PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bıçak Sırtı Bölüm Yorumları (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

esma_arhan
17-08-07, 11:51
bu dizi ortalığı kasıp kavuracak.TMC yaptı yapacağını yine :img-wink: bizi ekran başına kitleyecek.çok merak ediyorum konusunu falan.ama bence kadın kadrosu tam tatmin edici gibi gelmedi bana bilmiyorum:icon_whis
bakalım dizi bi başlasın da görücez

OXFORD
17-08-07, 11:51
Hayal kurmak bedava canım...Senin yazından çıkaraılcak ana fikir açık ve net.Melisayı diğer bayan oyuncumuza göre daha önde görmek istiyorsun:img-icecr:img-icecr

EvaLongoria
17-08-07, 11:55
At emosss'cum at, yapilacak baska birsey yok :)
Diyelim ki elmasi kesen Nejat, kupe yapip Melisa'ya veriyor (:img-hyste), sonra Melisa elmasi dusuruyor, Son Osmanlilardan olan Fikret'in elinede bir sekilde geciyor, o da Fransa'dan donup ailesini arastirmaya karar veriyor.
Bana kocaman bir huh:happy0064 bu kadarda sacmalanmaz ki.
Yazicak mantikli birseyim olmadikca yazmicam buraya :)

heheeh

dağıldım resmen. Rabişcim sen senaryo yasmaya başlasan. Cidden bi ışı k var sende =)

Peki Memo nerede bu senaryo da =)

döndü
17-08-07, 11:57
osman aysunun bir romanı var bıçak sırtı diye ondan esinlenmiş olabilirlermi aklıma takıldı roman güzeldi..

Rabish
17-08-07, 11:57
Hayal kurmak bedava canım...Senin yazından çıkaraılcak ana fikir açık ve net.Melisayı diğer bayan oyuncumuza göre daha önde görmek istiyorsun:img-icecr:img-icecr

Bu o kadar ack ve kadar net ki:img-icecr
Yanliz Mehmet'ede birseyler bulmak lazim, o kim, napiyor, o kadehler ne ?..
Nejat gercekten elmasi kesiyor mu ? Dizinin gercek konusu ne ? Senarist kim ? Yonetmen kim ? Kac sezonu surucek ? Daha uzun fragman ne zaman yayinlanir ? Ana haber bultenine cikar mi dizi ? Ben kayit edermiyim ?
Of:icon_sorr

Ozgem;
Barda'yi izliyorum :img-cool2

OXFORD
17-08-07, 12:00
Rabişim arada nefes al canım:img-icecrSen bize lazımsın....
Şimdi ana haber bülteni için atv'de olsaydı kesin çıkardı derdim ama kanald için bilmiyorum.O pek çıkarmıyor dizi oyuncularını canlı yayına.Haberi çıkar belki ama oyuncuları getirirler mi bilmem:icon_whisAma atv bunu sık yapıyor:img-yes:
Rabişime
Ohh izle canım izle,gerçek oyunculuk var o filmde.

Sevgili döndü,bende dün onu dedim öyle bir kitap var.Ama konusu ile pek alakası yok sanırım.

Rabish
17-08-07, 12:00
heheeh

dağıldım resmen. Rabişcim sen senaryo yasmaya başlasan. Cidden bi ışı k var sende =)

Peki Memo nerede bu senaryo da =)

Yok yok, eksik kalayim ben, kotuyumdur bu konuda, baksana yazdiklarima :img-pilot
Memo'nun durumu hepsinden vahim, kadehler herseyi bozuyor.
Dizinin baslamasina ne kadar var bilmiyorum ama daha genis bir tanitimi hak ediyor simdiden..
Oyle minik fragmanlarla kandirmasinlar bizi, Kanal D hala yeni dizilerinden bahsetmemis ..
Olmuyo boyle :icon_sorr

emosss
17-08-07, 12:04
At emosss'cum at, yapilacak baska birsey yok :)
Diyelim ki elmasi kesen Nejat, kupe yapip Melisa'ya veriyor (:img-hyste), sonra Melisa elmasi dusuruyor, Son Osmanlilardan olan Fikret'in elinede bir sekilde geciyor, o da Fransa'dan donup ailesini arastirmaya karar veriyor.
Bana kocaman bir huh:happy0064 bu kadarda sacmalanmaz ki.
Yazicak mantikli birseyim olmadikca yazmicam buraya :)

süpersin yaa.. iyi senaryo valla
adamların sadece yüzlerinin yarısını gördük uydurdukça uyduruyoruz..artık asıl fragmana kadar neler çıkıcak allah bilir..
bu arada erkan canıda es geçme.. sence o ne alaka???

rollick
17-08-07, 12:04
bu dizi ortalığı kasıp kavuracak.TMC yaptı yapacağını yine :img-wink: bizi ekran başına kitleyecek.çok merak ediyorum konusunu falan.ama bence kadın kadrosu tam tatmin edici gibi gelmedi bana bilmiyorum:icon_whis
bakalım dizi bi başlasın da görücez

bana da başından beri bu dizinin kadın kadrosunda bir eksiklik var gibi geldi ve beni de pek tatmin etmedi. Yani bir açık var sanki. neyse evet izleyip görücez.

yasecey
17-08-07, 12:05
bu tanıtımda karakterlerin hayatlarıyla ilgili küçük ipuçları verilmiş ama çözebilene
ben şimdi hepsine bişey bulurumda hiç biri tutmaz
nejata marangoz demiştimde artık mehmete de herkes gibi barmen deyim
ne işi olsun o kadar kadehle

inşallah en yakın zamanda kapsamlı bi fragman yayınlarlar

eylem.i
17-08-07, 12:06
tanıtım fragramını daha dün gördüm geç pldu ama:) oyuncular harika demek ki dizide harika olacak başka türlüsü beklenemez bu oyunculardan...

pink-k(c)
17-08-07, 12:06
mehmet barmen sanırım :)
ama bakalım konuyla ne gibi bi ilişkisi var...
erkan can'ın ne olduğu fragmandan hiç anlaşılmıyo :S

hekimoglu64
17-08-07, 12:07
herkese hayirli öglenlerr arkadslar cosmusunuz masallah senaryolar felan valla ben senaryo konusunda tecrübeliyimdir neyseee bu arada bazi calismalar yapicam sizlerle paylasicam zamanim oldukcaa

saygilar.............

döndü
17-08-07, 12:08
fikret kuşkan elmas işiyle uğraşıyor mehmet güzsür barmen nejat işler tamir işi galiba gördüğüm kadarıyla böyle..:img-wink:

OXFORD
Şimdi sallamak bedava olduğu için yazıyım bende ama böyle olduğunu pek sanmıyorum.Bunlar herkesin bulabilceği basit şeyler.İlk fragmanda bu kadar bilgi verirler mi?
Mehmet'in barmen olduğunu çıkarmak(fragmana göre)zor olmasa gerek...Ama yok ya bu kadar basit olamaz.Olmamalı...
Not: Olursa mehmet'e yakışır:good:

Zeynepçim gene sdece fragmanı baz alırsak erkan can da şoför gibi birşey bence.:img-yes:

emosss
bana da başından beri bu dizinin kadın kadrosunda bir eksiklik var gibi geldi ve beni de pek tatmin etmedi. Yani bir açık var sanki. neyse evet izleyip görücez.

bence mutlaka kadın oyuncu takviyesi olucak diziye...
belki dizinin daha sonraki bölümlerinde gireceği için şimdi söylemek istememiş olabilirler..süprüz yani..
yada daha isim belli değildir.. sadece melisa ve vildanla kalmaz bence..
serencim eline sağlık çok güzel olmuş avatarlar..

yasecey
17-08-07, 12:09
erkan can şoför galiba ama minübüs mi kamyon mu o ikilemdeyim
o kadar düşündürüyo ki artık bi kamyonun kapısını o şekil kapatabilir mi acaba gibisinden şeyler düşünmeye başladım
yani ah bu merak devrelerimi bozdular benim bu tanıtımla
uzun bi fragman çıksa naparım bilmiyorum

deniz123
17-08-07, 12:09

aynen sana katılıyorum kadın kadro gerçekten iyi ama eksik var bencede belkide kadın kadroda başka kişilerde vardır ama genelde bilindik yüzler olduğundan melisa sözen ve vildan ataseveri gösteriyordur..

azizoz
17-08-07, 12:10

Bayan oyuncular benide tatmin etmedi.Çok tanıdık bir yüze ihtiyaç var.
Erkeklerden Mehmet Günsür herşeye yeter zaten.Onun olduğu herşey güzel olur.:good:

EvaLongoria
17-08-07, 12:10
Rabişcim eksik kalma yahu =) çok sevdim ben senin senaryonu..

imza...

http://i191.photobucket.com/albums/z174/tbeva/Untitled-5-22.jpg

sleepinsanity
17-08-07, 12:12
O kupe benimde dikkatimi cekti fakat eger elmas tahmin ettigimiz gibi Melisa & Fikret'i birbirine bagliyosa bence fragmanda Vildan'in kupesini daha acik gosterirdiler.
Yani Fikret & Melisa'nin elmas ile alakali goruntuleri var, eger Vildan'inda olsaydi daha acik gosterirler.
Herhalde ilk fragmandan bizim gibi didikliycek kisiler olacagini tahmin etmedikler:img-pilot

Rabiş'cim didikleyecek bir seyirci olduğumuz kaliteli, sorgulayan bir izleyici olduğumuzu gösteriyor zaten. Türk senaristlerinde ne yazsak izlenir, hele de kadro kuvvetliyse, gibisinden bir hava var. Artık bu zincirlerini kırıp, bizim mantıklı bir şekilde en ufak ayrıntıya kadar sorgulayan bir seyirci kitlesi olduğumuzu görmeleri gerekip ona göre senaryoyu şekillendirmeleri lazım. Senaryo saçmalamaya başladığı anda ne Nejat ne Fikret ne de Mehmet istekle oynamazlar. Ben gene de Bıçak Sırtı'nın farklı olacağını düşünüyorum, umutluyum :)

Ben de en başından beri tek sezon olmasından yanayım dizinin, oyunculara sonuna kadar güveniyorum, zevk aldıkları kadroyu bırakmazlar, ama senaristlere zerre kadar güvenim yok.

emosss
17-08-07, 12:12
evet banada erkan can şoför gibi geldi..kamyona benzettim ben bindiğini..aynayı düzeltiyo falan...
o zaman belki nejatın kullandığı şeyde erkan canın arabasıyla falan ilgilidir..yani erkanla nejat arasında bi bağ olabilir..ikisindede makina var:icon_whis ilginç

pink-k(c)
17-08-07, 12:13
Şimdi sallamak bedava olduğu için yazıyım bende ama böyle olduğunu pek sanmıyorum.Bunlar herkesin bulabilceği basit şeyler.İlk fragmanda bu kadar bilgi verirler mi?
Mehmet'in barmen olduğunu çıkarmak(fragmana göre)zor olmasa gerek...Ama yok ya bu kadar basit olamaz.Olmamalı...
Not: Olursa mehmet'e yakışır:good:

Zeynepçim gene sdece fragmanı baz alırsak erkan can da şoför gibi birşey bence.:img-yes:

değilmi yakışır hemde çok :D
evet bir kez daha izledim tanıtmı gerçektende sanki şöför gibi bişey özgecim...
aslında nejat bana pırlanta kesiyo gibi geldi ...
başka bişşey olacağını sanmıyorum...

dalya
17-08-07, 12:13
Bence de senaryo yazmaya basla Rabo hicte fena degilmis.. Biraz sacma oldu ama gercekten haha ama sahsen ben sacma seyleri severim :D

Ay insallah müzikleri Kirac yapmiyordur, falla baydi artik.. Bütün müzikler birbirine benziyor. Ben Gökhan Kirdar'dan yanayim. Cok begeniyorum yaptigi müzikleri ama o TMCli degil :icon_sorr

Rabo... pohahaha izle Barda'yi. Bende izledim o kadar da igrenc degil :img-icecr

hekimoglu64
17-08-07, 12:15
arkadaslar inanin hiziniza yetisemiyorum bu ne hiz masallah yaaa dizi kesin tuttu belli belli baksaniza baslik cosuyor arkadaslar hadi biriniz senaryo yazinda onun üzerine yorum yapalim

saygilar.......

OXFORD
17-08-07, 12:15
Ona da marangozluk yakışır ama zeynepçim.Hele de yeni bıyığı ile:good:
Derya gene mi sen:img-icecr:img-icecrKurtulamıcak mıyız biz senden?O kadar iğranç değilmiş.Sen gel bir ara ifadeni alıcam senin.Burası yeri değil.
Ben sana katılmıyorum ama.Gökhan kırdar'ın müziklerinde fazla cenaze marşı havası var.Özellikle haziran gecesi müzikleri.Bir saatten sonra o da sıkıyor.Benim o diziyi bırakma sebeplerimden biridir müzikleri:icon_whis

hyoldas
17-08-07, 12:16
İşimden bir ses Memo'nun çapkın bir barmen olacağını söylüyor. :icon_whis

Ya da temenni mi desek :img-blush

Fiko kuyumcu ya da sarraf gibi birşey olabilir.

Nejat da büyük ihtimalle ya bıçak yapan biri (tarihi bıçaklar olabülür :icon_whis) ya da marangoz olabilir.

hekimoglu64
17-08-07, 12:17
Bence de senaryo yazmaya basla Rabo hicte fena degilmis.. Biraz sacma oldu ama gercekten haha ama sahsen ben sacma seyleri severim :D

Ay insallah müzikleri Kirac yapmiyordur, falla baydi artik.. Bütün müzikler birbirine benziyor. Ben Gökhan Kirdar'dan yanayim. Cok begeniyorum yaptigi müzikleri ama o TMCli degil :icon_sorr

Rabo... pohahaha izle Barda'yi. Bende izledim o kadar da igrenc degil :img-icecr

dalya aslinda haklisin kirac yapmasa iyi olurdu ama ragmandaki müzik kiracin müzik yapimina benziyordu KÖKHAN KIRDAR YADA ERDAL GÜNEY keske bu isimlerden biri yapsa müzikleri

saygilar.......

yasecey
17-08-07, 12:18
yani şu durumda fikretin elindeki elmas nejoda elmas kesiyo dersek ben mehmetide katarım bu üçlüyü çete yaparım ama nerde osmanlı
hayır korkuyorum anında tarihi eser kaçakçılığından çıkabilirim
yurdum dizileri saolsun ben herşeyden nem kapmaya başladım

ama dediğiniz gibi öyle sıradan bi dizi olmayacak bu
o yüzden ben bi tahminde bulunmayım
ama nejatın elmas kestiğini pek zannetmiyorum
yinede herşey olabilir

emosss
17-08-07, 12:18
İşimden bir ses Memo'nun çapkın bir barmen olacağını söylüyor. :icon_whis

Ya da temenni mi desek :img-blush

Fiko kuyumcu ya da sarraf gibi birşey olabilir.

Nejat da büyük ihtimalle ya bıçak yapan biri (tarihi bıçaklar olabülür :icon_whis) ya da marangoz olabilir.

valla memo bana böle biraz saf bakıyomuş gibi geldi..
ama çapkın bi karakterde yakışır ona..

nejatta bıçak yapıyosa eğer katil falanda olabilir..
işleyeceği cinayet için özel bıçak biliyo olabilir:icon_whis
bu nasıl:img-pilot

rollick
17-08-07, 12:19
Bayan oyuncular benide tatmin etmedi.Çok tanıdık bir yüze ihtiyaç var.
Erkeklerden Mehmet Günsür herşeye yeter zaten.Onun olduğu herşey güzel olur.:good:

evet senin de dediğin gibi bu kadar güçlü erkek kadrosunun yanında kadınlar o kadar silik kalmış ki... Her ne kadar iyi olsalar da bir yıldız ismin eksik olduğunu düşünüyorum. Ama şimdiye kadar böyle yıldız bir ismin ne ismi geçtiğine ne de fragmanlarda yer aldığına göre sonradan takviye edilecek oyuncular da öyle önemli isimler olmayacaklardır. Çünkü öyle bir isim olsaydı mutlaka fragmanlarda yer alır ya da ismi dizi castında geçerdi. Neyse dizimiz bu haliyle de güzel. Dediğin gibi erkeklerde Mehmet Günsür ve Fikret Kuşkan herşeye yetiyor.

Melal
17-08-07, 12:20
Senayoyu Gaye Boralıoğlu&Neşe Şen ikilisinin yazabileceği söylenmiş.
Eğer bu bilgi doğruysa pek sevindiğimi söyliyemeyeceğim.
Ama bol aşk üçgenli,entrikalı bir dizi olacak demektir.
Açıkcası ben Kuledibi ekibinin bu dizinin senaryosunu yazmasını isterdim.
Beyaz Gelincik ve Çemberimde Gül Oya dizilerinin yazarlarıdırlar.
Dönem dizisi yazmak konusunda deneyimliler.
Keşke onlar olsa ben hala kesin bir bilgi gelene kadar bu umudu içimde taşımak istiyorum.:icon_whis

Çalışma ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.

ecr
bence süper bir dizi..ben maalesef tv de izleyemeyeceğim..bunun yerine fırsat olduğunda youtubetan izlemeyi düşünüyorum.. çok güzel ve özel bir dizi.. kadrosuda mükemmel.
melisa sözen-nejat işler-vildan atasever-mehmet günsür-fikret kuşkan.. bundan iyisi şam da kayısı yani:):)

EvaLongoria
http://i191.photobucket.com/albums/z174/tbeva/Untitled-6-15.jpg

m_m
17-08-07, 12:21
Arkadaşlar nejo fırıncı degilmiydi öle biliyorum kuyumcu ise
nerde osmanlı anlamadım ya son zaman sürgünlerini anlatıyor ama
3 çeteyle ve elmasla ne ilgisi var sürgün zamanının?

OXFORD
17-08-07, 12:22
valla memo bana böle biraz saf bakıyomuş gibi geldi..
ama çapkın bi karakterde yakışır ona..

nejatta bıçak yapıyosa eğer katil falanda olabilir..
işleyeceği cinayet için özel bıçak biliyo olabilir:icon_whis
bu nasıl:img-pilot

Sen gerilime geçtin şimdiden:img-icecr:img-icecrMaalesef denilen kişilerse bende pek sevinemeyeceğim.Bol aşk üçgenli diziler mi?İlk başta öyle başlar sonra beşgen olur onlar artık.Biz de canımız çıka çıka izleriz.Oyuncular hatrına izlenir fakat onların hatrı da gerçekten bir yere kadar çekiliyor.Diğer dizi tecrübelerimde maalesef bunu anladım:icon_whis

dalya
17-08-07, 12:24
Öske, kovuyor musun beni. Korkma istenmedigim yerde durmam hihhh :img-beee:
Sahsen ben HGnin müziklerini begeniyordum cok güzeldiler :img-in_lo
Dizinin müziklerini Kirac yapmasinda kim yaparsa yapsin umrumda degil :img-hyste

Bakiyorum da fragman desifre edilmeye calisiyor bence izleyiciyi yaniltiyorlar herkesin tespidi yanlis pohahaha :P

döndü
17-08-07, 12:24
Bıçak Sırtı

Bir yanımda Leyla, mecnun olamadım...
Bir yanımda Zehra, kızıma doyamadım...
Bir yanım yedi tepe. bir yanım baba ocağı...
Yüreğimde tüter hasretimin dumanı...

Bıçak sırtında yaşıyorum, yaşıyorum...
Bir yanım sıcak yanıyorum, yanıyorum...
Bir yanım soğuk üşüyorum, üşüyorum...
Hey hat!
Duy beni hayat...

hekimoglu64
17-08-07, 12:25
arkadaslar su an gösderdikleri fragman sadece oyunculari tanitmak icin bence daha cekimlere bile baslanmadi yakinda baslarlar bu arad KANAL D sitesine acikca dizinin konusunu net sekilde yazsa bizlerde bilgiensek süper olacak

saygilar........

OXFORD
17-08-07, 12:25
Arkadaşlar nejo fırıncı degilmiydi öle biliyorum kuyumcu ise
nerde osmanlı anlamadım ya son zaman sürgünlerini anlatıyor ama
3 çeteyle ve elmasla ne ilgisi var sürgün zamanının?

Sen mi çıkardın o fırıncı muhabbetini?:img-icecr:img-icecrBende bir bulsam bunu kim yazdı diyordum.Ne fırıncısı anlamadım ben.Nejatı fırıncı olarak sadece gülbeyazda gördük.O da 3 dakika:P
Dizinin illa osmanlı zamanında geçmesi diye birşey yok.Günümüze bir şekilde yansımış halleri olabilir.

Eva imzaların çok güzel,ellerine sağlık...

Yok deryacım ne kovmasıo.Sen daha bize çalışmalar yapıcaksın(çok çıkarıcıyım sanırım:img-icecr)Bence de artık kıraç olmasın.Hepsinde bir benzerlik..Aliye,Bim,BBG karışımı müzik duymak istemiyoruz:icon_whis

Hekimoğlu çekimlere tabiki başlandı.Bunu tmc yöneticileri yazılı bir şekilde söylediler zaten:img-yes:

yasecey
17-08-07, 12:30
evet oyuncuları tanıtıyolar ama bence karakterlerle ilgilide küçük şeyler veriyolar
mesela vildan ataseverin raftan dosya alması falan
meslekleriyle ilgili küçük ipuçları var bence

hekimoglu64
17-08-07, 12:30
Sen mi çıkardın o fırıncı muhabbetini?:img-icecr:img-icecrBende bir bulsam bunu kim yazdı diyordum.Ne fırıncısı anlamadım ben.Nejatı fırıncı olarak sadece gülbeyazda gördük.O da 3 dakika:P
Dizinin illa osmanlı zamanında geçmesi diye birşey yok.Günümüze bir şekilde yansımış halleri olabilir.

Eva imzaların çok güzel,ellerine sağlık...

Yok deryacım ne kovmasıo.Sen daha bize çalışmalar yapıcaksın(çok çıkarıcıyım sanırım:img-icecr)Bence de artık kıraç olmasın.Hepsinde bir benzerlik..Aliye,Bim,BBG karışımı müzik duymak istemiyoruz:icon_whis

Hekimoğlu çekimlere tabiki başlandı.Bunu tmc yöneticileri yazılı bir şekilde söylediler zaten:img-yes:

oxford arkadasim o zaman gercek fragman niye yayinlanmiyor acaba ya meraktan catlayacaz eger cekimlere baslandiysa gercek fragmani koysunlar br an öncee off neyseee en iyisi sabir etmek

saygilar.......

rollick
17-08-07, 12:32
ben şu kavga olayını yalanlama yazılarında çekimlerin başladığını okumuştum. ama bu teaserdaki görüntüler çekimlerden mi onu bilemicem.

hekimoglu64
17-08-07, 12:33
evet oyuncuları tanıtıyolar ama bence karakterlerle ilgilide küçük şeyler veriyolar
mesela vildan ataseverin raftan dosya alması falan
meslekleriyle ilgili küçük ipuçları var bence

arkadasimvalla bu dizi sirlarla dolu bir türlü cözemedik senaryoyu kafalar allak bullak oldu cöze cöze ama cözemiyoruz

saygilar......

OXFORD
17-08-07, 12:34
Evet rollick'in de dediği gibi nejat&fikretin kavga haberini yalanlarken dizinin çekimlerinin de başladığını yazdılar.Hatta haberi yazan gazete dizinin adına kartal yuvası demişti:img-icecr:img-icecr
Hekimoğlu her çekimi başlayan dizinin gerçek fragmanı yayınlanmıyor ki.Ağustos başında hs'nin çekimleri başladı ama maalesef hala yeni sezon tanıtım fragmanı yok.Bence bu fragmanı bile erken verdiler.O da dediğin gibi oyuncu tanıtım amaçlı:img-wink:

pink-k(c)
17-08-07, 12:34
özge zaten nejı bıyıklı daha bi karimza olmuş citten çok yakışmış :)
memomda çapkın bi barmen değil bence :)
çok saf bakıyo ya :)
hiç sanmam çapkın olacağını olsun isterdim ama olmaz bence :)

alamehmet
17-08-07, 12:35
Senayoyu Gaye Boralıoğlu&Neşe Şen ikilisinin yazabileceği söylenmiş.
Eğer bu bilgi doğruysa pek sevindiğimi söyliyemeyeceğim.
Ama bol aşk üçgenli,entrikalı bir dizi olacak demektir.
Açıkcası ben Kuledibi ekibinin bu dizinin senaryosunu yazmasını isterdim.
Beyaz Gelincik ve Çemberimde Gül Oya dizilerinin yazarlarıdırlar.
Dönem dizisi yazmak konusunda deneyimliler.
Keşke onlar olsa ben hala kesin bir bilgi gelene kadar bu umudu içimde taşımak istiyorum.:icon_whis

Çalışma ekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Yok yok bu kadarı cidden fazla...

Neşe ve Gaye mi:img-fear2

Kendileri ilk sezonu çok güzel yazıp ikinci sezonu katleden senaristlerdir ki bu tecrübeyle sabittir....:icon_sorr

Yaklaşık bir ay önce konuştuğumuzda kendileriyle eylülün ikinci haftası bir dizilerinin başlayacağını yine bir aşk hikayesi olacağını söylemişti Neşe Hanım...

Olabilir mi ki acaba hııı:icon_sorr

TMC+KANAL D+NEŞE,GAYE:img-swoon

Kanımca birileri anladı onu :)

Melal
17-08-07, 12:36
Dizinin bir aksiyon dizisi olacağı belli bence.:)
Fikret sanki bana biraz mafya vari bir tip gibi geldi.:)
Belki Melisa onun eşidir,Nejat'la veya Mehmet'le yasak bir ilişkisi vardır.
Olma mı:img-icecr
İyi tamam sustum çok uçtuğumun farkındayım.:img-hyste

emosss
17-08-07, 12:37
arkadaslar su an gösderdikleri fragman sadece oyunculari tanitmak icin bence daha cekimlere bile baslanmadi yakinda baslarlar bu arad KANAL D sitesine acikca dizinin konusunu net sekilde yazsa bizlerde bilgiensek süper olacak

saygilar........

bence onun için hepberaber mail atalım kanal d'nin bize yazın köşesine..
bir an önce sitede yer versinler diziye..

hekimoglu64
17-08-07, 12:37

Kendileri ilk sezonu çok güzel yazıp ikinci sezonu katleden senaristlerdir ki bu tecrübeyle sabittir....:icon_sorr

Yaklaşık bir ay önce konuştuğumuzda kendileriyle eylülün ikinci haftası bir dizilerinin başlayacağını yine bir aşk hikayesi olacağını söylemişti Neşe Hanım...

nese ve gaye beyaz gelincigin senaristlerimi eger onlarsa o zaman kalsin gercekten

saygilar......

pink-k(c)
17-08-07, 12:39
yok ya neşe+gaye hiç olmadı ya :(
kuledibi yapılacabilecek en güzel tercih olurdu...
bu dizi için biçilmiş kaftan kuledibi...
keşke kuledibi olsaydı...
özellikle çgo dan sonra bu dizi için harika bi senarist grubu diye düşünüyorum...
hekimoglu64 hayır neşe ve gaye hırsız polis dizisinin senaristleri..
beyaz gelincik dizisinin senaristleri kuledibi...

aysem_
17-08-07, 12:39
bende çok büyük merakla bekliyorum.
Oyuncular muhteşem.
Sadece Vildan'ın olamasına üzüldüm. Diğer oyuncuları duyunca çok heyecanlandım.

hekimoglu64
17-08-07, 12:40
arkadaslar gercekten bu dizi yilin dizisi bütün dizileri sollar bence valla hatta diyorumki KURTLAR VADISINI Bile solayacak gibi duruyor bakalim cok güclü bir kadro basarili bir yapim sirketi eee dizi tutu bile benceee

saygilar.......

sleepinsanity
17-08-07, 12:40
Yok yok Neşe-Gaye ikilisi gibi değil bence gene de, yine aşk hikayesi demişlerse, Bıçak Sırtı'nın erkeklerinin bayan oyunculardan daha olgun olduğunu düşünürsek tam olarak aşk dizi olduğunu zannetmiyorum. Gene de Rabiş'in fragmandan yakaladıkları Fikret-Melisa arasında bir aşk kokusu olduğunu gösteriyor. Fikret'in tuttuğu elmas Melisa'nın küpesindeki kayıp taş olması konusu tanıtım filminden çıkarılan en mantıklı olay.

eftelya61
17-08-07, 12:41
nese ve gaye beyaz gelincigin senaristlerimi eger onlarsa o zaman kalsin gercekten

saygilar......

Beyaz Gelincik'in senarist grubu Kuledibi idi
Neşe&Gaye
Hırsız Polis
Bir İstanbul Masalı
Zerda
benim hatırladıklarım

Melal
17-08-07, 12:41

Ya belki dedikleri dizi bu değildir.
Tmc'nin kanal d'de başlayacak Kartal Yuvası diye bir dizi var belki odur.:)
Ya lütfen o olsun eğer Neşe&Gaye yazarsa Bıçak Sırtı'na bir sezon ancak dayanırız.:icon_sorr

Hekimoğlu Beyaz Gelincik ve Çemberimde Gül Oya dizisini Kuledibi ekibi yazdıydı.
Kuledibi Çemberim Gül Oya gibi şahane bir dönem dizisine imza atmış bir ekip onlara bu diziyi yazmak yakışır.:)

hekimoglu64
17-08-07, 12:44
arkadaslar ya neden tmc de hepayni senaristler calisiyor baska senaristmi yokk bence CEMBERIMDE GÜL oyanin senaristi kuledibi yazsin valla dönem dizilerinden en cok cemberimde güloya beni cok etkiledi simdide bicak sirti kuledibi yazsin benceee
saygilar.......

yasecey
17-08-07, 12:45
açıkçası bende kuledibinin yazmasını çok isterim
ama daha herşey tam net değil
TMC ne yapar bilemeyiz

ayrıca söylemiştim ama dizinin yönetmeni olarak Güzide Balcı yazılmış bi sözlükte bilirsiniz işte
bence buda harika olur eğer doğruysa

hyoldas
İyi tamam sustum çok uçtuğumun farkındayım. :img-hyste

:img-hyste:img-hyste

Aklımdan geçen şeyler tamda bunlardı desem :img-blush
(Çok fazla Mustafa Hakk. Herşeye benzemesin tabi :) )

Ya ben normal rollerde görmek istemiyorum bunları ya :img-icecr

Hepsi arıza olsun istiyorum. Biri hariç o da Nejo ilk defa onu aile reisi olarak görmek istiyorum.

angels18
herkese mrb tanıtım fragmanı dönmeye basladı bugün baktım oyuncuları tanıtıyordu sadece uzun fragmanıda gösterseler artık nezamn yayınlanacak dizi arkadaslar bileniniz varmı güzel bir dizi olacak tmc den baska ne beklenebilir ki merakla diziyi bekliyorum

bkoolcikolatam
17-08-07, 12:47

Melal Dediğin Süper Bir Senaryoda Fiko Memoyu Kesin Gırtlaklar..Tıpkı Mustafa Hakkında Herseydeki Gibi... Ama O zaman Osmanlıyla Ne Alaka Pek Anlamadım..

katre...
17-08-07, 12:48
ya eminim süper olacak ya
e nejat işler ve mehmet günsur var ya daha ne olsun :)

EvaLongoria
17-08-07, 12:49
oXFORD teşekkürler..
ne kadar çabuk ilerliyor sayfalar =)

http://i191.photobucket.com/albums/z174/tbeva/Untitled-7-14.jpg

Melal
:img-hyste:img-hyste

Aklımdan geçen şeyler tamda bunlardı desem :img-blush
(Çok fazla Mustafa Hakk. Herşeye benzemesin tabi :) )

Ya ben normal rollerde görmek istemiyorum bunları ya :img-icecr

Hepsi arıza olsun istiyorum. Biri hariç o da Nejo ilk defa onu aile reisi olarak görmek istiyorum.

Bencede hepsine arıza roller yakışır.
Nejat'ı bende aile reisi olarak görmek isterim ama pek zannetmiyorum.
Adamı ukala,huysuz,serseri roller yapıştı kaldı keşke dediğin gibi aile reisi olarak görsek.:)

caddys

valla ya ucmadın melal abla
bana nejat mafya gibi geldi çünkü bakışlar bıyıklar :):):)
fikret daha akı basında biri gibi (sanmam ama)
memodada bi iş var adamın bardağa bakışı bile offfff:img-in_lo

bence dizinin adında da anladığım kadarıyla hepssi arıza karakterler:img-polic

hekimoglu64
17-08-07, 12:50
arkadaslar su an gündemdekidizilerde sanirimen cok ilgiyi gören bicak sirti oldu bu bir rekor gercekten birde dizi yayina baslayinca düsünemiyorum dizimiz gercekten güzel bence fragmani bile kalite kokuyor

saygilar..............

pink-k(c)
güzide balcıya çok sevindim...
bg gibi muhteşem bi dizinin yönetmenliğini yaptı :)
ve harika bi iş çıkardı :)
bu dizidede harika bi iş çıkartacaktır :)

bkoolcikolatam
valla ya ucmadın melal abla
bana nejat mafya gibi geldi çünkü bakışlar bıyıklar :):):)
fikret daha akı basında biri gibi (sanmam ama)
memodada bi iş var adamın bardağa bakışı bile offfff:img-in_lo

Bardaga Değil Masaya Bakışı Var Sonra Gulızarın Kafaya Gecırıs OlmADı Ama Ona Manyak Sorunlu Bır Tıp Versinler..

alamehmet
17-08-07, 12:51
Ne diyosun kız sen katlettilerde ondanmı hp delisi oldun akşam görükme gözüme :img-tomat

ben senaristen değilde kanaldan yakınıcam mümkünse çarşamba veya perşembe günleri yayınlanmasın maçlar yüzünden katlediyo diziyi sonra da reyting bahanesiyle yayıdan kalkıyo:icon_sorr

:) :)

Canım şimdi şöyle açıklayayım olayı...Kendileri öldürmüyor ama süründürüyor:)

Ben yeterince sürünen hatta sürünmeye devam eden bir Hırsız Polis forum kişisi olmamdan sebep ürktüm bu ikilinin ismini duyunca,birden tepkiler vermeye başladı bünyem :)

Onlar yazsa seyretmeyecek miyim yoo tabiki de seyredeceğim :) Amma sürünmekten korkmak şuçmu hıı suç mu:icon_sorr

Çemberimde Gül Oya'yı yazanlar Kuledibi ise kesinlikle ve kesinlikle bunu da yazmalılar o zaman...Umut ediyorum...:img-yes:

hekimoglu64
17-08-07, 12:52
benim senaryom

simdi melisa fikretin genc esi nejatta fikretin yaninda canindan cok sevdigi arkadasi amamelisa nejata asik nejatta melisaya gizli gizli ask yasiyorlar fikret ögreniyor ikisinide cezalandiriyor :P arkadaslar KLASIK OLDU biraz bos verin gitsin yazdim isteee

saygilar...........

exquisite
17-08-07, 12:53
arkadaslar su an gündemdekidizilerde sanirimen cok ilgiyi gören bicak sirti oldu bu bir rekor gercekten birde dizi yayina baslayinca düsünemiyorum dizimiz gercekten güzel bence fragmani bile kalite kokuyor

saygilar..............

kesinlikle sinema filmi tanıtımı gibi fragmanı....fragmaınyla bile fark yaratıyor....
bu arada sayfaların hızına yetişilmiyor....yakında bu başlık kapanır yenisine geçeriz.....

Melal
17-08-07, 12:53
Ya eğer mafya,yasak ilişkiler falan varsa dizinin neresinde Osmanlı olayı var dimi ama.:)
Off ya şu dizinin konusu bir gelse ona göre uçsak fena olmayacak.:)
Ahanda aklıma bir senaryo daha geldi.
Şimci şöyle bişey olma mı:img-icecr
Melisa Osmanlı torunlarındandır parası kalmadığı için aile yadigarı küpesini Fikret'e satmıştır.
Fikret'te hin adamın tekidir.
Mustafa Melisa'nın kardeşidir bir barda çalışmaktadır.
Nejat'ta Fikret'in yanında çalışanlardan biridir.
Vildan gazeteci yada araştırmacı birisi olamaz mı mesela Osmanlının torunlarını araştırıyordur.

OXFORD
17-08-07, 12:54
Bak o olabilir melal abla,vildan bir yerde çalışıyordur böyle bir araştırma görevi vermişlerdir.O da bizim diğer oyuncuları bulmuştur.Böylece diğer oyuncular arasında da bir bağ bunun arkasından gelen aşk,dostluk vs..ilişkileri başlar.Bunu sevdim:img-yes:

yasecey
17-08-07, 12:55
aslında ben dizinin konusuyla ilgili bişeyler bulmuştum ve eklemiştim gece
ama tabi doğruluğundan emin değilmim
tekrar ekleyim

Bıçak Sırtı, kısaca Son Osmanlıların yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkarılan Osmanoğulları ailesinin sürgün acılarını anlatacak. Bir imparatorluktan, ulus devlete geçiş süreci.... 600 yıllık yerleşik bir imparatorluğun son sahiplerinin kitaplara ve belgesellere konu olan yaşantısı Kanal D sayesinde televizyon ekranlarına gelecek. Dizinin ne zaman başlayacağı ise şimdilik merak konusu.

eğer böyleyse
çok farklı bi dizi olacak
ve tabi zor bi iş
ama altından kalkar bu kadro

hekimoglu64
17-08-07, 12:56
Ya eğer mafya,yasak ilişkiler falan varsa dizinin neresinde Osmanlı olayı var dimi ama.:)
Melisa Osmanlı torunlarındandır parası kalmadığı için aile yadigarı küpesini Fikret'e satmıştır.
Vildan gazeteci yada araştırmacı birisi olamaz mı mesela Osmanlının torunlarını araştırıyordur.

senaryon süper yaaa melal arkadasim ya bu kanal d bize dizinin konusunu bir net sekilde yazsa süper olacak yawww

saygilar.......

hekimoglu64
17-08-07, 12:59
kesinlikle sinema filmi tanıtımı gibi fragmanı....fragmaınyla bile fark yaratıyor....
bu arada sayfaların hızına yetişilmiyor....yakında bu başlık kapanır yenisine geçeriz.....

evet sinema tadina bir fragman kisa kisa ama cok güzel hele müzigi ya bu arada müzigini kim yapiyor acaba

saygilar......

pink-k(c)
17-08-07, 13:00
aslında ben dizinin konusuyla ilgili bişeyler bulmuştum ve eklemiştim gece
tekrar ekleyim

Bıçak Sırtı, kısaca Son Osmanlıların yani Cumhuriyet'in ilanı ile Türkiye dışına çıkarılan Osmanoğulları ailesinin sürgün acılarını anlatacak. Bir imparatorluktan, ulus devlete geçiş süreci.... 600 yıllık yerleşik bir imparatorluğun son sahiplerinin kitaplara ve belgesellere konu olan yaşantısı Kanal D sayesinde televizyon ekranlarına gelecek. Dizinin ne zaman başlayacağı ise şimdilik merak konusu.

eğer böyleyse
çok farklı bi dizi olacak
ve tabi zor bi iş
ama altından kalkar bu kadro
umarım konu budur...
şahsen ben çok beyendim tamda istediğim gibi bişey :)
melal'cim senaryo çok güzel :)
senide sanaryo grubuna takviye edelim :D
EvaLongoria çalışmaların çok güzel ellerine sağlık :)

Melal
17-08-07, 13:01
Bak o olabilir melal abla,vildan bir yerde çalışıyordur böyle bir araştırma görevi vermişlerdir.O da bizim diğer oyuncuları bulmuştur.Böylece diğer oyuncular arasında da bir bağ bunun arkasından gelen aşk,dostluk vs..ilişkileri başlar.Bunu sevdim:img-yes:

Bu bağ kurma olayı dediğin gibi olabilir.
Biraz daha kafa patlatsak senaryo yazacağız.:)
Erol amca bizim senaryoları görür dizinin senaryosunu değiştirirmiş.:img-hyste
Konusu ortaya bir çıksa o zaman görün benim senaryolarımı.:)
Fragmanda dikkat ettiniz mi bilmeme Fikret'in bakışları pek hin gibi geldi bana.:)
Mehmet'in daha masum,Melisa'nın acılı,Vildan'ın birşeyler bulmayı kafaya takmış gibi,Nejat'ın öfkeli sanki.
Off off Binbir Gece,Hatırla sevgili ve Kurtlar Vadisi Pusu için yeterince kafa patlatıyordum buna şimdi de Bıçak Sırtı eklendi zaten accık aklım var o da gidecek bu sayede.:img-hyste

Et Zeynep bacım et ama benden pek mantıklı senaryolar beklemeyin ben oldukça yüksekten uçarım haberiniz ola.:)
İnanmayan Özge'ye sorsun.:img-icecr

caddys
17-08-07, 13:01
bence hepsinin pis işleri var gözlerini dönük özellikle fikretin ve nejatın
kızlardan melisa sanırım fikretin eşi yada yasak ilişki vardır

vildanda pis işlerde olabilir hp bnların foyolarını ortaya çıkarabilir yada
baska pis işler(anladınız siz onu)

OXFORD
17-08-07, 13:02
Pis işler mi:img-icecr:img-icecrSanmam ya..
Melal abla diğerleri konusunda sana katılıyorum fakat nejatın bakışlarında iş ciddiyeti var bence.Uğraştığı şeye vermiş tüm ilgisini:img-yes:

caddys
17-08-07, 13:04
Pis işler mi:img-icecr:img-icecrSanmam ya..
Melal abla diğerleri konusunda sana katılıyorum fakat nejatın bakışlarında iş ciddiyeti var bence.Uğraştığı şeye vermiş tüm ilgisini:img-yes:

yni pis işler derken mafya gibi de deil de
tuttugunu koparan tipler gibi bence

ama vildanı sevmiyces bnce rolüyle
en masumlarıda mehmet ztn :)
usluuslu bardaklara bakıyo:)

valla bi söylediğin bi söylediğini tutmuyor diyebilirsiniz çünkü kafa karıstıran bi fragman

dalya
17-08-07, 13:05
Vildan fragmanda cok ciddi ve masum görünüyor :img-hyste :img-hyste
Vildan'in "pis islerle" alakasi oldugunu sanmam aslinda :icon_whis

Nejat'i cok pis birisi gibi gördüm ben :img-hyste

hekimoglu64
17-08-07, 13:06
bence hepsi mafya ya vildn arasirmaci bence melisa bence cok sert duruyordu acimasiz gibi sanki önceden cok aci cekmisde artik acimasiz davraniyor gibi bir hali vardi sert bir hali vardi yaniii

saygilar.....

hulyafan_88
17-08-07, 13:07
Bence Vildan araştırma görevlisi,Mehmet de barmen.Diğer kahramanlarımızsa Osmanlı döneminde yaşıyo:img-icecr İlerleyen bölümlerde Mehmet ve Vildan yakınlaşacaklar gibi bi his var içimde :)

pink-k(c)
17-08-07, 13:07
yok ya bende pis işler olduğunu sanmam ama
melal bacınında dediği gibi fiko fragmanda çok hin bakıyo...
yok melal'cim bence senaryon harika olmuş :)
böyle bi dizi için zaten yükseklerden uçulması lazım :)
nejat da çok citti duruyo sanki öc almak isteyen birisi gibi duruyo çok hırslı..
vildana bişey demem onun ne zaman ne olacağı belli değil :img-hyste
memoda vildanla falan olmaz yok öyle bişey olamaz :blink::blink::dito
o tek başına kalıcak yanlız :D

sarıseren
17-08-07, 13:08
inş. beğenirsiniz:img-wink:

http://img260.imageshack.us/img260/8303/bs3am3.jpg (http://imageshack.us)

http://img457.imageshack.us/img457/4595/kafadareg4.jpg (http://imageshack.us)

bu arada gerçekten çok iyi tahminlerde bulunuyosunuz:img-yes:Bi an önce başlasa keşke ya...

caddys
17-08-07, 13:08
valla ben büyük konusmayayım ama nerdeyse eminim vildan bizimkilerin işlerini ortaya cıkarıcak tatlarını kacırıcak
arastırmacı yni bncede

hekimoglu64
17-08-07, 13:09
Bence Vildan araştırma görevlisi,Mehmet de barmen.Diğer kahramanlarımızsa Osmanlı döneminde yaşıyo:img-icecr İlerleyen bölümlerde Mehmet ve Vildan yakınlaşacaklar gibi bi his var içimde :)

evet cok haklisin bence mehmet ve vildan yakinlasicaklar dedigimgibi melissada fikretin genc esi ama nejata asiknejatta ona fiktet ögrenip bunlara cok aci cektirecek bence

saygilar..........

OXFORD
17-08-07, 13:09
Vildan fragmanda cok ciddi ve masum görünüyor :img-hyste :img-hyste
Vildan'in "pis islerle" alakasi oldugunu sanmam aslinda :icon_whis

Nejat'i cok pis birisi gibi gördüm ben :img-hyste

Masum mu?:img-hyste:img-hysteBen diyorum size masum prenses 2 yakında tv'de..:img-icecr:img-icecr:P
Nejatı dizide kötü adam olarak görmek çok zor aslında.Hep bir denge sağlıyor.Bu dengesini bu dizide bozacağını sanmam.Orda kötü adam olmaya en yatkın isim aslında..Olursa da fena durmaz:img-wink:

seherim
17-08-07, 13:10
Ya KanalD bir an önce söyle güzel bi açıklama yapsa da biz de senaryoyu çözücez diye kendi kendimizi yemesek:bilmim

cropsy
17-08-07, 13:11
Ne kadar çok şey yazılmış dün en son girdiğimden beri,hepsini okumak mümkün değildi:img-pilot

Çok güzel tahminler yapılmış tanıtımdan yola çıkılarak,bana da artık dönem dizisi değil gibi geliyor.Geçmişte olan olayların günümüzdeki karakterlere yansıması şeklinde gösterilecek sanırım Son Osmanlı Dönemi..

Nejat'ın fragmanda gramafonda plak değiştirdiğini düşünmüştüm ama Rabish resimleri ekleyip bir şey kestiğini söyleyince baktım,alakası yokmuş gramafonla gerçekten:img-hyste

Henüz hiçbir şey bilmiyoruz ama yapılan tahminlerden kafamda birkaç şey oluştu benim de şimdiden (tabii ne kadar tutar onu bilmiyorum),karakterlerin birbirleriyle ilişkilerini de bir şekilde bağdaştırıyorum ama bir tek Mehmet'in karakterini kafamda bir yere oturtamadım:icon_whis

Çok güzel çalışmalar da yapılmış,ekleyen arkadaşların emeğine sağlık:img-wink:

bakış
17-08-07, 13:11
arkadaşlar, bu dizinin haftanın hangi günü yayınlanacağını bilen var mı? zaten kanal d nin br sürü yaz dizisi var ve bu diziler tüm günleri dolduruyor, acaba hergüne iki dizi mi denk düşecek:img-in_loöyle lursa yaşarız:happy0064

rollick
17-08-07, 13:12
bence de vildan ataseverin çok ciddi böyle önemli bir işi var araştırmacı falan olabilir. ama fragmanda bile o rol üstünde sırıtmış. sanki her an gülecekmiş falan gibi. neyse bende taktım vildana. heeeeyt bee forma bakın. tutacak dizi forumundan belli olur. :) maşallah diyelim.

hekimoglu64
17-08-07, 13:12
VILDAN= arastirmaci

melissa= acimasiz bir kadin

mehmet= safbir cocuk

FIKRET=acimasiz sert bir adam

NEJAT=hin biri yani gizli isler ceviren

ERKAN CAN= ajan mis dermisimmm
amaaaaan arkadaslar inanin artiksu konu net ekilde verilmesi gerekiyor benceee

saygilar................

Ceyla
17-08-07, 13:14

Melal'cim merhaba :)
Senaryondan sonra açık olmak gerekirse diziye bu isim boşuna verilmemiş olsa gerek; Bıçak Sırtı, keskin ve tehlikeli bir yol gibi. Bu dizide eğer Osmanlı soyuna dönülecekse ve dönem dizisi olmayacaksa tanıtımda gösterilen elmaslar boşa değil seninde belirttiğin gibi birilerinin elinde Osmanlı soyundan gelen servet var olabilir bunun kokusunu alan birileri olabilir bunun neticesinde tehlikeli bir kovalamaca,entrika, içinde tabiki aşk şuan çok değişik senaryolar oluşacaktır kafamızda ancak ben sakin,durağan,aşkın ağır bastığı bir dizi beklemiyorum tanıtımın tüm karelerinin karanlık bir ekran içinde gösterilmesi bile şimdiden tehlikeli ve kaliteli bir yapım olacağı izlenimi bırakıyor bende, enkısa sürede umarım daha geniş bir tanıtım verirler.

[B]aslında ben dizinin konusuyla ilgili bişeyler bulmuştum ve eklemiştim gece
tekrar ekleyim

Osmanlıyla ilgili şuan için tanıtım itibariyle çok birşey çıkmıyor ortaya. Dönem dizisi izlenimide hiç vermiyor tanıtım. Eğer eklediğiniz konuda bahsi geçen Osmanoğulları ailesi bu dizide var olacaksa o zaman bu aile kalabalık ve geçmişi ile bugünü sürprizlerle dolu bir aile olacaktır. Bu doğrultuda esas roldeki üç oyuncunun birbirlerini tanıyor olmaları gerek ya birşekilde geçmişleri bugünde bağlanacak yada enazından ikisi arasında kardeşlik sözkonusu olabilir.

* Sevgili Eva imzaların çok güzel, emeğine sağlık müsadenle birini kullanmaya başladım bile..

OXFORD
17-08-07, 13:14
bence de vildan ataseverin çok ciddi böyle önemli bir işi var araştırmacı falan olabilir. ama fragmanda bile o rol üstünde sırıtmış. sanki her an gülecekmiş falan gibi. neyse bende taktım vildana. heeeeyt bee forma bakın. tutacak dizi forumundan belli olur. :) maşallah diyelim.

Ciddi rollerin oyuncusu olmadığı için öyle gelmiştir.Mesela Kadın İsterse'deki gibi bir rol ona daha çok yakışır.En azından daha iyi oynar:img-icecrÇünkü dediğin gibi bana da öyle geldi.Fakat araştırmacı,gazeteci konusunda katılıyorum.Öyle olabilir.Öyle olduğu taktirde de dizinin günümüzde geçmesi daha mantıklı olur
Melisa'nın suratındaki ifade bana genç,hanım ağa duygusunu uyandırdı.Belki de bazı sebeplerden dolayı genç yaşında çok acılar çekmiş,bunların üzerinde oluşturduğu bir olgunluk olabilir.Çok yakışır ona böyle bir rol bence:img-yes:

fundapehlivan
17-08-07, 13:15
Ben de özellikle oyuncuları görünce çok merak ettim bu diziyi...

Fragman da öyle ki konu filan hiç bir şey belli değil!

Dizinin konusu ne tam anlatılmamış sanırım:img-wink:

hekimoglu64
17-08-07, 13:15

evet arkadasimsana cok katiliorum vildan sanki gülecekmis gibiydi banadaöyle geldi ona sert roller yakismiyor ya onun yerine baskasi yokmuydu yaaaaa off katlanacaz ne yapalim neyse yinede basarilar dilerimmmm

saygilar........

Melal
17-08-07, 13:18
Ceyla bajım dediğin gibib şeyler olabilir aynı şeyleri bende düşünüyorum.
Bu ekip boşuna bir araya gelmedi hele aşk,meşk dizisi için hiç gelmedi diye düşünüyorum.
Bu delüğanlıları aksiyon paklar benden söylemesi.:)
Melisa için iki şey düşünüyorum ya kötü bir kadın yada çok çekmiş çilekeş bir kadın.
Vildan için herkes kötüyü oynayacak olabilir diyor ama ya tam tersi olursa ya Vildan'ın oynadığı karakter daha çok sevilirse o zaman çok gülerim kendimize.:img-hyste(Bakın Vildan demiyorum canlandırdığı karakter diyorum sonra uçmayın bana.:))
Ben Nejat'ın hem iyi hem kötü birisi olmasını isterim nasıl yani derseniz.
Hayatın ona yaşattıklarından dolayı sert ama yüreği bir o kadar da iyi bir adam.:img-wink:
Valla ben dizilerde,filmlerde kötü adamları hep sevmişimdir içimden bir ses bu dizinin kötü adam veya kadını kimse onu seveceğimi söylüyor.:)
Ya keşke şu kadroda Haluk Bilginer'de olsaydı ondan süper kötü adam olurdu.:)

aslı30
17-08-07, 13:18
Merakla bekliyorum diziyi.Biraz daha tanıtımı uzun tutsalar birşeyler anlayabilirdik.Müziği de çok güzel.Kıraç mı yapıyor bilen var mı?

sayosh
17-08-07, 13:21
Merakla bekliyorum diziyi.Biraz daha tanıtımı uzun tutsalar birşeyler anlayabilirdik.Müziği de çok güzel.Kıraç mı yapıyor bilen var mı?

nail yurtseven yapıomuş forumda öle bi söylenti vardı bi aralar:img-wink:

hekimoglu64
17-08-07, 13:22
Ceyla bajım dediğin gibib şeyler olabilir aynı şeyleri bende düşünüyorum.
Bu ekip boşuna bir araya gelmedi hele aşk,meşk dizisi için hiç gelmedi diye düşünüyorum.
Bu delüğanlıları aksiyon paklar benden söylemesi.:)
Melisa için iki şey düşünüyorum ya kötü bir kadın yada çok çekmiş çilekeş bir kadın.
Vildan için herkes kötüyü oynayacak olabilir diyor ama ya tam tersi olursa ya Vildan'ın oynadığı karakter daha çok sevilirse o zaman çok gülerim kendimize.:img-hyste(Bakın Vildan demiyorum canlandırdığı karakter diyorum sonra uçmayın bana.:))
Ben Nejat'ın hem iyi hem kötü birisi olmasını isterim nasıl yani derseniz.
Hayatın ona yaşattıklarından dolayı sert ama yüreği bir o kadar da iyi bir adam.:img-wink:
Valla ben dizilerde,filmlerde kötü adamları hep sevmişimdir içimden bir ses bu dizinin kötü adam veya kadını kimse onu seveceğimi söylüyor.:)
Ya keşke şu kadroda Haluk Bilginer'de olsaydı ondan süper kötü adam olurdu.:)

haluk bilginer baska dizide oynuyor sanirimyinede yanlis habe r vermeyeyimde duydugumu söylüyorum

saygilar...........

pink-k(c)
17-08-07, 13:22
melal'cim öyle olursa bidaha hiç bişey için görmeden konuşmıycam :)
okadar ettik,söyledik bide citten kız rolünün hakkını verirse...
hepimiz komik duruma düşeriz....
aslı30 yok kıracın tarzına hiç benzemiyor...
melisanın rolüne gelince bence asil ve acılı birini canlandırıyo duruşundan öyle anlaşılıyor :)

hulyafan_88
17-08-07, 13:23
aslında kader filmini izleseydiniz vildan'ın Kadın İsterse'deki o bıcır bıcır hali aklınızdan silinirdi.Filmde genel olarak agresif bi tavır sergilio.(özellikle de onu karşılıksız sewen Bkekir'e)Filmin sonundaysa feleğin sillesini yemiş yüzünde yaşadığı acıların izlerini taşıyan bi kadına dönüşüo.İyi ki bu filmde oynamış.O filmin ardından,bu dizinin de yardımıyla artık ciddi rollere iyice ısınacak :)

hekimoglu64
17-08-07, 13:25
nail yurtseven yapıomuş forumda öle bi söylenti vardı bi aralar:img-wink:

sanmam nail yurtsever yapmiyordur tmc genellikle kiraci seciyor eger bir isim sececekse bu kesin erdalgüney olmaliiiii

saygilar.............

yasecey
17-08-07, 13:25
müziğini kimin yaptığı henüz belli değil
aslında diziyle ilgili oyuncular dışında hiç bişey belli değil

bende tanıtımda görüldüğü gibi dizinin dönem dizisi olduğunu sanmıyorum ama
son osmanlılarla ilgili belgeseller izlemişseniz hepsi şu anda farklı yerlere savrulmuş
zamanında acılar çekmiş yaşadıklarını zor günleri anlatan insanlar
dönem bu dönem ama yaşananlar aynı
yani bence birbirini kaybetmiş aile üyeleride olabilirler
dediğiniz gibi kardeş bile çıkabilir aralarında

Ayse (92)
17-08-07, 13:26
dizinin başlığını yeni gördüüm için yeni yazıyorum..ben bu diziyi kesinlikle izliycem..bikere konusu ilgimi çekti..ayrıca oyuncuları muhteşem..özelliklede mehmet günsür:)ayrıca dizi daha başlamadan biz baya bi sayfa kapatıcaz heraldee..

Melal
17-08-07, 13:26
İzlemiycem işte Kader filmini aaa.:hıh
Bakın şunu en başından söyliyeyim de sonra bu konuda tartışmalar çıkmasın.
Bu forumda dizi başladıktan sonra yerden yere vurulan karakter veya karakterler olacaktır.
Lütfen kimse bunu oyuncu için denilmiş olarak algılamasın yoksa çok pis dalarım.:)

Hekimoğlu biliyorum Haluk Bilginer yeni bir dizi çekecek bir sit-com sanırım.
Yani ben keşke dedim öylesine hayallendim yani.:)

Zeynep'cim sana katılıyorum canım Melisa asil ve acılı bir kadın gibi sanki.
Belki de bu yüzden sert birisidir acımasız.

aslı30
17-08-07, 13:29
Bence de dönem dizisine benzemiyor.Giyimlerinden konunun günümüzde geçeceği anlaşılıyor.Nejat işler'in rolünü merak ediyorum.Yine asi,vurdumduymaz bir kişilik mi sergileyecek.Değiştirsin biraz kendini.

rollick
17-08-07, 13:30
ben de melal arkadaşımıza katılıyorum. vildan ataseverin oyunculuğunu çok eleştirdik, böyle bir kadroda bu oyuncuların yanında olmasını yadırgadık ama içimden bir ses bu dizide canlandıracağı karakterin büyük hayranlık uyandıracağını söylüyor. demedi demeyin.;) ayrıca dizi müziği bana yine kıraç gibi geldi yanılıyor olabilirim tabii.

pink-k(c)
17-08-07, 13:30
Bu forumda dizi başladıktan sonra yerden yere vurulan karakter veya karakterler olacaktır.
Lütfen kimse bunu oyuncu için denilmiş olarak algılamasın yoksa çok pis dalarım.:)

dal mela'cim dal :img-hyste
bende öyle şeylere çok kızıyorum böyle şeyler yüzünden bi çok başlıkta tartışma çıkıyor sonra başlık kilitleniyor...
evet melisa kesin böyle bi kadın...
yani tanıtımda nasıl bi kadın olduğunu tek harekette anlatıyo resmen süper bi oyunculuğu var :)
nazar falan değmesin...

haluk_tolgahan
17-08-07, 13:32
tmc yapımı aradım ve dizinin eylülde yayına gireceğini ve dönem dizisi olmadığını söyledi.

caddys
17-08-07, 13:33

:)
haklısın melal ablam
bnde izlemiycem:hıh

ayrıca melisa ztn çemberimde gül oya dada biraz sert ve asiydi
bence bu dizide dahada sert olucak
rolünün hakkını vericek inanıyorum
bnce kesilinkle fikretin eşi yada benzeri birşey olucak
aşk olursa aralarında bası sürtüşmeli çekişmeli olur bnce:icon_whis

mojo
17-08-07, 13:34
Vay anam vay..

Ben daha yeni gördüm bu bıçağın sırtının! reklamlarını :img-in_lo
Forum geldi aklıma,aa bir de ne göreyim kaçak Ceyla burda bye Melal de burda...
Saygılar efenim...

Fragman (denilebilirse) istediği etkiyi yapmış işte,bakın kimleri bir araya getirdik,sıkıyorsa izlemeyin demişler...Sıkmıyor benimki.

Melisa'yı Çemberimde Gül Oya'dan severdim zaten :)

Vildan'a gelince,konuşmalarıyla,Hülya'nın diziyle kendisine pak ısınmasam da burda Kader filminin konusunu açan arkadaşla aynı fikirdeyim.Ana avrat dümdüz söven,esrar içen ''mal'' olmuş sonra da harap olmuş bir kızı başarıyla canlandırmıştı.

OY anam oy...Hiç bir bilgi yok mu arkadaşlar dizi ile ilgili?
Maşallah 100 sayfa devrilmiş bile.

yasecey
17-08-07, 13:36
tmc yapımı aradım ve dizinin eylülde yayına gireceğini ve dönem dizisi olmadığını söyledi.

o kadar araştıralım ne yapalım derken tmc yi aramak hiç aklıma gelmemişti saol

evet zaten tanıtımdan belli dönem dizisi olmadığı ve yeni sezonda başlayacağı ama dizinin konusu nedir hala muallakta
biz yine devam edelim yazmaya
başlıklar devirelim bakalım:)

OXFORD
17-08-07, 13:37

Evet o zaman barmen,araştırmacı,marangoz şeklinde yorumlara daha fazla ağırlık verebiliriz.Nejatın bıyığını anlamadım ama.Belki de kendi isteğiyle bırakmıştır

pink-k(c)
17-08-07, 13:37
Demek dönem dizi değil :icon_sorr
tüh ya..
oysaki nekadarda sevinmiştik..
hayyalerimiz suya düştü...
kimbilir daha ne çok hayalimiz suya düşecek :icon_sorr
haluk_tolgahan sağol bilgi için ;)

bessy
17-08-07, 13:38
bunlarda benden :)

http://i185.photobucket.com/albums/x121/BuSshE/bksrt5.png http://i185.photobucket.com/albums/x121/BuSshE/bksrt4.png http://i185.photobucket.com/albums/x121/BuSshE/bksrt3.png

http://i185.photobucket.com/albums/x121/BuSshE/bksrt1.png

http://i185.photobucket.com/albums/x121/BuSshE/bksrt2.png

Melal
17-08-07, 13:40

:img-fie::blink:
Off ya ne güzel heveslenmiştik dönem dizisi diye.
Zaten tmc bugüne kadar hiç dönem dizisi yapmadı.
Eğer bu dizi dönem dizisi değilse ki öyle gözüküyor senaryoyu Neşe&Gaye ikilisinin yazması olasıdır.
Arkadaşlar hazır olun bol entrikalı,aşk üçgenli,beşgenli diziye diyorum.:)

Tuba bajım seni burada görmek ne güzel.:)
BBG forumundan sonra ikinci durağımız burası olacak anlaşılan.:)

hekimoglu64
17-08-07, 13:40

zaten kim dediki bu dizinin dönem dizisi oldugunu biri bir laf atti herkes dönem dizisi dedi fragmanda hic dönem dizisiyle alakasi yokzaten bu arada azönce FRAGMANI yine izledimgercekten cözemiyoruz ya ne demekistiyorlar bu bence oyuncu tanitimi baska sey degill

saygilar......

pink-k(c)
17-08-07, 13:41
buse çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık :)
devamını bekleriz...:img-icecr
bendemi yapsamki :img-hyste

OXFORD
17-08-07, 13:42
Hekimoğlu arkadaşım senin de bir dediğin diğerine uymuyor.Başta bu sadece oyuncu tanıtımı ile alaklı dedin,şimdi de zaten dönem dizisine benzemiyordu fragmanda dedin.Dönem dizisi olmasını kimse atmadı.Gazetede son osmanlılar denilince akıllara hemen o yıllar geldi....

O zaman ben biraz rahatladım sanki dönem dizisi olsa hs ile aynı saate konma olasılığı artardı.:img-yes:Hoş bu olasılık hala var ama:icon_sorr

hulyafan_88
17-08-07, 13:44
zaten kim dediki bu dizinin dönem dizisi oldugunu biri bir laf atti herkes dönem dizisi dedi fragmanda hic dönem dizisiyle alakasi yokzaten bu arada azönce FRAGMANI yine izledimgercekten cözemiyoruz ya ne demekistiyorlar bu bence oyuncu tanitimi baska sey degill

saygilar......

Osmanlı'ların sürgün acıları falan deyince dönem dizisi gibi anlaşılıodu ama.İyi ki o konuya odaklanan bir dizi değil.Sürgün edenleri gaddar,sürgün edilenleri de mazlum gösterecek bir diziyi istemezdim doğrusu...

Ceyla
17-08-07, 13:45
Vay anam vay..

Ben daha yeni gördüm bu bıçağın sırtının! reklamlarını :img-in_lo
Forum geldi aklıma,aa bir de ne göreyim kaçak Ceyla burda bye Melal de burda...
Saygılar efenim...

Fragman (denilebilirse) istediği etkiyi yapmış işte,bakın kimleri bir araya getirdik,sıkıyorsa izlemeyin demişler...Sıkmıyor benimki.

Melisa'yı Çemberimde Gül Oya'dan severdim zaten :)

Vildan'a gelince,konuşmalarıyla,Hülya'nın diziyle kendisine pak ısınmasam da burda Kader filminin konusunu açan arkadaşla aynı fikirdeyim.Ana avrat dümdüz söven,esrar içen ''mal'' olmuş sonra da harap olmuş bir kızı başarıyla canlandırmıştı.

OY anam oy...Hiç bir bilgi yok mu arkadaşlar dizi ile ilgili?
Maşallah 100 sayfa devrilmiş bile.

Tuba'cım merhaba bye

Forumları kaç aydır ancak sabahtan düzenli olarak takip edebiliyordum fakat bende bu dizinin tanıtımını ilk kez dün akşam gördüm ondan sonra soluğu burada aldım ve gün içinde fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum.Beni bu sayfa kendine bağladı bugün, malum yapımcı şirket,oyuncular ve esrarengiz tanıtım düşünülünce bağlanmamak ne mümkün işi felan serdim valla ne yalan hoş zamanında başka forumlarda da çok serdimde sen anlarsın hangisi olduğunu.
Geçtiğimiz sayfalarda bir arkadaş kısa bir bilgi aktarmıştı. Osmanlı soyuyla bağlantılı bir dizi olacağı yönünde ama nasıl bağlanacak bilemiyoruz. Sabahtan beri oyunculara rol biçiyoruz yada karakter analizlerini yapmaya çalışıyoruz tek duamız enkısa zamanda yeni ve geniş içerilikli bir tanıtımın gelmesi.

caddys
Eğer bu dizi dönem dizisi değilse ki öyle gözüküyor senaryoyu Neşe&Gaye ikilisinin yazması olasıdır.

eet valla ablam doru diyosunda
bosver ya birtane dönem dizisi yetmezmi HS var bosver napalım

yalnız cidden cokfarklı sıradısı merak uyandıran bi fragman
ve gecenin 3-4 ündede baktım baslık hp ilk 5 den inmiyo:happy0064

yasecey
osmanlılar falan deyince dönem dizisi aklımıza geldi ama fragmanı görünce evet dönem dizisi olmadığını anladık
fragmanda sadece oyuncular tanıtılmamış meslekleri hakkında bişeyler verilmiş ama çözemedik henüz:icon_sorr
tam bi konusu gelsin artık bu tanıtıma razıyım ben uzamasada olur

bu arada aşk dörtgenli beşgenli dizi seyretmek istemiyorum
ama bu kadroyla artık farklı bişeyler yaparlar değil mi
inanıyım ben buna:img-yes:

sleepinsanity
17-08-07, 13:46
Düşününce dönem dizisinden ziyade osmanoğullarının son torunlarının farklı yerlere savrulup, farklı hayatlar içinde çektikleri acıları izlemek de çok eğlenceli olacak :img-yes: Öyle bir tanıtım yazısı yazmışlar ki insan dönem dizisi diye düşünmekten alıkoyamıyor kendini. Bol macera, bol süprizli ve fazlasıyla gizemli bir dizi olacak galiba

Melal
17-08-07, 13:48
Heyytt söyleyin bağa kim dedi bu dizi dönem dizisi diye 3 gündür boşuna mı sevindik şimdi.:icon_sorr
Sevinci kursağında kalmak durumu sanırım bizim durumumuz olsa gerek.:)
Aslında şöyle bir düşünüyorum da Osmanlı'nın torunlarını dizi yapmak zor biraz.
Yani bıçak sırtı bir konu işlenmesi zor HS'de bile bazı aksaklıklar olabiliyor ki kaç tane danışmanı var dizinin.
Ama umarım bir gün bu konu dizi veya film olur.

mojo
17-08-07, 13:49

Aynen öyle Melalcim,
Herhalde ısrarla tek başlığa yazan tek üye bendim.Şimdiye kadar :)
BU kadronun karşısında duyarsız kalamazdım be ya :img-in_lo

Tahminler havada uçuşuyor,dizinin konusu bile gelmeden epey heyecan dalgası olmuş,senaristler önemli tabi,Aslanbaşların hikayesinde Kuledibi ile aram pek iyi değil ne yalan söyleyeyim..:icon_sorr
Umarım (şahsen tabi) başka senarist ekibi vardır.

Ceyla burdaydı demin,nereye gitti ki?
Özledim onu da...Hiç gelmiyor artık.:icon_sorr

NiliWerda
17-08-07, 13:49
dizi başlamadan başlık kapatacağız :img-hyste
maşallah maşallah:)

benim bi fikrim var arkadaşlar:
Müziğini dinliyorumda devamlıda, bana "Ali Otyam" yapmış gibi geldi...
onun tarzı var sanki...

caddys
17-08-07, 13:50
osmanlılar falan deyince dönem dizisi aklımıza geldi ama fragmanı görünce evet dönem dizisi olmadığını anladık
fragmanda sadece oyuncular tanıtılmamış meslekleri hakkında bişeyler verilmiş ama çözemedik henüz:icon_sorr
tam bi konusu gelsin artık bu tanıtıma razıyım ben uzamasada olur

bu arada aşk dörtgenli beşgenli dizi seyretmek istemiyorum
ama bu kadroyla artık farklı bişeyler yaparlar değil mi
inanıyım ben buna:img-yes:

yagmurcum eet
ama fragman herseyi ortaya çıkardı mehmetin bardaklar falan görünce bn anlamısdım ztn
bn hiç sanmıyorum ask dörtgeni 5 geni
çok farklı bi yapım konusuda öyle bence

yasecey
17-08-07, 13:54
idilcim
gerçekten şu kısacık tanıtımdan o kadar şey çıkardıkki
artık dönem dizisi olmadığı anlaşıldı tamamen evet
biz bunun üzerine ne nedir diye 3-4 başlık daha kapatırız eylüle kadar

bu arada inşallah dediğin gibi olur
bambaşka bi dizi olacak
ah bide konu gelse artık:icon_sorr

sayosh
17-08-07, 13:59
herkes rolünün hakkını verecek emin olalım..başta nejo tabiki de..
büyük hayran kitlesine sahip..baksanıza film başlamadan 3 günde sayfayı bitirdik:happy0064

hekimoglu64
17-08-07, 14:02
arkadaslar sizlere birse sormak istiyorum bu dizideki oyuncular süperde iyide siz kimin oynamasini isterdiniz dizide yani görmekistediginiz her hangi bir oyuncu varmiiii

benim varrr keske olgun simsek,serhat tutumluer,ve ali sürmeli deolsaydi oxford arkadasim bana yine diyecek yapimciyi batiracakmisin diyee

saygilar......

dalya
17-08-07, 14:04

Aman allahim. Dogru söylüyorsun :icon_sorr
Allahim sen aklima mukayyet ol, insallah Gaye ve Nese ikilisi yazmiyordur..

Ay keske Avsar Film'den bir sey olsaymis, benim en cok sevdigim yapim Avsar Film ve en güzel diziler de ordan cikiyo zaten :icon_whis
Müzikleri de daha güzel oluyor genellikle :)

hekimoglu64
17-08-07, 14:08
Aman allahim. Dogru söylüyorsun :icon_sorr
Allahim sen aklima mukayyet ol, insallah Gaye ve Nese ikilisi yazmiyordur..

Ay keske Avsar Film'den bir sey olsaymis, benim en cok sevdigim yapim Avsar Film ve en güzel diziler de ordan cikiyo zaten :icon_whis
Müzikleri de daha güzel oluyor genellikle :)

arkadasimbirsey soracammüsadenle tomris giritlioglu sis yapimda mi yoksa avsar filmdemii merak ettim dee

saygilar.....

cropsy
17-08-07, 14:10
Eğer gerçekten bol entrikalı,aşk üçgenlerinin yetmeyip altıgene çıktığı bir dizi olursa eyvahlar olsun derim:img-fie:En sevmediğim şeylerden biridir dizide ama nedense bizde de hep bu tarz diziler reyting rekorları kırıyor(!)

Tahminimce Bıçak Sırtı başta çok güzel başlayacak ama iyi reyting aldığı görülünce yapımcı firma ve senaristler diziyi uzatmak adına böyle şeylere vuracaklar.Tabii gönlüm böyle olmamasından yana ama..Umarım yanılırım diyeyim bari..:icon_whis

Messa
17-08-07, 14:11
Dönem dizisi olmamasına açıkçası sevindim ben, çünkü dönem dizisi çekmek çok zor ve detay ister. En ufak bir hata bile göze batabilir. Osmanlı torunlarını günümüzdeki yaşantılarını anlatacaktır ve bu daha ilgi çekici olmalı. Dizinin müziklerini'de Hüseyin Abi'lerin (HS-Yemin ekibi) yapmasını isterdim açıkçası...

hyoldas
17-08-07, 14:16
Şehrin üç yakışıklısını izlemeyi tercih ederim. Ne yalan söyleyeyim dönem dizisi olmadığı için çok sevindim. ÇGO'dan sonra diğer diziler bünyemde ifrazat yapıyor.

Ama bu farklı 5 karakter hakkındaki düşüncelerime gelince, bunlar Osmanlı döneminda yaşamış, çeşitli meslek gurplarının ya da soyluların -fakirleri- torunlarının hayatlarını canlandırabilirler.

Nejat, dededen kalan miras atölyesinde bıçak ustası olabilir.

Fiko, kapalıçarşıda kuyumcu ya da sarraf olabilir. Malum Osmanlıdan kalan ziynet eşyaları, antikalar falan...

Melisa, bir asilzade ailesinin kızı gibi...

Vildan, araştırmacı gazeteci olabilir. (Belki onları buluşturacak kilit noktadır.)

Memo'yu çözemedim. :img-pilot Onun oynamasına gerek yok zaten o gelsin ben onunla oynarım :img-hyste:img-hyste

Not: Gizli aşk bu söyleyemem. imgdrag:img-heh:

bitanem_61
17-08-07, 14:20
tmc,kanal d,bir ihtimal senaristlerde gaye ve neşe yönetmende türkan derya çıkarsa tam dördü bir arada olur :img-hyste:img-hyste

sleepinsanity
17-08-07, 14:21
Eğer gerçekten bol entrikalı,aşk üçgenlerinin yetmeyip altıgene çıktığı bir dizi olursa eyvahlar olsun derim:img-fie:En sevmediğim şeylerden biridir dizide ama nedense bizde de hep bu tarz diziler reyting rekorları kırıyor(!)

Tahminimce Bıçak Sırtı başta çok güzel başlayacak ama iyi reyting aldığı görülünce yapımcı firma ve senaristler diziyi uzatmak adına böyle şeylere vuracaklar.Tabii gönlüm böyle olmamasından yana ama..Umarım yanılırım diyeyim bari..:icon_whis

Aslında Bıçak Sırtı'nın şimdiden belli çok reyting alacağı hatta TMC oyuncularla anlaşmayı yaptıklarında bile çok reyting alacağını göz önünde bulundurmuşlardır. Aksini düşünemiyorum çünkü, sırf bu üçlüyü görmek için yıllardır bekleyenler var, üstüne bir Erkan Can gibi usta bir oyuncu ekleniyor.
Ben sanmıyorum o yüzden reyting aldığını görünce diziyi uzatmak için zırvalayacaklarını. Hem reyting kaygısı olmayacak bir dizi hem de oyuncuları zırvalıklara tahammül edemeyecek oyuncular. Üçlüden biri bırakıp gitse diziyi, dizi feci şekilde kan kaybeder. Yapımcının ve senaristin bunu göze alacağını sanmıyorum. Senaristler daha bir temkinli yazarlar belki.

Nedense farklı olacak gibi geliyor Bıçak Sırtı bana, her ne kadar TMC dizilerinden sakıp gibi uzayıp gitmeyen bir diziye şimdiye kadar rastlamamış olsam da. Çok umutluyum çook, umarım yere çakılmam :)

yasecey
17-08-07, 14:22
handecim mutlaka dediğin gibi geçmişle bi alakası vardır bütün karakterlerin
dizinin ilk tanıtım cümlesine bakılırsa:img-yes:

bana dönem dizisi olsun olmasın farketmez
bu kadroyu her türlü izlerim
bu arada ben hiç bi karakteri tam çözemedim malesef
tekrar tekrar seyrediyorum şu 34 saniyelik tanıtımı ama

bekleyecez anlaşılan olsun artık

dalya
17-08-07, 14:22
Ekincigim, bana da böyle geliyor malesef.. Güzel baslaycak 30. bölümden sonra da izleyici sıkılmaya başlayacak gibime geliyor.. Nejo & Fiko & Memo + Melisa süper bir kadro ama malesef diger dizilere benzeyebilme ihtimali cok yüksek cünkü bu kadro fazlasiyla mükemmel... :icon_whis
Herseyin fazlasi zarar :img-icecr

Hekimoglu, Tomris Giritoglu Avsar Film'de calisiyor bildigim kadariyla

Messa
17-08-07, 14:25
Tomris Giritlioğlu, Sis Yapım'da... Eskiden Şükrü Avşar ile ortaklıkları vardı ama bozuldu. Hande'm güzel senaryolar geliştirmişsin... Mehmet'e gelince Orhan kıskanmasın...!

Ekincim seni'de burada görmek çok hoş... İnşallah dediğin gibi bir durum olmaz.

pink-k(c)
17-08-07, 14:25
bunlarda benden ;
böyle acayip resimlerden anca bukadar oluyo :S
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/bs.png
http://i211.photobucket.com/albums/bb272/merhemm/bs2.png

sleepinsanity
17-08-07, 14:26
tmc,kanal d,bir ihtimal senaristlerde gaye ve neşe yönetmende türkan derya çıkarsa tam dördü bir arada olur :img-hyste:img-hyste

Yönetmen Güzide Balcı'ymış. Ekşi sözlük'te yazıyor

yönetmenini merak ettiğim yapım.. çağan ırmak kadrosu var elde ama..
edit: güzide balcı yönetmeniymiş.. ranini'ye teşekkürler..
(martenit, 16.08.2007 16:17 ~ 16:24)

ranini güvenilir bir yazar, dizi projesinin habercisiydi sozluk'te.

ellerine sağlık zey_nep çok güzel olmuş imzalar

alamehmet
17-08-07, 14:29

Peki 4'ü bir arada olursa ne olur :)

Hemen cevap vereyim...Minimalize edilmedik sahne kalmaz :img-hyste:img-hyste

Kızsam da seviyorum ben kendilerini...Tamam az biraz saçmalama ihtimalleri var ikinci sezonda ama güzel yazıyorlar ya :)

Hırsız Polis dışındaki dizilerini bilemem ama Hp'de saçma sapan entrikalar ve aşk beşgenleri altıları olmadı hiçbir zaman...Yiğidi öldür hakkını ver şimdi...Yazsınlar yazsınlar ben izlerim :good:

Pek dönek gördüm kendimi canım :)

hyoldas
17-08-07, 14:30
Tomris Giritlioğlu, Sis Yapım'da... Eskiden Şükrü Avşar ile ortaklıkları vardı ama bozuldu. Hande'm güzel senaryolar geliştirmişsin... Mehmet'e gelince Orhan kıskanmasın...!

Ekincim seni'de burada görmek çok hoş... İnşallah dediğin gibi bir durum olmaz.

Yok yok kıskanmaz o merak etme.

Mehmet'i ondan önce seviyordum ben :hıh :hıh

Bu arada sırf oyuncuları bilinen bir dizi için çok fazla rağbet görüyor dizimiz.
Kimbilir senaryosu, fragmanı, özeti, resimleri gelince ilgi ne kadar çok artaracak. :img-yes:

Not: İlk defa yeni başlayan bir dizinin forumunda yazmaya başlıyorum hakkımda hayırlısı. :img-icecr

betush
17-08-07, 14:31
calismalar cok güzel :)
ekin sendemi burdasin :):)
zeynom imazalarin cok güzel yine yaw:)ellerine saglik:)

fragmani ben göremedim daha !! kesn en son yine ben görürüm !!

rollick
17-08-07, 14:33
Yönetmen Güzide Balcı'ymış. Ekşi sözlük'te yazıyor

yönetmenini merak ettiğim yapım.. çağan ırmak kadrosu var elde ama..
edit: güzide balcı yönetmeniymiş.. ranini'ye teşekkürler..
(martenit, 16.08.2007 16:17 ~ 16:24)

ranini güvenilir bir yazar, dizi projesinin habercisiydi sozluk'te.

ellerine sağlık zey_nep çok güzel olmuş imzalar

ranini ye pek de güvenmeyin derim. Ekşi Sözlüğe sinekli bakkalda Meltem Cumbulun, kartal yuvasında da Sanem Çelik'in oynayacağını yazmıştı ancak ikisi de doğru çıkmadı. Doğru çıkan entryleri de vardır hepsini takip edemedim. mutlaka bişeler biliyor ki yazıyor ancak ben pek güvenemiyorum. Ama belki bu doğrudur...:icon_whis

pink-k(c)
17-08-07, 14:33

Bu arada sırf oyuncuları bilinen bir dizi için çok fazla rağbet görüyor dizimiz.
Kimbilir senaryosu, fragmanı, özeti, resimleri gelince ilgi ne kadar çok artaracak. :img-yes:

Not: İlk defa yeni başlayan bir dizinin forumunda yazmaya başlıyorum hakkımda hayırlısı. :img-icecr

vay be bi memo seven daha :D
ne çok bilmediğimiz seveni varmış memonun :)
betüşüm ve sleepinsanity yorumlarınız için çok teşekkür ederim beyenmenize sevindim :D

yasecey
17-08-07, 14:34
zeynepcim imzalar için teşekkürler çok güzeller:;)

evet dün gece sözlük karıştırırken bende rastladım yönetmeninin güzide balcı olduğuna ama kesin olmadığını düşündüğüm için pek bişey çıkaramadım
sizin söylediğinize göre güvenilir kaynak
çok sevindim

Messa
17-08-07, 14:38

Hımm bunu bilmiyordum bak ben... Dizi sadece bir fragmanla sayfa kapatacak neredeyse, başladığındaysa her hafta en az 2 başlık kapatır herhalde. Dizi, imza-avatar yapımındada rekor kıracaktır...

sleepinsanity
17-08-07, 14:39
ranini sözlük'te dizinin çekim tarihlerinin başlangıcı olarak 1 ağustos'u vermişti, hakkında girilen entry'ler de güvenilir olduğunu gösteriyor. Ama tabi herşeyde bir yanılma payı vardır. Bakalım görelim, Güzide Balcı olması çok büyük ihtimal. Yönetmen Türkan Derya, senaristler Kuledibi olsaydı daha bir iyi olurdu gibi sanki ama

hyoldas
17-08-07, 14:42
vay be bi memo seven daha :D
ne çok bilmediğimiz seveni varmış memonun :)
betüşüm ve sleepinsanity yorumlarınız için çok teşekkür ederim beyenmenize sevindim :D

Kardeş Mehmet'te sevilmeyecek gibi değil ki!

Neyse bir gün onun forumuna uğrarım o zaman duygu ve düşüncelerimi aktarırım. :img-in_lo:img-in_lo

Messa'cım bence hemen ana sayfaya alınmalı. Eğer alınmazsa bu sayfalardan çalışmaları, resimleri temizlemek çok zor olacak.
Cidden bu sayfada çok yetenekli arkadaşlar var. :img-yes:

Sende başla şimdiden fragman resimlerine bence senin tarzın bambaşka canım.

Messa
17-08-07, 14:45
Bende seviyorum Memo'yu, sayfasına her ne kadar yazmasamda... Hande doğru söylüyor sevilmeyecek gibi'de değil ki. Nejo'yu ve Fiko'yu'da çok severim... Çalışma yapacağımda resimleri bulamadım... :(

hyoldas
17-08-07, 14:45
ranini sözlük'te dizinin çekim tarihlerinin başlangıcı olarak 1 ağustos'u vermişti, hakkında girilen entry'ler de güvenilir olduğunu gösteriyor. Ama tabi herşeyde bir yanılma payı vardır. Bakalım görelim, Güzide Balcı olması çok büyük ihtimal. Yönetmen Türkan Derya, senaristler Kuledibi olsaydı daha bir iyi olurdu gibi sanki ama

Allah korusun diyorum, ağzından yel alsın diyorum.

Bir daha Türkan Derya dizisi izlemek mi? Asla.

Bu kadar kesin konuşuyorum çünkü bir kere o hataya düştüm. Bir aşk sahnesi gösterebilmek için 50 bölüm boyunca kıvrandırdı bizi.

Belki başka türde diziler çeker ama mümkünse bu diziden uzak dursun. :img-cool2

Not: Messa'cım resimler 64. sayfada sanırım o civarlarda :img-wink:

pink-k(c)
17-08-07, 14:48
messa'cım ve hande bekleriz sizide :)
başlığımızın kapısı sonuna kadar açık herkese...
eve bi an önce anasayfaya alınmalı ki yöneticiler bunu düşünmüştür galiba alırlar :D
inş...
yoksa gerçektende böyle çok zor olucak hem onlar için hemde bizim için...
yorumlarınız için teşekkür ederim beyenmenize sevindim :)

cropsy
17-08-07, 14:53
Aslında Bıçak Sırtı'nın şimdiden belli çok reyting alacağı hatta TMC oyuncularla anlaşmayı yaptıklarında bile çok reyting alacağını göz önünde bulundurmuşlardır. Aksini düşünemiyorum çünkü, sırf bu üçlüyü görmek için yıllardır bekleyenler var, üstüne bir Erkan Can gibi usta bir oyuncu ekleniyor.
Ben sanmıyorum o yüzden reyting aldığını görünce diziyi uzatmak için zırvalayacaklarını. Hem reyting kaygısı olmayacak bir dizi hem de oyuncuları zırvalıklara tahammül edemeyecek oyuncular. Üçlüden biri bırakıp gitse diziyi, dizi feci şekilde kan kaybeder. Yapımcının ve senaristin bunu göze alacağını sanmıyorum. Senaristler daha bir temkinli yazarlar belki.

Nedense farklı olacak gibi geliyor Bıçak Sırtı bana, her ne kadar TMC dizilerinden sakıp gibi uzayıp gitmeyen bir diziye şimdiye kadar rastlamamış olsam da. Çok umutluyum çook, umarım yere çakılmam :)

Dediğinde haklısın,yapımcı firma da şimdiden farkındadır dizinin çok iyi reyting yapacağından ama benim asıl demek istediğim şu;dizi daha ilk bölümünden basit aşk dörtgenleri,beşgenleri etrafında dönerse (her ne kadar çok insan izlerse izlesin),en baştan kötü bir izlenim bırakır.Ama ilk bölümlerinde masal tadında başlayıp sonradan reytinglere de güvenerek böyle karmaşalara başvururlarsa izleyici kaybı daha az olur..

Benim de Bıçak Sırtı'nı izlememin en büyük nedeni şimdilik oyuncu kadrosudur,ki biliyorum ilk bölümlerini mest olmuş bir biçimde izleyeceğim ama sonradan senaryo bu şekilde basitleşirse dizide kim olursa olsun ben devam edemem izlemeye.Izdırap verici oluyor çünkü bir saatten sürekli kavuşamayan çiftleri izlemek..

Zaten bilmiyorum dizinin dört erkek oyuncusu da böyle tuhaf aşk senaryolarına gelecek insanlar değiller,baktılar olmuyor diziden çıkmaları muhtemeldir bana göre..

Deryacım Şükrü Avşar'la Tomris Giritlioğlu yapım ortaklıklarını bozalı 1,5 yıl falan oldu ki bence bu durum ikisi için de pek hayırlı olmadı,birleşseler keşke diyeceğim zor gözüküyor bu saatten sonra.Ben de Avşar Yapım'a daha sıcak bakıyorum,ne de olsa Çağan var orada:img-wink:

Messam KK'dan sonra seninle de bir dizi sayfasında karşılaşmak çok güzel.Yine o zamanlardaki gibi güzel şeyler paylaşırız umarım:img-wink:

Betüşüm ben hep buradaydım:)Asıl sen hoşgeldin:)

sleepinsanity
17-08-07, 14:54

Bu kadar kesin konuşuyorum çünkü bir kere o hataya düştüm. Bir aşk sahnesi gösterebilmek için 50 bölüm boyunca kıvrandırdı bizi.

Hırsız Polis'te süründürdü belki ikinci sezon ama daha önceden imza attığı tüm projelerde de çekimleri hep çok iyiydi çok başarılıydı, belki de aşk dizisi söz konusu olunca ve de imkansız aşk temeline dayandırarak süründürdü, bilemiyorum :icon_sorr Gene de benim beğendiğim bir yönetmen olmuştur hep, İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul..

Güzide Balcı çok büyük ihtimalle dizinin yönetmeni

forgetmenot
17-08-07, 14:55
ranini ye pek de güvenmeyin derim. Ekşi Sözlüğe sinekli bakkalda Meltem Cumbulun, kartal yuvasında da Sanem Çelik'in oynayacağını yazmıştı ancak ikisi de doğru çıkmadı. Doğru çıkan entryleri de vardır hepsini takip edemedim. mutlaka bişeler biliyor ki yazıyor ancak ben pek güvenemiyorum. Ama belki bu doğrudur...:icon_whis

Ben de aynı fikirdeyim,ekşi sözlükte yazıyorlar diye her söyledikleri doğru diye bir şey yok!.O zat,Gözyaşı Çetesi'nde Ebru Özkan'a dublaj yapıldığını da yazdıydı.Külliyen yanlış.:img-pilot

Diziyle ilgili neden sağlıklı ve doyurucu bilgi verilmiyor?Belki de basın toplantısı yapacaklardır.Teaser gösterildiğine göre detaylı bilgi verilmesi de yakındır.Daha başlamadan bu kadar çok ilgi toplayıp sayfaların dolmasının sebebi;başrol oyuncularının üçünün de çok popüler,karizmatik ve başarılı oyuncular olması tabiiki.Hayranların yüreği höpledi haliyle!:img-in_lo

betush
17-08-07, 14:55
yönetmenin güzide balci olmasina sevindim :)
ztn özelmistir memoyla calismayi :P
senaristleri bende cok merak ediyorum :):)

dizi ne zmn baslar acaba !

OXFORD
17-08-07, 14:58
Hekimoğlu senin istediğin kadro da pahalı bir kadro ama yani.Dediğin oyuncuların hepsini çok severim.Böyle bir yapımda da mutlaka izlemek isterim.Fakat bu kadroyla değil.
Şimdi bir dizide tüm oyuncuların çok iyi çok tanınan oyuncular olması düşünüyorum da bir süre sonra sıkar.Hatta vildan&melisa isimlerine bu yüzden sıcak bakmaya bile başladım.Yoksa bana kalırsa melisa da bu üçlüyle oynayacak kadar iyi değil.Vildandan iyi olması benim gözümde bu gerçeği değiştirmez.Ama alışılması için mantıklı sebepleri var.
İlk dizi ile ilgili haberler çıktığında da belirtmiştim bu üçlünün bir arada olması iyi hoş güzel..Herkesin beklediği isimler.Herbiri birer başrol...Ama bu olumsuzlukları da bir arada getirebilir.Dizinin ilerki bölümlerde aralarında karakter yapısı bakımından eşitsizlik çıkarsa sevgili ekin'in dediği gibi ne olursa olsun izleyeciye sıkıntı vermeye başlar.Bu eşitliği iyi sağlayabilcek senaristler lazım böyle bir kadroya..

pink-k(c)
17-08-07, 15:00
yönetmenin güzide balci olmasina sevindim :)
ztn özelmistir memoyla calismayi :P
senaristleri bende cok merak ediyorum :):)

dizi ne zmn baslar acaba !
bencede özlemiştir..
inş güzide balcıdır..
arkadaş yazmıştı eylülün ilk haftaları başlıyo galiba dizi...

hyoldas
17-08-07, 15:01
Hırsız Polis'te süründürdü belki ikinci sezon ama daha önceden imza attığı tüm projelerde de çekimleri hep çok iyiydi çok başarılıydı, belki de aşk dizisi söz konusu olunca ve de imkansız aşk temeline dayandırarak süründürdü, bilemiyorum :icon_sorr Gene de benim beğendiğim bir yönetmen olmuştur hep, İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul..

Güzide Balcı çok büyük ihtimalle dizinin yönetmeni

Cesur bir yönetmen değil. Aşk yaşan iki dizi kahranmanına o sıcaklığı yansıtamadı.

Bu konuda Kudret Sabancı ve ekibini takdir ediyorum. Kurguyu çok iyi tasarlıyorlar.
Kendinden birşeyler katabilen, cesur bir yönetmeni tercih ederim.

Türkan Derya'da dediğin gibi iyi bir yönetmen ama kendini pek yenilediğini düşünmüyorum.

sleepinsanity
17-08-07, 15:03
Zaten bilmiyorum dizinin dört erkek oyuncusu da böyle tuhaf aşk senaryolarına gelecek insanlar değiller,baktılar olmuyor diziden çıkmaları muhtemeldir bana göre..

Ben de oyunculara güveniyorum sanırım fazlasıyla, o yüzden endişelenmiyorum. Üç oyuncu da çok deneyimli ve oyunculuk söz konusu olduğunda hemen hemen aynı fikirleri paylaşıyorlar. Her ne kadar yönetmen-senarist diziye şekil veriyor olsa da artık bu kadrodaki oyuncuların da söz sahibi olacağını düşünüyorum ve istiyorum gerçekten de söz sahibi olmalarını. Doğrusu da bu olmalı, saçma sapan yazılan bir senaryoyu geri çevirmeleri tekrar gözden geçirmeyi isteyecek hakka sahip olmalılar. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projeyse bu eğer, çok temkinli davrandıklarına ve sıkı çalıştıklarına eminim konu üzerinde. Fiyaskoyla sonuçlanmasına tahammül edemez kimse bu dizinin :img-fie:

forgetmenot
17-08-07, 15:05
İlk dizi ile ilgili haberler çıktığında da belirtmiştim bu üçlünün bir arada olması iyi hoş güzel..Herkesin beklediği isimler.Herbiri birer başrol...Ama bu olumsuzlukları da bir arada getirebilir.Dizinin ilerki bölümlerde aralarında karakter yapısı bakımından eşitsizlik çıkarsa [B]sevgili ekin'in dediği gibi ne olursa olsun izleyeciye sıkıntı vermeye başlar.Bu eşitliği iyi sağlayabilcek senaristler lazım böyle bir kadroya..

Çok doğru bir nokta.Bu kadar başarılı,karizmatik,popüler başrol oyuncularını iyi dengeleyecek onlara denk gelecek,hafif kalmayacak tabiri yerindeyse 'taş' gibi senaryo lazım,bu iş laga luga kaldırmaz.Benim korkum da şu;hani büyük takımlar trilyonluk futbolcu transferi yapar en pahalı ve başarılı futbolcuları takıma doldurur da,mazallah,o sezon takım iki seksen yatar.Yani ara elemanlar da iyi olmalı.başkaca yetenekli(güzel olmasa da olurdu)bir bayan oyuncu daha olaydı.Hani 3 erkeğe 3 kadın hesabı.Ne yapıyım arkadaşlar baktım saha müsait ben de atışlara başladım.:img-haha:

Dimplex
17-08-07, 15:09
Ya inanamıyorum dizi daha başlamadı başlığın haline bak maşallah diyelim bari...çok güzel bi diziye benziyo :img-yes:

first lady
17-08-07, 15:09
büyük bi merakla bekliyorum.reklamını gördüğümden beri sevinçten uçuyorum.üçünün bi projede olacağını biliyodum ama olmaz heralde diye düşünüştüm.şimdi bu dizi piyango gibi oldu:happy0064:happy0064

OXFORD
17-08-07, 15:12
Şu dizinin reytinglerinin tutma mevzusu ile başlığın kalabalığı arasındaki alakayı karıştırmayalım bence
Hangimizin evinde reyting cihazı var.O tür saçma sapan cümleleri bence bir kenrara bırakmak lazım.
Forgetmenot abla,verdiğin örnek harika olmuş cidden...Bende bundan korkuyorum.Bir dizi oyuncular için bir yere kadar izleniyor.Açıktır ama sadece belli yerlerde bakarsın bu zaten izleme demek değildir...Umarım bu dizide o denge iyi sağlanır.Yoksa çok sinir bozucu durumlar ortaya çıkar.Hatta magazinsel boyuta bile yansıtırlar bunu...

yasecey
17-08-07, 15:12
TMC ara oyunculara çok önem verir benim bildiğim ki ben bunu bg de gördüm
şimdilik dizideki 6 önemli oyuncuyu gördük ama muhtemelen yan rollerdede zevkle izleyeceğimiz iyi oyunculara rastlarız

pink-k(c)
17-08-07, 15:17
TMC ara oyunculara çok önem verir benim bildiğim ki ben bunu bg de gördüm
şimdilik dizideki 6 önemli oyuncuyu gördük ama muhtemelen yan rollerdede zevkle izleyeceğimiz iyi oyunculara rastlarız

aynen katılıyorum sana..
bende en çok yan rolleri merak ediyorum....
kim bilir başarılı bi çok isim vardır...

hyoldas
17-08-07, 15:18
Şu dizinin reytinglerinin tutma mevzusu ile başlığın kalabalığı arasındaki alakayı karıştırmayalım bence
Hangimizin evinde reyting cihazı var.O tür saçma sapan cümleleri bence bir kenrara bırakmak lazım.
Forgetmenot abla,verdiğin örnek harika olmuş cidden...Bende bundan korkuyorum.Bir dizi oyuncular için bir yere kadar izleniyor.Açıktır ama sadece belli yerlerde bakarsın bu zaten izleme demek değildir...Umarım bu dizide o denge iyi sağlanır.Yoksa çok sinir bozucu durumlar ortaya çıkar.Hatta magazinsel boyuta bile yansıtırlar bunu...

Özge'cim ben evde, apartmanda, işyerinde kamuoyu araştırması yaptım. Herkes çok etkilenmiş. Gerçekten bu dizi izlenecek, hemde çok izlenecek. Diğer siteler bile böyle bir dizinin ezberimizi bozacağını söylüyor. :icon_whis

Bu kadar iyi oyuncular saçma sapan bir senaryoyu, bir diziyi filmografilerine yazdırmak istemezler.

ehlocan
17-08-07, 15:18
Türkan Derya Güven gelenekçi bir yönetmen Yavuz Turgul ekolünden dolayısı ile çok benzeşiyor tarzı...HP yi ayrı tutmak gerek sanki orada başka bir durum vardı konu gereği İkici Baharı düşünün orada bile cesur aşk sahneleri vardı HP de ne oldu ne bitti kimsenin aklı almıyor malum :img-wink: :img-wink: Hp de izleyiciye beklentilerini verememiş olsada İkinci Bahar ve Yeditepe İstanbul işin içine girince Türkan Derya da ne çekse izlenir yönetmenlerden öyle minik detayları varki sahneyi / bölümü çok sahici çok samimi yapıyor aKSAK'IN ELEĞE ÇEVRİLDİĞİ SAHNEYİ ES GEÇİYORUM şahsen isterim TDG :img-wink: :img-wink:

betush
17-08-07, 15:20
aynen katılıyorum sana..
bende en çok yan rolleri merak ediyorum....
kim bilir başarılı bi çok isim vardır...

evet bende cok merak ediyorum yan rolleri !!
kesin taninmamis oyuncular vardir ve hepsi birbirinden iyidir !!
veya tmc nin hic calismadi oyuncular

(= JesLice =)
17-08-07, 15:20
çok gzl bi dizi olucağa benziyor da arkadaslar basrolde iki kdın oyuncu var..galiba nejat mehmet fikret üçlüsünden birinin svglisi olmıck

sude-elvin
17-08-07, 15:25
yankarakterlerde cok iyi olucaktir diye düsünüyoru böyle bi kadro bi bg de vardi bide
bicak sirtinda olucak sanirim, cokheycanlandiriyor beni bu dizi
simdiden sapirsizlikla bekliyorum. kime diziyi anlatsam inanamiyor bu üclünün bi araya geldigine aslinda bende hala inanamiyorum umarim kadro bozulmadan sonuna kadar gider dizi.

PAMUK_MELEGIM
17-08-07, 15:25
sanem celik baska bir dizide oynayacakmis diye duydum keske bu dizide oynasaydi iyi olurdu yada bu dizide ASLI TANDOGAN YADA MUSALLAT FILMINDEKI BIGKEM KARAVUS OYNASAYDI cok güzeller ve cokk basarililar

saygilar..........

hmmm baska bir dizide mi nerde duydun canim benim gazetede butun projeleri okudum ama sanem celikin ismi gecmedi malesef, asli tandoganda baska bir dizide oynicakmis..

hyoldas
17-08-07, 15:27
TMC'den benim tek isteğim var. O da oyuncularını pamuklara sarmalayıp sarmasınlar. Seyirciyle buluştursunlar. Ne bileyim set arkası fotoğraflar, videolar, güzel bir web sitesi, derdimizi anlatabileceğimiz bir forum üyesi, oyuncularla tanışma fırsatı, vs. kısacası iyi bir halkla ilişkiler bekliyorum.

TMC duy sesimi... :img-wink:

sudem
17-08-07, 15:28
Yapılan bütün çalışmalar çok güzel. Herkesin ellerine sağlık. Yorumlar için de teşekkürler. 3 imza da benden.

http://img239.imageshack.us/img239/995/baksrtimzasq9.jpg (http://imageshack.us)

http://img239.imageshack.us/img239/9206/baksrtimza1cw6.jpg (http://imageshack.us)

http://img239.imageshack.us/img239/803/baksrtimza2gp7.jpg (http://imageshack.us)

BeLiTiM
17-08-07, 15:32
Arkadaslar tüm calismalariniz icin cok tskler..cok hizlisiniz masallah :happy0064

yasecey
17-08-07, 15:37
öncelikle sudem imzalar için teşekkürederim

ve başlığın kapanmasına çok az kalmış
bu arada handeye katılıyorum böyle bi kadroya sahip diziden bu forum neler neler ister
artık TMC duysun sesimizi
gerçi böyle bi dizi çekiyoruz daha ne istiyosunuz derlerse bilemem:icon_conf:)

birde inşallah yan rollerde oynayacak oyuncularıda yakında öğreniriz;)

padme_01
17-08-07, 15:38
bende dün akşam fragmanını izleme fırsatı buldum gerçekten çok iyi oyunculaı kadrosunda barındırıyor. bu yıl sabırsızlıkla beklediğim dizilerden bir tanesi
eklediğiniz çalışmalar süper olmuş ellerinize sağlık:img-wink:

oslemm
17-08-07, 15:38
cailsmalarin hepsi super olmus ellerinize saglik ya bi tanede melisanin tekli imzasini yapabilir misiniz malesef ben yapamiyorum da:(:(

ozlemcıhan
17-08-07, 15:41
bende dün akşam izledim fragmanı ay çatlatır insanı bunlar sadece oyuncu tanıtımı yer almış hiç bir bilgi yok bir an önce verselerde rahatlasak yoksa sonumuz vahim :P

betush
17-08-07, 15:41
calismalar cok güzel olmus..
gercektende oynuyo ya vildan !
insallah memoyla bi alaksi olmaz :(:(

vildancı_68
17-08-07, 15:43
arkadaşlar çalışmalar çok güzel herkesin eline sağlık daha dizi başlamadan bu kadar sayfaya gelmiş:happy0064:img-clapp

oslemm
17-08-07, 15:44
bu arada sonunda fragmani izledim ama nette (ekleyenlere cok tesekkurler) gercektende hicbisey anlatilmiyo keske konu özeti gelse yada kapsamli bi fragman yayinlansa

gülündikeni
17-08-07, 15:47
Nayır nolamaz. :img-fie::img-fie:
Bir daha aynı senaristleri bünyemin kaldıracağını zannetmiyorum.
Güzelim Hp'yi ne hale getirdiler. Ek bir isim çıkmazsa ortaya bu dizide ön yargıyla yaklaşatığım şey sanırım senaryo olacak. :img-blush

Niye öyle diyorsun Hande'cigim,ben bizim senaristlerin yeni projelerini dórt gözle bekliyordum.Evet HP nin 2.sezonu bize saç bas yoldursalarda Mavi-Çinar askina bizi asik etmediler mi?Hala unutamadigimiz aklimiza kazinan o harika replikleri onlar yazmadi mi?Valla ben HP nin en kötü bölümünü ayni sezon yayinlanan dizilerin en iyi bölümüne degismem.Hem artik seyircinin tepkilerini onlardan ne istediklerini sanirim anladilar yeni projelerinde daha hassas davranacaklarini düsünüyorum...

Ayrica HP forumdaslarinin çogunun burda olmasina sevindim.Bu sezon yine hep beraber olacagiz.

ecr
17-08-07, 15:51
TMC'den benim tek isteğim var. O da oyuncularını pamuklara sarmalayıp sarmasınlar. Seyirciyle buluştursunlar. Ne bileyim set arkası fotoğraflar, videolar, güzel bir web sitesi, derdimizi anlatabileceğimiz bir forum üyesi, oyuncularla tanışma fırsatı, vs. kısacası iyi bir halkla ilişkiler bekliyorum.

TMC duy sesimi... :img-wink:

bence bu dediklerin İMKANSIZ...ne yazık ki öyle..
forum kurulmaz bence.. ama istersen fan forumları şimdiden açılmış durumda.. oraya bakabilirsin..

web sitesi olur.içine klasik şeyleri eklerler: özet, oyuncular, hikaye, ekip..

oyuncularla tanıştırma işi ise HEPTEN İMKANSIZ bişey

yasecey
17-08-07, 15:54
bu da yine benden olsun:)

http://img408.imageshack.us/img408/4157/bakgif8dy8.gif

Rabish
17-08-07, 15:54
Mesajlari hizli hizli okudum, arada super mantikli senaryolar, isimler vs gordum.
Efenim Guzide Balci ise yonetmenimiz yanina cok guzel bir senarist ekibi yakisir : Kuledibi !
Guzide hanim begendigim bir yonetmen, dizimize yakisir, TDG'de olabilir ama Guzide hanim tercihimdir.
Umarim sozlukte yazan dogru cikar.
Melalcim senin ucmayi nasil sevdigini biliyoruz, senaryolarini da bekliyoruz, su Vildan'in arastirma olayini guzel dusunmussun.
Madem dizi donem dizisi degil (sevinsek mi uzulsek mi ?) boyle birsey de olabilir :
Vildan arastirmaci, Son Osmanlilarin surgun acilarini anlatmak isteyen birisi.
Dunyanin 4 bir yanindan Son Osmanlilari ariyor.
Fikret Amerikada (havali bir tipi var, ondan :) ), Nejat Misirda (taki tasarimciligi), Melisa Ingilterede (asil durusu var) ve Mehmet Fransada (oylesin attim, ben Fransada yasadigim icin belkide:img-icecr).
Bolumler ilerledikçe bu 4 karakterin birbirleriyle olan baglari ortaya cikar.
Cektikleri acilar, yasadiklari zorluklar vs hepsi ortaya dokulur.
Ve Son Osmanlilarin surgun acilari boylece anlatilmis olur.

Erkan Can ? Hicbir fikrim yok :icon_sorr

not : imza, avatar, bilgi ekleyen herkese tesekkurler

pink-k(c)
17-08-07, 15:55
sudem imzaların harika olmuş ellerine sağlık :)
yağmurcum gifin harika olmuş ellerine sağlık...

hewal
17-08-07, 15:57
HYOLDAS'ım canım arkadaşım TMC den isteklerin gerçekleşse bile oyuncularla tanışma işini hiç düşünme derim :)

Mesela Nejat MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY vizyona hazırlandığı dönemde kanal kanal gezmekten hoşlanmadığını söylemişti..Nihayetinde benim işim oyunculuk oyunumu oynarım geri kalanı reklamdır oda benim işim değil diyordu ki bu açıdan bakınca haksızda sayılmaz :)Dolayısı ile seyirci ile tanışma belki bir set ziyerti olursa zoraki bir tanışma olur ama açıkcası çok sıcak bakacaklarını sanmıyorum:)

oslemm
17-08-07, 15:57
arkadaslar rica etsem melisanin tekli imza yada avatarini yapabilir misiniz bicak sirtindaki resimlerinden

Rabish
17-08-07, 15:59
Memo'yu çözemedim. :img-pilot Onun oynamasına gerek yok zaten o gelsin ben onunla oynarım :img-hyste:img-hyste

Bende bende :) Resmen koptum burda Handecim ..

Ivit ivit ivit :) Bu herhangi bir TMC dizisi degil, bu Bicak Sirti, bizim uclumuz var, 3'ununde karakteri, istekleri, haz etmedigi seyler belli.
Bende oldukça dikkatli davranacaklarini dusunuyorum.

Nejo & Fiko & Memo + Melisa süper bir kadro ama malesef diger dizilere benzeyebilme ihtimali cok yüksek cünkü bu kadro fazlasiyla mükemmel... :icon_whis
Herseyin fazlasi zarar :img-icecr

Hih sus sen bakiyim, agzini hayira aç, ne demek sIkilabilirler.
Bicak Sirti bir ilk olacak, bu kadro'nun insanlari bayma gibi bir ihtimali olmamali, olmayacak:img-yes:

Ozgem sende reyting konsuna dokunmussun, cok haklisin.
Foruma her yazan uye izlicek diye bir sey yok, yapimcilari doyuracak kadar reyting alsin yeter, rekordan rekora kosmaya calismasin TMC, fena olur (gerçi TMC doymaz ama ..)

TMC'yi arayabilen arkadaslar lutfen biraz daha bilgi alabilirmisiniz ?
Yurtdisindan aranmiyo malesef:icon_sorr

gülündikeni
17-08-07, 16:02

Belki başka türde diziler çeker ama mümkünse bu diziden uzak dursun. :img-cool2

Not: Messa'cım resimler 64. sayfada sanırım o civarlarda :img-wink:

Hande'cigim bu dizide Timuçin Esen oynamadigi için endiselenmene gerek yok eger yönetmen Türkan Derya olursa bu dizideki ask sahnelerini minimalize etme geregi duymaz belki.(HP ciler ne demek istedigimi anladilar.) Türkan Derya ask sahnelerini minimalize etmezse iyi yönetmendir severim kendisini..

cerenimo
17-08-07, 16:04
:happy0064:happy0064
Selam millet...
Oyuncu kadrosu harika.Nejat İşler ve Fikret Kuşkanı çok severim.
Konu son Osmanlılarsa daha da severim.

Mükemmel bir dizi olacak gibi :happy0064 İnşallah beklediğimiz gibi güzel bir dizi olur :) Açıkçası oyuncuları biliyordum, ama konuyu şu an öğrendim, daha da mutlu oldum :)

EvaLongoria
17-08-07, 16:04
Mesajlari hizli hizli okudum, arada super mantikli senaryolar, isimler vs gordum.
Efenim Guzide Balci ise yonetmenimiz yanina cok guzel bir senarist ekibi yakisir : Kuledibi !
Guzide hanim begendigim bir yonetmen, dizimize yakisir, TDG'de olabilir ama Guzide hanim tercihimdir.
Umarim sozlukte yazan dogru cikar.
Melalcim senin ucmayi nasil sevdigini biliyoruz, senaryolarini da bekliyoruz, su Vildan'in arastirma olayini guzel dusunmussun.
Madem dizi donem dizisi degil (sevinsek mi uzulsek mi ?) boyle birsey de olabilir :
Vildan arastirmaci, Son Osmanl