Tüm Versiyonu Göster : Turkcell Süper Lig
walla gerçekten kaliteli bi reklam olmuş bence şarkıyı tam uydurmuşlar görüntüler çok komik ben en çok adam %70 indirim tabelesını aztığındaki sahneye gülüdm gerçekten güzel bir reklam sizin düşünceleriniz nedir?
benim çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel bir reklam olmuş bende en çok çocuklar camı kırıpta camcının gool diye bağırmasında güldüm
şu ara en sevdiğim reklam:img-yes:
futbolu daha sevimli bi hale getirmişler:)
çok güzel bi reklam hele o sondaki camcını yüzü acayip komik geliyo bana
ayrıca o sonda ellerini açan bi futbolcu galiba varya
o camcının gençliği olabilir mi acaba:D:img-hyste:img-hyste:img-hyste
süper reklam
yalnız o vapura atlayan kadına çok kızdım
o yanlış örnek bu yüzden duyduğum kaç tane insan yaralandı veya öldü o örnek pek iyi olmamış
lykiadreamer
20-08-07, 00:07
hiiiiiiiiç bitmesin...;)
süper bi reklam
acaip eğlenceli:)
çocuklar camı kırıyorda camcı goool!! diye seviniyor ya en çok onu sevdim:):)
high_school_m
22-08-07, 12:20
acaip hoşuma gitti her verildiğinde mutlaka izliyom:) en çok en sonunda camcı gol diyo ya orda koptum ilk izlediğimde:img-hyste bide şu vapura atlayan kadının zafer sevinci falan:img-hyste
süper reklam yani:good:
süper bir reklam çok iyi düşünülmüş bir senaryo :) denk geldim mi hep izliyorum
güzel hazırlanmış bir reklam. çok beğendim.. vapura atlayan kadının sevinişi falan çok güzeldi. ama zaten bu son dönemlerdeki 2 vapur kazası yüzünden artık o vapurlu kısmı kesmişler,o kısım yayınlanmıyor.
Güzel reklam. Reklamın devamında kacan " gol " lere üzülen insan görüntüleri konabilir. Ayrıca herkes " gol " diye sevinirken yan hakemin kalkan ofsayt bayrağı olaya farklı bir boyuta taşıyabilir. Mesela nikah görüntülerinde kız erkeğin ayağınma basınca herkes GooooL diye bağırıyorya tam o esnada adamın biri salona girip " Durun siz evlenemezsiniz çünkü Kağan benim sevgilim. " demesi sonucu herkes ofsaytta kalabilir.
müziği de çok güzel insan yerinde duramıyor:cheer::cheer:
Reklam müziği çok güzel..Bir de Sütaş reklamı var müziği güzel olan..Ama reklamı son zamanlarda kesmişler..Rtükten uyarı geldiği izlenimine kapıldım..Vapura son anda atlayan kız kısmını kesmişler..
"atılacak her gol hepimizin olsun",güzel söz :happy0064
bu reklamda hayat bilgisinde oynayan pashan yılmazel oynuyordu ama sanırım çıktı. turkcell güzel reklamlar yapıyor ama bunu pek beğenmedim
Reklam çok güzel bende en çok camcıyı seviyorum
Ben de geçen seneki Paşhan reklamlarını sevmiodum
Yapmacık geliyodu bana
Ben de en çok camcıyı seviyorum.....Camcıların GOOOOL yapışı acayip..
Camlara Dikkaaaaatt!!!!
komik eğlendiren bi reklam olmuş bn çok beğendim arabaların yer için yaptıklları ve cam kırılma sahneleri çok güzel:happy0064
bu reklamın şarkısını nerden bulabiliriz çok hoşuma gidiyor
KeReMcEmİm
13-09-07, 11:22
süper bi reklam şarkıya bayıldım keşke bilgisayara indirebilip dinleyebilsem çok güzel
bnce spr reklammm Bn cok bgenıormm Sahsenn :)
ılk arbaa koyuslaraı cok komık :d
süper bi reklam yhaa çok tatlııı :)
immortalf1
11-10-07, 00:41
Güsel bi reklam bayaa güldürüo beni:):)
oldukça güzel bir reklam olmuş en beğendiğim reklamlardan bi tanesi
Bi ara sürekli ''Turkcell Süper Lig..Artık baslasınn'' diye mırıldanıyonudum :D Eski reklamı Paşhan Yılmazel oynuyodu o zmn..
blackeagle
30-10-07, 17:54
çok güzel bir reklam bn çok seviyorum hele müziğiyle birlikte tam süper olmuş:img-wink::img-wink::img-wink:
Yeni reklam mükemmel olmuş... Kimin fikriyse tebrikler...
güzel reklam hele bebeğin konuşturulması gayet başarılı olmuş.ama keşke hakan şükür, hasan şaş , roberto carlos'u falan da yapsalrdı.
sayfa yeni açılmışken hemen yazim..süper reklam olmuş..turkcell süper ligin reklamları hep böle güzel oluo zaten...
bebishim_f
14-01-08, 14:15
harika olmuş yha ben çok beğendim nası güzel yapmışlar öyle iyiki varsın futbol filan süper:good:
keremcemüke
14-01-08, 19:45
cok guzel yapmıslar en sevdıgım reklamlardn bırı
Eğlenceli ve değişik bir reklam olmuş.
Ben beğendim.
bence de çok değişik ve güzel olmuş.Hele o küçük çocuğunda şarkıyı söylemesi yok mu.gerçi söylemiyor ama söylüyormuş gibi çok tatlı:)
dilara-1905
04-10-08, 12:30
Süper reklam yaa bayılıyorum :)
Artık vermiyorlar verseler keşke yine kıpır kıpır neşelendiriyor insanı :)
turkcellin süper lig ile yaptığı her reklam ayrı bir güzel zaten
iyiki varsın futbol :img-in_lo
kimin fikriyse tebrik etmek lazım valla :img-wink:
eğlenceli ve güzel bir reklam :img-wink:
turkcellin süper lig ile yaptığı her reklam ayrı bir güzel zaten
iyiki varsın futbol :img-in_lo
kimin fikriyse tebrik etmek lazım valla :img-wink:
eğlenceli ve güzel bir reklam :img-wink:
katılıyorum
cok hos olmus
Ve evet iyiki varsın futboll:img-blush
futbol delisiyim bende
super bi reklam
cok cok beyendim
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.