Tüm Versiyonu Göster : Tatlı Bela Fadime (Arşiv 2)
DeLiiAsiik
25-02-08, 16:46
http://img177.imageshack.us/img177/1328/35725635il7.jpg (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/6818/89108992ty0.jpg (http://imageshack.us)+http://img177.imageshack.us/img177/5732/38891413ou1.jpg (http://imageshack.us)+http://img177.imageshack.us/img177/356/57208891sa0.jpg (http://imageshack.us)
slm arkadaşlar aylinim eline sağlık çalışmaların çok güzel:)
mehmetlover
26-02-08, 17:21
20. Bölüm Özeti
Vedat tesadüfen Müzeyyen ile Yiğit'in bir kafede buluştuğunu görür. Konuşmalarını duyamasa da ikisinin bir şeyler çevirdiğini anlar. Bu yeni haberi vermek için Fadime'yi arar. Fakat telefona Levent çıkınca ortalık karışır. Bu arada Temel Müzeyyen'in veraset davası açtığını öğrenir. Bunamadığını kanıtlamak için bütün doktor muayenelerini kabul eder. Müzeyyen babasını düşürdüğü bu kötü durumun bedelini ağır ödeyecektir. Köyde ise Nazife'nin evinin ışığını açık gören köylüler panikle eve baskın yaparlar. Levent'in telefonuna bilinmeyen numaradan rahatsız edici mesajlar gelir.Levent ile Fadime hergün kavga ediyordur. Levent herşeyi Vedat'ın yaptığını düşünür. İspatlayabilmek için savcılığa gidip telefonlarının dinlenmesini ister. Bu arada geceleri içki içmeye ve eve gelmemeye başlar. Gittiği bir barda başı belaya girer. Bu arada Fadime en başarılı televizyon yıldızı ödülünü kazandığını öğrenir. Bu güzel haberi annesiyle paylaşmak ister, fakat onu hiçbir yerde bulamaz.Nazife gitmiştir. Levent'in Vedat'tan şüphelendiğini öğrenen Yiğit yeni kötülükler peşindedir. Fadime'nin çok güzel geçmesini istediği ödül gecesinde olacakları kimse engelleyemeyecektir.
Kaynak Star TV
mehmetlover
26-02-08, 17:58
özeti okuyunca bütün hevesim kaçtı vallah a vedat niye fadimeyi aradı anlamadım yani levent i arasaymış keşke anlaşılan bu bölüm sinirlerimiz bozulacak ama neyseki temel dede öğreniyormuş kendisine yapılan oyunu o biraz içimi rahatlatı desem de hiç rahatlamadı vallah a leventin de içki içip eve gelmemesi beni çok endişelendirdi ve sinir eti açıkcası bu bölüm levent e çok kızacağım gibi görünüyor karısı hamile olan bir adamın içki içip eve gelmemesi ne demek ya yine ayrılık sinyalleri veriyorlar gibi geldi bana umarım vedat çok geçikmeden herşeyi anlatır da levent ve fadime ayrılmadan bu olay da tatlıya bağlanır senaristler her zaman yazıyorum gene de yazacağım ben kendi adıma fadime ile levent i ayrı görmek istemiyorum tv de yeterince bir ayrı bir barışık olan ve bir türlü kavuşamayan aşık var zaten bari bu dizi farklı olsun ne olur
slm arkadaşlar özet için tşkler cnm üff yaa hiç güzel bir bölüm izleyemeceğiz anlaşılan işler baya bir karışacak üfff fadimenin ve leventin arası bozuluyo yaa üff hep o yiğit ve kötü kadın müzeyyen yüzünden şu vedatda niye fadimeyi arıyo yaa leventi arasaydı yaa tühh yanlış anlaşılacak herşey karışıyo iicee inş... beklediğimiz gibi bir bölüm olmazz daha ii olurr :)
mehmetlover
27-02-08, 17:34
az önce fragamanı da izledim korkarım bu sefer bebek gerçekten gidiyor levent fadime de yanındayken kızgınlıkla arabayı deli gibi sürüyor kaza yapıyor sanırım umarım bir şey olmamıştır diyeceğim ama hiç umudum kalmadı vallah a moralim çok bozuldu
Ya ben bayılıyom bu diziye...Özellkle de Berk'e...Zaten ondan dolayı izliyorum chok sheker...:img-in_lo:img-in_lo Bu arada berivan_ canım merhaba...:happy0064:happy0064 Tanıdın beni dimi..:good:
Neyse ben burya üyeydiö önceden ama üye adımı unuttum...:img-in_lo tekrar üye oldum :happy0064:happy0064 neyse bu bölm de güsel olcak kesin...Zaten son 5 bölümdür isliyorum...:img-blush:icon_redf:icon_redf:icon_redf
Dilek,tanimami seni canim,pembe sitenin senaristlerinden biri:img-blush
Özeti ekliyen arkadasa cok tesekkurler ama bu necbicim bir özet yaw,okuyunca bölumu izlemek istegim kacti elimden:icon_sorr tek tesellim Muzeyen babasina actigi dava yuzunden anlasilan babasi ile arasi cok feci bozulucak ve umarim Temel dede önceleri söyledigi tehditi yerine getiripte neyi var neyi yoksa alir Muzeyen'in elinden:img-yes:
Ayrica Vedat'an suphelenin ve Vedat'in telefonunu bilem dinlemeye alan paranoyak Levent'e ise tuuu diyerekten kocamanda tesuflerimi iletiyorum...yaziklar olsun yani dinlemeden etmeden bir arkadasini onca suclamasi icin...gercekler ortaya ciktiginda bakalim Levent efendi nasil pismanlikla kavrulucak:img-yes:
Fragmani henuz göremedim ve izliyen arkaslardan biri Levent'in kaza yaptigini ve bebekin kesin gidicegi yorumunu okudum.Egerki bu dogru ise ozaman Levent dogmamis bebeginin katili olaraktan kendini asla affedemez tahminimce hemide Fadime'de onu affedermi iste onuda bilemiyorum...
Özetciye tesekkürler bayadir bende neden böyle kafamizi alak bulak eden özet yazmiyorlar diye düsünürken bir solukta okudugum özete bittim.
Fragmanida izledim ruhum tam karardi hatta bu hafta diziyi izlemek icimden gelmiyor..
Senaristlerden zaten büyük bir atak bekliyordum ve oldu.
Sanirsam son zamanlarin rekorunu kiracagiz bir bölümde gelen bebek ve giden bebek.
Levent karekteri kiskancliktan kendini asmis durumda nerde o sevecen güler yüzlü levent karekteri.
böyle icki icen geceleri eve gec gelen erkegi ben aninda kapi önüne koyarim bahanesi ne olursa olsun fadimenin yapmasi gerekende bu..(güzel gülsede yinede koyardim:img-hyste)
Fragmani izlerken en cok sevindigim nazifenin diziden cikmamis olmasi nazifesiz bu dizinin tadimi olur canummm..
Yani su yigit olayi cözülecek derken evlikliklerinden,bebeklerinden oluyorlar ama kizmiyorum bizler surda topu topu kac kisiyizki savundugumuz seye bakin ayrilmasin diyoruz asil reytingi alan sahneler acitasyon ayrilik sahneleri bizim gibi bir kac kisinin istegini göz önüne alacak deyiller ya..
Selenay ablam,dogru söyluyeni dokuz köyden kovarlar dememisler bosuna,demek ki bizim millet mutluluk degilde acitasyon istiyor,yani zaten dunyada mutsuzluk giderek cogaliyor,bari dizilerde mutluluk görseydik:img-yes:
Ilk basta cizilen Levent karakteri ve simdideki Levent karakteri arasinda acayip buyuk fark var.Nerde guleryuzlu ve kimseyi dogrulari ögrenmeden suclamiyan Levent ve simdiki paranoyak Levent nerdeeee:img-yes:
Ablacim haklisin,kim olsa kocasi eve gec geliyor ve ayik gezmiyor diye eve koymazdi herhal:img-yes: ama iste insan sevince neleri görmemezlikten gelmezki:img-in_lo Fadime zaten yaptigi herseyi Levent'e olan sevgisi yuzunden yapmistir ve onu mutlu edebilmek icin elindeki herseyini fedabilir,ama Levent ise dinlemeden,kulaklarini tikiyaraktan gitti candostunu dusmani belledi:icon_evil
Benim asil merak ettigim sey,Yigit (elime bir gecirsem varya:icon_whis) nerden ögreniyor Levent'in Vedat'an suphelendigini??Levent safi gidip bunu annesine söyluyor ve anneside Yigit'emi yoksam Yigit Fadime'nin konusmalarini filanmi dinliyor ve oradan ögreniyor bu durumu:icon_whis
Hem fragmani izlerken egerki yalnis görmediysem Vedat cep teli ile Yigit ve Muzeyen'i cekti,hemide Muzeyen'in Yigit'e ceki uzatigindaki halini cekti...eeee bu resimler nezaman ortaya cikicak acep cooook merak ediyorum:img-pilot
Birde fragman Hulusi amcam yaninda karisi ile cok mutsuz duruyordu,sanirim Temel dede sonunda onlari evden kovuyor,ohhhhhhhhh degmeyin keyfime eger öyle ise:happy0064 ki bu herif utanmadan birde suratini nasil asiyor,gelde sinir olma...yani onca yildir ekmegini yedigin kapinin kabina tukurdun,nankör insanlar:icon_evil
Muzeyen gecen bölum evde temizlik yapilinca ne demisti "bu evdeki hersey benim" ne demektir bu yaw hiii ne demek?!?görende Muzeyen'in o evdeki esyalara kendi cebinden cikartipta para saydigini sanir halbuki bizim cadoloz onca yildir babasinin sirtindan yasiyor,evden kovuldugunda ve bes parasiz kaldiginda bakalim Muzeyen hanim kendini nasil idare ediyormus diye:img-yes:
Kadife ninenin zaten Muzeyen ile konusmalarini gecen bölum cok begenmistim.Nede guzel "nankör evlat"dedi Muzeyen'e ama bunu anlarmi bizim cadoloz Muzeyen hic.Bunca yildir babasi onun icin neler yapmis olursada Muzeyen babasi icin bir parmagini bile kaldirmamistir,sadece babasi hastalandiginda herhalde baba giderse malarda elden gider diye korkmustur okadar...Allah korusun anne ve babalari böyle bencil evlatlardan.Buyuklerinin mutlu olmalarini degilde sadece kendi menfatlerini...
Temel dede onca yilina ragmen sonunda mutlulugu yakalamis,Levent bile nasil mutlu oldu.Insan babasinin kalan zamanini guzel ve mutlu gecirmesini istemezmi?
Tuuuuu sana Muzeyen tuuuuuuuuuuuuuuu
Betülüm vallahi büyük konusmuyorum benim esim bunlarin ceyregini yapsin kapinin önüne koyarim..
Evet ne demistik fadime seviyordu dimi sevgisi icin katlaniyor varsin fadime koymasin kapinin önüne ben yinede diyorum ya benden af yok..:img-hystekerata güzel gülüyor ama civileri bu ara baya bir gevsemis antipatik duruyor öyle.
Güzel gülüyor dedik senaristlerin bize garezi var sanirsam cocugu psikopata bagladillar resmen..
Vedatta neyi bekliyorsa cektigi görüntüleri göstermeye...tek söz klase klase..
Temel dede dedigin gibi müzzeyeni kovuyor hatta bes parasiz ortada biraksa daha bir sevindirik olcem..
Müzzeyene kapi gözüktü.:img-hyste
Levente kapi gözüktü..:img-hyste
Anne oglun kaderine bak.:img-hyste
Resim kesinlikle alintidir cekenin ellerine saglik..:good:
Arif erkin,Cezmi baskin,Nehir erdogan,Berk oktay ne kadar sevimli cikmis..
http://img132.imageshack.us/img132/2633/adszzy6.png (http://imageshack.us)
mehmetlover
28-02-08, 20:45
Ne tuhaf 19 haftadır heyecanla beklediğim dizimi bu hafta özeti okuduğumdan beri korka korka bekliyorum ve seyretsem mi seyretmesem mi ? Diye düşünüyorum evet buradaki arkadaşlar diyecekler ki bu sadece bir dizi ama insan gördüğü şeyler karşısında üzülmekten ve sinirlenmekten kendini alamıyor açıkçası benim ruhum kararıyor böyle birbirini çok severken üçüncü şahıslar entrikaları yalanları yüzünden ayrılan insanlar görmekten ve kötü insanların kazanmasından da nefret ediyorum ben tatlı bela Fadime yi bunun için sevmiştim bugüne kadar hep güzel ve imkansız bir aşkın gerçekleşmesini anlattığı için şimdi ise maalesef kötülerin kazandığını görmek kendi adıma hiç hoşuma gitmiyor umarım böyle sürdürmezler çünkü tadı kalmayacak böyle devam ettireceklerine buradaki arkadaşlar bana kızacaklar belki ama bittirsinler daha iyi derim ben
ömer hayranı
28-02-08, 22:57
bu ne ya bi karakter bu kadarda abrtılmaz ya levent karekterini üstünde o kadar oynandıki adam piskopata ağladı en kötü bölümdü bu ya levent ve fadimeyi mutlu görmek istediğimiz için bu diziyi izliyoruz
konular sarpa sardı bu hafta sevindiğim tek şey nazife annenin diziden gitmmemesi oldu
müzeyyen sana gülegüle
artık iyice leventle fadimeye saldırır
bebee bişey olmasın leveti katil yapmasınlar
vedat da görüntüleri göstermek için ne bekliyo ya
fadimede kocasıyla o durumda iken ödül törenin i düşünüyo
yiğit diyecek bişey yok defooooooooooooooooolup gitsin artık diziden bide konuk oyuncuydu ya
oooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffff
BERK OKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY
Sevgili mehmetlover canim sana kizmak ne demek sonuna kadar katiliyorum böyle izlemektense bitmesini yeglerim...
Bu bölüm Fadime & Levent sahneleri tam tamina kaostu.
Leventi psikopata baglamislar gibi adamin yüzünü gülmeyi birakin yaptigi dengesiz hareketler,ellinde inmeyen icki bardagi ve karisina karsi saygisiz tavirlar acep diyorum bu karekterlere bu sahneleri yazan senaristler izlerken nasil bir keyif aldillar..
Fadimeyede ayriten sastim bu fadime cok cabuk ziplamiyormuydu adam karisini resmen evin icinde hic yerine koydu topu topu bir kacgünde iki üc kelime konustu,gerisi ziril ziril bagirmalari oldu amanda bu kiza ne olmus kedi misali levent tekmeledikce kiz adamin üstüne düstü.
Bu dizi suana kadar 20 bölüm yayinlandi ve iclerinde en sacma sahnelerin oldugu karekterlerin döndügü bir bölüm izlememistim...Baska senaryo sahneleri yokmudur böyle aklin mantigin almayacagi sahneler yazilir.
Benim aklim halen ermedi bu izledigim bölüme anlayan beri gelsin.
Öncede yazmistim birlestirecekseniz bu ikiliyi hic ayirmayin yada ayrinda birlesmemecesine onlarda bu kabus sahnleri oynamaktan kurtulsun bizde kurtulalim,her bölüm ayrildi ayrilacaklar diye iskence cektirmeyin.
Yazilacak konumu var diyorsaniz size ne senaryollar yazarim ben hemide alasindan..
Fragmandaki kaza sahnesi yine haftaya kaldi haftaya daha beter bir bölüm bizi bekliyor..
Bu mesajim cok sitemli oldu biliyorum ama yakismadi bu diziye,karekterlerimize bu sahneler..Bu dizide ben aski ve komediyi bir arada keyifle izliyordum dizinin konusu dramaya dönüstü.:icon_sorr
Sitem etmedigim tek sahne ise temel dedenin kizina vermis oldugu bir babanin kadir kiymeti bilinmezse yapabilecekleri oldu...cok güzel bir insanlik dersi verdi.
Oynadigi tüm karelerde ARIF ERKIN beyi kutluyorum yasadigi üzüntüyü bizlere cok güzel yansitigi icin.
Bu sahneyi akil edip yazan senaristlerimiz bizde hakki verilecek sahneye kiymet vermesini alkislamasini biliriz demek istiyorum.
Sevgiler saygilar karekterlerin dönecegi bölümlere yelken acmis bulunuyoruz.. :img-blush
Sincik ben nete ancak dizinin ilk partini bulabildim ve baktigim yer seye kadardi ancak,Natasanin "kaynanasini"ziyarete gitmesi ve cocuklarinda Muzeyen'in degerli vazosunu kirmalariydi:img-blush
Vedat telefonda Fadime ile nasilda guzel guzel konusuyordu ve bizim ne diyecegimi sasirdim,acayip sinir olmaya basladim vallah Levent geliyor ve karisinin elinden teli aldigi gibi bir cift lafini ediyor ve sonradan teli firlatiyor:icon_evil bu adamin karisi hamile degilmi??eee böyle yapipta karinin karnindaki bebegi dusuruceksin be adam,tuuuu sana Levent tuuuuuuu
Vedat'a ne diyecegime sastim kaldim,yani telefonda Levent tarafindan azarlandigi halde bir turlu karar veremedi Levent ile dostlugunu bitirsemi yoksam bitirmesemi:img-hyste böyle arkadaslar kolayca bulunmuyor gunumuzde degerini bilmek gerek:img-yes:
Natasa ile Fitnat'an bana ancak öggg geldi.Yine diyorum nekadar igrenc birsey yani Fitnat'in onca yillik dostu Nazife'yi bir kalemde silip atmasi ve sonradan Nazife'nin kocasinin metresinin evinde kalmasi ve en igrencide o kadini yanina alipta Nazife'nin kaynanasinin evine gitmesi:icon_evil hele
Tanya "kaynanam"diye konustugunda ise offf Fadime'nin ninesinin ismini unutummmm:img-blush onunda sinirden kendince birseyler mirildanmasiydi,onada iyicene sinirlendim,yani zamaninda Nazife ayrilmak istedi kocasindan ama kaynana izin vermedi hemide oglunun metresini övdu bilem,simdide aldi basina belayi:img-pilot
Nazife teyzeme cok yazik yaw,yalniz basina kaldiiiiiii:sad53:
Devamini izledigimde gelicek yorumum insallah:img-pilot
Levent'in ani degisimleri,kendini ickiye vermesi, paranoyasi,karisina sert cikismasi bana birini andirdi Selenay ablam ama:icon_whis
Betülüm ha bastin üstüne banada birisini hatirlatti az zirlamadik cekmedik biz onun icki kadehlerinden birde basimiza levent cikti...zaten izledikce aklima gelen odun efendi oldu.
Ne desem bizim dizilerdeki kaderimizmi?
Yoksa senaristlerin alinti yaptigi ayni karelermi?baya bir popiler olmustuda bizim odun efendi..
yok yok bu ickide var bir keramet..:img-hysteadami sasifelek yapiyor.
Ha cokda merak etme diyer partlari izlemek icin.:icon_sorr
ne yazikki izledigim en berbat bolumdu butun bolum levent durmadan icti ve kizgindi fadimeyle cok az yan yana geldiler onlardan daha cok bizim yasli kumrulari izledik nazifenin diziden cikmamasi beni sevindirdi o fragmandaki araba sahnesi kaza gibi olani umarim junior levente birsey olmaz:img-icecr artik haftaya izliyecez vedatida anlamiyorum hala neyi bekliyor fotolarin tursusunumu kuracak ben bir ara siler sandim levent tlf da bagirinca ve o konusmadan sonra fadimeye cok agir laflar etti fadimede birsey olmamis gibi davraniyor cok saf duruyor eger birini degistireceklerse senarister fadimeyi degistirsinler leventin yerine buarada muzeyyenede oh olsun
mehmetlover
29-02-08, 14:06
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
28 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,40 33,60
2 ANNEM [NET] KAND 10,00 24,60
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,30 18,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 24,10
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 7,10 17,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,20 18,80
7 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,00 13,30
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,70 23,60
9 SPOR SAYFASI SHOW 4,20 12,00
10 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 4,20 9,60
TOTAL
28 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,00 37,50
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,20 29,10
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,00 21,90
4 ANNEM [NET] KAND 8,00 20,60
5 TEK TURKIYE [NET] STV 8,00 18,20
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,70 15,60
7 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,50 14,50
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,80 16,10
9 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 5,30 11,70
10 BEZ BEBEK [NET] FOX 4,20 9,10
11 BEZ BEBEK (OZET) [NET] FOX 4,10 10,30
12 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 4,00 8,90
Kaynak Uçankuş
mehmetlover
29-02-08, 14:28
vallah a ratinglerden hiç anlamam ama sıralamaya göre yorum yapacak olursam dün akşam ki iç karartıcı bölümden sonra bu ratingler fazla iyi geldi bana bu konuları uzatıp iyice sarpa sardırıp böyle devam edeceklerse her ne kadar istemezsem de ratingleri daha da düşsün de daha önce de yazdığım gibi güzel bir final yapıp bittirsinler dün akşam ki bölüme kadar her hafta yükleyip tekrar tekrar seyrediyordum ama bu hafta hiç hevesim kalmadı yüklemek bile gelmedi içimden güzelim diziyi ve levent karakterini mafetiler ya senaristleri tebrik ediyorum başka da bir şey demiyeceğim
Sincik Nazife teyzem Reis'in fotografina atis yapicaginda yan durdugunda karninin baya belirgin oldugunu gördum.eeee sincik bunlar Nazife'nin karninin o durumunu kullanicaklarmi ve bunu nezaman yapicaklar cook merak ediyorum:img-blush
Temel dede avukatan duyduklari ile nasilda yikildi ve sonradan destek istemek icin karisini arayipta onunla yemege cikmak istemesi,gercekten dedemizi canlandiran kisi o sahnelerde harika idi:good: Muzeyen utanmadan nasilda beddua etti birlikte son yemekleri olur insallah diye....böyle bir evlata sahip olursa insan yerin dibine girer utanctan yaw....yaziklar olsun böyle bir evlata...yani ne demek insanin para icin babasini uzmesi ve en kötusude babasini paraya degistirmek:icon_evil tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Insanin eline para gecince nasilda degisebiliyor ya ben ona hayret ediyorum dogrusu.Reis'i cok "kiymetli"Natasa'si evden kovdugunda Nazife onu evine aldi,affeti ve ona pasalar gibi bakti ama Reis bunu nasil ödedi?Nazife'nin suratina bilem bakipta bir cift laf edemedi ve gitti Natasa'sinin yanina.Fadime arayipta annesini sordugunda adam banamisin demiyor yaw:icon_evil tuuuu böyle insanlara ve erkeklere gercektende tuuuuuuu...yaziklar olsun yani hala nikahkli olan karisina verdigi bu degere,yaziklar olsun...
Birde su yuva yikan Natasa'nin ha bire herseye maydonuz olmasida artikin beni kizdirmaya basladi,yani tahamul edemiyorum ne ona nede Fitnat'a.Cikacaklarmi ne yapicaklarsa en kisa zamanda olur bu insallah.Yani resmen cok kötu örnek bence babanin metresini herseyi maydonuz olmasi hemide evli barkli adami sahiplenmesi.Reis ile Nazife artikin birdaha kari koca olmiyacaklarsa Reis evlensin o cok kiymetli Natasa'si ile.Sikmaya basladi artikin yani:img-yes:
Levent'in annesine ettigi bir cift laf ise hos ve guzeldi ama Levent orada kendisi sihirli kelimeyi farkinda olmadan söyledi annesine;"sen kimsenin mutlu olmasini istemiyorsun".Eeee bunu söyliyen Levent annesinin ona,kendi öz ogluna yaptiklarini ögrendiginde bakalim nasil tavirlar takinacak...
Nazife'nin biraktigi mektubu Fadime okuyunca Fitnat'in "benim hakkimda birseyler yazmamismi"demesine ise sadece sastim kaldim,nekadar cahil insanlar var böyle yani...bu kadinin resmen akli basi yerinde degil,bir öyle bir böyle:img-hyste
Temel dede birde muayene oldugunda ona sorulan sorulara sastim kaldim...hadi dedemiz politikadan anlar,ama yani okadar politika ile ahlakali sözler sorulmasi ve sonradanda ekmegin fiyatini sormalari,bunlarmidir akli denge yerindemi diye yapilan muayenelerde sorulan sorular yaw:img-hyste birde adama nerde oldugunuzu ve bizlerin kim oldugumuzu bilmiyormuzun diye sormadilarmi,gulmekten yikildim yani:img-hyste bu psikologlar bilmezmi yani yavastan giripte sonradan tempiyu yukseltmeyi:img-pilot
Muzeyen birde babasi sabah kahvalti masasinda ona bir cift laf ettiginde suratini neden cevirdi anlamis degilim,yani bilmiyormuydu sankim babasinin o muayeneyi kimin istedigini ögrenicegini:img-hyste bu kadin varya resmen ötlegin teki,yani yaptigi isin arkasinda bilem durupta babasinin suratina bakipta konusamadi,suclular gibi kafasini yana cevirdi...ancak dir dir etmesini biliyor bu cadoloz birde kocasina "sus" demeyi:img-hyste Allah akil fikir versin ona hemide onun gibi yureksiz olan insanlara...
Offf baya biriktirmisim vallah,bakalim bölumun tumunu izledikten sonra yine neler yumurtliyacagim:img-blush
slm arkadaşlar dünkü bölüm pek iç açıcı değildi yaaa leventle fadime yinee araları ii değildii ya inş.. ilerki bölümde barışırlarr:)
Muzeyen sabahleyin evden ayrilmadan önce nasil hala agzini acip konusabildi ben sastim kaldim vallah.Yani utanmadan kendi yaptigi igrenclikleri birde Kadife ninenin uzerine atiyor iyimi:icon_sorr annesinin mezarinda kemikleri sizlarmis babasinin ona yaptiklari yuzunden,peh peh asil mezarda annesinin kemikleri sizliyordur evladinin babasina olan davranislari yuzunden...
Biri bana birde anlatabilirmi beyni noksan sinir oldugum Yigit'in elindeki Fadime resimlerini nerden aldigini???resmin biri Fadime'nin istemeye geldigi gundeki haliydi,digeri ise dugun zamaninda dugun fotorafi cektirirkendi:icon_whis benden baska fark eden varmi bu resimlerin halini cok merak ettim:img-pilot yani Yigit foto montaj yapicak ise gidipte adam akilli resimler cekseydi ya bari en azindan:img-hyste
Hem Levent'in eline gecen resmin gercek degilde montajli oldugu nekadar da belliydi ama,gulmekten yikildim:img-hyste ben aslinda farkedemiyorum bukadar ayrintili baktigimda ama bu sefer o resim resmen gözume batti:img-hyste
Okumus ve bilmis Levent efendi egeri o resmin montaj oldugunu anlamaz ise varya ona koca bir yuuuuuuh iletmek istiyorum:img-yes:
ömer hayranı
29-02-08, 19:21
bence daha güzel bölümler gelecek
kahrolsun o saçma dizi bile bizi geçmiş ya
dün akşam en çok tanya namı diğer matruşka nazife annenin deyimiyle çok gıcık etti beni kendi ne sanıyo o kpının önünde fadimeye nasıl dikleniyo
ama nazife anne gene hakından gelir onun
fadime levent için üzüü bir bölüm olmasına rağmen ço komik sahneler vardı
HERŞEY BERK OKTAY İÇİN
nehir_yaso, cok guzel bir yere basmisin,gercektende Fadime'nin ödulu alirken yansittigi hali cok tatliydi,nasilda heyecanliydi canim benim:img-in_lo ki herkese tesekkur ederken Vedat'ida o tesekkurun icerisine koymasi cok yerindeydi.Kimse yapamiyacagina inandiginda Fadime'yi cesaretlendiren kisi Vedat idi,hem dizi hemide cay reklami icin.Fadime geldigi yerin cok seyini Vedat'in yaninda olupta ona yol göstermesine borclu,ama bunu anliyacak akil nerdeki Levent'e:icon_sorr Fadime'nin yaptigi en dogrusuydu,nankörluk etmedi ki bunuda cok taktir ettim ben:img-yes:
pinkgirl_crazy
29-02-08, 23:20
arkadaşlar haklısınız ben de fadime ve levent in ayrılmasını istemiyorum fakat dizinin devam etmesi için senarist böyle hikaye yazmak zorunda zaten o dizide en çok fadime ve levent seviliyo onların mutlu olması hiç ayrılmamamsı isteniyo fakat hep böyle gidemez ikisi hep mutlu olursa dizi biter araya ayrılıklar girecek elbet
arkadaşlar haklısınız ben de fadime ve levent in ayrılmasını istemiyorum fakat dizinin devam etmesi için senarist böyle hikaye yazmak zorunda zaten o dizide en çok fadime ve levent seviliyo onların mutlu olması hiç ayrılmamamsı isteniyo fakat hep böyle gidemez ikisi hep mutlu olursa dizi biter araya ayrılıklar girecek elbet
sana katiliyorum bende basindan beri ayni seyi savunuyorum tabiki levent ve fadime mutlu olmasini isteriz ama seninde dedigin gibi elbette araya ucuncu sahislar ayriliklar girecek dizinin devam edebilmesi icin fadime ve levent hep mutlu olursa senarister nasil diziyi devam ettirecekler bu tur seyler her dizide olur bende onlarin barismasini mutlu olmasini istiyorum ama dizinin devami icin oldugunu dusununce pek kizamiyorum senaristlere.
Buarada bende natasha ya kizmaya basladim ceki gordugundeki konusmalari filan sinirimi bozdu umarim cocuklari kullanip temel dedegili somurmeye calismaz ama kadife nene buna izin vermez oda natashanin ne oldugunu biliyor fitnata ne kadar gicik olsamda kizamiyorum. Birde nazife koye geri dondu diziden ayrilmak icin mi yoksa onunda ordaki sahnelerini gorecekmiyiz yoksa varmis gibi mi yapacaklar ve fitnatta gitti neden acaba.
Fadimenin odul torenindeki kiyafet saci filan superdi bir tek konusurkenki hali buyuyu bozdu cok bagiriyordu ama neyse. Levente nerdeyse fadimenin vedatla iliskisi oldugunu soyliyecekti yani seninde ipliyin pazara cikacak gibi laflar etti ben cok sasirdim acikcasi ve uzuldum. Ben fadimenin yerinde olsaydim (keske) onun suratina bakmazdim tamam bunalimda hakli olarak ama karisina bir turlu guvenmiyor
Fitnat nasil biri cözmus degilim hala,yani Istanbul'dayken Nazife'nin kuyusunu kazmak hemide Natasa'yi Nazife'ye karsi doldurmaktan baska hic birsey yapmadi.eee simdi nasil olduda köye döndu hemen Nazife'nin dizinin dibinde aldi solugu ve bu seferde kendini Nazife'den taraf gösteripte Natasa'yi kötulemeye calisiyor...bu kadinin bu dizideki rolu nedir anlamis degilim gercektende,cok sacma gelmeye basladi bana artik onun oynadigi rol:img-yes: yani resmi nikahli bir kadini ve o kadinin kocasinin metresini birbirlerine dusurmekten baska birsey yapmiyor ki:img-yes: bir ise yariyor desem,hiiii oda hec yok:img-hyste
Birde izlerken seye cok sinir kaptim hemide uzuldum.Fadime ile Yigit'in sete aralari gayet iyi,yani Fadime ona karsi isinmaya baslamis ki saka bilem yapti:img-hyste ama Yigit'in kendisinin kuyusunu kazanlardan biri oldugunda nasil uzulucegini hic dusunmek bilem istemiyorum...
Levent efendide zor zamanlar geciriyor anladik ama insaf yani karisi hamile,insan en azindan karisinin nasil derler gönlunu hos tutmaya calisir ki?icindeki canda rahat etsin karin kendini rahat hissettiginde...
Böyle odun insanlar gördugumde tepemin tasi felaket attiyor haaa:icon_evil hem Levent'in o bardaki kadina el kaldirmasinada sasirdim,nekadar agresif bir karakter yaptilar cocugu yaw:icon_sorr
Hem Natasa kac aylik hamile guya aranizda bilen varmi??kadinda masallah karin yok hec birsey yok,sacmaligin daniskasi....Sila'daki Narin'e benzedi durum vallah...oda uzun zamandir hamile ama bir turlu doguramadi:img-hyste töbe töbeee gece gece aklima neler geliyor:img-hyste
mehmetlover
01-03-08, 09:49
Ben buradaki bazı arkadaşlara katılmıyorum ne demek illaki ayrılmalarımı gerekiyor dizinin devam etmesi için bu bir romantik komedi değil mi işlenecek başka bir sürü komik ve güzel konu olması lazım bence örneğin Fadime’nin hamileliği çok komik ve güzel bir şekilde anlatılabilirdi ama ne yazık ki bizim senaristlerimiz iki bölüm de hamileliği yok edecekler sanırım hem de sırf Levent kendini suçlu hissedip acı çeksin diye bumudur romantik komedi dedikleri şey ben bu diziyi Fadime ile Leventtin birbirlerine olan aşkları ve özelikle de leventtin Fadime ye olan aşkı ve sevgisi için izliyorum umarım gelecek hafta bizi şaşırtırlar bebeğe bir şey olmaz Fadime ile Levent e ayrılmadan her şey ortaya çıkar umudum pek kalmasa da umarım bu dizi farkını gösterir bize
Ben buradaki bazı arkadaşlara katılmıyorum ne demek illaki ayrılmalarımı gerekiyor dizinin devam etmesi için bu bir romantik komedi değil mi işlenecek başka bir sürü komik ve güzel konu olması lazım bence örneğin Fadime’nin hamileliği çok komik ve güzel bir şekilde anlatılabilirdi ama ne yazık ki bizim senaristlerimiz iki bölüm de hamileliği yok edecekler sanırım hem de sırf Levent kendini suçlu hissedip acı çeksin diye bumudur romantik komedi dedikleri şey ben bu diziyi Fadime ile Leventtin birbirlerine olan aşkları ve özelikle de leventtin Fadime ye olan aşkı ve sevgisi için izliyorum umarım gelecek hafta bizi şaşırtırlar bebeğe bir şey olmaz Fadime ile Levent e ayrılmadan her şey ortaya çıkar umudum pek kalmasa da umarım bu dizi farkını gösterir bize
Cok haklisin,sana sonunda kadar katiliyorum:good: turk dizilerinde neden ha bire esas kizin ve oglanin arasina ayrilik sokarlar anlamis degilim...yani islenicek okadar cok konu varken neden ha bire tekrara dusuyorlar anlamis degilim:img-pilot
Simdi bebek yok olsa bile ve Levent kendini suclu hissetse bile sonunda zaten yeni bebek hemde barismis bir Fadime ile Levent'le karsilasmiyacakmiyiz:img-yes:
Bu diziyi bende ilk önce Fadime'nin Levent'e olan temiz ve saf aski icin izlemeye baslamistim ama yine pismanliklarim gelmeye basladi...turk dizilerinden elimden geldince uzak durmaya calisiyorum aslinda ve bununda sebebi dizilerin hepsinin birbirlerine benzemeleri...yani neler olucagini bölum bölum ta önceden biliyor insan,ki bu böyle olmamali:img-yes:
burasi niye bos kalmis sonunda yarin ozetle fragmani gorecez cok merak ediyorum fadime ve levente bisey olacak diye umarim junior levent geldigi gibi gitmez burada eski bolumleri izledimde birsey dikkatimi cekti levent kilo mu almis ney yuzu filan eski bolumlere gore daha dolgun duruyor birde seyi duydum hani temel dede fadimeyi yatlarin tanitimda oynatacakti sonra o isten ses cikmadimisti ya temel dede muzeyyene diyorduki cay reklamindan sonra bende oynatacaktim ama kismet olmadi yani o is yatti fadimeyi kocasi gilin tekne reklaminda goremiyecez ne yazkki
Ben birseyi cok mera ediyorum umarim siz cevabini biliyorsunuzdur
Simdi levent fadimenin onu aldattigini mi saniyor yoksa baska birsey mi?
ben bir turlu cozemedim:icon_sorr
burasi niye bos kalmis sonunda yarin ozetle fragmani gorecez cok merak ediyorum fadime ve levente bisey olacak diye umarim junior levent geldigi gibi gitmez burada eski bolumleri izledimde birsey dikkatimi cekti levent kilo mu almis ney yuzu filan eski bolumlere gore daha dolgun duruyor birde seyi duydum hani temel dede fadimeyi yatlarin tanitimda oynatacakti sonra o isten ses cikmadimisti ya temel dede muzeyyene diyorduki cay reklamindan sonra bende oynatacaktim ama kismet olmadi yani o is yatti fadimeyi kocasi gilin tekne reklaminda goremiyecez ne yazkki
Ben birseyi cok mera ediyorum umarim siz cevabini biliyorsunuzdur
Simdi levent fadimenin onu aldattigini mi saniyor yoksa baska birsey mi?
ben bir turlu cozemedim:icon_sorr
Bende birsey anlamisam arap olayim o konuda...Levent'in bu zaman kadar verdigi tepkilerden ben acayip kiskandigini sandim sadece ama Levent kiskaninca rahat duramiyor...ne yalan söyliyeyim hani mesaj gelmisti ya Levent'e bebegin babasi oldugundan eminmi diye?ben sanmistimski orada Fadime'nin uzerine gidicek ve mesajdaki yazilanlarin hesabini sorucak:icon_whis ama birsey yapmadi...
Simdilik Levent'in ne dusundugunu bende merak ediyorum hakkaten.Belkim Fadime böyle birsey yapmaz diye kendini inandirmaya calisiyordur ama ilerisi icin en olur hic bilmiyorum:img-pilot Levent Fadime'yi suclarsa eger ozaman islerin hakkikati ortaya ciksa bile Fadime Levent'i cok zor affeder herhal:img-yes:
21. Bölüm Özeti
Levent, Fadime ve Vedat’ın samimi fotoğraflarının gizli ilişkilerinin kanıtı olduğuna inanmıştır.Ödül töreninden sonra arabada Fadime ile kavgaya ederler.Levent ,Fadime’ye çocuğun kendinden olup olmadığını sorar.Bunun üzerine Fadime arabadan iner. Müzeyyen ve Yiğit korkunç planlarına yenilerini eklemektedirler. Müzeyyen, Fadime ve Levent’in boşanmalarını dört gözle beklemektedir artık sabrı taşmıştır.Yiğit , Fadime’nin ve Vedat’ın montajladığı fotoğraflarını tüm gazetelere gönderir,bir yandan da bu işin bittiğine dair Müzeyyen’e garanti vermektedir. Levent doğruca Vedat’ın evine gider ,üstüne saldırır.Fadime ise Temel dedeyle Kadife ninenin yanında alır soluğu.Temel ve Kadife olanları Fadime’nin ağzından dinlerler , çok üzülürler. Ertesi gün Vedat ve Fadime’nin fotoğrafları tüm gazetelerin manşetlerindedir.Müzeyyen bu duruma çok sevinir. Temel dede Vedat’ı arar , gazete haberlerine inanmadığını ve bu işi çözmesi gerektiğini söyler.Vedat bu tuzağı kuranın kim olduğunu bulmaya kararlıdır. Ödül töreninin yapıldığı binaya gider kayıtları inceler.Fotoğrafı araca Yiğitin bıraktığını gösteren görüntüleri bulur.Temel dedeye gidip bildiği her şeyi anlatır.Daha sonra emniyete gidip elindeki belgeleri teslim eder. Temel dede tüm aileyi akşam yemeği için evine çağırır;Vedat ta bu yemeğe davet edilir. Herkesin foyası ortaya çıkacaktır.
Kaynak: Star tv
super bir bolum olucak muzeyyen cadisi ve yigit pisligin yaptiklari ortaya cikacak fakat kotu olan ve cok kizdigim sey leventin fadimeye nasil bebegin ondan olup olmadigini sorabilmesi benim bildigim fadime onu kolay kolay affetmez etmesin zaten levent biraz surunsun cunku her seferinde ayni seyi yapiyor fadimeye
mehmetlover
04-03-08, 17:30
Çok şükür özet gelmiş çok sevindim ya en sonunda her şey ortaya çıkıyor bebeğe de bir şey olmuyor oh be rahatladım ama levent nasıl olur da bebeğin başkasından olduğunu düşünür demek ki Fadime’yi hiç tanıyamamış yazık Fadime ye aferin vallah a iyi yapmış arabadan inmekle bakalım her şey ortaya çıkınca kendini Fadime ye nasıl affettirecek levent efendi ben de onu çok merak ediyorum ama umarım Fadime de hemen affetmez levent i biraz süründürür temel dedeye de hayranım vallah a o olmasa hiç kimse bir şey yapamayacak yani
_hülya_keremcem
04-03-08, 18:04
ohh be yha sonunda yalanlar dökülüyo ortaya ama levente ii olacak bu bölüm cokk pişman olucak fadimenin nası onu aldattıgını düsünüo anlmadm bence bu kıskanclık hastalık haline dönüştü leventte kendi arkadasından süphelenio bide ama nası utanacagını görüces işh. biras fadime cektirir levente bi kaç bölüm bi de hamileye vedatta biras trip astsın anlasn hatasını bide temel dede bu müseyyene güsel bi dayak cekmelii böle cadoloz bi kadın daha ben görmedim ama bu bölüm bütn foyaları cıkcak orataya sevindim:):)
Bismillah bu nasil bir özetir böyle yaw,sastim kaldimmmmm.Levent nasil karisindan suphelenipte bu bebegin kimden oldugunu sorabiliy yaw?!? bu nasil asilayici bir sorudur bunu hic dusunmemistir kesin Levent:icon_evil yani bir insana bunu sormak resmen onun namusundan suphe duymaktir ki Fadime bu zamana Levent'e kendisi ile suphe duydurucak hic bir koz vermedi kine eline simdi kizimiz gidipte baska bir adamdan cocuk yapsin:icon_sorr Gercekler ortaya ciksa bilem umarim Fadime kolayca affetmez Levent'i,cunku suclanildigi sey yenilir yutulur cinsten degildir:img-yes:
Ama en mutlu oldugum sey ise Temel dedenin yapicaklaridir...yani o olmazsa resmen bu aile coktan gume gidermis...Temel dedenin arayi girmesi sayesinde Yigit ile Muzeyen'in yaptiklari ortaya cikicak:happy0064 ama yanarim yanarim ben Temel dedeye yanarim,evlat diye yestirdigi kizindan zaten bir darbe aldi bilem ki bu ikinci darbe ile kendini kim bilir nasil hissedicektir...tabibi anne ve baba evlatlarinin yaptigi herseyden dolayi suclanamazlar ama yinede insanoglu kendini suclamadan edemez...
Levent asil annesinin yaptiklarini ögrendiginde kendi ile utanir umarim.Yani kiskancligi yuzunden hem en yakin arkadasini hemde karisini kayip etti.Umarim Muzeyen'e bir iki cift laf ederse bizimde icimizin yaglari erir:happy0064
Ama birde ben seyi merak ettim Muzeyen'in yaptiklarindan Hulusi'nin haberi varmiydi acep?yani egerki öyleyse oda karisina sahip cikamadigi icin umarim Levent'en bir iki cift laf isitir:img-yes:
Fragman nirdeeeee,ciktimi???
geçeklerin ortaya çıkmasına çok sevindim:happy0064 vedatıda suçsuz yere suçluyoo leventt yaa inş.. yaptıklarından pişman olurrr ohh olsun kötü kadın müzeyyene ve yiğit yamana sonunda foyaları ortaya çıkacak:)
25 Şubat-2 Mart Haftasında En Çok Reklam Alan Yerli Diziler
1
Avrupa Yakası (ATV)
27.02.2008
2271
2
Parmaklıklar Ardında (ATV)
28.02.2008
2270
3
Menekşe İle Halil (Kanal D)
01.03.2008
2108
4
Yaprak Dökümü (Kanal D)
27.02.2008
2107
5
Genco (Kanal D)
01.03.2008
2104
6
Köprü (Star)
25.02.2008
2065
7
Hatırla Sevgili (ATV)
29.02.2008
2053
8
İki Aile (Star)
25.02.2008
1994
9
Tatlı Bela Fadime (Star)
28.02.2008
1941
10
Kavak Yelleri (Kanal D)
28.02.2008
1932
Kaynak:ucankus
21 Bölümün ufacikta olsa resimleri..
Özet icin greaciaco cok saol canim..
http://img228.imageshack.us/img228/2338/17112803rr5.jpg http://img228.imageshack.us/img228/6646/83050877fq9.jpg
Özetimizde gelmis...tüm ortada dönen bana göre cok sacma ve gereksiz sahneler son bulacak umarim..
Leventi bu sacma sapan konuya inanip karisina hesap sormasi sacmaligini yazan,leventi bu kiliga sokanlari kiniyorum.
Temel dedenin yanina gidip derdini yasadiklarini anlatan fadimeyede bravo dogru adres...hep diyorum dedemiz bir tene..:good:
Ame levent agziyla kus tutsada sürünme zamani..:img-hyste
Selenay, ah ablacim ahhhhhh Levent'e o sahneleri yazdiran kisiyi bende cok kiniyorum,ne demek bir adamin karisina bu bebek bendenmi yoksam sen baska bir adamla beraber oldunda bu bebegi banami yamalamaya calisiyorsun (sanirim bule yaziliyor:img-blush) demek?!?Levent bu kelimeleri tam tamina kullanmasada bilem resmen Fadime'ye o sözleri söylemesi benim yazdigim kelimeler ile ayni icerik tasiyor....umarim gercekler ortaya ciktiktan sonra bilem Fadime Levent'i hemen affetmez ve biraz surundurur,cunkum Levent'in attigi iftira gercekler ortaya ciksam bilem yenilir yutulur cinsten deil:img-yes:
Zaten hatirlatirim Levent daha öncedende Fadime ile Vedat arasinda bir iliski oldugunu sanmisti (ikinci dugunde Fadime'nin nikah kiyilmadan kacmasi) demek ki beyimiz herhal o supheden hic kurtulmamisssssssssss:icon_sorr
Odun Levent odun Leventtttttttttttttttttt
21 bölüm resimlerinden birisi...
Viski bitti baska icki türü iciyor levent efendi..:img-hyste
http://img341.imageshack.us/img341/6209/41906669ye1.jpg
Selenay ablam,son resim icinde cok tesekkurler:happy0064
O resimdeki Levent'in hali acayip perisan ve yaninda cadoloz anasida var:icon_sorr sincik benim merak ettigim acep o resim Levent'in annesinin Yigit ile olan isbirligini ögrenmeden ve Fadime'ye bebegin kimden oldugunu sormasindan öncemi:icon_whis sayet öyleyse eger Levent'in parmagindaki yuzugunu görunce ben acayip sinirlendim:icon_evil yani Levent ozaman hala yuzugu ile geziyor demektir ve egerki öyleyse umarim Fadime yuzugunu cikartmistir cunkum kimse onu aldatmak ile sucluyan bir adamin yuzugunu takmaya devam etmek istemez herhal kanimca:sad53:
Selenay ablam,son resim icinde cok tesekkurler:happy0064
O resimdeki Levent'in hali acayip perisan ve yaninda cadoloz anasida var:icon_sorr sincik benim merak ettigim acep o resim Levent'in annesinin Yigit ile olan isbirligini ögrenmeden ve Fadime'ye bebegin kimden oldugunu sormasindan öncemi:icon_whis sayet öyleyse eger Levent'in parmagindaki yuzugunu görunce ben acayip sinirlendim:icon_evil yani Levent ozaman hala yuzugu ile geziyor demektir ve egerki öyleyse umarim Fadime yuzugunu cikartmistir cunkum kimse onu aldatmak ile sucluyan bir adamin yuzugunu takmaya devam etmek istemez herhal kanimca:sad53:
O resim fadimeye bewbegin kimden oldugunu sormasindan sonra cunku o soruyu odul toreninden sonra arabada soruyor ozete gore, haklisin bende sinir oldum hala yuzuyunu takiyor bende bu fotonun leventin gercekleri ogrendiginden sonraki hali olarak dusunuyorum ama ozaman muzeyyenin ne isi var orda? belkide muzeyyen bir sekilde bi isten siyrilmistir ve suc sadece yigitin uzerine kalmistir, birde fadime o dizide oynamaya devam etmez bu kadar olaydan sonra belkide yigitin yerine baska bir oyuncu gelir allah korusun bence en iyisi fadime o diziden ayrilsin
Isin kisaca özeti bu resim leventin fadime tarafindan terkedildigini gösteriyor ve annesinin bu iste parmagi oldugunu ögrendikten sonra leventin icki icmekle ugrasacagini sanmiyorum kizlar..bu görüntülerde belliki müzzeyen oglunu yalanciktanda teselli etmeye gelmis muradina erdigini saniyor akkili..:img-hyste
Bütülcüm yüzügü levent benim kanimca kolay kolay cikarmaz...ama baya bir sürünecek gibi..Kapi disari etsin demistim fadime leventi fadime kapi disari edilmis anlasilan..:img-hyste
Bu dizinin senaristlerinin diyer dizileri olan ve nehir erdoganinda orda basrol oynadigi yabanci damat dizisini kacgündür izliyorum ve senaristler burda izledigimiz konulari ordada aynen islemisler anlasilan baya bir cekecegimiz var baya bir usta drama kalemleri var..
Fragmani gören olmadimi hic?
Aman reca ederim kizlar ne demek böyle resimler cok keyifle ekliyorum..saolun güzel yorumlariniz icin..
ömer hayranı
06-03-08, 23:04
süpeeeeeeeeeeeeeeeeer bir bölümdü
haftayı iple çekiyorum
müzeeyen kafayı yedi
birkaç hafta bizimutlu bölümler bekliyooooooooooooooooooooooo
ya fadime arkadaş olarak dizide çok yalnızfadimeye arkadaş gelsin hem vedat ın sevgilisi olsun
bence vedat mutluluğu hakediyoor
ayrıca bu akşam yapdıklarından sonra
gelelim fadme ve levent e
bence fadime süründürsün leveenti biraz bence hak etti
neyd o sözler felaket
aama sonunda aşk kazanacak
gumus_kivanc
06-03-08, 23:19
Aaay çok özlemisim böyle cadi kaynanali, çabuk ortaya çikan iftrali dizileri ya .. :img-hyste
Iyi ki bu bölüm'de orataya çikti isin asli .. çatlicaktim yoksa :happy0064 Vedat'la Temel dede süper bir ikili oldular :) Konu halledildiya simidi sira Levent'te .. affetirsin simdi kendini .. :)
Kolay gelsin Levent'e :img-yes:
gumus_kivanc
06-03-08, 23:28
Selenay ablacim .. bu dizi'ye baya takilmissin .. yorumlarini felan okudumda .. takildigin kadar varmis ya .. eski dizilerden kalmadi .. bi bu iste .. insanin nesesi yerine geliyo yahu :)
Selenay ablacim .. bu dizi'ye baya takilmissin .. yorumlarini felan okudumda .. takildigin kadar varmis ya .. eski dizilerden kalmadi .. bi bu iste .. insanin nesesi yerine geliyo yahu :)
O cansucum sendemi benim gibi takili verdin bu diziye..:img-hystebagimlilik yapiyor valla..ki dedigin gibi tüm dizilere bakarsak icinde komedi ve aski barindiran tek dizi bana göre..:img-icecrBir yere gitmek yok bak fururum ha..
Bugün sonunda esimede izletirme serefine nail oldum tabi nazife,fitnat,reis sahnelerinde gülmekten koptuk eh isitigim söz dedigin kadarda varmis oldu...allahtan cok güzel bir bölümdüde yüzüm kara cikmadi..:img-hyste
Bu konuda halloldu sonunda bakalim levent mart kedileri gibi nasil miyavliyor..:img-hyste
Tüm gercekler ortaya cikinca kafasini bile kaldiramadi ayas( yanlis anlasilmasin dolaplarda icki aramasi bile sinirime gitti abe kardesim icme demiyoruz icilir herseyin bir zamani vakti vardir o ney öyle her kafasi bozulan kendini ickiye verse yandi gülüm keten helva:icon_whis).:img-hyste
Berk oktay´i kutluyorum cok güzel oynadi sahnelerini..
Temel dedemiz yine yapti yapacagini.bir dene yahu:good:
Vedatin cabalari ve sahnelerdeki levente taslari cok yerindeydi.
Ben bayadir söylüyorum bu müzzeyene biz yer ayirtalim diye..kadin tam siyirdi.
Son sahnelerdeki delirmis rolünü hakki ilen yerine getiren Yesim gül hanim efendiyi kutluyorum..
_hülya_keremcem
07-03-08, 00:07
süpeeeeeeeeeeeeeeeeer bir bölümdü
haftayı iple çekiyorum
müzeeyen kafayı yedi
birkaç hafta bizimutlu bölümler bekliyooooooooooooooooooooooo
ya fadime arkadaş olarak dizide çok yalnızfadimeye arkadaş gelsin hem vedat ın sevgilisi olsun
bence vedat mutluluğu hakediyoor
ayrıca bu akşam yapdıklarından sonra
gelelim fadme ve levent e
bence fadime süründürsün leveenti biraz bence hak etti
neyd o sözler felaket
aama sonunda aşk kazanacak
Dediğin gibi süper bi bölümdüü hele böle morarma sahnelerine bayılırm ben leventin pişman olması gibi:img-hystebende leventin sürünmesini isterim ama disiye eger mantıken bakarsak fadimenin fasla alınmaması gerekio yani leventin ona inanmaması konusunda cünkü kendiside yasemin olayında inanmamamıstı güvenmememişti bu nedenle burada ödesdiler bababında olabilir ama sürünme sahnelerini görmek isterim levent pişman olması bi yandan da haksızlık olur sonucta fadime aynı seyi yapmıstı ve bu kadar alınmaması gerekiyor tamam levent gercekten geri dönülmes laflar söledi ama güven konusunda ikiside esitler bence:img-yes:
Ohhh o müseyyen has oldu işh. bi dahaki bölüm numaralardan hasta yapıp kendini hastaneye kaldırma olayları filan yapıpta kendisini affettirmes son sahnlerde öle bişe hissettim:img-hyste:img-yes:ama ne güsel olduu bi sevindim bi sevindim hop hop zıpladm koltukta:img-hyste
Dediğin gibi süper bi bölümdüü hele böle morarma sahnelerine bayılırm ben leventin pişman olması gibi:img-hystebende leventin sürünmesini isterim ama disiye eger mantıken bakarsak fadimenin fasla alınmaması gerekio yani leventin ona inanmaması konusunda cünkü kendiside yasemin olayında inanmamamıstı güvenmememişti bu nedenle burada ödesdiler bababında olabilir ama sürünme sahnelerini görmek isterim levent pişman olması bi yandan da haksızlık olur sonucta fadime aynı seyi yapmıstı ve bu kadar alınmaması gerekiyor tamam levent gercekten geri dönülmes laflar söledi ama güven konusunda ikiside esitler bence:img-yes:
Ohhh o müseyyen has oldu işh. bi dahaki bölüm numaralardan hasta yapıp kendini hastaneye kaldırma olayları filan yapıpta kendisini affettirmes son sahnlerde öle bişe hissettim:img-hyste:img-yes:ama ne güsel olduu bi sevindim bi sevindim hop hop zıpladm koltukta:img-hyste
Hülyacim yapma bak olmuyor ödesme mevzusu yanlis levent boyunu asan hakaretler sözler etti ama..
Fadime inanmamisti levente ama bu kadar agir sözlerde sarf ettigini hatirlamiyorum:img-blush simdi yigidi öldür hakkini yem derler ben o konuda fadimeye hemencecik köprüleri yaktigi icin kizmistim fakat bu konuda levent cok fevri davrandi adam psikopata bagli yasam savasi verdi kac bölümdür oh be sonunda dirildi..mart kedim
Levente söyle alasindan iyi kötek lazim yok yok azdir sürünsün domuzun usagu..:img-hyste
Haftaya mart kedisi leventin miyavlarini seyreceguk kizlar...popkorn lari hazir edin..:img-hyste
Ben nazifenin reisin resminin yanina leventin resmini koyup tetigi bosalana kadar sikacagi sahneleri merak ediyorum baya bir özledim..
Bölum hala nete dusmediginden izliyemedim ben herzaman oldugu gibi:icon_sorr ama insallah sonradn katilicagim yorumlarima,ki anladigim kadariyla sizler cok begenerek izlemisiniz,iyi reklam yaptiniz bana sagolun:img-hyste
Bi yorumunu okuyunca dayanamadim ve cevaplamak istedim:img-wink:
Sincik Fadime zamaninda Yasemin konusunda Levent'e inanmadi ki oda hakli sebeplerden dolayiydi,yani gazetede kiz kocasinin resmini gördu eski nisanlisi ile,ki birde Yasemin'in hamile oldugu yaziyordu.Kanimca Fadime Levent'e inanmamak degilde yani o resmi gören hangi bayan olursa olsun sanirim kocasinin yaninda kalmak istemez.Yani konu bebek mevzu degilde Levent'in eski nisanlisi ile görusmesi ve bunuda karisindan saklamasi idi (bu benim dusuncem).Fadime Levent'e ozaman agir sözler söylememis olabilir,ama bir adamin karisina "bu bebek bendenmi yoksam baskasindanmi"diye sormasi ise resmen insana namusuz damgasi vurmaktir bir nevi.Ben öyle dusunuyorum.Yani hangi bayan böyle bir soru ile karsilasirsa esi tarafindan sanmam esinin yaninda kalmak istedigini,ve egerki barisma söz konusu olsa bile aralarinda eskisi kadar bir guven olmaz (yine benim dusuncem.) Yani buyuk konusmayim simdi ama egerki böyle bir sey benim basima gelseydi (Allah korusun) ben esimle barismis olsam bilem ona karsi icimde hala kirginlik hissederdim,ki buda kolayca gecmezdi:img-yes:
berivan arkadasim dusuncelerine kesinlikle katiliyorum. Fadimenin levnte o yasemin konusundaki yaptigi haksizlik birde leventin fadimeye yaptigi iftira arasinda daglar kadar fark var bana gore ayrintilara girmek istemiyorum simdi. Levent cok ayip etti bu kadarini ben bile tahmin etmezdim agza alinmiyacak laflar etti karisina fadime en dogrusun yapti ben olsam o masada onunla karsi karsiya oturmazdim bile o yemek masasinda hala laf sokusturdu levent bey utanmadan.
Ama gercekler ortaya ciktigindaki hali gozumun onunden gecmiyor ben nasil anlamadim montajli foto oldugunu gibi seyler soyledi fadime ve vedat okadar dedi azcik dinleseydin anlardin fadimenin dizi yonetmeni bile inanmadi o resime bir yabanci olarak sen kocasi oldugun halde inandin pes yani buarada temel dedeyi ve vedati tebrik ediyorum cok ii bir is cikardilar levent bey muzeyyen cadisindan firsat bulup fadimeyle karsi karsiya bile gelemedi gercekler ortaya ciktiginda cok merak ediyorum ne yapacaklar gerci tahmin edebiluyorum ama umarim fadime onu iyice surundurur ama muzeyene bu bolum cok guldum o komik halleri neydi sarki soylemeleri son sahnede fenalsmari super oynadi gercekten izledigim en guzel bolumlerden biriydi o son sahnenin devami gelseydi bu bolum daha guzel olucakti heyecanli bir yerde bitti simdi bir hafta bekle bekleyebilirsen
greaciaco, Levent Fadime'yi ilk kez suclamadiki Vedat konusunda.Yani zamaninda Fadime Levent ile olan nikahindan kactiktan sonra Fadime ile Vedat'in resimleri cekilmisti ve aralarinda ask var gibi yazilmisti.Levent o resmi gördugunde inanmisti tum yazilanlara hatta Vedat ile Fadime'yi suclamisti:img-yes: yani ben anladimki ne olursa olsun Levent Fadime'yi nekadar severse sevsin herzaman birsey oldugunda dank!diye karisina yuklenicektir...aslinda böyle durumlar gercektende varmidir bilmiyorum ama egerki var ise o iliskilerde yasiyanlara aciyorum bir nevi.Yani nasil derler onlarin mutluluklar herzaman kopmaya hazir bir ip gibidir,anlatabildimi:img-wink:
Ama en aci sey ise Fadime'nin kendi kocasinin,deliler gibi sevdigi ve dogacak bebeginin babasinin Fadime ile Vedat'in askina inanipta karisini suclarken elin yabancisinin Fadime'nin yaninda yer almasi ve onun asla böyle birsey yapmiyacagina inanmasidir:sad53:
mehmetlover
07-03-08, 03:10
bu bölümün sonu çok güzeldi keşke biraz daha gösterselerdi ama gelecek haftaya kaldı artık fadime levent i kolay kolay affetmez çokta haklı bence de bütün arkadaşlara katılıyorum temel dede ve vedat bir harikaydılar temel dedenin levent e söyledileri çok güzeldi ve doğruydu son olarak senaristleri de e tebrik ediyorum yani levent karakterini bu kadar sevimsiz ve aptal yaptıkları için artık nasıl affetirecekler leventi çok merak ediyorum şimdi sanırım bi iki bölüm leventin fadimeye kendini affetirmeye çalışmasını izleyeceğiz sürünsün de aklı başına gelsin sabırsızlıkla bekliyorum
Sonunda indirme bitti ve izliyorum yeni bölumu:happy0064
Sincik Levent efendi arabada hem karisini sucluyor bebegin baskasindan olmasi ile hemde kizi arabaya tekrardan binmeye ikna etmeye calisiyor,yaw bu ne bicim mantiksizlik,gelde sinir old:icon_evil
Natasha igrencinede artikin dayanamiyorum,yani kadin Fadime'nin annesi ile babasinin arasinin bozulmasina ve onlarin ayrilmasinda bir etken,ama utanmadan birde laz ediyor Fadime'nin ödul törenine gitmedigi icin...nerden görulmus bu yani,Fadime birde babasinin metresini ödul töreninemi davet edicekti tesekkur olarak,hani anne ve babasinin yuvasini yikti ya:img-pilot
Biliyorum bu bir dizi,ama evlilik disi olan bir iliskinin sankim cok normal birseymis gibi gösterilmesine ise artik bakmak istemiyorum:img-yes:
Levent'in cildirmis ve Vedat'in uzerine saldirdigi halerini ise sastim kaldim izlerken,Muzeyen sonunda oglunu delirtmeyi becerdi....ama Berk o sahnelerde gercektende superdi:good:
burchincik
07-03-08, 13:42
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
6 Mart 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 15,90 38,30
2 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 7,80 19,90
3 Kavak Yelleri [net] Kand 7,50 18,80
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,80 22,00
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,50 20,80
...
13 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 3,50 9,00
Total
6 Mart 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 16,00 37,30
2 Tek Turkiye [net] Stv 8,60 20,30
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,00 19,90
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,80 19,10
5 Kurtlar Vadisi Pusu (ozet) [net] Show 6,60 15,20
...
12 Tatli Bela ''fadime'' [net] Star 4,30 10,00
kaynak: ucankus.com
slm arkadaşlar dünkü bölüm güzeldi ama levent ve fadimenin kavga etmesine çok üzüldüm yaa:icon_sorr leventi hiç böle görmemiştim üff eski leventimizi özledim benn nese herşeyin gün yüzüne çıkmasına çok sevindimm inş.. leventle fadimenin arası daha ii olur bundan sonraa...
ayrıca raytinglerde idare eder inş.. daha ii olur
arkadaşlar resim çeken yok mu hiç yaa çalışma yapmak istiyom ama hiç resim yok yeni bölümlerdennn:(
Oh yandan yandan, Yigit'in suratini karakolda gördugumde coook sevindimmmmm:happy0064 simdi ise merak ettigim sey: Yigit kodese girermi,yani Levent suc duyurusunda bulunmustu ya daha önce?ve egerki Yigit kodese girerse iste ozaman herseyi planlamis olan sayin Muzeyen'de iceriye tikilirmi:icon_whis
Levent'in Vedat'in gösterdiklerine baktiktan sonra ve resmin "fotomontaj oldugunu nasil anlamadim" demesine ise acayip sinirlendim,yani insan bir dusunur ve ondan sonra agzini acipta laf eder dimi:icon_evil umarim Fadime Levent'i kolayca affetmez,yani Levent'in Fadime'yi sucladigi seyi vazgectim,adam resmen kendi dogmamis cocuguna cok kötu bir iftira atti....tuuuu Levent'e tuuuuuuuuuuu
Muzeyen'in ise hersey ortaya ciktiktan sonra bilem utanmadan konusmasina ise acayip sinirlendim,insanda birazcik da utanma duygusu olur dimi ama:img-yes: hem Hulusi ve Muzeyen'in iliskisine baktigimda bir kez daha anladim ki Hulusi amcama cok yazik,yani tikili kalmis deli bir kadinla ve karisinin ne yaptiklarini ancak basklarindan ögreniyor...adamin bu evlilikten hic bir cikaryi yok ki neden hala evli anlamis degilim...yani karisinin umurunda bilem degil,Muzeyen diger insanlari nasil kullaniyorsa kocasinida aynen o sekilde kullaniyor:img-yes:
Birde ayiptir sormasi Natasa'nin nekadarlik hamile oldugunu bilen varmi:icon_whis yani kadin hamileyim diye ortalarda dolaniyor ama masallah karninda hic bir farklik göremedim ben onca bölumdur,bu nasil bir hamilelikse artik:img-hyste yani ufak ufak karin takmak lazim sevgili metres Natasa'ya:img-pilot
Birde artik okadina acayip sinir olmaya basladim:icon_evil görmek istemiyorum:img-yes:
Nazli_Niko 4eve
08-03-08, 15:40
benden resim...biliyorum cok degil:(
http://img380.imageshack.us/img380/734/eurostar20080306193830hak1.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080306193830hak1.jpg) http://img357.imageshack.us/img357/1571/eurostar20080306193843hfk9.th.jpg (http://img357.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080306193843hfk9.jpg)
http://img380.imageshack.us/img380/9607/eurostar20080306193941hkl0.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080306193941hkl0.jpg) http://img380.imageshack.us/img380/6240/eurostar20080306194312hmt7.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080306194312hmt7.jpg)
http://img170.imageshack.us/img170/8002/eurostar20080306194315hcy7.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080306194315hcy7.jpg)
nazli_niko4ever arkadasim resimler icin cok tskler keske biraz daha ekliyebilsen cok ii olurdu burada niye kimse calisma yapmiyor? ben yapabilsem yapacam ama bilmiyorum.
Izlerken seyede acayip gicik kaptim,Levent karisina nasil inanmadiysa Reis efendide kizina okadar inanmadi...yani hadi bir koca karisindan suphelenir,ama bir baba bunu yaparmi,hemen gördugu bir resmi gercek sanipta kizini okadar kolay satarmi:icon_sorr Reis "gazetede yaziyor ve resimde var,demek ki gercek"deyip durdugunda benim sinirlerim tavan yapti,ki bu Reis'in bu sekildedeki ilk davranisi degildi.Daha önceleride Fadime gazeteye cikmisti (cay reklamini yaptigi aralardi sanirim) ozamanda Reis kizina degil gazetede yazilanlara inanmisti...yani bu adam hangi akla hizmet ederekten kizi konu olunca namus namus diye tutturuyor ki kendisi sonucta bir kadinla evlilik disi bir hayat yasiyor ve 2,5 cocugu var o kadindan (Natasa'nin karnindaki bebekte bir buyumedi gitti:img-hyste). Natasa'ya nekadar sinir oluyorsam Reis'ede okadar sinir oluyorum,cok gereksiz karakterler bence:img-yes:
Levent efendi birde resmin fotomontaj oldugunu anladiginda nasilda efelendi öyle"sen ne bicim annesin,ben aklimi kaciricaktim,bizim bebegimiz olucak".Kendi cocuguna laflar eden Levent birden bire hemen bebegi sahiplendi:icon_evil umarim Fadime onu kolayca affetmez ve surundurur... Vedat'la arasini duzeltmeye yeltenicekmi Levent acep(tabi buna yuzu var ise:icon_whis).Herseyi bir anda parampcar etti Levent,bakalim nasil duzelticek herseyi....
Muzeyen'e ise inanamadim,kadin hem suclu hemde guclu,utanmadan birde agzini acipta laflar edebiliyor,terbiyesiz seyyyyyyy:icon_evil
Temel dede icin cok uzuldum,yani hangi baba cocugunun böyle vicdansiz,bencil ve kötu niyetli olmasi yuzunden kendini suclamazki:img-yes:
Bagrina tas basaymis keskem kizi yerine,daha bir rahat olurdu kanimca...
Birde pembe kravatli Reis cok komikti,otururken kravatini birde eli ile tutupta uzatti ya,orada acayio guldum:img-hyste adam kendini sosyeteye sokmaya calisiyor kiyafetleri ile ama hec yakismamis ona o pembe kravat bence:img-blush
fadimelevent
10-03-08, 18:55
ya tatlı bela fadime reytingleri düşüo yaaaa ayrıca ne müzeyyenin halleri ama şuana kadar izlediim en güzel bölümde aam reytingler düşük geldi
http://www.resimupload.com/ds458199684_455555.html
keremcemelike
11-03-08, 14:48
22. Bölüm Özeti
Yiğit bir sürü delil ile yakalanınca suçunu itiraf eder ve tutuklanır. Müzeyyen ise Fadime şikayetçi olmadığı için serbest kalır.Ama bu onu iyice çıldırtır. Levent her şeyin annesi ve Yiğit'in oyunu olduğunu öğrenince Fadime ve Vedat'tan özür dilemek ister. Fakat beklemediği bir tepki ile karşılaşır.
Müzeyyen'in sinirleri bozulur, davranışları değişir.Yeni evlerinde gece yarısı temzlik yapmaya, şarkı söyleyip dans etmeye başlar. Hulusi sabah uyandığında Müzeyyen'i evde bulamaz. Çantası, cüzdanı ve ayakkabıları evdedir.Ama bütün mücevherlerini yanına almıştır. Fadime çok üzgündür. Levent'i affedemiyordur. Diziyi bırakmaya ve İstanbul'dan ayrılamaya karar verir. Karakoldan gelen bir haberle Hulusi Müzeyyen'i bulur. Fakat durum hiç de beklediği gibi değildir.Karısını hastaneye yatırmak zorunda kalır. Levent annesine üzülürken Fadime'nin avukatından gelen belgeleri de görünce yıkılır.Artık her gün meyhanededir.Yine alkollü olduğu bir akşam barda kavga çıkınca Levent'i kurtarmak yine Vedat'a düşer. Muhabirlerinde bara girmesiyle olay iyice karışır ve Levent kendini kaybeder.
keremcemelike
11-03-08, 14:49
arkadaşlar özetimiz gelmiş ama pek iç acıcı deil fadimenin bonuna atlamasını beklemioduk ama belge fln gönderiomuş boşanma belgesi galiba
22 Bölüm özet resimleri...
http://img361.imageshack.us/img361/2820/11032008011112yc7.jpg
http://img361.imageshack.us/img361/644/11032008011032vs2.jpg
Müzeyyen de sonunda kafayı yedi :) İnşallah boşanma belgesidir.Levent hepsini hak etti,burnu sürtmeli bence..
keremcemelike
11-03-08, 15:16
Müzeyyen de sonunda kafayı yedi :) İnşallah boşanma belgesidir.Levent hepsini hak etti,burnu sürtmeli bence..
bncede sana katılıorum o cadının leventten hamile olduğunu sölediklerinde levemt fadime bana inanmadı die kızıodu beni hiç tanımamış die asıl o fadimeyi tanımamış neler yaptı kısa warya burnu srütsün biras ama çok da uzatmasınlar bu bölüm burnu sürtsün bi dahaki bölümün ortalarına doğru barışsınlar bu dizi komedi bu kadar dram olmamalı bnce
mehmetlover
11-03-08, 15:52
Sonunda özet gelmiş ekleyen arkadaşa çok teşekkürler ama benim pek hoşuma gitmedi tamam Fadime affetmesin dedik ama boşansın demedik Levent’tin de içkiye sarılıp alkolik olmasını istememiştik Levent’tin Fadime’ye kendini affettirmesini istemiştik ama senaristler Fadime ile Levent i boşatıp müzeyyenin istediğini yaptıracaklar sanırım ne anladım ben o zaman yine müzeyyen kazanmış oluyor ben ne olursa olsun boşanmalarını istemiyorum
Ben boşanacaklarını düşünmüyorum zaten.Ama Fadime'nin böyle bir adım atması belki Levent'in aklını başına getirir..Eger tutuşursa Fadime'nin onu affetmesi için çabalar.Aşkına,sevgisine,eşine sahip çıkması gerektigini hatırlar..
keremcemelike, özet icin cok tesekkurler canim
Selenay ablam,yeni bölumun resimleri icin cok tesekkurler
Muzeyen sonunda tirlatiyor demek,eeee yaptiklarinin bedelini ödemesinin zamani geldi sonunda,ki oda bu sekilde ödiyecekmis...
Levent efendide guya Fadime ile Vedat'an özur diliyecekmis,pahhhh nasil bir özur ile ona cok yakin olan insanlardan dileyecekse...adam hem karisini hemde kardesi bildigi birini nekadar igrenc seyler icin sucladi:icon_evil Fadime ise herseyi birakipta gitmeyi dusunuyormu,ki oda sonunda kadar hakli:img-yes: Muzeyen hemide Levent herseyi kizin burnundan getirdiler yaw:icon_sorr
Levent meyhanelere dusuyormus,nedense bu gune kadar bakmis oldugum hemen hemen tum turk dizilerde butun erkekler karilarindan ayrilma riskine girdiklerinde hemencecik siseye sarilirlar:icon_whis baska birsey yapsalar sasardim ya:img-hyste
Birde su fragmani görmek nasip olsa bari:img-blush
demin fragmani izledim, fadime eve geri donuyor ve levent ne kadar ona yakinlasmaya calissa yuz vermiyordu en sonunda evden ayriliyordu ve levent ne yazikki arkasindan izeye kaldi fadime koye annesine donuyor ve tabi avukatina dilekce verdikten sonra birde fadime ve muzeyyenin karakol sahnesi var muzeyen fadimeye birseyler soyleyip cantasiyla vurmaya kalkiyordu sanirim ve levente ozette yazildigi gibi meyhanede birne yumruk atiyor adam laf atti galiba muzeyyende allahtan belasini bulmus acayip hareketler yapiyordu bide kilik kiyafeti berbatti ve en sonunda hastanedeydi sanirim kendine gelmisti ve dedemizde onu ziyaret ediyordu yani muzeyyen istedigine kavustu hem oglunu karisindan ayirdi hemde babasi tarafindan affedildi
keremcemelike
12-03-08, 13:53
arkadaşlar fragmanı bnde izledim we fadime yüzüğünü çıkarmıştı yha tmm öle kolay affetmesin ama ayrılmasınlarda sonuçta bebekleri war :img-in_lo
batiperlin
12-03-08, 13:55
Fragmanı bende izledim arkadaşlar evet yüzk filan atıyorda
ayrılmazlar bebek var bide onlar aşıklar birbirlerine sadece levent biraz akıllansın
diye yapıyorlardır sanırım yinede kesin konşmak istemem
mehmetlover
12-03-08, 22:20
Aslında biz Leventti suçluyoruz ama adil düşünecek olursak Fadime de aynı durumda olsaydı farklı tepki vermezdi ki ve her ne kadar konular farklı olsa da yasemin olayında Fadime de Leventti suçlamıştı ve ortaya çıkmasaydı Fadime de Leventti affetmeyecekti ama Levent çabuk affetti Fadime yi yani aşk dizilerinde hep iki tarafta aynı şekilde kıskanır aslında örneğin yabancı damat ta nazlı nikoyu kaç kere haksız yere suçlamıştı ve niko her seferin de nazlıyı affetmiştir hatırlarsanız ama niko nazlıyı bir kere suçladı ama nazlı kolay kolay affetmedi ancak bıçaklandığı zaman affetmişti yani demek istediğim hep bir taraf daha çabuk affeder ama kıskançlık söz konusu olunca iki tarafta aynı tepkiyi verir umarım Fadime de çabuk affeder de uzatmazlar bu bölüm sonunda barışırlar Levent e artık aklını başına toplar bir daha da üçüncü şahıslar konusu olmasın lütfen senaristler burayı okuyorlarsa daha değişik komik ve güzel konular bulun hep Fadime ile Leventti bir ayırıp bir barıştırmak zorunda mısınız diziyi uzatmak için başka konu bulamıyorsanız her ne kadar bitmesini istemesem de tadında bırakın güzel bir final yapın daha iyi olur çünkü hep aynı konular insanı sinir ediyor ve sıkıyor yazım biraz karışık oldu ama umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
mehmetlover, yazdiklarina katiliyorum,yani umarim Fadime ile Levent'i kisa zamanda baristirirlar,yani araya ucuncu sahislarin girmesinden bende acayip SIKILIYORUM izlerken:img-yes: ama iste Fadime ile Levent'i nasil baristirmayi dusunuyor senaristler gercektende cok merak ediyorum...
Birde fragmani izliyen arkadaslar,ben neten bulamadim henuz,yani birinizin elinde link falan varsa,banada atabilirseniz eger cok mahpule gecer:img-wink:
Fragmani neten izledim simdi...Muzeyen'in o deli haline anca gulebildim yani,ne o öyle ciplak ayakli hali yaw:img-hyste
Levent efendi kendini affettirmeye calisiyor Fadime'ye ama anlasilan basarili olamiyor:icon_whis
Ama karakolda Muzeyen neden Fadime'ye cantasini vurucakmis gibi saliyor anlamis degilim:img-pilot hem annesinin canta ile karisina vurmasi halini Levent'e orada durmus izliyor sadece,o ne demek ola:img-pilot
Fitnat anlasilan Fadime'nin canini sikicak birseyler diyor yine,yani herzaman ki hali:icon_evil agzindan iyi birsey ciksa onun sasarim zaten:img-blush
mehmetlover
14-03-08, 01:57
Bu bölüm baştan sıkıcı geldi bana ama Vedat la leventtin sahnelerine bayıldım çok sevimlilerdi özelikle de banyo da Vedat leventtin üstüne suyu boşaltırken ki halleri çok tatlıydı ya Vedat gerçek bir arkadaş nasıl olur gösterdi leventte de çok üzüldüm açıkçası annesinin lafları çok kötüydü ama leventtin aklını başına getiren de o laflardı bence nazife yede bayılıyorum ne komik kadın biraz da haklıydı Fadime ye söylediklerin de umarım gelecek hafta Fadime affeder leventti onları ayrı seyretmek bana çok sıkıcı geliyor
banada basta biraz sikici geldi ama bolum ilerledikce guzellesti en cokta vedat ve levent sahneleri hosuma gitti cok guzel dialoglari vardi. Ama ben basta levnte kizdim her basi sikisinca alkole basliyor onun yerine mucadele etmeyi tercih etmeli ama vedat ve temel dede sagolsun ona yol gosterdi. Acikcasi bende fadimenin leventi biraz surundurmesinden yanayim ama bu bolum levente gercekten acidm kiyamam ben ona umarim gelecek bolum levent supriz yapip trabzona karisinin yanina gider ve barisirlar. ikinci olarak begendigim sahne trabzondu, fadime ve annesi koyde dolasirken cok guzel geldi bana birde ben birseyi merak ediyorum nehir simdi gercekten trabzona mi gitti acaba? Muzeyyen cadisida hakkettiyini buldu ama umarim eski haline doner bence onn delirmesine fadimenin karakoldaki sikayetci olmamasidir gucune gitti kadinin birde herseyden onemlisi karakolda reisin yigite saldirmasi hosuma gitti ilk kez bir babalik yapti ve kizini korudu ama nedense o sirada levent beyefendi annesin arlasinda durup hic birsey yapmadi ne bicim koca bu boyle insan bir iki tokat yigite cakardi o kadar olaydan sonra birde senarister neden herseyin ortya ciktigi sahneden sonra levent ve fadimeyi niye gostermediler ben acikcasi cok bekledim o ani gore bilmeyi ama olmadi
greaciaco, cok guzel bir noktaya deginmisin,bende anlamis degilim Levent'in neden karakolda annesinin arkasinda korkak cocuklar gibi saklanmis olmasini.Yigit'e girisen Reis oldu,ama asil girismesi gereken kisi Reis degil Levent olmaliydi bana göre.Sonucta karisindan ve dogmamis bebeginden suphe duyan ve onlara igrenc iftira atan kisi Levent'i ve bunuda ona yaptiran kisi Yigit ve annesiydi:img-yes: yani o sahneyi o yuzden hic begenmedim.Cicekler,telefon konusmasi ve resimleri görupte cildiran Levent nasil olurda hersey ortaya ciktiginda sus pus durabilir annesinin arkasindan?Helede Muzeyen Fadime'ye cantasini kaldirdiginda ve ayakkabisini attiginda bilem beyefendinin kili kipirdamadi...nasil bir istir bu anlamis degilim,senarisler o sahnede kendilerini acaba o sahneye koyaraktanmi yazdilar yoksam sadece o sahneyi doldurmak icin birseylermi karaladilar:icon_whis
Yigit'in hapse girmesi iyi hos ama Muzeyen tum yaptiklarindan yine siyrildi,ben ne anladim bu isten.Ben sanmistim ki hem Levent hemde Temel dede Muzeyen'in ne sesini duymak nede yuzunu görmek isterler,ama yine ters köse oldum....
Muzeyen hanimda hastahaneye gelen oglunun dediklerini duyunca nasilda cileden cikti öyle,acayip sinir oldum orada yani,hem suclu hem guclu:icon:_evil
Yani demek o ki dizideki mesajlar gittikce yalnis bir yöne gitmeye basliyor...
Verilen bir mesaj,egerki babaniz metresi ile yasiyorsa ozaman metresin birlikte oldugu adamin resmi nikahli olan karisi ile arkadaslik kurmasina,hata yeri geldiginde birlik olmalarinda hic bir sakinca yoktur.
Yeni bölumde verilen mesaj ise,egerki anneyseniz ve oglunuzu karisindan kiskaniyor ve ayrilma planlari yapiyorsaniz,foyaniz ortaya ciktiginda hem oglunuz hemde babaniz sizi hemencecik affedere egerki hastaneye duserseniz...
Bumudur yani verilen mesajlar?!?
Kusura bakmayin arkadaslar,ama baya bir dolmusum anlasilan ne ediyim:img-blush
mehmetlover
14-03-08, 14:34
vallah a gelecek hafta Fadime Leventtin o hallini görünce geri dönecek gibi geliyor bana çünkü çok kötü oldu televizyonda Leventti o halde görünce ve dayanamayacaktı zaten çok fazla ayrı kalmaya Leventti çok seviyor ben artık Leventte kızamıyorum çünkü o da Fadimeyi çok seviyor belki de canını verecek kadar çok seviyor ama öyle yetişmiş el bebek gül bebek büyütülmüş mucadele edeceği hiç bir şey olmamış her istediği anında olmuş onun için ne yapacağını da nasıl davranacağını da mucadele etmeyi de bilmiyor bunu bu bölüm daha çok gösterdiler bize temel dede ve vedat la konuşmasından beli oluyordu
13 MART 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,10 34,10
2 ANNEM [NET] KAND 9,50 25,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 25,60
4 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,80 18,70
5 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 6,30 15,10
6 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 5,80 14,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 17,00
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,10 22,00
9 SPOR SAYFASI SHOW 4,00 11,00
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,90 12,00
11 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 3,70 9,00
TOTAL
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,70 37,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 23,40
3 TEK TURKIYE [NET] STV 8,60 19,50
4 ANNEM [NET] KAND 7,80 21,30
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 7,00 15,90
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 19,00
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,40 24,50
8 KAVAK YELLERI [NET] KAND 6,20 13,90
9 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 5,70 12,70
10 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 4,50 10,20
Kaynak:ucankus
Nazli_Niko 4eve
17-03-08, 23:12
fadimenin yeni bölümünden cektigim resimler:)
http://img181.imageshack.us/img181/9484/eurostar20080313193258hjl1.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313193258hjl1.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/8653/eurostar20080313193331htz4.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313193331htz4.jpg)
http://img181.imageshack.us/img181/1969/eurostar20080313193822hmc7.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313193822hmc7.jpg) http://img291.imageshack.us/img291/599/eurostar20080313193845hoh3.th.jpg (http://img291.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313193845hoh3.jpg)
Nazli_Niko 4eve
17-03-08, 23:14
http://img229.imageshack.us/img229/917/eurostar20080313193855hlw5.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313193855hlw5.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/6209/eurostar20080313195409hxt3.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313195409hxt3.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/4639/eurostar20080313195613hlo5.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313195613hlo5.jpg) http://img405.imageshack.us/img405/192/eurostar20080313195621hxp0.th.jpg (http://img405.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313195621hxp0.jpg)
http://img399.imageshack.us/img399/7972/eurostar20080313195627htv7.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313195627htv7.jpg) http://img399.imageshack.us/img399/3334/eurostar20080313195634hhd7.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313195634hhd7.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/834/eurostar20080313200048hon2.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200048hon2.jpg) http://img129.imageshack.us/img129/6784/eurostar20080313200050hiy4.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200050hiy4.jpg)
Nazli_Niko 4eve
17-03-08, 23:16
http://img399.imageshack.us/img399/976/eurostar20080313200055hrx9.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200055hrx9.jpg) http://img405.imageshack.us/img405/1422/eurostar20080313200101hnv8.th.jpg (http://img405.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200101hnv8.jpg)
http://img399.imageshack.us/img399/951/eurostar20080313200632hpf4.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200632hpf4.jpg) http://img129.imageshack.us/img129/2655/eurostar20080313200638hpu1.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313200638hpu1.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/3873/eurostar20080313201042hqu8.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313201042hqu8.jpg) http://img399.imageshack.us/img399/5995/eurostar20080313205341hkm0.th.jpg (http://img399.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080313205341hkm0.jpg)
resimler buakadar...kavak yellerini izlemistim, onun icin cok resim yok...
23. Bölüm Özeti
Müzeyyenin akıl hastanesinde ki tedavisi sonuç vermeye başlamıştır. Taburcu olup köşke yerleşir. Herkes onun bu sakin halinden çok memnundur. Kadife ile arası düzelmeye başlamıştır. Levent’in TV’de karımı seviyorum diye bağırması bile Fadime’yi yumuşatamaz. O kadar kızgındır ki bebeğinin cinsiyetini öğrenmesine rağmen bunu bile Levent’le paylaşmaz. Reis Trabzon’daki kızını çok merak etmektedir. Fadime’yi görmeye gider. Tanya’nın gazabından korktuğu için bu ziyareti saklar. Reis’in nerede olduğunu Fitnat’tan öğrenen Tanya soluğu Trabzon’da alır. Nazife’nin evine baskına gider, doğum sancıları başlar.Tanya ve Reis’in üçüncü çocukları Nazife’nin evinde; üstelik Nazife’nin ebeliği ile dünyaya gözlerini açar. Evliliğini kurtarma ümidini kaybeden Levent gün geçtikçe daha çok içmektedir. Sonunda alkollü olarak direksiyonun başına geçer.
mehmetlover
18-03-08, 23:40
Özeti okudum ekleyen arkadaşa teşekkürler müzeyyen ne çabuk iyileşti iki aylık bir zaman atlayacaklar sanırım Fadime de bebeğin cinsiyetini öğreniyormuş Fadime ile Leventtin nasıl barışacakları da belli oldu bence Levent içkili araba kullanıp kaza yaparsa Fadime orda durur mu? Eh bu olay da böyle tatlıya bağlanır ama ben müzeyyen e hiç güvenmiyorum numara yapıyormuş gibi geldi bana umarım yanılıyorumdur
Özeti ekliyen arkadasa cok tesekkurler ama ben birseyler anlamisam bu özetten arap olayim yani:img-pilot Tanya hanimin karni hala dumduz (hatirladigim kadariyla) bu kadinin bebegi kac aylik bilem bilmiyoruz,bebegi olucak bir kadinin karninin buyumesi gerekmezmi ki dogum sancilari cekmesi nerden icab etti anlamadim ki??yani Tanyanin hamile oldugunu bilem göstermediler bize,bilmem anlatabildimi:icon_whis
Fadime'nin bebegi dört aylikmi oldu simdi ki bebegin cinsiyeti belli oluyormus?Yalnis hatirlamiyorsam eger Fadime'ninde karni cikmadi henuz dimi:img-blush
Muzeyn köske geri dönuyormu demek ve cici annesi ile arasi duzeliyormus,umarim Muzeyen tarafindan bir oyun filan degildir bu ve gercektende babasina layik bir evlat olmaya calisir:img-yes:
Levent efendi alkolik yolunda ilerliyor hemide alkolik hali ile direksiyon arkasina geciyormus,birde burdan yakalim:icon_sorr bakalim alkolik bir Levent direksiyona gecince ne oluyormus:img-yes:
Ozetten anliyacagimiz yine fadime ve levent ayri bir bolum izliyecez:icon_sorr
Fadime iki aylik hamileydi eger junior leventin cinsiyeti belli olduysa 4-5 aylik olmali umarim fadimenin karni cikar cok yakisicaktir ona, bu sure icinde yani iki ay icinde fadime ve levent hic mi gorusmuyor acaba? Fadime leventi tv de gordu napacak ? levent toparlanacakti hani noldu alkollik oldu:icon_whis fadime nin nanina gidip onu kazanmaya calismadimi? cok soru sordum ama bende berivan arkadsim gibi ozetten bisey anladiysam arap olayim Tanya hamile mi degilmiydi hic belli degildi simdi pat diye dogum yapacak ben sahsen onun hamile olmasini istemiyorum nedeni simdi fadimeyle ayni donemde doguracak fadimenin tanyanin bebegine teyze demes tuhaf olur buarada muzeyyen bence kolay kolay akillanmaz kesin yeni bir bela cikarir ailenin basina cunku o kadin ii olabilecegine inanmiyorum kadifeyle iyi geciniyormus gibi yapicaktir Levent beyfendi alkollu araba kullaniyorsa kesin kaza yapacaktir ve komaya girecektir ve fadime tabi dayanamayip onun yanina gelecek ve vijdan azabi cekicektir boylelikle leventi affecek :happy0064
nehir_yaso, haklisin,bencede Levent alkolu hali ile kaza yapicak ve kaza sayesinde Fadime ile Levent barismis olucaklar:img-yes: yani egerki gercektende böyle olursa sasirmamak lazim,turk senaristlerin hepsi sanirim bu strateji kullaniyor,yani yeni seyler bulucaklarinin yerine hep ayni tur senaryolari isitipta önumuze koyuyorlar (bu benim dusuncem)biktim gercektende artik:img-yes: baktigim 2-3 dizi var ve onlarinda hepsine artikin nerdeyse saripta bakiyorum,tum bölumu izlemeyi tahamul edemiyorum:sad53:
mehmetlover
19-03-08, 19:49
Berivan yorumuna katılıyorum Fadimenin Leventti böyle affedeceğini tahimin etmek hiç te zor değildi hep aynı hikayeleri farklı şekiller de anlatmalarından ben de çok sıkıldım ama artık Fadime ile Leventti ayrı görmekten daha çok sıkıldım onun için barışsınlar da ne şekilde olursa olsun diyorum
mehmetlover, ne diyeyim sende haklisin,yani Fadime ile Levent barisinda nasil olursa olsun benim icinde fark etmez,ama keskem hani söyle guzel bir sekilde barisalardi,yani erkeke kaza geciripte karisini barismaya zorlamalarini cekemiyorum ben artikin:img-yes:
Fadime bebegin cinsiyetini Levente anlatmiyacakmis yaziyordu özete yanilmiyorsam,Fadime sanirsam kazadan önce o karari almis olabilir ama kazadan sonra belkim Fadime Levent hasta yataginda yattiginda kocasina bebeklerinin cinsiyetini söylerde Levent o vesile ile gözlerini acar:icon_whis aklima birden Aska oyununda Sarpin kaza gecirdigi zamanda Ekinin söyledikleri geldi,ve hani belkim olurda öyle bir sahne izleriz diye dusundum:img-hyste
Yaw birde fragmani gören varmi?nete aradim ama bulamadim,meraktan catliyorum:img-pilot
Ufak bir resim
http://img232.imageshack.us/img232/5120/18032008032401rg3.jpg
nehir_yaso, haklisin,bencede Levent alkolu hali ile kaza yapicak ve kaza sayesinde Fadime ile Levent barismis olucaklar:img-yes: yani egerki gercektende böyle olursa sasirmamak lazim,turk senaristlerin hepsi sanirim bu strateji kullaniyor,yani yeni seyler bulucaklarinin yerine hep ayni tur senaryolari isitipta önumuze koyuyorlar (bu benim dusuncem)biktim gercektende artik:img-yes: baktigim 2-3 dizi var ve onlarinda hepsine artikin nerdeyse saripta bakiyorum,tum bölumu izlemeyi tahamul edemiyorum:sad53:
Betülcüm bak isitip önümüze koyuyorlarken diyince bir an aklima yabanci damat geldi bu dizinin birinci bölümünden tut 22 bölüme dek orda ne konu gecmisse aynisi burdada geciyor daha cok konu var yandik isitip isitip yeriz artikin(ve söylemeden gecemiyecegim nehir orda muhtesem bir oyunculuk sergilemis)...Acep diyorum nehir erdogan ayni senaryoyu ikinci kez oynamaktan sikilmadimi..:img-hysteAradaki tek fark kadro ve partner.Tabi özgürlüknehri gibi bir ikilide asla bir daha bir araya gelemez.:good:
Hepimiz tahmin etmistik barismanin böyle bir olayla gerceklesecegini.
Bu mart kedisi levent gecen bölüm vedata söz vermedimi bir daha icmeyecegim diye?Hay seni gaybena usagu.
Artik severek izledigim levent karekteri gözüme batiyor..güldürün yahu su cocugu.
Adam kac bölümdür bir fiske gülmedi ha bire viski niyetine eistee icip icip duruyor:img-hyste
Müzzeyen herkesi yine kandirip daha kötü birseyler yapacaktir.
Bu matruskanin karni hangi ara büyüdüde dogum sancisi tutuyor pes yane..
23 Bölüm resimleri..
http://img297.imageshack.us/img297/2153/normalfadime233jz1.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/1658/normalfadime232ig3.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/5523/normalfadime223jf7.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/1231/normalfadime231nv8.jpg
Reca ederim...:img-wink:
_hülya_keremcem
20-03-08, 23:11
iiice türk filmi hesabı oldu yani bence senaristler daha yaratıcı bi cözüm bulmalıydılar sinir oldum leventin hafısanı kaybetmesinee yabancı damata benzetmeye basladm nesem işh daha güsel seyler bundan sonra biras daha farklı seyler gibi mesala:D:D
mehmetlover
20-03-08, 23:30
Bu bölüm bence de tam yabancı damat kopyası olmuştu onun için sevmedim bu bölümü yani hafıza kaybına ne gerek vardı anlamadım nazife de olmasa bu bölüm çekilmez di müzeyyen de numara yapıyor bence şimdi korkarım oğlunun hafıza kaybını kullanır işler iyice karışır umarım çabuk bitter bu hafıza kaybı konusu yeter artık çok sıktı bütün dizilerden alıntı yapılıyormuş gibi oldu bu dizi inşallah böyle devam ettirmezler
bence guzel ve komik bir bolumdu her ne kadar levent hafizasini keybetsede. leventi izlerken fadimeye kizdim ona don mesini istedim ama fadimeyi izlerkende ona hak verdim azcik daha surundursun istedim taki leventin kazasi olana kadar. Tam hersey yoluna girdi derken leventin bakislari beni korkuttu megersem hafizasini keybetmis artik fadimeyide tanimiyor birde demesin ben fadimeyi istermiyorum nede olsa yabanci gibi gorecek. Ama beni uzen sahne tabiki levent ve fadimenin telefon gorusmesiydi canim levent ne haldeydi birde cocugunun cinsiyetini ogrendiyine sevinemedi keske karisila birlikte ogrenebilseydi ama hak etti bir bakima nede olsa cocugundan suphe etti. Muzeyyen bana basta numara yapiyor gibi geldi megersem gercekten duzeldi gibi yani simdilik ben iyi yurekli bir muzeyyen dusunemiyorum eski hali daha iidi. Bu bolum reis reiste cok komikti ozellikle nazifele olan dialoglari birde vedatin leventin gozu onunde icki siselerini bosaltirken hali komikti. Bazi arkadaslar yabanci damata benzetmis olabilir zaten her dizi birbirine benziyor ama yinede keske degisik birseyler yapsalardi ben mesela muzeyyenin fadimeyi geri dondurecegini dusunmustum cunku kendini sucluyordu filan ama olmadi artik bir kac bolumde leventin hafiza kaybiyla gececek ha birde fadime kac aylik hamileki cocugun cinsiyetini ogreniyor ben bir kac ay gecti sanmistim ama degilmis
levent bence hafızasını kaybetmiş numarası yapıyor eger kaybettiyse pes yani senaristler işi çok hafif alıyorlar derim
Nazli_Niko 4eve
21-03-08, 01:49
Betülcüm bak isitip önümüze koyuyorlarken diyince bir an aklima yabanci damat geldi bu dizinin birinci bölümünden tut 22 bölüme dek orda ne konu gecmisse aynisi burdada geciyor daha cok konu var yandik isitip isitip yeriz artikin(ve söylemeden gecemiyecegim nehir orda muhtesem bir oyunculuk sergilemis)...Acep diyorum nehir erdogan ayni senaryoyu ikinci kez oynamaktan sikilmadimi..:img-hysteAradaki tek fark kadro ve partner.Tabi özgürlüknehri gibi bir ikilide asla bir daha bir araya gelemez.:good:
Hepimiz tahmin etmistik barismanin böyle bir olayla gerceklesecegini.
Bu mart kedisi levent gecen bölüm vedata söz vermedimi bir daha icmeyecegim diye?Hay seni gaybena usagu.
Artik severek izledigim levent karekteri gözüme batiyor..güldürün yahu su cocugu.
Adam kac bölümdür bir fiske gülmedi ha bire viski niyetine eistee icip icip duruyor:img-hyste
Müzzeyen herkesi yine kandirip daha kötü birseyler yapacaktir.
Bu matruskanin karni hangi ara büyüdüde dogum sancisi tutuyor pes yane..
aygüzeli yorumuna katilyiorum cnm:)
Nehir ve Özgür gibi ikili bulunamaz ekranlarda:)
Berk'i kötülemiyorum yanlis anlasilmasin...ama buna benzer sahne yabancidamattada vardi. Ve Nazli ile Nikonun birlikte sergiledigi performansa, duruslarina aglamamak mümkün degildi, bir yabanci damat fan'i olarak:( ben bugün levent ve fadimenin son sahnesinde agladim, ama levent hafizasini kaybetti diye degil, nazli ve nikonun sahnesi gözümün önünde canlandigi icin agladim.
Neyse bakalim bu bölümden sonra neler olacak...
aygüzeli yorumuna katilyiorum cnm:)
Nehir ve Özgür gibi ikili bulunamaz ekranlarda:)
Berk'i kötülemiyorum yanlis anlasilmasin...ama buna benzer sahne yabancidamattada vardi. Ve Nazli ile Nikonun birlikte sergiledigi performansa, duruslarina aglamamak mümkün degildi, bir yabanci damat fan'i olarak:( ben bugün levent ve fadimenin son sahnesinde agladim, ama levent hafizasini kaybetti diye degil, nazli ve nikonun sahnesi gözümün önünde canlandigi icin agladim.
Neyse bakalim bu bölümden sonra neler olacak...
hakli olabilirsin yd taki konuyu bu dizide keske kullanmasalardi seninde oldugu gibi insan hep o eski diziyle kiyasliyabilir ben yd yi pek fazla takip etmezdim ama bu dizideki benzer sahneyi ordada hatirliyorum ama ben yinede bu bolumu izlerken heyecanlandim en cokta nehirin ve berkin telefon gorusmesini izlerken nerdeyse aglayacaktim super bir sahneydi Berki ve nehiri tebrik ediyorum cok guzel yansittilar bize o sahneyi haftaya yine guzel bir bolum olur herzamanki gibi ve umarim daha fazla benzerlikler olmaz yeniliklere acik olsun senaristler:img-yes:
mehmetlover
21-03-08, 02:34
aslında bu bölüm Fadime ye ben de kızdım tamam çok haklı ama telefon da öyle konuşması gerekmiyordu bence çocuk yalvardı resmen açıkçası ben Leventtin haline üzüldüm umarım çok fazla uzatmazlar hafıza kaybı meselesini böyle konuları hiç sevmiyorum ve hepinize katılıyorum arkadaşlar hiç kimse nazlı ile niko kadar birbirine yakışamaz ayrıca ben merak ediyoum acaba Leventtin hafizası nasıl gelecek yani nikonun hafızası nazlıya doğum yaptırırken gelmişti de Leventtinkini de öyle yaparlarsa ne komik olur madem benzetmeye çalışıyorlar burayıda benzetsinler bence ay Leventti Fadimeyi doğurturken düşündüm de çok keyifli bir sahne olurdu
nedim_bahar
21-03-08, 13:40
TELE - BAROMETRE
20 MART 2008 PERŞEMBE
1 ANNEM [NET] KAND 9,40 30,10
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 9,20 21,70
3 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 8,60 20,30
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 21,60
5 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 6,80 20,30
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 16,70
7 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 5,60 13,10
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,20 18,50
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,90 12,00
10 SIYASET MEYDANI [NET] SHOW 3,60 15,70
11 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,40 15,30
12 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 3,40 8,00
TOTAL
20 MART 2008 PERŞEMBE
1 ANNEM [NET] KAND 8,60 27,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,30 19,00
3 KURTLAR VADISI PUSU (TKR) [NET] SHOW 8,30 18,80
4 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,90 17,70
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,80 25,50
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,70 18,60
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,80 16,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,60
9 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 5,40 12,10
10 BEZ BEBEK [NET] FOX 4,90 10,70
11 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 4,40 9,70
kaynak:uçankuş
bence dünkü bölüm güzeldi ama resmen hafızasını kaybetmesi filan yabancı damattan alıntıydı.daha birçok alıntı var yapmayın artık alıntı yaaa
Levent Fadimeye resmen yalvardi telde kaza yapmadan önce ama bizim kizz oglanin dediklerini kale bilem almadi,ki ikinci kez Levent kaza geciriyor yani Fadimeye olan aski yuzunden:icon_whis ama bizim kizda pek inatci yaw,de simdi bakalim hafiza kaybi yasiyan Levent ile aralari nasil olucak??? ben bu konulari bilmiyorum hic ama hafiza kaybi geciren insanlar herseyimi unuturlar yada belkim bazi seyleri hatirlarlarmi???
Leventin hafiza kaybina ugradigini gördugumde aklima ilk gelen sey ne oldu biliyormusunuz?Yasemin egerki olsaydi ozaman Leventin hafiza kaybi isinden yararlanirdi:img-hyste ama Yasemin yok cok sukur:happy0064
Rajtinglere baktim az önce ve nekadar uzuldugumu dile getirmek istedim,yani guzel basliyan dizileri resmen dizinin yöneticileri ve senaristleri batiriyor,cok yazik dizi ceken kisilerin projelerinin rejtingler yuzunden bitmesi:icon_sorr
Yani zaten izlerken hayret ettim,Tanya hanim birden bire giymis bol elbise (herzaman dar giyor) ki karni oldugu daha da belli olsun ve Fadimeninde uzerinde sari bodysu varken onunda karni belliydi ama beyaz bodysunu giydiginde sankim hic karni yoktu:icon_whis yani dizinin basindakiler akil etmeselerde oyunculardami akil edemiyor yani karnina o seyleri takmayi ki hamilelikleri belli olsun:icon_whis bizleri resmen saftirik yerine koyuyorlar ki buda beni acayip sinir ediyor:icon_evil
Egerki bu dizi duzelmez ise kisa zamanda lutfen guzel bir sekilde final yapsinlar hersey dahada batmadan önce,yani önceleri bir bölumu ta kac kez tekrardan izliyebiliyordum sikilmadan ama simdi yani saripta izliyorum,herseyi izlemeye tahamulum yok malesef:img-cry bizleri bu hale getirenlere coook tesekkur ediyorum:icon_evil
Ben bu diziyi izlerken yabanci damat dizisinde olan kesitleri izlemek icin izlemedim izlerken bu bölümü pes dedim bu kadarda olmaz ayni senaristlerden ayni senaryo pes...
Hafiza kaybi ve bir bölüm hatirlamasi icin ugraslar nerde yenilikler.:img-blush
Artik ayni konulari izlemek baydi...
Pardon ama bir efsaneyi bu dizide yine yasatmak büyük hata.
Bu bölüm icin hic bir yorumum yok...:img-blush
yeşim_duygu
22-03-08, 11:46
meraba arkadaşalr...bu hafta dizimiz gerçektende çok güseldi bakalım fadime ne yapıcak leventin durumuna cnm benim ya dayanamadı levente hemen koşuverdi...çok tatlılar ya her ikiside...bende bu güseller iki açlışma yaptım beyenmeniz dileğiyle...
http://img142.imageshack.us/img142/9966/fadimekq6.png (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/1450/fadime1vb1.png (http://imageshack.us)
arkadaşlar resimler bekliyorum...ekleyinki çalışmalr yapalım öyle değilmi:happy0064
ömer hayranı
22-03-08, 14:42
ya artık barışsınlar ya çok sıktı bu ayrılık
fadimeye çok gıcık oldum artık niye affetmiyoso leventi daha ne yapacak bence abarttı
nataşa nın doğum sahnesi çok komikti
nazife fitnat muhteşem ikili oldular çok komikler
T.B.F.yi denk geldikçe izliyorum ama günümüz senaristleri gibi bu senaristlerde yazacak senaryo bulamaz oldu.Dizide çok fazla televizyon,medya kullanılıyor ve tv ye çıkması çocuk oyuncağıymış gibi gösteriliyor.Buda diziyi çok fazla basitleştiriyor,kaliteyi düşürüyor:icon_sorr
Yabancı Damat'a biraz fazla benzedi galiba !!
Ben izlerken bir an durdum bu da ne diye.. Pes doğrusu bu kadar da olmaz yani..
Ama bence Fadime haklıydı çünkü Levent'in o çocuk meselesi ile ilgili dediği şey hiç de küçümsenecek bir şey değildi.. Ama inşallah barışırlar ve barışma sahnesi de Yabancı Damat'a benzemez !!!
Berk_Nehir
23-03-08, 14:46
meraba arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldımm yorumlarınızın bazılarını okudum size katılıyorumm bencede Levent'in hafızasını kaybetmesi biraz yabancı damata benzedi ama ben zaten yabancı damat hayranıydım o yüzeden bence sorun yok =))
meraba arkadaşlarr ben aranıza yeni katıldımm yorumlarınızın bazılarını okudum size katılıyorumm bencede Levent'in hafızasını kaybetmesi biraz yabancı damata benzedi ama ben zaten yabancı damat hayranıydım o yüzeden bence sorun yok =))
dogru diyorsunuz arkadaslar yabanci damata cok benzedi...ama sonucta bunlar klasik olaylar her dizide genelikle ayni seyler tekrarlaniyor
ömer hayranı
23-03-08, 15:30
yabancı damt olayı abartıız bence başka napabilir çoğu dizide bakarsanızaynı şeyleri izliyoruz ozaman benziyo diye düşünürsek tvleri cöpe atalım
berk-nehir aramıza hoşgeldin buarada
berk ve nehir sizi çok seviyoruz
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:39
evet fadimeden cektigim resimler:)
http://img262.imageshack.us/img262/7551/eurostar20080320195104hsv5.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195104hsv5.jpg) http://img151.imageshack.us/img151/3046/eurostar20080320195549hph1.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195549hph1.jpg)
http://img262.imageshack.us/img262/7439/eurostar20080320195647hzy0.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195647hzy0.jpg) http://img151.imageshack.us/img151/9769/eurostar20080320195927hgt0.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195927hgt0.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:41
http://img151.imageshack.us/img151/9654/eurostar20080320195931hbz6.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195931hbz6.jpg) http://img151.imageshack.us/img151/9485/eurostar20080320195939haq9.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320195939haq9.jpg)
http://img262.imageshack.us/img262/8049/eurostar20080320200012hrh4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200012hrh4.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/3987/eurostar20080320200024hmh6.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200024hmh6.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:42
http://img262.imageshack.us/img262/4420/eurostar20080320200047hqk4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200047hqk4.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/5818/eurostar20080320200051ham7.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200051ham7.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/3057/eurostar20080320200053hdm1.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200053hdm1.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/3057/eurostar20080320200053hdm1.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200053hdm1.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:44
http://img262.imageshack.us/img262/2581/eurostar20080320200346hiy4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200346hiy4.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/8094/eurostar20080320200336hms1.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320200336hms1.jpg)
http://img262.imageshack.us/img262/7342/eurostar20080320202013hly2.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320202013hly2.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/9606/eurostar20080320202031hci2.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320202031hci2.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:46
http://img262.imageshack.us/img262/9533/eurostar20080320202052hyg4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320202052hyg4.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/2161/eurostar20080320202056hct4.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320202056hct4.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/9295/eurostar20080320202100hcl6.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320202100hcl6.jpg) http://img151.imageshack.us/img151/9538/eurostar20080320204348hic5.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320204348hic5.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:48
http://img151.imageshack.us/img151/9996/eurostar20080320204406hti0.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320204406hti0.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/5738/eurostar20080320205530hmh6.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205530hmh6.jpg)
http://img151.imageshack.us/img151/7774/eurostar20080320205533hkk4.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205533hkk4.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/7303/eurostar20080320205546hxx4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205546hxx4.jpg)
Nazli_Niko 4eve
23-03-08, 15:49
http://img262.imageshack.us/img262/5324/eurostar20080320205816hxf7.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205816hxf7.jpg) http://img151.imageshack.us/img151/8127/eurostar20080320205817hem3.th.jpg (http://img151.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205817hem3.jpg)
http://img262.imageshack.us/img262/300/eurostar20080320205825hqv5.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320205825hqv5.jpg) http://img262.imageshack.us/img262/2848/eurostar20080320210022hph4.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=eurostar20080320210022hph4.jpg)
gulten_1992
24-03-08, 01:17
ben persembe günü diziye izliyordum! ve mantik hatasi gördüm! fadime levent ile tanisdiginda 22 yasindaydi bu bölümdede 27 yasina giriyordu! !
ben persembe günü diziye izliyordum! ve mantik hatasi gördüm! fadime levent ile tanisdiginda 22 yasindaydi bu bölümdede 27 yasina giriyordu! !
Galiba haklisin cunku bir bolumde yanlis hatiramiyorsam 1985 dogumlu gibi bisey duymustum fadimenin ve ozaman demistim kendi kendime nehir gercek yasindan kucuk olarak canlandiriyor fadimeyi
Eski Bölümlerden biraz resim...
http://img81.imageshack.us/img81/9199/blm19137pu3.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/7744/blm19139tv2.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/5882/blm19142cj1.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/7564/blm19147xw8.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/3082/blm19148hm3.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/336/blm19149oi6.jpg
http://img377.imageshack.us/img377/3534/blm19154ej0.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/2066/blm19156tm4.jpg
http://img377.imageshack.us/img377/836/blm19158ht7.jpg
keremcemelike
25-03-08, 15:29
24. Bölüm Özeti
Levent geçirdiği kazadan sonra yoğun bakımdadır.Gözlerini açtığında kimseyi tanımaz,hiçbir şey hatırlamaz. Hafıza kaybı teşhisi koyulur. Doktorlar beklemekten başka çare olmadığını söyler.Tanya lohusa yatağından çıkmıyordur.Nazife, Tanya ve çocuklara hizmet etmekten perişan olmuştur. Fadime Levent'e olanlardan kendini sorumlu tutar. Açtığı boşanma davasını iptal eder.Bu arada Levent bir şeyler hatırlamaya başlar,fakat Fadime'nin şefkatinden ve ilgisinden o kadar mutludur ki, hatırlamaya başladığını kimseye söyleyemez. Ofli Hoca Tanya'nın bebeğine dua okumak için gelir. İsmini Nazife Nastasya koymaya karar verirler. Tam Mevlüd okunacağı sırada gelen sürpriz misafirle ortalık karışır. Fadime Levent'in hafıza kaybını fırsat bilerek, bazı kötü huylarını değiştirmeye çalışır.Yemediği yemekleri çok sevdiğini, futboldan hiç haz etmediğini, içki içmediğini v.s söyler. Merve ile Yasemin kötülük peşindedir. Levent'i hala seven Yasemin onu tekrar elde etmek için plan yapar ve doğruca Levent'in yattığı hastaneye gider. Doktorlar Levent'in hafızasının bir an önce yerine gelebilmesi için bir terapist bulmalarını tavsiye eder. Vedat'ın bir tanıdığı olan terapist Hilal Levent'le seanslara başlar. Ama Hilal'in güzelliği işleri karıştıracak, Fadime'nin huzuru yine kaçacaktır.
keremcemelike
25-03-08, 15:31
bu levent ne akıllı warya helal olsun leventime bnmyha fadime yine üsmesin çocuğu hatta ikiside birbirini üsmesin güsel güsel geçinsinler bi an önce junıorumusda gelsin:happy0064
ozeti okuyunca cok rahatladim levent ve fadimenin arasi duzelmis nazar degmesin levent varya cok uyanik nasilda hafizasinin yerine geldigini soylemiyor fadimede ondan kalir tarafi yok oda leventin huylarini degistirmeye calisiyor :icon_whis ya su yasemin cadisi leventin hazifiza kaybini kullanacak fakat umdugunu bulamaz bence levent hatirlamaya basladi cunku birde su terapist nerden cikti bi o eksikti umarim bu kadin uyuzden aralari acilmaz hic sanmiyorum ama yinede benimkisi bir umut birde o koye gelen supriz misafiri cok merak ettim tanyanin akrabasi olabilir
mehmetlover
25-03-08, 21:04
Özeti okudum anlaşılan üçüncü şahıslardan kurtulamayacağız bu sefer de kıskanma sırası Fadime de ben artık gerçekten sıkıldım bu üçüncü şahıs konularından yine yasemin çıktı meydana o da yetmiyormuş gibi senaristler bu sefer de sıla dizisinden alıntı yapmışlar sanırım terapist çıkıyormuş başımıza inanamıyorum yani hep böyle devam edeceklerese yandı gülüm keten helva bir Fadime kıskanacak ayrılcak bir Levent başka konu olmayacak sanırıım vallah a ben bu bölüm sadece Levent ve Fadime sahnelerini merak ediyorum Levent hafızası yerine gelse bile söylemiyormuş iyi yapıyor bence böylece komik vee eğlenceli sahneler olur biraz da Leventle Fadime ye gülelim dimi:happy0064
mehmetlover, hakli olana ne denilir ki,benim yazmak istediklerimi aynen yazmisin...ben dusunuyordum kesin Levent'in hazifa kaybi nedeni ile ortaya yangin sacli Yasemin cikar diye ve Yasemin yalniz degilde ha bire Fadime ile Levent'in basina dert acan Merve'yide yaninda getiriyor:icon_evil birde bu iki cadi yetmez gibi birde terapist hanim cikiyor basimiza...senaristler biraz daha yaratici olsun diye yazmaktan bura bitirdim ben kendimi ama masallah senaristler yeni seyler kesfetmeyi calismayi birakmislar,ayni seyleri isitipta önumuze koyuyorlar,yaziklar olsun yani:img-yes:
Nazife teyzeminde kocasini elinden alan ve evlilik disi cocuklar doguran Tanya hanima hizmet ede dursun,ohhh ne ala memleket,hem kadinin elinden kocasini al hemide o kadin senin bebegini dogurtsun ve hem sana hemde cocuklarina hizmet etsin,kurban olsunlar Nazife teyzeme:img-yes: cok merak ediyorum dizi boyunca Nazife ile Reis evlimi kalicaklar Reis metresi ve ondan olan cocuklar ila yasarken yoksam ileride bosanicaklarmi???Reis efendi mutlu biraksinlarda Nazife teyzemde mutlulugu yakalasin,ne etsin kadin ona hayir gelmiyen ve degerini bilmiyen kocasini hiiii????
Ama en azindan özete guzel bir haber var oda Fadime'nin Levent'e iyi davranmaya baslasmi hemide Levent'in kötu huylarini yok etmeye calismasi:img-yes:
Fragman ciktimi bilmiyorum,simdi nete giripte aricam,ama egerki kimsenin elinde fragman linki varsa banada göndersin,cok sevinirim:img-wink:
http://img210.imageshack.us/img210/184/blm19227ws6.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/6545/blm19228gf9.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/5697/blm19230mm3.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/2351/blm19233yw3.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/1734/blm19235he9.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/430/blm19236zb3.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/5203/blm19241oo1.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/1972/blm19242rm2.jpg
merhabalarrr
yarin ki bölümü sabirsizlikla bekliyorum
hele leventin o hallerini -cok komik cok gülicez
ne tatli ya bide sakliyo hatirladigini
neyse ark. sey bende 24. bölümün fragmani var
isterseniz bi öm attin bana:img-wink:
mehmetlover
27-03-08, 22:41
Bu bölüm tek kelime ile bir harikaydı leventtin numara yaptığı sahneler çok güzeldi ikisinin de içlerinden konuşmaları süperdi Leventte Fadime de çok sevimliydiler ilk defa sinir olmadan izledim vallah a senaristlere teşekkür ediyorum umarım hep böyle devam eder bu bölüm tam bir romantik komediydi
Evet bu bölüm bana görede harikka idi izlerken cok keyif aldim..
Aklima asla gelmezdi leventin karelerinde gülecegim helal olsun senaristlere bu akkilica kacis senaryosundan dolayi..
Fadime leventin hafiza kaybini kullanim derken levent daha akkili cikti..:img-hyste<