Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri-Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

nfl
25-05-07, 14:43
turkıyede hangı dızı 6 sezon surmus kı(bızmkıler dısında) bu sursun ben doktorların karsısında pek ratıng alcanı zannedmıyorum yalnıs bıgun secmıs bence kanal pek de uzuldumu soyleyemıcem:icon_whis

gs-tugba93
25-05-07, 14:46
bu diziye cok bakmak isterdim ama malesef persembe günü
o gün doktorlar war bence cok kötü bir günü koymuslar diziyi
reating bek almaz insallah reating kurbani olmaz ne diyim

burcu_yağmur
25-05-07, 14:50
Perşembe olması olmadı ben izleyemem doktorlar var hem kendini riske atıyo doktorlar k v pusu yersiz yutsuz bebeğim var zor bence

oyaris
25-05-07, 14:54
belkide öyledir belkide perş günü gençlerin izleyebileceği bi dizi olmadığı için doktorlar raiting alıyodur ama dediğim gibi belkide diyorum neyin ne olduğunu 3-4 haftaya anlarız doktorlara da başarılar kavak yelleri ne de başarılar umarım herkes istediği raitingi alır herkes mutlu olur :):):) hem kanal da o kadar aptal değildir belliki 4 bölüm stoğu izlediler ve perşembeyi seçtiler çünki esas hedef salı saat 20:00 imiş arka sokakları perş. e koyacaklarımış sonrada vazgeçip bunu koymuşlar koca kanal yani vardır bi bildiği :):):) kötü dizi koyarak rakiplerinin ekmeğine yağ süreceğini hiç sanmıyorum. umarım jeneriklerdeki gibi eğlenceli bi dizi olur :):) hem bazı arkadaşlarımızn doktorları bu kadar izlemesi çok tuhaf nede olsa o filmin % 95 alıntı :):):) isimler ve yer kavramı dışında herşey alıntı desek daha iyi kavak yellerinde en azından türk gençliğinin sorunlarını işlicekler diye düşünüyorum, sen ne dersin nfl :)

beyza41
25-05-07, 16:04
arkadaşlar kavak yelleri dizisinin şarkısı çok güzel nereden indirebilirim bilgisi olan var mı

walla arkadaşım 50. kez söyleniyor ama söliyim yine pirhani hele bi gel heryerden bulabilirsin.::P:P

beyza41
25-05-07, 16:14
arkadaşlar valla sizi bilemem ama bana bu konulardan gına geldi bugünden beri.herşeyi yine sonuna kadar okudum ama olayların bitmesini bekledim sonra bende içinde buluyorum kendimi dimi sühan:img-hyste :img-yes:

ama sonunda sakinleşmişsiniz tebrikler.:happy0064 :happy0064 ve ben hiç bi forumda edebiyat çalışcağımı tahmin edemezdim heralde.saol oyaris :P

dizinin başlıycağına sevindim bende bi doktorlar izleyicisiyim ama bunu izliycem o kadar boşuna mı forumu yuttum.tartıştım..:img-yes:gençlik dizisi her zaman iyidir.mutlaka bi yerlerde kendimi bulucam eminim :P

girl01
25-05-07, 16:17
sesli fragmanida gördüm, 6 gün sonrada baslicak dizimiz!:happy0064 persembe günü cok iyi rating alan diziler var, ama bence kavak yelleride ilk 5´e girer:img-yes:

6123m
25-05-07, 16:20
guzel bır dızıya benzıyor ama fatak Lakın :D bı baslayamadıı neyse tvde en sonunda verdıler persembe saat 20 de yanlız bır sorun var doktorlarla aynı satte :S Bılmıyorm reytıngte ne kdr yukarlarda olr :S

ekinela_94
25-05-07, 16:50
arkadaşlar valla sizi bilemem ama bana bu konulardan gına geldi bugünden beri.herşeyi yine sonuna kadar okudum ama olayların bitmesini bekledim sonra bende içinde buluyorum kendimi dimi sühan:img-hyste :img-yes:

ama sonunda sakinleşmişsiniz tebrikler.:happy0064 :happy0064 ve ben hiç bi forumda edebiyat çalışcağımı tahmin edemezdim heralde.saol oyaris :P

dizinin başlıycağına sevindim bende bi doktorlar izleyicisiyim ama bunu izliycem o kadar boşuna mı forumu yuttum.tartıştım..:img-yes:gençlik dizisi her zaman iyidir.mutlaka bi yerlerde kendimi bulucam eminim :P

aynen bende doktorlar izleyicisiyim simdi napicm ben ya off:(ama yeni dizi oldugu icin kanald bu bolumu kesin werir yuz kere soraki haftalarda doktorlardn wazgecicem galiba guzelse..ki bence bu cok gusel bi genclk dizisi oluckk....cok merak ediyorm ins super bi dizi olurrrr:img-yes:

kavak yelleri
25-05-07, 17:44
arkadaşlar tahminime göre doktorlar yaz tatiline girer. Çünkü sezon dizisi. Kavak yelleri yazında devam edeceği için iki dizinin çakışacağını sanmıyorum.

luciapink
25-05-07, 17:50
dizinin en sonunda tarih ve saat verilebilmesine çok sevindim ama ne yazık ki aynı saatte izlediğim başka bir dizi doktorlar va r ve ertesi güne de sınavım varr ne yapıcam yaaa öffff ama herhalde tekrarını haftasonu falan verirler umarım yaa...

ekinela_94
25-05-07, 17:54
arkadaşlar tahminime göre doktorlar yaz tatiline girer. Çünkü sezon dizisi. Kavak yelleri yazında devam edeceği için iki dizinin çakışacağını sanmıyorum.

ya ole ama soncta 3 hafta fln kesin biriden brini secmk zorunda kalicaz nese kawk yellerini netten fln izlerim heralde yazin da normal tvden..........

ECE...:)
25-05-07, 18:21

Evet haklısın ama 31'inde hala Doktorlar var..
İlk bölüm önemlidir..
İnsanlar ilk bölüm izlemezlerse daha sonra izleyeceklerini pek sanmıyorum..
(1-2 istisnia haricinde)
O yüzden keske sezon kapandıktan sonra yayına girseydi..:img-wink:

beyza41
25-05-07, 18:24
aslı enverin hayat bilgisinden resimleri eğer onun daha çok resmini bulmak istiyosanız hb başlığını bir gezin derim ben

http://img150.imageshack.us/img150/2497/hazal34mh7.png (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/9761/hazal39uz4.png (http://imageshack.us)

teşekkürler resimler için imzanda çok güzelmiş.:img-yes: :img-yes:
ama ban hiç benzetemedim aslı envere.:img-hyste

filizyılwaz
25-05-07, 18:32
teşekkürler resimler için imzanda çok güzelmiş.:img-yes: :img-yes:
ama ban hiç benzetemedim aslı envere.:img-hyste

imzaları ben yapmadım ama bu aslı enver cnm hemde yüzde yüz aslı enverin hayatbilgisindeki resimlerinden oluşan bir imza

beyza41
25-05-07, 18:35
imzaları ben yapmadım ama bu aslı enver cnm hemde yüzde yüz aslı enverin hayatbilgisindeki resimlerinden oluşan bir imza

eminim cnm ondan şüphem yokta ben zaten onu hayat bilgisinde izlemedim heraldeki hatırlamıyorum.ama şeker bi kıza banziyor.

pelosh
25-05-07, 18:42
Yha Bu dizi Bi türlü baslamadii.... artik izlemek istiomm yhaa.. hep yakinda hep yakinda dioo... :)

pelosh
25-05-07, 18:43
Asli Cok gzl Bi kiz hakketten, hayat Bilgisindede süperdi.. resimde de cok gzll.. tskkler.. :)

filizyılwaz
25-05-07, 18:43
aslı enverin kendi resmiyle yapılmış bir özel çalışma

http://img157.imageshack.us/img157/2695/hazal25pd4.jpg (http://imageshack.us)

prettygirl
25-05-07, 22:47
Ohhhh beeeeeeee sonunda tarih verdiler....Çok sevindim...Fragman da çok gzl olmuş...Katılıorum inş raiting kurbanı olmaz..:img-wink: Ben severek izlicem galiba..

prettygirl
25-05-07, 23:07
Arkadaşlar bu arada İbrahim kenderecinin fotoğraflarını ekleyebilecek olan var mı???? lütfen!:img-yes: bulamadım da

€moS
26-05-07, 07:55
Güzel bir dizi günü ve saatı belli olmadan önce izliycektim fakat perşembe 20:00 da doktorlar olması izleyememem için en büyük engel perşembe günü güzel yapımlar olması bu diziyi inş etkilemez... umarım....

oyaris
26-05-07, 08:21
bence üzülmeyin hiç boşuna ilk bölümünün hatrına doktorlar dizisinin nasılsa reklam arasında falan zaplarsınız ama güzelse de bi paradoxa düşersiniz benden demesi ... ya ilk bölüme komple bakın yada doktorlardan hiç ayrılmayın ertesi gün netten seyredin ilk bölümünü :) ama çok güzelmiş dizi benden söylemesi :)

ünall
26-05-07, 08:53
dizi cok güzel gorunuyo ben ılızcem ama ogun doktorlar var kanld ılk bastakı reytınglere bakıp kaldırmsa yazın cok ii iş yapcak yapımlardnm bırıdır..

yagmur94
26-05-07, 08:59
ya 3 tane güzel diziyi aynı saate koymuşlar keşke perşembe yerine pazartesiye felan koysalarmış.

€moS
26-05-07, 09:02
merak etmem o dizler yakında tatile gidiyolar ortalık yaz dizileine kalıyor...

ewet aslınnndaaa ama yazında pek reytingler yüksek değil ama hayatta dokroelaedan vazgeçmem ondan 1. bölümü netren izlecem....

yagmur94
26-05-07, 09:04
ewet aslınnndaaa ama yazında pek reytingler yüksek değil ama hayatta dokroelaedan vazgeçmem ondan 1. bölümü netren izlecem....
Tekrarlarını koyarlar cnm merak etme ben eskiden doktorlarla birlikte kaybolan yıllarıda izliyordum şimdi 3 dizi mi izliycem diye düşünüyordum.

iReMJeLiBoN
26-05-07, 09:30
Yazıldı mı bilmiyorum ama,
Tamamen Dawson'S Creek özentisi bi dizi.. Bu Türkler hep böyle ya Acemi Cadı, Doktorlar derken Kavak Yelleride cıktı ben size söyliim..

karakterleri tam hatırlamıyorum kusura bakmayın :S

Deniz ( sarısın olan ) Dawson
Ege ( esmer olan ) Pacey ( hatta Pacey ' de ögretmenine asık oluyordu falan.. )

Kızlardan biri Joey diğerininde Jane olması gerekiyor..:S

Yani, bilemiyorum ..:)

ünall
26-05-07, 09:51
Yazıldı mı bilmiyorum ama,
Tamamen Dawson'S Creek özentisi bi dizi.. Bu Türkler hep böyle ya Acemi Cadı, Doktorlar derken Kavak Yelleride cıktı ben size söyliim..

karakterleri tam hatırlamıyorum kusura bakmayın :S

Deniz ( sarısın olan ) Dawson
Ege ( esmer olan ) Pacey ( hatta Pacey ' de ögretmenine asık oluyordu falan.. )

Kızlardan biri Joey diğerininde Jane olması gerekiyor..:S

Yani, bilemiyorum ..:)
evet solendı bayayıda tartsıldı burda bılıyoruz dawsonsın kopyası oldugunu ama ızlıcez bır sey kalmıycak ekranda barı telıf alsalarda yazsalar formatın kıme ait oldugunu..

hazell
26-05-07, 10:04
Kerem Çakıroğlu'nun yönettiği, senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Pınar Ordu'nun kaleme aldığı "Kavak Yelleri" çok yakında Kanal D ekranlarında olacak. Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in başrolleri paylaştıkları dizinin konusu, yazları cıvıl cıvıl olan, kışları ise ıssızlaşan bir Ege kasabasında geçiyor.

Büyükler de izleyecek
"Kavak Yelleri", lise öğrencisi Deniz, Aslı, Efe ve Mine'nin büyümenin zorluklarıyla mücadele ederken bir yandan da ÖSS için savaş verdikleri dönemde yaşadıklarını konu alıyor. Ekip bu yeni proje için "Büyüklere ilk gençlik günlerini hatırlatacak, başında kavak yelleri esenler ise içinde kendilerinden çok şey bulacak" diyor.
Mayıs sonunda yayınlanmaya başlanacak dizide, İbrahim Kendirci, Aslı Enver, Pelin Karahan ve Dağhan Külegeç başrolleri paylaşıyor.

seerose
26-05-07, 10:58
güzell bi dizi gibi geliyooo....dediğiniz gibi bazı diziler de bitiyo. bu diziler yazın tutarsa onlların yerine koyarlar..bu film tutar gibi geliyoo bana...

oyaris
26-05-07, 11:06
bazı arkadaşlarımız dizinin fragmanlarındaki müzikleri soruyor. bu müzikleri pinhani diye bi grup söylüyo. güzel de bi albümleri var . adres vermek yasak sanırım sonuna .com ekleyin sitesinde albüm şarkılarını ve fragmandaki şarkısını hem indirebilir hemde tüm albümü dinleyebilirsiniz :):) agaya beleş hemde :)

sarısın_bomba
26-05-07, 11:38
kavak yelleri güzel bidiziye benziyoo daa tam zamanına koymuşlar yaw başka gün yokmuydu kii iki diziyi birden izleyemem kii hadi bu kavak yellerini ilk iki bölümünü falan verirler birkaçkere ama daha sonra daha sonra diğerin sezon finali olcak ama off neysee tekraını verirlerr
ama süper bi diziye benziyoo karekterleri canlandıranları seviyorum zaten inş güzel olur

sarısın_bomba
26-05-07, 11:58
kesin izlerim diyodum ama ilk bikaç bölümünü izleyemicem çünkü doktorlarla aynı saatte:(

merak etme yeni başlayan dizilerin ilk bi kaç bölümünün tekranı veriyorlar bazen iki üç kere bile izlersin yani bende doktorlar hayranıyım bende öncelik ona veriyorum ama bu dizide çok hoşuma gitcek gibi :img-wink: inş tekraını verirlerr

sedosshh
26-05-07, 12:07
merak etme yeni başlayan dizilerin ilk bi kaç bölümünün tekranı veriyorlar bazen iki üç kere bile izlersin yani bende doktorlar hayranıyım bende öncelik ona veriyorum ama bu dizide çok hoşuma gitcek gibi :img-wink: inş tekraını verirlerr

ewt bende kesinlikle izliycem bunu ama doktorların yeri ayrı:img-wink:
zaten sezon finali yaklaşıyor onunda izlerim bunu..

çok gsll bi diziye benzioo.. zaten gençlik dizisiyse mutlaka izlenirr...

ÇİĞDEMMM
26-05-07, 13:32
az once kanal d de dızı ızlıyodum alttan KAVAK YELLERİ nin persembe 20:00 da oldugu ıle ılgılı loga cıktı :)baslamasına artık cok sevındım onca kanalda ztn ızlenıcek bır kac dızı vardı onlarda yaz sezonuna gırıyo cok ıyı oldu Kavak YELLERİnin gelmesi:)

beyza41
26-05-07, 14:16
az once kanal d de dızı ızlıyodum alttan KAVAK YELLERİ nin persembe 20:00 da oldugu ıle ılgılı loga cıktı :)baslamasına artık cok sevındım onca kanalda ztn ızlenıcek bır kac dızı vardı onlarda yaz sezonuna gırıyo cok ıyı oldu Kavak YELLERİnin gelmesi:)

evet ya çok iyi olcak kavak yellerinin yazın başlaması
ama tek kötü yanı da yazın gezmek tozmak tatil matil giriyor işin içine
bi de karşı olduğum nokta sevdiğim dizilerin daha hava kararmadan yani 8 de başlaması ben daha eve yeni gitmiş oluyorum ilk başlarını hep kaçırıyorum.bu da öyle olcak galiba keşke 10 seansına denk gelseydi.:img-in_lo

girl01
26-05-07, 14:24
http://img82.imageshack.us/img82/5792/3423304vt3.jpg

artik fragmanda persembe günü saat 19.00´da yaziyor:happy0064 süper bir dizi olcak, persembe gününü sabirsizlikla bekliyorum:img-wink:

bahar_91_m
26-05-07, 14:34
selamlar herkese buraya ilk yaziyorum ... fragmaninda görmustum guzel bi diziye benziyoo ..yani komik gecer herhal... evt yaz oldugu ii nasi olsa burdayiz tr gitmiyoz izlerim atik... ama erken baslamasin 9 dan sonra baslasin hani hava karanlik falan olmuyo yani dizi havaasi olsun ... bide dizi daha baslamadi dimi?? yani yanlis bilmiyorsam ...

prenzez
26-05-07, 15:10
müzik pinhani'den,malum. tv'de şarkıyı duydum ilk,mutfaktan koşup geldim,diziymiş... kessin izlerim!

dawsonjoey
26-05-07, 16:04
Ayakta alkışlıyorum hepinizi. Diziye bu bağlılık bu sadakat reklam kampanyaları özellikle belli isimlerin PR çalışmaları. Cidden şaka maka merak ediyorum şu diziyi dağ fare doğurmaz umarım. Parmaklarımı yorduğuma değsin bari.

oyaris
26-05-07, 16:14
dawsonjoey ben de bu diziyi merakla bekliyorum neden biliyomusun çünki bu dizide hiç tanınmamış yüzler ve sempatik gençler var ve artık ekranların böyle gençler ce ele geçirilmesini istiyorum. kısaca manken bozmalarından yapılan dizilerden gına geldi. pekçok sözde oyuncu gözde mankenler suratlarına ifade bile veremeden tonla dizi çevirdiler.
örneğin aysun kayacı örneğin cansu dere suratlarına bi mutluluk bi hüzün ifadeleri bile koyamadan dizi çekiyolar :):) bence bu yüzden bu pırıl pırıl gençlerin dizisi çok daha fazla ses getirecektir. ben çok inanıyorum şahsen.

sühan
26-05-07, 16:24
Oyaris,

oyunculardan birinın tanıdıgın oldugunu soylemıstın.. hangısı soyle de daha dıkkatlı ızleyelım arkadasını.. yorumlarımızı ıletırsın..

merve d.
26-05-07, 16:27
uzun zamandır buraya yazmıyordum ama aile büyümüş negüzel...
günlerdir bekliyorduk sonunda başlıyo...umarım herşey iyi olur ve uzun süren bir dizi olur.

oyaris
26-05-07, 16:28
oyuncuklardan birini tanıyorum bende yalan yok. pelin karahan :)
dur senin anlıcan şekilde sölim :):):) hani şu joe olan sizin erkek gibi olması lazım dediğiniz... aslında pelini erkek gibi yapmaya çalışmışlar hatta fondöten dışında bişi de sürmemişler maakyözler ama ancak bu kadar kapayabilmişler yüz hatlarını... ha bide gerçekten ilerleyen bölümlerde farklı bi genç kız olacak galiba. bunları da bildiğim için hep dedim d.c. den alıntı var diye. ama senaryo d.c. deki birkaç hafızalara kazınmış olay haricinde çok farklı olacak ... o kadarını da söylemiyim :):):) umarım başarılı olur tüm gençler :) yoksa mankenli türkücülü dizilere mahkum olacağız yine :(:(

İLK AŞKIM_MERVE
26-05-07, 16:29
uzun zamandır buraya yazmıyordum ama aile büyümüş negüzel...
günlerdir bekliyorduk sonunda başlıyo...umarım herşey iyi olur ve uzun süren bir dizi olur.

ewt cnm inş. ii reytingler gelirde dizimiz kalıcı olurr...ay bir başlasa..

YALNIZ O MİNEYE GICIK OLDUM...ASLI İLE DENİZ DAHA ÇOK YAKIŞIOO...BENCEEEE...

gıcık minee

TİMUÇİN_ÖZLEM
26-05-07, 16:30
Merhabalar.
Kavak Yelleri sonunda yayına giriyor.Perşembe akşamlarını bundan 2 ay öncesine kadar iple çekerdim,yine öyle olucak kanımca...Diziyi izleme kararını almamın temel nedeni DAĞHAN 'dır:).Hırsız Polis te inanılmaz sevdik onu.Şimdi de bize gençlere hitap eden bir projede yer aldığı duyunca ''tamam'' dedim.Ayrıca dizinin müziklerini PİNHANİ'nin yapması da cabası.:img-wink:
Bol reytingli günlere..:img-wink:

oyaris
26-05-07, 16:49
pinhani nokta com var orada unutuldular diye bi şarkı var onu dinleyin o şarkısı çok güzel bu gurubun :):) hele bi gel de güzel ama unutuldular çok güzel :)))) dinleyenlere iyi dinletiler ....

dawsonjoey
26-05-07, 16:53
dawsonjoey ben de bu diziyi merakla bekliyorum neden biliyomusun çünki bu dizide hiç tanınmamış yüzler ve sempatik gençler var ve artık ekranların böyle gençler ce ele geçirilmesini istiyorum. kısaca manken bozmalarından yapılan dizilerden gına geldi. pekçok sözde oyuncu gözde mankenler suratlarına ifade bile veremeden tonla dizi çevirdiler.
örneğin aysun kayacı örneğin cansu dere suratlarına bi mutluluk bi hüzün ifadeleri bile koyamadan dizi çekiyolar :):) bence bu yüzden bu pırıl pırıl gençlerin dizisi çok daha fazla ses getirecektir. ben çok inanıyorum şahsen.

Bu konuda sana katılıyorum. Oyuncular çok sevimli (Dağhan hariç üzgünüm sevmiyorum) ama keşke farklı olsaydı zaten benim oyunculara falan bir lafım yok. Pelin Karahan'ın kendi sesimi bilmem sadece ben gidiyorum dediğini duydum ama çok şeker da işte konu mlaum :) keşke başka bir şekilde karşılaşsaydık bu yeni yüzlerle o zaman çok daha güzel olurdu.

oyaris
26-05-07, 16:57
ince bir ses ve pelinin kendi sesi evet. aslında seslendirme yapacaklarmış ama karakter gereği vazgeçmişler bu da pelin için çok büyük bi şans zira insanlar bu ses tonuna alıştıklarında sorun olmaz birdaha projede yer alırsa. ama seslendirme olsaydı ilerdeki projelerde problem olabilirdi. hayırlısı olsun onun için :):)

fırtına_
26-05-07, 16:58
ilginç ve zevkli bir diziye benziyor
yazın izlemek güzel olur

ama keşke başrol oyuncuları arasında daha tanınmış kişilerde olsaydı
o zaman tutup tutmıyıcağı daha garanti olurdu

elif-ela
26-05-07, 17:01
ya bu dizi çok güzele benziyoo
daha başlamadığı için kesin bişi söleyemicem...
sarışın bi kız var o gelince kumral olan üzülüyo
gibi geldi bana fragmandan dolayı..

ya bunların hangileri sevgili olcak bilen varmı???
ama iyi arkadaşlar gibi gözüküyo

not:tamda doktorlarla aynı güne denk geldi ve aynı saat
ben doktorları da çok seviyom
hastasıyım hatta.......

ÇİĞDEMMM
26-05-07, 17:01
pinhani nokta com var orada unutuldular diye bi şarkı var onu dinleyin o şarkısı çok güzel bu gurubun :):) hele bi gel de güzel ama unutuldular çok güzel :)))) dinleyenlere iyi dinletiler ....

unutuldular da cok guzel bnm favorım ama ''dön bak dünyaya'' tavsıye ederım arkaadaslar dınlemenızı harıka bır gruptur yonja da fan sıtelerı var oda bır harıka grup gibi:img-wink:

merve d.
26-05-07, 17:03
ewt cnm inş. ii reytingler gelirde dizimiz kalıcı olurr...ay bir başlasa..

YALNIZ O MİNEYE GICIK OLDUM...ASLI İLE DENİZ DAHA ÇOK YAKIŞIOO...BENCEEEE...

gıcık minee

ya aslında bende sevmedim mineyi çünkü diğer üçünün arkadaşlığına zarar verecek gibi görünüyo.pek aslı gibi masum gelmedi bana da...:img-yes:
deni< mineye aşık olucak galiba aslıda bu duruma çok üzülecek gibi görünüyo

elif-ela
26-05-07, 17:03
ilginç ve zevkli bir diziye benziyor
yazın izlemek güzel olur

ama keşke başrol oyuncuları arasında daha tanınmış kişilerde olsaydı
o zaman tutup tutmıyıcağı daha garanti olurdu

ewt aslında yazmayı unuttum
bu yaz dizisi dimi
o zaman rahatça izleyebilirim

hem okul yook dersler yoook
bide kavak yelleri var
değmeyin keyfimeee
bence yinede tutabilir
çünkü tatilde gençler izler
aslında herkes izleyebilir
yanlış anlaşılmasın söylediklerim
hiç bir zaman arrımcılık olmaz dimi ama....

dawsonjoey
26-05-07, 17:05
ince bir ses ve pelinin kendi sesi evet. aslında seslendirme yapacaklarmış ama karakter gereği vazgeçmişler bu da pelin için çok büyük bi şans zira insanlar bu ses tonuna alıştıklarında sorun olmaz birdaha projede yer alırsa. ama seslendirme olsaydı ilerdeki projelerde problem olabilirdi. hayırlısı olsun onun için :):)

İsabet olmuş. Kızın adı (Pelinin oynadığı) Aslıhan mı? Bu arada senaryo farklı bir yere gidecek diyorsun ya tahmin etmek zor değil. Ama tepki göstermemizin sebeplerinden biri de Pelinin Joeye çok benzemesi. Sonuçta bu olayda oyuncuların bir kabahati yok yolları açık olsun hepsinin. Ama DC ye dokunmasalardı ya da resmi olarak dokunsalardı aynı 'Çirkin Bettyler' gibi bu da DC'nin resmi uyarlaması olsaydı keşke.

dawsonjoey
26-05-07, 17:09
ya aslında bende sevmedim mineyi çünkü diğer üçünün arkadaşlığına zarar verecek gibi görünüyo.pek aslı gibi masum gelmedi bana da...:img-yes:
deni< mineye aşık olucak galiba aslıda bu duruma çok üzülecek gibi görünüyo

Aynen öyle olacak :) Masum güzel Aslı fettan ama aslında iyi kalpli olan Mineyi hiç sevmeyecek başta ama sonra çok iyi arkadaşlar olacaklar.

prettygirl
26-05-07, 17:40
Bence bu dizi tutar ya...Tamam Doktorlar falan var ama...Neyse yorum yapmıcam vazgeçtim...:img-wink: Çok özlemiştim..Tekrar bir gençlik dizisi ii gelicek...Lise Defteri, Koçum Benim kadar olabilir mi zaman göstericek ama...ii gene de:img-yes:

Ms.Deep
26-05-07, 18:09
Herşeyden önemlisi bir "gençlik dizisi" ve kesinlikle çok sıcak bir havası var.Ben izlemeyi düşünüyorum ve ilgi göreceğine de eminim.

TİMUÇİN_ÖZLEM
26-05-07, 19:02
Hele Bir Gel (Dizinin jenerik müziği)

İçinden geleni söyle , kalırsa yazık olur
Hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için
Başından geçeni anlat , masaldır benim için

Hele bi gel , uzaklar sana gelir
Sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir
Hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler
Yazık olur , hadi gel kurtar bizi

PİNHANİ

ECE...:)
26-05-07, 19:49
siz şimdi diziyi bizden daha çok dört gözle bekliyosunuzdur dimi:img-hyste
yanlışmı biliyorum..

:img-hyste Bence de öyledir...Degil mi ?? :icon_whis

Evet pinhani'yi ben de cok seviyorumm..:happy0064

prettygirl
26-05-07, 19:49
siz şimdi diziyi bizden daha çok dört gözle bekliyosunuzdur dimi:img-hyste
yanlışmı biliyorum..

bence de dört gözle bekliyorlar:img-yes:
ya bu arada fragmandan resim çeken falan yok mu hiç???:sad53:

tarantino
26-05-07, 21:47
fragmanını illk seyredişte ben bir dc taklidiyim diye bağırıyor.bari bu kadar tıpatıp yapmasalarmış.
eski bir dawsonscreek hayranı olarak dc taklidi bu dizi fikri hiç hoşuma gitmedi açıkçası.bilmiyorum diğer dc hayranları ne düşünür ama bence hele de çok ses getirmiş bir dizinin taklidini yapmak hiç hoş bir fikir değil bütün karakterler ordaki karakterlere benzemeye çalışacak eminim joey karakterini oynayan aslı joeyin mimiklerine yetişebilmek için şekilden şekile girecektir.bence çok komik bir durum keşke orjinal bir senaryoyla çekselerdi.tabiki bunların hepsi benim fikrim bu diziyi eminim sevenlerde olacaktır özellikle dc hiç seyretmemiş olanlar.tşk

prettygirl
26-05-07, 21:54
emin olabilirsin baya tartışıldı bu konu....Ben izleyip de görelim diyorum...O zmn daa ii anlarız dimi? Her şeye rağmen gzl olacağa benziyor:img-yes:

nghn
26-05-07, 23:33
Şimdi biz burda bu dizi Dawson's Creek'ten çok şeyler içeriyor diyoruz.Sizlerde haklı olarak izleyelim öyle karar verelim diyorsunuz.Yanlız diziyi izlememiş olan arkadaşlarımız için Dawson's Creek ve ana karakterler hakkında müsadenizle sadece bilgi vermek istiyorum bu sayede izlerken birtakım şeyleri karşılaştırmakta daha kolay olur diye düşünüyorum.

Dawson Leery Leery ailesinin tek çocuğu.Tam bir hayal perest.En büyük ideali büyük hayranı olduğu Spielberg gibi bir yönetmen olabilmek.Kendisini çok seven bir ailesi var.Ancak mutlu bir aile yaşantısı var gibi görünsede ilk bölümde annesinin babasını aldatması ile büyük bir aile dramının içine giriyor.En yakın arkadaşı Joey.

Joey Potter Aslında adı Josephine ama Dawson bunun fazla feminen olması sebebiyle ona Joey diye hitap ediyor.Ve diğer herkeste tabii.Küçük yaşta annesini kanserden kaybetmiş.Babası uyuşturucu satıcısı olması sebebiyle hapiste.Kasabanın dedikodu kaynağı.Çünkü ablası ve zenci erkek arkadaşı ile birlikte yaşıyor.Tek sığınağı Dawson.Okulda çok başarılı olarak Capeside'tan kurtulabilmek için uğraşıyor.Dawson'a aşık ama en yakın arkadaşı olduğundan bunu ona anlatamıyor.

Pacey Witter Witter Ailesinin gözden çıkarılmış başarısız çocuğu gibi görünsede aslında oldukça zeki bir insan ama bunu okuluna ve ailesine yansıtmıyor.Babası ve abisi kasabanın şerifi olmaları sebebiyle de hep otoriter bir tavırla Pacey'nin başarısızlıklarını sürekli yüzüne vursalarda Pacey kendi doğrularından asla şaşmıyor.Grubun en muzip ve komik kişisi.En yakın arkadaşı Dawson.

Jen Lindley Annesi ve babası onu New York'ta zaptedememeleri sebebi ile kasabaya büyükannesinin yanına gönderiyorlar.Büyük şehirde yaşamanın kendine verdiği rahatlıktan sonra kasabada çok zorluk çekiyor.Büyük annesi ile her ne kadar uyuşmasalarda ilerleyen sezonlarda enderine az rastlanır bir aile ilişkisi içine giriyorlar.Geldiği günden itibaren Dawson'la aralarında bir ilişkinin adımları yavaş yavaş atılıyor.

Dizide Dawson Joey ve Pacey 15 yaşında 3 yakın arkadaştırlar.Liseye başlayacakları hafta tatillerinin son günlerini geçirirlerken Dawsonların kapı komşusu olan büyükannenin evine Jen gelir.Geldiği esnada Dawson Joey ve Pacey Dawsonların iskelesindedirler ve Jen'i görünce ona hoşgeldin demek için yanına giderler.Joey Jen'in varlığından rahatsız olur çünkü Dawson'ın Jen gelir gelmez ondan etkilendiğini farkeder.Joey Dawson'a uzun zamandır aşıktır ama küçük yaştan birbirlerini tanımaları ve en yakın arkadaş olmaları sebebiyle içine girdiği bu yeni duygular karşısında çok zorluk yaşar.Sürekli eskisi dönemlerde küçüklükteki gibi olmalarını istesede artık bunun mümkün olmayacağının üzüntüsünü yaşar ve bir yandanda Dawson ve Jen arasındaki yakınlaşmadan kıskançlık duyar.

Pacey ise bir video dükkanında tanıştığı kendinden büyük bir bayandan oldukça hoşlanır ve sonra okullar başladığında o bayanın kendi ingilizce öğretmeni olduğunu anlar.Başlangıçta tek taraflı gibi görünen bu ilgi zaman içinde iki taraflı olmaya başlar ve Pacey İngilizce öğretmeni ile bir süre ilişki yaşar tabii kasaba ve okul yönetimi bunu öğrendiğinde işler karmakarışık bir hal alır.

Dawson ise hayal perestliğiyle yönetmen olabilmek için büyük bir çaba sarfeder. Jen'le ilişkiye başlar ama zamanla Jen'in hayallerinde canlandırdığı gibi bir kız olmadığı farkeder.Bu esnada Joey'le ergenliğe geçtiklerini farkettikçe artık eskisi gibi arkadaşlarını sürdüremediklerini farkederler.Zaman ilerledikçe Dawson'da Joey hissettiklerinin sadece arkadaşlık olmadığını idrak etmeye başlar.

-------------------------------------------

Bu anlattıklarım sadece ve sadece dizinin 1.sezonuna ait şeylerdi.Dawson's Creek 6 sezon sürmüş bir dizi idi ve birçok olaylar birçok başka karakterler diziye katıldı.

Fragmanda gördüklerim bana sadece 1.sezonu hatırlattığından sadece ilk sezona dair bilgiler verdim.

Sizlerde Dawson's Creek izlemediyseniz eğer umuyorum bu yazımı okuyarak en azından nasıl bir konu nasıl karakterler içerdiğini karakterlerin birbirleri ile nasıl bir ilişki içinde olduklarını anlarsınız.Bu sayede Kavak Yelleri'ni izlerken nerde ne demek istediğimizi belki bir parça daha iyi anlarsınız.

zeynepppaliii
27-05-07, 00:53
ya bu diziyi sadece müzik için izleyeblirim...:)
dağhanı severim ztn...:img-wink:
ama doktorlarla aynı saatte...
bnce bu reytingleri etkilicek...

mc_merve
27-05-07, 03:05
diziyi izlemeyi dusunuyorum o saate cunku izledigim bir dizi yok ama keske ilk hafta olarak baska bir gune alsalardi persembe gunu baya iddiali diziler var herneyse ben izlicem:img-yes: fragmani cok hosuma gitti :)

prettygirl
27-05-07, 09:01
Şimdi biz burda bu dizi Dawson's Creek'ten çok şeyler içeriyor diyoruz.Sizlerde haklı olarak izleyelim öyle karar verelim diyorsunuz.Yanlız diziyi izlememiş olan arkadaşlarımız için Dawson's Creek ve ana karakterler hakkında müsadenizle sadece bilgi vermek istiyorum bu sayede izlerken birtakım şeyleri karşılaştırmakta daha kolay olur diye düşünüyorum.

Dawson Leery Leery ailesinin tek çocuğu.Tam bir hayal perest.En büyük ideali büyük hayranı olduğu Spielberg gibi bir yönetmen olabilmek.Kendisini çok seven bir ailesi var.Ancak mutlu bir aile yaşantısı var gibi görünsede ilk bölümde annesinin babasını aldatması ile büyük bir aile dramının içine giriyor.En yakın arkadaşı Joey.

Joey Potter Aslında adı Josephine ama Dawson bunun fazla feminen olması sebebiyle ona Joey diye hitap ediyor.Ve diğer herkeste tabii.Küçük yaşta annesini kanserden kaybetmiş.Babası uyuşturucu satıcısı olması sebebiyle hapiste.Kasabanın dedikodu kaynağı.Çünkü ablası ve zenci erkek arkadaşı ile birlikte yaşıyor.Tek sığınağı Dawson.Okulda çok başarılı olarak Capeside'tan kurtulabilmek için uğraşıyor.Dawson'a aşık ama en yakın arkadaşı olduğundan bunu ona anlatamıyor.

Pacey Witter Witter Ailesinin gözden çıkarılmış başarısız çocuğu gibi görünsede aslında oldukça zeki bir insan ama bunu okuluna ve ailesine yansıtmıyor.Babası ve abisi kasabanın şerifi olmaları sebebiyle de hep otoriter bir tavırla Pacey'nin başarısızlıklarını sürekli yüzüne vursalarda Pacey kendi doğrularından asla şaşmıyor.Grubun en muzip ve komik kişisi.En yakın arkadaşı Dawson.

Jen Lindley Annesi ve babası onu New York'ta zaptedememeleri sebebi ile kasabaya büyükannesinin yanına gönderiyorlar.Büyük şehirde yaşamanın kendine verdiği rahatlıktan sonra kasabada çok zorluk çekiyor.Büyük annesi ile her ne kadar uyuşmasalarda ilerleyen sezonlarda enderine az rastlanır bir aile ilişkisi içine giriyorlar.Geldiği günden itibaren Dawson'la aralarında bir ilişkinin adımları yavaş yavaş atılıyor.

Dizide Dawson Joey ve Pacey 15 yaşında 3 yakın arkadaştırlar.Liseye başlayacakları hafta tatillerinin son günlerini geçirirlerken Dawsonların kapı komşusu olan büyükannenin evine Jen gelir.Geldiği esnada Dawson Joey ve Pacey Dawsonların iskelesindedirler ve Jen'i görünce ona hoşgeldin demek için yanına giderler.Joey Jen'in varlığından rahatsız olur çünkü Dawson'ın Jen gelir gelmez ondan etkilendiğini farkeder.Joey Dawson'a uzun zamandır aşıktır ama küçük yaştan birbirlerini tanımaları ve en yakın arkadaş olmaları sebebiyle içine girdiği bu yeni duygular karşısında çok zorluk yaşar.Sürekli eskisi dönemlerde küçüklükteki gibi olmalarını istesede artık bunun mümkün olmayacağının üzüntüsünü yaşar ve bir yandanda Dawson ve Jen arasındaki yakınlaşmadan kıskançlık duyar.

Pacey ise bir video dükkanında tanıştığı kendinden büyük bir bayandan oldukça hoşlanır ve sonra okullar başladığında o bayanın kendi ingilizce öğretmeni olduğunu anlar.Başlangıçta tek taraflı gibi görünen bu ilgi zaman içinde iki taraflı olmaya başlar ve Pacey İngilizce öğretmeni ile bir süre ilişki yaşar tabii kasaba ve okul yönetimi bunu öğrendiğinde işler karmakarışık bir hal alır.

Dawson ise hayal perestliğiyle yönetmen olabilmek için büyük bir çaba sarfeder. Jen'le ilişkiye başlar ama zamanla Jen'in hayallerinde canlandırdığı gibi bir kız olmadığı farkeder.Bu esnada Joey'le ergenliğe geçtiklerini farkettikçe artık eskisi gibi arkadaşlarını sürdüremediklerini farkederler.Zaman ilerledikçe Dawson'da Joey hissettiklerinin sadece arkadaşlık olmadığını idrak etmeye başlar.

Bu anlattıklarım sadece ve sadece dizinin 1.sezonuna ait şeylerdi.Dawson's Creek 6 sezon sürmüş bir dizi idi ve birçok olaylar birçok başka karakterler diziye katıldı.

Fragmanda gördüklerim bana sadece 1.sezonu hatırlattığından sadece ilk sezona dair bilgiler verdim.

Sizlerde Dawson's Creek izlemediyseniz eğer umuyorum bu yazımı okuyarak en azından nasıl bir konu nasıl karakterler içerdiğini karakterlerin birbirleri ile nasıl bir ilişki içinde olduklarını anlarsınız.Bu sayede Kavak Yelleri'ni izlerken nerde ne demek istediğimizi belki bir parça daha iyi anlarsınız.

dizi hakkında bilgi verdiin için teşekkür ederim ben izlememiştim...Çok güzelmiş ama...Kaç yılları arasında ve hangi kanalda yayınlandı bu arada?:img-wink:

*özgürkız*
27-05-07, 11:43
Fragmanından anladığıma göre acayip bağlanıcam ben bu diziye :)
http://img517.imageshack.us/img517/9486/ba351l305ks305z6us6.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/8250/ba351l305ks305z7oq5.jpg

prettygirl
27-05-07, 11:46
imzalar için saol canım...5-10 oldu soruyorum ama elinde fragmandan resimler olan yok muuuuu???:img-wink:

*özgürkız*
27-05-07, 11:48
imzalar için saol canım...5-10 oldu soruyorum ama elinde fragmandan resimler olan yok muuuuu???:img-wink:

bende yok ama kanal d'nin sitesinde resimler var ....

prettygirl
27-05-07, 11:50
onları demiyorum onlar bende de var da...Fragmandan çekilmiş resimler diyorum...Ama yok kimsede galiba..neyse...perşembeye kadar sabredicez artık:img-wink:

dawsonjoey
27-05-07, 11:58
dizi hakkında bilgi verdiin için teşekkür ederim ben izlememiştim...Çok güzelmiş ama...Kaç yılları arasında ve hangi kanalda yayınlandı bu arada?:img-wink:

1999-2003 Yılları arasında Cnbe de yayınlandı.

06_haziran_15
27-05-07, 12:26
Umarmm güsell bi dizidrr..ilkk bölümüü islicmm beğenrsmm devmm edrmm ama açıkçasıı güsell oldunuu sanmıyormm...türk gençlikk dizilerii güsell olmuyoo maleseff :( umarmm bu dizi bi istisnaa olurr ama sanmıyormm :(:(

lindsay
27-05-07, 12:29
keske perşembe olmasaydı dizi doktorların karşısında iyi bi reyting alması zor zaten o gün çok iddialı diziler var umarım reytingleri iyi gelir:img-wink:

RIZA_BABA
27-05-07, 12:32
Arkadaşlar Benci dizinin perşembe günü olması kötü ozaman kurtlar vadisi ırak vede doktorlar var pek rating alamaz yani tehlikeli

ekinela_94
27-05-07, 13:20
ewet gunu hic ii diil persembe gunu o kdr cok dizi varki reytingler kotu gelir bnce..ama tum diziler sezon finali yapinca yaz dizilerinin en iileri arasinda olur bnce yeni sezonda da daha ii bi gun secerler......:img-wink:

prettygirl
27-05-07, 13:55
genelde yeni başlayan dizilerin günleriyle hep oynuyorlar zate...Eğer rating iyi gelmezse değiştirler merak etmeyin:img-wink:

ekinela_94
27-05-07, 16:37
yaa arkiler aile imzasi yapsk ya hem diziyi tanitm amacli??her persembe kanald de fln yazariz ama yapabilicek birisi war mi??

ı_love_sevda_cicegi
27-05-07, 16:46
ben ve arkadaşlarım fragmanını izledik konusuda hoşumuza gitti ama biz doktorları izlğiyoruz doktorlar dizisi final yapana kdr izleyemem ve bencede çok rayting almaz ama diziler final yapıp yaz dizilerine geçildiğinde çok tutulcağını düşünyorum.doktorlar bitene kadarda mecburen sonraki günlerde netten izlerimm...

ı_love_sevda_cicegi
27-05-07, 16:57

bilgi verdiğin için tşk ederim.ben bu dizyi izlememiştim doğal olarak:)çünkü o aralar 6-10 yaşları arasındaymışım.ama keşke izleyebilseydim.çok güzel bir diziymiş.gerçektende kavak yelleri bu diziye çok benziyor.ama artık şimdiki diziler hep eski dizilerden mesela doktorlar ve sevda çiçeği ikisinide izledim ama eski dizilermiş.hatta doktorlar yabancıymış snrm.yani benm için benzemesi sorun oluşturmaz onu izleyemedim bunu izlerim...:img-yes:

ÇİĞDEMMM
27-05-07, 17:02
arkadaslar MİNE rolundekı ASLI ENVER dır kendısı daha once Hayat Bılgısı adlı dızıde de rol almıstır.kendısının tanıyan bır cok kısı onun gercekten cok tatlı vede sevecen bır ınsan oldugunu soyler sımdıye kadar ılk defa burda bu tur bır hakaret duydum kendısı hakkında soylentılere ınanmayın bır oyuncunun rolu kotu dıye oyuncu normalde de kotu yada salak aptal asla degıldır o bır oyuncudur:img-wink:

ekinela_94
27-05-07, 17:37
son 2 sayfada gorduklerimi yaziyorum foruma girenler beni eklein yazsinn!!!bu arada kim yapck imzayi??
ekinela_94
ı_love_sevda_cicegi
prettygirl
ÇİĞDEMMM
*özgürkız*
yasoela
bana öm atabilirsnz arkiler yada buraya yazarsiniz yalniz yazdiklarim ailenin tamami diil tabikide sadece son sayfadan gordklerim:img-wink: :img-wink:

just717067
27-05-07, 20:58
Kadro:
Dağhan Külegeç: Efe (Pacey)
İbrahim Kendereci: Deniz (Dawson)
Pelin Karahan: Aslı (Joey)
Aslı Enver: Mine (Jen)

Dawson's Creek uyarlamasıymış.

mc_merve
27-05-07, 23:50
fragmanlari gordukce daha cok meraklaniyorum persembeyi sabirsizlikla beklyiorum :) bu arada resimler cok hos

oyaris
28-05-07, 08:09
arkadaslar MİNE rolundekı ASLI ENVER dır kendısı daha once Hayat Bılgısı adlı dızıde de rol almıstır.kendısının tanıyan bır cok kısı onun gercekten cok tatlı vede sevecen bır ınsan oldugunu soyler sımdıye kadar ılk defa burda bu tur bır hakaret duydum kendısı hakkında soylentılere ınanmayın bır oyuncunun rolu kotu dıye oyuncu normalde de kotu yada salak aptal asla degıldır o bır oyuncudur:img-wink:

şu anda aslı enver ve pelin karahan çok güzel ve uyumlu bir arkadaşlık kurduklarından biri için diğerine hakaret etmek son derece saçmalık. ayrıca dizide de mine kötü rolde değil sadece kıskanılan ve dağdan gelip bağdakini kovan rolünü oynuyo :):) biraz daha sakin olalım bence de :)

oyaris
28-05-07, 09:20
yok o şarkıyı demedim ben aşağıda bi kısmını yazdığım şarkıyı dedim you tube de kavak yelleri tanıtım duygusal derseniz çıkan fragmanda kullanılmış olanı istedim :) genede ilgine teşekkür ederim

Icimde.. bir sey var.. bu aksam......
beyazlar.. karardi.. bir anda......
sen orda.. benim cok.. disimda......
uzaklar.. cogaldi.. bir anda.......
bir anda,, bir anda,, bir anda....

ekinela_94
28-05-07, 10:55
benide imzaya alirsaniz cok sevinirim:img-wink:
hep fragmani görüyorum, persembe olsadam, baksak sonunda! saten yaklasik bir aydan beri bekliyoruz diziyi:img-wink:
ekinela_94
ı_love_sevda_cicegi
prettygirl
ÇİĞDEMMM
*özgürkız*
yasoela
girl01
BüSRa_GüLCHiN
tmm cnm ekledim yazanlari imzada olmk isteen yazsin;);)

ekinela_94
28-05-07, 11:09
bende imzada olmak istiyorum ....

tmm cnm senide yazariz..hangisini izlicez bu hafta bilmiyorm ki bi yanda doktorlar bi yanda kavak yelleri......
nese galiba burda okumustum bi arkadasin fikri bn normal doktorlari izlerim kamera da kavak yellerini izler:img-hyste kaydeder yani sora doktorlar bitnce kawk yellerini izlerimm ztn doktorlar sezon finali yapcak sora hep kawak yelleri:img-wink: :img-wink:

ekinela_94
28-05-07, 11:20
fazla süslüyelemdim aile bumudur ona göre çeşit yapıcam eklenmek istenen yazsın
http://img156.imageshack.us/img156/1162/ba351l305ks305z5rj9.jpg

cnm iki gundur yazdik foruma imzada olmk isteenler yazsin die ama cok az kisi soledi nese simdilik bunlarla yapalim yaptigin imza cok gusel olmus:img-wink: bide persembe gunu 20:00 de yazarsan cok ii olur hem tanitm amacli..

ı_love_sevda_cicegi
28-05-07, 11:42
tmm cnm senide yazariz..hangisini izlicez bu hafta bilmiyorm ki bi yanda doktorlar bi yanda kavak yelleri......
nese galiba burda okumustum bi arkadasin fikri bn normal doktorlari izlerim kamera da kavak yellerini izler:img-hyste kaydeder yani sora doktorlar bitnce kawk yellerini izlerimm ztn doktorlar sezon finali yapcak sora hep kawak yelleri:img-wink: :img-wink:

ewet bnm fikrimdi bn kaydetmeyi bilmiyorum ama int eklerler ztn int den izlemeke zorundayım doktorlar bitene kdr:)ama yeni fragmanıda gördüm gerçekten çk gzl bir dizi olcak bnce...

*özgürkız*
28-05-07, 11:53
ewet bnm fikrimdi bn kaydetmeyi bilmiyorum ama int eklerler ztn int den izlemeke zorundayım doktorlar bitene kdr:)ama yeni fragmanıda gördüm gerçekten çk gzl bir dizi olcak bnce...

arkadaşlar barirm kavak yellerini izliyin doktorları netten bakarsınız doktorlar oturmuş bir dizi artık bizim diziyi garantiye almamız lazım ratingeler yüksek olsun :img-blush :img-yes:

ekinela_94
28-05-07, 11:53

benim kotam dolu oldugu icn youtubeden izleyemicem:(nse bu hafta bole izlerim de haftaya kawk yellerini izliyip doktorlari netten izlerim:img-wink:

ekinela_94
28-05-07, 12:33
arkadaşlar barirm kavak yellerini izliyin doktorları netten bakarsınız doktorlar oturmuş bir dizi artık bizim diziyi garantiye almamız lazım ratingeler yüksek olsun :img-blush :img-yes:

imzalar super olmuss kullanmaya basliim hemen eline saglk cnm...ben izlesem de izlemesem de degismez reytingler reyting cihazi yok nasi olsa:icon_sorr cihaz olanlar mutlaka izlesinn;);)izlemeseler bile tv acik olsn(kanald):img-hyste :img-hyste

*özgürkız*
28-05-07, 12:39
imzalar super olmuss kullanmaya basliim hemen eline saglk cnm...ben izlesem de izlemesem de degismez reytingler reyting cihazi yok nasi olsa:icon_sorr cihaz olanlar mutlaka izlesinn;);)izlemeseler bile tv acik olsn(kanald):img-hyste :img-hyste

reyting cihazımı ??
imzaları beğenmene çok sevindim cnm

just717067
28-05-07, 12:43
Kurtlar Vadisi başlamadan eğer bu dizi bitmezse rating'leri ciddi etkileyecektir. Perşembe günleri Kurtlar Vadisi tartışmasız lider. Eğer KanalD Perşembe günleri pay alabilmek için bu diziyi koyduysa uzun ömürlü olmaz. Hadi biz netten indiriyoruz dizileri ama izleyenlerin %90'ı böyle bir şey yapmaz. O yüzden bu politikayı değiştirmeleri gerekir.
Aslı Enver olmasa bende bu diziyi seyretmem ayrı konu. :)

Bu arada imza güzel olmuş ama bence nick'ler yazmasa daha güzel olurmuş.

ekinela_94
28-05-07, 12:48
reyting cihazımı ??
imzaları beğenmene çok sevindim cnm

yani reytingleri 2000 ksi fln belirliyo herkesn ewinde yok reytingg cihazi yani bn etkilemiyorm reytingleri:(:)yaaa bn bu imzayi kullanamiyorm gozukmuyo ya offf

just717067
28-05-07, 12:50
Rating cihazı ile ilgili...

Veri Tabanı Araştırması: AGB Anadolu paneli oluşturmak için, ölçüm yapılacak kentlerde bir veri tabanı araştırması yapılır. TV izleme ölçümünün ilk aşaması olan veritabanı araştırması tüm ölçüm sisteminin temelini oluşturmaktadır. Bu araştırma TİAK'ın belirlediği bir araştırma şirketi tarafından yapılır ve bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplanır. Böylece panelin oluşturulacağı bölgede yaşayan insanların yaş, cinsiyet, eğitim, meslek, ve aile büyüklüğü gibi özellikleri de elde edilir.

Panel Ailelerinin Seçimi: Veri tabanı araştırması sonuçları, TİAK ve denetçisi tarafından değerlendirilir ve ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.

Peoplemeter: Panel ailelerinin evlerinde bulunan tüm televizyonlara AGB Anadolu tarafından Peoplemeter seti takılır. Peoplemeter seti üç elektronik üniteden oluşur.

Frekans dedektörü :Televizyon setinin içine monte edilen, kibrit kutusu büyüklüğünde bir cihazdır. İşlevi, TV açıldığında hangi kanaldan hangisine geçildiğini tespit ederek bu bilgileri peoplemeter'a göndermektir.

Kumanda Cihazı : Bu cihaz televizyonu açıp kapama ve kanal değiştirme gibi işlevlere sahip değildir. Cihazın fonksiyonu, hangi bireylerin televizyon izlediğinin belirlenmesidir. Cihaz üzerinde 8 adet düğme vardır. Evdeki her aile bireyine bir numara tahsis edilmiştir. Örneğin 1 numaralı düğme babanın, 2 numaralı düğme annenin, 3 ve 4 numaralı düğme çocukların gibi. Aile bireyleri, televizyon izlemeye başladıkları anda ve izlemeyi bıraktıkları anda kumanda cihazında kendilerine ait düğmeye basarlar.

Peoplemeter : Peoplemeter'da bulunan timer(zaman) ünitesi ile hangi saatte televizyonun açılıp kapandığı tespit edilir. Peoplemeter; frekans dedektörü ile kumanda cihazından gelen bilgileri depolar ve bu bilgileri timer ünitesinden gelen bilgilerle birleştirerek kimin hangi saat ve dakikada hangi kanala geçildiğini ve hangi sürelerde izlendiğini otomatik olarak ölçümler. Televizyonun üzerine konulan peoplemeter'ın küçük bir göstergesi vardır. TV açıldığında cihaz üzerinde "Kimler Seyrediyor" sorusu ile yanıp sönen 8 adet rakam görülmektedir. Bu uyarının ardından TV izleyen bireyler kumanda cihazında kendilerine ait düğmeye bastıkları zaman o bireylere ait numaralar yanmaya başlar. Örneğin 1 ve 3 numaralı aile bireyleri televizyon seyrediyor ve düğmeleri de basılmışsa, o numaralar cihaz üzerinde belirir. Ayrıca 9 dakikada bir "Aynı Kişiler mi?" sorusu görülür. Böylece aile bireyleri izlemeyi bitirme ve başlama anlarında kişisel düğmelerine basmaları konusunda uyarılmış olurlar.

Veri Aktarımı : AGB Anadolu ana bilgisayarı her gece 02:00 ile 06:00 arasında modem kanalı ile panel hanelerindeki peoplemeter'lar ile bağlantı kurarak verileri almaktadır. Bir haneye ait veriler ortalama 15 saniyede transfer edilmektedir. Veri aktarımı sırasında telefon çalmamakta ve aileler hiç bir şekilde rahatsız edilmemektedir.

Veri Üretimi : AGB Anadolu'nun TV izleme ölçümünde kullandığı Pollux yazılımı AGB Media Services tarafından geliştirilmiştir. Kendi Kalite Kontrol mekanizmasına sahip olan ve insan müdahalesine kesinlikle izin vermeyen program, TV izleme ölçümlerinin en güvenilir ve kaliteli şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Peoplemeter'lardan gelen bilgiler Pollux yazılımı tarafından kalite kontrol mekanizmasından geçirilerek raporlanır. Böylece bir önceki güne ait zaman dilimi bazında izleme verileri sabah saat 10:00'da müşterilerin kullanımına hazır hale gelir. AGB'nin TV izleme ölçümü yaptığı tüm ülkelerde Pollux'un kullanılması, uluslararası standartlaşmayı ve kaliteyi beraberinde getirmektedir.

Program ve Reklam Kuşakları : AGB Anadolu bünyesinde, programların başlangıç ve bitiş saatleri 'saat, dakika, saniye' bazında ölçen bir program ünitesi bulunmaktadır. Bu ünitede, raporlanan TV kanallarının yayınları 24 saat boyunca videoya kaydedilir. Bu özel videolar kayıt yaparken tarih ve saat bilgilerini ekran üzerinde gösterebilme özelliğine sahiptir. Ünite elemanları ertesi gün bu kayıtları deşifre ederek program ve reklam kuşaklarının başlangıç ve bitiş saatleri ile program isimlerini ve türlerini ana bilgisayara kaydederler. Bu bilgiler ile peoplemeter'lardan gelen aynı saatlerdeki izlenme oranları birleştirilerek program ve reklam kuşaklarının izlenme oranı elde edilir. Böylece kanal kanal, dakika dakika ve program program izleme ölçümü verisi elde edilmiş olur.

Verilerin Müşteriye Sunumu : Müşteriler, bir gün öncesine ait TV izleme ölçüm sonuçlarını, AGB Anadolu web sitesinden, kendilerine ait kullanıcı adı ve şifresi kullanarak bilgisayarlarına aktarabilirler. AGB Anadolu'nun müşterilerine sunduğu dakika dakika, kişi kişi TV izleme ölçüm verilerinin derinlemesine analiz edilebilmesi için özel yazılımlar gerekmektedir. AGB Grubu tarafından geliştirilen AGB Workstation yazılımları; TeleMonitor, Kubik ve TeleSpot+ programlarıdır. Bu programlar müşterilerin veri analizi alanındaki tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak için üretilmiştir. AGB Anadolu, müşterilerine bu yazılımları kolay ve etkin kullanabilmeleri için eğitimler de vermektedir. Ayrıca her ay, bir önceki aya ait verilerin bulunduğu veri CD'leri müşterilere gönderilmektedir.

just717067
28-05-07, 13:00
70 milyona dağıtamayacakları için yukarda belirtilen kriterlere göre dağıtıyorlar sadece. Ama bu da normal halkı yansıtır. Herkeste olsa sonuçlar pek değişmez. O yüzden eğer politikaları Kurtlar Vadisi'nden pay çalabilmekse bu dizi tutmaz Perşembe'leri.
Bir de yazın zaten az Tv seyredilir. Adamlar gidiyorlar 31 Mayıs'ta başlatıyorlar. Umarım tutar. Bir de Dawson's Creek uyarlaması olduğu için şimdiden çok kötü eleştiriler almaya başladı. Fragman'da Pinhani kullandığı için bile eleştirildi dizi.

ekinela_94
28-05-07, 13:08
bence bu dizi tutar ama keske yazin baslasaydi simdi olmadi mayis sonu bence...nese reyting cihazi ile ilgili bilgiler icin cok saol bence herkese takilsaydi farkederdi reytingler baya gercekten sewilen diziler ortaya cikardi!!!

_hasibe_
28-05-07, 13:18
Dizinin beni cekmesinin en bastaki sebebi tore konusunun isLenmemesi...Bnce guzeL bir gencLik dizisi oLur,oyuncuLarı beendim.YanLız tek sorun,yayın saati,maLesef o saatte DoktorLar 'ı izLiorum,ama careLer tukenmez,videosunu indirip izlerim artık ;)

beyza41
28-05-07, 14:55
slm arkadaşlar dün hiç giremedim bakıyorumda aile büyümüş.bu kadar yoktuk yaww:p
neyse bu arada beni unutmuşsunuz imza işinde.bi zamet benide ekleyin.
imza süperde pek okunaklı deil siz ayarlarsınız artık sevgiler.

rain 1907
28-05-07, 15:05
bu dizi yaz dizisi olarak mı başlıycak ? ilk bölümünü izliycem sararsa izlerim hep.gerçi yazın dizi izlemek zor oluyo ama...

beyza41
28-05-07, 15:28
bn geldim arkiler ekliyorm imzayi...bnm imzalarim pek gusel olmas ama iste idare etcez artik;)beyza41 biras gec oldu cnm yazmakta imzayi yaptm ama birs sora bi daha yaparsam senide yazarim ok.yorm yapin imzaya;);)
http://img513.imageshack.us/img513/6229/kawkyelleri1424cg5.jpg (http://imageshack.us)

aaa süper olmuş cnm sen yaparsında olmazmıı:P
nası ii övüyormuyum
ama çok ii gerçekten:P

oyaris
28-05-07, 15:28
dizi bence çok tutacak. diziyi merak edenlerde günden güne çoğalıyor demekki ilk bölümler kilit rol oynucak... ben bile şimdiden meraklanıyorum hele pelin karahanın performansını çok merak ediyorum nede olsa ülker royal - carfour ve demirdöküm gibi reklamlardan aşina olsakta bakalım oyunculuk performansı da iyimi göreceğiz.
bu arada bayık bayık bakan insana uyku hissi getiren mankenleri seyretmekten bıkmış biri olarak artık önce bu 4 gencin daha sonra diğer nice gencin önü açılması için bu gibi diziler başarılı olur inşallah :):):)

dawsonjoey
28-05-07, 15:31
Ama önce Pelin başarılı olsun değil mi Oyaris ;) Merak ettim performansını şu kızın bir de onun için izleyeceğim ilk bölümü belki bir de ikinci bölümü.. (ben böyle devam edermişim sonuna kadar :img-hyste )

beyza41
28-05-07, 15:33
dizi bence çok tutacak. diziyi merak edenlerde günden güne çoğalıyor demekki ilk bölümler kilit rol oynucak... ben bile şimdiden meraklanıyorum hele pelin karahanın performansını çok merak ediyorum nede olsa ülker royal - carfour ve demirdöküm gibi reklamlardan aşina olsakta bakalım oyunculuk performansı da iyimi göreceğiz.
bu arada bayık bayık bakan insana uyku hissi getiren mankenleri seyretmekten bıkmış biri olarak artık önce bu 4 gencin daha sonra diğer nice gencin önü açılması için bu gibi diziler başarılı olur inşallah :):):)

kesinlikle katılıyorum mankenlerin o boyalı yüzlerini görmekten gına geldi hepimize.çok sabırsızlıkla bekliyorum ben. forumun ilk sayfasının ilk mesajından beri takip ediyorum yanii.

oyaris
28-05-07, 15:40
dj ben saklamıyorum pelinin tanıdığıyım ama oyunculuğunu yeni izlicem ondan da çok meraklanıyorum :) ayrıca siz bir kere yanlış hatırlamıyosam ki joey 1. sezonda çirkin paspal bi kız daha sonradan güzelleşiyo demiştiniz. :) şimdi sana pelinin yüzüne hiç makyaj yapmadılar ve fondotenle hatlarını kapattılar desem ve bu halinin paspal olduğunu desem gene inanmassınız :) işin özü tanıdığım için şu kadarını söyleyim güzelliği manken bozmaları gibi makyajla oluşturulmuyo, e ifadeleri de en azından cansu dere gibi baygın veya aysun kayacı gibi yapmacık da değil .. işte bunları bildiğimden çok umutluyum açıkcası hem pelinden hem diğer arkadaşlardan. tabi bu tahminimi cansu ve aysunun oynadığı dizilerin raitinglerine bakarak söylüyorum ne dersiniz arkadaşlar yanılıyormuyum :)

ekinela_94
28-05-07, 15:43
bengu- cok qusel olmus imza eline saglk:)
arkiler mine&deniz efe&asli mi olck??:happy0064 :happy0064

dawsonjoey
28-05-07, 15:45
Saklıyorsun demedim zaten espiriydi sadece. Arkadaşın olduğu için en çok onun başarılı olmasını istersin içten içe bu da çok normal. Joey de hiç bir zaman çirkin paspal bir kız olmadı sadece kendini saklıyordu. Sonra kabak çiçeği gibi açıldı o ayrı mevzu :)

oyaris
28-05-07, 15:50
kavak yelleri dizisinin röportajları yapılmış perşembe günü hürriyet kelebek ekinde yayınlanacakmış ilgilenenlerin haberi olsun dedim :)

kavak yelleri
28-05-07, 16:10
dj ben saklamıyorum pelinin tanıdığıyım ama oyunculuğunu yeni izlicem ondan da çok meraklanıyorum :) ayrıca siz bir kere yanlış hatırlamıyosam ki joey 1. sezonda çirkin paspal bi kız daha sonradan güzelleşiyo demiştiniz. :) şimdi sana pelinin yüzüne hiç makyaj yapmadılar ve fondotenle hatlarını kapattılar desem ve bu halinin paspal olduğunu desem gene inanmassınız :) işin özü tanıdığım için şu kadarını söyleyim güzelliği manken bozmaları gibi makyajla oluşturulmuyo, e ifadeleri de en azından cansu dere gibi baygın veya aysun kayacı gibi yapmacık da değil .. işte bunları bildiğimden çok umutluyum açıkcası hem pelinden hem diğer arkadaşlardan. tabi bu tahminimi cansu ve aysunun oynadığı dizilerin raitinglerine bakarak söylüyorum ne dersiniz arkadaşlar yanılıyormuyum :)

Sana kesinlikle katılıyorum. Pelinin makyajsız yüzü makyajlı halinden bile bin kat güzel...

prettygirl
28-05-07, 16:50
3 gün kaldıııııı sabırsızlıkla bekliyorum..uzun zamandır gençlik dizisi izlemiyordum ii gelicek:img-wink:

BüSRa_GüLCHiN
28-05-07, 16:50
Buyrunn
http://img502.imageshack.us/img502/3861/39104164pk2.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/3066/ba351l305ks305z6sd6.jpg
rating kurbanı olmıyalımda ....
cok gsl olmuş ya benıde aldıgınıs ıcın tşk saolun:)

gerçek_aşk86
28-05-07, 17:02
Dizinin sıcak bir havası olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar.Dawson's Creek gibi bir diziden esinlenme(!) bir diziden de farklı birşey beklemek olmaz:img-wink:Tabi onun kadar samimi ve sıcak olması da tartışılır.Daha önce de burada yorum yapmıştım,esinlenmelere karşı değilim ama bunun inkar edilmesine karşıyım.Herşeyin bir yolu yordamı var.Orjinal dizinin telif hakkı alınmalıydı.Diziye gelince Pacey karakterini çok seven biri olarak Dağhan'ı beğenmediğimi belirtmek istiyorum:img-cool2Bu benim fikrim tabi ama ne bileyim tüm oyuncular tıpa tıp benzer seçilince,Dağhan ile Pacey'i ister istemez karşılaştırdım ve bana itici geldi oysa Pacey sevimli ve sempatik bir tipti:img-policDawson's Creek dizisinin bu forumda sayfası var belki fark etmemişsinizdir, merak edenler için linkini buraya ekliyorum:img-wink:

DAWSON'S CREEK TIKLA:) (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=3081)

beyza41
28-05-07, 17:18
Dizinin sıcak bir havası olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar.Dawson's Creek gibi bir diziden esinlenme(!) bir diziden de farklı birşey beklemek olmaz:img-wink:Tabi onun kadar samimi ve sıcak olması da tartışılır.Daha önce de burada yorum yapmıştım,esinlenmelere karşı değilim ama bunun inkar edilmesine karşıyım.Herşeyin bir yolu yordamı var.Orjinal dizinin telif hakkı alınmalıydı.Diziye gelince Pacey karakterini çok seven biri olarak Dağhan'ı beğenmediğimi belirtmek istiyorum:img-cool2Bu benim fikrim tabi ama ne bileyim tüm oyuncular tıpa tıp benzer seçilince,Dağhan ile Pacey'i ister istemez karşılaştırdım ve bana itici geldi oysa Pacey sevimli ve sempatik bir tipti:img-policDawson's Creek dizisinin bu forumda sayfası var belki fark etmemişsinizdir, merak edenler için linkini buraya ekliyorum:img-wink:

DAWSON'S CREEK TIKLA:) (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=3081)

arkadaşım tmm biz seni anlıyoruz ama eğer eski sayfalara dönüp baksaydın bu konunun burda ne kadar tartışıldığını,hatta olaylar büyüyünce ceza aldığımızı görürdün.zaten herkes böyle bir olay olduğunu biliyor.benim ricam herkesin(belki bana düşmez ama) bi konuda bişe yazarken eski sayfaları göz gezdirmeleri.siz istediğiniz yorumu yapmakta özgürsünüz tabiki ama bu konuyu daha fazla kızıştırmayalım.sonra arkası geliyor biliyorum uyarı ve ceza almayalım.

askim_17
28-05-07, 17:24
Slm herkeze bende bu diziyi reklamları başladığından beri çok sevdim perşembe günü gelsede izlesek...:)

nazlikiz
28-05-07, 17:25
diziye bakmayi cok istiyorum ama bence günü yanlis yaa persembe günü bakamicam ben malesef artik internjete koyulmaisni bekliycem acikcasi korkuyorumda persembe günü 9 tane dizi var ekranda umarim dizi az reyting almaz ve yayindan kalkmaz cünkü bende cok sevdim konusu felan bbide rica etsem acaba benide araniza kabul edebilirmisiniz:D:D

ekinela_94
28-05-07, 17:26
buda benden acele yptım ıgrenc oldu cıkmm gerk buyrun aıle ımzası:)
http://img443.imageshack.us/img443/6762/ghjla1.png (http://imageshack.us)

imza superr olmuss hc de igrenc diil walla eline saglk cnmm

gerçek_aşk86
28-05-07, 17:27
Sence tartışma yaratacak bir yorum mu yaptım?Bence öyle değil.Sadece diziyle ilgili ve de bir karakterle ilgili fikirlerimi söyledim.Ayrıca geçmiş sayfaları da okudum.Umarım dizi beklentilerinizi karşılar:img-wink:

beyza41
28-05-07, 17:36
Sence tartışma yaratacak bir yorum mu yaptım?Bence öyle değil.Sadece diziyle ilgili ve de bir karakterle ilgili fikirlerimi söyledim.Ayrıca geçmiş sayfaları da okudum.Umarım dizi beklentilerinizi karşılar:img-wink:

eğer bana solediysen tabi ki hayır bunda tartısılacak bişi yokk ben sadece bu konulardan sıkıldıım için bole bişi yazdım sorun yok yani biz bole ailecek guzel bi şekilde devam edelim cnm...

just717067
28-05-07, 17:57
Dawson's Creek hiç seyretmedim ama büyük ihtimalle repliklerine kadar aynı olur. Doktorlar'da noktasına kadar aynı çünkü. Ama yinede Aslı Enver için seyretcez. :)

summer___17
28-05-07, 18:01
perşembe olması çok kötü oldu doktorlar var doktorları seyretcem :( maalesef ama internetten izlerim kavak yellerini

nazlikiz
28-05-07, 18:06
perşembe olması çok kötü oldu doktorlar var doktorları seyretcem :( maalesef ama internetten izlerim kavak yellerini

evet bende malesef izlemicem doktorlara bakicam halbuki iple cekiyodum baslamasi icin umarim internetede koyulur yanii

just717067
28-05-07, 18:17
Yerli yabancı , tahmin edemeyeceğiniz diziler bile internette yayınlanıyor. Takip edemediğinizi neden download etmiyorsunuz?

kavak yelleri
28-05-07, 19:16
http://img529.imageshack.us/img529/9558/kavakoq6.png (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/8578/kopyas2kavakik9.png (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/6731/kopyas3kavakhp8.png (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/8302/kopyaskavakrm8.png (http://imageshack.us)

çok güzel olmuş arkadaşım ellerine sağlık:img-wink: :img-wink: :img-wink:

batuhan_gumus
28-05-07, 19:42
off ya bu dizi güzele benziyor ama ogün ben doktorlari izliyorummm niye sunu pazartesi ye koymamiss off kanal d sinir sin bu güzelim diziyi maaf edecekler cunku ratingleri iyyi gelmicek bence bye

(BuRcUu)
28-05-07, 19:44
BaşLıyacağı qünü bekLiyordum.. Ve prş.. Niye ya.. !
O qün DoktorLarı izLiyordum.. Ama bu diziyede bakmaya çaLışıcam..
merak ediyorum..

TrU
28-05-07, 20:37
arkadaşlar bu dizinin nesini bu kadar heyecanla bekliyorsunuz anlayamadım hiç mi dawson's creek i izlemediniz :img-hyste sadcece seks sahneleri vb. kesilmiş hali olacak bence kızı bile katie holmes a benzetmeye çalışmışlar yani pes :img-hyste

kavak yelleri
29-05-07, 12:33
arkadaşlar doktorlarla aynı saate denk gelmesini niye bu kadar taktınız ki doktorlar sezon finali yapacaktır nasıl olsa. tüm sezon dizileri 2 hafta sonra final yapıyorlar. Hatta çoğu dizi bitiyor bile.

mxrxt
29-05-07, 12:37
arkadaşlar doktorlarla aynı saate denk gelmesini niye bu kadar taktınız ki doktorlar sezon finali yapacaktır nasıl olsa. tüm sezon dizileri 2 hafta sonra final yapıyorlar. Hatta çoğu dizi bitiyor bile.

evet sana katilyiorum bende senin gibi düsnüyorum ilk bölümü diger dizilere denk gelse bile ikinci bölümde sanirim bu yasanmaz.. Kanal D kesinlikle arastirmasi yapmis ona göre yayin karari almistir baksaniza ne zamandir yakinda diyordu...bu hafta basliyor artik... bye

oyaris
29-05-07, 13:22
arkadaşlar bu dizinin nesini bu kadar heyecanla bekliyorsunuz anlayamadım hiç mi dawson's creek i izlemediniz :img-hyste sadcece seks sahneleri vb. kesilmiş hali olacak bence kızı bile katie holmes a benzetmeye çalışmışlar yani pes :img-hyste

bence bazı konularda birbirinizin laflarını teyit etmekten öteye gitmelisiniz.devamlı olarak kendinizi ve söylediklerinizi tekrar ediyosunuz. bizim firmadaki son model fotokopi makinası bile sizin tekrarlamalarınızın ve aynı kelimeleri kullanmanızın yanında yavaş fotokopi çeker. aslı yani pelin karahan k.holmes e hiç benzemiyo çünki pelinin bu resimlerdeki makyajsız hali ve bence k.holms suratındaki tüm makyaja ve estetiğe rağmen pelinin yanına bile yaklaşamaz... anlıcanız k.holmes den daha güzel biri oynuyo buna benzerlik denmez. tabi herkes türkiyedeki makyaj ve estetik mucizesi mankenlerden başka yüz görmediklerinden herkesin birine benzetilmiş olduğunu sanıyo. duyanda pelinin yüzüne plastip showdaki gibi makyaj yapıyolarda k.holmese benzetiyolar sanacak :):):) enteresan bi durum vallahi... :):):) birkaç bölüm olsun geçsin de diziye bi şans verin en azından :) yanlışmıyım arkadaşlar artık sıkılmadıkmı aynı klişelaflardan...

girl01
29-05-07, 13:46
calismalar yapan bütün arkadaslara cok tskler, hepsi süper olmus! bu arada dizimize sadece 2 gün kaldi:happy0064

bamdade
29-05-07, 14:22
Dawson's Creek i bende izledim.
Amma velakin bizimkiler çekerken nederce orjinaline sadık kalcaklar çok merak ediyorum.
Çünkü dizi bir sürü müstehcen olayı içeriyor:icon_whis
Niçin başka senaryoları bize uyarlamaya çalışıyoruz anlamıyorum.
Bize ve kültürümüze uzak yabancı bişey bunun uyarlanması nederece doğru olur?
Tahminen dc i izleyenler açısından orjinalinden uzak bir yapım olucak:img-yes:
Greys anatomy i izleyenlere doktorları izlemek nsl geliyorsa işte öyle bişey:img-yes:
Bunlara girmeden bizim içimizden, bize ve yaşadığımız topluma uygun özgün bir senaryo yazamadılarmı yani???

dawsonjoey
29-05-07, 14:27
Pelin çok güzel, Pelin çook yetenekli Pelin Katie Holmes'e hiç benzemiyor :) Bizim ki zaten hüsnü kuruntu. Anladık Peline laf yok :) Şahsım adına oyunculara zaten laf yok benim derdim başkalarıyla ama arkadaşım kabul et bu Pelinin de elinde değil sonuçta saç şeklinden giyimine kadar Joey'e benzetmişler "Aslı'yı" Pelin'i değil. Pelin belki benzemiyor ama Aslı tıpkı Joey. Ayrıca benzemesin Pelin Katie Holmes'e ne hale geldiği ortada ben onu sadece ve sadece Joey olarak hatırlamak istiyorum. Hatıramda öyle saf kalsın.

oyaris
29-05-07, 14:45
Pelin çok güzel, Pelin çook yetenekli Pelin Katie Holmes'e hiç benzemiyor :) Bizim ki zaten hüsnü kuruntu. Anladık Peline laf yok :) Şahsım adına oyunculara zaten laf yok benim derdim başkalarıyla ama arkadaşım kabul et bu Pelinin de elinde değil sonuçta saç şeklinden giyimine kadar Joey'e benzetmişler "Aslı'yı" Pelin'i değil. Pelin belki benzemiyor ama Aslı tıpkı Joey. Ayrıca benzemesin Pelin Katie Holmes'e ne hale geldiği ortada ben onu sadece ve sadece Joey olarak hatırlamak istiyorum. Hatıramda öyle saf kalsın.

off tamam ama bilki pelinin saçlarına ne ek yapıldı nede kesimle o hale geldi zaten kendi saç şekli buydu benzemesin diye bence 3 numaraya vurmalıymış kendi saçını ancak o zaman yaranırmış size. bide pelin ablasının yanında yaşayan maddi yönden sıkıntılı bir karakteri canlandırdığından kıyafeti de kot t-shirt falan e tabi maddi gücüolmayanlar türkiyede tuvalet giyip saçlarını devamlı kuaföre toplattığından size bu böyle geliyor olmalı :) allah da seni güldürsün arkadaşım :) ama şunu bilki pelinin dizideki giyim şekli zaten sokakta milyonlarca genç kızla aynı :) ama siz illaki aynı dediyseniz aynıdır :)

dawsonjoey
29-05-07, 14:55
Ortam gerilmesin diye olaya espirili bir şekilde yaklaşıyorum kimseyle alay ettiğim yok önce onu belirteyim. Artı Pelin'den değil karakterinden bahsediyoruz. Yani birbirimizi anlayamayacağımız çok açık. Sen arkadaşın oynuyor diye taraflı bakıyorsun ben Dc izleri (!) taşıyor diye. En azından sen kartlarını açık oynuyorsun. Yine diyorum oyunculara bir lafım yok yolları açık olur umarım.

tanrıverdi
29-05-07, 15:02
dc ile ben pek benziyceklerini sanmıorum ama yani konu bakımından tabi azçok benzerlkler vardır ama çokta benzemez herhal.çnkü orda işlenen çoğu konunun bizm ülkemzde işlenme olanağı yok yanii.niye öyleyse anlamıorum...o yüzden bizdeki diziler sadece aşk ve ihtiras üzerine kurulu oluoo...keşke özgür olunsada farklı farklı senaryolar çıksa..bıktım aynı gençlik dizilenden..konular hep aynı

mc_merve
29-05-07, 15:32
aile imzalri cok hos olmus elinize saglik persembe gunu bnim izledigim tek bir dizi var oda saat 22.00 da basliyo yani kavak yellerini seyredebilecegim saati benim icin cok uygun olmus fragmani gordukce daha cok meraklaniyorum

ben gidiyorum

nereye gidiyorsun

denize
:img-hyste :good:

BüSRa_GüLCHiN
29-05-07, 15:51
aile imzalri cok hos olmus elinize saglik persembe gunu bnim izledigim tek bir dizi var oda saat 22.00 da basliyo yani kavak yellerini seyredebilecegim saati benim icin cok uygun olmus fragmani gordukce daha cok meraklaniyorum

ben gidiyorum

nereye gidiyorsun

denize
:img-hyste :good:

:img-hyste gule gule cnm.:)
allahım ya efe nsl atlıyo ole denıze korkmadan:)
sonrada denız atlıo cok gsl ya

karafirtina
29-05-07, 15:54
ya erkekk oyunculari begenmedim ama pelini cok sevdim ben ya daha once bir idizde gormedim belki oynamistir ama fragmana gore bence super oynuyo yaa hic makyaji yok kizn be.. oyuzden bukadar guzel gozukuyo
bide karakteri cok hos severim oyle karakterleri:img-wink:

register00
29-05-07, 16:05
off dizi çok güzel ama perşembe günü sa 20 de fazla izlenilceğini zannetmiyorum o gün doktorlar yertsiz yurtsuz var dizinin sa değişirse izleriim ama doktorlar varken fazla şansı yok

beyza41
29-05-07, 16:35
slm arkadaşlar ben geldim
bakıyorum artık keyifler tıkırında:P
şu an okuduklarıma göre tek sorun doktorlar gibi gözüküyor.bayağı doktorlar-cı:P varmış aramızda
arkadaşlar bi de fragmandan resim varmı?

ekinela_94
29-05-07, 16:59
slm millet bn geldm walla baslik biticek dizi baslamadan:)busra_gulchin awatrlar cok qusel olmus yaa bn kawak yellerini cuma gunu netten izlerm buyuk bi ihtimalle..bnm icin 3 gun war offf:icon_sorr

beyza41
29-05-07, 17:06
slm millet bn geldm walla baslik biticek dizi baslamadan:)busra_gulchin awatrlar cok qusel olmus yaa bn kawak yellerini cuma gunu netten izlerm buyuk bi ihtimalle..bnm icin 3 gun war offf:icon_sorr

hoşgeldin sende ezgicim :P
benim de seyretmem lazım doktorları ama ky ni izliycem:P
seçimimi yaptım anlıyacağın:P

karafirtina
29-05-07, 17:09
aslinda doktorlar sorun degil bende izliyom kavagida netten izlicem kanald yok zaten
bence doktorlar izleyen arkiler fazla problem yapmasinlar benim gibi netten izlesinler

my.baby.face
29-05-07, 17:09
mrb hepinise...
bu başlığa ilk defa msj atıorum...
ben sibel alırsınz benide aranısa umarım:img-blush
diziyi mrk ettim güzel bi diziye benzio
izliceeem:img-wink:

nghn
29-05-07, 17:25
bence bazı konularda birbirinizin laflarını teyit etmekten öteye gitmelisiniz.devamlı olarak kendinizi ve söylediklerinizi tekrar ediyosunuz. bizim firmadaki son model fotokopi makinası bile sizin tekrarlamalarınızın ve aynı kelimeleri kullanmanızın yanında yavaş fotokopi çeker. aslı yani pelin karahan k.holmes e hiç benzemiyo çünki pelinin bu resimlerdeki makyajsız hali ve bence k.holms suratındaki tüm makyaja ve estetiğe rağmen pelinin yanına bile yaklaşamaz... anlıcanız k.holmes den daha güzel biri oynuyo buna benzerlik denmez. tabi herkes türkiyedeki makyaj ve estetik mucizesi mankenlerden başka yüz görmediklerinden herkesin birine benzetilmiş olduğunu sanıyo. duyanda pelinin yüzüne plastip showdaki gibi makyaj yapıyolarda k.holmese benzetiyolar sanacak :):):) enteresan bi durum vallahi... :):):) birkaç bölüm olsun geçsin de diziye bi şans verin en azından :) yanlışmıyım arkadaşlar artık sıkılmadıkmı aynı klişelaflardan...

Şimdi hepsine iyi güzel derim ama Katie Holmes'un güzelliğine laf ettirmem."bence" çok güzel bir kadın katie holmes.Ayrıca pelinin şuanki yaşı ile katie'nin arasında fark var oldukça.Katie şuan bir çocuk annesi olduğu unutulmamalıdır.

Kendisi Joey karakterini canlandırırken özellikle de 1.sezonu hiç makyaj yapmazdı ve henüz sadece 19 yaşındaydı o zamanlar.Şuan nerdeyse 30 olmak üzere.Katie şimdi çok farklı ama o zamanlar ki halinde makyajsız muhteşemdi.

Benzetmek görecelidir.Kimine göre benzer kimine göre benzemez.Aslı karakterinin esinlenildiğini düşündüğümüz Joey'in 1.sezonda 15 yaşındaki hali

http://img.photobucket.com/albums/0903/nagihan/pilot_617.jpg

Benzeyip benzemdiğine herkes kendi karar versin

Not:Katie estetikli değildir.

BüSRa_GüLCHiN
29-05-07, 17:26

evt ya bende ızleyemıcm doktorlar var yasemın ergne var off off
artık reklamlarda ona bakarım
sonra tamamını netten ızlerım napım
bu arada adm busra arkadaslar
yorumun ıcın tşk ekinela_94

mc_merve
29-05-07, 17:32
:img-hyste gule gule cnm.:)
allahım ya efe nsl atlıyo ole denıze korkmadan:)
sonrada denız atlıo cok gsl ya

:img-hyste :img-hyste ben zaten daghaniu cok severim diger oyuncularda cok guzel su laf komikti demekki meleklerde yeryuzundeymis:) tam hatirlamiyorum ama:)

BüSRa_GüLCHiN
29-05-07, 17:35
:img-hyste :img-hyste ben zaten daghaniu cok severim diger oyuncularda cok guzel su laf komikti demekki meleklerde yeryuzundeymis:) tam hatirlamiyorum ama:)

evt evt o lafta super orda daghan galıba rehber hocalarını gorunce dıyodu yolda ona
sonra sınıfa gelınce o kdn daghanın agzı nsl acık kaldı bıttım ya superdı
alttanda bırı agzını kapatttı harıka ya ksn ızlıcm super bn bıterım bu fılme:):)

oyaris
29-05-07, 17:35
Şimdi hepsine iyi güzel derim ama Katie Holmes'un güzelliğine laf ettirmem."bence" çok güzel bir kadın katie holmes.Ayrıca pelinin şuanki yaşı ile katie'nin arasında fark var oldukça.Katie şuan bir çocuk annesi olduğu unutulmamalıdır.

Kendisi Joey karakterini canlandırırken özellikle de 1.sezonu hiç makyaj yapmazdı ve henüz sadece 19 yaşındaydı o zamanlar.Şuan nerdeyse 30 olmak üzere.Katie şimdi çok farklı ama o zamanlar ki halinde makyajsız muhteşemdi.

Benzetmek görecelidir.Kimine göre benzer kimine göre benzemez.Aslı karakterinin esinlenildiğini düşündüğümüz Joey'in 1.sezonda 15 yaşındaki hali

http://img.photobucket.com/albums/0903/nagihan/pilot_617.jpg

Benzeyip benzemdiğine herkes kendi karar versin

Not:Katie estetikli değildir.

BU KATİE NİN 19 yaş hali demek pelin de şu an 20,5 dan 21 yani fazla fark yok pelinin resimleri de ortada ve o da makyajsız o resimlerde ikisi de güzel ama ben katie ye benzetmek için pelin oynatılıyo sırf joe karakterinin tipiyle aslı karakterininki aynı olsun diye yorumlarına karşı çıktım. benzeme olabilir ama benzetme olayı yok.... sadece bunu demek istedim kimine göre katei kimine göre pelin güzeldir bu değişken olabilir bu insanlara göre değişir. :) ben böyle düşünüyorum..

a.oyunu_sweet
29-05-07, 17:40
Fragman süper ya cidden izlemeyi cok istiyorum hayat bilgisinde oynayan kız oynuyor cok tatlı ya,izleyemeyecegim maalesef doktorlarla aynı gün ama takip edecegim..

ekinela_94
29-05-07, 17:43
evt ya bende ızleyemıcm doktorlar var yasemın ergne var off off
artık reklamlarda ona bakarım
sonra tamamını netten ızlerım napım
bu arada adm busra arkadaslar
yorumun ıcın tşk ekinela_94

busracim adinin yuzde 80 busra oldugunu tahmin ediyodm sorcktim unutmusum tahminim dogruymus nerden bildm ama ya:img-hyste
bnm adimda ezgi arkadaslar herkesle tanistigima memnun oldm:img-wink:
son 2 3 gun az kaldi yaaaaa cok heyecanli valla super olucak yaz dizileri daha super oluyo onlari izlemek insan okula gitmiyo tvden okulu izleyince ozleyesi geliyo(ama ozlemiyo:img-hyste :img-hyste )

just717067
29-05-07, 17:44
Fragmanın bu kadar güzel gelmesinin sebebi Pinhani - Hele bi gel olabilir büyük ihtimalle. Çok güzel bir şarkı , e dizi de biraz sıcak olunca iyice güzelleşmiş. Merak ediyorum bende. Umarım keyifli olur ve tadında bırakıp gereksiz uzatmalara girmezler.

mc_merve
29-05-07, 17:45
ben normalde yeni baslayan dizilerin fragmanlarini pek begenmem nadir diziler haric ama kavak yellerinin fragmani cok hos :) gercekten adlarini tam bilmiyorum ama sari sacli goruyolar bunlar erkeklerin agzi acik:) diger siyah sacli kiz ben gidiyorum deyip gidiyodu orasi guzeldi :)

nghn
29-05-07, 17:48
BU KATİE NİN 19 yaş hali demek pelin de şu an 20,5 dan 21 yani fazla fark yok pelinin resimleri de ortada ve o da makyajsız o resimlerde ikisi de güzel ama ben katie ye benzetmek için pelin oynatılıyo sırf joe karakterinin tipiyle aslı karakterininki aynı olsun diye yorumlarına karşı çıktım. benzeme olabilir ama benzetme olayı yok.... sadece bunu demek istedim kimine göre katei kimine göre pelin güzeldir bu değişken olabilir bu insanlara göre değişir. :) ben böyle düşünüyorum..

Güzellik kavramına hiç girmeyeceğim çünkü söylemişsin değişkendir diye sonuna kadar katılıyorum.

Ancak şu var bende dizideki karakterlerin Dawson's Creek'ten alınma olduğuna inanlardanım.En azından Dawson's Creek'teki tüm esaslı noktalar bu dizide de mevcut fragmanlardan görünen.O yüzden de Joey'in hatırlatabilecek bir kız Pelin.Bende ilk gördüğümde Türk versiyon Joey Potter dedim Pelin için.Diziyi izlediğimde benzetme olup olmadığı konusunda karar vermek daha doğru olur.Ama benzemek konusunda bence gayet Joey Potter'e benzeyen bir kız Aslı bence.

http://img.photobucket.com/albums/0903/nagihan/stolenkisses_010.jpg

^^
Başka bir örnek olsun.Benzeyip benzemediğine karar verilmesi için :img-yes:

Diyorum ya herkes izlesin bakalım.Benzemeler mi olmuş benzetmeler mi olmuş.2 gün kaldı artık versin daha kesin şeyler konuşulacaktır burda.Bizde artık birbirimizin tekrar edip teyit etmekten fazlasını yapıyor oluruz sanırım

mc_merve
29-05-07, 17:53
arkadaslar kavak yelleri resimlerini nerden bulabilirim acaba yardim edermisiniz :)

oyaris
29-05-07, 17:54
Güzellik kavramına hiç girmeyeceğim çünkü söylemişsin değişkendir diye sonuna kadar katılıyorum.

Ancak şu var bende dizideki karakterlerin Dawson's Creek'ten alınma olduğuna inanlardanım.En azından Dawson's Creek'teki tüm esaslı noktalar bu dizide de mevcut fragmanlardan görünen.O yüzden de Joey'in hatırlatabilecek bir kız Pelin.Bende ilk gördüğümde Türk versiyon Joey Potter dedim Pelin için.Diziyi izlediğimde benzetme olup olmadığı konusunda karar vermek daha doğru olur.Ama benzemek konusunda bence gayet Joey Potter'e benzeyen bir kız Aslı bence.

http://img.photobucket.com/albums/0903/nagihan/stolenkisses_010.jpg

^^
Başka bir örnek olsun.Benzeyip benzemediğine karar verilmesi için :img-yes:

Diyorum ya herkes izlesin bakalım.Benzemeler mi olmuş benzetmeler mi olmuş.2 gün kaldı artık versin daha kesin şeyler konuşulacaktır burda.Bizde artık birbirimizin tekrar edip teyit etmekten fazlasını yapıyor oluruz sanırım

bencede kesinlikle sana katılıyorum 2 gün daha sabredip izlemeyi öneriyorum ayrıca dizide çok sağlam tiyatrocular ve efe aydan gibi çok klas insanlar da var onların da hakkını yememek lazım. hepsi çok değerli insanlar ve gençler bence çok iyi bi ekip oluşturulmuş . yapımcıyı kutluyorum...

just717067
29-05-07, 17:57
arkadaslar kavak yelleri resimlerini nerden bulabilirim acaba yardim edermisiniz :)

Burada azda olsa var.

http://www.kanald.com.tr/dizi/kavakyelleri/

kavak yelleri
29-05-07, 17:59
arkadaşlar dizinin şimdiden bu kadar seveni olması çok güzel. özelliklede o kadar gergin bir ortamdan sonra bu kadar neşeli bir forum haline gelmesi çok güzel. Buna emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

mc_merve
29-05-07, 18:00
just717067
cok tskr ederim
#
BüSRa_GüLCHiN resim cok guzel :)

nghn
29-05-07, 18:01
bencede kesinlikle sana katılıyorum 2 gün daha sabredip izlemeyi öneriyorum ayrıca dizide çok sağlam tiyatrocular ve efe aydan gibi çok klas insanlar da var onların da hakkını yememek lazım. hepsi çok değerli insanlar ve gençler bence çok iyi bi ekip oluşturulmuş . yapımcıyı kutluyorum...

Yanılıyorsam düzeltilsin zaten burda asla oyunculara yönelik kötü eleştiri yapılmadı.Onlar hep konunun dışında bırakılıp eleştiri okları hep yapımcılara yöneltildi.Sonuçta "eğerki" benzeri bir karakteri canlandırıyorsa bunda oyuncunun kabahati ne.O önüne nasıl bir script verilirse onu canlandırır.

EgE(''v'')İkLiM
29-05-07, 18:01
slm arkadaşlar ben bu forumu takıp ediyorum ama bi türlü yazmak nasıp olmadıı dizi perşembe günü yayınlanacakmış bence günü iyi değil enazında benim için perşembe doktorlar var bence pazartesi falan olsaydı ben izlerdim ama neyse yayınlansında sonra internetten izlerim artık :icon_whis

oyaris
29-05-07, 18:02
arkadaşlar dizinin şimdiden bu kadar seveni olması çok güzel. özelliklede o kadar gergin bir ortamdan sonra bu kadar neşeli bir forum haline gelmesi çok güzel. Buna emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler...

ortamın gerilmesi kanımızdaki gençlik ateşinde yoksa aslında yok birbirimizden farkımız :) e tabi birbirimizi de dinlemeyi biliyoruz o halde her problemin bir çözümü oluşuyor :) herkes kendine gösterdiği saygıyı karşısındakine gösterdiği sürece de hiç problem olmaz ...

rockstar_17
29-05-07, 18:04
bende fragmanını izledim gerçekten çok beğendim şimdiden çok eğlenceli bir diziye benziyo seyretmeye çalışıcam umarım kaçırmam çok matrak bi dizi inşallah reytin kurbanı olmaz çok begendim ben

just717067
29-05-07, 18:11
Perşembe günü yayınlanmazsa olmaz ama ağır toplar var o gün. Show Tv parsellemiş o günü. Hadi Show olmasa Sağır Oda bile o gün. Bence başka gün yayınlansa daha güzel olurdu.
Neyse bizde kaçırırsak netten indiririz.

_rebelde_
29-05-07, 18:11
bu diziyi kesinlikle izlemek istiyorum...bence çok çok güzel...ama izleyip karar vermek lazım....ama müiği çok hoş...

t-o-r-t-u-r-a
29-05-07, 18:15
ilk başlarda izlemyi hiç düşünmemiştim açıkcası bu diizde reytinge kurban olur falan diyordum ama birkaçtır fragmanına sıkca rastladıkca diziye karşı bir ilgi oluştu bende şarkısı çok güzel daghan çok şirin hepsi çok sevimli yani şimdi kesin izlemeliyim diyorum

just717067
29-05-07, 18:17
Arka arkaya iskeleden denize atlama sahnesi çok güzel. Nerde öyle çılgın arkadaş atlasak etsek. Monoton hayatımızı yüzümüze vuruyorlar. :)

kavak yelleri
29-05-07, 18:18
Perşembe günü yayınlanmazsa olmaz ama ağır toplar var o gün. Show Tv parsellemiş o günü. Hadi Show olmasa Sağır Oda bile o gün. Bence başka gün yayınlansa daha güzel olurdu.
Neyse bizde kaçırırsak netten indiririz.

Arkadaşım doktorlar zaten sezon finali yapacaktır. kurtlar vadiside yapmasa bile PT 2 de yani reytingleri etkilemeyecek. sağır oda da sezon finali yapacak ama yapmasa bile oda aynı firmanın dizisi. Kavak yelleri de sağır oda da Tim's Prodüksiyon'un dizisi. :img-wink: :img-wink: :img-wink:

oyaris
29-05-07, 18:21
bağzı arkadaşlarımız diyorki kanal d neden perş. koymuş diziyi .. çünki kanal daha yayınlamadı ama dizinin üstüne titriyo ve çok iddaalılar. k.vadisine kadarki kısmı raiting olarak showdan geri alacaklar buna kesin gözüyle bakılıyor... işte bu yüzden de raiting alma almama derdi şu anda gözetmiyorlar. o kadar iddalılar ki salı günü planlanan bu diziyi perşembeden başlatıcaklar. bu da benim görüşüm çünki diziyi bi izleyen bi daha bırakamıcak ve herkesin korkusunun aksine dizi o gün ilk 5 e girecek reiting olarak :):):) iddaya bile girerim k.vadisi banko 1 olur ama bu dizi ve doktorlar 2-3 lüğe oynucak. doktorları seyreden ve devamlı gelip ben doktorları izlicem diyen arkadaşlar da görecekler hatta onlara yeni dizileri hayırlı olsun diyorum :):):)

just717067
29-05-07, 18:26
Bende sizin gibi tutmasını istiyorum hatta uzun olsun yaz dizisi olmasın ama gereksiz uzatmalar ile devam etmesini de istemem. Güzel olacaksa uzun soluklu olsun.
Sezon finali de yapsa doktorlar eğer Kavak yelleri'de uzun sürecekse illaki çakışacaklar kışın. O yüzden keşke Perşembe olmasaydı. Benim için sorun değil zaten yüzbin tane dizi indiriyorum netten , bir tane daha indirsem farketmez ama insanlar pek download yapmıyorlar dizileri.

BüSRa_GüLCHiN
29-05-07, 18:32
ya sımdı doktorlar sezon fınalıne gırecek ıllakı
yanı kavak yellerı yaz dızısı oluo
ksn kısın bıter off ya

ekinela_94
29-05-07, 18:35
ksn kısın bıter off ya

bence bu dizi yazin cok izlenir wee yeni sezona tasinir super olur ya ama doktorlarla ayni gun olmasin.....

sühan
29-05-07, 18:38
ortamın gerilmesi kanımızdaki gençlik ateşinde yoksa aslında yok birbirimizden farkımız :) e tabi birbirimizi de dinlemeyi biliyoruz o halde her problemin bir çözümü oluşuyor :) herkes kendine gösterdiği saygıyı karşısındakine gösterdiği sürece de hiç problem olmaz ...

asıl dawsons creek'in yapımcısına saygı duyulup senaryosu ızınsız kullanılmasaydı hıc bır problem olmazdı..

Dilara03
29-05-07, 18:38
ewet jkeşke doktorlarla aynı gün olmasaydı ama ben karar verdim bunu seğretçemm hep tüm gençlerin sorunlarını anlata bi dizi olduu için tutulurr satenn günlük hayatta we bide bu dizi bi dizinin türkçesi falan diyolar yapımcılar yalanlıyodu bilidğim kadarıyla benceede diil o diziyi bilmiyorum ama bu dizi senaryodu günlük hayatta nn

sühan
29-05-07, 18:43
ewet jkeşke doktorlarla aynı gün olmasaydı ama ben karar verdim bunu seğretçemm hep tüm gençlerin sorunlarını anlata bi dizi olduu için tutulurr satenn günlük hayatta we bide bu dizi bi dizinin türkçesi falan diyolar yapımcılar yalanlıyodu bilidğim kadarıyla benceede diil o diziyi bilmiyorum ama bu dizi senaryodu günlük hayatta nn

o dızıyı bılmeden nasıl o dızıden calıntı olmadıgını soyluyorsun.. o dızı bır efsanedır.. ve fanları olarak senaryosunun ızınsız kullanılmasına tepkı verıyoruz.. bu da en dogal hakkımız.. fragmanda gordugunuz her sahne her hıkaye, tıplere kadar.. dawsons creekten alınma.. oncekı sayfaları okursan ayrıntıları gorursun..

not : oyarıs yazıma yorum yapma.. her yazdıgıma atlaman benı rahatsız edıyor.. senınle konusulucak her seyı konustuk.. yorum yapma yazdıklarıma..

seth_gecko
29-05-07, 19:09
Kavak yellerinin Dc'nin alaturka versiyonu olduğu fragmanlarından belli bu kadar tartısmalarda bosuna yapılıyor nasıl The O.C. 'yi duvar denen diziyle alaturkalastırıp (bence) mahvetmislerse Dc izleyicileri içinde bu yeni dizi aynı hissi uyandıracak.Burda elestirim oyunculara değil sonuçta onlar para kazanmak için senoryoda ne varsa canlandırıyorlar.Benim tek elestirim yabanci dizileri Türkiye şartlarına uyacak şekilde düzenleyen tembel yapımcılara...
Artık bu taklit olaylarını aşmamız lazım
sırada ne var? lost mu? heroes mu?
böyle giderse onlarıda alaturka bir şekle sokarlar

karafirtina
29-05-07, 19:13
ya arkadaslar bu forum nekadarda kalabaliklasmis ya ben fragman ciktigindan beri takip ediyorum forumu basta bi kavakyelleri arkadasim bide sevdacicegi arkadasim yorum yazip duruyodu, baska arkadaslarda olabilir ama simdi bakiyorumda yaklasik 1 ay sonra baya kisi var yani kavak yelleri fragmani hepsi birle ayni zamanlarda cikmisti ama hepsi bir baslayali nerdeyse bir ay olcak ama kavak yelerinden tik yok dedim bide bazi arkadaslar esinlendirme dediler olabilir dogrusu cunku son zamanlarda cok esinlenme diziler aldi kanald hatirlarsaniz ah polis olsam resmen alnitiydi acemi cadida resmen alinti yani kavak yelleride alinti olma ihtimali var ama bu birsuru insanin umurunda degil cunku hic izlemediler belki dc yi ve bu dizi onlara cok guzel geldi birakalim da onlar icin tadinda kalsin
tabiki dc nin fanlari arkdaslar var ve onlar alinti buluyolar ama zaten alintysa ve bu zaten hemen belli olur ozaman dcdizisinin haklarininin satin alinmasi gerekir. Yani kanuni olarak oyle yoksa acayip ceza yerler hatta yayindan kalkabilir ben diyorum ki arkadaslar alintimi deyilmi tartismayalim bekliyelim gorelim oyleyse zaten orjinal dizinin haklarini almalari gerekecektir .

kavak yelleri
29-05-07, 19:21
ksn kısın bıter off ya

arkadaşım sen hiç merak etme dizi yazın tutarsa sezondada devam edecek. Yazın tutacağıda şuan kesin gibi yani. Doğru düzgün yaz dizileri olursa güzel de rekabet olur.:img-wink: :img-wink:

askim_17
29-05-07, 19:29
Arkadaşlar dizi söylediğiniz diziye benzer olabilir, aynısıda olabilir son zamanda böyle diziler var tamam aynı olması hoş bişey deil ama böyle bişey varsa gerçekten gereğini yaparlar burada bukadar tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum

karafirtina
29-05-07, 19:47
Arkadaşlar dizi söylediğiniz diziye benzer olabilir, aynısıda olabilir son zamanda böyle diziler var tamam aynı olması hoş bişey deil ama böyle bişey varsa gerçekten gereğini yaparlar burada bukadar tartışmanın anlamı yok diye düşünüyorum

hah arkicim bende senden azonce bunu dedim eger calintiysa muhakkak ortaya cikar gereken yapilir tartismayslim

askim_17
29-05-07, 19:47
Sonuçta yapımcılarında dizileri war arada birde böyle beğenilen dizileri uyarlamarı güzel bence yapmasalardı benim böyle güzel bir diziden haberim olmucaktı :)

ÇİĞDEMMM
29-05-07, 19:56
fazla süslüyelemdim aile bumudur ona göre çeşit yapıcam eklenmek istenen yazsın
http://img156.imageshack.us/img156/1162/ba351l305ks305z5rj9.jpg

cok guzel olmuslar ellerıne saglık ben kullanıcam hemen 1 tanesını ıznınle:img-wink: tesekkurler

ekinela_94
29-05-07, 20:06
ya bu calinti konusu kapanmisti yine acilmis bence onemli olan dizinin guzel olmasi..ya imza calismalari yapabilen arklar varsa kawak yelleri arkadasimiz bi adres vermisdi orda bisuru resim var ordann calisma yapabilrsinizz:img-wink:

kavak yelleri
29-05-07, 20:07
arkadaşlar merak etmeyin kavak yelleri dc in kopyası falan diil. sadece ilk bölümde ilgi çekici olması için sahneler benzetildi. Konu tamamen farklı. 2.3. bölüm senaryolarıda bildiğim için bu kadar net söylüyorum:img-wink:
bu boş tartışmalarla gerilmeyelim izleyelim görelim:img-wink:
forumda bu neşeli haliyle devam etsin:img-wink: :img-wink:

sühan
29-05-07, 20:16
peki sen Kavak Yelleri'ni izlemeden nasıl çalıntı olduğunu söylüyorsun?

üşenmezsen eskı sayfalara bak... fragmanın yuzde yuzu dawsons creek sahnelerıyle dolu.. kızlardan bırı dawsons creek oyuncularından bırının ıkız kardesı resmen.. ayrıntılarıyla eskı sayfalarda var. gercekten nasıl bıldıgımı merak edıyorsan bakarsın..

kavak yelleri
29-05-07, 20:17
sana katiliyorm cnm..sen galiba dizide yada sette gorewlisin dimi??

arkadaşım kimliğimi malesef inat ettim açıklamıyorum:img-wink:
bu arada size değil tabikide başkalarına karşı inat ettim :img-wink:
:img-wink:

sühan
29-05-07, 20:19
benim duyumlarıma gore senarıstlerden bırı aramızdaymıs.. nıkını bılmıyorum.. ama senarıstlerden bırının foruma gırdıgıne emınım.. saglam yerden duydum..

ekinela_94
29-05-07, 20:22
arkadaşım kimliğimi malesef inat ettim açıklamıyorum:img-wink:
bu arada size değil tabikide başkalarına karşı inat ettim :img-wink:
:img-wink:

e ii aciklama ama hep saklicak misinn
nese arkiler bn cikiom ii sohbetler hepinise hadi byebye bye

nghn
29-05-07, 20:27

Arkadaşım bu konuda diziyi izlememiş arkadaşlarımız bilgi olsun diye daha önceki postalarımdan birinde Dawson's Creek dizisini ve karakterlerini anlatan bir posta yazmıştım.İzlemeyen arkadaşlar "Kavak Yellerini" izleyince en azından ufakta olsa bir karşılaştırma yapabilsinler diye.O postamı şimdi aynen koyuyorum.Umuyorum bu postayı okursun.Perşembe akşamı da izler nihayi bir yoruma varabilirisin.Ve tabii Dawson's Creek'i izlemeyen diğer arkadaşlarımızda

just717067
29-05-07, 20:29
Mine , Aslı Enver mi oluyor?
Hayat Bilgisi'nden beri takip ediyorum onu zaten.Fena olurum sonra. :)

karafirtina
29-05-07, 20:43
Arkadaşım bu konuda diziyi izlememiş arkadaşlarımız bilgi olsun diye daha önceki postalarımdan birinde Dawson's Creek dizisini ve karakterlerini anlatan bir posta yazmıştım.İzlemeyen arkadaşlar "Kavak Yellerini" izleyince en azından ufakta olsa bir karşılaştırma yapabilsinler diye.O postamı şimdi aynen koyuyorum.Umuyorum bu postayı okursun.Perşembe akşamı da izler nihayi bir yoruma varabilirisin.Ve tabii Dawson's Creek'i izlemeyen diğer arkadaşlarımızda

ya arki bunu koydunda evet dogru cok benziyo uyarlama olabilir ama ilk bolumun fragmani sadece gorulmus belki daa degisik gelisir hem arki bukadar urasmisin bunlari yazip bilgilendirmek icin ama yazik sanada yani zaten uyarlama ise bu hemen anlasilir ve dizi satin alinir bence sahsen dawsoncreek hkkinda yazdiklarin guzel geldi yani eger izleyebilseydim kesin izlerdim

ÇİĞDEMMM
29-05-07, 20:44
Mine , Aslı Enver mi oluyor?
Hayat Bilgisi'nden beri takip ediyorum onu zaten.Fena olurum sonra. :)

evet ASLI ENVER cnm:)
bu arada kavak yelleri nıcklı arkadasımız oyuncu degıl arkadaslar sadece uzerıne cok gıdıldıgı ıcın kımlıgını acıklamak ıstemıyor kendısı:img-wink: ona da hak vermek lazım bence:img-yes:

ÇİĞDEMMM
29-05-07, 20:49
iki calisma yaptim devami gelecek :)

http://img161.imageshack.us/img161/6310/untitled14539fp7.png

http://img161.imageshack.us/img161/946/untitled2541bn5.png

mervecım ımzaların cok guzel ellerıne saglık tesekkurler:img-wink:

YoShYÖzGe
29-05-07, 20:58
ben bu diziyi izlicem reklamını gördüm çok beğendim tam benlik gençlik dizisi bende kavak yelleri fanı oldum ama daha yeni mesaj yazıyorum bu arada mavi gözlüm kız aslı çok şeker ben onu çok sevdim:img-yes:

serhattutumluer
29-05-07, 20:59
ya dizi daha başlamadan bu başlık byleyse sonraki gü