Tüm Versiyonu Göster : Bir Reklam Filmi Çekseydiniz Kimi Oynatırdınız?
_seboist_s 20-08-07, 16:59 Başlıktada belirtildiği gibi bir reklam filmi çekeceksiniz... Oyuncuyu ya da oyuncuları da siz seçeceksiniz...
Peki reklam filminizde kimi oynatırdınız? Filmin içeriğinin nasıl olmasını istersiniz?:img-yes::img-yes:
bir reklamn filmi çekseydim
perran kutmanı
iclal aydını
beyazı..
oynatırdım..nasılmı..Eee canım oyuncuları ben buldum konusnada senaristler karar versin artık..(schulecim..=)
:img-yes::img-wink:ben olsam reklamın senaryo ve içeriğine göre birilerini oynatırdım komik bir reklemsa ona göre komedi oynatırdım yada tanınmamış birinide olabilir yada hayran olduğum kişileri oynatırdım yada bebekleri ayyy bilmem işte senaryoya göre yani:icon_whis
ben olsaydım taaaaaa rupert grinti getirdirtim ama böyle bişey olamıyacağı için grup hepsiyi oynatırdım çünkü onların oynadığı reklamlar hep izleniyor:)
deadly_angel 21-08-07, 12:08 İlla ünlü oynatmaya gerek yok bence.Ben köpeğimi oynatırdım, değişiklik olurdu.:img-pilot Reklamın konusuna bağlı biraz.
hımm aslında üzerine çok düşünülecek bi konu bu
ne reklamı olacağıda önemli
bencede illa ünlü birini oyantmaya gerek yok
kuzenlerimi oynatabilirdim çok kuzenim var hangi biri derken hepsini oynatırım eğlence gırla
ünlü birini oynatırsam da şimdi söylerim bişeyde ne desem
nejo memo ve canseli şampuan reklamında oynatırım vallahi güzel olur
ve sezin akbaşoğulları onu unutamam
hayal işte yaw idare edin:)
ben bi firmanın kola reklamında rrrr layan bi şekilde roberto carlosu görmek isterdim.. :D
merve_buse16 23-08-07, 10:58 benmki çok uyumsus ama hayran olduum kişileri oynatrdım
gökhan özem
bora akkaş
doğaç yıldız bideeee taaa nerelerden oliver jamesi getrtirdim:D:)amannn hayal işte parayla deilya :)kur gitsin:D
nehir erdoğanla özgür çeviki oynatırdım:happy0064
tanrıverdihazal 23-08-07, 22:15 ben nazımı oynatırdım =)
böle bi şeker reklamı olabilir meselaa.. =)= lolipop yerken nazz ((hiç fena değil :D:D))
Cansel Elçin ile
Beren Saati oynatırdım.
Bide Okan Yalabık
Reklam ise şöyle olurdu..
Bir tektaş pırlanta reklamı.Cansel Berene evlenme teklifi ediyor.O yüzüğü verecek ama yüzük kayboluyor.Sonra bunu akıllı garsonun aldığı anlaşılıyor vede yüzük şampanya nın içinden çıkıyor....
Nasıl?:):):)
Okan Yakışıklı garson hatırlatayım....
derman abla 24-08-07, 10:59 ben bi reklam filmi çekseydim gamze özçelik ve uğur pektaşı sevgililer günü için baloon reklamında oynatırdım.uğur pektaş seni seviyorum gamze diye bağırıp renk renk balonları havaya bıraksın.balonlarddada benimle evlenirmisin yazısını koydururdum.gamze özçelikte evet diye bağırsın isterdim.sonra sarılırlar ve reklam biter
ben bi reklam filmi çekseydim gamze özçelik ve uğur pektaşı sevgililer günü için baloon reklamında oynatırdım.uğur pektaş seni seviyorum gamze diye bağırıp renk renk balonları havaya bıraksın.balonlarddada benimle evlenirmisin yazısını koydururdum.gamze özçelikte evet diye bağırsın isterdim.sonra sarılırlar ve reklam biter
çok yaratıcı olurmuş.Bide arka fonda mükemmel bir müzik.........:happy0064
mehmetaslan_ben 24-08-07, 15:35 ben mehmet aslanı oynatırdım
kendimle kendim çekr oynatırdım
BENDE HALİT ERGENÇ WE OKTAK KANNARCAYI OYNATIRDIM
nasılmı..Eee canım oyuncuları ben buldum konusnada senaristler karar versin artık....=)))
Bende Pelin Karahan'ı oyantırdım
Pelin şeker olduğuna göre ekerli pişi olurdu heralde
Hatta Pelin şeker kız canndy rolünde falan
sezin akbaşoğullarını paınar aydın özgür çevik hatırla sevgilinin minik rüyasını birde beren satti çok mu fazla oldu .....:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-wink:
ben olsaydım kardeşimi oynatırdım illa ünlü biri olacak değil yaaaaa:img-yes::img-wink:
bal kaymakk reklamında sarp apak ı oynatırdımmm çokk şeker maşşalllah :img-in_lo:img-in_lo :) :)
ben de gökhan özen
pelin karahan olabilir yani harika olur özellikle gökhan cnm ya
hıım bi parfüm reklamında (curious,fantasy) ebru özkan ile britney spearsı oynatırdım :img-icecr harika olurdu ortalığı yıkarlardı :):happy0064
sewimli_cadı 04-09-07, 20:45 ben burak özçivit leonardo di caprio ve avril liange oynatırdım bide shakira süper olurdu
survivor341 08-09-07, 17:39 özgür çevik
nehir erdoğan
burak özçivit
bi şampuan ,deterjan veya parfüm reklamında şevval sam'ı oynatmayı düşünürdüm:)
sevimli.girl 08-09-07, 18:03 seslendirme okan alabık
oyuncular pelin karahan
özgü namal
rasim öztekin
alican yücesoy ( o gözlere bitiyorum )
punk princess 09-09-07, 19:14 ben olsaydım reklamda doğaç yıldızı oynatırdım:img-blush,rol arkadaşı olarak tabiki de ben oynardım:)
ben reklam filmi çevirseydim hepsi kızlarını oynatırdım:)yada emma watson u oynatırdım:):)
CeNCeP [CK] 10-09-07, 09:46 şampuaN RekLamnDa canseL'i oynaTıRdm =)
Mehmet Aslantuğ:img-in_lo
Ahu Türkpençe:img-in_lo
Candan Erçetin:img-in_lo
angel eyes 10-09-07, 10:40 Eğer Barişim Yaşasaydi Onu şampuan Reklamlarinda Oynatirdim.
Onun O Kadar Güzel Saçlari Vardi Ki.saçlarina Ellenmesine Dayanamazdi.:(
Armağankolik 12-09-07, 21:14 Armağan Çağlayan
Haluk Bilginer
Gülse Birsel
Demet Akbağ
Mesut Yar
Yılmaz Erdoğan oynasa; TADINDAN YENMEZ!! :) :) :)
keremcem,cansel elçin,haluk piyes ve burak özçivitle oynamak isterdim
reklem farketmez
06_haziran_15 13-09-07, 16:10 ne reklamı çekiceğime bağlı ama RBD oynarsa reklamı yapılan ürün garanti çok satarr =))
tuba büyüküstünü bide pelin karahanı oynatırdım gözümüz gönlümüz açılırdı
eksTRa.exi 14-09-07, 16:48 Sarp Apak 0LabiLirdi c0k k0mikse 0nu secerdim ama böyLe kapak yapıcak sösLer varsa Yasemin Ergene y secerdim cünkü bakısLarı feLan spr yansıtırdı 0 r0Lü hem qsL de dimi :D
missduncan 15-09-07, 18:06 son zamanlarda baya beğenilen gürgen öz ve hasibe eren veya yılların oyuncusu füsun demirel i oynatmak isterdim.
break-us_35 16-09-07, 18:40 Hımm çok ilginç bir konu ama bir reklam filmi çekseydim...:
İnsanların beğeneceği,gözünün gönlünün açılacağı gördüğünde sadece tebessüm edeceği Melike güner ve Bekir aksoy'u aynatırdım yaa süper onlar.....
survivor341 16-09-07, 18:54 özgür çevik
nehir erdoğan
binnur kaya
engin günaydın
sumru yavrucuk
cansu&dogac 11-10-07, 09:35 ben dogac yıldızı(yane aşkımıı)soora beyazıt öztürk'ü fln oynatırdım ... ama dopaçım kesin olurdu aşkım yhaa
http://img15.glitterfy.com/284/glitterfy025457T905D37.gif (http://www.glitterfy.com/)
eğer bir şeker ya da ona benzer çocuklarla ilgili bir ürünün reklamı olursa şu video sitelerinde çok izlenen bir çocuk var yaman diye idare edemem anne diyen ben onu oynatırım çok ii reklam olur.
gamze özçelik ve uğur pektaşı oynatırdım
cemre_dila 26-10-07, 18:23 valla reklam dediğin keyifli olmalı göze hitap etmeli çarpıcı fikir uyandırıcı yanı olmalı böle oluncada aklıma gelen isimleri saysam bitmez ama reklam diyince onu izlemeye doyamamak lazm mesela
kavak yelleri oyuncuları
hazal kaya
nehir erdoğan özgür çevik
sadece bunlar birkaçı arkadaşlar şuan hangi forumlara girdiysem onları yazdım yoksa bnm aklımda daha bissüürü mükemmel isim var aa bu arada gülmek istiosak tabiki cem yılmaz;)
listenin devamı var:)
karanlık86 30-10-07, 00:04 Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'ı oynatmak isterdim reklam filminde:img-yes::good:
eymen_gonca 30-10-07, 08:29 Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım,Cansel Elçin,Mehmet Ali Nuroğlu
bi reklam filmi çeksem Mehmet Günsürü Yada Mateja Kezmanı oynatırdım walla herkes severdi o zamn reklamı :img-icecr
bide Tuba Büyüküstün ve Tülin Özen olabilir ikiside güzel ve tatlı
Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım'a bir reklamda birlikte rol verirdim...onları birlikte izlemeyi çok özledim...:img-in_lo
ayrıca Mateja Kezman konusunda Gül'cüğüme katılıyorum...O'nun yer aldığı bir reklam filmi kesinlikle çok ilgi çekerdi...:img-wink:
korel cezayirli, bennu yıldırımlar
senaygürlerfun 05-11-07, 17:42 Şenay Gürler.:img-in_lo
İbrahim Kendirci
Pelin Karahan
Aslı Enver
Dağhan Külegeç
Hazal Kaya
Grup Hepsi
Selen Seyven
Ezgi Mola
Alpay Kemal Atalan
Hepsi gurubu(özellikle de Gülçin'im)
Hazal Kaya
Alpay Kemal Atalan
İclal Aydın
Cansel Elçin
Beren Saat
tanrıverdihazal 30-11-07, 12:52 bi reklam filmi çeksem Mehmet Günsürü Yada Mateja Kezmanı oynatırdım walla herkes severdi o zamn reklamı :img-icecr
bide Tuba Büyüküstün ve Tülin Özen olabilir ikiside güzel ve tatlı
katılıorum gülcüm aslında ben naz elmas la mateja kezmanı yanyana oynatırdım.. ohh tam benlik reklam :d
özge-melike 30-11-07, 16:03 Kesinlikle Melike Güner ve Bekir Aksoy'u oynatırdımmm:happy0064
Özge Özberk, Yasemin Ergene ya da Tuba Büyüküstün
oyunculukları süper
melike güner-bekir aksoy yasemin ergene -kutsi ve ben:) hepsi 1 arada:)
rupert grint
burak özçivit
okan yalabık
özge özberk 'i dördünü aynı reklamda izlemek çok güzel olurdu ama hayal işte :sad53:
kıvanç_sedef 02-12-07, 07:41 kıvanç tatlıtuğğ
sedef avcı
nurgül yeşilçay
serhat tutumluer
hepsini aynı reklamda bluştrmak istedimm ama maaleseff:D:Dkşke olsa öle bi şansım hatta kıvançla kendimde oynayabilirim:img-blush:img-yes::img-in_lo
naz eLmas ve özcan denizLi bi reklam süper oLurdu bence:)
paslaşmaları mükemmel:img-icecr ama nerdeee:hıh
!! Elyf !! 03-12-07, 07:33 KeremCem'i.. :img-blush
Bende oynayabilirmiim.. :D
Hem cekip hem oynasam olarmi yane.. :P
immortalf1 05-12-07, 22:59 Cem yıLmaz
ToLga Çevik
Yılmaz erdoğan:):)
cemre_dila 23-12-07, 23:17 cem yılmaz
pelin karahan
özgü namal
aydan uysal
=çok manyak olurdu hepsinin apayrı hünerleri var çokta başarılılar;)
_yorumsuz_ 26-12-07, 21:30 Bir sürü var ama ben birkaç tanesini yazayım =)
Cem Yılmaz, Cansu Dere. İkisini bir arada reklamda görmek değişik olur bence.
Beren Saati ve Tolgahan Sayışmanı da oynatmak isterdim.
jesse we jojo yuu :img-wink:
yabancıdamat 05-01-08, 12:45 özgür ve nehiri
Nejat işleri,Bülent İnalı,Tuba Büyüküstünü oynatırdım.
Mehmet Günsür tercihlerim arasında ilk sırada olurdu.Mehmet ile sadece bir reklam filmi yerine sezonluk çalışma yapardım.Böylesi daha etkili oluyor.Örneğin Mehmet'in bir dönem Hotiç ile çok başarılı bir reklam kampanyası olmuştu.İlk defa resimlerini bir mağazanın vitrininde gördüğümde yoldan geçiyorudum.Önce şaşkınlı sonrasında büyük bir sevinçle vitrin karşısında kalakalmıştım.Onu unutmuyorum mesela.
Sanatçılar kullanıldığında sadece bir reklam değil uzun soluklu bir kampanya olarak değerklendirme daha akılda kalıcı oluyor.Sanatçı ile marka içiçe giriyor.Kim bana Hotiç derse yada bir Hotiç mağazası görsem aklıma Mehmet Günsür gelir.Güzel strateji:img-wink:
elif salihoğlu 29-01-08, 00:08 bnce reklamın konusuna bağlı eğer komik bi reklamsa cem yılmaz,şahan fln komik olurdu ama eğer bir reklam filmi çekseydim recep ivedik ioynatmak isterdm:D
İLK AŞKIM_MERVE 29-01-08, 12:33 EWT KONUSUNA BAGLI...
ama aslı enver-ibrahim kendirci...!!..
SONUNA KADAR...hemde...walla bütün reklamlarda sadece 2si oynasın...:happy0064:happy0064:happy0064
doğruyu söylemek gerekirse kendimi oynatırdım:P:);)
onun dışında ünlü olarak haluk piyes ya da cezayı oynatırdım..
Merve Seviyi oynatirdim...
Murat Yildirim
Yusuf Akgün
Burcin Terziogullari
Yasemin Hadivent
....
ben....
Engin Günaydını
Binnur Kayayı
mesela bi ürün (farketmez) hakkında yorumlarını komik bir şekilde alırdım yani o ürün hakkında insanlar ne düşünüyor gibisinden
ayrıca...
Yasemin Ergeneyi
Melike Güneri
şampuan ya da makyaj malzemesi gibi yüzün önem kazandığı reklamlarda oynatırdım
Ben Cem Yılmaz'ın reklamlarına komik olmasa da gülüyorum o yüzden onu oynatırdım ekranda hep görebilmek için.:img-hyste:happy0064
captainsparrow 02-03-08, 16:27 kesinlikle gamze özçelik i oynatırdım:img-in_lobitanemm...
bir de ibrahim kendirci ve pelin karahanı oynatırdım.mümkünse sevgili olarak...
tolga çevik =)
mimiklerini süper kullanıyor
kesinlikle Ebru Cündübeyoğlu ile çekmek isterdim reklamı.acayip te reyting kırardı valla reklam.çünkü hem süper bir insan hem de kesinlikle edilemeyecek bir oyunculuğu var kendisinin:img-yes:.
didemfener 13-03-08, 13:46 tabikide alpay atalanını oynatırdım:)
o mimikleriyle gözleriyle bir numara olurdu kadın oyuncu olarakta nazı elmas oynatrıdım
Düşünmeden Emre Korkmaz'ı oynatırdım.
mehmet günsürr yada tuba büyüküstünnn :good::good:
bennu yıldırımları ve ahmet saraçoğlu oynatmak isterdim
Aslı Enver,Pelin Karahan,Nefise Karatay,Yasemin Ergene,Melis Birkan
ozel bir kız 30-03-08, 14:53 gökhan özeni,gülben ergeni oynatmak isterdim çok güzell olurdu walla......
sevde & sevde 30-03-08, 15:20 Yasemin Ergene'm
Kutsi'm
Alpay Atalan
Hazal Kaya
sedef avcı
kıvanç tatlıtuğ
kutsi:img-blush
yasemin ergene:img-in_lo
typicaladmirer 31-03-08, 09:10 ben ablamızı yani EBRU CÜNDÜBEYOĞLUNU oynatırdımmmmm.:happy0064
ümit karan andry shevchenko bide matias delgadoyu oynatırdım :img-in_lo:img-in_lo 3ünüde bi reklamda oynatırdım ama reklam konusu aklıma gelmedi hhee bide ümitcanımı tosunumu oynatırdım çok şeker olurduu :img-blush
halimecimbom 01-04-08, 07:55 valla ben tam havalar ısınmaya başlamışken dondurma reklamı çekerdim ve hasan şaşı oynatırdım:img-hyste:img-hyste
dijan_mustafa 06-04-08, 13:49 valla ben mehmet günsür aslı enver kadir özdal ve tülin özeni oynatırım ohhh muhteşem dörtlü bi arada...
keremcemüke 12-04-08, 11:51 Pelin Karahan.
Kıvanç_aşkım 12-04-08, 13:19 Kıvanç Tatlıtuğ
Sedef Avcı
Selen Seyven
angel_timuçin 12-04-08, 15:10 tabikide timuçin eseni
ozel bir kız 13-04-08, 09:19 gökhan özeni oynatırdım ya da gülbenn ergen dağhan külegeç,beyazıt öztürk de olabilir.bebek reklamı olacaksa atlası 8gülbenin bitanesi)oynatırdım..........
butunn arka sokaklar ekibini oynatirdimmm... :img-wink:
Ben Asli Tandogan ve Tolgahan Sayismani oynatirdim:img-in_lo
pelin_zümrüt 14-04-08, 16:15 pelin karahan
kıvanç tatlıtuğ
bide hatırla sewgilideki rüyanın en küçüklüğünü
:D
DağhanKüLegeç kesin Olurdu bi kere :D
Sonra Aslı Enver oLabiLir , bide MerveSevi :)
cyd_oth_cnsl 14-04-08, 19:53 aslı enver kesin olurdu,belki cansel evet evet kesinlikle 2si oynasın =)
ba$i_belalim 14-04-08, 20:25 Asli Enver
Ezgi Mola
_yorumsuz_ 16-04-08, 18:34 cansu dere, aslı enver, beyaz, cem yılmaz, kıvanç tatlıtuğ.
Pamir Pekin (iyi uçuşlardaki komiser)'i ve arda kural'ı oynatırdm kesinlikle.
melike güneri oynatırdımm bide bekir aksoyuu belki yeşim ceren bozoğlunuu:img-wink:
özge-melike 24-04-08, 12:34 Kesinlikle Melike Güner, Bekir Aksoy:img-in_lo
kıvanç_sedef 26-04-08, 19:57 ksınlıkle
KIVANÇ TATLITUĞ
SEDEF AVCI &
DAİSY'imi oynatırdım..bu arada DAİSY bır tanıdıgımn kopegı ama cok sheker:):)
İLK AŞKIM_MERVE 26-04-08, 22:15 TABİKİ SEMİH ŞENTÜRK..:happy0064
bir futbol reklamında yane...:img-wink:
mustafa erdgan - erdal cındoruk - haluk bılgıner
:)
agır toplar reklamı olurdu
yutmuk kuşu 30-04-08, 14:27 beyazıt öztürk tabiikide :img-wink:
yani ikimiz oynardık başkasına gerek yok :good:
TUBA BÜYÜKÜSTÜN ve HALUK PİYESİ birlikte oynatırdım!!!
sahteprenses35 01-05-08, 22:08 tuba büyüküstün!,haluk piyes!,tolgahan sayışman.!tabi 3ünü aynı anda oynatmak televizyonlarımıza ağır gelebilir..::img-hyste:happy0064
1-Burcu Kara
2-Özgü Namal
3-Pamir Pekin :)
cimcime_7297 02-05-08, 11:39 bülent ersoy...:img-hyste mustafa topaloğlu :img-hyste
Oo_esmer_kiz_Oo 03-05-08, 09:49 tuba buyukustun ve mehmet ali alabora yi oynatirdim
konususa parfum olabilirdi mesela :love05:
zanessa_96 04-05-08, 18:19 Cansel Elçin,
Beren Saat,
Berk Hakman,
Belçim Bilgin Erdoğan...:img-in_lo
MaD AvriL*** 05-05-08, 14:46 Aslı Enver
Avril Lavigne
Justin Tımberlake
Ashley Tisdale
Hilary Duff
Corbim Bleu
Pelin Karahan
Merve Sevi
bnmkisi ck genis kapsamlı olduu!xP
engin günaydın (burhan) , hasibe eren (makbule)
çok komik bir reklam yaparlardı kesin :img-hyste
ozel bir kız 07-05-08, 17:32 gökhan özen:img-in_lo
gülben ergen
dağhan külegeç
Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere ve Murat Yıldırım :good:
Cansel Elcin ve Beren Saat :img-in_lo
Murat Han ve İrem Altuğ..:img-wink:
ben ümit karanı oynatırdım
bir ünlü bir markayı tanıtırken filan(adidas,nike,lesson vs):happy0064
bülent inal ve tuba büyüküstün hmm takim elbise gelinlik reklami olabilir cok tatli olurduuu (=
Pamuk $eker 11-05-08, 22:03 Kimsenin tanımadığı ,dikkat çekici , yakışıklı ,19-20 yaşlarında biri olurdu kesin:img-hyste
electro_bugi 13-05-08, 10:59 Emre Aydın, Aykan İlkan ve Şebo:D
kesinlikle jennifer lopez'i oynatırdım.....
ben ve angelına jolie :)
nasıl fikir ama
GüLşah-69586 18-05-08, 19:56 ben mateja kezman'ı, yiğit evgar'ı, bi de en büyük aşkım oykunumu oynatırdım:D
Ben bir reklam filmi çeksem MEHMET AKİF ALAKURT'u oynatırdım herhalde:img-wink::img-wink::good::good:..
elleri çok güzel bir saat reklamıda olabilir, bir telefon reklamıda olabilir.
kendisi zaten tescilli Dünya güzeli her ürün ona yakışır:good::good:..
bu son mavi jeens relamınada çok uygundu bence o reklamda da görmek isterim kendisini:good:
Pelin'imi oynatırdım.
Yanına da ibo Ya da Emre aydını.
ama hayal tabi=)
prisoner_386 19-05-08, 19:54 wentworth miller la evangiline lilly i oynatırdım:img-icecr
ben ve Çağkan Çulha.. ikimiz birlikte:img-blush ama hayal işte:icon_sorr
(=Gülücük=) 25-05-08, 08:41 Grup hepsi,ben:)vevanesa:D
Tuba Buyukustun....
Yaninda Mehmet Gunsur, Kivanc Tatlitug, Tolgahan Sayisman:img-icecr:img-icecr
ozgeanitgan 28-05-08, 14:46 alpkorkmaz ve pınar aydın veya sezin akbaşoğulları ve kıvanç tatlıtuğbye
gmz_ToRaMaN 02-06-08, 06:55 mehmet ali nuroğlu we ibrahim toraman
tabikide mehmet günsür yani aşkımmmmmmmmmmmmmmmm
P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!
İLK AŞKIM_MERVE 04-06-08, 17:22 Tabikide..
SEMİH ŞENTÜRK...oyy kurban olurum onaa:img-in_lo:img-in_lo
nevzat hastası 04-06-08, 18:00 imkanım olsaydı ve gücüm onu ikna etmeye yetebilseydi kesinlikle ve kesinlikle Kimi Raikkonen olurdu.
gzd_keremcem 10-06-08, 23:28 Arda'mı oynatırdım
ee bı de ben tabi:img-wink:
tolgahan sayışman arda turan ve ben:D:D:D:D
cicekbenizlim 13-06-08, 21:52 Bu soruyu 2 hafta öncesine kadar görseydim: "Emre Belözoğlu,Arda Turan,Nihat Kahveci ve Semih Şentürk" derdim... Ama şimdi "Arda Turan,Nihat Kahveci,Semih Şentürk ve ben." derim... :img-icecr
mehmet_1970 13-06-08, 23:42 naz elmas,hazal kaya,gülçin ergül ve bennn :D :) :D :)
Pelin Karahan Dağhan Külegeç Aslı Enver ve Ben :)
Emre Belözoğlu ve ben bide MerveSevi :D
İLK AŞKIM_MERVE 14-06-08, 16:10 Semih Şentürk
Semih Şentürk
Semih Şentürk
Semih Şentürk
Semih Şentürk
:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Berk_Nehir 14-06-08, 16:39 Nehir Erdoğan & Berk Oktay ve Bennn :img-wink::img-wink:
gmz_ToRaMaN 15-06-08, 18:16 ibrahim toraman we ben
aşkım benimmm
burcu_esmer 15-06-08, 18:21 cihan okan
yağmur atacan
petek dinçöz
Kivanç tatlitug ve ben:img-in_lo
özcan deniz
mehmet gunsur
korel cezayirli
tuba büyüküstün
nurgül yeşilçay
+ben
Gazi_Fanı_Ecem 17-06-08, 20:49 İbrahim Tatlıses
Ahmet Kural
Beyazıt Öztürk
birde kendimi
acun ılıcalı
mehmet günsür
sarp apak
tabi bide ben:img-blush
Kadir_Reis 17-06-08, 23:47 Ünlüleri Oynatmazdım Yeni Yüzler Bulurdum Fakat İla Ünlü Olsun Diyorsanız;
1)Sn.Acun Ilıcalı
2)Sn.Arda Turan
3)Sn.Volkan Demirel'i Oynatırdım
walla bn
Tuba büyüküstün ve murat yıldırımı oynatırdım ama ikisini aynı reklamda çok güzel olurdu...:)
Tuba Büyüküstün ve Arda Turann:kahve
Semih Senturk ve ben :) FB*yi coook seviyoruzz :D ahaha cok akiLsizim
tabiki içeriğe göre deişir.. Ama ersin korkut bence güvenilir bi yüzz :good:
çıtkırıldım 20-06-08, 10:19 milli takımdaki tüm oyuncuları basta arda nihat ve hakan olmak üzere :img-in_lo
sonra özge özberk
sedef avcı
yasemin ergene
cansel elcin
arda kural
erkan petekkaya
necati şaşmaz
korel :img-in_lo ve onur şan :D :img-icecr
hilalll_johnny 28-06-08, 19:56 1-mehmet günsür
2-acun ılıcalı
3-hakan şükür
4-ilhan mansız
5-tolga çevik
6-.....................veee bide:):):)
JOHNNY DEPP İ isterdim yhaaa
en son da ben zaten reklamı ben yapmıyormuyum
1.TOLGA ÇEVİK
2.SARP APAK
3.BİNNUR KAYA
4.HASİBE EREN
.................
böyle uzaaar gider...
..:NeslihaN:.. 29-06-08, 13:41 Tuncay Sanli
Semih Sentürk
Pelin Karahan
Arda Turan
Sarp Apak
Cem Yilmaz
Tolga Cevik
Tuba Büyüküstün
...
Burak HAKKI
Saruhan HÜNEL
N.Şaşmazfan 30-06-08, 09:34 Necati Şaşmaz
Gurkan Uygun
Tuba Büyüküstün
Özgü Namal
Arda Kural
elveda-derken 30-06-08, 10:35 Gökhan Tepe,Burcu Kara ve Ece Uslu yu :D
Tuba ve Muratı oynatırdım,şu Bosh reklamındaki gibi..
Bari dizide evlenemiyorlar reklamda evli olsunlar..:)
askbenisevmedi 30-06-08, 13:10 tuba büyüküstün
murat yıldırım
burçin terzioğlu&murat yıldırım
melike güner&bkir aksoy
(sinan tuzcu&dolunay soysert reklamını çok beğendim ve bu iki çifte biri yeni evli diğerri gün sayıyo onlar olsun bence)
okan yalabık
beren saat
Timuçin ESEN ' i gözlük reklamında oynatmak isterdim...
1)arda turan :D
2)sarp apak
3)hepsi grubu :D
*Esra_Yalın* 01-07-08, 12:36 -Yalın
-Korel Cezayirli
-Serkan Çalık
-Oğuzhan Koç
-Emre Belözoğlu
vsvsvs...bu daha da uzar :)
ben semih şentürk
emre belözoğlu
arda turan
begüm birgören
polat bilgin
belçim erdoğan
oguzhan koçu oynatırdım
arda turan
murat yıldırım&burçin terzioğlu
tuba büyüküstün
özge özberk
nejat işler
mehmet ali nuroğlu
melis birkan
korel cezayirli
gerçek sağlar
ve uzayıp gider böyle
İLK AŞKIM_MERVE 01-07-08, 16:11 İmzamda Gördüğünüz 4 İSMİ OYNATIRDIM..
ztn bu 4 ismin 4üde futbolcu oldugu için bir nike,adidas reklamı çekerdim heralde:)
Tuba Büyüküstün ve Mehmet Günsür
dondurma reklaminda oynatirdim herhalde
GİZEM_AYÇA 02-07-08, 20:00 ben reklam filmi çekseydim
Erkeklerden:Arda Turanı,Murat Yıldırımı
Kadınlardan:tuba büyüküstün.fahriye evcen.ece uslu
koz çocuklardan:dakota fanning.yol arkadaşımın eylülünü
erkeklerden:binbir gecenin kaanını.bez bebeğin emresini oynatırdım:)
sahteprenses35 02-07-08, 20:08 naz elmasla haluk piyesi oynatırdım...şampuan reklamında mesela....naz saçlarla geliyo...ve haluk piyesim tüm karizmasıyla güneş gözlüğünü çıkarıp bakıyo oooooooo neler yazarımmm:img-in_lo:img-wink::icon_whis:kahve
Ahu Türkpençe
Bennu Yıldırımları oynatırdım :img-wink:
ben reklam filminde bkm oyuncularını oynatırdım
reklamda telefon reklamı olurdu
Tuncay Şanlıyı oynatırdım...
oguzhanmaniac 10-07-08, 03:06 bn bkm mutfa ekibini özelliklede oğuzhan koç'u oynatırdım :D
.:ozge-lale:. 10-07-08, 22:31 birkaç alternatifim var:
1.Beren Saat
2.Meltem Parlak
3.Lemi Filozof
4.Ayça Erturan
5.Eser Yenenler
bu oyunculardan birisi olurdu herhalde...
Engin Günaydın'ı oynatırdım.
ilk basta polislerle ilgili bi reklam filmi çekerdim
uğur&gamze pektası sevket çoruhu garip kontu zafer ergini özgür ozanı ve alp korkmazı oynatırdım hepsinide buldum ya:)
gecenin_rengi 12-07-08, 03:29 okan oynasın okan 2-3 kılığa girdi mii tmmdır :happy0064:happy0064 tabii komk bi rekLamsaa...
Gazi_Fanı_Ecem 12-07-08, 11:15 ben kesinlikle
fatih terimi
beyazı
milli takım
bu üçü kesinlikle olurdu:img-in_lo
Tuba Büyüküstün-Yasemin Ergene-Mehmet Günsür-Tolgahan Sayışman
peLin karahanı oynatırdım son dönemin en popüLer oyuncuLarından biRi
ertan-erman saban kardeşleri:)
Keremcem ve Yasemin Ergeneye birlikte rol verirdim :)
maria clara 20-07-08, 11:08 özgü namal :good:
beyaz:good:
walla kimleri koymazdım ki :D
gamze & uğur pektaş,zafer egin,şevket çoruh,özgür ozan,alp korkmaz,grup hepsi,kenan doğulu,beyaz.....
Kalkanworld 21-07-08, 12:01 İbrahim tatlıses ve mehmet ali erbili oynatırdım ...:img-hyste
Kivanç tatlitug ve sedef avciyi oynatirdim:img-blush
naz elmas ve aslı enveri oynadırdım ikiside çok şekerr:good:
şahika ve saciti birlkte oynatırdmmm:)
valla bn biçok kişiyi oynatırdım
sedef avcı-selen seyven-kıvanç tatlıtuğ-yasemin ergene-keremcem-saadet ışıl aksoy
yasemin_simge 03-08-08, 14:21 Tabikide prenseslerimi oynatırdım...:img-in_lopelin karahan,:img-in_lo:img-in_loyasemin ergene:img-in_lotuba büyüküstün
HAYAT GÜLÇİN 06-08-08, 23:51 Ertan Saban:img-in_loErman Saban :)
Sarp Levendoğlu...
Luran Ahmeti...
Ertan Saban:img-in_loErman Saban :)
Sarp Levendoğlu...
Luran Ahmeti...
aynen:img-wink:
Beren Saat Tuba Büyüküstün Özge Özberk ve Aslı tandoğan....
Muhteşem bi dörtlü olurdu bence ayrıca çok da konuşulurdu kesinlikle...
esra bebiş 07-08-08, 14:12 hande soral pelin karahanı oynatırdım ikisi bir arada :img-wink:
burcu_esmer 08-08-08, 21:24 bnm listem biraz kalabalık
1-petek dinçöz
2-7 numara dzisindekiler...
3-saruhan hünel
4-iclal aydın
5-yeğmur atacan
6-ebru cündübeyoğlu
ertan saban
filiz ahmet
engin günaydın
begüm birgören
özge özberk
tuba büyüküstün
maria clara 09-08-08, 15:27 sarp apak ya da okan bayülgen.
sahteprenses35 10-08-08, 00:13 haluğum diye söylemiyorum:) ama haluk piyesmi oynatırdım.hem yakışıklı hem karizmatik hem başarılı daha ne
yasemin-yaso 11-08-08, 04:37 Yasemin Ergene
Cemre Kemer (Hepsi)
Eren Bakıcı (Hepsi)
Tuba Büyüküstün
Hande Soral
Mütiş olurdu
ben semih şentürk,güiza,roberto carlos,emre belözoğlu,volkan demirel,alex,deivid,kazım,gökhan gönül,edu,lugano ve hatta aragones'ten oluşan komik bir kola reklamı çekerdim.ama biraz pahalıya patlardı:)
Gurgen öz ve anında goruntu showdakı oyuncuları dogaclama bı reklamla oynatırdım :D
bkm mutfak oyuncularını oynatırdım:love05:
bkm mutfak oyuncularını oynatırdım:love05:
aynen bende
bence çok komik süper bir reklam olurdu
özgü necati 16-08-08, 12:19 ''İLHAN MANSIZ'' tabiiki :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
aslında acun ılıcalıda olur :img-wink:
---------------------
İLHAN MANSIZ başlığı istiyoruz.
'' DALGAKIRAN '' trt-1 de
ilhan mansızı sevenler bana ö.m atarsa sevinirim
ertan-erman saban kardeşleri:)
benimde aklıma onlar geldi:img-blush
bidee Tolgahan Sayışman ı oynatırdım senaryo ne olursa olsun Tolgahan oynarsa izlenir bence
delos_delos 23-08-08, 16:39 ben pelin karahan ve ibrahim kendirciyi oynatırdımmm:img-wink:
askhumbrad 24-08-08, 16:21 ben bir komedi reklamında Beyaz ile Serkan Altunorak'ı oynatmak isterdim:D
biraz ilginç bi ikili ama neyse:img-hyste
yavuz_bingöl 24-08-08, 16:28 erkan pettekkaya talat bulut ve sezin akbaşoğulları
Özgü NamaL
$evket Çoruh
Lemi Filozof
Sarp Apak
(oynadıkları reklam filmlerinde bayılıyorum kendilerine bende onları oynatırdım heralde :) )
bkoolcikolatam 27-08-08, 18:40 Serveti(çetin) selpak reklamında oynatırdım..
Lena Layassean 27-08-08, 23:25 arda turan-beyazıt öztürk-acun ılıcalı:img-wink:
ne yalan söyliyim;
bora akkaş
burak sağyaşar
arda turan
doğaç yıldız
biraz fazla oldu ama :D
kimi raikkonen tabiki :dance:
justforheaven 29-08-08, 08:22 ne ile ilgili olacağına bağlı ama gene
justin hartley
fernando torres
tom welling olabilir
eser_bkm-çghb 30-08-08, 10:27 hakan yılmaz ı oynatırdım
yavuz_bingöl 01-09-08, 11:43 erkan petekkaya
talat bulut
ebru cündübeyoğlu tabi ki :)
eylül duygu 01-09-08, 13:42 gökhan özen
saadet ışıl aksoy:img-wink:
Keanu Reeves, :img-blush :img-in_lo
Tom Cruise :img-blush :img-in_lo
Robert Torti :img-blush :img-in_lo
Josh Holloway :img-blush :img-in_lo
(hepsi bu kadar :img-hyste )
Beyaz&Tuba 04-09-08, 17:16 Beyaz ve Tuba Büyüküstün : ))))
ben arda acun semih beyaz dörtlüsünü oynatırdım
cedric-hülya 07-09-08, 16:52 tüm milli takımı oynatırdım :img-hyste başrolde emre belözoğlu ve ben :img-in_lo
metu_girl_:) 07-09-08, 22:28 walla ben ne kadar yakisikli manken warsa onlari oynatirdim
kivanc tatlitug
tolgahan sayisman
burak ozcivit
v.s v.s
daha cok dikkat cekerdi (ayrica bu kisiler su aralar dizileriyle de cok gundemde :) )
tuba büyüküstün
ve kenan imirzalıoğluu
Berk_Nehir 08-09-08, 10:53 tabii kii Berk oktay , Nehir Erdoğan ve Sarp Levendoğlu 'nu oynatırdım ama sarp ayrı reklamda ...
bende aslı tandoğan ve yiğit özşeneri oynatırdım bide ben :)
ben sedef avci, tuba buyukustun ile selen seyveni oynatirdim :)
tabikide yelda reynaud oynatırdım :happy0064 sonra onun yanına bi matthew fox onun yanınada wentworth ekledikmi bomba 3lü olurdu :dance:
tolgahan sayışman ve berrak tüzünataçı oynatırdım türk olarak
yabancı olarak zac efronla vanessa hudgens ı oynatırdım
Esra_Oğuzhan 15-09-08, 13:39 Başrollerde Oğuzhan Koç ve ben:img-in_lo
Konusunun da romantik olmasını isterdim:)
ßeyz{æ}rqüL 17-09-08, 21:17 Matthew Fox'u oynatırdım (:
cmrem_buse 22-09-08, 14:22 Cemre Kemer-Selim Gülgören
Çikolata reklamı
Böyle romantik-komedi gibi bişeyy
serhan-pelin 23-09-08, 12:57 {türk ünlü olarak} Pelin Karahan'ı ve Dağhan Külegeç'i oynatırdım :img-in_lo
{yabancı ünlü olarak} Angelina Jolie'i ve Brat Pitt'i oynatırdım :D
amator_yazar 27-09-08, 20:23 tolga çevik+beyazıt öztürk + cem yılmaz==>> şiddeti heralde atom bombasını gölgede bırakır:img-hyste:img-hyste:img-hyste
gelinciksezin 27-09-08, 20:29 sezin akbaşoğulları ve erkan petekkayayı oynatırdım
dilara-1905 04-10-08, 10:22 Tolga Çevik Ata Demirer ve Gülse Birsel'i oynatırdım :)
|