PDA

Tüm Versiyonu Göster : Iclal Aydin

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6

AKYA&İCLAL
02-09-07, 19:43
ne durulması yaa... walla yarın dersanem var ama öğlenciyim.. girmediğim günlerin acısını çıkarmak için burdayım ben yalnız değilsin yaww sende ne uğursuzluğu... kendini felaket tellaı yaptın heee..:) yok öle gitmek mitmek...:D:happy0064 daha iconun reklamlarını anlatıcazzz.... hehehe:) :) :P

Eweeeet anlatın reklamları Bende varım gitmek yokkk:happy0064 :happy0064 :happy0064

icom_
02-09-07, 19:43
selam arkadaşlar forum baya ilerlemiş kalabalık bi gündeyiz
arkadaşlar ben o reklam çekimi işini daha önce haber vermiştim diye hatırlıyorum okumadınız galiba üzüldüm:icon_sorr
şulecim ve gözde canım resimleri beğenmenize sevindim hee merve senide unutmiyimm:)
ondan sonra aslıcım çalışman çok güzel teşekkür ederiz
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş özgür_keremcem(dimi:))hoş geldin canımm
yorum yapan tüm herkese teşekkürler ne yazıkki eşlik edemedim baya çoşmuşunuz neyse bende şimdi geldim:)
herkese çok teşekkürler sağlıcaklabye

sende hoşgeldin canım evet coştu bugün buralar..

daha doğrusu coşmuştu taki ben gelene kadar..

napim bende giderim siz coşun yine...

hadee..hoşçakalın..

:):):):):)

merve_gülben
02-09-07, 19:45
sonradan yapıcaklarını o telaşını mutlulğunu bende tahmin edemiyorum zaten ama haberi ilk aldığında eminim.. öle yapacaktır..

o günkü gibi donup kalacak su isticek eda dan ..

sadece ''su su su '' diyebilcek eda da ilk korkucak..

ayy oğuz noluyıo..
oğuz ya korkutuyosun beni..oğuzcum kendine gel hayatım ya ..oğuz..

falan sonra oğzu kendine geldğinde allahhhh..diye bir çığlık tabi yatak odalarında veriyor bu müjdeyi..

sonra o alllaaahhh sesini duyan çocuklarda korkcak noluyo diye aniden odaya dalış..

burdan sonra çocukları yazamıyorum verecekleri tyepkileri bilmiyorum çünkü....

ay düşünmeyelim zaten... evleniceklerini açıklarken için bile bu kadar zorlanmıcaklardır..:) ya düşünsenize yani.. mervenin timurun.. hadi onu bıraktım efe asıl ceren off hepsi bi alem.. oğuzun kzıları oğuza benzemiş nerde ne yapacaklarıbelli olmaz. yani eda ablalarının evlenmelrine izin verdiler de yani çok olumlu karşıladırlar şimdi nasıl olur bilmem... tersi olur heralde.. yada efeyi düşünüyorum bu seferde o olumlu bakar ama kzılar kzıar nasıl ama iğrençç dimi.. :)

dktrlr
02-09-07, 19:53
Rüzgar sesini gülüşünü ve bakışını getirdi bana dün akşam pencereme usulca yanaştı çoşkuluydu sesi nasıl olmasın ki senin olan herşeyle beraber huzur geldi odama uzun uzun getirdiklerine baktım ama gitmeliydi artık içimde bi burukluk gözlerimde yaş aklımda sen vardın ben sana yollaması için sadece sevgimi veriyorumm senle beraber tüm güzellikler uçup gitti aklımda yine sen kalbimde yine sen vardın kimbilir o rüzgar tüm bu güzellikleri bir daha kime yaşatabilirdi tüm bu güzellikler senle beraber vardı sen ışıktın gecenin karanlığa gömülü umudunda
canımm ablamm benden iclal ablaya yine duygulandımm
SENİ SEVİYORUZZZZZ:happy0064:happy0064

merve_gülben
02-09-07, 19:58
Rüzgar sesini gülüşünü ve bakışını getirdi bana dün akşam pencereme usulca yanaştı çoşkuluydu sesi nasıl olmasın ki senin olan herşeyle beraber huzur geldi odama uzun uzun getirdiklerine baktım ama gitmeliydi artık içimde bi burukluk gözlerimde yaş aklımda sen vardın ben sana yollaması için sadece sevgimi veriyorumm senle beraber tüm güzellikler uçup gitti aklımda yine sen kalbimde yine sen vardın kimbilir o rüzgar tüm bu güzellikleri bir daha kime yaşatabilirdi tüm bu güzellikler senle beraber vardı sen ışıktın gecenin karanlığa gömülü umudunda

Ayşegülcüm çok güzel yaa... söylenecek söz yok... muhteşem.. çok güzel ifade etmişsin...:):happy0064 eeee bende söyliyim bari :) Seni Seviyoruz Ablacım...:)

dktrlr
02-09-07, 20:01
Ayşegülcüm çok güzel yaa... söylenecek söz yok... muhteşem.. çok güzel ifade etmişsin...:):happy0064 eeee bende söyliyim bari :) Seni Seviyoruz Ablacım...:)

teşekkür ederim mervecim beğenmene sevindimm:img-wink:saolasın

_seboist_s
02-09-07, 20:16
Yok yok ben Nur'un tesellilerine bayılıyorum:img-hyste

Eee o dişi Ferit ise; ben de dişi Oğuz'um:D

Sözleriyle son derece teselli(!) oluyorum:D

"Bana babacım deme"nin yeni versiyonunu çıkarıcam yakında:D Bana Şule'cim deme falan olabilir:D

esin_
02-09-07, 20:42

gerçekten çok güzel canım Allah bizi gamzeli güzelden ayırmasın...

bu arada kardelen hoşgeldin.

dktrlr
02-09-07, 20:45
gerçekten çok güzel canım Allah bizi gamzeli güzelden ayırmasın...

bu arada kardelen hoşgeldin.

gerçekten beğenmene sevindim canımm ben böyle yazarımm siz beğenince daha bi mutlu oluyorum yorum yapan tüm herkese sevgiler evet canım gamzeli güzelden ayırmasın ALLAH..:img-in_lo

icom_
02-09-07, 21:30
herkese tekrardan İyi pazarlar..

kimsecikler yoık ama ben yinede şöle boşluğa bir slm gönderim..

hepinize gönderdim gelince alın..

ya ben iki aileyi çok özledim merak ediyorum neler olucak diye ama şu an en az onu kadar merak ettiğim bir konu var..

acaba şule Reklamları İzleyebildimi..????:happy0064:img-hyste:img-hyste

dktrlr
02-09-07, 21:37
herkese tekrardan İyi pazarlar..

kimsecikler yoık ama ben yinede şöle boşluğa bir slm gönderim..

hepinize gönderdim gelince alın..

ya ben iki aileyi çok özledim merak ediyorum neler olucak diye ama şu an en az onu kadar merak ettiğim bir konu var..

acaba şule Reklamları İzleyebildimi..????:happy0064:img-hyste:img-hyste

sanada selam selamını aldım neyse arkadaşlar hoşçakalın sağlıcakla
bende merak ediyorum okullar açılınca daha kısıtlı giricez ama hep burda kalbimiz :sad53:

merve_gülben
02-09-07, 22:22
Merhaba Tekrardan.. Nasılsınız Bakalım.. Eee zaman geçiyor.. İki Ailemizi izlemek için saat sayıyoruz... dimi? walla az kaldı.. 3 ay 2 ay 1 ay dedik 3 hafta dedik 1 hfta dedik 5 gün işte son gün..:) diye diye geldik walla dimi ya..:) zaman su gibi akıp geçti.. iki ailenin sezon finali daha dün izlemiş gibiyim...:) walla o zamnlar nasıl geçicek diyorduk ama bakın.. çabucak geçti..:happy0064 başlıyor iki ailemiz.. kelimenin tam anlamıyla HASRET BİTİYOR.. :)

Kanaltürkte icomuuzn dizisi vardı onu izledim.. çok tatlı hala ya... mimikleri.. gamzeleri hiç değişmemiş.. walla taş gibi maşallah... taş taşş.. hatta kaya...:) tamam biraz fazla abarttım galiba..:) neyse çok tatlı ablamız ya.. bir insan bu kaadr güzel olur mu yaaa.. :) neyse abartmadan çok güzel yani ablamız sizde biliyorsunuz...:) çok hoş çıkmış ama az gösterdiler yaaa...:img-blush neyse görüşrüz arkadaşlar.. iyi geceler... kendinize iyibakın.. İCOLU GÜNLER...:)

dktrlr
02-09-07, 23:08
arkadaşlar neredesiniz:icon_sorr
evet mervecim az kaldı dizimizeeeee:Dablamızı görmemize yorumun için teşekkürler eee nerelerdesiniz ama formumuz gerilere düşmüş bende taşıyak dedim:D

merve_gülben
02-09-07, 23:16
evet mervecim az kaldı dizimizeeeee:Dablamızı görmemize yorumun için teşekkürler eee nerelerdesiniz ama formumuz gerilere düşmüş bende taşıyak dedim:D

evet canım iyi yapmışsın... düşmemeli icomun sayfası..:) hem bizler ne güne duruyoruz.. hadi bakalım.. huraaaa :d noluoursa bana sanki savaşa gidicez..:D nurdanla msndeyiz yaa.. coştum yine.. ahh nurdan ahh...:) ah keşke seninle hiç tanışmasaydım keşke hiç arkdaş olamsaydık seninle.. keşke hiç tanımasaydım seni....:) şaka yani canım arkdaşım hani 40.blmde eda oğuza diyordu yaa birden aklıma geldi.. ebnde yazıverdimm işte...

_seboist_s
02-09-07, 23:22

İyi yapmışın canımcım...

Ben de İbo Show'a dalmışım:img-hyste.... Ayy bu proogram hayatımın programı kaybediyorum kendimi izlerken:D Şappiii evladım :img-hyste

Eheh neyse esas konuya gelelim... Yarın deyince bir heyecan basıyor bana sormayın... Çok az kaldı arkadaşlar yaa inanamıyorum hala:D İnanması zor ama güç değil... (NE saçmalıyorum ben:D)

Dedem Gofret Ve Ben'den resimler ister misiniz?? Eheh bugün çok yoruldum yarın eklerim... Çok değişik sahneler var... Hiç yapmadığı birşeyi yapıyor... Ne mi?? Telefonla konuşuyor canım aaa:img-hyste

ece_ikiaile
02-09-07, 23:23
maşalah bu ne hız süpersiniz valla...fazla zaman geçmeden yeni başlık açılır bu gidişle:happy0064

bakamadığım sayfalara baktım evet fragman değişmemişti ben onu söylememeştim sadece müzik değişmişti...pardon yanlış anlaşılma için...

iclal ablayı ben halk çorba reklamında gördüm...ama yanlış hatırlamıyosam o reklam çekileli çok olmuştu...yeniden yayınlanıyo ama:happy0064:img-in_lo(biraz geç oldu galiba reklam konusuna yorum yazmam...eee hızınıza yetişilmiyo mazur görün)

güle güle...iki aile'ye az bir zaman kaldı

hoşçakalın...:happy0064:good:

merve_gülben
02-09-07, 23:24
İyi yapmışın canımcım...

Ben de İbo Show'a dalmışım:img-hyste.... Ayy bu proogram hayatımın programı kaybediyorum kendimi izlerken:D Şappiii evladım :img-hyste

Eheh neyse esas konuya gelelim... Yarın deyince bir heyecan basıyor bana sormayın... Çok az kaldı arkadaşlar yaa inanamıyorum hala:D İnanması zor ama güç değil... (NE saçmalıyorum ben:D)

Dedem Gofret Ve Ben'den resimler ister misiniz?? Eheh bugün çok yoruldum yarın eklerim... Çok değişik sahneler var... Hiç yapmadığı birşeyi yapıyor... Ne mi?? Telefonla konuşuyor canım aaa:img-hyste

Evet canım tabikide ekle.. istemezmiyiz.. evet izledim.. hiç yapmadığı ilk defa yapıyor tarihe geçicek ablamız.. ama telefon bu sefer farklı..:)

_seboist_s
02-09-07, 23:27
Ece'cim katılıyorum sana çok yakın bir zamanda yeni başlığın açılışını yapacağız...

Merve; evet tarihe geçecek:D Özellikle dedem gofret ve ben'de hiç yapmadığı birşey:D:D Telefon cep telefonuydu... Hemide maviydi:D:D

icom_
02-09-07, 23:29
herkese Selamın hello...:happy0064:happy0064

şule inanmıyorum sana ya..ne ibo shovuu..:dito:img-fear2

çabuk kalk tv başından ne izliyon sen ya..

neyse neyse..ben yine karışmiimde senin zevkin sonuçta ama bir tepki vericem yane...(((ıııyyyyyyyyyyy..!!!)))

neyse başlığın içeriğine uygun mesaja gelelim..

ya ne yazsam ben şuleye tepki için gelmiştim..

neyse şey diyim bugün kopyala yapıştır misali aynı şeyi söleyip durduk zaten..

amannna..çokk az kaldı ..holeyy..yubbi..yaşasın..İki Aİle yarın başlkıyor..

İcomu görmeye az kaldı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

dktrlr
02-09-07, 23:30
selamlar aman aman çoşmuşuz bi renk gelmiş formumuza :happy0064
hoşgelmişiniz şulecim ececim mervecim :D
yorumlarınız için çokk teşekkürler :img-wink:

merve_gülben
02-09-07, 23:31
Ece'cim katılıyorum sana çok yakın bir zamanda yeni başlığın açılışını yapacağız...

Merve; evet tarihe geçecek:D Özellikle dedem gofret ve ben'de hiç yapmadığı birşey:D:D Telefon cep telefonuydu... Hemide maviydi:D:D

evet canım bende gördüm maviydi telsizdi hatta....:D:D anteni avrdı telefonun.. hata birde cep telefonu kulandı ico..:) gördüm walla gördüm.. yaa bak kaç zamandan beri yapmıyordu.. bende diyordum alla alah bu icoda bi haller var.. meğerse telefon sevgisi telefon açamamaktanmış..sonra anlaşıldı..:) :happy0064

_seboist_s
02-09-07, 23:33
herkese Selamın hello...:happy0064:happy0064

şule inanmıyorum sana ya..ne ibo shovuu..:dito:img-fear2

çabuk kalk tv başından ne izliyon sen ya..

neyse neyse..ben yine karışmiimde senin zevkin sonuçta ama bir tepki vericem yane...(((ıııyyyyyyyyyyy..!!!)))

neyse başlığın içeriğine uygun mesaja gelelim..

ya ne yazsam ben şuleye tepki için gelmiştim..

neyse şey diyim bugün kopyala yapıştır misali aynı şeyi söleyip durduk zaten..

amannna..çokk az kaldı ..holeyy..yubbi..yaşasın..İki Aİle yarın başlkıyor..

İcomu görmeye az kaldı..:img-hyste:img-hyste

Aa öyle deme o programda kendimi buluyorum:img-hyste Cidden ıyyyysss yani şöyle duble olanından:D:D

Muhalefet insan yaa:D Muhalefet olacam diye gelmişsin sonunu süper bağlamışsın... Coşku sözcükleri holey, yubii, yaşasın okulumuz :D

Pek orjinaliz:D

rap_alltime
02-09-07, 23:34
Meraba arkadaslaar..

Yatmadan önce bi yorum yapıp gidiyim istedim..

Ayşegül bi çağrı yapmış nerelerdesiniz dye..Bende onu yüreğimde hissedip geldim..:D

Aysegülcüm sana bi konuda katılıyorum..Okullar açılınca..Muhtemelen okullan açılınca bilgisayar yasağı gelicek..ama şifre bulma çabalarıyla bi umut açmaya çalışıcaz..;) Her ne kadar büyükler bu yolun en iyi yol olduğunu söyleselerde bizim aklımız orda kalıyo..

:klme Bilgisayara şifre konulmasın..Konulan şifreler kolay olsun..Bide yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun..:klme

kendi adıma söyleyecek olursam bilgisayardan bu yıl çekeceğim var..Evde anne-baba dayanışmasıyla bilgisayar yüzü göstermicekler bana..:icon_sorr Ama abimin bölümünün şifresini bildiğim için dert etmiyorum..:D

Ayy konu nerden nereye geldi..

Mervecimm msn coşmalarımızı yazmışsın.. valla sonu olmayan bir coşma içindeyiz..:D Ama unutma ablama bir kadehçik demiştin..:D alakasız ama aklıma geldi..:d gün bizim günümüz..bugün varız yarın yokuz..biz yürüyelim kim tutar biziii..:D

Bu aksamlıkta bu kadar..Yarın yeni bölümümüzün heycanıyla görüşmek üzere..iyi,icolu,tatlı,turuncu rüyalar..bye

_seboist_s
02-09-07, 23:36
Ayşegül'cüm hoşbulduk, Nurdan'cım hoşgeldin...

Bizimkiler bilgisayara şifre koyacakta görecem heheh beceremezler ki:D Çok şanslıyım yaa... Ama şöyle bir durum var modemi falan sökerler onlarda kökten çözüm olur:D

Yok yok okul zamanı da burayı ihmal etmem. Tabi şimdiki gibi de olamam ama işte geçen kışın biraz daha az görünür şekliyle karşınızda olabilirm...

Pşşştt Nurdan Hanım Allah rahatlık versin:D Color correctiondan çıkmış kadar renki rüyalar dilerim:D Ayrıca da İki Aileli rüyalar görmen dileğiyle... :img-wink:

icom_
02-09-07, 23:38
Aa öyle deme o programda kendimi buluyorum:img-hyste Cidden ıyyyysss yani şöyle duble olanından:D:D

Muhalefet insan yaa:D Muhalefet olacam diye gelmişsin sonunu süper bağlamışsın... Coşku sözcükleri holey, yubii, yaşasın okulumuz :D

Pek orjinaliz:D

bende o programı zaplama anında bile kendimi kaybediyorum..son kez bnede ıyyyyy diyimde tam olsun..

valla napim şule muhalafetlik kanımda var sen olunca başka ..şimdi sen canım nurum seni çok seviyorum yazsan bile ben niye çok çok değilde sadece çok diye yine muhalefete başlardım eherhalde..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu arada bugün kullandsığımız çoşkulu kelimleri kullanmaya çalıştım evet..

ama daha bulmadımbaşka ne vardı yaa...:img-yes::img-hyste:img-clapp

rap_alltime
02-09-07, 23:39
Ayşegül'cüm hoşbulduk, Nurdan'cım hoşgeldin...

Bizimkiler bilgisayara şifre koyacakta görecem heheh beceremezler ki:D Çok şanslıyım yaa... Ama şöyle bir durum var modemi falan sökerler onlarda kökten çözüm olur:D

Yok yok okul zamanı da burayı ihmal etmem. Tabi şimdiki gibi de olamam ama işte geçen kışın biraz daha az görünür şekliyle karşınızda olabilirm...

tşkler Şulecim hoşbuldum..Ayrıca sende hoşgeldin..(gene basladık..:D)

Bizimkiler de beceremiyo ama abim sağolsun onlara ön ayak oluyo..:D o da olmasa..:D

Bende ihmal etmemeye çalışıcam..ama işte elimden ne kadarı gelirse..:icon_sorr

_seboist_s
02-09-07, 23:39
İşte bu resim o resim... :happy0064 İclal Aydın'ı hiç böyle görmediniz :happy0064 :img-hyste

http://img260.imageshack.us/img260/1434/02220436rg6.png (http://imageshack.us)

dktrlr
02-09-07, 23:40
canımm valla çağrılarıma cevap verdiğin için hissederek çok teşekkürler:Dhoşgelmişin valla yorumun için teşekkürler muhtemelen dediğin gibi olcak yasaklanacak yani kısıtlı giricez umarım gitmemişsindir:Dvalla yorumlarına katılıyorum ne iyi ettin uğramakla
mervecim yorumun için teşekkürler canım saolasın
dizimiz yarın başlıyoooo yuppiiii:happy0064
şulecim hoşbuldukkkk...[/B]

icom_
02-09-07, 23:41
Meraba arkadaslaar..

Yatmadan önce bi yorum yapıp gidiyim istedim..

Ayşegül bi çağrı yapmış nerelerdesiniz dye..Bende onu yüreğimde hissedip geldim..:D

Aysegülcüm sana bi konuda katılıyorum..Okullar açılınca..Muhtemelen okullan açılınca bilgisayar yasağı gelicek..ama şifre bulma çabalarıyla bi umut açmaya çalışıcaz..;) Her ne kadar büyükler bu yolun en iyi yol olduğunu söyleselerde bizim aklımız orda kalıyo..

:klme Bilgisayara şifre konulmasın..Konulan şifreler kolay olsun..Bide yeni cumhurbaşkanımız hayırlı olsun..:klme

kendi adıma söyleyecek olursam bilgisayardan bu yıl çekeceğim var..Evde anne-baba dayanışmasıyla bilgisayar yüzü göstermicekler bana..:icon_sorr Ama abimin bölümünün şifresini bildiğim için dert etmiyorum..:D

Ayy konu nerden nereye geldi..

Mervecimm msn coşmalarımızı yazmışsın.. valla sonu olmayan bir coşma içindeyiz..:D Ama unutma ablama bir kadehçik demiştin..:D alakasız ama aklıma geldi..:d gün bizim günümüz..bugün varız yarın yokuz..biz yürüyelim kim tutar biziii..:D

Bu aksamlıkta bu kadar..Yarın yeni bölümümüzün heycanıyla görüşmek üzere..iyi,icolu,tatlı,turuncu rüyalar..bye

hoşgeldin nurdancım..bir zamanlar bende aynı derten muzdariptim..

ama araştırmacı ruhum sayesinde kurtulmuştum bu durumdan şöleki ailen şifre koysa bile yazacağın bir kaç kelime ile kendiliğinden çözebiliyorsun sen o şifrey..

nasıl nasıl diye sorucak olursan bu durum 2 senen önce olduğun için şimdi hatırlamıyorum ama bulduğum ilk anda sölicem söz...

merve_gülben
02-09-07, 23:41
İşte bu resim o resim... :happy0064 İclal Aydın'ı hiç böyle görmediniz :happy0064 :img-hyste

http://img260.imageshack.us/img260/1434/02220436rg6.png (http://imageshack.us)

evet iclal aydının şok resmi... İLK DEFAA BÖYLE BİR RESİM VERDİ ŞİMDİYE KADAR.. SADECE İCO SAYFASINDA.. SAKIN KAÇRIMAYIN..:):happy0064:happy0064

ece_ikiaile
02-09-07, 23:45
şule resim için ssağol...:happy0064:img-hyste...

ayşegl sende hoşgeldin,(hadi bende kendime hoşgeldin diim bari)hoşgeldim ve hoşbuldum yine...

hadi diyecek başka bişiim yok...

her zaman herksin dediği gibi dizimiz yarın başlıyo ve iclal ablamın doğum günü yaklaşıyo...:good::happy:img-in_lo

iyi akşamlar...iclalli rüyalar herkese...

_seboist_s
02-09-07, 23:47
bende o programı zaplama anında bile kendimi kaybediyorum..son kez bnede ıyyyyy diyimde tam olsun..

valla napim şule muhalafetlik kanımda var sen olunca başka ..şimdi sen canım nurum seni çok seviyorum yazsan bile ben niye çok çok değilde sadece çok diye yine muhalefete başlardım eherhalde..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu arada bugün kullandsığımız çoşkulu kelimleri kullanmaya çalıştım evet..

ama daha bulmadımbaşka ne vardı yaa...:img-yes::img-hyste:img-clapp

Nur'um
Yeter artık ettiğin zulum:img-hyste

Bu dizeleri senin için yazdım:D (Altını çizerim dize-ler:D)

Dur başka ne vardı coşku kelimesi... Hmmm heyooo olabilir:D Yaba Daba Duuu olabilir...:D Ben ikinciye bayılıyorum ya heheh...

dktrlr
02-09-07, 23:47
şulecim resim için teşekkürler canımm mervecim siz koyarsınız bizden kaçar mııı??:D:D:DSÜPERSİNİZZZ

merve_gülben
02-09-07, 23:49
şulecim resim için teşekkürler canımm mervecim siz koyarsınız bizden kaçar mııı??:D:D:DSÜPERSİNİZZZ

kaçmazzz kaçmazzzzz :) dimi bi güzel adam enişteden kaçmazzz bi de bizden..:) :happy0064:happy0064

_seboist_s
02-09-07, 23:50
Nurdan'cım hade inşalla kırcan sen bu şifreyi:D Baksana işbirlikçi bakkal Nur'dan planlar geliyor:img-hyste...

Ayşegül, Ece... Rica ederim, resimlerin devamını daha sonra ekleyeceğim;) Biliyorsunuz 150 dakika beni deli ediyor şimdi çekemiycem kendilerini:D

rap_alltime
02-09-07, 23:50
canımm valla çağrılarıma cevap verdiğin için hissederek çok teşekkürler:Dhoşgelmişin valla yorumun için teşekkürler muhtemelen dediğin gibi olcak yasaklanacak yani kısıtlı giricez umarım gitmemişsindir:Dvalla yorumlarına katılıyorum ne iyi ettin uğramakla..

ay rica ederim cnm..:D hiç gidermiyim..kovaladıkça kaçamayan ateş böceğimiyim..:D çok tşk ederim güzel sözlerin için..İnşallah beraber okul zamanında okulu kırar yada bilgisyar dersinde gizlice foruma girer yorum yazarız..:D

hoşgeldin nurdancım..bir zamanlar bende aynı derten muzdariptim..

ama araştırmacı ruhum sayesinde kurtulmuştum bu durumdan şöleki ailen şifre koysa bile yazacağın bir kaç kelime ile kendiliğinden çözebiliyorsun sen o şifrey..

nasıl nasıl diye sorucak olursan bu durum 2 senen önce olduğun için şimdi hatırlamıyorum ama bulduğum ilk anda sölicem söz...

hoşbulduk nurcum..Valla o yöntemi söylesen ne güzel olur..Valla bana bide kahve yaptınmı kırk yıl hatır tamamdır..:D Gerçekten hatırlarsan çok isterim o taktiği..Şimdiden sağol cnmm..:img-wink:

Şulecim olay resim için çok tşkler..Valla kaldım bilgisayarın basında...:D

Evet artk çıkma zamanıı..Herkese iyi geceler..İyi yorumlar..Yarın görüşmek üzere..bye

dktrlr
02-09-07, 23:51
kaçmazzz kaçmazzzzz :) dimi bi güzel adam enişteden kaçmazzz bi de bizden..:) :happy0064:happy0064

tabi bizden hiçbişi kaçmaz mervecim alemsin valla:D:D:Diclal aydın fanlarının gözünden kim kaçabilmişşşşş:D

merve kaleli
02-09-07, 23:54
arkadaşlar merhaba biraz önce geldim tatilden ve direk pc nin başına oturdum. coşmuşsunuz ya çok sevindim sizlerin isimlerini tekrar gördüğüme.iki aile de yarın başlıyormuş sevincim ikiye katlandı:happy0064

dktrlr
02-09-07, 23:56
arkadaşlar merhaba biraz önce geldim tatilden ve direk pc nin başına oturdum. coşmuşsunuz ya çok sevindim sizlerin isimlerini tekrar gördüğüme.iki aile de yarın başlıyormuş sevincim ikiye katlandı:happy0064

HOŞGELDİN canımm tatilden aramıza merve heral:Dmemnun oldum:img-wink:

merve_gülben
02-09-07, 23:57
tabi bizden hiçbişi kaçmaz mervecim alemsin valla:D:D:Diclal aydın fanlarının gözünden kim kaçabilmişşşşş:D

ya kaçar mı be ayşegülcüm sendee aaaa.. biz ne çakalız dimi feriti bilem geçtik... hatta benziyoruz bazen şahsen ben bazen benziyorum...:):happy0064 ico bişiy yapıcak bizden kaçıcak aşk olsun yani... ico ilk defa telefon kullanıyor bizde bu tarhi anı görüntülüyoruz yani Şule yapıyor.. sağolsun...:):happy0064

_seboist_s
03-09-07, 00:03
Rica ederim arkadaşlar tabii yakalamışım böyle olay bir görüntüyü çekeceğim resmini:D Aaa bu arada yarın çok değişik bir resim daha eklemeyi planlıyorum... İclal (Ayfer:D) çok değişik bir şey yapıyor... Ne mi yapıyor?? Telefon'la konuşuyor:D:D Hadi bee, inanmammm:D

merve kaleli; hoşgeldin:img-wink:

Artık yarın görüşmek üzere! Yarın Çoook Güzel Olacak:happy0064

dktrlr
03-09-07, 00:03
ya kaçar mı be ayşegülcüm sendee aaaa.. biz ne çakalız dimi feriti bilem geçtik... hatta benziyoruz bazen şahsen ben bazen benziyorum...:):happy0064 ico bişiy yapıcak bizden kaçıcak aşk olsun yani... ico ilk defa telefon kullanıyor bizde bu tarhi anı görüntülüyoruz yani Şule yapıyor.. sağolsun...:):happy0064

dimiiii amaaa:D:D:Dvalla uyanığız maşallah hiçbişeycikler kaçamaz gözümüzden helem konuda iclal abla olunca evet şulecimiz:Dsaolsun sayesinde...bizde az diiliz haniiii:Dvalla geçe geçe çoştukkk ALLAH bozmasın

merve_gülben
03-09-07, 00:09
dimiiii amaaa:D:D:Dvalla uyanığız maşallah hiçbişeycikler kaçamaz gözümüzden helem konuda iclal abla olunca evet şulecimiz:Dsaolsun sayesinde...bizde az diiliz haniiii:Dvalla geçe geçe çoştukkk ALLAH bozmasın

ya iclal abla sende durdun durdun bizi gözümüzden vurdun yani.. biz yapmaz ico diyoruz sen git al bi telefon hemde cep telefonu bu küresel ısınmada(ne alakaysa :) bende yani.. işte al cep telefonu öyle poz ver bize.. olucak iş mi...hiç yakıştıramadım ablacım.. ayıp ayıp.. icomuz neler yapıyormuş da haberimiz yokmuş.. gözümüüzn taaaa içine kadar baka baka yaptın ya ico helal olsun walla.. büyük cesaret..:) büyük..:):happy0064:happy0064 abarttım galiba biraz...:) ne dersin ayşegül öle mi oldu...:img-blush

dktrlr
03-09-07, 00:16
bak sen iclal ablamızaaa devir teknoloji devri herkesin elinde bir cep telefonu rengide mavii rengi aynı olmasam bileee var sonuçta:Dbak bak yakaladık canımm ablamızz hemen mavi yapalım telefonları:D(çok abartma oldu sankim)hiç bişi kaçmaz gözümüzden maşallahhhh mervecimm vallam:Dyorumun çok güzelll abarttık mı bende bilemiyecem:):):)sankim fazla çoştukk heee biri bizi durdursun duramıyorumm:Dayrıcammm ablamın her pozu ayrı güzel yaww nerden nereyeeee:Dvalla alemiz ne dersiniz arkadaşlar:):):)

merve_gülben
03-09-07, 00:20
bak sen iclal ablamızaaa devir teknoloji devri herkesin elinde bir cep telefonu rengide mavii rengi aynı olmasam bileee var sonuçta:Dbak bak yakaladık canımm ablamızz hemen mavi yapalım telefonları:D(çok abartma oldu sankim)hiç bişi kaçmaz gözümüzden maşallahhhh mervecimm vallam:Dyorumun çok güzelll abarttık mı bende bilemiyecem:):):)sankim fazla çoştukk heee biri bizi durdursun duramıyorumm:Dayrıcammm ablamın her pozu ayrı güzel yaww nerden nereyeeee:Dvalla alemiz ne dersiniz arkadaşlar:):):)

yok hakkaten biz iyi coştuk yeter bu kadar... yarın iki ailemiz varya heyecanlıyız doğal olraktan... o yaptı bizi böyle... geldik bir an gaza.. dimi ayşegülcüm öyle oldu işte... bendeniz öyle oldum ee tabi bi nurdan birde iki aile heyecanı çarptı beni.. vücudum kaldırmaz bunu yazık neyse.. hakketen fazla coşmadan iyi geceler dileyim...:happy0064

dktrlr
03-09-07, 00:23
yok hakkaten biz iyi coştuk yeter bu kadar... yarın iki ailemiz varya heyecanlıyız doğal olraktan... o yaptı bizi böyle... geldik bir an gaza.. dimi ayşegülcüm öyle oldu işte... bendeniz öyle oldum ee tabi bi nurdan birde iki aile heyecanı çarptı beni.. vücudum kaldırmaz bunu yazık neyse.. hakketen fazla coşmadan iyi geceler dileyim...:happy0064

evet içimizde bi heyacan iyi çoştuk vallahiii:D:Duyuyakta sabah olsun dizimize kavuşakkkk özledik tabiiii:img-wink:mervecim güzel sohbetin için teşekkürler fazla çoşarsak duramayızzz bendende hepinize iyi geceler iclalli nice rüyalarrrr hehe yarın görcezzz:happy0064

merve_gülben
03-09-07, 00:25
Aaa Arkadaşlar unutmadan yaa ben yarın dersanede öğlenciyim... sizinle yarın ki o güzel heyecanları zaman geçtikçe o kalp atışlarını hissedemicem... 5saat kaldı yok 1 saat kaldı.. dersanede olucam.. 7e 10 varken çıkıyoruzzz... çok geç dimi yaaaa:(:( off işte.. hemen gelicem koşa koşa.. tvnin başına oturcam ve iki ailemi beklicem.. onun için ben olmucam.. szilere iyi seyirler iyi heyecanlanmalar benim yerimede heyecanlanın zaten ben duramam ki yarın olsun bi.. dersanede.. saate bakıcam hep... aksidir ki zaman geçmezzz.... neyse uzatmadan.. iyi geceler,iyi seyirlerr ve şimdiden İKİ AİLE TEKRAR HOŞGELDİN.. ELİ DOLU GELDİNN HEMDE BEBİŞLE GELDİN.... İYİ Kİ GELDİN.... SEN OLMASAN NAPARDIK BİZ... HELE İCO..:happy0064 İYİKİ VARSIN ben çıkıyorum.. iyi bakın kendinize... tekrar iyi seyirler hepinize...:)

merve_gülben
03-09-07, 00:27
evet içimizde bi heyacan iyi çoştuk vallahiii:D:Duyuyakta sabah olsun dizimize kavuşakkkk özledik tabiiii:img-wink:mervecim güzel sohbetin için teşekkürler fazla çoşarsak duramayızzz bendende hepinize iyi geceler iclalli nice rüyalarrrr hehe yarın görcezzz:happy0064

evet canımm yarına enerjimiz kalsın dimi..:) asıl ben teşekkür ederim sohbetin süperdi.. msndede konuşuyoruz zaten.... görüşrüz canım.. sanada iyi seyirler.. İCOLU GÜNLER görüşmek üzere.. HOŞÇAKALIN... İCOSUZ YAŞAMA HAYIR....:happy0064:happy0064:happy0064

dktrlr
03-09-07, 09:19
Think again* Kara göründü *(Bir daha düşün)

Mutfak masasının üzerinde National Geographic dergisinin hediyesi olan bir takvim var. Hiçbir yeni ağaç kesilmeden, kullanılmış tahtadan üretilmiş bir çerçeveye asılı. Bu çerçeveyi saklayıp, önümüzdeki yıl da geri dönüşümlü kağıttan yapılan ve yenilebilir malzemelerle elde edilen organik mürekkeple basılan yeni yıla ait takvimi kullanmayı umut ediyorum.

Sabahları bir dilim kızarmış ekmeğimi yerken gözüm hep o takvime takılıyor. Üzerindeki resimler konusunda hiçbir fikrim yok üstelik.

Yani ocak ayından beri her sabah bakıp durduğum takvimde nasıl şekiller hangi renkler var bilmiyorum bile.

Çünkü sayfanın en altındaki yazılar dışında bir şey dikkatimi çekmiyor.

Dalgın gözlerle, bazen dikkatle, kimi sabahlar bir daha idrak ederek, ürpererek, endişeyle, hırsla, kararlılıkla, umutsuzlukla aynı cümleleri okuyup duruyorum.

:img-wink:

Mesela...

OCAK: İçecek alışkanlığınızı değiştirin...

Polistiren (köpük bardak yapımında kullanılan madde) kullanılıp atıldıktan birkaç yıl sonra bile tamamen yok olmuyor. Bir daha kahve içeceğiniz zaman polistiren bardak kullanmamaya dikkat edin. Çözüm olarak, kahve fincanı kullanın, vazo kullanın, mecbur kalırsanız hayal gücünüzü kullanın.

Mesela...

EYLÜL: Düğmeye Bas...

Bütün gece açık bırakılan bir bilgisayar; bir yazıcıdan 10.000 adet çıkış alabilceke kadar enerji harcar. Fazla mesaiden anladığınız bu mu?

Mesela...

EKİM: Hep birlikte fişi çekelim...

Dünyadaki cep telefonu sahiplerinin yüzde 10’u telefonları şarj olduktan sonra fişi çekse, Avrupa’da 60.000 hanenin kullandığına eşit miktarda enerjiden tasarruf edilir. O zaman fişi çekin ve enerji tasarrufuna başlayın.

Tatlı güzel bir cumartesi sabahı İstanbul’un ilk sonbahar günü güzel bir kahvaltıdan sonra karşılaştığım arkadaşlarım “ne yazacaksın yarına” diye sordular.

“Yeni kabineyi araştırmacı kurcalamacı bir ruhla yazmak istiyorum ama hiç canım istemiyor bugün baksanıza hava ne güzel” diye yanıtladım.

Serra Hürrriyet’in arka sayfasını gösterdi üzüntüyle. “Bunu yazsana” dedi.

“Kara Göründü” başlıklı haberde Kuzey Kutbu’ndaki buzulların erimesiyle ortaya çıkan kara parçasının uzmanları endişelendirdiği yazıyordu. Uzmanlar kara göründüğü için endişelenmişse de bence asıl acı olan haberin içine saklanmış o küçük cümlecikteydi. Petrol şirketleri buzulların eridiği bölgede arama yapmak için çalışmalara başlamış!

Kimyasal atıklarını Türkiye’ye, Hindistan ve Pakistan’a gönderen Avrupa’nın büyükleri şimdi ülke içi sanayilerini küçültme çalışmalarına başladılar. Artık “kiraladıkları” küçük ülkelerde endüstriyel çalışmaları yaptırıp kendi ülkelerini organik tarım alanına çevirecek ve kendi çocuklarına daha temiz bir hava solutacaklar. Bizim çocuklarımızın ne soluduğunun, nasıl beslendiğinin hiçbir önemi yok çünkü...

Şimdi de eriyen buzulların altında “felaketin sebebini” arayacaklarmış...

Daha büyük felaketlere yol vermek için olsa gerek...

Bu arada evinizdeki ve işyerinizdeki elektronik aletleri üzerindeki düğmesinden kapayın ve stand-by durumunda bırakmayın...

Tek de olsanız yapın bunu...

Hiç olmazsa kendiniz için...

dktrlr
03-09-07, 09:22
hepinize günaydın neredesiniz:Dhislerime karşılık verin:D(nurdancım duy)
bugun büyük gün:Ddizimiz başlıyoooo:happy0064:happy0064:happy0064ablamızı görcez maleseff mervecim senin dersanen varmış heyacanı biz senin yerine yaşarız canım dizimizden sonra yorumlarını beklerizz:img-wink:
dimii arkadaşlar???

merve_gülben
03-09-07, 09:36
bugun büyük gün:Ddizimiz başlıyoooo:happy0064:happy0064:happy0064ablamızı görcez maleseff mervecim senin dersanen varmış heyacanı biz senin yerine yaşarız canım dizimizden sonra yorumlarını beklerizz:img-wink:
dimii arkadaşlar???

Günaydın Hepinize... BÜYÜK GÜNNNNNN...... :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 İKİ AİLEMİZZZZZ BAŞLIYORRRRR......

AKYA&İCLAL
03-09-07, 09:36
dimii arkadaşlar???

Selam Ayşegülcüm bak ben geldiimm hoşgeldiiim :) Veriyorum hislerine karşılık dün nasılmış buralar böyle ya coşmu ahhh ahhh akşamları ben giemşyorum ama gözüm arkada kalmıyo siz varsınız hepinize teşekkürler yazı bugünün yazısı değil dünkü yazı o bugün yazmamış ablamız bunuda küçük bilgi olarak söyleyeyim dedim hehe:D

Bu arada senin yazında çok güzeldi emeğine sağlık :img-wink:

dktrlr
03-09-07, 09:48
Selam Ayşegülcüm bak ben geldiimm hoşgeldiiim :) Veriyorum hislerine karşılık dün nasılmış buralar böyle ya coşmu ahhh ahhh akşamları ben giemşyorum ama gözüm arkada kalmıyo siz varsınız hepinize teşekkürler yazı bugünün yazısı değil dünkü yazı o bugün yazmamış ablamız bunuda küçük bilgi olarak söyleyeyim dedim hehe:D

Bu arada senin yazında çok güzeldi emeğine sağlık :img-wink:

selam minecim hislerime cevap verdiğin için teşekkürler:Dcevap veren elleriniz dert görmesin hoşgelmişin canımm evet biz çoştuk dimi mervecim sende hoşgeldiz pek sevindim gelmenize:):)ee bende buralardayııımm:Dminecim bu arada bilgi için teşekkürler:)

merve_gülben
03-09-07, 10:38
Gitme Vakti... :( ben çıkıyorum arkdaşlar malumm dersane :icon_sorr siz benim yerime de heyecanlanın.. oldu mu... çok çabuk geçer inş.. ki bana kalırsa hiç geçmicek yanii.. neyse TEKRAR İYİ SEYİRLER..... BAŞLIYORR YAAA İKİ AİLE BAŞLIYOR....:happy0064:happy0064:happy0064 YUPPİİ...:happy0064 İCOŞUM SENİ ÇOK ÖZLEDİM BE...:) hadi görüşürüz arkadaşlar..:icon_sorr

dktrlr
03-09-07, 10:45
Gitme Vakti... :( ben çıkıyorum arkdaşlar malumm dersane :icon_sorr siz benim yerime de heyecanlanın.. oldu mu... çok çabuk geçer inş.. ki bana kalırsa hiç geçmicek yanii.. neyse TEKRAR İYİ SEYİRLER..... BAŞLIYORR YAAA İKİ AİLE BAŞLIYOR....:happy0064:happy0064:happy0064 YUPPİİ...:happy0064 İCOŞUM SENİ ÇOK ÖZLEDİM BE...:) hadi görüşürüz arkadaşlar..:icon_sorr

TAMAM canım heyacanlanırız senin yerine sen merak etme canımm evet ablamızı görcezzz:happy0064:happy0064:happy0064

rap_alltime
03-09-07, 10:56
Ben geldiiiimm..:happy0064:happy0064 Ama tbiki yüreğimi sızlatan Ayşegül çağrıları üzerine..:D

Valla yataktan kalktım bi baktım forumdayım..:D Bugün büyük gün..:happy0064
Ayy inanmıyorum ayları,günleri sayarken şimdi saat sayıyoruuz..Tabiki bizim için geçmek bilmicek ama olsun..inş nasıl olsa akşam olucak..eli mecbur..:D Ve hep beraber televizyona kilitlenmiş bi şekilde izlicez İki Ailemizi..:happy0064

Mervecimm biz senin yerinede heycan yaparız..artık düşün halimizi..:D kendine iyi bak cnmm..yarın görüşürz inş..Şimdiden iyi seyrler..:img-wink:

Arkadaşlar çok az kaldı..İki Aile baslıyooo...:happy0064

dktrlr
03-09-07, 11:01
hoşgeldin nurdancım valla çağrılarımm baya bi işe yarıyoo diğer arkadaşlarada çağrı yapsam gelir mi acep:D:D
evet canımm bugün büyük gün televizyonların başına kitlenicezzzz
yorumların için teşekkürler canımm:)

rap_alltime
03-09-07, 11:07
hoşbulduk ayşegülcümm..Valla bütün forumu bastan asağı sayarız..Gelmezlerse bi büyü yaparız.:D onlar gelince de kurşun döktürürüz tmm işte..:D :D

yorumumu içn rica ederim..:D abim bilgisayarı basmassa daha burdayım inş..:D

dktrlr
03-09-07, 11:13
:):)valla bak güzel yorum canımmm:)inş. basmas:):)mervecim sende çıktın aklın burda kalmasın biz senin içinde yorum yapıyoruzzzz dimi nurdancım:):)
akşam olsa yaa çabucakkk nasılsa olacak ama valla hemen olsun istiyorum
ben rica ederim:):)nurdancımmm ettim bile:)

rap_alltime
03-09-07, 11:21
valla yaparız yorumları çatır çatır..:D kim demişki olmaz dye..yeter ki ayşegül sen candan iste..bir yorum ver gözlerime ötesini hiç düşünmee..:D :D

çatlak mıyım ne..:D

dktrlr
03-09-07, 11:25
valla yaparız yorumları çatır çatır..:D kim demişki olmaz dye..yeter ki ayşegül sen candan iste..bir yorum ver gözlerime ötesini hiç düşünmee..:D :D

çatlak mıyım ne..:D

valla nurdancım alemizz biz yaparız tabiii akşama dolupp taşarızz yerimizdennn
hele bi akşam olsun
minecim senide aramızda görmek isteriz akşama inş. bi yolunu bulursun

rap_alltime
03-09-07, 11:30
inşallah akşam burası daha bi coşar..ama muhtemelen ben olmayabilirm..her zamanki sebebim..abim dolayısıyla..:D olsun şimdiden enerjimn birazını tüketeyim sonra içimde kalmasın..:D

Minecim inş akşam burda görürüz seni..ben yokum diye gelmemezlik yapma..:img-hyste

dktrlr
03-09-07, 14:00
selam arkadaşlar :)çağrı yapıyorum nerelerdesinizz sayfamız gerilere düşmüş:(

esin_
03-09-07, 14:12
üç ay nasıl bekledik bilmiyorum benim akşamı bekleyecek sabrım kalmadı yaa çok özledim eda-oğuz didişmesini...

dktrlr
03-09-07, 14:16
üç ay nasıl bekledik bilmiyorum benim akşamı bekleyecek sabrım kalmadı yaa çok özledim eda-oğuz didişmesini...

hoşgeldin canım çağrıma yanıt verdin:Dtesadüfte olabilir neyse:):)
evet ya bende özledim akşam olsunn

esin_
03-09-07, 14:37
bugün burası neden bu kadar boş yaa. büyük günde dolup taşar sanıyodum.
:icon_sorr

merve_ko
03-09-07, 14:38
eveet yeni bölümler bu akşam başlıyor:happy0064 hayırlı uğurlu olsun:happy0064

dktrlr
03-09-07, 14:46
aaa arkadaşlar biraz sessiz gerçekten bekliyoruz sizi:):)arkadaşlar ben burdayım herzaman yorum yaparım bu büyük günde:happy0064:happy0064merve_ko saolasın

özgür_keremcem
03-09-07, 14:52
ewet yeni bölüme saatler kaldı

bugünkü bölümde tejkrarlarda hastenede geçen sahneler çok komikti::)

AKYA&İCLAL
03-09-07, 15:27
ewet yeni bölüme saatler kaldı

bugünkü bölümde tejkrarlarda hastenede geçen sahneler çok komikti::)

Selammm ben geldiiimm :D Eweeett bu akşam yeni bölümü izleyebileceğim ablam biraz rahatsız olduğu için gitmiycek düğüne felan çok sewinçliyim tabiii hastalığa diil izleyebilecem ohhhhh ohhhh ay çok sewinçliyim ewet canım bugün öyle bi tekrarlara bakayım dedim çok eğlenceliydi hele EDA &OĞUZ yok muydu gülmekten ölcektimmm... :D:D:D

Akşamı iple çekiyorum varya saat sayıyorum artık :D Hadiiiiii saaaat çabuuuk 8 ollllll:)

busegizem
03-09-07, 15:34
slm millettt nasılsınız valla ben çook heycanlıyım yerimde duramıyorumm saatler kaldı yaa inanamıyorum zaten gece uyuyamadım yatakta bir sağa bir sola dön allah dönn hayatımda ilk defa böle oldu yavv bune böle başlasın artıkk o dsa yetmezmiş gibi sanki saatler çok yavaş ilerliomuş gibi gelioo size de öle oluyo mu yavvv bu arada sanki burası biraz sakin gibi geldi bugünn neyse saati yaklaşınca coşar galibammm :happy0064:happy0064

dktrlr
03-09-07, 15:35
hoşgeldin minecim yorumun için teşekkürler gerçekten iple çekiyoruz akşamı sevindim bu akşam seni aramızda olcağını bildiğim için :img-wink:bencede çabucak 8 olsun

GEMİ
03-09-07, 15:36
İŞTE BU SÜPER..KAVUŞCAZ SONUNDA...ÖZLEMEK ne zormuş yaaa...televizyona kilitlenmemize az kaldı:img-wink:

gönülçelen
03-09-07, 15:37
ya bu akşamki bölümü çok merak ediyorum gazetelerde çok bişi yazılmamış bölümle ilgili neler olcak haberiniz varmı :)

dktrlr
03-09-07, 15:38
slm millettt nasılsınız valla ben çook heycanlıyım yerimde duramıyorumm saatler kaldı yaa inanamıyorum zaten gece uyuyamadım yatakta bir sağa bir sola dön allah dönn hayatımda ilk defa böle oldu yavv bune böle başlasın artıkk o dsa yetmezmiş gibi sanki saatler çok yavaş ilerliomuş gibi gelioo size de öle oluyo mu yavvv bu arada sanki burası biraz sakin gibi geldi bugünn neyse saati yaklaşınca coşar galibammm :happy0064:happy0064

selam busecim hoşgeldin canımm evet yavaş yavaş çoşar gibi oluyoruz evet ya şu saatler yok mu bugun çok yavaş ilerliyomuş gibi valla:):)yorumun için teşekkürler

esin_
03-09-07, 15:38
Selammm ben geldiiimm :D Eweeett bu akşam yeni bölümü izleyebileceğim ablam biraz rahatsız olduğu için gitmiycek düğüne felan çok sewinçliyim tabiii hastalığa diil izleyebilecem ohhhhh ohhhh ay çok sewinçliyim ewet canım bugün öyle bi tekrarlara bakayım dedim çok eğlenceliydi hele EDA &OĞUZ yok muydu gülmekten ölcektimmm... :D:D:D

Akşamı iple çekiyorum varya saat sayıyorum artık :D Hadiiiiii saaaat çabuuuk 8 ollllll:)

çok sevindim dizimizi izleyebilecek olmana..

off off şimdi saatler çabuk geçsin diye dua ediyorum, dizi başlayınca da geçmesin diye dua edicem.. saat niye 8 olmuyo... :icon_sorr

esin_
03-09-07, 15:41
ya bu akşamki bölümü çok merak ediyorum gazetelerde çok bişi yazılmamış bölümle ilgili neler olcak haberiniz varmı :)

Balayından yeni dönen Eda ve Oğuz ayaklarının tozu gitmeden bu kez bütün çocukları alarak ailece ilk kez tatile gitmeye karar verirler. Köşkte de evlilikle resmi olarak ta birleşen iki aile’nin yeni yaşam biçimine göre tadilat yapılmaktadır.
Efe hep birlikte gidilecek bu tatili Klinikte tedavi gören babası Yaman’dan saklar.7 kişilik sevimli aile Bodrum tatillerine başlarlar.Tatil hem Eda ve Oğuz hem de çocuklar için büyük bir sınavdır. Eda da Oğuz da bir anda 5 çocuğa babalık ve annelik etmekte bu kadar zorlanacaklarını hiç tahmin etmemişlerdir. Oğuz abi ve Eda ablalarının artık karı koca olduklarını ve artık aynı yatağı paylaşacakları gerçeğini çocuklarda ancak bu tatil ile tam kavrarlar.Bu yeni duruma alışma süresi bir çok sorunları da beraberinde getirir.Eda ile Oğuz arasında başlayan gerginlik çocuklara da bulaşır. Hiç değilse tatilde müstakbel damadı Ferit’ten kurtulduğunu sanan Oğuz’u ise büyük bir süpriz beklemektedir.

star tvnin sayfasında böyle yazıyo..

gönülçelen
03-09-07, 15:43
Balayından yeni dönen Eda ve Oğuz ayaklarının tozu gitmeden bu kez bütün çocukları alarak ailece ilk kez tatile gitmeye karar verirler. Köşkte de evlilikle resmi olarak ta birleşen iki aile’nin yeni yaşam biçimine göre tadilat yapılmaktadır.
Efe hep birlikte gidilecek bu tatili Klinikte tedavi gören babası Yaman’dan saklar.7 kişilik sevimli aile Bodrum tatillerine başlarlar.Tatil hem Eda ve Oğuz hem de çocuklar için büyük bir sınavdır. Eda da Oğuz da bir anda 5 çocuğa babalık ve annelik etmekte bu kadar zorlanacaklarını hiç tahmin etmemişlerdir. Oğuz abi ve Eda ablalarının artık karı koca olduklarını ve artık aynı yatağı paylaşacakları gerçeğini çocuklarda ancak bu tatil ile tam kavrarlar.Bu yeni duruma alışma süresi bir çok sorunları da beraberinde getirir.Eda ile Oğuz arasında başlayan gerginlik çocuklara da bulaşır. Hiç değilse tatilde müstakbel damadı Ferit’ten kurtulduğunu sanan Oğuz’u ise büyük bir süpriz beklemektedir.

star tvnin sayfasında böyle yazıyo..

çok teşekkürler :img-wink: bende sizler gibi bi an önce saat 8 olsun istiyorum

AKYA&İCLAL
03-09-07, 15:48
çok sevindim dizimizi izleyebilecek olmana..

off off şimdi saatler çabuk geçsin diye dua ediyorum, dizi başlayınca da geçmesin diye dua edicem.. saat niye 8 olmuyo... :icon_sorr

Ayyy saol canım ya valla hepinize teşekkürler Ayşegülcüm Esincim Busecim bende çok sewinçliyim valla he saat bi türlü geçmiyo bakıyorum saate hala aynı yerde tökezliyo gibi geliyo ya dizi başlayıncada dediğin gibi artık geçmesin diye dua edicez niyeyse akşam olmuyo ama akşam oluncada çok çabuk geçiyo :icon_sorr

busegizem
03-09-07, 15:52
selam busecim hoşgeldin canımm evet yavaş yavaş çoşar gibi oluyoruz evet ya şu saatler yok mu bugun çok yavaş ilerliyomuş gibi valla:):)yorumun için teşekkürler

hoşbulduk cnm eet yavaş yavaş çogalıyoz sanırsam ahh şu saatler şimdi saat yavaş geçer iki aile başladımmıda hızlı bi şekilde geçerr ak zamann akk ama dizi başlıyınca çabucak geçme emiii :img-hyste

dktrlr
03-09-07, 15:54
hoşbulduk cnm eet yavaş yavaş çogalıyoz sanırsam ahh şu saatler şimdi saat yavaş geçer iki aile başladımmıda hızlı bi şekilde geçerr ak zamann akk ama dizi başlıyınca çabucak geçme emiii :img-hyste

evet canımm sabırsızlıkla bekliyoruz minecim üff ne zaman gelcek şu saatler busecim yorumun için teşekkürler canımm

rap_alltime
03-09-07, 15:55
Selam kızlar..:D

Gene coşmuşsunuz maşallah..Evet akşama 4 saat kaldı..İnşallah bu 4 saatte hemen geçer..

Bu arada Minecim ablanın hastalanıp gidememene aşırı sevindim..:happy0064 Ablana Geçmiş Olsun diliyorum cnmm..Gün senin günün ne kadar coşsan azdır..:D

busegizem
03-09-07, 16:02
evet canımm sabırsızlıkla bekliyoruz minecim üff ne zaman gelcek şu saatler busecim yorumun için teşekkürler canımm

rica ederim canımm bende teşekkür ederim senin yorumun için bu arada minecim sölemei unuttum ablana çok geçmişler olsunn

AKYA&İCLAL
03-09-07, 16:03
Selam kızlar..:D

Gene coşmuşsunuz maşallah..Evet akşama 4 saat kaldı..İnşallah bu 4 saatte hemen geçer..

Bu arada Minecim ablanın hastalanıp gidememene aşırı sevindim..:happy0064 Ablana Geçmiş Olsun diliyorum cnmm..Gün senin günün ne kadar coşsan azdır..:D

Valla he gün benim günüm coşalım hadi formca saol canım geçmiş olsun dileklerin için ;) Bütün izleyiciler toplandık toplandık toplandık geri sayıma başladık başladık başladık :D:D:D

AKYA&İCLAL
03-09-07, 16:07
rica ederim canımm bende teşekkür ederim senin yorumun için bu arada minecim sölemei unuttum ablana çok geçmişler olsunn

Teşekkürler canım bencede geçmiş olsun ama ii tarafları da var dimi hehehe bak ben gitmiyorum ama keşke o hasta olmasaydı ama yine gitmeseyd,de beraber izleseydik (Hiç sanmıyorum ama :D )

rap_alltime
03-09-07, 16:19
Valla he gün benim günüm coşalım hadi formca saol canım geçmiş olsun dileklerin için ;) Bütün izleyiciler toplandık toplandık toplandık geri sayıma başladık başladık başladık :D:D:D

oooo coşmayı bırakıp şarkı olaylarına girdik..:D o zaman bi şarkı da ben paylatıyım..:D

Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet sizinki
Nası bir hakimiyet ben anlamadım
Sustum sustum sonunda 6. da geliyo ..:D

dktrlr
03-09-07, 16:29
:happy0064:happy0064:happy0064şarkılar çok güzel:):)
saatler yaklaştı heyacan bastıııı:):)

busegizem
03-09-07, 16:31
:happy0064:happy0064:happy0064şarkılar çok güzel:):)
saatler yaklaştı heyacan bastıııı:):)

eet vallaa cnm şarkılar süperrr heycanda bastıı tabiii:happy0064:happy0064:happy0064

AKYA&İCLAL
03-09-07, 16:34
oooo coşmayı bırakıp şarkı olaylarına girdik..:D o zaman bi şarkı da ben paylatıyım..:D

Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet sizinki
Nası bir hakimiyet ben anlamadım
Sustum sustum sonunda 6. da geliyo ..:D

Eweeet coşmayı bıraktık şarkıya geldik Nurdancım harika olmuşşş şarkı bayıldım bittim ama susmayalım ya kanuştum konuştum sonunda 6. geliyoooo çünkü bugün konuşalımmm bugün konuşmıcaz da ne zaman konuşcaz tabiiiki her zaman :D:D:D

rap_alltime
03-09-07, 16:38
tşk ederimm Minecimm..beğenmene sevindim..valla susmayalım..bugün susulur mu..:D

dktrlr
03-09-07, 16:40
eet vallaa cnm şarkılar süperrr heycanda bastıı tabiii:happy0064:happy0064:happy0064

tabi busecim basarrr sanada bastı gibiii :happy0064:happy0064evt dediğin gibi şarkılar süperrr:happy0064

busegizem
03-09-07, 16:41
tşk ederimm Minecimm..beğenmene sevindim..valla susmayalım..bugün susulur mu..:D

eet bugün bizi hiç kimse susturamazzz susmayalım kopalımm hobaaaa kop kop kop evladım kopp:img-hyste

dktrlr
03-09-07, 16:43
eet bugün bizi hiç kimse susturamazzz susmayalım kopalımm hobaaaa kop kop kop evladım kopp:img-hyste

ALLAH çoştukk tutabilene aşk olsunnnnnn mine sen ben nurdan süper yaww bi yanda şarkılar bi yanda yorumlar

rap_alltime
03-09-07, 16:45
Valla arkadaslar böyle gidersek yeni sayfaya geçicez..:D şarkılar,yorumlar..tutabilene aşkolsun..valla kırılırım..:D

dktrlr
03-09-07, 16:47
Valla arkadaslar böyle gidersek yeni sayfaya geçicez..:D şarkılar,yorumlar..tutabilene aşkolsun..valla kırılırım..:D

tutamazlar nurdancım bu saatten sonraa :img-wink::):):)

busegizem
03-09-07, 16:48
tabi busecim basarrr sanada bastı gibiii :happy0064:happy0064evt dediğin gibi şarkılar süperrr:happy0064

bastı tabi cnm bastıı basmazmıı koptukk evladımm koptukk:img-hyste

rap_alltime
03-09-07, 16:51
Valla tutamazlar..hele bi denesinler..:D

Ama nedense bgn herkesin İbo'luğu üstünde..:D ama unutmayın kaybettiğiniz her saniye 1 dakika değerindedir..:D :D

dktrlr
03-09-07, 16:52
bastı tabi cnm bastıı basmazmıı koptukk evladımm koptukk:img-hyste

:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :happy0064:happy0064KOPTUK :happy0064:happy0064:happy0064BRAVOOO BİZEEE

busegizem
03-09-07, 16:52

amann kırılma sen Nurdancımm vallaa Ayşegüle katılıyorumm bizi bu saatten sonra kimse tutamazz işte o kadderr hakkatten haa bu gidişlee yeni başlığaa bilemm geçerizzz:happy0064:happy0064

esin_
03-09-07, 16:53
heyecanın doruklarda olduğu bu son saatlerde yanınızda olmak isterdim ama bilgisayarı kardeşime vermem gerekiyo..
kalbim sizinle... dizimiz bittikten sonra burada görüşürüzzz.. :icon_sorr :sad53:

....iyi seyirler.... :sad53:

dktrlr
03-09-07, 16:54

Ama nedense bgn herkesin İbo'luğu üstünde..:D ama unutmayın kaybettiğiniz her saniye 1 dakika değerindedir..:D :D

nurdancım katılıyorum sana kaybedilen her saniye bi dakika değerindedirrr
hihi:):):)şuana kadar hiç kaybetmedik ALLAH bozmasın valla busecim yeni başlığa bilem geçeriz dediğin gibi

rap_alltime
03-09-07, 16:59
amann kırılma sen Nurdancımm vallaa Ayşegüle katılıyorumm bizi bu saatten sonra kimse tutamazz işte o kadderr hakkatten haa bu gidişlee yeni başlığaa bilemm geçerizzz:happy0064:happy0064

ayyy kırılmam hiç kırılırmıyım..:D Yeni başlığa geçtiğimizde artık nasıl bi coşma içinde oluruz tahmin bile edemiyorum..:D yani cumhurbaşkanı coşkusu 1..bizim coşkumuz 2..o derece..:D

heyecanın doruklarda olduğu bu son saatlerde yanınızda olmak isterdim ama bilgisayarı kardeşime vermem gerekiyo..
kalbim sizinle... dizimiz bittikten sonra burada görüşürüzzz.. :icon_sorr :sad53:

görüşürüz esincim..kendine iyi bak..bölümden sonra görüşmek üzere..bye

AKYA&İCLAL
03-09-07, 17:01

Asla tutamazlar tutturmamalıyız bugün bizim günümüz Hayat İcom ve iki aileyle güzel sewince talı günler İcomu iki aileyi sewin yeter...

Klipten esinti geldi hehehe :) Ewet herkesin İboluğu üstünde:D
Kopun kızlar kopuuun:D

özgür_keremcem
03-09-07, 17:01
http://www.resimyuklet.org//images/65cedce29fec082a9e4bbbb3223138a0.jpg (www.resimyuklet.org)

http://www.galeriturk.net/getimg/_kardelen_0037.jpg (http://www.galeriturk.net)

http://www.resimyuklet.org//images/ec3cc60b06fa390ca4b8f71add45c314.jpg (www.resimyuklet.org)

http://www.galeriturk.net/getimg/_kardelen_0039.jpg (http://www.galeriturk.net)

http://www.resimyuklet.org//images/23eea2681b9cb93feacec7bb580a3d19.jpg (www.resimyuklet.org)

http://www.galeriturk.net/getimg/_kardelen_0041.jpg (http://www.galeriturk.net)

bunlar benim dün kanaltürkten çektirklerim telle çektiğim için fazla iyi değiller:)

rap_alltime
03-09-07, 17:06
Mine gene coştu..:D

özgür_keremcem resimler için çok tşkler..gene malum sahneler var..:D

AKYA&İCLAL
03-09-07, 17:07

Aaaa Esincim üzüldüm ahhh kardeşler ahhh
GÖRÜŞMEK ÜZERE canımm Sanada
İYİ SEYİRLER byebye

dktrlr
03-09-07, 17:10

valla katılıyorum nurdancım
özgür_keremcem resimler için çok teşekkürler

busegizem
03-09-07, 17:14
Asla tutamazlar tutturmamalıyız bugün bizim günümüz Hayat İcom ve iki aileyle güzel sewince talı günler İcomu iki aileyi sewin yeter...

Klipten esinti geldi hehehe :) Ewet herkesin İboluğu üstünde:D
Kopun kızlar kopuuun:D

haklısın valla Minecim iboluğumuz hepimizin üstünde hadi hayırlısıı Allah sonumuzu hayır eylesinn:img-hyste

AKYA&İCLAL
03-09-07, 17:17

Ewet ben gene coşmuşum ama heycandan heycandan ahhhh ahhh hadi 8 ya hadiiiiiiii....

Bende çok teşekkür ederim resimler için Kardelencim ;)

dktrlr
03-09-07, 17:18
haklısın valla Minecim iboluğumuz hepimizin üstünde hadi hayırlısıı Allah sonumuzu hayır eylesinn:img-hyste

busecim evet iboluğumuz üstümüzde ALLAH sonumuzu hayır etsin:):):)

busegizem
03-09-07, 17:20
özgür_keremcem teşekkürler ablamızın fotolarını eklediğinn içinnn sağolasınn

AKYA&İCLAL
03-09-07, 17:21

Valla he bugün bize bi haller oldu İcoşum teşekkürler sana bak biz senin sayfan aracılığıyla bu kadar coşuyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin hakikaten :D:D:D

özgür_keremcem
03-09-07, 17:22
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
adım kardelen:)

rap_alltime
03-09-07, 17:58
Evet arkadaslar 2 saat kaldı..:happy0064 2 saat sonra keyfimizi ve heycanımızı düşünemiyorum..Çok ama çok az kaldıı...:happy0064

ece_ikiaile
03-09-07, 18:16
merhaba arkadaşlar yine ben geldim...sabahtan beri uğraşıyom girmiyo internet sonunda girdi...

ay evet 2 saat sonra dizimiz başlıyo ben bunu yazarken bile çok heyecanlıyım...başladığında kenidmi düşünemiyorum...

diğer sayfalara daha henüz bakamadım...yeni sezon için star tv bi parti düzenlicekmi???(ben bilmiyorumda)düzenlicekse iclal ablamızda giderse yada iki aile set ekibi çok süper olur yeni fotolar eklenebilir nedersiniz...

neyse hoşçakalın...herkese yorumları,başlığı boş bırakmadıkları ve foto ekledikleri iç,in teşekkrü ederim.....

SON 2 SAAT

:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:D

dktrlr
03-09-07, 18:17
Evet arkadaslar 2 saat kaldı..:happy0064 2 saat sonra keyfimizi ve heycanımızı düşünemiyorum..Çok ama çok az kaldıı...:happy0064

ayyy sorma nurdancımm evet 2 saat kaldı dizimizin başlamasına çok heyacanlandımmm ara ara yorumları yaparız zate biz :):)valla bende izlerkenki keyfimizi düşünemiyorum canımm:happy0064:img-wink:

rap_alltime
03-09-07, 18:34
Ece ve Ayşegülcümm hoşgeldiniz..:happy0064

Ben yavaş yavaş gitmeye hazırlanıyorumm..Malum akşam için hazırlık yapmak lazım..:D koltuğun yeri iyi mi,abur cubur varmı(kusmak için :D)

dktrlr
03-09-07, 18:38
Ece ve Ayşegülcümm hoşgeldiniz..:happy0064

Ben yavaş yavaş gitmeye hazırlanıyorumm..Malum akşam için hazırlık yapmak lazım..:D koltuğun yeri iyi mi,abur cubur varmı(kusmak için :D)

hoşbulduk canım:happy0064:happy0064:happy0064
tabi akşam için hazırlık yapmamız lazımmm ama sen olmadan biz nasıl çoşarızz hee:img-wink:neyse canım çabuk yap gell:good:

ece_ikiaile
03-09-07, 18:39
hoşbulduk...

ya inanamıyorum başlıyo yaklaşık 1 saat sonra ya...:happy0064:happy0064

icom_
03-09-07, 18:50
:happy0064herkese merhablar.Son 1 Saat kala aranızda olabildim nihayet..:happy0064

evet bugün büyük gün..aylardır beklediğimz ailemize Nİhayet bugün kavuşuyoruz..

Bunun mutlulğunu ve heyecanını sabahtan itibaren paylaşmayı çok İsterdim ama ancak gelebildim..

sayfaları boş bırakmayan herkese çook teşekkürler..

nurdan , ayşegül ,mine ,kardelen merve ismini saymadığım diğerleri..

hepinize bol kahkahalı İyi seyirler diliyorum..

Hoşçakalın..:happy0064

bye

rap_alltime
03-09-07, 18:55
hoşbulduk canım:happy0064:happy0064:happy0064
tabi akşam için hazırlık yapmamız lazımmm ama sen olmadan biz nasıl çoşarızz hee:img-wink:neyse canım çabuk yap gell:good:

ayy cnm bnm tşk ederimm..ama bensizliğe alışmalısınız bir yerde..:D bugün bir daha gelemem heralde..:icon_sorr

Ama şimdiden herkese iyi seyirler..İnşallah o muhteşem bölümün ardından görüşmek üzere..Kendinize iyi bakın...bye

ece_ikiaile
03-09-07, 18:59
rap_alltime..sanada iyi seyirler...
icom_ sende hoşgeldin bende yeni girebildim zaten...sanada bol kahkahalı iyi seyirler ve herkese iyi seyirler dizimiz sonunda başlıyoooooooo...

ggnibsgk
03-09-07, 19:01
Nabersiniz coşkun insanlarrr :img-hyste

Valla bu coşkunluğunuza katılamadımm ama...En az sizin kadar coşkunum emin olabilrsinizz...Ya da coşkuniyee :img-pilot Ayy iğrencimm....

İclal Aydın'ı çok özlemiştikk yaa...Gerçii her günn İki Aile'nin tekrarlarını izlyoruzz ama yetmiyo kii anam...Günde 3 doz verseler yetmez valla...

Anca altıı doz çifter çifter her yemekten önce vee sonraa almak lazımm İclal Aydın'ı ve İki Aile'yii...Ancaaa:happy0064

Hadii hoşçakalınn..Hepinizee şimdiden iyi seyirler...

Ha bu arada bölümden sonraa İki Aile başlığına da uğrayın hee!...Bekliyoruzz...Çaylarıı poğaçaları hazırladık...:happy0064

dktrlr
03-09-07, 19:04
saol nurcum sanada iyi seyirler hatta ben aklımda olanları sayimmm:)minecim,nurdancım,şulecim,busecim,merveci m,ece,esin,gemi,selin,özgür_keremcem başka var mı inşallah unuttuğum olmamıştır hepinize keyifli ve iyi seyirler:happy0064:happy0064bu arada nurdancım ne demek alışmak kolay mı :img-wink:siz olmadan olmaz...ece bu arada hoşgeldin hepinize sevgiler...

ece_ikiaile
03-09-07, 19:04
evet hergün iki ailenin tekraralrını izlesemde yetmiyo...ama bugünkü bölüm feritin edayla oğuzun üstüne düştüğü ve hastaneye kaldırıldıkları bölümdü ve hastanedeki halleri çok komikti her izlediğimde gülüyorum... tekrar tekrar izliyoom ama doyamıyom...

neyse dizimiz başlıyo sonunda:happy0064:happy0064

dktrlr
03-09-07, 19:06
Nabersiniz coşkun insanlarrr :img-hyste

Valla bu coşkunluğunuza katılamadımm ama...En az sizin kadar coşkunum emin olabilrsinizz...Ya da coşkuniyee :img-pilot Ayy iğrencimm....

İclal Aydın'ı çok özlemiştikk yaa...Gerçii her günn İki Aile'nin tekrarlarını izlyoruzz ama yetmiyo kii anam...Günde 3 doz verseler yetmez valla...

Anca altıı doz çifter çifter her yemekten önce vee sonraa almak lazımm İclal Aydın'ı ve İki Aile'yii...Ancaaa:happy0064

Hadii hoşçakalınn..Hepinizee şimdiden iyi seyirler...

Ha bu arada bölümden sonraa İki Aile başlığına da uğrayın hee!...Bekliyoruzz...Çaylarıı poğaçaları hazırladık...:happy0064

hoşgeldin canımm sanada iyi seyirler bu arada isim neydiii biliyodum ama belki heyacandan unutmuşumdur:img-wink:

ggnibsgk
03-09-07, 19:09
hoşgeldin canımm sanada iyi seyirler bu arada isim neydiii biliyodum ama belki heyacandan unutmuşumdur:img-wink:

:) ehe önemlii diil Ayşegülcümm ben Nuray:) Buraya pek uğrayamıyorum ondan hatırlamaman normal:)

Ayy çok heycanlıyım yaa...O kadar zamandan sonraa dizimizee kavuşuyoruzz...Burnumda tüttüler desem yeridir...:happy0064

Tekrar iyi seyirlerrr:happy0064

dktrlr
03-09-07, 19:14
:) ehe önemlii diil Ayşegülcümm ben Nuray:) Buraya pek uğrayamıyorum ondan hatırlamaman normal:)

Ayy çok heycanlıyım yaa...O kadar zamandan sonraa dizimizee kavuşuyoruzz...Burnumda tüttüler desem yeridir...:happy0064

Tekrar iyi seyirlerrr:happy0064

sorma canımm dizimizdeki herkesi çok özledim helede iclal ablamızı sonunda kavuştuk nuraycım benimde burnumda tüttüler:img-wink::happy0064:happy0064buraya daha sık gelll canımgerçi ben seni ikiaileden takip ediyorum:img-wink:bye

GEMİ
03-09-07, 19:27
az mı kaldı ne:happy0064
herkese iyi seyirler:)

ece_ikiaile
03-09-07, 19:30
çookkk az kaldı 30 dakika sonra başlıyo...yupppi:happy0064

dktrlr
03-09-07, 20:27
arkadaşlar dizimiz başladı iclal ablamızı gördük hazır reklam arasına girmişken yorum yapam dedim neyse başladı çok mutluyum:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:h appy0064:happy0064:happy0064

ece_ikiaile
03-09-07, 20:29
ewet eda ablamızı(iclal ablamızı)gördük...başladı dizimiz...yupppiiiii:happy0064:happy0064

icom_
03-09-07, 20:50
belirtiler başladı ha arkadaşlar ne dersiniz.baş dönmeleri falan ...

ya ama ceren le merve acayip tepki gösteriyolar edamıza o üzülünce bende üzülüyorum nie böle yapıyolar yaa..

yok yok bunlşarın ayn ı odada birbirlerine sarılarak uyudularını göremicez galiba..

şimdilik bu kadar olsun hoşçakalın..:):):):):):)

dktrlr
03-09-07, 21:00
nurcum evet belirtiler var:happy0064:happy0064:happy0064çoçuklar biraz fazla tepki gösterio helede merve ablam üzülünce bende üzülüyorum senin gibi:img-wink:birbirine sarılarak uyumaları biraz zaman alcak gibi ama ablam ile oğuz çok mutlular bide şu yaman sinirleri bozmasa:(bu arada yorumun için saol canım hep bekliyoruz:img-wink::)bye

icom_
03-09-07, 21:32
nurcum evet belirtiler var:happy0064:happy0064:happy0064çoçuklar biraz fazla tepki gösterio helede merve ablam üzülünce bende üzülüyorum senin gibi:img-wink:birbirine sarılarak uyumaları biraz zaman alcak gibi ama ablam ile oğuz çok mutlular bide şu yaman sinirleri bozmasa:(bu arada yorumun için saol canım hep bekliyoruz:img-wink::)bye

valla yaman aynı tas aynı hamam yaa..İnsan hiçmi değişmez..ama eminim o armatörmü işte ne onun karısı şule (!) hanım değiştircek yamanı..

cidden eda yı acayipüzüyo şu merve ile ceren ya..baba eda abla ile evlensenize diyen bablarıın odasına coşkuy6la koışan onlar değil sanki.

bu arada bölüm eda nın hamilelik haberini almasıyla bitecek gibi duruyor ..haydi hayılısı..

AKYA&İCLAL
03-09-07, 21:33
Slm arkadaşlar reklam girdi bnde hemen buraya koştum dizinin akışı süper ya hele o kumsaldaki mehtap sahneleri harikaydı :D Offff sabahtan beri saat geçsin diyodum ama şimdiden geçmesin diyorum ya...

Oğuzda iyi biliyo Edamızın kalbini kazanmayı eeee o çaçaysa o da kıro dimi ama:D

Harika ilerliyo diziya :happy0064 :happy0064 :happy0064

İYİ SEYİRLER bye bye bye

AKYA&İCLAL
03-09-07, 21:36
valla yaman aynı tas aynı hamam yaa..İnsan hiçmi değişmez..ama eminim o armatörmü işte ne onun karısı şule (!) hanım değiştircek yamanı..

cidden eda yı acayipüzüyo şu merve ile ceren ya..baba eda abla ile evlensenize diyen bablarıın odasına coşkuy6la koışan onlar değil sanki.

bu arada bölüm eda nın hamilelik haberini almasıyla bitecek gibi duruyor ..haydi hayılısı..

Ewet bencede Yaman değişiyorum desede hiç öyle gözükmüyo bence o da bi cicianne getircek ASLANLARA ;)

Ewet nie kıskanıyolarsa kızlarda babalarını aaa pardon Oğuz kıskanılmayacak adam mı :D

Belirtiler başladı "her öğürmede hamile olsaydım.."dedi Eda ablamız her öğürmeni değilde bu öğürmende kesin hamilesin ablacımmm :img-wink:
Teşhiside koydum heee kesinnn hehehe :)

icom_
03-09-07, 22:05
Ewet bencede Yaman değişiyorum desede hiç öyle gözükmüyo bence o da bi cicianne getircek ASLANLARA ;)

Ewet nie kıskanıyolarsa kızlarda babalarını aaa pardon Oğuz kıskanılmayacak adam mı :D

Belirtiler başladı "her öğürmede hamile olsaydım.."dedi Eda ablamız her öğürmeni değilde bu öğürmende kesin hamilesin ablacımmm :img-wink:
Teşhiside koydum heee kesinnn hehehe :)

gebelik testi isteyişi süperdi ya..hareketler le anlatmaya çalışıyo birde iyice kptum orda..
yalnız ekstra fiyat yapmaytın diye yakınıyo ama eczaneyi götürdü maşallah..

göz damlası (buraya koptum)
yok gaz giderici ağrı kesici ateş düşürücü..hehehe..

haklısın zamn geçsin diye istiyoduk ama amma çabuk geçti ya..

bitti biticek..

offf..1 hafta daha bekle sonra..:sad53:

ece_ikiaile
03-09-07, 22:22
ayyyy yne süper bi bölümdü ya süper ötesiydi...

iclal ablamız süperdi hele o eczanede ilaçları isteyişi bide damladan kurtulup hastaneye gitmeye çalışması,telefonla konuşması,otelde açık büfedeki hali süperdi yani...telefon konuşması önce mehtapcıım diye başladı leylacıım dedi sonra ah mehtapcıım leyla beni andı deyişi varya...

süper bi bölümdü anlat anlat bitiremem...

acaba sonuç ne oldu...tam yerinde bitirdiler...

hoşçakalın...:happy0064:happy0064

ya 1 hafta beklicezzz offff:sad53:

esin_
03-09-07, 22:23
ya bu bölüm güzel olmasına güzeldi de çok mu kısaydı ne yoksa bana mı öyle geldi. :icon_sorr
mehtap sahnesi benimde çok hoşuma gitti romantik romantik..:img-wink:
bu arada yeni bölüm reklamları ne zaman yayınlanır..

ece_ikiaile
03-09-07, 22:38
ewet banada biraz kısa geldi... 3 ayın sonunda yeni bi bölüm izlemekten olsa gerek...doyamadık yani dizimize çok güzeldi her bölüm gibi...

[Fulya]
03-09-07, 22:50
Merhaba arkadaşlar.
Çok takip edemesemde İclal Aydın'ı çok severim.
Bugün İki Aile'yi izledim.Çok güzeldi,çok tatlıydı.

dktrlr
03-09-07, 22:59
Merhaba arkadaşlar.

hoşgeldin canım aramızaaa ne iyi ettin aramızda görmekten mutluluk duydum:):)ya bu bölüm süperdiii:happy0064:happy0064

AKYA&İCLAL
03-09-07, 23:13
Merhaba arkadaşlar.

Canımm hoşgeldiinn Ewet ya çook tatlıydı bak bak doyamadım ya şimdi 1 hafta daha beklicez yaaaaaa:icon_sorr İcoşumuzu görmek için :(

ggnibsgk
03-09-07, 23:24
Ayy İclal Aydın bu bölüm muhteşemdii yaaa...Oo nasıı bi şirinliktir Allah'ımm..."Sizin oğlunuz benim kızıım"dan çıkan tartışmada hele harikaydıı yanii...Ya ben bunların didişmelerine bayılıyorum yaaa ehuehue:good:

[Fulya]
03-09-07, 23:26
Hoşbulduk arkadaşlar.Ayşegül cınım sen çağırmasan İclal'i sevmeme rağmen gelmemişm buraya.
Bu arada adım Fulya.

dktrlr
03-09-07, 23:28
Hoşbulduk arkadaşlar.Ayşegül cınım sen çağırmasan İclal'i sevmeme rağmen gelmemişm buraya.
Bu arada adım Fulya.

aman canım eee seni çağırmıcazda kimi çağırcaz ailemiz çoğalıyoooo dimi arkadaşlar
nuraycım bende o didişmelerine bayılıyorum klasik oldu zaten:img-wink:

[Fulya]
03-09-07, 23:33
aman canım eee seni çağırmıcazda kimi çağırcaz ailemiz çoğalıyoooo dimi arkadaşlar
nuraycım bende o didişmelerine bayılıyorum klasik oldu zaten:img-wink:

Ayy Ayşegül'cüğüm sağol canım.
Ay onların didişmeleri,İclal'in nazı,kızması,telaşı yani herşeyi çok tatlı.:img-in_lo

dktrlr
03-09-07, 23:37
Ayy Ayşegül'cüğüm sağol canım.
Ay onların didişmeleri,İclal'in nazı,kızması,telaşı yani herşeyi çok tatlı.:img-in_lo

evet canım çok tatlı iclal ablamızın olduğu heryer tatlı olur zatenn aynı düşüncedeyizz hepimiz:img-wink::img-wink:

[Fulya]
03-09-07, 23:49
Bencede acayip şeker birisi.Ama benim için bir daha var.
Ama İclal'ı de çok severim.
Ayy çok şekerr..

esin_
04-09-07, 07:11
Yenilgi...

Nasıl tanımladığınız çok önemli elbette.

Neyi yenilgi olarak gördüğünüz de...

Fethedilmiş toprakların eski sahibi de olabilirsiniz, tam tersi; fethettiğiniz topraklar üzerinde metrekare hesabından da yenilgi hissedebilirsiniz, iktidarınızın miktarından da...

“Geldik şu yaşa bir baltaya sap olamadık” düşüncesi de bir yenilgi sayılabilir “Geldik şu yaşa bir çocuk doğuramadık” da.

“Geldik şu yaşa bir tekne alamadık” da diyebilirsiniz “Geldik şu yaşa bir evlenemedik” de...

Bütün bu cümleler meseleye (yenilgiye) nereden baktığınızla ilgili yani...

Hayatınızın tamamını bir yenilgi olarak görüyor olabilirsiniz.

Parlak ya da yarı mat kariyerinizin belli bir bölümünü de...

Peki nereden aklıma geldi?

Bezginler ve yenikler arasında hızlı bir yükselişe geçen kötümserlerin ülkesi Türkiye’de her gün başka bir yenilgi hikâyesi yazsak yeridir, o ayrı!

Geçtiğimiz hafta kurulan yeni kabinede sürpriz bir şekilde dışarıda kalan AKP’nin önde gelen isimleri acaba ne hissetmişlerdir diye düşündüm.

Milletvekilleri de televizyondan öğrenmişler ya görev alıp almadıklarını...

Seyrederken neler hissetmişlerdir?

Mesela Abdülkadir Aksu.

Mesela Bülent Arınç.

Mesela Abdüllatif Şener.

Mesela Mehmet Sağlam...

Baştaki üç ismi bir yana koyuyorum.

Genel seçimler öncesi “Cumhurbaşkanı kim olacak” krizinin AKP içinde sebep olduğu yüksek gerilim sonucu geçmiş yılların başarılı siyasi isimlerini “uzlaşma” amacıyla seçmene altını çize çize işaret etmişlerdi.

Bu sütunda o tarihlerde de bahsettiğim gibi, bir dönem Cumhurbaşkanlığı için Abdullah Gül’e alternatif bir isim olarak eski YÖK Başkanı ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam konuşuluyordu.

Alınan yüksek oy oranı AKP’nin agresif bir oyun kurmasına sebep oldu. (Agresivitenin giderek daha da artacağını düşünüyorum.)

Ve böylelikle önünde bir engel kalmayan Abdullah Gül Çankaya’ya çıkarken “uzlaşma” sağlayacak tecrübeli siyasetçi ve bürokratlara da çok ihtiyaç kalmadı.

Açıkçası Mehmet Sağlam için Milli Eğitim Bakanlığı konuşulurken birden kabine dışında kaldığını duymak beni şaşırttı.

Sanırım yeni bir laik-antilaik krizine dek AKP’nin meclis içindeki genel oyun stili bozulmayacak ve ilk kriz anında imdat kolu çekilerek, bu isimler tekrar gündeme gelecek.

Geçtiğimiz hafta televizyonda bir tartışma programında izledim Kahramanmaraş Milletvekili olan hukuk profesörü Mehmet Sağlam’ı. Gençlik ve adalet tanımına o kadar hayranlık duydum ki oturdum bu yazıyı yazıyorum. Kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tanımadığım kişilerle ilgili olumlu kanılarımı bu yüzden oldukça rahat kaleme alabiliyorum. Açıkçası güler yüzlü ve ellerini kullanarak konuşan sıcak ve adil olduğuna kanaat getirdiğim bir siyasetçinin kabine dışında olmasına o programı izlerken pek hayıflandım.

Asık yüzlü, saldırgan siyasetçilerden çok çekmiş bir ülkenin evladıyım ve siyasetçiden biraz tebessüm istemek çok mu acaba? Gençlik üzerine yaptığı yorumları dinlerken “bir seçmen olarak anlaşılmaya ne çok ihtiyacım varmış yahu” dedim...

Yenilgi demiştim yazımın başında.

Geçen hafta televizyonda izlediğim eski bakanda şu anda dışarıda kalmış olmanın yani yenilginin ufacık bir izi yoktu.

Size ondan bahsetmek istedim çünkü adı bu kadar çok geçip de görev alamamış siyasetçinin mutsuzluğuna yani bir nevi yenilgisine tanıksak eğer, alışkın olduğumuz davranış biçimi küskünlük ya da bel altı muhalefettir. Yapıcı çözümler üreten ve gülümseyerek konuşan batılı davranışlar malumunuz bize yabancıdır.

Lütfen yakalarsanız mutlaka bir oturumunu izleyin Mehmet Sağlam’ın.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel karizması mı demiştiniz?

Bir daha düşüneceksiniz...

icla aydın

merve_gülben
04-09-07, 10:56
Yenilgi...

Nasıl tanımladığınız çok önemli elbette.

Neyi yenilgi olarak gördüğünüz de...

Fethedilmiş toprakların eski sahibi de olabilirsiniz, tam tersi; fethettiğiniz topraklar üzerinde metrekare hesabından da yenilgi hissedebilirsiniz, iktidarınızın miktarından da...

“Geldik şu yaşa bir baltaya sap olamadık” düşüncesi de bir yenilgi sayılabilir “Geldik şu yaşa bir çocuk doğuramadık” da.

“Geldik şu yaşa bir tekne alamadık” da diyebilirsiniz “Geldik şu yaşa bir evlenemedik” de...

Bütün bu cümleler meseleye (yenilgiye) nereden baktığınızla ilgili yani...

Hayatınızın tamamını bir yenilgi olarak görüyor olabilirsiniz.

Parlak ya da yarı mat kariyerinizin belli bir bölümünü de...

Peki nereden aklıma geldi?

Bezginler ve yenikler arasında hızlı bir yükselişe geçen kötümserlerin ülkesi Türkiye’de her gün başka bir yenilgi hikâyesi yazsak yeridir, o ayrı!

Geçtiğimiz hafta kurulan yeni kabinede sürpriz bir şekilde dışarıda kalan AKP’nin önde gelen isimleri acaba ne hissetmişlerdir diye düşündüm.

Milletvekilleri de televizyondan öğrenmişler ya görev alıp almadıklarını...

Seyrederken neler hissetmişlerdir?

Mesela Abdülkadir Aksu.

Mesela Bülent Arınç.

Mesela Abdüllatif Şener.

Mesela Mehmet Sağlam...

Baştaki üç ismi bir yana koyuyorum.

Genel seçimler öncesi “Cumhurbaşkanı kim olacak” krizinin AKP içinde sebep olduğu yüksek gerilim sonucu geçmiş yılların başarılı siyasi isimlerini “uzlaşma” amacıyla seçmene altını çize çize işaret etmişlerdi.

Bu sütunda o tarihlerde de bahsettiğim gibi, bir dönem Cumhurbaşkanlığı için Abdullah Gül’e alternatif bir isim olarak eski YÖK Başkanı ve Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam konuşuluyordu.

Alınan yüksek oy oranı AKP’nin agresif bir oyun kurmasına sebep oldu. (Agresivitenin giderek daha da artacağını düşünüyorum.)

Ve böylelikle önünde bir engel kalmayan Abdullah Gül Çankaya’ya çıkarken “uzlaşma” sağlayacak tecrübeli siyasetçi ve bürokratlara da çok ihtiyaç kalmadı.

Açıkçası Mehmet Sağlam için Milli Eğitim Bakanlığı konuşulurken birden kabine dışında kaldığını duymak beni şaşırttı.

Sanırım yeni bir laik-antilaik krizine dek AKP’nin meclis içindeki genel oyun stili bozulmayacak ve ilk kriz anında imdat kolu çekilerek, bu isimler tekrar gündeme gelecek.

Geçtiğimiz hafta televizyonda bir tartışma programında izledim Kahramanmaraş Milletvekili olan hukuk profesörü Mehmet Sağlam’ı. Gençlik ve adalet tanımına o kadar hayranlık duydum ki oturdum bu yazıyı yazıyorum. Kendisiyle bir tanışıklığım yok. Tanımadığım kişilerle ilgili olumlu kanılarımı bu yüzden oldukça rahat kaleme alabiliyorum. Açıkçası güler yüzlü ve ellerini kullanarak konuşan sıcak ve adil olduğuna kanaat getirdiğim bir siyasetçinin kabine dışında olmasına o programı izlerken pek hayıflandım.

Asık yüzlü, saldırgan siyasetçilerden çok çekmiş bir ülkenin evladıyım ve siyasetçiden biraz tebessüm istemek çok mu acaba? Gençlik üzerine yaptığı yorumları dinlerken “bir seçmen olarak anlaşılmaya ne çok ihtiyacım varmış yahu” dedim...

Yenilgi demiştim yazımın başında.

Geçen hafta televizyonda izlediğim eski bakanda şu anda dışarıda kalmış olmanın yani yenilginin ufacık bir izi yoktu.

Size ondan bahsetmek istedim çünkü adı bu kadar çok geçip de görev alamamış siyasetçinin mutsuzluğuna yani bir nevi yenilgisine tanıksak eğer, alışkın olduğumuz davranış biçimi küskünlük ya da bel altı muhalefettir. Yapıcı çözümler üreten ve gülümseyerek konuşan batılı davranışlar malumunuz bize yabancıdır.

Lütfen yakalarsanız mutlaka bir oturumunu izleyin Mehmet Sağlam’ın.

Recep Tayyip Erdoğan’ın kişisel karizması mı demiştiniz?

Bir daha düşüneceksiniz...

icla aydın

canım yazı için teşekkürler.. canım ablam dün yine süperdi dimi ya söylemeden duramam zaten dün baya sohbet etttik msnde diziden sonra... Gözde,Ben,Ayşegül baya coştuk...aslında Gözde ile Ben bu bölümü izledik ama arada bir katıldık yani.. doyamıyorum kii edama(icoma :) oğuz edasına bnde icomaa.... aynı kişi.. :):happy0064:happy0064 ama arkadşalarr izle izle walla bıkmıyorum aynı sahneyi sarıp sarıp izliyorum.. ne hoş olmuşş ico yaaa.... bu kadar mı tatlı,şeker,ne yapacağını bilmeyen ve iki canlı bi annee.. :) ay yerim onu ben yaaa.. :) timurun elinden çikoltayı alıp nasıl yediğini gördünüz dimi...?? aşkım yaa.. ee yavaş yavaş canı çekiyor tabi... bakalım ilerki bölümlerde nolucak.. EVET SÖZ SENDE AYŞEGÜLCÜM... buyur; CanıM iCOmUN Biricik Hayranı.. :):happy0064

dktrlr
04-09-07, 11:03
canım yazı için teşekkürler.. canım ablam dün yine süperdi dimi ya söylemeden duramam zaten dün baya sohbet etttik msnde diziden sonra... Gözde,Ben,Ayşegül baya coştuk...aslında Gözde ile Ben bu bölümü izledik ama arada bir katıldık yani.. doyamıyorum kii edama(icoma :) oğuz edasına bnde icomaa.... aynı kişi.. :):happy0064:happy0064 ama arkadşalarr izle izle walla bıkmıyorum aynı sahneyi sarıp sarıp izliyorum.. ne hoş olmuşş ico yaaa.... bu kadar mı tatlı,şeker,ne yapacağını bilmeyen ve iki canlı bi annee.. :) ay yerim onu ben yaaa.. :) timurun elinden çikoltayı alıp nasıl yediğini gördünüz dimi...?? aşkım yaa.. ee yavaş yavaş canı çekiyor tabi... bakalım ilerki bölümlerde nolucak.. EVET SÖZ SENDE AYŞEGÜLCÜM... buyrun CanıM iCOmUN Biricik Hayranı.. :):happy0064

mervecim sorma canımm o sahneyeyi bende çok seviyorum çikolatayı alıp yemesini tabi haklısın canı çeker ablamın çoştukkk biz çoştukk ya bomba gibiydi bu bölüm bende baştan baştan izliyorum ablammm ne tatlıydı öyle bu bölümde ilerki bölümlerde bomba gibi olcak helede ablamm:happy0064:happy0064mervecim valla senin her sözüne katılıyorum ee nede olsa ikimizde iclal hayranıyız olcak o kadar..Mervişim ee sıra sende dersanen varmış gerçi valla özlicez bu arada esin_ ablamın yazısını eklediğin için çok teşekkürler:happy0064

merve_gülben
04-09-07, 11:08
mervecim sorma canımm o sahneyeyi bende çok seviyorum çikolatayı alıp yemesini tabi haklısın canı çeker ablamın çoştukkk biz çoştukk ya bomba gibiydi bu bölüm bende baştan baştan izliyorum ablammm ne tatlıydı öyle bu bölümde ilerki bölümlerde bomba gibi olcak helede ablamm:happy0064:happy0064mervecim valla senin her sözüne katılıyorum ee nede olsa ikimizde iclal hayranıyız olcak o kadar..Mervişim ee sıra sende dersanen varmış gerçi valla özlicez bu arada esin_ ablamın yazısını eklediğin için çok teşekkürler:happy0064

AY çok tatlıydı ya canım benim... eee canı çakicek artık yavaş yavaş... oğuza neler çektiricek hakikten çok merak ediyorum.. :) düşünemiyorum bile... oğuz canım onu çekti oğuzz yaa bak şu olsa ne güzel olurdu böle hımm nasıl yerim ebn şimdi onu falan gibi...:) ay süper yaa.. oğuz çıldırır... ayy süper walla süper... beklicez artık 54.bölümü bizi ne gibi güzel süperizler bekliyor... :):happy0064

evet canım dersanem var sanada söz verdim coşturucaz sayfayı diye ama canım.. benm çıkmam lazım.. ama gelince yine girerim.. bakalım coştuırdunuz mu... kontrol.. :):img-wink: neyse öpüyorum hepinizi.... İcosuz Gününüz OLmasın İNŞŞŞŞALLAHH...:happy0064

HOŞÇAKALIN..!! İYİ BAKIN KENDİNİZE.. akşma görürşüz...:good:

dktrlr
04-09-07, 12:03
http://img401.imageshack.us/img401/3821/adszclaloqy5.png (http://imageshack.us)
bende bi çalışma beğenmeniz dileğimleeeee:)boş durmak yok

dktrlr
04-09-07, 13:32
çok boş formumuz çağrı yapimmm nerelerdesiniz sevgili iclal hayranları:img-wink::img-wink:

rap_alltime
04-09-07, 14:19
Yine benn..:D nedense hep çağrılarda geliyorum(getiriliyorum..:D)

Dün akşam foruma gelemedim..malum abim..;) ama şunu söylemeliyim ki.. MUHTEŞEM,HARİKA,MÜKEMMEL bir bölümdüü..:happy0064:happy0064 hele İcomm süperdi..çok güzel ve şekerdi..Bütün oyuncular çok değişmiş..Ama İco bi baska güzeldi..:happy0064

Bölüm için zaten söylenecek bi söz yok..Süperdii..:happy0064Sonunda özlem sona erdi ve İki Ailemize kovustuk..:happy0064

Valla gene aklıma geldi..:D ben bi malum siteye uğrayıp izleyim..:D

Görüşmek üzereee...:happy0064

busegizem
04-09-07, 14:28
Herkese mrb iclal fanları Ayşegül çağrı yapmış bende hemen burada bittim tanrım dün akşam rüyamı gördüm nee nasıl özlemişim iki aileyi nasıl kıpır kıpır nasıl cap canlıydı ölee nasıl da güzeldi vallaa dizi başladı ben televizyonun dibindeyim reklamlar çıktı halaa gözümü kırpmadan bakıyorumm ne kadar da tatlıydı icom benimm vallaa zayıflamış da cnm benim çook güzeldi valla kızlar açıkcası bende çok sempatik buldum şu çikolata yeme sahnesini cnm abloşum benim e atılmaz şimdi de dimi ama ye gitsinn bi de şu mide bulantıları yok mu herşeye bi bahane buldu ama en sonunda test yaptırmaya karar verdi ama orada da damlanın aseton alması geretiği için bi türlü testi alamadı yanlız şu telefonla konuşma numarası harikaydı nasıl da kıvırıyo ölee ahh cnm benim liseden arkadaşı mehtap tabi araya leyla da girdi ama:img-hyste"kıss leyla beni andı":img-hysteneydi ölee cnm benim ee napsın tabi başka türlü tek başına gidemeyecekti en sonunda test sonucuda eline geldii ve önümüzdeki hafta oğuz beycimizde öğrenir sürekli sorup duruyo zaten "haber var mı?"diee askerlik arkadaşına mektup yazmışta ondan yanii:img-hysteayy valla şu iki üç aydan beri yani iki aile sezon finali yaptığından beri hiç bir dizi beni bu kadar güldürmemişti ne kadar da başkaa bizim dizimiz valla şimdilik benden bu kadar daha sonra yine gelirimm esin_ ablamızın bugün ki yazısını eklediğin için teşekkürler cnm Ayşegülcüm çalışman çok güzel olmuşş:good:

esin_
04-09-07, 14:29
ya gerçekten ne tatlıydı (tatlılardı) öyle insan izlemeye doyamıyo bende indirip izlemeye başlicam..

AKYA&İCLAL
04-09-07, 14:31
çok boş formumuz çağrı yapimmm nerelerdesiniz sevgili iclal hayranları:img-wink::img-wink:

Ayşegülcüm çağrını duydum hemen buraya geldim zaten çağrı yapmasanda geliyodum İcoşumun sayfasını asla boş bırakır mıyız ...Dün akşam heyecandan pek yorum yapamadım hakikaten çok tatlıydı Fevkladenin fewkindeydi... O pembeler nasılda yakışmış tabi her hali güzel tabi benim Ablammmm....

O telefon konuşmasına bittim ya "Mehtapp sonra Leyla Aaaa Leyla beni andı bak görüyon mu" :D harikaydı yaaa :img-blush

En romantik bölümüde o kumsaldaki mehtap sahneleriydi tabiii Ferit'lr Damla yakalanana kadar :D

GÖRÜŞMEK ÜZERE bye

dktrlr
04-09-07, 14:38
selam minecim canım eee selam busecim selam nurdancım canlarım:):)hoşgeldinizz :)işte bende geldim:)çağrı yaptım herkes gelmiş zaten gelcenizden emindin:):):happy0064:happy0064evet çok güzeldi ablam yeni bölümü iple çekiyoruz...çalışmamı beğenmenize çok sevindim busecim:img-wink:eee siz geldiniz bi renk geldii haydii çoşmaya:happy0064:happy0064

AKYA&İCLAL
04-09-07, 14:56
selam minecim canım eee selam busecim selam nurdancım canlarım:):)hoşgeldinizz işte bende geldim:)çağrı yaptım herkes gelmiş zaten gelcenizden emindin:):):happy0064evet çok güzeldi ablam yeni bölümü iple çekiyoruz...çalışmamı beğenmenize çok sevindim busecim:img-wink:eee siz geldiniz bi renk geldii haydii çoşmaya:happy0064:happy0064

Ewet Ayşegülcüm sanada selamlar işte geldik burdayız biz yorumlarda ustayız Ewet yaaa yeni bölüme 6 gün kaldı ya :( fragmanda gelse böyle ne iyi olur ...
Hadi kızlar coşalım burası İcoşumuzun sayfası ona yakışır bir başlık yapalım o herşeyin en güzeline layık İclalim benim İcoşum canım bitanemmm yine başladı en iisi susmaya çalışayım yoksa söz konusu İclal ablammm olunca kendimi tutamıyorum :D

rap_alltime
04-09-07, 14:58
ayy valla ne güzel sahnelere değinmişsiniz..Zaten o telefon sahnesinde kulaklıkta müzik dinleyen abim bile noluyo diye bana baktı..:D ne kadar şeker ya.. Kız Leyla beni andı.. :D süper ya..Leyla cnm bnm hiç bişeyden haberi yok masumca hayatını devam ettirirken Eda ise test yalanı uğruna Leylayı feda eder..Üstelik Leyla Edayı falan anmamıştır..:img-hyste Hayat hikayesine bakarmısınız..:D

O kumsal sahnesinde kendimden geçmiş bi şekilde izledim..Çook güzel,romantik ve bol dayaklıydı.:D ayy kıyamam ya Ferite o nasıl tokat atıştır..Bodrum tarihini öğrenmiş oldum ama..:D

Çikolata sahnesinde en çok gözlere koptum ben..:D nasıl böyle iştahla Artık benimm der gibi..:D

Bu arada

Ayşegülcümm çalışman süper olmus..Ellerine sağlık cnmm..:good:

Esin İclal ablanın yazısını eklediğin için çok tşkler..

busegizem
04-09-07, 15:01
selam minecim canım eee selam busecim selam nurdancım canlarım:):)hoşgeldinizz :)işte bende geldim:)çağrı yaptım herkes gelmiş zaten gelcenizden emindin:):):happy0064:happy0064evet çok güzeldi ablam yeni bölümü iple çekiyoruz...çalışmamı beğenmenize çok sevindim busecim:img-wink:eee siz geldiniz bi renk geldii haydii çoşmaya:happy0064:happy0064

mrb cnm hoşbuldukk toplaştık yine sanırsamm:happy0064valla yeni bölümü bende iple çekiyom doyamadımm ki acaba özet bugün gelir mi bugün gelmezse yarın gelir mi hadi özet geldi dielim acaba fragman ne zaman yayınlanmaya başlarr ayy anlayın iştee doyamadım kii bu arada Minecimm susmaa anlıyorum seni aynı şeyler bana da oluyo cnm ablam benim canımın içiii icoşummm benii bitanemm ablaların bi tanesii....

dktrlr
04-09-07, 15:01
Ewet Ayşegülcüm sanada selamlar işte geldik burdayız biz yorumlarda ustayız Ewet yaaa yeni bölüme 6 gün kaldı ya :( fragmanda gelse böyle ne iyi olur ...
Hadi kızlar coşalım burası İcoşumuzun sayfası ona yakışır bir başlık yapalım o herşeyin en güzeline layık İclalim benim İcoşum canım bitanemmm yine başladı en iisi susmaya çalışayım yoksa söz konusu İclal ablammm olunca kendimi tutamıyorum :D

canım ablam burda olup seni görmek vardı şimdi öpümm doyasıya sarılmak biz senin hayallerine sarıldık sana senin olan herşeye oo gülüşün yeter o bakışın o sesin herşeyi yıkmaya yeniden başlamaya şimdi burda olupta bunları görmen vardı biliyorum belkide bizden daha yakınsın buralara sen bitanesinn sen herzaman güzel gülüşüne bayıldımız biricik starımızsın hergün görmek istediğimiz biricik ablamızzz:happy0064:happy0064minecim busecim herhalde bunlar sizin düşüncelerinizide yansıtıyoo:img-wink:

busegizem
04-09-07, 15:07
canım ablam burda olup seni görmek vardı şimdi öpümm doyasıya sarılmak biz senin hayallerine sarıldık sana senin olan herşeye oo gülüşün yeter o bakışın o sesin herşeyi yıkmaya yeniden başlamaya şimdi burda olupta bunları görmen vardı biliyorum belkide bizden daha yakınsın buralara sen bitanesinn sen herzaman güzel gülüşüne bayıldımız biricik starımızsın hergün görmek istediğimiz biricik ablamızzz:happy0064:happy0064minecim busecim herhalde bunlar sizin düşüncelerinizide yansıtıyoo:img-wink:

yansıtmaz mı Ayşegülcümm BİRİCİK ABLAMIZ BİZİMM:happy0064:happy0064icomuzunn bir tekk gamzeli gülüşüü yeterr :happy0064:happy0064:img-in_lo

dktrlr
04-09-07, 15:19
İ*nsan bu kadar mı tatlı olur bu kadar mi güzel
C*andan cana yakın sıcak ve samimi
L*aleler kadar güzel onlar kadar ender bir çiçek
A*ncak sen onlardanda güzel
L*aleler bir çok ama sen bitanesin

A*kşamları sabah gibi gösteren
Y*ağmurlarda şimşek gibi çakan
D*erinlerde bu kadar sevilen
I*rmaklar kadar çoşkun ve temiz
N*adir insanlardansın dedim ya bitanesin

busegizem
04-09-07, 15:24
ayy valla ne güzel sahnelere değinmişsiniz..Zaten o telefon sahnesinde kulaklıkta müzik dinleyen abim bile noluyo diye bana baktı..:D ne kadar şeker ya.. Kız Leyla beni andı.. :D süper ya..Leyla cnm bnm hiç bişeyden haberi yok masumca hayatını devam ettirirken Eda ise test yalanı uğruna Leylayı feda eder..Üstelik Leyla Edayı falan anmamıştır..:img-hyste Hayat hikayesine bakarmısınız..:D

O kumsal sahnesinde kendimden geçmiş bi şekilde izledim..Çook güzel,romantik ve bol dayaklıydı.:D ayy kıyamam ya Ferite o nasıl tokat atıştır..Bodrum tarihini öğrenmiş oldum ama..:D

Çikolata sahnesinde en çok gözlere koptum ben..:D nasıl böyle iştahla Artık benimm der gibi..:D

Bu arada

Ayşegülcümm çalışman süper olmus..Ellerine sağlık cnmm..:good:

Esin İclal ablanın yazısını eklediğin için çok tşkler..

eet cnm yaa Edamızz test uğrunaa Mehtapla Leylayı soktu arayaa ne tatlıydı ölee bende kumsal sahnesini kendimden geçmiş bi şekilde izledimm amaa ferite de yazık valla bu ne süreklii dayak yiyo oğuzdan "vizigotlar nerden çıtı bee"yine bir tokat bir tekmee koptumm o sahnede :img-hyste

rap_alltime
04-09-07, 15:25

Ayşegülcüm ne kadar güzel ifade etmişsin.. "biz senin hayallerine sarıldık" valla ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi..O bizim bitanemiz..:happy0064

AKYA&İCLAL
04-09-07, 15:28

Oooo Ayşegülcüm yine şairlik damarın tutmuş döktürmüşsün hakikaten bizim düşüncelerimizi yandsıtıyo...

Eweeeet İcoşum benim en nadir bulunan biri kimse onun gibi olamaz ki :img-in_lo

rap_alltime
04-09-07, 15:29

Anlaşıldı bugün gene Ayşegülün coşma günü..:D valla helal olsun..çok güzel satırlar yazmışsın..Ellerine ve İco sevgine sağlık..:happy0064

eet cnm yaa Edamızz test uğrunaa Mehtapla Leylayı soktu arayaa ne tatlıydı ölee bende kumsal sahnesini kendimden geçmiş bi şekilde izledimm amaa ferite de yazık valla bu ne süreklii dayak yiyo oğuzdan "vizigotlar nerden çıtı bee"yine bir tokat bir tekmee koptumm o sahnede :img-hyste

ahhh Busecimm bahtsız bu Ferit..:D evlensede kurtulamaz bence dayaktan..Oğuz yaşlanınca kurtulsa desek o zaman baston devreye girer ve ferit gene dayağını yer..:D ayy cnm yaa..Oğuz da olmasa..:D

aslıcığım
04-09-07, 15:31
http://img212.imageshack.us/img212/7678/iigb2us3.png

AKYA&İCLAL
04-09-07, 15:32

Ayyy canım çok güzel yazmışsın ya sen edebişyatla çok yakından mı ilgileniyosun? O gülüşün yeter ablacımm sen bizim bitanemizsin ;)
Gerçekten bizim düşüncelerimizide yansıtmışsın eline sağlık :img-wink:

busegizem
04-09-07, 15:33

Ayşegülcüm ne güzel de şiire dökmüşsün iclal ablamızın isminiin baş harflerinii çok güzel olmuş cnm çok beğendimm:happy0064:happy0064

rap_alltime
04-09-07, 15:35
Aslı yaptığın çalışma çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..:good:ne güzel gülmüş İcomuz..:img-in_lo

dktrlr
04-09-07, 15:35
Ayyy canım çok güzel yazmışsın ya sen edebişyatla çok yakından mı ilgileniyosun? O gülüşün yeter ablacımm sen bizim bitanemizsin ;)
Gerçekten bizim düşüncelerimizide yansıtmışsın eline sağlık :img-wink:

saolasın canımm eee aynı düşünceleri paylaşıyoruz sizlerle busecim sen nuraycım sende gelmişen hoşgeldin evet bugun benim çoşma günümmm:happy0064

aslıcığım
04-09-07, 15:36
Aslı yaptığın çalışma çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..:good:ne güzel gülmüş İcomuz..:img-in_lo

Saol cnm

dktrlr
04-09-07, 15:38
Ayşegülcüm ne güzel de şiire dökmüşsün iclal ablamızın isminiin baş harflerinii çok güzel olmuş cnm çok beğendimm:happy0064:happy0064

saol busecimmm ee ablamın başharflerii beğenmene çok sevindim senin ve sizlerin:img-wink:valla bende şair ruhu var söylerler zaten:):)

rap_alltime
04-09-07, 15:39
nuraycım sende gelmişen hoşgeldin evet bugun benim çoşma günümmm:happy0064

hoşbulduk cnmm..oohh ohh coş..:happy0064 adımı nurdan diye biliyodum ama..:D

dktrlr
04-09-07, 15:40
hoşbulduk cnmm..oohh ohh coş..:happy0064 adımı nurdan diye biliyodum ama..:D

ayyy canım nurdancımm kusuruma bakmaaa çoşalımmmmmm:happy0064

busegizem
04-09-07, 15:42
"ahhh Busecimm bahtsız bu Ferit..:D evlensede kurtulamaz bence dayaktan..Oğuz yaşlanınca kurtulsa desek o zaman baston devreye girer ve ferit gene dayağını yer..:D ayy cnm yaa..Oğuz da olmasa..:D"[/QUOTE]

Evet cnm yaa ferit evlensede kurtulamazz dayaktann Oğuz buu yine yapacağını yapar yaşlanınca da kesinlikle şölee gözümde canlandı da dediğin gibi bastonuylaa döverr yine olan ferite olurr

dktrlr
04-09-07, 15:50
gülüşün yeter sevilmeye bütün buzları eritip baharı getirmeye solan çiçeği açtırmaya insanların yüzünü güldürmeye bakıın yeter hayran bırakmaya seni bize varolman yeter gönlümüzde burda olman vardı şimdiii zaten hep burdaydın ki bizimle düşüncelerde kalplerde heryerde bizimlesinn:img-in_lo:img-in_lo

selin90
04-09-07, 15:52
http://img174.imageshack.us/img174/7075/ava1tp2.jpg (http://imageshack.us)

busegizem
04-09-07, 16:14
gülüşün yeter sevilmeye bütün buzları eritip baharı getirmeye solan çiçeği açtırmaya insanların yüzünü güldürmeye bakıın yeter hayran bırakmaya seni bize varolman yeter gönlümüzde burda olman vardı şimdiii zaten hep burdaydın ki bizimle düşüncelerde kalplerde heryerde bizimlesinn:img-in_lo:img-in_lo

Ayşegülcüm hamaratlığın çalışkanlığın üstünde bugün maşallahh vallahi çokk güzeeel olmuşş başka ne dene bilir ki süpersinn:img-wink:
Selin90 avatar çok hoş olmuşş:good::happy0064

rap_alltime
04-09-07, 16:15
ay rica ederim Ayşegülcümm ..:D aramızda bir dil sürtşmesinin lafımı olur..:P bu arada son yazdığın cümlelere bayıldımm..valla ilham geldi..ilham kaynağım bnm..:D

Selincim çalışman manyak olmuş..:D ellerine sağlık..

YerçekimliKaranfil
04-09-07, 16:18
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler sayfalar ilerlemiş çalışmalar resimler şiirler harikasınız...

http://img266.imageshack.us/img266/6008/tatlcopyid4.jpg
+
http://img211.imageshack.us/img211/8719/tatlcopyyh3.png

rap_alltime
04-09-07, 16:26
Gözdecim öncelikle hoşgeldin..çalışman çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..Bir insan her karede mi şirin olur ya..:D

dktrlr
04-09-07, 16:27
Ayşegülcüm hamaratlığın çalışkanlığın üstünde bugün maşallahh vallahi çokk güzeeel olmuşş başka ne dene bilir ki süpersinn:img-wink:
Selin90 avatar çok hoş olmuşş:good::happy0064

busecim saolasın canımmm çok sevindim beğenmene
nurdancım canımm rica ederim çok mutlu ediyosunuz beni yorumlarınızla
valla teşekkürler bitanecik iclal fanlarıııı nurdancım konuşmaya gel minecim busecim var sende gelirsen tam olcak
gözdecim çalışman çok güzel teşekkürler:img-wink::happy0064:)

selin90
04-09-07, 17:10
Gözdecimm ellerine sağlıkk ;) Nurdancım,Busecim çok teşekkürler :img-wink:

http://img122.imageshack.us/img122/928/ava4lo2.jpg (http://imageshack.us)+http://img122.imageshack.us/img122/1072/ava12lx1.jpg (http://imageshack.us)+http://img251.imageshack.us/img251/7950/ava1ef2.jpg (http://imageshack.us)

AKYA&İCLAL
04-09-07, 17:15
Arkadaşlar çalışmalarınız harika olmuş Gözdecim Selincim harikalar yaratmışsınız ellerinize sağlık ;)

AKYA&İCLAL
04-09-07, 17:25
http://img105.imageshack.us/img105/4313/untitled2dk2.jpg

Valla Gözdecim anca bu kadar oldu :D

BeyazGelincik1980
04-09-07, 17:52
selam millet

ohh ohh burasi yine dolu dolu...

yeni bölümden yeni calismalar yapilmis bile...herkese cok tesekkürler calismalar icin...birbirinden güzel calismalar yine arsivimi süsliyecek bu yeni sezonda :happy0064

dün yine icom süperdi ya...cok özlemisim onu coook...
hele o eczanedeki test isteme daha dogrusu isteyememe sahnelerine bayildim...o ne mimikler öyle...cok sirin gercekten...
bir de timur'un cikolatasini yeme sekli bitirdi beni...gözlerini bayilta bayilta...cikolata yerken genelde kerkes bayilir (daha dogrusu kadinlar) :img-in_lo
gercekten harika bir bölüm izledik...cok özlemisim dizimizi...tadindan hic bir sey kaybetmemis...ve hatta daha cok seker tozu katmislar dizimize...harika :good::happy0064

(daha uzun uzun yorumlar yazariz...calismalarda yapariz...hafta uzun...hemde benim disim coook agriyor...off ya bu nasil agridir böyle. :()

dktrlr
04-09-07, 17:59
http://img443.imageshack.us/img443/5103/adszfs2.png (http://imageshack.us)

ebruertg
04-09-07, 18:04
Selamlar,

Tv'de İclal'li Halk çorba reklamları yayınlanıyor. Sanırım daha önce de "Halk çorba ile İclal Aydın'ın da mutfağına girdik" sloganlı reklamlar yayınlanıyordu hatırlıyor gibiyim. Ama son günlerde sık rastlar oldum. Kış başlıyor diye hazır çorba reklamlarına başladılar sanırım.

dktrlr
04-09-07, 18:08
ben yazdımm:img-in_lo:img-in_lo
http://img405.imageshack.us/img405/1377/adszhhhhhhhhss7.png (http://imageshack.us)

NAZAR
04-09-07, 18:43
bugun reklamı bende izledim... ne kadar içten değil mi..