Tüm Versiyonu Göster : Tatlı Bela Fadime (Arşiv)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

cann2366
15-08-07, 08:53
Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi’nin, yapımcılığını erler film in üstlendiği ‘Fadime’de başrollerde Nehir Erdoğan, Berk Oktay ve Füsun Demirel rol alıyor. Dizide, Trabzon’un bir köyünde yaşayan Fadime’nin hikayesi anlatılıyor.dizi show tv de...

masalsız peri
15-08-07, 10:18
Füsun Demirel çok iyi bir oyuncu. Diğer oyuncular da iyi olursa güzel bir dizi olabilir. Umarım en kısa süre içinde daha çok bilgi sahibi oluruz.

YoShUn
15-08-07, 10:41
füsun demirel iyi bi oyuncu ama dizisinin show tv yayınlancak olması kötü.show tv nin mazisini biliyoruz.umarım bu dizi kaldırılmaz.:img-yes:

masalsız peri
15-08-07, 13:16
füsun demirel iyi bi oyuncu ama dizisinin show tv yayınlancak olması kötü.show tv nin mazisini biliyoruz.umarım bu dizi kaldırılmaz.:img-yes:

Haklısın arkadaşım. Show Tv'de başlayan bir diziyi izlemek için iki kere düşünmek lazım.. Zamanında Güz Yangını'na da kıymışlardı. Şimdi Nazlı Yarim'i kaldırıyorlar. Diğer yaz dizilerini izlememiştim ama onların da hepsi kaldırılmış sanırım.
Umarım yeni sezonda da aynı talihsizliklerle karşılaşmayız Show Tv'de..

Gül Tuna
15-08-07, 18:34
Türker inanoglunu cok severim esinden dolayi gülsen bubikoglu müthis bir sanatci
fadime ismini okuyunca erler filmin oldugunu tahmin etmistim yillar önce filiz akin böyle bir filmde oynamisti
ama filmin aynisi cevirilecekse füsün demirel basrol icin uygun olmaz yoksa bende severim kendisini

onur29
15-08-07, 21:43
Füsun Demirel muhteşem bi oyuncu. Uçurtmayı vurmasınlarda müthişti. Bence çok iyi biseçim. Ama keşke show da olmasaydı. Ben Show tvye güvenemiyorum. Zaten çeşm-ibülbülden sonra hiçbu kanalı izlemedim. Ama Fadimenin kadrosu ve konusu hoşuma giderse izliycem

dimple_burcu
15-08-07, 23:09
fragman çıkmadı daha dimi???bunu söylemek için biraz erken ama bu dizi tutmayacak bence...çünkü artık her gün izlenen bi dizi var onları reytingleri hep ilk sırada eğer geçebilirse helal olsun

dimple_burcu
15-08-07, 23:12
1970 yılında fadime adında bi film çekilmiş yine erler film eğer o filmin dizi versiyonu olacaksa konuyu yazmak istedim

Konu
Fadik (Filiz Akın) kimsesiz ve fakir bir genç kızdır. Ali, Ömer ve Veli adlı çalgıcı üç arkadaşı ile birlikte sokak şarkıcılığı yapmaktadır. Bu işin fazlaca bir kazancı olmadığından sağa sola borçludurlar. Ev sahipleri de onları kovmuş, evsiz kalmışlardır. Fadik geceyi gizlice bindiği demirli bir teknede geçirir. Uyandığında tekne hareket halindedir ve sahibi Erol (Kartal Tibet) onun farkına varmamıştır. Fadik Erol’u teknenin kaptanı sanır. Erol da sahibi olduğunu söylemez. Fadik kıyıya vardıklarında arkadaşlarının yanına giderken kaçmakta olan soyguncularla çarpışır ve kendi çantası ile içi para dolu hırsızlarınki yer değiştirir. Soyguncular genç kızın peşine düşer. Soyulan yer Erol’un işyeridir ve soygunu arkadaş diye bildiği Faruk (Cihangir Gaffari) örgütlemiştir. Yoksulluk canlarına tak etmiş, intiharın eşiğine gelmiş kafadarlar, içi para dolu çantayı görünce çok sevinirler. Artık rüya gibi bir hayat yaşamaya karar verirler. Kutlama için gittikleri gazinoda Fadik Erol’la karşılaşır. Bu kez onun garson olarak çalıştığını sanır. Artık zengindir ya, Erol’dan yanında uşağı olarak çalışmasın ister. Erol oyunu sürdürür ve işi kabul eder. Bu arada Faruk ve adamları bizim kafadarların peşini bırakmaz. Erol ise Faruk’a olanları anlatır ve Fadik’e aşık olduğu için uşak rolü oynayacağın söyler. Soyguncular Ali, Veli ve Ömer’i kaçırır. Ama paraların yerini öğrenemezler. Üç çalgıcının sevgilileri onların izini bulur ve Fadik’e haber verir. Erol ve Fadik buluşur. Buluşma yerinde Faruk polislerce tutuklanır. Fabrika soygunu gerekçesiyle yargılanan Faruk her şeyi inkar edere suçu Fadik’e yıkmaya çalışır. Mahkemede tüm gerçek ortaya çıktığında Fadik Erol’un uşak değil de soyulan fabrikanın sahibi olduğunu öğrenince çok şaşırır. Ama bu şaşkınlık kısa sürecek, her şey tatlıya bağlanacak, Erol, Fadik ve diğerleri için mutluluk dolu güzel bir yaşam başlayacaktır

PIRLANTA
16-08-07, 07:31
Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi’nin, yapımcılığını üstlendiği ‘Fadime’de başrollerde Nehir Erdoğan, Berk Oktay ve Füsun Demirel rol alıyor. Dizide, Trabzon’un bir köyünde yaşayan Fadime’nin hikayesi anlatılıyor

ANİTA
16-08-07, 15:13
Füsun demirel harika bir oyuncu. oynadığı her rolün hakkını veriyor ancak show da yayınlanması kötü çünkü show dizilerden çabuk vazgeçiyor:good:

ECE...:)
16-08-07, 15:54
Gül, bence Fadime'yi Nehir Erdoğan oynacak herhalde.. ;)
Nehir Erdoğan yorulmadı mı yav :)
Gene karadeniz gene show..
Bana tanıdıık ve acı geldi..

Bu arada Berk Oktay kim ?
google'a baktım ama bir şey bulamadım..

aysede
19-08-07, 16:06
Nehir için çok sevindim..
Berk Oktay hakkında ben de bilgi sahibi olmak istiyorum ya, elimizde hiç bilgi yok..
Umarım uzun soluklu ve güzel bir dizi olur..

gönülçelen
19-08-07, 16:12
http://www.dorukajans.com/doruk_files/erkekler/Berk%20Oktay/1.jpg

http://www.dorukajans.com/doruk_files/erkekler/Berk%20Oktay/2.jpg

http://www.dorukajans.com/doruk_files/erkekler/Berk%20Oktay/3.jpg

http://www.dorukajans.com/doruk_files/erkekler/Berk%20Oktay/4.jpg

berk oktay hakkında bi bilgimiz yok ama bikaç fotosu var
ya ben nehire hiç yakıştıramadım :( diziyi show tvnin yayınlıycak olmasıda bende bi soru işaretine neden oldu showun dizileri diğer kanallarınkine göre hep daha geri plandadır bana göre tabi ondan tutmayabilir gibime geliyo

ahumerve
19-08-07, 16:57
FADIME basligindan hemen anladim bi karadeniz dizisi oldugunu.. ancak sizlerinde dedigi gibi show tv hic iyi olmamis..hem iyi reyting alabilmesi icin fazla caba sarf etmiyor,sonrada reytingleri düsük gelen dizileri birer birer yayindan kaldiriyor.

Yinede bir karadeniz dizisi izleyecegim icin mutlu ve UMUTLUYUM..umarim show tv yakinda hatalarini anlar, ve dizilerine sahip cikar.

aysede
19-08-07, 21:30
Evet, ben de Berk Oktay'ın o fotolarını gördüm, elimizdeki tek bilgiler onlar.
Show TV, açıkçası bende de bir soru işareti uyandırdı. En iyi cast'i olan dizileri bile, reyting kurbanı etmeye bayılıyorlar, bunu az çok hepimiz biliyoruz, yaşadık sanırım. Bir işe başlanmışsa, bitirilmeli diye düşünüyorum.
Dizinin cast'ı, gördüğüm kadarıyla çok iyi. Füsun Demirel, Nehir Erdoğan..-Berk Oktay da umarım iyidir.. Konu da sıcak..Ama reyting. Türkiye'de dizilerin başlamasıyla bitmesinin bir olmasını sağlayan faktör.
Böylesine iyi seçilmiş oyuncularla bezeli bir dizinin, reyting kurbanı olmamasını gönülden diliyor, Show TV'nin bu konuda elinden geleni yapacağını umuyorum. Ola ki yeni sezonda da güzelim dizileri reytinge kurban verirlerse, seyircilerinde ciddi bir azalma olacağından adım gibi eminim.

fantagirro
19-08-07, 21:39
ben diznin konusunu tam olarak anlamış değilim ama karadeniz dizilerini severim fakat show da olması hoşuma gitmedi biliyosunuz bi gün reyting almazsa kaldırır diziyi

fantagirro
19-08-07, 21:45
arkadaşlar yanlış anlamadıysam erkek başrol oyuncusu manken falan olmalı değil mi? ben artık bu durumdan sıkılmaya başladım piyasa da eğitimli güzel sanatlar ya da konservatuar mezunu bi sürü oyuncu var neden artık onlara şans tanınmıyor?

aysede
19-08-07, 21:50
fantagirro, düşüncelerine aynen katılıyorum.
Evet Berk Oktay mankenmiş.Böyle bir cast ile..
Bilemiyorum açıkçası..
Bu kadar başarılı oyuncular var..Nehir Erdoğan, Füsun Demirel..

Gül Tuna
19-08-07, 21:56
Gül, bence Fadime'yi Nehir Erdoğan oynacak herhalde.. ;)
Nehir Erdoğan yorulmadı mı yav :)
Gene karadeniz gene show..
Bana tanıdıık ve acı geldi..

Bu arada Berk Oktay kim ?
google'a baktım ama bir şey bulamadım..

nehri erdoganin dizide oldugunu yeni ögrendim , haklisin herhalde bu durumda fadime yi nehri erdogan oynar bende uzun bir süre dinlenir saniyordum onu ama demekki isini cok seviyor , ayrica basroldeki diger ismin Berk Oktay olmasini bende pek dogru bulmadim kendisini taniyorum bile ama gercek bir oyuncuyu izlemeyi tercih ederdim

aysede
20-08-07, 16:29
Bende gerçek, eğitimli, iyi bir oyuncuyu izlemek isterdim Nehir'in yanında açıkçası.

Bugün çıkan bir haber ;

Fadime de canlandı

Trabzon son yıllarda film yapımcılarının gözdesi haline geldi. Kuş Dili, Fırtına ve Nazlı Yarim dizilerinin ardından sırada Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Fadime” var.
Dizide Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Cezmi Baskın ve Arif Erkin başrolü üstlenecek.

Trabzon’un tarihi ve tabii güzellikleri usta yönetmenleri etkiliyor. Erler Film yapımcısı Türker İnanoğlu Trabzon’da “Fadime” isimli bir dizi çekecek.

Kanal D ekranlarında 3 sezon yayınlanan Yabancı Damat ve Show TV ekranlarında 3 sezon yayınlanan Gurbet Kadını isimli dizilerin tecrübeli yapımcısı Erler Film Türker İnanoğlu Ağustos ayı içerisinde şimdilik ismi “Fadime” olarak belirlenen bir dizinin çekimlerine başlayacak. Dizide başrolü Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Cezmi Baskın ve Arif Erkin oynayacak. Çekimleri Trabzon, Atina ve İstanbul’da yapılacak olan dizinin konusu ise; Trabzon’un köylerinde yaşayan bir ana kızın; Trabzon’dan İstanbul’a uzanan hikayesini anlatacak. Bu dizi ile Trabzon’un tarihi ve tabii güzellikleri bir kez daha ekrana taşınmış olacak. Dizi çekimleri için Moloz mevkiinde bulunan ve Trafik Ekipler Amirliği olarak hizmet veren bina da kullanılacak. “Fadime” isimli dizi Show TV kanalında yayınlanacak.

burada dikkat ederseniz berk oktay'ın adı yazmıyor, belki de ondan vazgeçmişlerdir.:img-icecr

Cezmi Baskın ve Arif Erkin'in de kadroya katılmasına sevindim. Gerçekten usta bir kadro oldu, Füsun Demirel, Cezmi Baskın, Arif Erkin, ve gençlerden Nehir Erdoğan..

hadi hayırlısı..

Kajol
20-08-07, 16:38
insallah bari bu dizi tutulurda sonunda yine hayal kirikligina ugramayiz.:sad53:
kadro muhtesem, daha ne denir bilemiyorum!!!!:happy0064

acık sözlü
20-08-07, 20:47
Arkadaslar benim en beğendiğim bayan oyunculardan biri nehir erdoğandır..cezmi baskınada bayılırım yıllardır ama ERLER filmin dikkatine,lütfen abuk sabuk sadece yakışıklı diye bi adam koymayın ,manken yada değil onun için demiyorum ama yani mehmet ali nuroğlu gibi serhat tutumluer gibi sinan tuzcu gibi ve daha bir sürü üst düzey erkek oyuncu varken nehir g,bi bi oyuncunun karsısına bilinmedik bir ni ucuz maliyetten koymayın yaaaaaa...

gönülçelen
20-08-07, 20:53
çekimlerin atinayla ne ilgisi varmış???

Rabish
20-08-07, 22:10
Nehir'in enerjisi beni sasirtti.
Tebrik ederim, isini ne kadar cok seven bir oyuncuymus.:good:
Kadro gercekten iyi, birtek su manken isi bozmus :icon_whis sevdigimiz oyunculari izlemek icin illa bir mankene katlanmak zorundamiyiz ya ? Nedir bizim suçumuz. Piyasada oyuncu mu kalmadi ? Konservatuar'lar kurudu mu ? Nedir yani .. :icon_sorr
Cok uzuldum bu konuda, Nehir'in yanina daha iyi bir isim yakisirdi.
Kadro'ya Memik dedemizinde katilmasi iyi olmus, onu izlemek buyuk bir keyif:img-icecr sanirim Antep aksanindan Karadeniz aksanina gecicek :P
Yanliz Show TV'de olmasi beni ne kadar uzdu anlatamam. Zaten 60 tane dizi baslicak, konusu bilindik ve kanal cok riskli.
Dizinin 5. veya 6. bolumunu gormeyebiliriz, bende soylemesi :icon_sorr
O kadar cok dizi varki, zaten 1-0 yenik basliyan dizi birde Show Tv'yle iyice tutunma sansini kaybeder bence ..

Nehir'i gercekten cok severim, eminim rolunun hakkini sonuna kadar vericek, dizinin uzun soluklu olmasini cani gonulden diliyorum.
Fakat Trabzon'da olmasina sasirdim. Cennet ulkemizde baska bolge mi kalmadi dizi cekicek. Her tarafi ayri guzel, nedir bu Trabzon olayi ..
Nazli Yarim var zaten Show'da ..

Bilmiyorum, icimde kotu hisler var :icon_sorr

aysede
21-08-07, 17:27
Rabish'e sonsuz katılıyorum.
Konservatuarlar ne güne duruyor ? Biz sevdiğimiz, onca iyi, eğitimli oyuncunun yanında tecrübesiz mankenler görmek istemiyoruz !
Show TV'de olması dizinin zaten kötü, gerçekten 5.veya 6.bölümü görememe şansımız var.

Bu dediklerimin olmamasını istiyorum.
İnşallah uzun soluklu bir dizi olur.:)

parlakz güneş
21-08-07, 17:30
Oyuncu kadrosu harika..Berk Oktay'ı tanımıyorum..Hiç bi dizide görmedim ama yakışıklı çocuk bence..Nehir'le yakışırlar mı onu bilmiyorum işte..Erler Film'in dizileri genellikle güzel olmuş ve tutmuştur..Umarım aynı başarıyı gösterir.Kesinlikle izleyeceğim dizilerden biri:)

haluk_tolgahan
22-08-07, 16:18
valla benim en sevdiğim kanal show tv ayrıca erler filmin showda yayınladığı diziler hep tuttu. gurbet kadını zehirli çiçek cennet mahallesi hem iyi dizlerdi hemde tutmuş dizilerdi. fadimede bence çok güzel olacak ve tutacak. çünkü erler filmi bu sezon için hazırladığı tek yeni proje bu. çok emek verilmiştir. oyuncular çok iyi berk oktayda çok tatlı ve yakışıklı

Rabish
22-08-07, 16:23
Show TV'nin nesi var demissin, Show Tv'nin dizilere sans vermeden 4 veya 5. bolumde final cekip yayindan kaldirma huyu var.
Bu saydigin projeler kaldirilmamis projeler, ama kaldirilan projelerin haddi hesabi yok. Ben bile saymayi biraktim :s
Berk Oktay'in yakisikli ve tatli olmasiyla oyunculugun ne alakasi var ?
Milyarlarca yakisikli ve tatli erkek var su dunyada, hepsi oyuncu mu ?
Herkes kendi isini yapsin
Madem manken, yurtdisina acilip guzel bir kariyer yapsin, oyunculuk gibi onemli ve egitim isteyen bir meslegide rahat biraksin bence :img-yes:

haluk_tolgahan
22-08-07, 16:32
burak özçivit tolgahan sayışman kenan imirzalıoğlu kıvanç tatlıtuğ mehmet akif alakurt burak hakkı özgür çevik özcan deniz mahsun kırmızıgül keremcem doğuş gökhan tepe burak kut gökhan özen vs vs bunların hepsinin mesleğide oıyunculuk değil ama çoğu çok başarılı oyuncular. show tvnin dizilerini kaldırma sebebi basit tutmaması izlenmemesi izleniyorda o kaldıryorsa o zaman sorun vardır.

Rabish
22-08-07, 16:47
Ismini yazdigin hicbir isim gercek oyuncu degil benim gozumde.
Oyunculuk sadece yetenek istemez, egitim ve deneyim sart
Belki 10 yil sonra iyi isimlerle calisa calisa iyi oyuncu olabilirler, ama simdilik asla ve asla degiller.
Sorun da bu zaten. Proje'nin kalitesi, o birkac bolumu cekmek icin verilen emek, o diziyi takip eden (az'da olsa) seyirciler, bunlarin hicbiri kanalin umurunda degil.
Ne diziler var 20. bolumden sonra reyting patlamasi yasadilar.
Show tv zerre kadar sans vermiyor dizilerine.
Bu gercegi hic kimse degistiremez.

Konumuz Fadime dizisi oldugundan bu anlamsiz ve gereksiz yazismayi burda kesiyorum ..

Herkese iyi paylasimlar ..

dalya
22-08-07, 16:50
pohahahaha :img-hyste siteyi yenileyeyim dedim mesaj yazmadan önce ama baktim da rabish benim yazmak istedigimi yazmis, hele o ilk cümlenin aynisini ben de yazacaktim :)
Sarkici oyunculardan tek begendigim, gercekten oyuncu diyebilecegim kisi Emre Altug. Zaten egitimi de varmis (belli oluyor :))

Sahsen ben de Fadime dizisinin Show TV'de yayinlanmasini istemiyorum, en sevmedigim kanaldir + gercekten hic bir diziye gereken sansi vermiyor..
Insallah tutar ne diyelim (Nehir+Trabzon :img-blush)

haluk_tolgahan
22-08-07, 16:54
kim ne derse desin iyi proje her zaman hakettiği yeri alır. fadimede öyle olacak kaliteli bir iş olacak çünkü erler film yapıyor vede tutacak.

fırtına_
22-08-07, 16:57
Ismini yazdigin hicbir isim gercek oyuncu degil benim gozumde.
Oyunculuk sadece yetenek istemez, egitim ve deneyim sart
Belki 10 yil sonra iyi isimlerle calisa calisa iyi oyuncu olabilirler, ama simdilik asla ve asla degiller.
Sorun da bu zaten. Proje'nin kalitesi, o birkac bolumu cekmek icin verilen emek, o diziyi takip eden (az'da olsa) seyirciler, bunlarin hicbiri kanalin umurunda degil.
Ne diziler var 20. bolumden sonra reyting patlamasi yasadilar.
Show tv zerre kadar sans vermiyor dizilerine.
Bu gercegi hic kimse degistiremez.

Konumuz Fadime dizisi oldugundan bu anlamsiz ve gereksiz yazismayi burda kesiyorum ..

Herkese iyi paylasimlar ..

sana katılıyorum canım

nehir erdoğan çok iyi ve kaliteli bir oyuncu...onunla başrol paylaşıcak kişide umarım onun kadar iyidir oyunculuk konusunda

ben bir karadenizli olarak karadeniz dizilerinde en sinir olduğum şey karadeniz aksanının düzgün olmaması....benim acayip kulağımı tırmalıyor kötü aksan
umarım bu dizide aksanı düzgün kullanabilirler :img-yes:

haluk_tolgahan
22-08-07, 17:01
biliyormusunuzki türk sinemasını duayenlerinin hemen hepsi eğitim almadan bu günlere gelmiş. oyunculuk için eğetim şart ama önemli olan içindeki aşk. seviyorsan içinde varsa yaparsın yılların oyuncusu ayla algan bile türkiyenin en önemli jönü özcan denizdir diyor. yani bu saydığım isimnlerin çoğu çok başarılı aytıca dediğim gibi sinema ve tv sektörünün çoğu ismi alaylıdır. ayrıca eminimki sizinde izlediğiniz bir çok dizide eğitim almayan başarılı genç yaşlı oyuncular vardır.fadime dizisinin diğer oyuncuları acaba ne kadar eğitim almış o da ayrı mesele

Rabish
22-08-07, 17:12
Mesajini okumadim, sadece attigin basligi okudum.
1)Ben laf falan attigimi hatirlamiyorum, sen atladin ortaya :img-hyste
2)Bir an once bu anlamsiz mesajlari kessen iyi olur, dizi hakkinda birsey yazmadin nerdeyse ..

fırtına_ katiliyorum sana, bazen o kadar abartili oluyor ki konusmalar, bazen turkçe mi konusuyolar diye soruyorum kendi kendime ..

fırtına_
22-08-07, 17:29
gerçek oyuncu dediğin hem eğitim almış olmalı hemde deneyimli olmalı
ayrıca bir kişinin iyi oyuncu olması için konservatuar mezunu olması şart değil

buna en güzel örnekte Özgür Çevik...Özgür aldığı dersler ve kabiliyetiyle kendini çok geliştirdi....ama Özgür'ün daha çok ekmek yemesi

Fadime'yi Nehir canlandırıcak galiba...Fadime bir köylü kızımı acaba
belkide üniversite okumuş İstanbul veya daha büyük bir şehirde yetişmiş bir kızdır
sonrada trabzona ailesinin yanına dönebilir

iki dakikada senaryoyu yazdım :)

aysede
22-08-07, 17:53
Evet, arkadaşlar tartışmalarla ilgili hiç yorum yapmadan geçiyorum ama ufacık bir şey ekleyeceğim,
Özgür 3 senedir inanılmaz bir gelişme kaydetti, çok çalıştı, bence iyi bir oyuncu olacak ileride, deneyim şart ! :)
Ama her daim Özgür'cüyüm ben de yani !
Neyse, gelelim konumuza, Fadime'ye..
Evet, herhalde Nehir oynayacak Fadime'yi, elimizde dizinin sadece ismi ve oyuncuları, bir de mekanı var. Henüz öyle pek ayrıntılı bilgiler edinemedik..İnşallah kısa sürede ayrıntılı bir tanıtım ve tanıtım fragmanı yayınlanmaya başlar. Show başladı tanıtımlara çünkü.
Ben de çoğunuz gibi SHOW ile ilgili iyi düşünceler içerisinde değilim, hatta böyle bir kadroya yazık olur diye çok korkuyorum..Ama bunun yanında Erler Film'e güvenim sonsuz, diziye yazık olmaması için ellerinden geleni yaparlar, adım gibi eminim. :img-yes:

Yeni haberleri iple çekiyorum, Nehir'e çok güveniyorum bu projede..:img-icecr

szg_sezgi
23-08-07, 09:34
nehir'in oynamasına çok sevindim...
showtv'detutmayanlar oluyo ama erler filmin oludğu için tutar gibi geliyo..inş uzun bi dizi olur...

nehir_yaso
23-08-07, 12:14
nehir her projesinin altından başarıyla kalkmış bir oyuncudur.bu projenin altındanda başarıyla kalkacağına inanıyorum.zaten dizi başlayınca göreceğiz dizinin tutup tutmayacağını

aysede
24-08-07, 16:33
Evet, Nehir bütün projelerinin altından başarıyla kalktı, Fadime'yi de hissederek oynayacağına, çok güzel canlandıracağına eminim...

Dizinin tutup tutmayacağı baştan belli olmaz bence nehir_yaso'cum, Show TV biliyorsun sağı solu belli olmuyor, bize 1-2 bölüm izletip, 1 hafta reytingler düşük geldi deyip, bizi bu diziden mahrum edebilir.

Bunun olmamasını diliyorum, işin altında Nehir Erdoğan, Cezmi Baskın, Füsun Demirel ve Arif Erkin gibi çok önemli isimler var. Ayrıca da Erler Film. Umarım böyle bir dizi reytinge kurban gitmez...

onur29
24-08-07, 18:28
Ben nehir erdoğanın oyunculuğunu çok seviyorum. Füsun Demirel de varsa kesin izlerim. Keşke show da olmasaydı.

aysede
26-08-07, 16:03
onur29, dediklerine katılıyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama keşke Show'da olmasaydı haklısın.

Bugün çıkan bir haber..:)

http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/260820070414413697584.jpg

Nehir Erdoğan

Yine `yabancı damat` bulacak

Geçtiğimiz yıl Yunanlı damat bulan Nehir Erdoğan , yeni dizisi `Fadime `de Rum gencine aşık olacak. Dizi Show TV `de ekrana gelecek.

aysede
26-08-07, 16:15
Bu da biraz önce eklediğim haberin resmi, benim tarafımdan çekilmiştir. :)

http://img456.imageshack.us/img456/334/nehir001oe0.jpg (http://imageshack.us)

http://img86.imageshack.us/img86/9178/nehir002sm7.jpg (http://imageshack.us)

_duygucuk_
26-08-07, 17:02
evet bugün bende gördüm bu resmi ve haberi..
yine bir yabancı damat bulacakmış umarım rum genç de yakışıklı olur ve nehir le iyi partner olurlra ve sevililrler...
Ayşecim saol cnm eklediğin için..

aysede
26-08-07, 17:27
Birşey değil Duygu'cum.
O rum partnerin yine Özgür olmasını isterdi gönlüm, çok uyumlu bir ikiliydiler.
Yeni partner bende böyle bir iz bırakmaz, bırakamaz herhalde.
Neyse, umarım o da başarılıdır rolünde, en önemlisi bu. :)

tuğba filiz
26-08-07, 21:27
haber keşke biraz daha ayrıntılı olsaydı ama olsun ayşecim bende o rum damatın özgür olmasını çok isterdim ama yeni partnerini fazla tanımıyorum onun için bir yorum yapamıycam izleyelim ve öyle karar verelim

aysede
28-08-07, 09:47
evet başakçım, haklısın :)

biraz show tv izleyeceğim.yeni sezon tanıtımları çoktan başladı, çoğu dizi en geç iki hafta içinde başlıyor. fadime hakkında pek bir bilgi yok.o yüzden show'a bakacağım biraz,belki rastlarım diye :)

PIRLANTA
28-08-07, 10:19
Erler Film belliki Yabancı Damatı istemeyerek bitirmiş. Baksanıza bu sefer yurdun başka bir köşesinde aynı hikaye. Yabancı Damatın o kadar tutulmasının nedeni Sumru Y. ,Erdal Ö., Binnur K., İlker A. ve diğer yan rollerdeki oyunculardır. Herkes onların hatırına o diziyi seyretti. Nehir E. ve Özgür Ç. gibi güzel ve yakışıklı ve sempatik bir sürü oyuncu var. Şimdi aynı hikayeyi insanlar Nehir E. hatırına seyreder mi bilemiyorum.

yaya39
28-08-07, 10:52
Erler Film belliki Yabancı Damatı istemeyerek bitirmiş. Baksanıza bu sefer yurdun başka bir köşesinde aynı hikaye. Yabancı Damatın o kadar tutulmasının nedeni Sumru Y. ,Erdal Ö., Binnur K., İlker A. ve diğer yan rollerdeki oyunculardır. Herkes onların hatırına o diziyi seyretti. Nehir E. ve Özgür Ç. gibi güzel ve yakışıklı ve sempatik bir sürü oyuncu var. Şimdi aynı hikayeyi insanlar Nehir E. hatırına seyreder mi bilemiyorum.

ben de sana aynen katılıyorum madem yine benzerini çekicektiniz niye bitirdiniz o zaman, artık herkes işin kolayına kaçıyo. Tabi 44 tane dizi gösterimde olcak yeni sezonda doğaldır.

szg_sezgi
28-08-07, 11:17
diziyi bitirmeleri için belli sebepleri vardır istemeyerek olsa bitirmek zorumda kalmış olabilirler...ama YD ile benziyo olabilir ama o antepde bu trabzonda..ve bu karadeniz dizisi...ben herzaman arkasındayım bu dizinin...uzun soluklu bi dizi olurr inşallah

G!zEw
01-09-07, 09:05
off bir an önce başlamasını istiyorum bu dizinin Nehir Erdoğanın ve Füsun Demirel harika işler yapıcaklarına eminim....

arkadaşlar dizi kesin olarak ne zaman başlayacak??

efran_albatros
01-09-07, 09:36
hikayenin yine yabancı damat kıvamında birşey olması iyi olmadı.zaten yabancı damat çok uzun süre yayında kaldı ve bu hikaye fazlası ile işlendi.ayrıca nehir erdoğanında tekrar böyle bir hikayeyle dönmesini anlayamadım.

aysede
01-09-07, 20:47
Kesin olarak dizi ne zaman başlayacak, ben de bilmiyorum Gizem'cim..

Arkadaşlar yarın akşam 22:00'de Pazar Keyfi'nde Show TV Yeni Yayın Dönemi Tanıtımı olacakmış..Yani Fadime ile ilgili de bilgi olur herhalde..:)

betül kocak
01-09-07, 21:04
bencede iyi olmamis hikayenin yabanci damata benzemesi zaten 3 sene bu hikayeylen gördük nehir erdogani baska bir hikayleylen dönmesini isterdim.ama basrolldeki oglan kim tanimyorum.önceden baska bir dizide oynadimi?????????

aysede
01-09-07, 21:32
Veeee Fadime'nin tanıtım resimleri...
parlakz güneş-elife teşekkürler..:)

http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230623_1.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230623_4.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230624.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230624_2.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230624_3.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230625.jpg

aysede
01-09-07, 21:34
Elif'e tekrar teşekkürler..:)

http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230625_1.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230625_2.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230625_3.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230625_4.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/01230626.jpg

salise salise çekmiş elif sağolsun :)

özgür_keremcem
01-09-07, 21:51
resimler çok güzel nehir çok güzel çıkmış:)
diziyi merakla bekliyorum:)

cerenimo_
01-09-07, 22:02
bugün bülent beyi gördüm trabzonda bir arabanın içindeydi trafiğe takılmıştı..
yanında biri vardı keşke baksaymışım o an yanındakine bakmak gelmedi aklıma...
dizi umarım diğer karadeniz dizileri gibi ellerinde patlamaz..

nehir_yaso
01-09-07, 22:04
bugün bülent beyi gördüm trabzonda bir arabanın içindeydi trafiğe takılmıştı..
yanında biri vardı keşke baksaymışım o an yanındakine bakmak gelmedi aklıma...
dizi umarım diğer karadeniz dizileri gibi ellerinde patlamaz..

bülent bey kim?

bu arada fadimeyi ve nehiri iple çekiyorum

cerenimo_
01-09-07, 22:04
bu arada trabzonda rumlar yaşamaz niçin rum birine aşık olduğunu anlayamadım açıkçası.. çok çok yıllar önce rumlar varmış ama şehri terketmiş gitmişler şimdi didik didik aransa da bulunamaz... bu yüzden de diziyi çok merak ediyorum.. acaba nasıl bir kılıf uyduracaklar..

bülent bey kim?

dizi oyuncularından bülent alkış...

szg_sezgi
01-09-07, 22:34
bu arada trabzonda rumlar yaşamaz niçin rum birine aşık olduğunu anlayamadım açıkçası.. çok çok yıllar önce rumlar varmış ama şehri terketmiş gitmişler şimdi didik didik aransa da bulunamaz... bu yüzden de diziyi çok merak ediyorum.. acaba nasıl bir kılıf uyduracaklar..

bi trabzonlu arkadaşıma söylemiştim diziyi ..o maçkada olabilir dedi oralarda rumlar var dedi....dizi başlayınca anlıcazz

ecr
02-09-07, 08:16
Ekranda yaşanan en 'güzel' savaş

DENİZ AYYILDIZ GÜNAYDIN

Yeni sezonda, tüm kanallarda birbirinden iddialı yapımlar start alıyor. Diziler kıran kırana reyting savaşına girecek. Pek çok ünlü ismi izleyicilerle buluşturacak dizilerde bir başka savaş da güzeller arasında yaşanıyor... Dünya güzelinden sörfçüye, sunucudan mankene, Türkiye'nin en güzel kadınları bu sezon ekranları parselleyecek... İşte ekranların yeni sezondaki 'güzel haritası'.....

AYSUN KAYACI: Sessiz Gemiler (atv)
Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe Aptal sarışınlıktan seksi öğretmenliğe
'Çat Kapı' adlı sit-com'da 'aptal sarışın' rolünde izlediğimiz manken Aysun Kayacı bu sezon Savaş Dinçel ve Yeşim Salkım'ın da rol alacağı 'Sessiz Gemiler' adlı diziyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Kayacı dizide seksi bir öğretmeni canlandıracak.

VİLDAN ATASEVER: Bıçak Sırtı (Kanal D) Osmanoğlu Ailesi'nin
Altın Portakal ödüllü oyuncu Vildan Atasever, Son Osmanlılar'ın yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkartılan Osmanoğlu Ailesi'nin trajik öyküsünü anlatan 'Bıçak Sırt' adlı dizide rol alıyor. Atasever'i burada Avukat Güneş rolüyle izleyeceğiz.

EBRU AKEL: Tatlı İntikam (Star TV) Küstah sosyetik rolünü oynayacak
Yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek 'Tatlı İntikam' isimli dizide Ebru Akel, Davut Güloğlu ile başrol oynayacak. Güloğlu dizide kasabada yaşayan dört çocuk babası bir adamı, daha önce 'İlk Göz Ağrısı' dizisinde başrol oynayan Ebru Akel de son derece küstah sosyetik bir kadını canlandıracak.

HATİCE ŞENDİL: Fesupanallah (atv) Peçeli güzel mahalle delikanlılarını yakacak
Daha önce atv'de yayınlanan 'İki Yabancı' adlı dizide Keremcem'le başrolü paylaşan Hatice Şendil bu kez komedi oynuyor. Uzun süre peçe takarak oynayan ve güzelliğini gizleyen Şendil, 10 Eylül'de atv'de start alacak Fesupanallah'ta Gülpare'yi canlandıracak.

HANDE SUBAŞI: Elveda Rumeli (atv) Sütçünün kızı Hande Subaşı
Tescilli güzel Hande Subaşı 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasıyla müzik yeteneğini de kanıtladı. Daha önce atv'de yayınlanan 'Kuş Dili' adlı dizide Müjde Ar'ın dilsiz kızı olarak karşımıza çıkan Subaşı bu kez 'Elveda Rumeli' adlı dram-komedide Erdal Özyağcılar'ın Vahide adlı kızını canlandıracak. Subaşı dizi çekimleri için Makedonya'da.

BEGÜM BİRGÖREN: Kara Yılan (atv) Şansı Kurtuluş Savaşı dizilerinden açıldı
Geçen sezon 'Kırık Kanatlar'da izlediğimiz Begüm Birgören bu yıl, yine Kurtuluş Savaşı'nın fon olarak kullanıldığı 'Kara Yılan'la ekrana gelecek. Sade güzelliği ile dikkat çeken Birgören'in rol arkadaşı ise Bülent İnal...

ÇAĞLA KUBAT: Kuzey Rüzgarı (Show) Sörfçü güzel mafya dizisinde
Eski Türkiye güzellerinden Çağla Kubat Sağır Oda'daki Duru rolüyle oyunculuğa ısınmıştı. Aynı zamanda milli sörfçü olan Kubat şimdi de mafya dizisi Kuzey Rüzgarı' ile karşımıza çıkıyor. Dizide, Kadir İnanır ve Oktay Kaynarca ile birlikte rol alacak olan Kubat, Kaynarca'nın aşık olduğu kadını canlandıracak.

ASLI TANDOĞAN: Dudaktan Kalbe (Show TV) Geçen sezonun 'Dicle'si bu kez 'Kınalı Yapıncak'
En son, geçtiğimiz sezonun reyting kurbanı dizilerinden 'Dicle'de rol alan Aslı Tandoğan, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan 'Dudaktan Kalbe'de başrolü Burak Hakkı ile birlikte paylaşıyor. Tandoğan bakalım yıllar önce Hülya Koçyiğit'in canlandırdığı 'Kınalı Yapıncak' rolünde ne kadar başarılı olacak?

AHU YAĞTU: Komiser Nevzat (atv) Şeytanın bacağını bu kez kıracak
'Savcının Karısı', 'Kampüsistan' gibi dizilerle oyunculuğa ısınan ama şöhreti yakalayamayan manken Ahu Yağtu, Altan Erkekli'nin Başkomiser Nevzat'ı oynayacağı dizide onun yardımcısı Komiser Zeynep'i canlandıracak.

NEHİR ERDOĞAN: 'Fadime' (Show) Antepli baklavacının kızı şimdi Karadenizli Fadime
'Yabancı Damat'ta Antepli bir baklavacının kızı Nazlı'yı oynayan Nehir Erdoğan bu sezon Karadenizli Fadime'yi canlandıracak. Yönetmenliğini Cankat Ekmekçi'nin üstlendiği 'Fadime'de Nehir Erdoğan'dan başka, Berk Oktay ve Füsun Demirel de rol alıyor. Dizide, Trabzon'un bir köyünde yaşayan Fadime'nin hikayesi anlatılıyor.

AZRA AKIN: Oyun Bitti (Kanal D) Dünya güzelimiz Azra aşiret kızını oynuyor
Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı 'Yağmur Zamanı' dizisiyle oyunculuktaki başarısını kanıtlayan dünya güzeli Azra Akın bu sezon 'Oyun Bitti' adlı dizide Güneydoğulu zengin bir aşiretin kızını oynayacak. Akın'a Berk Oktay ve Mert Öcal eşlik edecek.

ARZUM ONAN: Sessiz Fırtına (Kanal D) Arzum Onan'ın partneri Beyaz Gelincik'in Ömer'i
'Sahra' dizisinden sonra sesi soluğu pek çıkmayan Arzum Onan 'Sessiz Fırtına' ile ekrana 'sessiz sedasız' bir dönüş yapıyor. Arzum Onan, geçen senenin flaş dizilerinden 'Beyaz Gelincik'in Ömer'i, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Duygusal Menekşe SEDEF AVCI: Menekşe ile Halil (Kanal D)
'Böyle mi Olacaktı' ve 'Yanık Koza' dizileri ile tanınan manken Sedef Avcı duygu yüklü bir diziyle karşınıza geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşacak olan Avcı'yı, Menekşe rolüyle izleyeceğiz..

aysede
02-09-07, 09:21
bu da eklediğiniz haberin resimlisi :)
nehir çok güzel :)

http://img112.imageshack.us/img112/9017/nehirsabahhaberes3.jpg (http://imageshack.us)

ayrıca bence fadime istanbul'a falan okumaya gidebilir..orada aşık olabilir bir rum'a..

busdem_GS
02-09-07, 12:25
show tvnin tanıtımında gördüm...nehir çok tatlıydı cnm benim...arkadada oyuncular vardı...simalarıda tanıdık ama inceleyemedim...nehire bakmaktan...ztn çok çabuk ilerledi...bu sene gerçekten show tv dizilerine ii reklam yapıo...bununda öle olmasını dilerim...

gönülçelen
02-09-07, 12:28
ben diziyi merak ediyorum ama ydnin yerini tutamaz konu olarakta benziyo nehir için izlicem fakat çok başarılı bir dizi olcaını sanmıyorum umarm yanılırım
acaba hangi gün yayınlanıcak bilen varmı

haluk_tolgahan
02-09-07, 12:32
nehir erdoğanı yolda gördüm ve dizinin en az yabancı damat kadar izleneceğini ve çok daha komik olduğunu söyledi. sadece diziye sahip çıkmamızı istedi. bizde bolbol reklam yapalım gerçi hala fragmanı dönmeye başlamadı ama inşallah yakında fragmanlarıda görürüz.

_CALIKUSU_
02-09-07, 13:35
Bugün gazetede aysede nin eklediği haberi okudum. Tatilde olduğum için siteye pek sık giremiyorum ve televizyon izlemiyorum. Bu nedenle bu sıralar pek cahil kaldım :img-yes:

Güzellerin reyting savaşı demişler; ama nedense ben bir N.E. hayranı olarak Nehir'in bu yarışı kaybedeceğini düşünüyorum. Bu düşüncem kadrodanmı kaynaklanıyor, yayınlandığı kanaldanmı bende bilmiyorum. Belkide karadeniz dizisi oluşundandır. Yanlış anlamayın bende karadenizliyim; fakat karadeniz dizleri içinde tutunabilen projeler çok nadir çıkıyor karşımıza.
Belkide Nehir'i tekrar bir yabancı damatla görmek istemiyorum. Yani keşke daha değişik bir senaryo olsaymış. Gerçi ben bu yabancı damat işine pek inanmadım.
Neyse bu diziyi Füsün Önal ve en önemlisi Nehir için izleyeceğim :img-yes:

BEKLEYELİMDE GÖRELİM :img-wink:

NOT: Nehir'in partnerini hiç ama hiç beğenmedim :img-cool2

KIRMIZIGÜL
02-09-07, 13:39
diziyi çok merak ediyorum nehirim nasıl olacak bakalım nehir çok güzelsin çok tatlısın çok başarılısın çok akıllısın seninle gurur duyuyoruz nazar değmesin sana :happy0064:img-wink:

alpimmm
02-09-07, 14:01
tatlı bela fadime cok eğlenceli olcak
memik dedemiz de var nehirimiz de var ahh bide özgürü görebilsek bi yerlerde

özgürcü genç
02-09-07, 14:45
dün showun tanıtım programını görünce içim bi kötü oldu bi an özgürümüde yanında görmek istedim onlar çok uyumlulardı yd mütiş olmuştu valla off off ne günlerdi ösledim valla :sad53:
nehir bu dizidede çok başarılı olcak eminim ama yd kadar fazla sevebilcem mi bilemiyorum ve sanmıyorumm ama yinede sırf nehir ve biricik memik dedem için izliycemm.bakalım zaman göstericek belki bu dizide favorim olabilir :img-wink:
ama nehire kızıl saç çokkkk yakışmışş :img-yes:
nehirimize başarılar...

serseri_mayın90
02-09-07, 16:31
umarım güzel bir dizi olur. nehir erdoğanın yine çok başarılı olcağına eminim..
yabancı damat tutkunları gibi bende yanında özgürü arıcam heralde.. tanıtımda bile keşke oda olsaydı yanında dedim. ama tabi tüm projelerde birlikte olcak değiller.. tüm dizi ekibine başarılar dilerim:)

aysede
02-09-07, 17:04
nehir erdoğanı yolda gördüm ve dizinin en az yabancı damat kadar izleneceğini ve çok daha komik olduğunu söyledi. sadece diziye sahip çıkmamızı istedi. bizde bolbol reklam yapalım gerçi hala fragmanı dönmeye başlamadı ama inşallah yakında fragmanlarıda görürüz.
öncelikle çok şanslısın :)
nehir öyle diyorsa öyledir diyorum ben. gerçi yabancı damat'ın bizim için anlamı bambaşka, çok özel bir dizi yabancı damat bizim için, dünyadaki en müthiş dizi bile olsa, yd'yi değişmeyiz :) (ki bizce o müthiş dizi yabancı damat :) )
ama nehir çok komik, çok güzel diyorsa, bence kesinlikle öyledir.prenses merak etmesin.özgürlük nehri'nin elinden kurtulamayacak iş yok.:)biz diziye sahip çıkacağız,hiç şüphesi olmasın.onu çok seviyoruz :)

gelinezo
02-09-07, 17:06
valla kızlar prensesimizin bu filminde basarılı olcagına inanıyorum duyduguma göre yanlışmı bileme ama atina ve karadenizdemi ne geçecekmiş yani yanlış anlamadıysam birde o nehirin sevgilisi rolünde özgür olsaydıı valla tam süper olcaktı ama olsun nehir olsunda o da yeter

hekimoglu64
02-09-07, 20:55
nehir erdogan cok seker bir kiz cok basarili oyuncu dizininde fragmani cok komik güzel bir diziye benziyor
ama karadeniz dizieri genelde tutlumuyor insallah rating kurbani olmaz

saygilar.....

http://i219.photobucket.com/albums/cc140/hekimoglu64/sudamlaliberennecatiimza.jpg

merveve
02-09-07, 21:29
banada cok sıcak bi iş gibi geldi gününezmanmış bilen varmı..bide bark oktay cok hoş gzöküodu cok begendim

geosally
02-09-07, 21:41
Yine `yabancı damat` bulacak

Geçtiğimiz yıl Yunanlı damat bulan Nehir Erdoğan , yeni dizisi `Fadime `de Rum gencine aşık olacak. Dizi Show TV `de ekrana gelecek.[/QUOTE]

Yine mi Turk-Yunan dizisi. Nehir Erdogan baska rolleri kabul etmiyor anlasilan. Oynaya bilse icim yanmaz.

szg_sezgi
02-09-07, 22:34
fragmanını izledim .....komik bi diziye benziyo...eğlenceli olucak yine..
nehir erdoğan,füsun demirel,arif erkin...hepsi süperler...kaçmaz bence bu dizi

gönülçelen
02-09-07, 23:33
haluk_tolgahan ne şanslısın nehiri görüp onunla konuşmuşsun
o güzel olcağını söylüyosa öyledir her zaman nehire tam destek veriyoruz
fragmanı izledim ve gözlerimi nehirden alamadım ama içim bi tuhaf oldu onu öyle görünce o kadr alışmışımki yanında özgüre gözüm hep ikisini bi arada aradı :(

chaylack
03-09-07, 07:47
bende dün akşampazar keyfinde gördüm fragmanını hoş bi diziye benziyor oyuncular gerçekten çok iyiler hayırlsıı olsun:)

nehir_yaso
03-09-07, 09:21
dün pazar keyfinde gördüm.müziği oyuncuları harika.süper bir diziye benziyo.nehirimde harika:img-in_lonehirin partneride yakışıklı çocuk.bence bu dizi tutar:happy0064iple çekiyorum diziyi(ne ipi ya urganla çekiyorum:img-hyste:img-grin2)

KIRMIZIGÜL
03-09-07, 10:01
bende urganla çekiyorum tülaycım valla cumartesi günü olacak herhalde ne güzel haftasonuna geldi çok iyi dün izledim pazar keyfini harika bir dizi olacak bence

girl01
03-09-07, 11:02
nehir erdogani cok severim ve bence cokda basarili bir oyuncu!:img-wink: yabanci damati cok severdim,bu dizide güzel bir diziye benziyor! nehir varsa, kesinlikle kaliteli ve iyi bir dizi olucaktir:img-wink:

MiSz_CaniSi
03-09-07, 15:00
bende dun nehir erdogani fragmanda gorunce sok oldum agzim acik kaldim ve yabanci damattaki halleri gozumde canlandi bu ne hiz dedim ...memik dedeyi de gorunce yabanci damat 2 mi dedim bu sefer trabzon style hayirli olsun
nehire basarilar !!!

aysede
03-09-07, 16:55
evet super dizi olacak arkadaşlar fadime :)
dün geceki tanıtımdan fadime avatarları-ben yaptım..

http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif1-1.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif2.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif3.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif4.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif5.gif

http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif6.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif7.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif8.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif9.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif10.gif

devamı gelecek :)

aysede
03-09-07, 16:58
devamı..

http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif11.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif12.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif13.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif14.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif16.gif

http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif15.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gif17.gif http://i134.photobucket.com/albums/q103/aysede/gifson.gif

umarım beğenirsiniz..

aysede
03-09-07, 17:26
Vee, Fadime 1.bölüm özeti-resimler..

http://www.showtvnet.com/img/dizi/fadime/top.jpg

http://www.showtvnet.com/img/dizi/fadime/01_a.jpghttp://www.showtvnet.com/img/dizi/fadime/01_b.jpghttp://www.showtvnet.com/img/dizi/fadime/01_c.jpg

1. BÖLÜM

Fadime, annesi Nazife ve babaannesi Zarife ile birlikte Trabzon'un köylerinden birinde yaşayan genç ve güzel bir Karadeniz kızıdır. Balıkçılık yapan babası Reis, karısı ile geçinemediği için evini terk etmiş, güzel bir rus kızı olan Tanya ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. Oğlunun evi terk etmesinden gelinini sorumlu tutan Zarife, Nazife ile hiç geçinememektedir. Fadime de sık sık tatlı kavgalara tutuşan babaannesi ve annesi arasında kalmaktadır.

Civardaki bütün erkeler Fadime için yanıp tutuşmakta, Fadime'nin gözü ise kimseyi görmemektedir. O hayallerindeki prensi beklemektedir evlenmek için.

İlias ise Yunanistan'da yaşayan ve kökleri Trabzon'daki Rumlara dayanan çok zengin bir ailenin yakışıklı oğludur. Annesi Maria, babası Hristos ve dedesi Dimitros en yakın olduğu kişilerdir. Dedesi Hristos İlias'tan Trabzon'a gidip daha önceden kendilerine ait olan ve manevi açıdan çok değer verdiği eski evlerini satın almasını ister.

İlias yanında yakın arkadaşı olan ve gazetecilik yapan Yorgo, bir diğer arkadaşı Aleksi ve de nişanlısı Victorya ile birlikte Trabzon'a gider. Dedesinin söylediği evi bulurlar, ev Fadime'nin babaannesinin evidir. Değerinden çok fazla para teklif edilmesi karşısında şaşıran ve bunda bir iş olduğunu düşünen Zarife evi satmak istemez.

Arkadaşları ile birlikte rafting yapan İlias kaza geçirir ve suda kaybolur.

Suyun kenarında balık tutan Fadime oltasına takılan İlias'ı kurtarır. İlias baygın haldedir, Fadime onu babaannesinin evine götürür. Fadime gördüğü bu yakışıklı gencin evlenmek için beklediği hayallerinin prensi olduğunu düşünmektedir.
İlias Zarife'nin ilaçları sayesinde iyileşmeye başlamıştır. Kendine geldiğinde uyumakta olan Fadime'yi gören İlias onun güzelliği karşısında büyülenir, yanına yaklaşıp ona bir öpücük kondurur. Uyanıp tüfeğine sarılan Fadime namusunun kirlendiğini ve evlenmeleri gerektiğini söyler, aksi takdirde namusunu temizlemek için onu öldürmesi gerekecektir. İlias çaresiz Fadime ile evlenmeye razı olur.

İmam nikahı kıyılan Fadime ve İlias düğün hazırlıklarına girişir ancak İlias mecbur kaldığı için evliliği kabul etmiştir ve iş fazla uzamadan bu durumdan kendini kurtarmak istemektedir. Fadime'ye bir mektup bırakarak birlikte olmalarının imkansız olduğunu, Yunanistan'a döndüğünü, imam nikahının da geçersiz olduğunu söyler. Fadime kararını verir İlias'ın peşinden Yunanistan'a gidip onu bulacak ve namusunu temizleyecektir.

alara691
03-09-07, 17:35
güzel bir diziye benziyo trabzonlu olarak izlemek istiyorum bu diziyi inş. izlediğim dizilerle günü çakışmazda izlerim nehir erdoğanıda seviyorum başarılı bir dizi olcak bence inş. raytig kurbanı olmaz dizi:img-wink::img-yes:

aylince
04-09-07, 08:42
fragmanı gordum.bence süper ekip süper dizi.karadeniz dizisi olması da eglenceli.haklısınız showtv karadeniz dizilerini harcadı.ama bence showla ilgili bir durum degil bu.dizi sevilmiyor bitiyor.bunun da nedeni senaryo,karakterler,oyuncular.seviliyorsa devam ediyor sevilmiyorsa bitiyor..

kadroyu süper buldum.nehir en iyi bayan oyuncu bence:) ve muhteşem performans sergiliyor.fadime olmak ona yakışmış:)heyecanla bekliyorum:)

partneri konusunda ise türker bey seçmişse tamamdır diyorum.bence uyumlu birşeyler vardır ki seçilmiştir.ve herkes kendi işini yapsına hiç katılmıyorum.yetenek varsa herkes talep edildigi sürece başka bir iş te yapabilir.mankenlerin oyuncu olması gibi mesela.zaten emek verenlerin yaptıkları ekranda goruluyor.ve oyunculuk anlamında egitim almasa da ne kadar başarılı diyoruz:) umarım herşey guzel olur ve fadime çook başarılı bir dizi olur:) tüm ekibe başarılar:)

parlakz güneş
04-09-07, 09:46
fragmanı gordum.bence süper ekip süper dizi.karadeniz dizisi olması da eglenceli.haklısınız showtv karadeniz dizilerini harcadı.ama bence showla ilgili bir durum degil bu.dizi sevilmiyor bitiyor.bunun da nedeni senaryo,karakterler,oyuncular.seviliyorsa devam ediyor sevilmiyorsa bitiyor..

kadroyu süper buldum.nehir en iyi bayan oyuncu bence:) ve muhteşem performans sergiliyor.fadime olmak ona yakışmış:)heyecanla bekliyorum:)

partneri konusunda ise türker bey seçmişse tamamdır diyorum.bence uyumlu birşeyler vardır ki seçilmiştir.ve herkes kendi işini yapsına hiç katılmıyorum.yetenek varsa herkes talep edildigi sürece başka bir iş te yapabilir.mankenlerin oyuncu olması gibi mesela.zaten emek verenlerin yaptıkları ekranda goruluyor.ve oyunculuk anlamında egitim almasa da ne kadar başarılı diyoruz:) umarım herşey guzel olur ve fadime çook başarılı bir dizi olur:) tüm ekibe başarılar:)

yorumuna katılıyorum ablacım:)

en önemli şey senaryo diyorum ben öncelikle..sonra da oyuncular ve oyunculardaki yetenek..bence bu dizi ikisini de karşılıyor..berk oktayı daha önce hiç biyerde izlemedik galiba..ama bence başarılı olucaktır.sonuçta deneme çekimleriyle seçilmiş...türker bey tarafından..

tatlı bela fadimeyi merakla bekliyorum:)

aylince
04-09-07, 10:02
ben de heyecanla bekliyorum elifcim:)

ozellikle nehirle dolu dolu gibi dusunuyorum.dizide fadime karakteri çok on planda bu daha da mutlu ediyor cnmm:)

berk bence çekingen biraz sanki.ama bence performansı iyi olacak gibi onun da:)

parlakz güneş
04-09-07, 10:04
ben de heyecanla bekliyorum elifcim:)

ozellikle nehirle dolu dolu gibi dusunuyorum.dizide fadime karakteri çok on planda bu daha da mutlu ediyor cnmm:)

berk bence çekingen biraz sanki.ama bence performansı iyi olacak gibi onun da:)

bncede:)berk zamanla oyunculuğa alışır gibi geliyo:img-wink:yakışıklı bir çocuk..tanıtımdaki bakışlarıda çok güzeldi..

keşke dizi başlamadan röportaj verseler...

aylince
04-09-07, 10:26
süper olur röportaj elifcim:)

Civardaki bütün erkeler Fadime için yanıp tutuşmakta, Fadime'nin gözü ise kimseyi görmemektedir. O hayallerindeki prensi beklemektedir evlenmek için.

süper ya:)

fadime çok tatlı bir karakter bence:) nehire de çok yakışmış.prensesimizin dogal guzelligi fadime karakterinde de çok guzel yansımış:)

parlakz güneş
04-09-07, 10:32
süper olur röportaj elifcim:)

süper ya:)

fadime çok tatlı bir karakter bence:) nehire de çok yakışmış.prensesimizin dogal guzelligi fadime karakterinde de çok guzel yansımış:)

bencede ablacım fadime karakteri çok tatlı ve farklı bir karakter:img-wink:prensese çok yakıştı..

hayallerinin prensi çok uzaklardan geliyor:img-yes:

fadime&ilias:)

aylince
04-09-07, 11:31
fadimenin prensi geliyor uzaklardan ama sonra da kaçıyor:)

İmam nikahı kıyılan Fadime ve İlias düğün hazırlıklarına girişir ancak İlias mecbur kaldığı için evliliği kabul etmiştir ve iş fazla uzamadan bu durumdan kendini kurtarmak istemektedir. Fadime'ye bir mektup bırakarak birlikte olmalarının imkansız olduğunu, Yunanistan'a döndüğünü, imam nikahının da geçersiz olduğunu söyler. Fadime kararını verir İlias'ın peşinden Yunanistan'a gidip onu bulacak ve namusunu temizleyecektir.

süper:)nehirin performansını heyecanla bekliyorum:)

LnknPrk
04-09-07, 11:59
fadimenin prensi geliyor uzaklardan ama sonra da kaçıyor:)

süper:)nehirin performansını heyecanla bekliyorum:)

bnde cnm kim bilir nehir ilias'ı kaçırmamak için neler neler yapacaktır:D

bu arada fadimenin gününü bilen var mı?

G!zEw
04-09-07, 12:10
ayyy çok güzel olucağa benziyor dizi tam olarak hangi gün başlayacak arkadaşlar?

aylince
04-09-07, 12:16
nehir ve arif erkin(memik dede) yine birarada süper bence:)

ben de bilmiyorum cumartesi galiba:)

yabancı_damat
04-09-07, 12:40
şimdi yaptım fadimem
http://img521.imageshack.us/img521/1637/animation1gr2.gif (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/6083/animation7ez7.gif (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 12:48
fadime ile ilgili çalışmalarım dün yaptım
http://img265.imageshack.us/img265/8082/balksz1lw5.png (http://imageshack.us)

http://img265.imageshack.us/img265/2149/balksz3rg0.png (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/8539/animation5cu5.gif (http://imageshack.us) http://img75.imageshack.us/img75/309/animation6lb9.gif (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/4973/animation7dx2.gif (http://imageshack.us) http://img169.imageshack.us/img169/508/animation1rx6.gif (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 12:50
http://img527.imageshack.us/img527/7767/animation1ri4.gif (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/4928/25000ja5.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/1079/25050em3.png (http://imageshack.us)
------
http://img266.imageshack.us/img266/9269/imzanngifisb8.gif (http://imageshack.us) http://img266.imageshack.us/img266/4505/bkahr4.gif (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/8835/250507bk6.png (http://imageshack.us)
http://img266.imageshack.us/img266/6429/2505078no1.png (http://imageshack.us)
----
imzasız bir gif...
http://img266.imageshack.us/img266/4752/animation9xy5.gif (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 12:53
bunlarsa başkasının alıntı

http://img380.imageshack.us/img380/7704/fdm9ge9.png (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/9840/fdm16hb1.png (http://imageshack.us)

http://img169.imageshack.us/img169/9205/fdm10bf4.png (http://imageshack.us)

http://img167.imageshack.us/img167/6177/fdm11as9.png (http://imageshack.us)

http://img167.imageshack.us/img167/3230/fdm12az1.png (http://imageshack.us)

http://img169.imageshack.us/img169/2905/fdm13yy2.png (http://imageshack.us)

http://img169.imageshack.us/img169/2848/fdm14sc0.png (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/1604/fdm15gg6.png (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 12:59
ben çektim
http://img257.imageshack.us/img257/4460/96893658mh8.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/5611/34527140fz3.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/1759/90122417my1.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/9539/89214237ep4.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/7956/70981606px0.png (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 13:01
bunlarıda ben çektim
http://img213.imageshack.us/img213/7012/11qn1.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/7527/12vs1.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/1302/13dt0.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/9485/14of2.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/6095/15in5.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/3189/16bg2.png (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/8397/17sr3.png (http://imageshack.us)

aylince
04-09-07, 13:08
özlemcim fotolar çalışmalar süper teşekkürler:)

nehir çook tatlışş:)

yabancı_damat
04-09-07, 13:16
özlemcim fotolar çalışmalar süper teşekkürler:)

betül ablacım saol

http://img521.imageshack.us/img521/1097/bi0904051226jm6.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)

http://img521.imageshack.us/img521/6825/bi0904051200yd6.jpg (http://hulyaavsarfan.com/forum)

aylince
04-09-07, 13:22
özlemcim fotolar süper:)

nehir süper oynuyor fadime olmakta çok yakışmış:) bakışları,tepkileri çook tatlışş:)

yabancı_damat
04-09-07, 13:28
http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/02225713_1.jpg

http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/02225715.jpg

http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/02225715_1.jpg

http://i187.photobucket.com/albums/x122/elc_album/02225718_3.jpg

pelin32
04-09-07, 14:03
awt imzalar çok güzel elinize sağlık

gelinezo
04-09-07, 14:19
özlemcim resimler çok güzeller cnm ekledigin için saol bunlarda önceden yaptıklarımdı bir seye benzemeselerde
http://aycu08.webshots.com/image/28007/2002846611422784578_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002846611422784578)
http://aycu17.webshots.com/image/26056/2005047837746892692_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2005047837746892692)
http://aycu06.webshots.com/image/24885/2000070132671656916_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000070132671656916)
http://aycu39.webshots.com/image/25438/2000408506850311177_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2000408506850311177)
http://aycu27.webshots.com/image/24746/2001059755166124440_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001059755166124440)
http://aycu23.webshots.com/image/27382/2001022809479963609_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001022809479963609)
http://aycu22.webshots.com/image/26221/2001142833346910844_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2001142833346910844)

yabancı_damat
04-09-07, 16:28
http://img212.imageshack.us/img212/3082/animation1lwn0.gif (http://imageshack.us) http://img212.imageshack.us/img212/6565/animation3zt3.gif (http://imageshack.us)
2 tanede imza
http://img212.imageshack.us/img212/4852/balksz1qb6.png (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/2707/jhrp3.png (http://imageshack.us)

yabancı_damat
04-09-07, 17:02
diziye tarih verilmedi mi daha
hayır

bu dizi komikmi arkadaslar iyi bilen biri varmi
soru saçma bir karadeniz filmi hüzünlü olmaz komiktir yani

Hugo
04-09-07, 17:04
komikse izlerim bunu ciddiyse izlemem cünkü ciddi dizilerden biktim söyle gülmek istiyorum doya doya oyuncu kadrosu iyi eger komikse kesinlikle izliyecem umarim reytigler tutar

aysede
04-09-07, 18:25
tanıtımda tüm geriliminizi üstünüzden alacak bir dizi diyor :)
yani çok komiktir diye düşünüyorum ben hugo..;)
zaten bir arkadaş yolda Nehir'le karşılaşmış, Nehir çok komik demiş..
biz Nehir'in zevkine güveniyoruz :)

Hugo
04-09-07, 18:44
tanıtımda tüm geriliminizi üstünüzden alacak bir dizi diyor :)
yani çok komiktir diye düşünüyorum ben hugo..;)
zaten bir arkadaş yolda Nehir'le karşılaşmış, Nehir çok komik demiş..
biz Nehir'in zevkine güveniyoruz :)

ozaman kesinlikle izliyecem cünkü ozaman komik nehir komik dediyse komiktir nehirde zaten iyi oyuncu ama ben füsun demirel var diye izliyecem komik bir kadin ya :happy0064

Hugo
04-09-07, 18:59
türkan soray ve ediz hunun oynadigi güllü filmini hatirlatiyor sadece istanbulu yunanistana cevirmisler bir degisiklik yapmislar her senaryoda oldugu gibi güzele benziyor ve kesinlikle komik hehe

KübraYasemin
05-09-07, 11:06
vallaha ben muhakak izleyecem, insallah.
Cünki nehirim oynuyor bide basrol yaaaa.
komik gibide duruor.
konusuda entresannnn...

aylince
05-09-07, 12:32
çok tatlı fragman:) dizi süper umarım guzel olur dizimiz:)

gizemyd
05-09-07, 13:04
bunlarda benden:)

http://img122.imageshack.us/img122/2437/fadime2copyju2.png

http://img54.imageshack.us/img54/9913/fadime2copycopydr0.png

http://img54.imageshack.us/img54/4165/fadimecopypl7.png

http://img54.imageshack.us/img54/6600/fadime3copymj6.png

http://img54.imageshack.us/img54/5209/fadime4copycm0.png

http://img54.imageshack.us/img54/47/fadime5copyeb9.png+http://img54.imageshack.us/img54/6656/fadime6copycs1.png

-s_e yaren-
05-09-07, 14:03
Nehir çok sevdiğim ve oyunculukta çok başarılı bulduğum bir oyuncu...Öncelikle Nehir'i yeni bir projede görmek beni çok sevindirdi.Dizinin konusu güzel,kadro iyi oyunculardan oluşmuş bir kadro daha ne olsun herşey çok iyi...Artık bir tek temennim dizinin tutması umarım dizimiz tutar.Ben özeti okudum da Türkan Şoray ve Ediz Hun'un Güllü isimli filmine benzettim dizinin konusunu falan.Bana Güllü filminin dizi versiyonu olacak gibi geldi konularının benzerliğinden ama tabi bilemem.Güllü isimli filmin konusunu sizinle de paylaşayım.Film de Türkan Şoray'da Karadenizliydi Ediz Hun zengin İstanbullu bir ailenin oğluydu.Ediz Hun trafik kazası geçiriyor ve Karadeniz'in bir köyünde Türkan Şoray onu yaralı olarak buluyordu.Sonra ikiside birbirlerine aşık oluyordu.Ediz Hun,Türkan Şoray'ı uyurken öpüyordu.Türkan Şoray'da tam o anda uyanıyor namusumu kirlettin temizle falan diyordu imam nikahı yapıyorlardı.Ama sonra Ediz Hun böyle birşeyin imkansız olacağını anlayarak İstanbul'da işim var bahanesiyle gidip ordan mektup gönderiyordu "sen ve ben imkansız hem imam nikahı resmi değil" falan yazıyordu mektupta.Türkan Şoray'da namusunu temizlemek onu vurmak için İstanbul'a gidiyordu olaylar böyle gelişiyordu.İşte Güllü isimli dizinin konusu da buydu.Konularda yine farklılıklar var mesela Rumlu birisine falan aşık oluyor Nehir.Çok benziyor konuları falan ama bilemiyorum tabi ilerki bölümlerde nasıl olaylar gelişir.
Diziyi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum...

aylince
05-09-07, 16:14
Nehir çok sevdiğim ve oyunculukta çok başarılı bulduğum bir oyuncu...Öncelikle Nehir'i yeni bir projede görmek beni çok sevindirdi.Dizinin konusu güzel,kadro iyi oyunculardan oluşmuş bir kadro daha ne olsun herşey çok iyi...Artık bir tek temennim dizinin tutması umarım dizimiz tutar.Ben özeti okudum da Türkan Şoray ve Ediz Hun'un Güllü isimli filmine benzettim dizinin konusunu falan.Bana Güllü filminin dizi versiyonu olacak gibi geldi konularının benzerliğinden ama tabi bilemem.Güllü isimli filmin konusunu sizinle de paylaşayım.Film de Türkan Şoray'da Karadenizliydi Ediz Hun zengin İstanbullu bir ailenin oğluydu.Ediz Hun trafik kazası geçiriyor ve Karadeniz'in bir köyünde Türkan Şoray onu yaralı olarak buluyordu.Sonra ikiside birbirlerine aşık oluyordu.Ediz Hun,Türkan Şoray'ı uyurken öpüyordu.Türkan Şoray'da tam o anda uyanıyor namusumu kirlettin temizle falan diyordu imam nikahı yapıyorlardı.Ama sonra Ediz Hun böyle birşeyin imkansız olacağını anlayarak İstanbul'da işim var bahanesiyle gidip ordan mektup gönderiyordu "sen ve ben imkansız hem imam nikahı resmi değil" falan yazıyordu mektupta.Türkan Şoray'da namusunu temizlemek onu vurmak için İstanbul'a gidiyordu olaylar böyle gelişiyordu.İşte Güllü isimli dizinin konusu da buydu.Konularda yine farklılıklar var mesela Rumlu birisine falan aşık oluyor Nehir.Çok benziyor konuları falan ama bilemiyorum tabi ilerki bölümlerde nasıl olaylar gelişir.
Diziyi merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum...

anlattıgın için teşekkürler süper senaryoymuş:) nehire bu rol çok yakışmış:)en iyi bayan oyuncu bence nehir.bu rolu de süper yansıtmış fragmanda baktıgım kadarıyla:) umarım dizimiz başarılı olur.heyecanla bekliyorum:)

fenerli tuana
05-09-07, 17:58
bu dizi gerçekten komik bi diziye benxziyo.erkek oyuncuda fena değil.inş reyting kurbanı olmaz.:img-wink:

Bahar61
05-09-07, 22:26
Nehir'in enerjisi beni sasirtti.
..

Nehir'i gercekten cok severim, eminim rolunun hakkini sonuna kadar vericek, dizinin uzun soluklu olmasini cani gonulden diliyorum.
Fakat Trabzon'da olmasina sasirdim. Cennet ulkemizde baska bolge mi kalmadi dizi cekicek. Her tarafi ayri guzel, nedir bu Trabzon olayi ..
Nazli Yarim var zaten Show'da ..

Bilmiyorum, icimde kotu hisler var :icon_sorr

pardon sadece meraktan soracağım,bu dizi cennet ülkemizin cehennem köşesini oluşturan yöresi trabzonda çekileceğine hangi güzide ilimizde çekilse sizce daha uygun olurdu açıklarsanız çok sevinirim ve lütfen sebebinide anlatır mısınız bir zahmet......teşekkür ederim.
nazlı yarimi bahane etmenize gerek yok , zaten kaldırılacağı belliydi.bu dizinin kadrosu biri dışında(ki kendini tanımıyorum ama erler film onu seçtiğine göre vardır bir hikmeti.yılların tecrübesiyle çürük bir dala basacaklarını zannetmiyorum.) çok iyi oyunculardan oluşuyor füsun demirelden cezmi baskına,nehir erdoğandan arif erkine hepsi kendini kanıtlamış oyuncular.ama yine biliyoruzki bazen en iyi oyuncular oynasa dahi diziler 3.bölümü bile göremeden yayından kaldırılıyorlar hemde karşılarında bu işi ilk kez yapan ,daha yola yeni çıkmış insanlar karşısında yeniliyorlar.bu acı ama gerçek.
umuyorum show bu kez de önceki hatalarını tekrarlamaz.....
aksini düşünmek biraz polyannacılık olacak ama neyse.izleyip göreceğiz artık.

tatlım cadım
06-09-07, 11:09
Kaliteli bir yapım olacak ama show daha önce bir sürü kaliteli yapımı batırmayı başardı...İnşallah bu böyle olmaz diyorum. Çünkü nerihimi tv de görmeyi özledimm

dFKto
06-09-07, 12:13
Nehir ,Yabancı damattan önce ilgimi çekmiş bir oyuncuydu. Yabancı damatta onu daha çok sevdim. Hem iyi bir oyuncu hem de çok farklı bir güzelliği var.
yabancı damat gibi klasikler arasına girmiş bir dizi biter bitmez onu yeni bir karakterle özdeşleştirmek kolay olacak mı bilmiyorum ama Güllü filminin senaryosunun değişik bir versiyonu olduğuna göre bu dizi, erkek başrol kararketrinin bir Rum olması Yabancı Damatın mirasından mı yararlanmak istiyorlar sorusunu akla getiriyor.

Yanlış anlaşılmasın bazı başlıklarda karşılaştığım benim sevdiğim oyuncuyla birlikte oynamış bir oyuncuyu başka biriyle partner olarak kabullenememe sendromu değil bu. Sadece ne gerek vardı ki diye düşünüyorum. Bir Türk ya da başka bir milliyetten olabilirdi karakter.

Yine de sevgili Nehir'e ve Arif Erkin'e başarılar diliyorum.

RIZA_BABA
06-09-07, 12:32
Nehir erdoğanı yabancı damatan sonra birdaha görmem sanmıştım ama yeni bir proje ile gelmesi çok güzel oldu bakalım burdaki perfonmansı nasıl olacak

PIRLANTA
06-09-07, 12:33
Nehir ,Yabancı damattan önce ilgimi çekmiş bir oyuncuydu. Yabancı damatta onu daha çok sevdim. Hem iyi bir oyuncu hem de çok farklı bir güzelliği var.
yabancı damat gibi klasikler arasına girmiş bir dizi biter bitmez onu yeni bir karakterle özdeşleştirmek kolay olacak mı bilmiyorum ama Güllü filminin senaryosunun değişik bir versiyonu olduğuna göre bu dizi, erkek başrol kararketrinin bir Rum olması Yabancı Damatın mirasından mı yararlanmak istiyorlar sorusunu akla getiriyor.

Yanlış anlaşılmasın bazı başlıklarda karşılaştığım benim sevdiğim oyuncuyla birlikte oynamış bir oyuncuyu başka biriyle partner olarak kabullenememe sendromu değil bu. Sadece ne gerek vardı ki diye düşünüyorum. Bir Türk ya da başka bir milliyetten olabilirdi karakter.

Yine de sevgili Nehir'e ve Arif Erkin'e başarılar diliyorum.

Erkek jönün rum olmasının nedeni şu olabilir mi ne dersiniz. Erler Film Yabancı Damat dizisinde çok başarı kazandı ve bildiğim kadarıyla bu diziyi Erler film Yunanistan'a sattı. Şimdi diziye bir yakışıklı bir rum karakter koyarak aynı şeyi amaçlıyor olamazmı?
Yoksa yine bir yabancı damat hikayesi artık sıktı bizim için, Yunanlılar ne düşünür bilemem.

dFKto
06-09-07, 12:44
Erkek jönün rum olmasının nedeni şu olabilir mi ne dersiniz. Erler Film Yabancı Damat dizisinde çok başarı kazandı ve bildiğim kadarıyla bu diziyi Erler film Yunanistan'a sattı. Şimdi diziye bir yakışıklı bir rum karakter koyarak aynı şeyi amaçlıyor olamazmı?
Yoksa yine bir yabancı damat hikayesi artık sıktı bizim için, Yunanlılar ne düşünür bilemem.
Yabancı damat hikayesinin sıktığı iddiasına katılmıyorum. Dizi biterken bile zirvedeydi ve gerek ratingleri gerek etrafımdaki izleyicilerin tepkisi sıkıldıklarını göstermiyordu.

Erler filmin söylediğin gibi bir amacı olması mümkün olabilir ama.Yunanistan'a satmayı amaçlamış olabilirler. Bu mantıklı geldi.

Yine de senaryosuyla değil ama en azından bu açıdan taklit edilmiş bir dizi olacaktır ve taklitler başarılı olamazlar gibi geliyor bana. Yunanlıların da rağbet edeceğini pek sanmam. Gerçi belli de olmaz ama Erler film daha önce de Yabancı damatın başarısı iştahını kabarttığı için Ölümüne sevdalar adlı bir diziyi denemiş başarısız olmuştu. O dizide de Yunanlı bir kızla Türk bir erkeğin aşkını anlatmak istemişlerdi, olmadı. Taklit işler yürümüyor demekki.

ecr
06-09-07, 13:13
bişey soracam bu dizi ne zaman yayınlanacak? umarım çarşamba günü yayınlanır, gerçi reytingler kötü gelir ama çarşambadan başka izleyebileceğim gün yok.
karadeniz dizilerini hep beğenmişimdir. gülbeyaz ile fırtına gönlümde 1 numara olsa da bu diziyi sırf nehir ve karadeniz dizisi olduğu için izleyecem..
nehire karadenizli rolü çok yakışır. umarım o şiveyle konuşur. eğer öyle olursa bir kez daha onun süper bi oyuncu olduğunu anlayacam..

cns_cansu
06-09-07, 15:22
Trabzon son yıllarda film yapımcılarının gözdesi haline geldi. Kuş Dili, Fırtına ve Nazlı Yarim dizilerinin ardından sırada Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Fadime” var.
Dizide Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Cezmi Baskın ve Arif Erkin başrolü üstlenecek.

Trabzon’un tarihi ve tabii güzellikleri usta yönetmenleri etkiliyor. Erler Film yapımcısı Türker İnanoğlu Trabzon’da “Fadime” isimli bir dizi çekecek.

Kanal D ekranlarında 3 sezon yayınlanan Yabancı Damat ve Show TV ekranlarında 3 sezon yayınlanan Gurbet Kadını isimli dizilerin tecrübeli yapımcısı Erler Film Türker İnanoğlu Ağustos ayı içerisinde şimdilik ismi “Fadime” olarak belirlenen bir dizinin çekimlerine başlayacak. Dizide başrolü Nehir Erdoğan, Füsun Demirel, Cezmi Baskın ve Arif Erkin oynayacak. Çekimleri Trabzon, Atina ve İstanbul’da yapılacak olan dizinin konusu ise; Trabzon’un köylerinde yaşayan bir ana kızın; Trabzon’dan İstanbul’a uzanan hikayesini anlatacak. Bu dizi ile Trabzon’un tarihi ve tabii güzellikleri bir kez daha ekrana taşınmış olacak. Dizi çekimleri için Moloz mevkiinde bulunan ve Trafik Ekipler Amirliği olarak hizmet veren bina da kullanılacak. “Fadime” isimli dizi Show TV kanalında yayınlanacak.

bulduğum bi bilgiyi sizle paylşmak istedim
eğer daha önceden eklendiyse kusura bakmayın:img-wink:

geosally
06-09-07, 19:15
pardon sadece meraktan soracağım,bu dizi cennet ülkemizin cehennem köşesini oluşturan yöresi trabzonda çekileceğine hangi güzide ilimizde çekilse sizce daha uygun olurdu açıklarsanız çok sevinirim ve lütfen sebebinide anlatır mısınız bir zahmet...

dizinin Trabzonda cekilmesinin sebebi Trabzonun Yunanlar icin onemli olmasi. Her Yunan Trabzonu bilir. Cunku bundan 80 yil onece orada yunanlar yasiyordu. Sonra Lozan anlsmasindaki nusuf mubadelesi kararina gore yunan istana gonderildiler. Cok acilar cektiler ve cok fakirdiler. Cogu yabanci ulklere isci olarak gitti. Bati avrupadaki Yunanlarin cogunu bu kesim olusturur. Filmdeki gibide pontide zengin cikmaz. Bunlar birazda Yunanistanin sosyal olarak alttabakasini olustururlar. Televiyonlardaki bu tur dizilere ilgi gosterirler.

Anlayacagin bu dizi yunanistana satilmak isteniyor onun icin olmali. Yoksa turkiyenin herhangibiryerinde cekilebilirdi.

Hatta Izmirde cekselerdi daha iyi oludu. Hahaha rezillik diz boyu.

.:zeyno:.
07-09-07, 13:13
cok dizinin forumda yorumda bulunmam hatta
sadece bir dizi forumunda yazarim ama fadime dizisinin
ana konusu ve oyuncularin cok basarili olacagini
bilen biri olarak aranizda cokta olmasa yorum yapacagim
ve elimde gelirsesizleri bilgilendirecegim.

birinci bolumun ozetinde cok komik ve etkileyici bir
bolum bekledigini dusunuyorum ve nehir erdogan ve
butun karakterleri canladiracak oyuncular bize keyifli
bir dizi izleteceklerdir, evet eski turk filmlerini animsatacak
ama yabanci damatla cok alakasi olacagini dusunmuyorum

ozet bura eklendimi bilmiyorum onun icin bende ekliyorum

1. BÖLÜM

Fadime, annesi Nazife ve babaannesi Zarife ile birlikte Trabzon'un köylerinden birinde yaşayan genç ve güzel bir Karadeniz kızıdır. Balıkçılık yapan babası Reis, karısı ile geçinemediği için evini terk etmiş, güzel bir rus kızı olan Tanya ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. Oğlunun evi terk etmesinden gelinini sorumlu tutan Zarife, Nazife ile hiç geçinememektedir. Fadime de sık sık tatlı kavgalara tutuşan babaannesi ve annesi arasında kalmaktadır.

İlias ise Yunanistan'da yaşayan ve kökleri Trabzon'daki Rumlara dayanan çok zengin bir ailenin yakışıklı oğludur. Annesi Maria, babası Hristos ve dedesi Dimitros en yakın olduğu kişilerdir. Dedesi Hristos İlias'tan Trabzon'a gidip daha önceden kendilerine ait olan ve manevi açıdan çok değer verdiği eski evlerini satın almasını ister.

İlias yanında yakın arkadaşı olan ve gazetecilik yapan Yorgo, bir diğer arkadaşı Aleksi ve de nişanlısı Victorya ile birlikte Trabzon'a gider. Dedesinin söylediği evi bulurlar, ev Fadime'nin babaannesinin evidir. Değerinden çok fazla para teklif edilmesi karşısında şaşıran ve bunda bir iş olduğunu düşünen Zarife evi satmak istemez.

Arkadaşları ile birlikte rafting yapan İlias kaza geçirir ve suda kaybolur.

Suyun kenarında balık tutan Fadime oltasına takılan İlias'ı kurtarır. İlias baygın haldedir, Fadime onu babaannesinin evine götürür. Fadime gördüğü bu yakışıklı gencin evlenmek için beklediği hayallerinin prensi olduğunu düşünmektedir.
İlias Zarife'nin ilaçları sayesinde iyileşmeye başlamıştır. Kendine geldiğinde uyumakta olan Fadime'yi gören İlias onun güzelliği karşısında büyülenir, yanına yaklaşıp ona bir öpücük kondurur. Uyanıp tüfeğine sarılan Fadime namusunun kirlendiğini ve evlenmeleri gerektiğini söyler, aksi takdirde namusunu temizlemek için onu öldürmesi gerekecektir. İlias çaresiz Fadime ile evlenmeye razı olur.

.:zeyno:.
07-09-07, 13:36
3 tanede resim bende biraz sonra birkactane daha ekleyecegim
http://i234.photobucket.com/albums/ee199/zeynep85/1-1.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee199/zeynep85/2-2.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee199/zeynep85/2-1.jpg

aylince
07-09-07, 19:06
fotolar çalışmalar süper teşekkürler:)

yabancı damat ve nehir özgür uyumu çook ozleyecegiz ve hep ozel kalacaklar.ama ben fadime için de çok heyecanlıyım.ozellikle nehir on planda bu çok hoşuma gidiyor.yd de bazen az goruyorduk.ama bu sefer daha çok sahnesi var gibi.umarım oyle bol bol sahneler vardır:)

bence en iyi bayan oyuncu nehir erdogan:)muhteşem bir kadroyla muhteşem bir senaryoyla fadime dizisinde.başarılar nehire ve tüm ekibe:)

fragmanda çook tatlışş:)

dizilerin yayından kalkmasının yayınlanan kanalla ilgisi oldugunu dusunmuyorum.dizi seviliyorsa seviliyor..oyuncular,karakterler ve senaryo etkili dizilerde..kanalın da yapacagı birşey yok.begenilmiyorsa sürekli saatleriyle oynuyor.sonra da bitiriyor..

**bade**
07-09-07, 19:30
ne konusunu okudum ne de oyuncularına önceden baktım.
ama fragmanı gördüğüm gibi nehiri gördüğüm gibi ısındım bu diziye:)
umarım tutar ve çok güzel bir dizi olur...

szg_sezgi
08-09-07, 13:24
http://img409.imageshack.us/img409/7397/lastscancx1.jpg (http://imageshack.us)

milliyet'Ten

bu arada nehir'in dizideki pertnerinin adı levent mi ilias mı burda levent diye birinden bahsediyor yoksa bu lavant daha da başka birimi?

**bade**
08-09-07, 14:35
ya bu konu bana bir yerden tanıdık geldi. tam hatırlayamadım yanlış olabilir thalianın marimar diye dizisi vardı o olabilir. bu dizi tutar.

ctcc
08-09-07, 16:33
süper bir dizi olacak bence:img-wink: kesinlikle izleyeceğim =) komik olacağa benziyor.. ama YD'ye benzemesini istemem.. Ilias yerine Levent olsa daha iyi olur:img-blush

ayrıca dizinin kadrosu da çok güzel..
buda benden olsun:img-wink:
http://img526.imageshack.us/img526/5910/tatlibelafadimecm8.jpg (http://imageshack.us)

lazsolist
09-09-07, 19:34
dizinin konusunuda oyuncularını da çok beğendim inşallah güzel bi yapım olur yawww bu kıza her rol çok yakışıyorrr bide açıkçası bi karadeniz dizisinin de kötü olucağını sanmıyorum çook komik bi dizi olucak eminimmmm

aylince
10-09-07, 19:45
sezgicim teşekkürler süper foto:)

ctcc çalışman süper:)

yabancı_damat
10-09-07, 19:47
ctcc süper bi imza..
sezgi haber için tşk

lazsolist
12-09-07, 17:55
milliyet'Ten

bu arada nehir'in dizideki pertnerinin adı levent mi ilias mı burda levent diye birinden bahsediyor yoksa bu lavant daha da başka birimi?

yaa ilias olmasın zati levent daha iyiyimiş bu arada dizi ne zaman yayınlanmaya başlıyacak bi bilgisi olan var mı acaba??????????????????

aylince
12-09-07, 18:28
dizi ne zaman yayınlanır tam bilmiyoruz.showtv genel müdürü ekim diyor röportajında..

ayko
12-09-07, 21:02
arkadaşlar bu dizi tutmayacak bence istatistikler kaideyi bozmaz bunun gibi bi sürü karadeniz dizisi yapıldı şive ağırlıklı hiçbiri tutmadı müjde arın vardı en son atv de aynı buna benzer hiç izlenmedi bu da izlenmez gibi duruyor ama kadro kalite ama senaryoda iş yok gibi sevgiler...

KübraYasemin
13-09-07, 09:10
Dizi hangi gün baslayacak dah abeli degil.
Ama sanIrIm yanlis duymadIysa yeni dizilerden bir carsamba biri pazartesi 3 dizi oldugu icin biride acikdaymis ama ney nasIl olacak bilmiyorum daha dogru dürüst.

KübraYasemin
13-09-07, 09:28
ahh ahhh bu diziyi öyle merak ediyorumki bilemezsiniz.
arkinin biri tutmaz yazmis.
bence tutar.
cünki ben bu diziyi biraz fIrtIna yabancI damat karIsIm bir diziye benzetim.
ama bencede tutar diyorum. yani herkesin kendi fikri...

KOMİK
13-09-07, 10:31
diziyi çok merak edenlerdenim bende umarım tutar we arkadaşlarında ddikleri gibi rating kurbanı olmaz
eğlenceli bir diziye benzior izleyip görücez

KOMİK
13-09-07, 11:13
bunlarda benden awatarlar:
http://www.galeriturk.net/getimg/tarl__bela_fadime_awatar_1.jpg (http://www.galeriturk.net)+++http://www.galeriturk.net/getimg/fadime_awaatr_2.jpg (http://www.galeriturk.net)

_duygucuk_
13-09-07, 13:24
bunlarda benden buyurun pek güzel olmadılar ama...
http://www.galeriturk.net/getimg/avaneeh.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/avaneeh2.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/avaneeh3.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/avaneeh4.jpg (http://www.galeriturk.net)

aylince
14-09-07, 10:25
petegin programında fadime setine baglandılar:) nehir çook tatlıydı:)

berkte efendi biri.türvaktan oyunculuk egitimi de almış.bence nehir özgür gibi olmasa da iyi bir ikili olacaklar.ayrıca istanbullu birine aşık oluyorum dedi nehir.vazgeçtiler demek yabancı birine aşktan,süper:)

aylince
14-09-07, 10:50
özlemcim fragman çok tatlıydı.fadime-levent aşkı çok yakında:)

set ortamı çok tatlıydı:)

yabancı_damat
14-09-07, 10:51
özlemcim fragman çok tatlıydı.fadime-levent aşkı çok yakında:)

set ortamı çok tatlıydı:)
evet betül abla çok beğendim berkte çok şeker bişeye benzio umarım dizi kaldırılmaz....tüm heycanla bekliozçünkü

nehir_yaso
14-09-07, 10:53
bence kesinlikle dizi tutar.:happy0064arkadaşlar dizinin şarkı sözlerini bilen var mı?bir elinde ayna var falan diyodu

maviçınar_
14-09-07, 10:53
çok güzeldi çok neşeliydiler inşallah yabancı damat gii çok güleriz
ya annem 1.sini izlemiş ilk gösterdikelerini haber vermemş bende 2. kez göstereceklerini bekliyorum annem noldu ışıl dedi nehir çıkacak dedim o da haa evet gördüm yeşil giyinmişti dedii aayy sinir oldum ama :icon_sorr insan haber verir ana ana ana beni sinir ettin ana :img-hyste

berk oktayda ses tonuyla falan yakışıklı nehire yakışır
imamda çok tatlıydı bayagı kalabalık heralde set falan :)

yabancı_damat
14-09-07, 10:55
bence kesinlikle dizi tutar.:happy0064arkadaşlar dizinin şarkı sözlerini bilen var mı?bir elinde ayna var falan diyodu
fadime derler banada deli kızım deli kız
ben bukadar biliyorum

maviçınar_
14-09-07, 10:57
yabancı damatta cuma günüydü reytingler için önümüzde sıla ve hatıla sevgili var bide yeni diziler falan başlarsa nyse bizim forum izlese ben bütün sülaleye haber verecem işallah hep 1. oluruz :happy0064

özocan
14-09-07, 10:59
süperdi prgram Nehir çok tatlıştı..Berk te çok şekerdi..Set ortamına bayıldım işte ekip ruhu bnöyle olmalı hem eğleniyorlar hemde işlerini yapıyorlar..Zevk alıyorlar yaptıkları işten bu harika ..

Ayrıca Berkin yabancı karakteri oynamamınsa çok sevndim..İstanbullu daha iyi olmuş diye düşünüyorum..Çünkü taklit makllit çok söyeleyenler oldu onlara güzel bir cevap olmuş gerçekten ..

Dizimizi umarım en kısa zamanda izleriz gerçekten acayip merak eetim..Nehir horon teptik falan dedi zaten ilk bölümlerde görceksiniz dedi..Çok eğleniyorlar gözlerinden belli yaa ..:img-wink:

yabancı_damat
14-09-07, 11:00
çok güzeldi çok neşeliydiler inşallah yabancı damat gii çok güleriz
ya annem 1.sini izlemiş ilk gösterdikelerini haber vermemş bende 2. kez göstereceklerini bekliyorum annem noldu ışıl dedi nehir çıkacak dedim o da haa evet gördüm yeşil giyinmişti dedii aayy sinir oldum ama :icon_sorr insan haber verir ana ana ana beni sinir ettin ana :img-hyste

berk oktayda ses tonuyla falan yakışıklı nehire yakışır
imamda çok tatlıydı bayagı kalabalık heralde set falan :)
evet ışıl set filmi çekiolar mış o sıra nehire mikrofon gelince başta şaşırdı çekimdelerdi çünkü

mxrxt
14-09-07, 11:09
show tvnin en iyi islerinden birinin bu dizi olacagina eminim sabirsizlikla bekliyorum..Bu arada Eski adinla Nazli kizimiza bu rol cok yakismis ..

aylince
14-09-07, 11:23
çoşalım dedim süpersiniz:)

fadime-levent aşkı çok eglenceli bence.süper hikaye nehirin de dedigi gibi çok guldurecek dizimiz:)

*özgürkız*
14-09-07, 11:26
Lüvent diilde ilias olsaydı sevemezdim belki ama böyle daha iyi oldu.
Cuma günü vermeleride benim için bir şans çünkü hafta içi olsaydı izliyemezdim.Bir an önce başlasada izlesek inş. ratingler iyi gelir.

G!zEw
14-09-07, 11:29
kesinlikle çok güldürücek...öyle iyi kadro varki harika olucak
tabi birde nehirin dediği gibi ilk iki bölümün içinde fadimenin izdivacı da varmış :img-wink:baya eğlenceli olucak gibi duruyor..

aylince
14-09-07, 11:41
imam nikahı tamam.sıra resmi nikahta ama levent kaçıyormuş:) fadime de peşinde:)

G!zEw
14-09-07, 11:49

tülaycım fragmanı bir kaç kere dinledim benim anladığım sözler bunlar;

Fadime derler bana da deli kızım deli kız

Coşkun sular gibiyim de arlandım Karadeniz

Bir elimde ayna var öbür elimde saçma

Fadime derler bana da kavgadan geri kaçmam

**umarım doğrudur:img-wink:

nehir_yaso
14-09-07, 15:23
tülaycım fragmanı bir kaç kere dinledim benim anladığım sözler bunlar;

**umarım doğrudur:img-wink:

uğraşların için çok teşekkür ederim cnm

aylince
14-09-07, 17:50
*POP* arkadaşımıza teşekkürler:)

http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0034-221.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0034-391.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-031.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-051.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-180.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-190.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-240.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-291.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-380.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-390.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-470.jpg

aylince
14-09-07, 17:52
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0035-501.jpg

]http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-030.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-051.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-231.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-330.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-430.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0036-530.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0037-301.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14111014_0040-102.jpg

aylince
14-09-07, 17:56
]http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0132-560.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0132-580.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0133-352.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0133-360.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-212.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-230.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-260.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-281.jpg

szg_sezgi
14-09-07, 17:57
sabah izleyemedim sete bağlanmışlar ama resimler çok tatlı..

bi şiir gibi bişey yazmışsınız o fargmanda mı çıkıyo ben duymadım hiç

yeni fragman mı çıktı yoksa ?

aylince
14-09-07, 17:58
sezgicim fragmanda dizinin şarkısı:)

*POP* arkadaşımıza teşekkürler:)

http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-330.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-341.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0134-541.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0135-181.jpg
http://i188.photobucket.com/albums/z53/aybi_02/ajhbuke/SHOWTURK-September14115010_0135-500.jpg

G!zEw
14-09-07, 21:39
uğraşların için çok teşekkür ederim cnm

emin ol zevkle yaptım:img-grin2 (sonuçta nehiri gördüm)
resimler için teşekkürler:img-wink:

_duygucuk_
15-09-07, 13:23
bunlaradan benden buyurn:
http://www.galeriturk.net/getimg/avanehfa2.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/avanehfa1.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/imzanehfa.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/imzanehfa21.jpg (http://www.galeriturk.net)

szg_sezgi
16-09-07, 15:07
belki itanbul'ludur ama atina da yaşıyorlardır..niko gibi..ist'dan gitmişlerdi onlarda..

bir başlasa çok iyi olucak günü hakkında bişey söyledi mi nehir?

HulyaGoker
16-09-07, 17:04
en umutla baktığım dizilerden
nehir erdoğanın olması da büyük etken tabii.dilerim reytingler falan herşeyi
iyi gider dizimizin:good:

mekselina 80
17-09-07, 15:32
Dizinin baslamasini bende sabirsizlikla bekliyorum.Umarim uzun soluklu,yüksek reytingli ve kaliteli bir yapim olur.Yayin saatinide güzel bir güne ve saate ayarladilarmi bizede izlemek düser.

KübraYasemin
17-09-07, 22:18
insallah hersey güzel olur.
reting filan gercekden.
arkadaslar bu arada dizinin hangi gün olacagI hala beli degil demi.??
cok merak ediyorum gercekden.
Yeni dizilerden birinden sadece bekledigim bu.
artIk sadece birde bu diziyi izlemeye basliyacam.
sadece nehirim icin.

aylince
20-09-07, 08:31
duygucum çalışmaların süper:)

fadime dizisini heyecanla bekliyorum:) prenses yine süper oyunculuguyla konuşturacaktır:)

7th_Art
22-09-07, 00:45
Tecavüzcüler işbaşında!
Yapımcılığını Erler Film’in üstelendiği, Nehir Erdoğan ve Berk Oktay’ın başrolü paylaştığı ‘Fadime’ dizisinin çekimleri başladı. Karadenizli Fadime’nin hikayesini konu alan dizinin önceki gün Dudullu’da gerçekleşen çekimleri ilginç görüntülere sahne oldu. Fadime karakterini canlandıran Erdoğan, rol gereği Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun’un saldırısına uğradı. İstanbul’a gelir gelmez ikililinin eline düşen Fadime, sonunda kurtulmaya başardı. Erdoğan, “Bu tamamen masal tadında bir hikâye ve Fadime kendini korumak amacıyla silah kullanıyor. Normal hayatımda silah kullanmıyorum ve karşıyım. Hatta dizide kullandığım boş silahı bile her seferinde kontrol ederim” dedi.

ERKEK DÜŞMANI FADİME

Karakteri Fadime’yi de anlatan Erdoğan, “Fadime’nin erkeksi tarafları var. Çünkü etrafında göreceği bir dişilik örneği yok. Babası bir Nataşa ile kaçmış. Annesi de kızını erkek düşmanı yetiştiriyor. Kızına erkeklere kanmaması için her gün nasihat ediyor. Kız da öyle bir korku ile yetişiyor” diye konuştu.

AKŞAM
Emin BABACAN

sezenbaşer
22-09-07, 11:16
arkadaşlar bn de bu diziyi sevdim we izlemek istiyorum :img-icecr

dizinin hangi gün yayınlanacağı belli mi?:img-in_lo

eğer aile imzası olursa bni de aranıza alırsanız sevinirim :happy0064

gelinezo
22-09-07, 11:19
büyük bir ihtimalla bu tür filimleri izlemem ama prenses(nehir erdogan tabiikide)için kesinlikle hiç kaçırmadan izleyecegim valla :)

KübraYasemin
22-09-07, 16:08
Vallaha nehirim oynuyor bende izlemek istiyorum.

Arkadaslar güzel haberim var 3 hafta sonra giriyor dizimiz yayIna.

zaten bu hafat biti gibi birsey.

günü beli degil ama olsun.

Yinede 3 hafata sonra giriyor ya ii vallaha...

cok merak ediyorum nehirimi zaten cok özledim vallaha... askIm benim...

aysede
24-09-07, 18:47
Günü Cuma olacakmış sanırım..:)
YD'de o gündü, YD'nin anısını da yaşatmış olacak bizim için "Fadime"..

Fadime'nin resmi sitesi açılmış, henüz içinde birşey yok fakat inanılmaz şeker bir resim var. Dizimiz çok güzel olacak, hiç merak etmeyelim. Sabırsızlıkla başlamasını bekliyoruz..

Bu arada canlandıralım biraz "Fadime" forumunu...

szg_sezgi
25-09-07, 18:35
evet başlık çok sessiz..

ben bir aile imzası yapmak istiyorum..imzaya katılmak için bana ö.m atarsanız sevinirim

haftasonuna kadar beklicem..herkes okusun diye..

aylince
30-09-07, 10:18
fadimeyi heyecanla bekliyorum:) nehir en iyi bayan oyuncu.onu çok seviyoruz:)

derslerim başlıyor artık sık giremem herkese iyi yorumlar:)

sezenbaşer
30-09-07, 10:22
herkese slmmmmmmmmmmmm:img-icecr

dizimiz hangi gün we hangi saate başlıyor belli mi?

AİLE İMZASINA BNİ DE EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM :img-icecr:img-wink:

mustafas
02-10-07, 19:23
arkadaşlar bu dizi star tv ye geçti starda yayınlanacak reklamını gördüm yakında diyor..

ceyda3645
02-10-07, 19:34
evet bende az önce starda gördüm tanıtımını..ve cok sasırdım show için cekilmiyo muydu bu dizi:img-yes:

Nazli_Niko 4eve
03-10-07, 09:02
Ben hic bilmiyodum fadimenin basligi acildigini, hic haberim olmadi:(

Neyse nehiri ben coook severim.Onu yeni projelere görmek beni cook sevindiriyo, ayni fadimede oldugu gibi, dizi icin sabirsizlaniyorum. Fadimede cok komik bi diziye benziyo, Kadrosuda süper. Yapimcisida tüker inanoglu onun icin fazla süphem yok, insallah tutacak dizimiz. Nehirin partneri berk oktay'da iyi birine benziyor:img-wink:

Dizinin kanalimi degismis, stara mi gecti???

resimler ve calismalar icin cok tesekkürler:img-wink:

mustafas
03-10-07, 13:27
dizi artık starda reklamı çok güzeldi... bence aynen yabancı damatın eski saatine koysunlar ne zaman başlayacak acaba... yabancı damatın oyuncularının bulunduğu iki dizide starda 1. si tatlı bela fadime 2.si sevgili dünürüm.....

mustafas
03-10-07, 14:15
bence show tv de tutmayıp 3 bölümde kaldırılmasındansa star tv de tutmayıp 13 bölüm sonra kaldırılmasını tercih ederim...ki bence tutma ihtimali yüksek yapımcısı çok iyi dizilere imza atmış oyuncular süper.....inşallah tutacak...

mustafas
03-10-07, 14:33
starda reklamı yine gördüm bu sefer ki reklam farklıydı...... gencide gördüm tvde dün akşam ki fragmanda yoktu 2. fragman daha güzel olmuş reklam çok etkileyiciydi.....

esra_15
03-10-07, 16:08
diziyi showda diye bildiğimden bugün starda reklamını görünce baya şaşırdım ama iyi olmuş showda dizi izlemeyi sevmiyorum star showa göre çok daha iyi...:img-yes:

mustafas
03-10-07, 16:12
katılıyorum shoe çok karanlık bi kanal star iç açıcı renkli bi kanal..... inşallah tutar bu arada star tv yükselişe geçmiş artık dizileri tutabilir 1 haftalık izlenme oranına göre en çok izlenen 2. kanal olmuş...

birde şampiyonlar ligi maçları gibi çok rating alan yayınlarının reklamlarında star tv tatlı bela fadime ve sevgili dünürümün reklamlarını sık sık yayınladı bugün de 4 kez gördüm fragmanı hemde dün izlediklerimden farklı idi.....

sık fragman vermesi çok iyi bir tanıtım yapması demek... buda rating demek...

arkan61
03-10-07, 17:54
ey yapmayin yaa bu ne yaa ?? reklami gayet güzeldi simdi niye stara gecti ki yaa sinir oldum simdi, show tv tutma ihtimali vardi ama starda tutarmi bilmiyorum insallah tutar diyim bari ne güzel diziye benziyodu yaaaaa

mustafas
03-10-07, 18:43
tutmayan yapım hiç bir kanalda tutmaz kanal d çok izleniyor bakın oyun bitti isimli komedi dizisi tuttu mu cuma gününde tutmadı...... yani kanal fark etmez... iki ailede starda niçin izleniyo veya köprü? önemli olan reklamın iyi yapılması bence.....

mustafas
03-10-07, 18:46
aslında show tv dizi başlamadan arım balım peteğim programında tatlı bela fadimenin setine bağlandı uçan kuş dizi hakkında haber hazırladı show tv de fragman döndü sonra stara geçmesinde starın karı oldu dizinin reklamını show tv yapmış oldu şimdi starda fragmanları sık sık vererek dizinin bu yoğun reklamdan sonra izlenmesini sağlayacak........

Nazli_Niko 4eve
03-10-07, 19:08
bi show daha iyi bi star daha iyi diyorsuuz. Ama bununla hic alakhasi yok bence. Dizinin yapimcisi ve oyuncularina bagli birsey bence dizinin tutup tutmamasi. Showtvnin de var raitingleri kiran dizileri starinda var. Böyle yapmiyalim. Insallah fadimemiz tutar, bence baska tartisilak birsey yok:img-wink:

star yeni fragmanmi yapmis, ben hic görmedim yaaaa:(

mustafas
03-10-07, 19:10
bi show daha iyi bi star daha iyi diyorsuuz. Ama bununla hic alakhasi yok bence. Dizinin yapimcisi ve oyuncularina bagli birsey bence dizinin tutup tutmamasi. Showtvnin de var raitingleri kiran dizileri starinda var. Böyle yapmiyalim. Insallah fadimemiz tutar, bence baska tartisilak birsey yok:img-wink:

star yeni fragmanmi yapmis, ben hic görmedim yaaaa:(

katılıyorum tutacaksa her kanalda tutar tutmayacaksada tutmaz...sonuçta her kanalın tutan ve tutmayan dizileri var....

Nazli_Niko 4eve
03-10-07, 20:27
starda fragmani gördüm, süper:img-wink:dizimiz cok eglenceli, cok komige benziyo, sabirsizlikla bekliyorum:img-wink:Insallah nehiri bol bol görürüz fadimede:img-wink:yabancidamatta 3.sezonda nerdeyse hic görmüyoduk:( neyse insallah tutar dizimiz, raitingleri kirar:img-wink:

eger fragmani yine görebilirsem, resimler geliyo:img-wink:

merve_burcu
03-10-07, 23:09
show tv de yayınlacak talı bela fadime ben ce çok güzel bişey ya ilk basladıgı anı kacırmıcam yani bu karadeniz esintisi olduguna göre güzeldi yani karadeniz yayınlanan filim çok güzel olur yesillilkler için de bir filim izleyin bence arakadslar karadenizler bunu da kacırmasın bu filim tutar frafman yayıncılıgında güzel bir filimdir diye acıklandı arkadaslar tatlı bela FADİMEEEEEEEEEEE

KübraYasemin
04-10-07, 05:29
ana show tv de dönen fragmani starda görünce sok oldumm..

Ne isdir dedim icimden vaybeee...

simdi stara gecti demek... ayy baslasInda ne olursa olsun artIk ama demi.

Nazli_Niko 4eve
04-10-07, 09:07
fragmani gene gördüm, ama benim resim cektigim programda bi sorun var bazen kayd etmiyo. Bu seferde yapmadi, onun icin sadece birkactane resim cekebildim, simdilik idare edin. insallah sonrakine hepsini cekerim:img-wink:

http://img20.imageshack.us/img20/2725/eurostar20071004100735hfp6.jpg (http://imageshack.us)

http://img254.imageshack.us/img254/1657/eurostar20071004100805hue8.jpg (http://imageshack.us)

http://img20.imageshack.us/img20/1615/eurostar20071004100830hta5.jpg (http://imageshack.us)

http://img254.imageshack.us/img254/2369/eurostar20071004100833hep0.jpg (http://imageshack.us)

http://img254.imageshack.us/img254/281/eurostar20071004100834hjy8.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/1451/eurostar20071004100838hrt3.jpg (http://imageshack.us)

http://img402.imageshack.us/img402/4747/eurostar20071004100846hxz3.jpg (http://imageshack.us)

aylince
04-10-07, 11:08
yasocum fotolar süper:)

dizimiz stara geçmiş hayırlı olsun:)

fadimeyi heyecanla bekliyorum:)

mustafas
04-10-07, 14:02
fotolar çok güzel bakınstardaki resimler canlı karanlık drğil ben karanlık tv sevmem..... fadimenin stara geçtiği iyi oldu.......

_duygucuk_
04-10-07, 15:05
dizi stara geçmiş ne diyelim hayırlı olsun şaşırdım doğrusu...
neden bir değişim oldu acaba belki yine cuma günü olur resimler için teşekkürler:)

Nazli_Niko 4eve
04-10-07, 15:10
yasocum fotolar süper:)

dizimiz stara geçmiş hayırlı olsun:)

fadimeyi heyecanla bekliyorum:)

cnm ablam yorumun icin cok sagol:img-wink:
cuma günü baslicani sanmiyorum, cünkü cuma sevgili dünürüm baslicak galiba...

KübraYasemin
04-10-07, 15:18
Resimler cok güzel...

Insallah dizi cuma olmaz yaaaa.. ii gün degil. persembe filan olsun yada carsamba...

ayyyy starda olmasI ehhh iii olur insallah hadi hayIrlIsI diyelim dah ane olsun.

mustafas
04-10-07, 15:57
teşekkür ederiz resimler için hepsi çok güzel.....

KübraYasemin
04-10-07, 16:10
Nazli_Niko 4eve tesekür ederim resimler cok güzel.

ellerine saglIk vallaha baya begendim.

hele hele son resim nehir kIrmIzIlar icinde cok tatli masallah ya tü tü tü...

TatlI bir yana cokda güzel kIz...

ayy dizi artIk hangi gün olursa olsunda baslasIn bence yani demi... sIktI artIk..

sezenbaşer
04-10-07, 16:15
herkese slmmmmmm

bizim aile imzası ne oldu arkadaşlar :img-in_lo

Nazli_Niko 4eve resimler için çok teşekkürler

Nazli_Niko 4eve
04-10-07, 17:48
biseydegil:img-wink:yorumlar icin tesekkürler. Buarada beni tanimiyanlar icin ismim yasemin:img-wink:

Nazli_Niko 4eve
04-10-07, 19:13
bu sefer resimlerr istedigim gibi cekebildim...

http://img46.imageshack.us/img46/8913/52486896ar5.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/9509/48290944he2.jpg (http://imageshack.us