PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

zeynep114
11-09-07, 15:50
selam arkadaşlar!
ben de beklentilerimin altında bir ilk bölüm izledim ama sonuçta bizler de tatilden çıktık, daha dizi moduna yeni giriyoruz :img-wink: beni galiba en çok sıkan sadece 2şey vardı: arkadaşımızın dediği gibi "alman" kızın ali'yi görtürmesi ve memo'nun 3saniye görünmesi :icon_whis
gerçekten film tadında çekmişler, konu da çok hızlı geliştiği için belki dizi daha kısa sürer... bence nisan'ın ilerleyen bölümlerde başka bir karakterle arasında bir şeyler olabilir (ama hangisi kestiremiyorum); çünkü restoranda "mehmet'le konuştum" falan dedi.. tabi iyi anlaşıyorlar diye bunu demiyorum ama, bence daha yakışan bir çift olabilir. nisan-orhan arasındaki negatif elektrik beni diken üstünde tuttu hep. orhan'ın nisan'ın üstüne attığı olay ortaya çıkınca ortalık karışacak...

sezenbaşer
11-09-07, 15:52
dünkü bölümü izledim we çok beğendim :happy0064:happy0064

çok güsel bi dizi konusu farklı we kadrosu harika :img-icecr

retinglerde biras hüsrana uğradım 2sinde de 1.olmasını beklerdim :img-blush

inanıyorum ki 2.bölümde reyting rekorlarını kırıp 2sinde de 1.olucak :happy0064:happy0064

bn çkıyorum arkadaşlar size ii yorumlarbye

sayosh
11-09-07, 15:53
aslında ben o alinin hapshaneden hızlı tempoda çıkmasını sadece bişeye bağlıyorum
bi mantık hatasına değil sadece konuya
çünkü konu onun hapishane hayatı değil;oğlunu alma çabası..
2.bölümden itibaren oğluna yakın olmaya çalışacak ve onu almaya çalışcak
ilk 3 bölüm hapishanede geçse ben sıkılırdım

hyoldas
11-09-07, 15:57
Piyanao hocasının maksadı sadece zebgin bir erkekle birlikte olup menfaat sağlamakmı yoksa Orhan'a karşı birşeyler hissediyormu buyrun size konu :img-wink: :img-wink: :img-wink: Bende menfaatlerinin ön planda olduğu hissini uyandırdı...

Birde dizi bitince hangi semt ve hangi sokakta çekim yapıldığının yazılması konusunda ne düşünüyorsunuz(çekim mekanları için jenerikte genelde x mahalle halkına teşekkür ederiz yazar o sebeple ilginç geldi bana)

Ben kasiyer kızla, piyanocu hanım arasında bir fark göremiyorum Hewal'cim!
Bence piyanocu hanım tamamen kendi zevkleri için beraber olmak istiyor Orhan'la! Nedense bu tarz kadınlar mutsuz ve zengin erkeklere takıntılı olurlar. :img-blush
Onları mutlu etmek için -her yönden- ellerinden geleni yaparlar.
Serra Hanım'da işte onlardan biri. :img-wink:

Tek amacı Nisan'ın elinden alıp yasak aşk macerasına yelken açmak. :icon_whis
Orhan, Nisan'dan boşansa yüzüne bile bakmaz.

:)
Bence biz oraya gidelim diye yazmışlar adresi :img-pilot

yasecey
11-09-07, 15:57
numan güneşe aşık olabilir mi acaba ?
bi anda aklıma geldide alinin hapisten çıkacağı gün numan güneşi almaya geldiğinde dikiz aynasında baya bakındı saçını sakalını bıyığını felan düzeltti çok mu uçtum:icon_conf öylesine geldi aklıma işte
daha numanın hikayesinide izleyeceğiz o da başka bi trajedi

BeyazGelincik21
11-09-07, 15:58
Dizinin tanıtım filmi dönmeye başladığı günden beri başlayacağı günü bekliyordum merakla Bıçak Sırtının çok şey beklediğim bu dizi beklentilerimi karşıladı kesinlikle :img-yes:Sanki bir dizi değilde sinema filmi izliyormuşum gibi hissettim kendimi Bıçak Sırtını izlerken.Yorumlara gelince tek sıkıntım olayların çok çabuk ilerlemiş olması bir bölümde hemen hemen herşey aydınlandı.
Ali hapisten çıktı çocuğunun yaşıyor olduğunu öğrendi.Oğlunun evlatlık verildiği ailenin kim olduğunu öğrendi,nerede oturduklarını buldu hatta oğlunu bile gördü.Bu diziden yana tek sıkıntım olayların çok hızlı ilerlemiş olması diğer herşey mükemmeldi.Oyunculara gelince hepsi harikalar.
Fikret ve Nejat konuşturdu yine oyunculuklarını sonuna kadar.Erkan Can harikaydı zaten Melisa iyi durmuştu Fikretin yanında ayrıca annelikte yakışmış Melisaya.Vildana gelince onun hakkındaki olumsuz düşüncelerim değişmedi hala nötr'üm ona karşı.Mehmeti çok az gördük zaten haftaya daha fazla görmeyi umuyorum.
Enlerim arasına girmeyi başardı bile Bıçak Sırtı en koyu fanlarındanım.

OXFORD
11-09-07, 15:59
Piyanao hocasının maksadı sadece zebgin bir erkekle birlikte olup menfaat sağlamakmı yoksa Orhan'a karşı birşeyler hissediyormu buyrun size konu :img-wink: :img-wink: :img-wink: Bende menfaatlerinin ön planda olduğu hissini uyandırdı...

Birde dizi bitince hangi semt ve hangi sokakta çekim yapıldığının yazılması konusunda ne düşünüyorsunuz(çekim mekanları için jenerikte genelde x mahalle halkına teşekkür ederiz yazar o sebeple ilginç geldi bana)

Gelin görün mü demek istiyorlar acaba:):)

Piyanocu öğretmen(nasıl öğretmen olduysa)gözü sadece parada bence de...Yani aşık olan kadının hali tavrı farklı olur.Onun niyeti Orhan'ın erkek zaaflarından yararlanıp kendisine bu yolla bağlamaktı.Ne üzüldü ilk başta olmayınca.Açıkça sevgilisinin olmadığını söylemesi,tercihlerini bu kadar kolay dile getirememesi(beden dilini unutuyor ama)kadın açık ve net bir şekilde para için sarkıyor...
Piyano dersinden aldığı para yetmiyor mu acaba:icon_whis

sayosh
11-09-07, 15:59
numan güneşe aşık olabilir mi acaba ?
bi anda aklıma geldide alinin hapisten çıkacağı gün numan güneşi almaya geldiğinde dikiz aynasında baya bakındı saçını sakalını bıyığını felan düzeltti çok mu uçtum:icon_conf öylesine geldi aklıma işte
daha numanın hikayesinide izleyeceğiz o da başka bi trajedi

ay inanmıyorum ya akşam filmi izlerken küçük kardeşim bu koca adam bu kıza mı aşık abla demez mi koptum ya...:img-hyste:img-hyste
ben de sonra biran duraksadım olabilir die ama babası yaşında yani:icon_whis

ssvshy
11-09-07, 16:01
herkese selam
diziyi izledim açıkçası biraz sıkıldım beklediğim gibi değildi belkide bunda böyle bi kadrodan çok şey beklememde yatıyor aslında bi diziden çok sinema filmi izledim alışıla gelmişten biraz farklı hani bazı ödüllü filmler olur sakin ve durgundur anlatmak istedikleri aslında derinlerde biryerededir öyle bişeydi karakterlere gelince oyuncularla birebir oturmuş mehmet günsuru göremedim bazı sahneleri kaçırdım fragmandan gördüğüm ve okuduklarımla oynadığı karakter yine aynı evin asi başına buyruk çocuğu bugüne kadar izlediğim dizilerdede oynadığı karakterler hep böyleydi
nejat işlerde beklediğim gibiydi fikret kuşkanda gerçi önceki rolleri daha asiydi bu ona göre fazla sakin bi karakter
kızlarıda daha farklı bekliyordum en başlarda avukatlık melisaya yakıişır dedim ama dizyi izleyince tam oturmuş bu bölüm daha çok olayları ve kişileri tanıtım gibi bir bölüm olmuş tatmin olamadım yada dediğim gibi beklentimin yüksek olmasındandır hem oyuncu hem tanıtım çok şey bekliyordum daha ilk bölüm bunun ilerisi var bu kadroyla ve tmc ile berbat bir şey olmaz beklemek lazım biraz
aklım şu çıraklıktan patronluğa yükselen çaycıda kaldı kadın ölürken kırık cam bardağı ve başka kan olması üstüne adam hapisten çıkınca çaycının onu gördüğünde hortlak görmüş gibi korkuyla bakması katilmiş hissi uyandırdı
sevgiler

pink-k(c)
11-09-07, 16:07
piyano hocasını bende hiç sevmedim..
zaten sarışınlardan pek hazetmem dermişim :D
bence o kadının tek derdi para...
nisanın sahip olduğu şeylere sahip olmak istiyor yani para para para :D
numan konusunda ilzerken anneme aa bu adamada bunumu seviyo acaba dedim.. sonra yok canım dedim pek takmadım olabilirde olmayabilirde :D
olursa saçma olur ama...
numan nerde bizim güneş nerde...
hem güneş iyi kız değil ben ona daha iyi bi kısmet bulurum :D
reytingler konusunda bence ilk bölüm için iyi evet hepimizin beklentilerinin altında ama yinede iyi =)
çoğu dizinin yakalayamadığı reytingi yakalamışlar...
2.bölümde daha çok olacak bence...
hem oz aman mehmetide çok gösterirlerse tamamdır :D

a.oyunu_sweet
Oyuncuları cok kaliteli..konusuda iyi..begendim ama nedense zevk alamadım..daha ıyı bekliyordum..ileriki bolumleri bilemem ama ins. bu kadroyla daha iyi isler yaparlar..

angel78
Sabahdan beri bu anı bekliyorum dersem yalan olmaz.İş güç derken ancak fırsatım oldu.Diğer sayfalardaki yorumları okumadım ki aklım karışmasın.Önce kendi düşüncelerimi yazayım dedim.

Orhan:Bir yalan söylemiş ama bu yalan eşinin vicdanın da bir yara.Eşinin bile bile bu kadar üzülmesine rağmen şefkatli ve anlayışlı eş gösterilerinden başka hiçbirşey yapmıyor.Donuk,sakin,sığ bir adam aslında.Ama içinde hep bir taraf var duvarlarını kırmak isteyen,kendisinden beklenmedik şeyleri yapma isteği ama bunu baskılıyor.Sanırım hayatı boyunca bunu yapmış.Duygularına gem vurmuş.Hep soyadının ağırlığı var üstünde.Evliliği mantık üzerine kurulmuş. Ailesine yakışan ona göre kanı soylu, kültürlü, hanımefendi bir kadınla evlenmiş ve yine ona göre onlar mutlu bir aile.:img-pilot

Nisan:Üzüldüm aslında kadına.Anne olamadığı için kendini kusurlu görüyor.Eşine yatakda söylediği 'Ben seni artık mutlu edemiyorum.özür dilerim.'demesi beni etkiledi.Hain adam.Kıza vicdan azabı çektiriyor.Kızcağız anne olamadığı için kendini eksik hissediyor ve belki de eşi bunu yüzüne vurmadığı için ona minnet duyuyor.Aralarındaki tek bağ bu.Her kadın anne olmak ister ama bu çocuk doğurmak=anne olmak değildir.Nisan bence GERÇEK BİR ANNE.Oğluna nasıl da sevgi dolu yaklaşıyor.Ama yazık ya en büyük hatası annesinin sözüne ve dayatmasına uyup mantık evliliği yapması.Kesin annesi zorlamışdır bu evliliğe kızı.

Ali:Tam Nejat İşler'e göre bir rol.Çok başarılı buldum kendisini.Ali karakteri psikoloji çok sağlam biri.Yaşadıkları o kadar acıya rağmen ayakda kalmayı başarabilmesi bunun göstergesi.Aslında hayatta kalmasının tek amacı çocuğunun yaşadığını öğrenmeden öncesi için söylüyorum karısının katilini bulmak.Bunun için hapisden kaçmak için planlar yapıyordu.Ama şimdi çocuğunu öğrendi.Ama kendini açık etmiyecek.Belkim köşkde işe başlar böylece hem oğluna yakın olur ve onu tanıma fırsatı bulur.Büyük ihtimalle böyle olucak.

Mehmet:Eksikliği çok belliydi ya canımcığımın.Bir an kahvaltı sofrasından kamera döndü memonun o yakışıklı gülen yüzlü resmine ooo en güzel sahne. Mehmet o evin neşesi ve abisi Orhan'ın içden içe kıskandığı evin haşarı, yaramazlıklarına göz yumulan küçük oğlu.Süprizim var dediğinde daha önceki sayfalarda acaba evlenmiş mi demiştim.Babası da sofrada aynı şeyi söyledi.

Bakalım bu dizi hızlı başladı.Herşey olabilir.Dizi ile ilgili tek hayal kırıklığım Mehmet Günsür sahnelerinin azlığı oldu.Ama bu da çok normal.Dizide ilk etapta Orhan Ve Ali karakterleri ön planda.2-3 bölüm böyle devam edeceğe benziyor.Ama senaryo ile ilgili genel olarak şunu söyleyebilirim.Dizinin ilk bölümünde birçok şey anlatıldı.Karakterlerin hayatına ve kişiliklerine dair fikir edinebildik.Ama ilk bölüme göre konu çabuk ilerledi gibi geldi bana.Ben Ali'nin 1. bölüm sonunda falan çıkacağını düşünürken o ortalarında hapisten çıktı bölüm sonunda oğlunu buldu.Bu şunu gösteriyor senaristler sağ gösterip sol vuracak.Hikaye bambaşka yerlere gidecek bizlerde şaşırıp kalıcağız.

Diyaloglar çok anlamlı ve sürükleyiciydi.Sıkılmadan izledim diziyi.Zaten ilk bölüm çok fazla beklenti içine girmeden yavaş yavaş hazmederek izlemek lazım. :happy0064

Dipnot:Aya benzer yüreğim ,doğal olarak Mehmet'i takipteyim:happy0064(gel artık ya:......)

hewal
11-09-07, 16:08
Ben kasiyer kızla, piyanocu hanım arasında bir fark göremiyorum Hewal'cim!
Bence piyanocu hanım tamamen kendi zevkleri için beraber olmak istiyor Orhan'la! Nedense bu tarz kadınlar mutsuz ve zengin erkeklere takıntılı olurlar. :img-blush
Onları mutlu etmek için -her yönden- ellerinden geleni yaparlar.
Serra Hanım'da işte onlardan biri. :img-wink:

Tek amacı Nisan'ın elinden alıp yasak aşk macerasına yelken açmak. :icon_whis
Orhan, Nisan'dan boşansa yüzüne bile bakmaz.

:)
Bence biz oraya gidelim diye yazmışlar adresi :img-pilot

Yasaklar cezbedicidire bir örnek diyorsun:img-wink: :img-wink: Ama Ali'nin kasiyer hatunu çok relaxdı başa bela olacak bir tip değil Serra daha sorunlu bir kişilik gibi geldi bana nedense yani Orhan ondan kolay kurtulamaz birşeyler yaşadıktan sonra

Biz oraya gidelim gitmesinede oyuncuların her biri diğerinden ketum ve böyle şeylere uzak :icon_whis :icon_whis

Gelin görün mü demek istiyorlar acaba

Piyanocu öğretmen(nasıl öğretmen olduysa)gözü sadece parada bence de...Yani aşık olan kadının hali tavrı farklı olur.Onun niyeti Orhan'ın erkek zaaflarından yararlanıp kendisine bu yolla bağlamaktı.Ne üzüldü ilk başta olmayınca.Açıkça sevgilisinin olmadığını söylemesi,tercihlerini bu kadar kolay dile getirememesi(beden dilini unutuyor ama)kadın açık ve net bir şekilde para için sarkıyor...
Piyano dersinden aldığı para yetmiyor mu acaba

Banada para içinmiş gibi geldi nedense...Heleki takı almak için geldiği sahnede söyledikleri falan :img-wink:

batuhan_gumus
11-09-07, 16:10
meraba arkadaslar dün ben tam izliyemedim ama yakalsik 45 dksini izledim tek kelimiyle süper ratinglerde cok güzel gelmis ab de 1 olmus totalde de azcik düsük ama bunu ben düzelteceklerini eminim

OXFORD
11-09-07, 16:11
Mehmet o evin neşesi ve abisi Orhan'ın içden içe kıskandığı evin haşarı, yaramazlıklarına göz yumulan küçük oğlu

Sevgili angel78;
Yorumunun şu kısmına takıldım..Orhan neden Mehmet'i kıskansın ki..Mehmet'de olan birçok şey onda da var.Sadece mehmet bira deli dolu,Orhan gelenek göreneklerine:icon_whis,aile yapısına:img-pilot daha bağlı biri..İki kardeş arasında kıskanma gibi bir duygunun olacağı açıkçası şu an için düşünmüyorum.:img-blush

mysteria
11-09-07, 16:12
ehlocanın da dediği gibi bu tarz konularda Şengillerimiz fazla ters köşeye yatırmıyorlar bizi...Biz ne kadar beklesekte yok yatırmıyorlar :icon_sorr

Bu kadar gözümüze sokacak şekilde Süleyman'ın rahatsızlığını izlettilerse bize muhakkak bir şey çıkacak ondan...

Ters köşeye yatmıcaz hissediyorum :)

Amanın ben gitmişim de alamehmet im mi gelmiş ?? Tabii oturdun dimi gece sabahlara kadar :) Valla ne diyim be canım...Bari birazcık olsun adrenalin yapsalar ama senin de dediğin gibi o adamı gözümüze gözümüze soktuklarına göre vardır bi hikmeti :) Sen hissediyosan doğrudur :)

columba35
11-09-07, 16:12
Ilk bolumde dizinin konusuna iyi bir giris yaptilar bence.Dizi asil simdi basliyor.Konusu Gunesin abisini hapisten cikarma cabalari sonrasinda Alinin oglunu arayip durmasi degil.
Ozetten de biliyorduk zaten bunlarin cabuk gerceklesecegini asil bundan sonra neler yasanacak.

sayosh
11-09-07, 16:15
serra hanım orhanın ona baktığını görünce uçtu mu ne?
sonra arabada rahat oturmalar filan oh!sağ gösterip sol vuruyo hanfendi..rana sultan da hemen anladı işi melisa da kapattı..neyse ya orhan aldatsın nisan aliyi sevmeyecek mi zaten o aldatmış durumuna düşmez
ben de para peşinde olduğunu sanıyorum

angel78
11-09-07, 16:18
Kızlar aslında şimdi aklıma geldi.Şu çaycı var ya .İsmini bilmiyorum. Çıraklıkdan terfi etmiş de kendi çay ocağını açmış.Adamı gözüm tutmadı.Ali'yi görünce nasıl da dondu kaldı.Oturduğu yerden kalkamadı bir süre.Bence bu adamı takibe alalım.Bir an için şunu düşündüm.Ali'nin karısının katili ÇAYCI Adamın tavrından içime öyle geldi.

Bir de belkim kadıncağız ipucu vermek istedi ölmeden önce.Nereden mi anladım kadıncağız katille boğuşurken katili yaralamak maksadıyla kafasında ne kırdı ÇAY BARDAĞI.Artık bunlar ve adamın panik hali birleşince hedefdeki isim belli.ÇAYCI

Dipnot:Ya paranoya içindeyim hayal gücüm çok kuvvetli,ya geçen haftalarda Zeliha'nın Gözlerini fazla seyrettim halen etkisindeyim ya da senaristlerden biriyim tüyo veriyorum size:happy0064

mysteria
11-09-07, 16:18
Tutmayacağı aşikar derken... Gelecekteki kaygımız mı bu? Yoksa temennimiz mi?

Necip Türk Tv izleyicisi vıcık vıcık aşkları, ağlak hikayeleri izlemeye meraklı!
Fakat dizinin ilk bölümünden gelecek tahmini yapmak hiçte kolay değil. :img-yes:
Her dizi ilk bölümüyle çok yüksek reytingler alıyor diye bir kaide yok ki ilk haftasında Ab de 6. totalde 13. olan ve 50 bölüm süren bir dizi biliyorum. :icon_whis

Ah ah o diziyi ben de biliyorum da bilmeyenlere bilmek istemeyenlere sözüm...Dediğin gibi tutan dizi tutmayan dizi neye göre...Saçma sapan bir aleti yerleştiriyolar eve..oda ne kadar eve,ya da neye göre belli değil...ondan sonra da o böyle tuttu bu böyle tutmadı..Gerçekten tutp tutmadığı anlaşılır 2 haftaya kalmaz...yormayın kafanızı :) Biz ne diziler gördük,zaten hiç yoktular...

hewal
11-09-07, 16:20
Yazmayı unuttuğum birşye daha var Müslüm Babanın söylediği şarkı çok güzel bir şarkıda sözlerine dikkat edince sahneyle çokda uyumlu olmadığını düşünüyorum...Daha oğlunu yeni gören bir babanın sahnesinde "evimizin direğiydin "diye başlayan bir şarkı :bilmim:bilmim:bilmim:bilmim

sayosh
11-09-07, 16:22
Kızlar aslında şimdi aklıma geldi.Şu çaycı var ya .İsmini bilmiyorum. Çıraklıkdan terfi etmiş de kendi çay ocağını açmış.Adamı gözüm tutmadı.Ali'yi görünce nasıl da dondu kaldı.Oturduğu yerden kalkamadı bir süre.Bence bu adamı takibe alalım.Bir an için şunu düşündüm.Ali'nin karısının katili ÇAYCI Adamın tavrından içime öyle geldi.

Bir de belkim kadıncağız ipucu vermek istedi ölmeden önce.Nereden mi anladım kadıncağız katille boğuşurken katili yaralamak maksadıyla kafasında ne kırdı ÇAY BARDAĞI.Artık bunlar ve adamın panik hali birleşince hedefdeki isim belli.ÇAYCI

Dipnot:Ya paranoya içindeyim hayal gücüm çok kuvvetli,ya geçen haftalarda Zeliha'nın Gözlerini fazla seyrettim halen etkisindeyim ya da senaristlerden biriyim tüyo veriyorum size:happy0064

aslında o çaybardağı zaten bi ipucuydu..bn onu görünce beklemediği için öyle olduğunu sanmıştım ama..
güzel beyin fırtınası

mehmet_şevin
11-09-07, 16:23
hepinize merhaba....
hemen yorumlarıma geçeceğim biraz geç oldu ama:D
hepsinin performansları süperdii tek kelimeyle zaten böyle olacağını
biliyorduk :D
ali karkteri bence süper bir karkter özelkle o market sahnsnde gülmekten
öldüm süperdi ya kasiyer kız da ne yamandı öylee :De bulmuş tabi
yakışıklı çocuğu kim kaçırmak ister ki onun gibi birini :D:D
zaten özeti okumuştuk az çok biliyorduk ama tabi izlemek başka
orhan öğretmen hanım ne kadar çapkın olsada orhan ona yüz vermedi
umarım ileri bölümlerdede yüz vermez ama içmden bi his karşılık verecek diyor:D
mehmet hakkında yorum yapmıycam çünkü bir dk bile gösterilmedi
sanırım ilk bölüm diye ve yurt dışında olduğu içn ama o bir dklık sahne bile
yetti:D
nisan zaten alımlı asil çok tatlı bir bayan oğlunu canından bile çok seviyor
o doğurmasa bile onun canından bir parça
orhan'da öyle ikiside oğullarına hayatlarını vermişler bence
eğer ellrnden giderse neler yapacakalr acaba
birde allahtan nisan annesine çekmemiş:D:D
güneş o kadar azimli sonunda abisini çıkartabildi ama çok hızlı
ilerledi herşey bakalım ne olcakk umarım aniden bi düşüş olmaz
keşke bu kadar hızlı olmasaydıı:icon_sorr
numan'a gelelim o da çok şeker bir insan candan iyi kalpli dost
umarım herkesin böyle bir dostu olur:img-wink:
dizi süper bence oyuncularda süper olduu ama bu kadar hızlı ilerlemesi
beni korkuttu biraz o kadar özelkle son sahne bence daha ilerki
bölümlerde yaşanmalıydıı neyse umarım bişey olmaz:icon_whis

OXFORD
11-09-07, 16:23
Açıkçası sondaki şiirden dönme şarkının neden olduğunu ben de anlamadım.Etkili bir sahne yapmak için mi bilemedim.Gayet hoş sözleri var,şiir olarak da çok hoş..Ama dediğin gibi hewalcim sahneye uymamıştı.
Herhalde oğlan&baba ilişkisi ile ilgili birşey mi bulamadılar bilmem ki:icon_whis

mysteria
11-09-07, 16:26
Dün gerçekten büyük bir heyecanla oturdum televizyonunun karşısına...Tam 6 ay sonra senarsitlerimizin kaleminden çıkan bir diziyi izlemenin heyecanı vardı üzerimde...İlk TMC logosu çıkınca vir irkildim sonra jenerikle...İlk başta yavaş yavaş giren sonra hızlanan bir müzik gerçekten hoş olmuş...

Doğrusunu söylemek gerekirse biraz sıkıldım izlerken...Sahneler ne kadar hızlı geçse de bölümde hakim olan genel bir durgunluk vardı...Ama ilk bölüm olmasından kaynaklanıyor olsa gerek...Çoğu kişininde dediği gibi o kadar açıkta kalan sahneler var ki...Onların dolmasını bekliyorum...Böyle askıda bırakmazlar heralde...

Bu dizide en çok tanımak istediğimkarakterNisansanırım...Aşık olmadan,
annesinin seçtiği ve sunduğu onca adaydan Orhan'ı seçen,çünkü ona huzur verdiğini düşünen Nisan'ı...10 yıldır aynı yerde yemeğe götürülen ve aynı hediyeyi alan Nisan'ı...Çoğunun olmadığını sanan ve her doğuramadığı çocuğun resmini çizmek isteyen Nisan'ı...:icon_sorr

Evet evet ben Nisan'ı tanımak istiyorum...:img-yes:

Ama bir şey takıldı kafama...Nisan güzelce rahatsız olduğu konuyu Orhan'a açtı...Yıllardır aynı yerde yenen yemeği,alınan aynı hediyeyi...Orhan'ın bunlar hangi kadını mutlu etmez ki sorusundan sonra beni deseydi ya...Beklemedim değil hani...Hazır zaten konu açılmış başlamışsınız konuşmaya...Birbirlerine aşık olmadan evlendiklerini,aksi olsaydı daha farklı olabileceğini o sakinlikle konuşan bir çift sanırım bu konuyu da konuşabilirdi...Ama burda da Nisan'ın artık bir şeylerden geçtiğini anlamamız istendi sanırım...

Vildan konusuna gelince...Bazı ufak tefek sahneler hariç çok da başarılı buluduğumu söyleyemem...İlerki bölümlerde daha iyi bir oyunculuk sergiler umarım...

Birde eklemek isrediğim son sahneyi herkesler beğendi mi yahu...Ben niye beğenmedim sorun bende sanırım :) :)

Canımmm o konuşmada ben de bekledim aynı şeyi..Yahu açılmış konu işte desene...Ben mutlu değilim,eriyorum desene...Valla uyuz oldum orda ben..Ben zaten ne yalan söyliyim Nisan a da uyuz oldum..Allahım hiç bişeyini beğenmedim yaa...Melisa dan bahsetmiyorum ma Nisan dan bahsediyorum..Hep sinire olmuşumdur böyle donuk insanlara..Neyse... :)

Son sahne için yapılan yorumlara ben de senin gibi baya şaşırdım canım...Yalnız değilsin korkma... :) Al benden de o kadar..Gereksiz bir sahne bana göre..Hatta biraz duygu sömürüsü...Ben de beğenmedim..ama ilerde ne olur,nasıl olur..Ben bu diziyi izler miyim bilmiyorum..şimdilik izlerim gibi gözüküyo ama...Çok çok çok sevdiğim bir diziyi sırf fragmanındaki klişe söz üzerine uzun zaman inatlaşıp izlemeyen ben (sonradan çok pişman olsam da) bu dizide yolunda gitmeyen şeyler olursa bakarsın aniden bırakıveririm valla..Zaten olmuş 6 ay.. :icon_sorr

mavi_kelebek
11-09-07, 16:26
Sesli çekim olması bence çok güzel olmuş.Bazı arkadaşlar ne söyledikleri anlaşılmıyordu diyor ama sesli çekimin diziye doğallık katıığını düşünüyorum ben:img-yes: Ayrıca bir arkadaş Vildan'a bayağı bir yüklendikten sonra ''geleceğin hülya avşar'ı olur herhalde'' demiş.Geleceğin Hülya Avşar'ı olmak gerçekten çok önemli bir iltifattır Vildan'a çünkü herkes bu şerefe nail olamaz!Herkese sevgiler...

angel78
11-09-07, 16:35
Sevgili Oxford

Aslında ifademde bir yanlışlık yaptım.Orhan Mehmet'i kıskanıyor değilde Orhan'nın ilerleyen bölümlerde Mehmet'i kıskanacağını öngörüyorum diye yazmalıydım. Orhan duygularını bastırıyor ama Mehmet öyle değil tahminimce.Bence bu ilerde Orhan cephesinde kıskançlığa sebep olabilir diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi eksik ifade ettim.

Bu arada önyargılı davranmıyayım diyorum ama Güneş karakterine ısınamadım.:img-polic Bana biraz zorlamaymış gibi geldi.Belki Vildan Atasever'e pek ısınamadığımdandır.İlerleyen bölümlerde izledikçe fikrim değişebilir tabii ki de.Bir de Numan karakteri Erkan Can'nın üzerine çok yakışmış. Sevecen, samimi,sıradan ama derinliği olan bir karakter.

hewal
11-09-07, 16:38
Ali'nin kasiyer kızla birlikte olduktan sonra eve geldiğinde kardeşine üstü kapalı hayatında biri olup olmadığını sormasıda ince bir detaydı bence...

10 yıl çok uzun bir süre ve herşey çok hızlı değişiyor daha evvel anormal gelen bir davranış artık çok normal karşılanır olabiliyor...

Bir kız kendisi ile hiçbir beklentisi olmadan birlikte olunca acabalar oluştu kafasında sanırım ....

tatlım cadım
11-09-07, 16:39
harika bi bölümdü yaa dizinin sonu gen.tr ile biten sitesinden dünkü bölümü indirip bi daha izledim harikaaa izlemeye doyamıyorum:)

first lady
11-09-07, 16:42
ben genel anlamıyla diziyi beğendim.biraz sıkıcı olduğunu yazanlarınızda olmuş ama bence o ilk bölüm durgunluğudur.olayları ve karakterleri bi anda tanıttıkları içindir bence.

ben özellikle ali karekterine bayıldım ve çok üzüldüm:icon_sorr.hele hapisanede giydiği ayakkabıları görünce içim bi tuhaf oldu.nejatında ellerine sağlık.zevkle oynadığı belliydi.

bide nisan karakterinin hikayesi çok etkileyici.çok durgun görünüyo ama bence asıl fırtına onda kopucak:img-yes:oğluyla olan sahneleri de çok güzeldi.çok doğal oynamış melissa sözen:good:

bi tek sesli çekim olması işi bozmuş.çünkü ne denildiğini anlayamıyo insan.hele aliyle kardeşinin çay bahçesindeki konuşması resmen güme gitti.bi çare bulurlar inşallah:img-yes:

ekol71
11-09-07, 16:45
hayatımda izlediğim en sıkıcı diziydi bu. bir dizi bu kadar sıkıcı olabilir mi ya

OXFORD
11-09-07, 16:46
Sevgili Oxford

Aslında ifademde bir yanlışlık yaptım.Orhan Mehmet'i kıskanıyor değilde Orhan'nın ilerleyen bölümlerde Mehmet'i kıskanacağını öngörüyorum diye yazmalıydım. Orhan duygularını bastırıyor ama Mehmet öyle değil tahminimce.Bence bu ilerde Orhan cephesinde kıskançlığa sebep olabilir diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi eksik ifade ettim.

Evet şimdi daha anlaşılır oldu...
Bu konuda sana katılıyorum bende.Kıskanmak demek belki yanlış bir tabir olur..Ben kardeşler arasında kıskançlık duygusuna çok ama çok karşı bir insan olduğum için herhalde sözkonusu kardeş olunca kıskanma kelimesini kullanmayı hoş ve doğru bulmuyorum.

Mehmet ailesi karşısında ayakları üstünde kalabailen,onlara karşı bir direnç gösteren biri...
Orhan ise bunu yapamıyor..Hep ezik kalmış babasının yanında..Babası onu yönlendiriyor ve o bir kukla..Bundan da şu an için bir rahatsızlık duymuyor(bkz=oğlanı dedenin terbiye etmesi)..

Ama ilerde Nisan'ın ve oğlanın ondan uzaklaştığını fark edince bu hep bastırdığı sözler,duygular ortaya çıkıcak.Ve bu sırada mehmet kendi ayakları üzerinde dururken o zamanında durmanının verdiği eksikliği tek tek yaşayacak....Ona bu yüzden bir "imrenme"söz konusu olacaktır bence de:img-yes:

sayosh
11-09-07, 16:47
hayatımda izlediğim en sıkıcı diziydi bu. bir dizi bu kadar sıkıcı olabilir mi ya

olabilir arkadaşım...herkesin şahsi görüşü..beğenmediysen izlemeseydin

dlktlc
11-09-07, 17:00
TELE - BAROMETRE
HEDEF KITLE : A/B
10 EYLÜL PAZARTESI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,40 26,10
2 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 7,70 22,10
3 IKI AILE [NET] STAR 7,20 21,20
4 FESUPANALLAH [NET] ATV 6,80 20,90
5 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,20 18,30

bu reytıngle harıka bi çıkış yaptı
dunku bölümü de cok güzeldi
bütün oyuncuları tebrık etmek lazım
zaten dizi başlamadan önce büyük yankı uyandırmıstı
benım de bekledıgım gibi bi dizi oldu harıkaydı...:img-wink:

cd_maa_sıla
11-09-07, 17:09
Bence çok güzel bir dizi. yeni sezona damgasını vuracak dizilerden bir tanesi.ben çok beyendim.önceden hikayesini okumuştum.1.bölümde çokgüzeldi.

Ve oyuncu kandrosu tamamen USTA oyunculardan ouşuyo.kısaca benim görüşüm çok güzel ve anlamlı bir dizi :happy0064

ekol71
11-09-07, 17:11
eğer 2. bölümüde 1. bölümü gibi sönük ve heyecansız geçerse bu reytingleride bulamaz

HulyaGoker
11-09-07, 17:12
yeni sezonda başlayan dizilerden ilk bölümünü kaçırdığıma en çok üzüldüğüm dizi diyebilirim :sad53:
internetten izlicem artık :happy0064

sarıseren
11-09-07, 17:12

Walla çay bardağı güzel bi mantık.Ben izlerken farketmemiştim.
Demekki diziyi izlerken en ince ayrıntısına dikkat etmek gerekiyo:)

lighttez
11-09-07, 17:14
ya yazılmıştı belki bilmiyorum, ama aklıma geldi ik kelam da ben yazayım dedim. Dikkatimi çeken, sona acep yanlış mı gördüm dediğim bi sahneye ekşi sözlükte de değinilmiş. Şöyleki Orhan filmin başında bir yüzük satıyor ve bundan dünyada 2 adet var biri hindistan prensesi gibi birinde diyor (net hatırlamıyorum), ikinci de bu...Bi ara Güneş'in işaret parmağındaydı sanırım benzer bir yüzük görünüyor bikaç saniye....

Ya bu arada pat diye daldım foruma ama))) ahanda konu aslında bu kadar yüzeysel geçilmeyecek galiba, gene ince bişeylermi yakaladı Gaye-Neşe ikilisi diye düşündüm..:img-yes: hemen yazmak istedim.

edit: Dingin başlayan dizi yavaş yavaş yan hikayeleri beslemek için bikaç tüyo verdi... Akşam en iyi oyunculuk performansı Nejat İşler'e aitti.:good: Onu aliye modundan çıkaran ve bu role getiren ve kurtaran kimse tebrik ediyorum buradan. Harcanıyodu adam yavv...Fikret Kuşkan zaten ayrı... Bi piskopat bakışlar fırlatan hemen ardından sevecen bakışa geçen, geçebilen bu elektiriği bize verebilen kişilerden biri.. Mustafa hakkında herşeyden sonra bu ikiliyi tekrar izlemek keyif verdi doğrusu.. Birçok mantık hatası barındırsa da sonradan toparlayacaklardır diye düşünüyorum... Flash backler yardımcı olabilir kanımca...Müzikler başarılıydı...Çekimler de keza öyle... Sinema filmi izler gibi oldum, bunu verebilen sayılı dizi vardır:img-wink:... Vildan'a bişey diyemiyeceğim, pek hazetmem o yuzden taraflı konuşabilririm:icon_whis...Melisa da 10 yaşında çocuk annesi olmak için genç kalmış baya... Erkan Can süper insan...Yazı-tura'daki gibi keyifli bir oyunculuk sergiliyor yine...:good:...Uğur Yücel'in gözbebeği olması çok şaşırtıcı değil...

Neyse uzatmayayımm)))

Sevgiler

KODAK
11-09-07, 17:17
Beklenen gün geldi nihayet,

Beni yeterince tatmin etti. İlk bölüm olmasından kaynaklanan aksaklıklar zamanla aşılır.

Vildan Atasever abisini kurtarmak için fakultede öğrendiklerini uygulamaya koymak için mezun olmayı staj yapmayı ve o kimliği almayı beklerken gidip güzel bir tatil yapmış. Bronzlaşmış gelmiş. Akıllı kız 10 sene sonra hapisten çıkan abinin sağı solu belli olmaz dedi herhalde. Ya da bu karaktere sarışın biri gitmez diye sürekli solariuma mı gönderecekler kızı merak ettim..

Ali ve Kasiyer kız güzel olmuş. Diziye hareket kattılar. Çok gerçekçi yazıyorlar vesselam. Yoksa saltanatlık öyle durağandı ki ""duraklama dönemi 2"" adında film izliyorum sandım neredeyse.

Piyano hocası da 3. ilgi kaynağım oldu. Tabi aylardır İstanbul'a yağmur yağmayınca insan ilk yağdığı gün ne yapacağını şaşırır doğaldır yani.
Bu durumda rahat oturmak yağmura hasret her vatan evladının hakkıdır.

Orhan'ın annesi bakalım nelere kadir olmuş.Sanırım bu saltanat meraklısı adamdan sıkılıp terki diyar etmiştir. Ya da ben alıştım Fransalarda yaşamaya Paris'ten ayrılamam deyip dönmemiştir İstanbul'a.( Vatan toprağına diyecektim ağzıma bile yakışmadı) Ben ilk ihtimali daha olası buluyorum. Zira karakterlerin genetik yapısı hakkındaki dahiane fikirlerden anlıyoruz ki, çocuklar karakterlerini anne babadan alıyor, bu durumda Mehmet'e de bir genetik geçmiş gerek di mi ama???? Babayla ayrı tellerden çaldıkları muhakkak. Hem zaten biri babaya biri anaya çeksin ki konu çıksın.

Sonuç ilgiyle, alakayla ve eleştirel gözle bakacağım. Kırılmaca, darılmaca yok.

Sevgiler

dilekce
11-09-07, 17:17
Kasiyerci kızımız Ali nin başına bela olacak diye beklerken kimbilir onlar birbirlerine yardım bile edebilirler..Kızımızn bir amacı var..Almanya ya gitmek istiyor..Bunu da bir şekilde Ali ile haletme yolunu gerçekleştirebilir..Yoksa niye daha bölümün daha en başında takıntı istemem ben Almanya ya gidicem desin..

Ali de bir şekilde çocuğuna kavuşmak isteyecek. Bunun için türlü yollar denemesi gerekecektir..İlk etapda dava açmanın hukuksal boyutunda çıkacak sorunlar ve üstüne belki de Nisan o alan aşk bu davayı açmasını engelleyecekse bu kez farklı yollar denemeye de çalışabilirler..

Bu durumda da birbirlerinin dilinden anlayıp bir şekilde bu aileye karşı birlikte bir savaş açma ihtimallerini de düşünebilir miyiz acaba?
Yoksa kızımız çok mu akıllı,, iyi de akıllı olsa ne olur,, Ali Orhan mı ki?
Orhan gibi zengin mi ki? Piyanist kişilik ablanın Orhan üzerinde ki emellerinin aynını bu kızda görebilir miyiz?
Hayır eğer böyle bir durum olacaksa yani klişelerden klişe beğeneceğiz..Ne yani dizide iki tane kız var, ikisi de erkekleri kullanıp bir yerlere gelmek isteyecek öyle mi? Yani bu biraz fazla gelir bizim seyirci kişilerimize,,,

Bu kız ile mutlaka farklı bir yol izleyecek Ali., öyle bir kez birlikte olmuş olabilir..Ama kız harbi bir kız çıkabilir..Yani bu aileye girmesi için belki de bir şekilde Onu kullanabilir.. Hem bunlar birbirlerini daha nerde görecekler? Bu da var tabi ki..İyi de resimde işi varsa bu Almancı kızımızın, demek ki bir şekilde bu konuların içinde yer alacak...

Piyanist kızımız ve Orhan üzerine Konuya ek dir: (Bu arada piyanist kişilikin sevme ihtimali üzerine bir kaç sayfa önce ki yorumum da belki de bir aşk bile çıkar dedim ya bu aşk tek taraflı Orhan için gelişebelir , Orhan, Nisan ile ilişkisinde mutlu bir gece hayatı bulamadığı için Piyanist kızımızla 24 nolu oda görüntüleriyle mutlu bir Orhan olmayı başaracaktır,Bu durum piyanist kişilik kızımzıın işine gelecek ve sonrasında da kızımızınn şantaja varacak isteklerini bile beraberinde getirebilir. e haliylede bu da Orhan ın içinden çıkılmaz bunalımlarına bir yenisini ekleyecektir....ki hatta bu durum Nisan ın işine gelecektir..)

seleen
11-09-07, 17:21
gerçekten de çok güzeldi
hasibe eren in konuk oyuncu olarak katılmasına da harikaydı
bence piyanist kız ile orhan arasında bi şeyler olucak:P

bimkolik
11-09-07, 17:29
Şeytan tüyü hesabı diyorsun yani:)Farklı bir yüzü vardı katılıyorum sana.Nejat İşler ile karşılıklı oynayıp böyle iyi olmak,abartısız olmak herkesin harcı değildir.
h
evet canım ahanda o kız bu kız..yani toplu resimde deNejat ın önünde olan oley...Demekki öyle çabucak çıkmıycak diziden...Toplu resimde de olduğuna göre :happy0064
Bir de bişey daha sorucam..Dizide acaba kendi sesini mi kullandı bu kızımız? Eğer öyleyse bir aferini daha hakediyor valla...Aksan da çok iyiydi çünkü....
Bende çok başarılı buldum kasiyer kızı..Dediğin gibi mysteria, aksan dahil muhteşemdi.. Keşke diyorum dizinin başrol kadınları için de böyle hah cuk oturmuş diyebileceğimiz oyuncular olsaydı. Ben Melisadan da Vildan da hiç memnun değilim açıkçası. Bu kadart önem verdikleri bir yapımda kasiyer kız gibi yetenekli başka oyuncu aramamış olmaları gerçekten üzdü beni. Ödüllü veya isim yapmış olması önemli değil, önemli olan o karakteri seyirciye iyi yansıtabilmesi.. Nisanın Aliyle yaşayacağı tutkulu aşk için şimdiden umutsuzum.

En son olarak tüm cezaevi, Mahkeme, sahte rapor, bu raporu yazan doktor sahneleri mantık hatalarıyla doluydu... Yine yakıştıramadım. Neden bu konuda teknik destek almaktan kaçındıklarını anlamıyorum... ""Adaletin terazisine"" takılmışlar... İyi de bu teraziyi siz işlemez hale getiriyorsunuz.

Benim de anlamadığım, dizinin sonunda bir Avukat'a teşekkür var, eğer destek aldılarsa hukuk konusunda hatalar yapılması nasıl oldu?

..TMC nin merhaba denecek rollerinde de o kadar iyi oyuncuları kullanması beni şaşırttı..neyse hayırlısı olur inşallah..
TMC bu diziye ara ara çok ünlü süpriz isimlerin gireceğini belirtmişti, herhalde ilerde sıkça tekrarlanacak bu durum..

[bu arada oyunculugunu taktır ettıgım ıpek bılgın'nın nedense nısan'nın annesı rolune kendı acımdan uymadıgını dusunuyorum...

Çok enteresan, benim de dizide kasiyer kızdan sonra en beğendiğim kişi(bayan olarak) İpek Bilgindi. Maide Hanım dan Rana Hn. rolüne bence muhteşem bir geçiş yapmış. Bu da ustalık diye düşünüyorum. Hiç hiç yadırgamadım bu rolde kendisini çünkü başını tutuşunda bile değişiklik yapmış İpek Bilgin. :good:

Genel olarak beğendim ve ben de sevgili hyoldas gibi fazla mercek altına alıp izlersem eğer diziden alacağım zevki sınırlayacakmışım gibi geliyor. Ama başrol kadınları bir türlü sindiremiyorum, zamanla aşarım bunları herhalde..

angel78
11-09-07, 17:29
Hep dizideki kaliteli oyuncu kadrosundan bahsediyoruz ya.Ben de buradan yola çıkarak şunu söylemek dizi oyuncuları kadar bu forumun yorumcuları da çok kaliteli.Herkes düşüncelerini paylaşıyor ve yorum yapan arkadaşlar çok saygılı bir şekilde yorumlara cevaplar veriyorlar.Umarım tüm sezon boyunca böyle seviyeli yorumlar yaparız.Bizler tabii ki kaliteli oyuncuların ve yapımların takipçisiyiz aksi olamaz zaten:good:

Nisan'nın annesini hiç sevemedim.Kadın kızına düşüncelerini empoze ederken yanlış düşünüyor.Mesela şu 2. çocuk meselesi.Kızını mantık evliliğine zorlamışsın şimdi de yatak odasına müdahale ediyorsun.Ama tabii her anne kızının iyiliğini ister ama ne bileyim hiç sevmedim kadını.Ama tecrübeli ve arada lafını dinlemek lazım.Şu piyano hocası konusundaki tutumunda haklıydı mesela.Bir de kızını bu evliliğin kurtarıcısı gibi düşünüyor.Evlilik de kadın önemli ama erkekde önemli...........:img-yes:

Şimdi Orhan karısına onu sevdiğini söylese,çocuğu olmadığı için üzülen eşini kollarına alsa benim için sen değerlisin hem zaten bizim bir oğlumuz var dese, onun çocuk romanı projesine destek olsa,her yıl aynı şık yerde yemeğe götüreceğine her yıl mücevher hediye edeceğine(aslında son kısıma itirazım yok ama neyse :P) daha başka süprizler yapsa eşini şaşırtsa o zaman belki de evlilikleri daha güzel bir noktaya gelir.Adam bir adım atsa Nisan on adım atar.Ama annesine göre Nisan 2. çocuk yapacak,Nisan piyano hocasını değiştirecek,kocasının karşısında daha alımlı olucak,saçının rengini açıcak.....

Yani hep Nisan hep Nisan.Feminist değilim ama kadından da herşey beklenmez ki.Evlilik karşılıklı özveridir.Hem Orhan vicdanen Nisan'a borçlu.Öyle böyle değil bayağı bir borçlu.O karısını mutlu etmek için uğraşıcak.Dimi ama???:img-wink:

dalya
11-09-07, 17:32
Çok istememe rağmen ilk bölümün tamamını izleyemedim.. Az sonra bir siteden izlemeye çalışacağım. Yorumumu o zaman yapacağım.

Ama izlediklerimin büyük bir bölümü bana sıkıcı geldi doğruyu söylemek gerekirse.. Biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü böylesine muhteşem bir kadrodan daha 'aksiyonlu' bir şey bekliyordum.
Ama belki de sadece bana öyle gelmiştir :img-icecr

Neyse izleyip görelim..
Ha bu arada Memo'yu bu kadar çok göstereceklerini beklemiyordum :icon_whis

*edit* izleyemiyorum cünkü eklememisler simdilik o siteye... :(

seleen
11-09-07, 17:41
açıkcası möemoyu bu kadar az göstermeleri benimde hoşuma gitmedi

hikaye zaten nejat ve fikert üstüne kurulmuş

onun için çok fazla memo nun olacağını sanmıyorum

ben en çok memunun süprizini merak ediyorum

ama güzel bi diziydi

lykiadreamer
11-09-07, 17:42
dizinin ilk fragmanları dönmeye başladığında hepimiz burdda tahmin yapıyoduk..bende nejat işler'in marangoz olduğunu söylemiştim,ben dahil herkes çok gülmüştü..marangozluğu yakıştıramamıştık,dün akşam nejat işler eskiden marangozdum diyince şok oldum:D belki zamanını tutturamadım ama en azından mesleği tutturdum..:D bu arada vildanın dizide oynamasını istemeyenler çoktu sanırım..ama dün akşam dizinin en başarılı ve cuk oturan karakterlerinden biri güneş yani vildan ataseverdi..bana göre;)

first lady
11-09-07, 17:56
arkadaşlar başka bi sitede diziyle ilgili yorumları okurken gördüm hani orhanın bahsettiği sadece 2 kişide olan yüzük varya onun eşi güneşin parmağındaymış galiba.burda da yazıldımı bilmiyorum ama benim hiç dikkatimi çekmemişti.bilgisi olan varmı??

ünall
11-09-07, 18:03
merhaba arkadsklar ya dızyı okadar ızlemek ıstememe ragmen tam jeberık donmeye basladı elektık kesıldı ve gece 3te gelmıs :( ya sınır oldum ama reytıngde cok ii dahada ıı olucak emenım bende bır yerden ızlemeye calısacagımmm

Flora
11-09-07, 18:08
Reytingler konusunda sanırım yazarken biraz anlatım bozukluğuna kaçmışım.
Birinde 4 diğerinde 8 civarlarında derken izlenme oranından bahsettim,Özge de belirtmiş zaten teşekkürler Özgecim.:)
Reytingler tabiki kötü değil ama bu dizi o kadar yankı uyandırdı ki ben ne yalan söyleyeyim baya bi rekor kırar diye bekliyordum en az 2 haneli vardır diye tahmin ediyordum.Ama umduğumdan çok düşük geldiği için belirttim.

judithtimoz
11-09-07, 18:10
Arkadaşlar,

herkezin yorumlarını okuyamadım (eğer birisi daha önce yazdıysa affola) fakat bence katil kırathanenin sahibi (eskiden çaycıymıs, sonra sahibi olmus). Çünkü Ali'yi görünce çok ve abartılı bir şekilde şaşırdı. :img-cool2

Bence sesli çekilmesi çok kötü olmuş. Seyrederken çok dikkatim dağıldı. Konuşmalar boğukmuş gibi.

Bu arada kasiyer kız için sadece şunu diyebilirim, "bulmuş Ali gibi karizma adamı" :icon_whis

İyi aksamlarbye

shiny
11-09-07, 18:11
Birinde 4 diğerinde 8 civarlarında derken izlenme oranından bahsettim,Özge de belirtmiş zaten teşekkürler Özgecim.:)
Reytingler tabiki kötü değil ama bu dizi o kadar yankı uyandırdı ki ben ne yalan söyleyeyim baya bi rekor kırar diye bekliyordum en az 2 haneli vardır diye tahmin ediyordum.Ama umduğumdan çok düşük geldiği için belirttim.
ratinglerde bende rekor bekliyordum ama yanlız bi yerde birinci olmamışmı eklenen ratinglerde öyle yazıyor totalin düşük olması beni hiç şaırtmadı bunu bekliyordum gerçekten...

ünall
11-09-07, 18:11

evet bende ıkı gruptda bırıncılık beklıyorudm ama suda var pazartesı resmen carsamba pazarı dneılern seye dondu ne ararsan var komedı li dizi mafyalı entrıkalı ask kokan yanı cok karıstıı:img-blush:img-yes:

betush
11-09-07, 18:14
bs cok gözeldi ya..
memomyu bu kadar az göstermelerine bende cok kizdim ama belki ilerleyen bölümde memonun üstüne kurulucak biraz ..
aliyi orhani nisani günesi biliyoruz neler yaptiklarini hikayelerini ama memonun degil haftaya daha cok o ön planda olur ztn ondan sonra hepsi olur:)
ama cok güzel :happy0064

güneste dizinin basindan beri hayatimda kimse yok diyip duruyo gicik oldum ya...

shiny
11-09-07, 18:16
evet bende ıkı gruptda bırıncılık beklıyorudm ama suda var pazartesı resmen carsamba pazarı dneılern seye dondu ne ararsan var komedı li dizi mafyalı entrıkalı ask kokan yanı cok karıstıı:img-blush:img-yes:
evet çok haklısınn ne ararsan var pazartesi ama zaten bıçak sırtı ab ye hitap eden bir dizi gerçi totalde kesinlikle artış olacaktır ilerleyen bölümlerde...önemli olan ab deki yerini koruyabilmesi bunuda başarması zor olmayacaktır....

seyma_BJK
11-09-07, 18:18
bu dizinin reytingini çok merakla bekliyorum. Kuzey rüzgarını geçebilecekmi .İnşallah geçer

abde geçti toplamda fark yedi:)

shiny
11-09-07, 18:20
bs cok gözeldi ya..
memomyu bu kadar az göstermelerine bende cok kizdim ama belki ilerleyen bölümde memonun üstüne kurulucak biraz ..
aliyi orhani nisani günesi biliyoruz neler yaptiklarini hikayelerini ama memonun degil haftaya daha cok o ön planda olur ztn ondan sonra hepsi olur:)
ama cok güzel :happy0064

güneste dizinin basindan beri hayatimda kimse yok diyip duruyo gicik oldum ya...
güneşin ordaki amacı seyirciye ben boşum kalbim boş mehmet benim :)sinyali vermekti heraldebide abisinden başka kimsesinin olmadığını yanlız olduğunu söylemeye çalıştı benim anlamadığım güneş tam 13 yaşından beri yanlız mı yaşıyormuş ...üniversiteyi yeni bitirdiğinine göre??

angel78
11-09-07, 18:22
Arkadaşlar,

herkezin yorumlarını okuyamadım (eğer birisi daha önce yazdıysa affola) fakat bence katil kırathanenin sahibi (eskiden çaycıymıs, sonra sahibi olmus). Çünkü Ali'yi görünce çok ve abartılı bir şekilde şaşırdı. :img-cool2

Bence sesli çekilmesi çok kötü olmuş. Seyrederken çok dikkatim dağıldı. Konuşmalar boğukmuş gibi.

Bu arada kasiyer kız için sadece şunu diyebilirim, "bulmuş Ali gibi karizma adamı" :icon_whis

İyi aksamlarbye

Evet önceki sayfalarda da ben yazmıştım bunu.Bakınız sayfa 105 :happy0064Rica ederim ne demek affola.Demek ki benim dikkatimi çeken senin de dikkatini çekmiş.:good:

shiny
11-09-07, 18:27
Evet önceki sayfalarda da ben yazmıştım bunu.Bakınız sayfa 105 :happy0064Rica ederim ne demek affola.Demek ki benim dikkatimi çeken senin de dikkatini çekmiş.:good:
judithtimoz VE angel78 o adamda gerçketen bür gariplik vardır katil olma ihtimali ve katili bilme ihtimalide çok yüksek ...tabi bu olayy yavaş yavaş anlaşılacaktır

betush
11-09-07, 18:34
güneşin ordaki amacı seyirciye ben boşum kalbim boş mehmet benim :)sinyali vermekti heraldebide abisinden başka kimsesinin olmadığını yanlız olduğunu söylemeye çalıştı benim anlamadığım güneş tam 13 yaşından beri yanlız mı yaşıyormuş ...üniversiteyi yeni bitirdiğinine göre??

ay aman vermesin istemez .. mehmetin sevgilisi var diye bilsen beklemesin ;)
heralde öyle yani eger yeni bitirmisse 13-14 yasindan beri yanliz ..
yanliz erkan can arkadaslari oluyo heralde..
ama günesi arabada beklerken saci fln düzeltiyo du !!! :icon_whis

OXFORD
11-09-07, 18:37
abde geçti toplamda fark yedi:)

Fark anlayışımız maalesef farklı..Sıralamadan öte oranlarda belirgin bir fark yok.(3.00:img-wink:)Açıkçası reytinglerin ilginç yanu da bu olmuş.Hiçbir dizi için oransal olarak düşünürsek çok güzel değil..İnsanlarımız tv'den uzaklaşmaya başladılar herhalde.Özellikle dizilerden(bunu iyiye gelişim olarak algılamak lazım herhalde.Şu an için işimize gelmese de:img-blush)

Kasiyer kızın oyunculuğunu ben de çok beğendim.Özellikle merdivenlerde konuşurken hal ve tavırları çok hoştu.Başka projelerde de başarılı bir şekilde izleriz inşallah..Bs'de iyi oyuncu kazandırmış olur bu piyasaya:img-wink:Aynı şekilde serra'yı oynayan oyuncu da.
Orhan'ı arayıp "yarın geliceğini"özellikle söylediği sahnede çok hoştu.Üzerindeki elbise de fena değildi:img-icecr

rollick
11-09-07, 18:40
arkadaşlar başka bi sitede diziyle ilgili yorumları okurken gördüm hani orhanın bahsettiği sadece 2 kişide olan yüzük varya onun eşi güneşin parmağındaymış galiba.burda da yazıldımı bilmiyorum ama benim hiç dikkatimi çekmemişti.bilgisi olan varmı??

ben de okudum aynı yorumu. çok şaşırdım hiç dikkatimi çekmememişti. belki de vildan ataseveri dizide görmezden gelmeye çalıştığımdandır. bir de yine orada vildan ataseverin dublaj yaptığı yazılmış. o nedenle seste sorun yaşanıyomuş sanırım. sesli çekilen bir dizide dublaj yapan bir oyuncu(!)... :icon_whis

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 18:42
Saka'mi bu?
Bu reytinglerin hali ne böyle ya?!...Bence hicde iyi degiller.
Nedenini bilen yada tahmin yürütebilen varmi?
Tamam AB'de birnci olmusuz ama rakamlar aslinda o kadar iyi degil Totalden hic bahsetmiyorum bile bu ne ya?

shiny
11-09-07, 18:44
ben de okudum aynı yorumu. çok şaşırdım hiç dikkatimi çekmememişti. belki de vildan ataseveri dizide görmezden gelmeye çalıştığımdandır. bir de yine orada vildan ataseverin dublaj yaptığı yazılmış. o nedenle seste sorun yaşanıyomuş sanırım. sesli çekilen bir dizide dublaj yapan bir oyuncu(!)... :icon_whis
o yüzüğee benzer bir yüzük cidden var resimler bölümünde aliyihapishanenin önünde beklerken göze çarpıyor girip bir bakın doğru olabilir

shiny
11-09-07, 18:47
Saka'mi bu?
Bu reytinglerin hali ne böyle ya?!...Bence hicde iyi degiller.
Nedenini bilen yada tahmin yürütebilen varmi?
Tamam AB'de birnci olmusuz ama rakamlar aslinda o kadar iyi degil Totalden hic bahsetmiyorum bile bu ne ya?
evet kuzey rüzgarı ve arka sokaklar buna büyük bir etken tabi arka sokaklar o kadar olmasada kuzey rüzgarı bizi zorlayacak...

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 18:49
Ya evet birinci bölümü o kadar heyecanli degildi ama daha konuya alismamiz lazim yani seyirciye karakterleri tanitiyorlar ve yasanmis olaylari acikliyorlar.Ilk bölümünün heyecanli olmamasi beni sasirtmadi.Yani ama bu kadar yanki yapan dizinin reytingleri böylemi olur? Acaba Memo az göründügü icin olabilirmi? Cünkü onunda genis bi hayran kitlesi var...

Ya umarim gelicek hafta daha iyi olur reytingler,tabi fragmanida ona göre hazirlamalari lazim.

angel78
11-09-07, 18:51
Orhan ve Nisan'nın oğullarının adını hatırlamıyorum ama çok şeker maşallah. Çocukda sanki bir avrupai hava var.İlerde ne olur bilemem ama şimdiki duruşu, sempatikliği ve rol yeteneğiyle bu çocuksa star kumaşı var diyebilirim.10 PUAN

Pardon kendini Türkiye'nin Yıldızları jürisinde sandım bir an:P

OXFORD
11-09-07, 18:51
heyecanli olmamasi beni sasirtmadi.Yani ama bu kadar yanki yapan dizinin reytingleri böylemi olur? Acaba Memo az göründügü icin olabilirmi? Cünkü onunda genis bi hayran kitlesi var...

:img-hyste:img-hyste
Evet diziden önce alt yazı geçtiler mehmet günsür az gösterilcek diye.:img-hyste:img-hyste
Yapma allah aşkına ne alakası var onunla bunun...
Ayrıca oranlar her dizi için düşük.Kıyaslama yapmadan genel olarak düşünürsek belirgin bir düşüş var zaten dizi reytinglerinde.Diziler eskisi kadar popüler değil.Reytingler çok bölünüyor.:img-yes:

shiny
11-09-07, 18:53
Ya evet birinci bölümü o kadar heyecanli degildi ama daha konuya alismamiz lazim yani seyirciye karakterleri tanitiyorlar ve yasanmis olaylari acikliyorlar.Ilk bölümünün heyecanli olmamasi beni sasirtmadi.Yani ama bu kadar yanki yapan dizinin reytingleri böylemi olur? Acaba Memo az göründügü icin olabilirmi? Cünkü onunda genis bi hayran kitlesi var...

Ya umarim gelicek hafta daha iyi olur reytingler,tabi fragmanida ona göre hazirlamalari lazim.
kanald bu 4. lüğün altında kalmaz zaten kesinlkle izlenebilecek bir güne tekrarını koyar hatta bir kaç kez tekrarını verir ...2. bölümde 1. olursak her iki taraftada artık korkumuz olmaz ama dahada düşerse...ki hiç sanmıyorum kötü olur dizimiz için

Flora
11-09-07, 18:55
Evet diziden önce alt yazı geçtiler mehmet günsür az gösterilcek diye.:img-hyste:img-hyste
Ayrıca oranlar her dizi için düşük.Kıyaslama yapmadan genel olarak düşünürsek belirgin bir düşüş var zaten dizi reytinglerinde.Diziler eskisi kadar popüler değil.Reytingler çok bölünüyor.:img-yes:

Ama şöyle bir durum var Özgecim.
Ben bir Kavak Yelleri seyircisi olarak konuşayım o dizinin reytingleri 8-9 civarlarında geziyor.
Ama o kadar yankı uyandırmadı,kaldı ki daha anasayfaya bile geçemedik.
Ama BS birçok kişinin ilgisini çekti,burdaki üye çokluğu bile bi göstergesiydi.Daha dizi başlamadan başlıklar açılıp kapandı.
BS de 8 ve 4 civarında görünce şok oldum desem yeridir yani.

angel78
11-09-07, 18:56
Merak etmeyin kızlar böylesi bir dizinin raytıng korkusu olmaz.Daha dizi başlamadan ana sayfaya geçtik.Birinci bölüm için yorumlar şahane.Foruma destek veren izliyici belli.ilk bölümde normaldir aslında.Hem dizi ilerleyen 2-3 bölümden sonra yerini bulur.Etrafda o kadar çok dizi var ki dizi manyağı olduk. Zamanla elemeler yapılacak ve az öz olan yapımlarda karar kılınacak.Hem şöyle düşünmek lazım Pazartesi ve Cuma dizilerin çarpışma günleri.Her kanal için de önemli.KanalD çok doğru bir tercih yaptı.

Dizimizin müzikleri de çok güzel.Jenerik çok başarılı hazırlanmış.TMC işleri kalitesiyle belli oluyor.Kostümleri de beğendim.Nisan çok sade ve şık giyiniyor.Zaten Melisa Sözen çok güzel bir kız.Mehmet gelse de ekrana yapışsam diye sabırsılıkla bekliyorum.:img-wink:

ozge yeşim
11-09-07, 18:57
Diziyi dün izledim.Bence çok güzel,çok farklı bir dizi.Dizinin konusu da çok iyi bence.İleride çok heyecanlı bölümler bizi bekliyor.Çok kaliteli oyuncular var.Sırf bu oyunculuklar için bile izlenebilir.Harikaaaa.:happy0064

seyma_BJK
11-09-07, 19:01
Fark anlayışımız maalesef farklı..Sıralamadan öte oranlarda belirgin bir fark yok.(3.00:img-wink:)Açıkçası reytinglerin ilginç yanu da bu olmuş.Hiçbir dizi için oransal olarak düşünürsek çok güzel değil..İnsanlarımız tv'den uzaklaşmaya başladılar herhalde.Özellikle dizilerden(bunu iyiye gelişim olarak algılamak lazım herhalde.Şu an için işimize gelmese de:img-blush)

Kasiyer kızın oyunculuğunu ben de çok beğendim.Özellikle merdivenlerde konuşurken hal ve tavırları çok hoştu.Başka projelerde de başarılı bir şekilde izleriz inşallah..Bs'de iyi oyuncu kazandırmış olur bu piyasaya:img-wink:Aynı şekilde serra'yı oynayan oyuncu da.
Orhan'ı arayıp "yarın geliceğini"özellikle söylediği sahnede çok hoştu.Üzerindeki elbise de fena değildi:img-icecr

yok arkaşım o anlamda deil sıralama olarak dedim tabi hepsi bir birine yakın 26-25-24 vs ben bu yorumu neden yaptım bıçak sırtı yayına girince kuzey rüzgarı ilk 5e 6ya giremez diyenler olmuştu ondan dedim gördüğünüz gibi bizim reytingler aksine çok güzel oldu sevgiler iiakşamlar

shiny
11-09-07, 19:06
bu arada bs de 2 saniye görünen oyuncuların bile çok çok ünlü olması bence kalitesini ve farkını ortaya koydu
hasibe eren selim erdoğan güven kıraç ...dizinin kalitesi her halinden beli oluyor...

ikizlerbur
11-09-07, 19:08
Reytingleri yeni gördüm
Şahsen ben hayal kırıklığına uğradım Gerçi daha ilk bölüm hemen belli olmaz
Sizde söylemişsiniz zaten Kanal d işini bilir bu sezonun en iddalı yapımından bahsediyoruz hemen öyle pes etmek yokk:)

OXFORD
11-09-07, 19:11
Ben bir Kavak Yelleri seyircisi olarak konuşayım o dizinin reytingleri 8-9 civarlarında geziyor.
Ama BS birçok kişinin ilgisini çekti,burdaki üye çokluğu bile bi göstergesiydi.Daha dizi başlamadan başlıklar açılıp kapandı.

Ana sayfa konusunda gereken açıklamayı yaptı bir mod..Onun üstüne bu konuda birşey söylemek bana düşmez.
Onu bir kenara bırakırsak oranlar gerçekten dediğin gibi şaşırtıcı..Üzücüyü geçtim.Ben uzun zamandır bir dizinin rreytinglerini bu kadar çok merakla beklemedim.Görmeyeli reyting sisteminde değişiklikler oldu herhalde.Ya da dediğim gibi insanımız tv dediğimiz kutunun esiri olmaktan yavaş yavaş kurtuluyor.
Çünkü sadece bs için değil her dizi için geçerli bir hal almış.Bu reyting işindei bir değişiklik mi oldu acaba?Bilen var mı?:img-blush

Reyting konusunda kaygısı olucak bir dizi değil,kaldırılcak bir dizi değil..Heleki bu sene.kanald=tmc olmuş durumda..Bu yüzden korkudan öte dediğim gibi şaşırtıcı bir durum söz konusu:img-yes:

shiny
11-09-07, 19:17
Reytingleri yeni gördüm
Şahsen ben hayal kırıklığına uğradım Gerçi daha ilk bölüm hemen belli olmaz
Sizde söylemişsiniz zaten Kanal d işini bilir bu sezonun en iddalı yapımından bahsediyoruz hemen öyle pes etmek yokk:)
evet bence hepimiz tekrarınıda izleyelim ki ben zaten izliycem....ratingler açısından faydalı olabilir türk halki ratingi iyi olan dizilere bakmayı sever ... bilirsiniz...

mavi_kelebek
11-09-07, 19:17
Ben bu Güneş'in parmağındaki yüzüğe taktım. :img-hyste O elmas yüzük dünyada sadece iki kişide varmış ya acaba bu güneş de mi soylu(!) bi aileden gelio:P Yoksa onlar(ali&güneş) da mı hanedandan?Kafam karıştı :icon_whis :)Belki de Ali'nin büyük büyük dedesi sarayda marangoz başıdır :img-hyste

fırtına_
11-09-07, 19:22
arkadaşlar reytingler öyle abartılıcak kadar kötü değilki
bence biraz fazla abartmışsınız şaşırma olayını
tamam kadro falan süper ama daha ilk bölüm bu...çok nadir görülmüştür bir dizinin ilk bölümünde total'de ve ab'de birinci olduğu

biz ab'de zaten birinci olduk...haftayada inş. total'de birinci oluruz :)

shiny
11-09-07, 19:22
Ben bu Güneş'in parmağındaki yüzüğe taktım. :img-hyste O elmas yüzük dünyada sadece iki kişide varmış ya acaba bu güneş de mi soylu(!) bi aileden gelio:P Yoksa onlar(ali&güneş) da mı hanedandan?Kafam karıştı :icon_whis :)Belki de Ali'nin büyük büyük dedesi sarayda marangozcu başıdır :img-hyste
evet yüzük gerçkten o yüzüğe çok benziyor birde tam diğerini söyleyecekken telefon geldi buda bize bir gizemli olay olabilecği sinyalini verior sonunda orhan ali ve güneş kardeş çıkmasında veya güneşi evlatlım vermişler falana dönmeyelim...bu arada babaannenin nerde olduğunuda merak konusu ??

KEREMCEMHAYRANI
11-09-07, 19:24
Ben bu Güneş'in parmağındaki yüzüğe taktım. :img-hyste O elmas yüzük dünyada sadece iki kişide varmış ya acaba bu güneş de mi soylu(!) bi aileden gelio:P Yoksa onlar(ali&güneş) da mı hanedandan?Kafam karıştı :icon_whis :)Belki de Ali'nin büyük büyük dedesi sarayda marangozcu başıdır :img-hyste

ya cnm her dizide bazı mantık hataları olur olmasa şaşırmak lazım hem belki de sahtedir

Spectre
11-09-07, 19:24
Dizi herşeyiyle süper bi dizi..FMN üçlüsünü aynı dizide bida göremiyibiliriz..İzlenme oranları a/b de iyi ama totalde 4. olmuş ki bence 1. olmayı hakediyodu...Genellikle dizilerin ilk bölümlerinde reytingler fazla olmaz..Ama 1-2 bölüm sonra düzelir:img-yes:

mavi_kelebek
11-09-07, 19:27
evet yüzük gerçkten o yüzüğe çok benziyor birde tam diğerini söyleyecekken telefon geldi buda bize bir gizemli olay olabilecği sinyalini verior sonunda orhan ali ve güneş kardeş çıkmasında veya güneşi evlatlım vermişler falana dönmeyelim...bu arada babaannenin nerde olduğunuda merak konusu ??

Evet ya o telefona sinir oldum zaten:) Umarım kardeş çıkma,evlatlık verme gibi şeyler olmaz Türk filmleri gibi :P Daha yaratıcı,hepimizi çok şaşırtacak bişeyler bekliorum senaristlerimizden:img-wink:

OXFORD
11-09-07, 19:30
Yüzüğün teki mi Güneş'te:icon_whis..Hım...Şu bir amca vardı ya(hitap edişe bakar mısınız:img-icecr)Orhan'a beyzadem falan dedi..Onunla bir bağlantıları olabilir mi?
Çünkü dediğiniz gibi ilerde o onun halası,bu bunun ninesi tarzında olaylar görmek istemiyoruz.Bıktık bu sonradan ortaya çıkan nuran devresimsi kan olaylarından...:icon_whis:icon_whis

Aşağıda badger ablayı görüyorum,bir orhan yorumu yapsan da keyfimizi bulsak:img-icecr:img-icecr

badger
11-09-07, 19:31
SevgiliÖzge,

Piyanist bayandansöz etmişsin...Sadece ahlaki olarakucuz bir insan gözyle bakıyorum..O kadar...

Bahsedildiği gibi Orhan ile çok büyük ve saf bir aşk yaşayacağını sanmıyorum..Statü ve para meraklısı..Hele iş ahlakı hiç yok.özel derse gittiği bir evin beyine göz koymak, kusura bakmayın çok mide bulandırıcı.

Benim gözümde Ali'ye sarkan kasiyer kızdan pek bir farkı yok...hatta kasiyer kız ondan daha dürüst bile diyebilirim..Kasiyer kız, hoş bir adamla cinsellik peşinde..
Piyanist bayan ise onun daha allı pullusu..ve sinsisi..Derdi, paşazade bir adamın metresi olmak ve pırlantalar..

Benim hoşuma gitmeyen Orhanın elinin ayağının dolaşması..Liseli toy delikanlı gibi..Iyyy!...o da bir patetik..

Benim fikrime göre, Orhan ve piyanist bayan bir ilişkiye girecek ve bunu Nisan öğrenecek...Tam iyicene bunalıma düşmeye kendini küçük görmeye başladığı anda da Ali, karşısına çıkacak...ve ilişkileri ondan sonra başlayacak...eminim o bölümlerde Nisanın o sıkı sıkı topuzu, omuzlarından aşağıya açılacak ve o mürebbiye kıyafetlerinden kurtulacak..şunu merak ettim acaba Ali ona ne hediye alacak?

shiny
Evet ya o telefona sinir oldum zaten:) Umarım kardeş çıkma,evlatlık verme gibi şeyler olmaz Türk filmleri gibi :P Daha yaratıcı,hepimizi çok şaşırtacak bişeyler bekliorum senaristlerimizden:img-wink:
bence o kaçan babaneyle bi ilgisi olabilir çıksa çıksa ordan bi akrabalık bi ilişki kurulur ....ben en çok linin aileye nasıl gireceğini merak ediyorum bence bi şekilde ali onların evide çalışmaya başlasın veya mücevercid ... şirketleri falan olsa güneşide oraya alırdık ama :):) belki vardır :)sonuçta mehmet napıyor bilmiyoruz...

sayosh
biz film başlamadan önce nejonun kulağında hep bi telefonla dlaşmasını görmek istemiyoduk
benim dikkatimi çeken hep fikonun elinde tlf vardı...ne zaman onun sahnesine gelinse hep tlf hep tlf:bilmim

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 19:34

Iyi ya bisey demedik:img-hyste Mehmet Günsur bu bölümde cok az görünücek duyrulur:P:P
Haklisinda yani belki..ya bilmiyorum ya ama sencede cok garip degilmi? Ayrica Türk milletinin diziden sogucgi hic inandirici degil:) Bence daha tatiller yeni bitti fln,bunlardan kaynaklaniyo ve ilk bölümünde pek bisey olmadi, ama dedigim gibi eger gelicek bölümde daha heyecanli sahneler olursa ve inandirici bi fragman olusa reytinglerde 2 nin altinda olmayiz.

Bi su Kavak Yelleri konusuna bisey dicem...
Evet haklisin baya tuttu o dizi ama gencler büyük bi ilgi duyuyo o diziye ve eger farkettiysen onunda reytingleri gittikce yükseldi yani belki BS'dede öyle olurki ben ona inaniyorum.

Ya arkiler morelimizi bozmayalim durum su-->
-cok taninmis ve cok basarili oyuncular bu dizide toplandi
-onlarinda dedigine göre senaryosu iyi
-ilk bölümden heyecan beklemek haksizlik our
-gittikce daha cok insan merak edicen diziyi ve en önemlisi tekrarinda bir cok
izleyemeyen kisi izlicek ve bu dizide is oldugunu farkedicek

Ya ben hic pesimist biri degildim aslinda:img-hyste Alakasi yok bence durum böyle yani hakliyim herzamanki gibi:P

shiny
SevgiliÖzge,

Piyanist bayandansöz etmişsin...Sadece ahlaki olarakucuz bir insan gözyle bakıyorum..O kadar...

Bahsedildiği gibi Orhan ile çok büyük ve saf bir aşk yaşayacağını sanmıyorum..Statü ve para meraklısı..Hele iş ahlakı hiç yok.özel derse gittiği bir evin beyine göz koymak, kusura bakmayın çok mide bulandırıcı.

Benim gözümde Ali'ye sarkan kasiyer kızdan pek bir farkı yok...hatta kasiyer kız ondan daha dürüst bile diyebilirim..Kasiyer kız, hoş bir adamla cinsellik peşinde..
Piyanist bayan ise onun daha allı pullusu..ve sinsisi..Derdi, paşazade bir adamın metresi olmak ve pırlantalar..

Benim hoşuma gitmeyen Orhanın elinin ayağının dolaşması..

Benim fikrime göre, Orhan ve piyanist bayan bir ilişkiye girecek ve bunu Nisan öğrenecek...Tam iyicene bunalıma düşmeye kendini küçük görmeye başladığı anda da Ali, karşısına çıkacak...ve ilişkileri ondan sonra başlayacak...eminim o bölümlerde Nisanın o sıkı sıkı topuzu, omuzlarından aşağıya açılacak ve o mürebbiye kıyafetlerinden kurtulacak..şunu merak ettim acaba Ali ona ne hediye alacak?
çok çok çok haklısın ...kesinlikle o öğretmen
dedin kadar var para meraklısı olduğu
her haliden belli özellijkle orhan nedense
hiç kadın görmemiş gibi davrandı ...
(eli ayağına dolandı)nisan aldatıldığını öğrennice yıkılmaz ama kendine çeki düzen verir ...

OXFORD
SevgiliÖzge,

Benim hoşuma gitmeyen Orhanın elinin ayağının dolaşması..

Kendi el yapması bir bir boncuk bileziği kadife bir kutu içinde verirmiş:img-icecr:img-icecr:P
Ben orhan'ın da gerçek aşkı bulmasını istiyorum...Yani herşeyi bir kenara bırakırsak Nisan ile beraber ikisini bir teraziye "aşk"bakımından koysak eşit çıkarlar...
Nisan gerçek aşkı Ali'de bulup aşk gibi bir duyguyu tadıcak.Orhan'ın da bu duyguyu her ne olursa olsun tatmasını istiyorum.Ve gerçekten de onu seven bir kadınla.Para yüzünden evin beyine gülücükler atıp,sarkan kadınlarla değil:icon_whis:icon_whis
O da kendine uygun birini bulsun tüm yaptıklarının bedelini bir şekilde ödedikten sonra:img-yes:

shiny
11-09-07, 19:37
Iyi ya bisey demedik:img-hyste Mehmet Günsur bu bölümde cok az görünücek duyrulur:P:P
Haklisinda yani belki..ya bilmiyorum ya ama sencede cok garip degilmi? Ayrica Türk milletinin diziden sogucgi hic inandirici degil:) Bence daha tatiller yeni bitti fln,bunlardan kaynaklaniyo ve ilk bölümünde pek bisey olmadi, ama dedigim gibi eger gelicek bölümde daha heyecanli sahneler olursa ve inandirici bi fragman olusa reytinglerde 2 nin altinda olmayiz.

Bi su Kavak Yelleri konusuna bisey dicem...
Evet haklisin baya tuttu o dizi ama gencler büyük bi ilgi duyuyo o diziye ve eger farkettiysen onunda reytingleri gittikce yükseldi yani belki BS'dede öyle olurki ben ona inaniyorum.

Ya arkiler morelimizi bozmayalim durum su-->
-cok taninmis ve cok basarili oyuncular bu dizide toplandi
-onlarinda dedigine göre senaryosu iyi
-ilk bölümden heyecan beklemek haksizlik our
-gittikce daha cok insan merak edicen diziyi ve en önemlisi tekrarinda bir cok
izleyemeyen kisi izlicek ve bu dizide is oldugunu farkedicek

Ya ben hic pesimist biri degildim aslinda:img-hyste Alakasi yok bence durum böyle yani hakliyim herzamanki gibi:P
cnmmm süper yazmışsın :)zaten bizim millet biraz aşk meraklısı olduğu için aşk başladığı anda seyirci artacaktır e tabi birde mehmet günsür sahneleri arttıkça tabiki:) ratinglerin yüzdeliğinin bu kadar düşük olması daha tam olarak tatilin bitmemesi okulların kapanmamasından kaynaklanıor açılınca yükselecektir:):)

shiny
11-09-07, 19:43
Kendi el yapması bir bir boncuk bileziği kadife bir kutu içinde verirmiş:img-icecr:img-icecr:P
Ben orhan'ın da gerçek aşkı bulmasını istiyorum...Yani herşeyi bir kenara bırakırsak Nisan ile beraber ikisini bir teraziye "aşk"bakımından koysak eşit çıkarlar...
Nisan gerçek aşkı Ali'de bulup aşk gibi bir duyguyu tadıcak.Orhan'ın da bu duyguyu her ne olursa olsun tatmasını istiyorum.Ve gerçekten de onu seven bir kadınla.Para yüzünden evin beyine gülücükler atıp,sarkan kadınlarla değil:icon_whis:icon_whis
O da kendine uygun birini bulsun tüm yaptıklarının bedelini bir şekilde ödedikten sonra:img-yes:
tabi bu bedel çok ağır olacak...yanlız dizde orhana bir aşk yok yani yeni bir karakter girecek yada orhan aşık olmayacak ...daha doğrusu karşılıklı gerçek aşkı yaşayamıyacak...buda önemli ...orhan yanlız kalıyor yani son duruma bakıldığında ....(serra dıışnda..)

seherim
11-09-07, 19:43

Herkese iyi akşamlar ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.Evet ya Orhan da gerçek aşkı tatsın.O Serrra hiç ona göre değil.:img-yes:İnşallah kendine uygun biri çıkar..

Reytingler konusunda herkes gibi ben de biraz hayal kırıklığına uğrdaım tabi.Ama bence haftaya daha da çıkar diye düşünüyorum inşallah da öyle olur.Çünkü bu daha ilk bölüm şöyle iyice bi reklamı yapılsın dizinin daha da iyi olur bence.Daha ilk bölümden umutsuzluğa kapılmayalım.
En basidinden bizim evde de annemle ufak çaplı bi tartışma oldu o Kuzey Rüzgarını izlemek istedi ama tabi izllince BSYi pişman olmadı.:happy0064:img-icecr

badger
11-09-07, 19:44

İşte bedel...Bedel ödendikten sonra her türlü mutluluk bulsun..ammma bunun o piyanist hanımla olacağını sanmıyorum..Sadece o bencilliğinin üstüne beğenilen adamın, tatmin olmuş adamın bencilliği de eklenecek..Etrafı kesecek biçecek..Ne zaman Ali, elinden Nisanı ve Muratı alacak..işte o zaman tüm foyası ortaya çıkacak ve yenilecek..ve bedlini ödeyecek...İnşallah diyorum...inşallah Alinin karısının ölüm olayıyla bir alakası yoktur...

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 19:44
Ben gecen sezon sona eren Beyaz Gelincik dizisini izliyodum. Ilk basta dizinin reytingler 5.40 oranlarindaydi fakat onnuncu bölümlerde 10-11-12 rakamlarina ulasmisti.
Fakat sorun su: Bicak Sirti bastan daha cok merak edilcen bir dizi, ama ne yalan söyliyim yani BS'nin fragmanida hic merak uyandirici degildi.

Ben hala reytinglerdeyim:):)

OXFORD: Alt yazi...Bu bölümde MG az görünücek:P:P

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 19:48
Ya ben bu yüzük durumuna hic dikkat etmedim daha dogrusu edemedim. Net'den canli yayindan izledim gerci hic takilma yoktu kalitesi iyidi ama tabiki TV'deki gibi olmuyo.
Simdi tam olarak anlayamadim. Günesin parmaginda bir yüzük var ve bu yüzük baska kimde var ve ne anlama geliyor?

OXFORD
11-09-07, 19:49
Hayır..Bu bölümde bir kez daha emin oldum dediğim gibi enrikalar birbirine karışmazsa ali'nin karısının ölümüyle orhan'ın bir bağlantısı olamaz:img-blush.Çok zor yani...Ali'yi tanımıyordur bile.:icon_whis

Yeni bir karakter girebilir Orhan için,ne de olsa sonu belli olan bir dizi.Kimin ne zaman girip çıkıcağı bellidir.Mümkünse o aşık olcağı kadın serra olmasın.Tamam orhan bencil biri ama serra gibi birine de değil yani.Yazık adama..O hanım yarın öbür gün daha zengin birini olursa kaydırıverir gözlerini ve bacaklarını:img-cool2

SELImESMaDEMIr Mehmet günsür benim için üçüncü planda bu dizide.O yüzden alt yazını ilgilenen arkadaşlarına gönder bence:img-icecr:img-icecr

SELImESMaDEMIr
11-09-07, 19:57
Hayır..Bu bölümde bir kez daha emin oldum dediğim gibi enrikalar birbirine karışmazsa ali'nin karısının ölümüyle orhan'ın bir bağlantısı olamaz:img-blush.Çok zor yani...Ali'yi tanımıyordur bile.:icon_whis

Yeni bir karakter girebilir Orhan için,ne de olsa sonu belli olan bir dizi.Kimin ne zaman girip çıkıcağı bellidir.Mümkünse o aşık olcağı kadın serra olmasın.Tamam orhan bencil biri ama serra gibi birine de değil yani.Yazık adama..O hanım yarın öbür gün daha zengin birini olursa kaydırıverir gözlerini ve bacaklarını:img-cool2

SELImESMaDEMIr Mehmet günsür benim için üçüncü planda bu dizide.O yüzden alt yazını ilgilenen arkadaşlarına gönder bence:img-icecr:img-icecr

Ya yok ondan degil:) Senin o yazdigini okudugunda gülmekten yerlere yattim o yüzden habire diyorum;)
Sana katiliyorum Serra olmasinda kim olursa olsun,ne karaktersiz kadin o öyle ya.Sinir oldum dün.
Ben ilk basta kesin vardir diye düsündüm cünkü Fikoya hep nedense söyle cinayet islemis adam karakterini yakistiriyorum:) Maglum rolleri cidden her rolü basariyla sergiledigi gibi mükemmel yapiyor.Ama sonradan benimde aklima yatmadi,yani cok zor bi baglanti olur.

Ya bu arada Nejo kestirsin biyiklarini ya ben pek begenmedim.

gurbetci
11-09-07, 19:58
ali sinan ismi de pek osmanli bir isim gibi.sallayacagim belki ama alinin de osmanli ile bir alakasi olabilir mi acep?

Melal
11-09-07, 20:05
Dün geceden beri bir dolu yorum yapılmış valla hepsini okuyamadım.:)
Neyse çok merak ettiğim reytingleri görünce önce biraz aa dedim çünkü daha yüksek bekliyordum.
Total'de dördüncülük beni hayal kırıklığına uğrattı.
Sanırım kendimi o kadar şartlandırmışım ki bu dizi kesin ilk bölümüyle hem total'de hem ab'de birinci olur diyordum.
Ama sonra şöyle bir mantıklı düşününce ilk bölüm için bu reytingler fena değil dedim umarım haftaya total'de de birinci oluruz.:img-yes:

angel78
11-09-07, 20:13
Orhan'a diş bilemeye başladım ben.O kısır olduğu halde nasıl oluyor da karısına sen kısırsın diyebiliyor ve kadıncağız yıllardır kendisinin 'kusurlu' olduğunu düşünüyor.Bunu tırnak içinde yazdım aslında çocuk sahibi olamamak kusur değildir bana göre.Sadece uygun kelimeyi bulamadığımdan bu kelimeyi kullanıyorum.Asıl kusur çocuk doğrumasına rağmen annelik duygusundan yoksun olmakdır.Bu bağlamda Nisan gerçek bir annedir.Orhan'da iyi bir baba.

Benim kızdığım Orhan bu yükü karısının üzerine yüklüyor.Kadıncağız kendini hep ezik,suçlu görüyor.Belki de sırf bu yüzden çok alımlı bir piyano hocası tuttu ve hocayı evine bırakması için kocasına ısrar etti.Orhan başkasına yakınlık duysun 'Ben ona yeterkli değilim' diye mi düşünüyor acaba?Yani bizim piyano hocası saraylarda mı büyümüş de taksi tutmuyor kadına.Çok yağmur yağıyor ayıp olurmuş kadına.Sanki Nisan başbaşa kalmalarını ayarladı.Artık ya ben iyice saçmalamaya başladım ya da ilerleyen bölümlerde bizi içinden çıkılmaz ilginç olaylar bekliyor.

Bilmiyorum fazla mı uçtum ama kafamda dolaşan sorular var.Kendimi kadının yerine koymaya çalışıyorum.Çok duygusal bir karakter Nisan.Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum.Açalım çakralarımızı
:icon_whis

OXFORD
11-09-07, 20:17
Ne olursa olsun,her ne kadar kendini yetersiz görse de Nisan'ın Orhan'ı bir başka kadına tabir yerindeyse gümüş tepside sunması gibi bir durum olamaz bence...
Yani o Orhan'ı mutlu edemiyorum diye geçinebilir ama kendi de mutlu değil.Kadına öyle şeyler söylenmiş ki sanki kocasını mutlu edemeyen kadın kadın değildir havasında dolanıyor Nisan...Ama ne olursa olsun serra'yı eve bırakmasını söylerken iyi niyetliydi.Öyle olmasa annesinin söylediklerine karşı çıkardı...

Biz Nisan'ı Orhan karşısında "hep"susan bir karakter gibi düşündük ama çocuk konusu dışında çok da zayıf bir karakter değil.Yeri geldiği zaman dozunda ses yükseltmeyi de gayet iyi biliyor:good:

badger
11-09-07, 20:25
Orhan'a diş bilemeye başladım ben.O kısır olduğu halde nasıl oluyor da karısına sen kısırsın diyebiliyor ve kadıncağız yıllardır kendisinin 'kusurlu' olduğunu düşünüyor.Bunu tırnak içinde yazdım aslında çocuk sahibi olamamak kusur değildir bana göre.Sadece uygun kelimeyi bulamadığımdan bu kelimeyi kullanıyorum.Asıl kusur çocuk doğrumasına rağmen annelik duygusundan yoksun olmakdır.Bu bağlamda Nisan gerçek bir annedir.Orhan'da iyi bir baba.

Benim kızdığım Orhan bu yükü karısının üzerine yüklüyor.Kadıncağız kendini hep ezik,suçlu görüyor.Belki de sırf bu yüzden çok alımlı bir piyano hocası tuttu ve hocayı evine bırakması için kocasına ısrar etti.Orhan başkasına yakınlık duysun 'Ben ona yeterkli değilim' diye mi düşünüyor acaba?Yani bizim piyano hocası saraylarda mı büyümüş de taksi tutmuyor kadına.Çok yağmur yağıyor ayıp olurmuş kadına.Sanki Nisan başbaşa kalmalarını ayarladı.Artık ya ben iyice saçmalamaya başladım ya da ilerleyen bölümlerde bizi içinden çıkılmaz ilginç olaylar bekliyor.

Bilmiyorum fazla mı uçtum ama kafamda dolaşan sorular var.Kendimi kadının yerine koymaya çalışıyorum.Çok duygusal bir karakter Nisan.Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum.Açalım çakralarımızı
:icon_whis

:img-yes::img-yes:Biraz fazla uçtun...:)

sadece Nisan nazik ve düşünceli bir insan...öğretmeni zor durumda kalmaması için..O havada taksi bulmakta zor..hem bunu da Orhana söylemişti..Hiç te kendi eliyle kocasını başka bir kadına itmek gibi derdi yoktur..Kıskançlık sevdiğin veya önemsediğin şahsa yönelik olur..Nisanın öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum..O yatakta gec halleri neydi? Konuşurken sırtları dönük..ikisi de koca yatağın bir kenarına çekilmiş..sanki aralarından otoban geçiyor...nisan evliliğin getirdiklerinden de kaçıyor..Bir nevi kısırlık damgasını yedikten sonra cinselliği de yaşadıklarını sanmıyorum..Açıkçası orhan ile bir nevi oda arkadaşı olmuşlar...Umurunda değil öyle kıskançlık felan..:icon_whis
Asıl ben, Nisan araba kullanmayı bilmiyor mu? Arabası yok mu diye düşündüm..

MELENA
11-09-07, 20:27
Dün akşam adeta bir film izliyormuşçasına harika bir dizi izledim:)nejat işler i zaten çok seviyordum ama onu böyle kaliteli bir yapımın içinde görmek beni çok mutlu etti ve rolünü muhteşem oynadı yine...fikret kuşkan da çok iyiydi,umuyorum karısını aldatmaz ama biraz potansiyel var gibi sanki:)melisa sözende rolünün hakkını çok iyi veriyor.rolünün o donukluğunu,buz gibi duruşunu izleyiciye çok iyi geçiriyor...mehmet günsürü hiç göremedim:( bi ara reklam var diye çevirmiştim ki döndüğümde başlamış:( bir tek gözüme vildan atasever battı.keşke başka birisi olsaymış diye düşündüm tekrar.o hokka gibi estetikli burnuyla inandırıcılığını kaybetmişti bence.harika bir dizi,her hafta pazartesi günlerini merakla beklememi sağlıycaklar,teşekkür ederim tüm emeği geçenlere...

ÇILGINSENEM
11-09-07, 20:28
Olumsuz yoRumLarda oLsa muhte$em bi diziydi.. muhte$em bi kadRo.. hepsi bugüne kadar kaLitesini ortaya koymuş, hepsi Türkiye'nin kaLitesini ispatLadığı projeLerde yer aLmış oyuncuLar. ve tabiki yapım şirketi oLarakta Türkiye'nin kaLbinde yer kuran bir çok projeye imza atan TMC. Erol Avcı. muhteşem bir diziydi.

mıstaa
11-09-07, 21:23
Diziyi izlerken asıl şaşırdığım şey ise..Hasibe Eren ve Güven Kıraç'ın konuk oyuncu olarak diziye dahil olmaları..Daha önce haberim olmadığı için baya şaşırdım.:)Hasibe Eren'i görünce acaba yanlışlıkla Avrupa Yakası'nımı izliyorum dedim kendi kendime..:)

Şaka bir yana ilerleyen bölümlerdede böyle süpriz konuk oyuncular olur umarım..:good:Güzel oluyor...:img-icecr

shiny
11-09-07, 21:28
Diziyi izlerken asıl şaşırdığım şey ise..Hasibe Eren ve Güven Kıraç'ın konuk oyuncu olarak diziye dahil olmaları..Daha önce haberim olmadığı için baya şaşırdım.:)Hasibe Eren'i görünce acaba yanlışlıkla Avrupa Yakası'nımı izliyorum dedim kendi kendime..:)

Şaka bir yana ilerleyen bölümlerdede böyle süpriz konuk oyuncular olur umarım..:good:Güzel oluyor...:img-icecr
kesinliklee benimde en şaşırdığım ve sevindiğim nokta buydu çok büyük bir jest olmuş bs ekibine tmc ye ve kanaldye....

Beyaz Balina
11-09-07, 21:35
dizinin ilk reklamını gördüğümden beri merakla bekliyordum bu diziyi. özellikle kadrosu çok dikkatimi çekti. ilk bölüm gayet güzeldi ve bence diziyi bekleyenlerin beklediğine değdi. bu senenin en iddialı dizisi kesinlikle BIÇAK SIRTI. ama umarım tadında biter ve konu sapmaz.

Charming
11-09-07, 21:37
Süperdi ya zevkle izledim özellikle Hasibe Eren ve Güven Kıraç'ı görünce çok şaşırdım konuk olacaklarını bilmiyordum:bilmim: dün dizi izliyomuşum gibi gelmedi bana film gibiydi hiç dizi havası yok çokta güzeldi:good: oyunculara diyecek bişey yok zaten süperler:img-wink:

_pegasus_
11-09-07, 22:12
mrb arkadaşlar..
dün diziyi herkes gibi merakla bekledim ve başlangıcı çok hoşuma gitti yani ilk sahne okuldaki sahneler çok iyi bir girişti:img-wink:Nisan ve Orhan çifti umduğumdan daha kötü bir durumdaymış bunu malaesef ki gördüm açıkçası Nisan'a kızdım içten içe ama Orhan'ın da hataları var tabiki:img-yes:

Nejat İşler Ali karakteri için biçilmiş bir kaftandı sanki rolüni hakkıyla yerine getirdi o psikopatlığı (gardiyan da diyor zaten:))bana hissettirdi ama gerçekten çok zor bir durum karısı ve oğlunun katili olarak yargılanmak:img-yes:

mehmet karakterine pek yer verilmemişti bu bölümde ama ilerleyen bölümlerde daha aktif olacaktır eminim:)

olaylar umduğumdan hızlı gelişti ama sonuçta başı sonu belli senaryonun bunu bilince insan daha az endişeliyor:img-wink:

son sahne harikaydı o buluşma eski türk filmlerini anımsattı ama benim en sevdğim sahnelerdir onlar:img-icecr

sienna
11-09-07, 22:42
bu diziyi izlemedim tam olarak, o yüzden karakterleri biilemiyorum ama bugün cevahir alışveriş merkezinde çekim yapıyorlardı,vildan atasever,mehmet günsür,fikret kuşkan ve küçük bir çocuk vardı,gerçi benim denk geldiğim çekimde fikret kuşkanın sahnesi yoktu,kenardan seyreti,sonra oyuncularla vedalaşıp gitti..diğer 3'ü gülerek falan yürüyen merdivenlerde öyle bir sahne çekiyorlardı...

nesemit
11-09-07, 22:56
Günlerdir bekledigim diziyi bende dün izledim.
Sengillerin yaptigi dizi kötü olamaz diye, bu sezon izlemeyi düsündügüm ,yani HP hatirina izlenilir dedigim tek dizi.
BS sinema tadinda cok güzel bir dizi olmus,oyuncular süper,olaylar cabuk ilerliyor. 2.bölümde neler olacak simdiden merak ediyorum.

BC (HP kücük kardesine) bol sanslar diliyorum.

Sevgiler bye

serencebeyli
11-09-07, 23:10
acikcasi bu diziyi tanitimlari basladigindan beri sadece Mehmet Günsür icin bekledim.dizi bekledigim gibi degildi.beyaz gelincik gibi super muhtesem harika diyebilecegim bir performansı yoktu.ama cinayet hakkındaki gizem diziyi izlenilebilir yapacaktır.

ayrıca mustafam sadece 2 saniye gorunse de dizide bi eksilik hissetmedim
sonuc olarak gelecek hafta seyredilecektir :D

pink-k(c)
11-09-07, 23:14
bu diziyi izlemedim tam olarak, o yüzden karakterleri biilemiyorum ama bugün cevahir alışveriş merkezinde çekim yapıyorlardı,vildan atasever,mehmet günsür,fikret kuşkan ve küçük bir çocuk vardı,gerçi benim denk geldiğim çekimde fikret kuşkanın sahnesi yoktu,kenardan seyreti,sonra oyuncularla vedalaşıp gitti..diğer 3'ü gülerek falan yürüyen merdivenlerde öyle bir sahne çekiyorlardı...

çok merak ettim şimdi :)
sağol söylediğin için denizcim =)
demek oluyoki ilerki bölümlerde kesin olarak mehmetin daha çok sahnesi olacak..

gurbetci
11-09-07, 23:21
Süperdi ya zevkle izledim özellikle Hasibe Eren ve Güven Kıraç'ı görünce çok şaşırdım konuk olacaklarını bilmiyordum:bilmim: dün dizi izliyomuşum gibi gelmedi bana film gibiydi hiç dizi havası yok çokta güzeldi:good: oyunculara diyecek bişey yok zaten süperler:img-wink:

hasibe eren bildigim kadariyla oyuncu koclugu da yapiyor.özellikle cocuk oyuncularla calistigini söylemisti.dizideki cocuk oyuncuya da o kocluk yapiyor olabilir,kimbilir.belki böyle bir durum sözkonusu oldu ve dizide de bir ara rol aldi :)

OXFORD
11-09-07, 23:35
Hasibe eren,güven kıraç,mehmet günsür,nejat işler,fikret kuşkan,erkan can...Hepsinin olduğu film=anlat istanbul...Ki filmin yönetmenlerinden biriydi selim demirdelen...
Arada böyle kaliteli konuk oyuncular ne güzel oluyor.Bu şekilde de farkını belli etmesi çok hoş...:img-yes:

Güneş-07
12-09-07, 00:00
dün izledim diziyi ve çok beğendim gerçekten muhteşemdi süperdi ama başını biraz kaçırdım olsun tekrarını izlerim ab de iyi reytingler 1. olmuşuz ama totalde 4. galiba yanlış hatırlamıyorsum ilk bölüm için gayet çok iyi nejatı çok beğendim bitanem süperdi yine oyunculuğu.vildanıda beğendim iyi bir oyunculuk sergilemiş ali olan sahneleri çok tatlıydı.
mehmet az gözüktü ama uzakta biryerde olduğu içindir ilerki bölümlerde daha çok sahnesi olur.fikret kuşkan çok iyiyi melisa sözende duygularını çok iyi yansıtıyordu erkan can zaten muhteşemdi dizeye renk katmış yani her yönüyle iyiydi 2. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

lawinia
12-09-07, 00:22
sinema tadında harika bi bölüm izledik gercekten cok güzeldi umarım aynı kaliteyi korurlar. her oyuncuyu ayrı ayrı tebrik etmek lazım hepsi de cok basarılıydı(birisi ne kadar önyargısız izlemeye calıssam da cok gözüme battı izlemek istemedim ama hadi neyse böyle güzel bir dizinin hatrına görmezden gelicez artık) reytingler iyi ama acıkcası daha iyi bekliyodum iki grupta da birinci olur üstüne de fark atarız diyodum ama artık diğer bölümler öyle olur daha ilk bölüm nasılsa.

willlover
12-09-07, 00:49
Diziyi dün izleme fırsatı bulamamıştım; ama şu an izliyorum ve görüyorum ki bu yılın yeni dizileri arasında en kalitelilerinden birisi Bıçak Sırtı'ymış gerçekten:good:Dizinin ilk bölümünü izlerken, izlemeyi henüz bitirmeden bile bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Özellikle Orhan ve Ali karakterleri dizi boyunca çok detaylı işlenecek gibi geldi bana. Böyle olursa gerçekten çok isabetli olur; çünkü Fikret Kuşkan'ın ve Nejat İşler'in performansları çok güzel, çok içten. Orhan karakteri egosu çok yüksek bir karakter ve çok karmaşık. Nisan'ın üzerine görünmez bir baskı kuruyor gibi; ama dışarıdan hiçbir şey belli olmuyor. Nisan'ı mutlu edemediğinin farkında; ama niçin mutlu edememiş olduğunu bir türlü anlamak, araştırmak istemiyor. Kabul etmiyor. Kendisini her zaman haklı, üstün görüyor. Aslında ona karşı ilgisini de çoğunlukla kaybetmiş. Başka bir kadına ilgi duymaya başlamış. Dediğim gibi ilginç bir karakter.

Fikret Kuşkan o kadar iyi canlandırıyor ki rolünü, Melisa Sözen onun karşısında zaman zaman donuk kalıyor gibi. Gerçekten de özellikle yataktaki sahnelerinde ve yıldönümündeki yemek sahnelerinde onu etkisiz buldum. Çok az mimikle oynamış. Ama bunun ilk bölüm olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk bölümlerde karakter daha mekaniktir. Bir on bölüm sonra karakterine daha hakim olur. Aslında Vildan Atasever gibi abartılı mimik kullanacağına az mimiğinin olması daha iyidir diye de düşünmüyor değilim :)

Nejat İşler'e gelelim, Erkan Can'a gelelim... Nejat İşler'in oynadığı Ali karakteri de ilginç bir karakter. Ahmet Hamdi Tanpınar okuyan; ama hayattaki şiddetten de geri durmayan biri. Özellikle bu tezat çok hoşuma gitti. Kitap okumayı seven, az biraz entellektüel zevkleri olan; ama hayatın içinden bir karakterin ortaya çıkması. En çok hoşuma giden sahnelerden biri de Erkan Can ve Nejat İşler'in konuşmasıydı: "Buradayım", "Tabii buradasın" :) Nejat İşler gerçekten Ali'nin psikolojik durumunu iyi yansıtıyor. Bu daha ilk bölümden böyleyse daha sonra da etkisini artırarak devam edeceğine inanıyorum. Hapishaneden çıktıktan sonra dışarıya uyum sağlamakta zorlanan, buna inanamayan, gerçek olup olmadığını bile düşünen; ama nasıl çıktığını hep merak eden, bu arada da Erkan Can'ın(karakterinin adını öğrenemedim tam olarak) dediği gibi "dünyanın nimetlerinden" faydalanmaya da başlayan bir Ali vardı ilk bölümde. Kasiyer kızla aralarında geçen şeylerin böyle yansıtılmasına da sevindim. Televizyondaki Türk dizilerinin çoğu gereksiz bir ahlak dersi verme misyonuna bürünmüştü. Bu gerçekten iyi ve yerinde olmuş:img-yes:

Ayrıca markette Hasibe Eren'i gördüm sanki konuk oyuncu olarak. Umarım odur :)

Murat'ın her sahnesi çok güzeldi. Her repliği, her diyaloğu:img-wink:Televizyon dizilerinde böyle içten yaratılan çocuk karakter az görülüyor. Hele de piyano sahnesi, ıslık çalması vs.:img-in_lo Daha ilk sahnelerden itibaren, Ali'yle aralarındaki bağın gözler önüne serilmesi de çok hoş bir detaydı. Böyle bir detayı sinema filmlerinde buluyoruz genelde. Bir dizide de görmek gerçekten çok zevkliydi. Ben çok beğendim bu çocuğu:good:

Mehmet Günsür'ün ise sadece bir telefon konuşmasını gördüm henüz. Onun karakterini de çok merak ettim gerçekten. İleride daha detaylı işlemeye başlarlar herhalde. Biraz fazla mı konuştum ne:img-hyste Ama normaldir. Her Türk dizisi böyle sinemasal bir havada çıkmıyor ortaya çünkü:img-yes: Daha ilk bölümden reytinglerde ilk sıralara yükselmiş. Umarım hak ettiği bu yükseliş devam eder ve dizi hep bu formunda kalır:img-wink: Gideyim de geri kalan yerlerini izleyeyim :)

vrgwlf
12-09-07, 01:04
reytinglerin bu kadar kötü gelmesi şaşırttı beni. diziyi çok sevmmeiş olmama rağmen üstelik. evet çok düşük değil ama bu dizi bu firma bu oyuncular söz konusu olduğunda düşük. okuduğum yorumlardan birinden duygudan ve duygu geçişlerinin molalrın öneminden söz ediliyordu çok katıldım bu yoruma ve bence bukadar popüler oyuncuya rağmen reytingin düşüklüğününü nedeni de bu. artık her şeyin yerli yerinde olması gerekiyor. o zaman beğenmediğiniz dizilere bile şapka çıkarıyorsunuz. mesela benim açımdan binbir gece örnek buna. sevmiyorum diziyi konusunu ama bir yerinden yakaladığım ana bir şeyler hissettiriyor bana bazen mantık hatalarını bile unutturuyor.

turkuvaz
12-09-07, 09:32
tanıtım fragmanı dönmeye başladığı andan itibaren büyük bir merakla beklediğim diziyi nihayet izleyebildim.gerçekten bir sinema filmi tadındaydı.ufak tefek hatalar vardı elbette,fakat ilk bölümde bunları normal karşılamak gerekir diye düşünüyorum.sanırım bir kaç bölüm sonra konu ve karakterler yerine oturur.oyunculara gelince hepsi başarılıydı ,fakat nejat işler ve fikret kuşkan ı ayrı tutmak gerekir diye düşünüyorum.ikiside çok başarılıydı,her sahneleri,mimikleri çok etkileyiciydi.
umarım yılın dizisi olmaya aday bıçak sırtı temposunu ve kalitesini düşürmeden yoluna devam eder.

sayosh
12-09-07, 10:28
arkadaşlar sizce ali oğluna yakınlaşmak için hangi yolu deneyecek?
ben uçaklarla ilgili bi konu olur diye düşünüyorum da:icon_whis:img-icecr

philosophy
12-09-07, 10:35
Dizi tam anlamıyla muhteşem bir başlangıçla çıktı karşımıza gerek konusunun kalitesi açısından gerekse görüntü kalitesi açısından sinema filmi tadındaydı.. Hele ki oyuncular... O Fikret, O Nejat, O Mehmet... :img-in_lo (:img-hyste)..

Bu arada dizide Nejat İler'in oğlunu canlandıran oyuncu Sağır Oda'da da Yunus rolüyle karşımıza çıkmıştı, çok tatlı bir çocuk aynı babası :img-in_lo

sayosh
12-09-07, 10:41
Dizi tam anlamıyla muhteşem bir başlangıçla çıktı karşımıza gerek konusunun kalitesi açısından gerekse görüntü kalitesi açısından sinema filmi tadındaydı.. Hele ki oyuncular... O Fikret, O Nejat, O Mehmet... :img-in_lo (:img-hyste)..

Bu arada dizide Nejat İler'in oğlunu canlandıran oyuncu Sağır Oda'da da Yunus rolüyle karşımıza çıkmıştı, çok tatlı bir çocuk aynı babası :img-in_lo

aaa evet o ya...ıraktaki ev sahibinin oğlu..şincik hatırladım ben de diyom tanıdık gelio ama..
philosophy çöl tilkisi operasyonu yani yunusun olduğu hangi bölümdü?unuttum da:icon_whis

angel78
12-09-07, 10:46
Herkese iyi sabahlar.Sabahleyin ofis işlerimi hallettikden sonra ki ilk fırsatımda forum sayfasına girdim.Özeti bekliyorum,fragmanı bekliyorum.Zaten bu dizide hep beklemedeyiz.En başta Mehmet'i bekliyorum :happy0064

Basında çıkan haberleri ekleyen arkadaşlara teşekkürler.Genel anlamda herkes dizi ile ilgili olumlu düşüncelere sahip.Kadro ve ekip sağlam.Şimdiden devamı gelmiyecek diziler belli olmaya başladı.Kafamda rafa kaldırdığım diziler var.Üzücü bir durum aslında .Herkes umutlarla başlıyor sezona ama orjinallik olmadığı müddetçe taklitçilik yapıldığı müddetçe bu durum böyle.Bir de bir anda her kanalda bu diziler peşpeşe yayınlanmaya başlanınca seyircide hangisini tercih edeceğini şaşırdı.Bıçak Sırtı için böyle bir durum olamaz çünkü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla yakaladı izleyiciyi.Önümüzdeki bölümlerde iyice yerini sağlamlaştıracak.Buna inanıyorum.Zaten bizler cepteyiz bizilerin üzerine katlanarak daha çok insan eklenicek.Bir de şu birincilik mevzuna kafayı takmayın.O reytıng kutusundan yok evimde.Benim gibi binlercenin evinde yok.Kıstas o olmamalı.Maalesef bazı kanal yöneticileri böyle düşünmüyor ama neyse.Bıçak Sırtı yeni sezonda gönüllerimizde birinci bu forumdan belli zaten.:happy0064

Şimdi geleeyim dün değinemediğim sesli çekim olayına.Sesli çekim olması bir bakıma güzel.Doğallık katıyor.Oyuncuların çekim anındaki hislerini alabiliyorsunuz.Ama bir yandan da bizdeki teknik aksaklıkdan mıdır nedir bazı yerlerde diyalogları anlamakda zorluk çektim.Eğer bu sorunlar aşılırsa sesli çekim taraftarıyım.Zaten profesyonel oyuncular da sesli çekimi tercih ederler.

sayosh
12-09-07, 10:56
arkadaşlar o mu tam emin değilim ama..
burda resim paylaşmak yasak mı?
değilse batuhan karacakayanın sağır odadaki resmini koyacağım
bilgilendiren olursa sevinirim

hewal
12-09-07, 11:06
arkadaşlar sizce ali oğluna yakınlaşmak için hangi yolu deneyecek?
ben uçaklarla ilgili bi konu olur diye düşünüyorum da:icon_whis:img-icecr

Benimde içimden uçaklarla ilgili oloabileceği geçti belki tahtadan bir uçak maketi hediye edebilir :img-wink: :img-wink: :img-wink:

philosophy
12-09-07, 11:08
aaa evet o ya...ıraktaki ev sahibinin oğlu..şincik hatırladım ben de diyom tanıdık gelio ama..
philosophy çöl tilkisi operasyonu yani yunusun olduğu hangi bölümdü?unuttum da:icon_whis

Sayoshcum Irak'ta hani ilkokula düzenlenen bombalı saldırı vardı ya, orda ölen çocuk işte.

sayosh
12-09-07, 11:14
Benimde içimden uçaklarla ilgili oloabileceği geçti belki tahtadan bir uçak maketi hediye edebilir :img-wink: :img-wink: :img-wink:
evet ben de öyle düşündüm marangoz ya o bakımdan:img-wink:

Sayoshcum Irak'ta hani ilkokula düzenlenen bombalı saldırı vardı ya, orda ölen çocuk işte.

işte buldum bende resmi vardı o çocuğun buraya eklesemmi acaba uyarı alırmıyım bilmiyorum

hewal
12-09-07, 11:15
arkadaşlar o mu tam emin değilim ama..
burda resim paylaşmak yasak mı?
değilse batuhan karacakayanın sağır odadaki resmini koyacağım
bilgilendiren olursa sevinirim

Multimedia başlığına ekleyebilirsin bu sayfaya resim eklemek yasak diye biliyorum :img-wink:

OXFORD
12-09-07, 11:21
Saime multimedya kısmına da ekleme bence.Ne de olsa orası sadece bs'nin..Batuhan'ın kendi oyuncu başlığına eklemen daha doğru:img-yes:
Sağır odada izlememiştim hiç.Merak ettim valla:img-blush..Gerçekten harika bir iş çıkardı ilk bölümde:img-yes:

sayosh
12-09-07, 11:22
oraya ekledim zaten özge:img-wink:
bi bakın bakalım o mu?hatta konuşması bilenem aynı:happy0064

seleen
12-09-07, 11:25
sayosh canım ben multimedya bölümünü bulamadım
bana linkini gönderir misin

sayosh
12-09-07, 11:26
sayosh canım ben multimedya bölümünü bulamadım
bana linkini gönderir misin

G-K yerli oyuncular başlığına git zaten orda batuhan karacakaya yazıo ordan bulabilirsin canım

ikizlerbur
12-09-07, 11:27
Bende izlememiştim sağır odada ilk bölümün çok iyidi ilk bölümde halasından daha güsel oynadığı kesindi bi kere:)
resim eklediğin için teşekkürler Saimecim bence o çocuk:img-yes:

narima
12-09-07, 11:28
Artık BICAK SIRT bızım dızımız oldu.Herkes cok tanıdık bızler ıcın.Senarıstı ,bestecısı ve yapımcısı.Bazı kısıler cok begenmedım desede konu cok ılgınc.ve her zamankı gıbı ıslenmemıs bır konu.Zaten oyle olması ve tekrarlardan ve kopyalardan kacınmalıyız degılmı.Dızımızı bızım cok sevdıgımız kose yazarı MEHMET GULER VATAN gazetesınde kosesınde yere goge sıgdıramıyor.Helekı mahıde'cıgım yanı IPEK hanımı tanımakta gucluk cektıgını cunku kafasında hala bır hastabakıcı mahıde oldugundan ıpek hanımı bır sultan kımlıgınde gordugunde tanımakta gucluk cektıgını ama bır sanatcının ıste boyle olması gerektıgını bır oncekı dızıden hıc bır ız bırakmaması gerektıgını ve butun oyuncuları AYAKTA ALKISLADIGINI ve tuttugu dızıyı ıse sonuna kadar kosesınde savunacagını soyledı.

sokaksüpürgesi
12-09-07, 11:33
Yapılan nerdeyse tüm yorumları okudum da ilginç bir durum fark ettim. Diziyi beğenenler çok beğenmiş beğenmeyenlerde hiç beğenmemiş. Ortada olan pek yok sanki.

Aslında bir diziyi ilk bölümden beğenmek ya da beğenmek ne kadar doğrudur tartışılır. Ama ilk bölümün hissetirdikleri olabilir ancak. Bunların üzerinden konuşulabilir.

Benim ilk bölümde en çok dikkatimi çeken, asıl konunun Ali'nin eşinin ölümü, katillerin kim olduğu, Orhan ve Nisan'ın bu çocuğu nasıl aldıkları bu noktaya nasıl geldikleri değil de , Ali'nin çocuğunu bulduktan sonra yaşayacakları gibi geldi. O nedenle cinayeti kimin işlediği hemencecik çözülecek sanırım. Yani bu dizinin polisiye yanı pek olmayacak. Kısacası çaycı katildir diyebiriz.

Ali'nin kardeşinin hızlı avukatlık durumları falan devam edecek görünüyor. Zira sadece abisini hapisten çıkartmak için yani sadece 1 bölümlük bir mesele için avukat olmamıştır sanırım.

Onun dışında karakterler için özenilmiş. Karakterlerin duygusal durumlarının bolca irdeleneceğini düşünüyorum. Bu iredlemeyi aksiyon, ajitasyon ve hareketlilik seven izleyiciye nasıl kabul ettirip uzun soluk alacaklarını da doğrusu merak ediyorum.

Uzun lafın kısası tam bir Neşe Şen Gaye Boralıoğlu ekibi işi. Asıl anlatmak istediklerine gelebilmek için temelleri güçlendirmeyi ihmal ediyorlar. Büyük bir heyecan içindeler sanırım.

Sevgiler ve Saygılar

d!dar
12-09-07, 11:38
merhabalar sinema tadında bir dizi başladı herkes hemfikir bu konuda sanırım

ama bariz hatalarda olsa yinede güzel biri dizi olucak görünüyo
hayırlı uğurlu olsun hepimize:good:

hewal
12-09-07, 11:44
Yapılan nerdeyse tüm yorumları okudum da ilginç bir durum fark ettim. Diziyi beğenenler çok beğenmiş beğenmeyenlerde hiç beğenmemiş. Ortada olan pek yok sanki.

Aslında bir diziyi ilk bölümden beğenmek ya da beğenmek ne kadar doğrudur tartışılır. Ama ilk bölümün hissetirdikleri olabilir ancak. Bunların üzerinden konuşulabilir.

Benim ilk bölümde en çok dikkatimi çeken, asıl konunun Ali'nin eşinin ölümü, katillerin kim olduğu, Orhan ve Nisan'ın bu çocuğu nasıl aldıkları bu noktaya nasıl geldikleri değil de , Ali'nin çocuğunu bulduktan sonra yaşayacakları gibi geldi. O nedenle cinayeti kimin işlediği hemencecik çözülecek sanırım. Yani bu dizinin polisiye yanı pek olmayacak. Kısacası çaycı katildir diyebiriz.

Ali'nin kardeşinin hızlı avukatlık durumları falan devam edecek görünüyor. Zira sadece abisini hapisten çıkartmak için yani sadece 1 bölümlük bir mesele için avukat olmamıştır sanırım.

Onun dışında karakterler için özenilmiş. Karakterlerin duygusal durumlarının bolca irdeleneceği ama bu iredlemeyi aksiyon, ajitasyon ve hareketlilik seven izleyiciye nasıl kabul ettirip uzun soluk alacaklarını doğrusu merak ediyorum.

Uzun lafın kısası tam bir Neşe Şen Gaye boralıoğlu ekibi işi. Asıl anlattıkmak istediklerine gelebilmek için temelleri güçlendirmeyi ihmal ediyorlar. Büyük bir heyecan içindeler sanırım.

Sevgiler ve Saygılar

Bence seyirciler çok da fazla acıtasyon sevmiyor...Ve senaristlerde bunun farkında öyle olmasa Ali'nin çocuğu olduğunu öğrendikten sonra bol bol acıtasyon dolu replikler ve sahneler eklenebilirdi ama yapmadılar ki iyi olmuş...

nes_rial
12-09-07, 11:51
Ben de beğendim.Herşey yerli yerindeydi.
Abartı yoktu,tamam ilk bölüm ama sonun şimdiden belli olduğu için sıkıcı/gereksiz sahneler yoktu,reklamlar kısaydı (15 dk beklediğimi bilirim..) ve bölüm de toplam 60 dk idi.

Zaten Selim Demirdelen aslında hiç film yönetmenliği yapmamış değil.Anlat İstanbul un yönetmenlerinden biriydi,kısa filmleri ve bir çok reklam yazıp-yönetme işi var ve ayrıca müzisyen.İlkdizisi olmasına rağmen cok iyiydi.
Bu yüzden ve bölüm süresi kısa olduğu için-ve gereksiz sahne olmadığı için film tadında oldu.
Oyuncularında yapıcıdan isteği buydu.Yani tutmuş formulleri uygulamak zorunda kalmadan da reytingleri de gayet iyi olan,kalitli bir yapım.İzleyici sevdi devam diye bir durum da yok.

Mahkeme sahnesi fln kısa tutulmuş olabilir (yani hatta hiç yoktu) ama olması da gerekmiyordu.Yoksa bu kadar dolu dolu bir dizi olmazdı.
Olayların devamı Ali'nin oğlunu alma çabası gibi görünüyor.Polisiye türü bir şey değil galiba gerçekten de ve zaten konsept itibariyle de gerek yok.

Vildan dan ben de bukadarını bile beklemiyordum.Madem dizide artık ne yapalım..:icon_sorr
Melisa biraz kasmış gibi kendini.İlerki bölümlerde alışacaktır bence de,yine de dışardan görünmeyen ama içinde fırtınalar kopan biri.olduğu izlenimini yarattı bende.

Şu serra işi.Orhan aşık olmaz ama kısa süreli bir ilişkileri olur belki.Yani ne bilim,fazla gıcık o kadın

Kasiyer kız resimde de vardı ya en azından bir kaç bölüm daha önemli bir yeri olur gibi.

judithtimoz
12-09-07, 12:41
Bence seyirciler çok da fazla acıtasyon sevmiyor...Ve senaristlerde bunun farkında öyle olmasa Ali'nin çocuğu olduğunu öğrendikten sonra bol bol acıtasyon dolu replikler ve sahneler eklenebilirdi ama yapmadılar ki iyi olmuş...

Ayyy evet. Lütfen artık, durmadan ağlayan kadın, kavuşamıyan acıklı asık adam. Baydı artık. Kısa ve öz iyidir.

ıslak ıslak
12-09-07, 13:57
Arkadaşlar dizinin en başındaki Murat'ın öğretmeni rolündeki bayan Fikret Kuşkan'ın eşiymiş sanırım doğru mu..? Tamamen merak işte.. :icon_whis

suri06
12-09-07, 14:10
evet o bayan Bahar Kerimoğlu Fikret kuşkanın eşi sanırım oda yine diğer tmc dizisi S.F oynacak
bıcak sırtında da rol alması güzeldi
valla onu dicem bu bölümde amma konuk oyuncu vardı
markette hapiste okulda
yeri gelmişken alinin marketteki kız olayını bende cözemedim gereksizdi
tamamen kıskançlık benimkisi:)

hyoldas
12-09-07, 14:41
Arkadaşlar dizinin en başındaki Murat'ın öğretmeni rolündeki bayan Fikret Kuşkan'ın eşiymiş sanırım doğru mu..? Tamamen merak işte.. :icon_whis

Evet şekerim eşiydi! Ne kadar hoş bir bayan değil mi? :img-icecr
Keşke demeyeceğiz dedik di mi Sevgili Bimkolik! :icon_sorr
Ama çok yakışan bir çift gerçekten.
Umarım ikisini tekrar aynı projede görürürüz. :icon_whis

evet o bayan Bahar Kerimoğlu Fikret kuşkanın eşi sanırım oda yine diğer tmc dizisi S.F oynacak
bıcak sırtında da rol alması güzeldi
valla onu dicem bu bölümde amma konuk oyuncu vardı
markette hapiste okulda
yeri gelmişken alinin marketteki kız olayını bende cözemedim gereksizdi
tamamen kıskançlık benimkisi:)

:happy0064:happy0064

Nihayet!
Seni tebrik ediyorum arkadaşım pazartesi gününden beri bekliyorum ki birisi de bu gerçeği açıklasın. :img-blush
Gece ondan sonra yayınlanan bir dizide cinselliğin ön plana çıktığı sadece "bir sahne" niye bu kadar rahatsız eder ki insanları! Hemde böyle üstünkörü bir sahne!
Bunun tek sebebi arkadaşımın bahsettiği kıskançlık! :icon_whis

Sanırım bizler yeşilçamdan alışmışız! İki sevgili çok romantik bir şekilde öpüşmeye başlar tam öpüşeceklerken oradan güllere zoom yapılır. :img-hyste Güller yan yana gelir! Sonra normal hayata devam edilir. :img-pilot

Madem itiraf vakti! Bu dizide izlerken yerinde olmayı istediğim bir kişi vardı. O da Güneş! Belki de Güneş'i, Vildan'dan ayıran en büyük özelliği artık Ali'nin kardeşi olması, belki de benim eksikliğim böyle bir abim olmaması. :icon_sorr

suri06
12-09-07, 14:47
valla bende Güneşin yerinde olmayı isterdim dakka başı Alinin yanında kardeşi de olsa :happy0064
ali ali yani
demem oki ben o sahneden rahatsız felen deyilim ben Ali ye yaklaşanlardan rahatsızım:):dito
ümitsiz vakayım napayım bende kıskanclığımı marketteki kızdan cıkarıyorum :img-beee:
neyse bilet parasını biriktirdikten sonra gidecekmiş problem yok:happy0064:img-heh:

hyoldas
12-09-07, 15:10
İlk çekilen toplu resimde o hatun kişi de var kolay kolay gideceğe benzemez. :img-blush

Anekdot: Dizi ilk başladığı zamanlarda Orhan karakterinin yani Fikret Kuşkan'ın şiir okumasını çok istemiştim(k).
Murat'a Küçük Prensi okurken aklıma hemen bu geldi.!
Acep izleniyor olabilir miyiz? :icon_whis

sayosh
12-09-07, 15:12
İlk çekilen toplu resimde o hatun kişi de var kolay kolay gideceğe benzemez. :img-blush

Anekdot: Dizi ilk başladığı zamanlarda Orhan karakterinin yani Fikret Kuşkan'ın şiir okumasını çok istemiştim(k).
Murat'a Küçük Prensi okurken aklıma hemen bu geldi.!
Acep izleniyor olabilir miyiz? :icon_whis

valla ben izlendiğimizi sanıyorum bi dizinin fan sitesine daha üyeydim..mantık hatasına yazılanları diğer bölümde hemen düzeltiyolardı.o diziyi bilirsin heralde:img-icecr:img-wink:
mantık hatalarını özellikle okuduklarını tahmin ediyorum