Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar: Avatar&İmza&Özel Çalışma & Replik & Senaryo
Yeni başlık için teşekkürlere ehlocan
Umarım bu başlıkta da güzel paylaşımlarla devam ederiz... :)
Bence de bu başlık finalden önce kapanır... :)
Bir önceki başlıkta yapılan çalışmalar da çok teşekkürler... hepinizin ellerinize sağlık arkadaşlar...
çay tamlisi_53
12-08-07, 18:46
bunlarda yeni kazım abi çalışmalarım...resimler için yine duyguya teşekkürler..
http://img77.imageshack.us/img77/7258/glbyz12nv4.jpg (http://imageshack.us)
http://img77.imageshack.us/img77/7063/glbyz13ue7.jpg (http://imageshack.us)
güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık dewamını bekleriz :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
teşekkürler duygucum beğendiğine sevindim..
çay tamlisi_53 arkadaşım sanada teşekkür ederim yorumun için...
duygu yine yorcaz seni resimlerle valla çok teşekkürler..
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun:happy0064
emos imzalar harika olmuş:good:
benhermi resimler için çok teşekkürler:img-wink:
ellerine sağlık cnm , çok güzel olmuşlar...
Duygu fotolar için çok sağol:good:
Kübra ve emosss imzalar harika ellerinize sağlık çalışma ekleyen herkese teşekkürler...:img-wink:
sarıseren avatar çok hoş olmuş:P
Didem metin için sağol benim arşiv umudum azalıyor artık:sad53:
Neyse Gülbeyazcılarda karadeniz inadı var vazgeçmeyiz:img-yes:Umarım arşive taşınırız...
Çok özledim gülbeyazla Kadiri neyse yarın 2 günlük hasret biticek...
sedoş arkadaşım eklediğin nejat işler fotoğrafının tam röportajı varmı sende.. yane nejat iş kazası derken ne kastediyorrr:icon_whis
Müthişsiniz arkadaşlar...İki gün girmedim yeni sayfaya geçilmiş çok güzel çalışmalar eklenmiş herkes,n emeğine sağlık...
emosss imzaların çok güzel olmuş çok çok sevdiğim bir sahne orada Kadir'in içkiyi kafaya diktiği bir karede ekleyip imza yaparsan çok şeymi istemiş olurum yani K.KOyuncu ve arkadaşalrı birde Kadir olam bir izma yaparsan kullanmak istiyorum..
Benhermi hakkın ödenmez arkadaşım ekeldiğin resimler için...
Yeni başlık açılınca eski başlıklar silinmiyor değilmi bir dolu çalışmalar var hepsi gider eğer arşive taşınmayacaksak bile eski başlıklarımız silinmesin....
benhermi resimLer için tşkLer..
Dizimiz harbii harbii arşivLik ama neden orda değiLiz biLmiyorum..
benhermi resimler için çok teşekkürler:img-wink:
fırtına_,roxelanne çalışmalarınız çok güzel:good:
Resimler icin cokkkk sagol, hangi bölümdendi bu resimler??:img-blush ya Gülbeyazin bu bölümde ayri bi güzelligi vardi sanki:img-ok: O Gözleriiiii varyaaa:img-cool2
benhermi bölüm resimleri için çok sağol:img-wink:
arkadaşlarr herkes atıyo dimi yetkililere mesajları:img-yes:
arkadaşlar galiba arşive taşınamayacağız ya bakınsana tık yok...bu arada imza ve avatr yapanlara çok tşklerr:happy0064
arkadaşlar maşallah valla resimler attıran ve imza attıran arkaaşlarımıza çok teşekkürler gerçekten personel eyi çalışiyii:)herkesin emeğine sağlık:):img-wink:
benhermi harikasın,ellerine emeğine sağlık birbirinden güzel resimler eklemişsin,teşekkürler
sedoş eklediğin resim için teşekkürler
sarıseren,Roxelanne,Kuana,hewal,dml,fettan,fırtına imza-avatar ve gifler çok güzel ellerinize emeğinize sağlık...
hafta sonu Gülbeyaz olmayınca yokluğu farkediliyor neyseki bu gün yeni bölüm var...
cerenmelisa
13-08-07, 12:35
arkadaşlar bayaaa geç oldu ama maşallah 4. başlığa geçmişiz.hayırlı uğurlu olsun. uzun zamandır yoktum uğrayamadım ama siz maşalllahh coşmuşsunuz. çok güzel imzalar avatarlar ve çalışmalar yapmışsınız. ellerinize sağlık
emoss canım imzalar çok çok güzel olmuş sağolasın :)
hewalcim beğendiğine sevindim... nolur nolmaz diye biraz fazla yaptım:img-wink:
ismail tabiki kullanabilirsin..zaten hepimiz isteyenler kullansın diye yapıyoruz.. beğendiğine sevindim ayrıca...
ismail yorumun için çok soal... ve tabiiki yaptığım herşey kullanıma açık...:) (bunu en iyi bilenlerden birisi olman gerekiyordu....:img-yes:)
emine çalışmalar için de çok teşekkürler... :) gerçekten çok güzel imzalar...:happy0064
bunlar da yeniler... :)
http://img413.imageshack.us/img413/7657/b1uw1.jpg + http://img110.imageshack.us/img110/3626/b2ay9.jpg + http://img522.imageshack.us/img522/940/b3ts1.jpg + http://img91.imageshack.us/img91/9788/b4km8.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/6479/a5hd5.jpg
onu bilenlerden biriyimde ben yine sorim dedim heycanla 22 bölümü bekliyorum.:img-wink:o kazımın ytüzünün alacagı şekli ve sonrasındaki uçak sahnesini.:happy0064
gözde imzalar çok gzl olmuş, eline sağlık..
tuuba buraya eklenen herşeyi sormadan kullanabilirsin.. bütün arkadaşlar gülbeyaz ailesi için yapıyo zaten...
ya benimde son reklamlardan sonra elektrik gitti sinir oldum..20 dk sonra geldi ama bitmişti malesef.. tam olarak nerde kestiler...
ekin-yelda,gözde,emoss,benhermi çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
Ellerinize sağlık...
ayrıca bucünçü bölümde her zamançi cibi harikaydu:img-yes:
k:gülbeyaz bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.ee...dünden beri çok düşündüm
g:ben da çok düşündüm.sanırsam ne söyleyeceğuni tahmin edeyrum
k:etmişsindir tabi.ee...vecdi baba haklıydı.
g:dalgakıranda söylediklerin gerçekti yani öyle mi?
k:her kelimesi.nasıl bu hale geldim bilmiyorum ama artık bunu görmezden gelemiyorum.
g:ben da...dans ederken sormuştun ya hani sevdiğin biri var mı diye.
k:hııı...olmadı demiştin.pek emin değil dedim heralde kendi kendime.
g:cesaret edemedum.yüzüne bakıp evet diyemedum
k:o zaman söylüyorum işte ee...ben sana karşı bişeyler hissediyorum
g:yani...yani benden hoşlanıyosun öyle mi?
(o sırada imdat kaptan köşkünün kapısından gülbeyazı izlemektedir )
k:öyle de denebilir.
(imdat gülbeyaza güler)
g:ne güleysun çalışiruk burda?
k:yok daha neler daha kızın ne düşündüğünü bile bilmiyosun oğlum.
(vecdi baba o sırada kadirin yanına gelmiştir).
vecdi baba:ben de denizle konuşanın sadece kendim olduğunu sanırdım.
k:korkuttun beni vecdi baba.
vecdi baba:korkma hayaletlerden kimseye zarar gelmez.ne konuşuyosun öyle kendi kendine.
k:yapılacak işleri sıralıyorum vecdi baba
vecdi baba:evet duydum.bayağı önemli işler.[/B]
Gülbeyaz: off..Parayi bulamazsak mahvolurum ben demiroğli! ikiye ayrulalum, sokak sokak arayalum!
Kadir: ya senin istanbulda kaç tane sokak olduğuyla ilgili bi fikrin var mı?!
Gülbeyaz: sokak sokak aramayacağuk da napacağuk?! paraları çaldırmiş bi de nasihat çekii!
Kadir: ben nerden bileyim çocuğun hırsız olduğunu!
Gülbeyaz: camlara tabelalar asmayı bileysun amaa! içup içup pusulayi şaşmayi!
Kadir: sen şimdi bi de üste de çıkarsın ha! resmen tokat attın be!
Gülbeyaz: az bile yaptum! istanbul bozmiş seni...
Kadir: sen de çabuk alıştın istanbula!!! sinemalar minemalar falan...
Gülbeyaz: baaa bak demiroğli, ima yapaysun çok fena olacak ha!
Kadir: Hadi be!
replikler için teşekkürler
dml,fettan,benhermi,emosss,gzd-gzd,iklima,Roxelanne ;imza ve avatarlar çok güzel olmuş
ellerunize sağluk personel....
Diziyi alakasız yerlerde kesmeleri güzel olmuyor ama neyseki bölümleri kesmeyip kaldığı yerden devam ediyorlar...Gülbeyaz-Kadir repliklerinin yanı sıra bu gün Tahir'den çok güzel inciler döküldü:)Atasel için yaptığı "parlak" tanımı en dikkaty çekici olanıydı:)
benden de bi replik.
gülbeyaz ve kadir birbiriyle konuşmak için(aynı anda) prova yapmaktadır.söyledikleri birbirini tamamlamaktadır.
k:gülbeyaz bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.ee...dünden beri çok düşündüm
g:ben da çok düşündüm.sanırsam ne söyleyeceğuni tahmin edeyrum
k:etmişsindir tabi.ee...vecdi baba haklıydı.
g:dalgakıranda söylediklerin gerçekti yani öyle mi?
k:her kelimesi.nasıl bu hale geldim bilmiyorum ama artık bunu görmezden gelemiyorum.
g:ben da...dans ederken sormuştun ya hani sevdiğin biri var mı diye.
k:hııı...olmadı demiştin.pek emin değil dedim heralde kendi kendime.
g:cesaret edemedum.yüzüne bakıp evet diyemedum
k:o zaman söylüyorum işte ee...ben sana karşı bişeyler hissediyorum
g:yani...yani benden hoşlanıyosun öyle mi?
(o sırada imdat kaptan köşkünün kapısından gülbeyazı izlemektedir )
k:öyle de denebilir.
(imdat gülbeyaza güler)
g:ne güleysun çalışiruk burda?
k:yok daha neler daha kızın ne düşündüğünü bile bilmiyosun oğlum.
(vecdi baba o sırada kadirin yanına gelmiştir).
vecdi baba:ben de denizle konuşanın sadece kendim olduğunu sanırdım.
k:korkuttun beni vecdi baba.
vecdi baba:korkma hayaletlerden kimseye zarar gelmez.ne konuşuyosun öyle kendi kendine.
k:yapılacak işleri sıralıyorum vecdi baba
vecdi baba:evet duydum.bayağı önemli işler.
arkadaşlar kusura bakmayın birşey sorucam...:img-blush bu replik kaçıncı bölümde geçiyordu... ben cuma günkü tekrarı izlememiştim de cuma günü mü izledik bu sahneyi (bir de bu sahnenin videosu herhangi biryerde var mı...?)
EvaLongoria
14-08-07, 09:41
benhermi resimler için sonsuz teşekkürler..
şimdi yeni başlığımız var.. yeni resim için istek mi yapalım sen ekler misin ??
benhermi resimler için sonsuz teşekkürler..
şimdi yeni başlığımız var.. yeni resim için istek mi yapalım sen ekler misin ??
çok saol canım beyenmene çok sevindim...
hayır merak etme isteğe gerek yok artık... ben aralarda kayboluyor belki de fazla kişi ulaşamıyor diye istek yapın diye rica etmiştim ama aaartık yeni başlığımız var... :) orada ne kadar resim olursa o kadar güzel...:happy0064
ayrıca;
arşive alınmamızı sağlayan herkese, arşivde de başlıkları boş bırakmayan herkese teşekkürler arkadaşlar...:happy0064:happy0064
arkadaşlar çalışmalar süper yaw...
benhermi çalışmalrından birini kullanıyorum yine...
valla her hafta resim değştiriyom çok zevkli oluyooo:happy0064
resimler için benhermi ye çok teşekkürler ayrıca çalışmaları için diğer arkadaşlara da emeğinize sağlık:)
ya arkadaşlar bugünkü bölümde tam olarak neler olacak?imdat'ı kurtaracaklar.ondan sonra ne olacak.kadir ve gülbeyaz arasında olan güzel bişiler var mı?bugün belki izleyemicem de o yüzden soruyorum.:icon_sorr artık bana özetler replikler resimler falan yardımcı olursunuz değil mi?:img-wink:
BU ARADA ARŞİVE GEÇMEMİZE ÇOK SEVİNDİM.GERÇEKTEN BUNU HAK EDİYORDUK.YARDIMCI OLAN HERKESE DE TEŞEKKÜR EDERİM.
Arşive hoşgeldik diyorum:)
Eski diziler başlığında göremeyince nası sevindim anlatamam:happy0064
Gülbeyaz hak ettiği yerde şu anda:img-yes:
Eminim artık çalışmalarımız daha düzenli ve daha da güzel olacaktır... takip etmek de çok kolay olacak, yorumlarla resimler karışmayacak...
Herkesin ellerine sağlık ve kolay gelsin diyorum...
Bugün açılış olsun diye daha önceden eklediğim replikleri replik sayfasına tekrar ekledim ama çoğunda değişiklikler yaptım, başına sonuna eklemeler yaptım...
Umarım hoşunuza gider...
avatar ve imzalar için cok tesekkrler arkadaslar
iklima yaptıgın aile imzası cok güzel yaa o sahneye bayılırım zaten sagol:img-wink:
Resimlerde, özel çalışmalarda, imza-avatarlarda ve repliklerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
iklima; imzandaki slogana çok hoş. 'Gülbeyaz imzalara sığmayan personeli ile birlikte artik arşivde'..Ellerine sağlık çok güzel olmuş:D
sayin personel kardeşlerum yaptiğunuz yorumlar içun ne kadr teşeççür etsam azdir..yalnuz ilk ekledugum imzalarun boyuti buyük gelmiş idur..şimdu yenilerunu eklemuşum..onlara dikkat edun..buyük olanlaru kaydedersenuz kullanamazsınuz..=)
hatiies özel çalışmlara eklediğin wallpaper mükemmel..masaüstü olarak kullanıyorum...zaten o replik en sevdiğim repliklerdendir..ellerine sağlık=)
ekin-yeldaa
14-08-07, 18:24
özel çalışmlar ve repilkler için teşekkürler...
bu arada aile imzası müthiş olmuş iklima ellerine sağlık....
yorumun için çok çok tşk ederim..begenmenize çok sevindim=)
iklima aile imzamız çok hoş olmuş :)
duyki döktürüyosun valla :)
tşk ederim kübracım..senin de ilk gif denemen çok başarılı..eline sağlık=)
duyki imzalar harika:good:
Roxelanne avatar süper olmuş:good:
eva avatarlar çok güzel:img-yes:
iklima aile imzaları süper:happy0064
summer_17 çalışmaların çok güzel:img-wink:
ellerinize sağlık...
valla imzayı değiştiriyorum arkadaşlar darılan olmaz umarım bi başka gülbeyaz aile imzasına geçiyorum...
ya böyle her hafta değişik yapın da değiştirelim yaw...bu arada aile imzası çok güzel olmuşşş:happy0064
hatiies özel çalışmlara eklediğin wallpaper mükemmel..masaüstü olarak kullanıyorum...zaten o replik en sevdiğim repliklerdendir..ellerine sağlık=)
Sagol canum:img-blush Bengendigine sevindiM! Senin yaptigin calismalar da süper olmus ve tabiki diger arkadaslarimizin yaptiklari calismalarda! :happy0064 Ellerinize Emeginize saglikkkkkk:good:
ekin-yeldaa
14-08-07, 23:30
oo kübracım ilk denemen böyle olursa son denemeni görmek bile istemiyorum :)
ben senden bi özel ders alayım en iyisi :)
arkadaşlar yaptığınız çalışmalr süperr
hele de o özel çalışmalar başlığı altındaki resimlerr:happy0064
arkadaşlar yaptığınız tüm çalışmalar,imzalar,avatarlar ve wallpaperlar için çok çok çok teşekkür ederim,hepinizin ellerine,emeklerine sağlık,tüm çalışmalar birbirinden güzel,harikaagood::good::img-wink::):img-clapp
duyki çalışmların çok güzel..
eva seninkilerdi de çok begendim..
esmeer001 eklediğin çalışmalr için çok teşekkürler..
gewwezze çalışmların her zmaanki gibi harika..
benhermi..eklediğin imzalar o kadar güzel ki..hele kadirin replikleri..ah en sevdiğim sahnelerdendir=)ellerine sağlık=)
gewweze,eva,benhermi,esmeer001 çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
ellerinize sağlık:img-wink:
eminecim özel çalışmlara eklediğin duvaarkağıdıgına bayıldım=)
cansıncım saol cnm beğendiğine sevindim...
serencim efsaneler imzaların çok gzl olmuş.. valla son iki dizinin yerine başka diziler olsa kesin kullanırdım..
duygucum herzamanki gibi harika olmuş...özellikle kadirin gülbeyaza yalancıktan(!) olan aşkını anlattığı yazıyı yazdığın imza...(ayy çok uzun oldu yani kullandığın imza..
gewweze arkadaşım seninde imzaların ve avatarların çok gzl olmuş eline sağlık..
eva seninde kızkulesi avatar imza takımın çok hoş olmuş, eline sağlık..
ve nilcim seni burda gördüğüme sevindim..ne zmandır görüşemiyrz.. seninde imzaların çok gzl olmuş.. özellikle renk müthiş durmuş, çok geliştirmişsin kendini valla eline sağlık..
bu kadar....
bu çalışmalardan önce çalışma yapan bütün arkadaşlarında eline sağlık.. sadece son yapılanları sayabildim valla...
Benhermi,Roxelanne,sarıseren,duyki,Eva,Nil,Sevinç imza ve avatarlar çok güzel olmuş,ellerinize sağlık......
yorumlar için çok teşekkürler..
ustaa,ellerine sağlık :)
..sarıseren,duyki,Eva,Nil,Sevinç emeğiniz için tekrar tekrar teşekkürler...
iklima=) ; emosss ; sude9 güzel yorumlarınız için çok teşekkürler... :img-in_lo:img-in_lobeyenmenize çok sevindim... :happy0064
bunun yanında...
Sevinç ; duyki ; Eva ; Nil ; sarıseren çalışmalarınız için çok teşekkürler... hepsi birbirinden güzeller...:happy0064:happy0064
ustam gif süper... ellerine sağlık...:happy0064:happy0064 süpersin...
duyki döktürüyosun valla :)
duyki imzalar harika:good:
ellerinize sağlık...
duyki çalışmların çok güzel..
duygucum herzamanki gibi harika olmuş...özellikle kadirin gülbeyaza yalancıktan(!) olan aşkını anlattığı yazıyı yazdığın imza...(ayy çok uzun oldu yani kullandığın imza..
Benhermi,Roxelanne,sarıseren,duyki,Eva,Nil,Sevinç imza ve avatarlar çok güzel olmuş,ellerinize sağlık......
Sevinç ; duyki ; Eva ; Nil ; sarıseren çalışmalarınız için çok teşekkürler... hepsi birbirinden güzeller...:happy0064:happy0064
Yorumlarını esirgemeyen tüm akadaşlarıma sonsuz teşekkürler
Emek veren arkadaşlarımın eline sağlık Harikasınız
Eminecim ellerine sağlık cnm,ben çok beğendim gerçekten,çok güzel olmuş:):img-wink::good::good:ben masaüstüme koydum hemen,her an gördükçe gülbeyazımı,kadiri çok mutlu oluyorum:happy0064:)
saol cnm beğendiğine çok sevindim...
bende masaüstüme koydum..
eminecim süper olmuş canım ben de hemen masaüstüme koydum...
zaten o mükemmel mektubun masaüstümde durması çok güzel oldu sürekli baştan baştan okurum artık... ama senin çalışmanla beraber daha bir güzel olmuş...:img-in_lo
saol canım benimm..
valla bunları okuyunca şevk geliyo insana..
arkadaşlar yaptığınız çalışmlar mükemmel..
dmlcım yaptığın bi çalışmayı masa üstüne koydum
gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyordumm...olmadı..bize düşen gözlerinde değil yokluğunda kaybolmakmış...
ah işte bu söz..en sevdiğim söz işte bu sözle yaptığın çalışmayı koydumm
benhermi yaptığın son imzalar da yine şahane olmuş,hele de üstündeki yazılarla da daha bi güzel oluyor:):img-wink::good:
damlacım imzaların ve çalışmaların harika,çok güzeller,ellerine sağlık:img-wink::):good:
duygu , damla ve messa çalışmalarınız çok gzl olmuş.. ellerinize sağlık..
benhermi yaptığın son imzalar da yine şahane olmuş,hele de üstündeki yazılarla da daha bi güzel oluyor:):img-wink::good:
çok saol canım beyenmene çok sevindim....:img-in_lo:img-in_lo
duygu , damla ve messa çalışmalarınız çok gzl olmuş.. ellerinize sağlık..
yorumun için çok saol canım... :img-in_lo:img-in_lo
bu arada dün yazmayı unutmuşum resimlere rep yoluyla ya da imza eklerken teşekkür eden arkadaşlara da ben çok teşekkür ederim...:img-in_lo resimleri beyenmenize çok sevindim...:happy0064
benhermi,dilara,messa ,dml çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
benhermicim rüya sahnesinden imzalar ve aviler muhteşem,:good:
dilara43 aviler ve imza çok güzel olmuş:good:
messa imzan çok hoş:good:
hepinizin ellerine emeklerine sağlık valla,personeller hiç boş durmuyo maşallah maşallah,:)deniz yıldızı personeline de bu yakışır,bana da bi ilham gelsin ben de başlıycam yapmaya:):):)
eminecim yeni çalışma da süper ,ellerine sağlık cnm:good::img-wink:
ahh ahh ordaki yazıları da bi kez daha okudum nasıl insanın içine işliyo ,çok etkiliyo beni,sanki gerçek gibi:):img-in_lo
gülbeyazın her anı her sahnesi her bölümü ordaki her konuşma beni çok etkiler zaten,hepsi o kadar güzel ki,kusursuz:happy0064:)
damla,dilara,messaçalışmalarınız çok güzel olmuş..
usta=)her zamanki gibi mükemmel çalışmaların..
valla arşivde bile boş durmuyoruz..en çok çalışna bizim başlık galiba..şevvalce nin de dediği gibi bizim personele de bu yakışır..
eminecim yeni yaptıgın duvar kağıtlarını şimdi gördüm harika olmuşlar=)ellerine sağlık..
:img-wink:arkadaşlar gülbeyazdaki gözlüklü haliyle bi avatar yaparmısnız acaba??
valla ben bi pcme formati atim bu sefer sizden istek isteyecem ben istemeyecem
emosscum walpaperler cok hoş ya sagol
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim..
yaprak.dokumu eklediği replikler çok güzel ellerine sağlık=)
yaprak.dökümü
16-08-07, 17:48
yaprak.dokumu eklediği replikler çok güzel ellerine sağlık=)
yorumun için teşekkürler.
emeği geçen herkesin ellerine sağlık herşey çok güzel olmuş.
serençalışmanı begnememk mümkün mü..zaten en sevdiğim repliklerden biri..
dünyanın bütün okyanuslarından vazgeçiyorum..
ne aşk..=)
dokuz,muhteşemsinn!!!
ya senin yaptıklarını görünce moralim bozuldu,yapmıyorum çalışma malışma,ellerine sağlık.. izninle bi avatarını kullanıyorum...
sonradan edit:
... desem de kullanamıyorum çünkü boyutları çoook büyük :(
serençalışmanı begnememk mümkün mü..zaten en sevdiğim repliklerden biri..
dünyanın bütün okyanuslarından vazgeçiyorum..
ne aşk..=)
yorumun için çok teşekkürler beğendiğine sevindim:img-wink:
Roxelanne avatarlar süper,
dokuz gifler çok güzel olmuş,
emosss imzalar harika:good:
ellerinize sağlık...
dokuz onlar ne kadr muhteşem şeyler öyle=)
eminecim ellerine sağlık=)
yorumun için çok teşekkürler beğendiğine sevindim:img-wink:
Roxelanne avatarlar süper,
dokuz gifler çok güzel olmuş,
ellerinize sağlık...
saol bitanecuk personelum =)
Tüm eklenen çalışmalar için ellerinize sağlık arkadaşlar, ve de benimkilere yorum yazan herkese teşekkürler...
Ama özellikle içimizden birisine hoşgeldin demesem olmazdı...
Dokuzcum seni burda görmek ne kadar güzel anlatamam! Bir de eklediğin avatarlar yok mu... Gülbeyazla Kadirin sıkıntılı sıkıntılı birbirlerine baktıkları avatar (ki sevgili Roxelanne kullanmaya başlamış bile haklı olarak:img-yes:) ile Kadirin gülerek başını öne eğdiği avatar cidden harika! Diğer ikisi de tabii ki... Ellerine sağlık canım devamı kısa bir aradan sonra gelecek diye umut ediyorum;)
tüm çalışmalar çokı güzel olmuş imzalar ,avatarlar ve diğerleri şahane olmuş:)
sarıseren imza çok güzel,hele üstündeki yazı off off,insanın içine işliyo:img-in_lo
kübracım aviler muhteşem cnm,iyi çalışmalar bu arada sana:img-wink::)
eminecim imzalar şahane
dokuz avatarlar muhteşem gerçekten,birbirinden güzel sahnelerden oluşuolar:)
damlacım demiroğlulları çalışması harika gerçekten:good:
evalongoria imzalar ve çalışman çok güzel,çalışmandaki gibi aşkların en güzeli,en efsanesi onlarınki:img-in_lo:)
tüm personellerin ellerine,emeklerine sağlık:)
emineve evaçalışmalarınız çok güzel olmuş=)
dokuz , sarıseren , EvaLongoria , eminecim , ustam....
çalışmalarınız çok güzeller... :) ellerinize sağlık...:happy0064:happy0064 süpersiniz...:happy0064
dokuzson eklediğin çalışmalar da bir öncekiler gibi mükemmel..
ellerine sağlık=)
dokuz son gifler de şahane,ellerine sağlık:good::img-wink:
avatar ,imza ve özel çalısmalarınız için teşekkürler:img-wink:
arkadaşlar bu resmlede avatar yada imza falan yaparsanız cok sevinirim :img-blush
http://img130.imageshack.us/img130/5900/22cuyv1.jpg
damla malumsiteye eklediğin videolara orda yorum yaptım ama fazla yapmışım=)aynısından 2 tane olmuş..2.leri spam tuşuna basarak bişey yaptım ama=)..neyse...tekrar ellerine sağlık.çok güzeller..
sarıseren
kübracım
emine
dokuz
damla
evalongoria
çalışmalarınız, imzalarınız ,avatar ve gifleriniz muhteşem olmuş arkadaşlar:happy0064 Hepsi birbirinden güzel:img-yes:
Ellerinize sağlık
seleniti, şevvalce ve iklima yorumlarınız için çok teşekkürler:)
(iklimacım ordaki yorumunu da okudum ayrıca, beğenmene cidden çok sevindim klipleri)
Ayrıca şevvalce uzun ve detaylı 17.bölüm özetin için,
Benhermi eklediğin tüm resimler için (hele şu istediğim 16.bölüm Kadirin "gülbeyaz seni seviyorum" sahnesinden!)
dokuzcum yeni eklediğin güzel gifler için,
emossscum replikli güzel wallpaper için,
ve EvaLongoria son eklediğin "aşkların en güzeli" çalışman için
Çok çok teşekkür ederim! Hepinizin ellerine sağlık...
Unuttuğum birileri varsa da çok özür diliyorum, tüm çalışmalara hayranım ama son yorumdan beri kimler ekledi tam çıkartamadım şimdi...
Kısacası eklenen tüm çalışmalar için teşekkürler:)
Biraz tembellik edip tek tek isim yazamıcam bu kez ama; imza-avatarlarıyla, özel çalışmalarıyla, bölüm resimleriyle ve replikleriyle dizimizin sayfalarını renklendiren bütün arkadaşlara teşekkürler. Ellerinize sağlık!..;)
sudemeklediğin imzalar çok hoş..o sahne yok mu zaten aah aahh=)
burda sürekli çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz ama bunları yapabilmemizi sağlayan forografları ekleyen ustamıza benhermiye da teşekkür etmek istiyorum ben=)
ekin-yeldaa
17-08-07, 21:48
avatar ,imza ve özel çalısmalarınız için teşekkürler:img-wink:
arkadaşlar bu resmlede avatar yada imza falan yaparsanız cok sevinirim :img-blush
http://img130.imageshack.us/img130/5900/22cuyv1.jpg
ya ben böyle bişey dediğini bilmiyordum...
ama çok sevindirici gerçek hayattada :)
sudem,dokuz çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
ayrıca yorum yapan herkese çok teşekkürler:img-wink:
arkadaşlar bütün imza- avatar-özel çalışma-resim ve replikler için saolun,hepsi birbirinden güzel..elinize kolunuza sağlık..
Benhermi eklediğin tüm resimler için (hele şu istediğim 16.bölüm Kadirin "gülbeyaz seni seviyorum" sahnesinden!)
teşekkürün için çok saol canım... img-in_lo
burda sürekli çalışma yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz ama bunları yapabilmemizi sağlayan forografları ekleyen [FONT="Arial Black"]benhermiye da teşekkür etmek istiyorum ben=)
ben de unutulduğumu düşünmeye başlamıştım... hatırlayanlar olduğunu görmek güzel... :)
yorumun için çok saol canım....:img-in_lo
dokuz yeni gifler için...
sudem yaptığın imza avatarlar için
yaprak.dokumu eklediğin replikler için
çok teşekkürler... emeğinize sağlık arkadaşlar... hepsi birbirinden güzel...:happy0064
iklima coook sagol cnm avatarlar icin eline saglık:img-wink:
iklima coook sagol cnm avatarlar icin eline saglık:img-wink:
rica ederim seda..imza da yaptım bi tane çok zamnım olmadgı renk değşimi pek olmadı sadece fotoları yanyana gtirdim gibi oldu ama..istersen daha farklısnı da sonra yaparım=)
imzayıda simdi gördüm sağol:img-wink:
nejat işlerin bu kadar acık konusması beni etkilemişti bide beraber olmalarını cok istiyordm kullanıcam imzayıda :img-blush
dml,iklima çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
dml çalışmalar süper ellerine saglık çok teşekkürler.
dokuz giflerin çok güzel valla birini kullandım:happy0064
teşekkürün için çok saol canım... img-in_lo
ben de unutulduğumu düşünmeye başlamıştım... hatırlayanlar olduğunu görmek güzel... :)
hiç unutulurmusun duygucum,aşk olsun,eklediğin tüm resimler için çok çok teşekkürler cnm:):img-wink:
yaprak.dökümü tüm replikler için çok teşekkür ederim sana da,hepsi harika,emeklerine sağlık:)
sudem en can alıcı,duygusal sahnelerden oluşan avatarlar ve imzalar için,
cansıncım avatar,ikon ve imzalar için,
damlacım gifler,kadir avileri,imzalar , gelin damat çalışmaları(bayıldım onlaraa zaten,çok da güzel uymuş resimler,şevvalcim gelin olmuş:img-blush)emeğine sağlık cnm,hepsi harika:good:
duyki imzalar için çok çok çok teşekkürler,
dokuz yeni gifler de muhteşem
evalongoria imzalar çok güzel olmuş
hepsi birbirinden harika,ellerinize sağlık personeller:):good:
ehlocan ellerine sağlık,gülbeyazın kadir'e hediye ettiği ve daha sonra geri aldığı nazar boncuklu imza:):):good:
ehlocan ; dml ; duyki ; iklima=)
çalışmalar çok güzeller arkadaşlar...:happy0064 ellerinize sağlık... :)
ben de eksik resimleri eklemeye başlicam arkadaşlar ama isterseniz yine sahne sahne ekliyeyim... :) hem sanırım böylece daha kolay bulunabiliyor resimler... ben en son 10. bölümün resimlerini eklemiştim daha sonra da 16. bölümden kadir-gülbeyaz sahnelerinin resmlerini...
sizler isteklerinizi yazarsanız ben de ona göre eklemeye başlarım...:img-wink:
ben de eksik resimleri eklemeye başlicam arkadaşlar ama isterseniz yine sahne sahne ekliyeyim... :) hem sanırım böylece daha kolay bulunabiliyor resimler... ben en son 10. bölümün resimlerini eklemiştim daha sonra da 16. bölümden kadir-gülbeyaz sahnelerinin resmlerini...
sizler isteklerinizi yazarsanız ben de ona göre eklemeye başlarım...:img-wink:
Teşekkürler sevgili benhermi hem yorumun için hem biribirinden güzel çalışmaların ve eklediğin resimler için diğer başlıkta olan resimlerin çoğu taşındı son 1 ay kaldı bir ara onlarıda taşırım oraya eklediklerini tekrar ekleme sana zahmet olmasın..Bölüm sırasıyla giderse daha iyi olur bence ama sen bşlirsin tabi :)nasıl kolayına gelirse
arkadaşlar imzalar avatarlar gifler şahane olmuşlar emeklerinize sağlık:img-wink:dml ayrıca videolarını izledim gerçekten muhteşem olmuşlar:)emeğne sağlık:img-wink:
dml , duyki , ehlocan ve cansın çalışmalarınız çok gzl olmuş
hepinizin eline emeğine sağlık..
chaylack canım seninde gülbeyaz çalışman çok güzel olmuş,eline sağlık..
chaylack canım seninde gülbeyaz çalışman çok güzel olmuş,eline sağlık..
bişi değildur elimden geldiğince yapmaya çalışıcam i:img-wink:
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...
ayrıca chaylack senin de çalışman çok güzel, ellerine sağlık (klipleri beğenmene sevindim;) )
dml yine döktürmüşsün avatarları...seninki genelde benim masaüstünde oluyo..:happy0064:img-wink:
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar...
ayrıca chaylack senin de çalışman çok güzel, ellerine sağlık (klipleri beğenmene sevindim;) )
bişi değildur elimden geldiğince yapruk personel olarak:)seninkilerde şahane oluyor ayrıca videoları izlerken çok duygulandım sadece onlar değil başka videolarda vardı yaptıkların müzklerini güzel seçmişsin emeklerine sağlık:)bu arada yorum yaparken çalışma koyan olduysa emeğine sağlık:):img-wink:
yeni çalışmalar gelmiş,maşallah!!
ellerinize sağlık ehlocan , dml , duyki , dokuz , chaylack , iklima =) , sudem , EvaLongoria ..
Unuttuğum varsa lütfen bu teşekkürü üstlerine alınsınlar :) (anlatım bozukluğu yaptım,neyse anlayın işte :) )
hee artık ustaama yorum yapmaya takatim kalmadı benim :) bütün sene ustaa süpersin,ustaa harikasın..................... fln yazmaktan yorgun düştüm yani,o resimler olmasa biz neederduk!!:happy0064
chaylack cım ve damlacım çalışmalarınız harika her zamanki gibi,ellerinize,emeklerinize sağlık:good:öyle kaptana canım feda :):img-blush
damla senin özellikle çalışma yaparken seçtiğin resimler arasındaki uyuma hastayım valla,emeğine sağlık arkadaşım:):img-wink::good:
Jet-Lee aviler çok güzel olmuş,emeğine sağlık:good::img-wink:
jet-lee,ehlocan,duyki,dml çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
hee artık ustaama yorum yapmaya takatim kalmadı benim :) bütün sene ustaa süpersin,ustaa harikasın..................... fln yazmaktan yorgun düştüm yani,o resimler olmasa biz neederduk!!:happy0064
çok saol ustaa... :) elimden geldiğince çok resim eklemeye çalışıyorum.. :)
ve
ehlocan kadir in nazar boncuğunu gördüğü anın gerçekten süperdi...:img-in_lo imza için çok teşekkürler...
JeT-Lee avatarlar çok güzeller... ellerine sağlık.....
duygucum eklediğin bütün resimler için çok çok teşekkür ederim,hepsi muhteşem,emeğine sağlık cnm:good:
ben de şimdi çektiğim resimleri eklemeye başlıycam,hepsini ekleyebilmem mümkün değil tabi çünkü o kadar çok var ki,benim elimin ayarı yoktur her anlarını çekiyorum:):):img-blushartık ekleyebildiğim kadar eklicem:img-wink:
duygucum eklediğin bütün resimler için çok çok teşekkür ederim,hepsi muhteşem,emeğine sağlık cnm:good:
ben de şimdi çektiğim resimleri eklemeye başlıycam,hepsini ekleyebilmem mümkün değil tabi çünkü o kadar çok var ki,benim elimin ayarı yoktur her anlarını çekiyorum:):):img-blushartık ekleyebildiğim kadar eklicem:img-wink:
yorumun için çok saol canım...:img-in_lo:img-in_lo beyenmene çok sevindim...
aslında ben de saniye saniye çekmeye çalışıyorum ama konu burda kullanıma gelince imza avatar için yani seçip öyle ekliyorum... :):):)
o zaman ben de senin eklemenin bitimini bekliyim araya karışıklık olmasın.. :)
yorumun için çok saol canım...:img-in_lo:img-in_lo beyenmene çok sevindim...
aslında ben de saniye saniye çekmeye çalışıyorum ama konu burda kullanıma gelince imza avatar için yani seçip öyle ekliyorum... :):):)
o zaman ben de senin eklemenin bitimini bekliyim araya karışıklık olmasın.. :)
tamam cnm,inceliğin için teşekkür ederim:img-wink::):img-blush
evet öyle yapmakta haklısın aslında:img-yes::img-wink:
yaprak.dökümü
19-08-07, 14:24
emeği geçen herkesin eline sağlık.
şevvalce ve benhermi resimler süper elinize sağlık.
jet-lee,ehlocan,duyki,dml, summer__17 çalışmalarınız çok güzel olmuş
ellerinize sağlık
pınar ve duygu resimler için çok teşekkürler...
tüm yorumlar için çok teşekkür ederim..elimden geleni yapıyorum işte..=)
dml,chaylack,ehlocan,duyki,jet-lee,summer___17çalışmalarınız çok güzel..elinize sağlık=)
benhermieklediğin fotograflar-özellikle elektrik kesintisi-çok hoş=)çok teşekkürler..
yaprak.dökümüreplikler için çok teşekkürler..çok
emek harcıyosun=)
hewaleklediğin çalışmalar çok güzel=)devamını da bekleriz..;)
summer_17 imzalar ve avatarlar için
eminecim imzalar için
hewal imzalar için
vee burçincim avatarlar için çok teşekkür ederim, hatiies çalışman çok hoş olmuş,hepinizin ellerine sağlık,tüm çalışmalar birbirinden güzel:):img-wink::good:
ayrıca emine ve yaprak.dökümü yorumlarınız için de çok teşekkürler,saolun personel:):img-wink:
unutmadan yaprak.dökümü tüm replikler için ve duygu resimler için çok saolun:img-wink:
summer___17 eklediğin imza ve avatarlar için çok teşekkürler... hepsi birbirinden güzeller...:img-in_lo
emine'cim imzalar süperler... çok saol ellerine sağlık..... seçtiğin sahneler de harika zaten...(kadir in imzalarına özellikle bayıldım...:img-wink:) :img-in_lo
hewalcim imzalar çok güzel.. o sahnede kadir in yüz ifadesi süperdi zaten... (deee ne edeceuk şimdi)
ikizlerbur avatarlar süperler... bu resmi ben de senin kadar seviyorum...:happy0064
hatiies özel çalışman süper olmuş... ellerine sağlık canım...
ve tabiiki pınar resimler için çook teşekkürler..:img-in_lo
ayrıca...
resimlere yorum yapan ""şevvalce ; iklima=) ; emosss ; yaprak.dökümü"" yorumlarınız için çok teşekkürler.....:happy0064:happy0064
duygucum son resimler içinde saol..
başlık altında koyman çok iyi olmuş...
duyki imzalar için çok çok çok teşekkürler,
dml , duyki , ehlocan ve cansın çalışmalarınız çok gzl olmuş
hepinizin eline emeğine sağlık..
yeni çalışmalar gelmiş,maşallah!!
ellerinize sağlık [I]ehlocan , dml , duyki , dokuz , chaylack , iklima =) , sudem , EvaLongoria ..
jet-lee,ehlocan,duyki,dml çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
jet-lee,ehlocan,duyki,dml, summer__17 çalışmalarınız çok güzel olmuş
ellerinize sağlık
dml,chaylack,ehlocan,duyki,jet-lee,summer___17çalışmalarınız çok güzel..elinize sağlık=)
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Sağolun
dml ehlocan Jet-Lee summer_17 emoss hewal ikizlerbur chaylack Hatiies ve benhermi elinize emeğinize sağlık arkadşalr
yaprak.dökümü
20-08-07, 14:51
benhermi,iklima,şevvalce yorumlarınız için teşekkür ederim.
emeği geçen herkesin eline sağlık.
Eklenen çalışmalar yine birbirinden güzel tek tek repleri verdim toğlu teşekkürü burdan edeyim :)
ikizlerbur on eklediğin avatarlarda kullanmış olduğun çerçeveleri nasıl temine debilirim farklı çerçeveler gördüm içinde :)
duygucum son resimler içinde saol..
başlık altında koyman çok iyi olmuş...
yorumun için çok saol canım...:img-in_lo
başlık yazarsam ulaşması daha kolay olur diye düşündüm... işe yaramasına yani eyenmene sevindim.. :)
dml ehlocan Jet-Lee summer_17 emoss hewal ikizlerbur chaylack Hatiies ve benhermi elinize emeğinize sağlık arkadşalr
yorumun için çok saol canım...
benhermi gözlüklü halinide eklermisin diyecektim eklemişsin bile çok sağolasın :)
yaprak.dökümü
20-08-07, 17:24
benhermi resimler için çok çok teşekkürler
duyki,dokuz,hewal,ikizlerbur,jet_lee,sarıseren,Rox elanne,iklima,emosss,dml,chaylack,hatiies,evalongo ria,summer__17.....
emeği geçen herkesin eline sağlık
benhermi resimler için çok teşekkürler:happy0064
Roxelanne,ehlocan,summer__17,emosss,ikizlerbur çalışmalarınız süper ellerinize sağlık:good:
Eklenen bütün replikler için teşekkürler. Acaba bugünkü bölümde Kadir'in mektuba yazdıklarını da ekleyebilir misiniz?
Yorumlarunuz içun çokk teseccür ederum arkadaslarum:img-blush Begendugunuze cercekten cok sevindum:img-yes:
Sizlerunde ellerinuze emeginuze sagluk hepinizun calismalaru okadar cüzelki hepsinu bilgisayaruma kaydettum:good: ve Benhermicum resumler icin de çokk sagol canum:img-wink:
aranıza yorumlarımla çok fazla katılamıyorum ama Duygu'ma eklediği resimler için teşekkür edemeden duramadım...o harikulade sahneleri senin sayende bir kez daha izlemek keyfini yaşıyoruz...
ellerine,,,emeğine sağlık cnmmmm...:img-in_lo
benhermi gözlüklü halinide eklermisin diyecektim eklemişsin bile çok sağolasın :)
:) beyenmene sevindim canım... :img-in_lo
benhermi resimler için çok çok teşekkürler...
benhermi resimler için çok teşekkürler
beyenmene çok sevindim canım...:happy0064
ve Benhermicum resumler icin de çokk sagol canum:img-wink:
deee beyenmene cok sevindum :happy0064
aranıza yorumlarımla çok fazla katılamıyorum ama Duygu'ma eklediği resimler için teşekkür edemeden duramadım...o harikulade sahneleri senin sayende bir kez daha izlemek keyfini yaşıyoruz...
ellerine,,,emeğine sağlık cnmmmm...:img-in_lo
canııııııım çok saol...:img-in_lo:img-in_lo birazcık yardımcı olabiliyorsam benim için yeterli....:img-blush yorumun için tekrar çok saol canım...:img-in_lo
damlacım çalışmalar harika her zamanki gibi
ehlocan imzan çok güzel,ellerine sağlık adaşım=):)
sarıseren kadir avatarları çok hoş
duyki imzaların çok güzel olmuş cnm
kübracım imza ve avatarların çok güzel bence,kendine haksuzluk etma uşağum:)
veee duygucum ellerine,emeklerine sağlık cnm,tüm resimler için sonsuz teşekkür ederim sana,hepsi birbirinden güzeller:)
duyki imzalar çok güzel olmuş:good:
şevvalce beğendiğine sevindim:img-wink:
veee duygucum ellerine,emeklerine sağlık cnm,tüm resimler için sonsuz teşekkür ederim sana,hepsi birbirinden güzeller:)
çok saol canım... beyenmene çok sevindim... :):)
ve tabiki...
ehlocan eklediğin nejat işler imzası için çok teşekkürler... gözlüklü halleri süper.. :)
kübra'mmm avataların ve imzan süperler... :happy0064 ellerine sağlık canım... ayrıca formdan mı düşmüşsün... yani ben öyle birşey farketmedim de :)
duyki imzaların süperler canım ellerine sağlık... her sahneden imza yapışın süper....:happy0064
sarıseren kadir ve gözlükleri... :) muhteşem ikili yani.. :) ellerine sağlık canım çok güzel...
dml canım çalışmalar her zamanki gibi süperler ellerine sağlık...:happy0064
emosss süper mektubun süper repliği için çok teşekkürler... zaten aramızda onu ezberlemeyen yoktur sanırım...:img-blush(varsa da yakında eminim kalmaz...:img-wink:)
saolun personel,iyi dileklerinizi aynen geri ileteyrum sizlere :)
ustaa,senden bi maruzatım olmuştu hatırladın mı??
sarıseren kadir'in gözlüklü hallernde imza ve avatarlar için çok saol,harika olmuş
burçincim avatarlar ve imzan şahane olmuş cnm,ellerinize sağlık
bu arada eminecim o güzel,bizleri en derinden etkileyen kadir'in mektubunu eklediğin için çok saol cnm,o mektup benim de masaüstümdedir ve her an okuyorum nerdeyse,içim cız ediyo valla:img-in_lo
ekin-yeldaa
21-08-07, 16:18
ya şu kadirin dediği vardıya bu bölümde gözlerinde kaybolmak yerine yokluğunda kaybolduk gibi bişey dedi onu tam yazar mısın :)?
duyki,seren,burçin,kaptantüm çalışmalrınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık=)
damla ve hatiiesçalışmalrınız yeni gördüm...hepsi çok güzeller..
ayrıca duygucumkadirin gözlüklü fotografları ve tabi diğer tüm fotograflar için ne kadar teşekkür etsem az=)
ikizlerbur
21-08-07, 16:37
Gözlerindeki karadenizde boğulmak istiyodum olmadı... bize düşen gölzerinde deil yokluğunda kaybulmakmış...:icon_sorr
iklima,şevvalce,benhermi yorumlarınız için çok teşekkürler,beğendiğinize sevindim:img-wink:
duyki imzalar çok güzel olmuş:good:
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar Bana Duygu diyebilirsiniz
Damla emoss sizin de elinize sağlık
arkadaşlar tek tek sayamıcam çalışma yapan arkadaşlara herkese teşekkürler imzalar ve avatarlar gerçekten çok güzel olmuşlar:):img-wink:
eminecim ve duygu son çalışmalarınız çok güzel..
emine senin tahir ve kadirin konuştugu imzana;duygu senin de denizde kadirin otostop işareti yaptıgı imzana bayıldım:D
iklima avatarlar çok güzel:img-wink:
emosss, duyki, iklima=), sarıseren çalışmalarınız harika süpersiniz valla hangisini kullanacağımı şaşırdım:img-icecr
duyki,emine,cansın,damla ve burçin ellerinize sağlık sevgili personellerim,imzalar,avatarlar ve gif şahaneler,hepsi çok güzel:)
eminecim ve duygucum özellikle imzalarınıza bayıldım valla ben de şaşırdım hangisini kullanacağımı,karar veremio insan:):img-blush
Son 5 sayfa için;)
sarıseren, ikizlerbur, cansın, hewal, ehlocan, kübra, Jet-Lee, summer_17, dokuz, sudem ve duygu(duyki). İmza-avatarlar harika, ellerinize sağlık.
Damla imza, avatar ve özel çalışmaların çok güzel olmuş.
Emine'cim, özellikle imzalar harika ve ayrıca wallpaper'da öyle. Çok teşekkürler.
Evalongoria; imzalar ve özel çalışmaların için çok sağol. Ellerine sağlık.
chaylack ve Hatiies; sizlerede özel çalışmalarınız için çok teşekkürler.
Ve son olarak tabiki bölüm resimlerinı bıkmadan usanmadan ekleyen duygu'cum. Sanada çok çok teşekkürler..
Ayrıca sevgili Freddy'e de..;)
Unuttuğum ya da unutmadığım tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizlerde olmasanız!..:img-yes:
damlacım yeni imzalar harika,hastanedeki görüntülerden oluşan imzalar çok hoş olmuş:):img-wink::good:
tugchemre bugünkü bölümden gifler muhteşem,ben de dayanamayıp kullandım hemen:):img-blushellerine sağlık:img-wink:
Çalışmaların hepsi mi güzel olur. Ellerinize sağlık.
Ben de bir şeyler yapmak istiyorum ama son iki bölümün resimleri yok. benhermi'yi bekliyoruz efendim. :img-blush
beyaz gelincik_
22-08-07, 16:28
Ben pek fazla uğramasamda bugün yorum yapmak istedim..
Bütün çalışmalar harikaa çalışma yapan tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlık..
tugcemre arkadaşım yaptığın çalışmalar çok güzel ellerine sağlık senden bi ricam olcaktı bugünkü bölümdeki kadirin kareli gömlekli haliyle bi imza yapabilirmisin..
birkaç gün teşekkür etmemişim yine harikalar yaratmışsınız..:happy0064:happy0064 tüm emeği geçenlere teker teker teşekkürler arkadaşlar....:img-in_lo
hepinizin ellerine emeğine sağlık..
sudem resim eklemeye birkaç gün ara vermiştim... baya bir resmi bir anda eklemiştim de... artık bu akşam eklemeye devam ederim... ama 13. bölümde kalmıştım ama artık daha sonra devam ederim bu akşam 18. bölümden başlarım resim eklemeye... :)
tugcemre arkadaşım yaptığın çalışmalar çok güzel ellerine sağlık senden bi ricam olcaktı bugünkü bölümdeki kadirin kareli gömlekli haliyle bi imza yapabilirmisin..
öncelikle saolun yorumlar için bana tuğçe derseniz sevinirim
imzaya gelince gif için resimleri tv kartımla çektim bendede kadirin o resimleri yok eğer resim ekleyen arkadaşlar koyarsa seve seve yaparım bazı arkadaşlar kadirin gülbeyazın omzuna elini attığı sahneden gif yapmamı istemiş tam o sahnede tv kartım bozuldu resim çekmedi elimde resim olmadığından gif yapamam
tamam tuğçecim de ben koymayı bilmiyorum.ilgilenen olursa sevnirim:icon_whis
tuğçe,emine,damla,kübra,burçin çalışmalarınız çok güzel olmuş..
tuğçe gifler süper=)
eminecim ve duygu son çalışmalarınız çok güzel..
emine senin tahir ve kadirin konuştugu imzana;duygu senin de denizde kadirin otostop işareti yaptıgı imzana bayıldım:D
emosss, duyki, iklima=), sarıseren çalışmalarınız harika süpersiniz valla hangisini kullanacağımı şaşırdım:img-icecr
duyki,emine,cansın,damla ve burçin ellerinize sağlık sevgili personellerim,imzalar,avatarlar ve gif şahaneler,hepsi çok güzel:)
eminecim ve duygucum özellikle imzalarınıza bayıldım valla ben de şaşırdım hangisini kullanacağımı,karar veremio insan:):img-blush
Son 5 sayfa için;)
sarıseren, ikizlerbur, cansın, hewal, ehlocan, kübra, Jet-Lee, summer_17, dokuz, sudem ve duygu(duyki). İmza-avatarlar harika, ellerinize sağlık.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
emoss iklima=) Damla ikizlerbur tugchemre Roxelanne elinize sağlık arkadaşlar Müthiş çalışmalar yapmışsınız yine
ikizlerburc kaptan ve diğerleri(isimleri birtürlü hatırlayamdım kusura bakmayın da)çalışmalar süper..
ey porsenel kadirin kareli gömlekli resimlerini bekliyrumm:icon_whis
yorumlar için çok teşkkürler=)
sayosh sen de mi benim gibisin;)ben de kareli gömlekli,mavi gömlekli ve gözlüklü halini çok seviyorum=)
damla damla=)
ne güzel bi çalışma olmuş son eklediğin..bayıldım=)
emine,burçin ,kübra ve damla son çalışmalarınız da yine çok güzel,ellerinize sağlık:img-wink::good:
dml,ikizler burc ve daha aklıma gtiremediğim tüm arkadaşlara tşkler. çalışmalar çok güzel
dml,ikizlerbur,tugchemre,emosss,Roxelanne(unuttuğu m kişiler varsa özür dilerim) çalışmalarınız çok güzel:good:
Ellerinize sağlık:img-wink:
tugchemre yaptığın gifler süperler... :happy0064 emeğine sağık.. çok saol...:img-yes:
damla'cım eklediğin imzalar avatarlar... hepsi birbirinden güzeller... çok saol canım.... ellerine sağlık...
ustam imza süper olmuş.. çok merak ettim son hesaba göre tam olarak kaç kişiyiz acaba...? (bu arada ustam bana da bir ara listeyi ulaştırır mısın...? aladın sen onu:img-wink:)
ikizlerbur resimlere teşekkürün için çok saol...:img-in_lo imza ve avataların çok güzel olmuşlar canım.. ellerine sağlık..
emine'cim yine harikalar yaratmışsın...:img-in_lo imzalar için çok saol....
ve tabii....
sarıseren resimlere yorumun için çok saol canım....:img-in_lo
duygucum(benhermi)sana da bölüm resimleri için kocaman bi alkış:happy0064ve tşk:img-wink:
Teşekkür listesinin kabarık olması ne kadar güzel:happy0064
benhermicim büyük bir sabırla o güzel bölüm resimlerini eklediğin, eklemekte olduğun ve ekleyeceğini bildiğim için çok teşekkür ederim canım...
ikizlerbur, tugcemre, emossscum, Roxelanne eklediğiniz birbirinden güzel avatar ve imzalar için,
okunduğunda diziyi izlemiş kadar olduğum bölüm yorumlarıyla katılan herkese (ama sevvalcecim sana ozellikle yazmazsam olmazdı.. uzun ve güzel yorumların için) çok teşekkürler...
ve Kazım Koyuncu sayfasını canlı tutan herkese ayrı ayrı teşekkürler...
ayrıca çalışmalarıma yorum yapan sevgili duyki, iklima, şevvalce, sayosh, sarıseren ve benhermiye de çok teşekkür ederim...
burçincim imza ve avatarların çok güzel olmuş ellerine ellerine sağlık cnm:)
damlacım son çalışmaların da harika yine,üzerindeki yazılar da çok güzeller,ellerine sağlık arkadaşım:)ayrıca teşekkürlerin içinde çok teşekkür ederim cnm:):img-blush
duygucum eklediğin bütün birbirinden güzel bölüm resimleri için çok çok teşekkür ederim,gülbeyaz arşivime çok büyük katkıları oluyo gerçekten,emeklerine sağlık cnm:good::img-wink::)
ikizlerbur
23-08-07, 12:59
şevvalce,dml,benhermi,sarıseren,sayosh ve sayamadığım dier arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler...
ayrıca dml,tugchemre,emoss,Roxelanne ve yine ismini sayamadığım çalışma yapan dier arkadaşlar ellerinize sağlık herşey harika:img-wink:
Tuğçe'cim; nikah masası sahnesinden gifler harika olmuş, ellerine sağlık..
Emine'cim; imzaların herzamanki gibi yine şahane olmuş..
ikizlerbur ve damla; imza-avatarlar için çok teşekkürler, hepsi birbirinden güzel, ellerinize sağlık.
Bölüm resimleri için; sevgili duygu'ya ve replikler için de yaprak.dökümüne çok teşekkürler. Elleriniz dert görmesin :img-grin2
beyaz gelincik_
23-08-07, 16:17
Benhermi Giflerin çok güzell olmuş..
İkizlerbur çalışmaların çok güzelll olmuş..
Ellerinize emeklerinize sağlık..
duygucum gifler süper eline sağlık cnm, çok gzl sahneleri yakalamışsın..
burçin seninde çalışmaların çok güzel eline sağlık cnm..
duygu çok güzel olmuş valla gifler.hele de piyano sahnesi:happy0064kullanıyorum
benhermi gifler harika olmuş:good:
wrat avatarlar çok güzel:img-wink:
beyaz gelincik_
23-08-07, 16:39
Wrat avatarların çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
sayosh ; dml ; şevvalce ; G_didem
resimler için yaptığınız güzel yorumlar için sonsuz teşekkürler...:happy0064
beyaz gelincik_ ; emosss ; sayosh ; sarıseren
gifleri beyendiğinize çok sevindim...:img-in_lo yorumlar içi çok teşekkürler...:happy0064
ayrıca wrat avatarlar için çok teşekkürler... çok güzel olmuşlar.. ellerine sağlık...
duygucum gifler şahane gerçekten,emeğine sağlık cnm:):good:
wrat avatarlar güzel olmuş,ellerine sağlık:good:
kışgüneşiyimben
23-08-07, 19:21
duygucum gerçekten çalışmalrın süper aslında ben de gülbeyazı hiç kaçırmayan ve seyreden birisiyim ama foruma hiç ugramamıştım
Duygu(duyki); imzaların bu kadar güzel olmak zorunda mı?:img-in_lo Son eklediğin imzaların hepsi birbirinden harika, ellerine sağlık...
Ve bi diğer Duygu'muz(benhermi); gifler şahane olmuş, özellikle Kadir'in piyano başındaki hallerinden olan gif!. Süperler, ellerine sağlık..
wrat; Kadir avatarları çok hoş, teşekkür ederiz...;)
duyki imzalar süper,ellerine sağlık:good::img-wink::)
burçin giflerin ,wrat avatarların duygu seninde imzaların çok güzel olmuş elinize sağlık...
burçin,duyguX2 ve wrat dördünüzün de çalışmaları mükemmel olmuş..duygu izninle kullandım bi tane avatarı hemen=)
duyki olan duygu=) kadirin seni seviyorum gülbeyaz diye bağırdığı sahnedeki imzan süper olmuş ayrıca.
hepinize çok teşekkürler..
benhermi olan duygu=)sana da tüm çalışmaların ve eklediğin fotograflar için teşekkür ediyorum..
ve repliklerle çalışmalarla yorumlarla başlıga katkıda bulunan herkese çooo...ooook teşekkürler..
yorumlarınız için çok teşekkürler
beğenmenize sevindim..
duyki imzalar; ikizlerbur gifler için çok teşekkürler
ellerinize sağlık...
benhermi yaptığın gifler için seçtiğin sahneler çok güzel,
özellikle kullandığın gifi çok beğendim..
Duygu(duyki); imzaların bu kadar güzel olmak zorunda mı?:img-in_lo Son eklediğin imzaların hepsi birbirinden harika, ellerine sağlık...
Sağol canım o senin güzel düşüncen teşekkürler
duyki imzalar süper,ellerine sağlık:good::img-wink::)
teşekkür ederim
burçin giflerin ,wrat avatarların duygu seninde imzaların çok güzel olmuş elinize sağlık...
teşekkür ederim
duyki olan duygu=) kadirin seni seviyorum gülbeyaz diye bağırdığı sahnedeki imzan süper olmuş ayrıca.
hepinize çok teşekkürler..
Çok teşekkürler
duyki imzalar; ikizlerbur gifler için çok teşekkürler
ellerinize sağlık...
çok teşekkürler
Damla ikizlerbur(Burçin sanırım) Duygu wrat sizin de elinize sağlık arkadaşlar
ekin-yeldaa
24-08-07, 09:37
avatar ve imzalar için benhermi,duyki,wrat,ikizlerbur teşekkürler..ellerinize sağlıık....
resimler için ayrıca teşekkürler benhermi :good:
yaprak.dökümü
24-08-07, 10:10
benhermi resimler için ve gifler için çok teşekkürler.
wrat,duyki,ikizlerbur,roxelanne imza ve avatarlar için çok teşekkürler.
duygucum gifler şahane gerçekten,emeğine sağlık cnm:):good:
çok saol canım beyenmene çok sevindim...
duygucum gerçekten çalışmalrın süper aslında ben de gülbeyazı hiç kaçırmayan ve seyreden birisiyim ama foruma hiç ugramamıştım
tuğba'cım duygu diye bana seslendin sanırım... :) çok saol canım...
Ve bi diğer Duygu'muz(benhermi); gifler şahane olmuş, özellikle Kadir'in piyano başındaki hallerinden olan gif!. Süperler, ellerine sağlık..
çok saol canım yorumun için... beyenmene çok sevindim....
burçin,duyguX2 ve wrat dördünüzün de çalışmaları mükemmel olmuş..duygu izninle kullandım bi tane avatarı hemen=)
benhermi olan duygu=)sana da tüm çalışmaların ve eklediğin fotograflar için teşekkür ediyorum..
hem resimlere hem de giflere yaptığın yorumlar için çok teşekkürler canım....:happy0064
benhermi yaptığın gifler için seçtiğin sahneler çok güzel,
özellikle kullandığın gifi çok beğendim..
çok saol gerçekten...:img-in_lo bu son zamanlarda bayaa hüzünlü sahne izlemiştik ben de komik sahnelerden gif yapayim dedim...:img-wink:
Damla ikizlerbur(Burçin sanırım) Duygu wrat sizin de elinize sağlık arkadaşlar
çok saol canım...:img-in_lo
avatar ve imzalar için benhermi,duyki,wrat,ikizlerbur teşekkürler..ellerinize sağlıık....
resimler için ayrıca teşekkürler benhermi :good:
çok saol canım.. hem resimlere hem de giflere yaptığın yorum için...
benhermi resimler için ve gifler için çok teşekkürler.
resimlere ve giflere yaptığın yorumlar için çok saol canım...
ikizlerburc arkadaşım valla bi gifini kullanmayı çok istedim ama boyutu büyükmüş:icon_sorr
bütün arkadaşların emeğine sağlık
ve tabiiki
duygu eklediğin birbirinden güzel 6 imza için çok teşekkürler.... dediğim gibi hepsi birbirinden güzeller...
ikizlerbur süper öpücük sahnesindenn eklediğin gifler için çok teşekkürler... süper olmuşlar...
beyaz gelincik_
24-08-07, 14:44
Duygu ablacım imzaların çok güzel olmuş.ellerine emeğine sağlık..
İkizlerbur çalışmaların çok güzell olmuş..emeğine sağlık..
çok teşekkürler
wrat,duyki,ikizlerbur,roxelanne imza ve avatarlar için çok teşekkürler.
çok teşekkürler
ve tabiiki
duygu eklediğin birbirinden güzel 6 imza için çok teşekkürler.... dediğim gibi hepsi birbirinden güzeller...
Teşekkürler canım Senin de eline sağlık Resimler çok güzel
Duygu ablacım imzaların çok güzel olmuş.ellerine emeğine sağlık..
Sağol Yaseminciğim Nerelerdesin sen Göremiyoruz Özgenin başlığında
emoss birbirinden güzel imzaların için çok teşekkürler Eline sağlık
duygu'cum yorumun için çok saol... son eklediğin imzalar da çok güzeller.. ellerine sağlık cnaım...
emine'cim imzaların hepsi süperler...her biri için teker teker teşekkürler... ellerine sağlık...
duyki ve eminecim imzalarınızın hepsi şahane,ellerinize,kollarınıza sağlık:):good:
saolun kızlar beğendiğinize sevindim
iklima gifler güzel olmuş,emeğine sağlık :good::img-wink::)
deniz yıldızı personelleri dur durak bilmiyo valla,maşallah bize:)
duygu,emosss imzalar harika:good:
iklima,ikizlerbur gifler çok güzel olmuş:img-wink:
duygu,emosss imzalar harika:good:
iklima,ikizlerbur gifler çok güzel olmuş:img-wink:
teşekkürler canım ...
duyki imzaların herzamaki gibi çok güzel canım..
cansın seninde giflerin çok güzel olmuş.. ama hızlarını yavaşlatsan daha iyi olur bence..
çok teşekkürler canım...
beyaz gelincik_
24-08-07, 18:25
Duygu ablacım,Emine,İklima,Dml çalışmalarınız çok güzelll olmuş..
ellerinize emeğinize sağlık..
duygu ve damla imzalarınız çok güzel olmuş,ellerinize sağlık:good:
duygucum resimler için çok saol cnm,emeklerine sağlık:):img-wink:
yaprak dökümü replikler için de çok çok teşekkürler...
tüm çalışma yapan arkadaşlara teşekkürler hepsi birbirinden güzel olmuş ayrıca resimler içinde çok teşekkürler resim ekleyen çalışma yapan herksesin emeğine sağlık:img-wink:
yaprak.dökümü
24-08-07, 20:12
duygu ve damla imzalarınız çok güzel olmuş,ellerinize sağlık:good:
duygucum resimler için çok saol cnm,emeklerine sağlık:):img-wink:
yaprak dökümü replikler için de çok çok teşekkürler...
şevvalce
yorumun için teşekkür ederim.:)
duygucum resimler için çok teşekkürler..
ayrıca yaprak.dökümü arkadaşım eklediğin bütün replikler için çok teşekkürler...
yaprak.dökümü
24-08-07, 20:23
ayrıca yaprak.dökümü arkadaşım eklediğin bütün replikler için çok teşekkürler...
saol canım.teşekkür ederim.:)
seninde ellerine sağlık çalışmaların çok güzel olmuş.:good:
evet yaprak.dökümü tüm replikler şahane, eklediklerin hele çok çok güzel çok sağol...
veee benhermicim ben sana artık izninle kurtarıcı melek demeye başlayacağım:img-yes: Bu kadar zaman ayırıyorsun (ki ben bazen iki-üç mesaj art arda atarken replik eklerken falan vazgeçiyorum 150 saniye bekleyemiyorum) birbirinden güzel resimler ekliyorsun...
Gerçekten çok çok teşekkürler canım (rep de ekleyemiyorum sana fark etmeden üst üste sana ekliyormuşum, biraz başkalarına dağıt da ekle diye uyari çıkıyor bazen bilesin :img-hyste
duygu ve damla son çalışmlarınız çok güzeller..
ayrıca ilk giflerim için yorum yapan herkese teşekkürler..
eminecim aynısını duygu da söyledi ama şimdi onları yavşlatmamçok zor olur..artık bundan sonrakiileri öyle yaparım=)sağol yorumun için..ilk giflerim kusura bakmayın=)
cansın avatarlar da çok güzel olmuş,ellerine sağlık :img-wink::good::)
duygucum tekrar tüm eklediğin resimler için çok çok çok teşekkür ederim,emeğine sağlık cnm:):good:
duygu ve damla son çalışmlarınız çok güzeller..
ayrıca ilk giflerim için yorum yapan herkese teşekkürler..
eminecim aynısını duygu da söyledi ama şimdi onları yavşlatmamçok zor olur..artık bundan sonrakiileri öyle yaparım=)sağol yorumun için..ilk giflerim kusura bakmayın=)
yok canım ne kusuru..benimki öneri sadece..
ilk defa yapmana rağmen çok güzeller hepsi..
damlacım imza ve avatarın çok güzel olmuş,eline sağlık..
damla çok güzel yapmışsın yine imza ve avatarı,ellerine sağlık cnm,o sahne çok komikti gerçekten yaa,şimdi görünce yine gülmekten kendimi alamadım:)
duygucum resimler için çok saol cnm,emeklerine sağlık
çok saol canım... işinize yarıyorsa ne mutlu bana....:happy0064:happy0064
yorumun için çok saol canım...:img-in_lo
veee benhermicim ben sana artık izninle kurtarıcı melek demeye başlayacağım:img-yes: Bu kadar zaman ayırıyorsun (ki ben bazen iki-üç mesaj art arda atarken replik eklerken falan vazgeçiyorum 150 saniye bekleyemiyorum) birbirinden güzel resimler ekliyorsun...
Gerçekten çok çok teşekkürler canım (rep de ekleyemiyorum sana fark etmeden üst üste sana ekliyormuşum, biraz başkalarına dağıt da ekle diye uyari çıkıyor bazen bilesin
çok saol canım... gülbeyaz gibi bizim efsane dizimiz olan bir dizinin her sahnesinden foto eklemeye çalışıyorum... zaten olmaması haksızlık olur... zaten sizler o kadar güzel çalışma yapıyorsunuz ki o resimlerle ekledikçe ekleyesim geliyor... (zaten resim eklemekten çalışma yapmaya fırsatım bile olmuyor... :) ) yorumun için tekrar teşekkürler canım (ve bütün replerin için de:img-in_lo)
duygucum tekrar tüm eklediğin resimler için çok çok çok teşekkür ederim,emeğine sağlık cnm
tekrar yorumun için çok saol canım... çoook teşekkürler....:img-in_lo
şimdi de benim teşekkürlerime gelelim...
cansın'cım zaten söylemiştim ama bir de buradan yazayım... giflerin çok güzeller sadece biraz yavaş olsalardı daha güzel olurdu ama ikincisinde yaparsın artık... ayrıca sen söylemeseydin ilk giflerin olduğunu anlamazdık bile... :) tabii daha sonra eklediğin avatarların da çok güzeller...
duygu'cum imzların yine çok güzeller...:happy0064 ellerine sağlık....
damla'cım imzaların ve avatarın çok güzel olmuşlar...:happy0064 ellerine sağlık canım (seçtiğin sahneler süperler zaten....:img-wink:)
beyaz gelincik_
25-08-07, 14:00
İklima,Damla çalışmaların çok güzelll olmuş..
ellerinize emeğinize sağlık..
duyki(duyguydu sanırım),dml imzalar çok güzel:good:
iklima avatarlar harika:good:
benhermi resimler için çok saol:happy0064
ellerinize sağlık...
beyaz gelincik_
25-08-07, 17:41
Roxelanne gif çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
Duygoş çalışmaların çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
Roxelanne gif çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
çok saol canım :)
roxelanne gif çok güzel:good:
duygoş gifler ve imza harika:good:
kübra ve duygoş çalışmalar çok güzel,ellerinize sağlık..
duygoş ve kübracım çalışmalarınız çok güzeller,ellerinize sağlık:good::)
yorumlarınız için çok teşekkür ederim..bir sürü alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzdenteker teker teşekkür edemedim=)
duygoş,kübra ve damla çalışmalarınız çok güzeller..ellerinize sağlık..
ustaa gif süper olmuş... :) elerine sağlık...:)
duygoş gifler ve imza çok güzeller... eline sağlık... :)
beyaz gelincik_
25-08-07, 22:53
Roxelanne imzan çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
kaptan imza da sahne de süper=)eline sağlık..
duygu yorulmuyosun valla=)teşekkürler her şey için=)video da çok güzel..malum sitedeki..
hatiies çalışman çok güzel olmuş=)ismini bilmiyorum o yüzden =)
hatice cim çalışman çok hoş olmuş,emeğine sağlık:img-wink::good::)
ustacım imza süper olmuş... :)
cansın çok saol... :) eee ilk yayınlandığında sadece izlemiştim gülbeyaz ı bu sefer boş durmamak lazım.. :)
hatiies çalışman çok güzel olmuş canım... ellerie sağlık... :)
ve tabii damlacım....
senaryo süper olmuş... yeni bölüm izliyormuş gibi hissettim kendimi... bölümlerde devamını izliyemedik ama tekrar bitimi senin senaryon bayaa bir yardımımıza koşacak sanırım... :) tekrar çok çok saol.... emeğine (ve tabii ilhamına :) ) sağlık canım....
efran_albatros
26-08-07, 13:48
çok güzel olmuş dml tek kelimeyle.ben çok beğendim.ve çok duygulandım.keşke bu kadar erken bitmeseydi dizi.
damla senaryo müthiş..yani izler gibi oldum sanki..çok çok ama çoook güzel olmuş=)devamını da bekleriz;)
ikizlerbur
26-08-07, 14:31
damla harikasın canım hiç durma devam et bu senaryo için her türlü yardıma hazırım:)
çok güsel olmuş hepsi gözümde canlandı harika çok güsel devam:good::good: devam:happy0064:happy0064
duygu yorulmuyosun valla=)teşekkürler her şey için=)video da çok güzel..malum sitedeki..
duygoş gifler ve imza çok güzeller... eline sağlık... :)
Cnm devamı gelcek resim bulursam :)
beğenmene de sevindim cnm :)
Yorumlar için çok teşekkür ederim benhermicim, sevgili iklima, emosss, efran_albartos ve ikizlerbur...
Devamı var aslında ama yavaş yavaş ekleyeyim diyorum, gerçi muhtemelen dayanamayıp bugün içinde elimdekilerin hepsini eklicem ya neyse :icon_whis
edit:
repleri şu an gördüm de:img-blush
benhermi, şevvalce ve iklima... repler için de ayrıca teşekkür ederim, orada yazdıklarınız için de..
yorumlarınız böyle oldukça sanırım bitiremeyeceğim senaryoyu...
birkaç bölüm daha ekliyorum şimdi
Cnm devamı gelcek resim bulursam :)
beğenmene de sevindim cnm :)
sanırım bi yanlış anlaşılma oldu=)o yorumumdaki duygu benhermi olan duyguydu=)
senin çalışmalarına da ayrıca yorum yapmıştım zaten=)tekrar eline sağlık..
asıl biz teşekkür ederiz damlacım=)sayende ileriki bölümlerde neler olabilieceğini görüyouz..izler gibi oluyorum ben=)
hatice cim çalışman çok hoş olmuş,emeğine sağlık:img-wink::good::)
cansın çok saol... :) eee ilk yayınlandığında sadece izlemiştim gülbeyaz ı bu sefer boş durmamak lazım.. :)
hatiies çalışman çok güzel olmuş canım... ellerie sağlık... :)
ve tabii damlacım....
senaryo süper olmuş... yeni bölüm izliyormuş gibi hissettim kendimi... bölümlerde devamını izliyemedik ama tekrar bitimi senin senaryon bayaa bir yardımımıza koşacak sanırım... :) tekrar çok çok saol.... emeğine (ve tabii ilhamına :) ) sağlık canım....
Çok teseccür ederum arcadaslar:img-blush Begenmenuze çok sevindum!:img-wink:
senaryolar başlığını açtığınız için çok teşekkürler gerçekten izlemiş kadar oldum devamını bekliyorum valla heyecan yaptım valla meraklandım saniye gibi:)
Damla'cığım senaryo çok güzel devamını bekliyoruz :)
valla ben yine tek tek isim vermiyim çalışmalarınızın hepsi çok şahane olmuş ayrıca benhermi 20. bölümde ki sarıldıkları sahnenin videosunu eklemişsin çok teşekkürler o ved iğer videolar için herkesin emeğine sağlık:):img-wink:
valla ben yine tek tek isim vermiyim çalışmalarınızın hepsi çok şahane olmuş ayrıca benhermi 20. bölümde ki sarıldıkları sahnenin videosunu eklemişsin çok teşekkürler o ved iğer videolar için herkesin emeğine sağlık:):img-wink:
Canim nereden indirebilirim o videoyu? Yani hangi konuya ekledi benhermi? :icon_whis
Canim nereden indirebilirim o videoyu? Yani hangi konuya ekledi benhermi? :icon_whis
malum sitede..benhermi diye arama yap..onun sayfasına girince bulabilirsin..
malum sitede..benhermi diye arama yap..onun sayfasına girince bulabilirsin..
Ya bulamiyorum yaa:img-blush cnm Linki buraya koyabilirmisin bi zahmet benim icin?:icon_sorr
damla bayıldım bu senaryoya en kısa zmanda yeni bölümlerni bekliyoruzz..
haticecim "benhermi gülbeyaz" diye arama yaparsan çıkar..
bu arada duygucum yeni giflerin süper ötesi olmuş cnm, eline sağlık..
ayrıca resimler içinde tekrar tekrar teşekkürler..
Roxelanne imzan çok güzell olmuş..ellerine emeğine sağlık..
roxelanne gif çok güzel:good:
kübra ve duygoş çalışmalar çok güzel,ellerinize sağlık..
duygoş ve kübracım çalışmalarınız çok güzeller,ellerinize sağlık:good::)
duygoş,kübra ve damla çalışmalarınız çok güzeller..ellerinize sağlık..
çoook teşekkürler... ustaam son gifler mükemmel ötesi ellerine sağlık.. (bikaç kişiye rep vermeden sana atamadım,telafi edicem :) )
damlacım muhteşem olmuş senaryon emeğine sağlık.. özellikle gülbeyazın çocukken kadiri keklediği yere koptum..
“Demiroğli bak bu evdeki amca çok şeker bir insandur.. Onun eriklerini alabiliruk..”
yorumun için çok saol canım... :img-in_lo:img-in_lo
ustaam son gifler mükemmel ötesi ellerine sağlık.. (bikaç kişiye rep vermeden sana atamadım,telafi edicem :) )
çok saol canım... beyenmen yeter... (ayrıca aramızda rep in lafı mı olur..:img-wink:)
duygucum gifler şahane,ellerine,emeklerine sağlık:):good:
haticecim "benhermi gülbeyaz" diye arama yaparsan çıkar..
Canim benim yardimci oldugun icin cok sagol! Ama bulmustum bile:img-blush
Bu arada Benhermicim yaptigin gifler harika yaa ve resimler icin de tskler:img-yes:
Veee Iklima, Emosss, Roxelanne, Duyki, Dml ve Duygos, yaptiginiz calismalar (avatarlar+gifler+imzalar) hepsi cokkk güzel olmus, bayildim!:good: Ellerinize, emeginize saglik canlarum:happy0064
benhermi gifler harika,resimler için çok teşekkürler:happy0064
dml imzalar çok güzel:good:
Eh tanıyorum tabi kendimi, gönderdim elimdeki tüm senaryoyu :icon_whis
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni.
Bu kez gönderdiğim bölümlerde yorumlarınızı özellikle merak ettiğim kısımlar var, beğendiğiniz kısımları ayrıca belirtirseniz yorumlarda çok çok sevinirim...
Yazdıkça ekleyeceğimden emin olabilirsiniz!
Sevgiler
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.