Tüm Versiyonu Göster : Dawson's Creek

Sayfalar : 1 2 [3] 4

dawson'S creek
23-09-07, 10:14
Video için teşekkürler :)
Bir şey soracağım burada istek isteyenler youtube video eklenmesi için mi istediler buraya replik için mi :) Ona göre yazayım bari karışıklık olmasın :) Youtube video diorsanız valla bölümleri sırayla gidiyorum bildireyim :)

Bu arada evet Pacey' nin de oyunculuğu çok güzel ama James Van Der Beek' in özellikle "The Rules Of Attraction" ve "The Plague" filmlerini izledikten sonra açık söyleyeyim üstüne oyuncu pek tanımıyorum :) Fanı olduğumdan dolayı böyle düşündüğümü, düşünenleriniz olabilir fakat onun çok az katkısı var. Bu dediğim filmler de Dawson karakterinden inanılmaz farklı ve çok çok farklı bir James var. Mimiklerini ve özellikle ona verilen karakteri kesinlikle harika oynamış. O yüzden oyunculuk da Dawson's Creek den bu yana baya yol almış bunu çok iyi farkediyor insan, filmlerini izleyince :)

the rules ı izlemiştim ama on dakkada bitmişti film ileri almaktan :) the plague ninde dvd si var bende orda iyi oynamış rulestada güzel oynamış kötü demiyom ama joshua birazdaha iyi zaten dizide katie hariç herkesin oyunculuğu iyi ama kadroda en süper kim derseni tabikide kuşkusuz MİCHELLE WİLLİAMS.

bluenight
23-09-07, 10:21
Valla Dawson's Creek de ki oyunculuk ile şuan ki oyunculukları tabiki bir olmaz hiçbirinin.
Dawson's Creek de güleceksin ama :) James ve Katie mimiklerini çok güzel kullanıyorlardı.
Hele James' in o masum yüz ifadeleri bitiriodu beni. Josh' ın en iyi performansı bence 420-Promicide bölümün de ki baloda ki tartışma sahnesi. Gerçekten harika oynadı orada. Yüzünün kızarması ve ses tonlaması vs süperdi. Michelle W. da tabiki çok güzel oynuyordu özellikle 5.sezon da :)
Fakat şuan ki duruma bakarsak James dediğim filmlerde kendisini çok güzel kanıtladı bunu demek istedim. Dawson's Creek de herkes toydu malum fakat herkesin kimi sahnelerde çok üstün performansları vardı.
Katie' nin de dizide oyunculuğunu beğenirdim dediğim gibi mimiklerini çok güzel kullanıyordu.
Sen neden beğenmiyordun? Merak ettim cidden :)

dawson'S creek
23-09-07, 10:35
Valla Dawson's Creek de ki oyunculuk ile şuan ki oyunculukları tabiki bir olmaz hiçbirinin.
Dawson's Creek de güleceksin ama :) James ve Katie mimiklerini çok güzel kullanıyorlardı.
Hele James' in o masum yüz ifadeleri bitiriodu beni. Josh' ın en iyi performansı bence 420-Promicide bölümün de ki baloda ki tartışma sahnesi. Gerçekten harika oynadı orada. Yüzünün kızarması ve ses tonlaması vs süperdi. Michelle W. da tabiki çok güzel oynuyordu özellikle 5.sezon da :)
Fakat şuan ki duruma bakarsak James dediğim filmlerde kendisini çok güzel kanıtladı bunu demek istedim. Dawson's Creek de herkes toydu malum fakat herkesin kimi sahnelerde çok üstün performansları vardı.
Katie' nin de dizide oyunculuğunu beğenirdim dediğim gibi mimiklerini çok güzel kullanıyordu.
Sen neden beğenmiyordun? Merak ettim cidden :)

ben değil kimse beğenmezdi katie nin oyunculuğunu aslında bende iki seasonun dvd si var orda dublaj yok bakıyorumda gerçekten güzel oynamış sonra dan farkettim bize sinir olan şey oya küçümenin sesiymiş internette kimse joeynin oyunculuğunu beğenmezdi benim gibi bi . yorumlarda okumuştum birisi şöyle yamış 'oya küçümenin sesiyle öldürdüğü kız ' sonra anladım ki sevmememin nedeni cidden o sesmiş çünkü orjinalinde güzel oynuyo bide boynunu eğmesi gözlerini oynatması üstelik ben james van der beek fanıyım gene diyorum çok iyi bi oyuncu özellikle gülüşü harika gülünce yanaklarıda kızarıyoya bitiyorum ve gerçekten çok masum yüzü var bu diziyi hala izliyosam james van der beek içindir ve herkes gibi pacay joey finalini sindiremediğim içindir çünkü kötü sonla biten dizi film unutulmaz

bluenight
23-09-07, 10:54
Valla ben de bu diziyi hala izliyorsam ne yalan diyeyim James için izliyorum :) aslın da şöyle düşününce finalde ki asıl replikler ve sözler bizim yani ebediyet bizim :) o yetior bana :)
Ya Cnbc-e de Türkçe Dublaja sinir oluyordum. İzliyordum ama alt yazıda ki tadı alamadan izliyordum. Mesela Dawson, Joey diye seslendiği sahneler de dublaj da bebek diye çevirirlerdi sinir olurdum. En ufağı aklımda kalan 601' in sonunda Dawson taksiyle geliyor Joey diye sslendiği halde Bebek diye sesleniyor ve o bölümün devamın da Jo' nun odasın da da aynı şekilde. Bunun gibi hatalara sinir oluyorum ve evet Oya Küçümen' in sesi Joey karakterine hiç gitmiyordu, beğenmiyordum onun sesini. Orjinali tabiki daha güzel kendi sesleri ve ben Joey' nin de oyunculuğunu seviyorum yani gerçi çok sinir olduğum zamanlar çok fazladır :) Dawson' a çok çektirdi çok sinir olduğum zamanlar oldu ve bunu o mimikleri ve konuşma stili kısaca oyunculuğu sağladı. Ne iştir ki Dawson' a çektirmediği kalmadığı halde ille de Dawson Joey olmasını istiyordum :) Çok tuhaf ama çok yakışıyorlar :)

dawson'S creek
23-09-07, 11:08
evet gerçekten çok yakışıyolar aslında bütün olanlara rağmen onları sevmemizin nedeni kewin williams ilk season o kadar güzel işlemiş olması diğer seasonlarda dawson / joey i kötü göstermeye çalışsalarda başaramadılar.
dawson ı bencil gibi
joey de herkesle birlikte olmaya çalışan bi kız gibi gösterdiler gerçi joey gerçektende herkesle çıkmıştı ama neyse:) ve sonunda da paceyle yaptılar hayali bi düğün vardı son bölümlerinde orda ikiside yaptıklarınınn sebebini söylüyolardı joey paceye sadece zor günlerinde sığındımı bi liman gibi gördüğünü bahsediyodu dawsonda jen le ilgili artık tamam dedik final dawson / joey dedik ama yine olmadı çünkü yaptıklarını mantıklı bi şekilde anlattıktan sonra tekrar pacey ile olması saçma

bluenight
23-09-07, 11:24
Evet 1.sezon da temeli sağlam atıldığı için kolay kolay soğuyamadık. Valla Joey' i de öyle kötü göstermediler fazla. Dizi de asıl kurban resmen Dawson' dı. Ya bir başrol hep kaybedeni oynar mı ya! Hele 4.sezon delirdim ya... 3.sezon bencil, 4.sezon kaybeden, 5.sezon ne olduğu belli olmayan, 6.sezon tamamen yok olan bir karakterdi resmen. Her zaman diyorum yine diyorum James'in yerinde olsam karakter bozulmaya başladığı an çıkardım diziden, adam iyi dayanmış. Senaristin kesin bu karaktere gıcığı var. Pacey sever olmasından kaynaklanıo sanırsam.. İlk kz başıma geliyor. Senaristin taraf tuttuğu...

yesilimim
23-09-07, 14:12
Kesinlikle öyle.Zaten ilk sezonu izleyen biri hayatta demezdi ilerde pacey-jory çift olabilir diye.O kadar alakasızdılar bence.Ortak yanları olduğu içib değil de ikisi de Dawsonun arkadaşı olduğu için arkadaşlar diye izlenimim olmuşrue.Dizide en anlamsız bulduğum olaylardan biri de 5.sezondan Jen ile Dawsonun sevgili olarak gelmeleri.Joey için orada geçekten üzülmüştüm mesela.Ama nalancım senni dediğin gibi o da dawsona çok çektirmişti.Bu arada repliklerden bahsederken ben video deil replik istemitim :)

NorthernLights
23-09-07, 16:06
the rules ı izlemiştim ama on dakkada bitmişti film ileri almaktan :) the plague ninde dvd si var bende orda iyi oynamış rulestada güzel oynamış kötü demiyom ama joshua birazdaha iyi zaten dizide katie hariç herkesin oyunculuğu iyi ama kadroda en süper kim derseni tabikide kuşkusuz MİCHELLE WİLLİAMS.

Sıradışı bir şekilde fazlasıyla katılmaktayım..:img-yes:

Pacey nin ilk bölümlerde film çekimleri sırasında Jen i nasıl öptüğünü hatırlıyor musun?...Dawson CUT-CUT-CUT demek zorunda kalmıştı...O sahneye bayılmıştım...:img-hyste

bluenight
23-09-07, 16:40
Kesinlikle öyle.Zaten ilk sezonu izleyen biri hayatta demezdi ilerde pacey-jory çift olabilir diye.O kadar alakasızdılar bence.Ortak yanları olduğu içib değil de ikisi de Dawsonun arkadaşı olduğu için arkadaşlar diye izlenimim olmuşrue.Dizide en anlamsız bulduğum olaylardan biri de 5.sezondan Jen ile Dawsonun sevgili olarak gelmeleri.Joey için orada geçekten üzülmüştüm mesela.Ama nalancım senni dediğin gibi o da dawsona çok çektirmişti.Bu arada repliklerden bahsederken ben video deil replik istemitim :)

Tamam canım eklerim replikleri..
5.sezon da benim azım açık kalmışdı Dawson ve Jen' in arşivlendiğini görünce höhhhh dedim ama Joey' e acımadım ne yalan söyleyeyim. Çünkü o an kendisinin düşdüğü durumu Dawson tam 1.5 sezon yaşadı ve Joey'nin böyle bir acı çekmesini istiodum ki zira çekti. O da Charlie ile çıkarak Jen' e cevap vermiş oldu. 5.19 da Jen'e çok güzel bir laf sokuşu Dawson' la ilgili. Hala bayılırım o repliğe. Joey, Charlie ile çıkarken, Jen onu uyarmaya çalışıyor...

519 - "100 Light Years from Home"

Jen: Neden vaktini boşa harcadığını anlamıyorum.
Joey: Vakit benim vaktim. Hem ara sıra beni güldürüyor.
Jen: Evet. Seni böyle tavlar zaten. Güven bana, tamam mı? Ben de o yollardan geçtim.
Joey: Biliyor musun? Bu sefer iç güdülerime güveneceğim ama yine de sağol.
Jen: Joey iç güdülerin ne diyor?
Joey: İlk olarak, söz konusu durum da bana tavsiye verebilecek en iyi kişi, olmadığını söylüyorlar.
Jen: Onun yüzünden incinmeni istemiyorum. Hepsi bu!
Joey: Yapma Jen. Sanki daha önce hislerime çok değer veriyordun. Dawson' la yattığında da senin iç güdülerin ne demişti?
Jen: Bunun aramız da sorun yaratacağını biliyordum, tamam mı? Ama---
Joey: Ama yine de onunla yattın ve ben hiçbir şey söylemedim. Neden sen de aynı nezaketi bana karşı göstermiyorsun..

Bu sahneye her zaman bayılmışımdır :) WB istemiş işde Jen ve Dawson' ı. Sanki senarsitlerden çekmedik. WB bile el atmış olaya ya!

dawson'S creek
23-09-07, 19:59
meraba dawson fanlarıbye

meraba yenisin heralde hoş geldin ve jen joey replikleri için teşekkürler joeynin gözlere bak nasıl bi nefretle bakıyo oysa jeni eleştirebilicek son kiş jen in bi sözü vardı son bölümde : ben dawson joey otabanından hep yoldan çıkan oldum . evet dawson ın joey olan duygularını anlamasına bile jen yardımcı oldu ama joey aptallıklarıyla dawsonı hep jenin kucağına attı ve şimdi bütün suçu jene yüklüyo

yesilimim
23-09-07, 20:03
Nalancım çok teşekkürler.Senden bi de 5.sozn final havalimanı reğliğini isteecektim.Ben de ne çok istiyoruö yaf:( Arakadaşlık ve sevgiiler hakkında en son jene laf söleyecektir kişi Joey.Gitti sevdiği kişinin en yakın arkadaşı ile birlikte oldu.Sonra da charlie ile çıktı.Audreyden sonra tekrar pacey ile yakınlaştı.Tabi arada edie de oldu ama o allatan bir arkının işeyi değildi .) Joeye an çok kızdığım ise 2.sezon babası yüüznden dawsonu sıçlamasydı.Zaten ondan sonra asla wskisi gibi olmaadılar:(

dawson'S creek
23-09-07, 20:36
Nalancım çok teşekkürler.Senden bi de 5.sozn final havalimanı reğliğini isteecektim.Ben de ne çok istiyoruö yaf:( Arakadaşlık ve sevgiiler hakkında en son jene laf söleyecektir kişi Joey.Gitti sevdiği kişinin en yakın arkadaşı ile birlikte oldu.Sonra da charlie ile çıktı.Audreyden sonra tekrar pacey ile yakınlaştı.Tabi arada edie de oldu ama o allatan bir arkının işeyi değildi .) Joeye an çok kızdığım ise 2.sezon babası yüüznden dawsonu sıçlamasydı.Zaten ondan sonra asla wskisi gibi olmaadılar:(

o sahne çok hoştu ama orda pacey audrey replikleri daha çok hoşuma gitmişti daha sevimliydi paceynin yaptığı daha ilginçti joeyninkinden ama herkes dawson / joey diyo o bölümde o bölümde benim hoşuma giden başıydı dawsonın rüyası beş yıl öncesini düşünüyodu ünlü bi yönetmen olmuş çozukluk arkadaşı nişanlı falan orda bi replik var onu hala unutmam mümkün değil
joey: dawson
dawson : evet
joey: ikimizin birlikte olabilmesi için bi şans vardı , ama sen mahvettin kendi yoluna gittin şimdi bende kendi yoluma gidicem
sanki joey ilk defa kendi yoluna gidicekmiş gibi joeynin dawson dan sonra herkesle çıkıp zaten kendi yolunu seçiyodu
finalde mutluluğu gerçekten hakeden kişi öldü bence dawson ölmeliydi ve joey dizinin sonunu yapmalıydı tekrardan pacey joey aşkı hiç katılmamalıydı zaten son beş bölümde saçmalamışlardı birden bire aşk yaşadılar
sonra dizinin son bölmü için gala yapıp shipilbergle tanışmalıydı dawsoın yerinevs...

bluenight
24-09-07, 03:36
meraba yenisin heralde hoş geldin ve jen joey replikleri için teşekkürler joeynin gözlere bak nasıl bi nefretle bakıyo oysa jeni eleştirebilicek son kiş jen in bi sözü vardı son bölümde : ben dawson joey otabanından hep yoldan çıkan oldum . evet dawson ın joey olan duygularını anlamasına bile jen yardımcı oldu ama joey aptallıklarıyla dawsonı hep jenin kucağına attı ve şimdi bütün suçu jene yüklüyo

Evet bu sözü benim de unutmam mümkün değil. 602 de en son sahnede Joey'nin odasın da Dawson ve Joey tartışması üzerine, Pacey, Audrey,Jen,Jack bara gitmişlerdi orada olayı yorumlarken Jen bu sözü söylemişti. :) Joey çok tuhaf bir karakter ya. Hem Dawson' la birlikte olmuyor hem de başkasıyla paylaşamıyor. Joey' nin bu kişiliğine sinir oluyorum. Resmen bencillik...

Boş bir anımda ekleyeceğim canım istediğin replikleri.
Bence arkadaş olarak en iyi düşünen ve haraket eden Audrey. Bilmem hatırlar mısınız.. Audrey, Dawson'a 502 de kampüs turu yaptırıyordu. Araların da bir replik geçiyordu ve sex konusu açıldı. Audrey yapmak ister misin dedi Dawson' a. Dawson da neden olmasın dedi. Bunun üstüne Audrey bunu reddetti. Sebep olarak da arkadaşımın sevdiği biriyle birlikte olamam demişti. Süper biri. Andie den sonra Pacey' e en çok yakıştırdığım karakter. Gerçi herks gibi en son Audrey karakterini de bozdular o ayrı. Hele Jen ve Dawson' ı, Jen' lerin evinde öpüşürken gördükleri o akşam yemekte sürekli üstüne bilerek yemek döküp Joey' i kapıp içeri gitmesi en favori sahnemdir. Bayıldım o sahneye, cidden süperdi.

o sahne çok hoştu ama orda pacey audrey replikleri daha çok hoşuma gitmişti daha sevimliydi paceynin yaptığı daha ilginçti joeyninkinden ama herkes dawson / joey diyo o bölümde o bölümde benim hoşuma giden başıydı dawsonın rüyası beş yıl öncesini düşünüyodu ünlü bi yönetmen olmuş çozukluk arkadaşı nişanlı falan orda bi replik var onu hala unutmam mümkün değil
joey: dawson
dawson : evet
joey: ikimizin birlikte olabilmesi için bi şans vardı , ama sen mahvettin kendi yoluna gittin şimdi bende kendi yoluma gidicem
sanki joey ilk defa kendi yoluna gidicekmiş gibi joeynin dawson dan sonra herkesle çıkıp zaten kendi yolunu seçiyodu
finalde mutluluğu gerçekten hakeden kişi öldü bence dawson ölmeliydi ve joey dizinin sonunu yapmalıydı tekrardan pacey joey aşkı hiç katılmamalıydı zaten son beş bölümde saçmalamışlardı birden bire aşk yaşadılar
sonra dizinin son bölmü için gala yapıp shipilbergle tanışmalıydı dawsoın yerinevs...

523 de ben de çok beğendim Audrey Pacey diyaloğunu. Benzin paran var mı demişti Pace. Çok gülmüştüm ama benim için de Dawson Joey sahnesi süperdi ve diyalogları. Keşke Dawson'la Joey de gitseydi Los Angeles' a.
O rüya değil tam bir kabustu ya. Ertesi günü Dawson, Joey' e diyor ya.. "Bana asla bir avukatla evlenmeyeceğine dair söz ver". Joey de "Ya gücünü çevre için kullanan biri olursa" demişti ki Dawson' ın rüyasın da çevreci bir avukatla nişanlıydı. O rüya da beni en çok üzen 1 replik var. Biri nişanlısıyla konuşurken Dawson için şöyle söz etmesi. "Eski bir arkadaşımlayım."
Bu senin yazdığın replik bir bakıma doğruydu. Yani o sözlerin, Dawson' ın kabusu olması normal.

yesilimim
24-09-07, 06:40
Haklısın walla adrey başlarda bence de çok sğalamdı ama sonradan onu bozular.Onu en çok yıkan da paceyin aslında nunla ilgileri düşüncelerini duyduğu zsmandı.Çok üzülmştü orda.

dawson'S creek
24-09-07, 10:36
dawson's creek gerçekten bir efsane . amerikada hala yayınlanan ve büyük izleyici topladığı yazıyodu gazetenin birinde ve size bir müjde kaak yelleri reytingleri giderek düşüyo gerçi dc den artık bi benzelik kalmasada en başında uyarlama dizisi olduğunu kabul etmemeleri .dizinin zaten dc fanlarını kaybetmesine neden olmuştu ve umarım artık biter bu saçmalık çünkü aslı hariç hiç biri orjinalinin yerini tutmuyo aslıda o kadar tatlı ve sempatik olmasından bi de nehrin karşı sındaki joey poterımıza gerçekten çok benzemesinden.

bluenight
25-09-07, 02:49
Haklısın walla adrey başlarda bence de çok sğalamdı ama sonradan onu bozular.Onu en çok yıkan da paceyin aslında nunla ilgileri düşüncelerini duyduğu zsmandı.Çok üzülmştü orda.
Ayy o sahne cidden çok kötüydü yaf. Cadılar Bayramın da tabutun içindeydi Audrey. Birden Emma ve Pacey' nin konuşmalarını duymuştu ama süper bir tokat geçirmişti Pacey' e.. Yazarken bile gözümden geçti sahne...

dawson's creek gerçekten bir efsane . amerikada hala yayınlanan ve büyük izleyici topladığı yazıyodu gazetenin birinde ve size bir müjde kaak yelleri reytingleri giderek düşüyo gerçi dc den artık bi benzelik kalmasada en başında uyarlama dizisi olduğunu kabul etmemeleri .dizinin zaten dc fanlarını kaybetmesine neden olmuştu ve umarım artık biter bu saçmalık çünkü aslı hariç hiç biri orjinalinin yerini tutmuyo aslıda o kadar tatlı ve sempatik olmasından bi de nehrin karşı sındaki joey poterımıza gerçekten çok benzemesinden.

Kavak Yelleri' ni izlemediğimi söylemiştim. Bu habere üzüldüm de diyemem sevindim de. Çünkü sonuçta Dawson's Creek ile bir bağlantısı kalmadığına gör sorun yok. Gerçi ilk bölümü birebir aynısıydı çok sinir olmuştum ama.. Yine de sanırım sevinme tarafı azcık ağır basıyor :) Zaten hiçbir dizi Dawson's Creek' in yerini tutamaz. Dizi biteli yıllar oldu youtube da bile cidde hala ilgi odağı videolar Dawson's Creek den yani ben hergün takip ediyorum hala Dawson's Creek videoları izleniyor hem de baya çok.. Bunları gördükçe seviniyorum :)

pelosh
26-09-07, 14:41
Ben kvk yellerini cok sefiom, eminimki dowsons creakde süper bi dizi, saten bellii olio süper bi dizi oldugnu, ben cok bakmak isterim ama burda hic göstermiolar bu diziyi, yoksa benmi göremedim simdie kadar?.. insallah gösteririler bi zaman bende izlerim, cünkü cok tatli bi diziye benzio, zaten ky dc in türkce versyonu olduguna göre belli cok gssl bi dizi oldugu :)

immortalf1
26-09-07, 16:11
Dc yi öle öslüyorum ki fırsat oldukça maLum video sitesinden izliorum bu arada Nalan ark.ımada Dowloandları için teşekkürler gerçekten harikaa her bölüm ayrı güzel hala islerken aklıma o günler gelio hem kendi ortaokul yıllarım hemde onların 16 yaş sıkıntıları heycanları Joey'in masum bakışları,Dawson 'ın Spielberg olma heycanları:),Pacey'in maceraları,Jen'in yanlızlığı hepsi bambaşka hayatlar hepsi muhteşem sahneler.Dünya televizyonculuk tarihinde unutulmuyacak bi dizi Dawson's Creek.Dc bence insanlık tarihinde asla unutulmuyacak bi yapımm en azından beim için.Bu arada Soundtrack albümlerini hala dinliyorum ve şuan kulaklıımda Katie Holmes'ın seslendirdiği inanılmaz şarkı hepimisin Joeye aşık olmasını sağlayan şarkı belkide ON MY OWN....

bluenight
26-09-07, 18:54
Dc yi öle öslüyorum ki fırsat oldukça maLum video sitesinden izliorum bu arada Nalan ark.ımada Dowloandları için teşekkürler gerçekten harikaa her bölüm ayrı güzel hala islerken aklıma o günler gelio hem kendi ortaokul yıllarım hemde onların 16 yaş sıkıntıları heycanları Joey'in masum bakışları,Dawson 'ın Spielberg olma heycanları:),Pacey'in maceraları,Jen'in yanlızlığı hepsi bambaşka hayatlar hepsi muhteşem sahneler.Dünya televizyonculuk tarihinde unutulmuyacak bi dizi Dawson's Creek.Dc bence insanlık tarihinde asla unutulmuyacak bi yapımm en azından beim için.Bu arada Soundtrack albümlerini hala dinliyorum ve şuan kulaklıımda Katie Holmes'ın seslendirdiği inanılmaz şarkı hepimisin Joeye aşık olmasını sağlayan şarkı belkide ON MY OWN....

Sana kesinlikle katılıyorum..
On My Own parçası cidden çok güzel ve sözleri o an ki Joey' nin Dawson'a hissettiklerini çok güzel yansıtıyordu bayılıyorum o sahneye :)

yesilimim
26-09-07, 19:23
Efet gerçekten harika bi sahne.Alakasız olcak biraz ama şarkı olarak herhangi bir anlam olmasada ben charlie'nin jory'in penceresinde söylediği şarıyı da çok seviorum.Sadece söz ve müziğini yanlış anlama olmasın :) Her zaman sölediğim gibi benim favori bölümlerim 4.5. sezon final sahneleri ve nalancım tabii ki de senin imzandaki sahne:)

bluenight
26-09-07, 21:26
Evet Meliscim o parça da çok güzel :)
Dawson ve Joey' min her sahnesi birbirinden güzel =)
Gerçi Joey' i bir çok zaman parçalayasım gelse de, Dawson ve Joey' nin güzel sahnleri olunca yada duygusal replikleri geçmişi anında unutuveriyorum =)

MELENA
26-09-07, 22:52
Sana kesinlikle katılıyorum..
On My Own parçası cidden çok güzel ve sözleri o an ki Joey' nin Dawson'a hissettiklerini çok güzel yansıtıyordu bayılıyorum o sahneye :)

Her ne kadar bir pacey-joey ci olsam da o parça çok güzeldi.burda yazınca aklıma geldi joey nin söylediği sahne.çok güzeldi.charlie nin joey ye gitarıyla şarkı söylediği sahnede çok güzeldi evet.zaten hep sevmişimdir o çocuğu:)

ıslak ıslak
27-09-07, 14:22
Hatırlıyorum da deli gibi Dawson's Creek izlerdim.. Yalnız buraya yazmak için geç kalmışım ama neysee o zamanlar bana okulun sıkıcılığını falan unutturan tek diziydi.. Ne günlerdi... :img-icecr

tuncun
27-09-07, 14:50
bnm merak ettim bişey var jen in ölmeden önce bi cocuğu oluyo ama bu cocuğun babası kim?neden bi cocuk dünyaya getiriyo?

immortalf1
27-09-07, 16:52
ON MY OWN(Kendi Kendime)
Kendi kendime o yanımdaymış gibi farz ediorum.Tek başıma sabaha kadar onunla yürüyorum.O yokken koLlarının beni sardını hissediyorum.Ve kaybolduğumda göslerimi kapıyorum o beni buLuyor.Yağmur yağdığında asfalt gümüş gibi parlıyor.Nehirdeki bütün ışıklar dumanlı.Ve karanlıkta ağaçlar yıldızlarla dolu.Tek gördüüm ebediyen onunla birlikte olduğum.Bunun sadece hayallerimde oldun,onunla diil kendi kendime konuştumu biLiyorum.Onun kör oldunu bilememe rağmen.Birlikte olmamamızın bir yolu var diyorum.Onu seviyorum ama gece bittiğinde o gidiyor ve nehir sadece nehir oluyor.O yokken etrafımdaki dünya değişiyor ağaçlar çırılçıplak sokaklar yabancılarla dolu oluyor.Onu seviyorum ama hergün öğreniyorum hayatım boyunca kendi kendimi kandırdımı ben olmasamda onun hayatı dewam ediyor dünya benim bilmediğim bi mutLuLukLa doLu oLuyor.Onu seviyorum, onu seviyorum onu seviyorum ama kendi kendime

MELENA
27-09-07, 18:08
bnm merak ettim bişey var jen in ölmeden önce bi cocuğu oluyo ama bu cocuğun babası kim?neden bi cocuk dünyaya getiriyo?

bebeğin babasını sanırım göstermiyorlardı.kendinden yaşça büyük bir adamdı diye hatırlıyorum :)umarım yanlış değildir:)

dawson'S creek
27-09-07, 20:24
benim en sinir olduğum şey dawson hayatının en önemli kararlarından birini verdiğinde en yakın arkadaşı yada hayatının aşkı bi zamanlar dawson ın en yakın arkadaşı pacey ile birlikte olması . gerçektende joey dawson ın en zor gününde yanında değil pacey nin yanında ve birlikte olmuştu o bölümde gözleri dawson ı aradı ama gratchan vardı. ve pacey ile tekneyle capesideden gittiğindede aramadı hiç dawson ı. arkada nasıl bıraktığını biliyodu . ama paceyle mutluluğu unutturdun heralde. o bölümdede çok kızdım.

dawson'S creek
27-09-07, 20:27
cümle biraz bozuk oldu heralde hızlı yazıyom ondan :) bahsettiğim o zor gün dawson bi adamın teknesini mahvetmişti jen ve pacey yi kurtarmak için ve adam öldüğünde bi cihaza balanıyodu ve ölüm kararını verme yetkisinide dawson ı gösteren bi belge imzalatmıştı ona, o karardan bahsediyom . ve dawson ın gözleri joeyi arıyodu bu zor gününde ama o en yakın arkadaşı pacey ile birlikte olma peşindeydi.

bluenight
27-09-07, 21:18
ON MY OWN(Kendi Kendime)
Kendi kendime o yanımdaymış gibi farz ediorum.Tek başıma sabaha kadar onunla yürüyorum.O yokken koLlarının beni sardını hissediyorum.Ve kaybolduğumda göslerimi kapıyorum o beni buLuyor.Yağmur yağdığında asfalt gümüş gibi parlıyor.Nehirdeki bütün ışıklar dumanlı.Ve karanlıkta ağaçlar yıldızlarla dolu.Tek gördüüm ebediyen onunla birlikte olduğum.Bunun sadece hayallerimde oldun,onunla diil kendi kendime konuştumu biLiyorum.Onun kör oldunu bilememe rağmen.Birlikte olmamamızın bir yolu var diyorum.Onu seviyorum ama gece bittiğinde o gidiyor ve nehir sadece nehir oluyor.O yokken etrafımdaki dünya değişiyor ağaçlar çırılçıplak sokaklar yabancılarla dolu oluyor.Onu seviyorum ama hergün öğreniyorum hayatım boyunca kendi kendimi kandırdımı ben olmasamda onun hayatı dewam ediyor dünya benim bilmediğim bi mutLuLukLa doLu oLuyor.Onu seviyorum, onu seviyorum onu seviyorum ama kendi kendime

Teşekkürler türkçesi için sözlere bakar mısınız ya bir de bunu söylerken Dawson' ı kesiyordu arada ahh ahh Jen orda sinirden erirken ben kalpten eriodum :img-blush tekrar çok teşekkürler :)

benim en sinir olduğum şey dawson hayatının en önemli kararlarından birini verdiğinde en yakın arkadaşı yada hayatının aşkı bi zamanlar dawson ın en yakın arkadaşı pacey ile birlikte olması . gerçektende joey dawson ın en zor gününde yanında değil pacey nin yanında ve birlikte olmuştu o bölümde gözleri dawson ı aradı ama gratchan vardı. ve pacey ile tekneyle capesideden gittiğindede aramadı hiç dawson ı. arkada nasıl bıraktığını biliyodu . ama paceyle mutluluğu unutturdun heralde. o bölümdede çok kızdım.

cümle biraz bozuk oldu heralde hızlı yazıyom ondan :) bahsettiğim o zor gün dawson bi adamın teknesini mahvetmişti jen ve pacey yi kurtarmak için ve adam öldüğünde bi cihaza balanıyodu ve ölüm kararını verme yetkisinide dawson ı gösteren bi belge imzalatmıştı ona, o karardan bahsediyom . ve dawson ın gözleri joeyi arıyodu bu zor gününde ama o en yakın arkadaşı pacey ile birlikte olma peşindeydi.

Ohooo ona bakarsan Joey' e sinir olacak o kadar çok sahne var ki..
Jack ile öpüşerek Dawson' ı aldatması..
Pacey ile çıkarken Dawson' ı çok çabuk unutması ve onu düşünmemesi.
Pacey hayatından çıkınca anında Dawson' ı kullanıp ona karşı aşkının depreşmesi vs vs saymaya kalksam kitap olur..
Lafa gelince de Dawson hayatının anlamı olur...:icon_whis

bebeğin babasını sanırım göstermiyorlardı.kendinden yaşça büyük bir adamdı diye hatırlıyorum :)umarım yanlış değildir:)

Bebeğin babasını hiç bir zaman göstermediler. Jen kimden olduğunu söylemedi.. Babası hakkın da tek bilinen çocuğu öğrenince Jen' i terk etmesi..
O bebeği Jack sahiplendi ve nüfusuna aldı.
Jen bebeği Jack' e teslim etti.
Yani bebeğin babası Jack oldu.
Hatırladığım kadarı ile kan kanserinden öldü Jen..

dawson'S creek
27-09-07, 22:09
Bebeğin babasını hiç bir zaman göstermediler. Jen kimden olduğunu söylemedi.. Babası hakkın da tek bilinen çocuğu öğrenince Jen' i terk etmesi..
O bebeği Jack sahiplendi ve nüfusuna aldı.
Jen bebeği Jack' e teslim etti.
Yani bebeğin babası Jack oldu.
Hatırladığım kadarı ile kan kanserinden öldü Jen..[/QUOTE]

bebeğin babasını gösterdiler hani şu uzun saçlı bi çozuk vardıya dawsondan ayrıldıktan sonra çıkmışlardı kumral hatta en son sevgilisiydi o bebeğin babasıydı. jeni terk ettiği doğru. kanserden değil kalbinde sorun vardı.

nghn
27-09-07, 22:41
Hayır bebeğin babası belirsizdi.Bu konu hakkında bilgi verilmedi.Son bölümde hep birlikte içerlerken bu konu ile ilgili olarak Jen sarhoş bir haldeyken kendisini nasıl terkettiği konusunda yaptığı espri oldu o kadar.

Jen'in kalp atışlarında bir düzensizlik vardı.Ritim bozukluğu.

immortalf1
27-09-07, 22:58
Hayır bebeğin babası belirsizdi.Bu konu hakkında bilgi verilmedi.Son bölümde hep birlikte içerlerken bu konu ile ilgili olarak Jen sarhoş bir haldeyken kendisini nasıl terkettiği konusunda yaptığı espri oldu o kadar.

Jen'in kalp atışlarında bir düzensizlik vardı.Ritim bozukluğu.

Evet bebeğin babası belli değildi yani en azından seyirciye göstermediler...Bide Joey Dawson'ın en zorunda evet yanında diiLdi bencede en azından yaşanan güzel günlerin hatrına onun yanında olması gerekiordu. Ama olaya bide Pacey açısından bakarsak Dawson ve Joey i birlikteyken o kadar çook acı çektiki belkide artık bu sorunları yaşamamk için Joey 'in elini hiç bırakmadı onu alıp uzaklara gitti.Belki bi Pacey sever olduğum için olabilir ama bana en çook dokunan sahnelerden biride Dawson'ın en yakın ark.ı Pacey'nin doğumgününü unutmuş olmasıydı...:(:(

pelosh
28-09-07, 13:47
yha reismlerden fark ettim... iki tane kisi daha war... bi tane erkek daha, bi tane kiz de daha war, onlar kvk yelleride kim oliolar, we sonradan mi geliolar??

dawson'S creek
28-09-07, 13:51
yha reismlerden fark ettim... iki tane kisi daha war... bi tane erkek daha, bi tane kiz de daha war, onlar kvk yelleride kim oliolar, we sonradan mi geliolar??

kavak yelleri mi onun k si bile bizi deli ediyo ama merak ediyosan evet
onlar ikinci season geliyo ve iki kardeş ama 2. seasona kadar durcağını sanmam bu ky nin ve inşallahta durmaz

pelosh
28-09-07, 16:51
kavak yelleri mi onun k si bile bizi deli ediyo ama merak ediyosan evet
onlar ikinci season geliyo ve iki kardeş ama 2. seasona kadar durcağını sanmam bu ky nin ve inşallahta durmaz

tmm cok sagol haber verdigin icin.. :)

aa neden öle diosun, artik her amerikan dizinin türkce versyonu cikti, mesela greys anatomy doktorlar (ga cok sefiom ama doktorlari hic sefmiom) weya sabrina acemi cadi, we daha vss...
benimde fazla hosuma gitmio öle türkce versyonlar filan, ama ne yapalim bakioz artik, we benim cok hosuma gitti kvk yelleri, ben dowsons creek'i kvk yelleri sayesinde duydum, we cok merakimi cekti, keske bende izlesem o diziyi, kvk yelleri okdr cok hosuma gidioki, dc de okdr süper bi dizi oldugunu biliom, zati ky nasilsa türkce versyonu...
insallah ky 2. sezona gelirde bende görürüm su iki yeni kisiyi cok merak ettim, dc yi izliemiosam (ne yazakki cok izlemek isterdim) bari ky yi izliim.... :)

bluenight
29-09-07, 00:51
Evet bebeğin babası belli değildi yani en azından seyirciye göstermediler...Bide Joey Dawson'ın en zorunda evet yanında diiLdi bencede en azından yaşanan güzel günlerin hatrına onun yanında olması gerekiordu. Ama olaya bide Pacey açısından bakarsak Dawson ve Joey i birlikteyken o kadar çook acı çektiki belkide artık bu sorunları yaşamamk için Joey 'in elini hiç bırakmadı onu alıp uzaklara gitti.Belki bi Pacey sever olduğum için olabilir ama bana en çook dokunan sahnelerden biride Dawson'ın en yakın ark.ı Pacey'nin doğumgününü unutmuş olmasıydı...:(:(

Evet, Dawson o an Joey' nin heyecanına kapılıp unutmuştu ama sonunda gönlünü almıştı bir şekilde..
Peki Pacey? Çok yanlışlar yaptı. Joey ile çıkarken tek düşündüğü acaba Joey Dawson' ı benden daha mı çok seviyor? Acaba, ben Dawson' ın yerine geçebildim mi? yetmezmiş gibi geçmişlerini en iyi bilen birisi olmasına rağmen Joey' i Dawson'dan kıskandı. Bu zamanlar da bir kere olsun Dawson' ı düşündü mü? Ne hissediyor diye kendisine sordu mu? Tabiki hayır aklı bu üstte ki sorularla o kadar meşguldu ki Dawson' ı düşünmeye zaman bulamadı.
Bu ve bunun gibi hataların yanında Dawson, Pacey' nin doğum gününü unutmuş çok mu?
En etkilendiğim sahne ise Dawson' ın Pacey ve Jen' i True Love teknesinde, fırtına da rehin kaldıklarında kurtarmasıydı. Orada Pacey'i bırakıp gidebilirdi ama gitmedi onca yaşanan kırgınlıklara rağmen. Bu yüzden ve bir çok kişilik özelliklerinden dolayı Dawson benim 1 numaram :good:

yesilimim
29-09-07, 07:04
Nalancım kesinlikle o sahne benim de favorilerim arasındadır.Joey ve Pacey çıkarke Dawsonun duygularını önemsemediler.Aslında Joey'e bende çok kızgınım.Her ne kadar birlikte olmaları dilesem de diğer bi yanım Joey'in bunu haketmediğini sölüyo.Joey asla aşk acısı çekmedi bence 1.sezon Dawsonla birlikte olana kadar hariç.Hep birinden ayrıldığında hayataında yeni biri oldu.Joeyi bu yüzden çok kınamışımdır.

dawson'S creek
29-09-07, 16:06
dawson's creek gerçekten başkaydı dawson / joey aşkı ise bambaşka yani sanki gerçektede birbirlerine aşıkmış gibi hissettirdiler bize ve bitmesinden dört yıl sonra hala bu muhteşem aşkı yazdırıyolar bize.

joey dawson ın annesinin babasını aldattığı gördüğü ama dawsona söylemediğinde dawsonın joey ciddi bi kavga yaşadıktan sonra akşam olunca bir yerde oturup joeynin af dilemesini dinlediğindeki konuşma çok güzeldi hatırladığım kadarıyla

- dawson:Son zamanlarda |aramızdaki herşey değişti...Yalnız kaldığımızda eskisi gibi değiliz.
-joey:Demek arkadaşlık... Artık arladaş |olduğumuzu düşünmüyormusun?
dawson :}Bilmiyorum. Daha mı iyiyiz?|Daha mı kötüyüz? Ben...Bildiğim tek şey hiçbirşeyin |eskisi gibi olmadığı
joeyHiçbirşey.Buna sosyal gelişme deniyor, Dawson.Güçlü olan büyür...
ikisi aynı anda
joey:Bana hemen kızıyorsun
dawson: Beni çok eleştiriyorsun.
dawson:Altarnatif bir evrende |50 yıldır evli olmalıydık.
joeyEminimki mükemmel bir düğün olurdu.
dawson :En iyisi.
joey :İkimizde çıktıklarımızı getirirdik.
dawson :Evet Jen benim şahidim olurdu.
joey :Gecenin sonunda kaçınılmaz soru.Eve kimi götürüyorsun?|Çıkıtğını mı karını mı?
dawson : Bir ikilem.|- Ama büyüleyici.
joey:Yapman gereken seçimle yüzleşip|seçeneklerini değerlendiriyorsun.Gözlerin yavaşça kayıyor......ondan ......bana doğru ..Ve sonra tekrar ona.
dawson:Sonra sana mı ?
joey : Evet Ama ben bardaki zengin adamla |içki içiyor olacağım.
dawson:Para bitene ve seni dışarı çıkarmam gerekene kadar.
joey :Gercektenmi? Ben o kısmı hatırlamıyorum.|-
dawson : Ben hatırlıyorum. Şu an gibi.
joey :Kesinlikle
dawson:Kesinlikle kurtarılmaya ihtiyacın vardı.Haraketlerinin analizini temiz |kafayla yapmışmıydın?
joey :O gece ikimizde birbirimizi mi kurtardık, Dawson?
dawson :Biliyormusun bu noktadan sonra herşey çok |bulanıklaşıyor. Hiçbirseyi hatırlayamıyorum
joey :Sana söyleyemem.İyi zamanı geldiğinde nasıl biteceğini ...
dawson :merakla bekliyor olacağım..
joey:Peki iyi geceler, Dawson.Bütün bu senaryo beni çok yordu.
joey :Dawson?
dawson :}Evet?
joey:Düğün nasıl biterse bitsin.......Sonuna kadar harika |vakit geçireceğimden eminim.
dawson :Evet.Ben de.
joey : hiç şüphem yok

bluenight
30-09-07, 09:07
Nalancım kesinlikle o sahne benim de favorilerim arasındadır.Joey ve Pacey çıkarke Dawsonun duygularını önemsemediler.Aslında Joey'e bende çok kızgınım.Her ne kadar birlikte olmaları dilesem de diğer bi yanım Joey'in bunu haketmediğini sölüyo.Joey asla aşk acısı çekmedi bence 1.sezon Dawsonla birlikte olana kadar hariç.Hep birinden ayrıldığında hayataında yeni biri oldu.Joeyi bu yüzden çok kınamışımdır.

Zaten bu dizi de en çok kızılması gereken kişi Joey. Dawson' ı hep çantada keklik gördü. Birinden ayrıldı mı direk Dawson' a koştu.
Dawson oldum olası aşık olduğu için kapısı hep açıktı ve bekliyordu. Bu yüzden Joey' nin bütün kaprisleri Dawson' a oldu. Sürekli kendisini üstün göstermeye çalıştı. Joey 1.sezon aşk acısı çekdi Dawson 5 sezon çekti.
Aslında Dawson Joey' e bu kadar iltimas göstermeseydi yani hazırda bekliyormuş gibi görünmeseydi Joey ona bu kadar kapris yapamazdı. Malesef senarist kurbanı Dawson' ımız hiçbir zaman trip yapamadığı için Joey' nin kaprislerini çeken tek kişi oldu... Joey' e kızmamak elde değil o yüzden ama yine de dediğim gibi öyle bir ilişki oluşmuş ki araların da ikisi bir araya gelince geçmiş unutuluveriyor :img-in_lo

dawson's creek gerçekten başkaydı dawson / joey aşkı ise bambaşka yani sanki gerçektede birbirlerine aşıkmış gibi hissettirdiler bize ve bitmesinden dört yıl sonra hala bu muhteşem aşkı yazdırıyolar bize.

joey dawson ın annesinin babasını aldattığı gördüğü ama dawsona söylemediğinde dawsonın joey ciddi bi kavga yaşadıktan sonra akşam olunca bir yerde oturup joeynin af dilemesini dinlediğindeki konuşma çok güzeldi hatırladığım kadarıyla

- dawson:Son zamanlarda |aramızdaki herşey değişti...Yalnız kaldığımızda eskisi gibi değiliz.
-joey:Demek arkadaşlık... Artık arladaş |olduğumuzu düşünmüyormusun?
dawson :}Bilmiyorum. Daha mı iyiyiz?|Daha mı kötüyüz? Ben...Bildiğim tek şey hiçbirşeyin |eskisi gibi olmadığı
joeyHiçbirşey.Buna sosyal gelişme deniyor, Dawson.Güçlü olan büyür...
ikisi aynı anda
joey:Bana hemen kızıyorsun
dawson: Beni çok eleştiriyorsun.
dawson:Altarnatif bir evrende |50 yıldır evli olmalıydık.
joeyEminimki mükemmel bir düğün olurdu.
dawson :En iyisi.
joey :İkimizde çıktıklarımızı getirirdik.
dawson :Evet Jen benim şahidim olurdu.
joey :Gecenin sonunda kaçınılmaz soru.Eve kimi götürüyorsun?|Çıkıtğını mı karını mı?
dawson : Bir ikilem.|- Ama büyüleyici.
joey:Yapman gereken seçimle yüzleşip|seçeneklerini değerlendiriyorsun.Gözlerin yavaşça kayıyor......ondan ......bana doğru ..Ve sonra tekrar ona.
dawson:Sonra sana mı ?
joey : Evet Ama ben bardaki zengin adamla |içki içiyor olacağım.
dawson:Para bitene ve seni dışarı çıkarmam gerekene kadar.
joey :Gercektenmi? Ben o kısmı hatırlamıyorum.|-
dawson : Ben hatırlıyorum. Şu an gibi.
joey :Kesinlikle
dawson:Kesinlikle kurtarılmaya ihtiyacın vardı.Haraketlerinin analizini temiz |kafayla yapmışmıydın?
joey :O gece ikimizde birbirimizi mi kurtardık, Dawson?
dawson :Biliyormusun bu noktadan sonra herşey çok |bulanıklaşıyor. Hiçbirseyi hatırlayamıyorum
joey :Sana söyleyemem.İyi zamanı geldiğinde nasıl biteceğini ...
dawson :merakla bekliyor olacağım..
joey:Peki iyi geceler, Dawson.Bütün bu senaryo beni çok yordu.
joey :Dawson?
dawson :}Evet?
joey:Düğün nasıl biterse bitsin.......Sonuna kadar harika |vakit geçireceğimden eminim.
dawson :Evet.Ben de.
joey : hiç şüphem yok

Bu sahne cidden çok güzel :) 1.sezon bence diğer sezonlara göre bambaşkaydı ya. Çok saftı ve herşey çok güzel gelişiyordu :img-in_lo
Teşekkürler replik için :)

yesilimim
30-09-07, 12:36
Efet kesinlikle öylrbir ilişki var ki yanana geldikleri zaman bütün kızgınlıklar unutuluyor.Zaten senaritler bu kadar pacey aşığı olmasa dizi çok farklı ilerlerdi.Pacey-Andie ve Joey-Dawson aşkı da gelgitli olarak devam da etse mükemmel olurdu.Dawson güya baş rol oyuncusu idi ama dizi de en çok acı çekem oydu.

yesilimim
07-10-07, 16:10
nalancım ya joeyin dawsonu aldattığı bölümü eklemişsin.Joeya çok kızdım izledikçe.Dawsondan zaman isteyip hmen ertesi günü Jack ile çıkmaya başlayıp bide dost olarak kalmak stemesi inanlmaz.Çok kızdığım anlar canlandı.Pacey ve Andie ise müemmelr ya.

rebelde-rbd
08-10-07, 21:47
ya arkadaşlar dizinin sonunda joey kimle evlenio ben pacey die biliom ama kafam çok karıştı:blink:

Pamir
08-10-07, 22:00
ya arkadaşlar dizinin sonunda joey kimle evlenio ben pacey die biliom ama kafam çok karıştı:blink:

pacey ile evleniyor... dawson da hayatlarının filmini çekiyordu galiba.. joey ve pacey evlerinde o filmi izliyordu....

yesilimim
09-10-07, 06:34
Hayır Pacey ve Joey evlenmiyo sadece birlikteler finalde.

dawson'S creek
09-10-07, 12:15
dawson joey ile evlilik rüyası görüyo ama o evlilik rüya joey ile pacey ise birlikte oluyo evlilik yok sununda sadece dawsonın kendi hayatlarını anlattığı creek dizisinin finalini beraber izlerken anlıyosun onu seçtiğini aslında o finali dawson la izlemeliydi çünkü hergün başkalarının filmlerini izleyip sonra analizini yapan iki aşık şimdi kendi hayatlarının filminide beraber izleseydi daha güzel olurdu

joey pacey i seçiyo o düğün dawson ın rüyasında gördüğü joey dawson düğünü. pacey i seçtiğini dizinin son sahnesinde dawsonın kendi hayat hikayesini anlattığı creek dizisinin finalini birlikte izlerken anlıyosun ama finalde bence sonunu dawsonla izlese daha güzel olurdu . çünkü dizinin ilk bölümünden berri bu ikili başkalarının filmlerini izliyerek analiz yaparlardı ve bu da dizinin güzel anlarındandı şimdi dizinin ilk sahnesinde olduğu gibi ve son sahnesindede joey ve dawson kendilerini anlatan dizinin sonu için analiz yapıp bitseydi ve tabi gene dörtlünün fotoğrafı gösterilseydi

nghn
09-10-07, 22:56
Benim her zaman merak ettiğim şu olmuştu.Son sahnede Pacey ve Joey birlikte oturmuş Dawson'ın dizisini istiyorlar.Dawson'ın dizisinde ise Joey'i canlandıran karakter Dawson'ın karakterini seçiyordu ve ona geliyordu.Onunla olmak istediğini söylüyordu.Öpüşüyorlardı ve sahne kararak bitiyordu.Kamera Pacey'e döndüğünde bir bakıyorduk ki Pacey çok duygulanmış ağlıyordu.Bunun mantığını hiç çözemedim.Pacey'e Dawson/Joey biraraya gelişi bu kadar romantik geldiği için mi ağlıyordu yoksa ben mi 6 sezon izleyipte bu diziden birşey anlayamadım.

yesilimim
10-10-07, 06:41
Orası gerçekten de çok saçma.O kadar romantik gelse neen araya girsin? Bu uğurda en yakın arkadaşını kaybetti yani.Orasını anladım desem yalan olur nagihancım.

bluenight
10-10-07, 17:25
nalancım ya joeyin dawsonu aldattığı bölümü eklemişsin.Joeya çok kızdım izledikçe.Dawsondan zaman isteyip hmen ertesi günü Jack ile çıkmaya başlayıp bide dost olarak kalmak stemesi inanlmaz.Çok kızdığım anlar canlandı.Pacey ve Andie ise müemmelr ya.

Evet sorma o zaman bende acaip sinir krizine girmişdim..
Joey diyorum ya hatalarla dolu birisi Dawson' ı yerin dibin geçirmişti o zamanlar.
Neymiş efendim kendisini arıyormuş sinir şey...

Benim her zaman merak ettiğim şu olmuştu.Son sahnede Pacey ve Joey birlikte oturmuş Dawson'ın dizisini istiyorlar.Dawson'ın dizisinde ise Joey'i canlandıran karakter Dawson'ın karakterini seçiyordu ve ona geliyordu.Onunla olmak istediğini söylüyordu.Öpüşüyorlardı ve sahne kararak bitiyordu.Kamera Pacey'e döndüğünde bir bakıyorduk ki Pacey çok duygulanmış ağlıyordu.Bunun mantığını hiç çözemedim.Pacey'e Dawson/Joey biraraya gelişi bu kadar romantik geldiği için mi ağlıyordu yoksa ben mi 6 sezon izleyipte bu diziden birşey anlayamadım.

Anlayan beri gelsin. Sonun bir anda değiştiği nasılda belli o kadar saçma olaylar var ki finalde bu bahsettiğinde onlardan birisi.
4.Sezon da Pacey değil miydi? Dawson' ı kıskanan eden..
Şİmdi nasıl oluyorda duygulanarak izleyebiliyor..
Saçmalıklardan sadece birisi..

nghn
12-10-07, 01:00
Ben hep düşündüm ki ağlıyor çünkü biliyor ne olursa olsun Pacey asla Joey'in kalbinde ulaşamayacağı biryerler var.Böyle sahneler izledikçe de kötü olup ağlıyor :P İnsanın mantığı almıyor çünkü başkasını.Düşünsenize sevdiğiniz insan ve en yakın arkadaşınız film icabı sizi diskalifiye edip birlikte oluyorlar.Hanginiz oturup ağlarsınız.Ağlarsınız be nnasıl bir cenderenin ortasındayım nasıl bir aşkın ortasına attım kendimi bundan nasıl kurtulabilirim diye ağlarım mesela :)

Bir de şu malum "alıntı" diziye baktım.Hala ne alıntılar var diye gayet "alıntılar" devam ediyor.Dawson Jen'lerin evinde kalıyordu.Bir baktım ki burda da Deniz Mine'lerin evinde kalıyor.Hatırlarsınız belki Pacey Dawson ve joey ilk ilişkiye başladıkları zaman nasıl trip atmıştı.Ben artık dış kapının mandalı olacağım.Siz artık birliktesiniz bana gerek yok diyerek.Bugün aynı serzenişi Efe'de gördüm.Pacey böyle serzenişlerde bulunduğu anda Andie ile tanışmıştı.Efe'de gene böyle bir anda yeni bir kızla tanıştı.Tesadüf olsa gerek.Sadece birkaç tesadüf.

yesilimim
12-10-07, 10:40
Tai cnm sadece tesadüftür :) Ama öğretmenle efe nasıl ilişki yaşamasıysa belki burde dawson-joey olur .)) Bari alıntısyla avunak bisde :P:P
Bu arada herkesin bayramını kutlatım.

ecr
13-10-07, 18:09
Selam arkadaşlar. Ya size bi sorum var. Aranızda K.Yelleri'ni izleyen vardır muhtemelen. Acaba bu dizi ile Kavak Yelleri'nin yayınlanan bölümleri arasında ne gibi benzerlikler var?

Şu an bunu çok merak ediyorum. K.Yelleri'nin 19 bölümü geri kaldı ve bu dizinin ilk 19 bölümü ile benzerliği olup olmadığını merak ediyorum.

Yanıtlarsanız sevinirim.Teşekkürler.

dawson'S creek
15-10-07, 17:04
ya evet bide öğretmen gelmiş oda aynı sahnelerdi . joey koştura koştura derse yetişmeye çalışıyodu hocasına çarpmıştı biraz kızmıştı tabi hocası olduğunu bilmeden sonra derse girdiğinde utanmıştı ve oda joey görev veriyodu yardım etmesi için evraklerina ve bide yazısındaki dawsonı bulup yani denizi bulup getirmesini söylüyodu o da olur az kaldı andie geldi şimdi sıra jackte ama o kız bence andie olamaz çok aptal ve ben bi anne olsam o diziyi çozuğuma izletmezdim yani dawson çok mu namusluydu hayır ama sonuçta yabancı bi diziydi

benhermi
18-10-07, 11:03
buraya daha önce hiç yazmamıştım sanırım dc'in benim de bir zamanlar merakle izlediğim bir dizi olmasını söylememe gerek yok... aslında ilk yayınlandığında izleyememiştim (o zamanlar biraz küçüktüm sanırım) ama daha sonraki sezonlarını izlemeye başladığımda ilk sezonlarını da bir şekilde izlemiştim... :) geçen akşam içimde yine dc izleme isteği doğunca biraz da gif yapayım dedim...

ilk sezonun ilk bölümünden...:img-in_lo

http://img132.imageshack.us/img132/9341/dc111il4.gif + http://img142.imageshack.us/img142/1871/dc112xg9.gif + http://img138.imageshack.us/img138/8380/dc113vs1.gif + http://img139.imageshack.us/img139/8369/dc114ls1.gif

http://img132.imageshack.us/img132/8545/dc115uw7.gif + http://img147.imageshack.us/img147/7471/dc116mt0.gif

umarım beyenirsiniz... kullanıma açıklar... :)

nghn
19-10-07, 23:59
Avatarlar çok güzeller.Unutulmaz bir sahneydi.Yatakta oynamaları ve ardından hiçbirşey olmamış gibi yatıp uyumaları ama Joey'in ister istemez Dawson'ın aklına büyüdükleri gerçeğini sokması ileri dönemlerde olacaklar için büyük bir işaretti.Ama çocukça halleri unutulmaz :D

bluenight
20-10-07, 04:18
youtube a artık video eklenmiycek mi?eğer bu kadra eklediyse cok teşekkür ediyorum keşke devamıda gelseydi ama olsun yinede cok saol

Devam edecek hatta eklemeye başladım.. Ameliyat olduğum için geciktirdim..

Herksin geçmiş bayramı kutlu olsun...
Kavak Yelleri hakkında yorumsuzum :) İzleme yok, problem yok :)

benhermi giflerin harika olmuş ellerine sağlık umarım devamı da gelir :good:

havincim
20-10-07, 05:29
Nalancm çok geçmiş olsun cnm:)ne ameliyatıydı umarım önemli birşey değildir...

ben başlığa yazamıyorum zamanım olmuyor giremiyorum çoğu zaman ama başlığı takip etmeye çalışıyorum.ben buradaki çoğunluk gibi forever dowson&joey diyorum joeye ne kadar kızgın olsamda,dawsonun aşkını haketmediğini düşünsemde vazgeçemiyorum bu ikiliden:)

malum siteye nalanın eklediği videoları da takip ediyorum ve nalancım sana çok teşekkür ediyorum:)

bluenight
21-10-07, 05:00
havincim seni burada gördüğüme hem çok şaşırdım hemde çok sevindim :)
Apandis ameliyatı oldum şimdi iyiyim saol canım :)
Joey hakkın da aynen senin gibi düşünüyorum ama öyle bir çift ki gene de çok yakıştırıyorum. Ayrıca senin de bir Dawson&Joey fanı olmana sevindim :)
Youtube'a eklemeye devam edeceğim :) Buraya da yaz arada seni görmek güzel :)

dawson'S creek
21-10-07, 17:55
nalan geçmiş olsun canım

ya uşu kavak yellerinin görüyomusunuz öğretmen yetmezmiş gibi bide denziin odasında pencerenin önünde aslı yı öpmesi üfffffffffffffffff gıcık oluyom bu diziye

nghn
21-10-07, 22:51
Arkadaşlar Kavak Yelleri dizisi konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum.Yanlız unutulmamalıdır burası Dawson's Creek başlığıdır ve konularımızın esas olarak bunun üzerinde durması gerekmektedir.Bu noktada ince bir çizgi oluşmakta ama sizlerinde bu çizgiyi doğru çizebileceğiniz inancındayım.Postalarımızı ve yorumlarımızı bu doğrultuda hareket ederek yazarsak çok daha yerinde olacaktır.

Teşekkür Ederim

Bölüm Sorumlusu

yaseminergeneci
29-10-07, 12:18
buda benden bir tane imza

http://img91.imageshack.us/img91/4914/dawsonsj2.jpg

bir tane daha beğenmeniz dileğiyle

http://img230.imageshack.us/img230/8630/61508741xn2.jpg

girl01
31-10-07, 15:39
alinti

http://img291.imageshack.us/img291/6228/animatedwo8.gif

bluenight
01-11-07, 18:43
arkadaşlar eskiden replik falan yazılırdı da sitemiz canlanırdı ne oldu unutuldu dizimiz

Yok unutulmadı da ben acaip yoğun bir dönemden geciyorum. Şuan vizelerim var o yüzden buraya zaman ayıramıyorum. Sınavlar bitince dolduracağım gene burayı şuan tek yapabildiğim youtube video eklemek o da Dawson' s Creek videosu yani asla unutulmaaz bu dizi merak etme :)

İsotcum Dawson Joey çalışman süper olmuş ellerine sağlıkkk :img-icecr

padme_
02-11-07, 17:10
http://userpic.livejournal.com/67616595/5251457

http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/paceyjoey.png

yaseminergeneci
02-11-07, 17:12
saol nalan abla

bu asrada d.creek ailesini bir kişiyi daha kazandırdım yengemi hayırlı uğurlu olsun :))

dawson'S creek
08-11-07, 16:58
arkadaşlar youtubedeki bütün alt yazılar gitmiş nedenini bilen varmı yada ne yazsak çıkar ya bayada üçüncü seasona falan yaklaşmıştık tamammen mi gitti gelmiycekmi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oluyo ya seviyemi bozdurcaklar şimdi :) dawson joey forever.....

bluenight
16-11-07, 23:13
Ya canım sinir oldum sorma bölüm eklemek için bir girdim ne bölümler ne nickim hiçbiri kalmamış hepsini silmişler komple. :( Şimdi yeniden hesap aldım ordan yüklemeye devam edeceğim kaldığım yerden..

gerçek_aşk86
18-11-07, 17:59
Nalancım bunlar senin için:img-wink:

Dawson&Joey

http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj3-17.png http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj2-05.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj2-07.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj1-19.gif

Hareketliler;

http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj1-11.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj1-08.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj2-19.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Dawson_e_Joey/dj2-20.gif

Alıntıdır.

gerçek_aşk86
18-11-07, 18:02
Pacey&Joey:img-in_lo

http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj6-47.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj3-12.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj2-17.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj6-71.png

Hareketliler:img-blush

http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj1-18.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj6-32.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj6-45.gif http://daydreambeliever.altervista.org/categories/Pacey_e_Joey/pj6-04.gif

Alıntıdır.

tuncun
20-11-07, 21:10
yeni bölümleri eklemeye basladın mı?devam edicene cok sevindim bnde youtube da hiçbirini göremeyeince cok sinir olmustum niye böle bişey yapmıslarki anlamadım

bluenight
21-11-07, 10:25
yeni bölümleri eklemeye basladın mı?devam edicene cok sevindim bnde youtube da hiçbirini göremeyeince cok sinir olmustum niye böle bişey yapmıslarki anlamadım

Kesin birileri şikayette bulundu bir de ntte alt yazılı bölüm hiç yok ya o yüzden digiturk de telif hakkı olduğu için belki o yüzden silmişlerdir. Fakat olsun dizi finaline kadar eklemeye devam yarı yolda bırakmak yakışmaz :) Şuan da 1.sezon dan özet ekledim altyazısız arkadaşlar gif yapacakmış o yüzden. 2.12 ye kadar özet eklicem altyazısız 2.12 den itibaren gene altyazılı devam :)
Yeni nickim NalanDawsonJoey :)

Ekincim bir Pacey Joey fanı olarak :D bana yaptığın incelikden dolayı çok teşekkürler. :)
Çalışmalar çok güzel saolasın ama sadece dawson joey eklediklerin için geçerli bu sözüm :icon_whis:img-icecr :p bende bizim siteden arkadaşların yaptıklarını eklicem şimdi :)

bluenight
21-11-07, 10:29
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi990.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi991.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi992.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi993.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi994.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi995.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi996.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcims0099.jpg

bluenight
21-11-07, 10:31
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi980.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi981.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi982.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi983.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/dcavi984.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcims0098.jpg

bluenight
21-11-07, 10:34
http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/0001.jpg http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/0002.jpg http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/0003.jpg
http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/0004.jpg http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/0006.jpg http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/avi007.gif

http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/dcim0087.jpg

http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/dcwall0089.jpg

http://i181.photobucket.com/albums/x33/Mara_Nobel/dcwall0090.jpg

bluenight
21-11-07, 10:40
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0036.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0053.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0060.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0085.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0086.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0102.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0114.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0117.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0132.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0134.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0142.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0148.jpg

bluenight
21-11-07, 10:42
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0149.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0153.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0208.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0265.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0268.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0276.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap0277.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_cap01900085.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_041.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_043.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_044.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/normal_046.jpg

bluenight
21-11-07, 10:45
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcim0085.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcim0086.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcim0087.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcim0088.jpg

Küçükler :)
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/smalldcim0088.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/smalldcim0089.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/smalldcim0090.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/smalldcim0091.jpg

bluenight
21-11-07, 10:48
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dciwall0074.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dciwall0075.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dciwall0076.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dciwall0077.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dciwall0078.jpg

bluenight
21-11-07, 10:51
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD10.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD11.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD17.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD20.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD27.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD35.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD39.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD40.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD45.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD50.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/JD56.jpg

bluenight
21-11-07, 10:55
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newjd1.jpg
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newjd2.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newjd3.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/DJ66.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dckatiejames00.jpg

bluenight
21-11-07, 11:00
Sadece Dawson :)
http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newdaw2.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newdaw3.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newdaw4.jpg http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/newdaw5.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcimsdaw008.jpg

http://i220.photobucket.com/albums/dd147/Maramiss/Dcims0096.jpg

Eklediğim çalışmaların hepsi aysenurboz nickli arkadaşıma aittir. Ayşecim gerçektn süprsin bir de buradan teşekkür ederim sana :) Daha sonra devam edeceğim :) Repliğe zamanım yok bari boş zamanım olana kadar bu şekilde burada varlığım olsun :)

dawson'S creek
21-11-07, 17:47
resimlerin hepsine teşekürller çok güzel yapanında yolııyanında replikleride bekliyoruz benim bi istek repliğim olucak şarkı ister gibi :) dawson joey düğün replikleri evlendiklerinde işte herşeyin açıklaması bukadar basit dediğimiz ama sonunda yine senaristlerin batırıp pacey joey yapsalarda bu replik bence herşeyi açıklıyodu. yollarsan sevinirim bide gratchanla joey tartışıyolardı dawsoın için mind games di heralde bölüm onuda yolllarsan çok teşekkür ederim

bluenight
21-11-07, 21:20
6.23: All Good Things...

Joey: O kadar çok şey atlattık ki Dawson. Bir çok iyi ve kötü zamanlarımız oldu. Ben seni sevdiğimde sen Jen' i seviyordun. Sen beni sevdiğinde, benim kendi başıma kalmam gerekiyordu. Sonra seni Jack için terkettim. O eşcinsel olduğunu anladı.

Dawson: Daha sonra ben, babanı uyuşturucu kaçakcılığı yüzünden adalete teslim etmen için seni ikna ettim. Sen de bir daha benimle asla konuşmak istemediğini söyledin.

Joey: Ama konuştum. Babanın teknesini çarptığın o partide, kendimi sana sundum.

Dawson: Ben de geri çevirdim. Bir sebepten dolayı. Sonra Pacey' e aşık oldun.

Joey: Aradan yıllar geçti, sonunda buradayız. Birbirimize "EVET" diyoruz. Böyle olması gerekiyor. Kötü kaderli, yıldızları çakışan RUH EŞLERİ için böyle olmak zorunda. Yani "EVET" diyorum.

Dawson: Ben de "EVET" diyorum.

(Dawson ve Joey öpüşürler arkadan alkış sesleri gelir.) :img-in_lo

bluenight
21-11-07, 22:07
4.16: Mind Games

Joey: Döndün demek.
Gretchen: Evet.
Joey: Ee, ne oldu?
Gretchen: Nasıl yani?
Joey: Ne bileyim, herkes seni merak etmiş gibiydi de.
[B]Gretchen:Herkes derken, Pacey ve Dawson' ı kastediyorsun. Şu anda "herkes" onlar oluyor tabii. Bazen keşke geçen yıl buraya gelseydim diyorum. Çünkü aranızda ki bu karmaşanın nasıl başladığını gerçekten bilmek isterdim. Hepiniz birbirinizi kırmaktan korkuyorsunuz. Herkes her zaman çok iyi olmaya çalışıyor.
Joey: Sen hariç mi?
Gretchen: Evet. Ben hariç. Şu anda kendimi pek "iyi" hissetmiyorum.
Joey: Dawson' la bir şey yüzünden kavga ettiğinizi ve dün geceyi onun evinde geçirmediğini biliyorum.
Gretchen: Geçirmemi mi isterdin? Birbirinizi korumak için söylediğiniz bu yalanlar hiçbir şeyi çözmeyecek.
Joey: Hangi yalanlar?
Gretchen: Dawson' a, Pacey' le yattığınız konusunda yalan söyledin.
Joey: Bir karar verdim. Hayatımla ilgili çok özel bir karardı ve bütün dünyanın bunu bilmesini istemiyorum.
Gretchen: Hayır. Dawson' ın bilmesini istemiyorsun.
Joey: Aynı şey.
Gretchen: Hayır! Değil, Joey! Zalim olmak istemiyorum ama Dawson' a yalan söylemek hiçbir şeyi çözmeyecek. Bu, ona haksızlık. Onunla ilişki kurmaya çalışan birine de haksızlık.
Joey: Yani sana mı? Biliyor musun Gretchen, bir konuda haklısın. Geçen yıl burada değildin ve neler olduğunu bilmiyorsun. O yüzden anlaman imkânsız.
Gretchen: Ama Dawson' a gerçeği söylemelisin. Başka seçeneğin yok. Bunu onun yada benim için yapmayacaksan Pacey için yap.

(Pacey gelir ve Joey Bessie' nin onu çağırdığını söyleyerek oradan gider.)

Ya bana bu sahneyi yazdırdın ya, şu Joey den yine nefret etmeme sebep oldun valla. Ben neden Dawson Joey istiyorum anlayabilmiş değilim. Bu kız Dawson' ın "D" sini haketmiyor yahu. İyi ki birlikte olmamışlar yoksa yer bitirirdi çocuğun ömrünü troest

Ayrıca acayip bencil birisi. Ne kendisi Dawson' la birlikte oluyor nede Dawson' ın başkası ile birlikte olmasını istiyor. Dawson ebedi bunu sevecek ama Joey başkalarıyla takılacak. Oldu canım görürsem söylerim :fighting2

dawson'S creek
22-11-07, 15:25
teşekkürler canım ya sen harikasın bu sahneler çok güzel ve joey o bence başından berri dawson ı sevdi ve paceyle olması 100 de 100 paceynin zorlamasıyla oldu çünkü kimseye bunu söylemedi dawson değil kimseye söyliyemedi yanlış olduğunu biliyodu ve o gün belkide dawsoın tekarar sevdiğini anladı . o pacey o bölmü unutmuyom hep dawsonı araya katarak bunu başarmıştı joey ağlamıştı hatta paceye haksızlık yaptığı konusunda . dawson gurur lu çozuk joey onu sunduğunda istememişti çünkü hala ona babsı yüzünden kızgın olduğunu ve doğru zamanı bekledi ama pacey iin doğru yanlış yok o sadece istedi ve dostunu düşünmedi

bluenight
22-11-07, 21:20
Evet orada Dawson' ı kullandı bir nevi Pacey. Aklından geçen ilk kişi her zaman Dawson değil mi diye de giriş yapmıştı. Her zaman ki gibi o sihirli ismi yine kullanmıştı. Fakat Joey'i orada birlikte olmak için kimse zorlamadı. Kendi isteği ile yaptı yalnız yapma amacı istemekten çok Pacey' nin haksız olduğunu kanıtlamak ve onu mutlu etmek istedi. Çükü Pacey habire Dawson' ı araya atıyordu. Ayrıca Pacey, Joey konusun da ne zaman Dawson' ı düşündü ki o zaman düşünsün. Sevmiyorum o karakteri ya...

nghn
23-11-07, 03:01
Arkadaşlar Yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda artık

640*480 ölçülerinden büyük resimler thumbnail olarak eklenecektir. Thumbnail olarak eklenmeyen resimler, uyarı bırakılmadan silinecek ve ekleyenler cezalandırılacaktır.

Bölüm Sorumlusu
Nagihan

Nalancım dialogları çeviri yapıp uğraştığın için silmeyip sadece resimleri çıkardım.Bundan sonra tüm arkadaşlarımızın da bu kurala riayet edecelerini temenni ediyorum.

İyi sohbetler

dawson'S creek
23-11-07, 13:32
[QUOTE=bluenight;5390083][B] 4.16: Mind Games[/B

ya biliyom biraz yüzsüzlük olcak ama bu sahnenein sonundaki replikleride yazarmısın gretchanla pacey dawson ve joey ile ilgili tartışmasını gerçek ten çok yüzsüz oldum ama napıyım işin içine dawson joey girdimi böyle oluyo bu arada youtubede bi görüntü izledim küçük bölümlerle fragman gibi türkçe yazıyo bayıldım kim yaptıysa ellerine saplıkd

-şEkEr-
23-11-07, 23:27
ben bu diziyi pek takip edemedim ama bilidğim kadarıyla efe olan ve aslı olan karakter evlenmiş
mine annesinin yanına geri dönmüş
yanılıyormuyum?

dawson'S creek
24-11-07, 11:40
ben bu diziyi pek takip edemedim ama bilidğim kadarıyla efe olan ve aslı olan karakter evlenmiş
mine annesinin yanına geri dönmüş
yanılıyormuyum?

hayır deniz ile aslı evlendi ama rüya mine öldü çocuğunu kadroya gelicek çocuğa vericek daha gelmedi heralde o çocuk mineni en yakın arkadaşı olcak aslı efeyi seçççek denizde çektiğpi kendi hikayesini anlatan kavak yellerinin son bölümüyle fatih akından görüşme koparcak biticek

-şEkEr-
24-11-07, 14:55
hayır deniz ile aslı evlendi ama rüya mine öldü çocuğunu kadroya gelicek çocuğa vericek daha gelmedi heralde o çocuk mineni en yakın arkadaşı olcak aslı efeyi seçççek denizde çektiğpi kendi hikayesini anlatan kavak yellerinin son bölümüyle fatih akından görüşme koparcak biticek

:img-pilot:img-pilotvayy beee
bu kadarını hayal etmiyordum

anlaşılan benizlersem tekrarını ağlarım
mine öldü he
neden öldü ki
peki aslının ablasının çocuğu falan onlara noldu
tekrarlar başlıycak mı?

dawson'S creek
24-11-07, 15:49
:img-pilot:img-pilotvayy beee
bu kadarını hayal etmiyordum

anlaşılan benizlersem tekrarını ağlarım
mine öldü he
neden öldü ki
peki aslının ablasının çocuğu falan onlara noldu
tekrarlar başlıycak mı?

aslının ablası hamileydi ama bilirsin tipik türk dizisi yaptılar kavak yellerinin yani orjinalindeki aslının ablası denizin babasına aşık değildi öyle saçmalıklar bizim türk dizilerinde olur
yani
joeynin ablası gayri meşru bi çozuğu vardı bi zenciden joey karakteri aslında şöyle gayri meşru çozuğu olan ablası hapistedki babası ve kanserden ölmüş annesiyle kasabanın utnaç kaynağı gibi görüyodu kendini hayatında doğru dedği tek ilişki dawson yani denizle olanı efe yani pacey ilede arkadşalrdı ama dawsonlaki farklıydı ona çozukluğundan berri aşıktı içten içe kasabaya yeni gelen jen genele kadar ve dawsonın ilgisini kazanana kadar sakladı bunu

sonunda ise dawson joey ruh eşi olaraka kaldı.

-şEkEr-
25-11-07, 14:00
evet çok güzel bir senaryo rkadaşım
yeniden başlrsa izliycem kesinlikle demek aslının anneside ölyor
mutlaka izlemem lazım

yesilimim
26-11-07, 10:15
Nalancm replikler için çok teşekkürler.Bende niye istediğimi anlamıyorum aynen senin gibi.Joey Dawsona murluluk değil sadece acu verdi bugüne kadar.Dawson ondab çok daha iyilerini hakediyodu:( Mutlu göremedik ya finalde ona ağlarım ben.(

nghn
27-11-07, 18:50
Neden olduğunu ben söyleyeyim arkadaşlar çünkü hepimiz Dawson'ın Joey'e olan aşkını seviyorduk.Joey'i seviş şeklini seviyorduk.Dawson'ın da en sevdiği kişi Joey olduğundan onunla olmak istediğinden Joey'in tüm hatalarına yanlışlarına rağmen Dawson'la olmasını istiyorduk.

erotamou
28-11-07, 17:01
Bu diziyi çok ama çok izLemek isterdiimmm .. :icon_sorr
TekrarLarı falan veriLiyor mu ? :icon_sorr

-şEkEr-
29-11-07, 17:48
sanırım tekrarları 1 ay önce dizimaxte bitti
arkadaşımın verdiği bilgiye göre

dawson'S creek
29-11-07, 21:35
sanırım tekrarları 1 ay önce dizimaxte bitti
arkadaşımın verdiği bilgiye göre

türkiyede belkide en çok tekrarı verilen dizi dawson's creek in şöyle bi özelliğivar bin kerede verse reyting düşmüyo
neden mi ?
kanal e de 2 kez tekrarı verildi. tabi bittiği sezona kadar . sonra kanal e cnbce oldu o da cnbc e de yaklaşık 2 3 kez tekrarını verdi bi ara show tv almıştı diziyi ama cnbc e yayını tekrardan geri aldı çünkü kanalın en çok ses getiren dizisiydi ve bitmeye yakın tekrardan bi tekrardan sonra bu kadar tekrarları verilmesine rağmen özel kanla dijitürk aldı diziyi e çoğu kişinin dijitürke geçmesine neden oldu işte böyle bi diziydi bizim dizi.

bluenight
01-12-07, 01:27
Valla ben digiturk ü sırf DC için taktırdım yalan değil elimde bölümler olmasına rağmen tv den ayrı bir keyif verio.
Nagehan sanırım o yüzden birlikde görmek bizi sevindiriyordu Joey ne kadar da yanlışlarla dolu bir kız olsa da malesef durum bu.
e2 die bir kanal var orada da cnbc-e ve dizimax dizileri yayınlanıyor. Mesela Greys Anotomy hem dizimax de hem de e2 de yayınlanıyor. Belli mi olur Dawson's Creek de yayınlanabilir.

-şEkEr-
03-12-07, 14:19
yayınlanırsa kaçırmaya hiç niyetim yok

çok merak ediyorum gerçekten

j boy
03-12-07, 21:41
Valla ben digiturk ü sırf DC için taktırdım yalan değil elimde bölümler olmasına rağmen tv den ayrı bir keyif verio.
Nagehan sanırım o yüzden birlikde görmek bizi sevindiriyordu Joey ne kadar da yanlışlarla dolu bir kız olsa da malesef durum bu.
e2 die bir kanal var orada da cnbc-e ve dizimax dizileri yayınlanıyor. Mesela Greys Anotomy hem dizimax de hem de e2 de yayınlanıyor. Belli mi olur Dawson's Creek de yayınlanabilir.

greys anotomy nın e2 de yayınlandıgına emınmısın fox da verılıo benım bıldıgım ama cnbc_e dızlerının tekrarları oluyo the o.c turkce verılıo mesela darısa dawsona

gokhanz
04-12-07, 12:16
Selam arkadaşlar,

bu başlığı tesadüfen gördüm ve birden o eski güzel günler gözümde canlandı.

Ben sıkı bir PJ fanıydım o zamanlar (hala öyle). Hatta forumlarda uzun uzun tartışırdık DJ'liler ile. Umarım aradan 3 yıl geçmesine rağmen burada da o eski güzel tartışmaları yaşarız.

Öncelikle şunu belirteyim: PJ muhteşem bir aşktı, öyle ki son sezonu senaristlere değiştirtecek kadar muhteşem bir aşk. Yazılanların aksine finalin PJ ile bitmesinin yegane sebebi PJ fanları idi. PJ fanlarının Amerika'da sayıları DJ ile kıyaslanamayacak kadar fazlaydı. Çok iyi hatırlıyorum dergilerin anketlerinde PJ %65-70, DJ %30-35 oranındaydı. Hatta "zavallı Dawson, kendi dizisinde kaybetti" diye başlıklar atılmıştı. Aslında Kevin Willams'ın arzusu DJ finali idi. ama o kadar fazla baskı oldu ki, son sezon PJ’ye dönmek zorunda kaldılar.

Ayrıca senaristlerin PJ taraftarı olduklarına da katılıyorum. 3,4 ve 6. sezonlarda Pacey'e o kadar iyi replikler yazdırdılar ki insanlar birden kendilerini Pacey’in büyüsüne kaptırdı. Dawson’ın “you’re my soulmate, Joey” inden başka bişey duymazken, Pacey’den koskoca bir sayfalık unutulmaz replikler yazabiliriz.

Örneğin 6. sezonda
“my whole life, Joey, my whole life, you have been the most beautiful thing in my orbit.”

ya da
“t's important for me that you be happy. So l want you to be with someone.. whether it be Dawson, New York guy or some man you haven't even met. But l want you to be with someone who can be a part of the life that you want for yourself. l want you to be with someone who makes you feel like l feel with you.”

veyahut
...that's been the last 10 years of our lives is just that the simple act of being
in love with you is enough for me.”

Aşkı, fedakarlığı ve sadece sevdiği kadınının mutluluğunu istemeyi anlatan daha güzel sözler düşünemiyorum.

Ama şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim. Bu ilişkiyi bu kadar büyük yapan Pacey’di. Hatta Joey’e rağmen Pacey.

dawsonjoey
05-12-07, 18:14
Selam arkadaşlar,

bu başlığı tesadüfen gördüm ve birden o eski güzel günler gözümde canlandı.

Ben sıkı bir PJ fanıydım o zamanlar (hala öyle). Hatta forumlarda uzun uzun tartışırdık DJ'liler ile. Umarım aradan 3 yıl geçmesine rağmen burada da o eski güzel tartışmaları yaşarız.

Öncelikle şunu belirteyim: PJ muhteşem bir aşktı, öyle ki son sezonu senaristlere değiştirtecek kadar muhteşem bir aşk. Yazılanların aksine finalin PJ ile bitmesinin yegane sebebi PJ fanları idi. PJ fanlarının Amerika'da sayıları DJ ile kıyaslanamayacak kadar fazlaydı. Çok iyi hatırlıyorum dergilerin anketlerinde PJ %65-70, DJ %30-35 oranındaydı. Hatta "zavallı Dawson, kendi dizisinde kaybetti" diye başlıklar atılmıştı. Aslında Kevin Willams'ın arzusu DJ finali idi. ama o kadar fazla baskı oldu ki, son sezon PJ’ye dönmek zorunda kaldılar.

Ayrıca senaristlerin PJ taraftarı olduklarına da katılıyorum. 3,4 ve 6. sezonlarda Pacey'e o kadar iyi replikler yazdırdılar ki insanlar birden kendilerini Pacey’in büyüsüne kaptırdı. Dawson’ın “you’re my soulmate, Joey” inden başka bişey duymazken, Pacey’den koskoca bir sayfalık unutulmaz replikler yazabiliriz.

Örneğin 6. sezonda
“my whole life, Joey, my whole life, you have been the most beautiful thing in my orbit.”

ya da
“t's important for me that you be happy. So l want you to be with someone.. whether it be Dawson, New York guy or some man you haven't even met. But l want you to be with someone who can be a part of the life that you want for yourself. l want you to be with someone who makes you feel like l feel with you.”

veyahut
...that's been the last 10 years of our lives is just that the simple act of being
in love with you is enough for me.”

Aşkı, fedakarlığı ve sadece sevdiği kadınının mutluluğunu istemeyi anlatan daha güzel sözler düşünemiyorum.

Ama şunu da ilave etmeden geçemeyeceğim. Bu ilişkiyi bu kadar büyük yapan Pacey’di. Hatta Joey’e rağmen Pacey.

Merhaba Dc dizisinde hangi çifti desteklediğimi söylememe gerek yok sanırım. Bana sorarsan Joey ve Pacey kesinlikle yaşanması gereken bir hikayeydi ama asla büyük ya da gerçek aşk olarak tanımlanabilecek bir ilişki değildi. Belki dediğin gibi sadece Pacey'nin tarafından bakarsak ortada bir 'true love' diyebiliriz. Dizinin finalinin bana yaşattığı hayal kırıklığı kelimelerle tarif edilemez ama ben böyle olmasının sebebini 'sürpriz final' yapma isteğine bağlıyorum. Bütün izleyenlerin P&J cilerin bile beklentisi ( istediği değil dikkatini çekerim) D&J finali idi ama dizi artık Kevin Willomsan'ın hikayesinden çok uzaklamıştı dolayısıyla Kevin bunu finalde düzeltmek yerine büsbütün altüst etti herşeyi.

Pacey ve Joey hayranlarının çokluğuna gelince bence onların çoğu Pacey hayranıdır. Kabul etmek gerekir ki Pacey renkli bir karakterdi. Ancak hataları hep görmezden gelindi. Yaptığı 'jestler' abartıldı da abartıldı ama Dawson'nın fedakarlıkları hiç konuşulmadı. Pacey Joey'e duvar satın aldı ancak okuldan bir çocuk Joeynin projesini sabote ettiğinde ona yeniden başlama cesareti veren Dawsondı Pacey değil ve bence bu tekneyle açılmaktan duvar satın almaktan çok çok daha önemli bir detay. Aynı şekilde Joey üniversitenin ilk yılı için paraya ihtiyaç duyduğunda kendine kalan mirası düşünmeden Joey'e veren yine Dawsondan başkası değildir. Joey bir keresinde yine üniversite referansı için sanıyorum Dawson'ın yanına gitmişti. Dawson bir iyilik isteyeceksin yüzünden belli deyip neden Pacey'e gitmediğini sorduğunda; Joey; 'iyilik istediğimde yüzümün ne hal aldığını bilen tek kişi sensin ' demiştir.

Repliklere gelince şu anda aradan çok uzun zaman geçtiği içim satır satır yazamayacağım ama bulur getiririm. Dawson'ın da gerek Joey ile gerek tek başına söylediği untulmaz replikler vardır. Dawson hayranları hala konuşurlar yabancı forumlarda. Dawson da Joeyi sevdiği için onu özgir bıraktı Pacey ile gitmesine izin verdi içi kan ağlasa da sevdiği kadın mutlu olsun istedi.

Bana sorarsan tutkular, arzular, hatta aşk bile bir süre sonra geçer gider ama sevdiğin insanın aynı zamanda arkadaşı olabilmek, birlikte aynı yöne bakabilmek mutluluklarını da hüzünlerini de eşit oranda paylaşabilmek bir ilişkiyi zenginleştiren 'bence' devamını sağlayan çok önemli unsurlardır.

Sena_Dulce
07-12-07, 19:35
http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30479491001172091865390.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30198089001172091871315.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30423575001189226979878.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30027553001189226980575.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30256777001189226903270.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30780565001189226904486.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30020163001189226905225.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f196/sarahk_2/FANFORUM/The%20Celeb%20Archive/30875272001189226902470.jpg

yesilimim
08-12-07, 08:17
Dawson-Joey çok haklıısn ben hiçbir zaman Joey-Pacet çiftinde gerçek bir aşk göremedim.Birbirlerini seviyorlar tamam ama ilişkinin devam edebileceğine sair temeli sağlam bir ilişki değildi.İyi bir ilişkinin formülü bence önce arkadaş olabilmeyi başarabilmketedir.Hayatındaki insan hem ailen,hem arkadaşın,hem de aşık olduğun kişi olmalıdır.Joey'a bunu yaşatabilen tek erkek her zaman Dawson olmuştur.Mezuniyet balosunda Joey'i ne kadar üzdüğü ortada.Pacey'de Joey ve Dawson arasındaki ilişkiyi ve asla onlar gibi olamayacağını biliyodu o yüzden her kavgada Dawson'u öne sürdü.

footloose
09-12-07, 18:04
Pacey Joey'e duvar satın aldı ancak okuldan bir çocuk Joeynin projesini sabote ettiğinde ona yeniden başlama cesareti veren Dawsondı Pacey değil

Gayet açıktır.Örnekler çoğaltilebileceği gibi gerek yoktur.Bu yeter yani:icon_whis
Pacey de kim deme isteği duydum.O Dawson yakın arkadaşıyken iyiydi.
DawsonJoey tektir.Tek kalacaktır.Bizce tabi..:good:

dawson'S creek
09-12-07, 18:14
arkadaşlar youtubeye yeniden bölümler verilmeye başlanmış bunu yapan arkadaşa çok teşekkürler yani biz dc fanlarınını ne kadar mutlu ettiğini bilemez ve cindrelle stolone bölümünün devamını yani öptükten sonra joeynin paceyiyi itip kaktığı bölümüde altyazılı koyarsanız çok sevinirim ben dawson joey hayranıyım ama orda joey pacey çok tatlılardı ingilizcesi bile heycanlandırdı beni türkçe altyazılı da izlemek isterim

footloose
09-12-07, 18:23
Bluenight'a bir teşekkürüde burdan edelim o zaman.Ve de sonuna kadar altyazılı devam edecektir.Çok çok çok teşekkür ederiz kendisine.

bluenight
09-12-07, 18:24
greys anotomy nın e2 de yayınlandıgına emınmısın fox da verılıo benım bıldıgım ama cnbc_e dızlerının tekrarları oluyo the o.c turkce verılıo mesela darısa dawsona

Evet ben e2 de sık sık rastlıyorum Greys Anotomy' e. Akşamları yayınlanıyor fakar takip etmediğim için hangi günler bilemeyeceğim.

Merhaba Dc dizisinde hangi çifti desteklediğimi söylememe gerek yok sanırım. Bana sorarsan Joey ve Pacey kesinlikle yaşanması gereken bir hikayeydi ama asla büyük ya da gerçek aşk olarak tanımlanabilecek bir ilişki değildi. Belki dediğin gibi sadece Pacey'nin tarafından bakarsak ortada bir 'true love' diyebiliriz. Dizinin finalinin bana yaşattığı hayal kırıklığı kelimelerle tarif edilemez ama ben böyle olmasının sebebini 'sürpriz final' yapma isteğine bağlıyorum. Bütün izleyenlerin P&J cilerin bile beklentisi ( istediği değil dikkatini çekerim) D&J finali idi ama dizi artık Kevin Willomsan'ın hikayesinden çok uzaklamıştı dolayısıyla Kevin bunu finalde düzeltmek yerine büsbütün altüst etti herşeyi.

Pacey ve Joey hayranlarının çokluğuna gelince bence onların çoğu Pacey hayranıdır. Kabul etmek gerekir ki Pacey renkli bir karakterdi. Ancak hataları hep görmezden gelindi. Yaptığı 'jestler' abartıldı da abartıldı ama Dawson'nın fedakarlıkları hiç konuşulmadı. Pacey Joey'e duvar satın aldı ancak okuldan bir çocuk Joeynin projesini sabote ettiğinde ona yeniden başlama cesareti veren Dawsondı Pacey değil ve bence bu tekneyle açılmaktan duvar satın almaktan çok çok daha önemli bir detay. Aynı şekilde Joey üniversitenin ilk yılı için paraya ihtiyaç duyduğunda kendine kalan mirası düşünmeden Joey'e veren yine Dawsondan başkası değildir. Joey bir keresinde yine üniversite referansı için sanıyorum Dawson'ın yanına gitmişti. Dawson bir iyilik isteyeceksin yüzünden belli deyip neden Pacey'e gitmediğini sorduğunda; Joey; 'iyilik istediğimde yüzümün ne hal aldığını bilen tek kişi sensin ' demiştir.

Repliklere gelince şu anda aradan çok uzun zaman geçtiği içim satır satır yazamayacağım ama bulur getiririm. Dawson'ın da gerek Joey ile gerek tek başına söylediği untulmaz replikler vardır. Dawson hayranları hala konuşurlar yabancı forumlarda. Dawson da Joeyi sevdiği için onu özgir bıraktı Pacey ile gitmesine izin verdi içi kan ağlasa da sevdiği kadın mutlu olsun istedi.

Bana sorarsan tutkular, arzular, hatta aşk bile bir süre sonra geçer gider ama sevdiğin insanın aynı zamanda arkadaşı olabilmek, birlikte aynı yöne bakabilmek mutluluklarını da hüzünlerini de eşit oranda paylaşabilmek bir ilişkiyi zenginleştiren 'bence' devamını sağlayan çok önemli unsurlardır.

Kesinlikle her cümlene katılıyorum. Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Zavallı Dawson dizisini kaybetti vs laflarını çıkaranlar hep Pacey fanları olmuştur ki nitekim senarist gazabından Dawson o hale getirilmiştir. Eğer ki 2. sezon da ki gibi devam etseydi bu sözü söleyen adam bulamazdınız. Kendiniz de diyorsunuz senarist yanlıydı. Bu yüzden dizi bence başda kaybetti. Ayrıca Dawson' ın yaptıkları yanında Pacey' nin yaptıkları bana da bir hiç geliyor. Fakat nedese bunlar hiç konuşulmaz. Nereye baksam duvar alındı yok gemiyle açıldılar vs vs. Dawson' ın da bir çok romantik davranışları ve çok güzel unutulmaz sözleri vardı. Ama şunu kesinlikle demeliyim ki finalde ki sözlerini hiç bir şeye değişmem. En güzel en unutulmaz sözlerdi. Bu bile bence Pacey' nin kaybettiğini belirtsen sözlerdir. Yani ne kadar da o an kızı kazansa da aslında kaybetti. Bu sözler açıkcası Dawson' ın zaferidir. Sonuçda Pacey ile o an birlikte olabilirler ama Dawson ile ebediyete yemin edildi. Bu yüzden repliklerle uraşmayalım bence. Araştırsak emin olun Pacey repliklerinden çok dah güzel replikler ekleriz. Pacey ne yaparsa yapsın Dawson olamadı. Bunun en basit örneği 4.sezon da Joey' i en iyi tanıyan kişi olarak Dawson' ın seçilmesi ve 6.sezon da Ruh eşi yine Dawson' ın seçilmsi :)

Bluenight'a bir teşekkürüde burdan edelim o zaman.Ve de sonuna kadar altyazılı devam edecektir.Çok çok çok teşekkür ederiz kendisine.

Önemli değil canım size sonunu gösterene kadar eklicem youtube silsin ben devam edecem :)

MELENA
27-12-07, 23:21
merhaba arkadaşlar. geçen gün aklıma geldi DC bir bakınayım dedim,bir sitede bütün bölümlerini buldum ama indirmek için :) cinderella story den sonra ki bölüm gerçekten çok hoştu:img-in_lo ben bi joey-pacey ciyim de :)

bluenight
29-12-07, 19:51
Bu başlık çok boşaldı ama arkadaşlar ya en azından bir şeyler ekleyin hep replik replik nereye kadar... :(
Bu arada dizimax de geçen gün fragmanı gördüm izlemek isteyenlere duyuru hafta içi hergün şeklinde yalnız 1 kere gördüm bir daha da denk gelemedim :(

footloose
29-12-07, 20:32
Bu başlık çok boşaldı ama arkadaşlar ya en azından bir şeyler ekleyin hep replik replik nereye kadar... :(
Bu arada dizimax de geçen gün fragmanı gördüm izlemek isteyenlere duyuru hafta içi hergün şeklinde yalnız 1 kere gördüm bir daha da denk gelemedim :(

daha başlamadı sanırım.Dizimax'in internet sitesinden baktım.Belki Ocak'ta başlayacaktır.Bakalım.umarızzz:icon_whis:img-icecr

immortalf1
31-12-07, 13:16
daha başlamadı sanırım.Dizimax'in internet sitesinden baktım.Belki Ocak'ta başlayacaktır.Bakalım.umarızzz:icon_whis:img-icecr

Arkadaşlar ciddimisiniz yaa bu süper bi haber insan Dc'nin tekrarLarına bile doyamıyor...Onları çok özlemiştik umarım bir an önce geri dönerler:):)

FBuse
05-01-08, 23:56
bunlarda benden olsun (:

http://img409.imageshack.us/img409/7416/dc1cv8.jpg (http://imageshack.us)

http://img88.imageshack.us/img88/2411/dc2hr2.jpg (http://imageshack.us)

padme_01
09-01-08, 10:20
http://i140.photobucket.com/albums/r37/cynnamoroll/dc.gifhttp://i140.photobucket.com/albums/r37/cynnamoroll/dc2.gifhttp://i140.photobucket.com/albums/r37/cynnamoroll/dc3.gif

alıntıdır

ZZERRİN
18-01-08, 12:52
merhaba arkadaşlar benimde gençliğim bu diziyle eş değer geçti. 4 sezon yayınlandı ve bir bölümünü bile kaçırmadım hiç.

hepsi bir birinden güzeldi. ama şimdi üzüldüğüm bir konu var katie holmes dışında kimseleri ekranda çok fazla görmüyorum. tekrar birer projelerle bizlerin karşısına çıksalar süper olur değilmi?

burrcu
30-01-08, 19:40
katie holmes da tom cruise la evli olduğu için gündemden düşmüyor aksi olsa onunda bu derece ortada olacağını sanmıyorum..

yaseminergeneci
04-02-08, 15:29
bunlarda benden

http://img118.imageshack.us/img118/764/dawsonbm8.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/2052/dawsonjoeyad1.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/276/dawsonscreekan5.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/6062/dcqc8.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/3994/joeydf3.jpg

padme_
05-02-08, 15:08
Çok sevdiğim, bu yaptığı iyilik sayesinde daha da çok sevdiğim bir arkadaş sağolsun,izleyemediğim bölümleri izleyebildim sonunda bu tatilde.
Ama 5.sezon benim için yine bir ızdırap kaynağıydı.
Audrey/Pacey çiftinden benim kadar nefret eden var mı bilmiyorum(büyük ihtimalle yoktur) ama onların sahnelerini saymazsak dizinin tamamını izleyebildim.Ama o kadar da mutlu olduğum söylenemez çünkü içimde bir boşluk var hala,bence dizinin finali böyle olmamalıydı özellikle son bölüm beni hiç tatmin etmedi açıkcası..(pacey/joey yanlısı olmama rağmen)

Neyse dizimax'te yayınlanacağı doğru mu,ben hiç rast gelmedim,ayrıca yayın akışında da bulamadım,bilgisi olan varsa bizi aydınlatsın lütfen (bu diziyi ne kadar izlesemde sıkılmayacağım herhalde:D)

padme_
07-02-08, 12:59
Bu test türü şeyi yabancı bir forumda gördüm.(bu arada o yabancı forumda birçok türk arkadaşta gördüm,james'in forumunda özellikle:D)
Buraya da ekleyeyim dedim,isteyen varsa yapsın,maksat sayfa boş kalmasın =)

~En çok sevdiklerim:~

Favori Aktör: Joshua Jackson
Favori Aktris: Michelle Williams
Favori Erkek karakter: Pacey Witter
Favori Kadın Karakter: Jennifer Lindley :icon_sorr
Favori İkili (sevgili olarak): Pacey/Joey (joey'e rağmen!)
Favori Arkadaşlık: Jen/Jack
Favori Rakabet/çekişme: Jen/Joey (S1)
Favori Sezon Başlangıcı: S4- Coming Home
Favori Sezon Bitişi: S3- True Love
Favori Sezon: 3
Favori Bölüm/Bölümler:Anti-Prom, Stolen Kisses, Cinderella Story, True Love, A Winter's Tale,Castaways,Four to Tango
Favori sahne/an:pacey'nin joey'in uyuyuşunu seyretmesi,
"I remember everything" dans sahnesi,
son bölümde mutfakta yapılan yemek savaşı,
Castaways bölümündeki tıraş sahnesi,
"i think im in love with you" "you think or you know?" "i know" :img-in_lo
Favori obje/şey/vs:the true love(bot),joey'in duvarı :D

En az sevdiklerim:
Aktör: yok
Aktris: Busy Phillips (ıyyyy)
Erkek karakter:Pacey'nin babası
Kadın karakter: Birincilik Joey ve Aurey arasında paylaşılıyor.Joey(O çarpık gülümsemesiyle dawson'ı mı seçsem pacey'i mi derken bana kafayı yedirtti,birde birlikte olmadığı kimse kalmadı maşallah,bir insan hem bu kadar güzel hem de bu kadar sinir bozucu nasıl olabilir!)
Audrey(5.sezonun katili,gereksiz kişilik)
İkili: Pacey/Audrey
Arkadaşlık:Joey/Audrey
Rekabet:Dawson/Pacey
Sezon başlangıcı:Sezon 6 - The Kids Are Alright
Sezon bitişi:Sezon 4 - Coda
Sezon:5
Bölüm:sezon 5'in neredeyse çoğu
Sahne:Joey'in Dawson'a pacey ile yatması konusunda yalan söylemesi(ya bu ne biçim bir zihniyettir,hem dawson'i istemiyor hemde onun başkasıyla çıkmasını istemiyor,bencil şey)
Obje/vs: Joey'in Escape to Witch Island bölümünde giydiği şapka,

dawson'S creek
09-02-08, 15:04
favori actor: james van der beek
actris:michelle williams
season: 1 ve 4
çift:dawson / joey
2. çift:dawson / jen
friends: jack/ jen
bölüm:mezuniyet
replik:sen ve benim aramdaki şey aşktan dostluktan çokdaha güçlü bişey sonsuza kadar sürücek.
en sevmediğim :
actor:kerr smith
actris:katie holmes
çift:pacey / joey ( sonradan uydurulmuş bi aşk olduğu için ve finaldeki birliktelikleride sırf insanları şaşırtmak için hiç gerçekçi değildi)
2. çift:pacey andie
friends :dawson / pacey ( hiç bi dost en iyi arkadaşının sevgilisini elinden alamaz)
bölüm: bi bölüm vardı joey ve hırsız bi adamla sadece o ikisi vardı bir saat boyunca o bölümden nefret etmiştim sırf joeyi gösteriyolardı
replik: joey nin dawsona gerçekten seviyomuş gibi söylediği ama sonradan hepsinin yalan çıktığı her söz.
sen benim ilk aşkımsın sonsuz aşkımsın imkansızımdın falan filan sonrada
pacey ile konuştuğunda
dawsonıda senide seviyorum ama dawsonı kardeşim gibi seviyorum bizde yedik.

nghn
10-02-08, 00:34
hehehehe sanıyorum o forumda gördüklerinden biri de benim :) Çok uzun bir zaman geçirdik orda.Malum DC sevgisi inanılmaz safhalardaydı o zamanlar

dawsonjoey
10-02-08, 23:44
Orada uzun zaman geçirenlerden biri de benim. O zamanlar İngilizcem yeterli değildi. Sözlük sitelerini de bilmezdim, elimde İngilizce-Türkçe sözlükle bilgisayar başında bölüm özetleri bölüm yorumlarını okumaya çalışırdım. Ben ki DC hakkında sayfalarca yorum yapanlardandım ama o final bıçak gibi kesti herşeyi. Şimdi parmağımı bile oynatmak istemiyorum. Yine de geriye dönüp bakınca gözümü bile kırpmadan izlediğim tek dizi olduğunu hatırlıyorum.

O Dawson'ım gıcık Joey yüzünden ne acılar çekti. Hep mutlu son olacak diye düşündüğümüzden bir çok saçmalığa katlandık. Sonra da havamızı aldık. Bak yine sinirlendim şimdi :)

MELENA
11-02-08, 18:25
ay yok böyle olmıycak. ben kısmetse bölümleri haftaya indirmeye başlıycam birilerinin sınırsız netini kullanarak :) böyle hep eksileri hatırlamaya çalış dur oooo. hem tekrardan dizimaxde başlarsada iyi olur.tekrar gündeme gelir dizimiz :) katie çok değişti yaf şimdi. nerde o eski kasabalı joey.victoria beckham ın eli bir dokundu bir dokundu :)o,birde michelle ortalarda. ben en çok pacey yi merak ediyorum. böyle sallana sallana yürüyüşünü falan çok özledim :( joey ye olan aşkınııı:img-in_lo...

padme_
15-02-08, 18:41
O Dawson'ım gıcık Joey yüzünden ne acılar çekti. Hep mutlu son olacak diye düşündüğümüzden bir çok saçmalığa katlandık. Sonra da havamızı aldık. Bak yine sinirlendim şimdi :)

Bence Dawson severler açısından o kadar da kötü bir final değildi.Joey Dawson'la birikte olsaydı çocuğun hayatını karartırdı ya :)
Bu yüzden joey'in pacey ile olmasını da canı gönülden istemiyorum ama en azından bu ikili, pacey sayesinde biraz çekilebilir bir hal alıyor =)

bluenight
17-02-08, 02:03

Favori Aktör: James Van Der Beek
Favori Aktris: Katie Holmes
Favori Erkek karakter: Dawson Leery
Favori Kadın Karakter: Andie McPhee
Favori İkili (sevgili olarak): Dawson&Joey (Joey'e rağmen!)
Favori Sezon Başlangıcı: S2 - The Kiss
Favori Sezon Bitişi: S1 "Decisions" - S4 "Coda" - S5 "Swan Song"
Favori Sezon: 2
Favori Bölüm/Bölümler: "Decisions" - "The Kiss" - "Crossroads" - "Alternative Lifestyles" - "Tamara's Return" - "Full Moon Rising" - "The Dance" - "Sex, She Wrote" - "The Perfect Wedding" - "Rest in Peace" - "Reunited" - "Ch...Ch...Ch...Changes" - "Promicide" - "Coda" - "The Bostonians" - "Swan Song" - "The Kids Are Alright" - "The Song Remains the Same"
Favori sahne/an: 601' de Dawson ve Joey' nin Cafe' de "As I Lay Me Down To Sleep" parçası eşliğinde dans etmeleri ve 602' de yine aynı parça eşliğinde uyanma sahnesi.. 423 de son sahnede birbirlerine soru sorup, yaşananların hesaplaşma sohbeti.. 501' de son sahnede Joey' nin kapıyı açıp birden Dawson' ı görünce ki mutluluğu ve sarılma anı.. 523' de son sahnede Joey' nin havaalanında Dawson' ı yakalaması ve devamında ki Dawson&Joey sahnesi... 201 başlangıcında sabah uyandıklarında ki Dawson ve Joey' nin yüzünde ki o mutluluklarını gösteren sahne..
Favori obje/şey/vs: "Soulmate" - E.T (Film)

En az sevdiklerim:
Aktör: Joshua Jakson
Aktris: Bianca Kajlich (En az sevdiğim bile değil nefretim)
Erkek karakter: Pacey Witter
Kadın karakter: Natasha, Gretchen Witter
İkili: Pacey/Joey (En az sevdiğim değil bu da nefretim :img-cool2 )
Arkadaşlık: Yok
Sezon başlangıcı: S4 "Coming Home"
Sezon bitişi:S3 - "True Love"
Sezon:3-4-6
Bölüm: Sezon 4 (Son 3 bölüm hariç) - Sezon 3 (komple)
Sahne: 323 "True Love" Son Sahne (Dawson' ı o halde bırakıp gittiği an nefretim oldu bu şahıs "Joey") - 414 "Winter's Tale" Pacey Joey Birlikte olduğu sahne ve devamı...
Obje/vs: True Love (Bot), Pacey' nin Joey' e kiraladığı abartılan meşhur "Duvar". Bir kiralanan duvar bu kadar abartılır..

Ben de o forumda mevcutum :)

bluenight
17-02-08, 02:10
Bence Dawson severler açısından o kadar da kötü bir final değildi.Joey Dawson'la birikte olsaydı çocuğun hayatını karartırdı ya :)

Bak işde buna sonsuz katılırım gerci Dawson Joey bir araya gelince herşeyi unutuveriyorum ama o anlar haricinde delirtio beni hatun ya elime gecirsem yolacağım o kadar çok sahne varki :) Ankette yaptığın bir yorum var.. "Hem Dawson' ı istemiyor hem de Dawson' ın başkasıyla olmasını istemiyor. Bencil"
İşde bu yüzden çok nefret ettim... Dawson Joey' i bu kadar istemeseydi belki de Joey' den iğrenecekdim.. Adama çekdirmediği acı dert kalmadı... :img-cool2

punda
27-02-08, 19:44

Favori Aktör: James Van Der Beek
Favori Aktris: Katie Holmes
Favori Erkek karakter: Dawson Leery
Favori Kadın Karakter: Andie McPhee
Favori İkili (sevgili olarak): Dawson&Joey (Joey'e rağmen!)
Favori Sezon Başlangıcı: S2 - The Kiss
Favori Sezon Bitişi: S1 "Decisions" - S4 "Coda" - S5 "Swan Song"
Favori Sezon: 2
Favori Bölüm/Bölümler: "Decisions" - "The Kiss" - "Crossroads" - "Alternative Lifestyles" - "Tamara's Return" - "Full Moon Rising" - "The Dance" - "Sex, She Wrote" - "The Perfect Wedding" - "Rest in Peace" - "Reunited" - "Ch...Ch...Ch...Changes" - "Promicide" - "Coda" - "The Bostonians" - "Swan Song" - "The Kids Are Alright" - "The Song Remains the Same"
Favori sahne/an: 601' de Dawson ve Joey' nin Cafe' de "As I Lay Me Down To Sleep" parçası eşliğinde dans etmeleri ve 602' de yine aynı parça eşliğinde uyanma sahnesi.. 423 de son sahnede birbirlerine soru sorup, yaşananların hesaplaşma sohbeti.. 501' de son sahnede Joey' nin kapıyı açıp birden Dawson' ı görünce ki mutluluğu ve sarılma anı.. 523' de son sahnede Joey' nin havaalanında Dawson' ı yakalaması ve devamında ki Dawson&Joey sahnesi... 201 başlangıcında sabah uyandıklarında ki Dawson ve Joey' nin yüzünde ki o mutluluklarını gösteren sahne..
Favori obje/şey/vs: "Soulmate" - E.T (Film)

En az sevdiklerim:
Aktör: Joshua Jakson
Aktris: Bianca Kajlich (En az sevdiğim bile değil nefretim)
Erkek karakter: Pacey Witter
Kadın karakter: Natasha, Gretchen Witter
İkili: Pacey/Joey (En az sevdiğim değil bu da nefretim :img-cool2 )
Arkadaşlık: Yok
Sezon başlangıcı: S4 "Coming Home"
Sezon bitişi:S3 - "True Love"
Sezon:3-4-6
Bölüm: Sezon 4 (Son 3 bölüm hariç) - Sezon 3 (komple)
Sahne: 323 "True Love" Son Sahne (Dawson' ı o halde bırakıp gittiği an nefretim oldu bu şahıs "Joey") - 414 "Winter's Tale" Pacey Joey Birlikte olduğu sahne ve devamı...
Obje/vs: True Love (Bot), Pacey' nin Joey' e kiraladığı abartılan meşhur "Duvar". Bir kiralanan duvar bu kadar abartılır..

Ben de o forumda mevcutum :)

arkadaşlar yapmayın ya nedir bu pacey-joey nefreti onlar benim en sevdiğim karakterlerdi ve sonuda bence harika bitti olmasıgerektiği gibi neden bu kadar nefret ettiğinizi anlamadım yani

punda
27-02-08, 19:51
Bence en iyi çift joey ve pacey'di,her açıdan birbirlerini tamamlıyorlardı,dawson'la joey yakışmıyorlardı onlar herzaman arkadaş olarak kalmalıydılar aslında..

immortalf1
27-02-08, 21:56
Bu Dawson&Joey Pacey& Joey i iLişkisi yıllarca tartışıldı bence tartışılmayada devam edicek kimse kimsenin fikrini değiştirmeez çünkü aşkaa herkez farklı bir pencereden bakar bence...Önemli olan aşkın gerçekten nasıl yansıtıldığı bence her iki tarafta harika yansıttılar...

padme_
28-02-08, 20:41
Bende bu pacey/joey mi yoksa dawson/joey mi gibi tartışmalarına girmek istemiyorum,ancak bir arkadaş pacey/joey aşkının çok zorlama olduğunu söylemiş önceki mesajlardan birinde,bu yüzden kendimi tutamadım =)
bence bu aşkın kesinlikle yaşanması gerekiyordu,hatta yaşanmaması hata olurdu,birde dizi sonunda biribiriyle çıkmayan bir dawson ve jack'in kaldığı göz önünde bulundurulursa bu aşka zorlama demek sanırım pek doğru olmaz :D

benden birkaç avatar;

http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/cominghome.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/pjer.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/inyoureyes.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/firstkiss.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/dancewithme.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/joey2.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/jsirena.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/justyouandme.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/pj.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/dawson2.gif http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/CAMP.png http://i173.photobucket.com/albums/w61/padme_370/yeniicons/truelove.png

bluenight
16-03-08, 13:49
arkadaşlar yapmayın ya nedir bu pacey-joey nefreti onlar benim en sevdiğim karakterlerdi ve sonuda bence harika bitti olmasıgerektiği gibi neden bu kadar nefret ettiğinizi anlamadım yani

Valla senin sevdiğin karakterler beni ilgilendirmez bu anket kişilerin düşünceleri hakkında bende düşüncelerimi belirttim. Ben nasıl başkalarına karışmıyorsam aynısını beklemek de hakkım. Sen seviyorsun ben nefret ediyorum. Bişe yapmaları gerekmez Pacey' nin varlığı yeter bana :) İlk iki sezon severdim sonradan nefret ettim bu kadar basit. Dawson' dan da nefret eden insanlarla karşılaşdım ama bir kere olsun yapmayın ya neden nefret ediosunuz demedim. İnsanların kendi düşüncesidir...

http://img399.imageshack.us/img399/8541/walpxc9qg2.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/7618/wall028al0.jpg

bluenight
16-03-08, 13:56
Bu Dawson&Joey Pacey& Joey i iLişkisi yıllarca tartışıldı bence tartışılmayada devam edicek kimse kimsenin fikrini değiştirmeez çünkü aşkaa herkez farklı bir pencereden bakar bence...Önemli olan aşkın gerçekten nasıl yansıtıldığı bence her iki tarafta harika yansıttılar...

Çok teşekkürler böyle düşündüğün için bende şu sözüne katılıyorum. Herkesin aşk a bakışı farklıdır. O yüzden en güzeli saygılı olmak :) Valla pedme canım ben katılmıyorum sözüne :) Yani bana göre çok anormal bir aşkdı ve yaşanmaması gerek bir aşktı. Ben Dawson ve Pacey arkadaşlığını çok seviyordum o arkadaşlığı bozmayıp o şekilde devam ettirmeleri çok güzel olurdu. Pacey' e her zaman sadece Andie yakışdı ve bende o ikisinin aşkını çok beğenirdim. 2.sezon da birbirlerine destek oluşlarına bayılırdım. 2.sezon da Dawson&Jeoy den çok Pacey&Andie aşkını çok güzel işlemişlerdi.

burrcu
16-03-08, 14:12
Valla Pacey'i seveceğim tek yer Andie'nin yanıdır. Ondan sonrası benden uzak bi yerelere direk olsun. Üstelik herkesin özgür iradesi, arkadaş bir anket yapmış herkes kendine göre cevapları vermiş. Başkalarının düşüncelerine göre cevap vermesi beklenemez... İlk iki sezon bende gerçekten Pacey'i çok severdim gerek Dawson'ın dostu olan Pacey gerekse Andie'nin sevgilisi olan Pacey sevilmeye değer biriydi. Üstelik Pacey ve aşk kelimeleri yanyana geldiği zaman onları tamamlayan 3. kelime Joey değil Andie'dir. Dawson için Joey neyse Pacey için Andie odur. Pacey hiçbir zaman Andie için yaptıklarını Joey'e yapmadı bana kalırsa. Aynı şekilde Joey'de... Dawson onun için bambaşkaydı. Bu zaten tartışılmaz. Birbirlerinin sözlerine kalmadan ne diyeceklerini,ne hissedeceklerini anlıyorlardı. Gerçek aşk bu değilde ne?

burrcu
16-03-08, 14:16
http://img208.imageshack.us/img208/893/26865181zj4.jpg http://img510.imageshack.us/img510/7727/86779999ua4.jpg http://img503.imageshack.us/img503/5518/87621505fw7.jpg http://img208.imageshack.us/img208/411/44165090rb4.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/3490/91994957kp9.jpg http://img208.imageshack.us/img208/7186/39374104qg9.jpg http://img86.imageshack.us/img86/4642/53404478as6.jpg http://img208.imageshack.us/img208/9625/18147446vp9.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/6996/58521957se7.jpg http://img510.imageshack.us/img510/894/52883461ci1.jpg http://img86.imageshack.us/img86/8547/55965436zr0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7484/18636927xh3.jpg

burrcu
16-03-08, 14:23
http://img510.imageshack.us/img510/7155/14902383ch0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/4994/18038798bz7.jpg http://img86.imageshack.us/img86/1889/85100260es9.jpg http://img510.imageshack.us/img510/7650/82402405ww9.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/5018/26787167qi7.jpg http://img510.imageshack.us/img510/7965/61818611ln8.jpg http://img510.imageshack.us/img510/8338/47210591eg9.jpg http://img86.imageshack.us/img86/5006/33571226ik8.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/9185/41612224we4.jpg http://img86.imageshack.us/img86/6665/32308043yv1.jpg http://img510.imageshack.us/img510/3944/17452819ms0.jpg http://img86.imageshack.us/img86/1758/86640285wf5.jpg

burrcu
16-03-08, 14:25
http://img510.imageshack.us/img510/4696/55172586gy4.jpg http://img208.imageshack.us/img208/5858/51422759da0.jpg http://img208.imageshack.us/img208/3817/16865801fg5.jpg http://img510.imageshack.us/img510/4686/21025711uy9.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/9509/73430953vy0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6963/92191847xq9.jpg http://img208.imageshack.us/img208/12/41766185vf6.jpg http://img510.imageshack.us/img510/1861/43159057sh2.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/6704/95998330uz7.jpg http://img530.imageshack.us/img530/7984/21564951lc3.jpg

bluenight
16-03-08, 14:29
Valla Pacey'i seveceğim tek yer Andie'nin yanıdır. Ondan sonrası benden uzak bi yerelere direk olsun. Üstelik herkesin özgür iradesi, arkadaş bir anket yapmış herkes kendine göre cevapları vermiş. Başkalarının düşüncelerine göre cevap vermesi beklenemez... İlk iki sezon bende gerçekten Pacey'i çok severdim gerek Dawson'ın dostu olan Pacey gerekse Andie'nin sevgilisi olan Pacey sevilmeye değer biriydi. Üstelik Pacey ve aşk kelimeleri yanyana geldiği zaman onları tamamlayan 3. kelime Joey değil Andie'dir. Dawson için Joey neyse Pacey için Andie odur. Pacey hiçbir zaman Andie için yaptıklarını Joey'e yapmadı bana kalırsa. Aynı şekilde Joey'de... Dawson onun için bambaşkaydı. Bu zaten tartışılmaz. Birbirlerinin sözlerine kalmadan ne diyeceklerini,ne hissedeceklerini anlıyorlardı. Gerçek aşk bu değilde ne?

Al benden de o kadar çok güzel yazmışsın canım ve eklediklerin çok güzelmiş. Devamını bekliyorum bayılıyorum bu çalışmalara :)

burrcu
16-03-08, 14:34
http://img512.imageshack.us/img512/1861/80140825cw0.jpg http://img411.imageshack.us/img411/7240/98739950lx8.jpg http://img262.imageshack.us/img262/8905/44041402ue0.jpg http://img239.imageshack.us/img239/3060/47433706ge0.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/8133/43676000dg1.jpg http://img253.imageshack.us/img253/3270/43982175wz9.jpg http://img266.imageshack.us/img266/7893/32655103lu7.jpg

burrcu
16-03-08, 14:36
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap302.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap308.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap322.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap343.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap347.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap361.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap363.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap366.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap368.jpg

burrcu
16-03-08, 14:38
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0128copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0129copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0139copy.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0331copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0347copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0349copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0356copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0351copy.jpg

burrcu
16-03-08, 14:42
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0468copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0469copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0477copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0489copy.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap0491copy.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap036.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap039.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap046.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap047.jpg
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap050.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap051.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/cap052.jpg

burrcu
16-03-08, 14:43
http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap003.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap011.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap012.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg215/maramary01/normal_cap081.jpg