Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-5)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

PRinCesS_Mm
02-09-07, 22:26
Dizi yine süperdii...
Emreye yazIk oLcak ya...Cemre yanLI$ yaPIo...
Yoshyde yazIk yaa :icon_sorr Gözde ii tatLI kIz ama korkuta yapisti yaa...
Baris'ada bi yandan yazik oldu bi yandanda ii...Eren yine agLadI yaa :(
GüLcinin merti suclamasi birz sacma...
Burak keske kizlara saka yaptigini alev'e söylemeseydii...gitti kayitlari caldii...

Ereni simdi gösterdilerr...
Dizi EyLüL sonuna kadar sürcekmis sonrada buzda dans baslicakmis pazar keyfinde showun tanitiminda gösterdiLerr :(
Off yaa bitmes in$ yaa...

gzd_keremcem
02-09-07, 22:27
grup olabilirler ama hepsini biraz yalnız kalma hakkı var hep bi arada çıkarlarsa olmaz :img-wink:

evet hep beraber de olmaz gecen yoshy de tek başına yemekteydı
show ana haberde hepsiyi gösterdiler röportaj yapmışla oyunuculukla ılgılı zaten bı arkadaş ta söylemiş devam ediyo dediler ama pazar keyfınde bıtıcek dendi ben anlamadım:img-in_lo

Ayse.A
02-09-07, 22:46
Arkadaslar Pazar Keyfide dizi Eylul'un sonuna kadar devam edicekmis sonra bitecekmis Buzda Dans baslicak dediler yanlis anlamadiysam oyle bisiyin asli varmi ??

6123m
02-09-07, 23:03
ayy neydı bu blm böyleee :s yanı aslnda yasemını cok sefıorm ama ohh olsn:@ ona sonunda cocqu kaptırdı gozdede ıı kız ama yasoo daha iii ...

mert gulcin sprler zten;)

bu hafta emreyı gören varmı arkdaslar :D snırım tatile gitti emre:D
ayrıca o barısın sesı igrençççççç ötesi olmustu....

eren zten söluck bı lafım yoq :S neden öyle yaptırysa :S

son olrkk Korkutt Elden Gidioo DOstlar:(

PRinCesS_Mm
02-09-07, 23:07
ayy neydı bu blm böyleee :s yanı aslnda yasemını cok sefıorm ama ohh olsn:@ ona sonunda cocqu kaptırdı gozdede ıı kız ama yasoo daha iii ...

mert gulcin sprler zten;)

bu hafta emreyı gören varmı arkdaslar :D snırım tatile gitti emre:D
ayrıca o barısın sesı igrençççççç ötesi olmustu....

eren zten söluck bı lafım yoq :S neden öyle yaptırysa :S

son olrkk Korkutt Elden Gidioo DOstlar:(

Evet ya resmen elden gidio gözde tatli kiz ama korkuta yapistii resmennn yaaa...

Emre konusundada hakLisin bi iki kere gösterdilerr sadece...

acemicadi_selim
03-09-07, 01:35
yine super bi bolumdu ama bolumun baslarinda emre eve gelince cemre cok kotu konustu sinir oldum bide ayrilcam dio yhaa off offff cok sinir oluodunuz cemre emreye buyrun ayriliolar artik kina yakarsiniz :(:(:(:sad53::sad53::sad53:

yoshy korkuta yani 2. ciftime gelinceee ayy onlar icinde uzuluorum walla onlarin durumu daha vahim hiicc birlesemedilerkii yasemin korkuta ii dedi mustakbel esinle gidersin die ohh.....ama yasemin kagitlari yirttiyha o sahne mukemmeldi walla kesin gif filan yapilmasi lazimm

cemreye gelen kedi cok sirindi walla bi kedisever olarak ayy gulchinin kediyi sewerkenki cikardigi sesler ayri bisi ztn :) :D ayy cemre ne hapsirdi yhaa coook komikti o sahnedende gif yapilir artik :)

gulchin mert superdi bu bolum...ayy mert cok kotu olmustu kayitlar silindi filan diyince burak ayyy oldum gulmekten....erene uzuldum agladi filan barisada coook uzuldum walla yazik cocuga

bu bolum emreyi cok az gosterdiler yha sinir oldum
bide erenin aglarkenki filan uzerindeki seylerin aynisini cemre giymisti murati gordugu gun...
bide erenin saclari super olmus walla son sahnede..ayy yasemin bakinca gulchin ve cemrenin halide komikti walla gulchin cemrenin omuzlarna masaj yapmaya basladi filan :):)

ayyy o alevi varyaa bi elime gecirirsem yhaa resmen kayitlari calmis yaff of walla artik kizlar album yapamazlarsa o kina yaksin yaff off off

simge_yasemin
03-09-07, 06:21
Dün akşam hepsi1 süperdi yha.
cemre murat ve emre'dende ayrılcak galiba
eren barışın canını acıtıyım derken hem kendi canını hemde barış'ın canını acıktı yha.
arkadaşlar cdlerin bi kopyası mert'e vercekti burak
inş. vermiştir bence kesin verdi ama

KübraYasemin
03-09-07, 06:51
yine muhtesem bir bölümdü.
Ayyy bu esra beni cIldIrtacak vallahi billahi.
Insan cözermi alevi ya. O bunun acIsInI kesin cIkarIr ya.
Aman zaten sinir oldum Aleve. üffff sIktI vallaha haaaa...
kime takIldIgI kimse satasdIgI belli degillll.

KübraYasemin
03-09-07, 06:53
vallaha bence. Eren süper yaptI.
Emreylen süper konusdu, sonra Murad ile süper konusdu. Gözde ile süper konusdu. Yaseminle herkes ile süper konusdu. Bi BarIsa acI cekdirmek icin oyun yapti, ama sonunda kendide yine acI cekdI. YazIk yaaa........ Ama süperdi yazdIgI sarkI sözü bayildi. Bide bunlar ilk hemen yazdIklarInda tuturuyorlar yaaaa bayiliyorum. insan biraz karalar filan, yok hemen sarkI sözleri tutuyor bayiliyorum........

KübraYasemin
03-09-07, 06:57
Arkiller dün Pazar Keyfinde birsey duydum. Ve cok üzüldüm.
Hepsi 1 bu ayIn sonunda final yapipda bitecekmis.
Ve yine Hepsi 1 den önce oldugu gibi buzda dans baslayacakmis.
inanmiyorum yaaa. Ben simdiden show tvyi mesay bombasina bogdum.
Hepbirlikde olalim ve suna bir el atalim artIkkk.
Dizimiz süper bitmesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KübraYasemin
03-09-07, 07:02
yaaaaaaa. Gelelim Murat a.
bayiyor ya bu cocuk beni. sinir gibi birsey.
Resmen deliriyorum onu gördükce.
Ilk geldigi günden beri boguyoru beni.
Insan bukadarmi tipsiz olur ya.
Cemrem garibim arada kaldI ya.
Vallaha Cemre Emre süper.
bosver muratI,, ayy zaten tipsiz seyyy...

KübraYasemin
03-09-07, 07:05
Korkuta gelince.
O süper ya. Bide bi ara gözlügüne bakipda yaseminle dügünde konusmus oldugu bi sahneyi düsündü ya. Orda cok tatliydi Korkut.
Yada yasemine Formula 1. KagItlarI aldI. Nekadarda kibar cocuk yerim ben onu ya.
Nasilda düsünüyor yasemini. Süper yaptI yatanin üstüne koyarak.
Ama ne cardiki keske Yasemin ile birlikde gitseydi oraya süper olurdu.
Insallah evlenmez ya Gözdeyle. O kizi benim gözüm tutmadI valaha.
Ama allah korkutumuzu korusun vallaha. Yok yok allah onu yoshyi ye BiraksIn.

Merviş
03-09-07, 07:07
Bu bölüm çok güzeldi yine.. Ben korkut&yoshyiciyim..
Ama gözde çok güzel ve çok iyi birisi.. Ne kadar korkut&yoshyci olsamda korkutun gözdeyle ilişkisi olursa mutlu olmasını dilerim.. Çünkü gözde çok iyi birisi... Ya bu arada içimde şüphe oluştu korkut yoksa gözdeye aşık mı oluyo?
Ama yasemin korkuta oluo galiba.. :D
Ya ben cemreye kızdım nası hemen emreyle ilişkisini bitirdi anlamadım ya.. Çok dominant yaa :D

(---jimAa--)
03-09-07, 07:08
bencede bu bölüm güzel geçmiş ama şansıma izleyemedim,tekrarına inş...
ayrıca dizi bu ay sonunda bitiyomuymuş ??? ÖFF ya ne güzel izlyoduk...
zaten aleve sinir oluyom,şimdide dizi bitiyo... :img-fie: ama biz aleve katlanırz da diziyi bitirmeleri çok kötü oldu ya...:img-cray::img-cray::img-cray:

KübraYasemin
03-09-07, 07:09
Yaseminime gelince. O bu bölüm göstermesede acI cekdi. Hele hele korkutun birkac gün icinde evlendigini duyunca resmen yIkIldI. Fazla belli etmiyor ama Yaseminde acI cekiyor. Billetle yirtI ya, olay orda patlak aldI zaten. Ben kiyamam ona, yazIk yaaaa. Yine sekerdi, Insallah son anda Korkut ikna olur Gözde ile evlenmez. AslInda Korkut hala yasemini seviyorum. Neden derseniz, sevmeseydi ona o biletleri almayI bile düsünmezdi. Bide ona ya. O yüzden bence ikiside artIk mutlu olsunlar yaaaa.

KübraYasemin
03-09-07, 07:16
vallaha Gülcin bu bölüm fazla ilgi odaga olmadI.
Ama Mertde az komik degildi yani.
Nasil studioya kosdu. Ve sonu zaten kötüydü.
Hepsini Alev yaptI heeeeeeee cadI.
Kendi bi maxi singili albüm cIkaramadI.
kIzar ise koca bi albüm cikaracak o daha maxi sigili ile ugrasiyor.
yazIk vallaha yazIk heeeeeeeeeeeeeeee..

(---jimAa--)
03-09-07, 07:17
bencede yasemin çok acı çektı ama bide eren var o da barış için az üzülmedi...galba korkut gidince(gözde yle evlenicek diye korkuyo yaso)yasemin korkutun değerini daha iyi anladı yani, ona aşık oluyo galba...:icon_whis:icon_whis

KübraYasemin
03-09-07, 07:19
vallaha kiz aynan. Aklima geldikce benimde aglayasim geliyorum. Hic hatIrlatma. dün pazar keyfinde duyunca. AklIm basImdan gitti. Vallaha beynimden vurulmusa döndüm bir andannn... amaaaaniiiiiiigggg Keske bi cagre olsada bitirmeseller yaaaa

KübraYasemin
03-09-07, 07:23
vallaha birazda Baris hak etti diyelim su erenin yaptIgInI ama.
nede olsa kIzla 2 kere oynadI ya, insaf be bu yapillirmi.
Sanki kiz onun oyunca gibi kullandI yazIk vallaha yazik.
Ama olan yine ve yine Erenime oldu yaaa.

KübraYasemin
03-09-07, 07:26
Ama ben dans hocsInIn Murata dediklerinede bayildim.
Nasil dedi. Evet bende asIk oldum 7 yasInda. Simsiki sarildim askIma filan.
Bide kime asIk oldugu cIktI ya, ben puff oldum.
Aman allahIm dansmIs. Vallaha gül gül öldüm o üzücü bölümde. süperdi.

KübraYasemin
03-09-07, 07:30
Vallaha birsey demeden edemiyecem.
Hani Alev Cemreye Kendi gönderti ya studioya.
Sonra Cemrenin alercisi cIktI ortaya. bence Cemre orda cok abartIlI habsirdi.
Ne bilim sacmalamislar acayip orda. KafasInI sallayIp durdu.
SaclarInI savurdu filan, iyice sinirim geldi yani.
Cemreyi seviyorum, ama orda o an uyuz oldum.
Ne bicim habcirme o öyle, adam akIllI habriemiyormusun sen.
Bence tiatroya gerek yok ama demiii.

KübraYasemin
03-09-07, 07:33
Neyse bukadar yorum bence yeter.
ArtIk birdahaki fragmani acayip bekliyorum.
Cünki nede olsa son bölümleri ne yazikki yaklasiyor.
ArtIk insallah hersey düzelmeye baslar yaaa.

eleftheros
03-09-07, 07:48
kübra... orda cemre okadar doğaldı ki yani hiç tecrübesi olmadığı halde bence harika yaptı. demişsinki cemre saçlarını savurdu yok kafasını salladı... Sen hapşırırken napıyosn acaba mrk ettim doğrusu..
bence bu bölümün en güzel en komik sahnesi cemrenin kediyle olan münasebetiydi. acayip komikti. cermrede herzamanki gibi süperdi
:img-wink:

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 07:55
yani sonuçdaa tiyatro kökenli değiller yada tam bir oyuncu değiller asıl işleri bu değil bu kadar kusur her insanda olur gerçekden dizide abartılı yerler var ama hepsi birbirinden şeker olduğu için göze batmıyor bunlar

CAGKAN_SİMGE
03-09-07, 08:09
Neyse bukadar yorum bence yeter.
ArtIk birdahaki fragmani acayip bekliyorum.
Cünki nede olsa son bölümleri ne yazikki yaklasiyor.
ArtIk insallah hersey düzelmeye baslar yaaa.

saçmalama lütfen.daha çok var dizinin bitmesine.dün pazar süprizinde hepsi 1 seti görüntüleri vardı.kızlar çok güzel geçiyor çok eğleniyoruz diziyide bitirmeye hiç niyetimiz yok dediler.lütfen arkadaşları telaşa verme:img-wink:

Cey0}
03-09-07, 08:11
Ya sonn 3 bölüm kaldı.Bitince ne olacak Korkut'umu ve Gözde'mi göremicemm.Zaten onla riçin izliyordumm.Hiç göremicem onları.eVleselerd emutlu olsalar:(

CAGKAN_SİMGE
03-09-07, 08:14
Ya sonn 3 bölüm kaldı.Bitince ne olacak Korkut'umu ve Gözde'mi göremicemm.Zaten onla riçin izliyordumm.Hiç göremicem onları.eVleselerd emutlu olsalar:(

yha ceyda ne 3 bölümünden bahsediyorsun.aklın,mantığın alıyor mu yapma güzelim yha.pazar süprizini izlemediyseniz böyle yalan haberler söylemeyin.tekrar söylüyorum.kızlar diziyi bitirmeye hiç niyetimiz yok dediler.eğer gözdenin oynayacağı son 3 bölüm kaldı diyorsan o başka tabi...

gülçinkopat
03-09-07, 08:15

bakın arkadaşlar biticek die bişi yok Allah Allahh ya ne bitmesi bakın dizi bitiyo falan deil kışında devam edicek ama seneye yaz gelince sezon finali falan yaparlar sonra yine dvm ya nerden çıkarıyosunuz biticek de biticek bi şeyi 40 kere söylerseniz olurmuş lütfen bu konuyu kapatalım artık hepsi 1 kış sezonundada bizlerle!:img-yes:

Cey0}
03-09-07, 08:18
yha ceyda ne 3 bölümünden bahsediyorsun.aklın,mantığın alıyor mu yapma güzelim yha.pazar süprizini izlemediyseniz böyle yalan haberler söylemeyin.tekrar söylüyorum.kızlar diziyi bitirmeye hiç niyetimiz yok dediler.eğer gözdenin oynayacağı son 3 bölüm kaldı diyorsan o başka tabi...
Ayy çok sevindim vallaaaa.Sevinçten uçuyorummm...Gözdem hiç çıkmasaaa yaa.İnşallah çıkmaz.onsuz ne yaparım ben.Aam Hepsi 1i yinede izlemeye devame decem tabiki.Birde Organik şekerr çok tatlı ya bilmiş şey.Çok seviyorum.onun sahnelerinde gülmekten kırılıyorum..

(---jimAa--)
03-09-07, 08:25
pardon bii sorcam cemre nin hapşrması dünkü bölümdemiydi...ben hatırlamıyom da...dün izleyemediim için olabilir...:icon_whis

dunya93
03-09-07, 09:10
evet cnm dünkü bölümdeydi o sahne....
ya sün pazar keyfinde söylediler. dizimiz eylülün sonunda biticekmiş yerine de buzda dans varmış..ya.........of napcam ben kızları görmeden...........:sad53::sad53:

İLK AŞKIM_MERVE
03-09-07, 09:12
evet cnm dünkü bölümdeydi o sahne....
ya sün pazar keyfinde söylediler. dizimiz eylülün sonunda biticekmiş yerine de buzda dans varmış..ya.........of napcam ben kızları görmeden...........:sad53::sad53:

eee o zmn yaklaşık 3-4 bölüm sonra biticek..

OFF O ZMN YASEMİNİN HEMEN KORKUTA AŞIK OLMASI LAZM...ayy bir an önce hemdee...

off umarım hepsi 1 bittikten sonra...KORKUTUMU BAŞKA DİZİLERDEDE GÖRÜRÜZZZ...inşallaaaaaahhh...:img-yes:

dunya93
03-09-07, 09:34
bence de başka bi güne alsınlar ama dün gösterdikleri yeni yayın döneminde bir tane boş yer yok.her günü doldurmuşlar...

TubaBülent
03-09-07, 09:41
selamlar..
dün bölümü allahdan izliyebildimmm..
niye korkutun sacmaladigini hic anlamiyorum yoshym ne güzel teklif etti ama kabul etmedi tamda yoshye yakisir halde cevap verdi ama bravo yoshyme..

özetde hani yaziyorduku baris hirsini babasindan cikaracakmis hani ??

ya bu alevi yolda falan görsem (kimümkün degil) sacini yolardim ben..

vallahi burakin o kötü haberine hicmi hic sasirmadim zaten sorun falan degil ya mert allahdan kopyasini yaptirdi..

ya ben gercekten gözdeye sinir oldum hanni geri adim atacakti en iyisi özetde ileri adim atacagii yazsalardi tam olurdu kizda ne merakliymis evlenmeye.. :img-polic

ya dün aklimda dizi ile ilgili cok sey vardi simdi ise aklima gelmiyor

DÜN BEN PAZAR KEYFINDE DUYDUM BU AYIN SONUNDA DIZIMIZ BITIYORMUSSSS...:img-cray::img-cray::img-cray:

gfbuse
03-09-07, 09:53
herkese günaydın.....

size kötü bi haberim war dizinin cekiLdiği cLup'ı aradım cekim olduğu bi gün gitcektim ..

ne zmn cekimler war die sordum adam cekimler pazartesiydi ama bitti dedi:icon_sorr:icon_sorr

pLajda cekimLer bitmi$ yani... buda dizinin bitceğinin brz kanıtı gibi bi$ey...

bi$eyLer yapmaLıyız bu dizinin bitmemesi lazım yha:icon_sorr

dgn2477
03-09-07, 09:57
arkadaslar diziyi showtv ne cüretle bitirmeye karar verir hemde reytıngleri cok ii olan bi diziyi arkadaslar lütfen showtvyi email bombardımanına tutalım eylülün sonunda biterse cook kotu olur arkadaslar bide bisey duydum korkutla gözdeyi evlendirceklermiş of ya bu senaristleri durdurmak lazım korkut yoshy askını göremeden bu diziyi bitirirlerse yazıklar olsun onlara burdan senaristlere sesleniorum butun ızleyıcıler korkut yoshy askını ıstıo korkut gozde deil lutfen benı duyun korkut yoshy askını duzeltın senarıstler ıyıce ıplerı kopardınız madem dizinin üç bölümü kaldı nası toplıycaksınız bu kadar seyi benı duyun senaristlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr................... beni duyun yapımcılar........................................ ............................

gfbuse
03-09-07, 09:58
:img-icecr:img-icecray kızlarr kesin bitmiyor ya sezon finali diyoruzz okumuyomusunuz yazılarııı

nerden biLiosun kesinmi_?

ne zmn ba$Lıcak peki ara ne kdr yani_?

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 10:01
nerden biLiosun kesinmi_?

ne zmn ba$Lıcak peki ara ne kdr yani_?

buzda dans 12-13 hafta sürücek bildiğim kadarıyla sonra tekrar dizi devam edicekk

gfbuse
03-09-07, 10:03
buzda dans 12-13 hafta sürücek bildiğim kadarıyla sonra tekrar dizi devam edicekk

yani 3 ay dizi oLmıcak:icon_sorr

nerden öqrendin kesinmi yani_?

3 ay fazla bea:icon_sorr

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 10:05
yani 3 ay dizi oLmıcak:icon_sorr

nerden öqrendin kesinmi yani_?

3 ay fazla bea:icon_sorr

kız biyerden öğrenmekle alakası yok bak açık açık yazıyimde defalarca sormasın millet:img-icecr

1. reytingleri iyi olan bir diziyi kimse kaldırmaz
2.zaten hepsi grubu kendisi söylemiş devam edicek bitimiycez diye
3.zaten her dizi sezon finali yapar-sonra devam eder
4.buzda dans en fazla 12 hafta falan sürer
5.sonra dizi tekrar başlıycak

bunlar her dizide olan şeyler anlatabildim umarım

NO PANİK

TubaBülent
03-09-07, 10:09
kız biyerden öğrenmekle alakası yok bak açık açık yazıyimde defalarca sormasın millet:img-icecr

NO PANİK

canim insallah edigin gibidir ben cok istiyorum devam atmesini..
dün sok oldum eylül ayinin sonunda dizinin final bölümü ekranlarda olacak diye seyler söylediler.. heralde 20. bölüme kadar bile gelemiyecegiz.. :icon_sorr

aysem_
ya Arkadşlar bu uygulama bence çok saçma, tutmuş bir diziye niye ara veriliyor ki? Zaten show geçen sezon dizi tutturamadı doğru dürüst.
Ayrıca 3 ay bence de çok fazla bir süre.
O zamana kadar bir çok dizi başlayacak ve tutacak.
Bence show çok saçma bir uygulama yapıyor.

gfbuse

NO PANİK

walla biLemicem inşaLLah dediğin gibi oLur..

bu kadar erkenden sezon finaLi yapmaLarıda saçma..

neyse bakaLım qörcez burda ne kdr konu$sak bo$ tabii...:img-yes:

pink_girl
03-09-07, 10:11
of yha bu çok kötü ! hepsi eminim o buzda dans yarışmasından dahada çok reyting alırdı...pazar günlerimiz artık hepsisiz geçicek =(

Kumral_Prenses
03-09-07, 10:12
oley be dizimizi kalkmasın gerçi kalksa bile ben meklerimi yine çok ama öçok severimn ama daha az görürüm oleyyy dizi kalkmıyoooo

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 10:12
aslında erken sezon finali yapmadılar sadece hepsi 1 bir biraz yaz ortasında başladı diziye normalde şu anda 30. bölümde falan olması gerekiyordu geç girdiler diziye biraz o yüzden normalde şu an yazlık diziler sezon finali yapıyor ve kışlık diziler ekrana çıkıyor tekrar

gfbuse
03-09-07, 10:13
ya arkadşlar bu uygulama bence çok saçma tutmuş bir diziye niye ara veriliyor ku. Zaten show geçen sezon dizi ztutturamadı doğru dürüst.
Ayrıca 3 ay bencede çok fazla bir süre. O zamana kadar bir çok dizi başlayacak ve tutacak. . Bence show çok saçma bir uygulama yapıyor.

bencede cok sacma.. 3 ay ara oLmaz..heleki dizi böle süper giderken biranda bitirmeLERİ acayip sacma yani...:img-yes:

pink_girl
03-09-07, 10:15
aslında erken sezon finali yapmadılar sadece hepsi 1 bir biraz yaz ortasında başladı diziye normalde şu anda 30. bölümde falan olması gerekiyordu geç girdiler diziye biraz o yüzden normalde şu an yazlık diziler sezon finali yapıyor ve kışlık diziler ekrana çıkıyor tekrar

evet cnm haklısın.ama hepsi 1 iyi reyting alıyodu.yani 12 hafta çok uzun bi ara.gerçi hepsimizinde dinlenmeye ihtiyaçları var.onlarında okulları war.2 yeri birden idare etmeleri çok zor.e bide yeni klip çalışmaları war şu an.çok meşkuller.biras tatili dinlenmeyi hak ediyolar.bence onlar için bu 12 haftalık tatil ii olabilir arkadaşlar...

gfbuse
03-09-07, 10:16
evet cnm haklısın.ama hepsi 1 iyi reyting alıyodu.yani 12 hafta çok uzun bi ara.gerçi hepsimizinde dinlenmeye ihtiyaçları var.onlarında okulları war.2 yeri birden idare etmeleri çok zor.e bide yeni klip çalışmaları war şu an.çok meşkuller.biras tatili dinlenmeyi hak ediyolar.bence onlar için bu 12 haftalık tatil ii olabilir arkadaşlar...

ewet asLında mantıkLı:img-yes:

okuLları war müzikLede ugrasmaLarı Lazım...

onLara bu ara Lazım tabii:img-yes:

ama bizm için kötü OLcak...:icon_sorr

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 10:17

evet çok iyir eyting alıyodu ama reytingle alakası yok yani bu sezon finalinin sadece dinlenme arası diyelim her dizide olan bişey

pink_girl
03-09-07, 10:19
ewet asLında mantıkLı:img-yes:

okuLları war müzikLede ugrasmaLarı Lazım...

onLara bu ara Lazım tabii:img-yes:

ama bizm için kötü OLcak...:icon_sorr

bizim için tabikide kötü olucak.ama napalım hepsimiz için değer..artık bizim söylememiz düşünmemiz geren şey yeniden başladığında bomba gibi düşsün show ekranlarına =)

Kumral_Prenses
03-09-07, 10:21
ama pazar keyfinde finalini vericek ve biticek dedi
pazar süprizindede cemre veya gülçin yeni sezondada varız dedi benim kafam karıştı

pink_girl
03-09-07, 10:22
ama pazar keyfinde finalini vericek ve biticek dedi
pazar süprizindede cemre veya gülçin yeni sezondada varız dedi benim kafam karıştı

cnm yani final olucak biticek.ama 12 hafta sonra yeni sezonumuzda gene varız.yani dizi yayından kalkmıyo demek istedi cemre. :img-wink:

gfbuse
03-09-07, 10:25
bizim için tabikide kötü olucak.ama napalım hepsimiz için değer..artık bizim söylememiz düşünmemiz geren şey yeniden başladığında bomba gibi düşsün show ekranlarına =)

ewet öLede işte:icon_sorr

yoshy'mi görmeye aLıştım ben onu görmeden oLmıcak:icon_sorr

ama bekLicez mecbur..:icon_sorr

pink_girl
03-09-07, 10:26
ewet öLede işte:icon_sorr

yoshy'mi görmeye aLıştım ben onu görmeden oLmıcak:icon_sorr

ama bekLicez mecbur..:icon_sorr

evet cnm...
nese bu konuyu kapatalım:img-wink: dünkü bölümü nasıl buldunuz ! ben çok beyendim her znmki gibi.ama çabuk bitiyo yha.znm hemen geçiyo.=)

Sibel92
03-09-07, 10:29
herkese slm...

dün p.keyfini bende izledim dizi eylül sonuna kadar devam etcek demislerdi
final olucagini fln duymadim.Bakalim bekleyip görcez ins.bitmez bende istemiyorum bitmesini ama bitersede bisey yapamayiz.Kizlar devam edecek demisler yeni sezon dizileri arasinda bizim dizide var bosuna panik yapmaniza gerek yok :img-wink:

gelelim dünkü bölümün yorumuna
yine herzamanki gibi süper bi bölümdü cemrenin hapsirdigi yer cok komikti biraz abartmislar ama olsun :)
korkutum yine cok tatliydi :img-in_lo hele gözdeyle plajda konustugu yerde mimikleri fln harikaydi :)ama yoshymi yine üzdü ne vardi sanki onunla gitseydin F1 e :img-beee:
ereeen ah erenn cocuk ne güzel sana asik olmus bidaha üzmicem diyor senin yaptigina bak :dito aglarsin simdi dimi :hıh
neyse cok uzattim bukadar yeter :)

gfbuse
03-09-07, 10:34
evet cnm...
nese bu konuyu kapatalım:img-wink: dünkü bölümü nasıl buldunuz ! ben çok beyendim her znmki gibi.ama çabuk bitiyo yha.znm hemen geçiyo.=)

ewt biz 1 hafta bekLioruz...dizi baslıo 2 saat hemececik bitio ya:icon_sorr

dün cok kötüydü ağladım üzüLdüm offLadım...:icon_sorr

neyse bnm cıkmm lzm aksm gelirim ancak ii sohbetler size...bye

zeytingozlu
03-09-07, 10:36
bi kaç hafta sonra final yaparlar heraldee buzda dans başlıcakmışş çnküü:sad53: dünkii bölümde baya bi hüzün wardııı eren barışaa öle dedii ama bncee bu oyunu fzla sürdüremicekk dayanaymayıp barışş bn bunu yapamıorumm dicek bnce barışda neii dicekk erendee anltcan işte sana yalan sölediimm ama bn senii çok sewiorumm dayanamadım fln dıı filandıı biraz olmadıı ama :icon_whis

_KeNNy_
03-09-07, 10:46
ya bence 18. weya 17. bom ara fınal olcak sora buzda dans baslıcak(:()buzda dans bıtınce kaldıı yerden dewam etcek tabı bız o arada kafayı yıces:):)

eren keske yapmasaydı ama o zamnda ıcnde kalrdı :):): P

Sibel92
03-09-07, 10:51
bence ara vermezler sacma olur sadece yaz sezonunda ara veriliyor 12 hafta sonra verselerde reytingleri iyi gelmez cogu kisi izlemeyi birakir
belkide basak kanalla anlasmislardir show tv de final yapip baska kanalda devam edebilir :img-yes:

_KeNNy_
03-09-07, 10:55
hımm eft baska kanal olabılır ama o zman neden shıw tvnın yenı sezn reklamlarında oynuolar kı :?yanı bı ıkı bolm ıcın neden o reklamlara koydular :?
belkı de sey olr buzda dans baslayınca baska bı kanala gıder bzda dans bıtınce tekrr showa gelır :):)

pink_girl
03-09-07, 10:58
bence ara vermezler sacma olur sadece yaz sezonunda ara veriliyor 12 hafta sonra verselerde reytingleri iyi gelmez cogu kisi izlemeyi birakir
belkide basak kanalla anlasmislardir show tv de final yapip baska kanalda devam edebilir :img-yes:

cnm kusura bakma ama sana katılmıyorum..reytinglerinin düşüceğini hiç sanmıyorum.aksine dahada çok artar..

eleftheros
ya kimse doğru düzgün bişey bilmiyo. herkez de bi telaş wala mail atmaya başladım ben. belki yanlış hbr ama yinede işi sağlama alalım..

Sibel92
hehe dimi sonra buzda dans yeniden baslayinca yine kanal degistirirler bitince showa döner :D:D off benimde aslinda kafam karisti kizlar baska söylüyor show baska

TubaBülent
03-09-07, 11:03
ya kimse doğru düzgün bişey bilmiyo. herkez de bi telaş wala mail atmaya başladım ben. belki yanlış hbr ama yinede işi sağlama alalım..

yanlis haber falan olamaz cünkü dün dediler magazin programinda
iste bizim hepimizin simdi 100% emin olmadigimiz sezon finalimi yoksa dizinin son bölümümü?

Sibel92
03-09-07, 11:03
hiç zannetmiyorum bence yine ara verilsede izlenir ara verirlerse çok da özlenir hem

orasi öyle ama unutanlarda olacak diziyi 12 hafta aradan sonra zevk vermez izlemek ben 2 sene bile ara verseler izlerim ama böyle düsünmeyenlerde var
showa mail atmistim dizi bitcekmi diye ins. bi cevap gelir

Kumral_Prenses
03-09-07, 11:04
yaa benim kafam dahada karıştı pazar sabaahı pazar süprizinde hepsiye sordular diziniz yeni sezonda devam edicekmi diye kızlarda ewt. dedi akşam pazar keyfindede finali verilicek dendi ofofo bitmesin yaaaa

pink_girl
03-09-07, 11:06
arkadaşlar : eğer bu dizinin gerçektren hayranları , gerçeketen hepsiyi severek izleyenler warsa bu dizi 1 SENE SONRADA BAŞLASA gene reytingleri tavan yapar !!

işte bu kdr =)

Kumral_Prenses
03-09-07, 11:06
orasi öyle ama unutanlarda olacak diziyi 12 hafta aradan sonra zevk vermez izlemek ben 2 sene bile ara verseler izlerim ama böyle düsünmeyenlerde var
benim gibi büyükbir hepsi fanı olanlar unutmaz ben dizi yokkende hepsiyi seviyodum varkende sevdim dizi bitsin yine benden kurtulamazlar prenseslerim:):img-in_lo

_KeNNy_
03-09-07, 11:08

aa bak buna katılıorm mesela bı ara araya secm mac fln gırdı yaynlamadılar dızıyı ıste ondan sora ben demıstım bu gn h1 war dıe arkıler demıstı o hala oynuo mu kalkmadı mı
yanı aradan sora zewk wermeyı bırak dıznn dewm ettınınn farkında olmayanlar bıle olcak :img-yes::icon_whis

Sibel92
03-09-07, 11:11
benim gibi büyükbir hepsi fanı olanlar unutmaz ben dizi yokkende hepsiyi seviyodum varkende sevdim dizi bitsin yine benden kurtulamazlar prenseslerim:):img-in_lo

tabikide ben dahil bütün hepsi fanlari izlemeye devam ederler ama izleyicinin dörtte biri hepsi fanlari degil bu nedenlede reytinglerde azda olsa düsüs olacaktir arada yeni diziler baslayacak onlari izleyecekler
bence kafanimizi fazla yormayalim henüz bisey belli degil bi kesinlessin :img-wink:

hepsi_bir
03-09-07, 11:14
yaa benim kafam dahada karıştı pazar sabaahı pazar süprizinde hepsiye sordular diziniz yeni sezonda devam edicekmi diye kızlarda ewt. dedi akşam pazar keyfindede finali verilicek dendi ofofo bitmesin yaaaa

ewt cnm aynısını bnde yzdm ama eğer bitseydi yeni sezon fragmanında hepsini ne işleri var ki offf off sinir oldm

eleftheros
03-09-07, 11:14
dizi şimdi bitse 5 yıl sonra başlasa yine izlerim ve çoğu kişininde izlicenden eminim. ama neden bekleyelim ya güzel giderken her hafta 1. olurken bitmesi çok anlamsız..

_KeNNy_
03-09-07, 11:15
mesela ben hepsi fane deılım yanı sewıorm fln ama aşırı deıl zaten dızı basladıktan sora hepsı dınlemeye basladm ondan once bı cemreyı bılıodm adaşım olduu ıcın o kadr
ama yıne de takıp ederım bu dızıyı coq sewıorm cunku
ama sewn takıp eder we ızler bencede katılıorm sıze bu konuda:)

ohanges
03-09-07, 11:28
biliyomusun aynen
açıkçası ebn r&b sevmem müziklerini dinlemiyorum zaten
bide arkadaşlar dizimiz buayın sonunda bitiyo
bunda ciddiyim pzar kyfnde soledi
buzda dans başlıycak onunn yerine

Cey0}
03-09-07, 11:33
biliyomusun aynen
Eğer öyle olsaydı yeni sezon reklamlarında falan hepsi olurmuydyu.Hem daha yenii.Valla izlemedişm.dün inandım zaten bugün de bir arkadaş yok dedi.İnanmıyorum.Umarım bitmez Korkut ve Gözde'mi daha çok göebilirim..

Kumral_Prenses
03-09-07, 11:37
Eğer öyle olsaydı yeni sezon reklamlarında falan hepsi olurmuydyu.Hem daha yenii.Valla izlemedişm.dün inandım zaten bugün de bir arkadaş yok dedi.İnanmıyorum.Umarım bitmez Korkut ve Gözde'mi daha çok göebilirim..
dizi devam etse bile gözde&korkut bitiyor :happy0064
cemre dün herkezin istediği gibi olucak dedi yani gözdeye byby bye
yasemin artık üzülmiğcek erosum deymez o barışa senle çok oynadı boşverrr ama ağlama sen :img-in_lo:sad53:

_KeNNy_
03-09-07, 11:38
biliyomusun aynen

cerencın bız de buna uzuluyoruz walla dunden berı
bır suru teorı urettık bakalım hangısı tutcak:D:D:):):)

bakın kızlar bu sarkıyı showa soluolar:icon_whis

ahh sen uzgun ahh ben uzgun o da uzgun yapma herkes de uzgunn...:):)

Cey0}
03-09-07, 11:40
yasemin artık üzülmiğcek erosum deymez o barışa senle çok oynadı boşverrr ama ağlama sen :img-in_lo:sad53:
off çok kötüsün.onun sevenleride var:(:(ben istemiyorumm:(offf offf.
Bu arada yapılan yorumlara bende katılmak istiyorum.
Ben hepsi fanı değlim ama diziyi çok seviyorum ned eolsa yusuf ve gözde var ya gerçekten gözdnein gerçek adı ney:D

pink_girl
03-09-07, 11:41

evt cnm..eren konuusunda katılıyoru sana.barış onunla 2 kere oynadı.erenin bi ders vermesi gerekiyodu.fakat ders veriyim derken kendide üzüldü...:sad53:

Kumral_Prenses
03-09-07, 11:44
evt cnm..eren konuusunda katılıyoru sana.barış onunla 2 kere oynadı.erenin bi ders vermesi gerekiyodu.fakat ders veriyim derken kendide üzüldü...:sad53:
ewt. canım ya sevmişti barışı dün eren düşünürken barışın eski yaptıkları geldi aklıma sinir oldu ya erenim üzülme.:sad53: onlar üzülürken insan bir tuhaf oluyo ya erenim ağlarken içim acıdı bende ağlayabilirdim yasemininde gözleri dolmuştu bebişim yaaaa :good:

TubaBülent
03-09-07, 11:50
gercekten bende dün erenime cok üzüldümm..canim kendide agladi barisda..
ayyyy o barisin sesi beni anti barisci yapacak yaa..ne o öyle..
bütün kizlarin ayri bir derdi var..of of
ya dün acayip kisa sürdü dizi bizim burda yedi bucukda basladi dokuz degildi bitti... :icon_sorr

hepsi_bir
03-09-07, 11:54
ARKADAŞLAR DÜN EVE GECE 12 DE GELİNCE NE PAZAR KEYFİNİ NEDE İLK DEFA HEPSİ1 İZLEYEMEDİM TEKRARI NE ZAAMAN ESKİNDE SHOWTURK TE SALI GÜNLERİ VERİOLATDI AMA BU HAFTA YOK SEZON AILDI DİYEEE BİLGİSİ OLAN VAR MII SHOW TV NEDEN BÖLE BİŞİ YAPIO ANLAMIORUM reytingleri bu kadar iyi olan bi diziyee kaTİLLİK BUU

bu pazar 17.00daydı geçen pazar 13.15teydi showda ne yaptığını bilmio ama youtube da varsa izle cnm bnde başlarını kçrdm izlcm:img-yes:

pink_girl
03-09-07, 11:57
ewt. canım ya sevmişti barışı dün eren düşünürken barışın eski yaptıkları geldi aklıma sinir oldu ya erenim üzülme.:sad53: onlar üzülürken insan bir tuhaf oluyo ya erenim ağlarken içim acıdı bende ağlayabilirdim yasemininde gözleri dolmuştu bebişim yaaaa :good:

evt yha bi yandan gülçinle mertin barıştına seviyorum ama bi yandan erenin haline yanıyorum.!! cemreyle yoshynin durumu ztn kötü.. =( offoff !

Kumral_Prenses
03-09-07, 12:01
evt yha bi yandan gülçinle mertin barıştına seviyorum ama bi yandan erenin haline yanıyorum.!! cemreyle yoshynin durumu ztn kötü.. =( offoff !
ama cemre herşey düzelicek dedi pazar süprizinde insanların istediği gibi oılucak dedi yani yine söylüyorum by by gözde iyi kızdın ama korkuta yasemin yakışıyo bye:img-pilot
korkut ne yaptığını gerçekten farkında değil yasemin beraber gidelim dedi o hayır dedi eren verdi biletleri yasemin yırttı bende olsam yasemiin yerinde aynısını yapardım yasemin müstakbel eşinle mutlulukalar dedi galba yada beraber gidersiniz dedi biletler koydu çok iyi yaptı afferim benim prensesime :happy0064:img-in_lo
korkutla gözde arasında çok kötü şeyler oldu ya korkut saçmaladığını hala farkında değil ofof uyan korkut gözlüklerinde var bak gözlerinni açta bak:happy0064:P

yasecey
03-09-07, 12:03
arkadaşlar burası daha dün ceza aldıda modlar kapattı nolursunuz multimedya diye bir bölümümüz var çalışmaları oraya ekleyin lütfen ya çok mu zor bu bilmiyosanızda kuralları okuyun bi kaç sayfa önce bölüm sorumlusu yazmış onu okuyun of
forumda büyük harfle yazmakta yasak

bencede küçük(hiç sanmıyorum çünkü araya girecek yarışma bayağı sürer) bi ara verecekler biraz bekleyelim kesinleşir ben magazin programında denilenede inanmıyorum başka bi dizi içinde çarşamba başlayacak dediler dizi bugün yayınlanıyo değişen biçok şey var bant yayını kimbilir ne zaman çekilmiş hem geçen sezon önce dizi sonra yarışma sonra magazin programı yayınlanıyordu bu sezonda böyle yapabilirler bekleyelim biraz

bu arada diziden haber veren şu şudur diyende kimsecikler yok buralara hiç olmazsa biri üye olup en azından yayın zamanları hakkında bilgi verebilir bizde burda yok fragman çıkmadı yok mu bu hafta
yok işte hepsi tekrar yazıyo bu hafta yok muları çekmekten kurtuluruz madem bu kadar reklam yapıldı dizi devam edecek bunları burada haber veren birisi olursa seviniriz ben bi kaç dizi forumunda gördüm senaristler bizzatt üye olmuşlar
Ahmet abi sözüm sana değil abi işin gücün var biliyorum zor bi iş ama en azından akşamları girip iki satır bilgi verecek biri olsa seviniriz her zamanda her bilgi için demiyorum yalnızca bu yayın akşamı karmaşası için lütfen

dizi devam edecekse tabi ki!

Kumral_Prenses
03-09-07, 12:07
arkadaşlar burası daha dün ceza aldıda modlar kapattı nolursunuz multimedya diye bir bölümümüz var çalışmaları oraya ekleyin lütfen ya çok mu zor bu bilmiyosanızda kuralları okuyun bi kaç sayfa önce bölüm sorumlusu yazmış onu okuyun of
forumda büyük harfle yazmakta yasak

bencede küçük(hiç sanmıyorum çünkü araya girecek yarışma bayağı sürer) bi ara verecekler biraz bekleyelim kesinleşir ben magazin programında denilenede inanmıyorum başka bi dizi içinde çarşamba başlayacak dediler dizi bugün yayınlanıyo değişen biçok şey var bant yayını kimbilir ne zaman çekilmiş hem geçen sezon önce dizi sonra yarışma sonra magazin programı yayınlanıyordu bu sezonda böyle yapabilirler bekleyelim biraz

bu arada diziden haber veren şu şudur diyende kimsecikler yok buralara hiç olmazsa biri üye olup en azından yayın zamanları hakkında bilgi verebilir bizde burda yok fragman çıkmadı yok mu bu hafta
yok işte hepsi tekrar yazıyo bu hafta yok muları çekmekten kurtuluruz madem bu kadar reklam yapıldı dizi devam edecek bunları burada haber veren birisi olursa seviniriz ben bi kaç dizi forumunda gördüm senaristler bizzatt üye olmuşlar
Ahmet abi sözüm sana değil abi işin gücün var biliyorum zor bi iş ama en azından akşamları girip iki satır bilgi verecek biri olsa seviniriz her zamanda her bilgi için demiyorum yalnızca bu yayın akşamı karmaşası için lütfen

dizi devam edecekse tabi ki!
bencdde çok haklısın bizi bilgilendirmesi için birileri lazım burda meraktan ölücez valla bazıları hiç takmıyo bazılarıda benim gibi çok merak ediyo neyse akşamları magazin programları izleyelim ama ben de çok fazla inanmıyorum mazgazin programlarına ama işin ucunda hepsimiz olun tabii işler değişiyor...

zeytingozlu
03-09-07, 12:13
ama cemre herşey düzelicek dedi pazar süprizinde insanların istediği gibi oılucak dedi yani yine söylüyorum by by gözde iyi kızdın ama korkuta yasemin yakışıyo bye:img-pilot
korkut ne yaptığını gerçekten farkında değil yasemin beraber gidelim dedi o hayır dedi eren verdi biletleri yasemin yırttı bende olsam yasemiin yerinde aynısını yapardım yasemin müstakbel eşinle mutlulukalar dedi galba yada beraber gidersiniz dedi biletler koydu çok iyi yaptı afferim benim prensesime :happy0064:img-in_lo
korkutla gözde arasında çok kötü şeyler oldu ya korkut saçmaladığını hala farkında değil ofof uyan korkut gözlüklerinde var bak gözlerinni açta bak:happy0064:P

ewtt ya bncede gözde iii bi kzıa bnzioo ama ne akdar iii olursa olsunn bizim yosyhmzdenn daha iii olamazz we ne kadar uğraşırsa urassın korkut onuu yosyhii sewdiii kadrrr sewemzz yani enindee sonundaa mutusz olurlarr korkutt senn için gözdeee iii değill =ANTİGÖZDEE=

Kumral_Prenses
03-09-07, 12:16
ewtt ya bncede gözde iii bi kzıa bnzioo ama ne akdar iii olursa olsunn bizim yosyhmzdenn daha iii olamazz we ne kadar uğraşırsa urassın korkut onuu yosyhii sewdiii kadrrr sewemzz yani enindee sonundaa mutusz olurlarr korkutt senn için gözdeee iii değill =ANTİGÖZDEE=
bencede haklısın evlendiler diğelim 1-2 ay geçti korkutla yasemin hiç görüşmediler korkutun karşısına bir anda yasemin çıktı korkut şok olur yani korkut yaseminsin yasemin korkutsuz yapamaz .... işte bu kadar .

zeytingozlu
03-09-07, 12:20
bencede haklısın evlendiler diğelim 1-2 ay geçti korkutla yasemin hiç görüşmediler korkutun karşısına bir anda yasemin çıktı korkut şok olur yani korkut yaseminsin yasemin korkutsuz yapamaz .... işte bu kadar .

ewtt onlarr birbirlerinden ne kadar uzak olurlarsa olsunlar onların yürekleriii bir bikere ne kadar sewmiorum bn onu yada unuttum flnd eseler bilee asla unutamazlarrr ama şöle bi yanıdaa war bncee eğer gözdee gelmeseydii yseminn korkutu sewdiğini hala kendine inkar etcektii korkutun kıymetinidee onuu ne kadar sewdiğinidee gözdee gelincee farkettii biraz geç olduu ama inş. güç olmazz korkutta hala onuu eskisii kadar sewio sewmeyesedii bnce o f1 biltlerini alıpta ona süpriz yapmazdııı

Kumral_Prenses
03-09-07, 12:23
ewt. gözde gelmeseydi yasemin yine korkutla dalga geçicekti işin ciddiyetini anlamığcaktı
gözde zaten sadece bu işe yaradı başka bir işede yaramaz ....:)

cerenimo_
03-09-07, 12:36
arkadaşlar dizi eylülde bitiyor mu??
dün pazar keyfinde dizilerin tanıtımları yapılırken hepsi1 eylüle kadar sizlerle, finalini yaptıktan sonra da buzda dans 2 başlayacak dediler...

hepsi_bir
03-09-07, 12:38
ewt. gözde gelmeseydi yasemin yine korkutla dalga geçicekti işin ciddiyetini anlamığcaktı
gözde zaten sadece bu işe yaradı başka bir işede yaramaz ....:)

eet cnm bnde sana katılıorum gozde olmsydı yasemın korkutu hıc kaale almıcektı ama gozde ıse yaradı korkut da cnm bnm yasemın bnı sevmıo yapcek bısı yok dıe evlenıo ama bu bolum kesnlkle yasemn acılmalı ona :img-yes:

ayrıca bız dızımız hakkında bılgılendırılmelıyız cıdden ne bu bole yaa

Kumral_Prenses
03-09-07, 12:50
ewewt bende izledim dizi eylülün sonunda final oluyomuş onun yerine buzda dans başlıcakmış maalesef
ya size burda olumsuz düşünmeyin dedik dizi bitmiğcek işteee
biz burda bunu tartıştık lütfen mesaj atarken daha önce yazılmış mesajları okuyun bitmiğcek işte dizimiz:icon_cry::img-sorry

ecr
03-09-07, 12:56
Hepsi 1 dizisi 30 Eylül Pazar gecesi finalini yapacak..

Bilginize;)

yasecey
03-09-07, 12:59

Bilginize;)

yani bu şimdi sezon finali gibi bişey mi yoksa hani en sonunda kocaman son yazan final diye aleleacele toparlanıp bi çok sorunun havada asılı kaldığı acılı olanlardan mı bilgin varsa açıklar mısın?

cerenimo_
03-09-07, 13:01
sezon finali olsa eylül sonunda yaparlar mı sizce??
sondur, bitiyodur yani...

(---jimAa--)
03-09-07, 13:06
ya arkadaşlar dizi bitiyo mu bitmiyo mu...çok merak ettim biriniz bitiyo diyonuz,biriniz bitmiyo diyonuz...hangisi doğru anlamadım...

Kumral_Prenses
03-09-07, 13:09
ya arkadaşlar dizi bitiyo mu bitmiyo mu...çok merak ettim biriniz bitiyo diyonuz,biriniz bitmiyo diyonuz...hangisi doğru anlamadım...
daha kesin bir bilgi yok
zamnla öğrenicez işte

yasecey
03-09-07, 13:12
bende sezon finalinin eylül ayında yapılmadığını biliyorum ama kızlar o kadar reklamlara çıktı süs bebeği niyetine mi veya madem bitecekti niye çıkıp dün akşam show habere devam edecek dediler
bana göre kısa bi ara verecekler yani kızların asıl meslekleri nedeniyle olabilir bence bi albüm çıkarmaları mevzu bahis olabilri belki onun hazırlıkalrı için filan bi ara olabilir

ya artık biri kesin bişey açıklasın benim kafam çok karıştı ne finali bu

eğer finalsede sonsada hayırlı olsun bi dizi biter avamdanda çakacağınız gibi yerini çok çok fazlasıyla dolduracak başka bi dizi gelir o yüzden çokta takmıyorum
doğru düzgün herşeyi cevaplı bitirsinler yeter

cerenimo_
03-09-07, 13:18
bence bitsin çünkü bu tür durumlarda insanlar asıl mesleklerini unutur duruma geliyolar.. dizi sektörünün ne kadar yoğun olduğunu hepimiz çok çok iyi biliyoruz diziyi ve albümü aynı anda götüremeyeceklerini de biliyoruz.. götürmeye çalışsalar bile ya hiç uyumamaları ya da süreyi uzatmaları gerek..
ben hepsinin şarkı sölemesini ve onların yeni şarkılarını dinlemeyi istiyorum..

Cey0}
03-09-07, 13:28
bence bitsin çünkü bu tür durumlarda insanlar asıl mesleklerini unutur duruma geliyolar.. dizi sektörünün ne kadar yoğun olduğunu hepimiz çok çok iyi biliyoruz diziyi ve albümü aynı anda götüremeyeceklerini de biliyoruz.. götürmeye çalışsalar bile ya hiç uyumamaları ya da süreyi uzatmaları gerek..
ben hepsinin şarkı sölemesini ve onların yeni şarkılarını dinlemeyi istiyorum..
Ben hepsi fanı değilim.ama dizilerini seviyorum.Bence kendileri için iyi olanı seçsinler.Bir ikşi sene diziyi yürütsünler.Ondan sonrada albüm.

Kumral_Prenses
03-09-07, 13:35
Ben hepsi fanı değilim.ama dizilerini seviyorum.Bence kendileri için iyi olanı seçsinler.Bir ikşi sene diziyi yürütsünler.Ondan sonrada albüm.
sen hepsi fanı olmadığın için bizim düşündüklerimizi anlayamazsın
biz ikisinide istiyoruz !!!

(---jimAa--)
03-09-07, 13:40
bencede doğru diyosun ama tamamen debitirmesinler...biraz ara versinler...bu sayede hem kaset hem diziyle daha çok ilginebilirler...

Cey0}
03-09-07, 13:40
sen hepsi fanı olmadığın için bizim düşündüklerimizi anlayamazsın
biz ikisinide istiyoruz !!!
Eğer yorumumu iyi okusaydın arkadaşım anlardın.KENDİLERİ İÇİN İYİ OLANI YAPSINLAR.Ben sadece yorumumu belirttim.Tepki vermene gerek yok.:img-yes::img-wink:

ebru_dilek_ebru
03-09-07, 13:42
bende sezon finalinin eylül ayında yapılmadığını biliyorum ama kızlar o kadar reklamlara çıktı süs bebeği niyetine mi veya madem bitecekti niye çıkıp dün akşam show habere devam edecek dediler
bana göre kısa bi ara verecekler yani kızların asıl meslekleri nedeniyle olabilir bence bi albüm çıkarmaları mevzu bahis olabilri belki onun hazırlıkalrı için filan bi ara olabilir

ya artık biri kesin bişey açıklasın benim kafam çok karıştı ne finali bu

eğer finalsede sonsada hayırlı olsun bi dizi biter avamdanda çakacağınız gibi yerini çok çok fazlasıyla dolduracak başka bi dizi gelir o yüzden çokta takmıyorum
doğru düzgün herşeyi cevaplı bitirsinler yeter

sezon finali nasıl eylül ayında olmuyo onu anlamadım bende yaz dizileri eylülde tatile girer kış dizileride haziranda

yasecey
03-09-07, 13:43
arkadaşlar heyecan yapmayın bu yazdığımı okuyun!

dizi kışında ara vermeden devam edecektir
pazar keyfinde yapılan açıklama yanlışmış yaz sezonu sözleşmesi bitmiş sadece kış içinde anlaşmışlar yani dizi bütün kış ara vermeden devam edecek tamam mı içiniz rahat olsun

kesin bilgidir bu:img-yes:

Kumral_Prenses
03-09-07, 13:44
Eğer yorumumu iyi okusaydın arkadaşım anlardın.KENDİLERİ İÇİN İYİ OLANI YAPSINLAR.Ben sadece yorumumu belirttim.Tepki vermene gerek yok.:img-yes::img-wink:
zaten bunu kimseyi üzüp kırmak için yazmadım sadece sen 1 2 sene dizi çeksinler sonra albüm yapsınlar dedin bizde hepsi fanları olarak ikisinide istiyoruz ara ara olmaz ...hem dizi hem album hem klip zaten dün çekimlerde çok eğlendiklerini söylediler onlar için en iyisi dizinin devamı !!!..

yağmur ablacım =)süperisn ya sana sevgim 3 e katlandı şimdi cnm benim yaaa oleyyy dizimiz arada vermiyomuşşş:happy0064:happy0064

Beyaz Balina
03-09-07, 13:49
hepsi 1'i çok seviyorum ama hiç forumlara yazmadım. dün pazar keyfinde dizinin biteceğini söylediler ama bitmesin bence zaten nasıl bu kadar çabuk konuları toparlarlar o kadar çok olay oldu ki bunları toparlamaları en az 3-4 bölüm sürecek. en iyisi diziyi bitirmesinler ve konuları toplamaktan da kurtulsunlar :D bence buzda dans 2 pazar olsun hepsi 1'de cumartesi'ye falan alınsın. ama ne olursa olsun bu sene hepsi 1 olsun :icon_cool

Kumral_Prenses
03-09-07, 13:51
hepsi 1'i çok seviyorum ama hiç forumlara yazmadım. dün pazar keyfinde dizinin biteceğini söylediler ama bitmesin bence zaten nasıl bu kadar çabuk konuları toparlarlar o kadar çok olay oldu ki bunları toparlamaları en az 3-4 bölüm sürecek. en iyisi diziyi bitirmesinler ve konuları toplamaktan da kurtulsunlar :D bence buzda dans 2 pazar olsun hepsi 1'de cumartesi'ye falan alınsın. ama ne olursa olsun bu sene hepsi 1 olsun :icon_cool

zaten bitmiğcek yağmur ablamın yazdığını okumadınmı
oleyyyyyyyy dizmiz bitmiyor!!!:happy0064:img-icecr

*Rüya*
03-09-07, 13:53
Kizlar amma panik yaptiniz yaa..
Tabiiki bende dizimizin bitmesini istemem..Ama birisi geldi birsey yazdi sizde hemencecik inandiniz ;) Dizimiz gayet iyi devam ediyor..
Yönetmen yada oyunculardan biri açiklama yaptimi? Yooo..
Bence biz sadece iyi kaynaklara güvenelim inanalim..

Kumral_Prenses
03-09-07, 13:56
Kizlar amma panik yaptiniz yaa..
Tabiiki bende dizimizin bitmesini istemem..Ama birisi geldi birsey yazdi sizde hemencecik inandiniz ;) Dizimiz gayet iyi devam ediyor..
Yönetmen yada oyunculardan biri açiklama yaptimi? Yooo..
Bence biz sadece iyi kaynaklara güvenelim inanalim..

bencede çok saçmaladık hem bu kadaar güzel reytingler
hem izleyici kadrosu çok yüksek
vede fanları çok :happy0064:good:

(---jimAa--)
03-09-07, 14:09
bencede buzda dans geliyosa hepsi 1 başka güne alınsın.dizinin varlığına çok alıştık,yokluğunda zorlanırız...

*Rüya*
03-09-07, 14:19
bencede buzda dans geliyosa hepsi 1 başka güne alınsın.dizinin varlığına çok alıştık,yokluğunda zorlanırız...

Niye Hepsi1 baska güne alinsin?
Buzda dans baska gün baslasin allah allah..
Bizim dizinin ratingleri gayet iyi..Hem pazar günü çok iyi bir gün..:img-yes:

Offf takmayalim yaa..Kapansin bu konu lütfen..
Zaten sayfalarca ayni konu tartisilmis..

(---jimAa--)
03-09-07, 14:26
ben onu dizi bitmesin anlamında solemiştim...eğer pazar gününe başka bişey geliyosa dizi kaldırılmasın,başka güne alınsın demiştim...

YoShYÖzGe
03-09-07, 14:27

Bilginize;)

Ben 2 sezon sürecek diye biliyordum:img-wink:
Yasemin'in yırttığı kağıdın biletler olacağı hiç aklıma gelmezdi:img-wink:
Eren'in ağlamasına çok üzüldüm:sad53:

eleftheros
03-09-07, 14:32
konu çok tartışıldı ama sorular bitmiyorki.. kesin bilgi geldi tmm ama dizi pazar günmü olcak yine. peki yarışma nolcak bu durumda.. başka güne alınsa bile show tv nin tüm günleri dolu..:img-huh:

N_e_z
03-09-07, 14:36
arkadaslar belki biliyorsunuzdur ama ben yinede slyleim hepsi bir eylülün sonunda bitiyo yerine buzda dans basliyo dün pazar keyfinde söylediler

sarıseren
03-09-07, 14:46
ya bu arada Hepsi 1 reytinglerde iki kısımda da 4. olmuş.Eğer dizi bi iki hafta böyle olursa bu show diziyi bitirir:icon_sorr

pink_girl
03-09-07, 14:51
ya ben hepsi birin bitmesini istemyiorum ya bitmesssiin baks akanala gecsin ama bitmesin yaa

iide cnm bitmiyoki yasecey adlı üyenin verdiği haberi duymadın galiba.tekrar hatırlatıyım..dediki:

arkadaşlar heyecan yapmayın bu yazdığımı okuyun!

dizi kışında ara vermeden devam edecektir
pazar keyfinde yapılan açıklama yanlışmış yaz sezonu sözleşmesi bitmiş sadece kış içinde anlaşmışlar yani dizi bütün kış ara vermeden devam edecek tamam mı içiniz rahat olsun

kesin bilgidir bu

yani o yüzden üzülme dizimiz hiç bi yere gitmiyo..!