Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri-Bölüm Yorumları (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
<gumus><mehmet> 07-06-07, 12:47 geçen bölümü başka bir sevdiğim diziyi izlemeyecek kadar bende merak uyandıran kavak yelleri bu bölümüylede esecek gibime geliyor iki frangmanın ikisinide gördün yanlız aslının efe ile denizin camdan atmasına acayip güldüm gene kızacağızı kızdıracak bişeyler yapmışlardır bizim haylazlar:img-cool2
ozlem_1905 07-06-07, 12:50 aaayyy bu akşam var dimi acaba nasıl bir bölüm olcak işşallah yine harika bir bölüm olur bakalım polise ne dicekler
slm arkadaşlar.kavak yellerini çok beğenirorum.Bide bişiy sorcam.sarışın olan kız bizimkileri kullanıo mu???bugunkü fragmanında ööle bişiyler vardıda
yabancıdamat 07-06-07, 13:54 denize bir yönden kızıyorum bir yönden hak veriyorum kızdığım yönü aslı daha güzel öyöle bir güzellik dururken mineye bakıyo hak verdiğim yönüde bunca yıl kardeş gibi büyüdükten sonra aslıya o gözle bakamaz ama bence sonradan efe aşık olucak aslıya
ya mine deniz e itiraf edio çok güsel olcak bu bölüm ama deniz mine ile öpüşüo valla çok meraklandım yawss 3 buçuk saat kadlı haycanlandım:)
ya aslı deniz'e sölüyoda bi arkadaşım die tanıtıyo.kendisinin olduğunu sölüyomu??yoksa deniz'de mine diyemi tahmin ediyo??
duygu.1903 07-06-07, 14:30 ya aslı deniz'e sölüyoda bi arkadaşım die tanıtıyo.kendisinin olduğunu sölüyomu??yoksa deniz'de mine diyemi tahmin ediyo??
yk cnm sölüo çnkü Deniz Aslı'ya dio ki ;
"eer doğru insansa sevdiği kişiye sölesin" fln dioo.. aslı da "doğru insan sensin!" diooo :img-yes: :img-yes: snrası muhtemelenn Deniz'in aslı'ya "biz dostuz üzgnmm bn seni sefiorm ama kardeşm olarakk..." muhabbetleriyle geçicekk.. ve aslı ağlaya ağlaya kaçıcakk :img-yes: :img-yes: :img-yes:
_duygucuk_ 07-06-07, 14:39 mrb ohh ohh geri sayımlar bile başlamış:):)
evet çok haklısınız ilk bölümden bağımlılık yaptı çok sevdik onları:)
süper bir bölüm olcak akşam olsun bir an evvel:)
aslı denize kendisinin olduğunu değilde benim için doğru kişi sensin dio anlamıştır yani
ya rüya olma ihtimali yokmu sizce hemen ikinci bölümde platonik aşık itiraf etmez gibi gellityo bence hayal yada rüyaa
ya rüya olma ihtimali yokmu sizce hemen ikinci bölümde platonik aşık itiraf etmez gibi gellityo bence hayal yada rüyaa
bence hayal rüya fln değil duygu son dediğinde biraz haklı deniz ağlıyarak kaçıo ama neden kaçıo bilmiorum bence sölicek işte duygunun dediği gibi olcak ama aslı denize benim için doğru sensin dediğinde deniz le aslı bakıştılar ama bilmiorum yinede akşamı bekliceğiz
bencede denize sevdiğini itiraf ediyo sonrada kaçıyo..ilk başta deniz heralde istemez ama ilerleyen bölümlerde ikisi çıkabilirde hiç belli olmaz... bakalım ne olucak dizi süper bu bölümde çok güzeldir..:)
duygu.1903 07-06-07, 15:18 yapma ya sonu biraz hüzünlü yazmışın öle olmaz inş yıkılır aslı ya
walla bncde yıkılıcak cnmm amaa Denizz hala Mine'nin n oyunlar çewirdiini anlamadıı içn Aslı'ya kardeşiz biz ayakları yapıcakk.. e haliylee kızn dünyası başına yıkılıcakk...yha düşnsneee çocukluundan beri berabersn sefiosnn amaa 2 günlükk birii gelip aranızı bosuoo :icon_sorr :icon_sorr çok zor bi durum yhaa :sad53: :sad53:
tanrıverdihazal 07-06-07, 15:54 bencede devam eder dizi yaa etmeside lazım zatn:) böle güsel dizi kaçar mı bea:) umarım sadece yazlık dizisi olarak kalmaz hep devam eder:)
nedim_bahar 07-06-07, 16:33 denize bir yönden kızıyorum bir yönden hak veriyorum kızdığım yönü aslı daha güzel öyöle bir güzellik dururken mineye bakıyo hak verdiğim yönüde bunca yıl kardeş gibi büyüdükten sonra aslıya o gözle bakamaz ama bence sonradan efe aşık olucak aslıya
iyide efede yıllardır aslıyla arkadaş hatta kardeş gibi oldular bu bi neden olamaz yani
o iki köylü çocuğu dediği sahnede ben halada söylüyorum bence deniz&efeye söylememiştir...
ya mine deniz e itiraf edio çok güsel olcak bu bölüm ama deniz mine ile öpüşüo valla çok meraklandım yawss 3 buçuk saat kadlı haycanlandım:)
mine denize neyi itiraf ediyo ki????
oleyy geldi perşembe sonunda gerçi bugün başka bi dizimde vr ama kavak yellerini değişemem....umarm aslı denize bişy söylmz....
ama bnm tahminimce aslı söyliyck ama daha sonra...fakt deniz o sırada mineyi sevdiindn bişy olamıyck daha sonra minenin gerçk yüzünü görück bu sırada da aslı değişick saçı,başı fln olrk ve denizi unutmaya çalışıck,efeyle arsnda bişlr olmaya başlıyck....ama bu sırada da deniz aslıya bişlr hissetmeye başlıyck ve efeyle aralrndaki yakınlığı görnce kısknck ve böle dvm edeblr....
senaryoya bak ya...diziyi baştn yazdm resmn ama böle olblr belkide...
aslı hiçbişey yapmaz bence bu haliyle kalır yani böyle makyaj falan aslıya gtmez ablası bi ruj sürdü aslı hemen sildi o ruju yani sevmiyor böyle makyaj falan...
fragamnda birini doğumgünü partisini gösteriyolar sanki hatta biri bi hediye getirio efe de en sewdiğimhediye,kitap dio:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evet efenin doğum günü partisi denizin evinde hemde denizden habersiz:img-hyste
efe ile denizde ona sanki erkek gibi davranıyolar ama.bence öle davranmamaları gerekir.ablasını dinlesin saçını fln açsın gerçekten çok gzl bi kız.baksanıza onun yanında nelerden konuşuyolar.ders çalışmaya gittiklerinde hiç anlamadılar .
oleyy geldi perşembe sonunda gerçi bugün başka bi dizimde vr ama kavak yellerini değişemem....umarm aslı denize bişy söylmz....
ama bnm tahminimce aslı söyliyck ama daha sonra...fakt deniz o sırada mineyi sevdiindn bişy olamıyck daha sonra minenin gerçk yüzünü görück bu sırada da aslı değişick saçı,başı fln olrk ve denizi unutmaya çalışıck,efeyle arsnda bişlr olmaya başlıyck....ama bu sırada da deniz aslıya bişlr hissetmeye başlıyck ve efeyle aralrndaki yakınlığı görnce kısknck ve böle dvm edeblr....
senaryoya bak ya...diziyi baştn yazdm resmn ama böle olblr belkide...
İnşallah senin dediğin gibi ollur.Deniz anlar Aslı'nın kıymetini.Mine'yi gıcık kapıyorum zaten.Haberler bütürlü bitmek bilmiyor.Bendebitene kadar müzik kanallarını açıyorum..Öyle gwçiyo hemen.Ama tabi kaçırmıyorum..
efe ile denizde ona sanki erkek gibi davranıyolar ama.bence öle davranmamaları gerekir.ablasını dinlesin saçını fln açsın gerçekten çok gzl bi kız.baksanıza onun yanında nelerden konuşuyolar.ders çalışmaya gittiklerinde hiç anlamadılar .
Evet cnm.Resmen içimi okudun.Aslı'ya erkekmiş gibi davranıyorlar.Ama normaldir.Çünklü çocukluktan beri beraberler.Ama yanında iken o zaman konuştukları gibi konuşmamaları lazım..
duygu.1903 07-06-07, 16:45 yha bi kaç dakka çkıorm coşuoo burasıı... walla n gsL gittikçe izleyenler artıoo :img-yes:
Kalan Süre : 1 saat 13 dakika
az kaldı azzz resim çekicek olan biri warmııı???ona göre yeni resmler glfikçe imzalar yapılcak :img-yes: he bu aradaa "köylü çocuğu" lafı efeyle denize sölenmemiştir diosuns amaa minenin muhatap olduu en yakın iki kişi şu an Efeyle Denizz!!ayrca olaylar bunlarn arasnda gelişio başrol onlar yanii... bnce kesin onlara sölüoo :img-yes:
yha bi kaç dakka çkıorm coşuoo burasıı... walla n gsL gittikçe izleyenler artıoo :img-yes:
Kalan Süre : 1 saat 13 dakika
az kaldı azzz resim çekicek olan biri warmııı???ona göre yeni resmler glfikçe imzalar yapılcak :img-yes: he bu aradaa "köylü çocuğu" lafı efeyle denize sölenmemiştir diosuns amaa minenin muhatap olduu en yakın iki kişi şu an Efeyle Denizz!!ayrca olaylar bunlarn arasnda gelişio başrol onlar yanii... bnce kesin onlara sölüoo :img-yes:
Evet bencede kesin Efe-Deniz'e söylüyor.Ayrıca bu Mine de hiç saygı yok.Anneannesine ne biçim davranıyor..:img-pilot
:img-hyste ee napsın kızcağız almanya da byle görmüş buranın geleneklerine alışması biraz zaman alacak
Evet öyle ama ne yapalım sinir olmak elde değil.Bu arada bu bölümde Mine'yi gördüğüm yerde kapatıcam.Çünkü öldüresim geliyo..
ben diziyi ilk gördüğümde dedim mine yeni geliyodur ama onlarla iyi anlaşır kesin hemen kaynaşırlar.doğru kaynaştılar ama mine malesef onları sadece oyuncak yerine koyuyo.hiç minenin böle bi kız olçağını tahmin etmiyodum önceden.ne kadar kendini beğenmiş acaba berlinde neler karıştırdı onu çok merak ediyorum doğrusu
*Asi-Rocker* 07-06-07, 16:56 valla yah chok saygısız kadını bi dövmedii kaldı nese yah bn aslıma üsülüom yahhh bakalım ba$ına neler geljk offf anam offf deniz de garibim valla partinn merkezi o ama onun haberi bilem Y.O.K nese bu ak$m spr oljk dizi $u anda tam 1 saat var dizinn ba$laqmasına hadi bakalım çabuk geçsede kavu$sak dizimise...:happy0064 :happy0064
tanrıverdihazal 07-06-07, 16:59 valla yah chok saygısız kadını bi dövmedii kaldı nese yah bn aslıma üsülüom yahhh bakalım ba$ına neler geljk offf anam offf deniz de garibim valla partinn merkezi o ama onun haberi bilem Y.O.K nese bu ak$m spr oljk dizi $u anda tam 1 saat var dizinn ba$laqmasına hadi bakalım çabuk geçsede kavu$sak dizimise...:happy0064 :happy0064
eet ya aslım yazık yaa ne çok üzülüyo ama partiye gelmiyo galba o yaa yada ben göremedim bilmiyorum diziye çok az kaldı ya ölcm meraktan
duygu.1903 07-06-07, 17:00 Evet bencede kesin Efe-Deniz'e söylüyor.Ayrıca bu Mine de hiç saygı yok.Anneannesine ne biçim davranıyor..:img-pilot
walla yhaa :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil
almanyada türk gelenekleri,saygı maygıı görmemş war yha anneannesi çk ii niyetlii...yola getircek bnce onu sonunda mine on numara,altın kalpli bi kız olcakk belkidee...yani inş. öle olrr :img-yes: :img-yes:
birkaç gündür internetim olmadığından gelip bakamıyordum.Yeni fragmanı izledim.Neler olacağını az çok Dawson's Creek'ten bildiğim kadarıyla yorumlayabilirim bakalım ne kadarı aynı paralellikte ilerleyecek.Tahminlerimi sadece Dawson's Creek'te olanlara göre yapacağım.
Efe'nin parti verişi.Deniz'in ailesinin kasaba dışında oluşunu fırsat bilip bütün okulu çağırması ile olacaktır.Tabi parti lafını duyan bütün okul evlerine akın edecek hatta tanımadıkları bir sürü insan bile gelecek.
Deniz'in Mine'yi öpmesi esnasında Aslı bir köşeden üzgün bir biçimde onları izleyecek.Deniz ve Mine'nin ilişkisi bu öpüşme ile başlayacak.
Defter diye sözünü ettiğiniz şey Aslı'nın günlüğü olabilir çünkü Aslı bütün içini o günlüğe döküyor.
Doğru insanın sensin Deniz'i Aslı direk olarak Deniz'e söylemeyebilir.Çünkü Dawson's Creek'te Joey Dawson'a doğru kişiyi bulduğunu söylediğinde Dawson bu kişinin kendisi olduğunu anlayamamıştı.Joey ilk başta ona söyleyebilmek için çok uğraşsada arkadaşlıklarının bozulup bir daha eskisi gibi olamayacakları düşüncesiyle söyleyemiyordu.
Aslı'nın babası tutuklanabilir.Dawson's Creek'te Joey polisle işbirliği içine girip babasını yakalatıyordu ve büyük bir çöküntü yaşıyordu.Çok uzun bir sürede babasını affedemiyordu.
Burası coşmuş tam 13 üye var.İnşallah böyle devam eder.Hiç bozmaz.Akjşam olmaya az kaldı.Çok meraklıyım.Acaba ne olacak.Ya bu başlık bugün kapanır dimi;) Atrıca ben bu bölümü izlicem.En çpookd a Aslı'yı merak ediyorum bu arada geçen haftanın reytinglerini biri bana ö.m yoluyla gönderir mi?Bulamıyorumda.:img-blush
Geçen hafta ilk 3teydi die hatırlıorum ama yannış olaiblr bilmiorum dizni başlamasına çok az kaldı şimdiden herkese ii seyirLer bu arada bnde aslının denize açılmayacağını düşünüyorum bugün:img-wink:
duygu.1903 07-06-07, 17:14 Burası coşmuş tam 13 üye var.İnşallah böyle devam eder.Hiç bozmaz.Akjşam olmaya az kaldı.Çok meraklıyım.Acaba ne olacak.Ya bu başlık bugün kapanır dimi;) Atrıca ben bu bölümü izlicem.En çpookd a Aslı'yı merak ediyorum bu arada geçen haftanın reytinglerini biri bana ö.m yoluyla gönderir mi?Bulamıyorumda.:img-blush
2. bölüm sonunda herkes buraya toplanırr coşar forumm bugn kapanırmı bilmiorm ama yarın kesinn kapanırr bu akşamm coşucak burasıı :img-yes: :img-yes: canım geçen hafta reyting sonuçlarndaa dizimizz 3. oldu..:img-wink: :img-wink: bu hafta 2. olrr kesnn yani inş. :img-blush :happy0064
Arkadaşlar ben çıkıyorum.Yarın bölüm yorumumla birlikte gelicem.Ve meraktan neredeyse ölüyorum.Son olarak müğziği beni çok etkiliyo ya byby..
Yorumlarınızı okumadım birazdan(dizi başlayıncaya kadar)okuyacağim
Mineyi boğmak istiyenlerdenim:img-yes: Sensin köylü çocuğu:img-beee:
Herkese iyi seyirler:img-wink:
yalcinersonmez 07-06-07, 18:13 uff ya 2 saat özet verip bide reklama g,rdeler daha geçen gün tekrarını vermişlerdi özet vermeleri çok saçma oldu...!!!
Dawsonjoey, fragmanı farkettın mı?
senaryo yazmıyor.. sadece hıkaye dıye yazılıyor.. senaryoyu daha once ıkı kısı yazıyordu.. şimdi kımse yazmıyor gozukuyor.. :img-wink: neden acaba???? kanuni bir durum galıba... :img-hyste
not: maydonozlar yazımla ılgılı bır sey yazmasın.. :img-hyste
Ciddi soru:
Dağhan sınektekı gıbı konusuyor.. kendısı esprımı katıyor cumlelerıne? onun esprılerı bunlar..
duygu.1903 07-06-07, 18:41 of cidden yeter burdaki herkess kavak yelleriyle ilgili konuşmak istiyor...birilerinin atışmasını değil!!!
Aslı'nın babasını kararkolda o şekilde görmesi kötüydü walla bn bile kötü oldmm amaa Deniz'le Efe'nin çorap şakasıı çk komikktiii çk tatlılar yhaa :) :)
duygu.1903 07-06-07, 18:48 bn o çorap $akasında denizin ses tonuna bayıldım...:img-hyste hele o a$ağı dü$ü$leri ve efenib esprisi beni bitirdi kop kop oldum...:img-hyste
aynennn çanak çömlek patladıı:img-hyste :img-hyste :img-hyste ayyyy Efe karakolda abisine n gsl laf söledii!!! ben senin gbi deilim arkadaşlarımı satmam kendin gbi sandın dimi bu yüsden sen zawallısnn diee baırdıı!!oooohhh çk süper dedi wlla!!helal olsnn böle arkadş bulmak zor be :icon_sorr :icon_sorr durr cnm dahaa çooookk gülücess Efe bu akşam bisi çatlatıcak annaşılann!!:img-hyste :happy0064
Şuana kadar dizide yaşadığım ilk şok.Deniz'in babası ve Aslı'nın ablası.Yani bir aldatma hikayesi bekliyordum orası süpriz olmadı da olayın tarafları cidden şaşırttı :)
duygu.1903 07-06-07, 19:13 valla jano görünje bnm ağzım açık kaldı yuuuhhh dedim bnjede dallas a döndü bea üya gençlik dizisi ahanda kavgaa çıktı dalıolar birbilerine ...... anammmm
walla görünce çk şaşırdıııımm bi de geçenn haftaa ablası teL.de konuşurkenn aşkm fln dioduu :img-hyste allahıımm ağsım açık kaldı sinek kaçtıı ii mi kimbilir daha neler olucak dizidee :img-hyste
ayyy aslının denize yazdğı mektuppp :sad53: duyglandm bakk :sad53: bnce uzn süre weremezz o mektubuuu :img-yes: :img-yes: helee partidee mineyle gördüğü oo görüntülerden snraa yırtar atar bncee :img-yes::sad53: ztnnn mineninn üçkağıtçı olduu çk belliii Deniz oo Koray mıdır nedir onla kawga ederkenn mine hanım tıs tıs gülüoduu o köylü çocukları lafı da elbette Deniz'le Efe'ye...:icon_sorr bu dizi bni strese sktu yemin ediormm :img-hyste :img-hyste kndimden daa çok düşünür oldmm :img-hyste
duygu.1903 07-06-07, 19:49 buuu mineyii döverim bn yhaa :) uyusss şeeyy boş kağıttmış allahtann ya gerçekten diğer kağıt olsaydıı ayy :( kızların Efe'ye söledikleri çk komikktiii;
Efe; içerdee nooluo yhaa??
Kızlar; aaa sen hiç yapmadın mıı?? zuhahahah bildiimiz wc be efecimm :img-hyste
bi de çıkarken wc yi inceleyipp aa aynıymış dioo bu efee gerçktnn deliii :img-haha:
Mine'nin Aslı'ya oynadığı oyun hiç değildi.Evet başının üzerinde hale ile dolaşarak diziye başlamasını beklemiyordum ama sınırını aştı gibi geldi bana
busegurses001 07-06-07, 19:54 Mine nefret edilecek bir karaktersin!! Yazık Aslı'yaa!!! :'(
Lütfen, rica ediyorum beni Pelin Karahan ve Kavak Yelleri ailesine alın!!
ay bende mineden nefret ediyorum ne salak bi kız aslıya çok üzülüyorum keşke hissettiklerini denize söylese ona açılsa böyle yapınca işler daha çok karışıyo bide deniz baya bi saf mineye hemen nasıl güvenebiliyo hayret bişey yani başına bişey gelecek ama durun bakalım neler olacak
Arkadaslar bu bölüm harika ötesiydi yaaaaa cook begendimmm vallahii...
Mineyede git gide öyle sinir oluyorumki o ne öyle ya icki getirmeler bide anneannesine ne bicim davraniyor ya hele o sinsi bakislari iyyyy nefrett dolu yaa..Denizin bundan bir an önce kurtulmasi gerekiyor vallahi,Asli&Deniz for ever;)Ya ben en cok efeyi seviyorum ya hele "benden günah gitti" diyip kizlar tuvaletine girdigi an koptum yaaa en cok efede gülüyorum:)Asliya cok üzülüyorum ya:( O mine denen kiz resmen denizi oynatiyor ya arkadasiyla web cam de konusurken ne dedi ben iki köylü cocugu buldum cok saflar filan ay seytan diyor git seti bas:img-hyste
betü$_ozan 07-06-07, 20:07 ayyy ayy cok güzel bi bölümdü yine...
aslima yazik ya.. cnm bnm... minede ne gicik cikti ya... vallah bende almanyada yasiyorum ama böyle degilim:img-hyste :img-hyste neyse..
efem cnm yazik nasilda kizdi gönül :)
diger bölümü iple cekiyorum vallah :):)
duygu.1903 07-06-07, 20:10 yhhaaa n biçimmmm bi kızzz deniz dioo ne diledim söliim mi??? yokk söleme gösterrr dioo walla böylesine n derler kiee :P yemin ediormm snir küpüne döndümmm!!!! :icon_evil üüüffff yhaa entrika,ihanet,aşk,dostluk,yalann.... Yalan Rüzgarıı mübareeekkk :img-haha:
of gıcık mine !!!
ya Aslı ağladıkça ben mahvoldum burda ya,canım benim.. Nası da duygulu mektup yazdı Deniz'e.. Ama Deniz kör işte elden ne gelir :(
ceqenilleqal 07-06-07, 20:13 bölüm yine süper di ama mineye gıcık oldum ya mektubu okurken suratındaki o alaycı ifade neydi ya:icon_evil yazık aslıma kız onları öyle görünce mahvoldu cnm yaa:icon_sorr
ilk olarak aslının ablasının denizin babasıyla ilişki yaşamasına şok!! oldum umarımki ortaya çıkmaz :( of yaa bide o ikizyüzlü mine qıcık aslıya yazıkk :(
keremcem_didem 07-06-07, 20:14 kıza bak ya nasıl oynatıyo elinde çocuğu. sinir oldum sinir. denizinde gözleri kör olmuş resmen.:icon_sorr
summ_roberts 07-06-07, 20:14 offh ne bölümdü yaa!
ya resmen donup kaldım sonunda!
o mine war ya...
aslının her ağlayışında içim acıdı yaa!resmen sinirden çatlayıp kaldm!
üzüle üzüle de bi hal oldum :(
aynen dövcektim denizi yaa manyak kör :img-yes:
abi kız resmen dalga geçti yaa,en basitinden okuldaki kavga olayında mine onlarla gitmedi,denizin orda mineden vazgeçmesi lazımdı bence.. kız başkasıyla gidiyo bizimki haalaa aşık :img-pilot kudurdum yaa :img-help:
Sevgili arkadaşlar,
Mesajlarınızı yazarken, mesajlarınızın okunur olmasına özen gösteriniz. Mesajlarınızı sohbet porogramlarında kullanılan chat diliyle mesajlarınızı yazmayınız. Özen göstermeyen arkadaşlarımızın uzaklaştırma cezası alabileceğinizi bilmenizi isterim.
Ayrıca mesajlarınızın tamamını renkli yazmayınız. Renkli yazılan mesajlar uyarı bırakılmaksızın silinecektir.
Aile imzaları konusunu ilgili bölümde paylaşınız.
Lütfen, bu bölümde dizi ekseninde yorumlarınızı yazınız.
nedim_bahar 07-06-07, 20:16 off be ne bölümdü ya mübarek ne ararsan vardı bu bölümde ama ben hala sorunun cevabını bulamadım mine kime köylü çocuğu dedi
bu bölümde mine beni delirtti çileden çıkardı ya madm denizle çıkıyon korayın yanında işin ne burda denizde suçlu görüyo ki mine onunla gelmiyo o söylemesine rağmen hala ne diye peşinden koşuyor alla alla
şu mektubu mine almasa deniz kesin görürdü ama mine yerinde duramıyor ki
mübarek aslıya diyecek bişey bulamıyorum mübarek bu bölümde nerdeyse her sahnede ağladı yalnız efeyle denizin pencereden düştüğü sahnede güldüğünde harikaydı
Bello_ragaza 07-06-07, 20:17 Slm arkadaşlar bende Kavak Yellerini seyrediyorum ama genelde başlıklara yorum yazmam fakat bugün yazmasaydım çatlardım..
Mine önceleri gözüme şirin gözüküyordu.Ama artık çook kötü ya ne kadar kötü niyetli bir kız halbuki Deniz çok saf mahsum Mineye ykışmaz Aslı canım benim ya kanatsız melek..Efe zaten komedinin alası..
Yazık ya Son sahneden sonra Deniz perişan olacak bence çünkü Mine daldan dala atlayan biri Denizle olmaz..
Arkadaşlar bir de Minenin anneannesi Mineye BERLİNDE YAPTIKLARINA RAĞMEN SANA GÜVNEMEYE HAZIRIM dedi Aslının Berlinde ne yaptığını bilen var mı??
Süper bir dizi ya ayy çok üzüldüm ama aslıya
Deniz kör yaaa
Şu ara zaten dizide olaylar tam oturmadı çiftlerimi hala şeçemedim
ayshe_yeshil 07-06-07, 20:18 ciddi anlamda beklediğimin daha da üstünde bi bölümdü her açıdan...
işler düğümlendikçe kalbim dayanamaz oluyor...
bence bölümün yıldızı efeydi.....
SİZCE??
summ_roberts 07-06-07, 20:19 bölüm yine süper di ama mineye gıcık oldum ya mektubu okurken suratındaki o alaycı ifade neydi ya:icon_evil yazık aslıma kız onları öyle görünce mahvoldu cnm yaa:icon_sorr
aynı şekilde o ifadede sinirden öldmm!!
ayrıca bi de deniz mms yollayınca bakıp ta dedi ya "Bu iş bitmiştir" diyee!inanılmaz uyuz oldumm:icon_twis :icon_mad:
fleiziggirl 07-06-07, 20:19 cokkk güzeldi yaa yalnız ne kadar çok reklam verdi sinir oldum yaa
mineye cok gıcık oldum resmen kullanıyo denizi:img-wink: o da hiçbiseyin farkında deil
nedim_bahar 07-06-07, 20:19 kıza bak ya nasıl oynatıyo elinde çocuğu. sinir oldum sinir. denizinde gözleri kör olmuş resmen.:icon_sorr
aynen görüyo ki korayla ve bizimle gel diyo kız gelmiyorum de3mesine rağmen hala kızın peşinden koşuyo....
hazal oguz 07-06-07, 20:21 mine gerçekten çok kötü bir karaktermiş gibi geliyor şu an gözüme
1.si deniz ve efeyle çok kötü oynuyor, zaten msnden görüştüğü arkadaşına da "köylü çocukları" fln dedi, ayrıca o yüz ifadeleri, aslının mektubunu okurkenki mimikleri çok iğrençtii, bilmiş halleri fln.
2.si anneannesiyle konuşması çok çirkindi, sanki kadından büyükmüş gibi azarlıyor sürekli, "sen benim odama giremessin, tamam mı?? Odamdan çık hemen" kimle konuştuğuna önce bi dikkat etsin
yalnız anlayamadığım bir şey war, mine, aslıyla bu kadar kötüyken sonra nasıl oluyor de hepsi birden çok iyi arkadaş oluyorlar (jenerikten anladığım kadarıyla) ayrıca, deniz mineyi gerçekten seviyormuş gibi duruyor, aslı, denizden nasıl vazgeçecek??
bu arada, Dağhan çok şeker!! Çok iyi canlandırıyor Efe rolünü, çok komik ya, o yaşlı dedelere şeker götürmesi fln, "Sen de huri-melek, ben diyim perii" :img-hyste
Merak ediyorum bir sonraki bölümü!!!
duygu.1903 07-06-07, 20:22 ayyyy bir de Aslının ablasıı Denizin annesiyle babasının yatağında uyuya kaldıı :) Haftaya dizide çıngar kopacak:img-hyste Efe-Deniz Korayları,Denizin annesi Aslının ablasını,Aslı Mineyii sonra minenin anneannesiyle dedesi de mineyii dövücekk boll boll box sahneleri izleriz haftaya artıkkk :img-haha:
EgE(''v'')İkLiM 07-06-07, 20:22 ooofff:sad53: :sad53: doktorlar olduğu için izleyemedim bir baktığımda aslı mektubu denizin evinde unutuyodu sonra mine gelip alıyoduu arkadaşlar ne oldu tam anlatırmısınız.
Efe çok şirindi çok güzel bir bölümdü o kızda almancı kızları çok yanlış tanıtoyır benim görüşüm sanki ordakiler böölemiş gbi
::.CaniQ.:: 07-06-07, 20:22 ciddi anlamda beklediğimin daha da üstünde bi bölümdü her açıdan...
SİZCE??
aynen kesinlikle EFE! ama Denizde cok tatlıydı...ama aslııııının performansını beğenmedin nedense....pek gercekci gelmedi yanı....sizce?:icon_whis
nedim_bahar 07-06-07, 20:23 ciddi anlamda beklediğimin daha da üstünde bi bölümdü her açıdan...
SİZCE??
kesinlikle
pencereden düştüklerinde çok komikti çanak çömlek gitti:img-hyste :img-hyste
denizden habersiz evinde parti veriyor
olan denize oldu babası ve annesi geldi acaba ne tepki verecek
gönül hocayla konuştuğunda bile espiri yapmadan duramıyor:img-hyste :img-hyste
hazal oguz 07-06-07, 20:24 ciddi anlamda beklediğimin daha da üstünde bi bölümdü her açıdan...
SİZCE??
KESİNLİKLEEE KATILIYORUM
gerek karakol sahnelerinde, gerek öğretmeni için yaptığı şirinliklerde fln çok şekerdiiii!!
mineye inanamiyorum ya! denizin duygulariyla oynuyor,canim denizim benim ya:sad53: asliyada cok yazik oldu!
dağhan ın mimikleri çok hoş..karaktere çok uyuyor..:happy0064
çok kavga çıkacak çok....:img-hyste
Efe çok şirindi çok güzel bir bölümdü o kızda almancı kızları çok yanlış tanıtoyır benim görüşüm sanki ordakiler böölemiş gbi
bende almanyadayim ama o almanci lafina cok sinirlenirim...
Almanyada yabanci,vatanimda almanci,bu insana baygi dokunuyor:icon_sorr
ayrica almanyadakiler mineye pek benzemezler hic mine gibi bir kiz görmedim ben burda:img-wink:
ceqenilleqal 07-06-07, 20:24 kesinlikle
evt ya pencere sahnesi süperdi.ya garibim efe parti sonunda çok pis bozuldu gönül kötü konuştu
Ya yok ben bu mineyi kesin öldürürüm dizide ölmesse ben öldürcem..Ya ne biçim bi kızmış Aslıya neler yaptı.. Cnm aslıda bi babasına üzülürken üstünede mineyle denizi öle görünce nası üzüldüyaa..:icon_sorr Efede her zamanki gibi muhteşemdii..
TİMUÇİN_ÖZLEM 07-06-07, 20:25 Yine muhteşem bir bölüm izledik.
Mine'den tek kelimeyle iğreniyorum.O nasıl tavırlardır öyle,ah Deniz ah büyük hata yaptın, Aslı gibi biri varken...Aslında iyiki yaptı o hatayı çünkü Efe ve Aslı'yı daha çok yakıştırıyorum ben.:) .Aslı'nın durumuna gerçekten çok üzülüyorum bir yandan babası ve ardında getirdiği sorunlar, bir yandan da karşılıksız bir aşk...İyiki Efecim var ,yine çok güldüm , çok tatlı ya.:img-hyste
Ve gecenin şokunu da Deniz'in babası ve Aslı'nın ablasının bir ilişkisi olduğu öğrenmekle yaşamış olduk.:img-help:
Gelecek haftayı iple çekiyorum.Umarım yine güzel bir sıralamada oluruz reytinglerde.:img-wink:
hatirlasevgilii 07-06-07, 20:25 ya gercekden minede cok gicik o mektubu olayliyla birlikdee deniz ve asli cok yakisiyor o gicik kizdan ne buluyor yaa coook uzuldum asli gordugundee:sad53: :icon_evil off yaa mine sinirlerimi bozduu :mad72:
ayshe_yeshil 07-06-07, 20:25 kesinlikle
ben en çok kızlar tuvaleti için
AYNIYMIŞ YAA demesine güldüm...
bu kadar içten ve gerçekçi oynanaılması.. hem de böylesine yeni bi oyuıncudan...:img-blush
summ_roberts 07-06-07, 20:27 tabi koca bölm boyunca üzülüp sinir olmadm...
bayıldığım,gülmekten öldüğüm yerler de doluydu.
Bunlarn geneli Efe sayesinde oldu sağolsun :D:D
betü$_ozan 07-06-07, 20:27 ciddi anlamda beklediğimin daha da üstünde bi bölümdü her açıdan...
SİZCE??
bencede kesinlikle efeydi ama aslimda süperdi...
ayy mineye bende gicigim ya.. neyse insallah düzelir:):)
nedim_bahar 07-06-07, 20:28 evt ya pencere sahnesi süperdi.ya garibim efe parti sonunda çok pis bozuldu gönül kötü konuştu
haklıydı hemde yerden göğe kadar
bu arada efe&denizi takdirr ettim vala arkadaşını satmadılar hele efe babası onu götürmeye çalıştığında bile yinew söylemedi herkes böyle bişey yapmaz bence...
aslı deniz ellele hadi sana yallah mine:happy0064
ya arkdslar o dizinin sonunda calan sarkı onun bi adı sanı varmı ya da o sarkıyı bulan biri olursa valal coook memnun olcam:img-wink:
içimde birşey var bu akşam
beyazlar karardı biranda
sen orda benim çok dışımda
uzaklar çoğaldı biranda...
bu şarkı bahsettiğim eger bulan olursa minnettar olcem:icon_sorr
Nevzat_Ayşe 07-06-07, 20:30 ya mine ye çok sinir oldum ya canım aslım ya nasıl üzüldü :sad53: ben çok seviyorum onu bu bölüm baktımda efeyle aslı yakışırla ya (tabi yine de aslı deniz):img-yes:
meetmuratti 07-06-07, 20:30 Hem neşeli hem de hüzünlü bir bölümdü. Dizi gerçekten de çok tatlı ve reklamların sıklığından anladığım doğruysa büyük ihtimal en büyük reyting payını da almış olmalı.
Ya bu Pelin Karahan'a resmen aşık oldum ya ne güzel gözler onlar. Tuğba Büyüküstün gibi bu kızın da gözleri tapılası :).
jenerik müziği bildiğim kadarıyla "Pinhani-Hele Bir Gel":img-wink:
nedim_bahar 07-06-07, 20:30 ya gercekden minede cok gicik o mektubu olayliyla birlikdee deniz ve asli cok yakisiyor o gicik kizdan ne buluyor yaa coook uzuldum asli gordugundee:sad53: :icon_evil off yaa mine sinirlerimi bozduu :mad72:
aslında mine o mektubu almasaydı deniz onu görürdü ve artık anlardı aslının onu sevdiğni ama mine işte yerinde duramıyor...
Chardonnay 07-06-07, 20:30 ben en çok kızlar tuvaleti için
AYNIYMIŞ YAA demesine güldüm...
bu kadar içten ve gerçekçi oynanaılması.. hem de böylesine yeni bi oyuıncudan...:img-blush
ay evet bende çok güldüm orda süper bi bölümdü.aferim senaristlere,DC den alıntı bölüm yapmakla iyi yapıyolar,dizinin kalitesi artıyor hiç olmazsa.çok güzel bir bölümdü.yazık aslıya:(
aslı deniz ellele hadi sana yallah mine:happy0064
ya arkdslar o dizinin sonunda calan sarkı onun bi adı sanı varmı ya da o sarkıyı bulan biri olursa valal coook memnun olcam:img-wink:
içimde birşey var bu akşam
beyazlar karardı biranda
sen orda benim çok dışımda
uzaklar çoğaldı biranda...
bu şarkı bahsettiğim eger bulan olursa minnettar olcem:icon_sorr
cnm ben daha öncede sölemiştim o şarkı pinhaninin 2007nin sonunda çıkacak albümündenn..
betü$_ozan 07-06-07, 20:32 evet acaba ne yapicaklar kadina...
ama ben aslinin ablasini denizin babasina sarilirken gördügümde sok gecirdim ya.. yuhh dedim vallah
ayshe_yeshil 07-06-07, 20:32 haklıydı hemde yerden göğe kadar
bu arada efe&denizi takdirr ettim vala arkadaşını satmadılar hele efe babası onu götürmeye çalıştığında bile yinew söylemedi herkes böyle bişey yapmaz bence...
şey... acaba ben mi görmek istediğimi görüyorum yoksa gerçekte olan bişey mi bu
sanki her geçen an efeyi aslıya biraz daha yaklaştırıyorlar..
uyani tabii ki bu arkadaş görünümünde ama aşka dönüşmeye meyilli...
çok mu kuruntuluyum yoksa gerçekte bu aşka zemin mi hazırlıyorlar...:icon_whis
Bu bölüm süperdi.
Karakol sahnesinde içim acıdı aslı canım benim nasıl kötü oldu.:icon_sorr
Efe ve denize bravo arkadaşlık böyle birşey hele efe süper:good:
Mine gıcıklığını yaptı.Denizimi ayarttı yine.Çocuk sınava çalışıyo rahat bıraksana ÖSS ye gircek.:img-yes:
Hele aslının tertemiz duygularla yazdığı mektubu okurken yüzündeki ifade.Allahım tv ye girip kızı parçalamak istedim.
Asıl süprüz aslının ablasıyla denizin babasının ilişkisiydi.(şaşaırmadım zaten o kızdan herşey beklenir):img-beee:
Efe süperdi bu bölüm replikler fln harikaydı.Hemstera bayıldım zaten(gülmekten:img-hyste :img-hyste )
Tuvalet sahnesi de çok güzeldi.aynıymış diyo bide:img-hyste
Gönül hocayı sevmedim neden bilmeyom.
Partinin sonunda nolcak bakalım nasıl sıyrılcaklar işin içinden
HILO arkadaşım sonuna kadar deniz&aslı imza süper olur ben de yer almak isterim imzada
(birazdan burda çümbüş olur kesin yeni başlık açılır neyse herkese iyi akşamlar ve iyi yorumlar)
Chardonnay 07-06-07, 20:48 o şarkı çıkmadı mı yaw..pinhani dinliyorum ben..:icon_whis
bende dinliyorumm çok güzel. arkadaşlar çalan şu slow şarkının ismi ne peki?aslı deniz ve mineyi gördüğünde çaldı hani??? buarada mine sonradan çok iyi birisi olucak eğer DC deki gibi giderse çok nefret etmeyin bence,şahsen ben etmiyorum:) .çççoookkk güzel bir bölümdü yaaa.gece yarısı tekrar veriyolar izlesem mi ki:)
selam arkadaslar..ben buraya hic yorum yapmadim ama kavak yellerinin ilk bölümünü ve bu aksamki bölümü izledim..cok güzel bir dizi bence,asliyi cok sevdim denizle yakisiyorlar ama mineye gicik oldum,nasil kendini beyenmis biri ya!efede alem bence,cok komik..yani ben bu üclüyü cok sevdim ama o mine ben cok rahatsiz ediyor..bu arada bu aksamki bölümde aslinin yazdigi mektup cok güzeldi ama mektubun minenin eline gecmesi hic iyi olmadi..efe zaten süper odaya hamster koymak dusu acmak falan:)aslinin ablasinin denizin babasiyla beraber olmasina inanamadim,aslinda denizin babasinin denizin annesini aldattigini tahmin etmistim ama cananla degil..karakol sahnelerinde asliya cok üzüldüm ya,artik babasina hic güvenemez bence..ama efe ve deniz cok komiklerdi,hele efe:)..partiye gelince,bu fikir hic iyi fikir degildi bence,cünkü birincisi ev berbat hale geldi ve ikincisi aslinin kalbi cok kirildi!canim benim yaaa,denizi mineyle öpüsürken gördü ya!!!
simdi su mineye bu laf söyleyecem ama forumda oldugum icin söyleyemiyorum..
bu arada merak ettigim,bu mineyle bizim üclü ilerde iyi mi anlasicak??yani resimlerde falan öyle gözüküyorda..
nedim_bahar 07-06-07, 20:49 şey... acaba ben mi görmek istediğimi görüyorum yoksa gerçekte olan bişey mi bu
doğru yaklaştırıyolar
zaten bu bölümde denizle aslıyı yalnız ve de birlikten neredeyse hiç göremedim
bence artık denizden hayır gelmez en iyi aslı&efe
güle güle deniz
hoşgeldin efe
TİMUÇİN_ÖZLEM 07-06-07, 20:50 şey... acaba ben mi görmek istediğimi görüyorum yoksa gerçekte olan bişey mi bu
Evet bende sezdim bunu ve çokta hoşuma gitti.:) Ne yalan söyliyim görünüş olarak Aslı ve Deniz gerçekten çok yakışıyor ama gönlüm EFE ve ASLI diyor başka birşey demiyor.:):)
Chardonnay 07-06-07, 20:53 şey... acaba ben mi görmek istediğimi görüyorum yoksa gerçekte olan bişey mi bu
evet yaklaştırıyolar.çünkü asıl aşk onların ki olucak ki inş. olur,çünkü öylesi daha güzel olur.bence:) mona sax teşekkürler...
sevda_cicegimm 07-06-07, 20:54 arkadaslar ben de izliorum diziyi ama buraya ugrayamadim bi turlu simdi kismet.mis...
benide ailenize alirsaniz..imza olursa filan benide alin please!!!
ya bu mine cadisina ben acayip derecede sinir oldum ya..nasil kullanio denizi ama..ahh ah denizcim dibinde kiz var ama sn gormuon...mesela asli gibi...saf,temiz,gzl biri var..ama nerde....
ben deniz ve mineyi cok yakistiriyorum....gicik olabilirsiniz ama ne bileyim bence cok yakisiyorlar anlicaginiz ben deniz ve mineciyim eheh :)
efe ve aslida iyi olurdu
aslinda dawsons creeki izledigim icin, azbucuk kimin kimle ne iliski yasicagini azbucuk biliyorum ya neyse :)
ama favorilerim deniz ve mine :)) öpcük sahnesiyle ilgili avatar yapmazsam ne olayim ehuhue
ayshe_yeshil 07-06-07, 21:00 doğru yaklaştırıyolar
zaten bu bölümde denizle aslıyı yalnız ve de birlikten neredeyse hiç göremedim
bence artık denizden hayır gelmez en iyi aslı&efe
güle güle deniz
hoşgeldin efe
valla ben en başta aslı-efe diyordum ama gün geçtikçe daha da sever oldum efeyi..:happy0064
deniz se ne bileyim kendi dünyasında yaşıyor yani
aslıyla uyuşabileceklerine bile inanmıyorum onun...
oysa efe-aslı zıt kutuplar ve birbirlerinin en zor en kötü anlarında birbirlerine ilaç gibi geliyorlar...
en azından efe aslıya ilaç gibi geliyor...:img-blush
Bu bolum Efenin bolumuydu!Yaa bu cocuk super cook deli ama imkansiz aska kapilmis yieevruum !
Mineye cook gicik oldum bir kasik suda bogarsam sasirmayin, Asliya cok kotuluk yapicak gibi Denizide kullaniyor zaten:icon_sorr
Ben bu bolum Asli-Efeci oldum galiba tabii Asli-Denizde super !Aslinda Efe ve Asliciyim dostluklari acisinda cook sekerler!:img-in_lo
"Veli kim?" bu lafi hic unutmiyacagim :img-hyste
yaaa olmasın aslıyla efe bence denizle daha hoş bi çift olurlar ama şu halde gözüküyo ki ya olmaz yada çok zor olur olursa da kimsenin hesaba katmadığı bişey var aslının ablsıyla denizin babası bu mutlaka ortaya çıkıcak ve denizle aslının arsını bozucak hiç takmasalar sonuçta aslının ablası yine bi sorun çıkar umarım aralarına hiç bişey giremez ve aslıyla deniz mutlu olurlar mineye rağmen çok uyuz bi kız o ya parçalayası gelio insanın ama neyse bu kadar takmayalım belki de böylesi onların aşklarını daha büyük kılacaktır ilerde.......İNŞ...........
Chardonnay 07-06-07, 21:05 ben deniz ve mineyi cok yakistiriyorum....gicik olabilirsiniz ama ne bileyim bence cok yakisiyorlar anlicaginiz ben deniz ve mineciyim eheh :)
efe ve aslida iyi olurdu
aslinda dawsons creeki izledigim icin, azbucuk kimin kimle ne iliski yasicagini azbucuk biliyorum ya neyse :)
ama favorilerim deniz ve mine :)) öpcük sahnesiyle ilgili avatar yapmazsam ne olayim ehuhue
Bende DC yi izlediğim için neler olabileceği az buçuk tahmin ediyorum,sonuçta birebir yapmazlar ama birde 3.bölümden sonra değişicek demişlerdi.bende aslı ve efe nin olmasını istiyorum.inş.senaritsler ikinci bir joey-pacey çifti yaratabilirler.eğer olursa çok güzel olurrr:img-in_lo
mine ne kadar gıcık bir kız ALLAHIM şimdi bayılcam hele o dudaklarına kırmızı ruj sürmüş ya ona hiç yakışmamış zavallı deniz bir bilse o gıcık şeyin sırf aslıyı sinir etmek için öule yaptığını çok şımarık bir kız ya ben birşey sorcam bu mine sonradan iyi mi olcak çünkü hikayede o da var yani kötü olarak mı devam edecek iyi olarak mı bildiniz varmı?
ya dizi bugun cok güzeldı yerımden kalkamdan ızleıdm valla bu kadar guzel bır bolum beklemıyodum aslının denize olan askına uzuludum yaa mınenın gıcık tavırına sınır oldum efenın gonul ıcın yaptıkalrı cok güzeldi denızın babasıyle aslının ablasını gorunce sok oldum ben bu bolumu cok begendım yaaa:)
dawsons creeke benzetirlerse....iyi olucak....zaten mine simarik büyütüldügü icin bu sekilde...
Efe bölümün yıldızıydı.. Valla o kadar Aslı'ya helak olmama rağmen baya da güldüm.. Deniz'in çok canı yanacak,o zaman Aslı'ya sığınacak ama Aslı'nın kalbi o güne kadar çoktan kırılmış olur bence..
Bi de Aslı'nın ablasının ilişkisini öğrenince ağzım açık kaldı,yalan rüzgarımsı bi olay yaa hööh :)
Chardonnay 07-06-07, 21:11 mine ne kadar gıcık bir kız ALLAHIM şimdi bayılcam hele o dudaklarına kırmızı ruj sürmüş ya ona hiç yakışmamış zavallı deniz bir bilse o gıcık şeyin sırf aslıyı sinir etmek için öule yaptığını çok şımarık bir kız ya ben birşey sorcam bu mine sonradan iyi mi olcak çünkü hikayede o da var yani kötü olarak mı devam edecek iyi olarak mı bildiniz varmı?
DC deki gibi iilerlerse evet mine sonradan aslı iile çok iyi arkadaş olucak.çünkü aslı artık denizi sevmiyo olucak.denizde aslıya aşık olucak.aslıda efeye.sonradan iyi bir kız olucak eğer DC deki gibi olursa tabiii
özgür_keremcem 07-06-07, 21:12 Arkadaşlar aile imzalarına benide yazarmısnız bende kavak y. fanıyım artık:)
mine çok sinir bir karakter aslı enver rolünün üstesinden geliyor gerçekten diğer oyuncular gibi.denizin babasıyla aslının ablasına şok oldum gerçekten çok şaşırdım .denizin babası dışardan iyi birisi gözüküyrdu halbuki.aslıya çok üzldüm ya
böyle diziler beni ekrana çok bağlıyor..bir gülüyorsunuz bir ağlıyorsunuz..hayatın kendisi gibi..başarılı olmasının sırlarından biri de bu olsa gerek..ne dersiniz?:good:
Chardonnay 07-06-07, 21:16 ya bu DC ne oluyo ben bilmiom da biri bana anlatabilir mi o dizinin konusunu????
Dawson's creek oluyor.ondan alıntı bir dizi kavak yelleri,yani en azından ilk 2 bölüm öyleydi,daha önce DC izleyenlerden biri olarak eğer senaryo değişmezse neler olabileceğini,kimin kiminle olabileceğini tahmin edebiliyorum.bir kaç kişi daha var sanırım aramızda DC izlemiş olan?????
hey aile ımzası falan yapılyosa benıde yazın darılırlm valla ne zamandır burdayım dızıyı cok sevıyorum hemde ona gore :) bence bu yenı bır fenemon olcak cunku hem genclık hemde tam yazın ızlenıcek tarzda bır diziii
Efe bölümün yıldızıydı.. Valla o kadar Aslı'ya helak olmama rağmen baya da güldüm.. Deniz'in çok canı yanacak,o zaman Aslı'ya sığınacak ama Aslı'nın kalbi o güne kadar çoktan kırılmış olur bence..
Bi de Aslı'nın ablasının ilişkisini öğrenince ağzım açık kaldı,yalan rüzgarımsı bi olay yaa hööh :)
bencede deniz asliyla beraber olmak isticek,ama asli o zamana kadar coktan onu unutmaya calismis olucak ve belkide efeyle beraber olucak.ama umarim yinede deniz-asli aski yasanir:happy0064
nedim_bahar 07-06-07, 21:24 bencede deniz asliyla beraber olmak isticek,ama asli o zamana kadar coktan onu unutmaya calismis olucak ve belkide efeyle beraber olucak.ama umarim yinede deniz-asli aski yasanir:happy0064
yok abi yaşanmasın deniz hakkını kaybetti bi kere
sonuna kadar ASLI&EFE
Chardonnay 07-06-07, 21:26 bencede deniz asliyla beraber olmak isticek,ama asli o zamana kadar coktan onu unutmaya calismis olucak ve belkide efeyle beraber olucak.ama umarim yinede deniz-asli aski yasanir:happy0064
eğer aynı giderse aslı deniz aşkı yaşanıcak ama o arada da efe kasabaya yeni gelen bir abi kardeş olucak.o kızla çok şeker bir aşk yaşıycak efe,abiside bu arada gay di bu durumu nasıl toparlıycaklar merak ediyorum:)
eğer aynı giderse aslı deniz aşkı yaşanıcak ama o arada da efe kasabaya yeni gelen bir abi kardeş olucak.o kızla çok şeker bir aşk yaşıycak efe,abiside bu arada gay di bu durumu nasıl toparlıycaklar merak ediyorum:)
bence o gay kısımlarına gırılmıcek genelıkle o kıslar cıkarılıyo bızde :) ya denız hata yapmıs olabılrı hemen sansını neden kaybetsın yaaa ınsan bazen elındekının degerını kaybedınce anlıyooo
cok guzel bir bolumdu. Efenin sahnelerinde cok guldum, hele su kizlarin tuvaletinin ordaki sahnelerde cok komikti. Mineye sinir oluyorum, aslinin simdik denizi sevdigini bile bile kiza cok kotulukler yapiyor. Denizde mineyi sadece dusunuyor, kizin onlara yapicaklarindan habersiz aptal asik durumunda su an. Megerse gozunu acsa ve yanindaki, en iyi arkadasi olan asliyi bir gorse. Sonuda cok kotu bitti, bakalim haftaya neler bekliyor bizi
dawsonjoey 07-06-07, 21:29 eğer aynı giderse aslı deniz aşkı yaşanıcak ama o arada da efe kasabaya yeni gelen bir abi kardeş olucak.o kızla çok şeker bir aşk yaşıycak efe,abiside bu arada gay di bu durumu nasıl toparlıycaklar merak ediyorum:)
Ya madem bir işe kalkıştılar madem bize 'uyarlıyolar' diziyi. Ben Aslı Deniz aşkının işlenmesinden yanayım. Kimse Aslı&Deniz imzası yapmamış dikkatimi çekti ;)
yok abi yaşanmasın deniz hakkını kaybetti bi kere
sonuna kadar ASLI&EFE
denizin gözleri ama sadece mineyi görüyor,ask gözünü kör etmis:img-yes: minenin gercek yüzünü gördükden sonra,kesin pisman olucak ve asliyla olmak isticek.aslida denizi gercekten cok seviyor ve denize kesin bir sans daha verir:img-wink:
denizin babasına gelen tel den bir ilişkisi olduğunu anlamıştım ama aslının ablasını tahmin etmemiştim onu görünce şoke oldum
aslım bu bölüm çok üzüldü bir yandan babasının hırsızlık olayı,diğer yandan deniz in mine ile yakınlaşması onu çok yıprattıı
efe her zamanki gibi çok komikti kızlar tuvaletine girdii ya aslı ile mine çıkınca da "aa aynıymış ya" dedi koptum orda:img-hyste
efe ile aslı yakınlaşmaya başladı sanki:img-in_lo
nedim_bahar 07-06-07, 21:33 denizin gözleri ama sadece mineyi görüyor,ask gözünü kör etmis:img-yes: minenin gercek yüzünü gördükden sonra,kesin pisman olucak ve asliyla olmak isticek.aslida denizi gercekten cok seviyor ve denize kesin bir sans daha verir:img-wink:
o zamana kadar iş işten geçmiş olacak yani elindekini değerini kaybetmeden bileceksin ki deniz bilemedi kaybettikten sonra artık farkına varır ama o zaman çok geç olur
münirecım valla ben yasanmasından yanıtım bazılrı asıl ask aslı ve efe arsaında olcak dıyınce burdakıler sanırım o ask olmucak dıye yorum yapmıyolar :)
Chardonnay 07-06-07, 21:34 bence o gay kısımlarına gırılmıcek genelıkle o kıslar cıkarılıyo bızde :) ya denız hata yapmıs olabılrı hemen sansını neden kaybetsın yaaa ınsan bazen elındekının degerını kaybedınce anlıyooo
Evet zaten deniz aslının değerini aslı efeye aşık olduğunda anlıycak.ama işte eğer DC deki gibi olursa bunun zaman alması gerek çünkü efe dediğim gibi çok şeker bir aşk yaşıyor uzun bir süre.gay kısmına gelince bencede çıkarırlar.zaten çıkarsınlar,dizilerde genelde gay ler çok yakışıklı oluyor:)en azından dc deki öyleydi:)o zaman biz bayanlara yazık:) zaten o gay in karşılıklı bir aşk yaşamasınada imkan yok bu dizide.
denizin babasına gelen tel den bir ilişkisi olduğunu anlamıştım ama aslının ablasını tahmin etmemiştim onu görünce şoke oldum
aslım bu bölüm çok üzüldü bir yandan babasının hırsızlık olayı,diğer yandan deniz in mine ile yakınlaşması onu çok yıprattıı
efe her zamanki gibi çok komikti kızlar tuvaletine girdii ya aslı ile mine çıkınca da "aa aynıymış ya" dedi koptum orda:img-hyste
efe ile aslı yakınlaşmaya başladı sanki:img-in_lo
evet ya,efe kizlar tuvaletin´deyken sahnede bende koptum:img-hyste saten dizi boyunca bütün efe sahnelerde cok güldüm,hele gönüle kiralik evi vermeye calisirken:img-wink: ama gönül efenin kalbini kirinca gercekten cok üzüldüm:sad53: efeye üzgün olmak hic yakismiyor!
Chardonnay 07-06-07, 21:40 evet ya,efe kizlar tuvaletin´deyken sahnede bende koptum:img-hyste saten dizi boyunca bütün efe sahnelerde cok güldüm,hele gönüle kiralik evi vermeye calisirken:img-wink: ama gönül efenin kalbini kirinca gercekten cok üzüldüm:sad53: efeye üzgün olmak hic yakismiyor!
Efe nin kalbi daha ççoookkk kırlıcak ne yazık ki:( ama şu hemstırı koyarken söylediği lafalara koptum:img-hyste .tuvalette söyledikleride çok hoştu,diziyi sürükleyen kişi bence efe.:img-yes:
Chardonnay 07-06-07, 21:49 mine büyük ihtimelle hatta bence kesin yut dışına kaçamıycak.peki sizce denize nasıl aşık olucak bu kız?3.bölümden sonra DC den farklı olucaklar dedikleri için pek fazla bişi gelmiyo aklıma.sizin?
Efe nin kalbi daha ççoookkk kırlıcak ne yazık ki:( ama şu hemstırı koyarken söylediği lafalara koptum:img-hyste .tuvalette söyledikleride çok hoştu,diziyi sürükleyen kişi bence efe.:img-yes:
Kesinlikle :img-wink: Dağhan, Efeyle döktürüyor bence..
Diğer oyuncularında hakkını yememek gerek ama Efe-Dağhan bir başka, harika bir elektiriği var..
Sizler gibi bn de tuvalet sahnesinde koptum .. :img-hyste :img-hyste
Gene güzel bir bölüm izledik...senaristler umarım Deniz'i 658964 bölüm boyunca ''karsısındakinin onu sevdiğini anlayaman aptal erkek'' konumuna düşmez :icon_whis
Mineye de bir şey demiyorum..yaptıkları bana göre de ters ama öyle alışmış, öyle büyümüş..onda da eksik duygular var böylece bana suçlayamamayız gibi geliyor..:img-yes:
Deniz ve Efenin Aslı için yaptıkları takdire şayan :img-wink:
Böyle arkadaşlıklar kurmak çok güzel ve özel..
Aslıya kıyamam yaa,, dizinin en ezik karakteri yaptılar :icon_sorr Umarım her şey istediği gibi olur...
Harika bir bölümdü.
Geçen bölüm aslıyıda mineyide sevmiştim hatta arkadaş olabileceklerini sanmıştım ama bu bölümden sonra kesinlikle yanıldığımı anldım.Mine tam anlamıyla gıcıktı bu bölüm.Mektubu nasıl aldı utanmadan anlayamıyorum.Kandıracak üzecek denizi yazık ya.
Efe ve Aslı en sevdiğim karakterler.Umarım birlikte olurlar.Gerçi efe kafayı öğretmeniyle bozmuş ama geçicidir sanırım bu durum.
Bu bölüm beni enn şaşırtan şey ise Aslının ablası ve denizin babasının ilişkisi oldu.Ağzım açık kaldı ilk gördüğümde resmen.
Dizinin son 10 dakikası arka rkaya bombaları patlattılar.Aslı canım ya ne kadar üzülecek kimbilir onları görünce deniz konusunda ne kadar da umutlanmıştı oysa.
Haftaya yeni bölümü merakla bekliyorum.
sevgiler bye
nedim_bahar 07-06-07, 21:53 mine büyük ihtimelle hatta bence kesin yut dışına kaçamıycak.peki sizce denize nasıl aşık olucak bu kız?3.bölümden sonra DC den farklı olucaklar dedikleri için pek fazla bişi gelmiyo aklıma.sizin?
kaçamaz zaten çünkü anneannesi pasaportunu aldı ve vereceğini de sanmıyorum hele ki istediğinde bence anneannesi anlamıştır almanya ya kaçmak istediğini
denize pek aşık olacağını sanmıyorum hele bu bölümde okulun bahçesinde olanlardan sonra
modlar burayı görmesin bence kaparlar bağlığı hatta yarın başlığı kapalı görürseniz şaşırmayın
dawsonstakı jen bızım mıneye benzıyor tıp olarak saclar sacalrın seklı yuz tıpı falan oluyo yaa sınır oldum ınsallh bızımkıde ooe olmazz
Chardonnay 07-06-07, 22:04 dawsonstakı jen bızım mıneye benzıyor tıp olarak saclar sacalrın seklı yuz tıpı falan oluyo yaa sınır oldum ınsallh bızımkıde ooe olmazz
Şuna mine jen e benziyor desek,daha mantıklı olmaz mı:) sonuçta DC kavak yellerinden çok önce vardı.birde arka arkaya iki dizininde fragmanını izlemeni öneririm,arada bir fark görebilicek misin bakalım:) bütün alıntılara rağmen yinede seviyorum kavak yellerini.ve evet umarım mine nin sonu jen e benzemez.
ah deniz ahh öldürdün beni aslıya demedi mi sevdiğim kızla arkadaş ol diye ne aşkmış ama yaa gördüğü gibi aşık oldu bu aşk büyüdü büyüdü gözünün önündeki aşkı görmüyo git o tutarsız mineyi sev ahh deniz ahh
yaa cok süper bi dizi olmus cok begendim bugün oynadi yaa fragmani gördüm bu efe acayip birisi gerci hic yasini göstermiyor :img-blush
duygu.1903 07-06-07, 22:21 yaa cok süper bi dizi olmus cok begendim bugün oynadi yaa fragmani gördüm bu efe acayip birisi gerci hic yasini göstermiyor :img-blush
eee bn diorum yha 29 yaşında olmasına rağmenn bu matrak halleri onu 18'lik delikanlı gbi gösterioo...esprilerde kaliteli walla:img-hyste :img-hyste ben çatlıorm gülerkn:img-hyste :img-hyste ztnn mineninn uçuk hallerini denizin çekingen tawırları tamamlıo...aslının çekingenliini de efe.. deniz&aslı'cıyım amaa efe aslı olsada hyr dememm ii olr amaa mine gtsn yhaa bu 2. bölümden snraa hayatta sevemem bn onu daha acaip uyus kaptım:icon_evil :icon_evil :icon_evil
nedim_bahar 07-06-07, 22:25 eee bn diorum yha 29 yaşında olmasına rağmenn bu matrak halleri onu 18'lik delikanlı gbi gösterioo...esprilerde kaliteli walla:img-hyste :img-hyste ben çatlıorm gülerkn:img-hyste :img-hyste ztnn mineninn uçuk hallerini denizin çekingen tawırları tamamlıo...aslının çekingenliini de efe.. deniz&aslı'cıyım amaa efe aslı olsada hyr dememm ii olr amaa mine gtsn yhaa bu 2. bölümden snraa hayatta sevemem bn onu daha acaip uyus kaptım:icon_evil :icon_evil :icon_evil
ilerki bölümlerde mine düzelir ama bu aslı&deniz aşkı artık bi yere varmaz bitti gibi biz kendimizi aslı&efe aşkına alşıtırsak iyi olur
bu arada imza ile ilgili sorunları ö.m yoluyla halledin lütfen(bugün sanki mod oldum:img-hyste )
tanrıverdihazal 07-06-07, 22:26 sprr bi bölümdü yaa bayıldım öldm bittim :) efe çok şekerdi yaa aslının babası hapse girdi ama o mafya babası inş. aslı ve ailesine bişe yapmaz... mine beni deli etti yaa gıcık şey nolçakk denizi kullanıyo resmen sinir yaa
efe her zamanki gibi sprdi cnm bnm aslıyı korudu fln gerçekten çok iidi bu bölüm
deniz bi yorum yok ona bu bölüm sinir oldm çünkü
duygu.1903 07-06-07, 22:33 sprr bi bölümdü yaa bayıldım öldm bittim :) efe çok şekerdi yaa aslının babası hapse girdi ama o mafya babası inş. aslı ve ailesine bişe yapmaz... mine beni deli etti yaa gıcık şey nolçakk denizi kullanıyo resmen sinir yaa
efe her zamanki gibi sprdi cnm bnm aslıyı korudu fln gerçekten çok iidi bu bölüm
deniz bi yorum yok ona bu bölüm sinir oldm çünkü
eftt yha oo heriflerr aslılara bişey yapmaz inşallahh:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ayrıcaa Efeninn Aslıyı abisine ve babasına karşı korumasıı süperdi yha!! allah hepimize böle arkadaş nasibetsin walla harika ya!!:img-yes: :img-yes: :img-yes:
kavak_yelleri 07-06-07, 22:36 :( ben sinirden ölüyorum su yarim izledim yariya kadar :( ama olsunn bu gün beklicem saat gece 3 de filan basliyor kacirdigim yerleride izlerim artikkefenuin partisinde neler oldu cokk merak ediyorum o yüzden yapilan yorumlari bile okumadim insallah izleyim okurum
yarin oul var ama olsun kesin insallah allah izin verirse izlicem uyumucammmmmmm :happy0064 :happy0064
bu bölüm muhteşemdi
mineye uyuz oldum:icon_evil
denize uyuz oldum :icon_evil
efe süperdi:happy0064
aslıya diyecek sözüm yok:img-in_lo
ya bogacaktım o mineyi ya çok gıcık ya
bir insan bu kadar gıcık olamaz:dito
(bu arada arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben aslı envri deil mineyi sevmiyorum:img-yes: )
TİMUÇİN_ÖZLEM 07-06-07, 22:40 Sonuna kadar Aslı ve Efe diyorum.
Eminim bu çiftle çok güzel şeyler izliycez.
nedim_bahar'ın dediği gibi ,Deniz-Aslı aşkı umutsuz bir vaaka.
efe ye çok üzüldüm bu bölüm ya.yazık baya baya aşık oldu.ama kime :( imkansız aşk kötü bişey.inşallah toparlar efe.
ben deniz in de aslı ile beraber olacağını düşünüyorum.aslıyı farkedecektir sonunda.mineden kazığı yiyince aklı başına gelir.mine de düzelecek belki ama çok geç olacak.
bu bölüm bir de aslının ablasıyla deniz in babasının ilişkisi beni şok etti.bu ortaya çıkarsa aslı bir darbe daha alacak.ki sanki çıkacak gibi.kız yatak odasında sızdı resmen.
arkadaşlar efe aslı aşk ı diye bir şey hayatta olmaz.o olayı unutun bence.efe ona kardeşi gözüyle bakıyor.hele bir de deniz e aşık olduğunu öğrenince nasıl aralarında bir şey olabilir ki ? üstelik aslı da efe ye o gözle bakmaz.bence sonunda deniz_aslı olacak.:img-yes: mine de bu sefer denizin peşinden koşan taraf olacak
kavak_yelleri 07-06-07, 22:47 bu bölüm muhteşemdi
mineye uyuz oldum:icon_evil
denize uyuz oldum :icon_evil
efe süperdi:happy0064
aslıya diyecek sözüm yok:img-in_lo
ya bogacaktım o mineyi ya çok gıcık ya
bir insan bu kadar gıcık olamaz:dito
(bu arada arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben aslı envri deil mineyi sevmiyorum:img-yes: )
aynen canimm mineye uyuz degilll uyuyzun 10000 katini oldummm
mektuppu aldi denize verdideee sonra asli tam alirkenn elini koydu ya masaya mektubun üzerine sonra mektup bos cikti degil mi yaa orda aslinin yerinde ben olsaydim o kiziin simdi cokk yakisan iki taneee morlugu olurdu ama su senaristler yok muuuu asil gicik onlar sideee ama
cokkk güzel arkdaslaiklari var allah herkeze nasip etsin benim var allah olmayanlarada versinn ama suu efenin partisine acayip taktim bennn o partde neler oldu nelr e bitti neler yasandii catlicamm merakdan
nedim_bahar 07-06-07, 22:49 arkadaşlar efe aslı aşk ı diye bir şey hayatta olmaz.o olayı unutun bence.efe ona kardeşi gözüyle bakıyor.hele bir de deniz e aşık olduğunu öğrenince nasıl aralarında bir şey olabilir ki ? üstelik aslı da efe ye o gözle bakmaz.bence sonunda deniz_aslı olacak.:img-yes: mine de bu sefer denizin peşinden koşan taraf olacak
ona bakarsak denizde aslıya kardeş gözüyle bakıyor ama onları yakıştırıyorum
öyle oluyor neden böyle olmasın ben şimdi de söylüyorum hepte söylicem ASLI&EFE
duygu.1903 07-06-07, 22:49 arkadaşlar efe aslı aşk ı diye bir şey hayatta olmaz.o olayı unutun bence.efe ona kardeşi gözüyle bakıyor.hele bir de deniz e aşık olduğunu öğrenince nasıl aralarında bir şey olabilir ki ? üstelik aslı da efe ye o gözle bakmaz.bence sonunda deniz_aslı olacak.:img-yes: mine de bu sefer denizin peşinden koşan taraf olacak
cnmmm bn bu dizide herşeyi beklerim artıkkk :img-yes: :img-yes:
kiminn aklının ucundan geçerdii Denizin babasınınn aslının ablasıylaa görüştüüü??
dizi ilginçç olaylarla sürüoo herşey olabilirr:img-yes: :img-yes: artk n derlerse inanrım yani :img-polic :img-polic
eee bn diorum yha 29 yaşında olmasına rağmenn bu matrak halleri onu 18'lik delikanlı gbi gösterioo......
ben izleyemedim..yotube a düşer bi kaç günde o zaman izlerim...atv ye takılıyorum ben perşembe olunca...ama kavak yellerinin ilk bölümünü sevmiştim...yorumlarınızdan okuyunca bende şok oldum...aslının ablası demek denizin babasıyla...zaten o kızı ilk görür görmez gıcıklanmıştım...vardı bi kayıklık hatunda...neyse kötü olucak desene...:icon_sorr :icon_sorr
halbuki bu diziyi sırf kakara kikiri olsun die izlemeye karar vermiştim..Efe ye bayılıyorum...fragmandan izlediğimde baya esprilerine güldüm...çanak çömlek patlaması olayına :img-hyste
asıl soruma geleyim bu ibrahim kaç yaşında bileniniz varmı? küçük görünüo velet...:img-wink:
tanrıverdihazal 07-06-07, 22:50 aynen canimm mineye uyuz degilll uyuyzun 10000 katini oldummm
mektuppu aldi denize verdideee sonra asli tam alirkenn elini koydu ya masaya mektubun üzerine sonra mektup bos cikti degil mi yaa orda aslinin yerinde ben olsaydim o kiziin simdi cokk yakisan iki taneee morlugu olurdu ama su senaristler yok muuuu asil gicik onlar sideee ama
cokkk güzel arkdaslaiklari var allah herkeze nasip etsin benim var allah olmayanlarada versinn ama suu efenin partisine acayip taktim bennn o partde neler oldu nelr e bitti neler yasandii catlicamm merakdan
ya bnm annlamadığım şey şu eğer aslı o metubu istemeseydii mine boş kağıt mı vercekti denize??
bide katılıyorum mine bu bölüm çok gıcıktıııı hele hele arkisine köylü çocukları dedi yaa iyice sinir oldum tv den içeri girip gebertesim geldi valla
duygu.1903 07-06-07, 22:52 ;3616717']ben izleyemedim..yotube a düşer bi kaç günde o zaman izlerim...atv ye takılıyorum ben perşembe olunca...ama kavak yellerinin ilk bölümünü sevmiştim...yorumlarınızdan okuyunca bende şok oldum...aslının ablası demek denizin babasıyla...zaten o kızı ilk görür görmez gıcıklanmıştım...vardı bi kayıklık hatunda...neyse kötü olucak desene...:icon_sorr :icon_sorr
halbuki bu diziyi sırf kakara kikiri olsun die izlemeye karar vermiştim..Efe ye bayılıyorum...fragmandan izlediğimde baya esprilerine güldüm...çanak çömlek patlaması olayına :img-hyste
asıl soruma geleyim bu ibrahim kaç yaşında bileniniz varmı? küçük görünüo velet...:img-wink:
ibrahim 21 yaşında stn aralarnda en küçüü oo:img-yes: :img-yes: kızlar 23,efe 29 deniz 21 yaşndaa ;)
tanrıverdihazal 07-06-07, 22:53 yaa hani bn demiştim ya aslı ablasını dinlesin diyee tamamen vazgeçiyorumm aslı sakın ablasının sözünü dinlemesin sora nolur aslıya düşünemiorum bilee
kavak_yelleri 07-06-07, 22:54 ona bakarsak denizde aslıya kardeş gözüyle bakıyor ama onları yakıştırıyorum
öyle oluyor neden böyle olmasın ben şimdi de söylüyorum hepte söylicem ASLI&EFE
aslinda benim bir tarafim asli& efe diyor bir atarafimda asli& deniz diyor cik isin icinden cikarsan ama ben minenin psman olacagini hicc ssanmiyorum
baksaniza almanyiya kacak isde biraksinlar o kacsin gitsin dicem ** dizinin heycanida onunla bir likte almanyiya gedirr simdi efe asliyi kardesi gibi seviyor bir anda aska dönüsmesi birazz acayipe kacar ama efede cokkk komik ve cekici birisi bence cok yakisikli degil ama cekiciii ilgiyi hep kendisine toplamayi bilen birisi
kavak_yelleri 07-06-07, 22:59 yaa hani bn demiştim ya aslı ablasını dinlesin diyee tamamen vazgeçiyorumm aslı sakın ablasının sözünü dinlemesin sora nolur aslıya düşünemiorum bilee
aamann allah korusun aslinin karakteri ablasinin ki gibi degil evli barkli adamin yuvasini yikann kadindan ne beklicenn hemde denizin babasiylaaa olacak ismi yaaa debize bir yanda mine yüklenecek bir yandanda aslinin ablasi denizi zorr günler bekliyor diyelim de olsun bitsinn
birde asliyla denizin aralari bozulursaa allahhh korusun ablasinin günahini asli cekersee
TİMUÇİN_ÖZLEM 07-06-07, 23:01 arkadaşlar efe aslı aşk ı diye bir şey hayatta olmaz.o olayı unutun bence.efe ona kardeşi gözüyle bakıyor.hele bir de deniz e aşık olduğunu öğrenince nasıl aralarında bir şey olabilir ki ? üstelik aslı da efe ye o gözle bakmaz.bence sonunda deniz_aslı olacak.:img-yes: mine de bu sefer denizin peşinden koşan taraf olacak
Bu konuya izninle şöyle bir açıklama getireyim.
Efe ,Aslı'ya kardeşi gözüyle bakıyorsa,eminimki Deniz de öyle bakıyordur.Deniz'in ilk bölümden Mine'ye aşık olması Aslı'nın bu platonik aşkının fazla sürmeyeceğinin kanıtıdır.Ayrıca fark ettiyseniz Efe Gönül tarafından reddedildi :img-hyste .Deniz'de Aslı'ya ,Mine'yi sevdiği söyledi tüm bunların üstüne Deniz'in , Mine'yi öpmesi Aslı'da ipleri kopartıcaktır.İnanın Deniz-Aslı arasında birşeyler yaşatılmaya çalışılsaydı Deniz'in tutumları çok daha farklı olurdu.En azından ben buna inanıyorum.
geçen hafta tvde bir şey olmadığı için "kavak yelleri"ne bakayım dedim. çok hoşuma gitmişti bu bölüm ise bayıldım diyebilirim. konu da çok güzel, oyunncular da iyi seçilmiş. aynı şekilde devam ederse çok başarılı olur.
dizi yorumlarına gelince, üç arkadaşın arkadaşlıkları muhteşem. kendi hayatları pahasına da olsa arkadaşları için her şeyi yapacak durumdalar. ama tabi aslı'nın durum gerçekten çok üzücü. deniz onu kardeş olarak görüyor. bence kabullenmesi de zor olur.
efe süper. hali hareketleri falan tam makara. öğretmenine olan aşkı için yaptıkları da müthiş doğrusu.. :)
tanrıverdihazal 07-06-07, 23:03 aamann allah korusun aslinin karakteri ablasinin ki gibi degil evli barkli adamin yuvasini yikann kadindan ne beklicenn hemde denizin babasiylaaa olacak ismi yaaa denize bir yanda mine yüklenecek bir yandanda aslinin ablasi denizi zorr günler bekliyor diyelim de olsun bitsinn
birde asliyla denizin aralari bozulursaa allahhh korusun ablasinin günahini asli cekersee
eet ya aman benzemesinnn
eet umarım ablasının cezasını aslı çekmz çünkü bu ceza çok ağır olur
Bana ASlı ve Efe arasında birşey olacak gibi geldi özellikle Efe'nin Aslı'yı partiye getirmek için uğraşmasında.Aslı orda "senin bundan çıkarın ne?" diye sorduğunda Efe gülüp "hiç senin mutlu olman" dediği sahnede 2sinin birbirlerine anlamlı bakıp gülümsedikleri bir an oldu.Bu halleri bana çok tanıdık geldi o yüzden bence Efe&Aslı olasılığına da kendinizi hazırlayın derim ben
kavak_yelleri 07-06-07, 23:10 ya bnm annlamadığım şey şu eğer aslı o metubu istemeseydii mine boş kağıt mı vercekti denize??
bide katılıyorum mine bu bölüm çok gıcıktıııı hele hele arkisine köylü çocukları dedi yaa iyice sinir oldum tv den içeri girip gebertesim geldi valla
bence mine aslinin öyle bir tepki vericegini tahmin etti e normal yani kim olsa ayni sekilde atlardi mektubun üstüne artik aslinin pesini birakmaz o kizz artik eline koz gect ya laf atip durur
ben efe ile aslı arasında bir şey olacağını düşünmüyorum. aslı denize aşıkken aynı anda efe'ye nasıl aşık olabilir ki? deniz var olduğu sürece bu mümkün olamaz. efe belki aslı'ya aşık olabilir o ayrı bir konu. ama bence efe öğretmeninin peşinden koşup muzurluklarına devam etmeli.
tanrıverdihazal 07-06-07, 23:15 varya ben aslının yerinde olsammm o mineyi orda tutup denize atardımm okadar gıcık oldum yaa aslımm yazık ya gördü onları orda ff
cevizlikek 07-06-07, 23:18 Dawson's Creek izleyen arkadaşlardan biri cevaplarsa çok sevinirim. DC'de de Joey'nin ablası ile Dawson'ın babası birlikte miydi? Şimdiden teşekkürler.
kavak_yelleri 07-06-07, 23:19 varya ben aslının yerinde olsammm o mineyi orda tutup denize atardımm okadar gıcık oldum yaa aslımm yazık ya gördü onları orda ff
:img-hyste aynen bende aynisini yapardim kaldir denize attt ama dizideki denize degill öbür denize suyun icine yanii
aslinin görmesi bir yandan yiyi oldu bunun üzerinee asli kendine baksin güzellessin istee artikk yeter o halleri güzellessin yaaa
Dawson's Creek izleyen arkadaşlardan biri cevaplarsa çok sevinirim. DC'de de Joey'nin ablası ile Dawson'ın babası birlikte miydi? Şimdiden teşekkürler.
hayır orda Dawson'ın annesi iş yerinden bir ile aldatıyordu kocasını.Joey'in ablasının zenci bir sevgilisi vardı
kavak_yelleri 07-06-07, 23:22 ben efe ile aslı arasında bir şey olacağını düşünmüyorum. aslı denize aşıkken aynı anda efe'ye nasıl aşık olabilir ki? deniz var olduğu sürece bu mümkün olamaz. efe belki aslı'ya aşık olabilir o ayrı bir konu. ama bence efe öğretmeninin peşinden koşup muzurluklarına devam etmeli.
ahhh ahhh birde biz bilsek nasil olucak cokk karisik bir durum efe asik olur dogru bence de ama asli dan bende süpheliyim ama hic belli olmaz oda asik olabilir
cevizlikek 07-06-07, 23:22 hayır orda Dawson'ın annesi iş yerinden bir ile aldatıyordu kocasını.Joey'in ablasının zenci bir sevgilisi vardı
Hadi ya çok şaşırdım. Demek ki senaryoyu bayağı değiştirecekler. Zaten Efe'nin öğretmeniyle birlikte olması, Efe'nin polis abisinin gay olması imkansız. Buraları değiştirmek zorundalar çünkü Türk toplumu kaldıramaz bu tip şeyleri.
arkadaşlar size gelecek bölümler için bi tahmin yapıyım dedim
minenin almanyaya kaçışıylay deniz yıkılmıştır.:img-blush
bu harabeyi toplamak aslıyla efeye düşer..
denizin durumuyla ilgilenirlerken
efe gönülün nişanlandıgını ögrenir
tabi oda göçtü aslı ikisiylede ilgilenir..
efenin gönülün kardeşini görüp ona aşık olması
derdinin fazla sürmemesine neden olur
böylelikle aslı denizle daha çok ilgilenme imkanı bulur..:happy0064
denizle aslı bu olayla birbirlerine çok yakınlaşırlar
denizin gerçek duyguları ortaya çıkar aslında oda aslıyı seviyodur:img-yes:
bu olayla ortaya çıkar ve mutlu olurlar...
herkes çok mutludur......:happy0064 :happy0064
derken mineyi ise ailesi yine postalamıştır.
tekrar döner bu kez döndügünde karşılaştıgı manzara pekte iç açıcı deildir.....
(mine açısından yani)
mine bu kezde aslıyı kıskanır ve denizin peşinden koşmaya başlar.:icon_whis
denizin aklını karıştırır ...
fakat deniz oturup adam akıllı düşününce dogruyu bulur ve seçimini aslıdan yana yapar..:img-wink:
mine de avcunu yalar...:happy0064
ve mutlu son
tanrıverdihazal 07-06-07, 23:24 :img-hyste aynen bende aynisini yapardim kaldir denize attt ama dizideki denize degill öbür denize suyun icine yanii
aslinin görmesi bir yandan yiyi oldu bunun üzerinee asli kendine baksin güzellessin istee artikk yeter o halleri güzellessin yaaa
:img-hyste koptum yaa dizideki denize degil öbür denize :img-hyste
nesem eet dediğin gibi aslı kendisine baksın bide denizin o gerçekten sevdiği kişi olduğunu sölüodu o sözünü bence bidaha düşünsün
ben efe_aslı olmaz diyorum.belki denizle de olmaz ama efeyle de olmaz.deniz de kardeş gözüyle bakıyodur tabi ama mineden yiyeceği darbede en yakınında gene aslı olacak.ve ğer bir şekilde ona aşık olduğunu öğrenirse ki bence öğrenecek o zaman onda da bişeyler başlıyacak.valla birazcık dizi kültürüm varsa bunlar olacak diyorum.
hem bence de efe öğretmeninden vazgeçmiycek.aralarında çok yaş farkı yoksa onunla bile bişeyler olabilir.çünkü gönül onu terslediğinde çok kötüoldu.aşık olmasa bu kadar koymazdı.
bir de efe cidden 29 yaşında mı.hayatta inanmam.en fazla 23 gösteriyo.
Sweet Bunny 07-06-07, 23:26 Merhaba Arkadaslar.
Bu Aksam süper bir Bölümdü.Cok Komik di.
Efe ye bayiliyorum:)
Asli cok yazik ya. Deniizle Mineyi öpüsürkene gördü.
Cok üzülecek Kiz cagiz.:(
Bence Asli Efeye birlikte olmaz.Insallah Deniz le olur.
Cok yakisiyolar birbirlerine,sekerler.
Ama Mineye bugün acayip gicik oldum,herkesin gibi.
Hadi ya çok şaşırdım. Demek ki senaryoyu bayağı değiştirecekler. Zaten Efe'nin öğretmeniyle birlikte olması, Efe'nin polis abisinin gay olması imkansız. Buraları değiştirmek zorundalar çünkü Türk toplumu kaldıramaz bu tip şeyleri.
senaryo nereye gider bilemem de bu tarz şeylerin henüz bizim toplumumuzda yadırganmadan izlenebileceğini sanmıyorum.Bu konulara daha hasssas yaklaşılacaktır diye düşünüyorum.
Eğer Aslı tek mutluluğun Deniz'in aşkıyla olmadığını keşfederse önce kendini mutlu etmeyi öğrenirse ve bu konuda ona en büyük desteği Deniz değilde Efe verirse bence birbirleri aşık olmaları işten bile değil.
just717067 07-06-07, 23:42 Açıkcası ilk bölüm hoşuma gitmişti ama bu bölüm " fena değil " den öteye gitmedi. Resmen çocuk dizisi tadında bir şeydi. Saçma kavgalar falan... Tamam düşük bütçeli bir dizi ama daha fazla emek harcasalar daha hoş olurmuş. Ayrıca mantık hataları var. Efe'nin babası badem bu kadar sert biri, oğlunun mesleğine bile karışacak kadar hayatını etkiliyor çocuğun, bu çocuk nasıl her gece dışarlarda gezip tozuyor. Bence bazı şeyleri ciddi göstermeleri lazım.
Birde çekim teknikleri , sahne geçişleri ya da konu bağlamaları falan daha özenli yapılabilirmiş.
Dediğim gibi ilk bölüm hoş gelmişti ama konuya girdikçe pek tatmin etmedi. Umarım 3. bölüm ile biraz toparlanmaya başlar. Bu bölümden aklımda kalan tek şey Pinhani'nin Bir anda şarkısı oldu. Ha birde Aslı Enver'in öpüşme sahnesiyle Urla'ya gidip seti basma isteğim bir anda kabardı. :)
herkese selam arkadaslar gecte olsa bolum yorumlarimi yapayim
bo bolum cidden cok hostu
diziyin efe goturuyo demicem ama efe diziye cok yakimis en cok onun espirilerine laflarina guluyorum:img-hyste zaten bastan beri favorim efe asli:good: gonulle diyolaglari cok hostu hemstri eve sokarken laflari:img-hyste superdi evde parti olayi tam bir eglence zaten
efenin asliyla konusmalri cok hosuma gidiyo :img-yes:
asli bu bolum gine agladi:icon_sorr efeyl bir anonce sevgili olsunlar artik dayanamicam:img-hyste cok yakisiyorlar bence
ayrica babasiyla diyolaglari cok kotuydu sen benim kahramanimdin filan
mine yi bilmiyorum ama fazla sevmedim nedense planlarida hic hos degil ayrica koylu cocugu felan ayartmakmis :img-help:
deniz iki arada kaldi zavallim:img-hyste mine asli uzun sure anlasamicaklar gibime geliyo
bunlar ne ara dortlu kanka olcaklar merak ediyorum:img-yes:
aslinin ablasida az degilmis masallah evli adamla beraber bu haber nasil duyulcak acaba:img-help:
favori sahnelerim
gozaltinda birbirlerini korumak icin hepsinin ayri birsey soylemesi
efenin deniz kenarinda asliyi dogum gunene cagirma diyolaglari :)
denizle efe aslinin evine geliop merdivenle yaptiklari saka:img-hyste
bana bu dizi cok dogal geliyo nedense umarim hep boyle gider kisacasi guzel bir bolumdu
nedim_bahar 08-06-07, 05:12 ben efe ile aslı arasında bir şey olacağını düşünmüyorum. aslı denize aşıkken aynı anda efe'ye nasıl aşık olabilir ki? deniz var olduğu sürece bu mümkün olamaz. efe belki aslı'ya aşık olabilir o ayrı bir konu. ama bence efe öğretmeninin peşinden koşup muzurluklarına devam etmeli.
deniz elden gitti siz hala ne aşkı diyorsunuz kendinizi aslının yerine koyun bakalım onları o halde görseniz hala o çocuğa aşık olur musunuz???
inanmıyorum yaa mine ne kadar ileri gitti öyle mektubu almalar fln.ayrıca deniz'in babasınında hiç öyle bişi yapıçağını düşünmezdim.zaten bunların ailenin herşeyi tam kesin burdada bişi çıkar demiştim:icon_roll :icon_roll .gelecek bölümde neler olucak çok merak ediyorum.bu bölümde gene mineye çok uyuz oldummmm:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Ayrıca benide k.y ailesine eklerseniz çok sevinirimm
ya arkadaşlar ben mineyle denizi yakıştırıyorum. biliyorum kız kötü şeyler düşünüyor ama bu kız da sonuçta bu gruptan biri bence onları bırakıp gitmez.bunlar 4 kişilik grup olucaklar.
o nedenle ben mineyi sevsin istiyorum.
deniz&mine:img-in_lo
ayrıca efe'nin espirileride çok gzldi.:happy0064 :)
oray eğimde geldi jüri tamamlandı :)
ozlem_1905 08-06-07, 07:46 şu mine dizide ne kdar gıcık bi kız sinitr oluorum ona(ama sadece dizidee!!!!)aslıyı çok seviorum yaa ama mine çk gcık
günaydındın arkadslar zaten belli sounda cok ii arkads oldukalrı 4 kısılık bır grup oluyp beraber gülüp beraber eglenıceklerrrr
yaw minenin karakterini bende sevmiyorum ama çok güzel kız birde aslıya nispetmi yapıyo yaa anlamadım ben
busegurses001 08-06-07, 07:59 ayrıca efe'nin espirileride çok gzldi.:happy0064 :)
oray eğimde geldi jüri tamamlandı :)
dünkü bölüm çoooooooooook güzeldi şuan için dizide tek sinir olduğum karakterler mine ve aslının ablası ay nasıl denizin babasıyla birlikte görünce şok oldum böyle bişeye nasıl cesaret eder anlamıyorum
dün efe beni de öldürdü gülmekten:img-hyste :img-hyste :img-hyste nerden buluyo öyle espirileri ya ama çok tatlı çocuk her konuda aslıyı sahiplenmesi de beni çok mutlu ediyo inş reytingler iyi gelir ki kesin gelecektir maşallah kanal d nin tutmayan dizisi yok:img-yes:
duygu.1903 08-06-07, 07:59 günaydındın arkadslar zaten belli sounda cok ii arkads oldukalrı 4 kısılık bır grup oluyp beraber gülüp beraber eglenıceklerrrr
eftt bncedeee aynenn öle olck...sonundaa birbirlerine çk ısınıcaklarr mine ii olck türkiyeye,okuluna,arkadaşlarına alışıcakk...amaa çok geç olucakk eğer sonunda mine ölürse dier dizideki gibii:icon_sorr :icon_sorr ben Mine karakterini sevmiorm yksa Aslı Enverle no problemm yani..:img-yes: :) dizideki karakteri çok uyuss:img-polic :img-polic
iReMJeLiBoN 08-06-07, 08:04 Güzel bi bölümdü, Efe cok tatlıı..:) Evet tuvalete girince " aslında hic bi fark yokmus " demesi süperdi..
Aslıyla cok yakısıyorlardı ..:) Hele zuzzzzuuuumm diyo ya cok hostu ya :)
slm arkadaşlar cok guzel bi bolumdu
hele o efeye bitmiş durumdayım ne güzel espirilerdi onlar ya 'veli kim hocam ':img-hyste :img-hyste :img-hyste
bide kızlar tuvaletine girip 'fark yokmuş burasıda aynıymış ' dedi koptum ya
mine cok gıcık ya kullanıyo denizi
bi dahaki bölümü iple çekiyorum :happy0064 :happy0064
punk princess 08-06-07, 08:10 dün sonu hariç çok güzeldi hele efenin esprilerine bittim suyundan da koy fln demesi
dün mine uyuz oldum ya köylü çocuğuymuş inş.dedesi pasaportu verir de o da almanya ya gider:img-hyste
(aslında aslı enver çok tatlı ama mine karakteri gıcık)
bu arada aslinin ablasi denizin babasiyla beraber olduna sok oldum. hic düsünmemisdim onlari. bence aslinin ablasi evli bakli adami birakip efenin abisiyle beraber olsa süper olucak:img-wink: oda saten hic kimseyle beraber degil galiba,aslinin ablasiyla ne güzel yakisirlar:img-yes:
ya ben o zaman yonetmenlerın ıyı davranmaısnı ıstıyorum :) ya aslında dawsonsu hayal mayal hatırlıyorum kate holmesı ben bu dizide tanıdım zaten kucuk oldugum ıcın tam hatırlamıyorum ama ızlemıstım diziyi escinsel cocuguda hatırlıyorum 4 arkads oldukalrını jane falan ama net degıll nerden bualbılrım turkce altyazıdlı varmı vıdeosu :)
gene d.c. bilirkişileri gelmiş bakıyorum da :):) gene kendilerini süper kahraman sanan arkadaşlar laflamışlar. artık bırakın da kavak yellerinin tadını çıkaralım. ayıp oluyo ama :) gerçi insan olana laf bi kere sölenir ama biz gene söleyelim. gidim yönetici arkadaşlara d.c. sayfası açtırın ve içinizde ne varsa oraya dökün bu sayfayı rahat bırakın lütfen. . . . .
ha bu arada kavak yelleri senden naber :):):)
merhaba
tam 13 yıl öncesine lise zamanıma gittim bu dizi gerçekten çok eğlenceli hele o efe yokmu beni öldürüyo gülmekten bu bölüm aslıya çok üzülüdüm mine yüzüne denizden oldu hepsi çok sevimli karakterler bu diziyi kim yapmışsa çok iyi yapmış o kadar sıkıntı dolu dizi varki piyasada bu dizi ilaç oldu gençlik işte insan kaybetmeye başladığı zaman değerini anlıyo o zamanlar ararsın deselerdi amann ne arıycam derdim ama şimdi o saf temiz arkadaşlıkları hep arıyorum
mineye gelince bence kötü bi kız değil onu kötü yapan ailesi bence mine ne kadar iki köylü çocuğu desede efe ve denize onlara çok alışıcak ve belki denize kendi aşık olucak ama şu an için itici bi karakter ama yanlış yaptığını er yada geç görecek
en zavallı aslı babası hırsız ablası bi metres hemde en yakın arkadaşının babasının metresi vah aslı vah sen bu gidişle denizi rüyanda görücen yazık
herşeye rağmen ne olursa olsun o üç arkadaşın birbirlerine olan sevgisini seyretmek ekran karşısında beni mutlu etmeye yetti
iyi yorumlar bye
duygu.1903 08-06-07, 08:26 merhaba
tam 13 yıl öncesine lise zamanıma gittim bu dizi gerçekten çok eğlenceli hele o efe yokmu beni öldürüyo gülmekten bu bölüm aslıya çok üzülüdüm mine yüzüne denizden oldu hepsi çok sevimli karakterler bu diziyi kim yapmışsa çok iyi yapmış o kadar sıkıntı dolu dizi varki piyasada bu dizi ilaç oldu gençlik işte insan kaybetmeye başladığı zaman değerini anlıyo o zamanlar ararsın deselerdi amann ne arıycam derdim ama şimdi o saf temiz arkadaşlıkları hep arıyorum
mineye gelince bence kötü bi kız değil onu kötü yapan ailesi bence mine ne kadar iki köylü çocuğu desede efe ve denize onlara çok alışıcak ve belki denize kendi aşık olucak ama şu an için itici bi karakter ama yanlış yaptığını er yada geç görecek
en zavallı aslı babası hırsız ablası bi metres hemde en yakın arkadaşının babasının metresi vah aslı vah sen bu gidişle denizi rüyanda görücen yazık
herşeye rağmen ne olursa olsun o üç arkadaşın birbirlerine olan sevgisini seyretmek ekran karşısında beni mutlu etmeye yetti
iyi yorumlar bye
efett ablacımm yhaa walla en zawallı şu ann ASLI!! çok doğru sölemişsinn yazık günahh bi de okuldaa dalga geçiolar kızlaa oo koray mıdır nedirr "aslı baban minareyi de çalıcakmış ama kılıfı bulamamış" dediii mine genee tıs tıs güldüü war yhaa öldresm geldii... yasık kızaa yhaa ablasıı desenn *yorum yokkkk*.. Asllııı:( :( onun bu hallerine çok üzülüormm:sad53: :sad53:
Güzel Bir Bölümdü.Reytingler Umarım Yine İyi Olur..
Mine Giderek Gıcık Bir Tip Haline Gelsede Yakında Herkesin Sevdiği Bir Karakter Olacak..
Efe Yine Beni Güldürdü:good:
Deniz Sadece Saf Bir Aşık..
Aslı Dizinin En Dürüst Karakteri:good:
Aslı'nın Ablasına Gelirsek, Dün Çok Şaşırdımm.. Bence Efe'nin Abisiyle Çok Daha Mutlu Bir İlişki Yaşayabilir:img-yes:
İLK AŞKIM_MERVE 08-06-07, 08:45 slmm..
dünkü bölüm MUHTEŞEMDİİİ...
efe yine benim favorimdi...ay cnm yaa....
aslı'mm...cnm benim ya...dün beni çok çok duygulandırdı...
deniz...cnm yaa...çok hata yapıor ama görmüor....umarım en kısa zmnda farkına varır..
MİNE; allahım yaa....dünkü bölümde yine gıcıklıgı üstündeydi...çookk gıcık bir tip yaa....iğrençsin MİNEE..
ÖNEMLİ: Ayrıca ben bişeye dikkat ettim...EFE ASLI'DAN HOŞLANIO..YADA AŞIK...DOGRU DİMİ????????
selam yine süper bir bölümdü sizce deniz minelemi aşk yaşayacak yoksa aslıyamı aşık olacak ya aslıya çok üzülüyorum umarım bi an önce deniz aslının farkına varır
slmm..
dünkü bölüm MUHTEŞEMDİİİ...
efe yine benim favorimdi...ay cnm yaa....
aslı'mm...cnm benim ya...dün beni çok çok duygulandırdı...
deniz...cnm yaa...çok hata yapıor ama görmüor....umarım en kısa zmnda farkına varır..
MİNE; allahım yaa....dünkü bölümde yine gıcıklıgı üstündeydi...çookk gıcık bir tip yaa....iğrençsin MİNEE..
ÖNEMLİ: Ayrıca ben bişeye dikkat ettim...EFE ASLI'DAN HOŞLANIO..YADA AŞIK...DOGRU DİMİ????????
bence efe asliyi sadece cok iyi bir dost olarak görüyor. belki ilerki bölümlerde aslidan hoslanmaya baslar,ama simdi sadece gönülden hoslaniyor vede gönüle asik. ama gönüle aski karsiliksiz oldunu görünce, aslidan hoslanmaya baslar.
dawsonjoey 08-06-07, 09:05 gene d.c. bilirkişileri gelmiş bakıyorum da :):) gene kendilerini süper kahraman sanan arkadaşlar laflamışlar. artık bırakın da kavak yellerinin tadını çıkaralım. ayıp oluyo ama :) gerçi insan olana laf bi kere sölenir ama biz gene söleyelim. gidim yönetici arkadaşlara d.c. sayfası açtırın ve içinizde ne varsa oraya dökün bu sayfayı rahat bırakın lütfen. . . . .
ha bu arada kavak yelleri senden naber :):):)
Kimsenin bir şey dediği ve kimsenin rahatsız olduğu yok. Sorulana cevap veriliyor. Sen ortalığı yeniden bulandırmak mı istiyorsun??? Sana Ayıp olmuyor mu??? İnsanız merak etme biz isan olanın lafından anlarız.. Anlayana tabii.
Bu arada kavak yelleri ferklı bir nickle yeniden üye mi oldu?? Nerede kendisi?? Ya diğer arkadaşPicharus muy du emin değilim?? Misyonlarını tamamladılar sanırım yolları açık olsun :)
bu arada deniz hani bir balo hazirliyorya, galiba o baloda asli güzellescek. yani ablasi onun sacini felan yapar, asli güzel kiyafet giyer ve o gecede kesin cok güzel olur. o zaman denizin gözleride kesin acilir ve asliya asik olur:happy0064
Kimsenin bir şey dediği ve kimsenin rahatsız olduğu yok. Sorulana cevap veriliyor. Sen ortalığı yeniden bulandırmak mı istiyorsun??? Sana Ayıp olmuyor mu??? İnsanız merak etme biz isan olanın lafından anlarız.. Anlayana tabii.
Bu arada kavak yelleri ferklı bir nickle yeniden üye mi oldu?? Nerede kendisi?? Ya diğer arkadaşPicharus muy du emin değilim?? Misyonlarını tamamladılar sanırım yolları açık olsun :)
yok canım kavak yellerini arıyosan 5-6 sayfa geriye git görürsün :):):) dün akşam burdaymış :):)
benim kızdığım konu şu yeni bi nick geliyo hemen aynı soru bu d.c. le ne kadar benziyo falan da filan da halbuki 2. bölümde benzeyen yer yok beee 2. bölümü bile benzettiler. sonra malüm bilirkişiler başlıyo aynı teranelere. e biz de aynı teranelerin 1051541 . kez dinlemekten sıkılıyoruz. yani hakikaten gına geldi.
sana lafım yok senle medeni bi şekilde konuşulabiliyor ama diğerleriyle böyle değil. hele hele 2-3 tanesi varki doktorların fanatiği olduğu belli gelip her perşembe laf atıyo d.c. le ilgili malüm bilir kişi bunu da yiyo ya ona daha çok şaşırıyorum. ama dediğim gibi d.c. ile ilgili konuşanlar lütfen bi forum sayfası açtırsın ve burda insanlara bilmem kaçıncı kez aynı şeleri anlatmasınlar. yeter dedirtmesinler insanlara :)
zeynepppppp 08-06-07, 09:20 hoşgeldin cnm..ne demek...alırız tabi seni aramıza....HOŞGELDİN....sana aynen katılıorum...efe bizim gözbebeğimizdir..MİNEDE düşmanımız....gıcık nolcak....fikirlerimiz aynı oldugu için gerçeketen çok mutlu oldum..tekrar hoşgeldin cnm...:img-yes: :img-wink: :img-wink:
sağol cnm bende gerçekten efeyi çok seviyoırum çok sempatik çok tatlı yaa benim adım zeynep seninkide merve galiba tanıştığıma memnun oldum cnm:img-wink:
duygu.1903 08-06-07, 09:22 bu arada deniz hani bir balo hazirliyorya, galiba o baloda asli güzellescek. yani ablasi onun sacini felan yapar, asli güzel kiyafet giyer ve o gecede kesin cok güzel olur. o zaman denizin gözleride kesin acilir ve asliya asik olur:happy0064
tabii canım haftaya Deniz'in annesi Aslı'nın ablasının saçını başını yolup gebertmezsee baloda Aslı'ya yardım ederrr:img-hyste :img-hyste :img-hyste haftayaaa çıngar kopucakk dizide görürsünzz durumlar fenaaa :icon_sorr :icon_sorr
zeynepppppp 08-06-07, 09:23 bu arada deniz hani bir balo hazirliyorya, galiba o baloda asli güzellescek. yani ablasi onun sacini felan yapar, asli güzel kiyafet giyer ve o gecede kesin cok güzel olur. o zaman denizin gözleride kesin acilir ve asliya asik olur:happy0064
zaten güzel kız süslenip püslenince daha daha güzel olur deniz kesin aşık olur mineden bin kat güzel :img-yes:
masalperisi145 08-06-07, 09:35 mineye coooooooooooooooooooooooooooooooook gıcık oldum bu bölüm kendini bişi sanıo ama aslı coooooook gzldi yinre cnm ya bu arada efe ve aslının arası baya iiiii:D
ya ne duygusal ve gıcık bi bölümdü yaa
efeye bayıldım canım yaa esprileriyle oratama nese katıyoo özellikle tuvalatte aa farkı yokmuş aynıymış demesi cok komikti aslının durumuna cok acıyaorum babası yüzünden hep mine zaten gıcık szlere katılıyorum belki ilerde 4 ii arkadas olurlar ama cooooook ilerdee
minenin laflarına snir oldum dedesi pasaportunu versinde oda ceksin gitsin
mineyi cok üzüyo yaa dizinn sonunda aslının yıkılışı cok kötüydü yaa(yazık)
aslının ablası manyak metres resmen nasıl oluyoo ya ben hala sasırıyorum denizn babasıyla yuh yani ya aslım cok üzülecek yaa üzmeyi aslımı yönetmenler her km varsa sesleniyorum aslıyı üzmeyin
merhaba
iyi yorumlar bye
Mine hakkinda söyledikleri katiliyorum, ve degisitigi zamanda begendigim karakterlerden olacak!!
ece_gs_1905 08-06-07, 10:03 akşamki bölüm süperdi ya denizle efenin çorap şovu çok komikti:img-hyste hele sonra yere düşüp çanak çömleği kırmalarına çok güldüm bu üçlünün arkadaşlıklarına hayran kaldım ya birbirlerini satmıyolar çok güçlü bir arkadaşlıkları var gerçi ilerde nolur bilemem ama ben acayip sevdim onları bu yüzden minenin aralarına girmesine sinir oldum kesinlikle deniz&aslı :img-in_lo diyorum neyse akşamki yorumuma geri döneyim efenin gönül hoca için yaptıkları çok komikti,doğum günü partiside bi o kadar komikti ay bide ne var ne yok almış denize yazdırmış çok güldüm:img-hyste ona ya bölümü şöyle özetleyebilirim baştan sona kadar çok eğlenceli,komik,duygusaldı.........gelecek bölümü heyecanla bekliyorum.............bye
Ben bunlarun opusmelerine cok sasirdim, ne cabuk yaa .. :img-blush
Deniz hem saf hem seker noucak bu oglanin hali .. :img-in_lo
Efe cok komik ya, bayiliyorum onun hallerine .. :img-hyste
Asli'ya uzuldum ama biraz daha oyunculugunu ilerletmesi lazim .. :img-wink:
Ablasinin denizin babasiyla olmasi soke etti :img-cool2
Mine sinir etti ama neyse iyi biri olacakmis sonra :img-pilot
bye Imza falan olursa adimi goreyim :good: bye
havinim_baranım 08-06-07, 10:10 Ayy akşam öldüm gülmekten Efeye ya:DHele Rehberlikçinin odasına Hamster koydu ya,bide Aslı okula gitmek istemedi babasından dolayı ya sonra ders dedi,Aslı gitmeye başladı sonrada Efe dedi ki inek dersi duyunca nsl koşuyo falan dedi:D
Ayy akşam öldüm gülmekten Efeye ya:DHele Rehberlikçinin odasına Hamster koydu ya,bide Aslı okula gitmek istemedi babasından dolayı ya sonra ders dedi,Aslı gitmeye başladı sonrada Deniz dedi ki inek dersi duyunca nsl koşuyo falan dedi:D
Cnm emin misin onu Efe soyledii galiba :img-wink:
Dunki bolum superdi gercekten cook superdi!
Deniz bolumun en safi sinir etti beni bebisim ne o oylee gidiyii Mineyii öpiiyiii bak Bebisim orda Asli var:img-hyste
EFE:img-hyste bu bolumun yildizi.Cocuk cook super hele Asliya KUZU dedi ya:img-hyste cook sheker onuda Gönül kirdi:icon_sorr
Asli bolumun en uzuleni!Babasina diyince sen benim kahramanimdin nasil uzuldum shekerim!ustellik ablasi Deniz babasiyla is karistirigiii onlari gorunce sok oldum resmen:icon_whis
Son sahneyi keske gormeseydii yieeevruum nasil uzulduuu!:icon_sorr
Mine bolumun en sinsi ve asisii.Mine cildirtti beni ama nedense ona cok kizamiyorum belkide DCde Jen karakterini cook sevdigim icuuun ve sonradan Minenin iyi birisi olucagini bildigim icuun.Ama mektup olayinda bogasim geldi:img-wink:
Arkadaslar ben EFE-ASLIci oldum galiba:img-in_lo :img-yes:
havinim_baranım 08-06-07, 10:42 Cnm emin misin onu Efe soyledii galiba :img-wink:
Dunki bolum superdi gercekten cook superdi!
Deniz bolumun en safi sinir etti beni bebisim ne o oylee gidiyii Mineyii öpiiyiii bak Bebisim orda Asli var:img-hyste
EFE:img-hyste bu bolumun yildizi.Cocuk cook super hele Asliya KUZU dedi ya:img-hyste cook sheker onuda Gönül kirdi:icon_sorr
Asli bolumun en uzuleni!Babasina diyince sen benim kahramanimdin nasil uzuldum shekerim!ustellik ablasi Deniz babasiyla is karistirigiii onlari gorunce sok oldum resmen:icon_whis
Son sahneyi keske gormeseydii yieeevruum nasil uzulduuu!:icon_sorr
Mine bolumun en sinsi ve asisii.Mine cildirtti beni ama nedense ona cok kizamiyorum belkide DCde Jen karakterini cook sevdigim icuuun ve sonradan Minenin iyi birisi olucagini bildigim icuun.Ama mektup olayinda bogasim geldi:img-wink:
Arkadaslar ben EFE-ASLIci oldum galiba:img-in_lo :img-yes:
Cnm uyardığın için çok sağol evet Efe dedi ben Deniz yazmışım kusura bakmayın ama akşam öldüm gülmekten,Aslının ablası Denizin babasıyla ilişkisi var inanmıyorum ya,ne kadar kötü bi durum.
sarısın_bomba 08-06-07, 10:46 arkadaşlarr aile imzası için buraya yazmayın kızıyorlar sonra aile imzalarını yapanlara söleyin bak yine kızcaklar cnm ya
arkadaşlar dünkü bölüm süperdi ama mineye gıcık oldum ee yakışıklı saf çocugu bulduu kalbinden neler geçiyoo biliyoo çocugu oynatııyoo offf ya biran ewwel anlasın yaa efe denecek bişey yok zatenn süperr aslıdaa ölee
Ya madem bir işe kalkıştılar madem bize 'uyarlıyolar' diziyi. Ben Aslı Deniz aşkının işlenmesinden yanayım. Kimse Aslı&Deniz imzası yapmamış dikkatimi çekti ;)
Deniz de Dawson havası var mı ya?? o yuzden sempatı toplamıyor.. pacey (efe) daha agırlıklı olmus bu dızıde.. terazı bırbırını dengelemıyor..
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
7 Haziran 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,10 35,30
2 Kavak Yelleri [net] Kand 8,30 24,10
3 Sagir Oda [net] Kand 7,20 21,40
4 Doktorlar [net] Show 6,80 20,90
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,40 20,80
Tele - Barometre
7 Haziran 2007 Perşembe
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadisi Pusu [net] Show 12,20 39,70
2 Doktorlar [net] Show 6,90 21,50
3 Kavak Yelleri [net] Kand 6,60 19,30
4 Sagir Oda [net] Kand 5,20 17,20
5 Yersiz Yurtsuz [net] Atv 5,00 15,20
busegurses001 08-06-07, 10:49 reytingler süper gelmiş:happy0064 :happy0064 :happy0064 çok sevindim zaten dizimiz bunu hak ediyodu inş en yakın zamanda 1. olur:img-yes:
deniz_merve 08-06-07, 10:50 Reytingler süperr yaa dünki bölümde cook güzeldii :img-yes:
ya mine ölcek dediniz hani olmüyoo:img-in_lo
aslı denize bi arakadaşım sevviyo diye anlatmaya çalıştı aşkını ama deniz anlamadı fragmanda sanki yüzüne karşı doğru kişi sensin dedi gibi gösterdiler ama aslı kendi kendine odasında dedi doğru kişi sensin diye demiştim ikinci bölümde hemen öğrendirtmezler biraz daha uzatırlar yanii
nedim_bahar 08-06-07, 10:51 ben geçen hafta demiştim dimi doktorları geçecez diye bak işte dediğim çıktı reytingler harika 2.yiz
busegurses001 08-06-07, 10:51 zaten dizimiz böyle giderse yakında birinciliğe oynayacağa benzer herşeyiyle süper bi dizi ama hala bazıları diziye taş atmakla meşgul onları da hiç takmıyorum bile
turk senerıstlerın anlayısı burdada cıktı ıyı ve kotu karakter olmak uzere halbukı jane oynadııg ısmını bılmıyorum kız kotu bırı deyıl ama kızı entırıkacı yaptılar aynıs sey aldatma olayındada zaten dızılerın en fazla 2 senelık olmasının sebebı bu karakterlerı 2 tarafa ayırıyolar ratıng konusuysa acıkcası doktorları gecmesını sevındım ordakı senerıstler replıklerı bıle aynı tutuyolar gıcık oluyom buradakıler barı farklı
Reytingler harika 2.liğe yükseldik ya dolktorları geçmiş ne diyim valla helal olsun.çAma gerçekten hakediyor kavak yelleri bunu.Türk televizyonunun böyle genç,cıvıl cıvıl,bizi anlayan bir diziye ihtiyacı vardı.
ya mine ölcek dediniz hani olmüyoo:img-in_lo
aslı denize bi arakadaşım sevviyo diye anlatmaya çalıştı aşkını ama deniz anlamadı fragmanda sanki yüzüne karşı doğru kişi sensin dedi gibi gösterdiler ama aslı kendi kendine odasında dedi doğru kişi sensin diye demiştim ikinci bölümde hemen öğrendirtmezler biraz daha uzatırlar yanii
Canim zaten Mine olmesiin cunku cok iyi biri olucak
Ustellik DCde hickimse olmesini istemiyordu cok iyi biri cunku ustellik cocuguda vardi!
Hem DC 6 sezon surdu ve son bolumde öldu ama KY 6 sezeon surecegini sanmam
REYTINGLER super:happy0064 :happy0064
zaten dizimiz böyle giderse yakında birinciliğe oynayacağa benzer herşeyiyle süper bi dizi ama hala bazıları diziye taş atmakla meşgul onları da hiç takmıyorum bile
bencede cnm takmıcaksın ii bi dizi oldu ve tutuldu gençler tarafından mutlaka taşlayanlar olucaktır hezamanki gibi.....
Niye muhatap oluyorsun munırecım.. bana senı tahrık etmesıne ızın verme dıyorsun.. kendın cevap verıyorsun.. kavga cıkartmaya calısıyor.. bosver..
perşembe olmasaymış demekki dizi banko 1 numra olacakmış :):):) ama perşembede k.v. ile çekişecektir yakında :) geçmesi zor
Bu diziye tek kelimeyle bayıldı |