maxte 16.bölümün sonuydu..bugün kanal d de 18. bölümdü yanlış hatırlamıyosam..

not:şevvalce'nin yazdıgı yorumda 17 diyor ben bugün izleyemediğmi için yanlış hatırlamış olabilirim evet ama..iyice karıştı yani..=)

benhermi
17-08-07, 18:55
evet kanal d nin diziyi kırpıp biçip öyle yayınlaması nedeniyle d max le kanal d arasında artık 2 bölüm var..çünkü dün akşam d maxte 16.bölümün sonuydu..bugün kanal d de 18. bölümdü yanlış hatırlamıyosam..

not:şevvalce'nin yazdıgı yorumda 17 diyor ben bugün izleyemediğmi için yanlış hatırlamış olabilirim evet ama..iyice karıştı yani..=)

bugun gülbeyaz 17. bölümden başladı ama 18. bölüme de geçti... ama en fazla 10 dakika izlemişizdir 18. bölümden...

kanal d olabildiğince hızlı bitirmeye çalışıyor anlaşılan.... kesmeden sonuna kadar versinler de bu da bizee yeter... (en azından başka çaremiz yok bende de dmax yok:icon_sorr)

iklima=)
17-08-07, 18:56
bugun gülbeyaz 17. bölümden başladı ama 18. bölüme de geçti... ama en fazla 10 dakika izlemişizdir 18. bölümden...

kanal d olabildiğince hızlı bitirmeye çalışıyor anlaşılan.... kesmeden sonuna kadar versinler de bu da bizee yeter... (en azından başka çaremiz yok bende de dmax yok:icon_sorr)

evet o yüzden kafam karıştı benim kanal d izlerken..ama haklısın yayından kaldırmadan sonuna kadar verirler umarım..aslında birazdaha erkekn başlatıp tam olarak 2 bölüm peşpeşe verseler harika olur..ama biraz zor.

ismail200
17-08-07, 19:00
bende sizin yorumlarınıza katılıyorum özellikle o başagın hareketleri delirtiyo.kazım abi çalarken gelmiş türküyü kapatıyo ama bu bölümdeki çifte çamlar türküsü ve kazım koyuncu &nejat işler bi türküyle bu kadarmı eşleşirşu dügün sahnesi gelsede rahatlasak.

(duygu özel mesaj atmıştım bakarsan sevinirim)

şevvalce
17-08-07, 19:03
kanal d şaşırdı valla şaşırdı:icon_whis
bölümler birbirine girdi gerçekten,ya ben sahneleri kesmelerine sinir oluyorum ne istiyolar bu bölümlerden anlayamıyorum yaa:icon_whis
bugün de yine 17. bölümdü ama 18i de kattılar...sağlık olsun ne diyelim,buna da şükür izleyebiliyoruz hiç olmazsa:)
mesela kanal d nin kestiği sahneleri dmaxte izlerken farkediyorum,orda tam veriolar :img-yes:bugün sabah da izledim gülbeyazı dmaxte,lunapark sahnesiydi,yine izledim yine büyük keyif aldım,hayat boyu izlesem bıkmam,bıkmıyorum valla:):happy0064

şevvalce
17-08-07, 19:08
Off, puff.. İzleyemedim bugün, en çok görmek istediğim bölümlerden biri kaçtı. Ama şevvalce sağolsun resmen diziyi yazmış:D Çok sağolasın, izlemiş kadar oldum.
Normalde dmax, kanald'nin bir bölüm gerisinden gidiyodu sanırım. Ama artık bölümler iyice birbirine girdiğinden bugünkü bölüm dmax'ta hangi güne denk gelicek onuda kestiremiyorum. :img-wink:
Şu tüm bölümler paylaşım sitesine eklensede rahat rahat izlesek..;)

saol cnm yorumun için,rica ederim:img-wink:bugün özellikle bu kadar çok uzun ve ayrıntılı yazdım ,izleyemeyen arkadaşlarımız vardı bugün ,rica ettiler ben de onlar için yazdım böyle uzun uzun,insanın her anını anlatası geliyo yaa,çünkü her anı her sahnesi dopdolu,bambaşka bi güzel:):happy0064

herkes şu bayan uyuza uyuz olmuş durumda,ben de öylee,ne sinir yaa,perdeyi kapatışı,gübeyaza nispet yapar gibi alışveriş yapılacak yerleri sorması,kadir'e geç kalma,burda fazla vakit harcama vs deyişleri ona bu bölümde daha çok gıcık oluyorum ...aman neyse güzel günler yakındır,içim rahat o yüzden :):)

chaylack
17-08-07, 19:16
başak konusunda yazıyorum bişey olmuş zaman geçmiş bitmiş gelmiş kendini kabul ettirmeye çalışıyor alışveriş yapcak yer soruyorçocuk sevmiyor seni zorlamı bitmiş artık şirin şirin hareketler evdekilerin hali çok komikti kadir sabah şekerleri dedi:)mantı yapmış (herkes yapıyor) :)sanki daha önce hiç kimseye yapmamış gibiydi tavırları icat yapmış gibiydi :img-hyste kazım'a ne diycemi hiç bilemiyorum o başka bişey yaa ali kemal daha başka bişey:img-hyste bu gün 17 den 18. bölüme geçtiler ayy güzel bölümler geliyor:):happy0064

sedoş
17-08-07, 19:16
son bölümler geliyo malum cok güzel sahneler var kaydedebilicek arkadas varmı ya mesela kuzu sarması oldukları :D sahne bide sarıldıkları sahne güzel bn kaydetmeye calıscam inş başarırım

seleniti
17-08-07, 19:45
şevvalce ayrıntılı yorumun için çok teşekkürler

Bu gün herkes gibi Başak a o kadar sinir oldum ki, bir insan bu kadar mı uyuz davranır. Yapmadığı kalmadı.
Kazım abiden türküyü dinlemek çok güzeldi

şevvalce
17-08-07, 19:46
şevvalce ayrıntılı yorumun için çok teşekkürler

Bu gün herkes gibi Başak a o kadar sinir oldum ki, bir insan bu kadar mı uyuz davranır. Yapmadığı kalmadı.
Kazım abiden türküyü dinlemek çok güzeldi

rica ederim cnm,ne demek benim için büyük bi zevk:img-wink::)

sude9
17-08-07, 19:52
Başak'ın sinir bozucu söz ve hareketlerine rağmen güzel bölümdü...aşkın hep mutlu yanını izleyecek değiliz ya biraz da içinde barındırdığı hüznü yaşayalım..bu hüznü yaşamak için oldukça ideal bir bölümdü...

son söz:beklenen günler gelecekse çekilen çileler kutsaldır...

Kadir Gülbeyaz'ın Kazım'a evet dediğini duyup çekip gidince Kazım koyuncu'nun söylediği şarkıyı kaçırdım bi tek ona yanarım:(:(

dml
17-08-07, 20:02
Bugünkü bölümü 16nın özeti dahil tamamıyla izleyebildiğim için çok mutluyum:)
Bu bölüm benim ilk izleyişimde krizlere girdiğim ve dizinin başından beri ilk defa ağladığım bölümdü...
Şevvalce çok güzel özetlemiş bölümü, eklenecek bir şey kalmadı pek ama sanırım bölümün kurgusunun güzelliğini de atlamamak gerek!
Kurgudan kastım, bölümün başındaki sahneleri Kadirin gözünden izliyormuş gibi olmamız... Gülbeyazın sokak kapısında kendisine bakıp bir şeyler dediğini gördük, bütük bölüm boyunca biz de öğrenemedik Gülbeyazın Kazıma verdiği cevabı... Kazım sarhoş sarhoş Kadiri sinir etmek ve onu yanılgıya düşürmek için "şansım dönüyor nihayet" diyene kadar tabi... :icon_sorr ilk izleyişimde de hiç inandırıcı gelmemişti Gülbeyazın evet demesi ama tabi işin içine "aşk" girince insan objektifliğini kaybediyor, Kadirin kaybetmesi gibi!
Bölümün sonlarına doğru ise Gülbeyazın hikayesini dinliyoruz o ilk anı onun gözünden izliyoruz... Bir gün daha diyişi... Son bir gün daha.. Ondan sonra ölüm fermanımı kendim imzalicam diyor kız resmen, bu yanlış kararla beni çıldırtıyor!
Gülbeyaz-Kadir ikilisinin en büyük hatası zaten en başından beri birbirlerini bir türlü dinlememeleri... Bu en başta Gülbeyazda olan bir şeydi karşısında Demiroğlu olduğu için ama sonraları saf kıskançlık yüzünden ikisi de sadece kendi içseslerini, kuşkularını, önyargılarını dinler oldular...
Bugünkü bölümde olduğu gibi...
Gülbeyaz halasının (halası da Saniyenin) sözüne inandı, Kadir Kazımın...
Ve işte sonuç: tüm dizinin tartışmasız en dokunaklı sahnelerinden biri, kaptan köşkünde Kazım ve Gülbeyaz... Camdan bakan KAdirin gözlerinin içine baka baka Kazım'a evet diyor Gülbeyaz.. "Kabul edeyrum..."
Ve Kadirin o unutulmaz yüz ifadesi..
Yıkılmış, perişan hali!!!
Atıyor kendini resmen tekneden:icon_sorr
Gülbeyaza da arkasından üzgün bakmak kalıyor, sanki cevabından daha o an pişman olmuş gibi... (ki zaten Kanal D'nin "uzatmalarda" :) gösterdiği 18.bölümden alıntılarda gizli bu ayrıntı... bütün gece dolanıp duruyor yerinde Gülbeyaz, huzursuz çünkü)
Hep düşünmüşümdür acaba Kadir o an orda olmasa yine de cevabı Kazıma evet olur muydu Gülbeyazın, yoksa sadece inat uğruna mı o anda hırstan evet dedi...
Neyse...
17.bölümün sonunda ise, Kazım abimizle karşılaşıyor Kadir...
İçkisini alıyor onlardan, ve uzaklaşıyor "Karşıya çifte çamlar" eşliğinde... Gözünün önünden Gülbeyazla olan anıları geçiyor, gözleri doluyor, sıcak basıyor her tarafına düğmelerini aça aça, boğuluyorcasına yürüyor... Son kez tekneye bakıyor ve bölüm sonu...

ehlocan
17-08-07, 20:04
Gülbeyaz ve Kadir’in gece Kazım Koyuncu ile karşılaştığı sahne ve Denizde Karartı Var türküsü bana hep çok uyumşu gelmiştir:.Türküleri neye göre seçmişlerdi bilmiyorum ama Kadir Gülbeyaz’a bu ilk kez olmuyor birinin elini ilk kez tutmuyorum ama sen elimi tutunca karnımın ortasında koca bir kaya varmış gibi hissettim diyor (ki oda çok ilginç bir itiraf ya neyse)Türküde’de GÜZELLER ÇOK AMA MEYİL BİRİNE OLUR diyor itirafla bütünleşmiş bir türkü…

Aynı şekilde İstikal’de BEN SENİ SEVDİĞİMİ türküsünü söylemeleride aynı bütünlüğü hissettiriyor bana :img-blush:img-blush

dml
17-08-07, 20:07
Bu kadar duygu yüklü bölümde aralara serpiştirilmiş yüz güldüren replikler de yok değil hani!
Kadirin sabah şekerleri yorumuyla ve o anki yüz ifadesiyle başlamak gerek tabii!!! Ailesine "arkadaşlar..." diye seslenerek inatla Başakla aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çabalaması da cabası... Ama ne çare... Tüm aile meyilli kızı gelin ilan etmeye! Meryemin deyimiyle "Demir ağanın bastonu" oysaki kız:img-hyste
Neyse Başak da az diil, Saniyeye gülücükler saçıyor, ne tatlı kadın diyor arkasından.. Kadir "seni gelin ilan etti" diyince "diyorum ya, çok tatlı kadın" diye pişkin pişkin sırıtıyor insanın dövesi geliyor bi güzel :icon_whis
Kadirin Teomanı toplantıda bi güzel rezil etmesi de çok hoştu...
Ondan sonra teknede KAdirle Gülbeyazın karşılıklı saçmalamaları ile kendi kendilerine bu anları yorumlamaları da harikaydı :img-yes: Eh bi de İmdatı "ermiş" yapan "birbirinin kopyası" halleri... O meraklı halleri.
Daha var sanki böyle sahneler ama tabi onca hüznün arasında kaybolmuş az biraz...
Bu yorumu o yüzden İmdat'ın güzel yorumuyla bitirmekte yarar var:

(Başak için) "Ne uyuz kadın bu yaaa..."

Eh, doğru söze ne denir:img-yes:

missryan
17-08-07, 20:10
gülbeyaz ve imdat teknede kahvaltı yapıolardı,gülbeyaz simit atıodu balıklara
gülbeyaz:aferun uşak tekneye iyi aluştun,ev belledun burayı
imdat:valla benden daha iyi manzaralı evi olan varsa beri gelsin abla
güllbeyaz:=))
o sırada kadir gelir
imdat:abi geciktin ama ben sana çayını getiriyim
gülbeyaz ve kadir aynı anda
gitmeeee die bağırılar:)
kadir:ben kahvaltı yaptım
imdat:tmm abi o zmn çay içersin sen de
der ve gider,gülbeyazla kadir napıcaklarını şaşırırlar,şaşkın aşuklar:)
kadir:deniz bugün bayağı(denize bakar).......az dalgalı:img-hyste
gülbeyaz:yaaa evt,ben da baluklara simit ataydum......çendime de,ben de yiyiyrum yani,dilim sürçti:img-hyste
kadir:=)))
çayları memleketten getirio heralde:img-hyste
gülbeyaz gülerr=))
gülbeyaz:komik oldi
kadir:ben de gülelim diye zaten:D
gülbeyaz:eee şey ben yukarı çıkayum malum can taşıyacağuk
kadir:yaa tabii şimdi kalk burdan kaptan köşküne kadar anca:img-hyste
imdat getirir çayı
kadir:nerde kaldın be oğlum
imdat:anca:D
devamı geliyor

bu sahne çok komikti ya,gülmekten kırıldım izlerken..
genel olarak en hüzünlü bölümlerden biriydi..
bir bu bölümde bir de gülbeyazın kına gecesi olduğu bölümde ağlarım her izlediğimde bugünde kural değişmedi:)
sonunda mutluluk olduğunu bildiğim halde yine ağladım...
ama o anda tutamıyorumki gözyaşlarımı napiyim:icon_sorr...
pazartesiye kadar dayan dayanabilirsen artık...
bu arada çok rica ediyorum,gülbeyaz evlenmeden önce kadirle son kez tekneyle açılıp sarılmışlardı ya,o bölüm geldiğinde o sahneyi çekebilen varsa çeksin çok güzeldi o sahne yaa...

meltemeltem
17-08-07, 20:11
başak ın gidip de gülbeyaz la konuştuğunun hatırlamıyodum.izlediğim ii oldu ne kadar uyuz ya.bi dehani meryem gülbeyaz a kadir başakla evlenicekmiş diyo ondan sonra da gülbeyaz demiroğullarının evinin önünden geçerken başak ı görüyo.başak yine yüzsüz yüzsüz "merhaba kaptan" diyo ya gülbeyaz da sadece başının salladı ne kadar üzgündü cnm ya.sanra bide başak "üzgünüm kaptan böyle olması gerekiyodu ikimizden birinin canı yanması gerekiodu.keşke başka çaresi olsa"dedi(tam hatırlayamadım ama böyle bişeydi.)
sinir ya.bide kazım da kadir e söyledi ya evlenme teklif ettim fln diye orda da ona çok sinir oldum ya.
şimdi önümüzde hafta sonu var.önceden demişiz ya biz bir hafta nasıl bekliyoduk diye. aslında bazen 2-3 hafta beklediğimizde oluyodu çünkü hava şartları yüzünden çekilemiyodu.hatta 13. bölüm den sonra 14. bölüm için 2 yada 3 hafta beklemiştik.
neyse herkesin dediği gibi iyiki sonunu biliyoruz.içimiz rahat

şevvalce
17-08-07, 20:14
Gülbeyaz ve Kadir’in gece Kazım Koyuncu ile karşılaştığı sahne ve Denizde Karartı Var türküsü bana hep çok uyumşu gelmiştir:.Türküleri neye göre seçmişlerdi bilmiyorum ama Kadir Gülbeyaz’a bu ilk kez olmuyor birinin elini ilk kez tutmuyorum ama sen elimi tutunca karnımın ortasında koca bir kaya varmış gibi hissettim diyor (ki oda çok ilginç bir itiraf ya neyse)Türküde’de GÜZELLER ÇOK AMA MEYİL BİRİNE OLUR diyor itirafla bütünleşmiş bir türkü…

Aynı şekilde İstikal’de BEN SENİ SEVDİĞİMİ türküsünü söylemeleride aynı bütünlüğü hissettiriyor bana :img-blush:img-blush

kesinlikle ehlocan...:good:dizide söylenen o güzelim türküler yaşanılanlarla,o hikayeyle o kadar uyumlu ki,sanki türkülerde anlatıyor gülbeyazla kadir'in aşkını,yaşadıklarını:img-yes:dizideki herşey bir bütün olmuş,hiç birbirinden kopuk bişey yok,herşey,herkes birbirini tamamlıyor...kimi zaman sevgili Kazım abimizden kimi zaman da Şevval ablamızdan duyduğumuz türküler izlediğimiz efsanenin özeti oluyor:img-yes::img-blush...

Roxelanne
17-08-07, 20:16
başak ın bu bölümde yaptığı herşey beni sinir etti... kazım abini şarkısını kapatışı , perdeleri çekişi , gülbeyaz ile girdiği alışveriş mekanları sohbeti kadire mantı yapması, buralarda boşa vakiit harcama demesi , hediye ettiği puzzle...

ama bu bölümlerde kadir in de çok suçu var... yani başak puzzle ı hediye edince yaptığı yorum ""başımıza dert aldık"" oluyor... uçurumda aldığı kararı uygulamalıydı bence yani başka yerde kalsan daha iyi olacak kararını...

komik sahneler ise gecenin hemen sonraki günüydü... kadir ile gülbeyaz ın teknedeki ikince sahneleri (arkadaları dönük halat sardıkları sahne) en çok güldüğüm sahnelerden biridir...:img-hyste kadir in ""al işte yine bakarken yakaladı iyice maymuna döndük"" repliği de zaten gülmekten bitirir...

imdat ın sorguya alındığı sahneler de çok komikti...:img-hyste gülbeyaz ın ""çocuk da teknede kala kala ermiş oldu heralde"" yorumu süperdi...:img-hyste

selam personel!! bugün de izledim.. ne şanslıyım ki hem bol esprili hem de müthiş duygusal bi bölüme denk geldim.. (ilk başta özeti görünce heh dedim herşey yoluna girmiş,ama sonunda saçmaladı gene)

pazartesi izleyemeyeceğim için çok üzülüyorum,Demir Dede kalp krizi geçiricek ve hastane sahneleri müthişti hatırladığım kadarıyla,,her ne kadar Kazım maydonoz olsa da...

ben şimdi ustaamdan niye alıntı yaptım,hemen açıklayayım... Kadir'in suçlu olduğuna kesinlikle katılıyorum...Yangına körükle gidiyor resmen,Başak'a mesafe koyamıyor.. Tamam iyi hoş,yardım etti,evine aldı ama.. Neydi o perde kapatmalar falan!!! Orada ne olursa olsun Başak'ı bırakıp Gülbeyaz'ın yanına gitmeliydi!!

Halat sarma sahnesi çok komikti :) İmdat'ın mimikleri süperdi orda :)

G_didem
17-08-07, 20:48
selam personel!! bugün de izledim.. ne şanslıyım ki hem bol esprili hem de müthiş duygusal bi bölüme denk geldim.. (ilk başta özeti görünce heh dedim herşey yoluna girmiş,ama sonunda saçmaladı gene)

pazartesi izleyemeyeceğim için çok üzülüyorum,Demir Dede kalp krizi geçiricek ve hastane sahneleri müthişti hatırladığım kadarıyla,,her ne kadar Kazım maydonoz olsa da...

ben şimdi ustaamdan niye alıntı yaptım,hemen açıklayayım... Kadir'in suçlu olduğuna kesinlikle katılıyorum...Yangına körükle gidiyor resmen,Başak'a mesafe koyamıyor.. Tamam iyi hoş,yardım etti,evine aldı ama.. Neydi o perde kapatmalar falan!!! Orada ne olursa olsun Başak'ı bırakıp Gülbeyaz'ın yanına gitmeliydi!!

Halat sarma sahnesi çok komikti :) İmdat'ın mimikleri süperdi orda :)

Yine aynı şeyi söylicem ama ilk kez izliyor olsaydım çok daha fazla kızardım Kadir'e (ki ilk kez izlediğim zamanlarda çok kızmıştım zaten;)).
Bir yandan Gülbeyaz'ın sonuna kadar haklı olduğunda kararlı, sürekli o gece söyleyemediği iki kelimenin kahrını çekiyor, bi yandanda Başak'a hala yol vermiyor. Zaten baştan yaptı hatayı hiç yüz vermicekti.
Hadi diyelim onca sene sonra karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla oldu bitakım şeyler ama evine ne diye alırsın kızı?Bırak kalsın dışarda!(fazlamı abarttım acaba?:D) Bide o sahiplenmeleri falan yokmu Başak Hanım'ın.
Her ne kadar bugünkü bölümü izleyemesemde öyle sinir olmuşumki zamanında o sahnelere hepsi bir bir aklımda;)

emosss
17-08-07, 20:57
bu gece dolmuş burası maşallah..
haftasonu geldi ya artık bu haftanın analizini rahat rahat yapar iki günlük ayrılık acısını hafifletmiş oluruz..
bu arada aklıma geldi kadirin annesiyle meryemin düriye hanımın evinde konuşmalarıda çok komikti..özellikle "gülbeyaz erkek değilmiydu" çok komikti..
bende ümitlenmiştim artık düzene girer diye ama malesef 18. bölümün başını biraz verip bozdular yine bütünlüğü..

benhermi
17-08-07, 20:59

zaten kadir başak a hayır diyemediği için olmadı mı bunların hepsi... başak olmasaydı biz kadir ile gülbeyazı 11. bölümün sonundan itibaren beraber izliyebilecektik...

ama kadir başak a hep töleranslı yaklaştı.. üstelik yaptığı onca şey varken... ben de ilk izlediğimde çok sinirlenmiştim kadir e hala da sinirleniyorum... her ne kadar kadir in acı çekişini izledikçe onun için üzülsem de güleyaz onun damarına bastıkça hemen ""aferin gülbeyaz"" demeye başlıyorum...:img-wink:

G_didem
17-08-07, 21:00
bu gece dolmuş burası maşallah..
haftasonu geldi ya artık bu haftanın analizini rahat rahat yapar iki günlük ayrılık acısını hafifletmiş oluruz..
bu arada aklıma geldi kadirin annesiyle meryemin düriye hanımın evinde konuşmalarıda çok komikti..özellikle "gülbeyaz erkek değilmiydu" çok komikti..
bende ümitlenmiştim artık düzene girer diye ama malesef 18. bölümün başını biraz verip bozdular yine bütünlüğü..

Artık bu saatten sonrada girmesin o düzene zaten böylesine alıştık:D İyice alt üst oluruz sonra.
Neyse bunada şükür ya hiç yayınlamasalardı!..

Roxelanne
17-08-07, 21:02
zaten kadir başak a hayır diyemediği için olmadı mı bunların hepsi... başak olmasaydı biz kadir ile gülbeyazı 11. bölümün sonundan itibaren beraber izliyebilecektik...

ama kadir başak a hep töleranslı yaklaştı.. üstelik yaptığı onca şey varken... ben de ilk izlediğimde çok sinirlenmiştim kadir e hala da sinirleniyorum... her ne kadar kadir in acı çekişini izledikçe onun için üzülsem de güleyaz onun damarına bastıkça hemen ""aferin gülbeyaz"" demeye başlıyorum...:img-wink:

Kadir söylemişti zaten "içlerinden en haklısı Gülbeyaz" diye.. kızı resmen Kazım'ın kucağına attı yaa!!! öyle yüzünü düşürüp gitmekle olmuyo bazı işler.. Kazım'a aferim demek lazım bi yandan da,aşkı için sonuna kadar savaştı,hiç kaçmadı..

bu arada yolladığınız Gülbeyaz müzikleri müthişmiş,nur içinde yat Kazım abi!!..Netim kapalı olunca açıp dinler,Gülbeyaz'ı hatırlarım :(
Müzik demişken,bugün Yener antreman için koşarken çalan Mission Impossible'nin karadeniz versiyonu kimsede varmı?? Harikaydı :)

emosss
17-08-07, 21:04
kadirin başağa olan davranışlarından bende sizin gibi rahatsızım ama yinede bazen olur böyle şeyler diyebiliyorum.. ama dünkü bölümde başak gelipte evlerini ayırdıklarını söylediğinde gülbeyazın yanında bende kalabilirsin demesi bardağı taşırdı..yani ekrana kabuklu fıstık fırlatmak zorunda kaldım..
hadi yardım etmek istersin tamamda niye orda direk bende kal diyosunki..kalıcak biyer buluruz de, hallederiz de..off kadir of..
sarhhoş adam haklı valla yanar döner bu ne istediğini bilmiyo..

emosss
17-08-07, 21:09
Artık bu saatten sonrada girmesin o düzene zaten böylesine alıştık:D İyice alt üst oluruz sonra.
Neyse bunada şükür ya hiç yayınlamasalardı!..

evet biz herhalukarda razıyız aslında..
bakın ne düşündüm kanlad'ye mail atalım gülbeyazın tekrarları bitince en baştan bi daha versinler.. böyle karışık karışık olmadı:icon_whis
ama kanımca tekrarları bitince direk fırtınayı verirler..

G_didem
17-08-07, 21:10
kadirin başağa olan davranışlarından bende sizin gibi rahatsızım ama yinede bazen olur böyle şeyler diyebiliyorum.. ama dünkü bölümde başak gelipte evlerini ayırdıklarını söylediğinde gülbeyazın yanında bende kalabilirsin demesi bardağı taşırdı..yani ekrana kabuklu fıstık fırlatmak zorunda kaldım..
hadi yardım etmek istersin tamamda niye orda direk bende kal diyosunki..kalıcak biyer buluruz de, hallederiz de..off kadir of..
sarhhoş adam haklı valla yanar döner bu ne istediğini bilmiyo..

Dimi ya? Sanki nispet yaparcasına Gülbeyaz'ın yanında 'benim yanımda kalabilirsin' demesi çok garipti. Bide kız elindeki sopayı yere düşürüp ordan uzaklaşınca arkasından bakıyo. Sopayı kafasına geçirmediğine şükretsin:D
Gerçi nikah günü herşeyden vazgeçip Gülbeyaz'ın karşısında biletini yırttığı sahne yaptığı herşeyi affettirdi sanırım:D

benhermi
17-08-07, 21:19
Dimi ya? Sanki nispet yaparcasına Gülbeyaz'ın yanında 'benim yanımda kalabilirsin' demesi çok garipti. Bide kız elindeki sopayı yere düşürüp ordan uzaklaşınca arkasından bakıyo. Sopayı kafasına geçirmediğine şükretsin:D
Gerçi nikah günü herşeyden vazgeçip Gülbeyaz'ın karşısında biletini yırttığı sahne yaptığı herşeyi affettirdi sanırım:D

kesinlikle... gülbeyaz ın yerine kendinizi bir koysanıza... kız orada ciddi acı çekiyor ve kadir de bunu biliyor... buna rağmen nasıl böyle birşey önerir ben de hala anlayamıyorum...

gerçekten şarapçı adam haklı orada... zaten önemli olan oraya buraya seni sseviyorum diye bağırmak değil (hoş gülbeyaz ın en sevdiğim sahnelerindendir kadir in seni seviyorum gülbeyaz diye bağırdığı sahne) sevginin arkasında durmaktır...

gülbeyaz ın da teknede kavgaa eden çiftten sonra yaptığı konuşmada (uşak komikti böyle durumlarda herzaman bir bahane vardır... diye başlayan konuşma) diyor ya ""sen köşende kararsızlıklarınla savaşırken hayat yanından hızla akıp gidiyor, yaşamaktan korkmayanlarla devam ediyor"" diye... işte kadir de korktuğundan kaybetti... (neredeyse kaybediyordu yani...)

açıkcası ben kadir i eğer yazığı iki mektup olmasaydı çok zor affederdim... biri gülbeyaz a biri başağa... iki mektupta da gerçekten hissettiklerini anladık... özellikle başak a yazdığı mektupta pişman olduğunu ve gülbeyaz ı ne kadar sevdiğini anlatması daha çok affettirici oldu...

iyiki sonunu biliyoruz...:) böyle rahat rahat yorumlayabiliyoruz.. :)

edit

Müzik demişken,bugün Yener antreman için koşarken çalan Mission Impossible'nin karadeniz versiyonu kimsede varmı?? Harikaydı :)

evet gerçekten müthişti.... :img-hystecanım bende yok ama istersen çekebilirim o müziği :) bu arada lunaparkta geçen müziği de çektim... isteyene linkini atabilirim... :)

ekin-yeldaa
17-08-07, 21:39
bende bugün izleyemedim :(
ama şevvalce çok sağol izlemiş kadar oldum valla....

iklima=)
17-08-07, 21:52
bugün ben de izleyemedim ama eski izlediklerimden çoğu sahne aklımda..

kadir'in başak'a yakın davranmasına kızmakla kesinlikle haklısınız..hadi başından beri yakın davransa neyse..o bar sahnesinde..uçurumun oldugu sahnede ne kadr soğuk cevaplar kesin konuşuyor daha sonra yine yumuşuyor..sarhoş adam bu yüzden kesinlikle haklıydı..hisleri çok çabuk değişiyo kadir'in..ya da şöyle desem daha doğru olacak..kafası çok çabuk karışıyor..

kadir o mektupları yazmasaydı gerçekten benim için de inanamak zor olacaktı..sonuçta kazım'a bakıyorum başından beri net adam..ne istediğini söylüyor..ama kadir belirsizdi...

aslında kadir de başak geldikten sonra öyle oldu..yoksa oya'ya kaarşı da gayet netti..ona dostça yaklaştıgını hissettirdi..ama başak'a duydugu aşkı da küçümsenecek değilmiş burdan bunu anlıyoruz..

bir de benim tüm dizide içime oturan bişey var..hani başak bir gün sen de onu bırakıp gitmiyeek misin ddiğinde kadir hiç bişey demeyip sessiz kalıyo ya işte o sahne hep benim içimde kalmıştır..başak'ın o mutlu surat ifadesi..çok sinir bozucu..

gerçi başak'ın tren garında kadir'in mektubunu okuduktan sonraki mahsun tek başına trene yürüme sahnesi bunu biraz hafifletti ama yine de kadir orda bişey diyebilmeliydi..

benhermi
17-08-07, 22:28
bir de benim tüm dizide içime oturan bişey var..hani başak bir gün sen de onu bırakıp gitmiyeek misin ddiğinde kadir hiç bişey demeyip sessiz kalıyo ya işte o sahne hep benim içimde kalmıştır..başak'ın o mutlu surat ifadesi..çok sinir bozucu..

gerçi başak'ın tren garında kadir'in mektubunu okuduktan sonraki mahsun tek başına trene yürüme sahnesi bunu biraz hafifletti ama yine de kadir orda bişey diyebilmeliydi..

tamamiyle aynı fikirdeyim.. yani ben de orada kadirden birkaç laf dinlemek isterdim... orada susrak başak'ı haklı çıkardı o kadar...

ayrıca başak da bu konuda çok da haksız sayılmazmış... kadir 26. bölümün sonunda neredeyse gitmiyor muydu... bavulunu almış gülbeyaz ı da herkesin ortasında yalnız bırakmamış mıydı...

tüm dizide aklıma takılan şeydir aslında bu olay... yani kadir gülbeyaz dan vazgeçebilme ihtimali... her iki olayda da bence tam olarak bunu ispatlayamadı kadir... ben 26. bölümü izlerken kadir e ne kadar çok kızdığımı hala hatırlıyorum...

ama daha önce de dediğim gibi mektuplarda kadir bunu bize ispatlamaya çalıştı... başak ile gitmeyip ne olursa olsun gülbeyaz ın yakınında kalacağını yazması bence çok önemli (yani orada gülbeyaz kazım ile evlenebilirdi de....) ama keşke 26. bölümde bunu yapmasaydı...:icon_sorr

emosss
17-08-07, 23:13

şahsen ben kendi adıma affettim kadiri:img-blush ama unutmam bunuda tabi..

duygucum haftasonu resimleri eklemey başlarsın dimi:icon_whis:img-blush

iklima=)
17-08-07, 23:14
tamamiyle aynı fikirdeyim.. yani ben de orada kadirden birkaç laf dinlemek isterdim... orada susrak başak'ı haklı çıkardı o kadar...

ayrıca başak da bu konuda çok da haksız sayılmazmış... kadir 26. bölümün sonunda neredeyse gitmiyor muydu... bavulunu almış gülbeyaz ı da herkesin ortasında yalnız bırakmamış mıydı...

tüm dizide aklıma takılan şeydir aslında bu olay... yani kadir gülbeyaz dan vazgeçebilme ihtimali... her iki olayda da bence tam olarak bunu ispatlayamadı kadir... ben 26. bölümü izlerken kadir e ne kadar çok kızdığımı hala hatırlıyorum...

ama daha önce de dediğim gibi mektuplarda kadir bunu bize ispatlamaya çalıştı... başak ile gitmeyip ne olursa olsun gülbeyaz ın yakınında kalacağını yazması bence çok önemli (yani orada gülbeyaz kazım ile evlenebilirdi de....) ama keşke 26. bölümde bunu yapmasaydı...:icon_sorr

evet..benim de söylediklerimde eksik kalan kısım bu..26.bölümde yani finalde bile kadir gülbeyaz'dan vazgeçebilirdi..gülbeyaz'la ailelere mutlu haberi vermeyi planlamaları çok önemliydi bence bunu bir anlık da olsa unutması beni çok kızdırmıştı-ki bir anda değildi hani gayet yola da çıkmıştı.-

ayrıca ya o kamyonette o mavi göz çıkartmalarını görmeseydi?bırakacak mıydı gülbeyaz'ı?

tamam si sıtar araştırma gemisinde çalışmak onun en büyük hayali ama..gülbeyaz da öyle.neredeyse başak'ın dediği oluyodu..o yüzden kadir'i karakter olarak ne kadr begensem de belirsizliiği beni hep kızdırmıştı..tabi hala da öyle..keşke kazım gibi biraz daha net olabilseydi..ama bu da kadir karakterinin bir özelliği işte..

not:usta evet doğru ifadesi bu..'kadir'in gülbeyaz'dan vazgeçebilme ihtimali'..

benhermi
17-08-07, 23:46
evet..benim de söylediklerimde eksik kalan kısım bu..26.bölümde yani finalde bile kadir gülbeyaz'dan vazgeçebilirdi..gülbeyaz'la ailelere mutlu haberi vermeyi planlamaları çok önemliydi bence bunu bir anlık da olsa unutması beni çok kızdırmıştı-ki bir anda değildi hani gayet yola da çıkmıştı.-

ayrıca ya o kamyonette o mavi göz çıkartmalarını görmeseydi?bırakacak mıydı gülbeyaz'ı?

tamam si sıtar araştırma gemisinde çalışmak onun en büyük hayali ama..gülbeyaz da öyle.neredeyse başak'ın dediği oluyodu..o yüzden kadir'i karakter olarak ne kadr begensem de belirsizliiği beni hep kızdırmıştı..tabi hala da öyle..keşke kazım gibi biraz daha net olabilseydi..ama bu da kadir karakterinin bir özelliği işte..

not:usta evet doğru ifadesi bu..'kadir'in gülbeyaz'dan vazgeçebilme ihtimali'..

kelimesi kelimesine katılıyorum... ama zaten dediğin gibi bu kadir karakterinin özelliği işte, kafasının karışık olması..

sonuçta o gözleri görmeseydi de bir şekilde dönerdi bence kadir... yani ne zaman olur, geç mi kalmış olur, gülbeyaz onu affedermi bilmem ama bence dönerdi... aslında kadir vecdi babaya da dedi ya ""gerçek şeyleri orada tam sınırda buluyorsunuz"" diye... kadir de gelen olarak hep sınırdayken doğru yolu buldu...:img-wink:

evet kadir e çok kızdığım zamanlar oldu.. (hala da kızıyorum neden başak a bu kadar iyi davrandı başta diye mesela) ama ben de affettim... zaten gülbeyaz affetmiş biz affetsek ne olur affetmesek ne olur.. :):):)

eminecim benim de planım o :img-wink:

iklima=)
17-08-07, 23:51
tabiki ben de affettim..gülbeyaz'ın affetmedisi de beni çok mutlu etti..ama bunlar benim kafama takılanlardı işte..yoksa kadir karakterinin yeri ayrı benim için..

bu dizideki tüm karakterler öyle..özenle düşünülmüş,planlanmış ve yazılmış bir senaryo..oyucular da senaristlerin yazarak anlatmak istediklerini çok iyi üstlenip yansıttılar bence..

tekrar gülbeyaz oyuncularına,senaristlerine,yapımcılarına,yönetmen e,emeği geçen herkese..

ve tabiki eşssiz müzikleriyle kazım koyuncu'ya teşekkürler..

dml
17-08-07, 23:54
ooo bakıyorum gülbeyazcı damarımız tutmuş:)
evet bu bölümleri izleyen herkes ister istemez kadire kızıyor, tabi kızmanın derecesi değişken.. hatta demiştim önceleri nejat işler dahi kendi oynadığı karakteri sanırım bu bölümlerdeyken topa tutmuştu "dengesizin teki bu kadir" diye..
ne varki yaz çok anlıyorum ben de kadiri, adam senelerce acı çekmiş başak yüzünden, ve bence kimseye bağlanamamasının nedeni de o! başak kadirin zaafı yani, kadirin bir zaafı varsa bu başaktır diyorum ben anlayacağınız. bu yüzden bu kadar dengesiz davranıyor, kendine geldiği, başak gelmeden önceki o son zamanlardaki gibi olduğu anlarda yani silkeleniyor ve başağa hak ettiği gibi soğuk davranıp kendi haline acıyor, gülbeyaz konusunda suçlu hissediyor ve deniz kabuğunu dinliyor:img-in_lo
sonra ise o dengesiz ruh haliyle belki de başakı yeniden bi tutunacak dal gibi görmeye başlıyor, zaten gülbeyazın da inişli çıkışlı halleri malum...

anlayacağınız kadire bozulsam da çok da kızamıyorum ona ben...

26.bölüm meselesine gelince!
seastar meselesini kendi içinde kapatmadan bir şeyler başlasaydı resmi olarak hakkaten sonradan yeni bir düşmanlık başlardı! bu yüzden kadirin o ani tavrına sinirlensem de adamın yıllardır kurduğu hayaller var sonuçta bir tarafta...
ne var ki o gözleri görünce (görmese de bi şekilde aklından geçirecekti gülbeyazı bence!) kendi sözü geldi bence aklına:

"dünyanın bütün okyanuslarından vazgeçiyorum.. ve gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyorum"...

Ve böylece nihayet dediğini yaptı...
Gülbeyazın sonradan sorduğu hesabı da hep merak etmişimdir :) Kadirin ne kadar dürüstçe cevap verdiğini, tam dürüstlükle söylediyse Gülbeyazın ona küsmüş olabileceğini düşünmüşümdür, Kadirin kendini affettirme çabasını, yine başarışını... biraz huzurdan sonra yine küçük bir şeyden çıkan tartışmayı... ve tabi nihayetinde Kadirin Gülbeyaza evlenme teklif edişini...
Ah ah..
Sanırım bikaç bölüm daha yeterdi bize, 30'a gelebilselerdi bunları görecektik bence:icon_sorr

iklima=)
18-08-07, 00:08
"dünyanın bütün okyanuslarından vazgeçiyorum.. ve gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyorum"...

Gülbeyazın sonradan sorduğu hesabı da hep merak etmişimdir :) Kadirin ne kadar dürüstçe cevap verdiğini, tam dürüstlükle söylediyse Gülbeyazın ona küsmüş olabileceğini düşünmüşümdür, Kadirin kendini affettirme çabasını, yine başarışını... biraz huzurdan sonra yine küçük bir şeyden çıkan tartışmayı... ve tabi nihayetinde Kadirin Gülbeyaza evlenme teklif edişini...
Ah ah..
Sanırım bikaç bölüm daha yeterdi bize, 30'a gelebilselerdi bunları görecektik bence:icon_sorr

değil mi=)onu ben de merak ettim..kadir'in hı hı sor demesi çok güzeldi=)finalde de kahkaha atmamı sağlamıştı böylece:D

şu 30bölüm olması kısmına çok fazla katılıyorum..evlenme teklifi atme sahnesi ve tabiki düğünleri..çok merak ediyorum nasıl olurdu..ama iyi bitti..güzel bitti=)

ehlocan
18-08-07, 00:17
bugün ben de izleyemedim ama eski izlediklerimden çoğu sahne aklımda..

kadir'in başak'a yakın davranmasına kızmakla kesinlikle haklısınız..hadi başından beri yakın davransa neyse..o bar sahnesinde..uçurumun oldugu sahnede ne kadr soğuk cevaplar kesin konuşuyor daha sonra yine yumuşuyor..sarhoş adam bu yüzden kesinlikle haklıydı..hisleri çok çabuk değişiyo kadir'in..ya da şöyle desem daha doğru olacak..kafası çok çabuk karışıyor..

kadir o mektupları yazmasaydı gerçekten benim için de inanamak zor olacaktı..sonuçta kazım'a bakıyorum başından beri net adam..ne istediğini söylüyor..ama kadir belirsizdi...

aslında kadir de başak geldikten sonra öyle oldu..yoksa oya'ya kaarşı da gayet netti..ona dostça yaklaştıgını hissettirdi..ama başak'a duydugu aşkı da küçümsenecek değilmiş burdan bunu anlıyoruz..

Kadir baştan beri kafası karışık bir tipti...Başak'la çok ciddi bir ilişki yaşamış bir sürü planları olmuş ve Başak bırakıp gitmiş.Birden karşısında görünce ikileme düşmesi normal..

Üstüne Başak'ın dayak yemesi kapısına gelmesi o durumda kim olsa Kadir evini açardı...

Gülbeyaz'dan uzak kalmaya kara verdiği zamanda Başak'ın sözlerinden sonra . Çünkü kendisinin hayalleri var beklediği mektup geldiği zaman Başak'ın dediği gibi çekip gidecekti..

Ama yazdığı mektupta " bu daha öncekilere benzemiyor" gibi bişey yazmıştı...

Finalde ki gitmeyi düşünüp vazgeçmeside 20 küsür bölüm izleidğimiz Kadir karakterine uygun bir davranıştı..Bir an kafasının karışması normaldi çünkü en büyük hayaliydi ama yine nerede kiminle olamk sitediğinin farkına varıp doğru kararı verdi :)

sedoş
18-08-07, 00:17
bugün kadirin dedesine verdiği cevapta cok hoştu
kadir : peki dedi damatlıkda benden olsn
Demir Dede: ( keyifli keyifli güler):D
Kadir:pekii damat kim ? :)

benhermi
18-08-07, 00:26
Ah ah..

tamamiyle katılıyorum...

aslında belki tam da bitirmeleri gereken yerde bitirip bizim için gülbeyaz ı gerçek bir efsane yaptılar ama bencede daha devam edebilirdi... gülbeyaz ve kadir zaten tam dizilik iki karakter... bir de ikisi beraber olunca sonuna kadar biz izlerdik onları...

bende kadir in yapacağı açıklamayı, gülbeyaz ın vereceği tepkiyi, daha sonra edecekleri sudan sebepten kavgaları izlemeyi çok isterdim...

ayrıca demir ağa ile beyaz ananın da ne yaptığını çok merak etmişimdir... biz onarı en son el ele tutuşurken gördük... peki sonra ne oldu...?

emosss
18-08-07, 00:31
bugün kadirin dedesine verdiği cevapta cok hoştu
kadir : peki dedi damatlıkda benden olsn
Demir Dede: ( keyifli keyifli güler):D
Kadir:pekii damat kim ? :)

varya aksi gibi gülbeyazda bundan öncekileri duydu bi bunu duymadı.. hep böyle olur zaten...

iklima=)
18-08-07, 00:32
sevgili personel arkadaşlarım..sizlere iyi muhabbetler..ben çıkıyorum..ne yazık ki 2 gün giremiycem internete..ama pazartesi burdayım yine=)hepinizi öptüm teker teker..kendinize iyi bakın..

boş durmayın..durdurtmayın:D

dml
18-08-07, 00:34
tamamiyle katılıyorum...

aslında belki tam da bitirmeleri gereken yerde bitirip bizim için gülbeyaz ı gerçek bir efsane yaptılar ama bencede daha devam edebilirdi... gülbeyaz ve kadir zaten tam dizilik iki karakter... bir de ikisi beraber olunca sonuna kadar biz izlerdik onları...

bende kadir in yapacağı açıklamayı, gülbeyaz ın vereceği tepkiyi, daha sonra edecekleri sudan sebepten kavgaları izlemeyi çok isterdim...

ayrıca demir ağa ile beyaz ananın da ne yaptığını çok merak etmişimdir... biz onarı en son el ele tutuşurken gördük... peki sonra ne oldu...?

Gülbeyazın akıbeti malesef sürekli değişen "son dakika kararlarıyla" belli olmuş, senaristlerden Cem Görgeç'in yazdığı o mailden ben bunu anlamıştım...
Herkes bi devam edecek, bi etmeyecek demiş...
Aslında çok garip, bu kadar iyi reyting getiren, üstelik reklama gerek kalmadan bu kadar tutmuş bir dizinin ikinci sezonu kesin gelir diye düşünürdüm ben en başından beri...
Ne var ki oyuncuların, başta başrol oyuncularının istekleri tek sezon kalması yönündeymiş... Yapımcı-kanal anlaşması da en son öyle olunca doğru dürüst ekranda "SON" yazısını bile göremeden sezon finali gibi veda ettik diziye, hatta senaristler bile öyle yapmış ya işin garip yanı :img-yes:
Gazetelerde bile o cuma "gülbeyaz sezon finaliyle kanald d'de" yazıyordu hiç unutmuyorum, dizi başlamadan yarım saat önce elektrikler kesilmişti de yaygarayı basmıştım hatta talihsizlik işte:img-blush neyse jeneriği kaçırmıştım bi tek...
Ama işte benhermicim sen de demişsin, iklima da katılmış...
en azından 30u görseydik ben daha fazlasını hakikaten istemezdim!

aaa ama unutmadan!
dizinin finalindeki ince ayrıntıyı ben çok sonradan fark ettim biliyor musunuz?
İlk bölümün başlangıcı Gülbeyazın dilek ağacına gelip üstünde "tekne" işlemesi olan bir yazmayı ağaca bağlamasıylaydı...
Son bölümün sonu ise, Gülbeyazla Kadirin gelip dilek ağacına "ev" işlemeli bir yazma bağlamasıydı...
Hey gidi hey...
:img-in_lo

emosss
18-08-07, 00:44
aaa ama unutmadan!
dizinin finalindeki ince ayrıntıyı ben çok sonradan fark ettim biliyor musunuz?
İlk bölümün başlangıcı Gülbeyazın dilek ağacına gelip üstünde "tekne" işlemesi olan bir yazmayı ağaca bağlamasıylaydı...
Son bölümün sonu ise, Gülbeyazla Kadirin gelip dilek ağacına "ev" işlemeli bir yazma bağlamasıydı...
Hey gidi hey...
:img-in_lo

işte bu ince ayrıntı beni umutlandırmıştı..
dizinin 2. sezon devam ediceği konusunda..
yani dizi evlilile bitseydi tamam son derdim ama böyle bi dilekle bitince devam eder herhalde demiştim..
ama çok hoş bi finaldi,başladığı yerde bitti...

sayosh
18-08-07, 10:05
ben izleyemedim sinir oldum ya:icon_sorr
arkadaşlar kim dedi başakla kadirin evleneceğni(diğer seneler de buralaı izleyememiştim:icon_sorr)
kadir çok kötü oldu dimi.o ne dedi bu işe yani başakla evleneceğini biliyomu?:icon_whis

emosss
18-08-07, 10:25
yok cnm ya başakla evlenmiyo..
başak dayak yiyip evine geldi..orda kalmaya başlayıncada bütün aile kıza gelin muamelesi yapmaya başladı.. kadir diyo biz arkadaşız diye ama dinleyen yok malesef..ama malesef gülbeyaz demir dedenin konuşmalarını duyduğu için onnların evleniceğini sanıyo..

sayosh
18-08-07, 10:36
çok sağol emoşcum..ya ben bu bölümü nerden izleyebilirim yardım edebilecek olan var mı yotubede yok da:icon_sorr

emosss
18-08-07, 11:04
çok sağol emoşcum..ya ben bu bölümü nerden izleyebilirim yardım edebilecek olan var mı yotubede yok da:icon_sorr

malesef yok youtube'da cnm..izlemenin tek yolu biyerlerden indirmek sanırım..
ismail arkadaş eklicem diyodu.. bekliycez biraz...

ekin-yeldaa
18-08-07, 11:15

ya gerçekten bende bu bölümü seyretmek istiyorum...bi yer olsa hemen indiririm...

sayosh
18-08-07, 12:03
acaba ismail arkadaşımız kim?hemen ekleyebilir mi?:icon_sorr

emosss
18-08-07, 12:05
canım ismail200 nickli arkadaş.. istek olduğunda ekleyebileceğini sölemişti..bizde eksik olan bölümleri sölemiştik.. oda yakında yapıcam falan demişti..ekler yakında işte..geldiğinde sorarız bi daha..

sayosh
18-08-07, 12:11
niş.çabuk gelir ya:icon_sorrben gülbeyaz izlemek istiyom durmadan...
hele bu bölümü hiç izleyememiştim:icon_sorr

ismail200
18-08-07, 12:13
öncelikle ilgi için çok teşekkürler eklerdim ama ekleyemicem çünkü 22 sinde askewre gidiyorum arkadaşlar.

sayosh
18-08-07, 12:16
hım...deme ya:icon_sorr desene 2 yıl göremicez..b kadar zor mu eklemek belki ben de ekleyebilirim ama...

emosss
18-08-07, 12:36
öncelikle ilgi için çok teşekkürler eklerdim ama ekleyemicem çünkü 22 sinde askewre gidiyorum arkadaşlar.

hadi ya, neyse biz buluruz bi yerlerden...
hayırlı teskereler ismail...

sayosh
18-08-07, 12:44
bu konuyla ilgilenebilecek arkadaşlar var mı?nerden bulabiliriz:icon_whis

ismail200
18-08-07, 12:51
hadi ya, neyse biz buluruz bi yerlerden...
hayırlı teskereler ismail...

teşekkürler herkese.

şevvalce
18-08-07, 14:14
oy oy oy burda muhabbet almış başın gitmiş valla:)
arkadaşlar öncelikle hepinize katılıyorum bence de gülbeyaz 26 değil de bi 30 bölüm sürseydi kafamızda hiçbi soru işareti kalmazdı,aslında soru işareti değil de daha görmek istediklerimizi görürdük,kimin ne olduğunu,gülbeyazla kadirin düğününü görebilirdik diye düşünüyorum ahh ahh keşke görebilseydik:img-blushben de dizimiz bittikten sonra bunları hep düşünmüşümdür,26. bölümde ''SON''yazmaması çok umutlandırmıştı beni ama malesef devam etmedi..aslında bence dizide yarım kalmış bişeyde yok gibi,evet efsanemiz başladığı yerde bitti,gülbeyaz ilk bölümde dilek ağacına tekne işlemeli,son bölümde ise kadir le birlikte ev işlemeli bir bez bağlıyor bunlar tüm soru işaretlerinin cevabı niteliğinde bence:img-yes:

gülbeyaz ve kadir,beyaz nineyle demir ağa,neşeyle tahir yanİ tüm çiftlerimiz birlikteydiler,en önemlisi de zaten bizim Çiftimiz iki ailenin arasındaki düşmanlığı bitirdi,nedenini buldular ve herkese duyurdular,nerimanla halit kaptan da artık birlikteydi v