Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-5)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

yasecey
02-08-07, 19:06
yav tek cümlelik mesaj yazmasak arkadaşlar
dizi olmayınca biz baya alıp uçuyoruz ama forumun düzeni için dikkat edelim bidee
ben senaristin başlığını linkini verdim diziyle ilgili eleştiri beğeni istek şöyle güzel üslup yazın istedim sadece peyvesteyle derya girmiş yazmış aşk olsun:icon_sorr
neyse ben tekrar veriyim görmeyenler için

Ahmet Saatçioğlu
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=21682

ee uyudunuz mu millet
sahaya inelim falan demişiniz ne iş
ben atlamam sahaya
gs nin maçıysa gelir iki tezahürat atarım ama yaw:img-wink:

ya bari böyle zamanlarda sessiz fragmanla özet verseler kuruduk
neyse ben bi konu atayım ortaya

hımmmm:img-blush
hey 15li 15 li Tokat yolları taşlı adını verdiğim konuyu atyorum
napıyor bu murat
cemrenin kokusunumu alıyo ya her yerde bitiyo hemen
ama bunlar emreyle kapışırlar söyleyim
o murat yapışır bakın zaten öyle bi tip var onda:hıh:hıh

eren ne yemek yapcak burağa yaww
barışa döktürmüştü
barışş acıların çocuğu ben senin o babanı bi yerde yakalarım sinir gidip ekmek parasını kumara veriyo
Allahım sen koru
evdeki kadına yazık ya var böyleleri:hıh

ne kaldı geriye gülçin mert(korkiyle yasoyu atlıyorum atlıyorum işte var mı zaten yok bişey eee)

mert bu bölüm özürdiler bence bi şarkı yazcak:img-in_lo
yalnız o bed sesiyle söylemesin sakın:D:D:D

TubaBülent
02-08-07, 19:18
Hosgeldin Güzelim..

Evet yagmurcugum bencede su deli Murat kapisicak Yakisikli Emreyle.hehe Cemrede Nedenini sorma sarkisini yazar murata.

Bence Eren bu sever ne yapabilir bir tarafim irenc yemek yapacak diyor bir tarafim yine harika yemekler yapacak burak icin.. eger tabi barisa karsi pilanlari varsa burakla.. :img-wink::img-wink:

Ah ah Gülcine bir sey diyemicem mertle cok mutlular arasira kücük kavgalarda etseler..

Simdi size bir anket hazirlicamm..yaseminin o gizli hikayesiyle ilgili..

1. Sizce Aldatilmismi ? (Bence en büyük ihtimall.. )

2. Sizce aldatmismi ?

3. sizce... ya aklima bir sey gelimiyor baska sizce ne ??

Sacmaladim farkindayimm. :img-blush

_KeNNy_
02-08-07, 20:56
ya o murat sınır edıyor bnı ne yazıkkkı bır daa kı hafta goruces napcaklar:(:(
ablacım eğer bızm o baslıa yaptıımız yormların bı etkısı olcksa ben gunde 576 mesj atarım(hesapladım en fazla okadr atılıo :):))

derinmavi_642
02-08-07, 20:59
dizi olmayınca biz baya alıp uçuyoruz ama forumun düzeni için dikkat edelim bidee
ben senaristin başlığını linkini verdim diziyle ilgili eleştiri beğeni istek şöyle güzel üslup yazın istedim sadece peyvesteyle derya girmiş yazmış aşk olsun:icon_sorr

Ahmet Saatçioğlu

ee uyudunuz mu millet
ben atlamam sahaya

napıyor bu murat

barışa döktürmüştü
barışş acıların çocuğu ben senin o babanı bi yerde yakalarım sinir gidip ekmek parasını kumara veriyo
Allahım sen koru

ne kaldı geriye gülçin mert(korkiyle yasoyu atlıyorum atlıyorum işte var mı zaten yok bişey eee)

yağmur ablada büyük bi gelişme var.yağmur abla sen bu aralar doktora falan gittinmi.bence git yani bi mesajında korkut ve yaseminden bahsetmemişsen büyük sorun var demektir.

ben o başlığa girdimde sadece yorumları okudum.bişi yazmadım ama yazarım belki.

büyük ihtimal eren civcive o içinde gereğinden fazla yeşil madde bulunan yemeklerinden yapıcak.özel birisi diilki civciv.

mert o sesle şarkı söylenmiceğini bilir canım.hayatta sölemez şarkıyı.

o barışın babasını ben bi tenhada kıstırcam ama ne zaman.
muratın sonu belli zaten.emre farkedince muratı bi güzel haklıcak.muratta cemre diycek ağız burun falan kalmıycak.
bide birisi yasemin aldatmışmıdır aldatılmışmıdır diye bi konu atmış.tabiki aldatılmıştır.aldatsa kadınlara güvenmez erkeklere değil.

_KeNNy_
02-08-07, 21:20
ayy ne gusel azındn bal damlıo emre bı benzetsın su muratı benm ıcmde kaldı :Dhihi
ehehe bızm eylemm işi noldu
yha bu aralar forum cok sakın hıc heycanlanmıorm ''smdı cok kısı yazmıstr hepsını nasıl okuycam'' dıe :(:(

derinmavi_642
02-08-07, 21:29
ayy ne gusel azındn bal damlıo emre bı benzetsın su muratı benm ıcmde kaldı :Dhihi
ehehe bızm eylemm işi noldu
yha bu aralar forum cok sakın hıc heycanlanmıorm ''smdı cok kısı yazmıstr hepsını nasıl okuycam'' dıe :(:(

teşekkürler canım teveccüğün.doğruya doğru yani birinin sevgilisi başka biri tarafından rahatsız edilirse hatta asılırsa gidip döver.başka napılırki.emrede bunu yapar bence.

o eylem işi biraz hayal be.hatta biraz değil harbi harbi hayal.en iyisi biz kendi çapımızda halletmeye çalışalım ama maillerle halledemiyoruz anlaşılan.en iyisi beklemek.benim için beklemek sorun değil.insan en sevdiği dizinin sezon finalinde en hayati yerde bitirildikten sonra üstünden iki ay geçince direkman sabrı öğreniyo.ama siz yakında yataklarada düşüceksiniz ona üzülüyom ben.

_KeNNy_
02-08-07, 22:03
evt galıba bırascık hayaldı o zaten gelse gelse kac kısı gelırdı kı :):)
ben sımdıden yanmısım bıtmısın yatklık olmusun zaten offf cok ozledım cemıı
aa show tv le ılgılı sıır yasmak geldı aklıma ben zaten gece gece ıı yazıorm sıır

Sakın verme bir daha
Hepsi 1 e bu kadar ara
Oldu bitti bir kere
Walla bir daha deneme

Tepesi atarsa hepsi fanlarının
Vızz gelir onlara binanıza baskın

ehuehuehu nasılmmm??:):):):)

derinmavi_642
02-08-07, 22:12
aa show tv le ılgılı sıır yasmak geldı aklıma ben zaten gece gece ıı yazıorm sıır

Sakın verme bir daha
Hepsi 1 e bu kadar ara
Oldu bitti bir kere
Walla bir daha deneme

çok harika yazmışın.şair olucak insansın hakkaten.

cnm özlediysen resimlere bak tekrardan izle özlemini giderirsin.bu kadar üzülme nasıl olsa görcen:img-wink:

walla eylem olsa baya bi kişi gelirdide olmaz işte.
üzüldüm yataklık olmana.kasma kendini bu kadar.:good:aslında bende bi hafta geçsin hiç istemiyom.haftaya bilgisayarıma ortak geliyo.off ya abim hayatta bırakmaz bilgisayarı bana.forumu çok özlücem walla.:icon_sorr

BiMmaniac
02-08-07, 22:12
vay bee şu dizi aşkına bak ilham kaynağı mübarek şair oldu arkadaş:D

acemicadi_selim
02-08-07, 22:30

Sakın verme bir daha
Hepsi 1 e bu kadar ara
Oldu bitti bir kere
Walla bir daha deneme

super otesi olmus walla bayildim bayildim
sen sair ol en iisi

Numidian
02-08-07, 22:44
arkadaslar sizden korkmaya basladım bizim forumcak durumumuz iyi değil bakırköye gidelim bence tandık doktorlar var indirmden yararlanırız ya bir hafta tatil yapalım dizye kadar :happy0064

bjkfanı
02-08-07, 22:54
çok şekerler ya:Dhepsi minikler:D:D:D:D:D

ozlem_1905
02-08-07, 23:32
arkadaslar sizden korkmaya basladım bizim forumcak durumumuz iyi değil bakırköye gidelim bence tandık doktorlar var indirmden yararlanırız ya bir hafta tatil yapalım dizye kadar :happy0064

valla benim deil ama sizin orda tanıdıınız doktorlar vardır sık sık tedavie gittiiniz için ya neyse bi kaç şey yazcam

ilk başta gülçin ve oğuzhan sevgiliyse gerçekten gülçininde dedii gibi süpermişş bomba olur bomba

sonracıma cemrede amma çapkım bi cem bi kenan bi bahadır efe valla anlayamadım gittim kız cemre valla gülçine şıpsevdi dion ama seninde ondan eksik yanın yokk haaa zilli senii
yasemin in sevgilisi var ztn yani ama yusuflada yakkışırlardı hani(malum her zmnn dizi aşıkları birbirine yakıştırılmıştır e bazılarıda birlikte olmuştur mesela tuba büyüküstün ve bülent inal gerçin onlar beren saat yüzünden ayrılmış ama neyse konuyu magazine çevirdimm)işte öle yanniii...
eren ve erman olmaz ya şimdi fizik olarak çok uyuolar ama şimdi ermana asi fln dioloar yani eren kim asilik kimm valahii bi de onun sevgilisi var ztnn yavuz die 3 yıllık mıymış neymiş ee v.i.p üyem nerdesinn??

derinmavi_642
02-08-07, 23:39
valla benim deil ama sizin orda tanıdıınız doktorlar vardır sık sık tedavie gittiiniz için ya neyse bi kaç şey yazcam

ilk başta gülçin ve oğuzhan sevgiliyse gerçekten gülçininde dedii gibi süpermişş bomba olur bomba

sonracıma cemrede amma çapkım bi cem bi kenan bi bahadır efe valla anlayamadım gittim kız cemre valla gülçine şıpsevdi dion ama seninde ondan eksik yanın yokk haaa zilli senii
yasemin in sevgilisi var ztn yani ama yusuflada yakkışırlardı hani(malum her zmnn dizi aşıkları birbirine yakıştırılmıştır e bazılarıda birlikte olmuştur mesela tuba büyüküstün ve bülent inal gerçin onlar beren saat yüzünden ayrılmış ama neyse konuyu magazine çevirdimm)işte öle yanniii...
eren ve erman olmaz ya şimdi fizik olarak çok uyuolar ama şimdi ermana asi fln dioloar yani eren kim asilik kimm valahii bi de onun sevgilisi var ztnn yavuz die 3 yıllık mıymış neymiş ee v.i.p üyem nerdesinn??

yavuz kimki.bi soyadını söyleyin yaww.erman ve eren yakışıyolar aslında ama..
cemrede hakkaten şıpsevdiymiş.neyse magazin programı izler gibi hissettim kendimi.

ozlem_1905
02-08-07, 23:43
yavuz kimki.bi soyadını söyleyin yaww.erman ve eren yakışıyolar aslında ama..
cemrede hakkaten şıpsevdiymiş.neyse magazin programı izler gibi hissettim kendimi.
tabi canım ben de herşey var

ÖZLEM TVV(multimedia bölümünde senaryolar başlığında sizlerrle)

özlem magazin(her zaman doğru haberlerle karşınızdayımm)

ÖZLEM HABER(özellikle en çok reyting toplayan haber zincirleme haberi oldu)

ÖZLEM KLİMA VE
VANTİLATÖRLERİ(yani aslında bi tek klimaydım ama bazen düşebiliorum)

NASILIMMM???

ozlem_1905
02-08-07, 23:54

Ahmet Saatçioğlu

ee uyudunuz mu millet
ben atlamam sahaya

napıyor bu murat

barışa döktürmüştü
Allahım sen koru

ay bugünleride mi görcektim inanmıyorum vallahii yaaa!!dünya tersine döndü.yağmur abla bırak lafın arasına korkutu sıkıştırmayı,yasemin ve korkuttan söz etmedi bile ay bayılazamm ay bayılazaam dünya tersine döndü valla ya bari maç gs maçı olsaydıda en azından izlerdim lincolnü falan fb ile bjk yine sinrimi bozdu valla her zmnki gibii!!

derinmavi_642
02-08-07, 23:56
tabi canım ben de herşey var

ÖZLEM TVV(multimedia bölümünde senaryolar başlığında sizlerrle)

özlem magazin(her zaman doğru haberlerle karşınızdayımm)

ÖZLEM HABER(özellikle en çok reyting toplayan haber zincirleme haberi oldu)

ÖZLEM KLİMA VE
VANTİLATÖRLERİ(yani aslında bi tek klimaydım ama bazen düşebiliorum)

NASILIMMM???

harikasın canım.yani bi tek gelin kaynana yarışması olmadığın kaldı.

senaryo dedin aklıma geldi neden yazmıyon sen senaryoyu yaw.
bu arada bu yavuzun soyadını bi söliyiverin.merak ettim.

Numidian
02-08-07, 23:57
bence yagmura laf edeceğnize yagmuru bu hale düşüren senariste laf edin benimde ümidim kalmadı artık yaso korkut oalyına anca 5 6 bölüm sonra su an 2 bölüm gerideyiz zaten maç seçim of ya

Numidian
03-08-07, 00:01
harikasın canım.yani bi tek gelin kaynana yarışması olmadığın kaldı.

senaryo dedin aklıma geldi neden yazmıyon sen senaryoyu yaw.
bu arada bu yavuzun soyadını bi söliyiverin.merak ettim.

arkadasım istersen elimiz değmişken tc nopsu adresi kimlik bilgileri her şeyini bulalım coğu kişi kızların soydını dizi sayesinde ögrendi kızın sevgilisinin soyadını nerden bilecekler

yasecey
03-08-07, 00:02
burdayımm
özlem yuhunuz kızım napıyon özel hayata dadanmışın
ayh yorumunu okurken şok geçirdim kendimi canlı canlı izliyorum sandım noluyoruz
(bikere yasoda ayrılmış canımmmmmm)

ıhımm
ben diziye dalıyorum şekerim

şimdi
mert bu bölüm gülçinle araları bozuk olunca ona bi şarkı yazıcak bence iki kelimeyi falan yazar ama duygusal bişey olsun diycemde ne
neyse geçiniz

muratla emre bu bölüm karşı karşıya gelir western filmlerindeki kovboylar gibi
artık duello yaparlar cemre ortada bakışır falan
ama onun gözü emreden başkasını görmüyodu dimi
geçiniz

eren barış
hımmm bu bölüm burak yemeğe gelcek büyük olasılık barış napcak
bide erenin planı ne ama doğru düzgün bişey olsun eren ya da uzunca intikam meleği:D
geçiniz

yaso ve korkut
onlar yorumsuz konuşmuyorum kilit
konuşuyorum değişen bişey yok susma eylemi
böyle giderse yakında taksim meydanının önünde yapcam bu eylemi
tehdit mi bence evet evet tehdit
toplarım milleti basarım seti
bekleyin

bu kadar dı dimi ayh ne çok çift varmış

bideeeeeeeeeeee

ben son bölümlerde ilyas efendi ve sevgulüsünü görmedim
onlar dizide çok güzel bi renk görmek istiyorum nolursa olsun ne şekilde olursa kabulüm

haaa öneri derseniz
sevgulü okulun plajında kumdan düşünen adam heykeli yapsın
ilyas efendide yine okulun plajında donla denize girsin
sıkıştırın işte ya seviyorum onları arka plan olsalar da(ki olmasın:img-polic) razıyım ha hacımm;)

derinmavi_642
03-08-07, 00:05
arkadasım istersen elimiz değmişken tc nopsu adresi kimlik bilgileri her şeyini bulalım coğu kişi kızların soydını dizi sayesinde ögrendi kızın sevgilisinin soyadını nerden bilecekler

e yavuz diyip duruyolar.insan merak ediyo hangi yavuz.öğrendikleri yerde soyadıda yazıyodur heralde.

ozlem_1905
03-08-07, 00:20
burdayımm
özlem yuhunuz kızım napıyon özel hayata dadanmışın
ayh yorumunu okurken şok geçirdim kendimi canlı canlı izliyorum sandım noluyoruz
(bikere yasoda ayrılmış canımmmmmm)

ıhımm
ben diziye dalıyorum şekerim

şimdi
mert bu bölüm gülçinle araları bozuk olunca ona bi şarkı yazıcak bence iki kelimeyi falan yazar ama duygusal bişey olsun diycemde ne
neyse geçiniz

muratla emre bu bölüm karşı karşıya gelir western filmlerindeki kovboylar gibi
artık duello yaparlar cemre ortada bakışır falan
ama onun gözü emreden başkasını görmüyodu dimi
geçiniz

eren barış
hımmm bu bölüm burak yemeğe gelcek büyük olasılık barış napcak
bide erenin planı ne ama doğru düzgün bişey olsun eren ya da uzunca intikam meleği:D
geçiniz

yaso ve korkut
onlar yorumsuz konuşmuyorum kilit
konuşuyorum değişen bişey yok susma eylemi
böyle giderse yakında taksim meydanının önünde yapcam bu eylemi
tehdit mi bence evet evet tehdit
toplarım milleti basarım seti
bekleyin

bu kadar dı dimi ayh ne çok çift varmış

bideeeeeeeeeeee

ben son bölümlerde ilyas efendi ve sevgulüsünü görmedim
onlar dizide çok güzel bi renk görmek istiyorum nolursa olsun ne şekilde olursa kabulüm

haaa öneri derseniz
sevgulü okulun plajında kumdan düşünen adam heykeli yapsın
ilyas efendide yine okulun plajında donla denize girsin
sıkıştırın işte ya seviyorum onları arka plan olsalar da(ki olmasın:img-polic) razıyım ha hacımm;)

haha yağmur abla valla hepinizi magazinde izlettiririm bn böleim iştee vallahi bilaahiii!!!!demek eylemmiş ha bende diorum bu kız nie konuşmuo yoshy ve korkut hakıınnda hangi dağda kurt öldün yalnız yağmur ablanın korkuttan(PARDON YUSUFTAN:img-blush)bahsetmemesine şaşmadım da deil yanii!!

yasecey
03-08-07, 00:32
haha yağmur abla valla hepinizi magazinde izlettiririm bn böleim iştee vallahi bilaahiii!!!!demek eylemmiş ha bende diorum bu kız nie konuşmuo yoshy ve korkut hakıınnda hangi dağda kurt öldün yalnız yağmur ablanın korkuttan(PARDON YUSUFTAN:img-blush)bahsetmemesine şaşmadım da deil yanii!!

aahh ah bana korkut deme ya yusuf de ama korkut deme ben zaten korkuta bayılıyorum
ama nerde o eski günler olduk şimdi galiba:icon_whis

ya yeter ya nolur ya yalvarıyım mı kavuşturun bakın sizin yüzünüzden hasta olcam
tamam kavuşturmayın ama artık korkutumuzu itip kakmasınlar sevsinler laf etmesinler
off o insanoğlu benim yanımda olcak başıma tacederim be
kıymetini bilmiyolar korkutun off:img-polic

neyse yasemin seni sevmesem
neymiş kimmiş bu defter nerde oturuyo bul de gidip bulup dövelim H1 ciler olarak yeterki evet de korkuta artık
biliyorum daha en az 15-20 bölüm sürer sabır sabır ya sabır:):)

bide bu hafta dizi yok demi ben yeni uyanıyorum ya
bizim derdimiz büyük:sad53:

koymamışlarmı cumartesiye yayın akışında tekrar bilemi yok ya

busdem_GS
03-08-07, 10:06
nette fragman yok... tvde göremiorum... özetide bulamadım çıldırmaya az kaldı...

gülçinkopat
03-08-07, 10:21
nette fragman yok... tvde göremiorum... özetide bulamadım çıldırmaya az kaldı...

cnm bu hafta dizimiz yok ya maç var o yüzden hiç bişi yok olsa ne gzl şimdi sesli fragman çıkmıştı:img-cray::img-cray::img-cray::sad53:

YoShYÖzGe
03-08-07, 10:55
Hepsi 1'i çoook özledimmmm:sad53:
Çarşambayı bekliyorum:sad53:
Olsaydı şu an bu bölümle ilgili yorum yapıyorduk fragmana göre:sad53:

darkrocker
03-08-07, 11:11
ya arkadaşlar bnm aklıma bişi geldi.hani emre cemre'ye hayatta en çok sevdiği kişiyi tanıştırcaktı ya bu sakın murat olmasın...:icon_sorr(eh bir ihtimal dimi murat cemrelerin plajda olduğunu bilmiyodu)

derinmavi_642
03-08-07, 11:15
ya arkadaşlar bnm aklıma bişi geldi.hani emre cemre'ye hayatta en çok sevdiği kişiyi tanıştırcaktı ya bu sakın murat olmasın...:icon_sorr(eh bir ihtimal dimi murat cemrelerin plajda olduğunu bilmiyodu)

sen emre ve cemreyi göremedin ya heralde biraz kafanı sıyırttırdı.(yanlış anlama sakın)emre muratı nerden tanısın.hem muratı tanısaydı cemreylede çok önceden tanışmış oldu.

YoShYÖzGe
03-08-07, 11:58
Bence annesiyle tanıştıracak:img-wink:
Ben Emre'nin hayatta en çok sevdiği kişi sandım:img-wink:

darkrocker
03-08-07, 12:06
Bence annesiyle tanıştıracak:img-wink:
Ben Emre'nin hayatta en çok sevdiği kişi sandım:img-wink:

annesiyle değilde babasıyla tanıştırabilir çünkü şu zamana kadar hep babasından bahsetti...

ohanges
03-08-07, 12:09
bole amerikadaki kız kardeş olayı olabilir
yada kuzen falan

artist_kiz
03-08-07, 12:35
bencede kardeşidir babasından çok söz etti ama babası oldunu zannetmiomm belkide aileden fln ddiiildir yani baba anne gibi gördüğü kişiler wardır kardeşi gibi gördüğü kişiler wardır onlardırr ayy merak ettim şimdii..ama bu hafta dizi yine yoq yine yoq yine yoqqqq:(

derinmavi_642
03-08-07, 12:36
emre tek çocuk diilmiydi yaw.yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.ama kızkardeş olmaz heralde.büyük ihtimal babasıyl tanıştırcak ama belki annesi öldüyse onun kabrinede götürebilir.

darkrocker
03-08-07, 12:56
emre tek çocuk diilmiydi yaw.yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.ama kızkardeş olmaz heralde.büyük ihtimal babasıyl tanıştırcak ama belki annesi öldüyse onun kabrinede götürebilir.

emre'nin annesi ölmedi ki sadece başkasıyla evlendi.e dediğin gibi emre tek çocuk geriye bi tek seçenek kalıyo babası!!!

derinmavi_642
03-08-07, 12:59
emre'nin annesi ölmedi ki sadece başkasıyla evlendi.e dediğin gibi emre tek çocuk geriye bi tek seçenek kalıyo babası!!!

bilmiyodum emerenin annesinin başka biriyle evlendiğini.bence kesin babasıyla tanıştırcak.hem babasına öok önem veriyodu gördüğüm kadarıyla.

burchincik
03-08-07, 13:36
bencede babasıdır...ilk duyduğumdan beri tahminim oda..muratla karşılınca cemrenin aklı karışmasa keşke ama kesin bişeyler olacak...üff yok yere kız bunalıma girecek olan emreye olacak nerden çıktı bu murat ya.....:icon_sorr

ozlem_1905
03-08-07, 13:39
bencede babasıdır...ilk duyduğumdan beri tahminim oda..muratla karşılınca cemrenin aklı karışmasa keşke ama kesin bişeyler olacak...üff yok yere kız bunalıma girecek olan emreye olacak nerden çıktı bu murat ya.....:icon_sorr

nerden olcak annesinin karnındannn :img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hyste bencede cemreyi kayınpederiyle tanıştırır gibime gelio:img-wink:(emrenin babasıııı)

KübraYasemin
03-08-07, 15:47
arkadaşlar sanıram bu hafta maç varmış herhalde hepsi 1 bu hafat yokmuş.
1 hafat daha ooohhhoooo.
gecemz bu 1 hafat yaaa. macıda pazara alacak günü buldular ama ya....

derinmavi_642
03-08-07, 15:53
arkadaşlar sanıram bu hafta maç varmış herhalde hepsi 1 bu hafat yokmuş.
1 hafat daha ooohhhoooo.
gecemz bu 1 hafat yaaa. macıda pazara alacak günü buldular ama ya....

evet canım öyle olcak.bizde ona üzülüyoruz zaten.mailler falan attık ama işe yaramadı.
iyi alıştılar iki haftada bir vermeye.inşallah 12. bölümden sonrada iki hafta beklemeyiz.

balzac
03-08-07, 17:06
8 gün kaldı :img-cray:
asker gibi gün sayıyoruz
show tv ye sinir oluyorum:icon_twis
hep böyle olacaksa hepsi 1 in gününün değişmesi gerek:img-yes:
zaten yakında futbol ligi başlar hepsi 1 in saatinde maraton yayınlanıyor normalde
mecbur günü değişecek:img-yes:

yasecey
03-08-07, 17:28
haha şafak 8 yani
off of ben korkutsuz nasıl dayanıyorum bakıyorum kendime şaşıyorum neyse:)

ee kimsecikler yok mu burda yaw
ayıp ama aaaa

ya barış orda attı tepsiyi gitti
nolcak artık çalışmıycak mı yaa
o aleve kızdı zavallı bıraktı ya üç kuruş para kazanacaktı:icon_sorr

alevde ne biçim bi insanevladı kötülük yapcam diye takip etmeler
kızların çalıştığı stüdyoyu tuttu ya o stüdyonun koridorlarında çok sesler yükselir bu albüm işleri bitene kadar:img-yes:

bide kasedi çıksın alevin elinde patlasın o zaman görürüz:hıh:hıh

miracle girl
03-08-07, 17:31
Yok cnm Barış çalışır orda..
Ama nası attı tepkisi frizbi gibi:) Yazık be Barışıma. Of o cadı Alev yaa.. Erende hemen inandıı. Barış hiç bişi diyemedi yaa... Acaba napcak Erencim...

Patlasın Yağmurcum patlasın:) Sivilce gibi patlasın yüzünde:D:D

balzac
03-08-07, 17:41
haha şafak 8 yani
off of ben korkutsuz nasıl dayanıyorum bakıyorum kendime şaşıyorum neyse:)

ee kimsecikler yok mu burda yaw
ayıp ama aaaa

ya barış orda attı tepsiyi gitti
nolcak artık çalışmıycak mı yaa
o aleve kızdı zavallı bıraktı ya üç kuruş para kazanacaktı:icon_sorr

alevde ne biçim bi insanevladı kötülük yapcam diye takip etmeler
kızların çalıştığı stüdyoyu tuttu ya o stüdyonun koridorlarında çok sesler yükselir bu albüm işleri bitene kadar:img-yes:

bide kasedi çıksın alevin elinde patlasın o zaman görürüz:hıh:hıh

alev kötülükte şu reklamdaki kötüyüm ben kötüyüm diyen mikroba bile tur bindirir :icon_evil:icon_evil
işi gücü barış ve alevin deyişiyle daltonlar:P
inşallah kasedi 3 tane satar o da esra arzu bi de kendi alır:img-yes:
zaten barış&eren ikilisinin ilişkisini yine bozdu:icon_twis:icon_twis:icon_twis

yasecey
03-08-07, 17:48
alev kötülükte şu reklamdaki kötüyüm ben kötüyüm diyen mikroba bile tur bindirir :icon_evil:icon_evil
işi gücü barış ve alevin deyişiyle daltonlar:P
inşallah kasedi 3 tane satar o da esra arzu bi de kendi alır:img-yes:
zaten barış&eren ikilisinin ilişkisini yine bozdu:icon_twis:icon_twis:icon_twis

bitanede ben alcam
bizim evden canlı yayın yapcam dışarıya top oynayan bağırıp çağıran çocuklar sesi duyup sıvışsın anam ne bağrıyolar yaww

tam düzeldi araları güzel güzelde konuşuyolar derken yine bozuldu erenle barışın arası
barışı tınlamamda eren üzülüyo onun hatrı var
ahh alev yakalarız bi yerde:img-polic

muratla emrenin bu bölüm kapışmasını izliycez aksiyon:icon_whis
mertle gülçinde barışır inşallah bi özürle
o kadar:):):)

esra2
03-08-07, 19:31
yoo herzaman carsamba aksami cikiodu.. hadi bakalim... ozete persembe gunu geliyordu bildigim kadariyla... off ya simdiden ozledim diziyi..

dnsm
03-08-07, 20:50
meraba arkadaşlar ben simge hepsi biri severek izliyorum hatta en sevdiğim dizi cemi önceden tanıyodum diziyi izlememe açıkcası o etken oldu favori çiftimde emre ve cemre zaten beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

altıparmak
04-08-07, 11:03
ShowTVde ekrana gelen Hepsi1 dizisi mükemmel.Yaz aşklarını duyguları ve enönemlisi de kardeşliği arkadaşlığı bu kadar güzel anlattıkları için onlara bayılıyorum.Bu arada uzat elini isimli şarkılarına klip çekmelerini istiyorum.ayrıca hepsi kızlarının ekranda daha çok görünmesini istiyorum.
Arkadaşlar bu yazıyı milliyet gaetesinin tv ekine bir arkadaşımız yazmış.ben çok içten ve samimi bulduğum için sizlerle paylaşmak istedim.bu arada arkadaşın yazmış olduklarınada aynen katılıyorum.adeta benim duygularıma tercümanlık etmiş.:img-yes:

_KeNNy_
04-08-07, 11:38
özgecım adım cemre...takmamaya çalışıyorum dediğin gibi.herkes takma dıo hatta kafana takcaksan toka tak diye espri yapanlar bıle war ama sanırım ben de alıstım artık pek sallamıyorum
şeker evt benım gıbı cok kısı war haklısn canm senn işin de zor daha bir hafta beklicen onları gormek ıcın

bu gn gazetede mustafa ceceli ile ilgili bir yazı wardı gercekten bır aranjörmüs o ben oyuncu sanmıstım hatta hepsinn kac yıl gectı aradanla tempo sarkılarının aranjesini yapmıs....:img-yes:

gülll
04-08-07, 12:54
merhaba arkadaşlarr:):) yaa diziye çok var hala değil mii?? ya 2 haftada bir yayınlayıp bizii üzüyo ya bu kanal ne diyim artık ağlayacam yaaaa:img-cray::img-cray:...nese son 8 gün oooffff yaaa dayannnnınn arkadaşlayyyyy:icon_sorr
ya bu arada aile imzasında bende vayımmm :happy0064:happy0064 beni unutmayınnnnn:):):):img-pilot:img-pilot....

bu arada kimse her diziyi beğenmek zorunda değil ama beğenmediği bir dizi hakkında kimse yorum yapmamalı yoksa herkes yapar ve bu doğru olmaz...burada hepsi 1 hayranı bir sürü kişi var en başta diziye emeğini veren herkese veee bize saygısızlık olur bu....ve son olarak Hepsi 1 gerçekten kaliteli bir dizi....

ceyda deniz
04-08-07, 13:00
ben buraya ilk defa yazıyorum. bu diziyi severek izliyorum.hem güzel bir dizi olduğu için hemde hepsi grubunu sevdiğim için çok hoşuma gidiyor benim çok eğlenceli bir dizi pazar günlerine renk katıyor bence.
eleştirilere gelince bazı kişiler bunu hep yapıyor sevmedikleri dizilerin forumlarına girip rahatsız edici şeyler yazıyorlar bunlar genelde aynı kişiler oldukları için biz alıştık takmayın kafanıza boşverin yazar yazar tartışacak kimse bulamayınca sıkılıp giderler

hüsnanur
04-08-07, 13:47
ya ben grup hepsini cok sebiyorum ama nedense diziyi hic begenmiyorum
sadece erenle yasemin güzel rol yapiyo öteki kizlar hic yapamiyo
ve kalitesis dizi bence
sadece arada ereni görmek icin bakiyorum ben diziye
yani kisacasi dizi hiiiic hosuma gitmiyor :icon_sorr

derinmavi_642
04-08-07, 14:34
ve kalitesis dizi bence

bende eren için seyretmeye başlamıştım sonradan hoşuma gitti.

off daha çok var yeni bölüme.bende bekleye bekleye sabır taşına döndüm.bi gün o sabır taşçak hem arka sokakların senaristinin hemde hepsi 1'in senaristinin evini basçam ama ne zaman çok merak ediyorum.

_KeNNy_
04-08-07, 14:50
ve kalitesis dizi bence

ben de cemre için izlemiştim daha doğrusu adı cemre olduğu için dikkatimi çekmişti daha önce kendi adaımı tv de hiç duymamıştşm izliim dedim ama hoşuma gitti hepsinn parçalarını da sonradan dinlemeye başladım
tek sorunu kızların çok iyi ve şirin gösterilmek istenmesı bence onun dısında guzel bır dıızı kanımca:):)

bi de emre muratı tenhada kıstırsa,yoshy korkut bırlesse tam süper olucak :img-yes::icon_whis

esra2
04-08-07, 17:37
slmm.. ya hicbi haber yokmu dizi hakkinda, boyle gunler gecmiyecek sonra... bende diziyi rasgele izledim ve cok hosuma gitti, emreyide gorunce iyice bagalandim ben bu diziye

yasecey
04-08-07, 18:43
özet gelseydi konuşurduk bişeyler:icon_sorr
bu bölümdür diye heyecanlanıp konuştuğumuz sonra o bölüm görmeyince sinirlenip coştuğumuz diğer haftayı beklediğimiz şu sessiz fragmanlara bile razıdır bu bünye
yapmayın yaww

şimdi böyle olusa kızların kasedi bizim takvime göre anca ekimde çıkar:D
noldu fethi beyaz ceketli fethi sözleşmeyi iyi oku canım:)

ve yine benim takvimime göre yasoyla korkinin barışması için iki hafta fazladan bekliycez :img-cray::img-cray:
muratla emrede artık birbirini yer bu arada bol aksiyon

cpa
04-08-07, 18:44
slmm.. ya hicbi haber yokmu dizi hakkinda, boyle gunler gecmiyecek sonra... bende diziyi rasgele izledim ve cok hosuma gitti, emreyide gorunce iyice bagalandim ben bu diziye

ona bağlanmamak elde mi aşkım ya :img-in_looff off normalde yarın akşam dizimiz olcaktı özet sesli-sessiz fragman hepsi çıkmış olcaktı ama şimdii:sad53::sad53::sad53:

derinmavi_642
04-08-07, 19:05
özetle fragman erken çıkar heralde bu hafta.salı günü görürüz inşallah fragmanı.özette artık ne zaman gelir acaba.:icon_whis
bi haftayı atlattık buda bişeydir canım.nasıl olsa izliycez.zamana bırakın.
kliplerde falan hep ben ereni seviyom falan diyodum ama gördüğüm nerdeyse herkes şu kızıl saçlı olanı seviyom diyodu.yani yasemin.ama en başından beri eren benim için ayrı.:img-in_lo

yaseminlede korkut bi birleşsin.sinirlenmeye başladım artık yaw.imkansız olucaksa ne diye milletin aklına yasemin korkut ilişkisini sokuyonuz.acaip gıcık oldum ben bu senariste.
erenle barış için bişey diyemiycem.alıştım ben onların imkansız aşkını izlemeye.:icon_sorr:icon_sorr:img-cray::img-cray::img-cray::icon_sad:ama barışsalar keşke.:icon_sorr

-şEkEr-
04-08-07, 22:16
malesef ne yazık ki bir pazar gününe daha girdik hepsi 1 siz bir pazar gününe neyseki şu andan itibaren 7 güncük kaldı
sbaır arkadaşlar sabır
inşallah fragman biarzcık erken çıkarda bizde biraz moral toplarız inşallahhh

-şEkEr-
04-08-07, 22:23
inşallah bu uzun hafta çabuk geçer
bu arada bence taş ne cemrenin nede emrenin başına düşücek açıkça ortada

_KeNNy_
04-08-07, 22:23
şkercim inş. erkn cıkar fro:)
of ne sıkıcı bı gn halbukı yarn hepsi 1 olablırdı :(
acaba cemre emrenn kendısıne yazdıı mektptakı sozlerı ne zamn sarkı sozu yapıcak ve murata nedenını sorma sarkısını yazıcak mı ???
korkutta baaya acıldı artık cok bellı edıo sınyaller verıo hatta yoshye zaten cok deıstı o dıznn ılk bolmlerındekı ımajı fln de kalmadı :)

-şEkEr-
04-08-07, 22:29
şkercim inş. erkn cıkar fro:)
of ne sıkıcı bı gn halbukı yarn hepsi 1 olablırdı :(
acaba cemre emrenn kendısıne yazdıı mektptakı sozlerı ne zamn sarkı sozu yapıcak ve murata nedenını sorma sarkısını yazıcak mı ???
korkutta baaya acıldı artık cok bellı edıo sınyaller verıo hatta yoshye zaten cok deıstı o dıznn ılk bolmlerındekı ımajı fln de kalmadı :)

inşallah
ya bence korkut ilk bölümdkei gibi sakalsız yan tağranmış saçlarına dönsün
ya bakalım gülçin mert cephesinde ne olucak
inşallah gülçin onu affeder

*Rüya*
05-08-07, 01:23
Tamamen unutulmadan bende birseyler yazim :)
diycem amaaa..
özetde yok neyden bahsedicegimi bilmiyorum :(

Bence Cemre artik Murat'i görmeli!!
çok uzamasin bu konu..Zaten gerçekten tüm kalbiyle Emreyi seviyorsa hiç etkilenmez :img-wink:

cpa
05-08-07, 10:31
1 hafta kaldı:sad53:
Nasıl bekleyeceğimi bilemiyorum:sad53:
Çok özledim gerçekten:sad53:

Tamamen unutulmadan bende birseyler yazim :)
diycem amaaa..
özetde yok neyden bahsedicegimi bilmiyorum :(

Bence Cemre artik Murat'i görmeli!!
çok uzamasin bu konu..Zaten gerçekten tüm kalbiyle Emreyi seviyorsa hiç etkilenmez :img-wink:

ikinizede katılıorum
1.dizi burnumda tütüyo özellikle cem
2.bencede artık karşılaşmalı we emre ile murat kapışmalıı

gülçinkopat
05-08-07, 10:36
ooff of bekle bekle cnm sıkılıyo ya inş. haftayada bişi çıkmaz çünkü reklamlarda futbol başlıyo dio ya yani başlıyo ve devam edecek ay inş. bişey çıkmaz şom ağızlılıkta yapmak istemiom ama yani neyse yaf üüff:sad53::sad53:

derinmavi_642
05-08-07, 12:46
o sahneyi şimdi bi daha izledim.ağlamamak için kendimi zor tuttum.beni tanıyanlar hangi sahneden bahsettiğimi biliyodur heralde.alevin herşeyin içine ..... sahne.off off çok dertliyim.

musti_bg
05-08-07, 13:02
slm arkadaslar nezamandan beri uramiyodum
yeni baslik acilmis hayirli ugurlu olsun (biraz gec oldu AMA)

ben hepsi 1 kacirdim ama simdi ozetini izledim ayy o cadi alev herseyi mahf etmis yaa ayy cok sinir oldum ona simdi:icon_evil:icon_evil

ayy erenin de barisa yapica oyunu merak ediyom.

ayy reklamlar bitti hadi ben cikiyom baybyebye

gorusmek uzere

musti_bg
05-08-07, 13:05
ayy cok heyecanli bitti acaba emre murati gordumu

haa arkadaslar sormaya unuttum b hafta hepsi 1 olacak mi hic fragmanini falan gormedim de

cpa
05-08-07, 13:10
yok masalef :sad53::sad53:ya ben ağlamıyımda:sad53::sad53: kimler ağalasın:sad53::sad53: ya offoff gerçekten şhok heycanlı bitti we 2 hafta beklenmeyecek tipte bitti....:icon_sorr

hepsi_bir
05-08-07, 13:58
yok masalef :sad53::sad53:ya ben ağlamıyımda:sad53::sad53: kimler ağalasın:sad53::sad53: ya offoff gerçekten şhok heycanlı bitti we 2 hafta beklenmeyecek tipte bitti....:icon_sorr
ewt cnm sana kesinlikle katılıorum nsıl bklicez yaa

ya arkiler sizce eren nasıl bi oyun oynucek bi fikri olan var mı

Gülçinist
05-08-07, 19:13
arkadaşlar herkese merhaba duyduuma göre hepsi 1 bitiomuymuş neymiş nler oluor yha biribna anlatsnn lütfnn çok kötü snirm bozuk

*Rüya*
05-08-07, 19:26
arkadaşlar herkese merhaba duyduuma göre hepsi 1 bitiomuymuş neymiş nler oluor yha biribna anlatsnn lütfnn çok kötü snirm bozuk

Yok yaw niye bitsinki?
Kim söyledi onuu?
Dizimizin ratingleri gayet iyi masallah :img-yes:

byn_şaşmaz
05-08-07, 19:41
show tv hep bu yüzden kaybediyor sürekli nedenlerden dolayı dizi olmuyor :)
madem sürekli bir nedenden dolayı olmayacak en iyisi günü değişsin :(

cpa
05-08-07, 19:46

ya ne bitmesi ya kim bitirio saçmalamasınlarr

off off şimdi diziyi islioduk yaa

gülçinkopat
05-08-07, 22:51
candan ötede vardı maçlar yüzünden bitirildi dizi inş hepsi 1 in saonu böle olmaz

yok cnm bitirmezler hepsi 1 i böle valla bu sefer dalarım showa yok cnm bu kadar reytingli dizi kaldırmazlar herhalde yok yaf allah korusun

emoş112
05-08-07, 23:25
ya hepinize katılıyorum arkadaşlar zaten pazar günü de bişey olmuyo izliycek bende ne güzel hepsi 1 var diye seviniyodum bi baktım maç var bi hafta seçim bi hafta maç valla gününü değiştirsinler yoksa heba olacak güzelim dizi:sad53:

*Rüya*
06-08-07, 00:53
Vallah Show Türkte bu aksam maç yoktuuu..
Mlsf dizimizde yoktu :( Onun yerine ''eskiya'' filmini koymuslar..benim isime geldi açikcasi çünkü çok sevdigim bir film..
Eskiyadan sonrada cennet mahallesi vardii..Onun yerine dizimizi koyabilirlerdi aslinda :(
Ama show türk bu iste :sad53:

tatli_kizim
06-08-07, 09:35
arkiler..dizimizz bitemez yani..
böle düşünmeyelim..
bi girim..ccok ösledim hepinizi bi yazim derken..
bu yorumlarla karşılaşıyorum..
dizimiz bitemez...
reytingler süper..
1. bile olmuşduk yani..
lütfen yapmayalım böle..
haftaya ben eminim kii oyniyacak dizi..
eğer szin dediğiniz gibi olursa..
Vallahi bi aha Show Tv;ye bile bakmam..
Kaldırsınlar kanalı artık..
cünkı bi daha kimse izlemesss....
eğer süper bir dizi kalkıyorsa...

bu arada hoşşbuldum..:)

TATLİŞŞ
06-08-07, 09:49
Bencee Fragmanı Salı Günü Werirler geçende seçimlerden dolayı öle olmuştu fragmanı erken wermişlerdi yani inşallah çok merak ediyorumm acaba muratı görceklermi =) görcekse noljekk ben yasemini çok özledim yaa ayrıca Dizi bitmez yani inş. bitersede show tvnin internet siteesinde söleriz dizimizi geri werin die =)

sayosh
06-08-07, 09:50
bitmez ya dizi doğru dürüst bi 15 bölüm bile olmadı..sadece maçlar yüzünden...inş.sonu candan öteye benzemez yanii

cpa
06-08-07, 10:12
Bencee Fragmanı Salı Günü Werirler geçende seçimlerden dolayı öle olmuştu fragmanı erken wermişlerdi yani inşallah çok merak ediyorumm acaba muratı görceklermi =) görcekse noljekk ben yasemini çok özledim yaa ayrıca Dizi bitmez yani inş. bitersede show tvnin internet siteesinde söleriz dizimizi geri werin die =)

inş.cnm yarın fragman çıkar ya yoksa mrktan çatlıcam böle yanee...
bncede dizi bitmez ya bitiremezler bu sfer show böle yaparsaa yane yuhhhhh der sizin gibi dalarım bende
bende cemi çok ösledim aşkım benim yaa:img-in_lo

_KeNNy_
06-08-07, 10:58
e bu bolm gorsunler artık muratı gorsnler ağzınn payını wersınler ben de raatlıım herkes de raatlasın onlar da raatlasın :):)
inş. salı gunu gelır fro bıras olsn tatmın olurus:)

cpa
06-08-07, 11:20
e bu bolm gorsunler artık muratı gorsnler ağzınn payını wersınler ben de raatlıım herkes de raatlasın onlar da raatlasın :):)
inş. salı gunu gelır fro bıras olsn tatmın olurus:)

inş.cnm ya inş.ya bence fragmanda emre we murattan bir kawga sahnesi emrenin cemreyi öpme sahnesi mertin gülçini öpme sahnesi barışın erenden af dileme sahnesi yasemin ile korkuta bişi bulamadım maseleff

derinmavi_642
06-08-07, 11:20
bitirmezler yani candan öteyi anlarım pek tutulan bi dizi değildi de H1 hayatta bitmez.:img-yes:biterse zaten doluşur otobüslere gideriz eylem yapmaya.saçmalamasın bu show'da yani.geçen yazdan sonra hiç bi dizisini izlememeye çalışıyodum ama bunu izledim.buda biterse bidaha hiç açmam show'u.keşke kanal d'ye geçse dizi.
dün akşam canım çok sıkıldı.test çözdüm o canımı dahada sıktı.

_KeNNy_
06-08-07, 11:32
cpa keske ole sahneler olsa :)yoshy de artık anlasa kotkuta sanırım uzun zamndır guvendıın tek erkek sendın dese oo bızm forum çoşar heralde:):)
derin ya ben de aynn showu hıc acmam zaten h1 den baska bıse de yok keske kanal d ye gecse show da cok reklam werıolar :(

gülll
06-08-07, 11:57
ya ne kalkması ...kim kaldırıyo dizimiziii yıkarız dünyayıı başlarına...bu diziye bişi yapamazlarrr eylemm yaparım yaa:icon_whis:icon_whis
ayyy dün bende çok sıkıldımm...çok özledim dizimizi yaa:icon_sorr:icon_sorr... biran önce gelse şu pazarrr..... zati tam sahnede bitmişti yaaaaa:icon_sorr
ay yoshy nin yumuşayacağı yokk biz yapalım aralarını onların yoshyi kaçıralımmm süpermenimiz kurtarsın yaaaa:happy0064

_KeNNy_
06-08-07, 12:12
eft ya tam yerınde bıtırdıler zaten bunu ıkıncı kez yapıolar bı kere daa cemre emre sahnesınde bıtırıp ıkı hafta bekletmıslerdı bızı bundan sora bole yapmzlar ıns. belkıde kızlar cok youn olduu ıcın bolumler yetısmıceıı ıcın yavas yavas yayına koyuolardır hano olabılr yanı:)aslında keske bı ddakı bolmde neler olocak dıe bı kısm gosterseler sonnda :)ne guzel olr

cpa
06-08-07, 12:21
ewt ama o smn hecanı kalmıo yanii ama yinede fena olmasdıı.....
arkadaşlar ya ben fragmanı görmek istiom inş.yarın werirler ya

gülçinkopat
06-08-07, 12:21
ay gülçnimi çook özledim artık gelse şu pazar yada ondan önce fro çıksa oof of yeterki göreyim artıkın gülçinimi ya şu mertte bi özür dilemedi inş. dilerde barışırlar oof of çok dertliyem:sad53:

_KeNNy_
06-08-07, 12:26
ay gülçnimi çook özledim artık gelse şu pazar yada ondan önce fro çıksa oof of yeterki göreyim artıkın gülçinimi ya şu mertte bi özür dilemedi inş. dilerde barışırlar oof of çok dertliyem:sad53:

ahh özgecim kader kardeşim ben de aynı senn gıbı dertlıem mert bu bollm dıler ıns. ozuru de sen raatlarsın. ama sımdı emre muratı tenhada hafıfce kıstrsa bıle(burda o ''::'' yazdıında cıkan ıfadeyı yapmak ıstedım :)ama burda yoq malesef) benım derdım bıtmıo kı
acıların cocuu oldum bı anda walla kaşlar da kalktı:):)

ozet ve fronun yollunu gözlüyoruz hadı gelın artık:):icon_whis

YoShYÖzGe
06-08-07, 12:33
Arkadaşlar sessiz fragman genelde çarşamba çıkıyor:img-wink:
Hepsi 1'i çok özledimmm yaa:sad53:
Eğer dün maç olmasaydı şu an yeni bölüm hakkında konuşuyor olacaktık:sad53:

_KeNNy_
06-08-07, 12:42
eft ya ah şu maç :(:S
eskıden son tercıhın reklamlarında ckıodu sessız fragman ama artık erekn cıksın yha cok bekeldık of of

6. bolumn fragmanı pazartesı cıkmıstı bu bolm de bu n cıksa ne gusel olr ozette yarn gelse seslı fro da carsamba cıksa
ahh nerdeee
duyun sesımızı:):):)

_KeNNy_
06-08-07, 12:55
yha o sayılı gun cabk gecer lafını bırı uydurmud bekleyen ınsanların moralını yuksek tutmak ıcın yoqsa bence sayılı gun daa zor gecer jac gn olduunu bılcen sureklı fln fılan

ee nolcak kı acaba bu bolmde barı kayda deer bıseler olsa da değse bekledıımıze gercı cemı gormek değer ıkı hafta beklemeye:):)

e artık bu bolm korkutla yoshy de bıras hareketlensınler

oo hepsi 1 sila yenı part da cıkmıs okumam lazım kesn sprdır:):)hihi;)

derinmavi_642
06-08-07, 13:26
neyse az kaldı zaten.eninde sonunda geçicek bu hafta dimi.
o sayılı gün çabuk geçer lafına bende inanmıyorum.o günü beklerse daha uzun gelir insana.
son gün daha beter olcak.iki hafta geçer ama son iki gün bi türlü geçmek bilmez.yani abimden biliyorum 15 ay askerlik yaptı beş gün bekliyemiyo.
bence çarşamba günü çıkıcak fragman.özette yarın gelir heralde.

birisi belki kızlar çok yoğundur o yüzden fazla bekletiyolardır demiş ama çoktan ileriki bölümler çekilmiştir.bazen fragmanlarda bi sonraki bölümden bi sahne gösteriyolar.geç izlememizin nedeni sadece show'un izleyicilerini düşünmemesi.

YoShYÖzGe
06-08-07, 13:29
Sessiz fragmanın çıkmasına 2 gün kaldı diyebiliriz:img-wink:
Özet ve sesli fragmanın çıkmasına daha çok var:sad53:

CAGKAN_SİMGE
06-08-07, 14:57
yha o sayılı gun cabk gecer lafını bırı uydurmud bekleyen ınsanların moralını yuksek tutmak ıcın yoqsa bence sayılı gun daa zor gecer jac gn olduunu bılcen sureklı fln fılan

ee nolcak kı acaba bu bolmde barı kayda deer bıseler olsa da değse bekledıımıze gercı cemı gormek değer ıkı hafta beklemeye:):)

e artık bu bolm korkutla yoshy de bıras hareketlensınler

oo hepsi 1 sila yenı part da cıkmıs okumam lazım kesn sprdır:):)hihi;)

ayyy cemre sn bni güldürdün yha şu halimle:img-hyste allahta seni güldürsün.tabi senin gülmen için sesli fragmanın yarın çıkması gerekiyor.bu yüzden hiç dilemeye gerek yok:D

CAGKAN_SİMGE
06-08-07, 15:22
ewt önceden belirlenio inş.gs yener tabiii

ya yarın tekrar mı warmış ne gsl bari biraz cemi göriimde öslem gideiim yaa:happy0064:happy0064

eft jnm cemsiz olmuyor ama bu cem avnayimin bi videosunu izledim.mini sandiviç yapıyor.şimdi ilk krem peynir sürüyor.bıçağı yalıyor ıyyyy.sonra zeytin ezmesi sürüyor.bıçağı yalıyor.ıyy bn zeytinden nefret ederim.sonra domates koyuyor salam koyuyor yiyor.iğrençti yha:icon_whis

balzac
06-08-07, 15:49
neyse 6 gün kaldı yine bekleriz dizimizi ama bu son olsun bu maçlar bitmez zaten süper lig başlıyor doğru düzgün bi güne koysunlar da rahat rahat seyredelim

balzac
06-08-07, 15:53
Süper lig maçlarını wermiyolar ki galiba digiturkte oluo

vermiyorlarda maraton adlı 1 program var erman şansal ikilisinin her pazar bi başlıyorlar maç yorumlarına 20 :30 dan gece yarısına kadar o zaman hepsi 1 nolacak mecbur günü değişecek

TATLİŞŞ
06-08-07, 15:54
yhaaaa ne 50 bölümü.çok azzz=( emin misin pki 50 bölüm sürüceğine??? hazalcım valla bn GSliyim.Hep Destek Tam Destek GSme.ama bn hiç takım kavgası yapmayı sevmiyorum.FByide seviyorum.BJKyide.Ama GSliyim...

bu arada yağmur abla cem avnayim ailesi imzası yapıcak bizler için.isimlerini yazdırmak isteyenler bana ö.m atsınlar.listeyi bn topluyorum...

Bende Gsliyim =) Ya 50 Bölüm Sürjeni ben Biliyodum 2 sezon sürjekmişş ama ben en azından bi 80 bölm faln sürmesini beklerdim =) Arkadaşlar Tekrar Hatırlatma Yapıyorum Show Turkte İzleddim yarın Hepsi 1 in tekrarını wericekler show turkte 21.45 yazıyodu ama zaman farkı olduğu içn ben 20.30 dedim KAÇIRMAYIN ÜZÜLÜRSÜNÜZ! aynı magazin programlarındakiler gibi konuştum hehe =)

balzac
06-08-07, 15:59
ayy sadece 50 bolumcukmu ee 11 bolum oldu ztn off az surcekmis yaa neyse herseyin fazlasi zarar derlerr :):):)

her şeyin fazlası zarar
hepsinin fazlası yarar :img-yes:
50 bölüm çok az :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

batuhan_gumus
06-08-07, 16:02
evet arkiler nasilsa 6 gün kaldi az kaldi nese az cik var ama bosverin nasilsa oo günde gelir mac dan sonra hepsi 1 göstermediler herhalde cünkü show turk göstermediler yaww

acemicadi_selim
06-08-07, 16:04
yhaaaa ne 50 bölümü.çok azzz=( emin misin pki 50 bölüm sürüceğine??? hazalcım valla bn GSliyim.Hep Destek Tam Destek GSme.ama bn hiç takım kavgası yapmayı sevmiyorum.FByide seviyorum.BJKyide.Ama GSliyim...

bu arada yağmur abla cem avnayim ailesi imzası yapıcak bizler için.isimlerini yazdırmak isteyenler bana ö.m atsınlar.listeyi bn topluyorum...

evt yaa 50 bolum hakkaten cok az sole 80 bolum filan surse keskeee

bende gs liyimmm takim kavgasinida sewmemm ama gsliyimm :):):)

TATLİŞŞ
06-08-07, 16:30
Arkadaşlar Hepsi 1 i Show Turkte Wericek Yarın Haberiniz Olsun!!! Yani Çanağı Olanlar İzleyebilir =) Genelde Herrkesde War Çank Bende Gsliyim Zatn =) :img-wink:

cpa
06-08-07, 16:49
bencede ama yane erken gibi gelio bana yani daha 12.bölüm oynıcak ama 50.bölüm çok az yane hem kesin mi bu 50 bölüm ?????

olmadı kanald weya star tvyede atalım diziyi kendi kanallarına alsınlarrr

CAGKAN_SİMGE
06-08-07, 17:15
tühh be bi tane fb'li çıktı.neyse takım kavgası çıkmasın.

forum olmasa valla hiç geçmezdi iki hafta.neyse az kaldı yeni bölüme.
çarşamba günü yapışçam televizyon koltuğuna fragmanı görmeden kalkmıcam.inşallah sıkıcı bişeyler olmaz.

yha jnm çarşamba günü ne güzel son tercih oluyordu.onu hem severek izliyordum hemde reklam arasında fragmanı görüyordum.ama son tercih cumartesiye alındı.yarın sıkılarak bekliycem ama hepsi birime değer...

derinmavi_642
06-08-07, 17:21
yha jnm çarşamba günü ne güzel son tercih oluyordu.onu hem severek izliyordum hemde reklam arasında fragmanı görüyordum.ama son tercih cumartesiye alındı.yarın sıkılarak bekliycem ama hepsi birime değer...

harbi ya son tercih olsa sıkılmadan beklerdim fragmanı ama..gündüzde beklerim ben.bi kere türk filmi çıkmıştı inşallah yine türk filmi olmaz.

özet bari gelseydi ya.off şu show ne kadar gıcık bi kanal ya.

Kesin ÇArşamba Günümü Çıkacak ???

yok yani tahminen çarşamba günü çıkar fragman diye tahmin ediyidik.

TATLİŞŞ
06-08-07, 17:30
özet bari gelseydi ya.off şu show ne kadar gıcık bi kanal ya.

Aynen Ya Biz Kanal d ye alalımm hepsiyi ya benm düşndüğüm gibi düşünenelr warsa söylesin yani show tvnin internet sitesinde söyleyebiliriz isterseniz?

TATLİŞŞ
06-08-07, 17:45
hyr yani diziyi ertelemesinlerr we fragmanları erken wersinler die bide 50 bölüm sürmesin senaryoyu yazanlara sölesinlerr banane ya ben yaseminimi görmek istiom =)

ohanges
06-08-07, 17:56
baya oldu buraya uğramaylı avatar imza yaparak özlem gideriyom
ya ben baya önce ilk bölümlerde atmıştım
yayınlasınlar die gecen hafta herkes attı
evet genelde çarşamba çıkar(nedense ben anca cumartesi görürüm)
özet cuma çıkıyo

cpa
06-08-07, 18:02
ewt özet cuma çıkıo ya inş.yarın fragman çıkar ya çok şeymi istiozz yaa off off ama içimdeki ses fragman çaramba çıkçak dioo ama içimdeki ses daha önce yalan sölemişti:D

balzac
06-08-07, 18:08
Aynen Ya Biz Kanal d ye alalımm hepsiyi ya benm düşndüğüm gibi düşünenelr warsa söylesin yani show tvnin internet sitesinde söyleyebiliriz isterseniz?

hepsi 1 show tv ye her pazar 1 . lik kazandırıyor böyle 1 diziyi başka bir kanala kaptırmaz ama diziye de doğru dürüst sahip çıkmıyor maç olacağı zaman başka 1 güne koyabilirler diziyi :img-yes:

cpa
06-08-07, 18:23
bence önem wermiolar ya o yüzden başka kanal werebilirler yanee hem seyircilerini mutlu ederlerr yane bence yanlış mı düşünüomm

derinmavi_642
06-08-07, 18:29
bence önem wermiolar ya o yüzden başka kanal werebilirler yanee hem seyircilerini mutlu ederlerr yane bence yanlış mı düşünüomm

doğru düşünüyon cnm.show'da kalmaya devam ederse zaten ömrü en fazla 30 bölüm diye tahmin ediyorum ben.tabi allah korusun bitmesin yani.

burası neden bu kadar sessiz ya.canım acaip sıkılıyo.

TATLİŞŞ
06-08-07, 20:12
Kesinn 2 Sezon Sürjek Ama çok izlendiği için we istek olursa çoğaltabilirler yane ama hepsiye bağlı bişey onların zamanına bağlı ben geldim millet hadii alemlere akalım =)

nuro
06-08-07, 20:39
dizinin başka kanala verilmesini konuşuyosunuz galiba aslında olabilir önem vermiyolar diziye hiç fragmanını görmedim hepsi1 başlayalıdan beri
tabi veriyolardır fragman ama ben görmedim :img-pilot
hepsi 1 uzun sürmeli hem reytingler iyi hem de güzel :img-wink:

turk_boy17
06-08-07, 20:44
“Birimiz hepimiz... hepimizin kafası karışık!”

Geceyi plajda Emre’yle geçiren Cemre, inanılmaz mutludur. Murat ise, Cemre’ye yaklaşabilmek için doğru zamanı beklemekte ve yardım aramaktadır. Mert’le konuşan Murat, aradığı desteği bir türlü bulamaz, ve son çare olarak olabilecek en yanlış kişiden, Alev’den yardım ister...

Kızlar, bir yandan albüm hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer yandan Eren’in ilgisini Burak’ın üzerine çekmek için çaba sarf etmektedir. Eren, Burak’ın geldiği akşam yemeğinde her zamanki sağlıklı yemekleriyle kızlara büyük bir sürpriz yapar, ama asıl sürprizi Burak yapacaktır!

Korkut, Yasemin’in dikkatini yönetmenlik denemeleriyle de çekemeyince, yavaş yavaş kırılmaya başlar. Yasemin’in kendisini önemsemediğini fark eden Korkut, ilk defa duygularını belli eder ve ‘her şeyi değiştirme’ kararı alır! Yasemin’in Korkut’a karşı kayıtsız kalmasına dayanamayan kızlar, Yasemin’i bağlayarak konuştururlar: Yasemin’in sırrı sonunda ortaya çıkar!..

Bu arada Emre, Cemre’yi babasıyla tanıştırır... Her ikisi de bu tanışmadan, oldukça etkilenmiş gözükmektedir. Daha sonra, Emre’nin babası Cemre’yi arar ve özel olarak görüşmek istediğini söyler! Cemre şaşkındır!

Gülçin ve Mert, ilişkiye çok hızlı girmişlerdir, bir yandan birbirlerine olan sevgileri büyürken, diğer yandan Mert’in önüne geçemediği maçoluğu yüzünden zor günler yaşarlar. Sıkı bir maço çıkan Mert, diğerlerini de doldurmaya devam eder. Emre ve Korkut’un telkiniyle Gülçin’den tam özür dileyecekken, Burak’ın plaja gelmesiyle, kıskançlık damarları yeniden kabarır.

Barış, son numarasının da ortaya çıkmasıyla sarsılır ve okulu bırakma kararı alır. Çok üzülen Barış, aradığı desteği en beklemediği kişiden görecektir!

Sıra, Zeynep’in ödevinin en önemli aşamasına, kendi deyimiyle, “kolleksiyonunun en nadide parçasına” gelmiştir; yani Korkut’a... Ne var ki, Korkut’un babasının beklenmedik sürprizi, Korkut başta olmak üzere herkes için zor günlerin başlangıcı olacaktır!

Çaresizlikten Alev’in yalanlarına kanan Murat, sonunda cesaretini toplar ve en olmadık anda Cemre’nin karşısına çıkar...

İYİ SEYİRLER

CAGKAN_SİMGE
06-08-07, 20:48

Geceyi plajda Emre’yle geçiren Cemre, inanılmaz mutludur. Murat ise, Cemre’ye yaklaşabilmek için doğru zamanı beklemekte ve yardım aramaktadır. Mert’le konuşan Murat, aradığı desteği bir türlü bulamaz, ve son çare olarak olabilecek en yanlış kişiden, Alev’den yardım ister...

Kızlar, bir yandan albüm hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer yandan Eren’in ilgisini Burak’ın üzerine çekmek için çaba sarf etmektedir. Eren, Burak’ın geldiği akşam yemeğinde her zamanki sağlıklı yemekleriyle kızlara büyük bir sürpriz yapar, ama asıl sürprizi Burak yapacaktır!

Korkut, Yasemin’in dikkatini yönetmenlik denemeleriyle de çekemeyince, yavaş yavaş kırılmaya başlar. Yasemin’in kendisini önemsemediğini fark eden Korkut, ilk defa duygularını belli eder ve ‘her şeyi değiştirme’ kararı alır! Yasemin’in Korkut’a karşı kayıtsız kalmasına dayanamayan kızlar, Yasemin’i bağlayarak konuştururlar: Yasemin’in sırrı sonunda ortaya çıkar!..

Bu arada Emre, Cemre’yi babasıyla tanıştırır... Her ikisi de bu tanışmadan, oldukça etkilenmiş gözükmektedir. Daha sonra, Emre’nin babası Cemre’yi arar ve özel olarak görüşmek istediğini söyler! Cemre şaşkındır!

Gülçin ve Mert, ilişkiye çok hızlı girmişlerdir, bir yandan birbirlerine olan sevgileri büyürken, diğer yandan Mert’in önüne geçemediği maçoluğu yüzünden zor günler yaşarlar. Sıkı bir maço çıkan Mert, diğerlerini de doldurmaya devam eder. Emre ve Korkut’un telkiniyle Gülçin’den tam özür dileyecekken, Burak’ın plaja gelmesiyle, kıskançlık damarları yeniden kabarır.

Barış, son numarasının da ortaya çıkmasıyla sarsılır ve okulu bırakma kararı alır. Çok üzülen Barış, aradığı desteği en beklemediği kişiden görecektir!

Sıra, Zeynep’in ödevinin en önemli aşamasına, kendi deyimiyle, “kolleksiyonunun en nadide parçasına” gelmiştir; yani Korkut’a... Ne var ki, Korkut’un babasının beklenmedik sürprizi, Korkut başta olmak üzere herkes için zor günlerin başlangıcı olacaktır!

Çaresizlikten Alev’in yalanlarına kanan Murat, sonunda cesaretini toplar ve en olmadık anda Cemre’nin karşısına çıkar...

İYİ SEYİRLER
ayyy inanmıyorummmm yaseminin sırrı ortaya çıkıyormuş.murat cemrenin karşısına çıkıcakmış.süper bi bölüm bizleri bekliyor...

nuro
06-08-07, 20:51
ayy çok teşekkürler turk_boy17 özet için çok güzel bi bölüm olucak sorunlu sorunsuz :D
ama daha pazara çok varr :img-cray:

yasecey
06-08-07, 20:54
vay vay vayyyy
ne özetmiş mübarek oku oku bitmedi
ilk defa böyle uzun özet geldi be
dizi iki haftada bir olduğu için artık alın size bu yeter iki hafta demek istiyolar herhalde:):)
ekleyen arkadaşa teşekkür

ve sonunda yasemin:img-polic
muratın alevle iş birliği yapacağını o insanevladını 10. bölüm fragmanında gördüğümde anlamıştım:img-yes:
erenin sağlıklı yemekleri aslanım sarım benim napcan bakalım
barış okulu bırakıyo yok bişey çıkmaz ondan
başka mert yine kıskanıyo ama en nefret edilesi şey artık ya yeter
korkutum:img-in_lo canım benim ya nadidedir o

neyse benden bu kadar iyi yorumlar herkese
artık doluşun konuşun bunları boş durmayın:):):)

TATLİŞŞ
06-08-07, 20:56
turk_boy17 allah raz olsun walla sen olmasaydınn özetsiz kalcaktık =) benden sna rep hak ettin doğrusu
oooollllleeeeyyyy beklediğim an geldii yasemin sırrını açıklıyooo :img-yes::img-yes: fragman çıksaaa tam süper olcakk

acemicadi_selim
06-08-07, 20:59
off ozet gelmis ilk defa bu kadar erken geldi hem erken geldi hem uzun

sonunda yoshy nin sirrini ogrencezz :happy0064

korkut degisiomuss way wayy wayy

cemre emre nin babasiyla tanisio tahmin etmistim ztnn:)

mertin kiskancliklari da yani ...heyy yandi sari ciyann erenin yemeklerindenn

uff murat alevle is birligi yapio belliydi ztn neyse aleve asik olsun oda kurtulsun bizde kurturalimm...

ayy gicik bide cemremin karsisina cikiomus uff murat ben seni bi benzetcem sole kas goz kalmicak yanii mor mor gezcek sokaklarda yaww :(

acemicadi_selim
06-08-07, 21:07
arkadaslarr yaa ben zoraki kocayi izlerken canli canliyi gordum fragmanini hepsi magazine dusmuss

yaa cemre ve kenan dogulu yu dans ederken yakalamislar dans dediysem romantik dans diil yani :)

iste hepsi grubu var soru soruolar filan off yaa canim hepsimiz magazine dustu:sad53:

aman yani of offf

derinmavi_642
06-08-07, 21:09

İYİ SEYİRLER

ohh be özet gelmiş.

bence barışa destek vericek kişi eren kendine aşık etçek sonrada terk etçek.işte budur.ben başından beri sölüyom ya burağa yakınlık göstercek yada kendine aşık edip terk etçek diye.
oh oh eren civcive bol yeşillikli yemeklerden yapçak.oley oley:bella:cheer::cheer:
bu arada gözümüz aydın arkiler yaseminin aşk acısını öğrencez bu bölüm.yasemini bağlayarak sırrını öğrenme fikride iyiymiş.kızları onun etrafında dönerken düşünemiyorum.
emre cemreyi babasıyla tanıştırmış.ben dediydim zaten.
korkutun yeni halinide merak ettim şimdi.ay bir önce pazar olsa.
bu arada canlı canlının reklamında gördüm cemre kenan doğuluyla yakalanmış.buda dipnot olsun buraya.

yasecey
06-08-07, 21:15
bence bir an önce bu cemrenin özel hayatıyla ilgili haberler için bişeyler yapsınlar
bende gördüm haberi açıkçası hiç hoş değil onları böyle görmek
yani cemrede maşallah hergün başka biriyle ismi anılıyo
bugüne kadar kızlar hakkında bi kaç böyle haber çıktı ama 1 gün konuşuldu bilemedin 2
bu işe çare bulsunllar ben onları öyle görmek istemiyorum:img-yes:
aslında bunları kızların başlığında konuşsak daha iyi

korkut ne değiştirecek anlamadım
bide belli edecek duygularını diyo ama zaten baya bi belli etmedimi ben seninle asla evlenemem falan filan
anlamadım orayı
bide barışın babası çıktı bizim napolyon unutuldu bu bölüm yine sahnede napıcak acep
yalnız üzülecek korkut herhalde ya yeter üzmeyin:sad53:

yaseminin sırrıda yani ohh
madem bağlamayla çözülecekmiş keşke daha önce bağlasalardı
neyse bakalım nede bu bölümü çok merak ettim sahiden

_KeNNy_
06-08-07, 21:38
tatliş saol ya
özeti okudum ne gusel uzun uzun bole bı raatlama geldı ıcıme:):)
yasemını bağlıyım konustruolarmıs:)
ya emrenn babası cemreyle ne konscak kı acaba emrenn kucklunden berı nasıl buydunu cemrenn onu nasıl bu kadr deıstrdıııne fln mı değıncek acaba ???
barısa desteı verck oolan kım kı acaba??eren mı : P
ee cemre o geceden mutlu cıkıosa demmkkı tas kımsenn başına dusmuo onların yanına düşüo sonra onlarda kedı kopek flndır dıe geciştriolar olayı
alew de neymıs wala sankı onz zorla kotuluk yaptrtıolar sımdıde murat ayaına kadr geldı

hayırlı olsun arkıler yenı kapağımız bulundu tencere zaten alew de yenı kapak da murat onlara yuvarlanan hayatlarında mutluluklar dılııorm :):)bırlıkte yuvarlanıp gıderler bundan sonra:)

_KeNNy_
06-08-07, 21:41
derincim raatladım walla derın derın nefes aldım raatladım :):)
ya fro gelırmı kı acaba yarın carsamba cıkıo normalde galıba ama erken cıkarsa da bı şikayetımız olmaz yanı :):)
BİMmaniac nerden ızlıon su an koca kafalar war kanl d de :S:S

derinmavi_642
06-08-07, 21:46
derincim raatladım walla derın derın nefes aldım raatladım :):)
ya fro gelırmı kı acaba yarın carsamba cıkıo normalde galıba ama erken cıkarsa da bı şikayetımız olmaz yanı :):)
BİMmaniac nerden ızlıon su an koca kafalar war kanl d de :S:S

fragman erken çıksa şikayet olurmu hiç canım.show fragmanı erken versin bütün sözlerimi geri alcam ama yarın olmaz bence.

heh aferin sana relax ol.özeti okuyunca rahatladın heralde.insanın içine huzur veriyo özet.

bende şimdi canlı canlı var ekranda zannettim ama yokmuş iyi.bu haberi hayatta kaçırmam.magazine meraklı birisi değilim ama söz konusu hepsi olunca..

miracle girl
06-08-07, 21:48
Fro yanlız:D:D
Ya Korkutum artık bıkmış ya biliodumm bennnn;) Acaba Yaseminin sırrıı nee kim üzdü güzelimiii....

Hay bu Muratı dövmek lazım.. Bizim karete takımını mı toplasam ne:D:D

_KeNNy_
06-08-07, 21:55
fragman erken çıksa şikayet olurmu hiç canım.show fragmanı erken versin bütün sözlerimi geri alcam ama yarın olmaz bence.

heh aferin sana relax ol.özeti okuyunca rahatladın heralde.insanın içine huzur veriyo özet.

bende şimdi canlı canlı var ekranda zannettim ama yokmuş iyi.bu haberi hayatta kaçırmam.magazine meraklı birisi değilim ama söz konusu hepsi olunca..

sözlerini al geri canım belkı bı gn yıne lazım olr:):)

o özet vermesın ne wersın özeti cemrenn deyımıle mahkeme celbı gıbı upuzun ozet:)
nice boyle ozetlere ıns.
ya ozette eren salıklı yemklerıle sasırtıo dıo o kotu anlamdakı yoksa ıı anlamda mı yanı kızlar erenden barısa yaptıı gıbı ıı yemekler beklerken o kızlara yaptıı gıbı yesıl yemekler mı yapcak yoksa yemekler cok gusel olcak ondan mı sasrcaklar ben çozemedım(zaten butn sene cozmekten bıktım :):))
ipek al canım o takımları hatta yarısını bna yolaa bu bolmde murat tam cemrenn karsısına cıkar ve orda bıtırrler ve hatta yıne bı baane bulp ıkı hafta ara werirler se baya itiyacım olablır
bu sefer de ole yaparlarsa mesj yamuruna tutcam show u (yanı en azından tutmaya calıscam :))

derinmavi_642
06-08-07, 22:28
sözlerini al geri canım belkı bı gn yıne lazım olr:):)

o özet vermesın ne wersın özeti cemrenn deyımıle mahkeme celbı gıbı upuzun ozet:)
nice boyle ozetlere ıns.
ya ozette eren salıklı yemklerıle sasırtıo dıo o kotu anlamdakı yoksa ıı anlamda mı yanı kızlar erenden barısa yaptıı gıbı ıı yemekler beklerken o kızlara yaptıı gıbı yesıl yemekler mı yapcak yoksa yemekler cok gusel olcak ondan mı sasrcaklar ben çozemedım(zaten butn sene cozmekten bıktım :):))
ipek al canım o takımları hatta yarısını bna yolaa bu bolmde murat tam cemrenn karsısına cıkar ve orda bıtırrler ve hatta yıne bı baane bulp ıkı hafta ara werirler se baya itiyacım olablır
bu sefer de ole yaparlarsa mesj yamuruna tutcam show u (yanı en azından tutmaya calıscam :))

eren civcive o yeşil yemeklerinden yapçak.özette sağlıklı yemekleriyle kızları şaşırttı falan bişiler yazıyodu.erenin sağlıklı beslenme takıntısını anca barış yenebilir.

emre zaten muratı dövmeye kalksın biz forumcak yardıma gideriz yani.sorun olmaz dimi kızlar.

bidaha iki hafta beklersek yuh derim yane.fragmanı erken çıkarmalarıda bi işe yaramaz bizi durdurmak için

_KeNNy_
06-08-07, 22:50
doğru erenin yemeklerinin yeşil tonunu anca barış hafifletebiliyo:):)

heycanla showu açtım beklıorum salı gunu gelır dıe fro reklemlar war hadı bakalım hayrlısı:):)
froyu werırlerse eğer ben bu gn bı daa foruma gıremessem anlayın kı pek hos bı fro deıl:):)

miracle girl
06-08-07, 22:53
Galiba Burak Erenin yemeklerini sevicek çünkü süpriz yapıcak yazıyodu ya valla şaşırmam o sarı yeşili sever heralde:D:D

derinmavi_642
06-08-07, 22:56
Galiba Burak Erenin yemeklerini sevicek çünkü süpriz yapıcak yazıyodu ya valla şaşırmam o sarı yeşili sever heralde:D:D

yok bence sevmez.süprizi albümle ilgili olur heralde.erenden başka kimsenin o yemekleri seviceğini sanmıyorum.

civcivler otmu yerki.derste hiç bu konuyu çalışmamıştım walla.ama ot yer heralde.:):)

cpa
07-08-07, 10:06
arkiler fragman çıktı mı yaaaa
ahah özet gelmiş ne kdr erken ya yine yanlış olmasın yane ** adoğruya benzioo off offf ya eren yine yeşilliklerde... yaseminin sır çözüld emre ile cemreye hiç bişi olmadı ama murat&alew:(:(

TATLİŞŞ
07-08-07, 10:07
ewet açıklıcak özeti okumadınmı kız =) e tabi özet bu kadr uzun oluncaa iinsanın aklında kalmıo haliylee eweeett yasemn sıırrını açıklıcak aşkım =)

cpa
07-08-07, 10:20
yokk kaçırır mıız mutlaka izleriz canlı canlı için garanti wermiom ama:icon_whis

tahminler doğru çıktı emre babası ile tanıştırcak ya fragman çıktı mıı:img-pilotben göremedimm:img-pilot

balzac
07-08-07, 10:44

İYİ SEYİRLER

eklediğin için sağol:good:
özete bakılırsa dolu dolu 1 bölüm olacak:img-yes:
yaseminin sırrını sonunda öğreneceğiz:img-yes::img-yes::img-yes:
sarı civcivin sürprizi:ya erenin bol yeşillikli yemeklerini çok beğenecek:img-wink:
ya da sevgilisi var ve yemeğe getirecek kızların civcivi erene ayarlama planları suya düşecek . inşallah böyle olur:happy0064:happy0064:happy0064
barışa yardım edecek kişi de erendir herhalde:img-pilot

acemicadi_selim
07-08-07, 10:45
bu akşam zaten kanal dde de canlı canlı var...

yaa bu aksam nazli yarim var canli canli var hepsi 1 tekrar var harry potter 3 var hangisini izlicem biliorummm ama canli canli 21:45 de baslar kanimca hepsi 1 tekrar da ole artik 2 sini izlerim nazli yarimi izlemiyiveririim harry potter 3 u izlerim :):) :)

cpa
07-08-07, 10:47
cnm aynen senin gibi düşünüom ona eren yardım edicek yane başka kim olabilir hem erenin oyunuda warrr
civcivin bencede sewgilisi war gerçi kim bakar ona ama

_KeNNy_
07-08-07, 10:48
ya inş. civciv kırmasının sewgılsı wardır...
ben de barışa yardım edecek kısı eren dıe dusundum ama...

canlı canlıyı zılemeye calıscam ama off ıkısı de haberler asılsız dedı hala nıe haklarında aşk dedıkoduları cıkarıolar kı :((bence cemreyle kenn doulu yakısmıo)

emrenn babasını merk edıorm dorusu:)

ohanges
07-08-07, 10:50
ozaman taş düşmedi dimi
ben diom kesin emre cemreyi çekti taş yere düştü
babası nediycek acep
off çok karışıkkk

_KeNNy_
07-08-07, 10:53
cerencım bencede taş kımseye dusmedı guzel bı gece olduuna gore;)
babası bence emreyı nasıl bu kadr deıstrdıını emrenn eskıden nası bırı olduunu fln fılan anlatablır cemreye

cpa
07-08-07, 10:58
yaa bu aksam nazli yarim var canli canli var hepsi 1 tekrar var harry potter 3 var hangisini izlicem biliorummm ama canli canli 21:45 de baslar kanimca hepsi 1 tekrar da ole artik 2 sini izlerim nazli yarimi izlemiyiveririim harry potter 3 u izlerim :):) :)

bende senin gibi yapçam canım hepsi 1 izlicem ondan önce hayri pıtır(ben we arkilerim ona bu adı taktık:D)işte öle takılırıssss
ya fragman ne mn çıkar bence yarına kaldıı

g_i_z_e_m
07-08-07, 11:00
nihayet yaseminin sırrı açığa çıkıo
sıkıntı gelmişti saklaya saklaya
bu bölümü kesin kaçırmam

TATLİŞŞ
07-08-07, 11:02
bencede yarınn ya kızlar hepsi 1 in tekrarıı show turkte canlı canlıyıda euro d de 21.45 te wercek tekrarını aama zamn farkı olduğu içn 20.30 da sizz ekran başında olun

_KeNNy_
hayri pıtır 'ı:) dvd den de ızlerız (kı ben onlarca kez ızlemeısımdır :))
hepsi 1 show turk de mı tekrarı ??
canlı canlıyı kacrmıcam zaten cok merk edıorm ne haber yapmslar bu sfer

ayh bak heycanlandım keşke dedığınız gıbı cıvcıv sewgılısıle gelse yemee kızlar şok olsa ohh ne guzel olrrr zaten cıvcıv bolum oyuncusu eer o erenle sewgılı olrsa ermana rol kalmaz:):)

cpa
cerencım bencede taş kımseye dusmedı guzel bı gece olduuna gore;)
babası bence emreyı nasıl bu kadr deıstrdıını emrenn eskıden nası bırı olduunu fln fılan anlatablır cemreye

bencede öle olcak yane başka ne olabilir ki ha bide diziyi türk filmi yapabilirler fakir kız zengin erkek fln(cemre fakir saılmaz ama )biliorum iice saçmaladım
ama _KeNNy_isim cemreydi dimi sen haklısın cnm

TATLİŞŞ
07-08-07, 11:05
Kızlar tekrar tekrrr ediyorum =)
bugün saat 21.45 te show turkte hepsi 1 in tekrarı warr
euro d dede canlı canlının 21.45 dee ama zaman farkı olduğu için saat 20.30 da ekrann başında olun hangisini izlicez orasını bende bilmiyorum =)

ceyda deniz
07-08-07, 11:06
bende çok seviyorum bu diziyi buraya pek yazmasamda bazen yazdıklarınızı okuyorum özeti okudum çok güzel bir bölüm olacak eminim birde bi şey merak ediyorum önceden her hafta veriyorlardı diziyi bu sıralar bir hafta verip diğer hafta vermiyorlar noluyor bilen varmı aranızda ne yapıyor bu kanal diziyimi katletmeye karar verdi anlamadım insanları diziden soğutacak

_KeNNy_
07-08-07, 11:10
eft pelıncım ısım cemre benım :)
hazal saol soledıın ıcın ;)
ceyda deniz bizde onu çozmye calısıorz ama hala showun amacını bulamadık:(:(walla canım bencede ınsanları soğtcak dızıden :(

cpa
07-08-07, 11:15
bencede insanları soğutup diziyi bitircekler:(:( ya ama biz soğumıyalım ya
off off akşamda olmuo göriim cemi cemreyi ereni yasemini korkutu off offf

balzac
07-08-07, 11:16
murat burak alev ve salak ikili arzu esrayı ıssız 1 adaya yollasalar ne güzel olur:happy0064:happy0064:happy0064
kızlarda rahat rahat aşklarını yaşarlar:good::good::good:

TATLİŞŞ
07-08-07, 11:18
bende çok seviyorum bu diziyi buraya pek yazmasamda bazen yazdıklarınızı okuyorum özeti okudum çok güzel bir bölüm olacak eminim birde bi şey merak ediyorum önceden her hafta veriyorlardı diziyi bu sıralar bir hafta verip diğer hafta vermiyorlar noluyor bilen varmı aranızda ne yapıyor bu kanal diziyimi katletmeye karar verdi anlamadım insanları diziden soğutacak

ya bi maç wardı bidee seçimm 2 hafta wermediler diziyi =( ama pazar günü wermeselerdeee başka bi gün werselerdi yaa bizi çatlatıolar burda

cpa
07-08-07, 11:18
ewt ya ama o zmnda çok sıkıcı olur ya biras hecen olsun dizide onlar giderse aşk acısı çekmez kimse ayrılıklar kawgalar olmaz çok sıkıcı olur yaneee o yüzden kalsınlar bence dzizi onlarla gslll

_KeNNy_
07-08-07, 12:46
yasemın tıyatro derslerı almıs zaten galıba ondan cok gusel mımıklerı fln benımde cok hosuma gıdıo guzel rol yapıo:):):)

YoShYÖzGe
07-08-07, 14:06
Ayy özeti okudum:happy0064
Pazar'ı bekleyemeyeceğim:sad53:
Süper yaa süper:happy0064
Yaseminle Korkut aşkı yavaş yavaş oluşmaya başlıyor:happy0064
Yasemin'in sırrı ortaya çıkacak:happy0064
Cemre Murat'ı görecek:img-wink:
Pazar'ı zor beklerim ben:sad53:

cpa
07-08-07, 14:09
aynen ya sayılı gün geçmio arkadaşlar geçmiosıkıntıdan ölüom ama buakşam hasret bitiooo
cemi görcem cmryi görcem inanırmısınız alew we muratı bile ösledim yanee

-şEkEr-
07-08-07, 14:10
hepsiisiz bir haftyı geride bıraktık hepsili bri hftaya giridk
umarım fragman erken çıkar

acemicadi_selim
07-08-07, 14:17
aynen ya sayılı gün geçmio arkadaşlar geçmiosıkıntıdan ölüom ama buakşam hasret bitiooo
cemi görcem cmryi görcem inanırmısınız alew we muratı bile ösledim yanee

ne?!!! hadi alev neysede murat ozlenirmi yaa gicik seyy( gicik sey sen diilsin murat :) ) ayy yeni bolum resimlerine bakiodum bi sitede bissuru murat resmi hatta avatarlari filan vardi ayy coook sinir oldum yaaa.....

bu aksam nasil hasret bitioki tekrar var sadecee yeni bolum pazar gunuuuu

CAGKAN_SİMGE
07-08-07, 14:24
ne?!!! hadi alev neysede murat ozlenirmi yaa gicik seyy( gicik sey sen diilsin murat :) ) ayy yeni bolum resimlerine bakiodum bi sitede bissuru murat resmi hatta avatarlari filan vardi ayy coook sinir oldum yaaa.....

bu aksam nasil hasret bitioki tekrar var sadecee yeni bolum pazar gunuuuu

yha bn muratı çok yakışıklı bulmuştum doğruya doğru.esmerleri çok severim.ama tabi söz konusu cemim olunca ister istemez nefret ettim...

g_i_z_e_m
07-08-07, 14:29
aslında murat diziden dolayı antipatik gelio
çirkin diil hatta yakışıklı bile sayılır
buraktan daha yakışıklı bence
ama tabi cemin yanında muratın lafı bile olmaz

derinmavi_642
07-08-07, 14:35
aslında murat diziden dolayı antipatik gelio
çirkin diil hatta yakışıklı bile sayılır
buraktan daha yakışıklı bence
ama tabi cemin yanında muratın lafı bile olmaz

bende aynen böle düşünüyorum.murat yakışıklı ayrıca seside kibar yalnızca cemrenin peşinde dolanıyo.ama tabi hala anti muratım.cemrenin peşinde dolanmasın o zaman herkes sever onu.
not:yakışıklı dediysem yani emrenin eline su bile dökemez.bunuda belirtiyim.

N_e_z
07-08-07, 15:00
neslihancım h.g.eft yha yine vermediler.ama özet erken geldi:img-wink:

hoşbulduk simgecim
ervet özeti okudum ama çok uzundu kesin burak sevgilisimi getircek yanına
icime dogmuştu

YoShYÖzGe
07-08-07, 15:10
Neslihancım hoşgeldin:img-wink:
Fragman umarım yarın çıkar:img-wink:
Burak'ın kızlara yemeğe gelme sahnesini çok merak ediyorum:img-wink:

N_e_z
07-08-07, 15:36
Neslihancım hoşgeldin:img-wink:
Fragman umarım yarın çıkar:img-wink:
Burak'ın kızlara yemeğe gelme sahnesini çok merak ediyorum:img-wink:

hoşbuldukl cnmcım
bende o sahneyi çok mrk ediyorum ve eminimkı burak sevgilisini veya nişanlısını getircek yemege

acemicadi_selim
07-08-07, 16:39
oooooo neslihancim hosgeldin cnmm :):):)

yaa ins. fragman yarin cikar yaa

su yesilcaminin 1 part gelmis hemen okuyimm :)

bende su buragin yemege gelmesini bide emrenin babasini cok merak ediorumm ...

ohanges
07-08-07, 17:04
ben korkinin yasodan vazgeçmesini ve yasonun olayı merak ediyom açıkçası
buraga sinir olduğumdan yemğinide takmıyom açıkçası
ama kesin mertle gülçinin arası bozullcak

CAGKAN_SİMGE
07-08-07, 17:11
ben korkinin yasodan vazgeçmesini ve yasonun olayı merak ediyom açıkçası
buraga sinir olduğumdan yemğinide takmıyom açıkçası
ama kesin mertle gülçinin arası bozullcak

bnce burak ya sebzeleri çok seviyor olucak yada sevgilisini getiricek.yaso ile korkutta artık birazcık yakınlaşır.korkuttan daha iisini mi bulucak dimi ama=)

trpcn
07-08-07, 17:16
geçen gün bi gazetede röpörtaj vardı burakla ilgili gerçek adı mustafa cecelimiş gerçekten aranjörmüş sezen aksu,hepsi,murat boz...vb ünlüyle çalışmış hacıymış

CAGKAN_SİMGE
07-08-07, 17:22
geçen gün bi gazetede röpörtaj vardı burakla ilgili gerçek adı mustafa cecelimiş gerçekten aranjörmüş sezen aksu,hepsi,murat boz...vb ünlüyle çalışmış hacıymış

eft zaten konuk oyuncu bölümünde yazıyordu:img-wink:

yasecey
07-08-07, 18:25
ben neden ona o kadar sarı falan diyonuz ben sesimi çıkarmıyorum yüklenmiyorum
sarışını seviyorum diyorum neden bi kere yazdım mustafa ceceli diye tınlamadınız:img-polic

mustafa abi sen bakma abi
ilerde bende şöhret olurum bi dizi çevirrim artık banada bi jenerik müziği yaparsın benim sesimde iyidir söylerim
ayrıca senaristin kapısında yatcam ya ben sırf korkutla yasemin için değil
işte o diziye artık bi senaryo yazar ahmet abi:D

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

neyse canlarım siz fragman gördünüzmü acaba

bu arada benim aklıma bişey geldi
bu yaseminin hikayesi babasıyla ilgili olabilir mi acaba ya
ne biliyim belki babası bırakıp gitmiş annesini üzmüştür falan filan
yani illa başka bi erkek olmak zorunda mı:hıh
ben çok merak ediyorum ya nasıl geçicek bu günlerr

balzac
07-08-07, 18:31
ben neden ona o kadar sarı falan diyonuz ben sesimi çıkarmıyorum yüklenmiyorum
sarışını seviyorum diyorum neden bi kere yazdım mustafa ceceli diye tınlamadınız:img-polic

mustafa abi sen bakma abi
ilerde bende şöhret olurum bi dizi çevirrim artık banada bi jenerik müziği yaparsın benim sesimde iyidir söylerim
ayrıca senaristin kapısında yatcam ya ben sırf korkutla yasemin için değil
işte o diziye artık bi senaryo yazar ahmet abi:D

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

neyse canlarım siz fragman gördünüzmü acaba

bu arada benim aklıma bişey geldi
bu yaseminin hikayesi babasıyla ilgili olabilir mi acaba ya
ne biliyim belki babası bırakıp gitmiş annesini üzmüştür falan filan
yani illa başka bi erkek olmak zorunda mı:hıh
ben çok merak ediyorum ya nasıl geçicek bu günlerr

olabilir biz hep yaseminin eski 1 aşk yüzünden aldatılma falan yaşadığı için aşka küsmüştür dedik ama belki de babası annesini terketmiştir ya da annesini aldatmıştır o yüzden erkeklere olan güvenini kaybetmiştir:img-yes::img-yes::img-yes:

esra2
07-08-07, 18:31
özet geldi cnm
ben kaçar tv izlicem malum tekar warrr

evet sonunda okudum saol... bu murat ne salak ya, gidip alevden yardim istiyor.. ben cemrenin yerinde olsam hic yzune bile bakmam o sahisin.. sonunda yoshy sirrini dokuyor, hadi hayirlisi bakalim nolcak.. korkutta degismeyey karar veriyor, bu kez yoshynin ilgisi nasil olacak cok merak ediyorum.. barisa cok uzuldum keske boyle olmasaydi, belki o yardim erenden gelcek desem cok imkansiz.. bu bolum dopdolu bir bolum olcak hadi ben kacar kib..

TubaBülent
07-08-07, 18:46
Allahdan Özet uzun doya doya okudumm..
Gördünüzmü arkadaslar benim dedigim caikti murat alevle isbirligi yapacak diye bir tahmin yürütmüstüm..
ay sonunda yoshymin sirrini ögreneceyiz ay cok mutlu oldum bunu okudugumda.. canim korkutummm ama yasemin niye hic pas vermiyor gerci anliyorumda yoshyi..:icon_whis
yok ya ama korkutda birseyler yapacakmis diyor ya heralde o da imaj degisikligi yapar benim gibi :img-wink:
o an belki kücücük bir ihtimal yoshy yavas yavas asik olabilir..
masallah cemre ve emre isi iyice resmiye baglamak üzereler bir imza ve yüzük eksik.. ama onlarinda 100% yine murat ve alev yüzünden kavgalarini izleriz..sofa..

Yagmur tatlim haklisin bu yoshynin meselesi babasiyla ilgilide olabilir ama ben ama eger öyle olsaydi babasiyla hic görüsmezdi heralde..ama ilk bölümde kaza yaptiginda banu hoca babani arayalim demisti oda sadece dahada kötü olur o ögrenirse demisti..yani ne bilim hersey olabilir..

gülll
07-08-07, 19:17
bölüm özetini yeni okudum ben süperr bi bölüm geliyooo yaaa oleyyy:happy0064..hiç durasım yokk nassı beklicemm....:img-yes::img-yes:
ayy cemrecimm çok mutluymuşşş pis muratta bozmaya çalışıyo bu mutluluğuuuu....sonuna kadar anti murat :dito..:img-haha:...zatiii alevlee birlik olacakmışşşş buldular birbirleinii :img-gun:
yaaa yoshynin sırrı çıkıo sonundaa ortaya canımın canını yaktılar heralde bu kadar zor kız olduğuna göree... ama korkutada yazık yaa canım:img-blush yapmadığı kalmadı...şimdi tamamen farkına varıyomuş...kimbilir nasıl üzülecek yaaa:img-cray:kıyamamm yaaaaaa.... birşeyler yapıooo...berkimii ortaya çıkaracak acabaa....
ay gülçin mert çok iyiymişş mert son dakika golü attı bize maço çıktı yaa....işalla daha kavga etmezler amaaa:icon_whis...
eftttt emre yemek yapıo o sağlıklı yemeklerinden yapıosa tamam kaçtı burakk kurtulduk yuppiiiiiiiii:happy0064:happy0064...yemekten kaçar bizde bişi yapmayızzzzzz .....zatii barış okulu bırakıomuşşşş::img-cray:...işalla bırakmazz...

YoShYÖzGe
07-08-07, 19:47
Korkutla Yasemin işi iyice zorlaşacak galiba bu sefer de Korkut herşeyi değiştirme kararı alıyor:img-yes:
Murat ve Alev süper bit çift olur:happy0064

(= JesLice =)
07-08-07, 19:55
Korkutla Yasemin işi iyice zorlaşacak galiba bu sefer de Korkut herşeyi değiştirme kararı alıyor:img-yes:
Murat ve Alev süper bit çift olur:happy0064

katılıyorumm ikisi de kötü..birbirlerini bulmuşlar işte...:img-hysteKorkutla yosi de bence yakın bi zamanda yakınlaşmaya başlarr.:img-blush..çnkü yosi korkuta cok alıstı..korkut onu bi anda bırakırsa eger yosi sasırır..o peşindn kosmaya baslıyablrr...Sizcee...??

TubaBülent
07-08-07, 21:09
katılıyorumm ikisi de kötü..birbirlerini bulmuşlar işte...:img-hysteKorkutla yosi de bence yakın bi zamanda yakınlaşmaya başlarr.:img-blush..çnkü yosi korkuta cok alıstı..korkut onu bi anda bırakırsa eger yosi sasırır..o peşindn kosmaya baslıyablrr...Sizcee...??

Yok bence o kadarda degil pesinden kosmaz ama onun o eski halini arar..ya zaten korkut yaseminsiz yapamazkiii.. :img-blush:img-icecr

m_m
07-08-07, 21:12
Öncelikle merahba herkeze hepsiyi ilk zamanlar hıç sevmıyordum
Oysa haiklar en con erenı begenıyorum bu bölum harıka olacak...
Adım özge aranıza hoşgeldim :D:D

(= JesLice =)
07-08-07, 21:34
Öncelikle merahba herkeze hepsiyi ilk zamanlar hıç sevmıyordum
Oysa haiklar en con erenı begenıyorum bu bölum harıka olacak...
Adım özge aranıza hoşgeldim :D:D

h.g. arkadasımmm:img-hyste tuğbabülent haklısın evt yosi peşinden koşmaz belki ama zamanla kıskanır zaten öylede aşık olurr korkutumuzaa....:img-icecr:img-icecr

_KeNNy_
07-08-07, 21:43
hımm ben de bi yorum yapıım bari bu konuştuklarınıza:
öncelikle korkut artık kendını değıştrmeye başlıcak bence.yoshy onu yarsmadn onca gorduunde nasıl bayılmıstı onu hatrlıcak we yoshy ıcın deısme kararı alıcak
ee murat zaten yenı kapağımız alew tencere olma ozellığını hala koruyor hatta yakında duduklu tencereye terfı etcek:):)muratla alew tencere kapak bulustular bı yuvarlanmaları kaldı:)
plajda murat cemre ve emrenın karsısına cıkmıcak ama sonradan ansızın cıkcak karsısına

ayhh su kenan-cemre haberını de bı veremedıler gıttı

gülll
07-08-07, 21:54
öncelikle korkut artık kendını değıştrmeye başlıcak bence.yoshy onu yarsmadn onca gorduunde nasıl bayılmıstı onu hatrlıcak we yoshy ıcın deısme kararı alıcak
ee murat zaten yenı kapağımız alew tencere olma ozellığını hala koruyor hatta yakında duduklu tencereye terfı etcek:):)muratla alew tencere kapak bulustular bı yuvarlanmaları kaldı:)
plajda murat cemre ve emrenın karsısına cıkmıcak ama sonradan ansızın cıkcak karsısına

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayyy koptumm resmenn..süperr bi yorum yapmışsın yaaa....
yoshy yeni korkutumuzu görsün...süründü çocuk yaaa şimdiii güç bizdeeeee:happy0064 :happy0064hadi korkut göster kendini... ama o gün çok güzel bayılmıştı yoshy...ayy kıyamıyorumda yaaaa:img-in_lo:img-in_lo
tencere-kapak misali mert alew ikilisine başarısızlıklar dilerizzz...:img-hyste:img-hyste

bu arada m_m(özge) hoşgelmişsin aramıza..

(= JesLice =)
07-08-07, 21:55

bencede korkut kendisini değiştiricek..ama korkut yaseminin onu böyle sevmesini istiyo..o yzden bunca zmn değişmedi..ama şimdi değişickk..zaten değişmese de bi anda yasemine olan ilgisini kesse yaseminin hemen ilgisini çeker...:img-in_lo
eren ile barış hakkında da bi yorum yapıyım...:D
.onlarınkide tam bi yılan hikayesine döndü valla..:happy0064.Mutlaka bi şekilde barışın suçsuz oldugu erene ispatlanırr..ama nasıllll:icon_whis:icon_whis

cemre ile emreye gelince onların arasını muratın bozabiliceğini sanmam..Yani sonuçta nasıl alev emrenin eski sevgisiyse murat da cemrenin eski sevgilisi...emrenin buna tepki göstereceğini sanmam...

_KeNNy_
07-08-07, 22:01
ee yannı sonucta zaten cemre emreyle korkut yasemınle gulcn mertle eren de barısla mutlu olcak ama bu surecte neler olcaı meçhul işte:):)
gülll eft yha ne gusel bayılmıstı yoshy (korkutta gusel tuttu hanı hakkını vermek lazım:):))
barışın suçsuz olduğunu keşke arzu artık alewıınn onu aşşalamasına dayanamayıp gıdıp anlatsa.olabılrı bole cunku dıla kemer okulu olduu ıcın dızıden cıkcak dıe duymustm bı yerde hanı bole bı sonla dızıden ayrılır;)

(= JesLice =)
07-08-07, 22:05
ee yannı sonucta zaten cemre emreyle korkut yasemınle gulcn mertle eren de barısla mutlu olcak ama bu surecte neler olcaı meçhul işte:):)
gülll eft yha ne gusel bayılmıstı yoshy (korkutta gusel tuttu hanı hakkını vermek lazım:):))
barışın suçsuz olduğunu keşke arzu artık alewıınn onu aşşalamasına dayanamayıp gıdıp anlatsa.olabılrı bole cunku dıla kemer okulu olduu ıcın dızıden cıkcak dıe duymustm bı yerde hanı bole bı sonla dızıden ayrılır;)

aslında bnm aklıma şöyle bişiy geldi..bilmiyorum mantıklı mı ama...

barış merte gitsee ya da mert barısı bulsa oturup konussalar barıs herseyii ona anlatsa...sonra mertte esraya gidip erene ve diğer kızlara bunları söylemelerini istese....nasılsa mertle esra birbirlerine düşman değil..sıkı fıkı olmasalarda arkadaslar...

-şEkEr-
07-08-07, 22:14
ya şu keşkeleri bir kenara bıraksak
bu keşkeler olursa dizi biter arkaadşlar düşünsenize hepsi mutlu mesut olsa sonra düşünsenize halimizi dizi biter!

TubaBülent
07-08-07, 22:21

barış merte gitsee ya da mert barısı bulsa oturup konussalar barıs herseyii ona anlatsa...sonra mertte esraya gidip erene ve diğer kızlara bunları söylemelerini istese....nasılsa mertle esra birbirlerine düşman değil..sıkı fıkı olmasalarda arkadaslar...

Ama biliyormusun bence mertin aleve gitmesine Gülcin darilir ve ya yanlis anlar ne bilim sonra onlarda kavga eder...ay insan isin icinden cikamiyor.. ya aslinda ben baris olsam su dalton takintisi olan kizin sacindan tutup erenimin karsisina götürürüm ve herseyi gerceyile anlatmasini söylerimm...gerci bu o kadar kolayda olmaz.. aman ne bilim...senaristimiz bize nasil bir cözüm sunacak cok merak ediyorum..
ah veya simdi eren barisa oyun oynarsa eger batilarimizin düsüncesi gibi eren barisa yakinlik gösterirse belki onu kirmaya gönlü el vermez sevdiginden belki öyle durumlari düzelebilir.. :icon_sorr

derinmavi_642
07-08-07, 22:23
özgecim hoşgeldin cnm aramıza.bende derin(h.g demessem eksik kalırım)
neyse lafı fazla uzatmıyım konuya dalıcam direk.şahsen ben korkutun yarışmadaki haline dönmesini istemem.böyle iyiydi ya.eninde sonunda yaseminde korkuta karşı bişiler hisstçek nede olsa.

bence bu dediğin imkansız.esra gider herşeyi aleve yumurtlar.alevde bildiğiniz üzre kızların can düşmanı olduğu için hayatta sölemez ve esranında sölemsine izin vermez.veyada o şeytan aklıyla bi numara buluverir.kendine koz olarak kullanır.nası yapıcak bilmiyorum ama.

ya ben gece gece çok mutsuzum ya.bilgisayara sınırlama geldi.yok efendim başında çok oturuyomuşum.bütün gün test çözmekten gına geldi.kusçaktım nerdeyse.çok dertliyim çook.neyse ii yorumlar.

(= JesLice =)
07-08-07, 22:23
Ama biliyormusun bence mertin aleve gitmesine Gülcin darilir ve ya yanlis anlar ne bilim sonra onlarda kavga eder...ay insan isin icinden cikamiyor.. ya aslinda ben baris olsam su dalton takintisi olan kizin sacindan tutup erenimin karsisina götürürüm ve herseyi gerceyile anlatmasini söylerimm...gerci bu o kadar kolayda olmaz.. aman ne bilim...senaristimiz bize nasil bir cözüm sunacak cok merak ediyorum..
ah veya simdi eren barisa oyun oynarsa eger batilarimizin düsüncesi gibi eren barisa yakinlik gösterirse belki onu kirmaya gönlü el vermez sevdiginden belki öyle durumlari düzelebilir.. :icon_sorr

gerçektenn karma karısık bişiyyy yaa..ama ona hiç ummadığı biriissi yardm edicekmiş..özette yazılana göre...yani birinin yardımıyla bu içine düştüğü durumdan kurtulabilir...acaba km yardmmm etcekk...offfffffffffff:icon_sorr:icon_sorr

TubaBülent
07-08-07, 22:26
gerçektenn karma karısık bişiyyy yaa..ama ona hiç ummadığı biriissi yardm edicekmiş..özette yazılana göre...yani birinin yardımıyla bu içine düştüğü durumdan kurtulabilir...acaba km yardmmm etcekk...offfffffffffff:icon_sorr:icon_sorr

ya arkiler ne dersiniz babasi yardim edebilirmi.. ???

kendini affedirmek icin ogluna bu igliyi yapabilir ? sizce ? belki babasi barisin ne bilim annesine derdini acacagini sanmiyorum ama belki emreyle telefonda görüsürken babasi duyar erenle konusmaya gider ve is cözülür.. :img-icecr

(= JesLice =)
07-08-07, 22:28
ya arkiler ne dersiniz babasi yardim edebilirmi.. ???

kendini affedirmek icin ogluna bu igliyi yapabilir ? sizce ? belki babasi barisin ne bilim annesine derdini acacagini sanmiyorum ama belki emreyle telefonda görüsürken babasi duyar erenle konusmaya gider ve is cözülür.. :img-icecr

aslında imkansız gibi gözükmüyo...olabilir...ama ereni nerden tanıcak kii..??:icon_sorr:icon_whi okuln adresini de bilmiyo...hadi onu bi şekilde alırr...ama ereni nasll tnnıckk:icon_sorr

derinmavi_642
07-08-07, 22:30
tencere kapak çok iyi olmuş.alev tencere murat kapak yuvarlana yuvarlana gül gibi geçinirler.esraylada civciv çift olur.nerden estiyse aklıma.

en sevdiğim iki kız kavuşamadı diğerleri kavuştuu.of ama ya.nedir bu bendeki şanssızlık.

TubaBülent
07-08-07, 22:30
aslında imkansız gibi gözükmüyo...olabilir...ama ereni nerden tanıcak kii..??:icon_sorr:icon_whi okuln adresini de bilmiyo...hadi onu bi şekilde alırr...ama ereni nasll tnnıckk:icon_sorr

ya oglunu okula kadar takip eder veya senin dedigin gibi adresi bulur kolay.. baris kesin erenin yanina gider tekrar olayi aciklamaya calisir.. o da degilse adini bilir erendiye ehh okulda kime sorsa tanirlar heralde veya hocalara sorsa kolay bulur.. :img-pilot

(= JesLice =)
07-08-07, 22:31
aaaa aslındaaa buldummm...ya bu erenle barış yemeğe gittiklerinde bi fotoğraf cektirmemişlermiydi..e o foto da barışta...eğer babası o fotoyu bulursa o zaman erenle konusabilir.....:happy0064:happy0064

Numidian
07-08-07, 22:58
size şu kadarını söyliyim barısın babası erenle barısın arasını düzeltsin ben gider bilgisayarımı unicefe bagıslarım cok gıcık biri aam zaten

korkutun babasıda benim baba gibi kucukken ezdi ezdi sonra sesin cıksın az cesur ol sukurki toparladık kendimiz su an iyi davranıyo ama ne kadar iyi davransada sevemiyorum onu buz gibi davranıyorum bana karsı yaptıgı iyiklere sevinemiyorum bile bana yaptıkları aklıma geliyor snu demek istiyorum siz gelcekde anne baba olacaksınız cocuklarınıza her zamn iyi davranın azar heleki dövme asla ise yaramaz cocukda derin yaralar acar sizcocuga bagırdınızsda korkudan o hareketi belki yapmaz amam cok yaralnır onu düzgünce uyarmak varken lutfen bunlara dikkat edelim ebeveynelrnizi size yaptıgı hataları biz babadan anneden böyle gördük mantıgı le uygulamayın

yasecey
07-08-07, 23:09
yaa nediyonuz hey Allahım muhabbete bakın
yaw sizce barışın babasında hiç :character böyle bi tip var mı acep
yapmayın zaten barışın babası kac iki bölüm daha durur çeker gider
erenle barışın işine de daha birçok bölüm vardır bence

korkutun babası başka
bende ilk zamanlar sevmiyodum o napolyonu:img-pirat
ama sonra noldu nasıl oldu o tip o gözlük o hötttt( hele bunu 9. bölümmüydü yok 8. cana yapmıştı ya) bi sıcaklık var yaw
tamam kötü davranmış korna bilmem kız tavla para saç
hele 2. bölüm yaseminime bi laflar söyledi yok arabanla gezer tozar atarlar diye:icon_evil
orda dalardım zaten o bölüm sevmedim sonra bi sempatik geldi öyle bi karakter dizideki korkutun babasına tabi
normal hayatta öyle bi insanla karşılaşsan bende sevmem:img-polic

işte böyle oldu
bi gün daha bitti yaşlandık:):):):):)

*Rüya*
08-08-07, 01:29
Korkut, Yasemin’in dikkatini yönetmenli