PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

haluk_tolgahan
23-08-07, 09:35
Konusu da kadrosu da muhteşem

Yeni sezon dizilerini tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün sıra Kanal D’nin yapımlarından birisine, Bıçak Sırtı’na geldi. Biliyorsunuz Kanal D, geçen sezon diziler liginde sahaya en güçlü takımla çıkan kanal oldu. Binbir Gece, Arka Sokaklar, Elveda Derken, Yaprak Dökümü bu sezonda da devam edecek. Kanalın yaz başında gösterime soktuğu Kavak Yelleri, Genco ve Zoraki Koca da aldıkları yüksek reytinglerle iddialarını ispatladılar. Onlar da kış sezonunda zirve mücadelesi verecek. Kanalın yeni sezon bombalarından Bıçak Sırtı ise gerek konusuyla, gerek müthiş oyuncu kadrosuyla şimdiden yılın dizilerinden biri olmaya aday gibi görünüyor.

GEÇMİŞ DEĞİL BUGÜN

Bıçak Sırtı, “Son Osmanlılar”ın yani Cumhuriyet’in ilanı ile Türkiye dışına çıkartılan Osmanoğlu Ailesi’nin trajik öyküsünü anlatıyor. Yani imparatorluktan ulus devlete geçiş sürecini konu alıyor. Bıçak Sırtı’yla, 600 yıllık bir imparatorluğun son sahiplerinin kitaplara ve belgesellere konu olan hayatları, bir dizi halinde ekrana geliyor. Dizinin arkasında Aliye, Beyaz Gelincik, Hırsız Polis ve Binbir Gece gibi önemli yapımlara imzasını atan TMC’nin olması da Bıçak Sırtı’nın elini iyice güçlendiriyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda, genç kuşağın en yetenekli isimlerinden Nejat İşler, Mehmet Günsür, Fikret Kuşkan, Vildan Atasever, Erkan Can ve Melisa Sözen yer alıyor. Hem tarih meraklıları, hem de bu oyuncu kadrosunun hayranları, yönetmenliğini Selim Demirdelen’in yaptığı Bıçak Sırtı’nın başlaması için gün sayıyor.

Yeni sezon dizilerini tanıtmaya yarın atv’nin önümüzdeki günlerde gösterime sokacağı Ertelenmiş Hayatlar ile devam edeceğiz. Bu sene bütün kanalların elinde birbirinden güçlü diziler olacak. Biz de sizler gibi ekrandaki bu amansız rekabetten kimin galip çıkacağını merakla bekleyeceğiz.

İŞTE BIÇAK SIRTI’NIN HİKAYESİ

Osmanlı soyundan gelen bir aile. Sürgünden sonra Fransa’da doğan baba Selim Reşat, 1974’te hanedan üyelerine af çıkınca Türkiye’ye dönmüş ve İstanbul’a yerleşmiştir. Kendisi gibi kökenlerine bağlı yetişen büyük oğlu Orhan (Fikret Kuşkan), hanedanın başka bir kolundan olan Nisan (Melisa Sözen) ile evlidir. Küçük oğlu Mehmet (Mehmet Günsür) ise asalet kavramına önem vermeyen, dik başlı bir gençtir.

Selim Reşat, aile mirasını devralmak için kendisine bir torun verilmesi şartını koşar. Soylarının devamını sağlayacak bir “şehzade”nin dünyaya gelmesi onun için her şeyden önemlidir. Ne var ki Orhan kısırdır. Ancak bu gerçeği herkesten gizler. Karısına bile kısır olanın kendisi değil, o olduğunu söyler. Ve bir gün beklediği fırsat karşısına çıkar. Bir doktor arkadaşının yardımıyla, ölmek üzere hastaneye getirilen hamile bir kadının bebeğini alır.

Kadın cinayete kurban gitmiştir. Kocası Ali (Nejat İşler) cinayetle suçlanmış ve müebbet hapse mahkum edilmiştir. Orhan böylece yeni doğmuş bir bebeğe sahip olur. Üstelik bebek üzerinde hak iddia edecek kimse de yoktur. Bebeğin gerçek babası Ali, işlemediği bir suçtan dolayı on yıldır hapis yatmaktadır. Dizinin hikayesi, sırf bu davayı çözmek için avukat olan Ali’nin kız kardeşi Güneş’in (Vildan Atasever) abisini hapisten çıkarmasıyla başlar. Hem karısının hem kendi çocuğunun katili olarak yargılanan Ali, bebeğin ölmediğini ve Osmanlı soyundan gelen bir ailenin oğlu olarak yaşadığını öğrenir. Orhan birden karşısına çıkıp aile hayatını ve inandığı her şeyi tehdit eden ve en önemlisi de oğlunu elinden almak isteyen bu adamdan kurtulmaya, Ali ise bir yandan gerçek katilin peşine düşerken diğer yandan oğluna yaklaşmaya çalışacaktır. Bu arada Orhan’la, Nisan’ın evlilikleri çatırdamaktadır. Nisan, gerçek kimliğini bilmediği Ali’ye yavaş yavaş garip bir tutkuyla bağlanır.

Bıçak Sırtı, Son Osmanlıların sürgün acılarının günümüzdeki izlerine bakacak, soyluluğun ve sıradanlığın ne kadar kırılgan kavramlar olduğunu tartışacak. Ve gerçek babalığın ne demek olduğu sorusuna, Orhan ve Ali gibi iki zıt karakter üzerinden cevap bulmaya çalışacak.
vatan tv

BERNA
23-08-07, 15:26
Değerli üyelerimiz

Bir önceki başlıkta teknik bir sorun yaşandığı için Bıçak Sırtı dizisi hakkındaki yorumlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Öbür başlıktaki sorun çözülmüştür, daha önce görülemeyen eski mesajların da olduğu arşiv başlığına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31715

Diğer başlıktaki kurallar aynen geçerlidir...

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

yasecey
23-08-07, 15:30
çok teşekkürler başlık ve de konu için

vallahi okurken etkilenmemek elde değil
izlerken nolucağımızı bilemem ben
fikretle mehmetin kardeş olmasına çok sevindim
ama mehmet günsür burdada bilindik bi rolde sanırım dik başlı biri galiba bgden farkı olmayacak
bu arada melisanın nejatla fikretin arasında kalabileceğini tahmin eden arkadaşları tebrik ederim
ayrıca nejat bi baba özgenin ve nejocuların sesi duyulmuş:img-wink:
vildanın nejatın kardeşi olmasına şaşırdım ama sanırım artık diğer rollerinden farklı bi rol bu umarım başarılı olur
sabırsızlıkla bekliyorum

son olarak mutluyum:D

pink-k(c)
23-08-07, 15:54
yağmurcum konu derken dizinin konusunumu soruyorsun :)
konu çok güzel ama,büyük bi ihtimal mehmet ve vildan sevgili olucak..
of of bu bize yapılırmı :(
hiç mehmet ve vildan uyuyomu erol amca...:D
tülinden sonra vildan büyük bi facia...

Rabish
23-08-07, 15:57
Baslik icin cok tesekkurler berna1 :img-wink:
Iki saattir giremiyordum, cok sinir bozucu olmustu ..

Neyse,
Detayli ozet gelmis. Pek bir heyecanlandim.
Genel olarak begendigimi soylemeliyim, uzuldugum noktalar var tabii, ama kotu birsey gelmedi, bundan oturu mutluyum :)

Begendiklerim :

-Mehmet ve Fiko kardes
-Her ne kadar degisik rollerde izlemek istesemde, Mehmet'in asi cocuk olmasina sevindim, yakisiyor.:img-cool2 Kendisini filmlerde zaten degisik rollerde izliyoruz.
-Dizide bir sir'in olmasi beni sevindirdi, yani Ali cocugunu almak icin neler yapacak ? Orhan engellemek icin neler yapacak ?Butun bu olaylar karsisinda Nisan nasil davranacak ?
-Sesli çekim olmasina sevindim, en azindan garip garip dublaj'larla ugrasmicaz, Vildan'in sesine de alicaz artik .. :icon_whis
- Gunes'in avukat olmasi super, demek ki cok aglamicak :img-hyste

Begenmediklerim :

-Ozette Mehmet hakkinda birtek cumle var ! Daha fazla bilgi istiyorum karakter hakkinda, sirf kadro'da olsun diye diziye aldiysalar korksunlar benden. Vazo muamelesi yapmasinlar, umarim bol bol goruruz kendisini ..
-Son Osmanlilarin surgun acilari ile minicik bir bag kurabildim sadece. Konu bambaska cikti, halbuki ne kadar umutlanmistik :icon_sorr
-Mehmet & Vildan'in arasinda birseyler olabilir. Bunu hic ama hic begenmedim. Eger oyle birsey olursa Ozge grup terapisine baslamak zorunda kalabilirsin.

Begeniyim mi begenmiyim mi dedigim tek konu Orhan-Nisan-Ali ask ucgeni. M. Hakkinda Hersey'i cok fazla hatirlatti bana, dizi olarak cekiliyor olmasi daha farkli bir tat verir diye umuyorum, o yuzden sicak bakiyorum, ama yine mi ask uçgeni demedende duramiyorum. Senaristlere guvenip, kliselerden uzak bir senaryo bekliyorum bu ask ucgeni icin.

Cevabini merak ettigimi bir soru var : Ali'nin karisini olduren katil'in Gunes'i oldurme ihtimali yuzde kactir acaba ? :img-pilot

Simdilik bu kadar yaziyorum, henuz ozeti sadece bir kere okudum, sindirme asamasindayim.

OXFORD
23-08-07, 15:59

Ben genelde bir dizide karakteri tanırken oynayana çok iyi bakarım..Çünkü karakteri sevdiren bir bakıma oyuncunun kendisidir.Vildan'ın karakterini sevmem mümkün gibi olmuyor bu sebeple...Sizlerden de bunu beklemek yanlış olur gerçekten zeynepçim.Çok haklısın...
Erol amcaya ses duyurma konusunda boşver...Biz bir yıldır birtakım ağlama sorunu yaşayan insanlaro(hem de başrol)çekiyoruz sesimizi bir yerlere duyurmaya çalışıyoruz,ama katlanmaktan başka çare gelmiyor...:icon_whis

Gerçeği bir kenara bırakop diziye dönersek güneş&mehmet arasında olası bir aşk durumda bu durumun ali tarafından hoş karşışanmayacağı çok açık olur..Sonuçta mehmet orhan'ın kardeşi...Ali de düşman kardeşinin kızkardeşiyle bir aşk yaşamasına kayıtsız kalmaz herhalde

yasecey
23-08-07, 16:00

zeynepcim evet dizinin konusundan bahsediyordum okuyamamıştım ama şükür kavuştum

vildan burda daha önce pek oynamadığı bi rolde olacak sanırım kısaca ciddi bi rol
mehmetle olmaz yahu yok ben zannetmiyorum
nejat oğlunu bulmak almak için düşünürken melisayla yakınlaşırsa üstünede melisanın kayınbiraderi o adamın kardeşine mi abayı yakacak ama dizi işte herşey olur vallahi:icon_whis

ANİTA
23-08-07, 16:04
evet konu gerçekten çok ilginç ama benim bu kadroda ısınamadığım tek isim vildan atasever oldu.onunda mehmet günsurla büyük ihtimalle dizide aşk yaşıyıcak .bu pek olmadı bence bakalım dizide neler olacak:good:

OXFORD
23-08-07, 16:04
Valla yasak aşk olan dizide mutlaka bir entika vardır bunu biliyoruz..Yeterki dozunda olsun...

Rabişim o yüzde ihtimalini verebilirim ama önce ali'nin eşinin neden öldürülmek istendiğini bulmak lazım.Kadının kendisi yüzünden mi,yoksa ali'ye duyulan bir nefretten dolayı mı?Eğer kadının öldürülme nedeni belli olsaydı-ki bu da başka bir sır konusu olabilir:icon_whis-bu soruna cevap verebilirdim:img-icecr

Mhh hakkındaki kısma gelirsek o filmde durum bambaşkaydı...Yani bir anda ne oluyoruz ya demeden bir yasak aşkın içine girdiler.Ki burda özetten anladığımız kadarıyla nisan'ın ali'ye duyucağı bir hayranlıkla başlayacak herşey...Bu aşkın karşılıklı olup olmayacağı belli bile değil..Çünkü Ali'nin önceliği oğlu olacaktır...
Bu zamana kadar bir aşk olursa bu güneş&mehmet üzerinden yansıtlabilir..Hani olur ya şu ferman dinlemeyen aşklar:img-icecr:img-icecr:img-polic

pink-k(c)
23-08-07, 16:05
güneş akıllı kız olsun(pek mümkün bişey değil ama ) memoya bulaşmasın yoksa tenhada sıkıştırırım :D
özge'cim haklısın ali bundan hiç hoşnut olmayacaktır..
mehmete zarar vermeye kalkışabilirmi acaba :S
tabi böyle bişey olursa inş olmaz :D
rabia'cım
''Cevabini merak ettigimi bir soru var : Ali'nin karisini olduren katil'in Gunes'i oldurme ihtimali yuzde kactir acaba ? ''
bu sorunun cevabı keşke %100 olsa :D
toptan kurtulurduk güneşten :D

Rabish
23-08-07, 16:08
Ozgem, eger Vildan katilin pesini birakmazsa ve abi'sini kurtarmak icin pesine duserse, kisacasi Vildan katili rahatsiz ederse belki de oldurur.
Hatta 1. bolumun sonu boyle olabilir :img-pilot
Boylece gelecek bir facia'yi da engellemis oluruz.
Mehmet & Vildan demeyin lutfen.
Zaten tam istedigim gibi bir karakterle geliyor Mehmet, Gunes'le birlikte olursa cok uzulurum, hatta Zeynep'e de soyledim, resimleri kirpa kirpa eklerim :hıh

pink-k(c)
23-08-07, 16:11
evet söylemişti rabia :D
doğrusu en sağlıklısıda bu olur :D
yan yana bir resimlerini bile görmek cıldırmaya sebep olabilir..
bu mehmeti kimseye yakıştıramamak değil...
vildana yakıştıramamak...
olmaz olamaz...

yasecey
zeynep dizide vildanın ağabeyi nejat artık bi höt der güneş oturur yerine bulaşmaz mehmete yahu:img-pilot
(inşallah)

rabiacım bende sorunun cevabı %100 olsun isterimde konunun gidişatına bağlı
bakarsınız olmaz öyle bişey
ayrıca sana katıldığım diğer noktada evet konuda mehmetin karakterinden 1 cümle ile bahsedilmiş:hıh

tree
Vallahi süpersiniz en az benim kadar sinir olanlar varmış vildana :keşke çözüm olsada kökten kurtulsak ondan .(ağlama duvarınamı göndersek ne yapsak)

cintianta
23-08-07, 16:12
Bu sezon anlaşıldı ki TMC hep erkek oyuncular üzerine çalışmış..Sanıyorum büyük bir anket yapmışlar..Yoksa istesen üçü bir arada olamaz..Hatta dördü bir arada diyelim..Bu kadar erkek oyuncular üzerine çalışılmışken neden bayan oyuncular ihmal ediliyor onu anlamadım..Bıçak Sırtı'nda oynayacak olan bayanlar üçü bir arada grubuna hiç yakışmayan kişiler..Bu kadar bayan oyuncu varken neden bu ikisi ya neden???

OXFORD
23-08-07, 16:12
Zeynepçim ve rabişim ne diyim yani...Açıkça söylemem gerekirse güneş ali'yi kurtardığı için içimde bir buz dağındaki 1 mm'lik erime kadar bir erime oluştu güneş karakterine karşı....Sizin için terapilere erken başlamak gerek herhalde:img-blushGrup olursanız indirim yaparım:img-icecr

Ama katil her kimse ali'yi gene rahat bırakmayacaktır.Belki de katil de sonradan ölmüştür.Şu an var olmayan biridir.Bunların hepsi cinayetin neden işlendiği sorusuyla cevap bulur yani.Hamile bir kadını öldürmeye kalkmak gibi canice bir olayın sağlam bir nedeni olması gerekir...Hoş hiçbir neden bu olayı masum gösteremez tabi:icon_whis

teomanresat
23-08-07, 16:13
Selamlar efendim.:img-wink:Bu dizi dikkatimi çekti,izniniz olursa ara ara yorumlarda bulunmak isterim:img-yes:.Evet kanald geçen sezon yayına sürdüğü yapımlarla reyting pastasından büyük payı kaptı.Bu sezonda Bu böyle devam edecek gibi.
Bıçak Sırtı,son osmanlıların sürgün hayatını konu alan,gerek oyuncu kadrosuyla,gerek yapım ekibiyle gerekte senaryo ve hikayeyle bu sezon bizleri ekrana kilitleyecek gibi.
Konu çok güzel,Osmanlı hanedanın Soyunu devam ettirmek istemesini,soyluluk kavramını,öte yandan sıradan bir insan olan Ali'nin başına gelen olayları,Osmanlı geliniyle Ali arasındaki yasak aşkı ,iki babası olan bir bebeği ve çevresinde gelişen olayları izleyecegiz.
Uzun soluklu bir dizi olacak gibi.:good:

hyoldas
23-08-07, 16:15
Başlığım sweet başlığım, çok özlemişim yorum yazmayı sabahtan beri parmaklarımı zor zaptediyorum. :img-pilot

Berna'cım başlık için çok teşkür ederiz canım. :good:

Memo'nun az ama öz rolü olduğunu düşünüyorum. Vitrin amaçlı değildir tabi ama vitrinine gelenlerde olacaktır. :img-icecr-uzun zamandır ourm yazmayı beklediğim çok heyecanlıyım kusura bakmayın artık-

Nejat, yani Ali dizinin en aktif rollerinden birine sahip! Bir çok bunalımına tanık olacağımız bir karakter, bu yüzden Nejat'ın oyunculuğun doruklarına çıkacağını umuyorum.

Bir de eleştri dizinin fragmanından mı neden bilmiyorum ama çok kasvetli görüntüler olacağını düşünmeye başladım. Açıkçası kasvetli çekimler istemiyorum :hıh :img-cool2

Rabish
23-08-07, 16:17
Ozge bir yumusama mi sezdim ?
Neyse nasil olsa o essiz sesini duydugunda vazgecersin, ve abi'si hapisten ciktiginda boynuna atlayip optugunde .. Bir de mutluluktan aglarsa tamamdir :img-pilot

Mehmet karakteri hakkinda daha fazla bilgi istiyorum.
Istiyorum, istiyorum, istiyorum.
Gunes hakkinda bile daha fazla bilgi varken bu yaptiklari buyuk haksizlik.
BS icin site acsin TMC, Binbir Gece'de yaptigi gibi, cok guzel birsey yapmis.
Acsin, acsin, acsin ..

:img-cool2

edit
Hande
kasvet ne demek ?

judithtimoz
23-08-07, 16:18
Özet için teşekkürler.

Hercanlı bir dizi olacak gibi. İnsallah babaları Çetin Tekindor olur. Bence o role yakışır. Ayrıca İnşallah Ali (Mehmet) ile Güneş (Vildan) aşık olmazlar. Ama galiba öyle olacak. Meryemce'den sonra hiç çekilmez ama yinede bu dizi tutacak.

OXFORD
23-08-07, 16:18
Selim demirdelen'in yönetmenliğine çok güveniyorum ben handecim..Umarım bu güvenimizi boşa çıkarmaz fakat onun yönetmen olduğu bir projede çekimlerin de düzgün olacağı kanısındayım
Açıkçası performansını en çok merak ettiklerim melisa ve nejat..İkisi için de çok farklı roller..Vildanı zaten saymıyorum.Ne yaparsam yapayım gözümdeki değeri asla değilmez bu yüzden onun için de farklı bir rol olsa da listeye alamıyorum ben...
Nejat ilk defa bir baba rolünde ve öç almak isteyen biri..
Melisa ile kendini yaşak bir aşkın içinde bulucak.(belki tamamen aktif belki sadece kendi içinde ama gene de adı yasak aşk olacaktır)Kendisine "sen kısırsın"diyen bir eşe sahip...Bu ruh halini seyirciye çok iyi yansıtmalı.Gerçekten en zorlayıcı rollerden biri..Sadece melisa için değil normalde de oynanması zor bir rol...

cadikiiiz
23-08-07, 16:20
oo yeni baslik hayirli olsun
dizinin konusuda kadrosu gibi muhtesem :img-wink::good:

gercekten ilginc bi hikayesi var bence..ama galiba mehmet ve vildan sevgili olucaklar..neyse artik..
buarada babalarida erkan can'mi??

dilekce
23-08-07, 16:20
Vildan Atasevir in Güneş karakterini görmeden , Onun hakkında sizin söylediklerinizden dolayı soğumaya az kaldı desem inanın hiç abartmayacağım..

Siz daha önceden Onu ne bakımdan sevmediniz veya bir çoğunuzu birden bu kadar itmesinin nedeni ne acaba?

Ben Onun daha önce Hülya Avşar ın dizide Onun kızı rolünde izledim ve oyunculuğunu da o roldeki yaşına göre çok da beğendim açıkcası..

Şimdi Güneş karakterini görmeden, Orda nasıl bir performans sergileyeceğini bilmeden, bu şekilde ; çıksın, yok olsun falan yazılarını görünce şaşırıyorum açıkcası,,,,

hyoldas
23-08-07, 16:21
ANA SAYFAYA GEÇMEK İSTİYORUZ!!!

Hem de çok!

Özetimiz bile ara sayfalarda karışıyor lütfen artık ana sayfaya geçelim. :img-cool2

Herkese açık bizim başlığımız! Herkesler buyusunlar :img-hi:
Tek şart espiri kaldırabilmeleri ve eleştriye açık olmaları :img-cool2

Vildan konusunda bende şimdiden birazcık ısındım.
Özellikle Ali'nin kardeşi olması ve onu kurtaracak ciddi bir kişilik olması beni etkiledi. :icon_sorr
Ama görüşüm değişirse Özge'nin grup terapisinden yararlanmak isterim. :img-pilot

Edüt
Rabiş'e özel

Kasvet, karanlık sıkıcı ve daraltıcı dimek :img-yes:

OXFORD
23-08-07, 16:21
Ozge bir yumusama mi sezdim ?
Neyse nasil olsa o essiz sesini duydugunda vazgecersin, ve abi'si hapisten ciktiginda boynuna atlayip optugunde .. Bir de mutluluktan aglarsa tamamdir

Rabiş bu söylediğini hemen geri al:img-polic..Yoksa ediceğim beddulardan kork bacım:img-icecr:img-icecrHerşeye katlanabilirim ama sondaki mutluluktan ağlamaya hiç katlanamam.Mutluluk gözyaşları bana normalde de garip geldiği için ve bir oyun olarak gördüğüm için oyunun içinde oyunu bir masum prenses vakası ile izlemek kabus değil de nedir?Sarılıp öpme kısmı konusunda benim söyleyeceğim asla birşey olmaz...Bu şekilde yorum yapmam,hele sitede asla biliyorsun:img-wink:

yasecey
23-08-07, 16:22
vallahi handecim mehmet zaten öyle küçük büyük rol ayırteden birisi değil
ama rolü fazladır o kadar ikna etmişler getirmişler nerelerden
yalnız dizide en ön planda olacak olan nejat gibi gözüküyor
ve tabiki fikret
melisa nejatı nerde görecekte vurulacak bilmiyorum nasıl olacak konuya bakılısa orhan ve nisan alinin oğullarının gerçek babası olduğunu biliyorlar
neyse hayırlı olsun

erkan can'dan bahsedilmiyo mu konuda yoksa mehmetle fikretin babası mı???

tree
23-08-07, 16:22
Başlığım sweet başlığım, çok özlemişim yorum yazmayı sabahtan beri parmaklarımı zor zaptediyorum. :img-pilot

Berna'cım başlık için çok teşkür ederiz canım. :good:

Memo'nun az ama öz rolü olduğunu düşünüyorum. Vitrin amaçlı değildir tabi ama vitrinine gelenlerde olacaktır. :img-icecr-uzun zamandır ourm yazmayı beklediğim çok heyecanlıyım kusura bakmayın artık-

Nejat, yani Ali dizinin en aktif rollerinden birine sahip! Bir çok bunalımına tanık olacağımız bir karakter, bu yüzden Nejat'ın oyunculuğun doruklarına çıkacağını umuyorum.

Bir de eleştri dizinin fragmanından mı neden bilmiyorum ama çok kasvetli görüntüler olacağını düşünmeye başladım. Açıkçası kasvetli çekimler istemiyorum :hıh :img-cool2

Handecim memo yada benim mıstığım vitrin amaçlı olsa bile izlenilir ya.Mıstık ya asi ,çılgın, sempatik bayılıyorum ona.(hele o gülüşüne abovvvv)

pink-k(c)
23-08-07, 16:24
dilekce
yasak değildir umarım söylemem ama şöyle cevap vereyim,mp3 sitelerinde hiçde hoş olmayan görüntüleri var desem yeterlidir galiba..
başka nedenlerde var mesela yaralı yürek...
okadar yapmacık oynuyorki insan soğuyor...
galiba normal hayattada şımarıkki sadece şımarık kız rollerini iyi yapıyor...
bu yüzden kendisinden hoşlanmıyorum ve mehmetle eş olmalarını istemiyorum :)

Rabish
23-08-07, 16:25
dilekce, bizde zaten o tip rollerin ona yakistigini dusunuyoruz. Cici kiz rolleri. O kadar buyuk oyuncular varki dizide, siritacagindan nerdeyse eminiz.
Yakistiramiyoruz.Birkere kendi sesini kullanirsa, olay bastan tamamdir. Ayrica basinda yer alan birbirinden anlamsiz goruntu ve aciklamalardan dolayi kendisini pek sevmiyorum (tabii bu benim fikrim).

Ben en cok Fikret'in performans'ini merak ediyorum. Selim Reşat'in ona yukledigi sorumluluklar, cocuk konusundaki basarisizliklari vs .. Kolay olmasa gerek.
Ayrica sorunu haince karisina yukleyen bir adam nasil olur acaba :icon_whis Ozette okudugumda cok sasirdim gercekten. Iyi bir karakter mi kotu mu karar veremiyorum ..

seherim
23-08-07, 16:28
Yaşasın!!sonunda geldi konu ya.haluk_tolgahan ve berna1 çookk teşekkürler..
Gerçekten bazıları dışında tahmin edemediğimiz bi konu geldi.Ama benim hoşuma gitti.
Bazı arkadaşlar Melisanın iki erkek arasında kalabiliceğini söylemişti.Onları kutluyorum walla ben pek tahmin etmiyodum ama doğru çıktı..
Bazıları da Vildana araştırmacı bazıları huhkuçu da olabilir demişti.Onlara da tebrikler..Bu arada Güneş ismi fazla hoşuma gitmedi nieyse:icon_whis
Çoğumuz zaten Melisanın ağır bi havası olduğunu söylüyoduk.O da Osmanlı soyundan çıktı.Hepimize alkış...:happy0064
Yalnız bütün hikaye de Güneşin sayesinde ortaya çıkıyo.:img-pilot
Off Nejata da çok üzüldüm ya hem karısının hem kendi oğlunun katili diyolar adama:sad53:
Ya ama sürgün acılarıyla ilgili pek bişey göremedim ama umarım yanılıyorumdur..
Güneş-Mehmet aşkı izleyip izlemiyceğimizi merak ediyorum ama pek de imkansız değil gibi bence Mehmet asiyse böyle bişey olabilir..
Ya Melisa arada kalıcak çok üzülcem ya of.Bakalım dizi bi başlasın Aliyi mi daha çok sevcem Orhanı mı??
Bu arada kesin bi gizemi olduğunu düşündüğümüz elmaslarla da ilgili hiçbişey yok yanıldık galiba:icon_sorr

OXFORD
23-08-07, 16:28
Burda konuşmayalım bence bu takım şeyleri zeynepçim..Ben arkadaşa bir öm attım durumu açıklayan...Dizimize geri dönelim canım...:img-wink:

Yağmurcum hayır nisan ali'nin gerçek babası olduğunu bilmiyor.Yani ali'ye bir yakınlık hissederken onun çocuğun babası olduğunu bilmiyor.Herhalde ali müebbet alınca bir daha çıkmaz dediler.Anladığım kadarıyla ali ve eşinin arkasında onları kollayacak bir ailesi de yok..Böylece çocuk kimsesiz kalmış gibi görünüyor ta ki orhan onu alana kadar...

tree
23-08-07, 16:30
dilekce, bizde zaten o tip rollerin ona yakistigini dusunuyoruz. Cici kiz rolleri. O kadar buyuk oyuncular varki dizide, siritacagindan nerdeyse eminiz.
Yakistiramiyoruz.Birkere kendi sesini kullanirsa, olay bastan tamamdir. Ayrica basinda yer alan birbirinden anlamsiz goruntu ve aciklamalardan dolayi kendisini pek sevmiyorum (tabii bu benim fikrim).

Ben en cok Fikret'in performans'ini merak ediyorum. Selim Reşat'in ona yukledigi sorumluluklar, cocuk konusundaki basarisizliklari vs .. Kolay olmasa gerek.
Ayrica sorunu haince karisina yukleyen bir adam nasil olur acaba :icon_whis Ozette okudugumda cok sasirdim gercekten. Iyi bir karakter mi kotu mu karar veremiyorum ..

Rabish sana katılıyorum büyük bir hayranı olarak en çok fikretin performansını merak ediyorum .Bence fiko biraz dengesiz gelgitleri olan bir rolde (özetten anladığım kadarıyla)Birde kendi kısırlığını karısına yüklediğine göre bu ya zoraki bir evlilik yada altında başka bir aşk hikayesi olabilir diye düşünüyorum

Rabish
23-08-07, 16:31
Ozgem aldim tamam. Beddua ihtiyacim olan en son sey su siralar. :)

Tree sende bizdesin galiba :) ihihihi diye gulusu yok mu. (Aysu itini nini'den sonra bi de bu cikti)

Yagmur, Mehmet & Gunes soyle karsilasabilirler :
Ali dava acmak isteyebilir oglunu almak icin, dna testi isteyebilir falan, neyse Gunes'te Fikret'in yanina gelir Ali'nin avukati olaraktan. O sirada Mehmet'le karsilasirlar :icon_sorr

hande
Yok, oyle olacagini sanmam, olsada bir duplicate>screen ile hallederiz :img-icecr

yasecey
23-08-07, 16:33
özgecim saol cevap için

ayrıca orhan karakteri şu andan itibaren kafamı kurcalayan tek karakter
yani çocuk kimsesiz değilde bence orhan zaten bi çocuk bulmak için fırsat kollayacakmış gibi
bir doktorun yardımıyla alıyor çocuğu planını yapmış gibi
ayrıca galiba rabiaydı söyleyen kendi sorununu başkasının üstüne atabilen bir karakter
yani burda olan nisana olacak ama
tanıtımda öyle güçlü görünüyo ki bence gayet iyi yansıtmış melisa

rabiacım ne diyebilirim artık yazıldıysa olur napalım:icon_sorr

emosss
23-08-07, 16:34
ya bende şimdi elmaslara değinecektim.. ne kadar çok kafa patlattık hiçbişey çıkmadı elmaslarla ilgili.. herhalde fikretin elindeki elmas servet düşkünü bi karakter olduğunu anlatmak içindi..kalkıp bunun için çocuk kaçıran bi insanada başka bişey denmez herhalde..
bu arada hala melisanın nasıl bi karakter olucağını düşünüyorum, en çokta çocuğu benimseyip benimsemeyeceği..
bu arada hande dur daha yavaş dizi başlamadı..ne bu hız..
ayrıca yeni başlık için teşekkürler ,biraz zorunlu bi yenileme olmuş ama olsun, tebdili mekanda ferahlık vardır..

Rabish
23-08-07, 16:37
Yazdigimiz senaryolarin ve tahminlerin bir cogu tuttu.

-Fransa varmis isin icinde, azda olsa tutturdum :happy0064
-Mehmet'in karakteri hakkinda nerdeyse butun tahminler tuttu, asi, yakisikli vs .. gerçi cok zor olmadi ama
-Melisa'nin acilarin kadini oldugunu bi kac kisi yazmisti (Melisa'nin payi buyuk ama, fragmandaki birkac sahnede cok guzel oynamis rolunu :good:)
-Mehmet & Fikret kardes çikti

Eminim daha cok vardir ama simdi aklima gelen bunlar, butun BS forumunu tebrik ediyorum :happy0064

OXFORD
23-08-07, 16:38
Arkadaşlar dizi hakkında konuşurken bence artık karakter isimleri kullanalım.Ki özellikle mehmet işi bayağı karıştırıyor...En azından hepsini dizi karakter ismi olarak kullanırsak mehmet diyince de karakter mehmet olduğunu anlarız..

Orhan karakterini Fikret'in büyük bir başarıyla oynayacağını düşünüyorum.Gözümde en çabuk canlanan karakter de o oldu.Daha önce de böyle otoriter rollerde oynadı.Ki gene bir yasak aşkta aldatılan taraftı sinemada...Orda da "benci"bir insandı...Nisan'ı bunaltan tarafı da bu sebeple olabilir..Orhan'ın kişiliği...
Hatta ben Nisan'ın Orhan ile isteyerek evlendiğinden şüpheliyim..Haneden soyu olduğu için kendisine sorulmadan Orhan ile evlendirilmiş olabilir...

Rabish
23-08-07, 16:41
Hatta ben Nisan'ın Orhan ile isteyerek evlendiğinden şüpheliyim..Haneden soyu olduğu için kendisine sorulmadan Orhan ile evlendirilmiş olabilir...

Bencede oyle olmustur. Son Osmanlilarin son cocuklari olduklari icin zoraki bir evlilik yaptilar bence. Hem fragmanda Melisa baya bir Osmanli takiliyor, durusu, saçi, kiyafeti. Eger son Osmanlilardan olmasa neden o kadar havaya girmis olsun ki degil mi ?:img-yes:

yasecey
23-08-07, 16:42
aslında biçok şey gerçekten tuttu
rabianın fransa olayı bile kenarından köşesinden yakalandı bravo:)

özgecim dediğine katılıyorum
nisan bencede orhanla hiç sorulmadan edilmeden ikiside hanedan soyundan diye evlendirilmiş olabilir aynı soyu sürdürecekler ya

ve fakat erkan can hakkında tahmini olan var mı
tanıtımda pek osmanlı soylusu gibi gözükmüyodu
konuda da ben mi atladım onu

Rabish
23-08-07, 16:45
Elindeki tesbihden yola cikarak, hapishaneden cikan Ali'nin arkadasidir diyorum ben Erkan Can icin.
Zaten yuzunde yorgun, bikmis bir ifade vardi.
Cocugu geri almak icin Ali'ye yardimci olacak kisi olabilir.Dert ortagi, yakin dostu vs ..

hyoldas
23-08-07, 16:45
Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla :icon_sorr
Artık kusura bakmayın cevap yazmazsam akşam toplu halde gözden geçirim.

Mehmet'in bende az rol çok rol diye düşüneceğini sanmıyorum. Sonuçta proje tek başrolün olduğu bir proje değil. Elbette Memo'muzu sona sakladıklarına göre bir bildikleri vardır :img-wink:

Arzu ablam/Tree olur kendileri, Memo bu projeyle aşacak diyorum olayı diyorum başka birşey demiyorum. Dizi bitimi herkes derin bir ah çekecek ah imgdrag

Emine'cim niye öyle diyorsun ya onca yorum hepsi birbirine karışacak en azından multimedia açılsa, bunlar bizim iyi günlerimiz. Daha fragmanlar çıkacak o zaman kabuğumuza sığarmıyız acep. :img-pilot

Selim Demirdelen'i bir tek Anlat İstanbul'dan tanıyorum. Bu ilk dizi projesi umarım başarılı olur. Senaristler ilk roundda tam puan aldılar. sıra yönetmenize geldi. :img-wink:

Rabiş'im

Yaparız valla! Çok açık olursa hocamın öğrettiği bir ders var onunla koyulaştırırım Burn Toll /%62 :img-icecr

OXFORD
23-08-07, 16:46
Erkan can ile ilgili birşey yazmıyordu konuda..Fakat ben ali'nin hapisten arkadaşı olduğunu zannediyorum.Ki Ali'ye çocuğunu almasında yardım edebilir.Fakat ali'nin eşinin öldürülmesiyle alakası olan bir karakter de olabilir.Ne bileyim esrarengiz bir cineyet olayın tanığı olabilir..Ali onun da peşine düşebilir..
Her ne kadar 10 yıl yatıp çıksa da bir insanın karısını ve oğlunun katili olarak suçlanması manevi olarak da büyük bir lekedir...:img-blush

Melisa'nın yaşıyla ilgili bir ayrıntı bekliyorum açıkçası.Neden fikret'in karşısına böyle genç bir oyuncu seçildi?Hadi vildan'ı anladık artık yaşı gereği kardeş rolünü oynayacakmış ondan olmuş..Fakat melisa için de böyle bir ayrıntı bekliyorum ben.Yani nisan'ın orhan ile yaşıt olmayacağını bu sebepten kaynaklabailcek nedenlerle evliliklerinde(!)çatırdamalar olduğunu görmek istiyorum...

yasecey
23-08-07, 16:48
teşekkürederim cevaplar için
bu akla yakın gerçekten alinin arkadaşı olabilir dediğiniz gibi eski bi arkadaş ya da hapiste tanışmış
belkide ölen karısının akrabası
konuda onun hakkında bilgi bulamayınca tekrar saolun:img-wink:

esmeer001
23-08-07, 16:48
slm arkadaşlar
ben geldim
adım nil
dizi çk hoşuma gitti
oyuncularda tabiki :)
süper bi kadro olmuş
hepsi birbirinden kaliteli oyuncular

bunların yanısıra tanıtım fragmanında
çalan müzikde çk hoş etkileyici
güzel bi dizi olcağına eminim
bende bi imza yaptım ama
fotolarda biraz sorun vardı
o yüzden pek bişeye benzemedi ama
yinede eklim dedim
umarım beğenirsiniz
http://img457.imageshack.us/img457/3128/bsjm7.png (http://imageshack.us/)

mysteria
23-08-07, 16:49
Oh çok şükür geri gelmiş sayfa yaw..Allahım sabahtan beri çıldırdım..Problem varmış meğer..Neyse ya alamehmetimden alıntı yapıcaktım ama karıştı sayfalar ...Bu arada Vildan Atasever hakkında da konuşulmuş sanırım..Bence şimdilik bekleyelim...İzleyip görücez ne derece doğru ya da yanlış bir karar olduğunu...Ama emin olun ben de çoğunuzla aynı fikirdeyim...

NOT: Özledimmm....

emosss
23-08-07, 16:49
Arkadaşlar dizi hakkında konuşurken bence artık karakter isimleri kullanalım.Ki özellikle mehmet işi bayağı karıştırıyor...En azından hepsini dizi karakter ismi olarak kullanırsak mehmet diyince de karakter mehmet olduğunu anlarız..

Orhan karakterini Fikret'in büyük bir başarıyla oynayacağını düşünüyorum.Gözümde en çabuk canlanan karakter de o oldu.Daha önce de böyle otoriter rollerde oynadı.Ki gene bir yasak aşkta aldatılan taraftı sinemada...Orda da "benci"bir insandı...Nisan'ı bunaltan tarafı da bu sebeple olabilir..Orhan'ın kişiliği...

evlenme konusuna bende katılıyorum..ikiside hanedan soyundan geldiği için yapılmış bi evliliktir bencede...
erkan can bencede dediğiniz gibi ali'nin kader ortağı olur...

Rabish
23-08-07, 16:51
Ozgem, Melisa'nin yasi icin 2 seçenek var:
-Melisa'yi dizide yasli gostermek icin ellerinden geleni yapacaklar. Haminne kiyafetleri, HS'i aratmayan makyajlar, yine haminne topuzlari .. Guya yasi buyukmus gibi gosterirler
-Ya da erken evlenmis genc bir kizin genc yasta yaslanmasini gosterebilirler.
Son Osmanlilardan oldugu icin genç oldugu halde kendisinden daha yasli biriyle evlendirilmistir. Acilarina aci katan bir seçenek bu ..

cadikiiiz
23-08-07, 16:53
Erkan can ile ilgili birşey yazmıyordu konuda..Fakat ben ali'nin hapisten arkadaşı olduğunu zannediyorum.Ki Ali'ye çocuğunu almasında yardım edebilir.Fakat ali'nin eşinin öldürülmesiyle alakası olan bir karakter de olabilir.Ne bileyim esrarengiz bir cineyet olayın tanığı olabilir..Ali onun da peşine düşebilir..
Her ne kadar 10 yıl yatıp çıksa da bir insanın karısını ve oğlunun katili olarak suçlanması manevi olarak da büyük bir lekedir...:img-blush

Melisa'nın yaşıyla ilgili bir ayrıntı bekliyorum açıkçası.Neden fikret'in karşısına böyle genç bir oyuncu seçildi?Hadi vildan'ı anladık artık yaşı gereği kardeş rolünü oynayacakmış ondan olmuş..Fakat melisa için de böyle bir ayrıntı bekliyorum ben.Yani nisan'ın orhan ile yaşıt olmayacağını bu sebepten kaynaklabailcek nedenlerle evliliklerinde(!)çatırdamalar olduğunu görmek istiyorum...

ya hiziniza yetisemiyorum :D:D

OXFORD bende sana katiliyorum..dedigin gibi erkan can alinin hapisten bir arkadasi olabilir ve aliye yardim edebilir..
ya bide benim anlamadigim bi sey var..orhan alinin bebegini aliyor ve ali 10 yil cezaevinde kaliyor..bu durumda dizi sirasinda zaman cabuk ilerleyecek yani 10 yil sonra gibi bisey olur herhalde..:icon_whis

yasecey
23-08-07, 16:53
esmeer001 imza için teşekkürederim

nisan ve orhanın hanedanın evlenip soylarını sürdürmeleri için birbirine yakın yaşta olan iki kişi olduğu için evlendirildiklerini düşünüyorum
yani evet yaş farkı gözle görülür ama nisan için mecbur kalınmış bi evlilik bu

gerçi alinin hapiste kaldığı süreye bakılırsa çocukları 10 yaşında olmalı
yani melisa yinede en az30-32 yaşında birini canlandıracak

mehmet_şevin
23-08-07, 16:54
arkadaşlar özeti şimdi daha yeni okudum çünük daha yeni gördüm konu süper ama aklıma takılan birşey var şimdi melisa sözen nejat ın sevgilisi oalcak ee o zaman kesin vildanla mehmet olacak off off:icon_sorr:icon_sorrnapalm alışcaz bide ben bişey sölemek istiorum şimdi dier sayfalarda bazı arkadaşlar beren saat ile ilgili yorum yapmış ama o da sonuçta rolü gereği öyle oynuor insanların bunu düşünmesi gerek senaryoda ne varsa onu oynuor lütfen bundan sonra başka başlıklarda konuyla uzaktan yakındna ilgisi olmayan oyunclr hakkında konuşlmasın rica ediorum şimdi moralim bzldu zaten vildanla mehmet kesin çift oalcak ya off offf:icon_sorr:icon_sorr

emosss
23-08-07, 16:55
Emine'cim niye öyle diyorsun ya onca yorum hepsi birbirine karışacak en azından multimedia açılsa, bunlar bizim iyi günlerimiz. Daha fragmanlar çıkacak o zaman kabuğumuza sığarmıyız acep. :img-pilot

haklı olabilirsin baksana geçen başlığada bi haller oldu :icon_whis
ama yinede hemen istemeyelim anasayfayı.. bi asıl fragman gelsin iyice bi yoğunlaşırsak sayfaya o zaman başlarız ansayfa için diretmeye ki bence biz söylemeden başlığı anasayfaya alırlar..

kaptan jack
23-08-07, 16:55
inanamıyorum ya özet çıkmış ve gerçekten ilgi çekici bir konusu var....nejat ın dahaq dogrusu ali mi demeliyim sinirli oldugu gçzlerinden okunuyordu demek ki sebebi buymuş.....melisa nında ortalıgı karıştıracagı aşikar...melisa ile fikret pek uyumlu bir çift degillermiş gibi geldi bana....erkan can la ilgili hiçbirşey yazmıyor ama dediginiz gibi belki ali nin hapistem arkadaşıdır yada öldürelen karısıyla alakası olabilir belki hapisten çıktıgını duyunca alinin peşine düşte falan...neyse ben diziyi iyice türk filmi kıvamına çevirdim.....iyice merak ettim bir an önce çıksada izlesek..........:icon_whis

pink-k(c)
23-08-07, 16:57
esmeer001 imza için teşekkürler süper olmuş :)
özge'cim zaten söyliyceğimi söyledim devam etmiycem artık :)
güneş&mehmet hakkında ne olur bilinmez ama inş en hayırlısı olur..
erkan can ise kesin sizinde söylediğiniz gibi alinin hapisten tanıştığı biridir..
mesela önce erkan can çıkmıştır hapisten..
ne zaman yardıma ihtiyacın olursa bana gel demiştir,alide öyle yapmıştır,çıkar çıkmaz onun yanına gitmiştir..
şu türk sinemalarında olduğu gibi....

Rabish
23-08-07, 16:58
emosss'a katiliyorum, ilk bolumden once bize anasayfa falan yok bence.
Foruma olan ilgilinin devam etmesi lazim ve reytinglerin iyi gelmesi lazim, zaten o konu hakkinda suphem yok :img-icecr

dilekce
23-08-07, 16:59
Orhan kısırlığını kabul etmeyip bunu Nisan a yüklemeye çalışıyorsa bu Orhan ın karakteri hakkında çokda olumlu bir izlenim bıraktırmıyor..
Orhan büyük çocuk olmanın, a(ğğğ)bi olmanın gururuyla erkekliğine söz getirmek istemiyorken bir yandan eşi Nisa yı eziyorsa kendisinde ki ruh sağlığının çokda yerinde olmadığını düşünebiliriz..

Öyle ki şu durumda aklıma gelen ilk şey,,

İlerde karısı Nisan ın Ali ye olan ilgisini bile farkedip hem çocuktan hem de Nisan ı kaybetme korkusu, Nisan ın daha fazla acı çekmesine neden olacaktır..
Bu da Orhan ın Nisan a olan tavırlarının sertleşmesi ile kendini belli edecektir..
Hiç bir erkeğin kaldıramayacağı bir yük evlat sahibi olamamakk,, ve üstüne birde karısının başka bir adama aşık olduğu hissetmek, üstüne bir de ailesinin kendi durumunu öğrenmesi tedirginliği içinde Orhan çok tehlikeli bir adam olup çıkacaktır..
Ve sonucunda da tehlikeli şeyler yapacaktır...(Tabi burda Nisan gözlerini kapatıp tehlikeli şeyler yapıyorsun demeyecektir ki o da ayrı bir mevzu):img-hyste

Orhan ve Ali nin çocukla birlikte Nisan üzerine de savaşını izleyeceğiz,,
Peki ya bu aşk üçgeninde bir değişiklik yapılıp dördüncüyü bulup kare yaparlar mı bizim senaristler... Bulunan dördüncüyüde Mehmet olarak düşünebilir miyiz?...:img-hyste
İşte olmadık bişey yapıp şaşırtırlar bizi..Mehmet asi görünümlü ama içinde fırtılar kopan evin küçük oğlu,,içten içe yengesini sevmektedir, yengesi ise onu hep kardeşi gibi görmektedir ki tam bu sıra Ali çıkar ortaya,, Nisan ın Ali ye garip bir tutkuyla bağlandığını farkeden Mehmet o da abisi ibi davranıp ayrı bir yörüngede O da Ali yle hesaplaşmaktadır..
olan ise Ali ye olur.. Bir yanda oğlu, bir yanda Onu seven bir hatun kişi, bir yanda babacık. bir yanda da kardeş Mehmet,,,:img-icecr

OXFORD
23-08-07, 17:00
ya hiziniza yetisemiyorum :D:D

OXFORD bende sana katiliyorum..dedigin gibi erkan can alinin hapisten bir arkadasi olabilir ve aliye yardim edebilir..
ya bide benim anlamadigim bi sey var..orhan alinin bebegini aliyor ve ali 10 yil cezaevinde kaliyor..bu durumda dizi sirasinda zaman cabuk ilerleyecek yani 10 yil sonra gibi bisey olur herhalde..:icon_whis

10 yıl sonrası günümüz olacağına göre...1997 yılından bir takım sahneler gösterilcektir.Yoksa günümüzden 10 yıl sonrasına atlama olmaz...
Hatta bıyık da ali için hapishaneden kalma bir hatıra...

Melisa gerçekten bu kadro için genç bir oyuncu...Genç oyuncu seçilmesinin bir sebebi olmalı.Çünkü her ne kadar çok beğensem de bu üçlü içinde gene geri planda kalıcak isimlerden biri bana göre...Yani öyle hadi melisa olsun diye seçildiğini sanmıyorum.Yaşla ilgili bir ayrıntı görmezsem büyük hayal kırıklığına uğrarım...

Şevin yazanlardan biri bendim çünkü beren ile vildan arasında büyük benzerlikler var.İkisi da sıradan yapımcılarla çalışmıyor,ikisi de bir takım konularda tecrübesiz ve çok iyi kendini kanıtlamış oyuncularla çalışıyor,ikisinin de yaşları çok genç oynadıkları oyunculara göre ve ikisi de ağlama sahnelerinde bana göre başarısız...Bu yüzden berenin de adı geçti..Yoksa ben dahil kimse kötü birşey yazmadı...

sleepinsanity
23-08-07, 17:02
Mustafa Hakkında Herşey'den Fikret-Nejat çatışmasının tadı damağımızda kalmıştı. Onların da tadı damağında kalmıştı. Onları yeniden iki zıt karakterlerle çatışma halinde izlemek çok çok keyifli olacak. Diziden sırlar, heyecan hiç eksik olmayacak anlaşılan
Senaryoları tutanları da tebrik ediyorum ayrıca, özellikle Fransa senaryoları :icon_whis

hyoldas
23-08-07, 17:04
Fragmanda o kadar belli olmuyor ama resimlerin üzerinde çalışma yapınca bende Melisa'nın makyajla yaşlandırılıdığını gözlemledim. Bence aşk evliliği yapmış olmayacaklar ama yaş farkının çok fazla olacağını zannetmiyorum.

esmeer001 çalışma çok güzel ellerine sağlık canım :img-wink:

Ana sayfa konusunda karşı çıkanları görüyorum. :img-cool2

yasecey
23-08-07, 17:05
yok artık o kadarda olmaz herhalde
biz burda evet orhan-nisan-ali arasındaki üçgeni izleriz
mehmet nerden çıktı

ben mehmetin kendi halinde biri olacağını düşünüyorum
o fazla bu olaylara girmez
sabah çıkar malikaneden gece gelir
arada güneşide görmese iyi olur tabi
yani sabah doğan güneş bu:img-pilot

alevalev_25_
23-08-07, 17:09
Bu sezon anlaşıldı ki TMC hep erkek oyuncular üzerine çalışmış..Sanıyorum büyük bir anket yapmışlar..Yoksa istesen üçü bir arada olamaz..Hatta dördü bir arada diyelim..Bu kadar erkek oyuncular üzerine çalışılmışken neden bayan oyuncular ihmal ediliyor onu anlamadım..Bıçak Sırtı'nda oynayacak olan bayanlar üçü bir arada grubuna hiç yakışmayan kişiler..Bu kadar bayan oyuncu varken neden bu ikisi ya neden???

Tatlım seni çok isyankar ve asi gördüm!!
TMC dediğin gibi erkek oyuncu konusunda yeterince bonkör davranmış ama kadın oyunculara gelince açıkcası Vildan Atasever konusuna takıldım bende.
Ama izlemeden de bir şey demiyeceğim.
Daha önce de dediğim gibi ön yargılı olmamak lazım!!!

İzleyip göreceğiz!!!

hyoldas
23-08-07, 17:11
Mustafa Hakkında Herşey'den Fikret-Nejat çatışmasının tadı damağımızda kalmıştı. Onların da tadı damağında kalmıştı. Onları yeniden iki zıt karakterlerle çatışma halinde izlemek çok çok keyifli olacak. Diziden sırlar, heyecan hiç eksik olmayacak anlaşılan
Senaryoları tutanları da tebrik ediyorum ayrıca, özellikle Fransa senaryoları :icon_whis

Hp'den sonra Sağır Oda'yı izlemeye ve yorumlamaya başlamıştım. Bu forumda pek yankı uyandırmasa da beyin fırtınası yapmak için birebir bir senaryoydu. Bazı benzerliklere rastladım. :icon_whis
Tabi dizi başlamadan böyle bir benzetme ne kadar doğru ama o dizide yer verilen Kırımlı ailesi ile Osmanoğlu ailesinin çok benzer yönleri olacağını düşünüyorum. Özellikle de kardeş çatışmaları ve aile içi hiyerarşi konusunda. :img-wink:

Fransa hı hı :img-icecr
Bakalım havaalanı sahnesi de tutacak mı? :icon_whis

OXFORD
23-08-07, 17:17
Bu arada dizinin kaç sezon sürüceği özetle belli oldu..Her olayın normalce çözülceğini var sayarak dizinin tek sezon olma ihtimalini hayallerimle beraber suya atmış bulunmaktayım..Özetten sonra tek sezon olmasıyla ilgili hiçbir umudum kalmadı...
Tutarsa(bu konuda sorunu olmaz ama)iki sezon devam ediceğini düşünüyorum artık her ne kadar istemesem de...

Şevin sana gereken açıklamayı öm ile yapıcam bir ara çünkü şu an çıkmam lazım:)

dilekce
23-08-07, 17:17
yok artık o kadarda olmaz herhalde
biz burda evet orhan-nisan-ali arasındaki üçgeni izleriz
mehmet nerden çıktı

ben mehmetin kendi halinde biri olacağını düşünüyorum
o fazla bu olaylara girmez
sabah çıkar malikaneden gece gelir
arada güneşide görmese iyi olur tabi
yani sabah doğan güneş bu:img-pilot

Yok yok 4 de yetmez aslında 5 olmalı ki olmayan şeyler böylelikle Türk Tv tarihinde yaşatılsın...:img-hyste 5. kim olabilir hımmmm bi düşüneyim demeye kalmadı buldum..Erkan Can,,,O da ağır a(ğğğğ)bi yi olanayacak ya Ali nin yanında,, O da ilk görüşte garip bir bağla Nisan a tutulurmuş,, tutulan tutulana,, hep içinde saklarmış ve O da içden içe severken Nisan ı, bu arada Nisan bu garip 5 aşk içinde tek çareyi çocuğuyla kaçmakta bulurmuş,,Sonrasında ver elini Nisan nasıl kurtulur? :img-hyste

Tabi senaryoda geçen kahramanların gerçek senaryoyla alakası yoktur.Bunların hepsi tahmin ettiğiniz gibi olağan dışı hayal ürünüdür..Gerçekle alakası yoktur. Yalnız ben galiba tehlikeli şeyler olacak mı olmayacak mı düşüncesinde kaldım?

Birileri birilerine tehlikeli şeyler yapacak mı? Bu tehlikeli şeyler ne yönde hayra çıkacak..Tehlike boyutu nedir? Tehlike anlayışı nasıl olacak?
Yasak olan aşktaki tehlike çanları nasıl çalınır? Teknikleri nelerdir?
İşte ben bunların düşüncesine dalıyorum galiba:img-hyste

Dizi başlayana kadar daha çooook senaryo çıkarırız bizz,,,:img-yes::img-icecr

pink-k(c)
23-08-07, 17:18
şevin sende vildanı sevmiyosun vildan memo olmaz diyosun değilmi..
kimileride bereni sevmiyor...
ve vildanla beren arasında Alaka kurduk...ikiside çok masumda o yüzden burdan yola çıkarak bi benzerlik var dedik..:D
bende çoğu kez beren ve vildanın benzerliğinden bahsettim bu başlıkta...
sadece bukadar...

cadikiiiz
23-08-07, 17:19
Bizim konumuza gelince bencede erkan can nejat ın arkadaşı olacak zaten fragmandanda gayet açıkk bu olay ikiside çok sertler çünkü:img-icecrbelli oluor yani ama umarım vildan&mehmet ikisilisi çift olmazz yada başka başrol olmayan oyunclrla mehmet çift olsun ben buna razıyımm ama en güzeli tek kalsın belkide vildan fikret kuşkanla çift olabilir sonçta melisa nejata aşık olacak o ikiside birbirine aşık olabilir yada fikret vildana vildanda mehmetee off düşünmek istemiorum :icon_sorrneyse umarım düşündüğüm gibi olmaz:img-in_lo:img-yes:

orhan ve günesi cift yapmazlar herhalde..onlarin arasinda cok yas var cünkü..
ya galiba mehmet ve günes partner olucak..biz istesekde istemesekde..
yapicak bisey yok malesef..cünkü basroller arasinda en genc oyuncular onlar..

forgetmenot
23-08-07, 17:20
Bu dizinin bir yerinde(neresi bilmiyorum ama)bence Orhan(Fikret Kuşkan')ın karısı kesin başka erkekten hamile kalır.Yani %de 500 diyorum ben!Şunca senedir dizi seyrederim ayıptır söylemesi.Kısırlık konusuna böyle zıt bir örnek verilmesi gereklidir.

sleepinsanity
23-08-07, 17:39
Ozgem, Melisa'nin yasi icin 2 seçenek var:
-Melisa'yi dizide yasli gostermek icin ellerinden geleni yapacaklar. Haminne kiyafetleri, HS'i aratmayan makyajlar, yine haminne topuzlari .. Guya yasi buyukmus gibi gosterirler
-Ya da erken evlenmis genc bir kizin genc yasta yaslanmasini gosterebilirler.
Son Osmanlilardan oldugu icin genç oldugu halde kendisinden daha yasli biriyle evlendirilmistir. Acilarina aci katan bir seçenek bu ..

Özge'nin ve senin de dediğin gibi umarım bu aradaki kocaa yaş farkına da değinirler dizi içerisinde. Rabiş'im 2. söylediğin seçenek çok mantıklı umarım bu şekilde yansıtırlar bu yaş konusu, yoksa benim için de hayalkırıklığı olur her ne kadar Melisa'yı makyajla falan olgunlaştırmaya çalışsalar da gene de arada büyük bir yaş farkı olduğu aşikar.

Birçok konu içiçe yalnız, bu konuların hepsini nasıl bir arada yansıtacaklar çok merak ediyorum. Umarım klişelere fazla dalmadan ki şu haliyle bakınca klişeler var gibi, fazla entrikalaştırmazlar, çok yoruyor sonra izlemek.

-şEkEr-
23-08-07, 17:44
bu dizi şimdiden ylın dizisi olmaya aday eheheh
oyuncular zaten süper
nejatıda çoks everim ama fikretle memonun yeri çookk ayrı benim için ama genede nejatıda çoks veiyorum
çok gzüel bir üçlü olucaklar

krnca_
23-08-07, 17:45
Beni hayal kırıklığına uğratan bir dizi:icon_sorr yaa bu senaryo ne böyle yaa. Bana göre Şengillerimiz toparlama bir senaryo yapmışlar....Eğer Osmanlı hanedanının acılarınıda arka fon olarak kullanacaklarsa yandık...Oyuncuları bilmeden bu özeti okusam diziyi izlemezdim ama işte oyuncular mükemmel:img-yes:
Karakterlerin hepside acıların çocuğu mübarek..Birisinin çocuğu olmaz, birisi işlemediği suçtan hapis yatar.

*HP'te Çınar babası bir hırsız tarafından öldürüldüğü için polis oluyordu Bıçak Sırtı'nda da Güneş, abisine yapılan haksızlık üzerine avukat oluyor...

ehlocan
23-08-07, 17:48
Arkadaşlar sizlerinde mesajlarınızda yazdığınız gibi başlık ne BEREN SAAT nede VİLDAN ATASEVER başlığı değildir..Dizi ile ilgili olduğu sürece oyuncuların isminin geçmesi normal yorumlarınızda ama salt oyuncular hakkında paylaşımda bulunmak istiyorsanız lütfen ilgili başlıklarda devam ediniz...

Mesajlarınız farklı font ve renklerle yazmayınız arladaşlar aynı uyarıları defalarca yazmak durumunda kalıyoruz...

Sevgiler
Ehlocan

eylem.i
23-08-07, 17:50
kodra muhteşem ama dizide şuda olsaydı dediğiniz oldumu???benim oldu mehmet aslantuğ keşke oda olsaydı tam süper olurdu.. :)

sleepinsanity
23-08-07, 17:51
krnca_ benim de sabah okuduğumdaki ilk tepkim seninki gibi oldu açıkçası, şimdi biraz daha olumlu bakabiliyorum ama bu diziden tam olarak beklediğim bu tarz daha önce tekrarlanmış konuların bir araya toplanması değildi. Tamam farklı bir yanı da var ama o kadar çok konu içiçe ki son Osmanlıların sürgün acıları bir süre dizinin içerisinde kaybolup gidecek gibi görünüyor. Umarım diziyi izlerken fikrim değişir, keyifle seyrederim, gerçi bu oyuncular varken ne olsa keyifle izleyebilirim. :) Tek memnun olduğum kısım Orhan-Ali çatışmasını izleyecek olmamız oldu.

krnca_
23-08-07, 17:58
krnca_ benim de sabah okuduğumdaki ilk tepkim seninki gibi oldu açıkçası, şimdi biraz daha olumlu bakabiliyorum ama bu diziden tam olarak beklediğim bu tarz daha önce tekrarlanmış konuların bir araya toplanması değildi. Tamam farklı bir yanı da var ama o kadar çok konu içiçe ki son Osmanlıların sürgün acıları bir süre dizinin içerisinde kaybolup gidecek gibi görünüyor. Umarım diziyi izlerken fikrim değişir, keyifle seyrederim, gerçi bu oyuncular varken ne olsa keyifle izleyebilirim. :) Tek memnun olduğum kısım Orhan-Ali çatışmasını izleyecek olmamız oldu.

Ne kadar zaman geçerse geçsin ben bu özete olumlu bakamam. Belki ilk bölümü izledikten sonra sakinleşebilirim yada yeni fragman çıktıktan sonra :img-yes:

caddys
23-08-07, 17:59
muhtesem muhtesem muhtesem
hayatta kişiliklere göredir bu
herkes kolay kolay muhtesem demez
bende onlardan biriyim

ama bu dizi bambaska
birşey
"...izlemeden karar verme..."
demesin kmse bana

bunun gibi bir dizi bana göre henüz olmadı
olması da çok zor bence olursa zaten direk adı taklit yapıma çıkar

herneyse

muhtesem bir konu
en kndi hallileri ise memom cnm bnm

inşaallah onu vildanla görmeyiz
konusu da oldukça ilginc

ali ye acıdım acıkçası basına kimbilir neler gelicek
hanedanlar falan bakalım nasıl birşey
memoyu bardaklarla gördük barmen dedik görücez sanmıyorum ole olucagını şu saatten snra...

tahmin ettiğimiz gibi mehmet dik baslı basına buyruk bir kişilik

bu FARKLI ve MUHTESEM diziyi 4 gözle bekliyorum

Lovegood
23-08-07, 17:59
Fikret Kuşhan,Nejat İşler ve Mehmet Günsur tanıtımları ilk gördüğümde kendi kendime şakamı bu dedim.İnanılmaz sevindim.Konuda gerçekten harika.Merakla bekliyorum.Ama ayrıntılı bir fragman hala yayınlanmadı :( Yolu açık olsun (ki zaten baya açık)

dilekce
23-08-07, 18:01
Esas kız var,, anlıyoruz ki Nisan esas kız,,
Peki esas oğlan ? Burda esas oğlan olmaya aday 3 genç delikanlı içinden bir tanesini esas oğlan olarak görmeyi nasıl başaracağız..
Karşımıza 3 bilinmeyenli denklem çıkarmışlar sanki..
Hepimiz esas kızın yanında esas oğlan olarak Ali yi mi görmek isteyecğiz acaba?

Biri çirkin ve yaşlı değil ki veya diğerinden kat be kat artı özellikleri olan bir seçenek yok ki en başta evet kesinlikle şu kişi esas oğlan deyip ona karşı yoğunlaşalım..

İçinden çıkılmaz bir gridaba düşebiliriz..

Belki kimimiz Nisan ın yanında, ruh hali belki sallantılı, gururlu,belki hain, belki bencil, belki kendini herşeyden herkesden üstün gören ama bir o kadar da içten biri olan, içten içe karısına aşık olan Orhan ı görmek isteyecek,

Kimimiz de oynayacağı karakter ile asabi hırslı sinsi ve bir o kadar da karızma tabir edilecek dış görünüşüyle boy gösterecek Ali yi görmek isteyecek,

Peki Mehmet karakteri,, Mehmet karakteri esas oğlan olup çıkarsa,, belki beklenenin ötesinde asiliği ile bir çoğumuzun esas oğlanı olursa,,:) (yani karakter bakımından ):)

Peki Mehmet in esas kızı da Güneş olursa,, o zaman bu dizide bir tane esas oğlan ve esas kız olmayacak,,,

Peki ya hangisi baskın karakter çıkacak..

Hangisniin tarafında olacağız.. Yada taraf olacak mıyız? öylesine işte dizi sadece deyip hı tabi öyle olmalı tabi böyle olmalı ,., yok öyle olmasada olurdu falan mı diyeceğiz...

Bu sorular için erken mi acaba?
Bekleyelim o zaman...:)

Dipnot: Benim gönlümde bir tane esas oğlan ve esas kız var,, Ben hayatımda bir kez esas oğlan ve esas kız tanıdım :img-icecr,........

söğüt
23-08-07, 18:05
dizinin konusunu okudum
bayağı açık seçik ne olacağı anlatılmış,
bana göre çok da gerekli değilde bu kadar detaylı açıklama ama anlatmışlar işte..
osmanlı soyundan gelen bir ailenin çocuk meselesi işlenirken, osmanlı hanedanının sürgünde yaşadıklarını yeri geldikçe mi işleyecekler yoksa ilk bölümde şöyle bir giriş yapılıp olay direkt olarak kısır ve soylu bir erkeğin macerasına mı dönüşecek bakalım..
sanırım Osmanlı hanedanı ile tek irtibat noktası soylu bir erkeğin sıradan insanlarla maceralarından ibaret olacak.eğer böyle olacaksa karakterlerden birilerinin illede osmanlı ailesine mensup olması pek gerekmiyor bence..
açıkçası çok da çekici gelmedi bana..bir kaç bölümüne bakarız ona göre bir karar veririz..hayırlısı..

pink-k(c)
kendi yazdığından bile haberin yok sevin..
sen ilk mesajında bazılarınız bahsetmişsiniz dedin ve bende bahsettiğim için yanıtladım..
araya girdiğim falan yok,şimdi neden yanıtladığımı anlamışsındır eminim..
tartışma çıkarmak istemiyorum berenin şahsına ait hiç bişey söylemedim söylememde...bundan sonra sana cevapda yazmayacağım...
beni ilgilendiren beren değil...
bıçak sırtı...
diziye döneyim..
evet konusu belkide beklediğimiz kadar etkileyici değil ama yinede güzel bence :)
bende ilk okuduğum zaman hayal kırıklığı yaşadım..
ama simdi bi çok diziye göre güzel bi konusu olduğunu düşünüyorum...
neşe ve gaye yine bi aşk üçgeni oluşturmuşlar...
bakalım fragmanı nasıl olucak..
yeni başlıyacak dizlerin yavaş yavaş uzun fragmanları çıkıyor...
Bs'nin fragmanı da bi an önce yayınlansa tamamdır :D

Lovegood
kodra muhteşem ama dizide şuda olsaydı dediğiniz oldumu???benim oldu mehmet aslantuğ keşke oda olsaydı tam süper olurdu.. :)

Gerçekten Mehmet Aslantuğ bu dizinin vizyonuna uygun olurdu :img-yes: Ben Naz Elması görmeyi çok isterdim Nazla yakıştırdığım aktörler var.

Mehmet Günsur üzerinde niçin daha fazla bilgi verilmemiş.Sanırım o da Vildan Ataseverin canlandırdığı karakterle aşk yaşayacak.Alışılması zor bi ikili bana göre.(Özelliklede Meryemceden sonra)

Tek bildiğim bu yılın dizisi olacağı :good:

yasecey
23-08-07, 18:09
dilekce bence böyle oyuncuların olduğu bi dizide zaten bitek esas kız ya da esas oğlan çıkarmak çok zor
benim gönlümde esas oğlan ne oynarsa oynasın mehmet olur ama yanına esas kız istemem

ama bir çoğumuza göre madem seçilecekse esas oğlan rolünü nejata veriyorum
melisanın rolüne bağlı ama ben onu sanki sevemeyceğim nedense böyle düşünüyorum
yok ben orhanı seveceğim ne kadar bencil sorumsuz vs. olsada
şimdiden kanım kaynadı ona benim:)

zeynepcim sabah akşam kanal açık ama gelcek hafta anca çıkar tam bi fragman bekleyeceğiz:img-wink:

betush
23-08-07, 18:09
yeni baslik hayirili ugurlu olsun :)
özette gelmis !
fragmanlarda dönüyo !
cok güzel :happy0064
bi baslasi iyice güzel olucak !
memo fikonun kardesiymis
vildanda nejonun

fenerli_güzel
23-08-07, 18:11
Peki esas oğlan ? Burda esas oğlan olmaya aday 3 genç delikanlı içinden bir tanesini esas oğlan olarak görmeyi nasıl başaracağız..

Biri çirkin ve yaşlı değil ki veya diğerinden kat be kat artı özellikleri olan bir seçenek yok ki en başta evet kesinlikle şu kişi esas oğlan deyip ona karşı yoğunlaşalım..

Belki kimimiz Nisan ın yanında, ruh hali belki sallantılı, gururlu,belki hain, belki bencil, belki kendini herşeyden herkesden üstün gören ama bir o kadar da içten biri olan, içten içe karısına aşık olan Orhan ı görmek isteyecek,

Kimimiz de oynayacağı karakter ile asabi hırslı sinsi ve bir o kadar da karızma tabir edilecek dış görünüşüyle boy gösterecek Ali yi görmek isteyecek,

Peki Mehmet karakteri,, Mehmet karakteri esas oğlan olup çıkarsa,, belki beklenenin ötesinde asiliği ile bir çoğumuzun esas oğlanı olursa,,:) (yani karakter bakımından ):)

Peki Mehmet in esas kızı da Güneş olursa,, o zaman bu dizide bir tane esas oğlan ve esas kız olmayacak,,,

Hangisniin tarafında olacağız.. Yada taraf olacak mıyız? öylesine işte dizi sadece deyip hı tabi öyle olmalı tabi böyle olmalı ,., yok öyle olmasada olurdu falan mı diyeceğiz...

Dipnot: Benim gönlümde bir tane esas oğlan ve esas kız var,, Ben hayatımda bir kez esas oğlan ve esas kız tanıdım :img-icecr,........

vallahi esas kiz bencede nisan
ama esas oglan kim dersen benim kendi görüsüme göre ALI (nejat isler)
nede olsa cocugnu geri almaya calisan adami oynuycak
fikret kuskan pek olamaz gibi geliyo bana cünkü onun karakteri ne bilyiim yha esas oglan karakter degilmis gibi

ama bu dizide yok esas oglan esas kiz ayrimi sacma :) tüm oyuncular süper ötesi hepsininde dolu dizgin izlemek istiyoruz :) :) :)

ANİTA
23-08-07, 18:13
kesinlikle bu dizi sezonun en güçlü dizilerinden fikret kuşhandan tutun nejat işler mehmet günsur melissa sözen ve en önemlilerinden biri erkan can .erkan canın rolü hakkında bilgi verilmemiş umarım gene farklı bir rolle karşımıza çıkar bu kadroda değiştirilmesini istediğim tek isim vildan atasever olurdu herhalde.onun yerine daha farklı biri olabilirdi benim aklımdan geçen sezin akbaşoğulları mesela
bu dizide aşk üçgenlerinin ve çeşitli oyunların döneceği şimdiden belli.senaryo beni mutlu etti .klasik aşk hikayelerinden farklı belkide tmc ilk defa olarak çizgisinden farklı bir dizi yapıyor.bir o kadar tehlikeli ama bir o kadar da başarılı olma ihtimali yüksek bir dönem dizisi yapıyorlar
merakla bekliyorum:good:

sleepinsanity
23-08-07, 18:16
dizinin konusunu okudum
bayağı açık seçik ne olacağı anlatılmış,
bana göre çok da gerekli değilde bu kadar detaylı açıklama ama anlatmışlar işte..

Bu konuda hak veriyorum, bence de fazlasıyla açık saçık yazılmış bir özet bu, bu kadar ayrıntıya gerek yoktu. Acaba KanalD'nin vereceği özet de bu kadar açık seçik mi yazılmış olacak. Mehmet karakteri hakkında neyseki çok fazla bilgi verilmemiş, onu merak etmekteyim şu anda :)

adagünsür
23-08-07, 18:22
karekterler konu belli olmus
biraz fazla beli olmus arkadasin dedigi gibi ama olsun
mehmet yine asi cok güzel
tabi fiko da yine en büyük abi

lindsay
23-08-07, 18:23
ekşi sözlük te okuduğuma göre dizinin kadrosunda canan ergüder de varmış ne kadar doğrudur bilmem zaten canan ergüder i de tanımıyorum:)

bkoolcikolatam
23-08-07, 18:24
güneş akıllı kız olsun(pek mümkün bişey değil ama ) memoya bulaşmasın yoksa tenhada sıkıştırırım :D
özge'cim haklısın ali bundan hiç hoşnut olmayacaktır..
mehmete zarar vermeye kalkışabilirmi acaba :S
tabi böyle bişey olursa inş olmaz :D
rabia'cım
''Cevabini merak ettigimi bir soru var : Ali'nin karisini olduren katil'in Gunes'i oldurme ihtimali yuzde kactir acaba ? ''
bu sorunun cevabı keşke %100 olsa :D
toptan kurtulurduk güneşten :D

Buna Katılıyorum Memoya Tam Uyan Bır Rol Verilmiş Mehmetin Dediği Gibi İçinde 8 Yasında Bır Velet Var Ve Her Halını Kendını Oynbayınca Mukemmel Oluyo
Zeynepçim
Zeynepcim Hiç Sorun Degıl Gerekırse Gunes Denen O Kızı Biz Öldürürüz ..[

bora.asli
23-08-07, 18:30
nasıl yani..
konuyu okuduktan sonraki ilk tepkim budur..
sanırım sindirmem için epeyce okuyup özeti hatmetmem gerekiyor..
açıkçası şaşkınım..hiç beklediğim gibi çıkmadı..oysa ki ben neler hayal etmiştim..

Konu son Osmanlıların sürgün acılarıyla ilgili olacak diye beklerken tamamen alakasız bir konuyla karşılaştım..sanırım sadece çıkış noktası hanedanla ilgili..yani yine fonda görürüz muhakkak bu konuyu ama konu başka boyuta geçecek ilerleyen haftalarda bu aşikar..

özellikle şu kısır olma muhabbeti bana çok garip geldi..yani hangi dönemdeyiz allah aşkına..dizi günümüzde geçecek eminiz değil mi..doktor ayarlanacak, kadın kocasına kanacak, kendisinin kısır olduğuna ikna olacak..off bilemiyorum..izlemeden birşey demek istemiyorum..belki de umduğumdan çok farklı şahane, sürükleyici birşey çıkacak ortaya ama..
özellikle çocuğunun izini süren baba, iki taraf arasında kalan çocuk..çok tanıdık geldi bu konular bana..hele ki abisi için avukat olan kardeş..
tey ki tey tey..

hekimoglu64
23-08-07, 18:32
herkese iyi aksamlar yeni baslik hayirli ugurlu olsun hem bize
hemde dizimize arkadaslar valla ben bir karar aldim kendi adima
bu böyle olmuyor burda hepimiz birseyler yaziyoruz fikirlerimizi paylasiyorz
iyi hos da güzelde .....ben artik dizinin yepyeni fragmani baslayana kadar yazmiyorum cünki kendimece fikir üretmekten biraz yoruldum......aslinda bu kanal d tepkim ki kanal d nin nde aldiracagini sanmam niye yoruldun tepki veriyorsun derseniz......nedeni kanal d diger dizilerinin yada dizisinin ......fragmanini net sekilde veriyorhangi dizi derseniz.......menekse ile halil ben bu dizininde net fragmanini istiyorum haala ortada olmadigi icinde bu foruma bir süre yazmayacagim yani fragman yayinlandiktan sonra yazacagim ....simdilik hepinize iyi günler fragman yayinlandiktan sonra yazacam o güne kadar hepiniz kendinize iyi bakinbye

saygilar.......

angels18
23-08-07, 18:34
herkese mrb özeti yeni okudum konusu harika diyebilirm diğer dizilerden cok farklı iyice sabırsızlanmaya basladım bir an önce baslasada izlesek gecen sene sezona binbir gece damgasını vurmustu bu sene iddaa ediyorum bıçak sırtı damgasını vuracak merakla dizinin başlamasını bekliyorum

yasecey
23-08-07, 18:39
fragmanın yayınlanıp yayınlanması yapım şirketiyle de alakalı
kanalın yeni sezon planlarıylada
herhalde gelecek hafta çıkar yeni bi fragman:img-wink:

özeti okuyunca bende şaşırdım
özellikle fikretle nejatı çok farklı düşünmüştüm ama artık olan olmuş konu böyleymiş
ilk bölümü bekleyelim bakalım
güneşi mahkeme salonunda hayal edebiliyorum şimdiden itiraz ediyoruz:img-pilot
yani hakime öyle söylüyo:D

narima
23-08-07, 18:41
Merhabalar
Arkadaslar bunu googledan buldum.Bılmıyorum sız okudunuzmu veya eklendımı daha onceden
Haber ı benı daha cok heyacanlandırdı.Cunku hala surprızler var bu dızı ıcın acıklanmamıs ve gun yuzune cıkmamıs

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Erkan Can, Melisa Sözen ve Vildan Atasever'in oynayacağı yeni Kanal D dizisi Bıçak Sırtı'nın fragmanları bir süredir ekranlarda dönüyor ama sanırım merak uyandırma takdiği gereği ne oyunculardan ne kanaldan ne de yapımcı TMC'den bir haber gelmiyor. Bir dönem dizisi olan Bıçak Sırtı, Osmanlı Hanedanının son üyeleri Osmanoğulları ailesinin sürgün günlerini ekrana taşıyacak.

Şuan için tüm gözler başrol oynayacak yukarıda ismi geçen oyuncularda, herkes daha şimiden müthiş kadro bir arada diye yorumlar yapıyor ama dizinin konusu gereği tarihteki esas oyuncuları ( son Padişah Vahdettin'den Mustafa Kemal'e kadar) kimlerin canlandıracağı açıklandığı zaman bir bu kadar daha şaşıracağız gibi. Umalım da bu büyük tarihi konuyu, tamamen aşk üzerine bir kurgu gölgelemesin.

babet
23-08-07, 18:42
Konuyu okudum..Düşündüğümden daha farklı..Elmas filan görünce daha farklı düşünmüştüm.
Aslında o kadar gizemli bir fragmandan sonra, dizi hakkında bu kadar bilgiyi erken öğrenmek şaşırttı beni :)
Ama güzel ve anlaşılır..Değişik,farklı ve heyecanlı bir konu..Yani baya sürükleyeci bir konusu olacak gibi.
Ben sevdim şimdilik..Ve bir an önce izlemek istiyorum

krnca_
23-08-07, 18:45
Evet Nisan'ın yanında kimi görmek isteriz??? Bazıları dilekce'nin dediği gibi Ali'yi bazıları da Orhan'ı görmek isteyecek...Ama şunu unutmamak lazım Şengiller'in (benim bildiğim) yarattıkları karakterlerin hiçbiri tamamen iyi veya kötü değil. O yüzden dizi boyunca Orhan'a kızıp, Ali'ye acımayacağız gibine geliyor hem sevip hem kızacağız her karaktere:img-yes:

pink-k(c)
23-08-07, 18:52
Merhabalar
Arkadaslar bunu googledan buldum.Bılmıyorum sız okudunuzmu veya eklendımı daha onceden
Haber ı benı daha cok heyacanlandırdı.Cunku hala surprızler var bu dızı ıcın acıklanmamıs ve gun yuzune cıkmamıs

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Erkan Can, Melisa Sözen ve Vildan Atasever'in oynayacağı yeni Kanal D dizisi Bıçak Sırtı'nın fragmanları bir süredir ekranlarda dönüyor ama sanırım merak uyandırma takdiği gereği ne oyunculardan ne kanaldan ne de yapımcı TMC'den bir haber gelmiyor. Bir dönem dizisi olan Bıçak Sırtı, Osmanlı Hanedanının son üyeleri Osmanoğulları ailesinin sürgün günlerini ekrana taşıyacak.

Şuan için tüm gözler başrol oynayacak yukarıda ismi geçen oyuncularda, herkes daha şimiden müthiş kadro bir arada diye yorumlar yapıyor ama dizinin konusu gereği tarihteki esas oyuncuları ( son Padişah Vahdettin'den Mustafa Kemal'e kadar) kimlerin canlandıracağı açıklandığı zaman bir bu kadar daha şaşıracağız gibi. Umalım da bu büyük tarihi konuyu, tamamen aşk üzerine bir kurgu gölgelemesin.
bizi takip ederek yazmışlar acaba :D
son cümle bizim istediğimiz şeyi anlatıyodu ama istediğimiz olmadı :(
yağmurcum bende öyle düşünüyorum galiba haftaya güzel bi fragman yayınlarlar...

sleepinsanity
23-08-07, 19:02
Dizi hakkında bir an önce bir şeyler öğreneyim diye düşünürken şimdi dizi başlayana kadar daha fazla bilgi sahibi olmamayı isteyecek hale geldim ben :) Neyse hiç değilse konuyu öğrendim böylelikle, yoksa dizi başlağında büyük hayalkırıklığı yaşardım. Umarım seyircinin tahmin edemeyeceği daha farklı boyutta bir şeyler anlatırlar, o zaman yani senaristliğin yeni bir hikaye yazmanın ne anlamı var ki seyirci bütün düğümü önceden çözebilecekse :icon_sorr

lawinia
23-08-07, 19:05

bana göre bir tane esas kız esas oglan olacagına böyle seceneklerin bol olması daha güzel. herkesin kendi sevdiği çifti olacak ve bu da forumu daha iyi ayakta tutacak, konusacak cok konumuz olacak. herkes tek bi aşkın arkasında durmayacak ve olaylar da yalnız bi ciftin etrafında dönmeyecek. işte bu sebeple fikret, nejat, mehmet üçlüsünün olmasına da cok sevindim hepsinin ayrı fanı olacak dizi daha cok izlenecek, ben fikret tutkunu olucam onu savunucam baskası mehmeti tutacak bi baskası nejat diyecek yazısıcaz bol bol. bence tek bir asktan ve tek bir basrolden cok daha iyi şu hali. konusundan da memnunum ben, sonucta dısardan bakıldıgında pek cok konu sıradan bulunabilir ama diziyi bi izlersiniz oyuncular döktürmüştür, diyaloglar cok saglamdır sonra yönetmen cok güzel cekmiştir ve ayarlamaları da cok güzeldir bayıla bayıla da izlersiniz. o yüzden cok umutluyum ve cok da güzel olacagına inanıyorum. yine de dediğin gibi bekleyelim bakalım neler sunacaklar bize:img-grin2:img-grin2

sleepinsanity
23-08-07, 19:15
Dizinin tanıtım cümlesi son Osmanlılar'ın sürgün acılarını anlatması üzerine olduğu için, insan ister istemez daha farklı bir beklenti içine girmişti, ben kendi adıma daha farklı bir olay örgüsü bekliyordum. Bu sürgün acılarını nasıl aktaracaklar hiçbir fikrim yok, Ali'nin Orhan tarafından sahiplenilen oğlunu alma çabaları, Orhan'ın kendi içinde yaşadığı problemleri daha ağırlık olacak gibi. Ama gerçi dizinin içerisinde daha bir sürü oyuncu da var, çoğu da daha yaş itibariyle büyükler, onların gözünden de bir şeyler aktarılabilir belki. bu arada kadro açıklandığı zaman google'da arayıp da hakkında hiçbir şey bulamadığımız bir oyuncu vardı ya o da çocuk karakter olabilir. Batuhan'dı sanırım ismi.

OXFORD
23-08-07, 19:17
Özette beni sinirlendiren bir olay vardı..Bu herhalde sadece bende değil herkeste belli bir etkiyi uyandırdı.Bunu sürekli tekrarlıyorum belki ama gerçek olduğuna inanıyorum...
Mehmet günsur,nejat işler ve fikret kuşkan....(Hiç alınma göstermesin bu dizinin gerçek oyuncuları-başrol olarak-bunlardır...Erkan can'ın adı özette geçmediği için onu da bir kenara koyuyorum.)Üç muhteşem oyuncu...Her oynadıkları rolde kendini kanıtlamış kişiler.Sadece dizi değil sinema dünyasında da...
Fikret artık bir idol boyutuna geldi sinemada...Mehmet İtalyan bir filmde rol aldı.Tüm dünya tanıyor hemen hemen...Nejat cannes gibi bir festivale filmiyle gitti...
Bu üç ismi bir araya bir dizide getirmek büyük bir risktir...Kendi başlarına bir diziye yürütebilcek oyunculardır.Üçü farklı rollerde bir dizide bulununca konu dağılımda bir eşitsizlik muhtala olacaktır...Bunu hep göreceğiz.Asıl konunun orhan(fikret)ve ali(nejat işler)üzerine kurulu olduğunu gördük...
Nerdemehmet?Ne yapmaya çalışmışlar özette anlamadım.Hem de ilk konu özeti izleyici üzerinde büyük etki yaratır.Mehmet karakterine ayrılan o bir cümle beni tamamen deli etti(Asıl nejat işler hayranı olmama rağmen)Özette yaşanan bu dengesiz durumun dizide olmayacağını düşünüyorum..Fakat düşünüyorum ama olacak gibi görünüyor.Hatta melisa sözen bile daha ön planda olucak diye düşünüyorum...
Ve eğer okunuyorsa bu sayfa çok rica ediyorum üç erkek oyuncuyu ne güzel toplamışsınız,eşit dağılım vermeye çalışın...Bu tabiki mümkün olmayacaktır.Ama en azından fark bariz olmasın...

Forgetmenot abla yorumunu okudum ve şaşırdım...%500 gibi iddialı bir lafla nisan karakterinin başka bir karakterden hamile kalıp kısır olmadığını öğreniceğini söylemişsin...Olabilir..Fakat olmasını asla istemem.Tam pembe dizi haline alır.O karakter de herhalde Ali'den başkası olmayacaktır.Eee o zaman ali tüm imajı yıkar..Çocuğu için gelen adam bir anda evli bir hanımla ilişki yaşayan hatta bu boyuta getiren adam halini olur..Nisan karakterinin bu çirkin yalanı başka bir şekilde öğrenmesi daha iyi olacaktır...Çıldırırım yani bu şekilde öğrenirse.O zaman tam o sıkılan entrika dizileri halini alır...

Esas kız-oğlan konusunda ise bu dizide bir esaslık olamaz herhalde...Yukarda saydığım sebeplerden dolayı.Bu mesele hepten karışık yani....

betush
23-08-07, 19:21
bence kesin gelir bunun devami!!
osmanli sürgünüyle özete yazanlarin alakasi yok ..
eminmki bir diger fragmanda daha detaylar vardir !!
yani insallah !
:):)

yasecey
23-08-07, 19:26
osmanlının sürgün acıları sadece hikayenin başlangıç noktası
selim reşat beyin içinde kopanlar soyunu devam ettirme çabasına gitmiş
nisanla orhanda istemedikleri bi evlilik yapmışlar ama felek işte çocukları olmamış
konuyu okudukça sindiriyorum ben beklediğim gibi değil evet ama ilk bölümü seyretmeden karar veremem ki zaten dizinin her bölümü kaçırmadan seyredeceğim

özgecim evet dizide bu üç ismede ağırlık verilsin isterim bende inşallah olur
ama her bölüm için geçerli olmaz sanırım bu
orhanla alinin hikayesi anlatılırken mehmetin hikayesine başka bi noktadan sonra ağırlık verilir gibi geliyor
tıpkı bg deki gibi
neyse hayırlısı olsun deyim herzaman iyi yorumlarbye

sleepinsanity
23-08-07, 19:31
Evet çok tuhaf bu özet ya okudukça benim de hiç hoşuna gitmiyor. Madem bu kadar iddialı dizi, ki iddialı zaten neden böyle üstünkörü bir özet yazmışlar. Tanıtım filminde gösterilen 6 oyuncunun 6sı da başrol oyuncuysa neden 2 tanesi hakkında ya hiç ya da bir cümlelik açıklamalar getirilmiş. Bu kadar iddialı olan bir dizinin hikaye özetinin de daha özenti ve daha az bilgi içerir şekilde yazılmasını beklerdim ben açıkçası. Sevmedim sevemiyorum da :icon_sorr Mehmet'in veya Erkan Can'ın geri planda kalacağını düşünmüyorum, tuhaflığın bu özette olduğunu düşünmek istiyorum. o zaman sırf Mehmet Günsür oynasın diye o kadar da uğraşmasalarmış anlaşmak için arka planda bırakacaklarsa. Madem o zaman tanıtım filminde sıralarken Melisa Özen'i Mehmet Günsür'ün önüne koysalarmış oldu olacak. Sanmıyorum ya bu özette bir gariplik var cidden. Umarım vardır. Hani fragmandaki elmas, Nejat'ın önünde duran bıçak. Özetle tanıtım filmi bu kadar da ayrı gitmemeliydi birbirinden bence.

*denizce*
23-08-07, 19:34
özeti okudum sahiden harika bi dizi olacak..

dizi için bikaç tane ekşi yorumu..

*erkan can, fikret kuşkan, nejat işler, mehmet günsur, vildan atasever gibi efsane bi kadroya ve jeneriğe sahip oluşuyla yüreklerimizi pır pır ettiren yeni kanal d dizisi. umarım fiyasko ile tanışmaz.

ek olarak; erkan can'a adam gibi rol verildiği için çok mutluyum.... bıkmıştık artık laz tiplemelerinden... jenerikten anladığım kadarıyla kader filmindeki tarzda bi rolü var erkan babanın...

her bomba dizinin başına gelen bunun da başına gelmez umarım da keyifle izleriz...

*oyuncularını görünce ne, nasıl yani? 3'ü birarada diye insanı şaşırtıp etkileyen şimdiden güzel bir dizi olduğu düşüncesine kapılmamı sağlıyan ve izlenmesi farz olan dizidir.

*dün akşm tv karşısında yayılmışken reklamının başlamasıyla verdiğim tepkiler sırasıyla şöyledir:
oooo fikret amcaaa*, aaa nejat abiii*, amaanıınnnn mehmetciiimmmm*, aaaaa kızlar da süper**
ve son nokta, oheeeeeeyyyy erkan babaaaaaaa*

heyecanla bekliyoruz..!

TÜLİN ÖZEN
23-08-07, 19:38
Evet çok tuhaf bu özet ya okudukça benim de hiç hoşuna gitmiyor. Madem bu kadar iddialı dizi, ki iddialı zaten neden böyle üstünkörü bir özet yazmışlar. Tanıtım filminde gösterilen 6 oyuncunun 6sı da başrol oyuncuysa neden 2 tanesi hakkında ya hiç ya da bir cümlelik açıklamalar getirilmiş. Bu kadar iddialı olan bir dizinin hikaye özetinin de daha özenti ve daha az bilgi içerir şekilde yazılmasını beklerdim ben açıkçası. Sevmedim sevemiyorum da :icon_sorr Mehmet'in veya Erkan Can'ın geri planda kalacağını düşünmüyorum, tuhaflığın bu özette olduğunu düşünmek istiyorum. o zaman sırf Mehmet Günsür oynasın diye o kadar da uğraşmasalarmış anlaşmak için arka planda bırakacaklarsa. Madem o zaman tanıtım filminde sıralarken Melisa Özen'i Mehmet Günsür'ün önüne koysalarmış oldu olacak. Sanmıyorum ya bu özette bir gariplik var cidden. Umarım vardır. Hani fragmandaki elmas, Nejat'ın önünde duran bıçak. Özetle tanıtım filmi bu kadar da ayrı gitmemeliydi birbirinden bence.

yani sana katılıorum bende şimdi gördüm
çok hoşuma gitti dersem yalan olur
daha iyi bir özet ortaya koyabilirlerdi
frangman ve bu özet birbirindne farklı gibime geldi benim:img-yes:

by_Travis
23-08-07, 19:48
ozet ciktida bizmi gormedik:icon_whis
haluk_tolgahan'in eklediginden bahsediyorsaniz o özet degildiki...
dizi hakkinda basinda cikan guzel bir derlemeydi...
dizi ekibi onumuzdeki gunlerde herkesi tatmin edecek bir ozet cikaracaktir diye dusunuyorum...

zeyneptalu
23-08-07, 19:49
dizinin özetini okuyunca ne yalan söyleyeyim çok hayal kırıklığına uğradım..osmanlının sürgün acıları falan deyince daha önce değinilmemiş bir konuda, tarihi bir dizi geliyor diye sevinmiştim..bu özet, resmen bildiğimiz entrikalı aile, şirket hikayelerini anımsattı bana..özette gelen konuyu işlemek için, ailenin osmanlı olmasına gerek yoktu bence..bu konunun rahatça işlenebileceği birçok zengin aile mevcut ülkemizde, osmanoğullarına sıra gelinciye kadar .. bence osmanlı ailesinin ismini, resmen dizinin reklamını yapmak için kullanıyorlar.. tmc, geçen sezon nasıl ahlaksız teklif olayını gündemimize oturtarak binbir gecenin reklamını yaptıysa, görünen köy o ki, bu senede osmanlı ailesinin adını kullanarak dizisini gündeme oturtmayı planlıyor.. hazır böyle bir hikaye bulunmuşken ve kaliteli bir kadro kurulmuşken, buna daha kaliteli bir konu bulunabilirdi bence..

sleepinsanity
23-08-07, 19:53
Özet derken hikaye özeti'ydi benim bahsettiğim, o da bir özet sonuçta, bölüm özeti değil belki ama genel olarak hikayenin özeti. Hikayenin derli toplu anlatımıysa bu tanıtım filminde geçen Erkan Can hakkında neden en ufak bir bilgi yok anlamadım. Tanıtım filminde ismi yer alıyorsa, dizide de önemli bir yere sahiptir bence canlandırdığı karakter. Bazı yerlerde fazlasıyla çok ayrıntı verirken, bazı yerleri de tamamen es geçmişler bana kalırsa

pink-k(c)
23-08-07, 19:53
okadar para verdiler mehmeti zarzor ikna ettiler..
hatta erol avcı mehmeti bir türlü ikna edemedi diye bir sürü şey yazıldı..
sonunda ikna etti tmm ama hani özette sadece bir cümle var..
oda herşeyi açıklayan bi cümle değil..
tmc bunu bg'de de yapmıştı mehmet günsur'a...
üvey evlat muamelesi yapılıyor...
mehmetin ismi melisa sözenden önce geliyor ama özette melisa hakkında daha çok şey yazmışlar..
vildan hakkında bile daha çok şey var bu nedemektir bende anlayamadım sizin gibi...

OXFORD
23-08-07, 20:02
Zeynepçim bunun asla senin düşündüğün gibi olmamasını diliyorum...Benim mehmet'e özel bir hayranlığım yoktur.Fakat buna rağmen böyle geri planda görülmesi(bu normal bir özette olsa nasıl olsa bir sonra özet var geçerdim fakat bu genel özet aysu'nun da dediği gibi)beni bile çok üzdü...
Bu tip sorunların olması şaşırtıcı değil fakat bu kadar bariz olması gerçekten üzdü artı sinirlendirdi...
Sadece özette kalmasını umuyorum:icon_sorr

by_Travis
23-08-07, 20:02
Özet derken hikaye özeti'ydi benim bahsettiğim, o da bir özet sonuçta, bölüm özeti değil belki ama genel olarak hikayenin özeti. Hikayenin derli toplu anlatımıysa bu tanıtım filminde geçen Erkan Can hakkında neden en ufak bir bilgi yok anlamadım. Tanıtım filminde ismi yer alıyorsa, dizide de önemli bir yere sahiptir bence canlandırdığı karakter. Bazı yerlerde fazlasıyla çok ayrıntı verirken, bazı yerleri de tamamen es geçmişler bana kalırsa

tamamda bu verilen yazi basinda gecen bir yazi ne alakasi var yapimcilar ile
zamani gelince onlarda gerekli aciklamayi yaparlar diye dusunuyorum..

bu arada erkan can isminin gecmemesinde sana hak veriyorum ancak ikinci tanitimda da yoktu erkan can...
erkan canin bu denli geri plana atildigini gormek beni uzuyor acikcasi umarim ki dizide gerekli sekilde on plana cikar....

yasecey
23-08-07, 20:03
arkadaşlar biraz bekleyelim belki başka bi özette gelir diyecemde sabahtan beri konuşuyoruz
en azından görüp bi açıklama yapan çıkardı

erkan candan niye bahsedilmedi bende anlamadım
bu özet benimde kafamı karıştırdı
ama en yakın zamanda tekrar toparlayıp sunabilirler

özetin başında yazılanlara bakılısa yeni sezon dizilerini tanıtıyorlar
belki bi yerleri kesip kırpmışlardır tam değildir bu

_pegasus_
23-08-07, 20:05
erkan can'Dn neden bahsedilmedi ben de anlamadım ama bakalım uzun süreli fragmanlar dönünce her şey daha çok netleşir:img-wink:

betush
23-08-07, 20:24
evet ya erkan candan hic bahsedilmiyo !!
fragmanlar bi ciksinda insallah ! hersey belli olur..

sudenaz
23-08-07, 20:29

Bende genel hikayeyi okuyunca hayal kirikligi yasayanlardanim.Böyle bir jenerik ,böyle bir oyuncu kadrosu ve böyle siradan bir özet.Umarim bu hikaye yanilticidir.Ne bileyim böyle gizemli bir dizinin gizemli bir özeti gelsin isterdim galiba.Ben dizileri bir puzzle gibi görüyorum.O puzzleyi ben birlestirdigim zaman bazi seyleri kendim cözmeye basladigim zaman zevk aliyorum.Bu hikayede ise cözecek bir sey kalkamis.Herseyi yazmislar sanki.

Dizi hakkinda ilk deginmek istedigim oyuncu kadrosu.Muhtesem üclü teriminin bile az kalacagi harika bir grup fikret ,nejat ve mehmet. Hemen hemen her genc kizin rüyasini süsleyen bu üc yakisikliyi bir araya getiren dizi insallah tüm tcm yapimlari gibi su koyuvermezde sezonlar boyu izleriz insallah.Bayanlar kadrosunu fazla saglam bulmasamda Erkan Can ismide yeterli kefildir bu diziye bakilmasi icin.Fakat onun ismi neden hikayede gecmemis anlamis degilim..Neden?

Bu diziden süphelerimde yok degil.Bildigimiz gibi bu bir TMC yapimi.Yani 3 sezon garanti ama kacinci sezona kadar dayanirsiniz bilmem cinsinden.Onlari taslamadiginiz sürece ,mail yagmuruna tutup yahut bu tür sitelerde söylemediginizi birakmayip bitirin diyene kadar bitirmeyen bir yapim sirketi.(Bakiniz örnekler=Aliye,Zerda ,Yagmur zamani ,Bir Istanbul masali,hirsiz polis gibi...)Insallah bir ilk yasanir ve uzatmadan tadinda diziyi birakirlar diye umut ediyorum.

Diger süphem ise oyuncular.Hepside cok iyi oyuncu sözüm yok ama hepside bunalip diziyi birakabilecek yapida insanlar.Bu senaryo ile devam edilse ,yahut tmc sirketi bu diziyi uzatmasa bile basroldeki üc silahsörlerin diziyi sonuna kadar götürebilecegine ihtimal vermiyorum daha dogrusu veremiyorum.

Yine de bu saydiklarima ragmen diziyi izleyecegim .Umarim beni yaniltirlarda bizde bu güclü kadroyla ,güzel oyunculuklarla oluruz her hafta.

odile
23-08-07, 20:38
Selamlar efendim.:img-wink:Bu dizi dikkatimi çekti,izniniz olursa ara ara yorumlarda bulunmak isterim:img-yes:.Evet kanald geçen sezon yayına sürdüğü yapımlarla reyting pastasından büyük payı kaptı.Bu sezonda Bu böyle devam edecek gibi.
Bıçak Sırtı,son osmanlıların sürgün hayatını konu alan,gerek oyuncu kadrosuyla,gerek yapım ekibiyle gerekte senaryo ve hikayeyle bu sezon bizleri ekrana kilitleyecek gibi.
Konu çok güzel,Osmanlı hanedanın Soyunu devam ettirmek istemesini,soyluluk kavramını,öte yandan sıradan bir insan olan Ali'nin başına gelen olayları,Osmanlı geliniyle Ali arasındaki yasak aşkı ,iki babası olan bir bebeği ve çevresinde gelişen olayları izleyecegiz.
Uzun soluklu bir dizi olacak gibi.:good:

teo'cum canım bakanım hoşgelmişssin:happy0064 lost yalan oldu burada buluşacağız galibaa :img-wink:

teo aslında benim bir korkum var...bu dizi uzun soluklu olmayabilir bu kadar ünlü ve kendini kanıtlamış bir kadro bence büyük bir risk taşıyor... hani hepsi ünlü futbolculardan kurulu rüya takımların gerken başarıyı göstermemeleri gibi... hep artistik vuruşlar, güzel hareketler ,goller beklersin ama beklentin karşılanmazz ... bu diziyi gözümde o kadar büyüttüm ki hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm ...Her bölüm bir oyunculuk şölenii , heyecan , aşk , merak uyandıracak güzel sahneler bekleyeceğimm... ne bileyimm sakın bu iş ellerine patlamasınn ...:icon_sorr
amannnn amma da kötümser oldumm yahuuu boşverin siz benii iyi olacak iyii:img-wink:

osmanlının sürgün acıları sadece hikayenin başlangıç noktası
selim reşat beyin içinde kopanlar soyunu devam ettirme çabasına gitmiş
nisanla orhanda istemedikleri bi evlilik yapmışlar ama felek işte çocukları olmamış
konuyu okudukça sindiriyorum ben beklediğim gibi değil evet ama ilk bölümü seyretmeden karar veremem ki zaten dizinin her bölümü kaçırmadan seyredeceğim

sana katılıyorum yasecey :img-yes:
Osmanlı teması sadece başlangıç ... asıl konu "babalık"... hani şu bebeğim dizisi gibi olacak galiba...doğuran mı anne yoksa büyüten mii ? teması vardı ya burada da gerçek baba ve evlatlık alan aile arasındakii mücadeleyi izleriz daha çok...
ben Orhan karakterinden bol bol etrika bekliyorumm aynı şekilde Nisan karakterinden de... gösterilen kısa fragmanda Melisa Sözen'in bakışları bana öyle düşündürttü ...

Benim yaptığıma da dereyi görmeden paçaları sıvamak denir yaaa :img-hyste
izleyelim bir bakalımm ...
aze , bimkolik, babet :img-in_lo yakaladım sizii:happy0064
bye

fırtına_
23-08-07, 20:39
özeti okudum
Mehmet Günsür'den çok az bahsetmişler

ama bu Mehmet'in rolünün pasif olucağını göstermiyor...sonuçta Mehmet Günsür başka dizilerde başrol oynadı
eminim ona yapılan tek teklif bu değildir...daha bir sürü başrol teklif edilmiştir....başrol oyuncusu olmak varkende kimse yan rolde oynamaz
ben Mehmet'in dizide çok etkili olucağını düşünüyorum

Mehmet'in gene asi yakışıklıyı oynaması bence çok iyi olmuş...ona en çok yakışan rol bu bence

yasecey
23-08-07, 20:45
ben başka bi özet bekliyorum en azından yapmalılar bunu
mehmet ve erkan canın daha iyi tanıtılacağı bi özet

bu arada odile bana katılmana çok sevindim:img-wink:
bende sana katılıyorum melisanın yani nisan karakterinin bol entrika çevirip ortalığını karıştıracağına
ayrıca bişey söyleyeceğim benimkide aynen paça sıvamak olacak dereyi görmeden amaa orhanı çok sevdim ben nedenini anlamadım ama orhanı sevdim
mehmetle ilk bölümler bol bol ağabey kardeş muhabbetleri bekliyorum ikisinden
daha sonra hikayeler yoğunlaşacak tabi:icon_sorr

lawinia
23-08-07, 20:49
özeti okudum
Mehmet Günsür'den çok az bahsetmişler

ama bu Mehmet'in rolünün pasif olucağını göstermiyor...sonuçta Mehmet Günsür başka dizilerde başrol oynadı
eminim ona yapılan tek teklif bu değildir...daha bir sürü başrol teklif edilmiştir....başrol oyuncusu olmak varkende kimse yan rolde oynamaz
ben Mehmet'in dizide çok etkili olucağını düşünüyorum

Mehmet'in gene asi yakışıklıyı oynaması bence çok iyi olmuş...ona en çok yakışan rol bu bence

katılıyorum bence de kendisine uyacak bir rol hem zaten mehmet günsür de bos yere bu diziyi tercih etmemiştir. ayrıca beyaz gelincikte de 4 kardesten biriydi ama bence cıkana kadar geri planda olmadı hatta askıyla beni cok da etkilemişti. bi bölüm biri ön planda olur diğer bölüm diğerinin üstünde döner mesela ya da ilk bikaç bölümden sonra onun asıl hikayesi baslayacagı için de özette cok yer verilmemiş olabilir.

sleepinsanity
23-08-07, 20:57
sana katılıyorum yasecey :img-yes:
Osmanlı teması sadece başlangıç ... asıl konu "babalık"... hani şu bebeğim dizisi gibi olacak galiba...doğuran mı anne yoksa büyüten mii ? teması vardı ya burada da gerçek baba ve evlatlık alan aile arasındakii mücadeleyi izleriz daha çok...
ben Orhan karakterinden bol bol etrika bekliyorumm aynı şekilde Nisan karakterinden de... gösterilen kısa fragmanda Melisa Sözen'in bakışları bana öyle düşündürttü ...

bye

Ne biliyim o zaman başka bir şey de olabilirdi çıkış teması asıl tema babalıksa. İlla son Osmanlılar bir bağlantı kurmak da zorunda değillerdi. Tamam babalık konusu güzel bir konu, ama daha önce bir diziyle işlenmemiş olan konu son Osmanlılar'ın sürgün acılarıydı ki gazetede topluca yeni sezon dizilerinden bahseden haberde de "Dizi Son Osmanlıların sürgün acılarını anlatıyor" yazıyordu. Ne gerek vardı ki böyle bir cümleye, dizi babalık kavramını irdeliyor gibi bir ek cümle de katabilirdi madem. O kadar heveslendik, başka şeyler düşündük :icon_sorr Bu tema çıkış noktası bile olsa bu senaryoyla yerini başka şeylere bırakacak kesinlikle. Çok olumlu ve ılımlı olmama rağmen şimdiye kadar, hayalkırıklığına uğradığımı da saklayamıyorum. Tekrar diyorum ki umarım dizi bu özet midir basın açıklaması mıdır her ne ise ondan daha farklı şekilde çıkar ve klişelerden mümkün olduğunda kaçınırlar :)

emosss
23-08-07, 20:57
ya zaten bence hem mehmetin hemde erkan canın senaryodaki işlevlerine girselerdi bence çok ayrıntı vermiş olurlardı..izleyip görürüz.. mehmetin pasif bi rolü olduğunu sanmıyorum..

LİSA
23-08-07, 21:08
özet gelmiş ama esas konu burda babalık tanıtım cümlesi ile pek alakalı gelişmeyecek konular
ama genel olarak beğendim konuyu hafiften eski türk filmlerinide andırıyor sıra sadece bekleyip izlemeye geldi

yasecey
23-08-07, 21:08
zaten baya bi ayrıntıya girilmiş:img-yes: özette
ama en azından erkan candan bahsedebilirlerdi
ama ben bu özetin tam özet olduğuna inanmıyorum dizinin tanıtımlarını yaparken bu özeti biraz kırpmış olabilirler
neyse inşallah fragman çıkar yakında biraz bekleyelim zaten dizi başlayacak anlaşılır herşey:img-wink:

oslemm
23-08-07, 22:12
özeti okuyunca inanamadim ben daha farkli bi´seyler bekliodum ama melisanin nejatla olmasina coook sevindim(tabi kesin degil ama)
melisa sözeni cok sevmeme ragmen rol ona uymadigini dusunuyorum, yasi daha cok genc 10 yasinda bi cocuk annesine benzemeyi ama basaricagina inanaiyorum gercekten cok zor bi rol

hekimoglu64
23-08-07, 23:05
herkese iyi aksamlar fragman yayinlanmayacagina kadar yazmiyacm demistim ama olmadi malesef neyse önceden ragman yayinlaninca hic birsey denmiyordu simdi az önce izledim frgmani ve bicak sirti cok yakinda dediler belkide hapinizi biliyosunuzdur ama ben dünyadan bir haber iste demek istedigimiki üc gün sonra net sekilde fragman verilir

saygilar....

Melal
23-08-07, 23:19
Uzun zamandır buraya yazamadıydım genel özet gelmiş iki kelam yazıp çıkayım bari.:)
Özeti okuyunca biraz hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olmaz.
Fikret Kuşkan'ın biraz kötü birisini oynacağını tahmin etmiştik hepimize bravo doğru bilmişiz.:)
Nejat'ın oynadığı karakterin dizide esas oğlan ve herkesin onun tarafını tutacağı bir karakter olduğunu düşünüyorum.
Vildan'ın kardeşini oynayacak olmasına sevindim sanırım Mehmet&Vildan ikili olacak.
Nejat'ı dizide baba olarak görmek sanırım çok güzel olacak.:)
Özette Erkan Can'dan bahsedilmemiş onun rolü nedir merak ettim ve Mehmet Günsür'den azıcık bahsetmişler.
Herhalde MG çok fazla ön planda olmayacak.
Açıkcası ben bu ekibe daha iyi bir senaryo yazılmasını beklerdim.
Neyse en iyisi bekleyip görmek belki hepimiz çok beğeneceği bir senaryo yazılmıştır.:)

hyoldas
23-08-07, 23:20
Çok güzel olmadılar ama idare edin. :img-blush

http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/melisa.jpg+http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/nejatiler.png+http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/vildanatasever.png+http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/mehmetgnsur.png+http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/fikretkukan.png+http://i221.photobucket.com/albums/dd139/hyoldas/erkancan.png

ünall
23-08-07, 23:25
tek kelmeyle muhtesem bır dızı olucak hıkayey bıle yeter cok entrıkalı ve maceralı ve duygudal bır dizi olcak askalrında pek ıyı olcagını sanmıyorum ama zıra orhanla evlı olan nisan kımlıgını bılmedıgı aliye asık oluyormus :D:D yasak anam bu ılsıkı ::D

PAMUK_MELEGIM
23-08-07, 23:29
BU DIZI gercekten izlenmeye deger bir dizi olcaak yanee:))) super uclu bi arada ucuunde cok severim gercekten cok iyi oyunculrr:))

mysteria
23-08-07, 23:30
Bende genel hikayeyi okuyunca hayal kirikligi yasayanlardanim.Böyle bir jenerik ,böyle bir oyuncu kadrosu ve böyle siradan bir özet.Umarim bu hikaye yanilticidir.Ne bileyim böyle gizemli bir dizinin gizemli bir özeti gelsin isterdim galiba.Ben dizileri bir puzzle gibi görüyorum.O puzzleyi ben birlestirdigim zaman bazi seyleri kendim cözmeye basladigim zaman zevk aliyorum.Bu hikayede ise cözecek bir sey kalkamis.Herseyi yazmislar sanki.

Dizi hakkinda ilk deginmek istedigim oyuncu kadrosu.Muhtesem üclü teriminin bile az kalacagi harika bir grup fikret ,nejat ve mehmet. Hemen hemen her genc kizin rüyasini süsleyen bu üc yakisikliyi bir araya getiren dizi insallah tüm tcm yapimlari gibi su koyuvermezde sezonlar boyu izleriz insallah.Bayanlar kadrosunu fazla saglam bulmasamda Erkan Can ismide yeterli kefildir bu diziye bakilmasi icin.Fakat onun ismi neden hikayede gecmemis anlamis degilim..Neden?

Bu diziden süphelerimde yok degil.Bildigimiz gibi bu bir TMC yapimi.Yani 3 sezon garanti ama kacinci sezona kadar dayanirsiniz bilmem cinsinden.Onlari taslamadiginiz sürece ,mail yagmuruna tutup yahut bu tür sitelerde söylemediginizi birakmayip bitirin diyene kadar bitirmeyen bir yapim sirketi.(Bakiniz örnekler=Aliye,Zerda ,Yagmur zamani ,Bir Istanbul masali,hirsiz polis gibi...)Insallah bir ilk yasanir ve uzatmadan tadinda diziyi birakirlar diye umut ediyorum.

Diger süphem ise oyuncular.Hepside cok iyi oyuncu sözüm yok ama hepside bunalip diziyi birakabilecek yapida insanlar.Bu senaryo ile devam edilse ,yahut tmc sirketi bu diziyi uzatmasa bile basroldeki üc silahsörlerin diziyi sonuna kadar götürebilecegine ihtimal vermiyorum daha dogrusu veremiyorum.

Yine de bu saydiklarima ragmen diziyi izleyecegim .Umarim beni yaniltirlarda bizde bu güclü kadroyla ,güzel oyunculuklarla oluruz her hafta.

Bence hikaye gayet güzel..Şimdi böyle,çok kaba bir tasvir yapılmış diziyle alakalı...ama işin içine ince deytaylar ve oyunculuklar da girince herşey daha da iyi olur bence..Seninde dediğin gibi oynucular çok iyi..Ve gösterecekleri performanslarla da gayet şık olacağına eminim dizinin...TMC mevzusuna gelince zannediyorum ki ufak bir hata mevcut,çünkü bu saydığın dizilerin içinden Zerda ve Hırsız-Polis hariç dediğin doğru olabilir ama...Bu iki dizi için değil...Hatta Hırsız-Polis için tam tersi mevcut...Ama bu dizinin tutup tutmamasıyla alakalı yani yapım şirketiyle değil...

Ben de ümit ediyorum ki güzel bir dizi olacak ve gerçekten çok farklı mekanlar ve olaylar göreceğiz...

NOT: Bu arada dizi nerde çekiliyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

yasecey
23-08-07, 23:31
handeciğim çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık canım:img-wink:

vallahi tanıtım her çıktığında acayip heyecanlanıyorum yayın akşamı ne halde olucağım acaba:(
konuda geldi çok şükür
gerçi hala merak ettiğimiz noktalar var ama yinede baya ayrıntıya girilmiş
neyse eylüle az kaldı şükür ki

bence yakında başka bi özet daha çıkar
bu özet bi köşe yazarının yazısından alıntı biraz önce ordada okudum
belki kesilen yerler vardır
erkan canla ilgili mutlaka bilgi olmalıydı

ANİTA
23-08-07, 23:41
handeciğim çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık canım:img-wink:

vallahi tanıtım her çıktığında acayip heyecanlanıyorum yayın akşamı ne halde olucağım acaba:(
konuda geldi çok şükür
gerçi hala merak ettiğimiz noktalar var ama yinede baya ayrıntıya girilmiş
neyse eylüle az kaldı şükür ki

bence yakında başka bi özet daha çıkar
bu özet bi köşe yazarının yazısından alıntı biraz önce ordada okudum
belki kesilen yerler vardır
erkan canla ilgili mutlaka bilgi olmalıydı

bencede erkan canla ilgili açıklama olmalıydı ama yok özet çok şey vaat ediyor ama genede yeterli değil nejat işler bu kez çok farklı bir rolde görücez.fikret kuşhana kötü rol gidiyor.melissa sözenin oyunculuğu çok iyi bu rol ona gerçekten yakışıcak.ilginç bir konu ilginç karakterler ve ilginç bir hikaye:good:

babet
23-08-07, 23:56

bye

Evet bende burdayım Odile'cim..Umarım dizi gerçekten güzel olur da burda oluruz..Çünkü biraz değişik buldum özetten sonra, İlk duyduğumda Osmanlı ile ilgili olması bana değişik geldi ve bu yüzden dikkatimi çekmişti.Şimdi kafam karıştı..

Asıl konu babalık ise biraz şaşırdım açıkçası bunu duyduğuma..Çünkü ne kadar çeker beni bu bilmiyorum..

Bakalım izleyip göreceğiz

sym_88
24-08-07, 00:24
özetti bende okudum konu güzele benziyor.Ama sanırım aşk üçgeni olcak uuuuuf fikret hep aldatılan erkekmi olacak sinirim bozuldu şimdi.:img-in_lotabi özete bakılırsa bu dizi geneldefikret(orhan) ve nejat(ali) arasında geçicek aybu dizide esas başrolü ikisi paylaşıyor.Konuya bakılırsa öyle.Çok güzel konusu eylül ayıda gelsede başlasa artık şu dizi vallah sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

teomanresat
24-08-07, 00:29
teo'cum canım bakanım hoşgelmişssin:happy0064 lost yalan oldu burada buluşacağız galibaa :img-wink:

teo aslında benim bir korkum var...bu dizi uzun soluklu olmayabilir bu kadar ünlü ve kendini kanıtlamış bir kadro bence büyük bir risk taşıyor... hani hepsi ünlü futbolculardan kurulu rüya takımların gerken başarıyı göstermemeleri gibi... hep artistik vuruşlar, güzel hareketler ,goller beklersin ama beklentin karşılanmazz ... bu diziyi gözümde o kadar büyüttüm ki hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm ...Her bölüm bir oyunculuk şölenii , heyecan , aşk , merak uyandıracak güzel sahneler bekleyeceğimm... ne bileyimm sakın bu iş ellerine patlamasınn ...:icon_sorr
amannnn amma da kötümser oldumm yahuuu boşverin siz benii iyi olacak iyii:img-wink:

Selamlar canım kabinemgil,eğitim bakanım,çok sevgili hocam:happy0064
Korkunda yersiz değilsin arkadaşım.Kadro çok güzel.Nejat işleri taaaa Gülbeyazda tanımıştım,çok hoşuma gitmişti(Yanlış anlamayın he oyunculuk bakımından:img-hyste)Mehmet Günsür desen oda daha bir sezon öncesine kadar Beyaz Gelincikte izledik,Fikret Kuşkan söylemeye bile gerek yok.Kadro Muhteşem.Ama bazı arkadaşların yorumlarında da okudum,açıkçası benimde bu konu dikkatimi çekti.Son Osmanlıların sürgün hayatından konuya giriş yapılmış.Herhalde Son Osmanlıların soyunu sürdürmek için veliaht istemesiyle olaylar başlıyacak ve günümüze kadar gelecek.Günümüzde ise bir aşk üçgeni görecez gibi.Aşk üçgeninde ne olur,entrika olur,hırs olur hayal gücünü çalıştır olurda olur.
Korkarımki Nisa Ali'den hoşlanmaya baladığında, Ali bunu anladığında çocuğunu elde etmek için Nisa'yı aşk konusunda kandırmasın.Tabi Nisa Aliden akıllı değilse.
İşte bu entrikalarla örülü aşk üçgeni beni korkutuyor,zamanla Osmanlı hanedanının sürgün zamanlarında yaşadığı zorluklardan çıkıp konu babalık ve aşk üçgenine dönerse Senaryo kısır bir döngüye girmez umarım.

Elimizde patlama olayına gelince,sayın bakanım bizim elimizde hali hazırda patlamış bir tane var.Biz neler gördük ,neler izledik.Sende biliyorsunki talimliyiz patlarsa tvden gelene amenna deriz:img-hyste
Lost'a gelince dün buluşamadık,inşallah başka bir akşam.Lostta konu bitmez değil?
Edit;Bimkolik ve babet sizi gördüm gibi:img-yes:

bimkolik
24-08-07, 00:31
[asıl konu "babalık"... hani şu bebeğim dizisi gibi olacak galiba...doğuran mı anne yoksa büyüten mii ? teması vardı ya burada da gerçek baba ve evlatlık alan aile arasındakii mücadeleyi izleriz daha çok...
...aze , bimkolik, babet :img-in_lo yakaladım sizii:happy0064
bye
odilecim, TMC bu diziyle ortalığı ayağa kaldırmayı düşünüyor, o yüzden konunun babalık meselesine sıkışıp kalacağını zannetmiyorum. Ben çok umutluyum senaryodan. Çok çok farklı bir yapım olacak bence. Eğer senaryo sağlam olmasaydı bu kadar isim bir araya gelmezdi.
Erkan Can bana sanki Alinin karısının katili veya azmettiricisi gibi geliyor. Neticede Alinin çözmeye uğraştığı bir cinayet te olacak. Ali nin hikayesini çok merak ediyorum. Acaba karısına aşık, ölümüyle taş kalpli bir adama dönüşmüş biri mi? Nisanla yakınlaşması intikam amaçlı mı olacak?
Nisan Aliyle birlikte kocasına karşı komplo falan mı kuracak?

yasecey
24-08-07, 00:43
erkan can hakkında pek birşey verilmemiş ama o da artık gizemi olsun yayın akşamı öğreniriz galiba
sevgili bimkolik'in dediği gibide olabilir
ama bana daha çok alinin arkadaşı arkasında bıraktığı ve kardeşi güneşe bakan kişi belkide bi akrabası gibi geliyor

nisan meselesine birşey diyemeyeceğim
oldukça karışık geldi bana
ali ne türlü yaklaşacak orhanla nisanın yanınada nisan etkilenecek
konuya bakılırsa orhan haberdar çocuğunun gerçek babasının ali olduğundan
neyse artık sabredeceğiz öğrenmek için
konuyu tam olarak sindirdim ben ve beğendim gerçekten
hayırlı olsun ne diyelim

Rabish
24-08-07, 00:44
Bende Mehmet konusuna deginmek istiyorum.
Madem ozette degeri tek cumlelik olucakti, neden ikna etmek icin bu kadar ugrastilar ?
Yani adamin hollywood yapimi filmi yeni cikmis, kendisi zaten dunyada (ozellikle Italyada) taninan bir isim. Neden boyle bir rol icin kariyerini "dondursun" ki. "Dondurmak"tan baska kelime bulamiyorum. Madem yan rol oynicak, neden kabul etsin bu projeyi. Erol Avci'nin kara kasi, kara gozu icin mi :icon_whis
Yok yok, kesinlikle bu ozet-tanitim-cinsi belli olmayan sey'de bir sorun var. Kim yazdi bilmiyorum, senarist ekibinden biri degildir umarim, yoksa izleyecegimiz facialarin habercisidir bu ozet ..
Bu kadarda acik edilmez ki hersey.
Ali-Nisan-Fiko hakkinda bilmedigimiz sey kalmadi, Mehmet hakkinda dise dokunur birsey yok, Erkan Can hakkinda hicbir sey yok. Nedir yani ..
Dizi baslamadan senaristler tarafindan yazilmis akli basinda bir ozet istiyorum.
Az once ozeti bir yakinima gonderdim, benimle dalga gecti nerde Mehmet diye :hıh

Dizinin konusu hakkinda daha oncede soyledigim gibi bazi endiselerim ve begendigim noktalar var .. Hala ayni fikirdeyim. Senaryo bos degil bence, hatta fazla dolu bile olabilir .. Simdi sorun, neyle dolu olacagi. 15 bolum sonra Nisan Ali'den hamile kalirsa, katil Orhan cikarsa vb olaylar yasanirsa cinnet geçiririm.

Hersey'in mantikli ilerlemesini diliyorum. Biz her durumda izleriz, ama oyuncular her durumda oynamaz. 3'lumuze guveniyorum, kalitesiz projelerde yer almiyorlar, o yuzden icim rahat :img-yes:
Eger oyle olmazsa zaten 3'lumuz bizden once bikar ve diziyi birakir. Ki bencede en hayirlisi bu olur :icon_whis

ashLı
24-08-07, 00:48
özeti ilk okuduğumda çok heyecanlandım sonunda yeni bi şey geçti diye elimize
genel olarak hikaye beni mutlu etti
mehmet le fiko nun kardeş olmasına çok sevindim
hikayenin babalık meselesinden daha fazlası olduğuna inanıyorum
erkan can hakkında da hiç bi bilgi verilmemiş ama nejat ve vildan la bağlantısı olabilir
yeni bilgiler elimize geçene kadar tahminleri yürütmeye devam :)

yasecey
24-08-07, 00:50
rabiacım konuda çok eksiklik var
bence kesilmiş bi yerleri
dediğim gibi bi köşe yazarının yazısından alıntı her türlü şey olabilir ne bileyim sığmamış yada değinmek istememiş kesmişlerdir
sen yüreğini ferah tut dediğin gibi o kadar uğraştılar mehmeti getirebilmek için
tabiki bi dolu sahnesi olacak
dediklerinin hepsi doğru şu anda kariyerinde zirvelerde mehmet nasıl altüst eder
vardır bişey canım konuda geçiyordur mutlaka ama bence kırpmışlar biraz
bekleyelim inşallah daha kapsamlı yada ne bileyim tam konuyu gönderirler mutlaka

mause
24-08-07, 00:51
odilecim, TMC bu diziyle ortalığı ayağa kaldırmayı düşünüyor, o yüzden konunun babalık meselesine sıkışıp kalacağını zannetmiyorum. Ben çok