PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gülbeyaz-Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4

ehlocan
12-08-07, 18:29
Paylaşımlarımıza bu başlıktan devam edebiliriz..

Sevgiler
Ehlocan

Freddy
12-08-07, 18:30
Vay canına bu ne hız Hepimizi kutluyorum :) Ben dizi bitene kadar belki dolar başlık diyodum ama daha yarısında yeni başlık açıldı Hayır olsun nice başlıklara

emosss
12-08-07, 18:31
yeni başlık için teşekkürler..
bizde ümitlenmiştik arşivde açılır diye...
ehlocan senin bi bilgin yokmu bu arşiv konusunda

chaylack
12-08-07, 18:33
valla ya maşallahı var hakikaten de ne diyelim hayırlısı olsun yeni başlığımızın:):happy0064

bessie
12-08-07, 18:34
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun:img-wink:
Keyifli paylaşımlarda bulunuruz umarım bir önce ki gibi..
Kanımca finale ulaşmadan kapanır bu başlıkta bu hızla:img-wink::img-yes:

emosss
12-08-07, 18:38
zaten arşive geçmek istiyosak daha çabuk kapatmalıyız başlıkları...
bu yüzden bütün gülbeyaz severlerin katılımlarını bekliyoruz...

tribudat_17
12-08-07, 18:55
yeni başlık hepimize hayırlı olsun arkadaşlar!!!Resimler çok güzel,hepinize teşekkürler..:good:

didoem
12-08-07, 19:05
wayyyy yeni başlığımıza sonunda geçmişiz.:happy0064:happy0064tüm gülbeyazsverlere hayırlı olsun.denildiği gibi bir an önce bu başlığıda da kapatalım arşive alınma şansımız daha fazla olur.bu arada geçmiş başlıkta ve bu başlıkta emeği geçen herkese teşekkür ederim

emosss
12-08-07, 19:12
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun:happy0064

emos imzalar harika olmuş:good:
benhermi resimler için çok teşekkürler:img-wink:

saol cnm beğendiğine sevindim...
arşiv için gerçekten daha çok uğraşalım...
mesela geçen başlık 2 haftada kapandı...buna daha çok emek verelim 3-4 günde bitsin...şimdi biraz durgun sayılırız (yani bu durgun halimiz:P ) ama hafta içine girdiğimizde eminim daha iyi olucak...
bu arşiv işi için bi şekilde kendimizi daha çok göstermemiz gerekiyo..
hade bakalum nerde haraçet orda bereçet :)

Roxelanne
12-08-07, 19:31
Ooo hayirli olsun personeeel!! =) ehlocan'a yeni başluk içun teşekkür edeyruz :)

ustaa,resimler için çok teşekkürler,harikasın :)

az sonra muhabbete katilirum ama once islak kekumi islatmam lazum :) :)

sayosh
12-08-07, 19:41
Ooo hayirli olsun personeeel!! =) ehlocan'a yeni başluk içun teşekkür edeyruz :)

ustaa,resimler için çok teşekkürler,harikasın :)

az sonra muhabbete katilirum ama once islak kekumi islatmam lazum :) :)

kaptan kapatmışsınız valla eski başlığı..helal olsun...
aferim bizim personele...ee erşiv içi noldu

bkoolcikolatam
12-08-07, 20:06
Yeni Başlıgınız Gülbeyaz Ailesini Hayırlı Olsun Haftaiçlerini Sever oldum..

G_didem
12-08-07, 20:07
Eh sonunda muradımıza ermişiz, yeni başlık açılmış. Umarım bir önceki başlık gibi dopdolu geçer, güzel paylaşımlar olur:img-wink:
Yeni başlığımızdaki resimler için çok teşekkürler duygu.
Emine; kazım abimizin imzası çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
sarıseren; avatar için ve seda(sedoş); nejat işler resmi için teşekkürler. (isimlerde yalnışlık varsa beni düzeltin arkadaşlar):img-wink:

Arşiv işi başka bahara kaldı heralde, kimseciklerden ses seda yok:img-wink:

sayosh
12-08-07, 20:07
oh be yarın gülbeyaz var...şu haftasonları çabuk bitsin yawww:img-wink:

Roxelanne
12-08-07, 20:08

Valla arşiv işi bişey olmadi gibu... Çalişmalara tam gaz devam edelum personel,neydi,çalişmayani denize atayruk :img-icecr

Bizim bu akşam misafirlerimiz var,ama elimden geldiğince bişeyler yapıcam...

sayosh
12-08-07, 20:18
Valla arşiv işi bişey olmadi gibu... Çalişmalara tam gaz devam edelum personel,neydi,çalişmayani denize atayruk :img-icecr

Bizim bu akşam misafirlerimiz var,ama elimden geldiğince bişeyler yapıcam...

boşver sen keyfine bak misafirlerle ilgilen kaptan..biz çalışmları devam ettiririz çalışmayanu napıyoruz denize atayruzz:img-wink:

emosss
12-08-07, 20:23
ya kızlar ehlocan arşiv işinde bi gelişme olmadığını söyledi... o yüzden biraz daha gayret diyorum... adminlere göndermek için yazdığınız mesajı bi daha buraya eklerseniz iyi olur.. hep birlikte bi daha gönderelim

burada çalışmam için yorum yapanlara teşekkür ederim.. beğendiğinize sevindim...

sayosh
12-08-07, 20:26
ya kızlar ehlocan arşiv işinde bi gelişme olmadığını söyledi... o yüzden biraz daha gayret diyorum... adminlere göndermek için yazdığınız mesajı bi daha buraya eklerseniz iyi olur.. hep birlikte bi daha gönderelim

burada çalışmam için yorum yapanlara teşekkür ederim.. beğendiğinize sevindim...

haklısın bi de buraya koyalım..ama kim koyacak...fazla tuturamam ben:img-wink:

emosss
12-08-07, 20:29
haklısın bi de buraya koyalım..ama kim koyacak...fazla tuturamam ben:img-wink:

canım daha önce gönderenlerin özel mesaj kutusunda vardır herhalde..
şimdi eski başlıkta onu aramak çok uzun iş...
gönderen biri eklerse çok ii olur

sayosh
12-08-07, 20:41
ya ben öle msj göndermedim admine:img-yes:cvp vermiolarki kesin bişi söleseler de biz de umutlanmasak:icon_sorr

emosss
12-08-07, 20:44
ya ben öle msj göndermedim admine:img-yes:cvp vermiolarki kesin bişi söleseler de biz de umutlanmasak:icon_sorr

evet cvp vermiolar ama eminim dikkate alıyolardır...
o yüzden bol bol gönderelim...
gönderen biri çıkar elbet...

sayosh
12-08-07, 20:47
evet cvp vermiolar ama eminim dikkate alıyolardır...
o yüzden bol bol gönderelim...
gönderen biri çıkar elbet...

ya keşke çıksa emoş arkadaşım..arşive taşınsa da biz de rahatlasak onlar da:img-yes:

G_didem
12-08-07, 20:50
canım daha önce gönderenlerin özel mesaj kutusunda vardır herhalde..
şimdi eski başlıkta onu aramak çok uzun iş...
gönderen biri eklerse çok ii olur

Göndermek isteyenler için sevgili dml'nın hazırlamış olduğu metni ekliyorum arkadaşlar, buyrunn:img-wink:

Merhaba
Gülbeyaz ailesi olarak forum yetkililerinden bir ricamız olacak…
Dizifilm forumun gerçekten büyük bir çoğunluğu tarafından takip edilen bir sayfa Gülbeyaz’ın sayfası. Çeşitli aralıklarla tekrarları Kanal D, D Max ve Euro D’de de verilmeye devam ettiğinden ve de tabii ki dizinin tüm güzelliğinden ötürü Gülbeyazı unutmak cidden imkansız. Ki zaten daha önce de dediğimiz gibi Gülbeyaz sayfasının görüntülenme sayısı, ziyaretçilerin çokluğu ve foruma mesaj gönderen Gülbeyaz ailesi fertlerinin resimler, replikler, özel çalışmalar, imzalar, avatarlar, bölüm yorumları, replikler… ile sayfaları renklendirdiği de bilinen bir gerçek.

Öyle ki artık dizimizin sayfası, gündemdeki dizilerin çoğundan bile daha çok rağbet görmekte. Sayfa sayısı sürekli artmakta ve yepyeni çalışmalarla canlanmakta… Dizinin bitişinin üstünden 4 sene geçmesine rağmen bu kadar sıkı takip edilen bir forum sanıyoruz ki gerçekten zor bulunur…

Bu takibi kendi açımızdan kolaylaştıracağını düşündüğümüzden, sizlerden Gülbeyaz sayfasını Eski Diziler başlığından “Arşiv” başlığı altına almanızı rica etmeye karar verdik Gülbeyazseverler olarak.. Bu şekilde tüm resimler, bölüm yorumları, çalışmalar vs bir arada bulunup zamanla sayfalar fazlaca ilerlediğinde bulunması iyice zor hale geleceğine, Arşivde hepsi ayrı alt başlığa sahip olacak ve eklenen hiçbir şey de boşa gitmeyecek, ya da tekrar tekrar aynı resimler eklenmek durumunda kalmayacak. Kısaca sayfa daha düzenli hale gelecek; hem sizler için, hem de bizler için forum sayfamızın kullanımı daha kolay hale gelecek…

Senelerdir bu kadar ilgi görmüş, ilgi görmeye devam eden ve edecek olan Gülbeyaz dizisinin Arşiv kısmında olmayı hak ettiğini düşünüyoruz…
Umarım siz de bizlerle hemfikir olursunuz…
Sevgi ve saygılarımızla

Gülbeyaz Ailesi

emosss
12-08-07, 20:53
Göndermek isteyenler için sevgili dml'nın hazırlamış olduğu metni ekliyorum arkadaşlar, buyrunn:img-wink:

Merhaba
Dizifilm forumun gerçekten büyük bir çoğunluğu tarafından takip edilen bir sayfa Gülbeyaz’ın sayfası. Çeşitli aralıklarla tekrarları Kanal D, D Max ve Euro D’de de verilmeye devam ettiğinden ve de tabii ki dizinin tüm güzelliğinden ötürü Gülbeyazı unutmak cidden imkansız. Ki zaten daha önce de dediğimiz gibi Gülbeyaz sayfasının görüntülenme sayısı, ziyaretçilerin çokluğu ve foruma mesaj gönderen Gülbeyaz ailesi fertlerinin resimler, replikler, özel çalışmalar, imzalar, avatarlar, bölüm yorumları, replikler… ile sayfaları renklendirdiği de bilinen bir gerçek.

Öyle ki artık dizimizin sayfası, gündemdeki dizilerin çoğundan bile daha çok rağbet görmekte. Sayfa sayısı sürekli artmakta ve yepyeni çalışmalarla canlanmakta… Dizinin bitişinin üstünden 4 sene geçmesine rağmen bu kadar sıkı takip edilen bir forum sanıyoruz ki gerçekten zor bulunur…

Bu takibi kendi açımızdan kolaylaştıracağını düşündüğümüzden, sizlerden Gülbeyaz sayfasını Eski Diziler başlığından “Arşiv” başlığı altına almanızı rica etmeye karar verdik Gülbeyazseverler olarak.. Bu şekilde tüm resimler, bölüm yorumları, çalışmalar vs bir arada bulunup zamanla sayfalar fazlaca ilerlediğinde bulunması iyice zor hale geleceğine, Arşivde hepsi ayrı alt başlığa sahip olacak ve eklenen hiçbir şey de boşa gitmeyecek, ya da tekrar tekrar aynı resimler eklenmek durumunda kalmayacak. Kısaca sayfa daha düzenli hale gelecek; hem sizler için, hem de bizler için forum sayfamızın kullanımı daha kolay hale gelecek…

Senelerdir bu kadar ilgi görmüş, ilgi görmeye devam eden ve edecek olan Gülbeyaz dizisinin Arşiv kısmında olmayı hak ettiğini düşünüyoruz…
Sevgi ve saygılarımızla

Gülbeyaz Ailesi

didemcim çok teşekkür ederim...
bence hep beraber gönderelim.. ayrıca buraya sık uğramayan gülbeyaz hayranlarınada haber verelim.. kübranın imzasında nickleri görünüyo zaten...
hedeflerimiz: dizifilmadmin , rose , michelle

G_didem
12-08-07, 20:55
didemcim çok teşekkür ederim...
bence hep beraber gönderelim.. ayrıca buraya sık uğramayan gülbeyaz hayranlarınada haber verelim.. kübranın imzasında nickleri görünüyo zaten...
hedeflerimiz: dizifilmadmin , rose , michelle
Rica ederim Emine'cim, herşey dizimizin arşive taşınması için;) Umarım uğraşlarımız işe yarar..

emosss
12-08-07, 21:01
Rica ederim Emine'cim, herşey dizimizin arşive taşınması için;) Umarım uğraşlarımız işe yarar..

inşallah cnm biz elimizden geleni yapalım...
şuan elimizden gelende mesajı göndermek ve başlığın hızlı bitmesi için katkıda bulunmak...
hadi bakalım mesaj atmayanıda denize atıyoruz...
bu arada damlanında ağzına sağlık ,çok güzel yazmış...

ikizlerbur
12-08-07, 21:11
:happy0064:happy0064:happy0064
tebrik ederim arkadaşlar müthişsiniz harikasınız yani ne diyim başka size:)
yeni başlık,çalışmlar,resimler herşey harika
eet yarın gülbeyaz var izlemeye çalışıcam
ama ben önce cuma günkü bölüm için yorum yapiyim:)
dizinin en acı dolu,gözyaşı dolu bölümlerin başladığı bölümdür:icon_sorr
aslında herşyi bi nevi kadir başlatmış diyebiliriz gülbeyazında devamını getrmekte aşağı kalır yanı yok tabi:img-yes:
daha yazardımda şimdi hepsi aklımda deil tabi yorumları geç yazınca böle oluo :)
nese ben yine girmeye çalışıcam
hoşçakalınbye

ytrshora
12-08-07, 21:14
ya ben bu diziye bakmamıştım öğleden sonra oynuyorya şimdi bakıyorum çok güzelmiş yaw...

Hatiies
12-08-07, 21:16
vayy bee yeni baslik hayirli olsun!! :happy0064Masallah yani 4 sene sonra hala benim gibi bukadar buyuk Gulbeyaz hayranlari oldugunu bilmiyodum ama resmen 4uncu basligi acmissiniz, süpersiniz yaa ama ben malesef herrr gün Gulbeyazi izleyemiyorum cunki televizyon kumandasi heb kardesimin elinde oluor! Oda bu diziyi sevmiyor:icon_cry: Offfff :icon_sorr

sayosh
12-08-07, 21:22
valla sen kumandayı elinden bırakmamaya çalış ve izle dizimizi...kaptan yine döktürmüşsün çalışmaları..:happy0064

Hatiies
12-08-07, 21:30
valla sen kumandayı elinden bırakmamaya çalış ve izle dizimizi...kaptan yine döktürmüşsün çalışmaları..:happy0064

Hahahah kaç kere denedim ama bi türlü birakmiyo yaa kumandayi, sanki eline yapismis kumanda! :img-pilot

Roxelanne
12-08-07, 21:45
Neyse Gülbeyazcılarda karadeniz inadı var vazgeçmeyiz:img-yes:Umarım arşive taşınırız...
Çok özledim gülbeyazla Kadiri neyse yarın 2 günlük hasret biticek...

has koniştun personel!! bizde bu inat varçen herşeyun üstesunden geliruk evelallah :)

ben yarun nasul eve koştircağumu düşüneyrum

bessie
12-08-07, 21:50
has koniştun personel!! bizde bu inat varçen herşeyun üstesunden geliruk evelallah :)

ben yarun nasul eve koştircağumu düşüneyrum

Kübracım sen iyicene alıştın valla böyle konuşamaya:img-wink:
Bak benide huylandiriysun ben kardenuzlu değilum,karadenizlu gibi hissetmeye basladum bu forumda artuk:)

emosss
12-08-07, 21:52
ya ben bu diziye bakmamıştım öğleden sonra oynuyorya şimdi bakıyorum çok güzelmiş yaw...

öncelikle aramıza hoşgeldin... emin ol izledikçe daha çok tiryakisi olucaksın çünkü çok sıcak bi dizi...hatta burdaki çoğumuz bağımlısı olmuş durumdayız , allah bilir kaçıncı izleyişimizdir...

bu arada herkes o metni adminlere attı dimi?????

sedoş
12-08-07, 22:09
bnde yarın kacırcam galiba :icon_sorrkaçırmamak için depar atmam lazım eve kadar :)

sedoş
12-08-07, 22:13
sedoş arkadaşım eklediğin nejat işler fotoğrafının tam röportajı varmı sende.. yane nejat iş kazası derken ne kastediyorrr:icon_whis

maalesef tamamı yok ya bi tek bu resim var :( ama ne demek istediği açık dimi :img-blush

Mmmmusicman
12-08-07, 22:22
Ne kadar da haklısınız arkadaşlar. İnanın sigara, alkol gibi... Bğımlılık yapıyor olmasa idi, bende ilk yayın dönemlerinde 1 bölüm dahi kaçırmamak için çeşitli bahanelerle işten kaçmazdım. Üstelik o dönem bana dünyayı verseler 10 dakikamı o TV kutusunun karşısında harcamayacağımı bildiğim süreçe denk geliyordu. Sonra bir gün gitti o mavi gözler ekrandan, acizane bir SON yazısı ile :( Sanırım 4-5 ay sonrasında bir müzik daha duydum Tvden gelen. Araştırdığim sesler Sultan Makamı'na aitmiş... Yine bir Kazım Koyuncu imzası ile karşılatım. Normal olarak işten kaçmalar tekrar başladı. 16 yıldır TVde izlediğim 2 dizidir... Bir daha Tv karşısına beni geçirecek şans da YOK:sad53: Kendisini RAHMETLE Anıyorum!!! Kalasunuz sağlıcakla!!!

benhermi
12-08-07, 22:28
öncelikle aramıza hoşgeldin... emin ol izledikçe daha çok tiryakisi olucaksın çünkü çok sıcak bi dizi...hatta burdaki çoğumuz bağımlısı olmuş durumdayız , allah bilir kaçıncı izleyişimizdir...

Sanırım tam anlamıyla bağımlısıyız... :) yani yayınlanalı bu kadar yıl geçmiş bir dizi için bu kadar emek hangi başlıkta harcandı ki.. üstelik çok uzun da bir dizi değildi bizimki yani yıllarca sürmedi ama bu bizim ilgimizi azaltmadı...

yayınlandığı zaman cuma akşamlarıma hiçbir program koymazdım... o sene orta sondaydım ve sadece gülbeyaz ı izlerdim (her türlü yasağa rağmen...)

şimdi de hala kaçırmamak için herşeyi yapıyorum ve sanal ortamda da olsa ne yapmayı becerebiliyorsam onu yapmaya çalışıyorum... :)

not:arkadaşlar resimleri eklemeye başliyayım mı yoksa biraz daha bekliyeyim mi...?

emosss
12-08-07, 22:44
Sanırım tam anlamıyla bağımlısıyız... :) yani yayınlanalı bu kadar yıl geçmiş bir dizi için bu kadar emek hangi başlıkta harcandı ki.. üstelik çok uzun da bir dizi değildi bizimki yani yıllarca sürmedi ama bu bizim ilgimizi azaltmadı...

yayınlandığı zaman cuma akşamlarıma hiçbir program koymazdım... o sene orta sondaydım ve sadece gülbeyaz ı izlerdim (her türlü yasağa rağmen...)

şimdi de hala kaçırmamak için herşeyi yapıyorum ve sanal ortamda da olsa ne yapmayı becerebiliyorsam onu yapmaya çalışıyorum... :)

not:arkadaşlar resimleri eklemeye başliyayım mı yoksa biraz daha bekliyeyim mi...?

katılıyorum canım... şuan bile kaçırmamak için arkadaşlarıma kırk takla atıyorum.. bu dizi rüya işilerinin en güzel işiydi..
bu kadar yıldan sonra bile hala bu derece bağımlılıları var.. sanırım bi diziyi efsane yapanda bu...

not: cnm zamanın varsa bence ekle.. çünkü hatfa içi vaktin olmaz , üst üste birikmesin...

emosss
12-08-07, 22:49
Müthişsiniz arkadaşlar...İki gün girmedim yeni sayfaya geçilmiş çok güzel çalışmalar eklenmiş herkes,n emeğine sağlık...

emosss imzaların çok güzel olmuş çok çok sevdiğim bir sahne orada Kadir'in içkiyi kafaya diktiği bir karede ekleyip imza yaparsan çok şeymi istemiş olurum yani K.KOyuncu ve arkadaşalrı birde Kadir olam bir izma yaparsan kullanmak istiyorum..

Benhermi hakkın ödenmez arkadaşım ekeldiğin resimler için...

Yeni başlık açılınca eski başlıklar silinmiyor değilmi bir dolu çalışmalar var hepsi gider eğer arşive taşınmayacaksak bile eski başlıklarımız silinmesin....

öncelikle merak etme bu tip başlıklar silinmiyor.. genellikle oyunlar falan silinir...
ayrıca imzayı beğendiğine sevindim.. tabiki seve seve yaparım

bbu arada 4. sayfadaki mesajı adminlere atmayı ihmal etmeyin persone arkadaşlarım...

hewal
12-08-07, 22:55
öncelikle merak etme bu tip başlıklar silinmiyor.. genellikle oyunlar falan silinir...
ayrıca imzayı beğendiğine sevindim.. tabiki seve seve yaparım

bbu arada 4. sayfadaki mesajı adminlere atmayı ihmal etmeyin persone arkadaşlarım...

Geçen hafta attık ama kimse cevap vermedi en azından düşünüyoruz,olur yada olmaz denilseydi keşke böyle merak içinde kalıyoruz.Sağolsun ehlocan henüz bir gelişme yok dedi ama arşive geçmeyi arşivde olmayı gerçekten haleden bir dizi..Tekrarları bile bunca mesaj yazdırıyor çalışma yaptırıyor yayınlanan onca diziden daha fazla paylaşım var sayfalarda bekleyelim bakalım ne cevap gelecek....

ekin-yeldaa
12-08-07, 23:05
oh beee yeni başlığa geçmişiz...
tüm çalışmlar harika..ellerinize sağlık...
bu arada dizi bitmeden bi 2 3 başlığıda kapatırız..
bu arada bende şimdi göndereceğim adminlere mesajı :)

Roxelanne
12-08-07, 23:07
Kübracım sen iyicene alıştın valla böyle konuşamaya:img-wink:
Bak benide huylandiriysun ben kardenuzlu değilum,karadenizlu gibi hissetmeye basladum bu forumda artuk:)

:) valla boyle konişmaya başladum.. :)

ya ben.. karadenizle uzaktan yakından alakam yok.. saf Marmaralıyım.. hatta Balkan kızıyım ben :) anne-baba tarafları hep o taraflardan göçmen... Ama "Gülbeyaz büyüsü" böyle birşey işte..

İmzaları beğenen ve hatta rep veren personellere çok teşekkürler.. Ustaam resimelr harika valla kotayı aştırcan bana :)

yaamur_5
13-08-07, 00:02
aslında bu başlıkta hep karadeniz şivesiyle yazı yazsak?? bu da gülbeyazcıların bi avantajı, farklılığı olur!!!

emosss
13-08-07, 00:26
ee dinlen tabi biraz o kadarda insafsız değiliz , sen bize lazımsın daha...
şaka bi yana valla çok emek harcıyosun allah razı olsun...
fırtına_ çok gzl olmuş çalışmaların eline sağlık...

berencik_15
13-08-07, 08:11
vay vay yeni sayfamız açılmış hatta kaç sayfa ilerlemiş sayfamız hayırlı olsun hoş sohbetlerle dolsun diyelim:img-yes: benhermi bölüm resimleri için çok sağol

sayosh
13-08-07, 08:14
oh be bugün gülbeyaz var valla.çok sevinşliyimm:happy0064

EvaLongoria
13-08-07, 09:20
tebrikler arkadaşlar sayfa kapanmış yenisi açılmış =)

Bol çalışmalı bol paylaşımlı bir sayfa olması dileği ile..

Bugün kaçıncı bölümü izliyorsunuz bakalım ?

benhermi : imzanda ki bölüm kaçıncı bölümdü hatırlayamadım :(

emosss
13-08-07, 09:50
maşallah sabahın köründe uyanmışsınız..
bende hewal arkadaşın istediği imzaları yapıcam şimdi...
sonunda bugün izleyebilcez ya...neyse araya girmiym ben daha fazla..
kolay gelsin duygucum...

sayosh
13-08-07, 09:54
maşallah sabahın köründe uyanmışsınız..
bende hewal arkadaşın istediği imzaları yapıcam şimdi...
sonunda bugün izleyebilcez ya...neyse araya girmiym ben daha fazla..
kolay gelsin duygucum...

bana da yap yaw..ama kadir avatarları olsun:img-wink:

sayosh
13-08-07, 10:52
benhermi bence şimdi bırak bölüm resimlerini eklemeyi çünkü şimdi herkes gelir konuşma aralarında kalır zavvallı resimler:img-yes:

emosss
13-08-07, 10:55
bana da yap yaw..ama kadir avatarları olsun:img-wink:

yaparım cnm zaten geçen sayfalarda bi kaç arkadaş isteyince başlamıştım kadir avatarı yapmaya.. biraz daha yapınca eklerim sayfaya...
bu arada ne diyosunuz bu başlık kaç günde biter.. ben diyorumki 4 güne bakar..

emosss
13-08-07, 11:28
ahali nereye kayboldunuz yaa...neyse diziye yakın toplanırı herhalde..
bu arada adminlere atılacak maili burayada koyuyorum..bulmak kolay olsun..
öylesine bi bakiym ddiye uğrayan arkadaşlar sizde atarsanız sevinirz..
bu dizi arşivi hakediyoo...

Merhaba

Sevgi ve saygılarımızla

Gülbeyaz Ailesi

dml
13-08-07, 11:56
Ooo arkadaşlar taşınmışız 4'e...
Gerçi hepimizin isteği malum ARŞİV ama o da olacak inşallah!
benhermicim boş durmamış yine eklemiş resimleri;)
Ve tabii bir sürü çalışmalar gelmiş!
Dün internette sorun vardı akşam giremedim ama boş durmayayım diye klip yaptım yine, izlemek isteyenler malum sitede bulmaya devam edebilirler birazdan ekliyorum oraya... Gülbeyaz efsanesi - 2 ismiyle ekleyeceğim bu sefer..

Arşiv çalışmalarına gelince...
Buraya eklediğim o yazıyı tekrar tekrar göndermek mi iyidir, yeni yazılar yazmak mı emin olamadım ama herhalde aynı yazıyı çok kişinin göndermesi daha iyi olacaktır.. Bir cevap gelse göndermeyelim daha fazla derim ama cevap da gelmedi ki henüz:icon_whis

2.5 saat sonra 12.bölümde buluşalum bakalum!

(edit: hewalcim mesajlarını görmek ne kadar güzel bir bilsen! çok seviniyorum buraya yazdıkça sen... ve fettancım bakıyorum eklemişin kadir-nejat abimizin güzel imzasını.. ama sanki kendi kullandığın imzanda da "tanuduk yüzler göreyrum..." :icon_whis)

ekin-yeldaa
13-08-07, 11:57
oo arkadaşlar iyice ilerlemişiz....
bu arada 2,5 saat kaldı dizimizin başlamasına :happy0064:happy0064:happy0064 resimler harika benhermi...ellerine sağlık...
diğer imza ve avatar yapanlarında ellerine sağlık...bende birazdan bi imza yapacağım...
bu arada adminlere öm attım ben.:img-wink:

sayosh
13-08-07, 12:12
haklısın dml...bugünlerde bol bol üzülüp ağlicaz finali görmek bizi mutlu ediyoo:img-wink:

emosss
13-08-07, 13:05
ya kızlar kafayı yiyorum herhalde... normal bi yazıyı okurken bile karadeniz şivesiyle okuyorum...
tüm replikler ve çalışmlar için teşekkürler..
fettan avatarlar çok şeker olmuş...

ekin-yeldaa
13-08-07, 13:23
dml çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık..bu arada malum sitedeki gülbeyaz efsanesi 1 seyrettim daha 2. yoktu ama 1ç çok güzel olmuş..ellerine sağlıık :)
fettan seninde çalışmaların çok güzel olmuş..ellerine sağlık..
replikler içinde teşekkürler...
dizimizin başlamasına çok az zaman kaldı arkadaşlar..heyecan ne durumda:)
valla bende birazdan kalpten gideceğim :):)

sarıseren
13-08-07, 13:49
arkadaşlar daha önce eklenmiş miydi bilmiyorum ama bölüm özetleri buldum...

ON İKİNCİ BÖLÜM:

Kanal D'nin sevilen dizisi "Gülbeyaz" yine keyifli bir bölümle ekranda. Büyük beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde, daha önce Kadir'in hayatına girmiş olan gizemli bir kadın, Kadir ile Gülbeyaz'ın arasını açıyor.
Kadir'in geçmişinden çıkıp gelen gizemli kadın her şeyi alt üst etmiştir. Onun uzun süre önce kapattığını sandığı eksi bir defter şimdi tekrar açılmış görünmektedir. Gülbeyaz ise olanların mantıklı bir açıklaması olabileceği umudunu taşımaktadır.Kadir içinde bulunduğu durumu Gülbeyaz'a tam olarak anlatamasa da ondan kendisine biraz zaman tanımasını ister. Gülbeyaz da Kadir'i anlayışla karşılar. Ancak çok geçmeden gizemli kadın tekrar ortaya çıkacak ve Gülbeyaz, Kadir'in kafasındaki soru işaretlerinin asıl sebebini öğrendiğinde tepkisi de çok sert olacaktır.

ON ÜÇÜNCÜ BÖLÜM:

Karadenizli iki aile; Dursuoğulları ve Demiroğulları. Birbirine sevdalı iki genç; Gülbeyaz ve Kadir. Aşklar, çatışmalar ve maceralar. Cuma akşamları ekranın zirvesine demir atan dizinin bu bölümünde; Gülbeyaz ile Kadir'in arasındaki buzlar yavaş yavaş eriyor.
Yaşanan olaylardan sonra Gülbeyaz, Kadir'in de diğer Demiroğulları'ndan farklı olmadığına karar verir ve onunla arasına mesafe koyar. Kadir ile Gülbeyaz arasındaki çatışma yeniden alevlenmiştir. Ancak İmdat'ın sebep olacağı bir maceraya yine beraber girmek zorunda kalınca aralarındaki buzlar da erimeye başlar. Ama Gülbeyaz tekrar aynı acıları ve hayal kırıklıklarını yaşamamak için iki aileyi de etkileyecek bir karar alacaktır.

ON DÖRDÜNCÜ BÖLÜM:

Gülbeyaz teknede çalışmayacağını açıklamıştır. Beyaz Ana, Gülbeyaz'ın bunaldığını düşünerek bunu anlayışla karşılar.Gülbeyaz bu durumdan memnun gibi gözükse de aslında aklı teknededir. Kadir de teknede tek başına olmaktan dolayı rahatsızdır. Kadir, Gülbeyaz'la konuşur ama onu tekneye dönmeye ikna edemez.Kadir bu konuşma sırasında Gülbeyaz'ın tekneyi kendisi yüzünden bıraktığını öğrenince o da sürpriz bir kararla tekneyi bırakır.Kadir ve Gülbeyaz ağızlarını bıçak açmadan köşelerine çekilirlerken tekneyi kullanma görevi de Hami ve Tahir'e verilir. Ancak bunun pek de iyi bir tercih olmadığı kısa bir süre sonra anlaşılacaktır.

ON BEŞİNCİ BÖLÜM:

Taci ve Yunus, tek başlarına kasabaya dönmeye karar verince başlarına açılmadık dert kalmaz.
Kadir, Gülbeyaz, Kazım ve Başak çocukları bulmak için peşlerinden giderler. Bu yolculuk, Kadir ve Gülbeyaz'ın arasına biraz daha mesafe girmesine neden olur.Ancak bir yandan da birbirlerini kıskanmaya devam ederler. Bu arada Demiroğulları'nı büyük bir sürpriz beklemektedir

ON ALTINCI BÖLÜM:

Zeynep'in reklam fotoğrafı Demiroğulları'nda kriz yaratır. Demiroğulları bir yandan Zeynep'e verecekleri cezayı düşünürken diğer yandan da kendileriyle dalga geçen Dursunoğulları'yla uğraşmak zorunda kalırlar.
Baskılara dayanamayan Zeynep, fotoğraflarını kendisinden izin almadan çeken kişinin kim olduğunu bulmaya çalışır.Kadir ile Gülbeyaz'ın arası hala açıktır. Kazım, Gülbeyaz'la daha çok ilgilenmeye başlar. Başak da Kadir'i bir an bile yalnız bırakmaz.Birbirilerinden ne kadar uzak durmaya çalışsalar da aslında Kadir'in aklı Gülbeyaz da Gülbeyaz'ın aklı da Kadir'dedir. Kadir sonunda kalbinin sesini dinleyerek Gülbeyaz'a içini dökmeye karar verir.

ON YEDİNCİ BÖLÜM:

Kazım, Gülbeyaz'a evlenme teklifinde bulunur. Kadir, Gülbeyaz'ın cevabının ne olduğunu anlayamaz. Kazım'ın teklifi kısa süre içinde iki ailede de duyulur. Ancak ne Gülbeyaz ne de Kazım konu hakkında bir açıklama yapmazlar.
Kadir bir yandan Başak'la uğraşırken diğer yandan da ailesine Başak'la arasında ciddi bir şey olmadığını ispatlamaya çalışmaktadır.
Aynı zamanda da Gülbeyaz'ın Kazım'a verdiği cevabı bulmaya çalışmaktadır. Olayların gidişatından çıkan sonuç ise Kazım'ın Gülbeyaz'ı evliliğe ikna ettiği yönündedir. Ancak bazen gerçekler, göründüklerinden çok farklı olabilmektedir.

ON SEKİZİNCİ BÖLÜM:

Demir Ağa, kalbi sıkışınca öleceğini sanır ve rahatsızlığını kimseye belli etmeden herkesle tek tek vedalaşmaya başlar.Gülbeyaz'ın Kadir'e dönmesinden korkan Kazım alelacele Gülbeyaz'ı istemeye gider. Gülbeyaz'la arasındaki sorunları konuşarak çözemeyeceğini anlayan Kadir ise ona aşkını itiraf eden bir mektup yazar.Kadir, Gülbeyaz'dan mektubuna cevap niteliğinde bir mektup beklerken içinde mektup olmayan başka bir zarf alır. Zarfın içindeki şey Kadir'e yurt dışına gitme kararını verdirecek güçtedir.Demiroğulları, Demir'in tuhaf hareketlerinin sebebini doğum gününe bağlayıp hediyelerle onun yanına giderler. Ancak gördükleri manzara karşısında şoke olurlar.

ismail200
13-08-07, 14:29
ilk önce yeni başlık hayırlı olsun emoss ve duygu çalışmalar çok güzel izin varsa kullanmak istiyorum.

ismail200
13-08-07, 15:02
ismailcim o 21. bölümdü... :) ve ben de o bölümü 4 gözle bekliyorum....

bu arada sen bölümleri eklemekten bahsetmiştin...:img-blush ne durumdalar acaba... ayrıca sadece malum paylaşım sitesine mi ekliyeceksin yoksa link de hazırlayacak mısın...:img-blush

evet malum siteye koyucam biliyosun artık benim son günlerim elimden gelenin en hızlısını yapıcam.

(duygu bu arada senden bir istegim olucak.ne olacagını özel mesaj atıyorum şimdi.:img-wink:)

Fettan
13-08-07, 15:24
Bölümü netten izliyoruym bende Allah'ım Tahir'in Zeynep'e söyledikleri beni gülmekten öldürdü :)

Kiz kapi bu kapi Atasel onun ardında hihihihi:img-wink::img-wink:

hewal
13-08-07, 15:43
Bölümü netten izliyoruym bende Allah'ım Tahir'in Zeynep'e söyledikleri beni gülmekten öldürdü :)

Kiz kapi bu kapi Atasel onun ardında hihihihi:img-wink::img-wink:

Allah iyiliğini versin :) Gerçektende komik bir sahne şimdi düşündümde...

Tahir zaten hep komik Neşe ve arkadaşları oyun çalışırken içleirndne biri repliği unutuyor ve Tahir başlıyor replikleri söylemeye o sahnde bu bölümdemiydi çok hoş bir sahneydi :)

Roxelanne
13-08-07, 16:48
yıkıldım personel!!!

dersane h.içi +2 saat etüt koydu,gülbeyazı izleyemicem.. bugün de zaten koşarak geldim eve,tam jeneriğinde tv başındaydım.. netten izleyemem kota aldı başını gitti :( napıcam ben,keşke vcdsi fln olsaydı.. yardım edin bunalıma girerim been :( :( :( pcsinde gülbeyaz olup da cdye kaydettirebilceğim bi yakınım da yok pfff :(

bu arada bölüm süper,Başak hariç tabi,nası uyuz oldum nası uyuz oldum...zaten sinirliyim !!!

tuuuba
13-08-07, 16:58
merhaba arkadaşlar...
bugünkü bölüm yine çok güzeldi.
ayrıca imza ve avatar yapan arkadaşların hepsinin eline sağlık hepsi birbirinden güzeller.
imza ve avatar yapan arkadaşlarım( herkesi tam tanımadığım için) kullanmamda bi sakınca varmı acaba??

Roxelanne
13-08-07, 16:59
merhaba arkadaşlar...
bugünkü bölüm yine çok güzeldi.
ayrıca imza ve avatar yapan arkadaşların hepsinin eline sağlık hepsi birbirinden güzeller.
imza ve avatar yapan arkadaşlarım( herkesi tam tanımadığım için) kullanmamda bi sakınca varmı acaba??

yok canum,kullanmanda tabi ki hiçbi sakinca yok :)

Fettan
13-08-07, 17:01
Bu bölüm yine alakasız bir yerdemi kesildi benmi yanlış hatırlıyorum

Başak ne yüzsüz ama omlet çöpe gidince çok hoşuma gitti :)Kadir Başak'ın parmağındaki yüzüğü farkeidnce nasıl bozuldu acaba evlenmemiş olsaydı Kadir'in tavırları başka türlü olurmuydu Başak'a karşı gerçi sonunda Gülbeyaz'ı sevdiğini anlayacktı yine ama :icon_whis:icon_whis

sayosh
13-08-07, 17:02
yıkıldım personel!!!

dersane h.içi +2 saat etüt koydu,gülbeyazı izleyemicem.. bugün de zaten koşarak geldim eve,tam jeneriğinde tv başındaydım.. netten izleyemem kota aldı başını gitti :( napıcam ben,keşke vcdsi fln olsaydı.. yardım edin bunalıma girerim been :( :( :( pcsinde gülbeyaz olup da cdye kaydettirebilceğim bi yakınım da yok pfff :(

bu arada bölüm süper,Başak hariç tabi,nası uyuz oldum nası uyuz oldum...zaten sinirliyim !!!

boşver kaptan kafanı takma...bu arada imza ve avatarlar muhteşem olmuş ellerinize sağlık:happy0064

Roxelanne
13-08-07, 17:04
boşver kaptan kafanı takma...bu arada imza ve avatarlar muhteşem olmuş ellerinize sağlık:happy0064

nasi takmayayim personel,napcam ben şimdi Gülbeyazsizz!!!! :icon_sorr:icon_sorr

çalışmalar süper personel,belirtmeden geçemeyceğum :img-yes::img-wink:

Fettan
13-08-07, 17:04
yıkıldım personel!!!

Gece tekrarları var izleyebilirsen onları izle diyeceğum ama gece yarısını geçiyor başlamasu :)

Bu arada maşalalh süper çalışmalar ekleniyor:)Herkesin emeğine sağlık yeteneklei arkadaşlarum acep duvar kağıdı olarak kullanabileceğimiz çalışmalarda yapabilirmisinuz :icon_whis:icon_whis:icon_whis

ekin-yeldaa
13-08-07, 17:05
evet bugünkü bölüm çok güzeldi..
ya bir an önce şu düğün sahnesi gelsinnnn.

Roxelanne
13-08-07, 17:07
Gece tekrarları var izleyebilirsen onları izle diyeceğum ama gece yarısını geçiyor başlamasu :)

sabah 8,30da dersanede olmam gerek hepsinden önemlisi uydu yok bizde yani dmaxde :(

bu arada yazar mısınız bilmem ama emlakçıdaki replikler de süperdi... Gülbeyaz'la Kadir bi gün evli,bi gün nişanlı,öteki gün kardeş... aynı zamanda sevgili... doğru söylüyo Gülbeyaz..onlar kadar medeni hal değiştiren kimse yoktur herhalde :)

chaylack
13-08-07, 17:29
çalışmalar çok güzel olmuş valla emeklerinize sağlık bugün yine güzel bölüm izledik bu arada replikleri okurken bile şive ile okuyorum hatta konuşmaları seslerini duyuyormuşum gibi oluyor hissediyorum resmen :)o derece
bugün kü neydi yetmiyor başak bide kazım çıktı gircek araya ayy ayy:)

emosss
13-08-07, 17:33
çalışmalar çok güzel olmuş valla emeklerinize sağlık bugün yine güzel bölüm izledik bu arada replikleri okurken bile şive ile okuyorum hatta konuşmaları seslerini duyuyormuşum gibi oluyor hissediyorum resmen :)o derece
bugün kü neydi yetmiyor başak bide kazım çıktı gircek araya ayy ayy:)

hep o şişko damat yüzünden.. verdi alttan gazı...
belki kazım başından ümitsizliğe düşüp vazgeçerdi...
ayy bide doymuyo , 4 karadeniz pidesi ,3-4 ayran.. normal bi insan zaafiyet geçirirdi bee...

G_didem
13-08-07, 17:34
Burası neresi, nerdeyim ben, siz kimsiniz?:D :D Nolmuş buraya ya, site değişmiş ama güzel olmuş.:img-wink:
Neyse; Kübra'cım izleyemeyecek olman çok üzücü, senin adına çok üzüldüm. Ama biz sana burdan anlatırız elimizden geldiğince; repliklerle, resimlerle, imza-avatarlarla izlemiş kadar olursun belki.
İlk yarım saatten sonrasını izleyemedim bugün dizimizin. Dışarı çıkmak zorunda kaldım. (daha doğrusu zorunda kaldırıldım:img-wink:) Heralde yine alakasız bi yerde kesmişler, artık bende d maxtan telafi edicem.
Pek çalışkan personel arkadaşlarım; hepinizin ellerine sağlık, bütün çalışmalar çok güzel..

chaylack
13-08-07, 17:41
hep o şişko damat yüzünden.. verdi alttan gazı...
belki kazım başından ümitsizliğe düşüp vazgeçerdi...
ayy bide doymuyo , 4 karadeniz pidesi ,3-4 ayran.. normal bi insan zaafiyet geçirirdi bee...

valla ya ortada fol yok yumurta yok kız abi diyor abisi olarak görüyor bu yok gözü aç karnı aç işi gücü yalan dolan suçlusu o zaten sonrada hatasını anlamıştı tombilik :img-hyste

sayosh
13-08-07, 17:45
yine kesiverdiler bölümü yaw...ben de az önce final bölümünü izledim:happy0064çok güzel bitiyo...
sonu güzeldur üzülmeyun uşaklar...

emosss
13-08-07, 17:46
hadi ya anlamışmıydı hatasını bak ben onu hatırlamıyom... bir ara bu melek gibi bişey olmuştu gerçi o zamandır herhalde..
bu arada demin bi soru sordum arada kaynadı..tam olarak nerde kestiler ben izleyemedim son 15 dakkasını...

sedoş
13-08-07, 17:48
ah bee...

bi yandan kavustukları '' kuzu sarmasi :D:D'' oldukları bölümler gelse diyorum diğer yandan o zaman bitmesine az kalcak ikileme girdim ben .

ekin-yeldaa
13-08-07, 17:52
hadi ya anlamışmıydı hatasını bak ben onu hatırlamıyom... bir ara bu melek gibi bişey olmuştu gerçi o zamandır herhalde..
bu arada demin bi soru sordum arada kaynadı..tam olarak nerde kestiler ben izleyemedim son 15 dakkasını...

yine alakasız bi yerde kestiler..
gülbeyazla kadir imdat için gittiler ya şu emlakçıya...abi bu sırada teknede kimse yoktu kazım geldi oradaki kaptanlara sorduki bugün tekne çalışmayacak mı?onlarda dedilerki bilmiyoruz kadir gülbeyaz beraber gittiler...kazımda tekneni içine girdi...gülbeyazın resmine bakarak bişeyler dedi...sonra bitti yani ben orada bitti diye hatırlıyorum :)

d.cansel
13-08-07, 17:53
Ya yine sonunu izleyemedim 4'te çıkmam gerekiyor kurs var dizi kaçta bitiyor ve nerede kesildi biri bana anlatabilir mi ben en son Gülbeyaz'la Kadir İmdat'ın annesinin evine gitmişlerdi orada kaldım

emosss
13-08-07, 18:00
yine alakasız bi yerde kestiler..
gülbeyazla kadir imdat için gittiler ya şu emlakçıya...abi bu sırada teknede kimse yoktu kazım geldi oradaki kaptanlara sorduki bugün tekne çalışmayacak mı?onlarda dedilerki bilmiyoruz kadir gülbeyaz beraber gittiler...kazımda tekneni içine girdi...gülbeyazın resmine bakarak bişeyler dedi...sonra bitti yani ben orada bitti diye hatırlıyorum :)

saol cnm hakkaten niye böyle yaptılarki...
şimdi bi bölümden fazla veriyolar... o zamanda çabuk bitiyo..
üff ya ben son bölümde kesin ağlarım ..
mutlu son ama tutamam ben kendimi...

ekin-yeldaa
13-08-07, 18:02
saol cnm hakkaten niye böyle yaptılarki...
şimdi bi bölümden fazla veriyolar... o zamanda çabuk bitiyo..
üff ya ben son bölümde kesin ağlarım ..
mutlu son ama tutamam ben kendimi...

ya benim bu bölümde bile ağlayasım geldi :)
bide hüzünlü sahneleri öyle güzel şarkılarla süslüyorlar ki..
mesela bu bölümde şu lelele şarkısı varya çok etkileyeceği ya :img-in_lo

sudemnaz
13-08-07, 18:14
ne diziydi be okulu gidip gelirken tek konumuz gülbeyazdı serviste :(
cuma günleri ayrı bir heyecanla gelirdik eve pazartesi günü birbirimize anlatırdık :(
keşkebiraz daha sürseydi çok güzel bir diziydi...
gülbeyaz&kadir

sarıseren
13-08-07, 18:18
ya arkadaşlar bişey bu dizi niye erkenden bitmişti.Bütün bölümleri hatırlıyorum.Ama dizinin niye bittiği konusunda hiçbi fikrim yok:img-blush

summer___17
13-08-07, 18:19
her zamanki gibi çok güzeldi bölüm.Gülbeyazın tekrarlarını izlemek yeni bölümlerinin i izlemek gibi aynı heycanla aynı heveslee izliyor insan yine :)

çalışma yapan herkese çok teşekkürler. Arşive Nasıl geçicez ya bir an önce geçelim :good:

emosss
13-08-07, 18:25
ya benim bu bölümde bile ağlayasım geldi :)
bide hüzünlü sahneleri öyle güzel şarkılarla süslüyorlar ki..
mesela bu bölümde şu lelele şarkısı varya çok etkileyeceği ya :img-in_lo

evet ya hastayım o müziğe... kazım koyuncunun çok dnlendirici bi sesi var.. bide o müzikle dehşet oluyo...
ben bugün gülbeyazın şu sözünede bayıldım...
cümleye afedesunuzla başlayyip kaptanla bitirmeduğun içun cevap vermeyrum...

sudemnaz
13-08-07, 18:26
ya arkadaşlar bişey bu dizi niye erkenden bitmişti.Bütün bölümleri hatırlıyorum.Ama dizinin niye bittiği konusunda hiçbi fikrim yok:img-blush

ne kadar doğru bilmiyorum ama oyuncular fiyatlarını arttırmış yapım şirletiyle anlaşamamışlar...(ne kadar doğru bilmiyorum)
sonra oyuncular ayrı ayrı işlerde yer aldılar ben çok üzülümüştüm dizi bir anda bitince...
yani bence evlndiklerini görebilirdik vs.

ekin-yeldaa
13-08-07, 18:35
evet ya hastayım o müziğe... kazım koyuncunun çok dnlendirici bi sesi var.. bide o müzikle dehşet oluyo...
ben bugün gülbeyazın şu sözünede bayıldım...
cümleye afedesunuzla başlayyip kaptanla bitirmeduğun içun cevap vermeyrum...

ay evet ya o şarkı sende var mı eminecim...
birde dediğin gibi gülbeyazı o repliğine bittim bu bölümde :)

emosss
13-08-07, 19:19
ay evet ya o şarkı sende var mı eminecim...
birde dediğin gibi gülbeyazı o repliğine bittim bu bölümde :)

malesef yok cnm ama buluruz bizim personel çok yardım sever biliysun...
arkadaşlar hani kadir teknede gülbeyazın yanına gidiyo ya sonra gülbeyaz farkedip kaçıyo hemen.. işte tam orda çalan kazım koyuncunun ley le ley le laaaa müziği elinde olan varmı?? elinde video olanlar çeksede olur.. ayy ben bugünlerde çok şey istiyorum:icon_whis

birde dml arkadaşımızın yaptığı gülbeyaz efsanesi videolarını malum sitede oylamayı ihmal etmeyin...

göksu
13-08-07, 19:23
arkadaşlar naz elmasın oynadığı bölüm 13.bölüm demişti bi arkadaş bana.. yrn çıkacak diilmi? cewaplarsnız sevinirmm:img-yes:

sedoş
13-08-07, 19:24
malesef yok cnm ama buluruz bizim personel çok yardım sever biliysun...
arkadaşlar hani kadir teknede gülbeyazın yanına gidiyo ya sonra gülbeyaz farkedip kaçıyo hemen.. işte tam orda çalan kazım koyuncunun ley le ley le laaaa müziği elinde olan varmı?? elinde video olanlar çeksede olur.. ayy ben bugünlerde çok şey istiyorum:icon_whis

birde dml arkadaşımızın yaptığı gülbeyaz efsanesi videolarını malum sitede oylamayı ihmal etmeyin...

lele nin müzigu bnde vardur personel isteyenlere yollayabilirum :happy0064

ekin-yeldaa
13-08-07, 19:26
lele nin müzigu bnde vardur personel isteyenlere yollayabilirum :happy006

ve işte eminecim hemen yardım sever bi personelll :)
personel sana zahmet banada bi atsana şu şarkıyı...
bu arada kübracım ellerine sağlıık çalışmaların harika olmuş. :img-yes:

emosss
13-08-07, 19:37
ben demiştim yardımseverdir bizim personel diye...
kübracım eline sağlık bu arada çok güzel olmuşlar neresi saçma geldi sana..
göksu arkadaşım evet onun konusu geldi muhtemelen yarın görünür..olmazsa ertesi gün yani sen yarın kesin izle bugünlerde çıkar...
arşiv yazısını adminlere atmayı ihmal etmeyin yeni gelenlerde lütfen atsınlar adminlere.. yazı 4. sayfada..

Hatiies
13-08-07, 19:59
lele nin müzigu bnde vardur personel isteyenlere yollayabilirum :happy0064

Aa banada yollayabilirmusun bi zahmettt?? :img-blush:happy0064

bessie
13-08-07, 20:02
Yine almış başını gitmiş topik arkadaşlar çok ilerlemişsiniz:img-wink:
İmza avatar resim ekleyen herkeslerin ellerine sağlık:img-wink:
Heyecan kattı falan diyordum ama Başak'a uyuz oldum bugün bende hakkikaten yüzsüz bu kız:img-yes:
Gülbeyaz da iyi trip yaptı kadire:img-wink:
Bir arkadaşımız sormuş benim bildiğim kadarıyla yarın gelecek Naz Elmas:img-yes:

sayosh
13-08-07, 20:04
evet naz yarın geli...
yarın gülbeyazla kadirin arası ii olacak..yaşşa imdat:happy0064

Hatiies
13-08-07, 20:11
Bu arada calismalar felan hepsu çok cüzel olmuslar daha yenu cördüm..:happy0064 ellerinuze emeginuze sagluk canlaruMmm:)

sayosh
13-08-07, 20:16
buyriun bu akşamluk bi imza daha.. şimci kaptaniniz biraz test cozsün,sonra cene celicek :)

haydin personel kal sağlicakla!!

http://img116.imageshack.us/img116/2329/biarkisungr6.png (http://imageshack.us)

(Kadir'in bu sahnedeki hallerine eriyoruuuum :) :) )

orası ne komikti yaw öle...tuşa bi basıyo si çıkacağına do çıkıooo gülmekten ölmüştük ya orda:happy0064

Roxelanne
13-08-07, 20:23
orası ne komikti yaw öle...tuşa bi basıyo si çıkacağına do çıkıooo gülmekten ölmüştük ya orda:happy0064

ben de yıkılmıştım :)

ne güzel org kendi kendine alttan ritm veriyo,senin ne işin var saçma sapan notalarla :happy0064:happy0064:happy0064 komediydi yaa,Gülbeyaz tam kaptırıyo,aradan "zoort" şeklinde saçma bi nota :img-hyste:dito

sayosh
13-08-07, 20:26
:happy0064ay kaptan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...dio ya orda gülbeyaz
5 DK İHTİYAÇ MOLASI SONRA DEVAMM...BİR ŞARKİSUNN.

emosss
13-08-07, 20:34
bide müşterilerin karadeniz şivesiyle şarkıya eşlik etmeside çok güzeldi...
arkadaşlar şu an yayınlanan dizlerin çoğunda 2 haftada başlık bitiren yook..anasayfa hariç tabi.. bizim geçen başlık 15 günde bitti.. bu başlık daha kısa sürede biticek bence... o yüzden arşive geçmek için ısrar etmekte sonuna kadar haklıyız...
4. sayfadaki maili adminlere yollamayı ihmal etmeyin lütfen..

Roxelanne
13-08-07, 20:35
:happy0064ay kaptan sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...dio ya orda gülbeyaz
5 DK İHTİYAÇ MOLASI SONRA DEVAMM...BİR ŞARKİSUNN.

amin personel,ben hala cidemedum :) :)

(dımtıstıs dımtıstıs..) biiiir şarkusun seenn -doooo- omür boyu süreceeeEEEeeEeeeeEEEk.. :happy0064:happy0064

sanırım bikaç bölüm daha izleyebilirum tüptüşlü (o ne yaa) siteden

sayosh
13-08-07, 20:38
kaptan tüptüşlü ne ya...o karadeniz kelimesimi:happy0064

iklima=)
13-08-07, 20:52
kübracım bence hiç gitme ama=)...cidden ben de ekrana bakıp bakıp kendi kendime gülüyorum şu an..akşam akşam güldürdünüz beni=)

not:amma çok ikileme kullnmışım yalnız=)

sayosh
13-08-07, 21:01
kimse yokmu yaww personellerden gelin de azcık sohbet edekk:img-wink:

sedoş
13-08-07, 21:04
bn varum :D deniz yildizu tayfasundan

lele şarkısını yollamadıgm unuttum arkadaş kalmamıstır inş varsa yazsn bna bide o sonundaki ses kadirin çekmece açma sesi yapbozu almak için açmıstı ya:icon_cry:

iklima=)
13-08-07, 21:10
ben de varım..seda tekrar tşkler müüzik için..ben bi ara bi siteden yüklemiştim o müziği ama formatta gitti..o sitede kapanmış.üzülüyosdum bi yerde yok diye ama sağol sayende artık var=)

sayosh
13-08-07, 21:11
link olarak mı koyuyosun sedoş...bana da göndersen ii olurr

sedoş
13-08-07, 21:14
ben de varım..seda tekrar tşkler müüzik için..ben bi ara bi siteden yüklemiştim o müziği ama formatta gitti..o sitede kapanmış.üzülüyosdum bi yerde yok diye ama sağol sayende artık var=)

gülbeyaz için seve seve :img-wink::happy0064:P evet sayosh link yolluyorum du sanada atiyim

sayosh
13-08-07, 21:19
tamam cnm atabilirsin...ben de ne zamandır arıyodum ama bulamıyodum bak sna kısmetmişş
bu arada istanbullu olan arkadaşlar varmı aramızda varsa sölesin

dml
13-08-07, 21:21
bide müşterilerin karadeniz şivesiyle şarkıya eşlik etmeside çok güzeldi...
arkadaşlar şu an yayınlanan dizlerin çoğunda 2 haftada başlık bitiren yook..anasayfa hariç tabi.. bizim geçen başlık 15 günde bitti.. bu başlık daha kısa sürede biticek bence... o yüzden arşive geçmek için ısrar etmekte sonuna kadar haklıyız...
4. sayfadaki maili adminlere yollamayı ihmal etmeyin lütfen..

ben de fark edip çok gülmüştüm ordaki müşterilerin kaptırıp karadeniz şivesiyle şarkıya eşlik edişlerine:)
ve evet emosss bence de bu başlık bi öncekinden de hızlı kapanacağa benziyor.. hem kimbilir belki daha kapanmadan arşive taşınırız!

(bu arada klibim için yorum yapmışsın malum sitede sanırım çok teşekkürler yalnız orada ismimi kullanmak istemediğimden yorumunu silmek zorunda kaldım, ama tabii yorum yapmanı çok isterim dml diye yazarsan sevinirim anlayacağın.. tekrar sağol, izlendiğini bilmek emeğin boşa gitmediğini gösteriyor.. ikinci klip de eklenmiş bu arada izlenebiliyor...)

sedoş
13-08-07, 21:22
dogdugumdan beri istanbuldayım ben ama giresunluyum sayoshcum;)

sayosh
13-08-07, 21:24
sedoşcum çok sevindim istanbullu olduğunaaa....nedenini istersen ö.m la atayımm

iklima=)
13-08-07, 21:26
ben de istanbulda yaşıyorum ama istanbullu değilim sayosh=)

emosss
13-08-07, 21:27
ben de fark edip çok gülmüştüm ordaki müşterilerin kaptırıp karadeniz şivesiyle şarkıya eşlik edişlerine:)
ve evet emosss bence de bu başlık bi öncekinden de hızlı kapanacağa benziyor.. hem kimbilir belki daha kapanmadan arşive taşınırız!

(bu arada klibim için yorum yapmışsın malum sitede sanırım çok teşekkürler yalnız orada ismimi kullanmak istemediğimden yorumunu silmek zorunda kaldım, ama tabii yorum yapmanı çok isterim dml diye yazarsan sevinirim anlayacağın.. tekrar sağol, izlendiğini bilmek emeğin boşa gitmediğini gösteriyor.. ikinci klip de eklenmiş bu arada izlenebiliyor...)

evet cnm o benim..
kusura bakma hiç dikkat etmemişim , dml yazarım bundan sonra.:img-wink:

bide arkadaşlar şu arşiv işini öneri-istek bölümündeki paylaşım yerindede dile getirsekmi acaba.. bi yararı olurmu sizce..

emosss
13-08-07, 21:30
tamam cnm atabilirsin...ben de ne zamandır arıyodum ama bulamıyodum bak sna kısmetmişş
bu arada istanbullu olan arkadaşlar varmı aramızda varsa sölesin

niyeki çok merak ettim bakk...
bende doğduğumdan beri burdayım ama buralı değilim..

iklima=)
evet cnm o benim..
kusura bakma hiç dikkat etmemişim , dml yazarım bundan sonra.:img-wink:

bide arkadaşlar şu arşiv işini öneri-istek bölümündeki paylaşım yerindede dile getirsekmi acaba.. bi yararı olurmu sizce..

evet çok iyi fikir aslında..bi deneyelim..hepimiz mi yazalım yoksa bi kişi mi yazsın?

sayosh
istanbul....en büyük hayalim diyelim o yüzden sordum yaşadığım yer çok küçükk oraya gelme ihtimalim de önümüzdeki sene %0
ama 4 sene sonra bekle istanbul üniversitene gelcemm

ee personel napaysunuzz

nuro
13-08-07, 21:33
selam arkadaşlar.bugünkü bölüm için yorumumu daha yeni yapıyorum.yarın daha güzel,keyifli bi bölüm izlicez.tek tek ev gezicek kadirle gülbeyaz.yine nişanlı numarsı yaparak.
yahu birde bölümü kesmek yerine adam gibi verseler ya diziyi.

sedoş
13-08-07, 21:35
istanbul....en büyük hayalim diyelim o yüzden sordum yaşadığım yer çok küçükk oraya gelme ihtimalim de önümüzdeki sene %0

ee personel napaysunuzz

inş gelirsin :img-wink:istanbulda olmak cok güzel ya hatta gelirsen buluşup gülbeyazın çekildiği beykoza gideriz :happy0064 bn vapurla gitmiştim gerçekten cok güzel yaa beykoz

sayosh
dio ya gülbeyaz
dünyadaki tek evlenip boşanıp nişanlanıp kardeş olan bizizdir heralde...
:happy0064ne güldüm buraya yaaa

emosss

ee personel napaysunuzz

bekleriz cnm bende ist üni. deyim...
herhalde benimki sen gelene kadar bitmez.. görüşürüz yani :))))

iklima=)
13-08-07, 21:36

ee personel napaysunuzz

cnm aslında ben de senin gibiydim..ama lisede gelmek kısmet oldu bana da..istanbul bnm için çok farklı..yani anlatamıcagım bi duygu bnm için istanbulda olmak..umarım sen de en kısa zamanda gelebilirsin..bu arada gülbeyazdaki istanbul maznzaralrı da müthiştir=)o teknedeki boğaz manzarası kız kulesi bölümü..hepsi istanbula tekrar tekrar aşık olmamı sağlıyo..

sayosh
13-08-07, 21:38
ya cidden istanbul aşkıyla yanıp tutuşan benimdir heralde şu dünyada..odam istanbul posterleriyle dolu...ah gelip de bi de nejat işleri görmek nasip olsa..aranızda yakından gören varsa nejoyuu

iklima=)
13-08-07, 21:39
bekleriz cnm bende ist üni. deyim...
herhalde benimki sen gelene kadar bitmez.. görüşürüz yani :))))

niye bitmez?tıp mı okuyosun hani bana çağrışım yptı öyle 6 yıl ya o=)

ya aslında istanbuldakiler buluşsak çok güzel olur..gerçi biraz zor olur ama bi kere buluşsak devamı gelir bence..çekildiği yere gideriz..nejat işlerin kitapçısına gideriz..=):happy0064

emosss
13-08-07, 21:39
evet çok iyi fikir aslında..bi deneyelim..hepimiz mi yazalım yoksa bi kişi mi yazsın?

bence toptan saldıralım...tabi bu şakası... mutlaka varlığımızı belli edelim.. baksanıza başlık dün 6'da açıldı biz 24. sayfadayız.. yani orayada bu tip şeyler yazalımda farketsinler...

bu arada manzaradan bahsedince aklıma geldi... hani bizimkiler lunaparka gitmişti yaa.. işte ben o parka gittimm..

emosss
13-08-07, 21:42
niye bitmez?tıp mı okuyosun hani bana çağrışım yptı öyle 6 yıl ya o=)

ya aslında istanbuldakiler buluşsak çok güzel olur..gerçi biraz zor olur ama bi kere buluşsak devamı gelir bence..çekildiği yere gideriz..nejat işlerin kitapçısına gideriz..=):happy0064

yaaa ben hep tıp okumak istiyodum yaa...
biyoloji okuyorum ama malesef severek değil o yüzden bitmez dedim.. ama bu sene bi daha gircem bakalım artık...

yalnız diğer fikir süper kızlar.. gülbeyaz ailesi olarak nejat işlerin kitapçısına gideriz.. harika olur..

sayosh
13-08-07, 21:43
o lunapark önümüzdeki günlerde gösterime gircek dimi:img-wink:
çok zevkliydi ya oraa...kazım koca bi ayı zavallım kadir de küçücük bi ayı verioduu

sedoş
13-08-07, 21:45
nejat kitapcısına gece geliyomus galiba ztn görünce kalbim durur heralde görmesem daha iyi haha:D ama bulusma fikri iyi biz bulussak bütün gün gülbeyazn 26 bölümünü dökeriz heralde masaya

iklima=)
13-08-07, 21:45
yaaa ben hep tıp okumak istiyodum yaa...
biyoloji okuyorum ama malesef severek değil o yüzden bitmez dedim.. ama bu sene bi daha gircem bakalım artık...

yalnız diğer fikir süper kızlar.. gülbeyaz ailesi olarak nejat işlerin kitapçısına gideriz.. harika olur..

ben de tıp istiyorum da o yüzden böyle sevinçle sordum..umarım olur tekrar girdiğinde ama biyoloji de zevklidir=)

evet buluşalım bence de=)..ama ben şu anda evimdeyim yani bandırmada..istanbulda yatılı okuyorum o yüzden ancak 10 eylülden sonra gelicem..bunu dikkate alırsınız umaarım=)

o lunaparklı bölüme kaç bölüm kaldı tam olarak?gerçi knal d kesip kesip veriyo ama..kaçıncı bölüm oldgnu biliyosanız o da olur=)

sayosh
13-08-07, 21:47
valla ben öğretmen lisesine gitcem bu sene...ya rehberlikçi ya da türkçeci olmayı düşünüom...öğretmen olacak varmı aranızdaaa

emosss
13-08-07, 21:53
ben de tıp istiyorum da o yüzden böyle sevinçle sordum..umarım olur tekrar girdiğinde ama biyoloji de zevklidir=)

evet buluşalım bence de=)..ama ben şu anda evimdeyim yani bandırmada..istanbulda yatılı okuyorum o yüzden ancak 10 eylülden sonra gelicem..bunu dikkate alırsınız umaarım=)

o lunaparklı bölüme kaç bölüm kaldı tam olarak?gerçi knal d kesip kesip veriyo ama..kaçıncı bölüm oldgnu biliyosanız o da olur=)

evet tabi zevkli fareler ,kurbağalar , solucanlar falan...

zaten o konuyu enine boyuna konuşmamız gerekir..cddi olursada seni bekleriz merak etme...
valla ben hatırlamıyom tam olarak hangi bölüm olduğunu.. ama çok şekerlerdi..
orda kadirgülbeyaza demişti yaa.

sana böyle büyük bi ayıı yakışır ama bu küçük bebekle idare edersin artık
işte yaklaşık böyle bişeydii..

iklima=)
13-08-07, 21:57
nejat kitapcısına gece geliyomus galiba ztn görünce kalbim durur heralde görmesem daha iyi haha:D ama bulusma fikri iyi biz bulussak bütün gün gülbeyazn 26 bölümünü dökeriz heralde masaya

ben biksç kere gittim ama yoktu..başka bi bayan duruyodu..ne zmn gittiğini bilmiyorum ama gittiginde denk gelen arkadaşlarım var..konuşmuşlar hattta ktaplardan fln=)çok şanslılar..bn bi türlü denk gelmedi..

sayosh
13-08-07, 21:59
bizim buraya gelme ihtimali %-1000:icon_sorr
ama istanbula glirsem inş.görürümm

bessie
13-08-07, 22:09
ben biksç kere gittim ama yoktu..başka bi bayan duruyodu..ne zmn gittiğini bilmiyorum ama gittiginde denk gelen arkadaşlarım var..konuşmuşlar hattta ktaplardan fln=)çok şanslılar..bn bi türlü denk gelmedi..

Hakikaten çok şanslıymış arkadaşların:img-yes:
Bende kimseyle ilgilenmiyor öyle kendi çapında takılyor diye duymuştum...
Eeee olucak o kadar karizma abi sonuçta:)

sedoş
13-08-07, 22:17
ya benim erkek arkadasımda şevval samı görmüş geçen hafta bmw teknik servise gelmiş onların arabasıyla gezcekmiş arabasının üstünü açtırmıs hatta arkadasm içine oturup arabanın fotograf çekmiş gösterdi bana ama şevvali çekmemiş bakmaktan heralde :P cok güzelmiş öle sölüyo özellkle gözleri süper falan dedi :icon_sorr

iklima=)
13-08-07, 22:20
Hakikaten çok şanslıymış arkadaşların:img-yes:
Bende kimseyle ilgilenmiyor öyle kendi çapında takılyor diye duymuştum...
Eeee olucak o kadar karizma abi sonuçta:)

evt bi arkadşımın daha var nejat işlerle anısı=)

istiklalde görmüş abimizi..peşine takılmış tabi..ayakkabı dükkanına girmiş..arkadaş da arkasından=)karizma abimiz doğal oalrak erkek reyonuna gitmiş arkadaşım da anlamasın diye almış eline bi erkek ayakkabısı inceliyo fln o sırada kutuları dervrimiş:D nejat işler de bakmış gülüp gitmiş=)

iklima=)
13-08-07, 22:22
ya benim erkek arkadasımda şevval samı görmüş geçen hafta bmw teknik servise gelmiş onların arabasıyla gezcekmiş arabasının üstünü açtırmıs hatta arkadasm içine oturup arabanın fotograf çekmiş gösterdi bana ama şevvali çekmemiş bakmaktan heralde :P cok güzelmiş öle sölüyo özellkle gözleri süper falan dedi :icon_sorr

ne kadar şanslı ya..biz bu kadar istiyoruz denk gelmio=)keşke gülbeyaz çekildiği sırada daha büyük yaşta olsaydım o zmn kesin çekildiği yere giderdim..

bu arada aynı arkadaşım.o kitaplar hakkında konuşan..kazım koyuncunun bi konserinde de sahneye çıkmıştı..böyle şanslı bi kız işte..=)

bessie
13-08-07, 22:30
evt bi arkadşımın daha var nejat işlerle anısı=)

istiklalde görmüş abimizi..peşine takılmış tabi..ayakkabı dükkanına girmiş..arkadaş da arkasından=)karizma abimiz doğal oalrak erkek reyonuna gitmiş arkadaşım da anlamasın diye almış eline bi erkek ayakkabısı inceliyo fln o sırada kutuları dervrimiş:D nejat işler de bakmış gülüp gitmiş=)

Ayy o da çok şanslıymış ama ben görsem olduğum yerde çakılıp kalırdım muhtemelen heyecandan:)
Bu arada benim arkadaşım da Bodrumda bir barda görmüş Nejat İşleri döner dönmez anlattı,öyle kendi halinde birasını içiyormuş birde yanında birkaç arkadaşı varmış muhabbet ediyorlarmış etrafa karşı ilgisizmiş...
Eeee zaten normalide bu..Ama geçen yaz benim anlattığım bu muhabbet...

iklima=)
13-08-07, 22:36
yani..sonuçta ünlü diye herkesin ilgi odağı olmasına gerek yok ki..onun da bi özel hayatı var..ama genelde insanlar hyranlığın sınırını ayarlayamıyolar..

keşke gülbeyaz şu an çekiliyo olsaydı..beni hayatımda bu kadar etkileen başka dizi yok sanırım..üstünden kaç yıl geçti..tekrarlarını kaç kere seyrettim artık blmiyorum..ma her bölümü büyük bi heyecanla izlyorm..dizi bittiğinde içimde bi sııntı oluyo..izledikçe anlıyorum değerini..şarap gibi sanki=)=)seneler geçtikçe daha zevkle izleniyo..

sedoş
13-08-07, 22:39
yani..sonuçta ünlü diye herkesin ilgi odağı olmasına gerek yok ki..onun da bi özel hayatı var..ama genelde insanlar hyranlığın sınırını ayarlayamıyolar..

keşke gülbeyaz şu an çekiliyo olsaydı..beni hayatımda bu kadar etkileen başka dizi yok sanırım..üstünden kaç yıl geçti..tekrarlarını kaç kere seyrettim artık blmiyorum..ma her bölümü büyük bi heyecanla izlyorm..dizi bittiğinde içimde bi sııntı oluyo..izledikçe anlıyorum değerini..şarap gibi sanki=)=)seneler geçtikçe daha zevkle izleniyo..

valla öle cnm yaa gülbeyaz çekilirken ben 6.sınıfdaydm :) gitmek istedim ama küçüktüm ya tek gidemedim şimdi olsa varya ayrılmam heralde ordan :img-yes:
bizde artk cocuklarımıza falan seyrettiririz gülbeyazı:img-wink:

iklima=)
13-08-07, 22:42
valla öle cnm yaa gülbeyaz çekilirken ben 6.sınıfdaydm :) gitmek istedim ama küçüktüm ya tek gidemedim şimdi olsa varya ayrılmam heralde ordan :img-yes:
bizde artk cocuklarımıza falan seyrettiririz gülbeyazı:img-wink:

ben de 6.sınıftaydım=)....evet ben düşünüyorum zaten fotogrfları fln gösteririz..bi de kanal d dizimizin dvd-vcd sini çıkarsa..ooohh mis=)

yaamur_5
13-08-07, 22:57
sedos bana da leleele şarksını atarsan çok sevinirim

iklima=)
13-08-07, 23:08
evet aslında tahir in biçok repliği bni gülmekten öldürüyo..bi de meryemin=)

ben meryemi çok seviyorum ya..onun gülbeyazla aşk muhabbetleri fln çok eglenceli..aa bakın aslında dizinin devamı olsaydı onun çocugu fln olurdu belki.ne güzel olurdu=)

Roxelanne
13-08-07, 23:11
ben de 6.sınıftaydım=)....evet ben düşünüyorum zaten fotogrfları fln gösteririz..bi de kanal d dizimizin dvd-vcd sini çıkarsa..ooohh mis=)

benim tee gülbeyazın ilk yayınlandığı sezondan resimler var gazeteden vs kestiğim..... hatta öyle severdim ki Kadir ve Gülbeyaz'ın ayrı ayrı iki minik resmi bir çerçevenin içinde hala duruyo masamda.. şuan onlara bakıyorum :)

iklima=)
13-08-07, 23:30
benim tee gülbeyazın ilk yayınlandığı sezondan resimler var gazeteden vs kestiğim..... hatta öyle severdim ki Kadir ve Gülbeyaz'ın ayrı ayrı iki minik resmi bir çerçevenin içinde hala duruyo masamda.. şuan onlara bakıyorum :)

çok güzel ya=)ben de gazete fln keserdim..durur hala hepsi..ahh ne güzel günlerdi..
ilk bölümünün yayınlandıgı günü hatırlıyorum..ailecek oturmuştuk ekran başına=)hatta bisküvi yediğimi bile hatırlıyorum..kuzenim bizdeydi..çok sevmiştik hepimiz..

yaklaşık 1 saat kaldı d maxte başlamasına..çok heyecanlandım..=)içmi bi sevinç kaplıyo gülbeyazı izlerken..=)2gündür izleyemedim malum h.sonu..keyfini çıkariyim bari=)

emosss
13-08-07, 23:39
ya bizde dmax yok ya.. artık uydu aldırmanın vakti geldi sanırım...
sude yorumun için teşekkürler cnm..
siz devam edin konuşmaya sayfalar ilerlesin...:img-wink:

iklima=)
13-08-07, 23:49
evet mutlka aldırmalısın..çok eglenceli oluyo günde 2-3kere gülbeyaz seyretmesi..bnm çıkkmam lazım personel=)size iyi muhabetler..gülbeyaz beni bekler=)

emosss
14-08-07, 00:09
ya valla çok kıskandım şimdi... bende istiyorum yaaa..
en iyisi ben artık bizimkilere baskı yapmaya başlıym..
bu arada şu an yöneticiler sitenin dizayn değişikliğiyleuğraştığı için bizim arşiv işiyle ilgilenemiyo olabilirler..

didoem
14-08-07, 00:19
ayyy arkadaşlar siz böle konuşunca benim de gülbeyazı ilk izlediğim zaman aklıma geldi.bende 6. sınıftaydım.biz bütün sınıf gülbeyazın hayranıydık.hatta kazım'ın kötülük ve gıcıklık yaptığı zamnlarda sınıfta "asmak lazım,kesmek lazım,salak kazım" gibi bir sürü sloganlar atardık.çocukluk işte :img-hyste:img-hyste.çok güzel günlerdi ya nasıl heyecanla beklerdik 1 hafta boyunca.şuna bak şimdi 1 gün beklemekte zorlanıyoruz o zaman koca 1 hafta bekliyomuşuz.gülbeyaz aşkı diye ben buna derim işte...:happy0064:good:

didoem
14-08-07, 00:25
ya valla çok kıskandım şimdi... bende istiyorum yaaa..
en iyisi ben artık bizimkilere baskı yapmaya başlıym..
bu arada şu an yöneticiler sitenin dizayn değişikliğiyleuğraştığı için bizim arşiv işiyle ilgilenemiyo olabilirler..

bu konuda haklı olabilirsin canım.çünkü köklü bir değişime girmişler.şuna bak iplemiyolar bizi.ama biz yinede bastıralım.hergün msj atalım.karadeniz inadı var bizde yılmak yooookk..:happy0064:happy0064 bu arada sırf diğer başlığa bir an önce geçebilmek için zaman buldukça yazıcam buraya.aklıma ne gelirse...:img-wink:

emosss
14-08-07, 00:32
arkadaşlar kusura bakmayın birşey sorucam...:img-blush bu replik kaçıncı bölümde geçiyordu... ben cuma günkü tekrarı izlememiştim de cuma günü mü izledik bu sahneyi (bir de bu sahnenin videosu herhangi biryerde var mı...?)

ya hani halit kaptan vecni babayı görmüştü yemeğe davet etmişti yaa.. sanırım o sahneden önceydi..yanlış hatırlamıyosam tabi..
ya ben bi türlü doğru düzgün hatırlamıyom kaçıncı bölümde ne olduğunu.. en iyisi bu tekrarlar bitince bi yerden en baştan izlemeye başlayayım:icon_whis:icon_whis

benhermi
14-08-07, 00:40
ya hani halit kaptan vecni babayı görmüştü yemeğe davet etmişti yaa.. sanırım o sahneden önceydi..yanlış hatırlamıyosam tabi..
ya ben bi türlü doğru düzgün hatırlamıyom kaçıncı bölümde ne olduğunu.. en iyisi bu tekrarlar bitince bi yerden en baştan izlemeye başlayayım:icon_whis:icon_whis

evet öyle olması gerekiyor... benim indirdiğim 11. bölümde bu sahne yoktu da o yüzden sordum (sanırım ripleyenin kaydettiği bölümde burayı kesmişler...:icon_sorr)

merak etme... böyle giderse her yaz yayınlarlar gülbeyaz ı ... :) bende de uydu yok ama kanal d bu konuda insaflı... sanırım onlar da gülbeyaz ı çok seviyor...

emosss
14-08-07, 00:50
bence onlar sevmiyo , bizim sevdiğimiz billiyo uyanıklar...
mesela normalde dizlerin bölümlerin yayınlıyolar sitede ama gülbeyaz ,çgo falan yok..

michelle
14-08-07, 05:09
Arkadaşlar,istediğiniz başlıkları açabilirsiniz,biz daha sonra o başlıkları onaylayacağız...:img-wink:

sunturlu
14-08-07, 05:55
:happy0064Sonunda muradınıza erdiniz:) Hepinize hayırlı olsun.:happy0064

EvaLongoria
14-08-07, 09:38
Yaa inanmıyorum süüperrr =)

Eski dizilere bakıyordum nerede gülbeyaz diye .. sonra bir arşive bakıyım dedim =) aboo bizim dizimiz arşive taşınmış =)

işte şimdi herşey daha güzel oLacak =)

Gözümüz aydın

chaylack
14-08-07, 09:44
bende baktım eski dizilerde yok burda görünce önce şaşırdım şimdi çok mutlu oldum burda olması çok iyi olmuş resimler için sağol arkadaşım:)

sayosh
14-08-07, 09:55
ben de eski dizilerde arıyom aryom bi türlü blamıyom..meğersem arşive taşınmışız...yaşasınpersonell:happy0064

ehlocan
14-08-07, 10:05
Şimdilik son açılmış başlıktaki resimleri avatar imza ve özel çalışmaları ilgili başlıklara taşıdım bundan sonra ekleyeceklerinizi ilgili başlıklara ekleyebilirsiniz arkadaşlar bir ara daha önce kapanan iki başlıktaki mesajlarıda ilgili başlıklara taşırım...Özetleri bölüm sırasına göre düzenleyip öyle ekleyeceğim bu işi yapabilecek arkadaş varsa hazırlayıp öm atarsa ilgili başlığa direk geçiririz.

hewal
14-08-07, 10:39
Bu sabah birde baktım eski dizilerde GÜLBEYAZ yok hemen istikamet arşiv çok sevindim çok daha düzenli olacak :)

Akşam dmax da yayınlandımı ben bekledim saat nerdeyse 1'e geliyordu başlamamıştı ...

yaprak.dökümü
14-08-07, 10:44
ben de eski dizilerde arıyom aryom bi türlü blamıyom..meğersem arşive taşınmışız...yaşasınpersonell:happy0064
ben de aradım aradım bulamamadım.böyle çok iyi olmuş.:happy0064

emosss
14-08-07, 11:33
ya allahım inanmıyorumm olacağınıbiliyodum ama bu kadar çabuk olcağını tahmin etmemiştim...
ilgilenen tüm yöneticilere teşekkürler.. başta ehlocan'a tabi...e
eski başlıkta ilk sıralarda görmeyince hemen anladım ben arşive alındığımızı..
ya çok mutlu oldum yaa:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

sarıseren
14-08-07, 11:45
gülbeyaz arşive taşınmış:happy0064Çok sevindim ya:happy0064İlgilenen tüm yöneticelere çok teşekkürler:img-wink:

sude9
14-08-07, 11:49
Alışkanlık işte..diziyi eski diziler forumunda aradım:) arşive taşınması çok çok güzel oldu,her konu için ayrı başlık..istediğimiz an ulşabileceğimiz bir başlık....

ekin-yeldaa
14-08-07, 12:03
ya aynen bende eski dizilere baktım yok dedimki 2.başlığa imkansız gitmez sonra aklıma arşiv geldi...ya çok mutlu oldum...:happy0064:happy0064
bu arada kaptanimuz daha cörmedimü :)

iklima=)
14-08-07, 12:21
ayy çok mutlu oldum ya=)eski dizilerde arayıp druyorum kaç dakikadır=)
sonunda arşive alındık demek..artık daha fazla çalışmalıyız derim ben..hem replik foto çalışmlar birbirine de karışmıycak artık ayy çok güzel oldu böyle=)

nuro
14-08-07, 12:28
deminden beri arıyorum gülbeyazı.sonunda buldum.istediğimiz oldu sonunda sesimizi duyanlara teşekkürler..
bugünkü bölüm süper olucak.gülbeyaz kadir tek tek evleri gezicekler ve her birine ayrı bir kulp bulucaklar.ve bizede sadece gülmek düşücek.yanılmıyorsam böyleydi.

didoem
14-08-07, 12:34
OFF sabahtan beri arıyorum ya.bi yerlere bişiler yazdım ama nereye gitti bilmiyorum.arşive taşınmışız yaa süperr sonunda gerçekten bunu hak ediyorduk.yardımcı olan herkese çookk.. teşekkür ederim.:happy0064

bu arada bugünkü bölümünde neler olacak.imdatı kurtarmaya gidecekler.ondan sonra gülbeyazla kadir arasında güzel bişler oluyomuydu hatırlayamıyorum.galiba izleyemicem.bana resimler replikler yorumlar falan artık yardımcı olursunuz değil mi?:img-wink:

nuro
14-08-07, 12:42
benim hatırladığım kadarıyla imdatı kakrından gülbeyazın sözleri vazgeçircek.gülbeyaz ve kadir, imdatın üvey babasıyla teker teker kiralık ev arıcaklar.hiçbirinden de memnun olmıcaklar.zaten sürekli peşinde olucaklar adamın.adam şüphelenicek filan.saat 2.30 olsada izlesek..

G_didem
14-08-07, 12:57
Arşiivvv!!:D İlgilenen, emeği geçen tüm yetkililere teşekkürler. Ve tabi arşive taşınmamız için yılmadan uğraşan çalışkan personel arkadaşlarım. Sonunda muradımıza erdik:happy0064

emosss
14-08-07, 12:58
arkadaşlar bu arada bi kaç imzayla falan olmadı normal yazıyla arşive alındığımızı duyuralım...orda bulamayanlar , aramıza yeni katılmak isteyenler için..
reklam yapalım yani...

Fettan
14-08-07, 12:58
Gülbeyaz ve Kadir birkaç ev gezecek ki o evleri gezerken yaşadıkları çok komik :)
Sonra adamı takip edecekler ganyan bayisinde falan :happy0064:happy0064:happy0064

İmdat annesinin gerçekten kurtulmak istemediğini farkedecek tabi bunda Gülbeyaz'ın sözleirnin etkisi çok olacak...

EN komiğide Kadir kapıya omuz atacak açılsın diye açılmayacak Gülbeyaz kağının ipini çekecek :img-hyste:img-hyste:img-hyste

didoem
14-08-07, 13:06
ya arkadaşlar ben izleyemicem.lütfen bana replik resimler ve yorumlarla yardımcı olun.bir tek bu bölümünü kaçıracğım.zorunlu olarak bir yere gidicem.daha doğrusu götürüleceğim.neyse benden bu unsurları esirgemezseniz sevinirim:img-wink:

emosss
14-08-07, 13:08
EN komiğide Kadir kapıya omuz atacak açılsın diye açılmayacak Gülbeyaz kağının ipini çekecek :img-hyste:img-hyste:img-hyste

evet ya bide kadirin orda bi havası var görülmeye değer...

didem cim merak etme burda konuşmalarımızdan repliklerden falan telefi edersinn...

iklima=)
14-08-07, 13:21
ya arkadaşlar ben izleyemicem.lütfen bana replik resimler ve yorumlarla yardımcı olun.bir tek bu bölümünü kaçıracğım.zorunlu olarak bir yere gidicem.daha doğrusu götürüleceğim.neyse benden bu unsurları esirgemezseniz sevinirim:img-wink:

didem üzülme..eger d max varsa evinizde yarın akşam bugünkü bölüm orda olck..ordan da izleyebilirsin..

ekin-yeldaa
14-08-07, 13:23

valla cnm repliklerle pek yardımcı olamam ama anlatımım iyidir..istersen diziden sonra ben anlatırım diğer arkadalarda replik ve resimlerle seyretmişkadar olursun...
bu arada benimde cuma günü mecburen götürülüyorum...ya napacağımı bilmiyorum ama eminenin dediği gibi siz yardımsever personeller bana yardımcı olur demi :):):)

Fettan
14-08-07, 13:28
evet ya bide kadirin orda bi havası var görülmeye değer...

didem cim merak etme burda konuşmalarımızdan repliklerden falan telefi edersinn...

Hele ganyan bayisinde adam bizimkileri farkedince Gülbeyaz birine bakıp gidecketuk gibi birşey söylüyor heheheh

Bu bölüm nasıl bitiyor hatırladım...İmdat'ı bulup getirecekler...Sonra sabahı Kadir Gülbeyaz gelince arkasına sakladığı gülü uzatacak Gülbeyaz'da artık teknede çalışmak istemediğini söyleyecek..Hatta Damla replikleri eklemiş...

emosss
14-08-07, 13:43
Hele ganyan bayisinde adam bizimkileri farkedince Gülbeyaz birine bakıp gidecketuk gibi birşey söylüyor heheheh

Bu bölüm nasıl bitiyor hatırladım...İmdat'ı bulup getirecekler...Sonra sabahı Kadir Gülbeyaz gelince arkasına sakladığı gülü uzatacak Gülbeyaz'da artık teknede çalışmak istemediğini söyleyecek..Hatta Damla replikleri eklemiş...

evet ya hatırladım.. bende ilk izlediğimde seviniyodum araları düzeldi diye...
sonra kadir gibi dumur olmuştum...
bide bunların sahilde bi konuşmaları olucak...
gülbeyaz "benim derdim aramız iyiyken başlıyo" diycek...
ya bu resmen ben seni seviyorum demek..
işte herneyse o konuşmada çok güzeldi..

emosss
14-08-07, 13:47
valla cnm repliklerle pek yardımcı olamam ama anlatımım iyidir..istersen diziden sonra ben anlatırım diğer arkadalarda replik ve resimlerle seyretmişkadar olursun...
bu arada benimde cuma günü mecburen götürülüyorum...ya napacağımı bilmiyorum ama eminenin dediği gibi siz yardımsever personeller bana yardımcı olur demi :):):)

tabiki cnm her zaman...benide yarın için götürmeye çelışıyolar ama telefonda hasta numarası yapıyorum:img-blush

ya bende uyddu istiyorum, dmax istiyorum.. sabah akşam gülbeyaz izlemek istiyorum.. ama sağolsun babam anlamıyo..
(anlayişsuz uşak..)

dml
14-08-07, 14:02
evet ya hatırladım.. bende ilk izlediğimde seviniyodum araları düzeldi diye...
sonra kadir gibi dumur olmuştum...
bide bunların sahilde bi konuşmaları olucak...
gülbeyaz "benim derdim aramız iyiyken başlıyo" diycek...
ya bu resmen ben seni seviyorum demek..
işte herneyse o konuşmada çok güzeldi..

ah ah...
içimi parçalayan repliklerden bir tanesi..
bölümün o şekilde bitmesi daha da etkileyici oluyor tabi ama bölümün o şekilde bitirilmeyeceğini bildiğimden o ümitle geçmeyeceğim tvnin başına...

peki 12.bölümün gerçek sonu nasıldı?
gülbeyazın gelevera deresini söyleyerek kadirden uzaklaşması,kadirin de tekneden onu izlemesiydi diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim...
her şekilde o sahne de beni çok etkileyenlerdendir...
gülbeyazın şarkıyı hıçkırıklarla tamamlaması... :icon_sorr
of of... hem üzülüyo insan izlerken hem de doyamıyor izlemeye...

emosss
14-08-07, 14:23
benim hatırladığım kadarıylada öle bitiyodu...
gülbeyaz imdatla birlikte geliyodu tekneye...
ya bide ağlaya ağlaya gidiyodu yaa , çok üzülüyrm orda..
bu kadirde nee bekliyoki git koş peşinden.. off of
neyse birazdan başlıcak ben kaçıyorum.. bitince görüşürüz..

dişi einstein
14-08-07, 14:25
Yine Gülbeyaz çılgınlığı başlamış...Benim izlemeye başladığım ilk diziydi Gülbeyaz.Dördüncü bölümle izlemeye başlamıştım.Ve en sevdiğim tadında bırakılan dizilerden biri olmuştu.O kadar güzel bir kitlesi vardı ki ve görüyorum ki bu kitle hiç sönmemiş.Kazım Koyuncu'yu tanımıştım daha ötesi var mı...Böyle sıcak ve tatlı bir dizide öne çıkan sevgi kavramı...Harikaydı.Şimdi tekrarlarıyla bile ses getiriyor ve ilk günkü canlılık hâlâ gitmemiş.Ama benim kanımı donduran bir sahne vardı.O sahneyi hiç unutmam.Tekrar bölümlerinde daha o bölüme sıra gelmedi ama demin izlediğim için o sahneyi dayanamadım bir yorum yapayım dedim.Kına gecesinin olduğu sahne.Hayatımda duyduğum en güzel türkülerden biri.(Genellikle her kınada aynı türkü söylenir.Böyle farklı bir türkü duyunca insan daha bir izler oldu o sahneyi.)"Senin bu yokluğuna nasıl dayansam anam." Gülbeyaz'ın Kadir'e donuk bakışları ve Kadir'in çaresizliği. Etraftaki kalabalık, hiçbir şeyin farkında olmadan Gülbeyaz'ı âdettendir diyerek ağlatmaya çalışması...Ve Gülbeyaz'ın âdetten değil de sevdiğine kavuşamamasından dolayı gözlerinin buğulanması ve kızgınlığını,kırgınlığını Kadir'e hiçbir tepki vermeden anlatması...Ne sahneydi ama. Ne türküydü...O bölümü iple çekiyorum. Herkese iyi seyirler ve iyi yorumlar...

iklima=)
14-08-07, 14:44
ah o bölümler gelse de artık..ondan sonra birbirlerine kavuşsalar..

ama o bölümleri izlemek bile benimutlu ediyo..onların kavuşamamasını acısını içimde hissediyorum sanki=)..ama sonunu biliyorum ya o rahatlatıyo..

dml
14-08-07, 14:46
reklam arası...
çok şaşırdım dünkü bölüm kaldıkları yerden başlamalarına, ben 13ü baştan izleriz zannediyordum ki ilk reklam arasını 13ün sonuyla getirdiler, gülbeyaz tekneden ayrıldı kadirin verdiği kırmızı gülüyle:icon_sorr
neyse artık 14ün tamamını (kese kese) verirler gibime geliyor...
ama ben kadirin başağa barda söylediklerini unutmuşum! orda son noktayı koymuş resmen ama başak sağolsun laftan anlamıyor... kocası kendisini dövünce soluğu eski sevgilisinin yanında alacak utanmadan!
başak hiçbir zaman kadire göre değilmiş bence, hele şimdiki haliyle hiç!

Fettan
14-08-07, 15:15
Nerede başlıyor nerede bitiyor iyice karıştı ama en sevdiğim sahnelerden biriniz ileidm :)Kadir'de bu bölümde ayrı bir yakışıklı canım :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

emosss
14-08-07, 16:05
ya bu başakta yüzsüzün önde gideniymiş kardeşim...bide utanmadan kocasını kadirin evine getiriyo.. ama kadir lafı çok güzzel koydu.. "ben senin hafife aldığın hayatın bi parçası değilim..
bide bana ahlak dersi verme diyo üstüne üstlüük gülbeyzdan bahsedip sende onu bırakıp gitmicekmisin diyo yaa..gitmicek işte..

ya bu arada bizimkiler tekneye geri dönücekti dimi??
ayrıca fettancımkesinlikle katılıyoum...

Fettan
14-08-07, 16:09
ya bu başakta yüzsüzün önde gideniymiş kardeşim...bide utanmadan kocasını kadirin evine getiriyo.. ama kadir lafı çok güzzel koydu.. "ben senin hafife aldığın hayatın bi parçası değilim..
bide bana ahlak dersi verme diyo üstüne üstlüük gülbeyzdan bahsedip sende onu bırakıp gitmicekmisin diyo yaa..gitmicek işte..

ya bu arada bizimkiler tekneye geri dönücekti dimi??
ayrıca fettancımkesinlikle katılıyoum...

Evet dönecekler Tahir ve Hami geçici bir süre kaptanlık yapacaklar ortalık hepten karışacak o sebeple dönecekler :)

sayosh
14-08-07, 16:10
ya arkadaşlar ben tamamen unutmuşum dizinin devamını o kadar izlememe rağmen...nolacak sonraki bölümlerde ne zmn tekneye döncekler ve ne zmn lunapark olayı olcak

ekin-yeldaa
14-08-07, 16:17
tabiki cnm her zaman...benide yarın için götürmeye çelışıyolar ama telefonda hasta numarası yapıyorum:img-blush

ya bende uyddu istiyorum, dmax istiyorum.. sabah akşam gülbeyaz izlemek istiyorum.. ama sağolsun babam anlamıyo..
(anlayişsuz uşak..)

valla sizde olmasın ben naparım :)
ya keşke benimkide telefonla halledilecek bi iş olsa...ama ailenin tam içi :)
gelmek istemiyorum diyorum dinlemiyorlar hem internet ve tv olmaz birazda dışarı çık felan diye tutruyorlar anlayacağın bizimkilerde anlayişsuz uşaklar :)

emosss
14-08-07, 16:17
ya arkadaşlar ben tamamen unutmuşum dizinin devamını o kadar izlememe rağmen...nolacak sonraki bölümlerde ne zmn tekneye döncekler ve ne zmn lunapark olayı olcak

ya o sahneleri hatırlıyorum ama ne zaman olacağı konusunda hiçbi fikrim yok malesef...bugünlerde pek çalışmıyo kafam..

sayosh
14-08-07, 16:25
lunapark ne zamandı peki tekneye döndüklerinden sonramı..offf bilen varmidur uşaklarrr

Fettan
14-08-07, 16:28
lunapark ne zamandı peki tekneye döndüklerinden sonramı..offf bilen varmidur uşaklarrr

Tekneye döndükten sonra olack...Yunus ve Taci kaçacaklar Gülbeyaz Kadir Kaızm ve Başak çocukları aramaya gidecek bulduktan sonraki sahnelerde lunaparka gidecekler ..

nuro
14-08-07, 16:30
başak a çok sinir oldum bu bölüm.hem suçlu hem güçlü ya..kadir iyi laflar etti ama oh olsun..ama daha var galiba gülbeyazla arasının iyileşmesine
başakın uçurumun kenarına gittiği bi sahne vardı kadir kurtarıyodu eskisi gibi..bu sahne yarın olur büyük ihtimal.daha küçük uşakları kurtarıcaklar hep birlikte kazım başak filan.
en acı sahneyse gülbeyazın gitmesitdi.araları iyiyken sorun başlıyo aşık olduğu besbelli.başak yüzünden hep bunlar sonra kazım giricek aralarına offf...

sayosh
14-08-07, 16:34
Tekneye döndükten sonra olack...Yunus ve Taci kaçacaklar Gülbeyaz Kadir Kaızm ve Başak çocukları aramaya gidecek bulduktan sonraki sahnelerde lunaparka gidecekler ..

aaa evet fettann şimdi hatırladımm...yine bir olcaklar yani bu olaylarda:happy0064imdatın dediği gibi ikisi bir aradayken daha güzeldi:icon_sorr

Fettan
14-08-07, 16:41
aaa evet fettann şimdi hatırladımm...yine bir olcaklar yani bu olaylarda:happy0064imdatın dediği gibi ikisi bir aradayken daha güzeldi:icon_sorr

Evet onlar bir aradayken herşey güzel kavga etmeleri bile :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Arkadaşlar ben bir süre buralarda olmayacağım hepiniz kendinize çok iyi bakın keyifli paylaşımlar diliyorum hepinize ben döndüğümde belkide dizi bitmiş olur :icon_sorr:icon_sorr Ama sayfaları boş bırakmayın son 15 gündür bu başlıkta çok güzel şeyler paylaştık hepinizin emğine sağlık bye bye bye

sayosh
14-08-07, 16:46
Evet onlar bir aradayken herşey güzel kavga etmeleri bile :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

Arkadaşlar ben bir süre buralarda olmayacağım hepiniz kendinize çok iyi bakın keyifli paylaşımlar diliyorum hepinize ben döndüğümde belkide dizi bitmiş olur :icon_sorr:icon_sorr Ama sayfaları boş bırakmayın son 15 gündür bu başlıkta çok güzel şeyler paylaştık hepinizin emğine sağlık bye bye bye

güle güle sen de kendine ii bak da tatile mi gidiyosun...dizinin bitmesine daha 2 hafta var

sedoş
14-08-07, 16:53
hayirli olsun personel daha yeni görüom yaa arsivi :)

nejat abimizi ( ne abisi yaa:D ) yine bugün karizmasıyla bitirmiştir şahsen beni özellikle başaka laf koydugu dakikalar :)

sayosh
14-08-07, 16:56
gerilimlli ama bi o kadar da güzel dakikalar...:happy0064
cidden ya ne abisi ben ona a...:img-wink:(aramızda)

sarıseren
14-08-07, 16:56
bügünkü bölümde çok güzeldi.Başak a sizler gibi bende çok sinir oldum.bu kadar yüzsüz bi insan ne kadar dünyayı dolaşsanız karşınıza çıkmaz herhalde.hem adamı aldatıyo,hem bırakıp gidiyo.Sonra tekrar evli olarak geri dönüyor...

G_didem
14-08-07, 17:01
bügünkü bölümde çok güzeldi.Başak a sizler gibi bende çok sinir oldum.bu kadar yüzsüz bi insan ne kadar dünyayı dolaşsanız karşınıza çıkmaz herhalde.hem adamı aldatıyo,hem bırakıp gidiyo.Sonra tekrar evli olarak geri dönüyor...

Bide kocasıyla beraber pişkin pişkin eski sevgilisinin evine gidiyo:img-wink: Daha da bunalımlı bölümler gelsin ya, ağlamak istiyorum ben :D Şaka bi yana aşklarını iyice içlerinde hissedeceği bölümler yakındır, özellikle Kadir için. Sabırsızlıkla bekleyruk:D
Fettan sanada güle güle..;)

sedoş
14-08-07, 17:03
başak dediğimiz gerçek adı mine sanırım aslnda iyi bir oyuncu baksanıza nasıl sinir olmusuz :) ama kadirdede suc var ya hiç düşünmicekti bence

Roxelanne
14-08-07, 17:06
yahuhuhuhu uyy uy uy ahaaa!!!! :)

bi gün eve geç celdum arşiva geçirvermişuz!!! tebrikler personelll :)

(ya etütler zorunlu değil gibi,sabah 8 akşam 4 mesai yapcağıma dönerium evume gülbeyazumu izler ders çalişirum :) )

sedoş
14-08-07, 17:16
off istanbulda hava acayip sıcak ama yinede 2.30 dan gülbeyazın bitimine kadar tv nin basından bittikten sonrada bilgisayarın basından kalkamıyorum :)

bugün kaçıncı bölümdü şimdi canlarum :D

hewal
14-08-07, 17:19
başak dediğimiz gerçek adı mine sanırım aslnda iyi bir oyuncu baksanıza nasıl sinir olmusuz :) ama kadirdede suc var ya hiç düşünmicekti bence

Evet Mine Tugay :)

Kadir karakteri hep kafsı karışık biriydi bu karışıklığın had safhaya çıktığı dönemler Başak'ın geldiği dönemler...Başak'la gitmeye karar verdiği zamanda bir birliktelikten çok kaçıp gitme isteği yüzündendi...Ama Gülbeyaz'a yazdığı mektup (her ne kadar hiç okunmamış olsada)Başak'a yazdığı mektup ve Gülbeyaz'a camdan uçak yapıp yolladığı itiraf dolu satırlar Kadirî affetmeye yetti değilmu personel :img-wink::img-wink::img-wink:

chaylack
14-08-07, 17:27
amanin ne bölümdü yaw yine araya girenlerin olduğu damar bölümer geldi kendi yetmeiyo bi de kocasıyla gelmiş gelince nolcak kıskancakmı öte yandan kazım da kzın aklını çelmeye çalışıyor
kadir'in imdatın eve girmeye çalıştığı sahneye çok güldüm artistlik yapcak ya kolunu kırcaktı::img-hyste) bu arada 21. bölümde gülbeyaz'a uçak atarken ki arada ki mesafeyi düşününce o uçak nasıl gitti artık aşkın gücü falan dicem soğuk espri tadın da olcak ama çok enteresan gelmişti valla ilk izlediğim zamanlarda da:img-angel:img-in_lo

sedoş
14-08-07, 17:43
ee tabi zaten nikah masasındayken kadirin bileti yırttııgı an affedildi :)

hem böle daha iyi en güzel aşk zor olandır dimi :img-blush:img-in_lo

Roxelanne
14-08-07, 17:50
deyin bakayim bana bugün yayinlanan bolümü netten nasi seyredeceğum,bizim tüptüşte yok :(

G_didem
14-08-07, 17:53
deyin bakayim bana bugün yayinlanan bolümü netten nasi seyredeceğum,bizim tüptüşte yok :(
Tüptüş ne kız?:D Şimdi d maxtan izle dicem ama potmu kırmış olucam acaba, sizdede mi yoktu d max? Nette ise malum sitede o bölümler bulunmuyo henüz sanırım:img-wink:

Roxelanne
14-08-07, 18:01
Tüptüş ne kız?:D Şimdi d maxtan izle dicem ama potmu kırmış olucam acaba, sizdede mi yoktu d max? Nette ise malum sitede o bölümler bulunmuyo henüz sanırım:img-wink:

anladın sen onu :) ayrıca o potu hiç kırma derim ben :sad53:

bugünkü bölüm nerde başladı nerde bitti??

iklima=)
14-08-07, 18:03
cnm bak bi site var ordan yüklüyosun gülbeyazın bölümlerini ama bugünkü bölüm var mı emin değilim..kotalı değilse isterssen veriyim adresi özelden..?

G_didem
14-08-07, 18:10
anladın sen onu :) ayrıca o potu hiç kırma derim ben :sad53:

bugünkü bölüm nerde başladı nerde bitti??

Tamam kırmadım say o potu;)
Vallahi düşün düşün nerde başladığını bitürlü hatırlayamadım. Biri hatırlar mutlaka:D
Kazım ve Gülbeyaz yolda karşılaştılar, beraber şantiyeye gittiler, konuşmaları esnasındada bitti. Yani yine alakasız bi yerde..;)

summer___17
14-08-07, 18:35
arşive geçmişiz yasaşın

bugünkü bölüm çok güzeldi yine yarıda kesildi o ayrı kazıma da üzüldüm bea dediklerinden sonra kadirinden ağzıından çıkıcak iki kelimeye bakıyo gülbeyaz ama nerde kadirde o cesaret

Dilara03
14-08-07, 19:15
arşivdeyizz yeni gördümm ya bu bölüm nasıldı izleymedimm yarında izleyemiycemm galibaa:(

iklima=)
14-08-07, 19:32
tüm personel arkadaşlarum=)hepinize iyi muhabbetler..benden bugünlük bu kadar..yarın görüşmek üzere=)

çalışın çalışın boş durmayın da ilerlesin sayfamız=)..hepinizi öptüm çok=)

missryan
14-08-07, 19:42
ooo arşive taşınmışız..bende gülbeyaz arıyorum harıl harıl:)
ya ben bu aralar ne kanal d'de ne de d max'te takip edemiyorum gülbeyazı..sabah zaten uyanamıyorum:icon_sorr,öğleden sonrada hiç denk gelmiyor...kaçıncı bölümlere geldi acaba,bari öğleden sonrakini takip ediyim yarından itibaren:)

emosss
14-08-07, 19:48
missryan 13 bölüe geldi yarıladı yani...
ya bizim millet gecekuşu , hepsi akşam geliyo..
ee arşive taşınma olayını nasıl kutluyoruz... yalnız ehlocanda kendi doğumgününde bize hediye verdi sağolsun..

şu kazımla gülbeyazın arası iyi olucak bugünlerde.. bizimkini balık avına falan götürecek kazım..tabi iyice gözüne gircek...

sayosh
14-08-07, 19:53
hani gülbeyaz imdatın elinden boçağı alıp tükürüyo kadire verio ya sonra da kadir onu üstüne silio ora süperdi yaa...:happy0064

sedoş
14-08-07, 20:01
eee personel nasilsinuz bucün :)

bugün gülbeyazn karıstırdıgı albümde nejatın fotoları süperdi yaa böle küçüklük resimleri :happy0064 sora o basak cıktı gülbeyaz bi bölümde diyodu hatırladnızmı dee teknedeki süpürgeye saç eksem daha cüsel olur :):):)

bessie
14-08-07, 20:02
Arkadaşlar inanamıyorum yaaa yoldaydım bugün giremedim ve bir geldim ki arşivdeyiz...Ehlocana ve emeği geçen herkese teşekkürler...Sonunda istediğimiz oldu bu müthiş birşey:happy0064

sayosh
14-08-07, 20:09
personel burdaysanız bi gülbeyaz sohbetine başlıyalım daaa.....

tuuuba
14-08-07, 21:15
arkadaşlar hepimizin gözü aydın sonunda gerçekleşti ve gülbeyaz artık arşivde...
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
bencede sayosh; başlayalum güzel bi sohbete...

(BuRcUu)
14-08-07, 23:28
Bakıyorum başLığa yok.. dediim kesin arşivdeyiz kii öyLeymiş zaten.. sonunda.. çok tşkLer.. =))

GüLbeyaz'ı artık takip edemiyorum.. (ÇaLıştığım için) Bu sabah çok sevindim.. D Max'da tekrarı sabahmış.. Bir ara izLemiştm ama hatırLamıyordum nyse sabaH evden çıkmadan önce izLiycem artık..

Pekii ama D Max'da sabah kaçta başLıyor..?

ekin-yeldaa
15-08-07, 10:03
günaydın arkadaşlar....
bu aralar biraz moralim bozuk ama yinede sizlerle beraber olmaya çalışacağım :)

Hatiies
15-08-07, 10:52
Cünaydiiiiiin, Ohhh nihayet arsivdeyuz, çok tskkrlerrr:happy0064:happy0064

Ya dün gece D Maxta Gülbeyazu izleyemedum daa off nekadar üzüldum bir bilsenuz! Burda bütün cün yagmur yagdi kanal çekmedu! :icon_sorr Sabahlaru D Max kaçta tekrarunu veriyo acaba arkadasumuzunnda sordugu gibu? Simdi bakabilurum eger tekraru varsa!:happy0064

Bu arada Ekin-Yeldaa, cnm morelun neden bozuk? Cötü bisi mi oldi?

sayosh
15-08-07, 11:14
ekin_yelda noldu yaw moralin bozuk..aa gülbeyaz ailesi olarak üzlmemeni istiyoruzzz:img-wink:

evet arkadaşlar sohbete başlıyalım mı:icon_whis

G_didem
15-08-07, 11:39
Cünaydiiiiiin, Ohhh nihayet arsivdeyuz, çok tskkrlerrr:happy0064:happy0064

Ya dün gece D Maxta Gülbeyazu izleyemedum daa off nekadar üzüldum bir bilsenuz! Burda bütün cün yagmur yagdi kanal çekmedu! :icon_sorr Sabahlaru D Max kaçta tekrarunu veriyo acaba arkadasumuzunnda sordugu gibu? Simdi bakabilurum eger tekraru varsa!:happy0064

Bu arada Ekin-Yeldaa, cnm morelun neden bozuk? Cötü bisi mi oldi?

Valla bizde kanalda bi sorun yoktu ama yinede izleyemedim, dün gece çok geç çıktı sanırım yine. Sabahlarıysa saat 9 gibi rastlamıştım bi kaç defa. Ama tam olarak kaçta başlayıp kaçta bittiğini bilmiyorum malesef:img-wink:

emosss
15-08-07, 12:38
ekin-yeldaa canım niye moralin bozuk senin personel...
bak işten kaytarmak için numara yapıyosan yemezler:img-polic:img-polic
tabi bu işin şakası.. üzme kendini güzelim:img-wink:

ya nolur d max demeyin yaa, valla oturup ağlıcam şimdi...

lindsay
15-08-07, 12:51
ay inanmıyorum arşive alınmışız yaa çok sevindim gülbeyazın başlamasına 1 buçuk saat var daha biran önce başlasa:D

yaprak.dökümü
15-08-07, 13:05
Valla bizde kanalda bi sorun yoktu ama yinede izleyemedim, dün gece çok geç çıktı sanırım yine. Sabahlarıysa saat 9 gibi rastlamıştım bi kaç defa. Ama tam olarak kaçta başlayıp kaçta bittiğini bilmiyorum malesef:img-wink:

sanırım 8 de başlıyo.
bugün yine çok güzel bi bölüm var.taci ile yunus evden kaçıyo onları bulmak için kazım ,gülbeyaz,kadir,başak aynı taksiyle yola çıkıyolar.kadir ve gülbeyaz birbirini kıskanmaya devam ediyo birbirlerine iğneleyici laflar söylüyolar
takside gülbeyaz kadir ve başak kendileri hakkında konuşurlarken kazım
herkesin anlayacağı dilde konuşsak
böylece hiçkimse sıkılmamış olur:P diyodu
merak etme ben de sıkıldım diyodu kadir de
sanırım böyle bişeydi:)

Hatiies
15-08-07, 13:12

Tamam canim yinede sagol! :img-wink:

Peki siz az sonra yine Gülbeyaz'in cikacagini söylüyorsunuz.. Hangi kanalda cikacak ve saat kacta? Ben normalde sabahlari bakmamda ondan:img-blush bari bugun bakiim:happy0064

emosss
15-08-07, 13:32
Tamam canim yinede sagol! :img-wink:

Peki siz az sonra yine Gülbeyaz'in cikacagini söylüyorsunuz.. Hangi kanalda cikacak ve saat kacta? Ben normalde sabahlari bakmamda ondan:img-blush bari bugun bakiim:happy0064

kanal d'de cnm saat 14:30'da ama bazen erken başlıyo..

Hatiies
15-08-07, 13:38
kanal d'de cnm saat 14:30'da ama bazen erken başlıyo..

Tamam canim sagol!:img-blush Bakmaya calisicam, insallah kardesim yine televizyonun kumandasini almaz elimden:P

sayosh
15-08-07, 13:39
:icon_whisoff offf misafir var inş.izlerizz izleyemessem sizden haberdarları alırım bu arada yotubeye bölümleri koyabilcek olan var mı???:icon_whis

benhermi
15-08-07, 13:52
merhaba arkadaşlar...

dün resimleri ekliyeyim diye bölüm yorumu yapamamıştım hemen eksiğimi kapatayım... :)

bölüm süperdi gibi bir cümle kullanmıyorum artık çünkü bu gülbeyaz ın her bölümü için geçerli.. :) zaman harcamaya gerek yok.. :)

bizimkilerin dedektifliklerinin tuttuğu bölümler süperdi... :) ganyan bayiinde olanlar... kadir in kapıya kol atması ama açamaması sonra gülbeyaz ın kapıyı açması...:img-hyste hepsi süperdi...

sonra gülbeyaz ın kadir ile arasında olanları bitirme çabası çok kötüydü...:icon_sorr ama ne olursa da olsun oradan gülü almadan gitmedi...

başak da inanılmaz sinirdi... kadir gayet bitirme konuşmasını yapmıştı orada başak ın yüzsüzlüğüne inanamıyorum... hala eve gelip ""sen de birgün onu terketmiyecek misin"" diye çıkışması çok sinirdi...

emosss
15-08-07, 13:54
Tamam canim sagol!:img-blush Bakmaya calisicam, insallah kardesim yine televizyonun kumandasini almaz elimden:P

rüşvet ver bence çok işe yarıyo..

saimecim ismail200 arkadaş ekleyecekmiş youtubê'a..

Hatiies
15-08-07, 14:39
rüşvet ver bence çok işe yarıyo..