Tüm Versiyonu Göster : Tek Türkiye (STV)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

haluk_tolgahan
13-08-07, 07:42
Samanyolu'ndan 'Tek Türkiye' dizisi
Yeni yayın dönemine iddialı hazırlanan Samanyolu, yeni bir dizinin çekimlerine başlıyor. Adı şimdilik 'Tek Türkiye' olarak belirlenen dizide bir doktorun göreve gittiği Güneydoğu'da yaşadığı zorluklar anlatılıyor. Hikâye; terk edilmiş, sahipsiz, yolu, suyu ve elektriği olmayan bir dağ köyünde geçiyor. Doktor burada, ekipmanı olmamasına rağmen pek çok hastalıkla mücadele veriyor.

Yapımcılığını Salih Asan, yönetmenliğini Osman Sınav'ın talebelerinden Gürsel Ateş'in üstlendiği 'Tek Türkiye'nin çekimleri pazartesi Konya'da başlıyor. Konya Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Ozan Umut Çobanoğlu'nun doktoru oynadığı dizide, Mahmut Ağa'yı; 'Kurtlar Vadisi Irak' filmindeki Arap Lider Abu Tarık rolü ile tanıdığımız İsmet Hürmüzlü canlandırıyor. Dizinin yeni yayın dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

mxrxt
15-08-07, 14:42
aslinda dizinin konusu güzel ilgimi cekti elbette dizinin fargmanlari ciktiginda daha iyi anlariz zira samanyolu tv güzel temiz bir kanal yalniz artik sir dizilerinden usandim Kanalin tüm dizilerinde sirli olaylarin islenmesini biraz abartili buldum...umarim bu dizi o dizilerden degildir..

çeşm-inaz
20-09-07, 15:10
aslinda dizinin konusu güzel ilgimi cekti elbette dizinin fargmanlari ciktiginda daha iyi anlariz zira samanyolu tv güzel temiz bir kanal yalniz artik sir dizilerinden usandim Kanalin tüm dizilerinde sirli olaylarin islenmesini biraz abartili buldum...umarim bu dizi o dizilerden degildir..

dizinin fragmanını gördüm.güzel bir iş çıkacağı kanısındayım.stv sizinde bahsettiğiniz gibi güzel TEMİZ bir kanaldır.malum ekran kirliliği çok fazla...bu kirlilikte temiz bir ekran görmek bizi izleyici olarak memnun ediyor.stv asla reyting kaygısı taşımaz. onlar için önemli olan verilecek mesajdır.zaten bende dahil ollmak üzere kemikleşmiş bir izleyici kitlesi vardır.:img-yes: tek türkiye'ye başarılar. yolu açık olur inşallah.

stella_56
20-09-07, 15:26
Eğer günü uygun olursa kesinlikle izlicem.Samanyolu TV ens evdiğim kanallardan biri.Diğer kanallar gibi reyting peşinde değil.Onlar için önemli olan verdikleri mesajlar.Bugüne kadar inadına yarım bıraktıkları bir proje görmedim.

dikkat
24-09-07, 21:28
dizinin fragmanını gördüm müziği falan güzel ama dizi nasıl olacak tabi izlersek göreceğiz. bide bu dizi aynı kanalda yayınlanan yeşeren düşlere benziyo gibi biraz. onda öğretmen var , bunda doktor...

cakiroglu
24-09-07, 22:09
aslinda dizinin ana temasi su... birseyleri degistiremez ama deneyebilir... ülkemizin dillendirilmeye calisilan ve alt yapisi siyasilerce oturtulmus... kürt-türk münasebetlerini irdeleyecek dizimiz... töre dizisi gibi gözüksede.... yine derinleri kurcalayacak dizimiz... bekliyoruz...

aysima84
25-09-07, 07:43
ne zaman başlayacağı belli olmadı sanırım,takip etmek istediğim bir dizi,Samanyolu kaliteli işlere imza atan bir kanal:good:

cakiroglu
03-10-07, 23:19
Samanyolu'nun yeni dizilerinden 'Tek Türkiye', izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Çekimleri Konya'da devam eden ve bayramdan sonra ekrana getirilmesi planlanan dizide, Güneydoğu insanının yardımına koşan fedakar bir doktorun yaşadıkları anlatılıyor.

Dizinin yönetmeni Gürsel Ateş, son zamanlarda çekilen Güneydoğu dizileri gerçeklikten uzaklaştığı için başta biraz kaygılansa da projeyi görünce bu endişelerinin yok olduğunu söylüyor. Ateş, "Tek Türkiye'de beni çok etkileyen iki şey var. Birisi doktorun kendi iç yolculuğu. İletişim adı altında giderek sanallaştığımız bir dünya var. Doktor Tarık, bu köye o bahsettiğim dünyadan geliyor. Bir bakıyor ki; sevgi, saygı, misafire hürmet gibi değerler bu köyde en samimi haliyle yaşanıyor. İkinci olarak da dizi o toprakların güzelliklerini ön plana çıkarıyor, bir arada yaşamaya, kardeşliğe vurgu yapıyor." diyor. Güneydoğu'nun kendine has atmosferini oluşturmak için uzun bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlatan yapımcı Salih Asan, "Titiz bir çalışma oldu. İnşallah seyirci de beğenecektir." şeklinde konuşuyor. Oyunculardan teknik ekibe kadar tüm kadronun Güneydoğu'ya giderek oradaki havayı teneffüs ettiğini belirten Asan, çekimi gerçekleştirmek için en uygun mekanları Konya'da bulduklarını söylüyor. Halkın gözünde efsaneleşen bir doktorun macerasının anlatıldığı 'Tek Türkiye'de bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkan ve kendisini imkansızlıklar içinde bir köyde bulan Doktor Tarık, bölge halkının yaralarını sarmak için zorlu bir mücadeleye girişiyor. Dizide Ozan Çolakoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü ve Türker Tekin gibi oyuncular görev alıyor.

Zaman, Televizyon Servisi

şuan dizinin 4. bölümü tamamlandı ben 4. bölüm sonunda bi patlama sahnesinde setteydim 4. kameraman olarak görev yaptım 9 ekimde dizinin galası var ilk bölümü orada yayınlanacak bildiğim kadarıyla büyük bir organizasyon düzenlendi.... KONYA´da Rixos otelde olacak
Arkadaslar yetkili bir agizdan aldigim bir bilgiyi sizinle paylasiyorum...

bence güzel bir diziye benziyor zamanı uygun olursa bende izlerim

Bayramdan sonra belli olur yayin saati... Farkli bir yapim olacak... Türkiyede milleti türk-kürt-laz-cerkez diye ayirmaya calisanlarin oyunlari birbir dökülecek ortaya... ve bir doktor... yaralari ve gönülleri sarmaya gelecek...

Bugün Samanyolu ana haberde Tek Türkiye'nin Konya'da yapılan galasına canlı bağlantı yapıldı. Reha Yeprem yapımcı Salih Asan, yönetmen Gürsel Ateş, oyuncu Ozan Çobanoğlu ve Müjgan Gönül ile röportaj yaptı.

Gala, bir iftar yemeği şeklinde düzenlenmişti. Salih Asan bu organizasyonun Ramazanın bereketinden istifade etmek için özellikle "iftarlı gala" şeklinde düzenlendiğini söyledi.

Dizinin 18 Ekim'de başlayacağı duyuruldu.

Ne diyelim, inşallah verilen emekler karşılığını görür ve seyirci Tek Türkiye'ye hak ettiği ilgiyi gösterir. Unutmayalım başka Türkiye yok!

çeşm-inaz
10-10-07, 14:54
Bayramdan sonra belli olur yayin saati... Farkli bir yapim olacak... Türkiyede milleti türk-kürt-laz-cerkez diye ayirmaya calisanlarin oyunlari birbir dökülecek ortaya... ve bir doktor... yaralari ve gönülleri sarmaya gelecek...

verdiğiniz bilgiler için öncelikle çok teşekkürler.evet,sadece tek türkiye var.bu hep böyle kalmıştır.bundan sonrada tek türkiye olarak kalınacaktır.(bölücü,senaryo üretenlerin hevesleri kursaklarında kalacak.):img-yes:bu yapımın,kritik bir süreçte yayına başlıyor olması,çok güzel bir tevafuk olmuş.:good:mesajlar,şubat soğuğun'da olduğu gibi,tek türkiye'de de gitmesi gereken yerlere gidecektir.çok sevdiğim bir büyüğümüz der ki:''çanakkale'de şehit düşenleri kaldırıp,konuştursalar,kimi türk,kimi kürt,kimide laz şivesiyle konuşur''.evet bu müthiş bir tespit.çanakkale'de,türk'ü de,kürt'ü de tek yürek halinde bu vatanı korumuşlardır.:img-yes:kardeşi kardeşe kırdıranlar,büyük bir vebal altındalar.:img-yes:bu yapımı izleyeceğim.:good:

cakiroglu
11-10-07, 08:55
'Tek Türkiye'ye muhteşem gala

Samanyolu'nda ekranlara gelecek olan 'Tek Türkiye' Güneydoğu'da görev yapan bir doktorun hayatını anlatıyor.
Samanyolu'nun yeni dizilerinden 'Tek Türkiye'nin galası önceki gün, çekimlerin yapıldığı Konya'da yapıldı. Rixos Otel'de görücüye çıkan diziyi, Konya'daki üst düzey yönetici ve bürokratların da katıldığı 800 kişilik bir davetli topluluğu izledi.

http://medya.zaman.com.tr/2007/10/11/tv.jpg

Samanyolu'nda ekranlara gelecek olan 'Tek Türkiye' Güneydoğu'da görev yapan bir doktorun hayatını anlatıyor.

Samanyolu Televizyonu Genel Müdürü Rıdvan Kızıltepe'nin ev sahipliği yaptığı gecede, oyuncular ve yönetmen Gürsel Ateş de hazır bulundu. Kısa bir teşekkür konuşması yapan Rıdvan Kızıltepe, "Öyle bir şey yapalım ki; bölünmüşlükle, parçalanmışlıkla bir yerlere varmanın imkansız olduğunu yansıtalım istedik. İşte 'Tek Türkiye' böyle senaryolaşmaya başladı." dedi. Yönetmen Gürsel Ateş de birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında, şehit cenazelerine gönderme yaptı: "Birlik beraberlik adına, daha fazla gözyaşı dökülmemesi adına bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik ve böyle bir dizi çektik." Bayramdan sonraki ilk perşembe ekrana gelecek olan dizide Güneydoğu insanının yardımına koşan fedakar bir doktorun yaşadıkları anlatılıyor. Dizide, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkan ve kendisini Güneydoğu'da, imkansızlıklar içinde bir köyde bulan Doktor Tarık, bölge halkının yaralarını sarmak için zorlu bir mücadeleye girişiyor. 'Tek Türkiye'de Ozan Çolakoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü ve Türker Tekin gibi oyuncular rol alıyor. İlyas Dal, Sinan Gül, Konya

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=599470

cakiroglu
11-10-07, 09:29
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=499

Buda dizimizin tanitim fragmani... harika olacak inseallah...

Bayramla Bayramlaşan Zaman

Günler geçti yine teker teker,
Kum taneleri gibi birer birer,
Anlamlandırdıklarımız vardı içinde...

Heyecanlıydık bugün, çalacaktı kapımız,
Aylardır beklediğimiz misafire buyur diyecektik,
Bayramla yeniden kucaklaşıp, hasret giderecektik...

Dilek ve temennisi ile Nice Bayramlara arkadaşlar...

Yeni sezonu gec acan yeni bir dizi ile basbasayiz... Ülkemizin problemlerinden birine el atacak olan dizimiz yine kardesligi ve insani ön plana alarak bir projeye imza atiyor... En hassas konulardan bir olan güneydogu meselesine TEK TÜRKIYE gözüyle birden bu pencereden bakacagiz... inseallah bahari görürüz...

Dizi oyuncu ve calisanlarininda bayramani tebrik ediyoruz efendim...

»» DeeTje ««
13-10-07, 12:34
Oncelikle herkesin bayramini kutlarim.

bende bu dizinin tanitimini izledim ve guzel buldum.:good: Bu sezon bekledigim bir kac diziden biri Tek Turkiye. Konusu bayabi guzel, genelde hep stv gibi bir kanal boyle bir dizi cekio. :img-yes:

Oyuncular taninmamis galiba cunku ben daha once hic gormedim. Sadece basrol oyunucnu besinci boyuta bir bolumde seyretmisitim. bayagi iyi bulmustum artik her hafta izleyebilirim.:icon_whis

neyse diziyi sabirsizlikla bekliyorum:img-in_lo

cakiroglu
13-10-07, 13:45
Oyuncular taninmamis galiba cunku ben daha once hic gormedim. Sadece basrol oyunucnu besinci boyuta bir bolumde seyretmisitim.

Yagmurdan Sonrada Güven Komser rolündeydi... sinemamizin yeni yüzlerinden... ayrica yine yagmurdan sonra dizisinde leyla ögretmen rolunde oynayan ezgi sertel hanfendide dizinin oyunculari arasinda... kurtlar vadisi irak sinema filmindeki arap lider (ismet hürmüzlü) yine basrolde... yine diger oyuncularda konya devlet tiyarosu oyunculari... yai tecrübeli bir kadro...

»» DeeTje ««
13-10-07, 14:58
Yagmurdan Sonrada Güven Komser rolündeydi... sinemamizin yeni yüzlerinden... ayrica yine yagmurdan sonra dizisinde leyla ögretmen rolunde oynayan ezgi sertel hanfendide dizinin oyunculari arasinda... kurtlar vadisi irak sinema filmindeki arap lider (ismet hürmüzlü) yine basrolde... yine diger oyuncularda konya devlet tiyarosu oyunculari... yai tecrübeli bir kadro...

ben Ezgi Serteli yagmurdan sonrada izlemistim hatta baska bir kanalda izlemistim, yani onu taniyorum ve iyi bir oyunucu oldugunu inaniyorum. :img-yes:
Ter Turkiye afisine baktigimda tam net degil o yuzden taniyamadim.:icon_whis
Diger oyunculari tanimiyorum, ama yeni yuzler olmasina acikcasi seviniyorum degisik oluyor:img-wink:

Hepsine simdiden basarilar dilerim :img-in_lo:happy0064

cakiroglu
13-10-07, 22:29
tek türkiye dizisi oyucuları

tarık-Ozan Çobanoğlu. doktor tarık karakterinde göreceğiz. hacettepe devlet konservatuvarından mezun oldu. konya devlet tiyatrosu sanatçısı. 27 yaşında. evli. daha önce samanyolu tv'nin çeşitli projelerinde yer aldı.

dila-Müjgan Gönül. hemşire dila'yı canlandıracak. 22 yaşında. daha önce yayınlamamış bir dizi de rol aldı. bizim seyredeceğimiz ilk dizisi olacak.

zelal-Özlem Akınözü. en son dicle dizisinde rol aldı. tek türkiyede kızını kan davasından gelen töreye karşı korumaya çalışan bir anneyi oynayacak.

halo ibrahim-Türker Tekin. izmir devlet tiyatrosundan emekli. en son yersiz yurtsuz dizisinde imam karakterini canlandırdı.

şehmuz-Sabri Özmener. ankara devlet tiyatrosu sanatçısı. şimdiye kadar birçok dizide yer aldı. tek türkiye dizisinde muhtar şehmuz karakteri olarak yer alacak.

zeynep-Ezgi Sertel. 27 yaşında. daha önce onu yağmurdan sonra dizimizde leyla öğretmen olarak seyretmiştik. tek türkiye'de yine öğretmen olarak karşımıza çıkacak. kötü ağanın iyi kızı.

rojhat-İsmet Hürmüzlü. ankara devlet tiyatrosundan emekli. kurtlar vadisi ırak filminde kürt şeyhini oynadı. tek türkiyede kötü töreyi devam ettirmeye çalışan bir ağa rolünde.

mahmut-Murat Çobangil. izmir devlet tiyatrosu sanatçısı. zeynepin babası, köyün ağası.

berfin- Özgül Sağdıç. 23 yaşında. hacettepe üniversitesi devlet konservatuvarından mezun oldu. daha önce samanyolu tv'nin çeşitli projelerinde yer aldı. zelalin kızı rolünde.

yılmaz-Fatih Yurdakul. 24 yaşında. anadolu üniversitesi devlet konservatuvarından mezun oldu. halo ibrahim'in torunu dila'nın kardeşi rolünde seyredeceğiz. aynı zamanda berfine sevdalı

kezban-Özge Mirzalı. şehmuzun kızı.

yaşar- Mustafa Uzman

çerçici- Ahmet Çökmez

avdo-Alpay Aksum

seydo- Ramazan Danış

ahmet-Selman Süha Gürbüzer

ömer-Enes Davarcı

ali-Yunus Emre Davarcı

**** SFH istihbarat biriminden alinmistir...

bette
13-10-07, 22:32
Ozan Çobanoğlu ve Ezgi sErtel..

Ahh o eski günler...

cakiroglu
13-10-07, 22:34
Yapımcı: Salih Asan
Yönetmen: Gürsel Ateş

Oyuncular: Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü

Mutluluğu tek başına getiremezdi. Ama bazı yaraları sarabilirdi.

Samanyolu’nun yeni dizisi Tek Türkiye, yokluklar içinde yaşayan Güneydoğu insanının yardımına koşan kahraman bir doktorun hikayesini anlatıyor. İstanbul’dan Güneydoğu’ya uzanan macerada başarılı bir cerrah olan Tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini Güneydoğu’nun türlü sıkıntılar içinde hayat mücadelesi veren bir köyünde bulur. İmkânsızlıklar içindeki bu köyde bambaşka hayatlarla tanışan genç doktoru, bir dizi sürpriz de bekleyecektir.

http://www.stv.com.tr/images/program/236.jpg

Yokluğun kuşattığı topraklar...

Herkese ve her şeye yabancı olan Tarık’ın köye gelişi kötü bir zamana rastlar. Köyde görev yapan doktorlar, bugüne kadar halkı kandırmaktan başka bir şey yapmamıştır. Onu köye davet eden meslektaşı da ahlaksızlıkları ortaya çıkınca Tarık’ı bile beklemeden kaçmıştır. Üstelik köy halkı yıllardır süren bir kan davasının gölgesinde yaşamaktadır. Bütün bunlar, zaten imkânsızlıklar içine yaşayan köyün acılarını bir kat daha arttırmaktadır.

Bir doktorun efsane haline gelişi...

Karşılaştığı olaylardan çok etkilenen Tarık, köyde gerçek bir doktora ne kadar ihtiyaç duyulduğunu fark eder ve sıkıntılarına ortak olmak istediği bu insanların yardımına koşar. Önceki doktorlar yüzünden çok acı çeken ahali başta Tarık’ı kabullenemez ama Tarık onların sevgisini ve güvenini kazanmak için elinden geleni yapar. Artık Güneydoğu’da kalmaya karar veren Tarık, her bölüm başka bir sıkıntıyı çözmeye çalışırken bölgenin kaderi ile genç doktorun hikayesi içi içe geçer. Tarık hastalıklarla, sakatlıklarla ve kazalarla mücadele ederken köy halkının gözünde giderek efsaneleşen bir kahramana dönüşecektir.

çeşm-inaz
18-10-07, 11:10
tek türkiye,bu akşam başlıyor.hakikaten diziyi,çok merak ediyorum.inşallah,ortaya güzel bir iş çıkacak.bu akşam kurtlar vadisi terör'de
2.bölümüyle ekrana gelecek.iki projede,çok hassas konuları içeriyor.iki projeyi arka arkaya izlemek benim için çok güzel olacak.tek türkiye'nin yolu açık olsun.

cakiroglu
18-10-07, 12:29
Evet Beklenen gün bugün... cok hassas bir dönemde basliyor dizimiz... sehitlerimizin verildigi vede tezkerenin ciktigi bir döneme tevafuk etmeside ayrica bu dizi önemli kiliyor...

Inseallah beklentilerimizi karsilar ümidini tasiyoruz...

çeşm-inaz
18-10-07, 19:02
iyi akşamlar,
dizi,çook güzel.beklentilerimin üzerinde.valla tebrikler.:good::happy0064cemile'ye çok üzüldüm.:icon_sorrcemile'nin kardeşine,silahı verince çocuk nasılda korktu.doktor tarık'a yapılan,mırra espirisi hoştu.:good:dr.tarık'ı ,herkes çok içten karşıladı.yol azığı filan hazırladılar.ne kadar güzel.:happy0064doğuda da,batıda da böyle güzel yürekler olduğu sürece bu ülkeyi bölemezler.:img-yes:yalnız bir şey dikkatimi çekti.hani küçük çocuk vuruldu ya,olay yerine halo,tarıklar'dan önce geldi.halbuki,çocuğun vurulduğunu tarıklar daha önce duymuştu.ve tarık'ın bulunduğu yer,çocuğun vurulduğu yere daha yakındı gibi geldi bana.çünkü tarık,çocuklara sağlık ocağını sorduktan kısa bir süre sonra sağlık ocağına gitti.bu durumda;bana, iki yer arasındaki mesafe az izlenimini verdi.:img-yes:
NOT:bir de;arka fondaki bayanın sesi çok hoş.çok etkileyici.:img-yes::good:müzikleride beğendim.:good:

mxrxt
18-10-07, 19:31
Harika bir dizi cok begendim bir gercek ancak bu kadar güzel abartisiz ve eksiksiz anlatilir cok sevdim bu diziyi samanyolu gene cok kaliteli bir projaye imza atmis tebrik ediyorum ikinci bölümü sabirsizlikla bekliyorum..yalniz diziyi basindan yakalayamadigim icin sehal kadinin kizi bervinin ödenmesi gereken taksidini anlamadim? yani o yasli adam engelliyordu yoksa oda ödenmedigi taktirde onunlami evlenmesi gerekiyor..??

cakiroglu
18-10-07, 19:38
Evet bencde birinci bölümü tutanlardanim... belki icerik olarak direkt terör yok... ama terörü besleyen etmenler var... mesala rashot ve muhtar bu dizide suan icin direkt kötüler safhinda yer aldi...

Bence cok harikada bir yerde bitiridiler...

Ben acikcasi bu kadar ic ice girmis güneydogu meselerinin verilmesini beklemiyordum...

dahdakilerin nasil ilaclarini temin ettikleri
fakirlik
kan davasi
halki zorlu istediginin yaptirilmasi
Töre cinayetleri
okulda ögretmenin olmayisi...
ulasim...

bunlar böyle bir cirpida bize dizinin verdikleri... bakalim daha neler görecegiz...

Ibrahim halo dizimizdeki manevi dinamik olacak ve kizi dila... bekliyoruz... ve berfin ve anasi... sefkat kahramani bir anne... v

fitne fesat yuvalari... hemen cocuklarin etkilenmesi...

bu dizide hayat var... güneydogu gercegi herseyiyle bu dizide...

cakiroglu
18-10-07, 19:40
Bir kan davasi meselesi var nalasilan.,.. bundan dolayi... aileden ya birinin canialinacak... ya karsiliginda para... buda yoksa... reshotun berfinle evlenmesi gerekiyor...

çeşm-inaz
18-10-07, 19:49
bir konu,ancak bu kadar güzel anlatılabilir.:good:tarık:''sen bu köye ne yaptın tolga''.dedi.işte orda dedim:''neler yapmadı ki''.:img-yes:bu tolga,hainlere para ile ilaçta satıyormuş.cemile'nin kardeşi ahmet,cemile'yi vuramayacak bence.şimdi,ahmet'i,arkadaşları oyuna almadılar.(o malum meseleden dolayı)ahmet'te bunu gurur meselesi yaptı.ondan silahı çekti.bana,ahmet cemile'ye çok düşkünmüş gibi geliyor.:img-yes:dr.tarık,köyün,köylünün umudu olacak inşallah.:good:

cakiroglu
18-10-07, 19:53
.ondan silahı çekti.bana,ahmet cemile'ye çok düşkünmüş gibi geliyor.:img-yes:dr.tarık,köyün,köylünün umudu olacak inşallah.:good:

Öncelikle burda yerlisik olan güneydogugu psikolojisi ve cocuklar üzerindeki etkisi anlatilmaya calisilmis... baski ile bu isleri yapan cocuk diyeceklerimizin sayisida azimsanmayacak kadar fazla... yani bu bir güneydogu meselesi... yani bu diziyle güneydoguya sahip cikma bilincini ve ordaki olaylarin altyapisini bulmaya calisacagiz izlenimi veriyor...

cakiroglu
18-10-07, 20:00
Gelecek bölümler adina umut verici gelisme ise... gercekten cekim kalitesinin üst düzey olmasi... dizinin müziklerinin yesewren düslerinde müzikleriniyaüan tamer ciray yapiyor... ayrica dizide kullanilan baglama ayri bir hava katiyor diziye... oldukca fazla harekli kamera kullanilmis... planlar iyi ayarlanmis... yani OSMAN SINAV in yaninda yii yetistigi belli oluyor Gürsel beyin...

~*~NaR-ı GüL~*~
18-10-07, 23:00
Birazini izledim...hosuma gitti...dogu bölgesinin en büyük sorunu olan töre cinayetlerine ayna tutuyor....ablasi yüzünden, arkadaslari tarafindan dislanan cocuga cok üzüldüm...o eli kalem tutmaliyken, silah tuttu...

Ayrica ali isimli cocuk vurulmustu...onu kim vurdu biri anlatirsa cok makbule gecer...bide babasi "Oglumu kurtaramazsan seni yasatmam doktor!" demisti ya, "Ya oglunun kurtulmasi icin dua edecegine doktoru tehdit ediyor!" dedim kendi kendime...böyleleri gercek hayattada mevcut maalesef...

Ozan Çobanoğlu ve Ezgi sErtel..

Ahh o eski günler...

Bende bu doktoru gözüm nerden isiriyor diyodum....tabi ya, güven amiri oynuyordu yagmurdan sonranin son bölümlerinde...ezgi serteli göremedim ben ama madem kadroda ismi geciyor o zaman oda oynuyor bu dizide...:img-yes:

Ahuzar
18-10-07, 23:15
şimdi 2. bölümde ne olacak. cemile ölecekmi küçük kardeşi katil mi olacak kimse durdurmayacak mı?

cakiroglu
19-10-07, 08:54
şimdi 2. bölümde ne olacak. cemile ölecekmi küçük kardeşi katil mi olacak kimse durdurmayacak mı?

Ikinci bölümden ziyade simdi bu bölümde neler anlatilmaya calisildig üzerine yogunlasalim...

Zelal Ana, Berfin, Halo Ibrahim, Dila ve Doktor Tarik simdiden iyiler safinda... ve burdaki manevi önder halo ibrahim....

bu ekibin en önemli özelligi yumusatici ve yatistirici bir rol üstlenmeleri... ayrica olaylarin üzerine baskiyla degil anlayisla giden bir haldeler...

Köyün ve bölgenin sorunlariyla bu ekibin ugrasacagi ortadadir...

çeşm-inaz
19-10-07, 11:31
Birazini izledim...hosuma gitti...dogu bölgesinin en büyük sorunu olan töre cinayetlerine ayna tutuyor....ablasi yüzünden, arkadaslari tarafindan dislanan cocuga cok üzüldüm...o eli kalem tutmaliyken, silah tuttu...

Ayrica ali isimli cocuk vurulmustu...onu kim vurdu biri anlatirsa cok makbule gecer...bide babasi "Oglumu kurtaramazsan seni yasatmam doktor!" demisti ya, "Ya oglunun kurtulmasi icin dua edecegine doktoru tehdit ediyor!" dedim kendi kendime...böyleleri gercek hayattada mevcut maalesef...

Bende bu doktoru gözüm nerden isiriyor diyodum....tabi ya, güven amiri oynuyordu yagmurdan sonranin son bölümlerinde...ezgi serteli göremedim ben ama madem kadroda ismi geciyor o zaman oda oynuyor bu dizide...:img-yes:

ali'yi vuran;cemile ile dr.tolga'yı arayan kişilerden birisi.ali ve arkadaşları ağaçtan meyve topluyorlardı.yakalanırız korkusuyla kaçmaya çalıştılar.ama ali kaçamadı.vuran adam,ali'yi,dr.tolga sanarak vurdu.

dizinin,müzikleri çok hoş.ayrıca fondaki bayanın sesine bayıldım.çok etkileyici.hani lelee diye bir melodi var ya ondan bahsediyorum.cakiroğlu;evet,çekim kalitesi oldukça yüksek.yani dizi beklediğimden de güzel.:good:

çeşm-inaz
19-10-07, 12:02
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
18 Ekim 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)

25 Var Misin Yok Musun [net] Show 1,90 11,40
26 Bez Bebek [net] Fox 1,90 4,90
27 Star Spor Star 1,80 5,20
28 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 1,70 7,30
29 Kanal 1 Ana Haber Bulteni [net] K1 1,70 4,90
30 Sir Gibi [net] Star 1,70 4,30
31 32.gun [net] Kand 1,60 14,00
32 Desifre [net] Star 1,60 8,50
33 Tek Türkiye[net] Stv 1,60 4,20

Total
18 Ekim 2007 Perşembe
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,60 18,20
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 15,90
7 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 4,50 11,90
8 Spor Gundemi Kand 4,30 12,70
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,20 14,30
10 Elveda Rumeli [net] Atv 4,20 10,60
11 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,10 13,40
12 Spor Sayfasi Show 3,60 10,70
13 Tek Türkiye [net] Stv 3,20 8,40

EDİT:ilk bölüm için;bence,güzel bir sonuç.:good:ekibimizi kutluyorum.:happy0064

cakiroglu
19-10-07, 13:13
Birinci bölüm itibariyle güzel bir reyting orani... yani ilk 10 program iciersinde olursa dizimiz bence basarilirdir demektir... Ayrica STV nin böyle bir reyting kaygisi yok... eger olsaydi zaten bir iki güclü isimle takviye yapilir...reyting icin biraz daha canli tutulurdu...

mxrxt
19-10-07, 16:17
Bir kan davasi meselesi var nalasilan.,.. bundan dolayi... aileden ya birinin canialinacak... ya karsiliginda para... buda yoksa... reshotun berfinle evlenmesi gerekiyor...

himm tsk ederim cakiroglu tüm yorumlarinizi okudum bencede cemile ölmeyecek gibi üstelik cemile diziye cok yakismis o kivircik saclariyla tam bir digu kadni havasi vardi ama köyden ayrilmalarida cok kötü..Bu arada cekim kalitesi gerckten cok güzel STV nin rating kaygisi yok bunu biliyoruz ama genede taninmis bir kac oyuncu olmaliydi bence...

bette
19-10-07, 16:18
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
18 Ekim 2007 Perşembe

25 Var Misin Yok Musun [net] Show 1,90 11,40
26 Bez Bebek [net] Fox 1,90 4,90
27 Star Spor Star 1,80 5,20
28 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 1,70 7,30
29 Kanal 1 Ana Haber Bulteni [net] K1 1,70 4,90
30 Sir Gibi [net] Star 1,70 4,30
31 32.gun [net] Kand 1,60 14,00
32 Desifre [net] Star 1,60 8,50

33 Tek Türkiye[net] Stv 1,60 4,20

Total
18 Ekim 2007 Perşembe
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,60 18,20
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 15,90
7 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 4,50 11,90
8 Spor Gundemi Kand 4,30 12,70
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,20 14,30
10 Elveda Rumeli [net] Atv 4,20 10,60
11 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,10 13,40
12 Spor Sayfasi Show 3,60 10,70
13 Tek Türkiye [net] Stv 3,20 8,40

EDİT:ilk bölüm için;bence,güzel bir sonuç.:good:ekibimizi kutluyorum.:happy0064

İlk bölüm için reytingler çok iyi bece,özellikle totalde..

Hoş ben bakamadım,dün gece olduğunu unuttum çünkü..

Zaten Stv'de ancak böyle hayatın içinden olan veya manevi yönden bakan diziler tutar..
Siyasi,derin boyutlu dizileri anlamak zor geliyor sanırım insanlara..

Dizinin reytingi daha da yükselir inşallah..))

bette
19-10-07, 16:34
himm tsk ederim cakiroglu tüm yorumlarinizi okudum bencede cemile ölmeyecek gibi üstelik cemile diziye cok yakismis o kivircik saclariyla tam bir digu kadni havasi vardi ama köyden ayrilmalarida cok kötü..Bu arada cekim kalitesi gerckten cok güzel STV nin rating kaygisi yok bunu biliyoruz ama genede taninmis bir kac oyuncu olmaliydi bence...

Aslında tanınmış oyucuda işe yaramayabiliyor bazen..

Mesela Stv'de ki başka bir dizide sürüsüyle tanınmış oyuncular vardı ama,sonuç ortada.

Bence ((tam olarak sebebini bilmiyorum ama)),Stv'ye tanınmamış oyuncular,yeni yüzler daha bir yakışıyor..

Belkide daha sıcak geliyordur,((çekilen dizilere göre değişirde tabi)

Mesela Beşinci Boyut'ta da sürekli tanınmamış oyunculardan yararlanıyor cast ekibi. Başarı ortada..

Ve yine belkide,bu sebepten ilk bölümden böyle iyi bir reyting aldı dizi..

Elif Polat
19-10-07, 16:49
ya kusura bakmayinda bana öyle geliyorki kurtlar vadisinin oynadigi gün koyduklarina göre bu iste bi is var yani politikayi hatirlayin biraz.dizi seyretmedim bigün denkgelirse seyredirim herhalde onun icin icerigiyle ilgili bisey diyemem

cakiroglu
19-10-07, 17:41
ya kusura bakmayinda bana öyle geliyorki kurtlar vadisinin oynadigi gün koyduklarina göre bu iste bi is var yani politikayi hatirlayin biraz.dizi seyretmedim bigün denkgelirse seyredirim herhalde onun icin icerigiyle ilgili bisey diyemem

Kurtlar vadisi ile Tek Türkiye ayni saatte BASLAMIYOR.... Tek Türkyie saatinde Esref saati kavak yelleri diye diziler var bir fadimemidir nedir o dizi.... yani Tek Türkiye KV ile rakip degil ancak kardes olur... :happy0064:happy0064:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
19-10-07, 17:43
Kurtlar vadisi ile Tek Türkiye ayni saatte BASLAMIYOR.... Tek Türkyie saatinde Esref saati kavak yelleri diye diziler var bir fadimemidir nedir o dizi.... yani Tek Türkiye KV ile rakip degil ancak kardes olur... :happy0064:happy0064:happy0064

Kötü olan, izledigim baska bir diziyle cakisiyor olmasi..cakismasa bende bastan sona kadar izlerdim ama dün aksam ancak reklam arasinda izleyebildim...güzel bir dizi...umarim ses getirir...

çeşm-inaz
20-10-07, 12:03
İlk bölüm için reytingler çok iyi bece,özellikle totalde..

Hoş ben bakamadım,dün gece olduğunu unuttum çünkü..

Zaten Stv'de ancak böyle hayatın içinden olan veya manevi yönden bakan diziler tutar..
Siyasi,derin boyutlu dizileri anlamak zor geliyor sanırım insanlara..

Dizinin reytingi daha da yükselir inşallah..))

bette'cim,kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.ben çok beğendim ve etkilendim.oyuncuların performansları,konusu,müzikler,çekim kalitesi,her şeyiyle çok başarılı buldum.:good::happy0064

bette
20-10-07, 15:35
bette'cim,kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.ben çok beğendim ve etkilendim.oyuncuların performansları,konusu,müzikler,çekim kalitesi,her şeyiyle çok başarılı buldum.:good::happy0064

İnşallah seyredebilirim canım. Günü ve saati aklımdan çıkmasaydı bakardım zaten.. :icon_whis

Evet müzikleri ve senaryosu herkesçe beğeniliyor :img-yes:

»» DeeTje ««
22-10-07, 15:58
Herkese merhabalar

Bende bu diziyi bekliodum ve sonunda internetten izleye bildim, cunku o gun kardesim baska diziye bakio :icon_sorr bende sadece stv nin sitesinden seyredebiliyorum.
Artik benide *** *** yorum yaparken gorursunuz:icon_whis aslinda pek takilmiyorum sadece yorumumu yapiyorum artikin benide araniza alirsiniz.:img-blush

Ben diziyi cok begendim bekledigim gibi oldu. :good:
Oyuncularda iyiydi. Hemen onlara alistim sanki uzun zamandir onlari seyrediyormusum gibi geldi.

Konusu zaten guzledi ama birinci bolumde o kadar sorun cikti ki ben acikcasi biraz karistirdim :icon_whis herkesin bir sorunu var nasil ilerleyecek merak ediom.

Insallah Cemile olmez devam etmesini istiyorum acikcasi, aileside nasil bu kadar cabuk kizlarini affetti sasirdim. :img-wink:

Merakla ikinci bolumu bekliyorum, neler olacak acaba.

cakiroglu
24-10-07, 13:28
TEK TÜRKİYE ***YENİ***

Tarık hakkındaki büyük sır ne?

Başrollerini Ozan Çolakoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil ve Özlem Akınözü’nün paylaştıkları Tek Türkiye, ikinci bölümüyle ekrana geliyor. Dizide bu hafta ilginç gelişmeler seyirciyi bekliyor. Etrafındakilerin sözlerinden etkilenen Ahmet, herkesin şaşkın bakışları arasında tetiği çeker ve ablasını vurur. Tarık olaya acilen müdahale ederken İbrahim Dede, muhtardan olanları jandarmaya haber vermesini ister. Ancak muhtarın Ahmet’le ilgili farklı düşünceleri vardır. Bu arada kan parasını ödeyemeyen Zelal için zaman giderek tükenmektedir. Rojhat’la evlenmek istemeyen Berfin ise çareyi kaçmakta bulur. Tarık, Reşo ve arkadaşları tarafından köyde istenmezken İbrahim Dede ona kibarca köyden ayrılması gerektiğini söyler. Fakat köydeki çocukların sürpriz şekilde hastalanması durumu değiştirecektir. Hamit ve Roşhat, Berfin’in peşine düşerken Tarık hakkındaki bazı gerçekler de ortaya çıkacaktır.

Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Gürsel Ateş
Oyuncular
Ozan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü , Türker Tekin
Yayın Günü ve Saati
25 Ekim Perşembe 19:50

cakiroglu
24-10-07, 13:40
http://img263.imageshack.us/img263/1226/tek1yk0.png

http://img508.imageshack.us/img508/8228/tek3sl9.png

http://img526.imageshack.us/img526/4508/tek2rx3.png

»» DeeTje ««
24-10-07, 14:52
Sonunda gunlerdir bekledigim ozet gelmis.:img-yes:

Demek Cemile vuruluyo acaba olecekmi?? Bence olmesin ya...
Acaba muhtar Ahmete ne yapacak...
Yani Berfinde yapti yapacagini kacis sanki care olacak bunu bilmesi gerekiyo olmasi lazimdi.... simdi birde onun pesine dusecekler belki onada olum hukmu verelicekk.... olmadi bu hic iyi olmadi...
Tarik hakkinda gercekler ne acaba.. merak ettim simdi...

Cocuklarin hastalanmasina uzuldum desem yalan olur herhalde bolelikle tarik daha uzun kalabilecek hatta gitmesini istemecekler:icon_whis:)

Cakiroglu ozet ve resimler icin ayrica tesekkur ederim..:happy0064

çeşm-inaz
25-10-07, 08:39
cakiroglu;özet ve resimler için teşekkürler.ahmet,cemile'yi vuruyor demek.ben vurmaz sanmıştım.:img-yes:şimdi berfin'de kaçtığına göre;berfin'e de ölüm hükmü verilecektir.zelal ana'ya üzüldüm.zelal ana ;kan parası derdinden sonra bir de berfin'in ölüm hükmüne karşı mücadele verecek anlaşılan.çocukların sürpriz şekilde hastalanmaları tarık'ın köyde bir süre daha kalmasınını sağlayacaktır.hastalık şer gibi görünsede,tarık'ın köyde kalmasını sağlayan, hayıra vesile olan bir etken.:img-wink::img-yes:tarık hakkındaki bazı gerçekler ise;dr.tolga gibi biri olmaması,insanlara iyiliği,hizmeti götüren biri olması...bence tarık hakkındaki bazı gerçekler bunlar.çünkü köyün ileri gelenleri tarık'a güvenmiyor.tarık'ın da,dr.tolga gibi olacağını düşünüyorlar.tarık hakkındaki bazı gerçekleri öğrenincede köylünün endişeleri, biraz olsun son bulacaktır.

mxrxt
25-10-07, 11:08
cemilenin vurulmasina cok üzüldüm cemile diziye cok yakisiyor bende hersey yoluna girdigi anda kardesi tarafindan vurulmasi eminim en cok ebisinn hosuna gitmistir en aci geölen tarafida kardesi tarafindan o kücücük eller tarafindsan vurulmak olur sanirim berfin olayini tam anlamamistim aslinda yani neden para ödemek zorundalar onu tam anlamadim? Tarik ise cok zor günlerin bekleridi kesin köylü büyügünden kücügüne ne denilirse onu yapiyor yani köyle ileri gelenlerin agzindan cikan dogrudur ölümde kalimda..Tarik´i bakalim daha neler bekliyor misafir olarak geldigi bu köyde?..
iste ben bu sorularin cevabini bugün izleyemicem cünkü calisiyorum artik takrardan takip etmek zorundayim sizlere iyi seyirler arkadaslar..

cakiroglu
25-10-07, 23:00
Tarik, zelal kadinin oglu... bu cok güzel bir tevafuk... onun oraya ceken seyi bulduk... ayrica tek türkiyeyi bölmeyi calisanlari ve onun si birlikcilerini net bir sekilde verdiler... berfininnhaline üzüldüm... ayrica doktor agziyla kus tutsa yaranamiyor... normal bölgeyi okadar cok istismar etmisler ki... bakalim tarik ne zaman ögrenecek zelal in gercek anasi oldugunu... cok sürükleyici bir bölümdü... ahmetin pesmergelere satilmasida muhtarin busu isin icinde nasil oldugunu ortaya koyuyordu,...

Ve cemile öldü...

~*~NaR-ı GüL~*~
25-10-07, 23:35
Cok güzel bir bölümdü...cemilenin ölmesine üzüldüm...bi hic ugruna gitti kizcagiz...tarigin zelal kadinin oglu oldugunu ögrendik..acikcasi beklemiyordum...ancak birseyi anlayamadim...zelal kadin yagmurlu bi gecede bebegi yani tarigi komutana vermisti yanlis görmediysem komutanda ona bir bebek vermisti...simdi düsündümde o kiz berfinmi yoksa..?O halde berfin komutanin kizi oluyor...:img-yes:

Bu arada eglenceli sahnelerde vardi...cobanlarin koyun yarisi güldürdü dogrusu...ama dereye giren cocuklarin hastalanmalari bir o kadarda üzdü...biri maalesef kurtulamadi...bide anne ve babalarin hasta olan cocuklarini iyilestirmesi yasli kadina götürmeleri onlarin nasil cehaletin esiri oldugunu gösteriyor...

Tarigi takip eden cocuklardan birinin mayina basmasi cok kötüydü....bir an mayina basip gazi ve sehit olan askerlerimiz aklima geldi...:(

Sonunu galatasarayin macini izlemeye daldigim icin kacirdim...

||SeDeF||
26-10-07, 11:14
ilk bölümü izleme fırsatım olmamıştı dün akşamki bölümümü izledim gayet güzel bi dizi..
bu dizi güzel mesajlar veriyo ve herşeyi acık bi şekilde anlatıyo....

çeşm-inaz
26-10-07, 12:06
akşamki bölümü ağzım açık bir şekilde izledim.çok sürükleyici bir bölümdü hakikaten.dr.tarık,zelal ana'nın oğlu çıktı.cemile'ye çok üzüldüm.sonu böyle olmamalıydı.muhtar,ahmet'i peşmergelere sattı.küçücük dimagların nasıl zehirlendiğini böylelikle görmüş olduk.ya berfin...berfin'in,peşmergelerle olan sahnelerini yüreğim ağzıma gelerek izledim. mübalağa yapmıyorum,hakikaten çok heyecanlandım.berfin'in sevdiği genç yani yılmaz;peşmergelerle birlik olmuş.zaten,berfin'i,yılmaz kurtardı. bu yılmaz ayrıca ibrahim dede'nin,tıp okuyan torunu sanırım.çünkü,berfin'e ulaşan mektupların alıcısı olarak zarfta dila yazıyordu.dila,yılmaz'dan aldığı mektupları,berfin'e ulaştırıyordu anlaşılan.yılmaz, neden peşmergelere katıldı?neden böyle bir olaya kalkıştı acaba?muhtar ve kezban'a diyecek söz bulamıyorum.maşallah köyün felaket tellalları.en olmadık olaylara şahit oluyorlar.pes... çobanların koyun yarışı hoştu.yazık hayvancağızlara bir avuç tuz yedirdiler.şimdi berfin,rojhat'ın evinde...bence,berfin:'' kendimi öldürürüm'' deyip pencereye yönelecek bana öyle geliyor.dr.tolga mefta oldu.eee ah edenin ahı yerde kalmazmış.diğer bir deyişle:''etme bulursun inleme ölürsün''.''nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz.nasıl ölürseniz öyle haşr olursunuz''.tolga,yaşadığı gibi öldü.:img-wink::img-yes:

cakiroglu
30-10-07, 15:49
TEK TÜRKİYE ***YENİ***

Doktor Tarık, hızla yayılan salgını engelleyebilecek mi?

Güneydoğu’ya giden kahraman bir doktorun hikayesi Tek Türkiye, heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu haftaki konusu şöyle: Tarık’ın gerçek annesini öğrenmesinden korkan Mustafa, Güneydoğu’ya gitmek için apar topar yola çıkar. Rojhat ise nikahına alacağı Berfin’i samanlığa hapsetmiştir. Köylünün kendi arasında topladığı paralar Berfin’i kurtarmaya yetmeyince Zelal için artık tek bir seçenek kalır: Nikah kıyılmadan önce kızını kaçırmak… Bu arada Hamit, şehirde okuyan kızı Zeynep’in sürpriz ziyaretiyle mutlu olmuştur. Fakat doğup büyüdüğü köye öğretmen olarak atanan Zeynep, bu kez temelli dönmüştür ve bu durum Rojhat’ı oldukça rahatsız edecektir. Diğer yandan Tarık’ın ikazlarını ciddiye almayan köylüler, hastalıklı hayvanların etlerinden yiyerek salgının daha da büyümesine sebep olurlar. Salgına yakalananların sayısı hızla artarken ilaçlar da giderek tükenmektedir. Bu durum Tarık’ı, teröristlerin ilaç depoladığı mağaraya tehlikeli bir ziyaret gerçekleştirmeye mecbur bırakır.

Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Gürsel Ateş
Oyuncular
Yayın Günü ve Saati
01 Kasım Perşembe 19:50

cakiroglu
30-10-07, 16:27
http://img510.imageshack.us/img510/7273/tek9pn4.png

http://img514.imageshack.us/img514/1775/tek10qs2.png

http://img514.imageshack.us/img514/4627/tek11gq0.png

horcruxharry
30-10-07, 20:54
Çok güzel bir dizi. İzleme fırsatım olmuyor pek. Şimdi tekrarı var. Cemileydi galiba adı kızın, o öldü. Ve içime doğdu zaten Zelal'in oğlu Tarık...

cakiroglu
02-11-07, 17:02
TOTAL
1 KASIM 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

8 TEK TURKIYE [NET] STV 5,20 12,90

daha diziyi izlemeden reytingi geldi... tipik STV reytingi degil bu reyting... Yüzde 13 lerde bir izlenme oranin olmasi... bu dizin ciddi manada kabul görmesidir... genelde STV dizileri %10 luk dilimler civarinda olur yada asagilarda... cpok önemli bir basrol oyuncusu olmadan yakalanan muazzam bir basaridir bu... devamini bekliyoruz...

mxrxt
02-11-07, 17:55
selam arkadaslar bu dizi gercekten cok güzel ben begenerek izliyorum STV icin cok güzel bir basari elde etmis rating acisindan taik zelelin oglu gecenki bölümde resmine xbaktigi oglu onunda degisik bir hikayesi vardir emnim düsünsenize tarik zamaninda bir baska aileye evlattlik verilmis ama neden? yeni bölümleri sabirsizlikla bekliyorumm harika bir dizi..

bette
02-11-07, 18:26
TOTAL
1 KASIM 2007 PERŞEMBE

daha diziyi izlemeden reytingi geldi... tipik STV reytingi degil bu reyting... Yüzde 13 lerde bir izlenme oranin olmasi... bu dizin ciddi manada kabul görmesidir... genelde STV dizileri %10 luk dilimler civarinda olur yada asagilarda... cpok önemli bir basrol oyuncusu olmadan yakalanan muazzam bir basaridir bu... devamini bekliyoruz...

Reyting cidden stv için çok iyi gelmiş.Bend ebeklemezdim bu kadarını. Ama dizi konusu itibariyle herkese hiatb eden bir tarzda. Din ya da siyaset,derin meseleler değil anlatılan.

Yani tam Türk halkına göre,kafa yormadan seyretmeleri için..

çeşm-inaz
03-11-07, 13:01
TOTAL
1 KASIM 2007 PERŞEMBE

oo maşalah,çok iyi bir sonuç.:img-yes::good::happy0064dizinin konusu,her kesime hitap edecek tarzda.:img-yes: diziyi,ben çok beğenerek izliyorum.ve çevremede,diziyi, izlemelerini tavsiye ediyorum.dizi yine aksiyon doluydu.ben,teröristlerle olan sahnelerde çok heyecanlanıyorum.aklıma direkt askerlerimiz geliyor.:img-yes:dr.tarık'ın,mağrayı uçurduğu sahne görülmeye değerdi.:good::happy0064 dila,zeynep'i kıskanıyor.ilerleyen bölümlerde,bu kıskançlık daha da su yüzüne çıkacaktır diye düşünüyorum.:img-yes:

mxrxt
03-11-07, 18:08
dizinin 3.b ölümünü is nedeniyle izleyememistim simdi netten izledim ve coksürükleyici bir bölüm karsisinda kipirdamadan izledim cok güzel cok etkileyici bir dizi STV ´nin bu sezonda en iyi islerinden birisi cok kaliteli bir dizi yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum..

cakiroglu
05-11-07, 11:03
Sonunda ücüncü bölümü izleyebildim... Doktor Tarik giderek kahramanlasiyor... ve halk onu kabullenemye basladi... Zeynep Ögretmenin köye dönüsü aska dengelerini altüs edecek... dila bu durumdan rahatsiz... halo ibrahim olmadan köyde manevi dengelerde eksik oluyor...

Ve kan gruplarinin uymasi... bizim doktor tarik bey kiz kardesine kan verdi... ve zelal, tarik ve tarikin babasi ayni karede dizi bitti.. o pesmergeler bir vukuat isleyipte tarigin babasini vurursa isler cok karisir cok...

Yilmazda kisabir zaman icinde desífre olabilir..

_BeRFiN_
05-11-07, 14:33
dizi biraz ters günde oynuyor ama tekrarını izlemeye çalışıyorum gayet güzel bir dizi her nekadar izlerken köylülerin tavırları beni sinir krizine soksada :(
oo raitingler gayet yi gelmiş umarım dahada artar

cakiroglu
05-11-07, 17:34
dizi biraz ters günde oynuyor ama tekrarını izlemeye çalışıyorum gayet güzel bir dizi her nekadar izlerken köylülerin tavırları beni sinir krizine soksada :(
oo raitingler gayet yi gelmiş umarım dahada artar

ncok normal köylülerin yaptiklari... onlarin safliklarindan faydalanmis insanlar... hep sömürmüsler... yani bir doktor geliyor... hemde vazifeli degil... yani olaya bu acidan bakmak gerekiyor...

_BeRFiN_
05-11-07, 18:32
ncok normal köylülerin yaptiklari... onlarin safliklarindan faydalanmis insanlar... hep sömürmüsler... yani bir doktor geliyor... hemde vazifeli degil... yani olaya bu acidan bakmak gerekiyor...

evet ama bazende sinirine hakim olamıyor insan mesela küçücük kızı ölüme sürüklediler oysa doktor ve hemşire evlerine kadar gelmişti neyse söylediğin açıdan hiç bakmamıştım haklı olabilirsin

cakiroglu
06-11-07, 10:51
Yerlesik adetler, töre ve alisila gelmis inanclar diyebilecegimiz bir düzleme karsilik hic beklemedikleri kadar mukavemet göstere bir doktor... ve ona bu bölüm itibariyle gelen yardimci bir ögretmen..

Tarik Zeynep ögretmenden cok etkilendi... ve dila bunu kiskandi... dila hic doktora karsi hislerini belli etmemisti... Ayrica zeynep ögretmen dogunu o alabildigi tevazusunun yanina sehrin güngörmüslügünüde eklemis... bu acidan diziye yeni bir acilim olacak...

Yani yerlesik adet ve törelere karsi sadece tarik degil, yaninda bir ögretmen bir hemsire, bir cami imami, ve güclü bir anne olacak... iyilerin safi giderek gücleniyor...

kötülerin ve iki tarafa calisanlarin safi bakalim nasil sekillenecek...

cakiroglu
07-11-07, 09:36
TEK TÜRKİYE ***YENİ***

Teröristler bu kez Tarık’ı hedef seçiyor.

Mustafa, Zelal’le karşılaşmamak için her yolu denerken Tarık, babasının köyden gitmek için acele etmesine bir anlam verememektedir. Salgına sebep olan mikrobun kaynağını bulmak, köylüyü tehlikeden kurtarmak isteyen genç doktor, babasına, tehlike geçinceye kadar köyde kalmaya mecbur olduğunu söyler. Köyüne öğretmen olarak gelen Zeynep’in ise aklında tek bir düşünce vardır: Bir an önce okulu açmak... Bu arada Tarık’ın teröristlerin barındığı mağaradaki ilaçları alması başına dert açmıştır. Kendilerine destek olmayan halka ders vermek, onların cesaretlerini kırmak isteyen teröristler genç doktoru öldürmek için köye baskın düzenler. Köy halkı, Tarık’ı saklamak için seferber olurken Tarık’ın aniden rahatsızlanan bir köylüyü muayene etmek zorunda kalması işleri zorlaştıracaktır.

Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Gürsel Ateş
Oyuncular
Yayın Günü ve Saati
08 Kasım Perşembe 19:50

cakiroglu
07-11-07, 09:40
http://img455.imageshack.us/img455/8329/tt12vq9.png

http://img455.imageshack.us/img455/8203/tt13kp9.png

Faragmanina izledim... bu hafta cok heyecanli ve hareketli bir bölüm olacak...

mxrxt
07-11-07, 11:17
Özet ve resimler icin tsk ederim cakiroglu..Bu arada kücük bir degisiklikle imzani kullariniyorum iznin olmadan:img-wink:
Benim bir merak ettigim konu ise acaba Tarik Anne ve babasinin öz olmadigini biliyormu??
Gercekler ortaya ciktiginda bu tarik icin büyük bir sok olacak..Gecenki bölümlerde zelal kadinin yere düsürdügü resmin üstüne basmisti tarik yani kendi kücüklük resmine belki her sey o resim sayesinde ortaya cikacak kim bilir??

askasurguncu
07-11-07, 11:27
merhaba arkadaslar
dun dizinin ikinci bolumunu izledim ilk bolumunu izlememistim cok hosuma gitti cok guzel bir dizi bundan sonra hiç kacirmam artik yarini sabirsizliklan bekliyorum bakalim neler olacak

mxrxt
07-11-07, 11:31
merhaba arkadaslar
dun dizinin ikinci bolumunu izledim ilk bolumunu izlememistim cok hosuma gitti cok guzel bir dizi bundan sonra hiç kacirmam artik yarini sabirsizliklan bekliyorum bakalim neler olacak

selam askasurguncu aramiza hosgeldin bundan böyle seninde yorumlarini düsüncelerini ve calismalarini bekliyoruz..eger dizinin 1 ve 3. bölümleri izlemek istersen kanalin kendi sitesinden izleyebilrisin..

askasurguncu
07-11-07, 11:36
selam askasurguncu aramiza hosgeldin bundan böyle seninde yorumlarini düsüncelerini ve calismalarini bekliyoruz..eger dizinin 1 ve 3. bölümleri izlemek istersen kanalin kendi sitesinden izleyebilrisin..

cok sagol izlerim ya ben ikinci bolumum yazmisim dun ucuncu bolumu izledim
bu arada zeynep ogretmeni cok sevdim :img-wink:

çeşm-inaz
07-11-07, 13:24
cakiroğlu;özet ve bölüm resimleri için çok sağol.askasurguncu; hoşgeldin. seni burada görmek ne güzel.
bölüm,heyecanlı olacağa benziyor.şimdi benim anladığım kadarıyla;tarık'ın üvey babası ile zelal kadın karşılaşması olmamış.yani şahsen ben öyle bir izlenime kapıldım.:img-yes:teröristlerin,dr.tarık'ın peşinde olduklarını zaten geçen bölümden biliyorduk.demek ki teröristler,tarık'ın peşini kolay kolay bırakmayacaklar.

cakiroglu
07-11-07, 16:25
ilerleyen bölümler icin... cok hareketli olacagi konusunda icerden duyumlar geliyor... ayrica bu arada bu haftaki bölmde zaten hareketlenecegini görüyoruz... bölümler ilerledikce dizimiz canlanacak... ayrica dizimizdeki zeynep ögretmen... yagmurdan sonra dizisinde leyla ögretmen rolünde oynamisti...

mxrxt
07-11-07, 22:43
diziyle ilgili acaba diyerek sunlari düsündüm belki siz bunlari biliyorsunuz ama tarik sanirim zelal kadin tarafindan isteyerek evlatlik verildi cünkü arada bir kan davasi var ve tarik erkek evlat olarak siradaki kisiydi zelal onu bir sekilde evlatlik vererek aildede erkek kalmadinini öne sürerek kan parasi veriyor kadere bakinki özlemini cektigi oglu karisisinda tehlikeden habersiz ve kanlisinin kizina asik olacak...

~*~NaR-ı GüL~*~
08-11-07, 00:13
Özet ve Resimler icin tesekkürler sayin cakiroglu...heyecanli ve aksiyonlu bir bölüm olacaga benziyor...zeynep ögretmen okulu acmak istiyor ancak buna amcasi rojhat izin verecek mi bakalim...daha gecen bölüm küplere bindi...zeynep ögretmenin isi cok zor...

Tarik'inda basi belada...teröristlerin köyü basmasi cok kötü ama bence Tarik'a birsey olmayacak...köylünün güvenini ve sevgisini kazandi onlar da Tarik'i yalniz birakmayacaktir...onu koruyacaklardir...

cakiroglu
08-11-07, 11:28
Dikkatinizi cektimi bilmiyorum... dizimizde yavas yavas bazi seyler vurgulanmaya basladi... ilk farkettigim diyeyim...

Yiyeceklerin yabanci ismli olmasi yani Ingilizce... Bunlar burda bir ülkeyi temsil ediyor...

Ayrica PIKNIK diye kutular vardi... zannedersem hangi fairmayi kastettigimi anlamissinizdir...

Zaten Silahlar Belli... Made in USA....

Bölgeyle alakali bunlar cok carpici bilgiler... Hani bildiklerimizi pekistiriyorlar...

Acaba diyorum o sinirda ucan Helikopterler sadece kesif ucusumu yapiyor... gökten sakin bunlar yagiyor olmasin...

Bakilim dizi ilerledikce neler olacak bekliyoruz...

askasurguncu
08-11-07, 11:53
bugun dizimiz var cok heycanliyim terosristler tarikin pesinde :icon_sorr
birde zeynep ogretme okulu acmaya kararli aksama az kaldii bu bolumu cok merak ediyorum

»» DeeTje ««
08-11-07, 17:05
merhaba arkadaslar

Uzun zamandir girmemistim ne dizimiz hakkinda yorum yapamamistim. :icon_sorr
Ama her persembe diziyi seyrediyorum ve hep merakla bekliyorum.
Bugun dizimizin fragmani gordum, cok heycanli bir bolum olacak.
teroristler heryerde Tarigi ariyorlar, Zeynep ogretmen galiba sorun yasiyor okulu acamaya calisirken, agliyodu.:icon_sorr

Artik saatler kaldi sonra belki yorumumu yaparim.:icon_whis

»» DeeTje ««
08-11-07, 20:52
Ilk yorumu ben yapayim:img-wink:

Valla ne diyeyim bu bolum en guzelleriydi galiba :icon_whis cok heyecanliydi.
Dila artik doktora asik oldugunu soyledi ve gorduklerinden dolayi pek bi uzuldu, yazik kiza ya. Tarik ve Zeynep' de yakinlasiyorlar.

Bu dizide en cok muhtari ve Rojhat' tan nefret ediyorum. Adam yasina basina bakmio kizi yasindaki kisiye tutturuyo evlenecem diye. Kotu iste.
Zeyneb' in babasini ilk basta kotu biri sanmistim ama iyi birisiymis karisina vefakar, cocuklarini seven bir baba. Sevdim bu adami.:img-yes:

Yilmaz doktora iki kere yardim etti, hala anlamis degilim neden teroristlere katildigini.:icon_sorr

Mustafa beye iyice sinir olmaya basladim ikide bir hadi gidelim hadi gidelim bu ne ya. Insan kaderinden kacamio iste gorduk.

Ve en onemli olay teroristler (en azindan benim icin ) cunkuuu teroristlerin nasil erzak aldiklarini ogrenmis bulunmaktayim zavalli koylulerden vergi aliyorlarmis tabi he koy onlara boyun egmio tipki bu koy gibi.:img-polic

En cok guldugum yer ise muhtarin kizi Rojhat' la sohbet ederken kactigi an, nasilda kacti :img-icecr

En aciklisiysa Tarik' in oz annesi bilmeden Tarik' a Baran oglum demesi, dikkat ettimde Tarik nasil da bakti oyle, sankim birsey hissetti.

Son reklamdan sonrasina bakamadim, kacirdim tam bitmis ben actim kanali gordum ki Tarik' a birsey olmus, Zeynep ise dizlerine yatirmis ne oldu acaba meraktan oleceeemm.

Vaybe aferin bana ne uzun yorum yaptim boyle en uzun yorumumdur herhalde.:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
08-11-07, 21:26
Cok güzel ve bir o kadarda heyecanli bir bölümdü...

Teröristlerin zavalli köy halkina yaptiklari zulüm müthis sinirimi bozdu...o zavalli insanlarin caresizligi, hele de o kücücük cocuklarin aglamasi kalbimi sizlatti....

Neyse ki tarik'i yakalayamadilar...bu arada bende zelal kadinin tarik'a "baranim, oglum" dedigi anda cok duygulandim...sanki gercekten ogluymus gibi yüreginden kopa kopa dedi o sözleri...belkide birsey sezinledi gibi...

Tarik'la zeynep yakinlasiyolar...yildirim askida diyebilirmiyiz buna...:) cok cabuk oldu cünkü...ne bileyim...ama cokta yakisiyolar yani, e Allah tamamina erdirsin :img-wink:

Dila'yada cok üzüldüm oda Tarik'i seviyor...ama Tarik'in haberi yok...tek tarafli ask ne zor...

Ya o rojhata bide muhtara bende sinir oluyorum...hele rojhat...ya o bana sener senin "zügürt aga" filmindeki adami hatirlatiyor...ordada 80 yaslarinda bir dede 18 lik bi kizi istiyodu....bide repligi vardi "ben gari istirem" diye....:img-hyste iste bu rojhat ta ayni o adam gibi ya...:img-hyste hey Yarabbim...

Ayrica okulu boyuyan iki köylünün diyalogu cok komikti ya...isimlerini unuttum simdi ya...

1. köylü: bu kezban sana yangindir ha!

2. köylü: öyle mi dersin gardas :)

1. köylü: he ya görmedinmi sana nasil bakti e senden iyisini mi bulacah canim...boylu poslusun, güclü kuvvetlisin...

Öteki kasim kasim kasilir: sagolasan gardas ama sende hec fena degilsen boyun biraz kisa ama olsun :D

Süper yaaa :D:D
-----------------------------------

Sonunu bende kacirdim...bizimkilerin anlattigina göre...okula bomba koymus o hain teröristler...zeynepte tam okulun kapisini acicakken tarik yetismis...bomba patlamis sanirim tarik zeynebin kucagina yatmis ve orda bitmis...

Aslinda zeynep kapiya yönelirken bitseydi daha iyi olurdu, heyecan bakimindan yani dahada artardi "bakalim kapiyi acicak mi yoksa tarik mi yetisecek?" diye heyecanlanirdik ama neyse insallah Tarik'a bisey olmaz...

cakiroglu
08-11-07, 22:02
Yorumlarda Muhtarla gizemli adamin konusmasi unutulmus... baskiyi arttiracaksin... insanlar hallerinden bezecek... yukaridakiler böyle istiyor dedi... ayrica deli yürek filmindeki dakotali david leride anlatmaya calistilar... yani halkin dini anlayisinida yerle bir eden sahte imamlar... dizi olabildigince mesajlarini artztirdi... yani derin iliskiler artiyor...

~*~NaR-ı GüL~*~
08-11-07, 22:09
Yorumlarda Muhtarla gizemli adamin konusmasi unutulmus... baskiyi arttiracaksin... insanlar hallerinden bezecek... yukaridakiler böyle istiyor dedi... ayrica deli yürek filmindeki dakotali david leride anlatmaya calistilar... yani halkin dini anlayisinida yerle bir eden sahte imamlar... dizi olabildigince mesajlarini artztirdi... yani derin iliskiler artiyor...

O sahneyi kacirmisim, dizi gercekten cok güzel mesajlar veriyor...ve bazi ufak tefek gerceklerin detaylarinida gün isigina cikariyor...ayrica köylülerin bir olup Tarik'i korumalarida cok önemli bence...yani onun o köye insanlara yardim etmek icin geldigini anlamis olmalari cok güzel bir gelisme cünkü doguda halen doktorlar ve ögretmenler istenmiyor...

mxrxt
08-11-07, 22:51
bu aksam diziyi isde oldugum icin izleyemedim cok meraklandim acaba neler oldu diye artik tekrarini bekmemek zorundayim..Dizinin mesajlar veridsgi konusunda kesinlikle size katiliyorum özellikle su muhtar olayi iste köyün en ileri gelen güvenilir olmasi gereken bir insanin durumu bu..neyse artik bende izleyince yorumunu eklerimm..

çeşm-inaz
09-11-07, 09:45
çok güzel ve aksiyon dolu bir bölümdü.olaylar çok güzel kurgulanmış.valla diziyi soluksuz izledim.:img-yes:tarık'ı ne güzel sakladılar değil mi?zelal ana'nın:''baran'ım,oğlum ''.deyişi çok duyguluydu.ayrıca teröristlerin,halka yaptığı baskıyıda görmüş olduk.teröristlerden biri muhtara:''baskıyı arttıracaksın,yukarıdakiler böyle istiyor''.dedi.yani muhtarında işin içine bir şekilde dahil olması yöredeki bazı gerçekleri anlatmaya yetiyor.:img-yes:teröristler,muhtar üzerinden amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar.muhtar,sözüm ona köyün bilirkişisi, durumunda olduğu için doğal olarak teröristler,köylü muhtarın düşüncelerine itibar eder diye düşünüyorlar. diğer bir isimde halo ibrahim...teröristler,köylünün dini inançlarını sömürerek amaçlarına ulaşmaya çalıştıkları için halo ibrahim'e gittiler.ama ibrahim dede,muhtar gibi değil.teröristlerde bunun bilincinde.:img-yes:halo ibrahim'in repliklerini çok beğendim.:good: halo ibrahim, teröristlere nasılda posta koydu.gelelim tarık ve zeynep'e;
tarık ve zeynep yakınlaşıyor.bu son olay yani tarık'ın bayılması onları daha çok yakınlaştırır diye düşünüyorum.zeynep'in babası,tarık'a karşı yine bir can borcu olduğunu düşünerek tarık'a daha özel muamelede bulunacak.:img-yes:dila cephesinde ise;duygular su yüzüne çıkmaya başladı.dila,tarık ve zeynep arasındaki yakınlaşmayı daha ilk günden fark etmişti.tarık,dila'nın duygularını fark edecek mi acaba?bakalım bu üçlü arasında olaylar nasıl gelişecek?

cakiroglu
09-11-07, 11:07
Muhtara bir cümle daha söyledi... biz atadik seni buraya diye... eger yapamayacaksan baska birni atariz dedi... ben burda cok genis manali birseyler algiladim... yani atamayala gelen bürokratlarimiz yani... sizler neler düsünüyorsnuz... dizimiz derin amcalarada mesajlar veriyor degil mi?

askasurguncu
09-11-07, 11:09
herkese merhabalar
dunku bolum tek kelimeylen harikaydi
dila ya uzuldum zeynep ogretmen ve tarik yaklasmasi basladi gibi :img-in_lobirbirlerine cok yakisiyorlar birde ben muhtarin kizini cok sevdim ya cok komik:P bakalim reytingler nasil gelecek cok merak ediyorum

askasurguncu
09-11-07, 11:48
reytingler

HEDEF KİTLE : A/B
8 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,60 29,10
2 ANNEM [NET] KAND 10,20 30,70
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,00 22,20
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,40 24,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 21,30
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,40 15,90
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,00 16,20
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,70 20,70
9 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 5,50 13,70
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,00 19,90
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,80 13,20
12 DUNYALAR SAVASI (Y.S) [NET] ATV 4,50 11,00
13 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 10,40
14 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,40 25,70
15 SPOR SAYFASI SHOW 3,10 8,60
16 32.GUN [NET] KAND 3,00 30,10
17 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,00 9,50
18 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET) [NET] SHOW 2,90 13,80
19 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 2,80 11,10
20 BEZ BEBEK [NET] FOX 2,80 7,20
21 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 2,60 20,60
22 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,60 16,50
23 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 2,50 7,60
24 TEK TURKIYE [NET] STV 2,50 6,30

TELE - BAROMETRE
8 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 12,40 32,30
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,60 21,10
3 ANNEM [NET] KAND 7,70 24,90
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 18,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 17,90
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,10 15,00
7 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 5,80 14,30
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,60 18,70
9 TEK TURKIYE [NET] STV 5,30 13,30

abde kotu reytingler ama totalde iyi :happy0064

||SeDeF||
09-11-07, 12:19
dün akşam yine cok güzel bi bölüm izledik
zelal'in o benim oğlum diyerek ortaya atılma sahnesi cok gercekciydi
zeynep ve tarık da birbirlerine cok yakışıyolar ilerleyen bölümlerde bişiler olabilir artık
ayrıca final sahneside cok heyecanlı ve güzeldi....

cakiroglu
09-11-07, 12:43
reytingler

8 KASIM 2007 PERŞEMBE
1

TELE - BAROMETRE
8 KASIM 2007 PERŞEMBE

AB grubbunda normal total gruptaki gibi ilk defa yüksek reyting aliyor STV yapimi... bunlar bir ilk... gercekten dizinin kalitesini ve isledigi konuyu ortaya sunmasinin önemini anlatiyor... düsünün diger kanallardaki rakiplerini... ciddi bütceli projeleri...

Cok büyük basari... tebrikler...

çeşm-inaz
09-11-07, 12:49
AB grubbunda normal total gruptaki gibi ilk defa yüksek reyting aliyor STV yapimi... bunlar bir ilk... gercekten dizinin kalitesini ve isledigi konuyu ortaya sunmasinin önemini anlatiyor... düsünün diger kanallardaki rakiplerini... ciddi bütceli projeleri...

Cok büyük basari... tebrikler...

kesinlikle çok haklısınız.dizi kalitesi ve ele aldığı konular itibarıyla çok başarılı bir yapım.ayrıca askasurguncu;reytingler için çok teşekkürler.

askasurguncu
09-11-07, 13:14
resim falan ekleyen olursa cok sevinirim
stv artik iyi projelere imza atiyor besinci boyut buyuk bulusma simdide tek turkiye :happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
09-11-07, 17:06
reytingler

8 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 11,60 29,10
2 ANNEM [NET] KAND 10,20 30,70
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,00 22,20
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,40 24,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 21,30
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,40 15,90
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,00 16,20
8 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,70 20,70
9 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 5,50 13,70
10 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,00 19,90
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,80 13,20
12 DUNYALAR SAVASI (Y.S) [NET] ATV 4,50 11,00
13 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 10,40
14 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,40 25,70
15 SPOR SAYFASI SHOW 3,10 8,60
16 32.GUN [NET] KAND 3,00 30,10
17 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 3,00 9,50
18 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET) [NET] SHOW 2,90 13,80
19 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 2,80 11,10
20 BEZ BEBEK [NET] FOX 2,80 7,20
21 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 2,60 20,60
22 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,60 16,50
23 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 2,50 7,60

TELE - BAROMETRE
8 KASIM 2007 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 12,40 32,30
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,60 21,10
3 ANNEM [NET] KAND 7,70 24,90
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 18,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 17,90
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,10 15,00
7 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 5,80 14,30

Reytingler icin cok tesekkrüler, askasurguncu :img-wink:

Reytingler cok iyi gelmis, gercekten sevindim demek ki dizinin anlatmak istedikleri yerine ulasiyor, bu cok güzel bir gelisme...STV'nin bu basarisi daim olur insallah...:img-yes:

Bu arada bu reytinglerde AB grubu hangi grup oluyor onu anlamiyorum...:img-blush

eczaci
10-11-07, 11:48
Merhaba arkadaşlar bu perşembe tesadüfen izledim diziyi gerçekten çok güzel bir dizi.
Arkadaşlar resim yollamışlar ben de bir imza yapmak istedim.Daha çok resim olursa farklı imzalar yada özel çalışmalar eklerim.Kullanmak isteyenler kullanabilir.Beğenmeniz ümidiyle....

http://img455.imageshack.us/img455/9170/84957973qz3.png

»» DeeTje ««
10-11-07, 14:02
Reytingler iyi gelmis:good: hos benim gonlumde 1. olmasi varya ( yakisir yani dizimize, bir cok diziden kaliteli ):img-wink: olsun artik bunlarla idare edicez.

Ayrica imzan cok guzel olmus eczaci, Tarigida yesil gomlek cok yakismis caniiim.:img-blush

~*~NaR-ı GüL~*~
10-11-07, 14:15
Eczaci yaptigin imza cok güzel olmus ellerine saglik
:good:
»» DeeTje ««'cim dizi 1. olamasa bile almis oldugu reytinglerle basarisini kanitladi bence, tabi ki 1. olmasi cok daha güzel olur ama su an icin kazanilan basarida yadsinmayacak derecede, hele STV icin...malum bu kanalda oynayan diziler cogunlukla 20lerin üstüne cikamiyordu ama "Tek Türkiye" bu gelenegi bozdu...dizi ekibini yürekten kutlamak gerekiyor :img-yes:

eczaci
10-11-07, 17:06
Eczaci yaptigin imza cok güzel olmus ellerine saglik
:good:
»» DeeTje ««'cim dizi 1. olamasa bile almis oldugu reytinglerle basarisini kanitladi bence, tabi ki 1. olmasi cok daha güzel olur ama su an icin kazanilan basarida yadsinmayacak derecede, hele STV icin...malum bu kanalda oynayan diziler cogunlukla 20lerin üstüne cikamiyordu ama "Tek Türkiye" bu gelenegi bozdu...dizi ekibini yürekten kutlamak gerekiyor :img-yes:

Teşekkür ederim sağol.Beğendiğine sevindim.Ben hemen hemen her diziyi izlemişimdir ama Tek Türkiye hepsinden bambaşka.Derslerim çok yoğun ama takip etmeye çalışacağım.

Reytingler iyi gelmis:good: hos benim gonlumde 1. olmasi varya ( yakisir yani dizimize, bir cok diziden kaliteli ):img-wink: olsun artik bunlarla idare edicez.

Ayrica imzan cok guzel olmus eczaci, Tarigida yesil gomlek cok yakismis caniiim.:img-blush

Canım sen de yorumun için sağol.Ya Tarık'a yeşil,beyaz hatta o köylü kıyafeti bile giyse yakışıyor canım....

Unutmadan elinde resim olanlar varsa eklerse çok sevinirim.Yeni imzalar yapmak istiyorum.

eczaci
10-11-07, 17:51
Yorumlarınızdan cesaretle yazdığım şiirimi de eklediğim bu çalışmamı da ekliyorum.Umarım beğenirsiniz.

http://img160.imageshack.us/img160/2782/unist0.png

mxrxt
10-11-07, 17:58
[QUOTE=eczaci;5301466]Yorumlarınızdan cesaretle yazdığım şiirimi de eklediğim bu çalışmamı da ekliyorum.Umarım beğenirsiniz.

kesinlikle cok güzel bir imza siirde öyle yüregine saglik eczaci
4.Bölümü izlemeyemedim ve sabirsizlikla STV sitesinde yer alacagini günü bekliyorum..Bugünde yok umarim yarin izleyebilim..?

~*~NaR-ı GüL~*~
10-11-07, 18:08
Eczaci ellerine ve yüregine saglik imza ve siir harika olmus cok begendim :good:

eczaci
10-11-07, 20:39
[QUOTE=eczaci;5301466]Yorumlarınızdan cesaretle yazdığım şiirimi de eklediğim bu çalışmamı da ekliyorum.Umarım beğenirsiniz.

kesinlikle cok güzel bir imza siirde öyle yüregine saglik eczaci
4.Bölümü izlemeyemedim ve sabirsizlikla STV sitesinde yer alacagini günü bekliyorum..Bugünde yok umarim yarin izleyebilim..?

Teşekkür ederim yorumun için çok çok sağol.

Eczaci ellerine ve yüregine saglik imza ve siir harika olmus cok begendim :good:

Canım sen de sağol beğendiğinize çok sevindim.

eczaci
10-11-07, 21:43
http://img129.imageshack.us/img129/1240/unided1bx7.png

Dayanamadım en sonunda bölüm indirip resim çektim.Pek kaliteli değil ama bi tane ekliyorum.

eczaci
10-11-07, 22:38
Arkadaşlar aklımda güzel bir çalışma var ama öğretmenin de resmi gerekli olan varsa ekleyebilir mi?
Bir de oyuncuların(başroldeki)resmi olursa oyuncuları dizip işte TEK TÜRKİYE perşembe 19:50 gibi tanıtıcı bir şey de yapabilrim.

Resimler gecikse bile elimdeki resimle yarın yine de bir çalışma eklemeye çalışacağım.Herkese iyi geceler...

~*~NaR-ı GüL~*~
10-11-07, 22:51
Arkadaşlar aklımda güzel bir çalışma var ama öğretmenin de resmi gerekli olan varsa ekleyebilir mi?
Bir de oyuncuların(başroldeki)resmi olursa oyuncuları dizip işte TEK TÜRKİYE perşembe 19:50 gibi tanıtıcı bir şey de yapabilrim.

Resimler gecikse bile elimdeki resimle yarın yine de bir çalışma eklemeye çalışacağım.Herkese iyi geceler...

Canim, ben aslinda resim ekleyebilirim ama daha önce bölümü indirmem lazim onuda yarin yaparim sonrada resimler eklerim buraya sende calismalar yaparsin olur mu?:img-wink:

cakiroglu
13-11-07, 15:20
TEK TÜRKİYE ***YENİ***

Bombalı saldırıda yaralanan Tarık’ı zor saatler bekliyor.

Okuldaki bomba patlamış, Zeynep tehlikeyi ufak sıyrıklarla atlatmıştır. Ancak sırtına saplanan demir parçasıyla ağır yaralanan Tarık için aynı durum söz konusu değildir. Sağlık ocağına taşındığında bilincini henüz kaybetmemiş olan Tarık, Dila’ya bazı direktifler vererek ondan kendisini ameliyat etmesini ister. Köydekilerin endişeli bekleyişi sürerken Dila, bu ameliyatı gerçekleştirebileceğinden emin değildir. Bu arada Yılmaz, bir fırsatını bularak Berfin’i görmek için köye gelir. Tarık’ın kan parasını ödemesiyle Berfin’i elinden kaçıran Rojhat ise Şehmuz’un dolduruşlarıyla genç doktora karşı iyice diş bilemektedir. Zelal, kendisinden köşe bucak kaçan Mustafa’nın tuhaf hareketlerine bir anlam veremezken Tarık’ın cüzdanındaki fotoğraf sürpriz gerçeği ortaya çıkaracaktır. Dila ameliyatı gerçekleştirebilecek midir? Yılmaz, Berfin’in başına gelenleri öğrenince ne yapacaktır? Zelal, oğlunun yerini öğrenebilecek midir?

Yapımcı
Salih Asan
Yönetmen
Gürsel Ateş
Oyuncular
Yayın Günü ve Saati
15 Kasım Perşembe 19:50

cakiroglu
13-11-07, 15:25
http://img141.imageshack.us/img141/9360/tt14ig6.png

http://img141.imageshack.us/img141/3317/tt15jl3.png

http://img141.imageshack.us/img141/2993/tt16ye0.png

gulfem
13-11-07, 16:47
Bu diziyi eşim çok beğenerek izliyordu. Ben de seyrettim çok beğendim. Konusu gerçekten çok güzel. Doğuyu anlatan bir çok dizi var, Tek Türkiye bence en güzeli

»» DeeTje ««
13-11-07, 17:26
:img-yes:eveeet ozet gelmis:happy0064
galiba bu bolumde cok olacak
tarigin ameliyati dila nasil yapacak merak ediyom belki yamaya cesaret edemez ve zeynep yapar :img-icecr fazla uctum galiba.....:icon_whis

Bu bolum galiba zelal kadin Tarigin baran oldugunu ogrenio ne tapki verecek merak ediyom.. belki komseye belli etmez cunku kan davasi bitmedi ve tekrar baslaya bilir.... boyle birsey olumu acaba....

Rojhati ne yapmali acaba, kart zampara hala torunu yasindaki kizi dusunuyo yaaa.. belki yilmaz birseyler yapar ama merak ettimgim bir sey simdi yilmaz ankarada universite okuyo zannetmiyorlarmi dedesi, berfin falan yilmaz nasil karsilarina cikarki. Belkide uzaktan bakar berfine her zaman ki gibi...
ayy merakla persembenin gelmesini bekliom.....

Ayrica eczaci imzan cok guzel olmus siir de oyle tabii cok begendim..
ve cakiroglu ozet ve ekledigin resimler icin cok sagol... sen olmasan yanii:good:

||SeDeF||
13-11-07, 17:35
özet ve resimler için teşekkürler
heyecanlı ve güzel bi bölüm bizleri bekliyo....

mxrxt
13-11-07, 19:49
harika bir bölüm izledim simdi isten dolayi izleyemedim 3.bölmü netten izledi bu diziyi gercekten cok seviyorum olaylari o kadar güzl anlatiyorki icindeki dram ise ayri bir olay zelal kadinin o anne hissiyati veren bakislariyla gözlerindeki korkuyla icindeki hasretiyle konusu köylüleri ve doktoruyla harika bir yapim STV bu bsarili yapimdan dolayi bir kez daha teprik ediyorum..
Cakiroglu bu arada özet icin tsk ederim..

cakiroglu
14-11-07, 15:11
Arkadaslar dizin tekrar bölümünün aldiklari reyting..

TOTAL
13 KASIM 2007 SALI

13 TEK TURKIYE (TKR) [NET] STV 3,60 9,50

18 YESEREN DUSLER [NET] STV 3,50 8,50

13 KASIM 2007 SALI

37 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 1,70 5,30
38 TEK TURKIYE (TKR) [NET] STV 1,70 4,30
66 YESEREN DUSLER [NET] STV 1,10 2,90

yukaridaki neticelerden Tek türkiyenin ne kadar yerli yerinde ve ne kadar daha yukarilara hitap ettigi ortadadir... yeni bölümler kadar reyting aliyor... tebrikler...

çeşm-inaz
14-11-07, 15:18
Arkadaslar dizin tekrar bölümünün aldiklari reyting..

TOTAL
13 KASIM 2007 SALI

13 TEK TURKIYE (TKR) [NET] STV 3,60 9,50

18 YESEREN DUSLER [NET] STV 3,50 8,50

13 KASIM 2007 SALI

37 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI [NET] STV 1,70 5,30
38 TEK TURKIYE (TKR) [NET] STV 1,70 4,30
66 YESEREN DUSLER [NET] STV 1,10 2,90

yukaridaki neticelerden Tek türkiyenin ne kadar yerli yerinde ve ne kadar daha yukarilara hitap ettigi ortadadir... yeni bölümler kadar reyting aliyor... tebrikler...

şimdi bende,reytingleri görünce sizin gibi düşündüm.tek türkiye,tekrarıyla bile güzel neticeler alabiliyor.:img-yes:gerçekten tebrikler.:happy0064ayrıca yeni bölüm özetini ve resimleri eklediğiniz içinde çok teşekkür ederim.ayrıca bir şey söyleyeyim:ben mustafa bey'i ve zelal ana'yı rüyamda gördüm.kahvaltı yapıyorlardı.artık diziden ne kadar etkilendiysem dizi, rüyalarımada sirayet etmeye başladı.

EgE(''v'')İkLiM
15-11-07, 17:31
wslm arkadaşlar ben bu diziyi yengemın ve abimin sayesinde izledim ve hayran oldum. çok güzel bir dizi ben doktora bayıldım resmen.galiba zeyneple tarık birbirine aşık olacak (inşallah) artık bu başlıkta bende varımda yaa peki siz nerdesiniz bugün dizinin yeni bölümü var ve hiç kimse yok olmazki böyle ama :icon_whis:icon_whis

cakiroglu
15-11-07, 17:40
Güneydoğu bu dizide kendini buldu

Teröristler tarafından kaçırılan doktor ve öğretmen, elleri kelepçeli, bir o yana bir bu yana savrulmaktaydı. Bazen bir dipçik darbesi, bazen bir tekmeyle yıkılıyorlardı yere. Kendilerini kaçıranlar ise durmadan bağırıyordu: 'Buraya okul açamazsınız...'

Dağa çıkartacak insan bulamamaktan korkuyorlardı besbelli. Samanyolu'nun çok izlenen dizilerinden 'Tek Türkiye'den bir sahne, bu anlattıklarımız. Dizi, batıdaki rahatını bırakıp, 'Orası da bizim vatanımız' diye yolu, suyu, elektriği olmayan bir köye giden genç bir doktorun yaşadıklarını anlatıyor. Hikâye o kadar gerçek ki; izleyiciyi alıp götürüyor kırsala. Mekânlar, zorlu arazi şartları gerçeğe çok yakın. Gerçeğe çok yakın diyoruz; zira çekimlerinin Konya'da yapıldığını Konyalılar bile bilmiyormuş. Kime sorduysak, 'Yok canım Konya'da böyle yerler yoktur.' diyor. Oysa merkeze bağlı Sille ve Tatköy'deki ahırlar kahvehane; mağaralar da terör örgütüne karargâh olmuş. Sete giderken kendinizi adeta Güneydoğu'da hissediyorsunuz.

Gerçeğe uygun olan sadece mekân değil; oyuncular da rollerini o kadar benimsemişler ki yönetmen Gürsel Ateş'in 'stop!' sesi bile durduramıyor onları çoğu zaman. Bazılarını ilk defa görüyor televizyon izleyicisi. Yönetmen de, tanınmış isimlerle çalışmayı pek sevmiyor zaten. Sebebini, "Yeni yüzler gerçeklik duygusunu daha iyi veriyor. Tanınmış bir yüz, bizim doktor, bizim öğretmen olmuyor. Proje o ismin projesi oluyor. Kimse projenin önünde olmamalı." diyerek açıklıyor. Doktor Tarık'ı Ozan Çobanoğlu, Öğretmen Zeynep'i Ezgi Sertel, Hemşire Dila'yı Müjgan Gönül ve Muhtar'ı Sabri Özmener oynuyor. Terör kampında eğitilen küçük çocuklar ise yakın köylerden seçilmiş. Giyimleri kuşamları ve davranışlarıyla yılların oyuncuları sanki... Kıyafetler içinse sanat yönetmeni 15 gün bölgede kalarak giyim kuşam konusunda gözlem yapmış.

Dizinin yapımcısı Salih Asan, kanala gelen telefon ve maillere dikkat çekiyor. Doğudan arayan insanlar, yıllardır komedi unsuru olarak kullanıldıklarından yakınıyorlarmış. İzleyiciler, çekilen dizi ve filmlerin kendi gerçeklerini yansıtmadığını ve bu anlamda 'Tek Türkiye'nin en gerçekçi yapım olduğunu söylüyor, teşekkür ediyorlarmış. Zaten dizi, bölge insanının unutulmadığının bir göstergesi aslında. İstanbul'da başarılı bir cerrah olan Tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini Güneydoğu'nun türlü sıkıntılar içinde yaşayan bir köyünde bulur. İmkânsızlıklar içindeki köyde bambaşka hayatlarla tanışacak ve başına gelmedik olay kalmayacaktır. İnsanların karşı karşıya getirilerek ülkenin parçalanmaya çalışıldığını söyleyen Ozan Çobanoğlu, bölgeyi yakından tanıyor. Konya Devlet Tiyatrosu'nda görevli olan oyuncu, Kars doğumlu. Yıllardır Doğu'ya gitmemek için çeşitli yönetmenler kullanan bazı doktorların varlığını hatırlatıyoruz; "Orası da bizim vatanımız. Biz gitmeyeceğiz de kim gidecek? Oradaki çocukların da eğitime ve tedaviye ihtiyacı var." diyor.

Reytingi sürekli yükseliyor

'Tek Türkiye', konusu kadar aldığı reytinglerle de adından söz ettiriyor. Yayınlandığı perşembe günleri ilk ona giren dizinin 8 Kasım'daki bölümü, 'Tüm Gün'de 5,3 reytingle dokuzuncu sırada yer aldı. Reytinglerin sette okunması ayrı bir heyecan oluşturuyor. Yönetmen Gürsel Ateş, "Zirveye doğru yol alıyoruz." derken oyuncular Ezgi Sertel ile Ozan Çobanoğlu, "İzleniyor olmak sorumluluğumuzu artırıyor." diyor.

Tarık, ağır yaralı

'Tek Türkiye'nin bu haftaki bölümünün konusu şöyle: Okuldaki bomba patlamış, Zeynep tehlikeyi ufak sıyrıklarla atlatmıştır. Ancak sırtına saplanan demir parçasıyla ağır yaralanan Tarık için aynı durum söz konusu değildir. Sağlık ocağına taşındığında bilincini henüz kaybetmemiş olan Tarık, Dila'ya bazı direktifler vererek ondan kendisini ameliyat etmesini isteyecektir. Samanyolu / 19.50

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=613545

mxrxt
15-11-07, 20:28
gene harika bir bölüm izledim bu diziyi cok begendigimi sürekli ifade ediyorum fakat kendimi tutamiyorum ne yapayim :-) zelal kadin adami tanidi ama bundan sonra isleri dahada zor olacak gibi köye geldiginden beri cekmedigi kalmayan tarik üstüne dogru cevrilen silahtan simdilik habersiz ve sanirim onu orda berfinin sevdigi olan yilmaz kurtaracak cünkü rosatla görülecek bir hesabim var demisti...´
Bu arada tarigi köyle tuatan sanirim kendisini kurtaran genc kahraman delikanligin yapmis oldugu fedakarlik olacak??

~*~NaR-ı GüL~*~
15-11-07, 21:18
Cok güzel bir bölümdü yine...zelal kadin komutani tanidi e komutan da cok belli etti kendini ya zelal kadini görünce eli ayagina dolasti, köse bucak ondan kacti fakat zelal kadin tarigin oglu oldugunu anlamadi....zaten herseyin bu kadar cabuk ortaya cikmasi dizinin akisinin hizlanmasi cokta iyi degil bence o yüzden varsin bilmesin simdilik...

Tarik iyilesti ama onun icin ates yapragi bulmaya calisan ve ucurmdan yuvarlanan kadir öldü...bu kötü oldu :(

Gicik muhtar da is basindaydi yine....milleti kiskirtip durdu...Allahtan millet onun sözüne gelmedi...

Komik bi sahne vardi oda kezbanin komutanin telefon konusmasini dinlerkendi...nasilda paldir küldür düstü yere....o kizada sinir oluyorum ama bu hafta güldürdü yani...

Rojhat muhtarin doldurusuna geldi...zaten tarigi sevmiyordu ama öldürecek kadarda nefret etmiyordu muhtarin sayesinde simdi öldürebilir onu ki insallah yapamaz...

cakiroglu
16-11-07, 13:43
TOTAL (15.11.2007)

4. TEK TURKIYE [NET] STV 6,40 15,80

HEDEF KİTLE : A/B (15.11.2007)

30. TEK TURKIYE [NET] STV 1,90 4,90

iste buna basari denir... önce reytingi vereyim dedim...

cakiroglu
16-11-07, 13:46
Evet öncelikli olarak türkü icin sükranlarimizi sunuyoruz...

diger üyelerinde dedigi gibi vefali bir bölüm olmus...

zelal kadin komutani sadece resmi kiyafetiyle tanidigindan olabilir... birde aradan 20 sene gecmis... ancak bu sekilde hatirlamasi iyi oldu...

otcu kadinin herseye derman olacagini anlatmalri güzel olmus.... herseyin cözümü ot zannetmek... bu konuya iyi vurgu yapiliyor... belki bir kisi kurtuluyor 1000 kisi ölüyor... bunu sifa neresinde...

Zeynep- dila düellosu bakalim nasil bitecek... zeynepte dilanin ozana asik oldugunu farketti... bu sosun ayarini kacirmamak lazim...

Ayrica kötüler olarak sadece rojhat, muhtar ve dagdakileri olmasi kötü... bununla alakali mutlaka düsünülen birsey vardir...

kezban tam ayakli gazete... hemde yerel olanindan... gündemi ögrenmek icin..."eeee kezbana neler var bakalim" demek yeterli... spor, aktualite, siyaset, magazin,... kisaca ne ararssaniz var... üstelik oldukca da saf...

Hamit aganin hasbiligide ön plana cikiyor... ben halo ibrahime danismadan birsey yapmam demesi güzeldi...

Muhtarin verilen vazifeyi ne kadar iyi yaptigina iyi sahit olduk... yöreyi baski altina almaya calismasi... ve bir savas cikarmaya calismasi... sorunun cözümü icin halo ibrahimin dediklerini özele olarak alip buraya yapistirmak lazim... kimi kime vurduruyoruz... bu milletin görevlileri var... olayin cözümleri güzel...

Yilmazin desifre olmasinimi istiyor senarist yok istemiyormu anlamadim gitti... birde halo ibrahim yilmaz arasindaki namaza götürme diyxaloguda ilgicti... hepten kaybedecek bir hamle yerine.. ona müsamahali yaklasmasi.. dikkatli olmak gerekiyor yani...

~*~NaR-ı GüL~*~
16-11-07, 17:27
TOTAL (15.11.2007)

Inanmiyorum harika bir reyting almis dizi...:good: gercekten sürpriz oldu...tüm ekibi can-i gönülden kutlamak gerek...:img-yes:

||SeDeF||
16-11-07, 17:56
TOTAL (15.11.2007)

süper bişi bu ya inanamıyorum bu kadar cok izlendiğine
cok iyi bi sonuç

ayrıca dün akşamki bölümde cok güzeldi.....

mxrxt
16-11-07, 21:59
ratingler foraaaa

Harika cok sevindim dizi gercekten gün cektikce farkediyliyor ve izleyici kitlesini arttiriyor..
sizlere bu konuyla ilgili samayoluhaber sitesinde okuyabileceginiz haber izleyebilecegiz video sunuyorum ..

Görünmeyenin ardını aralayan 'Tek Türkiye' zirveyi zorluyor

Türkiye'nin kendini bulduğu dizi
Türkiye'nin gerçeklerini yansıtan, Samanyolu Televizyonu'nun yeni sezon dizisi "Tek Türkiye", dün akşam yayınlanan bölümüyle zirveyi zorladı.

Kısa zamanda büyük başarı kaydeden dizi, en çok izlenen programlar arasında 4. oldu. Farklı konu ve anlatımıyla izleyiciyi ekrana bağlayan dizi, görünmeyenin ardını, izleyiciye aktarmasıyla dikkat çekiyor.

Bugüne kadar yaptığı kaliteli yapımlarla adından sıkça söz ettiren Samanyolu Televizyonu, Yeni sezona bomba gibi giren "Tek Türkiye" adlı dizisiyle zirveyi zorluyor.

Dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle en çok izlenen programlar arasında reytingde 4. sıraya oturan "Tek Türkiye", farklı konu ve anlatımıyla seyirciyi ekrana kilitliyor.

Dizi, başarılı bir doktorun İstanbul'dan Güneydoğu'ya uzanan macera dolu hikayesini konu alıyor. Yaşanan bütün olayların içinde Türkiye gerçeklerini gözler önüne seren dizi, yalın ve sürükleyici bir dille anlatılıyor.

Bir meslektaşının daveti üzerine Güneydoğu'ya giden ve burada farklı insanların, hayatla nasıl mücadele ettiklerini gören Doktor Tarık, aslında Türkiye'deki gerçekler ile birebir örtüşen olaylara tanıklık ediyor.

Görünmeyenin ardını aralayan dizide, her bölümde başka bir sıkıntıyı çözüme ulaştıran Tarık, hastalıklarla, sakatlıklarla ve kazalarla mücadele edeyim derken, bugüne kadar samimi bir eli hiç bu kadar yakınlarında hissetmeyen köy halkının gözünde büyüyerek, bir kahramana dönüşüyor.

Terör illetinden yıllarca kurtulamayan bölgenin gerçeklerini drama tadında seyirciye yansıtan tek Türkiye yakaladığı bu başarıyla daha, çok konuşulacağa benziyor. Kısa sürede zirveye tırmanan "Tek Türkiye" her perşembe 19.50'de izleyici ile buluşuyor.

http://www.samanyoluhaber.com/haber-79609.html video

ZEN_NURE
16-11-07, 22:50
bu bölüm çok güzeldi ya ama tarık ın durumuna bayağı bir üzüldüm
bide çocuğun ölmesi beni çok üzdü ve etkilendim
bu arada yakışıklı doktorun başlığı açılmadıysa başlığı açmayı düşünüyorum

çeşm-inaz
17-11-07, 12:41
bu bölüm çok güzeldi ya ama tarık ın durumuna bayağı bir üzüldüm
bide çocuğun ölmesi beni çok üzdü ve etkilendim
bu arada yakışıklı doktorun başlığı açılmadıysa başlığı açmayı düşünüyorum

oo kimleri görüyorum burada?zen_nure'cim,hoşgeldin canım.evet,bölüm çok güzeldi.ayrıca reytingler çok iyi gelmiş.TEK TÜRKİYE zirveyi zorluyor maşallah.:happy0064:happy0064 dün akşam stv haberde de dizinin başarısından bahsedildi.:img-yes:gelelim bölüm yorumuma;
bölümde ahde vefa işlendi.yani anadolu insanının,büyüğünden,küçügüne kadar vefalı olduğu anlatıldı.biz,oradaki insanlara bir adım gider,hizmet götürürsek,onlar bize ziyadesiyle bir davranışta bulunurlar.ki zaten öylede oldu.ve küçük kadir,canı pahasına dr.tarık'ı ölümden kurtarmak için o otu, buldu ve götürdü.:good::happy0064 bunlar,çok hoş mesajlar.:good:diğer bir konu ise;zelal ana,mustafa komutanı tanıdı.mustafa komutan,o kadar tedirgindiki,mustafa komutan adeta:'' zelal kadın ben burdayım''. diye bağırıyordu resmen.yani,tedirgin davranışlarıyla bütün dikkatleri üzerine çekti.:img-yes:ya kezban'a ne demeli?ee boşuna dememişler ''armut dibine düşer''diye.muthar+kezban.=lüzumsuzluklar.:P maşallah kezban,ayaklı gazete gibi mübarek...hiçbirşeyden eksik kalmıyor.:img-yes:muhtarda,köylüyü,galeyana getirmeye çalışıyor;ama halo ibrahim faktörünü unutuyor.köylü,muhtara değil,halo ibrahim'e itibar ediyor.zaten olması gerekende bu...:img-yes:her şey iyi hoşta yılmaz,köye geldi.büyük bir ihtimalle rojhat'ın hakkından yılmaz gelecek.ya yılmaz,neden örgüte katıldı?bu durumu hala anlamış değilim.

6123m
17-11-07, 14:11
bu dizi süper yükselise gectı ben hıc bılmıyordum hatta gene bılmıyorum ama reytıngte kavak yellerınden 2 sıra altta 4.oldu oyuncularına bsarılar...

~*~NaR-ı GüL~*~
17-11-07, 14:59
Ya bende anlamis degilim yilmazin neden örgüte katildigini ama tahminim su ki yilmaz okumak icin ankaraya gitmek istedi ancak örgüt tarafindan kaciralarak onlara katilmasi icin zorlandi ve bu yüzden örgütün faaliyetlerine hizmet etmeye mecbur birakildi...

eczaci
18-11-07, 09:54
Bu çalışmayı daha önce ekleyecektim ama bilgisyarımda bir arıza oldu yollayamadım.Geciktiği için kusura bakmayın.Biraz basit oldu ama umarım beğenirsiniz.(Tüm yazanlar bana ait.)

http://img107.imageshack.us/img107/1175/almanw3.png

eczaci
18-11-07, 10:00
Gelmişken bide bölüm yorumu yapıyım.
Son bölümü izlerken o kadar kötü oldum ki.Utanmasam Tarık ile bereber ben de ağlayacaktım.Hele o çocuğun ölümü....Ya duygulanamamak elde değil ki.Normalde dizi hakkımı hafta sonuna saklıyordum ama bu diziden sonra değiştirdim.
Görüyorum ki herkes benimle aynı fikirde.Reytinglerde yakında tavana vuracak eminim....

eczaci
18-11-07, 12:00
Dizimizin imzasını kullanmak isteyenlere...
(DEVAMI GELECEK)

http://img530.imageshack.us/img530/9121/63648306ht9.png

»» DeeTje ««
18-11-07, 14:38
herkese merhaba

Bu hafta yorum yapmadim cunku izleyemedim..:icon_sorr
Ama sizin yorumlarinizi okudum ve herkes begenmis bu bolumu. Bende sali gunu izleyecegim tekrarini.
Simdi ise tet turkiyenin galasini izliyorum, ve simdi tarik rolunu ve tek turkiye ne demek onu anlatiyo ( sesi guzelmis galiba dizide de kendi sesini kullaniyo ):img-in_lo

reytingler de cok guzel gelmis 4. olmusuzz yanilmiyosam ilk defa bir yapin bu kadar iyi geldi.

eczaci calisman cok guzelmis siirleri begendim cok guzel anlatiyor. Ve tabiki imzan da cok guzel kullanmayi dusunuyorum. Ve yuzsuzluk edip devamini bekliom.:img-blush:icon_whis

Sali gunu izledikten sonra yorumumu yaparim insallah.

eczaci
18-11-07, 18:16
herkese merhaba

Bu hafta yorum yapmadim cunku izleyemedim..:icon_sorr
Ama sizin yorumlarinizi okudum ve herkes begenmis bu bolumu. Bende sali gunu izleyecegim tekrarini.
Simdi ise tet turkiyenin galasini izliyorum, ve simdi tarik rolunu ve tek turkiye ne demek onu anlatiyo ( sesi guzelmis galiba dizide de kendi sesini kullaniyo ):img-in_lo

reytingler de cok guzel gelmis 4. olmusuzz yanilmiyosam ilk defa bir yapin bu kadar iyi geldi.

eczaci calisman cok guzelmis siirleri begendim cok guzel anlatiyor. Ve tabiki imzan da cok guzel kullanmayi dusunuyorum. Ve yuzsuzluk edip devamini bekliom.:img-blush:icon_whis

Sali gunu izledikten sonra yorumumu yaparim insallah.

Evet bu bölüm çok güzeldi.Ben bu bölümü izledim ama indirip bir daha izleyeceğim.
Çalışmamı da beğendiğine sevindim.Çalışmalarıma değer verilip yorum yapılması beni o kadar mutlu ediyor ki bunu anlatamam.Madem beğenildi devamı da gelecek.Ama resim gerekli.Resim ekleyebilecek arakadaşlar lütfen resim ekleyin.....

3z3_fr
18-11-07, 20:40
arkadaslar bence tek turkiye izlenmesi gereken dizilerden birisi çunku turkiyeyi derinden ilgilendiren konular içeriyo ben herkeze tavsiye ediyorum!!:img-yes:

mxrxt
18-11-07, 21:13
arkadaslar bence tek turkiye izlenmesi gereken dizilerden birisi çunku turkiyeyi derinden ilgilendiren konular içeriyo ben herkeze tavsiye ediyorum!!:img-yes:

evet kesinlikle sana katiliyorum diziyi basindan beri izliyorum bilmiyorum dizi beni o kadar etkiliyorki youncular olsun senaryo olsun tam anlamiyla cok güzel bir dizi burdan izlemeyen arkadaslara tavsiye ediyorum bu diziyi izleyin..
kaliteli olan nadir dizilerden bir tanesi....

cakiroglu
18-11-07, 22:17
Bu bölümle Alakali bir edebi deneme yapmaya kalktim... zaten bir kac siteye düzenli olarak köseler yaziyordum...bunu dün aksam kalem aldim... yazarken biel gözyaslari damlamisti...

Sen Ne Kadar Vefalı Çıktın Kadir!

Dağın yamaçlarından bir çığlık yükseliyor sineleri velveleye veren. Yürekleri sızlatan ve bir doğuşu müjdeleyen çığlıklar. “Buldum, buldum... Doktoru kurtaracak otu buldum” diyordu güzel günlerin muştusu olacak çığlıktan önce. “İyi olacak” diyordun doktor ağabey...

Şimdi tam da zamanıydı vefalı olmanın. Dostun vefasızını ve vafasızlığını görmemeliydi bu doktor...

Son şifalı otuda kesmiştin, iniyordun kayalıklardan. Bu kez kopan çığlık düşmenin değil, vefasızlık etme korkusunun çığılığıydı. Yetişmeliydi, bu ot doktara yetişmeliydi. Otu yetiştirmeye gayret göstermeliydin. Çünkü o gayreti sen bu doktordan görmüştün...

Sen, gönüllerde kahraman olma derdinde değil, kahramanlar yetiştirecek gönüle yetiştiriyordun bu otları...

Kör olmuştu gözler ve gönüller. Senin derdini ve ızdırabını anlayamadılar. Sen ölümü göze almıştın çoktan. “Kurtulacak” diyordun doktor...

Sen ulaştırman gereken şifalı otları, ulaştırmıştın şifalı gönüle. Artık emin ellerdeydi emanetin ve şifa bulması gereken, bulacaktı şifasını...

Ve senin gitme vaktin gelmisti. Vefanı ve ne kadar vefalı olduğunu alemi şahit kılarak gidiyordun...

Ayaklandı doktor, “görmeliyim bana yardım eden vefalı dostu” dedi. Vefalı dostu ömrün son demlerini yaşıyordu yanına vardığında.

Son kez göz göze geldiniz, “tanıdın mı beni Doktor Ağabey, tanıdın mı?” demisti. Dost, hiç unuturmu vefalı dostunu. Girilmemesı gereken mayınlı tarladan kurtarmıştı seni. İşte dostun vefalısı böyle olmalıydı...

Sen gözlerini kapatıp ebedi aleme göç ederken, dillerde senin destanın vardı. Son söz olarak vefana hayran kalan dostunun dilinde “Sen ne kadar vefalı çıktın be Kadir, sen nekadar vefalı çıktın” cümleleri dökülüvermişti...

Levent ÇAKIROĞLU
18. Kasım 2007
Viyana

~*~NaR-ı GüL~*~
18-11-07, 23:38
Yazinizi cok begendim levent bey...elinize ve yüreginize saglik...

Benden birkac resim....

http://img126.imageshack.us/img126/5358/05bolum0000hd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/1590/05bolum0001kr3.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/3581/05bolum0002or9.jpg (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/5762/05bolum0003et0.jpg (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/1915/05bolum0005ls4.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/1905/05bolum0006vy1.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
18-11-07, 23:47
http://img143.imageshack.us/img143/9794/05bolum0007zl8.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/6317/05bolum0008ju2.jpg (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/5408/05bolum0009wy3.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/8097/05bolum00010kg6.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:04
Kücük kadir doktor abisinin sifasini buluyor...ates yapragi!

http://img210.imageshack.us/img210/8411/05bolum00011dp1.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/3974/05bolum00012xa0.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/6743/05bolum00013bv3.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/4696/05bolum00014dz2.jpg (http://imageshack.us)
Ancak kaza geliyorum demez...
http://img143.imageshack.us/img143/2229/05bolum00015ig8.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:07
Yarali halde...
http://img210.imageshack.us/img210/4425/05bolum00016ge6.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/9388/05bolum00017yw6.jpg (http://imageshack.us)

köye kadar gelip, tarigi ilestirecek olan otu teslim ediyor...
http://img210.imageshack.us/img210/6372/05bolum00018xk6.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:09
http://img126.imageshack.us/img126/5548/05bolum00019mn4.jpg (http://imageshack.us)

Muhtar rojhati tariga karsi kiskirtiyor...
http://img210.imageshack.us/img210/8074/05bolum00020sp8.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/4052/05bolum00021og1.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/9569/05bolum00022yc0.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/102/05bolum00023pl1.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:12
http://img218.imageshack.us/img218/980/05bolum00024kz9.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/2738/05bolum00025uw5.jpg (http://imageshack.us)

http://img210.imageshack.us/img210/869/05bolum00026pl7.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/9554/05bolum00027he2.jpg (http://imageshack.us)

http://img126.imageshack.us/img126/564/05bolum00028pz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img218.imageshack.us/img218/1194/05bolum00029vm5.jpg (http://imageshack.us)

Ve bölümün son sahnesi...
http://img210.imageshack.us/img210/4698/05bolum00030yz4.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:36
Bi de imza yaptim....umarim begenirsiniz...:img-wink:

http://img265.imageshack.us/img265/803/imzaet5.jpg (http://imageshack.us)

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 00:44
Eczaci, yaptigin calismayi simdi gördüm cok güzel olmus...sözler de ona keza...ellerine ve yüregine saglik :good:

çeşm-inaz
19-11-07, 08:31
eczaci,nar-ı gül;çalışmalarınız için çok teşekkürler.gerçekten çok hoş olmuş.:good::happy0064
arkadaşlar,ben,yılmaz'ın örgüte nasıl katıldığını çok merak ediyorum.önümüzdeki bölümlerde bir flasback yapsalar...yılmaz'ın,örgüte,nasıl katıldığını filan anlatsalar.bence;yılmaz,üniversitede okurken,örgütün bir elemanı yılmaz'ın, beynini yıkadı.yani,yılmaz'ın örgüte katılmasının temeli bence üniversitede atıldı.eğer ki,yılmaz,örgüt tarafından, zorla kaçırılmış olsa ne yapar ne eder örgütten, kaçmanın yolunu bulurdu.sanki yılmaz,bu örgüt işine gönüllü katılmış gibi...mesela;halo ibrahim,yılmaz'a namaz vaktinin geldiğini söylediğinde,yılmaz ilgilenmedi.:img-yes: yani anlatmak istediğim,yılmaz bazı değerlerini yitirmiş.

mxrxt
19-11-07, 10:53
eczaci ve nar_i gül calismalariniz icin tsk ederim arkadaslar emeginize saglik
cesm_inaz yilamz hakkindaki düsünxcelerini okudum evet senin dediginde cok mantikli fakat vence yilmaz hic okumaya gitmedi cünkü o sevdiginin basinda böyle bir bela varken onu birakip gidemedi kan parasini ödenmedigi taktirde berfinin rojhatla evlenmek zorunda kalacagini bilen yilmaz örgüte girerek dahi olsa onu uzaktan izlemem imkani buldu..
Bu arada dizimizle ilgili ufak bir medya haberini eklemek istedim...

PERŞEMBE: Diziler ligindeki en amansız yarışlardan biri de bu gece yaşanıyor. Perşembe geceleri, Kurtlar Vadisi Pusu’nun liderliğinde kapanıyor. Bu hafta tekrar bölümü yayınlanan Annem ve Kavak Yelleri ilk üçün öteki basamaklarında yer alıyor. Bu hafta ilk defa haftanın en çok seyredilen dizileri listesine bir Samanyolu TV yapımı da girdi. O da idealist bir doktorun öyküsünün anlatıldığı Tek Türkiye’ydi. Gecenin diğer dizileri Tatlı Bela Fadime, Bez Bebek ve Kelebek Çıkmazı’nın birincilik iddiaları yok; onlar orta sıralarda dolaşıyor.

Memet Güler/Vatan
19 Kasım 2007, 09:12

eczaci
19-11-07, 17:37
Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür etmek istiyorum.O kadar mutlu oldum ki.Resimler için de çok teşekkür ediyorum.Çalışmalarımın devamı gelecek.

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 17:40
Cesm-inazcim, mxrxt imzayi begenmenize sevindim, cok tesekkürler vaktim ev imkanim oldugu sürece devami gelecek...:img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
19-11-07, 17:42
Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür etmek istiyorum.O kadar mutlu oldum ki.Resimler için de çok teşekkür ediyorum.Çalışmalarımın devamı gelecek.

Rica ederim canim, güzel calismalarinin devamini bekliyoruz...:img-yes:

3z3_fr
19-11-07, 19:33
arkadaslar calismalariniz super olmus ellerinize saglik devamini beklioruz:img-yes:

cakiroglu
20-11-07, 10:44
Iste yazimizi yazmaya esinlendigimiz sahnler...

Ates Yapragi
http://img126.imageshack.us/img126/6743/05bolum00013bv3.jpg

Yükselen Ciglik
http://img143.imageshack.us/img143/2229/05bolum00015ig8.jpg

Simdi Vefa Zamani
http://img210.imageshack.us/img210/6372/05bolum00018xk6.jpg

Kimse Duymasada
http://img210.imageshack.us/img210/4425/05bolum00016ge6.jpg

Insanlari Mutlu Etmek Ne kadar Güzel
http://img126.imageshack.us/img126/9388/05bolum00017yw6.jpg

Dostu Görme Vakti
http://img218.imageshack.us/img218/2738/05bolum00025uw5.jpg

Ebedi Diyara Yolculuk
http://img210.imageshack.us/img210/869/05bolum00026pl7.jpg

Vefa, Vefa, Vefa....
http://img218.imageshack.us/img218/1194/05bolum00029vm5.jpg

“Sen ne kadar vefalı çıktın be Kadir, sen nekadar vefalı çıktın”

mxrxt
20-11-07, 11:19
STV avrupada yeni bölüm fragmanini henüz göremedim merakla izliyorum fakat henüz vermediler Tek türkiye dizi her gecen bölüm izleyici kazanan yegane dizilerden birizi üstelik karsisinda oldukca güclü rakipler var...bakalim bu hafat olaylar nasil gelisecek??
AYalniz daha öncede yazdigim gibi ve cakiroglu bize o sahneleri yeniden yasatmis resimlerle tsk ederim
“Sen ne kadar vefalı çıktın be Kadir, sen nekadar vefalı çıktın” bu sözler üzerine doktar tarik kendiside bir fevalik örnegi gösterip köyde kalmaya karar verecek sanirim..

çeşm-inaz
20-11-07, 12:09
cakiroglu;resimlerle çok hoş bir çalışma olmuş.ellerinize sağlık.gerçekten çok duygu yüklü sahnelerdi.:good::icon_sorr vefa,vefa,vefa...hakikaten muazzam.:good:

sudenaz
20-11-07, 14:01
http://img210.imageshack.us/img210/4913/tektrkiye09sc3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye09sc3.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/4913/tektrkiye09sc3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye09sc3.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/6595/tektrkiye12or4.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye12or4.jpg)
http://img207.imageshack.us/img207/5888/tektrkiye11gw1.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye11gw1.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/4526/tektrkiye13ou3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye13ou3.jpg)

sudenaz
20-11-07, 14:04
http://img209.imageshack.us/img209/8291/tektrkiye14zv7.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye14zv7.jpg)
http://img404.imageshack.us/img404/2174/tektrkiye15ek1.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye15ek1.jpg)
http://img404.imageshack.us/img404/8209/tektrkiye16ao0.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye16ao0.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/4906/tektrkiye21fp0.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye21fp0.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/1203/tektrkiye23co4.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye23co4.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/1695/tektrkiye24op5.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=tektrkiye24op5.jpg)

Ftmnr
20-11-07, 21:46
çok güzel bi dizi ya.STV yi çok seviyorum...yapımlar süper.ama bu dizi ayrı bi güzel...
bu arada imzalar çok güzel olmuş...

||SeDeF||
21-11-07, 13:27
arkadaşlar resimler çalışmalar cok güzel
herşey için cok teşekkürler

bende elimden geldiğince yapmaya calıştım umarım beğenirsiniz.......

http://img211.imageshack.us/img211/9105/gfffuv5.jpg
+
http://img209.imageshack.us/img209/7896/sedeftm4.jpg
+
http://img211.imageshack.us/img211/8554/ssssbj4.jpg

eczaci
21-11-07, 16:17
Diğer imzamı da aynı mesaja taşıyorum...

http://img408.imageshack.us/img408/9088/engzelimzammp2.png

http://img337.imageshack.us/img337/3724/acklblmny2.png

İsteyenler kullanabilir.....

cakiroglu
22-11-07, 08:58
Tarık, köyde kalmakta kararlı

'Tek Türkiye'de bu akşam, Tarık kendisine silahını doğrultan Rojhat'ın elinden kurtulmayı başarır. Mustafa, oğlunu da alıp bir an önce köyü terk etmek ister.

http://medya.cihan34.com/2007/11/22/tarik.jpg

Tarık ise derin bir sorgulama içine girmiştir. Kurtulması için kendini feda eden çocuğu, köylünün onu teröristlerden saklamak için verdikleri mücadeleyi hatırlar. Vefa duygusu onu köyde kalmaya zorlayacaktır

mxrxt
22-11-07, 11:35

'Tek Türkiye'de bu akşam, Tarık kendisine silahını doğrultan Rojhat'ın elinden kurtulmayı başarır. Mustafa, oğlunu da alıp bir an önce köyü terk etmek ister.

Tarık ise derin bir sorgulama içine girmiştir. Kurtulması için kendini feda eden çocuğu, köylünün onu teröristlerden saklamak için verdikleri mücadeleyi hatırlar. Vefa duygusu onu köyde kalmaya zorlayacaktır

özet icin tsk ederim cakiroglu demekki düsüncelerimde yanilmamisim tahminlerim dogru cikti doktor tarik tam düsündügüm gibi hareket etti..
daha önceden yazmistim cünkü :img-yes:.

STV avrupada yeni bölüm fragmanini henüz göremedim merakla izliyorum fakat henüz vermediler Tek türkiye dizi her gecen bölüm izleyici kazanan yegane dizilerden birizi üstelik karsisinda oldukca güclü rakipler var...bakalim bu hafat olaylar nasil gelisecek??
AYalniz daha öncede yazdigim gibi ve cakiroglu bize o sahneleri yeniden yasatmis resimlerle tsk ederim
“Sen ne kadar vefalı çıktın be Kadir, sen nekadar vefalı çıktın” bu sözler üzerine doktar tarik kendiside bir fevalik örnegi gösterip köyde kalmaya karar verecek sanirim..

~*~NaR-ı GüL~*~
22-11-07, 12:54

Tarık ise derin bir sorgulama içine girmiştir. Kurtulması için kendini feda eden çocuğu, köylünün onu teröristlerden