PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gülbeyaz-Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 [4]

Roxelanne
27-08-07, 22:34
bugünkü bölümde gülbeyaz ve kadir iki ailenin arasındaki problemi çözmeye uğraştılar..kazım da onlara yardım ediyodu annesinden bilgi alarak... ama Beyaz ana Düriye'nin bişeyler yumurtladığını anladı,hatırlarsanız Gülbeyaz onun sandığını karıştırırken yakalamıştı..Düriye ye geldi Beyaz Ana,Kazım konuşmalarını dinledi...Beyaz çok sıkıştırdı ama Düriye inkar etti tabi..Sonra Kazım,anne sana hiç yakıştıramadım yalan söylemeyi,şimdi gidip Beyaz Ana'ya herşeyi anlatıcam işte bize hikayeyi çıtlattığını gibisinden bişeyler dedi..Düriye de çaresiz şantaja boyun eğdi..Bi çay bahçesinde Gülbeyaz,Kadir ve Kazım'a bildiklerini anlattı.. Demir'İn yazdığı zehir zemberek mektuptan bahsetti..Tahmin ettiğiniz gibi işin aslını o da bilmiyodu...

Beyaz Ana ve Demir Ağa konu hakkında konuşmaya çalıştılar ama Beyaz Ana herzamanki gibi çok sinirliydi..Konuşmalarından bi gece önce Demir Ağa gramafonu açtı yine ŞEvvalimizin o duru sesinden eski bi eser dinlemiş olduk...Beyaz ana sesi duydu "bizim yurttan sesler başladi yine"dedi,sonra sandığından Demir'in ona yazdığı (aslında yazmadığı) mektubu çıkarıp okudu fln..ertesi günkü siniri de o yüzdendi zaten,Demir Ağa mektubu yazdığını inkar edince sigortaları attı...

Herkes birbirini kasabaya davet etti desem yeridir..Neriman Hanım Halit Kaptan ve Neşe'yi davet etti.. Neşe mayosunu yanına alırken Tahir çok komikti :) Zeynep ve Yener'in arası iyiydi,Zeynep'i biyerlere davet etti bizim serseri ama bizim kız olmaz deyince biraz bozuldu..sonra zeynep olmayacağını,çünkü kasabaya gitceklerini söyledi..hatta Dursunoğlu Hami seni davet etmedi mi diye ufaktan çıtlattı,Yener'de kendini zorla davet ettirdi Hami'ye..

Kadir le Gülbeyaz başbaşa kalmanın planlarını yapıyolardı ama sonra Demir Ağa ile Beyaz ana arasındaki meseleyi bilen tek kişinin Ali kaptan olduğuna karar verince planları suya düştü... Gece parkta sallanırlarkenki diyolag...

(Kadir Ali kaptanın bu meseleyi bildiğini anlattıktan sonra)
sallanamaya başlıyolar salıncakta..
G:Ali Kaptan
k:Ali kaptan
g:Ali Kaptan,hehehe
K:Ali kaptan..
G: (sallanırken birden durur ) Kasabadaki Ali kaptan...

işte böyle derken onlar da kasabaya gitmeye karar verirler ve sabah ailelerin arkasından yetişip onlara katılırlar..
son replik: (tam olmayabilir)

Kadir: Cam kenarı benim ona göre..
Gülbeyaz : bide yanyana mı oturucağuz
Kadir: buluruz bişeyler
Musa: ne konuşyosunuz Kadir (gibisinden bişeyler)
Kadir: Hiç baba,atıp tutuyo işte
Gülbeyaz : baaa bak!

der ve 25. bölüm sonu...

-şevvalce personelim gelene kadar idare edin :)-

iklima=)
27-08-07, 22:37
evet yıvrum büyük patavatsızlık yaptın..
benim d max'ım yoookk :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

vuuu:img-blush
özür dilerim cnm ya..ama malum siteye eklenir merak etme..hem zaten son bölümü kaçırmıcaksın..

ben senin kaçırdıgın bu bölümü izliyim ayrıntısıyla anlatçam sna söz=)
pınar da anlatır hem=)çifte dinlersin:D

bak kübra yazmış bile..ohh mis=)

eline sağlık cnm..

nuro
27-08-07, 22:48
ya arkadaşlar bugün siteye girmek imkansızdı
gülbeyazı da izleyemedim zaten off yaa niye alırlar ki sabahın 6 sına :img-cray:
neyse yarın vardır de mi ??
saatimi kurdum kalkıp izliycem artık :icon_sorr

emosss
27-08-07, 23:29
vuuu:img-blush
özür dilerim cnm ya..ama malum siteye eklenir merak etme..hem zaten son bölümü kaçırmıcaksın..

ben senin kaçırdıgın bu bölümü izliyim ayrıntısıyla anlatçam sna söz=)
pınar da anlatır hem=)çifte dinlersin:D

bak kübra yazmış bile..ohh mis=)

eline sağlık cnm..

neyse hadi affediyorum:img-wink::img-yes:

bu arada kübracım çok sağol valla sayende gözümde sahneler canlandı..
bende saati kurdum izlicem..uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar erken kalkıcam..

Roxelanne
27-08-07, 23:30
ya arkadaşlar bugün siteye girmek imkansızdı
gülbeyazı da izleyemedim zaten off yaa niye alırlar ki sabahın 6 sına :img-cray:
neyse yarın vardır de mi ??
saatimi kurdum kalkıp izliycem artık :icon_sorr

yarın çoook büyük bi ihtimal final olacak hatta,mümkünse mutlaka izle bence personel...

Cansıncım,Eminecim saolun canlarum :)

ekin-yeldaa
28-08-07, 09:42
uzun zamandır ilk defa erken kalktım ve seyrettim...
hemde finalmiş yuppiiii :happy0064:happy0064
ama gerçekten bende farkettimki biraz daha uzatılabilirdi idiz tadı damağımızda kaldı :)
ee peki perşembe günü 1.bölümden tekrarmı başlayacak?

EvaLongoria
28-08-07, 09:52
Ancak repliklerden takip edebiliyorum. Günü gününe izleyemediğim için. Ama çok güzel oluyor. HP deki gibi biz demi fotoroman yapsak ne yapsak.

emosss
28-08-07, 10:58
ya aslında buda çok mantıklı..
zaten topu topu 26 bölüm var
ben bu günlerde çok kıskanç gördüm kendimi..
bu arada dizi bittiğine göre bilgi yarışması bölümünü açıcam ama aklıma kazık bi soru geldiği zaman..

sayosh
28-08-07, 11:17
ne 6sı arkadaşlar ya..ben foruma giremedim dün bi 6 lafı dolaşıp duruyo..bilgilendirme lütfen:icon_whis

emosss
28-08-07, 11:21
ne 6sı arkadaşlar ya..ben foruma giremedim dün bi 6 lafı dolaşıp duruyo..bilgilendirme lütfen:icon_whis

canım gülbeyazın son iki bölümün 14:30'da alıp sabahın 6'sında yayınladılar..ondan bahsediyoduk ki bugün son bölüm yayınlandı..

sarıseren
28-08-07, 11:25
ya benim için 6:30 da oynamasını çok kötü oldu.Ben sabah o saatte hayatta kalkamam.Daha şimdi kalktım hatta(saat:11:31).İnş. perşembe günü daha önce kaldığı yerden devam eder:img-blush

chaylack
28-08-07, 11:47
valla görüntü önden sesinde 1-2 sn arkadan geldiği bi final bölümü izledim ama güzeldi yaw ama kanal nin yayın akışına baktıığım da çarşamba günü de gözüküyodu 6:30 da ne yayınlıcaklarsa

sarıseren
28-08-07, 11:58
perşembe,cumada 6:30 da yazıyo.Nasıl olcak o iş anlamadım.Sanırım geceleri Dmaxten izlemek durumunda kalıcam:img-blushDü gece 21.yi vermişlerdi.Haftaya pazartesi Dmaxte de biter herhalde...

emosss
28-08-07, 11:59
canım ya bu kanald hangi bölümü verdiğini bilmiyo..
yada dediğimiz gibi en baştan başlıyo..ben baktım cuma günüde var gözüküyo..
bence büyük ihtimal baştan veriyolar..

ehlocan
28-08-07, 12:07
Sabah 6 da hangi kanalda yayınlanıyor her sabah 08:00 de ve gece 00:00 Gülbeyaz yayınlanıyor ve bu sabah 22.bölüm vardı dolayısı ile bu gecede 22.bölüm yayınlanacak ama sizin bahsettiğini hangi bölüm hnagi kanal arkadaşlar merak ettim :img-wink: :img-wink:

Birde bilgi yarışması için ayrı başlık açılmış eğer onay verirsek her dizi başlığında farklı farklı başlık açmak isteyenler olacak o sebeple onay veremiyoruz ama o konuyu buradan devam ettirebiliriz...

Sevgili emossun sorusu ile başlayalım öyle ise:

evet arkadaşlar sonunda kıskandığım bölümü açtım..ama soru bulmakta çok zorlandığımı söyleyebilirim..(her türlü sorunuzu sorbilirsiniz..şuraya giderken giydiğine renkti,şu olay tam olarak kaçıcı bölümdeydi falan)
şimdi ilk soru benden..doğru cevabı veren sorusunu soracak..

beyaz ana'nın kızlık soyadı?? dermişim ki değil tabiki..

gülbeyaz açılış için tersaneden tekneyi kaçırdığında kadir ve gülbeyaza yardım eden yatın adı ne???

EvaLongoria
28-08-07, 12:37
her sabah 08:00 de ve gece 00:00 Gülbeyaz yayınlanıyor ve bu sabah 22.bölüm vardı dolayısı ile bu gecede 22.bölüm yayınlanacak

sevgili ehlocan Kanal D'de mi Dmax de mi ?
Ben Dmax de hiç 00,00 da rastlayamadım. Sabah 08,00 ise izleme şansım var 15 dakika kadar. Ama gece genelde 02,00 ye sarkıtıyolar sanırım.

emosss
28-08-07, 12:46
benim bildiğim dmax'da sabah akşam var..dmax'ım olmadığı için tam bilmiyorum..
işte artık kanal d'de de her sabah vardır diye düşündük biz.. yani kanal d'nin yayın akışında öle gözüküyo..
bu arada eğer başlık olayı olmuyosa bence bilgi yarışması olayını hiç açmadan kapatalım.. çünkü bu bölümde olması baya bi karışık olur bence:icon_sorr

yaamur_5
28-08-07, 12:46
yatın adı yazgülüydü..PEki gülbeyazın imdatı kurtarmak için samanyolunu söylediği kulüübün adı neydi?

emosss
28-08-07, 12:54
ya ne çabuk bildin yaamur..bende ne güzeel zor soru buldum diye seviniyodum..valla senin sorunun cevabınıda bimiyom ne yalan söyliym..

ehlocan
28-08-07, 13:00
Ben Dmax de hiç 00,00 da rastlayamadım. Sabah 08,00 ise izleme şansım var 15 dakika kadar. Ama gece genelde 02,00 ye sarkıtıyolar sanırım.

DMAX de bu sabah deidğin gibi 15 dk.izledim bende 22.bölüm vardı bu akaşmda aynı bölüm var 00:30-01:00 arası başlıyor genelde 2 ye sarktığı günelere ben denk gelmedim demek :img-wink: :img-wink: ** sanırım şimde saat sabah 6 gibi Kanal D de varmış ondan tam emin değilim

iklima=)
28-08-07, 13:05
yatın adı yazgülüydü..PEki gülbeyazın imdatı kurtarmak için samanyolunu söylediği kulüübün adı neydi?

club jackie=)

peki gülbeyazın uydurduğu kadir ve gülbeyazdan oluşan hayali grubun adı?(kulüp girişindeki adama öyle söylemişlerdi=))

şevvalce
28-08-07, 13:06

off ya bu kanal d yaptı yine yapacağını herşeyi çorba ettiler,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaptıklarına bak:icon_sorr
neyse burada yine sohbet almış başını gitmiş:)bilgi yarışması da çok güzel fikir:):good:
şöyle bi açıklama yapayım:gülbeyaz dmaxte her sabah 7:45-08:00 civarlarında başlıyo ve geceleri de genelde 00:30 başlıyo ama bazen 1 e doğru da başlıyabiliyo..
kanal d yi anlamış deilim zaten o saatte kalkıp izleyemedim o saatte verdiklerinden beri,önceden günde 2 kere izlerken artık sadece dmaxte izliyorum ama olsun şikayetçi değilim tabikide:happy0064dün dmaxte 21. bölümü verildi yine keyifle izledim 21. bölümle ilgili yorumlarımı zaten yapmıştım artık yorumlarıma dmaxte izlediğim bölümlere göre devam etcem:):)

cevap:grup deniz feneri:)

yaamur_5
28-08-07, 13:10
club jackie=)

peki gülbeyazın uydurduğu kadir ve gülbeyazdan oluşan hayali grubun adı?(kulüp girişindeki adama öyle söylemişlerdi=))

Grup deniz feneri:D

Peki KAlp krizi geçiridği zaman demir dede hangi rüyaları görmüştü?

emosss
28-08-07, 13:10
off ya bu kanal d yaptı yine yapacağını herşeyi çorba ettiler,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yaptıklarına bak:icon_sorr
neyse burada yine sohbet almış başını gitmiş:)bilgi yarışması da çok güzel fikir:):good:
şöyle bi açıklama yapayım:gülbeyaz dmaxte her sabah 7:45-08:00 civarlarında başlıyo ve geceleri de genelde 00:30 başlıyo ama bazen 1 e doğru da başlıyabiliyo..
kanal d yi anlamış deilim zaten o saatte kalkıp izleyemedim o saatte verdiklerinden beri,önceden günde 2 kere izlerken artık sadece dmaxte izliyorum ama olsun şikayetçi değilim tabikide:happy0064dün dmaxte 21. bölümü verildi yine keyifle izledim 21. bölümle ilgili yorumlarımı zaten yapmıştım artık yorumlarıma dmaxte izlediğim bölümlere göre devam etcem:):)

cevap:grup deniz feneri:)

canım bende sabahları kalkamazsam senin yorumlarından takip edicem diziyi..
bu arada doğru cevabı veren soru soruyo????

şevvalce
28-08-07, 13:19
canım bende sabahları kalkamazsam senin yorumlarından takip edicem diziyi..
bu arada doğru cevabı veren soru soruyo????

hee bilmiyodum eminecim ben hemen soruyu görünce bi heycanla verdim cevabı:):)
elimden geldiğince ben de yine eskisi gibi bölümleri izledikten sonra yaparım burda yorumlarımı:):img-wink:

didou_didem
28-08-07, 13:26
evet kanal d'de kaldırdılar dizimizi...:(:(:(
ama d max de bu sabah 22.bölümü izledim artık ordan devam edicem izlemeye

sarıseren
28-08-07, 13:45
Dün gece dmaxte tam 00:45 te başladı(bilmek isteyenlere:))Ama bazen sizlerinde dediği gibi daha da geç başlayabiliyo:img-yes:Ben bi kere hatırlıyorum 01:45 te başlamıştı.O yüzden pek de belli olmuyo aslında:img-blush

ikizlerbur
28-08-07, 14:04
Ben dmax ten takip ediorum artık... 1 e doğru başlıyor 2 gibide bitiyor
bu arada yine çok güseldi o bölümle iligili yorum yapmıştım
21.bölümü izledim dün akşam
aklımda en çok yer eden sahne
kadirin gülbeyaza "kaçalım" dmesiydi çok güseldi
evdekiler benim bu gülbeyaz tutkumu anlayabilmiş deilller:)
ama mesela annemle beraber izledik bikaç bölümü annemde hiç izlerken sıkılmadı insanı boğmaya bir diziydi gülbeyaz ve boğmadan sıkmadan bitirdiler:img-yes:

Roxelanne
28-08-07, 14:14
Sabah 6 da hangi kanalda yayınlanıyor her sabah 08:00 de ve gece 00:00 Gülbeyaz yayınlanıyor ve bu sabah 22.bölüm vardı dolayısı ile bu gecede 22.bölüm yayınlanacak ama sizin bahsettiğini hangi bölüm hnagi kanal arkadaşlar merak ettim :img-wink: :img-wink:

Sevgili Ehlocan,
KanalD Gülbeyaz'ı iki gündür saat 6.10-6.20 arası başlattılar..Ve bugün de 26.bölüm yani finaldi,ancak az önce okuduğum kadarıyla çarş-perş ve cuma yayın akışlarında da sabah Gülbeyaz görünüyormuş... Baştan başlatma ihtimalleri var sanırım..

didoem
28-08-07, 16:18
slm millet hepiniz gülbeyazın kanal d de sabah 6.30 a alınmasına çok üzülmüşsünüz görüyorum da .oysaki ben çok sevindim.çünkü dersaneye gitmek için o saatte kalkıyodum.son iki gündür bir yandan hazırlanıyorum bir yandan da izliyorum.dün 25. bölümü verdiler bugün 26 yı fakat bende dersaneye geç kalmamak için son sahneleri izleyemedim.bide kanal d nin yayın akışına baktım.çarş. perş. ve cuma yine aynı saatte sabah 6.30 da gözüküyo.herhalde en baştan verecekler tam analayamadım:icon_whis

sayosh
28-08-07, 17:36
bunu böyle dizinin cılkını çıkardılar alla alla..
valla ben sabahları dmaxtan izliom..sabah saatimi kuruym:happy0064duyan bi dizi için yapılır mı dio..ama ben yapıom:img-wink:

Hatiies
28-08-07, 17:38
ama mesela annemle beraber izledik bikaç bölümü annemde hiç izlerken sıkılmadı insanı boğmaya bir diziydi gülbeyaz ve boğmadan sıkmadan bitirdiler:img-yes:

Aynen yaa! Ben ve annem her gece hic sIkIlmadan izliyoruz, dünkï bölümde cok güzeldi.. Kadir nasilda önce Gülbeyazin omuzunu siliyordu sonrada sariliyodu ona... Cok komikti valla. Ama malesef dün gece sonunu izleyemedim.. Kanal iyi cekmiyordu sonuna dogru malesef, nerde bitti sen izleyebildinmi orasini ikizlerbur? Bu arada Benhermi arkadasimiz nerelerde yaaa onun o güzel resimlerini özledimmm :(

ehlocan
28-08-07, 17:53
Aynen yaa! Ben ve annem her gece hic sIkIlmadan izliyoruz, dünkï bölümde cok güzeldi.. Kadir nasilda önce Gülbeyazin omuzunu siliyordu sonrada sariliyodu ona... Cok komikti valla. Ama malesef dün gece sonunu izleyemedim.. Kanal iyi cekmiyordu sonuna dogru malesef, nerde bitti sen izleyebildinmi orasini ikizlerbur? Bu arada Benhermi arkadasimiz nerelerde yaaa onun o güzel resimlerini özledimmm :(

Dün gece DMAX DE yayınlanan bölüm Kazım duvara GÜLBEYAZ DEMİROĞLU yazmıştı onu gören Hami Tahir'e saldırdı Tahir'de ona saldırınca Hami'nin ağzı burmnu kan içinde kaldı ve Beyaz ana bu sefer durum kötü çünkü araya kan girdi dedi öyle bitti :img-wink:

sayosh
28-08-07, 17:55
valla benhermi sağolsun varolsun hesabı..onun sayesinde filmi tekrar izliyomuş gibi oluyom..:happy0064

benhermi
28-08-07, 19:29
arkadaşlar dün sabah saati kurup (yaz tatilinde olmama ve herhangi dersane vs olmamasına rağmen) 6 da kalktım ve gülbeyaz ı izledim... :) dün sabah 24. bölümün son kısmıyla 25. bölümü yayınladılar... fakat bu sabah 6 da kalktığımda dizi başlamamıştı hala serseri devam ediyordu... sonra da açıkcası uyuya kalmışım ve izleyemedim... ama 8 de baktığımda sadece reklamlar vardı... acaba bu sabah da verdiler mi son bölümü... (edit:evet vermişler:img-wink:)

kanal d de hala her sabah 6.30 da gülbeyaz olduğu yazıyor... acaba yayınlayacakar mı...?

Bu arada Benhermi arkadasimiz nerelerde yaaa onun o güzel resimlerini özledimmm :(

modemde olan bir sorun yüzünden girememiştim canım nete... birazdan resimlere devam ederim merak etme...:img-wink:

valla benhermi sağolsun varolsun hesabı..onun sayesinde filmi tekrar izliyomuş gibi oluyom..:happy0064

çok saol...:img-in_lo:img-in_lo

chaylack
28-08-07, 19:41
evet bende çok merak ediyorum yayın akışında gözküyor yayınlıcak yani devam eden başka bir bölüm yok yeniden başlıyor olabilirler diye düşündüm perşembe ve cuma da 6:30 da gözülküyor

didou_didem
28-08-07, 20:11

kesinlikle benimde en bayıldığım sahne kadir'in "kaçalım" demesiydi..nejat işler orda acayip şekerdi yaa bayılıyorum oraya:):)

Hirotaro
29-08-07, 03:15
26.bölüm yayınlandı.

Bölümün sonunda çifte kumrular kayıkta sarmaş-dolaş bir şekilde gidiyorlardı.Kadir yıllardır kayıp olan mektubu buldu.Herşey ortaya çıktı

emosss
29-08-07, 09:48
kızlar ben uyuyakaldım ya ,saat çalmış çalmış duymamaışım..
bu sabah yayınladılarmı gülbeyazı?????

bu arada chaylack arkadaşım doğumgünün kutlu olsun..nice yıllara..

missryan
29-08-07, 10:34
dün sabahki bölümün son sahnesine yetisebildim:icon_sorr
annem beni baska bişey için uyandırmaya gelmişti,bakmış uyanmıyorum,kadın artık son ve en etkili silahını kullandı hadi kalk gülbeyazın son bölümü var tv'de dedii:)
ama o kadar yalvarmaya rağmen kalkmayan benim,bu son cümlenin üzerine bir fırlayışım varkii görmeliydiniz sevgili personel:)
maalesef son bölümün sonuna yetisebildimm,kadirle gülbeyazın ailelerine sevdiklerini itiraf ettikleri sahneyi yakaladım...
gülbeyaz tarihinde en sevdiğim sahnedir,kadir'in "biz birbirimizi ilk gördüğümüz andan beri seviyoruz" deyişi,birbirlerine sarılmaları...ve benim o noktada koptuğum kadir'in annesinin "uyyy o kiz bu midurrr" şeklindeki tepkisii:)
ve tabiki kazım koyuncu'dan muhteşem didou nana yorumuyla bitiş sahnesi...:sad53:
bugün sabah uyanamadım maalesef,bugün verdilermi gülbeyazı acaba?yayın akışında gözüküyor ama izleyen oldumu??
bu arada chaylack doğumgünün kutlu olsun canım,yeni yaşında herşey gönlünce olsun...

sayosh
29-08-07, 10:36
chaylack doğum gününmüş caım doğum günün kutlu olsun:belladansöz getirdim doğum günün için..
sabahki bölüm süperdi dmaxtaki:img-wink:

missryan
29-08-07, 10:42

canım hangi bölüm vardı d max'te??yarın bende izleyim barii:)

sayosh
29-08-07, 10:55
valla tam hatırlayamıom ama 23.bölüm sonuydu galiba..
yarın 24.bölüm evet..hatırladım

chaylack
29-08-07, 11:17
chaylack doğum gününmüş caım doğum günün kutlu olsun:belladansöz getirdim doğum günün için..

hehe sağol teşekkür ederim :)bu arada dün kanal d nin yayın akışına bakıp sabın 6:30 da bakıyım dedim ne var ne yok gülbeyaz yoktu onun yerine uyarı amaçlı koydukları programlar vardı + 7 ye doğru aşkım aşkım başladı çok kandırılmış gördüm kendimi:)valla bi daha yayınlasalar izlerim:)

şevvalce
29-08-07, 12:43
valla tam hatırlayamıom ama 23.bölüm sonuydu galiba..
yarın 24.bölüm evet..hatırladım

dün gece 22. bölüm verildi sayoshcum bugün 23. bölüm:):img-wink:

iklima=)
29-08-07, 12:53
izledim yine bu sabah d maxte..23.bölüm yani kazım'ın son marifetlerini gösterdiği ama ne yazık ki kadir'e yakalanacagı bölüm..

gerçi kadir kazım'ı yarın yakalıcak ama olsun anladı işin içinde bişeyler olduğunu:D

güzel bi bölümdü..kadir ve gülbeyaz'ın babası ikisi de teknede çalışmaya başladılar...

kanal d'nin yayın akışında bugün de 6:30da gülbeyaz'ın yayınlanacağı gözüküyodu..ama sizden öğrendiğime göre yayınlanmamış..bence yayın akışını güncellemeyi unuttular..

bu arada chaylack bugün doğum gününmüş..kutlu olsun cnm=)nice nice....nice mutlu yıllara:D

emosss
30-08-07, 10:36
bu kanal iyice kafayı yedi arkadaşlar... sitede hala saat 6.30'da gülbeyaz görünüyo ama gazetede 14:40'da gülbeyaz yazıyo.. normalde dün elveda derken yazıyodu..istermisiniz yeniden versinler..
ama neyse ben çok umutlanmıym..

şevvalce
30-08-07, 12:06
dün 23. bölümü izleidm dmaxte:)Kazım abimizi son kez gördüğümüz ''denizde kararti var''ı söylediği bölüm:img-blush ve Kazım'ın ailelere yemek vererek tekneyi yakma girişimlerinin olduğu bölümdü yine büyük bir heycanla,zevkle abimlerle izledik,onlarda tam bir gülbeyaz delisi
her yayınlandığında izlerler benim gibi:)
kanal d de yeniden vericeklerini pek sanmıyorum ama verirlerse tam süper olur acaba bölümleri kırparak kendileri de hata yaptıklarını anlayıp telafi mi etcekler:D:Dama yine de sanmıyorum yayın akışında yanlışlık vardır, tabi verirlerse acayip güzel olur:)

emosss
30-08-07, 12:12
bende kanal d'yi bildiğim için diyorum.şimdi diğer yayınladıkları dizi izlenmediyse onuda yarısında kesip tekrar bizimkini verebilirler (umut fakirin ekmeği).. bu kanal yazın gündüz yayın akışına hiç önem vermiyo sinir oluyorum valla..

akin 27
30-08-07, 15:18
Şimdi arkadaşlar kanalddeki bölümler bitti mi?
Bide dmaxda saat kaçta ve kaçıncı bölümdeler?:icon_whis

şevvalce
30-08-07, 16:20
Şimdi arkadaşlar kanalddeki bölümler bitti mi?
Bide dmaxda saat kaçta ve kaçıncı bölümdeler?:icon_whis

kanal d de bitti evet:img-wink:
dmaxte de gece 00:30 da başlıyo ama biraz uzaya da biliyo sabahları dmaxte izleyemediğim için sabahları kaçta olduğunu tam olarak bilmiyorum..
dün dmaxte 23. bölümü verildi,bugün 24.bölüm:img-wink:

sayosh
30-08-07, 20:59
ooo gülbeyaz ailesi noluyoruz yaw...ne gelen var ne giden ben bişe yazmasam kimsenin ruhu duymayacak hesabı:img-yes:
noldu dizi bitti yorum bitti hesabımı.ayıp oluyo ha yakişmii gülbeyaz ailesine:icon_sorr

Roxelanne
30-08-07, 21:06
Ya personel,valla daha Gülbeyaz'ın bitişinin hüznünü atamadım üstümden... Dün sabah bi heves kalktım ama tadımız kaçmasın ı görünce yıkıldım adeta.. Şimdi ders çalışıyorum,nette de son günlerim malesef.. Ara ara burada olacağum yine :(

benhermi
30-08-07, 21:19
evet arkadaşlar bugun burası çok boştu..:icon_sorr

bu sabah ben de saati kurup kalktım ama karşımda tadımız kaçmasın ı görünce çok üzüldüm...:icon_sorr (dün de mi öyleydi...?)

bölümleri izledikçe güzel güzel yorum yapıyorduk ama tekrarlar bitince burası iyice boşaldı...:icon_sorr

emosss
30-08-07, 21:45
siz yine dmax'da hala izliyosunuz ya ben napim...
babama baskı yapmaya başladım uydu için.. yoksa hayatta kılını kıpırdatmaz..3 tane kanal yetiyo ona..
inş dmax'da bi süre sonra tekrar verirler..
altta irem'i gördüm sanki.. hoşgeldin cınım yorumlarını bekliyorum:img-wink:

sayosh
30-08-07, 21:51
bugün dmaaxtaki bölüm süperdi beyaz neneyle demir ağanın arkalarındaki taştan kadirle gülbeyazın çıkışı..bi de şunu sorcaktık
birbirinize kaçtıktan sonra neden ayrıldınız:happy0064
oh oh canlandı valla bura:img-wink:

Roxelanne
30-08-07, 22:23
siz yine dmax'da hala izliyosunuz ya ben napim...
babama baskı yapmaya başladım uydu için.. yoksa hayatta kılını kıpırdatmaz..3 tane kanal yetiyo ona..
inş dmax'da bi süre sonra tekrar verirler..
altta irem'i gördüm sanki.. hoşgeldin cınım yorumlarını bekliyorum:img-wink:

aynennnn,başının etini yedim bende ama dsmart'a taktı o kafayı.. onda da dmax fln var mı acep?!?!?! doğan grubunun ne de olsa,vardır herhalde...

umarım yine yeni yeniden izleyebilirim Gülbeyaz'ı,tadınadoyulmuyor yahu!!!!!!

yaamur_5
30-08-07, 22:25
Dmax sanırım zaten dSmartın kanalı yani canını sıkma dsmart alırsanız onda da var dmax ;]

yaamur_5
31-08-07, 01:52
ya bu geceki 24. bölümde bi hata farkettim komik bi hata:
HAni ali kemal evlere teslim yapıyodu ya bakkaldan.. Farkettiyseniz siparişleru dağıtmak için çaldığı tüm evler aynı ev :D
Mesela bi kadın açtı ali kemal de kadına traş kremi verdi sonra hoca kılklı biri çıktı bi de bi adam daha vardı ona da ağda werdi bunların hepsi aynı evdi =] bugüne kadar kaç kere o bölümü seyrettim o hatayı farketmediğime inanamıyorum

Siz Farçetmişmiydunuz ey personal :P

sayosh
31-08-07, 11:19
bütün fimlerde mutlaka bi mantık hatası vardır:img-wink:
:icon_sorr:sad53:pazartesi günü dmaxtaki gülbeyaz bitii:icon_sorrof of nasıl geçcek vakit da..hem 15 eylülden sonra öğle sonuna filmi koysalar bile izleyemeyeceğim..okul başladı okul:sad53:
bugün 25.bölümdü çok beğendim şahsen hele de kazımın annesini tehdit edişi..kazıma bi 10 puan verdim:img-wink:

.:princesse:.
31-08-07, 12:26
bne cok sewiyodum bu diziyi hiç kaçırmadan izledim her bölümünü ;)
tekrarları oynadı onlarıda ,izledim dün gece saat 1:00 gibi dmax i açtım oynuodu
cok güzel bi dizi gerçekten ;)

iklima=)
31-08-07, 13:03
bugün benim son günüm arkadaşlar dönüyorum istanbuluma,okuluma,dersanem başlıyor artık giremiycem nete..girsem bile ayda yılda bir kere..

umarım önümüzdeki yaz geldiğimde burayı yine tam kadro eksiksiz olarak bulabilirim benherminin güzel fotografları,şevvalcenin güzel yorumları,damlanın harika senaryoları,kaptanımız ve hiç boş durmayan bir sürü personelimizle yine hepimiz burda oluruz..

bence gülbeyaz bitti diye değil de biraz da tatil bitiyo diye azalıyor sanırım başlıgımız ama durmak yok nete her girdiğimizde bi tane avatar-imza ekleyip senaryolar ejkleyip yorumumuzu da yapıp çıkalım mesela=)belki yazdaki gibi uzun bölüm sohbetlerimiz olmıcak ama o zamana kadar da hiçbişey yapmadan durmayalım..

gülbeyaz gerçekten istesem de unutamayacağım bir dizi benim iiçin..ve burdaki herkes için de öyle eminim..hepimiz için ayrı bi yeri var dizimizin..gülbeyaz efsanesi diye boşuna demiyoruz:D

not:d max de pazartesi günü son bölüm yayınlanacak..ordan takip edenler sakın unutmasın..=)

nuro
31-08-07, 13:07
artık gülbeyazımız yok.öğleden sonralarım çok boş geçecek.:img-blush
son bölümü kanald den izledim sabaın 6.30unda.
final süperdi.kadir o güselim görür görmez fikrini değiştirdi ve geri döndü.birbirlerine sarılmaları çok güseldi.gerçek gibiydi her şey ya.o kadar içtenlerdi ki..bitmesine üzüldüm.dmax ne yazık ki yok bizde.ama malum siteye birinci bölümden itibaren bi üye eklemiş.kimse o üye sağolsun valla:happy0064

dml
31-08-07, 14:25
bugün benim son günüm arkadaşlar dönüyorum istanbuluma,okuluma,dersanem başlıyor artık giremiycem nete..girsem bile ayda yılda bir kere..

umarım önümüzdeki yaz geldiğimde burayı yine tam kadro eksiksiz olarak bulabilirim benherminin güzel fotografları,şevvalcenin güzel yorumları,damlanın harika senaryoları,kaptanımız ve hiç boş durmayan bir sürü personelimizle yine hepimiz burda oluruz..

bence gülbeyaz bitti diye değil de biraz da tatil bitiyo diye azalıyor sanırım başlıgımız ama durmak yok nete her girdiğimizde bi tane avatar-imza ekleyip senaryolar ejkleyip yorumumuzu da yapıp çıkalım mesela=)belki yazdaki gibi uzun bölüm sohbetlerimiz olmıcak ama o zamana kadar da hiçbişey yapmadan durmayalım..

gülbeyaz gerçekten istesem de unutamayacağım bir dizi benim iiçin..ve burdaki herkes için de öyle eminim..hepimiz için ayrı bi yeri var dizimizin..gülbeyaz efsanesi diye boşuna demiyoruz:D

not:d max de pazartesi günü son bölüm yayınlanacak..ordan takip edenler sakın unutmasın..=)

canım seni çok iyi anlıyorum, bu yıl boyunca aynı şeyi ben yaşadım çünkü ÖSSye hazırlanırken ve geçen sene bu zamanlar forumda veda yazısı yazanlardan biri bendim..
ama sana naçizane tavsiyem her gün olmasa da, her gün mesaj atmasan da sık sık foruma göz atman. sene boyunca bana cidden moral olmuştu bu forum sayfaları, o zaman Gülbeyazın sayfası çok işlek değildi malesef ama artık öyle olacak eminim :img-yes: Anlayacağın kendine vakit ayırmayı kesinlikle unutma, her gün çalışmalarını tamamladığında kafa dağıtmak için birebir oluyor bu forumdaki sohbetler diye düşünüyordum ben ve o veda yazımı boşa çıkartmıştım :icon_whis
Tabi önce dersler bu konuda kesinlikle başka bir şey kabul edilemez zaten!
Çok kolay gelsin diyorum ve emin ol her geldiğinde burayı her zamanki güzel havasında bulman için ben de elimden geleni yapıcam (üniversite izin verdiği kadarınca;) )

sayosh
31-08-07, 14:45
evet ya artık öğle sonları zor geçecek...
gülbeyaz yok hiç zevk de kalamdı
iklima=) cım üzülme cnm 1 sene dişini sık 4 sene rahat et:happy0064

ikizlerbur
31-08-07, 16:49
iklima=)cım güle güle inş arada girersin yine
yazın seneye tam kadro personel olarak burda bulursun bizi merak etme sen:img-wink:
bu arada geceleri ben hala dmax te takip ediyorum bu akşam 25.bölümü izlemeye çalışıcam inş
p.tesiye bi bölüm sarkıo ama izleyemiycem bnmde dersanem başlıo ee tabi sabah erken kalkmam gerektiiği için izleyemycem artık malum siteden izlemeye çalışırım:img-wink:

emosss
31-08-07, 18:07
cansıncım güle güle canım..umarım alnını akıyla atlatırısın sınavı..
seney gülbeyazın tekrarlarını konuşurken senin kazanmanıda kutlarız inş..ama damlanın dediği gibi okuldan fırsat bulduğun zaman uğramaya çalış..
istanbula geliymuşsun ,iyi yolculuklar bu arada...

Roxelanne
31-08-07, 18:23

personelim sen benden önce gidicisin hee :( arada bir gelebilme ihtimalinin olması bile harika,ne yazık ki ben aynı fırsatı bulamicam :(

gülbeyaz hepimizin unutulmazı... umarım seneye hep beraber yine Gülbeyazımızın tekrarlarıyla burada buluşuruz... :sad53:

zuzuum
31-08-07, 19:19
ahh gülbeyaz ya yok böle bi dizi kanald yarıda kesti bendede dmax yok:( iki saattir ytuba dan izliorum izle izle bıkmıo insan ya ne güel dizi acaba dvd si falan satılıomu ?cd cilerde film satan yerlerde bulunurmuki ?çarşıya çıkınca ilk işim bu olcak sorup soruşturcam:) böel netten olmuo hepsi elimin altında olsa istediim zaman oturup sabaha kadar izlesem

tekrar başlasa ne güzel olurdu ama seneye yazda verirler gibime gelio inş..
nejat işler ve şevval sam efsane oldular artık.

ölme kadir ölme.... gübeyazın son bölümde kadiri denizden çıkarıp kurtardığı sahneyi izledim az önce defalarca çok güzeldi ya kadirin rüyası sora ayılınca beni öpmek için fırsat kolladığını biliodum deyişi gülbeyazın salak salak diye diye kadire vurması çok güzeldi yyaa...kadirin mektubu okurken beyaz ananın yarıda kesmesi bana ait mektup falan demesi ve son sahneler nezamandır izleyememiştim bi kere daha çok hoşuma gitti..

gülbeyazcı arkadaşlarım hepinizi selamlıyorum çalışmalarınızı takip ediyorum hep iyi günler hepinize....

G_didem
31-08-07, 19:31
Selam personel; keyifler yerinde inşallah, özlemişim burayı:)
Kanal d'nin gazabına uğrayanlardanım. Önce saat 12:30 gbi ardındanda belki eski saatine alınmıştır düşüncesiyle 14:30 gibi tv karşısına oturdum. Ama birde baktımki dizimiz yok. Hiç şaşırmadım kesin kaldırmışlardır dedim. Kotamıda fazlasıyla aştığım için bi süredir aranızada gelemediğimden dizimizin sabahın köründe yayınlanmaya başladığını biraz geç öğrendim. Ama Allah'tan dmax'ta devam ediyorki ordan takip ediyorum...
Kanal d de dizi bitmiş sanırım, d max'ta da sonlara yaklaşıyolar. Buna rağmen sayfamız hareketliliğini kaybetmez umarım, bende eylüle girer girmez (şu kota sıfırılanınca) aranızda olmaya çalışıcam. Hepinize sevgiler:)
Cansın'cım güle güle; herşey gönlünce olsun, kendine dikkat et ;)

Arkadaşlar bu arada Duygu'nun (benhermi) avatarında sarılma sahnesini görüyorum. Malum kanald kesmişti orayı, bende tam şansa d max'ta o sahnenin olduğu bölümü izleyemedim. Malum sitede arattım ama bulamıyorum o sahneyi, bana özelden direk link verebilicek bi arkadaşım var mı?

sayosh
31-08-07, 19:31
iyi akşamlar deniz personelleri..
nasilsinuz...napaysunuz

hewal
31-08-07, 20:10
Sabah 8:00 de Dmaxda izleidm bir hafta boyunca pazartesi sabah final artoık onu gece izlerim Hiç sıkılmadan hep bir tebessümle izleidm...Hele Saniye ve Meryem'in bakkal maceraları çok komik:)Birde Kamil'in Gülbeyaz ile Musâ'nın kadir ile konuştuğu sahnede Kamil Dursunoğlu duymaısn deyince Gülbeyaz hala anlamaysun başınıza gelirse aynı anda geli deyişi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sayosh
01-09-07, 09:19
günaydın deniz personeli...
bir gülbeyazsın gün daha bizi bekliyor...siteden tek tek herkes dökülüyo valla..okul başlayınca ben de akşamları gircem yani vakit olmayacak..

Roxelanne
01-09-07, 15:51
Tünaydın personel..

Valla gelemiyorum ama hep aklımdasınız.. :( Kaptan sizi hiç unutmayacak,netteki son 15 günü olsa da...

Dersane yüzünden Meryem ve Saniye'nin bakkal maceralarını bi türlü izleyemedim :( Kotamı da aştım nete bakamıyorum.... Şööyle en güzel sahnelerden (bakkal sahnesi) bahsedebilecek olan var mıı??

ekin-yeldaa
01-09-07, 16:59
ya akadaşlar bende bu aralar fazla giremedim...
kübracım artık aynı dertten müzdaribiz :)
bende dersaneye yazıldım benimde son günlerim netteki...
bu arada gülbeyaz sabahları artık yayınlanıyor mu?

sayosh
01-09-07, 17:56
valla kaptan ve ekin_yeldacım saniye ve meryemin çok komik bakkal maceralrı oldu gül gül çatladık:happy0064
ama benim anlatmamla olmaz mutlaka izleyin:img-wink:

Roxelanne
01-09-07, 20:15
valla kaptan ve ekin_yeldacım saniye ve meryemin çok komik bakkal maceralrı oldu gül gül çatladık:happy0064
ama benim anlatmamla olmaz mutlaka izleyin:img-wink:

izleyebilsaydım buraya yazmazdim dimi personelll,deee dalga mi geçeysun sen benlaa?!?!?

personel şaka bi yana onun videolari var midur?? şimdi aklıma geldi,eylül ayindayiz ve kota sifirlandu da :happy0064

sayosh
01-09-07, 21:50
hım..kaptan ne dalgası da:img-wink:
mağlum site varya y...ordan bak bi arkadaş ekliyo sürekli oraya kadar geldiyse onu da eklemiştir..

Roxelanne
01-09-07, 21:54
hım..kaptan ne dalgası da:img-wink:
mağlum site varya y...ordan bak bi arkadaş ekliyo sürekli oraya kadar geldiyse onu da eklemiştir..

var var personel saol,eklenmiş izleyemediklerim.. :img-wink: eksiklerimi kapatmaya çalşıyorum.. şimdi Kazım'ın tekneği yakmaya çalıştığı bölümü izlicem...

sayosh
01-09-07, 22:12
oh yine iyisin kaptan:happy0064demek o kadar eklenmiş..valla ekleyen arkadaşa helal olsun

Roxelanne
01-09-07, 22:31
hatta işi abarttım,izlemek yerine ustaamın da katkılarıyla 22. bölümü indirmeye başladım :) ben oralarda bi yerde kalmıştım çünkü :) yani sıkılınca açıp izleyebilicem,nette değilken bile foto çekip çalışma yapabilicem..

kaptan olduğumu hissedicem =)

yaamur_5
02-09-07, 19:25
Valla benim tek kaptanlarım gülbeyaz ve kadir!!
Bİ onlarun adina çalişirum başça çimseye de kaptan demem =P

Gülbeyaz forumu bugün ne kadar da sessiz

Roxelanne
02-09-07, 19:55
kinaye hissediyorum.. şunu önemle belirteyim ki ben kendi kendime "kaptan" lakabı takmış değilim.. yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.. neyse..

---

23. bölümü izledim bugün.. Kazım'ın tekneyi yakmaya karar verdiği,Musa ve Kamil'in teknede çalışmaya başladıkları,Tahir'in ilk oyunculuk deneyimi olan "yürüyen(!) ağaç" rolünü izlediğimiz bölüm..çok güldüm yine..Saniye'yle Meryem de bakkalda harikalar yarattılar,biri köfte yoğurur,öteki çamaşır asar..Gelen müşterinin yüz ifadesi gözümden gitmiyor :)

sarıseren
02-09-07, 23:15
Herkese mrblar...

5 gündür buralarda yoktum ama Dmaxten dizinin tekrarlarını geceleri sürekli izliyorum.Pazartesi akşamıda ne yazıkki son bölümü vercekler:icon_sorr24. ve 25. bölümler harikaydı:img-yes:Gülbeyazla Kadir iki ailenin arasını düzeltmeye çalışıyolardı.Son bölümde de artık muratlarına ercekler...

G_didem
02-09-07, 23:30
Herkese mrblar...

5 gündür buralarda yoktum ama Dmaxten dizinin tekrarlarını geceleri sürekli izliyorum.Pazartesi akşamıda ne yazıkki son bölümü vercekler:icon_sorr24. ve 25. bölümler harikaydı:img-yes:Gülbeyazla Kadir iki ailenin arasını düzeltmeye çalışıyolardı.Son bölümde de artık muratlarına ercekler...
Hadi yaa, bu haftaki pazartesi mi, yani yarınki pazartesi?:icon_whis:)
Ben bi kaç bölüm daha var sanıyodum d max'ta sonlanmasına. Kanald'nin sabahın körüne layık gördüğü bölümleri ordan tamamlarım diyodum...
Gülbeyaz'sız günler başladı desenize tühh:(

yaamur_5
02-09-07, 23:50
belki Dmaxte bitince yeniden verirler işte o zaman bayram ederim

sarıseren
03-09-07, 00:19
Hadi yaa, bu haftaki pazartesi mi, yani yarınki pazartesi?:icon_whis:)
Ben bi kaç bölüm daha var sanıyodum d max'ta sonlanmasına. Kanald'nin sabahın körüne layık gördüğü bölümleri ordan tamamlarım diyodum...
Gülbeyaz'sız günler başladı desenize tühh:(

evet canım yarınki pazartesi:)Ne yazıkki orda da son.Ama inş. Dmaxte tekrar bittikten sonra da tekrar verirler.Tabi bi süre sonra falan olur:img-blush

sayosh
03-09-07, 11:10
bugün d maxta 26.bölümdü:icon_sorr:sad53:ya o değil de 26.bölüm sonu yazdılar final filan yazmadılar umutluyum yarın tekrar 1.bölümden başlamasından..ama nerde..:img-blush

emosss
03-09-07, 12:09
o zamanlar devam edip etmeyecei belli değildi o zaman 26. bölüm sonu yazmışlardı.. dmax'da yayınlarlar bence.. olmazsa tplanıp mail atarız sonuçta oranın reyting gibi bi sorunu yok..

sayosh
03-09-07, 12:42
o zamanlar devam edip etmeyecei belli değildi o zaman 26. bölüm sonu yazmışlardı.. dmax'da yayınlarlar bence.. olmazsa tplanıp mail atarız sonuçta oranın reyting gibi bi sorunu yok..

atarız da d maxın bi web sitesi var mı ayrıca okul var yani istediğimiz zamana koyarlar mı?

Roxelanne
03-09-07, 12:46
ya personel nette olmasam da destekçinizim.. bende eve uydu bağlattırma savaşına gireyim o halde :) inşallah yeniden yayınlarlar ama akşamüstü olması lazım yani okul var dediğiniz gibi.. çok geç de olmaz :(

benhermi
03-09-07, 12:54
evet gerçekten ekranda gülbeyazsız günler başladı... (zaten buranın boşalması da bunun kanıtı...:icon_sorr) dmax ları olanlar çok şanslı oradan takip edebilirler...(bende yok) ama toplaşılıp mail atılacaksa tabiiki ben de yardım ederim.. dmax ın sitesi olmasa bile hepberaber kanal d ye mail atarız... (nasıl olsa aynı şey...:img-wink:)

emosss
03-09-07, 13:16
dmax'ın sitesi yok ama oda kanald'ye bağlı sonuçta oraya mail atabiliriz. bi süre bekleyelim eğer vermezlerse atarız hep birlikte.. bari dmax'ı olanlar izlesin:icon_sorr

sayosh
03-09-07, 14:34
evet gerçekten ekranda gülbeyazsız günler başladı... (zaten buranın boşalması da bunun kanıtı...:icon_sorr) dmax ları olanlar çok şanslı oradan takip edebilirler...(bende yok) ama toplaşılıp mail atılacaksa tabiiki ben de yardım ederim.. dmax ın sitesi olmasa bile hepberaber kanal d ye mail atarız... (nasıl olsa aynı şey...:img-wink:)

emoş sen de saol bakalım yarın başlamazsa atarız

yaprak.dökümü
03-09-07, 18:02
bugün d max te son bölümü vardı.yine herzamanki gibi süperdi.son bölümü olduğunu bildiğim için en azından son bölümünü izlemek istedim:)
dediğiniz gibi gülbeyazsız günler başladı.artık d max te de bitti:(

ikizlerbur
03-09-07, 19:33
gülbeyazsız günler ...çok haklısınız valla her iki buçukta aklıma geliyor
bu akşam bi sorun çıkmazsa izliycem son bölümü sabah izleyemedim çünkü:img-yes:
bence bu mail işi pek işe yaramaz gibime geliyor
çünkü aynı anda başlattılar iki kanalda da ama dmaxte belli aralıklarla devamlı çıkıyor gülbeyaz belki o zamanı yakalayabiliruk:)kışın çıkmıştı bide çok ii hatırlıyorum
cumartesi pazar çıkıodu

sayosh
03-09-07, 23:59
gülbeyazsız günler ...çok haklısınız valla her iki buçukta aklıma geliyor
bu akşam bi sorun çıkmazsa izliycem son bölümü sabah izleyemedim çünkü:img-yes:
bence bu mail işi pek işe yaramaz gibime geliyor
çünkü aynı anda başlattılar iki kanalda da ama dmaxte belli aralıklarla devamlı çıkıyor gülbeyaz belki o zamanı yakalayabiliruk:)kışın çıkmıştı bide çok ii hatırlıyorum
cumartesi pazar çıkıodu
aman ya ne zaman çıkarsa çıksın da:happy0064yeterki başlasın:img-wink:

yaamur_5
04-09-07, 01:43
Az önce son bölümü gösterdiler..
Gülbeyazınyeni bölümlerinin olmayacağını bilmek çok acı..
Dilek ağacı bölümünde ağladım.. Keşke bi iki bölüm daha görseydik

şevvalce
04-09-07, 11:06
dün gece son bölümünü de izledim gülbeyazımızın valla her seferinde böyle içimde garip bi burukluk olur son bölümde,sanki diziyle,ordakilerle vedalaşıyo gibi hissederim kendimi:(
vee Kazım abimizinde aslında son bölümde olacağını fakat başka bir yerde olması gerektiği için olamayışını öğrenince bu son bölümü daha büyük bir buruklukla izledim...
inşallah yine yıl içinde verirler,kanal d den pek ümidim yok da dmax inşallah verir,yine izlerim yine izlerim valla:)gülbeyaz gerçek bir efsane ve hep öyle kalacak, gülbeyaz gibi içinde efsaneler taşıyan başka bir efsane daha bilmiyorum görmedim duymadım:Dyıllar sonra bile yine ilk günkü keyifle heycanla izleyeceğim bu efsaneyi,zaten yavaş yavaş tamamlıyorum bölümleri:happy0064canım sıkkın oluduğunda,işler yolunda gitmediğinde açıp izleyip huzur bulacağım,beni dinlendirecek,moral verecek bir efsane ki mutluluğa da mutluluk katan bir efsane ayrıca,bütün duyguları yaşatıyo insana:img-yes:son olarak da Efsaneler Unutulmaz hele Gülbeyaz gibi bir efsane hiç unutulmaz:)

hee bu arada malum tatil bitiyo,çoğu kişinin okulu dersanesi başlıyo benim de malesef,yani son günlerim nette:( özel günler dışında hiç girmicem ancak önümüzdeki yaz sizlerle yeniden buluşabilcem ben inanıyorum ki gülbeyaz ailesi yine bidahaki yaz aynı kadro belkide yeni gülbeyazcılarla yeniden burda toplanır,inş. yine veririler de yine burda güzel güzel izledikten sonra hemen gelip yorumlarımızı yaparız,özledim valla o günlerimizi:img-blush
neyse ben son gün yine bi veda yazısı yazarım:sad53:

sarıseren
04-09-07, 12:24
Dünkü bölümü bende izledim.Herşey harikaydı.En sevdiğim sahne Gülbeyazın Kadiri denizden kurtarıp söyledikleriydi.Ama Kadirin o teklif kabul edildi diye Gülbeyazı bırakıp gitmeyi düşünmesi onu yeteri kadar sevmediğini gösterir.Tabi senaristler dizinin son bölümüne biraz action katmak istedilerse bilemicem:)

JeT-Lee
04-09-07, 13:52
dün gece son bölümü izledim, hem hüzünlendim gülbeyaz bitiyor diye, hem de sevindim hepsi mutlu oldular diye :img-grin2 bu dizi hayatımda izlediğim en güzel dizidir, ne çok uzatıp tadını kaçırdılar,, nede yarım bıraktılar. Tam bitmesi gereken yerde bitti, yani tam bir aşk hikayesi :img-in_lo
Kaçıncıya izlediğimi bilmiyorum bu diziyi, çünkü her verdiklerinde izlemiştim. Annemler de bir türlü anlam veremiyorlar bana bi dizi bilmemkaçıncı kere izlenirmi diye:img-grin2 ama ben her bölümünü ilk günkü keyifle izledim, yayınlandığı sürece de izlemeye devam edicem :img-polic

G_didem
04-09-07, 14:52
Kaçıncıya izlediğimi bilmiyorum bu diziyi, çünkü her verdiklerinde izlemiştim. Annemler de bir türlü anlam veremiyorlar bana bi dizi bilmemkaçıncı kere izlenirmi diye:img-grin2 ama ben her bölümünü ilk günkü keyifle izledim, yayınlandığı sürece de izlemeye devam edicem :img-polic
Ben mümkün olduğunca evdekilerden gizli izlemeye çalışıyorum. Çünkü yakalandığım takdirde hepinizin duyduğu tarzda lafları bikaç dakika bende dinliyorum:) (Örn:Bıkmadın mı hala?, Daha yeni izlememişmiydin sen bu bölümü? gibi...) :)

Dün gece son bölümü izlerken çok hüzünlendim. Hani şevvalce ifade etmiş ya 'son bölümü izlerken onlarla vedalaşır gibi hissediyorum kendimi' diye. İşte aynen bende öyle hissediyorum. Bu dizi hayatımıza bir dizi dahi olsa öyle girmişki bitişinde ne büyük eksiklikler hissediyoruz.

Rahmetli Kazım abimizin Didou Nana şarkısı eşliğindeki son sahne bambaşkadır. Her ne kadar son sahne olduğu için içimizi burksada en azından mutlu bir sonla bitmiş olması içimize su serpmiştir. (malum her dizi izlicisine nasip olmuyo böyle mutlu sonlar:()

Gülbeyaz hayatımdaki efsane dizilerden biridir ve öyle olmayada devam edicek.
Dizimiz olmasada Gülbeyaz'la ilgili tüm paylaşımlara tüm sohbetlere elimden geldiğince katılmaya çalışıcam. Aramızdan zorunlu olarak ayrılan ya da eskisi kadar burda bulunamıcak arkadaşların hepsine sevgiler.

Artık seneye bi başka tekrar yayınında bölüm yorumlarımızla Gülbeyaz başlığı altında tam kadro buluşmak dileğiyle:)
Sevgiler....

sayosh
04-09-07, 16:30
gülbeyaz bitti kimse uğramıyo zaten buraya:icon_sorr
neyse inş.dmaxta başlar tekrardan

yaamur_5
04-09-07, 23:18
arkadaşlar baktım dmaxin yayın akışına gülbeyaz yeni baştan YOK! :'(

G_didem
05-09-07, 00:38
arkadaşlar baktım dmaxin yayın akışına gülbeyaz yeni baştan YOK! :'(
Bu kadar çabuk yayınlamalarını beklemeyelim bence. Yani en azından biraz zaman geçsin, bizlerde özleyelim:) Hem bu sefer çok daha uygun bi saatte yayınlarlar belkide...

sayosh
05-09-07, 09:38
evet ya ben de hemen koyacaklarına inanmıyorum en azından 1-2 hafta geçer belki öyle koyarlar:img-wink:

ikizlerbur
05-09-07, 11:19
evet gülbeyaz bitti:( bi burkluk oldu bendede izlerken...
ama dmaxte yine dönmeye başlıycak bundan eminim
şimdi hemen vermezler boşuna beklemeyelim bence belki bikaç ays onra tekrar verebilirler
ümidinimizi kaybetmelyelem

yaprak.dökümü
05-09-07, 12:07
bence de hemen vermezler tekrarlarını.bi iki ay sonra d maxte çıkar.geçen sene de böyle olmuştu.aradan bikaç ay geçince tekrar başlamıştı.

didou_didem
05-09-07, 16:45
evet ya baya sonra başlar tekrar...bitti dizimiz....:(:(
ne kadar izlersem izliyim sıkılmıyorum yaaa

G_didem
06-09-07, 18:40
Bölüm yorumları başlığı kaderine terk edilmiş gibi duruyo:( Sanırım eski formuna tekrar dönmesi için bizlere bi tekrar daha lazım, ama onun için de biraz sabretmemiz, beklememiz gerek:)

ikizlerbur
07-09-07, 10:51
Hakkaten çok ıssız kaldı forum:(keşke tekrar başlasada eski haline dönse
he bide geçen tvde vakit öldürürken genco die bi dizi var biliosunuzdur ona denk geldim bi hastane sahnesi çekiliordu sanırım gülbeyazdaki hastaneydi yada ben benzettim sizde söylemek istedim

Roxelanne
07-09-07, 16:46
Selam personel ben geldim :) İki gündür Yalova'da olduğum için giremedim siteye.. Gelip giderken deniz otobüsünü kullandım,denizin üzerinde aklımda hep Gülbeyaz vardı..Keşke burda değil de DenizYıldızı'mızda olsam diye düşünüm durdum :icon_whis

Ben mümkün olduğunca evdekilerden gizli izlemeye çalışıyorum. Çünkü yakalandığım takdirde hepinizin duyduğu tarzda lafları bikaç dakika bende dinliyorum:) (Örn:Bıkmadın mı hala?, Daha yeni izlememişmiydin sen bu bölümü? gibi...) :)

Valla öyle personel.. "kaçıncıya izliyosun sen bunu?? bıkmadın mı artık?? tv bitti bi de bilgisayarda mı izliyosun?? bi de en son şey vardı; "sabahın köründe niye kalktığın anlaşıldı :P" bıy bıy bıy bıy... Ama hakikaten bizim gibi "personel" olmayanların çok zor anlayabileceği,hatta hiç anlayamayacakları bi sevgi bu :img-blush

Dün gece son bölümü izlerken çok hüzünlendim. Hani şevvalce ifade etmiş ya 'son bölümü izlerken onlarla vedalaşır gibi hissediyorum kendimi' diye. İşte aynen bende öyle hissediyorum. Bu dizi hayatımıza bir dizi dahi olsa öyle girmişki bitişinde ne büyük eksiklikler hissediyoruz.

"son" yazmasa da biteceğini bilmek o kadar kötü ki.. zaten veda bölümü gibi.. Gülbeyaz ve Kadir sandalla uzaklaşırlarken insan yakınlarını sonsuzluğa uğurluyormuşcasına üzülüyor :(

gülbeyaz_kadir
07-09-07, 19:21
slm arkadaşlar 1 aydır trabzondaydım yeni döndüm umarım önemli bir şey kaçırmamışımdır gülbeyazın en güzel sahnelerini çekmiş bazı arkadaşlar izledim bende çekmiştim ama gerek kalmadı valla allah razı olsun bye

benhermi
07-09-07, 23:46
aynı tarzda söylemler benim de başıma geliyor...

""sürekli bunu mu indiriyosun sen biryerlerden""
""zamanında hevesini almadın mı duygu sen bu diziden yetmedi mi""
""televizyon bitti bilgisayar çıktı""
""ay gülbeyazlar kovalasın seni""

özellikle son yazdığımı kardeşim çok söyler... sürekl beni bilgisayar başında gülbeyaz izlerken görüce verdiği tepkidir kendisinin... gülbeyaz zamanlarında ""hey gidi karadeniz konserlerine gidiceeeeem"" ""deniz yıldızı şeklinde kolye istiyoruuuum "" diye tutturduğumdan aslında alışıklıar benim bu hallerime (e o zaman küçüktüm mecbur herşeyi annemlerden istiyor, istemekle kalmıyor bayaa baskı yapıyordum:)) aslında o yüzden ""hevesini alamadın mı"" ""izle izle bitmedi mi"" gibi yorumlara maruz kalıyorum ama nafile.. :):):)

evet gülbeyaz bitince bu başlık boşaldı ama bunun nedeni bence herhangibirimizin gülbeyaz ı unutması değil (unutsak çoktan unutmuştuk:img-wink:) yalnızca tekrarlar olmadığından konuşacak ortak bir paydada buluşamıyoruz... tekrarlar başlarsa yine eski havasına gelir burası.. bol bol yorum yaparız tekrar...

ama aslında burayı hareketlendirmek için tekrarları beklemeyelim diyorsanız dediğim gibi bence ihtiyacımız olan tek şey ortak bir konu bulmak... :)

dml
08-09-07, 12:56

özellikle son yazdığımı kardeşim çok söyler... sürekl beni bilgisayar başında gülbeyaz izlerken görüce verdiği tepkidir kendisinin... gülbeyaz zamanlarında ""hey gidi karadeniz konserlerine gidiceeeeem"" ""deniz yıldızı şeklinde kolye istiyoruuuum "" diye tutturduğumdan aslında alışıklıar benim bu hallerime (e o zaman küçüktüm mecbur herşeyi annemlerden istiyor, istemekle kalmıyor bayaa baskı yapıyordum:)) aslında o yüzden ""hevesini alamadın mı"" ""izle izle bitmedi mi"" gibi yorumlara maruz kalıyorum ama nafile.. :):):)

evet gülbeyaz bitince bu başlık boşaldı ama bunun nedeni bence herhangibirimizin gülbeyaz ı unutması değil (unutsak çoktan unutmuştuk:img-wink:) yalnızca tekrarlar olmadığından konuşacak ortak bir paydada buluşamıyoruz... tekrarlar başlarsa yine eski havasına gelir burası.. bol bol yorum yaparız tekrar...

ama aslında burayı hareketlendirmek için tekrarları beklemeyelim diyorsanız dediğim gibi bence ihtiyacımız olan tek şey ortak bir konu bulmak... :)

Sanırım evlerde hepimiz aynı sözlere maruz kalıyoruz hakikaten:)
ben de dün Gülbeyaz bölümlerini tamamlanmış bulunuyorum bugün de dvd'ye kaydedicem hayırlısıyla pek mutluyum :)
ve evet canım sana tamamen katılıyorum!
başlığın boşalması unutmamızdan kaynaklanmıyor.. tvde tekrarları verilirken o bölümü incelemek başlığı doldurmaya yetiyordu ama şimdi öyle bir durum yok.
ben şuna varım mesela, her hafta birkaç bölm olacak şekilde bölüm incelemesi yapalım! daha önce gözümüze çarpmamış ilginç sahneler olabilir, güldüren replikler ya da cuk oturmş dedirten müzikler...
bu uzatılabilir biliyorsunuz:)

gülbeyaz_kadir
08-09-07, 20:29
valla inanmayacaksınız ama aynı lafları bizimkiler de bana söylüyor ben de deniz yıldızı şeklinde kolye istiyordum sonunda doğumgünümde halamın oğlu aldı:P:happy0064bye

ikizlerbur
08-09-07, 21:23
aynen bende bütün yaz deniz yıldızı şeklinde kolye aradım ama bulamadım buldukalrımda istediğim gibi değildi ama inş bulucam ve alıcam aslında öyle bişi yapabiliriz gülbeyaz forumu olarak herkesin deniz yıldızı şeklnde bi kolyesi olur:)
evet bu gülbeyaz tutkusu yüzünden bnde çok azar işitiyorum
sabahları dmaxte izlemeye kalktığım zaman
"gülbeyaz için sabah erken kalkar ama kalk ders çalış desen o zaman kalmaz işte"
bıkmadın şu diziden bi annem çok söyler mesela bunu ama eğer benimle birlikte izliyorsada hiç sıkılmadan izler valla
en sevdiği sahnede 20.bölümde birbirlerine ve tekneye veda ettikleri sahnedir:)kız kulesinin önünde sarılmaları falan..
ya hele son bölümü izlerken sinir etti abim bi doğru düzgün izletmedi
demir dede ve beyaz nine aşkını çok tutmuştu ama
böyle aşklar yok şimdi diye bi yorum bile yapmıştı:)

tanyel_1004
08-09-07, 23:01
Bendeki de kör talih yani, tam geldim bundan sonra hep bu forumda olurum dedim, bilgisayar çöktü, sağolsun servisin de eli biraz yavaştı, bilgisayar yapıldı bu sefer de gülbeyaz bitti, tam yine gireceğim foruma internet arıza yaptı, PTT ye git dert anlat derken nihayet halloldu da giriyorum foruma, galiba bizimkilerin ahı tuttu aynı yorumlar bana da yapılıyordu. Önce sabah 08.30 da d max de izle, sonra biraz uyku, daha sonra 14.30 a kadar malum sitede izle, o zaman bu kadar video da yoktu aynı videoları tekrar tekrar izle, sonra 14.30 da izle ve de en son gece!!! Çok ciddi sataşmalara, laf atmalara maruz kalıyordum valla, annem bi de '' Yine mi beyaz gülü izliyosun'' demiyo muydu, kadir' in de dediği gibi ağır tahrik söz konusu!!!:)Ama internet ve bilgisayar bozlunca bu performansla beraber laf atmalar da yarıya düştü tabi. neyse, şimdi sadece malum siteden faydalanabiliyorum, ama orası da pek canlandı tüm bölümler var.Ooooffff ooooffffff! Hey gidi Gülbeyaz heyyyy!!!

yaprak.dökümü
10-09-07, 15:26

bence de forumun sessiz kalmasının nedeni gülbeyazı unutmamız değil.dediğin gibi konuşulacak ortak bi konunun olmaması.(benimki sadece bi fikir )ortak bi konu bulabilmek için dizi hakkında anket yapabiliriz...:)yani anket dediğim küçük küçük sorular sorabiliriz.

Roxelanne
10-09-07, 23:22
aynen bende bütün yaz deniz yıldızı şeklinde kolye aradım ama bulamadım buldukalrımda istediğim gibi değildi ama inş bulucam ve alıcam aslında öyle bişi yapabiliriz gülbeyaz forumu olarak herkesin deniz yıldızı şeklnde bi kolyesi olur:)

ben de çok aradım ama istediğim gibi bi kolye bulamadım.. rastlasam alırım yine :) hatta unutmassam yarın bakıcam :) şu an kulaklarımda Gülbeyaz'ın küpelerine benzer küperler var ama :)

yaamur_5
13-09-07, 21:38
Yaaaaa bıraktınız forumu.. İyice ıssızlaştı...
Üzülüyorum forumumuzun bu hale geldiğini görünce.. =[

ikizlerbur
14-09-07, 12:07
Foruma derim bi sessizlik hakim:(
Hep böyle oluyo ya napalaım kader:)

Hatiies
15-09-07, 01:11
Arkadaslarrrrrr daha yeni Sevval Samdan mesaj aldim Myspacede... Ona sormustum Gülbeyazi hic izlermi diye D Maxta.. Ve bugun iste nihayet cevap verdi mesajima.. Bakin ne yazmis... Canim yaaaa :sad53: :

14 sep 2007, 23:43

----------------- Original Message -----------------
From: Hatiies
Date: 28 Aug 2007, 15:41

Merhaba Sevval ablacim.. Ya ben birseyi cok merak ediyorum.. Sizde hic Gülbeyazin tekrarlarini izliyormussunuz D Max'ta/Kanald de..? Çok merak ettim yaa :$

----------------- Original Message -----------------
From:Sevval Sam
Date:14 sep 2007, 23:43
RE: ..

Bodytekst:
ilk defa itiraf ediyorum, hayatımın o kadar özel bir dönemiydi ki, seyrettiğim zaman ağlamam geliyor ve izleyemiyorum maalesef..
biraz daha geçmesi lazım galiba..
sevgiler..
şevval..

merve damla
15-09-07, 01:25
Bende Gülbeyaz dizisine bayılıyorum Kaç kere izledim tekrarlarını internetten izlemeyede devam ediyorum hala :)
Şevval Sam'a bayılıyorum dizide süperdi hele o karadeniz türkülerini söyleyişi yokmu Harika.. =)

iklima=)
15-09-07, 12:59
ben geldim=)çok özlemişim hepinizi ya..forumu da...
hatiies mesajına cevap gelmesine çok sevindim..canım benim üzülmesin o..

ben bugün burdayım..hadi gelin hepiniz ya..=)muhabbet edelim..

bu arada d max baştan yayınlamaya başladı mı?

Hatiies
15-09-07, 13:48
ben geldim=)çok özlemişim hepinizi ya..forumu da...
hatiies mesajına cevap gelmesine çok sevindim..canım benim üzülmesin o..

ben bugün burdayım..hadi gelin hepiniz ya..=)muhabbet edelim..

bu arada d max baştan yayınlamaya başladı mı?

Yok canim o zamanlar hani Gülbeyaz yayinlanirken D Maxta o zaman sormustum, ve dün de cevap aldim.. Sevval ablamiz cok yogundur ondan geç cevap vermistir.. =)

didou_didem
15-09-07, 15:31
hatties mesaj için teşekkürler....evet yaa tekrarları bitti yeniden ne zaman yayınlanır kimbilir...

Roxelanne
15-09-07, 23:28
ah canım ya,demek ki Gülbeyaz sadece bizi etkilememiş.. Zaten Şevval hayatını Gülbeyaz öncesi ve sonrası diye ikiye ayırıyor bildiğim kadarıyla..

Ne kadar etkilenmiş ki,izleyemiyormuş,biz günde 35 kere seyretsek yine de doyamıyoruz.. bu nası bi dizidir ya.. dizi midir ?? nedir??

Gülbeyaz çok özel bi şey,büyülü bence :)

-forum ıssız,e tabi tekrar yok,konu yok,bugün şöyle bişey geldi aklıma .. sizlere sorayım istedim...

Gülbeyaz'da oynayan herhangi bir karakterle -veya karakterlerle- benzer noktalarınız,mimikleriniz,davranışlarınız vsvs var mı??
Mesela ben Gülbeyaz gibi sıkıntılı anlarda dudaklarımı ısırırım ve çoğunlukla kolyemle oynarım.. :)

benhermi
15-09-07, 23:56
ay gerçekten çok etkilendim şevvalin mesajından...Hatiies eklediğin gerçekten çok teşekkürler... sadece izlememize rağmen biz bu kadar etkilendiysek onun da bu kadar etkilenmesi normal aslında... bu kadar severken..:img-in_lo

ustam dediğin gibi gülbeyaz çok büyülü birşey bizim için... kaç yıldır hala etkisinden çıkamamız etkisinden çıkmayı bırak her eferinde daha da fazla bağlanmamızı nasıl açıkalrız....?

benim de gülbeyaz a benzer hareketim kolyemle oynamak (aslında kolya yüzük ne varsa üzerimde takı oynarım sürekli....:img-wink:) bir de düşünürken fln hmm'larım... hoş gülbeyaz hmm şey diyor ama...:img-wink: (şimdilik bunlar aklıma geldi...)

Roxelanne
16-09-07, 00:07
ustam Gülbeyaz "ee,şey!!" diyo ya,bitiyorum ya :)

yanlız ben feci halde karadeniz şivesine alıştım,geçenlerde amcamlar bizdeyken karadeniz şivesiyle bi cümle kaçıverdi dudaklarımdan,aile eşrafı "höö" şeklinde bakakaldı.. galiba yakında Gülbeyaz gibi konuşacağım :)

chaylack
16-09-07, 11:59
ya demek kendide çok etkileniyormuş etkilenmicek gibi değilki çok doğal bi diziyidi yaşananların hepsi gerçekmiş gibi yansıtıldı söylenen sözler deseniz öyle herşeyiyle bambaşka kendiside baştan zaten etkilenmese girmez bu işin içine hepimiz büyülendikmi ne hala etkisinden kurtulamıyoruz izledikçe izleyesimiz geliyor :)ilk yayınlandığı zaman bende kendimi acayip kaptırmıştım diziye :)ayrıca bende özendim gidip deniz yıldızı kolyesi almıştım :)

ikizlerbur
16-09-07, 17:14
Hatiies böyle özel bişeyi bizle paylaştığın için çok teşekkürler
Bunu duymak çok hoşuma gitti keşke bu forumdan,burda yaptığımız herşeyden,konuştuklarımızdan hatta damlanın senaryosundan haberi olsa
hoşuna gidermiydi acaba??
Demek ki sadece gülbeyaz bizi etkilemiş
Acaba Şevval Samı bu kadar etkileyen ne üstelik üzerinden bu kadar uzn süre geçmiş olmasına rağmen...

mertfirat
16-09-07, 17:59
dizinin şu an tekrarları veriliomu acaba??

Roxelanne
16-09-07, 18:04
hayır kanald de ve dmaxteki tekrarlar bitti malesef.. :(

dml
16-09-07, 18:10
Bunu duymak çok hoşuma gitti keşke bu forumdan,burda yaptığımız herşeyden,konuştuklarımızdan hatta damlanın senaryosundan haberi olsa
Acaba Şevval Samı bu kadar etkileyen ne üstelik üzerinden bu kadar uzn süre geçmiş olmasına rağmen...

Hatiies evet benim de çok hoşuma gitti cevabı!
Çok merak etmişimdir her zaman özellikle de Şevval ablayla Nejat abinin dizi hakkındaki düşüncelerini. Şevval ablanın bu şekilde düşünmesi beni çok sevindirdi...
ikizlerbur'cuğum ister istemez ben de aynı şeyi düşündüm... Keşke bu forumdan haberi olsa, haberi varsa da arada ziyaret etse. Çok zaman ayırmaya gerek yok, birkaç cümlelik mesaj bile değer verdiğini gösteriyor zaten...
Senaryo konusunu düşünmemiştim ama bak:img-in_lo
Şimdi ben de merak ettim, duysa ne düşünürdü acaba diye:img-blush

Hatiies
16-09-07, 21:49

Cnm bisey degil, sizinle paylasmak istedim, sizde Gülbeyaz'i cok seversiniz diye:img-yes: Isterseniz sorabilirim sizin icin Sevval Sam'a, nedir onu bukadar etkileyen diye..:img-wink: Ya ben simdi en iyisi bir özel mesaj atim Myspaceden:img-wink: Bende çok merak ettim valla, Belki cvp verir:happy0064

chaylack
17-09-07, 12:08
Hatiies evet benim de çok hoşuma gitti cevabı!
Çok merak etmişimdir her zaman özellikle de Şevval ablayla Nejat abinin dizi hakkındaki düşüncelerini. Şevval ablanın bu şekilde düşünmesi beni çok sevindirdi...
ikizlerbur'cuğum ister istemez ben de aynı şeyi düşündüm... Keşke bu forumdan haberi olsa, haberi varsa da arada ziyaret etse. Çok zaman ayırmaya gerek yok, birkaç cümlelik mesaj bile değer verdiğini gösteriyor zaten...
Senaryo konusunu düşünmemiştim ama bak:img-in_lo
Şimdi ben de merak ettim, duysa ne düşünürdü acaba diye:img-blush

Hatiies'in yazdıkları gerçekten çok hoş çok samimice itiraf etmiş
şevval ablamızın dizifilmden haberi var arada özellikle onun sayfasından haberi var keşke dediğin gibi buraya da girip baksa hatta üye olup yazsa süper olurdu :)

Hatiies
17-09-07, 15:52
Hatiies'in yazdıkları gerçekten çok hoş çok samimice itiraf etmiş
şevval ablamızın dizifilmden haberi var arada özellikle onun sayfasından haberi var keşke dediğin gibi buraya da girip baksa hatta üye olup yazsa süper olurdu :)

Ya ben onun çoktan buraya üye oldugunu, ve arada bir girip baktigini sanmistim:icon_sorr Çunkü Bir arkadas(üye) öyle demisti bana, "eeh sey" kim oldugunu unuttum:img-blushAma kim bilir.. Belki gercekten üye olmustur ve çaktirmadan oda yorum yaziyodur...?:happy0064:img-icecr

ikizlerbur
17-09-07, 20:33
Üye olduğunu ilk kes duyuorum ama olabilir belkide üyedir bizim keşke haberi dediğimiz şeylerden belkide çoktaaan haberi vardır:)

Roxelanne
06-10-07, 20:00
selam dostlar,kaptaninuz celdu :)

ayy nasil da özlemisum burayi,keşke Gülbeyaz olsaydı da bol bol yorumlar yazsaydim...

yazcak bişey yok,gülbeyaz ı ve personelimi çok özledim :( hoşçakalın...

emosss
07-11-07, 20:22
valla bende çok özledim..
yazın ne kadar zevkli geçiyodu..
keşke tekrar yayınlasada doya doya yorum yapsak..

şevvalce
07-11-07, 20:32
evet ya ben de çok özledim gülbeyazı:img-blushinşallah yayınlarlar yine ve bizde izlerizz:img-yes:

benhermi
08-11-07, 18:59
evet geçtiğimiz yaz gerçekten gübeyaz sayesinde çok güzel geçmişti...

dediğiniz gibi keşke tekrar yayınlanmaya başlasa da doya doya yorum yapsak...:img-in_lo

ikizlerbur
09-11-07, 16:45
Bende çok özledim Gülbeyaz' hastalık gibi birşey Gülbeyaz benim için
İnş. tekrar yayınlanır:img-yes:

efran_albatros
10-11-07, 22:35
Bende çok özledim Gülbeyaz' hastalık gibi birşey Gülbeyaz benim için
İnş. tekrar yayınlanır:img-yes:

aynı şekilde benim içinde .ezberledim artık bütün bölümlerini ama yine de doyamıyorum:sad53:.bir sezon yayınlanmasının en kötü tarafıda bu.keşke elimizde daha çok bölüm daha çok gülbeyaz kadir sahnesi olsaydı diye düşünmeden edemiyor insan.

dml
11-11-07, 01:59
Bu kadar Gülbeyazlı geçen bir yaz sonrası cidden çok uzaklaşmış gibi hissediyorum ben de ama Gülbeyaz aslında hayatımın hep içinde, diziyi sürekli izlemesem de (ki artık tüm bölümleri kayıtlı olduğu için aslında tv'de beklemeye de gerek yok ama işte alışkanlık!) Şevval abla, Nejat abi başta olmak üzere tüm oyuncular hep bir şekilde karşımda ve onları gördükçe yüzümde direkt oluşan gülümsemeyi de zaten Gülbeyaz'a borçluyum :img-yes:
Neyse sözü uzatmayayım...
Bir ara olduğu gibi bu forum dolup taşamasa da bu forumda bulunmuş ve hala şu sayfalara göz gezdirmekte olan kişilerin benle aynı şekilde hissettiklerini ve düşündüklerini biliyorum, ve bu yüzden bu sayfadan giderken de gözüm arkada kalmıyor.
Yani sayfalar boş gözükse de gelince ses yankılanmıyor, çünkü aslında tüm Gülbeyazseverler olarak biz hep buralardayız...

Hepinize sevgiler...
:)

saso
11-11-07, 02:08
bu sayfaya hiç yorum yazmadım galiba ..
bu mesajımın sebebi de dml

arşivde dml nickini görünce hemen tıkladım ben sandım ki hırsız polis bölüm yorumu...birde ne göreyim gülbeyaz...:img-icecr

hiç yorum yazmasam da tekrarını bile kaçırmadıgım tek dizi...(tek çünkü HP min tekrarı yayınlanmadı hala:icon_sorr )

türk dizi tarihinde reytingi halka ulaşmayı başaran ender diziden biri...
halka ulaşmış ve seyircisinin aklından çıkmayan dizi..

bir çok dizi yayınlandıgı dönemde halka ulaşabilir ama seyircisi aylar sonra hatta yıllar sonra bile anımsayıp sahneleri ezbere biliyorsa o dizi özeldir..güzeldir...

en lerim içinde ilk üçdedir...

not:benim enlerim 5 i geçmez :img-wink:

chaylack
11-11-07, 12:54
bi daha yazın yayınlanır mı bilmiyorum ama buraya yazmadan önce bir bölüm videosunu izledim burda yazılanları okyunca bu dizi büyü gibi bişey hepimizi fena sarmış :)oyunculuklarıyla,hikayesiyle,müzikleriyle herşeyiyle muhteşem oyuncuların arasındaki uyum olsun herşey çok güzel personel her zaman burda dizimizi asla yalnız bırakmıcaz:):img-wink:

yaprak.dökümü
15-11-07, 16:18
gerçekten geçen yaz gülbeyaz tatilimize renk kattı.:)ama izlemeyeli çok uzun bi zaman oldu gibi geliyor bana.ara sıra videolarını izliyorum.her izlediğimde sanki ilk defa izliyormuş gibi oluyorum ve her izlediğimde keşke tv de tekrar yayınlansa diyorum.her ne kadar videoları izleme imkanım olsa da gülbeyazı tv de izlemek başka bi güzel oluyor.;)

şevkiye
25-12-07, 16:51
ay çok çok seviyordum bu diziyi
umarım yeniden tekrarları çıkar ben izlemeye doymuyorum:img-in_lo
gülbeyaz ve kadir muhteşemdii
zaten nejat işlerin oyunculuğuna bayılıyorum şevval samda dizide muhteşemdii

:::Tugce:::
21-01-08, 02:57
gusel ıstanbulumun gusel ilçesi beykozda çekiliyordu.
hatta gecen yaz beykoza gıttım.
neyse dızı harıkaydı.
ıkı taraf arasındakı atışmaları bır yana onların aşklarını islemk de benım ıçın ınanılmas bır keyifti
tekrarlarını ıstıyorummm:happy0064:good:

iklima=)
25-01-08, 01:28
ne kadar özlemişim..
kaç ay oldu gelmeyeli buraya.gelemeyeli daha doğrusu.okul dershane sınavlar derken bi de y.hanede olunca tabi.
geçen yaz ne de güzeldi gerçekten.ne doluydu burası imza-avatarcılar,bölüm fotografları ekleyenler,senaryolar,yorumlar.
en kısa zamanda yine aynı şekilde olması dileğiyle..
yaz döneminde tekrar yayınlanır umarım bunun için mail de atabiliriz.

şevvalce
25-01-08, 13:23
hakikaten yaa,ben de çok özledim o günlerimizi:icon_sorrhergün gülbeyazı izledikten sonra hemen buraya gelip uzun uzun bölüm yorumlarımı yapmayı özledim,her bölümden birsürü resim çekip eklemeyi özledim..buradaki güzel sohbetlerimizi özledim..tabi yine hergün mutlaka gülbeyazdan videolar izliyorum,gülbeyazsız yapamam çünkü ama hepbirlikte aynı anda izleyip üzerine konuşmak,yorumlar yapmak apayrı bir zevkti..ahh ahh inşallah tekrardan verirler gülbeyazımızı ve yine eski günlere döneriz gülbeyazlı günlerimize:):img-blush
herkese sevgiler..bye

dml
27-01-08, 22:37
Hey gidi Karadeniz...
Bugün ilk bölümden başladım izlemeye, 21 günlük tatilim var o yüzden 26 bölümü her gün 1, en fazla 2 bölüm izleyerek geçirmeye karar verdim. Kendimce bir çeşit nostalji anlayacağınız...
Aslında bu yaz bana Gülbeyaz'ı geri verdi diyebilirim, hep bir şekilde hayatımın içindeydi ama zaman zaman Gülbeyaz aşkım depreşiyordu, artık o depreşme modundan hiç çıkmaz oldu:)
Her bölümünde ayrı bir güzel replik, her bölümünde hiçbir şey eksilmeden sürekliliğini sürdüren o muhteşem tat, harika oyuncular (ki bu özelliklerinin kaynağı doğallıklarıydı bence), arka fonda hep güzel bir şehir = GÜLBEYAZ!!!

Hep buralarda olabilmek dileğiyle..

Roxelanne
29-01-08, 21:16
Ooo Tayfa toplanmiş ufaktan !! :)

Nasilsinuz personel... Valla tatili firsat bildum,ben de elumde olan bikaç bölumu izleyrum dersaneden vakit kaldukça...

Deee,boyle yazmayi da unitmişum,en iyisi tadında bırakmak.. :)

Umarım bu yaz yeniden yayınlarlar Gülbeyaz'ımızı.. Videolardan izliyoruz o ayrı da.. Tv başında bekleyip,sonra da koşup burada bişeyler paylaşmanın tadı bambaşka bence..

Kaptanınız iyi geceler diler...

aycaaa
02-02-08, 02:12
ya arkadaşlar ben bu gülbeyaz dizisini o kadar çok severdim ki :icon_sorr aşkları falan çok sade,çok masum, çok temizdi ama elimde hiçbir bölümü yok:icon_sorr lütfen çok rica ediyorum elinde bütün bölümleri olan arkadaş varsa benimle irtibata geçebilir mi?lütfen gerçekten tekrardan izlemeyi çok istiyorum karşılığında bende dizi ya da film yollarım elimde elveda rumeli'nin bütün bölümleri,aydan şener'in oynadığı çalıkuşu dizisi ve çok güzel filmler var karşılığında yollarım yeter ki bana gülbeyazın bütün bölümleri olsn:icon_sorr:sad53: görüşürüz...

G_didem
10-05-08, 19:28
Okulların kapanmasına, yazın o sıcacık günlerinin yavaş yavaş gelmesine ve akabinde dizilerin sezon finali yapıp yerine yazlık dizilerin geliceği o günler iyiden iyiye yaklaşmışken aklıma bi anda nedense 'Gülbeyaz'ımız geldi. Ve yine nedense kendimi burada buluverdim:)

Kısacası yaz tatili diyince aklıma geçen yaz burda geçirdiğimiz o güzel zamanlar geldi arkadaşlar. Bölümlerimiz biraz bölük pörçük yayınlansada, her bölümün başı sonu birbirine girsede yinede yılmayıp izler, ne güzel yorumlar yapardık burda, sohbetlerimizi ederdik.

Keşke bu yazda kanal dizimizi yayınlasa, bizde yine geçen seneki gibi tam kadro burda olsak ve özlediğimiz o günleri bi kez daha yaşasak....:img-wink:

Hepinize selamlarrrrrr...bye

ya arkadaşlar ben bu gülbeyaz dizisini o kadar çok severdim ki :icon_sorr aşkları falan çok sade,çok masum, çok temizdi ama elimde hiçbir bölümü yok:icon_sorr lütfen çok rica ediyorum elinde bütün bölümleri olan arkadaş varsa benimle irtibata geçebilir mi?lütfen gerçekten tekrardan izlemeyi çok istiyorum karşılığında bende dizi ya da film yollarım elimde elveda rumeli'nin bütün bölümleri,aydan şener'in oynadığı çalıkuşu dizisi ve çok güzel filmler var karşılığında yollarım yeter ki bana gülbeyazın bütün bölümleri olsn:icon_sorr:sad53: görüşürüz...

Sevgili aycaaa, malum 'tıkla izle' sitesinde dizimizin sanırım bütün bölümlerine yakını zaten mevcut. Geçen yaz forumumuzun yardımsever arkadaşları hiç üşenmeden yorulmadan bölümleri o siteye eklemişti zaten. Ordan ulaşıp izleyebilirsin Gülbeyaz'ı.

emosss
18-05-08, 10:04
bende çok özledim yaa:icon_sorr
diziden çok burdaki sohbetlerimizi özellikle..
inşallah bu yaz yine verirler tekrarını..
kanal dde olmasa bile euro dde verilir diye umuyorum ben..

efran_albatros
18-05-08, 21:21
bende iple çekiyorum hele bir diziler sezon finallerini yapsın.İnşallah yayınlanacak gülbeyaz.aslında video sitelerinde de var bölümleri ama burada gün gün izleyip konuşması bir başka

dml
19-05-08, 00:37
Ben nerdeyse eminim tekrarlarının verileceğinden:)
Kanal D bu konuda emin çünkü, saat 14:00 civarında yayınlandığında Gülbeyaz'ın takipçilerinin bıkmadan usanmadan tekrar tekrar izleyeceğini biliyor ve bu yüzden her yaz yayınlıyor.
Bu yaz bir istisna olması için bir neden yok diye düşünüyorum ve uzun uzun yorum yapacağımız Gülbeyaz dolu yazı iple çekiyorum:)

Tüm Gülbeyazseverlere sevgiler...

karanlık86
27-05-08, 20:04
merabalar...
ben de gülbeyaz izleyicilerindenim...benim bulunduğum mekanda çekilmişti...:)
inşaallah bu yazda tekrarı olur...:) karadeniz dizileri ayrı güzel oluyor.belki gülbeyaz ile fırtına dizisini bu yaz izleme şansımız olur..inşaallah.

dml
19-06-08, 03:48
Ben inanıyorum en yakın zamanda Kanal D'nin Gülbeyazın tekrarlarını vermeye başlayacağına...
Gülbeyazsız bir yaz düşünemiyorum!
Senaryom ve Gülbeyaz çalışmalarımın devamının da bu yaz geleceğini buradan söyleyeyim :)

Gülbeyaz'ı özleyen herkese sevgiler...

Roxelanne
19-06-08, 12:43
dml seninle yine burda karşılaşmak ne güzel.. Ben de senin gibi Gülbeyaz'sız bir yaz düşünemiyorum,günün o en sıcak saatlerinde burada buluşup bölüm yorumlamanın tadı bambaşka..

Senaryolarını da çok özledim,merakla bekliyorum :)

Roxelanne
06-07-08, 01:05
DMax te saat 01.40ta Gülbeyaz varmış,ama çok geç yaa :( Şöyle doğru düzgün bi saatte olsa da izlesem :(

gunes07
07-07-08, 02:23
DMax te saat 01.40ta Gülbeyaz varmış,ama çok geç yaa :( Şöyle doğru düzgün bi saatte olsa da izlesem :(

hadi yha digiturktede d-max yok :img-cray:

keşke kanal d de yayınlanmaya baslasa.:icon_roll:icon_roll

G_didem
10-07-08, 18:24
Yazın ortasına gelmişken hala yayınlanmamış olması beni üzüyo. Dmax'ta gecenin bir yarısı yayınlanmış neye yarar:(
Artık bu saatten sonra da olurmu bilmem, gerçi kanalde bu ne zaman hangi diziyi yayınlayıp bi anda kaldırıcağı falan hiç belli olmuyo:img-wink:
Bi bakmışız başlamış:)

Roxelanne
10-07-08, 18:30
inşallah yaa. cülbeyaz yaz aylarinun klasiğudur da :D

dml
13-07-08, 22:26
kesinlike gülbeyaz bir klasik.. ben ümidimi kaybetmedim, dmax'te yeni başlattıysa kanal, belki kanal d de bundan sonra başlatacaktır...
buradaki yorumları da çok özledim, keşke geçen yaz gibi yapabilsek!

Roxelanne
13-07-08, 22:29
bugün normal bi saatte,saat 14.30da gülbeyaz vardı dmaxte.. keyifle izledim,o kadar çok özlemişim ki.. dursunoğlularının tekne açılışı yaptığı bölümdü.. tekne sürüklenirken necmiye-vahap çiftinin olduğu sahneler falan acayip komikti,çok özlemişim.. keşke hep erken saatte çıksa böylee :) :)

efran_albatros
15-07-08, 02:32
başlasın artık gülbeyaz.Valla burnumda tüttü o kadar yani:img-cray:.başlasın artık bu forumda dolar o zaman.başlasın artık...

şevvalistpelin
15-07-08, 16:47
Gülbeyaz benim var olma sebebim
Eğer böyle bi dizi olmasaydı izleyenler olarak gerçek aşkın ne kadar zor ama aslında bi o kadarda tatlı olduğunu anlayamayacaktık... :img-in_lo
Bir an önce yayınlamaları lazım
Nerdeyse yaz tatili bitti
Bu kadar insan Kışın izleyemez diziyi :img-wink:

şevvalce
15-07-08, 18:30
bugün normal bi saatte,saat 14.30da gülbeyaz vardı dmaxte.. keyifle izledim,o kadar çok özlemişim ki.. dursunoğlularının tekne açılışı yaptığı bölümdü.. tekne sürüklenirken necmiye-vahap çiftinin olduğu sahneler falan acayip komikti,çok özlemişim.. keşke hep erken saatte çıksa böylee :) :)

offfffff yaaa dmax şifreli bizde olamaz yaa:(:(çok şanslısın kübraa,keyfini çıkar..Gülbeyaz'ı nasıl özledim anlatamam,malum site de kapalı zaten offf:(

Roxelanne
15-07-08, 18:45
offfffff yaaa dmax şifreli bizde olamaz yaa:(:(çok şanslısın kübraa,keyfini çıkar..Gülbeyaz'ı nasıl özledim anlatamam,malum site de kapalı zaten offf:(

canım üzüldüm yaa :img-cray: biz yeni tv aldık,dsmart da bağlattık izleyebiliyorum.. h.sonları çıkıyo işte,gece de vardı aynı gün ama onu izleyemedim.. keşke kanaldde başlasa :(

şevvalce
16-07-08, 16:09
canım üzüldüm yaa :img-cray: biz yeni tv aldık,dsmart da bağlattık izleyebiliyorum.. h.sonları çıkıyo işte,gece de vardı aynı gün ama onu izleyemedim.. keşke kanaldde başlasa :(

evet yaa keşke:img-blushhakikaten geçen yazı çok özledim,ne kadar zevkliydi..hergün gülbeyazımızı izledikten sonra buluşma yerimize gelir,her anını her repliğini,her sahnesini hiç bıkmadan sıkılmadan defalarca konuşur,üzerinde tartışırdık,düşüncelerimizi paylaşırdık..aynı bölümleri daha önce birçok kez izlememize rağmen,hangi bölümde ne olacağını bilmemize ragmen yine ertesi günü sabırsızlıkla ve heycanla beklerdik:)
Gülbeyazı bu zamana kadar baştan sona kaç kere izledim,sayısını ben de unuttum gerçekten ama bildigim bir şey var ki bundan önce dmax te ve kanal d de her yayınlandıgında hiç kaçırmadan izledim ve sürekli de videolarını izlerim,her izleyişimde ayrı bir heycan,ayrı bir tat..Bu bambaşka bir duygu gerçekten,Gülbeyaz bambaşka bir efsane:)Bundan sonra yine verirlerse Gülbeyazımızı yine ilk günkü hatta ilk günkünden kat kat fazla heycanla ve keyifle izlerim:)Gülbeyaz gerçekten hayatımda çok çok özel bir yere sahip ,birçoğumuz için de böyle eminim..Hayatım boyunca ben nereye,Gülbeyaz da oraya olacaktır,hep içimde,aklımda,anılarımda kısacası hayatımın içinde:):img-blush

Roxelanne
16-07-08, 20:52
evet yaa keşke:img-blushhakikaten geçen yazı çok özledim,ne kadar zevkliydi..hergün gülbeyazımızı izledikten sonra buluşma yerimize gelir,her anını her repliğini,her sahnesini hiç bıkmadan sıkılmadan defalarca konuşur,üzerinde tartışırdık,düşüncelerimizi paylaşırdık..aynı bölümleri daha önce birçok kez izlememize rağmen,hangi bölümde ne olacağını bilmemize ragmen yine ertesi günü sabırsızlıkla ve heycanla beklerdik:)
Gülbeyazı bu zamana kadar baştan sona kaç kere izledim,sayısını ben de unuttum gerçekten ama bildigim bir şey var ki bundan önce dmax te ve kanal d de her yayınlandıgında hiç kaçırmadan izledim ve sürekli de videolarını izlerim,her izleyişimde ayrı bir heycan,ayrı bir tat..Bu bambaşka bir duygu gerçekten,Gülbeyaz bambaşka bir efsane:)Bundan sonra yine verirlerse Gülbeyazımızı yine ilk günkü hatta ilk günkünden kat kat fazla heycanla ve keyifle izlerim:)Gülbeyaz gerçekten hayatımda çok çok özel bir yere sahip ,birçoğumuz için de böyle eminim..Hayatım boyunca ben nereye,Gülbeyaz da oraya olacaktır,hep içimde,aklımda,anılarımda kısacası hayatımın içinde:):img-blush

canım ya,hepimizin duygularına tercüman olmuşsun..bugün bilgisayarda yanlışlıkla açtım gülbeyazı.. ama açış o açış.. bi oturuşta 2 bölüm peşpeşe izlemişim,annem hadi yemeğe demese kalkamazdım hiç herhalde.. repliklerini artık ezbere biliyoruz,ama her seferinde ne olacak diye merak ediyoruz.. böyle bi dizi çekilmedi bence bugüne kadar.. Gülbeyaz bi efsane ve bizler bu efsaneyi gücümüz yettiğince yaşatıcaz..

"Kanal D, duy artik sesumuzi da !!"

:img-cray:

G_didem
17-07-08, 16:22
canım ya,hepimizin duygularına tercüman olmuşsun..bugün bilgisayarda yanlışlıkla açtım gülbeyazı.. ama açış o açış.. bi oturuşta 2 bölüm peşpeşe izlemişim,annem hadi yemeğe demese kalkamazdım hiç herhalde.. repliklerini artık ezbere biliyoruz,ama her seferinde ne olacak diye merak ediyoruz.. böyle bi dizi çekilmedi bence bugüne kadar.. Gülbeyaz bi efsane ve bizler bu efsaneyi gücümüz yettiğince yaşatıcaz..

"Kanal D, duy artik sesumuzi da !!"

:img-cray:

Duyuyodur da işine gelmiyodur Kübra :)

Aslında her daim izlenmiştir bizim dizimiz. Bilmem kaçıncı tekrarına rağmen şimdi yayınlansa yine reytingler hiçte fena gelmez bana kalırsa. Geçtiğimiz senelerdeki tekrarlarından biliyoruz bunu. Ne kadar eski olmasına rağmen tekrarı bile gayet iyi yerlerdeydi Gülbeyazın.

Bakalılm artıkk, Ağustos başına kadar yayınladı yayınladılar, ondan sonra şans vericeklerini pek düşünmüyorum malesef. Bi yandanda d maxta verilmesini iyiye işaret olarak görmek istiyorum aslında. Umarım kanald d'de de başlar bir an önce...

Merakla bekliyorum bende :img-wink:

şevvalistpelin
17-07-08, 16:33
Gülbeyaz eskimeyen diziler arasında ilk sırada yer alıyor
Süreklide yer alacaktır eminim
En azından hayranları unutmayacak ve unutturmayacaktır...
Bunda (her zaman söylüyorum) oyuncuların payı çok yüksek
Sanki bizi Karadenizde yaşattılar dizi oynadığı sürece....
Kanal d'de galiba,bu sene,ne yazık ki diziyi göstermeyecek.Dediğiniz gibi eğer dmax'te varsa yayınlamazlar :img-cray:

KOZA92
22-07-08, 07:05
arkadaşlar ben fazla bu foruma yazı yazmadım ama elimden geldikçe takip etmeye çalışıyorum bu kadar kişi kanald de tekrarının verilmesini istiyoruz bir mail atsak bişeyler yapsak geçen yıl ne güzel veriyolardı.bu yetkilileride hiç anlamıyorum gülbeyaz tam yazın izlenecek kıvamda bir dizi verseler nolur sanki :(

efran_albatros
24-07-08, 01:28
biraz daha bekleyelim.belki ağustosu bekliyordur kanal.çok fazla bölümü yok zaten çabuk biter.onun için ağustos da başlar belki.bir umut...

Roxelanne
24-07-08, 13:25
Evet ağustos bekleniyor olabilir,şimdilerde annem dizisini veriyor ama.. bilmiyorum..

DMaxi olanlar cumartesi-pazar kaçırmasınlar .. saat 14.25 gibi başlıyor..

efran_albatros
08-08-08, 00:01
arada sırada dermanı izliyorum ondada aklıma hep gülbeyaz geliyor.şevval samın oyunculuğu ile alakalı değil kesinlikle.ama elimde değil o kadar alışmışım ki.kaç zaman geçti hiçbir dizi yerini tutamadı.tutamazda.çok ayrıydı çok özeldi.hep öyle kalacak.

Roxelanne
24-08-08, 21:08
ben izleyebilen şanslılardanım.. bu hafta tam kazım ın yüzük getirdiği yerde bıraktılar.. eylül de başlicam tekrar bölümleri indirmeye.. insana iyi celiyy... :)

G_didem
25-08-08, 17:52
ben izleyebilen şanslılardanım.. bu hafta tam kazım ın yüzük getirdiği yerde bıraktılar.. eylül de başlicam tekrar bölümleri indirmeye.. insana iyi celiyy... :)

Fena kıskanıyorum ya:(

Ne güzel bi dönem uydu sahiplerine açıktı şu kanal, nerden türeyiverdi şu d smart bilmem ne?:icon_whis Ne güzel izleyebilicektim. Kanald'den de bi hayır göremedik bu yaz sağolsunlar. Zaten habire izlediğim dizileri kaldırıp duruyolar iyice soğuyorum bu kanaldan. Gülbeyaz'ı yayınlarlarsa belki fikrim değişir diye düşünmüştüm ama şanslarını kaybettiler:img-hyste

Artık tıkla izle sitelerinde ve bilgisayarıma kayıtlı bölümlerimle idare ederim bundan sonra. Tv'den herkesin izlediğini bilerek izlemenin keyfi bambaşkaydı tabi ama bunada şükür...:)

Herkese selamlarbye

Roxelanne
25-08-08, 18:12
KanalD sabıkalı bu yaz. Hem Gülbeyaz'ı vermedi hem de Derman'ı kaldırdı :img-tomat:img-tomat tamam ben izleyebiliyorum ama herkesle beraber izleyip sonra burada yorumlar yapmak bambaşkaydı.geçen yazın cıvıltısını çok özlüyorum personel :img-cray:

diziyle ilgili bişi de yazayım yorum olarak..

bi önceki mesajımda dediğim gibi Kazım Gülbeyaz'a Başak cadısı da Kadir'in kapısına geldi ve bölüm bitti.. Artık işler karışıyor,kazım ve Gülbeyaz evlilik yoluna giriyorlar .. Acep ne olacak sonra :icon_whis

şevvalistpelin
30-08-08, 09:33
Bu gün saat 2'de var dmax'te
Ben izleyemiyorum ama bölümleri biliyorum artık
6 senedir ezberledim
Büyük ihtimal;
*Gülbeyaz Kazım'ın evlilik teklifini düşünmek için zaman isteyecek
*Başağ'ı görünce hayal kırıklığına uğrayacak
*En sonunda Kadir'e inat olsun diye Kazım'ın teklifini kabul edecek :img-cray:

Roxelanne
01-09-08, 06:30
:) ben de her repliği ezbere biliyorum canım,ilk günkü heyecanı yaşadığımı belirtmek için ufak bi edebi sanat yaptım işte..

bu hafta Demir dedeyi ölüm döşeğinde bıraktık. Haftaya hastane sahneleri var,artık Gülbeyaz & Kazım nikahı geliyor. Bugün Kadir o meşhur mektubunu yazdı..

off off :(

sedos_674
15-09-08, 11:08
bizim burda yani amasrada cekilmişti bu dizi
cokta güzeldi senaryosu,oyuncuları filan

pınar_88
03-10-08, 01:23
gerçekten çok güzel bir diziydi.
gerek müzikleriyle olsun, oyuncuları olsun. insanların tekrarını seyretmekten bıkmamasıda bunun bir göstergesi zaten
kazım koyuncu şevval sam düetide çok güzeldi o sahne dizinin en unutulmaz sahnelerinden biriydi...

Oo_esmer_kiz_Oo
17-10-08, 18:45
dermani kac defa izlemeye calistim Gulbeyazin tadini alirim dedim ama yokk hic, hic bir sey alamadim ya sevval sami cok sevmeme ragman hatta feridun duzagacida cok sevmeme ragmen izleyemedim. Ne zaman baksam GULBEYAZ geliyor aklima, o muhtesem diyaloglar, sarkilar; turkuler, o mukemel ask geliyor... ben de cok ama cok ozledim ya hemde fena halde cok :img-cray:

tugce_kr
01-12-08, 23:35
ben bu diziye aşıktım resmen yaa :) ah canlarım benm hayatımda en çok sevidiğim 3 diziden biri gülbeyazdı ,diğeri hırsız polis şimdide asi işte ama gülbeyazda her zaman bir efsane olarak kalıcak benim için . keşke o kadar çabuk bitirmeselerdi . ama yinede kadir ve gülbeyaz benim ilk unutulmaz çiftimdir . o zamanlar ben lise 1 deydim ve haftada bir diziden fazla izletmiyorlardı bana evdekiler . aynı dönemde asmalı konak vardı. ama ben hep gülbeyazı izlerdim cuma akşamlarımın vazgeçilmeziydi. ay böyle yazınca anılarım depreşti :) hala hatırlarım gülbeyazın nikah masasında hayır deyip kalktıktan sonra o camdan cama atılan seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum yazısını ve orda nası hüngür hüngür ağladığımı :) hele kadirin gülbeyaza yazdığı o mektup neredeyse ezberlemiştim izleye izleye :)
Beraber yaşlanmak,beraber ölmek istiyorum.Bir erkeğin bir kadına söyleyebileceği bundan fazla ne var ki? daha fazla birşey söyleme zaten kadir kalbime inicek diyordum o sahnede fonda o müthiş kazım koyuncu şarkısıyla...
uff ya bide şey vardı bu cümleyle resmen hıçkırmaya başlamamıştım ben ''Dünyanın bütün okyanuslarından vazgeçiyorum ve gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyorum. ''
off off bu dizi tamamen duygu üstüne saf aşkın üstüne kuruluydu . gerçekten çekenleride ,oyunucularınıda , yapımcılarınıda , dizide emeği geçen herkeside canı gönülden tebrik ediyorum . böyle bir dizi kolay kolay bir daha yapılmaz . gerçek karadeniz dizisiydi ve çok başarılıydı . tebrik ederim . ayrıca rahmetli kazım koyuncununda unutulmaz şarkılarıyla diziye ruh kattığı için teşekkür etmek istiyorum . keşke daha bir çok diziye can verebilseydi şarkılarıyla . ama allah onunda mekanını cennet etsin inş. unutulmaz bir müzik adamıydı. allah rahmet eylesin ...

mor kedi
21-12-08, 21:30
nejat işler ve şevval sam sevdiğim dizileri.ikisinnde bu dizisinden daha iyi dizisi yok.kısa mm çok güzel bir aşkı izlettiler bize şimdiki dizler gibi dizinin konusunun suynu çıkarmadılar..bitmesi gereken yerde bitirdiler.tadında bıraktılar.izlediğim en güzel karadeniz dizisi halende öyle

swetty_18
26-12-08, 10:33
İzledigim en güzel dizilerden bitanesiydi..
Sevval sam ve Nejat isler harikaydı:kahve

Yazın tekrarını vermelerini cok bekledim ama galiba sadece uyduda verdiler..Oda tamamı degil diye biliyorum..
Bır sürü Karadeniz filmi geldi gecti ama hicbiri gülbeyaz kadar zevk vermedi...:icon_sorr

chaylack
27-12-08, 18:04
evet geçen yaz verdiler ama çok az o gün hatırlıyorum herkes deniz'e giderken ben evde oturmuştum beklemiştim ama o günde yayından kaldırdılar hem zaten vermzler artık kanal d nin 15. yıl kutlamalarında bi sürü dizi gösterildi hatırlanmadı bile halbuki yayınlandığı zamanlarda herhafta 1.lik alan bir diziydi artık yayınlanmaz herhalde :icon_sorr